Nedelja, 19.04.2015.

10:00

Sramotan potez Aleksandra Pavlovića

Košarkaši Crvene zvezde napravili su ’brejk’ protiv Partizana, a taj meč obeležio je Aleksandar Pavlović nesportskim ponašanjem.

Izvor: ÐN

Sramotan potez Aleksandra Pavloviæa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

237 Komentari

Sortiraj po:

istanbul1992.to vi kako god se zvali necete

pre 9 godina

Kada je Blazic dobio nesportsku udario je pesnicom mnogo jaceg inteziteta nego Pavlovic Lazica.

Supermen

pre 9 godina

Nije pokusaja da udati DZenkinsa vec ga je udario ali ne punom pesnicom kako je zeleo. Da ga je promasio DZenkins se ne bi okrenuo vec ga je sigurno okrznuo! Realno bi morao biti suspendovan za veceras po hitnom postupku.

nex

pre 9 godina

Sudija odlicno video onaj seljacki potez Murica na kraju. Obratite paznju. Namerno nista ne radi,ko veli,ma pusti,pravicu se da nisam video. Strasno.Ziv nisam za veceras

kamiondžija

pre 9 godina

koje licemerje... a kad je bata mirkovic ovo uradio slavili ste ga...
(sns pink zvezda idea informer, 19. april 2015 13:48)

Mešaš dečko babe i žabe, namerno ili slučajno, ne znam... znam samo da je Bata zbog toga isključen sa meča, a Lebronov potrčko nije...

Boris

pre 9 godina

Kao navijac Partizana kazem da se Pavlovic i Vujosevic zbog pretnji sudijama i nasilju na terenu moraju suspendovati po tri utakmice. Ovo kazem zbog svoje dece koju sportski edukujem i zelim da ostanu u Srbiji a da ne budu nasilnici.
(Trenerski, 19. april 2015 12:15)

Ajde bre panteru, bar se predstavi kao čovek!

Јаа

pre 9 godina

U NBA grejao klupu i nije smeo da pisne,a ovde izigriva neku zvezdu u pokusaju,sramota od igraca!!!
(kalina, 19. april 2015 12:03)

У НБА је био и стартер са Леброном а ти плачи пантелијо!

*

pre 9 godina

Dangubic na prosloj kuca preko Sase i izvinjava se. Sinoc pravi 4 GLUPA faula na 10 m od kosa za 3 min samo da ne bi igrao. Zameniti ga sa Vanjom Marinkovicem velikim zvezdasem.

Brondby

pre 9 godina

AU u Brondby bi odmah otkaz dobio.

Samo Brondby Hobro mora pasti idemoooooooooooooooooooooooooooooooo

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Hugo

pre 9 godina

Igra čovek 10 godina NBA ligu i jedan Lazic mu se unosi u facu i provocira ga, ali to nije opravdanje, mada i zvezdini igrači su prvi počeli da upotrebljavaju pesnice, konkretno onaj Blazic!

veliki strumf

pre 9 godina

Gledam na jednom drugom sajtu ovo laktanje Pavlovica i mucki udarac s ledja Dzenkinsa od strane Murica. Sudije odlicno vide obe situacije, ali ne reaguju, tj. ne smeju da reaguju i iskljuce ovu dvojicu vandala. A Djenka je ispao ljudina, jer je podneo ove mucke udarce, a lagano je mogao da padne i odglumi da je povredjen. Grobari, zaista ste pokazali da ste elita i na tribinama, a narocito na terenu. Institucija za premlacivanje protivnika i vredjanje (ona Pavloviceva gestikulacija prema Kalinicu je dno dna).

MilosNS

pre 9 godina

Stvarno je ispod svakog nivoa bilo ponašanje partizanovih igrača.. Pavlovića i Murića pre svega. Ovoliko bezobrazluka, nevaspitanja, primitivizma, podlosti, davno nisam video na jednoj utakmici.

Sramota, velika sramota za klub koji sebe smatra velikim.

KONSTATUJEM

pre 9 godina

Koje spinovanje,a niko ne spominje kakve su batine dobili igraci Partizana,pa pogledajte vrat Milutinova,sav u modricama i ogrebotinama,pa Macvan...bruka i sramota

J T S Z BEOGRADSKI PARTIZAN

pre 9 godina

A niko ne pise o tome kako je Jaka namerno u prvoj utakmici udario Milutinova po oku i napravio mu trag, i na sinocnoj utakmici kada je Macvana namerno faulirao za nesportsku sakom u stomak?!?!?!

Fric

pre 9 godina

Pavlovica donekle mogu da razumem jer se tad lomila utakmica ali zasto je nezapazeno od strane sudija prosao nesportski potez Murica koji je posle poslednjeg poena na utakmici pratio Djenku preko celog terena zeleci da ga isprovocira i na kraju ga udario. Sreca te je Djenka cvrst momak i kul lik koji ne naseda na ujede bosanskog komarca.

Gejpecaros

pre 9 godina

Najjaci je Duloov komentar da je Pavlovic uhvatio Lazu za NOGU .... Najverovatnije je dobio informaciju direktno od Pavlovica a ovaj stvarno mislio da je to bila NOGA ... Lazo bas si se bio napalio ... U ovoj instituciji nema sta nema ....

Trenerski

pre 9 godina

Kao navijac Partizana kazem da se Pavlovic i Vujosevic zbog pretnji sudijama i nasilju na terenu moraju suspendovati po tri utakmice. Ovo kazem zbog svoje dece koju sportski edukujem i zelim da ostanu u Srbiji a da ne budu nasilnici.

+41

pre 9 godina

Zbog ovakvih stvari trebalo bi imati suspenziju za svakog igrača koji nesportski postupa. Ovo je sport i ništa više.
(CpBiH, 19. april 2015 10:17)
Znaci prvo su od starta trebali da kazne blazica za onaj boks na pocetku...
Slazes se ?

boki

pre 9 godina

Akojon uneo dosta nesigurnosti u igri Partizana.Kada je on u igri ekipa ne deluje kao TIM (Akojon je u kineskoj ligi imao prosek po 30 poen aali je skoro svaku utakmicu njegov tim ubedljivo gubio). Nesporno je da je Akojon najbolji suter u Partizanu ali Zvezda Telekom koristi minute kada je Akojon u igri.Probijaju ga, vrte, sta vec, Akojon daje kontra ritam ekipi Partizana.Cudi me da niko o ovome nije pisao, komentarisao.

zoran

pre 9 godina

Po mom misljenju sudije su ispustile kriterijum poceli su dobro a ona na jedno strani je nesportska na drugoj obican faul, pa onda nesto je faul nesto nije. Kada se nagazi aut linija nije aut. Pustena je tuca pod kosem. Kasnije krece kompenzacija i tako to ide u krug. Ja ne mogu da zhvatim da je mali kontakt pri prenosu lopte faul ali zata kada se krene na ulaz pod kos tu se pusta jak kontakt. Marjanovic non stop kampuje u reketu Koliko puta su mu svirane 3 sekunde? Covek udje u reket ceka 3~4sec onda ide sut i on je na skoku a sve to traje 5+sec izvinite ima pravo u reketu da ceka ako udje u trenutku suta.

bagzi

pre 9 godina

Ajde ono laktanje i udaranje u zaru borbe moze da se pripise adrenalinu i zelji za pobedom ali vredjanje Kalinica za fizicki izgled je dno dna i tu se pokazala ljudsca velicina A. Pavlovica. Dobar igrac ali los covek. Takodje i vas mag, dobar trener ali nekulturan i nula od coveka. Ajde neka jedan grobar nadje primer da je DV nekad posle poraza cestitao pobedniku i da li je nekad Partizan izgubio a da za poraz nisu okrivljene sudije ili bar pomenut veci budzet protivnika.

Guru

pre 9 godina

Radonjic danas vidjen u prodavnici eksera, trazi najveci. Jel zna neko o cemu je rec ?
(--#####- Bodibond -#####--, 19. april 2015 11:55)
КРАЉУ!

raxi

pre 9 godina

pa ovo je sramno .ovo treba najstrozije kazniti . dzenkins ga nije provocirao a on pesnicom u glavu od pozadi . pa tu je trebalo da bude iskljucen .potom napada kalinica pa udara lazica ...ovo je za svaku osudu .na kraju jos i zavrsava utakmicu ...sve osim zabrane igranja pavlovica je neregularno ...u vise navrata namerno udaranje orotivnika ...pa svesno ide da povreci nekoga ...pasce neko skrsice se polomice se .nema potrebe za tim pa ovo je samo igra ...isto bih tako rekao i da je neko od zvezdinih igraca udario njega i blazicev udarac milutinova je za osudu ...ali pavlovic pesnicom u glavu od pozadi dzenkinsa bez razloga .vidi li to neko uopste od sudija i delegata. pavlovic je mnogo los i kvaran covek da skoro nisam video tako bahatog igraca. to povlaci nemire i dize tenziju .vujosevic to radi isto
(zoran, 19. april 2015 10:25)

I Ti stvarno verujes da ga je Blazc namerno udario???

Baki

pre 9 godina

Danas se utakmica nece regularno zavrsiti.Siguran sam da ce Vujosevic povuci ekipu sa terena.Zivi bili pa videli.A ako Pavlovic bude mogao da igra,ako ne bude kaznjen za ovo sto je uradio,to je tek skandal.

Damir

pre 9 godina

Nije opravdanje,ali Zvezdin igrač je onim svojim unošenjem baš provocirao. Ovdje se uglavnom prepucavaju navijači jednih i drugih,meni je svejedno,nisam ni gledao meč,ali na osnovu snimka je dojam takav.

Sasa

pre 9 godina

Meni je još to i ok ali vređati s'namerom dečka koji ima deformitet lica e to ne mogu da razumem i ovaj čovek definitivno ne zaslužuje da bude legenda mog kluba, znam Kalinu lično, sjajan momak, Luka takođe, ovo nije dobro i totalno sam razočaran jer pratim košarku 40 godina.

Pozdrav iz Podgorice

pre 9 godina

Evo jos 2 situacije koje su promakle velikom magu Dulu Vujosevicu:
https://www.youtube.com/watch?v=y3VjkZSrAKE&app=desktop
https://www.youtube.com/watch?v=mtOPz0ucBYw

malogradjanin

pre 9 godina

ne znam ni koliko je tacno da ga je lazic provocirao. pogledajte ceo snimak. kada zvezda prelazi u polje napada pavlovic lazica udara laktom sto ovaj govori sudijama ali niko nista. onda ga pavlovic gura u aut i sprecava ga da se krece slobodno, i tek posle svega toga lazic daje kos i onda usledjuje ovo. pavlovic provocira celu utakmicu, prvo se pokacio sa kalinom pa je djenku pokusao da udari pa ovo sa lazicem. onda na kraju i muric bez ikakvog razloga udara dzenkinsa. ne volim ni ono sto jaka radi iako sam zvezdas. da je vise igraca sa karakterom kao sto imaju mitrovic, bobi, gagi... ovaj derbi bi daleko kulturnije izgledao.

marko_bgd

pre 9 godina

ej,pesnicom coveka udara u medjunozje,a potom udara dzenkinsa kad je igra prekinuta isto pesnicom...to je u svim sportovima zabranjeno i kaznjivo...pavlovic cak nece biti ni suspendovan zbog ovoga,a vujosevic komentarise sudjenje...takav licemer i negospodin kakav je vujosevic ne postoji

stevan

pre 9 godina

pavlovicu ponasaj se i sportski prihvati poraz, i nemoj divljastvo ulice demonstrirati, svetski igrac si ali nemoj negativnu stranu pokazivati, a tvoj trener da ga tako nazovemo sve je osim trenera
Varga Stevan
Beocin

Topcina

pre 9 godina

Bio na utakmici,video čitav događaj i neće mi nikada biti jasno kako tako iskusan igrač može sebi dozvoliti da ga na domaćem terenu neko toliko isprovocira,Lazić jeste provocirao ali to što je on uradio sinoć je za svaku osudu

Felaini

pre 9 godina

Ja se tresem.. pa decko ima 32 godine i porodicu.. igrao je NBA i onda dodje da igra 20x slabiju ligu i od silne nemoci pravi skandal. Na svakoj utakmici izigrava majmuna. Terajte ga iz mog Partizana kako ne bi nastavio da kvari ugled.

J.D.Aleksandar

pre 9 godina

Milutinov umalo ostao bez oka,Lazic bez mosnica,a Milutinov je sinoc izgledao kao da su ga vesali i klali u isto vreme.Katastrofa od sudjenja,ne na stetu jednih ili drugih,nego tolerisanje takvih stvari.

cabugi

pre 9 godina

Cuj ovog namerno ga isprovocirao?! Pa gde pise da ne sme da ga provocira? Pa jedan John Starks je svaku utakmicu provocirao Jordana, je l dobio nekad udarac po glavi ili izmedju nogu?! Pavlovic je bio i ostao cist primitivac, jos vise od kad mu je trener Vujosevic. Milosavljevic i Mitrovic treba da im objasne svima kako se ponasa.
(Stig, 19. april 2015 10:32)
E moj brate, svaka čast na komentaru. Šta misliš koliko onih koji su juče bili u hali ili onih koji kod nas na sreću ne dolaze znaju ko je uopšte Starks?

Goran

pre 9 godina

Pokusacu da budem maksimalno objektivan... sinocna utakmica je bila pakleno teska za sudjenje, igralo se sve vreme na ivici faula, prilicno grubo sa obe strane, igraci pre nervozni zbog vaznosti utakmice i atmosfere koja se vec danima stvara u javnosti... U takvim okolnostima ono sinoc je bilo najbolje moguce sudjenje, imali su ujednacen kriterijum, mozda par gresaka sa obe strane, ali najbitnije nisu oni odlucili pobednika, Zvezda je prosto bila bolja, to je jasno svakome ko je makar jednom sutnuo na kos... jedina gruba greska koju su napravili je sto Pavlovic nije iskljucen za ovo udaranje Lazica, pravila su tu jasna, za namerno udaranje protivnickog igraca bez lopte sledi iskljucenje... Veceras ocekujem drugaciju utakmicu, Zvezda tesko moze da ponovi ovakvu igru, juce ih je bas sve htelo, a znajuci Vujosevica i Partizan svih ovih sezona siguran sam da reakcija nece izostati... Ovo ide u peti mec, koji je kao i penali, lutrija... Zvezda ce biti domacin tako da je tu u blagoj prednosti, ako je domaci teren zbog velikog pritiska koje nosi uopste prednost. Pozdrav za sve ljude koji su zdravi u glavi i nezadojeni klubaskom mrznjom.

kkp

pre 9 godina

Slazem se da je ovo sramotan potez ali isto tako mogu sloziti da je proizvod laziceve provokacije. Ipak ovo je veoma bitna utakmica i ko zna sta mu je sve lazic rekao samo pavlovic to zna. Al opet ne opravdavam pavlovica

Igor

pre 9 godina

Napokon neko ima hrabrosti da napise ovakvu vest! Svaka cast, ovo je novinarstvo!
Da vidimo tu elitu, avangardu, casove ljubavi i sve ostalo na delu..

djc-xxx

pre 9 godina

Ovo me je podsetilo na nekadašnji šampionski tim Cibone sa Draženom, u kome je njihov prvi centar Franjo Arapović (gromada od 215cm), obožavao da provocira i udara laktovima protivničke centre, naročito u ovakvim situacijama bez lopte... i koliko se sećam, nikada nije bio nešto posebno kažnjen od strane sudija...

bg

pre 9 godina

Nije valjda. A sramotan potez Blazica kad je na pocetku udario Macvana. I dve nedosudjenje namerne greske u poslednjoj cetvrtini kad se lomio rezultat? Dzaba vam Radovic i propaganda, u sredu je kraj.
(nex, 19. april 2015 10:14)

Mislim da se nece igrati u sredu.....

dex

pre 9 godina

@daniele

Da, pa? Zamisao je bila da se provocira Pavlovic. To sto on ne zna da izadje na kraj sa tim je vas problem. I on je Kalinica prozivao za fizicki izgled i udarao, pa mu je Kalinic vratio zatrpavanjem kosa, blokadama i skokovima.

Kum

pre 9 godina

Naseo je na provokaciju... Nije iz cista mira to uradio...
(Luka, 19. april 2015 11:41)

A cime ga je pa Dzenkins provocirao, pa ovaj pokusava da ga nabode pesnicom u glavu??

nex

pre 9 godina

@Nisam grobar,volim Partizan
Bravo za komentar. Svaka cast. Prekljuce sam dobio sina,sportista sam celog zivota,navijam za Zvezdu,ali zbog ovakvih stvari koje si naveo,imam blagi strah sta da radim.

Delija Beograd

pre 9 godina

zvezdaš sam al mrzim igrače kao što je lazić
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (qq

Ti si Zvezdas kao sto sam episkop sabacki

sovuljaga

pre 9 godina

metall...a sta kazes na video zapis Kalinicevog udaranja Milosavljevica?Pavlovic je za ovo dobio tehnicku,zasto Kalinic nije dobio nista???gde je postenje kod vas pantera?

kris

pre 9 godina

Ovo je bila jako prljava utakmica sa obe strane.Partizanu nije išlo i normalno da su bili nervozniji,uz to je Zvezda to mudro koristila.Čini se i da je Partizan ušao nervozno u utakmicu.Kako li će tek biti večeras kad ne smeju nikako izgubiti.Inače mene je iznenadilo da se Zvezda bolje snašla u ovakvoj prljavoj utakmici,obično je Partizan dobivao ovakve mečeve.I za kraj da kažem da bih nekako i razumeo Pavlovića da je bio agresivan prema Blažiču,Kaliniću i Laziću,koji slove za igrače koji ne biraju sredstva,ali udaranje Dženkinsa mi nikako ne ide u glavu,a isto je uradio i Murić.Čini se da je to bila Vujoševićeva direktiva,jer je prepoznao da je ovaj u strašnoj formi i jedna od najvećih pretnji!

••• g-din Pavlović •••

pre 9 godina

O čemu bre pričate vi?! A Blazic koji zaistavlja kontru partizana udarcem pesticom čini mi se Tepica i dobija nameran faul!!! To mu je druga pesnica po igracima Partizana u 3 utakmice! Osvestite se malo!!!

Simbiozni Omaz

pre 9 godina

Dule je za ovo rekao da nije tehnicka, da nisu sudije uopste trebale da sviraju.
Znaci navika jr cudo sta se ranije nije sudilo Partizanu.

zoran

pre 9 godina

pa ovo je sramno .ovo treba najstrozije kazniti . dzenkins ga nije provocirao a on pesnicom u glavu od pozadi . pa tu je trebalo da bude iskljucen .potom napada kalinica pa udara lazica ...ovo je za svaku osudu .na kraju jos i zavrsava utakmicu ...sve osim zabrane igranja pavlovica je neregularno ...u vise navrata namerno udaranje orotivnika ...pa svesno ide da povreci nekoga ...pasce neko skrsice se polomice se .nema potrebe za tim pa ovo je samo igra ...isto bih tako rekao i da je neko od zvezdinih igraca udario njega i blazicev udarac milutinova je za osudu ...ali pavlovic pesnicom u glavu od pozadi dzenkinsa bez razloga .vidi li to neko uopste od sudija i delegata. pavlovic je mnogo los i kvaran covek da skoro nisam video tako bahatog igraca. to povlaci nemire i dize tenziju .vujosevic to radi isto

Guru

pre 9 godina

U neku ruku opravdavam potez bio je isprovociran ali nije trebao tako da reaguje
(CB, 19. april 2015 10:15)
Немогу да верујем да неки мозак овако размишља!

Mazdrpan

pre 9 godina

Zašto niko nije bar pomenuo način na koji je Blažić faulirao Mačvana na početku utakmice, kada je dobio nesportsku. Takođe je bila pesnica u pitanju, samo nije baš stigao da ga udari u stomak, jer je Mačvan bio ispod njega.

Stig

pre 9 godina

Cuj ovog namerno ga isprovocirao?! Pa gde pise da ne sme da ga provocira? Pa jedan John Starks je svaku utakmicu provocirao Jordana, je l dobio nekad udarac po glavi ili izmedju nogu?! Pavlovic je bio i ostao cist primitivac, jos vise od kad mu je trener Vujosevic. Milosavljevic i Mitrovic treba da im objasne svima kako se ponasa.

Slobodan

pre 9 godina

Nemoc ... Decko nije sposoban da igra, na stranu njegova karijera ali ove sezone moze odigrati 3-4 minuta i to je to ... Svojim ponasanjem unosi nezvozu u ekipu i pokazuje pravo lice Partizana ... Problem je sto prvi put posle X godina imamo realno sudjenje koliko je to moguce ! Isterati iz sporta sa sve njegovim trenerom !

Sudije 0

pre 9 godina

Klasicna provokacija! Sudije su ispravno postupile davanjem tehnicke ali su GADNO pogresile sto nisu reaovale u slucaju provokacije zvezdinog igraca!

DrMrŠakić

pre 9 godina

a dzenkis kad je bacio akojona(nisam siguran da je bio bas on) iz cista mira o tome nista.ne opravdavam pavlovic jednostavno bio je isprovociran.pa i zidan nabode coveka glavom iz cista mira mnogo bitna utakmica zivi smo ljudi boze moj...

Kosta

pre 9 godina

Psovao i Kalinića,pominjao mu krivu vilicu.Čovek koji je godinama igrao NBA.Rukovodstvo lige bi automatski trebalo da ga diskvalifikuje.Ono sinoć je bilo dno dna.

nikola

pre 9 godina

Objavite i sramotan potez Blazica kada je na centru terena pesnicom od pozadi raspalio u stilu najvecih bokserskih majstora po igracu koji vodi loptu ka kosu (keckec, 19. april 2015 10:20)

sto izmisljate?!

nikola

pre 9 godina

Ne znam da li ste primetili, kada je Pavlovic bio u sukobu sa Kalinicem, moglo je da se procita sa usana a i pokazivao je rukom na vilicu i rekao: J...m te u usta ta kriva. Dno dna

Aleksandar

pre 9 godina

Sad se lepo otkrio ko je ,čudan je DV učitelj,a izvinite pričao je kako su košarkaši Zvezde grubi možda i jesu ali nisu kukavice sa leđa

nex

pre 9 godina

Nije valjda. A sramotan potez Blazica kad je na pocetku udario Macvana. I dve nedosudjenje namerne greske u poslednjoj cetvrtini kad se lomio rezultat? Dzaba vam Radovic i propaganda, u sredu je kraj.

sasa jokic

pre 9 godina

Sasa Pavlovic je izvikan kosarkas, apsolutni prosek. A ovo ponasanje ne treba komentarisati, a jos manje komentar Duska Vujosevica na isto. Sramota srpske kosarke....

Mare 83

pre 9 godina

Jedino sto znam i sto me tesi kao navijaca Partizana je to sto cim je rezultat egal vlada nenormalna panika kako na klupi Zvezde tako i na terenu.To je nasa sansa.Sinoc im je sut bio neverovatan,tesko je to ponoviti.

translucent

pre 9 godina

Pavlović jeste bio nervozan celu utakmicu, verovatno zbog onog koškanja sa Kalinićem na početku.
Red bi bio i da se prikažu nesportski faulovi igrača CzT. Pre svega mislim na ona dva faula na Milosavjvićem nakon već dosuđenog od strene Jovića. Tejić je takođe briljirao sa svojim sekiricama, a voleo bih da vidim i kako je izgrban Milutinov. Ima još puno grubih faula.

CROmpir

pre 9 godina

@gdin pavlovic

pogledaj snimak od 3 minuta tog tvog prepostenog milutinova tu ztrvu jadnu sta je radio bobiju na drugoj utakmici,covek je izgleda rodjeni talenat za rvanje trebalo bi da razmisli o promeni sporta bolje mu ide rvanje od kosarke.

kralj

pre 9 godina

Apsolutno je tacan naslov ovog teksta.Kada se gubi treba ostati dostojanstven a kada se pobedjuje treba ostati na zemlji.Pavlovic je sinoc bio sve samo ne dostojanstven.Razumem ja da se u njemu nakupilo mnogo negativne energije zbog vredjanja njegove porodice,ali on je profesionalac.Pri tom mislim da nas je on sinoc sa Vujosevicem kostao poraza.Na kraju sezone zahvaliti se i njemu i Vujosevicu.

sasa jokic

pre 9 godina

Sasa Pavlovic je izvikan kosarkas, apsolutni prosek. A ovo ponasanje ne treba komentarisati, a jos manje komentar Duska Vujosevica na isto. Sramota srpske kosarke....

metall

pre 9 godina

Hvala redakciji sto je napisala ovaj tekst i pogotovo sto je postavila video zapise, jer svi mogu jasno da vide o kakvoj osobi se radi. Njegovo ponasanje je skandalozno tokom citave serije i neverovatno je da mu nijednom nije svirana iskljucujuca greska. Posle sinocnjih sramnih Vujosevicevih izjava plasim se nekog ruznog scenarija veceras, cak i prekida utakmice ukoliko utakmica bude u egalu ili na strani Zvezde. Rukovodstvo lige mora da reaguje i konacno sankcionise one koji od kosarke napravise ruglo.

Gari

pre 9 godina

Nema tu mudrovanja. Udario ga je i dobio tehnicku. Apsolutno zasluzeno i ne vidim tu neki poseban problem.

Ono sto je porazavajuce i problem je da je on najiskusniji u nasem timu. Umesto da vodi tim do pobede on pravi probleme. Sa druge strane daleko mladji i neiskusniji Kalinic igra svetski. Mi igracki mozemo da pariramo Zvezdi, ali ne i mentalno. Jos nasa publika i sanss za 2:1. Steta.

petarczv

pre 9 godina

Svaka cast igracima zvezde koji su sve ovo gospodski iscoolirali I lazic a narocito dzenkins koga je napao mucki i pavlovic i muric. Verovatno su bili pripremljeni na tako nesto od strane radonjica...Mada meni je jadnije od ovog udarca u medjunozije gestikulacija pavlovica na kalinicev fizicki defekt vilice...Jadno i bedno...

vlajzi voli partizan

pre 9 godina

Volim Partizan i Pavlovica,a i Vujosevica, ali moram priznati da su me razocarali. Ovo je divljacki potez Pavlovica, i treba ga sam Partizan kazniti, ne treba cekati odluku ABA lige.Pravi grobari se stide ovakvih poteza i izjava Vujosevica, koji ga jos i brani! Dosta vise o sudijama,Dule, hajde malo o kosarci!

Ilija

pre 9 godina

Bilo je grubosti sa obe strane, sudije nisu imali uopste lak zadatak. Treba to sve ispratiti. Veliki je ulog u pitanju, tenzija je previsoka. Igraju dva najveca srpska rivala (citaj neprijatelja), dve sjajne ekipe, koje bez problema mogu da igraju sa najvecim evropskim klubovima, ali mrznja isijavaja koliko iz jednih toliko iz drugih. Trebalo bi da se ugledaju na vaterpoliste koji su trenirali zajedno, igrali prijateljske izmedju takmicarskih i uigravali kako tim tako i igrace.
Najveca srpska boljka je medjusobna sloga, sami sebe unistavamo.

veliki strumf

pre 9 godina

Treba pustiti ne samo snimak udarca, vec i minut ranije. Zvezda krece u napad, a Pavlovic mucki udara Lazica, i to se vidi u jednom trenutku. Isprovocirani Lazic uzima loptu, ulazi protiv Pavlovica pod kos i poentira! Zato se, zbog tog prethodnog udarca, Lazic ovako uneo Pavlovicu. Dakle, Pavlovic je nekoliko puta udario Lazica, Dzenkinsa takodje, a pre toga Kalinu, kad je i dobio tehnicku. Treba da dobije suspenziju na nekoliko utakmica. A ove Duletove poslusnike koji ovde uporedjuju nesportski faul Blazica (udarac u kontri preko ruke), i mucko udaranje u medjunozje i laktove u glavu, treba da je stid i sram!

Ljubitelj kosarke

pre 9 godina

Vrlo dobar kosarkas od kada je u Partizanu, Vujosevic nije uspeo da probudi sve najbolje kosarkaski u njemu jer je on odlican kosarkas ali je zato uspeo da probudi sve najgore u njegovoj licnosti. Ko ih prati mogao je vise puta da vidi slicne poteze samo sto su ovaj put vise pod lupom javnosti. I njemu i njegovom treneru nije mesto u kosarci bez obzira na kosarkaski kvalitet koji poseduju.

becks

pre 9 godina

@ hrk-hrk

Razlika izmedju nesportske Blazica i Pavlovica je u tome sto je kod prve bio udarac dok je ovaj vodio loptu. A ovo je bez lopte. Malo objektivnosti molim vas.

Webber

pre 9 godina

Isto je uradio i na igracu Buducnosti,Rejnoldsu i oni nesto govore Blazicu, ej bre Blazic za ove dve godine nikad nije udario igraca nekog na ovaj nacin NIKAD.Toliko o gospodi!

Nisam Grobar, volim Partizan!

pre 9 godina

Navijam za Partizan i baš zato osuđujem ovakve postupke, jer oni nanose štetu mom klubu. Verujem da je bio isprovociran, ali to ga ne opravdava. Čovek se razlikuje od zveri po tome što kontroliše svoje nagone.
Isto važi i za "navijače" koji opravdavaju sličan potez Blažiča i svoje navijanje zasnivaju na vređanju protivnika.
Dok je "naš" uvek opravdan, a "njihov" uvek kriv, dok je bolja prljava pobeda od časnog poraza, ne možemo izaći iz plemena, ni u 23. veku. Bilo da se radi o porodici, ekipi za basket, klubu, stranci, narodu...

фројд

pre 9 godina

У ово за Ђенку нисам видео,али ако Дуло каже да је био испровоциран онда је то "оправдано".

Stig

pre 9 godina

Cuj ovog namerno ga isprovocirao?! Pa gde pise da ne sme da ga provocira? Pa jedan John Starks je svaku utakmicu provocirao Jordana, je l dobio nekad udarac po glavi ili izmedju nogu?! Pavlovic je bio i ostao cist primitivac, jos vise od kad mu je trener Vujosevic. Milosavljevic i Mitrovic treba da im objasne svima kako se ponasa.

whynot

pre 9 godina

Možete da objavite i potez Murića, koji na kraju utakmice laktom mučki udara Dženkinsa. Ja igrače Partizana ne krivim, već Vujoševića koji ih je toliko zadojio mržnjom. Nadam se da će se večeras serija završiti i da će tako simbolično označiti kraj ovog zla koji godinama uništava košarku u Srbiji.

Abolirani predsednik

pre 9 godina

Potpuno očekivano, sada imamo snimke iz više uglova, ali zato "objektivni" novinari u prvoj utakmici nisu prikazivali kopanje očiju, to nije bilo bitno. Naravno, tom prilokom Jakica nije dobio ni ličnu, a kamoli tehničku.

Herr

pre 9 godina

Lazica je u medjunozje zabo,Djenku je besnicom u glavu, a kalinica je bacio i jos skocio na njega i pri tome ga je jos vredjao za lice...Pa kako ne bude suspendovan za sve to ?

••• g-din Pavlović •••

pre 9 godina

Objavite sliku Mliutinova, dečaka od 20 godina, na šta liči posle tri duela... dečko će biti reprezentativac bar narednih 10 godina, pa bi bio red da mu posvetite malo pažnje... Dečku je izmenjen lični opis u ove tri utakmice, izgleda k'o ranjenik koji se vratio sa Solunskog fronta...

keckec

pre 9 godina

Objavite i sramotan potez Blazica kada je na centru terena pesnicom od pozadi raspalio u stilu najvecih bokserskih majstora po igracu koji vodi loptu ka kosu

metall

pre 9 godina

Hvala redakciji sto je napisala ovaj tekst i pogotovo sto je postavila video zapise, jer svi mogu jasno da vide o kakvoj osobi se radi. Njegovo ponasanje je skandalozno tokom citave serije i neverovatno je da mu nijednom nije svirana iskljucujuca greska. Posle sinocnjih sramnih Vujosevicevih izjava plasim se nekog ruznog scenarija veceras, cak i prekida utakmice ukoliko utakmica bude u egalu ili na strani Zvezde. Rukovodstvo lige mora da reaguje i konacno sankcionise one koji od kosarke napravise ruglo.

фројд

pre 9 godina

У ово за Ђенку нисам видео,али ако Дуло каже да је био испровоциран онда је то "оправдано".

Kosta

pre 9 godina

Psovao i Kalinića,pominjao mu krivu vilicu.Čovek koji je godinama igrao NBA.Rukovodstvo lige bi automatski trebalo da ga diskvalifikuje.Ono sinoć je bilo dno dna.

Slobodan

pre 9 godina

Nemoc ... Decko nije sposoban da igra, na stranu njegova karijera ali ove sezone moze odigrati 3-4 minuta i to je to ... Svojim ponasanjem unosi nezvozu u ekipu i pokazuje pravo lice Partizana ... Problem je sto prvi put posle X godina imamo realno sudjenje koliko je to moguce ! Isterati iz sporta sa sve njegovim trenerom !

whynot

pre 9 godina

Možete da objavite i potez Murića, koji na kraju utakmice laktom mučki udara Dženkinsa. Ja igrače Partizana ne krivim, već Vujoševića koji ih je toliko zadojio mržnjom. Nadam se da će se večeras serija završiti i da će tako simbolično označiti kraj ovog zla koji godinama uništava košarku u Srbiji.

Ljubitelj kosarke

pre 9 godina

Vrlo dobar kosarkas od kada je u Partizanu, Vujosevic nije uspeo da probudi sve najbolje kosarkaski u njemu jer je on odlican kosarkas ali je zato uspeo da probudi sve najgore u njegovoj licnosti. Ko ih prati mogao je vise puta da vidi slicne poteze samo sto su ovaj put vise pod lupom javnosti. I njemu i njegovom treneru nije mesto u kosarci bez obzira na kosarkaski kvalitet koji poseduju.

veliki strumf

pre 9 godina

Treba pustiti ne samo snimak udarca, vec i minut ranije. Zvezda krece u napad, a Pavlovic mucki udara Lazica, i to se vidi u jednom trenutku. Isprovocirani Lazic uzima loptu, ulazi protiv Pavlovica pod kos i poentira! Zato se, zbog tog prethodnog udarca, Lazic ovako uneo Pavlovicu. Dakle, Pavlovic je nekoliko puta udario Lazica, Dzenkinsa takodje, a pre toga Kalinu, kad je i dobio tehnicku. Treba da dobije suspenziju na nekoliko utakmica. A ove Duletove poslusnike koji ovde uporedjuju nesportski faul Blazica (udarac u kontri preko ruke), i mucko udaranje u medjunozje i laktove u glavu, treba da je stid i sram!

nikola

pre 9 godina

Ne znam da li ste primetili, kada je Pavlovic bio u sukobu sa Kalinicem, moglo je da se procita sa usana a i pokazivao je rukom na vilicu i rekao: J...m te u usta ta kriva. Dno dna

Trenerski

pre 9 godina

Kao navijac Partizana kazem da se Pavlovic i Vujosevic zbog pretnji sudijama i nasilju na terenu moraju suspendovati po tri utakmice. Ovo kazem zbog svoje dece koju sportski edukujem i zelim da ostanu u Srbiji a da ne budu nasilnici.

Guru

pre 9 godina

U neku ruku opravdavam potez bio je isprovociran ali nije trebao tako da reaguje
(CB, 19. april 2015 10:15)
Немогу да верујем да неки мозак овако размишља!

Herr

pre 9 godina

Lazica je u medjunozje zabo,Djenku je besnicom u glavu, a kalinica je bacio i jos skocio na njega i pri tome ga je jos vredjao za lice...Pa kako ne bude suspendovan za sve to ?

petarczv

pre 9 godina

Svaka cast igracima zvezde koji su sve ovo gospodski iscoolirali I lazic a narocito dzenkins koga je napao mucki i pavlovic i muric. Verovatno su bili pripremljeni na tako nesto od strane radonjica...Mada meni je jadnije od ovog udarca u medjunozije gestikulacija pavlovica na kalinicev fizicki defekt vilice...Jadno i bedno...

Fric

pre 9 godina

Pavlovica donekle mogu da razumem jer se tad lomila utakmica ali zasto je nezapazeno od strane sudija prosao nesportski potez Murica koji je posle poslednjeg poena na utakmici pratio Djenku preko celog terena zeleci da ga isprovocira i na kraju ga udario. Sreca te je Djenka cvrst momak i kul lik koji ne naseda na ujede bosanskog komarca.

Stig

pre 9 godina

Cuj ovog namerno ga isprovocirao?! Pa gde pise da ne sme da ga provocira? Pa jedan John Starks je svaku utakmicu provocirao Jordana, je l dobio nekad udarac po glavi ili izmedju nogu?! Pavlovic je bio i ostao cist primitivac, jos vise od kad mu je trener Vujosevic. Milosavljevic i Mitrovic treba da im objasne svima kako se ponasa.

Aleksandar

pre 9 godina

Sad se lepo otkrio ko je ,čudan je DV učitelj,a izvinite pričao je kako su košarkaši Zvezde grubi možda i jesu ali nisu kukavice sa leđa

sasa jokic

pre 9 godina

Sasa Pavlovic je izvikan kosarkas, apsolutni prosek. A ovo ponasanje ne treba komentarisati, a jos manje komentar Duska Vujosevica na isto. Sramota srpske kosarke....

veliki strumf

pre 9 godina

Gledam na jednom drugom sajtu ovo laktanje Pavlovica i mucki udarac s ledja Dzenkinsa od strane Murica. Sudije odlicno vide obe situacije, ali ne reaguju, tj. ne smeju da reaguju i iskljuce ovu dvojicu vandala. A Djenka je ispao ljudina, jer je podneo ove mucke udarce, a lagano je mogao da padne i odglumi da je povredjen. Grobari, zaista ste pokazali da ste elita i na tribinama, a narocito na terenu. Institucija za premlacivanje protivnika i vredjanje (ona Pavloviceva gestikulacija prema Kalinicu je dno dna).

zoran

pre 9 godina

pa ovo je sramno .ovo treba najstrozije kazniti . dzenkins ga nije provocirao a on pesnicom u glavu od pozadi . pa tu je trebalo da bude iskljucen .potom napada kalinica pa udara lazica ...ovo je za svaku osudu .na kraju jos i zavrsava utakmicu ...sve osim zabrane igranja pavlovica je neregularno ...u vise navrata namerno udaranje orotivnika ...pa svesno ide da povreci nekoga ...pasce neko skrsice se polomice se .nema potrebe za tim pa ovo je samo igra ...isto bih tako rekao i da je neko od zvezdinih igraca udario njega i blazicev udarac milutinova je za osudu ...ali pavlovic pesnicom u glavu od pozadi dzenkinsa bez razloga .vidi li to neko uopste od sudija i delegata. pavlovic je mnogo los i kvaran covek da skoro nisam video tako bahatog igraca. to povlaci nemire i dize tenziju .vujosevic to radi isto

Nisam Grobar, volim Partizan!

pre 9 godina

Navijam za Partizan i baš zato osuđujem ovakve postupke, jer oni nanose štetu mom klubu. Verujem da je bio isprovociran, ali to ga ne opravdava. Čovek se razlikuje od zveri po tome što kontroliše svoje nagone.
Isto važi i za "navijače" koji opravdavaju sličan potez Blažiča i svoje navijanje zasnivaju na vređanju protivnika.
Dok je "naš" uvek opravdan, a "njihov" uvek kriv, dok je bolja prljava pobeda od časnog poraza, ne možemo izaći iz plemena, ni u 23. veku. Bilo da se radi o porodici, ekipi za basket, klubu, stranci, narodu...

cabugi

pre 9 godina

Cuj ovog namerno ga isprovocirao?! Pa gde pise da ne sme da ga provocira? Pa jedan John Starks je svaku utakmicu provocirao Jordana, je l dobio nekad udarac po glavi ili izmedju nogu?! Pavlovic je bio i ostao cist primitivac, jos vise od kad mu je trener Vujosevic. Milosavljevic i Mitrovic treba da im objasne svima kako se ponasa.
(Stig, 19. april 2015 10:32)
E moj brate, svaka čast na komentaru. Šta misliš koliko onih koji su juče bili u hali ili onih koji kod nas na sreću ne dolaze znaju ko je uopšte Starks?

Kum

pre 9 godina

Naseo je na provokaciju... Nije iz cista mira to uradio...
(Luka, 19. april 2015 11:41)

A cime ga je pa Dzenkins provocirao, pa ovaj pokusava da ga nabode pesnicom u glavu??

malogradjanin

pre 9 godina

ne znam ni koliko je tacno da ga je lazic provocirao. pogledajte ceo snimak. kada zvezda prelazi u polje napada pavlovic lazica udara laktom sto ovaj govori sudijama ali niko nista. onda ga pavlovic gura u aut i sprecava ga da se krece slobodno, i tek posle svega toga lazic daje kos i onda usledjuje ovo. pavlovic provocira celu utakmicu, prvo se pokacio sa kalinom pa je djenku pokusao da udari pa ovo sa lazicem. onda na kraju i muric bez ikakvog razloga udara dzenkinsa. ne volim ni ono sto jaka radi iako sam zvezdas. da je vise igraca sa karakterom kao sto imaju mitrovic, bobi, gagi... ovaj derbi bi daleko kulturnije izgledao.

nikola

pre 9 godina

Objavite i sramotan potez Blazica kada je na centru terena pesnicom od pozadi raspalio u stilu najvecih bokserskih majstora po igracu koji vodi loptu ka kosu (keckec, 19. april 2015 10:20)

sto izmisljate?!

marko_bgd

pre 9 godina

ej,pesnicom coveka udara u medjunozje,a potom udara dzenkinsa kad je igra prekinuta isto pesnicom...to je u svim sportovima zabranjeno i kaznjivo...pavlovic cak nece biti ni suspendovan zbog ovoga,a vujosevic komentarise sudjenje...takav licemer i negospodin kakav je vujosevic ne postoji

Delija Beograd

pre 9 godina

zvezdaš sam al mrzim igrače kao što je lazić
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (qq

Ti si Zvezdas kao sto sam episkop sabacki

Simbiozni Omaz

pre 9 godina

Dule je za ovo rekao da nije tehnicka, da nisu sudije uopste trebale da sviraju.
Znaci navika jr cudo sta se ranije nije sudilo Partizanu.

Stig

pre 9 godina

Cuj ovog namerno ga isprovocirao?! Pa gde pise da ne sme da ga provocira? Pa jedan John Starks je svaku utakmicu provocirao Jordana, je l dobio nekad udarac po glavi ili izmedju nogu?! Pavlovic je bio i ostao cist primitivac, jos vise od kad mu je trener Vujosevic. Milosavljevic i Mitrovic treba da im objasne svima kako se ponasa.

Gari

pre 9 godina

Nema tu mudrovanja. Udario ga je i dobio tehnicku. Apsolutno zasluzeno i ne vidim tu neki poseban problem.

Ono sto je porazavajuce i problem je da je on najiskusniji u nasem timu. Umesto da vodi tim do pobede on pravi probleme. Sa druge strane daleko mladji i neiskusniji Kalinic igra svetski. Mi igracki mozemo da pariramo Zvezdi, ali ne i mentalno. Jos nasa publika i sanss za 2:1. Steta.

vlajzi voli partizan

pre 9 godina

Volim Partizan i Pavlovica,a i Vujosevica, ali moram priznati da su me razocarali. Ovo je divljacki potez Pavlovica, i treba ga sam Partizan kazniti, ne treba cekati odluku ABA lige.Pravi grobari se stide ovakvih poteza i izjava Vujosevica, koji ga jos i brani! Dosta vise o sudijama,Dule, hajde malo o kosarci!

dex

pre 9 godina

@daniele

Da, pa? Zamisao je bila da se provocira Pavlovic. To sto on ne zna da izadje na kraj sa tim je vas problem. I on je Kalinica prozivao za fizicki izgled i udarao, pa mu je Kalinic vratio zatrpavanjem kosa, blokadama i skokovima.

••• g-din Pavlović •••

pre 9 godina

Objavite sliku Mliutinova, dečaka od 20 godina, na šta liči posle tri duela... dečko će biti reprezentativac bar narednih 10 godina, pa bi bio red da mu posvetite malo pažnje... Dečku je izmenjen lični opis u ove tri utakmice, izgleda k'o ranjenik koji se vratio sa Solunskog fronta...

bg

pre 9 godina

Nije valjda. A sramotan potez Blazica kad je na pocetku udario Macvana. I dve nedosudjenje namerne greske u poslednjoj cetvrtini kad se lomio rezultat? Dzaba vam Radovic i propaganda, u sredu je kraj.
(nex, 19. april 2015 10:14)

Mislim da se nece igrati u sredu.....

Topcina

pre 9 godina

Bio na utakmici,video čitav događaj i neće mi nikada biti jasno kako tako iskusan igrač može sebi dozvoliti da ga na domaćem terenu neko toliko isprovocira,Lazić jeste provocirao ali to što je on uradio sinoć je za svaku osudu

Baki

pre 9 godina

Danas se utakmica nece regularno zavrsiti.Siguran sam da ce Vujosevic povuci ekipu sa terena.Zivi bili pa videli.A ako Pavlovic bude mogao da igra,ako ne bude kaznjen za ovo sto je uradio,to je tek skandal.

Felaini

pre 9 godina

Ja se tresem.. pa decko ima 32 godine i porodicu.. igrao je NBA i onda dodje da igra 20x slabiju ligu i od silne nemoci pravi skandal. Na svakoj utakmici izigrava majmuna. Terajte ga iz mog Partizana kako ne bi nastavio da kvari ugled.

bagzi

pre 9 godina

Ajde ono laktanje i udaranje u zaru borbe moze da se pripise adrenalinu i zelji za pobedom ali vredjanje Kalinica za fizicki izgled je dno dna i tu se pokazala ljudsca velicina A. Pavlovica. Dobar igrac ali los covek. Takodje i vas mag, dobar trener ali nekulturan i nula od coveka. Ajde neka jedan grobar nadje primer da je DV nekad posle poraza cestitao pobedniku i da li je nekad Partizan izgubio a da za poraz nisu okrivljene sudije ili bar pomenut veci budzet protivnika.

becks

pre 9 godina

@ hrk-hrk

Razlika izmedju nesportske Blazica i Pavlovica je u tome sto je kod prve bio udarac dok je ovaj vodio loptu. A ovo je bez lopte. Malo objektivnosti molim vas.

KONSTATUJEM

pre 9 godina

Koje spinovanje,a niko ne spominje kakve su batine dobili igraci Partizana,pa pogledajte vrat Milutinova,sav u modricama i ogrebotinama,pa Macvan...bruka i sramota

kris

pre 9 godina

Ovo je bila jako prljava utakmica sa obe strane.Partizanu nije išlo i normalno da su bili nervozniji,uz to je Zvezda to mudro koristila.Čini se i da je Partizan ušao nervozno u utakmicu.Kako li će tek biti večeras kad ne smeju nikako izgubiti.Inače mene je iznenadilo da se Zvezda bolje snašla u ovakvoj prljavoj utakmici,obično je Partizan dobivao ovakve mečeve.I za kraj da kažem da bih nekako i razumeo Pavlovića da je bio agresivan prema Blažiču,Kaliniću i Laziću,koji slove za igrače koji ne biraju sredstva,ali udaranje Dženkinsa mi nikako ne ide u glavu,a isto je uradio i Murić.Čini se da je to bila Vujoševićeva direktiva,jer je prepoznao da je ovaj u strašnoj formi i jedna od najvećih pretnji!

Sasa

pre 9 godina

Meni je još to i ok ali vređati s'namerom dečka koji ima deformitet lica e to ne mogu da razumem i ovaj čovek definitivno ne zaslužuje da bude legenda mog kluba, znam Kalinu lično, sjajan momak, Luka takođe, ovo nije dobro i totalno sam razočaran jer pratim košarku 40 godina.

keckec

pre 9 godina

Objavite i sramotan potez Blazica kada je na centru terena pesnicom od pozadi raspalio u stilu najvecih bokserskih majstora po igracu koji vodi loptu ka kosu

stevan

pre 9 godina

pavlovicu ponasaj se i sportski prihvati poraz, i nemoj divljastvo ulice demonstrirati, svetski igrac si ali nemoj negativnu stranu pokazivati, a tvoj trener da ga tako nazovemo sve je osim trenera
Varga Stevan
Beocin

MilosNS

pre 9 godina

Stvarno je ispod svakog nivoa bilo ponašanje partizanovih igrača.. Pavlovića i Murića pre svega. Ovoliko bezobrazluka, nevaspitanja, primitivizma, podlosti, davno nisam video na jednoj utakmici.

Sramota, velika sramota za klub koji sebe smatra velikim.

Pozdrav iz Podgorice

pre 9 godina

Evo jos 2 situacije koje su promakle velikom magu Dulu Vujosevicu:
https://www.youtube.com/watch?v=y3VjkZSrAKE&app=desktop
https://www.youtube.com/watch?v=mtOPz0ucBYw

J.D.Aleksandar

pre 9 godina

Milutinov umalo ostao bez oka,Lazic bez mosnica,a Milutinov je sinoc izgledao kao da su ga vesali i klali u isto vreme.Katastrofa od sudjenja,ne na stetu jednih ili drugih,nego tolerisanje takvih stvari.

translucent

pre 9 godina

Pavlović jeste bio nervozan celu utakmicu, verovatno zbog onog koškanja sa Kalinićem na početku.
Red bi bio i da se prikažu nesportski faulovi igrača CzT. Pre svega mislim na ona dva faula na Milosavjvićem nakon već dosuđenog od strene Jovića. Tejić je takođe briljirao sa svojim sekiricama, a voleo bih da vidim i kako je izgrban Milutinov. Ima još puno grubih faula.

Guru

pre 9 godina

Radonjic danas vidjen u prodavnici eksera, trazi najveci. Jel zna neko o cemu je rec ?
(--#####- Bodibond -#####--, 19. april 2015 11:55)
КРАЉУ!

Igor

pre 9 godina

Napokon neko ima hrabrosti da napise ovakvu vest! Svaka cast, ovo je novinarstvo!
Da vidimo tu elitu, avangardu, casove ljubavi i sve ostalo na delu..

Gejpecaros

pre 9 godina

Najjaci je Duloov komentar da je Pavlovic uhvatio Lazu za NOGU .... Najverovatnije je dobio informaciju direktno od Pavlovica a ovaj stvarno mislio da je to bila NOGA ... Lazo bas si se bio napalio ... U ovoj instituciji nema sta nema ....

Ilija

pre 9 godina

Bilo je grubosti sa obe strane, sudije nisu imali uopste lak zadatak. Treba to sve ispratiti. Veliki je ulog u pitanju, tenzija je previsoka. Igraju dva najveca srpska rivala (citaj neprijatelja), dve sjajne ekipe, koje bez problema mogu da igraju sa najvecim evropskim klubovima, ali mrznja isijavaja koliko iz jednih toliko iz drugih. Trebalo bi da se ugledaju na vaterpoliste koji su trenirali zajedno, igrali prijateljske izmedju takmicarskih i uigravali kako tim tako i igrace.
Najveca srpska boljka je medjusobna sloga, sami sebe unistavamo.

kamiondžija

pre 9 godina

koje licemerje... a kad je bata mirkovic ovo uradio slavili ste ga...
(sns pink zvezda idea informer, 19. april 2015 13:48)

Mešaš dečko babe i žabe, namerno ili slučajno, ne znam... znam samo da je Bata zbog toga isključen sa meča, a Lebronov potrčko nije...

nex

pre 9 godina

Sudija odlicno video onaj seljacki potez Murica na kraju. Obratite paznju. Namerno nista ne radi,ko veli,ma pusti,pravicu se da nisam video. Strasno.Ziv nisam za veceras

nex

pre 9 godina

Nije valjda. A sramotan potez Blazica kad je na pocetku udario Macvana. I dve nedosudjenje namerne greske u poslednjoj cetvrtini kad se lomio rezultat? Dzaba vam Radovic i propaganda, u sredu je kraj.

nex

pre 9 godina

@Nisam grobar,volim Partizan
Bravo za komentar. Svaka cast. Prekljuce sam dobio sina,sportista sam celog zivota,navijam za Zvezdu,ali zbog ovakvih stvari koje si naveo,imam blagi strah sta da radim.

+41

pre 9 godina

Zbog ovakvih stvari trebalo bi imati suspenziju za svakog igrača koji nesportski postupa. Ovo je sport i ništa više.
(CpBiH, 19. april 2015 10:17)
Znaci prvo su od starta trebali da kazne blazica za onaj boks na pocetku...
Slazes se ?

Goran

pre 9 godina

Pokusacu da budem maksimalno objektivan... sinocna utakmica je bila pakleno teska za sudjenje, igralo se sve vreme na ivici faula, prilicno grubo sa obe strane, igraci pre nervozni zbog vaznosti utakmice i atmosfere koja se vec danima stvara u javnosti... U takvim okolnostima ono sinoc je bilo najbolje moguce sudjenje, imali su ujednacen kriterijum, mozda par gresaka sa obe strane, ali najbitnije nisu oni odlucili pobednika, Zvezda je prosto bila bolja, to je jasno svakome ko je makar jednom sutnuo na kos... jedina gruba greska koju su napravili je sto Pavlovic nije iskljucen za ovo udaranje Lazica, pravila su tu jasna, za namerno udaranje protivnickog igraca bez lopte sledi iskljucenje... Veceras ocekujem drugaciju utakmicu, Zvezda tesko moze da ponovi ovakvu igru, juce ih je bas sve htelo, a znajuci Vujosevica i Partizan svih ovih sezona siguran sam da reakcija nece izostati... Ovo ide u peti mec, koji je kao i penali, lutrija... Zvezda ce biti domacin tako da je tu u blagoj prednosti, ako je domaci teren zbog velikog pritiska koje nosi uopste prednost. Pozdrav za sve ljude koji su zdravi u glavi i nezadojeni klubaskom mrznjom.

raxi

pre 9 godina

pa ovo je sramno .ovo treba najstrozije kazniti . dzenkins ga nije provocirao a on pesnicom u glavu od pozadi . pa tu je trebalo da bude iskljucen .potom napada kalinica pa udara lazica ...ovo je za svaku osudu .na kraju jos i zavrsava utakmicu ...sve osim zabrane igranja pavlovica je neregularno ...u vise navrata namerno udaranje orotivnika ...pa svesno ide da povreci nekoga ...pasce neko skrsice se polomice se .nema potrebe za tim pa ovo je samo igra ...isto bih tako rekao i da je neko od zvezdinih igraca udario njega i blazicev udarac milutinova je za osudu ...ali pavlovic pesnicom u glavu od pozadi dzenkinsa bez razloga .vidi li to neko uopste od sudija i delegata. pavlovic je mnogo los i kvaran covek da skoro nisam video tako bahatog igraca. to povlaci nemire i dize tenziju .vujosevic to radi isto
(zoran, 19. april 2015 10:25)

I Ti stvarno verujes da ga je Blazc namerno udario???

Brondby

pre 9 godina

AU u Brondby bi odmah otkaz dobio.

Samo Brondby Hobro mora pasti idemoooooooooooooooooooooooooooooooo

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

boki

pre 9 godina

Akojon uneo dosta nesigurnosti u igri Partizana.Kada je on u igri ekipa ne deluje kao TIM (Akojon je u kineskoj ligi imao prosek po 30 poen aali je skoro svaku utakmicu njegov tim ubedljivo gubio). Nesporno je da je Akojon najbolji suter u Partizanu ali Zvezda Telekom koristi minute kada je Akojon u igri.Probijaju ga, vrte, sta vec, Akojon daje kontra ritam ekipi Partizana.Cudi me da niko o ovome nije pisao, komentarisao.

sasa jokic

pre 9 godina

Sasa Pavlovic je izvikan kosarkas, apsolutni prosek. A ovo ponasanje ne treba komentarisati, a jos manje komentar Duska Vujosevica na isto. Sramota srpske kosarke....

Supermen

pre 9 godina

Nije pokusaja da udati DZenkinsa vec ga je udario ali ne punom pesnicom kako je zeleo. Da ga je promasio DZenkins se ne bi okrenuo vec ga je sigurno okrznuo! Realno bi morao biti suspendovan za veceras po hitnom postupku.

Boris

pre 9 godina

Kao navijac Partizana kazem da se Pavlovic i Vujosevic zbog pretnji sudijama i nasilju na terenu moraju suspendovati po tri utakmice. Ovo kazem zbog svoje dece koju sportski edukujem i zelim da ostanu u Srbiji a da ne budu nasilnici.
(Trenerski, 19. april 2015 12:15)

Ajde bre panteru, bar se predstavi kao čovek!

Sudije 0

pre 9 godina

Klasicna provokacija! Sudije su ispravno postupile davanjem tehnicke ali su GADNO pogresile sto nisu reaovale u slucaju provokacije zvezdinog igraca!

CROmpir

pre 9 godina

@gdin pavlovic

pogledaj snimak od 3 minuta tog tvog prepostenog milutinova tu ztrvu jadnu sta je radio bobiju na drugoj utakmici,covek je izgleda rodjeni talenat za rvanje trebalo bi da razmisli o promeni sporta bolje mu ide rvanje od kosarke.

djc-xxx

pre 9 godina

Ovo me je podsetilo na nekadašnji šampionski tim Cibone sa Draženom, u kome je njihov prvi centar Franjo Arapović (gromada od 215cm), obožavao da provocira i udara laktovima protivničke centre, naročito u ovakvim situacijama bez lopte... i koliko se sećam, nikada nije bio nešto posebno kažnjen od strane sudija...

Damir

pre 9 godina

Nije opravdanje,ali Zvezdin igrač je onim svojim unošenjem baš provocirao. Ovdje se uglavnom prepucavaju navijači jednih i drugih,meni je svejedno,nisam ni gledao meč,ali na osnovu snimka je dojam takav.

*

pre 9 godina

Dangubic na prosloj kuca preko Sase i izvinjava se. Sinoc pravi 4 GLUPA faula na 10 m od kosa za 3 min samo da ne bi igrao. Zameniti ga sa Vanjom Marinkovicem velikim zvezdasem.

Abolirani predsednik

pre 9 godina

Potpuno očekivano, sada imamo snimke iz više uglova, ali zato "objektivni" novinari u prvoj utakmici nisu prikazivali kopanje očiju, to nije bilo bitno. Naravno, tom prilokom Jakica nije dobio ni ličnu, a kamoli tehničku.

Webber

pre 9 godina

Isto je uradio i na igracu Buducnosti,Rejnoldsu i oni nesto govore Blazicu, ej bre Blazic za ove dve godine nikad nije udario igraca nekog na ovaj nacin NIKAD.Toliko o gospodi!

sovuljaga

pre 9 godina

metall...a sta kazes na video zapis Kalinicevog udaranja Milosavljevica?Pavlovic je za ovo dobio tehnicku,zasto Kalinic nije dobio nista???gde je postenje kod vas pantera?

Јаа

pre 9 godina

U NBA grejao klupu i nije smeo da pisne,a ovde izigriva neku zvezdu u pokusaju,sramota od igraca!!!
(kalina, 19. april 2015 12:03)

У НБА је био и стартер са Леброном а ти плачи пантелијо!

kralj

pre 9 godina

Apsolutno je tacan naslov ovog teksta.Kada se gubi treba ostati dostojanstven a kada se pobedjuje treba ostati na zemlji.Pavlovic je sinoc bio sve samo ne dostojanstven.Razumem ja da se u njemu nakupilo mnogo negativne energije zbog vredjanja njegove porodice,ali on je profesionalac.Pri tom mislim da nas je on sinoc sa Vujosevicem kostao poraza.Na kraju sezone zahvaliti se i njemu i Vujosevicu.

••• g-din Pavlović •••

pre 9 godina

O čemu bre pričate vi?! A Blazic koji zaistavlja kontru partizana udarcem pesticom čini mi se Tepica i dobija nameran faul!!! To mu je druga pesnica po igracima Partizana u 3 utakmice! Osvestite se malo!!!

DrMrŠakić

pre 9 godina

a dzenkis kad je bacio akojona(nisam siguran da je bio bas on) iz cista mira o tome nista.ne opravdavam pavlovic jednostavno bio je isprovociran.pa i zidan nabode coveka glavom iz cista mira mnogo bitna utakmica zivi smo ljudi boze moj...

J T S Z BEOGRADSKI PARTIZAN

pre 9 godina

A niko ne pise o tome kako je Jaka namerno u prvoj utakmici udario Milutinova po oku i napravio mu trag, i na sinocnoj utakmici kada je Macvana namerno faulirao za nesportsku sakom u stomak?!?!?!

zoran

pre 9 godina

Po mom misljenju sudije su ispustile kriterijum poceli su dobro a ona na jedno strani je nesportska na drugoj obican faul, pa onda nesto je faul nesto nije. Kada se nagazi aut linija nije aut. Pustena je tuca pod kosem. Kasnije krece kompenzacija i tako to ide u krug. Ja ne mogu da zhvatim da je mali kontakt pri prenosu lopte faul ali zata kada se krene na ulaz pod kos tu se pusta jak kontakt. Marjanovic non stop kampuje u reketu Koliko puta su mu svirane 3 sekunde? Covek udje u reket ceka 3~4sec onda ide sut i on je na skoku a sve to traje 5+sec izvinite ima pravo u reketu da ceka ako udje u trenutku suta.

Mazdrpan

pre 9 godina

Zašto niko nije bar pomenuo način na koji je Blažić faulirao Mačvana na početku utakmice, kada je dobio nesportsku. Takođe je bila pesnica u pitanju, samo nije baš stigao da ga udari u stomak, jer je Mačvan bio ispod njega.

kkp

pre 9 godina

Slazem se da je ovo sramotan potez ali isto tako mogu sloziti da je proizvod laziceve provokacije. Ipak ovo je veoma bitna utakmica i ko zna sta mu je sve lazic rekao samo pavlovic to zna. Al opet ne opravdavam pavlovica

Hugo

pre 9 godina

Igra čovek 10 godina NBA ligu i jedan Lazic mu se unosi u facu i provocira ga, ali to nije opravdanje, mada i zvezdini igrači su prvi počeli da upotrebljavaju pesnice, konkretno onaj Blazic!

Mare 83

pre 9 godina

Jedino sto znam i sto me tesi kao navijaca Partizana je to sto cim je rezultat egal vlada nenormalna panika kako na klupi Zvezde tako i na terenu.To je nasa sansa.Sinoc im je sut bio neverovatan,tesko je to ponoviti.

istanbul1992.to vi kako god se zvali necete

pre 9 godina

Kada je Blazic dobio nesportsku udario je pesnicom mnogo jaceg inteziteta nego Pavlovic Lazica.

KONSTATUJEM

pre 9 godina

Koje spinovanje,a niko ne spominje kakve su batine dobili igraci Partizana,pa pogledajte vrat Milutinova,sav u modricama i ogrebotinama,pa Macvan...bruka i sramota

••• g-din Pavlović •••

pre 9 godina

Objavite sliku Mliutinova, dečaka od 20 godina, na šta liči posle tri duela... dečko će biti reprezentativac bar narednih 10 godina, pa bi bio red da mu posvetite malo pažnje... Dečku je izmenjen lični opis u ove tri utakmice, izgleda k'o ranjenik koji se vratio sa Solunskog fronta...

nex

pre 9 godina

Nije valjda. A sramotan potez Blazica kad je na pocetku udario Macvana. I dve nedosudjenje namerne greske u poslednjoj cetvrtini kad se lomio rezultat? Dzaba vam Radovic i propaganda, u sredu je kraj.

keckec

pre 9 godina

Objavite i sramotan potez Blazica kada je na centru terena pesnicom od pozadi raspalio u stilu najvecih bokserskih majstora po igracu koji vodi loptu ka kosu

translucent

pre 9 godina

Pavlović jeste bio nervozan celu utakmicu, verovatno zbog onog koškanja sa Kalinićem na početku.
Red bi bio i da se prikažu nesportski faulovi igrača CzT. Pre svega mislim na ona dva faula na Milosavjvićem nakon već dosuđenog od strene Jovića. Tejić je takođe briljirao sa svojim sekiricama, a voleo bih da vidim i kako je izgrban Milutinov. Ima još puno grubih faula.

Sudije 0

pre 9 godina

Klasicna provokacija! Sudije su ispravno postupile davanjem tehnicke ali su GADNO pogresile sto nisu reaovale u slucaju provokacije zvezdinog igraca!

Boris

pre 9 godina

Kao navijac Partizana kazem da se Pavlovic i Vujosevic zbog pretnji sudijama i nasilju na terenu moraju suspendovati po tri utakmice. Ovo kazem zbog svoje dece koju sportski edukujem i zelim da ostanu u Srbiji a da ne budu nasilnici.
(Trenerski, 19. april 2015 12:15)

Ajde bre panteru, bar se predstavi kao čovek!

DrMrŠakić

pre 9 godina

a dzenkis kad je bacio akojona(nisam siguran da je bio bas on) iz cista mira o tome nista.ne opravdavam pavlovic jednostavno bio je isprovociran.pa i zidan nabode coveka glavom iz cista mira mnogo bitna utakmica zivi smo ljudi boze moj...

Abolirani predsednik

pre 9 godina

Potpuno očekivano, sada imamo snimke iz više uglova, ali zato "objektivni" novinari u prvoj utakmici nisu prikazivali kopanje očiju, to nije bilo bitno. Naravno, tom prilokom Jakica nije dobio ni ličnu, a kamoli tehničku.

metall

pre 9 godina

Hvala redakciji sto je napisala ovaj tekst i pogotovo sto je postavila video zapise, jer svi mogu jasno da vide o kakvoj osobi se radi. Njegovo ponasanje je skandalozno tokom citave serije i neverovatno je da mu nijednom nije svirana iskljucujuca greska. Posle sinocnjih sramnih Vujosevicevih izjava plasim se nekog ruznog scenarija veceras, cak i prekida utakmice ukoliko utakmica bude u egalu ili na strani Zvezde. Rukovodstvo lige mora da reaguje i konacno sankcionise one koji od kosarke napravise ruglo.

Damir

pre 9 godina

Nije opravdanje,ali Zvezdin igrač je onim svojim unošenjem baš provocirao. Ovdje se uglavnom prepucavaju navijači jednih i drugih,meni je svejedno,nisam ni gledao meč,ali na osnovu snimka je dojam takav.

+41

pre 9 godina

Zbog ovakvih stvari trebalo bi imati suspenziju za svakog igrača koji nesportski postupa. Ovo je sport i ništa više.
(CpBiH, 19. april 2015 10:17)
Znaci prvo su od starta trebali da kazne blazica za onaj boks na pocetku...
Slazes se ?

sovuljaga

pre 9 godina

metall...a sta kazes na video zapis Kalinicevog udaranja Milosavljevica?Pavlovic je za ovo dobio tehnicku,zasto Kalinic nije dobio nista???gde je postenje kod vas pantera?

Јаа

pre 9 godina

U NBA grejao klupu i nije smeo da pisne,a ovde izigriva neku zvezdu u pokusaju,sramota od igraca!!!
(kalina, 19. april 2015 12:03)

У НБА је био и стартер са Леброном а ти плачи пантелијо!

Slobodan

pre 9 godina

Nemoc ... Decko nije sposoban da igra, na stranu njegova karijera ali ove sezone moze odigrati 3-4 minuta i to je to ... Svojim ponasanjem unosi nezvozu u ekipu i pokazuje pravo lice Partizana ... Problem je sto prvi put posle X godina imamo realno sudjenje koliko je to moguce ! Isterati iz sporta sa sve njegovim trenerom !

••• g-din Pavlović •••

pre 9 godina

O čemu bre pričate vi?! A Blazic koji zaistavlja kontru partizana udarcem pesticom čini mi se Tepica i dobija nameran faul!!! To mu je druga pesnica po igracima Partizana u 3 utakmice! Osvestite se malo!!!

J T S Z BEOGRADSKI PARTIZAN

pre 9 godina

A niko ne pise o tome kako je Jaka namerno u prvoj utakmici udario Milutinova po oku i napravio mu trag, i na sinocnoj utakmici kada je Macvana namerno faulirao za nesportsku sakom u stomak?!?!?!

Mazdrpan

pre 9 godina

Zašto niko nije bar pomenuo način na koji je Blažić faulirao Mačvana na početku utakmice, kada je dobio nesportsku. Takođe je bila pesnica u pitanju, samo nije baš stigao da ga udari u stomak, jer je Mačvan bio ispod njega.

zoran

pre 9 godina

Po mom misljenju sudije su ispustile kriterijum poceli su dobro a ona na jedno strani je nesportska na drugoj obican faul, pa onda nesto je faul nesto nije. Kada se nagazi aut linija nije aut. Pustena je tuca pod kosem. Kasnije krece kompenzacija i tako to ide u krug. Ja ne mogu da zhvatim da je mali kontakt pri prenosu lopte faul ali zata kada se krene na ulaz pod kos tu se pusta jak kontakt. Marjanovic non stop kampuje u reketu Koliko puta su mu svirane 3 sekunde? Covek udje u reket ceka 3~4sec onda ide sut i on je na skoku a sve to traje 5+sec izvinite ima pravo u reketu da ceka ako udje u trenutku suta.

whynot

pre 9 godina

Možete da objavite i potez Murića, koji na kraju utakmice laktom mučki udara Dženkinsa. Ja igrače Partizana ne krivim, već Vujoševića koji ih je toliko zadojio mržnjom. Nadam se da će se večeras serija završiti i da će tako simbolično označiti kraj ovog zla koji godinama uništava košarku u Srbiji.

Hugo

pre 9 godina

Igra čovek 10 godina NBA ligu i jedan Lazic mu se unosi u facu i provocira ga, ali to nije opravdanje, mada i zvezdini igrači su prvi počeli da upotrebljavaju pesnice, konkretno onaj Blazic!

*

pre 9 godina

Dangubic na prosloj kuca preko Sase i izvinjava se. Sinoc pravi 4 GLUPA faula na 10 m od kosa za 3 min samo da ne bi igrao. Zameniti ga sa Vanjom Marinkovicem velikim zvezdasem.

Trenerski

pre 9 godina

Kao navijac Partizana kazem da se Pavlovic i Vujosevic zbog pretnji sudijama i nasilju na terenu moraju suspendovati po tri utakmice. Ovo kazem zbog svoje dece koju sportski edukujem i zelim da ostanu u Srbiji a da ne budu nasilnici.

istanbul1992.to vi kako god se zvali necete

pre 9 godina

Kada je Blazic dobio nesportsku udario je pesnicom mnogo jaceg inteziteta nego Pavlovic Lazica.

Ilija

pre 9 godina

Bilo je grubosti sa obe strane, sudije nisu imali uopste lak zadatak. Treba to sve ispratiti. Veliki je ulog u pitanju, tenzija je previsoka. Igraju dva najveca srpska rivala (citaj neprijatelja), dve sjajne ekipe, koje bez problema mogu da igraju sa najvecim evropskim klubovima, ali mrznja isijavaja koliko iz jednih toliko iz drugih. Trebalo bi da se ugledaju na vaterpoliste koji su trenirali zajedno, igrali prijateljske izmedju takmicarskih i uigravali kako tim tako i igrace.
Najveca srpska boljka je medjusobna sloga, sami sebe unistavamo.

фројд

pre 9 godina

У ово за Ђенку нисам видео,али ако Дуло каже да је био испровоциран онда је то "оправдано".

kkp

pre 9 godina

Slazem se da je ovo sramotan potez ali isto tako mogu sloziti da je proizvod laziceve provokacije. Ipak ovo je veoma bitna utakmica i ko zna sta mu je sve lazic rekao samo pavlovic to zna. Al opet ne opravdavam pavlovica

Kosta

pre 9 godina

Psovao i Kalinića,pominjao mu krivu vilicu.Čovek koji je godinama igrao NBA.Rukovodstvo lige bi automatski trebalo da ga diskvalifikuje.Ono sinoć je bilo dno dna.

nikola

pre 9 godina

Objavite i sramotan potez Blazica kada je na centru terena pesnicom od pozadi raspalio u stilu najvecih bokserskih majstora po igracu koji vodi loptu ka kosu (keckec, 19. april 2015 10:20)

sto izmisljate?!

Ljubitelj kosarke

pre 9 godina

Vrlo dobar kosarkas od kada je u Partizanu, Vujosevic nije uspeo da probudi sve najbolje kosarkaski u njemu jer je on odlican kosarkas ali je zato uspeo da probudi sve najgore u njegovoj licnosti. Ko ih prati mogao je vise puta da vidi slicne poteze samo sto su ovaj put vise pod lupom javnosti. I njemu i njegovom treneru nije mesto u kosarci bez obzira na kosarkaski kvalitet koji poseduju.

sasa jokic

pre 9 godina

Sasa Pavlovic je izvikan kosarkas, apsolutni prosek. A ovo ponasanje ne treba komentarisati, a jos manje komentar Duska Vujosevica na isto. Sramota srpske kosarke....

Mare 83

pre 9 godina

Jedino sto znam i sto me tesi kao navijaca Partizana je to sto cim je rezultat egal vlada nenormalna panika kako na klupi Zvezde tako i na terenu.To je nasa sansa.Sinoc im je sut bio neverovatan,tesko je to ponoviti.

Guru

pre 9 godina

U neku ruku opravdavam potez bio je isprovociran ali nije trebao tako da reaguje
(CB, 19. april 2015 10:15)
Немогу да верујем да неки мозак овако размишља!

veliki strumf

pre 9 godina

Treba pustiti ne samo snimak udarca, vec i minut ranije. Zvezda krece u napad, a Pavlovic mucki udara Lazica, i to se vidi u jednom trenutku. Isprovocirani Lazic uzima loptu, ulazi protiv Pavlovica pod kos i poentira! Zato se, zbog tog prethodnog udarca, Lazic ovako uneo Pavlovicu. Dakle, Pavlovic je nekoliko puta udario Lazica, Dzenkinsa takodje, a pre toga Kalinu, kad je i dobio tehnicku. Treba da dobije suspenziju na nekoliko utakmica. A ove Duletove poslusnike koji ovde uporedjuju nesportski faul Blazica (udarac u kontri preko ruke), i mucko udaranje u medjunozje i laktove u glavu, treba da je stid i sram!

Fric

pre 9 godina

Pavlovica donekle mogu da razumem jer se tad lomila utakmica ali zasto je nezapazeno od strane sudija prosao nesportski potez Murica koji je posle poslednjeg poena na utakmici pratio Djenku preko celog terena zeleci da ga isprovocira i na kraju ga udario. Sreca te je Djenka cvrst momak i kul lik koji ne naseda na ujede bosanskog komarca.

veliki strumf

pre 9 godina

Gledam na jednom drugom sajtu ovo laktanje Pavlovica i mucki udarac s ledja Dzenkinsa od strane Murica. Sudije odlicno vide obe situacije, ali ne reaguju, tj. ne smeju da reaguju i iskljuce ovu dvojicu vandala. A Djenka je ispao ljudina, jer je podneo ove mucke udarce, a lagano je mogao da padne i odglumi da je povredjen. Grobari, zaista ste pokazali da ste elita i na tribinama, a narocito na terenu. Institucija za premlacivanje protivnika i vredjanje (ona Pavloviceva gestikulacija prema Kalinicu je dno dna).

djc-xxx

pre 9 godina

Ovo me je podsetilo na nekadašnji šampionski tim Cibone sa Draženom, u kome je njihov prvi centar Franjo Arapović (gromada od 215cm), obožavao da provocira i udara laktovima protivničke centre, naročito u ovakvim situacijama bez lopte... i koliko se sećam, nikada nije bio nešto posebno kažnjen od strane sudija...

petarczv

pre 9 godina

Svaka cast igracima zvezde koji su sve ovo gospodski iscoolirali I lazic a narocito dzenkins koga je napao mucki i pavlovic i muric. Verovatno su bili pripremljeni na tako nesto od strane radonjica...Mada meni je jadnije od ovog udarca u medjunozije gestikulacija pavlovica na kalinicev fizicki defekt vilice...Jadno i bedno...

J.D.Aleksandar

pre 9 godina

Milutinov umalo ostao bez oka,Lazic bez mosnica,a Milutinov je sinoc izgledao kao da su ga vesali i klali u isto vreme.Katastrofa od sudjenja,ne na stetu jednih ili drugih,nego tolerisanje takvih stvari.

bg

pre 9 godina

Nije valjda. A sramotan potez Blazica kad je na pocetku udario Macvana. I dve nedosudjenje namerne greske u poslednjoj cetvrtini kad se lomio rezultat? Dzaba vam Radovic i propaganda, u sredu je kraj.
(nex, 19. april 2015 10:14)

Mislim da se nece igrati u sredu.....

Herr

pre 9 godina

Lazica je u medjunozje zabo,Djenku je besnicom u glavu, a kalinica je bacio i jos skocio na njega i pri tome ga je jos vredjao za lice...Pa kako ne bude suspendovan za sve to ?

Delija Beograd

pre 9 godina

zvezdaš sam al mrzim igrače kao što je lazić
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (qq

Ti si Zvezdas kao sto sam episkop sabacki

marko_bgd

pre 9 godina

ej,pesnicom coveka udara u medjunozje,a potom udara dzenkinsa kad je igra prekinuta isto pesnicom...to je u svim sportovima zabranjeno i kaznjivo...pavlovic cak nece biti ni suspendovan zbog ovoga,a vujosevic komentarise sudjenje...takav licemer i negospodin kakav je vujosevic ne postoji

Kum

pre 9 godina

Naseo je na provokaciju... Nije iz cista mira to uradio...
(Luka, 19. april 2015 11:41)

A cime ga je pa Dzenkins provocirao, pa ovaj pokusava da ga nabode pesnicom u glavu??

cabugi

pre 9 godina

Cuj ovog namerno ga isprovocirao?! Pa gde pise da ne sme da ga provocira? Pa jedan John Starks je svaku utakmicu provocirao Jordana, je l dobio nekad udarac po glavi ili izmedju nogu?! Pavlovic je bio i ostao cist primitivac, jos vise od kad mu je trener Vujosevic. Milosavljevic i Mitrovic treba da im objasne svima kako se ponasa.
(Stig, 19. april 2015 10:32)
E moj brate, svaka čast na komentaru. Šta misliš koliko onih koji su juče bili u hali ili onih koji kod nas na sreću ne dolaze znaju ko je uopšte Starks?

nikola

pre 9 godina

Ne znam da li ste primetili, kada je Pavlovic bio u sukobu sa Kalinicem, moglo je da se procita sa usana a i pokazivao je rukom na vilicu i rekao: J...m te u usta ta kriva. Dno dna

Nisam Grobar, volim Partizan!

pre 9 godina

Navijam za Partizan i baš zato osuđujem ovakve postupke, jer oni nanose štetu mom klubu. Verujem da je bio isprovociran, ali to ga ne opravdava. Čovek se razlikuje od zveri po tome što kontroliše svoje nagone.
Isto važi i za "navijače" koji opravdavaju sličan potez Blažiča i svoje navijanje zasnivaju na vređanju protivnika.
Dok je "naš" uvek opravdan, a "njihov" uvek kriv, dok je bolja prljava pobeda od časnog poraza, ne možemo izaći iz plemena, ni u 23. veku. Bilo da se radi o porodici, ekipi za basket, klubu, stranci, narodu...

malogradjanin

pre 9 godina

ne znam ni koliko je tacno da ga je lazic provocirao. pogledajte ceo snimak. kada zvezda prelazi u polje napada pavlovic lazica udara laktom sto ovaj govori sudijama ali niko nista. onda ga pavlovic gura u aut i sprecava ga da se krece slobodno, i tek posle svega toga lazic daje kos i onda usledjuje ovo. pavlovic provocira celu utakmicu, prvo se pokacio sa kalinom pa je djenku pokusao da udari pa ovo sa lazicem. onda na kraju i muric bez ikakvog razloga udara dzenkinsa. ne volim ni ono sto jaka radi iako sam zvezdas. da je vise igraca sa karakterom kao sto imaju mitrovic, bobi, gagi... ovaj derbi bi daleko kulturnije izgledao.

Stig

pre 9 godina

Cuj ovog namerno ga isprovocirao?! Pa gde pise da ne sme da ga provocira? Pa jedan John Starks je svaku utakmicu provocirao Jordana, je l dobio nekad udarac po glavi ili izmedju nogu?! Pavlovic je bio i ostao cist primitivac, jos vise od kad mu je trener Vujosevic. Milosavljevic i Mitrovic treba da im objasne svima kako se ponasa.

Goran

pre 9 godina

Pokusacu da budem maksimalno objektivan... sinocna utakmica je bila pakleno teska za sudjenje, igralo se sve vreme na ivici faula, prilicno grubo sa obe strane, igraci pre nervozni zbog vaznosti utakmice i atmosfere koja se vec danima stvara u javnosti... U takvim okolnostima ono sinoc je bilo najbolje moguce sudjenje, imali su ujednacen kriterijum, mozda par gresaka sa obe strane, ali najbitnije nisu oni odlucili pobednika, Zvezda je prosto bila bolja, to je jasno svakome ko je makar jednom sutnuo na kos... jedina gruba greska koju su napravili je sto Pavlovic nije iskljucen za ovo udaranje Lazica, pravila su tu jasna, za namerno udaranje protivnickog igraca bez lopte sledi iskljucenje... Veceras ocekujem drugaciju utakmicu, Zvezda tesko moze da ponovi ovakvu igru, juce ih je bas sve htelo, a znajuci Vujosevica i Partizan svih ovih sezona siguran sam da reakcija nece izostati... Ovo ide u peti mec, koji je kao i penali, lutrija... Zvezda ce biti domacin tako da je tu u blagoj prednosti, ako je domaci teren zbog velikog pritiska koje nosi uopste prednost. Pozdrav za sve ljude koji su zdravi u glavi i nezadojeni klubaskom mrznjom.

dex

pre 9 godina

@daniele

Da, pa? Zamisao je bila da se provocira Pavlovic. To sto on ne zna da izadje na kraj sa tim je vas problem. I on je Kalinica prozivao za fizicki izgled i udarao, pa mu je Kalinic vratio zatrpavanjem kosa, blokadama i skokovima.

Felaini

pre 9 godina

Ja se tresem.. pa decko ima 32 godine i porodicu.. igrao je NBA i onda dodje da igra 20x slabiju ligu i od silne nemoci pravi skandal. Na svakoj utakmici izigrava majmuna. Terajte ga iz mog Partizana kako ne bi nastavio da kvari ugled.

zoran

pre 9 godina

pa ovo je sramno .ovo treba najstrozije kazniti . dzenkins ga nije provocirao a on pesnicom u glavu od pozadi . pa tu je trebalo da bude iskljucen .potom napada kalinica pa udara lazica ...ovo je za svaku osudu .na kraju jos i zavrsava utakmicu ...sve osim zabrane igranja pavlovica je neregularno ...u vise navrata namerno udaranje orotivnika ...pa svesno ide da povreci nekoga ...pasce neko skrsice se polomice se .nema potrebe za tim pa ovo je samo igra ...isto bih tako rekao i da je neko od zvezdinih igraca udario njega i blazicev udarac milutinova je za osudu ...ali pavlovic pesnicom u glavu od pozadi dzenkinsa bez razloga .vidi li to neko uopste od sudija i delegata. pavlovic je mnogo los i kvaran covek da skoro nisam video tako bahatog igraca. to povlaci nemire i dize tenziju .vujosevic to radi isto

Aleksandar

pre 9 godina

Sad se lepo otkrio ko je ,čudan je DV učitelj,a izvinite pričao je kako su košarkaši Zvezde grubi možda i jesu ali nisu kukavice sa leđa

Brondby

pre 9 godina

AU u Brondby bi odmah otkaz dobio.

Samo Brondby Hobro mora pasti idemoooooooooooooooooooooooooooooooo

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Baki

pre 9 godina

Danas se utakmica nece regularno zavrsiti.Siguran sam da ce Vujosevic povuci ekipu sa terena.Zivi bili pa videli.A ako Pavlovic bude mogao da igra,ako ne bude kaznjen za ovo sto je uradio,to je tek skandal.

Gari

pre 9 godina

Nema tu mudrovanja. Udario ga je i dobio tehnicku. Apsolutno zasluzeno i ne vidim tu neki poseban problem.

Ono sto je porazavajuce i problem je da je on najiskusniji u nasem timu. Umesto da vodi tim do pobede on pravi probleme. Sa druge strane daleko mladji i neiskusniji Kalinic igra svetski. Mi igracki mozemo da pariramo Zvezdi, ali ne i mentalno. Jos nasa publika i sanss za 2:1. Steta.

Simbiozni Omaz

pre 9 godina

Dule je za ovo rekao da nije tehnicka, da nisu sudije uopste trebale da sviraju.
Znaci navika jr cudo sta se ranije nije sudilo Partizanu.

Stig

pre 9 godina

Cuj ovog namerno ga isprovocirao?! Pa gde pise da ne sme da ga provocira? Pa jedan John Starks je svaku utakmicu provocirao Jordana, je l dobio nekad udarac po glavi ili izmedju nogu?! Pavlovic je bio i ostao cist primitivac, jos vise od kad mu je trener Vujosevic. Milosavljevic i Mitrovic treba da im objasne svima kako se ponasa.

kris

pre 9 godina

Ovo je bila jako prljava utakmica sa obe strane.Partizanu nije išlo i normalno da su bili nervozniji,uz to je Zvezda to mudro koristila.Čini se i da je Partizan ušao nervozno u utakmicu.Kako li će tek biti večeras kad ne smeju nikako izgubiti.Inače mene je iznenadilo da se Zvezda bolje snašla u ovakvoj prljavoj utakmici,obično je Partizan dobivao ovakve mečeve.I za kraj da kažem da bih nekako i razumeo Pavlovića da je bio agresivan prema Blažiču,Kaliniću i Laziću,koji slove za igrače koji ne biraju sredstva,ali udaranje Dženkinsa mi nikako ne ide u glavu,a isto je uradio i Murić.Čini se da je to bila Vujoševićeva direktiva,jer je prepoznao da je ovaj u strašnoj formi i jedna od najvećih pretnji!

stevan

pre 9 godina

pavlovicu ponasaj se i sportski prihvati poraz, i nemoj divljastvo ulice demonstrirati, svetski igrac si ali nemoj negativnu stranu pokazivati, a tvoj trener da ga tako nazovemo sve je osim trenera
Varga Stevan
Beocin

Guru

pre 9 godina

Radonjic danas vidjen u prodavnici eksera, trazi najveci. Jel zna neko o cemu je rec ?
(--#####- Bodibond -#####--, 19. april 2015 11:55)
КРАЉУ!

raxi

pre 9 godina

pa ovo je sramno .ovo treba najstrozije kazniti . dzenkins ga nije provocirao a on pesnicom u glavu od pozadi . pa tu je trebalo da bude iskljucen .potom napada kalinica pa udara lazica ...ovo je za svaku osudu .na kraju jos i zavrsava utakmicu ...sve osim zabrane igranja pavlovica je neregularno ...u vise navrata namerno udaranje orotivnika ...pa svesno ide da povreci nekoga ...pasce neko skrsice se polomice se .nema potrebe za tim pa ovo je samo igra ...isto bih tako rekao i da je neko od zvezdinih igraca udario njega i blazicev udarac milutinova je za osudu ...ali pavlovic pesnicom u glavu od pozadi dzenkinsa bez razloga .vidi li to neko uopste od sudija i delegata. pavlovic je mnogo los i kvaran covek da skoro nisam video tako bahatog igraca. to povlaci nemire i dize tenziju .vujosevic to radi isto
(zoran, 19. april 2015 10:25)

I Ti stvarno verujes da ga je Blazc namerno udario???

vlajzi voli partizan

pre 9 godina

Volim Partizan i Pavlovica,a i Vujosevica, ali moram priznati da su me razocarali. Ovo je divljacki potez Pavlovica, i treba ga sam Partizan kazniti, ne treba cekati odluku ABA lige.Pravi grobari se stide ovakvih poteza i izjava Vujosevica, koji ga jos i brani! Dosta vise o sudijama,Dule, hajde malo o kosarci!

becks

pre 9 godina

@ hrk-hrk

Razlika izmedju nesportske Blazica i Pavlovica je u tome sto je kod prve bio udarac dok je ovaj vodio loptu. A ovo je bez lopte. Malo objektivnosti molim vas.

MilosNS

pre 9 godina

Stvarno je ispod svakog nivoa bilo ponašanje partizanovih igrača.. Pavlovića i Murića pre svega. Ovoliko bezobrazluka, nevaspitanja, primitivizma, podlosti, davno nisam video na jednoj utakmici.

Sramota, velika sramota za klub koji sebe smatra velikim.

kamiondžija

pre 9 godina

koje licemerje... a kad je bata mirkovic ovo uradio slavili ste ga...
(sns pink zvezda idea informer, 19. april 2015 13:48)

Mešaš dečko babe i žabe, namerno ili slučajno, ne znam... znam samo da je Bata zbog toga isključen sa meča, a Lebronov potrčko nije...

Sasa

pre 9 godina

Meni je još to i ok ali vređati s'namerom dečka koji ima deformitet lica e to ne mogu da razumem i ovaj čovek definitivno ne zaslužuje da bude legenda mog kluba, znam Kalinu lično, sjajan momak, Luka takođe, ovo nije dobro i totalno sam razočaran jer pratim košarku 40 godina.

Igor

pre 9 godina

Napokon neko ima hrabrosti da napise ovakvu vest! Svaka cast, ovo je novinarstvo!
Da vidimo tu elitu, avangardu, casove ljubavi i sve ostalo na delu..

CROmpir

pre 9 godina

@gdin pavlovic

pogledaj snimak od 3 minuta tog tvog prepostenog milutinova tu ztrvu jadnu sta je radio bobiju na drugoj utakmici,covek je izgleda rodjeni talenat za rvanje trebalo bi da razmisli o promeni sporta bolje mu ide rvanje od kosarke.

Pozdrav iz Podgorice

pre 9 godina

Evo jos 2 situacije koje su promakle velikom magu Dulu Vujosevicu:
https://www.youtube.com/watch?v=y3VjkZSrAKE&app=desktop
https://www.youtube.com/watch?v=mtOPz0ucBYw

nex

pre 9 godina

@Nisam grobar,volim Partizan
Bravo za komentar. Svaka cast. Prekljuce sam dobio sina,sportista sam celog zivota,navijam za Zvezdu,ali zbog ovakvih stvari koje si naveo,imam blagi strah sta da radim.

bagzi

pre 9 godina

Ajde ono laktanje i udaranje u zaru borbe moze da se pripise adrenalinu i zelji za pobedom ali vredjanje Kalinica za fizicki izgled je dno dna i tu se pokazala ljudsca velicina A. Pavlovica. Dobar igrac ali los covek. Takodje i vas mag, dobar trener ali nekulturan i nula od coveka. Ajde neka jedan grobar nadje primer da je DV nekad posle poraza cestitao pobedniku i da li je nekad Partizan izgubio a da za poraz nisu okrivljene sudije ili bar pomenut veci budzet protivnika.

sasa jokic

pre 9 godina

Sasa Pavlovic je izvikan kosarkas, apsolutni prosek. A ovo ponasanje ne treba komentarisati, a jos manje komentar Duska Vujosevica na isto. Sramota srpske kosarke....

nex

pre 9 godina

Sudija odlicno video onaj seljacki potez Murica na kraju. Obratite paznju. Namerno nista ne radi,ko veli,ma pusti,pravicu se da nisam video. Strasno.Ziv nisam za veceras

kralj

pre 9 godina

Apsolutno je tacan naslov ovog teksta.Kada se gubi treba ostati dostojanstven a kada se pobedjuje treba ostati na zemlji.Pavlovic je sinoc bio sve samo ne dostojanstven.Razumem ja da se u njemu nakupilo mnogo negativne energije zbog vredjanja njegove porodice,ali on je profesionalac.Pri tom mislim da nas je on sinoc sa Vujosevicem kostao poraza.Na kraju sezone zahvaliti se i njemu i Vujosevicu.

Topcina

pre 9 godina

Bio na utakmici,video čitav događaj i neće mi nikada biti jasno kako tako iskusan igrač može sebi dozvoliti da ga na domaćem terenu neko toliko isprovocira,Lazić jeste provocirao ali to što je on uradio sinoć je za svaku osudu

Gejpecaros

pre 9 godina

Najjaci je Duloov komentar da je Pavlovic uhvatio Lazu za NOGU .... Najverovatnije je dobio informaciju direktno od Pavlovica a ovaj stvarno mislio da je to bila NOGA ... Lazo bas si se bio napalio ... U ovoj instituciji nema sta nema ....

boki

pre 9 godina

Akojon uneo dosta nesigurnosti u igri Partizana.Kada je on u igri ekipa ne deluje kao TIM (Akojon je u kineskoj ligi imao prosek po 30 poen aali je skoro svaku utakmicu njegov tim ubedljivo gubio). Nesporno je da je Akojon najbolji suter u Partizanu ali Zvezda Telekom koristi minute kada je Akojon u igri.Probijaju ga, vrte, sta vec, Akojon daje kontra ritam ekipi Partizana.Cudi me da niko o ovome nije pisao, komentarisao.

Supermen

pre 9 godina

Nije pokusaja da udati DZenkinsa vec ga je udario ali ne punom pesnicom kako je zeleo. Da ga je promasio DZenkins se ne bi okrenuo vec ga je sigurno okrznuo! Realno bi morao biti suspendovan za veceras po hitnom postupku.

Webber

pre 9 godina

Isto je uradio i na igracu Buducnosti,Rejnoldsu i oni nesto govore Blazicu, ej bre Blazic za ove dve godine nikad nije udario igraca nekog na ovaj nacin NIKAD.Toliko o gospodi!