Petak, 15.05.2015.

14:19

"Ko zaslužuje više, KK ili FK?"

Prvi čovek Crvene zvezde Nebojša Čović kaže u razgovoru za 'Večernje Novosti' da je nelogično da fudbalska sekcija kluba dobija više novca od košarkaške.

Izvor:

"Ko zaslužuje više, KK ili FK?" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

140 Komentari

Sortiraj po:

Objektivan

pre 8 godina

Igrao 2013-te, 2014-te i 2015-te ... Ovo su tri godine a sta ti doradjujes ne znam ... Ovo nije doradjivanje nego jednostavno racunjanje ... jedan, dva i tri !
(Slobodan, 16. maj 2015 11:53)

Slaba ti matematika, Boban igra za KK Crvena Zvezda Telekom pocevsi od sezon2013/2014 i sezonu 2014/2015 sto je dve godine.

Slobodan

pre 8 godina

Ovaj Covic ne moze a da ne laze.
Boban Marjanovic u Zvezdi tri godine? Potpisao ugovor 2013??
Banalna, nebitna stvar a opet mora da je doradi???
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Boki, 16. maj 2015 07:54)

Igrao 2013-te, 2014-te i 2015-te ... Ovo su tri godine a sta ti doradjujes ne znam ... Ovo nije doradjivanje nego jednostavno racunjanje ... jedan, dva i tri !

Stjepana Supanca 15a, vaša je adresa!

pre 8 godina

Jesmo FMP i navijamo za Zvezdu!Grb i dres je Zvezdin i kada partizan promeni grb i boje u crveno belo i za takav partizan cemo da navijamo.Tacka!
(pero, 15. maj 2015 15:58)

U kategoriji za najgluplji komentar, ovo je jedan od favorita.

Boki

pre 8 godina

Ovaj Covic ne moze a da ne laze.
Boban Marjanovic u Zvezdi tri godine? Potpisao ugovor 2013??
Banalna, nebitna stvar a opet mora da je doradi???

Slobodan

pre 8 godina

E institucijo sutra skupljamo pare za Duloa ! Znaci koliko para toliko i ljubavi ... Volim te ko oka dva ... Itd. Sutra da se donesu pare ili vadi covek oci :-) ajmo lagano platite Dulou reket za ljubav pa tastature u ruke ...

novica

pre 8 godina

E, Srbijo,šta si doživela,da najveći bandit sa ovih prostora sredjuje prilike u Zvezdi - FMP-u,Partizanu i državi ?!Kuda ,ljudi,mi idemo?

Batko

pre 8 godina

Добро смо, хвала на питању, спремамо се да прославимо титулу у суботу. А ви, како 'те? Кућо ' есте ми други? Или трећи?
(Štilcovana Katabolcna, 15. maj 2015 16:20)

I po kilo 'leba da doniras na proslavi !

sacha

pre 8 godina

Ccc... koliko Partizanovaca na vesti. Mora da vas bas mnogo boli poraz iz polu-finala. Opustite se malo ljudi, ne valja za zivce toliko nerviranja.

mene interesuje kavurma

pre 8 godina

Jesmo FMP i navijamo za Zvezdu!Grb i dres je Zvezdin i kada partizan promeni grb i boje u crveno belo i za takav partizan cemo da navijamo.Tacka!
(pero, 15. maj 2015 15:58)

Pa to ste vi,zato nam Srbija i propada...Nismo isti i nemojte sebe da nazivate patriotama.

Nikola Kalinic

pre 8 godina

Ja imam pet lebova,dao bih Partizanovim igracima,ako neko ima broj nekog kosarkasa KK Partizan,neka se javi.
P.S. Pozurite,hlebovi su kupljeni jutros rano!

No pasaran

pre 8 godina

Ne širi zabludu, a grobar si: ne do 2017. nego do leta 2016. sve će biti jasno i tada će mu jedan čovek, siguran sam, reći - ne možeš da otmeš KKCZ bez dinara.

Štilcovana Katabolcna

pre 8 godina

@Debela devojka
Добро смо, хвала на питању, спремамо се да прославимо титулу у суботу. А ви, како 'те? Кућо ' есте ми други? Или трећи?

santa justa

pre 8 godina

Auuu sta je siromaha ovde! Bolje skupljajte lovu za 'lebac i ne dozvolite da neko bude izdajnik (zato sto je gladan). CZ, CZT, CZBG, FMP, kako god....uplakana braca iz predgradja
Mnogo boli??

vele

pre 8 godina

Ovaj covek pokusava bahato da preusmeri sponzore FKCZ u KKCZT u prevodu zasto bacati pare na bolesnog nekadasnjeg fudbalskog giganta vec dajte meni u moj kosarkaski klub koji igra evroligu. Izgleda da je Covicu opasno "zavrnuta slavina" sto je i doprineo svojom bahatoscu pa sad pokusava da grabi na sve strane cak i u svojoj sportskoj familiji nije mu dosta sto je od KK Partizan skoro sve sponzore prigrabio.

mare

pre 8 godina

sto vecina govori kako kosarkaski klub nije clan sd crvena zvezda kad jeste? kapiram da su to iskompleksirani grobari, al opet ne kapiram da toliko vas to pominje. idite na sajt sd crvena zvezda pa se uverite da li se tamo nalazi i kk ili ne.

Alek

pre 8 godina

Ako vama Zvezdašima ovo ne smeta, onda vam srećno bilo sa Nebojšom Čovićem. Mada mislim da vi ne možete da vidite tako "daleko" kao gospodin Čović, posebno posle prve titule nakon dugo godina.

Kum

pre 8 godina

Ne znam da li gresim ali cini mi se da ovaj ima neki pakleni plan da FMP pripoji Crvenoj Zvezdi i da na kraju mutnim rabotama i mesetarenjem postane vlasnik svega toga !!! Naravno nacice se neko ko ce to pokusati da spreci i na kraju ce sa svime time ispasti takva piz........ja da vi Panteri, cigani sta god da ste, UOPSTE niste svesni toga ! Sami od sebe cete se urusiti, a najtragicnije je sto vi to ne vidite.
Nego ovaj je glavni u KSS, CZT, FMP, predsednik Crvene Zvezde, u upravnom odboru FK CZ, hoce da rusi Toleta i FSS..... Izuzetno zauzeta licnost, sto se ne angazuje u RK CZ ili VK CZ ???
(Svete, 15. maj 2015 15:45)

Ti ne kapiras da mi to i hocemo? :)

Valjevo

pre 8 godina

Grobari, imate dolje negdje ispod vijest o vasoj tekmi sa Tamisom. Pa ono, znate...
Sta vas tangira da li je KK CZ privatan klub? I da li je PIB neciji drugo?
Evo, npr, vi niste privatan klub (iako se zna nesto drugo i ko je vlasnik), furate isti PIB, a sledece godine... Ni manje ni vise nego Cipiripi.
Koja ironija. I to ako ne udare neku blokadu na vas, za sta imaju milion razloga jer je opste poznato koliko transparentno poslujete. Svaki grobar kad vidi da nema gdje krece pricu o PIB-u. 90% pojma nema sta je to.
Imate mnogo vecih briga od Covica, ulice Stjepana Supanca i PIB-a.
Idite skupljajte milostinju, molite i placite da se neki "strasni igraci" vrate, davite igrace ili sta vec radite...
I budite zivi i zdravi da imamo koga da deremo i slusamo pricu o... PIB-u. Euroliga pocinje u oktobru. Jeeeee

dex

pre 8 godina

@drmomcilo

Daj da ti objasnim na brzinu... Da li znas da su primenjeni svi podaci Celzija, oba Mancestera, Liverpula, onog trenutka kada su promenili vlasnika, jer recimo Liverpul sada pripada FSG. Hoces da mi kazes da su njihovi navijaci u zabludi i da ne navijaju za svoje klubove? Klubovi su brend i maticni brojevi, PIB-tii nemaju veze sa tim. Bitan je grb i brend. Sto se grba tice, znam sta cete reci, ali pre nego sto pricate o promeni, nadjite grb Partizan Zeptera. I molim vas da mi konacno objavite komentar, cisto da imaju argumentovan odgovor.

drmomcilo78

pre 8 godina

@dex OK, ali su ti klubovi dobili nove vlasnike da li time posredno priznajes da je KKCZT u vlasništvu Porodice Čovic, ili
........

princ rima

pre 8 godina

da li je privatan klub ili je fmp kao sto ovi jadni pacenici grobari tvrde, to sad nije vazno.vazno je da je covek izuzetno sposoban,vazno je da imamo dobru ekipu i dobrog trenera,organizacija vrhunska i uz para koje dobija fk bili.bismo prvaci evrope,a fudbaleri ne mogu ni prvaci drzave....

only fools and horses

pre 8 godina

@dex
da ja tebi objasnim na brzinu:
Kad kupiš auto, menjaju se saobraćajna i podaci o vlasniku, ali broj motora i šasije ostaju isti. Jer to je isti auto, bez obzira ko je vlasnik. Tako je i sa na pr. oružjem, zna se trag, poreklo. Serijski broj pištolja određuje njegovo poreklo, možeš doduše da ga izbrišeš ali to je već kriminal. A i sa preduzećima je slično, PIB je ono što i JMBG kod ljudi. Možeš da promeniš ime i prezime, ali matični broj ostaje, i ne možeš na taj način da izbegneš dugove, ili krivični dosije i sankcije, ukoliko ti to preti.
Navijajte vi za koga želite, vaše pravo, ali naše pravo je da vam u oči kažemo ko ste i šta ste.
A vidim pojedini panteri se uzjogunili, i jedini argument vam je boli, pobedili smo. A odgovore na komentare nemate, pokopao vas je Čovke sa ovim skroz, sam je sve rekao.

ja navijam za vucica i za argentinu

pre 8 godina

Cova fuzionisi nam i FK sa nekim drugim klubom, meni je bas gotiva sto se Grobari cimaju oko toga kako se zovemo i koliko imamo PIB-ova.

Titulaaa titulaaaa slavice se titulllaaaaa FMP je sampioooonnnn peva cellliiii Zeleznikk :)

samo kazem

pre 8 godina

Vidi ovo sve i jedan komentar grobarskih botova. Boli istina i to sto je napokon razotkriveno ko u Srbiji pravi igrace a ko ih krade ! dr Nebojsa Covic - grobarska nocna mora !

Milan

pre 8 godina

Ne razumem neke stvari. Novac od poreskih obveznika treba da ide za skolstvo,zdravstvo,infrastrukturu,policiju,sve vrste decjih zastita a ne u profesionalne sportove. Sit sam drustveno sportskih radnika. Profit moj a gubici zajednicki. Zasto bi ja platio dugove nekih klubova?sve naopako postavljeno. Privatizuj klubove, imaj dobar proizvod,zivi od rezultata. Mislim lda je to ispravno. Drzava treba da stvori infrastrukturu za razvoj sporta i to je sve. Ostalo je otimanje para od naroda. Covicu, ko napravi tolike dugove,uporedimimovinu tih ljudi koji su uradioi sa imovinom obicnog. Radnog coveka. Zasto obrcemo teze. Ja znam a verovatno i ti.

Marko

pre 8 godina

Devotion, devotion, devotion... Devotion, I feeeeeeel devooooooootion.

Cipiripi, cipiripi, cipiripiiiiiii...
Ajmo majstori, PIB, PDV, CZT, Vatikan...
I na kraju:
Ej grobari, sta se zbiva???
Zvezda, FMP ili Diva

Tipičan crveni tajkun

pre 8 godina

"...kada se eliminišu dugovi Partizana i Crvene zvezde." Koliko duguje P a koliko CZ i šta znači to - "eliminacija dugova"? Misli kao na onih 16 miliona u košarci koji su nestali? Kako? S ovim nikad dobra biti neće.

drmomcilo78

pre 8 godina

Jedino relevantno na sudu za utvrdjivanje necijeg identiteta jeste JMBG fizickog lica, i PIB pravnog lica, dakle moze postojati nekoliko Petra Petrovica ali ce svaki od njih imati svoj JMBG takodje moze biti vise Crvenih Zvezda ali ce svaka imati svoj PIB. PIB koji koristi klub cijim se rezultatima hvali Covic Dr. Nebojsa je PIB FMP registrovanog na ulisu Stevana Supanca 15/a, PIB ciji je vlasnik KKCZV ( Mali Kalemegdan) postoji i njim raspolaze KK CZV koji je zamrznut 2011. godine.
Ergo ovo nije KK CZV ( Mali Kalemgdan), sto posredno priznaje i sam Covic dr. Nebojsa hvaleci se rezultatima omladinske skole FMP-a.

Idea Voli Telekom

pre 8 godina

Zašto bi neko davao pare tvom privatnom klubu?
FK CZ je raspad u dugovima, ali je barem državni klub za razliku od tvog FMPa kojem niko ne može da zabrani kako će da se zove.
Što se tiče Teodosića, Bobija, Bogdana i Bjelice, treba da te je sramota.
Teodosić je postao igračina u Olimpijakosu i CSKA, Bogdan u Partizanu, a Bjelica u Feneru kod Željka Obradovića.
Jedino što si ti Čoviću "napravio" jeste Bobi koji je sazreo igrajući za Zvezdu Telekom.
Da ne pomenem da je taj isti Bjelica proveo 10 godina u Partizanu, a dve u bivšoj Zvezdi i kao sasvim prosečan igrač došao kod maga Obradovića koji ga oblikovao u mašinu.
Gde si se ti tu pronašao Čoviću, mislim da ni sam ne znaš.

pero

pre 8 godina

Jesmo FMP i navijamo za Zvezdu!Grb i dres je Zvezdin i kada partizan promeni grb i boje u crveno belo i za takav partizan cemo da navijamo.Tacka!

Illmatic '94

pre 8 godina

Улагати у КК Црвена Звезда да постане шампион Европе. ФК само приватизација.

Marko

pre 8 godina

Zvezdaši nas ubeđuju da nisu FMP, a njihov gazda im potvrđuje da jesu. Pa nismo mi izmislili da ste vi FMP, ne ubeđujte vi nas, već ubedite Čovića.
(Đorđe, 15. maj 2015 14:34)...........Auuu,koliko vas boli boraz pa to je strasno...jel ti i dalje nije dobro...?

Alek

pre 8 godina

Ha, ha, ha još malo pa će ovaj da raspodeljuje sve pare sa gomile. Inače on je "odličan" sa tuđim parama, nikad se nije prevario na svoju štetu.

JessePinkmanPFC

pre 8 godina

muka mi je i od zvezde i od partizana. privatizujte se i ljubite skute nekom privatniku da vam da pare, dosta ste ziveli od budzetskih sredstava gradjana srbije. koje licemerstvo. placimo malo vucicu da nam da pare za propala sportska drustva, pa dokle bre?
(raikkonen, 15. maj 2015 14:31)

Gotivim Kimija isto, ali mnogo gresis kada su u pitanju navedena dva sportska drustva. Prvo, znas li ti koliko je JSD Partizan UNEO novca u Srbiju od prodaje igraca? Taj novac se oporezuje i sve ide direktno u kasu Republike Srbije. Kada izracunamo to, ajde da vidimo koliko je Zvezda unela tj. pomogla ekonomiju Srbije? Ajde stvarno, po prvi put, sta je Zvezda uradila za Srbiju ikad? Takodje, misija sportskog drustva Partizan je SKOLA sporta, dakle na prvom mestu su klinci i njihov razvoj, vaspitanje, skolski i sportski uspesi. Gde je tu Zvezda? Istina je, Partizan dobija i sredstva iz drzavne kase, ali mnogo manje jer politicari racunaju na glasacko telo, koje je vece (ima ih vise). Oni uzimaju, nista ne daju, Partizan uzima i donosi pare iz inostranstva + stvara reprezentativce, a oni koji ne uspeju u sportu, bar postanu ljudi posle Partizana. BICU COVEK, A NE BROJ.

Kum

pre 8 godina

KK Crvena Zvezda Diva ne moze da dobija pare od sportskog drustva CZ, jer i ne pripada istom!! A ne moze da dobija pare ni od drzave jer nije drzavna vec privatna svojina!!
(Boba82, 15. maj 2015 14:43)

1. Moze.
2. KKCZT je udruzenje gradjana, kao i KKP i stara KKCZ.

Korto

pre 8 godina

Čovek je uspeo da Partizanu preotme sponzore, jer je želeo pare, vi ste mu tapšali. Sad se ustremio na FK Czv jer mu trebaju i ti sponzori, šta ćete sad? Nemate vi Zvezdaši pojma ko je N.Č. svom privatnom klubu je nadenuo ime brenda i sada političkim vezama uzima svakog sponzora, svejedno mu je kome će da ga otme.

DedaMiloje

pre 8 godina

Partizani idite na svoje vesti. Ovo je EL i nema veze sa vama. Imate mnogo većih problema u vašoj kući. Kada je igrač Partizana bio MVP Evro Lige?

borivoje surdilovic

pre 8 godina

covek dosao da spase fk, a ustvari se ovo cekalo, da upropasti fk, pa onda pare u kk....njegov....sve je lepo smislio .....oterajte ga dokbjw jos vreme, jer i npe ako proda nekog iz kk, pa te pare idu njemu u dzep ....

Svete

pre 8 godina

Ne znam da li gresim ali cini mi se da ovaj ima neki pakleni plan da FMP pripoji Crvenoj Zvezdi i da na kraju mutnim rabotama i mesetarenjem postane vlasnik svega toga !!! Naravno nacice se neko ko ce to pokusati da spreci i na kraju ce sa svime time ispasti takva piz........ja da vi Panteri, cigani sta god da ste, UOPSTE niste svesni toga ! Sami od sebe cete se urusiti, a najtragicnije je sto vi to ne vidite.
Nego ovaj je glavni u KSS, CZT, FMP, predsednik Crvene Zvezde, u upravnom odboru FK CZ, hoce da rusi Toleta i FSS..... Izuzetno zauzeta licnost, sto se ne angazuje u RK CZ ili VK CZ ???

sale

pre 8 godina

Boli grobare, boli.... ne prestaje bol. Zvezda, FMP, nije bitno, Covic je kao veliki Zvezdas nasao nacina da napravi ovo sto je napravio. E, sad sto je usput gurnuo partizan u rupu.....

Upucen grobar

pre 8 godina

Opa Bato...vec pocinje Covic polako da stvara zablude kako bi 2017 -te kada se prava Zvezda odmrzne imao razloga da on sa pravom Zvezdom nema nista.
Pa zar nije isti u toj FK C Zvezdi jedan od predsednika???
Pa ovaj covek zajista nema granice...

roto kos

pre 8 godina

Objasni ti nama covicu, prvo, zasto kk crvena zvezda telekom, kao privatni klub dobija pare od drzave, a kk mega vizura ili fk cukaricki ne.
Dalje, objasni kako prvenstvo u kome igraju dva kluba istog vlasnika i za koje se otvoreno kaze da je jedan klub filijala drugog, moze da bude regularno...

Perkele

pre 8 godina

Jos samo da objasni na koju kosarkasku sekciju misli posto KK Czv Telekom nije clan sportskog drusva CZ, ali ovde se svi prave blesavi i niko ne sme da kaze istinu. To je kao kada bi se postavljalo pitanje finansiranja Fk Partizan i KK Metalac. Nikakve veze, zar ne?

marko

pre 8 godina

Da li je moguće da se toleriše ovaj nivo demagogije? KK CZ Telekom nije član sportskog društva!

Dosta više sa Čovićevim manipulacijama...
(Showtime, 15. maj 2015 14:32)
A koga to on "manipulise"?
Covek ima podrsku velike vecine navijaca Crvene Zvezde (nas GRB, BOJE, NAVIJACI), i stvarno ne vidim svrhu da se ostali navijaci nekih drugih klubova opterecuju, nekim za njihov klub totalno nebitnim stvarima! I da, ako vam smeta to sto je KKCZ, "privatni klub", Ja kao poreski obveznik nemam nista protiv da drzava, finansijski pomaze klub za koji navijam!

navijac

pre 8 godina

Dokle bre vise da vas drzava finansira, ostali klubovi nemaju ni za kiflu a blizanci ceo zivot na drzavnoj grbaci! Nadjite neki model kako da se samofinansirate, najblizi tom modelu je FK Partizan, pravite mlade igrace pa ih prodavajte, a ne da vam igraju razni Parkeri, Nelsoni, Dzenkinsi, Akojoni za debele narodne pare!

grobar kg

pre 8 godina

Da u Srbiji postoje (sportski) novinari koji ne pišu po željama Čovića i kompanije, izneli bi sledeće činjenice:
-Bogdan Bogdanović je karijeru počeu u KK Zvezdara; 2008. godine prelazi u KK Žitko Basket; 2010. godine je odigrao JEDAN turnir za ORIGINALNI FMP (NE CZ) i iste te godine je potpisao ugovor sa KK Partizan (sa nepunih 18 godina)
-Nemanja Bjelica je prošao SVE mlade kategorije KK Partizan, da bi po raspuštanju njegove generacije otišao jednu sezonu u Austriju, a potom došao kod Svetislava Pešića na dve godine, u originalnu CZ (NE Čovićev klub)
-Boban Marjanović je produkt škole Hemofarma; potom je igrao u CSKA, Žaligirisu, Radničkom KG, Nizhny Novgorod, a PREPOROD karijere je doživeo u Mega Vizuri pod trenerom Dejanom Milojevićem, da bi tek sa 25 godina došao u CZT (e ovo je Čovićev klub)
-Miloš Teodosić je karijeru počeo u KK Student i KK Metalac iz Valjeva, da bi potom odigrao kratak period u ORIGINALNOM FMP-u i zatim nastavio uspešnu karijeru u Olympiakos-u i CSKA
Sve u svemu, gospodin Nebojša Čović ponovo iznosi APSOLUTNE NEISTINE govoreći da su svi ovi igrači (nagrađeni ove sezone od EL za individualne uspehe) produkti škole KK Crvena zvezda Telekom, kada nijedan od ovih igrača nije prošao školu ovog kluba, koja je oformljena 2012. godine.

okidač

pre 8 godina

Posle višegodišnjih pokušaja za fuzijom sa FMP-om iz Železnika, konačno je došlo do sporazuma 12. avgusta 2011. godine. FMP se spojio sa Zvezdom, nekolicinu igrača iz Zvezde su prešli u FMP.A FMP-u je omoguceno da koristi ime i simbole Crvene Zvezde. Za predsednika novog kluba izabran je Nebojša Čović.[3][4]

salijeri

pre 8 godina

mislim da je mogao Bobiju da izadje u susret i pusti ga u Madrid da primi nagradu. Nije utakmica sa vojvodinom bila ni toliko bitna ni toliko teska da nije mogao da je preskoci..

Slušaj sine, obriši sline

pre 8 godina

Ma najviše zaslužuje DulO dobitnik nagrade Aleksandar Gomeljski 2010.
To je najveći uspeh u Univerzumu, i samim tim najveći sportski uspeh Srbije.

u mozgu oseka

pre 8 godina

Нигде се не помиње Партизан а само њихови коментари се могу прочитати. Чова им је стао на реп.

danilo

pre 8 godina

Uvek transparentan i drag; jasno je zašto je idol naše tužne braće!
P.S. Meni baš nije jasno na šta se on žali pošto KK Zvezda ima oko 5 puta veći dug od KK Partizana, i oko 10 puta manje trofeja i velikih igrača.
A o FK da ne govorimo.
Ali što bi nama bilo jasno?
Važno je da naša uplakana braća sve razumeju, čak i za koji klub navijaju, a šta bojkotuju!
Jesu uplakani, ali su naši ipak...

Boba82

pre 8 godina

KK Crvena Zvezda Diva ne moze da dobija pare od sportskog drustva CZ, jer i ne pripada istom!! A ne moze da dobija pare ni od drzave jer nije drzavna vec privatna svojina!!

Uki

pre 8 godina

Nažalost, 90% novca od svih sportova ide u fudbal. Fudbal doduše u Evropi i donosi najviše novca, ali zašto ne bi bio potpisan ugovor po kojem bi fudbalski klubovi morali da daju 10% od svog budžeta u KK? Plus iz ove naše fudbalske mulj lige igrači samo odlaze, a pare nestaju - ovako bi se znalo gde idu. Tako bismo mogli da napravimo klubove u košarci koji bi imali tim za Top8 minimum, a i košarkaška liga bila bi nam jača.

only fools and horses

pre 8 godina

Ne Čoviću nije logično. Sve je to nelogično, i da profitabilni sportovi kako kažeš "dobijaju" (od koga?) bilo kakve pare, i još nelogičnije je da privatni klubovi dobijaju pare. Valjda se pare zarađuju.
I odluči se već jednom ko ste i koja vam je tradicija - FMP, Crvena Zvezda, Ranički ili neko četvrti. Jesu li vaši FMPovi ili Zvezdini bivši igrači, i čije su prošle titule, druga, treća mesta itd? Ili misliš da sve to može da se sabere, pa da imate i prvo i treće mesto u istoj sezoni.

E, moji panteri

pre 8 godina

Prve igre Bogdana Bogdanovića u Evroligi su bile na ovakvom turniru u Parizu, kada je igrao za FMP, dok je Bjelica završio kod nas gimnaziju, inače je Zvezdin igrač.

Parket

pre 8 godina

Nije mi bas jasno, kako je to Teo prosao "njihovu" i kod "njih" seniorski igrac ako se zna da je bio u FMPu i nikada nije nosio Zvezdin dres? Koje ima veze ovaj FMP koji pominje u kontekstu Bogdana sa Crvenom Zvezdom i Bjelicom koji je igrao u Crvenoj Zvezdi? Nista mi nije jasno.

Nijdan ručak na svetu nije besplatan, rekao Lisac Čoviću

pre 8 godina

CZT ima nejasan vlasnički status, kakve veze ova veštačka tvorevina ima sa FKCZ? U Evroligu ušli su dva puta za zelenim stolom, mislim na njegove košarkaše, iz dva puta uspeli da dođu jednom u šesnaest, zašto samo njima Telekom, državna firma, daje milione? Nego da gospodin Vučić konačno prizna da Čoviću neće dati KKCZ jer ovaj to hoće bez dinara, pa da pomognemo pravoj Zvezdi da se vrati a on neka prodaje limenke i neka se takmiči, kao i dosad, ali ne pod lažnim imenom.

Milos Madjar

pre 8 godina

Једина Богданова додирна тачка са вама јесте 123 поена испоручених у плеј-офу. :)

Cinik

pre 8 godina

1. KK Crvena zvezda Beograd Telekom je privatni klub u vlasnistvu Nebojse Covica. Taj klub, iako privatan, ima broj racuna na 840, kao javna preduzeca.
2. KK Crvena zvezda Beograd Telekom nije clan SD Crvena zvezda, za razliku od FK Crvena zvezda.
3. FK Crvena zvezda dobija skoro 10 miliona evra godisnje od drzave Srbije! KK Crvena zvezda Beograd Telekom dobija oko 6 miliona evra, iako je privatan klub, za razliku od FK.

raikkonen

pre 8 godina

muka mi je i od zvezde i od partizana. privatizujte se i ljubite skute nekom privatniku da vam da pare, dosta ste ziveli od budzetskih sredstava gradjana srbije. koje licemerstvo. placimo malo vucicu da nam da pare za propala sportska drustva, pa dokle bre?

naravno

pre 8 godina

A gurao si se u taj LIVADSKI FUDBAL zbog?????? Dodvoravanju navijaca da ih dovuces u halu na kosarku........Zbog tvog muljanja na 26 stranica ti je UEFA dala odgovor za proslu licencu a ti i dalje guras po svom.

buduci-radnik

pre 8 godina

Nas fudbal je odavno mrtav.Treba ga maksimalno zapostaviti i ulagati u druge sportove (kosarka,odbojka,vaterpolo,tenis...)Od fudbala nemamo nista sem stete.Srecom u drigim sportovima imamo dobre rezultate i zato treba ulagati u te sportove.

nidza

pre 8 godina

Pa KK Crvena Zvezda Telekom nije clan SD Crvena zvezda,nzm sto ih stavlja u isti kos sa fudbalskim klubom i drzavnim novcem.. A sta naprica covek ovo Teo prosao njihovu skolu,Bjelica isto njihov,Bogdan isto u FMP.. Ako su Bjelica i Teo ikada igrali u istom klubu,a kamoli ponikli u istom,kao sto Covic sve prisvaja,ja cu da 'pojedem svoju diplomu' :D

Ako se ko obradovao

pre 8 godina

Ako se ko obradovao osvajanju ABA lige onda je to Čović "čovek". Posle toliko godina a može se reći i više od pola veka dominacije Partizana. Nije mu bilo lako, on je čovek u godinama. Doživeo je da jednu sezonu dominira njegov klub - e sad i on sam se pomeo pa čast CZ Beograd, čas FMP. Koliko su ga svi ovi uspesi sludeli govori i to da je zaboravio na svoju funkciju u FK CZ, pa opleo i po njima. Ako hoće da kaže kako na Partizan više ne računa kao na nekoga ko će u skorije vreme dobiti kintu, mogao je makar da se doseti da je taj Partizan još uvek zvanično šampion Srbije, a ove godine i FK Partizan je vratio (posle 1 sezone) titulu.

Nemanja Radojević

pre 8 godina

Ako fudbalski klub Crvena Zvezda, od jednog sponzora (Gazprom) ima godišnje oko 4 miliona evra, a još ima i druge sponzore, koliko onda tek košarkaški klub ima para?

Sa Bogdanom Bogdanović ste imali dodirne tačke prošle godine u finalu KLS, vidim da još bole.

Liga šampiona

pre 8 godina

Nigde na svetu drzava ne finansira privatnike. KKCZ Telekom je privatan klub. Uporedi ovu pricu sa idejom i konceptom o KKCZ Telekom, koju planiras da prezentujes, i dobices odgovor. Svi ostali su u kombinaciji o kojoj govoris sem tebe. To ko koliko dobija i da li uopste dobija je posebna prica.

Showtime

pre 8 godina

Da li je moguće da se toleriše ovaj nivo demagogije? KK CZ Telekom nije član sportskog društva!

Dosta više sa Čovićevim manipulacijama...

Nesa

pre 8 godina

Mene interesuje o kakvom novcu prepošteni govori. Ko mu daje novac i koliko novca? Ovo me zanima ako je u pitanju narodni novac, a izgleda da jeste.

panteri iz jendeka

pre 8 godina

hahaha 'prvi čovek'?! čije bre pare arčite? posle kad završite jednokratnu svrhu kud koji.
šta je sa 70 i kusur miliona duga fk+kk?

Đorđe

pre 8 godina

Zvezdaši nas ubeđuju da nisu FMP, a njihov gazda im potvrđuje da jesu. Pa nismo mi izmislili da ste vi FMP, ne ubeđujte vi nas, već ubedite Čovića.

Đorđe

pre 8 godina

Zvezdaši nas ubeđuju da nisu FMP, a njihov gazda im potvrđuje da jesu. Pa nismo mi izmislili da ste vi FMP, ne ubeđujte vi nas, već ubedite Čovića.

Showtime

pre 8 godina

Da li je moguće da se toleriše ovaj nivo demagogije? KK CZ Telekom nije član sportskog društva!

Dosta više sa Čovićevim manipulacijama...

panteri iz jendeka

pre 8 godina

hahaha 'prvi čovek'?! čije bre pare arčite? posle kad završite jednokratnu svrhu kud koji.
šta je sa 70 i kusur miliona duga fk+kk?

nidza

pre 8 godina

Pa KK Crvena Zvezda Telekom nije clan SD Crvena zvezda,nzm sto ih stavlja u isti kos sa fudbalskim klubom i drzavnim novcem.. A sta naprica covek ovo Teo prosao njihovu skolu,Bjelica isto njihov,Bogdan isto u FMP.. Ako su Bjelica i Teo ikada igrali u istom klubu,a kamoli ponikli u istom,kao sto Covic sve prisvaja,ja cu da 'pojedem svoju diplomu' :D

Milos Madjar

pre 8 godina

Једина Богданова додирна тачка са вама јесте 123 поена испоручених у плеј-офу. :)

only fools and horses

pre 8 godina

@dex
da ja tebi objasnim na brzinu:
Kad kupiš auto, menjaju se saobraćajna i podaci o vlasniku, ali broj motora i šasije ostaju isti. Jer to je isti auto, bez obzira ko je vlasnik. Tako je i sa na pr. oružjem, zna se trag, poreklo. Serijski broj pištolja određuje njegovo poreklo, možeš doduše da ga izbrišeš ali to je već kriminal. A i sa preduzećima je slično, PIB je ono što i JMBG kod ljudi. Možeš da promeniš ime i prezime, ali matični broj ostaje, i ne možeš na taj način da izbegneš dugove, ili krivični dosije i sankcije, ukoliko ti to preti.
Navijajte vi za koga želite, vaše pravo, ali naše pravo je da vam u oči kažemo ko ste i šta ste.
A vidim pojedini panteri se uzjogunili, i jedini argument vam je boli, pobedili smo. A odgovore na komentare nemate, pokopao vas je Čovke sa ovim skroz, sam je sve rekao.

Parket

pre 8 godina

Nije mi bas jasno, kako je to Teo prosao "njihovu" i kod "njih" seniorski igrac ako se zna da je bio u FMPu i nikada nije nosio Zvezdin dres? Koje ima veze ovaj FMP koji pominje u kontekstu Bogdana sa Crvenom Zvezdom i Bjelicom koji je igrao u Crvenoj Zvezdi? Nista mi nije jasno.

Nemanja Radojević

pre 8 godina

Ako fudbalski klub Crvena Zvezda, od jednog sponzora (Gazprom) ima godišnje oko 4 miliona evra, a još ima i druge sponzore, koliko onda tek košarkaški klub ima para?

Sa Bogdanom Bogdanović ste imali dodirne tačke prošle godine u finalu KLS, vidim da još bole.

novica

pre 8 godina

E, Srbijo,šta si doživela,da najveći bandit sa ovih prostora sredjuje prilike u Zvezdi - FMP-u,Partizanu i državi ?!Kuda ,ljudi,mi idemo?

roto kos

pre 8 godina

Objasni ti nama covicu, prvo, zasto kk crvena zvezda telekom, kao privatni klub dobija pare od drzave, a kk mega vizura ili fk cukaricki ne.
Dalje, objasni kako prvenstvo u kome igraju dva kluba istog vlasnika i za koje se otvoreno kaze da je jedan klub filijala drugog, moze da bude regularno...

raikkonen

pre 8 godina

muka mi je i od zvezde i od partizana. privatizujte se i ljubite skute nekom privatniku da vam da pare, dosta ste ziveli od budzetskih sredstava gradjana srbije. koje licemerstvo. placimo malo vucicu da nam da pare za propala sportska drustva, pa dokle bre?

Boba82

pre 8 godina

KK Crvena Zvezda Diva ne moze da dobija pare od sportskog drustva CZ, jer i ne pripada istom!! A ne moze da dobija pare ni od drzave jer nije drzavna vec privatna svojina!!

grobar kg

pre 8 godina

Da u Srbiji postoje (sportski) novinari koji ne pišu po željama Čovića i kompanije, izneli bi sledeće činjenice:
-Bogdan Bogdanović je karijeru počeu u KK Zvezdara; 2008. godine prelazi u KK Žitko Basket; 2010. godine je odigrao JEDAN turnir za ORIGINALNI FMP (NE CZ) i iste te godine je potpisao ugovor sa KK Partizan (sa nepunih 18 godina)
-Nemanja Bjelica je prošao SVE mlade kategorije KK Partizan, da bi po raspuštanju njegove generacije otišao jednu sezonu u Austriju, a potom došao kod Svetislava Pešića na dve godine, u originalnu CZ (NE Čovićev klub)
-Boban Marjanović je produkt škole Hemofarma; potom je igrao u CSKA, Žaligirisu, Radničkom KG, Nizhny Novgorod, a PREPOROD karijere je doživeo u Mega Vizuri pod trenerom Dejanom Milojevićem, da bi tek sa 25 godina došao u CZT (e ovo je Čovićev klub)
-Miloš Teodosić je karijeru počeo u KK Student i KK Metalac iz Valjeva, da bi potom odigrao kratak period u ORIGINALNOM FMP-u i zatim nastavio uspešnu karijeru u Olympiakos-u i CSKA
Sve u svemu, gospodin Nebojša Čović ponovo iznosi APSOLUTNE NEISTINE govoreći da su svi ovi igrači (nagrađeni ove sezone od EL za individualne uspehe) produkti škole KK Crvena zvezda Telekom, kada nijedan od ovih igrača nije prošao školu ovog kluba, koja je oformljena 2012. godine.

Korto

pre 8 godina

Čovek je uspeo da Partizanu preotme sponzore, jer je želeo pare, vi ste mu tapšali. Sad se ustremio na FK Czv jer mu trebaju i ti sponzori, šta ćete sad? Nemate vi Zvezdaši pojma ko je N.Č. svom privatnom klubu je nadenuo ime brenda i sada političkim vezama uzima svakog sponzora, svejedno mu je kome će da ga otme.

vele

pre 8 godina

Ovaj covek pokusava bahato da preusmeri sponzore FKCZ u KKCZT u prevodu zasto bacati pare na bolesnog nekadasnjeg fudbalskog giganta vec dajte meni u moj kosarkaski klub koji igra evroligu. Izgleda da je Covicu opasno "zavrnuta slavina" sto je i doprineo svojom bahatoscu pa sad pokusava da grabi na sve strane cak i u svojoj sportskoj familiji nije mu dosta sto je od KK Partizan skoro sve sponzore prigrabio.

Alek

pre 8 godina

Ako vama Zvezdašima ovo ne smeta, onda vam srećno bilo sa Nebojšom Čovićem. Mada mislim da vi ne možete da vidite tako "daleko" kao gospodin Čović, posebno posle prve titule nakon dugo godina.

mene interesuje kavurma

pre 8 godina

Jesmo FMP i navijamo za Zvezdu!Grb i dres je Zvezdin i kada partizan promeni grb i boje u crveno belo i za takav partizan cemo da navijamo.Tacka!
(pero, 15. maj 2015 15:58)

Pa to ste vi,zato nam Srbija i propada...Nismo isti i nemojte sebe da nazivate patriotama.

Upucen grobar

pre 8 godina

Opa Bato...vec pocinje Covic polako da stvara zablude kako bi 2017 -te kada se prava Zvezda odmrzne imao razloga da on sa pravom Zvezdom nema nista.
Pa zar nije isti u toj FK C Zvezdi jedan od predsednika???
Pa ovaj covek zajista nema granice...

Idea Voli Telekom

pre 8 godina

Zašto bi neko davao pare tvom privatnom klubu?
FK CZ je raspad u dugovima, ali je barem državni klub za razliku od tvog FMPa kojem niko ne može da zabrani kako će da se zove.
Što se tiče Teodosića, Bobija, Bogdana i Bjelice, treba da te je sramota.
Teodosić je postao igračina u Olimpijakosu i CSKA, Bogdan u Partizanu, a Bjelica u Feneru kod Željka Obradovića.
Jedino što si ti Čoviću "napravio" jeste Bobi koji je sazreo igrajući za Zvezdu Telekom.
Da ne pomenem da je taj isti Bjelica proveo 10 godina u Partizanu, a dve u bivšoj Zvezdi i kao sasvim prosečan igrač došao kod maga Obradovića koji ga oblikovao u mašinu.
Gde si se ti tu pronašao Čoviću, mislim da ni sam ne znaš.

drmomcilo78

pre 8 godina

Jedino relevantno na sudu za utvrdjivanje necijeg identiteta jeste JMBG fizickog lica, i PIB pravnog lica, dakle moze postojati nekoliko Petra Petrovica ali ce svaki od njih imati svoj JMBG takodje moze biti vise Crvenih Zvezda ali ce svaka imati svoj PIB. PIB koji koristi klub cijim se rezultatima hvali Covic Dr. Nebojsa je PIB FMP registrovanog na ulisu Stevana Supanca 15/a, PIB ciji je vlasnik KKCZV ( Mali Kalemegdan) postoji i njim raspolaze KK CZV koji je zamrznut 2011. godine.
Ergo ovo nije KK CZV ( Mali Kalemgdan), sto posredno priznaje i sam Covic dr. Nebojsa hvaleci se rezultatima omladinske skole FMP-a.

Nijdan ručak na svetu nije besplatan, rekao Lisac Čoviću

pre 8 godina

CZT ima nejasan vlasnički status, kakve veze ova veštačka tvorevina ima sa FKCZ? U Evroligu ušli su dva puta za zelenim stolom, mislim na njegove košarkaše, iz dva puta uspeli da dođu jednom u šesnaest, zašto samo njima Telekom, državna firma, daje milione? Nego da gospodin Vučić konačno prizna da Čoviću neće dati KKCZ jer ovaj to hoće bez dinara, pa da pomognemo pravoj Zvezdi da se vrati a on neka prodaje limenke i neka se takmiči, kao i dosad, ali ne pod lažnim imenom.

danilo

pre 8 godina

Uvek transparentan i drag; jasno je zašto je idol naše tužne braće!
P.S. Meni baš nije jasno na šta se on žali pošto KK Zvezda ima oko 5 puta veći dug od KK Partizana, i oko 10 puta manje trofeja i velikih igrača.
A o FK da ne govorimo.
Ali što bi nama bilo jasno?
Važno je da naša uplakana braća sve razumeju, čak i za koji klub navijaju, a šta bojkotuju!
Jesu uplakani, ali su naši ipak...

Svete

pre 8 godina

Ne znam da li gresim ali cini mi se da ovaj ima neki pakleni plan da FMP pripoji Crvenoj Zvezdi i da na kraju mutnim rabotama i mesetarenjem postane vlasnik svega toga !!! Naravno nacice se neko ko ce to pokusati da spreci i na kraju ce sa svime time ispasti takva piz........ja da vi Panteri, cigani sta god da ste, UOPSTE niste svesni toga ! Sami od sebe cete se urusiti, a najtragicnije je sto vi to ne vidite.
Nego ovaj je glavni u KSS, CZT, FMP, predsednik Crvene Zvezde, u upravnom odboru FK CZ, hoce da rusi Toleta i FSS..... Izuzetno zauzeta licnost, sto se ne angazuje u RK CZ ili VK CZ ???

Nesa

pre 8 godina

Mene interesuje o kakvom novcu prepošteni govori. Ko mu daje novac i koliko novca? Ovo me zanima ako je u pitanju narodni novac, a izgleda da jeste.

Liga šampiona

pre 8 godina

Nigde na svetu drzava ne finansira privatnike. KKCZ Telekom je privatan klub. Uporedi ovu pricu sa idejom i konceptom o KKCZ Telekom, koju planiras da prezentujes, i dobices odgovor. Svi ostali su u kombinaciji o kojoj govoris sem tebe. To ko koliko dobija i da li uopste dobija je posebna prica.

Cinik

pre 8 godina

1. KK Crvena zvezda Beograd Telekom je privatni klub u vlasnistvu Nebojse Covica. Taj klub, iako privatan, ima broj racuna na 840, kao javna preduzeca.
2. KK Crvena zvezda Beograd Telekom nije clan SD Crvena zvezda, za razliku od FK Crvena zvezda.
3. FK Crvena zvezda dobija skoro 10 miliona evra godisnje od drzave Srbije! KK Crvena zvezda Beograd Telekom dobija oko 6 miliona evra, iako je privatan klub, za razliku od FK.

okidač

pre 8 godina

Posle višegodišnjih pokušaja za fuzijom sa FMP-om iz Železnika, konačno je došlo do sporazuma 12. avgusta 2011. godine. FMP se spojio sa Zvezdom, nekolicinu igrača iz Zvezde su prešli u FMP.A FMP-u je omoguceno da koristi ime i simbole Crvene Zvezde. Za predsednika novog kluba izabran je Nebojša Čović.[3][4]

borivoje surdilovic

pre 8 godina

covek dosao da spase fk, a ustvari se ovo cekalo, da upropasti fk, pa onda pare u kk....njegov....sve je lepo smislio .....oterajte ga dokbjw jos vreme, jer i npe ako proda nekog iz kk, pa te pare idu njemu u dzep ....

JessePinkmanPFC

pre 8 godina

muka mi je i od zvezde i od partizana. privatizujte se i ljubite skute nekom privatniku da vam da pare, dosta ste ziveli od budzetskih sredstava gradjana srbije. koje licemerstvo. placimo malo vucicu da nam da pare za propala sportska drustva, pa dokle bre?
(raikkonen, 15. maj 2015 14:31)

Gotivim Kimija isto, ali mnogo gresis kada su u pitanju navedena dva sportska drustva. Prvo, znas li ti koliko je JSD Partizan UNEO novca u Srbiju od prodaje igraca? Taj novac se oporezuje i sve ide direktno u kasu Republike Srbije. Kada izracunamo to, ajde da vidimo koliko je Zvezda unela tj. pomogla ekonomiju Srbije? Ajde stvarno, po prvi put, sta je Zvezda uradila za Srbiju ikad? Takodje, misija sportskog drustva Partizan je SKOLA sporta, dakle na prvom mestu su klinci i njihov razvoj, vaspitanje, skolski i sportski uspesi. Gde je tu Zvezda? Istina je, Partizan dobija i sredstva iz drzavne kase, ali mnogo manje jer politicari racunaju na glasacko telo, koje je vece (ima ih vise). Oni uzimaju, nista ne daju, Partizan uzima i donosi pare iz inostranstva + stvara reprezentativce, a oni koji ne uspeju u sportu, bar postanu ljudi posle Partizana. BICU COVEK, A NE BROJ.

Štilcovana Katabolcna

pre 8 godina

@Debela devojka
Добро смо, хвала на питању, спремамо се да прославимо титулу у суботу. А ви, како 'те? Кућо ' есте ми други? Или трећи?

Tipičan crveni tajkun

pre 8 godina

"...kada se eliminišu dugovi Partizana i Crvene zvezde." Koliko duguje P a koliko CZ i šta znači to - "eliminacija dugova"? Misli kao na onih 16 miliona u košarci koji su nestali? Kako? S ovim nikad dobra biti neće.

drmomcilo78

pre 8 godina

@dex OK, ali su ti klubovi dobili nove vlasnike da li time posredno priznajes da je KKCZT u vlasništvu Porodice Čovic, ili
........

naravno

pre 8 godina

A gurao si se u taj LIVADSKI FUDBAL zbog?????? Dodvoravanju navijaca da ih dovuces u halu na kosarku........Zbog tvog muljanja na 26 stranica ti je UEFA dala odgovor za proslu licencu a ti i dalje guras po svom.

No pasaran

pre 8 godina

Ne širi zabludu, a grobar si: ne do 2017. nego do leta 2016. sve će biti jasno i tada će mu jedan čovek, siguran sam, reći - ne možeš da otmeš KKCZ bez dinara.

Alek

pre 8 godina

Ha, ha, ha još malo pa će ovaj da raspodeljuje sve pare sa gomile. Inače on je "odličan" sa tuđim parama, nikad se nije prevario na svoju štetu.

Marko

pre 8 godina

Devotion, devotion, devotion... Devotion, I feeeeeeel devooooooootion.

Cipiripi, cipiripi, cipiripiiiiiii...
Ajmo majstori, PIB, PDV, CZT, Vatikan...
I na kraju:
Ej grobari, sta se zbiva???
Zvezda, FMP ili Diva

Ako se ko obradovao

pre 8 godina

Ako se ko obradovao osvajanju ABA lige onda je to Čović "čovek". Posle toliko godina a može se reći i više od pola veka dominacije Partizana. Nije mu bilo lako, on je čovek u godinama. Doživeo je da jednu sezonu dominira njegov klub - e sad i on sam se pomeo pa čast CZ Beograd, čas FMP. Koliko su ga svi ovi uspesi sludeli govori i to da je zaboravio na svoju funkciju u FK CZ, pa opleo i po njima. Ako hoće da kaže kako na Partizan više ne računa kao na nekoga ko će u skorije vreme dobiti kintu, mogao je makar da se doseti da je taj Partizan još uvek zvanično šampion Srbije, a ove godine i FK Partizan je vratio (posle 1 sezone) titulu.

Nikola Kalinic

pre 8 godina

Ja imam pet lebova,dao bih Partizanovim igracima,ako neko ima broj nekog kosarkasa KK Partizan,neka se javi.
P.S. Pozurite,hlebovi su kupljeni jutros rano!

only fools and horses

pre 8 godina

Ne Čoviću nije logično. Sve je to nelogično, i da profitabilni sportovi kako kažeš "dobijaju" (od koga?) bilo kakve pare, i još nelogičnije je da privatni klubovi dobijaju pare. Valjda se pare zarađuju.
I odluči se već jednom ko ste i koja vam je tradicija - FMP, Crvena Zvezda, Ranički ili neko četvrti. Jesu li vaši FMPovi ili Zvezdini bivši igrači, i čije su prošle titule, druga, treća mesta itd? Ili misliš da sve to može da se sabere, pa da imate i prvo i treće mesto u istoj sezoni.

Milan

pre 8 godina

Ne razumem neke stvari. Novac od poreskih obveznika treba da ide za skolstvo,zdravstvo,infrastrukturu,policiju,sve vrste decjih zastita a ne u profesionalne sportove. Sit sam drustveno sportskih radnika. Profit moj a gubici zajednicki. Zasto bi ja platio dugove nekih klubova?sve naopako postavljeno. Privatizuj klubove, imaj dobar proizvod,zivi od rezultata. Mislim lda je to ispravno. Drzava treba da stvori infrastrukturu za razvoj sporta i to je sve. Ostalo je otimanje para od naroda. Covicu, ko napravi tolike dugove,uporedimimovinu tih ljudi koji su uradioi sa imovinom obicnog. Radnog coveka. Zasto obrcemo teze. Ja znam a verovatno i ti.

dex

pre 8 godina

@drmomcilo

Daj da ti objasnim na brzinu... Da li znas da su primenjeni svi podaci Celzija, oba Mancestera, Liverpula, onog trenutka kada su promenili vlasnika, jer recimo Liverpul sada pripada FSG. Hoces da mi kazes da su njihovi navijaci u zabludi i da ne navijaju za svoje klubove? Klubovi su brend i maticni brojevi, PIB-tii nemaju veze sa tim. Bitan je grb i brend. Sto se grba tice, znam sta cete reci, ali pre nego sto pricate o promeni, nadjite grb Partizan Zeptera. I molim vas da mi konacno objavite komentar, cisto da imaju argumentovan odgovor.

Batko

pre 8 godina

Добро смо, хвала на питању, спремамо се да прославимо титулу у суботу. А ви, како 'те? Кућо ' есте ми други? Или трећи?
(Štilcovana Katabolcna, 15. maj 2015 16:20)

I po kilo 'leba da doniras na proslavi !

Perkele

pre 8 godina

Jos samo da objasni na koju kosarkasku sekciju misli posto KK Czv Telekom nije clan sportskog drusva CZ, ali ovde se svi prave blesavi i niko ne sme da kaze istinu. To je kao kada bi se postavljalo pitanje finansiranja Fk Partizan i KK Metalac. Nikakve veze, zar ne?

Kum

pre 8 godina

Ne znam da li gresim ali cini mi se da ovaj ima neki pakleni plan da FMP pripoji Crvenoj Zvezdi i da na kraju mutnim rabotama i mesetarenjem postane vlasnik svega toga !!! Naravno nacice se neko ko ce to pokusati da spreci i na kraju ce sa svime time ispasti takva piz........ja da vi Panteri, cigani sta god da ste, UOPSTE niste svesni toga ! Sami od sebe cete se urusiti, a najtragicnije je sto vi to ne vidite.
Nego ovaj je glavni u KSS, CZT, FMP, predsednik Crvene Zvezde, u upravnom odboru FK CZ, hoce da rusi Toleta i FSS..... Izuzetno zauzeta licnost, sto se ne angazuje u RK CZ ili VK CZ ???
(Svete, 15. maj 2015 15:45)

Ti ne kapiras da mi to i hocemo? :)

buduci-radnik

pre 8 godina

Nas fudbal je odavno mrtav.Treba ga maksimalno zapostaviti i ulagati u druge sportove (kosarka,odbojka,vaterpolo,tenis...)Od fudbala nemamo nista sem stete.Srecom u drigim sportovima imamo dobre rezultate i zato treba ulagati u te sportove.

E, moji panteri

pre 8 godina

Prve igre Bogdana Bogdanovića u Evroligi su bile na ovakvom turniru u Parizu, kada je igrao za FMP, dok je Bjelica završio kod nas gimnaziju, inače je Zvezdin igrač.

Marko

pre 8 godina

Zvezdaši nas ubeđuju da nisu FMP, a njihov gazda im potvrđuje da jesu. Pa nismo mi izmislili da ste vi FMP, ne ubeđujte vi nas, već ubedite Čovića.
(Đorđe, 15. maj 2015 14:34)...........Auuu,koliko vas boli boraz pa to je strasno...jel ti i dalje nije dobro...?

u mozgu oseka

pre 8 godina

Нигде се не помиње Партизан а само њихови коментари се могу прочитати. Чова им је стао на реп.

Kum

pre 8 godina

KK Crvena Zvezda Diva ne moze da dobija pare od sportskog drustva CZ, jer i ne pripada istom!! A ne moze da dobija pare ni od drzave jer nije drzavna vec privatna svojina!!
(Boba82, 15. maj 2015 14:43)

1. Moze.
2. KKCZT je udruzenje gradjana, kao i KKP i stara KKCZ.

navijac

pre 8 godina

Dokle bre vise da vas drzava finansira, ostali klubovi nemaju ni za kiflu a blizanci ceo zivot na drzavnoj grbaci! Nadjite neki model kako da se samofinansirate, najblizi tom modelu je FK Partizan, pravite mlade igrace pa ih prodavajte, a ne da vam igraju razni Parkeri, Nelsoni, Dzenkinsi, Akojoni za debele narodne pare!

Valjevo

pre 8 godina

Grobari, imate dolje negdje ispod vijest o vasoj tekmi sa Tamisom. Pa ono, znate...
Sta vas tangira da li je KK CZ privatan klub? I da li je PIB neciji drugo?
Evo, npr, vi niste privatan klub (iako se zna nesto drugo i ko je vlasnik), furate isti PIB, a sledece godine... Ni manje ni vise nego Cipiripi.
Koja ironija. I to ako ne udare neku blokadu na vas, za sta imaju milion razloga jer je opste poznato koliko transparentno poslujete. Svaki grobar kad vidi da nema gdje krece pricu o PIB-u. 90% pojma nema sta je to.
Imate mnogo vecih briga od Covica, ulice Stjepana Supanca i PIB-a.
Idite skupljajte milostinju, molite i placite da se neki "strasni igraci" vrate, davite igrace ili sta vec radite...
I budite zivi i zdravi da imamo koga da deremo i slusamo pricu o... PIB-u. Euroliga pocinje u oktobru. Jeeeee

samo kazem

pre 8 godina

Vidi ovo sve i jedan komentar grobarskih botova. Boli istina i to sto je napokon razotkriveno ko u Srbiji pravi igrace a ko ih krade ! dr Nebojsa Covic - grobarska nocna mora !

salijeri

pre 8 godina

mislim da je mogao Bobiju da izadje u susret i pusti ga u Madrid da primi nagradu. Nije utakmica sa vojvodinom bila ni toliko bitna ni toliko teska da nije mogao da je preskoci..

sale

pre 8 godina

Boli grobare, boli.... ne prestaje bol. Zvezda, FMP, nije bitno, Covic je kao veliki Zvezdas nasao nacina da napravi ovo sto je napravio. E, sad sto je usput gurnuo partizan u rupu.....

santa justa

pre 8 godina

Auuu sta je siromaha ovde! Bolje skupljajte lovu za 'lebac i ne dozvolite da neko bude izdajnik (zato sto je gladan). CZ, CZT, CZBG, FMP, kako god....uplakana braca iz predgradja
Mnogo boli??

Slušaj sine, obriši sline

pre 8 godina

Ma najviše zaslužuje DulO dobitnik nagrade Aleksandar Gomeljski 2010.
To je najveći uspeh u Univerzumu, i samim tim najveći sportski uspeh Srbije.

sacha

pre 8 godina

Ccc... koliko Partizanovaca na vesti. Mora da vas bas mnogo boli poraz iz polu-finala. Opustite se malo ljudi, ne valja za zivce toliko nerviranja.

mare

pre 8 godina

sto vecina govori kako kosarkaski klub nije clan sd crvena zvezda kad jeste? kapiram da su to iskompleksirani grobari, al opet ne kapiram da toliko vas to pominje. idite na sajt sd crvena zvezda pa se uverite da li se tamo nalazi i kk ili ne.

Uki

pre 8 godina

Nažalost, 90% novca od svih sportova ide u fudbal. Fudbal doduše u Evropi i donosi najviše novca, ali zašto ne bi bio potpisan ugovor po kojem bi fudbalski klubovi morali da daju 10% od svog budžeta u KK? Plus iz ove naše fudbalske mulj lige igrači samo odlaze, a pare nestaju - ovako bi se znalo gde idu. Tako bismo mogli da napravimo klubove u košarci koji bi imali tim za Top8 minimum, a i košarkaška liga bila bi nam jača.

ja navijam za vucica i za argentinu

pre 8 godina

Cova fuzionisi nam i FK sa nekim drugim klubom, meni je bas gotiva sto se Grobari cimaju oko toga kako se zovemo i koliko imamo PIB-ova.

Titulaaa titulaaaa slavice se titulllaaaaa FMP je sampioooonnnn peva cellliiii Zeleznikk :)

marko

pre 8 godina

Da li je moguće da se toleriše ovaj nivo demagogije? KK CZ Telekom nije član sportskog društva!

Dosta više sa Čovićevim manipulacijama...
(Showtime, 15. maj 2015 14:32)
A koga to on "manipulise"?
Covek ima podrsku velike vecine navijaca Crvene Zvezde (nas GRB, BOJE, NAVIJACI), i stvarno ne vidim svrhu da se ostali navijaci nekih drugih klubova opterecuju, nekim za njihov klub totalno nebitnim stvarima! I da, ako vam smeta to sto je KKCZ, "privatni klub", Ja kao poreski obveznik nemam nista protiv da drzava, finansijski pomaze klub za koji navijam!

princ rima

pre 8 godina

da li je privatan klub ili je fmp kao sto ovi jadni pacenici grobari tvrde, to sad nije vazno.vazno je da je covek izuzetno sposoban,vazno je da imamo dobru ekipu i dobrog trenera,organizacija vrhunska i uz para koje dobija fk bili.bismo prvaci evrope,a fudbaleri ne mogu ni prvaci drzave....

Illmatic '94

pre 8 godina

Улагати у КК Црвена Звезда да постане шампион Европе. ФК само приватизација.

pero

pre 8 godina

Jesmo FMP i navijamo za Zvezdu!Grb i dres je Zvezdin i kada partizan promeni grb i boje u crveno belo i za takav partizan cemo da navijamo.Tacka!

DedaMiloje

pre 8 godina

Partizani idite na svoje vesti. Ovo je EL i nema veze sa vama. Imate mnogo većih problema u vašoj kući. Kada je igrač Partizana bio MVP Evro Lige?

Stjepana Supanca 15a, vaša je adresa!

pre 8 godina

Jesmo FMP i navijamo za Zvezdu!Grb i dres je Zvezdin i kada partizan promeni grb i boje u crveno belo i za takav partizan cemo da navijamo.Tacka!
(pero, 15. maj 2015 15:58)

U kategoriji za najgluplji komentar, ovo je jedan od favorita.

Boki

pre 8 godina

Ovaj Covic ne moze a da ne laze.
Boban Marjanovic u Zvezdi tri godine? Potpisao ugovor 2013??
Banalna, nebitna stvar a opet mora da je doradi???

Objektivan

pre 8 godina

Igrao 2013-te, 2014-te i 2015-te ... Ovo su tri godine a sta ti doradjujes ne znam ... Ovo nije doradjivanje nego jednostavno racunjanje ... jedan, dva i tri !
(Slobodan, 16. maj 2015 11:53)

Slaba ti matematika, Boban igra za KK Crvena Zvezda Telekom pocevsi od sezon2013/2014 i sezonu 2014/2015 sto je dve godine.

Slobodan

pre 8 godina

Ovaj Covic ne moze a da ne laze.
Boban Marjanovic u Zvezdi tri godine? Potpisao ugovor 2013??
Banalna, nebitna stvar a opet mora da je doradi???
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Boki, 16. maj 2015 07:54)

Igrao 2013-te, 2014-te i 2015-te ... Ovo su tri godine a sta ti doradjujes ne znam ... Ovo nije doradjivanje nego jednostavno racunjanje ... jedan, dva i tri !

Slobodan

pre 8 godina

E institucijo sutra skupljamo pare za Duloa ! Znaci koliko para toliko i ljubavi ... Volim te ko oka dva ... Itd. Sutra da se donesu pare ili vadi covek oci :-) ajmo lagano platite Dulou reket za ljubav pa tastature u ruke ...

Đorđe

pre 8 godina

Zvezdaši nas ubeđuju da nisu FMP, a njihov gazda im potvrđuje da jesu. Pa nismo mi izmislili da ste vi FMP, ne ubeđujte vi nas, već ubedite Čovića.

Showtime

pre 8 godina

Da li je moguće da se toleriše ovaj nivo demagogije? KK CZ Telekom nije član sportskog društva!

Dosta više sa Čovićevim manipulacijama...

dex

pre 8 godina

@drmomcilo

Daj da ti objasnim na brzinu... Da li znas da su primenjeni svi podaci Celzija, oba Mancestera, Liverpula, onog trenutka kada su promenili vlasnika, jer recimo Liverpul sada pripada FSG. Hoces da mi kazes da su njihovi navijaci u zabludi i da ne navijaju za svoje klubove? Klubovi su brend i maticni brojevi, PIB-tii nemaju veze sa tim. Bitan je grb i brend. Sto se grba tice, znam sta cete reci, ali pre nego sto pricate o promeni, nadjite grb Partizan Zeptera. I molim vas da mi konacno objavite komentar, cisto da imaju argumentovan odgovor.

panteri iz jendeka

pre 8 godina

hahaha 'prvi čovek'?! čije bre pare arčite? posle kad završite jednokratnu svrhu kud koji.
šta je sa 70 i kusur miliona duga fk+kk?

Nikola Kalinic

pre 8 godina

Ja imam pet lebova,dao bih Partizanovim igracima,ako neko ima broj nekog kosarkasa KK Partizan,neka se javi.
P.S. Pozurite,hlebovi su kupljeni jutros rano!

nidza

pre 8 godina

Pa KK Crvena Zvezda Telekom nije clan SD Crvena zvezda,nzm sto ih stavlja u isti kos sa fudbalskim klubom i drzavnim novcem.. A sta naprica covek ovo Teo prosao njihovu skolu,Bjelica isto njihov,Bogdan isto u FMP.. Ako su Bjelica i Teo ikada igrali u istom klubu,a kamoli ponikli u istom,kao sto Covic sve prisvaja,ja cu da 'pojedem svoju diplomu' :D

Marko

pre 8 godina

Devotion, devotion, devotion... Devotion, I feeeeeeel devooooooootion.

Cipiripi, cipiripi, cipiripiiiiiii...
Ajmo majstori, PIB, PDV, CZT, Vatikan...
I na kraju:
Ej grobari, sta se zbiva???
Zvezda, FMP ili Diva

mare

pre 8 godina

sto vecina govori kako kosarkaski klub nije clan sd crvena zvezda kad jeste? kapiram da su to iskompleksirani grobari, al opet ne kapiram da toliko vas to pominje. idite na sajt sd crvena zvezda pa se uverite da li se tamo nalazi i kk ili ne.

sacha

pre 8 godina

Ccc... koliko Partizanovaca na vesti. Mora da vas bas mnogo boli poraz iz polu-finala. Opustite se malo ljudi, ne valja za zivce toliko nerviranja.

Kum

pre 8 godina

KK Crvena Zvezda Diva ne moze da dobija pare od sportskog drustva CZ, jer i ne pripada istom!! A ne moze da dobija pare ni od drzave jer nije drzavna vec privatna svojina!!
(Boba82, 15. maj 2015 14:43)

1. Moze.
2. KKCZT je udruzenje gradjana, kao i KKP i stara KKCZ.

Valjevo

pre 8 godina

Grobari, imate dolje negdje ispod vijest o vasoj tekmi sa Tamisom. Pa ono, znate...
Sta vas tangira da li je KK CZ privatan klub? I da li je PIB neciji drugo?
Evo, npr, vi niste privatan klub (iako se zna nesto drugo i ko je vlasnik), furate isti PIB, a sledece godine... Ni manje ni vise nego Cipiripi.
Koja ironija. I to ako ne udare neku blokadu na vas, za sta imaju milion razloga jer je opste poznato koliko transparentno poslujete. Svaki grobar kad vidi da nema gdje krece pricu o PIB-u. 90% pojma nema sta je to.
Imate mnogo vecih briga od Covica, ulice Stjepana Supanca i PIB-a.
Idite skupljajte milostinju, molite i placite da se neki "strasni igraci" vrate, davite igrace ili sta vec radite...
I budite zivi i zdravi da imamo koga da deremo i slusamo pricu o... PIB-u. Euroliga pocinje u oktobru. Jeeeee

princ rima

pre 8 godina

da li je privatan klub ili je fmp kao sto ovi jadni pacenici grobari tvrde, to sad nije vazno.vazno je da je covek izuzetno sposoban,vazno je da imamo dobru ekipu i dobrog trenera,organizacija vrhunska i uz para koje dobija fk bili.bismo prvaci evrope,a fudbaleri ne mogu ni prvaci drzave....

Marko

pre 8 godina

Zvezdaši nas ubeđuju da nisu FMP, a njihov gazda im potvrđuje da jesu. Pa nismo mi izmislili da ste vi FMP, ne ubeđujte vi nas, već ubedite Čovića.
(Đorđe, 15. maj 2015 14:34)...........Auuu,koliko vas boli boraz pa to je strasno...jel ti i dalje nije dobro...?

sale

pre 8 godina

Boli grobare, boli.... ne prestaje bol. Zvezda, FMP, nije bitno, Covic je kao veliki Zvezdas nasao nacina da napravi ovo sto je napravio. E, sad sto je usput gurnuo partizan u rupu.....

Nemanja Radojević

pre 8 godina

Ako fudbalski klub Crvena Zvezda, od jednog sponzora (Gazprom) ima godišnje oko 4 miliona evra, a još ima i druge sponzore, koliko onda tek košarkaški klub ima para?

Sa Bogdanom Bogdanović ste imali dodirne tačke prošle godine u finalu KLS, vidim da još bole.

marko

pre 8 godina

Da li je moguće da se toleriše ovaj nivo demagogije? KK CZ Telekom nije član sportskog društva!

Dosta više sa Čovićevim manipulacijama...
(Showtime, 15. maj 2015 14:32)
A koga to on "manipulise"?
Covek ima podrsku velike vecine navijaca Crvene Zvezde (nas GRB, BOJE, NAVIJACI), i stvarno ne vidim svrhu da se ostali navijaci nekih drugih klubova opterecuju, nekim za njihov klub totalno nebitnim stvarima! I da, ako vam smeta to sto je KKCZ, "privatni klub", Ja kao poreski obveznik nemam nista protiv da drzava, finansijski pomaze klub za koji navijam!

samo kazem

pre 8 godina

Vidi ovo sve i jedan komentar grobarskih botova. Boli istina i to sto je napokon razotkriveno ko u Srbiji pravi igrace a ko ih krade ! dr Nebojsa Covic - grobarska nocna mora !

Slušaj sine, obriši sline

pre 8 godina

Ma najviše zaslužuje DulO dobitnik nagrade Aleksandar Gomeljski 2010.
To je najveći uspeh u Univerzumu, i samim tim najveći sportski uspeh Srbije.

only fools and horses

pre 8 godina

@dex
da ja tebi objasnim na brzinu:
Kad kupiš auto, menjaju se saobraćajna i podaci o vlasniku, ali broj motora i šasije ostaju isti. Jer to je isti auto, bez obzira ko je vlasnik. Tako je i sa na pr. oružjem, zna se trag, poreklo. Serijski broj pištolja određuje njegovo poreklo, možeš doduše da ga izbrišeš ali to je već kriminal. A i sa preduzećima je slično, PIB je ono što i JMBG kod ljudi. Možeš da promeniš ime i prezime, ali matični broj ostaje, i ne možeš na taj način da izbegneš dugove, ili krivični dosije i sankcije, ukoliko ti to preti.
Navijajte vi za koga želite, vaše pravo, ali naše pravo je da vam u oči kažemo ko ste i šta ste.
A vidim pojedini panteri se uzjogunili, i jedini argument vam je boli, pobedili smo. A odgovore na komentare nemate, pokopao vas je Čovke sa ovim skroz, sam je sve rekao.

santa justa

pre 8 godina

Auuu sta je siromaha ovde! Bolje skupljajte lovu za 'lebac i ne dozvolite da neko bude izdajnik (zato sto je gladan). CZ, CZT, CZBG, FMP, kako god....uplakana braca iz predgradja
Mnogo boli??

pero

pre 8 godina

Jesmo FMP i navijamo za Zvezdu!Grb i dres je Zvezdin i kada partizan promeni grb i boje u crveno belo i za takav partizan cemo da navijamo.Tacka!

u mozgu oseka

pre 8 godina

Нигде се не помиње Партизан а само њихови коментари се могу прочитати. Чова им је стао на реп.

Batko

pre 8 godina

Добро смо, хвала на питању, спремамо се да прославимо титулу у суботу. А ви, како 'те? Кућо ' есте ми други? Или трећи?
(Štilcovana Katabolcna, 15. maj 2015 16:20)

I po kilo 'leba da doniras na proslavi !

Milos Madjar

pre 8 godina

Једина Богданова додирна тачка са вама јесте 123 поена испоручених у плеј-офу. :)

DedaMiloje

pre 8 godina

Partizani idite na svoje vesti. Ovo je EL i nema veze sa vama. Imate mnogo većih problema u vašoj kući. Kada je igrač Partizana bio MVP Evro Lige?

vele

pre 8 godina

Ovaj covek pokusava bahato da preusmeri sponzore FKCZ u KKCZT u prevodu zasto bacati pare na bolesnog nekadasnjeg fudbalskog giganta vec dajte meni u moj kosarkaski klub koji igra evroligu. Izgleda da je Covicu opasno "zavrnuta slavina" sto je i doprineo svojom bahatoscu pa sad pokusava da grabi na sve strane cak i u svojoj sportskoj familiji nije mu dosta sto je od KK Partizan skoro sve sponzore prigrabio.

Kum

pre 8 godina

Ne znam da li gresim ali cini mi se da ovaj ima neki pakleni plan da FMP pripoji Crvenoj Zvezdi i da na kraju mutnim rabotama i mesetarenjem postane vlasnik svega toga !!! Naravno nacice se neko ko ce to pokusati da spreci i na kraju ce sa svime time ispasti takva piz........ja da vi Panteri, cigani sta god da ste, UOPSTE niste svesni toga ! Sami od sebe cete se urusiti, a najtragicnije je sto vi to ne vidite.
Nego ovaj je glavni u KSS, CZT, FMP, predsednik Crvene Zvezde, u upravnom odboru FK CZ, hoce da rusi Toleta i FSS..... Izuzetno zauzeta licnost, sto se ne angazuje u RK CZ ili VK CZ ???
(Svete, 15. maj 2015 15:45)

Ti ne kapiras da mi to i hocemo? :)

Svete

pre 8 godina

Ne znam da li gresim ali cini mi se da ovaj ima neki pakleni plan da FMP pripoji Crvenoj Zvezdi i da na kraju mutnim rabotama i mesetarenjem postane vlasnik svega toga !!! Naravno nacice se neko ko ce to pokusati da spreci i na kraju ce sa svime time ispasti takva piz........ja da vi Panteri, cigani sta god da ste, UOPSTE niste svesni toga ! Sami od sebe cete se urusiti, a najtragicnije je sto vi to ne vidite.
Nego ovaj je glavni u KSS, CZT, FMP, predsednik Crvene Zvezde, u upravnom odboru FK CZ, hoce da rusi Toleta i FSS..... Izuzetno zauzeta licnost, sto se ne angazuje u RK CZ ili VK CZ ???

raikkonen

pre 8 godina

muka mi je i od zvezde i od partizana. privatizujte se i ljubite skute nekom privatniku da vam da pare, dosta ste ziveli od budzetskih sredstava gradjana srbije. koje licemerstvo. placimo malo vucicu da nam da pare za propala sportska drustva, pa dokle bre?

ja navijam za vucica i za argentinu

pre 8 godina

Cova fuzionisi nam i FK sa nekim drugim klubom, meni je bas gotiva sto se Grobari cimaju oko toga kako se zovemo i koliko imamo PIB-ova.

Titulaaa titulaaaa slavice se titulllaaaaa FMP je sampioooonnnn peva cellliiii Zeleznikk :)

grobar kg

pre 8 godina

Da u Srbiji postoje (sportski) novinari koji ne pišu po željama Čovića i kompanije, izneli bi sledeće činjenice:
-Bogdan Bogdanović je karijeru počeu u KK Zvezdara; 2008. godine prelazi u KK Žitko Basket; 2010. godine je odigrao JEDAN turnir za ORIGINALNI FMP (NE CZ) i iste te godine je potpisao ugovor sa KK Partizan (sa nepunih 18 godina)
-Nemanja Bjelica je prošao SVE mlade kategorije KK Partizan, da bi po raspuštanju njegove generacije otišao jednu sezonu u Austriju, a potom došao kod Svetislava Pešića na dve godine, u originalnu CZ (NE Čovićev klub)
-Boban Marjanović je produkt škole Hemofarma; potom je igrao u CSKA, Žaligirisu, Radničkom KG, Nizhny Novgorod, a PREPOROD karijere je doživeo u Mega Vizuri pod trenerom Dejanom Milojevićem, da bi tek sa 25 godina došao u CZT (e ovo je Čovićev klub)
-Miloš Teodosić je karijeru počeo u KK Student i KK Metalac iz Valjeva, da bi potom odigrao kratak period u ORIGINALNOM FMP-u i zatim nastavio uspešnu karijeru u Olympiakos-u i CSKA
Sve u svemu, gospodin Nebojša Čović ponovo iznosi APSOLUTNE NEISTINE govoreći da su svi ovi igrači (nagrađeni ove sezone od EL za individualne uspehe) produkti škole KK Crvena zvezda Telekom, kada nijedan od ovih igrača nije prošao školu ovog kluba, koja je oformljena 2012. godine.

novica

pre 8 godina

E, Srbijo,šta si doživela,da najveći bandit sa ovih prostora sredjuje prilike u Zvezdi - FMP-u,Partizanu i državi ?!Kuda ,ljudi,mi idemo?

Parket

pre 8 godina

Nije mi bas jasno, kako je to Teo prosao "njihovu" i kod "njih" seniorski igrac ako se zna da je bio u FMPu i nikada nije nosio Zvezdin dres? Koje ima veze ovaj FMP koji pominje u kontekstu Bogdana sa Crvenom Zvezdom i Bjelicom koji je igrao u Crvenoj Zvezdi? Nista mi nije jasno.

mene interesuje kavurma

pre 8 godina

Jesmo FMP i navijamo za Zvezdu!Grb i dres je Zvezdin i kada partizan promeni grb i boje u crveno belo i za takav partizan cemo da navijamo.Tacka!
(pero, 15. maj 2015 15:58)

Pa to ste vi,zato nam Srbija i propada...Nismo isti i nemojte sebe da nazivate patriotama.

Upucen grobar

pre 8 godina

Opa Bato...vec pocinje Covic polako da stvara zablude kako bi 2017 -te kada se prava Zvezda odmrzne imao razloga da on sa pravom Zvezdom nema nista.
Pa zar nije isti u toj FK C Zvezdi jedan od predsednika???
Pa ovaj covek zajista nema granice...

danilo

pre 8 godina

Uvek transparentan i drag; jasno je zašto je idol naše tužne braće!
P.S. Meni baš nije jasno na šta se on žali pošto KK Zvezda ima oko 5 puta veći dug od KK Partizana, i oko 10 puta manje trofeja i velikih igrača.
A o FK da ne govorimo.
Ali što bi nama bilo jasno?
Važno je da naša uplakana braća sve razumeju, čak i za koji klub navijaju, a šta bojkotuju!
Jesu uplakani, ali su naši ipak...

roto kos

pre 8 godina

Objasni ti nama covicu, prvo, zasto kk crvena zvezda telekom, kao privatni klub dobija pare od drzave, a kk mega vizura ili fk cukaricki ne.
Dalje, objasni kako prvenstvo u kome igraju dva kluba istog vlasnika i za koje se otvoreno kaze da je jedan klub filijala drugog, moze da bude regularno...

Boba82

pre 8 godina

KK Crvena Zvezda Diva ne moze da dobija pare od sportskog drustva CZ, jer i ne pripada istom!! A ne moze da dobija pare ni od drzave jer nije drzavna vec privatna svojina!!

Korto

pre 8 godina

Čovek je uspeo da Partizanu preotme sponzore, jer je želeo pare, vi ste mu tapšali. Sad se ustremio na FK Czv jer mu trebaju i ti sponzori, šta ćete sad? Nemate vi Zvezdaši pojma ko je N.Č. svom privatnom klubu je nadenuo ime brenda i sada političkim vezama uzima svakog sponzora, svejedno mu je kome će da ga otme.

Alek

pre 8 godina

Ako vama Zvezdašima ovo ne smeta, onda vam srećno bilo sa Nebojšom Čovićem. Mada mislim da vi ne možete da vidite tako "daleko" kao gospodin Čović, posebno posle prve titule nakon dugo godina.

Nijdan ručak na svetu nije besplatan, rekao Lisac Čoviću

pre 8 godina

CZT ima nejasan vlasnički status, kakve veze ova veštačka tvorevina ima sa FKCZ? U Evroligu ušli su dva puta za zelenim stolom, mislim na njegove košarkaše, iz dva puta uspeli da dođu jednom u šesnaest, zašto samo njima Telekom, državna firma, daje milione? Nego da gospodin Vučić konačno prizna da Čoviću neće dati KKCZ jer ovaj to hoće bez dinara, pa da pomognemo pravoj Zvezdi da se vrati a on neka prodaje limenke i neka se takmiči, kao i dosad, ali ne pod lažnim imenom.

Illmatic '94

pre 8 godina

Улагати у КК Црвена Звезда да постане шампион Европе. ФК само приватизација.

JessePinkmanPFC

pre 8 godina

muka mi je i od zvezde i od partizana. privatizujte se i ljubite skute nekom privatniku da vam da pare, dosta ste ziveli od budzetskih sredstava gradjana srbije. koje licemerstvo. placimo malo vucicu da nam da pare za propala sportska drustva, pa dokle bre?
(raikkonen, 15. maj 2015 14:31)

Gotivim Kimija isto, ali mnogo gresis kada su u pitanju navedena dva sportska drustva. Prvo, znas li ti koliko je JSD Partizan UNEO novca u Srbiju od prodaje igraca? Taj novac se oporezuje i sve ide direktno u kasu Republike Srbije. Kada izracunamo to, ajde da vidimo koliko je Zvezda unela tj. pomogla ekonomiju Srbije? Ajde stvarno, po prvi put, sta je Zvezda uradila za Srbiju ikad? Takodje, misija sportskog drustva Partizan je SKOLA sporta, dakle na prvom mestu su klinci i njihov razvoj, vaspitanje, skolski i sportski uspesi. Gde je tu Zvezda? Istina je, Partizan dobija i sredstva iz drzavne kase, ali mnogo manje jer politicari racunaju na glasacko telo, koje je vece (ima ih vise). Oni uzimaju, nista ne daju, Partizan uzima i donosi pare iz inostranstva + stvara reprezentativce, a oni koji ne uspeju u sportu, bar postanu ljudi posle Partizana. BICU COVEK, A NE BROJ.

Idea Voli Telekom

pre 8 godina

Zašto bi neko davao pare tvom privatnom klubu?
FK CZ je raspad u dugovima, ali je barem državni klub za razliku od tvog FMPa kojem niko ne može da zabrani kako će da se zove.
Što se tiče Teodosića, Bobija, Bogdana i Bjelice, treba da te je sramota.
Teodosić je postao igračina u Olimpijakosu i CSKA, Bogdan u Partizanu, a Bjelica u Feneru kod Željka Obradovića.
Jedino što si ti Čoviću "napravio" jeste Bobi koji je sazreo igrajući za Zvezdu Telekom.
Da ne pomenem da je taj isti Bjelica proveo 10 godina u Partizanu, a dve u bivšoj Zvezdi i kao sasvim prosečan igrač došao kod maga Obradovića koji ga oblikovao u mašinu.
Gde si se ti tu pronašao Čoviću, mislim da ni sam ne znaš.

Nesa

pre 8 godina

Mene interesuje o kakvom novcu prepošteni govori. Ko mu daje novac i koliko novca? Ovo me zanima ako je u pitanju narodni novac, a izgleda da jeste.

Cinik

pre 8 godina

1. KK Crvena zvezda Beograd Telekom je privatni klub u vlasnistvu Nebojse Covica. Taj klub, iako privatan, ima broj racuna na 840, kao javna preduzeca.
2. KK Crvena zvezda Beograd Telekom nije clan SD Crvena zvezda, za razliku od FK Crvena zvezda.
3. FK Crvena zvezda dobija skoro 10 miliona evra godisnje od drzave Srbije! KK Crvena zvezda Beograd Telekom dobija oko 6 miliona evra, iako je privatan klub, za razliku od FK.

drmomcilo78

pre 8 godina

Jedino relevantno na sudu za utvrdjivanje necijeg identiteta jeste JMBG fizickog lica, i PIB pravnog lica, dakle moze postojati nekoliko Petra Petrovica ali ce svaki od njih imati svoj JMBG takodje moze biti vise Crvenih Zvezda ali ce svaka imati svoj PIB. PIB koji koristi klub cijim se rezultatima hvali Covic Dr. Nebojsa je PIB FMP registrovanog na ulisu Stevana Supanca 15/a, PIB ciji je vlasnik KKCZV ( Mali Kalemegdan) postoji i njim raspolaze KK CZV koji je zamrznut 2011. godine.
Ergo ovo nije KK CZV ( Mali Kalemgdan), sto posredno priznaje i sam Covic dr. Nebojsa hvaleci se rezultatima omladinske skole FMP-a.

Štilcovana Katabolcna

pre 8 godina

@Debela devojka
Добро смо, хвала на питању, спремамо се да прославимо титулу у суботу. А ви, како 'те? Кућо ' есте ми други? Или трећи?

E, moji panteri

pre 8 godina

Prve igre Bogdana Bogdanovića u Evroligi su bile na ovakvom turniru u Parizu, kada je igrao za FMP, dok je Bjelica završio kod nas gimnaziju, inače je Zvezdin igrač.

navijac

pre 8 godina

Dokle bre vise da vas drzava finansira, ostali klubovi nemaju ni za kiflu a blizanci ceo zivot na drzavnoj grbaci! Nadjite neki model kako da se samofinansirate, najblizi tom modelu je FK Partizan, pravite mlade igrace pa ih prodavajte, a ne da vam igraju razni Parkeri, Nelsoni, Dzenkinsi, Akojoni za debele narodne pare!

Liga šampiona

pre 8 godina

Nigde na svetu drzava ne finansira privatnike. KKCZ Telekom je privatan klub. Uporedi ovu pricu sa idejom i konceptom o KKCZ Telekom, koju planiras da prezentujes, i dobices odgovor. Svi ostali su u kombinaciji o kojoj govoris sem tebe. To ko koliko dobija i da li uopste dobija je posebna prica.

buduci-radnik

pre 8 godina

Nas fudbal je odavno mrtav.Treba ga maksimalno zapostaviti i ulagati u druge sportove (kosarka,odbojka,vaterpolo,tenis...)Od fudbala nemamo nista sem stete.Srecom u drigim sportovima imamo dobre rezultate i zato treba ulagati u te sportove.

Ako se ko obradovao

pre 8 godina

Ako se ko obradovao osvajanju ABA lige onda je to Čović "čovek". Posle toliko godina a može se reći i više od pola veka dominacije Partizana. Nije mu bilo lako, on je čovek u godinama. Doživeo je da jednu sezonu dominira njegov klub - e sad i on sam se pomeo pa čast CZ Beograd, čas FMP. Koliko su ga svi ovi uspesi sludeli govori i to da je zaboravio na svoju funkciju u FK CZ, pa opleo i po njima. Ako hoće da kaže kako na Partizan više ne računa kao na nekoga ko će u skorije vreme dobiti kintu, mogao je makar da se doseti da je taj Partizan još uvek zvanično šampion Srbije, a ove godine i FK Partizan je vratio (posle 1 sezone) titulu.

borivoje surdilovic

pre 8 godina

covek dosao da spase fk, a ustvari se ovo cekalo, da upropasti fk, pa onda pare u kk....njegov....sve je lepo smislio .....oterajte ga dokbjw jos vreme, jer i npe ako proda nekog iz kk, pa te pare idu njemu u dzep ....

Perkele

pre 8 godina

Jos samo da objasni na koju kosarkasku sekciju misli posto KK Czv Telekom nije clan sportskog drusva CZ, ali ovde se svi prave blesavi i niko ne sme da kaze istinu. To je kao kada bi se postavljalo pitanje finansiranja Fk Partizan i KK Metalac. Nikakve veze, zar ne?

No pasaran

pre 8 godina

Ne širi zabludu, a grobar si: ne do 2017. nego do leta 2016. sve će biti jasno i tada će mu jedan čovek, siguran sam, reći - ne možeš da otmeš KKCZ bez dinara.

naravno

pre 8 godina

A gurao si se u taj LIVADSKI FUDBAL zbog?????? Dodvoravanju navijaca da ih dovuces u halu na kosarku........Zbog tvog muljanja na 26 stranica ti je UEFA dala odgovor za proslu licencu a ti i dalje guras po svom.

only fools and horses

pre 8 godina

Ne Čoviću nije logično. Sve je to nelogično, i da profitabilni sportovi kako kažeš "dobijaju" (od koga?) bilo kakve pare, i još nelogičnije je da privatni klubovi dobijaju pare. Valjda se pare zarađuju.
I odluči se već jednom ko ste i koja vam je tradicija - FMP, Crvena Zvezda, Ranički ili neko četvrti. Jesu li vaši FMPovi ili Zvezdini bivši igrači, i čije su prošle titule, druga, treća mesta itd? Ili misliš da sve to može da se sabere, pa da imate i prvo i treće mesto u istoj sezoni.

drmomcilo78

pre 8 godina

@dex OK, ali su ti klubovi dobili nove vlasnike da li time posredno priznajes da je KKCZT u vlasništvu Porodice Čovic, ili
........

Alek

pre 8 godina

Ha, ha, ha još malo pa će ovaj da raspodeljuje sve pare sa gomile. Inače on je "odličan" sa tuđim parama, nikad se nije prevario na svoju štetu.

okidač

pre 8 godina

Posle višegodišnjih pokušaja za fuzijom sa FMP-om iz Železnika, konačno je došlo do sporazuma 12. avgusta 2011. godine. FMP se spojio sa Zvezdom, nekolicinu igrača iz Zvezde su prešli u FMP.A FMP-u je omoguceno da koristi ime i simbole Crvene Zvezde. Za predsednika novog kluba izabran je Nebojša Čović.[3][4]

Uki

pre 8 godina

Nažalost, 90% novca od svih sportova ide u fudbal. Fudbal doduše u Evropi i donosi najviše novca, ali zašto ne bi bio potpisan ugovor po kojem bi fudbalski klubovi morali da daju 10% od svog budžeta u KK? Plus iz ove naše fudbalske mulj lige igrači samo odlaze, a pare nestaju - ovako bi se znalo gde idu. Tako bismo mogli da napravimo klubove u košarci koji bi imali tim za Top8 minimum, a i košarkaška liga bila bi nam jača.

Tipičan crveni tajkun

pre 8 godina

"...kada se eliminišu dugovi Partizana i Crvene zvezde." Koliko duguje P a koliko CZ i šta znači to - "eliminacija dugova"? Misli kao na onih 16 miliona u košarci koji su nestali? Kako? S ovim nikad dobra biti neće.

Milan

pre 8 godina

Ne razumem neke stvari. Novac od poreskih obveznika treba da ide za skolstvo,zdravstvo,infrastrukturu,policiju,sve vrste decjih zastita a ne u profesionalne sportove. Sit sam drustveno sportskih radnika. Profit moj a gubici zajednicki. Zasto bi ja platio dugove nekih klubova?sve naopako postavljeno. Privatizuj klubove, imaj dobar proizvod,zivi od rezultata. Mislim lda je to ispravno. Drzava treba da stvori infrastrukturu za razvoj sporta i to je sve. Ostalo je otimanje para od naroda. Covicu, ko napravi tolike dugove,uporedimimovinu tih ljudi koji su uradioi sa imovinom obicnog. Radnog coveka. Zasto obrcemo teze. Ja znam a verovatno i ti.

Slobodan

pre 8 godina

E institucijo sutra skupljamo pare za Duloa ! Znaci koliko para toliko i ljubavi ... Volim te ko oka dva ... Itd. Sutra da se donesu pare ili vadi covek oci :-) ajmo lagano platite Dulou reket za ljubav pa tastature u ruke ...

Slobodan

pre 8 godina

Ovaj Covic ne moze a da ne laze.
Boban Marjanovic u Zvezdi tri godine? Potpisao ugovor 2013??
Banalna, nebitna stvar a opet mora da je doradi???
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Boki, 16. maj 2015 07:54)

Igrao 2013-te, 2014-te i 2015-te ... Ovo su tri godine a sta ti doradjujes ne znam ... Ovo nije doradjivanje nego jednostavno racunjanje ... jedan, dva i tri !

salijeri

pre 8 godina

mislim da je mogao Bobiju da izadje u susret i pusti ga u Madrid da primi nagradu. Nije utakmica sa vojvodinom bila ni toliko bitna ni toliko teska da nije mogao da je preskoci..

Stjepana Supanca 15a, vaša je adresa!

pre 8 godina

Jesmo FMP i navijamo za Zvezdu!Grb i dres je Zvezdin i kada partizan promeni grb i boje u crveno belo i za takav partizan cemo da navijamo.Tacka!
(pero, 15. maj 2015 15:58)

U kategoriji za najgluplji komentar, ovo je jedan od favorita.

Boki

pre 8 godina

Ovaj Covic ne moze a da ne laze.
Boban Marjanovic u Zvezdi tri godine? Potpisao ugovor 2013??
Banalna, nebitna stvar a opet mora da je doradi???

Objektivan

pre 8 godina

Igrao 2013-te, 2014-te i 2015-te ... Ovo su tri godine a sta ti doradjujes ne znam ... Ovo nije doradjivanje nego jednostavno racunjanje ... jedan, dva i tri !
(Slobodan, 16. maj 2015 11:53)

Slaba ti matematika, Boban igra za KK Crvena Zvezda Telekom pocevsi od sezon2013/2014 i sezonu 2014/2015 sto je dve godine.