Sreda, 15.04.2015.

10:20

Pavlović: Videlo se da možemo sa CZ

Bek Partizana Aleksandar Pavlović rekao je da crno-belimoraju da isprave greške iz prvog meča polufinala plej-ofa ABA lige sa Crvenom zvezdom.

Izvor: B92

Pavloviæ: Videlo se da možemo sa CZ IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

90 Komentari

Sortiraj po:

Voip

pre 9 godina

Smesna izjava. Zvezda ima timcinu i uvek ce neko da iskoci, dok sa druge strane ima skup dobrih individualaca koji ne mogu da se izbore sa protiv tima koji je uvezbo odbranu protiv najjacih evropskih ekipa. Jos ako Zvezda popravi sut spolja sto je ocekivati da se desi eto je na +20. Zaboravljate da je Zvezda tim sa najboljim procentom suta za tri u ABA ligi.

jsd licemerje

pre 9 godina

@ commando

Pa vaš guru reče da povrede nikad nisu slučajne. Vujošević je sam kriv što vam je falilo toliko igrača jer kad nekoga teraš da trenira iz snage u 6 ujutru onda ništa drugo i ne možeš da očekuješ nego da dođe do povrede zbog zamora. A nekoliko igrača se povredilo jer je vujošević iz bolesne želje da dobije Zvezdu po svaku cenu držao i po 40 minuta glavne igrače na terenu. Vaše povrede nisu slučajne nego se sve dešavaju po istom šablonu i to je vaš problem što hoćete tako da trenirate. Zato je pola igrača posle partizana ostalo osakaćeno. Gde je danas vaš čuveni tnt?

Pitaš kako je Zvezda zaslužila Evroligu? Tako što je razbila sve u regularnoj sezoni i bila prva na listi da nasledi Cibonu. Ko je vama kriv što niste vi bili prvi na tabeli?? Kako vas samo boli što je Zvezda bolja od vas! Uf kako mi je drago! A ako ima pravde upravo će Zvezda da vam ugasi sve snove u polufinalu i klub. A onda od 2016. vraća i formalno staru adresu pa vam izbija i zadnji argument iz rukava. Bar je u skladu sa zakonom rešila svoje probleme za razliku od vas koji ste nekažnjeno tajili porez 20 godina.

challenge

pre 9 godina

KK CZvezda ima bolji i kvalitetniji tim od KK Partizan, ali to ne znaci da ce biti 3:0 i da ce zvezda lagano dobiti svaku utakmicu sa 10+ razlike. I ranijih godina, kada je Partizan bio dosta kvalitetniji, nije svaku utakmicu dobijao lagano....zasto bi sad bilo drugacije??? Neko moje "objektivno" misljenje je da ce biti 3:0 ili 3:1 u zvezdinu korist.

gasha

pre 9 godina

Sale, Sale pa kao da igramo sa Realom. naravno da sa njima mozemo. problem je sto po meni nemamo resenja u napadu. Pavlovicev ucinak je kljucan. Odlicno su odigrali. narocito u odbrani. nisam pratio statistiku, ali mnogo blokada su imali. Macvan se mnogo trosi i on realno ne moze da prelomi. Pavlovic i donekle Muric mogu da donesu prevagu. ne mogu da shvatim da Tepic ima onako los sut, to je bio dobar suter ranije. Gagi ima svoj ucinak, nema tu iznenadjenja. Break je neophodan, ako povedu 2:0 tesko da ima povratka.

commando

pre 9 godina

Sinoć sam nešto gledao seriju iz prošle sezone...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zvezda ponos Srbije, 15. april 2015 13:56)


Ne znam šta si ti gledao i gde, ali trebalo bi da pregledaš glavu pod hitno.
Kinsi je otišao nekoliko meseci pre kraja sezone i nije igrao F4 ABA, Bertrans se priključio timu pred F4 ABA lige, Vesterman i Milosavljevic nisu igrali celu sezonu, Pavlovic došao u toku sezone... sve skupa tim nije bio kompletan ni na jednoj jedinoj utakmici cele sezone. Kada već spominješ prolazak u Euroligu - objasni mi molim te kako je to Zvezda uspela da izbori ulazak u istu?? Da nisu pobedili nekoga, bili šampioni nečega??

Zvezda (pok.) je zakopana sa 16 miliona eura duga, ako taj broj podeliš sa brojem godina ispada da je svake godine od tada dobijala oko 4 miliona eura samo za vraćanje duga + 2 i više miliona za takmičenja svake godine = barem 6 miliona. Sa tim parama je osvojila 3 Kupa Srbije... Itd... ne bih te više opterećivao ovom sitnicom zvanom realnost

Mirko

pre 9 godina

Možete, dobra ste ekipa, dobri pojedinci, razrađen sistem, iskusan mada precenjen trener, sudije sude čim vas neko pogleda ili diše u vašem pravcu,
ali sve to neće biti dovoljno.
Da parafraziram vašeg trenera: Pobeđivali smo i mnogo jače ekipe od vas,
a kamo li "KK Jedva Se Sabrasmo".

Partizanovac

pre 9 godina

Samo ti kralju nemoj da soliras puno i uzimas nemoguce teske suteve i sanse postoje. Juce su nas dobili zahvaljuci nasoj losoj igri timskoj. To mora biti bolje veceras ako mislimo da dodjemo do brejka jer nisu "bauk "od tima pa da se ne mogu pobediti. Samo napred PARTIZAN nista nije gotovo jos.

ivan

pre 9 godina

oni od 97 nisu uzeli titulu,tako da je to mnogo više od 10 godina frustracija,a pošto ti isti više ne postoje,onda je i bila neka titula u rukama fmp-a

onako u prolazu

pre 9 godina

Ja sam stekao utisak Da zvezda nije onoliko grešila, da su sudije svirale malo bolje ( tek u 4 četvrtini ste izašli iz bonusa) i da je procenat šuta sa poludistance bio za koji procenat viši da bi bilo 15 i više razlike za Zvezdu. E sada ako vi popravite i mi poravimo utisak iz prvog meča , nisam baš siguran da ste u prednosti. Ipak sačekajmo, teren najbolje govori. Srećno Zvezdo!!!!

Istina

pre 9 godina

Mozete?Hahahahaha...ne pali se,previse.Prosle sezone su posle prve utakmice,sudile sudije,koje su obukle crno beli dres,inace vasi,godinama,nabolji igraci,cim zagusti.Sad oni nece suditi i nemate ni teoretske sanse.Zvezda ne moze imati losije sutersko vece nego sinoc a odbranu moze jos malo da pojaca,dok ste vi limitirana ekipa.Laganih 3:0,zapamtite sta vam kazem.

peca

pre 9 godina

ja ne razumem,kako partizan moze da pobedi zvezdu,bez i jednog klasicnog centra? Macvan decko izginuo sinoc,dok se Bobi juce odmarao,igrao nekih 10ak min! Bez Milutinova nemamo ama bas nikakve sanse pod kosem,protiv Mvp evrolige,zatim centra nemacke reprezentacije i Mitrovica!! Bar da je Gagic ostao,ali Macvan ne moze sam pod kosem kao krilni centar! Realno,nemamo nikakve sanse,Zvezda ide dalje u EL,a mi da napravimo spektakl u trecoj utakmici,da se oduzimo igracima,nepverovatnim navijanjem. Ceka nas odbrana titule sa milutinovim u ekipi 14ta u nizu

BasketGuru

pre 9 godina

Nije momak uzeo u obzir da je Bobi igrao samo 10 minuta, kada bude na sledećoj igrao 35, shvatiće i sam da Partizan tu ništa ne može...

StormBGD

pre 9 godina

Cekaj,hvalite se prvom osvojenom titulom u ABA ligi,koju inace jos niste ni osvojili... Ajde molim te,gde ste bili prethodnih 10 godina,nije vas bilo nigde,kad osvojite 5-6 titula za redom onda se javite... Toliko
(Milan, 15. april 2015 13:34)

Nista, javicemo se za 5-6 godina i tada cete se sa nostalgijom secati tih 10 godina, jer mislim da necete vise nikad doziveti tako nesto. Zvezda nije kriva za vas sunovrat. Krivi ste samo vi i vasa uprava, koja je posle 10 godina igranja EL i obilatog uzimanja para iz drzavne kase, dozvolila da nemate prebijene pare(navodno) i da su vam drugi krivi. Vas ovosezonski tim nije uopste jeftiniji od naseg, ali Zvezda je napravila tim i krenula da sa mladim igracima gradi buducnost, a vi ste se skupili 's ko'ca i konopca' i hocete na silu rezultate. Tako to nece moci drage komsije, a krivica je samo vasa. DOk god ste zaslepljen mrznjom vaseg sveznajuceg Dula i nasedate na pricu da je kriva drzava i Zvezda, a ne on i kompanija, dobro vam se ne pise. Navijam da otvorite oci i pocete da razmisljate zdravo i tek tada ce doci rezultati i boricete se s nama za titulu, a sve u korist nase kosarke i dece koja zasluzuju sansu da igraju za Zvezdu i Partizan, a ne u korist punjenja dzepova vase nesposobne uprave.

Džoni

pre 9 godina

Neko moje zapažanje je da kada Zvezda stisne odbranu Partizan ne može da parira i Zvezda pravi razliku. Kada Zvezda popusti a popušta u zadnje vreme u drugoj i početkom treće četvrtine kada trener promeša postavu, Partizan ima šanse da se vrati! Partizan ima kraću klupu i za razliku od Zvezde oslanja se na prvu petorku koja se dosta troši što se pokazuje u poslednjoj četvrtrni jer polako umor stiže! Mislim da je ovo velika prilika za Zvezdu da večeras agresivnom odbranom dodatno istroše nosioce igre Partizana i posle lagano privedu utakmicu kraju! Mišljenja sam da bi Dule sa ovakvim atletskim timom Zvezde pobeđivao ovakav(solidan i kvalitetan ali limitiran umorom) Partizan sa po 30 poena razlike!

Muad'Dib

pre 9 godina

"Sinoć sam nešto gledao seriju iz prošle sezone... pa ljudi Vujošević je imao sastav Bogdanović, Lovernj, Kinsi, Vesterman, Pavlović, Milosavljević, Bertans, Gagić, Milutinov, Tepić i nije uspeo ni Evroligu da izbori!"
Nalupao si se za sve pare - taj sastav nije igrao ni jedan minut zajedno, na F4 ABA npr nisu igrali Vesterman, Kinsi i Gagi a Berta je tek krenuo da se uigrava posle skoro godinu dana pauze. A za koliko su kupljeni i koliko su placeni bili Bogdan, Zo, Milutinov? Dule je te igracine napravio sam, nije ih kupio (niti im je dao vise od pola milke za sezonu kao vi Markusu), igrali su za smesne pare. Nemate srama, a nije ni cudo - ko prihvati da promeni klub za koji navija spreman je na sve.

NokiJa

pre 9 godina

Evo malog vremeplova, da se setimo kako je igra KKP odisala fer plejom i nenamernim fauovima>
https://www.youtube.com/watch?v=rarVAhygUxo&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=AMAfsuq7ITY&feature=youtu.be

Za razliku od Blazicevog faula, ovde se vidi ocigledna namera da se igrac KKCZ povredi, a u oba slucaja nisu svirane ni tehnicke, ni namerne greske.
Sramota!

Urke

pre 9 godina

Ako odigramo timski, racionalno i ako cenimo loptu, mozemo dobiti. Juce bismo dobili mec mozda, ali mi ne igramo tako i pitam se zasto.

Mi pet puta pridjemo na -3 i sutiramo na 10-15 sekundi do kraja napda nerezonski (posebno Milosavljevic) za tri poena, a zatim u sledecem Dzenkins daje 2+1. Macvan sutira pet puta oko trojke iako ima vremena za napad, dodaje preko celog terena, srlja, zuri, Milosavljevic takodje igrao stihijski, Tepic neprimetan, Dalo je za njega doktor. I ti si cesto isao grlom u jagode pa ako uspes-uspes. Tesko brate.

Rekao sam i juce da smo odigrali individualno, brzopotezno, pomalo usiljeno. Da toga nema, ova dva tima bi bila sasvim egal. Ovako, sumnjam da cemo se opametiti za dan ili dva. Timska igra i racionalnost su pobedili juce.

Mi imamo i te kako kvaliteta, ali je sirov i neusmeren kako valja. Ne znam zasto. Ranije smo imali i losije timove i mladje i neiskusnije, ali smo disali kao tim! Sada se sve svodi na pojedinca i nerezonski sut i ako udje - udje. Ne ide tako ni sa Konstantinom, a kamoli evroligasem.

Zvezda ponos Srbije

pre 9 godina

Sinoć sam nešto gledao seriju iz prošle sezone... pa ljudi vujošević je imao sastav Bogdanović, Lovernj, Kinsi, Vesterman, Pavlović, Milosavljević, Bertans, Gagić, Milutinov, Tepić i nije uspeo ni Evroligu da izbori! To je najjači i najskuplji sastav u zadnjih 20 godina na ovim prostorima, a njemu ni to nije bilo dovoljno?! Važno je umeo da kuka na svakoj konferenciji a imao je od države NIS sa 900.000, Telekom sa 700.000, Komercijalnu banku sa 600.000 i Dunav sa 400.000, a Zvezda samo Telekom sa 700.000 i Komercijalnu banku sa 200.000! Da li shvatate da on nikada ništa u životu nije uradio osim ako nije imao 10 puta veći budžet i jači tim od ostalih. A u CSKA mu čak ni to nije bio dovoljno. Niti je sam stvorio ijednog igrača za srpsku reprezentaciju. Samo je kupovao strance i otimao najbolje mlade igrače od Zvezde, Fmp-a, Hemofarma i Vojvodine. A onda ni to nije bilo dovoljno nego su prebijali sudije i zastrašivali ih ako im nisu kumovi kako bi mogli na miru da dolaze do titule iz auta i imaju odnos bacanod 5 prema 1. Eto kako je partizan dolazio do "uspeha". Neverovatno je da oni čak i ove sezone dobijaju od države više nego Zvezda iako ne igraju Evroligu, a uporedite rezultate i igru Zvezde i partizana ove sezone. Ja se samo pitam šta bi bilo tek da imaju isti tretman kod države i sudija?? Zvezda je dokazala da je milion puta zdraviji klub od partizana.

ha

pre 9 godina

da izgubite vcrs 15 razlike,bas mi dragoo sto ce te da ispadnete!!
bas zbog onih prica,lakse nam sa zvezdom u polu finalu i te price,gasite se ljudiii,vas nema visee!!:-D
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mozete, 15. april 2015 12:02)

Vala vas nema vec poodavno, sam Bog zna za koga navijate. A za Partizan se ti ne brini, gledaj u svoje dvorište i za koga ces navijati kad ti se odmrzne klub.

košgeter

pre 9 godina

DV nema igru. Sve je sila živa. Mačvan 130%. I plej,i krilo i centar. I da prevede loptu i skoči i asistira i šutne. Ne može sve. Ne može 36 minuta. Čovek istrošen, iscedjen, statistika porazna, iz greške u grešku.Ako bude i večeras sve sam Mačvan - oni odoše dalje, a mi se odmaramo. Tako smo se odmarali od Evrokupa za Aba ligu, sad od ABA lige za KLS.

Milan

pre 9 godina

Cekaj,hvalite se prvom osvojenom titulom u ABA ligi,koju inace jos niste ni osvojili... Ajde molim te,gde ste bili prethodnih 10 godina,nije vas bilo nigde,kad osvojite 5-6 titula za redom onda se javite... Toliko

kamiondžija

pre 9 godina

Ajmo u 300evra da ce Partizan ici u finale! Niko, pa ni Real nas ne moze dobiti 3 utakmice!
(akognom, 15. april 2015 11:30)

Evo ja se javljam...
jaksamnanetu@gmail.com

nnidza

pre 9 godina

Prosipaju narodu priče kako je Zvezda u povlašćenom položaju, skuplji tim... Pa Partizan ima daleko iskusniji i skuplji tim od Zvezde. Zvezda ima mlad tim sa reprezentativcima sa poslednjeg prvenstva, šireg spiska, bez iskustva iz EL! Tepić, Mačvan, Pavlović imaju najbogatije iskustvo u ligi, više nego svi ostali zajedno!

realno

pre 9 godina

A zasto to, o Sasa, ne bi mogli?
Ti, koji si desetak godina igrao NBA, igrao cak i u finalu.
Macvan, koji je u punoj snazi, jedan od najboljih krilnih centara u Evropi, igrao u Makabiju i Galati.
Tepic, koji je igrao za PAO.
Gagi Milosavljevic, kapiten, 5 godina je tu, jedan od najboljih igraca u koji igra u Srbiji.
Imate Murica, reprezentativca Slovenije, coveka koji je igrao SP.
Doveli ste i Amera na pleju, covek je igrao NBA pre 2 sezone.
Imate Milutinova i Vanju Marinkovica, 2 igraca koja su buducnost srpske kosarke, jedni od najvecih talenata u zemlji.
Zasto, Sasa, ne bi mogli protiv Zvezde?

keza

pre 9 godina

Da su imali ovu ekipu od pocetka sezone mogli bi. Ovako dolazi ovaj dolazi onaj, krivi su ovi krivi su oni, onaj nas izdao. Nisu bili u takmicarskoj formi u kontinuitetu tako da je za ocekivati da imaju dosta padova u toku meca. Dok je zvezda tukla na dva fronta bez stednje. Mislim da partizan ima bolje pojedince sem bobija, ali da ce zvezda dobiti 3:1 ili 3:0. uglavnom bice dobre kosarke.

Illmatic '94

pre 9 godina

Можете јашта. Још сте имали среће пуно јер смо промашивали неке шутеве на +7 и +8. Једноставно много смо бољи у одбрани од вас и то прави разлику. Да је Вилијамса хтео шут било би +15 за нас. Ја сам рекао,кључни играчи су Џенкинс,Блажич и Вилијамс,док из сенке вребају моћни Калина и остатак дружине.

Realnije

pre 9 godina

A zasto to, o Sasa, ne bi mogli?
Ti, koji si desetak godina igrao NBA, igrao cak i u finalu.
Macvan, koji je u punoj snazi, jedan od najboljih krilnih centara u Evropi, igrao u Makabiju i Galati.
Tepic, koji je igrao za PAO.
Gagi Milosavljevic, kapiten, 5 godina je tu, jedan od najboljih igraca u koji igra u Srbiji.
Imate Murica, reprezentativca Slovenije, coveka koji je igrao SP.
Doveli ste i Amera na pleju, covek je igrao NBA pre 2 sezone.
Imate Milutinova i Vanju Marinkovica, 2 igraca koja su buducnost srpske kosarke, jedni od najvecih talenata u zemlji.
Zasto, Sasa, ne bi mogli protiv Zvezde?
(realno, 15. april 2015 12:03)
Zato što je Saša igrao u NBA finalu pre 8 godina njegovo vreme je prošlo.
Zato što je Mačvan prosečan igrač i grejao je klupu u Galati i Makabiju isto kao Tepić u PAO.Murić je nebitan igrač i u Prtizanu i u Sloveniji.Milutov je van forme.Akojon divljak basketaš.Gagi je dobar al nije to dovljno,Vanja je talentovan ali sa sada samo to.
Zato ne možete!

John Terry

pre 9 godina

Eto, jos jedna korektna izjava igraca Partizana. Ljudi daju optimisticne komentare ali u sportskom duhu. Naravno Sasa da mozete, razlika nije velika, Zvezdina glavna prednost je odlicna sezona sa puno jakih utakmica i duza klupa. Ali to nije klasa razlike, vec nijanse. Jedini koji daje zlobne i iskompleksirane komentare je trener Partizana. Svi ostali se ponasaju potpuno fer.

Pera

pre 9 godina

Najveca greska utakmicr je kad se Muric nabio u cose kkd trojke kad su ga udvojili tad se mec lomio,tad bismo dobili na psiholoskoj prednosti
A najveca je tuga kad veliki poznavaoci kosarke "navijaci Zvezde" pricaju o kosarci
ono kao napaljeni klinci
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Bale na prodaju#, 15. april 2015 11:17)
NAjveca je tuga kad grobar pokusa da sastavi slozenu recenicu :-)

mozete

pre 9 godina

da izgubite vcrs 15 razlike,bas mi dragoo sto ce te da ispadnete!!
bas zbog onih prica,lakse nam sa zvezdom u polu finalu i te price,gasite se ljudiii,vas nema visee!!:-D

MiloshGB

pre 9 godina

25 komentara za sada, i sve gvožđe!

Sunce ti poljubim, kakav im je Dule kompleks nabio bar za 4 generacije :)

Rekao bih da uzmu malo leda, ali mogu da svhate da ih zezam za matični klub :)))

GROBARI S TOBOM SVE DO POBEDE!

Jack

pre 9 godina

Haha, ponavlja se tradicija - Kasperi se raskokodacu kad slucajno nabodu jednu pobedu, a kad posle toga vezu tri poraza i pozdrave se sa ambicijama, podviju rep, cute i pojavljuje se sada vec famozna sintagma "sledeca sezona". Bolje cutite, manje ce da vas boli posle.

Bale na prodaju#

pre 9 godina

Najveca greska utakmicr je kad se Muric nabio u cose kkd trojke kad su ga udvojili tad se mec lomio,tad bismo dobili na psiholoskoj prednosti
A najveca je tuga kad veliki poznavaoci kosarke "navijaci Zvezde" pricaju o kosarci
ono kao napaljeni klinci

zex86

pre 9 godina

Videlo se da mozete? Decko,vi niste poveli na utakmici?? I ne treba da se zaboravi sramno sudjene,i to kada je zvezda domacin!Sta nas ceka kad budemo gostovali? Mi smo izveli jedno bacanje u prvom pol,partizan je ima 4 faula na pol.i tri cetvrtine nije izasao iz bonusa!!Vidim to niko ne pominje ili mozda partizan igra najcistiju odranu na svetu. O tretmanu na Bobiju suvisno je pricati. SRAMOTA!!!

Vredi pokušati

pre 9 godina

Videlo se da nema jednog do dva sigurna igrača da povuku i vode ostale, oscilacije celu utakmicu, nema nekog da prelomi kada je potrebno. Ovaj play je mačka u džaku, ubaci 2-3 neverovatna šuta i napravi isto toliko neverovatnih grešaka u finišu. Jednostavno nije dobro ukomponovano. Nije nemoguće dobiti jer realno ni zvezda po kvalitetu ne odskače toliko ali svi znamo koliko znače euro utakmice makar izgubili sve do jedne.... Sem par nesportskih poteza u žaru borbe (tu ne računam štrokavi potez nad milutinovim) bila je korektna i zanimljiva utakmica za gledanje.

Bogdan Sumar

pre 9 godina

Care videlo se da ni u jednom jedinom trenutku ne mozete sa parirate i kad god ste se primakli Zvezda je palila trecu brzinu! Videlo se i da si ubedljivo najbolji igrac ali i da ne mozes da dises kad je ostriji tempo!

tu ste uvek bolji

pre 9 godina

To ne znači da su bolji. Važno je da ispravimo greške iz prvog meča. I prošle sezone u finalu Superlige je Zvezda povela sa 1:0, pa smo na kraju pobedili", rekao je Pavlović.

Pobedili ste u odnosu snaga 8 na 5.
E to je razlika izmedju vas i nas. Mi smo gospoda za vas

translucent

pre 9 godina

Ne treba nasedati na provokacije najskupljeg tima posle Makabija u istoriji ABA lige. Najavili su pre početka plej ofa da će učiniti sve da stignu do finala, pa su u tom stilu i pravili faulove sinoć. Revanšizma takođe ne sme biti, već se treba igrati mirnom glavom i šut će doći. Ako bude tako, večeras očekujem pobedu košarke nad ragbijem i pobedu suvog kvaliteta nad parama, a njima ostaje da likuju zbog povrede Milutinova.

zagor

pre 9 godina

mozete... ako vujosevic napravi neki incident pa nas poremeti ili ako akojon pocne da pogadja suteve iz trka van balansa u serijama... onda mozete. naravno i jedno u drugo je moguce, ali u normalnim okolnostima se videlo da nemate sta da trazite protiv nas.

anabanana

pre 9 godina

Ljudi imaju tim. Mi imamo pojedince. Muceni Macvan izgibe sinoc,ali ne vredi kad Gagi ne moze nista da ubode, Pavlovic sve na silu, Akojon izgubljen u vremenu i prostoru, Muric sve nesto 1 na1 pokusava... Nemamo krstenu akciju za spoljne igrace, tu je trebalo da smo jaci i da dobijemo... Dule ubaci na startu Akojona za seriju 8:0, tanko je bilo bas... Morate svi kao Macvan, pa da ocekujemo nesto...

Zoran

pre 9 godina

Mislim, Pavloviću da nisi upravu što se tiče skoka u napadu. Partizan ih je imao više, mislim da je konačan skor bio 9/13 u korist Partizana, što je s obzirom na visinsku prednost Zvezda pravi podvig. U ukupnom skoru, Zvezda je imala samo 6 skokova više. Znači, u sledećim utakmicama skok u napadu će vam biti samo gori. Mislim da je Zvezda kvalitetniji tim i da je realno da prođe dalje i osvoju ABA ligu, ali ni PArtizan nije toliko loš da ne može da priredi iznenađenje. Sve u svemu, uživaćemo. Još kad bi se Vujošević izdržao od otvaranja usta.....

hours of love

pre 9 godina

Bilo bi sramota da sa takvim timom koji imate na raspolaganju ne mozete da igrate sa Zvezdom.
Gomila evroligaskih i NBA pojacanja i opet ne mozete da nas dobijete.
A koliko je vama falio Milutinov i nama je falio Bobi tako da 1:1 sto se toga tice.
Da ne pominjem preskupog pleja koga ste nedavno doveli...imate bre 3 igraca na poziciji jedinice!

Slušaj sine, obriši sline

pre 9 godina

Au dečko, šta si ti video? Ne možete sa Zvezdom, biće 3:0 i to je realnost.
I juče bi bilo 20 razlike da vas sami nismo vraćali u meč. Pride ste pogodili neke "nemoguće" šuteve u poslednjim sekundama. Bajke ne postoje, od veštice ostala metla!

Slušaj sine, obriši sline

pre 9 godina

Au dečko, šta si ti video? Ne možete sa Zvezdom, biće 3:0 i to je realnost.
I juče bi bilo 20 razlike da vas sami nismo vraćali u meč. Pride ste pogodili neke "nemoguće" šuteve u poslednjim sekundama. Bajke ne postoje, od veštice ostala metla!

realno

pre 9 godina

A zasto to, o Sasa, ne bi mogli?
Ti, koji si desetak godina igrao NBA, igrao cak i u finalu.
Macvan, koji je u punoj snazi, jedan od najboljih krilnih centara u Evropi, igrao u Makabiju i Galati.
Tepic, koji je igrao za PAO.
Gagi Milosavljevic, kapiten, 5 godina je tu, jedan od najboljih igraca u koji igra u Srbiji.
Imate Murica, reprezentativca Slovenije, coveka koji je igrao SP.
Doveli ste i Amera na pleju, covek je igrao NBA pre 2 sezone.
Imate Milutinova i Vanju Marinkovica, 2 igraca koja su buducnost srpske kosarke, jedni od najvecih talenata u zemlji.
Zasto, Sasa, ne bi mogli protiv Zvezde?

hours of love

pre 9 godina

Bilo bi sramota da sa takvim timom koji imate na raspolaganju ne mozete da igrate sa Zvezdom.
Gomila evroligaskih i NBA pojacanja i opet ne mozete da nas dobijete.
A koliko je vama falio Milutinov i nama je falio Bobi tako da 1:1 sto se toga tice.
Da ne pominjem preskupog pleja koga ste nedavno doveli...imate bre 3 igraca na poziciji jedinice!

zex86

pre 9 godina

Videlo se da mozete? Decko,vi niste poveli na utakmici?? I ne treba da se zaboravi sramno sudjene,i to kada je zvezda domacin!Sta nas ceka kad budemo gostovali? Mi smo izveli jedno bacanje u prvom pol,partizan je ima 4 faula na pol.i tri cetvrtine nije izasao iz bonusa!!Vidim to niko ne pominje ili mozda partizan igra najcistiju odranu na svetu. O tretmanu na Bobiju suvisno je pricati. SRAMOTA!!!

anabanana

pre 9 godina

Ljudi imaju tim. Mi imamo pojedince. Muceni Macvan izgibe sinoc,ali ne vredi kad Gagi ne moze nista da ubode, Pavlovic sve na silu, Akojon izgubljen u vremenu i prostoru, Muric sve nesto 1 na1 pokusava... Nemamo krstenu akciju za spoljne igrace, tu je trebalo da smo jaci i da dobijemo... Dule ubaci na startu Akojona za seriju 8:0, tanko je bilo bas... Morate svi kao Macvan, pa da ocekujemo nesto...

zagor

pre 9 godina

mozete... ako vujosevic napravi neki incident pa nas poremeti ili ako akojon pocne da pogadja suteve iz trka van balansa u serijama... onda mozete. naravno i jedno u drugo je moguce, ali u normalnim okolnostima se videlo da nemate sta da trazite protiv nas.

Zoran

pre 9 godina

Mislim, Pavloviću da nisi upravu što se tiče skoka u napadu. Partizan ih je imao više, mislim da je konačan skor bio 9/13 u korist Partizana, što je s obzirom na visinsku prednost Zvezda pravi podvig. U ukupnom skoru, Zvezda je imala samo 6 skokova više. Znači, u sledećim utakmicama skok u napadu će vam biti samo gori. Mislim da je Zvezda kvalitetniji tim i da je realno da prođe dalje i osvoju ABA ligu, ali ni PArtizan nije toliko loš da ne može da priredi iznenađenje. Sve u svemu, uživaćemo. Još kad bi se Vujošević izdržao od otvaranja usta.....

Bogdan Sumar

pre 9 godina

Care videlo se da ni u jednom jedinom trenutku ne mozete sa parirate i kad god ste se primakli Zvezda je palila trecu brzinu! Videlo se i da si ubedljivo najbolji igrac ali i da ne mozes da dises kad je ostriji tempo!

mozete

pre 9 godina

da izgubite vcrs 15 razlike,bas mi dragoo sto ce te da ispadnete!!
bas zbog onih prica,lakse nam sa zvezdom u polu finalu i te price,gasite se ljudiii,vas nema visee!!:-D

Vredi pokušati

pre 9 godina

Videlo se da nema jednog do dva sigurna igrača da povuku i vode ostale, oscilacije celu utakmicu, nema nekog da prelomi kada je potrebno. Ovaj play je mačka u džaku, ubaci 2-3 neverovatna šuta i napravi isto toliko neverovatnih grešaka u finišu. Jednostavno nije dobro ukomponovano. Nije nemoguće dobiti jer realno ni zvezda po kvalitetu ne odskače toliko ali svi znamo koliko znače euro utakmice makar izgubili sve do jedne.... Sem par nesportskih poteza u žaru borbe (tu ne računam štrokavi potez nad milutinovim) bila je korektna i zanimljiva utakmica za gledanje.

Zvezda ponos Srbije

pre 9 godina

Sinoć sam nešto gledao seriju iz prošle sezone... pa ljudi vujošević je imao sastav Bogdanović, Lovernj, Kinsi, Vesterman, Pavlović, Milosavljević, Bertans, Gagić, Milutinov, Tepić i nije uspeo ni Evroligu da izbori! To je najjači i najskuplji sastav u zadnjih 20 godina na ovim prostorima, a njemu ni to nije bilo dovoljno?! Važno je umeo da kuka na svakoj konferenciji a imao je od države NIS sa 900.000, Telekom sa 700.000, Komercijalnu banku sa 600.000 i Dunav sa 400.000, a Zvezda samo Telekom sa 700.000 i Komercijalnu banku sa 200.000! Da li shvatate da on nikada ništa u životu nije uradio osim ako nije imao 10 puta veći budžet i jači tim od ostalih. A u CSKA mu čak ni to nije bio dovoljno. Niti je sam stvorio ijednog igrača za srpsku reprezentaciju. Samo je kupovao strance i otimao najbolje mlade igrače od Zvezde, Fmp-a, Hemofarma i Vojvodine. A onda ni to nije bilo dovoljno nego su prebijali sudije i zastrašivali ih ako im nisu kumovi kako bi mogli na miru da dolaze do titule iz auta i imaju odnos bacanod 5 prema 1. Eto kako je partizan dolazio do "uspeha". Neverovatno je da oni čak i ove sezone dobijaju od države više nego Zvezda iako ne igraju Evroligu, a uporedite rezultate i igru Zvezde i partizana ove sezone. Ja se samo pitam šta bi bilo tek da imaju isti tretman kod države i sudija?? Zvezda je dokazala da je milion puta zdraviji klub od partizana.

košgeter

pre 9 godina

DV nema igru. Sve je sila živa. Mačvan 130%. I plej,i krilo i centar. I da prevede loptu i skoči i asistira i šutne. Ne može sve. Ne može 36 minuta. Čovek istrošen, iscedjen, statistika porazna, iz greške u grešku.Ako bude i večeras sve sam Mačvan - oni odoše dalje, a mi se odmaramo. Tako smo se odmarali od Evrokupa za Aba ligu, sad od ABA lige za KLS.

kamiondžija

pre 9 godina

Ajmo u 300evra da ce Partizan ici u finale! Niko, pa ni Real nas ne moze dobiti 3 utakmice!
(akognom, 15. april 2015 11:30)

Evo ja se javljam...
jaksamnanetu@gmail.com

NokiJa

pre 9 godina

Evo malog vremeplova, da se setimo kako je igra KKP odisala fer plejom i nenamernim fauovima>
https://www.youtube.com/watch?v=rarVAhygUxo&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=AMAfsuq7ITY&feature=youtu.be

Za razliku od Blazicevog faula, ovde se vidi ocigledna namera da se igrac KKCZ povredi, a u oba slucaja nisu svirane ni tehnicke, ni namerne greske.
Sramota!

nnidza

pre 9 godina

Prosipaju narodu priče kako je Zvezda u povlašćenom položaju, skuplji tim... Pa Partizan ima daleko iskusniji i skuplji tim od Zvezde. Zvezda ima mlad tim sa reprezentativcima sa poslednjeg prvenstva, šireg spiska, bez iskustva iz EL! Tepić, Mačvan, Pavlović imaju najbogatije iskustvo u ligi, više nego svi ostali zajedno!

tu ste uvek bolji

pre 9 godina

To ne znači da su bolji. Važno je da ispravimo greške iz prvog meča. I prošle sezone u finalu Superlige je Zvezda povela sa 1:0, pa smo na kraju pobedili", rekao je Pavlović.

Pobedili ste u odnosu snaga 8 na 5.
E to je razlika izmedju vas i nas. Mi smo gospoda za vas

translucent

pre 9 godina

Ne treba nasedati na provokacije najskupljeg tima posle Makabija u istoriji ABA lige. Najavili su pre početka plej ofa da će učiniti sve da stignu do finala, pa su u tom stilu i pravili faulove sinoć. Revanšizma takođe ne sme biti, već se treba igrati mirnom glavom i šut će doći. Ako bude tako, večeras očekujem pobedu košarke nad ragbijem i pobedu suvog kvaliteta nad parama, a njima ostaje da likuju zbog povrede Milutinova.

Pera

pre 9 godina

Najveca greska utakmicr je kad se Muric nabio u cose kkd trojke kad su ga udvojili tad se mec lomio,tad bismo dobili na psiholoskoj prednosti
A najveca je tuga kad veliki poznavaoci kosarke "navijaci Zvezde" pricaju o kosarci
ono kao napaljeni klinci
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Bale na prodaju#, 15. april 2015 11:17)
NAjveca je tuga kad grobar pokusa da sastavi slozenu recenicu :-)

Bale na prodaju#

pre 9 godina

Najveca greska utakmicr je kad se Muric nabio u cose kkd trojke kad su ga udvojili tad se mec lomio,tad bismo dobili na psiholoskoj prednosti
A najveca je tuga kad veliki poznavaoci kosarke "navijaci Zvezde" pricaju o kosarci
ono kao napaljeni klinci

John Terry

pre 9 godina

Eto, jos jedna korektna izjava igraca Partizana. Ljudi daju optimisticne komentare ali u sportskom duhu. Naravno Sasa da mozete, razlika nije velika, Zvezdina glavna prednost je odlicna sezona sa puno jakih utakmica i duza klupa. Ali to nije klasa razlike, vec nijanse. Jedini koji daje zlobne i iskompleksirane komentare je trener Partizana. Svi ostali se ponasaju potpuno fer.

Realnije

pre 9 godina

A zasto to, o Sasa, ne bi mogli?
Ti, koji si desetak godina igrao NBA, igrao cak i u finalu.
Macvan, koji je u punoj snazi, jedan od najboljih krilnih centara u Evropi, igrao u Makabiju i Galati.
Tepic, koji je igrao za PAO.
Gagi Milosavljevic, kapiten, 5 godina je tu, jedan od najboljih igraca u koji igra u Srbiji.
Imate Murica, reprezentativca Slovenije, coveka koji je igrao SP.
Doveli ste i Amera na pleju, covek je igrao NBA pre 2 sezone.
Imate Milutinova i Vanju Marinkovica, 2 igraca koja su buducnost srpske kosarke, jedni od najvecih talenata u zemlji.
Zasto, Sasa, ne bi mogli protiv Zvezde?
(realno, 15. april 2015 12:03)
Zato što je Saša igrao u NBA finalu pre 8 godina njegovo vreme je prošlo.
Zato što je Mačvan prosečan igrač i grejao je klupu u Galati i Makabiju isto kao Tepić u PAO.Murić je nebitan igrač i u Prtizanu i u Sloveniji.Milutov je van forme.Akojon divljak basketaš.Gagi je dobar al nije to dovljno,Vanja je talentovan ali sa sada samo to.
Zato ne možete!

Urke

pre 9 godina

Ako odigramo timski, racionalno i ako cenimo loptu, mozemo dobiti. Juce bismo dobili mec mozda, ali mi ne igramo tako i pitam se zasto.

Mi pet puta pridjemo na -3 i sutiramo na 10-15 sekundi do kraja napda nerezonski (posebno Milosavljevic) za tri poena, a zatim u sledecem Dzenkins daje 2+1. Macvan sutira pet puta oko trojke iako ima vremena za napad, dodaje preko celog terena, srlja, zuri, Milosavljevic takodje igrao stihijski, Tepic neprimetan, Dalo je za njega doktor. I ti si cesto isao grlom u jagode pa ako uspes-uspes. Tesko brate.

Rekao sam i juce da smo odigrali individualno, brzopotezno, pomalo usiljeno. Da toga nema, ova dva tima bi bila sasvim egal. Ovako, sumnjam da cemo se opametiti za dan ili dva. Timska igra i racionalnost su pobedili juce.

Mi imamo i te kako kvaliteta, ali je sirov i neusmeren kako valja. Ne znam zasto. Ranije smo imali i losije timove i mladje i neiskusnije, ali smo disali kao tim! Sada se sve svodi na pojedinca i nerezonski sut i ako udje - udje. Ne ide tako ni sa Konstantinom, a kamoli evroligasem.

Illmatic '94

pre 9 godina

Можете јашта. Још сте имали среће пуно јер смо промашивали неке шутеве на +7 и +8. Једноставно много смо бољи у одбрани од вас и то прави разлику. Да је Вилијамса хтео шут било би +15 за нас. Ја сам рекао,кључни играчи су Џенкинс,Блажич и Вилијамс,док из сенке вребају моћни Калина и остатак дружине.

StormBGD

pre 9 godina

Cekaj,hvalite se prvom osvojenom titulom u ABA ligi,koju inace jos niste ni osvojili... Ajde molim te,gde ste bili prethodnih 10 godina,nije vas bilo nigde,kad osvojite 5-6 titula za redom onda se javite... Toliko
(Milan, 15. april 2015 13:34)

Nista, javicemo se za 5-6 godina i tada cete se sa nostalgijom secati tih 10 godina, jer mislim da necete vise nikad doziveti tako nesto. Zvezda nije kriva za vas sunovrat. Krivi ste samo vi i vasa uprava, koja je posle 10 godina igranja EL i obilatog uzimanja para iz drzavne kase, dozvolila da nemate prebijene pare(navodno) i da su vam drugi krivi. Vas ovosezonski tim nije uopste jeftiniji od naseg, ali Zvezda je napravila tim i krenula da sa mladim igracima gradi buducnost, a vi ste se skupili 's ko'ca i konopca' i hocete na silu rezultate. Tako to nece moci drage komsije, a krivica je samo vasa. DOk god ste zaslepljen mrznjom vaseg sveznajuceg Dula i nasedate na pricu da je kriva drzava i Zvezda, a ne on i kompanija, dobro vam se ne pise. Navijam da otvorite oci i pocete da razmisljate zdravo i tek tada ce doci rezultati i boricete se s nama za titulu, a sve u korist nase kosarke i dece koja zasluzuju sansu da igraju za Zvezdu i Partizan, a ne u korist punjenja dzepova vase nesposobne uprave.

keza

pre 9 godina

Da su imali ovu ekipu od pocetka sezone mogli bi. Ovako dolazi ovaj dolazi onaj, krivi su ovi krivi su oni, onaj nas izdao. Nisu bili u takmicarskoj formi u kontinuitetu tako da je za ocekivati da imaju dosta padova u toku meca. Dok je zvezda tukla na dva fronta bez stednje. Mislim da partizan ima bolje pojedince sem bobija, ali da ce zvezda dobiti 3:1 ili 3:0. uglavnom bice dobre kosarke.

BasketGuru

pre 9 godina

Nije momak uzeo u obzir da je Bobi igrao samo 10 minuta, kada bude na sledećoj igrao 35, shvatiće i sam da Partizan tu ništa ne može...

MiloshGB

pre 9 godina

25 komentara za sada, i sve gvožđe!

Sunce ti poljubim, kakav im je Dule kompleks nabio bar za 4 generacije :)

Rekao bih da uzmu malo leda, ali mogu da svhate da ih zezam za matični klub :)))

GROBARI S TOBOM SVE DO POBEDE!

Istina

pre 9 godina

Mozete?Hahahahaha...ne pali se,previse.Prosle sezone su posle prve utakmice,sudile sudije,koje su obukle crno beli dres,inace vasi,godinama,nabolji igraci,cim zagusti.Sad oni nece suditi i nemate ni teoretske sanse.Zvezda ne moze imati losije sutersko vece nego sinoc a odbranu moze jos malo da pojaca,dok ste vi limitirana ekipa.Laganih 3:0,zapamtite sta vam kazem.

Milan

pre 9 godina

Cekaj,hvalite se prvom osvojenom titulom u ABA ligi,koju inace jos niste ni osvojili... Ajde molim te,gde ste bili prethodnih 10 godina,nije vas bilo nigde,kad osvojite 5-6 titula za redom onda se javite... Toliko

onako u prolazu

pre 9 godina

Ja sam stekao utisak Da zvezda nije onoliko grešila, da su sudije svirale malo bolje ( tek u 4 četvrtini ste izašli iz bonusa) i da je procenat šuta sa poludistance bio za koji procenat viši da bi bilo 15 i više razlike za Zvezdu. E sada ako vi popravite i mi poravimo utisak iz prvog meča , nisam baš siguran da ste u prednosti. Ipak sačekajmo, teren najbolje govori. Srećno Zvezdo!!!!

peca

pre 9 godina

ja ne razumem,kako partizan moze da pobedi zvezdu,bez i jednog klasicnog centra? Macvan decko izginuo sinoc,dok se Bobi juce odmarao,igrao nekih 10ak min! Bez Milutinova nemamo ama bas nikakve sanse pod kosem,protiv Mvp evrolige,zatim centra nemacke reprezentacije i Mitrovica!! Bar da je Gagic ostao,ali Macvan ne moze sam pod kosem kao krilni centar! Realno,nemamo nikakve sanse,Zvezda ide dalje u EL,a mi da napravimo spektakl u trecoj utakmici,da se oduzimo igracima,nepverovatnim navijanjem. Ceka nas odbrana titule sa milutinovim u ekipi 14ta u nizu

Mirko

pre 9 godina

Možete, dobra ste ekipa, dobri pojedinci, razrađen sistem, iskusan mada precenjen trener, sudije sude čim vas neko pogleda ili diše u vašem pravcu,
ali sve to neće biti dovoljno.
Da parafraziram vašeg trenera: Pobeđivali smo i mnogo jače ekipe od vas,
a kamo li "KK Jedva Se Sabrasmo".

commando

pre 9 godina

Sinoć sam nešto gledao seriju iz prošle sezone...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zvezda ponos Srbije, 15. april 2015 13:56)


Ne znam šta si ti gledao i gde, ali trebalo bi da pregledaš glavu pod hitno.
Kinsi je otišao nekoliko meseci pre kraja sezone i nije igrao F4 ABA, Bertrans se priključio timu pred F4 ABA lige, Vesterman i Milosavljevic nisu igrali celu sezonu, Pavlovic došao u toku sezone... sve skupa tim nije bio kompletan ni na jednoj jedinoj utakmici cele sezone. Kada već spominješ prolazak u Euroligu - objasni mi molim te kako je to Zvezda uspela da izbori ulazak u istu?? Da nisu pobedili nekoga, bili šampioni nečega??

Zvezda (pok.) je zakopana sa 16 miliona eura duga, ako taj broj podeliš sa brojem godina ispada da je svake godine od tada dobijala oko 4 miliona eura samo za vraćanje duga + 2 i više miliona za takmičenja svake godine = barem 6 miliona. Sa tim parama je osvojila 3 Kupa Srbije... Itd... ne bih te više opterećivao ovom sitnicom zvanom realnost

jsd licemerje

pre 9 godina

@ commando

Pa vaš guru reče da povrede nikad nisu slučajne. Vujošević je sam kriv što vam je falilo toliko igrača jer kad nekoga teraš da trenira iz snage u 6 ujutru onda ništa drugo i ne možeš da očekuješ nego da dođe do povrede zbog zamora. A nekoliko igrača se povredilo jer je vujošević iz bolesne želje da dobije Zvezdu po svaku cenu držao i po 40 minuta glavne igrače na terenu. Vaše povrede nisu slučajne nego se sve dešavaju po istom šablonu i to je vaš problem što hoćete tako da trenirate. Zato je pola igrača posle partizana ostalo osakaćeno. Gde je danas vaš čuveni tnt?

Pitaš kako je Zvezda zaslužila Evroligu? Tako što je razbila sve u regularnoj sezoni i bila prva na listi da nasledi Cibonu. Ko je vama kriv što niste vi bili prvi na tabeli?? Kako vas samo boli što je Zvezda bolja od vas! Uf kako mi je drago! A ako ima pravde upravo će Zvezda da vam ugasi sve snove u polufinalu i klub. A onda od 2016. vraća i formalno staru adresu pa vam izbija i zadnji argument iz rukava. Bar je u skladu sa zakonom rešila svoje probleme za razliku od vas koji ste nekažnjeno tajili porez 20 godina.

Jack

pre 9 godina

Haha, ponavlja se tradicija - Kasperi se raskokodacu kad slucajno nabodu jednu pobedu, a kad posle toga vezu tri poraza i pozdrave se sa ambicijama, podviju rep, cute i pojavljuje se sada vec famozna sintagma "sledeca sezona". Bolje cutite, manje ce da vas boli posle.

Džoni

pre 9 godina

Neko moje zapažanje je da kada Zvezda stisne odbranu Partizan ne može da parira i Zvezda pravi razliku. Kada Zvezda popusti a popušta u zadnje vreme u drugoj i početkom treće četvrtine kada trener promeša postavu, Partizan ima šanse da se vrati! Partizan ima kraću klupu i za razliku od Zvezde oslanja se na prvu petorku koja se dosta troši što se pokazuje u poslednjoj četvrtrni jer polako umor stiže! Mislim da je ovo velika prilika za Zvezdu da večeras agresivnom odbranom dodatno istroše nosioce igre Partizana i posle lagano privedu utakmicu kraju! Mišljenja sam da bi Dule sa ovakvim atletskim timom Zvezde pobeđivao ovakav(solidan i kvalitetan ali limitiran umorom) Partizan sa po 30 poena razlike!

challenge

pre 9 godina

KK CZvezda ima bolji i kvalitetniji tim od KK Partizan, ali to ne znaci da ce biti 3:0 i da ce zvezda lagano dobiti svaku utakmicu sa 10+ razlike. I ranijih godina, kada je Partizan bio dosta kvalitetniji, nije svaku utakmicu dobijao lagano....zasto bi sad bilo drugacije??? Neko moje "objektivno" misljenje je da ce biti 3:0 ili 3:1 u zvezdinu korist.

ha

pre 9 godina

da izgubite vcrs 15 razlike,bas mi dragoo sto ce te da ispadnete!!
bas zbog onih prica,lakse nam sa zvezdom u polu finalu i te price,gasite se ljudiii,vas nema visee!!:-D
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mozete, 15. april 2015 12:02)

Vala vas nema vec poodavno, sam Bog zna za koga navijate. A za Partizan se ti ne brini, gledaj u svoje dvorište i za koga ces navijati kad ti se odmrzne klub.

Voip

pre 9 godina

Smesna izjava. Zvezda ima timcinu i uvek ce neko da iskoci, dok sa druge strane ima skup dobrih individualaca koji ne mogu da se izbore sa protiv tima koji je uvezbo odbranu protiv najjacih evropskih ekipa. Jos ako Zvezda popravi sut spolja sto je ocekivati da se desi eto je na +20. Zaboravljate da je Zvezda tim sa najboljim procentom suta za tri u ABA ligi.

Muad'Dib

pre 9 godina

"Sinoć sam nešto gledao seriju iz prošle sezone... pa ljudi Vujošević je imao sastav Bogdanović, Lovernj, Kinsi, Vesterman, Pavlović, Milosavljević, Bertans, Gagić, Milutinov, Tepić i nije uspeo ni Evroligu da izbori!"
Nalupao si se za sve pare - taj sastav nije igrao ni jedan minut zajedno, na F4 ABA npr nisu igrali Vesterman, Kinsi i Gagi a Berta je tek krenuo da se uigrava posle skoro godinu dana pauze. A za koliko su kupljeni i koliko su placeni bili Bogdan, Zo, Milutinov? Dule je te igracine napravio sam, nije ih kupio (niti im je dao vise od pola milke za sezonu kao vi Markusu), igrali su za smesne pare. Nemate srama, a nije ni cudo - ko prihvati da promeni klub za koji navija spreman je na sve.

ivan

pre 9 godina

oni od 97 nisu uzeli titulu,tako da je to mnogo više od 10 godina frustracija,a pošto ti isti više ne postoje,onda je i bila neka titula u rukama fmp-a

gasha

pre 9 godina

Sale, Sale pa kao da igramo sa Realom. naravno da sa njima mozemo. problem je sto po meni nemamo resenja u napadu. Pavlovicev ucinak je kljucan. Odlicno su odigrali. narocito u odbrani. nisam pratio statistiku, ali mnogo blokada su imali. Macvan se mnogo trosi i on realno ne moze da prelomi. Pavlovic i donekle Muric mogu da donesu prevagu. ne mogu da shvatim da Tepic ima onako los sut, to je bio dobar suter ranije. Gagi ima svoj ucinak, nema tu iznenadjenja. Break je neophodan, ako povedu 2:0 tesko da ima povratka.

Partizanovac

pre 9 godina

Samo ti kralju nemoj da soliras puno i uzimas nemoguce teske suteve i sanse postoje. Juce su nas dobili zahvaljuci nasoj losoj igri timskoj. To mora biti bolje veceras ako mislimo da dodjemo do brejka jer nisu "bauk "od tima pa da se ne mogu pobediti. Samo napred PARTIZAN nista nije gotovo jos.

translucent

pre 9 godina

Ne treba nasedati na provokacije najskupljeg tima posle Makabija u istoriji ABA lige. Najavili su pre početka plej ofa da će učiniti sve da stignu do finala, pa su u tom stilu i pravili faulove sinoć. Revanšizma takođe ne sme biti, već se treba igrati mirnom glavom i šut će doći. Ako bude tako, večeras očekujem pobedu košarke nad ragbijem i pobedu suvog kvaliteta nad parama, a njima ostaje da likuju zbog povrede Milutinova.

hours of love

pre 9 godina

Bilo bi sramota da sa takvim timom koji imate na raspolaganju ne mozete da igrate sa Zvezdom.
Gomila evroligaskih i NBA pojacanja i opet ne mozete da nas dobijete.
A koliko je vama falio Milutinov i nama je falio Bobi tako da 1:1 sto se toga tice.
Da ne pominjem preskupog pleja koga ste nedavno doveli...imate bre 3 igraca na poziciji jedinice!

Bale na prodaju#

pre 9 godina

Najveca greska utakmicr je kad se Muric nabio u cose kkd trojke kad su ga udvojili tad se mec lomio,tad bismo dobili na psiholoskoj prednosti
A najveca je tuga kad veliki poznavaoci kosarke "navijaci Zvezde" pricaju o kosarci
ono kao napaljeni klinci

Slušaj sine, obriši sline

pre 9 godina

Au dečko, šta si ti video? Ne možete sa Zvezdom, biće 3:0 i to je realnost.
I juče bi bilo 20 razlike da vas sami nismo vraćali u meč. Pride ste pogodili neke "nemoguće" šuteve u poslednjim sekundama. Bajke ne postoje, od veštice ostala metla!

zex86

pre 9 godina

Videlo se da mozete? Decko,vi niste poveli na utakmici?? I ne treba da se zaboravi sramno sudjene,i to kada je zvezda domacin!Sta nas ceka kad budemo gostovali? Mi smo izveli jedno bacanje u prvom pol,partizan je ima 4 faula na pol.i tri cetvrtine nije izasao iz bonusa!!Vidim to niko ne pominje ili mozda partizan igra najcistiju odranu na svetu. O tretmanu na Bobiju suvisno je pricati. SRAMOTA!!!

MiloshGB

pre 9 godina

25 komentara za sada, i sve gvožđe!

Sunce ti poljubim, kakav im je Dule kompleks nabio bar za 4 generacije :)

Rekao bih da uzmu malo leda, ali mogu da svhate da ih zezam za matični klub :)))

GROBARI S TOBOM SVE DO POBEDE!

realno

pre 9 godina

A zasto to, o Sasa, ne bi mogli?
Ti, koji si desetak godina igrao NBA, igrao cak i u finalu.
Macvan, koji je u punoj snazi, jedan od najboljih krilnih centara u Evropi, igrao u Makabiju i Galati.
Tepic, koji je igrao za PAO.
Gagi Milosavljevic, kapiten, 5 godina je tu, jedan od najboljih igraca u koji igra u Srbiji.
Imate Murica, reprezentativca Slovenije, coveka koji je igrao SP.
Doveli ste i Amera na pleju, covek je igrao NBA pre 2 sezone.
Imate Milutinova i Vanju Marinkovica, 2 igraca koja su buducnost srpske kosarke, jedni od najvecih talenata u zemlji.
Zasto, Sasa, ne bi mogli protiv Zvezde?

tu ste uvek bolji

pre 9 godina

To ne znači da su bolji. Važno je da ispravimo greške iz prvog meča. I prošle sezone u finalu Superlige je Zvezda povela sa 1:0, pa smo na kraju pobedili", rekao je Pavlović.

Pobedili ste u odnosu snaga 8 na 5.
E to je razlika izmedju vas i nas. Mi smo gospoda za vas

mozete

pre 9 godina

da izgubite vcrs 15 razlike,bas mi dragoo sto ce te da ispadnete!!
bas zbog onih prica,lakse nam sa zvezdom u polu finalu i te price,gasite se ljudiii,vas nema visee!!:-D

Jack

pre 9 godina

Haha, ponavlja se tradicija - Kasperi se raskokodacu kad slucajno nabodu jednu pobedu, a kad posle toga vezu tri poraza i pozdrave se sa ambicijama, podviju rep, cute i pojavljuje se sada vec famozna sintagma "sledeca sezona". Bolje cutite, manje ce da vas boli posle.

Milan

pre 9 godina

Cekaj,hvalite se prvom osvojenom titulom u ABA ligi,koju inace jos niste ni osvojili... Ajde molim te,gde ste bili prethodnih 10 godina,nije vas bilo nigde,kad osvojite 5-6 titula za redom onda se javite... Toliko

zagor

pre 9 godina

mozete... ako vujosevic napravi neki incident pa nas poremeti ili ako akojon pocne da pogadja suteve iz trka van balansa u serijama... onda mozete. naravno i jedno u drugo je moguce, ali u normalnim okolnostima se videlo da nemate sta da trazite protiv nas.

Zvezda ponos Srbije

pre 9 godina

Sinoć sam nešto gledao seriju iz prošle sezone... pa ljudi vujošević je imao sastav Bogdanović, Lovernj, Kinsi, Vesterman, Pavlović, Milosavljević, Bertans, Gagić, Milutinov, Tepić i nije uspeo ni Evroligu da izbori! To je najjači i najskuplji sastav u zadnjih 20 godina na ovim prostorima, a njemu ni to nije bilo dovoljno?! Važno je umeo da kuka na svakoj konferenciji a imao je od države NIS sa 900.000, Telekom sa 700.000, Komercijalnu banku sa 600.000 i Dunav sa 400.000, a Zvezda samo Telekom sa 700.000 i Komercijalnu banku sa 200.000! Da li shvatate da on nikada ništa u životu nije uradio osim ako nije imao 10 puta veći budžet i jači tim od ostalih. A u CSKA mu čak ni to nije bio dovoljno. Niti je sam stvorio ijednog igrača za srpsku reprezentaciju. Samo je kupovao strance i otimao najbolje mlade igrače od Zvezde, Fmp-a, Hemofarma i Vojvodine. A onda ni to nije bilo dovoljno nego su prebijali sudije i zastrašivali ih ako im nisu kumovi kako bi mogli na miru da dolaze do titule iz auta i imaju odnos bacanod 5 prema 1. Eto kako je partizan dolazio do "uspeha". Neverovatno je da oni čak i ove sezone dobijaju od države više nego Zvezda iako ne igraju Evroligu, a uporedite rezultate i igru Zvezde i partizana ove sezone. Ja se samo pitam šta bi bilo tek da imaju isti tretman kod države i sudija?? Zvezda je dokazala da je milion puta zdraviji klub od partizana.

nnidza

pre 9 godina

Prosipaju narodu priče kako je Zvezda u povlašćenom položaju, skuplji tim... Pa Partizan ima daleko iskusniji i skuplji tim od Zvezde. Zvezda ima mlad tim sa reprezentativcima sa poslednjeg prvenstva, šireg spiska, bez iskustva iz EL! Tepić, Mačvan, Pavlović imaju najbogatije iskustvo u ligi, više nego svi ostali zajedno!

ha

pre 9 godina

da izgubite vcrs 15 razlike,bas mi dragoo sto ce te da ispadnete!!
bas zbog onih prica,lakse nam sa zvezdom u polu finalu i te price,gasite se ljudiii,vas nema visee!!:-D
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mozete, 15. april 2015 12:02)

Vala vas nema vec poodavno, sam Bog zna za koga navijate. A za Partizan se ti ne brini, gledaj u svoje dvorište i za koga ces navijati kad ti se odmrzne klub.

commando

pre 9 godina

Sinoć sam nešto gledao seriju iz prošle sezone...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zvezda ponos Srbije, 15. april 2015 13:56)


Ne znam šta si ti gledao i gde, ali trebalo bi da pregledaš glavu pod hitno.
Kinsi je otišao nekoliko meseci pre kraja sezone i nije igrao F4 ABA, Bertrans se priključio timu pred F4 ABA lige, Vesterman i Milosavljevic nisu igrali celu sezonu, Pavlovic došao u toku sezone... sve skupa tim nije bio kompletan ni na jednoj jedinoj utakmici cele sezone. Kada već spominješ prolazak u Euroligu - objasni mi molim te kako je to Zvezda uspela da izbori ulazak u istu?? Da nisu pobedili nekoga, bili šampioni nečega??

Zvezda (pok.) je zakopana sa 16 miliona eura duga, ako taj broj podeliš sa brojem godina ispada da je svake godine od tada dobijala oko 4 miliona eura samo za vraćanje duga + 2 i više miliona za takmičenja svake godine = barem 6 miliona. Sa tim parama je osvojila 3 Kupa Srbije... Itd... ne bih te više opterećivao ovom sitnicom zvanom realnost

Bogdan Sumar

pre 9 godina

Care videlo se da ni u jednom jedinom trenutku ne mozete sa parirate i kad god ste se primakli Zvezda je palila trecu brzinu! Videlo se i da si ubedljivo najbolji igrac ali i da ne mozes da dises kad je ostriji tempo!

Realnije

pre 9 godina

A zasto to, o Sasa, ne bi mogli?
Ti, koji si desetak godina igrao NBA, igrao cak i u finalu.
Macvan, koji je u punoj snazi, jedan od najboljih krilnih centara u Evropi, igrao u Makabiju i Galati.
Tepic, koji je igrao za PAO.
Gagi Milosavljevic, kapiten, 5 godina je tu, jedan od najboljih igraca u koji igra u Srbiji.
Imate Murica, reprezentativca Slovenije, coveka koji je igrao SP.
Doveli ste i Amera na pleju, covek je igrao NBA pre 2 sezone.
Imate Milutinova i Vanju Marinkovica, 2 igraca koja su buducnost srpske kosarke, jedni od najvecih talenata u zemlji.
Zasto, Sasa, ne bi mogli protiv Zvezde?
(realno, 15. april 2015 12:03)
Zato što je Saša igrao u NBA finalu pre 8 godina njegovo vreme je prošlo.
Zato što je Mačvan prosečan igrač i grejao je klupu u Galati i Makabiju isto kao Tepić u PAO.Murić je nebitan igrač i u Prtizanu i u Sloveniji.Milutov je van forme.Akojon divljak basketaš.Gagi je dobar al nije to dovljno,Vanja je talentovan ali sa sada samo to.
Zato ne možete!

NokiJa

pre 9 godina

Evo malog vremeplova, da se setimo kako je igra KKP odisala fer plejom i nenamernim fauovima>
https://www.youtube.com/watch?v=rarVAhygUxo&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=AMAfsuq7ITY&feature=youtu.be

Za razliku od Blazicevog faula, ovde se vidi ocigledna namera da se igrac KKCZ povredi, a u oba slucaja nisu svirane ni tehnicke, ni namerne greske.
Sramota!

StormBGD

pre 9 godina

Cekaj,hvalite se prvom osvojenom titulom u ABA ligi,koju inace jos niste ni osvojili... Ajde molim te,gde ste bili prethodnih 10 godina,nije vas bilo nigde,kad osvojite 5-6 titula za redom onda se javite... Toliko
(Milan, 15. april 2015 13:34)

Nista, javicemo se za 5-6 godina i tada cete se sa nostalgijom secati tih 10 godina, jer mislim da necete vise nikad doziveti tako nesto. Zvezda nije kriva za vas sunovrat. Krivi ste samo vi i vasa uprava, koja je posle 10 godina igranja EL i obilatog uzimanja para iz drzavne kase, dozvolila da nemate prebijene pare(navodno) i da su vam drugi krivi. Vas ovosezonski tim nije uopste jeftiniji od naseg, ali Zvezda je napravila tim i krenula da sa mladim igracima gradi buducnost, a vi ste se skupili 's ko'ca i konopca' i hocete na silu rezultate. Tako to nece moci drage komsije, a krivica je samo vasa. DOk god ste zaslepljen mrznjom vaseg sveznajuceg Dula i nasedate na pricu da je kriva drzava i Zvezda, a ne on i kompanija, dobro vam se ne pise. Navijam da otvorite oci i pocete da razmisljate zdravo i tek tada ce doci rezultati i boricete se s nama za titulu, a sve u korist nase kosarke i dece koja zasluzuju sansu da igraju za Zvezdu i Partizan, a ne u korist punjenja dzepova vase nesposobne uprave.

Zoran

pre 9 godina

Mislim, Pavloviću da nisi upravu što se tiče skoka u napadu. Partizan ih je imao više, mislim da je konačan skor bio 9/13 u korist Partizana, što je s obzirom na visinsku prednost Zvezda pravi podvig. U ukupnom skoru, Zvezda je imala samo 6 skokova više. Znači, u sledećim utakmicama skok u napadu će vam biti samo gori. Mislim da je Zvezda kvalitetniji tim i da je realno da prođe dalje i osvoju ABA ligu, ali ni PArtizan nije toliko loš da ne može da priredi iznenađenje. Sve u svemu, uživaćemo. Još kad bi se Vujošević izdržao od otvaranja usta.....

anabanana

pre 9 godina

Ljudi imaju tim. Mi imamo pojedince. Muceni Macvan izgibe sinoc,ali ne vredi kad Gagi ne moze nista da ubode, Pavlovic sve na silu, Akojon izgubljen u vremenu i prostoru, Muric sve nesto 1 na1 pokusava... Nemamo krstenu akciju za spoljne igrace, tu je trebalo da smo jaci i da dobijemo... Dule ubaci na startu Akojona za seriju 8:0, tanko je bilo bas... Morate svi kao Macvan, pa da ocekujemo nesto...

peca

pre 9 godina

ja ne razumem,kako partizan moze da pobedi zvezdu,bez i jednog klasicnog centra? Macvan decko izginuo sinoc,dok se Bobi juce odmarao,igrao nekih 10ak min! Bez Milutinova nemamo ama bas nikakve sanse pod kosem,protiv Mvp evrolige,zatim centra nemacke reprezentacije i Mitrovica!! Bar da je Gagic ostao,ali Macvan ne moze sam pod kosem kao krilni centar! Realno,nemamo nikakve sanse,Zvezda ide dalje u EL,a mi da napravimo spektakl u trecoj utakmici,da se oduzimo igracima,nepverovatnim navijanjem. Ceka nas odbrana titule sa milutinovim u ekipi 14ta u nizu

Partizanovac

pre 9 godina

Samo ti kralju nemoj da soliras puno i uzimas nemoguce teske suteve i sanse postoje. Juce su nas dobili zahvaljuci nasoj losoj igri timskoj. To mora biti bolje veceras ako mislimo da dodjemo do brejka jer nisu "bauk "od tima pa da se ne mogu pobediti. Samo napred PARTIZAN nista nije gotovo jos.

ivan

pre 9 godina

oni od 97 nisu uzeli titulu,tako da je to mnogo više od 10 godina frustracija,a pošto ti isti više ne postoje,onda je i bila neka titula u rukama fmp-a

Vredi pokušati

pre 9 godina

Videlo se da nema jednog do dva sigurna igrača da povuku i vode ostale, oscilacije celu utakmicu, nema nekog da prelomi kada je potrebno. Ovaj play je mačka u džaku, ubaci 2-3 neverovatna šuta i napravi isto toliko neverovatnih grešaka u finišu. Jednostavno nije dobro ukomponovano. Nije nemoguće dobiti jer realno ni zvezda po kvalitetu ne odskače toliko ali svi znamo koliko znače euro utakmice makar izgubili sve do jedne.... Sem par nesportskih poteza u žaru borbe (tu ne računam štrokavi potez nad milutinovim) bila je korektna i zanimljiva utakmica za gledanje.

Muad'Dib

pre 9 godina

"Sinoć sam nešto gledao seriju iz prošle sezone... pa ljudi Vujošević je imao sastav Bogdanović, Lovernj, Kinsi, Vesterman, Pavlović, Milosavljević, Bertans, Gagić, Milutinov, Tepić i nije uspeo ni Evroligu da izbori!"
Nalupao si se za sve pare - taj sastav nije igrao ni jedan minut zajedno, na F4 ABA npr nisu igrali Vesterman, Kinsi i Gagi a Berta je tek krenuo da se uigrava posle skoro godinu dana pauze. A za koliko su kupljeni i koliko su placeni bili Bogdan, Zo, Milutinov? Dule je te igracine napravio sam, nije ih kupio (niti im je dao vise od pola milke za sezonu kao vi Markusu), igrali su za smesne pare. Nemate srama, a nije ni cudo - ko prihvati da promeni klub za koji navija spreman je na sve.

Pera

pre 9 godina

Najveca greska utakmicr je kad se Muric nabio u cose kkd trojke kad su ga udvojili tad se mec lomio,tad bismo dobili na psiholoskoj prednosti
A najveca je tuga kad veliki poznavaoci kosarke "navijaci Zvezde" pricaju o kosarci
ono kao napaljeni klinci
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Bale na prodaju#, 15. april 2015 11:17)
NAjveca je tuga kad grobar pokusa da sastavi slozenu recenicu :-)

kamiondžija

pre 9 godina

Ajmo u 300evra da ce Partizan ici u finale! Niko, pa ni Real nas ne moze dobiti 3 utakmice!
(akognom, 15. april 2015 11:30)

Evo ja se javljam...
jaksamnanetu@gmail.com

košgeter

pre 9 godina

DV nema igru. Sve je sila živa. Mačvan 130%. I plej,i krilo i centar. I da prevede loptu i skoči i asistira i šutne. Ne može sve. Ne može 36 minuta. Čovek istrošen, iscedjen, statistika porazna, iz greške u grešku.Ako bude i večeras sve sam Mačvan - oni odoše dalje, a mi se odmaramo. Tako smo se odmarali od Evrokupa za Aba ligu, sad od ABA lige za KLS.

Džoni

pre 9 godina

Neko moje zapažanje je da kada Zvezda stisne odbranu Partizan ne može da parira i Zvezda pravi razliku. Kada Zvezda popusti a popušta u zadnje vreme u drugoj i početkom treće četvrtine kada trener promeša postavu, Partizan ima šanse da se vrati! Partizan ima kraću klupu i za razliku od Zvezde oslanja se na prvu petorku koja se dosta troši što se pokazuje u poslednjoj četvrtrni jer polako umor stiže! Mislim da je ovo velika prilika za Zvezdu da večeras agresivnom odbranom dodatno istroše nosioce igre Partizana i posle lagano privedu utakmicu kraju! Mišljenja sam da bi Dule sa ovakvim atletskim timom Zvezde pobeđivao ovakav(solidan i kvalitetan ali limitiran umorom) Partizan sa po 30 poena razlike!

BasketGuru

pre 9 godina

Nije momak uzeo u obzir da je Bobi igrao samo 10 minuta, kada bude na sledećoj igrao 35, shvatiće i sam da Partizan tu ništa ne može...

Illmatic '94

pre 9 godina

Можете јашта. Још сте имали среће пуно јер смо промашивали неке шутеве на +7 и +8. Једноставно много смо бољи у одбрани од вас и то прави разлику. Да је Вилијамса хтео шут било би +15 за нас. Ја сам рекао,кључни играчи су Џенкинс,Блажич и Вилијамс,док из сенке вребају моћни Калина и остатак дружине.

Istina

pre 9 godina

Mozete?Hahahahaha...ne pali se,previse.Prosle sezone su posle prve utakmice,sudile sudije,koje su obukle crno beli dres,inace vasi,godinama,nabolji igraci,cim zagusti.Sad oni nece suditi i nemate ni teoretske sanse.Zvezda ne moze imati losije sutersko vece nego sinoc a odbranu moze jos malo da pojaca,dok ste vi limitirana ekipa.Laganih 3:0,zapamtite sta vam kazem.

John Terry

pre 9 godina

Eto, jos jedna korektna izjava igraca Partizana. Ljudi daju optimisticne komentare ali u sportskom duhu. Naravno Sasa da mozete, razlika nije velika, Zvezdina glavna prednost je odlicna sezona sa puno jakih utakmica i duza klupa. Ali to nije klasa razlike, vec nijanse. Jedini koji daje zlobne i iskompleksirane komentare je trener Partizana. Svi ostali se ponasaju potpuno fer.

Mirko

pre 9 godina

Možete, dobra ste ekipa, dobri pojedinci, razrađen sistem, iskusan mada precenjen trener, sudije sude čim vas neko pogleda ili diše u vašem pravcu,
ali sve to neće biti dovoljno.
Da parafraziram vašeg trenera: Pobeđivali smo i mnogo jače ekipe od vas,
a kamo li "KK Jedva Se Sabrasmo".

jsd licemerje

pre 9 godina

@ commando

Pa vaš guru reče da povrede nikad nisu slučajne. Vujošević je sam kriv što vam je falilo toliko igrača jer kad nekoga teraš da trenira iz snage u 6 ujutru onda ništa drugo i ne možeš da očekuješ nego da dođe do povrede zbog zamora. A nekoliko igrača se povredilo jer je vujošević iz bolesne želje da dobije Zvezdu po svaku cenu držao i po 40 minuta glavne igrače na terenu. Vaše povrede nisu slučajne nego se sve dešavaju po istom šablonu i to je vaš problem što hoćete tako da trenirate. Zato je pola igrača posle partizana ostalo osakaćeno. Gde je danas vaš čuveni tnt?

Pitaš kako je Zvezda zaslužila Evroligu? Tako što je razbila sve u regularnoj sezoni i bila prva na listi da nasledi Cibonu. Ko je vama kriv što niste vi bili prvi na tabeli?? Kako vas samo boli što je Zvezda bolja od vas! Uf kako mi je drago! A ako ima pravde upravo će Zvezda da vam ugasi sve snove u polufinalu i klub. A onda od 2016. vraća i formalno staru adresu pa vam izbija i zadnji argument iz rukava. Bar je u skladu sa zakonom rešila svoje probleme za razliku od vas koji ste nekažnjeno tajili porez 20 godina.

keza

pre 9 godina

Da su imali ovu ekipu od pocetka sezone mogli bi. Ovako dolazi ovaj dolazi onaj, krivi su ovi krivi su oni, onaj nas izdao. Nisu bili u takmicarskoj formi u kontinuitetu tako da je za ocekivati da imaju dosta padova u toku meca. Dok je zvezda tukla na dva fronta bez stednje. Mislim da partizan ima bolje pojedince sem bobija, ali da ce zvezda dobiti 3:1 ili 3:0. uglavnom bice dobre kosarke.

Voip

pre 9 godina

Smesna izjava. Zvezda ima timcinu i uvek ce neko da iskoci, dok sa druge strane ima skup dobrih individualaca koji ne mogu da se izbore sa protiv tima koji je uvezbo odbranu protiv najjacih evropskih ekipa. Jos ako Zvezda popravi sut spolja sto je ocekivati da se desi eto je na +20. Zaboravljate da je Zvezda tim sa najboljim procentom suta za tri u ABA ligi.

onako u prolazu

pre 9 godina

Ja sam stekao utisak Da zvezda nije onoliko grešila, da su sudije svirale malo bolje ( tek u 4 četvrtini ste izašli iz bonusa) i da je procenat šuta sa poludistance bio za koji procenat viši da bi bilo 15 i više razlike za Zvezdu. E sada ako vi popravite i mi poravimo utisak iz prvog meča , nisam baš siguran da ste u prednosti. Ipak sačekajmo, teren najbolje govori. Srećno Zvezdo!!!!

challenge

pre 9 godina

KK CZvezda ima bolji i kvalitetniji tim od KK Partizan, ali to ne znaci da ce biti 3:0 i da ce zvezda lagano dobiti svaku utakmicu sa 10+ razlike. I ranijih godina, kada je Partizan bio dosta kvalitetniji, nije svaku utakmicu dobijao lagano....zasto bi sad bilo drugacije??? Neko moje "objektivno" misljenje je da ce biti 3:0 ili 3:1 u zvezdinu korist.

Urke

pre 9 godina

Ako odigramo timski, racionalno i ako cenimo loptu, mozemo dobiti. Juce bismo dobili mec mozda, ali mi ne igramo tako i pitam se zasto.

Mi pet puta pridjemo na -3 i sutiramo na 10-15 sekundi do kraja napda nerezonski (posebno Milosavljevic) za tri poena, a zatim u sledecem Dzenkins daje 2+1. Macvan sutira pet puta oko trojke iako ima vremena za napad, dodaje preko celog terena, srlja, zuri, Milosavljevic takodje igrao stihijski, Tepic neprimetan, Dalo je za njega doktor. I ti si cesto isao grlom u jagode pa ako uspes-uspes. Tesko brate.

Rekao sam i juce da smo odigrali individualno, brzopotezno, pomalo usiljeno. Da toga nema, ova dva tima bi bila sasvim egal. Ovako, sumnjam da cemo se opametiti za dan ili dva. Timska igra i racionalnost su pobedili juce.

Mi imamo i te kako kvaliteta, ali je sirov i neusmeren kako valja. Ne znam zasto. Ranije smo imali i losije timove i mladje i neiskusnije, ali smo disali kao tim! Sada se sve svodi na pojedinca i nerezonski sut i ako udje - udje. Ne ide tako ni sa Konstantinom, a kamoli evroligasem.

gasha

pre 9 godina

Sale, Sale pa kao da igramo sa Realom. naravno da sa njima mozemo. problem je sto po meni nemamo resenja u napadu. Pavlovicev ucinak je kljucan. Odlicno su odigrali. narocito u odbrani. nisam pratio statistiku, ali mnogo blokada su imali. Macvan se mnogo trosi i on realno ne moze da prelomi. Pavlovic i donekle Muric mogu da donesu prevagu. ne mogu da shvatim da Tepic ima onako los sut, to je bio dobar suter ranije. Gagi ima svoj ucinak, nema tu iznenadjenja. Break je neophodan, ako povedu 2:0 tesko da ima povratka.