Ponedeljak, 30.03.2015.

13:00

Matić: Ne predajemo se – do kraja

Reprezentativac Srbije Nemanja Matić ocenio je posle meča u Lisabonu da bi igra u drugom poluvremenu trebalo da bude model za nastupe u budućnosti.

Izvor:

Matiæ: Ne predajemo se – do kraja IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

88 Komentari

Sortiraj po:

hrast

pre 9 godina

Svasta bi se dalo reci o vasoj repki. Definitivno igrate ispod nivoa kojeg bi trebali s obzirom na igrace koje imate. Nemate kult reprezentacije i to vas ubija. Ipak, imate i neke objektivne deficite. Uzasno vam fali kvalitetan organizator igre i napadac. Bez toga je tesko dobivat u serijama, to su ipak kljucne pozicije. S druge strane, nama bi Matic i Kolarov sjeli ko as na desetku. Uzeo bi ja i neke druge, al ova dva bi nas digli za minimum 20%

kain

pre 9 godina

Uz Nastasica, jedini nas igrac koji je sinoc pokazao kako treba da se igra. Ostali katastrofa, Basta kao amater u nekim situacijama, Stojkovic klasika, ne napusta liniju pa to ti je, na metar pada lopta oni samo gledaju.Po meni oba gola na dusu Stojkovicu, obicno u reprezentaciji brani vrhunski, ali sinoc je bio mnogo los, i kod prvog gola lopta mu ispod ruke prodje...

Sasa Milutinovic

pre 9 godina

ljudi samo opusteno,niste znali da je uefa uvela vajld kartu,kao u tenisu,a tu smo mi na prvom mestu tako da idemo na prvenstvo....

playmaker

pre 9 godina

gledajući utakmicu odmah sam shvatio da bi srbija dala pola ekipe za jednog Modrića, Rakitića, Brozovića ili Kovačića.
A mi imamo svu četvoricu hohoho

mile

pre 9 godina

Secam se kolika je prevara od igraca u smislu kvaliteta bio Branko Brnovic ali cini mi se da ga je prevazisao Lazar Markovic,decko ima milionske ugovore a na terenu ni prosek,to sto je brz je to i nista vise pod milim bogom,svaka cast njegovom menadzerskom timu za plasaman na fudbalsko trziste takve prevare od fudbalera,u prilog ovome sto tvrdim ide i njegova minutaza i u Benfici i sada u Liverpulu i ucinak u ta dva kluba,a o reprezenaciji necu jer njegove partije u njoj su razlog sto ovo pisem.

Dr. Borislav

pre 9 godina

Nase fudbalsko vreme je proslo, da ne kazem da mozda nikad nije ni doslo u odnosu na mogucnosti. Treba skupiti salvete i isflekane stolnjake i zatvoriti ovaj restoran. Treba iskreno i sportski cestitati Hrvatima i Albancima na ulozenom trudu i rezultatima do sada - stvarno zasluzuju respekt. Treba smanjiti negativne emocije i zaposliti ljude koji ce da rade a) na promeni mentaliteta i b) na ciscenju mafije iz svih fudbalskih segmenata. Umesto sto dovodimo Tonija Blera da savetuje ministre, dovedite nekoga na dve godine da rekonstruise fudbal u Srbiji. Od temelja, Od nule. Poceti od toga da strucnjaci i psihijatri izanaliziraju zbog cega se kod nas gaji taj gubitnicki mentalitet i manjak volje i zalaganja. Hvala.

Alija Sirotanović

pre 9 godina

Samo da nastavimo ovako, ipak titula najbolje i najskuplje reprezentacije koja se nije plasirala na veliko takmičenje je neprocenjiva!

Aleksandar M.

pre 9 godina

Sta ste bre vi umislili da ste neke fudbalske zvezde? Fudbal u Srbiji je odavno mrtav gospodo draga, samo se jos klinci loze na njega koji nikad nisu gledali majstore poput Pižona Petrovića, diku Aleksandra Stojanovića, Miloša Šestića, Blagojevića, Rajka Janjanina, Srbu Stamenkovića, Repčića, Husrefa Musemića, Mocu Vukotica, Boru i Boška Djordjevića, Čavu Dimitrijevića, Dragana Mancea, Miloša Djelmaša, Rojevića, Borotu, Mitra Mrkelu, Prosinečkog, Dušana Savića, Radanovića, Ljukovčana i mnoge druge zbog kojih se tražila karta više!!!!!

albel

pre 9 godina

E ako je igra iz drugog poluvremena model kako treba da igra reprezentacija,onda daj da rasformiramo i savez i reprezentaciju i da ukinemo profesionalni fudbal u ovoj zemlji!Decko,bio si nas najbolji igrac,ali molim te vise da ne dajes izjave i da ne provociras ionako iznerviranu javnost.Koja dobra igra u drugom poluvremenu covece?!Dali smo gol bukvalno ni iz cega,imali onu sansu Mitrovica,primili gol tako sto nam stoper stoji pored aut linije da pokrije Kolarova koji lagano trckara iza portugalskih igraca i to je bilo sve.Portugalci su drugi gol dali u 63.minutu,mi pola sata do kraja nismo jednu akciju napravili!To treba da nam bude model?!Pa oni izgleda svi,na celu sa selektorom,stvarno misle da su dobro odigrali,da nisu imali srece i da su zasluzili bod?!

idc

pre 9 godina

Matić i Nastasić su dobro odigrali,ali džabe je sve kad ostatak ekipe ne zna gde se nalazi protivnički gol,posebno bi izdvojio Petrovića koji otkad igra za repku,izgleda kao neko drvo koje konstantno šalje loptu unazad.
Nekad je bila čast igrati za zvezdu-partizan a posebno za repku,danas je to izgubilo svaki značaj.Ostale neću komentarisati,jer mi je postalo mučno da navijam za repku u kojoj vlada takav odnos prema grbu.

SRCE NA TEREN

kain

pre 9 godina

Uz Nastasica, jedini nas igrac koji je sinoc pokazao kako treba da se igra. Ostali katastrofa, Basta kao amater u nekim situacijama, Stojkovic klasika, ne napusta liniju pa to ti je, na metar pada lopta oni samo gledaju.Po meni oba gola na dusu Stojkovicu, obicno u reprezentaciji brani vrhunski, ali sinoc je bio mnogo los, i kod prvog gola lopta mu ispod ruke prodje...

bane

pre 9 godina

ajde sta pricate za petrovica, decko je ekstra igrac. nije svetska klasa ali kakvi su nam ostali on zasluzuje da igra standardno.
pretrazite malo po youtube njegove igre i videcete da je covek super igrac.
pustite momka na miru vise

Charles

pre 9 godina

Treba konačno shvatiti da je Srbija mala zemlja, da je u njoj kriminal uništio fudbal, te da nekoliko dobrih igrača koji nastupaju u stranim timovima nisu dovoljni da ostvare značajnije rezultate sa reprezentacijom i da će u budućnosti biti i gore.

Tole stari lisac

pre 9 godina

Namerno smo izgubili sinoc...Portugalci su zaseli na prvo mesto i sada ce da ciste sve pred sobom,sto nama i odgovara...sa Dancima ce biti mnogo bolje...uveren sam...opusticemo ih onom losom igrom i pobediti.
..sa Jermenijom popravljamo gol razliku...sa Albancima ce biti najveci izazov ali dobijamo sigurno...u zavisnosti od rezultata i sta nam bude trebalo u poslednjem kolu uzecemo bod ili tri jer ce se Portugal do tada kvalifikovati...nije nemoguce da budemo i drugi...zapamtite dobro...od Danske krecu pobede...

goran

pre 9 godina

napad nikakav, srednji red prosečan, odbrana tu negde oko proseka (i to samo zato da ne uvredim Baneta, inače je i ona ćorak) i golmaaaan, potpisujem, najgori u istoriji ove igre na ovim prostorima, ne mogu da verujem da iko može ovog čoveka da stavi među stative, svaki bi bio bolji od njega. Kod takvog stanja stvari koga dodatno komplikuje i očigledan manjak motiva kod većine igrača, ne možemo očekivati ništa bolje od ove bede koju smo sinoć pokazali.

Aco

pre 9 godina

Ja sam sinoc samo Matica i Ljajica video, ostali se nisu ni oznoliji... Mnoge sale su prosle o Pantelicu ovuda ali se on bar borio na terenu, vidi se kada neko ostavlja srce na teren i to se uvek ceni.

HRastovina

pre 9 godina

Ne razumijem. Kako sada Siniša Mihajlović kada je veći dio javnog mijenja Srbije nekoliko godina o tom gospodinu govorio samo najgore?

petar

pre 9 godina

S obzirom na splavarsko iskustvo igraca, nasa reprezentacija bolje da se prijavi za neko rafting takmicenje. Zajedno sa starletama tu mozda i osvoje neki bod. Da se ne lazemo za fudbal nisu. Ne biva i splavovi, i starlete, i alkohol i fudbal.

Tereza

pre 9 godina

Izbacite Ivanovića i Kolarova iz reprezentacije, sve ovlasti u igri dajte Matiću , zaigrajte sa dva špica i puno trke i rezultati će doći.

Ranzo Centarfor

pre 9 godina

Neka tumači ko kako hoće, ali meni je žao Matića, i žao mi je što nije Hrvat. Da jeste, video bi i EP i SP, što jedini zaslužuje među ovim manekenima i splavarima, a Hrvati bi imali najbolji vezni red na svetu (nije da su i sad daleko od toga sa Kovačićem, Rakitićem i Modrićem). Toliko od mene.

kobe bryant

pre 9 godina

Pa dobro Maticu, onda hajde da trazimó od uefe da se specijalno nase utakmice igraju obrnutim redosledom. Prvo da se igra 2. poluvreme pa onda prvo.

deda gligorije

pre 9 godina

Ne brini se Maticu. Jos malo pa ce kraj. Slobodno podignite belu zastavu. Nije sramota to sto ste uradili na kvalifikacijama. Nismo ni ocekivali vise. Zapravo mnogo manje! Uspeh je i to sto ste izgubili samo sa 2:1 sa dve leve noge! Ipak kad bolje razmislim nemate vi dve lege noge nego petinu jedne leve noce posto da imate dve leve bolje biste prosli!

SkLeRoZa

pre 9 godina

Ma nemamo apsolutno nikakvo pravo da bilo sta kometarisemo (ukljucujuci i mene naravno) kad smo dozvolili da nam se jedna baraba kezi u facu,sve zajedno sa njegovim podguznim muvama Savom,Batom i ostalom gerijatrijom!!!
Kakva je svest drustva u drzavi,takav nam je fudbal i sve ostalo...

mata

pre 9 godina

boli me vise uvo za reprezentaciju, zao mi je jedino ovog izuzetnog coveka pre svega i fudbalera kakav je Matic sto nikada nece videti neko veliko takmicenje jer igra sa ovim pre svega moralnim pacijentima kojima reprezentacija sluzi da vide rodbinu i da lumpuju po splavovima, umislili da su neki bogovi,da se ne moze bez njih...tipa kolarov i ostali..zao mi je decka sto igra za ovakvu reprezentaciju..zasluzuje mnogo bolje..

Budjoni

pre 9 godina

KAKAV JE TO MODEL "KUKAVICKA IGRA" ! jOS SE USUDJUJU DA SEBE NAZIVAJU "ORLOVIMA" A IGRAJU KA "SINJE KUKAVICE" ! Dosta je bilo "lazi" i obecanja u to vise niko ne veruje osim FSS !

doviđenja

pre 9 godina

Ja sam se predao 2010. godine kad je Radosav debitovao za reprezentaciju, kod svog kuma ili šta mu je već, Radomira Antića. Ako uzmemo u obzir da je on 1989. godište, znači igraće do jedno 35. godine, pošto je očigledno da ima jake veze u sadašnjoj strukturi saveza. Što znači da će me fudbalska reprezentacija zanimati ponovo 2024. godine.

carlos

pre 9 godina

nije mi jasno. Meni se cini da je bas on ugasio igru. nepotrebno usporio - veliki razmaci na sredini terena. dobri jedino par minuta u prvih 25 - 30 minuta prvog poluvremena, kad se cinilo kao da imamo neku igru.
portugal prepustio kolarovu da otvara igru - sto nikako nije bilo dobro po nas. tu se matic - po meni nije ni video, ma da se borio i zna i da zadrzi po neku loptu.

John Terry

pre 9 godina

Jedino tebi svaka cast.
Ove druge je sramota nazvati profesionalcima.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (hours of love, 30. mart 2015 12:59)

Ironija je sto nisi u pravu! Naime, bas jesu profesionalci, jer cim nema love, nema ni truda! Bas jesu surovi profesionalci, ali morala i ponosa ni u tragovima.

romanista

pre 9 godina

U danasnje vreme kada svi igraju fudbal,sve je teze pogoditi tiket ili singl...Vi ste jedini koji mislite na nas kladionicare,vi ste jedina sigurica...Zato nista ne menjajte,sve neka ostane kako jeste.
Imate moju podrsku i zivi bili 100 godina i igrali za repku...

Novosadjanin.

pre 9 godina

Daj iscoolirajte vise sa izjavama...U redu je, niko vise nista i ne ocekuje od vas! Pojavite se na okupljanju reprezentacije, odigrajte rekreativno utakmicu, izgubite i gubite se nazad u vase klubove. Samo molim vas da nam ne vredjate inteligenciju sa ovakvim izjavama. ''Igra iz drugog poluvremena je model kako reba da igramo'' Pa da li je moguce???? Koliko modela je bilo u poslednjih 5 godina. ''Igra od 15 do 30 min protiv Brazila je model za kvalifikacije'' Bedni ste i jadni svi do jednoga! I ti si najvise kriv jer si nas najbolji igrac i trebalo bi da rasteras tu bagru oko sebe ili barem da izadjes u javnost i jasno kazes kako stoje stvari i zasto 10 od 11 igraca na terenu nece da potrci!

Sada ce da se jave genijalci sa pricom da Radosav Petrovic nije odigrao slabu utakmicu u reprezentaciji. Ti komentari imaju najvise preporuka. To manje vise govori koliko ljudi poznaju fudbal u Srbiji. Poznavanje fudbala kod nas je na nivou poznavanja kosarke u Severnoj Irskoj! Ej ljudi napisu bez trunke blama da Raca nije odigrao slabo za reprezentaciju. Otkad je on u timu (njega spominjem jer je ogledni primer propadanja naseg fudbala u koje nas guraju menadzeri) mi nismo dobili vaznu utakmicu! Bitno da da postigne gol protiv Kipra i obezbedio je pozivanje do 2025! Poznavaoci fudbala...Evo ja kazem da Ivanovic i Kolarov nisu odigrali ni jednu, ali ni jednu pristojnu utakmicu za reprezentaciju 5 godina! Da smo forsirali balvan, uspeo bi jednom da odigra kako treba.

Simon Le Bon

pre 9 godina

Bio sam ubeđen da nikada u životu neću ovo napisati ali jednostavno moram:Siniša je bio car!Ljudi,pogledajte ostale grupe,pa Wales je lider grupe,isti onaj Wales kojeg je Siniša pre godinu i po dva puta ponizio,sve sa Bejlom!
Izuzev Matića koji je kao i obično dao 110% i donekle Nastasića,ostali su bili poput nekih na livadi skupljenih amatera,koje rastura ne CR već neka bekčina Koentrao!
Da budemo realni,nije ni Portugal neka extra ekipa,pola njih se jedva vuče po terenu,smešni i jadni,ali i takvi su na žalost bolji od nas.
Treba videti kako su Hrvati razvalili jednu solidnu ekipu Norveške sa 5:1,pa mi bi izgubili od te iste Norveške,garantujem.
Sada,iz ove perspektive,iako sam želeo da Mihajlović što pre napusti kormilo reprezentacije,mogu da kažem samo da je on kiksnuo zbog svoje isključivosti dve utakmice u prošlim kvalifikacijama(BJRM tamo i CRO tamo),ali isto tako da bi sa njim na čelu reprezentacije,u ovoj smešnoj grupi sa osrednjim Portugalom,raspalom Danskom i smešnim neartikulisanim plemenom sa juga,bili barem drugi u ovom momentu.
I pored svega,mislim da ćemo,uz neku ludu sreću koja nas uvek poseti u nekom našem konačnom razračunavanju sa nama samima,biti na kraju treći u grupi i u baražu dobiti neku Mađarsku ili Tursku i ni krivi ni dužni otići u FRA.
Ali posmatranje Ljajića kako ponosno ne peva himnu,koji šutira igrača bez lopte,ne uliva mi neko poverenje u homogenost ove tzv. ekipe.
Toliko.

ima li koga?

pre 9 godina

jednostavno je. ovi su gubitnici iz razloga što otaljavaju poso. da su bar jednom došli da igraju fudbal, možda bi i uradili nešto.

Dado

pre 9 godina

Matiću svaka tebi čast ali dok uz tebe igra Petrović, nema tebi sreče u reprezentaciji, kao ni nama navijačima. Ti dečko treba svih 90 minuta da ispravljaš greške drugih. Dok jedni nonšalantno gube loptu na 20-25 metara, ti se ubijaš klizećim startovima, da popravljaš te greške, koje prave jedni te isti igrači, a uz to treba i da zabiješ gol, jer naši super duper tehničari ne umeju ni jednom u 90 minuta da zaposle Mitrovića.

Ja lično ne zameram puno selektoru...izveo je bukvalno najbolje što u ovom momentu imamo. Jedino mi nije jasno zašto Basta pre Tommovića (ovaj prvi bio povređen i nije video ni minut u Laziu več dugo vremena, a ovaj drugi igra solidno za Fiorentinu koja je u odličnoj formi) i isto tako Raca Petrović, koji igra u ispodprosečnom timu u Turskoj, dok je Gudelj recimo kapiten AZ-a, koji je četvrti u holandskoj ligi...složit čete se, da je holandska liga ipak malko ozbiljnija od turske iako Turci poslednjih godina ulažu ogromne pare.

I nije meni ni toliko žao poraza usred Lisabona. Vidi se da Portugal sa novim selektorom igra prilično "italijanski"...ne blistaju i ne umiru u lepoti, ali so veoma kompaktni i neugodni, a mi da smo držali koncentraciju mogli smo i do remija...ali kažem, ne možeš se ti izvlačiti protiv Portugala usred Lisabona, a pre toga te jedni Danci (uz dužno poštovanje) sramote usred Beograda i to samo tako, da Jermeniju ne spominjem.

Ado

pre 9 godina

Pa, dokle ćete više krivce tražiti u igračima i stručnom timu? Od glave riba smrdi! Uništićete i to malo volje što igrači imaju tim destruktivnim stavom usmjerenim na pogrešne ljude. I mi dok nismo otjerali Sušića nismo stali. I šta sad? Predzadnji, baš kao i vi, a vrhuška u Savezu ostaje nedodirljiva. Kolarov- klasa od igrača, pričajte šta g
hoćete

madjar

pre 9 godina

...zaista mi nije jasno zašto ovi momci koji,neosporno,imaju kvalitet...ne žele da "ginu" za svoju reprezentaciju,zemlju....čoveče,samo kada bi se malo više zalagali...garantujem da bi bili među top 5 nacija u Evropi...ne znam šta je veća beda...gledati "moje Mađare" ili "moje Srbe" (pošto sam rođen u Srbiji)??!!

-Пиши Ћирилицом-

pre 9 godina

Матић гине на терену, али нема с ким да игра. Жао ми је овог дечка, много се труди, а нема никаквих резултата у репрезентацији.

Goran

pre 9 godina

Sa svim poštovanjem Matić treba da pogleda meč opet i da sluša Engleske komentatore što smo mi u Americi imali. Po igri Drugog poluvremena, osim Matića, sve i jedan fudbaler bi završio u zajedno sa Ćurčićem u Jagodini. Marković ako nastavi da hoda po terenu izbaci će ga iz Liverupa i samo zameniti njega i Džerarda pa nek se šetucka na santa monika pier. Sram vas bilo kao profesionalni fudbaleri 21og veka.

dickdigger

pre 9 godina

Kad pritisnu malo vi odmah loptu u aut ili korner kao amateri.Reprezentacija mora da se uigra a ne da dodje tu jer treba. Nazalost, najgore je sto nikoga nije briga.

papaja

pre 9 godina

Po ovim izjavama naših reprezentativaca stiče se utisak da im je neko ozbiljno isprao mozak. Oni u tom bunilu ni ne vide koliko loše izgledaju na terenu. I to ne konstatujemo samo mi već i ozbiljni strani fudbalski stručnjaci.

Nešto je trulo u državi Srbiji...

grunwalski

pre 9 godina

Mogu vam reci da me je Ljajic prijatno iznenadio odigrao je zrelo , nisam primetio da je prokockao ili izgubio neku loptu...Trudio se momak,dakle pored Matica i on je svetla tacka.Markovic je imao par dobrih poteza trudio se i on.Djuricic mi ne bi igrao ni za ulicu,basta me razocarao.Filip kostic treba da dobije sansu jer ja ne vidim igraca osim njega koji bi prosao protivnickog i napravio sansu.

romanista

pre 9 godina

U danasnje vreme kada svi igraju fudbal,sve je teze pogoditi tiket ili singl...Vi ste jedini koji mislite na nas kladionicare,vi ste jedina sigurica...Zato nista ne menjajte,sve neka ostane kako jeste.
Imate moju podrsku i zivi bili 100 godina i igrali za repku...

Kasper

pre 9 godina

Znam da je svima tesko, ali ljudi vidi li iko pravi problem oko reprezentacije? Tomislav Karadzic i svi njegovi poltroni u FSS su problem. Takodje ogroman problem su placeni navijaci. Iz ovog naseg fudbala su otjerani svi koji nesto znaju i zele da urade. Pljunuli smo u lice Anticu, Vidicu, Piksiju itd. Njihovi uspjesi su dozivljavani bas suprotno od toga, jer smo tada trebali biti svjetski prvaci!!??? A danas,kada nikada lakse nije otici na EP mi zadnji u grupi...

John Terry

pre 9 godina

"Matić: Ne predajemo se, do kraja"
Nemanja, ti nisi kriv, ali dosao si mi sa izjavom kao "kec na deset". Nemojte vise da izjavljujete da se "ne predajete", vec to pokazite na terenu. Igrali ste sramotno (ti ne).

AlexDelPiero

pre 9 godina

Ali vi srbi ste svjetski prvaci u vredjanji trenera, direktora, tajnika, vozaca autobusa, kuharica, oruzara, ljudi koji uredjuju tere...a samo da se zapitate, dali je problem u igracima, vec bi napravili ogroman korak! Ljudi shvatite, sve su to popratne stvari, IGRACI igraju, a vi ih nemate, odnosno nemate dobre! Matic i Brane igraju u jakom celziju, ali oni su defanzivci koji trce i ispravljaju greske drugih, onih talentiranih! Vi ste ofenzivno, zaista ali zaista tanasni i glupo je ocekivati da se stapno dogadaju obakvi golovi kao onaj maticev jucer...A kolarov, on me bas posebno iznervirao iako nisam vas navijac.. Pa covjek je samo u drugom pol 6-7x pustio svog igraca sa uzdignutim rukama kao da se igra poluaktivno...posto sam i sam agent, iskreno priznajem da ste u mojoj bransi puno jaci, pogotovo za spanjolsko i rusko trzoste od nas htvata, i uza sva ta guranja opet nista, ali bas nista...sorry ako sam nekog uvrijedio, ali samo sam bio iskren...

Delija_KV

pre 9 godina

Brate ne moj neko da te laze. Fudbal je timska igra. Ne mozes ti sam nista da uradis. Daces mozda jos neki lep gol. Zakljucaces loptu, slaces lepe paseve. Ali opet sve je to dzaba. Nema tima nema nicega.

mata

pre 9 godina

boli me vise uvo za reprezentaciju, zao mi je jedino ovog izuzetnog coveka pre svega i fudbalera kakav je Matic sto nikada nece videti neko veliko takmicenje jer igra sa ovim pre svega moralnim pacijentima kojima reprezentacija sluzi da vide rodbinu i da lumpuju po splavovima, umislili da su neki bogovi,da se ne moze bez njih...tipa kolarov i ostali..zao mi je decka sto igra za ovakvu reprezentaciju..zasluzuje mnogo bolje..

doviđenja

pre 9 godina

Ja sam se predao 2010. godine kad je Radosav debitovao za reprezentaciju, kod svog kuma ili šta mu je već, Radomira Antića. Ako uzmemo u obzir da je on 1989. godište, znači igraće do jedno 35. godine, pošto je očigledno da ima jake veze u sadašnjoj strukturi saveza. Što znači da će me fudbalska reprezentacija zanimati ponovo 2024. godine.

John Terry

pre 9 godina

"Matić: Ne predajemo se, do kraja"
Nemanja, ti nisi kriv, ali dosao si mi sa izjavom kao "kec na deset". Nemojte vise da izjavljujete da se "ne predajete", vec to pokazite na terenu. Igrali ste sramotno (ti ne).

AlexDelPiero

pre 9 godina

Ali vi srbi ste svjetski prvaci u vredjanji trenera, direktora, tajnika, vozaca autobusa, kuharica, oruzara, ljudi koji uredjuju tere...a samo da se zapitate, dali je problem u igracima, vec bi napravili ogroman korak! Ljudi shvatite, sve su to popratne stvari, IGRACI igraju, a vi ih nemate, odnosno nemate dobre! Matic i Brane igraju u jakom celziju, ali oni su defanzivci koji trce i ispravljaju greske drugih, onih talentiranih! Vi ste ofenzivno, zaista ali zaista tanasni i glupo je ocekivati da se stapno dogadaju obakvi golovi kao onaj maticev jucer...A kolarov, on me bas posebno iznervirao iako nisam vas navijac.. Pa covjek je samo u drugom pol 6-7x pustio svog igraca sa uzdignutim rukama kao da se igra poluaktivno...posto sam i sam agent, iskreno priznajem da ste u mojoj bransi puno jaci, pogotovo za spanjolsko i rusko trzoste od nas htvata, i uza sva ta guranja opet nista, ali bas nista...sorry ako sam nekog uvrijedio, ali samo sam bio iskren...

John Terry

pre 9 godina

Jedino tebi svaka cast.
Ove druge je sramota nazvati profesionalcima.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (hours of love, 30. mart 2015 12:59)

Ironija je sto nisi u pravu! Naime, bas jesu profesionalci, jer cim nema love, nema ni truda! Bas jesu surovi profesionalci, ali morala i ponosa ni u tragovima.

madjar

pre 9 godina

...zaista mi nije jasno zašto ovi momci koji,neosporno,imaju kvalitet...ne žele da "ginu" za svoju reprezentaciju,zemlju....čoveče,samo kada bi se malo više zalagali...garantujem da bi bili među top 5 nacija u Evropi...ne znam šta je veća beda...gledati "moje Mađare" ili "moje Srbe" (pošto sam rođen u Srbiji)??!!

kobe bryant

pre 9 godina

Pa dobro Maticu, onda hajde da trazimó od uefe da se specijalno nase utakmice igraju obrnutim redosledom. Prvo da se igra 2. poluvreme pa onda prvo.

Novosadjanin.

pre 9 godina

Daj iscoolirajte vise sa izjavama...U redu je, niko vise nista i ne ocekuje od vas! Pojavite se na okupljanju reprezentacije, odigrajte rekreativno utakmicu, izgubite i gubite se nazad u vase klubove. Samo molim vas da nam ne vredjate inteligenciju sa ovakvim izjavama. ''Igra iz drugog poluvremena je model kako reba da igramo'' Pa da li je moguce???? Koliko modela je bilo u poslednjih 5 godina. ''Igra od 15 do 30 min protiv Brazila je model za kvalifikacije'' Bedni ste i jadni svi do jednoga! I ti si najvise kriv jer si nas najbolji igrac i trebalo bi da rasteras tu bagru oko sebe ili barem da izadjes u javnost i jasno kazes kako stoje stvari i zasto 10 od 11 igraca na terenu nece da potrci!

Sada ce da se jave genijalci sa pricom da Radosav Petrovic nije odigrao slabu utakmicu u reprezentaciji. Ti komentari imaju najvise preporuka. To manje vise govori koliko ljudi poznaju fudbal u Srbiji. Poznavanje fudbala kod nas je na nivou poznavanja kosarke u Severnoj Irskoj! Ej ljudi napisu bez trunke blama da Raca nije odigrao slabo za reprezentaciju. Otkad je on u timu (njega spominjem jer je ogledni primer propadanja naseg fudbala u koje nas guraju menadzeri) mi nismo dobili vaznu utakmicu! Bitno da da postigne gol protiv Kipra i obezbedio je pozivanje do 2025! Poznavaoci fudbala...Evo ja kazem da Ivanovic i Kolarov nisu odigrali ni jednu, ali ni jednu pristojnu utakmicu za reprezentaciju 5 godina! Da smo forsirali balvan, uspeo bi jednom da odigra kako treba.

Simon Le Bon

pre 9 godina

Bio sam ubeđen da nikada u životu neću ovo napisati ali jednostavno moram:Siniša je bio car!Ljudi,pogledajte ostale grupe,pa Wales je lider grupe,isti onaj Wales kojeg je Siniša pre godinu i po dva puta ponizio,sve sa Bejlom!
Izuzev Matića koji je kao i obično dao 110% i donekle Nastasića,ostali su bili poput nekih na livadi skupljenih amatera,koje rastura ne CR već neka bekčina Koentrao!
Da budemo realni,nije ni Portugal neka extra ekipa,pola njih se jedva vuče po terenu,smešni i jadni,ali i takvi su na žalost bolji od nas.
Treba videti kako su Hrvati razvalili jednu solidnu ekipu Norveške sa 5:1,pa mi bi izgubili od te iste Norveške,garantujem.
Sada,iz ove perspektive,iako sam želeo da Mihajlović što pre napusti kormilo reprezentacije,mogu da kažem samo da je on kiksnuo zbog svoje isključivosti dve utakmice u prošlim kvalifikacijama(BJRM tamo i CRO tamo),ali isto tako da bi sa njim na čelu reprezentacije,u ovoj smešnoj grupi sa osrednjim Portugalom,raspalom Danskom i smešnim neartikulisanim plemenom sa juga,bili barem drugi u ovom momentu.
I pored svega,mislim da ćemo,uz neku ludu sreću koja nas uvek poseti u nekom našem konačnom razračunavanju sa nama samima,biti na kraju treći u grupi i u baražu dobiti neku Mađarsku ili Tursku i ni krivi ni dužni otići u FRA.
Ali posmatranje Ljajića kako ponosno ne peva himnu,koji šutira igrača bez lopte,ne uliva mi neko poverenje u homogenost ove tzv. ekipe.
Toliko.

Dado

pre 9 godina

Matiću svaka tebi čast ali dok uz tebe igra Petrović, nema tebi sreče u reprezentaciji, kao ni nama navijačima. Ti dečko treba svih 90 minuta da ispravljaš greške drugih. Dok jedni nonšalantno gube loptu na 20-25 metara, ti se ubijaš klizećim startovima, da popravljaš te greške, koje prave jedni te isti igrači, a uz to treba i da zabiješ gol, jer naši super duper tehničari ne umeju ni jednom u 90 minuta da zaposle Mitrovića.

Ja lično ne zameram puno selektoru...izveo je bukvalno najbolje što u ovom momentu imamo. Jedino mi nije jasno zašto Basta pre Tommovića (ovaj prvi bio povređen i nije video ni minut u Laziu več dugo vremena, a ovaj drugi igra solidno za Fiorentinu koja je u odličnoj formi) i isto tako Raca Petrović, koji igra u ispodprosečnom timu u Turskoj, dok je Gudelj recimo kapiten AZ-a, koji je četvrti u holandskoj ligi...složit čete se, da je holandska liga ipak malko ozbiljnija od turske iako Turci poslednjih godina ulažu ogromne pare.

I nije meni ni toliko žao poraza usred Lisabona. Vidi se da Portugal sa novim selektorom igra prilično "italijanski"...ne blistaju i ne umiru u lepoti, ali so veoma kompaktni i neugodni, a mi da smo držali koncentraciju mogli smo i do remija...ali kažem, ne možeš se ti izvlačiti protiv Portugala usred Lisabona, a pre toga te jedni Danci (uz dužno poštovanje) sramote usred Beograda i to samo tako, da Jermeniju ne spominjem.

papaja

pre 9 godina

Po ovim izjavama naših reprezentativaca stiče se utisak da im je neko ozbiljno isprao mozak. Oni u tom bunilu ni ne vide koliko loše izgledaju na terenu. I to ne konstatujemo samo mi već i ozbiljni strani fudbalski stručnjaci.

Nešto je trulo u državi Srbiji...

dickdigger

pre 9 godina

Kad pritisnu malo vi odmah loptu u aut ili korner kao amateri.Reprezentacija mora da se uigra a ne da dodje tu jer treba. Nazalost, najgore je sto nikoga nije briga.

ima li koga?

pre 9 godina

jednostavno je. ovi su gubitnici iz razloga što otaljavaju poso. da su bar jednom došli da igraju fudbal, možda bi i uradili nešto.

-Пиши Ћирилицом-

pre 9 godina

Матић гине на терену, али нема с ким да игра. Жао ми је овог дечка, много се труди, а нема никаквих резултата у репрезентацији.

romanista

pre 9 godina

U danasnje vreme kada svi igraju fudbal,sve je teze pogoditi tiket ili singl...Vi ste jedini koji mislite na nas kladionicare,vi ste jedina sigurica...Zato nista ne menjajte,sve neka ostane kako jeste.
Imate moju podrsku i zivi bili 100 godina i igrali za repku...

Goran

pre 9 godina

Sa svim poštovanjem Matić treba da pogleda meč opet i da sluša Engleske komentatore što smo mi u Americi imali. Po igri Drugog poluvremena, osim Matića, sve i jedan fudbaler bi završio u zajedno sa Ćurčićem u Jagodini. Marković ako nastavi da hoda po terenu izbaci će ga iz Liverupa i samo zameniti njega i Džerarda pa nek se šetucka na santa monika pier. Sram vas bilo kao profesionalni fudbaleri 21og veka.

Kasper

pre 9 godina

Znam da je svima tesko, ali ljudi vidi li iko pravi problem oko reprezentacije? Tomislav Karadzic i svi njegovi poltroni u FSS su problem. Takodje ogroman problem su placeni navijaci. Iz ovog naseg fudbala su otjerani svi koji nesto znaju i zele da urade. Pljunuli smo u lice Anticu, Vidicu, Piksiju itd. Njihovi uspjesi su dozivljavani bas suprotno od toga, jer smo tada trebali biti svjetski prvaci!!??? A danas,kada nikada lakse nije otici na EP mi zadnji u grupi...

Delija_KV

pre 9 godina

Brate ne moj neko da te laze. Fudbal je timska igra. Ne mozes ti sam nista da uradis. Daces mozda jos neki lep gol. Zakljucaces loptu, slaces lepe paseve. Ali opet sve je to dzaba. Nema tima nema nicega.

Budjoni

pre 9 godina

KAKAV JE TO MODEL "KUKAVICKA IGRA" ! jOS SE USUDJUJU DA SEBE NAZIVAJU "ORLOVIMA" A IGRAJU KA "SINJE KUKAVICE" ! Dosta je bilo "lazi" i obecanja u to vise niko ne veruje osim FSS !

Ranzo Centarfor

pre 9 godina

Neka tumači ko kako hoće, ali meni je žao Matića, i žao mi je što nije Hrvat. Da jeste, video bi i EP i SP, što jedini zaslužuje među ovim manekenima i splavarima, a Hrvati bi imali najbolji vezni red na svetu (nije da su i sad daleko od toga sa Kovačićem, Rakitićem i Modrićem). Toliko od mene.

albel

pre 9 godina

E ako je igra iz drugog poluvremena model kako treba da igra reprezentacija,onda daj da rasformiramo i savez i reprezentaciju i da ukinemo profesionalni fudbal u ovoj zemlji!Decko,bio si nas najbolji igrac,ali molim te vise da ne dajes izjave i da ne provociras ionako iznerviranu javnost.Koja dobra igra u drugom poluvremenu covece?!Dali smo gol bukvalno ni iz cega,imali onu sansu Mitrovica,primili gol tako sto nam stoper stoji pored aut linije da pokrije Kolarova koji lagano trckara iza portugalskih igraca i to je bilo sve.Portugalci su drugi gol dali u 63.minutu,mi pola sata do kraja nismo jednu akciju napravili!To treba da nam bude model?!Pa oni izgleda svi,na celu sa selektorom,stvarno misle da su dobro odigrali,da nisu imali srece i da su zasluzili bod?!

Tereza

pre 9 godina

Izbacite Ivanovića i Kolarova iz reprezentacije, sve ovlasti u igri dajte Matiću , zaigrajte sa dva špica i puno trke i rezultati će doći.

Ado

pre 9 godina

Pa, dokle ćete više krivce tražiti u igračima i stručnom timu? Od glave riba smrdi! Uništićete i to malo volje što igrači imaju tim destruktivnim stavom usmjerenim na pogrešne ljude. I mi dok nismo otjerali Sušića nismo stali. I šta sad? Predzadnji, baš kao i vi, a vrhuška u Savezu ostaje nedodirljiva. Kolarov- klasa od igrača, pričajte šta g
hoćete

Aco

pre 9 godina

Ja sam sinoc samo Matica i Ljajica video, ostali se nisu ni oznoliji... Mnoge sale su prosle o Pantelicu ovuda ali se on bar borio na terenu, vidi se kada neko ostavlja srce na teren i to se uvek ceni.

Dr. Borislav

pre 9 godina

Nase fudbalsko vreme je proslo, da ne kazem da mozda nikad nije ni doslo u odnosu na mogucnosti. Treba skupiti salvete i isflekane stolnjake i zatvoriti ovaj restoran. Treba iskreno i sportski cestitati Hrvatima i Albancima na ulozenom trudu i rezultatima do sada - stvarno zasluzuju respekt. Treba smanjiti negativne emocije i zaposliti ljude koji ce da rade a) na promeni mentaliteta i b) na ciscenju mafije iz svih fudbalskih segmenata. Umesto sto dovodimo Tonija Blera da savetuje ministre, dovedite nekoga na dve godine da rekonstruise fudbal u Srbiji. Od temelja, Od nule. Poceti od toga da strucnjaci i psihijatri izanaliziraju zbog cega se kod nas gaji taj gubitnicki mentalitet i manjak volje i zalaganja. Hvala.

Aleksandar M.

pre 9 godina

Sta ste bre vi umislili da ste neke fudbalske zvezde? Fudbal u Srbiji je odavno mrtav gospodo draga, samo se jos klinci loze na njega koji nikad nisu gledali majstore poput Pižona Petrovića, diku Aleksandra Stojanovića, Miloša Šestića, Blagojevića, Rajka Janjanina, Srbu Stamenkovića, Repčića, Husrefa Musemića, Mocu Vukotica, Boru i Boška Djordjevića, Čavu Dimitrijevića, Dragana Mancea, Miloša Djelmaša, Rojevića, Borotu, Mitra Mrkelu, Prosinečkog, Dušana Savića, Radanovića, Ljukovčana i mnoge druge zbog kojih se tražila karta više!!!!!

playmaker

pre 9 godina

gledajući utakmicu odmah sam shvatio da bi srbija dala pola ekipe za jednog Modrića, Rakitića, Brozovića ili Kovačića.
A mi imamo svu četvoricu hohoho

grunwalski

pre 9 godina

Mogu vam reci da me je Ljajic prijatno iznenadio odigrao je zrelo , nisam primetio da je prokockao ili izgubio neku loptu...Trudio se momak,dakle pored Matica i on je svetla tacka.Markovic je imao par dobrih poteza trudio se i on.Djuricic mi ne bi igrao ni za ulicu,basta me razocarao.Filip kostic treba da dobije sansu jer ja ne vidim igraca osim njega koji bi prosao protivnickog i napravio sansu.

petar

pre 9 godina

S obzirom na splavarsko iskustvo igraca, nasa reprezentacija bolje da se prijavi za neko rafting takmicenje. Zajedno sa starletama tu mozda i osvoje neki bod. Da se ne lazemo za fudbal nisu. Ne biva i splavovi, i starlete, i alkohol i fudbal.

Alija Sirotanović

pre 9 godina

Samo da nastavimo ovako, ipak titula najbolje i najskuplje reprezentacije koja se nije plasirala na veliko takmičenje je neprocenjiva!

mile

pre 9 godina

Secam se kolika je prevara od igraca u smislu kvaliteta bio Branko Brnovic ali cini mi se da ga je prevazisao Lazar Markovic,decko ima milionske ugovore a na terenu ni prosek,to sto je brz je to i nista vise pod milim bogom,svaka cast njegovom menadzerskom timu za plasaman na fudbalsko trziste takve prevare od fudbalera,u prilog ovome sto tvrdim ide i njegova minutaza i u Benfici i sada u Liverpulu i ucinak u ta dva kluba,a o reprezenaciji necu jer njegove partije u njoj su razlog sto ovo pisem.

HRastovina

pre 9 godina

Ne razumijem. Kako sada Siniša Mihajlović kada je veći dio javnog mijenja Srbije nekoliko godina o tom gospodinu govorio samo najgore?

kain

pre 9 godina

Uz Nastasica, jedini nas igrac koji je sinoc pokazao kako treba da se igra. Ostali katastrofa, Basta kao amater u nekim situacijama, Stojkovic klasika, ne napusta liniju pa to ti je, na metar pada lopta oni samo gledaju.Po meni oba gola na dusu Stojkovicu, obicno u reprezentaciji brani vrhunski, ali sinoc je bio mnogo los, i kod prvog gola lopta mu ispod ruke prodje...

romanista

pre 9 godina

U danasnje vreme kada svi igraju fudbal,sve je teze pogoditi tiket ili singl...Vi ste jedini koji mislite na nas kladionicare,vi ste jedina sigurica...Zato nista ne menjajte,sve neka ostane kako jeste.
Imate moju podrsku i zivi bili 100 godina i igrali za repku...

Charles

pre 9 godina

Treba konačno shvatiti da je Srbija mala zemlja, da je u njoj kriminal uništio fudbal, te da nekoliko dobrih igrača koji nastupaju u stranim timovima nisu dovoljni da ostvare značajnije rezultate sa reprezentacijom i da će u budućnosti biti i gore.

SkLeRoZa

pre 9 godina

Ma nemamo apsolutno nikakvo pravo da bilo sta kometarisemo (ukljucujuci i mene naravno) kad smo dozvolili da nam se jedna baraba kezi u facu,sve zajedno sa njegovim podguznim muvama Savom,Batom i ostalom gerijatrijom!!!
Kakva je svest drustva u drzavi,takav nam je fudbal i sve ostalo...

Tole stari lisac

pre 9 godina

Namerno smo izgubili sinoc...Portugalci su zaseli na prvo mesto i sada ce da ciste sve pred sobom,sto nama i odgovara...sa Dancima ce biti mnogo bolje...uveren sam...opusticemo ih onom losom igrom i pobediti.
..sa Jermenijom popravljamo gol razliku...sa Albancima ce biti najveci izazov ali dobijamo sigurno...u zavisnosti od rezultata i sta nam bude trebalo u poslednjem kolu uzecemo bod ili tri jer ce se Portugal do tada kvalifikovati...nije nemoguce da budemo i drugi...zapamtite dobro...od Danske krecu pobede...

carlos

pre 9 godina

nije mi jasno. Meni se cini da je bas on ugasio igru. nepotrebno usporio - veliki razmaci na sredini terena. dobri jedino par minuta u prvih 25 - 30 minuta prvog poluvremena, kad se cinilo kao da imamo neku igru.
portugal prepustio kolarovu da otvara igru - sto nikako nije bilo dobro po nas. tu se matic - po meni nije ni video, ma da se borio i zna i da zadrzi po neku loptu.

idc

pre 9 godina

Matić i Nastasić su dobro odigrali,ali džabe je sve kad ostatak ekipe ne zna gde se nalazi protivnički gol,posebno bi izdvojio Petrovića koji otkad igra za repku,izgleda kao neko drvo koje konstantno šalje loptu unazad.
Nekad je bila čast igrati za zvezdu-partizan a posebno za repku,danas je to izgubilo svaki značaj.Ostale neću komentarisati,jer mi je postalo mučno da navijam za repku u kojoj vlada takav odnos prema grbu.

SRCE NA TEREN

goran

pre 9 godina

napad nikakav, srednji red prosečan, odbrana tu negde oko proseka (i to samo zato da ne uvredim Baneta, inače je i ona ćorak) i golmaaaan, potpisujem, najgori u istoriji ove igre na ovim prostorima, ne mogu da verujem da iko može ovog čoveka da stavi među stative, svaki bi bio bolji od njega. Kod takvog stanja stvari koga dodatno komplikuje i očigledan manjak motiva kod većine igrača, ne možemo očekivati ništa bolje od ove bede koju smo sinoć pokazali.

bane

pre 9 godina

ajde sta pricate za petrovica, decko je ekstra igrac. nije svetska klasa ali kakvi su nam ostali on zasluzuje da igra standardno.
pretrazite malo po youtube njegove igre i videcete da je covek super igrac.
pustite momka na miru vise

deda gligorije

pre 9 godina

Ne brini se Maticu. Jos malo pa ce kraj. Slobodno podignite belu zastavu. Nije sramota to sto ste uradili na kvalifikacijama. Nismo ni ocekivali vise. Zapravo mnogo manje! Uspeh je i to sto ste izgubili samo sa 2:1 sa dve leve noge! Ipak kad bolje razmislim nemate vi dve lege noge nego petinu jedne leve noce posto da imate dve leve bolje biste prosli!

Sasa Milutinovic

pre 9 godina

ljudi samo opusteno,niste znali da je uefa uvela vajld kartu,kao u tenisu,a tu smo mi na prvom mestu tako da idemo na prvenstvo....

hrast

pre 9 godina

Svasta bi se dalo reci o vasoj repki. Definitivno igrate ispod nivoa kojeg bi trebali s obzirom na igrace koje imate. Nemate kult reprezentacije i to vas ubija. Ipak, imate i neke objektivne deficite. Uzasno vam fali kvalitetan organizator igre i napadac. Bez toga je tesko dobivat u serijama, to su ipak kljucne pozicije. S druge strane, nama bi Matic i Kolarov sjeli ko as na desetku. Uzeo bi ja i neke druge, al ova dva bi nas digli za minimum 20%

kain

pre 9 godina

Uz Nastasica, jedini nas igrac koji je sinoc pokazao kako treba da se igra. Ostali katastrofa, Basta kao amater u nekim situacijama, Stojkovic klasika, ne napusta liniju pa to ti je, na metar pada lopta oni samo gledaju.Po meni oba gola na dusu Stojkovicu, obicno u reprezentaciji brani vrhunski, ali sinoc je bio mnogo los, i kod prvog gola lopta mu ispod ruke prodje...

doviđenja

pre 9 godina

Ja sam se predao 2010. godine kad je Radosav debitovao za reprezentaciju, kod svog kuma ili šta mu je već, Radomira Antića. Ako uzmemo u obzir da je on 1989. godište, znači igraće do jedno 35. godine, pošto je očigledno da ima jake veze u sadašnjoj strukturi saveza. Što znači da će me fudbalska reprezentacija zanimati ponovo 2024. godine.

carlos

pre 9 godina

nije mi jasno. Meni se cini da je bas on ugasio igru. nepotrebno usporio - veliki razmaci na sredini terena. dobri jedino par minuta u prvih 25 - 30 minuta prvog poluvremena, kad se cinilo kao da imamo neku igru.
portugal prepustio kolarovu da otvara igru - sto nikako nije bilo dobro po nas. tu se matic - po meni nije ni video, ma da se borio i zna i da zadrzi po neku loptu.

AlexDelPiero

pre 9 godina

Ali vi srbi ste svjetski prvaci u vredjanji trenera, direktora, tajnika, vozaca autobusa, kuharica, oruzara, ljudi koji uredjuju tere...a samo da se zapitate, dali je problem u igracima, vec bi napravili ogroman korak! Ljudi shvatite, sve su to popratne stvari, IGRACI igraju, a vi ih nemate, odnosno nemate dobre! Matic i Brane igraju u jakom celziju, ali oni su defanzivci koji trce i ispravljaju greske drugih, onih talentiranih! Vi ste ofenzivno, zaista ali zaista tanasni i glupo je ocekivati da se stapno dogadaju obakvi golovi kao onaj maticev jucer...A kolarov, on me bas posebno iznervirao iako nisam vas navijac.. Pa covjek je samo u drugom pol 6-7x pustio svog igraca sa uzdignutim rukama kao da se igra poluaktivno...posto sam i sam agent, iskreno priznajem da ste u mojoj bransi puno jaci, pogotovo za spanjolsko i rusko trzoste od nas htvata, i uza sva ta guranja opet nista, ali bas nista...sorry ako sam nekog uvrijedio, ali samo sam bio iskren...

playmaker

pre 9 godina

gledajući utakmicu odmah sam shvatio da bi srbija dala pola ekipe za jednog Modrića, Rakitića, Brozovića ili Kovačića.
A mi imamo svu četvoricu hohoho

Tereza

pre 9 godina

Izbacite Ivanovića i Kolarova iz reprezentacije, sve ovlasti u igri dajte Matiću , zaigrajte sa dva špica i puno trke i rezultati će doći.

Simon Le Bon

pre 9 godina

Bio sam ubeđen da nikada u životu neću ovo napisati ali jednostavno moram:Siniša je bio car!Ljudi,pogledajte ostale grupe,pa Wales je lider grupe,isti onaj Wales kojeg je Siniša pre godinu i po dva puta ponizio,sve sa Bejlom!
Izuzev Matića koji je kao i obično dao 110% i donekle Nastasića,ostali su bili poput nekih na livadi skupljenih amatera,koje rastura ne CR već neka bekčina Koentrao!
Da budemo realni,nije ni Portugal neka extra ekipa,pola njih se jedva vuče po terenu,smešni i jadni,ali i takvi su na žalost bolji od nas.
Treba videti kako su Hrvati razvalili jednu solidnu ekipu Norveške sa 5:1,pa mi bi izgubili od te iste Norveške,garantujem.
Sada,iz ove perspektive,iako sam želeo da Mihajlović što pre napusti kormilo reprezentacije,mogu da kažem samo da je on kiksnuo zbog svoje isključivosti dve utakmice u prošlim kvalifikacijama(BJRM tamo i CRO tamo),ali isto tako da bi sa njim na čelu reprezentacije,u ovoj smešnoj grupi sa osrednjim Portugalom,raspalom Danskom i smešnim neartikulisanim plemenom sa juga,bili barem drugi u ovom momentu.
I pored svega,mislim da ćemo,uz neku ludu sreću koja nas uvek poseti u nekom našem konačnom razračunavanju sa nama samima,biti na kraju treći u grupi i u baražu dobiti neku Mađarsku ili Tursku i ni krivi ni dužni otići u FRA.
Ali posmatranje Ljajića kako ponosno ne peva himnu,koji šutira igrača bez lopte,ne uliva mi neko poverenje u homogenost ove tzv. ekipe.
Toliko.

Tole stari lisac

pre 9 godina

Namerno smo izgubili sinoc...Portugalci su zaseli na prvo mesto i sada ce da ciste sve pred sobom,sto nama i odgovara...sa Dancima ce biti mnogo bolje...uveren sam...opusticemo ih onom losom igrom i pobediti.
..sa Jermenijom popravljamo gol razliku...sa Albancima ce biti najveci izazov ali dobijamo sigurno...u zavisnosti od rezultata i sta nam bude trebalo u poslednjem kolu uzecemo bod ili tri jer ce se Portugal do tada kvalifikovati...nije nemoguce da budemo i drugi...zapamtite dobro...od Danske krecu pobede...

Dado

pre 9 godina

Matiću svaka tebi čast ali dok uz tebe igra Petrović, nema tebi sreče u reprezentaciji, kao ni nama navijačima. Ti dečko treba svih 90 minuta da ispravljaš greške drugih. Dok jedni nonšalantno gube loptu na 20-25 metara, ti se ubijaš klizećim startovima, da popravljaš te greške, koje prave jedni te isti igrači, a uz to treba i da zabiješ gol, jer naši super duper tehničari ne umeju ni jednom u 90 minuta da zaposle Mitrovića.

Ja lično ne zameram puno selektoru...izveo je bukvalno najbolje što u ovom momentu imamo. Jedino mi nije jasno zašto Basta pre Tommovića (ovaj prvi bio povređen i nije video ni minut u Laziu več dugo vremena, a ovaj drugi igra solidno za Fiorentinu koja je u odličnoj formi) i isto tako Raca Petrović, koji igra u ispodprosečnom timu u Turskoj, dok je Gudelj recimo kapiten AZ-a, koji je četvrti u holandskoj ligi...složit čete se, da je holandska liga ipak malko ozbiljnija od turske iako Turci poslednjih godina ulažu ogromne pare.

I nije meni ni toliko žao poraza usred Lisabona. Vidi se da Portugal sa novim selektorom igra prilično "italijanski"...ne blistaju i ne umiru u lepoti, ali so veoma kompaktni i neugodni, a mi da smo držali koncentraciju mogli smo i do remija...ali kažem, ne možeš se ti izvlačiti protiv Portugala usred Lisabona, a pre toga te jedni Danci (uz dužno poštovanje) sramote usred Beograda i to samo tako, da Jermeniju ne spominjem.

Novosadjanin.

pre 9 godina

Daj iscoolirajte vise sa izjavama...U redu je, niko vise nista i ne ocekuje od vas! Pojavite se na okupljanju reprezentacije, odigrajte rekreativno utakmicu, izgubite i gubite se nazad u vase klubove. Samo molim vas da nam ne vredjate inteligenciju sa ovakvim izjavama. ''Igra iz drugog poluvremena je model kako reba da igramo'' Pa da li je moguce???? Koliko modela je bilo u poslednjih 5 godina. ''Igra od 15 do 30 min protiv Brazila je model za kvalifikacije'' Bedni ste i jadni svi do jednoga! I ti si najvise kriv jer si nas najbolji igrac i trebalo bi da rasteras tu bagru oko sebe ili barem da izadjes u javnost i jasno kazes kako stoje stvari i zasto 10 od 11 igraca na terenu nece da potrci!

Sada ce da se jave genijalci sa pricom da Radosav Petrovic nije odigrao slabu utakmicu u reprezentaciji. Ti komentari imaju najvise preporuka. To manje vise govori koliko ljudi poznaju fudbal u Srbiji. Poznavanje fudbala kod nas je na nivou poznavanja kosarke u Severnoj Irskoj! Ej ljudi napisu bez trunke blama da Raca nije odigrao slabo za reprezentaciju. Otkad je on u timu (njega spominjem jer je ogledni primer propadanja naseg fudbala u koje nas guraju menadzeri) mi nismo dobili vaznu utakmicu! Bitno da da postigne gol protiv Kipra i obezbedio je pozivanje do 2025! Poznavaoci fudbala...Evo ja kazem da Ivanovic i Kolarov nisu odigrali ni jednu, ali ni jednu pristojnu utakmicu za reprezentaciju 5 godina! Da smo forsirali balvan, uspeo bi jednom da odigra kako treba.

Ado

pre 9 godina

Pa, dokle ćete više krivce tražiti u igračima i stručnom timu? Od glave riba smrdi! Uništićete i to malo volje što igrači imaju tim destruktivnim stavom usmjerenim na pogrešne ljude. I mi dok nismo otjerali Sušića nismo stali. I šta sad? Predzadnji, baš kao i vi, a vrhuška u Savezu ostaje nedodirljiva. Kolarov- klasa od igrača, pričajte šta g
hoćete

Ranzo Centarfor

pre 9 godina

Neka tumači ko kako hoće, ali meni je žao Matića, i žao mi je što nije Hrvat. Da jeste, video bi i EP i SP, što jedini zaslužuje među ovim manekenima i splavarima, a Hrvati bi imali najbolji vezni red na svetu (nije da su i sad daleko od toga sa Kovačićem, Rakitićem i Modrićem). Toliko od mene.

bane

pre 9 godina

ajde sta pricate za petrovica, decko je ekstra igrac. nije svetska klasa ali kakvi su nam ostali on zasluzuje da igra standardno.
pretrazite malo po youtube njegove igre i videcete da je covek super igrac.
pustite momka na miru vise

grunwalski

pre 9 godina

Mogu vam reci da me je Ljajic prijatno iznenadio odigrao je zrelo , nisam primetio da je prokockao ili izgubio neku loptu...Trudio se momak,dakle pored Matica i on je svetla tacka.Markovic je imao par dobrih poteza trudio se i on.Djuricic mi ne bi igrao ni za ulicu,basta me razocarao.Filip kostic treba da dobije sansu jer ja ne vidim igraca osim njega koji bi prosao protivnickog i napravio sansu.

idc

pre 9 godina

Matić i Nastasić su dobro odigrali,ali džabe je sve kad ostatak ekipe ne zna gde se nalazi protivnički gol,posebno bi izdvojio Petrovića koji otkad igra za repku,izgleda kao neko drvo koje konstantno šalje loptu unazad.
Nekad je bila čast igrati za zvezdu-partizan a posebno za repku,danas je to izgubilo svaki značaj.Ostale neću komentarisati,jer mi je postalo mučno da navijam za repku u kojoj vlada takav odnos prema grbu.

SRCE NA TEREN

madjar

pre 9 godina

...zaista mi nije jasno zašto ovi momci koji,neosporno,imaju kvalitet...ne žele da "ginu" za svoju reprezentaciju,zemlju....čoveče,samo kada bi se malo više zalagali...garantujem da bi bili među top 5 nacija u Evropi...ne znam šta je veća beda...gledati "moje Mađare" ili "moje Srbe" (pošto sam rođen u Srbiji)??!!

goran

pre 9 godina

napad nikakav, srednji red prosečan, odbrana tu negde oko proseka (i to samo zato da ne uvredim Baneta, inače je i ona ćorak) i golmaaaan, potpisujem, najgori u istoriji ove igre na ovim prostorima, ne mogu da verujem da iko može ovog čoveka da stavi među stative, svaki bi bio bolji od njega. Kod takvog stanja stvari koga dodatno komplikuje i očigledan manjak motiva kod većine igrača, ne možemo očekivati ništa bolje od ove bede koju smo sinoć pokazali.

Budjoni

pre 9 godina

KAKAV JE TO MODEL "KUKAVICKA IGRA" ! jOS SE USUDJUJU DA SEBE NAZIVAJU "ORLOVIMA" A IGRAJU KA "SINJE KUKAVICE" ! Dosta je bilo "lazi" i obecanja u to vise niko ne veruje osim FSS !

Kasper

pre 9 godina

Znam da je svima tesko, ali ljudi vidi li iko pravi problem oko reprezentacije? Tomislav Karadzic i svi njegovi poltroni u FSS su problem. Takodje ogroman problem su placeni navijaci. Iz ovog naseg fudbala su otjerani svi koji nesto znaju i zele da urade. Pljunuli smo u lice Anticu, Vidicu, Piksiju itd. Njihovi uspjesi su dozivljavani bas suprotno od toga, jer smo tada trebali biti svjetski prvaci!!??? A danas,kada nikada lakse nije otici na EP mi zadnji u grupi...

mata

pre 9 godina

boli me vise uvo za reprezentaciju, zao mi je jedino ovog izuzetnog coveka pre svega i fudbalera kakav je Matic sto nikada nece videti neko veliko takmicenje jer igra sa ovim pre svega moralnim pacijentima kojima reprezentacija sluzi da vide rodbinu i da lumpuju po splavovima, umislili da su neki bogovi,da se ne moze bez njih...tipa kolarov i ostali..zao mi je decka sto igra za ovakvu reprezentaciju..zasluzuje mnogo bolje..

HRastovina

pre 9 godina

Ne razumijem. Kako sada Siniša Mihajlović kada je veći dio javnog mijenja Srbije nekoliko godina o tom gospodinu govorio samo najgore?

mile

pre 9 godina

Secam se kolika je prevara od igraca u smislu kvaliteta bio Branko Brnovic ali cini mi se da ga je prevazisao Lazar Markovic,decko ima milionske ugovore a na terenu ni prosek,to sto je brz je to i nista vise pod milim bogom,svaka cast njegovom menadzerskom timu za plasaman na fudbalsko trziste takve prevare od fudbalera,u prilog ovome sto tvrdim ide i njegova minutaza i u Benfici i sada u Liverpulu i ucinak u ta dva kluba,a o reprezenaciji necu jer njegove partije u njoj su razlog sto ovo pisem.

John Terry

pre 9 godina

Jedino tebi svaka cast.
Ove druge je sramota nazvati profesionalcima.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (hours of love, 30. mart 2015 12:59)

Ironija je sto nisi u pravu! Naime, bas jesu profesionalci, jer cim nema love, nema ni truda! Bas jesu surovi profesionalci, ali morala i ponosa ni u tragovima.

romanista

pre 9 godina

U danasnje vreme kada svi igraju fudbal,sve je teze pogoditi tiket ili singl...Vi ste jedini koji mislite na nas kladionicare,vi ste jedina sigurica...Zato nista ne menjajte,sve neka ostane kako jeste.
Imate moju podrsku i zivi bili 100 godina i igrali za repku...

Charles

pre 9 godina

Treba konačno shvatiti da je Srbija mala zemlja, da je u njoj kriminal uništio fudbal, te da nekoliko dobrih igrača koji nastupaju u stranim timovima nisu dovoljni da ostvare značajnije rezultate sa reprezentacijom i da će u budućnosti biti i gore.

Aleksandar M.

pre 9 godina

Sta ste bre vi umislili da ste neke fudbalske zvezde? Fudbal u Srbiji je odavno mrtav gospodo draga, samo se jos klinci loze na njega koji nikad nisu gledali majstore poput Pižona Petrovića, diku Aleksandra Stojanovića, Miloša Šestića, Blagojevića, Rajka Janjanina, Srbu Stamenkovića, Repčića, Husrefa Musemića, Mocu Vukotica, Boru i Boška Djordjevića, Čavu Dimitrijevića, Dragana Mancea, Miloša Djelmaša, Rojevića, Borotu, Mitra Mrkelu, Prosinečkog, Dušana Savića, Radanovića, Ljukovčana i mnoge druge zbog kojih se tražila karta više!!!!!

Delija_KV

pre 9 godina

Brate ne moj neko da te laze. Fudbal je timska igra. Ne mozes ti sam nista da uradis. Daces mozda jos neki lep gol. Zakljucaces loptu, slaces lepe paseve. Ali opet sve je to dzaba. Nema tima nema nicega.

-Пиши Ћирилицом-

pre 9 godina

Матић гине на терену, али нема с ким да игра. Жао ми је овог дечка, много се труди, а нема никаквих резултата у репрезентацији.

kobe bryant

pre 9 godina

Pa dobro Maticu, onda hajde da trazimó od uefe da se specijalno nase utakmice igraju obrnutim redosledom. Prvo da se igra 2. poluvreme pa onda prvo.

kain

pre 9 godina

Uz Nastasica, jedini nas igrac koji je sinoc pokazao kako treba da se igra. Ostali katastrofa, Basta kao amater u nekim situacijama, Stojkovic klasika, ne napusta liniju pa to ti je, na metar pada lopta oni samo gledaju.Po meni oba gola na dusu Stojkovicu, obicno u reprezentaciji brani vrhunski, ali sinoc je bio mnogo los, i kod prvog gola lopta mu ispod ruke prodje...

Sasa Milutinovic

pre 9 godina

ljudi samo opusteno,niste znali da je uefa uvela vajld kartu,kao u tenisu,a tu smo mi na prvom mestu tako da idemo na prvenstvo....

John Terry

pre 9 godina

"Matić: Ne predajemo se, do kraja"
Nemanja, ti nisi kriv, ali dosao si mi sa izjavom kao "kec na deset". Nemojte vise da izjavljujete da se "ne predajete", vec to pokazite na terenu. Igrali ste sramotno (ti ne).

deda gligorije

pre 9 godina

Ne brini se Maticu. Jos malo pa ce kraj. Slobodno podignite belu zastavu. Nije sramota to sto ste uradili na kvalifikacijama. Nismo ni ocekivali vise. Zapravo mnogo manje! Uspeh je i to sto ste izgubili samo sa 2:1 sa dve leve noge! Ipak kad bolje razmislim nemate vi dve lege noge nego petinu jedne leve noce posto da imate dve leve bolje biste prosli!

petar

pre 9 godina

S obzirom na splavarsko iskustvo igraca, nasa reprezentacija bolje da se prijavi za neko rafting takmicenje. Zajedno sa starletama tu mozda i osvoje neki bod. Da se ne lazemo za fudbal nisu. Ne biva i splavovi, i starlete, i alkohol i fudbal.

Dr. Borislav

pre 9 godina

Nase fudbalsko vreme je proslo, da ne kazem da mozda nikad nije ni doslo u odnosu na mogucnosti. Treba skupiti salvete i isflekane stolnjake i zatvoriti ovaj restoran. Treba iskreno i sportski cestitati Hrvatima i Albancima na ulozenom trudu i rezultatima do sada - stvarno zasluzuju respekt. Treba smanjiti negativne emocije i zaposliti ljude koji ce da rade a) na promeni mentaliteta i b) na ciscenju mafije iz svih fudbalskih segmenata. Umesto sto dovodimo Tonija Blera da savetuje ministre, dovedite nekoga na dve godine da rekonstruise fudbal u Srbiji. Od temelja, Od nule. Poceti od toga da strucnjaci i psihijatri izanaliziraju zbog cega se kod nas gaji taj gubitnicki mentalitet i manjak volje i zalaganja. Hvala.

kain

pre 9 godina

Uz Nastasica, jedini nas igrac koji je sinoc pokazao kako treba da se igra. Ostali katastrofa, Basta kao amater u nekim situacijama, Stojkovic klasika, ne napusta liniju pa to ti je, na metar pada lopta oni samo gledaju.Po meni oba gola na dusu Stojkovicu, obicno u reprezentaciji brani vrhunski, ali sinoc je bio mnogo los, i kod prvog gola lopta mu ispod ruke prodje...

dickdigger

pre 9 godina

Kad pritisnu malo vi odmah loptu u aut ili korner kao amateri.Reprezentacija mora da se uigra a ne da dodje tu jer treba. Nazalost, najgore je sto nikoga nije briga.

ima li koga?

pre 9 godina

jednostavno je. ovi su gubitnici iz razloga što otaljavaju poso. da su bar jednom došli da igraju fudbal, možda bi i uradili nešto.

papaja

pre 9 godina

Po ovim izjavama naših reprezentativaca stiče se utisak da im je neko ozbiljno isprao mozak. Oni u tom bunilu ni ne vide koliko loše izgledaju na terenu. I to ne konstatujemo samo mi već i ozbiljni strani fudbalski stručnjaci.

Nešto je trulo u državi Srbiji...

Goran

pre 9 godina

Sa svim poštovanjem Matić treba da pogleda meč opet i da sluša Engleske komentatore što smo mi u Americi imali. Po igri Drugog poluvremena, osim Matića, sve i jedan fudbaler bi završio u zajedno sa Ćurčićem u Jagodini. Marković ako nastavi da hoda po terenu izbaci će ga iz Liverupa i samo zameniti njega i Džerarda pa nek se šetucka na santa monika pier. Sram vas bilo kao profesionalni fudbaleri 21og veka.

SkLeRoZa

pre 9 godina

Ma nemamo apsolutno nikakvo pravo da bilo sta kometarisemo (ukljucujuci i mene naravno) kad smo dozvolili da nam se jedna baraba kezi u facu,sve zajedno sa njegovim podguznim muvama Savom,Batom i ostalom gerijatrijom!!!
Kakva je svest drustva u drzavi,takav nam je fudbal i sve ostalo...

romanista

pre 9 godina

U danasnje vreme kada svi igraju fudbal,sve je teze pogoditi tiket ili singl...Vi ste jedini koji mislite na nas kladionicare,vi ste jedina sigurica...Zato nista ne menjajte,sve neka ostane kako jeste.
Imate moju podrsku i zivi bili 100 godina i igrali za repku...

Aco

pre 9 godina

Ja sam sinoc samo Matica i Ljajica video, ostali se nisu ni oznoliji... Mnoge sale su prosle o Pantelicu ovuda ali se on bar borio na terenu, vidi se kada neko ostavlja srce na teren i to se uvek ceni.

Alija Sirotanović

pre 9 godina

Samo da nastavimo ovako, ipak titula najbolje i najskuplje reprezentacije koja se nije plasirala na veliko takmičenje je neprocenjiva!

albel

pre 9 godina

E ako je igra iz drugog poluvremena model kako treba da igra reprezentacija,onda daj da rasformiramo i savez i reprezentaciju i da ukinemo profesionalni fudbal u ovoj zemlji!Decko,bio si nas najbolji igrac,ali molim te vise da ne dajes izjave i da ne provociras ionako iznerviranu javnost.Koja dobra igra u drugom poluvremenu covece?!Dali smo gol bukvalno ni iz cega,imali onu sansu Mitrovica,primili gol tako sto nam stoper stoji pored aut linije da pokrije Kolarova koji lagano trckara iza portugalskih igraca i to je bilo sve.Portugalci su drugi gol dali u 63.minutu,mi pola sata do kraja nismo jednu akciju napravili!To treba da nam bude model?!Pa oni izgleda svi,na celu sa selektorom,stvarno misle da su dobro odigrali,da nisu imali srece i da su zasluzili bod?!

hrast

pre 9 godina

Svasta bi se dalo reci o vasoj repki. Definitivno igrate ispod nivoa kojeg bi trebali s obzirom na igrace koje imate. Nemate kult reprezentacije i to vas ubija. Ipak, imate i neke objektivne deficite. Uzasno vam fali kvalitetan organizator igre i napadac. Bez toga je tesko dobivat u serijama, to su ipak kljucne pozicije. S druge strane, nama bi Matic i Kolarov sjeli ko as na desetku. Uzeo bi ja i neke druge, al ova dva bi nas digli za minimum 20%