Četvrtak, 30.04.2015.

16:17

KLS suspendovala Partizan!

Košarkaška lige Srbije suspendovala je Partizan zbog neizmirenih finansijskih obaveza.

Izvor: B92

KLS suspendovala Partizan! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

346 Komentari

Sortiraj po:

Mirko

pre 8 godina

Mene ovakve vijesti raduju najviše zbog Tegeltije. A Partizanu ne želim gašenje, naprotiv. Želim im jedno 15 godina agonije i pročišćenja, pa povratak u veliko društvo. Ipak je to institucija. Bila nevaljala, ali biće opet dobra.
(Toni, 1. maj 2015 18:13)
-------------------
Samo se ti nadaj i zamisli zelju.I ovo ce se jednom juce zvati.
uzivajte dok vam je gazda premijer.Cim ode vlast otici cete i vi u zaborav.

Davor Djikanovic

pre 8 godina

Ne znam zasto zvezdasi ovo komentarisu kad ovo nije Zvezda nego Partizan, a koliko znam Crvena Zvezda ne postoji kao kosarkaski klub to je FMP. Hvala

o da

pre 8 godina

@ Nikola, 1. maj 2015 10:29

E druze ovako, sve smo mi to imali, ali je to Partizan unistio sa svojim velikim magom na celu.
Ulagalo se u kosarku podosta u Srbiji, evo malog podsetnika: FMP od Nikolica i Askrabica pa narednih 10 god, pogledaj na sta danas lici. Vojvodina, Kibu Stjuart, Redzi Frimen, Vanja Plisnic i ta generacija, pogledaj ih danas, igraju im deca za 200e jer bolje ne mogu. Seti se Leskovca, ulagalo je Zdravlje, nisu bili nesto ali su imali ok ekipu i vruc teren gde si morao da se namucis da dobijes a da li danas uopste imaju klub? Borac Cacak sa Stepandicem, bila je to dobra i kvalitetna liga... I za kraj Hemofarm, koliko su ulagali godinama, napravili najlepsi centar u Srbiji, imali nekoliko god ekipu uz rame Partizanu ako ne i bili bolji ali dzaba je sve to druze kada je ALAVI Partizan i veliki mag morao svaku titulu da uzme, jer boze moj, sramota je da klub iz nekog tamo Vrsca igra EL a veliki Partizan ne. I ko je posle svega lud da baca pare u bunar ni za sta??? Znaci sve smo imali, unisteno.
I ja bih voleo da to opet bude tako, ali ne vidim nacin kako i ko ce to da podigne.

Toni

pre 8 godina

Mene ovakve vijesti raduju najviše zbog Tegeltije. A Partizanu ne želim gašenje, naprotiv. Želim im jedno 15 godina agonije i pročišćenja, pa povratak u veliko društvo. Ipak je to institucija. Bila nevaljala, ali biće opet dobra.

Nikola

pre 8 godina

Ja kao zakleti zvezdas mogu samo da budem izuzetno tuzan zbog ove vesti. Bez jakog Partizana nema ni jake Zvezde. Daj Boze da se i ostali kosarkaski centri uzdignu pa da imamo i jak Metalac, Megu, Konstantin, Vojvodinu, da se iz pepela uzdignu i Kraljevo, Cacak... Imacemo i jaku srpsku kosarku jer to je ono sto je bitno. Mladi igraci ce moci da se razvijaju. Pravi primer je Zvezda ove godine, jake utakmice u Evroligi su samo doprinele razvitku Kaline, Bobija, Mitrovica... Mnogo vise nego sto su Will i Djenka napredovali... A to ce tek da se vidi u reprezentaciji... Zato puno srece Partizanu ali i svim ostalim klubovima i naravno neka uvek pobedi najbolji... Zvezda, naravno...

dulebrdja

pre 8 godina

blago vama grobarima kad su vam drugi krivi za opljackani partizan...

a da pogledate malo u svoje redove? cisto da nam se vratite i da kosarka ne bude dosadna, kao sto ste vi godinama prizeljkivali da bude (samo u vasu "korist")

Andrej77

pre 8 godina

Evo ja kao Zvezdas se slazem da nas treba izbaciti iz fudbalske lige.. Svima po zasluzi. Vi bi trebalo da se pitate gde su pare od 20 godina realne dominacije u basketu a ne da krivite diletanta Vucica sto su vam dugovi katastrofalni (njega treba kriviti za bukvalno sve ostalo). Uostalom, dobro se secam 10 godina plavih radikalskih zastava na jugu i istoku JNA! To je vasa ekipa..

Svete

pre 8 godina

u istom danu,KK Partizan zabrana,a FK czbgtelekomdiva 5 milki od Gazproma.Slučajno??Naravno da nije...ovo je Srbija među šljivama..laku noć!
(divac, 30. april 2015 20:36)

Laku noć i tebi...

Lepo spavaj...


Ako možeš....
(DedaMiloje, 30. april 2015 21:26)


Zasto ne bi lepo spavao ??? Hoces da kazes da si ti 15 godina imao nocne mora ? Uuu pa to onda znaci da ti nisi nacisto sam sa sobom, ili gresim ?

Sta te boli uvo ovaj projekat ce da traje jos mozda godinu dana i onda ces da trazis novi klub za koji ces da navijas!

ferdinand

pre 8 godina

Bravo ferdinande, crvena zvezda petokraka nema nista sa komunistima bas kao ni Partizanova na amblemu. 
Sacuvaj nas Boze od neznalica i naprdenjaka.
(neutralan, 30. april 2015 22:56)

Niti sam naprednjak, niti crvena petokraka menja sustinu ko je osnovao CZV a ko Partizan. Kontas? Ne radi se o simbolima. Sacuvaj nas Boze bukvalista.

Gorstak79

pre 8 godina

Ne shvatam Zvezdaše. Sada kada ste toliko dominantni, umesto da želite da Partizan opstane i da im vratite za celu decceniju vi vičete katanac. Koliko treba da budeš glup pa da želiš da nema Partizana ni rivalstva ni derbija?????!?
Naravno ne mislim da svi navijači žele ovo ali oni glupavi će se naći u ovom komentaru i daće mi minuse. Za kraj, ne trebaju mi ni plusevi.
(neutralan, 30. april 2015 21:42)

poenta cele price je....pamti pa vrati...e vidis te stvari se sad desavaju...

aj ponovo

pre 8 godina

idemoooo, Covketova grupa jase, strah da se dominacija Partizana kojim slucajem ne dao bog ne nastavi sada se i prakticno ispoljava.

Covke overava titulu sampiona Srbije, tako dugo prizeljkivanu svih ovih godina od strane limenih. Pa zar je moguce da se i posle pobede u ABA ligi i pored tako dominantnih igraca i dalje plasite?

Sto se mene tice Partizan ni ne mora vise da igra ove godine, nema sta kome da dokazuje. Eto im Konstantin, FMP i kompanija pa neka igraju prvenstvo.
(Dinkovski, 30. april 2015 16:27)

Ma idite gde god hoćete...veoma je zanimljivo da je sve nebitno kad ste slabi i kada sudije koliko-toliko sude pošteno...sada kukate..ko vam je kriv...što ste verovali da je prošla sezona uspešna...ove godine neverovatna razlika u kvalitetu između bivše institucije i Zvezde...sramota je da bilo ko to osporava...od 7 utakmica mogli ste da dobijete Zvezu 7 puta,zar ne..što niste...držao vas Čović

*bane*

pre 8 godina

* IMATE PARE ....SAMO OD TOLIKO PRODATIH IGRAČA MORA DA IMA !! A SPONZOR NIS ......AKO NEMA, ONDA, SE ZAPITAJTE MEĐU SOBOM ....GDE SU NOVCI ..I KO VAS JE OD VAŠIH OPLJAČKAO ....!!!

Stjepana Supanca 15a, vaša je adresa!

pre 8 godina

Sad i mi da prodamo grb i ime, nastupamo kao KK Partizan donja Grdelica i puj pike ne vaze dugovi. Ali nismo isti.
(sofronije, 30. april 2015 16:47)

Pevac, ne postoji "gornja" i "donja" Grdelica, samo Grdelica.
A za ostalo se slažem.

Batko

pre 8 godina

Znam da te boli FMP ali to neces doziveti,nudjeno je nama isto to sto ste vi uradili ali Grobari ne prodaju veru za veceru,svetinja je svetinja i bodrice se isto i u Evroligi i u beton ligi
(KK Jedini Prvak Srbije, 30. april 2015 21:46)

Onda se spremi za beton

Miki

pre 8 godina

20 titula za redom i onda katanac prve sledece sezone kad nema titule? Kako je to moguce, gde su novci od prethodnih godina? Nije valjda Dule iz inata skidao sako, a nema novca da plati? Nista mi nije jasno, samo sigurno znam da za nasu kosarku nece valjati katanac za Partizan kao sto nije valjalo dok je samo Partizan vladao. Zdrav rivalitet podize kvalitet igre.

Rajko

pre 8 godina

partizan...
sintelon
ICN
galenika
mobtel
EPS
mts
zepter
igokea
Neki se mozda i ne secaju reklama iz doba Mirka Marjanovica, "Sponzori sampiona" i onda se izredjaju sve drzavne firme...tad ste cutali?
Bilo vam lepo...mislili trajace vecno, mogu vam reci i da je trajalo.
Nastavio Tadic, pa Dacic i Ruzic...
Pa dosta je!!!
(Spale, 30. april 2015 19:20)

Milosevic, Kostunica, Djindjic... trajalo je to malo duze komsija. A za to vreme Zvezda dobijala gotovo isto para ko i Partizan i? Nista. Na kraju ostade samo 15 miliona duga koji je ista ta drzava preko svojih udbasa izbrisala ko gumicom. Partizan dave za 7% te sume, zbog poreza.
Znas, gleda se prvo u svoje dvoriste. Nikada Zvezda nije ostala bez podjednako jakih sponzora i drzavnog novca. Seti se plejade amerikanaca pa menjanje skupih trenera svakih dva tri meseca, sta mislis odakle?
Idi raduje se prvoj ABA tituli. Ili je mozda treca? Ko ce ga znati.

Stanislav

pre 8 godina

Predlazhem da se Gospodinu ispati plata od 400000 evra gogishnja(od kojih para neznam),a dotichni da se bavi umetnichnim slikama.
Ej bre ko je ovde lud?400000 evra za njega a mi treba da platimo da bi klub opstao?

neutralan

pre 8 godina

Gresis sinak, silno gresis. CZV nije nikad bio Titov, komunisticki klub, tako da nema blizanca, zato sto su CZV osnovali beogradski studenti i tadasnja srpska mladez. Partizan ima svoje komunisticke, Titoisticke blizance, ali u republikama bivse SFRJ.
(ferdinand, 30. april 2015 18:38)

Bravo ferdinande, crvena zvezda petokraka nema nista sa komunistima bas kao ni Partizanova na amblemu.
Sacuvaj nas Boze od neznalica i naprdenjaka.

Monarhista

pre 8 godina

Grobari su od jula govorili cekajte april,cekajte maj....eto docekasmo a oni sad suzama oce opet da navuku poplave u Srbiji...ko Boga vas molim sad vi cekajte juli,avgust pa se iskukajte ko ljudi bar godina da bude rodna:-)))

Пјер Де Кубертен

pre 8 godina

Партизан је као жаба у кључалој води.Полако се кува, то и не примећује али и даље задовољно крекеће иако се крај приближава.

Nolan

pre 8 godina

(sns pink zvezda idea informer, 30. april 2015 20:11)

Nesrećo, nema te sile koja bi meni ogadila košarku osim Duleta i njegovih metoda stvaranja pritiska.
A ova blokada je rezultat politike vašeg kluba prema igračima, politike "dodjem ti, javiću ti se"...

blejica22

pre 8 godina

324
Umjesto sto ovdje pljujete po Zvezdi i drzavi bolje vam je zapitajte se gdje su pare?Bili ste dominantni deceniju a dinara nemate..dakle ?
(Rajko, 30. april 2015 16:46)

Ma o kojim parama pricate vise, nisu to milioni kao u fudbalu, gde za nekog Vojislava Stankovica dobijes milion evra, a u basketu za najboljeg centra u evroligi (Pekovica) dobijes 900 000 evra, a te pare odu na putovanja, hale, plate, kazne itd dok si rekao keks... Sramota je da klub kao sto je kk Partizan se tako unistava...

carponmonkey

pre 8 godina

"Platite kaznu i igrajte košarku, sve ovo vas je i dovelo tu gde jeste.(DedaMiloje, 30. april 2015 20:20)"

A sta je vas dovelo do 18 miliona evra duga? Kada vi platite svoje... Ali 100%, a ne 2.5%.

KK Jedini Prvak Srbije

pre 8 godina

@da dozivim da tegeltija u emisiji kaze partizan beograd pa nek budu ponovo prvaci ako treba
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (beli, 30. april 2015 21:25)


Znam da te boli FMP ali to neces doziveti,nudjeno je nama isto to sto ste vi uradili ali Grobari ne prodaju veru za veceru,svetinja je svetinja i bodrice se isto i u Evroligi i u beton ligi

Šavija Alonso

pre 8 godina

Mislim da je sve jasno - ako znamo kako nas je tretirala KLS prošle sezone i za šta smo sve kažnjavani, dok se s druge strane nekima opraštaju milioni, mislim da je vreme da kažemo "Dosta". KK Partizan treba da napusti srpsku ligu.

neutralan

pre 8 godina

Ne shvatam Zvezdaše. Sada kada ste toliko dominantni, umesto da želite da Partizan opstane i da im vratite za celu decceniju vi vičete katanac. Koliko treba da budeš glup pa da želiš da nema Partizana ni rivalstva ni derbija?????!?
Naravno ne mislim da svi navijači žele ovo ali oni glupavi će se naći u ovom komentaru i daće mi minuse. Za kraj, ne trebaju mi ni plusevi.

DedaMiloje

pre 8 godina

u istom danu,KK Partizan zabrana,a FK czbgtelekomdiva 5 milki od Gazproma.Slučajno??Naravno da nije...ovo je Srbija među šljivama..laku noć!
(divac, 30. april 2015 20:36)

Laku noć i tebi...

Lepo spavaj...


Ako možeš....

srkiboy82

pre 8 godina

(sns pink zvezda idea informer, 30. april 2015 20:11)_Ne, niko vama ne želi da se ugasite ili rasformirate za razliku od vas. Ovo je samo reakcija na vaše ponašanje prethodnih godina. Sećaš se vaše pesmice Kur.a umire .... Mi znamo da takva liga ni u fudbalu ni u košarci ne vredi ničemu. Ali vama koji ste zadojeni mržnjom prema Zvezdi to ne vredi objašnjavati.

DedaMiloje

pre 8 godina

Zvezda ne duguje pare Super ligi u fudbalu, alo. Slazem se da je strasno sto duguju tolike pare ali mesate babe i zabe. I Partizan duguje u fudbalu 15, a u kosarci 4 miliona pa nisu zbog toga suspendovani. Ovo je skroz druga prica.
(sasha, 30. april 2015 18:39)

Nema tu mozga druže, skače se po naredjenju. Svaka čast za komentar, u centar.

potop

pre 8 godina

2007.,grobari u zabludi,nevera, 30. april 2015 19:25)

Ti ako imas toliko godina da nekome budes otac(oslovljavas sa sine) treba da se zabrines za svoje zdravlje. Izgradjene i stabilne licnosti ne pisu takve komentare i zive kvalitetan zivot. Svadjas se sa decom, ili si klinac ili odrastao covek koji je emocionalno ostao na nivou deteta od 11 godina, Strasno.

goxi

pre 8 godina

Sine gde si ti video da jedan klub drugome moze biti
sponzor???Gde,ajde navedi samo jedan primer????
Igokea nije preduzece pa da se reklamira preko
Partizana ili da mu bude sponzor,zato ne lupaj!!!
Dodik je ugrabio odlicnu priliku da za male pare
fuzionise svoj seoski klub sa slavnim Partizanom,i to je
sva istina!
Uostalom,sve ti je fino rekao tvoj predsednik Danilovic
"mi smo sad jedan klub,naglasavam posmatrajte nas
kao jedan klub!".
Ako je tebi trolovanje to sto sam ti iznio cinjenice i
dokaze,onda stvarno imas problem sa percepcijom
realnosti,decace!
(igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto
2007.,grobari u zabludi,nevera, 30. april 2015 19:25)

Igokea je preduzece, nemoj vise da se blamiras, tebi je krivo sto ste se vi ugasili a mi nismo

muamua

pre 8 godina

et igokeja.... i sta kazes IZNIO---e moj majstore Partizan je isti klub ISTI sponzor je menjan...ali vi imate dva kluba od kojih jedan zamrznut...a drugi je promenio statut pred kraj godine gde ipak pise da sve nasledjuje FMP...
Da li imas ijedan dokaz osim onoga iz novina da od 2007 Partizan ne postoji----nemas...nemas i zato si dosadan...plus sta znaci IZNIO

Milenko Tepic

pre 8 godina

Молили смо Павловића да се врати, човек нас угасио...
(Хк БАСК Бгд, 30. april 2015 16:29)

Zvezdas, dobar si. KK Partizan nije KK Crvena Zvezda da se ugasi, o tome samo vi mozete da mastate.

Zee

pre 8 godina

Sto se mene tice Partizan ni ne mora vise da igra ove godine, nema sta kome da dokazuje. Eto im Konstantin, FMP i kompanija pa neka igraju prvenstvo.
(Dinkovski, 30. april 2015 16:27)

A što se nas tiče Zvezda neka igra KLS sa juniorima, eto toliko je bitna. Neka je osvoji Mega, taman fin dodatak za CV ovih igrača što im pumpaju statistiku. Tužno ali eto jedini nazovi značaj tog smehotresa od lige je prepucavanje navijača.

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 8 godina

Košarkaška lopta preskočila je Drinu u dva pravca! Partizan iz Beograda i Igokea iz Aleksandrovca potpisali su juče ugovor o poslovnoj i sportskoj saradnji, kojim će SE FUZIONISATI, iako će nastaviti takmičenja u svojim ligama. 
Ekipe će na dresovima u svim takmičenjima logo Partizan Igokea i Igokea Partizan, imaće zajednički Upravni odbor, prostorije, razmenjivaće igrače bez obeštećenja, a u planu je i izgradnja hale. 
Ugovor su na stadionu crno-belih potpisali predsednik Partizana Predrag Danilović i predsednik Igokee i premijer Republike Srpske Milorad Dodik. 
- Celo Sportsko društvo stoji iza ovog sporazuma, koji je značajan na mnogo načina. Ovo je tek početak. Da naglasim, nas sada treba posmatrati KAO JEDAN KLUB. Čim nam obaveze dozvole, ići ćemo u Republiku Srpsku. Finansijski problemi nisu prestali da postoje, ali će biti znatno lakše rešavati ih zajednički - rekao je Danilović. 
Dodik je istakao da klubovi imaju svoje ambicije i da mu je drago što će Partizan sada moći da se posveti isključivo košarci i da juriša na uspehe u Evropi. 
- Naša ambicija je da uđemo u NLB ligu, a Partizan može da se vrati svojoj osnovnoj delatnosti - košarci. Inicijativa za SPAJANJEM je obostrana i sada je ovo zajednička briga. Formalno, pravno imaćemo JEDNU upravu - kaže Dodik. 
Upravni odbor imaće šest članova, a predsednik će ostati Danilović, dok će Dodik biti počasni predsednik. Sastav odbora još nije poznat i biće objavljen u narednih nekoliko dana, dok se budu usklađivali statuti i pravilnici klubova. 

Sole pamet drugima,a vec 8 dugih i tuznih godina navijaju za drugi klub,i to iz druge drzave!!

Zlatko

pre 8 godina

(sovuljaga, 30. april 2015 17:00)


(ja, 30. april 2015 17:16)

Momci, da li vi znate šta ste napisali? Ako se dobija 300.000 za osvajanje, kako kaže prvi, i ako košarka nije profitabilan sport, kako kaže drugi, zašto onda npr Željko Obradović ima 2-3 miliona po sezoni? Da je ovaj drugi napisao “nije profitabilan sport kao fudbal” pa čovek i da se složi. Ali da uopšte nije profitabilan sport, to su priče za malu decu. Kolike budžete imaju samo ekipe koje su se plasirale među najboljih 8?Zbog čega ti timovi imaju tolike budžete ako se za osvajanje dobija samo 300.000? Zbog čega ti timovi imaju tolike budžete ako košarka nije profitabilan sport? Zbog čega je veliki novac u igri ako nije profitabilno? Jeste, Željko je bio Bog u Atini, zato što nije profitabilno, nego eto, svidelo mu se tamo pa je resio da pokaže svoje znanje. Da ne budem pogrešno shvaćen, Željko zaslužuje svaki evrić iz ugovora, ali eto, gazde su lude i davale su mu blanko ček iako sve to nije profitabilno. Dajte ljudi, budite malo ozbiljni. Samo upotrebite logiku. Ako je 4 miliona najmanji budžet u EL, kako onda za osvajanje može da se dobija samo 300.000? Zašto je Bogdanović otišao u Fener? Zar “nije profitabilno” nema isto značenje i u Srbiji i u Turskoj? I zbog napretka u karijeri ali i zbog finansijske ponude. Zašto mu gazde daju toliki ugovor ako nije profitabilno? Pobednik EL sigurno uzima manje nego pobednik LŠ, ali uzima mnogo više od onih neprofitabilnih 300.000.

divac

pre 8 godina

u istom danu,KK Partizan zabrana,a FK czbgtelekomdiva 5 milki od Gazproma.Slučajno??Naravno da nije...ovo je Srbija među šljivama..laku noć!

Алое

pre 8 godina

Ало!

Па, докле о поређење с Звездом?!

Да, Звезда је државни пројекат,

да финансира је из јавних предузећа,

да, има условну лиценцу,

да, има две адресе...

Али какве то везе има с Партизаном?!

Па и Раднички је угашен, што не би и клуб са адресом у Загребу?


10 узастопних титула? Па и Обилић је узео једну... зна се како у оба случаја.

Лустрација мора и у спорту!

Abolirani predsednik

pre 8 godina

1. taj Partizan koji je bio sinonim za kosarku ne postoji vise,ovo je Igokea partizan
2. kosarka se igrala i pre Igokee partizan,igrace se i posle
3. da li mislite da ste Bogom dati,pa da ne morate nikad nista da plćatite!?Ni porez,ni kazne,ni plate igracima,ni halu,ni struju,ni grejanje,nista??

Pravda!!Suspendujmo Igokeu partizan do kraja sezone!!!Bravo KLS!!!
(igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera, 30. april 2015 18:30)

Ovoj bolesti nema leka.
(Abolirani predsednik, 30. april 2015 18:57)

Vama grobaro igokejcima je istina bolest???Zasto mrzite istinu???
A da,vi ste oni koji podrzavaju lazi i spinovanja coveka koji prebija sudije i davi svoje igrace...
Pogledaj sine istini u oci,pa ce za tvoju bolest(laz) mozda biti leka!
p.s. hvala sto si iznio argumente kojima si dokazao da nisam u pravu;)
bitno da si prvo posegnuo za uvredom...to dovoljno govori koliko sam u pravu i kako si nemocan!
(igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera, 30. april 2015 19:34)

Tebi da dokazujem!? Ne pada mi na pamet da bilo šta dokazujem zamlatama koje nemaju pametnijeg posla nego da ostavljaju po 100 komentara u istom debilnom fazonu. Ne znam samo kako ti admini objavljuju sve te komentare, ti mora da si botčina.

muamua

pre 8 godina

@mrs bre...ja ne znam sta ti pricas ja sam citao tvoj komentar i odgovorio ti...ti si rekao da 15godina nema izvestaja i ja sam ti rekao da odes na apr i videces da lazes...

Vz

pre 8 godina

Ало!Па, докле о поређење с Звездом?!Да, Звезда је државни пројекат, да финансира је из јавних предузећа,да, има условну лиценцу,да, има две адресе...Али какве то везе има с Партизаном?!Па и Раднички је угашен, што не би и клуб са адресом у Загребу?10 узастопних титула? Па и Обилић је узео једну... зна се како у оба случаја.Лустрација мора и у спорту!
(Алое, 30. april 2015 20:14)
Slazem se apsolutno da ne bi trebalo da se poredimo sa zvezdom. Mi smo veliki sampioni, sa pregrst titula i nagrada medju kojima je i titula prvaka evrope. Ekip koja je izbacila ozbiljnu kolicinu vrhunskih trenera i igraca. Medju njima i najtrofejnijeg evropskog trenera svih vremena. Takodje NBA i Evropske zvezde, osvajace svetskih i evropskih prvenstava. Zvezda je vrlo pristojan klub, ali imajuci u vidu da je u istoj zemlji gde i KKP, nema srece da postane nesto vise od toga. KKP se nalazi na adresi Humska 1. To se lako da proveriti. crvena zvezdeabeograd sta god je sa adresom u zelezniku, sto vi ne zelite da priznate. Pogledajte kartu sledeci put kada je kupite za utakmicu. Pa da, zamisli, trebalo bi kupiti kartu pa videti. Vodite se politikom 1000 puta izgovorena laz postaje istina. Nije ni cudo, to ste naucili od svoje "legende severa". Nekome su legende Zeljko Obradovic, Aleksandar Djordjevic, Vlade Divac, Predrag Danilovic....nekome nebojsa covic...aposlutno ne zelim da se poredimo sa vama!!! To je preozbiljna uvreda za KKP i njegove rezultate i legende! Poredite se sa cedevitom, vrsnjaci!

sns pink zvezda idea informer

pre 8 godina

kao grobar ja bih iskreno voleo da istupimo iz lige i rasformiramo se na par godina jer bismo onda i panterima ogadili kosarku kad ne bi imali s kim da igraju... prosecna poseta u ligi bi bila rodbina + 50 do 100 ljudi, zvezda bi drala konstantin i crnokosu, liga bi bila amaterska a igokea, kum, deda miloje, bodibond i batko bi ostali bez sendvica... pa kad vlast shvati sta je partizan za srpsku kosarku molice nas da se vratimo.

PARTIZAN GOSPODSKI KLUB

pre 8 godina

GOSPODO ZVEZDASI..JEDNO MORA DA VAM BUDE JASNO....KK PARTIZAN,NECETE PO REZULTATIMA STICI N I K A D A ...PRVAK EVROPE...F4.....F8.....F8....F8......I tako dalje ......

Kum

pre 8 godina

Zvezda ne duguje pare Super ligi u fudbalu, alo. Slazem se da je strasno sto duguju tolike pare ali mesate babe i zabe. I Partizan duguje u fudbalu 15, a u kosarci 4 miliona pa nisu zbog toga suspendovani. Ovo je skroz druga prica.
(sasha, 30. april 2015 18:39)

Niko da malo razmisli ili barem procita o cemu se radi, nego odmah teorije zavere i napadaju Zvezdu. Ludilo cisto.

Guliver

pre 8 godina

Na sta je spao KK Partizan, od nekada velikog kluba... Strasno. Poput Zvezde u fudbalu, klub je dotakao samo dno. Zvezda makar ima armiju navijaca, KK Partizanu ne gine gasenje... Tuga.

Dule

pre 8 godina

Kada je zvezda bila u najgorim problemima, kada je dugovala milione igracima, dobavljacima, ligi, kada su joj plenili koseve sa otvorenih terena, nije pominjana kazna kao sada Partizanu. covic je pustio korenje svuda. Partizan je bez ikakve veze kaznjen za tucu prosle godine u finalu, nije bilo dosta samo novcano da se kazni nego je igrao i bez publike dve utakmice. Svi znamo kako se to zavrsilo, isto ce biti i na kraju ove godine.

Kum

pre 8 godina

@kum, batko, bodibond30 komentara? nadmasio si samog sebe danas... zasluzuzio si bar dva sendvica!
(roto kos - neroj zeleznika, 30. april 2015 19:00)

O gospode...

MRS more!

pre 8 godina

@(slobinator, 30. april 2015 18:54)


Apsolutno se slazem, samo sto se moj komentar i odnosi na taj period od 2000-ite pa na ovamo, to bi bar trebalo da ti je bilo jasno.

goxi

pre 8 godina

Jos davne 2007. ste dali ime seoskoj Igokei koja ga je
prispojila uz svoje...a i grb takodje,ako ne verujes
slobodno pogledaj slike sa promocije te za vas kobne
2007. godine...Videces ISTI GRB Igokee partizan i
Partizan igokee!!!To dokazuje da je rec o jednom
klubu...
Naravno da nismo isti,hvala Bogu i roditeljima da nismo
grobaro igokejci!!!
(igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto
2007.,grobari u zabludi,nevera, 30. april 2015 18:26)

Auuu sta je ovo ljudi moji, ovakvo trolovanje i projektovanje svog realnog stanja na druge jos nisam video, igokea je sponzor legendo, a zvezda je zamrznuta, zaslepljen su mrznjom

nik sloter

pre 8 godina

Meni je jako zao decka koji se potpisuje kao igokea partizan.Upinje se iz petnih zila da dokaze kako smo mi jedno.Pa jesmo sta je tu sporno bratski klubovi.Boli,boli panteru!

euro liga

pre 8 godina

Umesto što bespotrebno gubite energiju u ''raspravama'' da li je Zvezda FMP i da li je Partizan Igokeja i...! Bolje je da se udruzite i pitate ko su ljudi koji su upropastili i pokrali Zvezdu i Partizan!!!

Spale

pre 8 godina

partizan...
sintelon
ICN
galenika
mobtel
EPS
mts
zepter
igokea
Neki se mozda i ne secaju reklama iz doba Mirka Marjanovica, "Sponzori sampiona" i onda se izredjaju sve drzavne firme...tad ste cutali?
Bilo vam lepo...mislili trajace vecno, mogu vam reci i da je trajalo.
Nastavio Tadic, pa Dacic i Ruzic...
Pa dosta je!!!

petarczv

pre 8 godina

Cekajte bre pa jel smo ugaseni ili nismo??? Stalno pricate da smo ugaseni da nismo zvezda a sad pisete kako i pored dugovanja nismo ugaseni i da nam drzava daje pare...hahahahah show sa vama dervisi

hours of love

pre 8 godina

KK PARTIZAN OPOZICIJA....BRAVO CRNO-BELI..SAD VAS JOS VISE VOLIM .......
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mare, 30. april 2015 19:10)

Opozicija koja preti novinarima?
Opozicija koja preti dinamitom?
Opozicija koja preti sudijama zivotom?

Kukala nam majka sa takvom opozicijom...

Dale

pre 8 godina

Samo za nepismene navijace...Igokea sponzor i saradnja dva kluba..Nismo prodavali grb,ime i veru kao vi....Jer mi smo najbolja kosarkaska publika u Evropi..FMP-Zvezda je trenutak ....

Batko

pre 8 godina

KO SE TUDJEM ZLU RADUJE, NEK SE SVOME NADA....SAMO NAPREDNO......
(Mirko, 30. april 2015 19:08)

Verovatno si još mlad, pa se ne sećaš vašeg likovanja 2010-2011.....izgleda da vam se to vratilo....

Aleks

pre 8 godina

Samo idite u arhivu vesti na b92 i nadjite vesti iz aprila 2009. godine i citajte vaše komentare kada je prvi put objavljen finansijski izveštaj da ja dug FK Crvena Zvezda oko 20 i nešto miliona. Tad ste likovali, postovali slike katanaca...

E pa evo sad jedan vama, zvec, zvec... Ode institucija.

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 8 godina

Auuu sta je ovo ljudi moji, ovakvo trolovanje i projektovanje svog realnog stanja na druge jos nisam video, igokea je sponzor legendo, a zvezda je zamrznuta, zaslepljen su mrznjom
(goxi, 30. april 2015 19:08)

Sine gde si ti video da jedan klub drugome moze biti sponzor???Gde,ajde navedi samo jedan primer????
Igokea nije preduzece pa da se reklamira preko Partizana ili da mu bude sponzor,zato ne lupaj!!!
Dodik je ugrabio odlicnu priliku da za male pare fuzionise svoj seoski klub sa slavnim Partizanom,i to je sva istina!
Uostalom,sve ti je fino rekao tvoj predsednik Danilovic "mi smo sad jedan klub,naglasavam posmatrajte nas kao jedan klub!".
Ako je tebi trolovanje to sto sam ti iznio cinjenice i dokaze,onda stvarno imas problem sa percepcijom realnosti,decace!

MRS more!

pre 8 godina

@mrs bre...na apr u delu finansijski izvestaji ubacis maticni broj partizana i imas sve izvestaje do 5 godina unazad...tako da ne lupas gluposti...ja kad ukucam vase maticne brojeve vidim da ste ili zaledjeni ili da ste fmp

@(muamua, 30. april 2015 18:08)


"Nije navedeno o kolikom dugu je reč, sem da srpski šampion dok ne isplati dug neće moći da nastavi domaće takmičenje".


Za pocetak mogao bi prvo da procitas ceo tekst, a ne samo komentare, evo ovde u ovom isecku ti lepo pise da nije navedeno kolika su dugovanja jer to niko ziv ni ne zna i to samo za kazne, a o ostalim dugovanjima tek i da ne govorimo i na kraju ako treba da biram kome cu vise da verujem da li tebi kao ostrascenom grobaru ili finansijskoj policiji onda tu JA bas kao i bilo ko drugi normalan vise nemam ama bas nikakvu dilemu.

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 8 godina

1. taj Partizan koji je bio sinonim za kosarku ne postoji vise,ovo je Igokea partizan  
2. kosarka se igrala i pre Igokee partizan,igrace se i posle  
3. da li mislite da ste Bogom dati,pa da ne morate nikad nista da plćatite!?Ni porez,ni kazne,ni plate igracima,ni halu,ni struju,ni grejanje,nista??  

Pravda!!Suspendujmo Igokeu partizan do kraja sezone!!!Bravo KLS!!! 
(igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera, 30. april 2015 18:30) 

Ovoj bolesti nema leka.
(Abolirani predsednik, 30. april 2015 18:57)

Vama grobaro igokejcima je istina bolest???Zasto mrzite istinu???
A da,vi ste oni koji podrzavaju lazi i spinovanja coveka koji prebija sudije i davi svoje igrace...
Pogledaj sine istini u oci,pa ce za tvoju bolest(laz) mozda biti leka!
p.s. hvala sto si iznio argumente kojima si dokazao da nisam u pravu;)
bitno da si prvo posegnuo za uvredom...to dovoljno govori koliko sam u pravu i kako si nemocan!

Trole

pre 8 godina

(igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera,30. april 2015 18:26)
Čuj ovog nesrećnika,hahaha, koja si ti sprdnja od čoveka,navijas za Fmp A lupaš gluposti o kontinentalnom šampionu. Nije lako biti delija A sad,odjednom,panter. Teško je to.

One night in May

pre 8 godina

KO SE TUDJEM ZLU RADUJE, NEK SE SVOME NADA....SAMO NAPREDNO......
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Mirko, 30. april 2015 19:08)

Eto, dosao djavo po svoje! Dok su dervisi Tadic i Dacic vedrili i oblacili radovali ste se sto njih dvojica gase nas klub - sad je djavo dosao po svoje!!

stanko

pre 8 godina

Naviklo to da ne plaća dok su im dugove opraštali zbog pritiska vlasti i dok su te iste vlasti plaćale kazne u Evroligi. E pa ne može više... Ako si mangup da praviš gluposti , budi mangup pa i plati za svoje gluposti.

sasha

pre 8 godina

Zvezda ne duguje pare Super ligi u fudbalu, alo. Slazem se da je strasno sto duguju tolike pare ali mesate babe i zabe. I Partizan duguje u fudbalu 15, a u kosarci 4 miliona pa nisu zbog toga suspendovani. Ovo je skroz druga prica.

Srbenda

pre 8 godina

Ne znam da li postoji bar 1 komentar grobara IKAD bez upotrebe reci "crvena zvezda". Ne lazem, prolistaj komentare pa ced videti. Na svaku vest o partizanu vise se prica o zvezdi nego o partizanu. Ne znam odakle ti kompleksi i to. Oduvek je partizan bio bolji u kosarci (izuzev ove godine)... Realno.

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 8 godina

Uzimam sezonsku kartu na jesen, šta god da bude sa kluba, makar ceo tim otišao, da pokažemo vođi našem da koliko god nas bude pokušavao uništiti da ćemo mi i dalje podržavati naš klub.
(Optimista, 30. april 2015 17:53)

Tako je brate moj tuzni i siromasni!!!I ja cu s tobom,svi cemo zajedno da pokazemo,kao sto ti rece,nasem vodji Dulou Vujosevicu da koliko god bude pokusavao unistiti nas klub,mi cemo ga i dalje podrzavati!!
Bravo za inicijativu!!!

muamua

pre 8 godina

@mrs bre...na apr u delu finansijski izvestaji ubacis maticni broj partizana i imas sve izvestaje do 5 godina unazad...tako da ne lupas gluposti...ja kad ukucam vase maticne brojeve vidim da ste ili zaledjeni ili da ste fmp

miki

pre 8 godina

nije lepo smejati se tudjoj nesreci...:-) grobari bilo Vam je smesno kad je nama pretilo gašenje...ja se ipak sada ne smejem,i iskreno mislim da srpska kosarka bez zvezde i partizana i nije kosarka...(aleksa, 30. april 2015 17:47)

A ko vas je slagao da niste ugaseni!

PARTIZAN BRAND OF EUROPE

pre 8 godina

PARTIZAN JE SIMBOL SRPSKE KOSARKE...A VI KOJI GA MRZITE NECETE MOCI DA UMANJITE TO...VI KOJI STE PRE 2 GODINE PRICALI DA VAS KOSARKA NE INTERESUJE....SRAMOTA.....

ferdinand

pre 8 godina

Hoce li biti veceras Tegeltijinog pokrivanja??? Ajd svi koji navijamo za CZV, da ga zovemo i samo da ga pitamo:"Kako si, Tegi, je l' nosis crni flor"? I nista vise :)))

NemanjaVac8

pre 8 godina

Što tako ne suspenduju Zvezdu u fudbalu? A, da..
(Milan, 30. april 2015 16:24)
...
Pa zato što Zvezda plati taj dug koji se trenutno traži. Ne radi se o ukupnom dugu. Znaš li kolike stotine miliona evra duguju razni evropski klubovi uključujući i one najveće...Ipak određene dugove moraju da isplate ili sleduje noga u zadnjicu. Isto važi i za Zvezdu i Partizan.

boban

pre 8 godina

Zadnjih 13 godina sve pokusavate da unistite,od Zvezde(nikada ),Hemofarma(uspeli ste u tome)Srpsku kosarku(na srecu niste) i evo sad je dosao kraj vrlo blizu.Sami sebe cete unistiti stoko.To vam je vas Dule uradio pa vi i dalje slepo za njim.Zbogom

Batko

pre 8 godina

Sta bih ja dao da sam navijac zvezde pa da mi se u ovakvim situacijama samo zamrzne klub, a grb i ime preda drugom i pravim se lud. Ali ja sam samo grobar...
(nikola, 30. april 2015 17:59)


....ko ti je kriv...

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 8 godina

Sad i mi da prodamo grb i ime, nastupamo kao KK Partizan donja Grdelica i puj pike ne vaze dugovi. Ali nismo isti.
(sofronije, 30. april 2015 16:47)

Jos davne 2007. ste dali ime seoskoj Igokei koja ga je prispojila uz svoje...a i grb takodje,ako ne verujes slobodno pogledaj slike sa promocije te za vas kobne 2007. godine...Videces ISTI GRB Igokee partizan i Partizan igokee!!!To dokazuje da je rec o jednom klubu...
Naravno da nismo isti,hvala Bogu i roditeljima da nismo grobaro igokejci!!!

kolee

pre 8 godina

@ Tony Soprano ovo nisu kazne za sako, te kazne je Dule platio, pa zar mislis da klub placa njegove kazne? Dule je uzeo od CSKA 2 miliona za raskid ugovora, mislis da mu posle toga klub placa kazne, ne kod nas to ne funkcionise tako!

zvezda ima 0 trofeja a fmp 2

pre 8 godina

Umjesto sto ovdje pljujete po Zvezdi i drzavi bolje vam je zapitajte se gdje su pare?Bili ste dominantni deceniju a dinara nemate..dakle ?
(Rajko, 30. april 2015 16:46)
Kad bi se malo bolje razumeo u kosarku znao bi da ona nije komercijalni sport i da su premije za ucesce u evroligi veoma male a novac od transfera smesan.

ferdinand

pre 8 godina

TITOVI BLIZANCI U SVIM SPORTOVIMA UGASITI ODMAH !!!
(komrenac, 30. april 2015 16:53)

Gresis sinak, silno gresis. CZV nije nikad bio Titov, komunisticki klub, tako da nema blizanca, zato sto su CZV osnovali beogradski studenti i tadasnja srpska mladez. Partizan ima svoje komunisticke, Titoisticke blizance, ali u republikama bivse SFRJ.

DedaMiloje

pre 8 godina

Platite to ne brukajte se. Dule opet pravi cirkus od početka. Uplatiće minut pre isteka roka, posle toga idu konferencije za štampu o ugnjetavanju i urušavanju institucije uz napade na sve što hoda. Čoveče pročitan si, ne pravi više sprdnju od naše košarke i ne izigravaj klovna.

slobinator

pre 8 godina

MRS more!, 30. april 2015 17:29)
zaboravio si kamingsa,stepa,mekejleba,gista,marića,bertransa,lovernja.predpostavljam da ove godine za sendviče igraju mačvan,pavlović,murić.kapa dole velikim legendama partizana,kići,praji,paspalju,divcu,daniloviću i najviše saletu.tada su stvarno bili najbolji i doneli su svima u srbiji puno radosti.međutim jasno je da su od 2000.te na ovamo grobari postali pravi državni projekat i da je 90% titula od tada partizan osvojio zahvaljujući velikom uplivu novca od strane države i raznim drugim pritiscima.dok su svi drugi propadali partizan se lagodno baškario ,ali eto čak ni 15 godina igranja evro-lige ni svi ti državni novci nisu od njega načinili solventan klub.dug je došao na naplatu i ne vidim šta je tu sporno?

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 8 godina

Sta bih ja dao da sam navijac zvezde pa da mi se u ovakvim situacijama samo zamrzne klub, a grb i ime preda drugom i pravim se lud. Ali ja sam samo grobar...
(nikola, 30. april 2015 17:59)

A zasto si se onda napravio lud 2007. godine i poceo da navijas za Igokeu partizan??????
A,licemeru??
Ah da,ti si samo grobaro igokejac...

Abolirani predsednik

pre 8 godina

1. taj Partizan koji je bio sinonim za kosarku ne postoji vise,ovo je Igokea partizan 
2. kosarka se igrala i pre Igokee partizan,igrace se i posle 
3. da li mislite da ste Bogom dati,pa da ne morate nikad nista da plćatite!?Ni porez,ni kazne,ni plate igracima,ni halu,ni struju,ni grejanje,nista?? 

Pravda!!Suspendujmo Igokeu partizan do kraja sezone!!!Bravo KLS!!!
(igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera, 30. april 2015 18:30)

Ovoj bolesti nema leka.

PLACI MOLI TU POMOCI NEMA

pre 8 godina

Jugoslavija vise ne postoji pa bi konacno bio red da se kao relikt iz proslosti ugasi vec jednom i taj JSDP koji je godinama unazad kao vestacka tvorevina na silu odrzavan u zivotu finansiranjem od strana gradjana Srbije ciji on klub nikada nije ni bio, realno gledano Srbija je mala i ekonomski siromasna drzava da bi mogla da placa i ovakve strane elemente i podvale, ZATO SAMO ZVEZDA!!!

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 8 godina

Partizan je sinonim za kosarku. Nepravda. Suspendujmo KLS.
(ang, 30. april 2015 16:45)

1. taj Partizan koji je bio sinonim za kosarku ne postoji vise,ovo je Igokea partizan
2. kosarka se igrala i pre Igokee partizan,igrace se i posle
3. da li mislite da ste Bogom dati,pa da ne morate nikad nista da platite!?Ni porez,ni kazne,ni plate igracima,ni halu,ni struju,ni grejanje,nista??

Pravda!!Suspendujmo Igokeu partizan do kraja sezone!!!Bravo KLS!!!

Karaburac

pre 8 godina

Voleli biste vi panteri da smo igokea,vizura ili fmp ,jel da ?
E pa nece da moze. Idemo u beton ligu ako treba ali to necete docekati.
Sad uzivajte pod sapom druga Covica,mi cemo se snaci nekako.

Vz

pre 8 godina

Sad i mi da prodamo grb i ime, nastupamo kao KK Partizan donja Grdelica i puj pike ne vaze dugovi. Ali nismo isti.@(sofronije, 30. april 2015 16:47)Pa i niste isti, vi ste igokejci vec nekoliko godina! ahahaha
(KRIGER, 30. april 2015 17:32)
Samo tebi i slicnim maloumnicima je ovo smesno. Mada da, imajuci u vidu da ne znas ni za koji klub navijas, ovo moras da radis da bi ti bilo lakse ;)

katanac taraba lokot

pre 8 godina

vidim po komentarima dervisa da ce opet da beze...kako volite da kazete nismo isti?...trinaest godina ste krali,tukli,otimali,pretili ali nikada nismo pobegli i znate sta i nismo isti..

petarczv

pre 8 godina

@mrs bre...na apr u delu finansijski izvestaji ubacis maticni broj partizana i imas sve izvestaje do 5 godina unazad...tako da ne lupas gluposti...ja kad ukucam vase maticne brojeve vidim da ste ili zaledjeni ili da ste fmp
(muamua, 30. april 2015 18:08)

I sta pise koliko ste duzni?

Pedja

pre 8 godina

Sad i mi da prodamo grb i ime, nastupamo kao KK Partizan donja Grdelica i puj pike ne vaze dugovi. Ali nismo isti.(sofronije, 30. april 2015 16:47)
To ste vec jednom uradili pre 7 godina sa Igokeom. Grb niste prodali jer to nece niko da kupi ali dugovi su nestali.

srkiboy82

pre 8 godina

Istog dana kada je najavljeno da Zvezda dobija 5 miliona. Sramota je koliko panteri nemaju sramote i ne zele da vide sta se radi Partizanu
(Paspalj, 30. april 2015 16:45)_ Da li si ti video šta se svih ovih godina radilo SD CZ? Jesi, ali si se pravio lud i naslađivao si se Zvezdinim mukama? Dug KK 16M, a FK 50M to ne vidiš. Vidim znaš koliko i dobijamo, a koliko ste vi dobijali? Ne znaš? Zapitaj se zašto ne znaš? Nama daje Gasprom, strana firma, ali vidim i to ti smeta, pa ajde opet teorija zavere. E moj franjevac, to se zove cinizam.

petarczv

pre 8 godina

Nemam reci za ovo... Fk Crvena Zvezda ima dug 50 i kusur miliona i potpisuje novi visemilionski ugovor, a Kk Partizan se suspenduje iz lige jer je Dule svukao sako? Jel moze neko normalan, ne ostrascen, neko ko nije bot, vec realno sagledava stvari da mi objaSni kako je ovo moguce u srpskom sportu?
(Miki, 30. april 2015 16:46)

Ti mislis da je ovo zbog sakoa? A trazis da ti neki neostrasceni navijac objasnjava?! Kad su nas gasili i kad je dule pricao da nije u interesu sporta da se pomogne zvezdi onda te nije zanimalo kako se to desava u srpskom sportu?! E licemerni li ste grobari ali sve se vraca sve se placa...

Monarhista

pre 8 godina

Ajd da pokusam ponovo jer moderatori ocigledno imaju problem kad je neko na strani ysd....isaplatice dulo to sve kad legnu pare od prodaje Akojona:-)))

nb

pre 8 godina

(igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera, 30. april 2015 16:50)
Dečko pozliće ti od silne mržnje. Uneredićeš se.

petarczv

pre 8 godina

"Licemerne, klubaške i pogrešne su priče da je spas za srpsku košarku spasiti Zvezdu, jer, sve je mnogo složenije"

Dusko Vujosevic 2. april 2011...

Zelim vam katanac

Dubinsky

pre 8 godina

Nije mi jasno zašto su dugovi Partizana i celokupno finansijsko stanje javna tajna.
(Aleksa, 30. april 2015 16:35)

Ne spinuj kao tvoj gospodar, javno je rekao Danilovic da se radi o 4 miliona evra.

James Bond

pre 8 godina

Što tako ne suspenduju Zvezdu u fudbalu? A, da..
(Milan, 30. april 2015 16:24)

Sto se zaustaviti samo na Zvezdi u fudbalu,vi ne dugujete jel'da,14-15 miliona eura,koliko besesa sve gomilama milonskih transfera igraca koje ste uporedo pravili? No,ovo je kosarka,zato nadji poredjenje u istoj.Ako krsis pravila i zato dobijas kaznu,red je da je platis ili snosis posledice a rezultat neplacanja se da videti,dakle suspenzija. Siguran sam da je i ovo deo Partizanovog "marketinga" jer nisu zeleli da plate da bi se narod primio na "drzava nas unistava" iako su KK Partizan sami pokrali ogradjujuci se o ugovore i transfere igraca. Nevidim nista sporno u ovoj odluci,jer kad dobijes kaznu za parkiranje,ili je platis ili dodju po tebe i odlezis par dana u zatvoru za istu (u ovom slucaju suspenzija jer zatvora nema).Nazalost,mora se konstatovati da je sramno sta su pojedinci iz svog kluba Partizana uspeli da urade sa klubom,bivsim prvakom evrope.15 godina evrolige,punih Pionira i Arena,drzavnih para,primata na domacoj sceni i gomile odlicnih igraca doveli su do ruba propasti.Sramno

petarczv

pre 8 godina

Vidi dervise u kojem su stepenu hipnoze?! Klub im u dugovima do guse usled katastrofalnog vodjenja kluba i kradje zvanicnika ali njima je i dalje neko drugi kriv....strasno

Dejanbg

pre 8 godina

Prvo da kopiram clan pravilnika po kojem je Partizan suspendovan jer vidim da ima "botova" koji pisu svakakve gluposti pre nego sto se informisu.

Clan 67:"Клубови су дужни да своје финансијске обавезе по основу одлука о новчаним казнама, као и све друге финансијске обавезе у вези са такмичењем – годишња чланарина према КЛС, извршавају у року од 10 (дана)од пријема фактуре. У противном, клуб ће бити суспендован. Евиденција о уплатама казни и чланарина је јавна. Исто важи и за играче, тренере и сва службена лица у вези са новчаним казнама које им је изрекао директор такмичења. Казне изречене појединцима клуба, плаћа клуб."

Dakle suspenzija je izrecena zbog ne placanja pridoslih obaveza prema KLS (verovatno kazni), koji je postupio prema pravilniku i izvrsio suspenziju KK Partizan. Zeleo bih da postavim nekoliko pitanja, ako neko zna nek odgovori:

1) Kako je moguce da Partizan posle toliko godina dominacije i igranja Evrolige, sponzora, nagrada, prodaje igraca, bude u tolikom minusu?
2) Zasto se krije stvarni dug Partizana?
3) Sta stvarno rade ljudi iz uprave Partizana sem sto igraju revijalne utakmice i jedino ih tada mozemo cuti i videti?
4) Uz duzno postovanje g. Vujosevicu za sve sportske uspehe i radosti koje nam je doneo, zasto se tolerise unistavanje ugleda Partizana kroz njegove konstantne vulgarne i nepromisljene nastupe?
5) Ukoliko vec postoji dug zasto ga namerno uvecavati kaznama? Ko time ista dobija?
6) Ko je odgovoran za lose poslovanje KK Partizan?

Makarido

pre 8 godina

Veliki sam Zvezdas, na Severu preko 10 godina, ali sto se tice KK, vise bih voleo poziciju Partizana.
NECU da mi nekakvi politicari i to nikakvi politicrai i ljudi budu na celu kluba. Kakve veze ima politika sa sportom?
Covicu, izlazi iz KK!

scout

pre 8 godina

Godinama ste ismevali Zvezdu zbog finansijskih problema, sada da pitam strucnjake KK Partizan gde su vam novci od visegodisnje dominacije? Pitajte svoju mecenu Dula davitelja kako to da nema para?

Ivan

pre 8 godina

Neko je ovde pitao kako Zvezda moze,a partizan ne moze. U kosarci koliko toliko stvari funkcionisu i moraju svi da se pridrzavaju pravila dok je u fudbalu raspad sistema. Sto se tice dugova,drzava je svima omogucila da se koliko stabilizuju ali moraju da urade odredjene stvari. Dok su jedni to uradili,drugi su mislili da ce to sve drzava sama da sredi.A kad drzava to nije uradila sad kuku lele,jadni mi. Sami ste krivi i treba traziti krivca u vasim redovima a ne optuzivati sve druge oko vas.

Tony Soprano

pre 8 godina

@ Miki

Nisam partizanovac ali pokušavam realno da gledam neke stvari. Smatram da kazne u vezi sakoa nisu na mestu ali isto tako mislim da pravila treba poštovati,kad mogu svi može i Dule. Niko nije i ne treba da bude iznad zakona. Čini mi se da pojedini navijači partizana za sve okrivljuju državu,pa čak i za svoje greške. Niko nije kriv partizanu što mu trener godišnje napravi 20000 evra kazni. Sportski pozdrav.

Pera Ždera

pre 8 godina

@ Miki

Avgust 2007. vec je Partizan to uradio sto i Zvezda 2011

http://sport.blic.rs/Fudbal/10966/Partizan-i-Igokea-jedan-klub

moze jos jednom, ali toliki novci od EL svih ovih godina su zavrsili u necijim dzepovima.

Slobodan

pre 8 godina

Auuuuu ... i to na dan osvajanja prve Zvezdine ABA titule !!! Nekom prsten nekom katanac za vecnu ljubav ... po zasluzi ! I nemojte se porediti sa Zvezdom ... Zvezda je Srpska ekipa !

sovuljaga

pre 8 godina

Rajko,ti izgleda gledas samo fudbal,e sad,nije ti kosarka fudbal,sve i da smo osvajali evroligu 5-6 puta za nju se dobije 300.000 evra!!!u ligi evrope fudbalskoj se za jedan neresen mec dobija toliko!kako ti mislis da se uzimaju pare u kosarci?svi amerikanci su imali ugovore na 1 sezonu!znaci otisli kao slobodni igraci.

MRS more!

pre 8 godina

Neko moze da duguje 60 miliona, nekome se oprosti dug od 20 miliona, neko ukrade pehar i kazne ga 2 nebitne utakmice. Sram vas bilo, jadni ste do bola.

@(gasprom je tu, 30. april 2015 16:27)


A neko nema zavrsne finansijske racun vec 15 godina unazad pa se uopste ni ne zna koliko duguje, ne dao im Bog da se uopste i sazna verujem da bi onda za ti cifru i sva dugovanja FK Real Madrida i FK Barselone, zajedno, bila presmesna za toliki minus koga ce otplacivati generacije i generacije nasih gradjana zbog tamo nekog Veselog, Vestermana, Akonja, Kinzija, sumnjive menadzere, direktore i ko zna koga sve jos da bi neko ko je 50godina bio iskomplaksiran mogao da se hvali time da je konacno uspeo da negde u necemu za malkice bude bolji od Zvezde!

*

pre 8 godina

Kakva zamena teza, niko vam ne trazi da platite 4 mil €„ vec samo kaznu (1.5 mil din) i mozete da igrate. FK Zvezda placa samo onoliko koliko joj traze da bi igrala. KK Zvezda ne duguje za kazne i porez, vec samo igracima i dobavljacima. I BEZ KUKANJA, muka nam je.

Pedja

pre 8 godina

Istog dana kada je najavljeno da Zvezda dobija 5 miliona. Sramota je koliko panteri nemaju sramote i ne zele da vide sta se radi Partizanu(Paspalj, 30. april 2015 16:45)
Zvezdi daje pare Ruska kompanija. Sta je tu sporno? Vi hocete da vam Vujosevic bude trener i zbog toga vas sponzorise samo drzava. Niko drugi nije lud da vam daje pare a Dule da ga bruka svojim ponasanjem. I Zvezda placa KLS sve sto traze kao i drugi klubovi. Drago mi je sto su pravila pocela da vaze i za vas.

Kum

pre 8 godina

Da sam na celu KK Partizan povukao bi se iz takmicenja pa neka igraju bez KK Partizan, mozda bi tada ovi iz Zeleznika osvojili titulu.Ovako uvek strepnja ma koliko da smo u buli.Ovo je atak na kosarkasku instituciju, klub, navijace i Srpsku kosarku u celini.

Ne secam se da ste KK Crvena Zvezda (ona prava) na ovaj nacin tretirali.
(Mirko, 30. april 2015 16:53)

Alo, vi dugujete KLS!!!! Zvezda je dugovala bankama i par igraca, a za njih postoji BAT. Ne mesajte babe i zabe, nego pitajte Duleta zasto nije platio kazne! Zvezda je svoje platila, i zato igra, a Partizan ne, iako je suma smesna.

Ne platite kazne, i onda vam je Zvezda kriva?? Da li vi cujete sami sebe? Ludilo...

kima

pre 8 godina

Zaboleo vas mnogo poraz u polufinalu kad vi i dalje pricate o Zvezdi, isto kao i dule....
Ljudi manite se Zvezde,i zapitajte se zasto su finansije partizana najcuvanija tajna u istoriji covecanstva?
Druga stvar, zasto nije placen smesno mali dug KLS-u (koji ce biti placen u minut do 12)?
Jos jedna u nizu psiho-igrica vaseg duleta, samo sto on nikako da ukapira da ih gubi sve cesce i sve deblji i deblji kraj izvlaci sam klub.

zagor

pre 8 godina

pa dobro umro je i tito i ajnstajn i tesla pa su svi sahranjeni onako dostojanstveno...tako da ako treba da umre partizan bolje i tako nego da pravimo nekog vampira od njega!!

Djokic

pre 8 godina

Svim ovim ovde koji govore ''Katanac'', ''ugasite ih'' i slicno, stvarno ljudi, vidi se da ste debelo isfrustrirani! Ja vasem klubu iskreno zelim da konacno osvoji taj trofej koji cekate svih ovih godina. Jasno mi je da volite svoj klub kako god da se on zvao, i da su vas godine suse ucinile nervoznim, ali ovo sto se radi Partizanu trenutno, je neverovatno, kosi se sa svim zakonima zdravog razuma, to svaki covek moze da vidi. Vodja ovim cini sebi medvedju uslugu, jer i Partizan ima svoju ogromnu armiju navijaca

ja

pre 8 godina

Umjesto sto ovdje pljujete po Zvezdi i drzavi bolje vam je zapitajte se gdje su pare?Bili ste dominantni deceniju a dinara nemate..dakle ?
(Rajko, 30. april 2015 16:46)

Ti moras da shvatis da kosarka nije profitabilni sport. Rezultati se novcano ne nagradjuju...

Marko Niš

pre 8 godina

Platiti kaznu i 100% ući u duel sa FMP-om i vratiti im za poraz u polufinalu ABA lige pa pravo po 14-tu titulu!!!
Grobari složno!!!

"Et des boyaux du dernier prêtre Serrons le cou du dernier roi." - Diderot

pre 8 godina

Ajd da pokusam ponovo jer moderatori ocigledno imaju problem kad je neko na strani ysd....isaplatice dulo to sve kad legnu pare od prodaje Akojona:-)))
(Monarhista, 30. april 2015 17:21)

Al' si pametan, kao i vid vlasti koju zagovaras...

Optimista

pre 8 godina

Uzimam sezonsku kartu na jesen, šta god da bude sa kluba, makar ceo tim otišao, da pokažemo vođi našem da koliko god nas bude pokušavao uništiti da ćemo mi i dalje podržavati naš klub.

Delija Banovo Brdo

pre 8 godina

Sad i mi da prodamo grb i ime, nastupamo kao KK Partizan donja Grdelica i puj pike ne vaze dugovi. Ali nismo isti.
(sofronije,

Care, dugove Zvezda otplacuje.Klub je u stanju mirovanja do 1.1.2017. Ugovor o reprogramu duga potpisan sa Poreskom upravom

nikola

pre 8 godina

Sta bih ja dao da sam navijac zvezde pa da mi se u ovakvim situacijama samo zamrzne klub, a grb i ime preda drugom i pravim se lud. Ali ja sam samo grobar...

ex DS

pre 8 godina

Veliki sam Zvezdas, na Severu preko 10 godina, ali sto se tice KK, vise bih voleo poziciju Partizana.
NECU da mi nekakvi politicari i to nikakvi politicrai i ljudi budu na celu kluba. Kakve veze ima politika sa sportom?
Covicu, izlazi iz KK!
(Makarido, 30. april 2015 17:12)

Tesko da si ti Zvezdas!

Monarhista

pre 8 godina

Ajd da pokusam ponovo jer moderatori ocigledno imaju problem kad je neko na strani ysd....isaplatice dulo to sve kad legnu pare od prodaje Akojona:-)))

petarczv

pre 8 godina

Cifra je milion ipo dinara, što je 12500 evra, eventualno i one kazne za sakoe i čarape, što bi sve ukupno bilo maksimalno 20 hiljada. 
To se dešava aktuelnom prvaku države a ostali su verovatno u mnogo većim problemima.
(translucent, 30. april 2015 16:56)

A ti si finansijski direktor partizana pa znas?!

mm

pre 8 godina

A zar oni nisu institucija,tj. zar ne treba KLS njima da plati da bi ucestovali u njoj. Isto kao sto se sudija Juras izvinjavao onom sto ga je tukao, isto kao sto je Andric trebao da se izvini Dulu sto ga je ovaj davio,isto kao sto je Kinsi trebao da se izvini sto nije hteo da igra povredjen itd. itd.

nevera

pre 8 godina

Nemam reci za ovo... Fk Crvena Zvezda ima dug 50 i kusur miliona i potpisuje novi visemilionski ugovor, a Kk Partizan se suspenduje iz lige jer je Dule svukao sako? Jel moze neko normalan, ne ostrascen, neko ko nije bot, vec realno sagledava stvari da mi objaSni kako je ovo moguce u srpskom sportu?
(Miki, 30. april 2015 16:46)


brate to ti je zivot...velikim i jacima se uvek popustalo, a kada si mali i jadan onda te gazi ko kako stigne

zigot

pre 8 godina

@"zasti ne suspenduju zvezdu u fudbalu"
kakve veze ima prva liga u fudbalu i prva liga u kosarci? jednoj je nadredjenja fiba, drugoj fifa.
i na kraju zvezda se u kosarci zbog dugova ugasila. zasto da se ne ugasi i partizan?

Zorz Pap

pre 8 godina

Au ljudi sta pisete. Partizan nije platio kazne jos od prosle godine za tucu, ubacivanje predmeta u teren itd.(iste ove kazne je imala i Zvezda). Ocigledno jedni nisu platili i nema tu nikakve zavere. Cak je sam Dule ranije rekao da nista nisu platili od kazni iz prosle godine.

Monarhista

pre 8 godina

Ako je Bajern dobio 900 milona od adidasa ...Zvrezda treba da dobije bar kao Salke od Gazproma oko 500...i nek se ne javljaju oni koji misle da je Salke i priblizno veliki klub lkao Zvezda...

Luke Babbitt gravedigger

pre 8 godina

Угасите их!
(veerghoen, 30. april 2015 16:38)

To je jedini način da tvoj otužni um nađe neku radost
16 godina bola i tuge te je pretvorilo u to što jesi

navijac

pre 8 godina

Umjesto sto ovdje pljujete po Zvezdi i drzavi bolje vam je zapitajte se gdje su pare?Bili ste dominantni deceniju a dinara nemate..dakle ?
(Rajko, 30. april 2015 16:46)

Kosarka bas i nije profitabilan sport, nema tu transfera od 7-8 miliona evra. EL nije bas izdasna kao liga sampiona, slaba je i para za TV prenose. A plate igraca nisu bas male. E sad pravo pitanje je odakle vama pare!? Koga ste to prodali, gde ste zaradili?

studenat

pre 8 godina

Posle polufinala kupa Nemacke u fudbalu, pitam se da nije Borusija drzavni klub. Pitam se, ne znam... Ali navijaci Bajerna se to nikada nece zapitati niti postavljati takva pitanja. Osim toga, pametnjakovici, da li ste nekada culi da veci i jaci optuzuje i kuka na manjeg i slabijeg? A?

Padre

pre 8 godina

Sve ove zlurade zvezdaše pitao bih protiv koga bi igrali da nema Partizana.Dobro, mogu da igraju, ali tada neće biti potrebe, da po kaznama igranja bez publike, jer ...!Ili bi se oni, kao mali Jovica igrali sami sa sobom!

KRIGER

pre 8 godina

Sad i mi da prodamo grb i ime, nastupamo kao KK Partizan donja Grdelica i puj pike ne vaze dugovi. Ali nismo isti.

@(sofronije, 30. april 2015 16:47)


Pa i niste isti, vi ste igokejci vec nekoliko godina! ahahaha

Gorstak79

pre 8 godina

Pa prava Czv je mogla da igra sa 16 miliona evra duga. Fk Czv igra sa dugom ko zna kolikim. Ne znam čemu stalno napadanje Partizana i stalno kazne.
(Korto, 30. april 2015 16:45)

pa ta prava zvezda je dugovala 16 miliona..ali dugovala igracima,poveriocima,bankama..fizickim licima....ne i KLS..e u tome je razlika...vi ne placate vujoseviceve i vase navijacke kazne zadnjih 15 god...nakupili se prijatelju..kad tad je moralo doci na naplatu..dok su drugi placali svoje kazne,vi ste se smejali..e sad se ti drugi smeju...

Kum

pre 8 godina

Kosarka bas i nije profitabilan sport, nema tu transfera od 7-8 miliona evra. EL nije bas izdasna kao liga sampiona, slaba je i para za TV prenose. A plate igraca nisu bas male. E sad pravo pitanje je odakle vama pare!? Koga ste to prodali, gde ste zaradili?
(navijac, 30. april 2015 17:23)

Na prvu: ulaznice i sponzori. I to je u cent navedeno, koliko ulaznica, i koji prihodi od toga. A ti se zapitaj zasto vase rukovodstvo poklanja sezonske Alkatrazu, i zasto niko ne zeli da vam bude sponzor.

kima

pre 8 godina

Posle ovakvih prljavstina nateraju coveka da navija za Cedevitu veceras. (skyrim, 30. april 2015 16:42)
Pa vi uvek i navijate za hrvatski klub,nije to nista cudno.

petarczv

pre 8 godina

Pa zvezda može jedino ovako da osvoji KLS, kad nema Partizana !
(milan, 30. april 2015 16:55)

Videli smo pre desetak dana xaxaxaxaxaxaxa oducili smo vas od kosarke

SASA

pre 8 godina

E moji GRobari...

Neka, i treba nam tako...
koliko od nas navija za partizan, a koliko za KK Dule?
I sad, kad je doslo do toga da se borimo za kvalifikacije za ABA Ligu, sad je opet kriva Zvezda, ili Vucic, drzava, "neki", svi drugi osim oni koji vode KK Partizan,... A ja bi da podsetim da to je nase ime, a ne KK Dule...
Ah, gde vam je vama pamet, a gde je nama novac???

aleksa

pre 8 godina

nije lepo smejati se tudjoj nesreci...:-) grobari bilo Vam je smesno kad je nama pretilo gašenje...ja se ipak sada ne smejem,i iskreno mislim da srpska kosarka bez zvezde i partizana i nije kosarka...

календар

pre 8 godina

Care, dugove Zvezda otplacuje.Klub je u stanju mirovanja do 1.1.2017. Ugovor o reprogramu duga potpisan sa Poreskom upravom
(Delija Banovo Brdo, 30. april 2015 17:22)

Живи били па видели. Доћи ће и та 2017. па ће се видети да ли се дуг смањио.

pan

pre 8 godina

Nađite vi pehar koji su vam olupali akademski obrazovani građani bez krivičnih prijava,
a za naše finansije ne brinite, preživela je institucija i veća zla od ovog današnjeg.

Nemanja

pre 8 godina

Hahahahahahahhahaha. Znaci i ovakvom timu Zvezde moraju da nameste titulu? Videli da ce izgubiti u fudbalu (koji je inace duzan 50 miliona evra pa ga niko ne suspenduje!!!!!!), pa makar u kosarci da osvoje trofej, makar i na silu. E strasno... KK Zvezda u stecaju, al ce fantomski klub sa slicnim imenom (koji je stacioniran na drugoj adresi), dobiti prvu titulu u istoriji, na klasicnu otimacinu...

Mirko

pre 8 godina

Da sam na celu KK Partizan povukao bi se iz takmicenja pa neka igraju bez KK Partizan, mozda bi tada ovi iz Zeleznika osvojili titulu.Ovako uvek strepnja ma koliko da smo u buli.Ovo je atak na kosarkasku instituciju, klub, navijace i Srpsku kosarku u celini.

Ne secam se da ste KK Crvena Zvezda (ona prava) na ovaj nacin tretirali.

Dinkovski

pre 8 godina

idemoooo, Covketova grupa jase, strah da se dominacija Partizana kojim slucajem ne dao bog ne nastavi sada se i prakticno ispoljava.

Covke overava titulu sampiona Srbije, tako dugo prizeljkivanu svih ovih godina od strane limenih. Pa zar je moguce da se i posle pobede u ABA ligi i pored tako dominantnih igraca i dalje plasite?

Sto se mene tice Partizan ni ne mora vise da igra ove godine, nema sta kome da dokazuje. Eto im Konstantin, FMP i kompanija pa neka igraju prvenstvo.

Miki

pre 8 godina

Nemam reci za ovo... Fk Crvena Zvezda ima dug 50 i kusur miliona i potpisuje novi visemilionski ugovor, a Kk Partizan se suspenduje iz lige jer je Dule svukao sako? Jel moze neko normalan, ne ostrascen, neko ko nije bot, vec realno sagledava stvari da mi objaSni kako je ovo moguce u srpskom sportu?

kolko ste miliona potrosili od dolaska tajkuna

pre 8 godina

Joj krivo,koliko se ljud se raduje tudjoj nesreci,kako tuzno... Nije bitno ko za koga navija,ovo postaje tolko bolestan odnos Partizan Zvezda da je to strasno :(

Edward Shevarnadze

pre 8 godina

Nemam reci za ovo... Fk Crvena Zvezda ima dug 50 i kusur miliona i potpisuje novi visemilionski ugovor, a Kk Partizan se suspenduje iz lige jer je Dule svukao sako? Jel moze neko normalan, ne ostrascen, neko ko nije bot, vec realno sagledava stvari da mi objaSni kako je ovo moguce u srpskom sportu? (Miki, 30. april 2015 16:46)
Tako što je Crvena Zvezda super, a Partizan ne!
p.s. neostrašćen je jedna reč ;-)

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 8 godina

Volim Partizan.
(Jimmy1980, 30. april 2015 16:23)

Što se nama žališ???

omakari abdul

pre 8 godina

hahajahahaaa,ajajajajajaja,doslo vreme za katanac,hahaaaaaahahahahahahahahahajajajajajwjwjaj,sta ce sada davitelj izjaviti,hahahahahahahahahahahahahahaha

translucent

pre 8 godina

Cifra je milion ipo dinara, što je 12500 evra, eventualno i one kazne za sakoe i čarape, što bi sve ukupno bilo maksimalno 20 hiljada.
To se dešava aktuelnom prvaku države a ostali su verovatno u mnogo većim problemima.

Korto

pre 8 godina

Pa prava Czv je mogla da igra sa 16 miliona evra duga. Fk Czv igra sa dugom ko zna kolikim. Ne znam čemu stalno napadanje Partizana i stalno kazne.

DraganO

pre 8 godina

smejurija, zvezda pre zamrzavanja bila duzna 16 miliona evra, niko je nije suspendovao.
(rango_unchained, 30. april 2015 16:32)

Drugovi partizani, dogovorite se da li je ova Zavezda koja igra JSL je ona Zavezda ili ova koju samo vi vidite, dakle ili je suspendovana vec ili nije.
Sami sebe ste ugasili, zaboravili ste kada je Zvezda zavrsavala utakmice sa 4 igraca u rosteru, ko je tada gurnuo Zvezdu u ambis, sto tada niste kukali, a da MOGLO VAM SE.
Jasno mi je da ste izgubljeni u svemiru, nema DV da se izjasni, da ne govorim o Tegeltiji nema ko vise da vam kaze sta da mislite, pa ste poceli sami da umisljate teorije zavere.
Zao mi je ali ipak je tako, ne osecam nikakvu empatiju prema vama i vasem klubu a za sve ostalo obratite te se vasem velikom guruu DV.

DedaMiloje

pre 8 godina

idemoooo, Covketova grupa jase, strah da se dominacija Partizana kojim slucajem ne dao bog ne nastavi sada se i prakticno ispoljava.

Covke overava titulu sampiona Srbije, tako dugo prizeljkivanu svih ovih godina od strane limenih. Pa zar je moguce da se i posle pobede u ABA ligi i pored tako dominantnih igraca i dalje plasite?

Sto se mene tice Partizan ni ne mora vise da igra ove godine, nema sta kome da dokazuje. Eto im Konstantin, FMP i kompanija pa neka igraju prvenstvo.
(Dinkovski, 30. april 2015 16:27)

A gde su pljačke svih ovih godina od strane Partizana, sad neka nam nek se igramo kad treba da se plati. A to što se mi vas plašimo imao si prilike da vidiš u ABA ligi, strašno smo se uplašili, pa smo od straha morali da vas dobijemo 3:1.

sok

pre 8 godina

sto se mene tice ne moramo ni da igramo neke puste sve igrace bez obestecenja zasluzili su hvala im za sve imamo sta da pamtimo i da se ponosimo nikakva fuzija ili promena imena ne dolazi u obzir neka se klub zamrzne dok se ne pojavi neko koce ga opet postaviti na svoje mesto vazno je samo da zauvek Partizan ostane Partizan jer u suprotnom stvari nikad nece biti iste.

Dexim

pre 8 godina

Botovi spinerski, zvezda je suspendovana u fudbalu ali nesto isplati i reprogramira i onda igra a vi mislite da ne treba nista da placate , smesni ste i zalosni...

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 8 godina

Grobaro igokejske teorije zavere za 3,2,1...krenite tuzna,uplakana,siromasna braco iz Laktasa i Zagreba!!!
Da cujemo ko je sad:Cia,Bia,Fbi,Covic,Vucic,Arapi,papa,Vatikan,visoka trava,oblaci na nebu,kazahstanski ministar poljoprivrede,Barak Obama,Voli,Idea,Bokan,Nolan Smit,Dzenkins,Bobi,Djokovic...ko li je sad kriv???
Naravno,bilo ko osim duloa i uprave Igokee partizan...

samoodrzivo

pre 8 godina

Rece Vujosevic pre godinu dana, stvara se atmosfera jedna drzava, jedan covek, jedan klub. Dule koji si ti genije, jedina prava opozicija ovde.

gasprom je tu

pre 8 godina

Neko moze da duguje 60 miliona, nekome se oprosti dug od 20 miliona, neko ukrade pehar i kazne ga 2 nebitne utakmice. Sram vas bilo, jadni ste do bola.

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 8 godina

Naviklo je to da ne placa i da krade,naviklo i gotovo...Ne placaju kazne,ne placaju poreze,fuzionisu se s Igokeom,kradu,prebijaju sudije,tuku se sa svima ko povede na utakmici protiv njih,spinuju,lazu,tuku se sa upravom drugog kluba,pljuju sve zivo sto nije crno belo,pljuju drzavu i premijera,pljuju navijace,skidaju se po terenu,udaraju u polne organe,udaraju sakama,jaucu,kmece,prose,kukaju,dovode milionska pojacanja i narodu zamazuju oci kako nemaju za put u Niš,bodu se po kafanama nocu,kradu slike,udaraju tramvaje koji im smetaju,sebicni su i prokleti drzavnih para,ucenjuju igrace da predju kod njih igranjem za reprezentaciju,ucenjuju selektora,ucenjuju sudije da im sude slobodna bacanja inace nece igrati za drzavni tim...
Dosta!!!!!!!!!!!!!!
Zaustavite jednom vise zlo srpske kosarke-zaustavite Igokeu partizan!!!
Vratite se tamo u Laktase ili vasu prapostojbinu Zagreb,pa tamo cinitite zlo i unistavajte kosarku!!!

Sole

pre 8 godina

Bitno je da drzava finansira FK CZV.
(Covek iz senke, 30. april 2015 16:36)

A još bitnije je da je pre Zvezde , država finansirala FK i KK Partizan.

gasprom je tu

pre 8 godina

Neko moze da duguje 60 miliona, nekome se oprosti dug od 20 miliona, neko ukrade pehar i kazne ga 2 nebitne utakmice. Sram vas bilo, jadni ste do bola.

Miki

pre 8 godina

Nemam reci za ovo... Fk Crvena Zvezda ima dug 50 i kusur miliona i potpisuje novi visemilionski ugovor, a Kk Partizan se suspenduje iz lige jer je Dule svukao sako? Jel moze neko normalan, ne ostrascen, neko ko nije bot, vec realno sagledava stvari da mi objaSni kako je ovo moguce u srpskom sportu?

Dinkovski

pre 8 godina

idemoooo, Covketova grupa jase, strah da se dominacija Partizana kojim slucajem ne dao bog ne nastavi sada se i prakticno ispoljava.

Covke overava titulu sampiona Srbije, tako dugo prizeljkivanu svih ovih godina od strane limenih. Pa zar je moguce da se i posle pobede u ABA ligi i pored tako dominantnih igraca i dalje plasite?

Sto se mene tice Partizan ni ne mora vise da igra ove godine, nema sta kome da dokazuje. Eto im Konstantin, FMP i kompanija pa neka igraju prvenstvo.

petarczv

pre 8 godina

"Licemerne, klubaške i pogrešne su priče da je spas za srpsku košarku spasiti Zvezdu, jer, sve je mnogo složenije"

Dusko Vujosevic 2. april 2011...

Zelim vam katanac

*

pre 8 godina

Kakva zamena teza, niko vam ne trazi da platite 4 mil €„ vec samo kaznu (1.5 mil din) i mozete da igrate. FK Zvezda placa samo onoliko koliko joj traze da bi igrala. KK Zvezda ne duguje za kazne i porez, vec samo igracima i dobavljacima. I BEZ KUKANJA, muka nam je.

petarczv

pre 8 godina

Nemam reci za ovo... Fk Crvena Zvezda ima dug 50 i kusur miliona i potpisuje novi visemilionski ugovor, a Kk Partizan se suspenduje iz lige jer je Dule svukao sako? Jel moze neko normalan, ne ostrascen, neko ko nije bot, vec realno sagledava stvari da mi objaSni kako je ovo moguce u srpskom sportu?
(Miki, 30. april 2015 16:46)

Ti mislis da je ovo zbog sakoa? A trazis da ti neki neostrasceni navijac objasnjava?! Kad su nas gasili i kad je dule pricao da nije u interesu sporta da se pomogne zvezdi onda te nije zanimalo kako se to desava u srpskom sportu?! E licemerni li ste grobari ali sve se vraca sve se placa...

Korto

pre 8 godina

Pa prava Czv je mogla da igra sa 16 miliona evra duga. Fk Czv igra sa dugom ko zna kolikim. Ne znam čemu stalno napadanje Partizana i stalno kazne.

Gorstak79

pre 8 godina

Ne shvatam Zvezdaše. Sada kada ste toliko dominantni, umesto da želite da Partizan opstane i da im vratite za celu decceniju vi vičete katanac. Koliko treba da budeš glup pa da želiš da nema Partizana ni rivalstva ni derbija?????!?
Naravno ne mislim da svi navijači žele ovo ali oni glupavi će se naći u ovom komentaru i daće mi minuse. Za kraj, ne trebaju mi ni plusevi.
(neutralan, 30. april 2015 21:42)

poenta cele price je....pamti pa vrati...e vidis te stvari se sad desavaju...

Batko

pre 8 godina

Znam da te boli FMP ali to neces doziveti,nudjeno je nama isto to sto ste vi uradili ali Grobari ne prodaju veru za veceru,svetinja je svetinja i bodrice se isto i u Evroligi i u beton ligi
(KK Jedini Prvak Srbije, 30. april 2015 21:46)

Onda se spremi za beton

KRIGER

pre 8 godina

Sad i mi da prodamo grb i ime, nastupamo kao KK Partizan donja Grdelica i puj pike ne vaze dugovi. Ali nismo isti.

@(sofronije, 30. april 2015 16:47)


Pa i niste isti, vi ste igokejci vec nekoliko godina! ahahaha

srkiboy82

pre 8 godina

(sns pink zvezda idea informer, 30. april 2015 20:11)_Ne, niko vama ne želi da se ugasite ili rasformirate za razliku od vas. Ovo je samo reakcija na vaše ponašanje prethodnih godina. Sećaš se vaše pesmice Kur.a umire .... Mi znamo da takva liga ni u fudbalu ni u košarci ne vredi ničemu. Ali vama koji ste zadojeni mržnjom prema Zvezdi to ne vredi objašnjavati.

pan

pre 8 godina

Nađite vi pehar koji su vam olupali akademski obrazovani građani bez krivičnih prijava,
a za naše finansije ne brinite, preživela je institucija i veća zla od ovog današnjeg.

Пјер Де Кубертен

pre 8 godina

Партизан је као жаба у кључалој води.Полако се кува, то и не примећује али и даље задовољно крекеће иако се крај приближава.

Nolan

pre 8 godina

(sns pink zvezda idea informer, 30. april 2015 20:11)

Nesrećo, nema te sile koja bi meni ogadila košarku osim Duleta i njegovih metoda stvaranja pritiska.
A ova blokada je rezultat politike vašeg kluba prema igračima, politike "dodjem ti, javiću ti se"...

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 8 godina

Košarkaška lopta preskočila je Drinu u dva pravca! Partizan iz Beograda i Igokea iz Aleksandrovca potpisali su juče ugovor o poslovnoj i sportskoj saradnji, kojim će SE FUZIONISATI, iako će nastaviti takmičenja u svojim ligama. 
Ekipe će na dresovima u svim takmičenjima logo Partizan Igokea i Igokea Partizan, imaće zajednički Upravni odbor, prostorije, razmenjivaće igrače bez obeštećenja, a u planu je i izgradnja hale. 
Ugovor su na stadionu crno-belih potpisali predsednik Partizana Predrag Danilović i predsednik Igokee i premijer Republike Srpske Milorad Dodik. 
- Celo Sportsko društvo stoji iza ovog sporazuma, koji je značajan na mnogo načina. Ovo je tek početak. Da naglasim, nas sada treba posmatrati KAO JEDAN KLUB. Čim nam obaveze dozvole, ići ćemo u Republiku Srpsku. Finansijski problemi nisu prestali da postoje, ali će biti znatno lakše rešavati ih zajednički - rekao je Danilović. 
Dodik je istakao da klubovi imaju svoje ambicije i da mu je drago što će Partizan sada moći da se posveti isključivo košarci i da juriša na uspehe u Evropi. 
- Naša ambicija je da uđemo u NLB ligu, a Partizan može da se vrati svojoj osnovnoj delatnosti - košarci. Inicijativa za SPAJANJEM je obostrana i sada je ovo zajednička briga. Formalno, pravno imaćemo JEDNU upravu - kaže Dodik. 
Upravni odbor imaće šest članova, a predsednik će ostati Danilović, dok će Dodik biti počasni predsednik. Sastav odbora još nije poznat i biće objavljen u narednih nekoliko dana, dok se budu usklađivali statuti i pravilnici klubova. 

Sole pamet drugima,a vec 8 dugih i tuznih godina navijaju za drugi klub,i to iz druge drzave!!

MRS more!

pre 8 godina

Neko moze da duguje 60 miliona, nekome se oprosti dug od 20 miliona, neko ukrade pehar i kazne ga 2 nebitne utakmice. Sram vas bilo, jadni ste do bola.

@(gasprom je tu, 30. april 2015 16:27)


A neko nema zavrsne finansijske racun vec 15 godina unazad pa se uopste ni ne zna koliko duguje, ne dao im Bog da se uopste i sazna verujem da bi onda za ti cifru i sva dugovanja FK Real Madrida i FK Barselone, zajedno, bila presmesna za toliki minus koga ce otplacivati generacije i generacije nasih gradjana zbog tamo nekog Veselog, Vestermana, Akonja, Kinzija, sumnjive menadzere, direktore i ko zna koga sve jos da bi neko ko je 50godina bio iskomplaksiran mogao da se hvali time da je konacno uspeo da negde u necemu za malkice bude bolji od Zvezde!

euro liga

pre 8 godina

Umesto što bespotrebno gubite energiju u ''raspravama'' da li je Zvezda FMP i da li je Partizan Igokeja i...! Bolje je da se udruzite i pitate ko su ljudi koji su upropastili i pokrali Zvezdu i Partizan!!!

srkiboy82

pre 8 godina

Istog dana kada je najavljeno da Zvezda dobija 5 miliona. Sramota je koliko panteri nemaju sramote i ne zele da vide sta se radi Partizanu
(Paspalj, 30. april 2015 16:45)_ Da li si ti video šta se svih ovih godina radilo SD CZ? Jesi, ali si se pravio lud i naslađivao si se Zvezdinim mukama? Dug KK 16M, a FK 50M to ne vidiš. Vidim znaš koliko i dobijamo, a koliko ste vi dobijali? Ne znaš? Zapitaj se zašto ne znaš? Nama daje Gasprom, strana firma, ali vidim i to ti smeta, pa ajde opet teorija zavere. E moj franjevac, to se zove cinizam.

Svete

pre 8 godina

u istom danu,KK Partizan zabrana,a FK czbgtelekomdiva 5 milki od Gazproma.Slučajno??Naravno da nije...ovo je Srbija među šljivama..laku noć!
(divac, 30. april 2015 20:36)

Laku noć i tebi...

Lepo spavaj...


Ako možeš....
(DedaMiloje, 30. april 2015 21:26)


Zasto ne bi lepo spavao ??? Hoces da kazes da si ti 15 godina imao nocne mora ? Uuu pa to onda znaci da ti nisi nacisto sam sa sobom, ili gresim ?

Sta te boli uvo ovaj projekat ce da traje jos mozda godinu dana i onda ces da trazis novi klub za koji ces da navijas!

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 8 godina

Naviklo je to da ne placa i da krade,naviklo i gotovo...Ne placaju kazne,ne placaju poreze,fuzionisu se s Igokeom,kradu,prebijaju sudije,tuku se sa svima ko povede na utakmici protiv njih,spinuju,lazu,tuku se sa upravom drugog kluba,pljuju sve zivo sto nije crno belo,pljuju drzavu i premijera,pljuju navijace,skidaju se po terenu,udaraju u polne organe,udaraju sakama,jaucu,kmece,prose,kukaju,dovode milionska pojacanja i narodu zamazuju oci kako nemaju za put u Niš,bodu se po kafanama nocu,kradu slike,udaraju tramvaje koji im smetaju,sebicni su i prokleti drzavnih para,ucenjuju igrace da predju kod njih igranjem za reprezentaciju,ucenjuju selektora,ucenjuju sudije da im sude slobodna bacanja inace nece igrati za drzavni tim...
Dosta!!!!!!!!!!!!!!
Zaustavite jednom vise zlo srpske kosarke-zaustavite Igokeu partizan!!!
Vratite se tamo u Laktase ili vasu prapostojbinu Zagreb,pa tamo cinitite zlo i unistavajte kosarku!!!

carponmonkey

pre 8 godina

"Platite kaznu i igrajte košarku, sve ovo vas je i dovelo tu gde jeste.(DedaMiloje, 30. april 2015 20:20)"

A sta je vas dovelo do 18 miliona evra duga? Kada vi platite svoje... Ali 100%, a ne 2.5%.

Batko

pre 8 godina

Sta bih ja dao da sam navijac zvezde pa da mi se u ovakvim situacijama samo zamrzne klub, a grb i ime preda drugom i pravim se lud. Ali ja sam samo grobar...
(nikola, 30. april 2015 17:59)


....ko ti je kriv...

DedaMiloje

pre 8 godina

u istom danu,KK Partizan zabrana,a FK czbgtelekomdiva 5 milki od Gazproma.Slučajno??Naravno da nije...ovo je Srbija među šljivama..laku noć!
(divac, 30. april 2015 20:36)

Laku noć i tebi...

Lepo spavaj...


Ako možeš....

aj ponovo

pre 8 godina

idemoooo, Covketova grupa jase, strah da se dominacija Partizana kojim slucajem ne dao bog ne nastavi sada se i prakticno ispoljava.

Covke overava titulu sampiona Srbije, tako dugo prizeljkivanu svih ovih godina od strane limenih. Pa zar je moguce da se i posle pobede u ABA ligi i pored tako dominantnih igraca i dalje plasite?

Sto se mene tice Partizan ni ne mora vise da igra ove godine, nema sta kome da dokazuje. Eto im Konstantin, FMP i kompanija pa neka igraju prvenstvo.
(Dinkovski, 30. april 2015 16:27)

Ma idite gde god hoćete...veoma je zanimljivo da je sve nebitno kad ste slabi i kada sudije koliko-toliko sude pošteno...sada kukate..ko vam je kriv...što ste verovali da je prošla sezona uspešna...ove godine neverovatna razlika u kvalitetu između bivše institucije i Zvezde...sramota je da bilo ko to osporava...od 7 utakmica mogli ste da dobijete Zvezu 7 puta,zar ne..što niste...držao vas Čović

Monarhista

pre 8 godina

Grobari su od jula govorili cekajte april,cekajte maj....eto docekasmo a oni sad suzama oce opet da navuku poplave u Srbiji...ko Boga vas molim sad vi cekajte juli,avgust pa se iskukajte ko ljudi bar godina da bude rodna:-)))

blejica22

pre 8 godina

324
Umjesto sto ovdje pljujete po Zvezdi i drzavi bolje vam je zapitajte se gdje su pare?Bili ste dominantni deceniju a dinara nemate..dakle ?
(Rajko, 30. april 2015 16:46)

Ma o kojim parama pricate vise, nisu to milioni kao u fudbalu, gde za nekog Vojislava Stankovica dobijes milion evra, a u basketu za najboljeg centra u evroligi (Pekovica) dobijes 900 000 evra, a te pare odu na putovanja, hale, plate, kazne itd dok si rekao keks... Sramota je da klub kao sto je kk Partizan se tako unistava...

*bane*

pre 8 godina

* IMATE PARE ....SAMO OD TOLIKO PRODATIH IGRAČA MORA DA IMA !! A SPONZOR NIS ......AKO NEMA, ONDA, SE ZAPITAJTE MEĐU SOBOM ....GDE SU NOVCI ..I KO VAS JE OD VAŠIH OPLJAČKAO ....!!!

mm

pre 8 godina

A zar oni nisu institucija,tj. zar ne treba KLS njima da plati da bi ucestovali u njoj. Isto kao sto se sudija Juras izvinjavao onom sto ga je tukao, isto kao sto je Andric trebao da se izvini Dulu sto ga je ovaj davio,isto kao sto je Kinsi trebao da se izvini sto nije hteo da igra povredjen itd. itd.

kima

pre 8 godina

Zaboleo vas mnogo poraz u polufinalu kad vi i dalje pricate o Zvezdi, isto kao i dule....
Ljudi manite se Zvezde,i zapitajte se zasto su finansije partizana najcuvanija tajna u istoriji covecanstva?
Druga stvar, zasto nije placen smesno mali dug KLS-u (koji ce biti placen u minut do 12)?
Jos jedna u nizu psiho-igrica vaseg duleta, samo sto on nikako da ukapira da ih gubi sve cesce i sve deblji i deblji kraj izvlaci sam klub.

goxi

pre 8 godina

Jos davne 2007. ste dali ime seoskoj Igokei koja ga je
prispojila uz svoje...a i grb takodje,ako ne verujes
slobodno pogledaj slike sa promocije te za vas kobne
2007. godine...Videces ISTI GRB Igokee partizan i
Partizan igokee!!!To dokazuje da je rec o jednom
klubu...
Naravno da nismo isti,hvala Bogu i roditeljima da nismo
grobaro igokejci!!!
(igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto
2007.,grobari u zabludi,nevera, 30. april 2015 18:26)

Auuu sta je ovo ljudi moji, ovakvo trolovanje i projektovanje svog realnog stanja na druge jos nisam video, igokea je sponzor legendo, a zvezda je zamrznuta, zaslepljen su mrznjom

Vz

pre 8 godina

Ало!Па, докле о поређење с Звездом?!Да, Звезда је државни пројекат, да финансира је из јавних предузећа,да, има условну лиценцу,да, има две адресе...Али какве то везе има с Партизаном?!Па и Раднички је угашен, што не би и клуб са адресом у Загребу?10 узастопних титула? Па и Обилић је узео једну... зна се како у оба случаја.Лустрација мора и у спорту!
(Алое, 30. april 2015 20:14)
Slazem se apsolutno da ne bi trebalo da se poredimo sa zvezdom. Mi smo veliki sampioni, sa pregrst titula i nagrada medju kojima je i titula prvaka evrope. Ekip koja je izbacila ozbiljnu kolicinu vrhunskih trenera i igraca. Medju njima i najtrofejnijeg evropskog trenera svih vremena. Takodje NBA i Evropske zvezde, osvajace svetskih i evropskih prvenstava. Zvezda je vrlo pristojan klub, ali imajuci u vidu da je u istoj zemlji gde i KKP, nema srece da postane nesto vise od toga. KKP se nalazi na adresi Humska 1. To se lako da proveriti. crvena zvezdeabeograd sta god je sa adresom u zelezniku, sto vi ne zelite da priznate. Pogledajte kartu sledeci put kada je kupite za utakmicu. Pa da, zamisli, trebalo bi kupiti kartu pa videti. Vodite se politikom 1000 puta izgovorena laz postaje istina. Nije ni cudo, to ste naucili od svoje "legende severa". Nekome su legende Zeljko Obradovic, Aleksandar Djordjevic, Vlade Divac, Predrag Danilovic....nekome nebojsa covic...aposlutno ne zelim da se poredimo sa vama!!! To je preozbiljna uvreda za KKP i njegove rezultate i legende! Poredite se sa cedevitom, vrsnjaci!

Pedja

pre 8 godina

Istog dana kada je najavljeno da Zvezda dobija 5 miliona. Sramota je koliko panteri nemaju sramote i ne zele da vide sta se radi Partizanu(Paspalj, 30. april 2015 16:45)
Zvezdi daje pare Ruska kompanija. Sta je tu sporno? Vi hocete da vam Vujosevic bude trener i zbog toga vas sponzorise samo drzava. Niko drugi nije lud da vam daje pare a Dule da ga bruka svojim ponasanjem. I Zvezda placa KLS sve sto traze kao i drugi klubovi. Drago mi je sto su pravila pocela da vaze i za vas.

Zorz Pap

pre 8 godina

Au ljudi sta pisete. Partizan nije platio kazne jos od prosle godine za tucu, ubacivanje predmeta u teren itd.(iste ove kazne je imala i Zvezda). Ocigledno jedni nisu platili i nema tu nikakve zavere. Cak je sam Dule ranije rekao da nista nisu platili od kazni iz prosle godine.

ex DS

pre 8 godina

Veliki sam Zvezdas, na Severu preko 10 godina, ali sto se tice KK, vise bih voleo poziciju Partizana.
NECU da mi nekakvi politicari i to nikakvi politicrai i ljudi budu na celu kluba. Kakve veze ima politika sa sportom?
Covicu, izlazi iz KK!
(Makarido, 30. april 2015 17:12)

Tesko da si ti Zvezdas!

Rajko

pre 8 godina

partizan...
sintelon
ICN
galenika
mobtel
EPS
mts
zepter
igokea
Neki se mozda i ne secaju reklama iz doba Mirka Marjanovica, "Sponzori sampiona" i onda se izredjaju sve drzavne firme...tad ste cutali?
Bilo vam lepo...mislili trajace vecno, mogu vam reci i da je trajalo.
Nastavio Tadic, pa Dacic i Ruzic...
Pa dosta je!!!
(Spale, 30. april 2015 19:20)

Milosevic, Kostunica, Djindjic... trajalo je to malo duze komsija. A za to vreme Zvezda dobijala gotovo isto para ko i Partizan i? Nista. Na kraju ostade samo 15 miliona duga koji je ista ta drzava preko svojih udbasa izbrisala ko gumicom. Partizan dave za 7% te sume, zbog poreza.
Znas, gleda se prvo u svoje dvoriste. Nikada Zvezda nije ostala bez podjednako jakih sponzora i drzavnog novca. Seti se plejade amerikanaca pa menjanje skupih trenera svakih dva tri meseca, sta mislis odakle?
Idi raduje se prvoj ABA tituli. Ili je mozda treca? Ko ce ga znati.

Miki

pre 8 godina

20 titula za redom i onda katanac prve sledece sezone kad nema titule? Kako je to moguce, gde su novci od prethodnih godina? Nije valjda Dule iz inata skidao sako, a nema novca da plati? Nista mi nije jasno, samo sigurno znam da za nasu kosarku nece valjati katanac za Partizan kao sto nije valjalo dok je samo Partizan vladao. Zdrav rivalitet podize kvalitet igre.

kima

pre 8 godina

Posle ovakvih prljavstina nateraju coveka da navija za Cedevitu veceras. (skyrim, 30. april 2015 16:42)
Pa vi uvek i navijate za hrvatski klub,nije to nista cudno.

Spale

pre 8 godina

partizan...
sintelon
ICN
galenika
mobtel
EPS
mts
zepter
igokea
Neki se mozda i ne secaju reklama iz doba Mirka Marjanovica, "Sponzori sampiona" i onda se izredjaju sve drzavne firme...tad ste cutali?
Bilo vam lepo...mislili trajace vecno, mogu vam reci i da je trajalo.
Nastavio Tadic, pa Dacic i Ruzic...
Pa dosta je!!!

Pedja

pre 8 godina

Sad i mi da prodamo grb i ime, nastupamo kao KK Partizan donja Grdelica i puj pike ne vaze dugovi. Ali nismo isti.(sofronije, 30. april 2015 16:47)
To ste vec jednom uradili pre 7 godina sa Igokeom. Grb niste prodali jer to nece niko da kupi ali dugovi su nestali.

Monarhista

pre 8 godina

Ako je Bajern dobio 900 milona od adidasa ...Zvrezda treba da dobije bar kao Salke od Gazproma oko 500...i nek se ne javljaju oni koji misle da je Salke i priblizno veliki klub lkao Zvezda...

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 8 godina

Volim Partizan.
(Jimmy1980, 30. april 2015 16:23)

Što se nama žališ???

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 8 godina

Partizan je sinonim za kosarku. Nepravda. Suspendujmo KLS.
(ang, 30. april 2015 16:45)

1. taj Partizan koji je bio sinonim za kosarku ne postoji vise,ovo je Igokea partizan
2. kosarka se igrala i pre Igokee partizan,igrace se i posle
3. da li mislite da ste Bogom dati,pa da ne morate nikad nista da platite!?Ni porez,ni kazne,ni plate igracima,ni halu,ni struju,ni grejanje,nista??

Pravda!!Suspendujmo Igokeu partizan do kraja sezone!!!Bravo KLS!!!

ferdinand

pre 8 godina

Bravo ferdinande, crvena zvezda petokraka nema nista sa komunistima bas kao ni Partizanova na amblemu. 
Sacuvaj nas Boze od neznalica i naprdenjaka.
(neutralan, 30. april 2015 22:56)

Niti sam naprednjak, niti crvena petokraka menja sustinu ko je osnovao CZV a ko Partizan. Kontas? Ne radi se o simbolima. Sacuvaj nas Boze bukvalista.

Zee

pre 8 godina

Sto se mene tice Partizan ni ne mora vise da igra ove godine, nema sta kome da dokazuje. Eto im Konstantin, FMP i kompanija pa neka igraju prvenstvo.
(Dinkovski, 30. april 2015 16:27)

A što se nas tiče Zvezda neka igra KLS sa juniorima, eto toliko je bitna. Neka je osvoji Mega, taman fin dodatak za CV ovih igrača što im pumpaju statistiku. Tužno ali eto jedini nazovi značaj tog smehotresa od lige je prepucavanje navijača.

Sole

pre 8 godina

Bitno je da drzava finansira FK CZV.
(Covek iz senke, 30. april 2015 16:36)

A još bitnije je da je pre Zvezde , država finansirala FK i KK Partizan.

PARTIZAN BRAND OF EUROPE

pre 8 godina

PARTIZAN JE SIMBOL SRPSKE KOSARKE...A VI KOJI GA MRZITE NECETE MOCI DA UMANJITE TO...VI KOJI STE PRE 2 GODINE PRICALI DA VAS KOSARKA NE INTERESUJE....SRAMOTA.....

Milenko Tepic

pre 8 godina

Молили смо Павловића да се врати, човек нас угасио...
(Хк БАСК Бгд, 30. april 2015 16:29)

Zvezdas, dobar si. KK Partizan nije KK Crvena Zvezda da se ugasi, o tome samo vi mozete da mastate.

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 8 godina

Grobaro igokejske teorije zavere za 3,2,1...krenite tuzna,uplakana,siromasna braco iz Laktasa i Zagreba!!!
Da cujemo ko je sad:Cia,Bia,Fbi,Covic,Vucic,Arapi,papa,Vatikan,visoka trava,oblaci na nebu,kazahstanski ministar poljoprivrede,Barak Obama,Voli,Idea,Bokan,Nolan Smit,Dzenkins,Bobi,Djokovic...ko li je sad kriv???
Naravno,bilo ko osim duloa i uprave Igokee partizan...

slobinator

pre 8 godina

MRS more!, 30. april 2015 17:29)
zaboravio si kamingsa,stepa,mekejleba,gista,marića,bertransa,lovernja.predpostavljam da ove godine za sendviče igraju mačvan,pavlović,murić.kapa dole velikim legendama partizana,kići,praji,paspalju,divcu,daniloviću i najviše saletu.tada su stvarno bili najbolji i doneli su svima u srbiji puno radosti.međutim jasno je da su od 2000.te na ovamo grobari postali pravi državni projekat i da je 90% titula od tada partizan osvojio zahvaljujući velikom uplivu novca od strane države i raznim drugim pritiscima.dok su svi drugi propadali partizan se lagodno baškario ,ali eto čak ni 15 godina igranja evro-lige ni svi ti državni novci nisu od njega načinili solventan klub.dug je došao na naplatu i ne vidim šta je tu sporno?

Abolirani predsednik

pre 8 godina

1. taj Partizan koji je bio sinonim za kosarku ne postoji vise,ovo je Igokea partizan
2. kosarka se igrala i pre Igokee partizan,igrace se i posle
3. da li mislite da ste Bogom dati,pa da ne morate nikad nista da plćatite!?Ni porez,ni kazne,ni plate igracima,ni halu,ni struju,ni grejanje,nista??

Pravda!!Suspendujmo Igokeu partizan do kraja sezone!!!Bravo KLS!!!
(igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera, 30. april 2015 18:30)

Ovoj bolesti nema leka.
(Abolirani predsednik, 30. april 2015 18:57)

Vama grobaro igokejcima je istina bolest???Zasto mrzite istinu???
A da,vi ste oni koji podrzavaju lazi i spinovanja coveka koji prebija sudije i davi svoje igrace...
Pogledaj sine istini u oci,pa ce za tvoju bolest(laz) mozda biti leka!
p.s. hvala sto si iznio argumente kojima si dokazao da nisam u pravu;)
bitno da si prvo posegnuo za uvredom...to dovoljno govori koliko sam u pravu i kako si nemocan!
(igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera, 30. april 2015 19:34)

Tebi da dokazujem!? Ne pada mi na pamet da bilo šta dokazujem zamlatama koje nemaju pametnijeg posla nego da ostavljaju po 100 komentara u istom debilnom fazonu. Ne znam samo kako ti admini objavljuju sve te komentare, ti mora da si botčina.

Delija Banovo Brdo

pre 8 godina

Sad i mi da prodamo grb i ime, nastupamo kao KK Partizan donja Grdelica i puj pike ne vaze dugovi. Ali nismo isti.
(sofronije,

Care, dugove Zvezda otplacuje.Klub je u stanju mirovanja do 1.1.2017. Ugovor o reprogramu duga potpisan sa Poreskom upravom

Šavija Alonso

pre 8 godina

Mislim da je sve jasno - ako znamo kako nas je tretirala KLS prošle sezone i za šta smo sve kažnjavani, dok se s druge strane nekima opraštaju milioni, mislim da je vreme da kažemo "Dosta". KK Partizan treba da napusti srpsku ligu.

sns pink zvezda idea informer

pre 8 godina

kao grobar ja bih iskreno voleo da istupimo iz lige i rasformiramo se na par godina jer bismo onda i panterima ogadili kosarku kad ne bi imali s kim da igraju... prosecna poseta u ligi bi bila rodbina + 50 do 100 ljudi, zvezda bi drala konstantin i crnokosu, liga bi bila amaterska a igokea, kum, deda miloje, bodibond i batko bi ostali bez sendvica... pa kad vlast shvati sta je partizan za srpsku kosarku molice nas da se vratimo.

dulebrdja

pre 8 godina

blago vama grobarima kad su vam drugi krivi za opljackani partizan...

a da pogledate malo u svoje redove? cisto da nam se vratite i da kosarka ne bude dosadna, kao sto ste vi godinama prizeljkivali da bude (samo u vasu "korist")

goxi

pre 8 godina

Sine gde si ti video da jedan klub drugome moze biti
sponzor???Gde,ajde navedi samo jedan primer????
Igokea nije preduzece pa da se reklamira preko
Partizana ili da mu bude sponzor,zato ne lupaj!!!
Dodik je ugrabio odlicnu priliku da za male pare
fuzionise svoj seoski klub sa slavnim Partizanom,i to je
sva istina!
Uostalom,sve ti je fino rekao tvoj predsednik Danilovic
"mi smo sad jedan klub,naglasavam posmatrajte nas
kao jedan klub!".
Ako je tebi trolovanje to sto sam ti iznio cinjenice i
dokaze,onda stvarno imas problem sa percepcijom
realnosti,decace!
(igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto
2007.,grobari u zabludi,nevera, 30. april 2015 19:25)

Igokea je preduzece, nemoj vise da se blamiras, tebi je krivo sto ste se vi ugasili a mi nismo

divac

pre 8 godina

u istom danu,KK Partizan zabrana,a FK czbgtelekomdiva 5 milki od Gazproma.Slučajno??Naravno da nije...ovo je Srbija među šljivama..laku noć!

KK Jedini Prvak Srbije

pre 8 godina

@da dozivim da tegeltija u emisiji kaze partizan beograd pa nek budu ponovo prvaci ako treba
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (beli, 30. april 2015 21:25)


Znam da te boli FMP ali to neces doziveti,nudjeno je nama isto to sto ste vi uradili ali Grobari ne prodaju veru za veceru,svetinja je svetinja i bodrice se isto i u Evroligi i u beton ligi

Dejanbg

pre 8 godina

Prvo da kopiram clan pravilnika po kojem je Partizan suspendovan jer vidim da ima "botova" koji pisu svakakve gluposti pre nego sto se informisu.

Clan 67:"Клубови су дужни да своје финансијске обавезе по основу одлука о новчаним казнама, као и све друге финансијске обавезе у вези са такмичењем – годишња чланарина према КЛС, извршавају у року од 10 (дана)од пријема фактуре. У противном, клуб ће бити суспендован. Евиденција о уплатама казни и чланарина је јавна. Исто важи и за играче, тренере и сва службена лица у вези са новчаним казнама које им је изрекао директор такмичења. Казне изречене појединцима клуба, плаћа клуб."

Dakle suspenzija je izrecena zbog ne placanja pridoslih obaveza prema KLS (verovatno kazni), koji je postupio prema pravilniku i izvrsio suspenziju KK Partizan. Zeleo bih da postavim nekoliko pitanja, ako neko zna nek odgovori:

1) Kako je moguce da Partizan posle toliko godina dominacije i igranja Evrolige, sponzora, nagrada, prodaje igraca, bude u tolikom minusu?
2) Zasto se krije stvarni dug Partizana?
3) Sta stvarno rade ljudi iz uprave Partizana sem sto igraju revijalne utakmice i jedino ih tada mozemo cuti i videti?
4) Uz duzno postovanje g. Vujosevicu za sve sportske uspehe i radosti koje nam je doneo, zasto se tolerise unistavanje ugleda Partizana kroz njegove konstantne vulgarne i nepromisljene nastupe?
5) Ukoliko vec postoji dug zasto ga namerno uvecavati kaznama? Ko time ista dobija?
6) Ko je odgovoran za lose poslovanje KK Partizan?

Stanislav

pre 8 godina

Predlazhem da se Gospodinu ispati plata od 400000 evra gogishnja(od kojih para neznam),a dotichni da se bavi umetnichnim slikama.
Ej bre ko je ovde lud?400000 evra za njega a mi treba da platimo da bi klub opstao?

Aleks

pre 8 godina

Samo idite u arhivu vesti na b92 i nadjite vesti iz aprila 2009. godine i citajte vaše komentare kada je prvi put objavljen finansijski izveštaj da ja dug FK Crvena Zvezda oko 20 i nešto miliona. Tad ste likovali, postovali slike katanaca...

E pa evo sad jedan vama, zvec, zvec... Ode institucija.

Monarhista

pre 8 godina

Ajd da pokusam ponovo jer moderatori ocigledno imaju problem kad je neko na strani ysd....isaplatice dulo to sve kad legnu pare od prodaje Akojona:-)))

Andrej77

pre 8 godina

Evo ja kao Zvezdas se slazem da nas treba izbaciti iz fudbalske lige.. Svima po zasluzi. Vi bi trebalo da se pitate gde su pare od 20 godina realne dominacije u basketu a ne da krivite diletanta Vucica sto su vam dugovi katastrofalni (njega treba kriviti za bukvalno sve ostalo). Uostalom, dobro se secam 10 godina plavih radikalskih zastava na jugu i istoku JNA! To je vasa ekipa..

Stjepana Supanca 15a, vaša je adresa!

pre 8 godina

Sad i mi da prodamo grb i ime, nastupamo kao KK Partizan donja Grdelica i puj pike ne vaze dugovi. Ali nismo isti.
(sofronije, 30. april 2015 16:47)

Pevac, ne postoji "gornja" i "donja" Grdelica, samo Grdelica.
A za ostalo se slažem.

neutralan

pre 8 godina

Gresis sinak, silno gresis. CZV nije nikad bio Titov, komunisticki klub, tako da nema blizanca, zato sto su CZV osnovali beogradski studenti i tadasnja srpska mladez. Partizan ima svoje komunisticke, Titoisticke blizance, ali u republikama bivse SFRJ.
(ferdinand, 30. april 2015 18:38)

Bravo ferdinande, crvena zvezda petokraka nema nista sa komunistima bas kao ni Partizanova na amblemu.
Sacuvaj nas Boze od neznalica i naprdenjaka.

DraganO

pre 8 godina

smejurija, zvezda pre zamrzavanja bila duzna 16 miliona evra, niko je nije suspendovao.
(rango_unchained, 30. april 2015 16:32)

Drugovi partizani, dogovorite se da li je ova Zavezda koja igra JSL je ona Zavezda ili ova koju samo vi vidite, dakle ili je suspendovana vec ili nije.
Sami sebe ste ugasili, zaboravili ste kada je Zvezda zavrsavala utakmice sa 4 igraca u rosteru, ko je tada gurnuo Zvezdu u ambis, sto tada niste kukali, a da MOGLO VAM SE.
Jasno mi je da ste izgubljeni u svemiru, nema DV da se izjasni, da ne govorim o Tegeltiji nema ko vise da vam kaze sta da mislite, pa ste poceli sami da umisljate teorije zavere.
Zao mi je ali ipak je tako, ne osecam nikakvu empatiju prema vama i vasem klubu a za sve ostalo obratite te se vasem velikom guruu DV.

Kum

pre 8 godina

Da sam na celu KK Partizan povukao bi se iz takmicenja pa neka igraju bez KK Partizan, mozda bi tada ovi iz Zeleznika osvojili titulu.Ovako uvek strepnja ma koliko da smo u buli.Ovo je atak na kosarkasku instituciju, klub, navijace i Srpsku kosarku u celini.

Ne secam se da ste KK Crvena Zvezda (ona prava) na ovaj nacin tretirali.
(Mirko, 30. april 2015 16:53)

Alo, vi dugujete KLS!!!! Zvezda je dugovala bankama i par igraca, a za njih postoji BAT. Ne mesajte babe i zabe, nego pitajte Duleta zasto nije platio kazne! Zvezda je svoje platila, i zato igra, a Partizan ne, iako je suma smesna.

Ne platite kazne, i onda vam je Zvezda kriva?? Da li vi cujete sami sebe? Ludilo...

Edward Shevarnadze

pre 8 godina

Nemam reci za ovo... Fk Crvena Zvezda ima dug 50 i kusur miliona i potpisuje novi visemilionski ugovor, a Kk Partizan se suspenduje iz lige jer je Dule svukao sako? Jel moze neko normalan, ne ostrascen, neko ko nije bot, vec realno sagledava stvari da mi objaSni kako je ovo moguce u srpskom sportu? (Miki, 30. april 2015 16:46)
Tako što je Crvena Zvezda super, a Partizan ne!
p.s. neostrašćen je jedna reč ;-)

Tony Soprano

pre 8 godina

@ Miki

Nisam partizanovac ali pokušavam realno da gledam neke stvari. Smatram da kazne u vezi sakoa nisu na mestu ali isto tako mislim da pravila treba poštovati,kad mogu svi može i Dule. Niko nije i ne treba da bude iznad zakona. Čini mi se da pojedini navijači partizana za sve okrivljuju državu,pa čak i za svoje greške. Niko nije kriv partizanu što mu trener godišnje napravi 20000 evra kazni. Sportski pozdrav.

SASA

pre 8 godina

E moji GRobari...

Neka, i treba nam tako...
koliko od nas navija za partizan, a koliko za KK Dule?
I sad, kad je doslo do toga da se borimo za kvalifikacije za ABA Ligu, sad je opet kriva Zvezda, ili Vucic, drzava, "neki", svi drugi osim oni koji vode KK Partizan,... A ja bi da podsetim da to je nase ime, a ne KK Dule...
Ah, gde vam je vama pamet, a gde je nama novac???

Monarhista

pre 8 godina

Ajd da pokusam ponovo jer moderatori ocigledno imaju problem kad je neko na strani ysd....isaplatice dulo to sve kad legnu pare od prodaje Akojona:-)))

hours of love

pre 8 godina

KK PARTIZAN OPOZICIJA....BRAVO CRNO-BELI..SAD VAS JOS VISE VOLIM .......
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mare, 30. april 2015 19:10)

Opozicija koja preti novinarima?
Opozicija koja preti dinamitom?
Opozicija koja preti sudijama zivotom?

Kukala nam majka sa takvom opozicijom...

petarczv

pre 8 godina

Pa zvezda može jedino ovako da osvoji KLS, kad nema Partizana !
(milan, 30. april 2015 16:55)

Videli smo pre desetak dana xaxaxaxaxaxaxa oducili smo vas od kosarke

DedaMiloje

pre 8 godina

Platite to ne brukajte se. Dule opet pravi cirkus od početka. Uplatiće minut pre isteka roka, posle toga idu konferencije za štampu o ugnjetavanju i urušavanju institucije uz napade na sve što hoda. Čoveče pročitan si, ne pravi više sprdnju od naše košarke i ne izigravaj klovna.

Dexim

pre 8 godina

Botovi spinerski, zvezda je suspendovana u fudbalu ali nesto isplati i reprogramira i onda igra a vi mislite da ne treba nista da placate , smesni ste i zalosni...

DedaMiloje

pre 8 godina

idemoooo, Covketova grupa jase, strah da se dominacija Partizana kojim slucajem ne dao bog ne nastavi sada se i prakticno ispoljava.

Covke overava titulu sampiona Srbije, tako dugo prizeljkivanu svih ovih godina od strane limenih. Pa zar je moguce da se i posle pobede u ABA ligi i pored tako dominantnih igraca i dalje plasite?

Sto se mene tice Partizan ni ne mora vise da igra ove godine, nema sta kome da dokazuje. Eto im Konstantin, FMP i kompanija pa neka igraju prvenstvo.
(Dinkovski, 30. april 2015 16:27)

A gde su pljačke svih ovih godina od strane Partizana, sad neka nam nek se igramo kad treba da se plati. A to što se mi vas plašimo imao si prilike da vidiš u ABA ligi, strašno smo se uplašili, pa smo od straha morali da vas dobijemo 3:1.

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 8 godina

Sad i mi da prodamo grb i ime, nastupamo kao KK Partizan donja Grdelica i puj pike ne vaze dugovi. Ali nismo isti.
(sofronije, 30. april 2015 16:47)

Jos davne 2007. ste dali ime seoskoj Igokei koja ga je prispojila uz svoje...a i grb takodje,ako ne verujes slobodno pogledaj slike sa promocije te za vas kobne 2007. godine...Videces ISTI GRB Igokee partizan i Partizan igokee!!!To dokazuje da je rec o jednom klubu...
Naravno da nismo isti,hvala Bogu i roditeljima da nismo grobaro igokejci!!!

One night in May

pre 8 godina

KO SE TUDJEM ZLU RADUJE, NEK SE SVOME NADA....SAMO NAPREDNO......
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Mirko, 30. april 2015 19:08)

Eto, dosao djavo po svoje! Dok su dervisi Tadic i Dacic vedrili i oblacili radovali ste se sto njih dvojica gase nas klub - sad je djavo dosao po svoje!!

scout

pre 8 godina

Godinama ste ismevali Zvezdu zbog finansijskih problema, sada da pitam strucnjake KK Partizan gde su vam novci od visegodisnje dominacije? Pitajte svoju mecenu Dula davitelja kako to da nema para?

zagor

pre 8 godina

pa dobro umro je i tito i ajnstajn i tesla pa su svi sahranjeni onako dostojanstveno...tako da ako treba da umre partizan bolje i tako nego da pravimo nekog vampira od njega!!

PLACI MOLI TU POMOCI NEMA

pre 8 godina

Jugoslavija vise ne postoji pa bi konacno bio red da se kao relikt iz proslosti ugasi vec jednom i taj JSDP koji je godinama unazad kao vestacka tvorevina na silu odrzavan u zivotu finansiranjem od strana gradjana Srbije ciji on klub nikada nije ni bio, realno gledano Srbija je mala i ekonomski siromasna drzava da bi mogla da placa i ovakve strane elemente i podvale, ZATO SAMO ZVEZDA!!!

petarczv

pre 8 godina

Vidi dervise u kojem su stepenu hipnoze?! Klub im u dugovima do guse usled katastrofalnog vodjenja kluba i kradje zvanicnika ali njima je i dalje neko drugi kriv....strasno

Ivan

pre 8 godina

Neko je ovde pitao kako Zvezda moze,a partizan ne moze. U kosarci koliko toliko stvari funkcionisu i moraju svi da se pridrzavaju pravila dok je u fudbalu raspad sistema. Sto se tice dugova,drzava je svima omogucila da se koliko stabilizuju ali moraju da urade odredjene stvari. Dok su jedni to uradili,drugi su mislili da ce to sve drzava sama da sredi.A kad drzava to nije uradila sad kuku lele,jadni mi. Sami ste krivi i treba traziti krivca u vasim redovima a ne optuzivati sve druge oko vas.

ferdinand

pre 8 godina

Hoce li biti veceras Tegeltijinog pokrivanja??? Ajd svi koji navijamo za CZV, da ga zovemo i samo da ga pitamo:"Kako si, Tegi, je l' nosis crni flor"? I nista vise :)))

Slobodan

pre 8 godina

Auuuuu ... i to na dan osvajanja prve Zvezdine ABA titule !!! Nekom prsten nekom katanac za vecnu ljubav ... po zasluzi ! I nemojte se porediti sa Zvezdom ... Zvezda je Srpska ekipa !

Kum

pre 8 godina

Kosarka bas i nije profitabilan sport, nema tu transfera od 7-8 miliona evra. EL nije bas izdasna kao liga sampiona, slaba je i para za TV prenose. A plate igraca nisu bas male. E sad pravo pitanje je odakle vama pare!? Koga ste to prodali, gde ste zaradili?
(navijac, 30. april 2015 17:23)

Na prvu: ulaznice i sponzori. I to je u cent navedeno, koliko ulaznica, i koji prihodi od toga. A ti se zapitaj zasto vase rukovodstvo poklanja sezonske Alkatrazu, i zasto niko ne zeli da vam bude sponzor.

NemanjaVac8

pre 8 godina

Što tako ne suspenduju Zvezdu u fudbalu? A, da..
(Milan, 30. april 2015 16:24)
...
Pa zato što Zvezda plati taj dug koji se trenutno traži. Ne radi se o ukupnom dugu. Znaš li kolike stotine miliona evra duguju razni evropski klubovi uključujući i one najveće...Ipak određene dugove moraju da isplate ili sleduje noga u zadnjicu. Isto važi i za Zvezdu i Partizan.

Trole

pre 8 godina

(igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera,30. april 2015 18:26)
Čuj ovog nesrećnika,hahaha, koja si ti sprdnja od čoveka,navijas za Fmp A lupaš gluposti o kontinentalnom šampionu. Nije lako biti delija A sad,odjednom,panter. Teško je to.

Dule

pre 8 godina

Kada je zvezda bila u najgorim problemima, kada je dugovala milione igracima, dobavljacima, ligi, kada su joj plenili koseve sa otvorenih terena, nije pominjana kazna kao sada Partizanu. covic je pustio korenje svuda. Partizan je bez ikakve veze kaznjen za tucu prosle godine u finalu, nije bilo dosta samo novcano da se kazni nego je igrao i bez publike dve utakmice. Svi znamo kako se to zavrsilo, isto ce biti i na kraju ove godine.

potop

pre 8 godina

2007.,grobari u zabludi,nevera, 30. april 2015 19:25)

Ti ako imas toliko godina da nekome budes otac(oslovljavas sa sine) treba da se zabrines za svoje zdravlje. Izgradjene i stabilne licnosti ne pisu takve komentare i zive kvalitetan zivot. Svadjas se sa decom, ili si klinac ili odrastao covek koji je emocionalno ostao na nivou deteta od 11 godina, Strasno.

zigot

pre 8 godina

@"zasti ne suspenduju zvezdu u fudbalu"
kakve veze ima prva liga u fudbalu i prva liga u kosarci? jednoj je nadredjenja fiba, drugoj fifa.
i na kraju zvezda se u kosarci zbog dugova ugasila. zasto da se ne ugasi i partizan?

DedaMiloje

pre 8 godina

Zvezda ne duguje pare Super ligi u fudbalu, alo. Slazem se da je strasno sto duguju tolike pare ali mesate babe i zabe. I Partizan duguje u fudbalu 15, a u kosarci 4 miliona pa nisu zbog toga suspendovani. Ovo je skroz druga prica.
(sasha, 30. april 2015 18:39)

Nema tu mozga druže, skače se po naredjenju. Svaka čast za komentar, u centar.

Abolirani predsednik

pre 8 godina

1. taj Partizan koji je bio sinonim za kosarku ne postoji vise,ovo je Igokea partizan 
2. kosarka se igrala i pre Igokee partizan,igrace se i posle 
3. da li mislite da ste Bogom dati,pa da ne morate nikad nista da plćatite!?Ni porez,ni kazne,ni plate igracima,ni halu,ni struju,ni grejanje,nista?? 

Pravda!!Suspendujmo Igokeu partizan do kraja sezone!!!Bravo KLS!!!
(igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera, 30. april 2015 18:30)

Ovoj bolesti nema leka.

Zlatko

pre 8 godina

(sovuljaga, 30. april 2015 17:00)


(ja, 30. april 2015 17:16)

Momci, da li vi znate šta ste napisali? Ako se dobija 300.000 za osvajanje, kako kaže prvi, i ako košarka nije profitabilan sport, kako kaže drugi, zašto onda npr Željko Obradović ima 2-3 miliona po sezoni? Da je ovaj drugi napisao “nije profitabilan sport kao fudbal” pa čovek i da se složi. Ali da uopšte nije profitabilan sport, to su priče za malu decu. Kolike budžete imaju samo ekipe koje su se plasirale među najboljih 8?Zbog čega ti timovi imaju tolike budžete ako se za osvajanje dobija samo 300.000? Zbog čega ti timovi imaju tolike budžete ako košarka nije profitabilan sport? Zbog čega je veliki novac u igri ako nije profitabilno? Jeste, Željko je bio Bog u Atini, zato što nije profitabilno, nego eto, svidelo mu se tamo pa je resio da pokaže svoje znanje. Da ne budem pogrešno shvaćen, Željko zaslužuje svaki evrić iz ugovora, ali eto, gazde su lude i davale su mu blanko ček iako sve to nije profitabilno. Dajte ljudi, budite malo ozbiljni. Samo upotrebite logiku. Ako je 4 miliona najmanji budžet u EL, kako onda za osvajanje može da se dobija samo 300.000? Zašto je Bogdanović otišao u Fener? Zar “nije profitabilno” nema isto značenje i u Srbiji i u Turskoj? I zbog napretka u karijeri ali i zbog finansijske ponude. Zašto mu gazde daju toliki ugovor ako nije profitabilno? Pobednik EL sigurno uzima manje nego pobednik LŠ, ali uzima mnogo više od onih neprofitabilnih 300.000.

katanac taraba lokot

pre 8 godina

vidim po komentarima dervisa da ce opet da beze...kako volite da kazete nismo isti?...trinaest godina ste krali,tukli,otimali,pretili ali nikada nismo pobegli i znate sta i nismo isti..

Алое

pre 8 godina

Ало!

Па, докле о поређење с Звездом?!

Да, Звезда је државни пројекат,

да финансира је из јавних предузећа,

да, има условну лиценцу,

да, има две адресе...

Али какве то везе има с Партизаном?!

Па и Раднички је угашен, што не би и клуб са адресом у Загребу?


10 узастопних титула? Па и Обилић је узео једну... зна се како у оба случаја.

Лустрација мора и у спорту!

Karaburac

pre 8 godina

Voleli biste vi panteri da smo igokea,vizura ili fmp ,jel da ?
E pa nece da moze. Idemo u beton ligu ako treba ali to necete docekati.
Sad uzivajte pod sapom druga Covica,mi cemo se snaci nekako.

petarczv

pre 8 godina

Cekajte bre pa jel smo ugaseni ili nismo??? Stalno pricate da smo ugaseni da nismo zvezda a sad pisete kako i pored dugovanja nismo ugaseni i da nam drzava daje pare...hahahahah show sa vama dervisi

Kum

pre 8 godina

Zvezda ne duguje pare Super ligi u fudbalu, alo. Slazem se da je strasno sto duguju tolike pare ali mesate babe i zabe. I Partizan duguje u fudbalu 15, a u kosarci 4 miliona pa nisu zbog toga suspendovani. Ovo je skroz druga prica.
(sasha, 30. april 2015 18:39)

Niko da malo razmisli ili barem procita o cemu se radi, nego odmah teorije zavere i napadaju Zvezdu. Ludilo cisto.

omakari abdul

pre 8 godina

hahajahahaaa,ajajajajajaja,doslo vreme za katanac,hahaaaaaahahahahahahahahahajajajajajwjwjaj,sta ce sada davitelj izjaviti,hahahahahahahahahahahahahahaha

nik sloter

pre 8 godina

Meni je jako zao decka koji se potpisuje kao igokea partizan.Upinje se iz petnih zila da dokaze kako smo mi jedno.Pa jesmo sta je tu sporno bratski klubovi.Boli,boli panteru!

boban

pre 8 godina

Zadnjih 13 godina sve pokusavate da unistite,od Zvezde(nikada ),Hemofarma(uspeli ste u tome)Srpsku kosarku(na srecu niste) i evo sad je dosao kraj vrlo blizu.Sami sebe cete unistiti stoko.To vam je vas Dule uradio pa vi i dalje slepo za njim.Zbogom

navijac

pre 8 godina

Umjesto sto ovdje pljujete po Zvezdi i drzavi bolje vam je zapitajte se gdje su pare?Bili ste dominantni deceniju a dinara nemate..dakle ?
(Rajko, 30. april 2015 16:46)

Kosarka bas i nije profitabilan sport, nema tu transfera od 7-8 miliona evra. EL nije bas izdasna kao liga sampiona, slaba je i para za TV prenose. A plate igraca nisu bas male. E sad pravo pitanje je odakle vama pare!? Koga ste to prodali, gde ste zaradili?

Pera Ždera

pre 8 godina

@ Miki

Avgust 2007. vec je Partizan to uradio sto i Zvezda 2011

http://sport.blic.rs/Fudbal/10966/Partizan-i-Igokea-jedan-klub

moze jos jednom, ali toliki novci od EL svih ovih godina su zavrsili u necijim dzepovima.

miki

pre 8 godina

nije lepo smejati se tudjoj nesreci...:-) grobari bilo Vam je smesno kad je nama pretilo gašenje...ja se ipak sada ne smejem,i iskreno mislim da srpska kosarka bez zvezde i partizana i nije kosarka...(aleksa, 30. april 2015 17:47)

A ko vas je slagao da niste ugaseni!

ferdinand

pre 8 godina

TITOVI BLIZANCI U SVIM SPORTOVIMA UGASITI ODMAH !!!
(komrenac, 30. april 2015 16:53)

Gresis sinak, silno gresis. CZV nije nikad bio Titov, komunisticki klub, tako da nema blizanca, zato sto su CZV osnovali beogradski studenti i tadasnja srpska mladez. Partizan ima svoje komunisticke, Titoisticke blizance, ali u republikama bivse SFRJ.

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 8 godina

1. taj Partizan koji je bio sinonim za kosarku ne postoji vise,ovo je Igokea partizan  
2. kosarka se igrala i pre Igokee partizan,igrace se i posle  
3. da li mislite da ste Bogom dati,pa da ne morate nikad nista da plćatite!?Ni porez,ni kazne,ni plate igracima,ni halu,ni struju,ni grejanje,nista??  

Pravda!!Suspendujmo Igokeu partizan do kraja sezone!!!Bravo KLS!!! 
(igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera, 30. april 2015 18:30) 

Ovoj bolesti nema leka.
(Abolirani predsednik, 30. april 2015 18:57)

Vama grobaro igokejcima je istina bolest???Zasto mrzite istinu???
A da,vi ste oni koji podrzavaju lazi i spinovanja coveka koji prebija sudije i davi svoje igrace...
Pogledaj sine istini u oci,pa ce za tvoju bolest(laz) mozda biti leka!
p.s. hvala sto si iznio argumente kojima si dokazao da nisam u pravu;)
bitno da si prvo posegnuo za uvredom...to dovoljno govori koliko sam u pravu i kako si nemocan!

nevera

pre 8 godina

Nemam reci za ovo... Fk Crvena Zvezda ima dug 50 i kusur miliona i potpisuje novi visemilionski ugovor, a Kk Partizan se suspenduje iz lige jer je Dule svukao sako? Jel moze neko normalan, ne ostrascen, neko ko nije bot, vec realno sagledava stvari da mi objaSni kako je ovo moguce u srpskom sportu?
(Miki, 30. april 2015 16:46)


brate to ti je zivot...velikim i jacima se uvek popustalo, a kada si mali i jadan onda te gazi ko kako stigne

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 8 godina

Uzimam sezonsku kartu na jesen, šta god da bude sa kluba, makar ceo tim otišao, da pokažemo vođi našem da koliko god nas bude pokušavao uništiti da ćemo mi i dalje podržavati naš klub.
(Optimista, 30. april 2015 17:53)

Tako je brate moj tuzni i siromasni!!!I ja cu s tobom,svi cemo zajedno da pokazemo,kao sto ti rece,nasem vodji Dulou Vujosevicu da koliko god bude pokusavao unistiti nas klub,mi cemo ga i dalje podrzavati!!
Bravo za inicijativu!!!

neutralan

pre 8 godina

Ne shvatam Zvezdaše. Sada kada ste toliko dominantni, umesto da želite da Partizan opstane i da im vratite za celu decceniju vi vičete katanac. Koliko treba da budeš glup pa da želiš da nema Partizana ni rivalstva ni derbija?????!?
Naravno ne mislim da svi navijači žele ovo ali oni glupavi će se naći u ovom komentaru i daće mi minuse. Za kraj, ne trebaju mi ni plusevi.

samoodrzivo

pre 8 godina

Rece Vujosevic pre godinu dana, stvara se atmosfera jedna drzava, jedan covek, jedan klub. Dule koji si ti genije, jedina prava opozicija ovde.

Dale

pre 8 godina

Samo za nepismene navijace...Igokea sponzor i saradnja dva kluba..Nismo prodavali grb,ime i veru kao vi....Jer mi smo najbolja kosarkaska publika u Evropi..FMP-Zvezda je trenutak ....

Batko

pre 8 godina

KO SE TUDJEM ZLU RADUJE, NEK SE SVOME NADA....SAMO NAPREDNO......
(Mirko, 30. april 2015 19:08)

Verovatno si još mlad, pa se ne sećaš vašeg likovanja 2010-2011.....izgleda da vam se to vratilo....

studenat

pre 8 godina

Posle polufinala kupa Nemacke u fudbalu, pitam se da nije Borusija drzavni klub. Pitam se, ne znam... Ali navijaci Bajerna se to nikada nece zapitati niti postavljati takva pitanja. Osim toga, pametnjakovici, da li ste nekada culi da veci i jaci optuzuje i kuka na manjeg i slabijeg? A?

muamua

pre 8 godina

@mrs bre...na apr u delu finansijski izvestaji ubacis maticni broj partizana i imas sve izvestaje do 5 godina unazad...tako da ne lupas gluposti...ja kad ukucam vase maticne brojeve vidim da ste ili zaledjeni ili da ste fmp

Mirko

pre 8 godina

Da sam na celu KK Partizan povukao bi se iz takmicenja pa neka igraju bez KK Partizan, mozda bi tada ovi iz Zeleznika osvojili titulu.Ovako uvek strepnja ma koliko da smo u buli.Ovo je atak na kosarkasku instituciju, klub, navijace i Srpsku kosarku u celini.

Ne secam se da ste KK Crvena Zvezda (ona prava) na ovaj nacin tretirali.

petarczv

pre 8 godina

@mrs bre...na apr u delu finansijski izvestaji ubacis maticni broj partizana i imas sve izvestaje do 5 godina unazad...tako da ne lupas gluposti...ja kad ukucam vase maticne brojeve vidim da ste ili zaledjeni ili da ste fmp
(muamua, 30. april 2015 18:08)

I sta pise koliko ste duzni?

muamua

pre 8 godina

et igokeja.... i sta kazes IZNIO---e moj majstore Partizan je isti klub ISTI sponzor je menjan...ali vi imate dva kluba od kojih jedan zamrznut...a drugi je promenio statut pred kraj godine gde ipak pise da sve nasledjuje FMP...
Da li imas ijedan dokaz osim onoga iz novina da od 2007 Partizan ne postoji----nemas...nemas i zato si dosadan...plus sta znaci IZNIO

Vz

pre 8 godina

Sad i mi da prodamo grb i ime, nastupamo kao KK Partizan donja Grdelica i puj pike ne vaze dugovi. Ali nismo isti.@(sofronije, 30. april 2015 16:47)Pa i niste isti, vi ste igokejci vec nekoliko godina! ahahaha
(KRIGER, 30. april 2015 17:32)
Samo tebi i slicnim maloumnicima je ovo smesno. Mada da, imajuci u vidu da ne znas ni za koji klub navijas, ovo moras da radis da bi ti bilo lakse ;)

PARTIZAN GOSPODSKI KLUB

pre 8 godina

GOSPODO ZVEZDASI..JEDNO MORA DA VAM BUDE JASNO....KK PARTIZAN,NECETE PO REZULTATIMA STICI N I K A D A ...PRVAK EVROPE...F4.....F8.....F8....F8......I tako dalje ......

zvezda ima 0 trofeja a fmp 2

pre 8 godina

Umjesto sto ovdje pljujete po Zvezdi i drzavi bolje vam je zapitajte se gdje su pare?Bili ste dominantni deceniju a dinara nemate..dakle ?
(Rajko, 30. april 2015 16:46)
Kad bi se malo bolje razumeo u kosarku znao bi da ona nije komercijalni sport i da su premije za ucesce u evroligi veoma male a novac od transfera smesan.

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 8 godina

Sta bih ja dao da sam navijac zvezde pa da mi se u ovakvim situacijama samo zamrzne klub, a grb i ime preda drugom i pravim se lud. Ali ja sam samo grobar...
(nikola, 30. april 2015 17:59)

A zasto si se onda napravio lud 2007. godine i poceo da navijas za Igokeu partizan??????
A,licemeru??
Ah da,ti si samo grobaro igokejac...

Dubinsky

pre 8 godina

Nije mi jasno zašto su dugovi Partizana i celokupno finansijsko stanje javna tajna.
(Aleksa, 30. april 2015 16:35)

Ne spinuj kao tvoj gospodar, javno je rekao Danilovic da se radi o 4 miliona evra.

James Bond

pre 8 godina

Što tako ne suspenduju Zvezdu u fudbalu? A, da..
(Milan, 30. april 2015 16:24)

Sto se zaustaviti samo na Zvezdi u fudbalu,vi ne dugujete jel'da,14-15 miliona eura,koliko besesa sve gomilama milonskih transfera igraca koje ste uporedo pravili? No,ovo je kosarka,zato nadji poredjenje u istoj.Ako krsis pravila i zato dobijas kaznu,red je da je platis ili snosis posledice a rezultat neplacanja se da videti,dakle suspenzija. Siguran sam da je i ovo deo Partizanovog "marketinga" jer nisu zeleli da plate da bi se narod primio na "drzava nas unistava" iako su KK Partizan sami pokrali ogradjujuci se o ugovore i transfere igraca. Nevidim nista sporno u ovoj odluci,jer kad dobijes kaznu za parkiranje,ili je platis ili dodju po tebe i odlezis par dana u zatvoru za istu (u ovom slucaju suspenzija jer zatvora nema).Nazalost,mora se konstatovati da je sramno sta su pojedinci iz svog kluba Partizana uspeli da urade sa klubom,bivsim prvakom evrope.15 godina evrolige,punih Pionira i Arena,drzavnih para,primata na domacoj sceni i gomile odlicnih igraca doveli su do ruba propasti.Sramno

petarczv

pre 8 godina

Cifra je milion ipo dinara, što je 12500 evra, eventualno i one kazne za sakoe i čarape, što bi sve ukupno bilo maksimalno 20 hiljada. 
To se dešava aktuelnom prvaku države a ostali su verovatno u mnogo većim problemima.
(translucent, 30. april 2015 16:56)

A ti si finansijski direktor partizana pa znas?!

aleksa

pre 8 godina

nije lepo smejati se tudjoj nesreci...:-) grobari bilo Vam je smesno kad je nama pretilo gašenje...ja se ipak sada ne smejem,i iskreno mislim da srpska kosarka bez zvezde i partizana i nije kosarka...

Optimista

pre 8 godina

Uzimam sezonsku kartu na jesen, šta god da bude sa kluba, makar ceo tim otišao, da pokažemo vođi našem da koliko god nas bude pokušavao uništiti da ćemo mi i dalje podržavati naš klub.

stanko

pre 8 godina

Naviklo to da ne plaća dok su im dugove opraštali zbog pritiska vlasti i dok su te iste vlasti plaćale kazne u Evroligi. E pa ne može više... Ako si mangup da praviš gluposti , budi mangup pa i plati za svoje gluposti.

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 8 godina

Auuu sta je ovo ljudi moji, ovakvo trolovanje i projektovanje svog realnog stanja na druge jos nisam video, igokea je sponzor legendo, a zvezda je zamrznuta, zaslepljen su mrznjom
(goxi, 30. april 2015 19:08)

Sine gde si ti video da jedan klub drugome moze biti sponzor???Gde,ajde navedi samo jedan primer????
Igokea nije preduzece pa da se reklamira preko Partizana ili da mu bude sponzor,zato ne lupaj!!!
Dodik je ugrabio odlicnu priliku da za male pare fuzionise svoj seoski klub sa slavnim Partizanom,i to je sva istina!
Uostalom,sve ti je fino rekao tvoj predsednik Danilovic "mi smo sad jedan klub,naglasavam posmatrajte nas kao jedan klub!".
Ako je tebi trolovanje to sto sam ti iznio cinjenice i dokaze,onda stvarno imas problem sa percepcijom realnosti,decace!

Gorstak79

pre 8 godina

Pa prava Czv je mogla da igra sa 16 miliona evra duga. Fk Czv igra sa dugom ko zna kolikim. Ne znam čemu stalno napadanje Partizana i stalno kazne.
(Korto, 30. april 2015 16:45)

pa ta prava zvezda je dugovala 16 miliona..ali dugovala igracima,poveriocima,bankama..fizickim licima....ne i KLS..e u tome je razlika...vi ne placate vujoseviceve i vase navijacke kazne zadnjih 15 god...nakupili se prijatelju..kad tad je moralo doci na naplatu..dok su drugi placali svoje kazne,vi ste se smejali..e sad se ti drugi smeju...

nb

pre 8 godina

(igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera, 30. april 2015 16:50)
Dečko pozliće ti od silne mržnje. Uneredićeš se.

Makarido

pre 8 godina

Veliki sam Zvezdas, na Severu preko 10 godina, ali sto se tice KK, vise bih voleo poziciju Partizana.
NECU da mi nekakvi politicari i to nikakvi politicrai i ljudi budu na celu kluba. Kakve veze ima politika sa sportom?
Covicu, izlazi iz KK!

Luke Babbitt gravedigger

pre 8 godina

Угасите их!
(veerghoen, 30. april 2015 16:38)

To je jedini način da tvoj otužni um nađe neku radost
16 godina bola i tuge te je pretvorilo u to što jesi

nikola

pre 8 godina

Sta bih ja dao da sam navijac zvezde pa da mi se u ovakvim situacijama samo zamrzne klub, a grb i ime preda drugom i pravim se lud. Ali ja sam samo grobar...

Guliver

pre 8 godina

Na sta je spao KK Partizan, od nekada velikog kluba... Strasno. Poput Zvezde u fudbalu, klub je dotakao samo dno. Zvezda makar ima armiju navijaca, KK Partizanu ne gine gasenje... Tuga.

Djokic

pre 8 godina

Svim ovim ovde koji govore ''Katanac'', ''ugasite ih'' i slicno, stvarno ljudi, vidi se da ste debelo isfrustrirani! Ja vasem klubu iskreno zelim da konacno osvoji taj trofej koji cekate svih ovih godina. Jasno mi je da volite svoj klub kako god da se on zvao, i da su vas godine suse ucinile nervoznim, ali ovo sto se radi Partizanu trenutno, je neverovatno, kosi se sa svim zakonima zdravog razuma, to svaki covek moze da vidi. Vodja ovim cini sebi medvedju uslugu, jer i Partizan ima svoju ogromnu armiju navijaca

MRS more!

pre 8 godina

@mrs bre...na apr u delu finansijski izvestaji ubacis maticni broj partizana i imas sve izvestaje do 5 godina unazad...tako da ne lupas gluposti...ja kad ukucam vase maticne brojeve vidim da ste ili zaledjeni ili da ste fmp

@(muamua, 30. april 2015 18:08)


"Nije navedeno o kolikom dugu je reč, sem da srpski šampion dok ne isplati dug neće moći da nastavi domaće takmičenje".


Za pocetak mogao bi prvo da procitas ceo tekst, a ne samo komentare, evo ovde u ovom isecku ti lepo pise da nije navedeno kolika su dugovanja jer to niko ziv ni ne zna i to samo za kazne, a o ostalim dugovanjima tek i da ne govorimo i na kraju ako treba da biram kome cu vise da verujem da li tebi kao ostrascenom grobaru ili finansijskoj policiji onda tu JA bas kao i bilo ko drugi normalan vise nemam ama bas nikakvu dilemu.

sok

pre 8 godina

sto se mene tice ne moramo ni da igramo neke puste sve igrace bez obestecenja zasluzili su hvala im za sve imamo sta da pamtimo i da se ponosimo nikakva fuzija ili promena imena ne dolazi u obzir neka se klub zamrzne dok se ne pojavi neko koce ga opet postaviti na svoje mesto vazno je samo da zauvek Partizan ostane Partizan jer u suprotnom stvari nikad nece biti iste.

Kum

pre 8 godina

@kum, batko, bodibond30 komentara? nadmasio si samog sebe danas... zasluzuzio si bar dva sendvica!
(roto kos - neroj zeleznika, 30. april 2015 19:00)

O gospode...

Srbenda

pre 8 godina

Ne znam da li postoji bar 1 komentar grobara IKAD bez upotrebe reci "crvena zvezda". Ne lazem, prolistaj komentare pa ced videti. Na svaku vest o partizanu vise se prica o zvezdi nego o partizanu. Ne znam odakle ti kompleksi i to. Oduvek je partizan bio bolji u kosarci (izuzev ove godine)... Realno.

Nemanja

pre 8 godina

Hahahahahahahhahaha. Znaci i ovakvom timu Zvezde moraju da nameste titulu? Videli da ce izgubiti u fudbalu (koji je inace duzan 50 miliona evra pa ga niko ne suspenduje!!!!!!), pa makar u kosarci da osvoje trofej, makar i na silu. E strasno... KK Zvezda u stecaju, al ce fantomski klub sa slicnim imenom (koji je stacioniran na drugoj adresi), dobiti prvu titulu u istoriji, na klasicnu otimacinu...

translucent

pre 8 godina

Cifra je milion ipo dinara, što je 12500 evra, eventualno i one kazne za sakoe i čarape, što bi sve ukupno bilo maksimalno 20 hiljada.
To se dešava aktuelnom prvaku države a ostali su verovatno u mnogo većim problemima.

Nikola

pre 8 godina

Ja kao zakleti zvezdas mogu samo da budem izuzetno tuzan zbog ove vesti. Bez jakog Partizana nema ni jake Zvezde. Daj Boze da se i ostali kosarkaski centri uzdignu pa da imamo i jak Metalac, Megu, Konstantin, Vojvodinu, da se iz pepela uzdignu i Kraljevo, Cacak... Imacemo i jaku srpsku kosarku jer to je ono sto je bitno. Mladi igraci ce moci da se razvijaju. Pravi primer je Zvezda ove godine, jake utakmice u Evroligi su samo doprinele razvitku Kaline, Bobija, Mitrovica... Mnogo vise nego sto su Will i Djenka napredovali... A to ce tek da se vidi u reprezentaciji... Zato puno srece Partizanu ali i svim ostalim klubovima i naravno neka uvek pobedi najbolji... Zvezda, naravno...

sasha

pre 8 godina

Zvezda ne duguje pare Super ligi u fudbalu, alo. Slazem se da je strasno sto duguju tolike pare ali mesate babe i zabe. I Partizan duguje u fudbalu 15, a u kosarci 4 miliona pa nisu zbog toga suspendovani. Ovo je skroz druga prica.

Toni

pre 8 godina

Mene ovakve vijesti raduju najviše zbog Tegeltije. A Partizanu ne želim gašenje, naprotiv. Želim im jedno 15 godina agonije i pročišćenja, pa povratak u veliko društvo. Ipak je to institucija. Bila nevaljala, ali biće opet dobra.

kolko ste miliona potrosili od dolaska tajkuna

pre 8 godina

Joj krivo,koliko se ljud se raduje tudjoj nesreci,kako tuzno... Nije bitno ko za koga navija,ovo postaje tolko bolestan odnos Partizan Zvezda da je to strasno :(

kolee

pre 8 godina

@ Tony Soprano ovo nisu kazne za sako, te kazne je Dule platio, pa zar mislis da klub placa njegove kazne? Dule je uzeo od CSKA 2 miliona za raskid ugovora, mislis da mu posle toga klub placa kazne, ne kod nas to ne funkcionise tako!

sovuljaga

pre 8 godina

Rajko,ti izgleda gledas samo fudbal,e sad,nije ti kosarka fudbal,sve i da smo osvajali evroligu 5-6 puta za nju se dobije 300.000 evra!!!u ligi evrope fudbalskoj se za jedan neresen mec dobija toliko!kako ti mislis da se uzimaju pare u kosarci?svi amerikanci su imali ugovore na 1 sezonu!znaci otisli kao slobodni igraci.

Marko Niš

pre 8 godina

Platiti kaznu i 100% ući u duel sa FMP-om i vratiti im za poraz u polufinalu ABA lige pa pravo po 14-tu titulu!!!
Grobari složno!!!

ja

pre 8 godina

Umjesto sto ovdje pljujete po Zvezdi i drzavi bolje vam je zapitajte se gdje su pare?Bili ste dominantni deceniju a dinara nemate..dakle ?
(Rajko, 30. april 2015 16:46)

Ti moras da shvatis da kosarka nije profitabilni sport. Rezultati se novcano ne nagradjuju...

"Et des boyaux du dernier prêtre Serrons le cou du dernier roi." - Diderot

pre 8 godina

Ajd da pokusam ponovo jer moderatori ocigledno imaju problem kad je neko na strani ysd....isaplatice dulo to sve kad legnu pare od prodaje Akojona:-)))
(Monarhista, 30. april 2015 17:21)

Al' si pametan, kao i vid vlasti koju zagovaras...

Padre

pre 8 godina

Sve ove zlurade zvezdaše pitao bih protiv koga bi igrali da nema Partizana.Dobro, mogu da igraju, ali tada neće biti potrebe, da po kaznama igranja bez publike, jer ...!Ili bi se oni, kao mali Jovica igrali sami sa sobom!

MRS more!

pre 8 godina

@(slobinator, 30. april 2015 18:54)


Apsolutno se slazem, samo sto se moj komentar i odnosi na taj period od 2000-ite pa na ovamo, to bi bar trebalo da ti je bilo jasno.

календар

pre 8 godina

Care, dugove Zvezda otplacuje.Klub je u stanju mirovanja do 1.1.2017. Ugovor o reprogramu duga potpisan sa Poreskom upravom
(Delija Banovo Brdo, 30. april 2015 17:22)

Живи били па видели. Доћи ће и та 2017. па ће се видети да ли се дуг смањио.

muamua

pre 8 godina

@mrs bre...ja ne znam sta ti pricas ja sam citao tvoj komentar i odgovorio ti...ti si rekao da 15godina nema izvestaja i ja sam ti rekao da odes na apr i videces da lazes...

o da

pre 8 godina

@ Nikola, 1. maj 2015 10:29

E druze ovako, sve smo mi to imali, ali je to Partizan unistio sa svojim velikim magom na celu.
Ulagalo se u kosarku podosta u Srbiji, evo malog podsetnika: FMP od Nikolica i Askrabica pa narednih 10 god, pogledaj na sta danas lici. Vojvodina, Kibu Stjuart, Redzi Frimen, Vanja Plisnic i ta generacija, pogledaj ih danas, igraju im deca za 200e jer bolje ne mogu. Seti se Leskovca, ulagalo je Zdravlje, nisu bili nesto ali su imali ok ekipu i vruc teren gde si morao da se namucis da dobijes a da li danas uopste imaju klub? Borac Cacak sa Stepandicem, bila je to dobra i kvalitetna liga... I za kraj Hemofarm, koliko su ulagali godinama, napravili najlepsi centar u Srbiji, imali nekoliko god ekipu uz rame Partizanu ako ne i bili bolji ali dzaba je sve to druze kada je ALAVI Partizan i veliki mag morao svaku titulu da uzme, jer boze moj, sramota je da klub iz nekog tamo Vrsca igra EL a veliki Partizan ne. I ko je posle svega lud da baca pare u bunar ni za sta??? Znaci sve smo imali, unisteno.
I ja bih voleo da to opet bude tako, ali ne vidim nacin kako i ko ce to da podigne.

Davor Djikanovic

pre 8 godina

Ne znam zasto zvezdasi ovo komentarisu kad ovo nije Zvezda nego Partizan, a koliko znam Crvena Zvezda ne postoji kao kosarkaski klub to je FMP. Hvala

Mirko

pre 8 godina

Mene ovakve vijesti raduju najviše zbog Tegeltije. A Partizanu ne želim gašenje, naprotiv. Želim im jedno 15 godina agonije i pročišćenja, pa povratak u veliko društvo. Ipak je to institucija. Bila nevaljala, ali biće opet dobra.
(Toni, 1. maj 2015 18:13)
-------------------
Samo se ti nadaj i zamisli zelju.I ovo ce se jednom juce zvati.
uzivajte dok vam je gazda premijer.Cim ode vlast otici cete i vi u zaborav.

gasprom je tu

pre 8 godina

Neko moze da duguje 60 miliona, nekome se oprosti dug od 20 miliona, neko ukrade pehar i kazne ga 2 nebitne utakmice. Sram vas bilo, jadni ste do bola.

Miki

pre 8 godina

Nemam reci za ovo... Fk Crvena Zvezda ima dug 50 i kusur miliona i potpisuje novi visemilionski ugovor, a Kk Partizan se suspenduje iz lige jer je Dule svukao sako? Jel moze neko normalan, ne ostrascen, neko ko nije bot, vec realno sagledava stvari da mi objaSni kako je ovo moguce u srpskom sportu?

Dinkovski

pre 8 godina

idemoooo, Covketova grupa jase, strah da se dominacija Partizana kojim slucajem ne dao bog ne nastavi sada se i prakticno ispoljava.

Covke overava titulu sampiona Srbije, tako dugo prizeljkivanu svih ovih godina od strane limenih. Pa zar je moguce da se i posle pobede u ABA ligi i pored tako dominantnih igraca i dalje plasite?

Sto se mene tice Partizan ni ne mora vise da igra ove godine, nema sta kome da dokazuje. Eto im Konstantin, FMP i kompanija pa neka igraju prvenstvo.

Svete

pre 8 godina

u istom danu,KK Partizan zabrana,a FK czbgtelekomdiva 5 milki od Gazproma.Slučajno??Naravno da nije...ovo je Srbija među šljivama..laku noć!
(divac, 30. april 2015 20:36)

Laku noć i tebi...

Lepo spavaj...


Ako možeš....
(DedaMiloje, 30. april 2015 21:26)


Zasto ne bi lepo spavao ??? Hoces da kazes da si ti 15 godina imao nocne mora ? Uuu pa to onda znaci da ti nisi nacisto sam sa sobom, ili gresim ?

Sta te boli uvo ovaj projekat ce da traje jos mozda godinu dana i onda ces da trazis novi klub za koji ces da navijas!

KK Jedini Prvak Srbije

pre 8 godina

@da dozivim da tegeltija u emisiji kaze partizan beograd pa nek budu ponovo prvaci ako treba
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (beli, 30. april 2015 21:25)


Znam da te boli FMP ali to neces doziveti,nudjeno je nama isto to sto ste vi uradili ali Grobari ne prodaju veru za veceru,svetinja je svetinja i bodrice se isto i u Evroligi i u beton ligi

Korto

pre 8 godina

Pa prava Czv je mogla da igra sa 16 miliona evra duga. Fk Czv igra sa dugom ko zna kolikim. Ne znam čemu stalno napadanje Partizana i stalno kazne.

Rajko

pre 8 godina

partizan...
sintelon
ICN
galenika
mobtel
EPS
mts
zepter
igokea
Neki se mozda i ne secaju reklama iz doba Mirka Marjanovica, "Sponzori sampiona" i onda se izredjaju sve drzavne firme...tad ste cutali?
Bilo vam lepo...mislili trajace vecno, mogu vam reci i da je trajalo.
Nastavio Tadic, pa Dacic i Ruzic...
Pa dosta je!!!
(Spale, 30. april 2015 19:20)

Milosevic, Kostunica, Djindjic... trajalo je to malo duze komsija. A za to vreme Zvezda dobijala gotovo isto para ko i Partizan i? Nista. Na kraju ostade samo 15 miliona duga koji je ista ta drzava preko svojih udbasa izbrisala ko gumicom. Partizan dave za 7% te sume, zbog poreza.
Znas, gleda se prvo u svoje dvoriste. Nikada Zvezda nije ostala bez podjednako jakih sponzora i drzavnog novca. Seti se plejade amerikanaca pa menjanje skupih trenera svakih dva tri meseca, sta mislis odakle?
Idi raduje se prvoj ABA tituli. Ili je mozda treca? Ko ce ga znati.

blejica22

pre 8 godina

324
Umjesto sto ovdje pljujete po Zvezdi i drzavi bolje vam je zapitajte se gdje su pare?Bili ste dominantni deceniju a dinara nemate..dakle ?
(Rajko, 30. april 2015 16:46)

Ma o kojim parama pricate vise, nisu to milioni kao u fudbalu, gde za nekog Vojislava Stankovica dobijes milion evra, a u basketu za najboljeg centra u evroligi (Pekovica) dobijes 900 000 evra, a te pare odu na putovanja, hale, plate, kazne itd dok si rekao keks... Sramota je da klub kao sto je kk Partizan se tako unistava...

*

pre 8 godina

Kakva zamena teza, niko vam ne trazi da platite 4 mil €„ vec samo kaznu (1.5 mil din) i mozete da igrate. FK Zvezda placa samo onoliko koliko joj traze da bi igrala. KK Zvezda ne duguje za kazne i porez, vec samo igracima i dobavljacima. I BEZ KUKANJA, muka nam je.

Vz

pre 8 godina

Ало!Па, докле о поређење с Звездом?!Да, Звезда је државни пројекат, да финансира је из јавних предузећа,да, има условну лиценцу,да, има две адресе...Али какве то везе има с Партизаном?!Па и Раднички је угашен, што не би и клуб са адресом у Загребу?10 узастопних титула? Па и Обилић је узео једну... зна се како у оба случаја.Лустрација мора и у спорту!
(Алое, 30. april 2015 20:14)
Slazem se apsolutno da ne bi trebalo da se poredimo sa zvezdom. Mi smo veliki sampioni, sa pregrst titula i nagrada medju kojima je i titula prvaka evrope. Ekip koja je izbacila ozbiljnu kolicinu vrhunskih trenera i igraca. Medju njima i najtrofejnijeg evropskog trenera svih vremena. Takodje NBA i Evropske zvezde, osvajace svetskih i evropskih prvenstava. Zvezda je vrlo pristojan klub, ali imajuci u vidu da je u istoj zemlji gde i KKP, nema srece da postane nesto vise od toga. KKP se nalazi na adresi Humska 1. To se lako da proveriti. crvena zvezdeabeograd sta god je sa adresom u zelezniku, sto vi ne zelite da priznate. Pogledajte kartu sledeci put kada je kupite za utakmicu. Pa da, zamisli, trebalo bi kupiti kartu pa videti. Vodite se politikom 1000 puta izgovorena laz postaje istina. Nije ni cudo, to ste naucili od svoje "legende severa". Nekome su legende Zeljko Obradovic, Aleksandar Djordjevic, Vlade Divac, Predrag Danilovic....nekome nebojsa covic...aposlutno ne zelim da se poredimo sa vama!!! To je preozbiljna uvreda za KKP i njegove rezultate i legende! Poredite se sa cedevitom, vrsnjaci!

pan

pre 8 godina

Nađite vi pehar koji su vam olupali akademski obrazovani građani bez krivičnih prijava,
a za naše finansije ne brinite, preživela je institucija i veća zla od ovog današnjeg.

petarczv

pre 8 godina

Nemam reci za ovo... Fk Crvena Zvezda ima dug 50 i kusur miliona i potpisuje novi visemilionski ugovor, a Kk Partizan se suspenduje iz lige jer je Dule svukao sako? Jel moze neko normalan, ne ostrascen, neko ko nije bot, vec realno sagledava stvari da mi objaSni kako je ovo moguce u srpskom sportu?
(Miki, 30. april 2015 16:46)

Ti mislis da je ovo zbog sakoa? A trazis da ti neki neostrasceni navijac objasnjava?! Kad su nas gasili i kad je dule pricao da nije u interesu sporta da se pomogne zvezdi onda te nije zanimalo kako se to desava u srpskom sportu?! E licemerni li ste grobari ali sve se vraca sve se placa...

KRIGER

pre 8 godina

Sad i mi da prodamo grb i ime, nastupamo kao KK Partizan donja Grdelica i puj pike ne vaze dugovi. Ali nismo isti.

@(sofronije, 30. april 2015 16:47)


Pa i niste isti, vi ste igokejci vec nekoliko godina! ahahaha

neutralan

pre 8 godina

Ne shvatam Zvezdaše. Sada kada ste toliko dominantni, umesto da želite da Partizan opstane i da im vratite za celu decceniju vi vičete katanac. Koliko treba da budeš glup pa da želiš da nema Partizana ni rivalstva ni derbija?????!?
Naravno ne mislim da svi navijači žele ovo ali oni glupavi će se naći u ovom komentaru i daće mi minuse. Za kraj, ne trebaju mi ni plusevi.

carponmonkey

pre 8 godina

"Platite kaznu i igrajte košarku, sve ovo vas je i dovelo tu gde jeste.(DedaMiloje, 30. april 2015 20:20)"

A sta je vas dovelo do 18 miliona evra duga? Kada vi platite svoje... Ali 100%, a ne 2.5%.

goxi

pre 8 godina

Jos davne 2007. ste dali ime seoskoj Igokei koja ga je
prispojila uz svoje...a i grb takodje,ako ne verujes
slobodno pogledaj slike sa promocije te za vas kobne
2007. godine...Videces ISTI GRB Igokee partizan i
Partizan igokee!!!To dokazuje da je rec o jednom
klubu...
Naravno da nismo isti,hvala Bogu i roditeljima da nismo
grobaro igokejci!!!
(igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto
2007.,grobari u zabludi,nevera, 30. april 2015 18:26)

Auuu sta je ovo ljudi moji, ovakvo trolovanje i projektovanje svog realnog stanja na druge jos nisam video, igokea je sponzor legendo, a zvezda je zamrznuta, zaslepljen su mrznjom

neutralan

pre 8 godina

Gresis sinak, silno gresis. CZV nije nikad bio Titov, komunisticki klub, tako da nema blizanca, zato sto su CZV osnovali beogradski studenti i tadasnja srpska mladez. Partizan ima svoje komunisticke, Titoisticke blizance, ali u republikama bivse SFRJ.
(ferdinand, 30. april 2015 18:38)

Bravo ferdinande, crvena zvezda petokraka nema nista sa komunistima bas kao ni Partizanova na amblemu.
Sacuvaj nas Boze od neznalica i naprdenjaka.

Makarido

pre 8 godina

Veliki sam Zvezdas, na Severu preko 10 godina, ali sto se tice KK, vise bih voleo poziciju Partizana.
NECU da mi nekakvi politicari i to nikakvi politicrai i ljudi budu na celu kluba. Kakve veze ima politika sa sportom?
Covicu, izlazi iz KK!

Milenko Tepic

pre 8 godina

Молили смо Павловића да се врати, човек нас угасио...
(Хк БАСК Бгд, 30. april 2015 16:29)

Zvezdas, dobar si. KK Partizan nije KK Crvena Zvezda da se ugasi, o tome samo vi mozete da mastate.

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 8 godina

Partizan je sinonim za kosarku. Nepravda. Suspendujmo KLS.
(ang, 30. april 2015 16:45)

1. taj Partizan koji je bio sinonim za kosarku ne postoji vise,ovo je Igokea partizan
2. kosarka se igrala i pre Igokee partizan,igrace se i posle
3. da li mislite da ste Bogom dati,pa da ne morate nikad nista da platite!?Ni porez,ni kazne,ni plate igracima,ni halu,ni struju,ni grejanje,nista??

Pravda!!Suspendujmo Igokeu partizan do kraja sezone!!!Bravo KLS!!!

Dule

pre 8 godina

Kada je zvezda bila u najgorim problemima, kada je dugovala milione igracima, dobavljacima, ligi, kada su joj plenili koseve sa otvorenih terena, nije pominjana kazna kao sada Partizanu. covic je pustio korenje svuda. Partizan je bez ikakve veze kaznjen za tucu prosle godine u finalu, nije bilo dosta samo novcano da se kazni nego je igrao i bez publike dve utakmice. Svi znamo kako se to zavrsilo, isto ce biti i na kraju ove godine.

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 8 godina

Košarkaška lopta preskočila je Drinu u dva pravca! Partizan iz Beograda i Igokea iz Aleksandrovca potpisali su juče ugovor o poslovnoj i sportskoj saradnji, kojim će SE FUZIONISATI, iako će nastaviti takmičenja u svojim ligama. 
Ekipe će na dresovima u svim takmičenjima logo Partizan Igokea i Igokea Partizan, imaće zajednički Upravni odbor, prostorije, razmenjivaće igrače bez obeštećenja, a u planu je i izgradnja hale. 
Ugovor su na stadionu crno-belih potpisali predsednik Partizana Predrag Danilović i predsednik Igokee i premijer Republike Srpske Milorad Dodik. 
- Celo Sportsko društvo stoji iza ovog sporazuma, koji je značajan na mnogo načina. Ovo je tek početak. Da naglasim, nas sada treba posmatrati KAO JEDAN KLUB. Čim nam obaveze dozvole, ići ćemo u Republiku Srpsku. Finansijski problemi nisu prestali da postoje, ali će biti znatno lakše rešavati ih zajednički - rekao je Danilović. 
Dodik je istakao da klubovi imaju svoje ambicije i da mu je drago što će Partizan sada moći da se posveti isključivo košarci i da juriša na uspehe u Evropi. 
- Naša ambicija je da uđemo u NLB ligu, a Partizan može da se vrati svojoj osnovnoj delatnosti - košarci. Inicijativa za SPAJANJEM je obostrana i sada je ovo zajednička briga. Formalno, pravno imaćemo JEDNU upravu - kaže Dodik. 
Upravni odbor imaće šest članova, a predsednik će ostati Danilović, dok će Dodik biti počasni predsednik. Sastav odbora još nije poznat i biće objavljen u narednih nekoliko dana, dok se budu usklađivali statuti i pravilnici klubova. 

Sole pamet drugima,a vec 8 dugih i tuznih godina navijaju za drugi klub,i to iz druge drzave!!

sns pink zvezda idea informer

pre 8 godina

kao grobar ja bih iskreno voleo da istupimo iz lige i rasformiramo se na par godina jer bismo onda i panterima ogadili kosarku kad ne bi imali s kim da igraju... prosecna poseta u ligi bi bila rodbina + 50 do 100 ljudi, zvezda bi drala konstantin i crnokosu, liga bi bila amaterska a igokea, kum, deda miloje, bodibond i batko bi ostali bez sendvica... pa kad vlast shvati sta je partizan za srpsku kosarku molice nas da se vratimo.

PARTIZAN BRAND OF EUROPE

pre 8 godina

PARTIZAN JE SIMBOL SRPSKE KOSARKE...A VI KOJI GA MRZITE NECETE MOCI DA UMANJITE TO...VI KOJI STE PRE 2 GODINE PRICALI DA VAS KOSARKA NE INTERESUJE....SRAMOTA.....

samoodrzivo

pre 8 godina

Rece Vujosevic pre godinu dana, stvara se atmosfera jedna drzava, jedan covek, jedan klub. Dule koji si ti genije, jedina prava opozicija ovde.

navijac

pre 8 godina

Umjesto sto ovdje pljujete po Zvezdi i drzavi bolje vam je zapitajte se gdje su pare?Bili ste dominantni deceniju a dinara nemate..dakle ?
(Rajko, 30. april 2015 16:46)

Kosarka bas i nije profitabilan sport, nema tu transfera od 7-8 miliona evra. EL nije bas izdasna kao liga sampiona, slaba je i para za TV prenose. A plate igraca nisu bas male. E sad pravo pitanje je odakle vama pare!? Koga ste to prodali, gde ste zaradili?

Monarhista

pre 8 godina

Ako je Bajern dobio 900 milona od adidasa ...Zvrezda treba da dobije bar kao Salke od Gazproma oko 500...i nek se ne javljaju oni koji misle da je Salke i priblizno veliki klub lkao Zvezda...

Nolan

pre 8 godina

(sns pink zvezda idea informer, 30. april 2015 20:11)

Nesrećo, nema te sile koja bi meni ogadila košarku osim Duleta i njegovih metoda stvaranja pritiska.
A ova blokada je rezultat politike vašeg kluba prema igračima, politike "dodjem ti, javiću ti se"...

Djokic

pre 8 godina

Svim ovim ovde koji govore ''Katanac'', ''ugasite ih'' i slicno, stvarno ljudi, vidi se da ste debelo isfrustrirani! Ja vasem klubu iskreno zelim da konacno osvoji taj trofej koji cekate svih ovih godina. Jasno mi je da volite svoj klub kako god da se on zvao, i da su vas godine suse ucinile nervoznim, ali ovo sto se radi Partizanu trenutno, je neverovatno, kosi se sa svim zakonima zdravog razuma, to svaki covek moze da vidi. Vodja ovim cini sebi medvedju uslugu, jer i Partizan ima svoju ogromnu armiju navijaca

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 8 godina

1. taj Partizan koji je bio sinonim za kosarku ne postoji vise,ovo je Igokea partizan  
2. kosarka se igrala i pre Igokee partizan,igrace se i posle  
3. da li mislite da ste Bogom dati,pa da ne morate nikad nista da plćatite!?Ni porez,ni kazne,ni plate igracima,ni halu,ni struju,ni grejanje,nista??  

Pravda!!Suspendujmo Igokeu partizan do kraja sezone!!!Bravo KLS!!! 
(igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera, 30. april 2015 18:30) 

Ovoj bolesti nema leka.
(Abolirani predsednik, 30. april 2015 18:57)

Vama grobaro igokejcima je istina bolest???Zasto mrzite istinu???
A da,vi ste oni koji podrzavaju lazi i spinovanja coveka koji prebija sudije i davi svoje igrace...
Pogledaj sine istini u oci,pa ce za tvoju bolest(laz) mozda biti leka!
p.s. hvala sto si iznio argumente kojima si dokazao da nisam u pravu;)
bitno da si prvo posegnuo za uvredom...to dovoljno govori koliko sam u pravu i kako si nemocan!

Batko

pre 8 godina

Sta bih ja dao da sam navijac zvezde pa da mi se u ovakvim situacijama samo zamrzne klub, a grb i ime preda drugom i pravim se lud. Ali ja sam samo grobar...
(nikola, 30. april 2015 17:59)


....ko ti je kriv...

Šavija Alonso

pre 8 godina

Mislim da je sve jasno - ako znamo kako nas je tretirala KLS prošle sezone i za šta smo sve kažnjavani, dok se s druge strane nekima opraštaju milioni, mislim da je vreme da kažemo "Dosta". KK Partizan treba da napusti srpsku ligu.

muamua

pre 8 godina

et igokeja.... i sta kazes IZNIO---e moj majstore Partizan je isti klub ISTI sponzor je menjan...ali vi imate dva kluba od kojih jedan zamrznut...a drugi je promenio statut pred kraj godine gde ipak pise da sve nasledjuje FMP...
Da li imas ijedan dokaz osim onoga iz novina da od 2007 Partizan ne postoji----nemas...nemas i zato si dosadan...plus sta znaci IZNIO

ja

pre 8 godina

Umjesto sto ovdje pljujete po Zvezdi i drzavi bolje vam je zapitajte se gdje su pare?Bili ste dominantni deceniju a dinara nemate..dakle ?
(Rajko, 30. april 2015 16:46)

Ti moras da shvatis da kosarka nije profitabilni sport. Rezultati se novcano ne nagradjuju...

petarczv

pre 8 godina

"Licemerne, klubaške i pogrešne su priče da je spas za srpsku košarku spasiti Zvezdu, jer, sve je mnogo složenije"

Dusko Vujosevic 2. april 2011...

Zelim vam katanac

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 8 godina

Sad i mi da prodamo grb i ime, nastupamo kao KK Partizan donja Grdelica i puj pike ne vaze dugovi. Ali nismo isti.
(sofronije, 30. april 2015 16:47)

Jos davne 2007. ste dali ime seoskoj Igokei koja ga je prispojila uz svoje...a i grb takodje,ako ne verujes slobodno pogledaj slike sa promocije te za vas kobne 2007. godine...Videces ISTI GRB Igokee partizan i Partizan igokee!!!To dokazuje da je rec o jednom klubu...
Naravno da nismo isti,hvala Bogu i roditeljima da nismo grobaro igokejci!!!

Алое

pre 8 godina

Ало!

Па, докле о поређење с Звездом?!

Да, Звезда је државни пројекат,

да финансира је из јавних предузећа,

да, има условну лиценцу,

да, има две адресе...

Али какве то везе има с Партизаном?!

Па и Раднички је угашен, што не би и клуб са адресом у Загребу?


10 узастопних титула? Па и Обилић је узео једну... зна се како у оба случаја.

Лустрација мора и у спорту!

divac

pre 8 godina

u istom danu,KK Partizan zabrana,a FK czbgtelekomdiva 5 milki od Gazproma.Slučajno??Naravno da nije...ovo je Srbija među šljivama..laku noć!

Luke Babbitt gravedigger

pre 8 godina

Угасите их!
(veerghoen, 30. april 2015 16:38)

To je jedini način da tvoj otužni um nađe neku radost
16 godina bola i tuge te je pretvorilo u to što jesi

Nemanja

pre 8 godina

Hahahahahahahhahaha. Znaci i ovakvom timu Zvezde moraju da nameste titulu? Videli da ce izgubiti u fudbalu (koji je inace duzan 50 miliona evra pa ga niko ne suspenduje!!!!!!), pa makar u kosarci da osvoje trofej, makar i na silu. E strasno... KK Zvezda u stecaju, al ce fantomski klub sa slicnim imenom (koji je stacioniran na drugoj adresi), dobiti prvu titulu u istoriji, na klasicnu otimacinu...

MRS more!

pre 8 godina

Neko moze da duguje 60 miliona, nekome se oprosti dug od 20 miliona, neko ukrade pehar i kazne ga 2 nebitne utakmice. Sram vas bilo, jadni ste do bola.

@(gasprom je tu, 30. april 2015 16:27)


A neko nema zavrsne finansijske racun vec 15 godina unazad pa se uopste ni ne zna koliko duguje, ne dao im Bog da se uopste i sazna verujem da bi onda za ti cifru i sva dugovanja FK Real Madrida i FK Barselone, zajedno, bila presmesna za toliki minus koga ce otplacivati generacije i generacije nasih gradjana zbog tamo nekog Veselog, Vestermana, Akonja, Kinzija, sumnjive menadzere, direktore i ko zna koga sve jos da bi neko ko je 50godina bio iskomplaksiran mogao da se hvali time da je konacno uspeo da negde u necemu za malkice bude bolji od Zvezde!

PARTIZAN GOSPODSKI KLUB

pre 8 godina

GOSPODO ZVEZDASI..JEDNO MORA DA VAM BUDE JASNO....KK PARTIZAN,NECETE PO REZULTATIMA STICI N I K A D A ...PRVAK EVROPE...F4.....F8.....F8....F8......I tako dalje ......

Abolirani predsednik

pre 8 godina

1. taj Partizan koji je bio sinonim za kosarku ne postoji vise,ovo je Igokea partizan
2. kosarka se igrala i pre Igokee partizan,igrace se i posle
3. da li mislite da ste Bogom dati,pa da ne morate nikad nista da plćatite!?Ni porez,ni kazne,ni plate igracima,ni halu,ni struju,ni grejanje,nista??

Pravda!!Suspendujmo Igokeu partizan do kraja sezone!!!Bravo KLS!!!
(igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera, 30. april 2015 18:30)

Ovoj bolesti nema leka.
(Abolirani predsednik, 30. april 2015 18:57)

Vama grobaro igokejcima je istina bolest???Zasto mrzite istinu???
A da,vi ste oni koji podrzavaju lazi i spinovanja coveka koji prebija sudije i davi svoje igrace...
Pogledaj sine istini u oci,pa ce za tvoju bolest(laz) mozda biti leka!
p.s. hvala sto si iznio argumente kojima si dokazao da nisam u pravu;)
bitno da si prvo posegnuo za uvredom...to dovoljno govori koliko sam u pravu i kako si nemocan!
(igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera, 30. april 2015 19:34)

Tebi da dokazujem!? Ne pada mi na pamet da bilo šta dokazujem zamlatama koje nemaju pametnijeg posla nego da ostavljaju po 100 komentara u istom debilnom fazonu. Ne znam samo kako ti admini objavljuju sve te komentare, ti mora da si botčina.

zvezda ima 0 trofeja a fmp 2

pre 8 godina

Umjesto sto ovdje pljujete po Zvezdi i drzavi bolje vam je zapitajte se gdje su pare?Bili ste dominantni deceniju a dinara nemate..dakle ?
(Rajko, 30. april 2015 16:46)
Kad bi se malo bolje razumeo u kosarku znao bi da ona nije komercijalni sport i da su premije za ucesce u evroligi veoma male a novac od transfera smesan.

Trole

pre 8 godina

(igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera,30. april 2015 18:26)
Čuj ovog nesrećnika,hahaha, koja si ti sprdnja od čoveka,navijas za Fmp A lupaš gluposti o kontinentalnom šampionu. Nije lako biti delija A sad,odjednom,panter. Teško je to.

goxi

pre 8 godina

Sine gde si ti video da jedan klub drugome moze biti
sponzor???Gde,ajde navedi samo jedan primer????
Igokea nije preduzece pa da se reklamira preko
Partizana ili da mu bude sponzor,zato ne lupaj!!!
Dodik je ugrabio odlicnu priliku da za male pare
fuzionise svoj seoski klub sa slavnim Partizanom,i to je
sva istina!
Uostalom,sve ti je fino rekao tvoj predsednik Danilovic
"mi smo sad jedan klub,naglasavam posmatrajte nas
kao jedan klub!".
Ako je tebi trolovanje to sto sam ti iznio cinjenice i
dokaze,onda stvarno imas problem sa percepcijom
realnosti,decace!
(igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto
2007.,grobari u zabludi,nevera, 30. april 2015 19:25)

Igokea je preduzece, nemoj vise da se blamiras, tebi je krivo sto ste se vi ugasili a mi nismo

PLACI MOLI TU POMOCI NEMA

pre 8 godina

Jugoslavija vise ne postoji pa bi konacno bio red da se kao relikt iz proslosti ugasi vec jednom i taj JSDP koji je godinama unazad kao vestacka tvorevina na silu odrzavan u zivotu finansiranjem od strana gradjana Srbije ciji on klub nikada nije ni bio, realno gledano Srbija je mala i ekonomski siromasna drzava da bi mogla da placa i ovakve strane elemente i podvale, ZATO SAMO ZVEZDA!!!

Dale

pre 8 godina

Samo za nepismene navijace...Igokea sponzor i saradnja dva kluba..Nismo prodavali grb,ime i veru kao vi....Jer mi smo najbolja kosarkaska publika u Evropi..FMP-Zvezda je trenutak ....

Gorstak79

pre 8 godina

Ne shvatam Zvezdaše. Sada kada ste toliko dominantni, umesto da želite da Partizan opstane i da im vratite za celu decceniju vi vičete katanac. Koliko treba da budeš glup pa da želiš da nema Partizana ni rivalstva ni derbija?????!?
Naravno ne mislim da svi navijači žele ovo ali oni glupavi će se naći u ovom komentaru i daće mi minuse. Za kraj, ne trebaju mi ni plusevi.
(neutralan, 30. april 2015 21:42)

poenta cele price je....pamti pa vrati...e vidis te stvari se sad desavaju...

aj ponovo

pre 8 godina

idemoooo, Covketova grupa jase, strah da se dominacija Partizana kojim slucajem ne dao bog ne nastavi sada se i prakticno ispoljava.

Covke overava titulu sampiona Srbije, tako dugo prizeljkivanu svih ovih godina od strane limenih. Pa zar je moguce da se i posle pobede u ABA ligi i pored tako dominantnih igraca i dalje plasite?

Sto se mene tice Partizan ni ne mora vise da igra ove godine, nema sta kome da dokazuje. Eto im Konstantin, FMP i kompanija pa neka igraju prvenstvo.
(Dinkovski, 30. april 2015 16:27)

Ma idite gde god hoćete...veoma je zanimljivo da je sve nebitno kad ste slabi i kada sudije koliko-toliko sude pošteno...sada kukate..ko vam je kriv...što ste verovali da je prošla sezona uspešna...ove godine neverovatna razlika u kvalitetu između bivše institucije i Zvezde...sramota je da bilo ko to osporava...od 7 utakmica mogli ste da dobijete Zvezu 7 puta,zar ne..što niste...držao vas Čović

miki

pre 8 godina

nije lepo smejati se tudjoj nesreci...:-) grobari bilo Vam je smesno kad je nama pretilo gašenje...ja se ipak sada ne smejem,i iskreno mislim da srpska kosarka bez zvezde i partizana i nije kosarka...(aleksa, 30. april 2015 17:47)

A ko vas je slagao da niste ugaseni!

Abolirani predsednik

pre 8 godina

1. taj Partizan koji je bio sinonim za kosarku ne postoji vise,ovo je Igokea partizan 
2. kosarka se igrala i pre Igokee partizan,igrace se i posle 
3. da li mislite da ste Bogom dati,pa da ne morate nikad nista da plćatite!?Ni porez,ni kazne,ni plate igracima,ni halu,ni struju,ni grejanje,nista?? 

Pravda!!Suspendujmo Igokeu partizan do kraja sezone!!!Bravo KLS!!!
(igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera, 30. april 2015 18:30)

Ovoj bolesti nema leka.

Vz

pre 8 godina

Sad i mi da prodamo grb i ime, nastupamo kao KK Partizan donja Grdelica i puj pike ne vaze dugovi. Ali nismo isti.@(sofronije, 30. april 2015 16:47)Pa i niste isti, vi ste igokejci vec nekoliko godina! ahahaha
(KRIGER, 30. april 2015 17:32)
Samo tebi i slicnim maloumnicima je ovo smesno. Mada da, imajuci u vidu da ne znas ni za koji klub navijas, ovo moras da radis da bi ti bilo lakse ;)

Batko

pre 8 godina

Znam da te boli FMP ali to neces doziveti,nudjeno je nama isto to sto ste vi uradili ali Grobari ne prodaju veru za veceru,svetinja je svetinja i bodrice se isto i u Evroligi i u beton ligi
(KK Jedini Prvak Srbije, 30. april 2015 21:46)

Onda se spremi za beton

Optimista

pre 8 godina

Uzimam sezonsku kartu na jesen, šta god da bude sa kluba, makar ceo tim otišao, da pokažemo vođi našem da koliko god nas bude pokušavao uništiti da ćemo mi i dalje podržavati naš klub.

Stjepana Supanca 15a, vaša je adresa!

pre 8 godina

Sad i mi da prodamo grb i ime, nastupamo kao KK Partizan donja Grdelica i puj pike ne vaze dugovi. Ali nismo isti.
(sofronije, 30. april 2015 16:47)

Pevac, ne postoji "gornja" i "donja" Grdelica, samo Grdelica.
A za ostalo se slažem.

Marko Niš

pre 8 godina

Platiti kaznu i 100% ući u duel sa FMP-om i vratiti im za poraz u polufinalu ABA lige pa pravo po 14-tu titulu!!!
Grobari složno!!!

ferdinand

pre 8 godina

Bravo ferdinande, crvena zvezda petokraka nema nista sa komunistima bas kao ni Partizanova na amblemu. 
Sacuvaj nas Boze od neznalica i naprdenjaka.
(neutralan, 30. april 2015 22:56)

Niti sam naprednjak, niti crvena petokraka menja sustinu ko je osnovao CZV a ko Partizan. Kontas? Ne radi se o simbolima. Sacuvaj nas Boze bukvalista.

Pedja

pre 8 godina

Istog dana kada je najavljeno da Zvezda dobija 5 miliona. Sramota je koliko panteri nemaju sramote i ne zele da vide sta se radi Partizanu(Paspalj, 30. april 2015 16:45)
Zvezdi daje pare Ruska kompanija. Sta je tu sporno? Vi hocete da vam Vujosevic bude trener i zbog toga vas sponzorise samo drzava. Niko drugi nije lud da vam daje pare a Dule da ga bruka svojim ponasanjem. I Zvezda placa KLS sve sto traze kao i drugi klubovi. Drago mi je sto su pravila pocela da vaze i za vas.

muamua

pre 8 godina

@mrs bre...na apr u delu finansijski izvestaji ubacis maticni broj partizana i imas sve izvestaje do 5 godina unazad...tako da ne lupas gluposti...ja kad ukucam vase maticne brojeve vidim da ste ili zaledjeni ili da ste fmp

potop

pre 8 godina

2007.,grobari u zabludi,nevera, 30. april 2015 19:25)

Ti ako imas toliko godina da nekome budes otac(oslovljavas sa sine) treba da se zabrines za svoje zdravlje. Izgradjene i stabilne licnosti ne pisu takve komentare i zive kvalitetan zivot. Svadjas se sa decom, ili si klinac ili odrastao covek koji je emocionalno ostao na nivou deteta od 11 godina, Strasno.

*bane*

pre 8 godina

* IMATE PARE ....SAMO OD TOLIKO PRODATIH IGRAČA MORA DA IMA !! A SPONZOR NIS ......AKO NEMA, ONDA, SE ZAPITAJTE MEĐU SOBOM ....GDE SU NOVCI ..I KO VAS JE OD VAŠIH OPLJAČKAO ....!!!

sok

pre 8 godina

sto se mene tice ne moramo ni da igramo neke puste sve igrace bez obestecenja zasluzili su hvala im za sve imamo sta da pamtimo i da se ponosimo nikakva fuzija ili promena imena ne dolazi u obzir neka se klub zamrzne dok se ne pojavi neko koce ga opet postaviti na svoje mesto vazno je samo da zauvek Partizan ostane Partizan jer u suprotnom stvari nikad nece biti iste.

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 8 godina

Uzimam sezonsku kartu na jesen, šta god da bude sa kluba, makar ceo tim otišao, da pokažemo vođi našem da koliko god nas bude pokušavao uništiti da ćemo mi i dalje podržavati naš klub.
(Optimista, 30. april 2015 17:53)

Tako je brate moj tuzni i siromasni!!!I ja cu s tobom,svi cemo zajedno da pokazemo,kao sto ti rece,nasem vodji Dulou Vujosevicu da koliko god bude pokusavao unistiti nas klub,mi cemo ga i dalje podrzavati!!
Bravo za inicijativu!!!

Mirko

pre 8 godina

Da sam na celu KK Partizan povukao bi se iz takmicenja pa neka igraju bez KK Partizan, mozda bi tada ovi iz Zeleznika osvojili titulu.Ovako uvek strepnja ma koliko da smo u buli.Ovo je atak na kosarkasku instituciju, klub, navijace i Srpsku kosarku u celini.

Ne secam se da ste KK Crvena Zvezda (ona prava) na ovaj nacin tretirali.

nb

pre 8 godina

(igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera, 30. april 2015 16:50)
Dečko pozliće ti od silne mržnje. Uneredićeš se.

nikola

pre 8 godina

Sta bih ja dao da sam navijac zvezde pa da mi se u ovakvim situacijama samo zamrzne klub, a grb i ime preda drugom i pravim se lud. Ali ja sam samo grobar...

Karaburac

pre 8 godina

Voleli biste vi panteri da smo igokea,vizura ili fmp ,jel da ?
E pa nece da moze. Idemo u beton ligu ako treba ali to necete docekati.
Sad uzivajte pod sapom druga Covica,mi cemo se snaci nekako.

Guliver

pre 8 godina

Na sta je spao KK Partizan, od nekada velikog kluba... Strasno. Poput Zvezde u fudbalu, klub je dotakao samo dno. Zvezda makar ima armiju navijaca, KK Partizanu ne gine gasenje... Tuga.

srkiboy82

pre 8 godina

Istog dana kada je najavljeno da Zvezda dobija 5 miliona. Sramota je koliko panteri nemaju sramote i ne zele da vide sta se radi Partizanu
(Paspalj, 30. april 2015 16:45)_ Da li si ti video šta se svih ovih godina radilo SD CZ? Jesi, ali si se pravio lud i naslađivao si se Zvezdinim mukama? Dug KK 16M, a FK 50M to ne vidiš. Vidim znaš koliko i dobijamo, a koliko ste vi dobijali? Ne znaš? Zapitaj se zašto ne znaš? Nama daje Gasprom, strana firma, ali vidim i to ti smeta, pa ajde opet teorija zavere. E moj franjevac, to se zove cinizam.

zagor

pre 8 godina

pa dobro umro je i tito i ajnstajn i tesla pa su svi sahranjeni onako dostojanstveno...tako da ako treba da umre partizan bolje i tako nego da pravimo nekog vampira od njega!!

ferdinand

pre 8 godina

TITOVI BLIZANCI U SVIM SPORTOVIMA UGASITI ODMAH !!!
(komrenac, 30. april 2015 16:53)

Gresis sinak, silno gresis. CZV nije nikad bio Titov, komunisticki klub, tako da nema blizanca, zato sto su CZV osnovali beogradski studenti i tadasnja srpska mladez. Partizan ima svoje komunisticke, Titoisticke blizance, ali u republikama bivse SFRJ.

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 8 godina

Naviklo je to da ne placa i da krade,naviklo i gotovo...Ne placaju kazne,ne placaju poreze,fuzionisu se s Igokeom,kradu,prebijaju sudije,tuku se sa svima ko povede na utakmici protiv njih,spinuju,lazu,tuku se sa upravom drugog kluba,pljuju sve zivo sto nije crno belo,pljuju drzavu i premijera,pljuju navijace,skidaju se po terenu,udaraju u polne organe,udaraju sakama,jaucu,kmece,prose,kukaju,dovode milionska pojacanja i narodu zamazuju oci kako nemaju za put u Niš,bodu se po kafanama nocu,kradu slike,udaraju tramvaje koji im smetaju,sebicni su i prokleti drzavnih para,ucenjuju igrace da predju kod njih igranjem za reprezentaciju,ucenjuju selektora,ucenjuju sudije da im sude slobodna bacanja inace nece igrati za drzavni tim...
Dosta!!!!!!!!!!!!!!
Zaustavite jednom vise zlo srpske kosarke-zaustavite Igokeu partizan!!!
Vratite se tamo u Laktase ili vasu prapostojbinu Zagreb,pa tamo cinitite zlo i unistavajte kosarku!!!

nik sloter

pre 8 godina

Meni je jako zao decka koji se potpisuje kao igokea partizan.Upinje se iz petnih zila da dokaze kako smo mi jedno.Pa jesmo sta je tu sporno bratski klubovi.Boli,boli panteru!

Padre

pre 8 godina

Sve ove zlurade zvezdaše pitao bih protiv koga bi igrali da nema Partizana.Dobro, mogu da igraju, ali tada neće biti potrebe, da po kaznama igranja bez publike, jer ...!Ili bi se oni, kao mali Jovica igrali sami sa sobom!

Delija Banovo Brdo

pre 8 godina

Sad i mi da prodamo grb i ime, nastupamo kao KK Partizan donja Grdelica i puj pike ne vaze dugovi. Ali nismo isti.
(sofronije,

Care, dugove Zvezda otplacuje.Klub je u stanju mirovanja do 1.1.2017. Ugovor o reprogramu duga potpisan sa Poreskom upravom

katanac taraba lokot

pre 8 godina

vidim po komentarima dervisa da ce opet da beze...kako volite da kazete nismo isti?...trinaest godina ste krali,tukli,otimali,pretili ali nikada nismo pobegli i znate sta i nismo isti..

slobinator

pre 8 godina

MRS more!, 30. april 2015 17:29)
zaboravio si kamingsa,stepa,mekejleba,gista,marića,bertransa,lovernja.predpostavljam da ove godine za sendviče igraju mačvan,pavlović,murić.kapa dole velikim legendama partizana,kići,praji,paspalju,divcu,daniloviću i najviše saletu.tada su stvarno bili najbolji i doneli su svima u srbiji puno radosti.međutim jasno je da su od 2000.te na ovamo grobari postali pravi državni projekat i da je 90% titula od tada partizan osvojio zahvaljujući velikom uplivu novca od strane države i raznim drugim pritiscima.dok su svi drugi propadali partizan se lagodno baškario ,ali eto čak ni 15 godina igranja evro-lige ni svi ti državni novci nisu od njega načinili solventan klub.dug je došao na naplatu i ne vidim šta je tu sporno?

NemanjaVac8

pre 8 godina

Što tako ne suspenduju Zvezdu u fudbalu? A, da..
(Milan, 30. april 2015 16:24)
...
Pa zato što Zvezda plati taj dug koji se trenutno traži. Ne radi se o ukupnom dugu. Znaš li kolike stotine miliona evra duguju razni evropski klubovi uključujući i one najveće...Ipak određene dugove moraju da isplate ili sleduje noga u zadnjicu. Isto važi i za Zvezdu i Partizan.

One night in May

pre 8 godina

KO SE TUDJEM ZLU RADUJE, NEK SE SVOME NADA....SAMO NAPREDNO......
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Mirko, 30. april 2015 19:08)

Eto, dosao djavo po svoje! Dok su dervisi Tadic i Dacic vedrili i oblacili radovali ste se sto njih dvojica gase nas klub - sad je djavo dosao po svoje!!

hours of love

pre 8 godina

KK PARTIZAN OPOZICIJA....BRAVO CRNO-BELI..SAD VAS JOS VISE VOLIM .......
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mare, 30. april 2015 19:10)

Opozicija koja preti novinarima?
Opozicija koja preti dinamitom?
Opozicija koja preti sudijama zivotom?

Kukala nam majka sa takvom opozicijom...

Pedja

pre 8 godina

Sad i mi da prodamo grb i ime, nastupamo kao KK Partizan donja Grdelica i puj pike ne vaze dugovi. Ali nismo isti.(sofronije, 30. april 2015 16:47)
To ste vec jednom uradili pre 7 godina sa Igokeom. Grb niste prodali jer to nece niko da kupi ali dugovi su nestali.

mm

pre 8 godina

A zar oni nisu institucija,tj. zar ne treba KLS njima da plati da bi ucestovali u njoj. Isto kao sto se sudija Juras izvinjavao onom sto ga je tukao, isto kao sto je Andric trebao da se izvini Dulu sto ga je ovaj davio,isto kao sto je Kinsi trebao da se izvini sto nije hteo da igra povredjen itd. itd.

Srbenda

pre 8 godina

Ne znam da li postoji bar 1 komentar grobara IKAD bez upotrebe reci "crvena zvezda". Ne lazem, prolistaj komentare pa ced videti. Na svaku vest o partizanu vise se prica o zvezdi nego o partizanu. Ne znam odakle ti kompleksi i to. Oduvek je partizan bio bolji u kosarci (izuzev ove godine)... Realno.

DedaMiloje

pre 8 godina

Zvezda ne duguje pare Super ligi u fudbalu, alo. Slazem se da je strasno sto duguju tolike pare ali mesate babe i zabe. I Partizan duguje u fudbalu 15, a u kosarci 4 miliona pa nisu zbog toga suspendovani. Ovo je skroz druga prica.
(sasha, 30. april 2015 18:39)

Nema tu mozga druže, skače se po naredjenju. Svaka čast za komentar, u centar.

DedaMiloje

pre 8 godina

u istom danu,KK Partizan zabrana,a FK czbgtelekomdiva 5 milki od Gazproma.Slučajno??Naravno da nije...ovo je Srbija među šljivama..laku noć!
(divac, 30. april 2015 20:36)

Laku noć i tebi...

Lepo spavaj...


Ako možeš....

Dubinsky

pre 8 godina

Nije mi jasno zašto su dugovi Partizana i celokupno finansijsko stanje javna tajna.
(Aleksa, 30. april 2015 16:35)

Ne spinuj kao tvoj gospodar, javno je rekao Danilovic da se radi o 4 miliona evra.

boban

pre 8 godina

Zadnjih 13 godina sve pokusavate da unistite,od Zvezde(nikada ),Hemofarma(uspeli ste u tome)Srpsku kosarku(na srecu niste) i evo sad je dosao kraj vrlo blizu.Sami sebe cete unistiti stoko.To vam je vas Dule uradio pa vi i dalje slepo za njim.Zbogom

Aleks

pre 8 godina

Samo idite u arhivu vesti na b92 i nadjite vesti iz aprila 2009. godine i citajte vaše komentare kada je prvi put objavljen finansijski izveštaj da ja dug FK Crvena Zvezda oko 20 i nešto miliona. Tad ste likovali, postovali slike katanaca...

E pa evo sad jedan vama, zvec, zvec... Ode institucija.

srkiboy82

pre 8 godina

(sns pink zvezda idea informer, 30. april 2015 20:11)_Ne, niko vama ne želi da se ugasite ili rasformirate za razliku od vas. Ovo je samo reakcija na vaše ponašanje prethodnih godina. Sećaš se vaše pesmice Kur.a umire .... Mi znamo da takva liga ni u fudbalu ni u košarci ne vredi ničemu. Ali vama koji ste zadojeni mržnjom prema Zvezdi to ne vredi objašnjavati.

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 8 godina

Sta bih ja dao da sam navijac zvezde pa da mi se u ovakvim situacijama samo zamrzne klub, a grb i ime preda drugom i pravim se lud. Ali ja sam samo grobar...
(nikola, 30. april 2015 17:59)

A zasto si se onda napravio lud 2007. godine i poceo da navijas za Igokeu partizan??????
A,licemeru??
Ah da,ti si samo grobaro igokejac...

Zlatko

pre 8 godina

(sovuljaga, 30. april 2015 17:00)


(ja, 30. april 2015 17:16)

Momci, da li vi znate šta ste napisali? Ako se dobija 300.000 za osvajanje, kako kaže prvi, i ako košarka nije profitabilan sport, kako kaže drugi, zašto onda npr Željko Obradović ima 2-3 miliona po sezoni? Da je ovaj drugi napisao “nije profitabilan sport kao fudbal” pa čovek i da se složi. Ali da uopšte nije profitabilan sport, to su priče za malu decu. Kolike budžete imaju samo ekipe koje su se plasirale među najboljih 8?Zbog čega ti timovi imaju tolike budžete ako se za osvajanje dobija samo 300.000? Zbog čega ti timovi imaju tolike budžete ako košarka nije profitabilan sport? Zbog čega je veliki novac u igri ako nije profitabilno? Jeste, Željko je bio Bog u Atini, zato što nije profitabilno, nego eto, svidelo mu se tamo pa je resio da pokaže svoje znanje. Da ne budem pogrešno shvaćen, Željko zaslužuje svaki evrić iz ugovora, ali eto, gazde su lude i davale su mu blanko ček iako sve to nije profitabilno. Dajte ljudi, budite malo ozbiljni. Samo upotrebite logiku. Ako je 4 miliona najmanji budžet u EL, kako onda za osvajanje može da se dobija samo 300.000? Zašto je Bogdanović otišao u Fener? Zar “nije profitabilno” nema isto značenje i u Srbiji i u Turskoj? I zbog napretka u karijeri ali i zbog finansijske ponude. Zašto mu gazde daju toliki ugovor ako nije profitabilno? Pobednik EL sigurno uzima manje nego pobednik LŠ, ali uzima mnogo više od onih neprofitabilnih 300.000.

Slobodan

pre 8 godina

Auuuuu ... i to na dan osvajanja prve Zvezdine ABA titule !!! Nekom prsten nekom katanac za vecnu ljubav ... po zasluzi ! I nemojte se porediti sa Zvezdom ... Zvezda je Srpska ekipa !

календар

pre 8 godina

Care, dugove Zvezda otplacuje.Klub je u stanju mirovanja do 1.1.2017. Ugovor o reprogramu duga potpisan sa Poreskom upravom
(Delija Banovo Brdo, 30. april 2015 17:22)

Живи били па видели. Доћи ће и та 2017. па ће се видети да ли се дуг смањио.

Пјер Де Кубертен

pre 8 godina

Партизан је као жаба у кључалој води.Полако се кува, то и не примећује али и даље задовољно крекеће иако се крај приближава.

Kum

pre 8 godina

Da sam na celu KK Partizan povukao bi se iz takmicenja pa neka igraju bez KK Partizan, mozda bi tada ovi iz Zeleznika osvojili titulu.Ovako uvek strepnja ma koliko da smo u buli.Ovo je atak na kosarkasku instituciju, klub, navijace i Srpsku kosarku u celini.

Ne secam se da ste KK Crvena Zvezda (ona prava) na ovaj nacin tretirali.
(Mirko, 30. april 2015 16:53)

Alo, vi dugujete KLS!!!! Zvezda je dugovala bankama i par igraca, a za njih postoji BAT. Ne mesajte babe i zabe, nego pitajte Duleta zasto nije platio kazne! Zvezda je svoje platila, i zato igra, a Partizan ne, iako je suma smesna.

Ne platite kazne, i onda vam je Zvezda kriva?? Da li vi cujete sami sebe? Ludilo...

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 8 godina

Auuu sta je ovo ljudi moji, ovakvo trolovanje i projektovanje svog realnog stanja na druge jos nisam video, igokea je sponzor legendo, a zvezda je zamrznuta, zaslepljen su mrznjom
(goxi, 30. april 2015 19:08)

Sine gde si ti video da jedan klub drugome moze biti sponzor???Gde,ajde navedi samo jedan primer????
Igokea nije preduzece pa da se reklamira preko Partizana ili da mu bude sponzor,zato ne lupaj!!!
Dodik je ugrabio odlicnu priliku da za male pare fuzionise svoj seoski klub sa slavnim Partizanom,i to je sva istina!
Uostalom,sve ti je fino rekao tvoj predsednik Danilovic "mi smo sad jedan klub,naglasavam posmatrajte nas kao jedan klub!".
Ako je tebi trolovanje to sto sam ti iznio cinjenice i dokaze,onda stvarno imas problem sa percepcijom realnosti,decace!

ex DS

pre 8 godina

Veliki sam Zvezdas, na Severu preko 10 godina, ali sto se tice KK, vise bih voleo poziciju Partizana.
NECU da mi nekakvi politicari i to nikakvi politicrai i ljudi budu na celu kluba. Kakve veze ima politika sa sportom?
Covicu, izlazi iz KK!
(Makarido, 30. april 2015 17:12)

Tesko da si ti Zvezdas!

ferdinand

pre 8 godina

Hoce li biti veceras Tegeltijinog pokrivanja??? Ajd svi koji navijamo za CZV, da ga zovemo i samo da ga pitamo:"Kako si, Tegi, je l' nosis crni flor"? I nista vise :)))

petarczv

pre 8 godina

Cekajte bre pa jel smo ugaseni ili nismo??? Stalno pricate da smo ugaseni da nismo zvezda a sad pisete kako i pored dugovanja nismo ugaseni i da nam drzava daje pare...hahahahah show sa vama dervisi

Monarhista

pre 8 godina

Grobari su od jula govorili cekajte april,cekajte maj....eto docekasmo a oni sad suzama oce opet da navuku poplave u Srbiji...ko Boga vas molim sad vi cekajte juli,avgust pa se iskukajte ko ljudi bar godina da bude rodna:-)))

Nikola

pre 8 godina

Ja kao zakleti zvezdas mogu samo da budem izuzetno tuzan zbog ove vesti. Bez jakog Partizana nema ni jake Zvezde. Daj Boze da se i ostali kosarkaski centri uzdignu pa da imamo i jak Metalac, Megu, Konstantin, Vojvodinu, da se iz pepela uzdignu i Kraljevo, Cacak... Imacemo i jaku srpsku kosarku jer to je ono sto je bitno. Mladi igraci ce moci da se razvijaju. Pravi primer je Zvezda ove godine, jake utakmice u Evroligi su samo doprinele razvitku Kaline, Bobija, Mitrovica... Mnogo vise nego sto su Will i Djenka napredovali... A to ce tek da se vidi u reprezentaciji... Zato puno srece Partizanu ali i svim ostalim klubovima i naravno neka uvek pobedi najbolji... Zvezda, naravno...

translucent

pre 8 godina

Cifra je milion ipo dinara, što je 12500 evra, eventualno i one kazne za sakoe i čarape, što bi sve ukupno bilo maksimalno 20 hiljada.
To se dešava aktuelnom prvaku države a ostali su verovatno u mnogo većim problemima.

Spale

pre 8 godina

partizan...
sintelon
ICN
galenika
mobtel
EPS
mts
zepter
igokea
Neki se mozda i ne secaju reklama iz doba Mirka Marjanovica, "Sponzori sampiona" i onda se izredjaju sve drzavne firme...tad ste cutali?
Bilo vam lepo...mislili trajace vecno, mogu vam reci i da je trajalo.
Nastavio Tadic, pa Dacic i Ruzic...
Pa dosta je!!!

Stanislav

pre 8 godina

Predlazhem da se Gospodinu ispati plata od 400000 evra gogishnja(od kojih para neznam),a dotichni da se bavi umetnichnim slikama.
Ej bre ko je ovde lud?400000 evra za njega a mi treba da platimo da bi klub opstao?

Andrej77

pre 8 godina

Evo ja kao Zvezdas se slazem da nas treba izbaciti iz fudbalske lige.. Svima po zasluzi. Vi bi trebalo da se pitate gde su pare od 20 godina realne dominacije u basketu a ne da krivite diletanta Vucica sto su vam dugovi katastrofalni (njega treba kriviti za bukvalno sve ostalo). Uostalom, dobro se secam 10 godina plavih radikalskih zastava na jugu i istoku JNA! To je vasa ekipa..

Monarhista

pre 8 godina

Ajd da pokusam ponovo jer moderatori ocigledno imaju problem kad je neko na strani ysd....isaplatice dulo to sve kad legnu pare od prodaje Akojona:-)))

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 8 godina

Volim Partizan.
(Jimmy1980, 30. april 2015 16:23)

Što se nama žališ???

Monarhista

pre 8 godina

Ajd da pokusam ponovo jer moderatori ocigledno imaju problem kad je neko na strani ysd....isaplatice dulo to sve kad legnu pare od prodaje Akojona:-)))

kolee

pre 8 godina

@ Tony Soprano ovo nisu kazne za sako, te kazne je Dule platio, pa zar mislis da klub placa njegove kazne? Dule je uzeo od CSKA 2 miliona za raskid ugovora, mislis da mu posle toga klub placa kazne, ne kod nas to ne funkcionise tako!

Batko

pre 8 godina

KO SE TUDJEM ZLU RADUJE, NEK SE SVOME NADA....SAMO NAPREDNO......
(Mirko, 30. april 2015 19:08)

Verovatno si još mlad, pa se ne sećaš vašeg likovanja 2010-2011.....izgleda da vam se to vratilo....

Zee

pre 8 godina

Sto se mene tice Partizan ni ne mora vise da igra ove godine, nema sta kome da dokazuje. Eto im Konstantin, FMP i kompanija pa neka igraju prvenstvo.
(Dinkovski, 30. april 2015 16:27)

A što se nas tiče Zvezda neka igra KLS sa juniorima, eto toliko je bitna. Neka je osvoji Mega, taman fin dodatak za CV ovih igrača što im pumpaju statistiku. Tužno ali eto jedini nazovi značaj tog smehotresa od lige je prepucavanje navijača.

dulebrdja

pre 8 godina

blago vama grobarima kad su vam drugi krivi za opljackani partizan...

a da pogledate malo u svoje redove? cisto da nam se vratite i da kosarka ne bude dosadna, kao sto ste vi godinama prizeljkivali da bude (samo u vasu "korist")

Kum

pre 8 godina

@kum, batko, bodibond30 komentara? nadmasio si samog sebe danas... zasluzuzio si bar dva sendvica!
(roto kos - neroj zeleznika, 30. april 2015 19:00)

O gospode...

Miki

pre 8 godina

20 titula za redom i onda katanac prve sledece sezone kad nema titule? Kako je to moguce, gde su novci od prethodnih godina? Nije valjda Dule iz inata skidao sako, a nema novca da plati? Nista mi nije jasno, samo sigurno znam da za nasu kosarku nece valjati katanac za Partizan kao sto nije valjalo dok je samo Partizan vladao. Zdrav rivalitet podize kvalitet igre.

Sole

pre 8 godina

Bitno je da drzava finansira FK CZV.
(Covek iz senke, 30. april 2015 16:36)

A još bitnije je da je pre Zvezde , država finansirala FK i KK Partizan.

petarczv

pre 8 godina

Vidi dervise u kojem su stepenu hipnoze?! Klub im u dugovima do guse usled katastrofalnog vodjenja kluba i kradje zvanicnika ali njima je i dalje neko drugi kriv....strasno

kima

pre 8 godina

Zaboleo vas mnogo poraz u polufinalu kad vi i dalje pricate o Zvezdi, isto kao i dule....
Ljudi manite se Zvezde,i zapitajte se zasto su finansije partizana najcuvanija tajna u istoriji covecanstva?
Druga stvar, zasto nije placen smesno mali dug KLS-u (koji ce biti placen u minut do 12)?
Jos jedna u nizu psiho-igrica vaseg duleta, samo sto on nikako da ukapira da ih gubi sve cesce i sve deblji i deblji kraj izvlaci sam klub.

DedaMiloje

pre 8 godina

Platite to ne brukajte se. Dule opet pravi cirkus od početka. Uplatiće minut pre isteka roka, posle toga idu konferencije za štampu o ugnjetavanju i urušavanju institucije uz napade na sve što hoda. Čoveče pročitan si, ne pravi više sprdnju od naše košarke i ne izigravaj klovna.

Dexim

pre 8 godina

Botovi spinerski, zvezda je suspendovana u fudbalu ali nesto isplati i reprogramira i onda igra a vi mislite da ne treba nista da placate , smesni ste i zalosni...

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 8 godina

Grobaro igokejske teorije zavere za 3,2,1...krenite tuzna,uplakana,siromasna braco iz Laktasa i Zagreba!!!
Da cujemo ko je sad:Cia,Bia,Fbi,Covic,Vucic,Arapi,papa,Vatikan,visoka trava,oblaci na nebu,kazahstanski ministar poljoprivrede,Barak Obama,Voli,Idea,Bokan,Nolan Smit,Dzenkins,Bobi,Djokovic...ko li je sad kriv???
Naravno,bilo ko osim duloa i uprave Igokee partizan...

kima

pre 8 godina

Posle ovakvih prljavstina nateraju coveka da navija za Cedevitu veceras. (skyrim, 30. april 2015 16:42)
Pa vi uvek i navijate za hrvatski klub,nije to nista cudno.

"Et des boyaux du dernier prêtre Serrons le cou du dernier roi." - Diderot

pre 8 godina

Ajd da pokusam ponovo jer moderatori ocigledno imaju problem kad je neko na strani ysd....isaplatice dulo to sve kad legnu pare od prodaje Akojona:-)))
(Monarhista, 30. april 2015 17:21)

Al' si pametan, kao i vid vlasti koju zagovaras...

Kum

pre 8 godina

Zvezda ne duguje pare Super ligi u fudbalu, alo. Slazem se da je strasno sto duguju tolike pare ali mesate babe i zabe. I Partizan duguje u fudbalu 15, a u kosarci 4 miliona pa nisu zbog toga suspendovani. Ovo je skroz druga prica.
(sasha, 30. april 2015 18:39)

Niko da malo razmisli ili barem procita o cemu se radi, nego odmah teorije zavere i napadaju Zvezdu. Ludilo cisto.

DraganO

pre 8 godina

smejurija, zvezda pre zamrzavanja bila duzna 16 miliona evra, niko je nije suspendovao.
(rango_unchained, 30. april 2015 16:32)

Drugovi partizani, dogovorite se da li je ova Zavezda koja igra JSL je ona Zavezda ili ova koju samo vi vidite, dakle ili je suspendovana vec ili nije.
Sami sebe ste ugasili, zaboravili ste kada je Zvezda zavrsavala utakmice sa 4 igraca u rosteru, ko je tada gurnuo Zvezdu u ambis, sto tada niste kukali, a da MOGLO VAM SE.
Jasno mi je da ste izgubljeni u svemiru, nema DV da se izjasni, da ne govorim o Tegeltiji nema ko vise da vam kaze sta da mislite, pa ste poceli sami da umisljate teorije zavere.
Zao mi je ali ipak je tako, ne osecam nikakvu empatiju prema vama i vasem klubu a za sve ostalo obratite te se vasem velikom guruu DV.

Edward Shevarnadze

pre 8 godina

Nemam reci za ovo... Fk Crvena Zvezda ima dug 50 i kusur miliona i potpisuje novi visemilionski ugovor, a Kk Partizan se suspenduje iz lige jer je Dule svukao sako? Jel moze neko normalan, ne ostrascen, neko ko nije bot, vec realno sagledava stvari da mi objaSni kako je ovo moguce u srpskom sportu? (Miki, 30. april 2015 16:46)
Tako što je Crvena Zvezda super, a Partizan ne!
p.s. neostrašćen je jedna reč ;-)

MRS more!

pre 8 godina

@mrs bre...na apr u delu finansijski izvestaji ubacis maticni broj partizana i imas sve izvestaje do 5 godina unazad...tako da ne lupas gluposti...ja kad ukucam vase maticne brojeve vidim da ste ili zaledjeni ili da ste fmp

@(muamua, 30. april 2015 18:08)


"Nije navedeno o kolikom dugu je reč, sem da srpski šampion dok ne isplati dug neće moći da nastavi domaće takmičenje".


Za pocetak mogao bi prvo da procitas ceo tekst, a ne samo komentare, evo ovde u ovom isecku ti lepo pise da nije navedeno kolika su dugovanja jer to niko ziv ni ne zna i to samo za kazne, a o ostalim dugovanjima tek i da ne govorimo i na kraju ako treba da biram kome cu vise da verujem da li tebi kao ostrascenom grobaru ili finansijskoj policiji onda tu JA bas kao i bilo ko drugi normalan vise nemam ama bas nikakvu dilemu.

kolko ste miliona potrosili od dolaska tajkuna

pre 8 godina

Joj krivo,koliko se ljud se raduje tudjoj nesreci,kako tuzno... Nije bitno ko za koga navija,ovo postaje tolko bolestan odnos Partizan Zvezda da je to strasno :(

sovuljaga

pre 8 godina

Rajko,ti izgleda gledas samo fudbal,e sad,nije ti kosarka fudbal,sve i da smo osvajali evroligu 5-6 puta za nju se dobije 300.000 evra!!!u ligi evrope fudbalskoj se za jedan neresen mec dobija toliko!kako ti mislis da se uzimaju pare u kosarci?svi amerikanci su imali ugovore na 1 sezonu!znaci otisli kao slobodni igraci.

petarczv

pre 8 godina

@mrs bre...na apr u delu finansijski izvestaji ubacis maticni broj partizana i imas sve izvestaje do 5 godina unazad...tako da ne lupas gluposti...ja kad ukucam vase maticne brojeve vidim da ste ili zaledjeni ili da ste fmp
(muamua, 30. april 2015 18:08)

I sta pise koliko ste duzni?

omakari abdul

pre 8 godina

hahajahahaaa,ajajajajajaja,doslo vreme za katanac,hahaaaaaahahahahahahahahahajajajajajwjwjaj,sta ce sada davitelj izjaviti,hahahahahahahahahahahahahahaha

SASA

pre 8 godina

E moji GRobari...

Neka, i treba nam tako...
koliko od nas navija za partizan, a koliko za KK Dule?
I sad, kad je doslo do toga da se borimo za kvalifikacije za ABA Ligu, sad je opet kriva Zvezda, ili Vucic, drzava, "neki", svi drugi osim oni koji vode KK Partizan,... A ja bi da podsetim da to je nase ime, a ne KK Dule...
Ah, gde vam je vama pamet, a gde je nama novac???

zigot

pre 8 godina

@"zasti ne suspenduju zvezdu u fudbalu"
kakve veze ima prva liga u fudbalu i prva liga u kosarci? jednoj je nadredjenja fiba, drugoj fifa.
i na kraju zvezda se u kosarci zbog dugova ugasila. zasto da se ne ugasi i partizan?

petarczv

pre 8 godina

Pa zvezda može jedino ovako da osvoji KLS, kad nema Partizana !
(milan, 30. april 2015 16:55)

Videli smo pre desetak dana xaxaxaxaxaxaxa oducili smo vas od kosarke

muamua

pre 8 godina

@mrs bre...ja ne znam sta ti pricas ja sam citao tvoj komentar i odgovorio ti...ti si rekao da 15godina nema izvestaja i ja sam ti rekao da odes na apr i videces da lazes...

DedaMiloje

pre 8 godina

idemoooo, Covketova grupa jase, strah da se dominacija Partizana kojim slucajem ne dao bog ne nastavi sada se i prakticno ispoljava.

Covke overava titulu sampiona Srbije, tako dugo prizeljkivanu svih ovih godina od strane limenih. Pa zar je moguce da se i posle pobede u ABA ligi i pored tako dominantnih igraca i dalje plasite?

Sto se mene tice Partizan ni ne mora vise da igra ove godine, nema sta kome da dokazuje. Eto im Konstantin, FMP i kompanija pa neka igraju prvenstvo.
(Dinkovski, 30. april 2015 16:27)

A gde su pljačke svih ovih godina od strane Partizana, sad neka nam nek se igramo kad treba da se plati. A to što se mi vas plašimo imao si prilike da vidiš u ABA ligi, strašno smo se uplašili, pa smo od straha morali da vas dobijemo 3:1.

scout

pre 8 godina

Godinama ste ismevali Zvezdu zbog finansijskih problema, sada da pitam strucnjake KK Partizan gde su vam novci od visegodisnje dominacije? Pitajte svoju mecenu Dula davitelja kako to da nema para?

Ivan

pre 8 godina

Neko je ovde pitao kako Zvezda moze,a partizan ne moze. U kosarci koliko toliko stvari funkcionisu i moraju svi da se pridrzavaju pravila dok je u fudbalu raspad sistema. Sto se tice dugova,drzava je svima omogucila da se koliko stabilizuju ali moraju da urade odredjene stvari. Dok su jedni to uradili,drugi su mislili da ce to sve drzava sama da sredi.A kad drzava to nije uradila sad kuku lele,jadni mi. Sami ste krivi i treba traziti krivca u vasim redovima a ne optuzivati sve druge oko vas.

Kum

pre 8 godina

Kosarka bas i nije profitabilan sport, nema tu transfera od 7-8 miliona evra. EL nije bas izdasna kao liga sampiona, slaba je i para za TV prenose. A plate igraca nisu bas male. E sad pravo pitanje je odakle vama pare!? Koga ste to prodali, gde ste zaradili?
(navijac, 30. april 2015 17:23)

Na prvu: ulaznice i sponzori. I to je u cent navedeno, koliko ulaznica, i koji prihodi od toga. A ti se zapitaj zasto vase rukovodstvo poklanja sezonske Alkatrazu, i zasto niko ne zeli da vam bude sponzor.

Dejanbg

pre 8 godina

Prvo da kopiram clan pravilnika po kojem je Partizan suspendovan jer vidim da ima "botova" koji pisu svakakve gluposti pre nego sto se informisu.

Clan 67:"Клубови су дужни да своје финансијске обавезе по основу одлука о новчаним казнама, као и све друге финансијске обавезе у вези са такмичењем – годишња чланарина према КЛС, извршавају у року од 10 (дана)од пријема фактуре. У противном, клуб ће бити суспендован. Евиденција о уплатама казни и чланарина је јавна. Исто важи и за играче, тренере и сва службена лица у вези са новчаним казнама које им је изрекао директор такмичења. Казне изречене појединцима клуба, плаћа клуб."

Dakle suspenzija je izrecena zbog ne placanja pridoslih obaveza prema KLS (verovatno kazni), koji je postupio prema pravilniku i izvrsio suspenziju KK Partizan. Zeleo bih da postavim nekoliko pitanja, ako neko zna nek odgovori:

1) Kako je moguce da Partizan posle toliko godina dominacije i igranja Evrolige, sponzora, nagrada, prodaje igraca, bude u tolikom minusu?
2) Zasto se krije stvarni dug Partizana?
3) Sta stvarno rade ljudi iz uprave Partizana sem sto igraju revijalne utakmice i jedino ih tada mozemo cuti i videti?
4) Uz duzno postovanje g. Vujosevicu za sve sportske uspehe i radosti koje nam je doneo, zasto se tolerise unistavanje ugleda Partizana kroz njegove konstantne vulgarne i nepromisljene nastupe?
5) Ukoliko vec postoji dug zasto ga namerno uvecavati kaznama? Ko time ista dobija?
6) Ko je odgovoran za lose poslovanje KK Partizan?

euro liga

pre 8 godina

Umesto što bespotrebno gubite energiju u ''raspravama'' da li je Zvezda FMP i da li je Partizan Igokeja i...! Bolje je da se udruzite i pitate ko su ljudi koji su upropastili i pokrali Zvezdu i Partizan!!!

Tony Soprano

pre 8 godina

@ Miki

Nisam partizanovac ali pokušavam realno da gledam neke stvari. Smatram da kazne u vezi sakoa nisu na mestu ali isto tako mislim da pravila treba poštovati,kad mogu svi može i Dule. Niko nije i ne treba da bude iznad zakona. Čini mi se da pojedini navijači partizana za sve okrivljuju državu,pa čak i za svoje greške. Niko nije kriv partizanu što mu trener godišnje napravi 20000 evra kazni. Sportski pozdrav.

nevera

pre 8 godina

Nemam reci za ovo... Fk Crvena Zvezda ima dug 50 i kusur miliona i potpisuje novi visemilionski ugovor, a Kk Partizan se suspenduje iz lige jer je Dule svukao sako? Jel moze neko normalan, ne ostrascen, neko ko nije bot, vec realno sagledava stvari da mi objaSni kako je ovo moguce u srpskom sportu?
(Miki, 30. april 2015 16:46)


brate to ti je zivot...velikim i jacima se uvek popustalo, a kada si mali i jadan onda te gazi ko kako stigne

stanko

pre 8 godina

Naviklo to da ne plaća dok su im dugove opraštali zbog pritiska vlasti i dok su te iste vlasti plaćale kazne u Evroligi. E pa ne može više... Ako si mangup da praviš gluposti , budi mangup pa i plati za svoje gluposti.

Pera Ždera

pre 8 godina

@ Miki

Avgust 2007. vec je Partizan to uradio sto i Zvezda 2011

http://sport.blic.rs/Fudbal/10966/Partizan-i-Igokea-jedan-klub

moze jos jednom, ali toliki novci od EL svih ovih godina su zavrsili u necijim dzepovima.

Zorz Pap

pre 8 godina

Au ljudi sta pisete. Partizan nije platio kazne jos od prosle godine za tucu, ubacivanje predmeta u teren itd.(iste ove kazne je imala i Zvezda). Ocigledno jedni nisu platili i nema tu nikakve zavere. Cak je sam Dule ranije rekao da nista nisu platili od kazni iz prosle godine.

petarczv

pre 8 godina

Cifra je milion ipo dinara, što je 12500 evra, eventualno i one kazne za sakoe i čarape, što bi sve ukupno bilo maksimalno 20 hiljada. 
To se dešava aktuelnom prvaku države a ostali su verovatno u mnogo većim problemima.
(translucent, 30. april 2015 16:56)

A ti si finansijski direktor partizana pa znas?!

aleksa

pre 8 godina

nije lepo smejati se tudjoj nesreci...:-) grobari bilo Vam je smesno kad je nama pretilo gašenje...ja se ipak sada ne smejem,i iskreno mislim da srpska kosarka bez zvezde i partizana i nije kosarka...

sasha

pre 8 godina

Zvezda ne duguje pare Super ligi u fudbalu, alo. Slazem se da je strasno sto duguju tolike pare ali mesate babe i zabe. I Partizan duguje u fudbalu 15, a u kosarci 4 miliona pa nisu zbog toga suspendovani. Ovo je skroz druga prica.

Toni

pre 8 godina

Mene ovakve vijesti raduju najviše zbog Tegeltije. A Partizanu ne želim gašenje, naprotiv. Želim im jedno 15 godina agonije i pročišćenja, pa povratak u veliko društvo. Ipak je to institucija. Bila nevaljala, ali biće opet dobra.

Davor Djikanovic

pre 8 godina

Ne znam zasto zvezdasi ovo komentarisu kad ovo nije Zvezda nego Partizan, a koliko znam Crvena Zvezda ne postoji kao kosarkaski klub to je FMP. Hvala

Mirko

pre 8 godina

Mene ovakve vijesti raduju najviše zbog Tegeltije. A Partizanu ne želim gašenje, naprotiv. Želim im jedno 15 godina agonije i pročišćenja, pa povratak u veliko društvo. Ipak je to institucija. Bila nevaljala, ali biće opet dobra.
(Toni, 1. maj 2015 18:13)
-------------------
Samo se ti nadaj i zamisli zelju.I ovo ce se jednom juce zvati.
uzivajte dok vam je gazda premijer.Cim ode vlast otici cete i vi u zaborav.

James Bond

pre 8 godina

Što tako ne suspenduju Zvezdu u fudbalu? A, da..
(Milan, 30. april 2015 16:24)

Sto se zaustaviti samo na Zvezdi u fudbalu,vi ne dugujete jel'da,14-15 miliona eura,koliko besesa sve gomilama milonskih transfera igraca koje ste uporedo pravili? No,ovo je kosarka,zato nadji poredjenje u istoj.Ako krsis pravila i zato dobijas kaznu,red je da je platis ili snosis posledice a rezultat neplacanja se da videti,dakle suspenzija. Siguran sam da je i ovo deo Partizanovog "marketinga" jer nisu zeleli da plate da bi se narod primio na "drzava nas unistava" iako su KK Partizan sami pokrali ogradjujuci se o ugovore i transfere igraca. Nevidim nista sporno u ovoj odluci,jer kad dobijes kaznu za parkiranje,ili je platis ili dodju po tebe i odlezis par dana u zatvoru za istu (u ovom slucaju suspenzija jer zatvora nema).Nazalost,mora se konstatovati da je sramno sta su pojedinci iz svog kluba Partizana uspeli da urade sa klubom,bivsim prvakom evrope.15 godina evrolige,punih Pionira i Arena,drzavnih para,primata na domacoj sceni i gomile odlicnih igraca doveli su do ruba propasti.Sramno

Gorstak79

pre 8 godina

Pa prava Czv je mogla da igra sa 16 miliona evra duga. Fk Czv igra sa dugom ko zna kolikim. Ne znam čemu stalno napadanje Partizana i stalno kazne.
(Korto, 30. april 2015 16:45)

pa ta prava zvezda je dugovala 16 miliona..ali dugovala igracima,poveriocima,bankama..fizickim licima....ne i KLS..e u tome je razlika...vi ne placate vujoseviceve i vase navijacke kazne zadnjih 15 god...nakupili se prijatelju..kad tad je moralo doci na naplatu..dok su drugi placali svoje kazne,vi ste se smejali..e sad se ti drugi smeju...

o da

pre 8 godina

@ Nikola, 1. maj 2015 10:29

E druze ovako, sve smo mi to imali, ali je to Partizan unistio sa svojim velikim magom na celu.
Ulagalo se u kosarku podosta u Srbiji, evo malog podsetnika: FMP od Nikolica i Askrabica pa narednih 10 god, pogledaj na sta danas lici. Vojvodina, Kibu Stjuart, Redzi Frimen, Vanja Plisnic i ta generacija, pogledaj ih danas, igraju im deca za 200e jer bolje ne mogu. Seti se Leskovca, ulagalo je Zdravlje, nisu bili nesto ali su imali ok ekipu i vruc teren gde si morao da se namucis da dobijes a da li danas uopste imaju klub? Borac Cacak sa Stepandicem, bila je to dobra i kvalitetna liga... I za kraj Hemofarm, koliko su ulagali godinama, napravili najlepsi centar u Srbiji, imali nekoliko god ekipu uz rame Partizanu ako ne i bili bolji ali dzaba je sve to druze kada je ALAVI Partizan i veliki mag morao svaku titulu da uzme, jer boze moj, sramota je da klub iz nekog tamo Vrsca igra EL a veliki Partizan ne. I ko je posle svega lud da baca pare u bunar ni za sta??? Znaci sve smo imali, unisteno.
I ja bih voleo da to opet bude tako, ali ne vidim nacin kako i ko ce to da podigne.

MRS more!

pre 8 godina

@(slobinator, 30. april 2015 18:54)


Apsolutno se slazem, samo sto se moj komentar i odnosi na taj period od 2000-ite pa na ovamo, to bi bar trebalo da ti je bilo jasno.

studenat

pre 8 godina

Posle polufinala kupa Nemacke u fudbalu, pitam se da nije Borusija drzavni klub. Pitam se, ne znam... Ali navijaci Bajerna se to nikada nece zapitati niti postavljati takva pitanja. Osim toga, pametnjakovici, da li ste nekada culi da veci i jaci optuzuje i kuka na manjeg i slabijeg? A?