Sreda, 29.04.2015.

20:20

Cedevita nadigrala Zvezdu za 2-1

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su u Zagrebu od Cedevite sa 72:62, pa je hrvatski tim smanjio na 2-1 u finalu ABA lige.

Izvor: B92

Cedevita nadigrala Zvezdu za 2-1 IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

251 Komentari

Sortiraj po:

Rio

pre 8 godina

Pravi odnos snaga ove dvije ekipe je zadnja četvrtina.Vidjelo se da zvezda igra bez žara,i onda namjerno stisnu zadnju da im kazu da mogu da ih dobiju kad hoce.Puno je jača zvezda.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ogi-cg, 29. april 2015 23:07)

A jesi se mozda zapitao da igraci Cedevite nisu igrali ozbiljno zadnju cetvrtinu jer su imali 22 razlike? A da, ti si onaj znalac koji je rekao da Cedevita nema sta da trazi protiv Buducnosti, a zagrebcani vas oducili od kosarke u petoj tekmi.ajd uzdravlje

mi bar imamo svoj klub

pre 8 godina

Oce stoka da ih nabije 30 razlike !
(bbb, 29. april 2015 21:52)
Nece! Nismo mi kkp a nisu ni oni Olimpija.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (lilly alen, 29. april 2015 22:27)

Nece, u pravu si. Nisu oni KKP, a ni vi niste Zvezda.

komarac u sorcu

pre 8 godina

Ocajna Zvezda, bezidejna, nezainteresovana, katastrofa. Ne treba nikog pojedinacno izdvajati od igraca, svi su bili ocajni. Bice bolje sutra, imamo jos 2 mec lopte, bicemo sampioni, opusteno.

vizura tastatura

pre 8 godina

Uzalud se crno-beli dervisi javljaju i pljuju Radonjica predstavljajuci se kao Zvezdasi. Treba ih razumeti, vec nedelju dana ne znaju gde biju, pisu svasta u komentarima i uveseljavaju nas kao nikad ranije.

Daleko ot toga da smatram da je Radonjic neki ekstra trener, zapravo je samo solidan i nista preko toga, ali upravo zato ih i boli sto ih je jedan takav prosecan trener poslao u cipiripi, ostavio bez EL, sponzora, igraca. Mislim da ni oni sami ne znaju sta bi im teze palo: da osvojimo ABA ili da izgubimo finale i tako prosecni Radonjic sa 3 uzastopna osvojena kupa odigra 3 uzastopne EL, sto bi bilo neverovatno. Njihov davitelj je u poslednje 3 godine uzeo 1 ABA i 2 KLS titule pa opet vec drugu godinu zaredom ce igrati kup Mitra Mirica. E zato bih voleo da Radonjic ostane, mnogo ih nervira sto ih je takav prosek preveslao za medalju!

Voip

pre 8 godina

Sad je verovatno isplivala gomila strucnjaka koji sve kosarci znaju i teraju trenera. Podbacili smo veceras ali totalno, a i tesko je nekoga pobediti 5 puta u sezoni a da ne izgubite mec a pritom smo promenili i halu posle 6 meceva. Verujem da sutra zavrsavamo pricu. Napred Dejo, napred momci sutra maksimalno agresivno i angazovano od starta i sigurno zavrsavamo seriju.

Кошарка

pre 8 godina

kosarka ,mozda isti ljudi ne ostavljaju komentare ...
(muamua, 29. april 2015 23:21)
Смем руку да дам да су исти људи причали овако па онако,у размаку од 2 дана,али и да нису,пљувати ове момке на челу са радоњом и смењивати га после обезбеђене ЕЛ и ТОП 16 исте,после 2-0 па 2-1 у финалу је срамота!
Пуна подршка тиму на челу са Радоњом!

mi smo sada jedan klub

pre 8 godina

Nece, u pravu si. Nisu oni KKP, a ni vi niste Zvezda.
(mi bar imamo svoj klub, 29. april 2015 23:04)

Jos kad bi to bila istina igokejac

nex

pre 8 godina

Mi dodjosmo do cilja,EL. Iskreno,biti prvi u ovoj biznis-ligi ne znam kakav je uspeh,al ajd. Veca fora je da pobedimo u nasoj ligi i da zaokruzimo pricu.

Borivoje

pre 8 godina

Svi ste u pravu, ljudi, imamo ogroman hendikep jer Repeša čita našeg pripravnika kao otvorenu knjigu, ali nema nazad, mora se pružiti podrška do titule! Pa kad uzmemo, onda možemo i da se zahvalimo pojedinima, i ja sam za to.

milannn

pre 8 godina

Jovicu, pa moj klinac od 5 godina bi te dobio jedan na jedan na basket, veze nemas brate moj ..... pogledaj se malo sta radis na terenu

WP

pre 8 godina

Na stranu Zvezdina užas igra, a naročito odbrana, ko misli da Cedevita može da pogađa ovako i sutra taj je košarku video samo na TV. Pa oni su sa skoro najboljim % šuta sezone dali 72 poena, a Zvezda sa ubedljivo najgorim % šuta dala 62 poena, i to sa praktično trojicom manje u rotaciji (Cirbes-Jović-Lazić, jedan full povređen i dvojica teško rovitih), naročito je falio centar. Iznenađenje sezone, rekao bih, Zvezda sutra uzima titulu 1/1! Ko ne veruje nek bookmarkuje ovo što sam napisao pa se vidimo sutra.

Putnik

pre 8 godina

Sve čestitke ekipi Cedevite i treneru Repeši na sjajnoj partiji i zasluženoj pobedi. Ono što je Zvezda večeras odigrala je prosto i jednostavno sramota. Ostavimo po strani očajan skok, nepostojeću odbranu i nikakav šut u napadu, ali ta količina konfuzije, dezorganizovanosti, nezainteresovanisti, nezalaganja, katastrofalnih dodavanja i izgubljenih lopti nije ni za treću zonsku ligu. Ekipa sa (ovogodišnjim) renomeom Zvezde tako jednostavno ne sme da igra. Nije problem što je meč izgubljen, već što se od strane Zvezdinih igrača nije videla ni želja ni trud da se makar pruži ozbiljan otpor sjajnoj Cedeviti. Izuzev Marjanovića tu niko nije zaslužio prelaznu ocenu. Rezultat čak i ne prikazuje realan odnos snaga na terenu, moglo je i sa znatno većom razlikom.

Mali osvrt i na "gospodstvo" Radonjića. Njegov tekst na pres-konferenciji je sramotan. Ne komentariše suđenje, ali daje jasan hint da je problem u suđenju. Izgleda da su i moju ženu i mene varale oči tokom cele utakmice, pošto nigde nismo videli pristrasno suđenje niti je, ako je i bila koja greškica, uticalo na rezultat. Trebao je da čestita Repeši i Cedeviti na sjajnom meču i da da ozbiljniju analizu naših promašaja. Kao da počinje da potpada pod uticaj Vujošević dr mr Dula. Nadam se da će se ipak sutra priča vratiti na očekivani kolosek, ali današnji odnos i trenera i ekipe prema utakmici je u svakom pogledu sramotan.

ogi-cg

pre 8 godina

Pravi odnos snaga ove dvije ekipe je zadnja četvrtina.Vidjelo se da zvezda igra bez žara,i onda namjerno stisnu zadnju da im kazu da mogu da ih dobiju kad hoce.Puno je jača zvezda.

Slobodan

pre 8 godina

Narikace, vi ste izgleda zaboravili sta sledi kad se Zvezda jednom pobedi ... Pa nije davno bilo ... Pre 15 dana ... 1-1, pa 1-3 ... Auuuuuuu

gornji milanovac

pre 8 godina

@Cele godine je trajalo prepucavanje između grobara i delija. Sada je vreme da se svedu računi i vidi ko je bio u pravu a ko se obrukao u komentarima. Zvezda Top 16 Evrolige, ubedljivo prvo mesto sa samo dva poraza u ABA ligi i pobeda u ditektnom duelu sa partizanom za plasman u Evroligu i osvojen kup. partizan poslednji u. grupi u prvoj fazi Evrokupa što predstavlja najgori rezultat srpskih klubova u istoriji u Evropi, četvrto mesto u ABA ligi, ispadanje od Zvezde u polufinalu ABA, ispadanje od Zvezde u Kupu. Neka se sada opet jave i jedni i drugi navijači da prokomentarišu svoje komentare od početka sezone. Naravno ako imaju obraza.
 (Zvezda ponos Srbije, 29. april 2015 20:34)

Evo, ja se kao Grobar javljam.
Vidi ovako, sa svojih 40 leta pamtim puno vise od jedne sezone. Jako dobro pamtim I Kicu, Grbu, I Saleta, Palju... Ako sve to pokusam da zaboravim, da ti si u pravu. Kosarka je pocela da se igra u oktobru 2014. Ili mozda u leto 2011., kada ste osnovani?
Verovatno KKP ima vise titula, nego ti godina.

buraz

pre 8 godina

Luka Babic najveci potencijal aba lige. Odavno nisam video igraca sa ovih prostora da tako jednostavno i leprsavo igra. Decko ima fenomenalnu tehniku i odlican sut, i to mu dozvoljava da olako poentira. Jedina mana mu je to sto je decko bas mekan igrac, ali da igra na fintu i da zna kosarku to niko ne moze da mu ospori.

slobinator

pre 8 godina

Kratko.večeras je bio očaj.sutra se mora stisnuti jako od početka jer mi se baš nešto i ne gleda majstorica.nisu mi jasni grobari mazohisti koji gledaju duel ekipa koje ih dve godine za redom izbacuju iz evro-lige i pri tome imaju snage da kao nešto komentarišu.

vizura tastatura

pre 8 godina

Evo ih crno-beli botovi posle nedelju dana svratili na basket, dugo im je trebalo da se oporave od soka zvanog "nista od EL ni ove godine". Nikako da shvate da mi mozemo do kraja sezone da izgubimo kad hocemo, a oni da pobede sve do kraja, mi opet idemo u EL a oni u cipiripi. Jednostavno, sezona je zavrsena posle 1/2 finala, samo sto mi mozemo vec sad da se radujemo oktobru i novoj EL sezoni, a oni da strepe od Oktobra i Asesofta u kupu Mitra Mirica.

Silver Surfer

pre 8 godina

Odnos prema igri bio je, blago receno, sramotan. Nije mi jasno da igraci Zvezde u najvazniju utakmicu u sezoni udju ovako mlako i bezvoljno. Mozda Zvezdinu igru najbolje oslikava poslednja cetvrtina u kojoj je Cedevita postigla samo cetiri poena ali rezultat ni jednog trenutka nije bio ugrozen.
Tokom cele plej-of serije Zvezda ima katastrofalan ulazak u drugo poluvreme. Veceras je bilo plus osam za Cedevitu i lopta za Zvezdu na pocetku trece cetvrtine. I sta je Zvezda uradila? Umesto da odrade neku sigurnu akciju i spuste na sest razlike oni su upropastili tri napada za redom i omogucili da se protivnik odlepi na dvadeset razlike. Takodje, skoro svaki put kada Radonjic zove tajm-aut napad ili odbrana posle toga su katastrofalni. I to je neka konstanta koja se ne menja.
Iako se moze polemisati o sudjenju cinjenica je da su igraci Zvezde sami krivi za poraz. Gubljenje lopti, 36% ukupan sut, lose gradjenje kosa parametri su koji su presudili utakmicu. Zvezda mora cvrsce i agresivnije ukoliko zeli da zavrsi seriju u Zagrebu. Ne treba smetnuti s uma da se Cedevita vratila i pobedila Buducnost iako je gubila dva nula. Ovo pobeda im je injekcija za samopuzdanje a Zvezdi test u kojem ce se videti da li je ekipa psihicki ojacala.

fejs on d plejs

pre 8 godina

Sa ovakvim sudjenjem ni San Antonio ne bi bolje prosao. Sudije navlace cijelu utakmicu za domacina i na +20 za istog, pustaju igru. Zvezda vjerovatno dobija u 5-toj, ali najgluplje finale ikada,..

Legija

pre 8 godina

@Moralni Gmizavac
Da li Blažiču i Kaliniću neko brani da biju za loptu? Po meni se u tome ogleda koliko je neko požrtvovan i koliko opravdava platu koju prima. Mogu da dam desnu ruku da nijednom Grobaru to neće smetati kad Kalina bude na leto igrao za repku.

Realno1

pre 8 godina

Lijepo sam rekao pred kraj regularnog dijela da ce Marko Tomas uhvatit formu i Cedeviti donijeti titulu.. Redovni komentatori ce se sjetit.. Nadimak mi je bio CroAtHome. Pozz i cujemo se nakon pete utakmice i slavlja Cedevite u BG.

Zvezdaš

pre 8 godina

Svaka čast za Cedevitu, ovako se igra.Kad naprave ovoliku razliku nema opuštanja kao kod Zvezde.Sada su oni favoriti za osvajanje prvog mesta.Osvojiće ga u Beogradu kao I Cibona prošle godine.Potvrdilo se da Zvezda ne može da igrs odlučujuće utakmice.

Phuq

pre 8 godina

Evo sad izgleda plaćam što sam pljuvao Cirbesa cele sezone. Čovek zaista nema pojma, i dalje tvrdim, ali kako ćemo dobiti Multivitu bez izmene za Bobija, nisam pametan. Jedino znam da ova finalna serija ne sme da ode u majstoricu, jer će se tada i Radonja i naši šuteri isprepadati i ispromašivati. Dakle, sutra mora da se pobedi po svaku cenu!

veliki strumf

pre 8 godina

Blazic i Jovic su prodali beskonacan broj lopti. Tejic je promasio sve zivo. Ostali isto ocajni. Pitanje je i do 60 da li cemo doci, sto je tragedija za ovakav tim.

hours of love

pre 8 godina

Ni jedan tim nije lako pobediti 3x za redom.
Uopste ne sumnjam da ovo osvajamo.
Ili sutra ili u Beogradu.

Ovo je najlosije izdanje, a i tesko je bez Cirbesa ocigledno.

Samo napred momci, znamo da osvajate ovo!

Smesni ste..

pre 8 godina

Kraj trece cetvrtine Telekom Zvezda 30 slobodnih bacanja.Sta reci vise (Slavko-RS, 29. april 2015 21:50)

Ahaha samo ti broji slobodna, koliko je vama tastatura grobarima tesko...Slavko komedija sa tobom.

anbeast

pre 8 godina

Aman, ne pljujte po sudijama. Igramo kao babe, bez energije, kao pospani... Cedevita igra hrabro, borbeno, a mi smo mlitavi.... Sutra je novi dan, nadam se druhacijem pristupu od prve sekunde. Ratnickoj igri i završetku ovoga 3:1.

metall

pre 8 godina

Pisem na kraju trece cetvrtine. Ova katastrofa koju gledamo je tipicna posledica nekoliko faktora. Prvo, pre i za vreme finalne serije stvorena je preterano prijateljska atmosfera izmedju dve ekipe, koju su isforsirali i mediji, a Zvezda je tome podlegla u potpunosti. Nigde zara, energije, one prepoznatljive agresivnosti i Cedevita je to veceras iskoristila. Drugo, u Zvezdi je posle trijumfa nad Partizanom doslo do velikog praznjenja, emotivnog i fizickog, i celu seriju kao da igra bez motiva. Neverovatno. Trece, umor je definitivno ucinio svoje i dolazi do izrazaja kada je najmanje potreban. Cetvrto, Zvezdini Amerikanci, pogotovo Vilijams, posle meceva sa Partizanom su neprepoznatljivi. Veceras im je ucinak kriminalan. Peto, sut koji je protiv Partizana bio sasvim solidan, potpuno je zakazao tokom cele finalne serije, a pogotovo veceras. Sesto, izostanak Cirbesa se definitivno oseca, i sada se vidi koliko smo tanki kada igramo samo sa Bobijem.
Serija sa Cedevitom lako moze otici u peti mec, a to nam najmanje treba. Za razliku od Zvezde, oni kao rastereceniji i opusteniji finalista zaista nemaju sta da izgube.

Tisina tamo

pre 8 godina

Zvezdasi, jel vas nije sram uzeti slucajno titulu nakon ovakvog blama? Cedevita bez jednog jedinog stranca vas oducila od kosarke.
(samo crno bela, 29. april 2015 22:21)

Nije nas sramota i uzecemo titulu tebi u inat.

Партизановац

pre 8 godina

Овде ко год да је мислио да ће се цедевита лако предати после два пораза.Врло се грдно преварио! Иначе заслужена победа вечерас загребчана. Ништа звезда није изгубила са овим поразом јер има још две меч лопте..Спортски поздрав од нормалног партизановца.

sasa

pre 8 godina

Jedino Bobi prevaga kada ode prosek,ne za to sto je dobar jednostavno prevelik .ps znanje radonjica sledece sezone bez bobija zivi bili pa videli ajd zdravo.

NEnad

pre 8 godina

Svaka cast ovim navijacima koji su bodrili zvezdu! Ne znam za vas al meni je toliko iritantno ono njihovo Ceeeedeevita! Aman celu utakmicu ubise, smorise!

Dacha

pre 8 godina

Suviše loše odigran meč i zaslužena pobeda Cedevite ali ja ne mogu da se otmem utisku koliko je loš ovaj Blazic i koliko je neupotrebljiv Dangubic u napadu Zvezde. Ovo je sedmi meč zvezde u play offu i nijedan ni drugi nijedan jedini potez nisu imali u tih 7 utakmica, Blazic upropasti sve što je mogao, toliko je los da ne bi mogao ni ispred zgrade da mi igra i ja mislim da prvi potez uprave za sledeću sezonu treba da bude momentalni otkaz Blazicu, čovek je pogubljen u vremenu i prostoru sa kosarkaskom inteligencijom u minusu!!!

Exe

pre 8 godina

Kada ste navijali za Cibonu, sledeceg dana vam Nolan Smit dao u poslednjoj sekundi, mi smo ispunili cilj ulaskom u EL. Ovo je bonus...Tastatura grobari.

SlobaKS

pre 8 godina

Samo smo Partizan mogli da dobijemo lako, Cedevita je ozbiljna ekipa, ali uzimamo trofej. Napred Zvezda ili FMP, zovite kako hocete vi sto ne igrate evroligu :)

Legija

pre 8 godina

@danilo
Ti si jesi kraj, ali srbskoga nebeskog naroda. Ti navijaš za potomke Anta Gotovine i ostalih koji su tvoj narod masakrirali... E Srbijo....

Ludak na slobodi

pre 8 godina

Zvezdi gorka Cedevita ...

Ne volim nešto Hrvate, ali ful rispekt za politiku uprave Cedevite da sastavi tim isključivo od domaćih igrača. Odmah se primećuje kvalitativni pomak napred. Zvezda je tek pet minuta pre kraja postigla 50 poena, odbrana domaćih je bila za udžbenike ...

Wien online

pre 8 godina

24/2 ABA liga, Top16 Euroleague-e i finale play off-a i vi se nesto bunite "strucnjaci"? Kad vas cujem da hocete maximum na svih 70-80 utakmica u sezoni, odmah mi je jasno da loptu nikada u ruke niste uzeli. Ko radi, taj i tresi. Ne moze nasa Zvezda uvek biti 100%. Radonja je jedan gospodin pre svega i dobro zna sta radi. Sramota treba da vas bude. Bukvalno sve vas koji vicete da je Radonja car kada kidamo nekog i da treba da ode cim gubimo. Uz Zvezdu budi i kada gubi, "delijo"! Samo hrabro momci sutra, uz vas smo. Iz svakog poraza samo treba izvuci pouke.

coja

pre 8 godina

Ne treba mnogo kriviti momke, oni su posle 6 utakmica u Pioniru otisli da igraju na stranom terenu.. Treba se privici na koseve.. IDEMO ZVEZDO GAZI SUTRA

laRS0n

pre 8 godina

Pricajte vi sta hocete ali zbog Marjanovica Zvezda prima 80% koseva. A koliko je nesposoban da iskontrolise skok to je za nepoverovati. Nedo bog nikome Vilijamsa, zao mi je sledeceg kluba u kome on bude igrao, zali boze bacenih para. Cedevita moze lako da okrene, isto kao protiv Buducnosti. Sutra ce ih verovatno opet pobediti, u Beogradu se odlucuje, a videli smo koliko mogu

Moralni gmizavac

pre 8 godina

Rekord Zvezde: 40 (slovima: cetrdeset) slobodnih bacanja su sutirali. A za to vreme Marjanovic nastavlja da lakta, Blazic nastavlja da podmece noge i vadi oci, Kalinic nastavlja da se bori grcko-rimskim stilom. Bilo bi zanimljivo videti Cikago s Dzordanom i Pipenom protiv ovog Telekoma, mozda bi oni bar imali ravnopravno sudjenje.

Dušan

pre 8 godina

Očajno smo odigrali včrs,i cedevita je zasluženo pobedila ali ovakvo suđenje je stvarno sramno,to što sudije pokušavaju da vade stvar na 20 razlike je sramno

kris

pre 8 godina

Ova sezona je definitivno uspesna,cak i da vise nista ne osvojimo,ali ako izgubi ovo finale sa 3:2. Radonjic mora otici,jer time pokazuje da nije u stanju uzeti nista sem kupa.Ako osvoji,a nadam se da hoce,onda nek ostane,ali Blazic i Tejic niposto.Prvi srlja i pravi gluposti,cak je i u odbrani najlosiji,a drugi je talenat samo za napraviti prekrsaj.Ovo mi sve mirisi na petu u Pioniru,a tada 50:50%!

realno

pre 8 godina

Jovic promasio profesiju licno moje misljenje najgori plejmejker kk zvezde ikada, Williams gospodin sto ga mrzi da se deranzira treba da leti iz kluba{ne zaboraviti da ima najvecu platu u istom}

Кошарка

pre 8 godina

Ало бре Звездаши,пријатељи,Делије,како вас није срамота!Идите Гледајте фудбал,ви који нисте пратили кошарку 20+ година немојте ни сад!
Буквално до јуче хвалите Радоњу САД пљујете,клели сте се у Јовића после Партизана сад пишете да треба да иде,хвалили се Лазићевом одбраном сад нема места ни за њега,радовали се Калинином игром против Гробара сада не зна ништа.
Срам да вас буде да вас буде срам лицемери једни обични!
Момцима сада кад је подршка најпотребнија ви пљутеје,а опет као против Гробара ништа није ни близу краја.
Толико се види да ви,већина вас није пратила кошарку,да нема појма да је то невероватно.Само вртите коментаре од пре 3 дана и данас и запитајте се како је тај неки играч пре три дана био "мајстор" како је било "радоњизам" а сада како нико нема појма?Јел може неко да се толико промени у 3 дана,јел може сјајну сезону да покрије један пораз за 2-1?Ако може сместа престаните да гледате кошарку и идите на фудбал.Ово пишем као дугогодишњи навијач Звезде,као неко ко је био у Пиониру кад је долазило 500 људи,кад су широке народне масе ишле на фудбал,а кошаркашка правила нису ни знали,а сада сте сви ви велики стручњаци.

Sale

pre 8 godina

Najlošiji meč od početka sezone. Čini mi se da u 2. poluvremenu Radonja nije tražio ni jedan time out. Treba neko da mu kaže da ima pravo na to. A Tejić bi ponekad mogao da ne napravi 3 lične za 2 minuta. Blažič je posebna priča. Vilijams je izgleda protiv Partizana rešio da odigra poslednju kvalitetnu utakmicu za Zvezdu. Naravno nije ovo nikskva tragedija. Gore od ovoga ne možemo. Ajmo sutra po titulu!

Covek iz senke

pre 8 godina

Normalno je sto su navijaci partizana veceras navijali za klub iz grada u kome su osnovani, ali ipak bi trebalo da se cuvaju za utakmice protiv Tamisa i Konstantina. To je njihov nivo, ovo su ipak evroligasi.
(Magdalena, 29. april 2015 22:28)

Ti mozes samo da sanjas osvojenu titulu EL i cetiri puta ucesce na F4. I ta glupost da smo osnovani u ZG je prosto pateticna, dajte nesto originalnije.

Novosadjanin.

pre 8 godina

Nema veze poraz...Nego da li je Jovic uspo da napravi jedno dodavanje, msm da doda loptu saigracu? Ovo u zivotu nisam video...Covek je svaki put dodao igracima cedevite, svaki put...

BVK

pre 8 godina

Ko posle ove bruke i sramote i dalje bude mislio da je Radonjic trener i da se razume u kosarku, taj ima ozbiljne probleme. Ovu sramotu i ponizenje nicim ne moze da opere. Covicu menjaj trenera pod hitno. Veze on nema.

Xero

pre 8 godina

Kraj trece cetvrtine Telekom Zvezda 30 slobodnih bacanja.Sta reci vise (Slavko-RS, 29. april 2015 21:50)

Sta se ti mucenice bavis finalom kada je tvoj cipiripi klub ispao.

glomazno

pre 8 godina

Daj oladite malo..izgubili su i sta sad. Nije strasno ni ako sutra izgubimao, opet cemo u Bgu imati sansu da ih dobijemo, a ne verujem da ovi mogu dva puta da okrenu od 0:2.

Nikolasrb

pre 8 godina

Rekord Zvezde: 40 (slovima: cetrdeset) slobodnih bacanja su sutirali. A za to vreme Marjanovic nastavlja da lakta, Blazic nastavlja da podmece noge i vadi oci, Kalinic nastavlja da se bori grcko-rimskim stilom. Bilo bi zanimljivo videti Cikago s Dzordanom i Pipenom protiv ovog Telekoma, mozda bi oni bar imali ravnopravno sudjenje. (Moralni gmizavac, 29. april 2015 22:21)

Nisam ni znao da smo vam ovoliko nabili komplekse...bas mi je drago zbog toga.

Bez lupetanja , molim !

pre 8 godina

Prvo poluvreme 21 slobodno bacanje a domacin 12 slobodnih.Gdje god da igra Telekom Zvezda sudije navlace za njih. (Slavko-RS, 29. april 2015 21:16)

Tebi druže , nema pomoći ! Tvoje " ljubimce " smo pobedili sa 3 :1 , a bacanja u polufinalnoj seriji su bila 72 : 72 !! Zapamti ove brojeve !
Danas je CEDEVITA odvalila od batina ( igrala baš " čvrsto " , što su sudije dozvolile ) i zato je broj bacanja takav - kakav je !! Imaš li još neku " pametnu tezu " !?
P.S./ Faul Gordića (!?) nad Bobijem i Žganeca nad Lukom ( kada je sve već rešeno - u 4. četvrtini ) ti govori kako se igralo ! Radonja ih je izveo , da ih ne povrede !
P.P.S./ Ovo je bio poraz " opuštenih i ne baš prisutnih " igrača , ovo nema veze sa Radonjom !!

Magdalena

pre 8 godina

Normalno je sto su navijaci partizana veceras navijali za klub iz grada u kome su osnovani, ali ipak bi trebalo da se cuvaju za utakmice protiv Tamisa i Konstantina. To je njihov nivo, ovo su ipak evroligasi.

shomi

pre 8 godina

Cele godine je trajalo prepucavanje između grobara i delija. Sada je vreme da se svedu računi i vidi ko je bio u pravu a ko se obrukao u komentarima. Zvezda Top 16 Evrolige, ubedljivo prvo mesto sa samo dva poraza u ABA ligi i pobeda u ditektnom duelu sa partizanom za plasman u Evroligu i osvojen kup. partizan poslednji u. grupi u prvoj fazi Evrokupa što predstavlja najgori rezultat srpskih klubova u istoriji u Evropi, četvrto mesto u ABA ligi, ispadanje od Zvezde u polufinalu ABA, ispadanje od Zvezde u Kupu. Neka se sada opet jave i jedni i drugi navijači da prokomentarišu svoje komentare od početka sezone. Naravno ako imaju obraza.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zvezda ponos Srbije, 29. april 2015 20:34)

Panteru, jesi proverio skoro zamrzivac?

Toliko

pre 8 godina

Totalno nezainteresovani za danasnju utakmicu,sut ocajan a ni odbrana nije nesto posebno,dozvoljavaju se Cedeviti skokovi u napadu,slabo zagradjivanje.odmoriti Bobija,Kalinu i Djenku za sutra i tada krenuti ozbiljno i osvojiti titulu.Sa ovakvim pristupom igri,vracamo seriju u Bgd a ni tada necemo biti sigurni u eventualnoj 5.tekmi.

mikson82

pre 8 godina

ova katastrofa je pokazatelj da radonjić treba da ide, i nadam se da je ovo pokazatelj svega onoga zbog čega će Zvezda biti mnogo bolja sledeće godine. kada kažem bolja ne mislim na rezultate nego na igru tj. njenu raznovrsnost. sreća Radonjina je Marjanović i samo njemu može da zahvali na svemu ove godine. Obavezno se marcusu zahvaliti i pustiti ga, naći dobrog centra i dovesti normalnog trenera.....

Joker

pre 8 godina

Pitanje za sve navijace fmp-a popularne pantere,odakle vam navijaci u zagrebu,da nije legendino istureno odeljenje? (Duhom institucije protiv prostitucije, 29. april 2015 21:00)

Dosli kolima, vozom, jos neko pitanje mucenice?

Nikola

pre 8 godina

Pitanje za sve navijace fmp-a popularne pantere,odakle vam navijaci u zagrebu,da nije legendino istureno odeljenje?
(Duhom institucije protiv prostitucije, 29. april 2015 21:00)

Nasi putuju i kad ih ne plate!

Darkoo

pre 8 godina

Cele godine je trajalo prepucavanje između grobara i delija. Sada je vreme da se svedu računi i vidi ko je bio u pravu a ko se obrukao u komentarima. Zvezda Top 16 Evrolige, ubedljivo prvo mesto sa samo dva poraza u ABA ligi i pobeda u ditektnom duelu sa partizanom za plasman u Evroligu i osvojen kup. partizan poslednji u. grupi u prvoj fazi Evrokupa što predstavlja najgori rezultat srpskih klubova u istoriji u Evropi, četvrto mesto u ABA ligi, ispadanje od Zvezde u polufinalu ABA, ispadanje od Zvezde u Kupu. Neka se sada opet jave i jedni i drugi navijači da prokomentarišu svoje komentare od početka sezone. Naravno ako imaju obraza.
(Zvezda ponos Srbije, 29. april 2015 20:34)

Mislis FMP?
Bolje i da ispadnemo iz lige nego da predjemo da navijamo za klub slicnog imena...

stevo givit

pre 8 godina

Cele godine je trajalo prepucavanje između grobara i delija. Sada je vreme da se svedu računi i vidi ko je bio u pravu a ko se obrukao u komentarima. Zvezda Top 16 Evrolige, ubedljivo prvo mesto sa samo dva poraza u ABA ligi i pobeda u ditektnom duelu sa partizanom za plasman u Evroligu i osvojen kup. partizan poslednji u. grupi u prvoj fazi Evrokupa što predstavlja najgori rezultat srpskih klubova u istoriji u Evropi, četvrto mesto u ABA ligi, ispadanje od Zvezde u polufinalu ABA, ispadanje od Zvezde u Kupu. Neka se sada opet jave i jedni i drugi navijači da prokomentarišu svoje komentare od početka sezone. Naravno ako imaju obraza.
(Zvezda ponos Srbije, 29. april 2015 20:34)

zar je moguće da si čekao skoro dvadeset godina da "podvučeš crtu"? košarka se ne igra samo od ove godine, niti se komentariše na b92. doduše, komentarisala je samo jedna strana godinama, dok je druga stidljivo preko pojedinaca prijetila sledećom sezonom, koja je po svim zakonima vjerovatnoće, morala kad-tad doći.

bizz

pre 8 godina

Marjanovic ne moze protiv Cedevite da igra odbranu a vi pricate o NBA! Ne moze da skoci pored Zganeca i Zupcica a skocice protv Haurda i Jordana? U zivotu goru odbranu nisam video pa kao da je neki ameter

Milos

pre 8 godina

Znam da je mozda ruzno da kritikujem ove momke ali veceras igraju utakmicu u najmanju ruku kao da je prijateljska a ne finale. Gde je borba,skok,agresivnost... pa i ako se izgubi nije strasno ali igrati ovako,stvarno nema smisla.

nadaZR

pre 8 godina

neigra cedevita toliko dobro nego zvezda igra veoma lose,napadi su neorganizovani previse prodanih lopti.Ali mislim da zvezda moze da pobedi

Blaf

pre 8 godina

Poslije ovakve sezone vama je svakako dozvoljena i neka utakmica opuštanja i slabije igre. Najvažniji cilj je ostvaren sve ostalo je samo dodatno. Uvijek uz vas i u pobjedi i u porazu, vjerujem u vas.

NikolaSrb

pre 8 godina

Pitanje za sve navijace fmp-a popularne pantere,odakle vam navijaci u zagrebu,da nije legendino istureno odeljenje? (Duhom institucije protiv prostitucije, 29. april
2015 21:00)

Legenda ih teleportovala, eto odakle, ajde sada idi popi mleko pa na spavanje.

veliki strumf

pre 8 godina

Sta li je Radonjic radio na poluvremenu? U prvom delu apsolutno nikakvu ideju u napadu nismo imali, odbrana ocajna, nekako smo dosli do podnosljivih -8. Pocetak drugog dela - mnogo gore, a cinilo se da gore ne moze. Posle samo 3 minuta, evo 15 razlike. Apsolutno nikakve ideje nema, osim baciti loptu Bobiju, Tejic glumi Dzordana i ispucava se za 3, ostali takodje nista, katastrofa.

ris

pre 8 godina

Zvezda ce izgubiti naredne tri utakmice i valjde ce to biti dovoljno da se pozeli Radonjicu srecan put. A poraz ce pravdati izostankom Cirbesa, videcete.

Duhom institucije protiv prostitucije

pre 8 godina

Pitanje za sve navijace fmp-a popularne pantere,odakle vam navijaci u zagrebu,da nije legendino istureno odeljenje?

Stefan

pre 8 godina

Jovicu ne mogu da te gledam vise,brate moj ti veze nemas!Dobijamo ovo sutra,ali ako se pravi kostur za El tu nema mesta za Jovica,Blazica,i Lazica!

Dada

pre 8 godina

Prst na celo. Ako dodje do pete gubimo sigurno. Ja stalno ponavljam a niko to ne pominje...mi nemamo igrace koji su osvajali titule. Samo Zirbes ja misli. Kljucna stvar.

Miroslav

pre 8 godina

Fenomenalna PSIHOLOŠKA Pripremljenost CZV !!!

Sajajn posao "TRENERA" ...

Bacili su bre 15 lopti DIREKTNO u RUKE i/ili AUT .,.. OStalo ne vredi komentarisati ... iz Greške u Grešku ... kao Muva bez Glave !!!

veliki strumf

pre 8 godina

Ala nas pregazise, igramo kao jadnici! Ni Real nas ovako nije ponizio. Ne zna se ko je gori. Totalna dezorganizacija u napadu, a odbrana ne postoji. U padu smo forme, Cedeviti, koja nije neka odbrambena ekipa, ni 70 poena nismo ubacili u 3 utakmice. Ocaj! I sada, gubimo 20 razlike na 8 minuta do kraja, a Radonjic igra sa Bobijem, Mitrovicem, Dzenkinsom, Kalinicem... Umesto da ih cuva za sutra, da ih odmori, spreci eventualnu povredu i pusti Tejica, Kaplanovica, Jaku, Dangubu... Ionako smo izgubili.

crni_redstar

pre 8 godina

velika packa zvezdi...svaka cast cedeviti,posteno su nas oducili od kosarke,razbili i dokazali koliko su jaki. pogadjali su sa lakocom,i dominirali u skoku. sutra mora ozbiljno.

srle

pre 8 godina

Cedevita resila da pravi faul u skoro svakom napadu Zvezde. Maksimalno agresivno po rukama, nogama, sprecavanje kretnje blokovima i drzanjem. Sudije sviraju svaki drugi/treci faul jer da sve sviraju vec bi izbacili neke igrace. Na ovaj nacim nema nista od igre vec samo slobodna bacanja. Treba uzvratiti istom merom i tuci isto kao i oni.

PFC

pre 8 godina

Cuj lose sudjenje po Zvezdu, sta kao nesportska nije bila? Cedevita igra odlicno. Sto me to zivcira kod nas Srba. Cim ne vodimo odma su sudije krive. Gledajmo malo sport bez teorija zavere.

Azer

pre 8 godina

Ali najjaci ste vi koji pricate o navlacenju za Zvezdu, pa nesportska Bobanu bila misaona imenica dok ovaj Boltauzer nije poceo da izmislja!! Imate vi vase vesti pa trknite tamo.

Voip

pre 8 godina

Au momci pa ovo je katastrofa od igre. Najgore izdanje u celoj sezoni i to jos sad kad nam je najpotrebnije da odigramo dobro. Ne pamtim da smo ovako lose izgledali pogotovo u odbrani. Bravo za Cedevitu nadigrali su nas i u odbrani i u napadu. Kod nas sve nesta mlitavo niko krvi malo da unese u ekipu, trazi Radonjic nije da nije ali niko raspolozen veceras a oni sve ubacise.

Kum

pre 8 godina

Ocajna utakmica. Mozda najgora do sada. Fali Cirbes, a i pristup. Kao da su se ugasili nakon polufinala. Mora to sutra muski, nema poklona.

Žika

pre 8 godina

svaka čast Cedeviti! Iskoristili su naše očajno veče, na neki način mi je i drago što su pobedili, zaslužili su bar jednu pobedu, a mi ćemo svakako uzeti pobedničke prstenove sutra ili u Beogradu.

lipman

pre 8 godina

Moze Radonjic da osvoji sta hoce, ovo sto nas jedna Cedevita ponizava sa 20 razlike niko ne bi smeo da mu zaboravi i oprosti. Covek ne zna gde se nalazi, ovo je cista sramota. Radonjicu kupi se i odlazi.

John Terry

pre 8 godina

Nije moralo ovako, ali nadam se da ce kod nasih ljudi sada cedevita ipak imati zasluzeno postovanje. Citam ceo dan kako ce ovo biti lagana pobeda i ne mogu da se nacudim. Gde je ljudima sportski respekt?

Ww

pre 8 godina

Auuu... Kolko losa utakmica... Ne pamtim ovako losu igru, ove sezone gore nikad nije bilo.. Ali dobro, imamo pravo i na to, moralo je i da se desi nekad... Sve je u nasim rukama... Normalno maksimalna podrska, zasluzili ste!!

kris

pre 8 godina

Bez Cirbesa i jos 6na4(Blazic jedan od najkorisnijh u Cedeviti)jako tesko ide.Uz sve jos i sramno sudjenje.Mislim da bi Repesa postenije sudio.Medjutim,nije jos gotovo ni u ovoj utakmici,a i u slucaju poraza i dalje smo u prednosti.

marko

pre 8 godina

Ja zadovoljan, kako god da se zavrsi finale! Uzeli smo "glavnu" nagradu (igranje u EL), i to je to... Trofej, manje vise... Ako ga bude, lepo... Ako ne, nista... Glavna nagrada je tu...

Ilija

pre 8 godina

Neujednaceno sudjenje, blago receno. Sto se tice same igre Cedevita puna samopouzdanja, Zvezdini igraci nervozni. Blazic ne zna gde se nalazi, tako vec neko vreme, sezona za zaborav.
Bez obzira na sve Zvezda ovo dobija, da smire pre svega "sebe" i ne bi trebalo da bude problema.

Trance

pre 8 godina

Kada smo prosli put dobili Cedevitu, Jaka je sutirao trojke 4/4 , Wiliams je podelio 12 asistencija +Cirbes dobar...Realno ovo veceras je toliko lose odigrano da nemam reci. Ali imamo jos 2 sanse. Ne klonimo duhom.

mile

pre 8 godina

Sjajna prilika da se jos malo u nasem dresu gleda jedan Boban Marjanovic. Buduca NBA zvezda. Na www.carvinghistory.com/anketa3.php je dugo bio iza Marcusa Williamsa, ali ipak je Bobi MVP

Novosadjanin.

pre 8 godina

Kad pocnu u seriji da gube loptu u prvoj cetvrtini, ne mora se ni gledati utakmica do kraja... Tejic za 3 min 3 licne, Jovic za 2 min 3 licne...Kriterijum zanimljiv. Evo i nesportske odmah posle tehnicke...Ne mirise na dobro. Svaka cast Kalina na celoj sezoni, ali daj te otvorene suteve u finalnoj seriji. Bice tesko dobiti Cedevitu u ZG.

Zvezda ponos Srbije

pre 8 godina

Cele godine je trajalo prepucavanje između grobara i delija. Sada je vreme da se svedu računi i vidi ko je bio u pravu a ko se obrukao u komentarima. Zvezda Top 16 Evrolige, ubedljivo prvo mesto sa samo dva poraza u ABA ligi i pobeda u ditektnom duelu sa partizanom za plasman u Evroligu i osvojen kup. partizan poslednji u. grupi u prvoj fazi Evrokupa što predstavlja najgori rezultat srpskih klubova u istoriji u Evropi, četvrto mesto u ABA ligi, ispadanje od Zvezde u polufinalu ABA, ispadanje od Zvezde u Kupu. Neka se sada opet jave i jedni i drugi navijači da prokomentarišu svoje komentare od početka sezone. Naravno ako imaju obraza.

Zvezda ponos Srbije

pre 8 godina

Cele godine je trajalo prepucavanje između grobara i delija. Sada je vreme da se svedu računi i vidi ko je bio u pravu a ko se obrukao u komentarima. Zvezda Top 16 Evrolige, ubedljivo prvo mesto sa samo dva poraza u ABA ligi i pobeda u ditektnom duelu sa partizanom za plasman u Evroligu i osvojen kup. partizan poslednji u. grupi u prvoj fazi Evrokupa što predstavlja najgori rezultat srpskih klubova u istoriji u Evropi, četvrto mesto u ABA ligi, ispadanje od Zvezde u polufinalu ABA, ispadanje od Zvezde u Kupu. Neka se sada opet jave i jedni i drugi navijači da prokomentarišu svoje komentare od početka sezone. Naravno ako imaju obraza.

Milos

pre 8 godina

Znam da je mozda ruzno da kritikujem ove momke ali veceras igraju utakmicu u najmanju ruku kao da je prijateljska a ne finale. Gde je borba,skok,agresivnost... pa i ako se izgubi nije strasno ali igrati ovako,stvarno nema smisla.

NikolaSrb

pre 8 godina

Pitanje za sve navijace fmp-a popularne pantere,odakle vam navijaci u zagrebu,da nije legendino istureno odeljenje? (Duhom institucije protiv prostitucije, 29. april
2015 21:00)

Legenda ih teleportovala, eto odakle, ajde sada idi popi mleko pa na spavanje.

Magdalena

pre 8 godina

Normalno je sto su navijaci partizana veceras navijali za klub iz grada u kome su osnovani, ali ipak bi trebalo da se cuvaju za utakmice protiv Tamisa i Konstantina. To je njihov nivo, ovo su ipak evroligasi.

stevo givit

pre 8 godina

Cele godine je trajalo prepucavanje između grobara i delija. Sada je vreme da se svedu računi i vidi ko je bio u pravu a ko se obrukao u komentarima. Zvezda Top 16 Evrolige, ubedljivo prvo mesto sa samo dva poraza u ABA ligi i pobeda u ditektnom duelu sa partizanom za plasman u Evroligu i osvojen kup. partizan poslednji u. grupi u prvoj fazi Evrokupa što predstavlja najgori rezultat srpskih klubova u istoriji u Evropi, četvrto mesto u ABA ligi, ispadanje od Zvezde u polufinalu ABA, ispadanje od Zvezde u Kupu. Neka se sada opet jave i jedni i drugi navijači da prokomentarišu svoje komentare od početka sezone. Naravno ako imaju obraza.
(Zvezda ponos Srbije, 29. april 2015 20:34)

zar je moguće da si čekao skoro dvadeset godina da "podvučeš crtu"? košarka se ne igra samo od ove godine, niti se komentariše na b92. doduše, komentarisala je samo jedna strana godinama, dok je druga stidljivo preko pojedinaca prijetila sledećom sezonom, koja je po svim zakonima vjerovatnoće, morala kad-tad doći.

srle

pre 8 godina

Cedevita resila da pravi faul u skoro svakom napadu Zvezde. Maksimalno agresivno po rukama, nogama, sprecavanje kretnje blokovima i drzanjem. Sudije sviraju svaki drugi/treci faul jer da sve sviraju vec bi izbacili neke igrace. Na ovaj nacim nema nista od igre vec samo slobodna bacanja. Treba uzvratiti istom merom i tuci isto kao i oni.

shomi

pre 8 godina

Cele godine je trajalo prepucavanje između grobara i delija. Sada je vreme da se svedu računi i vidi ko je bio u pravu a ko se obrukao u komentarima. Zvezda Top 16 Evrolige, ubedljivo prvo mesto sa samo dva poraza u ABA ligi i pobeda u ditektnom duelu sa partizanom za plasman u Evroligu i osvojen kup. partizan poslednji u. grupi u prvoj fazi Evrokupa što predstavlja najgori rezultat srpskih klubova u istoriji u Evropi, četvrto mesto u ABA ligi, ispadanje od Zvezde u polufinalu ABA, ispadanje od Zvezde u Kupu. Neka se sada opet jave i jedni i drugi navijači da prokomentarišu svoje komentare od početka sezone. Naravno ako imaju obraza.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zvezda ponos Srbije, 29. april 2015 20:34)

Panteru, jesi proverio skoro zamrzivac?

crni_redstar

pre 8 godina

velika packa zvezdi...svaka cast cedeviti,posteno su nas oducili od kosarke,razbili i dokazali koliko su jaki. pogadjali su sa lakocom,i dominirali u skoku. sutra mora ozbiljno.

Кошарка

pre 8 godina

Ало бре Звездаши,пријатељи,Делије,како вас није срамота!Идите Гледајте фудбал,ви који нисте пратили кошарку 20+ година немојте ни сад!
Буквално до јуче хвалите Радоњу САД пљујете,клели сте се у Јовића после Партизана сад пишете да треба да иде,хвалили се Лазићевом одбраном сад нема места ни за њега,радовали се Калинином игром против Гробара сада не зна ништа.
Срам да вас буде да вас буде срам лицемери једни обични!
Момцима сада кад је подршка најпотребнија ви пљутеје,а опет као против Гробара ништа није ни близу краја.
Толико се види да ви,већина вас није пратила кошарку,да нема појма да је то невероватно.Само вртите коментаре од пре 3 дана и данас и запитајте се како је тај неки играч пре три дана био "мајстор" како је било "радоњизам" а сада како нико нема појма?Јел може неко да се толико промени у 3 дана,јел може сјајну сезону да покрије један пораз за 2-1?Ако може сместа престаните да гледате кошарку и идите на фудбал.Ово пишем као дугогодишњи навијач Звезде,као неко ко је био у Пиониру кад је долазило 500 људи,кад су широке народне масе ишле на фудбал,а кошаркашка правила нису ни знали,а сада сте сви ви велики стручњаци.

Xero

pre 8 godina

Kraj trece cetvrtine Telekom Zvezda 30 slobodnih bacanja.Sta reci vise (Slavko-RS, 29. april 2015 21:50)

Sta se ti mucenice bavis finalom kada je tvoj cipiripi klub ispao.

gornji milanovac

pre 8 godina

@Cele godine je trajalo prepucavanje između grobara i delija. Sada je vreme da se svedu računi i vidi ko je bio u pravu a ko se obrukao u komentarima. Zvezda Top 16 Evrolige, ubedljivo prvo mesto sa samo dva poraza u ABA ligi i pobeda u ditektnom duelu sa partizanom za plasman u Evroligu i osvojen kup. partizan poslednji u. grupi u prvoj fazi Evrokupa što predstavlja najgori rezultat srpskih klubova u istoriji u Evropi, četvrto mesto u ABA ligi, ispadanje od Zvezde u polufinalu ABA, ispadanje od Zvezde u Kupu. Neka se sada opet jave i jedni i drugi navijači da prokomentarišu svoje komentare od početka sezone. Naravno ako imaju obraza.
 (Zvezda ponos Srbije, 29. april 2015 20:34)

Evo, ja se kao Grobar javljam.
Vidi ovako, sa svojih 40 leta pamtim puno vise od jedne sezone. Jako dobro pamtim I Kicu, Grbu, I Saleta, Palju... Ako sve to pokusam da zaboravim, da ti si u pravu. Kosarka je pocela da se igra u oktobru 2014. Ili mozda u leto 2011., kada ste osnovani?
Verovatno KKP ima vise titula, nego ti godina.

vizura tastatura

pre 8 godina

Uzalud se crno-beli dervisi javljaju i pljuju Radonjica predstavljajuci se kao Zvezdasi. Treba ih razumeti, vec nedelju dana ne znaju gde biju, pisu svasta u komentarima i uveseljavaju nas kao nikad ranije.

Daleko ot toga da smatram da je Radonjic neki ekstra trener, zapravo je samo solidan i nista preko toga, ali upravo zato ih i boli sto ih je jedan takav prosecan trener poslao u cipiripi, ostavio bez EL, sponzora, igraca. Mislim da ni oni sami ne znaju sta bi im teze palo: da osvojimo ABA ili da izgubimo finale i tako prosecni Radonjic sa 3 uzastopna osvojena kupa odigra 3 uzastopne EL, sto bi bilo neverovatno. Njihov davitelj je u poslednje 3 godine uzeo 1 ABA i 2 KLS titule pa opet vec drugu godinu zaredom ce igrati kup Mitra Mirica. E zato bih voleo da Radonjic ostane, mnogo ih nervira sto ih je takav prosek preveslao za medalju!

Toliko

pre 8 godina

Totalno nezainteresovani za danasnju utakmicu,sut ocajan a ni odbrana nije nesto posebno,dozvoljavaju se Cedeviti skokovi u napadu,slabo zagradjivanje.odmoriti Bobija,Kalinu i Djenku za sutra i tada krenuti ozbiljno i osvojiti titulu.Sa ovakvim pristupom igri,vracamo seriju u Bgd a ni tada necemo biti sigurni u eventualnoj 5.tekmi.

Rio

pre 8 godina

Pravi odnos snaga ove dvije ekipe je zadnja četvrtina.Vidjelo se da zvezda igra bez žara,i onda namjerno stisnu zadnju da im kazu da mogu da ih dobiju kad hoce.Puno je jača zvezda.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ogi-cg, 29. april 2015 23:07)

A jesi se mozda zapitao da igraci Cedevite nisu igrali ozbiljno zadnju cetvrtinu jer su imali 22 razlike? A da, ti si onaj znalac koji je rekao da Cedevita nema sta da trazi protiv Buducnosti, a zagrebcani vas oducili od kosarke u petoj tekmi.ajd uzdravlje

metall

pre 8 godina

Pisem na kraju trece cetvrtine. Ova katastrofa koju gledamo je tipicna posledica nekoliko faktora. Prvo, pre i za vreme finalne serije stvorena je preterano prijateljska atmosfera izmedju dve ekipe, koju su isforsirali i mediji, a Zvezda je tome podlegla u potpunosti. Nigde zara, energije, one prepoznatljive agresivnosti i Cedevita je to veceras iskoristila. Drugo, u Zvezdi je posle trijumfa nad Partizanom doslo do velikog praznjenja, emotivnog i fizickog, i celu seriju kao da igra bez motiva. Neverovatno. Trece, umor je definitivno ucinio svoje i dolazi do izrazaja kada je najmanje potreban. Cetvrto, Zvezdini Amerikanci, pogotovo Vilijams, posle meceva sa Partizanom su neprepoznatljivi. Veceras im je ucinak kriminalan. Peto, sut koji je protiv Partizana bio sasvim solidan, potpuno je zakazao tokom cele finalne serije, a pogotovo veceras. Sesto, izostanak Cirbesa se definitivno oseca, i sada se vidi koliko smo tanki kada igramo samo sa Bobijem.
Serija sa Cedevitom lako moze otici u peti mec, a to nam najmanje treba. Za razliku od Zvezde, oni kao rastereceniji i opusteniji finalista zaista nemaju sta da izgube.

nadaZR

pre 8 godina

neigra cedevita toliko dobro nego zvezda igra veoma lose,napadi su neorganizovani previse prodanih lopti.Ali mislim da zvezda moze da pobedi

Wien online

pre 8 godina

24/2 ABA liga, Top16 Euroleague-e i finale play off-a i vi se nesto bunite "strucnjaci"? Kad vas cujem da hocete maximum na svih 70-80 utakmica u sezoni, odmah mi je jasno da loptu nikada u ruke niste uzeli. Ko radi, taj i tresi. Ne moze nasa Zvezda uvek biti 100%. Radonja je jedan gospodin pre svega i dobro zna sta radi. Sramota treba da vas bude. Bukvalno sve vas koji vicete da je Radonja car kada kidamo nekog i da treba da ode cim gubimo. Uz Zvezdu budi i kada gubi, "delijo"! Samo hrabro momci sutra, uz vas smo. Iz svakog poraza samo treba izvuci pouke.

Putnik

pre 8 godina

Sve čestitke ekipi Cedevite i treneru Repeši na sjajnoj partiji i zasluženoj pobedi. Ono što je Zvezda večeras odigrala je prosto i jednostavno sramota. Ostavimo po strani očajan skok, nepostojeću odbranu i nikakav šut u napadu, ali ta količina konfuzije, dezorganizovanosti, nezainteresovanisti, nezalaganja, katastrofalnih dodavanja i izgubljenih lopti nije ni za treću zonsku ligu. Ekipa sa (ovogodišnjim) renomeom Zvezde tako jednostavno ne sme da igra. Nije problem što je meč izgubljen, već što se od strane Zvezdinih igrača nije videla ni želja ni trud da se makar pruži ozbiljan otpor sjajnoj Cedeviti. Izuzev Marjanovića tu niko nije zaslužio prelaznu ocenu. Rezultat čak i ne prikazuje realan odnos snaga na terenu, moglo je i sa znatno većom razlikom.

Mali osvrt i na "gospodstvo" Radonjića. Njegov tekst na pres-konferenciji je sramotan. Ne komentariše suđenje, ali daje jasan hint da je problem u suđenju. Izgleda da su i moju ženu i mene varale oči tokom cele utakmice, pošto nigde nismo videli pristrasno suđenje niti je, ako je i bila koja greškica, uticalo na rezultat. Trebao je da čestita Repeši i Cedeviti na sjajnom meču i da da ozbiljniju analizu naših promašaja. Kao da počinje da potpada pod uticaj Vujošević dr mr Dula. Nadam se da će se ipak sutra priča vratiti na očekivani kolosek, ali današnji odnos i trenera i ekipe prema utakmici je u svakom pogledu sramotan.

buraz

pre 8 godina

Luka Babic najveci potencijal aba lige. Odavno nisam video igraca sa ovih prostora da tako jednostavno i leprsavo igra. Decko ima fenomenalnu tehniku i odlican sut, i to mu dozvoljava da olako poentira. Jedina mana mu je to sto je decko bas mekan igrac, ali da igra na fintu i da zna kosarku to niko ne moze da mu ospori.

komarac u sorcu

pre 8 godina

Ocajna Zvezda, bezidejna, nezainteresovana, katastrofa. Ne treba nikog pojedinacno izdvajati od igraca, svi su bili ocajni. Bice bolje sutra, imamo jos 2 mec lopte, bicemo sampioni, opusteno.

lipman

pre 8 godina

Moze Radonjic da osvoji sta hoce, ovo sto nas jedna Cedevita ponizava sa 20 razlike niko ne bi smeo da mu zaboravi i oprosti. Covek ne zna gde se nalazi, ovo je cista sramota. Radonjicu kupi se i odlazi.

WP

pre 8 godina

Na stranu Zvezdina užas igra, a naročito odbrana, ko misli da Cedevita može da pogađa ovako i sutra taj je košarku video samo na TV. Pa oni su sa skoro najboljim % šuta sezone dali 72 poena, a Zvezda sa ubedljivo najgorim % šuta dala 62 poena, i to sa praktično trojicom manje u rotaciji (Cirbes-Jović-Lazić, jedan full povređen i dvojica teško rovitih), naročito je falio centar. Iznenađenje sezone, rekao bih, Zvezda sutra uzima titulu 1/1! Ko ne veruje nek bookmarkuje ovo što sam napisao pa se vidimo sutra.

mi bar imamo svoj klub

pre 8 godina

Oce stoka da ih nabije 30 razlike !
(bbb, 29. april 2015 21:52)
Nece! Nismo mi kkp a nisu ni oni Olimpija.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (lilly alen, 29. april 2015 22:27)

Nece, u pravu si. Nisu oni KKP, a ni vi niste Zvezda.

Партизановац

pre 8 godina

Овде ко год да је мислио да ће се цедевита лако предати после два пораза.Врло се грдно преварио! Иначе заслужена победа вечерас загребчана. Ништа звезда није изгубила са овим поразом јер има још две меч лопте..Спортски поздрав од нормалног партизановца.

Nikolasrb

pre 8 godina

Rekord Zvezde: 40 (slovima: cetrdeset) slobodnih bacanja su sutirali. A za to vreme Marjanovic nastavlja da lakta, Blazic nastavlja da podmece noge i vadi oci, Kalinic nastavlja da se bori grcko-rimskim stilom. Bilo bi zanimljivo videti Cikago s Dzordanom i Pipenom protiv ovog Telekoma, mozda bi oni bar imali ravnopravno sudjenje. (Moralni gmizavac, 29. april 2015 22:21)

Nisam ni znao da smo vam ovoliko nabili komplekse...bas mi je drago zbog toga.

Exe

pre 8 godina

Kada ste navijali za Cibonu, sledeceg dana vam Nolan Smit dao u poslednjoj sekundi, mi smo ispunili cilj ulaskom u EL. Ovo je bonus...Tastatura grobari.

Slobodan

pre 8 godina

Narikace, vi ste izgleda zaboravili sta sledi kad se Zvezda jednom pobedi ... Pa nije davno bilo ... Pre 15 dana ... 1-1, pa 1-3 ... Auuuuuuu

Tisina tamo

pre 8 godina

Zvezdasi, jel vas nije sram uzeti slucajno titulu nakon ovakvog blama? Cedevita bez jednog jedinog stranca vas oducila od kosarke.
(samo crno bela, 29. april 2015 22:21)

Nije nas sramota i uzecemo titulu tebi u inat.

Legija

pre 8 godina

@danilo
Ti si jesi kraj, ali srbskoga nebeskog naroda. Ti navijaš za potomke Anta Gotovine i ostalih koji su tvoj narod masakrirali... E Srbijo....

mile

pre 8 godina

Sjajna prilika da se jos malo u nasem dresu gleda jedan Boban Marjanovic. Buduca NBA zvezda. Na www.carvinghistory.com/anketa3.php je dugo bio iza Marcusa Williamsa, ali ipak je Bobi MVP

Sale

pre 8 godina

Najlošiji meč od početka sezone. Čini mi se da u 2. poluvremenu Radonja nije tražio ni jedan time out. Treba neko da mu kaže da ima pravo na to. A Tejić bi ponekad mogao da ne napravi 3 lične za 2 minuta. Blažič je posebna priča. Vilijams je izgleda protiv Partizana rešio da odigra poslednju kvalitetnu utakmicu za Zvezdu. Naravno nije ovo nikskva tragedija. Gore od ovoga ne možemo. Ajmo sutra po titulu!

mi smo sada jedan klub

pre 8 godina

Nece, u pravu si. Nisu oni KKP, a ni vi niste Zvezda.
(mi bar imamo svoj klub, 29. april 2015 23:04)

Jos kad bi to bila istina igokejac

Darkoo

pre 8 godina

Cele godine je trajalo prepucavanje između grobara i delija. Sada je vreme da se svedu računi i vidi ko je bio u pravu a ko se obrukao u komentarima. Zvezda Top 16 Evrolige, ubedljivo prvo mesto sa samo dva poraza u ABA ligi i pobeda u ditektnom duelu sa partizanom za plasman u Evroligu i osvojen kup. partizan poslednji u. grupi u prvoj fazi Evrokupa što predstavlja najgori rezultat srpskih klubova u istoriji u Evropi, četvrto mesto u ABA ligi, ispadanje od Zvezde u polufinalu ABA, ispadanje od Zvezde u Kupu. Neka se sada opet jave i jedni i drugi navijači da prokomentarišu svoje komentare od početka sezone. Naravno ako imaju obraza.
(Zvezda ponos Srbije, 29. april 2015 20:34)

Mislis FMP?
Bolje i da ispadnemo iz lige nego da predjemo da navijamo za klub slicnog imena...

slobinator

pre 8 godina

Kratko.večeras je bio očaj.sutra se mora stisnuti jako od početka jer mi se baš nešto i ne gleda majstorica.nisu mi jasni grobari mazohisti koji gledaju duel ekipa koje ih dve godine za redom izbacuju iz evro-lige i pri tome imaju snage da kao nešto komentarišu.

PFC

pre 8 godina

Cuj lose sudjenje po Zvezdu, sta kao nesportska nije bila? Cedevita igra odlicno. Sto me to zivcira kod nas Srba. Cim ne vodimo odma su sudije krive. Gledajmo malo sport bez teorija zavere.

ogi-cg

pre 8 godina

Pravi odnos snaga ove dvije ekipe je zadnja četvrtina.Vidjelo se da zvezda igra bez žara,i onda namjerno stisnu zadnju da im kazu da mogu da ih dobiju kad hoce.Puno je jača zvezda.

Ilija

pre 8 godina

Neujednaceno sudjenje, blago receno. Sto se tice same igre Cedevita puna samopouzdanja, Zvezdini igraci nervozni. Blazic ne zna gde se nalazi, tako vec neko vreme, sezona za zaborav.
Bez obzira na sve Zvezda ovo dobija, da smire pre svega "sebe" i ne bi trebalo da bude problema.

Novosadjanin.

pre 8 godina

Kad pocnu u seriji da gube loptu u prvoj cetvrtini, ne mora se ni gledati utakmica do kraja... Tejic za 3 min 3 licne, Jovic za 2 min 3 licne...Kriterijum zanimljiv. Evo i nesportske odmah posle tehnicke...Ne mirise na dobro. Svaka cast Kalina na celoj sezoni, ali daj te otvorene suteve u finalnoj seriji. Bice tesko dobiti Cedevitu u ZG.

Кошарка

pre 8 godina

kosarka ,mozda isti ljudi ne ostavljaju komentare ...
(muamua, 29. april 2015 23:21)
Смем руку да дам да су исти људи причали овако па онако,у размаку од 2 дана,али и да нису,пљувати ове момке на челу са радоњом и смењивати га после обезбеђене ЕЛ и ТОП 16 исте,после 2-0 па 2-1 у финалу је срамота!
Пуна подршка тиму на челу са Радоњом!

Phuq

pre 8 godina

Evo sad izgleda plaćam što sam pljuvao Cirbesa cele sezone. Čovek zaista nema pojma, i dalje tvrdim, ali kako ćemo dobiti Multivitu bez izmene za Bobija, nisam pametan. Jedino znam da ova finalna serija ne sme da ode u majstoricu, jer će se tada i Radonja i naši šuteri isprepadati i ispromašivati. Dakle, sutra mora da se pobedi po svaku cenu!

Ludak na slobodi

pre 8 godina

Zvezdi gorka Cedevita ...

Ne volim nešto Hrvate, ali ful rispekt za politiku uprave Cedevite da sastavi tim isključivo od domaćih igrača. Odmah se primećuje kvalitativni pomak napred. Zvezda je tek pet minuta pre kraja postigla 50 poena, odbrana domaćih je bila za udžbenike ...

Moralni gmizavac

pre 8 godina

Rekord Zvezde: 40 (slovima: cetrdeset) slobodnih bacanja su sutirali. A za to vreme Marjanovic nastavlja da lakta, Blazic nastavlja da podmece noge i vadi oci, Kalinic nastavlja da se bori grcko-rimskim stilom. Bilo bi zanimljivo videti Cikago s Dzordanom i Pipenom protiv ovog Telekoma, mozda bi oni bar imali ravnopravno sudjenje.

Voip

pre 8 godina

Sad je verovatno isplivala gomila strucnjaka koji sve kosarci znaju i teraju trenera. Podbacili smo veceras ali totalno, a i tesko je nekoga pobediti 5 puta u sezoni a da ne izgubite mec a pritom smo promenili i halu posle 6 meceva. Verujem da sutra zavrsavamo pricu. Napred Dejo, napred momci sutra maksimalno agresivno i angazovano od starta i sigurno zavrsavamo seriju.

Dada

pre 8 godina

Prst na celo. Ako dodje do pete gubimo sigurno. Ja stalno ponavljam a niko to ne pominje...mi nemamo igrace koji su osvajali titule. Samo Zirbes ja misli. Kljucna stvar.

laRS0n

pre 8 godina

Pricajte vi sta hocete ali zbog Marjanovica Zvezda prima 80% koseva. A koliko je nesposoban da iskontrolise skok to je za nepoverovati. Nedo bog nikome Vilijamsa, zao mi je sledeceg kluba u kome on bude igrao, zali boze bacenih para. Cedevita moze lako da okrene, isto kao protiv Buducnosti. Sutra ce ih verovatno opet pobediti, u Beogradu se odlucuje, a videli smo koliko mogu

veliki strumf

pre 8 godina

Sta li je Radonjic radio na poluvremenu? U prvom delu apsolutno nikakvu ideju u napadu nismo imali, odbrana ocajna, nekako smo dosli do podnosljivih -8. Pocetak drugog dela - mnogo gore, a cinilo se da gore ne moze. Posle samo 3 minuta, evo 15 razlike. Apsolutno nikakve ideje nema, osim baciti loptu Bobiju, Tejic glumi Dzordana i ispucava se za 3, ostali takodje nista, katastrofa.

Borivoje

pre 8 godina

Svi ste u pravu, ljudi, imamo ogroman hendikep jer Repeša čita našeg pripravnika kao otvorenu knjigu, ali nema nazad, mora se pružiti podrška do titule! Pa kad uzmemo, onda možemo i da se zahvalimo pojedinima, i ja sam za to.

milannn

pre 8 godina

Jovicu, pa moj klinac od 5 godina bi te dobio jedan na jedan na basket, veze nemas brate moj ..... pogledaj se malo sta radis na terenu

Nikola

pre 8 godina

Pitanje za sve navijace fmp-a popularne pantere,odakle vam navijaci u zagrebu,da nije legendino istureno odeljenje?
(Duhom institucije protiv prostitucije, 29. april 2015 21:00)

Nasi putuju i kad ih ne plate!

kris

pre 8 godina

Ova sezona je definitivno uspesna,cak i da vise nista ne osvojimo,ali ako izgubi ovo finale sa 3:2. Radonjic mora otici,jer time pokazuje da nije u stanju uzeti nista sem kupa.Ako osvoji,a nadam se da hoce,onda nek ostane,ali Blazic i Tejic niposto.Prvi srlja i pravi gluposti,cak je i u odbrani najlosiji,a drugi je talenat samo za napraviti prekrsaj.Ovo mi sve mirisi na petu u Pioniru,a tada 50:50%!

sasa

pre 8 godina

Jedino Bobi prevaga kada ode prosek,ne za to sto je dobar jednostavno prevelik .ps znanje radonjica sledece sezone bez bobija zivi bili pa videli ajd zdravo.

Bez lupetanja , molim !

pre 8 godina

Prvo poluvreme 21 slobodno bacanje a domacin 12 slobodnih.Gdje god da igra Telekom Zvezda sudije navlace za njih. (Slavko-RS, 29. april 2015 21:16)

Tebi druže , nema pomoći ! Tvoje " ljubimce " smo pobedili sa 3 :1 , a bacanja u polufinalnoj seriji su bila 72 : 72 !! Zapamti ove brojeve !
Danas je CEDEVITA odvalila od batina ( igrala baš " čvrsto " , što su sudije dozvolile ) i zato je broj bacanja takav - kakav je !! Imaš li još neku " pametnu tezu " !?
P.S./ Faul Gordića (!?) nad Bobijem i Žganeca nad Lukom ( kada je sve već rešeno - u 4. četvrtini ) ti govori kako se igralo ! Radonja ih je izveo , da ih ne povrede !
P.P.S./ Ovo je bio poraz " opuštenih i ne baš prisutnih " igrača , ovo nema veze sa Radonjom !!

coja

pre 8 godina

Ne treba mnogo kriviti momke, oni su posle 6 utakmica u Pioniru otisli da igraju na stranom terenu.. Treba se privici na koseve.. IDEMO ZVEZDO GAZI SUTRA

hours of love

pre 8 godina

Ni jedan tim nije lako pobediti 3x za redom.
Uopste ne sumnjam da ovo osvajamo.
Ili sutra ili u Beogradu.

Ovo je najlosije izdanje, a i tesko je bez Cirbesa ocigledno.

Samo napred momci, znamo da osvajate ovo!

Stefan

pre 8 godina

Jovicu ne mogu da te gledam vise,brate moj ti veze nemas!Dobijamo ovo sutra,ali ako se pravi kostur za El tu nema mesta za Jovica,Blazica,i Lazica!

Joker

pre 8 godina

Pitanje za sve navijace fmp-a popularne pantere,odakle vam navijaci u zagrebu,da nije legendino istureno odeljenje? (Duhom institucije protiv prostitucije, 29. april 2015 21:00)

Dosli kolima, vozom, jos neko pitanje mucenice?

Duhom institucije protiv prostitucije

pre 8 godina

Pitanje za sve navijace fmp-a popularne pantere,odakle vam navijaci u zagrebu,da nije legendino istureno odeljenje?

Silver Surfer

pre 8 godina

Odnos prema igri bio je, blago receno, sramotan. Nije mi jasno da igraci Zvezde u najvazniju utakmicu u sezoni udju ovako mlako i bezvoljno. Mozda Zvezdinu igru najbolje oslikava poslednja cetvrtina u kojoj je Cedevita postigla samo cetiri poena ali rezultat ni jednog trenutka nije bio ugrozen.
Tokom cele plej-of serije Zvezda ima katastrofalan ulazak u drugo poluvreme. Veceras je bilo plus osam za Cedevitu i lopta za Zvezdu na pocetku trece cetvrtine. I sta je Zvezda uradila? Umesto da odrade neku sigurnu akciju i spuste na sest razlike oni su upropastili tri napada za redom i omogucili da se protivnik odlepi na dvadeset razlike. Takodje, skoro svaki put kada Radonjic zove tajm-aut napad ili odbrana posle toga su katastrofalni. I to je neka konstanta koja se ne menja.
Iako se moze polemisati o sudjenju cinjenica je da su igraci Zvezde sami krivi za poraz. Gubljenje lopti, 36% ukupan sut, lose gradjenje kosa parametri su koji su presudili utakmicu. Zvezda mora cvrsce i agresivnije ukoliko zeli da zavrsi seriju u Zagrebu. Ne treba smetnuti s uma da se Cedevita vratila i pobedila Buducnost iako je gubila dva nula. Ovo pobeda im je injekcija za samopuzdanje a Zvezdi test u kojem ce se videti da li je ekipa psihicki ojacala.

glomazno

pre 8 godina

Daj oladite malo..izgubili su i sta sad. Nije strasno ni ako sutra izgubimao, opet cemo u Bgu imati sansu da ih dobijemo, a ne verujem da ovi mogu dva puta da okrenu od 0:2.

Kum

pre 8 godina

Ocajna utakmica. Mozda najgora do sada. Fali Cirbes, a i pristup. Kao da su se ugasili nakon polufinala. Mora to sutra muski, nema poklona.

fejs on d plejs

pre 8 godina

Sa ovakvim sudjenjem ni San Antonio ne bi bolje prosao. Sudije navlace cijelu utakmicu za domacina i na +20 za istog, pustaju igru. Zvezda vjerovatno dobija u 5-toj, ali najgluplje finale ikada,..

Covek iz senke

pre 8 godina

Normalno je sto su navijaci partizana veceras navijali za klub iz grada u kome su osnovani, ali ipak bi trebalo da se cuvaju za utakmice protiv Tamisa i Konstantina. To je njihov nivo, ovo su ipak evroligasi.
(Magdalena, 29. april 2015 22:28)

Ti mozes samo da sanjas osvojenu titulu EL i cetiri puta ucesce na F4. I ta glupost da smo osnovani u ZG je prosto pateticna, dajte nesto originalnije.

Smesni ste..

pre 8 godina

Kraj trece cetvrtine Telekom Zvezda 30 slobodnih bacanja.Sta reci vise (Slavko-RS, 29. april 2015 21:50)

Ahaha samo ti broji slobodna, koliko je vama tastatura grobarima tesko...Slavko komedija sa tobom.

vizura tastatura

pre 8 godina

Evo ih crno-beli botovi posle nedelju dana svratili na basket, dugo im je trebalo da se oporave od soka zvanog "nista od EL ni ove godine". Nikako da shvate da mi mozemo do kraja sezone da izgubimo kad hocemo, a oni da pobede sve do kraja, mi opet idemo u EL a oni u cipiripi. Jednostavno, sezona je zavrsena posle 1/2 finala, samo sto mi mozemo vec sad da se radujemo oktobru i novoj EL sezoni, a oni da strepe od Oktobra i Asesofta u kupu Mitra Mirica.

ris

pre 8 godina

Zvezda ce izgubiti naredne tri utakmice i valjde ce to biti dovoljno da se pozeli Radonjicu srecan put. A poraz ce pravdati izostankom Cirbesa, videcete.

SlobaKS

pre 8 godina

Samo smo Partizan mogli da dobijemo lako, Cedevita je ozbiljna ekipa, ali uzimamo trofej. Napred Zvezda ili FMP, zovite kako hocete vi sto ne igrate evroligu :)

nex

pre 8 godina

Mi dodjosmo do cilja,EL. Iskreno,biti prvi u ovoj biznis-ligi ne znam kakav je uspeh,al ajd. Veca fora je da pobedimo u nasoj ligi i da zaokruzimo pricu.

Ww

pre 8 godina

Auuu... Kolko losa utakmica... Ne pamtim ovako losu igru, ove sezone gore nikad nije bilo.. Ali dobro, imamo pravo i na to, moralo je i da se desi nekad... Sve je u nasim rukama... Normalno maksimalna podrska, zasluzili ste!!

Žika

pre 8 godina

svaka čast Cedeviti! Iskoristili su naše očajno veče, na neki način mi je i drago što su pobedili, zaslužili su bar jednu pobedu, a mi ćemo svakako uzeti pobedničke prstenove sutra ili u Beogradu.

NEnad

pre 8 godina

Svaka cast ovim navijacima koji su bodrili zvezdu! Ne znam za vas al meni je toliko iritantno ono njihovo Ceeeedeevita! Aman celu utakmicu ubise, smorise!

Realno1

pre 8 godina

Lijepo sam rekao pred kraj regularnog dijela da ce Marko Tomas uhvatit formu i Cedeviti donijeti titulu.. Redovni komentatori ce se sjetit.. Nadimak mi je bio CroAtHome. Pozz i cujemo se nakon pete utakmice i slavlja Cedevite u BG.

Legija

pre 8 godina

@Moralni Gmizavac
Da li Blažiču i Kaliniću neko brani da biju za loptu? Po meni se u tome ogleda koliko je neko požrtvovan i koliko opravdava platu koju prima. Mogu da dam desnu ruku da nijednom Grobaru to neće smetati kad Kalina bude na leto igrao za repku.

veliki strumf

pre 8 godina

Ala nas pregazise, igramo kao jadnici! Ni Real nas ovako nije ponizio. Ne zna se ko je gori. Totalna dezorganizacija u napadu, a odbrana ne postoji. U padu smo forme, Cedeviti, koja nije neka odbrambena ekipa, ni 70 poena nismo ubacili u 3 utakmice. Ocaj! I sada, gubimo 20 razlike na 8 minuta do kraja, a Radonjic igra sa Bobijem, Mitrovicem, Dzenkinsom, Kalinicem... Umesto da ih cuva za sutra, da ih odmori, spreci eventualnu povredu i pusti Tejica, Kaplanovica, Jaku, Dangubu... Ionako smo izgubili.

veliki strumf

pre 8 godina

Blazic i Jovic su prodali beskonacan broj lopti. Tejic je promasio sve zivo. Ostali isto ocajni. Pitanje je i do 60 da li cemo doci, sto je tragedija za ovakav tim.

John Terry

pre 8 godina

Nije moralo ovako, ali nadam se da ce kod nasih ljudi sada cedevita ipak imati zasluzeno postovanje. Citam ceo dan kako ce ovo biti lagana pobeda i ne mogu da se nacudim. Gde je ljudima sportski respekt?

Miroslav

pre 8 godina

Fenomenalna PSIHOLOŠKA Pripremljenost CZV !!!

Sajajn posao "TRENERA" ...

Bacili su bre 15 lopti DIREKTNO u RUKE i/ili AUT .,.. OStalo ne vredi komentarisati ... iz Greške u Grešku ... kao Muva bez Glave !!!

kris

pre 8 godina

Bez Cirbesa i jos 6na4(Blazic jedan od najkorisnijh u Cedeviti)jako tesko ide.Uz sve jos i sramno sudjenje.Mislim da bi Repesa postenije sudio.Medjutim,nije jos gotovo ni u ovoj utakmici,a i u slucaju poraza i dalje smo u prednosti.

Novosadjanin.

pre 8 godina

Nema veze poraz...Nego da li je Jovic uspo da napravi jedno dodavanje, msm da doda loptu saigracu? Ovo u zivotu nisam video...Covek je svaki put dodao igracima cedevite, svaki put...

Zvezdaš

pre 8 godina

Svaka čast za Cedevitu, ovako se igra.Kad naprave ovoliku razliku nema opuštanja kao kod Zvezde.Sada su oni favoriti za osvajanje prvog mesta.Osvojiće ga u Beogradu kao I Cibona prošle godine.Potvrdilo se da Zvezda ne može da igrs odlučujuće utakmice.

BVK

pre 8 godina

Ko posle ove bruke i sramote i dalje bude mislio da je Radonjic trener i da se razume u kosarku, taj ima ozbiljne probleme. Ovu sramotu i ponizenje nicim ne moze da opere. Covicu menjaj trenera pod hitno. Veze on nema.

Dacha

pre 8 godina

Suviše loše odigran meč i zaslužena pobeda Cedevite ali ja ne mogu da se otmem utisku koliko je loš ovaj Blazic i koliko je neupotrebljiv Dangubic u napadu Zvezde. Ovo je sedmi meč zvezde u play offu i nijedan ni drugi nijedan jedini potez nisu imali u tih 7 utakmica, Blazic upropasti sve što je mogao, toliko je los da ne bi mogao ni ispred zgrade da mi igra i ja mislim da prvi potez uprave za sledeću sezonu treba da bude momentalni otkaz Blazicu, čovek je pogubljen u vremenu i prostoru sa kosarkaskom inteligencijom u minusu!!!

Blaf

pre 8 godina

Poslije ovakve sezone vama je svakako dozvoljena i neka utakmica opuštanja i slabije igre. Najvažniji cilj je ostvaren sve ostalo je samo dodatno. Uvijek uz vas i u pobjedi i u porazu, vjerujem u vas.

anbeast

pre 8 godina

Aman, ne pljujte po sudijama. Igramo kao babe, bez energije, kao pospani... Cedevita igra hrabro, borbeno, a mi smo mlitavi.... Sutra je novi dan, nadam se druhacijem pristupu od prve sekunde. Ratnickoj igri i završetku ovoga 3:1.

Dušan

pre 8 godina

Očajno smo odigrali včrs,i cedevita je zasluženo pobedila ali ovakvo suđenje je stvarno sramno,to što sudije pokušavaju da vade stvar na 20 razlike je sramno

Trance

pre 8 godina

Kada smo prosli put dobili Cedevitu, Jaka je sutirao trojke 4/4 , Wiliams je podelio 12 asistencija +Cirbes dobar...Realno ovo veceras je toliko lose odigrano da nemam reci. Ali imamo jos 2 sanse. Ne klonimo duhom.

Azer

pre 8 godina

Ali najjaci ste vi koji pricate o navlacenju za Zvezdu, pa nesportska Bobanu bila misaona imenica dok ovaj Boltauzer nije poceo da izmislja!! Imate vi vase vesti pa trknite tamo.

Voip

pre 8 godina

Au momci pa ovo je katastrofa od igre. Najgore izdanje u celoj sezoni i to jos sad kad nam je najpotrebnije da odigramo dobro. Ne pamtim da smo ovako lose izgledali pogotovo u odbrani. Bravo za Cedevitu nadigrali su nas i u odbrani i u napadu. Kod nas sve nesta mlitavo niko krvi malo da unese u ekipu, trazi Radonjic nije da nije ali niko raspolozen veceras a oni sve ubacise.

mikson82

pre 8 godina

ova katastrofa je pokazatelj da radonjić treba da ide, i nadam se da je ovo pokazatelj svega onoga zbog čega će Zvezda biti mnogo bolja sledeće godine. kada kažem bolja ne mislim na rezultate nego na igru tj. njenu raznovrsnost. sreća Radonjina je Marjanović i samo njemu može da zahvali na svemu ove godine. Obavezno se marcusu zahvaliti i pustiti ga, naći dobrog centra i dovesti normalnog trenera.....

marko

pre 8 godina

Ja zadovoljan, kako god da se zavrsi finale! Uzeli smo "glavnu" nagradu (igranje u EL), i to je to... Trofej, manje vise... Ako ga bude, lepo... Ako ne, nista... Glavna nagrada je tu...

bizz

pre 8 godina

Marjanovic ne moze protiv Cedevite da igra odbranu a vi pricate o NBA! Ne moze da skoci pored Zganeca i Zupcica a skocice protv Haurda i Jordana? U zivotu goru odbranu nisam video pa kao da je neki ameter

realno

pre 8 godina

Jovic promasio profesiju licno moje misljenje najgori plejmejker kk zvezde ikada, Williams gospodin sto ga mrzi da se deranzira treba da leti iz kluba{ne zaboraviti da ima najvecu platu u istom}

Zvezda ponos Srbije

pre 8 godina

Cele godine je trajalo prepucavanje između grobara i delija. Sada je vreme da se svedu računi i vidi ko je bio u pravu a ko se obrukao u komentarima. Zvezda Top 16 Evrolige, ubedljivo prvo mesto sa samo dva poraza u ABA ligi i pobeda u ditektnom duelu sa partizanom za plasman u Evroligu i osvojen kup. partizan poslednji u. grupi u prvoj fazi Evrokupa što predstavlja najgori rezultat srpskih klubova u istoriji u Evropi, četvrto mesto u ABA ligi, ispadanje od Zvezde u polufinalu ABA, ispadanje od Zvezde u Kupu. Neka se sada opet jave i jedni i drugi navijači da prokomentarišu svoje komentare od početka sezone. Naravno ako imaju obraza.

NikolaSrb

pre 8 godina

Pitanje za sve navijace fmp-a popularne pantere,odakle vam navijaci u zagrebu,da nije legendino istureno odeljenje? (Duhom institucije protiv prostitucije, 29. april
2015 21:00)

Legenda ih teleportovala, eto odakle, ajde sada idi popi mleko pa na spavanje.

shomi

pre 8 godina

Cele godine je trajalo prepucavanje između grobara i delija. Sada je vreme da se svedu računi i vidi ko je bio u pravu a ko se obrukao u komentarima. Zvezda Top 16 Evrolige, ubedljivo prvo mesto sa samo dva poraza u ABA ligi i pobeda u ditektnom duelu sa partizanom za plasman u Evroligu i osvojen kup. partizan poslednji u. grupi u prvoj fazi Evrokupa što predstavlja najgori rezultat srpskih klubova u istoriji u Evropi, četvrto mesto u ABA ligi, ispadanje od Zvezde u polufinalu ABA, ispadanje od Zvezde u Kupu. Neka se sada opet jave i jedni i drugi navijači da prokomentarišu svoje komentare od početka sezone. Naravno ako imaju obraza.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zvezda ponos Srbije, 29. april 2015 20:34)

Panteru, jesi proverio skoro zamrzivac?

lipman

pre 8 godina

Moze Radonjic da osvoji sta hoce, ovo sto nas jedna Cedevita ponizava sa 20 razlike niko ne bi smeo da mu zaboravi i oprosti. Covek ne zna gde se nalazi, ovo je cista sramota. Radonjicu kupi se i odlazi.

Magdalena

pre 8 godina

Normalno je sto su navijaci partizana veceras navijali za klub iz grada u kome su osnovani, ali ipak bi trebalo da se cuvaju za utakmice protiv Tamisa i Konstantina. To je njihov nivo, ovo su ipak evroligasi.

stevo givit

pre 8 godina

Cele godine je trajalo prepucavanje između grobara i delija. Sada je vreme da se svedu računi i vidi ko je bio u pravu a ko se obrukao u komentarima. Zvezda Top 16 Evrolige, ubedljivo prvo mesto sa samo dva poraza u ABA ligi i pobeda u ditektnom duelu sa partizanom za plasman u Evroligu i osvojen kup. partizan poslednji u. grupi u prvoj fazi Evrokupa što predstavlja najgori rezultat srpskih klubova u istoriji u Evropi, četvrto mesto u ABA ligi, ispadanje od Zvezde u polufinalu ABA, ispadanje od Zvezde u Kupu. Neka se sada opet jave i jedni i drugi navijači da prokomentarišu svoje komentare od početka sezone. Naravno ako imaju obraza.
(Zvezda ponos Srbije, 29. april 2015 20:34)

zar je moguće da si čekao skoro dvadeset godina da "podvučeš crtu"? košarka se ne igra samo od ove godine, niti se komentariše na b92. doduše, komentarisala je samo jedna strana godinama, dok je druga stidljivo preko pojedinaca prijetila sledećom sezonom, koja je po svim zakonima vjerovatnoće, morala kad-tad doći.

Moralni gmizavac

pre 8 godina

Rekord Zvezde: 40 (slovima: cetrdeset) slobodnih bacanja su sutirali. A za to vreme Marjanovic nastavlja da lakta, Blazic nastavlja da podmece noge i vadi oci, Kalinic nastavlja da se bori grcko-rimskim stilom. Bilo bi zanimljivo videti Cikago s Dzordanom i Pipenom protiv ovog Telekoma, mozda bi oni bar imali ravnopravno sudjenje.

gornji milanovac

pre 8 godina

@Cele godine je trajalo prepucavanje između grobara i delija. Sada je vreme da se svedu računi i vidi ko je bio u pravu a ko se obrukao u komentarima. Zvezda Top 16 Evrolige, ubedljivo prvo mesto sa samo dva poraza u ABA ligi i pobeda u ditektnom duelu sa partizanom za plasman u Evroligu i osvojen kup. partizan poslednji u. grupi u prvoj fazi Evrokupa što predstavlja najgori rezultat srpskih klubova u istoriji u Evropi, četvrto mesto u ABA ligi, ispadanje od Zvezde u polufinalu ABA, ispadanje od Zvezde u Kupu. Neka se sada opet jave i jedni i drugi navijači da prokomentarišu svoje komentare od početka sezone. Naravno ako imaju obraza.
 (Zvezda ponos Srbije, 29. april 2015 20:34)

Evo, ja se kao Grobar javljam.
Vidi ovako, sa svojih 40 leta pamtim puno vise od jedne sezone. Jako dobro pamtim I Kicu, Grbu, I Saleta, Palju... Ako sve to pokusam da zaboravim, da ti si u pravu. Kosarka je pocela da se igra u oktobru 2014. Ili mozda u leto 2011., kada ste osnovani?
Verovatno KKP ima vise titula, nego ti godina.

vizura tastatura

pre 8 godina

Uzalud se crno-beli dervisi javljaju i pljuju Radonjica predstavljajuci se kao Zvezdasi. Treba ih razumeti, vec nedelju dana ne znaju gde biju, pisu svasta u komentarima i uveseljavaju nas kao nikad ranije.

Daleko ot toga da smatram da je Radonjic neki ekstra trener, zapravo je samo solidan i nista preko toga, ali upravo zato ih i boli sto ih je jedan takav prosecan trener poslao u cipiripi, ostavio bez EL, sponzora, igraca. Mislim da ni oni sami ne znaju sta bi im teze palo: da osvojimo ABA ili da izgubimo finale i tako prosecni Radonjic sa 3 uzastopna osvojena kupa odigra 3 uzastopne EL, sto bi bilo neverovatno. Njihov davitelj je u poslednje 3 godine uzeo 1 ABA i 2 KLS titule pa opet vec drugu godinu zaredom ce igrati kup Mitra Mirica. E zato bih voleo da Radonjic ostane, mnogo ih nervira sto ih je takav prosek preveslao za medalju!

Darkoo

pre 8 godina

Cele godine je trajalo prepucavanje između grobara i delija. Sada je vreme da se svedu računi i vidi ko je bio u pravu a ko se obrukao u komentarima. Zvezda Top 16 Evrolige, ubedljivo prvo mesto sa samo dva poraza u ABA ligi i pobeda u ditektnom duelu sa partizanom za plasman u Evroligu i osvojen kup. partizan poslednji u. grupi u prvoj fazi Evrokupa što predstavlja najgori rezultat srpskih klubova u istoriji u Evropi, četvrto mesto u ABA ligi, ispadanje od Zvezde u polufinalu ABA, ispadanje od Zvezde u Kupu. Neka se sada opet jave i jedni i drugi navijači da prokomentarišu svoje komentare od početka sezone. Naravno ako imaju obraza.
(Zvezda ponos Srbije, 29. april 2015 20:34)

Mislis FMP?
Bolje i da ispadnemo iz lige nego da predjemo da navijamo za klub slicnog imena...

mi bar imamo svoj klub

pre 8 godina

Oce stoka da ih nabije 30 razlike !
(bbb, 29. april 2015 21:52)
Nece! Nismo mi kkp a nisu ni oni Olimpija.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (lilly alen, 29. april 2015 22:27)

Nece, u pravu si. Nisu oni KKP, a ni vi niste Zvezda.

srle

pre 8 godina

Cedevita resila da pravi faul u skoro svakom napadu Zvezde. Maksimalno agresivno po rukama, nogama, sprecavanje kretnje blokovima i drzanjem. Sudije sviraju svaki drugi/treci faul jer da sve sviraju vec bi izbacili neke igrace. Na ovaj nacim nema nista od igre vec samo slobodna bacanja. Treba uzvratiti istom merom i tuci isto kao i oni.

nex

pre 8 godina

Mi dodjosmo do cilja,EL. Iskreno,biti prvi u ovoj biznis-ligi ne znam kakav je uspeh,al ajd. Veca fora je da pobedimo u nasoj ligi i da zaokruzimo pricu.

laRS0n

pre 8 godina

Pricajte vi sta hocete ali zbog Marjanovica Zvezda prima 80% koseva. A koliko je nesposoban da iskontrolise skok to je za nepoverovati. Nedo bog nikome Vilijamsa, zao mi je sledeceg kluba u kome on bude igrao, zali boze bacenih para. Cedevita moze lako da okrene, isto kao protiv Buducnosti. Sutra ce ih verovatno opet pobediti, u Beogradu se odlucuje, a videli smo koliko mogu

ogi-cg

pre 8 godina

Pravi odnos snaga ove dvije ekipe je zadnja četvrtina.Vidjelo se da zvezda igra bez žara,i onda namjerno stisnu zadnju da im kazu da mogu da ih dobiju kad hoce.Puno je jača zvezda.

fejs on d plejs

pre 8 godina

Sa ovakvim sudjenjem ni San Antonio ne bi bolje prosao. Sudije navlace cijelu utakmicu za domacina i na +20 za istog, pustaju igru. Zvezda vjerovatno dobija u 5-toj, ali najgluplje finale ikada,..

mi smo sada jedan klub

pre 8 godina

Nece, u pravu si. Nisu oni KKP, a ni vi niste Zvezda.
(mi bar imamo svoj klub, 29. april 2015 23:04)

Jos kad bi to bila istina igokejac

Duhom institucije protiv prostitucije

pre 8 godina

Pitanje za sve navijace fmp-a popularne pantere,odakle vam navijaci u zagrebu,da nije legendino istureno odeljenje?

Legija

pre 8 godina

@danilo
Ti si jesi kraj, ali srbskoga nebeskog naroda. Ti navijaš za potomke Anta Gotovine i ostalih koji su tvoj narod masakrirali... E Srbijo....

milannn

pre 8 godina

Jovicu, pa moj klinac od 5 godina bi te dobio jedan na jedan na basket, veze nemas brate moj ..... pogledaj se malo sta radis na terenu

Realno1

pre 8 godina

Lijepo sam rekao pred kraj regularnog dijela da ce Marko Tomas uhvatit formu i Cedeviti donijeti titulu.. Redovni komentatori ce se sjetit.. Nadimak mi je bio CroAtHome. Pozz i cujemo se nakon pete utakmice i slavlja Cedevite u BG.

sasa

pre 8 godina

Jedino Bobi prevaga kada ode prosek,ne za to sto je dobar jednostavno prevelik .ps znanje radonjica sledece sezone bez bobija zivi bili pa videli ajd zdravo.

Xero

pre 8 godina

Kraj trece cetvrtine Telekom Zvezda 30 slobodnih bacanja.Sta reci vise (Slavko-RS, 29. april 2015 21:50)

Sta se ti mucenice bavis finalom kada je tvoj cipiripi klub ispao.

mile

pre 8 godina

Sjajna prilika da se jos malo u nasem dresu gleda jedan Boban Marjanovic. Buduca NBA zvezda. Na www.carvinghistory.com/anketa3.php je dugo bio iza Marcusa Williamsa, ali ipak je Bobi MVP

WP

pre 8 godina

Na stranu Zvezdina užas igra, a naročito odbrana, ko misli da Cedevita može da pogađa ovako i sutra taj je košarku video samo na TV. Pa oni su sa skoro najboljim % šuta sezone dali 72 poena, a Zvezda sa ubedljivo najgorim % šuta dala 62 poena, i to sa praktično trojicom manje u rotaciji (Cirbes-Jović-Lazić, jedan full povređen i dvojica teško rovitih), naročito je falio centar. Iznenađenje sezone, rekao bih, Zvezda sutra uzima titulu 1/1! Ko ne veruje nek bookmarkuje ovo što sam napisao pa se vidimo sutra.

ris

pre 8 godina

Zvezda ce izgubiti naredne tri utakmice i valjde ce to biti dovoljno da se pozeli Radonjicu srecan put. A poraz ce pravdati izostankom Cirbesa, videcete.

Stefan

pre 8 godina

Jovicu ne mogu da te gledam vise,brate moj ti veze nemas!Dobijamo ovo sutra,ali ako se pravi kostur za El tu nema mesta za Jovica,Blazica,i Lazica!

kris

pre 8 godina

Ova sezona je definitivno uspesna,cak i da vise nista ne osvojimo,ali ako izgubi ovo finale sa 3:2. Radonjic mora otici,jer time pokazuje da nije u stanju uzeti nista sem kupa.Ako osvoji,a nadam se da hoce,onda nek ostane,ali Blazic i Tejic niposto.Prvi srlja i pravi gluposti,cak je i u odbrani najlosiji,a drugi je talenat samo za napraviti prekrsaj.Ovo mi sve mirisi na petu u Pioniru,a tada 50:50%!

Nikolasrb

pre 8 godina

Rekord Zvezde: 40 (slovima: cetrdeset) slobodnih bacanja su sutirali. A za to vreme Marjanovic nastavlja da lakta, Blazic nastavlja da podmece noge i vadi oci, Kalinic nastavlja da se bori grcko-rimskim stilom. Bilo bi zanimljivo videti Cikago s Dzordanom i Pipenom protiv ovog Telekoma, mozda bi oni bar imali ravnopravno sudjenje. (Moralni gmizavac, 29. april 2015 22:21)

Nisam ni znao da smo vam ovoliko nabili komplekse...bas mi je drago zbog toga.

Covek iz senke

pre 8 godina

Normalno je sto su navijaci partizana veceras navijali za klub iz grada u kome su osnovani, ali ipak bi trebalo da se cuvaju za utakmice protiv Tamisa i Konstantina. To je njihov nivo, ovo su ipak evroligasi.
(Magdalena, 29. april 2015 22:28)

Ti mozes samo da sanjas osvojenu titulu EL i cetiri puta ucesce na F4. I ta glupost da smo osnovani u ZG je prosto pateticna, dajte nesto originalnije.

nadaZR

pre 8 godina

neigra cedevita toliko dobro nego zvezda igra veoma lose,napadi su neorganizovani previse prodanih lopti.Ali mislim da zvezda moze da pobedi

Phuq

pre 8 godina

Evo sad izgleda plaćam što sam pljuvao Cirbesa cele sezone. Čovek zaista nema pojma, i dalje tvrdim, ali kako ćemo dobiti Multivitu bez izmene za Bobija, nisam pametan. Jedino znam da ova finalna serija ne sme da ode u majstoricu, jer će se tada i Radonja i naši šuteri isprepadati i ispromašivati. Dakle, sutra mora da se pobedi po svaku cenu!

Slobodan

pre 8 godina

Narikace, vi ste izgleda zaboravili sta sledi kad se Zvezda jednom pobedi ... Pa nije davno bilo ... Pre 15 dana ... 1-1, pa 1-3 ... Auuuuuuu

kris

pre 8 godina

Bez Cirbesa i jos 6na4(Blazic jedan od najkorisnijh u Cedeviti)jako tesko ide.Uz sve jos i sramno sudjenje.Mislim da bi Repesa postenije sudio.Medjutim,nije jos gotovo ni u ovoj utakmici,a i u slucaju poraza i dalje smo u prednosti.

Putnik

pre 8 godina

Sve čestitke ekipi Cedevite i treneru Repeši na sjajnoj partiji i zasluženoj pobedi. Ono što je Zvezda večeras odigrala je prosto i jednostavno sramota. Ostavimo po strani očajan skok, nepostojeću odbranu i nikakav šut u napadu, ali ta količina konfuzije, dezorganizovanosti, nezainteresovanisti, nezalaganja, katastrofalnih dodavanja i izgubljenih lopti nije ni za treću zonsku ligu. Ekipa sa (ovogodišnjim) renomeom Zvezde tako jednostavno ne sme da igra. Nije problem što je meč izgubljen, već što se od strane Zvezdinih igrača nije videla ni želja ni trud da se makar pruži ozbiljan otpor sjajnoj Cedeviti. Izuzev Marjanovića tu niko nije zaslužio prelaznu ocenu. Rezultat čak i ne prikazuje realan odnos snaga na terenu, moglo je i sa znatno većom razlikom.

Mali osvrt i na "gospodstvo" Radonjića. Njegov tekst na pres-konferenciji je sramotan. Ne komentariše suđenje, ali daje jasan hint da je problem u suđenju. Izgleda da su i moju ženu i mene varale oči tokom cele utakmice, pošto nigde nismo videli pristrasno suđenje niti je, ako je i bila koja greškica, uticalo na rezultat. Trebao je da čestita Repeši i Cedeviti na sjajnom meču i da da ozbiljniju analizu naših promašaja. Kao da počinje da potpada pod uticaj Vujošević dr mr Dula. Nadam se da će se ipak sutra priča vratiti na očekivani kolosek, ali današnji odnos i trenera i ekipe prema utakmici je u svakom pogledu sramotan.

Ilija

pre 8 godina

Neujednaceno sudjenje, blago receno. Sto se tice same igre Cedevita puna samopouzdanja, Zvezdini igraci nervozni. Blazic ne zna gde se nalazi, tako vec neko vreme, sezona za zaborav.
Bez obzira na sve Zvezda ovo dobija, da smire pre svega "sebe" i ne bi trebalo da bude problema.

Zvezdaš

pre 8 godina

Svaka čast za Cedevitu, ovako se igra.Kad naprave ovoliku razliku nema opuštanja kao kod Zvezde.Sada su oni favoriti za osvajanje prvog mesta.Osvojiće ga u Beogradu kao I Cibona prošle godine.Potvrdilo se da Zvezda ne može da igrs odlučujuće utakmice.

Wien online

pre 8 godina

24/2 ABA liga, Top16 Euroleague-e i finale play off-a i vi se nesto bunite "strucnjaci"? Kad vas cujem da hocete maximum na svih 70-80 utakmica u sezoni, odmah mi je jasno da loptu nikada u ruke niste uzeli. Ko radi, taj i tresi. Ne moze nasa Zvezda uvek biti 100%. Radonja je jedan gospodin pre svega i dobro zna sta radi. Sramota treba da vas bude. Bukvalno sve vas koji vicete da je Radonja car kada kidamo nekog i da treba da ode cim gubimo. Uz Zvezdu budi i kada gubi, "delijo"! Samo hrabro momci sutra, uz vas smo. Iz svakog poraza samo treba izvuci pouke.

Exe

pre 8 godina

Kada ste navijali za Cibonu, sledeceg dana vam Nolan Smit dao u poslednjoj sekundi, mi smo ispunili cilj ulaskom u EL. Ovo je bonus...Tastatura grobari.

BVK

pre 8 godina

Ko posle ove bruke i sramote i dalje bude mislio da je Radonjic trener i da se razume u kosarku, taj ima ozbiljne probleme. Ovu sramotu i ponizenje nicim ne moze da opere. Covicu menjaj trenera pod hitno. Veze on nema.

Rio

pre 8 godina

Pravi odnos snaga ove dvije ekipe je zadnja četvrtina.Vidjelo se da zvezda igra bez žara,i onda namjerno stisnu zadnju da im kazu da mogu da ih dobiju kad hoce.Puno je jača zvezda.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ogi-cg, 29. april 2015 23:07)

A jesi se mozda zapitao da igraci Cedevite nisu igrali ozbiljno zadnju cetvrtinu jer su imali 22 razlike? A da, ti si onaj znalac koji je rekao da Cedevita nema sta da trazi protiv Buducnosti, a zagrebcani vas oducili od kosarke u petoj tekmi.ajd uzdravlje

Dada

pre 8 godina

Prst na celo. Ako dodje do pete gubimo sigurno. Ja stalno ponavljam a niko to ne pominje...mi nemamo igrace koji su osvajali titule. Samo Zirbes ja misli. Kljucna stvar.

Nikola

pre 8 godina

Pitanje za sve navijace fmp-a popularne pantere,odakle vam navijaci u zagrebu,da nije legendino istureno odeljenje?
(Duhom institucije protiv prostitucije, 29. april 2015 21:00)

Nasi putuju i kad ih ne plate!

Tisina tamo

pre 8 godina

Zvezdasi, jel vas nije sram uzeti slucajno titulu nakon ovakvog blama? Cedevita bez jednog jedinog stranca vas oducila od kosarke.
(samo crno bela, 29. april 2015 22:21)

Nije nas sramota i uzecemo titulu tebi u inat.

Milos

pre 8 godina

Znam da je mozda ruzno da kritikujem ove momke ali veceras igraju utakmicu u najmanju ruku kao da je prijateljska a ne finale. Gde je borba,skok,agresivnost... pa i ako se izgubi nije strasno ali igrati ovako,stvarno nema smisla.

Joker

pre 8 godina

Pitanje za sve navijace fmp-a popularne pantere,odakle vam navijaci u zagrebu,da nije legendino istureno odeljenje? (Duhom institucije protiv prostitucije, 29. april 2015 21:00)

Dosli kolima, vozom, jos neko pitanje mucenice?

realno

pre 8 godina

Jovic promasio profesiju licno moje misljenje najgori plejmejker kk zvezde ikada, Williams gospodin sto ga mrzi da se deranzira treba da leti iz kluba{ne zaboraviti da ima najvecu platu u istom}

coja

pre 8 godina

Ne treba mnogo kriviti momke, oni su posle 6 utakmica u Pioniru otisli da igraju na stranom terenu.. Treba se privici na koseve.. IDEMO ZVEZDO GAZI SUTRA

komarac u sorcu

pre 8 godina

Ocajna Zvezda, bezidejna, nezainteresovana, katastrofa. Ne treba nikog pojedinacno izdvajati od igraca, svi su bili ocajni. Bice bolje sutra, imamo jos 2 mec lopte, bicemo sampioni, opusteno.

PFC

pre 8 godina

Cuj lose sudjenje po Zvezdu, sta kao nesportska nije bila? Cedevita igra odlicno. Sto me to zivcira kod nas Srba. Cim ne vodimo odma su sudije krive. Gledajmo malo sport bez teorija zavere.

slobinator

pre 8 godina

Kratko.večeras je bio očaj.sutra se mora stisnuti jako od početka jer mi se baš nešto i ne gleda majstorica.nisu mi jasni grobari mazohisti koji gledaju duel ekipa koje ih dve godine za redom izbacuju iz evro-lige i pri tome imaju snage da kao nešto komentarišu.

Borivoje

pre 8 godina

Svi ste u pravu, ljudi, imamo ogroman hendikep jer Repeša čita našeg pripravnika kao otvorenu knjigu, ali nema nazad, mora se pružiti podrška do titule! Pa kad uzmemo, onda možemo i da se zahvalimo pojedinima, i ja sam za to.

Voip

pre 8 godina

Sad je verovatno isplivala gomila strucnjaka koji sve kosarci znaju i teraju trenera. Podbacili smo veceras ali totalno, a i tesko je nekoga pobediti 5 puta u sezoni a da ne izgubite mec a pritom smo promenili i halu posle 6 meceva. Verujem da sutra zavrsavamo pricu. Napred Dejo, napred momci sutra maksimalno agresivno i angazovano od starta i sigurno zavrsavamo seriju.

Кошарка

pre 8 godina

kosarka ,mozda isti ljudi ne ostavljaju komentare ...
(muamua, 29. april 2015 23:21)
Смем руку да дам да су исти људи причали овако па онако,у размаку од 2 дана,али и да нису,пљувати ове момке на челу са радоњом и смењивати га после обезбеђене ЕЛ и ТОП 16 исте,после 2-0 па 2-1 у финалу је срамота!
Пуна подршка тиму на челу са Радоњом!

Кошарка

pre 8 godina

Ало бре Звездаши,пријатељи,Делије,како вас није срамота!Идите Гледајте фудбал,ви који нисте пратили кошарку 20+ година немојте ни сад!
Буквално до јуче хвалите Радоњу САД пљујете,клели сте се у Јовића после Партизана сад пишете да треба да иде,хвалили се Лазићевом одбраном сад нема места ни за њега,радовали се Калинином игром против Гробара сада не зна ништа.
Срам да вас буде да вас буде срам лицемери једни обични!
Момцима сада кад је подршка најпотребнија ви пљутеје,а опет као против Гробара ништа није ни близу краја.
Толико се види да ви,већина вас није пратила кошарку,да нема појма да је то невероватно.Само вртите коментаре од пре 3 дана и данас и запитајте се како је тај неки играч пре три дана био "мајстор" како је било "радоњизам" а сада како нико нема појма?Јел може неко да се толико промени у 3 дана,јел може сјајну сезону да покрије један пораз за 2-1?Ако може сместа престаните да гледате кошарку и идите на фудбал.Ово пишем као дугогодишњи навијач Звезде,као неко ко је био у Пиониру кад је долазило 500 људи,кад су широке народне масе ишле на фудбал,а кошаркашка правила нису ни знали,а сада сте сви ви велики стручњаци.

Sale

pre 8 godina

Najlošiji meč od početka sezone. Čini mi se da u 2. poluvremenu Radonja nije tražio ni jedan time out. Treba neko da mu kaže da ima pravo na to. A Tejić bi ponekad mogao da ne napravi 3 lične za 2 minuta. Blažič je posebna priča. Vilijams je izgleda protiv Partizana rešio da odigra poslednju kvalitetnu utakmicu za Zvezdu. Naravno nije ovo nikskva tragedija. Gore od ovoga ne možemo. Ajmo sutra po titulu!

buraz

pre 8 godina

Luka Babic najveci potencijal aba lige. Odavno nisam video igraca sa ovih prostora da tako jednostavno i leprsavo igra. Decko ima fenomenalnu tehniku i odlican sut, i to mu dozvoljava da olako poentira. Jedina mana mu je to sto je decko bas mekan igrac, ali da igra na fintu i da zna kosarku to niko ne moze da mu ospori.

marko

pre 8 godina

Ja zadovoljan, kako god da se zavrsi finale! Uzeli smo "glavnu" nagradu (igranje u EL), i to je to... Trofej, manje vise... Ako ga bude, lepo... Ako ne, nista... Glavna nagrada je tu...

Bez lupetanja , molim !

pre 8 godina

Prvo poluvreme 21 slobodno bacanje a domacin 12 slobodnih.Gdje god da igra Telekom Zvezda sudije navlace za njih. (Slavko-RS, 29. april 2015 21:16)

Tebi druže , nema pomoći ! Tvoje " ljubimce " smo pobedili sa 3 :1 , a bacanja u polufinalnoj seriji su bila 72 : 72 !! Zapamti ove brojeve !
Danas je CEDEVITA odvalila od batina ( igrala baš " čvrsto " , što su sudije dozvolile ) i zato je broj bacanja takav - kakav je !! Imaš li još neku " pametnu tezu " !?
P.S./ Faul Gordića (!?) nad Bobijem i Žganeca nad Lukom ( kada je sve već rešeno - u 4. četvrtini ) ti govori kako se igralo ! Radonja ih je izveo , da ih ne povrede !
P.P.S./ Ovo je bio poraz " opuštenih i ne baš prisutnih " igrača , ovo nema veze sa Radonjom !!

NEnad

pre 8 godina

Svaka cast ovim navijacima koji su bodrili zvezdu! Ne znam za vas al meni je toliko iritantno ono njihovo Ceeeedeevita! Aman celu utakmicu ubise, smorise!

Toliko

pre 8 godina

Totalno nezainteresovani za danasnju utakmicu,sut ocajan a ni odbrana nije nesto posebno,dozvoljavaju se Cedeviti skokovi u napadu,slabo zagradjivanje.odmoriti Bobija,Kalinu i Djenku za sutra i tada krenuti ozbiljno i osvojiti titulu.Sa ovakvim pristupom igri,vracamo seriju u Bgd a ni tada necemo biti sigurni u eventualnoj 5.tekmi.

mikson82

pre 8 godina

ova katastrofa je pokazatelj da radonjić treba da ide, i nadam se da je ovo pokazatelj svega onoga zbog čega će Zvezda biti mnogo bolja sledeće godine. kada kažem bolja ne mislim na rezultate nego na igru tj. njenu raznovrsnost. sreća Radonjina je Marjanović i samo njemu može da zahvali na svemu ove godine. Obavezno se marcusu zahvaliti i pustiti ga, naći dobrog centra i dovesti normalnog trenera.....

vizura tastatura

pre 8 godina

Evo ih crno-beli botovi posle nedelju dana svratili na basket, dugo im je trebalo da se oporave od soka zvanog "nista od EL ni ove godine". Nikako da shvate da mi mozemo do kraja sezone da izgubimo kad hocemo, a oni da pobede sve do kraja, mi opet idemo u EL a oni u cipiripi. Jednostavno, sezona je zavrsena posle 1/2 finala, samo sto mi mozemo vec sad da se radujemo oktobru i novoj EL sezoni, a oni da strepe od Oktobra i Asesofta u kupu Mitra Mirica.

veliki strumf

pre 8 godina

Sta li je Radonjic radio na poluvremenu? U prvom delu apsolutno nikakvu ideju u napadu nismo imali, odbrana ocajna, nekako smo dosli do podnosljivih -8. Pocetak drugog dela - mnogo gore, a cinilo se da gore ne moze. Posle samo 3 minuta, evo 15 razlike. Apsolutno nikakve ideje nema, osim baciti loptu Bobiju, Tejic glumi Dzordana i ispucava se za 3, ostali takodje nista, katastrofa.

crni_redstar

pre 8 godina

velika packa zvezdi...svaka cast cedeviti,posteno su nas oducili od kosarke,razbili i dokazali koliko su jaki. pogadjali su sa lakocom,i dominirali u skoku. sutra mora ozbiljno.

bizz

pre 8 godina

Marjanovic ne moze protiv Cedevite da igra odbranu a vi pricate o NBA! Ne moze da skoci pored Zganeca i Zupcica a skocice protv Haurda i Jordana? U zivotu goru odbranu nisam video pa kao da je neki ameter

Žika

pre 8 godina

svaka čast Cedeviti! Iskoristili su naše očajno veče, na neki način mi je i drago što su pobedili, zaslužili su bar jednu pobedu, a mi ćemo svakako uzeti pobedničke prstenove sutra ili u Beogradu.

Dacha

pre 8 godina

Suviše loše odigran meč i zaslužena pobeda Cedevite ali ja ne mogu da se otmem utisku koliko je loš ovaj Blazic i koliko je neupotrebljiv Dangubic u napadu Zvezde. Ovo je sedmi meč zvezde u play offu i nijedan ni drugi nijedan jedini potez nisu imali u tih 7 utakmica, Blazic upropasti sve što je mogao, toliko je los da ne bi mogao ni ispred zgrade da mi igra i ja mislim da prvi potez uprave za sledeću sezonu treba da bude momentalni otkaz Blazicu, čovek je pogubljen u vremenu i prostoru sa kosarkaskom inteligencijom u minusu!!!

Smesni ste..

pre 8 godina

Kraj trece cetvrtine Telekom Zvezda 30 slobodnih bacanja.Sta reci vise (Slavko-RS, 29. april 2015 21:50)

Ahaha samo ti broji slobodna, koliko je vama tastatura grobarima tesko...Slavko komedija sa tobom.

glomazno

pre 8 godina

Daj oladite malo..izgubili su i sta sad. Nije strasno ni ako sutra izgubimao, opet cemo u Bgu imati sansu da ih dobijemo, a ne verujem da ovi mogu dva puta da okrenu od 0:2.

SlobaKS

pre 8 godina

Samo smo Partizan mogli da dobijemo lako, Cedevita je ozbiljna ekipa, ali uzimamo trofej. Napred Zvezda ili FMP, zovite kako hocete vi sto ne igrate evroligu :)

Dušan

pre 8 godina

Očajno smo odigrali včrs,i cedevita je zasluženo pobedila ali ovakvo suđenje je stvarno sramno,to što sudije pokušavaju da vade stvar na 20 razlike je sramno

Legija

pre 8 godina

@Moralni Gmizavac
Da li Blažiču i Kaliniću neko brani da biju za loptu? Po meni se u tome ogleda koliko je neko požrtvovan i koliko opravdava platu koju prima. Mogu da dam desnu ruku da nijednom Grobaru to neće smetati kad Kalina bude na leto igrao za repku.

Ludak na slobodi

pre 8 godina

Zvezdi gorka Cedevita ...

Ne volim nešto Hrvate, ali ful rispekt za politiku uprave Cedevite da sastavi tim isključivo od domaćih igrača. Odmah se primećuje kvalitativni pomak napred. Zvezda je tek pet minuta pre kraja postigla 50 poena, odbrana domaćih je bila za udžbenike ...

Novosadjanin.

pre 8 godina

Kad pocnu u seriji da gube loptu u prvoj cetvrtini, ne mora se ni gledati utakmica do kraja... Tejic za 3 min 3 licne, Jovic za 2 min 3 licne...Kriterijum zanimljiv. Evo i nesportske odmah posle tehnicke...Ne mirise na dobro. Svaka cast Kalina na celoj sezoni, ali daj te otvorene suteve u finalnoj seriji. Bice tesko dobiti Cedevitu u ZG.

metall

pre 8 godina

Pisem na kraju trece cetvrtine. Ova katastrofa koju gledamo je tipicna posledica nekoliko faktora. Prvo, pre i za vreme finalne serije stvorena je preterano prijateljska atmosfera izmedju dve ekipe, koju su isforsirali i mediji, a Zvezda je tome podlegla u potpunosti. Nigde zara, energije, one prepoznatljive agresivnosti i Cedevita je to veceras iskoristila. Drugo, u Zvezdi je posle trijumfa nad Partizanom doslo do velikog praznjenja, emotivnog i fizickog, i celu seriju kao da igra bez motiva. Neverovatno. Trece, umor je definitivno ucinio svoje i dolazi do izrazaja kada je najmanje potreban. Cetvrto, Zvezdini Amerikanci, pogotovo Vilijams, posle meceva sa Partizanom su neprepoznatljivi. Veceras im je ucinak kriminalan. Peto, sut koji je protiv Partizana bio sasvim solidan, potpuno je zakazao tokom cele finalne serije, a pogotovo veceras. Sesto, izostanak Cirbesa se definitivno oseca, i sada se vidi koliko smo tanki kada igramo samo sa Bobijem.
Serija sa Cedevitom lako moze otici u peti mec, a to nam najmanje treba. Za razliku od Zvezde, oni kao rastereceniji i opusteniji finalista zaista nemaju sta da izgube.

hours of love

pre 8 godina

Ni jedan tim nije lako pobediti 3x za redom.
Uopste ne sumnjam da ovo osvajamo.
Ili sutra ili u Beogradu.

Ovo je najlosije izdanje, a i tesko je bez Cirbesa ocigledno.

Samo napred momci, znamo da osvajate ovo!

Партизановац

pre 8 godina

Овде ко год да је мислио да ће се цедевита лако предати после два пораза.Врло се грдно преварио! Иначе заслужена победа вечерас загребчана. Ништа звезда није изгубила са овим поразом јер има још две меч лопте..Спортски поздрав од нормалног партизановца.

Azer

pre 8 godina

Ali najjaci ste vi koji pricate o navlacenju za Zvezdu, pa nesportska Bobanu bila misaona imenica dok ovaj Boltauzer nije poceo da izmislja!! Imate vi vase vesti pa trknite tamo.

Miroslav

pre 8 godina

Fenomenalna PSIHOLOŠKA Pripremljenost CZV !!!

Sajajn posao "TRENERA" ...

Bacili su bre 15 lopti DIREKTNO u RUKE i/ili AUT .,.. OStalo ne vredi komentarisati ... iz Greške u Grešku ... kao Muva bez Glave !!!

Blaf

pre 8 godina

Poslije ovakve sezone vama je svakako dozvoljena i neka utakmica opuštanja i slabije igre. Najvažniji cilj je ostvaren sve ostalo je samo dodatno. Uvijek uz vas i u pobjedi i u porazu, vjerujem u vas.

Ww

pre 8 godina

Auuu... Kolko losa utakmica... Ne pamtim ovako losu igru, ove sezone gore nikad nije bilo.. Ali dobro, imamo pravo i na to, moralo je i da se desi nekad... Sve je u nasim rukama... Normalno maksimalna podrska, zasluzili ste!!

Trance

pre 8 godina

Kada smo prosli put dobili Cedevitu, Jaka je sutirao trojke 4/4 , Wiliams je podelio 12 asistencija +Cirbes dobar...Realno ovo veceras je toliko lose odigrano da nemam reci. Ali imamo jos 2 sanse. Ne klonimo duhom.

Kum

pre 8 godina

Ocajna utakmica. Mozda najgora do sada. Fali Cirbes, a i pristup. Kao da su se ugasili nakon polufinala. Mora to sutra muski, nema poklona.

veliki strumf

pre 8 godina

Ala nas pregazise, igramo kao jadnici! Ni Real nas ovako nije ponizio. Ne zna se ko je gori. Totalna dezorganizacija u napadu, a odbrana ne postoji. U padu smo forme, Cedeviti, koja nije neka odbrambena ekipa, ni 70 poena nismo ubacili u 3 utakmice. Ocaj! I sada, gubimo 20 razlike na 8 minuta do kraja, a Radonjic igra sa Bobijem, Mitrovicem, Dzenkinsom, Kalinicem... Umesto da ih cuva za sutra, da ih odmori, spreci eventualnu povredu i pusti Tejica, Kaplanovica, Jaku, Dangubu... Ionako smo izgubili.

Novosadjanin.

pre 8 godina

Nema veze poraz...Nego da li je Jovic uspo da napravi jedno dodavanje, msm da doda loptu saigracu? Ovo u zivotu nisam video...Covek je svaki put dodao igracima cedevite, svaki put...

veliki strumf

pre 8 godina

Blazic i Jovic su prodali beskonacan broj lopti. Tejic je promasio sve zivo. Ostali isto ocajni. Pitanje je i do 60 da li cemo doci, sto je tragedija za ovakav tim.

Silver Surfer

pre 8 godina

Odnos prema igri bio je, blago receno, sramotan. Nije mi jasno da igraci Zvezde u najvazniju utakmicu u sezoni udju ovako mlako i bezvoljno. Mozda Zvezdinu igru najbolje oslikava poslednja cetvrtina u kojoj je Cedevita postigla samo cetiri poena ali rezultat ni jednog trenutka nije bio ugrozen.
Tokom cele plej-of serije Zvezda ima katastrofalan ulazak u drugo poluvreme. Veceras je bilo plus osam za Cedevitu i lopta za Zvezdu na pocetku trece cetvrtine. I sta je Zvezda uradila? Umesto da odrade neku sigurnu akciju i spuste na sest razlike oni su upropastili tri napada za redom i omogucili da se protivnik odlepi na dvadeset razlike. Takodje, skoro svaki put kada Radonjic zove tajm-aut napad ili odbrana posle toga su katastrofalni. I to je neka konstanta koja se ne menja.
Iako se moze polemisati o sudjenju cinjenica je da su igraci Zvezde sami krivi za poraz. Gubljenje lopti, 36% ukupan sut, lose gradjenje kosa parametri su koji su presudili utakmicu. Zvezda mora cvrsce i agresivnije ukoliko zeli da zavrsi seriju u Zagrebu. Ne treba smetnuti s uma da se Cedevita vratila i pobedila Buducnost iako je gubila dva nula. Ovo pobeda im je injekcija za samopuzdanje a Zvezdi test u kojem ce se videti da li je ekipa psihicki ojacala.

John Terry

pre 8 godina

Nije moralo ovako, ali nadam se da ce kod nasih ljudi sada cedevita ipak imati zasluzeno postovanje. Citam ceo dan kako ce ovo biti lagana pobeda i ne mogu da se nacudim. Gde je ljudima sportski respekt?

Voip

pre 8 godina

Au momci pa ovo je katastrofa od igre. Najgore izdanje u celoj sezoni i to jos sad kad nam je najpotrebnije da odigramo dobro. Ne pamtim da smo ovako lose izgledali pogotovo u odbrani. Bravo za Cedevitu nadigrali su nas i u odbrani i u napadu. Kod nas sve nesta mlitavo niko krvi malo da unese u ekipu, trazi Radonjic nije da nije ali niko raspolozen veceras a oni sve ubacise.

anbeast

pre 8 godina

Aman, ne pljujte po sudijama. Igramo kao babe, bez energije, kao pospani... Cedevita igra hrabro, borbeno, a mi smo mlitavi.... Sutra je novi dan, nadam se druhacijem pristupu od prve sekunde. Ratnickoj igri i završetku ovoga 3:1.