Ponedeljak, 25.05.2015.

20:40

Delavedova - prljav ili borben?

Ovogodišnji NBA plej-of protiče u znaku Stefa Karija i Lebrona Džejmsa, ali mnogima je u centru pažnje bek Kavsa Metju Delavedova.

Izvor: B92

Delavedova - prljav ili borben? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

46 Komentari

Sortiraj po:

nisam mogao da se otmem utisku

pre 8 godina

A Pavlović udari igrača u medjunožje i ne bude izbačen. I udari protivnika još nekoliko puta na istoj utakmici i to ponovi u svakoj. Trener preti smrću sudijama na konferenciji i do dan danas nikakva kazna za to kao ni za prebijanje zvaničnog lica u hodniku. Da i ne pominjemo prethodno zatvaranje u svlačionicu sudije i prebijanje od strane Danilovića, Vujoševića i Todorića. A ovaj dobio momentalno isključenje za udaranje laktom. Razlika između Srbije i Amerike što naša država takvo ponašanje nagradi milionima evra svake sezone, a Amerika bi poslala u zatvor i oduzela klub. E zato i oni žive tako a mi ovako.

Nikola

pre 8 godina

Ja nisam video nameru, osim kod Gibsona, kome je prikljestio nogu. Nista od ovoga nije strasno ili nevidjeno, ali se dogodilo da je tri puta imalo posledice. Ko je Korveru kriv sto ne nosi duboke patike nego se lozi sa shunjalama. Plej of kosarka je to, borba za titulu, mora se igrati agresinvo.

sm

pre 8 godina

nije ga uopste udario u glavu laktom. horfird je pao jer mu je delavedova uleteo u koleno sa strane i poskocio je od bola i pao onako nezgrapan i veliki. sad gledam kako je howard odvalio po faci ovog jadnika iz GS i nista samo obicna tehnicka. mozda da prekinu sve i daju sve titule lebronu i za najboljeg igraca, i petorku i sestog igraca i defanzivca i naoadaca i trenera, i menadzera i vlasnika i sta ja znam jer takva zastita jednog "igraca" u americkom profesionalnom sportu nije nikada postojala. pisem ovo iz atlante iz filips arene gde smo gledali treci mec u baru. mislim da niko nema sanse protiv tima u kome ifra lebron jer "show must go on".

Nolan

pre 8 godina

Pitanje za Jeremiju, LeBrickovu deveojku: Da LBron igra u Zvezdi, a ti si kojim slučajem navijač Zvezde, pređe u Partizan, da li ćeš ti navijati za Partizan? Klasičan bandwaggon navijač!
(northspirit, 25. maj 2015 21:55)

Da Dankan i Popovič sutra odu iz Sparsa ili Kari iz Voriorsa normalno da meni to više ne bi bili omiljeni timovi. Dok neko ko je iz San Antonia ili Ouklenda je osudjen da voli taj tim, kao ja Zvezdu.
No, Delavedova igra jako podmuklo i zaslužuje ovo što je Horford izveo. Ali Horford je takodje zaslužio isključenje ovime.

JeRemija

pre 8 godina

@northspirit Da Lebron kojim slučajem igra u Zvezdi uzeli bi ove godine Evroligu, bez nekih većih problema:) Da pređe u Partizan naravno da ne bih navijao za njega, jer sam na Marakani i u Pioniru i Areni bio bulvalno 100 puta, tako da ne možeš ljubav prema našem klubu da mešaš sa NBA timovima. Voleo sam Zvezdu dok je Vladimir Tica žario i palio pod košem pa mi je nebitno ko igra za nju.
A protiv koga ćeš ti da navijaš kada se LBJ povuče? A da, zaigraće tada Lebron junior pa ako bude upola dobar na tatu eto njemu brdo hejtera

Razumihin

pre 8 godina

Samo napred, Delly, idemo do titule. Kada je onaj ludak iscupao rame Lavu, onda je Lav ispao tetka sto kuka a sada se vidim okrenula druga ploca. Ko ce vama ugoditi, o veliki kosarkaski znalci.

Dragan

pre 8 godina

Kakav bre prljav igrac jel imate vi oci gde je namerno nekog provredio hajde prosvetlite me vi sto mrziti klivlend a drugo ovo je play off i treba da se igra cvrsto,lik se baca za loptu i slucajno zakaci onog raspalog korvera i to je kao namera ma dajte molim vas

Byakuya-sama

pre 8 godina

U fudbalu bi ovaj Dela... dobio direktne crvene za prvi i treći snimak. Nameran pokušaj povređinja protivničkog igrača(u trećem snimku je izgleda uspeo).

Jednom braća

pre 8 godina

http://i.cdn.turner.com/drp/nba/cavaliers/sites/default/files/styles/main_gallery_photo__480_tall/public/141211-cleokc-4.jpg?itok=gGYUCtjK


http://a.espncdn.com/photo/2014/0121/ten_g_wawrinka13_600x600.jpg

LFC

pre 8 godina

Pre bih rekao da je smotan malo, nego prljav. Borben jeste, ali u prevelikoj zelji napravi glupost pa ispada da to radi sa namerom. Treba biti lud da to neko radi sa namerom, a onda bi liga vec anagzovala psihologa da ga ispita pa bi ga udaljili ili finansijski kaznili.

seagal

pre 8 godina

Meni je covek hit plejofa. Ne verujem da je namerno lomio noge, jedino prgavo je bilo ono koskanje sa Gibsonom. Jednostavno lik ne zna di tera i to je to. Ali realno, kao igrac na nivou Jovica, samo 10x izlozeniji, igra pored Brona, sad je jos i prvi plej bez Irvinga u timu koji ce igrati finale NBA.. Sto kaze nas narod pr...alo ga..

northspirit

pre 8 godina

Odvratan je, kao i ekipa Klivlenda generalno. Ovo što radi radi sa namerom, prljav igrač koji je najmanje bitan u rotaciji svoje ekipe. Pokušava i uspeva isprovocirati mnogo bolje igrače od sebe iz protivničke ekipe. Jednom ili dva puta je možda slučajnost ali 3 već sigurno nije!

Pitanje za Jeremiju, LeBrickovu deveojku: Da LBron igra u Zvezdi, a ti si kojim slučajem navijač Zvezde, pređe u Partizan, da li ćeš ti navijati za Partizan? Klasičan bandwaggon navijač!

JeRemija bandwaggoner

pre 8 godina

@Nikola Care, kad smo već kod dvostrukih aršina, siguran sam da je kojim slučajem Deljavedova u nekom drugom timu a ne u Kavsima i da je ovako uleteo Lebronu u noge kao Korveru ili da ga je isprovocirao kao Horforda, svi bi ga ovde na forumu hvalili kao borbenog, hrabrog, požrtvovanog...Ovako, pošto dečko igra u Klivlendu eto prilike da mu se svašta napakuje, i što jeste i što nije. Znamo obojica da je to istina:) A tek to prozivanje za bandwaggonere mi nikad neće biti jasno, pa nisam se rodio u LA pa da volim Lejkerse, niti u NY pa da obožavam Nikse, već navijam da pobedi tim u kojem igra igrač kojeg najviše volim da gledam. Ja pratim Lebrona, neko voli Durenta, neko Karija, ne vidim šta je tu problem? Kada se ovaj GS raspadne evo već vidim kako će ga i dalje svi pratiti na forumu...

brule nshc

pre 8 godina

Ja mislim da nije namerno povredio nikoga,jednostavno mi nedeluje kao takav tip...igra kao u nekom transu,previse je nalozen,ali mislim da nije kasapin.

Olivier Saint-Jean aka Tariq Abdul-Wahad

pre 8 godina

I jedno i drugo i trece. A to trece, ne znam na koju foru igra u NBA. Da nema LBJ kao saigraca, bio bi mahac peskira u svakoj drugoj ekipi.

gudura

pre 8 godina

Ali najjaci su mi ovi likovi koji su pljuvali Lava i pricali da je devojcica, a sada isti ti za ovog govore da je prgav igrac i da namerno povredjuje protivnike. Ma dajte ljudi, da li je moguce da vise mrzite Klivlend nego sto volite svoj klub?!

Nikola

pre 8 godina

@(JeRemija bandwaggoner, 25. maj 2015 21:26)
Nisam naglasio da je meni LeBron jedan car, a ocigledno da je bilo potrebno. Pokusavam da gledam objektivno. Ovaj mali je prljav igrac i nemam nista protiv, samo me nervira sto mu to prolazi nekaznjeno. I u slucaju Gibsona i u slucaju Horforda, momci su dobili iskljucujuce koje neke vece zvezde ne bi dobili da su identicno reagovali (LeBron, Durant, Kari). A pritom ja jos kazem da bih im ja dao iskljucujuce da se ja pitam (jer ako dozvolis da budes isprovociran, sam si kriv). U oba slucaja se na tviteru javila gomila NBA igraca koje je odluka o iskljucenju zaprepastila (ajde, ipak, da uzmemo i to u obzir). A mali pokvarenjak nije dobio nikakvu kaznu ni tokom utakmica, ni nakon njih. I svako ko misli da je slucajno je bandwaggoner. Jedno je navijati za tim zbog nekog igraca, ali sasvim drugo praviti se slep.

Nikola

pre 8 godina

Covek s jednim i po talentom. Jasno se videlo da je Gibsonu namerno ukljestio nogu. To je jos vestije uradio u slucaju Korvera i Horforda. Postoje neke stvari koje se u kosarci ne rade. Npr. kad igrac krene na polaganje ili na skok sut, apsolutno je nesportski "podvlaciti" se pod njega kako bi mu se docekao na nogu i izvrnuo zglob. Recimo, Brus Boven je bio strucnjak za tu prljavu "foru". Ne krivim sudije sto ovo nisu videli (jer je mali pokvarenjak jako vest), ali liga bi morala da ga kazni zbog ovoga, jer prosto nije slucajno. Horford je naseo, dozvolio da bude isprovociran i zasluzeno je kaznjen. Ipak, treba imati u vidu da je on jedan od najcistijih igraca u ligi i da prakticno nikad ne dobija tehnicke, tako da je zaista veliko pokvarenjastvo potrebno da bi se njega izvelo iz takta. A sto se tice dvostrukih arsina, da je tako recimo Kent Bejzmor ili Selvin Mek uradio Lebronu, pa Lebron tako reagovao, nema sile da bi dobio iskljucujucu. A da ne govorimo o tome, da mu je neko sredio zglob kao Korveru, onda bi silni Cleveland-bandwaggoneri prizivali linc. Ovako, nista od toga.

Novosadjanin.

pre 8 godina

Borben i kraj price! Ovo nije sport za male devojcice i svilene fudbalercice. Ovde se zaleces na ljude visoke 210cm i teske po 130 kg... Pogledajte kako se provodi Lebron kada krene na ulaz...
Delavedova sigurno nije imao nameru da povredi nekog, u to sam siguran.

simke

pre 8 godina

On svaki put oce protivniku nogu da slomi,ne shvatam kakvi su ovo padovi na noge,vec je Korvera povrijedio...Ovo nije borbenost nego cisti bezobrazluk,ali najgore od svega sto ga ni jednom nisu sankscionisale lude sudije.

simke

pre 8 godina

On svaki put oce protivniku nogu da slomi,ne shvatam kakvi su ovo padovi na noge,vec je Korvera povrijedio...Ovo nije borbenost nego cisti bezobrazluk,ali najgore od svega sto ga ni jednom nisu sankscionisale lude sudije.

Nikola

pre 8 godina

Covek s jednim i po talentom. Jasno se videlo da je Gibsonu namerno ukljestio nogu. To je jos vestije uradio u slucaju Korvera i Horforda. Postoje neke stvari koje se u kosarci ne rade. Npr. kad igrac krene na polaganje ili na skok sut, apsolutno je nesportski "podvlaciti" se pod njega kako bi mu se docekao na nogu i izvrnuo zglob. Recimo, Brus Boven je bio strucnjak za tu prljavu "foru". Ne krivim sudije sto ovo nisu videli (jer je mali pokvarenjak jako vest), ali liga bi morala da ga kazni zbog ovoga, jer prosto nije slucajno. Horford je naseo, dozvolio da bude isprovociran i zasluzeno je kaznjen. Ipak, treba imati u vidu da je on jedan od najcistijih igraca u ligi i da prakticno nikad ne dobija tehnicke, tako da je zaista veliko pokvarenjastvo potrebno da bi se njega izvelo iz takta. A sto se tice dvostrukih arsina, da je tako recimo Kent Bejzmor ili Selvin Mek uradio Lebronu, pa Lebron tako reagovao, nema sile da bi dobio iskljucujucu. A da ne govorimo o tome, da mu je neko sredio zglob kao Korveru, onda bi silni Cleveland-bandwaggoneri prizivali linc. Ovako, nista od toga.

seagal

pre 8 godina

Meni je covek hit plejofa. Ne verujem da je namerno lomio noge, jedino prgavo je bilo ono koskanje sa Gibsonom. Jednostavno lik ne zna di tera i to je to. Ali realno, kao igrac na nivou Jovica, samo 10x izlozeniji, igra pored Brona, sad je jos i prvi plej bez Irvinga u timu koji ce igrati finale NBA.. Sto kaze nas narod pr...alo ga..

Olivier Saint-Jean aka Tariq Abdul-Wahad

pre 8 godina

I jedno i drugo i trece. A to trece, ne znam na koju foru igra u NBA. Da nema LBJ kao saigraca, bio bi mahac peskira u svakoj drugoj ekipi.

LFC

pre 8 godina

Pre bih rekao da je smotan malo, nego prljav. Borben jeste, ali u prevelikoj zelji napravi glupost pa ispada da to radi sa namerom. Treba biti lud da to neko radi sa namerom, a onda bi liga vec anagzovala psihologa da ga ispita pa bi ga udaljili ili finansijski kaznili.

Novosadjanin.

pre 8 godina

Borben i kraj price! Ovo nije sport za male devojcice i svilene fudbalercice. Ovde se zaleces na ljude visoke 210cm i teske po 130 kg... Pogledajte kako se provodi Lebron kada krene na ulaz...
Delavedova sigurno nije imao nameru da povredi nekog, u to sam siguran.

Nolan

pre 8 godina

Pitanje za Jeremiju, LeBrickovu deveojku: Da LBron igra u Zvezdi, a ti si kojim slučajem navijač Zvezde, pređe u Partizan, da li ćeš ti navijati za Partizan? Klasičan bandwaggon navijač!
(northspirit, 25. maj 2015 21:55)

Da Dankan i Popovič sutra odu iz Sparsa ili Kari iz Voriorsa normalno da meni to više ne bi bili omiljeni timovi. Dok neko ko je iz San Antonia ili Ouklenda je osudjen da voli taj tim, kao ja Zvezdu.
No, Delavedova igra jako podmuklo i zaslužuje ovo što je Horford izveo. Ali Horford je takodje zaslužio isključenje ovime.

JeRemija bandwaggoner

pre 8 godina

@Nikola Care, kad smo već kod dvostrukih aršina, siguran sam da je kojim slučajem Deljavedova u nekom drugom timu a ne u Kavsima i da je ovako uleteo Lebronu u noge kao Korveru ili da ga je isprovocirao kao Horforda, svi bi ga ovde na forumu hvalili kao borbenog, hrabrog, požrtvovanog...Ovako, pošto dečko igra u Klivlendu eto prilike da mu se svašta napakuje, i što jeste i što nije. Znamo obojica da je to istina:) A tek to prozivanje za bandwaggonere mi nikad neće biti jasno, pa nisam se rodio u LA pa da volim Lejkerse, niti u NY pa da obožavam Nikse, već navijam da pobedi tim u kojem igra igrač kojeg najviše volim da gledam. Ja pratim Lebrona, neko voli Durenta, neko Karija, ne vidim šta je tu problem? Kada se ovaj GS raspadne evo već vidim kako će ga i dalje svi pratiti na forumu...

brule nshc

pre 8 godina

Ja mislim da nije namerno povredio nikoga,jednostavno mi nedeluje kao takav tip...igra kao u nekom transu,previse je nalozen,ali mislim da nije kasapin.

Dragan

pre 8 godina

Kakav bre prljav igrac jel imate vi oci gde je namerno nekog provredio hajde prosvetlite me vi sto mrziti klivlend a drugo ovo je play off i treba da se igra cvrsto,lik se baca za loptu i slucajno zakaci onog raspalog korvera i to je kao namera ma dajte molim vas

Byakuya-sama

pre 8 godina

U fudbalu bi ovaj Dela... dobio direktne crvene za prvi i treći snimak. Nameran pokušaj povređinja protivničkog igrača(u trećem snimku je izgleda uspeo).

JeRemija

pre 8 godina

@northspirit Da Lebron kojim slučajem igra u Zvezdi uzeli bi ove godine Evroligu, bez nekih većih problema:) Da pređe u Partizan naravno da ne bih navijao za njega, jer sam na Marakani i u Pioniru i Areni bio bulvalno 100 puta, tako da ne možeš ljubav prema našem klubu da mešaš sa NBA timovima. Voleo sam Zvezdu dok je Vladimir Tica žario i palio pod košem pa mi je nebitno ko igra za nju.
A protiv koga ćeš ti da navijaš kada se LBJ povuče? A da, zaigraće tada Lebron junior pa ako bude upola dobar na tatu eto njemu brdo hejtera

Razumihin

pre 8 godina

Samo napred, Delly, idemo do titule. Kada je onaj ludak iscupao rame Lavu, onda je Lav ispao tetka sto kuka a sada se vidim okrenula druga ploca. Ko ce vama ugoditi, o veliki kosarkaski znalci.

northspirit

pre 8 godina

Odvratan je, kao i ekipa Klivlenda generalno. Ovo što radi radi sa namerom, prljav igrač koji je najmanje bitan u rotaciji svoje ekipe. Pokušava i uspeva isprovocirati mnogo bolje igrače od sebe iz protivničke ekipe. Jednom ili dva puta je možda slučajnost ali 3 već sigurno nije!

Pitanje za Jeremiju, LeBrickovu deveojku: Da LBron igra u Zvezdi, a ti si kojim slučajem navijač Zvezde, pređe u Partizan, da li ćeš ti navijati za Partizan? Klasičan bandwaggon navijač!

Nikola

pre 8 godina

@(JeRemija bandwaggoner, 25. maj 2015 21:26)
Nisam naglasio da je meni LeBron jedan car, a ocigledno da je bilo potrebno. Pokusavam da gledam objektivno. Ovaj mali je prljav igrac i nemam nista protiv, samo me nervira sto mu to prolazi nekaznjeno. I u slucaju Gibsona i u slucaju Horforda, momci su dobili iskljucujuce koje neke vece zvezde ne bi dobili da su identicno reagovali (LeBron, Durant, Kari). A pritom ja jos kazem da bih im ja dao iskljucujuce da se ja pitam (jer ako dozvolis da budes isprovociran, sam si kriv). U oba slucaja se na tviteru javila gomila NBA igraca koje je odluka o iskljucenju zaprepastila (ajde, ipak, da uzmemo i to u obzir). A mali pokvarenjak nije dobio nikakvu kaznu ni tokom utakmica, ni nakon njih. I svako ko misli da je slucajno je bandwaggoner. Jedno je navijati za tim zbog nekog igraca, ali sasvim drugo praviti se slep.

gudura

pre 8 godina

Ali najjaci su mi ovi likovi koji su pljuvali Lava i pricali da je devojcica, a sada isti ti za ovog govore da je prgav igrac i da namerno povredjuje protivnike. Ma dajte ljudi, da li je moguce da vise mrzite Klivlend nego sto volite svoj klub?!

Jednom braća

pre 8 godina

http://i.cdn.turner.com/drp/nba/cavaliers/sites/default/files/styles/main_gallery_photo__480_tall/public/141211-cleokc-4.jpg?itok=gGYUCtjK


http://a.espncdn.com/photo/2014/0121/ten_g_wawrinka13_600x600.jpg

Nikola

pre 8 godina

Ja nisam video nameru, osim kod Gibsona, kome je prikljestio nogu. Nista od ovoga nije strasno ili nevidjeno, ali se dogodilo da je tri puta imalo posledice. Ko je Korveru kriv sto ne nosi duboke patike nego se lozi sa shunjalama. Plej of kosarka je to, borba za titulu, mora se igrati agresinvo.

nisam mogao da se otmem utisku

pre 8 godina

A Pavlović udari igrača u medjunožje i ne bude izbačen. I udari protivnika još nekoliko puta na istoj utakmici i to ponovi u svakoj. Trener preti smrću sudijama na konferenciji i do dan danas nikakva kazna za to kao ni za prebijanje zvaničnog lica u hodniku. Da i ne pominjemo prethodno zatvaranje u svlačionicu sudije i prebijanje od strane Danilovića, Vujoševića i Todorića. A ovaj dobio momentalno isključenje za udaranje laktom. Razlika između Srbije i Amerike što naša država takvo ponašanje nagradi milionima evra svake sezone, a Amerika bi poslala u zatvor i oduzela klub. E zato i oni žive tako a mi ovako.

sm

pre 8 godina

nije ga uopste udario u glavu laktom. horfird je pao jer mu je delavedova uleteo u koleno sa strane i poskocio je od bola i pao onako nezgrapan i veliki. sad gledam kako je howard odvalio po faci ovog jadnika iz GS i nista samo obicna tehnicka. mozda da prekinu sve i daju sve titule lebronu i za najboljeg igraca, i petorku i sestog igraca i defanzivca i naoadaca i trenera, i menadzera i vlasnika i sta ja znam jer takva zastita jednog "igraca" u americkom profesionalnom sportu nije nikada postojala. pisem ovo iz atlante iz filips arene gde smo gledali treci mec u baru. mislim da niko nema sanse protiv tima u kome ifra lebron jer "show must go on".

Novosadjanin.

pre 8 godina

Borben i kraj price! Ovo nije sport za male devojcice i svilene fudbalercice. Ovde se zaleces na ljude visoke 210cm i teske po 130 kg... Pogledajte kako se provodi Lebron kada krene na ulaz...
Delavedova sigurno nije imao nameru da povredi nekog, u to sam siguran.

Dragan

pre 8 godina

Kakav bre prljav igrac jel imate vi oci gde je namerno nekog provredio hajde prosvetlite me vi sto mrziti klivlend a drugo ovo je play off i treba da se igra cvrsto,lik se baca za loptu i slucajno zakaci onog raspalog korvera i to je kao namera ma dajte molim vas

brule nshc

pre 8 godina

Ja mislim da nije namerno povredio nikoga,jednostavno mi nedeluje kao takav tip...igra kao u nekom transu,previse je nalozen,ali mislim da nije kasapin.

Razumihin

pre 8 godina

Samo napred, Delly, idemo do titule. Kada je onaj ludak iscupao rame Lavu, onda je Lav ispao tetka sto kuka a sada se vidim okrenula druga ploca. Ko ce vama ugoditi, o veliki kosarkaski znalci.

JeRemija bandwaggoner

pre 8 godina

@Nikola Care, kad smo već kod dvostrukih aršina, siguran sam da je kojim slučajem Deljavedova u nekom drugom timu a ne u Kavsima i da je ovako uleteo Lebronu u noge kao Korveru ili da ga je isprovocirao kao Horforda, svi bi ga ovde na forumu hvalili kao borbenog, hrabrog, požrtvovanog...Ovako, pošto dečko igra u Klivlendu eto prilike da mu se svašta napakuje, i što jeste i što nije. Znamo obojica da je to istina:) A tek to prozivanje za bandwaggonere mi nikad neće biti jasno, pa nisam se rodio u LA pa da volim Lejkerse, niti u NY pa da obožavam Nikse, već navijam da pobedi tim u kojem igra igrač kojeg najviše volim da gledam. Ja pratim Lebrona, neko voli Durenta, neko Karija, ne vidim šta je tu problem? Kada se ovaj GS raspadne evo već vidim kako će ga i dalje svi pratiti na forumu...

simke

pre 8 godina

On svaki put oce protivniku nogu da slomi,ne shvatam kakvi su ovo padovi na noge,vec je Korvera povrijedio...Ovo nije borbenost nego cisti bezobrazluk,ali najgore od svega sto ga ni jednom nisu sankscionisale lude sudije.

northspirit

pre 8 godina

Odvratan je, kao i ekipa Klivlenda generalno. Ovo što radi radi sa namerom, prljav igrač koji je najmanje bitan u rotaciji svoje ekipe. Pokušava i uspeva isprovocirati mnogo bolje igrače od sebe iz protivničke ekipe. Jednom ili dva puta je možda slučajnost ali 3 već sigurno nije!

Pitanje za Jeremiju, LeBrickovu deveojku: Da LBron igra u Zvezdi, a ti si kojim slučajem navijač Zvezde, pređe u Partizan, da li ćeš ti navijati za Partizan? Klasičan bandwaggon navijač!

Nikola

pre 8 godina

Covek s jednim i po talentom. Jasno se videlo da je Gibsonu namerno ukljestio nogu. To je jos vestije uradio u slucaju Korvera i Horforda. Postoje neke stvari koje se u kosarci ne rade. Npr. kad igrac krene na polaganje ili na skok sut, apsolutno je nesportski "podvlaciti" se pod njega kako bi mu se docekao na nogu i izvrnuo zglob. Recimo, Brus Boven je bio strucnjak za tu prljavu "foru". Ne krivim sudije sto ovo nisu videli (jer je mali pokvarenjak jako vest), ali liga bi morala da ga kazni zbog ovoga, jer prosto nije slucajno. Horford je naseo, dozvolio da bude isprovociran i zasluzeno je kaznjen. Ipak, treba imati u vidu da je on jedan od najcistijih igraca u ligi i da prakticno nikad ne dobija tehnicke, tako da je zaista veliko pokvarenjastvo potrebno da bi se njega izvelo iz takta. A sto se tice dvostrukih arsina, da je tako recimo Kent Bejzmor ili Selvin Mek uradio Lebronu, pa Lebron tako reagovao, nema sile da bi dobio iskljucujucu. A da ne govorimo o tome, da mu je neko sredio zglob kao Korveru, onda bi silni Cleveland-bandwaggoneri prizivali linc. Ovako, nista od toga.

gudura

pre 8 godina

Ali najjaci su mi ovi likovi koji su pljuvali Lava i pricali da je devojcica, a sada isti ti za ovog govore da je prgav igrac i da namerno povredjuje protivnike. Ma dajte ljudi, da li je moguce da vise mrzite Klivlend nego sto volite svoj klub?!

seagal

pre 8 godina

Meni je covek hit plejofa. Ne verujem da je namerno lomio noge, jedino prgavo je bilo ono koskanje sa Gibsonom. Jednostavno lik ne zna di tera i to je to. Ali realno, kao igrac na nivou Jovica, samo 10x izlozeniji, igra pored Brona, sad je jos i prvi plej bez Irvinga u timu koji ce igrati finale NBA.. Sto kaze nas narod pr...alo ga..

Nikola

pre 8 godina

@(JeRemija bandwaggoner, 25. maj 2015 21:26)
Nisam naglasio da je meni LeBron jedan car, a ocigledno da je bilo potrebno. Pokusavam da gledam objektivno. Ovaj mali je prljav igrac i nemam nista protiv, samo me nervira sto mu to prolazi nekaznjeno. I u slucaju Gibsona i u slucaju Horforda, momci su dobili iskljucujuce koje neke vece zvezde ne bi dobili da su identicno reagovali (LeBron, Durant, Kari). A pritom ja jos kazem da bih im ja dao iskljucujuce da se ja pitam (jer ako dozvolis da budes isprovociran, sam si kriv). U oba slucaja se na tviteru javila gomila NBA igraca koje je odluka o iskljucenju zaprepastila (ajde, ipak, da uzmemo i to u obzir). A mali pokvarenjak nije dobio nikakvu kaznu ni tokom utakmica, ni nakon njih. I svako ko misli da je slucajno je bandwaggoner. Jedno je navijati za tim zbog nekog igraca, ali sasvim drugo praviti se slep.

Byakuya-sama

pre 8 godina

U fudbalu bi ovaj Dela... dobio direktne crvene za prvi i treći snimak. Nameran pokušaj povređinja protivničkog igrača(u trećem snimku je izgleda uspeo).

JeRemija

pre 8 godina

@northspirit Da Lebron kojim slučajem igra u Zvezdi uzeli bi ove godine Evroligu, bez nekih većih problema:) Da pređe u Partizan naravno da ne bih navijao za njega, jer sam na Marakani i u Pioniru i Areni bio bulvalno 100 puta, tako da ne možeš ljubav prema našem klubu da mešaš sa NBA timovima. Voleo sam Zvezdu dok je Vladimir Tica žario i palio pod košem pa mi je nebitno ko igra za nju.
A protiv koga ćeš ti da navijaš kada se LBJ povuče? A da, zaigraće tada Lebron junior pa ako bude upola dobar na tatu eto njemu brdo hejtera

nisam mogao da se otmem utisku

pre 8 godina

A Pavlović udari igrača u medjunožje i ne bude izbačen. I udari protivnika još nekoliko puta na istoj utakmici i to ponovi u svakoj. Trener preti smrću sudijama na konferenciji i do dan danas nikakva kazna za to kao ni za prebijanje zvaničnog lica u hodniku. Da i ne pominjemo prethodno zatvaranje u svlačionicu sudije i prebijanje od strane Danilovića, Vujoševića i Todorića. A ovaj dobio momentalno isključenje za udaranje laktom. Razlika između Srbije i Amerike što naša država takvo ponašanje nagradi milionima evra svake sezone, a Amerika bi poslala u zatvor i oduzela klub. E zato i oni žive tako a mi ovako.

sm

pre 8 godina

nije ga uopste udario u glavu laktom. horfird je pao jer mu je delavedova uleteo u koleno sa strane i poskocio je od bola i pao onako nezgrapan i veliki. sad gledam kako je howard odvalio po faci ovog jadnika iz GS i nista samo obicna tehnicka. mozda da prekinu sve i daju sve titule lebronu i za najboljeg igraca, i petorku i sestog igraca i defanzivca i naoadaca i trenera, i menadzera i vlasnika i sta ja znam jer takva zastita jednog "igraca" u americkom profesionalnom sportu nije nikada postojala. pisem ovo iz atlante iz filips arene gde smo gledali treci mec u baru. mislim da niko nema sanse protiv tima u kome ifra lebron jer "show must go on".

LFC

pre 8 godina

Pre bih rekao da je smotan malo, nego prljav. Borben jeste, ali u prevelikoj zelji napravi glupost pa ispada da to radi sa namerom. Treba biti lud da to neko radi sa namerom, a onda bi liga vec anagzovala psihologa da ga ispita pa bi ga udaljili ili finansijski kaznili.

Jednom braća

pre 8 godina

http://i.cdn.turner.com/drp/nba/cavaliers/sites/default/files/styles/main_gallery_photo__480_tall/public/141211-cleokc-4.jpg?itok=gGYUCtjK


http://a.espncdn.com/photo/2014/0121/ten_g_wawrinka13_600x600.jpg

Olivier Saint-Jean aka Tariq Abdul-Wahad

pre 8 godina

I jedno i drugo i trece. A to trece, ne znam na koju foru igra u NBA. Da nema LBJ kao saigraca, bio bi mahac peskira u svakoj drugoj ekipi.

Nolan

pre 8 godina

Pitanje za Jeremiju, LeBrickovu deveojku: Da LBron igra u Zvezdi, a ti si kojim slučajem navijač Zvezde, pređe u Partizan, da li ćeš ti navijati za Partizan? Klasičan bandwaggon navijač!
(northspirit, 25. maj 2015 21:55)

Da Dankan i Popovič sutra odu iz Sparsa ili Kari iz Voriorsa normalno da meni to više ne bi bili omiljeni timovi. Dok neko ko je iz San Antonia ili Ouklenda je osudjen da voli taj tim, kao ja Zvezdu.
No, Delavedova igra jako podmuklo i zaslužuje ovo što je Horford izveo. Ali Horford je takodje zaslužio isključenje ovime.

Nikola

pre 8 godina

Ja nisam video nameru, osim kod Gibsona, kome je prikljestio nogu. Nista od ovoga nije strasno ili nevidjeno, ali se dogodilo da je tri puta imalo posledice. Ko je Korveru kriv sto ne nosi duboke patike nego se lozi sa shunjalama. Plej of kosarka je to, borba za titulu, mora se igrati agresinvo.