Nedelja, 03.05.2015.

23:57

Voriorsi dominantno do 1-0

Košarkaši Golden Stejt Voriorsa ubedljivo su savladali Memfis Grizlise 101:86 i poveli u polufinalu Zapada, NBA plej-ofa.

Izvor: AK

Voriorsi dominantno do 1-0 IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

40 Komentari

Sortiraj po:

nik

pre 8 godina

Svako ko je gledao tekmu video je da je Memfis solidno branio. Kari i Tompso, dva najbolja igraca, relativno zaustavljeni. Bogut i Grin napunjeni licnim greskama, ali kad nekog toliko hoce sut i zavrsi poluvreme sa SKORO 70% sutem iz igre (slovima SEDAMDESET) onda se protiv njega ne moze. Ja tvrdim da ce vec sledeca tekma biti mnogo izjednacenija jer nikog nije toliko s*alo dve tekme za redom.

Doktor Jay

pre 8 godina

@shazam

Grin uzima max lovu i to zasluzeno, potpisuju ga sigurno, vec se o tome prica. Za dve godine stupa na snagu ludacki ugovor o tv pravima i selery cap ide znatno gore sto znaci vise para za ugovore i znatno veci max ugovori generalno. Ko sledece sezone potpise takav ugovor bice manji od onih koji se budu tada potpisivali, dobra situacija za klubove, tako da ne verujem da ce ga ispustiti, mnogo im je bitan. Liju istice veliki ugovor i morali ponuditi i Barnsu novi jer mu istice ruki posle sledece sezone. On tek treba da pokaze sta zna a ima ogroman potencijal.
GS igra neverovatno lagano, ubedeljivo su najvise pokazali i u reg sezoni i u plej ofu, izgledaju kao sampioni. U svakom momentu izgleda kao da imaju rezerve da jos dodaju gas.
Mislim da osokoljeni Klipersi sada imaju vece sanse od Hjustona i da idu na GS sto bi bio spektakl. Generalno sada od svih ekipa sa zapada imaju najvise sansi protiv GS jos kad se na to doda netrepeljivost izmedju ova dva tima imamo zagarantovanu sjajnu seriju.

alen

pre 8 godina

mogu da pricaju ljudi koliko oce da je menfis bolji tim odkada je otisao rudi gay ali jesu malo sutra koliko je to bio ozbiljniji tim sa njim a sad bi bio u vrhuncu karijere u menfisu.mnogo je vise sirio odbranu protivnika i gasol i rendolf imali vise prostora sa njim 30% jaci, bez njega 40% slabiji.

crni_redstar

pre 8 godina

demarkus nelson,dzenkins,vilijams i nedovic svi igrali u golden stejt.to je zvezdina filijala.dobro napreduju.svaka cast.koga da uzmemo za sledecu sezonu pitanje je.

brdja

pre 8 godina

@(zre, 4. maj 2015 00:40)

Dzaba mu i da je vrhunski komentator kako ti kazes, ali kad on prenosi neku utakmicu ja gasim tv ili eventualno ide na mute ako mi je interesantnija utakmica. Lik ima toliko isfeminiziran glas, da sam sinoc imao utisak kao da se mazi u kabini sa Kovacicem dok su radili prenos.

A sto se tice Srdjana, i on je prsotina, lik toliko ubija sa nepotrebnim statistikama i anglicizmima. SK nema pravog kosarkaskog komentatora, a bogami ni fudbalskog. Sve neki priuceni, mozes misliti, Viskovic mi sad postao neki ekpert za fudbal a covek upropasti svaki derbi. Jedini su dobri u tenisu.

drvobradi

pre 8 godina

Memfis mora da nadje nacin da bolje brani spoljne igrace GS, kao i kako da postigne kos a da nije preko Randolfa i Gasola inace nema sta da trazi u ovoj seriji. Valjda ce igrati bolje kada se vrati Konli.
BTW, sinoc gledam tekmu i svaki puta kada Karter krene na ulaz mislim pazi sad kad skoci i pokida obruc ili u odbrani sad ce da skoci i zalepi coveka opusteno, kad ono cvrc. Pomalo tuzno, ali realnost je da je 2015 a ne 2002ga.

shazam

pre 8 godina

Odsustvo Konlija moze da se koristi kao opravdanje sto Memfis nije bio konkurentniji, kao i nekarakteristicno raspucani Drejmond Grin, ali ono sto ne mogu sebi da dopuste ako hoce da dobiju bar 1 utakmicu u ovoj seriji (a kamo li nesto vise), je da GS uspeva da bude egal u skoku i u broju izgubljenih lopti. Ako Memfis uspe ekipno da dominira u skoku (znaci ne samo Rendolf i Gasol), onda mogu da nametnu svoj ritam, uspore igru, oduzmu protivniku dosta poena iz kontre na koje bi inace racunali...u suprotnom i u ovom kolu ce neutralni pratiti uglavnom seriju Klipersa posto je GS previse dominantan. Mozda skacem pred rudu, ali mene zivo zanima sta ce biti sa Drejmond Grinom sledece sezone. On ce sigurno traziti maksimalni ugovor, a pitanje da li Golden Stejt to hoce i moze da mu obezbedi pored svih ostalih njihovih igraca koji daju dubinu ovoj sjajnoj ekipi, a koji su isto odigrali sezonu karijere. Pretpostavljam da bi Li i verovatno Barns mogli da budu trejdovani za neke pikove da bi se oslobodio prostor u salary cap-u.

Corleone

pre 8 godina

Neverovatno je kako igra Kari. Ono je potpuno ludilo, kakav je to talenat. I kakva lakoca igre, pa to nije normalno. Uzivanje je gledati takvog majstora.

zec

pre 8 godina

Bilo bi dobro za kosarku da GSW osvoji, nije nikada niko osvojio titulu igrajuci ovako. Bez gustera Conleya Memphis nema sanse, Calathes nije dovoljno dobar za startera u grckoj ligi, kako ce on protiv Curryja. Sa Mikom imaju neke, male sanse, jer su dosadni, tvrdi i dobri pod obrucem. I ja sam, kao i svi vidio finale zapada GSW-SAS, Paul je zavreo da dokaze da nije luzer i pogodio je jednom u zivotu bitne suteve. Svaka mu cast, strasno je odigrao i on i Griffin, ali dojam je da SAS ove godine nije bio onaj pravi, mozda su umorni ili stari ili sta vec. Sad Clippersi odjednom postaju ozbiljan igrac, pitanje je sta je s Paulom i povredom. GSW sigurno favorit na zapadu. Na istoku, po svoj logici bi sada Chicago trebao da bude favorit, ali nije, jer igraju toplo hladno. Serija sa Bucksima je tipican prikaz Chicaga ove godine. Mogu da dobiju 60 razlike, ali mogu i da upadnu u veliki problem, sa objektivno losijom ekipom.

UltraMs

pre 8 godina

Ne pamtim kad je neki tim bio ovako dominantan kao GSW.Apsolutno dominiraju u svim segmentima igre.Moje misljenje je da Kari mora da bude MVP,iako je i Harden fenomenalan igrac.

Fox

pre 8 godina

Jel ima neko informaciju sta je sa Srdjanom Radojevicem, i zasto ne prenosi? Onaj lik tako iritira. Prenosi englesku petu ligu u fudbalu i sad presao na NBA:-P Ili mozda vezbaju samo druge komentatore ili nesto drugo... Srdjan i Darko su ubedljivo najbolji za slusanje na SK.
Inace, Memfis bez Konlija ne moze da pridje GS, bice ciscenje bez njega. Nervira me Gasol i nacin na koji igra, odvratan stil. A onaj sut bez skoka je jedan od najruzniji koji sam video. Cak Deandre bez osecaja ima lepsi sut od njega :-)

JeRemija

pre 8 godina

Gledajući sinoćni meč stekao sam utisak da samo 2 ekipe mogu da se nose sa Voriorsima a to su Klipersi i Hjuston. Videćemo da li je ova utakmica pravi pokazatelj odnosa snaga Golden Stejta i Memfisa, koji ništa nije pokazao. Čak i kada se vrati Konli, ne vidim kako oni mogu da otkinu pobedu-dve...Nik Kalates i Beno Udrih?! Ma dajte molim vas. Još im samo fali Deljavedova i zabava je zagarantovana

Boston

pre 8 godina

Secate se sigurno komentara kada du neki pisali da ce GSW da ispadnu u prvoj rundi jos ako naletu na Oklahomu ispadaju sigurno jer su se kao ispucali. I Harden je izjavljivao da nisu jaki pa mu je onda Green lepo odgovorio. Ne moze se nikako slucajno stici do najveci broj pobeda u ligi i plus na zapadu. Mozda ce sada jos bolje igrati nego u regularnom delu. Ne navijam za njih, ali bilo bi mi drago da osvoje.

stefan

pre 8 godina

GS je nastavio gde je stao u regularnom toku sezone. Memfis bez Konlija nema sta da trazi, jer je razlika izmedju bekovskih linija dve ekipe - ogromna. Ofanzivno su Gasol i Rendolf superiorni, ali ih Bogut, Grin i Li kontrolisu, sasvim dovoljno da bekovska linija moze da reseta i pravi razliku. Igudala je u dzep stavio krila gostiju - Grina i Kartera.

bers0003

pre 8 godina

Nista bez bekova u zadnjih 25 godina u NBA. Pale se raja kako u Americi tako i kod nas u neki "grind" i teske centre.za razliku od izolacije (jedan igra, a cetvorica gledaju) sad sve zavisi od bekova i protoka lopte. Bez Konlija daj boze jedna pobjeda Memfisa....

Novosadjanin.

pre 8 godina

Kakva atomska kosarka Voriorsa na oba kraja terena...Prvi put sam ih gledao ove godine, i def su mi prvi favoriti. Bukvalno su se igrali sa jako ozbiljnom ekipom Memfisa. Lagano do +18, onda prikoce i tako u krug. Luda ekipa! Pre toga nisam verovao novinskim izvestajima o njihovoj dominaciji. Finale Voriors - Klivlend/Cikago.

meekeec

pre 8 godina

Mislim da Golden Stejt lagano osvaja prsten,jednostavno su prejaki...Gledao sam mec,sa takvom lakocom igraju svaki napad,zatrpavaju kos,uzivanje gledati...A Kari je cudo od igraca,kosarkaski Messi.
(simke, 04. maj 2015 00:01)

Kako mozes da kazes da lagano osvajaju prsten,pored 8 najboljih ekipa nba lige,plus nije im 10 vezani plej of nastup,do skoro su bili tim za napucavanje..vidi se da si gledao mec prvi put a verovatno i zadnji

ja

pre 8 godina

mislim da sam bio jasan kad sam rekao da onaj guster iz Ritopeka nema cemu da se nada, a to da ce Memfis usporiti mec i ici na centre je nemoguce, jer jedna ekipa ne moze da uspori tempo i druge

Zaljubljenik u sport

pre 8 godina

Memphins bez Conleya nema nikakve sanse, videcemo da li ce biti spreman za sledecu utakmicu, mada i sa njim je skoro nemoguce pobediti Warriorse u Oracle areni. Curry kao i uvek na visini zadatka, Green danas pokidao, Barnes,izuzetan veceras ma cela ekipa je slozna i svi ostavljaju srce na terenu. Mislim da su glavni favoriti za osvajanje naslova, ljudi, pogledajte samo kako igraju lepu napadacku kosarku, a i odbrana im je na visokom nivou. Zelim da sledece utakmice budu bar malo zanimljivije, jer su Warriorsi veceras pokazali da su ipak kvalitetniji tim, ali videcemo, playoff je, sve je moguce!

LeBranko

pre 8 godina

Pobediti Memfis 15 razlike u plej of utakmici nije mala stvar. Veoma dominantna ekipa je Golden Stejt ove godine. Odlicna kosarka. (Okej, 04. maj 2015 00:04)

Memfis kako je igrao, bilo je zalosno. U najmanju ruku dosadna utakmica. Pobednik se znao vec na pocetku i posle je GS samo odrzavao prednost. Mislim da GS uopste nije odigrao neku dobru kosarku. U napadu su bili dobri, ali u odbrani su bili losi. Previse lakih poena i unistavala ih je centarska linija Memfisa. Nadam se da ce sledeci prenos biti zanimljiviji i ocekujem prenose Klivlend-Cikago jer ce tu biti prave kosarke.

VuleNS

pre 8 godina

Sledeća utakmica će biti mnogo izjednačenija, Memfis će sigurno spustiti tempo i opet ići na centre koji su danas imali solidnu utakmicu. Ipak najveći problem je odsustvo pleja koji kreira napade tj Konlija, jako loše u tom delu igre. I Alen će verovatno veći deo meča biti na Kariju. Svakako je Golden Stejt veliki favorit.

Otelo Hanter

pre 8 godina

Iako ne igra Konli,koji je extremno dobar igrac,tok utakmice je ocekivan.
Jednoatavno ova ekipa GSW je toliko siroka da je to neverovatno.
Nekad Barbosa,nekad Spejts ,nekad Livingston iskoce pored standardnih zvezda tima.
Ispadanjem San Antonia nema ko da izbaci ovu ekipu.

simke

pre 8 godina

Mislim da Golden Stejt lagano osvaja prsten,jednostavno su prejaki...Gledao sam mec,sa takvom lakocom igraju svaki napad,zatrpavaju kos,uzivanje gledati...A Kari je cudo od igraca,kosarkaski Messi.

melo

pre 8 godina

Navijam u ovoj seriji za Memfis ali i sa i bez Mike JRa je veoma tesko izbaciti ovakav GSW. Sa pola gasa ti ubace preko 100... Ne moze Memfis da trckara sa njima treba mec da se uvede u spor ritam i u neku tucu

simke

pre 8 godina

Mislim da Golden Stejt lagano osvaja prsten,jednostavno su prejaki...Gledao sam mec,sa takvom lakocom igraju svaki napad,zatrpavaju kos,uzivanje gledati...A Kari je cudo od igraca,kosarkaski Messi.

VuleNS

pre 8 godina

Sledeća utakmica će biti mnogo izjednačenija, Memfis će sigurno spustiti tempo i opet ići na centre koji su danas imali solidnu utakmicu. Ipak najveći problem je odsustvo pleja koji kreira napade tj Konlija, jako loše u tom delu igre. I Alen će verovatno veći deo meča biti na Kariju. Svakako je Golden Stejt veliki favorit.

Otelo Hanter

pre 8 godina

Iako ne igra Konli,koji je extremno dobar igrac,tok utakmice je ocekivan.
Jednoatavno ova ekipa GSW je toliko siroka da je to neverovatno.
Nekad Barbosa,nekad Spejts ,nekad Livingston iskoce pored standardnih zvezda tima.
Ispadanjem San Antonia nema ko da izbaci ovu ekipu.

Zaljubljenik u sport

pre 8 godina

Memphins bez Conleya nema nikakve sanse, videcemo da li ce biti spreman za sledecu utakmicu, mada i sa njim je skoro nemoguce pobediti Warriorse u Oracle areni. Curry kao i uvek na visini zadatka, Green danas pokidao, Barnes,izuzetan veceras ma cela ekipa je slozna i svi ostavljaju srce na terenu. Mislim da su glavni favoriti za osvajanje naslova, ljudi, pogledajte samo kako igraju lepu napadacku kosarku, a i odbrana im je na visokom nivou. Zelim da sledece utakmice budu bar malo zanimljivije, jer su Warriorsi veceras pokazali da su ipak kvalitetniji tim, ali videcemo, playoff je, sve je moguce!

Corleone

pre 8 godina

Neverovatno je kako igra Kari. Ono je potpuno ludilo, kakav je to talenat. I kakva lakoca igre, pa to nije normalno. Uzivanje je gledati takvog majstora.

crni_redstar

pre 8 godina

demarkus nelson,dzenkins,vilijams i nedovic svi igrali u golden stejt.to je zvezdina filijala.dobro napreduju.svaka cast.koga da uzmemo za sledecu sezonu pitanje je.

zec

pre 8 godina

Bilo bi dobro za kosarku da GSW osvoji, nije nikada niko osvojio titulu igrajuci ovako. Bez gustera Conleya Memphis nema sanse, Calathes nije dovoljno dobar za startera u grckoj ligi, kako ce on protiv Curryja. Sa Mikom imaju neke, male sanse, jer su dosadni, tvrdi i dobri pod obrucem. I ja sam, kao i svi vidio finale zapada GSW-SAS, Paul je zavreo da dokaze da nije luzer i pogodio je jednom u zivotu bitne suteve. Svaka mu cast, strasno je odigrao i on i Griffin, ali dojam je da SAS ove godine nije bio onaj pravi, mozda su umorni ili stari ili sta vec. Sad Clippersi odjednom postaju ozbiljan igrac, pitanje je sta je s Paulom i povredom. GSW sigurno favorit na zapadu. Na istoku, po svoj logici bi sada Chicago trebao da bude favorit, ali nije, jer igraju toplo hladno. Serija sa Bucksima je tipican prikaz Chicaga ove godine. Mogu da dobiju 60 razlike, ali mogu i da upadnu u veliki problem, sa objektivno losijom ekipom.

JeRemija

pre 8 godina

Gledajući sinoćni meč stekao sam utisak da samo 2 ekipe mogu da se nose sa Voriorsima a to su Klipersi i Hjuston. Videćemo da li je ova utakmica pravi pokazatelj odnosa snaga Golden Stejta i Memfisa, koji ništa nije pokazao. Čak i kada se vrati Konli, ne vidim kako oni mogu da otkinu pobedu-dve...Nik Kalates i Beno Udrih?! Ma dajte molim vas. Još im samo fali Deljavedova i zabava je zagarantovana

Boston

pre 8 godina

Secate se sigurno komentara kada du neki pisali da ce GSW da ispadnu u prvoj rundi jos ako naletu na Oklahomu ispadaju sigurno jer su se kao ispucali. I Harden je izjavljivao da nisu jaki pa mu je onda Green lepo odgovorio. Ne moze se nikako slucajno stici do najveci broj pobeda u ligi i plus na zapadu. Mozda ce sada jos bolje igrati nego u regularnom delu. Ne navijam za njih, ali bilo bi mi drago da osvoje.

Fox

pre 8 godina

Jel ima neko informaciju sta je sa Srdjanom Radojevicem, i zasto ne prenosi? Onaj lik tako iritira. Prenosi englesku petu ligu u fudbalu i sad presao na NBA:-P Ili mozda vezbaju samo druge komentatore ili nesto drugo... Srdjan i Darko su ubedljivo najbolji za slusanje na SK.
Inace, Memfis bez Konlija ne moze da pridje GS, bice ciscenje bez njega. Nervira me Gasol i nacin na koji igra, odvratan stil. A onaj sut bez skoka je jedan od najruzniji koji sam video. Cak Deandre bez osecaja ima lepsi sut od njega :-)

Novosadjanin.

pre 8 godina

Kakva atomska kosarka Voriorsa na oba kraja terena...Prvi put sam ih gledao ove godine, i def su mi prvi favoriti. Bukvalno su se igrali sa jako ozbiljnom ekipom Memfisa. Lagano do +18, onda prikoce i tako u krug. Luda ekipa! Pre toga nisam verovao novinskim izvestajima o njihovoj dominaciji. Finale Voriors - Klivlend/Cikago.

UltraMs

pre 8 godina

Ne pamtim kad je neki tim bio ovako dominantan kao GSW.Apsolutno dominiraju u svim segmentima igre.Moje misljenje je da Kari mora da bude MVP,iako je i Harden fenomenalan igrac.

stefan

pre 8 godina

GS je nastavio gde je stao u regularnom toku sezone. Memfis bez Konlija nema sta da trazi, jer je razlika izmedju bekovskih linija dve ekipe - ogromna. Ofanzivno su Gasol i Rendolf superiorni, ali ih Bogut, Grin i Li kontrolisu, sasvim dovoljno da bekovska linija moze da reseta i pravi razliku. Igudala je u dzep stavio krila gostiju - Grina i Kartera.

drvobradi

pre 8 godina

Memfis mora da nadje nacin da bolje brani spoljne igrace GS, kao i kako da postigne kos a da nije preko Randolfa i Gasola inace nema sta da trazi u ovoj seriji. Valjda ce igrati bolje kada se vrati Konli.
BTW, sinoc gledam tekmu i svaki puta kada Karter krene na ulaz mislim pazi sad kad skoci i pokida obruc ili u odbrani sad ce da skoci i zalepi coveka opusteno, kad ono cvrc. Pomalo tuzno, ali realnost je da je 2015 a ne 2002ga.

melo

pre 8 godina

Navijam u ovoj seriji za Memfis ali i sa i bez Mike JRa je veoma tesko izbaciti ovakav GSW. Sa pola gasa ti ubace preko 100... Ne moze Memfis da trckara sa njima treba mec da se uvede u spor ritam i u neku tucu

shazam

pre 8 godina

Odsustvo Konlija moze da se koristi kao opravdanje sto Memfis nije bio konkurentniji, kao i nekarakteristicno raspucani Drejmond Grin, ali ono sto ne mogu sebi da dopuste ako hoce da dobiju bar 1 utakmicu u ovoj seriji (a kamo li nesto vise), je da GS uspeva da bude egal u skoku i u broju izgubljenih lopti. Ako Memfis uspe ekipno da dominira u skoku (znaci ne samo Rendolf i Gasol), onda mogu da nametnu svoj ritam, uspore igru, oduzmu protivniku dosta poena iz kontre na koje bi inace racunali...u suprotnom i u ovom kolu ce neutralni pratiti uglavnom seriju Klipersa posto je GS previse dominantan. Mozda skacem pred rudu, ali mene zivo zanima sta ce biti sa Drejmond Grinom sledece sezone. On ce sigurno traziti maksimalni ugovor, a pitanje da li Golden Stejt to hoce i moze da mu obezbedi pored svih ostalih njihovih igraca koji daju dubinu ovoj sjajnoj ekipi, a koji su isto odigrali sezonu karijere. Pretpostavljam da bi Li i verovatno Barns mogli da budu trejdovani za neke pikove da bi se oslobodio prostor u salary cap-u.

bers0003

pre 8 godina

Nista bez bekova u zadnjih 25 godina u NBA. Pale se raja kako u Americi tako i kod nas u neki "grind" i teske centre.za razliku od izolacije (jedan igra, a cetvorica gledaju) sad sve zavisi od bekova i protoka lopte. Bez Konlija daj boze jedna pobjeda Memfisa....

ja

pre 8 godina

mislim da sam bio jasan kad sam rekao da onaj guster iz Ritopeka nema cemu da se nada, a to da ce Memfis usporiti mec i ici na centre je nemoguce, jer jedna ekipa ne moze da uspori tempo i druge

brdja

pre 8 godina

@(zre, 4. maj 2015 00:40)

Dzaba mu i da je vrhunski komentator kako ti kazes, ali kad on prenosi neku utakmicu ja gasim tv ili eventualno ide na mute ako mi je interesantnija utakmica. Lik ima toliko isfeminiziran glas, da sam sinoc imao utisak kao da se mazi u kabini sa Kovacicem dok su radili prenos.

A sto se tice Srdjana, i on je prsotina, lik toliko ubija sa nepotrebnim statistikama i anglicizmima. SK nema pravog kosarkaskog komentatora, a bogami ni fudbalskog. Sve neki priuceni, mozes misliti, Viskovic mi sad postao neki ekpert za fudbal a covek upropasti svaki derbi. Jedini su dobri u tenisu.

LeBranko

pre 8 godina

Pobediti Memfis 15 razlike u plej of utakmici nije mala stvar. Veoma dominantna ekipa je Golden Stejt ove godine. Odlicna kosarka. (Okej, 04. maj 2015 00:04)

Memfis kako je igrao, bilo je zalosno. U najmanju ruku dosadna utakmica. Pobednik se znao vec na pocetku i posle je GS samo odrzavao prednost. Mislim da GS uopste nije odigrao neku dobru kosarku. U napadu su bili dobri, ali u odbrani su bili losi. Previse lakih poena i unistavala ih je centarska linija Memfisa. Nadam se da ce sledeci prenos biti zanimljiviji i ocekujem prenose Klivlend-Cikago jer ce tu biti prave kosarke.

Doktor Jay

pre 8 godina

@shazam

Grin uzima max lovu i to zasluzeno, potpisuju ga sigurno, vec se o tome prica. Za dve godine stupa na snagu ludacki ugovor o tv pravima i selery cap ide znatno gore sto znaci vise para za ugovore i znatno veci max ugovori generalno. Ko sledece sezone potpise takav ugovor bice manji od onih koji se budu tada potpisivali, dobra situacija za klubove, tako da ne verujem da ce ga ispustiti, mnogo im je bitan. Liju istice veliki ugovor i morali ponuditi i Barnsu novi jer mu istice ruki posle sledece sezone. On tek treba da pokaze sta zna a ima ogroman potencijal.
GS igra neverovatno lagano, ubedeljivo su najvise pokazali i u reg sezoni i u plej ofu, izgledaju kao sampioni. U svakom momentu izgleda kao da imaju rezerve da jos dodaju gas.
Mislim da osokoljeni Klipersi sada imaju vece sanse od Hjustona i da idu na GS sto bi bio spektakl. Generalno sada od svih ekipa sa zapada imaju najvise sansi protiv GS jos kad se na to doda netrepeljivost izmedju ova dva tima imamo zagarantovanu sjajnu seriju.

meekeec

pre 8 godina

Mislim da Golden Stejt lagano osvaja prsten,jednostavno su prejaki...Gledao sam mec,sa takvom lakocom igraju svaki napad,zatrpavaju kos,uzivanje gledati...A Kari je cudo od igraca,kosarkaski Messi.
(simke, 04. maj 2015 00:01)

Kako mozes da kazes da lagano osvajaju prsten,pored 8 najboljih ekipa nba lige,plus nije im 10 vezani plej of nastup,do skoro su bili tim za napucavanje..vidi se da si gledao mec prvi put a verovatno i zadnji

alen

pre 8 godina

mogu da pricaju ljudi koliko oce da je menfis bolji tim odkada je otisao rudi gay ali jesu malo sutra koliko je to bio ozbiljniji tim sa njim a sad bi bio u vrhuncu karijere u menfisu.mnogo je vise sirio odbranu protivnika i gasol i rendolf imali vise prostora sa njim 30% jaci, bez njega 40% slabiji.

nik

pre 8 godina

Svako ko je gledao tekmu video je da je Memfis solidno branio. Kari i Tompso, dva najbolja igraca, relativno zaustavljeni. Bogut i Grin napunjeni licnim greskama, ali kad nekog toliko hoce sut i zavrsi poluvreme sa SKORO 70% sutem iz igre (slovima SEDAMDESET) onda se protiv njega ne moze. Ja tvrdim da ce vec sledeca tekma biti mnogo izjednacenija jer nikog nije toliko s*alo dve tekme za redom.

simke

pre 8 godina

Mislim da Golden Stejt lagano osvaja prsten,jednostavno su prejaki...Gledao sam mec,sa takvom lakocom igraju svaki napad,zatrpavaju kos,uzivanje gledati...A Kari je cudo od igraca,kosarkaski Messi.

meekeec

pre 8 godina

Mislim da Golden Stejt lagano osvaja prsten,jednostavno su prejaki...Gledao sam mec,sa takvom lakocom igraju svaki napad,zatrpavaju kos,uzivanje gledati...A Kari je cudo od igraca,kosarkaski Messi.
(simke, 04. maj 2015 00:01)

Kako mozes da kazes da lagano osvajaju prsten,pored 8 najboljih ekipa nba lige,plus nije im 10 vezani plej of nastup,do skoro su bili tim za napucavanje..vidi se da si gledao mec prvi put a verovatno i zadnji

brdja

pre 8 godina

@(zre, 4. maj 2015 00:40)

Dzaba mu i da je vrhunski komentator kako ti kazes, ali kad on prenosi neku utakmicu ja gasim tv ili eventualno ide na mute ako mi je interesantnija utakmica. Lik ima toliko isfeminiziran glas, da sam sinoc imao utisak kao da se mazi u kabini sa Kovacicem dok su radili prenos.

A sto se tice Srdjana, i on je prsotina, lik toliko ubija sa nepotrebnim statistikama i anglicizmima. SK nema pravog kosarkaskog komentatora, a bogami ni fudbalskog. Sve neki priuceni, mozes misliti, Viskovic mi sad postao neki ekpert za fudbal a covek upropasti svaki derbi. Jedini su dobri u tenisu.

Otelo Hanter

pre 8 godina

Iako ne igra Konli,koji je extremno dobar igrac,tok utakmice je ocekivan.
Jednoatavno ova ekipa GSW je toliko siroka da je to neverovatno.
Nekad Barbosa,nekad Spejts ,nekad Livingston iskoce pored standardnih zvezda tima.
Ispadanjem San Antonia nema ko da izbaci ovu ekipu.

Fox

pre 8 godina

Jel ima neko informaciju sta je sa Srdjanom Radojevicem, i zasto ne prenosi? Onaj lik tako iritira. Prenosi englesku petu ligu u fudbalu i sad presao na NBA:-P Ili mozda vezbaju samo druge komentatore ili nesto drugo... Srdjan i Darko su ubedljivo najbolji za slusanje na SK.
Inace, Memfis bez Konlija ne moze da pridje GS, bice ciscenje bez njega. Nervira me Gasol i nacin na koji igra, odvratan stil. A onaj sut bez skoka je jedan od najruzniji koji sam video. Cak Deandre bez osecaja ima lepsi sut od njega :-)

LeBranko

pre 8 godina

Pobediti Memfis 15 razlike u plej of utakmici nije mala stvar. Veoma dominantna ekipa je Golden Stejt ove godine. Odlicna kosarka. (Okej, 04. maj 2015 00:04)

Memfis kako je igrao, bilo je zalosno. U najmanju ruku dosadna utakmica. Pobednik se znao vec na pocetku i posle je GS samo odrzavao prednost. Mislim da GS uopste nije odigrao neku dobru kosarku. U napadu su bili dobri, ali u odbrani su bili losi. Previse lakih poena i unistavala ih je centarska linija Memfisa. Nadam se da ce sledeci prenos biti zanimljiviji i ocekujem prenose Klivlend-Cikago jer ce tu biti prave kosarke.

nik

pre 8 godina

Svako ko je gledao tekmu video je da je Memfis solidno branio. Kari i Tompso, dva najbolja igraca, relativno zaustavljeni. Bogut i Grin napunjeni licnim greskama, ali kad nekog toliko hoce sut i zavrsi poluvreme sa SKORO 70% sutem iz igre (slovima SEDAMDESET) onda se protiv njega ne moze. Ja tvrdim da ce vec sledeca tekma biti mnogo izjednacenija jer nikog nije toliko s*alo dve tekme za redom.

Zaljubljenik u sport

pre 8 godina

Memphins bez Conleya nema nikakve sanse, videcemo da li ce biti spreman za sledecu utakmicu, mada i sa njim je skoro nemoguce pobediti Warriorse u Oracle areni. Curry kao i uvek na visini zadatka, Green danas pokidao, Barnes,izuzetan veceras ma cela ekipa je slozna i svi ostavljaju srce na terenu. Mislim da su glavni favoriti za osvajanje naslova, ljudi, pogledajte samo kako igraju lepu napadacku kosarku, a i odbrana im je na visokom nivou. Zelim da sledece utakmice budu bar malo zanimljivije, jer su Warriorsi veceras pokazali da su ipak kvalitetniji tim, ali videcemo, playoff je, sve je moguce!

JeRemija

pre 8 godina

Gledajući sinoćni meč stekao sam utisak da samo 2 ekipe mogu da se nose sa Voriorsima a to su Klipersi i Hjuston. Videćemo da li je ova utakmica pravi pokazatelj odnosa snaga Golden Stejta i Memfisa, koji ništa nije pokazao. Čak i kada se vrati Konli, ne vidim kako oni mogu da otkinu pobedu-dve...Nik Kalates i Beno Udrih?! Ma dajte molim vas. Još im samo fali Deljavedova i zabava je zagarantovana

VuleNS

pre 8 godina

Sledeća utakmica će biti mnogo izjednačenija, Memfis će sigurno spustiti tempo i opet ići na centre koji su danas imali solidnu utakmicu. Ipak najveći problem je odsustvo pleja koji kreira napade tj Konlija, jako loše u tom delu igre. I Alen će verovatno veći deo meča biti na Kariju. Svakako je Golden Stejt veliki favorit.

Novosadjanin.

pre 8 godina

Kakva atomska kosarka Voriorsa na oba kraja terena...Prvi put sam ih gledao ove godine, i def su mi prvi favoriti. Bukvalno su se igrali sa jako ozbiljnom ekipom Memfisa. Lagano do +18, onda prikoce i tako u krug. Luda ekipa! Pre toga nisam verovao novinskim izvestajima o njihovoj dominaciji. Finale Voriors - Klivlend/Cikago.

crni_redstar

pre 8 godina

demarkus nelson,dzenkins,vilijams i nedovic svi igrali u golden stejt.to je zvezdina filijala.dobro napreduju.svaka cast.koga da uzmemo za sledecu sezonu pitanje je.

alen

pre 8 godina

mogu da pricaju ljudi koliko oce da je menfis bolji tim odkada je otisao rudi gay ali jesu malo sutra koliko je to bio ozbiljniji tim sa njim a sad bi bio u vrhuncu karijere u menfisu.mnogo je vise sirio odbranu protivnika i gasol i rendolf imali vise prostora sa njim 30% jaci, bez njega 40% slabiji.

ja

pre 8 godina

mislim da sam bio jasan kad sam rekao da onaj guster iz Ritopeka nema cemu da se nada, a to da ce Memfis usporiti mec i ici na centre je nemoguce, jer jedna ekipa ne moze da uspori tempo i druge

zec

pre 8 godina

Bilo bi dobro za kosarku da GSW osvoji, nije nikada niko osvojio titulu igrajuci ovako. Bez gustera Conleya Memphis nema sanse, Calathes nije dovoljno dobar za startera u grckoj ligi, kako ce on protiv Curryja. Sa Mikom imaju neke, male sanse, jer su dosadni, tvrdi i dobri pod obrucem. I ja sam, kao i svi vidio finale zapada GSW-SAS, Paul je zavreo da dokaze da nije luzer i pogodio je jednom u zivotu bitne suteve. Svaka mu cast, strasno je odigrao i on i Griffin, ali dojam je da SAS ove godine nije bio onaj pravi, mozda su umorni ili stari ili sta vec. Sad Clippersi odjednom postaju ozbiljan igrac, pitanje je sta je s Paulom i povredom. GSW sigurno favorit na zapadu. Na istoku, po svoj logici bi sada Chicago trebao da bude favorit, ali nije, jer igraju toplo hladno. Serija sa Bucksima je tipican prikaz Chicaga ove godine. Mogu da dobiju 60 razlike, ali mogu i da upadnu u veliki problem, sa objektivno losijom ekipom.

bers0003

pre 8 godina

Nista bez bekova u zadnjih 25 godina u NBA. Pale se raja kako u Americi tako i kod nas u neki "grind" i teske centre.za razliku od izolacije (jedan igra, a cetvorica gledaju) sad sve zavisi od bekova i protoka lopte. Bez Konlija daj boze jedna pobjeda Memfisa....

Boston

pre 8 godina

Secate se sigurno komentara kada du neki pisali da ce GSW da ispadnu u prvoj rundi jos ako naletu na Oklahomu ispadaju sigurno jer su se kao ispucali. I Harden je izjavljivao da nisu jaki pa mu je onda Green lepo odgovorio. Ne moze se nikako slucajno stici do najveci broj pobeda u ligi i plus na zapadu. Mozda ce sada jos bolje igrati nego u regularnom delu. Ne navijam za njih, ali bilo bi mi drago da osvoje.

stefan

pre 8 godina

GS je nastavio gde je stao u regularnom toku sezone. Memfis bez Konlija nema sta da trazi, jer je razlika izmedju bekovskih linija dve ekipe - ogromna. Ofanzivno su Gasol i Rendolf superiorni, ali ih Bogut, Grin i Li kontrolisu, sasvim dovoljno da bekovska linija moze da reseta i pravi razliku. Igudala je u dzep stavio krila gostiju - Grina i Kartera.

melo

pre 8 godina

Navijam u ovoj seriji za Memfis ali i sa i bez Mike JRa je veoma tesko izbaciti ovakav GSW. Sa pola gasa ti ubace preko 100... Ne moze Memfis da trckara sa njima treba mec da se uvede u spor ritam i u neku tucu

UltraMs

pre 8 godina

Ne pamtim kad je neki tim bio ovako dominantan kao GSW.Apsolutno dominiraju u svim segmentima igre.Moje misljenje je da Kari mora da bude MVP,iako je i Harden fenomenalan igrac.

Corleone

pre 8 godina

Neverovatno je kako igra Kari. Ono je potpuno ludilo, kakav je to talenat. I kakva lakoca igre, pa to nije normalno. Uzivanje je gledati takvog majstora.

shazam

pre 8 godina

Odsustvo Konlija moze da se koristi kao opravdanje sto Memfis nije bio konkurentniji, kao i nekarakteristicno raspucani Drejmond Grin, ali ono sto ne mogu sebi da dopuste ako hoce da dobiju bar 1 utakmicu u ovoj seriji (a kamo li nesto vise), je da GS uspeva da bude egal u skoku i u broju izgubljenih lopti. Ako Memfis uspe ekipno da dominira u skoku (znaci ne samo Rendolf i Gasol), onda mogu da nametnu svoj ritam, uspore igru, oduzmu protivniku dosta poena iz kontre na koje bi inace racunali...u suprotnom i u ovom kolu ce neutralni pratiti uglavnom seriju Klipersa posto je GS previse dominantan. Mozda skacem pred rudu, ali mene zivo zanima sta ce biti sa Drejmond Grinom sledece sezone. On ce sigurno traziti maksimalni ugovor, a pitanje da li Golden Stejt to hoce i moze da mu obezbedi pored svih ostalih njihovih igraca koji daju dubinu ovoj sjajnoj ekipi, a koji su isto odigrali sezonu karijere. Pretpostavljam da bi Li i verovatno Barns mogli da budu trejdovani za neke pikove da bi se oslobodio prostor u salary cap-u.

drvobradi

pre 8 godina

Memfis mora da nadje nacin da bolje brani spoljne igrace GS, kao i kako da postigne kos a da nije preko Randolfa i Gasola inace nema sta da trazi u ovoj seriji. Valjda ce igrati bolje kada se vrati Konli.
BTW, sinoc gledam tekmu i svaki puta kada Karter krene na ulaz mislim pazi sad kad skoci i pokida obruc ili u odbrani sad ce da skoci i zalepi coveka opusteno, kad ono cvrc. Pomalo tuzno, ali realnost je da je 2015 a ne 2002ga.

Doktor Jay

pre 8 godina

@shazam

Grin uzima max lovu i to zasluzeno, potpisuju ga sigurno, vec se o tome prica. Za dve godine stupa na snagu ludacki ugovor o tv pravima i selery cap ide znatno gore sto znaci vise para za ugovore i znatno veci max ugovori generalno. Ko sledece sezone potpise takav ugovor bice manji od onih koji se budu tada potpisivali, dobra situacija za klubove, tako da ne verujem da ce ga ispustiti, mnogo im je bitan. Liju istice veliki ugovor i morali ponuditi i Barnsu novi jer mu istice ruki posle sledece sezone. On tek treba da pokaze sta zna a ima ogroman potencijal.
GS igra neverovatno lagano, ubedeljivo su najvise pokazali i u reg sezoni i u plej ofu, izgledaju kao sampioni. U svakom momentu izgleda kao da imaju rezerve da jos dodaju gas.
Mislim da osokoljeni Klipersi sada imaju vece sanse od Hjustona i da idu na GS sto bi bio spektakl. Generalno sada od svih ekipa sa zapada imaju najvise sansi protiv GS jos kad se na to doda netrepeljivost izmedju ova dva tima imamo zagarantovanu sjajnu seriju.