Sreda, 15.04.2015.

20:40

ABA: Brejk Partizana za 1-1!

Košarkaši Partizana NIS savladali su Crvenu zvezdu Telekom 70:68 u drugom meču polufinalne serije ABA lige.

Izvor:

ABA: Brejk Partizana za 1-1! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

626 Komentari

Sortiraj po:

pera

pre 8 godina

Nikola@ Ta "imena" su u Partizan dosla na pola sezone i tada smo vezali 12 pobeda i bili bismo prvi da su od pocetka bili tu.A sta je bio problem kod udvajanja Marjanovica? Jel bio neki faul koji nije sviran? Jel si ti gledao utakmicu i imas li srama da pricas o sudjenju?Uzgred,te sudije iz ABA su najbolje sudije u evropi.

Covic legenda kluba, sta reci dalje.

pre 8 godina

Pazi rakara ala prete nekom paklenom atmosferom,evo,pogubili smo se,noge se odsekle,zaboravili smo da hodamo hahahahaha

Samo citam i smejem se,vec su u finalu :) bice milina gledati otreznjenje i razmontiravanje bar u jednoj utakmici od ove dve,a onda,ako uopste bude majstorice,necete znati sta vas je snaslo!

Strpite se do vikenda,nece vam pomoci ni Dulo,ni sudije ni "pakao" sa tribina,napaljotke iskompleksirane!
(мisterno, 16. april 2015 13:35)

JADAN! Ko nam se to malo uplasio? A?

мisterno

pre 8 godina

Pazi rakara ala prete nekom paklenom atmosferom,evo,pogubili smo se,noge se odsekle,zaboravili smo da hodamo hahahahaha

Samo citam i smejem se,vec su u finalu :) bice milina gledati otreznjenje i razmontiravanje bar u jednoj utakmici od ove dve,a onda,ako uopste bude majstorice,necete znati sta vas je snaslo!

Strpite se do vikenda,nece vam pomoci ni Dulo,ni sudije ni "pakao" sa tribina,napaljotke iskompleksirane!

roki

pre 8 godina

@prim prev
Brzo si zaboravio da su vasi navijaci vredjali Kalinica zbog fizickog izgleda. Svi junacine iz oba tabora navijaca, i Delija i Grobara.

roki

pre 8 godina

@prim prev
Brzo si zaboravio da su vasi navijaci vredjali Kalinica zbog fizickog izgleda. Svi junacine iz oba tabora navijaca, i Delija i Grobara.

Kako drugacije

pre 8 godina

sad radonja ne valja, juce im bio fil dzekson,joj smesnog li kluba
(doda, 15. april 2015 23:27)

Ti mislis da oni u Zelezniku znaju ko je Fil Dzekson!? ;)

nex

pre 8 godina

celu utakmicu vredjaju!niko ne navija za svoj klub!?ostali se slikaju!ko ste vi bre uopste!?
(pedja, 15. april 2015 23:20)

Kako da navijaju kad nemaju svoj klub.

Kiza

pre 8 godina

Najjaci su grobari koji se predstavljaju kao delije. Smesni ste i provaljeni.
(Pyrex, 15. april 2015 23:40)

Imas sliku u Zvezdinom dresu?

Bosko Divljak zvani Bubamara

pre 8 godina

He he he. Grobari se razgalamili i evo vidim vec osvojili i EL, a sinoc ih nigde nije bilo. Alo, rodjaci. Izvukli ste maksimum iz sebe a pobedili 2 razlike a mogli ste lako i da izgubite da Jaka nije onako brzopleto hteo da resi mec. I to ekipu koja je veceras odigrala jako lose, ispod proseka rekao bih. Uz pomoc sudija koji su umesto tehnicke greske Pavlovicu svirali obostrani faul!? Sto ga je drzao za nogu i sprecio da krene u kontru. I na taj nacin direktno uticale na konacni ishod. To naravno ne pominjete. Pa da je bilo obrnuto, sad bi vec bila revolucija u zemlji od strane vaseg gurua, napustanje parketa i sl. A sad kad je na guzove pobedio cestita Zvezdi. Sta cestitas? Poraz? Sto joj sinoc nisi cestitao pobedu nego si odmah zigosao Jaku Blazica. Tu "meckinu rupu" koju pominjete to uopste nece biti od presudne vaznosti. Igrali su oni dosta takvih utakmica ove sezone plus sto je Pionir i njihov teren. A sto se tice vredjanja od strane zvezdine publike, pa tek cemo u subotu videti sta znaci vredjanje protivnika. Ali prozivanje za to od vas licemera ne cudi. A za "crnobeli pakao pionira" se zna recept: dve vezane trojke, kontra, polukontra. Serija 10-0 i ima muva da se cuje. Delije, mada dosta njih se lazno potpisuje, prestanite da pljujete nase igrace i trenera. Nista nije gotovo. Nema teorije da nas dobiju tri puta uzastopce, tako da, opusteno. Sta, kao oni mogu a Zvezda ne moze da napravi brejk? Kvalitetniji smo od njih samo gledajte. Glavu gore, idemo u finale.

Nikola

pre 8 godina

Pozdrav iz belog sveta.
Dule majstor?! Mali sutra.
Partizan ce dobiti ovo i otici u euroligu ali Dule nikad nece biti majstor, kao sto nikad nije ni bio. Cisto domacinski trener u cisto domacinskoj ekipi. Van Pionira Partizan je maksimum prosecna ekipa, zato u svojoj debeloj euro istoriji, u poslednjih 15 god, nikada nije imao ni blizu 50% skor. Imena koje Partizan ima u ekipi su za lagano prvo mesto, ali ne i sa Duletom. Ova udvajanja na Marjanovicu mogu da prodju u poluligi sa polusudijama, u Euroligi ne. Vec za 2 meseca cete svi da gledate u Marjanovica kao u boga, ne u Milutinova i Macvana, ne zaboravite to. Trebace nam Boban kao hleb i mrzecete sudije koje dopustaju da ga mlate na evropskom prvenstvu. Real, Barsa, Makabi, PAO...svi su probali udvajanja i Boban ih je razbio, a svevisnjem Duletu je uspelo...malo sutra.
Partizan ide u finale ne zbog Duletetove kosarkaske taktike, nego zbog svega ostalog sto veze nema sa kosarkom.
Srecno Partizanu u Euroligi.

ja

pre 8 godina

Гледао сам утакмицу у Пиониру,горак утисак ми је вређање Саше Павловића и његове породице ,шта је бре ово?Звездине песме се уопште нису певале ,само вређање једног спортисте и Србина.Дотакли смо дно!

a od Mirka...

pre 8 godina

Plavusan Jaka Blazic,miljenik odredjenog dela populacije,dobio od Milutinova kilo banana.Takvi smo mi grobari,ko tebe kamenom - ti njega hlebom.
(Crno na belo, 15. april 2015 22:59)

A koga vi raketom, sta da vam vrati?

maradona

pre 8 godina

nema potrebe da iko proziva blazica u subotu. kao igrac nije pavlovicu i macvanu ni do kolena a pokazao je i kakav je covek kad se nije propisno izvinio milutinovu

komarac u sorcu

pre 8 godina

ahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahaBLAZICUUUhahahahah ahahaaha NAPRED PARTIZAN! (strasne stvari, 15. april 2015 23:31)

Nije tebi lako.

Džoni

pre 8 godina

Blažič je igrač koji ako ga krene može da pokrene ekipu, a ako mu ne ide onda to ide toliko daleko da napravi totalnu destrukciju ekipe! Čovek je sve (sem prve trojke) što je pokušao i uprskao, ali onako baš muški da boli! Solidan je bio u odbrani, ali u napadu kuku majko! Bobi kao da nije ni bio prisutan i prosto je neverovatno da nam je MVP EL u stvari nedostatak u rosteru a ne prednost! Na kraju Partizan je više želeo pobedu i to se videlo! Partizan ne može da igra četvrtu četvrtinu ali je razlika ipak bila prevelika jer Zvezda nikako nije odigrala prve tri! Građenje Zvezdinog koša nije postojalo dok su na svaki of. skok skakala barem dva igrača Partizana! Mislim da je Zvezda ipak bolja ekipa i očekujem da to i potvrde!

ZokiSineManijak

pre 8 godina

Cudnovato da grobari pisu k'o da su vec prosli....:) Pa ovo vam je poklon od nas,da uzmete neku kintu,a ne da smarate penzose sa trbinama da vam je skupljaju....:)

J.D.Aleksandar

pre 8 godina

To sto se vi tripujete da ste ekipa od 12 podjadnako dobrih igraca okacite macku o rep ! Vi ste ekipa koja u TOP 16 fazi ima 4-10 i to sa najboljom ekipom u poslednjih 40 godina.CZ ima Vilijamsa,Dzenkinsa,Kalinica i Marjanovica ! Ostalo ? Ne vidim igraca koji ima neku svetlu buducnost.Blazic,Lazic,Dangubic,Tejic,Rebic,sve je to nista bolje od Partizanovih Marinkovica,Andrica,Bezbradice,Daloa,sto ce reci suvi prosek.Partizan ima mec loptu u mnogo uzarenijoj atmosveri.

Del_Tintoreto

pre 8 godina

Sramotna igra Crvene Zvezde, sve čestitke Partizanu. Svaka čast Militinovu. Radonjić je izgubio utakmicu.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (DedaMiloje, 15. april 2015 22:44)

Zasto sramotna igra?Ja nemam nista protiv da tako odigraju/odigrate i preostale 2-3 utakmice do kraja plej ofa ili koliko je vec ostalo.Sta bi bilo da smo ranije doveli pleja,ne smem ni da pomislim.Kad mislim ranije,mislim nekoliko nedelja ranije nego sto smo ga doveli.Ko je on?To je nas plej,i ime mu je Dzos Akojon!!Kako je decko odigrao danas svaka mu cast!!!Bravo guy!!

Beobrad

pre 8 godina

Vratice vam se ova nedosudjena tehnicka Pavlovicu!
U subotu Zvezda dobija, jer od ovoga ne moze gore, a vi od ovoga ne umete bolje !
Limitirani ste ko ivicnjak!

Radonjin kum

pre 8 godina

Ovi sto pricaju da nas je Vilijams vratio sa -15 zaboravljaju da nas je on doveo do tog minusa. Covek se ponasa kao da je dva stepenika iznad lige koju igra, a ima 10 kila viska. Onako kao on igra, mogu i ja. Obidjem oko bloka i sutnem, pa ako udje-udje. Radonja ne sme da ga pogleda, a kamoli da mu nesto kaze. Odbranu ne igra, a sto je najgore gusi Djenku koji kida u odbrani, a u napadu moze i na ulaz, i na sut spolja. Ista situacija je bila i prosle godine sa Silbom. Davio je loptu, nije igrao odbranu. Kada je on otisao Djenka je eksplodirao. Sledecu utakmicu, Djenka startni plej, Jovic rezervni. Lazic startna dvojka, Vilijams rezerva, a Blazica ne uvoditi u igru. Imali su dovoljno sansi, pokazalo se ko je kakav. Ovo je plej-of, ovde se traze borci, a ne razmazene zvezde i muve bez glave.

Batko

pre 8 godina

bravo za dula i grobare.
pavlovic nba klasa, mutinov i andric buducnost srpske kosarke...

ovi nasi, ako zavrse u spanskoj trecoj ligi bice dobro.

zoran

pre 8 godina

Da je ovaj Akojon dosao na pocetku sezone, davao bi po 30 bez ikakvih problema. Ovako se jos privikava,pa limenke imaju srece.
Sale Pavlovic je doctor ove igre...

Niste svesi shta vas cheka u naredne dve utakmice...ovo vashe navijanje je za pozorishte, a I tamo se ne bi neshto chuli...

Dragan

pre 8 godina

Koji bojkot aba lige od stane navijaca fmp.....veceras ste napunili halu i tu ste pokazali vase postenje i doslednost!Sad se vidi koliko vam aba znaci....ali dzaba ste se ponadali i ove godine.

Nisha

pre 8 godina

Sve vreme citam bravo Dule doktore, Legendo, Proroku, profesore, a niko ni rec za momke koji su se borili za sveti dres do zadnjeg atoma snage. Dule ti jesi sve sto sam nabrojao, Ali momci SVAKA VAMA CAST, ovako se igra za samo za Partizan, ljubav koja nikad ne umire.

Samo je sljaka iznad nas,...

pre 8 godina

Hocete li objaviti kako su " kulturni navijaci " psovali Pavlovicu maloletnu cerku.Puna hala pedofila. Ima li zakona u ovoj zemlji?
(niksa, 15. april 2015 23:17)

Nece,oni prate samo Dr.Duska Vujosevica.I nastavice se,....

zvezdas zauvek

pre 8 godina

Polako ljudi, jeste danas su bili bolji i pobedili, mi smo u vecem delu bili daleko ispod proseka, ali tek je 1:1. Zalili smo se prethodnih godina sto se igrala samo po jedna utakmica u polufinalu i finalu, sad imamo 3 od 5, imamo priliku da u narednim mecevima pokazemo da nam je danas bio los dan. Pa i da izgubimo seriju, nije smak sveta, ali ja mislim da cemo pametnijom igrom nego danas sigurno dobiti. Ipak smo bolji tim.

Ke pasa?!

pre 8 godina

Spin mega doktor@Taj Kalinic vam je ubedljivo najbolji i najhrabriji igrac,a da nije bilo onakvog njegovog izdanja u prvom mecu mi bi sada vodili 2:0 u seriji.Strasno i za ove pluseve koje si dobio za komentar,decko se bori kao lav...

stambolt

pre 8 godina

@ Aleksa

I Bobi je mnogo bitan za nas, pa veceras samo 2 poena. I sinoc dok je Milutinov bio u igri, Zvezda je sve vreme bila u prednosti. Sta bi bilo kad bi bilo... Sinoc je Zvezda bila bolja i zasluzeno pobedila, nevezano za povredu Milutinova. Jadni su vam izgovori.

delija iz pg

pre 8 godina

Da je Jaka i dao kos ostalo bi im 10 sek.do kraja... Katastrofa potez. Ovo su bitne utakmice gdje se ovakve greske ne praštaju. Radonja mora da ima autoritet do neba. Ono je trebao Dzenkins da zavrsi. Tacno sam vidio da je krenuo na kos i ne mogu da vjerujem. Sto je najgore ovo mu nije prvi put! Ajmo momci budite se i odigrajte kao sto znate. NAPRED ZVEZDA! Ej vi pesimisti i treneri, bolje da ne pišete komentare jer su vam crni feljton. Ajmo bre podrska!!!

grobaar

pre 8 godina

kako vas nije sramota da vredjate pavlovica(njegovu cerkicu), kako bi vama bilo da vam neko psuje najrodjenije, i vi cete u bilo cemu nekome da solite pamet, nemate kulturu najobicniju, sramota

sasa.r

pre 8 godina

Ako Partizan eliminiše Zvezdu, Budućnost će imati prednost domaćeg terena u finalu( naravno ako dobiju jednu od sledeće 3 utakmice).Šanse Partizana da pobjedi ovakvu Budućnost u PG su ravne nuli!Naravno ako prođe Zvezda šanse Budućnosti u BG su takođe nula.Ja sam ubjeđen da to svaki poznavalac košarke zna ali će se praviti da nije baš tako. Pozdrav!

Abolirani predsednik

pre 8 godina

Bio je ovde jedan vrsni "poznavalac" košarke, potpisivao se kao "Kum", gde nestade, fale nam njegovi stručni komentari? Bodibond, Gavgalj i Nolan su na teškim drogama trenutno.

Prim.prev.

pre 8 godina

Dragi sine, čuo sam da navijas za tim čiji navijači protivničkog igrača vređaju zbog fizičkog izgleda. Sramota me je, ako tebe nije. Takva niskost u našoj familiji nije zabeležena. Mi smo Srbi, sine. Mi smo čak i Turke koji su nas tlacili poštovali ako su bili ljudi i junaci. Držali smo do svog dostojanstva i tako nisko se ni po cenu života nismo spuštali. Nijedan čovek od prirode nije ružan. Nijedna majka ne zaslužuje da joj dete na tako primitivan način vredjaju samo zato jer igra za tim koji nam nije pri srcu. Razmisli o ovome, sine moj. Ogradi se od neljudi. Voli te i pozdravlja tvoj otac!

dexi

pre 8 godina

Polako groblje, nije valjda da ste se ponadali, ova zvezda je i dalje za klasu bolja od vas, to sto smo izgubili jednu utakmicu nista ne znaci, pa red je da i vi uzmete neki dinar od prodatih karata u naredne dve utakmice, nazalost pete nece biti jer cemo vas doboti obe sledece,zivi bili pa vidli, pozdrav od realnog navijaca.

sasa pg

pre 8 godina

Dulo sad ne pominje suđenje kad dobije tekmu,sve regularno? Živi bili pa videli kakav će biti domaćin,ovde mu nije "dlaka sa glave" falila! Zvezdaa!
(Ewingoran, 15. april 2015 23:07

A ovo sto ste mu uskakali na press konferenciju da ga vrijedjate? Bolje da ne izlaze ovi vasi iz svlacionice u naredne dvije, jer ce ih ta trauma pratiti citavog zivota

Grobari Bratunac, Republika Srpska!

pre 8 godina

Interesantno je to kako Zvezda, uvek iznova i iznova, uspeva da pokaze koliko je mali klub.Ono na konferenciji je za svaku osudu!

Loptar Amaterus

pre 8 godina

Pa ima li iko da kaze ovom Radonjicu da nemoze da bude trener Zvezde???
(Petar, 15. april 2015 23:00)
On i nije trener zvezde, on je trener FMP-a iz Železnika.

gasha

pre 8 godina

citam komentare i ne verujem. pa da li je moguce da se hvatate za obostranu licnu. u ovoj utakmici nije sudjen nijedan, ali nijedan kos i faul za Partizan, a po mom skromnom misljenju kao neko ko je gledao na SK utakmicu bilo je bar 6 takvih situacija. realno nije ni trebala da bude neizvesna zavrsnica. ako dobijemo trecu, 3:1 je za nas, ako slucajno brejknu mi dobijamo u pet. Dule je za par klasa iznad Radonjica. mozda je malo neartikulisan, mozda davi igrace, ali je autoritet i bas bih voleo da vidim ko bi u Partizanu napravio onakvu glupost kao mali nadmeni Jaka.
i na kraju blokada Milutinova je dokaz da i u ovoj nasoj zemlji pravda nekada pobedjuje.

...u paranoja glavama

pre 8 godina

Partizan je bio bolji, ali sramota da na ovaj neregularan nacin pobedi, velika sramota. Predlazem Zvezdi da ne igra utakmice do kraja serije, nek napusti Aba ligu. Grcka liga bi je sigurno prihvatila.
(Djenka, 15. april 2015 23:03)

Zvezdu možda bi, ali vas - sumnjam.

Mirko

pre 8 godina

Svaka cast grobari bili ste bolji danas moram priznati. Sta ste se odma uplasili Zvezdasi igra se na 3 dobijene, kao sto su oni mogli da ostvare brejk sto nebi mogli i mi, najpostenije bi bilo da odlucuje 5 utakmica!
(markus, 15. april 2015 23:08)
--------------
Bilo bi posteno ali ste odlucili da vas predlog i dogovor za 500 karata gostujucoj ekipi sa pocetka sezone prekrsite jer ste mislili da cete na buku, prozivanje i vredjanje i KK Partizan i njegovih igraca da prodjete tako sto ste nam uskratili pravo da imamo podrsku sa tribina.

Vredjanje dece igraca Partizna, strasno ali znali smo ko ste.

Zvezdas

pre 8 godina

Al ne mogu da verujem da onaj Raronjic ne zna da iskorist Marijanovica, jos pre pocetka sezon ako imas tenka u ekipi, moras da imas jednog extra sutera kad ga udvoje, mi na beku imamo ove tvrde odbrambene ne mnogo tehnicke igrace...Jbt ne kapiram prelazni rok kako pravi. Akonjoj je los igrac ali bas nam takav treba samo da sutira kad udvoje Marijanovica...

wer

pre 8 godina

(Samo Pionir, 15. april 2015 23:15)

kako mogu grobari da ti lupe tolike pluseve??
ti teras radonju, a ja se molim da ostane jos N+1 sezona :)
da zivi mudri vodja...

Nikki

pre 8 godina

ahaha budite srecni sto imate priliku da gledate igraca kao sto je Sasha Pavlovic umesto sto ga vredjate. Pa cak i da je pokazao srednji prst treba svi da zinete.

motoma

pre 8 godina

odavno u kosarci nije vidjen takav sivonja- sa nasilnim crtama, kao sto je blazic...i njemu zvezdini navijaci skandiraju ime i prezime..

raks

pre 8 godina

Ako Zvezda ne bude imala ovakvo sudjenje u narednom meču ,treba odmah napustiti seriju.
Pritisak na sudije je po ko zna koji put urodilo plodom. ABA duguje odgovor na pitanja u vezi DV.
U protivnom zahvaliti se, jer biće Zvezda sve jača i jača.

.....

pre 8 godina

Nisam navijac pomenutih klubova,ali moram da kazem da se veceras videlo da jd Partizan institucija za Zvezdu sto se tice kosarke.Pa Vujosevic bi sa ovim timom CZ lagano igrao F4 EL.Momci iz Partizana igraju srcem,bore se kao lavovi dok sa druge strane vecina glumi,a tu prednjaci Blazic.Lik je velika ulizica....

as

pre 8 godina

Osećam neverovatnu potrebu da ovo napišem...
Od igrača koji su igrali do sada na ove dve utakmice, računajući ih sve koji su igrali, pa makar i 5 minuta, prosek godina igrača Zvezde je 25,2 , a Partizana 24,9 (računao sam godinu na okruglo, znači Pavlović je rođen novembra 1983 - računao sam da ima 32). Tako da nemojte se više prosipati sa frazama - premlada ekipa!

Deda Milojko

pre 8 godina

Cestitke Partizanu na ovoj pobedi.
Taktika Zvezdinih rukovodioca da ne daju Partizanovim navijacima ulaznice im se obilo o glavi, samo 1:1 a doceka ce ih 7000 hiljada extra napaljenih Grobara...
Bice ludilo :)

Cikotić

pre 8 godina

Bili smo mnogo bolji i morali smo ovo mirno da privedemo kraju a ne da opet čekamo sumanute poteze Radonjića i Blažiča. Eto, ispalo je da su nam opet išli na ruku, ali ne treba dozvoliti nikakvu euforiju, greške moraju da se svedu na minimum, jer FMP je jako dobra, iskusna i skupa ekipa i sposoban je da nas kazni ako se opustimo. Ne brinem se za konačan ishod, imamo Duleta.

Chodex

pre 8 godina

Kakvi su ovo Zvezdini navijaci koji odma drvljem i kamenjem po ekipi. Partizan je bolje usao u mec, kontrolisao skok, i nadigrali nas u svim segmentima igre. Opusteno, izlazimo kao pobednici u ovoj seriji. Pozdrav do subote. Zvezda :)

Zvezda sampion,Tegeltija nevera.

pre 8 godina

O kom bre Radonjicu pricate. O kom Wiliamsu. Pa taj Wiliams je nas vratio sa -15 alooo. Zasto ne pricate o "miljeniku" Blazicu,covek je kreten nema daljee. Poslednji napad za pobedu on krenuo k'o lud,umesto spusti na djenku koji zna to da resi. Blazicu,mrs govedo.

Panteri gutaci

pre 8 godina

Kako je slatko sada biti Pavlovic ili Macvan. Celu utakmicu te vredjaju najgore moguce, a ti im se na kraju u usta... dok mukice samo nemo cute. Poklop usima pajseri.

bizz

pre 8 godina

To je taj Marjanovic koga zelite u reprezentaciji. Da nije Radonjic kriv za njegovu nesposobnost? Kada ide dobro onda su igraci i samo igraci ti koji su pobedili utakmicu, kada krene lose onda je samo Radonjic kriv i samo Radonjic kriv za neuspeh. igraci su naravno bili fantasticni ali Radonjic ne moze da im objasni neke stvrai zar ne? Ne zna se ko je bio bolji Blazic ili Marjanovic al sta ces kad Radonjic ne zna

Loznicanin

pre 8 godina

Meni je jedan detalj zapao za oko. Pavlovic hvata Lazica za nogu,i ne da mu da trci kontru,a sudija svira obostranu licnu. Pavlovicu,dobar si igrac,ali si kao covek nula.

Lošmi

pre 8 godina

Iskreno sad je Partizan u prednosti, ali Zvezda ima veliku šansu pošto je trenutno pritisak na Partizanu. Moje mišljenje je da Zvezda dobija sledeću utakmicu. Ako hoćete pamtite ovaj komentar. U subotu će se pokazati da li sam u pravu. Ja mislim da jesam, ali nisam ni ja najpametniji. :)

Chodex

pre 8 godina

Kakvi su ovo Zvezdini navijaci koji odma drvljem i kamenjem po ekipi. Partizan je bolje usao u mec, kontrolisao skok, i nadigrali nas u svim segmentima igre. Opusteno, izlazimo kao pobednici u ovoj seriji. Pozdrav do subote. Zvezda :)

Panthers aslickers

pre 8 godina

Jaka... ostani sto duze panter iz zeleznika i nastavi glavom puru da mijesas.(Dado, 15. april 2015 23:10)

Ahahahahahahahahaha, doktore!

Crna Mamba

pre 8 godina

Ne znam dali je neko primetio kod koga je zavsila lopta posle promasenog bacanja Tepica...pa kod Macvana.prozivaju decka celu utakmicu a on doktor...Subota,21h,Sport klub,Pionir gori...Akogon sipa sa svih strana,Pavlovic ulazima unistava odbranu,Gagi kapiten iz dzepa vadi igrace limenki...mislite o tome...prvih 12 godina je najteze posle se naviknes....

bokee

pre 8 godina

a i vi grobari ste se digli previse,vratice vam se.kao da vam fali jos 2 kosa a ne 2 pobjede... jos 80 min se igra najmanje,imajte u vidu!

komarac u sorcu

pre 8 godina

E moj Radonja, e moj Blazicu, veze vi nemate sa kosarkom! Blazicu ovo ti necu oprostiti, uuuuuf!!! Obojici se zahvaliti na saradnji pod hitno pa i po cenu da ne odemo u evroligu!!!

Mile renta bubreg

pre 8 godina

A šibicarili ste sa razmenom karata, na najperfidniji način povredili našeg centra, vređali celu utakmicu dva naša igrača, jadno da jadnije ne može biti... Ali bog vidi sve...

ludinovinar

pre 8 godina

Svaka vama cast momci! Sjajna pobeda, velika borbenost, vise nego zasluzena pobeda.. Nadam se da pred nasim navijacima overavamo plasman u finale.. Idemooo! :-)

Djenka

pre 8 godina

Pavlovic na minut pre kraja pada na pod,gubi loptu,vuce Lazica za nogu i sprecava Zvezdin kontranapad i sigurne poene. I to sve pred ocima sudije,i to bas onaj sudija po kome je Igokea oplela nakon poraza od Buducnosti. Gospodin Dozaj. Slucajnost? Ne bih rekao. Partozan je bio bolji,ali sramota da na ovaj neregularan nacin pobedi,velika sramota. Predlazem Zvezdi da ne igra utakmice do kraja serije,nek napusti Aba ligu. Grcka liga bi je sigurno prihvatila.

topcidera lepsa strana

pre 8 godina

Ja samo znam da ce za vikend da se obori bar 2 rekorda. Prvi po broju navijaca u Pioniru(ocekujem 10000) a drugi po galami i decibelima. Kakav NFL kad zagrme lavovi ima da pucaju bubne opne.

Rade

pre 8 godina

Gde ste sada pametnjakoviči,koji ste nas tako podcenjivali?
Sve vam se vrača.Mada mogu da priznam
neče nama biti ni malo lako,realno.Rekao sam vam,nemojte se duvati,dok se ne završi,a vi uporno meljete svoje.

dejo genije ti nisi bog

pre 8 godina

Sjajna takticka zamisao Radonjica da MVP Evrolige postigne 2 poena. Kakav je to genije. A indeks poeni, tipa nesto 80:50 u korist Partizana...

veliki strumf

pre 8 godina

Blazic najobicnija muva bez glave. Pojeo danas vise banana nego ja za celu godinu. On da bude mec viner - smesno. U odbrani nikog nije. mogao da sacuva. Produktivnost nula. A Radonjino neznanje ce nas kostati svega. Mi jednu jedinu akciju nemamo, nema varinacija u odbrani, nema presinga, ama nema nicega. Kod bilo kog trenera Bobi bi imao 22, a ne 2 poena! Totalna neznalica.

Cosmetic

pre 8 godina

"Meni samo nije jasno kako moze Zvezda da igra sa pola evrope i niko nije mogao da zatvori Marijanovica, a Partizan svaki mec moze i to nije nikakav problem?"
(Mladen)

Odlično ste primetili. Odgovor je u Duletu Vujoševiću i duhu koji vlada u Partizanu tolike godine. Njegovo znanje je ogromno a disciplina igrača savršena. Pozdrav svima...

Perun

pre 8 godina

Ogromna razlika u treneru,Radonjić ziheraščić uplašeni,dovoljno je kada mu vidite onaj izbezumljeni,uplašeni pogled,ne smije da ubaci Tejića da pokuša nešto na četvorci,igramo bez četvorke,Tejić umije da asistira Marjanoviću,da pogodi trojku,pa da je pokušao 2 minuta,ali jok ziheraš pravolinijski.Ipak se sve svodi ove sezone na unutrašnju igru,odnosno jednog jedinog čovjeka Marjanovića.Gledam Savovića čovjek sam pobjedio Cedevitu u dva meča,a Čović se guzi da dovede četvorku,prošle godine tjerate Šilba,ove se oslanjate na Kalinića trojku da vam igra četvorku.I sve to sa trenerom koji ne zna šta da radi kad kola krenu nizbrdo,preslikan meč kao protiv Cibone što se tiče kretanja rezultata,opet Blažič srlja u ambis umjesto da se odigra poziciono na Marjanovića.Blažič izgubio meč,kriv za seriju Akojona od 5 poena,gdje kod prvog ulaza je morao da sječe faulom imali smo samo 2 napravljena.Milutinovu skidam kapu,na srčanosti i igri,ključni čovjek za pobjedu Partizana,Zvezda igra bez četvorke cijelu sezonu i to dolazi na naplatu.

Luka

pre 8 godina

Dobili smo prvu ne znamo ni sami kako. S Radonjićem svaka pobeda protiv debelog je čudo. Ja ovoliku količinu trenerskog neznanja nisam video.

Vasko

pre 8 godina

Ja sam navijač Zvezde,ali mora se priznati da su grobari zaslužili pobedu večeras.
Komentarišem redovno ispade i džovansko ponašanje DV ali ovo večeras je izgubljeno na terenu.

Saša Pavlović

pre 8 godina

Šta bi Panteri? Zašto nije igrao mvp Bobinator? Šta on je igrao? Ništa nije izgubljeno, uz podršku vas 500 u subotu imate šansu. Nema karata za vas? Ma ne verujem, što su bezobrazni. Nema veze biće bolje sledeće sezone.

zvezdas

pre 8 godina

Polako sve OK. Cestitke Partizanu na zasluzenoj pobedi, mi smo bili ispod svakog nivoa. Ali tek je pocelo i ima jos da se igra. Sada idemo kod njih ali ce i pritisak biti na strani partizana. I dalje mislim da smo favoriti jer od ovog tesko moze gore sto se nas tice.

Ewingoran

pre 8 godina

Dulo sad ne pominje suđenje kad dobije tekmu,sve regularno? Živi bili pa videli kakav će biti domaćin,ovde mu nije "dlaka sa glave" falila! Zvezdaa!

papillon

pre 8 godina

Milutinov i Blažič se nisu pozdravili na kraju meča. To je trebalo uprave da dogovore i izmire ljude. Samo se tenzija dodatna pravi.
Partizan dobio pametnom igrom. Nizak nivo generalno na obe strane ali Mačvan je odskočio. Mogla je i Zvezda da dobije iako nije ni povela čini mi se.
Šteta je što igraju medjusobno u polufinalu, jer ono u Podgorici je mnogo gore.

Vlado

pre 8 godina

Sve, ali da kvazi navijaci CZ Telekom celi mec vredjaju Duleta Macvana i Sasu i da u 99 posto vremena u usta uzimaju Partizan bez da otpevaju ijednu navijacku pesmu koje verovatno ni nemaju pokazuje svu nemoc, komplekastvo i izvestanost. Emocije se ne mogu kupiti nikakvim novcem.

strasne stvari

pre 8 godina

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaBLAZICUUUUhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahBLAZICUUUUahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaBLAZICUUUhahahahahahahaaha NAPRED PARTIZAN!

Illmatic '94

pre 8 godina

Заслужена победа Партизана. Скок у нападу пресудио. Јака ће се искупити,хтео је најбоље.

D89

pre 8 godina

Nemam šta igračima da zamerim, borili su se koliko su mogli ali hendikep koji imamo na klupi nisu mogli da nadoknade. Da nabrajam sve gluposti trenera nemam vremena, ali za jednu sam siguran da niko nema objašnjenje - petorka za napad sa Markusom i Jovićem na klupi a Dženkinsom i Blažičem na pleju?!

Aleksa

pre 8 godina

Da li su sad shvatili poznavaoci košarke šta su sinoć ljudi mislili komentarima "da je Blažič rešio pitanje pobednika"? Milutinov je mnogo mnogo bitan za igru Partizana. Večeras je zaslužan za preko 20 poena minimum.

Srki

pre 8 godina

Tejic se ne uplasi ajkula u Evroligi, ali ga zato strucnjak nijedanput ne uvede protiv Partizana. Mrs nazad na selo, ovce pod ruku i na livadu, za drugo nisi

Colo Colo Jugović

pre 8 godina

Sad mi je žao što nas ne izbaci Radnički iz Evrolige pre dve sezone. Ovako Radonja ostade i upropasti sve. Kad samo pogledam da tamo igraju Andrić, Murić, Marinković, Milutinov i Tepić, onda mi je jasno kakav nam je trener. Da debeli i on zamene ekipe, bilo bi 3:0 sa 20 razlike u proseku.

v

pre 8 godina

Izuzetno povoljan rezultat za Zvezdu u vecerasnjoj utakmici!Posle ovolike kolicine sr..ja koju su napravili i glupiranja odlicno su prosli.Sto bi jedan lik iz crtanog rekao"zasto si se sam sebe udario po glavi Djole".Aj laku noc.
A da kolki bese index korisnosti Bobiju u ove dve utamice???

Lio

pre 8 godina

Grobari ne palite se, toliko gresaka koliko su napravili zvezdini igraci nece se ponoviti. Ovaj rezultat je posledica ocajne igre i brzopletosti zvezdini igraca

markus

pre 8 godina

Svaka cast grobari bili ste bolji danas moram priznati. Sta ste se odma uplasili Zvezdasi igra se na 3 dobijene, kao sto su oni mogli da ostvare brejk sto nebi mogli i mi, najpostenije bi bilo da odlucuje 5 utakmica!

....

pre 8 godina

ček,jel igrao Bobinator , čuveni MVP Eurolige ? Jel on učestvuje u ovoj seriji ? I zašto je Dzenkins zaštićena vrsta dok Pavlovic nema šanse da dobije faul ?

0-19 za tri, rekord EL, vasi NEROJI

pre 8 godina

Da li tek sada vidite koliko je Dule veliki trener, Bobi kao da nije dosao na utakmicu... Procitan kako igra udvajan i dovidjenja!

Samo Pionir

pre 8 godina

Neću sad da se pravim pametan i da pričam kako sam znao da će ovako biti - nisam znao i nadao sam se da ćemo potvrditi dominaciju iz regularnog dela. Sada je, na žalost, jasno da mi sa ovim trenerom nikada nećemo dobiti groblje. Očekujem 3-1 za njih i u ABA i u pašteta ligi. Nismo ni zaslužili bolje kad ovoga nismo oterali posle bruke sa Cibonom.

nani17

pre 8 godina

pišem ovo iz bosne neutralan sam nisam navijac ni zvezde a ni partizana , vidim mnogi pisu gotovo je , ja sam siguran da nije i da ova Zvezda moze dobiti partizan u pioniru prije pocetka ove serije ocekivao sam da ce se igrati 5 utakmica , a sad sam siguran da je tako!!!!!

objektivan

pre 8 godina

Kriminalan odnos slobodnih bacanja, sram vas bilo, bar 4-5 situacija je trebalo da bude 2+1. Eto vam vas MVP, Dule ga demontirao taktikom. sprzicemo vas pred nasim navijacima, 3:1 cao, zdravo.

batko

pre 8 godina

Brat Djenka ! danas nije imao podrsku saigraca, osim par udackih poteza Williamsa, ali je Zvezda boji tim i idalje favorit ! mora krilna linija da snese najveci teret, u napadu, a pogotovo u defanzivnom skoku !

Ajmo delije glavu gore !

slavko

pre 8 godina

covke uzmi pare za kosovo i kupi igrace .ovaj vujosevic je trener bez romninga ali bre zvezda je klub bez titula .svake godine ista prica .zadnjih 12god.covke covke radonja radonja uzas uzassta to radite

Dule Vujošević

pre 8 godina

Profesor Duško Vujošević je održao čas košarke instant klubu iz Železnika.Utišan Pionir je nešto neprocenjivo,tako to radi trenerski mag!

objektivan

pre 8 godina

Kriminalan odnos slobodnih bacanja, sram vas bilo, bar 4-5 situacija je trebalo da bude 2+1. Eto vam vas MVP, Dule ga demontirao taktikom. sprzicemo vas pred nasim navijacima, 3:1 cao, zdravo.

Winner

pre 8 godina

Mimo svega ljudi ovde u Beogradu se igrala mocna kosarka, u isto vreme se igrao i mec Real-Efes, nista to nije bilo slabije... E al ono u Podgorici :(
Velika je steta sto Zvezda i Partizan ne igraju finale pa da bude ovakvo kidanje... p.s. a mozda i bolje imamo jednog sigurnog u Evroligi(da ne zaboravimo proslu godinu)!!!

vicko

pre 8 godina

ubedjen sam da se ova serija zavrsava sa 3-1 za partizan,sve me ovo podseca na duel sa macabijem pre nekoliko godina....svim srcem uz grobare!!!!!

Cemernik

pre 8 godina

Takticko unistavanje od strane Duleta u OBE utakmice, s tim sto je Kalinic ubacio par cigli u odlucujucem trenutku juce. A sada , dobrodosli u pravi pakao Pionira, ovi pozeri i selfi navijaci imaju sta da cuju i vide u naredna 2 meca. Veciti sampion, institucija evropske kosarke!

Menadzer bez stalnog zaposlenja

pre 8 godina

Nemojte se ljutiti na Radonju. On je ispunio svoj zadatak. Njemu u ugovoru pise da puni Bobija indeksnim poenima u Evroligi. Nema stavke o osvojenim titulama.

Vozdovac gasi nadu

pre 8 godina

Ako Partizan pobedi u subotu mislim da ce onda dobiti 3:1 u seriji. Sta reci za pesmu u kojoj se pominje Sasina cerkica? Dno dna!!! Dokazali ste se jos jednom, posle papaka, pp aparata, kesa sa urinom, pljuvanja, drmanja koseva...... pa se posle pitajte sto vam se desava Instanbul.

Millennium

pre 8 godina

Odlična košarka. Čestitke Partizanu na pobedi. Meni samo nije jasno kako niko iz Zvezde već godinama ne konta Vujoševićevu taktiku. Ja nisam stručnjak za košarku, ali kao laik vidim da on uvek tempira formu za kraj. Zvezda je trenutno bolji tim, to se videlo i ranije u sezoni, ali kada dođu najbitnije utakmice, jednostavno nemaju dovoljno snage da izguraju do kraja. Džabe prvo mesto, i što pobeđuješ Partizan kada u odsudnim trenutcima nemaš čvrstu ruku i odmorne igrače. Vujošević zna da igra ovo takmičenje. Hoće li neko imati dovoljno pameti da ga potuče njegovim oružjem?

Illmatic

pre 8 godina

Svaka cast Edi, od one prve povrede nista mu nije polazilo za rukom, kad smo dizali formu on se mnogo mucio, a sad u utakmici sezone da odigra ovako, pogotovo u odbrani... Ima taj pobednicki mentalitet, a imace i veliku karijeru, posle ove utakmice to sa sigurnoscu mogu da tvrdim

Milojko

pre 8 godina

Ovi nas opet pustili. Hvala komsije,da ne budem nekulturan pa da se ne zahvalim :-) :-). Citam komentare i vidim da vam je sinoc bio dobar Radonjic,a sad odmah ne valja. Nikad od vas ljudi nece biti.

Zvezda sampion,Tegeltija nevera.

pre 8 godina

O kom bre Radonjicu pricate. O kom Wiliamsu. Pa taj Wiliams je nas vratio sa -15 alooo. Zasto ne pricate o "miljeniku" Blazicu,covek je kreten nema daljee. Poslednji napad za pobedu on krenuo k'o lud,umesto spusti na djenku koji zna to da resi. Blazicu,mrs govedo.

duca

pre 8 godina

Gledam ove usporene snimke pred konferenciju, 5 suteva (koseva) Partizana a da nije sviran faul. Na kraju, bacanja 15 prema 6 za Zvezdu. A Partizan igrao zonu, Zvezda ulazi u bubreg. Sreca pa je kosarka igra u kojoj na kraju uvek pobedi Partizan.

Zvezda sampion,Tegeltija nevera.

pre 8 godina

O kom bre Radonjicu pricate. O kom Wiliamsu. Pa taj Wiliams je nas vratio sa -15 alooo. Zasto ne pricate o "miljeniku" Blazicu,covek je kreten nema daljee. Poslednji napad za pobedu on krenuo k'o lud,umesto spusti na djenku koji zna to da resi. Blazicu,mrs govedo.

Korlic

pre 8 godina

KK Partizan je pobedio na ovoj utakmici iz sledecih razloga:
1. KK Partizan ima daleko veci budzet
2. Igralo se 5 na 8 (5 igraca KK Partizana koji su na terenu + 3 sudije)
3. Dejan Radonjic je pustio KK Partizan
4. Boban Marjanovic (MVP Evrolige) nije igrao
5. Jaka Blazic nije nikoga povredio
Deco, volite Partizan, ne mrzite nikoga. Ne budite kao oni drugi. Pozz

Miroslav

pre 8 godina

nadSKOČIŠE nas Grobai do bola ... Imaju ljudi Šut, nama je to SUVIŠNO jer mi igramo "odbranu" ... DEKONCENTRACIJA Maksimalna ... gluposti na sve strane !!

Ma to je samo Radinjina TAKTIKA :-)) ...

Kalinić Nabija dole pod koš misli da je LBJ ili Brajant !?

A Radonja ne zna da ukaže igraču koje su mu Mane, a koje prednosti ... Šta da radi, a šta NE !!!

de la nik

pre 8 godina

Da li neko moze da mi objasni zasto Jovic nije igrao u drugom poluvremenu??? Decko je jedini organizovao dobru igru i bio na nivou u odbrani. I zasto Cirbes mora da izadje iz igre a Macvan koji je izazivao moze da ostane? I zasto obostrani faul kad sudije nisu ni videle sta se desilo sa Pavlovicem i Lazicem???

nemanja

pre 8 godina

Ja moram da odam priznanje ovom Macvanu. Covjek koji ne moze da igra ni 4 ni 5. Za cetvorku nema tehniku, kretanje niti tehniku, suvise je spor, a za peticu nema visinu, fizicki je inferiorian ali opet je dobar igrac za Aba ligu...

specnaz

pre 8 godina

Zvezda 15 slobodnih,Partizan 8 bacanja,toliko o sudijskom kriterijumu,a kako poslednji faul na utakmici Lazic kad je faulirao Teparu nije tretiran kao namerna ostaje enigma.

Kad crveno-beli daju trojku pola hale vikne JAO

pre 8 godina

Svaka cast publici na ambijentu, dok Zvezdi ide bas je bucno, jedini problem je sto je atmosfera pozorisna kad ide lose...

winsent

pre 8 godina

Milutinov decko ni ne gleda za skok on samo grli Marjanovica. Ovo je presmesno koje su sudije kriterijum postavile za timove na centarskim pozicijama.

lal

pre 8 godina

Mozda Zvezda i prodje, ali imam utisak da ovog Radonjica igraci ni ne slusaju, kako kome krene tako se igra. Ameri onako za sebe, ovaj Blazic 10 sekundi pre kraja 68-69 ide kao bez glave pod kos, niti gleda gde su mu saigraci, niti razmislja sta ce pod kosem gde ga ceka igrac Partizana, pa covece imas loptu za pobedu i vodjstvo 2-0, citava sezona stala u taj jedan napad i ti kao muva bez glave se zaletis u jedno veliko nista.

dex

pre 8 godina

Radonjicu, idi vise kao Boga te molim, neznalice najgora! Sa kakvim timovima ti nista ne mozes osvojiti! Ovo je strasno! Kada sam na pocetku sezone rekao da me zanima na koji nacin ce Radonjic unistiti Vilijamsa, lupali ste mi minuse! Nista od EL, a i realno, ne zasluzujemo je! Ovi su za nas timcina!

tony parker

pre 8 godina

dule vujosevic salalala,veceras ce milutinov kad dodje kuci osim ajfona i kljuceva iz dzepa da izvadi i Bobija,idemo dalje ima jos mnogo da se igra

Marko

pre 8 godina

Jel Radonjic stvarno misli da moze da napravi brejk? Zvezdas sam,ali istorija se ponavlja. Nemam gde da gledam,pratim rez,ali svakako glavnog krivca za gubitak titule vidim u Radonji,def. On sa ovakvom ekipom ne uzima titulu! Blenta obican. Lupajte minuse,ali budite realni. Ako me demantuje,daj boze,evo ja vise ne dolazim na forum
(nex, 15. april 2015 22:35)

Ono sto nemas, nemozes izgubiti

hahahahaha

pre 8 godina

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

nex

pre 8 godina

Jel Radonjic stvarno misli da moze da napravi brejk? Zvezdas sam,ali istorija se ponavlja. Nemam gde da gledam,pratim rez,ali svakako glavnog krivca za gubitak titule vidim u Radonji,def. On sa ovakvom ekipom ne uzima titulu! Blenta obican. Lupajte minuse,ali budite realni. Ako me demantuje,daj boze,evo ja vise ne dolazim na forum

Dookie

pre 8 godina

I da dodam... Mačvanu nije mesto u reprezentaciji. Nikada više. Ostrašćenost i neotesanost ne pripadaju igraču njegovog kalibra. A bio je fini momak pre prolaska kroz Vujoševićevu školu mržnje.

Miroslav

pre 8 godina

Stigosmo na MINUS 1 ... a onda Čuvena ODBRANA Jake na Akojonu ... Prvo mu lagano "pobegne" na ulazu ... a onda mu "uvali" Trojku u sledećm napadu ...

Kao što sam već i napisao, Više Štete nego Koristi ... ali to naš Trener NE Vidi, a još manje da edukuje igrača !!

Vladimir

pre 8 godina

Od ovog Partizana sa kreaturom od plejmejkera moze da izgubi jedino tim koji vodi Radonjic.Najgori trener na svetu,bolje da igramo bez trenera!

Nikola

pre 8 godina

Dobro hoce neko da objasni ovim momcima u crnim majicama da je Bobi MVP EL i da mora da ga puste da ubaci makar koji poen? Stvarno nema smisla!

dex

pre 8 godina

Ja garantujem da Radonjic ne bi nista osvojio ni da igra nasu ligu sa GSW! To je to, mi dve od tri ne mozemo dobiti. Sramota i jad, ali to nam je sto nam je. Partizan bi nas u seriji dobio i sa juniorima da se ne lazemo. Radonjic je unakazio Vilijamsa, a najkorisnijeg igraca EL, on toliko ne zna da iskoristi protiv Partizana, da ga cak drzi i na klupi.

Рабаџија

pre 8 godina

Оно кад Милутинов удари Блажича по лопти (блокаду), а не по оку, непроцењиво и одлучујуће...

veliki strumf

pre 8 godina

Sramne li odbrane u 3/4, Partizan je imao 20 skokova u napadu, i to pored Bobija i Luke, koji ionako nema nikakav skok niti ume da zagradi skok. Ovo je apsolutno sramna igra i to je ono cega smo se pribojavali - Radonjicevog neznanja.

milanovac

pre 8 godina

Neverovatno koliko se sad drasticno menja situacija. Imali smo utakmicu pred svojom publikom, priliku za 2-0, a sad imamo 1-1 i dve utakmice pred Partizanovom publikom. Bojao sam se Radonjica najvise, ocigledno opravdano, Partizan je Bobija potpuno neutralisao u obe utakmice, odigrao mnogo srcanije i borbenije i zasluzeno pobedio. Zato je derbi derbi, bez obzira ko je jaci to nije bitno. A poslednjih godina Zvezdinim igracima nedostaje ona stvar u derbijima i zato gube. Radonjic glavni krivac...

Istina!

pre 8 godina

Sto ove dve utakmice nije bilo MVP evrolige Bobi? Ja ga nisam video,a nije ni Milutinov na jedno oko! Inace uporedite komentare o Blazicu od juce sa ovima od veceras,hahahahahahahahahaha!PS. E sad se spremite da vam se objasni kako se navija na kosarci!!! Ucite,od sledece sezone mozda postanete Mega CZ Telekom!

nenad rs

pre 8 godina

Кључни детаљ што судије нису дале техничку Павловићу али шта да се ради,добија ово Звезда.

11c

pre 8 godina

radonja selektor!
igra citavu trecu bez klasicnog pleja, time out ne zna da zove.. citave sezone pricam.. kad nas ide sut igramo kad ne radonja ne moze da prevagne.

nije trener za ovakav tim shvatite..

busika

pre 8 godina

Nisam navijač, komentar iz neutralnog ugla... Neshvatljivo mi je da se Blazic u zadnjem napadu zalece na centra onako, ne previše bistar potez koji je odlučio pobednika. Blažič je bio najgori na terenu večeras.

shomx

pre 8 godina

A KO JE ON ? :D


Stigosmo na MINUS 1 ... a onda Čuvena ODBRANA Jake na Akojonu ... Prvo mu lagano "pobegne" na ulazu ... a onda mu "uvali" Trojku u sledećm napadu ...

Kao što sam već i napisao, Više Štete nego Koristi ... ali to naš Trener NE Vidi, a još manje da edukuje igrača !!
(Miroslav, 15. april 2015 22:33)

Неутралан, али учествујем у лудилу

pre 8 godina

Као неутралном гледаоцу ми је драго да је изгубио ФМП. Мислим да су имали много веће шансе у Железнику, али мегаломанија им долази главе по икс пут.

Željko

pre 8 godina

Kad se prisetim komentara nakon prethodne utakmice, shvatam da se 99 odsto razume u košarku isto koliko i u kvantnu mehaniku. Ali ono bi svakako pisali i na tu temu. Sve naš narod zna, sve, a meni ništa nije jasno.

nz

pre 8 godina

Šta ti je karma, Milutinov zalepio Blažiča,sprečio možda pobedonosni koš za czv...najbolja osveta. Ajmo sad, biće 3-2 za Partizan na kraju.

Crno na belo

pre 8 godina

Plavusan Jaka Blazic,miljenik odredjenog dela populacije,dobio od Milutinova kilo banana.Takvi smo mi grobari,ko tebe kamenom - ti njega hlebom.

brat

pre 8 godina

zvezda za razliku od juče ne može da se sastavi ! slobodnjaci nula šut nista skok u obrani pogotovo ... užas jedan ... a partizan igra fenomenalno ... samo iskreno mislim da partizan ne može da ponovi ovakve dve utakmice ... pogotovo ako zvezda proradi ... al ajde neka pobedi najbolji !

J.D.Aleksandar

pre 8 godina

Sami ih vracamo u igru svojim glupostima.Umesto da na kraju 3/4 bude +15 bilo je +10 i njihov prvi napad.Strasnoooo koje mi padove imamo.

Dule Vujošević

pre 8 godina

Pionir je večeras toliko utišan,kao biblioteka.Grobari navijaju i kada Partizan gubi,u tome je razlika izmedju nas i vas.Navijači FMP-a ne shvataju da vredjanjem samo motivišu Pavlovića i Mačvana,a posebno doktora košarke Duška Vujoševića.

Cosmetic

pre 8 godina

Sramno suđenje. Partizan je oštećen u najmanje 10 navrata. A i zvezda u 3-4. Ako to odluči pobednika, sram ih sve bilo. Inače, Partizan je potpuno nadigrao večeras.

Preko vode do slobode

pre 8 godina

Bravo crno-beli.Pokazali ste da možete svakoga da pobedite,a u naredna dva meča kao domaćini možemo da potvrdimo igranje u Evroligi.Pozdrav za sve grobarke i grobare ma gdje bili, želi grupa navijača PARTIZANA iz Zagreba.NAPRED PARTIZAN.

Aleksandar

pre 8 godina

Nikola Milutinov!!!

A sada dolazite u pravi pakao Pionira! Ponavljaće se reči Svetislava Pešića u subotu i nedelju (znate ono, šta radite kad dadnemo koš).

Deki Boss

pre 8 godina

Jaka Blazic, slaba Zvezda. Ubedljivo najgori igrac, ubedljivo! Nema kvalitet da radi to sto radi, ma koliko ga neko volio, on je ocajannn!

Летећа нога

pre 8 godina

Никад не престај, подигни главу, као некад крени храбро сад за црно белу славу!

BVK

pre 8 godina

Pisem ovo na kraju 3. cetvrtine dok Zvezda gubi 10 razlike. Ne znam kako ce se zavrsiti utkmica, ali mi mirise na poraz Zvezde i gubitak titule i Evrolige. Utakmicu je dobio Vujosevic a izgubio Radonjic. Zvedza izgleda kao razbijena vojska, ne zna se ko gde udara. Dve napada za redom nasi igraci prave korake (Kalinic pa Cirbes), da bi vec u sledecem posle dobre odbrane nasi ladno dodali loptu Macvanu. Radonjica neka je sramota kako je psiholoski i takticki spremio ekipu za ovu utakmicu. Tacno se potvrdilo da je on trener za ligaske i manje utakmice, nikako za velike meceve i titule. Nadam se da ce ga Covic konacno oterati iz Zvezde kad nas opet ostavi bez titule i Evrolige.

Opala

pre 8 godina

Juce ste pricali o karmi o silnim povredama Partizana? Blazic u zadnjih 20 sekundi na prodor, MILUTINOV POVREDJEN MU LUPA BANANU... KARMA!!!!

MVP Evrolige 2 poena AAXAXAXAXA, Vujosevicu nagradu GOMELJSKOG!

ultrasrbin

pre 8 godina

Nije bitno kako se zavrsi utakmica,ali definitivno mi je par stvari zasmetalo:

Pavlovicu se svira 2 faul u trenutku kada se Kalinic zakucao u njega.
I 3 faul Pavlovica je izmisljen i covek isecen u trenutku dok je nosio Partizan.
Tepicu je sviran faul nad Cirbesom u trenutku kada je Cirbes koristio ruke i oborio ga.
Milutinova su mlatili samo tako i u prvom poluvremenu nisu svirali bar 2 faula nad njim.
Svaka cast Blazicu za igracki kvalitet,ali mi je zao sto ne mogu da igram samo par minuta. Mislim da bi ga polomio ko jege. Decko nije u vinkli i definitivno ce nekome unistiti karijeru svojim faulovima.
Ako je ovo faul Milutinova onda ne treba igrati kosarku.

MiloshGB

pre 8 godina

Kako su dobro organizovani navijači.
Imaju jednu pesmu za ABA ligu, drugu za Evropu :)

Partizan na +5 i odmah se čuje kako škripe patike :)

Grobar

pre 8 godina

Koja je Fmp divljacka ekipa, igra 1-1 Djenkinsa i Vilijamsa, iskesiras 2 milionceta € za ova dva igraca, tako bi i ja znao da vodim ekipu.

ekg

pre 8 godina

I ovde neko kaze Vujosevic los trener...Kako doktorski udvaja Marjanovica.Tepic odlican,Mitrovic sjajan,Milutinov sta reci,svaka cast decko...

ironija_zivota_u_srbiji

pre 8 godina

(IRONemke, 15. april 2015 21:10)
Nisu to navijači. To su kvazi navijači instant kluba. Navijace ćeš da vidis i čuješ za par dana.

Ivan

pre 8 godina

Podjednake su ekipe, nijanse će odlučivati. Ako Partizan pobedi večeras, verovatno će se serija završiti 3:1 u korist Partizana. Ako Zvezda povede 2:0 biće u velikoj psihološkoj prednosti ali ako Partizan dobije sledeće dve utakmice pa bude 2:2 u petom meču će šanse biti 60:40 u korist Partizana. Bolje je da su se Zvezda i Partizan susreli u finalu ali šta je tu je, imaćemo jednog predstavnika u Evroligi sledeće sezone. A ABA Ligu će osvojiti ekipa Budućnosti. Ovo je moja skromna analiza, videćemo da li ću biti u pravu ili ne.:)

Aca

pre 8 godina

Sinoć su dopustili Zvezdi da igra rukometnu odbranu , zato je i dobila, večeras vidim da to nije slučaj, bar 1/4,i Partizan bolje igra! Videćemo šta će biti dalje.

NikolaSrb

pre 8 godina

Spominjete uvrede a navijaci partizana upravo najvise vredjaju tudje igrace zato ne kukajte, kako ste vredjali Gurovica, Teodosica? Tisina molim vas

J.D.Aleksandar

pre 8 godina

Marijanovic faulira Militinova na ziceru,a sudije nemo gledaju.Marijanovica i ovog Cirbesa cim pogledas to je kos faul.Sudjenje uzas zivi.Milosavljevic iste pokrete kao Kalinic,a Milosavljevicu tri licne.Partizanu se ne da da igra dosadno u odbrani !

Idol vam je lik koji prozdire svoje sline

pre 8 godina

Za sada zvezda igra sa manje energije i to je očigledno. Partizan zasluženo vodi, ali videćemo do kraja, zvezda je stizala i veće prednosti od ove, mada sa ovakvom igrom bez želje nemamo šanse.

zoran

pre 8 godina

Vujosevic treba da postavi taktiku da Akojon igra bez lopte..da se izvlaci na shut, jer dechko ima neverovatnu ruku...nije on plejmejer..samo da se izvuche iza bloka I shut...kakvo organizovanje igre...to neka radi Tepic..

P.S. nego, limenke, nema navijanja..vi ovo zovete atmosferom...videcete na revanshu shta znachi podrshka...necete znati da izadjete sa parketa..

Alo

pre 8 godina

koja je ovo seljacka prigradska publika auuu.... cobani pevajte neke pesme a ne samo uvrede klosari... (sns pink zvezda idea informer, 15. april 2015 21:31)

Pa ja kada slusam navijanne grobara to su samo uvrede?! Sto ste tako licemerni?!

Mladen

pre 8 godina

meni samo nije jasno kako moze Zvezda da igra sa pola evrope i niko nije mogao da zatvori Marijanovica, a Partizan svaki mec moze i to nije nikakav problem?

Grobar do groba

pre 8 godina

Tačno Partizan igra sa klubom iz predgrađa, bez istorije, koga simpatisu navijači Zvezde iz nepoznatih razloga. Nemaju ni pesme svoje da pevaju, ko neki instant klub kao što je Cedevita, skandiraju igračima Partizana, njihove glave, izgled.... pominju im trenera, sete se i ponekad nekog svog igrača uuuu aaaa ua ua ua... . Samo još da počnu da viču beli beli beli. Voleo bih da moji grobari ne pomenu ni jednog njihovog igrača, jer su neki i naši reprezantativci, da im ponovo pokažemo kolika smo mi institucija za njih.
Smrt fašizmu, živeo Partizan! :)
Neka pobedi bolji

Briljantin

pre 8 godina

Ali grobari se ovde "zgrožavaju" pesmama tj pogrdnim povicima,a isti ti grobari vređaju na svakoj utakmici Kalinića,pre Katića,pominjali pogrdno Čovićevu ženu i ćerkicu od par godina samo,Gurovića takođe redovno,Đokovića,GDE VAM JE OBRAZ DA SE JAVLJATE UOPŠTE ???
Pa vi celu svaku utakmicu pevate fazon "je*i fmp" pa onda "je*i Zvezdu"
pa vi ste takva komedija,smeju vam se ljudi LOLOLOLOL

dex

pre 8 godina

Radonjic... Kakav luzerski mentalitet i neznanje! On i dalje ne moze da smisli kako da iskoristi Marjanovica protiv Partizana koji igra bez krstenog centra.

@(opaaa, 15. april 2015 20:59)

pre 8 godina

evo da ja tebi ukazem, s obzirom da sam ocigledno ne vidis.
Jel piše ovo:
"......svi trofeji koje osvoji Crvena zvezda Beograd su trofeji Crvene zvezde".
sta ti i tebi slicnima nije jasno???
da li si toliko nepismen da ne razumes sta pise????

superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas

pre 8 godina

Makedonski komentator izjavljuje da Partizan treba da vodi bar 15 razlike da je sudijski kriterijum izjednacen!

miroslav

pre 8 godina

Stubovi srbstva Mila Djukaja i Ace velikog vredjaju pola sata srbendu iz CG..,navijanje smesno.Bude li kojim slucajem 1:1,kraj autosovinistickih rodoljuba ce biti jako bolan.

Labud

pre 8 godina

Navijanje ispod svakog nivoa. Sve se svodi na vredjanje na licnoj osnovi. Dve pesme svoje nisu otpevali. Dzaba im sve pare i EL, to je nesofisticirana masa.

Istina!

pre 8 godina

Au kakvo sudjenje! Partizanu jedan faul da daju,jedan jedini,na ulazu,pod kosem,a ovamo sviraju i pogled nad Cirbesom i ostalima! Nijedan ulaz nisu svirali! Erceg i Boltauzer,mora da su danas imali prijem u skupstini grada!

dudule

pre 8 godina

Ova dvojica na Sport klubu prenose kao da Partizan igra protiv Reala,
partizani su jednostavno istinski kompleksaši i ne mogu da se obuzdaju...

Beograd na vodi i lebu

pre 8 godina

Limenke ponovo dokazale da samo u neravnopravnpj borbi mogu da dobiju, bilo da se igra 5 na 3 ili da je Partizan bez centra.

Pitanje?!

pre 8 godina

Navijanje ispod svakog nivoa. Sve se svodi na vredjanje na licnoj osnovi. Dve pesme svoje nisu otpevali. Dzaba im sve pare i EL, to je nesofisticirana masa. (Labud, 15. april 2015 21:31)

Jel trebA Da pevamo zeni Danilovica kao vi Vesni Covic da budemo na vasem avangardnom nivou?

duca

pre 8 godina

A sto panteri vise skandiraju igracima Partizana nego svom klubu i svojim igracima?
(mda, 15. april 2015 21:10)
I ja se isto pitam burazeru, od toliko junaka nemaju pesmu ni za jednog a nase samo "bodre". To je zbog razlike u velicini, hvala Panteri.

Slavko-RS

pre 8 godina

Jos jednom dokazano da navijaci iznajmljenog kluba nemaju pojma o navijanju,sve se svodi na vredjanje tri covjeka,Pavlovica,Macvana i Duleta.Vi ne shvatate da mi sve mozemo izgubit uzakmice i osjecat samo veci ponos jer su nas zaduzili svih ovih godina.Crno bela ljubav

Gegendo

pre 8 godina

Pavlović pokazao srednji prst navijačima dok je sedeo na klupi... Čovek može da pobegne (u ameriku) od brda, ali brdo ne može od čoveka...
(IRONemke, 15. april 2015 21:10)

Ukrali ste pehar prosle godine. Ejjjj, ukrali pehar!
Pričate o brdu, a samo vam nosevi vire iz Marinkove bare :)

Ernesto

pre 8 godina

I umesto da su ovi klosari dobili Buducnost ili bar jos jednu tekmu , sad ne bih gledao kako srpski basket gubi, tj bilo bi nade da BG ima 2 tima u Evroligi. Ovako sigurno gubimo...

sacha

pre 8 godina

Nije prednost Partizana sto ima Vujosevica, vec sto Zvezda ima ovog Radonjica. Ej bre, MVP evrolige ti u timu i ti se nekome prilagodjavas umesto da se oni tebi prilagodjavaju?!?!?!? Ovo za Milutinova je bilo ocekivano. Kao stisnuo je zube pa ce od njega da naprave heroja i da ga loze celu seriju. Blazic je izgoreo od sinoc...

crni_redstar

pre 8 godina

vilijamsa bih zalepio za klupu do kraja,tepic za sada 7poena i to je dokaz da igramo lose. nemamo za sada taktiku,ali ako se ne razigramo ubrzo bice ovo tezak mec.

Mirko

pre 8 godina

Partizan je postavio dobru taktiku, ali već smo se prilagodili, tako da znamo i mi i oni da to vođstvo neće potrajati puno.
Opet pobeđujemo, džabe vam sve dečki zagrebački.

Labud

pre 8 godina

Pavlović pokazao srednji prst navijačima dok je sedeo na klupi... Čovek može da pobegne (u ameriku) od brda, ali brdo ne može od čoveka...
Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net (IRONemke, 15. april 2015 21:10)

Ono nisu navijaci. Ne znam gde su ove skupili, ali ono je ekipa sto nosi transparente "hapsi ih sve, Vucicu" u radno vreme.

IRONemke

pre 8 godina

Pavlović pokazao srednji prst navijačima dok je sedeo na klupi... Čovek može da pobegne (u ameriku) od brda, ali brdo ne može od čoveka...

Realno1

pre 8 godina

Delije opet pokazuju da su najbolji navijaci na svijetu, spektakularni repertoar pjesama imaju.. Pavlovic Sasa bit ce ..... nasa... I vrati konju glavu Macvane.. Toliko ljubavi prema svom klubu iskazuju pjesmama.. Bravo!

Ivan

pre 8 godina

Podjednake su ekipe, nijanse će odlučivati. Ako Partizan pobedi večeras, verovatno će se serija završiti 3:1 u korist Partizana. Ako Zvezda povede 2:0 biće u velikoj psihološkoj prednosti ali ako Partizan dobije sledeće dve utakmice pa bude 2:2 u petom meču će šanse biti 60:40 u korist Partizana. Bolje je da su se Zvezda i Partizan susreli u finalu ali šta je tu je, imaćemo jednog predstavnika u Evroligi sledeće sezone. A ABA Ligu će osvojiti ekipa Budućnosti. Ovo je moja skromna analiza, videćemo da li ću biti u pravu ili ne.:)

Sale

pre 8 godina

Poluvreme. Mnogo smo loši. Teško bez Bobijevih koševa možemo da uradimo nešto večeras. Od Vilijamsa veća šteta nego korist. Bar za sada. Jedino je piranje može li Partizan u ovom ritmu da odigra do kraja. Napred Zvezdooooooo!!!

Idea Voli Telekom

pre 8 godina

Delije sa tribina vređaju igrače Partizana zato što nema smisla da pevaju FMP-u koji igra protiv Partizana.
Šteta što u halu nisu pustili one Pantere što idu na mečeve Evrolige, oni znaju neke navijačke pesme FMP-a.

Realno

pre 8 godina

koja je ovo seljacka prigradska publika auuu.... cobani pevajte neke pesme a ne samo uvrede klosari... (sns pink zvezda idea informer, 15. april 2015 21:31)

Da vredjako decu, kao vi? To hocete?

PetarPan

pre 8 godina

Pozdrav ljubiteljima Dejana Radonjića i svima koji veruju u njega. Kako stvari stoje Zvezdi sleduje takmičenje u ULEB kupu iduće godine. Suma sumarum samo jedan osvojen kup. Taj rezultat bi postiglo jedno 80% trenera iz domaće lige sa ovom Zvezdom. Šta reći o čoveku koji najboljeg igrača evro lige taktički drži na klupi. Dakle, nije u stanju da osmisli igru sa najboljm centrom u Evropi. To je kao kada bi Barsa taktički igrala bez Mesija jer su protivnici mnogo grubi i fizički jaki u odbarni.Spor, brz, niska petorka isl. su samo izgovori.Stručni štab Crvene zvezde je generalno katastrofa.Prošle godine Cibona gotovo raspadnuta u sred Beograda je od njih napravila majmune i diletante.Taktika koju su Cibosi tad primenili u odbarni je nešto što može da prolazi samo protiv diletanata celu utakmicu.

grobar

pre 8 godina

Pavlović pokazao srednji prst navijačima dok je sedeo na klupi... Čovek može da pobegne (u ameriku) od brda, ali brdo ne može od čoveka...
Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net (IRONemke, 15. april 2015 21:10)

aj prvo se isplaci... i da, covek moze da pobegne u ameriku i zaradi 15ak miliona dolara, a ti mozes da lecis frustracije po portalima...

Kapetan Esid

pre 8 godina

I umesto da su ovi klosari dobili Buducnost ili bar jos jednu tekmu , sad ne bih gledao kako srpski basket gubi, tj bilo bi nade da BG ima 2 tima u Evroligi. Ovako sigurno gubimo...
(Ernesto, 15. april 2015 21:11)
Klošari?

Bertoni

pre 8 godina

Znate zbog čega mi je najviše žao? Ova košarka je vredna finala, i obe ekipe treba da igraju EL. Samo u Derbiju i jedni i drugi igraju srcem, punom snagom, grizu, ginu, ma našpanovani max i bez ijedne reči trenera. A protiv ostalih ekipa retko kada, nema tog instikta ubice, da kao nemci u fudbalu, naslažemo sve redom. Istina, nisu svi igrači sa večerašnje tekme bili tu od početka sezone, ali uživanje je gledati ovakav basket.

opaaa

pre 8 godina

Jedan podsetnik za one sa kratkim pamcenjem i one izmanipulisane od strane legende kluba:
http://www.novosti.rs/vesti/sport.295.html:356467-Covic-KK-Crvena-zvezda-Beograd-nije-clan-SD-Crvena-zvezda

Labud

pre 8 godina

Navijanje ispod svakog nivoa. Sve se svodi na vredjanje na licnoj osnovi. Dve pesme svoje nisu otpevali. Dzaba im sve pare i EL, to je nesofisticirana masa.

Realno1

pre 8 godina

Delije opet pokazuju da su najbolji navijaci na svijetu, spektakularni repertoar pjesama imaju.. Pavlovic Sasa bit ce ..... nasa... I vrati konju glavu Macvane.. Toliko ljubavi prema svom klubu iskazuju pjesmama.. Bravo!

dex

pre 8 godina

Ja garantujem da Radonjic ne bi nista osvojio ni da igra nasu ligu sa GSW! To je to, mi dve od tri ne mozemo dobiti. Sramota i jad, ali to nam je sto nam je. Partizan bi nas u seriji dobio i sa juniorima da se ne lazemo. Radonjic je unakazio Vilijamsa, a najkorisnijeg igraca EL, on toliko ne zna da iskoristi protiv Partizana, da ga cak drzi i na klupi.

Рабаџија

pre 8 godina

Оно кад Милутинов удари Блажича по лопти (блокаду), а не по оку, непроцењиво и одлучујуће...

topcidera lepsa strana

pre 8 godina

Ja samo znam da ce za vikend da se obori bar 2 rekorda. Prvi po broju navijaca u Pioniru(ocekujem 10000) a drugi po galami i decibelima. Kakav NFL kad zagrme lavovi ima da pucaju bubne opne.

nex

pre 8 godina

Jel Radonjic stvarno misli da moze da napravi brejk? Zvezdas sam,ali istorija se ponavlja. Nemam gde da gledam,pratim rez,ali svakako glavnog krivca za gubitak titule vidim u Radonji,def. On sa ovakvom ekipom ne uzima titulu! Blenta obican. Lupajte minuse,ali budite realni. Ako me demantuje,daj boze,evo ja vise ne dolazim na forum

0-19 za tri, rekord EL, vasi NEROJI

pre 8 godina

Da li tek sada vidite koliko je Dule veliki trener, Bobi kao da nije dosao na utakmicu... Procitan kako igra udvajan i dovidjenja!

ultrasrbin

pre 8 godina

Nije bitno kako se zavrsi utakmica,ali definitivno mi je par stvari zasmetalo:

Pavlovicu se svira 2 faul u trenutku kada se Kalinic zakucao u njega.
I 3 faul Pavlovica je izmisljen i covek isecen u trenutku dok je nosio Partizan.
Tepicu je sviran faul nad Cirbesom u trenutku kada je Cirbes koristio ruke i oborio ga.
Milutinova su mlatili samo tako i u prvom poluvremenu nisu svirali bar 2 faula nad njim.
Svaka cast Blazicu za igracki kvalitet,ali mi je zao sto ne mogu da igram samo par minuta. Mislim da bi ga polomio ko jege. Decko nije u vinkli i definitivno ce nekome unistiti karijeru svojim faulovima.
Ako je ovo faul Milutinova onda ne treba igrati kosarku.

strasne stvari

pre 8 godina

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaBLAZICUUUUhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahBLAZICUUUUahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaBLAZICUUUhahahahahahahaaha NAPRED PARTIZAN!

Dule Vujošević

pre 8 godina

Pionir je večeras toliko utišan,kao biblioteka.Grobari navijaju i kada Partizan gubi,u tome je razlika izmedju nas i vas.Navijači FMP-a ne shvataju da vredjanjem samo motivišu Pavlovića i Mačvana,a posebno doktora košarke Duška Vujoševića.

Crna Mamba

pre 8 godina

Ne znam dali je neko primetio kod koga je zavsila lopta posle promasenog bacanja Tepica...pa kod Macvana.prozivaju decka celu utakmicu a on doktor...Subota,21h,Sport klub,Pionir gori...Akogon sipa sa svih strana,Pavlovic ulazima unistava odbranu,Gagi kapiten iz dzepa vadi igrace limenki...mislite o tome...prvih 12 godina je najteze posle se naviknes....

Cosmetic

pre 8 godina

"Meni samo nije jasno kako moze Zvezda da igra sa pola evrope i niko nije mogao da zatvori Marijanovica, a Partizan svaki mec moze i to nije nikakav problem?"
(Mladen)

Odlično ste primetili. Odgovor je u Duletu Vujoševiću i duhu koji vlada u Partizanu tolike godine. Njegovo znanje je ogromno a disciplina igrača savršena. Pozdrav svima...

Opala

pre 8 godina

Juce ste pricali o karmi o silnim povredama Partizana? Blazic u zadnjih 20 sekundi na prodor, MILUTINOV POVREDJEN MU LUPA BANANU... KARMA!!!!

MVP Evrolige 2 poena AAXAXAXAXA, Vujosevicu nagradu GOMELJSKOG!

Mile renta bubreg

pre 8 godina

A šibicarili ste sa razmenom karata, na najperfidniji način povredili našeg centra, vređali celu utakmicu dva naša igrača, jadno da jadnije ne može biti... Ali bog vidi sve...

Vozdovac gasi nadu

pre 8 godina

Ako Partizan pobedi u subotu mislim da ce onda dobiti 3:1 u seriji. Sta reci za pesmu u kojoj se pominje Sasina cerkica? Dno dna!!! Dokazali ste se jos jednom, posle papaka, pp aparata, kesa sa urinom, pljuvanja, drmanja koseva...... pa se posle pitajte sto vam se desava Instanbul.

vicko

pre 8 godina

ubedjen sam da se ova serija zavrsava sa 3-1 za partizan,sve me ovo podseca na duel sa macabijem pre nekoliko godina....svim srcem uz grobare!!!!!

11c

pre 8 godina

radonja selektor!
igra citavu trecu bez klasicnog pleja, time out ne zna da zove.. citave sezone pricam.. kad nas ide sut igramo kad ne radonja ne moze da prevagne.

nije trener za ovakav tim shvatite..

Illmatic

pre 8 godina

Svaka cast Edi, od one prve povrede nista mu nije polazilo za rukom, kad smo dizali formu on se mnogo mucio, a sad u utakmici sezone da odigra ovako, pogotovo u odbrani... Ima taj pobednicki mentalitet, a imace i veliku karijeru, posle ove utakmice to sa sigurnoscu mogu da tvrdim

Panteri gutaci

pre 8 godina

Kako je slatko sada biti Pavlovic ili Macvan. Celu utakmicu te vredjaju najgore moguce, a ti im se na kraju u usta... dok mukice samo nemo cute. Poklop usima pajseri.

nemanja

pre 8 godina

Ja moram da odam priznanje ovom Macvanu. Covjek koji ne moze da igra ni 4 ni 5. Za cetvorku nema tehniku, kretanje niti tehniku, suvise je spor, a za peticu nema visinu, fizicki je inferiorian ali opet je dobar igrac za Aba ligu...

Panthers aslickers

pre 8 godina

Jaka... ostani sto duze panter iz zeleznika i nastavi glavom puru da mijesas.(Dado, 15. april 2015 23:10)

Ahahahahahahahahaha, doktore!

Miroslav

pre 8 godina

Stigosmo na MINUS 1 ... a onda Čuvena ODBRANA Jake na Akojonu ... Prvo mu lagano "pobegne" na ulazu ... a onda mu "uvali" Trojku u sledećm napadu ...

Kao što sam već i napisao, Više Štete nego Koristi ... ali to naš Trener NE Vidi, a još manje da edukuje igrača !!

Cosmetic

pre 8 godina

Sramno suđenje. Partizan je oštećen u najmanje 10 navrata. A i zvezda u 3-4. Ako to odluči pobednika, sram ih sve bilo. Inače, Partizan je potpuno nadigrao večeras.

ludinovinar

pre 8 godina

Svaka vama cast momci! Sjajna pobeda, velika borbenost, vise nego zasluzena pobeda.. Nadam se da pred nasim navijacima overavamo plasman u finale.. Idemooo! :-)

Gegendo

pre 8 godina

Pavlović pokazao srednji prst navijačima dok je sedeo na klupi... Čovek može da pobegne (u ameriku) od brda, ali brdo ne može od čoveka...
(IRONemke, 15. april 2015 21:10)

Ukrali ste pehar prosle godine. Ejjjj, ukrali pehar!
Pričate o brdu, a samo vam nosevi vire iz Marinkove bare :)

duca

pre 8 godina

Gledam ove usporene snimke pred konferenciju, 5 suteva (koseva) Partizana a da nije sviran faul. Na kraju, bacanja 15 prema 6 za Zvezdu. A Partizan igrao zonu, Zvezda ulazi u bubreg. Sreca pa je kosarka igra u kojoj na kraju uvek pobedi Partizan.

Vasko

pre 8 godina

Ja sam navijač Zvezde,ali mora se priznati da su grobari zaslužili pobedu večeras.
Komentarišem redovno ispade i džovansko ponašanje DV ali ovo večeras je izgubljeno na terenu.

Colo Colo Jugović

pre 8 godina

Sad mi je žao što nas ne izbaci Radnički iz Evrolige pre dve sezone. Ovako Radonja ostade i upropasti sve. Kad samo pogledam da tamo igraju Andrić, Murić, Marinković, Milutinov i Tepić, onda mi je jasno kakav nam je trener. Da debeli i on zamene ekipe, bilo bi 3:0 sa 20 razlike u proseku.

Korlic

pre 8 godina

KK Partizan je pobedio na ovoj utakmici iz sledecih razloga:
1. KK Partizan ima daleko veci budzet
2. Igralo se 5 na 8 (5 igraca KK Partizana koji su na terenu + 3 sudije)
3. Dejan Radonjic je pustio KK Partizan
4. Boban Marjanovic (MVP Evrolige) nije igrao
5. Jaka Blazic nije nikoga povredio
Deco, volite Partizan, ne mrzite nikoga. Ne budite kao oni drugi. Pozz

Vlado

pre 8 godina

Sve, ali da kvazi navijaci CZ Telekom celi mec vredjaju Duleta Macvana i Sasu i da u 99 posto vremena u usta uzimaju Partizan bez da otpevaju ijednu navijacku pesmu koje verovatno ni nemaju pokazuje svu nemoc, komplekastvo i izvestanost. Emocije se ne mogu kupiti nikakvim novcem.

Crno na belo

pre 8 godina

Plavusan Jaka Blazic,miljenik odredjenog dela populacije,dobio od Milutinova kilo banana.Takvi smo mi grobari,ko tebe kamenom - ti njega hlebom.

BVK

pre 8 godina

Pisem ovo na kraju 3. cetvrtine dok Zvezda gubi 10 razlike. Ne znam kako ce se zavrsiti utkmica, ali mi mirise na poraz Zvezde i gubitak titule i Evrolige. Utakmicu je dobio Vujosevic a izgubio Radonjic. Zvedza izgleda kao razbijena vojska, ne zna se ko gde udara. Dve napada za redom nasi igraci prave korake (Kalinic pa Cirbes), da bi vec u sledecem posle dobre odbrane nasi ladno dodali loptu Macvanu. Radonjica neka je sramota kako je psiholoski i takticki spremio ekipu za ovu utakmicu. Tacno se potvrdilo da je on trener za ligaske i manje utakmice, nikako za velike meceve i titule. Nadam se da ce ga Covic konacno oterati iz Zvezde kad nas opet ostavi bez titule i Evrolige.

Kad crveno-beli daju trojku pola hale vikne JAO

pre 8 godina

Svaka cast publici na ambijentu, dok Zvezdi ide bas je bucno, jedini problem je sto je atmosfera pozorisna kad ide lose...

MiloshGB

pre 8 godina

Kako su dobro organizovani navijači.
Imaju jednu pesmu za ABA ligu, drugu za Evropu :)

Partizan na +5 i odmah se čuje kako škripe patike :)

Zvezda sampion,Tegeltija nevera.

pre 8 godina

O kom bre Radonjicu pricate. O kom Wiliamsu. Pa taj Wiliams je nas vratio sa -15 alooo. Zasto ne pricate o "miljeniku" Blazicu,covek je kreten nema daljee. Poslednji napad za pobedu on krenuo k'o lud,umesto spusti na djenku koji zna to da resi. Blazicu,mrs govedo.

nz

pre 8 godina

Šta ti je karma, Milutinov zalepio Blažiča,sprečio možda pobedonosni koš za czv...najbolja osveta. Ajmo sad, biće 3-2 za Partizan na kraju.

Saša Pavlović

pre 8 godina

Šta bi Panteri? Zašto nije igrao mvp Bobinator? Šta on je igrao? Ništa nije izgubljeno, uz podršku vas 500 u subotu imate šansu. Nema karata za vas? Ma ne verujem, što su bezobrazni. Nema veze biće bolje sledeće sezone.

bizz

pre 8 godina

To je taj Marjanovic koga zelite u reprezentaciji. Da nije Radonjic kriv za njegovu nesposobnost? Kada ide dobro onda su igraci i samo igraci ti koji su pobedili utakmicu, kada krene lose onda je samo Radonjic kriv i samo Radonjic kriv za neuspeh. igraci su naravno bili fantasticni ali Radonjic ne moze da im objasni neke stvrai zar ne? Ne zna se ko je bio bolji Blazic ili Marjanovic al sta ces kad Radonjic ne zna

crni_redstar

pre 8 godina

vilijamsa bih zalepio za klupu do kraja,tepic za sada 7poena i to je dokaz da igramo lose. nemamo za sada taktiku,ali ako se ne razigramo ubrzo bice ovo tezak mec.

Cemernik

pre 8 godina

Takticko unistavanje od strane Duleta u OBE utakmice, s tim sto je Kalinic ubacio par cigli u odlucujucem trenutku juce. A sada , dobrodosli u pravi pakao Pionira, ovi pozeri i selfi navijaci imaju sta da cuju i vide u naredna 2 meca. Veciti sampion, institucija evropske kosarke!

Grobar do groba

pre 8 godina

Tačno Partizan igra sa klubom iz predgrađa, bez istorije, koga simpatisu navijači Zvezde iz nepoznatih razloga. Nemaju ni pesme svoje da pevaju, ko neki instant klub kao što je Cedevita, skandiraju igračima Partizana, njihove glave, izgled.... pominju im trenera, sete se i ponekad nekog svog igrača uuuu aaaa ua ua ua... . Samo još da počnu da viču beli beli beli. Voleo bih da moji grobari ne pomenu ni jednog njihovog igrača, jer su neki i naši reprezantativci, da im ponovo pokažemo kolika smo mi institucija za njih.
Smrt fašizmu, živeo Partizan! :)
Neka pobedi bolji

Labud

pre 8 godina

Pavlović pokazao srednji prst navijačima dok je sedeo na klupi... Čovek može da pobegne (u ameriku) od brda, ali brdo ne može od čoveka...
Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net (IRONemke, 15. april 2015 21:10)

Ono nisu navijaci. Ne znam gde su ove skupili, ali ono je ekipa sto nosi transparente "hapsi ih sve, Vucicu" u radno vreme.

J.D.Aleksandar

pre 8 godina

Sami ih vracamo u igru svojim glupostima.Umesto da na kraju 3/4 bude +15 bilo je +10 i njihov prvi napad.Strasnoooo koje mi padove imamo.

....

pre 8 godina

ček,jel igrao Bobinator , čuveni MVP Eurolige ? Jel on učestvuje u ovoj seriji ? I zašto je Dzenkins zaštićena vrsta dok Pavlovic nema šanse da dobije faul ?

IRONemke

pre 8 godina

Pavlović pokazao srednji prst navijačima dok je sedeo na klupi... Čovek može da pobegne (u ameriku) od brda, ali brdo ne može od čoveka...

Miroslav

pre 8 godina

nadSKOČIŠE nas Grobai do bola ... Imaju ljudi Šut, nama je to SUVIŠNO jer mi igramo "odbranu" ... DEKONCENTRACIJA Maksimalna ... gluposti na sve strane !!

Ma to je samo Radinjina TAKTIKA :-)) ...

Kalinić Nabija dole pod koš misli da je LBJ ili Brajant !?

A Radonja ne zna da ukaže igraču koje su mu Mane, a koje prednosti ... Šta da radi, a šta NE !!!

Grobar

pre 8 godina

Koja je Fmp divljacka ekipa, igra 1-1 Djenkinsa i Vilijamsa, iskesiras 2 milionceta € za ova dva igraca, tako bi i ja znao da vodim ekipu.

milanovac

pre 8 godina

Neverovatno koliko se sad drasticno menja situacija. Imali smo utakmicu pred svojom publikom, priliku za 2-0, a sad imamo 1-1 i dve utakmice pred Partizanovom publikom. Bojao sam se Radonjica najvise, ocigledno opravdano, Partizan je Bobija potpuno neutralisao u obe utakmice, odigrao mnogo srcanije i borbenije i zasluzeno pobedio. Zato je derbi derbi, bez obzira ko je jaci to nije bitno. A poslednjih godina Zvezdinim igracima nedostaje ona stvar u derbijima i zato gube. Radonjic glavni krivac...

superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas

pre 8 godina

Makedonski komentator izjavljuje da Partizan treba da vodi bar 15 razlike da je sudijski kriterijum izjednacen!

Istina!

pre 8 godina

Au kakvo sudjenje! Partizanu jedan faul da daju,jedan jedini,na ulazu,pod kosem,a ovamo sviraju i pogled nad Cirbesom i ostalima! Nijedan ulaz nisu svirali! Erceg i Boltauzer,mora da su danas imali prijem u skupstini grada!

Ernesto

pre 8 godina

I umesto da su ovi klosari dobili Buducnost ili bar jos jednu tekmu , sad ne bih gledao kako srpski basket gubi, tj bilo bi nade da BG ima 2 tima u Evroligi. Ovako sigurno gubimo...

Mladen

pre 8 godina

meni samo nije jasno kako moze Zvezda da igra sa pola evrope i niko nije mogao da zatvori Marijanovica, a Partizan svaki mec moze i to nije nikakav problem?

Winner

pre 8 godina

Mimo svega ljudi ovde u Beogradu se igrala mocna kosarka, u isto vreme se igrao i mec Real-Efes, nista to nije bilo slabije... E al ono u Podgorici :(
Velika je steta sto Zvezda i Partizan ne igraju finale pa da bude ovakvo kidanje... p.s. a mozda i bolje imamo jednog sigurnog u Evroligi(da ne zaboravimo proslu godinu)!!!

Nikola

pre 8 godina

Dobro hoce neko da objasni ovim momcima u crnim majicama da je Bobi MVP EL i da mora da ga puste da ubaci makar koji poen? Stvarno nema smisla!

objektivan

pre 8 godina

Kriminalan odnos slobodnih bacanja, sram vas bilo, bar 4-5 situacija je trebalo da bude 2+1. Eto vam vas MVP, Dule ga demontirao taktikom. sprzicemo vas pred nasim navijacima, 3:1 cao, zdravo.

slavko

pre 8 godina

covke uzmi pare za kosovo i kupi igrace .ovaj vujosevic je trener bez romninga ali bre zvezda je klub bez titula .svake godine ista prica .zadnjih 12god.covke covke radonja radonja uzas uzassta to radite

ironija_zivota_u_srbiji

pre 8 godina

(IRONemke, 15. april 2015 21:10)
Nisu to navijači. To su kvazi navijači instant kluba. Navijace ćeš da vidis i čuješ za par dana.

specnaz

pre 8 godina

Zvezda 15 slobodnih,Partizan 8 bacanja,toliko o sudijskom kriterijumu,a kako poslednji faul na utakmici Lazic kad je faulirao Teparu nije tretiran kao namerna ostaje enigma.

Preko vode do slobode

pre 8 godina

Bravo crno-beli.Pokazali ste da možete svakoga da pobedite,a u naredna dva meča kao domaćini možemo da potvrdimo igranje u Evroligi.Pozdrav za sve grobarke i grobare ma gdje bili, želi grupa navijača PARTIZANA iz Zagreba.NAPRED PARTIZAN.

Perun

pre 8 godina

Ogromna razlika u treneru,Radonjić ziheraščić uplašeni,dovoljno je kada mu vidite onaj izbezumljeni,uplašeni pogled,ne smije da ubaci Tejića da pokuša nešto na četvorci,igramo bez četvorke,Tejić umije da asistira Marjanoviću,da pogodi trojku,pa da je pokušao 2 minuta,ali jok ziheraš pravolinijski.Ipak se sve svodi ove sezone na unutrašnju igru,odnosno jednog jedinog čovjeka Marjanovića.Gledam Savovića čovjek sam pobjedio Cedevitu u dva meča,a Čović se guzi da dovede četvorku,prošle godine tjerate Šilba,ove se oslanjate na Kalinića trojku da vam igra četvorku.I sve to sa trenerom koji ne zna šta da radi kad kola krenu nizbrdo,preslikan meč kao protiv Cibone što se tiče kretanja rezultata,opet Blažič srlja u ambis umjesto da se odigra poziciono na Marjanovića.Blažič izgubio meč,kriv za seriju Akojona od 5 poena,gdje kod prvog ulaza je morao da sječe faulom imali smo samo 2 napravljena.Milutinovu skidam kapu,na srčanosti i igri,ključni čovjek za pobjedu Partizana,Zvezda igra bez četvorke cijelu sezonu i to dolazi na naplatu.

tony parker

pre 8 godina

dule vujosevic salalala,veceras ce milutinov kad dodje kuci osim ajfona i kljuceva iz dzepa da izvadi i Bobija,idemo dalje ima jos mnogo da se igra

Dule Vujošević

pre 8 godina

Profesor Duško Vujošević je održao čas košarke instant klubu iz Železnika.Utišan Pionir je nešto neprocenjivo,tako to radi trenerski mag!

Istina!

pre 8 godina

Sto ove dve utakmice nije bilo MVP evrolige Bobi? Ja ga nisam video,a nije ni Milutinov na jedno oko! Inace uporedite komentare o Blazicu od juce sa ovima od veceras,hahahahahahahahahaha!PS. E sad se spremite da vam se objasni kako se navija na kosarci!!! Ucite,od sledece sezone mozda postanete Mega CZ Telekom!

Aleksa

pre 8 godina

Da li su sad shvatili poznavaoci košarke šta su sinoć ljudi mislili komentarima "da je Blažič rešio pitanje pobednika"? Milutinov je mnogo mnogo bitan za igru Partizana. Večeras je zaslužan za preko 20 poena minimum.

Неутралан, али учествујем у лудилу

pre 8 godina

Као неутралном гледаоцу ми је драго да је изгубио ФМП. Мислим да су имали много веће шансе у Железнику, али мегаломанија им долази главе по икс пут.

Srki

pre 8 godina

Tejic se ne uplasi ajkula u Evroligi, ali ga zato strucnjak nijedanput ne uvede protiv Partizana. Mrs nazad na selo, ovce pod ruku i na livadu, za drugo nisi

Millennium

pre 8 godina

Odlična košarka. Čestitke Partizanu na pobedi. Meni samo nije jasno kako niko iz Zvezde već godinama ne konta Vujoševićevu taktiku. Ja nisam stručnjak za košarku, ali kao laik vidim da on uvek tempira formu za kraj. Zvezda je trenutno bolji tim, to se videlo i ranije u sezoni, ali kada dođu najbitnije utakmice, jednostavno nemaju dovoljno snage da izguraju do kraja. Džabe prvo mesto, i što pobeđuješ Partizan kada u odsudnim trenutcima nemaš čvrstu ruku i odmorne igrače. Vujošević zna da igra ovo takmičenje. Hoće li neko imati dovoljno pameti da ga potuče njegovim oružjem?

Aleksandar

pre 8 godina

Nikola Milutinov!!!

A sada dolazite u pravi pakao Pionira! Ponavljaće se reči Svetislava Pešića u subotu i nedelju (znate ono, šta radite kad dadnemo koš).

Slavko-RS

pre 8 godina

Jos jednom dokazano da navijaci iznajmljenog kluba nemaju pojma o navijanju,sve se svodi na vredjanje tri covjeka,Pavlovica,Macvana i Duleta.Vi ne shvatate da mi sve mozemo izgubit uzakmice i osjecat samo veci ponos jer su nas zaduzili svih ovih godina.Crno bela ljubav

objektivan

pre 8 godina

Kriminalan odnos slobodnih bacanja, sram vas bilo, bar 4-5 situacija je trebalo da bude 2+1. Eto vam vas MVP, Dule ga demontirao taktikom. sprzicemo vas pred nasim navijacima, 3:1 cao, zdravo.

lal

pre 8 godina

Mozda Zvezda i prodje, ali imam utisak da ovog Radonjica igraci ni ne slusaju, kako kome krene tako se igra. Ameri onako za sebe, ovaj Blazic 10 sekundi pre kraja 68-69 ide kao bez glave pod kos, niti gleda gde su mu saigraci, niti razmislja sta ce pod kosem gde ga ceka igrac Partizana, pa covece imas loptu za pobedu i vodjstvo 2-0, citava sezona stala u taj jedan napad i ti kao muva bez glave se zaletis u jedno veliko nista.

zoran

pre 8 godina

Vujosevic treba da postavi taktiku da Akojon igra bez lopte..da se izvlaci na shut, jer dechko ima neverovatnu ruku...nije on plejmejer..samo da se izvuche iza bloka I shut...kakvo organizovanje igre...to neka radi Tepic..

P.S. nego, limenke, nema navijanja..vi ovo zovete atmosferom...videcete na revanshu shta znachi podrshka...necete znati da izadjete sa parketa..

busika

pre 8 godina

Nisam navijač, komentar iz neutralnog ugla... Neshvatljivo mi je da se Blazic u zadnjem napadu zalece na centra onako, ne previše bistar potez koji je odlučio pobednika. Blažič je bio najgori na terenu večeras.

Samo Pionir

pre 8 godina

Neću sad da se pravim pametan i da pričam kako sam znao da će ovako biti - nisam znao i nadao sam se da ćemo potvrditi dominaciju iz regularnog dela. Sada je, na žalost, jasno da mi sa ovim trenerom nikada nećemo dobiti groblje. Očekujem 3-1 za njih i u ABA i u pašteta ligi. Nismo ni zaslužili bolje kad ovoga nismo oterali posle bruke sa Cibonom.

Летећа нога

pre 8 godina

Никад не престај, подигни главу, као некад крени храбро сад за црно белу славу!

Marko

pre 8 godina

Jel Radonjic stvarno misli da moze da napravi brejk? Zvezdas sam,ali istorija se ponavlja. Nemam gde da gledam,pratim rez,ali svakako glavnog krivca za gubitak titule vidim u Radonji,def. On sa ovakvom ekipom ne uzima titulu! Blenta obican. Lupajte minuse,ali budite realni. Ako me demantuje,daj boze,evo ja vise ne dolazim na forum
(nex, 15. april 2015 22:35)

Ono sto nemas, nemozes izgubiti

dex

pre 8 godina

Radonjicu, idi vise kao Boga te molim, neznalice najgora! Sa kakvim timovima ti nista ne mozes osvojiti! Ovo je strasno! Kada sam na pocetku sezone rekao da me zanima na koji nacin ce Radonjic unistiti Vilijamsa, lupali ste mi minuse! Nista od EL, a i realno, ne zasluzujemo je! Ovi su za nas timcina!

PetarPan

pre 8 godina

Pozdrav ljubiteljima Dejana Radonjića i svima koji veruju u njega. Kako stvari stoje Zvezdi sleduje takmičenje u ULEB kupu iduće godine. Suma sumarum samo jedan osvojen kup. Taj rezultat bi postiglo jedno 80% trenera iz domaće lige sa ovom Zvezdom. Šta reći o čoveku koji najboljeg igrača evro lige taktički drži na klupi. Dakle, nije u stanju da osmisli igru sa najboljm centrom u Evropi. To je kao kada bi Barsa taktički igrala bez Mesija jer su protivnici mnogo grubi i fizički jaki u odbarni.Spor, brz, niska petorka isl. su samo izgovori.Stručni štab Crvene zvezde je generalno katastrofa.Prošle godine Cibona gotovo raspadnuta u sred Beograda je od njih napravila majmune i diletante.Taktika koju su Cibosi tad primenili u odbarni je nešto što može da prolazi samo protiv diletanata celu utakmicu.

Menadzer bez stalnog zaposlenja

pre 8 godina

Nemojte se ljutiti na Radonju. On je ispunio svoj zadatak. Njemu u ugovoru pise da puni Bobija indeksnim poenima u Evroligi. Nema stavke o osvojenim titulama.

winsent

pre 8 godina

Milutinov decko ni ne gleda za skok on samo grli Marjanovica. Ovo je presmesno koje su sudije kriterijum postavile za timove na centarskim pozicijama.

hahahahaha

pre 8 godina

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

dejo genije ti nisi bog

pre 8 godina

Sjajna takticka zamisao Radonjica da MVP Evrolige postigne 2 poena. Kakav je to genije. A indeks poeni, tipa nesto 80:50 u korist Partizana...

Kako drugacije

pre 8 godina

sad radonja ne valja, juce im bio fil dzekson,joj smesnog li kluba
(doda, 15. april 2015 23:27)

Ti mislis da oni u Zelezniku znaju ko je Fil Dzekson!? ;)

ekg

pre 8 godina

I ovde neko kaze Vujosevic los trener...Kako doktorski udvaja Marjanovica.Tepic odlican,Mitrovic sjajan,Milutinov sta reci,svaka cast decko...

Beograd na vodi i lebu

pre 8 godina

Limenke ponovo dokazale da samo u neravnopravnpj borbi mogu da dobiju, bilo da se igra 5 na 3 ili da je Partizan bez centra.

opaaa

pre 8 godina

Jedan podsetnik za one sa kratkim pamcenjem i one izmanipulisane od strane legende kluba:
http://www.novosti.rs/vesti/sport.295.html:356467-Covic-KK-Crvena-zvezda-Beograd-nije-clan-SD-Crvena-zvezda

grobar

pre 8 godina

Pavlović pokazao srednji prst navijačima dok je sedeo na klupi... Čovek može da pobegne (u ameriku) od brda, ali brdo ne može od čoveka...
Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net (IRONemke, 15. april 2015 21:10)

aj prvo se isplaci... i da, covek moze da pobegne u ameriku i zaradi 15ak miliona dolara, a ti mozes da lecis frustracije po portalima...

nex

pre 8 godina

celu utakmicu vredjaju!niko ne navija za svoj klub!?ostali se slikaju!ko ste vi bre uopste!?
(pedja, 15. april 2015 23:20)

Kako da navijaju kad nemaju svoj klub.

komarac u sorcu

pre 8 godina

E moj Radonja, e moj Blazicu, veze vi nemate sa kosarkom! Blazicu ovo ti necu oprostiti, uuuuuf!!! Obojici se zahvaliti na saradnji pod hitno pa i po cenu da ne odemo u evroligu!!!

Luka

pre 8 godina

Dobili smo prvu ne znamo ni sami kako. S Radonjićem svaka pobeda protiv debelog je čudo. Ja ovoliku količinu trenerskog neznanja nisam video.

J.D.Aleksandar

pre 8 godina

Marijanovic faulira Militinova na ziceru,a sudije nemo gledaju.Marijanovica i ovog Cirbesa cim pogledas to je kos faul.Sudjenje uzas zivi.Milosavljevic iste pokrete kao Kalinic,a Milosavljevicu tri licne.Partizanu se ne da da igra dosadno u odbrani !

Bertoni

pre 8 godina

Znate zbog čega mi je najviše žao? Ova košarka je vredna finala, i obe ekipe treba da igraju EL. Samo u Derbiju i jedni i drugi igraju srcem, punom snagom, grizu, ginu, ma našpanovani max i bez ijedne reči trenera. A protiv ostalih ekipa retko kada, nema tog instikta ubice, da kao nemci u fudbalu, naslažemo sve redom. Istina, nisu svi igrači sa večerašnje tekme bili tu od početka sezone, ali uživanje je gledati ovakav basket.

Idea Voli Telekom

pre 8 godina

Delije sa tribina vređaju igrače Partizana zato što nema smisla da pevaju FMP-u koji igra protiv Partizana.
Šteta što u halu nisu pustili one Pantere što idu na mečeve Evrolige, oni znaju neke navijačke pesme FMP-a.

veliki strumf

pre 8 godina

Blazic najobicnija muva bez glave. Pojeo danas vise banana nego ja za celu godinu. On da bude mec viner - smesno. U odbrani nikog nije. mogao da sacuva. Produktivnost nula. A Radonjino neznanje ce nas kostati svega. Mi jednu jedinu akciju nemamo, nema varinacija u odbrani, nema presinga, ama nema nicega. Kod bilo kog trenera Bobi bi imao 22, a ne 2 poena! Totalna neznalica.

veliki strumf

pre 8 godina

Sramne li odbrane u 3/4, Partizan je imao 20 skokova u napadu, i to pored Bobija i Luke, koji ionako nema nikakav skok niti ume da zagradi skok. Ovo je apsolutno sramna igra i to je ono cega smo se pribojavali - Radonjicevog neznanja.

ja

pre 8 godina

Гледао сам утакмицу у Пиониру,горак утисак ми је вређање Саше Павловића и његове породице ,шта је бре ово?Звездине песме се уопште нису певале ,само вређање једног спортисте и Србина.Дотакли смо дно!

miroslav

pre 8 godina

Stubovi srbstva Mila Djukaja i Ace velikog vredjaju pola sata srbendu iz CG..,navijanje smesno.Bude li kojim slucajem 1:1,kraj autosovinistickih rodoljuba ce biti jako bolan.

duca

pre 8 godina

A sto panteri vise skandiraju igracima Partizana nego svom klubu i svojim igracima?
(mda, 15. april 2015 21:10)
I ja se isto pitam burazeru, od toliko junaka nemaju pesmu ni za jednog a nase samo "bodre". To je zbog razlike u velicini, hvala Panteri.

Zvezda sampion,Tegeltija nevera.

pre 8 godina

O kom bre Radonjicu pricate. O kom Wiliamsu. Pa taj Wiliams je nas vratio sa -15 alooo. Zasto ne pricate o "miljeniku" Blazicu,covek je kreten nema daljee. Poslednji napad za pobedu on krenuo k'o lud,umesto spusti na djenku koji zna to da resi. Blazicu,mrs govedo.

Rade

pre 8 godina

Gde ste sada pametnjakoviči,koji ste nas tako podcenjivali?
Sve vam se vrača.Mada mogu da priznam
neče nama biti ni malo lako,realno.Rekao sam vam,nemojte se duvati,dok se ne završi,a vi uporno meljete svoje.

Vladimir

pre 8 godina

Od ovog Partizana sa kreaturom od plejmejkera moze da izgubi jedino tim koji vodi Radonjic.Najgori trener na svetu,bolje da igramo bez trenera!

shomx

pre 8 godina

A KO JE ON ? :D


Stigosmo na MINUS 1 ... a onda Čuvena ODBRANA Jake na Akojonu ... Prvo mu lagano "pobegne" na ulazu ... a onda mu "uvali" Trojku u sledećm napadu ...

Kao što sam već i napisao, Više Štete nego Koristi ... ali to naš Trener NE Vidi, a još manje da edukuje igrača !!
(Miroslav, 15. april 2015 22:33)

papillon

pre 8 godina

Milutinov i Blažič se nisu pozdravili na kraju meča. To je trebalo uprave da dogovore i izmire ljude. Samo se tenzija dodatna pravi.
Partizan dobio pametnom igrom. Nizak nivo generalno na obe strane ali Mačvan je odskočio. Mogla je i Zvezda da dobije iako nije ni povela čini mi se.
Šteta je što igraju medjusobno u polufinalu, jer ono u Podgorici je mnogo gore.

dex

pre 8 godina

Radonjic... Kakav luzerski mentalitet i neznanje! On i dalje ne moze da smisli kako da iskoristi Marjanovica protiv Partizana koji igra bez krstenog centra.

nani17

pre 8 godina

pišem ovo iz bosne neutralan sam nisam navijac ni zvezde a ni partizana , vidim mnogi pisu gotovo je , ja sam siguran da nije i da ova Zvezda moze dobiti partizan u pioniru prije pocetka ove serije ocekivao sam da ce se igrati 5 utakmica , a sad sam siguran da je tako!!!!!

Aca

pre 8 godina

Sinoć su dopustili Zvezdi da igra rukometnu odbranu , zato je i dobila, večeras vidim da to nije slučaj, bar 1/4,i Partizan bolje igra! Videćemo šta će biti dalje.

Željko

pre 8 godina

Kad se prisetim komentara nakon prethodne utakmice, shvatam da se 99 odsto razume u košarku isto koliko i u kvantnu mehaniku. Ali ono bi svakako pisali i na tu temu. Sve naš narod zna, sve, a meni ništa nije jasno.

Loznicanin

pre 8 godina

Meni je jedan detalj zapao za oko. Pavlovic hvata Lazica za nogu,i ne da mu da trci kontru,a sudija svira obostranu licnu. Pavlovicu,dobar si igrac,ali si kao covek nula.

Deki Boss

pre 8 godina

Jaka Blazic, slaba Zvezda. Ubedljivo najgori igrac, ubedljivo! Nema kvalitet da radi to sto radi, ma koliko ga neko volio, on je ocajannn!

Zvezda sampion,Tegeltija nevera.

pre 8 godina

O kom bre Radonjicu pricate. O kom Wiliamsu. Pa taj Wiliams je nas vratio sa -15 alooo. Zasto ne pricate o "miljeniku" Blazicu,covek je kreten nema daljee. Poslednji napad za pobedu on krenuo k'o lud,umesto spusti na djenku koji zna to da resi. Blazicu,mrs govedo.

Kapetan Esid

pre 8 godina

I umesto da su ovi klosari dobili Buducnost ili bar jos jednu tekmu , sad ne bih gledao kako srpski basket gubi, tj bilo bi nade da BG ima 2 tima u Evroligi. Ovako sigurno gubimo...
(Ernesto, 15. april 2015 21:11)
Klošari?

Milojko

pre 8 godina

Ovi nas opet pustili. Hvala komsije,da ne budem nekulturan pa da se ne zahvalim :-) :-). Citam komentare i vidim da vam je sinoc bio dobar Radonjic,a sad odmah ne valja. Nikad od vas ljudi nece biti.

brat

pre 8 godina

zvezda za razliku od juče ne može da se sastavi ! slobodnjaci nula šut nista skok u obrani pogotovo ... užas jedan ... a partizan igra fenomenalno ... samo iskreno mislim da partizan ne može da ponovi ovakve dve utakmice ... pogotovo ako zvezda proradi ... al ajde neka pobedi najbolji !

batko

pre 8 godina

Brat Djenka ! danas nije imao podrsku saigraca, osim par udackih poteza Williamsa, ali je Zvezda boji tim i idalje favorit ! mora krilna linija da snese najveci teret, u napadu, a pogotovo u defanzivnom skoku !

Ajmo delije glavu gore !

Djenka

pre 8 godina

Pavlovic na minut pre kraja pada na pod,gubi loptu,vuce Lazica za nogu i sprecava Zvezdin kontranapad i sigurne poene. I to sve pred ocima sudije,i to bas onaj sudija po kome je Igokea oplela nakon poraza od Buducnosti. Gospodin Dozaj. Slucajnost? Ne bih rekao. Partozan je bio bolji,ali sramota da na ovaj neregularan nacin pobedi,velika sramota. Predlazem Zvezdi da ne igra utakmice do kraja serije,nek napusti Aba ligu. Grcka liga bi je sigurno prihvatila.

Dookie

pre 8 godina

I da dodam... Mačvanu nije mesto u reprezentaciji. Nikada više. Ostrašćenost i neotesanost ne pripadaju igraču njegovog kalibra. A bio je fini momak pre prolaska kroz Vujoševićevu školu mržnje.

maradona

pre 8 godina

nema potrebe da iko proziva blazica u subotu. kao igrac nije pavlovicu i macvanu ni do kolena a pokazao je i kakav je covek kad se nije propisno izvinio milutinovu

Loptar Amaterus

pre 8 godina

Pa ima li iko da kaze ovom Radonjicu da nemoze da bude trener Zvezde???
(Petar, 15. april 2015 23:00)
On i nije trener zvezde, on je trener FMP-a iz Železnika.

gasha

pre 8 godina

citam komentare i ne verujem. pa da li je moguce da se hvatate za obostranu licnu. u ovoj utakmici nije sudjen nijedan, ali nijedan kos i faul za Partizan, a po mom skromnom misljenju kao neko ko je gledao na SK utakmicu bilo je bar 6 takvih situacija. realno nije ni trebala da bude neizvesna zavrsnica. ako dobijemo trecu, 3:1 je za nas, ako slucajno brejknu mi dobijamo u pet. Dule je za par klasa iznad Radonjica. mozda je malo neartikulisan, mozda davi igrace, ali je autoritet i bas bih voleo da vidim ko bi u Partizanu napravio onakvu glupost kao mali nadmeni Jaka.
i na kraju blokada Milutinova je dokaz da i u ovoj nasoj zemlji pravda nekada pobedjuje.

Lošmi

pre 8 godina

Iskreno sad je Partizan u prednosti, ali Zvezda ima veliku šansu pošto je trenutno pritisak na Partizanu. Moje mišljenje je da Zvezda dobija sledeću utakmicu. Ako hoćete pamtite ovaj komentar. U subotu će se pokazati da li sam u pravu. Ja mislim da jesam, ali nisam ni ja najpametniji. :)

Prim.prev.

pre 8 godina

Dragi sine, čuo sam da navijas za tim čiji navijači protivničkog igrača vređaju zbog fizičkog izgleda. Sramota me je, ako tebe nije. Takva niskost u našoj familiji nije zabeležena. Mi smo Srbi, sine. Mi smo čak i Turke koji su nas tlacili poštovali ako su bili ljudi i junaci. Držali smo do svog dostojanstva i tako nisko se ni po cenu života nismo spuštali. Nijedan čovek od prirode nije ružan. Nijedna majka ne zaslužuje da joj dete na tako primitivan način vredjaju samo zato jer igra za tim koji nam nije pri srcu. Razmisli o ovome, sine moj. Ogradi se od neljudi. Voli te i pozdravlja tvoj otac!

grobaar

pre 8 godina

kako vas nije sramota da vredjate pavlovica(njegovu cerkicu), kako bi vama bilo da vam neko psuje najrodjenije, i vi cete u bilo cemu nekome da solite pamet, nemate kulturu najobicniju, sramota

Kiza

pre 8 godina

Najjaci su grobari koji se predstavljaju kao delije. Smesni ste i provaljeni.
(Pyrex, 15. april 2015 23:40)

Imas sliku u Zvezdinom dresu?

Deda Milojko

pre 8 godina

Cestitke Partizanu na ovoj pobedi.
Taktika Zvezdinih rukovodioca da ne daju Partizanovim navijacima ulaznice im se obilo o glavi, samo 1:1 a doceka ce ih 7000 hiljada extra napaljenih Grobara...
Bice ludilo :)

Nikki

pre 8 godina

ahaha budite srecni sto imate priliku da gledate igraca kao sto je Sasha Pavlovic umesto sto ga vredjate. Pa cak i da je pokazao srednji prst treba svi da zinete.

D89

pre 8 godina

Nemam šta igračima da zamerim, borili su se koliko su mogli ali hendikep koji imamo na klupi nisu mogli da nadoknade. Da nabrajam sve gluposti trenera nemam vremena, ali za jednu sam siguran da niko nema objašnjenje - petorka za napad sa Markusom i Jovićem na klupi a Dženkinsom i Blažičem na pleju?!

...u paranoja glavama

pre 8 godina

Partizan je bio bolji, ali sramota da na ovaj neregularan nacin pobedi, velika sramota. Predlazem Zvezdi da ne igra utakmice do kraja serije, nek napusti Aba ligu. Grcka liga bi je sigurno prihvatila.
(Djenka, 15. april 2015 23:03)

Zvezdu možda bi, ali vas - sumnjam.

J.D.Aleksandar

pre 8 godina

To sto se vi tripujete da ste ekipa od 12 podjadnako dobrih igraca okacite macku o rep ! Vi ste ekipa koja u TOP 16 fazi ima 4-10 i to sa najboljom ekipom u poslednjih 40 godina.CZ ima Vilijamsa,Dzenkinsa,Kalinica i Marjanovica ! Ostalo ? Ne vidim igraca koji ima neku svetlu buducnost.Blazic,Lazic,Dangubic,Tejic,Rebic,sve je to nista bolje od Partizanovih Marinkovica,Andrica,Bezbradice,Daloa,sto ce reci suvi prosek.Partizan ima mec loptu u mnogo uzarenijoj atmosveri.

sacha

pre 8 godina

Nije prednost Partizana sto ima Vujosevica, vec sto Zvezda ima ovog Radonjica. Ej bre, MVP evrolige ti u timu i ti se nekome prilagodjavas umesto da se oni tebi prilagodjavaju?!?!?!? Ovo za Milutinova je bilo ocekivano. Kao stisnuo je zube pa ce od njega da naprave heroja i da ga loze celu seriju. Blazic je izgoreo od sinoc...

Mirko

pre 8 godina

Svaka cast grobari bili ste bolji danas moram priznati. Sta ste se odma uplasili Zvezdasi igra se na 3 dobijene, kao sto su oni mogli da ostvare brejk sto nebi mogli i mi, najpostenije bi bilo da odlucuje 5 utakmica!
(markus, 15. april 2015 23:08)
--------------
Bilo bi posteno ali ste odlucili da vas predlog i dogovor za 500 karata gostujucoj ekipi sa pocetka sezone prekrsite jer ste mislili da cete na buku, prozivanje i vredjanje i KK Partizan i njegovih igraca da prodjete tako sto ste nam uskratili pravo da imamo podrsku sa tribina.

Vredjanje dece igraca Partizna, strasno ali znali smo ko ste.

as

pre 8 godina

Osećam neverovatnu potrebu da ovo napišem...
Od igrača koji su igrali do sada na ove dve utakmice, računajući ih sve koji su igrali, pa makar i 5 minuta, prosek godina igrača Zvezde je 25,2 , a Partizana 24,9 (računao sam godinu na okruglo, znači Pavlović je rođen novembra 1983 - računao sam da ima 32). Tako da nemojte se više prosipati sa frazama - premlada ekipa!

Cikotić

pre 8 godina

Bili smo mnogo bolji i morali smo ovo mirno da privedemo kraju a ne da opet čekamo sumanute poteze Radonjića i Blažiča. Eto, ispalo je da su nam opet išli na ruku, ali ne treba dozvoliti nikakvu euforiju, greške moraju da se svedu na minimum, jer FMP je jako dobra, iskusna i skupa ekipa i sposoban je da nas kazni ako se opustimo. Ne brinem se za konačan ishod, imamo Duleta.

Samo je sljaka iznad nas,...

pre 8 godina

Hocete li objaviti kako su " kulturni navijaci " psovali Pavlovicu maloletnu cerku.Puna hala pedofila. Ima li zakona u ovoj zemlji?
(niksa, 15. april 2015 23:17)

Nece,oni prate samo Dr.Duska Vujosevica.I nastavice se,....

Chodex

pre 8 godina

Kakvi su ovo Zvezdini navijaci koji odma drvljem i kamenjem po ekipi. Partizan je bolje usao u mec, kontrolisao skok, i nadigrali nas u svim segmentima igre. Opusteno, izlazimo kao pobednici u ovoj seriji. Pozdrav do subote. Zvezda :)

Grobari Bratunac, Republika Srpska!

pre 8 godina

Interesantno je to kako Zvezda, uvek iznova i iznova, uspeva da pokaze koliko je mali klub.Ono na konferenciji je za svaku osudu!

motoma

pre 8 godina

odavno u kosarci nije vidjen takav sivonja- sa nasilnim crtama, kao sto je blazic...i njemu zvezdini navijaci skandiraju ime i prezime..

Abolirani predsednik

pre 8 godina

Bio je ovde jedan vrsni "poznavalac" košarke, potpisivao se kao "Kum", gde nestade, fale nam njegovi stručni komentari? Bodibond, Gavgalj i Nolan su na teškim drogama trenutno.

.....

pre 8 godina

Nisam navijac pomenutih klubova,ali moram da kazem da se veceras videlo da jd Partizan institucija za Zvezdu sto se tice kosarke.Pa Vujosevic bi sa ovim timom CZ lagano igrao F4 EL.Momci iz Partizana igraju srcem,bore se kao lavovi dok sa druge strane vecina glumi,a tu prednjaci Blazic.Lik je velika ulizica....

sasa pg

pre 8 godina

Dulo sad ne pominje suđenje kad dobije tekmu,sve regularno? Živi bili pa videli kakav će biti domaćin,ovde mu nije "dlaka sa glave" falila! Zvezdaa!
(Ewingoran, 15. april 2015 23:07

A ovo sto ste mu uskakali na press konferenciju da ga vrijedjate? Bolje da ne izlaze ovi vasi iz svlacionice u naredne dvije, jer ce ih ta trauma pratiti citavog zivota

Covic legenda kluba, sta reci dalje.

pre 8 godina

Pazi rakara ala prete nekom paklenom atmosferom,evo,pogubili smo se,noge se odsekle,zaboravili smo da hodamo hahahahaha

Samo citam i smejem se,vec su u finalu :) bice milina gledati otreznjenje i razmontiravanje bar u jednoj utakmici od ove dve,a onda,ako uopste bude majstorice,necete znati sta vas je snaslo!

Strpite se do vikenda,nece vam pomoci ni Dulo,ni sudije ni "pakao" sa tribina,napaljotke iskompleksirane!
(мisterno, 16. april 2015 13:35)

JADAN! Ko nam se to malo uplasio? A?

Chodex

pre 8 godina

Kakvi su ovo Zvezdini navijaci koji odma drvljem i kamenjem po ekipi. Partizan je bolje usao u mec, kontrolisao skok, i nadigrali nas u svim segmentima igre. Opusteno, izlazimo kao pobednici u ovoj seriji. Pozdrav do subote. Zvezda :)

Batko

pre 8 godina

bravo za dula i grobare.
pavlovic nba klasa, mutinov i andric buducnost srpske kosarke...

ovi nasi, ako zavrse u spanskoj trecoj ligi bice dobro.

Dragan

pre 8 godina

Koji bojkot aba lige od stane navijaca fmp.....veceras ste napunili halu i tu ste pokazali vase postenje i doslednost!Sad se vidi koliko vam aba znaci....ali dzaba ste se ponadali i ove godine.

Mirko

pre 8 godina

Partizan je postavio dobru taktiku, ali već smo se prilagodili, tako da znamo i mi i oni da to vođstvo neće potrajati puno.
Opet pobeđujemo, džabe vam sve dečki zagrebački.

Lio

pre 8 godina

Grobari ne palite se, toliko gresaka koliko su napravili zvezdini igraci nece se ponoviti. Ovaj rezultat je posledica ocajne igre i brzopletosti zvezdini igraca

Briljantin

pre 8 godina

Ali grobari se ovde "zgrožavaju" pesmama tj pogrdnim povicima,a isti ti grobari vređaju na svakoj utakmici Kalinića,pre Katića,pominjali pogrdno Čovićevu ženu i ćerkicu od par godina samo,Gurovića takođe redovno,Đokovića,GDE VAM JE OBRAZ DA SE JAVLJATE UOPŠTE ???
Pa vi celu svaku utakmicu pevate fazon "je*i fmp" pa onda "je*i Zvezdu"
pa vi ste takva komedija,smeju vam se ljudi LOLOLOLOL

de la nik

pre 8 godina

Da li neko moze da mi objasni zasto Jovic nije igrao u drugom poluvremenu??? Decko je jedini organizovao dobru igru i bio na nivou u odbrani. I zasto Cirbes mora da izadje iz igre a Macvan koji je izazivao moze da ostane? I zasto obostrani faul kad sudije nisu ni videle sta se desilo sa Pavlovicem i Lazicem???

zoran

pre 8 godina

Da je ovaj Akojon dosao na pocetku sezone, davao bi po 30 bez ikakvih problema. Ovako se jos privikava,pa limenke imaju srece.
Sale Pavlovic je doctor ove igre...

Niste svesi shta vas cheka u naredne dve utakmice...ovo vashe navijanje je za pozorishte, a I tamo se ne bi neshto chuli...

Nisha

pre 8 godina

Sve vreme citam bravo Dule doktore, Legendo, Proroku, profesore, a niko ni rec za momke koji su se borili za sveti dres do zadnjeg atoma snage. Dule ti jesi sve sto sam nabrojao, Ali momci SVAKA VAMA CAST, ovako se igra za samo za Partizan, ljubav koja nikad ne umire.

Del_Tintoreto

pre 8 godina

Sramotna igra Crvene Zvezde, sve čestitke Partizanu. Svaka čast Militinovu. Radonjić je izgubio utakmicu.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (DedaMiloje, 15. april 2015 22:44)

Zasto sramotna igra?Ja nemam nista protiv da tako odigraju/odigrate i preostale 2-3 utakmice do kraja plej ofa ili koliko je vec ostalo.Sta bi bilo da smo ranije doveli pleja,ne smem ni da pomislim.Kad mislim ranije,mislim nekoliko nedelja ranije nego sto smo ga doveli.Ko je on?To je nas plej,i ime mu je Dzos Akojon!!Kako je decko odigrao danas svaka mu cast!!!Bravo guy!!

wer

pre 8 godina

(Samo Pionir, 15. april 2015 23:15)

kako mogu grobari da ti lupe tolike pluseve??
ti teras radonju, a ja se molim da ostane jos N+1 sezona :)
da zivi mudri vodja...

Pitanje?!

pre 8 godina

Navijanje ispod svakog nivoa. Sve se svodi na vredjanje na licnoj osnovi. Dve pesme svoje nisu otpevali. Dzaba im sve pare i EL, to je nesofisticirana masa. (Labud, 15. april 2015 21:31)

Jel trebA Da pevamo zeni Danilovica kao vi Vesni Covic da budemo na vasem avangardnom nivou?

Illmatic '94

pre 8 godina

Заслужена победа Партизана. Скок у нападу пресудио. Јака ће се искупити,хтео је најбоље.

Ke pasa?!

pre 8 godina

Spin mega doktor@Taj Kalinic vam je ubedljivo najbolji i najhrabriji igrac,a da nije bilo onakvog njegovog izdanja u prvom mecu mi bi sada vodili 2:0 u seriji.Strasno i za ove pluseve koje si dobio za komentar,decko se bori kao lav...

nenad rs

pre 8 godina

Кључни детаљ што судије нису дале техничку Павловићу али шта да се ради,добија ово Звезда.

v

pre 8 godina

Izuzetno povoljan rezultat za Zvezdu u vecerasnjoj utakmici!Posle ovolike kolicine sr..ja koju su napravili i glupiranja odlicno su prosli.Sto bi jedan lik iz crtanog rekao"zasto si se sam sebe udario po glavi Djole".Aj laku noc.
A da kolki bese index korisnosti Bobiju u ove dve utamice???

Radonjin kum

pre 8 godina

Ovi sto pricaju da nas je Vilijams vratio sa -15 zaboravljaju da nas je on doveo do tog minusa. Covek se ponasa kao da je dva stepenika iznad lige koju igra, a ima 10 kila viska. Onako kao on igra, mogu i ja. Obidjem oko bloka i sutnem, pa ako udje-udje. Radonja ne sme da ga pogleda, a kamoli da mu nesto kaze. Odbranu ne igra, a sto je najgore gusi Djenku koji kida u odbrani, a u napadu moze i na ulaz, i na sut spolja. Ista situacija je bila i prosle godine sa Silbom. Davio je loptu, nije igrao odbranu. Kada je on otisao Djenka je eksplodirao. Sledecu utakmicu, Djenka startni plej, Jovic rezervni. Lazic startna dvojka, Vilijams rezerva, a Blazica ne uvoditi u igru. Imali su dovoljno sansi, pokazalo se ko je kakav. Ovo je plej-of, ovde se traze borci, a ne razmazene zvezde i muve bez glave.

Ivan

pre 8 godina

Podjednake su ekipe, nijanse će odlučivati. Ako Partizan pobedi večeras, verovatno će se serija završiti 3:1 u korist Partizana. Ako Zvezda povede 2:0 biće u velikoj psihološkoj prednosti ali ako Partizan dobije sledeće dve utakmice pa bude 2:2 u petom meču će šanse biti 60:40 u korist Partizana. Bolje je da su se Zvezda i Partizan susreli u finalu ali šta je tu je, imaćemo jednog predstavnika u Evroligi sledeće sezone. A ABA Ligu će osvojiti ekipa Budućnosti. Ovo je moja skromna analiza, videćemo da li ću biti u pravu ili ne.:)

Alo

pre 8 godina

koja je ovo seljacka prigradska publika auuu.... cobani pevajte neke pesme a ne samo uvrede klosari... (sns pink zvezda idea informer, 15. april 2015 21:31)

Pa ja kada slusam navijanne grobara to su samo uvrede?! Sto ste tako licemerni?!

zvezdas

pre 8 godina

Polako sve OK. Cestitke Partizanu na zasluzenoj pobedi, mi smo bili ispod svakog nivoa. Ali tek je pocelo i ima jos da se igra. Sada idemo kod njih ali ce i pritisak biti na strani partizana. I dalje mislim da smo favoriti jer od ovog tesko moze gore sto se nas tice.

markus

pre 8 godina

Svaka cast grobari bili ste bolji danas moram priznati. Sta ste se odma uplasili Zvezdasi igra se na 3 dobijene, kao sto su oni mogli da ostvare brejk sto nebi mogli i mi, najpostenije bi bilo da odlucuje 5 utakmica!

Bosko Divljak zvani Bubamara

pre 8 godina

He he he. Grobari se razgalamili i evo vidim vec osvojili i EL, a sinoc ih nigde nije bilo. Alo, rodjaci. Izvukli ste maksimum iz sebe a pobedili 2 razlike a mogli ste lako i da izgubite da Jaka nije onako brzopleto hteo da resi mec. I to ekipu koja je veceras odigrala jako lose, ispod proseka rekao bih. Uz pomoc sudija koji su umesto tehnicke greske Pavlovicu svirali obostrani faul!? Sto ga je drzao za nogu i sprecio da krene u kontru. I na taj nacin direktno uticale na konacni ishod. To naravno ne pominjete. Pa da je bilo obrnuto, sad bi vec bila revolucija u zemlji od strane vaseg gurua, napustanje parketa i sl. A sad kad je na guzove pobedio cestita Zvezdi. Sta cestitas? Poraz? Sto joj sinoc nisi cestitao pobedu nego si odmah zigosao Jaku Blazica. Tu "meckinu rupu" koju pominjete to uopste nece biti od presudne vaznosti. Igrali su oni dosta takvih utakmica ove sezone plus sto je Pionir i njihov teren. A sto se tice vredjanja od strane zvezdine publike, pa tek cemo u subotu videti sta znaci vredjanje protivnika. Ali prozivanje za to od vas licemera ne cudi. A za "crnobeli pakao pionira" se zna recept: dve vezane trojke, kontra, polukontra. Serija 10-0 i ima muva da se cuje. Delije, mada dosta njih se lazno potpisuje, prestanite da pljujete nase igrace i trenera. Nista nije gotovo. Nema teorije da nas dobiju tri puta uzastopce, tako da, opusteno. Sta, kao oni mogu a Zvezda ne moze da napravi brejk? Kvalitetniji smo od njih samo gledajte. Glavu gore, idemo u finale.

Realno

pre 8 godina

koja je ovo seljacka prigradska publika auuu.... cobani pevajte neke pesme a ne samo uvrede klosari... (sns pink zvezda idea informer, 15. april 2015 21:31)

Da vredjako decu, kao vi? To hocete?

Ewingoran

pre 8 godina

Dulo sad ne pominje suđenje kad dobije tekmu,sve regularno? Živi bili pa videli kakav će biti domaćin,ovde mu nije "dlaka sa glave" falila! Zvezdaa!

Ivan

pre 8 godina

Podjednake su ekipe, nijanse će odlučivati. Ako Partizan pobedi večeras, verovatno će se serija završiti 3:1 u korist Partizana. Ako Zvezda povede 2:0 biće u velikoj psihološkoj prednosti ali ako Partizan dobije sledeće dve utakmice pa bude 2:2 u petom meču će šanse biti 60:40 u korist Partizana. Bolje je da su se Zvezda i Partizan susreli u finalu ali šta je tu je, imaćemo jednog predstavnika u Evroligi sledeće sezone. A ABA Ligu će osvojiti ekipa Budućnosti. Ovo je moja skromna analiza, videćemo da li ću biti u pravu ili ne.:)

Idol vam je lik koji prozdire svoje sline

pre 8 godina

Za sada zvezda igra sa manje energije i to je očigledno. Partizan zasluženo vodi, ali videćemo do kraja, zvezda je stizala i veće prednosti od ove, mada sa ovakvom igrom bez želje nemamo šanse.

Zvezdas

pre 8 godina

Al ne mogu da verujem da onaj Raronjic ne zna da iskorist Marijanovica, jos pre pocetka sezon ako imas tenka u ekipi, moras da imas jednog extra sutera kad ga udvoje, mi na beku imamo ove tvrde odbrambene ne mnogo tehnicke igrace...Jbt ne kapiram prelazni rok kako pravi. Akonjoj je los igrac ali bas nam takav treba samo da sutira kad udvoje Marijanovica...

Sale

pre 8 godina

Poluvreme. Mnogo smo loši. Teško bez Bobijevih koševa možemo da uradimo nešto večeras. Od Vilijamsa veća šteta nego korist. Bar za sada. Jedino je piranje može li Partizan u ovom ritmu da odigra do kraja. Napred Zvezdooooooo!!!

Nikola

pre 8 godina

Pozdrav iz belog sveta.
Dule majstor?! Mali sutra.
Partizan ce dobiti ovo i otici u euroligu ali Dule nikad nece biti majstor, kao sto nikad nije ni bio. Cisto domacinski trener u cisto domacinskoj ekipi. Van Pionira Partizan je maksimum prosecna ekipa, zato u svojoj debeloj euro istoriji, u poslednjih 15 god, nikada nije imao ni blizu 50% skor. Imena koje Partizan ima u ekipi su za lagano prvo mesto, ali ne i sa Duletom. Ova udvajanja na Marjanovicu mogu da prodju u poluligi sa polusudijama, u Euroligi ne. Vec za 2 meseca cete svi da gledate u Marjanovica kao u boga, ne u Milutinova i Macvana, ne zaboravite to. Trebace nam Boban kao hleb i mrzecete sudije koje dopustaju da ga mlate na evropskom prvenstvu. Real, Barsa, Makabi, PAO...svi su probali udvajanja i Boban ih je razbio, a svevisnjem Duletu je uspelo...malo sutra.
Partizan ide u finale ne zbog Duletetove kosarkaske taktike, nego zbog svega ostalog sto veze nema sa kosarkom.
Srecno Partizanu u Euroligi.

Džoni

pre 8 godina

Blažič je igrač koji ako ga krene može da pokrene ekipu, a ako mu ne ide onda to ide toliko daleko da napravi totalnu destrukciju ekipe! Čovek je sve (sem prve trojke) što je pokušao i uprskao, ali onako baš muški da boli! Solidan je bio u odbrani, ali u napadu kuku majko! Bobi kao da nije ni bio prisutan i prosto je neverovatno da nam je MVP EL u stvari nedostatak u rosteru a ne prednost! Na kraju Partizan je više želeo pobedu i to se videlo! Partizan ne može da igra četvrtu četvrtinu ali je razlika ipak bila prevelika jer Zvezda nikako nije odigrala prve tri! Građenje Zvezdinog koša nije postojalo dok su na svaki of. skok skakala barem dva igrača Partizana! Mislim da je Zvezda ipak bolja ekipa i očekujem da to i potvrde!

roki

pre 8 godina

@prim prev
Brzo si zaboravio da su vasi navijaci vredjali Kalinica zbog fizickog izgleda. Svi junacine iz oba tabora navijaca, i Delija i Grobara.

roki

pre 8 godina

@prim prev
Brzo si zaboravio da su vasi navijaci vredjali Kalinica zbog fizickog izgleda. Svi junacine iz oba tabora navijaca, i Delija i Grobara.

NikolaSrb

pre 8 godina

Spominjete uvrede a navijaci partizana upravo najvise vredjaju tudje igrace zato ne kukajte, kako ste vredjali Gurovica, Teodosica? Tisina molim vas

dexi

pre 8 godina

Polako groblje, nije valjda da ste se ponadali, ova zvezda je i dalje za klasu bolja od vas, to sto smo izgubili jednu utakmicu nista ne znaci, pa red je da i vi uzmete neki dinar od prodatih karata u naredne dve utakmice, nazalost pete nece biti jer cemo vas doboti obe sledece,zivi bili pa vidli, pozdrav od realnog navijaca.

dudule

pre 8 godina

Ova dvojica na Sport klubu prenose kao da Partizan igra protiv Reala,
partizani su jednostavno istinski kompleksaši i ne mogu da se obuzdaju...

@(opaaa, 15. april 2015 20:59)

pre 8 godina

evo da ja tebi ukazem, s obzirom da sam ocigledno ne vidis.
Jel piše ovo:
"......svi trofeji koje osvoji Crvena zvezda Beograd su trofeji Crvene zvezde".
sta ti i tebi slicnima nije jasno???
da li si toliko nepismen da ne razumes sta pise????

a od Mirka...

pre 8 godina

Plavusan Jaka Blazic,miljenik odredjenog dela populacije,dobio od Milutinova kilo banana.Takvi smo mi grobari,ko tebe kamenom - ti njega hlebom.
(Crno na belo, 15. april 2015 22:59)

A koga vi raketom, sta da vam vrati?

bokee

pre 8 godina

a i vi grobari ste se digli previse,vratice vam se.kao da vam fali jos 2 kosa a ne 2 pobjede... jos 80 min se igra najmanje,imajte u vidu!

zvezdas zauvek

pre 8 godina

Polako ljudi, jeste danas su bili bolji i pobedili, mi smo u vecem delu bili daleko ispod proseka, ali tek je 1:1. Zalili smo se prethodnih godina sto se igrala samo po jedna utakmica u polufinalu i finalu, sad imamo 3 od 5, imamo priliku da u narednim mecevima pokazemo da nam je danas bio los dan. Pa i da izgubimo seriju, nije smak sveta, ali ja mislim da cemo pametnijom igrom nego danas sigurno dobiti. Ipak smo bolji tim.

Beobrad

pre 8 godina

Vratice vam se ova nedosudjena tehnicka Pavlovicu!
U subotu Zvezda dobija, jer od ovoga ne moze gore, a vi od ovoga ne umete bolje !
Limitirani ste ko ivicnjak!

sasa.r

pre 8 godina

Ako Partizan eliminiše Zvezdu, Budućnost će imati prednost domaćeg terena u finalu( naravno ako dobiju jednu od sledeće 3 utakmice).Šanse Partizana da pobjedi ovakvu Budućnost u PG su ravne nuli!Naravno ako prođe Zvezda šanse Budućnosti u BG su takođe nula.Ja sam ubjeđen da to svaki poznavalac košarke zna ali će se praviti da nije baš tako. Pozdrav!

delija iz pg

pre 8 godina

Da je Jaka i dao kos ostalo bi im 10 sek.do kraja... Katastrofa potez. Ovo su bitne utakmice gdje se ovakve greske ne praštaju. Radonja mora da ima autoritet do neba. Ono je trebao Dzenkins da zavrsi. Tacno sam vidio da je krenuo na kos i ne mogu da vjerujem. Sto je najgore ovo mu nije prvi put! Ajmo momci budite se i odigrajte kao sto znate. NAPRED ZVEZDA! Ej vi pesimisti i treneri, bolje da ne pišete komentare jer su vam crni feljton. Ajmo bre podrska!!!

komarac u sorcu

pre 8 godina

ahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahaBLAZICUUUhahahahah ahahaaha NAPRED PARTIZAN! (strasne stvari, 15. april 2015 23:31)

Nije tebi lako.

мisterno

pre 8 godina

Pazi rakara ala prete nekom paklenom atmosferom,evo,pogubili smo se,noge se odsekle,zaboravili smo da hodamo hahahahaha

Samo citam i smejem se,vec su u finalu :) bice milina gledati otreznjenje i razmontiravanje bar u jednoj utakmici od ove dve,a onda,ako uopste bude majstorice,necete znati sta vas je snaslo!

Strpite se do vikenda,nece vam pomoci ni Dulo,ni sudije ni "pakao" sa tribina,napaljotke iskompleksirane!

raks

pre 8 godina

Ako Zvezda ne bude imala ovakvo sudjenje u narednom meču ,treba odmah napustiti seriju.
Pritisak na sudije je po ko zna koji put urodilo plodom. ABA duguje odgovor na pitanja u vezi DV.
U protivnom zahvaliti se, jer biće Zvezda sve jača i jača.

ZokiSineManijak

pre 8 godina

Cudnovato da grobari pisu k'o da su vec prosli....:) Pa ovo vam je poklon od nas,da uzmete neku kintu,a ne da smarate penzose sa trbinama da vam je skupljaju....:)

stambolt

pre 8 godina

@ Aleksa

I Bobi je mnogo bitan za nas, pa veceras samo 2 poena. I sinoc dok je Milutinov bio u igri, Zvezda je sve vreme bila u prednosti. Sta bi bilo kad bi bilo... Sinoc je Zvezda bila bolja i zasluzeno pobedila, nevezano za povredu Milutinova. Jadni su vam izgovori.

pera

pre 8 godina

Nikola@ Ta "imena" su u Partizan dosla na pola sezone i tada smo vezali 12 pobeda i bili bismo prvi da su od pocetka bili tu.A sta je bio problem kod udvajanja Marjanovica? Jel bio neki faul koji nije sviran? Jel si ti gledao utakmicu i imas li srama da pricas o sudjenju?Uzgred,te sudije iz ABA su najbolje sudije u evropi.

IRONemke

pre 8 godina

Pavlović pokazao srednji prst navijačima dok je sedeo na klupi... Čovek može da pobegne (u ameriku) od brda, ali brdo ne može od čoveka...

winsent

pre 8 godina

Milutinov decko ni ne gleda za skok on samo grli Marjanovica. Ovo je presmesno koje su sudije kriterijum postavile za timove na centarskim pozicijama.

Djenka

pre 8 godina

Pavlovic na minut pre kraja pada na pod,gubi loptu,vuce Lazica za nogu i sprecava Zvezdin kontranapad i sigurne poene. I to sve pred ocima sudije,i to bas onaj sudija po kome je Igokea oplela nakon poraza od Buducnosti. Gospodin Dozaj. Slucajnost? Ne bih rekao. Partozan je bio bolji,ali sramota da na ovaj neregularan nacin pobedi,velika sramota. Predlazem Zvezdi da ne igra utakmice do kraja serije,nek napusti Aba ligu. Grcka liga bi je sigurno prihvatila.

Dookie

pre 8 godina

I da dodam... Mačvanu nije mesto u reprezentaciji. Nikada više. Ostrašćenost i neotesanost ne pripadaju igraču njegovog kalibra. A bio je fini momak pre prolaska kroz Vujoševićevu školu mržnje.

Loznicanin

pre 8 godina

Meni je jedan detalj zapao za oko. Pavlovic hvata Lazica za nogu,i ne da mu da trci kontru,a sudija svira obostranu licnu. Pavlovicu,dobar si igrac,ali si kao covek nula.

nani17

pre 8 godina

pišem ovo iz bosne neutralan sam nisam navijac ni zvezde a ni partizana , vidim mnogi pisu gotovo je , ja sam siguran da nije i da ova Zvezda moze dobiti partizan u pioniru prije pocetka ove serije ocekivao sam da ce se igrati 5 utakmica , a sad sam siguran da je tako!!!!!

Mirko

pre 8 godina

Partizan je postavio dobru taktiku, ali već smo se prilagodili, tako da znamo i mi i oni da to vođstvo neće potrajati puno.
Opet pobeđujemo, džabe vam sve dečki zagrebački.

Lošmi

pre 8 godina

Iskreno sad je Partizan u prednosti, ali Zvezda ima veliku šansu pošto je trenutno pritisak na Partizanu. Moje mišljenje je da Zvezda dobija sledeću utakmicu. Ako hoćete pamtite ovaj komentar. U subotu će se pokazati da li sam u pravu. Ja mislim da jesam, ali nisam ni ja najpametniji. :)

nenad rs

pre 8 godina

Кључни детаљ што судије нису дале техничку Павловићу али шта да се ради,добија ово Звезда.

batko

pre 8 godina

Brat Djenka ! danas nije imao podrsku saigraca, osim par udackih poteza Williamsa, ali je Zvezda boji tim i idalje favorit ! mora krilna linija da snese najveci teret, u napadu, a pogotovo u defanzivnom skoku !

Ajmo delije glavu gore !

ultrasrbin

pre 8 godina

Nije bitno kako se zavrsi utakmica,ali definitivno mi je par stvari zasmetalo:

Pavlovicu se svira 2 faul u trenutku kada se Kalinic zakucao u njega.
I 3 faul Pavlovica je izmisljen i covek isecen u trenutku dok je nosio Partizan.
Tepicu je sviran faul nad Cirbesom u trenutku kada je Cirbes koristio ruke i oborio ga.
Milutinova su mlatili samo tako i u prvom poluvremenu nisu svirali bar 2 faula nad njim.
Svaka cast Blazicu za igracki kvalitet,ali mi je zao sto ne mogu da igram samo par minuta. Mislim da bi ga polomio ko jege. Decko nije u vinkli i definitivno ce nekome unistiti karijeru svojim faulovima.
Ako je ovo faul Milutinova onda ne treba igrati kosarku.

Lio

pre 8 godina

Grobari ne palite se, toliko gresaka koliko su napravili zvezdini igraci nece se ponoviti. Ovaj rezultat je posledica ocajne igre i brzopletosti zvezdini igraca

Labud

pre 8 godina

Navijanje ispod svakog nivoa. Sve se svodi na vredjanje na licnoj osnovi. Dve pesme svoje nisu otpevali. Dzaba im sve pare i EL, to je nesofisticirana masa.

Briljantin

pre 8 godina

Ali grobari se ovde "zgrožavaju" pesmama tj pogrdnim povicima,a isti ti grobari vređaju na svakoj utakmici Kalinića,pre Katića,pominjali pogrdno Čovićevu ženu i ćerkicu od par godina samo,Gurovića takođe redovno,Đokovića,GDE VAM JE OBRAZ DA SE JAVLJATE UOPŠTE ???
Pa vi celu svaku utakmicu pevate fazon "je*i fmp" pa onda "je*i Zvezdu"
pa vi ste takva komedija,smeju vam se ljudi LOLOLOLOL

Nikola

pre 8 godina

Pozdrav iz belog sveta.
Dule majstor?! Mali sutra.
Partizan ce dobiti ovo i otici u euroligu ali Dule nikad nece biti majstor, kao sto nikad nije ni bio. Cisto domacinski trener u cisto domacinskoj ekipi. Van Pionira Partizan je maksimum prosecna ekipa, zato u svojoj debeloj euro istoriji, u poslednjih 15 god, nikada nije imao ni blizu 50% skor. Imena koje Partizan ima u ekipi su za lagano prvo mesto, ali ne i sa Duletom. Ova udvajanja na Marjanovicu mogu da prodju u poluligi sa polusudijama, u Euroligi ne. Vec za 2 meseca cete svi da gledate u Marjanovica kao u boga, ne u Milutinova i Macvana, ne zaboravite to. Trebace nam Boban kao hleb i mrzecete sudije koje dopustaju da ga mlate na evropskom prvenstvu. Real, Barsa, Makabi, PAO...svi su probali udvajanja i Boban ih je razbio, a svevisnjem Duletu je uspelo...malo sutra.
Partizan ide u finale ne zbog Duletetove kosarkaske taktike, nego zbog svega ostalog sto veze nema sa kosarkom.
Srecno Partizanu u Euroligi.

Ewingoran

pre 8 godina

Dulo sad ne pominje suđenje kad dobije tekmu,sve regularno? Živi bili pa videli kakav će biti domaćin,ovde mu nije "dlaka sa glave" falila! Zvezdaa!

Alo

pre 8 godina

koja je ovo seljacka prigradska publika auuu.... cobani pevajte neke pesme a ne samo uvrede klosari... (sns pink zvezda idea informer, 15. april 2015 21:31)

Pa ja kada slusam navijanne grobara to su samo uvrede?! Sto ste tako licemerni?!

de la nik

pre 8 godina

Da li neko moze da mi objasni zasto Jovic nije igrao u drugom poluvremenu??? Decko je jedini organizovao dobru igru i bio na nivou u odbrani. I zasto Cirbes mora da izadje iz igre a Macvan koji je izazivao moze da ostane? I zasto obostrani faul kad sudije nisu ni videle sta se desilo sa Pavlovicem i Lazicem???

nemanja

pre 8 godina

Ja moram da odam priznanje ovom Macvanu. Covjek koji ne moze da igra ni 4 ni 5. Za cetvorku nema tehniku, kretanje niti tehniku, suvise je spor, a za peticu nema visinu, fizicki je inferiorian ali opet je dobar igrac za Aba ligu...

Pitanje?!

pre 8 godina

Navijanje ispod svakog nivoa. Sve se svodi na vredjanje na licnoj osnovi. Dve pesme svoje nisu otpevali. Dzaba im sve pare i EL, to je nesofisticirana masa. (Labud, 15. april 2015 21:31)

Jel trebA Da pevamo zeni Danilovica kao vi Vesni Covic da budemo na vasem avangardnom nivou?

Chodex

pre 8 godina

Kakvi su ovo Zvezdini navijaci koji odma drvljem i kamenjem po ekipi. Partizan je bolje usao u mec, kontrolisao skok, i nadigrali nas u svim segmentima igre. Opusteno, izlazimo kao pobednici u ovoj seriji. Pozdrav do subote. Zvezda :)

dex

pre 8 godina

Ja garantujem da Radonjic ne bi nista osvojio ni da igra nasu ligu sa GSW! To je to, mi dve od tri ne mozemo dobiti. Sramota i jad, ali to nam je sto nam je. Partizan bi nas u seriji dobio i sa juniorima da se ne lazemo. Radonjic je unakazio Vilijamsa, a najkorisnijeg igraca EL, on toliko ne zna da iskoristi protiv Partizana, da ga cak drzi i na klupi.

dudule

pre 8 godina

Ova dvojica na Sport klubu prenose kao da Partizan igra protiv Reala,
partizani su jednostavno istinski kompleksaši i ne mogu da se obuzdaju...

Bosko Divljak zvani Bubamara

pre 8 godina

He he he. Grobari se razgalamili i evo vidim vec osvojili i EL, a sinoc ih nigde nije bilo. Alo, rodjaci. Izvukli ste maksimum iz sebe a pobedili 2 razlike a mogli ste lako i da izgubite da Jaka nije onako brzopleto hteo da resi mec. I to ekipu koja je veceras odigrala jako lose, ispod proseka rekao bih. Uz pomoc sudija koji su umesto tehnicke greske Pavlovicu svirali obostrani faul!? Sto ga je drzao za nogu i sprecio da krene u kontru. I na taj nacin direktno uticale na konacni ishod. To naravno ne pominjete. Pa da je bilo obrnuto, sad bi vec bila revolucija u zemlji od strane vaseg gurua, napustanje parketa i sl. A sad kad je na guzove pobedio cestita Zvezdi. Sta cestitas? Poraz? Sto joj sinoc nisi cestitao pobedu nego si odmah zigosao Jaku Blazica. Tu "meckinu rupu" koju pominjete to uopste nece biti od presudne vaznosti. Igrali su oni dosta takvih utakmica ove sezone plus sto je Pionir i njihov teren. A sto se tice vredjanja od strane zvezdine publike, pa tek cemo u subotu videti sta znaci vredjanje protivnika. Ali prozivanje za to od vas licemera ne cudi. A za "crnobeli pakao pionira" se zna recept: dve vezane trojke, kontra, polukontra. Serija 10-0 i ima muva da se cuje. Delije, mada dosta njih se lazno potpisuje, prestanite da pljujete nase igrace i trenera. Nista nije gotovo. Nema teorije da nas dobiju tri puta uzastopce, tako da, opusteno. Sta, kao oni mogu a Zvezda ne moze da napravi brejk? Kvalitetniji smo od njih samo gledajte. Glavu gore, idemo u finale.

Illmatic '94

pre 8 godina

Заслужена победа Партизана. Скок у нападу пресудио. Јака ће се искупити,хтео је најбоље.

Chodex

pre 8 godina

Kakvi su ovo Zvezdini navijaci koji odma drvljem i kamenjem po ekipi. Partizan je bolje usao u mec, kontrolisao skok, i nadigrali nas u svim segmentima igre. Opusteno, izlazimo kao pobednici u ovoj seriji. Pozdrav do subote. Zvezda :)

Realno

pre 8 godina

koja je ovo seljacka prigradska publika auuu.... cobani pevajte neke pesme a ne samo uvrede klosari... (sns pink zvezda idea informer, 15. april 2015 21:31)

Da vredjako decu, kao vi? To hocete?

Realno1

pre 8 godina

Delije opet pokazuju da su najbolji navijaci na svijetu, spektakularni repertoar pjesama imaju.. Pavlovic Sasa bit ce ..... nasa... I vrati konju glavu Macvane.. Toliko ljubavi prema svom klubu iskazuju pjesmama.. Bravo!

markus

pre 8 godina

Svaka cast grobari bili ste bolji danas moram priznati. Sta ste se odma uplasili Zvezdasi igra se na 3 dobijene, kao sto su oni mogli da ostvare brejk sto nebi mogli i mi, najpostenije bi bilo da odlucuje 5 utakmica!

@(opaaa, 15. april 2015 20:59)

pre 8 godina

evo da ja tebi ukazem, s obzirom da sam ocigledno ne vidis.
Jel piše ovo:
"......svi trofeji koje osvoji Crvena zvezda Beograd su trofeji Crvene zvezde".
sta ti i tebi slicnima nije jasno???
da li si toliko nepismen da ne razumes sta pise????

NikolaSrb

pre 8 godina

Spominjete uvrede a navijaci partizana upravo najvise vredjaju tudje igrace zato ne kukajte, kako ste vredjali Gurovica, Teodosica? Tisina molim vas

Ernesto

pre 8 godina

I umesto da su ovi klosari dobili Buducnost ili bar jos jednu tekmu , sad ne bih gledao kako srpski basket gubi, tj bilo bi nade da BG ima 2 tima u Evroligi. Ovako sigurno gubimo...

nex

pre 8 godina

Jel Radonjic stvarno misli da moze da napravi brejk? Zvezdas sam,ali istorija se ponavlja. Nemam gde da gledam,pratim rez,ali svakako glavnog krivca za gubitak titule vidim u Radonji,def. On sa ovakvom ekipom ne uzima titulu! Blenta obican. Lupajte minuse,ali budite realni. Ako me demantuje,daj boze,evo ja vise ne dolazim na forum

Istina!

pre 8 godina

Au kakvo sudjenje! Partizanu jedan faul da daju,jedan jedini,na ulazu,pod kosem,a ovamo sviraju i pogled nad Cirbesom i ostalima! Nijedan ulaz nisu svirali! Erceg i Boltauzer,mora da su danas imali prijem u skupstini grada!

zvezdas

pre 8 godina

Polako sve OK. Cestitke Partizanu na zasluzenoj pobedi, mi smo bili ispod svakog nivoa. Ali tek je pocelo i ima jos da se igra. Sada idemo kod njih ali ce i pritisak biti na strani partizana. I dalje mislim da smo favoriti jer od ovog tesko moze gore sto se nas tice.

sacha

pre 8 godina

Nije prednost Partizana sto ima Vujosevica, vec sto Zvezda ima ovog Radonjica. Ej bre, MVP evrolige ti u timu i ti se nekome prilagodjavas umesto da se oni tebi prilagodjavaju?!?!?!? Ovo za Milutinova je bilo ocekivano. Kao stisnuo je zube pa ce od njega da naprave heroja i da ga loze celu seriju. Blazic je izgoreo od sinoc...

Zvezda sampion,Tegeltija nevera.

pre 8 godina

O kom bre Radonjicu pricate. O kom Wiliamsu. Pa taj Wiliams je nas vratio sa -15 alooo. Zasto ne pricate o "miljeniku" Blazicu,covek je kreten nema daljee. Poslednji napad za pobedu on krenuo k'o lud,umesto spusti na djenku koji zna to da resi. Blazicu,mrs govedo.

strasne stvari

pre 8 godina

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaBLAZICUUUUhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahBLAZICUUUUahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaBLAZICUUUhahahahahahahaaha NAPRED PARTIZAN!

Zvezda sampion,Tegeltija nevera.

pre 8 godina

O kom bre Radonjicu pricate. O kom Wiliamsu. Pa taj Wiliams je nas vratio sa -15 alooo. Zasto ne pricate o "miljeniku" Blazicu,covek je kreten nema daljee. Poslednji napad za pobedu on krenuo k'o lud,umesto spusti na djenku koji zna to da resi. Blazicu,mrs govedo.

Cosmetic

pre 8 godina

Sramno suđenje. Partizan je oštećen u najmanje 10 navrata. A i zvezda u 3-4. Ako to odluči pobednika, sram ih sve bilo. Inače, Partizan je potpuno nadigrao večeras.

topcidera lepsa strana

pre 8 godina

Ja samo znam da ce za vikend da se obori bar 2 rekorda. Prvi po broju navijaca u Pioniru(ocekujem 10000) a drugi po galami i decibelima. Kakav NFL kad zagrme lavovi ima da pucaju bubne opne.

Vladimir

pre 8 godina

Od ovog Partizana sa kreaturom od plejmejkera moze da izgubi jedino tim koji vodi Radonjic.Najgori trener na svetu,bolje da igramo bez trenera!

Zvezda sampion,Tegeltija nevera.

pre 8 godina

O kom bre Radonjicu pricate. O kom Wiliamsu. Pa taj Wiliams je nas vratio sa -15 alooo. Zasto ne pricate o "miljeniku" Blazicu,covek je kreten nema daljee. Poslednji napad za pobedu on krenuo k'o lud,umesto spusti na djenku koji zna to da resi. Blazicu,mrs govedo.

dexi

pre 8 godina

Polako groblje, nije valjda da ste se ponadali, ova zvezda je i dalje za klasu bolja od vas, to sto smo izgubili jednu utakmicu nista ne znaci, pa red je da i vi uzmete neki dinar od prodatih karata u naredne dve utakmice, nazalost pete nece biti jer cemo vas doboti obe sledece,zivi bili pa vidli, pozdrav od realnog navijaca.

raks

pre 8 godina

Ako Zvezda ne bude imala ovakvo sudjenje u narednom meču ,treba odmah napustiti seriju.
Pritisak na sudije je po ko zna koji put urodilo plodom. ABA duguje odgovor na pitanja u vezi DV.
U protivnom zahvaliti se, jer biće Zvezda sve jača i jača.

Crna Mamba

pre 8 godina

Ne znam dali je neko primetio kod koga je zavsila lopta posle promasenog bacanja Tepica...pa kod Macvana.prozivaju decka celu utakmicu a on doktor...Subota,21h,Sport klub,Pionir gori...Akogon sipa sa svih strana,Pavlovic ulazima unistava odbranu,Gagi kapiten iz dzepa vadi igrace limenki...mislite o tome...prvih 12 godina je najteze posle se naviknes....

мisterno

pre 8 godina

Pazi rakara ala prete nekom paklenom atmosferom,evo,pogubili smo se,noge se odsekle,zaboravili smo da hodamo hahahahaha

Samo citam i smejem se,vec su u finalu :) bice milina gledati otreznjenje i razmontiravanje bar u jednoj utakmici od ove dve,a onda,ako uopste bude majstorice,necete znati sta vas je snaslo!

Strpite se do vikenda,nece vam pomoci ni Dulo,ni sudije ni "pakao" sa tribina,napaljotke iskompleksirane!

Mile renta bubreg

pre 8 godina

A šibicarili ste sa razmenom karata, na najperfidniji način povredili našeg centra, vređali celu utakmicu dva naša igrača, jadno da jadnije ne može biti... Ali bog vidi sve...

0-19 za tri, rekord EL, vasi NEROJI

pre 8 godina

Da li tek sada vidite koliko je Dule veliki trener, Bobi kao da nije dosao na utakmicu... Procitan kako igra udvajan i dovidjenja!

a od Mirka...

pre 8 godina

Plavusan Jaka Blazic,miljenik odredjenog dela populacije,dobio od Milutinova kilo banana.Takvi smo mi grobari,ko tebe kamenom - ti njega hlebom.
(Crno na belo, 15. april 2015 22:59)

A koga vi raketom, sta da vam vrati?

sasa.r

pre 8 godina

Ako Partizan eliminiše Zvezdu, Budućnost će imati prednost domaćeg terena u finalu( naravno ako dobiju jednu od sledeće 3 utakmice).Šanse Partizana da pobjedi ovakvu Budućnost u PG su ravne nuli!Naravno ako prođe Zvezda šanse Budućnosti u BG su takođe nula.Ja sam ubjeđen da to svaki poznavalac košarke zna ali će se praviti da nije baš tako. Pozdrav!

11c

pre 8 godina

radonja selektor!
igra citavu trecu bez klasicnog pleja, time out ne zna da zove.. citave sezone pricam.. kad nas ide sut igramo kad ne radonja ne moze da prevagne.

nije trener za ovakav tim shvatite..

opaaa

pre 8 godina

Jedan podsetnik za one sa kratkim pamcenjem i one izmanipulisane od strane legende kluba:
http://www.novosti.rs/vesti/sport.295.html:356467-Covic-KK-Crvena-zvezda-Beograd-nije-clan-SD-Crvena-zvezda

Dule Vujošević

pre 8 godina

Pionir je večeras toliko utišan,kao biblioteka.Grobari navijaju i kada Partizan gubi,u tome je razlika izmedju nas i vas.Navijači FMP-a ne shvataju da vredjanjem samo motivišu Pavlovića i Mačvana,a posebno doktora košarke Duška Vujoševića.

vicko

pre 8 godina

ubedjen sam da se ova serija zavrsava sa 3-1 za partizan,sve me ovo podseca na duel sa macabijem pre nekoliko godina....svim srcem uz grobare!!!!!

Beobrad

pre 8 godina

Vratice vam se ova nedosudjena tehnicka Pavlovicu!
U subotu Zvezda dobija, jer od ovoga ne moze gore, a vi od ovoga ne umete bolje !
Limitirani ste ko ivicnjak!

Ivan

pre 8 godina

Podjednake su ekipe, nijanse će odlučivati. Ako Partizan pobedi večeras, verovatno će se serija završiti 3:1 u korist Partizana. Ako Zvezda povede 2:0 biće u velikoj psihološkoj prednosti ali ako Partizan dobije sledeće dve utakmice pa bude 2:2 u petom meču će šanse biti 60:40 u korist Partizana. Bolje je da su se Zvezda i Partizan susreli u finalu ali šta je tu je, imaćemo jednog predstavnika u Evroligi sledeće sezone. A ABA Ligu će osvojiti ekipa Budućnosti. Ovo je moja skromna analiza, videćemo da li ću biti u pravu ili ne.:)

brat

pre 8 godina

zvezda za razliku od juče ne može da se sastavi ! slobodnjaci nula šut nista skok u obrani pogotovo ... užas jedan ... a partizan igra fenomenalno ... samo iskreno mislim da partizan ne može da ponovi ovakve dve utakmice ... pogotovo ako zvezda proradi ... al ajde neka pobedi najbolji !

bizz

pre 8 godina

To je taj Marjanovic koga zelite u reprezentaciji. Da nije Radonjic kriv za njegovu nesposobnost? Kada ide dobro onda su igraci i samo igraci ti koji su pobedili utakmicu, kada krene lose onda je samo Radonjic kriv i samo Radonjic kriv za neuspeh. igraci su naravno bili fantasticni ali Radonjic ne moze da im objasni neke stvrai zar ne? Ne zna se ko je bio bolji Blazic ili Marjanovic al sta ces kad Radonjic ne zna

zvezdas zauvek

pre 8 godina

Polako ljudi, jeste danas su bili bolji i pobedili, mi smo u vecem delu bili daleko ispod proseka, ali tek je 1:1. Zalili smo se prethodnih godina sto se igrala samo po jedna utakmica u polufinalu i finalu, sad imamo 3 od 5, imamo priliku da u narednim mecevima pokazemo da nam je danas bio los dan. Pa i da izgubimo seriju, nije smak sveta, ali ja mislim da cemo pametnijom igrom nego danas sigurno dobiti. Ipak smo bolji tim.

ZokiSineManijak

pre 8 godina

Cudnovato da grobari pisu k'o da su vec prosli....:) Pa ovo vam je poklon od nas,da uzmete neku kintu,a ne da smarate penzose sa trbinama da vam je skupljaju....:)

Džoni

pre 8 godina

Blažič je igrač koji ako ga krene može da pokrene ekipu, a ako mu ne ide onda to ide toliko daleko da napravi totalnu destrukciju ekipe! Čovek je sve (sem prve trojke) što je pokušao i uprskao, ali onako baš muški da boli! Solidan je bio u odbrani, ali u napadu kuku majko! Bobi kao da nije ni bio prisutan i prosto je neverovatno da nam je MVP EL u stvari nedostatak u rosteru a ne prednost! Na kraju Partizan je više želeo pobedu i to se videlo! Partizan ne može da igra četvrtu četvrtinu ali je razlika ipak bila prevelika jer Zvezda nikako nije odigrala prve tri! Građenje Zvezdinog koša nije postojalo dok su na svaki of. skok skakala barem dva igrača Partizana! Mislim da je Zvezda ipak bolja ekipa i očekujem da to i potvrde!

Korlic

pre 8 godina

KK Partizan je pobedio na ovoj utakmici iz sledecih razloga:
1. KK Partizan ima daleko veci budzet
2. Igralo se 5 na 8 (5 igraca KK Partizana koji su na terenu + 3 sudije)
3. Dejan Radonjic je pustio KK Partizan
4. Boban Marjanovic (MVP Evrolige) nije igrao
5. Jaka Blazic nije nikoga povredio
Deco, volite Partizan, ne mrzite nikoga. Ne budite kao oni drugi. Pozz

komarac u sorcu

pre 8 godina

ahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahaBLAZICUUUhahahahah ahahaaha NAPRED PARTIZAN! (strasne stvari, 15. april 2015 23:31)

Nije tebi lako.

Opala

pre 8 godina

Juce ste pricali o karmi o silnim povredama Partizana? Blazic u zadnjih 20 sekundi na prodor, MILUTINOV POVREDJEN MU LUPA BANANU... KARMA!!!!

MVP Evrolige 2 poena AAXAXAXAXA, Vujosevicu nagradu GOMELJSKOG!

Sale

pre 8 godina

Poluvreme. Mnogo smo loši. Teško bez Bobijevih koševa možemo da uradimo nešto večeras. Od Vilijamsa veća šteta nego korist. Bar za sada. Jedino je piranje može li Partizan u ovom ritmu da odigra do kraja. Napred Zvezdooooooo!!!

BVK

pre 8 godina

Pisem ovo na kraju 3. cetvrtine dok Zvezda gubi 10 razlike. Ne znam kako ce se zavrsiti utkmica, ali mi mirise na poraz Zvezde i gubitak titule i Evrolige. Utakmicu je dobio Vujosevic a izgubio Radonjic. Zvedza izgleda kao razbijena vojska, ne zna se ko gde udara. Dve napada za redom nasi igraci prave korake (Kalinic pa Cirbes), da bi vec u sledecem posle dobre odbrane nasi ladno dodali loptu Macvanu. Radonjica neka je sramota kako je psiholoski i takticki spremio ekipu za ovu utakmicu. Tacno se potvrdilo da je on trener za ligaske i manje utakmice, nikako za velike meceve i titule. Nadam se da ce ga Covic konacno oterati iz Zvezde kad nas opet ostavi bez titule i Evrolige.

Ivan

pre 8 godina

Podjednake su ekipe, nijanse će odlučivati. Ako Partizan pobedi večeras, verovatno će se serija završiti 3:1 u korist Partizana. Ako Zvezda povede 2:0 biće u velikoj psihološkoj prednosti ali ako Partizan dobije sledeće dve utakmice pa bude 2:2 u petom meču će šanse biti 60:40 u korist Partizana. Bolje je da su se Zvezda i Partizan susreli u finalu ali šta je tu je, imaćemo jednog predstavnika u Evroligi sledeće sezone. A ABA Ligu će osvojiti ekipa Budućnosti. Ovo je moja skromna analiza, videćemo da li ću biti u pravu ili ne.:)

nz

pre 8 godina

Šta ti je karma, Milutinov zalepio Blažiča,sprečio možda pobedonosni koš za czv...najbolja osveta. Ajmo sad, biće 3-2 za Partizan na kraju.

bokee

pre 8 godina

a i vi grobari ste se digli previse,vratice vam se.kao da vam fali jos 2 kosa a ne 2 pobjede... jos 80 min se igra najmanje,imajte u vidu!

Cosmetic

pre 8 godina

"Meni samo nije jasno kako moze Zvezda da igra sa pola evrope i niko nije mogao da zatvori Marijanovica, a Partizan svaki mec moze i to nije nikakav problem?"
(Mladen)

Odlično ste primetili. Odgovor je u Duletu Vujoševiću i duhu koji vlada u Partizanu tolike godine. Njegovo znanje je ogromno a disciplina igrača savršena. Pozdrav svima...

Рабаџија

pre 8 godina

Оно кад Милутинов удари Блажича по лопти (блокаду), а не по оку, непроцењиво и одлучујуће...

Vozdovac gasi nadu

pre 8 godina

Ako Partizan pobedi u subotu mislim da ce onda dobiti 3:1 u seriji. Sta reci za pesmu u kojoj se pominje Sasina cerkica? Dno dna!!! Dokazali ste se jos jednom, posle papaka, pp aparata, kesa sa urinom, pljuvanja, drmanja koseva...... pa se posle pitajte sto vam se desava Instanbul.

duca

pre 8 godina

Gledam ove usporene snimke pred konferenciju, 5 suteva (koseva) Partizana a da nije sviran faul. Na kraju, bacanja 15 prema 6 za Zvezdu. A Partizan igrao zonu, Zvezda ulazi u bubreg. Sreca pa je kosarka igra u kojoj na kraju uvek pobedi Partizan.

Colo Colo Jugović

pre 8 godina

Sad mi je žao što nas ne izbaci Radnički iz Evrolige pre dve sezone. Ovako Radonja ostade i upropasti sve. Kad samo pogledam da tamo igraju Andrić, Murić, Marinković, Milutinov i Tepić, onda mi je jasno kakav nam je trener. Da debeli i on zamene ekipe, bilo bi 3:0 sa 20 razlike u proseku.

Illmatic

pre 8 godina

Svaka cast Edi, od one prve povrede nista mu nije polazilo za rukom, kad smo dizali formu on se mnogo mucio, a sad u utakmici sezone da odigra ovako, pogotovo u odbrani... Ima taj pobednicki mentalitet, a imace i veliku karijeru, posle ove utakmice to sa sigurnoscu mogu da tvrdim

ludinovinar

pre 8 godina

Svaka vama cast momci! Sjajna pobeda, velika borbenost, vise nego zasluzena pobeda.. Nadam se da pred nasim navijacima overavamo plasman u finale.. Idemooo! :-)

crni_redstar

pre 8 godina

vilijamsa bih zalepio za klupu do kraja,tepic za sada 7poena i to je dokaz da igramo lose. nemamo za sada taktiku,ali ako se ne razigramo ubrzo bice ovo tezak mec.

J.D.Aleksandar

pre 8 godina

Marijanovic faulira Militinova na ziceru,a sudije nemo gledaju.Marijanovica i ovog Cirbesa cim pogledas to je kos faul.Sudjenje uzas zivi.Milosavljevic iste pokrete kao Kalinic,a Milosavljevicu tri licne.Partizanu se ne da da igra dosadno u odbrani !

Saša Pavlović

pre 8 godina

Šta bi Panteri? Zašto nije igrao mvp Bobinator? Šta on je igrao? Ništa nije izgubljeno, uz podršku vas 500 u subotu imate šansu. Nema karata za vas? Ma ne verujem, što su bezobrazni. Nema veze biće bolje sledeće sezone.

objektivan

pre 8 godina

Kriminalan odnos slobodnih bacanja, sram vas bilo, bar 4-5 situacija je trebalo da bude 2+1. Eto vam vas MVP, Dule ga demontirao taktikom. sprzicemo vas pred nasim navijacima, 3:1 cao, zdravo.

Panteri gutaci

pre 8 godina

Kako je slatko sada biti Pavlovic ili Macvan. Celu utakmicu te vredjaju najgore moguce, a ti im se na kraju u usta... dok mukice samo nemo cute. Poklop usima pajseri.

Aca

pre 8 godina

Sinoć su dopustili Zvezdi da igra rukometnu odbranu , zato je i dobila, večeras vidim da to nije slučaj, bar 1/4,i Partizan bolje igra! Videćemo šta će biti dalje.

specnaz

pre 8 godina

Zvezda 15 slobodnih,Partizan 8 bacanja,toliko o sudijskom kriterijumu,a kako poslednji faul na utakmici Lazic kad je faulirao Teparu nije tretiran kao namerna ostaje enigma.

Vlado

pre 8 godina

Sve, ali da kvazi navijaci CZ Telekom celi mec vredjaju Duleta Macvana i Sasu i da u 99 posto vremena u usta uzimaju Partizan bez da otpevaju ijednu navijacku pesmu koje verovatno ni nemaju pokazuje svu nemoc, komplekastvo i izvestanost. Emocije se ne mogu kupiti nikakvim novcem.

Idol vam je lik koji prozdire svoje sline

pre 8 godina

Za sada zvezda igra sa manje energije i to je očigledno. Partizan zasluženo vodi, ali videćemo do kraja, zvezda je stizala i veće prednosti od ove, mada sa ovakvom igrom bez želje nemamo šanse.

ironija_zivota_u_srbiji

pre 8 godina

(IRONemke, 15. april 2015 21:10)
Nisu to navijači. To su kvazi navijači instant kluba. Navijace ćeš da vidis i čuješ za par dana.

Miroslav

pre 8 godina

nadSKOČIŠE nas Grobai do bola ... Imaju ljudi Šut, nama je to SUVIŠNO jer mi igramo "odbranu" ... DEKONCENTRACIJA Maksimalna ... gluposti na sve strane !!

Ma to je samo Radinjina TAKTIKA :-)) ...

Kalinić Nabija dole pod koš misli da je LBJ ili Brajant !?

A Radonja ne zna da ukaže igraču koje su mu Mane, a koje prednosti ... Šta da radi, a šta NE !!!

Winner

pre 8 godina

Mimo svega ljudi ovde u Beogradu se igrala mocna kosarka, u isto vreme se igrao i mec Real-Efes, nista to nije bilo slabije... E al ono u Podgorici :(
Velika je steta sto Zvezda i Partizan ne igraju finale pa da bude ovakvo kidanje... p.s. a mozda i bolje imamo jednog sigurnog u Evroligi(da ne zaboravimo proslu godinu)!!!

dex

pre 8 godina

Radonjicu, idi vise kao Boga te molim, neznalice najgora! Sa kakvim timovima ti nista ne mozes osvojiti! Ovo je strasno! Kada sam na pocetku sezone rekao da me zanima na koji nacin ce Radonjic unistiti Vilijamsa, lupali ste mi minuse! Nista od EL, a i realno, ne zasluzujemo je! Ovi su za nas timcina!

Grobar

pre 8 godina

Koja je Fmp divljacka ekipa, igra 1-1 Djenkinsa i Vilijamsa, iskesiras 2 milionceta € za ova dva igraca, tako bi i ja znao da vodim ekipu.

Nikola

pre 8 godina

Dobro hoce neko da objasni ovim momcima u crnim majicama da je Bobi MVP EL i da mora da ga puste da ubaci makar koji poen? Stvarno nema smisla!

Dule Vujošević

pre 8 godina

Profesor Duško Vujošević je održao čas košarke instant klubu iz Železnika.Utišan Pionir je nešto neprocenjivo,tako to radi trenerski mag!

objektivan

pre 8 godina

Kriminalan odnos slobodnih bacanja, sram vas bilo, bar 4-5 situacija je trebalo da bude 2+1. Eto vam vas MVP, Dule ga demontirao taktikom. sprzicemo vas pred nasim navijacima, 3:1 cao, zdravo.

....

pre 8 godina

ček,jel igrao Bobinator , čuveni MVP Eurolige ? Jel on učestvuje u ovoj seriji ? I zašto je Dzenkins zaštićena vrsta dok Pavlovic nema šanse da dobije faul ?

Panthers aslickers

pre 8 godina

Jaka... ostani sto duze panter iz zeleznika i nastavi glavom puru da mijesas.(Dado, 15. april 2015 23:10)

Ahahahahahahahahaha, doktore!

delija iz pg

pre 8 godina

Da je Jaka i dao kos ostalo bi im 10 sek.do kraja... Katastrofa potez. Ovo su bitne utakmice gdje se ovakve greske ne praštaju. Radonja mora da ima autoritet do neba. Ono je trebao Dzenkins da zavrsi. Tacno sam vidio da je krenuo na kos i ne mogu da vjerujem. Sto je najgore ovo mu nije prvi put! Ajmo momci budite se i odigrajte kao sto znate. NAPRED ZVEZDA! Ej vi pesimisti i treneri, bolje da ne pišete komentare jer su vam crni feljton. Ajmo bre podrska!!!

stambolt

pre 8 godina

@ Aleksa

I Bobi je mnogo bitan za nas, pa veceras samo 2 poena. I sinoc dok je Milutinov bio u igri, Zvezda je sve vreme bila u prednosti. Sta bi bilo kad bi bilo... Sinoc je Zvezda bila bolja i zasluzeno pobedila, nevezano za povredu Milutinova. Jadni su vam izgovori.

Miroslav

pre 8 godina

Stigosmo na MINUS 1 ... a onda Čuvena ODBRANA Jake na Akojonu ... Prvo mu lagano "pobegne" na ulazu ... a onda mu "uvali" Trojku u sledećm napadu ...

Kao što sam već i napisao, Više Štete nego Koristi ... ali to naš Trener NE Vidi, a još manje da edukuje igrača !!

hahahahaha

pre 8 godina

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

Cemernik

pre 8 godina

Takticko unistavanje od strane Duleta u OBE utakmice, s tim sto je Kalinic ubacio par cigli u odlucujucem trenutku juce. A sada , dobrodosli u pravi pakao Pionira, ovi pozeri i selfi navijaci imaju sta da cuju i vide u naredna 2 meca. Veciti sampion, institucija evropske kosarke!

Srki

pre 8 godina

Tejic se ne uplasi ajkula u Evroligi, ali ga zato strucnjak nijedanput ne uvede protiv Partizana. Mrs nazad na selo, ovce pod ruku i na livadu, za drugo nisi

Неутралан, али учествујем у лудилу

pre 8 godina

Као неутралном гледаоцу ми је драго да је изгубио ФМП. Мислим да су имали много веће шансе у Железнику, али мегаломанија им долази главе по икс пут.

D89

pre 8 godina

Nemam šta igračima da zamerim, borili su se koliko su mogli ali hendikep koji imamo na klupi nisu mogli da nadoknade. Da nabrajam sve gluposti trenera nemam vremena, ali za jednu sam siguran da niko nema objašnjenje - petorka za napad sa Markusom i Jovićem na klupi a Dženkinsom i Blažičem na pleju?!

slavko

pre 8 godina

covke uzmi pare za kosovo i kupi igrace .ovaj vujosevic je trener bez romninga ali bre zvezda je klub bez titula .svake godine ista prica .zadnjih 12god.covke covke radonja radonja uzas uzassta to radite

Grobar do groba

pre 8 godina

Tačno Partizan igra sa klubom iz predgrađa, bez istorije, koga simpatisu navijači Zvezde iz nepoznatih razloga. Nemaju ni pesme svoje da pevaju, ko neki instant klub kao što je Cedevita, skandiraju igračima Partizana, njihove glave, izgled.... pominju im trenera, sete se i ponekad nekog svog igrača uuuu aaaa ua ua ua... . Samo još da počnu da viču beli beli beli. Voleo bih da moji grobari ne pomenu ni jednog njihovog igrača, jer su neki i naši reprezantativci, da im ponovo pokažemo kolika smo mi institucija za njih.
Smrt fašizmu, živeo Partizan! :)
Neka pobedi bolji

superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas

pre 8 godina

Makedonski komentator izjavljuje da Partizan treba da vodi bar 15 razlike da je sudijski kriterijum izjednacen!

Kad crveno-beli daju trojku pola hale vikne JAO

pre 8 godina

Svaka cast publici na ambijentu, dok Zvezdi ide bas je bucno, jedini problem je sto je atmosfera pozorisna kad ide lose...

veliki strumf

pre 8 godina

Blazic najobicnija muva bez glave. Pojeo danas vise banana nego ja za celu godinu. On da bude mec viner - smesno. U odbrani nikog nije. mogao da sacuva. Produktivnost nula. A Radonjino neznanje ce nas kostati svega. Mi jednu jedinu akciju nemamo, nema varinacija u odbrani, nema presinga, ama nema nicega. Kod bilo kog trenera Bobi bi imao 22, a ne 2 poena! Totalna neznalica.

roki

pre 8 godina

@prim prev
Brzo si zaboravio da su vasi navijaci vredjali Kalinica zbog fizickog izgleda. Svi junacine iz oba tabora navijaca, i Delija i Grobara.

J.D.Aleksandar

pre 8 godina

Sami ih vracamo u igru svojim glupostima.Umesto da na kraju 3/4 bude +15 bilo je +10 i njihov prvi napad.Strasnoooo koje mi padove imamo.

komarac u sorcu

pre 8 godina

E moj Radonja, e moj Blazicu, veze vi nemate sa kosarkom! Blazicu ovo ti necu oprostiti, uuuuuf!!! Obojici se zahvaliti na saradnji pod hitno pa i po cenu da ne odemo u evroligu!!!

Crno na belo

pre 8 godina

Plavusan Jaka Blazic,miljenik odredjenog dela populacije,dobio od Milutinova kilo banana.Takvi smo mi grobari,ko tebe kamenom - ti njega hlebom.

Luka

pre 8 godina

Dobili smo prvu ne znamo ni sami kako. S Radonjićem svaka pobeda protiv debelog je čudo. Ja ovoliku količinu trenerskog neznanja nisam video.

Millennium

pre 8 godina

Odlična košarka. Čestitke Partizanu na pobedi. Meni samo nije jasno kako niko iz Zvezde već godinama ne konta Vujoševićevu taktiku. Ja nisam stručnjak za košarku, ali kao laik vidim da on uvek tempira formu za kraj. Zvezda je trenutno bolji tim, to se videlo i ranije u sezoni, ali kada dođu najbitnije utakmice, jednostavno nemaju dovoljno snage da izguraju do kraja. Džabe prvo mesto, i što pobeđuješ Partizan kada u odsudnim trenutcima nemaš čvrstu ruku i odmorne igrače. Vujošević zna da igra ovo takmičenje. Hoće li neko imati dovoljno pameti da ga potuče njegovim oružjem?

Samo Pionir

pre 8 godina

Neću sad da se pravim pametan i da pričam kako sam znao da će ovako biti - nisam znao i nadao sam se da ćemo potvrditi dominaciju iz regularnog dela. Sada je, na žalost, jasno da mi sa ovim trenerom nikada nećemo dobiti groblje. Očekujem 3-1 za njih i u ABA i u pašteta ligi. Nismo ni zaslužili bolje kad ovoga nismo oterali posle bruke sa Cibonom.

Kako drugacije

pre 8 godina

sad radonja ne valja, juce im bio fil dzekson,joj smesnog li kluba
(doda, 15. april 2015 23:27)

Ti mislis da oni u Zelezniku znaju ko je Fil Dzekson!? ;)

roki

pre 8 godina

@prim prev
Brzo si zaboravio da su vasi navijaci vredjali Kalinica zbog fizickog izgleda. Svi junacine iz oba tabora navijaca, i Delija i Grobara.

Kapetan Esid

pre 8 godina

I umesto da su ovi klosari dobili Buducnost ili bar jos jednu tekmu , sad ne bih gledao kako srpski basket gubi, tj bilo bi nade da BG ima 2 tima u Evroligi. Ovako sigurno gubimo...
(Ernesto, 15. april 2015 21:11)
Klošari?

Beograd na vodi i lebu

pre 8 godina

Limenke ponovo dokazale da samo u neravnopravnpj borbi mogu da dobiju, bilo da se igra 5 na 3 ili da je Partizan bez centra.

veliki strumf

pre 8 godina

Sramne li odbrane u 3/4, Partizan je imao 20 skokova u napadu, i to pored Bobija i Luke, koji ionako nema nikakav skok niti ume da zagradi skok. Ovo je apsolutno sramna igra i to je ono cega smo se pribojavali - Radonjicevog neznanja.

shomx

pre 8 godina

A KO JE ON ? :D


Stigosmo na MINUS 1 ... a onda Čuvena ODBRANA Jake na Akojonu ... Prvo mu lagano "pobegne" na ulazu ... a onda mu "uvali" Trojku u sledećm napadu ...

Kao što sam već i napisao, Više Štete nego Koristi ... ali to naš Trener NE Vidi, a još manje da edukuje igrača !!
(Miroslav, 15. april 2015 22:33)

Летећа нога

pre 8 godina

Никад не престај, подигни главу, као некад крени храбро сад за црно белу славу!

Marko

pre 8 godina

Jel Radonjic stvarno misli da moze da napravi brejk? Zvezdas sam,ali istorija se ponavlja. Nemam gde da gledam,pratim rez,ali svakako glavnog krivca za gubitak titule vidim u Radonji,def. On sa ovakvom ekipom ne uzima titulu! Blenta obican. Lupajte minuse,ali budite realni. Ako me demantuje,daj boze,evo ja vise ne dolazim na forum
(nex, 15. april 2015 22:35)

Ono sto nemas, nemozes izgubiti

Menadzer bez stalnog zaposlenja

pre 8 godina

Nemojte se ljutiti na Radonju. On je ispunio svoj zadatak. Njemu u ugovoru pise da puni Bobija indeksnim poenima u Evroligi. Nema stavke o osvojenim titulama.

papillon

pre 8 godina

Milutinov i Blažič se nisu pozdravili na kraju meča. To je trebalo uprave da dogovore i izmire ljude. Samo se tenzija dodatna pravi.
Partizan dobio pametnom igrom. Nizak nivo generalno na obe strane ali Mačvan je odskočio. Mogla je i Zvezda da dobije iako nije ni povela čini mi se.
Šteta je što igraju medjusobno u polufinalu, jer ono u Podgorici je mnogo gore.

Aleksa

pre 8 godina

Da li su sad shvatili poznavaoci košarke šta su sinoć ljudi mislili komentarima "da je Blažič rešio pitanje pobednika"? Milutinov je mnogo mnogo bitan za igru Partizana. Večeras je zaslužan za preko 20 poena minimum.

dex

pre 8 godina

Radonjic... Kakav luzerski mentalitet i neznanje! On i dalje ne moze da smisli kako da iskoristi Marjanovica protiv Partizana koji igra bez krstenog centra.

Labud

pre 8 godina

Pavlović pokazao srednji prst navijačima dok je sedeo na klupi... Čovek može da pobegne (u ameriku) od brda, ali brdo ne može od čoveka...
Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net (IRONemke, 15. april 2015 21:10)

Ono nisu navijaci. Ne znam gde su ove skupili, ali ono je ekipa sto nosi transparente "hapsi ih sve, Vucicu" u radno vreme.

Gegendo

pre 8 godina

Pavlović pokazao srednji prst navijačima dok je sedeo na klupi... Čovek može da pobegne (u ameriku) od brda, ali brdo ne može od čoveka...
(IRONemke, 15. april 2015 21:10)

Ukrali ste pehar prosle godine. Ejjjj, ukrali pehar!
Pričate o brdu, a samo vam nosevi vire iz Marinkove bare :)

Istina!

pre 8 godina

Sto ove dve utakmice nije bilo MVP evrolige Bobi? Ja ga nisam video,a nije ni Milutinov na jedno oko! Inace uporedite komentare o Blazicu od juce sa ovima od veceras,hahahahahahahahahaha!PS. E sad se spremite da vam se objasni kako se navija na kosarci!!! Ucite,od sledece sezone mozda postanete Mega CZ Telekom!

lal

pre 8 godina

Mozda Zvezda i prodje, ali imam utisak da ovog Radonjica igraci ni ne slusaju, kako kome krene tako se igra. Ameri onako za sebe, ovaj Blazic 10 sekundi pre kraja 68-69 ide kao bez glave pod kos, niti gleda gde su mu saigraci, niti razmislja sta ce pod kosem gde ga ceka igrac Partizana, pa covece imas loptu za pobedu i vodjstvo 2-0, citava sezona stala u taj jedan napad i ti kao muva bez glave se zaletis u jedno veliko nista.

tony parker

pre 8 godina

dule vujosevic salalala,veceras ce milutinov kad dodje kuci osim ajfona i kljuceva iz dzepa da izvadi i Bobija,idemo dalje ima jos mnogo da se igra

Perun

pre 8 godina

Ogromna razlika u treneru,Radonjić ziheraščić uplašeni,dovoljno je kada mu vidite onaj izbezumljeni,uplašeni pogled,ne smije da ubaci Tejića da pokuša nešto na četvorci,igramo bez četvorke,Tejić umije da asistira Marjanoviću,da pogodi trojku,pa da je pokušao 2 minuta,ali jok ziheraš pravolinijski.Ipak se sve svodi ove sezone na unutrašnju igru,odnosno jednog jedinog čovjeka Marjanovića.Gledam Savovića čovjek sam pobjedio Cedevitu u dva meča,a Čović se guzi da dovede četvorku,prošle godine tjerate Šilba,ove se oslanjate na Kalinića trojku da vam igra četvorku.I sve to sa trenerom koji ne zna šta da radi kad kola krenu nizbrdo,preslikan meč kao protiv Cibone što se tiče kretanja rezultata,opet Blažič srlja u ambis umjesto da se odigra poziciono na Marjanovića.Blažič izgubio meč,kriv za seriju Akojona od 5 poena,gdje kod prvog ulaza je morao da sječe faulom imali smo samo 2 napravljena.Milutinovu skidam kapu,na srčanosti i igri,ključni čovjek za pobjedu Partizana,Zvezda igra bez četvorke cijelu sezonu i to dolazi na naplatu.

ja

pre 8 godina

Гледао сам утакмицу у Пиониру,горак утисак ми је вређање Саше Павловића и његове породице ,шта је бре ово?Звездине песме се уопште нису певале ,само вређање једног спортисте и Србина.Дотакли смо дно!

PetarPan

pre 8 godina

Pozdrav ljubiteljima Dejana Radonjića i svima koji veruju u njega. Kako stvari stoje Zvezdi sleduje takmičenje u ULEB kupu iduće godine. Suma sumarum samo jedan osvojen kup. Taj rezultat bi postiglo jedno 80% trenera iz domaće lige sa ovom Zvezdom. Šta reći o čoveku koji najboljeg igrača evro lige taktički drži na klupi. Dakle, nije u stanju da osmisli igru sa najboljm centrom u Evropi. To je kao kada bi Barsa taktički igrala bez Mesija jer su protivnici mnogo grubi i fizički jaki u odbarni.Spor, brz, niska petorka isl. su samo izgovori.Stručni štab Crvene zvezde je generalno katastrofa.Prošle godine Cibona gotovo raspadnuta u sred Beograda je od njih napravila majmune i diletante.Taktika koju su Cibosi tad primenili u odbarni je nešto što može da prolazi samo protiv diletanata celu utakmicu.

nex

pre 8 godina

celu utakmicu vredjaju!niko ne navija za svoj klub!?ostali se slikaju!ko ste vi bre uopste!?
(pedja, 15. april 2015 23:20)

Kako da navijaju kad nemaju svoj klub.

Idea Voli Telekom

pre 8 godina

Delije sa tribina vređaju igrače Partizana zato što nema smisla da pevaju FMP-u koji igra protiv Partizana.
Šteta što u halu nisu pustili one Pantere što idu na mečeve Evrolige, oni znaju neke navijačke pesme FMP-a.

Radonjin kum

pre 8 godina

Ovi sto pricaju da nas je Vilijams vratio sa -15 zaboravljaju da nas je on doveo do tog minusa. Covek se ponasa kao da je dva stepenika iznad lige koju igra, a ima 10 kila viska. Onako kao on igra, mogu i ja. Obidjem oko bloka i sutnem, pa ako udje-udje. Radonja ne sme da ga pogleda, a kamoli da mu nesto kaze. Odbranu ne igra, a sto je najgore gusi Djenku koji kida u odbrani, a u napadu moze i na ulaz, i na sut spolja. Ista situacija je bila i prosle godine sa Silbom. Davio je loptu, nije igrao odbranu. Kada je on otisao Djenka je eksplodirao. Sledecu utakmicu, Djenka startni plej, Jovic rezervni. Lazic startna dvojka, Vilijams rezerva, a Blazica ne uvoditi u igru. Imali su dovoljno sansi, pokazalo se ko je kakav. Ovo je plej-of, ovde se traze borci, a ne razmazene zvezde i muve bez glave.

Del_Tintoreto

pre 8 godina

Sramotna igra Crvene Zvezde, sve čestitke Partizanu. Svaka čast Militinovu. Radonjić je izgubio utakmicu.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (DedaMiloje, 15. april 2015 22:44)

Zasto sramotna igra?Ja nemam nista protiv da tako odigraju/odigrate i preostale 2-3 utakmice do kraja plej ofa ili koliko je vec ostalo.Sta bi bilo da smo ranije doveli pleja,ne smem ni da pomislim.Kad mislim ranije,mislim nekoliko nedelja ranije nego sto smo ga doveli.Ko je on?To je nas plej,i ime mu je Dzos Akojon!!Kako je decko odigrao danas svaka mu cast!!!Bravo guy!!

Slavko-RS

pre 8 godina

Jos jednom dokazano da navijaci iznajmljenog kluba nemaju pojma o navijanju,sve se svodi na vredjanje tri covjeka,Pavlovica,Macvana i Duleta.Vi ne shvatate da mi sve mozemo izgubit uzakmice i osjecat samo veci ponos jer su nas zaduzili svih ovih godina.Crno bela ljubav

duca

pre 8 godina

A sto panteri vise skandiraju igracima Partizana nego svom klubu i svojim igracima?
(mda, 15. april 2015 21:10)
I ja se isto pitam burazeru, od toliko junaka nemaju pesmu ni za jednog a nase samo "bodre". To je zbog razlike u velicini, hvala Panteri.

zoran

pre 8 godina

Vujosevic treba da postavi taktiku da Akojon igra bez lopte..da se izvlaci na shut, jer dechko ima neverovatnu ruku...nije on plejmejer..samo da se izvuche iza bloka I shut...kakvo organizovanje igre...to neka radi Tepic..

P.S. nego, limenke, nema navijanja..vi ovo zovete atmosferom...videcete na revanshu shta znachi podrshka...necete znati da izadjete sa parketa..

milanovac

pre 8 godina

Neverovatno koliko se sad drasticno menja situacija. Imali smo utakmicu pred svojom publikom, priliku za 2-0, a sad imamo 1-1 i dve utakmice pred Partizanovom publikom. Bojao sam se Radonjica najvise, ocigledno opravdano, Partizan je Bobija potpuno neutralisao u obe utakmice, odigrao mnogo srcanije i borbenije i zasluzeno pobedio. Zato je derbi derbi, bez obzira ko je jaci to nije bitno. A poslednjih godina Zvezdinim igracima nedostaje ona stvar u derbijima i zato gube. Radonjic glavni krivac...

Preko vode do slobode

pre 8 godina

Bravo crno-beli.Pokazali ste da možete svakoga da pobedite,a u naredna dva meča kao domaćini možemo da potvrdimo igranje u Evroligi.Pozdrav za sve grobarke i grobare ma gdje bili, želi grupa navijača PARTIZANA iz Zagreba.NAPRED PARTIZAN.

dejo genije ti nisi bog

pre 8 godina

Sjajna takticka zamisao Radonjica da MVP Evrolige postigne 2 poena. Kakav je to genije. A indeks poeni, tipa nesto 80:50 u korist Partizana...

Vasko

pre 8 godina

Ja sam navijač Zvezde,ali mora se priznati da su grobari zaslužili pobedu večeras.
Komentarišem redovno ispade i džovansko ponašanje DV ali ovo večeras je izgubljeno na terenu.

MiloshGB

pre 8 godina

Kako su dobro organizovani navijači.
Imaju jednu pesmu za ABA ligu, drugu za Evropu :)

Partizan na +5 i odmah se čuje kako škripe patike :)

Rade

pre 8 godina

Gde ste sada pametnjakoviči,koji ste nas tako podcenjivali?
Sve vam se vrača.Mada mogu da priznam
neče nama biti ni malo lako,realno.Rekao sam vam,nemojte se duvati,dok se ne završi,a vi uporno meljete svoje.

Prim.prev.

pre 8 godina

Dragi sine, čuo sam da navijas za tim čiji navijači protivničkog igrača vređaju zbog fizičkog izgleda. Sramota me je, ako tebe nije. Takva niskost u našoj familiji nije zabeležena. Mi smo Srbi, sine. Mi smo čak i Turke koji su nas tlacili poštovali ako su bili ljudi i junaci. Držali smo do svog dostojanstva i tako nisko se ni po cenu života nismo spuštali. Nijedan čovek od prirode nije ružan. Nijedna majka ne zaslužuje da joj dete na tako primitivan način vredjaju samo zato jer igra za tim koji nam nije pri srcu. Razmisli o ovome, sine moj. Ogradi se od neljudi. Voli te i pozdravlja tvoj otac!

Aleksandar

pre 8 godina

Nikola Milutinov!!!

A sada dolazite u pravi pakao Pionira! Ponavljaće se reči Svetislava Pešića u subotu i nedelju (znate ono, šta radite kad dadnemo koš).

busika

pre 8 godina

Nisam navijač, komentar iz neutralnog ugla... Neshvatljivo mi je da se Blazic u zadnjem napadu zalece na centra onako, ne previše bistar potez koji je odlučio pobednika. Blažič je bio najgori na terenu večeras.

Milojko

pre 8 godina

Ovi nas opet pustili. Hvala komsije,da ne budem nekulturan pa da se ne zahvalim :-) :-). Citam komentare i vidim da vam je sinoc bio dobar Radonjic,a sad odmah ne valja. Nikad od vas ljudi nece biti.

.....

pre 8 godina

Nisam navijac pomenutih klubova,ali moram da kazem da se veceras videlo da jd Partizan institucija za Zvezdu sto se tice kosarke.Pa Vujosevic bi sa ovim timom CZ lagano igrao F4 EL.Momci iz Partizana igraju srcem,bore se kao lavovi dok sa druge strane vecina glumi,a tu prednjaci Blazic.Lik je velika ulizica....

Bertoni

pre 8 godina

Znate zbog čega mi je najviše žao? Ova košarka je vredna finala, i obe ekipe treba da igraju EL. Samo u Derbiju i jedni i drugi igraju srcem, punom snagom, grizu, ginu, ma našpanovani max i bez ijedne reči trenera. A protiv ostalih ekipa retko kada, nema tog instikta ubice, da kao nemci u fudbalu, naslažemo sve redom. Istina, nisu svi igrači sa večerašnje tekme bili tu od početka sezone, ali uživanje je gledati ovakav basket.

Deki Boss

pre 8 godina

Jaka Blazic, slaba Zvezda. Ubedljivo najgori igrac, ubedljivo! Nema kvalitet da radi to sto radi, ma koliko ga neko volio, on je ocajannn!

Nikki

pre 8 godina

ahaha budite srecni sto imate priliku da gledate igraca kao sto je Sasha Pavlovic umesto sto ga vredjate. Pa cak i da je pokazao srednji prst treba svi da zinete.

maradona

pre 8 godina

nema potrebe da iko proziva blazica u subotu. kao igrac nije pavlovicu i macvanu ni do kolena a pokazao je i kakav je covek kad se nije propisno izvinio milutinovu

Covic legenda kluba, sta reci dalje.

pre 8 godina

Pazi rakara ala prete nekom paklenom atmosferom,evo,pogubili smo se,noge se odsekle,zaboravili smo da hodamo hahahahaha

Samo citam i smejem se,vec su u finalu :) bice milina gledati otreznjenje i razmontiravanje bar u jednoj utakmici od ove dve,a onda,ako uopste bude majstorice,necete znati sta vas je snaslo!

Strpite se do vikenda,nece vam pomoci ni Dulo,ni sudije ni "pakao" sa tribina,napaljotke iskompleksirane!
(мisterno, 16. april 2015 13:35)

JADAN! Ko nam se to malo uplasio? A?

zoran

pre 8 godina

Da je ovaj Akojon dosao na pocetku sezone, davao bi po 30 bez ikakvih problema. Ovako se jos privikava,pa limenke imaju srece.
Sale Pavlovic je doctor ove igre...

Niste svesi shta vas cheka u naredne dve utakmice...ovo vashe navijanje je za pozorishte, a I tamo se ne bi neshto chuli...

grobaar

pre 8 godina

kako vas nije sramota da vredjate pavlovica(njegovu cerkicu), kako bi vama bilo da vam neko psuje najrodjenije, i vi cete u bilo cemu nekome da solite pamet, nemate kulturu najobicniju, sramota

Samo je sljaka iznad nas,...

pre 8 godina

Hocete li objaviti kako su " kulturni navijaci " psovali Pavlovicu maloletnu cerku.Puna hala pedofila. Ima li zakona u ovoj zemlji?
(niksa, 15. april 2015 23:17)

Nece,oni prate samo Dr.Duska Vujosevica.I nastavice se,....

gasha

pre 8 godina

citam komentare i ne verujem. pa da li je moguce da se hvatate za obostranu licnu. u ovoj utakmici nije sudjen nijedan, ali nijedan kos i faul za Partizan, a po mom skromnom misljenju kao neko ko je gledao na SK utakmicu bilo je bar 6 takvih situacija. realno nije ni trebala da bude neizvesna zavrsnica. ako dobijemo trecu, 3:1 je za nas, ako slucajno brejknu mi dobijamo u pet. Dule je za par klasa iznad Radonjica. mozda je malo neartikulisan, mozda davi igrace, ali je autoritet i bas bih voleo da vidim ko bi u Partizanu napravio onakvu glupost kao mali nadmeni Jaka.
i na kraju blokada Milutinova je dokaz da i u ovoj nasoj zemlji pravda nekada pobedjuje.

J.D.Aleksandar

pre 8 godina

To sto se vi tripujete da ste ekipa od 12 podjadnako dobrih igraca okacite macku o rep ! Vi ste ekipa koja u TOP 16 fazi ima 4-10 i to sa najboljom ekipom u poslednjih 40 godina.CZ ima Vilijamsa,Dzenkinsa,Kalinica i Marjanovica ! Ostalo ? Ne vidim igraca koji ima neku svetlu buducnost.Blazic,Lazic,Dangubic,Tejic,Rebic,sve je to nista bolje od Partizanovih Marinkovica,Andrica,Bezbradice,Daloa,sto ce reci suvi prosek.Partizan ima mec loptu u mnogo uzarenijoj atmosveri.

ekg

pre 8 godina

I ovde neko kaze Vujosevic los trener...Kako doktorski udvaja Marjanovica.Tepic odlican,Mitrovic sjajan,Milutinov sta reci,svaka cast decko...

grobar

pre 8 godina

Pavlović pokazao srednji prst navijačima dok je sedeo na klupi... Čovek može da pobegne (u ameriku) od brda, ali brdo ne može od čoveka...
Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net (IRONemke, 15. april 2015 21:10)

aj prvo se isplaci... i da, covek moze da pobegne u ameriku i zaradi 15ak miliona dolara, a ti mozes da lecis frustracije po portalima...

miroslav

pre 8 godina

Stubovi srbstva Mila Djukaja i Ace velikog vredjaju pola sata srbendu iz CG..,navijanje smesno.Bude li kojim slucajem 1:1,kraj autosovinistickih rodoljuba ce biti jako bolan.

as

pre 8 godina

Osećam neverovatnu potrebu da ovo napišem...
Od igrača koji su igrali do sada na ove dve utakmice, računajući ih sve koji su igrali, pa makar i 5 minuta, prosek godina igrača Zvezde je 25,2 , a Partizana 24,9 (računao sam godinu na okruglo, znači Pavlović je rođen novembra 1983 - računao sam da ima 32). Tako da nemojte se više prosipati sa frazama - premlada ekipa!

Batko

pre 8 godina

bravo za dula i grobare.
pavlovic nba klasa, mutinov i andric buducnost srpske kosarke...

ovi nasi, ako zavrse u spanskoj trecoj ligi bice dobro.

Željko

pre 8 godina

Kad se prisetim komentara nakon prethodne utakmice, shvatam da se 99 odsto razume u košarku isto koliko i u kvantnu mehaniku. Ali ono bi svakako pisali i na tu temu. Sve naš narod zna, sve, a meni ništa nije jasno.

Grobari Bratunac, Republika Srpska!

pre 8 godina

Interesantno je to kako Zvezda, uvek iznova i iznova, uspeva da pokaze koliko je mali klub.Ono na konferenciji je za svaku osudu!

v

pre 8 godina

Izuzetno povoljan rezultat za Zvezdu u vecerasnjoj utakmici!Posle ovolike kolicine sr..ja koju su napravili i glupiranja odlicno su prosli.Sto bi jedan lik iz crtanog rekao"zasto si se sam sebe udario po glavi Djole".Aj laku noc.
A da kolki bese index korisnosti Bobiju u ove dve utamice???

Abolirani predsednik

pre 8 godina

Bio je ovde jedan vrsni "poznavalac" košarke, potpisivao se kao "Kum", gde nestade, fale nam njegovi stručni komentari? Bodibond, Gavgalj i Nolan su na teškim drogama trenutno.

motoma

pre 8 godina

odavno u kosarci nije vidjen takav sivonja- sa nasilnim crtama, kao sto je blazic...i njemu zvezdini navijaci skandiraju ime i prezime..

Nisha

pre 8 godina

Sve vreme citam bravo Dule doktore, Legendo, Proroku, profesore, a niko ni rec za momke koji su se borili za sveti dres do zadnjeg atoma snage. Dule ti jesi sve sto sam nabrojao, Ali momci SVAKA VAMA CAST, ovako se igra za samo za Partizan, ljubav koja nikad ne umire.

Mladen

pre 8 godina

meni samo nije jasno kako moze Zvezda da igra sa pola evrope i niko nije mogao da zatvori Marijanovica, a Partizan svaki mec moze i to nije nikakav problem?

Loptar Amaterus

pre 8 godina

Pa ima li iko da kaze ovom Radonjicu da nemoze da bude trener Zvezde???
(Petar, 15. april 2015 23:00)
On i nije trener zvezde, on je trener FMP-a iz Železnika.

Mirko

pre 8 godina

Svaka cast grobari bili ste bolji danas moram priznati. Sta ste se odma uplasili Zvezdasi igra se na 3 dobijene, kao sto su oni mogli da ostvare brejk sto nebi mogli i mi, najpostenije bi bilo da odlucuje 5 utakmica!
(markus, 15. april 2015 23:08)
--------------
Bilo bi posteno ali ste odlucili da vas predlog i dogovor za 500 karata gostujucoj ekipi sa pocetka sezone prekrsite jer ste mislili da cete na buku, prozivanje i vredjanje i KK Partizan i njegovih igraca da prodjete tako sto ste nam uskratili pravo da imamo podrsku sa tribina.

Vredjanje dece igraca Partizna, strasno ali znali smo ko ste.

...u paranoja glavama

pre 8 godina

Partizan je bio bolji, ali sramota da na ovaj neregularan nacin pobedi, velika sramota. Predlazem Zvezdi da ne igra utakmice do kraja serije, nek napusti Aba ligu. Grcka liga bi je sigurno prihvatila.
(Djenka, 15. april 2015 23:03)

Zvezdu možda bi, ali vas - sumnjam.

Cikotić

pre 8 godina

Bili smo mnogo bolji i morali smo ovo mirno da privedemo kraju a ne da opet čekamo sumanute poteze Radonjića i Blažiča. Eto, ispalo je da su nam opet išli na ruku, ali ne treba dozvoliti nikakvu euforiju, greške moraju da se svedu na minimum, jer FMP je jako dobra, iskusna i skupa ekipa i sposoban je da nas kazni ako se opustimo. Ne brinem se za konačan ishod, imamo Duleta.

sasa pg

pre 8 godina

Dulo sad ne pominje suđenje kad dobije tekmu,sve regularno? Živi bili pa videli kakav će biti domaćin,ovde mu nije "dlaka sa glave" falila! Zvezdaa!
(Ewingoran, 15. april 2015 23:07

A ovo sto ste mu uskakali na press konferenciju da ga vrijedjate? Bolje da ne izlaze ovi vasi iz svlacionice u naredne dvije, jer ce ih ta trauma pratiti citavog zivota

Ke pasa?!

pre 8 godina

Spin mega doktor@Taj Kalinic vam je ubedljivo najbolji i najhrabriji igrac,a da nije bilo onakvog njegovog izdanja u prvom mecu mi bi sada vodili 2:0 u seriji.Strasno i za ove pluseve koje si dobio za komentar,decko se bori kao lav...

Kiza

pre 8 godina

Najjaci su grobari koji se predstavljaju kao delije. Smesni ste i provaljeni.
(Pyrex, 15. april 2015 23:40)

Imas sliku u Zvezdinom dresu?

pera

pre 8 godina

Nikola@ Ta "imena" su u Partizan dosla na pola sezone i tada smo vezali 12 pobeda i bili bismo prvi da su od pocetka bili tu.A sta je bio problem kod udvajanja Marjanovica? Jel bio neki faul koji nije sviran? Jel si ti gledao utakmicu i imas li srama da pricas o sudjenju?Uzgred,te sudije iz ABA su najbolje sudije u evropi.

Deda Milojko

pre 8 godina

Cestitke Partizanu na ovoj pobedi.
Taktika Zvezdinih rukovodioca da ne daju Partizanovim navijacima ulaznice im se obilo o glavi, samo 1:1 a doceka ce ih 7000 hiljada extra napaljenih Grobara...
Bice ludilo :)

Dragan

pre 8 godina

Koji bojkot aba lige od stane navijaca fmp.....veceras ste napunili halu i tu ste pokazali vase postenje i doslednost!Sad se vidi koliko vam aba znaci....ali dzaba ste se ponadali i ove godine.

Zvezdas

pre 8 godina

Al ne mogu da verujem da onaj Raronjic ne zna da iskorist Marijanovica, jos pre pocetka sezon ako imas tenka u ekipi, moras da imas jednog extra sutera kad ga udvoje, mi na beku imamo ove tvrde odbrambene ne mnogo tehnicke igrace...Jbt ne kapiram prelazni rok kako pravi. Akonjoj je los igrac ali bas nam takav treba samo da sutira kad udvoje Marijanovica...

wer

pre 8 godina

(Samo Pionir, 15. april 2015 23:15)

kako mogu grobari da ti lupe tolike pluseve??
ti teras radonju, a ja se molim da ostane jos N+1 sezona :)
da zivi mudri vodja...