Petak, 24.04.2015.

08:05

Drame, Kari 40p, favoriti po 3-0

Veoma uzbudljive utakmice, ali isti epilozi u NBA ligi, pa tako Golden Stejt, Čikago i Klivlend vode sa po 3-0 u pobedama u prvoj rundi plej-ofa.

Izvor: SO

Drame, Kari 40p, favoriti po 3-0 IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

50 Komentari

Sortiraj po:

Bojan

pre 8 godina

(Memfis, 24. april 2015 17:06)
ne bih se slozio da Dankan nije najbolji igrac i sada u Sparsima. Statsi nisu vise tako flashy, ali igra i uspeh Spursa maksimalno zavise od njega (a to cemo verovatno videti kad se covek povuce).
Evo ove sezone
Kavaj 16.5p 7.2sk, 2.5as, 2.3uk, 0.8bl i 47.9% suta
Tim 13.9p 9.1sk, 3.0as, 0.8uk, 1.9bl i 51.2% suta
jako blizu, ali iskreno bih rekao da je Tim malo bolji, a da ne govorim o znacaju njegovog prisustva mentalno na ekipu. On je vodja na terenu.
Majkl je uvek vise odskakao od ostatka, ali to nije uvek vrlina. Delom je takav njegov stav uticao na to da su najbitniji ucesnici uspeha tokom drugog 3peata zeleli da idu. U Spursima svi ostaju i svi napreduju.
Njih dvojica su pravi dokaz da puteva do uspeha ima vise, neki je glamurozniji, atraktivniji, drugi je tisi, moze se u neku ruku reci i dosadniji, ali podjednako efikasan.
Sto se tice Lebrona, nakon sto su dobili SAS 2013. su se pojavile price da bi on zeleo da se vrati. Naravno, slozio bih se da bi taj povratak mnogo bolje izgledao posle 3. titule, ali ne bih rekao da je pobegao iz Majamija. Iz Klivlenda definitivno jeste, a vratio se jer je sazreo kao covek, ispunio zelju za titulom, i odlucio da pomogne svojoj ekipi da dodje do vrha. Mislim da se taj potez ne treba kritikovati, vec naprotiv.

JMK

pre 8 godina

@Bojan
Pristojan komentar,
ali kosarka je toliko napredovala da bi tim iz Spanije pregazio ne ovaj tim iz 92. nego te igrace iz najboljih dana sa 15-20 razlike.

JMK

pre 8 godina

@Zee

Kada sam ja gledao Leri Birda uzivo ti si se igrao u pesku,
vidim sve znas lepo da nabrojis ali za jedno 5-6 godina ces ukapirati da je masina iz Spanije 2014. najbolji USA tim ikada!!!

Bojan

pre 8 godina

(Zee, 24. april 2015 15:17)
pa znas kako, ovaj tim od prosle godine ce delovati mnogo jace kada prodje 10ak godina, ovi igraci se penzionisu i onda kazes, eh kakve su karijere oni imali i na osnovu njihovih celokupnih karijera gledas uspeh, ali u trenutku igranja samog turnira mnogi od njih nisu bili na tom maksimumu po kom ih pamtimo.
Bird, ni blizu onog nivoa kada je zario i palio ligom nije bio u trenutku odlaska na olimpijadu. Magic bio u penziji vec godinu dana. Juinga pamtimo po igrama pre olimpijade, Robinsona posle (iako su i u trenutku odigravanja bili blizu vrhunca)

ali verovatno bi ekipa iz 92. dobila ovu mladju, mada bi dosta uticaja imala i pravila po kojima bi se igralo.

Memfis

pre 8 godina

@Bojan Iako mi je ova tema prilicno nezanimljiva, odgovoricu jer si postavio korektan komentar i pitanje (mada mi je nejasno kako te ne mrzi da komrntarises samo kada je tema MJ or Lebron, Kobi or Lebron itd. :) )
Dankan stoji rame uz rame sa nejvecima, najbolja je 4ka ikada, ali Dzordan je bio najbolji igrac u doba najbolje kosarke i dominirao ligom osvojivsi 2 puta po 3 uzastopne titule, a u finalima bio MVP. Dankan je sad prepustio palicu Lenardu i svaka mu cast na tome, podredio se timu, ali iako ponekad ovako izdominira kao juce nije najbolji igrac svoje ekipe sto je Dzordan uvek bio. Lebron je napustio Klivlend i oformio veliki trio koji nije bio ni izbliza dominantan kao Dzordanovi Bulsi iako je sam nacin na koji su se spojili podrazumevao da osvoje 3 titule za redom, a 4,5 ukupno. Vejdova kolena su svakako imala udela za to sto nisu uspeli, ali je i Lebron po 2. put u karijeri "pobegao" kada je tesko, MJ nikada. Veci broj titula je glavni razlog, ali tu je i Dzordan flew game na primer, kada je on mogao da taj duel preskoci i ima eto 5 titula, on je nadljudskim naporima i cudesnom partijom slomio Jutu. Najprostije receno, kako je mozda i najbolje objasnio covek koji se potpisuje cini mi se hawkaye, Lebron nije taj, nema to nesto sto Majkl ima. Sportista kao MJ se radja jednom u 100,200 godina. 6 finala, 6 titula i 6 MVP finala i to je pokazatelj da je tadasnji istok bio jaci od zapada dok je od Lebronovog dolaska u ligu skroz drugacija situacija (ima u finalima 2/5).

Rade Futog

pre 8 godina

LBJ je dovodio Majami u 4 uzastopna finala lige. Dva puta i osvojio prsten sa ispodprosecnog ekipom, ciji je pravi kvalitet dokazan u ovoj sezoni kada se bez njega nisu ni plasirali u plej of.
Do 2003. godine, tim iz Ohaja je godinama u nazad po ucinku bio 27-28 ekipa. Njegovim dolaskom, Klivlend je postao ozbiljna ekipa na istoku, cak su zaigrali i finale lige. Posle njega i plej of je bio nauka. LBJ da sada dodje u jednu Minesotu, onako losu, zaigrao bi minimum 1/2 finale zapada.
Razumem da je tesko biti realan u zivotu i da je danas jeres porediti LBJ sa MJ, te srusiti snove iz detinjstva, koji su najsladji.
Ali Dzejms ima jos sigurno 6-7 godina ozbiljne kosarke i isto toliko finala lige, koliko ce titula uzeti se ne zna, ali da ga mozemo sa MJ porediti, to je sigurno.

jorgovan

pre 8 godina

Boskic, ja sam uplatio league pass odlicna je fora. Mesec dana 1500 din. Uglavnom odaberem jednu utakmicu pogledam live, ove ostale sutra ujutru highlights od 20ak minuta i skroz ok. Ima uvek prenosa i na
http://www.drakulastream.eu/basketball-live-streaming-video-2015-1.html#!

Lebron sinoc odigrao odlicno,pogadjao je sa dosta sa distance, kako igra pick bolje od CP3-a :)
Nece biti da je Klivlend bolji od Bostona za to malo , igraju na vrh gasa bukvalno.
Ja ne znam kako Kari pogadja one trojke, imam utisak da baci air ball ono udje bez koske. Neverovatno!

Aki

pre 8 godina

Utakmice mozete pogledati na NBA Video Archive reprizno imaju sve utakmice vidim vec su postavljene utakmice od sinoc tako da ne morate rano ustajati sigurno postoji i bolji nacin gledanja ja sam zadovoljan i sa ovim jer mi odgovara.

dj_bakica

pre 8 godina

@bosko
Sve utakmice mozes gledati reprizno u HD-u na nbahd.com
Sve uzivo sa losijim kvalitetom na nbaliveonline.com

Miko, lepo ti je odgovorio sinoc Rose za komentar od pre dva dana, odigrao je majstorski...nadam se da ce i Butler da dobije nagradu MIP, jer je najvise napredovao od prosle sezone.
I naravno, lebronovcima zelim da izgube od Chicago-a u polufinalu konferencije :-)
Go Bulls

umotvorine

pre 8 godina

Vidim kaze neko Klivlend ispada od Cikaga jer nema dobru klupu. Inace Miami je u prosle 4 sezone imao najjacu mogucu klupu pa su bas zbog klupe bili u 4 vezana finala. Tvrdim da ce LeBron i Irving sami da dobiju ovu seriju i to 4-2.
Zivi bili pa videli !!!

Zee

pre 8 godina

A komentari uoči svetskog su bili B tim itd.
Igrali smo protiv najboljeg USA tima ikada!
Pa svi ubacuju po 50 poena u NBA.
Dobro smo i prošli.
(JMK, 24. april 2015 13:50)

1992 tim: David Robinson, Patrick Ewing, Larry Bird, Scottie Pippen, Michael Jordan, Clyde Drexler, Karl Malone, John Stockton, Chris Mullin, Charles Barkley, Magic Johnson.

A tebi je tim u kome su između ostalih neospornih zvezda NBA lige i Kenneth Faried, Mason Plumlee, Andre Drummond. Sjajan tim svakako ali najbolji ikada, ne blamiraj se. P.S. Pitanje je da li si uopšte i čuo za gore navedene igrače jer je sva prilika da imaš oko 12 godina, sudeći po komentaru.

vince carter

pre 8 godina

Najbolji "usa" tim ikada,zato sto su dobili nase???? to je mozda bilo neocekivano samo onima koji ne prate nba,sasvim je logicno bilo da ce nas rasturiti ali ne bi rasturili divca,bodirogu,stojakovica,djordjevica itd.reci da je ovo najbolji tim ikada je sramota,ekipa iz 92 i 96 bi ih razvalila u deset utakmica da igraju sve bi ih dobili!!

Bojan

pre 8 godina

(Memfis, 24. april 2015 10:42)
MJ pa mala razlika pa Dankan, pa malo veca razlika pa Lebron. Je l' to ok?
a ako Dankan dodje jos jednom do finala i eventualno uzme titulu, da li se moze tvrditi da ga je stigao? Naravno, nece Timi nikada dostici popularnost Majkla ali po kvalitetu i uspesima je jako jako blizu. Vec nakon proslogodisnje titule Robinson je izjavio da je Dankan dostigao nivo all-time greats i da ravnopravno stoji sa ostalim velikanima (oba MJa, KAJ, Wilt...)
Lebronu treba malo vise da ih sustigne, ali tek je prevalio pola karijere. I razvalio je sinoc odlicnom igrom.

nba dream

pre 8 godina

Sve je to lepo,izborena pobeda,vazni pogodjeni sutevi,ali em sto je imao katastrofalno sutersko vece em sto sebi dozvoljava previse suteva za 3 ,cak 18 a dao je samo 7!

JMK

pre 8 godina

A komentari uoči svetskog su bili B tim itd.
Igrali smo protiv najboljeg USA tima ikada!
Pa svi ubacuju po 50 poena u NBA.
Dobro smo i prošli.

petarczv

pre 8 godina

@Scoles Lebron nikada nije izgubio seriju od Bulsa pa nece ni sada. 4-2 za Klivland. Ne razumem zasto toliko ljudi ne voli Lebrona u Srbiji? Možda zato što je na putu da predje nekog od vaših omiljenih igrača.
(stefan, 24. april 2015 11:40)

Na kom je on putu?! Kako se lozite bzv...

To ti je kao da napises da ce sloboda iz sevojna da stigne zvezdu u titulama...xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

A nevolimo ga zato sto je nadmen,zato sto je floper i folirant,zato sto se stalno prenemaze i zali sudijama....

Dragan

pre 8 godina

Stefan
Polako, sto si se iznervirao. Ne znam na koju foru moze izbaciti Klivlend Bulse, jer druga petorka Klivlenda sa organizatorom Delevedolovom je za plakanje. A protiv Cikaga treba drzati visok ritam celu utakmicu, narocito kad je sad Rose poceo opet da kida kao nekad i ulazi u ritam!

scholes

pre 8 godina

Izdominiraće Rouz Kajrija, videćete... Iako se ne piše o tome, Derik igra fantastičnu odbranu i ta njegiva odbrana na Irvingu će presuditi. Ne kažem da će ga svaku svesti na 25 posto šuta iz igre, neku utakmicu će naravno da ga krene šut za 3 pa će da utrpa 30+ poena. Ali to će biti ključan match-up, i prilično sam ubeđen da će ga Rouz dobiti. X faktor može da bude i Mirotić sa klupe jer može uspešno da pokriva Lava na šutu sa distance, pa i da napravi solidnu štetu u napadu, mada ne znam šta se dešava s njegovom povredom.

nik

pre 8 godina

Gotivim GS, svidja mi se kako igraju, cisto da se ogradim, ali...
Pokazali su koliko su puni sebe sinoc i koliko ih to moze kostati, videce se tek protiv ozbiljnijeg protivnika da li ce uspeti da iznesu ovako dobru utakmicu i da li ce Kari ponovo imati srece. Ova pobeda ide na dusu neiskusnog NO, ali tvrdim, protiv iole ozbiljnijeg tima GS ce imati OZBILJNIH PROBLEMA!
Cekaju ih mecke, GRIT AND GRIND!!!!

JeRemija

pre 8 godina

@scholes Čikago je stara Džejmsova mušterija, sigurno nas očekuje zanimljiva serija ali verujem da Kavsi tu prolaze sa 4:2. U pravu si za plej of iskustvo, osim Lebrona i Smita, za ostale se može reći da su debitanti što itekako zna da igra ulogu u takvim mečevima. Ipak ne vidim ko može da zaustavi Kajrija, Batler će se kidati sa LBJ, Lav je mnogo bolji šuter nego Noa tako da očekujem puno trojki i od njega.
Šteta što SK ništa ne prenosi u nedelju, iako se igra u 19h i 21h po našem vremenu...

pakman

pre 8 godina

Ovi Lebronovi hejteri pricaju potpuno istu pricu kao pre 3 godine, govorili su nikad nece uzeti prsten, izbacice ga Cikago sa istoka, pojesce ga ekipe sa zapada, ako slucajno prodje Cikago i pobedi u finalu, Vejd ce biti MVP.
Kada je LBJ uzeo dve titule i 2 MVP finala posle fenomenalnih partija, ja sam mislio ok, sad ce da prestanu, kad ono evo ti ga opet sve ispocetka

stefan

pre 8 godina

@Scoles Lebron nikada nije izgubio seriju od Bulsa pa nece ni sada. 4-2 za Klivland. Ne razumem zasto toliko ljudi ne voli Lebrona u Srbiji? Možda zato što je na putu da predje nekog od vaših omiljenih igrača.

spree15

pre 8 godina

Stvarno vas molim da prekinete vise sa Jordan,Lebron raspravama.
Neiskustvo objasnjava prosipanje onolike razlike ali i dosta pokazuje zasto je Golden State favorit za titulu.
Lebron sinoc odigrao majstorski,jak momenat posle banane Turneru.You tried!

stefan

pre 8 godina

Lebron je veceras došao i do top 10 kada su krađe lopti u pitanju. Po svim parametrima je u top 10 playoff-a. Ajdemo hejteri minuse za kralja.

pocistiila bi ih atalanta ili vasington

pre 8 godina

Zasto su se potukli Lebron i ne znam ko iz Bostona kad je Jerbko po licu zakacio Irvinga kao Blazic onog iz Partizana licila je situacija.Inace Kavsi bez Irvinga se muce sa prenosom lopte i oranizacijom napada imaju i neke evropske poteze sa Blatom kao one pametne faulove gde nema uvek poena previse su jaki pod kosem Mozgov,Tompson,Lov,Lebron,Varezao,Perkins.

Bora slos majstor

pre 8 godina

Naklon bratu Miki do poda za pogodjene x-eve! Samo tako nastavi care pa da i mi obični smrtnici osetimo sve čari tog Halkidikija.

scholes

pre 8 godina

Priča se o klupi Klivlenda a u Čikagu Batler igra 54 min, Rouz 50 sinoc. Da, bila su 2 produžetka ali opet...
Da se osvrnem i na tvrdnju da ljudi ovde navijaju za SA zato što oni jedini mogu da pobede Kavse. Smirite strasti, izbaciće ih Čikago već u sledećem kolu pa neće ni stići do finala. Nijedan igrač sem LeBrona nema neko iskustvo u plej ofu, zakazaće većina ostalih protiv takve tvrde odbrane. Smit se već gubi, a to očekujem i od Lava pa i Irvinga u nastavku...

Memfis

pre 8 godina

@Jeremija Hahhaha pa narano da ga ne volim, reko sam vise puta, ali stvar je u tome da me smarate vi sa preuvelicavanjem, pa otuda komentar kojim se on pljuje jer vas to uvek iznervira :). Ali u sustini smatram da je MJ>Dankan>Lebron, a dodatni epiteti i prozivke su zbog vas.

Chuck Norris

pre 8 godina

Koliko vidim iz skracenog pregleda utakmica i Milvoki i New Orleans su od gotovine napravile veresiju. Pogotovu NO koji je 6 minuta prije kraja imao 17 poena razlike !! 3 Minute prija kraja 10 razlike, a 14 sekundi prije kraja su imali 5 razlike. Znaci , ne mogu da vjerujem da su to uspjeli prokockati. Carry je sipao trojke kao lud na kraju utakmice i malo je definitivno najbolji play trenutno u NBA. Dobri su i Lowry , Pol, Irving, Wall, Lillard ali ovaj momak je najkonstantniji.....

u 13 je zreb za ligu sampiona!

pre 8 godina

Gledam juce Printezisa protiv Farselone, i razmisljam kada bi se taj igrac oprobao u NBA, razvalio bi i Karija i Dzejmsa i Hardena, jer realno je mnogo kvalitetniji igrac, on koristi mozak na terenu.

musakaGreekos

pre 8 godina

Svaka cast Kariju za trojku na kraju regularnog dela, ali je Spejts napravio ocigledne korake kad je krenuo ka Kariju kako bi mu dodao loptu za poslednji sut... Sramotna NBA.

JeRemija-3.titula se bliži

pre 8 godina

Meni je najjači lik Džimi Batler! Čovek je noćas igrao 53 min, a inače je igrao ubedljivo najviše i do pre plej ofa. On je glavna snaga Bulsa i jedva čekam njihov duel sa Klivlendom u sledećem kolu. Svaka čast i Rouzu, koji je uhvatio pravi ritam i podsetio na stare dane. Novinari su posle njegove skorašnje povrede pisali kao da je ostao bez noge pa sam bio ubedjen da od njega nema ništa ali sva sreća pa povreda nije bila teže prirode.
Memfise, znamo svi da ne voliš Lebrona tako da ti ne vrede sada izvlačenja da navodno komentarima ložiš masu:)

dglock

pre 8 godina

A sta se desava sa prenosima nba play off-a? Nema ga ni u najavi na famoznom kablovskom SBB operateru. E tuzni li ste vi americki vlasnici SBB-a,malo ste para zaradili u srbiji,pa vam je preskupo da prenosite play off.

Mika Guster iz Ritopeka

pre 8 godina

Mika neće jedno vreme biti u Ritopeku!!!
Posetiće Halkidiki u dužem periodu zahvaljujući malom Stevici koji je pogodio za tri i upotpunio dubl Xeva!!!
Kakvi mečevi Milvoki-Šikago Bulls 95-95 i Nju Orleana- GStejt 108-108 !!!

XXX

pre 8 godina

warriorsi gubili 20 razlike na kraju trece cetvrtine, pa dosli do produzetka. nikada u istoriji to nisu uradili. ovo je sampionski tim. kariju mogu mvp nagradu danas da predaju.

Memfis

pre 8 godina

PS Verujem i u potencijalni OT GSW-a u jednoj od naredne 2.
(Memfis, 21. april 2015 13:22)
Lepo rečeno, hvala za ovaj X :)! Stefan Kari MVP, bravo majstore, svaka čast i Rouzu gladijatoru! Perfektno NBA veče sa 2 OT-a.
PS Što volim s vremena na vreme da bacim neki hejterski komentar o Džejmsu, odmah se ovi lebronovci uskoprcaju i počnu da kefću ko pudlice :D

petarczv

pre 8 godina

Fenomenalno vece u nba! Odlican otpor celtiksa kroz celu seriju ali su taman za to malo kavalirsi bolja ekipa... Sinoc je love bio x faktor jer je pogadjao trojke uvek kad je clevlendu trebalo...prava play off dostignuca od clevlenda i lebrona cemo videti tek od naredne runde posto je iako gotivan boston preslab.

Chicago je dobio svog starog rose-a. Igra kao preporodjen i sa takvim njegovim izdanjima chicago moze svakog da izbaci i po meni su uz atlantu favoriti br1 na istoku...

Steta za NO sto nije uspeo da dobije barem jednu utakmicu do sad pogotovu ovu pred svojim navijacima. Ali golden state je imao neverovatan povratak i neverovatnog currija. Iako je imao los procenat iz igre uspeo je da izbori produzetak i onda pomogne svojoj ekipi da pobedi.

XXX

pre 8 godina

warriorsi gubili 20 razlike na kraju trece cetvrtine, pa dosli do produzetka. nikada u istoriji to nisu uradili. ovo je sampionski tim. kariju mogu mvp nagradu danas da predaju.

Mika Guster iz Ritopeka

pre 8 godina

Mika neće jedno vreme biti u Ritopeku!!!
Posetiće Halkidiki u dužem periodu zahvaljujući malom Stevici koji je pogodio za tri i upotpunio dubl Xeva!!!
Kakvi mečevi Milvoki-Šikago Bulls 95-95 i Nju Orleana- GStejt 108-108 !!!

dglock

pre 8 godina

A sta se desava sa prenosima nba play off-a? Nema ga ni u najavi na famoznom kablovskom SBB operateru. E tuzni li ste vi americki vlasnici SBB-a,malo ste para zaradili u srbiji,pa vam je preskupo da prenosite play off.

JeRemija-3.titula se bliži

pre 8 godina

Meni je najjači lik Džimi Batler! Čovek je noćas igrao 53 min, a inače je igrao ubedljivo najviše i do pre plej ofa. On je glavna snaga Bulsa i jedva čekam njihov duel sa Klivlendom u sledećem kolu. Svaka čast i Rouzu, koji je uhvatio pravi ritam i podsetio na stare dane. Novinari su posle njegove skorašnje povrede pisali kao da je ostao bez noge pa sam bio ubedjen da od njega nema ništa ali sva sreća pa povreda nije bila teže prirode.
Memfise, znamo svi da ne voliš Lebrona tako da ti ne vrede sada izvlačenja da navodno komentarima ložiš masu:)

petarczv

pre 8 godina

Fenomenalno vece u nba! Odlican otpor celtiksa kroz celu seriju ali su taman za to malo kavalirsi bolja ekipa... Sinoc je love bio x faktor jer je pogadjao trojke uvek kad je clevlendu trebalo...prava play off dostignuca od clevlenda i lebrona cemo videti tek od naredne runde posto je iako gotivan boston preslab.

Chicago je dobio svog starog rose-a. Igra kao preporodjen i sa takvim njegovim izdanjima chicago moze svakog da izbaci i po meni su uz atlantu favoriti br1 na istoku...

Steta za NO sto nije uspeo da dobije barem jednu utakmicu do sad pogotovu ovu pred svojim navijacima. Ali golden state je imao neverovatan povratak i neverovatnog currija. Iako je imao los procenat iz igre uspeo je da izbori produzetak i onda pomogne svojoj ekipi da pobedi.

Chuck Norris

pre 8 godina

Koliko vidim iz skracenog pregleda utakmica i Milvoki i New Orleans su od gotovine napravile veresiju. Pogotovu NO koji je 6 minuta prije kraja imao 17 poena razlike !! 3 Minute prija kraja 10 razlike, a 14 sekundi prije kraja su imali 5 razlike. Znaci , ne mogu da vjerujem da su to uspjeli prokockati. Carry je sipao trojke kao lud na kraju utakmice i malo je definitivno najbolji play trenutno u NBA. Dobri su i Lowry , Pol, Irving, Wall, Lillard ali ovaj momak je najkonstantniji.....

Memfis

pre 8 godina

PS Verujem i u potencijalni OT GSW-a u jednoj od naredne 2.
(Memfis, 21. april 2015 13:22)
Lepo rečeno, hvala za ovaj X :)! Stefan Kari MVP, bravo majstore, svaka čast i Rouzu gladijatoru! Perfektno NBA veče sa 2 OT-a.
PS Što volim s vremena na vreme da bacim neki hejterski komentar o Džejmsu, odmah se ovi lebronovci uskoprcaju i počnu da kefću ko pudlice :D

scholes

pre 8 godina

Priča se o klupi Klivlenda a u Čikagu Batler igra 54 min, Rouz 50 sinoc. Da, bila su 2 produžetka ali opet...
Da se osvrnem i na tvrdnju da ljudi ovde navijaju za SA zato što oni jedini mogu da pobede Kavse. Smirite strasti, izbaciće ih Čikago već u sledećem kolu pa neće ni stići do finala. Nijedan igrač sem LeBrona nema neko iskustvo u plej ofu, zakazaće većina ostalih protiv takve tvrde odbrane. Smit se već gubi, a to očekujem i od Lava pa i Irvinga u nastavku...

spree15

pre 8 godina

Stvarno vas molim da prekinete vise sa Jordan,Lebron raspravama.
Neiskustvo objasnjava prosipanje onolike razlike ali i dosta pokazuje zasto je Golden State favorit za titulu.
Lebron sinoc odigrao majstorski,jak momenat posle banane Turneru.You tried!

Zee

pre 8 godina

A komentari uoči svetskog su bili B tim itd.
Igrali smo protiv najboljeg USA tima ikada!
Pa svi ubacuju po 50 poena u NBA.
Dobro smo i prošli.
(JMK, 24. april 2015 13:50)

1992 tim: David Robinson, Patrick Ewing, Larry Bird, Scottie Pippen, Michael Jordan, Clyde Drexler, Karl Malone, John Stockton, Chris Mullin, Charles Barkley, Magic Johnson.

A tebi je tim u kome su između ostalih neospornih zvezda NBA lige i Kenneth Faried, Mason Plumlee, Andre Drummond. Sjajan tim svakako ali najbolji ikada, ne blamiraj se. P.S. Pitanje je da li si uopšte i čuo za gore navedene igrače jer je sva prilika da imaš oko 12 godina, sudeći po komentaru.

stefan

pre 8 godina

Lebron je veceras došao i do top 10 kada su krađe lopti u pitanju. Po svim parametrima je u top 10 playoff-a. Ajdemo hejteri minuse za kralja.

pakman

pre 8 godina

Ovi Lebronovi hejteri pricaju potpuno istu pricu kao pre 3 godine, govorili su nikad nece uzeti prsten, izbacice ga Cikago sa istoka, pojesce ga ekipe sa zapada, ako slucajno prodje Cikago i pobedi u finalu, Vejd ce biti MVP.
Kada je LBJ uzeo dve titule i 2 MVP finala posle fenomenalnih partija, ja sam mislio ok, sad ce da prestanu, kad ono evo ti ga opet sve ispocetka

nik

pre 8 godina

Gotivim GS, svidja mi se kako igraju, cisto da se ogradim, ali...
Pokazali su koliko su puni sebe sinoc i koliko ih to moze kostati, videce se tek protiv ozbiljnijeg protivnika da li ce uspeti da iznesu ovako dobru utakmicu i da li ce Kari ponovo imati srece. Ova pobeda ide na dusu neiskusnog NO, ali tvrdim, protiv iole ozbiljnijeg tima GS ce imati OZBILJNIH PROBLEMA!
Cekaju ih mecke, GRIT AND GRIND!!!!

musakaGreekos

pre 8 godina

Svaka cast Kariju za trojku na kraju regularnog dela, ali je Spejts napravio ocigledne korake kad je krenuo ka Kariju kako bi mu dodao loptu za poslednji sut... Sramotna NBA.

Memfis

pre 8 godina

@Jeremija Hahhaha pa narano da ga ne volim, reko sam vise puta, ali stvar je u tome da me smarate vi sa preuvelicavanjem, pa otuda komentar kojim se on pljuje jer vas to uvek iznervira :). Ali u sustini smatram da je MJ>Dankan>Lebron, a dodatni epiteti i prozivke su zbog vas.

Bora slos majstor

pre 8 godina

Naklon bratu Miki do poda za pogodjene x-eve! Samo tako nastavi care pa da i mi obični smrtnici osetimo sve čari tog Halkidikija.

u 13 je zreb za ligu sampiona!

pre 8 godina

Gledam juce Printezisa protiv Farselone, i razmisljam kada bi se taj igrac oprobao u NBA, razvalio bi i Karija i Dzejmsa i Hardena, jer realno je mnogo kvalitetniji igrac, on koristi mozak na terenu.

JeRemija

pre 8 godina

@scholes Čikago je stara Džejmsova mušterija, sigurno nas očekuje zanimljiva serija ali verujem da Kavsi tu prolaze sa 4:2. U pravu si za plej of iskustvo, osim Lebrona i Smita, za ostale se može reći da su debitanti što itekako zna da igra ulogu u takvim mečevima. Ipak ne vidim ko može da zaustavi Kajrija, Batler će se kidati sa LBJ, Lav je mnogo bolji šuter nego Noa tako da očekujem puno trojki i od njega.
Šteta što SK ništa ne prenosi u nedelju, iako se igra u 19h i 21h po našem vremenu...

scholes

pre 8 godina

Izdominiraće Rouz Kajrija, videćete... Iako se ne piše o tome, Derik igra fantastičnu odbranu i ta njegiva odbrana na Irvingu će presuditi. Ne kažem da će ga svaku svesti na 25 posto šuta iz igre, neku utakmicu će naravno da ga krene šut za 3 pa će da utrpa 30+ poena. Ali to će biti ključan match-up, i prilično sam ubeđen da će ga Rouz dobiti. X faktor može da bude i Mirotić sa klupe jer može uspešno da pokriva Lava na šutu sa distance, pa i da napravi solidnu štetu u napadu, mada ne znam šta se dešava s njegovom povredom.

Bojan

pre 8 godina

(Memfis, 24. april 2015 10:42)
MJ pa mala razlika pa Dankan, pa malo veca razlika pa Lebron. Je l' to ok?
a ako Dankan dodje jos jednom do finala i eventualno uzme titulu, da li se moze tvrditi da ga je stigao? Naravno, nece Timi nikada dostici popularnost Majkla ali po kvalitetu i uspesima je jako jako blizu. Vec nakon proslogodisnje titule Robinson je izjavio da je Dankan dostigao nivo all-time greats i da ravnopravno stoji sa ostalim velikanima (oba MJa, KAJ, Wilt...)
Lebronu treba malo vise da ih sustigne, ali tek je prevalio pola karijere. I razvalio je sinoc odlicnom igrom.

petarczv

pre 8 godina

@Scoles Lebron nikada nije izgubio seriju od Bulsa pa nece ni sada. 4-2 za Klivland. Ne razumem zasto toliko ljudi ne voli Lebrona u Srbiji? Možda zato što je na putu da predje nekog od vaših omiljenih igrača.
(stefan, 24. april 2015 11:40)

Na kom je on putu?! Kako se lozite bzv...

To ti je kao da napises da ce sloboda iz sevojna da stigne zvezdu u titulama...xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

A nevolimo ga zato sto je nadmen,zato sto je floper i folirant,zato sto se stalno prenemaze i zali sudijama....

Dragan

pre 8 godina

Stefan
Polako, sto si se iznervirao. Ne znam na koju foru moze izbaciti Klivlend Bulse, jer druga petorka Klivlenda sa organizatorom Delevedolovom je za plakanje. A protiv Cikaga treba drzati visok ritam celu utakmicu, narocito kad je sad Rose poceo opet da kida kao nekad i ulazi u ritam!

stefan

pre 8 godina

@Scoles Lebron nikada nije izgubio seriju od Bulsa pa nece ni sada. 4-2 za Klivland. Ne razumem zasto toliko ljudi ne voli Lebrona u Srbiji? Možda zato što je na putu da predje nekog od vaših omiljenih igrača.

dj_bakica

pre 8 godina

@bosko
Sve utakmice mozes gledati reprizno u HD-u na nbahd.com
Sve uzivo sa losijim kvalitetom na nbaliveonline.com

Miko, lepo ti je odgovorio sinoc Rose za komentar od pre dva dana, odigrao je majstorski...nadam se da ce i Butler da dobije nagradu MIP, jer je najvise napredovao od prosle sezone.
I naravno, lebronovcima zelim da izgube od Chicago-a u polufinalu konferencije :-)
Go Bulls

jorgovan

pre 8 godina

Boskic, ja sam uplatio league pass odlicna je fora. Mesec dana 1500 din. Uglavnom odaberem jednu utakmicu pogledam live, ove ostale sutra ujutru highlights od 20ak minuta i skroz ok. Ima uvek prenosa i na
http://www.drakulastream.eu/basketball-live-streaming-video-2015-1.html#!

Lebron sinoc odigrao odlicno,pogadjao je sa dosta sa distance, kako igra pick bolje od CP3-a :)
Nece biti da je Klivlend bolji od Bostona za to malo , igraju na vrh gasa bukvalno.
Ja ne znam kako Kari pogadja one trojke, imam utisak da baci air ball ono udje bez koske. Neverovatno!

JMK

pre 8 godina

A komentari uoči svetskog su bili B tim itd.
Igrali smo protiv najboljeg USA tima ikada!
Pa svi ubacuju po 50 poena u NBA.
Dobro smo i prošli.

umotvorine

pre 8 godina

Vidim kaze neko Klivlend ispada od Cikaga jer nema dobru klupu. Inace Miami je u prosle 4 sezone imao najjacu mogucu klupu pa su bas zbog klupe bili u 4 vezana finala. Tvrdim da ce LeBron i Irving sami da dobiju ovu seriju i to 4-2.
Zivi bili pa videli !!!

nba dream

pre 8 godina

Sve je to lepo,izborena pobeda,vazni pogodjeni sutevi,ali em sto je imao katastrofalno sutersko vece em sto sebi dozvoljava previse suteva za 3 ,cak 18 a dao je samo 7!

vince carter

pre 8 godina

Najbolji "usa" tim ikada,zato sto su dobili nase???? to je mozda bilo neocekivano samo onima koji ne prate nba,sasvim je logicno bilo da ce nas rasturiti ali ne bi rasturili divca,bodirogu,stojakovica,djordjevica itd.reci da je ovo najbolji tim ikada je sramota,ekipa iz 92 i 96 bi ih razvalila u deset utakmica da igraju sve bi ih dobili!!

Rade Futog

pre 8 godina

LBJ je dovodio Majami u 4 uzastopna finala lige. Dva puta i osvojio prsten sa ispodprosecnog ekipom, ciji je pravi kvalitet dokazan u ovoj sezoni kada se bez njega nisu ni plasirali u plej of.
Do 2003. godine, tim iz Ohaja je godinama u nazad po ucinku bio 27-28 ekipa. Njegovim dolaskom, Klivlend je postao ozbiljna ekipa na istoku, cak su zaigrali i finale lige. Posle njega i plej of je bio nauka. LBJ da sada dodje u jednu Minesotu, onako losu, zaigrao bi minimum 1/2 finale zapada.
Razumem da je tesko biti realan u zivotu i da je danas jeres porediti LBJ sa MJ, te srusiti snove iz detinjstva, koji su najsladji.
Ali Dzejms ima jos sigurno 6-7 godina ozbiljne kosarke i isto toliko finala lige, koliko ce titula uzeti se ne zna, ali da ga mozemo sa MJ porediti, to je sigurno.

Memfis

pre 8 godina

@Bojan Iako mi je ova tema prilicno nezanimljiva, odgovoricu jer si postavio korektan komentar i pitanje (mada mi je nejasno kako te ne mrzi da komrntarises samo kada je tema MJ or Lebron, Kobi or Lebron itd. :) )
Dankan stoji rame uz rame sa nejvecima, najbolja je 4ka ikada, ali Dzordan je bio najbolji igrac u doba najbolje kosarke i dominirao ligom osvojivsi 2 puta po 3 uzastopne titule, a u finalima bio MVP. Dankan je sad prepustio palicu Lenardu i svaka mu cast na tome, podredio se timu, ali iako ponekad ovako izdominira kao juce nije najbolji igrac svoje ekipe sto je Dzordan uvek bio. Lebron je napustio Klivlend i oformio veliki trio koji nije bio ni izbliza dominantan kao Dzordanovi Bulsi iako je sam nacin na koji su se spojili podrazumevao da osvoje 3 titule za redom, a 4,5 ukupno. Vejdova kolena su svakako imala udela za to sto nisu uspeli, ali je i Lebron po 2. put u karijeri "pobegao" kada je tesko, MJ nikada. Veci broj titula je glavni razlog, ali tu je i Dzordan flew game na primer, kada je on mogao da taj duel preskoci i ima eto 5 titula, on je nadljudskim naporima i cudesnom partijom slomio Jutu. Najprostije receno, kako je mozda i najbolje objasnio covek koji se potpisuje cini mi se hawkaye, Lebron nije taj, nema to nesto sto Majkl ima. Sportista kao MJ se radja jednom u 100,200 godina. 6 finala, 6 titula i 6 MVP finala i to je pokazatelj da je tadasnji istok bio jaci od zapada dok je od Lebronovog dolaska u ligu skroz drugacija situacija (ima u finalima 2/5).

Bojan

pre 8 godina

(Memfis, 24. april 2015 17:06)
ne bih se slozio da Dankan nije najbolji igrac i sada u Sparsima. Statsi nisu vise tako flashy, ali igra i uspeh Spursa maksimalno zavise od njega (a to cemo verovatno videti kad se covek povuce).
Evo ove sezone
Kavaj 16.5p 7.2sk, 2.5as, 2.3uk, 0.8bl i 47.9% suta
Tim 13.9p 9.1sk, 3.0as, 0.8uk, 1.9bl i 51.2% suta
jako blizu, ali iskreno bih rekao da je Tim malo bolji, a da ne govorim o znacaju njegovog prisustva mentalno na ekipu. On je vodja na terenu.
Majkl je uvek vise odskakao od ostatka, ali to nije uvek vrlina. Delom je takav njegov stav uticao na to da su najbitniji ucesnici uspeha tokom drugog 3peata zeleli da idu. U Spursima svi ostaju i svi napreduju.
Njih dvojica su pravi dokaz da puteva do uspeha ima vise, neki je glamurozniji, atraktivniji, drugi je tisi, moze se u neku ruku reci i dosadniji, ali podjednako efikasan.
Sto se tice Lebrona, nakon sto su dobili SAS 2013. su se pojavile price da bi on zeleo da se vrati. Naravno, slozio bih se da bi taj povratak mnogo bolje izgledao posle 3. titule, ali ne bih rekao da je pobegao iz Majamija. Iz Klivlenda definitivno jeste, a vratio se jer je sazreo kao covek, ispunio zelju za titulom, i odlucio da pomogne svojoj ekipi da dodje do vrha. Mislim da se taj potez ne treba kritikovati, vec naprotiv.

JMK

pre 8 godina

@Bojan
Pristojan komentar,
ali kosarka je toliko napredovala da bi tim iz Spanije pregazio ne ovaj tim iz 92. nego te igrace iz najboljih dana sa 15-20 razlike.

Aki

pre 8 godina

Utakmice mozete pogledati na NBA Video Archive reprizno imaju sve utakmice vidim vec su postavljene utakmice od sinoc tako da ne morate rano ustajati sigurno postoji i bolji nacin gledanja ja sam zadovoljan i sa ovim jer mi odgovara.

Bojan

pre 8 godina

(Zee, 24. april 2015 15:17)
pa znas kako, ovaj tim od prosle godine ce delovati mnogo jace kada prodje 10ak godina, ovi igraci se penzionisu i onda kazes, eh kakve su karijere oni imali i na osnovu njihovih celokupnih karijera gledas uspeh, ali u trenutku igranja samog turnira mnogi od njih nisu bili na tom maksimumu po kom ih pamtimo.
Bird, ni blizu onog nivoa kada je zario i palio ligom nije bio u trenutku odlaska na olimpijadu. Magic bio u penziji vec godinu dana. Juinga pamtimo po igrama pre olimpijade, Robinsona posle (iako su i u trenutku odigravanja bili blizu vrhunca)

ali verovatno bi ekipa iz 92. dobila ovu mladju, mada bi dosta uticaja imala i pravila po kojima bi se igralo.

pocistiila bi ih atalanta ili vasington

pre 8 godina

Zasto su se potukli Lebron i ne znam ko iz Bostona kad je Jerbko po licu zakacio Irvinga kao Blazic onog iz Partizana licila je situacija.Inace Kavsi bez Irvinga se muce sa prenosom lopte i oranizacijom napada imaju i neke evropske poteze sa Blatom kao one pametne faulove gde nema uvek poena previse su jaki pod kosem Mozgov,Tompson,Lov,Lebron,Varezao,Perkins.

JMK

pre 8 godina

@Zee

Kada sam ja gledao Leri Birda uzivo ti si se igrao u pesku,
vidim sve znas lepo da nabrojis ali za jedno 5-6 godina ces ukapirati da je masina iz Spanije 2014. najbolji USA tim ikada!!!

u 13 je zreb za ligu sampiona!

pre 8 godina

Gledam juce Printezisa protiv Farselone, i razmisljam kada bi se taj igrac oprobao u NBA, razvalio bi i Karija i Dzejmsa i Hardena, jer realno je mnogo kvalitetniji igrac, on koristi mozak na terenu.

musakaGreekos

pre 8 godina

Svaka cast Kariju za trojku na kraju regularnog dela, ali je Spejts napravio ocigledne korake kad je krenuo ka Kariju kako bi mu dodao loptu za poslednji sut... Sramotna NBA.

petarczv

pre 8 godina

@Scoles Lebron nikada nije izgubio seriju od Bulsa pa nece ni sada. 4-2 za Klivland. Ne razumem zasto toliko ljudi ne voli Lebrona u Srbiji? Možda zato što je na putu da predje nekog od vaših omiljenih igrača.
(stefan, 24. april 2015 11:40)

Na kom je on putu?! Kako se lozite bzv...

To ti je kao da napises da ce sloboda iz sevojna da stigne zvezdu u titulama...xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

A nevolimo ga zato sto je nadmen,zato sto je floper i folirant,zato sto se stalno prenemaze i zali sudijama....

Memfis

pre 8 godina

PS Verujem i u potencijalni OT GSW-a u jednoj od naredne 2.
(Memfis, 21. april 2015 13:22)
Lepo rečeno, hvala za ovaj X :)! Stefan Kari MVP, bravo majstore, svaka čast i Rouzu gladijatoru! Perfektno NBA veče sa 2 OT-a.
PS Što volim s vremena na vreme da bacim neki hejterski komentar o Džejmsu, odmah se ovi lebronovci uskoprcaju i počnu da kefću ko pudlice :D

pocistiila bi ih atalanta ili vasington

pre 8 godina

Zasto su se potukli Lebron i ne znam ko iz Bostona kad je Jerbko po licu zakacio Irvinga kao Blazic onog iz Partizana licila je situacija.Inace Kavsi bez Irvinga se muce sa prenosom lopte i oranizacijom napada imaju i neke evropske poteze sa Blatom kao one pametne faulove gde nema uvek poena previse su jaki pod kosem Mozgov,Tompson,Lov,Lebron,Varezao,Perkins.

Mika Guster iz Ritopeka

pre 8 godina

Mika neće jedno vreme biti u Ritopeku!!!
Posetiće Halkidiki u dužem periodu zahvaljujući malom Stevici koji je pogodio za tri i upotpunio dubl Xeva!!!
Kakvi mečevi Milvoki-Šikago Bulls 95-95 i Nju Orleana- GStejt 108-108 !!!

scholes

pre 8 godina

Priča se o klupi Klivlenda a u Čikagu Batler igra 54 min, Rouz 50 sinoc. Da, bila su 2 produžetka ali opet...
Da se osvrnem i na tvrdnju da ljudi ovde navijaju za SA zato što oni jedini mogu da pobede Kavse. Smirite strasti, izbaciće ih Čikago već u sledećem kolu pa neće ni stići do finala. Nijedan igrač sem LeBrona nema neko iskustvo u plej ofu, zakazaće većina ostalih protiv takve tvrde odbrane. Smit se već gubi, a to očekujem i od Lava pa i Irvinga u nastavku...

stefan

pre 8 godina

@Scoles Lebron nikada nije izgubio seriju od Bulsa pa nece ni sada. 4-2 za Klivland. Ne razumem zasto toliko ljudi ne voli Lebrona u Srbiji? Možda zato što je na putu da predje nekog od vaših omiljenih igrača.

JMK

pre 8 godina

A komentari uoči svetskog su bili B tim itd.
Igrali smo protiv najboljeg USA tima ikada!
Pa svi ubacuju po 50 poena u NBA.
Dobro smo i prošli.

stefan

pre 8 godina

Lebron je veceras došao i do top 10 kada su krađe lopti u pitanju. Po svim parametrima je u top 10 playoff-a. Ajdemo hejteri minuse za kralja.

pakman

pre 8 godina

Ovi Lebronovi hejteri pricaju potpuno istu pricu kao pre 3 godine, govorili su nikad nece uzeti prsten, izbacice ga Cikago sa istoka, pojesce ga ekipe sa zapada, ako slucajno prodje Cikago i pobedi u finalu, Vejd ce biti MVP.
Kada je LBJ uzeo dve titule i 2 MVP finala posle fenomenalnih partija, ja sam mislio ok, sad ce da prestanu, kad ono evo ti ga opet sve ispocetka

Memfis

pre 8 godina

@Jeremija Hahhaha pa narano da ga ne volim, reko sam vise puta, ali stvar je u tome da me smarate vi sa preuvelicavanjem, pa otuda komentar kojim se on pljuje jer vas to uvek iznervira :). Ali u sustini smatram da je MJ>Dankan>Lebron, a dodatni epiteti i prozivke su zbog vas.

vince carter

pre 8 godina

Najbolji "usa" tim ikada,zato sto su dobili nase???? to je mozda bilo neocekivano samo onima koji ne prate nba,sasvim je logicno bilo da ce nas rasturiti ali ne bi rasturili divca,bodirogu,stojakovica,djordjevica itd.reci da je ovo najbolji tim ikada je sramota,ekipa iz 92 i 96 bi ih razvalila u deset utakmica da igraju sve bi ih dobili!!

XXX

pre 8 godina

warriorsi gubili 20 razlike na kraju trece cetvrtine, pa dosli do produzetka. nikada u istoriji to nisu uradili. ovo je sampionski tim. kariju mogu mvp nagradu danas da predaju.

JeRemija-3.titula se bliži

pre 8 godina

Meni je najjači lik Džimi Batler! Čovek je noćas igrao 53 min, a inače je igrao ubedljivo najviše i do pre plej ofa. On je glavna snaga Bulsa i jedva čekam njihov duel sa Klivlendom u sledećem kolu. Svaka čast i Rouzu, koji je uhvatio pravi ritam i podsetio na stare dane. Novinari su posle njegove skorašnje povrede pisali kao da je ostao bez noge pa sam bio ubedjen da od njega nema ništa ali sva sreća pa povreda nije bila teže prirode.
Memfise, znamo svi da ne voliš Lebrona tako da ti ne vrede sada izvlačenja da navodno komentarima ložiš masu:)

nba dream

pre 8 godina

Sve je to lepo,izborena pobeda,vazni pogodjeni sutevi,ali em sto je imao katastrofalno sutersko vece em sto sebi dozvoljava previse suteva za 3 ,cak 18 a dao je samo 7!

Bora slos majstor

pre 8 godina

Naklon bratu Miki do poda za pogodjene x-eve! Samo tako nastavi care pa da i mi obični smrtnici osetimo sve čari tog Halkidikija.

Dragan

pre 8 godina

Stefan
Polako, sto si se iznervirao. Ne znam na koju foru moze izbaciti Klivlend Bulse, jer druga petorka Klivlenda sa organizatorom Delevedolovom je za plakanje. A protiv Cikaga treba drzati visok ritam celu utakmicu, narocito kad je sad Rose poceo opet da kida kao nekad i ulazi u ritam!

umotvorine

pre 8 godina

Vidim kaze neko Klivlend ispada od Cikaga jer nema dobru klupu. Inace Miami je u prosle 4 sezone imao najjacu mogucu klupu pa su bas zbog klupe bili u 4 vezana finala. Tvrdim da ce LeBron i Irving sami da dobiju ovu seriju i to 4-2.
Zivi bili pa videli !!!

JMK

pre 8 godina

@Zee

Kada sam ja gledao Leri Birda uzivo ti si se igrao u pesku,
vidim sve znas lepo da nabrojis ali za jedno 5-6 godina ces ukapirati da je masina iz Spanije 2014. najbolji USA tim ikada!!!

Memfis

pre 8 godina

@Bojan Iako mi je ova tema prilicno nezanimljiva, odgovoricu jer si postavio korektan komentar i pitanje (mada mi je nejasno kako te ne mrzi da komrntarises samo kada je tema MJ or Lebron, Kobi or Lebron itd. :) )
Dankan stoji rame uz rame sa nejvecima, najbolja je 4ka ikada, ali Dzordan je bio najbolji igrac u doba najbolje kosarke i dominirao ligom osvojivsi 2 puta po 3 uzastopne titule, a u finalima bio MVP. Dankan je sad prepustio palicu Lenardu i svaka mu cast na tome, podredio se timu, ali iako ponekad ovako izdominira kao juce nije najbolji igrac svoje ekipe sto je Dzordan uvek bio. Lebron je napustio Klivlend i oformio veliki trio koji nije bio ni izbliza dominantan kao Dzordanovi Bulsi iako je sam nacin na koji su se spojili podrazumevao da osvoje 3 titule za redom, a 4,5 ukupno. Vejdova kolena su svakako imala udela za to sto nisu uspeli, ali je i Lebron po 2. put u karijeri "pobegao" kada je tesko, MJ nikada. Veci broj titula je glavni razlog, ali tu je i Dzordan flew game na primer, kada je on mogao da taj duel preskoci i ima eto 5 titula, on je nadljudskim naporima i cudesnom partijom slomio Jutu. Najprostije receno, kako je mozda i najbolje objasnio covek koji se potpisuje cini mi se hawkaye, Lebron nije taj, nema to nesto sto Majkl ima. Sportista kao MJ se radja jednom u 100,200 godina. 6 finala, 6 titula i 6 MVP finala i to je pokazatelj da je tadasnji istok bio jaci od zapada dok je od Lebronovog dolaska u ligu skroz drugacija situacija (ima u finalima 2/5).

JMK

pre 8 godina

@Bojan
Pristojan komentar,
ali kosarka je toliko napredovala da bi tim iz Spanije pregazio ne ovaj tim iz 92. nego te igrace iz najboljih dana sa 15-20 razlike.

petarczv

pre 8 godina

Fenomenalno vece u nba! Odlican otpor celtiksa kroz celu seriju ali su taman za to malo kavalirsi bolja ekipa... Sinoc je love bio x faktor jer je pogadjao trojke uvek kad je clevlendu trebalo...prava play off dostignuca od clevlenda i lebrona cemo videti tek od naredne runde posto je iako gotivan boston preslab.

Chicago je dobio svog starog rose-a. Igra kao preporodjen i sa takvim njegovim izdanjima chicago moze svakog da izbaci i po meni su uz atlantu favoriti br1 na istoku...

Steta za NO sto nije uspeo da dobije barem jednu utakmicu do sad pogotovu ovu pred svojim navijacima. Ali golden state je imao neverovatan povratak i neverovatnog currija. Iako je imao los procenat iz igre uspeo je da izbori produzetak i onda pomogne svojoj ekipi da pobedi.

JeRemija

pre 8 godina

@scholes Čikago je stara Džejmsova mušterija, sigurno nas očekuje zanimljiva serija ali verujem da Kavsi tu prolaze sa 4:2. U pravu si za plej of iskustvo, osim Lebrona i Smita, za ostale se može reći da su debitanti što itekako zna da igra ulogu u takvim mečevima. Ipak ne vidim ko može da zaustavi Kajrija, Batler će se kidati sa LBJ, Lav je mnogo bolji šuter nego Noa tako da očekujem puno trojki i od njega.
Šteta što SK ništa ne prenosi u nedelju, iako se igra u 19h i 21h po našem vremenu...

Bojan

pre 8 godina

(Memfis, 24. april 2015 10:42)
MJ pa mala razlika pa Dankan, pa malo veca razlika pa Lebron. Je l' to ok?
a ako Dankan dodje jos jednom do finala i eventualno uzme titulu, da li se moze tvrditi da ga je stigao? Naravno, nece Timi nikada dostici popularnost Majkla ali po kvalitetu i uspesima je jako jako blizu. Vec nakon proslogodisnje titule Robinson je izjavio da je Dankan dostigao nivo all-time greats i da ravnopravno stoji sa ostalim velikanima (oba MJa, KAJ, Wilt...)
Lebronu treba malo vise da ih sustigne, ali tek je prevalio pola karijere. I razvalio je sinoc odlicnom igrom.

Rade Futog

pre 8 godina

LBJ je dovodio Majami u 4 uzastopna finala lige. Dva puta i osvojio prsten sa ispodprosecnog ekipom, ciji je pravi kvalitet dokazan u ovoj sezoni kada se bez njega nisu ni plasirali u plej of.
Do 2003. godine, tim iz Ohaja je godinama u nazad po ucinku bio 27-28 ekipa. Njegovim dolaskom, Klivlend je postao ozbiljna ekipa na istoku, cak su zaigrali i finale lige. Posle njega i plej of je bio nauka. LBJ da sada dodje u jednu Minesotu, onako losu, zaigrao bi minimum 1/2 finale zapada.
Razumem da je tesko biti realan u zivotu i da je danas jeres porediti LBJ sa MJ, te srusiti snove iz detinjstva, koji su najsladji.
Ali Dzejms ima jos sigurno 6-7 godina ozbiljne kosarke i isto toliko finala lige, koliko ce titula uzeti se ne zna, ali da ga mozemo sa MJ porediti, to je sigurno.

Chuck Norris

pre 8 godina

Koliko vidim iz skracenog pregleda utakmica i Milvoki i New Orleans su od gotovine napravile veresiju. Pogotovu NO koji je 6 minuta prije kraja imao 17 poena razlike !! 3 Minute prija kraja 10 razlike, a 14 sekundi prije kraja su imali 5 razlike. Znaci , ne mogu da vjerujem da su to uspjeli prokockati. Carry je sipao trojke kao lud na kraju utakmice i malo je definitivno najbolji play trenutno u NBA. Dobri su i Lowry , Pol, Irving, Wall, Lillard ali ovaj momak je najkonstantniji.....

scholes

pre 8 godina

Izdominiraće Rouz Kajrija, videćete... Iako se ne piše o tome, Derik igra fantastičnu odbranu i ta njegiva odbrana na Irvingu će presuditi. Ne kažem da će ga svaku svesti na 25 posto šuta iz igre, neku utakmicu će naravno da ga krene šut za 3 pa će da utrpa 30+ poena. Ali to će biti ključan match-up, i prilično sam ubeđen da će ga Rouz dobiti. X faktor može da bude i Mirotić sa klupe jer može uspešno da pokriva Lava na šutu sa distance, pa i da napravi solidnu štetu u napadu, mada ne znam šta se dešava s njegovom povredom.

dj_bakica

pre 8 godina

@bosko
Sve utakmice mozes gledati reprizno u HD-u na nbahd.com
Sve uzivo sa losijim kvalitetom na nbaliveonline.com

Miko, lepo ti je odgovorio sinoc Rose za komentar od pre dva dana, odigrao je majstorski...nadam se da ce i Butler da dobije nagradu MIP, jer je najvise napredovao od prosle sezone.
I naravno, lebronovcima zelim da izgube od Chicago-a u polufinalu konferencije :-)
Go Bulls

dglock

pre 8 godina

A sta se desava sa prenosima nba play off-a? Nema ga ni u najavi na famoznom kablovskom SBB operateru. E tuzni li ste vi americki vlasnici SBB-a,malo ste para zaradili u srbiji,pa vam je preskupo da prenosite play off.

spree15

pre 8 godina

Stvarno vas molim da prekinete vise sa Jordan,Lebron raspravama.
Neiskustvo objasnjava prosipanje onolike razlike ali i dosta pokazuje zasto je Golden State favorit za titulu.
Lebron sinoc odigrao majstorski,jak momenat posle banane Turneru.You tried!

nik

pre 8 godina

Gotivim GS, svidja mi se kako igraju, cisto da se ogradim, ali...
Pokazali su koliko su puni sebe sinoc i koliko ih to moze kostati, videce se tek protiv ozbiljnijeg protivnika da li ce uspeti da iznesu ovako dobru utakmicu i da li ce Kari ponovo imati srece. Ova pobeda ide na dusu neiskusnog NO, ali tvrdim, protiv iole ozbiljnijeg tima GS ce imati OZBILJNIH PROBLEMA!
Cekaju ih mecke, GRIT AND GRIND!!!!

Zee

pre 8 godina

A komentari uoči svetskog su bili B tim itd.
Igrali smo protiv najboljeg USA tima ikada!
Pa svi ubacuju po 50 poena u NBA.
Dobro smo i prošli.
(JMK, 24. april 2015 13:50)

1992 tim: David Robinson, Patrick Ewing, Larry Bird, Scottie Pippen, Michael Jordan, Clyde Drexler, Karl Malone, John Stockton, Chris Mullin, Charles Barkley, Magic Johnson.

A tebi je tim u kome su između ostalih neospornih zvezda NBA lige i Kenneth Faried, Mason Plumlee, Andre Drummond. Sjajan tim svakako ali najbolji ikada, ne blamiraj se. P.S. Pitanje je da li si uopšte i čuo za gore navedene igrače jer je sva prilika da imaš oko 12 godina, sudeći po komentaru.

Bojan

pre 8 godina

(Zee, 24. april 2015 15:17)
pa znas kako, ovaj tim od prosle godine ce delovati mnogo jace kada prodje 10ak godina, ovi igraci se penzionisu i onda kazes, eh kakve su karijere oni imali i na osnovu njihovih celokupnih karijera gledas uspeh, ali u trenutku igranja samog turnira mnogi od njih nisu bili na tom maksimumu po kom ih pamtimo.
Bird, ni blizu onog nivoa kada je zario i palio ligom nije bio u trenutku odlaska na olimpijadu. Magic bio u penziji vec godinu dana. Juinga pamtimo po igrama pre olimpijade, Robinsona posle (iako su i u trenutku odigravanja bili blizu vrhunca)

ali verovatno bi ekipa iz 92. dobila ovu mladju, mada bi dosta uticaja imala i pravila po kojima bi se igralo.

Bojan

pre 8 godina

(Memfis, 24. april 2015 17:06)
ne bih se slozio da Dankan nije najbolji igrac i sada u Sparsima. Statsi nisu vise tako flashy, ali igra i uspeh Spursa maksimalno zavise od njega (a to cemo verovatno videti kad se covek povuce).
Evo ove sezone
Kavaj 16.5p 7.2sk, 2.5as, 2.3uk, 0.8bl i 47.9% suta
Tim 13.9p 9.1sk, 3.0as, 0.8uk, 1.9bl i 51.2% suta
jako blizu, ali iskreno bih rekao da je Tim malo bolji, a da ne govorim o znacaju njegovog prisustva mentalno na ekipu. On je vodja na terenu.
Majkl je uvek vise odskakao od ostatka, ali to nije uvek vrlina. Delom je takav njegov stav uticao na to da su najbitniji ucesnici uspeha tokom drugog 3peata zeleli da idu. U Spursima svi ostaju i svi napreduju.
Njih dvojica su pravi dokaz da puteva do uspeha ima vise, neki je glamurozniji, atraktivniji, drugi je tisi, moze se u neku ruku reci i dosadniji, ali podjednako efikasan.
Sto se tice Lebrona, nakon sto su dobili SAS 2013. su se pojavile price da bi on zeleo da se vrati. Naravno, slozio bih se da bi taj povratak mnogo bolje izgledao posle 3. titule, ali ne bih rekao da je pobegao iz Majamija. Iz Klivlenda definitivno jeste, a vratio se jer je sazreo kao covek, ispunio zelju za titulom, i odlucio da pomogne svojoj ekipi da dodje do vrha. Mislim da se taj potez ne treba kritikovati, vec naprotiv.

jorgovan

pre 8 godina

Boskic, ja sam uplatio league pass odlicna je fora. Mesec dana 1500 din. Uglavnom odaberem jednu utakmicu pogledam live, ove ostale sutra ujutru highlights od 20ak minuta i skroz ok. Ima uvek prenosa i na
http://www.drakulastream.eu/basketball-live-streaming-video-2015-1.html#!

Lebron sinoc odigrao odlicno,pogadjao je sa dosta sa distance, kako igra pick bolje od CP3-a :)
Nece biti da je Klivlend bolji od Bostona za to malo , igraju na vrh gasa bukvalno.
Ja ne znam kako Kari pogadja one trojke, imam utisak da baci air ball ono udje bez koske. Neverovatno!

Aki

pre 8 godina

Utakmice mozete pogledati na NBA Video Archive reprizno imaju sve utakmice vidim vec su postavljene utakmice od sinoc tako da ne morate rano ustajati sigurno postoji i bolji nacin gledanja ja sam zadovoljan i sa ovim jer mi odgovara.