Ponedeljak, 20.04.2015.

15:46

"Trajna kampanja protiv Partizana"

KK Partizan saopštio je da se protiv kluba vodi trajna kampanja i izneo svoje viđenje događaja po završetku meča sa Crvenom zvezdom.

Izvor: MN

"Trajna kampanja protiv Partizana" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

235 Komentari

Sortiraj po:

Novica

pre 9 godina

Neverovatno da "rukovodstvo" ABA lige ostaje nemo na mučka namerna udaranja suparničkih igrača (redom Lazića,Dženkinsa i Kalinića)!
U svakojj ligi na svetu bi bio isključen i suspendovan na određen broj utakmica!Zato ne čudi pesničenje Vujoševića pošto je video da je to njima dozvoljeno! Ali kako narod kaže "Naći će lonac poklopac" tako i oni!!!

Pedja

pre 9 godina

Saopstenje dovoljno govori o onome ko ga je postavio. Kaze se da treba biti velik kako u pobedi tako i u porazu. Ali nije lako biti velik. Ovo jos bisam cuo za ovaj izraz trajna kampanja. sramota da neki klub uopste trazi opravdanje za nekog svog koji je fizicki nasrnuo na nekoga.

rajk

pre 9 godina

Kakve su to kampanje protiv Partizana koji na tako veliki klub i malo mogu uticu. Jos pre dve godine sam rekao da Partizan mora marketinski da se bori za svaki dinar i da iskoristi i dovede partizanovce iz vlasti jer u suprotnom bankrotirace jer je proslo vreme kad je Tadic dolazio na utakmice crno belih kad pare nisu bile problem a sad Toma ne dolazi ali zato Vucic je kod crveno belih a sa njim i Telekom i svi ostali. Od kuknjave Duleta nema nista samo se tenzije nabijaju.

Gremlin

pre 9 godina

Todoric i Vujosevic pricaju istu pricu, svi su krivi, samo nisu oni za poraz. Kad mi izgubimo, nemamo sistem, nemamo trenera, igrace, a ovaj ubedio celu kosarkasku javnost da je drzava kriva, sudije i ko zna ko jos, da ne pominjem sto trazi sankcije za trash talk u toku igre(ako ga je bilo). Pavlovic potpuno razocarenje svojim ponasanjem u finalnoj seriji. Luka Mitrovic, svaka cast na kapitenskim izjavama. Dragana Milosavljevica treba pomenuti, kao i Milenka Tepica, dva igraca koja nikad nisu napravila nista lose i koja su uvek odigrala sportski. Velimir Gasic koga stalno prozivate kad izgubite utakmicu a ne vodi je Vujosevic je isto normalan covek koji nikad nije davao zaverenicke izjave vec cisto kosarkaske analize meceva. A Predrag Danilovic legenda Partizana i reprezentacije je pokazao ko je i sta je cestitkama u tunelu, ali i njega teraju navijaci iz kluba jer nije dovoljno aktivan kad se psuje i proziva Crvena Zvezda.

Vinjak

pre 9 godina

Ovo sto se desava u Srpskoj kosarci krece od trenutka kada gospodin iz fmp a preuzima klub i krece sa smisljenom propaganom protiv Partizana.Sinocne informacije medija koji prenose neproverene informacije su u sluzbi kluba iz predgradja koje pomenuti doticni zeli da progura u svrhu blacenja gospodina Vujosevica.Zalosno je sto u upravi Partizana nema ko adekvatno da odgovori na ovakvo cinicno i besramno optuzivanje.Da li to postajemo klub koji ce da cuti.Dozovite se dok ne bude kasno.(Joca, 20. april 2015 19:41)Dve finalne serije sa Hemofarmom, prekidi utakmica zbog tuce, prebijanje sudija za koje je Danilovic dobio zabranu od dve godine koja je na volseban nacin smanjena na sest meseci, prekinuta utakmica finalne serije u Podgorici, finalna serija sa BFC, povlacenje ekipe u proslogodisnjoj finalnoj seriji.... samo su neki od dogadjaja u vasoj sjajnoj istoriji osvajanja trofeja
(goga, 20. april 2015 20:55)
Bacanje mokrace na protivnicke igrace drmanje koseva pljuvanje trenera koji nije Vujosevic pp aparat

delija iz pg

pre 9 godina

Gade mi se ovi nabedjeni panteri.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nik sloter, 20. april 2015 19:13)

Izvini, sa kim se ti raspravljaš?

Bogdan_84

pre 9 godina

Minut posle tekme sinoć, i nije bilo neočekivano, što ovde na portalu, što uživo, pravi pravcati grobari, ljudi koji se kunu u Partuzan čestitali su pobedu, iskreno, od srca, bez spina, bez pravdanja... I svaka vam čast! Ja najbolje znam koliko to nije lako. E sad, sreća pa nisam napaljeni klinac niti zaslepljen bilo čime, pa me ovo saopštenje ni Vujoševićevo ponašanje nimalo ne dotiče.

Uopšte ne sporim njegovo košarkaško znanje, ali vreme je da spakuje kofere. Pogubio je kompas u svakom smislu. Razumem neke grobare koji mu daju podršku, ipak ih je bezbroj puta obradovao, ali, zbog samog Parizana, bolje je da Duća zapali, njegove metode su kontraproduktivne, i, iskreno, sramotne za sport.

Ne komentarišem često jer neću da se prepucavam sa balavurdijom. Puna podrška Zvezdi u napadu na Aba, pa na domaću ligu, daj da osvojimo sve, kad smo već u prilici. Grobari, šta da vam kažem, zahvalite se Dući na svemu što je za vas učinio, i nađite boljeg trenera i boljeg čoveka.

Pozdrav od živčanog i posle play offa psihički istrošenog normalnog navijača. :-)

sasa bn

pre 9 godina

neprovjerene informacije neko napisao! Je'l vujosevic prvi nasrnuo fizicki na nekog-jeste, je'l se sve lijepo vidjelo na tv dok je luka davao intervju-jeste. Pa koga vi partizanovci zavitlavate i zamajavate, da ne vjerujemo rodjenim ocima je'l? Da vjerujem duletu na rijec covjeku koji je do sada x puta gruvao sudije i slicne, da vjerujem vasem saopstenju je'l? Slika tj snimak sam sve kaze!

V.B

pre 9 godina

Zvezda je kao Obilic nekada u fudbalu...Guraj pare,plasi,zastrasuj.To moze ali kratko..A posle toga PARTIZAN opet hara Srbijom i Evropom....(Zeka, 20. april 2015 17:25)Pa to smo gledali u prethodnih 15-tak godina.Zato nam je košarka dotakla dno.Zato su mali košarkaški centri(Kraljevo,Čačak...)propali,a glavni igrači u Beogradskim klubovima stranci.Dokle više to silovanje,dok košarka potpuno ne nestane sa ovih prostora?Nije samo Zvezda bila žrtva,već i Hemofarm,FMP...Sve je bilo podređeno Partizanu.Kada je Obilić došao na silu do titule i kada je tražio da kvalifikacije za Ligu Šampiona igra na Marakani,Zvezda ga je odbila,ali je zato Partizan prihvatio da klub igra na njegovom stadionu.

henry14

pre 9 godina

Vujosevic je sam stekao taj imidz. Sinoc je prvi udario coveka, to se jasno videlo i nema nikakvo opravdanje. Neka nauci da prihvati poraz.

nenad rs

pre 9 godina

Шта рећи на ово несувисло саопштење,људи ово је спорт ,избаците злу крв.

Vinjak

pre 9 godina

Zvezda je kao Obilic nekada u fudbalu...Guraj pare,plasi,zastrasuj.To moze ali kratko..A posle toga PARTIZAN opet hara Srbijom i Evropom....(Zeka, 20. april 2015 17:25)Pa to smo gledali u prethodnih 15-tak godina.Zato nam je košarka dotakla dno.Zato su mali košarkaški centri(Kraljevo,Čačak...)propali,a glavni igrači u Beogradskim klubovima stranci.Dokle više to silovanje,dok košarka potpuno ne nestane sa ovih prostora?Nije samo Zvezda bila žrtva,već i Hemofarm,FMP...Sve je bilo podređeno Partizanu.Kada je Obilić došao na silu do titule i kada je tražio da kvalifikacije za Ligu Šampiona igra na Marakani,Zvezda ga je odbila,ali je zato Partizan prihvatio da klub igra na njegovom stadionu.
(V.B, 20. april 2015 21:05)
Čekaj a ko su vama sinoć bili glavni igrači bio je jedan naslov na nekom portalu ameri odveli zvezdu u euroligu pa da vam nije bilo stranaca pukli biste u tri utakmice zato ne trubi

goga

pre 9 godina

Ovo sto se desava u Srpskoj kosarci krece od trenutka kada gospodin iz fmp a preuzima klub i krece sa smisljenom propaganom protiv Partizana.Sinocne informacije medija koji prenose neproverene informacije su u sluzbi kluba iz predgradja koje pomenuti doticni zeli da progura u svrhu blacenja gospodina Vujosevica.Zalosno je sto u upravi Partizana nema ko adekvatno da odgovori na ovakvo cinicno i besramno optuzivanje.Da li to postajemo klub koji ce da cuti.Dozovite se dok ne bude kasno.
(Joca, 20. april 2015 19:41)
Dve finalne serije sa Hemofarmom, prekidi utakmica zbog tuce, prebijanje sudija za koje je Danilovic dobio zabranu od dve godine koja je na volseban nacin smanjena na sest meseci, prekinuta utakmica finalne serije u Podgorici, finalna serija sa BFC, povlacenje ekipe u proslogodisnjoj finalnoj seriji.... samo su neki od dogadjaja u vasoj sjajnoj istoriji osvajanja trofeja

Spartanac

pre 9 godina

Iza sebe imate 15god Eurolige a ni centa na bankovnom racunu! Da li se jedan navijac malog kluba pita gde su tolike pare,ako se zna da je iz drzavne kase svih tih godina sipano u budzet? Prodali ste preko 20igraca a novcem Dule kupovao slike! Slavina presusila,moc nestala,para nema a uskoro i klub se gasi.
Zvezda u ovom tranzicionom vremenskom periodu,vraca dug,na nacin na koji joj zakon dozvoljava i 2016god postaje privatni klub.
Tek onda ste ga ugasili,jer ce potpisati visegodisnji ugovor sa Euroligom,tj. ULEBom. To je cilj!!!
Zivi bili pa videli! A za grobarcice jedna eskluziva,Jokic iz Mege je prvo pojacanje!!!!!

Bili Piton

pre 9 godina

Svi su se zaverili protiv JSD! Neo teorija neo zavere! Što onaj pametni reče "niko ne može da zabrani kako će FMP da se zove", on se i danas zove tako! A mali klub sa "Malog Kalemegdana" pionir košarke u Jugi, a nije JSD i Srbji, čija škola je i vas gurala i postojala u najteža vremena, zaverio se protiv JSD sa Trešnjevke iz ulice ILICA! Ne manjaju ime, ali boje i grad i adresu...

bosko i milko

pre 9 godina

Ovaj sto se zajedno sa tobom tukao(gospodine Vujosevicu) je sigurno neki drevni mislilac ili starogrcki folozof-mislim na ovog koji je stalno uz tebe

Nikola

pre 9 godina

@(Nenad-SRB, 20. april 2015 16:55)

Svaka cast na razmisljanju. Steta sto imam utisak da je malo takvih navijaca, u oba tabora. Medjutim, u Zvezdinom taboru, na klupi sedi jedan veliki gospodin. Necu da ulazim u njegovo trenersko znanje, vec samo ljudsko ponasanje. Dejan Radonjic je veliki gospodin i svaki navijac treba da se ugleda na njega, jer moze svakom da drzi lekcije iz predmeta "kako biti veliki i u pobedi i u porazu". Na primeru Kalinica i Mitrovica se to dobro vidi. Na drugoj strani, imamo Danilovica koji sportski priznaje poraz i pruza ruku (covek koji je u klupskoj i reprezentativnoj karijeri sve osvojio i povukao se sa 29 godina). I kao kontratezu, tu je Vujosevic koji je oduvek vodio te psiholoske ratove, ali otkako se vratio iz CSKA, potpuno je poludeo. Jasno se vidi iz cije je kuhinje ovo saopstenje. Stvarno bi me bilo sramota da mi takav lik bude neko cije cu reci slepo da slusam i kome cu da se klanjam, pa sve da je osvojio olimpijske igre. Milosavljevic je primer uzornog sportiste u svakom pogledu. Jako mi je bilo zao kad se povredio prosle godine i od srca mu zelim sto duzu i uspesniju karijeru. S druge strane, Pavlovic je primer isfrustriranog propalog potencijala i on je glavni razlog za poraz Partizana u ovoj seriji. Njemu i Vujosevicu nije mesto u klubu ni pod razno. Bolje i za ljubitelje sporta, a i za navijace.

Marko

pre 9 godina

Igra li Partizan kvalifikacije za Evrokup ? Zavrsio je cetvrti ! I zna li neko jesu li se oni Rumuni i Novembar plasirali ! Ko prenosi Evrokup ... Ostaje li Sale u ekipi i Akognon ? Ipak su oni najbolji ? Jeli Tepic potpisao za Luksemburg a Macvan za San Marino ?

analiticar

pre 9 godina

Nakon detaljne analize filma lepo se vidi sledece:

Napadnuti mladic prica na telefon dok ga napadac sa ledja( boka preciznije) udara pesnicom u glavu. Lepo se vidi taj momenat i ruka u beloj kosulji. Zatim ulece napadaceva gorila i udara nesrecnog mladica u predelu glave. Tu uskace i treci akter, koji braneci mladica nasrce na gorilu, medjutim gorila ga na suvu fizicku snagu(tehnika mu je nula) u egalu dobiva. Dok sa druge strane, napadac gubi pocetnu prednost(ostvarenu prljavo) i nesrecni mladic mu zadaje kung fu udarac u predelu vrata.Tu ulecu Zandari, rastavljaju aktere, hapse nesrecnog mladica. 20min. posle, napadac se pojavljuje na konferenciji za stampu kao slobodan covek.

prilika ti je da malo zavedes red u sportu

pre 9 godina

Podhitno na kolektivno lecenje, daleko od javnosti, na pustom ostrvu, da ne zarazite narod.

Vucicu REAGUJ

pera ložač

pre 9 godina

Zvezda je bila bolja ove godine ali sada su se setile tzv delije da prate basket....njih realno sport ne interesuje vec tu imaju upliv u pare.
(realan, 20. april 2015 17:21)

Halo realni, ako ima para u košarci, gde jedna zvezda ili kako god ih zvali nakupi para ili kako kažeš upliv u pare.
GDE JE UPLIV PARA PARTIZANA ZA POSLEDNJIH 20 GODINA?
Gde su otišle silne karte, premije, prodaje igrača kad ste u tolikoj buli da pored poreza neamte da isplatite igrače, nemate za struju , i dugujete i oko 4 miliona evra. Ko je pokupio lovu? Vučić? Čović?
Smešni ste ko crtani film. Kad pobedjujete vi ste institucija kad gubite sudije krive, KAD VAS ODERU KO MAČKE I OBRIŠU POD S VAMA, to je kriv Vučić, Čović, CIA, BIA,...samo Dulo nije.
Videćemo najesen da ćet imati 12 bilo kakvih igrača.Ovo malo matorih odlazi jer nemate pare, a mladi prelaze u Zvezdu i druge klubove da ne umru od gladi.Mali Vanja Zvezdaš od rodjenja i po opredeljenju pregovara sa Zvezdom a i Milutinov nije daleko.
Znači katanac.
KUC - KUC !!!
KO JE ?

MEČKA.

Maca

pre 9 godina

ako je mogao duško vujošević kao vođa navijača da prisustvuje na prve dve utakmice a o ostalim stvarima iz saopštenja da ne pričam

*

pre 9 godina

Covke MAJSTORE pocepao si ih kao podstanar racun za infostan, nego kad pocinje prodaja sezonskih 2015/16? Neatrpljiv sam, moram da isplaniram odmor. Svuda grmi okolo...

Ti si ne verujes

pre 9 godina

Duka, da se ne lazemo, stipao si, grebao i udarao sudije, saputao im i urlikao u uvo najogavnije vulgarnosti, davio igrace, mrzeo ceo svet. I sad bi ti nekakvu pravdu?! Znas li ti sta je to uopste??? Ja ti ne verujem, tvoji ti ne veruju, ti s(eb)i ne verujes

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 9 godina

Kosarka je sinoc konacno dobila rat protiv svog najveceg neprijatelja!!!
Sinoc smo zakucali konacno i taj 3. ekser!!
Zivela Srbija,zivela Zvezda,zivela postena kosarka!!
p.s. nadam se da vise na parketima necemo gledati osobe kojima tu nije mesto,pri tome mislim i na huligane i na psihopate,davitelje,lazove, kao i one koji udaraju u polne organe...

dr sci med. Nebojša Janovski

pre 9 godina

To što su čelnici ''Partizana'' sročili - totalno je nesportski, neetično, subjektivno i - već toliko puta viđeno... Bilo bi korektno da ste čestitatli boljem timu i - tu stali. Stalno tražite neke alibi za neuspehe(ne izuzimam tu ni ''Zvezdu'').
Ćinjenice: 1. ''Zvezda'' je trenutno znatno bolji tim; 2. Nikakav nesportski faktor nije bitno uticao na ishod takmičenja; 3. ''Najtrofejniji trener'' ujedno je i trener koji večito izaziva konflikte na sve strane. On je izuzetno neobjektivna ličnost i sve što se sada događa, mislim, posledica je njegove netolerantnosti. Pozdrav, za oba tima.

pfc

pre 9 godina

Apsolutno sva krivica je na Partizanu,ogroman propust organizacije kako je mogao da udje u Pionir.Nema pocetka tekme dok se ne udalji.Mnogo su celnici kluba opusteni i zanemaruju detalje,veliki klub ako zeli to da bude mora da pazi na sve detalje.Gospoda zasluzena za organizaciju i obezbezbedjenje momentalni otkaz ali nema sanse da se desi.Gospodine Danilovicu veliko hvala za sve,vreme je za promene nadam se sa vama na celu ako iz nekog razloga to nije moguce da se razilazimo.I da smo uzeli titulu,plasirali se u El isto bi se i sledece godine nastavilo,nadjite pare i napravite visegodisnji plan.Mi se ne zadovoljavamo domacim,regionalnim titulama mi sanjamo ma koliko to daleko bilo krov Evrope.
Kako god bilo vidimo se na sledecoj tekmi,uzdravlje!

Boris

pre 9 godina

Zvezda je u play offu izdominirala kao ja ove godine u komentarima.
(--#####- Bodibond -#####--, 20. april 2015 18:10)

Ti dečko ako imaš više od 14 godina, onda si u teškom problemu. Postoje razne institucije, vreme je da posetiš neku.

master magister

pre 9 godina

Partizan u košarci sve više liči na moju zvezdu u fudbalu.
I jedni i drugi samo pišu saopštenja, svi su im stalno krivi i nikada ne čestitaju protivniku.

SD Sojic and co.

pre 9 godina

@I šta kažu Grobari. Napali ih navijači Zvezde. Njih trojica-četvorica. A Pionir pun Grobara. Da li je moguće da se toliko plaše? Ja znam da je dvadesetak Delija dovoljno da natera u beg 7-8 hiljada navijača Partizana ali ipak nas precenjujete. Trojica-četvorica bi eventualno bila opasnost da je Grobara bilo recimo do dve hiljade. Ovako ne pije vodu ovo saopštenje Partizana. Teško da ste se mogli osetiti ugroženima. Pogotovo zato što ste pozvali i žandarmeriju da vas štiti.
(Neznalica, 20. april 2015 17:44)


Ja se najvise plasim vasih komentara,uterujete strah normalnim ljudima takvim tempom da ce neki da pobegnu iz zemlje ako budu citali ovo.

Delija

pre 9 godina

Zvezda je kao Obilic nekada u fudbalu...Guraj pare,plasi,zastrasuj.To moze ali kratko..A posle toga PARTIZAN opet hara Srbijom i Evropom....
(Zeka, 20. april 2015 17:25)
A vi ste igrali bez para zadnjih 10 godin niste imali ni za burek a takve rezultate ste pravili kako vas nije sramota da spominjete pare kad i sami znate koliko para ste dobijali od drzave i razmih sponzora u poslednjih 10 god

Marko

pre 9 godina

"da li bi u petoj utakmici već bio pripremljen poznati scenario prekidanja meča"
Cigani su gospoda! To su stvari kojima ste se jedino vi služili godinama.

milos

pre 9 godina

I šta kažu Grobari. Napali ih navijači Zvezde. Njih trojica-četvorica. A Pionir pun Grobara. Da li je moguće da se toliko plaše? Ja znam da je dvadesetak Delija dovoljno da natera u beg 7-8 hiljada navijača Partizana ali ipak nas precenjujete. Trojica-četvorica bi eventualno bila opasnost da je Grobara bilo recimo do dve hiljade. Ovako ne pije vodu ovo saopštenje Partizana. Teško da ste se mogli osetiti ugroženima. Pogotovo zato što ste pozvali i žandarmeriju da vas štiti.
(Neznalica, 20. april 2015 17:44)
...
Njih ni pit bul ne moze da zastiti....a ne, pit bula vise nema..

Milan

pre 9 godina

Vasi navijaci su najgori i najveci huligani u drzavi Srbiji.Tek otvorenu halu Milenium su razlupali u paramparcad pri prvom gostovanju partizana u Vrscu,iz autobusa vam je policija izbacivala bezbolke, sekire i ostale NAVIJACKE rekvizite.Cak ni to vam nije bilo dovoljno nego ste poceli da se bijete sa ljudima u hali koji su dosli da gledaju kosarku.Kada sam upitao komsiju policajca zasto ne intervenisu rekao je da ne smeju da jer je takva direktiva.Da ne pominjem Dula koji je tukao zajedno sa Danilovicem sudije u svlacionici a izazivao cak i tucu na terenu medju igracima.Ima jos mnogo toga ali mislim da je i ovo sasvim dovoljno.

papanikolau

pre 9 godina

Pusti ti FMP i njihove igre na i van terena. Tu je prosecnom coveku sve jasno. Objasni ti nama zasto vec drugu godinu nema EL? Suplja prica o praznom budzetu, tek donekle pije vodu. Ko je skautirao i doveo Akojona, koji lici na malo preciznijeg basketasa iz blokova? Ko je dozvolio da Pavlovic potpuno psiholoski nepripremljen udje u seriju? Zasto je Gagic bukvalno pobegao u sred sezone? Zasto imamo dve ipo krstene akcije, i to proslogodisnje za Bogdana, pa kad one ne prodju, ne znamo gde udaramo u napadu, i ocekujemo nesto od inspiracije pojedinca? Npr Muricevo "cupanje" ekipe u poslednjoj i Gagijevo u trecoj utakmici. To su stvari koje bi nama navijacima Partizana trebalo neko da objasni. Nas ne zanima ni Covic ni AV, ni njegov brat, ni FMP. Ne zanima nas ni sportski bezobrazluk i nekultura Blazica, Lazica, pogotovo Kalinica, koji decko igra sa tri srca. Zasto se onako olako preslo preko kradje u PG, gde smo opet vodili sa desetak razlike, pa izgubili? Objasnite nam zasto nam je ekipa kao tim totalno nespremna!
Na kraju, cestitke kosarkasima CZT, ne i rukovodstvu...
Cestitke i nasim momcima, kojima nemam i necu nikada nista moci da zamerim, pa i da izgube sa 30 razlike!

mladen

pre 9 godina

Oni su mislili da će biti prvaci 50 godina kao Makabi...e pa ne može...
(Bogdan, 20. april 2015 17:42)
otkud znas da necemo biti prvaci ove godine...Koliko znam jos uvijek smo aktuelni prvaci, a sto je domaca liga obezvrijedjena je druga stvar

Povidon

pre 9 godina

Jeste skandal sto se taj huligan tu nasao ali Vujosevic je tako nesto jedva cekao da se desi ne bi li napravio skandal o kome ce da se prica da se ne bi pricalo kako ga je Radonjic takticki unakazio. Nikad nisam video onako nemocan KKPI koji je bio toliko bezvoljan i na -3 kao da je -33. Zvezda treba da bude kaznjena zbog te trojice, Vujosevicu treba zabraniti bavljenje kosarkom a toj trojici 10 godina zabrane prisustva na sportskim manifestacijama. Takodje, organizator utakmice mora biti kaznjen.

Pedja

pre 9 godina

Glupo saopstenje, mnogo glupo saopstenje, saopstenje koje je smislio neko u Partizanu. Zaista je GLUPO saopstenje. MNoooogo je besmisleno!

Kosmodisk

pre 9 godina

Au kakvi komentari,sve kao nesto citam a vidim samo "mrzim Partizan,mrzim Partizan,mrzim Partizan..."Kuku nama ako su ovi stvarno u vecini,jedino me tesi misao da njih 10-15 sendvicara menjaju nickove i stancuju podrsku Covicu i huliganima u suprotnom valja odavde begati.

slobinator

pre 9 godina

šta bi se desilo da je Partizan slavio i da li bi u petoj utakmici već bio pripremljen poznati scenario prekidanja meča sa glavnim protagonistima koji su i ovaj incident izazvali?
Scenario sa prekidanjem meča je viđen u više navrata u izvođenju duška vujoševića još iz vremena sfrj,tako da ne vidim čemu ova zamena teza

Perun

pre 9 godina

Sad sam potpuno siguran da je Vujošević izazvao incident,jednostavno poslije bolnog poraza,to je ono što je alibi i spin majstoru bilo potrebno da relativizuje čistu pobjedu Zvezde,koja je apsolutno korektno i sportski izborena,i da se usmjeri pažnja na odavno izlizane i otrcane fraze kako je cijela mašinerija protiv Partizana.Da pobjeda bude čistija,izborena je pred Partizanovim navijačima,tako da ove priče šta bi bilo kad bi bilo mogu mačku o rep da objese.Vujošević je neosporno veliki trener,ali mislim da je ove zadnje dvije godine kako Partizan ne igra EL,svoj lični ego stavio daleko iznad Partizanovih interesa i izigrava nekog Don Kihota u borbi protiv izmišljenih neprijatelja.Toliko odsustvo samokritičnosti je dovelo do autodestrukcije.

Niko

pre 9 godina

Ako se ne varam gospodin iz JSDa je uglavnom prekidao mečeve i povlačio ekipu? Mora da se ovaj koki je pisao saopštenje malo zbunio...

Joca

pre 9 godina

Ovo sto se desava u Srpskoj kosarci krece od trenutka kada gospodin iz fmp a preuzima klub i krece sa smisljenom propaganom protiv Partizana.Sinocne informacije medija koji prenose neproverene informacije su u sluzbi kluba iz predgradja koje pomenuti doticni zeli da progura u svrhu blacenja gospodina Vujosevica.Zalosno je sto u upravi Partizana nema ko adekvatno da odgovori na ovakvo cinicno i besramno optuzivanje.Da li to postajemo klub koji ce da cuti.Dozovite se dok ne bude kasno.

master

pre 9 godina

"Gomila uvek robuje ili tuđoj pameti ili svojoj gluposti"!

Jovan Dučić

"Pobeda ima hiljadu očeva, ali poraz je siroče".

Džon F. Kenedi

Čestitke Crvenoj Zvezdi-Partizanovac

Dule

pre 9 godina

Kakva bre trajna kampanja, pa na snimku SK1 se vidi da čovek telefonira a Dule ga momentalno udara. Ukoliko je stvarno taj čovek koga on navodno ne poznaje, bio prisutan bez akreditacije, a akreditaciju je morao da mu izda KK Partizan, jer je bio domaćin meča, Dule je jedostavno trebao da traži od žandarmerije da ga udalje ili uhapse ukoliko ga je čovek opsovao kao što kaže, mada snimak pokazuje drugačije.Sledeći put kada pišete saopštenje prvo proverite da slučajno ne postoji TV snimak jer ovako pravite još veću glupost. Nekada je bolje i pametnije ćutati.

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 9 godina

Deco volite Zvezdu i navijajte za nju!
Slusajte svoje roditelje i izrastite u normalne ljude koji cene vitestvo,postenje i fer borbu!!
Deco volite Zvezdu!! Naucite da budete veliki i u pobedi i u porazu!!Ne udarajte protivnike u polne organe,na lazite javnost i ne spinujte,ne tucite sudije i upravu drugih klubova,ne prihvatajte otete titule,ne budite siledzije,ne bodite se po kafanama u 4 ujutro,ne pljujte sve oko sebe,ne budite paranoici...
DECO VOLITE CRVENU ZVEZDU!!

Marko

pre 9 godina

Jedna stvar mi nije jasno, kako to da nijedan drugi trener nema problema, samo Vujošević ima večito problema, preti sudijama, pljuje po sudijama, valjda ne može da prihvati to da sudije nesviraju više za Partizan ne pistojeće faulove.

Njemu večito su drugi krivi, pored takvog njegovog ponašanja, nije ni čudo što Pavlović i kompanija udaraju igrača, mesto da on bude primer igračima, da utiče na igrače da igraju fer i pošteno, on uči igrače da biju.

Sreten

pre 9 godina

Ta kampanja je počela od dolaska SNS na vlast gde su stvorili lažnu sliku kako su prethodne vlasti samo Partizanu pomagale.A gde je danas Vesić?

goran

pre 9 godina

A kako ga je napao kad je pricao telefonom, vujosevic ga nabada pesnicama... Znaci huligan vujosevic napada drugu osobu, e sad to je taj vujosevic koji verovatno podrzava i one momke koji su napravili lutku brankice stankovic i pravili cirkus a vi sa b92 samo opravdavajte napad na momka koji je napravio mini incident, umesto da se zalazete da vujosevica smeste u zatvor, samo je pitanje momenta kad ce da uradi nesto ozbiljnije...

Uvek Zvezda

pre 9 godina

E ajde da se ne lazemo, nema sta ovaj da trazi tamo. Jel moguce da u klubu nema osam ljudi iz uprave ili gostiju a da medju njima ne bude ovaj lik ili neki drugi "navijac"?! Dule je posebna prica ali to od njega ne iznenadjuje, covek sam pomera granice jer mu je sve dozvoljeno i nikada nije snosio sankcije... barem nije upotrebio dinamit.....

realno

pre 9 godina

Neverovatno, po ovoj logici, cim te neko opsuje to ti daje za pravo da ga fizicki napadnes, je li?
Svakodnevno se ljudi casta raznoraznim psovkama, recimo u saobracaju.Po ovoj logici, ako ti neko opsuje, zaustavis auto i izadjes i istog i pravo sakom u glavu, jel tako Dulo radi, zar ne?
Drugo, kakvo pitanje se ovde postavlja?Pitaju sta bi bilo da je KKP pobedio...pa jesu li oni gledali utakmicu uopste?
Da se utakmica igrala jos 2 dana oni ne bi mogli, ne da pobede, nego ni da povedu...kako ih samo nije sramota?
Zvezda je bolja za 3:0 u seriji, sve ono sto radi strucni stab, pa i igraca KKP je samo odraz njihove nemoci, i istima ide na obraz.

alfa romeo

pre 9 godina

meni kada neko na ulici nesto dobaci ja ga iskuliram...Radonji da je neko neku uvredu dobacio,covek bi kulturno iskulirao.Zasto to i Vujosevic nije uradio? Ne opravdavam cinjenicu da se taj covek tu nalazio,ali da je Vujosevic normalan,samo bi ga prosao

Demokratski rob

pre 9 godina

Trajna kampanja protiv Partizana...Protivnik uveo trojicu navijača i nokautirao avangardu. Au, kakav udarac galaktičkih razmera za "instituciju" koja je sve pošteno, besprekorno i bez sumnje i incidenta sve uvek osvajala.

Mitar PFC

pre 9 godina

Dule zrtva :-)) ... Ali stvarno ! Sta smo doziveli, necemo igrati EL drugu sezonu a mi pricamo o DULU :-)) ... Ljudi jeli vas sramota ? Stvarno nekad pomislim da sam smako ... Kakva ljubav, kakav Dule ... Covek je uzeo novac ! Bili smo miljenici drzave i one vlasti ... Moglo nam se ... E vise ne moze i vi se klanjate ludom coveku koji je pobesneo ! Alo bre volim Partizan ali ovo je bolest ! Bezi bre iz kluba sramota me tebe ... Svi nam se smeju ... Eeeej

stecky

pre 9 godina

Dule, koji se namrsio majke svakom sudiji kojeg je video, svakom svom igraču, većini protivničkih, kaže da je ok da udariš kad te opsuju?

Shalala

pre 9 godina

Nisam mogao da procitam ni pola izjave koliko je u isto vreme i gadna i smesna. Alo, cao, razlaz, svetla su odavno ugasena, zalite se Sudu u Strazburu i mrs odavde... Toliko ste jadni i mali u porazu da treba da cutite 2 sezone samo zbog toga sto se ovako brukate. Igrajte kosarku, a ne riziko i naucite da ne moze uvek da se dobija na foru, mora nekad i da se igra!

Erolko

pre 9 godina

Sve ove paranoicne optuzbe sto iznose protiv Zvezde znajte da su oni godinama radili pa strahuju i da njih neko moze na taj nacin da sputava.
I jos nesto, ubedjen sam da su oni nasrtaji Pavlovica smisljeni i pripremljeni i DV kuhinje! On kao najiskusniji i igrac sa 'najvecm imenom' koji ima protekcije kod sudija je trebao da isprovocira igrace Zvezde da mu uzvrate i samim tim budu izbaceni sa utakmice ili do kraja serije. Zato je onako mucki udarao i gurao Lazica Kalinica Dzenkinsa i to po vise puta, i to mu je bio jedini zadatak jer je van forme i bez doprinosa na terenu.

Mika

pre 9 godina

Kapiram da Dule mora nešto da kaže, ipak je fizički napao čoveka pa mora da se brani. Ono što je urnebesno je da pojedini navijači Partizana ne veruju sopstvenim očima, a sigurno su videli snimak, nego Duletu. Hvala Duletu za mnogo radosti koje nam je doneo, ali mora da shvati da ne može normalne ljude da ubedi u ono što nije, čak nas i vređa.

Bari1991

pre 9 godina

Je li ja dobro čitam ili ovo pravdaju što je Vujošević udario huligana jer ga je opsovao!?
(znak da propadamo, 20. april 2015 16:01)

Nazalost prijatelju dobro si procitao.I nakon toga,analogno,ne moze a da se ne nametne pitanje-da li bi onda bukvalno svaki kosarkaski sudija trebalo da fizicki napadne Vujosevica,jer su njegovi verbalni napadi na njih bili uvek civilizacijsko dno?Psovanje dece i mrtvih roditelja!E to je radio veliki mag godinama nekaznjeno,a kad njega neko opsuje onda je fizicki napad opravdan.Licemerno,da licemernije ne moze biti!

Sunce Slobode

pre 9 godina

. . .i zbog svega navedenog Dusan Vujosevic je morao da napadne spomenutog, uz svesrdnu pomoc svog telohranitelja. Fali ovaj deo u saopstenju. I da je sve ovo tacno, i da je psovao, u cemu je problem? Pa da je svaki sudija kome je Vujosevic opsovao majku, familiju po jednom udario Vujosevica jel' bi to bilo u redu po ovoj logici? Opravdavati fizicki napad na nekoga je ispod svakog nivoa. Ali mora nekako da se skrene paznja sa sinocnje epizode i statiranja protiv Zvezde.

Hrabro i puno srece protiv London Towers-a tamo negde u oktobru!

ns

pre 9 godina

Kakve bre vodje, ja sam navijač i nemam neku budalu za vođu ! Stoka sa fudbal terena dosla i na košarku ! Zabraniti svim smz vodjama ulazak na sve stadione ! Nećemo fudb. stoku na košarci !

Pavle

pre 9 godina

Lludi aman , imajte razumevanja za dula iziritiralo ga sto koristi Telekomovu karticu ... pa covek koristio karticu Telekoma a dulo mu rekao da je pocepa , a on nije hteo ... a veliki dulo mora da se slusa ...

srkiboy82

pre 9 godina

Dule sacekati da prodje ova strahovlada i jednoumlje,pamtiti i vratiti im,nece jos dugo,dok je vodja na vlasti tu su,posle ih vise nema na mapi sveta!
(sns pink zvezda informer, 20. april 2015 16:58)_ Znam da bi voleo da se vrati bivša vlast, gde je vladala demokratija i blagostanje, i gde je KKCZ dobijala silne milione od kojih je skoro ugašena, a vi dobijali mrvice od kojih ste pravili istorijske rezultate. Potpuno te razumem, nisam ciničan.

Filip

pre 9 godina

Koliko su mali u porazu, ne umeju samo da čestitaju i nastave da rade kako bi bili bolji. Ne, uvek imaju neko "ali", uvek moraju da bace neku mrlju, bave se svim i svačim samo da bi skrenuli pažnju sa pravih pitanja: Šta radi jedan Dalo u Partizanu, zašto najiskusniji igrač i najveća zvezda lige puca po svim šavovima, zašto Milutinović i Bezbradica nisu osposobljeni bar za 10 minuta ozbiljne košarke po meču, zašto je Mačvan fizički zapušten za jednog profesionalca, zašto Partizan godinama igra bez pleja pa mučeni Tepa ispašta, ko je i zašto skautirao Akojona... Ima još par desetina bitnijih, košarkaških stvari i pitanja od ovih kojim se KKP bavi.

Anakin

pre 9 godina

Ljudi ni oni ne znaju za koga navijaju BRE.pustite ih neka ih,ako bude htela država da se pozabavi a vreme je odakle te silne pare u klubu koji duguje ni ona ne zna.nego u banani državi sve može pa i ovo.sve sami košarkaški radnici zar ne?oni ne mogu da prihvate istinu.bitno je da se mi ne prodajemo.pozdrav svi iskrenim ljubiteljima košarke:)
(Ja, 20. april 2015 16:41)

A da se ti malo pozabavis gramatikom ili je vec kasno?

vex

pre 9 godina

Duletove izjave isprovociraju ove huligane oko Zvezde i cim ga vide psuju ga sto je i ocekivano od takvih ljudi a sa druge strane Duletu svaka cast kompletno je stao ispred Partizana cak i svoje zdravlje ugrozio i na sve moguce nacine se bori videvsi da je politicka klima okrenuta Zvezdi i pored toga napravio je fantasticnu ekipu kojoj je falilo u ovoj seriji jos dva iskusnija igraca u rotaciji i apsolutno sam siguran da je izgubljena euroliga u podgorici a ne u ovoj seriji gde su dva najjaca tima aba lige.

Stella

pre 9 godina

Tom stvorenju (da ne vredjam ljudski rod) zaista nije mesto u sluzbenim prostorijama Pionira i sluzbena lica su morala da ga izbace ako nije imao legitimaciju, ali to ne opravdava Vujosevicev fizicki odgovor na delikt jednog navijaca/vodje/huligana.

realan

pre 9 godina

ko je gledao uzivo utakmicu mogao je videti kako provociraju gledaoce pokazujuci im srednji prst..jezik u obrazu asocirarem na pusenje....mogli su da se incidenti pretvore u pravcu necije smrti...cemu to vodi.
Zvezda je bila bolja ove godine ali sada su se setile tzv delije da prate basket....njih realno sport ne interesuje vec tu imaju upliv u pare.

Dragan

pre 9 godina

Koji bolesnici...Ili bolje reći, razmažena derišta...To naviklo da otima na silu, pa im se od najnormalnijeg suđenja čini da je kampanja protiv njih. Kompas u ruke i prst na čelo, gospodo iz KK Partizan...Imali ste povlastice koje više ne možete da imate. Sada su uslovi ravnopravni za sve, pa izvolite, igrajte košarku umesto što širite mržnju.

Milutin

pre 9 godina

Normalni navijaci vise definitivno nemaju sta da traze na utakmicama koje igraju Zvezda i Partizan. Odavno je jasno, dovesti dete da gleda kosarkasku utakmicu je postalo visokorizicno u pogledu detetove psihe i bezbednosti uopste. I Partizan i Zvezda su taoci neprosvecene, vulgarne, nevaspitane i nasilne gomile koja predstavlja vojsku kriminalnih i interesnih grupa. Sta znaci podrska voljenom klubu? To urlanje najodvratnijih psovki i pretnji, znojavih i golih momaka izoblicenih fizionomija? Ne, moje dete to nece gledati ni slusati ni na televiziji...

hypatija

pre 9 godina

КК Партизан сноси комплетну кривицу за све догађаје на терену и ван њега, обзиром да је он био домаћин последње две утакмице, односно последње на којој се и догодио поменути инцидент, тако да ова креатура од бившег човека и тренера нема шта да се жали јавности, обзиром да је његов клуб одговоран и за његову безбедност. Нисмо ми криви што сте ви неспособни да организујете једну овакву манифестацију.Такође и КК Партизан нема шта да даје саопштења за сопствене пропусте. Као спортско друштво Партизан упропастили сте фудбал у овој земљи, сада уништавате и кошарку, шта је следеће ?

pfc

pre 9 godina

Nije trajna, po direktivi je dokle god bude ova najgora vlast do sada na polozaju.danas je prvi put B92 javno rekao da je vinovnik isti kriminalac koji je napao novinarku iste kuce....

Gruja

pre 9 godina

Realno organizator meca je delio karte i odobravao ko moze, a ko ne u halu.
Ako je bilo propusta, organizator meca bi morao da snosi sankcije.

Neznalica

pre 9 godina

I šta kažu Grobari. Napali ih navijači Zvezde. Njih trojica-četvorica. A Pionir pun Grobara. Da li je moguće da se toliko plaše? Ja znam da je dvadesetak Delija dovoljno da natera u beg 7-8 hiljada navijača Partizana ali ipak nas precenjujete. Trojica-četvorica bi eventualno bila opasnost da je Grobara bilo recimo do dve hiljade. Ovako ne pije vodu ovo saopštenje Partizana. Teško da ste se mogli osetiti ugroženima. Pogotovo zato što ste pozvali i žandarmeriju da vas štiti.

Panto

pre 9 godina

А kad ste bili sudije i stipali na utakmicama? Tad je sve bilo uredu? Sramota Gde mi živimo. Ugledajte se na Kosarkasa Zvezde Kalinica koji se i pored velikih uvreda i predmeta koji su leteli ka igracima Zvezde vratio na parket da se rukuje sa igracima Partizana. To je gospodo pravi sampion i pre svega covek. 20 godina ste otimali titule, bili, stipali i pjuvali sudije. Govorili govorom mrznje da se ljudi bez razloga mrze. Kako vas bre nije sramota. Ovo je bre sport. Dosta je bilo. Takvi ne trebaju da budu u sportu uopšte nego u zoloskom vrtu sa ostalim zverima.

NEKO JE DULE A NEKO RADONJIC

pre 9 godina

"ali ne možemo da ne postavimo pitanje šta bi se desilo da je Partizan slavio..."

Ne razbijajte glavu sa tim, nije bilo sanse da slavite, i ta jedna sto ste dobili vam je previse. Jednstavno Zvezda je ove godine puno bolja od vas. Mozda prvenstvo osvojite ako drzava opet pomogne pa stignu jos jedan plej i centar.

Tastatura grobarska fiskultura

pre 9 godina

Nemojte da pretpostavljate šta bi bilo u petoj utakmici, jer je neće biti.
Ne bi bilo ni četvrte da je suđenje u drugoj bilo korektno...dovoljno je bilo da se sankcioniše Pavlovićev nameran prekršaj koji je suđen kao obostrana. S druge strane 2 pobede pred Partizanovom publikom su neprocenjive. Doduše obećano nam je da će na +15 za Zvezdu da se trese Pionir, a bilo je prilično tiho i na desetak razlike. Time sam pomalo razočaran

Jo1e

pre 9 godina

Ako je neko nekad prekidao mec to je Dusko Vujosevic. Desavalo se da igraci na terenu budu povredjeni ali Pavlovic je PESNICOM udario Lazica. Partizan je jedinu utakmicu dobio sa pola kosa razlike, Zvezda sve sa oko 10 poena. Osim Blazicevog "udaranja" Milutinova niste mogli da vidite nijednu ruznu gestikulaciju I potez zvezdinog igraca kao npr Muricev napad na Djenku. S druge strane, Vujosevic je taj koj je fizicki nasrnuo na ovog coveka pa sve I da ga je opsovao opet je kriv Jer nije smeo tako da reaguje. ZATO TISINA!

manekenka

pre 9 godina

Tuzno je sve ovo sto se desava. Huliganima je dozvoljeno da rade sta hoce. Kakva smo mi to drzava?! Skidaju traku kapitenu Partizana na stadionu, paradiraju pored celnika Zvezde i zavode red, prekidaju utakmice reprezentacije. Dokle? A sta rade klubovi? Stoje iza njih i stite ih, kako Zvezda tako i Partizan. A kada neka televizija pokusa da udje tamo i otkrije sta se desava, onda krecu pretnje smrcu njenim novinarima od istih tih huligana pod zastitom klubova, odnosno drzave.
Stvarno me je sramota kao iskrenog ljubitelja sporta. Navijac sam Partizana, ali sam pre svega navijac srpskog sporta i nasih sportista koji su retke svetle tacke i ponos ove tuzne drzave.

coa

pre 9 godina

oho stvarno glupo zvuci : ' huligan koji je pod istragom zbog nasilno skinutog sundjera' onda je i Vujosevic huligan pod istragom zbog sudara sa tramvajem, a i prvi je napao. Ne opravdavam ako mu je nesto dobaceno, ali ja tom coveku ni to neverujem u svakom slucaju bar on vetbalno vredja sve redom tako da ne znam kako je to opravdanje za fizicki napad? I da ima obezbedjenje ( vrvt neki uzoran mladic, kako da ne ), a spominje da Zvezda ne veruje zandarmeriji. Ima tu jos dosta o tome da se kaze, ovde pisem o njemu kao osobi ne kao treneru tu skidam kapu. Nije ni bitno za koga navijam, mislim da je ovo ponasanje videla cela Srbija i kao sto on kaze 'imate oci vidite sta se desava' e pa imamo i vidimo!

ivan

pre 9 godina

Vujosevic bez imalo blama izvaljuje juce na konferenciji, "svakom zlu dodje kraj". Deset godina zaredom otimaju titule na silu, i onda je Zvezda zlo posle jedne plej of serije koja je potpuno zasluzeno dobijena na terenu. Njegova frustracija i nemoc je kulminirala onom tucom, koju je kako se i vidi na snimku on inicirao. Za njegovo dobro i dobro srpske kosarke najbolje bi bilo da se covek skloni sa strane. Jednostavno pravi preveliku tenziju iz koje proizilazi mrznja i direktno je preneta na igrace Partizana cije je ponasanja u ovim utakmicama debelo preslo granicu sportkog ponasanja.

zoccy

pre 9 godina

Nisam ostrascen navijac, navijam za Partizan, i cestitam Zvezdi ba zasluzenoj pobedi i prolazu u finale. Opak stice se utisak da je medijsla kampanja dala rezultate, ne na sam ishod polufinalne serije , vec na podsticanje netrpelhivosti navijaca oba kluba. Svesni da su i celnici klubova dali doprinos tome, novonari, zeljni senzacije a i sami klubaski ostrasceni, iskoristili su situaciju da raspiruju vec postojeci problem. Misljenja sam da je to.pogresno a mladi kapiten Zvezde me odusevio komentarom posle utalmice.
Zvezdi zelim uspeh u finalu kao sto bi to trebalo da urade svi navijacu Partizana, ali i da se istraze nesportski momemti na obe strane. Kvalitet kosarke je bio dobar i to ohrabruje.

nesa

pre 9 godina

ljudi manite se vise kukanja kako vam nije jasno da je zvezda bolja i da je zasluzeno otisla u finale i evroligu kako to nemozete da svatite vise

Zorz Pap

pre 9 godina

Fokus mora biti samo na teren gde je Zvezda bila mnogo bolja i zasluzeno pobedila. Sve ovo ostalo je skretanje paznje, pored toga sto je ruzno i nema veze sa sportom. Presudio je Zvezdin sut i losa odbrana Partizana.

zivcan_neki_lik

pre 9 godina

I eto...umesto da utakmica obelezi prethodni dan,obelezilo cuskanje i sad ce se o tome pricati danima... u poslednje vreme se cesto desavaju slicni spinovi u svim aspektima zivota samo da se tri zuba u glavi nasladjuju

sns pink zvezda informer

pre 9 godina

Dule sacekati da prodje ova strahovlada i jednoumlje,pamtiti i vratiti im,nece jos dugo,dok je vodja na vlasti tu su,posle ih vise nema na mapi sveta!

?

pre 9 godina

Pa tražite A licencu za Kup Zmaja od Šipova, iako to igrama baš i niste zaslužili, ali požurite jer kako stvari stoje sledeće sezone ćete jedino moći da angažujete neku juniorku Vizure na dvojnu licencu!

Šta bi?

Nema Evrolige, pa nema ni čarobnjaštva, časova ljubavi, magije, nema najbolje škole za mlade igrače, da uceni Kalinića, Mitrovića, Bobija, Jovića, Tejića i prekrsti ih kao nekad Tomaševića, Vujanića, Bogdanovića, Stanojevića, Vidačića, Ćakića......

Je li to ta kampanja koja se vodi protiv vas?

Amater

pre 9 godina

Kako vas nije sramota da lazete kada se sve lepo vidi na snimku.Cestitali ste ali kako, sramno se zalite na drzavu,na sudije na sponzore na igrace zvezde.Pavlovic se ruga Kalinicu zbog izgleda lica. Trebali ste sinoc da dobijete najmanje pet tehnicke na vase svadjanje sa sudijama.Jedini koji pokazao dostojanstvo i u porazu bio je Danilovic.

Aleksis Sanco Panco

pre 9 godina

"Ali ne možemo da ne postavimo pitanje šta bi se desilo da je Partizan slavio i da li bi u petoj utakmici već bio pripremljen poznati scenario prekidanja meča sa glavnim protagonistima koji su i ovaj incident izazvali"-Vi o sebi pricate?

Ja

pre 9 godina

Ljudi ni oni ne znaju za koga navijaju BRE.pustite ih neka ih,ako bude htela država da se pozabavi a vreme je odakle te silne pare u klubu koji duguje ni ona ne zna.nego u banani državi sve može pa i ovo.sve sami košarkaški radnici zar ne?oni ne mogu da prihvate istinu.bitno je da se mi ne prodajemo.pozdrav svi iskrenim ljubiteljima košarke:)

coa

pre 9 godina

pripremljen poznati scenario prekidanja meca????! ovo sam zaboravio da dodam... da li treba komentarisati? Ako je iko to radio to je onda Dule.

Vasa

pre 9 godina

Zvezda isplanirala prekid za 5. utakmicu, rece covek koji je prekinuo najvise utakmica od svih trenera koji su ikad trenirali bilo koji nas klub.

fifi

pre 9 godina

Čovjek je član Skupštine Zvezde. Partizan je dozvolio 8 mesta ovi poveli člana Skupštine (ako je istina). Čovek se radovao nakon pobede, Vujošević prišao i počeo da ga bije (lepo je kamera sve snimila). Šta sada nekome nije jasno ? Ko je kriv ?

Duleta za predsednika

pre 9 godina

Svaka ti čast Dule, naš Mesijo, naš vođo. Vodiš klub, treniraš ekipu i još stigneš napisati sva ova saopštenja protiv naših mrskih neprijatelja. Danilović to nije u stanju, on se čak i grli sa nekima od njih. A videli ste još u prvoj utakmici šta nam sve spremaju iza leđa. Udri po neprijatelju!

Ww

pre 9 godina

Priznajte poraz sportski, a za sukob je potrebno dvoje, u ovom slucaju dvojica... Ovom coveku nije mesto na sportskim priredbama, i ja to kao navijac Zvezde kazem, al nema opravdanja i ne pokusavajte da branite Vujosevica, i on je udarao, tako da su u ovom slucaju isto krivi i zasluzuju kazne!

GM

pre 9 godina

Vreme je da odgovarate pred nadleznim organima za pretnje sudijama, napadima na iste i ucestvovanje u tucama koje ste sami zapoceli.

Da nije vas trener zapoceo tucu ne bi je ni bilo. Kraj.

ivan

pre 9 godina

Realan sam navijac(navijam za Zvezdu) ali ne mogu da verujem da je uvek neko drugi kriv...priznajte da imamo bolji tim i da je krajnji ishod realnost..steta je samo sto nece oba tima u El,onda bi svi bili srecni...

monarhista

pre 9 godina

Tek ce da placete!
Pobedili smo vas a bogami i ponizili pred vasom publikom sa vasim sudijama...istrpeli smo udarce s ledja po stomaku a i ispod stomaka,pokazali ste "gospodstvo" u navijanju a vas trener "mag" dulo pocupao se za kosu s nekim nebitnim likom za celu prichu...umesto da se osvrnete na to kako "najbolji" igrach lige bude sveden na tri poena iz slobodnih bacanja,da igrachima dalo ne udje ni minut a da veliki strateg dulo razigra zonom nase bekove kao da je presao s nase strane ...pokazali ste se svi...godinama ste srpskom sportu radili ono sto je pavlovic Lazi...ali svako zlo ima svoj kraj...od danas ves svrstavamo u kategoriju sve je to bilo "lani"...

Nenad-SRB

pre 9 godina

Zvezda je pobedila jer je u ovom trenutku bolja i cestitam im na tome. Sa druge strane, ne mogu da razumem Sasu Pavlovica koji dozvoli da ga provokacije izbace iz cele serije i da je njegov doprinos istoj krajnje skroman, ako ne i destruktivan po Partizan. Nikola Kalinic je decko kojeg cu iz sveg srca bodriti u dresu reprezentacije i za kojeg nikada nisam rekao ni jednu ruznu rec. Krajnje je degutantan onaj transparent pojedinaca: "Vrati Najku usta Kalina". Gagi Milosavljevic je odigrao dobru seriju i mislim da za njega mora biti mesta u najmanju ruku na sirem spisku reprezentacije. Gagi jednostavno ima ogromno srce. Luka Mitrovic je jedan veliki gospodin. Toliko od mene, iskrenog Grobara.

Morski Vuk

pre 9 godina

Sram Vas bilo!!!!!!
Mogao je da bude i terorista nebitno , ako ga je opsovao to onda opravadava Vujosevicev fizicki napad na njega?! By the way price Vam se ne slazu sa televizijskim snimkom.
Vi pricate o scnariju??
Vi koji ste pesnicili igrace bez lopte , pozvali na linc sudija I koji ste nebrojano puta izvodili ekipu sa terena Vi pricate o scenariju? Partizane na sta si spao!

povlacenje sa terena na 10minuta-fuj

pre 9 godina

prvo : Zasto dule pise o sebi u trecem licu ?
drugo : nemojte Vi gospodo o prekidanju utakmica,molimo vas.
trece : ko gubi ima pravo da se ljuti,vi ste pisali neka saopstenja o elitistickom ponasanju,o vitestvu i junastvu,o moralnim i kulturnim vrednostima,kako na terenu tako i na tribinama,pa smo od svega toga videli sve samo ne to.Da ne nabrajam,znate Vi i sami na sta mislim.
Sve najbolje u KLS.

Dobro pamtim sve

pre 9 godina

Zadnje 2 godine je Partizan uzimao titulu u košarci kad je CZ bila domaćin utakmice. Pa nije bilo nikakvih prekida, ne razumem o čemu pričaju u ovom saopštenju?! Niste priznali pobedu Zvezdi na terenu, rekli ste da ste pokradeni u trećoj i da je to odlučilo celu seriju. Dosta laži više, imali ste suđenje za vas u ovim utakmicama, i opet ste nezadovoljni.. Dokle?

dzonihilfiger

pre 9 godina

pa tacno je sve..vodi se kampanja i protiv partizana i protiv Duleta Vujosevica,zvezdasi ne mogu da ga smisle i mrze ga vise nego sto mrze partizan i zato ga i podrzavam,jer covek se ne ustrucava da sve sto misli i kaze i o sportu i o politici. Samo napred Dule ne daj se

As

pre 9 godina

Ahahaha - poznati scenario prekidanja utakmica?! Pa samo je Partizan prekidao utakmice i odlazio sa terena. Pošteno čestitali, a DV kaže da subl sudije odlučile treću utakmicu. Ne sramotite se više, trener jednog trofejnog kluba kakav je Partizan tuče se u pozadini dok uzoran mladić Luka Mitrović daje pomirljivu izjavu kako bi voleo da kluba igraju EL. E, taj kontrast je razlika između nas i vas, ubitačna simbolika.

kosjan

pre 9 godina

To je nedopustivo i sramno, još samo ostaje da od sada navijačke vođe počnu da napadaju i igrače po svlačionicama,"


Jos samo da treneri krenu da sa predsednikom samaraju sudiju u svlacionici oh wait...

kosjan

pre 9 godina

To je nedopustivo i sramno, još samo ostaje da od sada navijačke vođe počnu da napadaju i igrače po svlačionicama,"


Jos samo da treneri krenu da sa predsednikom samaraju sudiju u svlacionici oh wait...

As

pre 9 godina

Ahahaha - poznati scenario prekidanja utakmica?! Pa samo je Partizan prekidao utakmice i odlazio sa terena. Pošteno čestitali, a DV kaže da subl sudije odlučile treću utakmicu. Ne sramotite se više, trener jednog trofejnog kluba kakav je Partizan tuče se u pozadini dok uzoran mladić Luka Mitrović daje pomirljivu izjavu kako bi voleo da kluba igraju EL. E, taj kontrast je razlika između nas i vas, ubitačna simbolika.

Jo1e

pre 9 godina

Ako je neko nekad prekidao mec to je Dusko Vujosevic. Desavalo se da igraci na terenu budu povredjeni ali Pavlovic je PESNICOM udario Lazica. Partizan je jedinu utakmicu dobio sa pola kosa razlike, Zvezda sve sa oko 10 poena. Osim Blazicevog "udaranja" Milutinova niste mogli da vidite nijednu ruznu gestikulaciju I potez zvezdinog igraca kao npr Muricev napad na Djenku. S druge strane, Vujosevic je taj koj je fizicki nasrnuo na ovog coveka pa sve I da ga je opsovao opet je kriv Jer nije smeo tako da reaguje. ZATO TISINA!

Nenad-SRB

pre 9 godina

Zvezda je pobedila jer je u ovom trenutku bolja i cestitam im na tome. Sa druge strane, ne mogu da razumem Sasu Pavlovica koji dozvoli da ga provokacije izbace iz cele serije i da je njegov doprinos istoj krajnje skroman, ako ne i destruktivan po Partizan. Nikola Kalinic je decko kojeg cu iz sveg srca bodriti u dresu reprezentacije i za kojeg nikada nisam rekao ni jednu ruznu rec. Krajnje je degutantan onaj transparent pojedinaca: "Vrati Najku usta Kalina". Gagi Milosavljevic je odigrao dobru seriju i mislim da za njega mora biti mesta u najmanju ruku na sirem spisku reprezentacije. Gagi jednostavno ima ogromno srce. Luka Mitrovic je jedan veliki gospodin. Toliko od mene, iskrenog Grobara.

Milutin

pre 9 godina

Normalni navijaci vise definitivno nemaju sta da traze na utakmicama koje igraju Zvezda i Partizan. Odavno je jasno, dovesti dete da gleda kosarkasku utakmicu je postalo visokorizicno u pogledu detetove psihe i bezbednosti uopste. I Partizan i Zvezda su taoci neprosvecene, vulgarne, nevaspitane i nasilne gomile koja predstavlja vojsku kriminalnih i interesnih grupa. Sta znaci podrska voljenom klubu? To urlanje najodvratnijih psovki i pretnji, znojavih i golih momaka izoblicenih fizionomija? Ne, moje dete to nece gledati ni slusati ni na televiziji...

Filip

pre 9 godina

Koliko su mali u porazu, ne umeju samo da čestitaju i nastave da rade kako bi bili bolji. Ne, uvek imaju neko "ali", uvek moraju da bace neku mrlju, bave se svim i svačim samo da bi skrenuli pažnju sa pravih pitanja: Šta radi jedan Dalo u Partizanu, zašto najiskusniji igrač i najveća zvezda lige puca po svim šavovima, zašto Milutinović i Bezbradica nisu osposobljeni bar za 10 minuta ozbiljne košarke po meču, zašto je Mačvan fizički zapušten za jednog profesionalca, zašto Partizan godinama igra bez pleja pa mučeni Tepa ispašta, ko je i zašto skautirao Akojona... Ima još par desetina bitnijih, košarkaških stvari i pitanja od ovih kojim se KKP bavi.

monarhista

pre 9 godina

Tek ce da placete!
Pobedili smo vas a bogami i ponizili pred vasom publikom sa vasim sudijama...istrpeli smo udarce s ledja po stomaku a i ispod stomaka,pokazali ste "gospodstvo" u navijanju a vas trener "mag" dulo pocupao se za kosu s nekim nebitnim likom za celu prichu...umesto da se osvrnete na to kako "najbolji" igrach lige bude sveden na tri poena iz slobodnih bacanja,da igrachima dalo ne udje ni minut a da veliki strateg dulo razigra zonom nase bekove kao da je presao s nase strane ...pokazali ste se svi...godinama ste srpskom sportu radili ono sto je pavlovic Lazi...ali svako zlo ima svoj kraj...od danas ves svrstavamo u kategoriju sve je to bilo "lani"...

coa

pre 9 godina

pripremljen poznati scenario prekidanja meca????! ovo sam zaboravio da dodam... da li treba komentarisati? Ako je iko to radio to je onda Dule.

?

pre 9 godina

Pa tražite A licencu za Kup Zmaja od Šipova, iako to igrama baš i niste zaslužili, ali požurite jer kako stvari stoje sledeće sezone ćete jedino moći da angažujete neku juniorku Vizure na dvojnu licencu!

Šta bi?

Nema Evrolige, pa nema ni čarobnjaštva, časova ljubavi, magije, nema najbolje škole za mlade igrače, da uceni Kalinića, Mitrovića, Bobija, Jovića, Tejića i prekrsti ih kao nekad Tomaševića, Vujanića, Bogdanovića, Stanojevića, Vidačića, Ćakića......

Je li to ta kampanja koja se vodi protiv vas?

fifi

pre 9 godina

Čovjek je član Skupštine Zvezde. Partizan je dozvolio 8 mesta ovi poveli člana Skupštine (ako je istina). Čovek se radovao nakon pobede, Vujošević prišao i počeo da ga bije (lepo je kamera sve snimila). Šta sada nekome nije jasno ? Ko je kriv ?

Morski Vuk

pre 9 godina

Sram Vas bilo!!!!!!
Mogao je da bude i terorista nebitno , ako ga je opsovao to onda opravadava Vujosevicev fizicki napad na njega?! By the way price Vam se ne slazu sa televizijskim snimkom.
Vi pricate o scnariju??
Vi koji ste pesnicili igrace bez lopte , pozvali na linc sudija I koji ste nebrojano puta izvodili ekipu sa terena Vi pricate o scenariju? Partizane na sta si spao!

Amater

pre 9 godina

Kako vas nije sramota da lazete kada se sve lepo vidi na snimku.Cestitali ste ali kako, sramno se zalite na drzavu,na sudije na sponzore na igrace zvezde.Pavlovic se ruga Kalinicu zbog izgleda lica. Trebali ste sinoc da dobijete najmanje pet tehnicke na vase svadjanje sa sudijama.Jedini koji pokazao dostojanstvo i u porazu bio je Danilovic.

Bari1991

pre 9 godina

Je li ja dobro čitam ili ovo pravdaju što je Vujošević udario huligana jer ga je opsovao!?
(znak da propadamo, 20. april 2015 16:01)

Nazalost prijatelju dobro si procitao.I nakon toga,analogno,ne moze a da se ne nametne pitanje-da li bi onda bukvalno svaki kosarkaski sudija trebalo da fizicki napadne Vujosevica,jer su njegovi verbalni napadi na njih bili uvek civilizacijsko dno?Psovanje dece i mrtvih roditelja!E to je radio veliki mag godinama nekaznjeno,a kad njega neko opsuje onda je fizicki napad opravdan.Licemerno,da licemernije ne moze biti!

srkiboy82

pre 9 godina

Dule sacekati da prodje ova strahovlada i jednoumlje,pamtiti i vratiti im,nece jos dugo,dok je vodja na vlasti tu su,posle ih vise nema na mapi sveta!
(sns pink zvezda informer, 20. april 2015 16:58)_ Znam da bi voleo da se vrati bivša vlast, gde je vladala demokratija i blagostanje, i gde je KKCZ dobijala silne milione od kojih je skoro ugašena, a vi dobijali mrvice od kojih ste pravili istorijske rezultate. Potpuno te razumem, nisam ciničan.

Vasa

pre 9 godina

Zvezda isplanirala prekid za 5. utakmicu, rece covek koji je prekinuo najvise utakmica od svih trenera koji su ikad trenirali bilo koji nas klub.

Aleksis Sanco Panco

pre 9 godina

"Ali ne možemo da ne postavimo pitanje šta bi se desilo da je Partizan slavio i da li bi u petoj utakmici već bio pripremljen poznati scenario prekidanja meča sa glavnim protagonistima koji su i ovaj incident izazvali"-Vi o sebi pricate?

Neznalica

pre 9 godina

I šta kažu Grobari. Napali ih navijači Zvezde. Njih trojica-četvorica. A Pionir pun Grobara. Da li je moguće da se toliko plaše? Ja znam da je dvadesetak Delija dovoljno da natera u beg 7-8 hiljada navijača Partizana ali ipak nas precenjujete. Trojica-četvorica bi eventualno bila opasnost da je Grobara bilo recimo do dve hiljade. Ovako ne pije vodu ovo saopštenje Partizana. Teško da ste se mogli osetiti ugroženima. Pogotovo zato što ste pozvali i žandarmeriju da vas štiti.

coa

pre 9 godina

oho stvarno glupo zvuci : ' huligan koji je pod istragom zbog nasilno skinutog sundjera' onda je i Vujosevic huligan pod istragom zbog sudara sa tramvajem, a i prvi je napao. Ne opravdavam ako mu je nesto dobaceno, ali ja tom coveku ni to neverujem u svakom slucaju bar on vetbalno vredja sve redom tako da ne znam kako je to opravdanje za fizicki napad? I da ima obezbedjenje ( vrvt neki uzoran mladic, kako da ne ), a spominje da Zvezda ne veruje zandarmeriji. Ima tu jos dosta o tome da se kaze, ovde pisem o njemu kao osobi ne kao treneru tu skidam kapu. Nije ni bitno za koga navijam, mislim da je ovo ponasanje videla cela Srbija i kao sto on kaze 'imate oci vidite sta se desava' e pa imamo i vidimo!

ivan

pre 9 godina

Vujosevic bez imalo blama izvaljuje juce na konferenciji, "svakom zlu dodje kraj". Deset godina zaredom otimaju titule na silu, i onda je Zvezda zlo posle jedne plej of serije koja je potpuno zasluzeno dobijena na terenu. Njegova frustracija i nemoc je kulminirala onom tucom, koju je kako se i vidi na snimku on inicirao. Za njegovo dobro i dobro srpske kosarke najbolje bi bilo da se covek skloni sa strane. Jednostavno pravi preveliku tenziju iz koje proizilazi mrznja i direktno je preneta na igrace Partizana cije je ponasanja u ovim utakmicama debelo preslo granicu sportkog ponasanja.

Panto

pre 9 godina

А kad ste bili sudije i stipali na utakmicama? Tad je sve bilo uredu? Sramota Gde mi živimo. Ugledajte se na Kosarkasa Zvezde Kalinica koji se i pored velikih uvreda i predmeta koji su leteli ka igracima Zvezde vratio na parket da se rukuje sa igracima Partizana. To je gospodo pravi sampion i pre svega covek. 20 godina ste otimali titule, bili, stipali i pjuvali sudije. Govorili govorom mrznje da se ljudi bez razloga mrze. Kako vas bre nije sramota. Ovo je bre sport. Dosta je bilo. Takvi ne trebaju da budu u sportu uopšte nego u zoloskom vrtu sa ostalim zverima.

povlacenje sa terena na 10minuta-fuj

pre 9 godina

prvo : Zasto dule pise o sebi u trecem licu ?
drugo : nemojte Vi gospodo o prekidanju utakmica,molimo vas.
trece : ko gubi ima pravo da se ljuti,vi ste pisali neka saopstenja o elitistickom ponasanju,o vitestvu i junastvu,o moralnim i kulturnim vrednostima,kako na terenu tako i na tribinama,pa smo od svega toga videli sve samo ne to.Da ne nabrajam,znate Vi i sami na sta mislim.
Sve najbolje u KLS.

Dobro pamtim sve

pre 9 godina

Zadnje 2 godine je Partizan uzimao titulu u košarci kad je CZ bila domaćin utakmice. Pa nije bilo nikakvih prekida, ne razumem o čemu pričaju u ovom saopštenju?! Niste priznali pobedu Zvezdi na terenu, rekli ste da ste pokradeni u trećoj i da je to odlučilo celu seriju. Dosta laži više, imali ste suđenje za vas u ovim utakmicama, i opet ste nezadovoljni.. Dokle?

Mika

pre 9 godina

Kapiram da Dule mora nešto da kaže, ipak je fizički napao čoveka pa mora da se brani. Ono što je urnebesno je da pojedini navijači Partizana ne veruju sopstvenim očima, a sigurno su videli snimak, nego Duletu. Hvala Duletu za mnogo radosti koje nam je doneo, ali mora da shvati da ne može normalne ljude da ubedi u ono što nije, čak nas i vređa.

ivan

pre 9 godina

Realan sam navijac(navijam za Zvezdu) ali ne mogu da verujem da je uvek neko drugi kriv...priznajte da imamo bolji tim i da je krajnji ishod realnost..steta je samo sto nece oba tima u El,onda bi svi bili srecni...

Dragan

pre 9 godina

Koji bolesnici...Ili bolje reći, razmažena derišta...To naviklo da otima na silu, pa im se od najnormalnijeg suđenja čini da je kampanja protiv njih. Kompas u ruke i prst na čelo, gospodo iz KK Partizan...Imali ste povlastice koje više ne možete da imate. Sada su uslovi ravnopravni za sve, pa izvolite, igrajte košarku umesto što širite mržnju.

NEKO JE DULE A NEKO RADONJIC

pre 9 godina

"ali ne možemo da ne postavimo pitanje šta bi se desilo da je Partizan slavio..."

Ne razbijajte glavu sa tim, nije bilo sanse da slavite, i ta jedna sto ste dobili vam je previse. Jednstavno Zvezda je ove godine puno bolja od vas. Mozda prvenstvo osvojite ako drzava opet pomogne pa stignu jos jedan plej i centar.

GM

pre 9 godina

Vreme je da odgovarate pred nadleznim organima za pretnje sudijama, napadima na iste i ucestvovanje u tucama koje ste sami zapoceli.

Da nije vas trener zapoceo tucu ne bi je ni bilo. Kraj.

zoccy

pre 9 godina

Nisam ostrascen navijac, navijam za Partizan, i cestitam Zvezdi ba zasluzenoj pobedi i prolazu u finale. Opak stice se utisak da je medijsla kampanja dala rezultate, ne na sam ishod polufinalne serije , vec na podsticanje netrpelhivosti navijaca oba kluba. Svesni da su i celnici klubova dali doprinos tome, novonari, zeljni senzacije a i sami klubaski ostrasceni, iskoristili su situaciju da raspiruju vec postojeci problem. Misljenja sam da je to.pogresno a mladi kapiten Zvezde me odusevio komentarom posle utalmice.
Zvezdi zelim uspeh u finalu kao sto bi to trebalo da urade svi navijacu Partizana, ali i da se istraze nesportski momemti na obe strane. Kvalitet kosarke je bio dobar i to ohrabruje.

Delija

pre 9 godina

Zvezda je kao Obilic nekada u fudbalu...Guraj pare,plasi,zastrasuj.To moze ali kratko..A posle toga PARTIZAN opet hara Srbijom i Evropom....
(Zeka, 20. april 2015 17:25)
A vi ste igrali bez para zadnjih 10 godin niste imali ni za burek a takve rezultate ste pravili kako vas nije sramota da spominjete pare kad i sami znate koliko para ste dobijali od drzave i razmih sponzora u poslednjih 10 god

Zorz Pap

pre 9 godina

Fokus mora biti samo na teren gde je Zvezda bila mnogo bolja i zasluzeno pobedila. Sve ovo ostalo je skretanje paznje, pored toga sto je ruzno i nema veze sa sportom. Presudio je Zvezdin sut i losa odbrana Partizana.

Tastatura grobarska fiskultura

pre 9 godina

Nemojte da pretpostavljate šta bi bilo u petoj utakmici, jer je neće biti.
Ne bi bilo ni četvrte da je suđenje u drugoj bilo korektno...dovoljno je bilo da se sankcioniše Pavlovićev nameran prekršaj koji je suđen kao obostrana. S druge strane 2 pobede pred Partizanovom publikom su neprocenjive. Doduše obećano nam je da će na +15 za Zvezdu da se trese Pionir, a bilo je prilično tiho i na desetak razlike. Time sam pomalo razočaran

Sunce Slobode

pre 9 godina

. . .i zbog svega navedenog Dusan Vujosevic je morao da napadne spomenutog, uz svesrdnu pomoc svog telohranitelja. Fali ovaj deo u saopstenju. I da je sve ovo tacno, i da je psovao, u cemu je problem? Pa da je svaki sudija kome je Vujosevic opsovao majku, familiju po jednom udario Vujosevica jel' bi to bilo u redu po ovoj logici? Opravdavati fizicki napad na nekoga je ispod svakog nivoa. Ali mora nekako da se skrene paznja sa sinocnje epizode i statiranja protiv Zvezde.

Hrabro i puno srece protiv London Towers-a tamo negde u oktobru!

Ti si ne verujes

pre 9 godina

Duka, da se ne lazemo, stipao si, grebao i udarao sudije, saputao im i urlikao u uvo najogavnije vulgarnosti, davio igrace, mrzeo ceo svet. I sad bi ti nekakvu pravdu?! Znas li ti sta je to uopste??? Ja ti ne verujem, tvoji ti ne veruju, ti s(eb)i ne verujes

slobinator

pre 9 godina

šta bi se desilo da je Partizan slavio i da li bi u petoj utakmici već bio pripremljen poznati scenario prekidanja meča sa glavnim protagonistima koji su i ovaj incident izazvali?
Scenario sa prekidanjem meča je viđen u više navrata u izvođenju duška vujoševića još iz vremena sfrj,tako da ne vidim čemu ova zamena teza

Gruja

pre 9 godina

Realno organizator meca je delio karte i odobravao ko moze, a ko ne u halu.
Ako je bilo propusta, organizator meca bi morao da snosi sankcije.

Pavle

pre 9 godina

Lludi aman , imajte razumevanja za dula iziritiralo ga sto koristi Telekomovu karticu ... pa covek koristio karticu Telekoma a dulo mu rekao da je pocepa , a on nije hteo ... a veliki dulo mora da se slusa ...

Spartanac

pre 9 godina

Iza sebe imate 15god Eurolige a ni centa na bankovnom racunu! Da li se jedan navijac malog kluba pita gde su tolike pare,ako se zna da je iz drzavne kase svih tih godina sipano u budzet? Prodali ste preko 20igraca a novcem Dule kupovao slike! Slavina presusila,moc nestala,para nema a uskoro i klub se gasi.
Zvezda u ovom tranzicionom vremenskom periodu,vraca dug,na nacin na koji joj zakon dozvoljava i 2016god postaje privatni klub.
Tek onda ste ga ugasili,jer ce potpisati visegodisnji ugovor sa Euroligom,tj. ULEBom. To je cilj!!!
Zivi bili pa videli! A za grobarcice jedna eskluziva,Jokic iz Mege je prvo pojacanje!!!!!

hypatija

pre 9 godina

КК Партизан сноси комплетну кривицу за све догађаје на терену и ван њега, обзиром да је он био домаћин последње две утакмице, односно последње на којој се и догодио поменути инцидент, тако да ова креатура од бившег човека и тренера нема шта да се жали јавности, обзиром да је његов клуб одговоран и за његову безбедност. Нисмо ми криви што сте ви неспособни да организујете једну овакву манифестацију.Такође и КК Партизан нема шта да даје саопштења за сопствене пропусте. Као спортско друштво Партизан упропастили сте фудбал у овој земљи, сада уништавате и кошарку, шта је следеће ?

Ww

pre 9 godina

Priznajte poraz sportski, a za sukob je potrebno dvoje, u ovom slucaju dvojica... Ovom coveku nije mesto na sportskim priredbama, i ja to kao navijac Zvezde kazem, al nema opravdanja i ne pokusavajte da branite Vujosevica, i on je udarao, tako da su u ovom slucaju isto krivi i zasluzuju kazne!

nesa

pre 9 godina

ljudi manite se vise kukanja kako vam nije jasno da je zvezda bolja i da je zasluzeno otisla u finale i evroligu kako to nemozete da svatite vise

Bogdan_84

pre 9 godina

Minut posle tekme sinoć, i nije bilo neočekivano, što ovde na portalu, što uživo, pravi pravcati grobari, ljudi koji se kunu u Partuzan čestitali su pobedu, iskreno, od srca, bez spina, bez pravdanja... I svaka vam čast! Ja najbolje znam koliko to nije lako. E sad, sreća pa nisam napaljeni klinac niti zaslepljen bilo čime, pa me ovo saopštenje ni Vujoševićevo ponašanje nimalo ne dotiče.

Uopšte ne sporim njegovo košarkaško znanje, ali vreme je da spakuje kofere. Pogubio je kompas u svakom smislu. Razumem neke grobare koji mu daju podršku, ipak ih je bezbroj puta obradovao, ali, zbog samog Parizana, bolje je da Duća zapali, njegove metode su kontraproduktivne, i, iskreno, sramotne za sport.

Ne komentarišem često jer neću da se prepucavam sa balavurdijom. Puna podrška Zvezdi u napadu na Aba, pa na domaću ligu, daj da osvojimo sve, kad smo već u prilici. Grobari, šta da vam kažem, zahvalite se Dući na svemu što je za vas učinio, i nađite boljeg trenera i boljeg čoveka.

Pozdrav od živčanog i posle play offa psihički istrošenog normalnog navijača. :-)

realno

pre 9 godina

Neverovatno, po ovoj logici, cim te neko opsuje to ti daje za pravo da ga fizicki napadnes, je li?
Svakodnevno se ljudi casta raznoraznim psovkama, recimo u saobracaju.Po ovoj logici, ako ti neko opsuje, zaustavis auto i izadjes i istog i pravo sakom u glavu, jel tako Dulo radi, zar ne?
Drugo, kakvo pitanje se ovde postavlja?Pitaju sta bi bilo da je KKP pobedio...pa jesu li oni gledali utakmicu uopste?
Da se utakmica igrala jos 2 dana oni ne bi mogli, ne da pobede, nego ni da povedu...kako ih samo nije sramota?
Zvezda je bolja za 3:0 u seriji, sve ono sto radi strucni stab, pa i igraca KKP je samo odraz njihove nemoci, i istima ide na obraz.

ns

pre 9 godina

Kakve bre vodje, ja sam navijač i nemam neku budalu za vođu ! Stoka sa fudbal terena dosla i na košarku ! Zabraniti svim smz vodjama ulazak na sve stadione ! Nećemo fudb. stoku na košarci !

Anakin

pre 9 godina

Ljudi ni oni ne znaju za koga navijaju BRE.pustite ih neka ih,ako bude htela država da se pozabavi a vreme je odakle te silne pare u klubu koji duguje ni ona ne zna.nego u banani državi sve može pa i ovo.sve sami košarkaški radnici zar ne?oni ne mogu da prihvate istinu.bitno je da se mi ne prodajemo.pozdrav svi iskrenim ljubiteljima košarke:)
(Ja, 20. april 2015 16:41)

A da se ti malo pozabavis gramatikom ili je vec kasno?

goga

pre 9 godina

Ovo sto se desava u Srpskoj kosarci krece od trenutka kada gospodin iz fmp a preuzima klub i krece sa smisljenom propaganom protiv Partizana.Sinocne informacije medija koji prenose neproverene informacije su u sluzbi kluba iz predgradja koje pomenuti doticni zeli da progura u svrhu blacenja gospodina Vujosevica.Zalosno je sto u upravi Partizana nema ko adekvatno da odgovori na ovakvo cinicno i besramno optuzivanje.Da li to postajemo klub koji ce da cuti.Dozovite se dok ne bude kasno.
(Joca, 20. april 2015 19:41)
Dve finalne serije sa Hemofarmom, prekidi utakmica zbog tuce, prebijanje sudija za koje je Danilovic dobio zabranu od dve godine koja je na volseban nacin smanjena na sest meseci, prekinuta utakmica finalne serije u Podgorici, finalna serija sa BFC, povlacenje ekipe u proslogodisnjoj finalnoj seriji.... samo su neki od dogadjaja u vasoj sjajnoj istoriji osvajanja trofeja

Dule

pre 9 godina

Kakva bre trajna kampanja, pa na snimku SK1 se vidi da čovek telefonira a Dule ga momentalno udara. Ukoliko je stvarno taj čovek koga on navodno ne poznaje, bio prisutan bez akreditacije, a akreditaciju je morao da mu izda KK Partizan, jer je bio domaćin meča, Dule je jedostavno trebao da traži od žandarmerije da ga udalje ili uhapse ukoliko ga je čovek opsovao kao što kaže, mada snimak pokazuje drugačije.Sledeći put kada pišete saopštenje prvo proverite da slučajno ne postoji TV snimak jer ovako pravite još veću glupost. Nekada je bolje i pametnije ćutati.

Nikola

pre 9 godina

@(Nenad-SRB, 20. april 2015 16:55)

Svaka cast na razmisljanju. Steta sto imam utisak da je malo takvih navijaca, u oba tabora. Medjutim, u Zvezdinom taboru, na klupi sedi jedan veliki gospodin. Necu da ulazim u njegovo trenersko znanje, vec samo ljudsko ponasanje. Dejan Radonjic je veliki gospodin i svaki navijac treba da se ugleda na njega, jer moze svakom da drzi lekcije iz predmeta "kako biti veliki i u pobedi i u porazu". Na primeru Kalinica i Mitrovica se to dobro vidi. Na drugoj strani, imamo Danilovica koji sportski priznaje poraz i pruza ruku (covek koji je u klupskoj i reprezentativnoj karijeri sve osvojio i povukao se sa 29 godina). I kao kontratezu, tu je Vujosevic koji je oduvek vodio te psiholoske ratove, ali otkako se vratio iz CSKA, potpuno je poludeo. Jasno se vidi iz cije je kuhinje ovo saopstenje. Stvarno bi me bilo sramota da mi takav lik bude neko cije cu reci slepo da slusam i kome cu da se klanjam, pa sve da je osvojio olimpijske igre. Milosavljevic je primer uzornog sportiste u svakom pogledu. Jako mi je bilo zao kad se povredio prosle godine i od srca mu zelim sto duzu i uspesniju karijeru. S druge strane, Pavlovic je primer isfrustriranog propalog potencijala i on je glavni razlog za poraz Partizana u ovoj seriji. Njemu i Vujosevicu nije mesto u klubu ni pod razno. Bolje i za ljubitelje sporta, a i za navijace.

sasa bn

pre 9 godina

neprovjerene informacije neko napisao! Je'l vujosevic prvi nasrnuo fizicki na nekog-jeste, je'l se sve lijepo vidjelo na tv dok je luka davao intervju-jeste. Pa koga vi partizanovci zavitlavate i zamajavate, da ne vjerujemo rodjenim ocima je'l? Da vjerujem duletu na rijec covjeku koji je do sada x puta gruvao sudije i slicne, da vjerujem vasem saopstenju je'l? Slika tj snimak sam sve kaze!

zivcan_neki_lik

pre 9 godina

I eto...umesto da utakmica obelezi prethodni dan,obelezilo cuskanje i sad ce se o tome pricati danima... u poslednje vreme se cesto desavaju slicni spinovi u svim aspektima zivota samo da se tri zuba u glavi nasladjuju

henry14

pre 9 godina

Vujosevic je sam stekao taj imidz. Sinoc je prvi udario coveka, to se jasno videlo i nema nikakvo opravdanje. Neka nauci da prihvati poraz.

Milan

pre 9 godina

Vasi navijaci su najgori i najveci huligani u drzavi Srbiji.Tek otvorenu halu Milenium su razlupali u paramparcad pri prvom gostovanju partizana u Vrscu,iz autobusa vam je policija izbacivala bezbolke, sekire i ostale NAVIJACKE rekvizite.Cak ni to vam nije bilo dovoljno nego ste poceli da se bijete sa ljudima u hali koji su dosli da gledaju kosarku.Kada sam upitao komsiju policajca zasto ne intervenisu rekao je da ne smeju da jer je takva direktiva.Da ne pominjem Dula koji je tukao zajedno sa Danilovicem sudije u svlacionici a izazivao cak i tucu na terenu medju igracima.Ima jos mnogo toga ali mislim da je i ovo sasvim dovoljno.

master magister

pre 9 godina

Partizan u košarci sve više liči na moju zvezdu u fudbalu.
I jedni i drugi samo pišu saopštenja, svi su im stalno krivi i nikada ne čestitaju protivniku.

papanikolau

pre 9 godina

Pusti ti FMP i njihove igre na i van terena. Tu je prosecnom coveku sve jasno. Objasni ti nama zasto vec drugu godinu nema EL? Suplja prica o praznom budzetu, tek donekle pije vodu. Ko je skautirao i doveo Akojona, koji lici na malo preciznijeg basketasa iz blokova? Ko je dozvolio da Pavlovic potpuno psiholoski nepripremljen udje u seriju? Zasto je Gagic bukvalno pobegao u sred sezone? Zasto imamo dve ipo krstene akcije, i to proslogodisnje za Bogdana, pa kad one ne prodju, ne znamo gde udaramo u napadu, i ocekujemo nesto od inspiracije pojedinca? Npr Muricevo "cupanje" ekipe u poslednjoj i Gagijevo u trecoj utakmici. To su stvari koje bi nama navijacima Partizana trebalo neko da objasni. Nas ne zanima ni Covic ni AV, ni njegov brat, ni FMP. Ne zanima nas ni sportski bezobrazluk i nekultura Blazica, Lazica, pogotovo Kalinica, koji decko igra sa tri srca. Zasto se onako olako preslo preko kradje u PG, gde smo opet vodili sa desetak razlike, pa izgubili? Objasnite nam zasto nam je ekipa kao tim totalno nespremna!
Na kraju, cestitke kosarkasima CZT, ne i rukovodstvu...
Cestitke i nasim momcima, kojima nemam i necu nikada nista moci da zamerim, pa i da izgube sa 30 razlike!

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 9 godina

Deco volite Zvezdu i navijajte za nju!
Slusajte svoje roditelje i izrastite u normalne ljude koji cene vitestvo,postenje i fer borbu!!
Deco volite Zvezdu!! Naucite da budete veliki i u pobedi i u porazu!!Ne udarajte protivnike u polne organe,na lazite javnost i ne spinujte,ne tucite sudije i upravu drugih klubova,ne prihvatajte otete titule,ne budite siledzije,ne bodite se po kafanama u 4 ujutro,ne pljujte sve oko sebe,ne budite paranoici...
DECO VOLITE CRVENU ZVEZDU!!

master

pre 9 godina

"Gomila uvek robuje ili tuđoj pameti ili svojoj gluposti"!

Jovan Dučić

"Pobeda ima hiljadu očeva, ali poraz je siroče".

Džon F. Kenedi

Čestitke Crvenoj Zvezdi-Partizanovac

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 9 godina

Kosarka je sinoc konacno dobila rat protiv svog najveceg neprijatelja!!!
Sinoc smo zakucali konacno i taj 3. ekser!!
Zivela Srbija,zivela Zvezda,zivela postena kosarka!!
p.s. nadam se da vise na parketima necemo gledati osobe kojima tu nije mesto,pri tome mislim i na huligane i na psihopate,davitelje,lazove, kao i one koji udaraju u polne organe...

delija iz pg

pre 9 godina

Gade mi se ovi nabedjeni panteri.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nik sloter, 20. april 2015 19:13)

Izvini, sa kim se ti raspravljaš?

vex

pre 9 godina

Duletove izjave isprovociraju ove huligane oko Zvezde i cim ga vide psuju ga sto je i ocekivano od takvih ljudi a sa druge strane Duletu svaka cast kompletno je stao ispred Partizana cak i svoje zdravlje ugrozio i na sve moguce nacine se bori videvsi da je politicka klima okrenuta Zvezdi i pored toga napravio je fantasticnu ekipu kojoj je falilo u ovoj seriji jos dva iskusnija igraca u rotaciji i apsolutno sam siguran da je izgubljena euroliga u podgorici a ne u ovoj seriji gde su dva najjaca tima aba lige.

manekenka

pre 9 godina

Tuzno je sve ovo sto se desava. Huliganima je dozvoljeno da rade sta hoce. Kakva smo mi to drzava?! Skidaju traku kapitenu Partizana na stadionu, paradiraju pored celnika Zvezde i zavode red, prekidaju utakmice reprezentacije. Dokle? A sta rade klubovi? Stoje iza njih i stite ih, kako Zvezda tako i Partizan. A kada neka televizija pokusa da udje tamo i otkrije sta se desava, onda krecu pretnje smrcu njenim novinarima od istih tih huligana pod zastitom klubova, odnosno drzave.
Stvarno me je sramota kao iskrenog ljubitelja sporta. Navijac sam Partizana, ali sam pre svega navijac srpskog sporta i nasih sportista koji su retke svetle tacke i ponos ove tuzne drzave.

Mitar PFC

pre 9 godina

Dule zrtva :-)) ... Ali stvarno ! Sta smo doziveli, necemo igrati EL drugu sezonu a mi pricamo o DULU :-)) ... Ljudi jeli vas sramota ? Stvarno nekad pomislim da sam smako ... Kakva ljubav, kakav Dule ... Covek je uzeo novac ! Bili smo miljenici drzave i one vlasti ... Moglo nam se ... E vise ne moze i vi se klanjate ludom coveku koji je pobesneo ! Alo bre volim Partizan ali ovo je bolest ! Bezi bre iz kluba sramota me tebe ... Svi nam se smeju ... Eeeej

pera ložač

pre 9 godina

Zvezda je bila bolja ove godine ali sada su se setile tzv delije da prate basket....njih realno sport ne interesuje vec tu imaju upliv u pare.
(realan, 20. april 2015 17:21)

Halo realni, ako ima para u košarci, gde jedna zvezda ili kako god ih zvali nakupi para ili kako kažeš upliv u pare.
GDE JE UPLIV PARA PARTIZANA ZA POSLEDNJIH 20 GODINA?
Gde su otišle silne karte, premije, prodaje igrača kad ste u tolikoj buli da pored poreza neamte da isplatite igrače, nemate za struju , i dugujete i oko 4 miliona evra. Ko je pokupio lovu? Vučić? Čović?
Smešni ste ko crtani film. Kad pobedjujete vi ste institucija kad gubite sudije krive, KAD VAS ODERU KO MAČKE I OBRIŠU POD S VAMA, to je kriv Vučić, Čović, CIA, BIA,...samo Dulo nije.
Videćemo najesen da ćet imati 12 bilo kakvih igrača.Ovo malo matorih odlazi jer nemate pare, a mladi prelaze u Zvezdu i druge klubove da ne umru od gladi.Mali Vanja Zvezdaš od rodjenja i po opredeljenju pregovara sa Zvezdom a i Milutinov nije daleko.
Znači katanac.
KUC - KUC !!!
KO JE ?

MEČKA.

Stella

pre 9 godina

Tom stvorenju (da ne vredjam ljudski rod) zaista nije mesto u sluzbenim prostorijama Pionira i sluzbena lica su morala da ga izbace ako nije imao legitimaciju, ali to ne opravdava Vujosevicev fizicki odgovor na delikt jednog navijaca/vodje/huligana.

Marko

pre 9 godina

Jedna stvar mi nije jasno, kako to da nijedan drugi trener nema problema, samo Vujošević ima večito problema, preti sudijama, pljuje po sudijama, valjda ne može da prihvati to da sudije nesviraju više za Partizan ne pistojeće faulove.

Njemu večito su drugi krivi, pored takvog njegovog ponašanja, nije ni čudo što Pavlović i kompanija udaraju igrača, mesto da on bude primer igračima, da utiče na igrače da igraju fer i pošteno, on uči igrače da biju.

analiticar

pre 9 godina

Nakon detaljne analize filma lepo se vidi sledece:

Napadnuti mladic prica na telefon dok ga napadac sa ledja( boka preciznije) udara pesnicom u glavu. Lepo se vidi taj momenat i ruka u beloj kosulji. Zatim ulece napadaceva gorila i udara nesrecnog mladica u predelu glave. Tu uskace i treci akter, koji braneci mladica nasrce na gorilu, medjutim gorila ga na suvu fizicku snagu(tehnika mu je nula) u egalu dobiva. Dok sa druge strane, napadac gubi pocetnu prednost(ostvarenu prljavo) i nesrecni mladic mu zadaje kung fu udarac u predelu vrata.Tu ulecu Zandari, rastavljaju aktere, hapse nesrecnog mladica. 20min. posle, napadac se pojavljuje na konferenciji za stampu kao slobodan covek.

V.B

pre 9 godina

Zvezda je kao Obilic nekada u fudbalu...Guraj pare,plasi,zastrasuj.To moze ali kratko..A posle toga PARTIZAN opet hara Srbijom i Evropom....(Zeka, 20. april 2015 17:25)Pa to smo gledali u prethodnih 15-tak godina.Zato nam je košarka dotakla dno.Zato su mali košarkaški centri(Kraljevo,Čačak...)propali,a glavni igrači u Beogradskim klubovima stranci.Dokle više to silovanje,dok košarka potpuno ne nestane sa ovih prostora?Nije samo Zvezda bila žrtva,već i Hemofarm,FMP...Sve je bilo podređeno Partizanu.Kada je Obilić došao na silu do titule i kada je tražio da kvalifikacije za Ligu Šampiona igra na Marakani,Zvezda ga je odbila,ali je zato Partizan prihvatio da klub igra na njegovom stadionu.

stecky

pre 9 godina

Dule, koji se namrsio majke svakom sudiji kojeg je video, svakom svom igraču, većini protivničkih, kaže da je ok da udariš kad te opsuju?

Perun

pre 9 godina

Sad sam potpuno siguran da je Vujošević izazvao incident,jednostavno poslije bolnog poraza,to je ono što je alibi i spin majstoru bilo potrebno da relativizuje čistu pobjedu Zvezde,koja je apsolutno korektno i sportski izborena,i da se usmjeri pažnja na odavno izlizane i otrcane fraze kako je cijela mašinerija protiv Partizana.Da pobjeda bude čistija,izborena je pred Partizanovim navijačima,tako da ove priče šta bi bilo kad bi bilo mogu mačku o rep da objese.Vujošević je neosporno veliki trener,ali mislim da je ove zadnje dvije godine kako Partizan ne igra EL,svoj lični ego stavio daleko iznad Partizanovih interesa i izigrava nekog Don Kihota u borbi protiv izmišljenih neprijatelja.Toliko odsustvo samokritičnosti je dovelo do autodestrukcije.

Duleta za predsednika

pre 9 godina

Svaka ti čast Dule, naš Mesijo, naš vođo. Vodiš klub, treniraš ekipu i još stigneš napisati sva ova saopštenja protiv naših mrskih neprijatelja. Danilović to nije u stanju, on se čak i grli sa nekima od njih. A videli ste još u prvoj utakmici šta nam sve spremaju iza leđa. Udri po neprijatelju!

*

pre 9 godina

Covke MAJSTORE pocepao si ih kao podstanar racun za infostan, nego kad pocinje prodaja sezonskih 2015/16? Neatrpljiv sam, moram da isplaniram odmor. Svuda grmi okolo...

Shalala

pre 9 godina

Nisam mogao da procitam ni pola izjave koliko je u isto vreme i gadna i smesna. Alo, cao, razlaz, svetla su odavno ugasena, zalite se Sudu u Strazburu i mrs odavde... Toliko ste jadni i mali u porazu da treba da cutite 2 sezone samo zbog toga sto se ovako brukate. Igrajte kosarku, a ne riziko i naucite da ne moze uvek da se dobija na foru, mora nekad i da se igra!

Niko

pre 9 godina

Ako se ne varam gospodin iz JSDa je uglavnom prekidao mečeve i povlačio ekipu? Mora da se ovaj koki je pisao saopštenje malo zbunio...

sns pink zvezda informer

pre 9 godina

Dule sacekati da prodje ova strahovlada i jednoumlje,pamtiti i vratiti im,nece jos dugo,dok je vodja na vlasti tu su,posle ih vise nema na mapi sveta!

bosko i milko

pre 9 godina

Ovaj sto se zajedno sa tobom tukao(gospodine Vujosevicu) je sigurno neki drevni mislilac ili starogrcki folozof-mislim na ovog koji je stalno uz tebe

Demokratski rob

pre 9 godina

Trajna kampanja protiv Partizana...Protivnik uveo trojicu navijača i nokautirao avangardu. Au, kakav udarac galaktičkih razmera za "instituciju" koja je sve pošteno, besprekorno i bez sumnje i incidenta sve uvek osvajala.

Erolko

pre 9 godina

Sve ove paranoicne optuzbe sto iznose protiv Zvezde znajte da su oni godinama radili pa strahuju i da njih neko moze na taj nacin da sputava.
I jos nesto, ubedjen sam da su oni nasrtaji Pavlovica smisljeni i pripremljeni i DV kuhinje! On kao najiskusniji i igrac sa 'najvecm imenom' koji ima protekcije kod sudija je trebao da isprovocira igrace Zvezde da mu uzvrate i samim tim budu izbaceni sa utakmice ili do kraja serije. Zato je onako mucki udarao i gurao Lazica Kalinica Dzenkinsa i to po vise puta, i to mu je bio jedini zadatak jer je van forme i bez doprinosa na terenu.

dr sci med. Nebojša Janovski

pre 9 godina

To što su čelnici ''Partizana'' sročili - totalno je nesportski, neetično, subjektivno i - već toliko puta viđeno... Bilo bi korektno da ste čestitatli boljem timu i - tu stali. Stalno tražite neke alibi za neuspehe(ne izuzimam tu ni ''Zvezdu'').
Ćinjenice: 1. ''Zvezda'' je trenutno znatno bolji tim; 2. Nikakav nesportski faktor nije bitno uticao na ishod takmičenja; 3. ''Najtrofejniji trener'' ujedno je i trener koji večito izaziva konflikte na sve strane. On je izuzetno neobjektivna ličnost i sve što se sada događa, mislim, posledica je njegove netolerantnosti. Pozdrav, za oba tima.

Pedja

pre 9 godina

Glupo saopstenje, mnogo glupo saopstenje, saopstenje koje je smislio neko u Partizanu. Zaista je GLUPO saopstenje. MNoooogo je besmisleno!

nenad rs

pre 9 godina

Шта рећи на ово несувисло саопштење,људи ово је спорт ,избаците злу крв.

goran

pre 9 godina

A kako ga je napao kad je pricao telefonom, vujosevic ga nabada pesnicama... Znaci huligan vujosevic napada drugu osobu, e sad to je taj vujosevic koji verovatno podrzava i one momke koji su napravili lutku brankice stankovic i pravili cirkus a vi sa b92 samo opravdavajte napad na momka koji je napravio mini incident, umesto da se zalazete da vujosevica smeste u zatvor, samo je pitanje momenta kad ce da uradi nesto ozbiljnije...

alfa romeo

pre 9 godina

meni kada neko na ulici nesto dobaci ja ga iskuliram...Radonji da je neko neku uvredu dobacio,covek bi kulturno iskulirao.Zasto to i Vujosevic nije uradio? Ne opravdavam cinjenicu da se taj covek tu nalazio,ali da je Vujosevic normalan,samo bi ga prosao

Marko

pre 9 godina

"da li bi u petoj utakmici već bio pripremljen poznati scenario prekidanja meča"
Cigani su gospoda! To su stvari kojima ste se jedino vi služili godinama.

Marko

pre 9 godina

Igra li Partizan kvalifikacije za Evrokup ? Zavrsio je cetvrti ! I zna li neko jesu li se oni Rumuni i Novembar plasirali ! Ko prenosi Evrokup ... Ostaje li Sale u ekipi i Akognon ? Ipak su oni najbolji ? Jeli Tepic potpisao za Luksemburg a Macvan za San Marino ?

Povidon

pre 9 godina

Jeste skandal sto se taj huligan tu nasao ali Vujosevic je tako nesto jedva cekao da se desi ne bi li napravio skandal o kome ce da se prica da se ne bi pricalo kako ga je Radonjic takticki unakazio. Nikad nisam video onako nemocan KKPI koji je bio toliko bezvoljan i na -3 kao da je -33. Zvezda treba da bude kaznjena zbog te trojice, Vujosevicu treba zabraniti bavljenje kosarkom a toj trojici 10 godina zabrane prisustva na sportskim manifestacijama. Takodje, organizator utakmice mora biti kaznjen.

Uvek Zvezda

pre 9 godina

E ajde da se ne lazemo, nema sta ovaj da trazi tamo. Jel moguce da u klubu nema osam ljudi iz uprave ili gostiju a da medju njima ne bude ovaj lik ili neki drugi "navijac"?! Dule je posebna prica ali to od njega ne iznenadjuje, covek sam pomera granice jer mu je sve dozvoljeno i nikada nije snosio sankcije... barem nije upotrebio dinamit.....

dzonihilfiger

pre 9 godina

pa tacno je sve..vodi se kampanja i protiv partizana i protiv Duleta Vujosevica,zvezdasi ne mogu da ga smisle i mrze ga vise nego sto mrze partizan i zato ga i podrzavam,jer covek se ne ustrucava da sve sto misli i kaze i o sportu i o politici. Samo napred Dule ne daj se

pfc

pre 9 godina

Apsolutno sva krivica je na Partizanu,ogroman propust organizacije kako je mogao da udje u Pionir.Nema pocetka tekme dok se ne udalji.Mnogo su celnici kluba opusteni i zanemaruju detalje,veliki klub ako zeli to da bude mora da pazi na sve detalje.Gospoda zasluzena za organizaciju i obezbezbedjenje momentalni otkaz ali nema sanse da se desi.Gospodine Danilovicu veliko hvala za sve,vreme je za promene nadam se sa vama na celu ako iz nekog razloga to nije moguce da se razilazimo.I da smo uzeli titulu,plasirali se u El isto bi se i sledece godine nastavilo,nadjite pare i napravite visegodisnji plan.Mi se ne zadovoljavamo domacim,regionalnim titulama mi sanjamo ma koliko to daleko bilo krov Evrope.
Kako god bilo vidimo se na sledecoj tekmi,uzdravlje!

Gremlin

pre 9 godina

Todoric i Vujosevic pricaju istu pricu, svi su krivi, samo nisu oni za poraz. Kad mi izgubimo, nemamo sistem, nemamo trenera, igrace, a ovaj ubedio celu kosarkasku javnost da je drzava kriva, sudije i ko zna ko jos, da ne pominjem sto trazi sankcije za trash talk u toku igre(ako ga je bilo). Pavlovic potpuno razocarenje svojim ponasanjem u finalnoj seriji. Luka Mitrovic, svaka cast na kapitenskim izjavama. Dragana Milosavljevica treba pomenuti, kao i Milenka Tepica, dva igraca koja nikad nisu napravila nista lose i koja su uvek odigrala sportski. Velimir Gasic koga stalno prozivate kad izgubite utakmicu a ne vodi je Vujosevic je isto normalan covek koji nikad nije davao zaverenicke izjave vec cisto kosarkaske analize meceva. A Predrag Danilovic legenda Partizana i reprezentacije je pokazao ko je i sta je cestitkama u tunelu, ali i njega teraju navijaci iz kluba jer nije dovoljno aktivan kad se psuje i proziva Crvena Zvezda.

Maca

pre 9 godina

ako je mogao duško vujošević kao vođa navijača da prisustvuje na prve dve utakmice a o ostalim stvarima iz saopštenja da ne pričam

milos

pre 9 godina

I šta kažu Grobari. Napali ih navijači Zvezde. Njih trojica-četvorica. A Pionir pun Grobara. Da li je moguće da se toliko plaše? Ja znam da je dvadesetak Delija dovoljno da natera u beg 7-8 hiljada navijača Partizana ali ipak nas precenjujete. Trojica-četvorica bi eventualno bila opasnost da je Grobara bilo recimo do dve hiljade. Ovako ne pije vodu ovo saopštenje Partizana. Teško da ste se mogli osetiti ugroženima. Pogotovo zato što ste pozvali i žandarmeriju da vas štiti.
(Neznalica, 20. april 2015 17:44)
...
Njih ni pit bul ne moze da zastiti....a ne, pit bula vise nema..

prilika ti je da malo zavedes red u sportu

pre 9 godina

Podhitno na kolektivno lecenje, daleko od javnosti, na pustom ostrvu, da ne zarazite narod.

Vucicu REAGUJ

Bili Piton

pre 9 godina

Svi su se zaverili protiv JSD! Neo teorija neo zavere! Što onaj pametni reče "niko ne može da zabrani kako će FMP da se zove", on se i danas zove tako! A mali klub sa "Malog Kalemegdana" pionir košarke u Jugi, a nije JSD i Srbji, čija škola je i vas gurala i postojala u najteža vremena, zaverio se protiv JSD sa Trešnjevke iz ulice ILICA! Ne manjaju ime, ali boje i grad i adresu...

Ja

pre 9 godina

Ljudi ni oni ne znaju za koga navijaju BRE.pustite ih neka ih,ako bude htela država da se pozabavi a vreme je odakle te silne pare u klubu koji duguje ni ona ne zna.nego u banani državi sve može pa i ovo.sve sami košarkaški radnici zar ne?oni ne mogu da prihvate istinu.bitno je da se mi ne prodajemo.pozdrav svi iskrenim ljubiteljima košarke:)

realan

pre 9 godina

ko je gledao uzivo utakmicu mogao je videti kako provociraju gledaoce pokazujuci im srednji prst..jezik u obrazu asocirarem na pusenje....mogli su da se incidenti pretvore u pravcu necije smrti...cemu to vodi.
Zvezda je bila bolja ove godine ali sada su se setile tzv delije da prate basket....njih realno sport ne interesuje vec tu imaju upliv u pare.

Kosmodisk

pre 9 godina

Au kakvi komentari,sve kao nesto citam a vidim samo "mrzim Partizan,mrzim Partizan,mrzim Partizan..."Kuku nama ako su ovi stvarno u vecini,jedino me tesi misao da njih 10-15 sendvicara menjaju nickove i stancuju podrsku Covicu i huliganima u suprotnom valja odavde begati.

Novica

pre 9 godina

Neverovatno da "rukovodstvo" ABA lige ostaje nemo na mučka namerna udaranja suparničkih igrača (redom Lazića,Dženkinsa i Kalinića)!
U svakojj ligi na svetu bi bio isključen i suspendovan na određen broj utakmica!Zato ne čudi pesničenje Vujoševića pošto je video da je to njima dozvoljeno! Ali kako narod kaže "Naći će lonac poklopac" tako i oni!!!

Pedja

pre 9 godina

Saopstenje dovoljno govori o onome ko ga je postavio. Kaze se da treba biti velik kako u pobedi tako i u porazu. Ali nije lako biti velik. Ovo jos bisam cuo za ovaj izraz trajna kampanja. sramota da neki klub uopste trazi opravdanje za nekog svog koji je fizicki nasrnuo na nekoga.

pfc

pre 9 godina

Nije trajna, po direktivi je dokle god bude ova najgora vlast do sada na polozaju.danas je prvi put B92 javno rekao da je vinovnik isti kriminalac koji je napao novinarku iste kuce....

Vinjak

pre 9 godina

Ovo sto se desava u Srpskoj kosarci krece od trenutka kada gospodin iz fmp a preuzima klub i krece sa smisljenom propaganom protiv Partizana.Sinocne informacije medija koji prenose neproverene informacije su u sluzbi kluba iz predgradja koje pomenuti doticni zeli da progura u svrhu blacenja gospodina Vujosevica.Zalosno je sto u upravi Partizana nema ko adekvatno da odgovori na ovakvo cinicno i besramno optuzivanje.Da li to postajemo klub koji ce da cuti.Dozovite se dok ne bude kasno.(Joca, 20. april 2015 19:41)Dve finalne serije sa Hemofarmom, prekidi utakmica zbog tuce, prebijanje sudija za koje je Danilovic dobio zabranu od dve godine koja je na volseban nacin smanjena na sest meseci, prekinuta utakmica finalne serije u Podgorici, finalna serija sa BFC, povlacenje ekipe u proslogodisnjoj finalnoj seriji.... samo su neki od dogadjaja u vasoj sjajnoj istoriji osvajanja trofeja
(goga, 20. april 2015 20:55)
Bacanje mokrace na protivnicke igrace drmanje koseva pljuvanje trenera koji nije Vujosevic pp aparat

Vinjak

pre 9 godina

Zvezda je kao Obilic nekada u fudbalu...Guraj pare,plasi,zastrasuj.To moze ali kratko..A posle toga PARTIZAN opet hara Srbijom i Evropom....(Zeka, 20. april 2015 17:25)Pa to smo gledali u prethodnih 15-tak godina.Zato nam je košarka dotakla dno.Zato su mali košarkaški centri(Kraljevo,Čačak...)propali,a glavni igrači u Beogradskim klubovima stranci.Dokle više to silovanje,dok košarka potpuno ne nestane sa ovih prostora?Nije samo Zvezda bila žrtva,već i Hemofarm,FMP...Sve je bilo podređeno Partizanu.Kada je Obilić došao na silu do titule i kada je tražio da kvalifikacije za Ligu Šampiona igra na Marakani,Zvezda ga je odbila,ali je zato Partizan prihvatio da klub igra na njegovom stadionu.
(V.B, 20. april 2015 21:05)
Čekaj a ko su vama sinoć bili glavni igrači bio je jedan naslov na nekom portalu ameri odveli zvezdu u euroligu pa da vam nije bilo stranaca pukli biste u tri utakmice zato ne trubi

Joca

pre 9 godina

Ovo sto se desava u Srpskoj kosarci krece od trenutka kada gospodin iz fmp a preuzima klub i krece sa smisljenom propaganom protiv Partizana.Sinocne informacije medija koji prenose neproverene informacije su u sluzbi kluba iz predgradja koje pomenuti doticni zeli da progura u svrhu blacenja gospodina Vujosevica.Zalosno je sto u upravi Partizana nema ko adekvatno da odgovori na ovakvo cinicno i besramno optuzivanje.Da li to postajemo klub koji ce da cuti.Dozovite se dok ne bude kasno.

SD Sojic and co.

pre 9 godina

@I šta kažu Grobari. Napali ih navijači Zvezde. Njih trojica-četvorica. A Pionir pun Grobara. Da li je moguće da se toliko plaše? Ja znam da je dvadesetak Delija dovoljno da natera u beg 7-8 hiljada navijača Partizana ali ipak nas precenjujete. Trojica-četvorica bi eventualno bila opasnost da je Grobara bilo recimo do dve hiljade. Ovako ne pije vodu ovo saopštenje Partizana. Teško da ste se mogli osetiti ugroženima. Pogotovo zato što ste pozvali i žandarmeriju da vas štiti.
(Neznalica, 20. april 2015 17:44)


Ja se najvise plasim vasih komentara,uterujete strah normalnim ljudima takvim tempom da ce neki da pobegnu iz zemlje ako budu citali ovo.

Boris

pre 9 godina

Zvezda je u play offu izdominirala kao ja ove godine u komentarima.
(--#####- Bodibond -#####--, 20. april 2015 18:10)

Ti dečko ako imaš više od 14 godina, onda si u teškom problemu. Postoje razne institucije, vreme je da posetiš neku.

rajk

pre 9 godina

Kakve su to kampanje protiv Partizana koji na tako veliki klub i malo mogu uticu. Jos pre dve godine sam rekao da Partizan mora marketinski da se bori za svaki dinar i da iskoristi i dovede partizanovce iz vlasti jer u suprotnom bankrotirace jer je proslo vreme kad je Tadic dolazio na utakmice crno belih kad pare nisu bile problem a sad Toma ne dolazi ali zato Vucic je kod crveno belih a sa njim i Telekom i svi ostali. Od kuknjave Duleta nema nista samo se tenzije nabijaju.

mladen

pre 9 godina

Oni su mislili da će biti prvaci 50 godina kao Makabi...e pa ne može...
(Bogdan, 20. april 2015 17:42)
otkud znas da necemo biti prvaci ove godine...Koliko znam jos uvijek smo aktuelni prvaci, a sto je domaca liga obezvrijedjena je druga stvar

Sreten

pre 9 godina

Ta kampanja je počela od dolaska SNS na vlast gde su stvorili lažnu sliku kako su prethodne vlasti samo Partizanu pomagale.A gde je danas Vesić?

kosjan

pre 9 godina

To je nedopustivo i sramno, još samo ostaje da od sada navijačke vođe počnu da napadaju i igrače po svlačionicama,"


Jos samo da treneri krenu da sa predsednikom samaraju sudiju u svlacionici oh wait...

As

pre 9 godina

Ahahaha - poznati scenario prekidanja utakmica?! Pa samo je Partizan prekidao utakmice i odlazio sa terena. Pošteno čestitali, a DV kaže da subl sudije odlučile treću utakmicu. Ne sramotite se više, trener jednog trofejnog kluba kakav je Partizan tuče se u pozadini dok uzoran mladić Luka Mitrović daje pomirljivu izjavu kako bi voleo da kluba igraju EL. E, taj kontrast je razlika između nas i vas, ubitačna simbolika.

vex

pre 9 godina

Duletove izjave isprovociraju ove huligane oko Zvezde i cim ga vide psuju ga sto je i ocekivano od takvih ljudi a sa druge strane Duletu svaka cast kompletno je stao ispred Partizana cak i svoje zdravlje ugrozio i na sve moguce nacine se bori videvsi da je politicka klima okrenuta Zvezdi i pored toga napravio je fantasticnu ekipu kojoj je falilo u ovoj seriji jos dva iskusnija igraca u rotaciji i apsolutno sam siguran da je izgubljena euroliga u podgorici a ne u ovoj seriji gde su dva najjaca tima aba lige.

sns pink zvezda informer

pre 9 godina

Dule sacekati da prodje ova strahovlada i jednoumlje,pamtiti i vratiti im,nece jos dugo,dok je vodja na vlasti tu su,posle ih vise nema na mapi sveta!

dzonihilfiger

pre 9 godina

pa tacno je sve..vodi se kampanja i protiv partizana i protiv Duleta Vujosevica,zvezdasi ne mogu da ga smisle i mrze ga vise nego sto mrze partizan i zato ga i podrzavam,jer covek se ne ustrucava da sve sto misli i kaze i o sportu i o politici. Samo napred Dule ne daj se

Neznalica

pre 9 godina

I šta kažu Grobari. Napali ih navijači Zvezde. Njih trojica-četvorica. A Pionir pun Grobara. Da li je moguće da se toliko plaše? Ja znam da je dvadesetak Delija dovoljno da natera u beg 7-8 hiljada navijača Partizana ali ipak nas precenjujete. Trojica-četvorica bi eventualno bila opasnost da je Grobara bilo recimo do dve hiljade. Ovako ne pije vodu ovo saopštenje Partizana. Teško da ste se mogli osetiti ugroženima. Pogotovo zato što ste pozvali i žandarmeriju da vas štiti.

Joca

pre 9 godina

Ovo sto se desava u Srpskoj kosarci krece od trenutka kada gospodin iz fmp a preuzima klub i krece sa smisljenom propaganom protiv Partizana.Sinocne informacije medija koji prenose neproverene informacije su u sluzbi kluba iz predgradja koje pomenuti doticni zeli da progura u svrhu blacenja gospodina Vujosevica.Zalosno je sto u upravi Partizana nema ko adekvatno da odgovori na ovakvo cinicno i besramno optuzivanje.Da li to postajemo klub koji ce da cuti.Dozovite se dok ne bude kasno.

Kosmodisk

pre 9 godina

Au kakvi komentari,sve kao nesto citam a vidim samo "mrzim Partizan,mrzim Partizan,mrzim Partizan..."Kuku nama ako su ovi stvarno u vecini,jedino me tesi misao da njih 10-15 sendvicara menjaju nickove i stancuju podrsku Covicu i huliganima u suprotnom valja odavde begati.

Ja

pre 9 godina

Ljudi ni oni ne znaju za koga navijaju BRE.pustite ih neka ih,ako bude htela država da se pozabavi a vreme je odakle te silne pare u klubu koji duguje ni ona ne zna.nego u banani državi sve može pa i ovo.sve sami košarkaški radnici zar ne?oni ne mogu da prihvate istinu.bitno je da se mi ne prodajemo.pozdrav svi iskrenim ljubiteljima košarke:)

realan

pre 9 godina

ko je gledao uzivo utakmicu mogao je videti kako provociraju gledaoce pokazujuci im srednji prst..jezik u obrazu asocirarem na pusenje....mogli su da se incidenti pretvore u pravcu necije smrti...cemu to vodi.
Zvezda je bila bolja ove godine ali sada su se setile tzv delije da prate basket....njih realno sport ne interesuje vec tu imaju upliv u pare.

Duleta za predsednika

pre 9 godina

Svaka ti čast Dule, naš Mesijo, naš vođo. Vodiš klub, treniraš ekipu i još stigneš napisati sva ova saopštenja protiv naših mrskih neprijatelja. Danilović to nije u stanju, on se čak i grli sa nekima od njih. A videli ste još u prvoj utakmici šta nam sve spremaju iza leđa. Udri po neprijatelju!

Jo1e

pre 9 godina

Ako je neko nekad prekidao mec to je Dusko Vujosevic. Desavalo se da igraci na terenu budu povredjeni ali Pavlovic je PESNICOM udario Lazica. Partizan je jedinu utakmicu dobio sa pola kosa razlike, Zvezda sve sa oko 10 poena. Osim Blazicevog "udaranja" Milutinova niste mogli da vidite nijednu ruznu gestikulaciju I potez zvezdinog igraca kao npr Muricev napad na Djenku. S druge strane, Vujosevic je taj koj je fizicki nasrnuo na ovog coveka pa sve I da ga je opsovao opet je kriv Jer nije smeo tako da reaguje. ZATO TISINA!

pfc

pre 9 godina

Nije trajna, po direktivi je dokle god bude ova najgora vlast do sada na polozaju.danas je prvi put B92 javno rekao da je vinovnik isti kriminalac koji je napao novinarku iste kuce....

Vinjak

pre 9 godina

Ovo sto se desava u Srpskoj kosarci krece od trenutka kada gospodin iz fmp a preuzima klub i krece sa smisljenom propaganom protiv Partizana.Sinocne informacije medija koji prenose neproverene informacije su u sluzbi kluba iz predgradja koje pomenuti doticni zeli da progura u svrhu blacenja gospodina Vujosevica.Zalosno je sto u upravi Partizana nema ko adekvatno da odgovori na ovakvo cinicno i besramno optuzivanje.Da li to postajemo klub koji ce da cuti.Dozovite se dok ne bude kasno.(Joca, 20. april 2015 19:41)Dve finalne serije sa Hemofarmom, prekidi utakmica zbog tuce, prebijanje sudija za koje je Danilovic dobio zabranu od dve godine koja je na volseban nacin smanjena na sest meseci, prekinuta utakmica finalne serije u Podgorici, finalna serija sa BFC, povlacenje ekipe u proslogodisnjoj finalnoj seriji.... samo su neki od dogadjaja u vasoj sjajnoj istoriji osvajanja trofeja
(goga, 20. april 2015 20:55)
Bacanje mokrace na protivnicke igrace drmanje koseva pljuvanje trenera koji nije Vujosevic pp aparat

Boris

pre 9 godina

Zvezda je u play offu izdominirala kao ja ove godine u komentarima.
(--#####- Bodibond -#####--, 20. april 2015 18:10)

Ti dečko ako imaš više od 14 godina, onda si u teškom problemu. Postoje razne institucije, vreme je da posetiš neku.

mladen

pre 9 godina

Oni su mislili da će biti prvaci 50 godina kao Makabi...e pa ne može...
(Bogdan, 20. april 2015 17:42)
otkud znas da necemo biti prvaci ove godine...Koliko znam jos uvijek smo aktuelni prvaci, a sto je domaca liga obezvrijedjena je druga stvar

Vinjak

pre 9 godina

Zvezda je kao Obilic nekada u fudbalu...Guraj pare,plasi,zastrasuj.To moze ali kratko..A posle toga PARTIZAN opet hara Srbijom i Evropom....(Zeka, 20. april 2015 17:25)Pa to smo gledali u prethodnih 15-tak godina.Zato nam je košarka dotakla dno.Zato su mali košarkaški centri(Kraljevo,Čačak...)propali,a glavni igrači u Beogradskim klubovima stranci.Dokle više to silovanje,dok košarka potpuno ne nestane sa ovih prostora?Nije samo Zvezda bila žrtva,već i Hemofarm,FMP...Sve je bilo podređeno Partizanu.Kada je Obilić došao na silu do titule i kada je tražio da kvalifikacije za Ligu Šampiona igra na Marakani,Zvezda ga je odbila,ali je zato Partizan prihvatio da klub igra na njegovom stadionu.
(V.B, 20. april 2015 21:05)
Čekaj a ko su vama sinoć bili glavni igrači bio je jedan naslov na nekom portalu ameri odveli zvezdu u euroligu pa da vam nije bilo stranaca pukli biste u tri utakmice zato ne trubi

Sreten

pre 9 godina

Ta kampanja je počela od dolaska SNS na vlast gde su stvorili lažnu sliku kako su prethodne vlasti samo Partizanu pomagale.A gde je danas Vesić?

srkiboy82

pre 9 godina

Dule sacekati da prodje ova strahovlada i jednoumlje,pamtiti i vratiti im,nece jos dugo,dok je vodja na vlasti tu su,posle ih vise nema na mapi sveta!
(sns pink zvezda informer, 20. april 2015 16:58)_ Znam da bi voleo da se vrati bivša vlast, gde je vladala demokratija i blagostanje, i gde je KKCZ dobijala silne milione od kojih je skoro ugašena, a vi dobijali mrvice od kojih ste pravili istorijske rezultate. Potpuno te razumem, nisam ciničan.

SD Sojic and co.

pre 9 godina

@I šta kažu Grobari. Napali ih navijači Zvezde. Njih trojica-četvorica. A Pionir pun Grobara. Da li je moguće da se toliko plaše? Ja znam da je dvadesetak Delija dovoljno da natera u beg 7-8 hiljada navijača Partizana ali ipak nas precenjujete. Trojica-četvorica bi eventualno bila opasnost da je Grobara bilo recimo do dve hiljade. Ovako ne pije vodu ovo saopštenje Partizana. Teško da ste se mogli osetiti ugroženima. Pogotovo zato što ste pozvali i žandarmeriju da vas štiti.
(Neznalica, 20. april 2015 17:44)


Ja se najvise plasim vasih komentara,uterujete strah normalnim ljudima takvim tempom da ce neki da pobegnu iz zemlje ako budu citali ovo.

Filip

pre 9 godina

Koliko su mali u porazu, ne umeju samo da čestitaju i nastave da rade kako bi bili bolji. Ne, uvek imaju neko "ali", uvek moraju da bace neku mrlju, bave se svim i svačim samo da bi skrenuli pažnju sa pravih pitanja: Šta radi jedan Dalo u Partizanu, zašto najiskusniji igrač i najveća zvezda lige puca po svim šavovima, zašto Milutinović i Bezbradica nisu osposobljeni bar za 10 minuta ozbiljne košarke po meču, zašto je Mačvan fizički zapušten za jednog profesionalca, zašto Partizan godinama igra bez pleja pa mučeni Tepa ispašta, ko je i zašto skautirao Akojona... Ima još par desetina bitnijih, košarkaških stvari i pitanja od ovih kojim se KKP bavi.

fifi

pre 9 godina

Čovjek je član Skupštine Zvezde. Partizan je dozvolio 8 mesta ovi poveli člana Skupštine (ako je istina). Čovek se radovao nakon pobede, Vujošević prišao i počeo da ga bije (lepo je kamera sve snimila). Šta sada nekome nije jasno ? Ko je kriv ?

Milutin

pre 9 godina

Normalni navijaci vise definitivno nemaju sta da traze na utakmicama koje igraju Zvezda i Partizan. Odavno je jasno, dovesti dete da gleda kosarkasku utakmicu je postalo visokorizicno u pogledu detetove psihe i bezbednosti uopste. I Partizan i Zvezda su taoci neprosvecene, vulgarne, nevaspitane i nasilne gomile koja predstavlja vojsku kriminalnih i interesnih grupa. Sta znaci podrska voljenom klubu? To urlanje najodvratnijih psovki i pretnji, znojavih i golih momaka izoblicenih fizionomija? Ne, moje dete to nece gledati ni slusati ni na televiziji...

monarhista

pre 9 godina

Tek ce da placete!
Pobedili smo vas a bogami i ponizili pred vasom publikom sa vasim sudijama...istrpeli smo udarce s ledja po stomaku a i ispod stomaka,pokazali ste "gospodstvo" u navijanju a vas trener "mag" dulo pocupao se za kosu s nekim nebitnim likom za celu prichu...umesto da se osvrnete na to kako "najbolji" igrach lige bude sveden na tri poena iz slobodnih bacanja,da igrachima dalo ne udje ni minut a da veliki strateg dulo razigra zonom nase bekove kao da je presao s nase strane ...pokazali ste se svi...godinama ste srpskom sportu radili ono sto je pavlovic Lazi...ali svako zlo ima svoj kraj...od danas ves svrstavamo u kategoriju sve je to bilo "lani"...

Morski Vuk

pre 9 godina

Sram Vas bilo!!!!!!
Mogao je da bude i terorista nebitno , ako ga je opsovao to onda opravadava Vujosevicev fizicki napad na njega?! By the way price Vam se ne slazu sa televizijskim snimkom.
Vi pricate o scnariju??
Vi koji ste pesnicili igrace bez lopte , pozvali na linc sudija I koji ste nebrojano puta izvodili ekipu sa terena Vi pricate o scenariju? Partizane na sta si spao!

Dragan

pre 9 godina

Koji bolesnici...Ili bolje reći, razmažena derišta...To naviklo da otima na silu, pa im se od najnormalnijeg suđenja čini da je kampanja protiv njih. Kompas u ruke i prst na čelo, gospodo iz KK Partizan...Imali ste povlastice koje više ne možete da imate. Sada su uslovi ravnopravni za sve, pa izvolite, igrajte košarku umesto što širite mržnju.

coa

pre 9 godina

oho stvarno glupo zvuci : ' huligan koji je pod istragom zbog nasilno skinutog sundjera' onda je i Vujosevic huligan pod istragom zbog sudara sa tramvajem, a i prvi je napao. Ne opravdavam ako mu je nesto dobaceno, ali ja tom coveku ni to neverujem u svakom slucaju bar on vetbalno vredja sve redom tako da ne znam kako je to opravdanje za fizicki napad? I da ima obezbedjenje ( vrvt neki uzoran mladic, kako da ne ), a spominje da Zvezda ne veruje zandarmeriji. Ima tu jos dosta o tome da se kaze, ovde pisem o njemu kao osobi ne kao treneru tu skidam kapu. Nije ni bitno za koga navijam, mislim da je ovo ponasanje videla cela Srbija i kao sto on kaze 'imate oci vidite sta se desava' e pa imamo i vidimo!

Mika

pre 9 godina

Kapiram da Dule mora nešto da kaže, ipak je fizički napao čoveka pa mora da se brani. Ono što je urnebesno je da pojedini navijači Partizana ne veruju sopstvenim očima, a sigurno su videli snimak, nego Duletu. Hvala Duletu za mnogo radosti koje nam je doneo, ali mora da shvati da ne može normalne ljude da ubedi u ono što nije, čak nas i vređa.

Delija

pre 9 godina

Zvezda je kao Obilic nekada u fudbalu...Guraj pare,plasi,zastrasuj.To moze ali kratko..A posle toga PARTIZAN opet hara Srbijom i Evropom....
(Zeka, 20. april 2015 17:25)
A vi ste igrali bez para zadnjih 10 godin niste imali ni za burek a takve rezultate ste pravili kako vas nije sramota da spominjete pare kad i sami znate koliko para ste dobijali od drzave i razmih sponzora u poslednjih 10 god

coa

pre 9 godina

pripremljen poznati scenario prekidanja meca????! ovo sam zaboravio da dodam... da li treba komentarisati? Ako je iko to radio to je onda Dule.

Stella

pre 9 godina

Tom stvorenju (da ne vredjam ljudski rod) zaista nije mesto u sluzbenim prostorijama Pionira i sluzbena lica su morala da ga izbace ako nije imao legitimaciju, ali to ne opravdava Vujosevicev fizicki odgovor na delikt jednog navijaca/vodje/huligana.

Amater

pre 9 godina

Kako vas nije sramota da lazete kada se sve lepo vidi na snimku.Cestitali ste ali kako, sramno se zalite na drzavu,na sudije na sponzore na igrace zvezde.Pavlovic se ruga Kalinicu zbog izgleda lica. Trebali ste sinoc da dobijete najmanje pet tehnicke na vase svadjanje sa sudijama.Jedini koji pokazao dostojanstvo i u porazu bio je Danilovic.

Anakin

pre 9 godina

Ljudi ni oni ne znaju za koga navijaju BRE.pustite ih neka ih,ako bude htela država da se pozabavi a vreme je odakle te silne pare u klubu koji duguje ni ona ne zna.nego u banani državi sve može pa i ovo.sve sami košarkaški radnici zar ne?oni ne mogu da prihvate istinu.bitno je da se mi ne prodajemo.pozdrav svi iskrenim ljubiteljima košarke:)
(Ja, 20. april 2015 16:41)

A da se ti malo pozabavis gramatikom ili je vec kasno?

ivan

pre 9 godina

Vujosevic bez imalo blama izvaljuje juce na konferenciji, "svakom zlu dodje kraj". Deset godina zaredom otimaju titule na silu, i onda je Zvezda zlo posle jedne plej of serije koja je potpuno zasluzeno dobijena na terenu. Njegova frustracija i nemoc je kulminirala onom tucom, koju je kako se i vidi na snimku on inicirao. Za njegovo dobro i dobro srpske kosarke najbolje bi bilo da se covek skloni sa strane. Jednostavno pravi preveliku tenziju iz koje proizilazi mrznja i direktno je preneta na igrace Partizana cije je ponasanja u ovim utakmicama debelo preslo granicu sportkog ponasanja.

?

pre 9 godina

Pa tražite A licencu za Kup Zmaja od Šipova, iako to igrama baš i niste zaslužili, ali požurite jer kako stvari stoje sledeće sezone ćete jedino moći da angažujete neku juniorku Vizure na dvojnu licencu!

Šta bi?

Nema Evrolige, pa nema ni čarobnjaštva, časova ljubavi, magije, nema najbolje škole za mlade igrače, da uceni Kalinića, Mitrovića, Bobija, Jovića, Tejića i prekrsti ih kao nekad Tomaševića, Vujanića, Bogdanovića, Stanojevića, Vidačića, Ćakića......

Je li to ta kampanja koja se vodi protiv vas?

Bari1991

pre 9 godina

Je li ja dobro čitam ili ovo pravdaju što je Vujošević udario huligana jer ga je opsovao!?
(znak da propadamo, 20. april 2015 16:01)

Nazalost prijatelju dobro si procitao.I nakon toga,analogno,ne moze a da se ne nametne pitanje-da li bi onda bukvalno svaki kosarkaski sudija trebalo da fizicki napadne Vujosevica,jer su njegovi verbalni napadi na njih bili uvek civilizacijsko dno?Psovanje dece i mrtvih roditelja!E to je radio veliki mag godinama nekaznjeno,a kad njega neko opsuje onda je fizicki napad opravdan.Licemerno,da licemernije ne moze biti!

manekenka

pre 9 godina

Tuzno je sve ovo sto se desava. Huliganima je dozvoljeno da rade sta hoce. Kakva smo mi to drzava?! Skidaju traku kapitenu Partizana na stadionu, paradiraju pored celnika Zvezde i zavode red, prekidaju utakmice reprezentacije. Dokle? A sta rade klubovi? Stoje iza njih i stite ih, kako Zvezda tako i Partizan. A kada neka televizija pokusa da udje tamo i otkrije sta se desava, onda krecu pretnje smrcu njenim novinarima od istih tih huligana pod zastitom klubova, odnosno drzave.
Stvarno me je sramota kao iskrenog ljubitelja sporta. Navijac sam Partizana, ali sam pre svega navijac srpskog sporta i nasih sportista koji su retke svetle tacke i ponos ove tuzne drzave.

Aleksis Sanco Panco

pre 9 godina

"Ali ne možemo da ne postavimo pitanje šta bi se desilo da je Partizan slavio i da li bi u petoj utakmici već bio pripremljen poznati scenario prekidanja meča sa glavnim protagonistima koji su i ovaj incident izazvali"-Vi o sebi pricate?

Dobro pamtim sve

pre 9 godina

Zadnje 2 godine je Partizan uzimao titulu u košarci kad je CZ bila domaćin utakmice. Pa nije bilo nikakvih prekida, ne razumem o čemu pričaju u ovom saopštenju?! Niste priznali pobedu Zvezdi na terenu, rekli ste da ste pokradeni u trećoj i da je to odlučilo celu seriju. Dosta laži više, imali ste suđenje za vas u ovim utakmicama, i opet ste nezadovoljni.. Dokle?

Panto

pre 9 godina

А kad ste bili sudije i stipali na utakmicama? Tad je sve bilo uredu? Sramota Gde mi živimo. Ugledajte se na Kosarkasa Zvezde Kalinica koji se i pored velikih uvreda i predmeta koji su leteli ka igracima Zvezde vratio na parket da se rukuje sa igracima Partizana. To je gospodo pravi sampion i pre svega covek. 20 godina ste otimali titule, bili, stipali i pjuvali sudije. Govorili govorom mrznje da se ljudi bez razloga mrze. Kako vas bre nije sramota. Ovo je bre sport. Dosta je bilo. Takvi ne trebaju da budu u sportu uopšte nego u zoloskom vrtu sa ostalim zverima.

Spartanac

pre 9 godina

Iza sebe imate 15god Eurolige a ni centa na bankovnom racunu! Da li se jedan navijac malog kluba pita gde su tolike pare,ako se zna da je iz drzavne kase svih tih godina sipano u budzet? Prodali ste preko 20igraca a novcem Dule kupovao slike! Slavina presusila,moc nestala,para nema a uskoro i klub se gasi.
Zvezda u ovom tranzicionom vremenskom periodu,vraca dug,na nacin na koji joj zakon dozvoljava i 2016god postaje privatni klub.
Tek onda ste ga ugasili,jer ce potpisati visegodisnji ugovor sa Euroligom,tj. ULEBom. To je cilj!!!
Zivi bili pa videli! A za grobarcice jedna eskluziva,Jokic iz Mege je prvo pojacanje!!!!!

ivan

pre 9 godina

Realan sam navijac(navijam za Zvezdu) ali ne mogu da verujem da je uvek neko drugi kriv...priznajte da imamo bolji tim i da je krajnji ishod realnost..steta je samo sto nece oba tima u El,onda bi svi bili srecni...

hypatija

pre 9 godina

КК Партизан сноси комплетну кривицу за све догађаје на терену и ван њега, обзиром да је он био домаћин последње две утакмице, односно последње на којој се и догодио поменути инцидент, тако да ова креатура од бившег човека и тренера нема шта да се жали јавности, обзиром да је његов клуб одговоран и за његову безбедност. Нисмо ми криви што сте ви неспособни да организујете једну овакву манифестацију.Такође и КК Партизан нема шта да даје саопштења за сопствене пропусте. Као спортско друштво Партизан упропастили сте фудбал у овој земљи, сада уништавате и кошарку, шта је следеће ?

Pavle

pre 9 godina

Lludi aman , imajte razumevanja za dula iziritiralo ga sto koristi Telekomovu karticu ... pa covek koristio karticu Telekoma a dulo mu rekao da je pocepa , a on nije hteo ... a veliki dulo mora da se slusa ...

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 9 godina

Kosarka je sinoc konacno dobila rat protiv svog najveceg neprijatelja!!!
Sinoc smo zakucali konacno i taj 3. ekser!!
Zivela Srbija,zivela Zvezda,zivela postena kosarka!!
p.s. nadam se da vise na parketima necemo gledati osobe kojima tu nije mesto,pri tome mislim i na huligane i na psihopate,davitelje,lazove, kao i one koji udaraju u polne organe...

NEKO JE DULE A NEKO RADONJIC

pre 9 godina

"ali ne možemo da ne postavimo pitanje šta bi se desilo da je Partizan slavio..."

Ne razbijajte glavu sa tim, nije bilo sanse da slavite, i ta jedna sto ste dobili vam je previse. Jednstavno Zvezda je ove godine puno bolja od vas. Mozda prvenstvo osvojite ako drzava opet pomogne pa stignu jos jedan plej i centar.

Vasa

pre 9 godina

Zvezda isplanirala prekid za 5. utakmicu, rece covek koji je prekinuo najvise utakmica od svih trenera koji su ikad trenirali bilo koji nas klub.

Gruja

pre 9 godina

Realno organizator meca je delio karte i odobravao ko moze, a ko ne u halu.
Ako je bilo propusta, organizator meca bi morao da snosi sankcije.

Bili Piton

pre 9 godina

Svi su se zaverili protiv JSD! Neo teorija neo zavere! Što onaj pametni reče "niko ne može da zabrani kako će FMP da se zove", on se i danas zove tako! A mali klub sa "Malog Kalemegdana" pionir košarke u Jugi, a nije JSD i Srbji, čija škola je i vas gurala i postojala u najteža vremena, zaverio se protiv JSD sa Trešnjevke iz ulice ILICA! Ne manjaju ime, ali boje i grad i adresu...

povlacenje sa terena na 10minuta-fuj

pre 9 godina

prvo : Zasto dule pise o sebi u trecem licu ?
drugo : nemojte Vi gospodo o prekidanju utakmica,molimo vas.
trece : ko gubi ima pravo da se ljuti,vi ste pisali neka saopstenja o elitistickom ponasanju,o vitestvu i junastvu,o moralnim i kulturnim vrednostima,kako na terenu tako i na tribinama,pa smo od svega toga videli sve samo ne to.Da ne nabrajam,znate Vi i sami na sta mislim.
Sve najbolje u KLS.

Tastatura grobarska fiskultura

pre 9 godina

Nemojte da pretpostavljate šta bi bilo u petoj utakmici, jer je neće biti.
Ne bi bilo ni četvrte da je suđenje u drugoj bilo korektno...dovoljno je bilo da se sankcioniše Pavlovićev nameran prekršaj koji je suđen kao obostrana. S druge strane 2 pobede pred Partizanovom publikom su neprocenjive. Doduše obećano nam je da će na +15 za Zvezdu da se trese Pionir, a bilo je prilično tiho i na desetak razlike. Time sam pomalo razočaran

Ti si ne verujes

pre 9 godina

Duka, da se ne lazemo, stipao si, grebao i udarao sudije, saputao im i urlikao u uvo najogavnije vulgarnosti, davio igrace, mrzeo ceo svet. I sad bi ti nekakvu pravdu?! Znas li ti sta je to uopste??? Ja ti ne verujem, tvoji ti ne veruju, ti s(eb)i ne verujes

realno

pre 9 godina

Neverovatno, po ovoj logici, cim te neko opsuje to ti daje za pravo da ga fizicki napadnes, je li?
Svakodnevno se ljudi casta raznoraznim psovkama, recimo u saobracaju.Po ovoj logici, ako ti neko opsuje, zaustavis auto i izadjes i istog i pravo sakom u glavu, jel tako Dulo radi, zar ne?
Drugo, kakvo pitanje se ovde postavlja?Pitaju sta bi bilo da je KKP pobedio...pa jesu li oni gledali utakmicu uopste?
Da se utakmica igrala jos 2 dana oni ne bi mogli, ne da pobede, nego ni da povedu...kako ih samo nije sramota?
Zvezda je bolja za 3:0 u seriji, sve ono sto radi strucni stab, pa i igraca KKP je samo odraz njihove nemoci, i istima ide na obraz.

Sunce Slobode

pre 9 godina

. . .i zbog svega navedenog Dusan Vujosevic je morao da napadne spomenutog, uz svesrdnu pomoc svog telohranitelja. Fali ovaj deo u saopstenju. I da je sve ovo tacno, i da je psovao, u cemu je problem? Pa da je svaki sudija kome je Vujosevic opsovao majku, familiju po jednom udario Vujosevica jel' bi to bilo u redu po ovoj logici? Opravdavati fizicki napad na nekoga je ispod svakog nivoa. Ali mora nekako da se skrene paznja sa sinocnje epizode i statiranja protiv Zvezde.

Hrabro i puno srece protiv London Towers-a tamo negde u oktobru!

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 9 godina

Deco volite Zvezdu i navijajte za nju!
Slusajte svoje roditelje i izrastite u normalne ljude koji cene vitestvo,postenje i fer borbu!!
Deco volite Zvezdu!! Naucite da budete veliki i u pobedi i u porazu!!Ne udarajte protivnike u polne organe,na lazite javnost i ne spinujte,ne tucite sudije i upravu drugih klubova,ne prihvatajte otete titule,ne budite siledzije,ne bodite se po kafanama u 4 ujutro,ne pljujte sve oko sebe,ne budite paranoici...
DECO VOLITE CRVENU ZVEZDU!!

slobinator

pre 9 godina

šta bi se desilo da je Partizan slavio i da li bi u petoj utakmici već bio pripremljen poznati scenario prekidanja meča sa glavnim protagonistima koji su i ovaj incident izazvali?
Scenario sa prekidanjem meča je viđen u više navrata u izvođenju duška vujoševića još iz vremena sfrj,tako da ne vidim čemu ova zamena teza

sasa bn

pre 9 godina

neprovjerene informacije neko napisao! Je'l vujosevic prvi nasrnuo fizicki na nekog-jeste, je'l se sve lijepo vidjelo na tv dok je luka davao intervju-jeste. Pa koga vi partizanovci zavitlavate i zamajavate, da ne vjerujemo rodjenim ocima je'l? Da vjerujem duletu na rijec covjeku koji je do sada x puta gruvao sudije i slicne, da vjerujem vasem saopstenju je'l? Slika tj snimak sam sve kaze!

Milan

pre 9 godina

Vasi navijaci su najgori i najveci huligani u drzavi Srbiji.Tek otvorenu halu Milenium su razlupali u paramparcad pri prvom gostovanju partizana u Vrscu,iz autobusa vam je policija izbacivala bezbolke, sekire i ostale NAVIJACKE rekvizite.Cak ni to vam nije bilo dovoljno nego ste poceli da se bijete sa ljudima u hali koji su dosli da gledaju kosarku.Kada sam upitao komsiju policajca zasto ne intervenisu rekao je da ne smeju da jer je takva direktiva.Da ne pominjem Dula koji je tukao zajedno sa Danilovicem sudije u svlacionici a izazivao cak i tucu na terenu medju igracima.Ima jos mnogo toga ali mislim da je i ovo sasvim dovoljno.

V.B

pre 9 godina

Zvezda je kao Obilic nekada u fudbalu...Guraj pare,plasi,zastrasuj.To moze ali kratko..A posle toga PARTIZAN opet hara Srbijom i Evropom....(Zeka, 20. april 2015 17:25)Pa to smo gledali u prethodnih 15-tak godina.Zato nam je košarka dotakla dno.Zato su mali košarkaški centri(Kraljevo,Čačak...)propali,a glavni igrači u Beogradskim klubovima stranci.Dokle više to silovanje,dok košarka potpuno ne nestane sa ovih prostora?Nije samo Zvezda bila žrtva,već i Hemofarm,FMP...Sve je bilo podređeno Partizanu.Kada je Obilić došao na silu do titule i kada je tražio da kvalifikacije za Ligu Šampiona igra na Marakani,Zvezda ga je odbila,ali je zato Partizan prihvatio da klub igra na njegovom stadionu.

GM

pre 9 godina

Vreme je da odgovarate pred nadleznim organima za pretnje sudijama, napadima na iste i ucestvovanje u tucama koje ste sami zapoceli.

Da nije vas trener zapoceo tucu ne bi je ni bilo. Kraj.

nesa

pre 9 godina

ljudi manite se vise kukanja kako vam nije jasno da je zvezda bolja i da je zasluzeno otisla u finale i evroligu kako to nemozete da svatite vise

ns

pre 9 godina

Kakve bre vodje, ja sam navijač i nemam neku budalu za vođu ! Stoka sa fudbal terena dosla i na košarku ! Zabraniti svim smz vodjama ulazak na sve stadione ! Nećemo fudb. stoku na košarci !

Ww

pre 9 godina

Priznajte poraz sportski, a za sukob je potrebno dvoje, u ovom slucaju dvojica... Ovom coveku nije mesto na sportskim priredbama, i ja to kao navijac Zvezde kazem, al nema opravdanja i ne pokusavajte da branite Vujosevica, i on je udarao, tako da su u ovom slucaju isto krivi i zasluzuju kazne!

zoccy

pre 9 godina

Nisam ostrascen navijac, navijam za Partizan, i cestitam Zvezdi ba zasluzenoj pobedi i prolazu u finale. Opak stice se utisak da je medijsla kampanja dala rezultate, ne na sam ishod polufinalne serije , vec na podsticanje netrpelhivosti navijaca oba kluba. Svesni da su i celnici klubova dali doprinos tome, novonari, zeljni senzacije a i sami klubaski ostrasceni, iskoristili su situaciju da raspiruju vec postojeci problem. Misljenja sam da je to.pogresno a mladi kapiten Zvezde me odusevio komentarom posle utalmice.
Zvezdi zelim uspeh u finalu kao sto bi to trebalo da urade svi navijacu Partizana, ali i da se istraze nesportski momemti na obe strane. Kvalitet kosarke je bio dobar i to ohrabruje.

goga

pre 9 godina

Ovo sto se desava u Srpskoj kosarci krece od trenutka kada gospodin iz fmp a preuzima klub i krece sa smisljenom propaganom protiv Partizana.Sinocne informacije medija koji prenose neproverene informacije su u sluzbi kluba iz predgradja koje pomenuti doticni zeli da progura u svrhu blacenja gospodina Vujosevica.Zalosno je sto u upravi Partizana nema ko adekvatno da odgovori na ovakvo cinicno i besramno optuzivanje.Da li to postajemo klub koji ce da cuti.Dozovite se dok ne bude kasno.
(Joca, 20. april 2015 19:41)
Dve finalne serije sa Hemofarmom, prekidi utakmica zbog tuce, prebijanje sudija za koje je Danilovic dobio zabranu od dve godine koja je na volseban nacin smanjena na sest meseci, prekinuta utakmica finalne serije u Podgorici, finalna serija sa BFC, povlacenje ekipe u proslogodisnjoj finalnoj seriji.... samo su neki od dogadjaja u vasoj sjajnoj istoriji osvajanja trofeja

Bogdan_84

pre 9 godina

Minut posle tekme sinoć, i nije bilo neočekivano, što ovde na portalu, što uživo, pravi pravcati grobari, ljudi koji se kunu u Partuzan čestitali su pobedu, iskreno, od srca, bez spina, bez pravdanja... I svaka vam čast! Ja najbolje znam koliko to nije lako. E sad, sreća pa nisam napaljeni klinac niti zaslepljen bilo čime, pa me ovo saopštenje ni Vujoševićevo ponašanje nimalo ne dotiče.

Uopšte ne sporim njegovo košarkaško znanje, ali vreme je da spakuje kofere. Pogubio je kompas u svakom smislu. Razumem neke grobare koji mu daju podršku, ipak ih je bezbroj puta obradovao, ali, zbog samog Parizana, bolje je da Duća zapali, njegove metode su kontraproduktivne, i, iskreno, sramotne za sport.

Ne komentarišem često jer neću da se prepucavam sa balavurdijom. Puna podrška Zvezdi u napadu na Aba, pa na domaću ligu, daj da osvojimo sve, kad smo već u prilici. Grobari, šta da vam kažem, zahvalite se Dući na svemu što je za vas učinio, i nađite boljeg trenera i boljeg čoveka.

Pozdrav od živčanog i posle play offa psihički istrošenog normalnog navijača. :-)

*

pre 9 godina

Covke MAJSTORE pocepao si ih kao podstanar racun za infostan, nego kad pocinje prodaja sezonskih 2015/16? Neatrpljiv sam, moram da isplaniram odmor. Svuda grmi okolo...

papanikolau

pre 9 godina

Pusti ti FMP i njihove igre na i van terena. Tu je prosecnom coveku sve jasno. Objasni ti nama zasto vec drugu godinu nema EL? Suplja prica o praznom budzetu, tek donekle pije vodu. Ko je skautirao i doveo Akojona, koji lici na malo preciznijeg basketasa iz blokova? Ko je dozvolio da Pavlovic potpuno psiholoski nepripremljen udje u seriju? Zasto je Gagic bukvalno pobegao u sred sezone? Zasto imamo dve ipo krstene akcije, i to proslogodisnje za Bogdana, pa kad one ne prodju, ne znamo gde udaramo u napadu, i ocekujemo nesto od inspiracije pojedinca? Npr Muricevo "cupanje" ekipe u poslednjoj i Gagijevo u trecoj utakmici. To su stvari koje bi nama navijacima Partizana trebalo neko da objasni. Nas ne zanima ni Covic ni AV, ni njegov brat, ni FMP. Ne zanima nas ni sportski bezobrazluk i nekultura Blazica, Lazica, pogotovo Kalinica, koji decko igra sa tri srca. Zasto se onako olako preslo preko kradje u PG, gde smo opet vodili sa desetak razlike, pa izgubili? Objasnite nam zasto nam je ekipa kao tim totalno nespremna!
Na kraju, cestitke kosarkasima CZT, ne i rukovodstvu...
Cestitke i nasim momcima, kojima nemam i necu nikada nista moci da zamerim, pa i da izgube sa 30 razlike!

Dule

pre 9 godina

Kakva bre trajna kampanja, pa na snimku SK1 se vidi da čovek telefonira a Dule ga momentalno udara. Ukoliko je stvarno taj čovek koga on navodno ne poznaje, bio prisutan bez akreditacije, a akreditaciju je morao da mu izda KK Partizan, jer je bio domaćin meča, Dule je jedostavno trebao da traži od žandarmerije da ga udalje ili uhapse ukoliko ga je čovek opsovao kao što kaže, mada snimak pokazuje drugačije.Sledeći put kada pišete saopštenje prvo proverite da slučajno ne postoji TV snimak jer ovako pravite još veću glupost. Nekada je bolje i pametnije ćutati.

Perun

pre 9 godina

Sad sam potpuno siguran da je Vujošević izazvao incident,jednostavno poslije bolnog poraza,to je ono što je alibi i spin majstoru bilo potrebno da relativizuje čistu pobjedu Zvezde,koja je apsolutno korektno i sportski izborena,i da se usmjeri pažnja na odavno izlizane i otrcane fraze kako je cijela mašinerija protiv Partizana.Da pobjeda bude čistija,izborena je pred Partizanovim navijačima,tako da ove priče šta bi bilo kad bi bilo mogu mačku o rep da objese.Vujošević je neosporno veliki trener,ali mislim da je ove zadnje dvije godine kako Partizan ne igra EL,svoj lični ego stavio daleko iznad Partizanovih interesa i izigrava nekog Don Kihota u borbi protiv izmišljenih neprijatelja.Toliko odsustvo samokritičnosti je dovelo do autodestrukcije.

Marko

pre 9 godina

Igra li Partizan kvalifikacije za Evrokup ? Zavrsio je cetvrti ! I zna li neko jesu li se oni Rumuni i Novembar plasirali ! Ko prenosi Evrokup ... Ostaje li Sale u ekipi i Akognon ? Ipak su oni najbolji ? Jeli Tepic potpisao za Luksemburg a Macvan za San Marino ?

pfc

pre 9 godina

Apsolutno sva krivica je na Partizanu,ogroman propust organizacije kako je mogao da udje u Pionir.Nema pocetka tekme dok se ne udalji.Mnogo su celnici kluba opusteni i zanemaruju detalje,veliki klub ako zeli to da bude mora da pazi na sve detalje.Gospoda zasluzena za organizaciju i obezbezbedjenje momentalni otkaz ali nema sanse da se desi.Gospodine Danilovicu veliko hvala za sve,vreme je za promene nadam se sa vama na celu ako iz nekog razloga to nije moguce da se razilazimo.I da smo uzeli titulu,plasirali se u El isto bi se i sledece godine nastavilo,nadjite pare i napravite visegodisnji plan.Mi se ne zadovoljavamo domacim,regionalnim titulama mi sanjamo ma koliko to daleko bilo krov Evrope.
Kako god bilo vidimo se na sledecoj tekmi,uzdravlje!

Nenad-SRB

pre 9 godina

Zvezda je pobedila jer je u ovom trenutku bolja i cestitam im na tome. Sa druge strane, ne mogu da razumem Sasu Pavlovica koji dozvoli da ga provokacije izbace iz cele serije i da je njegov doprinos istoj krajnje skroman, ako ne i destruktivan po Partizan. Nikola Kalinic je decko kojeg cu iz sveg srca bodriti u dresu reprezentacije i za kojeg nikada nisam rekao ni jednu ruznu rec. Krajnje je degutantan onaj transparent pojedinaca: "Vrati Najku usta Kalina". Gagi Milosavljevic je odigrao dobru seriju i mislim da za njega mora biti mesta u najmanju ruku na sirem spisku reprezentacije. Gagi jednostavno ima ogromno srce. Luka Mitrovic je jedan veliki gospodin. Toliko od mene, iskrenog Grobara.

Zorz Pap

pre 9 godina

Fokus mora biti samo na teren gde je Zvezda bila mnogo bolja i zasluzeno pobedila. Sve ovo ostalo je skretanje paznje, pored toga sto je ruzno i nema veze sa sportom. Presudio je Zvezdin sut i losa odbrana Partizana.

delija iz pg

pre 9 godina

Gade mi se ovi nabedjeni panteri.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nik sloter, 20. april 2015 19:13)

Izvini, sa kim se ti raspravljaš?

Povidon

pre 9 godina

Jeste skandal sto se taj huligan tu nasao ali Vujosevic je tako nesto jedva cekao da se desi ne bi li napravio skandal o kome ce da se prica da se ne bi pricalo kako ga je Radonjic takticki unakazio. Nikad nisam video onako nemocan KKPI koji je bio toliko bezvoljan i na -3 kao da je -33. Zvezda treba da bude kaznjena zbog te trojice, Vujosevicu treba zabraniti bavljenje kosarkom a toj trojici 10 godina zabrane prisustva na sportskim manifestacijama. Takodje, organizator utakmice mora biti kaznjen.

master magister

pre 9 godina

Partizan u košarci sve više liči na moju zvezdu u fudbalu.
I jedni i drugi samo pišu saopštenja, svi su im stalno krivi i nikada ne čestitaju protivniku.

henry14

pre 9 godina

Vujosevic je sam stekao taj imidz. Sinoc je prvi udario coveka, to se jasno videlo i nema nikakvo opravdanje. Neka nauci da prihvati poraz.

Mitar PFC

pre 9 godina

Dule zrtva :-)) ... Ali stvarno ! Sta smo doziveli, necemo igrati EL drugu sezonu a mi pricamo o DULU :-)) ... Ljudi jeli vas sramota ? Stvarno nekad pomislim da sam smako ... Kakva ljubav, kakav Dule ... Covek je uzeo novac ! Bili smo miljenici drzave i one vlasti ... Moglo nam se ... E vise ne moze i vi se klanjate ludom coveku koji je pobesneo ! Alo bre volim Partizan ali ovo je bolest ! Bezi bre iz kluba sramota me tebe ... Svi nam se smeju ... Eeeej

pera ložač

pre 9 godina

Zvezda je bila bolja ove godine ali sada su se setile tzv delije da prate basket....njih realno sport ne interesuje vec tu imaju upliv u pare.
(realan, 20. april 2015 17:21)

Halo realni, ako ima para u košarci, gde jedna zvezda ili kako god ih zvali nakupi para ili kako kažeš upliv u pare.
GDE JE UPLIV PARA PARTIZANA ZA POSLEDNJIH 20 GODINA?
Gde su otišle silne karte, premije, prodaje igrača kad ste u tolikoj buli da pored poreza neamte da isplatite igrače, nemate za struju , i dugujete i oko 4 miliona evra. Ko je pokupio lovu? Vučić? Čović?
Smešni ste ko crtani film. Kad pobedjujete vi ste institucija kad gubite sudije krive, KAD VAS ODERU KO MAČKE I OBRIŠU POD S VAMA, to je kriv Vučić, Čović, CIA, BIA,...samo Dulo nije.
Videćemo najesen da ćet imati 12 bilo kakvih igrača.Ovo malo matorih odlazi jer nemate pare, a mladi prelaze u Zvezdu i druge klubove da ne umru od gladi.Mali Vanja Zvezdaš od rodjenja i po opredeljenju pregovara sa Zvezdom a i Milutinov nije daleko.
Znači katanac.
KUC - KUC !!!
KO JE ?

MEČKA.

Demokratski rob

pre 9 godina

Trajna kampanja protiv Partizana...Protivnik uveo trojicu navijača i nokautirao avangardu. Au, kakav udarac galaktičkih razmera za "instituciju" koja je sve pošteno, besprekorno i bez sumnje i incidenta sve uvek osvajala.

Uvek Zvezda

pre 9 godina

E ajde da se ne lazemo, nema sta ovaj da trazi tamo. Jel moguce da u klubu nema osam ljudi iz uprave ili gostiju a da medju njima ne bude ovaj lik ili neki drugi "navijac"?! Dule je posebna prica ali to od njega ne iznenadjuje, covek sam pomera granice jer mu je sve dozvoljeno i nikada nije snosio sankcije... barem nije upotrebio dinamit.....

zivcan_neki_lik

pre 9 godina

I eto...umesto da utakmica obelezi prethodni dan,obelezilo cuskanje i sad ce se o tome pricati danima... u poslednje vreme se cesto desavaju slicni spinovi u svim aspektima zivota samo da se tri zuba u glavi nasladjuju

Shalala

pre 9 godina

Nisam mogao da procitam ni pola izjave koliko je u isto vreme i gadna i smesna. Alo, cao, razlaz, svetla su odavno ugasena, zalite se Sudu u Strazburu i mrs odavde... Toliko ste jadni i mali u porazu da treba da cutite 2 sezone samo zbog toga sto se ovako brukate. Igrajte kosarku, a ne riziko i naucite da ne moze uvek da se dobija na foru, mora nekad i da se igra!

Niko

pre 9 godina

Ako se ne varam gospodin iz JSDa je uglavnom prekidao mečeve i povlačio ekipu? Mora da se ovaj koki je pisao saopštenje malo zbunio...

goran

pre 9 godina

A kako ga je napao kad je pricao telefonom, vujosevic ga nabada pesnicama... Znaci huligan vujosevic napada drugu osobu, e sad to je taj vujosevic koji verovatno podrzava i one momke koji su napravili lutku brankice stankovic i pravili cirkus a vi sa b92 samo opravdavajte napad na momka koji je napravio mini incident, umesto da se zalazete da vujosevica smeste u zatvor, samo je pitanje momenta kad ce da uradi nesto ozbiljnije...

prilika ti je da malo zavedes red u sportu

pre 9 godina

Podhitno na kolektivno lecenje, daleko od javnosti, na pustom ostrvu, da ne zarazite narod.

Vucicu REAGUJ

Nikola

pre 9 godina

@(Nenad-SRB, 20. april 2015 16:55)

Svaka cast na razmisljanju. Steta sto imam utisak da je malo takvih navijaca, u oba tabora. Medjutim, u Zvezdinom taboru, na klupi sedi jedan veliki gospodin. Necu da ulazim u njegovo trenersko znanje, vec samo ljudsko ponasanje. Dejan Radonjic je veliki gospodin i svaki navijac treba da se ugleda na njega, jer moze svakom da drzi lekcije iz predmeta "kako biti veliki i u pobedi i u porazu". Na primeru Kalinica i Mitrovica se to dobro vidi. Na drugoj strani, imamo Danilovica koji sportski priznaje poraz i pruza ruku (covek koji je u klupskoj i reprezentativnoj karijeri sve osvojio i povukao se sa 29 godina). I kao kontratezu, tu je Vujosevic koji je oduvek vodio te psiholoske ratove, ali otkako se vratio iz CSKA, potpuno je poludeo. Jasno se vidi iz cije je kuhinje ovo saopstenje. Stvarno bi me bilo sramota da mi takav lik bude neko cije cu reci slepo da slusam i kome cu da se klanjam, pa sve da je osvojio olimpijske igre. Milosavljevic je primer uzornog sportiste u svakom pogledu. Jako mi je bilo zao kad se povredio prosle godine i od srca mu zelim sto duzu i uspesniju karijeru. S druge strane, Pavlovic je primer isfrustriranog propalog potencijala i on je glavni razlog za poraz Partizana u ovoj seriji. Njemu i Vujosevicu nije mesto u klubu ni pod razno. Bolje i za ljubitelje sporta, a i za navijace.

Erolko

pre 9 godina

Sve ove paranoicne optuzbe sto iznose protiv Zvezde znajte da su oni godinama radili pa strahuju i da njih neko moze na taj nacin da sputava.
I jos nesto, ubedjen sam da su oni nasrtaji Pavlovica smisljeni i pripremljeni i DV kuhinje! On kao najiskusniji i igrac sa 'najvecm imenom' koji ima protekcije kod sudija je trebao da isprovocira igrace Zvezde da mu uzvrate i samim tim budu izbaceni sa utakmice ili do kraja serije. Zato je onako mucki udarao i gurao Lazica Kalinica Dzenkinsa i to po vise puta, i to mu je bio jedini zadatak jer je van forme i bez doprinosa na terenu.

Pedja

pre 9 godina

Glupo saopstenje, mnogo glupo saopstenje, saopstenje koje je smislio neko u Partizanu. Zaista je GLUPO saopstenje. MNoooogo je besmisleno!

dr sci med. Nebojša Janovski

pre 9 godina

To što su čelnici ''Partizana'' sročili - totalno je nesportski, neetično, subjektivno i - već toliko puta viđeno... Bilo bi korektno da ste čestitatli boljem timu i - tu stali. Stalno tražite neke alibi za neuspehe(ne izuzimam tu ni ''Zvezdu'').
Ćinjenice: 1. ''Zvezda'' je trenutno znatno bolji tim; 2. Nikakav nesportski faktor nije bitno uticao na ishod takmičenja; 3. ''Najtrofejniji trener'' ujedno je i trener koji večito izaziva konflikte na sve strane. On je izuzetno neobjektivna ličnost i sve što se sada događa, mislim, posledica je njegove netolerantnosti. Pozdrav, za oba tima.

bosko i milko

pre 9 godina

Ovaj sto se zajedno sa tobom tukao(gospodine Vujosevicu) je sigurno neki drevni mislilac ili starogrcki folozof-mislim na ovog koji je stalno uz tebe

nenad rs

pre 9 godina

Шта рећи на ово несувисло саопштење,људи ово је спорт ,избаците злу крв.

Novica

pre 9 godina

Neverovatno da "rukovodstvo" ABA lige ostaje nemo na mučka namerna udaranja suparničkih igrača (redom Lazića,Dženkinsa i Kalinića)!
U svakojj ligi na svetu bi bio isključen i suspendovan na određen broj utakmica!Zato ne čudi pesničenje Vujoševića pošto je video da je to njima dozvoljeno! Ali kako narod kaže "Naći će lonac poklopac" tako i oni!!!

alfa romeo

pre 9 godina

meni kada neko na ulici nesto dobaci ja ga iskuliram...Radonji da je neko neku uvredu dobacio,covek bi kulturno iskulirao.Zasto to i Vujosevic nije uradio? Ne opravdavam cinjenicu da se taj covek tu nalazio,ali da je Vujosevic normalan,samo bi ga prosao

Marko

pre 9 godina

Jedna stvar mi nije jasno, kako to da nijedan drugi trener nema problema, samo Vujošević ima večito problema, preti sudijama, pljuje po sudijama, valjda ne može da prihvati to da sudije nesviraju više za Partizan ne pistojeće faulove.

Njemu večito su drugi krivi, pored takvog njegovog ponašanja, nije ni čudo što Pavlović i kompanija udaraju igrača, mesto da on bude primer igračima, da utiče na igrače da igraju fer i pošteno, on uči igrače da biju.

analiticar

pre 9 godina

Nakon detaljne analize filma lepo se vidi sledece:

Napadnuti mladic prica na telefon dok ga napadac sa ledja( boka preciznije) udara pesnicom u glavu. Lepo se vidi taj momenat i ruka u beloj kosulji. Zatim ulece napadaceva gorila i udara nesrecnog mladica u predelu glave. Tu uskace i treci akter, koji braneci mladica nasrce na gorilu, medjutim gorila ga na suvu fizicku snagu(tehnika mu je nula) u egalu dobiva. Dok sa druge strane, napadac gubi pocetnu prednost(ostvarenu prljavo) i nesrecni mladic mu zadaje kung fu udarac u predelu vrata.Tu ulecu Zandari, rastavljaju aktere, hapse nesrecnog mladica. 20min. posle, napadac se pojavljuje na konferenciji za stampu kao slobodan covek.

milos

pre 9 godina

I šta kažu Grobari. Napali ih navijači Zvezde. Njih trojica-četvorica. A Pionir pun Grobara. Da li je moguće da se toliko plaše? Ja znam da je dvadesetak Delija dovoljno da natera u beg 7-8 hiljada navijača Partizana ali ipak nas precenjujete. Trojica-četvorica bi eventualno bila opasnost da je Grobara bilo recimo do dve hiljade. Ovako ne pije vodu ovo saopštenje Partizana. Teško da ste se mogli osetiti ugroženima. Pogotovo zato što ste pozvali i žandarmeriju da vas štiti.
(Neznalica, 20. april 2015 17:44)
...
Njih ni pit bul ne moze da zastiti....a ne, pit bula vise nema..

stecky

pre 9 godina

Dule, koji se namrsio majke svakom sudiji kojeg je video, svakom svom igraču, većini protivničkih, kaže da je ok da udariš kad te opsuju?

Marko

pre 9 godina

"da li bi u petoj utakmici već bio pripremljen poznati scenario prekidanja meča"
Cigani su gospoda! To su stvari kojima ste se jedino vi služili godinama.

Maca

pre 9 godina

ako je mogao duško vujošević kao vođa navijača da prisustvuje na prve dve utakmice a o ostalim stvarima iz saopštenja da ne pričam

master

pre 9 godina

"Gomila uvek robuje ili tuđoj pameti ili svojoj gluposti"!

Jovan Dučić

"Pobeda ima hiljadu očeva, ali poraz je siroče".

Džon F. Kenedi

Čestitke Crvenoj Zvezdi-Partizanovac

rajk

pre 9 godina

Kakve su to kampanje protiv Partizana koji na tako veliki klub i malo mogu uticu. Jos pre dve godine sam rekao da Partizan mora marketinski da se bori za svaki dinar i da iskoristi i dovede partizanovce iz vlasti jer u suprotnom bankrotirace jer je proslo vreme kad je Tadic dolazio na utakmice crno belih kad pare nisu bile problem a sad Toma ne dolazi ali zato Vucic je kod crveno belih a sa njim i Telekom i svi ostali. Od kuknjave Duleta nema nista samo se tenzije nabijaju.

Pedja

pre 9 godina

Saopstenje dovoljno govori o onome ko ga je postavio. Kaze se da treba biti velik kako u pobedi tako i u porazu. Ali nije lako biti velik. Ovo jos bisam cuo za ovaj izraz trajna kampanja. sramota da neki klub uopste trazi opravdanje za nekog svog koji je fizicki nasrnuo na nekoga.

Gremlin

pre 9 godina

Todoric i Vujosevic pricaju istu pricu, svi su krivi, samo nisu oni za poraz. Kad mi izgubimo, nemamo sistem, nemamo trenera, igrace, a ovaj ubedio celu kosarkasku javnost da je drzava kriva, sudije i ko zna ko jos, da ne pominjem sto trazi sankcije za trash talk u toku igre(ako ga je bilo). Pavlovic potpuno razocarenje svojim ponasanjem u finalnoj seriji. Luka Mitrovic, svaka cast na kapitenskim izjavama. Dragana Milosavljevica treba pomenuti, kao i Milenka Tepica, dva igraca koja nikad nisu napravila nista lose i koja su uvek odigrala sportski. Velimir Gasic koga stalno prozivate kad izgubite utakmicu a ne vodi je Vujosevic je isto normalan covek koji nikad nije davao zaverenicke izjave vec cisto kosarkaske analize meceva. A Predrag Danilovic legenda Partizana i reprezentacije je pokazao ko je i sta je cestitkama u tunelu, ali i njega teraju navijaci iz kluba jer nije dovoljno aktivan kad se psuje i proziva Crvena Zvezda.