Petak, 15.05.2015.

20:55

Đoković: Ne igram dobro kao u MK

Najbolji teniser sveta Novak Đoković priznao je posle plasmana u polufinale Mastersa u Rimu da još nije na nivou na kojem želi da bude.

Izvor: ÐN

Ðokoviæ: Ne igram dobro kao u MK IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

61 Komentari

Sortiraj po:

neko iz gomile

pre 8 godina

@ (Ja, lično!, 16. maj 2015 08:02)

Niko ni ne kaze da je bio crvenkapica i neka im je rekao to sto je rekao ali prvo su oni ispali ne fer zbog zvizdanja oko izvrtanja zgloba i navodnog simuliranja. Njegova jedina greska je to sto je dopustio da ga dekoncentrise zvizdanje pa je na kraju i izgubio. Svi smo mi ponekad No1e

Trener

pre 8 godina

Samo je privid da Nole igra losije jer igra protiv Keija i sada Ferera koji su najbolji na ovoj podlozi koja im maksimalno lezi. Nole igra koliko mu protivnik dozvoli i ne moze se ocekivati da sve pobedjuje sa nulom.

Nole

pre 8 godina

Ne igras na nivou iz MK iz prostog razloga sto si preskocio Madrid i napravio veliku pauzu.
Mogao si rastereceno da odigras Madrid jer ne branis nista i da ti samo bude plus u formi koliko god da si stigao na njemu...a za publiku te boli briga,nek laju.

misa87

pre 8 godina

kolko god delovalo da se muci on dobija rutinski,samo ubaci u petu brzinu kad je neizvesno i privede mec kraju lagano...njemu je realno federer najozbiljniji protivnik ove sezone...

Djuradj

pre 8 godina

Ja, na suprot Novaku ( jeste da malo smesno zvuco) mislim da je treci set protiv Nisikorija bio jedan od najboljih Novakovih setova ever. Precizan, smiren, u svakom trenutku zna sta radi, preuzeo inicijativu od Japanca koji igra mnogo jako sa osnovne linije - savrsen set. Uzivao sam. Jeste, u prvom setu je Nisikori mnogo gresio, u drugom je nadigrao Djokovica, ali ne zaboravite da covek igra mnogo ozbiljan tenis. Ako usp da obezbedi stalnost igri - svasta se od njega moze ocekivati.

nikšićko

pre 8 godina

Nole toliko si superioran da više i nemaš onog inata u sebi kao ranije,što je i normalno.Ali opet, kada je potrebno ubaciš u šestu i vrrrrmmmmmm oduvaš onoga na suprotnoj strani.Ma ko to bio.

Ja, lično!

pre 8 godina

Samo da ne tupite više da je Novak u Madridu bio Crvenkapica.

http://www.bh-news.com/ba/vijest/28682/drugo_lice_novaka_djokovica_psovke_za_publiku_u_madridu_video.html

posmatrač

pre 8 godina

Ne igraš dobro zato što se ne krećeš dobro, a to za posledicu ima loše nameštanje
kod udarca lopte, tj. kasniš.
Noge su ti otežale, a razlog znaš samo ti.

bomber

pre 8 godina

Ako ne mozes da ga pobedis ti mu se pridruzi!!! Napred Nole!!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Jumko, 15. maj 2015 23:35)


došo pameti :)

posmatrač

pre 8 godina

Ne igraš dobro zato što se ne krećeš dobro, a to za posledicu ima loše nameštanje
kod udarca lopte, tj. kasniš.
Noge su ti otežale, a razlog znaš samo ti.

teča rasa

pre 8 godina

Ako ne mozes da ga pobedis ti mu se pridruzi!!! Napred Nole!!!
(Jumko, 15. maj 2015 23:35)

Не верујем да си ово БАШ ти! Ил' ти је дошао крај па бунцаш...

...

pre 8 godina

Pre turnira izjavi da se bolje oseca nego 2011, a kada je malo labilan izjavi kako nije zadovoljan. Nisam hejter, svaka cast za rezultate, samo stvarno mislim da je malo RAZMAZEN!

NOLKICA

pre 8 godina

Nole legendo ovi tvoji protivnici, poginuse da te pobede pa nista, igas taman da ih posaljes kuci, onako napaljene, vidis da Nadal izgubi od Stena, vidm vas u finalu!

Eldorado

pre 8 godina

Pa zar ne kapirate da Nole trenira za Roland Garos gde se igra minimum 3 seta tako da u Rimu ne želi ni jedan meč da odigra u manje od 3 seta!

Dott

pre 8 godina

Da je drugacije ne bi valjalo, da je sad u formi i da protivnike cisti sa terena, to ne bi moglo trajati mesec dana, zato je dobro da momentum nadje u drugoj nedelji Rolad Garosa.
Inace dobiti Nisikorija i u tri seta nije mala stvar, pogotovu tako ubedljivo odigrati treci set, samo znaci da je u dobroj kondiciji i da sebe kodira za duge meceve na RG.
Fascinantno je to da Novak vidno nije na svom nivou a ipak dobija meceve, to zaista treba da brine i deprimira sve njegove protivnike, jer sta im ostaje da ocekuju u mecevima protiv njega kad bude igrao dobro, kad i ovakvog ne mogu da ga dobiju.

Pera

pre 8 godina

A meni se bas cini da sve ide kako treba. Nisikori je odlican igrac, pogotovu na sljaci, svaka pobeda protiv njega je dobra stvar. Cini se da se Nole sve vreme pita da li mu je odluka da presl=koci Madrid bila dobra. Bila je. Odmoran je, takmicarska forma i motivacija vracaju se idealnom brzinom, odlican tajming, bice u finalu Pariza na vrhu. A to je dovoljno za titulu!
Voleo bih da ovde u finalu igra protiv Federera - Majstor Rodja je na zalasku, a jos uvek vodi u medjusobnim duelima (18-20), Novak je propustio nekoliko prilika da preokrene rezultat, nije ih mnogo ostalo, dobro je kad naidju i moraju se koristiti.

Oskar

pre 8 godina

@ (bok pusa, 15. maj 2015 22:26)

Dobro, jel bolje to gledat ili da dva lika svaku drugu loptu nabijaju u aut. Ako mene pitaš ovo što si ti postavio više liči na tenis.
Jasni su mi ljudi koji kažu da je tenis jaaaaaaaaako dosadan sport jer da bi razumno gledao ovakve mečeve kao danas ne smiješ bit gledalac iz prve ruke jer bi odmah prebacio kanal, moraš poznavat duboku suštinu tenisa ili bit nacionalni navijač da bi ti bilo zanimljivo gledat ovo danas. A inače kad se sastanu igrači koji igraju slično- Djokovic-Marej-Nisikori, ako nisu u formi kad se sastanu mogu igrat užasno dosadno.

City Girl

pre 8 godina

Komentatori koji trenutno komentarisu mec Nadal - Vavrinka na Sky Sports : The biggest challenge on clay nowadays is Novak. Znam da se mnogi stručnjaci koji ovde komentarisu nece sloziti, ali Sky Sports i dalje smatra da je Nole najveći favorit da osvoji Rim, bez obzira sto do sada nije igrao najbolje sto moze.

:)

pre 8 godina

Cestitke Novaku na plasmanu u polufinale Rima, pravi sampini pobedjuju i kad ne igraju najbolje, nije klise, to je zaista tako. E sad nesto sto neme veze sa Novakom i sportom uopste. Prvi sam koji ne voli komentare plus ako ovo, minus ako ono, ali molim sve ljude koji procitaju moj komentra da stave plus ako se slazu da b92 sport vrati stari format sajta, bio je mnogo bolji, izneverovao sam kad sam video ovaj, nikako mi se ne svidja, nmg da se naviknem.. eto, to bi bilo to. Pozdrav svima :)

pionir

pre 8 godina

Novak nije ni 70% Novaka iz 2011.g. Nema vise onih neverovatnih kratkih dijagonala, nema te agresivnosti i napadackog tenisa. Sad je, manje-vise pimplerica dok protivnik ne pogresi. Jedino sto je bolje je servis i igra na mrezi, mislim da je i ritern osetno losiji. I uprkos svemu, tesko ce ga iko dobiti na 3 dobijena seta

idemo...

pre 8 godina

Ali pobedjuje. Ono sto je sigurno može bolje i to ce neminovno doci. Ne verujem da može gore. Na kraju, ranije sam gledao mnogo njegovih turnira gde ni set ne bi lzgubio i onda bi gubio u polufinalu ili finalu. Sada verujem u suprotno.

nenad rs

pre 8 godina

Полуфинале и финале Рима добија рутински. Јумко је опседнут вијестима о Новаку,иди нешто ради.

bok pusa

pre 8 godina

(Oskar, 15. maj 2015 21:18)
Najdosadniji? Nisi ti gledao finale Vimbldona Sampras - Ivanišević! To je nadosadniji teniski meč ikada! U stvari nije, jer to se ne računa u tenis! Zbog tog meča su odlučili da uspore travu.

NS BOY

pre 8 godina

Zamislite, Novak Djokovic koji igra protiv vrhunskoga igraca kakav jeste Kei Nisikori, pobedjuje tako lako u trecem ujedno odlucujucem setu, na kraju govoreci kako nije na nivou na kojem zeli biti. I kako onda da neko ne kaze, da je on u ovim trenucima od svih tenisera daleko bolji? Fascinira me njegova skromnost u izjavama, iako uvek prenese cinjenicno stanje nama koji pratimo tenis. Ne kazu bez razloga mnogi strucnjaci koji se vode objektivnim misljenjem, da je Novak Djokovic najkompletniji igrac koji je ikada postojao. Ne zato sto je Novak Djokovic, vec zato sto takav jeste, cak i da je juznoafrikanac. Ali, na nasu srecu i ponos nije.

Paklena pomorandža

pre 8 godina

Nole mašina možete da mu se sagnete vi sto ga ne volite, da uzme sledeći gren slem i on najjači igrač u istoriji tenisa

bok pusa

pre 8 godina

https://youtu.be/V3xjvg754jU

Evo Oskare ako ne veruješ pogledaj. Nema laži, nema prevare. Sve snimljeno. Najdosadniji meč u istoriji tenisa! Jer tenisa NIJE NI BILO!

Beobrad

pre 8 godina

Nole iz nekog razloga ne igra na svom novou!
Svi koji ga iskreno volimo i cenimo, to vidimo.
Oni koji mu ne misle dobro, i pojma nemaju, govore da je sve ok, no.1, itd. ali jasno je da nesto ne funkcionise!

Branislav 58

pre 8 godina

Ljudi,ja non stop ,od početka godine imam utisak da Nole igra daleko ispod svog nivoa,a osvaja turnire.Ili su ostali mnogo lošiji nego ranije ili ja ne umem da vidim njegovu igračku dominaciju,osim rezultatsku.Protiv Vavrinke na AO vrlo čudan meč,ne baš kvalitetan,slično i u Americi,finale u Monte Karlu je bilo jedno od najlošijih za obojcu,danas prvi set,očajan za oba tenisera,pogotovu za Nišikorija,treći takodje,Nole sa puno neiznudjenih...Ako sad dobije Rim sa ovakvom igrom priznaću sebi da pojma nemam o tenisu niti umem da prepoznam vrednosti

johnny

pre 8 godina

ma važno je samo što više nabijati kompleks nišikoriju koji je uz mareja jedini koji bi mogao da dobije novaka na gs u naredne dve tri godine

Veljko Marinkovic

pre 8 godina

Где је то самопуздање из толико овогодишњих титула и великих победа? Ђоковић игра тако бојажљиво,као да се боји да не пукне лопта ако је удари мало јаче.Право је мучење глрдати га! Надам се да је све ово само део стратегије пред Ролан Гарос.Иначе...неће да ваља!Y

Oskar

pre 8 godina

Novače, danas si oborio rekord najdosadnijeg meča u istoriji tenisa. Do sad je najdosadniji bio meč iz četvrtfinala US opena prošle godine izmedju tebe i Mareja ali danas si nadmašio. Danas je bilo takmičenje ko će gore odigrat.

Mare,NS

pre 8 godina

""... Brejk na 2:1 u trećem setu je bio ključan, znao sam da će mi dati krila i da će meč biti gotov u kratkom vremenskom periodu“, dodao je Đoković. ...""

Kad se samo setim,koliko je posle tog brejka Novak sebi dao oduska i izderao se toliko jako,prosto mi bilo zao sto nisam bio u Jumkovoj blizini,jer mislim da se od straha sakrio pod sto ili se najverovatnije umokrio na licu mesta.
Ne brini se,nece tebi,cika Nole,nista!!!

Boban

pre 8 godina

Realno i samokritično. Ali se mora priznati da su Almagro, Beluči i Nišikori protivnici po meri na zemljanim terenima, a igrali su veoma motivisano. Novak ih je sve pobedio i zato je broj 1. I kad mu ne ide kako treba on pobedjuje, svaka čast!

Boban

pre 8 godina

Realno i samokritično. Ali se mora priznati da su Almagro, Beluči i Nišikori protivnici po meri na zemljanim terenima, a igrali su veoma motivisano. Novak ih je sve pobedio i zato je broj 1. I kad mu ne ide kako treba on pobedjuje, svaka čast!

Branislav 58

pre 8 godina

Ljudi,ja non stop ,od početka godine imam utisak da Nole igra daleko ispod svog nivoa,a osvaja turnire.Ili su ostali mnogo lošiji nego ranije ili ja ne umem da vidim njegovu igračku dominaciju,osim rezultatsku.Protiv Vavrinke na AO vrlo čudan meč,ne baš kvalitetan,slično i u Americi,finale u Monte Karlu je bilo jedno od najlošijih za obojcu,danas prvi set,očajan za oba tenisera,pogotovu za Nišikorija,treći takodje,Nole sa puno neiznudjenih...Ako sad dobije Rim sa ovakvom igrom priznaću sebi da pojma nemam o tenisu niti umem da prepoznam vrednosti

:)

pre 8 godina

Cestitke Novaku na plasmanu u polufinale Rima, pravi sampini pobedjuju i kad ne igraju najbolje, nije klise, to je zaista tako. E sad nesto sto neme veze sa Novakom i sportom uopste. Prvi sam koji ne voli komentare plus ako ovo, minus ako ono, ali molim sve ljude koji procitaju moj komentra da stave plus ako se slazu da b92 sport vrati stari format sajta, bio je mnogo bolji, izneverovao sam kad sam video ovaj, nikako mi se ne svidja, nmg da se naviknem.. eto, to bi bilo to. Pozdrav svima :)

johnny

pre 8 godina

ma važno je samo što više nabijati kompleks nišikoriju koji je uz mareja jedini koji bi mogao da dobije novaka na gs u naredne dve tri godine

Mare,NS

pre 8 godina

""... Brejk na 2:1 u trećem setu je bio ključan, znao sam da će mi dati krila i da će meč biti gotov u kratkom vremenskom periodu“, dodao je Đoković. ...""

Kad se samo setim,koliko je posle tog brejka Novak sebi dao oduska i izderao se toliko jako,prosto mi bilo zao sto nisam bio u Jumkovoj blizini,jer mislim da se od straha sakrio pod sto ili se najverovatnije umokrio na licu mesta.
Ne brini se,nece tebi,cika Nole,nista!!!

Pera

pre 8 godina

A meni se bas cini da sve ide kako treba. Nisikori je odlican igrac, pogotovu na sljaci, svaka pobeda protiv njega je dobra stvar. Cini se da se Nole sve vreme pita da li mu je odluka da presl=koci Madrid bila dobra. Bila je. Odmoran je, takmicarska forma i motivacija vracaju se idealnom brzinom, odlican tajming, bice u finalu Pariza na vrhu. A to je dovoljno za titulu!
Voleo bih da ovde u finalu igra protiv Federera - Majstor Rodja je na zalasku, a jos uvek vodi u medjusobnim duelima (18-20), Novak je propustio nekoliko prilika da preokrene rezultat, nije ih mnogo ostalo, dobro je kad naidju i moraju se koristiti.

NS BOY

pre 8 godina

Zamislite, Novak Djokovic koji igra protiv vrhunskoga igraca kakav jeste Kei Nisikori, pobedjuje tako lako u trecem ujedno odlucujucem setu, na kraju govoreci kako nije na nivou na kojem zeli biti. I kako onda da neko ne kaze, da je on u ovim trenucima od svih tenisera daleko bolji? Fascinira me njegova skromnost u izjavama, iako uvek prenese cinjenicno stanje nama koji pratimo tenis. Ne kazu bez razloga mnogi strucnjaci koji se vode objektivnim misljenjem, da je Novak Djokovic najkompletniji igrac koji je ikada postojao. Ne zato sto je Novak Djokovic, vec zato sto takav jeste, cak i da je juznoafrikanac. Ali, na nasu srecu i ponos nije.

Eldorado

pre 8 godina

Pa zar ne kapirate da Nole trenira za Roland Garos gde se igra minimum 3 seta tako da u Rimu ne želi ni jedan meč da odigra u manje od 3 seta!

Dott

pre 8 godina

Da je drugacije ne bi valjalo, da je sad u formi i da protivnike cisti sa terena, to ne bi moglo trajati mesec dana, zato je dobro da momentum nadje u drugoj nedelji Rolad Garosa.
Inace dobiti Nisikorija i u tri seta nije mala stvar, pogotovu tako ubedljivo odigrati treci set, samo znaci da je u dobroj kondiciji i da sebe kodira za duge meceve na RG.
Fascinantno je to da Novak vidno nije na svom nivou a ipak dobija meceve, to zaista treba da brine i deprimira sve njegove protivnike, jer sta im ostaje da ocekuju u mecevima protiv njega kad bude igrao dobro, kad i ovakvog ne mogu da ga dobiju.

City Girl

pre 8 godina

Komentatori koji trenutno komentarisu mec Nadal - Vavrinka na Sky Sports : The biggest challenge on clay nowadays is Novak. Znam da se mnogi stručnjaci koji ovde komentarisu nece sloziti, ali Sky Sports i dalje smatra da je Nole najveći favorit da osvoji Rim, bez obzira sto do sada nije igrao najbolje sto moze.

bok pusa

pre 8 godina

(Oskar, 15. maj 2015 21:18)
Najdosadniji? Nisi ti gledao finale Vimbldona Sampras - Ivanišević! To je nadosadniji teniski meč ikada! U stvari nije, jer to se ne računa u tenis! Zbog tog meča su odlučili da uspore travu.

NOLKICA

pre 8 godina

Nole legendo ovi tvoji protivnici, poginuse da te pobede pa nista, igas taman da ih posaljes kuci, onako napaljene, vidis da Nadal izgubi od Stena, vidm vas u finalu!

Paklena pomorandža

pre 8 godina

Nole mašina možete da mu se sagnete vi sto ga ne volite, da uzme sledeći gren slem i on najjači igrač u istoriji tenisa

idemo...

pre 8 godina

Ali pobedjuje. Ono sto je sigurno može bolje i to ce neminovno doci. Ne verujem da može gore. Na kraju, ranije sam gledao mnogo njegovih turnira gde ni set ne bi lzgubio i onda bi gubio u polufinalu ili finalu. Sada verujem u suprotno.

nenad rs

pre 8 godina

Полуфинале и финале Рима добија рутински. Јумко је опседнут вијестима о Новаку,иди нешто ради.

pionir

pre 8 godina

Novak nije ni 70% Novaka iz 2011.g. Nema vise onih neverovatnih kratkih dijagonala, nema te agresivnosti i napadackog tenisa. Sad je, manje-vise pimplerica dok protivnik ne pogresi. Jedino sto je bolje je servis i igra na mrezi, mislim da je i ritern osetno losiji. I uprkos svemu, tesko ce ga iko dobiti na 3 dobijena seta

Beobrad

pre 8 godina

Nole iz nekog razloga ne igra na svom novou!
Svi koji ga iskreno volimo i cenimo, to vidimo.
Oni koji mu ne misle dobro, i pojma nemaju, govore da je sve ok, no.1, itd. ali jasno je da nesto ne funkcionise!

Veljko Marinkovic

pre 8 godina

Где је то самопуздање из толико овогодишњих титула и великих победа? Ђоковић игра тако бојажљиво,као да се боји да не пукне лопта ако је удари мало јаче.Право је мучење глрдати га! Надам се да је све ово само део стратегије пред Ролан Гарос.Иначе...неће да ваља!Y

bok pusa

pre 8 godina

https://youtu.be/V3xjvg754jU

Evo Oskare ako ne veruješ pogledaj. Nema laži, nema prevare. Sve snimljeno. Najdosadniji meč u istoriji tenisa! Jer tenisa NIJE NI BILO!

Oskar

pre 8 godina

Novače, danas si oborio rekord najdosadnijeg meča u istoriji tenisa. Do sad je najdosadniji bio meč iz četvrtfinala US opena prošle godine izmedju tebe i Mareja ali danas si nadmašio. Danas je bilo takmičenje ko će gore odigrat.

Oskar

pre 8 godina

@ (bok pusa, 15. maj 2015 22:26)

Dobro, jel bolje to gledat ili da dva lika svaku drugu loptu nabijaju u aut. Ako mene pitaš ovo što si ti postavio više liči na tenis.
Jasni su mi ljudi koji kažu da je tenis jaaaaaaaaako dosadan sport jer da bi razumno gledao ovakve mečeve kao danas ne smiješ bit gledalac iz prve ruke jer bi odmah prebacio kanal, moraš poznavat duboku suštinu tenisa ili bit nacionalni navijač da bi ti bilo zanimljivo gledat ovo danas. A inače kad se sastanu igrači koji igraju slično- Djokovic-Marej-Nisikori, ako nisu u formi kad se sastanu mogu igrat užasno dosadno.

posmatrač

pre 8 godina

Ne igraš dobro zato što se ne krećeš dobro, a to za posledicu ima loše nameštanje
kod udarca lopte, tj. kasniš.
Noge su ti otežale, a razlog znaš samo ti.

posmatrač

pre 8 godina

Ne igraš dobro zato što se ne krećeš dobro, a to za posledicu ima loše nameštanje
kod udarca lopte, tj. kasniš.
Noge su ti otežale, a razlog znaš samo ti.

...

pre 8 godina

Pre turnira izjavi da se bolje oseca nego 2011, a kada je malo labilan izjavi kako nije zadovoljan. Nisam hejter, svaka cast za rezultate, samo stvarno mislim da je malo RAZMAZEN!

Djuradj

pre 8 godina

Ja, na suprot Novaku ( jeste da malo smesno zvuco) mislim da je treci set protiv Nisikorija bio jedan od najboljih Novakovih setova ever. Precizan, smiren, u svakom trenutku zna sta radi, preuzeo inicijativu od Japanca koji igra mnogo jako sa osnovne linije - savrsen set. Uzivao sam. Jeste, u prvom setu je Nisikori mnogo gresio, u drugom je nadigrao Djokovica, ali ne zaboravite da covek igra mnogo ozbiljan tenis. Ako usp da obezbedi stalnost igri - svasta se od njega moze ocekivati.

teča rasa

pre 8 godina

Ako ne mozes da ga pobedis ti mu se pridruzi!!! Napred Nole!!!
(Jumko, 15. maj 2015 23:35)

Не верујем да си ово БАШ ти! Ил' ти је дошао крај па бунцаш...

nikšićko

pre 8 godina

Nole toliko si superioran da više i nemaš onog inata u sebi kao ranije,što je i normalno.Ali opet, kada je potrebno ubaciš u šestu i vrrrrmmmmmm oduvaš onoga na suprotnoj strani.Ma ko to bio.

bomber

pre 8 godina

Ako ne mozes da ga pobedis ti mu se pridruzi!!! Napred Nole!!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Jumko, 15. maj 2015 23:35)


došo pameti :)

Ja, lično!

pre 8 godina

Samo da ne tupite više da je Novak u Madridu bio Crvenkapica.

http://www.bh-news.com/ba/vijest/28682/drugo_lice_novaka_djokovica_psovke_za_publiku_u_madridu_video.html

misa87

pre 8 godina

kolko god delovalo da se muci on dobija rutinski,samo ubaci u petu brzinu kad je neizvesno i privede mec kraju lagano...njemu je realno federer najozbiljniji protivnik ove sezone...

neko iz gomile

pre 8 godina

@ (Ja, lično!, 16. maj 2015 08:02)

Niko ni ne kaze da je bio crvenkapica i neka im je rekao to sto je rekao ali prvo su oni ispali ne fer zbog zvizdanja oko izvrtanja zgloba i navodnog simuliranja. Njegova jedina greska je to sto je dopustio da ga dekoncentrise zvizdanje pa je na kraju i izgubio. Svi smo mi ponekad No1e

Trener

pre 8 godina

Samo je privid da Nole igra losije jer igra protiv Keija i sada Ferera koji su najbolji na ovoj podlozi koja im maksimalno lezi. Nole igra koliko mu protivnik dozvoli i ne moze se ocekivati da sve pobedjuje sa nulom.

Nole

pre 8 godina

Ne igras na nivou iz MK iz prostog razloga sto si preskocio Madrid i napravio veliku pauzu.
Mogao si rastereceno da odigras Madrid jer ne branis nista i da ti samo bude plus u formi koliko god da si stigao na njemu...a za publiku te boli briga,nek laju.

Oskar

pre 8 godina

Novače, danas si oborio rekord najdosadnijeg meča u istoriji tenisa. Do sad je najdosadniji bio meč iz četvrtfinala US opena prošle godine izmedju tebe i Mareja ali danas si nadmašio. Danas je bilo takmičenje ko će gore odigrat.

Veljko Marinkovic

pre 8 godina

Где је то самопуздање из толико овогодишњих титула и великих победа? Ђоковић игра тако бојажљиво,као да се боји да не пукне лопта ако је удари мало јаче.Право је мучење глрдати га! Надам се да је све ово само део стратегије пред Ролан Гарос.Иначе...неће да ваља!Y

pionir

pre 8 godina

Novak nije ni 70% Novaka iz 2011.g. Nema vise onih neverovatnih kratkih dijagonala, nema te agresivnosti i napadackog tenisa. Sad je, manje-vise pimplerica dok protivnik ne pogresi. Jedino sto je bolje je servis i igra na mrezi, mislim da je i ritern osetno losiji. I uprkos svemu, tesko ce ga iko dobiti na 3 dobijena seta

Oskar

pre 8 godina

@ (bok pusa, 15. maj 2015 22:26)

Dobro, jel bolje to gledat ili da dva lika svaku drugu loptu nabijaju u aut. Ako mene pitaš ovo što si ti postavio više liči na tenis.
Jasni su mi ljudi koji kažu da je tenis jaaaaaaaaako dosadan sport jer da bi razumno gledao ovakve mečeve kao danas ne smiješ bit gledalac iz prve ruke jer bi odmah prebacio kanal, moraš poznavat duboku suštinu tenisa ili bit nacionalni navijač da bi ti bilo zanimljivo gledat ovo danas. A inače kad se sastanu igrači koji igraju slično- Djokovic-Marej-Nisikori, ako nisu u formi kad se sastanu mogu igrat užasno dosadno.

bok pusa

pre 8 godina

https://youtu.be/V3xjvg754jU

Evo Oskare ako ne veruješ pogledaj. Nema laži, nema prevare. Sve snimljeno. Najdosadniji meč u istoriji tenisa! Jer tenisa NIJE NI BILO!

Beobrad

pre 8 godina

Nole iz nekog razloga ne igra na svom novou!
Svi koji ga iskreno volimo i cenimo, to vidimo.
Oni koji mu ne misle dobro, i pojma nemaju, govore da je sve ok, no.1, itd. ali jasno je da nesto ne funkcionise!

Branislav 58

pre 8 godina

Ljudi,ja non stop ,od početka godine imam utisak da Nole igra daleko ispod svog nivoa,a osvaja turnire.Ili su ostali mnogo lošiji nego ranije ili ja ne umem da vidim njegovu igračku dominaciju,osim rezultatsku.Protiv Vavrinke na AO vrlo čudan meč,ne baš kvalitetan,slično i u Americi,finale u Monte Karlu je bilo jedno od najlošijih za obojcu,danas prvi set,očajan za oba tenisera,pogotovu za Nišikorija,treći takodje,Nole sa puno neiznudjenih...Ako sad dobije Rim sa ovakvom igrom priznaću sebi da pojma nemam o tenisu niti umem da prepoznam vrednosti

:)

pre 8 godina

Cestitke Novaku na plasmanu u polufinale Rima, pravi sampini pobedjuju i kad ne igraju najbolje, nije klise, to je zaista tako. E sad nesto sto neme veze sa Novakom i sportom uopste. Prvi sam koji ne voli komentare plus ako ovo, minus ako ono, ali molim sve ljude koji procitaju moj komentra da stave plus ako se slazu da b92 sport vrati stari format sajta, bio je mnogo bolji, izneverovao sam kad sam video ovaj, nikako mi se ne svidja, nmg da se naviknem.. eto, to bi bilo to. Pozdrav svima :)

Eldorado

pre 8 godina

Pa zar ne kapirate da Nole trenira za Roland Garos gde se igra minimum 3 seta tako da u Rimu ne želi ni jedan meč da odigra u manje od 3 seta!

Dott

pre 8 godina

Da je drugacije ne bi valjalo, da je sad u formi i da protivnike cisti sa terena, to ne bi moglo trajati mesec dana, zato je dobro da momentum nadje u drugoj nedelji Rolad Garosa.
Inace dobiti Nisikorija i u tri seta nije mala stvar, pogotovu tako ubedljivo odigrati treci set, samo znaci da je u dobroj kondiciji i da sebe kodira za duge meceve na RG.
Fascinantno je to da Novak vidno nije na svom nivou a ipak dobija meceve, to zaista treba da brine i deprimira sve njegove protivnike, jer sta im ostaje da ocekuju u mecevima protiv njega kad bude igrao dobro, kad i ovakvog ne mogu da ga dobiju.

bok pusa

pre 8 godina

(Oskar, 15. maj 2015 21:18)
Najdosadniji? Nisi ti gledao finale Vimbldona Sampras - Ivanišević! To je nadosadniji teniski meč ikada! U stvari nije, jer to se ne računa u tenis! Zbog tog meča su odlučili da uspore travu.

johnny

pre 8 godina

ma važno je samo što više nabijati kompleks nišikoriju koji je uz mareja jedini koji bi mogao da dobije novaka na gs u naredne dve tri godine

Pera

pre 8 godina

A meni se bas cini da sve ide kako treba. Nisikori je odlican igrac, pogotovu na sljaci, svaka pobeda protiv njega je dobra stvar. Cini se da se Nole sve vreme pita da li mu je odluka da presl=koci Madrid bila dobra. Bila je. Odmoran je, takmicarska forma i motivacija vracaju se idealnom brzinom, odlican tajming, bice u finalu Pariza na vrhu. A to je dovoljno za titulu!
Voleo bih da ovde u finalu igra protiv Federera - Majstor Rodja je na zalasku, a jos uvek vodi u medjusobnim duelima (18-20), Novak je propustio nekoliko prilika da preokrene rezultat, nije ih mnogo ostalo, dobro je kad naidju i moraju se koristiti.

Ja, lično!

pre 8 godina

Samo da ne tupite više da je Novak u Madridu bio Crvenkapica.

http://www.bh-news.com/ba/vijest/28682/drugo_lice_novaka_djokovica_psovke_za_publiku_u_madridu_video.html

Mare,NS

pre 8 godina

""... Brejk na 2:1 u trećem setu je bio ključan, znao sam da će mi dati krila i da će meč biti gotov u kratkom vremenskom periodu“, dodao je Đoković. ...""

Kad se samo setim,koliko je posle tog brejka Novak sebi dao oduska i izderao se toliko jako,prosto mi bilo zao sto nisam bio u Jumkovoj blizini,jer mislim da se od straha sakrio pod sto ili se najverovatnije umokrio na licu mesta.
Ne brini se,nece tebi,cika Nole,nista!!!

nenad rs

pre 8 godina

Полуфинале и финале Рима добија рутински. Јумко је опседнут вијестима о Новаку,иди нешто ради.

...

pre 8 godina

Pre turnira izjavi da se bolje oseca nego 2011, a kada je malo labilan izjavi kako nije zadovoljan. Nisam hejter, svaka cast za rezultate, samo stvarno mislim da je malo RAZMAZEN!

Boban

pre 8 godina

Realno i samokritično. Ali se mora priznati da su Almagro, Beluči i Nišikori protivnici po meri na zemljanim terenima, a igrali su veoma motivisano. Novak ih je sve pobedio i zato je broj 1. I kad mu ne ide kako treba on pobedjuje, svaka čast!

NS BOY

pre 8 godina

Zamislite, Novak Djokovic koji igra protiv vrhunskoga igraca kakav jeste Kei Nisikori, pobedjuje tako lako u trecem ujedno odlucujucem setu, na kraju govoreci kako nije na nivou na kojem zeli biti. I kako onda da neko ne kaze, da je on u ovim trenucima od svih tenisera daleko bolji? Fascinira me njegova skromnost u izjavama, iako uvek prenese cinjenicno stanje nama koji pratimo tenis. Ne kazu bez razloga mnogi strucnjaci koji se vode objektivnim misljenjem, da je Novak Djokovic najkompletniji igrac koji je ikada postojao. Ne zato sto je Novak Djokovic, vec zato sto takav jeste, cak i da je juznoafrikanac. Ali, na nasu srecu i ponos nije.

Paklena pomorandža

pre 8 godina

Nole mašina možete da mu se sagnete vi sto ga ne volite, da uzme sledeći gren slem i on najjači igrač u istoriji tenisa

NOLKICA

pre 8 godina

Nole legendo ovi tvoji protivnici, poginuse da te pobede pa nista, igas taman da ih posaljes kuci, onako napaljene, vidis da Nadal izgubi od Stena, vidm vas u finalu!

City Girl

pre 8 godina

Komentatori koji trenutno komentarisu mec Nadal - Vavrinka na Sky Sports : The biggest challenge on clay nowadays is Novak. Znam da se mnogi stručnjaci koji ovde komentarisu nece sloziti, ali Sky Sports i dalje smatra da je Nole najveći favorit da osvoji Rim, bez obzira sto do sada nije igrao najbolje sto moze.

Nole

pre 8 godina

Ne igras na nivou iz MK iz prostog razloga sto si preskocio Madrid i napravio veliku pauzu.
Mogao si rastereceno da odigras Madrid jer ne branis nista i da ti samo bude plus u formi koliko god da si stigao na njemu...a za publiku te boli briga,nek laju.

teča rasa

pre 8 godina

Ako ne mozes da ga pobedis ti mu se pridruzi!!! Napred Nole!!!
(Jumko, 15. maj 2015 23:35)

Не верујем да си ово БАШ ти! Ил' ти је дошао крај па бунцаш...

Djuradj

pre 8 godina

Ja, na suprot Novaku ( jeste da malo smesno zvuco) mislim da je treci set protiv Nisikorija bio jedan od najboljih Novakovih setova ever. Precizan, smiren, u svakom trenutku zna sta radi, preuzeo inicijativu od Japanca koji igra mnogo jako sa osnovne linije - savrsen set. Uzivao sam. Jeste, u prvom setu je Nisikori mnogo gresio, u drugom je nadigrao Djokovica, ali ne zaboravite da covek igra mnogo ozbiljan tenis. Ako usp da obezbedi stalnost igri - svasta se od njega moze ocekivati.

posmatrač

pre 8 godina

Ne igraš dobro zato što se ne krećeš dobro, a to za posledicu ima loše nameštanje
kod udarca lopte, tj. kasniš.
Noge su ti otežale, a razlog znaš samo ti.

posmatrač

pre 8 godina

Ne igraš dobro zato što se ne krećeš dobro, a to za posledicu ima loše nameštanje
kod udarca lopte, tj. kasniš.
Noge su ti otežale, a razlog znaš samo ti.

bomber

pre 8 godina

Ako ne mozes da ga pobedis ti mu se pridruzi!!! Napred Nole!!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Jumko, 15. maj 2015 23:35)


došo pameti :)

idemo...

pre 8 godina

Ali pobedjuje. Ono sto je sigurno može bolje i to ce neminovno doci. Ne verujem da može gore. Na kraju, ranije sam gledao mnogo njegovih turnira gde ni set ne bi lzgubio i onda bi gubio u polufinalu ili finalu. Sada verujem u suprotno.

nikšićko

pre 8 godina

Nole toliko si superioran da više i nemaš onog inata u sebi kao ranije,što je i normalno.Ali opet, kada je potrebno ubaciš u šestu i vrrrrmmmmmm oduvaš onoga na suprotnoj strani.Ma ko to bio.

Trener

pre 8 godina

Samo je privid da Nole igra losije jer igra protiv Keija i sada Ferera koji su najbolji na ovoj podlozi koja im maksimalno lezi. Nole igra koliko mu protivnik dozvoli i ne moze se ocekivati da sve pobedjuje sa nulom.

neko iz gomile

pre 8 godina

@ (Ja, lično!, 16. maj 2015 08:02)

Niko ni ne kaze da je bio crvenkapica i neka im je rekao to sto je rekao ali prvo su oni ispali ne fer zbog zvizdanja oko izvrtanja zgloba i navodnog simuliranja. Njegova jedina greska je to sto je dopustio da ga dekoncentrise zvizdanje pa je na kraju i izgubio. Svi smo mi ponekad No1e

misa87

pre 8 godina

kolko god delovalo da se muci on dobija rutinski,samo ubaci u petu brzinu kad je neizvesno i privede mec kraju lagano...njemu je realno federer najozbiljniji protivnik ove sezone...