Četvrtak, 05.03.2015.

20:15

Zvezda dobila šampiona Evrope!

Košarkaši Crvene zvezde napravili su iznenađenje u devetom kolu Top 16 faze Evrolige, savladali su šampiona Evrope Makabi 89:76.

Izvor: AK

Zvezda dobila šampiona Evrope! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

479 Komentari

Sortiraj po:

Oberin Martel

pre 9 godina

Hahahahahaha kakvo navijanje hahahahaha, semenke, fotoaparati...
(Cirkus Zvezdana, 5. mart 2015 23:56)

Takvo navijanje i treba da bude. Da mogu dete da dovedem na utakmicu. A ne urlikanje, psovanje, bubnjanje... kao na vašim utakmicama sve sa Tumbasom i Dulom kao vođom orkestra.

pravi a ne placeni zvezdas

pre 9 godina

Sve pohvale igracima koji su svojim nadahnucem i basketaskim forama uspeli da se izdignu iz Radonjinog sivila. Potpuno bezidejna igra. Mi nemamo igru. Zalgiris nas je celu tekmu derao sa losijim igracima. Evo pre neki dan i Groblje. Nama nedostaju akcije koje nisu na Bobija.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Pobedismo prvaka, 6. mart 2015 05:49)

Mi nemamo igru u pravu si milion posto igraci su sami onako izasli kao ti ispred zgrade sa ortacima i pikali loptu i eto dobili evropskog prvaka. Covece kada su izgubii od zaligirisa pljuvao si da je trener kriv., sada kada dobijemo trener je kriv sto mi ih ubijemo u skoku., u shutu i u tranziciji.;
Podrska Radonji i ekipi protiv dezurnih pljuvaca

srkiboy82

pre 9 godina

umorni macabi kome ne treba pobeda i corava koka ubode koje zrnooooo
(grobar_brisel, 6. mart 2015 09:23)_ Pa mi vam to pričamo za utakmicu odigranu u nedelju, a vi se ljutite.

Nenad

pre 9 godina

Čestitam, komšije! Nije mala stvar pobediti Makabi.
Ipak, verujem da ABA ligu osvaja Partizan.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nego sta, 6. mart 2015 08:17)
Nema potrebe da ovome coveku dajete minuse, njegov komentar je sasvim korektan i bez omalovazavanja.Hvala mu na tome sto nam je cestitao, a sto se tice toga ko ce osvojiti Aba ligu, njegovo je pravo da kao Partizanovac(grobar) veruje da ce to uraditi klub za koji navija i tu nema nista lose.Od mene ima plus.

petarczv

pre 9 godina

Naravno da me raduje mnogo ova pobeda ali jos vece zadovoljstvo mi predstavlja citanje ovih jadnih grobarskih komentara...hoce da puknu. Pobedili smo im sve direktne konkurente za play off po dva puta,njih pustimo tako ocigledno i ono umesto da se zahvale i pokriju usima oni se odma pomamili...imate srece sto ce vas mega opet pustiti inace bi vas izbacili u polufinalu...mada ce i buducnost

komarac u sorcu

pre 9 godina

Ovo je samo jos jedan dokaz da smo pustili mali partizan u nedelju. Cuj ove navijace Igokee "Umorni Makabi, igrao sa pola snage itd" pokrijte se usima i prihvatite cinjenicu da smo ih POBEDILI, prestanite vec jednom da omalovazavate pobede najveceg kluba na Balkanu a i sire, ljubomorni ste! Sad vise ne mozete da prosipate fore "kog ste velikana pobedili" evo vam ga hahaha. Champions of the world 1991...This is who we are!

nevidljivi panter

pre 9 godina

ispravka.....we are Crvena Zvezda(latino, 5. mart 2015 23:09)Telekom
(Ris, 06. mart 2015 07:21)
Beograd divavoliidea,ul stjepana supanca 15a

ddd

pre 9 godina

Ono protiv partizana je bio suterski trening, nadam se da sad partizanovci shvataju koliko je zvezda nezainteresovana bila u derbiju. Smanjite eugforiju.Gledajuci ovu utakmicu ne vidim ko bi dobio Zvezdu 3 puta u roku od nekoliko dana. Znacajna pobeda za samopouzdanje i dokaz kvaliteta

Kum

pre 9 godina

4. četvrtina je dobijena na suvi kvalitet Marjanovića, Vilijamsa i Dženkinsa, sigurno nije zbog Radonjićeve taktike, koje, između ostalog, i nema.
(Ivan, 06. mart 2015 00:06)

Blage veze ti nemas...kuku, ko sve sebi daje za pravo da kritikuje...

Treba da vas je sramota.

Jole

pre 9 godina

Hahahahahaha kakvo navijanje hahahahaha, semenke, fotoaparati...
(Cirkus Zvezdana, 5. mart 2015 23:56)

Takvo navijanje i treba da bude. Semenke i fotoaparati na tribinama donose budzet. Dobar deo "navijaca" i ne placa kartu. Milsis da ce posle privatizacije vlasnik kluba dozvoliti organizovani ulazak bez placenje karte? Ja cu srecan biti tek kad budem mogao da dovedem dete na utakmicu bez straha, kupim pivo (da, na zapadu moze i pivo da se kupi jer se ih ne brinu napaljeni maloletnici) i semenke i uzivam.

Kum

pre 9 godina

"pred oko 10 000 gledalaca"
gornji prsten ima 13 282 mesta,te donji ima oko 9000...a gornji prsten je bio zatvoren...
(..., 06. mart 2015 00:37)

Ali zato dole sedenje na glavama.

davidar

pre 9 godina

Utakmica fantasticna,odlican procenat suta za tri,ne mnogo promasenih trojki,zaustavili smo Sofoa,sto nam je i omogucilo trijumf.Podrska Radonjicu i igracima,a posebno Dangubicu!:-)

kup je naš

pre 9 godina

Mogu da zamislim koliko bi ih Partizan tek razvalio.
(Luke Babbitt gravedigger, 6. mart 2015 00:22)

Ma da,niste mogli krasni oktobar da razvalite.

I preostalo ti je samo da zamišljaš.

fef

pre 9 godina

Ovi kao da su pobedili Cikago Bulse sa sve Dzordanom i Pipenom.
(Roki, 6. mart 2015 09:11)

Pobeđen je prvak Evrope,tako da imamo pravo da se radujemo a vi imate pravo da trolujete. Do plej ofa.

aleksandar

pre 9 godina

Dragi roditelji, puno vam hvala što ne navijam za Partizan! 
(gospodin, 5. mart 2015 23:06) 

DRAGO DETE, KAD PORASTEŠ , NA RUŽNOJ PROŠLOSTI NEĆEMO TI ZAMERITI !
(Lastrapađos, 06. mart 2015 07:22)

nije to dete,to je kreten(maratonci)

dzony

pre 9 godina

dal smo doziveli to da nam se grobari smeju za posetu, eee ljudi smeju nam se navija kluba koji na fudbalu imaju prosek 3000 koji su skoro celu prvu fazu evro lige prosle sezone igrali u pioniru, navijaci koji u fudbalu imaju manji prosek i od novog pazara, navijaci kada je dzabe ulaz nema ih vise od 3000, navijaci koji u ligi evrope imali prosek od 6000, e bre kome vi nesto pricate.

Dr No

pre 9 godina

asto se pustaju komentari napaljenih klinaca o poseti, navijacima, pljuvanje na vrhuncu?
Mnogo je lepse otici i odgledati utakmicu bez raznih ultrasa, baklomanijaka i ostalih maloumnika.
Pa pogledajte na sta je licila atmosfera u nisu u Cairu u Kupu. Budaletine su palile baklje u prepunoj hali a da pritom nisu ni pomislili sta sve moze da se desi.
Ovom drustvu a posebno maloletnicima treba podhitno lecenje i prevaspitavanje jer smo zastranili debelo

Sta uradi to Nolane Smithe ?!

pre 9 godina

Koliko ljubomore sa komsijske strane, nevidjeno ... Ali zato kad krenu da pricaju da smo Fmp, pa da smo mi Fmp ne biste vi toliko silovali tastaturu . Pozdrav za nase verne pratioce grobare ...

kimi

pre 9 godina

Ovo nam je druga pobeda u top16. Da nije bilo kikseva protiv Žalgirisa i Galate i da nismo izgubili 5 poena prednosti u poslednjih 2 min protiv Panatinaikosa sad bi bili u trci za Top8.



hahahahahaha

da baba ima djoku, bila bi deda

Lastrapađos

pre 9 godina

Dragi roditelji, puno vam hvala što ne navijam za Partizan!
(gospodin, 5. mart 2015 23:06)

DRAGO DETE, KAD PORASTEŠ , NA RUŽNOJ PROŠLOSTI NEĆEMO TI ZAMERITI !

Vladimir

pre 9 godina

@insajder Vidi se iz tvog komentara koliko pratis i poznajed kosarku. Govorisbo Tejicu i njegovoj trojci koja je pokrenula ekipu, a ne znas da decko ima neverovatno meku ruku i steta je sto vise ne koristi sut sa distance.

Pravi Sony

pre 9 godina

@ Cirkus Zvezdana

Da se ne laazemo, da zivimo u iole normalnoj zemlji, takvo bi navijanje i trebali da bude, uz semenke, fotoaparat i sincica i bez brige da li ce ga neko napasti itd (ne vezano sad za zvezdu). A ne stok* ide na utakmicu da bi se istresla od viska energije, nadrogirali, drali i tukli itd umesto da iskoriste i usmere taj rad na korisnije stvari kao npr neki fizicki posao. Cirkus su i partizan i zvezda prijatelju. Ako ti mislis da je to normalan nacin navijanja, onda mi je drago sto sam ja nenormalan.

Struki

pre 9 godina

Bravo momci! Ja sam iz Loznice i nisam mogao gledati utakmicu posto smo ostali bez el.energije u 17h. Pijem kaficu i citam komentare i hocu da "puknem"od muke sto nisam bio u mogucnosti da gledam istinski kosarkaski spektakl! Procitao sam jedan komentar da ce Erceg mozda pojacati Zvezdu do petka? Molim vas ako neko zna vise o tome neka napise(ja sam sumnjicav jer je rok za registracuje petak u ponoc). Pozdrav svima i jos jednom svaka cast Zvezdi na izvanrednoj igri i pobedi protiv prvaka Evrope!

raxi

pre 9 godina

Hahahahahaha kakvo navijanje hahahahaha, semenke, fotoaparati...
(Cirkus Zvezdana, 05. mart 2015 23:56)

Aaaa...pratis,pratis,evropska desavanja!

aleksandar

pre 9 godina

Kako bih voleo da Partizan bude cetvrti!
(Parter B, 05. mart 2015 23:04)niste onda trebali da nas "pustite"! hocemo cetvrto mesto

Pobedismo prvaka

pre 9 godina

Sve pohvale igracima koji su svojim nadahnucem i basketaskim forama uspeli da se izdignu iz Radonjinog sivila. Potpuno bezidejna igra. Mi nemamo igru. Zalgiris nas je celu tekmu derao sa losijim igracima. Evo pre neki dan i Groblje. Nama nedostaju akcije koje nisu na Bobija.

neki tamo

pre 9 godina

Po meni senzacija Makabi nikad gori uz to sramotno igra u zadnjoj četvrtini u kojoj su primili mnogo poena govori da samo čudo može da se desi da oni odbrane krunu ove godine.Jednostavno deluju neubedljivi uopste.

czv

pre 9 godina

Svi grobari koji nemaju nista pametno da kazu da ne komentarisu vise. Ne znam ni sta rade ovde, ovo je vest o Zvezdi. Stalno neka poredjenja, i komentari koji se ticu proslih godina. Zvezda ove sezone igra odlicno. Uzeli smo kup, imamo odlican skor u aba ligi, pa drudi u grupi prve faze evrolige, pa sad i ova pobeda.

Mirko

pre 9 godina

Bravo Zvezdo! Lepo je kad se pobeđuje :)
A obaška Makabi, prošlogodišnji prvak EL, koji je takmičenje počeo furiozno, a zatim imao uspone i padove, uostalom kao i mi.
Ostaje žal za porazom od Galate, Pao i sl. ali šta da se radi.
Ako Bobi ostane, iduće godine ćemo biti još gadniji za ove i ovakve protivnike, dok ćemo za boraniju i dalje ostati enigma.

Komšija Rade

pre 9 godina

Bravo kraljevi, zgazili ste sampiona Evrope!!!A da pre neki dan odigraste i 50 % slabije nego veceras protiv vec danas nizerazrednog kluba mali partizan, bilo bi min 20 razlike.Ko misli drugacije neka lupa minus. Dovidjenja i prijatno
(BBRS, 05. mart 2015 22:54)

Ako si ti BBRS ja cu pojesti ovaj telefon.

iliclugano

pre 9 godina

Cestitam C.Z.T Na pobedi i cestitam Bodibondu i drugu Batku!!!
Cisto samo da podsetim neke navijace ovde da je jedan gospodin Blat
cestiatao pobede vise puta jednom klubu sa Ovih teritorija!!??
I to ne umanjuje zasluge vaseg kluba vecers,SVAKA CAST I VAMA!VREDI TO "U NASTAVKU TAKMICENJA"I cestitam Strumfu sa naocirama naravno.

bambus

pre 9 godina

E moja upravo...4 jedna i igrali bi top 8.
@(Novica, 5. mart 2015 22:43)



Nazalost, tako je, to je sustina, slao sam im i mejlove, ali nije imao ko sluha za to.

Batko

pre 9 godina

Definitivno protiv malih klubova kao što je Partizan, nemamo motiv da igramo...peglamo samo velikane. Pod hitno se to mora promeniti. Znam da je to jako teško, da trebaš da motivišeš igrače da igraju protiv tako smešnih ekipa , ali ipak se i to mora odraditi.

slobinator

pre 9 godina

(Insajder !, 5. mart 2015 23:10)
čekamo grobare.njima ćemo zabiti 25 trojki ako treba.kad budemo igrali punom snagom zgazićemo ih kao bube.i prošle godine smo možda imali bolju ekipu,mada je pitanje jer tu je bio lovrenj koji se pokazao kao zver igrač,kao i bogdan bogdanović.ove godine smo jači 200 posto,sa vilijamsom umesto nelsona,razgoropađenim bobijem ,reprenzetativcima kalinićem i jovićem,mitrovićem koji je napredovao i dženkinsom koji se vraća u formu kad je najpotrebnije.tu je i otkrovenje tejić,blažič koji je upao u kontra ritam i dangubić koji još nije iskazao svoj potencijal.jednostavno grobari nemaju šta da traže.očekujem lagano osvajanje još dva trofeja i barem još 2 pobede u evro-ligi

FMP since 2011

pre 9 godina

Bravo kraljevi, zgazili ste sampiona Evrope!!!
A da pre neki dan odigraste i 50 % slabije nego veceras protiv vec danas nizerazrednog kluba mali partizan, bilo bi min 20 razlike.
Ko misli drugacije neka lupa minus. Dovidjenja i prijatno
(BBRS, 5. mart 2015 22:54) A na kraju sezone čete plakati od tog ''malog'' Partizana... Doviđenja i prijatno...

Nolan

pre 9 godina

10.000??? Donji prsten u kombank areni ima 8.232 mesta, a i sad je poluprazan. Tako da ;-)
(Miki, 05. mart 2015 21:08)

Evo ti objašnjenja. Sve karte za nivo 400 su prebačene na sektore 206-212 tako da je to bilo prepuno. Tu je bilo mnogo više ljudi nego što je bilo mesta. Celu utakmicu sam posmatrao "stojeći na ogradi" jer nisi imao gde da sedneš.

Nikola

pre 9 godina

Nije vazno sto nas je bilo 12000, vazno je da smo pokazali da smo neopravdano poslednji i da imamo kvalitet da budemo prvaci Evrope. Ako ne ove, onda sledece sezone.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mile, 5. mart 2015 22:45)
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!

Ivan

pre 9 godina

A onda dolazi 4. četvrtina
(Koji sam ja meni kralj, 05. mart 2015 22:53)
4. četvrtina je dobijena na suvi kvalitet Marjanovića, Vilijamsa i Dženkinsa, sigurno nije zbog Radonjićeve taktike, koje, između ostalog, i nema.

duledudule

pre 9 godina

oce neko po pare da dobijamo makabi u cetvrtak?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (duledudule, 1. mart 2015 22:32)

# Link komentara
Preporučujem (+37)
Ne preporučujem (-123
ne znam samo cemu ovoliko minusa

devlinjo

pre 9 godina

šta se ložite, da nije ušla ona nelogična trojka Vilijamsa mi bi izgubili. Nemamo napad i dobijamo na ura. Dobiće nas partizan u finalu ili polufinalu i ako tako bude sva priča gubi smisao ove sezone. U svakom slučaju bih voleo da grešim ali bice tako. jedina slaba karika u zvezdi je trener.

duledudule

pre 9 godina

u sto mi je drago za pozere navijace koji nisu dosli veceras.ljudi ne kapiraju da je ovo veliki uspeh.sam top 16.padaju pod uticaj nekih medija tipa tegeltija i ostali.a za grobare.eto.dobili smo nekog jaceg.recimo prvaka evrope!zgazili ih!i dobijamo jos dve tri

FMP since 2011.

pre 9 godina

Ali kad mi navijaci Partizana pomenu fuziju... Pa vi ste se fuzionisali jos 2007...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Ivan, 5. mart 2015 22:42) Znaš, niko ne može da zabrani FMP-u kako će da se zove...

Bosko Divljak zvani Bubamara

pre 9 godina

Auu brate mili, sta je crnobelih narikaca ovde veceras!!? Spremalo se to da proslavi pobedu "ponosa Izraela" kad ono - MOSA! Pa aj' onda da pominjemo fmp da nam bude lakse. E moji igokejci. Ovo vam je jedan mali omaz na poklon od nas naravno uz pesmu "Placi, moli"

Komentator sa SK

pre 9 godina

wau, ko da ste pobedili lejkerse. dajte bromazepam onom komentatoru sa sk, umrece.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kimi, 5. mart 2015 22:34)
Bogami, bolje bi ti bilo da ih ti popijes i to bromazepama komada dva, da se brze smiris kako ne bi crko od muke. A i vi ostali takodje.

Zvezda ponos Srbije

pre 9 godina

Zvezda je na ovoj utakmici imala vise navijaca nego partizan na bilo kojoj utakmici ove sezone! Pored toga Zvezda je ove godine postavila rekord po prosecnoj posecenosti i postala najgledaniji tim Evrope svih vremena! I navijaci igokee nis se usudjuju da se tome smeju posle ovogodisnjeg skandala u Evropi gde su ih unistavali Rumuni iostali amateri vec u prvoj fazi Kupa Rose Salvahe? Pored toga Zvezda je dobila veceras prvaka Evrope u Top 16 fazi u koju se plasirala kao prvi srpski tim ikada sa pozitivnim skorom! Pa razbili smo partizan igokeu u svakom pogledu i postavili standarde u bukvalno svim kategorijama! I sve smo to postigli kao UBEDLJIVO najmladja ekipa Evrolige! Hvala ti Boze sto navijam za Zvezdu! A ovi drugi neka brisu suze turskim dresom koji im je ostao i neka slave coveka koji je bruka srpske kosarke. partizan dobija 15 godina pare od drzave i Zvezda ga razbije u svim parametrima vec u drugoj sezoni i to bez drzavnih miliona. Ne zaboravite da cak i u ovoj sezoni partizan dobija vise a uporedite samo rezultate jednih i drugih!

duledudule

pre 9 godina

vidi ga ovaj sto se potpisao sa insajder!makabi kontrolisao tekmu?bili bolji 5 min kad je igrao veceras losi jovara.zvezda vodila konstantno

b93

pre 9 godina

pogodim cz1,cska2,juve gg,barsu vise poena i na dva tiketa cekam gengam, na jedan 2 a na drugi gost daje dva gola,razmisljam zao mi cz 3kvotu pog i 92 min a produzeno 2min i govori komentator slobodni udarac zadnja sansa za gengan protiv 4ligasa,crnja namjesta loptu nategne i pogadja u raslje,jos nemogu vjerovat,da i meni nekad dodje u zadnjoj sekundi....

Бојан Илић

pre 9 godina

Браво момци!
Лепа реклама за Србију, велики успех за српски спорт!
UF '87.;-)

Abolirani predsednik

pre 9 godina

Bravo panteri, ali ovaj put stvarno, nisam ciničan :-P
Samo da je bilo publike da se proslavi. Zaista je velika stvar kad se dobiju CSKA, Makabi... Ali i dalje ste 15 godina iza mog kluba.

Insajder !

pre 9 godina

Makabi apsolutno kontrolisao mec do kraja trece cetvrtine,a onda 35 poena CZT u poslednjoj cetvrtini u kojoj je cak i Tejic pogodio trojku.Uglavnom,CZT ce 13 trojki ubaciti tamo limburga meseca sledeci put.

zika apatinac

pre 9 godina

Ovaj Makabi od veceras je Cedevita dobila u Tel Aviv-u i nema veze sa proslogodisnjim timom ove godine nece proci u top 4 trebali ste kuci da dobijete Zalgiris i Galatasaraj a ne Makabi imali bi sada pobedu vise toliko i cestitka za pobedu

srpska crna gora

pre 9 godina

mora da su nas pustili slavimo 70 god. jel tako grobari? bravo momci ekstra utakmica, puna podrska Radonji!!! pozdrav iz Podgorice

ben

pre 9 godina

I posle pitaju što sam bio na svakoj ove godine. Pa zamisli da na "Marakanu" dođe REAL i mi ih dobijemo. E to je u jednom slučaju moguće, kad igraju momci, a ne šminkeri.

Mile

pre 9 godina

Nije vazno sto nas je bilo 12000, vazno je da smo pokazali da smo neopravdano poslednji i da imamo kvalitet da budemo prvaci Evrope. Ako ne ove, onda sledece sezone.

sasa

pre 9 godina

Sta je ovo,sta ce biti kad se osvezimo,nikom se dobro nepise,forma ce biti na vrhuncu kad bude trebalo,sa ovakvim rosterom to se i oceòuje

N.N.

pre 9 godina

Krenuo da citam raznorazne komentare i samo cu reci HA HA. Ajde sad svi da se pokrijete usima i ne javljate neko vreme. Znaci utakmicu pratis i navijas, nemas vremena za komentare i pljuvanje po portalima- PRAVI NAVIJAC!!!!

cetnik

pre 9 godina

gledate li kako pada ponos izraela tj sampion evrope. Napred zvezdo samo napred zvezdo. sramota za ovako malo navijaca, izgleda da mi sirotinja iz unutrasnjosti treba da dolazimo.

deki

pre 9 godina

I sad ostaje zal zbog nekih poraza,na pr.Zalgirisa i Galate kuci,protiv Reala smo do 2,52 do kraja trece igrali egal.Drago mi je zbog ove pobede,samolouzdanje je preko potrebno zbog narednih utakmica,da se u Aba nismo neporebno trosili u Ljubljani i Podgorici i ginuli za komsije bilo bi dosta bolje.

Искрено

pre 9 godina

Врхунска европска кошарка, Звезда бриљантна у 4/4, сјајна атмосфера!!! Победили смо ове сезоне и првака Европе, имамо већ 8 победа у Евролиги, узели смо куп, убедљиво смо први. Засад сви задаци испуњени, браво за Човића, Радоњића и све играче!!!

doktor

pre 9 godina

Dobro bre grobari, nagledaste se evrolige u beogradu više nego što ste gledali partizan, koji je elegantno ispao u prvom krugu TUP TUP kupa, a ni hvala da kažete. Stvarno ste DV kultura.

Zli

pre 9 godina

Pre godinu dana, dva meseca pre nego sto je Makabi postao prvak Evrope - http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2014&mm=03&dd=20&nav_id=826499

Ovaj Makabi nece ni na F4

Zile

pre 9 godina

Mislio sam da necu to reci ali nazalost - Radonjicu odlazi!!!! Tek je kraj trece cetvrtine i bez obzira na rezultat ovaj covek nije dorastao zadatku!

SkLeRoZa

pre 9 godina

Bravo!!! Nema veze sto drhtim na 13 razlike i 2 min pred kraj,nema veze sto Dangubic i Mitrovic ne mogu vola da ubodu,nema veze sto Bobija biju kao kriminalca,nema veze sto Radonja nema veze...sve ovo ima veze sa tugom Topalovica i striptizete Tegija!!!

veliki strumf

pre 9 godina

Tejic je za Mitrovica Barkli licno! To odavno pisem. Konacno je citav tim pokazao pun potencijal u 4/4, a konacno su nas krenule i trojke.

ajmo

pre 9 godina

Bravo momci! Pokazali ste da možete protiv bilo koga, a ovi što su se primili posle poklonjene pobede i dovođenja sumnjivog, a skupog igrača bolje da ćute.

zvezdas-rajvoSa

pre 9 godina

E sad znaju ko smo ! Znace i ovi sto salju po 200 komentara na svakoj Zvezdinoj vesti! Samo polako i bez euforije! Sad natrag u rudnik da se radi! NAPRED ZVEZDO!

Goxy

pre 9 godina

10.000??? Decko, gornji prsten prima 13.878 (koji je inace ZATVOREN) a donji 8.232 mesta (koji je inace poluprazan). Koliko ima gledalaca prilicno lako je izracunati... ;-)
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Miki, 5. mart 2015 20:37)

Nije tacno da toliko prima gornji prsten. I nije tacno da je donji prsten poluprazan...

Gornji prsten ne prima toliko ljudi... ne izmisljaj.

vwb

pre 9 godina

Prolaz u top 16,pobeda nad aktuelnim prvakom Evrope,treci pehar za redom u KRK,ako se i treci put plasiraju u El i osvoje titulu,mislim da je Covic zasluzio da ostane u Cz i po isteku pete godine!!!Ovo postaje ozbiljna prica,klub raste iz godine u godinu,mislim da ni krov Evrope nije daleko,u narednim godinama.Coki,hvala na svemu!!!SRECNO

crveno -b...furija

pre 9 godina

Moram da zahvalim instituciji...na otvorenom sutu za tri poena, ali jos nisam cuo da su se oni nama zahvalili na pustenoj utakmici...kako su slavili Zeljku Obradovica...sad moraju i Radonjica i on im je pustio...

Milan

pre 9 godina

Eto mozemo dobiti velike...Konacno se vratilo za one promasaje od ranije..Dzekins i Willams objasnili neke stvari u 4 takodje i Marjanovic...Tejic izrasta polako u igraca na kojeg ce Zvezda moci da racuna u buducnosti...

ferdinand

pre 9 godina

Satro Partizan dobija Zvezdu pre neki dan, a Zvezda sad ovako gazi jedan Makabi :))) Bas providno. Jel vidite sad, grobari, da vas je Zvezda pustila???

goran

pre 9 godina

zakucas u zadnjoj 4/4 mitrovica, dangubica, blazica i cirbesa na klupu i to je to... mada je jaka bio dobar celu ako izuzmemo 0/6 za tri, tejic objasnjava vec 2-3 meseca kapitenu kako igra prava cetvorka... djenka izgleda usao u formu konacno, kalina odlican bobi opet izdominirao mwill o njemu ne mogu da napisem nista pozitivno ni posle ovakve igre toliko me nervira ta njegova nonsalantnost

metall

pre 9 godina

Ne znam za vas, ali ovaj Makabi je retko antipaticna (da ne kazem nesto gore) ekipa, i zbog toga mi je ova pobeda jos draza. Tuku, udaraju, muljaju, kradu, lazu...ali nije vredelo. Kada nas je konacno krenuo sut (mili Boze, pogodili smo 13 trojki) i kada su konacno nasa dva Amera zajedno nesto odigrala, pobeda nije mogla izostati. Bravo momci, bravo Zvezdo!!!

John Terry

pre 9 godina

Brao momci, znao sam da kada nema previse pompe i pritiska mozemo da dobijemo svakoga. Odigrali smo majstorski zadnju cetvrtinu koja je pokazala za sta je ovaj tim sposoban. Danas je sut bio dosta bolji, mada ne savrsen. Mislim da nas je ona srecna trojka Tejica vratila u zivot. Losa stvar je da Luka ne daje naznake vracanja u formu, i da je sada Tejic na daleko visem nivou. Sve u svemu, bravo momci! Ponosni smo na vas. Ovo je i odlican poziv publici, da sledece utakmice prate ipak malo vise ljudi!!!

lexi

pre 9 godina

Čoviću reaguj ! Pola budžeta sledeće sezone mora da ide na Bobija! Bez njega smo džaba krečili, kako znamo i umemo mora da ga zadržimo! Nema ništa protiv Ziebesa, sasvim je solidan drugi izbor, ali za klasu do dve ispod Bobija!

petarczv

pre 9 godina

sjajna utakmica... za kladionice. a vi se samo palite. jednostavno , samo ispratiti uplate na ozbiljnim kladionicama u zadnjoj cetvrtini i sve ce biti jasno.
(dr feelgood, 05. mart 2015 22:32)


xaxaxaxaxaxaxaaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

Jagger

pre 9 godina

Zvezda da baci frizider upao bi. Maccabi smejurija od igre. Ja goru igru Izrselaca nisam video. Niti odbrane, skoka, zicere promasuju. Kao da im se ne igra. Partizan bi ih dakle otkinuo 30 razlike.

DedaMiloje

pre 9 godina

Kud prije 70 godina prođe meni ko da ni 5 nije. Svašta... Al dobro svaka vam čast mi Maccabi nikad nismo dobili čak ni u gostima kao ni Barselonu, CSKA, Fenerbahče, Panatinaikos...
(Jel Boga ti, 05. mart 2015 22:19)

Ajde, ajde, crćićeš od muke boga ti.

zvezdas-rajvoSa

pre 9 godina

Zvezda ima srece jer pored Radonjica ima jos jednog trenera na terenu - Marcusa Wiliamsa. Evidentno je da se sut Zvezde jos steli za kraj sezone! Opet u rudnik i rad rad rad i samo rad! Rekao sam i pre TOP 16 da treba biti zadovoljan sa 4-10 ili 5-9 Ovaj Zvezdin tim je najmladji u Euroligi i prosecno je tri godine mladji i od Partizana i od Cedevite i od Buducnosti ! Napred Zvezdo!

jj

pre 9 godina

Ne bitno da li ćemo da pobedimo ili izgubimo, pošto pišem u 4. četvrtini, ali sa Makabijem igramo 4. put u 2 godine i svaki put nas razbijaju na isti način, trojkom. Da li je moguce sa Radonjić to još uvek nije ukapirao, i na neki način pokušao da brani trojke, pa makar i fajlovima (ima Rebica)?

тамоНеко

pre 9 godina

Вилијамс и Џенкинс у фазону: "ПОЗДРАВИТЕ ВАШУ МАМУ!"
Бобија су убијали, спустио иx је за узврат.
Браво, Звездо. Ајдеееее

riječanin

pre 9 godina

SRETAN ROĐENDAN čestitke za pobjedu,pa moralo se otvorit više taj šut i vratit nesreća iz prošlih utakmica,samo hrabro momci možete vi još puno toga za napravit.Radonjiću pamet u glavu i da i ti nešto naučiš.

nenad rs

pre 9 godina

Уживајте гробари у својим бесмисленим коментарима.Да ли је некад неко против Макабија направио серију 20:0?

Illmatic '94

pre 9 godina

Како су смешни сада сви ови што су пљували Вилијамса. Човек покидао вечерас. Ђенка у Боби сјајни! Вилијамс је зверина,видећете на крају.

SJ

pre 9 godina

Vazno da grobari ostavljaju kommentare o poseti , a to sto zvezda uz prave i verne navijace pobedila evropskog prvaka nema veza aa ? BRAVO ZVEZDO LJUBAVI MOJA !!

Zarko_pale_delija!

pre 9 godina

Sjajna igra u poslednjoj cetvrtini.Ako nastave sa ovkvom igrom,rutinski ce osvojiti ABA ligu,Srpsku ligu,a nadam se i jos koja pobeda u Evroligi.

Boki_KV

pre 9 godina

Zvezdu je ove sezone u Euro ligi gledalo vise
ljudi nego " instituciju" u bilo kojoj sezoni
igranja Euro lige. Pametnom dovoljno!
(Nikola, 5. mart 2015 21:41)
mozda i ima istine u toj tvojoj prici, kao i u onoj o rekordu arene...

djordje

pre 9 godina

Evo ja kao veliki navijac Crvene Zvezde bi da iskoristim ovu priliku da se izvinem navijacima Partizana sto nismo napunili dvoranu. Mi se cuvamo za utakmice protiv istinskih istitucija i sampiona kao sto je vas KK Partizan. Kad sam vidio dvoranu podsjetilo me na natupe FK Parizan u Evropi ali cini mi se da smo imali za saku vise gledalaca.

Jel Boga ti

pre 9 godina

Kud prije 70 godina prođe meni ko da ni 5 nije. Svašta... Al dobro svaka vam čast mi Maccabi nikad nismo dobili čak ni u gostima kao ni Barselonu, CSKA, Fenerbahče, Panatinaikos...

pn

pre 9 godina

Ovo nam je druga pobeda u top16. Da nije bilo kikseva protiv Žalgirisa i Galate i da nismo izgubili 5 poena prednosti u poslednjih 2 min protiv Panatinaikosa sad bi bili u trci za Top8. Svaka čast momci na današnjoj igri! Sramna poseta ali jbg. Ko nije došao ima za čim da žali.

zvezdas

pre 9 godina

Jako, jako zrela utakmica najmladjeg tima u Euroligi!
Zvezda je tim cije je najjace oruzje tranzicija ali je trcanje sa igracima Makabija ravno samoubistvu i zato je Zvezda celu utakmicu igrala smireno, pozicionim napadima i lagano lomila i prelomila cudesnom serijom na kraju.
Bravo!

Zvezdaš

pre 9 godina

Na kraju kapa dole I svaka čast za veliku pobedu.Verovatno je na igrsče uticala I ova kazna od strane navijača da se trgnu, ali konačno su napravili tajmaut.Verujem da sada idu bolji dani za Zvezdu.Nešto su očigledno I naučili iz dosadašnjih poraza u zadnjim minutima.Još jednom čestitsm momcima na velikoj pobedi koju su podarili svima u Velikom danu za Zvezdu kad se slavi godišnjica kluba.

Koji sam ja meni kralj

pre 9 godina

Sva nemoc i neznanje Radonjica su vidjeni u drugom delu trece cetvrtine. Odlazi!!!
(Ivan, 05. mart 2015 22:03)
A onda dolazi 4. četvrtina

hahahah

pre 9 godina

i sta cemo sad????
ne mogu na utakmicu ...dvoje male dece. jedno beba. al sam klinca od tri godine izvukao iz kreveta da odgleda cetvrtu. svaka cast momcima. hvala za divno vece...

Sale

pre 9 godina

Ovu veliku pobedu treba posvetiti Radonji čiji sm ja, inače, najveći kritičar. Ne može zasvaki poraz on biti odgovoran a za pobede samo igrači. Ova pobeda može biti prekretnica za nasratvak sezone. Odlična utakmica! Čak i da smo igubili kojim slučajem ne bi ništa promenilo. Konačno su Zvezdini Amerikanic pokazali ono što svi od njih očekuju. Vilijams je divlji igrač ali kada ga krene tu spasa nema! Dženkins iz utakmice u utakmicu sve bolji i bolji. Marjanović i Kalinić fenomenalni! Mislim da Trejić mora puno više da igra. večeras je bio odličan kad je to bilo najporetrebnije. Još Luka da se vrati i to je to. Svaka čast majstori! Napred Zvezdooooo!!!

Vaše ime*

pre 9 godina

Zvezda je pobedila zbog "daljinskog upravljanja" u 4/4. Taktička uputstva su se odnosila na disciplinovaniju igru u napadu - bez gušenja igre, šire, na više pozicija; u odbrani otpornija igra na dribling, maksimalna agresivnost u 1na1 i ruke-gore i jači okret za dafanzivni skok. Posle ove pobede, nadam se da će me uprava angažovati da zamenim Radonjića koji se i nije baš pokazao.

Uncle Drew

pre 9 godina

je l igra doktor MWill
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (fanta 0.33, 5. mart 2015 20:58)
samo da napomenem danasnjoj deci kolko neko moze da ispadne glup

Bagzi

pre 9 godina

Super utakmica i na momente super navijanje. Mali Tejic napredovao i vec fino odradjuje posao. Kalina car. Kapiten pogubljen. Ali utisak veceri su Tajus i Smit. Kako ti ljidi skacu!? Ma ne skacu, lete ;)

ogi-cg

pre 9 godina

Ova zadnja cetvrtina zvezde ce uci u istoriju,ovo ce prikazivati na časovima košarke kao-savršenstvo košarke.Navijam za Budućnost,al na žalost protiv ovakve Zvezde nemamo šanse.Svaka čast

32.загорска дивизија

pre 9 godina

Маркус Вилијамс вреди сваку пару ! А,и ови интернет гробари се били понадали ! Ајд признајте да сте се понадали !

BBRS

pre 9 godina

Bravo kraljevi, zgazili ste sampiona Evrope!!!
A da pre neki dan odigraste i 50 % slabije nego veceras protiv vec danas nizerazrednog kluba mali partizan, bilo bi min 20 razlike.
Ko misli drugacije neka lupa minus. Dovidjenja i prijatno

zvezdas

pre 9 godina

Borili se, padali, dizali,lupali nam rampe...Mi ustajali,vracali se,navijaci ih vodili.
Mladjani Tejic se bacao po parketu, Djenka sipao, Vilijams natrpavao trojke.
Zasijala Zvezda moja,na ovo kisno vece, moja Zvezda Crvena !!

Euforija

pre 9 godina

Treba da nas je sramota sto nismo podrzali ove momke, a zasluzili su. Ovo nam je za nauk, a mozemo da se ugledamo i na komsije. Klub se podrzava i kad pobedjuje i kada gubi.

Boggy

pre 9 godina

BRAVO! Vilijams pozdravlja ove sto ga pljuju. Skinuli smo prvaku Evrope krunu, ali ja se i dalje plasim institucije i Dula sa onim njihovim plejom, kazu da je u svom plemenu umeo cak nekad da postigne 10 trojki iz igre za pet minuta u obrucu od trske!

dr feelgood

pre 9 godina

sjajna utakmica... za kladionice. a vi se samo palite. jednostavno , samo ispratiti uplate na ozbiljnim kladionicama u zadnjoj cetvrtini i sve ce biti jasno.

SASA FRANKFURT

pre 9 godina

Svaka cast momci, danas sam napisao da je doslo konacno vreme da dobijemo Maccabi i zelja mi se ostvarila! Sta reci, momci su igrali super i dali sve od sebe, to je velika skola za ubuduce kako igrati protiv takvih ekipa, bez straha, tj da imaju potrebnu dozu drskosti i nema zime za Zvezdu! Gde su sad ovi sto vec duze vremena pljuju po Marcusu i Djenki?? Svi su odigrali odlicno Bobi, Kalina, Tejic, Jaka!! Probati ovakvom igrom dobiti sve ostale utakmice pa sta bude!! GAZI ZVEZDO!!

Beobrad

pre 9 godina

Au kakva poslednja cetvrtina!?!?!
Velika pobeda za potvrdu kvaliteta i izlazak iz losije forme.
Tu ne racunam poraz od Partizana koji je bio "patriotski poraz" !

sasa pg

pre 9 godina

Svaka cast, ali Makabi je prosle godine bio prvak Evrope, ove godine nije reper.
Borusija Dortmund je prosle godine bila strah i trepet, ove godine ih gaxi ko stigne.
Koliko je jak, Makabi je pokazao u 4/4 serijom 0:20 ili koliko je vec bilo

Timm

pre 9 godina

Konferencija Radonjica jako tesko razumljiva kao i uvek, samo malo jednostavnije izlaganje, jedna recenica traje 3 minuta pri tom tesko razumljiva. Svaka cast za pobedu :)

Ludara udara

pre 9 godina

Jedina,najlepsa volim te!Pobeda za deda Mileta,ozdravi deda!Cigani srecan nam rodjendan u subotu na marucZivela ZVEZDA I MAJKA SRBIJA!!!!

Voker

pre 9 godina

Mene ja sramota Zvezdinih "navijača"... Grobari su za nas profesori doktori navijanja...
(Daineko, 5. mart 2015 20:25)

Evo tih profesora i tih vernih Grobara u Top 16 prosle sezone..

1 round Partizan Real 21374

3 round Partizan CSKA 16523

5 round Partizan Lokomotiva 15565

7 round Partizan Galatasaray 13552

9 round Partizan Bayern FC 11550

11 round Partizan Macabi Tel Aviv 13015

13 round Partizan Zalgiris 12505

Samo protiv Reala je bilo puno ...

Mika Sumadinac

pre 9 godina

ovaj izbaci koliko nas bilo.prosle.godine na utakmicama...i ono 20, 15, 12 hiljada...i kao nas zeznuo....Rodjace vas je 3800...O cemu ti pricas ?

Miki

pre 9 godina

Reko sam sebi:
Pustite li Partizan u ABA ne idem vise na utakmice dok Radonja ne ode. Sramota, umesto Partizan biramo u polufinalu jacu ekipu Cedevitu. Toloko. Plus ko se slaze, minus ko ne.
(--#####- Bodibond -#####--, 05. mart 2015 21:18)

Koga lazes da ti ides na utakmice??? Pa ti ni Beograd ne znas naci a tek arenu :-D:-D:-D

nenad rs

pre 9 godina

Можете ви Јаку подцјењивати,гријеши он али да оставља срце на терену то му нико не може оспорити.

Jednom FMP uvek FMP

pre 9 godina

3.548 navijaca HAHAHA…HAHA HAHAHA…HAHA HAHAHA (Miki, 05. mart 2015 20:30)
Poznata stvar je da macke(cak i divlje) ne vole vodu,a napolju je kisa.
Tako da je ocekivana poseta

fles

pre 9 godina

kolko god svi pljuvali dzenkinsa on kad dobije malo slobode i minuta moze nesto i da pogodi za razliku od blazica koji sutira 5/0 za tri,ej ljudi 30 god sutira na obruc istih dimenzija i ne moze jednom od pet puta da ubode strasno,a o lezernosti i nezainteresovanosti vilijamsa necu ni da pricam .dzenkiks mora igrati 30-35 min po tekmi i bice extra tvrdim

Aleksandar21

pre 9 godina

Zovete nas raznim imenima navodno možete da prebrojite publiku... Samo mi objasnite a koga u stvari pratite... Zar ne vidite da smo vas pustili u derbiju...

••• g-din Pavlović •••

pre 9 godina

Navijači mutanta iz železnika otišla na trening Partizana da vidi novog igrača... zato je prazna arena...

John Terry

pre 9 godina

Svaka cast navijacima partizana, skupili su se na internetu i podsmevaju se. Samo ne znam cemu, posto je njihov tim ispao iz predgrupe kupa stevana karapandze. Sebe ne vide, ali zezaju druge... jadno.

Goxy

pre 9 godina

10.000??? Decko, gornji prsten prima 13.878 (koji je inace ZATVOREN) a donji 8.232 mesta (koji je inace poluprazan). Koliko ima gledalaca prilicno lako je izracunati... ;-)
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Miki, 5. mart 2015 20:37)

Gornji prsten ne prima toliko ljudi... ne izmisljaj.

Zvezdaš

pre 9 godina

Imali smo tu čast da za nedelju dana igramo protiv tri bivša prvaka Evrope.Nažalost dve smo utakmice već izgubili a najverovatnije gubimo I ovu, sli važno je igrati.

neki tamo

pre 9 godina

beogradjani, sramota! igra zvezda, gostuje sampion evrope pa vise od pola hale prazno. neverovatno!
toliko je izgleda zasicenost da vas briga da dolazite, a neki ljudi dodju iz drugih gradiva, potrose vise para ali ipak dodju, a vas mrzi pola sata da odete do hale. sramota!

--#####- Bodibond -#####--

pre 9 godina

Ne kapiram da li smo kažnjeni pa ne smemo pustiti publiku na gornji prsten, ili je toliko palo interesovanje publike? Ako je ovo drugo u pitanju strašno sam razočaran! (Blokovi, 05. mart 2015 20:56)

Razocarani smo i mi zato sto su pustili Partizan u Aba ligi.

Zvezdaš

pre 9 godina

Pa ovo je neverovatno, ni u kontri tri na jedan ne možemo da poentiramo.Vilijams igra neodgovorno I neozbiljno.Ali valjda ćemo nešto da naučimo iz ovih poraza protiv bivših prvaka Evrope.Radonjić kaže da je najvažnije učiti a da nije bitna pobeda.To verovatno žele I navijači pa su napunili Arenu.

Illmatic '94

pre 9 godina

Кад један Реал не напуни дворану,или Барса,зашто ми морамо сваки пут? Досадни сте више са тим причама. Партизан-Тотенхен посећеност као на Ц. Звезда-Рад.

--#####- Bodibond -#####--

pre 9 godina

Reko sam sebi:
Pustite li Partizan u ABA ne idem vise na utakmice dok Radonja ne ode. Sramota, umesto Partizan biramo u polufinalu jacu ekipu Cedevitu. Toloko. Plus ko se slaze, minus ko ne.

Vladan T.

pre 9 godina

Gornji prsten nije prazan! Tu su Casper boysi samo nisu još otkucali karte oni to rade posle utakmice! E da vidite onda zvaničnu informaciju koliko je gledalaca prisustvovalo!

Miki

pre 9 godina

Više gledalaca ima Partizan protiv Levskog u ABA ligi nego CZT protiv šampiona Evrope. Što se tiče prošle sezone u Evroligi, Partizanu je najmanja poseta bila 13.000, isto je bio loš skor kao CZT sada. (Ja, 05. mart 2015 20:33)

Ovde ima oko 10 hiljada ljudi tako da nemoj spinivati a vasa najmanja poseta je bila 11.000 protiv Makabija vas je bilo 12.5000
(Joker, 05. mart 2015 20:45)

10.000??? Donji prsten u kombank areni ima 8.232 mesta, a i sad je poluprazan. Tako da ;-)

Toliko

pre 9 godina

Nesto mi nikako nije jasno,Blazic ne moze olimpijski bazen da pogodi a dozvoljava mu se da sutne 4 trojke u 1/4 i zadnji sut u 2/4 ide na njega.Da li je Radonjic svestan sta radi i kome dozvoljava da uzima tolike suteve.Takodje,onaj potez Vilijamsa,kad je imao cisto polaganje a popio blokadu i primili smo trojku nakon 3 sekunde...ja bih ga zalepio za klupu do kraja utakmice,bez obzira na dalji rezultat.Takva nezozbiljnost se ne tolerise.

Gospodin Dule Vujošević

pre 9 godina

Svaka čast navijačima Crvene zvezde Telekom Beograd Diva, sedamdeset navijača za sedamdeseti rodjendan tudjeg sportskog društva?! Genijalno, kapa dole!

nikolaa

pre 9 godina

Pred 3000 ljudi. Sramota! (DG, 05. mart 2015 20:30)

3000 ljudi je trecina popunjenosti donjeg prstena, eto kakav komentar pun nebuloze se podrzava!? Imate li vi oci?

KukuLele

pre 9 godina

Sramota za ovaj potez Williamsa u 2. cet. nakon kojeg primamo trojku umesto da se odlepimo, apsolutno nedopustivo i nonsalantno a on tako igra vec zadnja 2 meseca, zeza se, ne igra ni odbranu...ja bi njega poslao par utakmica sa tribina da gleda i po dzepu bi ga debelo, drugacije ne moze.

Illmatic '94

pre 9 godina

Вилијамс и Блажич су задужени за дербије. Иначе драго ми хе што гледате Звезду. Ево ја сам велики звездаш па не гледам текму јер немам Спорт Клуб,слушам радио пренос,драго ми је да гробари гледају. Какав је овај Макаби понос Израела са 8 амера у тиму,само 4 израелца.

Sta uradi to Nolane Smithe ?!

pre 9 godina

Vidi ti franje kako komentarisu jedinog Srpskog predstavnika u evropi, u najmanju ruku kao da su i oni ucesnici iste faze takmicenja ...

veliki strumf

pre 9 godina

Meni je prosto zapanjujuce kako je moguce da ovoliki broj zicera, ali bas klasicnih polaganja nismo ubacili, i u prvom poluvremenu a evo i u 3/4. Blazic, Mitrovic, Kalina, Dzenkins - bar 20 zicera nisu ubacili. Neverovatno. A sve lepo odigramo. Odbrana u 3/4 jako losa, bas bas.

Gospodin Dule Vujošević

pre 9 godina

Svaka čast navijačima Crvene zvezde Telekom Beograd Diva, sedamdeset navijača za sedamdeseti rodjendan tudjeg sportskog društva?! Genijalno, kapa dole!

Matic

pre 9 godina

Neko pravi revijalne pa igra sam protiv sebe neko igra sa sampionom Evrope!Hvala ti Zvezdo.U subotu svi na Marakanu,da pruzimo podrsku mladim pulenima Nenada Lalatovica!Do pobede!
(poznavalac, 05. mart 2015 20:29) Nikad se ne prepucavam ali ovo je jače od mene - druže, Partizan igra sa prvakom Evrope čak i kad igra sam sa sobom :)

Institucija

pre 9 godina

A nama su se smejali kada smo prosle godine imali 4 pobede u top 16, pritom pobedili CSKA i jos neke velikane Evropske kosarke, oni ce ostati na jednoj pobedi, a i tu jednu su pobedili jer ih je pustio Obradovic Sasa.

NBGD

pre 9 godina

Navijac sam Zvezde i gledam sve utakmice na tv (dok sam mogao isao sam na 90% utakmica),ali je sramota da hala nije puna. Definitovno sam za to da se karte za sledecu sezonu kupuje u paketu. Isao sam na utakmice kada je bilo vise ljudi na parketu nego li na tribinama,a ovi danasnji "navijaci" i "ljubitelji" Zvezde nisu u stanju da pogledaju svoj klub kako igra protiv prvaka evrope. SRAMOTA!

Ja

pre 9 godina

Više gledalaca ima Partizan protiv Levskog u ABA ligi nego CZT protiv šampiona Evrope. Što se tiče prošle sezone u Evroligi, Partizanu je najmanja poseta bila 13.000, isto je bio loš skor kao CZT sada.

Su

pre 9 godina

Poluprazna Arena,zalost. Ovo je dokaz da smo fudbalski navijaci. Moramo jos da sisamo da bismo postali publika u kosarci. Fudbalski smo bolji od Grobara,dok su u kosarci duplo bolji od nas. Drugi problem su vodje koje ne znaju sta je kosarka, nisu culi za brzu pesmu,ni za dlanove. Od sad utakmice u Pioniru!! Momci su zasluzili pune 2 Arene.

poznavalac

pre 9 godina

Neko pravi revijalne pa igra sam protiv sebe neko igra sa sampionom Evrope!Hvala ti Zvezdo.
U subotu svi na Marakanu,da pruzimo podrsku mladim pulenima Nenada Lalatovica!
Do pobede!

Ja

pre 9 godina

Više gledalaca ima Partizan protiv Levskog u ABA ligi nego CZT protiv šampiona Evrope. Što se tiče prošle sezone u Evroligi, Partizanu je najmanja poseta bila 13.000, isto je bio loš skor kao CZT sada.

Miki

pre 9 godina

Nisam mogao da dodjem nikako veceras...strasno 10.ooo ljudi.....nisu ovo momci zasluzili
(whu, 05. mart 2015 20:26)

10.000??? Decko, gornji prsten prima 13.878 (koji je inace ZATVOREN) a donji 8.232 mesta (koji je inace poluprazan). Koliko ima gledalaca prilicno lako je izracunati... ;-)

Blokovi

pre 9 godina

Ne kapiram da li smo kažnjeni pa ne smemo pustiti publiku na gornji prsten, ili je toliko palo interesovanje publike? Ako je ovo drugo u pitanju strašno sam razočaran!

Miki

pre 9 godina

Arena je prazna zato sto su pustili Partizan u ABA ligi. Toliko.
(--#####- Bodibond -#####--, 05. mart 2015 20:55)

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, pa 13 godina nas ovako pustate, jel???

JessePinkmanPFC

pre 9 godina

Pozdrav za verne navijace koji su sad u Areni, to su pravi ljudi, uz svoj tim i kad gubi. Nema razloga za prozivanjem, braco Grobari, iskulirajte :)

Zvezda Srbija Kosovo Metohija

pre 9 godina

Sram vas bilo Delije zbog ove posete imamo nikad jaci tim i dolazi sampion Evrope a prazna sala necu ni da zamislim sta bi bilo da dolazi Zalgiris ili Alba!

Milica Jovanovic

pre 9 godina

Ko nema tv moze ovde gledati :

http://www.serbiaplus.com/stream5.html
http://www.serbiaplus.com/sportklub1.html
http://www.serbiaplus.com/digisport3ro.html
http://www.serbiaplus.com/stream5.html

Exe

pre 9 godina

3.548 navijaca HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHA (Miki, 05. mart 2015 20:30)

Ma 1000 ima, lako je manipulisati sa brojkama...

Sannty

pre 9 godina

Vise redara od navijaca. Kisa pada, a Zeleznik je oko 15 km. Ovi koji su dosli, a i oni koji nisu, nikada nece moci deci da ispricaju lepu pricu. Osim ako ne pricaju o slavnom komsiji. To je sustina.

Joker

pre 9 godina

Više gledalaca ima Partizan protiv Levskog u ABA ligi nego CZT protiv šampiona Evrope. Što se tiče prošle sezone u Evroligi, Partizanu je najmanja poseta bila 13.000, isto je bio loš skor kao CZT sada. (Ja, 05. mart 2015 20:33)

Ovde ima oko 10 hiljada ljudi tako da nemoj spinivati a vasa najmanja poseta je bila 11.000 protiv Makabija vas je bilo 12.5000

nenad

pre 9 godina

Na poslednjoj utakmici prosle godine, protiv ZALGIRISA, koja je bila potpuno rezultatski nebitna, Grobara je bilo 13 000...

A ovima došao šampion Evrope i 5.000...

Koji sam ja meni kralj

pre 9 godina

Sva nemoc i neznanje Radonjica su vidjeni u drugom delu trece cetvrtine. Odlazi!!!
(Ivan, 05. mart 2015 22:03)
A onda dolazi 4. četvrtina

b93

pre 9 godina

pogodim cz1,cska2,juve gg,barsu vise poena i na dva tiketa cekam gengam, na jedan 2 a na drugi gost daje dva gola,razmisljam zao mi cz 3kvotu pog i 92 min a produzeno 2min i govori komentator slobodni udarac zadnja sansa za gengan protiv 4ligasa,crnja namjesta loptu nategne i pogadja u raslje,jos nemogu vjerovat,da i meni nekad dodje u zadnjoj sekundi....

zvezdas-rajvoSa

pre 9 godina

E sad znaju ko smo ! Znace i ovi sto salju po 200 komentara na svakoj Zvezdinoj vesti! Samo polako i bez euforije! Sad natrag u rudnik da se radi! NAPRED ZVEZDO!

DedaMiloje

pre 9 godina

Kud prije 70 godina prođe meni ko da ni 5 nije. Svašta... Al dobro svaka vam čast mi Maccabi nikad nismo dobili čak ni u gostima kao ni Barselonu, CSKA, Fenerbahče, Panatinaikos...
(Jel Boga ti, 05. mart 2015 22:19)

Ajde, ajde, crćićeš od muke boga ti.

Matic

pre 9 godina

Neko pravi revijalne pa igra sam protiv sebe neko igra sa sampionom Evrope!Hvala ti Zvezdo.U subotu svi na Marakanu,da pruzimo podrsku mladim pulenima Nenada Lalatovica!Do pobede!
(poznavalac, 05. mart 2015 20:29) Nikad se ne prepucavam ali ovo je jače od mene - druže, Partizan igra sa prvakom Evrope čak i kad igra sam sa sobom :)

Miki

pre 9 godina

Nisam mogao da dodjem nikako veceras...strasno 10.ooo ljudi.....nisu ovo momci zasluzili
(whu, 05. mart 2015 20:26)

10.000??? Decko, gornji prsten prima 13.878 (koji je inace ZATVOREN) a donji 8.232 mesta (koji je inace poluprazan). Koliko ima gledalaca prilicno lako je izracunati... ;-)

Uncle Drew

pre 9 godina

je l igra doktor MWill
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (fanta 0.33, 5. mart 2015 20:58)
samo da napomenem danasnjoj deci kolko neko moze da ispadne glup

Искрено

pre 9 godina

Врхунска европска кошарка, Звезда бриљантна у 4/4, сјајна атмосфера!!! Победили смо ове сезоне и првака Европе, имамо већ 8 победа у Евролиги, узели смо куп, убедљиво смо први. Засад сви задаци испуњени, браво за Човића, Радоњића и све играче!!!

BBRS

pre 9 godina

Bravo kraljevi, zgazili ste sampiona Evrope!!!
A da pre neki dan odigraste i 50 % slabije nego veceras protiv vec danas nizerazrednog kluba mali partizan, bilo bi min 20 razlike.
Ko misli drugacije neka lupa minus. Dovidjenja i prijatno

Zarko_pale_delija!

pre 9 godina

Sjajna igra u poslednjoj cetvrtini.Ako nastave sa ovkvom igrom,rutinski ce osvojiti ABA ligu,Srpsku ligu,a nadam se i jos koja pobeda u Evroligi.

petarczv

pre 9 godina

sjajna utakmica... za kladionice. a vi se samo palite. jednostavno , samo ispratiti uplate na ozbiljnim kladionicama u zadnjoj cetvrtini i sve ce biti jasno.
(dr feelgood, 05. mart 2015 22:32)


xaxaxaxaxaxaxaaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

nenad rs

pre 9 godina

Можете ви Јаку подцјењивати,гријеши он али да оставља срце на терену то му нико не може оспорити.

тамоНеко

pre 9 godina

Вилијамс и Џенкинс у фазону: "ПОЗДРАВИТЕ ВАШУ МАМУ!"
Бобија су убијали, спустио иx је за узврат.
Браво, Звездо. Ајдеееее

zvezdas-rajvoSa

pre 9 godina

Zvezda ima srece jer pored Radonjica ima jos jednog trenera na terenu - Marcusa Wiliamsa. Evidentno je da se sut Zvezde jos steli za kraj sezone! Opet u rudnik i rad rad rad i samo rad! Rekao sam i pre TOP 16 da treba biti zadovoljan sa 4-10 ili 5-9 Ovaj Zvezdin tim je najmladji u Euroligi i prosecno je tri godine mladji i od Partizana i od Cedevite i od Buducnosti ! Napred Zvezdo!

Euforija

pre 9 godina

Treba da nas je sramota sto nismo podrzali ove momke, a zasluzili su. Ovo nam je za nauk, a mozemo da se ugledamo i na komsije. Klub se podrzava i kad pobedjuje i kada gubi.

lexi

pre 9 godina

Čoviću reaguj ! Pola budžeta sledeće sezone mora da ide na Bobija! Bez njega smo džaba krečili, kako znamo i umemo mora da ga zadržimo! Nema ništa protiv Ziebesa, sasvim je solidan drugi izbor, ali za klasu do dve ispod Bobija!

Mile

pre 9 godina

Nije vazno sto nas je bilo 12000, vazno je da smo pokazali da smo neopravdano poslednji i da imamo kvalitet da budemo prvaci Evrope. Ako ne ove, onda sledece sezone.

metall

pre 9 godina

Ne znam za vas, ali ovaj Makabi je retko antipaticna (da ne kazem nesto gore) ekipa, i zbog toga mi je ova pobeda jos draza. Tuku, udaraju, muljaju, kradu, lazu...ali nije vredelo. Kada nas je konacno krenuo sut (mili Boze, pogodili smo 13 trojki) i kada su konacno nasa dva Amera zajedno nesto odigrala, pobeda nije mogla izostati. Bravo momci, bravo Zvezdo!!!

Bagzi

pre 9 godina

Super utakmica i na momente super navijanje. Mali Tejic napredovao i vec fino odradjuje posao. Kalina car. Kapiten pogubljen. Ali utisak veceri su Tajus i Smit. Kako ti ljidi skacu!? Ma ne skacu, lete ;)

Бојан Илић

pre 9 godina

Браво момци!
Лепа реклама за Србију, велики успех за српски спорт!
UF '87.;-)

Sta uradi to Nolane Smithe ?!

pre 9 godina

Vidi ti franje kako komentarisu jedinog Srpskog predstavnika u evropi, u najmanju ruku kao da su i oni ucesnici iste faze takmicenja ...

Goxy

pre 9 godina

10.000??? Decko, gornji prsten prima 13.878 (koji je inace ZATVOREN) a donji 8.232 mesta (koji je inace poluprazan). Koliko ima gledalaca prilicno lako je izracunati... ;-)
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Miki, 5. mart 2015 20:37)

Nije tacno da toliko prima gornji prsten. I nije tacno da je donji prsten poluprazan...

Gornji prsten ne prima toliko ljudi... ne izmisljaj.

Beobrad

pre 9 godina

Au kakva poslednja cetvrtina!?!?!
Velika pobeda za potvrdu kvaliteta i izlazak iz losije forme.
Tu ne racunam poraz od Partizana koji je bio "patriotski poraz" !

Boki_KV

pre 9 godina

Zvezdu je ove sezone u Euro ligi gledalo vise
ljudi nego " instituciju" u bilo kojoj sezoni
igranja Euro lige. Pametnom dovoljno!
(Nikola, 5. mart 2015 21:41)
mozda i ima istine u toj tvojoj prici, kao i u onoj o rekordu arene...

NBGD

pre 9 godina

Navijac sam Zvezde i gledam sve utakmice na tv (dok sam mogao isao sam na 90% utakmica),ali je sramota da hala nije puna. Definitovno sam za to da se karte za sledecu sezonu kupuje u paketu. Isao sam na utakmice kada je bilo vise ljudi na parketu nego li na tribinama,a ovi danasnji "navijaci" i "ljubitelji" Zvezde nisu u stanju da pogledaju svoj klub kako igra protiv prvaka evrope. SRAMOTA!

Ja

pre 9 godina

Više gledalaca ima Partizan protiv Levskog u ABA ligi nego CZT protiv šampiona Evrope. Što se tiče prošle sezone u Evroligi, Partizanu je najmanja poseta bila 13.000, isto je bio loš skor kao CZT sada.

djordje

pre 9 godina

Evo ja kao veliki navijac Crvene Zvezde bi da iskoristim ovu priliku da se izvinem navijacima Partizana sto nismo napunili dvoranu. Mi se cuvamo za utakmice protiv istinskih istitucija i sampiona kao sto je vas KK Partizan. Kad sam vidio dvoranu podsjetilo me na natupe FK Parizan u Evropi ali cini mi se da smo imali za saku vise gledalaca.

Nenad

pre 9 godina

Čestitam, komšije! Nije mala stvar pobediti Makabi.
Ipak, verujem da ABA ligu osvaja Partizan.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nego sta, 6. mart 2015 08:17)
Nema potrebe da ovome coveku dajete minuse, njegov komentar je sasvim korektan i bez omalovazavanja.Hvala mu na tome sto nam je cestitao, a sto se tice toga ko ce osvojiti Aba ligu, njegovo je pravo da kao Partizanovac(grobar) veruje da ce to uraditi klub za koji navija i tu nema nista lose.Od mene ima plus.

Insajder !

pre 9 godina

Makabi apsolutno kontrolisao mec do kraja trece cetvrtine,a onda 35 poena CZT u poslednjoj cetvrtini u kojoj je cak i Tejic pogodio trojku.Uglavnom,CZT ce 13 trojki ubaciti tamo limburga meseca sledeci put.

Illmatic '94

pre 9 godina

Кад један Реал не напуни дворану,или Барса,зашто ми морамо сваки пут? Досадни сте више са тим причама. Партизан-Тотенхен посећеност као на Ц. Звезда-Рад.

deki

pre 9 godina

I sad ostaje zal zbog nekih poraza,na pr.Zalgirisa i Galate kuci,protiv Reala smo do 2,52 do kraja trece igrali egal.Drago mi je zbog ove pobede,samolouzdanje je preko potrebno zbog narednih utakmica,da se u Aba nismo neporebno trosili u Ljubljani i Podgorici i ginuli za komsije bilo bi dosta bolje.

John Terry

pre 9 godina

Svaka cast navijacima partizana, skupili su se na internetu i podsmevaju se. Samo ne znam cemu, posto je njihov tim ispao iz predgrupe kupa stevana karapandze. Sebe ne vide, ali zezaju druge... jadno.

SkLeRoZa

pre 9 godina

Bravo!!! Nema veze sto drhtim na 13 razlike i 2 min pred kraj,nema veze sto Dangubic i Mitrovic ne mogu vola da ubodu,nema veze sto Bobija biju kao kriminalca,nema veze sto Radonja nema veze...sve ovo ima veze sa tugom Topalovica i striptizete Tegija!!!

Aleksandar21

pre 9 godina

Zovete nas raznim imenima navodno možete da prebrojite publiku... Samo mi objasnite a koga u stvari pratite... Zar ne vidite da smo vas pustili u derbiju...

vwb

pre 9 godina

Prolaz u top 16,pobeda nad aktuelnim prvakom Evrope,treci pehar za redom u KRK,ako se i treci put plasiraju u El i osvoje titulu,mislim da je Covic zasluzio da ostane u Cz i po isteku pete godine!!!Ovo postaje ozbiljna prica,klub raste iz godine u godinu,mislim da ni krov Evrope nije daleko,u narednim godinama.Coki,hvala na svemu!!!SRECNO

Sale

pre 9 godina

Ovu veliku pobedu treba posvetiti Radonji čiji sm ja, inače, najveći kritičar. Ne može zasvaki poraz on biti odgovoran a za pobede samo igrači. Ova pobeda može biti prekretnica za nasratvak sezone. Odlična utakmica! Čak i da smo igubili kojim slučajem ne bi ništa promenilo. Konačno su Zvezdini Amerikanic pokazali ono što svi od njih očekuju. Vilijams je divlji igrač ali kada ga krene tu spasa nema! Dženkins iz utakmice u utakmicu sve bolji i bolji. Marjanović i Kalinić fenomenalni! Mislim da Trejić mora puno više da igra. večeras je bio odličan kad je to bilo najporetrebnije. Još Luka da se vrati i to je to. Svaka čast majstori! Napred Zvezdooooo!!!

SASA FRANKFURT

pre 9 godina

Svaka cast momci, danas sam napisao da je doslo konacno vreme da dobijemo Maccabi i zelja mi se ostvarila! Sta reci, momci su igrali super i dali sve od sebe, to je velika skola za ubuduce kako igrati protiv takvih ekipa, bez straha, tj da imaju potrebnu dozu drskosti i nema zime za Zvezdu! Gde su sad ovi sto vec duze vremena pljuju po Marcusu i Djenki?? Svi su odigrali odlicno Bobi, Kalina, Tejic, Jaka!! Probati ovakvom igrom dobiti sve ostale utakmice pa sta bude!! GAZI ZVEZDO!!

zika apatinac

pre 9 godina

Ovaj Makabi od veceras je Cedevita dobila u Tel Aviv-u i nema veze sa proslogodisnjim timom ove godine nece proci u top 4 trebali ste kuci da dobijete Zalgiris i Galatasaraj a ne Makabi imali bi sada pobedu vise toliko i cestitka za pobedu

doktor

pre 9 godina

Dobro bre grobari, nagledaste se evrolige u beogradu više nego što ste gledali partizan, koji je elegantno ispao u prvom krugu TUP TUP kupa, a ni hvala da kažete. Stvarno ste DV kultura.

Voker

pre 9 godina

Mene ja sramota Zvezdinih "navijača"... Grobari su za nas profesori doktori navijanja...
(Daineko, 5. mart 2015 20:25)

Evo tih profesora i tih vernih Grobara u Top 16 prosle sezone..

1 round Partizan Real 21374

3 round Partizan CSKA 16523

5 round Partizan Lokomotiva 15565

7 round Partizan Galatasaray 13552

9 round Partizan Bayern FC 11550

11 round Partizan Macabi Tel Aviv 13015

13 round Partizan Zalgiris 12505

Samo protiv Reala je bilo puno ...

Goxy

pre 9 godina

10.000??? Decko, gornji prsten prima 13.878 (koji je inace ZATVOREN) a donji 8.232 mesta (koji je inace poluprazan). Koliko ima gledalaca prilicno lako je izracunati... ;-)
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Miki, 5. mart 2015 20:37)

Gornji prsten ne prima toliko ljudi... ne izmisljaj.

pn

pre 9 godina

Ovo nam je druga pobeda u top16. Da nije bilo kikseva protiv Žalgirisa i Galate i da nismo izgubili 5 poena prednosti u poslednjih 2 min protiv Panatinaikosa sad bi bili u trci za Top8. Svaka čast momci na današnjoj igri! Sramna poseta ali jbg. Ko nije došao ima za čim da žali.

zvezdas

pre 9 godina

Borili se, padali, dizali,lupali nam rampe...Mi ustajali,vracali se,navijaci ih vodili.
Mladjani Tejic se bacao po parketu, Djenka sipao, Vilijams natrpavao trojke.
Zasijala Zvezda moja,na ovo kisno vece, moja Zvezda Crvena !!

Milan

pre 9 godina

Eto mozemo dobiti velike...Konacno se vratilo za one promasaje od ranije..Dzekins i Willams objasnili neke stvari u 4 takodje i Marjanovic...Tejic izrasta polako u igraca na kojeg ce Zvezda moci da racuna u buducnosti...

32.загорска дивизија

pre 9 godina

Маркус Вилијамс вреди сваку пару ! А,и ови интернет гробари се били понадали ! Ајд признајте да сте се понадали !

N.N.

pre 9 godina

Krenuo da citam raznorazne komentare i samo cu reci HA HA. Ajde sad svi da se pokrijete usima i ne javljate neko vreme. Znaci utakmicu pratis i navijas, nemas vremena za komentare i pljuvanje po portalima- PRAVI NAVIJAC!!!!

srkiboy82

pre 9 godina

umorni macabi kome ne treba pobeda i corava koka ubode koje zrnooooo
(grobar_brisel, 6. mart 2015 09:23)_ Pa mi vam to pričamo za utakmicu odigranu u nedelju, a vi se ljutite.

Boggy

pre 9 godina

BRAVO! Vilijams pozdravlja ove sto ga pljuju. Skinuli smo prvaku Evrope krunu, ali ja se i dalje plasim institucije i Dula sa onim njihovim plejom, kazu da je u svom plemenu umeo cak nekad da postigne 10 trojki iz igre za pet minuta u obrucu od trske!

ogi-cg

pre 9 godina

Ova zadnja cetvrtina zvezde ce uci u istoriju,ovo ce prikazivati na časovima košarke kao-savršenstvo košarke.Navijam za Budućnost,al na žalost protiv ovakve Zvezde nemamo šanse.Svaka čast

ajmo

pre 9 godina

Bravo momci! Pokazali ste da možete protiv bilo koga, a ovi što su se primili posle poklonjene pobede i dovođenja sumnjivog, a skupog igrača bolje da ćute.

ferdinand

pre 9 godina

Satro Partizan dobija Zvezdu pre neki dan, a Zvezda sad ovako gazi jedan Makabi :))) Bas providno. Jel vidite sad, grobari, da vas je Zvezda pustila???

crveno -b...furija

pre 9 godina

Moram da zahvalim instituciji...na otvorenom sutu za tri poena, ali jos nisam cuo da su se oni nama zahvalili na pustenoj utakmici...kako su slavili Zeljku Obradovica...sad moraju i Radonjica i on im je pustio...

ben

pre 9 godina

I posle pitaju što sam bio na svakoj ove godine. Pa zamisli da na "Marakanu" dođe REAL i mi ih dobijemo. E to je u jednom slučaju moguće, kad igraju momci, a ne šminkeri.

srpska crna gora

pre 9 godina

mora da su nas pustili slavimo 70 god. jel tako grobari? bravo momci ekstra utakmica, puna podrska Radonji!!! pozdrav iz Podgorice

Illmatic '94

pre 9 godina

Како су смешни сада сви ови што су пљували Вилијамса. Човек покидао вечерас. Ђенка у Боби сјајни! Вилијамс је зверина,видећете на крају.

nenad rs

pre 9 godina

Уживајте гробари у својим бесмисленим коментарима.Да ли је некад неко против Макабија направио серију 20:0?

fef

pre 9 godina

Ovi kao da su pobedili Cikago Bulse sa sve Dzordanom i Pipenom.
(Roki, 6. mart 2015 09:11)

Pobeđen je prvak Evrope,tako da imamo pravo da se radujemo a vi imate pravo da trolujete. Do plej ofa.

SJ

pre 9 godina

Vazno da grobari ostavljaju kommentare o poseti , a to sto zvezda uz prave i verne navijace pobedila evropskog prvaka nema veza aa ? BRAVO ZVEZDO LJUBAVI MOJA !!

Abolirani predsednik

pre 9 godina

Bravo panteri, ali ovaj put stvarno, nisam ciničan :-P
Samo da je bilo publike da se proslavi. Zaista je velika stvar kad se dobiju CSKA, Makabi... Ali i dalje ste 15 godina iza mog kluba.

hahahah

pre 9 godina

i sta cemo sad????
ne mogu na utakmicu ...dvoje male dece. jedno beba. al sam klinca od tri godine izvukao iz kreveta da odgleda cetvrtu. svaka cast momcima. hvala za divno vece...

John Terry

pre 9 godina

Brao momci, znao sam da kada nema previse pompe i pritiska mozemo da dobijemo svakoga. Odigrali smo majstorski zadnju cetvrtinu koja je pokazala za sta je ovaj tim sposoban. Danas je sut bio dosta bolji, mada ne savrsen. Mislim da nas je ona srecna trojka Tejica vratila u zivot. Losa stvar je da Luka ne daje naznake vracanja u formu, i da je sada Tejic na daleko visem nivou. Sve u svemu, bravo momci! Ponosni smo na vas. Ovo je i odlican poziv publici, da sledece utakmice prate ipak malo vise ljudi!!!

kup je naš

pre 9 godina

Mogu da zamislim koliko bi ih Partizan tek razvalio.
(Luke Babbitt gravedigger, 6. mart 2015 00:22)

Ma da,niste mogli krasni oktobar da razvalite.

I preostalo ti je samo da zamišljaš.

veliki strumf

pre 9 godina

Tejic je za Mitrovica Barkli licno! To odavno pisem. Konacno je citav tim pokazao pun potencijal u 4/4, a konacno su nas krenule i trojke.

dzony

pre 9 godina

dal smo doziveli to da nam se grobari smeju za posetu, eee ljudi smeju nam se navija kluba koji na fudbalu imaju prosek 3000 koji su skoro celu prvu fazu evro lige prosle sezone igrali u pioniru, navijaci koji u fudbalu imaju manji prosek i od novog pazara, navijaci kada je dzabe ulaz nema ih vise od 3000, navijaci koji u ligi evrope imali prosek od 6000, e bre kome vi nesto pricate.

Illmatic '94

pre 9 godina

Вилијамс и Блажич су задужени за дербије. Иначе драго ми хе што гледате Звезду. Ево ја сам велики звездаш па не гледам текму јер немам Спорт Клуб,слушам радио пренос,драго ми је да гробари гледају. Какав је овај Макаби понос Израела са 8 амера у тиму,само 4 израелца.

riječanin

pre 9 godina

SRETAN ROĐENDAN čestitke za pobjedu,pa moralo se otvorit više taj šut i vratit nesreća iz prošlih utakmica,samo hrabro momci možete vi još puno toga za napravit.Radonjiću pamet u glavu i da i ti nešto naučiš.

komarac u sorcu

pre 9 godina

Ovo je samo jos jedan dokaz da smo pustili mali partizan u nedelju. Cuj ove navijace Igokee "Umorni Makabi, igrao sa pola snage itd" pokrijte se usima i prihvatite cinjenicu da smo ih POBEDILI, prestanite vec jednom da omalovazavate pobede najveceg kluba na Balkanu a i sire, ljubomorni ste! Sad vise ne mozete da prosipate fore "kog ste velikana pobedili" evo vam ga hahaha. Champions of the world 1991...This is who we are!

Timm

pre 9 godina

Konferencija Radonjica jako tesko razumljiva kao i uvek, samo malo jednostavnije izlaganje, jedna recenica traje 3 minuta pri tom tesko razumljiva. Svaka cast za pobedu :)

Zvezda Srbija Kosovo Metohija

pre 9 godina

Sram vas bilo Delije zbog ove posete imamo nikad jaci tim i dolazi sampion Evrope a prazna sala necu ni da zamislim sta bi bilo da dolazi Zalgiris ili Alba!

Sta uradi to Nolane Smithe ?!

pre 9 godina

Koliko ljubomore sa komsijske strane, nevidjeno ... Ali zato kad krenu da pricaju da smo Fmp, pa da smo mi Fmp ne biste vi toliko silovali tastaturu . Pozdrav za nase verne pratioce grobare ...

Zvezdaš

pre 9 godina

Na kraju kapa dole I svaka čast za veliku pobedu.Verovatno je na igrsče uticala I ova kazna od strane navijača da se trgnu, ali konačno su napravili tajmaut.Verujem da sada idu bolji dani za Zvezdu.Nešto su očigledno I naučili iz dosadašnjih poraza u zadnjim minutima.Još jednom čestitsm momcima na velikoj pobedi koju su podarili svima u Velikom danu za Zvezdu kad se slavi godišnjica kluba.

JessePinkmanPFC

pre 9 godina

Pozdrav za verne navijace koji su sad u Areni, to su pravi ljudi, uz svoj tim i kad gubi. Nema razloga za prozivanjem, braco Grobari, iskulirajte :)

Oberin Martel

pre 9 godina

Hahahahahaha kakvo navijanje hahahahaha, semenke, fotoaparati...
(Cirkus Zvezdana, 5. mart 2015 23:56)

Takvo navijanje i treba da bude. Da mogu dete da dovedem na utakmicu. A ne urlikanje, psovanje, bubnjanje... kao na vašim utakmicama sve sa Tumbasom i Dulom kao vođom orkestra.

Vladan T.

pre 9 godina

Gornji prsten nije prazan! Tu su Casper boysi samo nisu još otkucali karte oni to rade posle utakmice! E da vidite onda zvaničnu informaciju koliko je gledalaca prisustvovalo!

Ludara udara

pre 9 godina

Jedina,najlepsa volim te!Pobeda za deda Mileta,ozdravi deda!Cigani srecan nam rodjendan u subotu na marucZivela ZVEZDA I MAJKA SRBIJA!!!!

zvezdas

pre 9 godina

Jako, jako zrela utakmica najmladjeg tima u Euroligi!
Zvezda je tim cije je najjace oruzje tranzicija ali je trcanje sa igracima Makabija ravno samoubistvu i zato je Zvezda celu utakmicu igrala smireno, pozicionim napadima i lagano lomila i prelomila cudesnom serijom na kraju.
Bravo!

KukuLele

pre 9 godina

Sramota za ovaj potez Williamsa u 2. cet. nakon kojeg primamo trojku umesto da se odlepimo, apsolutno nedopustivo i nonsalantno a on tako igra vec zadnja 2 meseca, zeza se, ne igra ni odbranu...ja bi njega poslao par utakmica sa tribina da gleda i po dzepu bi ga debelo, drugacije ne moze.

Jole

pre 9 godina

Hahahahahaha kakvo navijanje hahahahaha, semenke, fotoaparati...
(Cirkus Zvezdana, 5. mart 2015 23:56)

Takvo navijanje i treba da bude. Semenke i fotoaparati na tribinama donose budzet. Dobar deo "navijaca" i ne placa kartu. Milsis da ce posle privatizacije vlasnik kluba dozvoliti organizovani ulazak bez placenje karte? Ja cu srecan biti tek kad budem mogao da dovedem dete na utakmicu bez straha, kupim pivo (da, na zapadu moze i pivo da se kupi jer se ih ne brinu napaljeni maloletnici) i semenke i uzivam.

raxi

pre 9 godina

Hahahahahaha kakvo navijanje hahahahaha, semenke, fotoaparati...
(Cirkus Zvezdana, 05. mart 2015 23:56)

Aaaa...pratis,pratis,evropska desavanja!

cetnik

pre 9 godina

gledate li kako pada ponos izraela tj sampion evrope. Napred zvezdo samo napred zvezdo. sramota za ovako malo navijaca, izgleda da mi sirotinja iz unutrasnjosti treba da dolazimo.

nikolaa

pre 9 godina

Pred 3000 ljudi. Sramota! (DG, 05. mart 2015 20:30)

3000 ljudi je trecina popunjenosti donjeg prstena, eto kakav komentar pun nebuloze se podrzava!? Imate li vi oci?

Ja

pre 9 godina

Više gledalaca ima Partizan protiv Levskog u ABA ligi nego CZT protiv šampiona Evrope. Što se tiče prošle sezone u Evroligi, Partizanu je najmanja poseta bila 13.000, isto je bio loš skor kao CZT sada.

veliki strumf

pre 9 godina

Meni je prosto zapanjujuce kako je moguce da ovoliki broj zicera, ali bas klasicnih polaganja nismo ubacili, i u prvom poluvremenu a evo i u 3/4. Blazic, Mitrovic, Kalina, Dzenkins - bar 20 zicera nisu ubacili. Neverovatno. A sve lepo odigramo. Odbrana u 3/4 jako losa, bas bas.

sasa

pre 9 godina

Sta je ovo,sta ce biti kad se osvezimo,nikom se dobro nepise,forma ce biti na vrhuncu kad bude trebalo,sa ovakvim rosterom to se i oceòuje

poznavalac

pre 9 godina

Neko pravi revijalne pa igra sam protiv sebe neko igra sa sampionom Evrope!Hvala ti Zvezdo.
U subotu svi na Marakanu,da pruzimo podrsku mladim pulenima Nenada Lalatovica!
Do pobede!

nenad

pre 9 godina

Na poslednjoj utakmici prosle godine, protiv ZALGIRISA, koja je bila potpuno rezultatski nebitna, Grobara je bilo 13 000...

A ovima došao šampion Evrope i 5.000...

davidar

pre 9 godina

Utakmica fantasticna,odlican procenat suta za tri,ne mnogo promasenih trojki,zaustavili smo Sofoa,sto nam je i omogucilo trijumf.Podrska Radonjicu i igracima,a posebno Dangubicu!:-)

petarczv

pre 9 godina

Naravno da me raduje mnogo ova pobeda ali jos vece zadovoljstvo mi predstavlja citanje ovih jadnih grobarskih komentara...hoce da puknu. Pobedili smo im sve direktne konkurente za play off po dva puta,njih pustimo tako ocigledno i ono umesto da se zahvale i pokriju usima oni se odma pomamili...imate srece sto ce vas mega opet pustiti inace bi vas izbacili u polufinalu...mada ce i buducnost

Miki

pre 9 godina

Arena je prazna zato sto su pustili Partizan u ABA ligi. Toliko.
(--#####- Bodibond -#####--, 05. mart 2015 20:55)

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, pa 13 godina nas ovako pustate, jel???

Kum

pre 9 godina

4. četvrtina je dobijena na suvi kvalitet Marjanovića, Vilijamsa i Dženkinsa, sigurno nije zbog Radonjićeve taktike, koje, između ostalog, i nema.
(Ivan, 06. mart 2015 00:06)

Blage veze ti nemas...kuku, ko sve sebi daje za pravo da kritikuje...

Treba da vas je sramota.

Miki

pre 9 godina

Reko sam sebi:
Pustite li Partizan u ABA ne idem vise na utakmice dok Radonja ne ode. Sramota, umesto Partizan biramo u polufinalu jacu ekipu Cedevitu. Toloko. Plus ko se slaze, minus ko ne.
(--#####- Bodibond -#####--, 05. mart 2015 21:18)

Koga lazes da ti ides na utakmice??? Pa ti ni Beograd ne znas naci a tek arenu :-D:-D:-D

pravi a ne placeni zvezdas

pre 9 godina

Sve pohvale igracima koji su svojim nadahnucem i basketaskim forama uspeli da se izdignu iz Radonjinog sivila. Potpuno bezidejna igra. Mi nemamo igru. Zalgiris nas je celu tekmu derao sa losijim igracima. Evo pre neki dan i Groblje. Nama nedostaju akcije koje nisu na Bobija.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Pobedismo prvaka, 6. mart 2015 05:49)

Mi nemamo igru u pravu si milion posto igraci su sami onako izasli kao ti ispred zgrade sa ortacima i pikali loptu i eto dobili evropskog prvaka. Covece kada su izgubii od zaligirisa pljuvao si da je trener kriv., sada kada dobijemo trener je kriv sto mi ih ubijemo u skoku., u shutu i u tranziciji.;
Podrska Radonji i ekipi protiv dezurnih pljuvaca

Institucija

pre 9 godina

A nama su se smejali kada smo prosle godine imali 4 pobede u top 16, pritom pobedili CSKA i jos neke velikane Evropske kosarke, oni ce ostati na jednoj pobedi, a i tu jednu su pobedili jer ih je pustio Obradovic Sasa.

--#####- Bodibond -#####--

pre 9 godina

Reko sam sebi:
Pustite li Partizan u ABA ne idem vise na utakmice dok Radonja ne ode. Sramota, umesto Partizan biramo u polufinalu jacu ekipu Cedevitu. Toloko. Plus ko se slaze, minus ko ne.

Kum

pre 9 godina

"pred oko 10 000 gledalaca"
gornji prsten ima 13 282 mesta,te donji ima oko 9000...a gornji prsten je bio zatvoren...
(..., 06. mart 2015 00:37)

Ali zato dole sedenje na glavama.

ddd

pre 9 godina

Ono protiv partizana je bio suterski trening, nadam se da sad partizanovci shvataju koliko je zvezda nezainteresovana bila u derbiju. Smanjite eugforiju.Gledajuci ovu utakmicu ne vidim ko bi dobio Zvezdu 3 puta u roku od nekoliko dana. Znacajna pobeda za samopouzdanje i dokaz kvaliteta

Zvezda ponos Srbije

pre 9 godina

Zvezda je na ovoj utakmici imala vise navijaca nego partizan na bilo kojoj utakmici ove sezone! Pored toga Zvezda je ove godine postavila rekord po prosecnoj posecenosti i postala najgledaniji tim Evrope svih vremena! I navijaci igokee nis se usudjuju da se tome smeju posle ovogodisnjeg skandala u Evropi gde su ih unistavali Rumuni iostali amateri vec u prvoj fazi Kupa Rose Salvahe? Pored toga Zvezda je dobila veceras prvaka Evrope u Top 16 fazi u koju se plasirala kao prvi srpski tim ikada sa pozitivnim skorom! Pa razbili smo partizan igokeu u svakom pogledu i postavili standarde u bukvalno svim kategorijama! I sve smo to postigli kao UBEDLJIVO najmladja ekipa Evrolige! Hvala ti Boze sto navijam za Zvezdu! A ovi drugi neka brisu suze turskim dresom koji im je ostao i neka slave coveka koji je bruka srpske kosarke. partizan dobija 15 godina pare od drzave i Zvezda ga razbije u svim parametrima vec u drugoj sezoni i to bez drzavnih miliona. Ne zaboravite da cak i u ovoj sezoni partizan dobija vise a uporedite samo rezultate jednih i drugih!

Su

pre 9 godina

Poluprazna Arena,zalost. Ovo je dokaz da smo fudbalski navijaci. Moramo jos da sisamo da bismo postali publika u kosarci. Fudbalski smo bolji od Grobara,dok su u kosarci duplo bolji od nas. Drugi problem su vodje koje ne znaju sta je kosarka, nisu culi za brzu pesmu,ni za dlanove. Od sad utakmice u Pioniru!! Momci su zasluzili pune 2 Arene.

fles

pre 9 godina

kolko god svi pljuvali dzenkinsa on kad dobije malo slobode i minuta moze nesto i da pogodi za razliku od blazica koji sutira 5/0 za tri,ej ljudi 30 god sutira na obruc istih dimenzija i ne moze jednom od pet puta da ubode strasno,a o lezernosti i nezainteresovanosti vilijamsa necu ni da pricam .dzenkiks mora igrati 30-35 min po tekmi i bice extra tvrdim

Dr No

pre 9 godina

asto se pustaju komentari napaljenih klinaca o poseti, navijacima, pljuvanje na vrhuncu?
Mnogo je lepse otici i odgledati utakmicu bez raznih ultrasa, baklomanijaka i ostalih maloumnika.
Pa pogledajte na sta je licila atmosfera u nisu u Cairu u Kupu. Budaletine su palile baklje u prepunoj hali a da pritom nisu ni pomislili sta sve moze da se desi.
Ovom drustvu a posebno maloletnicima treba podhitno lecenje i prevaspitavanje jer smo zastranili debelo

Gospodin Dule Vujošević

pre 9 godina

Svaka čast navijačima Crvene zvezde Telekom Beograd Diva, sedamdeset navijača za sedamdeseti rodjendan tudjeg sportskog društva?! Genijalno, kapa dole!

sasa pg

pre 9 godina

Svaka cast, ali Makabi je prosle godine bio prvak Evrope, ove godine nije reper.
Borusija Dortmund je prosle godine bila strah i trepet, ove godine ih gaxi ko stigne.
Koliko je jak, Makabi je pokazao u 4/4 serijom 0:20 ili koliko je vec bilo

Zile

pre 9 godina

Mislio sam da necu to reci ali nazalost - Radonjicu odlazi!!!! Tek je kraj trece cetvrtine i bez obzira na rezultat ovaj covek nije dorastao zadatku!

neki tamo

pre 9 godina

beogradjani, sramota! igra zvezda, gostuje sampion evrope pa vise od pola hale prazno. neverovatno!
toliko je izgleda zasicenost da vas briga da dolazite, a neki ljudi dodju iz drugih gradiva, potrose vise para ali ipak dodju, a vas mrzi pola sata da odete do hale. sramota!

Vaše ime*

pre 9 godina

Zvezda je pobedila zbog "daljinskog upravljanja" u 4/4. Taktička uputstva su se odnosila na disciplinovaniju igru u napadu - bez gušenja igre, šire, na više pozicija; u odbrani otpornija igra na dribling, maksimalna agresivnost u 1na1 i ruke-gore i jači okret za dafanzivni skok. Posle ove pobede, nadam se da će me uprava angažovati da zamenim Radonjića koji se i nije baš pokazao.

Zvezdaš

pre 9 godina

Pa ovo je neverovatno, ni u kontri tri na jedan ne možemo da poentiramo.Vilijams igra neodgovorno I neozbiljno.Ali valjda ćemo nešto da naučimo iz ovih poraza protiv bivših prvaka Evrope.Radonjić kaže da je najvažnije učiti a da nije bitna pobeda.To verovatno žele I navijači pa su napunili Arenu.

Sannty

pre 9 godina

Vise redara od navijaca. Kisa pada, a Zeleznik je oko 15 km. Ovi koji su dosli, a i oni koji nisu, nikada nece moci deci da ispricaju lepu pricu. Osim ako ne pricaju o slavnom komsiji. To je sustina.

Joker

pre 9 godina

Više gledalaca ima Partizan protiv Levskog u ABA ligi nego CZT protiv šampiona Evrope. Što se tiče prošle sezone u Evroligi, Partizanu je najmanja poseta bila 13.000, isto je bio loš skor kao CZT sada. (Ja, 05. mart 2015 20:33)

Ovde ima oko 10 hiljada ljudi tako da nemoj spinivati a vasa najmanja poseta je bila 11.000 protiv Makabija vas je bilo 12.5000

Zli

pre 9 godina

Pre godinu dana, dva meseca pre nego sto je Makabi postao prvak Evrope - http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2014&mm=03&dd=20&nav_id=826499

Ovaj Makabi nece ni na F4

Pravi Sony

pre 9 godina

@ Cirkus Zvezdana

Da se ne laazemo, da zivimo u iole normalnoj zemlji, takvo bi navijanje i trebali da bude, uz semenke, fotoaparat i sincica i bez brige da li ce ga neko napasti itd (ne vezano sad za zvezdu). A ne stok* ide na utakmicu da bi se istresla od viska energije, nadrogirali, drali i tukli itd umesto da iskoriste i usmere taj rad na korisnije stvari kao npr neki fizicki posao. Cirkus su i partizan i zvezda prijatelju. Ako ti mislis da je to normalan nacin navijanja, onda mi je drago sto sam ja nenormalan.

Vladimir

pre 9 godina

@insajder Vidi se iz tvog komentara koliko pratis i poznajed kosarku. Govorisbo Tejicu i njegovoj trojci koja je pokrenula ekipu, a ne znas da decko ima neverovatno meku ruku i steta je sto vise ne koristi sut sa distance.

duledudule

pre 9 godina

oce neko po pare da dobijamo makabi u cetvrtak?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (duledudule, 1. mart 2015 22:32)

# Link komentara
Preporučujem (+37)
Ne preporučujem (-123
ne znam samo cemu ovoliko minusa

czv

pre 9 godina

Svi grobari koji nemaju nista pametno da kazu da ne komentarisu vise. Ne znam ni sta rade ovde, ovo je vest o Zvezdi. Stalno neka poredjenja, i komentari koji se ticu proslih godina. Zvezda ove sezone igra odlicno. Uzeli smo kup, imamo odlican skor u aba ligi, pa drudi u grupi prve faze evrolige, pa sad i ova pobeda.

Exe

pre 9 godina

3.548 navijaca HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHA (Miki, 05. mart 2015 20:30)

Ma 1000 ima, lako je manipulisati sa brojkama...

Bosko Divljak zvani Bubamara

pre 9 godina

Auu brate mili, sta je crnobelih narikaca ovde veceras!!? Spremalo se to da proslavi pobedu "ponosa Izraela" kad ono - MOSA! Pa aj' onda da pominjemo fmp da nam bude lakse. E moji igokejci. Ovo vam je jedan mali omaz na poklon od nas naravno uz pesmu "Placi, moli"

jj

pre 9 godina

Ne bitno da li ćemo da pobedimo ili izgubimo, pošto pišem u 4. četvrtini, ali sa Makabijem igramo 4. put u 2 godine i svaki put nas razbijaju na isti način, trojkom. Da li je moguce sa Radonjić to još uvek nije ukapirao, i na neki način pokušao da brani trojke, pa makar i fajlovima (ima Rebica)?

Batko

pre 9 godina

Definitivno protiv malih klubova kao što je Partizan, nemamo motiv da igramo...peglamo samo velikane. Pod hitno se to mora promeniti. Znam da je to jako teško, da trebaš da motivišeš igrače da igraju protiv tako smešnih ekipa , ali ipak se i to mora odraditi.

••• g-din Pavlović •••

pre 9 godina

Navijači mutanta iz železnika otišla na trening Partizana da vidi novog igrača... zato je prazna arena...

duledudule

pre 9 godina

u sto mi je drago za pozere navijace koji nisu dosli veceras.ljudi ne kapiraju da je ovo veliki uspeh.sam top 16.padaju pod uticaj nekih medija tipa tegeltija i ostali.a za grobare.eto.dobili smo nekog jaceg.recimo prvaka evrope!zgazili ih!i dobijamo jos dve tri

Komentator sa SK

pre 9 godina

wau, ko da ste pobedili lejkerse. dajte bromazepam onom komentatoru sa sk, umrece.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kimi, 5. mart 2015 22:34)
Bogami, bolje bi ti bilo da ih ti popijes i to bromazepama komada dva, da se brze smiris kako ne bi crko od muke. A i vi ostali takodje.

goran

pre 9 godina

zakucas u zadnjoj 4/4 mitrovica, dangubica, blazica i cirbesa na klupu i to je to... mada je jaka bio dobar celu ako izuzmemo 0/6 za tri, tejic objasnjava vec 2-3 meseca kapitenu kako igra prava cetvorka... djenka izgleda usao u formu konacno, kalina odlican bobi opet izdominirao mwill o njemu ne mogu da napisem nista pozitivno ni posle ovakve igre toliko me nervira ta njegova nonsalantnost

Blokovi

pre 9 godina

Ne kapiram da li smo kažnjeni pa ne smemo pustiti publiku na gornji prsten, ili je toliko palo interesovanje publike? Ako je ovo drugo u pitanju strašno sam razočaran!

Struki

pre 9 godina

Bravo momci! Ja sam iz Loznice i nisam mogao gledati utakmicu posto smo ostali bez el.energije u 17h. Pijem kaficu i citam komentare i hocu da "puknem"od muke sto nisam bio u mogucnosti da gledam istinski kosarkaski spektakl! Procitao sam jedan komentar da ce Erceg mozda pojacati Zvezdu do petka? Molim vas ako neko zna vise o tome neka napise(ja sam sumnjicav jer je rok za registracuje petak u ponoc). Pozdrav svima i jos jednom svaka cast Zvezdi na izvanrednoj igri i pobedi protiv prvaka Evrope!

--#####- Bodibond -#####--

pre 9 godina

Ne kapiram da li smo kažnjeni pa ne smemo pustiti publiku na gornji prsten, ili je toliko palo interesovanje publike? Ako je ovo drugo u pitanju strašno sam razočaran! (Blokovi, 05. mart 2015 20:56)

Razocarani smo i mi zato sto su pustili Partizan u Aba ligi.

Mirko

pre 9 godina

Bravo Zvezdo! Lepo je kad se pobeđuje :)
A obaška Makabi, prošlogodišnji prvak EL, koji je takmičenje počeo furiozno, a zatim imao uspone i padove, uostalom kao i mi.
Ostaje žal za porazom od Galate, Pao i sl. ali šta da se radi.
Ako Bobi ostane, iduće godine ćemo biti još gadniji za ove i ovakve protivnike, dok ćemo za boraniju i dalje ostati enigma.

slobinator

pre 9 godina

(Insajder !, 5. mart 2015 23:10)
čekamo grobare.njima ćemo zabiti 25 trojki ako treba.kad budemo igrali punom snagom zgazićemo ih kao bube.i prošle godine smo možda imali bolju ekipu,mada je pitanje jer tu je bio lovrenj koji se pokazao kao zver igrač,kao i bogdan bogdanović.ove godine smo jači 200 posto,sa vilijamsom umesto nelsona,razgoropađenim bobijem ,reprenzetativcima kalinićem i jovićem,mitrovićem koji je napredovao i dženkinsom koji se vraća u formu kad je najpotrebnije.tu je i otkrovenje tejić,blažič koji je upao u kontra ritam i dangubić koji još nije iskazao svoj potencijal.jednostavno grobari nemaju šta da traže.očekujem lagano osvajanje još dva trofeja i barem još 2 pobede u evro-ligi

Miki

pre 9 godina

Više gledalaca ima Partizan protiv Levskog u ABA ligi nego CZT protiv šampiona Evrope. Što se tiče prošle sezone u Evroligi, Partizanu je najmanja poseta bila 13.000, isto je bio loš skor kao CZT sada. (Ja, 05. mart 2015 20:33)

Ovde ima oko 10 hiljada ljudi tako da nemoj spinivati a vasa najmanja poseta je bila 11.000 protiv Makabija vas je bilo 12.5000
(Joker, 05. mart 2015 20:45)

10.000??? Donji prsten u kombank areni ima 8.232 mesta, a i sad je poluprazan. Tako da ;-)

Nolan

pre 9 godina

10.000??? Donji prsten u kombank areni ima 8.232 mesta, a i sad je poluprazan. Tako da ;-)
(Miki, 05. mart 2015 21:08)

Evo ti objašnjenja. Sve karte za nivo 400 su prebačene na sektore 206-212 tako da je to bilo prepuno. Tu je bilo mnogo više ljudi nego što je bilo mesta. Celu utakmicu sam posmatrao "stojeći na ogradi" jer nisi imao gde da sedneš.

Gospodin Dule Vujošević

pre 9 godina

Svaka čast navijačima Crvene zvezde Telekom Beograd Diva, sedamdeset navijača za sedamdeseti rodjendan tudjeg sportskog društva?! Genijalno, kapa dole!

duledudule

pre 9 godina

vidi ga ovaj sto se potpisao sa insajder!makabi kontrolisao tekmu?bili bolji 5 min kad je igrao veceras losi jovara.zvezda vodila konstantno

bambus

pre 9 godina

E moja upravo...4 jedna i igrali bi top 8.
@(Novica, 5. mart 2015 22:43)



Nazalost, tako je, to je sustina, slao sam im i mejlove, ali nije imao ko sluha za to.

aleksandar

pre 9 godina

Dragi roditelji, puno vam hvala što ne navijam za Partizan! 
(gospodin, 5. mart 2015 23:06) 

DRAGO DETE, KAD PORASTEŠ , NA RUŽNOJ PROŠLOSTI NEĆEMO TI ZAMERITI !
(Lastrapađos, 06. mart 2015 07:22)

nije to dete,to je kreten(maratonci)

Jednom FMP uvek FMP

pre 9 godina

3.548 navijaca HAHAHA…HAHA HAHAHA…HAHA HAHAHA (Miki, 05. mart 2015 20:30)
Poznata stvar je da macke(cak i divlje) ne vole vodu,a napolju je kisa.
Tako da je ocekivana poseta

Toliko

pre 9 godina

Nesto mi nikako nije jasno,Blazic ne moze olimpijski bazen da pogodi a dozvoljava mu se da sutne 4 trojke u 1/4 i zadnji sut u 2/4 ide na njega.Da li je Radonjic svestan sta radi i kome dozvoljava da uzima tolike suteve.Takodje,onaj potez Vilijamsa,kad je imao cisto polaganje a popio blokadu i primili smo trojku nakon 3 sekunde...ja bih ga zalepio za klupu do kraja utakmice,bez obzira na dalji rezultat.Takva nezozbiljnost se ne tolerise.

Mika Sumadinac

pre 9 godina

ovaj izbaci koliko nas bilo.prosle.godine na utakmicama...i ono 20, 15, 12 hiljada...i kao nas zeznuo....Rodjace vas je 3800...O cemu ti pricas ?

Lastrapađos

pre 9 godina

Dragi roditelji, puno vam hvala što ne navijam za Partizan!
(gospodin, 5. mart 2015 23:06)

DRAGO DETE, KAD PORASTEŠ , NA RUŽNOJ PROŠLOSTI NEĆEMO TI ZAMERITI !

kimi

pre 9 godina

Ovo nam je druga pobeda u top16. Da nije bilo kikseva protiv Žalgirisa i Galate i da nismo izgubili 5 poena prednosti u poslednjih 2 min protiv Panatinaikosa sad bi bili u trci za Top8.



hahahahahaha

da baba ima djoku, bila bi deda

Milica Jovanovic

pre 9 godina

Ko nema tv moze ovde gledati :

http://www.serbiaplus.com/stream5.html
http://www.serbiaplus.com/sportklub1.html
http://www.serbiaplus.com/digisport3ro.html
http://www.serbiaplus.com/stream5.html

Zvezdaš

pre 9 godina

Imali smo tu čast da za nedelju dana igramo protiv tri bivša prvaka Evrope.Nažalost dve smo utakmice već izgubili a najverovatnije gubimo I ovu, sli važno je igrati.

Jel Boga ti

pre 9 godina

Kud prije 70 godina prođe meni ko da ni 5 nije. Svašta... Al dobro svaka vam čast mi Maccabi nikad nismo dobili čak ni u gostima kao ni Barselonu, CSKA, Fenerbahče, Panatinaikos...

nevidljivi panter

pre 9 godina

ispravka.....we are Crvena Zvezda(latino, 5. mart 2015 23:09)Telekom
(Ris, 06. mart 2015 07:21)
Beograd divavoliidea,ul stjepana supanca 15a

Komšija Rade

pre 9 godina

Bravo kraljevi, zgazili ste sampiona Evrope!!!A da pre neki dan odigraste i 50 % slabije nego veceras protiv vec danas nizerazrednog kluba mali partizan, bilo bi min 20 razlike.Ko misli drugacije neka lupa minus. Dovidjenja i prijatno
(BBRS, 05. mart 2015 22:54)

Ako si ti BBRS ja cu pojesti ovaj telefon.

dr feelgood

pre 9 godina

sjajna utakmica... za kladionice. a vi se samo palite. jednostavno , samo ispratiti uplate na ozbiljnim kladionicama u zadnjoj cetvrtini i sve ce biti jasno.

Pobedismo prvaka

pre 9 godina

Sve pohvale igracima koji su svojim nadahnucem i basketaskim forama uspeli da se izdignu iz Radonjinog sivila. Potpuno bezidejna igra. Mi nemamo igru. Zalgiris nas je celu tekmu derao sa losijim igracima. Evo pre neki dan i Groblje. Nama nedostaju akcije koje nisu na Bobija.

iliclugano

pre 9 godina

Cestitam C.Z.T Na pobedi i cestitam Bodibondu i drugu Batku!!!
Cisto samo da podsetim neke navijace ovde da je jedan gospodin Blat
cestiatao pobede vise puta jednom klubu sa Ovih teritorija!!??
I to ne umanjuje zasluge vaseg kluba vecers,SVAKA CAST I VAMA!VREDI TO "U NASTAVKU TAKMICENJA"I cestitam Strumfu sa naocirama naravno.

devlinjo

pre 9 godina

šta se ložite, da nije ušla ona nelogična trojka Vilijamsa mi bi izgubili. Nemamo napad i dobijamo na ura. Dobiće nas partizan u finalu ili polufinalu i ako tako bude sva priča gubi smisao ove sezone. U svakom slučaju bih voleo da grešim ali bice tako. jedina slaba karika u zvezdi je trener.

Ivan

pre 9 godina

A onda dolazi 4. četvrtina
(Koji sam ja meni kralj, 05. mart 2015 22:53)
4. četvrtina je dobijena na suvi kvalitet Marjanovića, Vilijamsa i Dženkinsa, sigurno nije zbog Radonjićeve taktike, koje, između ostalog, i nema.

aleksandar

pre 9 godina

Kako bih voleo da Partizan bude cetvrti!
(Parter B, 05. mart 2015 23:04)niste onda trebali da nas "pustite"! hocemo cetvrto mesto

FMP since 2011

pre 9 godina

Bravo kraljevi, zgazili ste sampiona Evrope!!!
A da pre neki dan odigraste i 50 % slabije nego veceras protiv vec danas nizerazrednog kluba mali partizan, bilo bi min 20 razlike.
Ko misli drugacije neka lupa minus. Dovidjenja i prijatno
(BBRS, 5. mart 2015 22:54) A na kraju sezone čete plakati od tog ''malog'' Partizana... Doviđenja i prijatno...

FMP since 2011.

pre 9 godina

Ali kad mi navijaci Partizana pomenu fuziju... Pa vi ste se fuzionisali jos 2007...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Ivan, 5. mart 2015 22:42) Znaš, niko ne može da zabrani FMP-u kako će da se zove...

Nikola

pre 9 godina

Nije vazno sto nas je bilo 12000, vazno je da smo pokazali da smo neopravdano poslednji i da imamo kvalitet da budemo prvaci Evrope. Ako ne ove, onda sledece sezone.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mile, 5. mart 2015 22:45)
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!

Jagger

pre 9 godina

Zvezda da baci frizider upao bi. Maccabi smejurija od igre. Ja goru igru Izrselaca nisam video. Niti odbrane, skoka, zicere promasuju. Kao da im se ne igra. Partizan bi ih dakle otkinuo 30 razlike.

neki tamo

pre 9 godina

Po meni senzacija Makabi nikad gori uz to sramotno igra u zadnjoj četvrtini u kojoj su primili mnogo poena govori da samo čudo može da se desi da oni odbrane krunu ove godine.Jednostavno deluju neubedljivi uopste.

Insajder !

pre 9 godina

Makabi apsolutno kontrolisao mec do kraja trece cetvrtine,a onda 35 poena CZT u poslednjoj cetvrtini u kojoj je cak i Tejic pogodio trojku.Uglavnom,CZT ce 13 trojki ubaciti tamo limburga meseca sledeci put.

zika apatinac

pre 9 godina

Ovaj Makabi od veceras je Cedevita dobila u Tel Aviv-u i nema veze sa proslogodisnjim timom ove godine nece proci u top 4 trebali ste kuci da dobijete Zalgiris i Galatasaraj a ne Makabi imali bi sada pobedu vise toliko i cestitka za pobedu

sasa pg

pre 9 godina

Svaka cast, ali Makabi je prosle godine bio prvak Evrope, ove godine nije reper.
Borusija Dortmund je prosle godine bila strah i trepet, ove godine ih gaxi ko stigne.
Koliko je jak, Makabi je pokazao u 4/4 serijom 0:20 ili koliko je vec bilo

Abolirani predsednik

pre 9 godina

Bravo panteri, ali ovaj put stvarno, nisam ciničan :-P
Samo da je bilo publike da se proslavi. Zaista je velika stvar kad se dobiju CSKA, Makabi... Ali i dalje ste 15 godina iza mog kluba.

Boki_KV

pre 9 godina

Zvezdu je ove sezone u Euro ligi gledalo vise
ljudi nego " instituciju" u bilo kojoj sezoni
igranja Euro lige. Pametnom dovoljno!
(Nikola, 5. mart 2015 21:41)
mozda i ima istine u toj tvojoj prici, kao i u onoj o rekordu arene...

Miki

pre 9 godina

Nisam mogao da dodjem nikako veceras...strasno 10.ooo ljudi.....nisu ovo momci zasluzili
(whu, 05. mart 2015 20:26)

10.000??? Decko, gornji prsten prima 13.878 (koji je inace ZATVOREN) a donji 8.232 mesta (koji je inace poluprazan). Koliko ima gledalaca prilicno lako je izracunati... ;-)

Zli

pre 9 godina

Pre godinu dana, dva meseca pre nego sto je Makabi postao prvak Evrope - http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2014&mm=03&dd=20&nav_id=826499

Ovaj Makabi nece ni na F4

Matic

pre 9 godina

Neko pravi revijalne pa igra sam protiv sebe neko igra sa sampionom Evrope!Hvala ti Zvezdo.U subotu svi na Marakanu,da pruzimo podrsku mladim pulenima Nenada Lalatovica!Do pobede!
(poznavalac, 05. mart 2015 20:29) Nikad se ne prepucavam ali ovo je jače od mene - druže, Partizan igra sa prvakom Evrope čak i kad igra sam sa sobom :)

jj

pre 9 godina

Ne bitno da li ćemo da pobedimo ili izgubimo, pošto pišem u 4. četvrtini, ali sa Makabijem igramo 4. put u 2 godine i svaki put nas razbijaju na isti način, trojkom. Da li je moguce sa Radonjić to još uvek nije ukapirao, i na neki način pokušao da brani trojke, pa makar i fajlovima (ima Rebica)?

Zile

pre 9 godina

Mislio sam da necu to reci ali nazalost - Radonjicu odlazi!!!! Tek je kraj trece cetvrtine i bez obzira na rezultat ovaj covek nije dorastao zadatku!

Jagger

pre 9 godina

Zvezda da baci frizider upao bi. Maccabi smejurija od igre. Ja goru igru Izrselaca nisam video. Niti odbrane, skoka, zicere promasuju. Kao da im se ne igra. Partizan bi ih dakle otkinuo 30 razlike.

dr feelgood

pre 9 godina

sjajna utakmica... za kladionice. a vi se samo palite. jednostavno , samo ispratiti uplate na ozbiljnim kladionicama u zadnjoj cetvrtini i sve ce biti jasno.

--#####- Bodibond -#####--

pre 9 godina

Reko sam sebi:
Pustite li Partizan u ABA ne idem vise na utakmice dok Radonja ne ode. Sramota, umesto Partizan biramo u polufinalu jacu ekipu Cedevitu. Toloko. Plus ko se slaze, minus ko ne.

Ja

pre 9 godina

Više gledalaca ima Partizan protiv Levskog u ABA ligi nego CZT protiv šampiona Evrope. Što se tiče prošle sezone u Evroligi, Partizanu je najmanja poseta bila 13.000, isto je bio loš skor kao CZT sada.

Timm

pre 9 godina

Konferencija Radonjica jako tesko razumljiva kao i uvek, samo malo jednostavnije izlaganje, jedna recenica traje 3 minuta pri tom tesko razumljiva. Svaka cast za pobedu :)

poznavalac

pre 9 godina

Neko pravi revijalne pa igra sam protiv sebe neko igra sa sampionom Evrope!Hvala ti Zvezdo.
U subotu svi na Marakanu,da pruzimo podrsku mladim pulenima Nenada Lalatovica!
Do pobede!

Jednom FMP uvek FMP

pre 9 godina

3.548 navijaca HAHAHA…HAHA HAHAHA…HAHA HAHAHA (Miki, 05. mart 2015 20:30)
Poznata stvar je da macke(cak i divlje) ne vole vodu,a napolju je kisa.
Tako da je ocekivana poseta

Gospodin Dule Vujošević

pre 9 godina

Svaka čast navijačima Crvene zvezde Telekom Beograd Diva, sedamdeset navijača za sedamdeseti rodjendan tudjeg sportskog društva?! Genijalno, kapa dole!

b93

pre 9 godina

pogodim cz1,cska2,juve gg,barsu vise poena i na dva tiketa cekam gengam, na jedan 2 a na drugi gost daje dva gola,razmisljam zao mi cz 3kvotu pog i 92 min a produzeno 2min i govori komentator slobodni udarac zadnja sansa za gengan protiv 4ligasa,crnja namjesta loptu nategne i pogadja u raslje,jos nemogu vjerovat,da i meni nekad dodje u zadnjoj sekundi....

Institucija

pre 9 godina

A nama su se smejali kada smo prosle godine imali 4 pobede u top 16, pritom pobedili CSKA i jos neke velikane Evropske kosarke, oni ce ostati na jednoj pobedi, a i tu jednu su pobedili jer ih je pustio Obradovic Sasa.

Jel Boga ti

pre 9 godina

Kud prije 70 godina prođe meni ko da ni 5 nije. Svašta... Al dobro svaka vam čast mi Maccabi nikad nismo dobili čak ni u gostima kao ni Barselonu, CSKA, Fenerbahče, Panatinaikos...

Mile

pre 9 godina

Nije vazno sto nas je bilo 12000, vazno je da smo pokazali da smo neopravdano poslednji i da imamo kvalitet da budemo prvaci Evrope. Ako ne ove, onda sledece sezone.

nevidljivi panter

pre 9 godina

ispravka.....we are Crvena Zvezda(latino, 5. mart 2015 23:09)Telekom
(Ris, 06. mart 2015 07:21)
Beograd divavoliidea,ul stjepana supanca 15a

BBRS

pre 9 godina

Bravo kraljevi, zgazili ste sampiona Evrope!!!
A da pre neki dan odigraste i 50 % slabije nego veceras protiv vec danas nizerazrednog kluba mali partizan, bilo bi min 20 razlike.
Ko misli drugacije neka lupa minus. Dovidjenja i prijatno

Voker

pre 9 godina

Mene ja sramota Zvezdinih "navijača"... Grobari su za nas profesori doktori navijanja...
(Daineko, 5. mart 2015 20:25)

Evo tih profesora i tih vernih Grobara u Top 16 prosle sezone..

1 round Partizan Real 21374

3 round Partizan CSKA 16523

5 round Partizan Lokomotiva 15565

7 round Partizan Galatasaray 13552

9 round Partizan Bayern FC 11550

11 round Partizan Macabi Tel Aviv 13015

13 round Partizan Zalgiris 12505

Samo protiv Reala je bilo puno ...

aleksandar

pre 9 godina

Dragi roditelji, puno vam hvala što ne navijam za Partizan! 
(gospodin, 5. mart 2015 23:06) 

DRAGO DETE, KAD PORASTEŠ , NA RUŽNOJ PROŠLOSTI NEĆEMO TI ZAMERITI !
(Lastrapađos, 06. mart 2015 07:22)

nije to dete,to je kreten(maratonci)

Vladan T.

pre 9 godina

Gornji prsten nije prazan! Tu su Casper boysi samo nisu još otkucali karte oni to rade posle utakmice! E da vidite onda zvaničnu informaciju koliko je gledalaca prisustvovalo!

Miki

pre 9 godina

Arena je prazna zato sto su pustili Partizan u ABA ligi. Toliko.
(--#####- Bodibond -#####--, 05. mart 2015 20:55)

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, pa 13 godina nas ovako pustate, jel???

Lastrapađos

pre 9 godina

Dragi roditelji, puno vam hvala što ne navijam za Partizan!
(gospodin, 5. mart 2015 23:06)

DRAGO DETE, KAD PORASTEŠ , NA RUŽNOJ PROŠLOSTI NEĆEMO TI ZAMERITI !

••• g-din Pavlović •••

pre 9 godina

Navijači mutanta iz železnika otišla na trening Partizana da vidi novog igrača... zato je prazna arena...

KukuLele

pre 9 godina

Sramota za ovaj potez Williamsa u 2. cet. nakon kojeg primamo trojku umesto da se odlepimo, apsolutno nedopustivo i nonsalantno a on tako igra vec zadnja 2 meseca, zeza se, ne igra ni odbranu...ja bi njega poslao par utakmica sa tribina da gleda i po dzepu bi ga debelo, drugacije ne moze.

goran

pre 9 godina

zakucas u zadnjoj 4/4 mitrovica, dangubica, blazica i cirbesa na klupu i to je to... mada je jaka bio dobar celu ako izuzmemo 0/6 za tri, tejic objasnjava vec 2-3 meseca kapitenu kako igra prava cetvorka... djenka izgleda usao u formu konacno, kalina odlican bobi opet izdominirao mwill o njemu ne mogu da napisem nista pozitivno ni posle ovakve igre toliko me nervira ta njegova nonsalantnost

Sannty

pre 9 godina

Vise redara od navijaca. Kisa pada, a Zeleznik je oko 15 km. Ovi koji su dosli, a i oni koji nisu, nikada nece moci deci da ispricaju lepu pricu. Osim ako ne pricaju o slavnom komsiji. To je sustina.

Gospodin Dule Vujošević

pre 9 godina

Svaka čast navijačima Crvene zvezde Telekom Beograd Diva, sedamdeset navijača za sedamdeseti rodjendan tudjeg sportskog društva?! Genijalno, kapa dole!

Sta uradi to Nolane Smithe ?!

pre 9 godina

Vidi ti franje kako komentarisu jedinog Srpskog predstavnika u evropi, u najmanju ruku kao da su i oni ucesnici iste faze takmicenja ...

zvezdas-rajvoSa

pre 9 godina

E sad znaju ko smo ! Znace i ovi sto salju po 200 komentara na svakoj Zvezdinoj vesti! Samo polako i bez euforije! Sad natrag u rudnik da se radi! NAPRED ZVEZDO!

Ja

pre 9 godina

Više gledalaca ima Partizan protiv Levskog u ABA ligi nego CZT protiv šampiona Evrope. Što se tiče prošle sezone u Evroligi, Partizanu je najmanja poseta bila 13.000, isto je bio loš skor kao CZT sada.

DedaMiloje

pre 9 godina

Kud prije 70 godina prođe meni ko da ni 5 nije. Svašta... Al dobro svaka vam čast mi Maccabi nikad nismo dobili čak ni u gostima kao ni Barselonu, CSKA, Fenerbahče, Panatinaikos...
(Jel Boga ti, 05. mart 2015 22:19)

Ajde, ajde, crćićeš od muke boga ti.

Miki

pre 9 godina

Više gledalaca ima Partizan protiv Levskog u ABA ligi nego CZT protiv šampiona Evrope. Što se tiče prošle sezone u Evroligi, Partizanu je najmanja poseta bila 13.000, isto je bio loš skor kao CZT sada. (Ja, 05. mart 2015 20:33)

Ovde ima oko 10 hiljada ljudi tako da nemoj spinivati a vasa najmanja poseta je bila 11.000 protiv Makabija vas je bilo 12.5000
(Joker, 05. mart 2015 20:45)

10.000??? Donji prsten u kombank areni ima 8.232 mesta, a i sad je poluprazan. Tako da ;-)

kimi

pre 9 godina

Ovo nam je druga pobeda u top16. Da nije bilo kikseva protiv Žalgirisa i Galate i da nismo izgubili 5 poena prednosti u poslednjih 2 min protiv Panatinaikosa sad bi bili u trci za Top8.



hahahahahaha

da baba ima djoku, bila bi deda

Goxy

pre 9 godina

10.000??? Decko, gornji prsten prima 13.878 (koji je inace ZATVOREN) a donji 8.232 mesta (koji je inace poluprazan). Koliko ima gledalaca prilicno lako je izracunati... ;-)
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Miki, 5. mart 2015 20:37)

Nije tacno da toliko prima gornji prsten. I nije tacno da je donji prsten poluprazan...

Gornji prsten ne prima toliko ljudi... ne izmisljaj.

devlinjo

pre 9 godina

šta se ložite, da nije ušla ona nelogična trojka Vilijamsa mi bi izgubili. Nemamo napad i dobijamo na ura. Dobiće nas partizan u finalu ili polufinalu i ako tako bude sva priča gubi smisao ove sezone. U svakom slučaju bih voleo da grešim ali bice tako. jedina slaba karika u zvezdi je trener.

Toliko

pre 9 godina

Nesto mi nikako nije jasno,Blazic ne moze olimpijski bazen da pogodi a dozvoljava mu se da sutne 4 trojke u 1/4 i zadnji sut u 2/4 ide na njega.Da li je Radonjic svestan sta radi i kome dozvoljava da uzima tolike suteve.Takodje,onaj potez Vilijamsa,kad je imao cisto polaganje a popio blokadu i primili smo trojku nakon 3 sekunde...ja bih ga zalepio za klupu do kraja utakmice,bez obzira na dalji rezultat.Takva nezozbiljnost se ne tolerise.

nenad

pre 9 godina

Na poslednjoj utakmici prosle godine, protiv ZALGIRISA, koja je bila potpuno rezultatski nebitna, Grobara je bilo 13 000...

A ovima došao šampion Evrope i 5.000...

Zvezdaš

pre 9 godina

Imali smo tu čast da za nedelju dana igramo protiv tri bivša prvaka Evrope.Nažalost dve smo utakmice već izgubili a najverovatnije gubimo I ovu, sli važno je igrati.

Mika Sumadinac

pre 9 godina

ovaj izbaci koliko nas bilo.prosle.godine na utakmicama...i ono 20, 15, 12 hiljada...i kao nas zeznuo....Rodjace vas je 3800...O cemu ti pricas ?

Euforija

pre 9 godina

Treba da nas je sramota sto nismo podrzali ove momke, a zasluzili su. Ovo nam je za nauk, a mozemo da se ugledamo i na komsije. Klub se podrzava i kad pobedjuje i kada gubi.

Koji sam ja meni kralj

pre 9 godina

Sva nemoc i neznanje Radonjica su vidjeni u drugom delu trece cetvrtine. Odlazi!!!
(Ivan, 05. mart 2015 22:03)
A onda dolazi 4. četvrtina

Miki

pre 9 godina

Reko sam sebi:
Pustite li Partizan u ABA ne idem vise na utakmice dok Radonja ne ode. Sramota, umesto Partizan biramo u polufinalu jacu ekipu Cedevitu. Toloko. Plus ko se slaze, minus ko ne.
(--#####- Bodibond -#####--, 05. mart 2015 21:18)

Koga lazes da ti ides na utakmice??? Pa ti ni Beograd ne znas naci a tek arenu :-D:-D:-D

aleksandar

pre 9 godina

Kako bih voleo da Partizan bude cetvrti!
(Parter B, 05. mart 2015 23:04)niste onda trebali da nas "pustite"! hocemo cetvrto mesto

Vaše ime*

pre 9 godina

Zvezda je pobedila zbog "daljinskog upravljanja" u 4/4. Taktička uputstva su se odnosila na disciplinovaniju igru u napadu - bez gušenja igre, šire, na više pozicija; u odbrani otpornija igra na dribling, maksimalna agresivnost u 1na1 i ruke-gore i jači okret za dafanzivni skok. Posle ove pobede, nadam se da će me uprava angažovati da zamenim Radonjića koji se i nije baš pokazao.

Искрено

pre 9 godina

Врхунска европска кошарка, Звезда бриљантна у 4/4, сјајна атмосфера!!! Победили смо ове сезоне и првака Европе, имамо већ 8 победа у Евролиги, узели смо куп, убедљиво смо први. Засад сви задаци испуњени, браво за Човића, Радоњића и све играче!!!

FMP since 2011.

pre 9 godina

Ali kad mi navijaci Partizana pomenu fuziju... Pa vi ste se fuzionisali jos 2007...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Ivan, 5. mart 2015 22:42) Znaš, niko ne može da zabrani FMP-u kako će da se zove...

Zvezdaš

pre 9 godina

Pa ovo je neverovatno, ni u kontri tri na jedan ne možemo da poentiramo.Vilijams igra neodgovorno I neozbiljno.Ali valjda ćemo nešto da naučimo iz ovih poraza protiv bivših prvaka Evrope.Radonjić kaže da je najvažnije učiti a da nije bitna pobeda.To verovatno žele I navijači pa su napunili Arenu.

fles

pre 9 godina

kolko god svi pljuvali dzenkinsa on kad dobije malo slobode i minuta moze nesto i da pogodi za razliku od blazica koji sutira 5/0 za tri,ej ljudi 30 god sutira na obruc istih dimenzija i ne moze jednom od pet puta da ubode strasno,a o lezernosti i nezainteresovanosti vilijamsa necu ni da pricam .dzenkiks mora igrati 30-35 min po tekmi i bice extra tvrdim

Goxy

pre 9 godina

10.000??? Decko, gornji prsten prima 13.878 (koji je inace ZATVOREN) a donji 8.232 mesta (koji je inace poluprazan). Koliko ima gledalaca prilicno lako je izracunati... ;-)
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Miki, 5. mart 2015 20:37)

Gornji prsten ne prima toliko ljudi... ne izmisljaj.

petarczv

pre 9 godina

sjajna utakmica... za kladionice. a vi se samo palite. jednostavno , samo ispratiti uplate na ozbiljnim kladionicama u zadnjoj cetvrtini i sve ce biti jasno.
(dr feelgood, 05. mart 2015 22:32)


xaxaxaxaxaxaxaaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

Ivan

pre 9 godina

A onda dolazi 4. četvrtina
(Koji sam ja meni kralj, 05. mart 2015 22:53)
4. četvrtina je dobijena na suvi kvalitet Marjanovića, Vilijamsa i Dženkinsa, sigurno nije zbog Radonjićeve taktike, koje, između ostalog, i nema.

Joker

pre 9 godina

Više gledalaca ima Partizan protiv Levskog u ABA ligi nego CZT protiv šampiona Evrope. Što se tiče prošle sezone u Evroligi, Partizanu je najmanja poseta bila 13.000, isto je bio loš skor kao CZT sada. (Ja, 05. mart 2015 20:33)

Ovde ima oko 10 hiljada ljudi tako da nemoj spinivati a vasa najmanja poseta je bila 11.000 protiv Makabija vas je bilo 12.5000

Nikola

pre 9 godina

Nije vazno sto nas je bilo 12000, vazno je da smo pokazali da smo neopravdano poslednji i da imamo kvalitet da budemo prvaci Evrope. Ako ne ove, onda sledece sezone.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mile, 5. mart 2015 22:45)
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!

neki tamo

pre 9 godina

Po meni senzacija Makabi nikad gori uz to sramotno igra u zadnjoj četvrtini u kojoj su primili mnogo poena govori da samo čudo može da se desi da oni odbrane krunu ove godine.Jednostavno deluju neubedljivi uopste.

FMP since 2011

pre 9 godina

Bravo kraljevi, zgazili ste sampiona Evrope!!!
A da pre neki dan odigraste i 50 % slabije nego veceras protiv vec danas nizerazrednog kluba mali partizan, bilo bi min 20 razlike.
Ko misli drugacije neka lupa minus. Dovidjenja i prijatno
(BBRS, 5. mart 2015 22:54) A na kraju sezone čete plakati od tog ''malog'' Partizana... Doviđenja i prijatno...

nenad rs

pre 9 godina

Можете ви Јаку подцјењивати,гријеши он али да оставља срце на терену то му нико не може оспорити.

veliki strumf

pre 9 godina

Tejic je za Mitrovica Barkli licno! To odavno pisem. Konacno je citav tim pokazao pun potencijal u 4/4, a konacno su nas krenule i trojke.

nikolaa

pre 9 godina

Pred 3000 ljudi. Sramota! (DG, 05. mart 2015 20:30)

3000 ljudi je trecina popunjenosti donjeg prstena, eto kakav komentar pun nebuloze se podrzava!? Imate li vi oci?

Бојан Илић

pre 9 godina

Браво момци!
Лепа реклама за Србију, велики успех за српски спорт!
UF '87.;-)

Pobedismo prvaka

pre 9 godina

Sve pohvale igracima koji su svojim nadahnucem i basketaskim forama uspeli da se izdignu iz Radonjinog sivila. Potpuno bezidejna igra. Mi nemamo igru. Zalgiris nas je celu tekmu derao sa losijim igracima. Evo pre neki dan i Groblje. Nama nedostaju akcije koje nisu na Bobija.

Exe

pre 9 godina

3.548 navijaca HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHA (Miki, 05. mart 2015 20:30)

Ma 1000 ima, lako je manipulisati sa brojkama...

--#####- Bodibond -#####--

pre 9 godina

Ne kapiram da li smo kažnjeni pa ne smemo pustiti publiku na gornji prsten, ili je toliko palo interesovanje publike? Ako je ovo drugo u pitanju strašno sam razočaran! (Blokovi, 05. mart 2015 20:56)

Razocarani smo i mi zato sto su pustili Partizan u Aba ligi.

Illmatic '94

pre 9 godina

Кад један Реал не напуни дворану,или Барса,зашто ми морамо сваки пут? Досадни сте више са тим причама. Партизан-Тотенхен посећеност као на Ц. Звезда-Рад.

Aleksandar21

pre 9 godina

Zovete nas raznim imenima navodno možete da prebrojite publiku... Samo mi objasnite a koga u stvari pratite... Zar ne vidite da smo vas pustili u derbiju...

djordje

pre 9 godina

Evo ja kao veliki navijac Crvene Zvezde bi da iskoristim ovu priliku da se izvinem navijacima Partizana sto nismo napunili dvoranu. Mi se cuvamo za utakmice protiv istinskih istitucija i sampiona kao sto je vas KK Partizan. Kad sam vidio dvoranu podsjetilo me na natupe FK Parizan u Evropi ali cini mi se da smo imali za saku vise gledalaca.

Zarko_pale_delija!

pre 9 godina

Sjajna igra u poslednjoj cetvrtini.Ako nastave sa ovkvom igrom,rutinski ce osvojiti ABA ligu,Srpsku ligu,a nadam se i jos koja pobeda u Evroligi.

NBGD

pre 9 godina

Navijac sam Zvezde i gledam sve utakmice na tv (dok sam mogao isao sam na 90% utakmica),ali je sramota da hala nije puna. Definitovno sam za to da se karte za sledecu sezonu kupuje u paketu. Isao sam na utakmice kada je bilo vise ljudi na parketu nego li na tribinama,a ovi danasnji "navijaci" i "ljubitelji" Zvezde nisu u stanju da pogledaju svoj klub kako igra protiv prvaka evrope. SRAMOTA!

John Terry

pre 9 godina

Svaka cast navijacima partizana, skupili su se na internetu i podsmevaju se. Samo ne znam cemu, posto je njihov tim ispao iz predgrupe kupa stevana karapandze. Sebe ne vide, ali zezaju druge... jadno.

lexi

pre 9 godina

Čoviću reaguj ! Pola budžeta sledeće sezone mora da ide na Bobija! Bez njega smo džaba krečili, kako znamo i umemo mora da ga zadržimo! Nema ništa protiv Ziebesa, sasvim je solidan drugi izbor, ali za klasu do dve ispod Bobija!

zvezdas-rajvoSa

pre 9 godina

Zvezda ima srece jer pored Radonjica ima jos jednog trenera na terenu - Marcusa Wiliamsa. Evidentno je da se sut Zvezde jos steli za kraj sezone! Opet u rudnik i rad rad rad i samo rad! Rekao sam i pre TOP 16 da treba biti zadovoljan sa 4-10 ili 5-9 Ovaj Zvezdin tim je najmladji u Euroligi i prosecno je tri godine mladji i od Partizana i od Cedevite i od Buducnosti ! Napred Zvezdo!

komarac u sorcu

pre 9 godina

Ovo je samo jos jedan dokaz da smo pustili mali partizan u nedelju. Cuj ove navijace Igokee "Umorni Makabi, igrao sa pola snage itd" pokrijte se usima i prihvatite cinjenicu da smo ih POBEDILI, prestanite vec jednom da omalovazavate pobede najveceg kluba na Balkanu a i sire, ljubomorni ste! Sad vise ne mozete da prosipate fore "kog ste velikana pobedili" evo vam ga hahaha. Champions of the world 1991...This is who we are!

Su

pre 9 godina

Poluprazna Arena,zalost. Ovo je dokaz da smo fudbalski navijaci. Moramo jos da sisamo da bismo postali publika u kosarci. Fudbalski smo bolji od Grobara,dok su u kosarci duplo bolji od nas. Drugi problem su vodje koje ne znaju sta je kosarka, nisu culi za brzu pesmu,ni za dlanove. Od sad utakmice u Pioniru!! Momci su zasluzili pune 2 Arene.

vwb

pre 9 godina

Prolaz u top 16,pobeda nad aktuelnim prvakom Evrope,treci pehar za redom u KRK,ako se i treci put plasiraju u El i osvoje titulu,mislim da je Covic zasluzio da ostane u Cz i po isteku pete godine!!!Ovo postaje ozbiljna prica,klub raste iz godine u godinu,mislim da ni krov Evrope nije daleko,u narednim godinama.Coki,hvala na svemu!!!SRECNO

Beobrad

pre 9 godina

Au kakva poslednja cetvrtina!?!?!
Velika pobeda za potvrdu kvaliteta i izlazak iz losije forme.
Tu ne racunam poraz od Partizana koji je bio "patriotski poraz" !

veliki strumf

pre 9 godina

Meni je prosto zapanjujuce kako je moguce da ovoliki broj zicera, ali bas klasicnih polaganja nismo ubacili, i u prvom poluvremenu a evo i u 3/4. Blazic, Mitrovic, Kalina, Dzenkins - bar 20 zicera nisu ubacili. Neverovatno. A sve lepo odigramo. Odbrana u 3/4 jako losa, bas bas.

Uncle Drew

pre 9 godina

je l igra doktor MWill
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (fanta 0.33, 5. mart 2015 20:58)
samo da napomenem danasnjoj deci kolko neko moze da ispadne glup

neki tamo

pre 9 godina

beogradjani, sramota! igra zvezda, gostuje sampion evrope pa vise od pola hale prazno. neverovatno!
toliko je izgleda zasicenost da vas briga da dolazite, a neki ljudi dodju iz drugih gradiva, potrose vise para ali ipak dodju, a vas mrzi pola sata da odete do hale. sramota!

SkLeRoZa

pre 9 godina

Bravo!!! Nema veze sto drhtim na 13 razlike i 2 min pred kraj,nema veze sto Dangubic i Mitrovic ne mogu vola da ubodu,nema veze sto Bobija biju kao kriminalca,nema veze sto Radonja nema veze...sve ovo ima veze sa tugom Topalovica i striptizete Tegija!!!

Blokovi

pre 9 godina

Ne kapiram da li smo kažnjeni pa ne smemo pustiti publiku na gornji prsten, ili je toliko palo interesovanje publike? Ako je ovo drugo u pitanju strašno sam razočaran!

iliclugano

pre 9 godina

Cestitam C.Z.T Na pobedi i cestitam Bodibondu i drugu Batku!!!
Cisto samo da podsetim neke navijace ovde da je jedan gospodin Blat
cestiatao pobede vise puta jednom klubu sa Ovih teritorija!!??
I to ne umanjuje zasluge vaseg kluba vecers,SVAKA CAST I VAMA!VREDI TO "U NASTAVKU TAKMICENJA"I cestitam Strumfu sa naocirama naravno.

Kum

pre 9 godina

4. četvrtina je dobijena na suvi kvalitet Marjanovića, Vilijamsa i Dženkinsa, sigurno nije zbog Radonjićeve taktike, koje, između ostalog, i nema.
(Ivan, 06. mart 2015 00:06)

Blage veze ti nemas...kuku, ko sve sebi daje za pravo da kritikuje...

Treba da vas je sramota.

тамоНеко

pre 9 godina

Вилијамс и Џенкинс у фазону: "ПОЗДРАВИТЕ ВАШУ МАМУ!"
Бобија су убијали, спустио иx је за узврат.
Браво, Звездо. Ајдеееее

Zvezda Srbija Kosovo Metohija

pre 9 godina

Sram vas bilo Delije zbog ove posete imamo nikad jaci tim i dolazi sampion Evrope a prazna sala necu ni da zamislim sta bi bilo da dolazi Zalgiris ili Alba!

Bagzi

pre 9 godina

Super utakmica i na momente super navijanje. Mali Tejic napredovao i vec fino odradjuje posao. Kalina car. Kapiten pogubljen. Ali utisak veceri su Tajus i Smit. Kako ti ljidi skacu!? Ma ne skacu, lete ;)

32.загорска дивизија

pre 9 godina

Маркус Вилијамс вреди сваку пару ! А,и ови интернет гробари се били понадали ! Ајд признајте да сте се понадали !

dzony

pre 9 godina

dal smo doziveli to da nam se grobari smeju za posetu, eee ljudi smeju nam se navija kluba koji na fudbalu imaju prosek 3000 koji su skoro celu prvu fazu evro lige prosle sezone igrali u pioniru, navijaci koji u fudbalu imaju manji prosek i od novog pazara, navijaci kada je dzabe ulaz nema ih vise od 3000, navijaci koji u ligi evrope imali prosek od 6000, e bre kome vi nesto pricate.

kup je naš

pre 9 godina

Mogu da zamislim koliko bi ih Partizan tek razvalio.
(Luke Babbitt gravedigger, 6. mart 2015 00:22)

Ma da,niste mogli krasni oktobar da razvalite.

I preostalo ti je samo da zamišljaš.

petarczv

pre 9 godina

Naravno da me raduje mnogo ova pobeda ali jos vece zadovoljstvo mi predstavlja citanje ovih jadnih grobarskih komentara...hoce da puknu. Pobedili smo im sve direktne konkurente za play off po dva puta,njih pustimo tako ocigledno i ono umesto da se zahvale i pokriju usima oni se odma pomamili...imate srece sto ce vas mega opet pustiti inace bi vas izbacili u polufinalu...mada ce i buducnost

ferdinand

pre 9 godina

Satro Partizan dobija Zvezdu pre neki dan, a Zvezda sad ovako gazi jedan Makabi :))) Bas providno. Jel vidite sad, grobari, da vas je Zvezda pustila???

deki

pre 9 godina

I sad ostaje zal zbog nekih poraza,na pr.Zalgirisa i Galate kuci,protiv Reala smo do 2,52 do kraja trece igrali egal.Drago mi je zbog ove pobede,samolouzdanje je preko potrebno zbog narednih utakmica,da se u Aba nismo neporebno trosili u Ljubljani i Podgorici i ginuli za komsije bilo bi dosta bolje.

Oberin Martel

pre 9 godina

Hahahahahaha kakvo navijanje hahahahaha, semenke, fotoaparati...
(Cirkus Zvezdana, 5. mart 2015 23:56)

Takvo navijanje i treba da bude. Da mogu dete da dovedem na utakmicu. A ne urlikanje, psovanje, bubnjanje... kao na vašim utakmicama sve sa Tumbasom i Dulom kao vođom orkestra.

JessePinkmanPFC

pre 9 godina

Pozdrav za verne navijace koji su sad u Areni, to su pravi ljudi, uz svoj tim i kad gubi. Nema razloga za prozivanjem, braco Grobari, iskulirajte :)

SASA FRANKFURT

pre 9 godina

Svaka cast momci, danas sam napisao da je doslo konacno vreme da dobijemo Maccabi i zelja mi se ostvarila! Sta reci, momci su igrali super i dali sve od sebe, to je velika skola za ubuduce kako igrati protiv takvih ekipa, bez straha, tj da imaju potrebnu dozu drskosti i nema zime za Zvezdu! Gde su sad ovi sto vec duze vremena pljuju po Marcusu i Djenki?? Svi su odigrali odlicno Bobi, Kalina, Tejic, Jaka!! Probati ovakvom igrom dobiti sve ostale utakmice pa sta bude!! GAZI ZVEZDO!!

metall

pre 9 godina

Ne znam za vas, ali ovaj Makabi je retko antipaticna (da ne kazem nesto gore) ekipa, i zbog toga mi je ova pobeda jos draza. Tuku, udaraju, muljaju, kradu, lazu...ali nije vredelo. Kada nas je konacno krenuo sut (mili Boze, pogodili smo 13 trojki) i kada su konacno nasa dva Amera zajedno nesto odigrala, pobeda nije mogla izostati. Bravo momci, bravo Zvezdo!!!

Komšija Rade

pre 9 godina

Bravo kraljevi, zgazili ste sampiona Evrope!!!A da pre neki dan odigraste i 50 % slabije nego veceras protiv vec danas nizerazrednog kluba mali partizan, bilo bi min 20 razlike.Ko misli drugacije neka lupa minus. Dovidjenja i prijatno
(BBRS, 05. mart 2015 22:54)

Ako si ti BBRS ja cu pojesti ovaj telefon.

Sta uradi to Nolane Smithe ?!

pre 9 godina

Koliko ljubomore sa komsijske strane, nevidjeno ... Ali zato kad krenu da pricaju da smo Fmp, pa da smo mi Fmp ne biste vi toliko silovali tastaturu . Pozdrav za nase verne pratioce grobare ...

Jole

pre 9 godina

Hahahahahaha kakvo navijanje hahahahaha, semenke, fotoaparati...
(Cirkus Zvezdana, 5. mart 2015 23:56)

Takvo navijanje i treba da bude. Semenke i fotoaparati na tribinama donose budzet. Dobar deo "navijaca" i ne placa kartu. Milsis da ce posle privatizacije vlasnik kluba dozvoliti organizovani ulazak bez placenje karte? Ja cu srecan biti tek kad budem mogao da dovedem dete na utakmicu bez straha, kupim pivo (da, na zapadu moze i pivo da se kupi jer se ih ne brinu napaljeni maloletnici) i semenke i uzivam.

srkiboy82

pre 9 godina

umorni macabi kome ne treba pobeda i corava koka ubode koje zrnooooo
(grobar_brisel, 6. mart 2015 09:23)_ Pa mi vam to pričamo za utakmicu odigranu u nedelju, a vi se ljutite.

Illmatic '94

pre 9 godina

Вилијамс и Блажич су задужени за дербије. Иначе драго ми хе што гледате Звезду. Ево ја сам велики звездаш па не гледам текму јер немам Спорт Клуб,слушам радио пренос,драго ми је да гробари гледају. Какав је овај Макаби понос Израела са 8 амера у тиму,само 4 израелца.

zvezdas

pre 9 godina

Jako, jako zrela utakmica najmladjeg tima u Euroligi!
Zvezda je tim cije je najjace oruzje tranzicija ali je trcanje sa igracima Makabija ravno samoubistvu i zato je Zvezda celu utakmicu igrala smireno, pozicionim napadima i lagano lomila i prelomila cudesnom serijom na kraju.
Bravo!

ajmo

pre 9 godina

Bravo momci! Pokazali ste da možete protiv bilo koga, a ovi što su se primili posle poklonjene pobede i dovođenja sumnjivog, a skupog igrača bolje da ćute.

Zvezda ponos Srbije

pre 9 godina

Zvezda je na ovoj utakmici imala vise navijaca nego partizan na bilo kojoj utakmici ove sezone! Pored toga Zvezda je ove godine postavila rekord po prosecnoj posecenosti i postala najgledaniji tim Evrope svih vremena! I navijaci igokee nis se usudjuju da se tome smeju posle ovogodisnjeg skandala u Evropi gde su ih unistavali Rumuni iostali amateri vec u prvoj fazi Kupa Rose Salvahe? Pored toga Zvezda je dobila veceras prvaka Evrope u Top 16 fazi u koju se plasirala kao prvi srpski tim ikada sa pozitivnim skorom! Pa razbili smo partizan igokeu u svakom pogledu i postavili standarde u bukvalno svim kategorijama! I sve smo to postigli kao UBEDLJIVO najmladja ekipa Evrolige! Hvala ti Boze sto navijam za Zvezdu! A ovi drugi neka brisu suze turskim dresom koji im je ostao i neka slave coveka koji je bruka srpske kosarke. partizan dobija 15 godina pare od drzave i Zvezda ga razbije u svim parametrima vec u drugoj sezoni i to bez drzavnih miliona. Ne zaboravite da cak i u ovoj sezoni partizan dobija vise a uporedite samo rezultate jednih i drugih!

ddd

pre 9 godina

Ono protiv partizana je bio suterski trening, nadam se da sad partizanovci shvataju koliko je zvezda nezainteresovana bila u derbiju. Smanjite eugforiju.Gledajuci ovu utakmicu ne vidim ko bi dobio Zvezdu 3 puta u roku od nekoliko dana. Znacajna pobeda za samopouzdanje i dokaz kvaliteta

SJ

pre 9 godina

Vazno da grobari ostavljaju kommentare o poseti , a to sto zvezda uz prave i verne navijace pobedila evropskog prvaka nema veza aa ? BRAVO ZVEZDO LJUBAVI MOJA !!

srpska crna gora

pre 9 godina

mora da su nas pustili slavimo 70 god. jel tako grobari? bravo momci ekstra utakmica, puna podrska Radonji!!! pozdrav iz Podgorice

Boggy

pre 9 godina

BRAVO! Vilijams pozdravlja ove sto ga pljuju. Skinuli smo prvaku Evrope krunu, ali ja se i dalje plasim institucije i Dula sa onim njihovim plejom, kazu da je u svom plemenu umeo cak nekad da postigne 10 trojki iz igre za pet minuta u obrucu od trske!

hahahah

pre 9 godina

i sta cemo sad????
ne mogu na utakmicu ...dvoje male dece. jedno beba. al sam klinca od tri godine izvukao iz kreveta da odgleda cetvrtu. svaka cast momcima. hvala za divno vece...

doktor

pre 9 godina

Dobro bre grobari, nagledaste se evrolige u beogradu više nego što ste gledali partizan, koji je elegantno ispao u prvom krugu TUP TUP kupa, a ni hvala da kažete. Stvarno ste DV kultura.

Batko

pre 9 godina

Definitivno protiv malih klubova kao što je Partizan, nemamo motiv da igramo...peglamo samo velikane. Pod hitno se to mora promeniti. Znam da je to jako teško, da trebaš da motivišeš igrače da igraju protiv tako smešnih ekipa , ali ipak se i to mora odraditi.

Komentator sa SK

pre 9 godina

wau, ko da ste pobedili lejkerse. dajte bromazepam onom komentatoru sa sk, umrece.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kimi, 5. mart 2015 22:34)
Bogami, bolje bi ti bilo da ih ti popijes i to bromazepama komada dva, da se brze smiris kako ne bi crko od muke. A i vi ostali takodje.

raxi

pre 9 godina

Hahahahahaha kakvo navijanje hahahahaha, semenke, fotoaparati...
(Cirkus Zvezdana, 05. mart 2015 23:56)

Aaaa...pratis,pratis,evropska desavanja!

Kum

pre 9 godina

"pred oko 10 000 gledalaca"
gornji prsten ima 13 282 mesta,te donji ima oko 9000...a gornji prsten je bio zatvoren...
(..., 06. mart 2015 00:37)

Ali zato dole sedenje na glavama.

fef

pre 9 godina

Ovi kao da su pobedili Cikago Bulse sa sve Dzordanom i Pipenom.
(Roki, 6. mart 2015 09:11)

Pobeđen je prvak Evrope,tako da imamo pravo da se radujemo a vi imate pravo da trolujete. Do plej ofa.

pravi a ne placeni zvezdas

pre 9 godina

Sve pohvale igracima koji su svojim nadahnucem i basketaskim forama uspeli da se izdignu iz Radonjinog sivila. Potpuno bezidejna igra. Mi nemamo igru. Zalgiris nas je celu tekmu derao sa losijim igracima. Evo pre neki dan i Groblje. Nama nedostaju akcije koje nisu na Bobija.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Pobedismo prvaka, 6. mart 2015 05:49)

Mi nemamo igru u pravu si milion posto igraci su sami onako izasli kao ti ispred zgrade sa ortacima i pikali loptu i eto dobili evropskog prvaka. Covece kada su izgubii od zaligirisa pljuvao si da je trener kriv., sada kada dobijemo trener je kriv sto mi ih ubijemo u skoku., u shutu i u tranziciji.;
Podrska Radonji i ekipi protiv dezurnih pljuvaca

N.N.

pre 9 godina

Krenuo da citam raznorazne komentare i samo cu reci HA HA. Ajde sad svi da se pokrijete usima i ne javljate neko vreme. Znaci utakmicu pratis i navijas, nemas vremena za komentare i pljuvanje po portalima- PRAVI NAVIJAC!!!!

Milica Jovanovic

pre 9 godina

Ko nema tv moze ovde gledati :

http://www.serbiaplus.com/stream5.html
http://www.serbiaplus.com/sportklub1.html
http://www.serbiaplus.com/digisport3ro.html
http://www.serbiaplus.com/stream5.html

Ludara udara

pre 9 godina

Jedina,najlepsa volim te!Pobeda za deda Mileta,ozdravi deda!Cigani srecan nam rodjendan u subotu na marucZivela ZVEZDA I MAJKA SRBIJA!!!!

crveno -b...furija

pre 9 godina

Moram da zahvalim instituciji...na otvorenom sutu za tri poena, ali jos nisam cuo da su se oni nama zahvalili na pustenoj utakmici...kako su slavili Zeljku Obradovica...sad moraju i Radonjica i on im je pustio...

Sale

pre 9 godina

Ovu veliku pobedu treba posvetiti Radonji čiji sm ja, inače, najveći kritičar. Ne može zasvaki poraz on biti odgovoran a za pobede samo igrači. Ova pobeda može biti prekretnica za nasratvak sezone. Odlična utakmica! Čak i da smo igubili kojim slučajem ne bi ništa promenilo. Konačno su Zvezdini Amerikanic pokazali ono što svi od njih očekuju. Vilijams je divlji igrač ali kada ga krene tu spasa nema! Dženkins iz utakmice u utakmicu sve bolji i bolji. Marjanović i Kalinić fenomenalni! Mislim da Trejić mora puno više da igra. večeras je bio odličan kad je to bilo najporetrebnije. Još Luka da se vrati i to je to. Svaka čast majstori! Napred Zvezdooooo!!!

nenad rs

pre 9 godina

Уживајте гробари у својим бесмисленим коментарима.Да ли је некад неко против Макабија направио серију 20:0?

zvezdas

pre 9 godina

Borili se, padali, dizali,lupali nam rampe...Mi ustajali,vracali se,navijaci ih vodili.
Mladjani Tejic se bacao po parketu, Djenka sipao, Vilijams natrpavao trojke.
Zasijala Zvezda moja,na ovo kisno vece, moja Zvezda Crvena !!

ben

pre 9 godina

I posle pitaju što sam bio na svakoj ove godine. Pa zamisli da na "Marakanu" dođe REAL i mi ih dobijemo. E to je u jednom slučaju moguće, kad igraju momci, a ne šminkeri.

Zvezdaš

pre 9 godina

Na kraju kapa dole I svaka čast za veliku pobedu.Verovatno je na igrsče uticala I ova kazna od strane navijača da se trgnu, ali konačno su napravili tajmaut.Verujem da sada idu bolji dani za Zvezdu.Nešto su očigledno I naučili iz dosadašnjih poraza u zadnjim minutima.Još jednom čestitsm momcima na velikoj pobedi koju su podarili svima u Velikom danu za Zvezdu kad se slavi godišnjica kluba.

Illmatic '94

pre 9 godina

Како су смешни сада сви ови што су пљували Вилијамса. Човек покидао вечерас. Ђенка у Боби сјајни! Вилијамс је зверина,видећете на крају.

riječanin

pre 9 godina

SRETAN ROĐENDAN čestitke za pobjedu,pa moralo se otvorit više taj šut i vratit nesreća iz prošlih utakmica,samo hrabro momci možete vi još puno toga za napravit.Radonjiću pamet u glavu i da i ti nešto naučiš.

Milan

pre 9 godina

Eto mozemo dobiti velike...Konacno se vratilo za one promasaje od ranije..Dzekins i Willams objasnili neke stvari u 4 takodje i Marjanovic...Tejic izrasta polako u igraca na kojeg ce Zvezda moci da racuna u buducnosti...

slobinator

pre 9 godina

(Insajder !, 5. mart 2015 23:10)
čekamo grobare.njima ćemo zabiti 25 trojki ako treba.kad budemo igrali punom snagom zgazićemo ih kao bube.i prošle godine smo možda imali bolju ekipu,mada je pitanje jer tu je bio lovrenj koji se pokazao kao zver igrač,kao i bogdan bogdanović.ove godine smo jači 200 posto,sa vilijamsom umesto nelsona,razgoropađenim bobijem ,reprenzetativcima kalinićem i jovićem,mitrovićem koji je napredovao i dženkinsom koji se vraća u formu kad je najpotrebnije.tu je i otkrovenje tejić,blažič koji je upao u kontra ritam i dangubić koji još nije iskazao svoj potencijal.jednostavno grobari nemaju šta da traže.očekujem lagano osvajanje još dva trofeja i barem još 2 pobede u evro-ligi

Nolan

pre 9 godina

10.000??? Donji prsten u kombank areni ima 8.232 mesta, a i sad je poluprazan. Tako da ;-)
(Miki, 05. mart 2015 21:08)

Evo ti objašnjenja. Sve karte za nivo 400 su prebačene na sektore 206-212 tako da je to bilo prepuno. Tu je bilo mnogo više ljudi nego što je bilo mesta. Celu utakmicu sam posmatrao "stojeći na ogradi" jer nisi imao gde da sedneš.

bambus

pre 9 godina

E moja upravo...4 jedna i igrali bi top 8.
@(Novica, 5. mart 2015 22:43)



Nazalost, tako je, to je sustina, slao sam im i mejlove, ali nije imao ko sluha za to.

czv

pre 9 godina

Svi grobari koji nemaju nista pametno da kazu da ne komentarisu vise. Ne znam ni sta rade ovde, ovo je vest o Zvezdi. Stalno neka poredjenja, i komentari koji se ticu proslih godina. Zvezda ove sezone igra odlicno. Uzeli smo kup, imamo odlican skor u aba ligi, pa drudi u grupi prve faze evrolige, pa sad i ova pobeda.

Struki

pre 9 godina

Bravo momci! Ja sam iz Loznice i nisam mogao gledati utakmicu posto smo ostali bez el.energije u 17h. Pijem kaficu i citam komentare i hocu da "puknem"od muke sto nisam bio u mogucnosti da gledam istinski kosarkaski spektakl! Procitao sam jedan komentar da ce Erceg mozda pojacati Zvezdu do petka? Molim vas ako neko zna vise o tome neka napise(ja sam sumnjicav jer je rok za registracuje petak u ponoc). Pozdrav svima i jos jednom svaka cast Zvezdi na izvanrednoj igri i pobedi protiv prvaka Evrope!

Pravi Sony

pre 9 godina

@ Cirkus Zvezdana

Da se ne laazemo, da zivimo u iole normalnoj zemlji, takvo bi navijanje i trebali da bude, uz semenke, fotoaparat i sincica i bez brige da li ce ga neko napasti itd (ne vezano sad za zvezdu). A ne stok* ide na utakmicu da bi se istresla od viska energije, nadrogirali, drali i tukli itd umesto da iskoriste i usmere taj rad na korisnije stvari kao npr neki fizicki posao. Cirkus su i partizan i zvezda prijatelju. Ako ti mislis da je to normalan nacin navijanja, onda mi je drago sto sam ja nenormalan.

cetnik

pre 9 godina

gledate li kako pada ponos izraela tj sampion evrope. Napred zvezdo samo napred zvezdo. sramota za ovako malo navijaca, izgleda da mi sirotinja iz unutrasnjosti treba da dolazimo.

ogi-cg

pre 9 godina

Ova zadnja cetvrtina zvezde ce uci u istoriju,ovo ce prikazivati na časovima košarke kao-savršenstvo košarke.Navijam za Budućnost,al na žalost protiv ovakve Zvezde nemamo šanse.Svaka čast

sasa

pre 9 godina

Sta je ovo,sta ce biti kad se osvezimo,nikom se dobro nepise,forma ce biti na vrhuncu kad bude trebalo,sa ovakvim rosterom to se i oceòuje

duledudule

pre 9 godina

vidi ga ovaj sto se potpisao sa insajder!makabi kontrolisao tekmu?bili bolji 5 min kad je igrao veceras losi jovara.zvezda vodila konstantno

Dr No

pre 9 godina

asto se pustaju komentari napaljenih klinaca o poseti, navijacima, pljuvanje na vrhuncu?
Mnogo je lepse otici i odgledati utakmicu bez raznih ultrasa, baklomanijaka i ostalih maloumnika.
Pa pogledajte na sta je licila atmosfera u nisu u Cairu u Kupu. Budaletine su palile baklje u prepunoj hali a da pritom nisu ni pomislili sta sve moze da se desi.
Ovom drustvu a posebno maloletnicima treba podhitno lecenje i prevaspitavanje jer smo zastranili debelo

davidar

pre 9 godina

Utakmica fantasticna,odlican procenat suta za tri,ne mnogo promasenih trojki,zaustavili smo Sofoa,sto nam je i omogucilo trijumf.Podrska Radonjicu i igracima,a posebno Dangubicu!:-)

John Terry

pre 9 godina

Brao momci, znao sam da kada nema previse pompe i pritiska mozemo da dobijemo svakoga. Odigrali smo majstorski zadnju cetvrtinu koja je pokazala za sta je ovaj tim sposoban. Danas je sut bio dosta bolji, mada ne savrsen. Mislim da nas je ona srecna trojka Tejica vratila u zivot. Losa stvar je da Luka ne daje naznake vracanja u formu, i da je sada Tejic na daleko visem nivou. Sve u svemu, bravo momci! Ponosni smo na vas. Ovo je i odlican poziv publici, da sledece utakmice prate ipak malo vise ljudi!!!

pn

pre 9 godina

Ovo nam je druga pobeda u top16. Da nije bilo kikseva protiv Žalgirisa i Galate i da nismo izgubili 5 poena prednosti u poslednjih 2 min protiv Panatinaikosa sad bi bili u trci za Top8. Svaka čast momci na današnjoj igri! Sramna poseta ali jbg. Ko nije došao ima za čim da žali.

Bosko Divljak zvani Bubamara

pre 9 godina

Auu brate mili, sta je crnobelih narikaca ovde veceras!!? Spremalo se to da proslavi pobedu "ponosa Izraela" kad ono - MOSA! Pa aj' onda da pominjemo fmp da nam bude lakse. E moji igokejci. Ovo vam je jedan mali omaz na poklon od nas naravno uz pesmu "Placi, moli"

Vladimir

pre 9 godina

@insajder Vidi se iz tvog komentara koliko pratis i poznajed kosarku. Govorisbo Tejicu i njegovoj trojci koja je pokrenula ekipu, a ne znas da decko ima neverovatno meku ruku i steta je sto vise ne koristi sut sa distance.

Nenad

pre 9 godina

Čestitam, komšije! Nije mala stvar pobediti Makabi.
Ipak, verujem da ABA ligu osvaja Partizan.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nego sta, 6. mart 2015 08:17)
Nema potrebe da ovome coveku dajete minuse, njegov komentar je sasvim korektan i bez omalovazavanja.Hvala mu na tome sto nam je cestitao, a sto se tice toga ko ce osvojiti Aba ligu, njegovo je pravo da kao Partizanovac(grobar) veruje da ce to uraditi klub za koji navija i tu nema nista lose.Od mene ima plus.

duledudule

pre 9 godina

u sto mi je drago za pozere navijace koji nisu dosli veceras.ljudi ne kapiraju da je ovo veliki uspeh.sam top 16.padaju pod uticaj nekih medija tipa tegeltija i ostali.a za grobare.eto.dobili smo nekog jaceg.recimo prvaka evrope!zgazili ih!i dobijamo jos dve tri

duledudule

pre 9 godina

oce neko po pare da dobijamo makabi u cetvrtak?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (duledudule, 1. mart 2015 22:32)

# Link komentara
Preporučujem (+37)
Ne preporučujem (-123
ne znam samo cemu ovoliko minusa

Mirko

pre 9 godina

Bravo Zvezdo! Lepo je kad se pobeđuje :)
A obaška Makabi, prošlogodišnji prvak EL, koji je takmičenje počeo furiozno, a zatim imao uspone i padove, uostalom kao i mi.
Ostaje žal za porazom od Galate, Pao i sl. ali šta da se radi.
Ako Bobi ostane, iduće godine ćemo biti još gadniji za ove i ovakve protivnike, dok ćemo za boraniju i dalje ostati enigma.