Sreda, 15.04.2015.

18:00

Siti, Barsa, Real, PSŽ... Gde će Jirgen Klop?

Izvor: B92

Siti, Barsa, Real, PSŽ... Gde æe Jirgen Klop? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

51 Komentari

Sortiraj po:

X=iks

pre 8 godina

gramatika, zbogom! nije gde ce, vec - kuda ce! tu razliku sam tek sada ukapirao od kada ucim ruski! (km, 16. april 2015 09:32)

A ti onda komentarisi po ruskim portalima! Da si poceo da ucis niski, ukapirao bi sasvim suprotnu razliku - nije "gde je taj Nis?", nego "kude je taj Nis?"

slobinator

pre 8 godina

da su pametni da ga zovu ovi iz junajteda.gledam ih danas bleda senka onog tima iz vremena fergusona kada su bili prava ratnička ekipa.mislim da bi im klop vratio taj borbeni duh,a što se tiče van gala vreme je za penziju.

Lepi

pre 9 godina

Ne bih se iznenadio da preuzme Cukaricki pa da pokusaju nesto dalje od grupne faze u Ligi Evrope.
Ajmo Jirgene - Banovo Brdo te ceka rasirenih ruku !!! :D

stf

pre 9 godina

@km
U srpskom je i ovo ispravno. Čuvajte se lažnih jezičkih prijatelja kada učite slovenske jezike. Ono što u srpskom može, u nekim drugim jezicima ne može. Isto važi i za druge srodne grupe jezika, romanske na primer (španski i italijanski, veoma slični, ali sa mnogo "lažnih" prijatelja i naizgled preslikanih gramatičkih pravila)...
Sportski pozdrav od filologa! :-)

Haizenberg

pre 9 godina

Sad ima priliku da bira a za u buduce videcemo sta napravi u klubu koji ga dovede.Posle Majnca stigao je u Dortmund i tu je zabelezio vrhunske rezultate ali sta ce biti u sledecem klubu veliko je pitanje.Meni se dopada kao trener ali ako ne napravi neki znacajniji uspeh svi ce ga ovde vec sledece godine opisivati kao prevaru od trenera.I Ljupko petrovic je napravio cudo sa Zvezdom a posle znamo kako se prica zavrsila.Samo za Murinja mogu reci da se snalazi po klubovima sa velikim budzetima a svi ostali plivaju tamo gde su.Smeniti Rodzersa u Liverpulu bi bila glupost jer on nema tim za velike domete ali bi zato Barsa mogla lako da se odrekne svog pulena za neko zvucnije ime tako je bilo sa Anticem kada ih je izvadio iz mrtvih a oni ga zamenili za Rajkarda.Sity dodje kao najrealnija opcija posto im se klima mesto za LS a i u LS se vec godinama blamiraju obzirom kakav tim imaju.

s.laughter

pre 9 godina

Mislim da City nije opcija za njega posto klub ima previse zvezda i zvezdica koje deluju umorno, vec polako ulaze u godine i imaju previse klanova. Ako ode tamo mislim da nece izdrzati.
Liverpul deluje ozbiljno zato sto su doveli nekolicinu mladih igraca, treba im neko ko ce da ih predvodi, da bude mentor, a filozofija kluba se poklapa sa onime sto je Klop do sada radio.
Venger ima ugovor na jos godinu dana, tako da od Arsenala nema nista.
United bi bio sjajna destinacija ali ni od toga nema nista.
U ostalim klubovima milim da bi se izgubio, sto zbog politike sto zbog neiskustva plivanja sa ajkulama koje vode klub i kruze oko njega.
Nisam ljubitelj Liverpula i Rodzers me strasno nervira.

Srdjan

pre 9 godina

Ne zanm baš da li se njegova filozofija fudbala podudara sa Man City politikom pravljenja rezultata. On je čovek koji voli da igra atraktivan i brz fudbal, koja podrazumeva timsku igru i presing po celom terenu, gde je tim glavni pokretač, a ne pojedinac. On nikada u timu nije imao 1, 2 ili 3 zvezde, već su i takvi igrači, kao što su: Gece, Levandovski, Roys, Kagawa (od pre 2 godine), Humels itd, iskljucivo igrali kao tim i sve je bilo podredjeno tom timu kao zajednici, a ne rezultatima. Moj lični utisak je da bi on mogao da preuzme Atlektiko Madrid (ako Simeone ode, a traži i njega pola Evrope), Totenhem (ekipa koja ima sve osim rezultata), Arsenal (ako ne Venger e uzme ni 1 trofej ove sezone) ili Psž (gde će Ibrahimović imati drugačiju ulogu nego do sada).
Ne verujem da je Klop čovek koji juri za parama, mada sigurno nije imun na njih. Mislim da je u ovim okolnostima Psž možda i najrealnija opcija, s obzirom da ima mladu i poletnu ekipu (izuzetak je napad sa Ibrahimovičem, Kavanijem i Lavecijem i na sredini Tiago Mota). Ima materijala da sa ovim igračima napravi baš dobar rezultat. Verati, Lucas Moura, Raviol, Pastore, Matuildi uz možda baš Roysa i još jednog kvalitetnog igrača iza napadača je tim za velika dela uz pravog trenera. Klop može da se igra ovde jer para ima i za još jednog kvalitetnog napadača, tipa Aguero ili Falkao umesto Kavanija. Mislim da bi Klop uspeo da od tog tima za 2-3 sezone napravi velike rezultate.

NS BOY

pre 9 godina

Misljenja sam da je najrealnije, sudeci po imenima koja su deo drugih klubova, da se Klop nadje naredne sezone u Sitiju ili Barseloni.
Ali, nikada iznenadjenjima necemo videti kraj. U svakome slucaju ce zanimljivo biti.

km

pre 9 godina

gramatika, zbogom! nije gde ce, vec - kuda ce! tu razliku sam tek sada ukapirao od kada ucim ruski! "gde" je statika, a "kuda" - dinamika. gde se nesto nalazi I kuda se nesto krece. u svakodnevnom govoru, mi za sve biramo - "gde"!

Горан Вук

pre 9 godina

Па прво су му распродали готово цео први тим, а сад се газда буни где су резултати ... Брука .

Igrao sam na ostrvu

pre 9 godina

Harizmatican tener sa jasno definisanim stilom, nikakve veze sa Cholom (agresivnost), Sirom (napadi po bokovima), Pepom (posed lopte), pa ni sa Emerijem, Rudy Garciom itd. Predivan fudbal za gledanje, ekipe mu lice na ferrari koji juri trista na sat, ali bez kocnica, a u fudbalu zakociti ili napraviti pauzu je isto toliko vazno, kao i brzina. Ako po tom pitanju nesto ne popravi, sumnjam da ce se odrzati u preterano ambicioznom klubu. U svakom slucaju mu zelim dobru srecu gde god posao.

laik

pre 9 godina

van gal je izjavio da se nece zadrzavati dugo u utd i da hoce u penziju.. nekako mi postiji ta sinergija hummels+klop. realno, tu najvise zavisi od bajerna i reala gde ce ici klop. npr-anceloti moze u bajern, gvardiola u siti, a klop u real..mozda i gvardiola u psg, mozda i da se vrati u barsu.. ne znam za vas, ali meni sada barsa igra najbolji fudbal u poslednjih nekoliko godina, ja tu nista ne bih menjao, ali politika je cudo..milan nema sanse, verovarnije mi je cak da juve sutne alegrija i dovede klopa.. sve je moguce, jedno samo znam, a to je da jedva cekam prelazni rok:)

Saša Simić

pre 9 godina

More neka ide gde god hoće, zabole' me mali palac za Kloppa. Zbog njega Subotić neće da igra za reprezentaciju Srbije.
Od srca sam se nasmeao zbog mogućnosti njegovog odlazka u FK Donjeg Vakufa. Bravo, i 'de se seti Donjeg Vakufa. Ili beše Gornji....

Birindeli

pre 9 godina

@ Die Rote Pille

Citam komentar I slazem se sa svime...I onda naidjem na ovo da je Italijanska liga pala ispod ruske...aj shvatam, svako ima misljenje...ali koje su to prednosti Rusije, osim novca??? Iskreno, Bundesliga, Primera I PL su ispred Italijana...Ali samo zato sto, osim Juvea, nemaju nekoga ko bi se mogao nositi sa Bajernom, Barsom I Realom...jer Totenhem, Sautempton, pa ni Liverpul nisu bolji od Fiorentine, Lacija, Rome, Napolija...ista situacija je I sa Seviljom, Valensijom, Viljarealom.

Bre

pre 9 godina

Zao mi je sto ide, ali mislim da je Tomas Tuhel odlicno resenje, opet cemo videti sta ce se desiti. Ukoliko Anceloti nista ne osvoji, gotovo sigurno ce Klop u Real.

bot 007

pre 9 godina

zanimljivo da je kod nas gotovo nezapazeno proslo pisanje nemacke sportske stampe o inicijalnim pregovorima Klopa sa predstavnicima jednog beogradskog kluba, koji je u proslosti vec imao uspesnu saradnju sa nemackim strucnjacima. naravno da se naslutiti da je rec o Partizanu.

Kol

pre 9 godina

Realno opcije su City, PSG a u zavisnosti od rezultata na kraju sezone Barsa ili Real! U Junajted nece sigurno Van Gal je siguran, Liverpul i Milan nemaju ambicije kao Klop tako da izmedju gornja 4 kluba treba traziti sledeci Klopov trenerski angazman!

Švabo

pre 9 godina

Može sve osim nemačke reprezentacije, imamo već odličnog trenera koji je napravio sistem i sa kojim ćemo dominirati sledećih 10 godina.

Boki

pre 9 godina

Siti je fakticki bez trenera. Pelegrini nema sanse da osvoji titulu ove godine tako da 99 % napusta. Ali neznam koliko bi bilo pametno da preuzme njih. On je vise drugarski sa igracima, a Sitiju treba neki tipa Murinjo, da trenira strogocu i natera one balvane da ginu po terenu za svaku loptu, i da igraju grubo na granici "prljavog".

bradina

pre 9 godina

Tanjug saznaje u trci za ovog strucnjaka je i C.Zvezda!?Terzic ga dovodi za dzabe!Hoce covek da trenira bivseg sampiona Evrope,koji je jedini u dva meca bio bolji od Bajerna!A onda sam se probudio!Koga bre ovo zanima!?Sta rade nasi treneri to je vest za nase ljude!

Die Rote Pille

pre 9 godina

Odličan trener, forsira brzu igru još od kad je vodio Mainz, uz to veliki motivator i emotivac, a po meni najjače vrline su mu predanost i odanost klubu. U ovom trenutku mislim da su samo on i Diego "Cholo" Simeone takvi treneri, bar u ovim najjačim ligama. Lično, voleo bih da trenira Milan (nisam njihov simpatizer), čisto da vidim da li može da ih podigne jer u Italiji odavno Juventus nema nikakvu konkurenciju pa je samim tim i liga postala preslaba. Mislim da su po kvalitetu pali čak ispod ruske lige. Sve u svemu, gde god da ode klub će dobiti strašno dobrog trenera.

Nikola

pre 9 godina

Da sam na njegovom mestu preuzeo bih reprezentaciju Nemačke.
Imaju već sistem, rad, kvalitetne i talentovane fudbalere. Jednostavno, da ga boli uvo.

Boston

pre 9 godina

Ja ne razumem zasto dajete toliki broj minusa kada neko napise da bi voleo u Milan da dodje. Pa jel ste zaboravili ko je Milan ? Ccc strasno.

dzhoni

pre 9 godina

sva je prilika da preuzima $hitty, na moju veliku zalost jer sam simpatizer uniteda, a klopp mi je nekako najblizi filozofiji i harizmi jedinog i najveceg SIR-a

Die Rote Pille

pre 9 godina

Odličan trener, forsira brzu igru još od kad je vodio Mainz, uz to veliki motivator i emotivac, a po meni najjače vrline su mu predanost i odanost klubu. U ovom trenutku mislim da su samo on i Diego "Cholo" Simeone takvi treneri, bar u ovim najjačim ligama. Lično, voleo bih da trenira Milan (nisam njihov simpatizer), čisto da vidim da li može da ih podigne jer u Italiji odavno Juventus nema nikakvu konkurenciju pa je samim tim i liga postala preslaba. Mislim da su po kvalitetu pali čak ispod ruske lige. Sve u svemu, gde god da ode klub će dobiti strašno dobrog trenera.

Boki

pre 9 godina

Siti je fakticki bez trenera. Pelegrini nema sanse da osvoji titulu ove godine tako da 99 % napusta. Ali neznam koliko bi bilo pametno da preuzme njih. On je vise drugarski sa igracima, a Sitiju treba neki tipa Murinjo, da trenira strogocu i natera one balvane da ginu po terenu za svaku loptu, i da igraju grubo na granici "prljavog".

dzhoni

pre 9 godina

sva je prilika da preuzima $hitty, na moju veliku zalost jer sam simpatizer uniteda, a klopp mi je nekako najblizi filozofiji i harizmi jedinog i najveceg SIR-a

Boston

pre 9 godina

Ja ne razumem zasto dajete toliki broj minusa kada neko napise da bi voleo u Milan da dodje. Pa jel ste zaboravili ko je Milan ? Ccc strasno.

bradina

pre 9 godina

Tanjug saznaje u trci za ovog strucnjaka je i C.Zvezda!?Terzic ga dovodi za dzabe!Hoce covek da trenira bivseg sampiona Evrope,koji je jedini u dva meca bio bolji od Bajerna!A onda sam se probudio!Koga bre ovo zanima!?Sta rade nasi treneri to je vest za nase ljude!

Kol

pre 9 godina

Realno opcije su City, PSG a u zavisnosti od rezultata na kraju sezone Barsa ili Real! U Junajted nece sigurno Van Gal je siguran, Liverpul i Milan nemaju ambicije kao Klop tako da izmedju gornja 4 kluba treba traziti sledeci Klopov trenerski angazman!

Горан Вук

pre 9 godina

Па прво су му распродали готово цео први тим, а сад се газда буни где су резултати ... Брука .

Lepi

pre 9 godina

Ne bih se iznenadio da preuzme Cukaricki pa da pokusaju nesto dalje od grupne faze u Ligi Evrope.
Ajmo Jirgene - Banovo Brdo te ceka rasirenih ruku !!! :D

Birindeli

pre 9 godina

@ Die Rote Pille

Citam komentar I slazem se sa svime...I onda naidjem na ovo da je Italijanska liga pala ispod ruske...aj shvatam, svako ima misljenje...ali koje su to prednosti Rusije, osim novca??? Iskreno, Bundesliga, Primera I PL su ispred Italijana...Ali samo zato sto, osim Juvea, nemaju nekoga ko bi se mogao nositi sa Bajernom, Barsom I Realom...jer Totenhem, Sautempton, pa ni Liverpul nisu bolji od Fiorentine, Lacija, Rome, Napolija...ista situacija je I sa Seviljom, Valensijom, Viljarealom.

Igrao sam na ostrvu

pre 9 godina

Harizmatican tener sa jasno definisanim stilom, nikakve veze sa Cholom (agresivnost), Sirom (napadi po bokovima), Pepom (posed lopte), pa ni sa Emerijem, Rudy Garciom itd. Predivan fudbal za gledanje, ekipe mu lice na ferrari koji juri trista na sat, ali bez kocnica, a u fudbalu zakociti ili napraviti pauzu je isto toliko vazno, kao i brzina. Ako po tom pitanju nesto ne popravi, sumnjam da ce se odrzati u preterano ambicioznom klubu. U svakom slucaju mu zelim dobru srecu gde god posao.

Srdjan

pre 9 godina

Ne zanm baš da li se njegova filozofija fudbala podudara sa Man City politikom pravljenja rezultata. On je čovek koji voli da igra atraktivan i brz fudbal, koja podrazumeva timsku igru i presing po celom terenu, gde je tim glavni pokretač, a ne pojedinac. On nikada u timu nije imao 1, 2 ili 3 zvezde, već su i takvi igrači, kao što su: Gece, Levandovski, Roys, Kagawa (od pre 2 godine), Humels itd, iskljucivo igrali kao tim i sve je bilo podredjeno tom timu kao zajednici, a ne rezultatima. Moj lični utisak je da bi on mogao da preuzme Atlektiko Madrid (ako Simeone ode, a traži i njega pola Evrope), Totenhem (ekipa koja ima sve osim rezultata), Arsenal (ako ne Venger e uzme ni 1 trofej ove sezone) ili Psž (gde će Ibrahimović imati drugačiju ulogu nego do sada).
Ne verujem da je Klop čovek koji juri za parama, mada sigurno nije imun na njih. Mislim da je u ovim okolnostima Psž možda i najrealnija opcija, s obzirom da ima mladu i poletnu ekipu (izuzetak je napad sa Ibrahimovičem, Kavanijem i Lavecijem i na sredini Tiago Mota). Ima materijala da sa ovim igračima napravi baš dobar rezultat. Verati, Lucas Moura, Raviol, Pastore, Matuildi uz možda baš Roysa i još jednog kvalitetnog igrača iza napadača je tim za velika dela uz pravog trenera. Klop može da se igra ovde jer para ima i za još jednog kvalitetnog napadača, tipa Aguero ili Falkao umesto Kavanija. Mislim da bi Klop uspeo da od tog tima za 2-3 sezone napravi velike rezultate.

bot 007

pre 9 godina

zanimljivo da je kod nas gotovo nezapazeno proslo pisanje nemacke sportske stampe o inicijalnim pregovorima Klopa sa predstavnicima jednog beogradskog kluba, koji je u proslosti vec imao uspesnu saradnju sa nemackim strucnjacima. naravno da se naslutiti da je rec o Partizanu.

Haizenberg

pre 9 godina

Sad ima priliku da bira a za u buduce videcemo sta napravi u klubu koji ga dovede.Posle Majnca stigao je u Dortmund i tu je zabelezio vrhunske rezultate ali sta ce biti u sledecem klubu veliko je pitanje.Meni se dopada kao trener ali ako ne napravi neki znacajniji uspeh svi ce ga ovde vec sledece godine opisivati kao prevaru od trenera.I Ljupko petrovic je napravio cudo sa Zvezdom a posle znamo kako se prica zavrsila.Samo za Murinja mogu reci da se snalazi po klubovima sa velikim budzetima a svi ostali plivaju tamo gde su.Smeniti Rodzersa u Liverpulu bi bila glupost jer on nema tim za velike domete ali bi zato Barsa mogla lako da se odrekne svog pulena za neko zvucnije ime tako je bilo sa Anticem kada ih je izvadio iz mrtvih a oni ga zamenili za Rajkarda.Sity dodje kao najrealnija opcija posto im se klima mesto za LS a i u LS se vec godinama blamiraju obzirom kakav tim imaju.

laik

pre 9 godina

van gal je izjavio da se nece zadrzavati dugo u utd i da hoce u penziju.. nekako mi postiji ta sinergija hummels+klop. realno, tu najvise zavisi od bajerna i reala gde ce ici klop. npr-anceloti moze u bajern, gvardiola u siti, a klop u real..mozda i gvardiola u psg, mozda i da se vrati u barsu.. ne znam za vas, ali meni sada barsa igra najbolji fudbal u poslednjih nekoliko godina, ja tu nista ne bih menjao, ali politika je cudo..milan nema sanse, verovarnije mi je cak da juve sutne alegrija i dovede klopa.. sve je moguce, jedno samo znam, a to je da jedva cekam prelazni rok:)

Švabo

pre 9 godina

Može sve osim nemačke reprezentacije, imamo već odličnog trenera koji je napravio sistem i sa kojim ćemo dominirati sledećih 10 godina.

Bre

pre 9 godina

Zao mi je sto ide, ali mislim da je Tomas Tuhel odlicno resenje, opet cemo videti sta ce se desiti. Ukoliko Anceloti nista ne osvoji, gotovo sigurno ce Klop u Real.

Nikola

pre 9 godina

Da sam na njegovom mestu preuzeo bih reprezentaciju Nemačke.
Imaju već sistem, rad, kvalitetne i talentovane fudbalere. Jednostavno, da ga boli uvo.

s.laughter

pre 9 godina

Mislim da City nije opcija za njega posto klub ima previse zvezda i zvezdica koje deluju umorno, vec polako ulaze u godine i imaju previse klanova. Ako ode tamo mislim da nece izdrzati.
Liverpul deluje ozbiljno zato sto su doveli nekolicinu mladih igraca, treba im neko ko ce da ih predvodi, da bude mentor, a filozofija kluba se poklapa sa onime sto je Klop do sada radio.
Venger ima ugovor na jos godinu dana, tako da od Arsenala nema nista.
United bi bio sjajna destinacija ali ni od toga nema nista.
U ostalim klubovima milim da bi se izgubio, sto zbog politike sto zbog neiskustva plivanja sa ajkulama koje vode klub i kruze oko njega.
Nisam ljubitelj Liverpula i Rodzers me strasno nervira.

stf

pre 9 godina

@km
U srpskom je i ovo ispravno. Čuvajte se lažnih jezičkih prijatelja kada učite slovenske jezike. Ono što u srpskom može, u nekim drugim jezicima ne može. Isto važi i za druge srodne grupe jezika, romanske na primer (španski i italijanski, veoma slični, ali sa mnogo "lažnih" prijatelja i naizgled preslikanih gramatičkih pravila)...
Sportski pozdrav od filologa! :-)

NS BOY

pre 9 godina

Misljenja sam da je najrealnije, sudeci po imenima koja su deo drugih klubova, da se Klop nadje naredne sezone u Sitiju ili Barseloni.
Ali, nikada iznenadjenjima necemo videti kraj. U svakome slucaju ce zanimljivo biti.

km

pre 9 godina

gramatika, zbogom! nije gde ce, vec - kuda ce! tu razliku sam tek sada ukapirao od kada ucim ruski! "gde" je statika, a "kuda" - dinamika. gde se nesto nalazi I kuda se nesto krece. u svakodnevnom govoru, mi za sve biramo - "gde"!

slobinator

pre 8 godina

da su pametni da ga zovu ovi iz junajteda.gledam ih danas bleda senka onog tima iz vremena fergusona kada su bili prava ratnička ekipa.mislim da bi im klop vratio taj borbeni duh,a što se tiče van gala vreme je za penziju.

Saša Simić

pre 9 godina

More neka ide gde god hoće, zabole' me mali palac za Kloppa. Zbog njega Subotić neće da igra za reprezentaciju Srbije.
Od srca sam se nasmeao zbog mogućnosti njegovog odlazka u FK Donjeg Vakufa. Bravo, i 'de se seti Donjeg Vakufa. Ili beše Gornji....

X=iks

pre 8 godina

gramatika, zbogom! nije gde ce, vec - kuda ce! tu razliku sam tek sada ukapirao od kada ucim ruski! (km, 16. april 2015 09:32)

A ti onda komentarisi po ruskim portalima! Da si poceo da ucis niski, ukapirao bi sasvim suprotnu razliku - nije "gde je taj Nis?", nego "kude je taj Nis?"

bradina

pre 9 godina

Tanjug saznaje u trci za ovog strucnjaka je i C.Zvezda!?Terzic ga dovodi za dzabe!Hoce covek da trenira bivseg sampiona Evrope,koji je jedini u dva meca bio bolji od Bajerna!A onda sam se probudio!Koga bre ovo zanima!?Sta rade nasi treneri to je vest za nase ljude!

Švabo

pre 9 godina

Može sve osim nemačke reprezentacije, imamo već odličnog trenera koji je napravio sistem i sa kojim ćemo dominirati sledećih 10 godina.

Boston

pre 9 godina

Ja ne razumem zasto dajete toliki broj minusa kada neko napise da bi voleo u Milan da dodje. Pa jel ste zaboravili ko je Milan ? Ccc strasno.

Nikola

pre 9 godina

Da sam na njegovom mestu preuzeo bih reprezentaciju Nemačke.
Imaju već sistem, rad, kvalitetne i talentovane fudbalere. Jednostavno, da ga boli uvo.

Saša Simić

pre 9 godina

More neka ide gde god hoće, zabole' me mali palac za Kloppa. Zbog njega Subotić neće da igra za reprezentaciju Srbije.
Od srca sam se nasmeao zbog mogućnosti njegovog odlazka u FK Donjeg Vakufa. Bravo, i 'de se seti Donjeg Vakufa. Ili beše Gornji....

km

pre 9 godina

gramatika, zbogom! nije gde ce, vec - kuda ce! tu razliku sam tek sada ukapirao od kada ucim ruski! "gde" je statika, a "kuda" - dinamika. gde se nesto nalazi I kuda se nesto krece. u svakodnevnom govoru, mi za sve biramo - "gde"!

bot 007

pre 9 godina

zanimljivo da je kod nas gotovo nezapazeno proslo pisanje nemacke sportske stampe o inicijalnim pregovorima Klopa sa predstavnicima jednog beogradskog kluba, koji je u proslosti vec imao uspesnu saradnju sa nemackim strucnjacima. naravno da se naslutiti da je rec o Partizanu.

dzhoni

pre 9 godina

sva je prilika da preuzima $hitty, na moju veliku zalost jer sam simpatizer uniteda, a klopp mi je nekako najblizi filozofiji i harizmi jedinog i najveceg SIR-a

Die Rote Pille

pre 9 godina

Odličan trener, forsira brzu igru još od kad je vodio Mainz, uz to veliki motivator i emotivac, a po meni najjače vrline su mu predanost i odanost klubu. U ovom trenutku mislim da su samo on i Diego "Cholo" Simeone takvi treneri, bar u ovim najjačim ligama. Lično, voleo bih da trenira Milan (nisam njihov simpatizer), čisto da vidim da li može da ih podigne jer u Italiji odavno Juventus nema nikakvu konkurenciju pa je samim tim i liga postala preslaba. Mislim da su po kvalitetu pali čak ispod ruske lige. Sve u svemu, gde god da ode klub će dobiti strašno dobrog trenera.

Srdjan

pre 9 godina

Ne zanm baš da li se njegova filozofija fudbala podudara sa Man City politikom pravljenja rezultata. On je čovek koji voli da igra atraktivan i brz fudbal, koja podrazumeva timsku igru i presing po celom terenu, gde je tim glavni pokretač, a ne pojedinac. On nikada u timu nije imao 1, 2 ili 3 zvezde, već su i takvi igrači, kao što su: Gece, Levandovski, Roys, Kagawa (od pre 2 godine), Humels itd, iskljucivo igrali kao tim i sve je bilo podredjeno tom timu kao zajednici, a ne rezultatima. Moj lični utisak je da bi on mogao da preuzme Atlektiko Madrid (ako Simeone ode, a traži i njega pola Evrope), Totenhem (ekipa koja ima sve osim rezultata), Arsenal (ako ne Venger e uzme ni 1 trofej ove sezone) ili Psž (gde će Ibrahimović imati drugačiju ulogu nego do sada).
Ne verujem da je Klop čovek koji juri za parama, mada sigurno nije imun na njih. Mislim da je u ovim okolnostima Psž možda i najrealnija opcija, s obzirom da ima mladu i poletnu ekipu (izuzetak je napad sa Ibrahimovičem, Kavanijem i Lavecijem i na sredini Tiago Mota). Ima materijala da sa ovim igračima napravi baš dobar rezultat. Verati, Lucas Moura, Raviol, Pastore, Matuildi uz možda baš Roysa i još jednog kvalitetnog igrača iza napadača je tim za velika dela uz pravog trenera. Klop može da se igra ovde jer para ima i za još jednog kvalitetnog napadača, tipa Aguero ili Falkao umesto Kavanija. Mislim da bi Klop uspeo da od tog tima za 2-3 sezone napravi velike rezultate.

Kol

pre 9 godina

Realno opcije su City, PSG a u zavisnosti od rezultata na kraju sezone Barsa ili Real! U Junajted nece sigurno Van Gal je siguran, Liverpul i Milan nemaju ambicije kao Klop tako da izmedju gornja 4 kluba treba traziti sledeci Klopov trenerski angazman!

laik

pre 9 godina

van gal je izjavio da se nece zadrzavati dugo u utd i da hoce u penziju.. nekako mi postiji ta sinergija hummels+klop. realno, tu najvise zavisi od bajerna i reala gde ce ici klop. npr-anceloti moze u bajern, gvardiola u siti, a klop u real..mozda i gvardiola u psg, mozda i da se vrati u barsu.. ne znam za vas, ali meni sada barsa igra najbolji fudbal u poslednjih nekoliko godina, ja tu nista ne bih menjao, ali politika je cudo..milan nema sanse, verovarnije mi je cak da juve sutne alegrija i dovede klopa.. sve je moguce, jedno samo znam, a to je da jedva cekam prelazni rok:)

Boki

pre 9 godina

Siti je fakticki bez trenera. Pelegrini nema sanse da osvoji titulu ove godine tako da 99 % napusta. Ali neznam koliko bi bilo pametno da preuzme njih. On je vise drugarski sa igracima, a Sitiju treba neki tipa Murinjo, da trenira strogocu i natera one balvane da ginu po terenu za svaku loptu, i da igraju grubo na granici "prljavog".

Birindeli

pre 9 godina

@ Die Rote Pille

Citam komentar I slazem se sa svime...I onda naidjem na ovo da je Italijanska liga pala ispod ruske...aj shvatam, svako ima misljenje...ali koje su to prednosti Rusije, osim novca??? Iskreno, Bundesliga, Primera I PL su ispred Italijana...Ali samo zato sto, osim Juvea, nemaju nekoga ko bi se mogao nositi sa Bajernom, Barsom I Realom...jer Totenhem, Sautempton, pa ni Liverpul nisu bolji od Fiorentine, Lacija, Rome, Napolija...ista situacija je I sa Seviljom, Valensijom, Viljarealom.

Горан Вук

pre 9 godina

Па прво су му распродали готово цео први тим, а сад се газда буни где су резултати ... Брука .

Bre

pre 9 godina

Zao mi je sto ide, ali mislim da je Tomas Tuhel odlicno resenje, opet cemo videti sta ce se desiti. Ukoliko Anceloti nista ne osvoji, gotovo sigurno ce Klop u Real.

Igrao sam na ostrvu

pre 9 godina

Harizmatican tener sa jasno definisanim stilom, nikakve veze sa Cholom (agresivnost), Sirom (napadi po bokovima), Pepom (posed lopte), pa ni sa Emerijem, Rudy Garciom itd. Predivan fudbal za gledanje, ekipe mu lice na ferrari koji juri trista na sat, ali bez kocnica, a u fudbalu zakociti ili napraviti pauzu je isto toliko vazno, kao i brzina. Ako po tom pitanju nesto ne popravi, sumnjam da ce se odrzati u preterano ambicioznom klubu. U svakom slucaju mu zelim dobru srecu gde god posao.

s.laughter

pre 9 godina

Mislim da City nije opcija za njega posto klub ima previse zvezda i zvezdica koje deluju umorno, vec polako ulaze u godine i imaju previse klanova. Ako ode tamo mislim da nece izdrzati.
Liverpul deluje ozbiljno zato sto su doveli nekolicinu mladih igraca, treba im neko ko ce da ih predvodi, da bude mentor, a filozofija kluba se poklapa sa onime sto je Klop do sada radio.
Venger ima ugovor na jos godinu dana, tako da od Arsenala nema nista.
United bi bio sjajna destinacija ali ni od toga nema nista.
U ostalim klubovima milim da bi se izgubio, sto zbog politike sto zbog neiskustva plivanja sa ajkulama koje vode klub i kruze oko njega.
Nisam ljubitelj Liverpula i Rodzers me strasno nervira.

Lepi

pre 9 godina

Ne bih se iznenadio da preuzme Cukaricki pa da pokusaju nesto dalje od grupne faze u Ligi Evrope.
Ajmo Jirgene - Banovo Brdo te ceka rasirenih ruku !!! :D

NS BOY

pre 9 godina

Misljenja sam da je najrealnije, sudeci po imenima koja su deo drugih klubova, da se Klop nadje naredne sezone u Sitiju ili Barseloni.
Ali, nikada iznenadjenjima necemo videti kraj. U svakome slucaju ce zanimljivo biti.

Haizenberg

pre 9 godina

Sad ima priliku da bira a za u buduce videcemo sta napravi u klubu koji ga dovede.Posle Majnca stigao je u Dortmund i tu je zabelezio vrhunske rezultate ali sta ce biti u sledecem klubu veliko je pitanje.Meni se dopada kao trener ali ako ne napravi neki znacajniji uspeh svi ce ga ovde vec sledece godine opisivati kao prevaru od trenera.I Ljupko petrovic je napravio cudo sa Zvezdom a posle znamo kako se prica zavrsila.Samo za Murinja mogu reci da se snalazi po klubovima sa velikim budzetima a svi ostali plivaju tamo gde su.Smeniti Rodzersa u Liverpulu bi bila glupost jer on nema tim za velike domete ali bi zato Barsa mogla lako da se odrekne svog pulena za neko zvucnije ime tako je bilo sa Anticem kada ih je izvadio iz mrtvih a oni ga zamenili za Rajkarda.Sity dodje kao najrealnija opcija posto im se klima mesto za LS a i u LS se vec godinama blamiraju obzirom kakav tim imaju.

slobinator

pre 8 godina

da su pametni da ga zovu ovi iz junajteda.gledam ih danas bleda senka onog tima iz vremena fergusona kada su bili prava ratnička ekipa.mislim da bi im klop vratio taj borbeni duh,a što se tiče van gala vreme je za penziju.

stf

pre 9 godina

@km
U srpskom je i ovo ispravno. Čuvajte se lažnih jezičkih prijatelja kada učite slovenske jezike. Ono što u srpskom može, u nekim drugim jezicima ne može. Isto važi i za druge srodne grupe jezika, romanske na primer (španski i italijanski, veoma slični, ali sa mnogo "lažnih" prijatelja i naizgled preslikanih gramatičkih pravila)...
Sportski pozdrav od filologa! :-)

X=iks

pre 8 godina

gramatika, zbogom! nije gde ce, vec - kuda ce! tu razliku sam tek sada ukapirao od kada ucim ruski! (km, 16. april 2015 09:32)

A ti onda komentarisi po ruskim portalima! Da si poceo da ucis niski, ukapirao bi sasvim suprotnu razliku - nije "gde je taj Nis?", nego "kude je taj Nis?"