Ponedeljak, 16.03.2015.

21:55

Marko Platiša – ponos Humske 1

Iz dana u dan svedoci smo neljudskog odnosa sportista profesionalaca, pre svega fudbalera, ali je jedan omladinac Partizana pokazao da ima nade za svet.

Izvor: AK

Marko Platiša – ponos Humske 1 IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

111 Komentari

Sortiraj po:

Bing

pre 9 godina

Da poznajete ovog momka bolje, znali biste da je gol bio jako blizu u ovoj situaciji a sudija je čekao na njegovu rakciju...dok su jedni navijači urlali da šutira a drugi da sudija prekine akciju on je izabrao jedino normalno rešenje i izbacio loptu u aut i dobio aplauz od obe strane. Mada se slažem se da su novinari preuveličali celu ovu priču, verovatno zato što javnost vapi za nekom naznakom lepog vaspitanja, plemenitosti...normalnosti u ovom sportu u kom sve više caruje, laž, prevara i bezakonje.

Istina

pre 9 godina

Tek sada sam pogledao snimak i ne mogu da verujem sta sve novinari ne naduvaju.Mislio sam da je stvarno bila sansa za gol,da je decko sam krenuo ka praznoj mrezi i kad je video golmana da lezi,stao i izbacio loptu,kad ono,nema veze sa onim sto novinari prikazuju.Decko proma loptu na 25 metara od gola,golman lezi na 18 metara od svog gola a dva igraca Zvezde mu vec pokrivaju gol.Uopste nije izgledna sansa,kao prvo a kao drugo,prilazi mu sudija i verovatno mu on kaze da izbaci loptu u aut,sto on i cini.E,na tome mu svaka cast jer nije morao to da uradi ali tesko da bi uspeo sa one razdaljine da pogodi gol,ako bi i pogodio,neko od dva igraca Zvezde bi mogao glavom da izbaci loptu van gola.Tako da ne preterujete.

novosadjanin

pre 9 godina

Kako niste isti?Isti ste,isti.
Čim ovde raspravljate o potezu jednog dečaka.Iz koje god škole došao njegov potez je za poštovanje.
Da ga imate makar malo drugačije bi se ponašali na stadionima.
Da volite svoje klubove kao što pričate,ne bi dozvolili da vaši klubovi budu surovo kažnjavani zbog vašeg divljanja...
Mislite o tome.
Dečko,svaka ti čast.

Дератизатор

pre 9 godina

I ovim smo pokazali da nismo kao netki primitivni srbijanski nogometni klub, jer mi smo europski zagrebacki Partizan! Štovanje doživotnom predsjedniku nk Partizana gospodinu Tuđman Franji i njegovoj borbi što je i našim mladim nogometašima usadio europske manire i fer plej!

Boza Badovinac

pre 9 godina

Imate snimak na SOS sajtu pa mozete da vidite da se radi o potpunoj neistini preuzetoj sa sajta Partizana. Nakon sudara golmana FKCZ i napadaca FKP,golman ostaje na zemlji, drugi napadac FKP sutira na prazan gol, ali traljavo, loptase odbij do "heroja" kome audija kaze da izbaci loptu u aut, a vec se jedan igrac FKCZ vratio na gol liniju.

Da se i ja slozim nismo isti. Neko ima Bari neko Istanbul. Ovi sto slave Bari jedino oni znaju kako im je. Ovi sTo slave Istanbul razmenuju utiske sa navijacima Bosne,Cibone, Jugoplastike.

Lošmi

pre 9 godina

Moca,Sale ilic,Tesovic,Jokanovic,Ljuba Vorkapic,Srecko Katanec,Ivan Tomic a na drugoj strani maza vasilijevic,koroman,lukic,bajkovic.Ako cete moze i ovako Pera Bozic i Dule Kecman a na drugoj strani subotic,ilic nebojsa,avodzobi,nelson,obradovic sasa, ima jos mrzi me da nabrajam.
(racky, 16. mart 2015 23:42)

Šta li si hteo da kažeš ovim komentarom verovatno je samo tebi jasno???? To je isto kao kada bi ja rekao. Sa jedne strane Piksi, Dejo, Jugović, Šekularac, Rajko Mitić a sa druge Lola Smiljanić, Babović, Rnić... I staviti u istu rečenicu Sašu Obradovića i Avodžobija????

Lošmi

pre 9 godina

To je jednostavno zato sto NISMO ISTI. Jedno brdo- dva univerzuma.

Napred Partizan!
(djordjevic, 17.03.2015.)

To ti je kao da navijač Sitija kaže navijaču Junajteda da nisu isti. Potpuno se slažem sa tobom. Imate vi još mnoooogo toga da osvojite da bi bili isti kao i mi. Pozdrav. :))

kg

pre 9 godina

Nikad necu zaboraviti,neznsm tacno koji derbi po redu,kada je Zvezda dala gol dok je igrac partizana lezao u povredjen.A sudija nije hteo da svira ofsajd zbog tog igraca

Samo ti....

pre 9 godina

Nije ni priblizno tacna informacija! Prvo je pokusao da sutira, kada je izblokiran I nije imao tako dobru situaciju onda je izbacio loptu! Bio sam na stadionu! I pored toga svaka cast klincu! Pozdrav anglomanijskoj srbiji :)

Mishur

pre 9 godina

Žalosna su ta navijačka prepiranja. Navijač sam Zvezde, niti me peče što je to uradio u dresu Partizana, niti bih ga više vazdizao da je to uradio u dresu Zvezde. Divim ti se momčino!!

Ris

pre 9 godina

Isti ste! Umesto pohvala decku, prepirete se oko floskule ispaljene pre vise od 30 godina kada je doduse fer plej imao neko drugo, vise znacenje.

bambus

pre 9 godina

Poenta cele price je ustvari u tome sto sudija grobarski nije dosudio ocigledan faul nad golmanom Zvezde, pametnom dosta, a ostali su grobari.

Boki

pre 9 godina

Kako ono beše u fer plej u ko polomi Borovnici nogu i Basti ruku...ko šutnu loptu bez sudijinog zvižduka i dade gol dok su se igtači raspravljali sa sudijom... Ima nas starijih koji se s eva sećaju....

Karaburac

pre 9 godina

Krilaticu ,nismo isti,nastala je kada je Sestic dao gol Boroti na kvaran nacin.
Pero izvedi faul,rece Sestic.
Borota onako povredjen spusti loptu, ovaj mrtav ladan i bez srama da gol. I jos se raduje
Eto nismo isti pa puknite.

jedno brdo, dva univerzuma, avant-garde, ovaj stadion smo zatvorili!

pre 9 godina

"Ocemo da mi uporedimo Radonjica i Vujosevica da kazemo "Nismo isti" Milijasa ili Smiljanica? Strasno kako su neki nezreli...
(Zoki, 16. mart 2015 23:11)"

Slobodno, jedan igra 5 na 3 kada treba da se igra 5 na 4, kuka da je Andric usao, a drugi kada treba da se igra 4 na 3 posteno izbacuje jednog igraca da bi se igralo 3 na 3 (Hemofarm 2010).

NISMO ISTI!

1 brdo 2 univerzuma

pre 9 godina

Nisam nista bolje ni ocekivao nego "nismo isti" komentari, boze me sacuvaj u kom svetu mrznje vi zivite...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Koja, 16. mart 2015 22:37)

NISMO ISTI!

Partizan velikim slovom, onim najvecim sto postoji!

pre 9 godina

"Navijaci partizana su iskoristi ovaj gest da pokazu da niste isti kao Platisa vec ste dijamentralno suprotni od njega, jer vasi komentari sve govore o vama. Zalosno je kolika mrznja vlada u tastatura grobarima...Pate od toga da se uporedjuju sa zvezdasima u svakom trenutku.
(lHero, 16. mart 2015 22:56) "

Dijametralno suprotni je pleonazam. Nismo isti, jedni su obrazovani, drugi musavi!!

racky

pre 9 godina

Moca,Sale ilic,Tesovic,Jokanovic,Ljuba Vorkapic,Srecko Katanec,Ivan Tomic a na drugoj strani maza vasilijevic,koroman,lukic,bajkovic.Ako cete moze i ovako Pera Bozic i Dule Kecman a na drugoj strani subotic,ilic nebojsa,avodzobi,nelson,obradovic sasa, ima jos mrzi me da nabrajam.

jedno brdo, dva univerzuma

pre 9 godina

Haha, ovo nismo isti je fora da bi se pecali naivni. Koliko vidim po komentarima, ima puno ulova...

P.S. Nismo isti!

Johnny Hockey

pre 9 godina

Secam se jedne utakmice, igrala je FKCZ kuci, ne znam sa kim...protivnicki igrac treba da izvede aut a Pizon mu sutira loptu sto dalje od njega da dobiju na vremenu, naravno da se razlikujemo.

Booker

pre 9 godina

Po komentarima navijaca partizana vi i ovaj mladi igrac ste stvarno dva univerzuma, vi ste blizi Smiljanicu,Scepovicu, Ninkovicu i ostalima koji se redovno svadjaju sa svojim navijacima i koji nemaju ni trunke kulture i realnosti.

Nenad

pre 9 godina

Svaka cast Platisi.A sto se tice toga da nismo isti, da smo jedno brdo i dva univerzuma, pa i jesmo, vi ste ubili Brisa Tatona i Acu Radovica, po tome je taj vas univerzum poznat sirom Evrope.

Psihijatar

pre 9 godina

Oni kradu pehar ovi nece da daju gol.Jedno brdo dva univrzuma.Gospodski klub zato nismo isti.(Karaburac, 16. mart 2015 21:58)
Skidanje trake Scepovicu,samaranje Markovica,gadjanje raketom navijace Zvezde...nismo ni mi cvecke al makar nemoj da prosipas tu pricu!

Against modern football

pre 9 godina

To je jednostavno zato sto NISMO ISTI. Jedno brdo- dva univerzuma.
Napred Partizan!
(djordjevic, 16. mart 2015 21:53)

Pre par godina jednog decka iz mog kraja su "navijaci" Partizana pretukli samo zato sto je rekao da simpatise Zvezdu. Proslog leta "navijaci" Partizana su mog druga i mene napali samo zato sto je moj drug isped svoje zgrade u svom kraju u kojem zivi 22 godine u svom Zvezdinom dresu igrao kosarku. I sta ja sada treba da kazem? Nismo isti? Da smo mi bolji? Ne, necu to reci. Pogotovo ne na ovakvu vest jer to mogu samo takvi kao ti i tebi slicni da izjave sasvim nevazno sa kog dela brda dolaze. Vi ste svi isti, to je istina. Dolazite ovde da sirite mrznju i niste nista drugaciji od Dula i Covketa koje tako od kojih se toliko ogradjujete. Nadam se da cete komentar objaviti.

gr

pre 9 godina

Svi ovi što pišu Nismo isti, su upravo ti koji bez razloga potpiruju mržnji i raspravu između obe strane, izigravajući neku avangardu i pretvarajući se da je jedna strana iznad druge.
Svaka čast mali.

Branko S.

pre 9 godina

Odusevljen sam ovim gestom Platise!Ovo mora da se udari na sva zvona!Englezi bi progurali ovu vest sve do nagrade za fer-plej!Ali,avaj,nekima je bitno da li je on sa ove ili one strane brda!Tuga,jer primer u ovo vreme je samo za veliko BRAVO!

Kum

pre 9 godina

To je jednostavno zato sto NISMO ISTI. Jedno brdo- dva univerzuma. Napred Partizan!
(djordjevic, 16. mart 2015 21:53)

I ovu vest moras da prljas tvojom mrznjom?!

Korto

pre 9 godina

Svaka čast trenerima koji rade sa mlađim kategorijama Partizana. Vi pravite časne, kvalitetne sportiste sa kojima se svi ponosimo. Beskrajno vam hvala.

Здрав разум

pre 9 godina

Уопште није једно брдо. Једно Шумадија, друго Загорје. Погодите које је чије!!!

KayserSoze

pre 9 godina

Svaka cast za ovog momka.
Treba napomenuti da su za Zvezdu u ovom mecu igrali svi prvotimci, dok za Partizan nisu igrali Andrija Živković, Danilo Pantić, Ivan Šaponjić, Miroslav Bogosavac.

mixer

pre 9 godina

Koga je to sve komsinica dovela iz prvog tima da pojaca omladince pred ovaj derbi? :D A joj ponizenja! Kad se protivnik sazali nad sirotinjom to tako izgleda :) A u derbiju Rnica lopta pogodi u butinu i oni bez srama prihvate penal! :) (misel platini, 16. mart 2015 22:16)

Sta ti uporedjujes boze me sacuvaj da kao sto ste vi poznati sto ne prihvatate poklon sudija, koje licemerstvo....

naravno!

pre 9 godina

To je jednostavno zato sto NISMO ISTI. Jedno brdo- dva univerzuma. Napred Partizan!(djordjevic, 16. mart 2015 21:53)
Predpostavio sam da ce se sada mnogi javiti da iskazuju svoje komplekse.Evo ja kao neko ko navija za Zvezdu cu reci momku svaka cast na ovom potezu!

mislite o tome kada citirate

pre 9 godina

ovako stoje stvari mali glupancici koji u smislu fer play citirate najnepoštenijeg među vama (vezano za univerzume i ostale geo pojmove). Malome svaka čast ali to nema veze ni sa brdima ni sa univerzumonm, jednostavno je čovek. reci cu vam nekoliko imena vorkapic, tesovic, zatim zoran stevanovic, mirkovic, veselin petrović... i naravno najveći među njima the best of crno beli udav. zar mislite da je on bio na klupi da ga ne bi udavio nakon tekme.

misel platini

pre 9 godina

Koga je to sve komsinica dovela iz prvog tima da pojaca omladince pred ovaj derbi? :D
A joj ponizenja! Kad se protivnik sazali nad sirotinjom to tako izgleda :)
A u derbiju Rnica lopta pogodi u butinu i oni bez srama prihvate penal! :)

York

pre 9 godina

Sta vam znaci "Nismo isti" Kakvi su vam to kompleksaski komentari? Niko nije isti, nije ni Smiljanjic isti kao Platisa, to je obicno kucno vaspitanje to nema veze sa klubovima.Ali kome ja objasnjavam...

tito partija zvezdina armija

pre 9 godina

Borky koje vere?Vasi osnivaci su zabranjivali pravoslavlje,a ko nije slusao odlazio je kod Bugarcica na goli otok.

Webber

pre 9 godina

Grobari ko navijeni ponavljaju "nismo isti" a misle da igraci fkcz u istom godistu ne bi uradili? Niste isti jer iz iste skole su izasli Smiljanic, babovic scepovic,Tomic i ostali nepristojni igraci!? Neverovatno koliko patite od kompleksa...

idealizuju uvek mali i skompleksirani

pre 9 godina

To je jednostavno zato sto NISMO ISTI. Jedno brdo- dva univerzuma.

Napred Partizan!
(djordjevic, 16. mart 2015 21:53)

Ne lupetaj! Jedina 2 loma nogu kojih se sećam su napravili Albert Nađ peroviću i Miloš Đelmaš Jovici NIkoliću i to onako mesarski.

Šavija Alonso

pre 9 godina

To se uči kod jednog i jedinog Moce Vukotića. Uzgred, valja se prisetiti i suprotnog primera, kada u Nišu fudbaleri Zvezde nisu vratili loptu izbačenu u aut zbog povrede, već su probali da daju gol.
Jedno je za ponos, drugo za stid.

Reakcija

pre 9 godina

Ko je bio na stadionu zna da je klasičan spin u pitanju. Igrač Partizana je itekako šutirao, izblokiran je i tek kad je završio u nepovoljnoj poziciji, izbacio je loptu van terena.

već vidjeno

pre 9 godina

A onda će Dule da mu preporuči neku knjigu, pa će sledeći put prvo da nagazi golmana koji leži, onda da gol i na kraju skoči na sudiju da isključi golmana!

lHero

pre 9 godina

Navijaci partizana su iskoristi ovaj gest da pokazu da niste isti kao Platisa vec ste dijamentralno suprotni od njega, jer vasi komentari sve govore o vama. Zalosno je kolika mrznja vlada u tastatura grobarima...Pate od toga da se uporedjuju sa zvezdasima u svakom trenutku.

olovni balon

pre 9 godina

Svi vi koji spominjete brda,univerzume,avione,kamione ne mozete se porediti sa ovim momkom.Bas zbog tog potenciraranja kako ste vi bolji I drugaciji od nekog drugog, vi bi
dali gol da ste bili na njegovom mestu. Decku svaka cast! Zapamtio sam ovo specificno prezime I ja cu ga prvi pozdraviti aplauzom kada (ako Bog da) bude debitovao u seniorskom Derbiju.

Joca

pre 9 godina

Da li kojim slucajem postoji snimak, ili ste to culi posto je neko gledao utakmicu, pa va je prepricao?
(k, 16. mart 2015 21:56)

Zasto? Tesko mozgu da poveruje da je tako nesto moguce, pakao u glavi?

miki

pre 9 godina

Naravno da nismo svi isti... ovaj decak je napravio ovakav potez zato sto je pravi sportista,dzentlmen i drugar a ne da bi to posle naturao na nos onima koje je ispostovao!

Nikada se više slično nije desilo

pre 9 godina

Davno je to bilo, pre trideset i pet godina, igrali su CZ i Partizan, fudbaler CZ Miloš Šestić napravio je faul na golmanu Partizana Petru Boroti, sudija nije ništa svirao jer je Borota već bio uhvatio loptu, a onda se Šestić bacio na zemlju glumeći povredu, Borota spušta loptu na zemlju i prilazi Šestiću da mu pruži pomoć, pruža mu ruku, ali ovaj tada ustaje kao iz katapulta i daje gol.

Dexim

pre 9 godina

"Nismo isti" hvala bogu da nismo vi imate komplekse pa i ovakvu vest morate da zagadite svojim komnetarima koji su sve samo ne fer plej...

MR SCAN

pre 9 godina

A Tralalatovic kaze da su omladicni Zvezde dominirali ahahaa. Oni kada navodno dominiraju 0:0, sa vise izglednijih sansi za nas, a mi kada dominiramo, laganih 3:1...

kritičar

pre 9 godina

To je jednostavno zato sto NISMO ISTI. Jedno brdo- dva univerzuma.

Napred Partizan!
(djordjevic, 16. mart 2015 21:53)

Ovde je reč o veličini pojedinca a ne kolektiva! Kao kolektiv ubijate protivničke navijače, vaše vođe diluju drogu, treneri prete i vređaju sudije, psuju i dave svoje igrače, krijete finansijske izveštaje! Pošto ne shvatate ovu poruku kroz moralni sportski duh ovog mladića, stvarno smo DVA UNIVERZUMA!

Borky

pre 9 godina

Ovi bolesnici sto pisu "nismo isti" neka se samo sjete slike iz polufinala kosarkaskog kupa kad zvjezdini igraci iznose Murica. Hvala bogu nismo isti ni po vjeri ni po nacionalnosti ni po uspjesima.Bar vas je zakucao za sva vremena i poslje toga nema dalje i pomirite se jednom sa tim!!!

Trance

pre 9 godina

jedno brdo dva univerzuma ...nismo isti ! (setimo se Miloša Šestića, 16. mart 2015 22:30)

A ti se secas Sestica a nemas ni 16 godina, smesni ste...

NikolaX

pre 9 godina

To se uči kod jednog i jedinog Moce Vukotića. Uzgred, valja se prisetiti i suprotnog primera, kada u Nišu fudbaleri Zvezde nisu vratili loptu izbačenu u aut zbog povrede, već su probali da daju gol. Jedno je za ponos, drugo za stid. (Šavija Alonso, 16. mart 2015 22:12)

Kako vas nije sramota, pa koliko primera mogu da navedem kada igraci partizana nisu hteli da izbace loptu kada jure rezultat na gostovanju.

Goxy

pre 9 godina

To je jednostavno zato sto NISMO ISTI. Jedno brdo- dva univerzuma.

Napred Partizan!
(djordjevic, 16. mart 2015 21:53)

Oni kradu pehar ovi nece da daju gol.
Jedno brdo dva univrzuma.
Gospodski klub zato nismo isti.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Karaburac, 16. mart 2015 21:58)

Vi zaista patite od kompleksa , tuzan je grobarski zivot...

Labud

pre 9 godina

Recidiv nekadasnjeg duha partizanskog, nazalost retkost u danasnje vreme. Buduci da legende Partizana poput Moce i Klincarskog rade u skoli, ovakve stvari me ne cude.

Labud

pre 9 godina

Recidiv nekadasnjeg duha partizanskog, nazalost retkost u danasnje vreme. Buduci da legende Partizana poput Moce i Klincarskog rade u skoli, ovakve stvari me ne cude.

naravno!

pre 9 godina

To je jednostavno zato sto NISMO ISTI. Jedno brdo- dva univerzuma. Napred Partizan!(djordjevic, 16. mart 2015 21:53)
Predpostavio sam da ce se sada mnogi javiti da iskazuju svoje komplekse.Evo ja kao neko ko navija za Zvezdu cu reci momku svaka cast na ovom potezu!

jedno brdo, dva univerzuma, avant-garde, ovaj stadion smo zatvorili!

pre 9 godina

"Ocemo da mi uporedimo Radonjica i Vujosevica da kazemo "Nismo isti" Milijasa ili Smiljanica? Strasno kako su neki nezreli...
(Zoki, 16. mart 2015 23:11)"

Slobodno, jedan igra 5 na 3 kada treba da se igra 5 na 4, kuka da je Andric usao, a drugi kada treba da se igra 4 na 3 posteno izbacuje jednog igraca da bi se igralo 3 na 3 (Hemofarm 2010).

NISMO ISTI!

Nikada se više slično nije desilo

pre 9 godina

Davno je to bilo, pre trideset i pet godina, igrali su CZ i Partizan, fudbaler CZ Miloš Šestić napravio je faul na golmanu Partizana Petru Boroti, sudija nije ništa svirao jer je Borota već bio uhvatio loptu, a onda se Šestić bacio na zemlju glumeći povredu, Borota spušta loptu na zemlju i prilazi Šestiću da mu pruži pomoć, pruža mu ruku, ali ovaj tada ustaje kao iz katapulta i daje gol.

Partizan velikim slovom, onim najvecim sto postoji!

pre 9 godina

"Navijaci partizana su iskoristi ovaj gest da pokazu da niste isti kao Platisa vec ste dijamentralno suprotni od njega, jer vasi komentari sve govore o vama. Zalosno je kolika mrznja vlada u tastatura grobarima...Pate od toga da se uporedjuju sa zvezdasima u svakom trenutku.
(lHero, 16. mart 2015 22:56) "

Dijametralno suprotni je pleonazam. Nismo isti, jedni su obrazovani, drugi musavi!!

Johnny Hockey

pre 9 godina

Secam se jedne utakmice, igrala je FKCZ kuci, ne znam sa kim...protivnicki igrac treba da izvede aut a Pizon mu sutira loptu sto dalje od njega da dobiju na vremenu, naravno da se razlikujemo.

1 brdo 2 univerzuma

pre 9 godina

Nisam nista bolje ni ocekivao nego "nismo isti" komentari, boze me sacuvaj u kom svetu mrznje vi zivite...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Koja, 16. mart 2015 22:37)

NISMO ISTI!

Branko S.

pre 9 godina

Odusevljen sam ovim gestom Platise!Ovo mora da se udari na sva zvona!Englezi bi progurali ovu vest sve do nagrade za fer-plej!Ali,avaj,nekima je bitno da li je on sa ove ili one strane brda!Tuga,jer primer u ovo vreme je samo za veliko BRAVO!

racky

pre 9 godina

Moca,Sale ilic,Tesovic,Jokanovic,Ljuba Vorkapic,Srecko Katanec,Ivan Tomic a na drugoj strani maza vasilijevic,koroman,lukic,bajkovic.Ako cete moze i ovako Pera Bozic i Dule Kecman a na drugoj strani subotic,ilic nebojsa,avodzobi,nelson,obradovic sasa, ima jos mrzi me da nabrajam.

misel platini

pre 9 godina

Koga je to sve komsinica dovela iz prvog tima da pojaca omladince pred ovaj derbi? :D
A joj ponizenja! Kad se protivnik sazali nad sirotinjom to tako izgleda :)
A u derbiju Rnica lopta pogodi u butinu i oni bez srama prihvate penal! :)

KayserSoze

pre 9 godina

Svaka cast za ovog momka.
Treba napomenuti da su za Zvezdu u ovom mecu igrali svi prvotimci, dok za Partizan nisu igrali Andrija Živković, Danilo Pantić, Ivan Šaponjić, Miroslav Bogosavac.

Šavija Alonso

pre 9 godina

To se uči kod jednog i jedinog Moce Vukotića. Uzgred, valja se prisetiti i suprotnog primera, kada u Nišu fudbaleri Zvezde nisu vratili loptu izbačenu u aut zbog povrede, već su probali da daju gol.
Jedno je za ponos, drugo za stid.

Joca

pre 9 godina

Da li kojim slucajem postoji snimak, ili ste to culi posto je neko gledao utakmicu, pa va je prepricao?
(k, 16. mart 2015 21:56)

Zasto? Tesko mozgu da poveruje da je tako nesto moguce, pakao u glavi?

jedno brdo, dva univerzuma

pre 9 godina

Haha, ovo nismo isti je fora da bi se pecali naivni. Koliko vidim po komentarima, ima puno ulova...

P.S. Nismo isti!

tito partija zvezdina armija

pre 9 godina

Borky koje vere?Vasi osnivaci su zabranjivali pravoslavlje,a ko nije slusao odlazio je kod Bugarcica na goli otok.

Korto

pre 9 godina

Svaka čast trenerima koji rade sa mlađim kategorijama Partizana. Vi pravite časne, kvalitetne sportiste sa kojima se svi ponosimo. Beskrajno vam hvala.

gr

pre 9 godina

Svi ovi što pišu Nismo isti, su upravo ti koji bez razloga potpiruju mržnji i raspravu između obe strane, izigravajući neku avangardu i pretvarajući se da je jedna strana iznad druge.
Svaka čast mali.

Against modern football

pre 9 godina

To je jednostavno zato sto NISMO ISTI. Jedno brdo- dva univerzuma.
Napred Partizan!
(djordjevic, 16. mart 2015 21:53)

Pre par godina jednog decka iz mog kraja su "navijaci" Partizana pretukli samo zato sto je rekao da simpatise Zvezdu. Proslog leta "navijaci" Partizana su mog druga i mene napali samo zato sto je moj drug isped svoje zgrade u svom kraju u kojem zivi 22 godine u svom Zvezdinom dresu igrao kosarku. I sta ja sada treba da kazem? Nismo isti? Da smo mi bolji? Ne, necu to reci. Pogotovo ne na ovakvu vest jer to mogu samo takvi kao ti i tebi slicni da izjave sasvim nevazno sa kog dela brda dolaze. Vi ste svi isti, to je istina. Dolazite ovde da sirite mrznju i niste nista drugaciji od Dula i Covketa koje tako od kojih se toliko ogradjujete. Nadam se da cete komentar objaviti.

York

pre 9 godina

Sta vam znaci "Nismo isti" Kakvi su vam to kompleksaski komentari? Niko nije isti, nije ni Smiljanjic isti kao Platisa, to je obicno kucno vaspitanje to nema veze sa klubovima.Ali kome ja objasnjavam...

Booker

pre 9 godina

Po komentarima navijaca partizana vi i ovaj mladi igrac ste stvarno dva univerzuma, vi ste blizi Smiljanicu,Scepovicu, Ninkovicu i ostalima koji se redovno svadjaju sa svojim navijacima i koji nemaju ni trunke kulture i realnosti.

olovni balon

pre 9 godina

Svi vi koji spominjete brda,univerzume,avione,kamione ne mozete se porediti sa ovim momkom.Bas zbog tog potenciraranja kako ste vi bolji I drugaciji od nekog drugog, vi bi
dali gol da ste bili na njegovom mestu. Decku svaka cast! Zapamtio sam ovo specificno prezime I ja cu ga prvi pozdraviti aplauzom kada (ako Bog da) bude debitovao u seniorskom Derbiju.

MR SCAN

pre 9 godina

A Tralalatovic kaze da su omladicni Zvezde dominirali ahahaa. Oni kada navodno dominiraju 0:0, sa vise izglednijih sansi za nas, a mi kada dominiramo, laganih 3:1...

miki

pre 9 godina

Naravno da nismo svi isti... ovaj decak je napravio ovakav potez zato sto je pravi sportista,dzentlmen i drugar a ne da bi to posle naturao na nos onima koje je ispostovao!

NikolaX

pre 9 godina

To se uči kod jednog i jedinog Moce Vukotića. Uzgred, valja se prisetiti i suprotnog primera, kada u Nišu fudbaleri Zvezde nisu vratili loptu izbačenu u aut zbog povrede, već su probali da daju gol. Jedno je za ponos, drugo za stid. (Šavija Alonso, 16. mart 2015 22:12)

Kako vas nije sramota, pa koliko primera mogu da navedem kada igraci partizana nisu hteli da izbace loptu kada jure rezultat na gostovanju.

Psihijatar

pre 9 godina

Oni kradu pehar ovi nece da daju gol.Jedno brdo dva univrzuma.Gospodski klub zato nismo isti.(Karaburac, 16. mart 2015 21:58)
Skidanje trake Scepovicu,samaranje Markovica,gadjanje raketom navijace Zvezde...nismo ni mi cvecke al makar nemoj da prosipas tu pricu!

kg

pre 9 godina

Nikad necu zaboraviti,neznsm tacno koji derbi po redu,kada je Zvezda dala gol dok je igrac partizana lezao u povredjen.A sudija nije hteo da svira ofsajd zbog tog igraca

Reakcija

pre 9 godina

Ko je bio na stadionu zna da je klasičan spin u pitanju. Igrač Partizana je itekako šutirao, izblokiran je i tek kad je završio u nepovoljnoj poziciji, izbacio je loptu van terena.

Kum

pre 9 godina

To je jednostavno zato sto NISMO ISTI. Jedno brdo- dva univerzuma. Napred Partizan!
(djordjevic, 16. mart 2015 21:53)

I ovu vest moras da prljas tvojom mrznjom?!

Webber

pre 9 godina

Grobari ko navijeni ponavljaju "nismo isti" a misle da igraci fkcz u istom godistu ne bi uradili? Niste isti jer iz iste skole su izasli Smiljanic, babovic scepovic,Tomic i ostali nepristojni igraci!? Neverovatno koliko patite od kompleksa...

Nenad

pre 9 godina

Svaka cast Platisi.A sto se tice toga da nismo isti, da smo jedno brdo i dva univerzuma, pa i jesmo, vi ste ubili Brisa Tatona i Acu Radovica, po tome je taj vas univerzum poznat sirom Evrope.

Karaburac

pre 9 godina

Krilaticu ,nismo isti,nastala je kada je Sestic dao gol Boroti na kvaran nacin.
Pero izvedi faul,rece Sestic.
Borota onako povredjen spusti loptu, ovaj mrtav ladan i bez srama da gol. I jos se raduje
Eto nismo isti pa puknite.

kritičar

pre 9 godina

To je jednostavno zato sto NISMO ISTI. Jedno brdo- dva univerzuma.

Napred Partizan!
(djordjevic, 16. mart 2015 21:53)

Ovde je reč o veličini pojedinca a ne kolektiva! Kao kolektiv ubijate protivničke navijače, vaše vođe diluju drogu, treneri prete i vređaju sudije, psuju i dave svoje igrače, krijete finansijske izveštaje! Pošto ne shvatate ovu poruku kroz moralni sportski duh ovog mladića, stvarno smo DVA UNIVERZUMA!

Goxy

pre 9 godina

To je jednostavno zato sto NISMO ISTI. Jedno brdo- dva univerzuma.

Napred Partizan!
(djordjevic, 16. mart 2015 21:53)

Oni kradu pehar ovi nece da daju gol.
Jedno brdo dva univrzuma.
Gospodski klub zato nismo isti.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Karaburac, 16. mart 2015 21:58)

Vi zaista patite od kompleksa , tuzan je grobarski zivot...

lHero

pre 9 godina

Navijaci partizana su iskoristi ovaj gest da pokazu da niste isti kao Platisa vec ste dijamentralno suprotni od njega, jer vasi komentari sve govore o vama. Zalosno je kolika mrznja vlada u tastatura grobarima...Pate od toga da se uporedjuju sa zvezdasima u svakom trenutku.

Borky

pre 9 godina

Ovi bolesnici sto pisu "nismo isti" neka se samo sjete slike iz polufinala kosarkaskog kupa kad zvjezdini igraci iznose Murica. Hvala bogu nismo isti ni po vjeri ni po nacionalnosti ni po uspjesima.Bar vas je zakucao za sva vremena i poslje toga nema dalje i pomirite se jednom sa tim!!!

idealizuju uvek mali i skompleksirani

pre 9 godina

To je jednostavno zato sto NISMO ISTI. Jedno brdo- dva univerzuma.

Napred Partizan!
(djordjevic, 16. mart 2015 21:53)

Ne lupetaj! Jedina 2 loma nogu kojih se sećam su napravili Albert Nađ peroviću i Miloš Đelmaš Jovici NIkoliću i to onako mesarski.

Здрав разум

pre 9 godina

Уопште није једно брдо. Једно Шумадија, друго Загорје. Погодите које је чије!!!

mixer

pre 9 godina

Koga je to sve komsinica dovela iz prvog tima da pojaca omladince pred ovaj derbi? :D A joj ponizenja! Kad se protivnik sazali nad sirotinjom to tako izgleda :) A u derbiju Rnica lopta pogodi u butinu i oni bez srama prihvate penal! :) (misel platini, 16. mart 2015 22:16)

Sta ti uporedjujes boze me sacuvaj da kao sto ste vi poznati sto ne prihvatate poklon sudija, koje licemerstvo....

Mishur

pre 9 godina

Žalosna su ta navijačka prepiranja. Navijač sam Zvezde, niti me peče što je to uradio u dresu Partizana, niti bih ga više vazdizao da je to uradio u dresu Zvezde. Divim ti se momčino!!

Dexim

pre 9 godina

"Nismo isti" hvala bogu da nismo vi imate komplekse pa i ovakvu vest morate da zagadite svojim komnetarima koji su sve samo ne fer plej...

Lošmi

pre 9 godina

Moca,Sale ilic,Tesovic,Jokanovic,Ljuba Vorkapic,Srecko Katanec,Ivan Tomic a na drugoj strani maza vasilijevic,koroman,lukic,bajkovic.Ako cete moze i ovako Pera Bozic i Dule Kecman a na drugoj strani subotic,ilic nebojsa,avodzobi,nelson,obradovic sasa, ima jos mrzi me da nabrajam.
(racky, 16. mart 2015 23:42)

Šta li si hteo da kažeš ovim komentarom verovatno je samo tebi jasno???? To je isto kao kada bi ja rekao. Sa jedne strane Piksi, Dejo, Jugović, Šekularac, Rajko Mitić a sa druge Lola Smiljanić, Babović, Rnić... I staviti u istu rečenicu Sašu Obradovića i Avodžobija????

mislite o tome kada citirate

pre 9 godina

ovako stoje stvari mali glupancici koji u smislu fer play citirate najnepoštenijeg među vama (vezano za univerzume i ostale geo pojmove). Malome svaka čast ali to nema veze ni sa brdima ni sa univerzumonm, jednostavno je čovek. reci cu vam nekoliko imena vorkapic, tesovic, zatim zoran stevanovic, mirkovic, veselin petrović... i naravno najveći među njima the best of crno beli udav. zar mislite da je on bio na klupi da ga ne bi udavio nakon tekme.

Trance

pre 9 godina

jedno brdo dva univerzuma ...nismo isti ! (setimo se Miloša Šestića, 16. mart 2015 22:30)

A ti se secas Sestica a nemas ni 16 godina, smesni ste...

Ris

pre 9 godina

Isti ste! Umesto pohvala decku, prepirete se oko floskule ispaljene pre vise od 30 godina kada je doduse fer plej imao neko drugo, vise znacenje.

već vidjeno

pre 9 godina

A onda će Dule da mu preporuči neku knjigu, pa će sledeći put prvo da nagazi golmana koji leži, onda da gol i na kraju skoči na sudiju da isključi golmana!

Lošmi

pre 9 godina

To je jednostavno zato sto NISMO ISTI. Jedno brdo- dva univerzuma.

Napred Partizan!
(djordjevic, 17.03.2015.)

To ti je kao da navijač Sitija kaže navijaču Junajteda da nisu isti. Potpuno se slažem sa tobom. Imate vi još mnoooogo toga da osvojite da bi bili isti kao i mi. Pozdrav. :))

Samo ti....

pre 9 godina

Nije ni priblizno tacna informacija! Prvo je pokusao da sutira, kada je izblokiran I nije imao tako dobru situaciju onda je izbacio loptu! Bio sam na stadionu! I pored toga svaka cast klincu! Pozdrav anglomanijskoj srbiji :)

Boza Badovinac

pre 9 godina

Imate snimak na SOS sajtu pa mozete da vidite da se radi o potpunoj neistini preuzetoj sa sajta Partizana. Nakon sudara golmana FKCZ i napadaca FKP,golman ostaje na zemlji, drugi napadac FKP sutira na prazan gol, ali traljavo, loptase odbij do "heroja" kome audija kaze da izbaci loptu u aut, a vec se jedan igrac FKCZ vratio na gol liniju.

Da se i ja slozim nismo isti. Neko ima Bari neko Istanbul. Ovi sto slave Bari jedino oni znaju kako im je. Ovi sTo slave Istanbul razmenuju utiske sa navijacima Bosne,Cibone, Jugoplastike.

Boki

pre 9 godina

Kako ono beše u fer plej u ko polomi Borovnici nogu i Basti ruku...ko šutnu loptu bez sudijinog zvižduka i dade gol dok su se igtači raspravljali sa sudijom... Ima nas starijih koji se s eva sećaju....

Дератизатор

pre 9 godina

I ovim smo pokazali da nismo kao netki primitivni srbijanski nogometni klub, jer mi smo europski zagrebacki Partizan! Štovanje doživotnom predsjedniku nk Partizana gospodinu Tuđman Franji i njegovoj borbi što je i našim mladim nogometašima usadio europske manire i fer plej!

novosadjanin

pre 9 godina

Kako niste isti?Isti ste,isti.
Čim ovde raspravljate o potezu jednog dečaka.Iz koje god škole došao njegov potez je za poštovanje.
Da ga imate makar malo drugačije bi se ponašali na stadionima.
Da volite svoje klubove kao što pričate,ne bi dozvolili da vaši klubovi budu surovo kažnjavani zbog vašeg divljanja...
Mislite o tome.
Dečko,svaka ti čast.

bambus

pre 9 godina

Poenta cele price je ustvari u tome sto sudija grobarski nije dosudio ocigledan faul nad golmanom Zvezde, pametnom dosta, a ostali su grobari.

Bing

pre 9 godina

Da poznajete ovog momka bolje, znali biste da je gol bio jako blizu u ovoj situaciji a sudija je čekao na njegovu rakciju...dok su jedni navijači urlali da šutira a drugi da sudija prekine akciju on je izabrao jedino normalno rešenje i izbacio loptu u aut i dobio aplauz od obe strane. Mada se slažem se da su novinari preuveličali celu ovu priču, verovatno zato što javnost vapi za nekom naznakom lepog vaspitanja, plemenitosti...normalnosti u ovom sportu u kom sve više caruje, laž, prevara i bezakonje.

Istina

pre 9 godina

Tek sada sam pogledao snimak i ne mogu da verujem sta sve novinari ne naduvaju.Mislio sam da je stvarno bila sansa za gol,da je decko sam krenuo ka praznoj mrezi i kad je video golmana da lezi,stao i izbacio loptu,kad ono,nema veze sa onim sto novinari prikazuju.Decko proma loptu na 25 metara od gola,golman lezi na 18 metara od svog gola a dva igraca Zvezde mu vec pokrivaju gol.Uopste nije izgledna sansa,kao prvo a kao drugo,prilazi mu sudija i verovatno mu on kaze da izbaci loptu u aut,sto on i cini.E,na tome mu svaka cast jer nije morao to da uradi ali tesko da bi uspeo sa one razdaljine da pogodi gol,ako bi i pogodio,neko od dva igraca Zvezde bi mogao glavom da izbaci loptu van gola.Tako da ne preterujete.

Goxy

pre 9 godina

To je jednostavno zato sto NISMO ISTI. Jedno brdo- dva univerzuma.

Napred Partizan!
(djordjevic, 16. mart 2015 21:53)

Oni kradu pehar ovi nece da daju gol.
Jedno brdo dva univrzuma.
Gospodski klub zato nismo isti.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Karaburac, 16. mart 2015 21:58)

Vi zaista patite od kompleksa , tuzan je grobarski zivot...

Здрав разум

pre 9 godina

Уопште није једно брдо. Једно Шумадија, друго Загорје. Погодите које је чије!!!

NikolaX

pre 9 godina

To se uči kod jednog i jedinog Moce Vukotića. Uzgred, valja se prisetiti i suprotnog primera, kada u Nišu fudbaleri Zvezde nisu vratili loptu izbačenu u aut zbog povrede, već su probali da daju gol. Jedno je za ponos, drugo za stid. (Šavija Alonso, 16. mart 2015 22:12)

Kako vas nije sramota, pa koliko primera mogu da navedem kada igraci partizana nisu hteli da izbace loptu kada jure rezultat na gostovanju.

mislite o tome kada citirate

pre 9 godina

ovako stoje stvari mali glupancici koji u smislu fer play citirate najnepoštenijeg među vama (vezano za univerzume i ostale geo pojmove). Malome svaka čast ali to nema veze ni sa brdima ni sa univerzumonm, jednostavno je čovek. reci cu vam nekoliko imena vorkapic, tesovic, zatim zoran stevanovic, mirkovic, veselin petrović... i naravno najveći među njima the best of crno beli udav. zar mislite da je on bio na klupi da ga ne bi udavio nakon tekme.

Reakcija

pre 9 godina

Ko je bio na stadionu zna da je klasičan spin u pitanju. Igrač Partizana je itekako šutirao, izblokiran je i tek kad je završio u nepovoljnoj poziciji, izbacio je loptu van terena.

Borky

pre 9 godina

Ovi bolesnici sto pisu "nismo isti" neka se samo sjete slike iz polufinala kosarkaskog kupa kad zvjezdini igraci iznose Murica. Hvala bogu nismo isti ni po vjeri ni po nacionalnosti ni po uspjesima.Bar vas je zakucao za sva vremena i poslje toga nema dalje i pomirite se jednom sa tim!!!

Nenad

pre 9 godina

Svaka cast Platisi.A sto se tice toga da nismo isti, da smo jedno brdo i dva univerzuma, pa i jesmo, vi ste ubili Brisa Tatona i Acu Radovica, po tome je taj vas univerzum poznat sirom Evrope.

Webber

pre 9 godina

Grobari ko navijeni ponavljaju "nismo isti" a misle da igraci fkcz u istom godistu ne bi uradili? Niste isti jer iz iste skole su izasli Smiljanic, babovic scepovic,Tomic i ostali nepristojni igraci!? Neverovatno koliko patite od kompleksa...

idealizuju uvek mali i skompleksirani

pre 9 godina

To je jednostavno zato sto NISMO ISTI. Jedno brdo- dva univerzuma.

Napred Partizan!
(djordjevic, 16. mart 2015 21:53)

Ne lupetaj! Jedina 2 loma nogu kojih se sećam su napravili Albert Nađ peroviću i Miloš Đelmaš Jovici NIkoliću i to onako mesarski.

Booker

pre 9 godina

Po komentarima navijaca partizana vi i ovaj mladi igrac ste stvarno dva univerzuma, vi ste blizi Smiljanicu,Scepovicu, Ninkovicu i ostalima koji se redovno svadjaju sa svojim navijacima i koji nemaju ni trunke kulture i realnosti.

kritičar

pre 9 godina

To je jednostavno zato sto NISMO ISTI. Jedno brdo- dva univerzuma.

Napred Partizan!
(djordjevic, 16. mart 2015 21:53)

Ovde je reč o veličini pojedinca a ne kolektiva! Kao kolektiv ubijate protivničke navijače, vaše vođe diluju drogu, treneri prete i vređaju sudije, psuju i dave svoje igrače, krijete finansijske izveštaje! Pošto ne shvatate ovu poruku kroz moralni sportski duh ovog mladića, stvarno smo DVA UNIVERZUMA!

Psihijatar

pre 9 godina

Oni kradu pehar ovi nece da daju gol.Jedno brdo dva univrzuma.Gospodski klub zato nismo isti.(Karaburac, 16. mart 2015 21:58)
Skidanje trake Scepovicu,samaranje Markovica,gadjanje raketom navijace Zvezde...nismo ni mi cvecke al makar nemoj da prosipas tu pricu!

lHero

pre 9 godina

Navijaci partizana su iskoristi ovaj gest da pokazu da niste isti kao Platisa vec ste dijamentralno suprotni od njega, jer vasi komentari sve govore o vama. Zalosno je kolika mrznja vlada u tastatura grobarima...Pate od toga da se uporedjuju sa zvezdasima u svakom trenutku.

Partizan velikim slovom, onim najvecim sto postoji!

pre 9 godina

"Navijaci partizana su iskoristi ovaj gest da pokazu da niste isti kao Platisa vec ste dijamentralno suprotni od njega, jer vasi komentari sve govore o vama. Zalosno je kolika mrznja vlada u tastatura grobarima...Pate od toga da se uporedjuju sa zvezdasima u svakom trenutku.
(lHero, 16. mart 2015 22:56) "

Dijametralno suprotni je pleonazam. Nismo isti, jedni su obrazovani, drugi musavi!!

Trance

pre 9 godina

jedno brdo dva univerzuma ...nismo isti ! (setimo se Miloša Šestića, 16. mart 2015 22:30)

A ti se secas Sestica a nemas ni 16 godina, smesni ste...

York

pre 9 godina

Sta vam znaci "Nismo isti" Kakvi su vam to kompleksaski komentari? Niko nije isti, nije ni Smiljanjic isti kao Platisa, to je obicno kucno vaspitanje to nema veze sa klubovima.Ali kome ja objasnjavam...

jedno brdo, dva univerzuma, avant-garde, ovaj stadion smo zatvorili!

pre 9 godina

"Ocemo da mi uporedimo Radonjica i Vujosevica da kazemo "Nismo isti" Milijasa ili Smiljanica? Strasno kako su neki nezreli...
(Zoki, 16. mart 2015 23:11)"

Slobodno, jedan igra 5 na 3 kada treba da se igra 5 na 4, kuka da je Andric usao, a drugi kada treba da se igra 4 na 3 posteno izbacuje jednog igraca da bi se igralo 3 na 3 (Hemofarm 2010).

NISMO ISTI!

gr

pre 9 godina

Svi ovi što pišu Nismo isti, su upravo ti koji bez razloga potpiruju mržnji i raspravu između obe strane, izigravajući neku avangardu i pretvarajući se da je jedna strana iznad druge.
Svaka čast mali.

već vidjeno

pre 9 godina

A onda će Dule da mu preporuči neku knjigu, pa će sledeći put prvo da nagazi golmana koji leži, onda da gol i na kraju skoči na sudiju da isključi golmana!

racky

pre 9 godina

Moca,Sale ilic,Tesovic,Jokanovic,Ljuba Vorkapic,Srecko Katanec,Ivan Tomic a na drugoj strani maza vasilijevic,koroman,lukic,bajkovic.Ako cete moze i ovako Pera Bozic i Dule Kecman a na drugoj strani subotic,ilic nebojsa,avodzobi,nelson,obradovic sasa, ima jos mrzi me da nabrajam.

bambus

pre 9 godina

Poenta cele price je ustvari u tome sto sudija grobarski nije dosudio ocigledan faul nad golmanom Zvezde, pametnom dosta, a ostali su grobari.

Kum

pre 9 godina

To je jednostavno zato sto NISMO ISTI. Jedno brdo- dva univerzuma. Napred Partizan!
(djordjevic, 16. mart 2015 21:53)

I ovu vest moras da prljas tvojom mrznjom?!

Johnny Hockey

pre 9 godina

Secam se jedne utakmice, igrala je FKCZ kuci, ne znam sa kim...protivnicki igrac treba da izvede aut a Pizon mu sutira loptu sto dalje od njega da dobiju na vremenu, naravno da se razlikujemo.

Against modern football

pre 9 godina

To je jednostavno zato sto NISMO ISTI. Jedno brdo- dva univerzuma.
Napred Partizan!
(djordjevic, 16. mart 2015 21:53)

Pre par godina jednog decka iz mog kraja su "navijaci" Partizana pretukli samo zato sto je rekao da simpatise Zvezdu. Proslog leta "navijaci" Partizana su mog druga i mene napali samo zato sto je moj drug isped svoje zgrade u svom kraju u kojem zivi 22 godine u svom Zvezdinom dresu igrao kosarku. I sta ja sada treba da kazem? Nismo isti? Da smo mi bolji? Ne, necu to reci. Pogotovo ne na ovakvu vest jer to mogu samo takvi kao ti i tebi slicni da izjave sasvim nevazno sa kog dela brda dolaze. Vi ste svi isti, to je istina. Dolazite ovde da sirite mrznju i niste nista drugaciji od Dula i Covketa koje tako od kojih se toliko ogradjujete. Nadam se da cete komentar objaviti.

1 brdo 2 univerzuma

pre 9 godina

Nisam nista bolje ni ocekivao nego "nismo isti" komentari, boze me sacuvaj u kom svetu mrznje vi zivite...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Koja, 16. mart 2015 22:37)

NISMO ISTI!

Nikada se više slično nije desilo

pre 9 godina

Davno je to bilo, pre trideset i pet godina, igrali su CZ i Partizan, fudbaler CZ Miloš Šestić napravio je faul na golmanu Partizana Petru Boroti, sudija nije ništa svirao jer je Borota već bio uhvatio loptu, a onda se Šestić bacio na zemlju glumeći povredu, Borota spušta loptu na zemlju i prilazi Šestiću da mu pruži pomoć, pruža mu ruku, ali ovaj tada ustaje kao iz katapulta i daje gol.

mixer

pre 9 godina

Koga je to sve komsinica dovela iz prvog tima da pojaca omladince pred ovaj derbi? :D A joj ponizenja! Kad se protivnik sazali nad sirotinjom to tako izgleda :) A u derbiju Rnica lopta pogodi u butinu i oni bez srama prihvate penal! :) (misel platini, 16. mart 2015 22:16)

Sta ti uporedjujes boze me sacuvaj da kao sto ste vi poznati sto ne prihvatate poklon sudija, koje licemerstvo....

Boki

pre 9 godina

Kako ono beše u fer plej u ko polomi Borovnici nogu i Basti ruku...ko šutnu loptu bez sudijinog zvižduka i dade gol dok su se igtači raspravljali sa sudijom... Ima nas starijih koji se s eva sećaju....

naravno!

pre 9 godina

To je jednostavno zato sto NISMO ISTI. Jedno brdo- dva univerzuma. Napred Partizan!(djordjevic, 16. mart 2015 21:53)
Predpostavio sam da ce se sada mnogi javiti da iskazuju svoje komplekse.Evo ja kao neko ko navija za Zvezdu cu reci momku svaka cast na ovom potezu!

Samo ti....

pre 9 godina

Nije ni priblizno tacna informacija! Prvo je pokusao da sutira, kada je izblokiran I nije imao tako dobru situaciju onda je izbacio loptu! Bio sam na stadionu! I pored toga svaka cast klincu! Pozdrav anglomanijskoj srbiji :)

misel platini

pre 9 godina

Koga je to sve komsinica dovela iz prvog tima da pojaca omladince pred ovaj derbi? :D
A joj ponizenja! Kad se protivnik sazali nad sirotinjom to tako izgleda :)
A u derbiju Rnica lopta pogodi u butinu i oni bez srama prihvate penal! :)

Дератизатор

pre 9 godina

I ovim smo pokazali da nismo kao netki primitivni srbijanski nogometni klub, jer mi smo europski zagrebacki Partizan! Štovanje doživotnom predsjedniku nk Partizana gospodinu Tuđman Franji i njegovoj borbi što je i našim mladim nogometašima usadio europske manire i fer plej!

Lošmi

pre 9 godina

To je jednostavno zato sto NISMO ISTI. Jedno brdo- dva univerzuma.

Napred Partizan!
(djordjevic, 17.03.2015.)

To ti je kao da navijač Sitija kaže navijaču Junajteda da nisu isti. Potpuno se slažem sa tobom. Imate vi još mnoooogo toga da osvojite da bi bili isti kao i mi. Pozdrav. :))

Labud

pre 9 godina

Recidiv nekadasnjeg duha partizanskog, nazalost retkost u danasnje vreme. Buduci da legende Partizana poput Moce i Klincarskog rade u skoli, ovakve stvari me ne cude.

Šavija Alonso

pre 9 godina

To se uči kod jednog i jedinog Moce Vukotića. Uzgred, valja se prisetiti i suprotnog primera, kada u Nišu fudbaleri Zvezde nisu vratili loptu izbačenu u aut zbog povrede, već su probali da daju gol.
Jedno je za ponos, drugo za stid.

Dexim

pre 9 godina

"Nismo isti" hvala bogu da nismo vi imate komplekse pa i ovakvu vest morate da zagadite svojim komnetarima koji su sve samo ne fer plej...

jedno brdo, dva univerzuma

pre 9 godina

Haha, ovo nismo isti je fora da bi se pecali naivni. Koliko vidim po komentarima, ima puno ulova...

P.S. Nismo isti!

tito partija zvezdina armija

pre 9 godina

Borky koje vere?Vasi osnivaci su zabranjivali pravoslavlje,a ko nije slusao odlazio je kod Bugarcica na goli otok.

MR SCAN

pre 9 godina

A Tralalatovic kaze da su omladicni Zvezde dominirali ahahaa. Oni kada navodno dominiraju 0:0, sa vise izglednijih sansi za nas, a mi kada dominiramo, laganih 3:1...

Boza Badovinac

pre 9 godina

Imate snimak na SOS sajtu pa mozete da vidite da se radi o potpunoj neistini preuzetoj sa sajta Partizana. Nakon sudara golmana FKCZ i napadaca FKP,golman ostaje na zemlji, drugi napadac FKP sutira na prazan gol, ali traljavo, loptase odbij do "heroja" kome audija kaze da izbaci loptu u aut, a vec se jedan igrac FKCZ vratio na gol liniju.

Da se i ja slozim nismo isti. Neko ima Bari neko Istanbul. Ovi sto slave Bari jedino oni znaju kako im je. Ovi sTo slave Istanbul razmenuju utiske sa navijacima Bosne,Cibone, Jugoplastike.

KayserSoze

pre 9 godina

Svaka cast za ovog momka.
Treba napomenuti da su za Zvezdu u ovom mecu igrali svi prvotimci, dok za Partizan nisu igrali Andrija Živković, Danilo Pantić, Ivan Šaponjić, Miroslav Bogosavac.

olovni balon

pre 9 godina

Svi vi koji spominjete brda,univerzume,avione,kamione ne mozete se porediti sa ovim momkom.Bas zbog tog potenciraranja kako ste vi bolji I drugaciji od nekog drugog, vi bi
dali gol da ste bili na njegovom mestu. Decku svaka cast! Zapamtio sam ovo specificno prezime I ja cu ga prvi pozdraviti aplauzom kada (ako Bog da) bude debitovao u seniorskom Derbiju.

Lošmi

pre 9 godina

Moca,Sale ilic,Tesovic,Jokanovic,Ljuba Vorkapic,Srecko Katanec,Ivan Tomic a na drugoj strani maza vasilijevic,koroman,lukic,bajkovic.Ako cete moze i ovako Pera Bozic i Dule Kecman a na drugoj strani subotic,ilic nebojsa,avodzobi,nelson,obradovic sasa, ima jos mrzi me da nabrajam.
(racky, 16. mart 2015 23:42)

Šta li si hteo da kažeš ovim komentarom verovatno je samo tebi jasno???? To je isto kao kada bi ja rekao. Sa jedne strane Piksi, Dejo, Jugović, Šekularac, Rajko Mitić a sa druge Lola Smiljanić, Babović, Rnić... I staviti u istu rečenicu Sašu Obradovića i Avodžobija????

Joca

pre 9 godina

Da li kojim slucajem postoji snimak, ili ste to culi posto je neko gledao utakmicu, pa va je prepricao?
(k, 16. mart 2015 21:56)

Zasto? Tesko mozgu da poveruje da je tako nesto moguce, pakao u glavi?

kg

pre 9 godina

Nikad necu zaboraviti,neznsm tacno koji derbi po redu,kada je Zvezda dala gol dok je igrac partizana lezao u povredjen.A sudija nije hteo da svira ofsajd zbog tog igraca

Karaburac

pre 9 godina

Krilaticu ,nismo isti,nastala je kada je Sestic dao gol Boroti na kvaran nacin.
Pero izvedi faul,rece Sestic.
Borota onako povredjen spusti loptu, ovaj mrtav ladan i bez srama da gol. I jos se raduje
Eto nismo isti pa puknite.

Branko S.

pre 9 godina

Odusevljen sam ovim gestom Platise!Ovo mora da se udari na sva zvona!Englezi bi progurali ovu vest sve do nagrade za fer-plej!Ali,avaj,nekima je bitno da li je on sa ove ili one strane brda!Tuga,jer primer u ovo vreme je samo za veliko BRAVO!

miki

pre 9 godina

Naravno da nismo svi isti... ovaj decak je napravio ovakav potez zato sto je pravi sportista,dzentlmen i drugar a ne da bi to posle naturao na nos onima koje je ispostovao!

Korto

pre 9 godina

Svaka čast trenerima koji rade sa mlađim kategorijama Partizana. Vi pravite časne, kvalitetne sportiste sa kojima se svi ponosimo. Beskrajno vam hvala.

Mishur

pre 9 godina

Žalosna su ta navijačka prepiranja. Navijač sam Zvezde, niti me peče što je to uradio u dresu Partizana, niti bih ga više vazdizao da je to uradio u dresu Zvezde. Divim ti se momčino!!

Ris

pre 9 godina

Isti ste! Umesto pohvala decku, prepirete se oko floskule ispaljene pre vise od 30 godina kada je doduse fer plej imao neko drugo, vise znacenje.

Istina

pre 9 godina

Tek sada sam pogledao snimak i ne mogu da verujem sta sve novinari ne naduvaju.Mislio sam da je stvarno bila sansa za gol,da je decko sam krenuo ka praznoj mrezi i kad je video golmana da lezi,stao i izbacio loptu,kad ono,nema veze sa onim sto novinari prikazuju.Decko proma loptu na 25 metara od gola,golman lezi na 18 metara od svog gola a dva igraca Zvezde mu vec pokrivaju gol.Uopste nije izgledna sansa,kao prvo a kao drugo,prilazi mu sudija i verovatno mu on kaze da izbaci loptu u aut,sto on i cini.E,na tome mu svaka cast jer nije morao to da uradi ali tesko da bi uspeo sa one razdaljine da pogodi gol,ako bi i pogodio,neko od dva igraca Zvezde bi mogao glavom da izbaci loptu van gola.Tako da ne preterujete.

novosadjanin

pre 9 godina

Kako niste isti?Isti ste,isti.
Čim ovde raspravljate o potezu jednog dečaka.Iz koje god škole došao njegov potez je za poštovanje.
Da ga imate makar malo drugačije bi se ponašali na stadionima.
Da volite svoje klubove kao što pričate,ne bi dozvolili da vaši klubovi budu surovo kažnjavani zbog vašeg divljanja...
Mislite o tome.
Dečko,svaka ti čast.

Bing

pre 9 godina

Da poznajete ovog momka bolje, znali biste da je gol bio jako blizu u ovoj situaciji a sudija je čekao na njegovu rakciju...dok su jedni navijači urlali da šutira a drugi da sudija prekine akciju on je izabrao jedino normalno rešenje i izbacio loptu u aut i dobio aplauz od obe strane. Mada se slažem se da su novinari preuveličali celu ovu priču, verovatno zato što javnost vapi za nekom naznakom lepog vaspitanja, plemenitosti...normalnosti u ovom sportu u kom sve više caruje, laž, prevara i bezakonje.