Četvrtak, 26.02.2015.

21:43

Lovren izbacio Liverpul iz Evrope

Promašajem Dejana Lovrena u petoj penal seriji u Istanbulu, Liverpul je eliminisan iz Lige Evrope.

Izvor: AK

Lovren izbacio Liverpul iz Evrope IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

98 Komentari

Sortiraj po:

dalibor79

pre 9 godina

argo sada si me stvarno nasmejao i hvala ti zato:) taj brozovic sigurno nije bolji ni od matica,ni od tadica,ljajica i markovica. pogledaj koliko i kome je sve golove ove sezone dao tadic u engleskoj man.unitedu i arsenalu a i tadic je medju najboljim asistentima u engleskoj.ljajic ima mnogo golova i asistencija u italiji i od kovacica a o brozovicu i da ne pricam.a markovic je sa 19-20 godina bio u dva meseca u portugaliji izabran za najboljeg igraca + prosle sezone je bio medju 18 najboljih igraca u ligi evrope.a sta je dosada postigao brozovic da je bolji od tadica,markovica i ljajica? pa kojoj statistici je brozovic bolji od njih? ako je brozovic bolji od njih onda je i scepovic bolji od mandzukica:))

Argo

pre 9 godina

Pa procitaj prvo,nisam ja rekao da je Kovacic najbolji igrac serie A nego Kuzmanovic koji je btw igrao i sa Ljajicem!drugo opet me krivo citiras,rekao sam da je zabio UKUPNO 8 golova ove sezone sto za jednog 20-godisnjaka jako dobra statistika.Trece,Kovacic je dosao u Italiju kao maloljetnik,zbog toga mu je trebalo puno vise vremena za prilagodbu,Markovic sa 20 i kusur u Englesku i to iz puno kvalitetnije lige nego Kovacic!Cetvrto,ako jedan novinar napise da nije odusevljen Kovacicem to ne znaci da Talijani kazu da je precjenjen.Talijani su odusevljeni s njim,Mancini ima 2 dana kaze da su Kovacic i Icardi buducnost kluba i uz Pogbu najtalentiraniji igraci serie A.Marcelo Brozovic je bolji nego vasi svi veznjaci osim Matica,o Modriću,Rakitiću i drugima necu ni pricat

dalibor79

pre 9 godina

argo, pa normalno da ga fali saigrac nece valjda javno da ga kritikuje ali mene cudi kada je rec o kovacicu onda je on po tebi mlad i treba mu 2 godine da postigne prvi gol u italiji(a ti jos uvecavas to kako ovo sezone ima 8 golova a ustvari ima ih 5 tek u italiji). a kada je rec o markovicu ti namerno neces da kazes da je on tek doso u liverpool skoro,da je na skoro celim priprema povredjen,namerno neces da kazes da je teze davati golove protiv chelsea,man.city,arsenala,totenhema, nego protiv nekih konabara sa islanda ili sasola.a ako je kovacic najbolji igrac serije A, sta je tek po tebi ljajic koji ima daleko vise golova i asistencija u italiji od kovacica? a kovacic je toliko dobar da italijani za njega tvrde da je precenjen igrac.

Argo

pre 9 godina

Prezadovoljni su sa Kovacicem koji je dosao u Inter sa 17.5-18 godina.Naravno da djecaku koji je jedva punoljetan treba vremena da se prilagodi!Kako nebi bili zadovoljni kada su ga doveli za 14-15milijuna eura,a sada vrijedi duplo!Proguglaj sta o Kovacicu kazu Stankovic,Kuzmanovic(kaze da je najbolji igrac serie A) i Mancini!

q

pre 9 godina

sad se Englezi smiju Lovrenu zbog penala, isti ti Englezi koji uvijek ispadnu na penale.. niko od "strašnih" Engleza se nije usudio pucati pa je Lovren morao uzeti u svoje ruke loptu.. miševi iz rupa izašli

Argo

pre 9 godina

Nije ni Lovren,ali je ocito da je promasaj.Zar ti mislis da su u Liverpoolu zadovoljni sa igracem koji je placen 25mil.,igra krilnu poziciju i koji je zabio 2 gola!

jovannnn

pre 9 godina

argo markovic ima tek 20 godina i nigde nije proglasen za najgore pojacanje liverpola za razliku od lovrena. a markovic je cak bio izabran jednom za igraca utakmice i bio je tada u najboljem sastavu tog kola. a za lovrena sta reci liverpool je bacio pare. bilo bi dobro kada bi na leto prodali lovrena a doveli nastasica.

van bronhorts

pre 9 godina

Lovren jeste promasio penal,ali do penala ne bi ni doslo da je liverpul dao gol.Ali kako da da kad se ne zna ko je sebicniji,dal Staridz,Mario ili Sterling...i plus ta trojka mnogo iritira indolentnim ponasanjem,barem mene!

dalibor79

pre 9 godina

penal moze svako da promasi ali ovaj lovren je liverpool kosta ove sezone bodova i bodova. koliko je samo golove zgresio. a drago za tebe, ti postade jos i psiholog da znas da li lovren ili nema samopouzdanje. jednostavno lovren nema kvalitet za neki jak klub, a posle ove sezone vervatno ce liverpool i da napusti. pogledaj samo koliko se podsmevaju lovrenu navijaci liverpoola.da je srbin na nivou lovrena u nekome klubu ti bi ga prvi izpljuvao ali posto je hrvat to e sada mi fali kao samopoudzdanje.

fk jedinstvo UB

pre 9 godina

Nije Lovren toliko los, imao je sigurno dobre namere i nije ga promasio namerno...realno i Messi promasi pre dva ili tri dana penal...tako da ne treba mu zameriti ipak sutirati penal u 5.seriji koji odlucuje nije lako i svaki od kriticara da se nadje na istom mestu ne bi bolje reagovao tj.sutirao...momak je sjajan stoper, ima snage i ne plasi se duela..jednostavno mu ne lezi klub..a takvih ima vise i skupljih i sa vecim imenom...Falkao, Imobile, Illaramendi itd.
tako da se ne treba mnogo ljutiti na ovog momka, mozda mu krene pa ce pokazati sta zna...pozdrav

PimPong

pre 9 godina

Uh sto su se svi okomili na Lovrena. Pa i mnogo bolji igraci, i to napadaci i veznjaci, su promasivali penale u mnogo vaznijim utakmicama:

- Piksi, Jugoslavija - Argentina 1990 (SP)
- Maradona, Jugoslavija - Argentina 1990 (SP)
- Modric, Turska - Hrvatska 2008 (EP)
- Baggio, Brazil - Italija (Finale SP-a)
- Messi, nekoliko puta u Ligi sampiona
- mnogi drugi

Desava se - sta da se radi.

Svašta

pre 9 godina

Iako sam to mislio za Alena, sada povlacim.Lovren je apsolutno NAJGORI igrac u ISTORIJI Liverpula!
(fkcz, 26. februar 2015 21:52)
I to povučeš na temelju promašenog penala?! Onda Messi nije najbolji igrač

Komsijina Krava

pre 9 godina

U penalima je uvijek neko tragicar, a da su navijaci Liverpoola birali zrtvu, odabrali bi Lovrena. Tako im se na neki nacin zelja ispunila.

Rick Hunter

pre 9 godina

Cim sam video ko ide ka lopti udario sam se rukom po čelu, ustao krenuo po času vode i odmah zatim čuo da je drvo promasilo penal .. nije mi jasno, sto Lovren, ali što??? nije trebao bi da bude u 11 a kamoli da šuta peti penal. Ništa moj Liverpule vijajte ligu šampiona..

Cro

pre 9 godina

Sad pogledao sažetak, u 1. pol. Liverpool je mogao zabiti gol da ima bolje napadače i sve bi bilo gotovo! Drago mi zbog Bilića, al mislim da će zato pokrenut u ligi kraj Fenera i Galate koji guraju samo ligu.

vujke

pre 9 godina

Nema tu govora o krivici Lovrena penale su masili i najveci,kriv je onaj ko mu je dao da sutira,a to je Rodzers,pa taj decko je totalno izgubio samopouzdanje to je najkritikovaniji fudbaler u evropi naravno sa razlogom jer ocajno igra i ti takvom igracu das da sutne na 5-4,to je samo jedna u nizu neverovatnih odluka Rodzersa koja po pravilu debelo kostaju ovaj klub.

drago

pre 9 godina

Bilic je izbacio Besiktas a Lovren je preuzeo odgovornost. Pucao je hrabro, u raslje, ali je promasio za 20 centimetara.
Sjajan je igrac, lani je igrao genijalno ali mu u ovoj sezoni fali samopouzdanja. Ovo je bilo hrabro ali jednostavno nije imao srece. Sa njim i Hedvajem smo pokriveni na stoperskim pozicijama iducih 10 godina.

david icke

pre 9 godina

Slazem se da je Rodzers smesan trener kao sto je i PL smesna,samo tamo moze da se potrose kamioni,avioni na neke smesne igrace kao sto je Lovren.Realno je konstantovati da je Sevilja,ako bih morao da trazim favorita za osvajanje prvi favorit,branilac titule koji uvek igra odlicno u LE,uostalom izbacili su 3 tim na tabeli u Nemackoj,a obicno oni izlaze na kraj sa takvim(jakim) protivnicima.

The KING

pre 9 godina

Niko ne kapira da je Brendan Rodzers smejurija od trenera,lik nije kalibar za trofjeje,to pokazuje vec 3.sezone a spucao preko 250 miliona eura na pojacanja...A moj Celzi potpisao sa Jokohamom ugovor po godini 40.miliona funti samo Junajted ima jaci ugovor od Celzija na gosinjem nivou,kakva smo sila#CFC

Jose Alvelade

pre 9 godina

Zao mi je Lovrena,totalno je pao sa samopouzdanjem. Nije on toliko los igrac koliko mu se sve lose poklopilo. Da se ne lazemo nije ni vrhunski fudbaler ali ,mislim da se zestoko zeznuo sto je otisao iz Sautemptona.

Branko S.

pre 9 godina

A da proverimo bankovni racun Rodjersa?Samo ludak bi stavio Lovrena da sutira umesto napadaca koji su ostali van pet odabranih!Mora biti da je stavio koju kintu on ili klub,treba proveriti!?

pisi pismo gazda

pre 9 godina

Kad potrosis 250 mil funti za dve godine, dovedes 25 igraca, ne mozes jedan penal da krivis, covek nema pojma kao trener, nemam ni ja al ne trosim tolike milione.

aca interista

pre 9 godina

Liverpool koj je vazijo na kladionici kao br jedan dan osvoji ovo takmicenje ispada u ovoj fazi takmicenja . najmanju kvotu su imali da osvoje ovo takmicenje

parmalat

pre 9 godina

haha znam da ce zvucati kao fraza ali stvarno sam znao da ce ova rupa od igraca da sutne preko gola,neshvatljiva odluka Rodzersa Lovrenu da ostavi 5 tu seriju,covek direktan krivac za svaki poraz ove god

Adriano_Galliani

pre 9 godina

Прорадила је веза Билић - Ловрен. Хаха штопер од 30 милиона :)) Један од најгорих трансфера свих времена. Ко други него Лузерпул.

Lazari

pre 9 godina

Da li vi, nadam se klinci, jer je napad na mozak da takve komentare ostavlja inteligentan odrastao covek, uvidjate da je toliko glupo i neduhovito koristiti reci luzerpul, uefalona, penaldo, gdessi, farsa, gejlije, patlidzan... Zalosno je ako mislite da je to smesno ili zanimljivo

Hrvatistan

pre 9 godina

Koji ste vi licemjeri... Messi ih je od zadnjih 10 promasio oko 5 pa sta ocekivati od stopera u petoj seriji? Jel netko mozda pomislio da Moreno i Sterling nisu imali hrabrosti pucati pa je Lovren morao? Svo zlo u promasenom penalu..

uros

pre 9 godina

Nije Lovren kriv, penale promasuju i najbolji ali mi nije jasno ko je njega postavio da sutira 5.penal. Inace, Englezi se sramote u Evropi. Iz onakve lige u Evropi ostade samo Everton i to samo zato sto je imao jako dobar zreb, i mozda Celsi ako pobedi PSZ.

Ilija

pre 9 godina

Eto malo prilike da se i nebeski narod nasladjuje tudjim mukama po obicaju i raduje kada je fudbal u pitanju. a svetsko i evropsko p nece videti jos 20 godina

Stiven Džerard

pre 9 godina

Lovren i Alen su najgori fudbaleri(prevare) Liverpula a M.Jovanović za njih ispade K.Ronaldo a ne razumem ni Rodžersa da ti zadnji penal šutira dotični on kao da je zaljubljen u ova dva dotična.Po meni su za Liverpul:Sako,Škrtel,Moreno,Flangan,Čan,Hendo,Kutinjo,Ajb,Lazar,Sterling,Staridž i možda Lalana,Minjole?? ostali nogobulj i remont!!

Pozdrav Iz Hrvatske

pre 9 godina

Lord Lovren > Lord Bendtner

Iako mu ne bi bio u koži, ali cijeli tim je preloš, napadački oni ne mogu do sutra zabiti gol, hvale Sturidgea i Sterlinga a oni su prosječni igrači, zato i ne mogu ništa u premier ligi. Coutinho napusti Liverpool, ovi su presakati za tebe. Lovren okreni selfie nisi dugo.

Juventino

pre 9 godina

Još jedan od jazavaca sa ostrva ispao. Sad će klinci da plaču, kako to, pa tamo igraju vanzemaljci, sila od igrača. Ahahahahahahahahahahahah. Fiorentina nalupala one druge jazavce, tako samo puni.

realn0st

pre 9 godina

nemoze ga se krivit zbog ispadanja, svima se dogadja on je danas bio medju najboljim u liverpoolu a penal je nesreca dogadja se...pravo je pitanje zasto je on uopce pucao odlucujuci penal a ne npr sterling?...slazem se da liverpool igra bolje bez njega iako nije on direktni krivac u zadnje vrijeme,cak igra solidno u zadnje vrijeme u ovoj formaciji s 3 stopera...svakako mu nelezi liverpool i treba otic a ne na silu pokusavat bit neka legenda kluba ili sta vec...

Kutinjo

pre 9 godina

Nije problem sto je promasio penal to se desavalo i mnogo boljim igracima,problem je sto kad je taj covek na terenu ovi ne mogu ni treceligasa da dobiju cim ga nema ovi tri meseca neznaju za poraz i to uz odlicnu igru,za mene bolje sto su ispali zato sto igraju ocajno u evropi cele sezone i izgleda da padaju u formi zbog umora,a sad ih tek ocekuje borba u ligi gde su svi pre 10 kola mislili da ce se do kraja boriti za opstanak,a oni evo 3 boda od treceg mesta,Rodzers izgleda ne zna da nauci nista iz svojih gresaka zato sto stalno iste ponavlja i ako nastavi to ce ga kostati posla na kraju sezone.

Azer

pre 9 godina

Mrs iz mog kluba! Mrs! Prvo oteraju Agera, pa sad Stivija, pa dovede ovo da nam igra i stavi njega da izvodi PETI penal pored zivog Sterlinga i Morena! Mrs iz kluba i vodi i Alena i Brendana sa sobom!

Koko

pre 9 godina

Biliću, svaka čast. Ti si definitivno najkompetentniji trener od ove sirotinje što se da skupiti tu od Vardara pa do Triglava. A i neopterećen si u glavi, šteta kaj je to minus na ovim prostorima...

panini

pre 9 godina

sve mogu da razumem al da stavi lovrena da sutira poslednji penal pa ja ne verujem. jedino da se rodzers napio pre utakmice ili da su hteli da ispadnu bas mi nije jasno. ko bi pri zdravoj pameti stavio njega da sutira majko moja. covek em je stoper em nevidjena kiksara uopste nije smiren nema nikakvu tehniku nije sutnuo na gol u zivotu osim glavom od skoro je u klubu...pa sve i da je prisao rodzersu i reko mu u fazonu sefe daj mi da sutnem osecam da ga dajem pa ne bi trebalo da mu da u zivotu strasno majke mi covek vise odmogao nego pomogao liverpulu od kad je dosao..pa imao je i morena i sterlinga koji imaju 100 puta bolji sut. ne mogu da verujem da ga je uopste stavio da sutira a kamoli jos petog, strasno stvarno mi ne ulazi u glavu zasto

WP

pre 9 godina

S obzirom da je tenkre igrao 120 minuta, Liverpool je odlično prošao. Preživeli su ga dok se igralo, al ga ne preživeše kad je došlo da on izvodi penal. Ko njemu dade da šuta, o Bože...

Koko

pre 9 godina

Biliću, svaka čast. Ti si definitivno najkompetentniji trener od ove sirotinje što se da skupiti tu od Vardara pa do Triglava. A i neopterećen si u glavi, šteta kaj je to minus na ovim prostorima...

Adriano_Galliani

pre 9 godina

Прорадила је веза Билић - Ловрен. Хаха штопер од 30 милиона :)) Један од најгорих трансфера свих времена. Ко други него Лузерпул.

Kutinjo

pre 9 godina

Nije problem sto je promasio penal to se desavalo i mnogo boljim igracima,problem je sto kad je taj covek na terenu ovi ne mogu ni treceligasa da dobiju cim ga nema ovi tri meseca neznaju za poraz i to uz odlicnu igru,za mene bolje sto su ispali zato sto igraju ocajno u evropi cele sezone i izgleda da padaju u formi zbog umora,a sad ih tek ocekuje borba u ligi gde su svi pre 10 kola mislili da ce se do kraja boriti za opstanak,a oni evo 3 boda od treceg mesta,Rodzers izgleda ne zna da nauci nista iz svojih gresaka zato sto stalno iste ponavlja i ako nastavi to ce ga kostati posla na kraju sezone.

panini

pre 9 godina

sve mogu da razumem al da stavi lovrena da sutira poslednji penal pa ja ne verujem. jedino da se rodzers napio pre utakmice ili da su hteli da ispadnu bas mi nije jasno. ko bi pri zdravoj pameti stavio njega da sutira majko moja. covek em je stoper em nevidjena kiksara uopste nije smiren nema nikakvu tehniku nije sutnuo na gol u zivotu osim glavom od skoro je u klubu...pa sve i da je prisao rodzersu i reko mu u fazonu sefe daj mi da sutnem osecam da ga dajem pa ne bi trebalo da mu da u zivotu strasno majke mi covek vise odmogao nego pomogao liverpulu od kad je dosao..pa imao je i morena i sterlinga koji imaju 100 puta bolji sut. ne mogu da verujem da ga je uopste stavio da sutira a kamoli jos petog, strasno stvarno mi ne ulazi u glavu zasto

Azer

pre 9 godina

Mrs iz mog kluba! Mrs! Prvo oteraju Agera, pa sad Stivija, pa dovede ovo da nam igra i stavi njega da izvodi PETI penal pored zivog Sterlinga i Morena! Mrs iz kluba i vodi i Alena i Brendana sa sobom!

vujke

pre 9 godina

Nema tu govora o krivici Lovrena penale su masili i najveci,kriv je onaj ko mu je dao da sutira,a to je Rodzers,pa taj decko je totalno izgubio samopouzdanje to je najkritikovaniji fudbaler u evropi naravno sa razlogom jer ocajno igra i ti takvom igracu das da sutne na 5-4,to je samo jedna u nizu neverovatnih odluka Rodzersa koja po pravilu debelo kostaju ovaj klub.

WP

pre 9 godina

S obzirom da je tenkre igrao 120 minuta, Liverpool je odlično prošao. Preživeli su ga dok se igralo, al ga ne preživeše kad je došlo da on izvodi penal. Ko njemu dade da šuta, o Bože...

Pozdrav Iz Hrvatske

pre 9 godina

Lord Lovren > Lord Bendtner

Iako mu ne bi bio u koži, ali cijeli tim je preloš, napadački oni ne mogu do sutra zabiti gol, hvale Sturidgea i Sterlinga a oni su prosječni igrači, zato i ne mogu ništa u premier ligi. Coutinho napusti Liverpool, ovi su presakati za tebe. Lovren okreni selfie nisi dugo.

Lazari

pre 9 godina

Da li vi, nadam se klinci, jer je napad na mozak da takve komentare ostavlja inteligentan odrastao covek, uvidjate da je toliko glupo i neduhovito koristiti reci luzerpul, uefalona, penaldo, gdessi, farsa, gejlije, patlidzan... Zalosno je ako mislite da je to smesno ili zanimljivo

pisi pismo gazda

pre 9 godina

Kad potrosis 250 mil funti za dve godine, dovedes 25 igraca, ne mozes jedan penal da krivis, covek nema pojma kao trener, nemam ni ja al ne trosim tolike milione.

Juventino

pre 9 godina

Još jedan od jazavaca sa ostrva ispao. Sad će klinci da plaču, kako to, pa tamo igraju vanzemaljci, sila od igrača. Ahahahahahahahahahahahah. Fiorentina nalupala one druge jazavce, tako samo puni.

Ilija

pre 9 godina

Eto malo prilike da se i nebeski narod nasladjuje tudjim mukama po obicaju i raduje kada je fudbal u pitanju. a svetsko i evropsko p nece videti jos 20 godina

Jose Alvelade

pre 9 godina

Zao mi je Lovrena,totalno je pao sa samopouzdanjem. Nije on toliko los igrac koliko mu se sve lose poklopilo. Da se ne lazemo nije ni vrhunski fudbaler ali ,mislim da se zestoko zeznuo sto je otisao iz Sautemptona.

Hrvatistan

pre 9 godina

Koji ste vi licemjeri... Messi ih je od zadnjih 10 promasio oko 5 pa sta ocekivati od stopera u petoj seriji? Jel netko mozda pomislio da Moreno i Sterling nisu imali hrabrosti pucati pa je Lovren morao? Svo zlo u promasenom penalu..

uros

pre 9 godina

Nije Lovren kriv, penale promasuju i najbolji ali mi nije jasno ko je njega postavio da sutira 5.penal. Inace, Englezi se sramote u Evropi. Iz onakve lige u Evropi ostade samo Everton i to samo zato sto je imao jako dobar zreb, i mozda Celsi ako pobedi PSZ.

Stiven Džerard

pre 9 godina

Lovren i Alen su najgori fudbaleri(prevare) Liverpula a M.Jovanović za njih ispade K.Ronaldo a ne razumem ni Rodžersa da ti zadnji penal šutira dotični on kao da je zaljubljen u ova dva dotična.Po meni su za Liverpul:Sako,Škrtel,Moreno,Flangan,Čan,Hendo,Kutinjo,Ajb,Lazar,Sterling,Staridž i možda Lalana,Minjole?? ostali nogobulj i remont!!

parmalat

pre 9 godina

haha znam da ce zvucati kao fraza ali stvarno sam znao da ce ova rupa od igraca da sutne preko gola,neshvatljiva odluka Rodzersa Lovrenu da ostavi 5 tu seriju,covek direktan krivac za svaki poraz ove god

Branko S.

pre 9 godina

A da proverimo bankovni racun Rodjersa?Samo ludak bi stavio Lovrena da sutira umesto napadaca koji su ostali van pet odabranih!Mora biti da je stavio koju kintu on ili klub,treba proveriti!?

realn0st

pre 9 godina

nemoze ga se krivit zbog ispadanja, svima se dogadja on je danas bio medju najboljim u liverpoolu a penal je nesreca dogadja se...pravo je pitanje zasto je on uopce pucao odlucujuci penal a ne npr sterling?...slazem se da liverpool igra bolje bez njega iako nije on direktni krivac u zadnje vrijeme,cak igra solidno u zadnje vrijeme u ovoj formaciji s 3 stopera...svakako mu nelezi liverpool i treba otic a ne na silu pokusavat bit neka legenda kluba ili sta vec...

david icke

pre 9 godina

Slazem se da je Rodzers smesan trener kao sto je i PL smesna,samo tamo moze da se potrose kamioni,avioni na neke smesne igrace kao sto je Lovren.Realno je konstantovati da je Sevilja,ako bih morao da trazim favorita za osvajanje prvi favorit,branilac titule koji uvek igra odlicno u LE,uostalom izbacili su 3 tim na tabeli u Nemackoj,a obicno oni izlaze na kraj sa takvim(jakim) protivnicima.

The KING

pre 9 godina

Niko ne kapira da je Brendan Rodzers smejurija od trenera,lik nije kalibar za trofjeje,to pokazuje vec 3.sezone a spucao preko 250 miliona eura na pojacanja...A moj Celzi potpisao sa Jokohamom ugovor po godini 40.miliona funti samo Junajted ima jaci ugovor od Celzija na gosinjem nivou,kakva smo sila#CFC

van bronhorts

pre 9 godina

Lovren jeste promasio penal,ali do penala ne bi ni doslo da je liverpul dao gol.Ali kako da da kad se ne zna ko je sebicniji,dal Staridz,Mario ili Sterling...i plus ta trojka mnogo iritira indolentnim ponasanjem,barem mene!

drago

pre 9 godina

Bilic je izbacio Besiktas a Lovren je preuzeo odgovornost. Pucao je hrabro, u raslje, ali je promasio za 20 centimetara.
Sjajan je igrac, lani je igrao genijalno ali mu u ovoj sezoni fali samopouzdanja. Ovo je bilo hrabro ali jednostavno nije imao srece. Sa njim i Hedvajem smo pokriveni na stoperskim pozicijama iducih 10 godina.

Cro

pre 9 godina

Sad pogledao sažetak, u 1. pol. Liverpool je mogao zabiti gol da ima bolje napadače i sve bi bilo gotovo! Drago mi zbog Bilića, al mislim da će zato pokrenut u ligi kraj Fenera i Galate koji guraju samo ligu.

PimPong

pre 9 godina

Uh sto su se svi okomili na Lovrena. Pa i mnogo bolji igraci, i to napadaci i veznjaci, su promasivali penale u mnogo vaznijim utakmicama:

- Piksi, Jugoslavija - Argentina 1990 (SP)
- Maradona, Jugoslavija - Argentina 1990 (SP)
- Modric, Turska - Hrvatska 2008 (EP)
- Baggio, Brazil - Italija (Finale SP-a)
- Messi, nekoliko puta u Ligi sampiona
- mnogi drugi

Desava se - sta da se radi.

aca interista

pre 9 godina

Liverpool koj je vazijo na kladionici kao br jedan dan osvoji ovo takmicenje ispada u ovoj fazi takmicenja . najmanju kvotu su imali da osvoje ovo takmicenje

Rick Hunter

pre 9 godina

Cim sam video ko ide ka lopti udario sam se rukom po čelu, ustao krenuo po času vode i odmah zatim čuo da je drvo promasilo penal .. nije mi jasno, sto Lovren, ali što??? nije trebao bi da bude u 11 a kamoli da šuta peti penal. Ništa moj Liverpule vijajte ligu šampiona..

jovannnn

pre 9 godina

argo markovic ima tek 20 godina i nigde nije proglasen za najgore pojacanje liverpola za razliku od lovrena. a markovic je cak bio izabran jednom za igraca utakmice i bio je tada u najboljem sastavu tog kola. a za lovrena sta reci liverpool je bacio pare. bilo bi dobro kada bi na leto prodali lovrena a doveli nastasica.

fk jedinstvo UB

pre 9 godina

Nije Lovren toliko los, imao je sigurno dobre namere i nije ga promasio namerno...realno i Messi promasi pre dva ili tri dana penal...tako da ne treba mu zameriti ipak sutirati penal u 5.seriji koji odlucuje nije lako i svaki od kriticara da se nadje na istom mestu ne bi bolje reagovao tj.sutirao...momak je sjajan stoper, ima snage i ne plasi se duela..jednostavno mu ne lezi klub..a takvih ima vise i skupljih i sa vecim imenom...Falkao, Imobile, Illaramendi itd.
tako da se ne treba mnogo ljutiti na ovog momka, mozda mu krene pa ce pokazati sta zna...pozdrav

dalibor79

pre 9 godina

penal moze svako da promasi ali ovaj lovren je liverpool kosta ove sezone bodova i bodova. koliko je samo golove zgresio. a drago za tebe, ti postade jos i psiholog da znas da li lovren ili nema samopouzdanje. jednostavno lovren nema kvalitet za neki jak klub, a posle ove sezone vervatno ce liverpool i da napusti. pogledaj samo koliko se podsmevaju lovrenu navijaci liverpoola.da je srbin na nivou lovrena u nekome klubu ti bi ga prvi izpljuvao ali posto je hrvat to e sada mi fali kao samopoudzdanje.

Svašta

pre 9 godina

Iako sam to mislio za Alena, sada povlacim.Lovren je apsolutno NAJGORI igrac u ISTORIJI Liverpula!
(fkcz, 26. februar 2015 21:52)
I to povučeš na temelju promašenog penala?! Onda Messi nije najbolji igrač

q

pre 9 godina

sad se Englezi smiju Lovrenu zbog penala, isti ti Englezi koji uvijek ispadnu na penale.. niko od "strašnih" Engleza se nije usudio pucati pa je Lovren morao uzeti u svoje ruke loptu.. miševi iz rupa izašli

Komsijina Krava

pre 9 godina

U penalima je uvijek neko tragicar, a da su navijaci Liverpoola birali zrtvu, odabrali bi Lovrena. Tako im se na neki nacin zelja ispunila.

Argo

pre 9 godina

Prezadovoljni su sa Kovacicem koji je dosao u Inter sa 17.5-18 godina.Naravno da djecaku koji je jedva punoljetan treba vremena da se prilagodi!Kako nebi bili zadovoljni kada su ga doveli za 14-15milijuna eura,a sada vrijedi duplo!Proguglaj sta o Kovacicu kazu Stankovic,Kuzmanovic(kaze da je najbolji igrac serie A) i Mancini!

dalibor79

pre 9 godina

argo sada si me stvarno nasmejao i hvala ti zato:) taj brozovic sigurno nije bolji ni od matica,ni od tadica,ljajica i markovica. pogledaj koliko i kome je sve golove ove sezone dao tadic u engleskoj man.unitedu i arsenalu a i tadic je medju najboljim asistentima u engleskoj.ljajic ima mnogo golova i asistencija u italiji i od kovacica a o brozovicu i da ne pricam.a markovic je sa 19-20 godina bio u dva meseca u portugaliji izabran za najboljeg igraca + prosle sezone je bio medju 18 najboljih igraca u ligi evrope.a sta je dosada postigao brozovic da je bolji od tadica,markovica i ljajica? pa kojoj statistici je brozovic bolji od njih? ako je brozovic bolji od njih onda je i scepovic bolji od mandzukica:))

dalibor79

pre 9 godina

argo, pa normalno da ga fali saigrac nece valjda javno da ga kritikuje ali mene cudi kada je rec o kovacicu onda je on po tebi mlad i treba mu 2 godine da postigne prvi gol u italiji(a ti jos uvecavas to kako ovo sezone ima 8 golova a ustvari ima ih 5 tek u italiji). a kada je rec o markovicu ti namerno neces da kazes da je on tek doso u liverpool skoro,da je na skoro celim priprema povredjen,namerno neces da kazes da je teze davati golove protiv chelsea,man.city,arsenala,totenhema, nego protiv nekih konabara sa islanda ili sasola.a ako je kovacic najbolji igrac serije A, sta je tek po tebi ljajic koji ima daleko vise golova i asistencija u italiji od kovacica? a kovacic je toliko dobar da italijani za njega tvrde da je precenjen igrac.

Argo

pre 9 godina

Pa procitaj prvo,nisam ja rekao da je Kovacic najbolji igrac serie A nego Kuzmanovic koji je btw igrao i sa Ljajicem!drugo opet me krivo citiras,rekao sam da je zabio UKUPNO 8 golova ove sezone sto za jednog 20-godisnjaka jako dobra statistika.Trece,Kovacic je dosao u Italiju kao maloljetnik,zbog toga mu je trebalo puno vise vremena za prilagodbu,Markovic sa 20 i kusur u Englesku i to iz puno kvalitetnije lige nego Kovacic!Cetvrto,ako jedan novinar napise da nije odusevljen Kovacicem to ne znaci da Talijani kazu da je precjenjen.Talijani su odusevljeni s njim,Mancini ima 2 dana kaze da su Kovacic i Icardi buducnost kluba i uz Pogbu najtalentiraniji igraci serie A.Marcelo Brozovic je bolji nego vasi svi veznjaci osim Matica,o Modriću,Rakitiću i drugima necu ni pricat

Argo

pre 9 godina

Nije ni Lovren,ali je ocito da je promasaj.Zar ti mislis da su u Liverpoolu zadovoljni sa igracem koji je placen 25mil.,igra krilnu poziciju i koji je zabio 2 gola!

Ilija

pre 9 godina

Eto malo prilike da se i nebeski narod nasladjuje tudjim mukama po obicaju i raduje kada je fudbal u pitanju. a svetsko i evropsko p nece videti jos 20 godina

drago

pre 9 godina

Bilic je izbacio Besiktas a Lovren je preuzeo odgovornost. Pucao je hrabro, u raslje, ali je promasio za 20 centimetara.
Sjajan je igrac, lani je igrao genijalno ali mu u ovoj sezoni fali samopouzdanja. Ovo je bilo hrabro ali jednostavno nije imao srece. Sa njim i Hedvajem smo pokriveni na stoperskim pozicijama iducih 10 godina.

The KING

pre 9 godina

Niko ne kapira da je Brendan Rodzers smejurija od trenera,lik nije kalibar za trofjeje,to pokazuje vec 3.sezone a spucao preko 250 miliona eura na pojacanja...A moj Celzi potpisao sa Jokohamom ugovor po godini 40.miliona funti samo Junajted ima jaci ugovor od Celzija na gosinjem nivou,kakva smo sila#CFC

Hrvatistan

pre 9 godina

Koji ste vi licemjeri... Messi ih je od zadnjih 10 promasio oko 5 pa sta ocekivati od stopera u petoj seriji? Jel netko mozda pomislio da Moreno i Sterling nisu imali hrabrosti pucati pa je Lovren morao? Svo zlo u promasenom penalu..

realn0st

pre 9 godina

nemoze ga se krivit zbog ispadanja, svima se dogadja on je danas bio medju najboljim u liverpoolu a penal je nesreca dogadja se...pravo je pitanje zasto je on uopce pucao odlucujuci penal a ne npr sterling?...slazem se da liverpool igra bolje bez njega iako nije on direktni krivac u zadnje vrijeme,cak igra solidno u zadnje vrijeme u ovoj formaciji s 3 stopera...svakako mu nelezi liverpool i treba otic a ne na silu pokusavat bit neka legenda kluba ili sta vec...

Juventino

pre 9 godina

Još jedan od jazavaca sa ostrva ispao. Sad će klinci da plaču, kako to, pa tamo igraju vanzemaljci, sila od igrača. Ahahahahahahahahahahahah. Fiorentina nalupala one druge jazavce, tako samo puni.

Adriano_Galliani

pre 9 godina

Прорадила је веза Билић - Ловрен. Хаха штопер од 30 милиона :)) Један од најгорих трансфера свих времена. Ко други него Лузерпул.

david icke

pre 9 godina

Slazem se da je Rodzers smesan trener kao sto je i PL smesna,samo tamo moze da se potrose kamioni,avioni na neke smesne igrace kao sto je Lovren.Realno je konstantovati da je Sevilja,ako bih morao da trazim favorita za osvajanje prvi favorit,branilac titule koji uvek igra odlicno u LE,uostalom izbacili su 3 tim na tabeli u Nemackoj,a obicno oni izlaze na kraj sa takvim(jakim) protivnicima.

aca interista

pre 9 godina

Liverpool koj je vazijo na kladionici kao br jedan dan osvoji ovo takmicenje ispada u ovoj fazi takmicenja . najmanju kvotu su imali da osvoje ovo takmicenje

pisi pismo gazda

pre 9 godina

Kad potrosis 250 mil funti za dve godine, dovedes 25 igraca, ne mozes jedan penal da krivis, covek nema pojma kao trener, nemam ni ja al ne trosim tolike milione.

Azer

pre 9 godina

Mrs iz mog kluba! Mrs! Prvo oteraju Agera, pa sad Stivija, pa dovede ovo da nam igra i stavi njega da izvodi PETI penal pored zivog Sterlinga i Morena! Mrs iz kluba i vodi i Alena i Brendana sa sobom!

Pozdrav Iz Hrvatske

pre 9 godina

Lord Lovren > Lord Bendtner

Iako mu ne bi bio u koži, ali cijeli tim je preloš, napadački oni ne mogu do sutra zabiti gol, hvale Sturidgea i Sterlinga a oni su prosječni igrači, zato i ne mogu ništa u premier ligi. Coutinho napusti Liverpool, ovi su presakati za tebe. Lovren okreni selfie nisi dugo.

Stiven Džerard

pre 9 godina

Lovren i Alen su najgori fudbaleri(prevare) Liverpula a M.Jovanović za njih ispade K.Ronaldo a ne razumem ni Rodžersa da ti zadnji penal šutira dotični on kao da je zaljubljen u ova dva dotična.Po meni su za Liverpul:Sako,Škrtel,Moreno,Flangan,Čan,Hendo,Kutinjo,Ajb,Lazar,Sterling,Staridž i možda Lalana,Minjole?? ostali nogobulj i remont!!

Cro

pre 9 godina

Sad pogledao sažetak, u 1. pol. Liverpool je mogao zabiti gol da ima bolje napadače i sve bi bilo gotovo! Drago mi zbog Bilića, al mislim da će zato pokrenut u ligi kraj Fenera i Galate koji guraju samo ligu.

Svašta

pre 9 godina

Iako sam to mislio za Alena, sada povlacim.Lovren je apsolutno NAJGORI igrac u ISTORIJI Liverpula!
(fkcz, 26. februar 2015 21:52)
I to povučeš na temelju promašenog penala?! Onda Messi nije najbolji igrač

Koko

pre 9 godina

Biliću, svaka čast. Ti si definitivno najkompetentniji trener od ove sirotinje što se da skupiti tu od Vardara pa do Triglava. A i neopterećen si u glavi, šteta kaj je to minus na ovim prostorima...

Argo

pre 9 godina

Nije ni Lovren,ali je ocito da je promasaj.Zar ti mislis da su u Liverpoolu zadovoljni sa igracem koji je placen 25mil.,igra krilnu poziciju i koji je zabio 2 gola!

Branko S.

pre 9 godina

A da proverimo bankovni racun Rodjersa?Samo ludak bi stavio Lovrena da sutira umesto napadaca koji su ostali van pet odabranih!Mora biti da je stavio koju kintu on ili klub,treba proveriti!?

Lazari

pre 9 godina

Da li vi, nadam se klinci, jer je napad na mozak da takve komentare ostavlja inteligentan odrastao covek, uvidjate da je toliko glupo i neduhovito koristiti reci luzerpul, uefalona, penaldo, gdessi, farsa, gejlije, patlidzan... Zalosno je ako mislite da je to smesno ili zanimljivo

Kutinjo

pre 9 godina

Nije problem sto je promasio penal to se desavalo i mnogo boljim igracima,problem je sto kad je taj covek na terenu ovi ne mogu ni treceligasa da dobiju cim ga nema ovi tri meseca neznaju za poraz i to uz odlicnu igru,za mene bolje sto su ispali zato sto igraju ocajno u evropi cele sezone i izgleda da padaju u formi zbog umora,a sad ih tek ocekuje borba u ligi gde su svi pre 10 kola mislili da ce se do kraja boriti za opstanak,a oni evo 3 boda od treceg mesta,Rodzers izgleda ne zna da nauci nista iz svojih gresaka zato sto stalno iste ponavlja i ako nastavi to ce ga kostati posla na kraju sezone.

PimPong

pre 9 godina

Uh sto su se svi okomili na Lovrena. Pa i mnogo bolji igraci, i to napadaci i veznjaci, su promasivali penale u mnogo vaznijim utakmicama:

- Piksi, Jugoslavija - Argentina 1990 (SP)
- Maradona, Jugoslavija - Argentina 1990 (SP)
- Modric, Turska - Hrvatska 2008 (EP)
- Baggio, Brazil - Italija (Finale SP-a)
- Messi, nekoliko puta u Ligi sampiona
- mnogi drugi

Desava se - sta da se radi.

panini

pre 9 godina

sve mogu da razumem al da stavi lovrena da sutira poslednji penal pa ja ne verujem. jedino da se rodzers napio pre utakmice ili da su hteli da ispadnu bas mi nije jasno. ko bi pri zdravoj pameti stavio njega da sutira majko moja. covek em je stoper em nevidjena kiksara uopste nije smiren nema nikakvu tehniku nije sutnuo na gol u zivotu osim glavom od skoro je u klubu...pa sve i da je prisao rodzersu i reko mu u fazonu sefe daj mi da sutnem osecam da ga dajem pa ne bi trebalo da mu da u zivotu strasno majke mi covek vise odmogao nego pomogao liverpulu od kad je dosao..pa imao je i morena i sterlinga koji imaju 100 puta bolji sut. ne mogu da verujem da ga je uopste stavio da sutira a kamoli jos petog, strasno stvarno mi ne ulazi u glavu zasto

Jose Alvelade

pre 9 godina

Zao mi je Lovrena,totalno je pao sa samopouzdanjem. Nije on toliko los igrac koliko mu se sve lose poklopilo. Da se ne lazemo nije ni vrhunski fudbaler ali ,mislim da se zestoko zeznuo sto je otisao iz Sautemptona.

WP

pre 9 godina

S obzirom da je tenkre igrao 120 minuta, Liverpool je odlično prošao. Preživeli su ga dok se igralo, al ga ne preživeše kad je došlo da on izvodi penal. Ko njemu dade da šuta, o Bože...

fk jedinstvo UB

pre 9 godina

Nije Lovren toliko los, imao je sigurno dobre namere i nije ga promasio namerno...realno i Messi promasi pre dva ili tri dana penal...tako da ne treba mu zameriti ipak sutirati penal u 5.seriji koji odlucuje nije lako i svaki od kriticara da se nadje na istom mestu ne bi bolje reagovao tj.sutirao...momak je sjajan stoper, ima snage i ne plasi se duela..jednostavno mu ne lezi klub..a takvih ima vise i skupljih i sa vecim imenom...Falkao, Imobile, Illaramendi itd.
tako da se ne treba mnogo ljutiti na ovog momka, mozda mu krene pa ce pokazati sta zna...pozdrav

parmalat

pre 9 godina

haha znam da ce zvucati kao fraza ali stvarno sam znao da ce ova rupa od igraca da sutne preko gola,neshvatljiva odluka Rodzersa Lovrenu da ostavi 5 tu seriju,covek direktan krivac za svaki poraz ove god

vujke

pre 9 godina

Nema tu govora o krivici Lovrena penale su masili i najveci,kriv je onaj ko mu je dao da sutira,a to je Rodzers,pa taj decko je totalno izgubio samopouzdanje to je najkritikovaniji fudbaler u evropi naravno sa razlogom jer ocajno igra i ti takvom igracu das da sutne na 5-4,to je samo jedna u nizu neverovatnih odluka Rodzersa koja po pravilu debelo kostaju ovaj klub.

q

pre 9 godina

sad se Englezi smiju Lovrenu zbog penala, isti ti Englezi koji uvijek ispadnu na penale.. niko od "strašnih" Engleza se nije usudio pucati pa je Lovren morao uzeti u svoje ruke loptu.. miševi iz rupa izašli

Argo

pre 9 godina

Prezadovoljni su sa Kovacicem koji je dosao u Inter sa 17.5-18 godina.Naravno da djecaku koji je jedva punoljetan treba vremena da se prilagodi!Kako nebi bili zadovoljni kada su ga doveli za 14-15milijuna eura,a sada vrijedi duplo!Proguglaj sta o Kovacicu kazu Stankovic,Kuzmanovic(kaze da je najbolji igrac serie A) i Mancini!

jovannnn

pre 9 godina

argo markovic ima tek 20 godina i nigde nije proglasen za najgore pojacanje liverpola za razliku od lovrena. a markovic je cak bio izabran jednom za igraca utakmice i bio je tada u najboljem sastavu tog kola. a za lovrena sta reci liverpool je bacio pare. bilo bi dobro kada bi na leto prodali lovrena a doveli nastasica.

uros

pre 9 godina

Nije Lovren kriv, penale promasuju i najbolji ali mi nije jasno ko je njega postavio da sutira 5.penal. Inace, Englezi se sramote u Evropi. Iz onakve lige u Evropi ostade samo Everton i to samo zato sto je imao jako dobar zreb, i mozda Celsi ako pobedi PSZ.

Komsijina Krava

pre 9 godina

U penalima je uvijek neko tragicar, a da su navijaci Liverpoola birali zrtvu, odabrali bi Lovrena. Tako im se na neki nacin zelja ispunila.

dalibor79

pre 9 godina

argo, pa normalno da ga fali saigrac nece valjda javno da ga kritikuje ali mene cudi kada je rec o kovacicu onda je on po tebi mlad i treba mu 2 godine da postigne prvi gol u italiji(a ti jos uvecavas to kako ovo sezone ima 8 golova a ustvari ima ih 5 tek u italiji). a kada je rec o markovicu ti namerno neces da kazes da je on tek doso u liverpool skoro,da je na skoro celim priprema povredjen,namerno neces da kazes da je teze davati golove protiv chelsea,man.city,arsenala,totenhema, nego protiv nekih konabara sa islanda ili sasola.a ako je kovacic najbolji igrac serije A, sta je tek po tebi ljajic koji ima daleko vise golova i asistencija u italiji od kovacica? a kovacic je toliko dobar da italijani za njega tvrde da je precenjen igrac.

Rick Hunter

pre 9 godina

Cim sam video ko ide ka lopti udario sam se rukom po čelu, ustao krenuo po času vode i odmah zatim čuo da je drvo promasilo penal .. nije mi jasno, sto Lovren, ali što??? nije trebao bi da bude u 11 a kamoli da šuta peti penal. Ništa moj Liverpule vijajte ligu šampiona..

Argo

pre 9 godina

Pa procitaj prvo,nisam ja rekao da je Kovacic najbolji igrac serie A nego Kuzmanovic koji je btw igrao i sa Ljajicem!drugo opet me krivo citiras,rekao sam da je zabio UKUPNO 8 golova ove sezone sto za jednog 20-godisnjaka jako dobra statistika.Trece,Kovacic je dosao u Italiju kao maloljetnik,zbog toga mu je trebalo puno vise vremena za prilagodbu,Markovic sa 20 i kusur u Englesku i to iz puno kvalitetnije lige nego Kovacic!Cetvrto,ako jedan novinar napise da nije odusevljen Kovacicem to ne znaci da Talijani kazu da je precjenjen.Talijani su odusevljeni s njim,Mancini ima 2 dana kaze da su Kovacic i Icardi buducnost kluba i uz Pogbu najtalentiraniji igraci serie A.Marcelo Brozovic je bolji nego vasi svi veznjaci osim Matica,o Modriću,Rakitiću i drugima necu ni pricat

dalibor79

pre 9 godina

argo sada si me stvarno nasmejao i hvala ti zato:) taj brozovic sigurno nije bolji ni od matica,ni od tadica,ljajica i markovica. pogledaj koliko i kome je sve golove ove sezone dao tadic u engleskoj man.unitedu i arsenalu a i tadic je medju najboljim asistentima u engleskoj.ljajic ima mnogo golova i asistencija u italiji i od kovacica a o brozovicu i da ne pricam.a markovic je sa 19-20 godina bio u dva meseca u portugaliji izabran za najboljeg igraca + prosle sezone je bio medju 18 najboljih igraca u ligi evrope.a sta je dosada postigao brozovic da je bolji od tadica,markovica i ljajica? pa kojoj statistici je brozovic bolji od njih? ako je brozovic bolji od njih onda je i scepovic bolji od mandzukica:))

dalibor79

pre 9 godina

penal moze svako da promasi ali ovaj lovren je liverpool kosta ove sezone bodova i bodova. koliko je samo golove zgresio. a drago za tebe, ti postade jos i psiholog da znas da li lovren ili nema samopouzdanje. jednostavno lovren nema kvalitet za neki jak klub, a posle ove sezone vervatno ce liverpool i da napusti. pogledaj samo koliko se podsmevaju lovrenu navijaci liverpoola.da je srbin na nivou lovrena u nekome klubu ti bi ga prvi izpljuvao ali posto je hrvat to e sada mi fali kao samopoudzdanje.

van bronhorts

pre 9 godina

Lovren jeste promasio penal,ali do penala ne bi ni doslo da je liverpul dao gol.Ali kako da da kad se ne zna ko je sebicniji,dal Staridz,Mario ili Sterling...i plus ta trojka mnogo iritira indolentnim ponasanjem,barem mene!