Petak, 15.05.2015.

17:55

EL: Spanulis! Olimpijakos u finalu!

Košarkaši Olimpijakosa plasirali su se u finale Evrolige pošto su u dramatičnom polufinalu savladali CSKA sa 70:68.

Izvor: B92

EL: Spanulis! Olimpijakos u finalu! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

294 Komentari

Sortiraj po:

dejan petrovic

pre 8 godina

Teo ima veliki priblem u odbrani i zato ga je trener drzao na klupi.
Kada mu napad ne ide problem se pojacava, kada mu ide ovaj nedostatak je marginalan.
Trener je pokusavao da Teo igra u napadu, a izlazi iz igre kada su u odbrani, ali kosarka nije rukomet.
CSKA nije na vreme iskoristio sansu i uveo utakmicu u mirnu zavrsnicu...
Spanulis je cudo! Svaka cast, jer iz godine u godinu ovo ponavlja na najvaznijim utakmicama.

LAZNI VOJVODA VIROVITICA

pre 8 godina

Teodosic i Spanulis nisu igrali zajedno!!!Sport se prati ocima,a ne idealima!!!To vazi za svih 180 koji su te podrzali u gluposti.

Kum

pre 8 godina

videli smo taj amerikanski cirkus u finalu svetskog prventva kad su nas razbili sa b-timom 30 razlike..
(objektivan, 16. maj 2015 07:42)

Taj "B" tim sad raznosi po NBA.

borlol

pre 8 godina

nisam gledao al kako vidim iz izvjestaja teo je taj koji je napravio + 9 za cska...zadnje 2 minute nije ni igrao sto znaci da nije on odgovoran za poraz...eh da je igrao zavrsnicu!

cofi95

pre 8 godina

Itudis moron. Umesto da Teu da ulogu koju ima u reprezentacijo, on ga zakuca za klupu u periodu meca kad mu najvise ide. Pa, gde to ima?

Deki

pre 8 godina

Rusi nikako da shvate da im treba trener koji će psihički pripremiti tim za odlučujuće mečeve. Dok igraju opušteno se vidi da su najkvalitetniji (uz Real), kako ide kraj, blokada. Teo još jednom pokazao da je odličan igrač, ali kada je najpotrebniji, nigde ga nema, kako li je uboo onu trojku mislim protiv Argentine, očigledno slučajno!

palop

pre 8 godina

@ (о шонеси, 15. maj 2015 19:19)

Svaka cast na toj prognozi/analizi, nisi mogao tacnije napisati.

Mnogo mi je zao sto je Teo izgubio samopouzdanje za te bitne utakmice u Evroligi, ali bar da nasatvi da igra za reprezentaciju kao sad na svetskom...

gogi bre

pre 8 godina

itudis je kriv za los rezultat! umesto da fauliraju spanulisa da ide na slobodno bacanje tako da cska ima zadnju loptu i dosta vreme da satave dobar napad! jadan Teo svake godine imaju dobru ekipu ali treneri su katastrofa! izgleda da je taj cska proklet! navijao sam za njih ali voleo bi da real izgubi od olimpijakosa !!!!

Vucko

pre 8 godina

Sramota stvarno što je ovaj Olimpijakos ušao u finale.
Pa Tegi i Grba su nam tokom sezone objasnili da pojma nemaju i da su slaba ekipa ?!
(Miki, 15. maj 2015 23:59)

Tegi i Grba su nebitni likovi i nemaci pojima.

Pravnik

pre 8 godina

Ja sam vatren navijac partizana i stvarno mi je muka od prozivanja Teodosica, on je ovoj zemlji sa ostalima u ekipi doneo srebro, a to sto navija za suparnicki klub ne daje pravo nikome da ga mrzi. Respect...

Nolan

pre 8 godina

Ali Teodosic i Spanulis nikada nisu igrali zajedno u jednog ekipi !!
(Auuuu imbecila...., 15. maj 2015 23:18)

Jesu, sezona 2010/11. Pazi šta pišeš da ne ispadaš budala.
Spanulis je Bog, Teodosić je dobar ali nije njegov nivo. Utakmicu su izgubili de Kolo koji dopušta Spanulisu njegov karakteristični šut udesno i Itudis koji izvodi Tea dva minuta pred kraj.

One night in May

pre 8 godina

Koje ponizavanje dervisluka!!! Zgazeni na svim frontovima do neprepoznavanja!
Taman su se malo poradovali sto mi nismo prosli u Top 8 - kad je usledilo surovo nabijanje kompleksa u ABA polufinalu, PAOK ce tek da bude ponizen u grckom plej ofu, CSKA nagrdjen na FINAl 4 - plakanje na svim frontovima za dervisove nesrecnike, rastur totalni...

Trening u sedam, hocemo trening u sedam!!!

CINJENICE

pre 8 godina

Teodosic opet glavni krivac za poraz kao i prethodnih par sezona nastupajuci za Olimpijakos i Cska!Najveci luzer u istoriji evropske kosarke!

Beleg

pre 8 godina

Jao, pa pljuvači, nemoj slučajno da ste se pojavili na komentarima posle Evropskog prvenstva. Šta vi sebi dozvoljavate, jednog bisera srpske košarke da pljujete.

The Dude

pre 8 godina

@ Auuuu imbecila....
Ček da li je moguće da si ovo sa takvim uverenjem napisao.
Naravno da jesu.Nemoj da širiš dezinformacije. Sezona 2010-11.

Mare

pre 8 godina

@Auuuu imbecila

Igrali su u sezoni 2010/11... A najbolji su mi ljudi koji su "preporucivali" tvoj komentar a da nisu ni proverili! Plus tvoje vredjanje bez osnova govori samo za sebe! Igrali su zajedno!

roknić anita

pre 8 godina

teo je majstor al nikad neće uzeti prvaka sjajan jeigrač al jako loše igra f4 stalno neće pa neće on je glavni igrač i po meni je on kriv jer je dirigent tima i palica trenera mozak na terenu a stvarno je loš bio včrsbili doktor i moj idol on i printo

Teo

pre 8 godina

Kako mozete da pljujete po coveku koji je najzasluzniji za srebro sa proslog SP?
Sta me briga kako Teodosic igra u CSKA. U Srbiji igra dobro i to je najvaznije.

Auuuu imbecila....

pre 8 godina

Dok je Teo bio u paru sa spanulisom upropastavo Olimpijakos,a sad CSKA.Dok Spanulis bez njega razbija sa 11 igraca iz Igokee.Pametnom dosta.Koliko je manje pametnih je vidljivo na komentar da od TEA ima 5 boljih plejeva.
(LAZNI VOJVODA VIROVITICA, 15. maj 2015 21:01)


Ali Teodosic i Spanulis nikada nisu igrali zajedno u jednog ekipi !!

Ivan

pre 8 godina

Od sustinske vaznosti je da EL osvajaju klubovi iz zemalja koje nisu priznale Kosovo! Grcka, Izrael, Spanija... i tako godinama unazad! Turci, ako zelite EL, znate sta vam je ciniti.

nikson

pre 8 godina

Svaka čast za preokret! No, nažalost Teo nema taj kredit kod svog trenera (ne umanjujem veličinu Spanulisa svakako), inače ga ne bi izveo 2 minuta pre kraja. Jer, Teo je tip igrača kao Spanulis, moraš mu dati lidersku ulogu, a ne da je deli sa De Kolom i sl. To nigde ne pije vodu, lider iliti vođa može biti samo jedan, kao sto mu i ime kaže.

hilti

pre 8 godina

Teodosić je doneo srbiji srebro sa svetskog... On je lider oko njega se vrteo tim... Sram treba da bude svakog ko kaže nešto loše o njemu ma koliki partizanovac bio, to samo pokazuje kakav smo narod...

Illmatic '94

pre 8 godina

Ово је људи кошарка а не НБА. Нема шта у НБА лиги играју страшни индивидуалци и атлете али се не игра одбрана. Евролига је боља.

komarac u sorcu

pre 8 godina

Ove godine evroliga je definitivno u znaku crveno-belih boja! Bravo Oly, sa srecom u finalu pa da osvojite titulu prvaka evrope! Oly & Zvezda forever!

Gargamel

pre 8 godina

CSKA nema sefa na terenu. Sve sjajni igraci, ali se ne zna ko je glavni. Grobari pljuju Milosa, ali ovu utakmicu su izgubili Itudis i De Kolo. Milos je napravio onu razliku od 8 poena i pored toga sta ga je trener drzao vise od pola trece cetvrtine na klupi. Onda ga strucnjak izvodi posle razlike koju je napravio i hladnog ga vraca ga u igru kada ih je Oly stigao i ima momentum. Tesko je igrati kada od tebe ocekuju da odlucis, a nemas stvarnu podrsku. Kako je Milos igrao proslog leta kada je imao bezrezervnu podsku Sala i ekipe?

egil vangen

pre 8 godina

CSKA je napravio ogromnu gresku dovodjenjem Kirilenka. On jeste vrhunski igrac i igra sasvim solidno ali njegovim dolaskom je doslo do potpunog haosa u smislu raspodele minuta, odrzavanja tempa i postavke na terenu. Pre njegovog dolaska tacno se znalo ko koliko igra i u kojim fazama utakmice zato i ne cudi pad forme vecine igraca koji su navikli na jedan ritam i koncept igre koji se potpuno urusio.

only fools and horses

pre 8 godina

zao mi je Tea ali to je dokaz da Srbi treba da budu sto dalje od ruSSije, nema tamo ni nade ni spasa
(misko, 15. maj 2015 20:18)

A možda je to dokaz da Rusi treba što manje da petljaju sa Srbima. Eto videćete, Krle je otišao, a čim ode i Teo, oni će osvojiti evroligu.

LAZNI VOJVODA VIROVITICA

pre 8 godina

Dok je Teo bio u paru sa spanulisom upropastavo Olimpijakos,a sad CSKA.Dok Spanulis bez njega razbija sa 11 igraca iz Igokee.Pametnom dosta.Koliko je manje pametnih je vidljivo na komentar da od TEA ima 5 boljih plejeva.

Kum

pre 8 godina

Haha, Tepic ima vise Evroliga od Teodosica iako doticni ima jedno 5 puta vise pojava na F4 i corava koka bi do sada ubola zrno...
(petao, 15. maj 2015 20:17)

I Milicic ima vise NBA titula od Juinga, Barklija, Mutomboa,...

Nenad

pre 8 godina

Iskreno navijao sam za CSKA da osvoji, posto sam partizanovac, ali Olimpijakos je prosao dalje i voleo bih da pobedi Real u finalu, jer ne mogu da smislim turke bez obzira sto su tamo Obradovic, Bogdanovic, Bjelica...

Mustang

pre 8 godina

Милош је мој омиљени играч, и ови који лупају глупости о томе како он игра сано против малих екипа, нека се сети Словеније, Шпаније, Француске..његов проблем је психолошки, у финалу 2011 против Олимпијакоса је имао све, разбијао их је тројкама, организовао игру, и имали су 19 разлике највећим делом његовом заслугом, али онда крећу удвајања, он маши пар шутева и губи сигурност, и исто тако највећим делом његовом кривицом губе утакмицу, јер су га сви видели као вођу и крили се иза њега, али феноменалан први део утакмице није био довољан..то је био преломни тренутак његове клупске каријере, од тада у кључним клупским утакмицама губи самопоуздање, а на то треба додати и чињеницу да чим је отишао из Олимпијакоса, ови су освојили ЕЛ, и то на тај начин..Велики је то притисак, за његову још увек дечачку психу, да он има главу једног Спанулиса или Шараса или Бодироге, до сад би имао бар три ЕЛ..у репрезентацији је друга прича, практично сам нам је донео медаљу на првом такмичењу на ком је играо као вођа, сви у њега бесконачно верују, и тотално је други играч у кључним утакмицама за Србију..навијам свим срцем за њега, али Спанулис вечерас ће показати своју психу а Тео своју, и то ће нажалост пресудити друго полувреме..дај Боже да не будем у праву
(о шонеси, 15. maj 2015 19:19)

Svaka ti je k'o u Njegosa

ako su coravi oni sa 45 miliona evra ja sam Obama

pre 8 godina

"Haha, Tepic ima vise Evroliga od Teodosica iako doticni ima jedno 5 puta vise pojava na F4 i corava koka bi do sada ubola zrno...
(petao, 15. maj 2015 20:17)"

Koja corava koka, a igrao u ubedljivo najskupljim timovima Evrope!!

doktor za volove

pre 8 godina

Kako je CSK izgubio, ne razumem, pa smenili su Duška Vujoševića??! Molim objašnjenje stručnjaka iz predgradja.
(Čika Mika, 15. maj 2015 20:08)

Od kada je došao CSka ne može da se sastavi isto kao i naša reprezantacija par godina za redom. Gde taj dodje trava više ne raste.
(Idol vam je lik koji jede svoje sline, 15. maj 2015 20:39)
imam lek, dodji!
tebi je tvoje legenda danas sve objasnila.

igor

pre 8 godina

Budimo realni mi bez Tea nebi dobili Iran u Spaniji ni grupu nebi prosli.Teo je dokrtor kosarke sto ga je ovaj drzo na klupi druga je stvar zato i izgubi dobijeno.

Lik bez nick

pre 8 godina

А Звезда се носила са Олимпијакосом сасвим добро. За две године Звезда првак Европе!
(Illmatic '94, 15. maj 2015 20:20)

Daj decko ne lupaj,Partizan se redovno nosio sa velikanima celu deceniju,i? Kakvo ti je to merilo,pf

bato

pre 8 godina

Teodosic je unistio danas CSK. Nije mu prvi put. A pogledajte Spanulisa. Ko zna - zna. todosic jako tesko igra na cvrstu odbarnu, kada mu covek ide u lice, danas je bioo kao devojcica. Unistio ih je.

marko_bgd

pre 8 godina

ja sam prosto znao da ce biti ovako...spanulis je neverovatan i neponovljiv..kad treba,zna se....a teodosic...dovedi tea da ne osvojis evroligu,nazalost je tako

LeBranko

pre 8 godina

Jedno je sigurno - Teo odlazi iz CSKA na kraju sezone. Jeste da je slabo igrao, ali da ga trener ne pusta na kraju kad se resava utakmica, nelogicno. A i video sam da nije stao na kraju da otpozdravi sa svojim timom. Bas mi je krivo zbog njega. Sad barem imam za koga da navijam u finalu. Idemo Oly!

kosta

pre 8 godina

Cela ekipa CSKA je odigrala lose...imaju dream-team a nista, trener je lose pripremio ekipu na psihickom planu, odigrali su stegnuto,odlicna sansa za Zeljka, na jednu tekmu svako svakog moze da dobije...slazem se da je trener isekao Tea nije mu dao sansu da se razigra...velika greska.

niks

pre 8 godina

Hahaha, bravo Oli!!! Bas mi je drago da su izbacili “dream team”, pogotovo zbog onog naduvenka Teodosica i njegovog stava o strancima u reprezentaciji! On je luzer i nikada nece osvojiti Evroligu, a pogotovo nece igrati u NBA. I obavezno dati drzavljanstvo Vilijamsu i Dzenkinsu, pa ih pozvati u srpsku reprezentaciju! Spanulis BOG!!

vrijedi on svakog eura!

pre 8 godina

citam komentare na b92 prije tko ce ifinale...98% CSKA, eo, ma nema mu ravnog, Westbrook se trese za poziciju iduce godine...e moji srbi, sto je LeBron tamo, ovdje je Spanoulis a svi ostali su tu da su na broju! ocekujem hrpu, nerealnih minusa! navalite!

Dule Pančevo

pre 8 godina

Koji ste slepci vi što pljujete Teodosića, sram vas bilo! Zar ste zaboravili ko nam je doneo medalju na evropskom 2009. i na svetskom 2014.? Ja ću da vam kažem, MILOŠ TEODOSIĆ! Prošle godine je na svetskom u polufinalu sam pobedio Francuze. Toliko o tome da ga nema kad je najpotrebnije. Jednostavno, nije mu danas bio dan i to je to. Videćete, doneće on nama još jednu medalju u septembru, pazite šta vam kažem.

lipman

pre 8 godina

@ Janko

Prvo Teo nije pricao nikakve gluposti, drugo da vidimo sada da li ce tebe da stigne karma zbog tvoje zlobe i mnogo glupog komentara.

barozo

pre 8 godina

Nasa su oba kluba, nije vazno. Samo da jedan od njih osvoji.
(Zervinjo, 15. maj 2015 18:06)

Nisam to znao! Da nije CSKA iz Jagodine, a Oly iz Krusevca?
(Bojan, 15. maj 2015).

U tim klubovima su igrali mnogi nasi igraci i radili mnogi treneri. Mozda ih zato covek smatra nasima. Uostalom, Teo igra za CSKA, zasto ne bismo rekli da je to nas klub? Cemu tolika ozbiljnost i ironija?

vwb

pre 8 godina

Zaboravices sveee,sto EL jeee...i kad si zadnji put je igraoooo...ole,ole...Navijaci kluba,ciji grb nikada nije bio na loptama El,navijali su iz sveg srca,protiv nase brace iz Pireja,ali...Cz je dve utakmice sa velikim O,igrala egal,mislite o tome!!!

Lik

pre 8 godina

Hahahahaha,pa ovo je nestvarno koliko je CSKA gubitnicki tim,pa ja zaista nemam nikakvo objasnjenje nego da je Teodosic uklet kad je Evroliga u pitanju,i to ni manje ni vise nego od tima koji je napustio kako bi osvojio Evroligu sa CSKA,sta ti je sudbina srece.

vele

pre 8 godina

Sta uradi ovaj Spanulis majko mila citavu utakmicu jedan od najgorih cigle bacao na kos a onda krece u fazonu daj da vam chicha objasni neke stvari, dosta je bilo zezanja

Kum

pre 8 godina

Teo nije igrao zadnja dva minuta, a ovde se prica o objasnjavanju. Ko zna sta bi on pogodio, tako da uporedjivanje ili ismejavanje nije na mestu. De Kolo je prodao dobijenu utakmicu svojim sebiclukom, idiotskim faulovima u bonusu, promasajima i masom prodatih lopti.

aleksandar

pre 8 godina

Auuuuu sta im je uradio Spanulis,pokazao je klasu i da je igracina,a jedino mi je zao Tea.Brate raskini ugovor odi u NBA covece sad ce verovatno presednik cska da krivi Tea.........

opet

pre 8 godina

i jos jednom je spanulis pokazao ko je najbolji igrac,teo and company ,gledajte sinovi i ucite,niste vi dorasli za ove,dzaba vam novci moji sinovci, jel olimpijakos igra mnogooo boljeee!!!

Milan

pre 8 godina

E stvarno ne razumem ovog trenera CSKA....Prvo vadi Tea kad ga je krenulo...A drzi De Kola koji ih je zeznuo i to zestoko....2 glupa faula napravio pa onda sebicnost(bila kontra 2 na 1 i on umesto da doda on zavrsava i promasuje) i ne vadi ga uopste ono posle 2 faula bi kod Zeljka bio izvadjen ili mozda ranije...Spanulis kakav je to bog lik ima 0-11 sut do kraja i onda sledi magija 3 trojke i 1 dvojka!Za onu trecu trojku i prvu dvojku neverovatno kako su usle...I sad je definitivno sigruno da CSKA ima gubitnicki mentalitet...I prosle godine ovako su ispali od Makabija...Imaju +9 i onda im je krenula serija gresaka!I koji je ovo put da ih Olimpijakos izbacuje??Jos jednom Spanulis naklon do poda!

Kosta

pre 8 godina

U CSKA su svi lose odigrali...imaju dream-team a niko nista...trener je lose pripremio ekipu na psihickom planu...to je razlog zasto su izgubili...na jednu utakmicu svako moze svakog da dobije, odlicna sansa za ZOC-a.

monarhista

pre 8 godina

Treba samo slusati sta tegi,grba i njihovi sateliti pricaju i kladiti se suprotno...postali bi milioneri:-)))
Kako vooooooooooliiiiimmmmm:-)))
Ajde u Nedelju jos jedna pobedai titulaaaaaaaaaa:-)))

shilja

pre 8 godina

Da ne bude zabune, sve cestitke Olimpijakosu, ali mi stvarno nije jasno kako i dalje nisu uveli play-off, jer stvarno nema smisla da se sezona odlucuje u jednoj utakmici. Jedno je nacionalni kup, ali ovo... Drugo, ne mogu da verujem koliko pljuju po Teu, pa ljudi on je nas igrac, nas najbolji igrac, a neki se nasladjuju jer je odigrao ispod proseka. Cuvali su ga odlicno, kapa dole, al ne moze se reci da je on igrac za male utakmice... Ili ne gledamo isti sport?!
Navijao sam za CSKA zbog Tea, ali sta sad, najvaznije da on na EP bude na nivou, ne treba ga "vesati" zbog, iskreno, blede partije celog tima.
Nista, nadam se da ce bar Fener uspeti do kraja... Ljudi, radujmo se, imamo na F4 - 3 top igraca i najtrofejnijeg trenera, uzivajmo a ne da pljujemo Tea... e kakvi smo :(

Jovana

pre 8 godina

Utalmicu je dobio trener Olimpijakosa koji je dao Spanilisu da sutira,nazalost trener CSK nije dao tu slobodu Teodosicu.Teo dodji u Zvezdy da osvojimo titulu

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 8 godina

Od one cuvene sezone kad su doveli duloa u svoj uspesni klub (znamo koliko katastrofalno se zavrsila ta sezona),kao da se nadvilo neko preokletstvo nad mocni CSKA,taj potez i dovodjenje te individue ih je mnogo kostalo ..mislim da se opravdano moze reci da ih je dulo veoma unazadio za ona kratka 4 meseca koliko je bio tamo!!
p.s. Bravo za crveno belo bracu iz Pireja,svim srcem smo uz vas u finalu.cela Srbija i Beograd ce navijati za vas!!

323

pre 8 godina

Ocajan CSKA na kraju i sama kosarka do pred kraj meca ali zbog napetosti rezultata. Mnogo promasenih suteva i to otvorenih najboljih evropskih igraca. Oli je imao vise skokova od CSKA i u cetvrtoj odigrao odlicnu odbranu. Sta je radio Kirilenko ceo mec, nemam pojma osim nesto u odbrani. De Kolo iako se cini da ima najvise poena sutira kad mu padne napamet. U sve to se utopio i Teo ali se probudio u cetvrtoj isto kao i do tada ocajni Spanulis. I umesto da igra iako ima 4 licne na 5 min. pred kraj trener menja Tea?? Spanulis koji je veliki igrac igra do kraja sam i unistava CSKA. Zao mi je ali sam zeleo pobedu CSKA a njihov trener po meni mora jos da uci zanat.

Sima

pre 8 godina

S kojim razlogom je kvota na cska 1,40? Jel oly igra sa drugim timom,sta? Polufinale najbolje cetiri ekipe strasno..
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (lulr, 15. maj 2015 19:01)

Druže jesi čuo nekad za "navlakušu"? :)

ludiloooo:)))

pre 8 godina

Teo iz auta :D
(Kicevac, 15. maj 2015 19:30)

I? Da nije igrac utakmice zbog toga? Da se nije proslavio mozda?:)))
Teo je danas bio jedan od najslabijih, cak je bio i na klupi kada se mec na kraju odlucivao!!!

Mirko

pre 8 godina

A grobati nevera
(fan, 15. maj 2015 20:09)

-------------------
Toplo bi ti preporucio da posteis psihijatra.Ne vidim nikakvu vezu grobara sa Olympiakosom i CSKA sem sto smo i jedne i druge dobijali u kosarci zadnjih nekoliko godina, dok nisu ovi vasi "posteni" poceli da nas sabotiraju.

--------------
Navijao sam za Oly iako ih ne volim kao klub zbog onog polufinala 2010 kad su se provukli, ali jednostavno volim timove koji igraju timsku kosarku a ne ove milion dolara klubove.
Zao mi je Teao sto nije u finalu ali Teo nema mnogo veze sa ovim porazom, jeste lose odigrao ali to je razlog sto su ga udvajali non-stop, a i ovaj trener ga je izbacio iz ritma nacisto kada ga je izveo iz igre taman kad je uhvatio 5-6 poena.

Nadam se da ce Bjela i Bogdan bolje da odigraju dobro i da prodju ovaj nabedjeni Real.

dadad

pre 8 godina

Spanulis je doktor za Tea...cinjenica je da Spanulis nije izgubio finale,a Teo nikad nije osvojio nista,svako moguce finale je izgubio.Cska je najveca prevara u istoriji kosarke

ALEKSANDAR

pre 8 godina

Kakav igrac,strasan igrac...Mnogo mi drago zbog OLIMPIJAKOSA,iako sam partizanovac,navijao sam za njih!E sad sto se tice Milosa,tu je trener kriv najvise.Ne znam dali je kroz celu evro ligu imao ovako podeljene minute,pa Spanulis je imao sut 9:0 i videli ste na kraju sta je uradio!Prosto takvim igracima moras dati prostor,a ovaj je Milosa isekao skroz,izbacio ga iz utakmice!Na 9 razlike Dekolo dve ili tri lopte poklanja i mislim da je uz trenera glavni krivac za poraz!A Milos treba sto pre da menja klub!!!

kosta

pre 8 godina

Cela ekipa CSKA je odigrala lose...imaju dream-team a nista, trener je lose pripremio ekipu na psihickom planu, odigrali su stegnuto,odlicna sansa za Zeljka, na jednu tekmu svako svakog moze da dobije...slazem se da je trener isekao Tea nije mu dao sansu da se razigra...velika greska.

Septicar

pre 8 godina

Teodosic najbolji igrac Evrope???? Koje su to gluposti i nebuloze, primerene srpskom ludackom i nerealnom mentalitetu videlo se veceras??? ako si takva faca kao sto te prikazuju, onda uzmes stvar u svoje ruke i zavrsis je onako kao sto o tebi pricaju i zasta si na kraju krajeva i placen???
E taj film nece da bude kada je on u pitanju, JER JE JEDAN FOLIRANT U MORU SLICNIH LIKOVA ISTIH VREDNOSTI NIZERAZREDNIH I NEBITNIH UTAKMICA; JEDNOM RECJU SASVIM PROSECAN BASKET IGRAC KOJI SE NIKADA NECE VINUTI U VISINE JER NEMA SA CIME??????

dex

pre 8 godina

Brzo, pljujmo Teodosica! Sad je prilima da iskazemo svoje znanje! Uaaaa Teoooo, nemas pojma, Spanulis Bog!
Kad dodje EP, molicete Tea da opali trojku i da nas vadi iz g... Inace sam navijao za Oly, ali kakvi kompleksasi ovde komentarisu, to je za neverovati!

Predo

pre 8 godina

Stoji činjenica da je Teo podbacio i da je igrao pod pritiskom, da je u maloj krizi, ali on ovaj put nije krivac za poraz. Odigrao je i Spanulis loše 3/4, CSK je imao solidnu prednost i De Kolo pravi dva glupa faula na sredini terena nakon par sekundi igre i šalje čoveka na liniju za slobodna bacanja i praktično daje 4 poena za Oly, a Itudis ga ostavlja u igri i izbacuje Teodosića. Dajte Obradoviću ili Dudi Ivkoviću ovaj tim CSK, pa da vidite. Od 12 igrača 5 mora biti raspoloženo za igru.

gledam f4 svake godine

pre 8 godina

SPANULIS!!!!
Ko se ponadao da ce Teodosic da igra bitnu ulogu na F4 taj nije valjda gledao nijedan prethodni F4 na kojima se Teo nije video!!! Pa i Olimpijakos je poceo da osvaja F4 poslednjih godina kada su se otarasili Teodosica! I sta vi ono pisete ovde iz dana u dan? "Teo majstor"??? "Teo legenda" ??? Hahahahaha

Meklejn

pre 8 godina

Zbog ovih pacijenata Teo ne treba da igra u reprezentaciji, pa neka im igraju Tepici i Daloi. Koliko mržnje prema nekome samo zbog toga što navija za zvezdu. Ne pomaže ni 113 titula za redom.

Fric

pre 8 godina

Tuzni grobari sto prozivaju Tea a za poraz krivi Itudis i De Kolo...a sto se tice price o strancima Teo je u pravu, i Grci i Litvanci se pridrzavaju tog pravila...

Brat

pre 8 godina

E zato je Vujoseviceva filozofija poslednjeg napada majka za ovakve utakmice. Utakmicu nisam hteo da gledam,znao sam da ce biti jako teska i ruzna za gledanje,kao sto sam i znao da ce se odigrati na jednu loptu koju ce drzati Spanulis,a zna se sta to znaci. Elem,ukljucim ja poslednji minut cisto da testiram svoju teoriju i naravno-trener kukavica koji ne da ne vodi,nego brani nereseno odbranom na Spanulisu!? Nikada u zivotu nisam video trojku u glavi 5 sekundi pre suta kao sto sam video ovu Spanulisovu. Pravi trener bi pravio faul odmah i imao ceo napad i sudbinu u svojim rukama,pa kako bude. Ovo je kukavicluk najgore vrste-cekas drugog da ti presudi,kao da se za trofej bori svakog dana,a ne jednom godisnje. Ne mogu da verujem da nista nisu naucili iz proslih neuspeha.

Spanulis

pre 8 godina

Svaki komentar je suvisan nemam rijeci da opisem ovog covjeka.A nas Milos sta reci za njega NBA je daleko od njega nije jos on taj nivo ali samo ne znam sta Nando radi u euroligi njegovo mjesto je u NBA

Mojemisljenje

pre 8 godina

Spanulis triput gori odTea.Teo nema poena al bar ne forsira.Ovaj 0/9 iz igre.
(Admiral Horatio Nelson, 15. maj 2015 18:45)

U pravu si. Hahahahaha. Coveve Spanulis je najbolji evropski igrac svih vremena. Kraj.

Idol vam je lik koji jede svoje sline

pre 8 godina

Kako je CSK izgubio, ne razumem, pa smenili su Duška Vujoševića??! Molim objašnjenje stručnjaka iz predgradja.
(Čika Mika, 15. maj 2015 20:08)

Od kada je došao CSka ne može da se sastavi isto kao i naša reprezantacija par godina za redom. Gde taj dodje trava više ne raste.

Stella

pre 8 godina

Na F4 poslednjih godina simpatisem Olimpijakos. Dodju tu kao underdog i uvek daju svoj maksimum, izginu na terenu za pobedu protiv skupljih timova. Svaka cast nasima u CSKA i posebno Feneru, ali ipak igraju za bogate i bahate timove. Plus su bratski klub! :)
(Stella, 15. maj 2015 18:39)
Eto zasto navijam za OLY! Dokazali su jos jednom zasto zasluzuju moje divljenje, zato sto imaju srce! Spanulis bog kosarke, raspada se 3/4 meca, i onda odvede svoj tim u finale! Najbolji plej u evropskoj kosarci! Svaka cast Dijamantidisu, Teu i ostalim majstorima, ovo je ipak klasa za sebe- Bili Spanulis!

Olimpijakos čudo

pre 8 godina

Znao sam! Cele godine pišem da Olimpijakos igra šampionsku košarku i da će biti najveće iznenađenje! Grba i Tegeltija više da se ne pojavljuju na TV ako imaju dostojanstva s obzirom na sve zablude koje ispoljavaju u svakoj emisiji. Što se CSKA tiče nastavlja se Dulova kletva. Otkad je došao taj klub kao da je postao proklet. Teodosiću pravo u NBA pa za dve godine ti i Pero u Zvezdu.

Oypa 7

pre 8 godina

Ne mogu da opisem koliko mi je drago zbog ovoga, jos samo da Real dobije. CSKA mali klub koji ne zna da igra vazne meceve kao ni Crvena Zvezda do ove sezone.

Mikii

pre 8 godina

Spanulis objasnio Teodosicu kako stoje stvari. Decko nije igrac za velike utakmice, prosta cinjenica. Cestitke velikom Spanulisu i Olimpijakosu.

simke

pre 8 godina

Ovaj Sapnulis je nevjerovatan,kakva je to psiha,promasi sve,i onda u poslednjoj cetvrtini,kada je najvaznije,on postigne 3 trojke...E,tu je razlika izmedju ovih velikih igraca.

Meklejn

pre 8 godina

Ostavio čoveka nakon 0-11 i on reši utakmicu. Naš Teo krene da igra i ovaj ga ostavi na klupu. Trener CSka je izgubio ovaj meč i niko drugi.

krcko

pre 8 godina

Sta reci za spanulisa neko moze da bude sjajan igrac i da dominira ali kada je najvaznije onda ga nema.Spanulis kao da ima nesto sto retko ko ima, sa tim se covek radja, to se ne uci to je Vasilis Spanulis.

satelit

pre 8 godina

OLY ima "ono" za razliku od CSKA! Spanulis najveci evroligaski igrac svih vremena(uz Bodirogu)!!! P.S. Teo na svu srecu za Srbiju igra duplo bolje polufinala na velikim takmicenjima,a na F4 ima psiholosku blokadu!

pan

pre 8 godina

Stara priča o gubitničkom mentalitetu CSKA i Teodosića i pobedničkom Olimpijakosa i Spanulisa.
I to je sve. To nema veze sa kvalitetom ili taktikom.

NS

pre 8 godina

S panuliss........nema ga nigde i resi covek sve......... U CSK da igraju Lebron, Djordan, kobi, medjik i Teodosic sa njima on bi izgubio..................

Mi smo PARTIZAN,a ko ste vi ?

pre 8 godina

Velika greška ljudi iz Evro lige koji su uvrstili Teodosića u prvu petorku ovog takmičenja,jer osim asistencija on je prosečan igrač!
Zaslužena pobeda timske igre i genijalca Spanulisa koji je sigurno zaslužio da bude prvi plej Evro lige!

Dule Pančevo

pre 8 godina

Ovi Grci treba da podignu spomenik Spanulisu. Lik je počeo da igra i da daje koševe kad je bilo najpotrebnije. Navijao sam za CSKA zbog Teoodosića, al nažalost Oly je pobedio. Večeras navijam za Fener iz sve snage, ako Real pobedi Fener, finale neću ni da gledam. Kakvo je to finale gde ne igraju naši, nikakvo. Ajmo Zoc, ajmo Bogdane, ajmo Bjelice, uz vas smo!

Kum

pre 8 godina

Kako su zabagovali, bruka. Imas dobijenu utakmicu, a onda Nando resi da igra za Oly, idiot drzi Tea na klupi, i Spanulis je jednostavno tata. Oly uzima EL.

PS: A tek poslednji napad CSKA... kakav brainfart! :D

stefan

pre 8 godina

E moj teodosicu nikada od tebe velikog igraca nece biti toliko poraza u finalu toliko drugih mesta prosto previse da bi bio velik igrac nadam se samo da se ovo nece odraziti na reprezentaciju mada tamo svakako bogdanovic uzima odlucujuce suteve.

crni_redstar

pre 8 godina

rece grba da je olimpijakos smesna ekipa,,rece i da bi voleo zvezdu u polufinalu i da vilijams ima mesecnu plattu 980 000eura...sta sve ne mlate kojekakvi po amaterskim niskobudzetnim tv stanicama.

draganz

pre 8 godina

Napisao sam u polovremenu da ako hoce u finale CSKA mora da nadje resenje u napadu i da ih u mecu odrzava dobra odbrana. Ali protiv iskusnog Spanulisa nema odbrane.

Grcko-tursko finale, super.
A jos bolje je sto i Grci i Turci placu kada igraju protiv nas.

draganz

pre 8 godina

Napisao sam u polovremenu da ako hoce u finale CSKA mora da nadje resenje u napadu i da ih u mecu odrzava dobra odbrana. Ali protiv iskusnog Spanulisa nema odbrane.

Grcko-tursko finale, super.
A jos bolje je sto i Grci i Turci placu kada igraju protiv nas.

Illmatic '94

pre 8 godina

А Звезда се носила са Олимпијакосом сасвим добро. За две године Звезда првак Европе!

ken adams

pre 8 godina

Spanulis, kakav igrac... kod njega se ne vuce nesto po parketu, nego probija parket bokte! 0-11 sut, faca ista, hladan kao da se tek probudio i onda... ju naopako! ajde real sad da opljacka turke, da se provuce na sudije, pa da prodje u finalu kao pre dve godine...

rs

pre 8 godina

VASILIS SPANULIS sve dok on igra njegov tim mora ici na F4 i prvi je favorit za osvajanje kakav doktor prvo poluvrijeme 0 od igre a onda kad je najpotrebnije pogadja sve

ekg

pre 8 godina

Dzaba nekoj ekipi skup vrhunskih igraca ako nemaju srca...Jednostavno Spanulis i citav Olimpijakos igra srcem...a onda mooze da se pobedi i jaci protivnik...Tako je i sa Teom za reprezentaciju igra srcem i igra odlicno a Za Cska igra za novac i onda je ipak za nijansu losiji

novica

pre 8 godina

Spanulis opet objasnio.Nema ga nigde 35 minuta,a onda sa par poteza resio mec.Kakav igrac,rodjeni pobednik.Real ce dobiti Fener jer je bolji i i skusniji tim.

thunderstruck

pre 8 godina

Doktor Vili! Sta radi covek to je neverovatno, nigde ga nema a onda cetiri bombe kad je najvaznije! Dzaba Cska ima najskuplji tim, retko iritantna ekipa. Ako hoces da ne osvojis evroligu dovedi Teodosica.

olimp=vise srece nego pameti

pre 8 godina

Mislim da bi i u EL trebali uvesti plej of seriju a ne f4. Bilo bi mnogo pravednije. Pozdrav za prave ljubitelje kosarke.

parz

pre 8 godina

Milos Teodosic, najveca rupa u odbrani. Prosto ne verujem, da kosarkas, kome je to posao, ne provodi koliko god treba vremena u teretani i da pocne da igra odbranu. Ovo je katastrofa.

aleksandar

pre 8 godina

Nije Itudis kriv!Morao je Tea da drzi van zato sto je imao 4 licne greske,a sad sto ostali igraci CSKA nisu imali m.da da izvedu ovu tekmu do kraja.Evidentno da ima Oly na fajnl-foru nikako nelezi.........A covek koji je ima m.da je svakako Spanulis jos jednom tebra svaka cast!

@

pre 8 godina

Obavezno sledece sezone opet svi pricajte kako Olimpijakos nema sanse ni grupu da prodje. Navikli smo. Slucajno su usli u 3 finala u prethodne 4 sezone :)

Ja

pre 8 godina

Ovaj Oly je cudo! Zao mi je zbog Tea, ali jednostavno odbrana nad njim je bila perfektna. Steta sto on nije resio utakmicu ovakvim nekim potezom kao Spanulis. Da neko promasi 10 suteva iz igre i onda ovako eksplodira. To ipak mogu samo najbolji...A veceras napred Bogdan i Bjelica!!!

igor

pre 8 godina

Grk je izgubio utakmicu pa vodili su na kraju devet razlike. Teo mu je sjedio na klupi a ovaj Jackson na kraju meca nista nije pogodio.Izgubi ovaj levat utakmicu.

marko

pre 8 godina

Tea stigla karma za one gluposti o strancima sto je pricao.
(Janko, 15. maj 2015 19:28)
On se potreso sad' mucenik... Bole ga brige, zaradio za 20 zivota!
Inace, idemo OLY!!!

tau

pre 8 godina

Uzasni i nikada slabiji Oly svake godine na kraju zacepi usta svima i natera ih da razmisle pre pisanja sledeci put.Nazalost vecina ne razmisli pa ih opet na pocetku sezone ispljuje i tako u krug. Ekipa koja nema nijednog igraca da kazes "kakav cigan,kako me nervira,kako je antipatican" itd.A Spanulis...posle svega nemam reci za ovog coveka.

Dacha

pre 8 godina

De kolo prodao utakmicu, na 9 razlike za cska dva puta se zalece i srlja i gubi loptu i odmah pravi dva faula i daje 4 bacanja i vraća olimpijakos u igru i svi smo videli šta je bilo posle. Zao mi je Tea taman je bio ušao u ritam, dve trojke dao, dvojku, fauliran za 3 poena i tri bacanja i dobi četvrtu ličnu i izadje iz igre i skroz je ispao iz ritma :-(

дошао је и твој идол Стаљин

pre 8 godina

cestitam Olimpiakosu na pobedi, sta moze dobbro da dodje iz ruSSije?
(misko, 15. maj 2015 19:27)

Ко је ишао у школу и ко има културе добро зна шта може да дође из Русије. Нико ти није крив што си је заобилазио у широком луку.

grobar

pre 8 godina

nek se olimpiakos zavali teu, sto jes jes teodosic upropascava cska godinama a oni ga ne odgone, oni se zadovoljavaju titulama rusie u regionalnom smislu.

ludinovinar

pre 8 godina

Sta radi ovaj Spanulis, ja ne verujem.. Poslednja trojka posebno.. Ja sam navijao za CSKA, ne znam, sami su krivi za poraz, imali su sve, 9 razlike tri minuta pre kraja, onda greske De Koloa, nedeovoljno iskorisceni Teodosic pri kraju.. Ne volim Oly, ali imaju nesto, nije i treci put u cetiri godine slucajnost.. ..

LaBomba

pre 8 godina

E moj Milose citavu sezonu igras odlicno i onda kao po obicaju zakazes kad je najpotrebnije a ovaj Spanulis je doktor kosarke kad je najpotrebnije on pogadja e to je razlika izmedju naseg Milosa i Vasilisa sreca pa igra De Kolo jer da nema njega Oly bi ovo davno prelomio

Mirko

pre 8 godina

Hala Madrid!! Oly bye bye i CSKA bye bye u finalu...
(Realno, 15. maj 2015 18:55)
-------------------------

Prvo treba da prodjete u finale, a znajuci Zeljka to nece biti tako lako.

dusanm

pre 8 godina

komentator na 9sek do kraja posle trojke spanulisa: "kao da ne drzi loptu,kao da drzi dzojstik" hahaha tako i ja sa njim cepam u 2K2015 :D

о шонеси

pre 8 godina

Милош је мој омиљени играч, и ови који лупају глупости о томе како он игра сано против малих екипа, нека се сети Словеније, Шпаније, Француске..његов проблем је психолошки, у финалу 2011 против Олимпијакоса је имао све, разбијао их је тројкама, организовао игру, и имали су 19 разлике највећим делом његовом заслугом, али онда крећу удвајања, он маши пар шутева и губи сигурност, и исто тако највећим делом његовом кривицом губе утакмицу, јер су га сви видели као вођу и крили се иза њега, али феноменалан први део утакмице није био довољан..то је био преломни тренутак његове клупске каријере, од тада у кључним клупским утакмицама губи самопоуздање, а на то треба додати и чињеницу да чим је отишао из Олимпијакоса, ови су освојили ЕЛ, и то на тај начин..Велики је то притисак, за његову још увек дечачку психу, да он има главу једног Спанулиса или Шараса или Бодироге, до сад би имао бар три ЕЛ..у репрезентацији је друга прича, практично сам нам је донео медаљу на првом такмичењу на ком је играо као вођа, сви у њега бесконачно верују, и тотално је други играч у кључним утакмицама за Србију..навијам свим срцем за њега, али Спанулис вечерас ће показати своју психу а Тео своју, и то ће нажалост пресудити друго полувреме..дај Боже да не будем у праву

Mirko

pre 8 godina

Zaustavljeni i Teo sa jedne i Spanulis sa druge.

A oni koji ovde pisu kako je Teo los, najgori ocigledno nemaju pojma o kosarci.A koliko im je stalo da ga zaustave culo se i prilikom jednog timeout-a kad se lepo culo da zaustave Teo po svaku cenu.

Blue fortress

pre 8 godina

Ovom smaracu Deda Miloju ocigledno Partizan unistio detinjstvo ,samo spamuje na svim vestima a evo i ovde nevezano za nasu kosarku...Opusti se druze malo ,uzivaj u tituli posle 400 godina i ne ispadaj iskompleksiran toliko

Bojan

pre 8 godina

Nasa su oba kluba, nije vazno. Samo da jedan od njih osvoji.
(Zervinjo, 15. maj 2015 18:06)

Nisam to znao! Da nije CSKA iz Jagodine, a Oly iz Krusevca?

Френк Камински

pre 8 godina

Хљеб Тонус!

Шалу на страну, ЦСКА - Фенер финале, па нека бољи победи! Волео бих да Жоц узме!

rs

pre 8 godina

U prvom poluvremenu Teodosić najgori na terenu, svaki pas mu je pročitan, ko zna koliko izgubljenih lopti ima. Ali obično kada vrhunskom igraču ne polazi ništa od ruke, on ubaci neki koš za pobedu, pa me ne bi iznenadilo da pobede njegovim košem uz zvuk sirene. Takođe, suđenje dosta loše.

shiljooo

pre 8 godina

Pisem ovo na poluvremenu, ne zna se ko je u većem kanalu večeras, da li Spanulis ili Teo, po 4,5 izgubljenih a u odbrani ih nema. I jedni i drugi su imali plan da zaustave plejmejkere udvajanjem. Kome bude bolja klupa taj dobija.
Ajmo Teo! Ajmo Nemanja i Bogdane!

Stella

pre 8 godina

Na F4 poslednjih godina simpatisem Olimpijakos. Dodju tu kao underdog i uvek daju svoj maksimum, izginu na terenu za pobedu protiv skupljih timova. Svaka cast nasima u CSKA i posebno Feneru, ali ipak igraju za bogate i bahate timove. Plus su bratski klub! :)

Mrsimud

pre 8 godina

Jel neko uspeo da sazna za onaj kosarkaski kamp sto reklamiraju u pauzama utakmica, ko je specijalan gost? :)
(Modiljani, 15. maj 2015 18:27)

Spanulis je gost, bice jos par poznatih kosarkasa...

Teo i Spanulis se za sada brukaju, stvarno ocajna igra i jednog i drugog...Ko proradi u drugom poluvremenu moze da donesu prevagu...

boki

pre 8 godina

Rekao sam i pre 2 meseca a evo i sad cu..Olimpijakos je jedina ekipa koja moze dobiti CSKA...Teo je zasada ocajan..kraj poluvremena..ako se on neprobudi Oli dobija ovo a samim tim i titulu osvaja jer Fener i Real su slabiji mnogo u odbrani a to je kljuc pobede na ovom F4

Dacha

pre 8 godina

Volim NBA i redovno pratim njihov play off ali koliko je dopadljivija za oko evropska košarka to nije normalno, čvrste odbrane, uigrane akcije, nema besumucnog silovanja u napadu, nema dosadnih time outa na svakih 2 min, sudjenje na nivou ma prava poslastica! Još samo da nema ovog Tonus hleba sve bi bilo idealno :-)

Nebojsa

pre 8 godina

Polovina druge cetvrtine, Cska igra bolje bez Teodosica. Iznenadjujuce ali istinito! Teo je usao u igru i prednost CSKA se istopila..

nb

pre 8 godina

Teodosic,zasad, ocajan.Pisem na poluvremenu.Inace,igra koju forsira Olimpijakos je antikosarka.Ovo je bolno za gledanje.
Evropska kosarka je u krizi.Vrlo malo kvalitetnih napadaca u igri, u Evropi. Da ih ima, Olimpijakos ne bi osvojio ni jednu titulu.Mirise na jos jednu utakmicu od 60 poena.

draganz

pre 8 godina

Poluvreme. Oli je ubedljiviji u napadu. Ako CSKA hoce u finale, mora da nadje resenje u napadu (mozda da proradi Teo) i da zadrzi odlicnu odbranu koja ih odrzava u mecu.

LAZNI VOJVODA VIROVITICA

pre 8 godina

Uopste mi nije jasna mistifikacija Teodosica.0 poena,4 asistencije,5 izgubljenih lopti.De on dode tu trava ne raste.5 boljih plejeva od njega SPANULIS,RAJS,ROCESTI,UERTAS, RODRIGEZ.

nikolic master tomislav

pre 8 godina

Olimpijakos parira u svemu, teodosic neutralizovan, spanulis takodje, ali sve je to za sada. Ocekujem da ofanzivni skok prelomi. Printezis bi ponovo mogao da bude igrac odluke. Veceras obradovic prolazi

tuga

pre 8 godina

teo sine,sta je,nema te,nabijas mi poene protiv onih lampica,cim dodje jaca odbrana nema te,6 izgubljenih lopti i 4 omasena suta,ti si prevara,nema misica nigde alooo bre nabi se maloo,dobi ma brzini,inace tebi je evropa maximum,u nba bi se sprdali sa tobom!!!!

Dacha

pre 8 godina

Volim NBA i redovno pratim njihov play off ali koliko je dopadljivija za oko evropska košarka to nije normalno, čvrste odbrane, uigrane akcije, nema besumucnog silovanja u napadu, nema dosadnih time outa na svakih 2 min, sudjenje na nivou ma prava poslastica! Još samo da nema ovog Tonus hleba sve bi bilo idealno :-)

Bojan

pre 8 godina

Nasa su oba kluba, nije vazno. Samo da jedan od njih osvoji.
(Zervinjo, 15. maj 2015 18:06)

Nisam to znao! Da nije CSKA iz Jagodine, a Oly iz Krusevca?

о шонеси

pre 8 godina

Милош је мој омиљени играч, и ови који лупају глупости о томе како он игра сано против малих екипа, нека се сети Словеније, Шпаније, Француске..његов проблем је психолошки, у финалу 2011 против Олимпијакоса је имао све, разбијао их је тројкама, организовао игру, и имали су 19 разлике највећим делом његовом заслугом, али онда крећу удвајања, он маши пар шутева и губи сигурност, и исто тако највећим делом његовом кривицом губе утакмицу, јер су га сви видели као вођу и крили се иза њега, али феноменалан први део утакмице није био довољан..то је био преломни тренутак његове клупске каријере, од тада у кључним клупским утакмицама губи самопоуздање, а на то треба додати и чињеницу да чим је отишао из Олимпијакоса, ови су освојили ЕЛ, и то на тај начин..Велики је то притисак, за његову још увек дечачку психу, да он има главу једног Спанулиса или Шараса или Бодироге, до сад би имао бар три ЕЛ..у репрезентацији је друга прича, практично сам нам је донео медаљу на првом такмичењу на ком је играо као вођа, сви у њега бесконачно верују, и тотално је други играч у кључним утакмицама за Србију..навијам свим срцем за њега, али Спанулис вечерас ће показати своју психу а Тео своју, и то ће нажалост пресудити друго полувреме..дај Боже да не будем у праву

ALEKSANDAR

pre 8 godina

Kakav igrac,strasan igrac...Mnogo mi drago zbog OLIMPIJAKOSA,iako sam partizanovac,navijao sam za njih!E sad sto se tice Milosa,tu je trener kriv najvise.Ne znam dali je kroz celu evro ligu imao ovako podeljene minute,pa Spanulis je imao sut 9:0 i videli ste na kraju sta je uradio!Prosto takvim igracima moras dati prostor,a ovaj je Milosa isekao skroz,izbacio ga iz utakmice!Na 9 razlike Dekolo dve ili tri lopte poklanja i mislim da je uz trenera glavni krivac za poraz!A Milos treba sto pre da menja klub!!!

crni_redstar

pre 8 godina

rece grba da je olimpijakos smesna ekipa,,rece i da bi voleo zvezdu u polufinalu i da vilijams ima mesecnu plattu 980 000eura...sta sve ne mlate kojekakvi po amaterskim niskobudzetnim tv stanicama.

Meklejn

pre 8 godina

Ostavio čoveka nakon 0-11 i on reši utakmicu. Naš Teo krene da igra i ovaj ga ostavi na klupu. Trener CSka je izgubio ovaj meč i niko drugi.

@

pre 8 godina

Obavezno sledece sezone opet svi pricajte kako Olimpijakos nema sanse ni grupu da prodje. Navikli smo. Slucajno su usli u 3 finala u prethodne 4 sezone :)

igor

pre 8 godina

Budimo realni mi bez Tea nebi dobili Iran u Spaniji ni grupu nebi prosli.Teo je dokrtor kosarke sto ga je ovaj drzo na klupi druga je stvar zato i izgubi dobijeno.

Meklejn

pre 8 godina

Zbog ovih pacijenata Teo ne treba da igra u reprezentaciji, pa neka im igraju Tepici i Daloi. Koliko mržnje prema nekome samo zbog toga što navija za zvezdu. Ne pomaže ni 113 titula za redom.

Kum

pre 8 godina

Haha, Tepic ima vise Evroliga od Teodosica iako doticni ima jedno 5 puta vise pojava na F4 i corava koka bi do sada ubola zrno...
(petao, 15. maj 2015 20:17)

I Milicic ima vise NBA titula od Juinga, Barklija, Mutomboa,...

shilja

pre 8 godina

Da ne bude zabune, sve cestitke Olimpijakosu, ali mi stvarno nije jasno kako i dalje nisu uveli play-off, jer stvarno nema smisla da se sezona odlucuje u jednoj utakmici. Jedno je nacionalni kup, ali ovo... Drugo, ne mogu da verujem koliko pljuju po Teu, pa ljudi on je nas igrac, nas najbolji igrac, a neki se nasladjuju jer je odigrao ispod proseka. Cuvali su ga odlicno, kapa dole, al ne moze se reci da je on igrac za male utakmice... Ili ne gledamo isti sport?!
Navijao sam za CSKA zbog Tea, ali sta sad, najvaznije da on na EP bude na nivou, ne treba ga "vesati" zbog, iskreno, blede partije celog tima.
Nista, nadam se da ce bar Fener uspeti do kraja... Ljudi, radujmo se, imamo na F4 - 3 top igraca i najtrofejnijeg trenera, uzivajmo a ne da pljujemo Tea... e kakvi smo :(

hilti

pre 8 godina

Teodosić je doneo srbiji srebro sa svetskog... On je lider oko njega se vrteo tim... Sram treba da bude svakog ko kaže nešto loše o njemu ma koliki partizanovac bio, to samo pokazuje kakav smo narod...

Teo

pre 8 godina

Kako mozete da pljujete po coveku koji je najzasluzniji za srebro sa proslog SP?
Sta me briga kako Teodosic igra u CSKA. U Srbiji igra dobro i to je najvaznije.

Mrsimud

pre 8 godina

Jel neko uspeo da sazna za onaj kosarkaski kamp sto reklamiraju u pauzama utakmica, ko je specijalan gost? :)
(Modiljani, 15. maj 2015 18:27)

Spanulis je gost, bice jos par poznatih kosarkasa...

Teo i Spanulis se za sada brukaju, stvarno ocajna igra i jednog i drugog...Ko proradi u drugom poluvremenu moze da donesu prevagu...

Dule Pančevo

pre 8 godina

Koji ste slepci vi što pljujete Teodosića, sram vas bilo! Zar ste zaboravili ko nam je doneo medalju na evropskom 2009. i na svetskom 2014.? Ja ću da vam kažem, MILOŠ TEODOSIĆ! Prošle godine je na svetskom u polufinalu sam pobedio Francuze. Toliko o tome da ga nema kad je najpotrebnije. Jednostavno, nije mu danas bio dan i to je to. Videćete, doneće on nama još jednu medalju u septembru, pazite šta vam kažem.

Auuuu imbecila....

pre 8 godina

Dok je Teo bio u paru sa spanulisom upropastavo Olimpijakos,a sad CSKA.Dok Spanulis bez njega razbija sa 11 igraca iz Igokee.Pametnom dosta.Koliko je manje pametnih je vidljivo na komentar da od TEA ima 5 boljih plejeva.
(LAZNI VOJVODA VIROVITICA, 15. maj 2015 21:01)


Ali Teodosic i Spanulis nikada nisu igrali zajedno u jednog ekipi !!

aleksandar

pre 8 godina

Auuuuu sta im je uradio Spanulis,pokazao je klasu i da je igracina,a jedino mi je zao Tea.Brate raskini ugovor odi u NBA covece sad ce verovatno presednik cska da krivi Tea.........

Gargamel

pre 8 godina

CSKA nema sefa na terenu. Sve sjajni igraci, ali se ne zna ko je glavni. Grobari pljuju Milosa, ali ovu utakmicu su izgubili Itudis i De Kolo. Milos je napravio onu razliku od 8 poena i pored toga sta ga je trener drzao vise od pola trece cetvrtine na klupi. Onda ga strucnjak izvodi posle razlike koju je napravio i hladnog ga vraca ga u igru kada ih je Oly stigao i ima momentum. Tesko je igrati kada od tebe ocekuju da odlucis, a nemas stvarnu podrsku. Kako je Milos igrao proslog leta kada je imao bezrezervnu podsku Sala i ekipe?

Mustang

pre 8 godina

Милош је мој омиљени играч, и ови који лупају глупости о томе како он игра сано против малих екипа, нека се сети Словеније, Шпаније, Француске..његов проблем је психолошки, у финалу 2011 против Олимпијакоса је имао све, разбијао их је тројкама, организовао игру, и имали су 19 разлике највећим делом његовом заслугом, али онда крећу удвајања, он маши пар шутева и губи сигурност, и исто тако највећим делом његовом кривицом губе утакмицу, јер су га сви видели као вођу и крили се иза њега, али феноменалан први део утакмице није био довољан..то је био преломни тренутак његове клупске каријере, од тада у кључним клупским утакмицама губи самопоуздање, а на то треба додати и чињеницу да чим је отишао из Олимпијакоса, ови су освојили ЕЛ, и то на тај начин..Велики је то притисак, за његову још увек дечачку психу, да он има главу једног Спанулиса или Шараса или Бодироге, до сад би имао бар три ЕЛ..у репрезентацији је друга прича, практично сам нам је донео медаљу на првом такмичењу на ком је играо као вођа, сви у њега бесконачно верују, и тотално је други играч у кључним утакмицама за Србију..навијам свим срцем за њега, али Спанулис вечерас ће показати своју психу а Тео своју, и то ће нажалост пресудити друго полувреме..дај Боже да не будем у праву
(о шонеси, 15. maj 2015 19:19)

Svaka ti je k'o u Njegosa

Ivan

pre 8 godina

Od sustinske vaznosti je da EL osvajaju klubovi iz zemalja koje nisu priznale Kosovo! Grcka, Izrael, Spanija... i tako godinama unazad! Turci, ako zelite EL, znate sta vam je ciniti.

nikson

pre 8 godina

Svaka čast za preokret! No, nažalost Teo nema taj kredit kod svog trenera (ne umanjujem veličinu Spanulisa svakako), inače ga ne bi izveo 2 minuta pre kraja. Jer, Teo je tip igrača kao Spanulis, moraš mu dati lidersku ulogu, a ne da je deli sa De Kolom i sl. To nigde ne pije vodu, lider iliti vođa može biti samo jedan, kao sto mu i ime kaže.

egil vangen

pre 8 godina

CSKA je napravio ogromnu gresku dovodjenjem Kirilenka. On jeste vrhunski igrac i igra sasvim solidno ali njegovim dolaskom je doslo do potpunog haosa u smislu raspodele minuta, odrzavanja tempa i postavke na terenu. Pre njegovog dolaska tacno se znalo ko koliko igra i u kojim fazama utakmice zato i ne cudi pad forme vecine igraca koji su navikli na jedan ritam i koncept igre koji se potpuno urusio.

Ja

pre 8 godina

Ovaj Oly je cudo! Zao mi je zbog Tea, ali jednostavno odbrana nad njim je bila perfektna. Steta sto on nije resio utakmicu ovakvim nekim potezom kao Spanulis. Da neko promasi 10 suteva iz igre i onda ovako eksplodira. To ipak mogu samo najbolji...A veceras napred Bogdan i Bjelica!!!

Illmatic '94

pre 8 godina

А Звезда се носила са Олимпијакосом сасвим добро. За две године Звезда првак Европе!

Mirko

pre 8 godina

Hala Madrid!! Oly bye bye i CSKA bye bye u finalu...
(Realno, 15. maj 2015 18:55)
-------------------------

Prvo treba da prodjete u finale, a znajuci Zeljka to nece biti tako lako.

Nenad

pre 8 godina

Iskreno navijao sam za CSKA da osvoji, posto sam partizanovac, ali Olimpijakos je prosao dalje i voleo bih da pobedi Real u finalu, jer ne mogu da smislim turke bez obzira sto su tamo Obradovic, Bogdanovic, Bjelica...

Illmatic '94

pre 8 godina

Ово је људи кошарка а не НБА. Нема шта у НБА лиги играју страшни индивидуалци и атлете али се не игра одбрана. Евролига је боља.

komarac u sorcu

pre 8 godina

Ove godine evroliga je definitivno u znaku crveno-belih boja! Bravo Oly, sa srecom u finalu pa da osvojite titulu prvaka evrope! Oly & Zvezda forever!

Френк Камински

pre 8 godina

Хљеб Тонус!

Шалу на страну, ЦСКА - Фенер финале, па нека бољи победи! Волео бих да Жоц узме!

lipman

pre 8 godina

@ Janko

Prvo Teo nije pricao nikakve gluposti, drugo da vidimo sada da li ce tebe da stigne karma zbog tvoje zlobe i mnogo glupog komentara.

Idol vam je lik koji jede svoje sline

pre 8 godina

Kako je CSK izgubio, ne razumem, pa smenili su Duška Vujoševića??! Molim objašnjenje stručnjaka iz predgradja.
(Čika Mika, 15. maj 2015 20:08)

Od kada je došao CSka ne može da se sastavi isto kao i naša reprezantacija par godina za redom. Gde taj dodje trava više ne raste.

Predo

pre 8 godina

Stoji činjenica da je Teo podbacio i da je igrao pod pritiskom, da je u maloj krizi, ali on ovaj put nije krivac za poraz. Odigrao je i Spanulis loše 3/4, CSK je imao solidnu prednost i De Kolo pravi dva glupa faula na sredini terena nakon par sekundi igre i šalje čoveka na liniju za slobodna bacanja i praktično daje 4 poena za Oly, a Itudis ga ostavlja u igri i izbacuje Teodosića. Dajte Obradoviću ili Dudi Ivkoviću ovaj tim CSK, pa da vidite. Od 12 igrača 5 mora biti raspoloženo za igru.

ako su coravi oni sa 45 miliona evra ja sam Obama

pre 8 godina

"Haha, Tepic ima vise Evroliga od Teodosica iako doticni ima jedno 5 puta vise pojava na F4 i corava koka bi do sada ubola zrno...
(petao, 15. maj 2015 20:17)"

Koja corava koka, a igrao u ubedljivo najskupljim timovima Evrope!!

marko

pre 8 godina

Tea stigla karma za one gluposti o strancima sto je pricao.
(Janko, 15. maj 2015 19:28)
On se potreso sad' mucenik... Bole ga brige, zaradio za 20 zivota!
Inace, idemo OLY!!!

Lik bez nick

pre 8 godina

А Звезда се носила са Олимпијакосом сасвим добро. За две године Звезда првак Европе!
(Illmatic '94, 15. maj 2015 20:20)

Daj decko ne lupaj,Partizan se redovno nosio sa velikanima celu deceniju,i? Kakvo ti je to merilo,pf

tuga

pre 8 godina

teo sine,sta je,nema te,nabijas mi poene protiv onih lampica,cim dodje jaca odbrana nema te,6 izgubljenih lopti i 4 omasena suta,ti si prevara,nema misica nigde alooo bre nabi se maloo,dobi ma brzini,inace tebi je evropa maximum,u nba bi se sprdali sa tobom!!!!

dadad

pre 8 godina

Spanulis je doktor za Tea...cinjenica je da Spanulis nije izgubio finale,a Teo nikad nije osvojio nista,svako moguce finale je izgubio.Cska je najveca prevara u istoriji kosarke

Brat

pre 8 godina

E zato je Vujoseviceva filozofija poslednjeg napada majka za ovakve utakmice. Utakmicu nisam hteo da gledam,znao sam da ce biti jako teska i ruzna za gledanje,kao sto sam i znao da ce se odigrati na jednu loptu koju ce drzati Spanulis,a zna se sta to znaci. Elem,ukljucim ja poslednji minut cisto da testiram svoju teoriju i naravno-trener kukavica koji ne da ne vodi,nego brani nereseno odbranom na Spanulisu!? Nikada u zivotu nisam video trojku u glavi 5 sekundi pre suta kao sto sam video ovu Spanulisovu. Pravi trener bi pravio faul odmah i imao ceo napad i sudbinu u svojim rukama,pa kako bude. Ovo je kukavicluk najgore vrste-cekas drugog da ti presudi,kao da se za trofej bori svakog dana,a ne jednom godisnje. Ne mogu da verujem da nista nisu naucili iz proslih neuspeha.

only fools and horses

pre 8 godina

zao mi je Tea ali to je dokaz da Srbi treba da budu sto dalje od ruSSije, nema tamo ni nade ni spasa
(misko, 15. maj 2015 20:18)

A možda je to dokaz da Rusi treba što manje da petljaju sa Srbima. Eto videćete, Krle je otišao, a čim ode i Teo, oni će osvojiti evroligu.

дошао је и твој идол Стаљин

pre 8 godina

cestitam Olimpiakosu na pobedi, sta moze dobbro da dodje iz ruSSije?
(misko, 15. maj 2015 19:27)

Ко је ишао у школу и ко има културе добро зна шта може да дође из Русије. Нико ти није крив што си је заобилазио у широком луку.

nb

pre 8 godina

Teodosic,zasad, ocajan.Pisem na poluvremenu.Inace,igra koju forsira Olimpijakos je antikosarka.Ovo je bolno za gledanje.
Evropska kosarka je u krizi.Vrlo malo kvalitetnih napadaca u igri, u Evropi. Da ih ima, Olimpijakos ne bi osvojio ni jednu titulu.Mirise na jos jednu utakmicu od 60 poena.

Septicar

pre 8 godina

Teodosic najbolji igrac Evrope???? Koje su to gluposti i nebuloze, primerene srpskom ludackom i nerealnom mentalitetu videlo se veceras??? ako si takva faca kao sto te prikazuju, onda uzmes stvar u svoje ruke i zavrsis je onako kao sto o tebi pricaju i zasta si na kraju krajeva i placen???
E taj film nece da bude kada je on u pitanju, JER JE JEDAN FOLIRANT U MORU SLICNIH LIKOVA ISTIH VREDNOSTI NIZERAZREDNIH I NEBITNIH UTAKMICA; JEDNOM RECJU SASVIM PROSECAN BASKET IGRAC KOJI SE NIKADA NECE VINUTI U VISINE JER NEMA SA CIME??????

dex

pre 8 godina

Brzo, pljujmo Teodosica! Sad je prilima da iskazemo svoje znanje! Uaaaa Teoooo, nemas pojma, Spanulis Bog!
Kad dodje EP, molicete Tea da opali trojku i da nas vadi iz g... Inace sam navijao za Oly, ali kakvi kompleksasi ovde komentarisu, to je za neverovati!

dusanm

pre 8 godina

komentator na 9sek do kraja posle trojke spanulisa: "kao da ne drzi loptu,kao da drzi dzojstik" hahaha tako i ja sa njim cepam u 2K2015 :D

aleksandar

pre 8 godina

Nije Itudis kriv!Morao je Tea da drzi van zato sto je imao 4 licne greske,a sad sto ostali igraci CSKA nisu imali m.da da izvedu ovu tekmu do kraja.Evidentno da ima Oly na fajnl-foru nikako nelezi.........A covek koji je ima m.da je svakako Spanulis jos jednom tebra svaka cast!

Mirko

pre 8 godina

A grobati nevera
(fan, 15. maj 2015 20:09)

-------------------
Toplo bi ti preporucio da posteis psihijatra.Ne vidim nikakvu vezu grobara sa Olympiakosom i CSKA sem sto smo i jedne i druge dobijali u kosarci zadnjih nekoliko godina, dok nisu ovi vasi "posteni" poceli da nas sabotiraju.

--------------
Navijao sam za Oly iako ih ne volim kao klub zbog onog polufinala 2010 kad su se provukli, ali jednostavno volim timove koji igraju timsku kosarku a ne ove milion dolara klubove.
Zao mi je Teao sto nije u finalu ali Teo nema mnogo veze sa ovim porazom, jeste lose odigrao ali to je razlog sto su ga udvajali non-stop, a i ovaj trener ga je izbacio iz ritma nacisto kada ga je izveo iz igre taman kad je uhvatio 5-6 poena.

Nadam se da ce Bjela i Bogdan bolje da odigraju dobro i da prodju ovaj nabedjeni Real.

boki

pre 8 godina

Rekao sam i pre 2 meseca a evo i sad cu..Olimpijakos je jedina ekipa koja moze dobiti CSKA...Teo je zasada ocajan..kraj poluvremena..ako se on neprobudi Oli dobija ovo a samim tim i titulu osvaja jer Fener i Real su slabiji mnogo u odbrani a to je kljuc pobede na ovom F4

rs

pre 8 godina

VASILIS SPANULIS sve dok on igra njegov tim mora ici na F4 i prvi je favorit za osvajanje kakav doktor prvo poluvrijeme 0 od igre a onda kad je najpotrebnije pogadja sve

Kosta

pre 8 godina

U CSKA su svi lose odigrali...imaju dream-team a niko nista...trener je lose pripremio ekipu na psihickom planu...to je razlog zasto su izgubili...na jednu utakmicu svako moze svakog da dobije, odlicna sansa za ZOC-a.

Fric

pre 8 godina

Tuzni grobari sto prozivaju Tea a za poraz krivi Itudis i De Kolo...a sto se tice price o strancima Teo je u pravu, i Grci i Litvanci se pridrzavaju tog pravila...

nikolic master tomislav

pre 8 godina

Olimpijakos parira u svemu, teodosic neutralizovan, spanulis takodje, ali sve je to za sada. Ocekujem da ofanzivni skok prelomi. Printezis bi ponovo mogao da bude igrac odluke. Veceras obradovic prolazi

Mirko

pre 8 godina

Zaustavljeni i Teo sa jedne i Spanulis sa druge.

A oni koji ovde pisu kako je Teo los, najgori ocigledno nemaju pojma o kosarci.A koliko im je stalo da ga zaustave culo se i prilikom jednog timeout-a kad se lepo culo da zaustave Teo po svaku cenu.

Olimpijakos čudo

pre 8 godina

Znao sam! Cele godine pišem da Olimpijakos igra šampionsku košarku i da će biti najveće iznenađenje! Grba i Tegeltija više da se ne pojavljuju na TV ako imaju dostojanstva s obzirom na sve zablude koje ispoljavaju u svakoj emisiji. Što se CSKA tiče nastavlja se Dulova kletva. Otkad je došao taj klub kao da je postao proklet. Teodosiću pravo u NBA pa za dve godine ti i Pero u Zvezdu.

Stella

pre 8 godina

Na F4 poslednjih godina simpatisem Olimpijakos. Dodju tu kao underdog i uvek daju svoj maksimum, izginu na terenu za pobedu protiv skupljih timova. Svaka cast nasima u CSKA i posebno Feneru, ali ipak igraju za bogate i bahate timove. Plus su bratski klub! :)

Kum

pre 8 godina

Teo nije igrao zadnja dva minuta, a ovde se prica o objasnjavanju. Ko zna sta bi on pogodio, tako da uporedjivanje ili ismejavanje nije na mestu. De Kolo je prodao dobijenu utakmicu svojim sebiclukom, idiotskim faulovima u bonusu, promasajima i masom prodatih lopti.

shiljooo

pre 8 godina

Pisem ovo na poluvremenu, ne zna se ko je u većem kanalu večeras, da li Spanulis ili Teo, po 4,5 izgubljenih a u odbrani ih nema. I jedni i drugi su imali plan da zaustave plejmejkere udvajanjem. Kome bude bolja klupa taj dobija.
Ajmo Teo! Ajmo Nemanja i Bogdane!

monarhista

pre 8 godina

Treba samo slusati sta tegi,grba i njihovi sateliti pricaju i kladiti se suprotno...postali bi milioneri:-)))
Kako vooooooooooliiiiimmmmm:-)))
Ajde u Nedelju jos jedna pobedai titulaaaaaaaaaa:-)))

draganz

pre 8 godina

Poluvreme. Oli je ubedljiviji u napadu. Ako CSKA hoce u finale, mora da nadje resenje u napadu (mozda da proradi Teo) i da zadrzi odlicnu odbranu koja ih odrzava u mecu.

kosta

pre 8 godina

Cela ekipa CSKA je odigrala lose...imaju dream-team a nista, trener je lose pripremio ekipu na psihickom planu, odigrali su stegnuto,odlicna sansa za Zeljka, na jednu tekmu svako svakog moze da dobije...slazem se da je trener isekao Tea nije mu dao sansu da se razigra...velika greska.

vwb

pre 8 godina

Zaboravices sveee,sto EL jeee...i kad si zadnji put je igraoooo...ole,ole...Navijaci kluba,ciji grb nikada nije bio na loptama El,navijali su iz sveg srca,protiv nase brace iz Pireja,ali...Cz je dve utakmice sa velikim O,igrala egal,mislite o tome!!!

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 8 godina

Od one cuvene sezone kad su doveli duloa u svoj uspesni klub (znamo koliko katastrofalno se zavrsila ta sezona),kao da se nadvilo neko preokletstvo nad mocni CSKA,taj potez i dovodjenje te individue ih je mnogo kostalo ..mislim da se opravdano moze reci da ih je dulo veoma unazadio za ona kratka 4 meseca koliko je bio tamo!!
p.s. Bravo za crveno belo bracu iz Pireja,svim srcem smo uz vas u finalu.cela Srbija i Beograd ce navijati za vas!!

Dacha

pre 8 godina

De kolo prodao utakmicu, na 9 razlike za cska dva puta se zalece i srlja i gubi loptu i odmah pravi dva faula i daje 4 bacanja i vraća olimpijakos u igru i svi smo videli šta je bilo posle. Zao mi je Tea taman je bio ušao u ritam, dve trojke dao, dvojku, fauliran za 3 poena i tri bacanja i dobi četvrtu ličnu i izadje iz igre i skroz je ispao iz ritma :-(

rs

pre 8 godina

U prvom poluvremenu Teodosić najgori na terenu, svaki pas mu je pročitan, ko zna koliko izgubljenih lopti ima. Ali obično kada vrhunskom igraču ne polazi ništa od ruke, on ubaci neki koš za pobedu, pa me ne bi iznenadilo da pobede njegovim košem uz zvuk sirene. Takođe, suđenje dosta loše.

Blue fortress

pre 8 godina

Ovom smaracu Deda Miloju ocigledno Partizan unistio detinjstvo ,samo spamuje na svim vestima a evo i ovde nevezano za nasu kosarku...Opusti se druze malo ,uzivaj u tituli posle 400 godina i ne ispadaj iskompleksiran toliko

vele

pre 8 godina

Sta uradi ovaj Spanulis majko mila citavu utakmicu jedan od najgorih cigle bacao na kos a onda krece u fazonu daj da vam chicha objasni neke stvari, dosta je bilo zezanja

novica

pre 8 godina

Spanulis opet objasnio.Nema ga nigde 35 minuta,a onda sa par poteza resio mec.Kakav igrac,rodjeni pobednik.Real ce dobiti Fener jer je bolji i i skusniji tim.

Nebojsa

pre 8 godina

Polovina druge cetvrtine, Cska igra bolje bez Teodosica. Iznenadjujuce ali istinito! Teo je usao u igru i prednost CSKA se istopila..

barozo

pre 8 godina

Nasa su oba kluba, nije vazno. Samo da jedan od njih osvoji.
(Zervinjo, 15. maj 2015 18:06)

Nisam to znao! Da nije CSKA iz Jagodine, a Oly iz Krusevca?
(Bojan, 15. maj 2015).

U tim klubovima su igrali mnogi nasi igraci i radili mnogi treneri. Mozda ih zato covek smatra nasima. Uostalom, Teo igra za CSKA, zasto ne bismo rekli da je to nas klub? Cemu tolika ozbiljnost i ironija?

LAZNI VOJVODA VIROVITICA

pre 8 godina

Dok je Teo bio u paru sa spanulisom upropastavo Olimpijakos,a sad CSKA.Dok Spanulis bez njega razbija sa 11 igraca iz Igokee.Pametnom dosta.Koliko je manje pametnih je vidljivo na komentar da od TEA ima 5 boljih plejeva.

pan

pre 8 godina

Stara priča o gubitničkom mentalitetu CSKA i Teodosića i pobedničkom Olimpijakosa i Spanulisa.
I to je sve. To nema veze sa kvalitetom ili taktikom.

323

pre 8 godina

Ocajan CSKA na kraju i sama kosarka do pred kraj meca ali zbog napetosti rezultata. Mnogo promasenih suteva i to otvorenih najboljih evropskih igraca. Oli je imao vise skokova od CSKA i u cetvrtoj odigrao odlicnu odbranu. Sta je radio Kirilenko ceo mec, nemam pojma osim nesto u odbrani. De Kolo iako se cini da ima najvise poena sutira kad mu padne napamet. U sve to se utopio i Teo ali se probudio u cetvrtoj isto kao i do tada ocajni Spanulis. I umesto da igra iako ima 4 licne na 5 min. pred kraj trener menja Tea?? Spanulis koji je veliki igrac igra do kraja sam i unistava CSKA. Zao mi je ali sam zeleo pobedu CSKA a njihov trener po meni mora jos da uci zanat.

LAZNI VOJVODA VIROVITICA

pre 8 godina

Uopste mi nije jasna mistifikacija Teodosica.0 poena,4 asistencije,5 izgubljenih lopti.De on dode tu trava ne raste.5 boljih plejeva od njega SPANULIS,RAJS,ROCESTI,UERTAS, RODRIGEZ.

LaBomba

pre 8 godina

E moj Milose citavu sezonu igras odlicno i onda kao po obicaju zakazes kad je najpotrebnije a ovaj Spanulis je doktor kosarke kad je najpotrebnije on pogadja e to je razlika izmedju naseg Milosa i Vasilisa sreca pa igra De Kolo jer da nema njega Oly bi ovo davno prelomio

LeBranko

pre 8 godina

Jedno je sigurno - Teo odlazi iz CSKA na kraju sezone. Jeste da je slabo igrao, ali da ga trener ne pusta na kraju kad se resava utakmica, nelogicno. A i video sam da nije stao na kraju da otpozdravi sa svojim timom. Bas mi je krivo zbog njega. Sad barem imam za koga da navijam u finalu. Idemo Oly!

Lik

pre 8 godina

Hahahahaha,pa ovo je nestvarno koliko je CSKA gubitnicki tim,pa ja zaista nemam nikakvo objasnjenje nego da je Teodosic uklet kad je Evroliga u pitanju,i to ni manje ni vise nego od tima koji je napustio kako bi osvojio Evroligu sa CSKA,sta ti je sudbina srece.

Stella

pre 8 godina

Na F4 poslednjih godina simpatisem Olimpijakos. Dodju tu kao underdog i uvek daju svoj maksimum, izginu na terenu za pobedu protiv skupljih timova. Svaka cast nasima u CSKA i posebno Feneru, ali ipak igraju za bogate i bahate timove. Plus su bratski klub! :)
(Stella, 15. maj 2015 18:39)
Eto zasto navijam za OLY! Dokazali su jos jednom zasto zasluzuju moje divljenje, zato sto imaju srce! Spanulis bog kosarke, raspada se 3/4 meca, i onda odvede svoj tim u finale! Najbolji plej u evropskoj kosarci! Svaka cast Dijamantidisu, Teu i ostalim majstorima, ovo je ipak klasa za sebe- Bili Spanulis!

grobar

pre 8 godina

nek se olimpiakos zavali teu, sto jes jes teodosic upropascava cska godinama a oni ga ne odgone, oni se zadovoljavaju titulama rusie u regionalnom smislu.

doktor za volove

pre 8 godina

Kako je CSK izgubio, ne razumem, pa smenili su Duška Vujoševića??! Molim objašnjenje stručnjaka iz predgradja.
(Čika Mika, 15. maj 2015 20:08)

Od kada je došao CSka ne može da se sastavi isto kao i naša reprezantacija par godina za redom. Gde taj dodje trava više ne raste.
(Idol vam je lik koji jede svoje sline, 15. maj 2015 20:39)
imam lek, dodji!
tebi je tvoje legenda danas sve objasnila.

Dule Pančevo

pre 8 godina

Ovi Grci treba da podignu spomenik Spanulisu. Lik je počeo da igra i da daje koševe kad je bilo najpotrebnije. Navijao sam za CSKA zbog Teoodosića, al nažalost Oly je pobedio. Večeras navijam za Fener iz sve snage, ako Real pobedi Fener, finale neću ni da gledam. Kakvo je to finale gde ne igraju naši, nikakvo. Ajmo Zoc, ajmo Bogdane, ajmo Bjelice, uz vas smo!

Kum

pre 8 godina

Kako su zabagovali, bruka. Imas dobijenu utakmicu, a onda Nando resi da igra za Oly, idiot drzi Tea na klupi, i Spanulis je jednostavno tata. Oly uzima EL.

PS: A tek poslednji napad CSKA... kakav brainfart! :D

Pravnik

pre 8 godina

Ja sam vatren navijac partizana i stvarno mi je muka od prozivanja Teodosica, on je ovoj zemlji sa ostalima u ekipi doneo srebro, a to sto navija za suparnicki klub ne daje pravo nikome da ga mrzi. Respect...

olimp=vise srece nego pameti

pre 8 godina

Mislim da bi i u EL trebali uvesti plej of seriju a ne f4. Bilo bi mnogo pravednije. Pozdrav za prave ljubitelje kosarke.

satelit

pre 8 godina

OLY ima "ono" za razliku od CSKA! Spanulis najveci evroligaski igrac svih vremena(uz Bodirogu)!!! P.S. Teo na svu srecu za Srbiju igra duplo bolje polufinala na velikim takmicenjima,a na F4 ima psiholosku blokadu!

roknić anita

pre 8 godina

teo je majstor al nikad neće uzeti prvaka sjajan jeigrač al jako loše igra f4 stalno neće pa neće on je glavni igrač i po meni je on kriv jer je dirigent tima i palica trenera mozak na terenu a stvarno je loš bio včrsbili doktor i moj idol on i printo

ludinovinar

pre 8 godina

Sta radi ovaj Spanulis, ja ne verujem.. Poslednja trojka posebno.. Ja sam navijao za CSKA, ne znam, sami su krivi za poraz, imali su sve, 9 razlike tri minuta pre kraja, onda greske De Koloa, nedeovoljno iskorisceni Teodosic pri kraju.. Ne volim Oly, ali imaju nesto, nije i treci put u cetiri godine slucajnost.. ..

ken adams

pre 8 godina

Spanulis, kakav igrac... kod njega se ne vuce nesto po parketu, nego probija parket bokte! 0-11 sut, faca ista, hladan kao da se tek probudio i onda... ju naopako! ajde real sad da opljacka turke, da se provuce na sudije, pa da prodje u finalu kao pre dve godine...

tau

pre 8 godina

Uzasni i nikada slabiji Oly svake godine na kraju zacepi usta svima i natera ih da razmisle pre pisanja sledeci put.Nazalost vecina ne razmisli pa ih opet na pocetku sezone ispljuje i tako u krug. Ekipa koja nema nijednog igraca da kazes "kakav cigan,kako me nervira,kako je antipatican" itd.A Spanulis...posle svega nemam reci za ovog coveka.

ekg

pre 8 godina

Dzaba nekoj ekipi skup vrhunskih igraca ako nemaju srca...Jednostavno Spanulis i citav Olimpijakos igra srcem...a onda mooze da se pobedi i jaci protivnik...Tako je i sa Teom za reprezentaciju igra srcem i igra odlicno a Za Cska igra za novac i onda je ipak za nijansu losiji

Milan

pre 8 godina

E stvarno ne razumem ovog trenera CSKA....Prvo vadi Tea kad ga je krenulo...A drzi De Kola koji ih je zeznuo i to zestoko....2 glupa faula napravio pa onda sebicnost(bila kontra 2 na 1 i on umesto da doda on zavrsava i promasuje) i ne vadi ga uopste ono posle 2 faula bi kod Zeljka bio izvadjen ili mozda ranije...Spanulis kakav je to bog lik ima 0-11 sut do kraja i onda sledi magija 3 trojke i 1 dvojka!Za onu trecu trojku i prvu dvojku neverovatno kako su usle...I sad je definitivno sigruno da CSKA ima gubitnicki mentalitet...I prosle godine ovako su ispali od Makabija...Imaju +9 i onda im je krenula serija gresaka!I koji je ovo put da ih Olimpijakos izbacuje??Jos jednom Spanulis naklon do poda!

krcko

pre 8 godina

Sta reci za spanulisa neko moze da bude sjajan igrac i da dominira ali kada je najvaznije onda ga nema.Spanulis kao da ima nesto sto retko ko ima, sa tim se covek radja, to se ne uci to je Vasilis Spanulis.

Jovana

pre 8 godina

Utalmicu je dobio trener Olimpijakosa koji je dao Spanilisu da sutira,nazalost trener CSK nije dao tu slobodu Teodosicu.Teo dodji u Zvezdy da osvojimo titulu

vrijedi on svakog eura!

pre 8 godina

citam komentare na b92 prije tko ce ifinale...98% CSKA, eo, ma nema mu ravnog, Westbrook se trese za poziciju iduce godine...e moji srbi, sto je LeBron tamo, ovdje je Spanoulis a svi ostali su tu da su na broju! ocekujem hrpu, nerealnih minusa! navalite!

gledam f4 svake godine

pre 8 godina

SPANULIS!!!!
Ko se ponadao da ce Teodosic da igra bitnu ulogu na F4 taj nije valjda gledao nijedan prethodni F4 na kojima se Teo nije video!!! Pa i Olimpijakos je poceo da osvaja F4 poslednjih godina kada su se otarasili Teodosica! I sta vi ono pisete ovde iz dana u dan? "Teo majstor"??? "Teo legenda" ??? Hahahahaha

Sima

pre 8 godina

S kojim razlogom je kvota na cska 1,40? Jel oly igra sa drugim timom,sta? Polufinale najbolje cetiri ekipe strasno..
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (lulr, 15. maj 2015 19:01)

Druže jesi čuo nekad za "navlakušu"? :)

NS

pre 8 godina

S panuliss........nema ga nigde i resi covek sve......... U CSK da igraju Lebron, Djordan, kobi, medjik i Teodosic sa njima on bi izgubio..................

Oypa 7

pre 8 godina

Ne mogu da opisem koliko mi je drago zbog ovoga, jos samo da Real dobije. CSKA mali klub koji ne zna da igra vazne meceve kao ni Crvena Zvezda do ove sezone.

kosta

pre 8 godina

Cela ekipa CSKA je odigrala lose...imaju dream-team a nista, trener je lose pripremio ekipu na psihickom planu, odigrali su stegnuto,odlicna sansa za Zeljka, na jednu tekmu svako svakog moze da dobije...slazem se da je trener isekao Tea nije mu dao sansu da se razigra...velika greska.

Nolan

pre 8 godina

Ali Teodosic i Spanulis nikada nisu igrali zajedno u jednog ekipi !!
(Auuuu imbecila...., 15. maj 2015 23:18)

Jesu, sezona 2010/11. Pazi šta pišeš da ne ispadaš budala.
Spanulis je Bog, Teodosić je dobar ali nije njegov nivo. Utakmicu su izgubili de Kolo koji dopušta Spanulisu njegov karakteristični šut udesno i Itudis koji izvodi Tea dva minuta pred kraj.

Kum

pre 8 godina

videli smo taj amerikanski cirkus u finalu svetskog prventva kad su nas razbili sa b-timom 30 razlike..
(objektivan, 16. maj 2015 07:42)

Taj "B" tim sad raznosi po NBA.

bato

pre 8 godina

Teodosic je unistio danas CSK. Nije mu prvi put. A pogledajte Spanulisa. Ko zna - zna. todosic jako tesko igra na cvrstu odbarnu, kada mu covek ide u lice, danas je bioo kao devojcica. Unistio ih je.

marko_bgd

pre 8 godina

ja sam prosto znao da ce biti ovako...spanulis je neverovatan i neponovljiv..kad treba,zna se....a teodosic...dovedi tea da ne osvojis evroligu,nazalost je tako

Vucko

pre 8 godina

Sramota stvarno što je ovaj Olimpijakos ušao u finale.
Pa Tegi i Grba su nam tokom sezone objasnili da pojma nemaju i da su slaba ekipa ?!
(Miki, 15. maj 2015 23:59)

Tegi i Grba su nebitni likovi i nemaci pojima.

cofi95

pre 8 godina

Itudis moron. Umesto da Teu da ulogu koju ima u reprezentacijo, on ga zakuca za klupu u periodu meca kad mu najvise ide. Pa, gde to ima?

igor

pre 8 godina

Grk je izgubio utakmicu pa vodili su na kraju devet razlike. Teo mu je sjedio na klupi a ovaj Jackson na kraju meca nista nije pogodio.Izgubi ovaj levat utakmicu.

parz

pre 8 godina

Milos Teodosic, najveca rupa u odbrani. Prosto ne verujem, da kosarkas, kome je to posao, ne provodi koliko god treba vremena u teretani i da pocne da igra odbranu. Ovo je katastrofa.

Mi smo PARTIZAN,a ko ste vi ?

pre 8 godina

Velika greška ljudi iz Evro lige koji su uvrstili Teodosića u prvu petorku ovog takmičenja,jer osim asistencija on je prosečan igrač!
Zaslužena pobeda timske igre i genijalca Spanulisa koji je sigurno zaslužio da bude prvi plej Evro lige!

borlol

pre 8 godina

nisam gledao al kako vidim iz izvjestaja teo je taj koji je napravio + 9 za cska...zadnje 2 minute nije ni igrao sto znaci da nije on odgovoran za poraz...eh da je igrao zavrsnicu!

niks

pre 8 godina

Hahaha, bravo Oli!!! Bas mi je drago da su izbacili “dream team”, pogotovo zbog onog naduvenka Teodosica i njegovog stava o strancima u reprezentaciji! On je luzer i nikada nece osvojiti Evroligu, a pogotovo nece igrati u NBA. I obavezno dati drzavljanstvo Vilijamsu i Dzenkinsu, pa ih pozvati u srpsku reprezentaciju! Spanulis BOG!!

simke

pre 8 godina

Ovaj Sapnulis je nevjerovatan,kakva je to psiha,promasi sve,i onda u poslednjoj cetvrtini,kada je najvaznije,on postigne 3 trojke...E,tu je razlika izmedju ovih velikih igraca.

Mojemisljenje

pre 8 godina

Spanulis triput gori odTea.Teo nema poena al bar ne forsira.Ovaj 0/9 iz igre.
(Admiral Horatio Nelson, 15. maj 2015 18:45)

U pravu si. Hahahahaha. Coveve Spanulis je najbolji evropski igrac svih vremena. Kraj.

Beleg

pre 8 godina

Jao, pa pljuvači, nemoj slučajno da ste se pojavili na komentarima posle Evropskog prvenstva. Šta vi sebi dozvoljavate, jednog bisera srpske košarke da pljujete.

stefan

pre 8 godina

E moj teodosicu nikada od tebe velikog igraca nece biti toliko poraza u finalu toliko drugih mesta prosto previse da bi bio velik igrac nadam se samo da se ovo nece odraziti na reprezentaciju mada tamo svakako bogdanovic uzima odlucujuce suteve.

thunderstruck

pre 8 godina

Doktor Vili! Sta radi covek to je neverovatno, nigde ga nema a onda cetiri bombe kad je najvaznije! Dzaba Cska ima najskuplji tim, retko iritantna ekipa. Ako hoces da ne osvojis evroligu dovedi Teodosica.

Mikii

pre 8 godina

Spanulis objasnio Teodosicu kako stoje stvari. Decko nije igrac za velike utakmice, prosta cinjenica. Cestitke velikom Spanulisu i Olimpijakosu.

dejan petrovic

pre 8 godina

Teo ima veliki priblem u odbrani i zato ga je trener drzao na klupi.
Kada mu napad ne ide problem se pojacava, kada mu ide ovaj nedostatak je marginalan.
Trener je pokusavao da Teo igra u napadu, a izlazi iz igre kada su u odbrani, ali kosarka nije rukomet.
CSKA nije na vreme iskoristio sansu i uveo utakmicu u mirnu zavrsnicu...
Spanulis je cudo! Svaka cast, jer iz godine u godinu ovo ponavlja na najvaznijim utakmicama.

ludiloooo:)))

pre 8 godina

Teo iz auta :D
(Kicevac, 15. maj 2015 19:30)

I? Da nije igrac utakmice zbog toga? Da se nije proslavio mozda?:)))
Teo je danas bio jedan od najslabijih, cak je bio i na klupi kada se mec na kraju odlucivao!!!

Spanulis

pre 8 godina

Svaki komentar je suvisan nemam rijeci da opisem ovog covjeka.A nas Milos sta reci za njega NBA je daleko od njega nije jos on taj nivo ali samo ne znam sta Nando radi u euroligi njegovo mjesto je u NBA

CINJENICE

pre 8 godina

Teodosic opet glavni krivac za poraz kao i prethodnih par sezona nastupajuci za Olimpijakos i Cska!Najveci luzer u istoriji evropske kosarke!

opet

pre 8 godina

i jos jednom je spanulis pokazao ko je najbolji igrac,teo and company ,gledajte sinovi i ucite,niste vi dorasli za ove,dzaba vam novci moji sinovci, jel olimpijakos igra mnogooo boljeee!!!

One night in May

pre 8 godina

Koje ponizavanje dervisluka!!! Zgazeni na svim frontovima do neprepoznavanja!
Taman su se malo poradovali sto mi nismo prosli u Top 8 - kad je usledilo surovo nabijanje kompleksa u ABA polufinalu, PAOK ce tek da bude ponizen u grckom plej ofu, CSKA nagrdjen na FINAl 4 - plakanje na svim frontovima za dervisove nesrecnike, rastur totalni...

Trening u sedam, hocemo trening u sedam!!!

The Dude

pre 8 godina

@ Auuuu imbecila....
Ček da li je moguće da si ovo sa takvim uverenjem napisao.
Naravno da jesu.Nemoj da širiš dezinformacije. Sezona 2010-11.

LAZNI VOJVODA VIROVITICA

pre 8 godina

Teodosic i Spanulis nisu igrali zajedno!!!Sport se prati ocima,a ne idealima!!!To vazi za svih 180 koji su te podrzali u gluposti.

draganz

pre 8 godina

Napisao sam u polovremenu da ako hoce u finale CSKA mora da nadje resenje u napadu i da ih u mecu odrzava dobra odbrana. Ali protiv iskusnog Spanulisa nema odbrane.

Grcko-tursko finale, super.
A jos bolje je sto i Grci i Turci placu kada igraju protiv nas.

Mare

pre 8 godina

@Auuuu imbecila

Igrali su u sezoni 2010/11... A najbolji su mi ljudi koji su "preporucivali" tvoj komentar a da nisu ni proverili! Plus tvoje vredjanje bez osnova govori samo za sebe! Igrali su zajedno!

Deki

pre 8 godina

Rusi nikako da shvate da im treba trener koji će psihički pripremiti tim za odlučujuće mečeve. Dok igraju opušteno se vidi da su najkvalitetniji (uz Real), kako ide kraj, blokada. Teo još jednom pokazao da je odličan igrač, ali kada je najpotrebniji, nigde ga nema, kako li je uboo onu trojku mislim protiv Argentine, očigledno slučajno!

gogi bre

pre 8 godina

itudis je kriv za los rezultat! umesto da fauliraju spanulisa da ide na slobodno bacanje tako da cska ima zadnju loptu i dosta vreme da satave dobar napad! jadan Teo svake godine imaju dobru ekipu ali treneri su katastrofa! izgleda da je taj cska proklet! navijao sam za njih ali voleo bi da real izgubi od olimpijakosa !!!!

palop

pre 8 godina

@ (о шонеси, 15. maj 2015 19:19)

Svaka cast na toj prognozi/analizi, nisi mogao tacnije napisati.

Mnogo mi je zao sto je Teo izgubio samopouzdanje za te bitne utakmice u Evroligi, ali bar da nasatvi da igra za reprezentaciju kao sad na svetskom...

draganz

pre 8 godina

Napisao sam u polovremenu da ako hoce u finale CSKA mora da nadje resenje u napadu i da ih u mecu odrzava dobra odbrana. Ali protiv iskusnog Spanulisa nema odbrane.

Grcko-tursko finale, super.
A jos bolje je sto i Grci i Turci placu kada igraju protiv nas.

Septicar

pre 8 godina

Teodosic najbolji igrac Evrope???? Koje su to gluposti i nebuloze, primerene srpskom ludackom i nerealnom mentalitetu videlo se veceras??? ako si takva faca kao sto te prikazuju, onda uzmes stvar u svoje ruke i zavrsis je onako kao sto o tebi pricaju i zasta si na kraju krajeva i placen???
E taj film nece da bude kada je on u pitanju, JER JE JEDAN FOLIRANT U MORU SLICNIH LIKOVA ISTIH VREDNOSTI NIZERAZREDNIH I NEBITNIH UTAKMICA; JEDNOM RECJU SASVIM PROSECAN BASKET IGRAC KOJI SE NIKADA NECE VINUTI U VISINE JER NEMA SA CIME??????

LAZNI VOJVODA VIROVITICA

pre 8 godina

Dok je Teo bio u paru sa spanulisom upropastavo Olimpijakos,a sad CSKA.Dok Spanulis bez njega razbija sa 11 igraca iz Igokee.Pametnom dosta.Koliko je manje pametnih je vidljivo na komentar da od TEA ima 5 boljih plejeva.

tuga

pre 8 godina

teo sine,sta je,nema te,nabijas mi poene protiv onih lampica,cim dodje jaca odbrana nema te,6 izgubljenih lopti i 4 omasena suta,ti si prevara,nema misica nigde alooo bre nabi se maloo,dobi ma brzini,inace tebi je evropa maximum,u nba bi se sprdali sa tobom!!!!

crni_redstar

pre 8 godina

rece grba da je olimpijakos smesna ekipa,,rece i da bi voleo zvezdu u polufinalu i da vilijams ima mesecnu plattu 980 000eura...sta sve ne mlate kojekakvi po amaterskim niskobudzetnim tv stanicama.

LAZNI VOJVODA VIROVITICA

pre 8 godina

Uopste mi nije jasna mistifikacija Teodosica.0 poena,4 asistencije,5 izgubljenih lopti.De on dode tu trava ne raste.5 boljih plejeva od njega SPANULIS,RAJS,ROCESTI,UERTAS, RODRIGEZ.

Illmatic '94

pre 8 godina

А Звезда се носила са Олимпијакосом сасвим добро. За две године Звезда првак Европе!

Lik bez nick

pre 8 godina

А Звезда се носила са Олимпијакосом сасвим добро. За две године Звезда првак Европе!
(Illmatic '94, 15. maj 2015 20:20)

Daj decko ne lupaj,Partizan se redovno nosio sa velikanima celu deceniju,i? Kakvo ti je to merilo,pf

grobar

pre 8 godina

nek se olimpiakos zavali teu, sto jes jes teodosic upropascava cska godinama a oni ga ne odgone, oni se zadovoljavaju titulama rusie u regionalnom smislu.

Meklejn

pre 8 godina

Zbog ovih pacijenata Teo ne treba da igra u reprezentaciji, pa neka im igraju Tepici i Daloi. Koliko mržnje prema nekome samo zbog toga što navija za zvezdu. Ne pomaže ni 113 titula za redom.

Dacha

pre 8 godina

Volim NBA i redovno pratim njihov play off ali koliko je dopadljivija za oko evropska košarka to nije normalno, čvrste odbrane, uigrane akcije, nema besumucnog silovanja u napadu, nema dosadnih time outa na svakih 2 min, sudjenje na nivou ma prava poslastica! Još samo da nema ovog Tonus hleba sve bi bilo idealno :-)

Mi smo PARTIZAN,a ko ste vi ?

pre 8 godina

Velika greška ljudi iz Evro lige koji su uvrstili Teodosića u prvu petorku ovog takmičenja,jer osim asistencija on je prosečan igrač!
Zaslužena pobeda timske igre i genijalca Spanulisa koji je sigurno zaslužio da bude prvi plej Evro lige!

Oypa 7

pre 8 godina

Ne mogu da opisem koliko mi je drago zbog ovoga, jos samo da Real dobije. CSKA mali klub koji ne zna da igra vazne meceve kao ni Crvena Zvezda do ove sezone.

Френк Камински

pre 8 godina

Хљеб Тонус!

Шалу на страну, ЦСКА - Фенер финале, па нека бољи победи! Волео бих да Жоц узме!

Bojan

pre 8 godina

Nasa su oba kluba, nije vazno. Samo da jedan od njih osvoji.
(Zervinjo, 15. maj 2015 18:06)

Nisam to znao! Da nije CSKA iz Jagodine, a Oly iz Krusevca?

vwb

pre 8 godina

Zaboravices sveee,sto EL jeee...i kad si zadnji put je igraoooo...ole,ole...Navijaci kluba,ciji grb nikada nije bio na loptama El,navijali su iz sveg srca,protiv nase brace iz Pireja,ali...Cz je dve utakmice sa velikim O,igrala egal,mislite o tome!!!

Illmatic '94

pre 8 godina

Ово је људи кошарка а не НБА. Нема шта у НБА лиги играју страшни индивидуалци и атлете али се не игра одбрана. Евролига је боља.

doktor za volove

pre 8 godina

Kako je CSK izgubio, ne razumem, pa smenili su Duška Vujoševića??! Molim objašnjenje stručnjaka iz predgradja.
(Čika Mika, 15. maj 2015 20:08)

Od kada je došao CSka ne može da se sastavi isto kao i naša reprezantacija par godina za redom. Gde taj dodje trava više ne raste.
(Idol vam je lik koji jede svoje sline, 15. maj 2015 20:39)
imam lek, dodji!
tebi je tvoje legenda danas sve objasnila.

niks

pre 8 godina

Hahaha, bravo Oli!!! Bas mi je drago da su izbacili “dream team”, pogotovo zbog onog naduvenka Teodosica i njegovog stava o strancima u reprezentaciji! On je luzer i nikada nece osvojiti Evroligu, a pogotovo nece igrati u NBA. I obavezno dati drzavljanstvo Vilijamsu i Dzenkinsu, pa ih pozvati u srpsku reprezentaciju! Spanulis BOG!!

roknić anita

pre 8 godina

teo je majstor al nikad neće uzeti prvaka sjajan jeigrač al jako loše igra f4 stalno neće pa neće on je glavni igrač i po meni je on kriv jer je dirigent tima i palica trenera mozak na terenu a stvarno je loš bio včrsbili doktor i moj idol on i printo

igor

pre 8 godina

Budimo realni mi bez Tea nebi dobili Iran u Spaniji ni grupu nebi prosli.Teo je dokrtor kosarke sto ga je ovaj drzo na klupi druga je stvar zato i izgubi dobijeno.

dadad

pre 8 godina

Spanulis je doktor za Tea...cinjenica je da Spanulis nije izgubio finale,a Teo nikad nije osvojio nista,svako moguce finale je izgubio.Cska je najveca prevara u istoriji kosarke

parz

pre 8 godina

Milos Teodosic, najveca rupa u odbrani. Prosto ne verujem, da kosarkas, kome je to posao, ne provodi koliko god treba vremena u teretani i da pocne da igra odbranu. Ovo je katastrofa.

Idol vam je lik koji jede svoje sline

pre 8 godina

Kako je CSK izgubio, ne razumem, pa smenili su Duška Vujoševića??! Molim objašnjenje stručnjaka iz predgradja.
(Čika Mika, 15. maj 2015 20:08)

Od kada je došao CSka ne može da se sastavi isto kao i naša reprezantacija par godina za redom. Gde taj dodje trava više ne raste.

ALEKSANDAR

pre 8 godina

Kakav igrac,strasan igrac...Mnogo mi drago zbog OLIMPIJAKOSA,iako sam partizanovac,navijao sam za njih!E sad sto se tice Milosa,tu je trener kriv najvise.Ne znam dali je kroz celu evro ligu imao ovako podeljene minute,pa Spanulis je imao sut 9:0 i videli ste na kraju sta je uradio!Prosto takvim igracima moras dati prostor,a ovaj je Milosa isekao skroz,izbacio ga iz utakmice!Na 9 razlike Dekolo dve ili tri lopte poklanja i mislim da je uz trenera glavni krivac za poraz!A Milos treba sto pre da menja klub!!!

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 8 godina

Od one cuvene sezone kad su doveli duloa u svoj uspesni klub (znamo koliko katastrofalno se zavrsila ta sezona),kao da se nadvilo neko preokletstvo nad mocni CSKA,taj potez i dovodjenje te individue ih je mnogo kostalo ..mislim da se opravdano moze reci da ih je dulo veoma unazadio za ona kratka 4 meseca koliko je bio tamo!!
p.s. Bravo za crveno belo bracu iz Pireja,svim srcem smo uz vas u finalu.cela Srbija i Beograd ce navijati za vas!!

Dule Pančevo

pre 8 godina

Koji ste slepci vi što pljujete Teodosića, sram vas bilo! Zar ste zaboravili ko nam je doneo medalju na evropskom 2009. i na svetskom 2014.? Ja ću da vam kažem, MILOŠ TEODOSIĆ! Prošle godine je na svetskom u polufinalu sam pobedio Francuze. Toliko o tome da ga nema kad je najpotrebnije. Jednostavno, nije mu danas bio dan i to je to. Videćete, doneće on nama još jednu medalju u septembru, pazite šta vam kažem.

shilja

pre 8 godina

Da ne bude zabune, sve cestitke Olimpijakosu, ali mi stvarno nije jasno kako i dalje nisu uveli play-off, jer stvarno nema smisla da se sezona odlucuje u jednoj utakmici. Jedno je nacionalni kup, ali ovo... Drugo, ne mogu da verujem koliko pljuju po Teu, pa ljudi on je nas igrac, nas najbolji igrac, a neki se nasladjuju jer je odigrao ispod proseka. Cuvali su ga odlicno, kapa dole, al ne moze se reci da je on igrac za male utakmice... Ili ne gledamo isti sport?!
Navijao sam za CSKA zbog Tea, ali sta sad, najvaznije da on na EP bude na nivou, ne treba ga "vesati" zbog, iskreno, blede partije celog tima.
Nista, nadam se da ce bar Fener uspeti do kraja... Ljudi, radujmo se, imamo na F4 - 3 top igraca i najtrofejnijeg trenera, uzivajmo a ne da pljujemo Tea... e kakvi smo :(

Mikii

pre 8 godina

Spanulis objasnio Teodosicu kako stoje stvari. Decko nije igrac za velike utakmice, prosta cinjenica. Cestitke velikom Spanulisu i Olimpijakosu.

nb

pre 8 godina

Teodosic,zasad, ocajan.Pisem na poluvremenu.Inace,igra koju forsira Olimpijakos je antikosarka.Ovo je bolno za gledanje.
Evropska kosarka je u krizi.Vrlo malo kvalitetnih napadaca u igri, u Evropi. Da ih ima, Olimpijakos ne bi osvojio ni jednu titulu.Mirise na jos jednu utakmicu od 60 poena.

Meklejn

pre 8 godina

Ostavio čoveka nakon 0-11 i on reši utakmicu. Naš Teo krene da igra i ovaj ga ostavi na klupu. Trener CSka je izgubio ovaj meč i niko drugi.

Blue fortress

pre 8 godina

Ovom smaracu Deda Miloju ocigledno Partizan unistio detinjstvo ,samo spamuje na svim vestima a evo i ovde nevezano za nasu kosarku...Opusti se druze malo ,uzivaj u tituli posle 400 godina i ne ispadaj iskompleksiran toliko

ludiloooo:)))

pre 8 godina

Teo iz auta :D
(Kicevac, 15. maj 2015 19:30)

I? Da nije igrac utakmice zbog toga? Da se nije proslavio mozda?:)))
Teo je danas bio jedan od najslabijih, cak je bio i na klupi kada se mec na kraju odlucivao!!!

komarac u sorcu

pre 8 godina

Ove godine evroliga je definitivno u znaku crveno-belih boja! Bravo Oly, sa srecom u finalu pa da osvojite titulu prvaka evrope! Oly & Zvezda forever!

vrijedi on svakog eura!

pre 8 godina

citam komentare na b92 prije tko ce ifinale...98% CSKA, eo, ma nema mu ravnog, Westbrook se trese za poziciju iduce godine...e moji srbi, sto je LeBron tamo, ovdje je Spanoulis a svi ostali su tu da su na broju! ocekujem hrpu, nerealnih minusa! navalite!

о шонеси

pre 8 godina

Милош је мој омиљени играч, и ови који лупају глупости о томе како он игра сано против малих екипа, нека се сети Словеније, Шпаније, Француске..његов проблем је психолошки, у финалу 2011 против Олимпијакоса је имао све, разбијао их је тројкама, организовао игру, и имали су 19 разлике највећим делом његовом заслугом, али онда крећу удвајања, он маши пар шутева и губи сигурност, и исто тако највећим делом његовом кривицом губе утакмицу, јер су га сви видели као вођу и крили се иза њега, али феноменалан први део утакмице није био довољан..то је био преломни тренутак његове клупске каријере, од тада у кључним клупским утакмицама губи самопоуздање, а на то треба додати и чињеницу да чим је отишао из Олимпијакоса, ови су освојили ЕЛ, и то на тај начин..Велики је то притисак, за његову још увек дечачку психу, да он има главу једног Спанулиса или Шараса или Бодироге, до сад би имао бар три ЕЛ..у репрезентацији је друга прича, практично сам нам је донео медаљу на првом такмичењу на ком је играо као вођа, сви у њега бесконачно верују, и тотално је други играч у кључним утакмицама за Србију..навијам свим срцем за њега, али Спанулис вечерас ће показати своју психу а Тео своју, и то ће нажалост пресудити друго полувреме..дај Боже да не будем у праву

LaBomba

pre 8 godina

E moj Milose citavu sezonu igras odlicno i onda kao po obicaju zakazes kad je najpotrebnije a ovaj Spanulis je doktor kosarke kad je najpotrebnije on pogadja e to je razlika izmedju naseg Milosa i Vasilisa sreca pa igra De Kolo jer da nema njega Oly bi ovo davno prelomio

gledam f4 svake godine

pre 8 godina

SPANULIS!!!!
Ko se ponadao da ce Teodosic da igra bitnu ulogu na F4 taj nije valjda gledao nijedan prethodni F4 na kojima se Teo nije video!!! Pa i Olimpijakos je poceo da osvaja F4 poslednjih godina kada su se otarasili Teodosica! I sta vi ono pisete ovde iz dana u dan? "Teo majstor"??? "Teo legenda" ??? Hahahahaha

barozo

pre 8 godina

Nasa su oba kluba, nije vazno. Samo da jedan od njih osvoji.
(Zervinjo, 15. maj 2015 18:06)

Nisam to znao! Da nije CSKA iz Jagodine, a Oly iz Krusevca?
(Bojan, 15. maj 2015).

U tim klubovima su igrali mnogi nasi igraci i radili mnogi treneri. Mozda ih zato covek smatra nasima. Uostalom, Teo igra za CSKA, zasto ne bismo rekli da je to nas klub? Cemu tolika ozbiljnost i ironija?

ako su coravi oni sa 45 miliona evra ja sam Obama

pre 8 godina

"Haha, Tepic ima vise Evroliga od Teodosica iako doticni ima jedno 5 puta vise pojava na F4 i corava koka bi do sada ubola zrno...
(petao, 15. maj 2015 20:17)"

Koja corava koka, a igrao u ubedljivo najskupljim timovima Evrope!!

stefan

pre 8 godina

E moj teodosicu nikada od tebe velikog igraca nece biti toliko poraza u finalu toliko drugih mesta prosto previse da bi bio velik igrac nadam se samo da se ovo nece odraziti na reprezentaciju mada tamo svakako bogdanovic uzima odlucujuce suteve.

Mirko

pre 8 godina

Hala Madrid!! Oly bye bye i CSKA bye bye u finalu...
(Realno, 15. maj 2015 18:55)
-------------------------

Prvo treba da prodjete u finale, a znajuci Zeljka to nece biti tako lako.

Dule Pančevo

pre 8 godina

Ovi Grci treba da podignu spomenik Spanulisu. Lik je počeo da igra i da daje koševe kad je bilo najpotrebnije. Navijao sam za CSKA zbog Teoodosića, al nažalost Oly je pobedio. Večeras navijam za Fener iz sve snage, ako Real pobedi Fener, finale neću ni da gledam. Kakvo je to finale gde ne igraju naši, nikakvo. Ajmo Zoc, ajmo Bogdane, ajmo Bjelice, uz vas smo!

marko

pre 8 godina

Tea stigla karma za one gluposti o strancima sto je pricao.
(Janko, 15. maj 2015 19:28)
On se potreso sad' mucenik... Bole ga brige, zaradio za 20 zivota!
Inace, idemo OLY!!!

bato

pre 8 godina

Teodosic je unistio danas CSK. Nije mu prvi put. A pogledajte Spanulisa. Ko zna - zna. todosic jako tesko igra na cvrstu odbarnu, kada mu covek ide u lice, danas je bioo kao devojcica. Unistio ih je.

@

pre 8 godina

Obavezno sledece sezone opet svi pricajte kako Olimpijakos nema sanse ni grupu da prodje. Navikli smo. Slucajno su usli u 3 finala u prethodne 4 sezone :)

Auuuu imbecila....

pre 8 godina

Dok je Teo bio u paru sa spanulisom upropastavo Olimpijakos,a sad CSKA.Dok Spanulis bez njega razbija sa 11 igraca iz Igokee.Pametnom dosta.Koliko je manje pametnih je vidljivo na komentar da od TEA ima 5 boljih plejeva.
(LAZNI VOJVODA VIROVITICA, 15. maj 2015 21:01)


Ali Teodosic i Spanulis nikada nisu igrali zajedno u jednog ekipi !!

thunderstruck

pre 8 godina

Doktor Vili! Sta radi covek to je neverovatno, nigde ga nema a onda cetiri bombe kad je najvaznije! Dzaba Cska ima najskuplji tim, retko iritantna ekipa. Ako hoces da ne osvojis evroligu dovedi Teodosica.

Mojemisljenje

pre 8 godina

Spanulis triput gori odTea.Teo nema poena al bar ne forsira.Ovaj 0/9 iz igre.
(Admiral Horatio Nelson, 15. maj 2015 18:45)

U pravu si. Hahahahaha. Coveve Spanulis je najbolji evropski igrac svih vremena. Kraj.

Gargamel

pre 8 godina

CSKA nema sefa na terenu. Sve sjajni igraci, ali se ne zna ko je glavni. Grobari pljuju Milosa, ali ovu utakmicu su izgubili Itudis i De Kolo. Milos je napravio onu razliku od 8 poena i pored toga sta ga je trener drzao vise od pola trece cetvrtine na klupi. Onda ga strucnjak izvodi posle razlike koju je napravio i hladnog ga vraca ga u igru kada ih je Oly stigao i ima momentum. Tesko je igrati kada od tebe ocekuju da odlucis, a nemas stvarnu podrsku. Kako je Milos igrao proslog leta kada je imao bezrezervnu podsku Sala i ekipe?

дошао је и твој идол Стаљин

pre 8 godina

cestitam Olimpiakosu na pobedi, sta moze dobbro da dodje iz ruSSije?
(misko, 15. maj 2015 19:27)

Ко је ишао у школу и ко има културе добро зна шта може да дође из Русије. Нико ти није крив што си је заобилазио у широком луку.

CINJENICE

pre 8 godina

Teodosic opet glavni krivac za poraz kao i prethodnih par sezona nastupajuci za Olimpijakos i Cska!Najveci luzer u istoriji evropske kosarke!

lipman

pre 8 godina

@ Janko

Prvo Teo nije pricao nikakve gluposti, drugo da vidimo sada da li ce tebe da stigne karma zbog tvoje zlobe i mnogo glupog komentara.

only fools and horses

pre 8 godina

zao mi je Tea ali to je dokaz da Srbi treba da budu sto dalje od ruSSije, nema tamo ni nade ni spasa
(misko, 15. maj 2015 20:18)

A možda je to dokaz da Rusi treba što manje da petljaju sa Srbima. Eto videćete, Krle je otišao, a čim ode i Teo, oni će osvojiti evroligu.

Deki

pre 8 godina

Rusi nikako da shvate da im treba trener koji će psihički pripremiti tim za odlučujuće mečeve. Dok igraju opušteno se vidi da su najkvalitetniji (uz Real), kako ide kraj, blokada. Teo još jednom pokazao da je odličan igrač, ali kada je najpotrebniji, nigde ga nema, kako li je uboo onu trojku mislim protiv Argentine, očigledno slučajno!

opet

pre 8 godina

i jos jednom je spanulis pokazao ko je najbolji igrac,teo and company ,gledajte sinovi i ucite,niste vi dorasli za ove,dzaba vam novci moji sinovci, jel olimpijakos igra mnogooo boljeee!!!

aleksandar

pre 8 godina

Auuuuu sta im je uradio Spanulis,pokazao je klasu i da je igracina,a jedino mi je zao Tea.Brate raskini ugovor odi u NBA covece sad ce verovatno presednik cska da krivi Tea.........

monarhista

pre 8 godina

Treba samo slusati sta tegi,grba i njihovi sateliti pricaju i kladiti se suprotno...postali bi milioneri:-)))
Kako vooooooooooliiiiimmmmm:-)))
Ajde u Nedelju jos jedna pobedai titulaaaaaaaaaa:-)))

Ivan

pre 8 godina

Od sustinske vaznosti je da EL osvajaju klubovi iz zemalja koje nisu priznale Kosovo! Grcka, Izrael, Spanija... i tako godinama unazad! Turci, ako zelite EL, znate sta vam je ciniti.

Olimpijakos čudo

pre 8 godina

Znao sam! Cele godine pišem da Olimpijakos igra šampionsku košarku i da će biti najveće iznenađenje! Grba i Tegeltija više da se ne pojavljuju na TV ako imaju dostojanstva s obzirom na sve zablude koje ispoljavaju u svakoj emisiji. Što se CSKA tiče nastavlja se Dulova kletva. Otkad je došao taj klub kao da je postao proklet. Teodosiću pravo u NBA pa za dve godine ti i Pero u Zvezdu.

Mirko

pre 8 godina

A grobati nevera
(fan, 15. maj 2015 20:09)

-------------------
Toplo bi ti preporucio da posteis psihijatra.Ne vidim nikakvu vezu grobara sa Olympiakosom i CSKA sem sto smo i jedne i druge dobijali u kosarci zadnjih nekoliko godina, dok nisu ovi vasi "posteni" poceli da nas sabotiraju.

--------------
Navijao sam za Oly iako ih ne volim kao klub zbog onog polufinala 2010 kad su se provukli, ali jednostavno volim timove koji igraju timsku kosarku a ne ove milion dolara klubove.
Zao mi je Teao sto nije u finalu ali Teo nema mnogo veze sa ovim porazom, jeste lose odigrao ali to je razlog sto su ga udvajali non-stop, a i ovaj trener ga je izbacio iz ritma nacisto kada ga je izveo iz igre taman kad je uhvatio 5-6 poena.

Nadam se da ce Bjela i Bogdan bolje da odigraju dobro i da prodju ovaj nabedjeni Real.

Nenad

pre 8 godina

Iskreno navijao sam za CSKA da osvoji, posto sam partizanovac, ali Olimpijakos je prosao dalje i voleo bih da pobedi Real u finalu, jer ne mogu da smislim turke bez obzira sto su tamo Obradovic, Bogdanovic, Bjelica...

hilti

pre 8 godina

Teodosić je doneo srbiji srebro sa svetskog... On je lider oko njega se vrteo tim... Sram treba da bude svakog ko kaže nešto loše o njemu ma koliki partizanovac bio, to samo pokazuje kakav smo narod...

nikson

pre 8 godina

Svaka čast za preokret! No, nažalost Teo nema taj kredit kod svog trenera (ne umanjujem veličinu Spanulisa svakako), inače ga ne bi izveo 2 minuta pre kraja. Jer, Teo je tip igrača kao Spanulis, moraš mu dati lidersku ulogu, a ne da je deli sa De Kolom i sl. To nigde ne pije vodu, lider iliti vođa može biti samo jedan, kao sto mu i ime kaže.

Brat

pre 8 godina

E zato je Vujoseviceva filozofija poslednjeg napada majka za ovakve utakmice. Utakmicu nisam hteo da gledam,znao sam da ce biti jako teska i ruzna za gledanje,kao sto sam i znao da ce se odigrati na jednu loptu koju ce drzati Spanulis,a zna se sta to znaci. Elem,ukljucim ja poslednji minut cisto da testiram svoju teoriju i naravno-trener kukavica koji ne da ne vodi,nego brani nereseno odbranom na Spanulisu!? Nikada u zivotu nisam video trojku u glavi 5 sekundi pre suta kao sto sam video ovu Spanulisovu. Pravi trener bi pravio faul odmah i imao ceo napad i sudbinu u svojim rukama,pa kako bude. Ovo je kukavicluk najgore vrste-cekas drugog da ti presudi,kao da se za trofej bori svakog dana,a ne jednom godisnje. Ne mogu da verujem da nista nisu naucili iz proslih neuspeha.

Kum

pre 8 godina

Haha, Tepic ima vise Evroliga od Teodosica iako doticni ima jedno 5 puta vise pojava na F4 i corava koka bi do sada ubola zrno...
(petao, 15. maj 2015 20:17)

I Milicic ima vise NBA titula od Juinga, Barklija, Mutomboa,...

Teo

pre 8 godina

Kako mozete da pljujete po coveku koji je najzasluzniji za srebro sa proslog SP?
Sta me briga kako Teodosic igra u CSKA. U Srbiji igra dobro i to je najvaznije.

One night in May

pre 8 godina

Koje ponizavanje dervisluka!!! Zgazeni na svim frontovima do neprepoznavanja!
Taman su se malo poradovali sto mi nismo prosli u Top 8 - kad je usledilo surovo nabijanje kompleksa u ABA polufinalu, PAOK ce tek da bude ponizen u grckom plej ofu, CSKA nagrdjen na FINAl 4 - plakanje na svim frontovima za dervisove nesrecnike, rastur totalni...

Trening u sedam, hocemo trening u sedam!!!

borlol

pre 8 godina

nisam gledao al kako vidim iz izvjestaja teo je taj koji je napravio + 9 za cska...zadnje 2 minute nije ni igrao sto znaci da nije on odgovoran za poraz...eh da je igrao zavrsnicu!

Spanulis

pre 8 godina

Svaki komentar je suvisan nemam rijeci da opisem ovog covjeka.A nas Milos sta reci za njega NBA je daleko od njega nije jos on taj nivo ali samo ne znam sta Nando radi u euroligi njegovo mjesto je u NBA

Stella

pre 8 godina

Na F4 poslednjih godina simpatisem Olimpijakos. Dodju tu kao underdog i uvek daju svoj maksimum, izginu na terenu za pobedu protiv skupljih timova. Svaka cast nasima u CSKA i posebno Feneru, ali ipak igraju za bogate i bahate timove. Plus su bratski klub! :)
(Stella, 15. maj 2015 18:39)
Eto zasto navijam za OLY! Dokazali su jos jednom zasto zasluzuju moje divljenje, zato sto imaju srce! Spanulis bog kosarke, raspada se 3/4 meca, i onda odvede svoj tim u finale! Najbolji plej u evropskoj kosarci! Svaka cast Dijamantidisu, Teu i ostalim majstorima, ovo je ipak klasa za sebe- Bili Spanulis!

egil vangen

pre 8 godina

CSKA je napravio ogromnu gresku dovodjenjem Kirilenka. On jeste vrhunski igrac i igra sasvim solidno ali njegovim dolaskom je doslo do potpunog haosa u smislu raspodele minuta, odrzavanja tempa i postavke na terenu. Pre njegovog dolaska tacno se znalo ko koliko igra i u kojim fazama utakmice zato i ne cudi pad forme vecine igraca koji su navikli na jedan ritam i koncept igre koji se potpuno urusio.

Mirko

pre 8 godina

Zaustavljeni i Teo sa jedne i Spanulis sa druge.

A oni koji ovde pisu kako je Teo los, najgori ocigledno nemaju pojma o kosarci.A koliko im je stalo da ga zaustave culo se i prilikom jednog timeout-a kad se lepo culo da zaustave Teo po svaku cenu.

NS

pre 8 godina

S panuliss........nema ga nigde i resi covek sve......... U CSK da igraju Lebron, Djordan, kobi, medjik i Teodosic sa njima on bi izgubio..................

draganz

pre 8 godina

Napisao sam u polovremenu da ako hoce u finale CSKA mora da nadje resenje u napadu i da ih u mecu odrzava dobra odbrana. Ali protiv iskusnog Spanulisa nema odbrane.

Grcko-tursko finale, super.
A jos bolje je sto i Grci i Turci placu kada igraju protiv nas.

olimp=vise srece nego pameti

pre 8 godina

Mislim da bi i u EL trebali uvesti plej of seriju a ne f4. Bilo bi mnogo pravednije. Pozdrav za prave ljubitelje kosarke.

Fric

pre 8 godina

Tuzni grobari sto prozivaju Tea a za poraz krivi Itudis i De Kolo...a sto se tice price o strancima Teo je u pravu, i Grci i Litvanci se pridrzavaju tog pravila...

aleksandar

pre 8 godina

Nije Itudis kriv!Morao je Tea da drzi van zato sto je imao 4 licne greske,a sad sto ostali igraci CSKA nisu imali m.da da izvedu ovu tekmu do kraja.Evidentno da ima Oly na fajnl-foru nikako nelezi.........A covek koji je ima m.da je svakako Spanulis jos jednom tebra svaka cast!

gogi bre

pre 8 godina

itudis je kriv za los rezultat! umesto da fauliraju spanulisa da ide na slobodno bacanje tako da cska ima zadnju loptu i dosta vreme da satave dobar napad! jadan Teo svake godine imaju dobru ekipu ali treneri su katastrofa! izgleda da je taj cska proklet! navijao sam za njih ali voleo bi da real izgubi od olimpijakosa !!!!

cofi95

pre 8 godina

Itudis moron. Umesto da Teu da ulogu koju ima u reprezentacijo, on ga zakuca za klupu u periodu meca kad mu najvise ide. Pa, gde to ima?

Stella

pre 8 godina

Na F4 poslednjih godina simpatisem Olimpijakos. Dodju tu kao underdog i uvek daju svoj maksimum, izginu na terenu za pobedu protiv skupljih timova. Svaka cast nasima u CSKA i posebno Feneru, ali ipak igraju za bogate i bahate timove. Plus su bratski klub! :)

boki

pre 8 godina

Rekao sam i pre 2 meseca a evo i sad cu..Olimpijakos je jedina ekipa koja moze dobiti CSKA...Teo je zasada ocajan..kraj poluvremena..ako se on neprobudi Oli dobija ovo a samim tim i titulu osvaja jer Fener i Real su slabiji mnogo u odbrani a to je kljuc pobede na ovom F4

Mrsimud

pre 8 godina

Jel neko uspeo da sazna za onaj kosarkaski kamp sto reklamiraju u pauzama utakmica, ko je specijalan gost? :)
(Modiljani, 15. maj 2015 18:27)

Spanulis je gost, bice jos par poznatih kosarkasa...

Teo i Spanulis se za sada brukaju, stvarno ocajna igra i jednog i drugog...Ko proradi u drugom poluvremenu moze da donesu prevagu...

Jovana

pre 8 godina

Utalmicu je dobio trener Olimpijakosa koji je dao Spanilisu da sutira,nazalost trener CSK nije dao tu slobodu Teodosicu.Teo dodji u Zvezdy da osvojimo titulu

draganz

pre 8 godina

Napisao sam u polovremenu da ako hoce u finale CSKA mora da nadje resenje u napadu i da ih u mecu odrzava dobra odbrana. Ali protiv iskusnog Spanulisa nema odbrane.

Grcko-tursko finale, super.
A jos bolje je sto i Grci i Turci placu kada igraju protiv nas.

Mustang

pre 8 godina

Милош је мој омиљени играч, и ови који лупају глупости о томе како он игра сано против малих екипа, нека се сети Словеније, Шпаније, Француске..његов проблем је психолошки, у финалу 2011 против Олимпијакоса је имао све, разбијао их је тројкама, организовао игру, и имали су 19 разлике највећим делом његовом заслугом, али онда крећу удвајања, он маши пар шутева и губи сигурност, и исто тако највећим делом његовом кривицом губе утакмицу, јер су га сви видели као вођу и крили се иза њега, али феноменалан први део утакмице није био довољан..то је био преломни тренутак његове клупске каријере, од тада у кључним клупским утакмицама губи самопоуздање, а на то треба додати и чињеницу да чим је отишао из Олимпијакоса, ови су освојили ЕЛ, и то на тај начин..Велики је то притисак, за његову још увек дечачку психу, да он има главу једног Спанулиса или Шараса или Бодироге, до сад би имао бар три ЕЛ..у репрезентацији је друга прича, практично сам нам је донео медаљу на првом такмичењу на ком је играо као вођа, сви у њега бесконачно верују, и тотално је други играч у кључним утакмицама за Србију..навијам свим срцем за њега, али Спанулис вечерас ће показати своју психу а Тео своју, и то ће нажалост пресудити друго полувреме..дај Боже да не будем у праву
(о шонеси, 15. maj 2015 19:19)

Svaka ti je k'o u Njegosa

Nebojsa

pre 8 godina

Polovina druge cetvrtine, Cska igra bolje bez Teodosica. Iznenadjujuce ali istinito! Teo je usao u igru i prednost CSKA se istopila..

nikolic master tomislav

pre 8 godina

Olimpijakos parira u svemu, teodosic neutralizovan, spanulis takodje, ali sve je to za sada. Ocekujem da ofanzivni skok prelomi. Printezis bi ponovo mogao da bude igrac odluke. Veceras obradovic prolazi

Milan

pre 8 godina

E stvarno ne razumem ovog trenera CSKA....Prvo vadi Tea kad ga je krenulo...A drzi De Kola koji ih je zeznuo i to zestoko....2 glupa faula napravio pa onda sebicnost(bila kontra 2 na 1 i on umesto da doda on zavrsava i promasuje) i ne vadi ga uopste ono posle 2 faula bi kod Zeljka bio izvadjen ili mozda ranije...Spanulis kakav je to bog lik ima 0-11 sut do kraja i onda sledi magija 3 trojke i 1 dvojka!Za onu trecu trojku i prvu dvojku neverovatno kako su usle...I sad je definitivno sigruno da CSKA ima gubitnicki mentalitet...I prosle godine ovako su ispali od Makabija...Imaju +9 i onda im je krenula serija gresaka!I koji je ovo put da ih Olimpijakos izbacuje??Jos jednom Spanulis naklon do poda!

marko_bgd

pre 8 godina

ja sam prosto znao da ce biti ovako...spanulis je neverovatan i neponovljiv..kad treba,zna se....a teodosic...dovedi tea da ne osvojis evroligu,nazalost je tako

323

pre 8 godina

Ocajan CSKA na kraju i sama kosarka do pred kraj meca ali zbog napetosti rezultata. Mnogo promasenih suteva i to otvorenih najboljih evropskih igraca. Oli je imao vise skokova od CSKA i u cetvrtoj odigrao odlicnu odbranu. Sta je radio Kirilenko ceo mec, nemam pojma osim nesto u odbrani. De Kolo iako se cini da ima najvise poena sutira kad mu padne napamet. U sve to se utopio i Teo ali se probudio u cetvrtoj isto kao i do tada ocajni Spanulis. I umesto da igra iako ima 4 licne na 5 min. pred kraj trener menja Tea?? Spanulis koji je veliki igrac igra do kraja sam i unistava CSKA. Zao mi je ali sam zeleo pobedu CSKA a njihov trener po meni mora jos da uci zanat.

Ja

pre 8 godina

Ovaj Oly je cudo! Zao mi je zbog Tea, ali jednostavno odbrana nad njim je bila perfektna. Steta sto on nije resio utakmicu ovakvim nekim potezom kao Spanulis. Da neko promasi 10 suteva iz igre i onda ovako eksplodira. To ipak mogu samo najbolji...A veceras napred Bogdan i Bjelica!!!

dex

pre 8 godina

Brzo, pljujmo Teodosica! Sad je prilima da iskazemo svoje znanje! Uaaaa Teoooo, nemas pojma, Spanulis Bog!
Kad dodje EP, molicete Tea da opali trojku i da nas vadi iz g... Inace sam navijao za Oly, ali kakvi kompleksasi ovde komentarisu, to je za neverovati!

Pravnik

pre 8 godina

Ja sam vatren navijac partizana i stvarno mi je muka od prozivanja Teodosica, on je ovoj zemlji sa ostalima u ekipi doneo srebro, a to sto navija za suparnicki klub ne daje pravo nikome da ga mrzi. Respect...

Vucko

pre 8 godina

Sramota stvarno što je ovaj Olimpijakos ušao u finale.
Pa Tegi i Grba su nam tokom sezone objasnili da pojma nemaju i da su slaba ekipa ?!
(Miki, 15. maj 2015 23:59)

Tegi i Grba su nebitni likovi i nemaci pojima.

rs

pre 8 godina

VASILIS SPANULIS sve dok on igra njegov tim mora ici na F4 i prvi je favorit za osvajanje kakav doktor prvo poluvrijeme 0 od igre a onda kad je najpotrebnije pogadja sve

ekg

pre 8 godina

Dzaba nekoj ekipi skup vrhunskih igraca ako nemaju srca...Jednostavno Spanulis i citav Olimpijakos igra srcem...a onda mooze da se pobedi i jaci protivnik...Tako je i sa Teom za reprezentaciju igra srcem i igra odlicno a Za Cska igra za novac i onda je ipak za nijansu losiji

LeBranko

pre 8 godina

Jedno je sigurno - Teo odlazi iz CSKA na kraju sezone. Jeste da je slabo igrao, ali da ga trener ne pusta na kraju kad se resava utakmica, nelogicno. A i video sam da nije stao na kraju da otpozdravi sa svojim timom. Bas mi je krivo zbog njega. Sad barem imam za koga da navijam u finalu. Idemo Oly!

igor

pre 8 godina

Grk je izgubio utakmicu pa vodili su na kraju devet razlike. Teo mu je sjedio na klupi a ovaj Jackson na kraju meca nista nije pogodio.Izgubi ovaj levat utakmicu.

shiljooo

pre 8 godina

Pisem ovo na poluvremenu, ne zna se ko je u većem kanalu večeras, da li Spanulis ili Teo, po 4,5 izgubljenih a u odbrani ih nema. I jedni i drugi su imali plan da zaustave plejmejkere udvajanjem. Kome bude bolja klupa taj dobija.
Ajmo Teo! Ajmo Nemanja i Bogdane!

rs

pre 8 godina

U prvom poluvremenu Teodosić najgori na terenu, svaki pas mu je pročitan, ko zna koliko izgubljenih lopti ima. Ali obično kada vrhunskom igraču ne polazi ništa od ruke, on ubaci neki koš za pobedu, pa me ne bi iznenadilo da pobede njegovim košem uz zvuk sirene. Takođe, suđenje dosta loše.

draganz

pre 8 godina

Poluvreme. Oli je ubedljiviji u napadu. Ako CSKA hoce u finale, mora da nadje resenje u napadu (mozda da proradi Teo) i da zadrzi odlicnu odbranu koja ih odrzava u mecu.

dusanm

pre 8 godina

komentator na 9sek do kraja posle trojke spanulisa: "kao da ne drzi loptu,kao da drzi dzojstik" hahaha tako i ja sa njim cepam u 2K2015 :D

satelit

pre 8 godina

OLY ima "ono" za razliku od CSKA! Spanulis najveci evroligaski igrac svih vremena(uz Bodirogu)!!! P.S. Teo na svu srecu za Srbiju igra duplo bolje polufinala na velikim takmicenjima,a na F4 ima psiholosku blokadu!

pan

pre 8 godina

Stara priča o gubitničkom mentalitetu CSKA i Teodosića i pobedničkom Olimpijakosa i Spanulisa.
I to je sve. To nema veze sa kvalitetom ili taktikom.

ken adams

pre 8 godina

Spanulis, kakav igrac... kod njega se ne vuce nesto po parketu, nego probija parket bokte! 0-11 sut, faca ista, hladan kao da se tek probudio i onda... ju naopako! ajde real sad da opljacka turke, da se provuce na sudije, pa da prodje u finalu kao pre dve godine...

Lik

pre 8 godina

Hahahahaha,pa ovo je nestvarno koliko je CSKA gubitnicki tim,pa ja zaista nemam nikakvo objasnjenje nego da je Teodosic uklet kad je Evroliga u pitanju,i to ni manje ni vise nego od tima koji je napustio kako bi osvojio Evroligu sa CSKA,sta ti je sudbina srece.

Kosta

pre 8 godina

U CSKA su svi lose odigrali...imaju dream-team a niko nista...trener je lose pripremio ekipu na psihickom planu...to je razlog zasto su izgubili...na jednu utakmicu svako moze svakog da dobije, odlicna sansa za ZOC-a.

Kum

pre 8 godina

Teo nije igrao zadnja dva minuta, a ovde se prica o objasnjavanju. Ko zna sta bi on pogodio, tako da uporedjivanje ili ismejavanje nije na mestu. De Kolo je prodao dobijenu utakmicu svojim sebiclukom, idiotskim faulovima u bonusu, promasajima i masom prodatih lopti.

novica

pre 8 godina

Spanulis opet objasnio.Nema ga nigde 35 minuta,a onda sa par poteza resio mec.Kakav igrac,rodjeni pobednik.Real ce dobiti Fener jer je bolji i i skusniji tim.

Predo

pre 8 godina

Stoji činjenica da je Teo podbacio i da je igrao pod pritiskom, da je u maloj krizi, ali on ovaj put nije krivac za poraz. Odigrao je i Spanulis loše 3/4, CSK je imao solidnu prednost i De Kolo pravi dva glupa faula na sredini terena nakon par sekundi igre i šalje čoveka na liniju za slobodna bacanja i praktično daje 4 poena za Oly, a Itudis ga ostavlja u igri i izbacuje Teodosića. Dajte Obradoviću ili Dudi Ivkoviću ovaj tim CSK, pa da vidite. Od 12 igrača 5 mora biti raspoloženo za igru.

Beleg

pre 8 godina

Jao, pa pljuvači, nemoj slučajno da ste se pojavili na komentarima posle Evropskog prvenstva. Šta vi sebi dozvoljavate, jednog bisera srpske košarke da pljujete.

simke

pre 8 godina

Ovaj Sapnulis je nevjerovatan,kakva je to psiha,promasi sve,i onda u poslednjoj cetvrtini,kada je najvaznije,on postigne 3 trojke...E,tu je razlika izmedju ovih velikih igraca.

ludinovinar

pre 8 godina

Sta radi ovaj Spanulis, ja ne verujem.. Poslednja trojka posebno.. Ja sam navijao za CSKA, ne znam, sami su krivi za poraz, imali su sve, 9 razlike tri minuta pre kraja, onda greske De Koloa, nedeovoljno iskorisceni Teodosic pri kraju.. Ne volim Oly, ali imaju nesto, nije i treci put u cetiri godine slucajnost.. ..

Dacha

pre 8 godina

De kolo prodao utakmicu, na 9 razlike za cska dva puta se zalece i srlja i gubi loptu i odmah pravi dva faula i daje 4 bacanja i vraća olimpijakos u igru i svi smo videli šta je bilo posle. Zao mi je Tea taman je bio ušao u ritam, dve trojke dao, dvojku, fauliran za 3 poena i tri bacanja i dobi četvrtu ličnu i izadje iz igre i skroz je ispao iz ritma :-(

kosta

pre 8 godina

Cela ekipa CSKA je odigrala lose...imaju dream-team a nista, trener je lose pripremio ekipu na psihickom planu, odigrali su stegnuto,odlicna sansa za Zeljka, na jednu tekmu svako svakog moze da dobije...slazem se da je trener isekao Tea nije mu dao sansu da se razigra...velika greska.

krcko

pre 8 godina

Sta reci za spanulisa neko moze da bude sjajan igrac i da dominira ali kada je najvaznije onda ga nema.Spanulis kao da ima nesto sto retko ko ima, sa tim se covek radja, to se ne uci to je Vasilis Spanulis.

Sima

pre 8 godina

S kojim razlogom je kvota na cska 1,40? Jel oly igra sa drugim timom,sta? Polufinale najbolje cetiri ekipe strasno..
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (lulr, 15. maj 2015 19:01)

Druže jesi čuo nekad za "navlakušu"? :)

tau

pre 8 godina

Uzasni i nikada slabiji Oly svake godine na kraju zacepi usta svima i natera ih da razmisle pre pisanja sledeci put.Nazalost vecina ne razmisli pa ih opet na pocetku sezone ispljuje i tako u krug. Ekipa koja nema nijednog igraca da kazes "kakav cigan,kako me nervira,kako je antipatican" itd.A Spanulis...posle svega nemam reci za ovog coveka.

palop

pre 8 godina

@ (о шонеси, 15. maj 2015 19:19)

Svaka cast na toj prognozi/analizi, nisi mogao tacnije napisati.

Mnogo mi je zao sto je Teo izgubio samopouzdanje za te bitne utakmice u Evroligi, ali bar da nasatvi da igra za reprezentaciju kao sad na svetskom...

Kum

pre 8 godina

videli smo taj amerikanski cirkus u finalu svetskog prventva kad su nas razbili sa b-timom 30 razlike..
(objektivan, 16. maj 2015 07:42)

Taj "B" tim sad raznosi po NBA.

LAZNI VOJVODA VIROVITICA

pre 8 godina

Teodosic i Spanulis nisu igrali zajedno!!!Sport se prati ocima,a ne idealima!!!To vazi za svih 180 koji su te podrzali u gluposti.

Kum

pre 8 godina

Kako su zabagovali, bruka. Imas dobijenu utakmicu, a onda Nando resi da igra za Oly, idiot drzi Tea na klupi, i Spanulis je jednostavno tata. Oly uzima EL.

PS: A tek poslednji napad CSKA... kakav brainfart! :D

vele

pre 8 godina

Sta uradi ovaj Spanulis majko mila citavu utakmicu jedan od najgorih cigle bacao na kos a onda krece u fazonu daj da vam chicha objasni neke stvari, dosta je bilo zezanja

kosta

pre 8 godina

Cela ekipa CSKA je odigrala lose...imaju dream-team a nista, trener je lose pripremio ekipu na psihickom planu, odigrali su stegnuto,odlicna sansa za Zeljka, na jednu tekmu svako svakog moze da dobije...slazem se da je trener isekao Tea nije mu dao sansu da se razigra...velika greska.

Nolan

pre 8 godina

Ali Teodosic i Spanulis nikada nisu igrali zajedno u jednog ekipi !!
(Auuuu imbecila...., 15. maj 2015 23:18)

Jesu, sezona 2010/11. Pazi šta pišeš da ne ispadaš budala.
Spanulis je Bog, Teodosić je dobar ali nije njegov nivo. Utakmicu su izgubili de Kolo koji dopušta Spanulisu njegov karakteristični šut udesno i Itudis koji izvodi Tea dva minuta pred kraj.

Mare

pre 8 godina

@Auuuu imbecila

Igrali su u sezoni 2010/11... A najbolji su mi ljudi koji su "preporucivali" tvoj komentar a da nisu ni proverili! Plus tvoje vredjanje bez osnova govori samo za sebe! Igrali su zajedno!

The Dude

pre 8 godina

@ Auuuu imbecila....
Ček da li je moguće da si ovo sa takvim uverenjem napisao.
Naravno da jesu.Nemoj da širiš dezinformacije. Sezona 2010-11.

dejan petrovic

pre 8 godina

Teo ima veliki priblem u odbrani i zato ga je trener drzao na klupi.
Kada mu napad ne ide problem se pojacava, kada mu ide ovaj nedostatak je marginalan.
Trener je pokusavao da Teo igra u napadu, a izlazi iz igre kada su u odbrani, ali kosarka nije rukomet.
CSKA nije na vreme iskoristio sansu i uveo utakmicu u mirnu zavrsnicu...
Spanulis je cudo! Svaka cast, jer iz godine u godinu ovo ponavlja na najvaznijim utakmicama.