Četvrtak, 19.02.2015.

12:08

Branislav Ivanović, Čelsijev vođa

Branislav Ivanović je najbolji igrač Čelsija i najbolji defanzivac u Evropi, izjavio je nedavno Rober Pires, a srpski fudbaler to potvrđuje u poslednje vreme.

Izvor: B92

Branislav Ivanoviæ, Èelsijev voða IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

64 Komentari

Sortiraj po:

LOL

pre 9 godina

Jedan od klucnih igraca tima vec nekoliko godina, da je englez i da ga zanimaju stvari kao twitter svi bi mu se ulizali. Posle Vidica imamo i njega tamo svaka cast!

Marko

pre 9 godina

hvala bogu da neko ne zeli da se reklamira za neke gluposti, za zvaku pohvalu. onaj ronaldo ce reklamirati i kineske rastezivace usta (ako sam dobro shvatio) samo za pare pare pare.. i teniseri takodje, i nasi i strani, svi! niko tu po meni nije neki primer deci u sustini, naprotiv. zato i gledam samo povremeno i odabrano, i osobe oko mene

ubih se od smeha

pre 9 godina

Vodje Celzija i najbolji igraci su:
Teri - kapiten i najiskusniji igrac Celzija!
Diego Kosta - najbolji strelac lige!
Eden Azar - najbolji igrac cele lige trenutno!
Tibo Kutroa -najbolji golman lige!
a takodje i Fabregas, Aspilkueta, Oskar, Vilijan igraju u zivotnoj formi.

Bane je solidan ali i najslabije placen igrac Celzija, ugovor mu istice za 1,5 g., a da je "vodja" tima (hahaha) odavno bi mu vec bio ponudjen i poboljsan ugovor, a ne da se ceka istek ugovora!

misterija

pre 9 godina

@Zao mi je...mislim da je Slavko Srbin...centralni vezni Barce i centralni vezni reala u istoj generaciji, progutaj ti to i usput kvalificirat ćemo se jer nam Armenije i takvi nisu problem, progutaj i to..a za Ivanovića je svatko ko prati mogao skuzit da ljudina, vidi se na terenu u ponasanju

jos jednom mi je zao

pre 9 godina

zao mi je@ sve je ok, ali mi da zezamo hrvate za fudbal i da ih ti prozivas da oni pate za nasim fudbalerima!? Pa jako si smesan druze. Ubaci malo objektivnosti, sve u redu da smo imali zvezde, ali mi sa nekim fudbalski da se poredimo. Pa i taj Ivanovic nama nista dobro nije doneo, a cak i jeste vise od Stankovica i Vidica
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mutd, 19. februar 2015 16:06)

Opet kazem, zao mi je sto nikada necete imati takve fudbalere.

Zgmiško

pre 9 godina

Možete pisati šta god želite ali Ivanović je zvjer od igrača, kako na terenu tako i izvan njega, skroz je na mjestu fer i korektan.

mutd

pre 9 godina

zao mi je@ sve je ok, ali mi da zezamo hrvate za fudbal i da ih ti prozivas da oni pate za nasim fudbalerima!? Pa jako si smesan druze. Ubaci malo objektivnosti, sve u redu da smo imali zvezde, ali mi sa nekim fudbalski da se poredimo. Pa i taj Ivanovic nama nista dobro nije doneo, a cak i jeste vise od Stankovica i Vidica

zao mi je

pre 9 godina

Vodja???
Hahahaha obozavam Srpsku objektivnost!
Kako to onda da je Bane nejjeftiniji igrac Celzija, a takodkje mu se blizi i kraj karijere?
Ocekujem uskoro vest na Srpskim sajtovima da neki veliki tim nudi duplo vecu cenu za Baneta od cene Edena Azara :)))
(Slavko, 19. februar 2015 12:57)

Vodja Slavko, vodja.
To ne kazemo mi Srbi nego ceo fudbalski svet, fudbalske legende i najtirazniji svetski listovi.
Ja znam da je vama krivo sto nikada necete imati takvog igraca ali sta da mi tu radimo? Nije istina da je Bane najjeftiniji igrac. Ima ih mnogo jeftinijih. Na primer Teri vredi 5.000.000 po Transfermarktu. Bane 17.000.000.
Ne bih bas rekao da ce Bane uskoro u penziju. Ako bas toliko navaljujete na to, on je samo godinu dana stariji od Luke Modrica. Ne razumem tu vasu opsesiju?
Mnogi ne znaju da je Banetova prirodna pozicija na mestu stopera.
Za par godina on komotno moze da predje na to mesto i da zameni Terija u odbrani, posto je Teri mnogo stariji od njega. Takodje tada Bane preuzima i kapitensku traku.

Imali smo kapitena Mancester Junajteda i najboleg defanzivca Premijer Lige - Nemanju Vidica.
Imali smo Dejana Stankovica - Tada najtrofejnijeg fudbalera Italijanske Serije A.
Imamo Branislava Ivanovica.
Imamo Nemanju Matica.

Znam da je to vama veliko opterecenje i da vam je tesko da to progutate.
Razumem vas, nemate niti cete imati bilo sta slicno, verujem da nije lep osecaj.

Zao mi je.

vesele devedesete

pre 9 godina

cuj ovog bane da igra krilo. izuzetno ga cenim kao igraca, ali na krilu on nema sta da trazi nekad smo toliko neobjektovni po pitanju nasih sportista, a nekad se bogami i ne razumemo u ono sto komentarisemo

Adriano_Galliani

pre 9 godina

Sve ovo stoji, ali u trenutku kada sleti na aerodrom u Surcinu postaje neka druga osoba, kao i svi nasi reprezentativci. Jednostavno za njih je "seljacki" da ginu za nacionalni dres. Mi smo oterali Mihu koji je prepoznao problem i pokusao da ga resi sa pevanjem himne, sa disciplinom...da probudi neka osecanja koja ti balvani zaborave kada slete na Surcin.Ali dzaba...Njima motiv vise nije ni bila Albanija u sred BG, ni Hrvatska...Setite se kako je Kolarov odigrao.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Novosadjanin., 19. februar 2015 12:50)

Све си у право, додао бих само и да када играју код куће, гледа их фамилија итд, па би онда се мало праве важни па дође Данска и лагано нас почисти. И Видић и Ивановић и Коларов играју знатно лошије у репрезентацији и то је чињеница. Проблем је што ми волимо фудбал и волели би да смо релевантни у томе, а нисмо. Имамо само одбрамбене играче и то је то.

wiener

pre 9 godina

na uefinoj stranici su objavili clanak o njemu sa naslovom "covek za velike trwnutke".

http://www.uefa.com/uefachampionsleague/news/newsid=2210745.html

ako nekima clanci na srpskim stranicama ne deluju uverljivo.

Miki

pre 9 godina

Veliki igrač. Kao i Nemanja Vidić. Ali ostaće zabeleženo da smo sa dvojicom odbrambenih igrača koji spadaju u najbolje na svetu uspeli da se plasiramo samo na 2 velika prvenstva u 15 godina, i da tamo odigramo sramno. Neverovatno.

evo Coveka, predstavnika vrste koja izumire

pre 9 godina

"Ivanović je odbio pokušaje kluba da otvori Tviter i Fejsbuk naloge. Ne želi ni reklamne ugovore jer jednostavno ne vidi svrhu u uzimanju novca na reklamiranje proizvoda koje ne voli."

Stefan

pre 9 godina

(Slavko, 19. februar 2015 12:57)


Molio bih te da svoje poznavanje fudbala sa FIFA managera i Transfermarkta ostaviš za sebe. Azar, Nejmar, Mesi, Ronaldo i medijski naduvane zvezde nikada neće biti vođe bilo kog tima. Oni koji se biju kad gube, slikaju se i furaju sa silikonkama, stavljaju 500 kila gela i pudera na facu nikada neće biti vođe. Vođa je onaj igrač pred kime drhtiš kada priča, kom ne smeš da pisneš, koga poštuju i sudije, i njegovi i rivali. To su Maldini, Pirlo, Viera, Rajan Gigs, Ćavi, Stam, Nesta, Džerard, Toti, Skols....od naših Piksi, Deki Stanković, Sale Ilić i mnogi drugi. To su vođe tima, one prave. Za Baneta ne bih mogao da kažem još, ali je na dobrom putu.

12345

pre 9 godina

Ивановић и у репрезентацији даје 300% али нема са ким да игра па онда то његово залагање испада смешно,прави превише грешака,губи снагу итд...Фудбал је тимска игра,а посебно он не може ништа да уради зато што игра бека!Е кад би сви гризли као Бане,где би нам био крај?!Е зато он долази до изражаја у Челзију јер су тамо сви ко један па свако може једанко да допринесе!

Svete

pre 9 godina

Od kada je postao standardan u Celziju taj tim je promenio koliko, jedno 5-6 trenera i Bane je bio nezamenjiv kod svakoga od njih, svi su za to vreme napipali klupu osim Ivanovica !!!
Nervira me sto zivimo u vremenu kada se razni Alvesi, Marcela, Luizi, Ramosi i ostali frizurica odbrambeni igraci stavljaju u fifine i uefine timove umesto jednog Branislava Ivanovica !

The Dude

pre 9 godina

Pa ovo nije ništa novo. Bane je oduvek bio sjajan i na nivou. Njegove partije su najbolji dokaz, jedina razlika je što ima manje trofeja od Vidića ali ove godine to dolazi na svoje mesto.

323

pre 9 godina

Ali ona astitencija kada je postignut gol a Bane dvojicu poslao po burek..nemerljivo...momak je toliko stabilan, sa obe noge cvrsto na zemlji. Porodican i zna sta mu je posao na terenu a gine. Materijalne vrednosti ga ne interesuju, samo postovanje. A za 18 meseci kada mu istekne ugovor mogu da zamislim koliko ce Rus da ga plati da ostane pod ugovorom. Zbog postovanja a ne para jer sta covek da kaze kada ne menjas kola 6,7 godina, ne zelis da reklamiras gluposti zbog para. Na trulom zapadu novcem se pokazuje postovanje i kvalitet. Ja mu skidam kapu i cestitam na karijeri. Ako neko pomene reprezentaciju ja mu kazem da bi tu i Mesi i Ronaldo bili amateri. Nema za nas tu pomoci. Ma kakav tim da imamo onda se pojavi neki dron i gubimo. A o tom dronu ni reci, kazem usput. Rece vodja da se zna ko je krivac i da ce objaviti ali umesto toga, tisina, kao da se nista nije obecalo i nije dogodilo. Prema tome, kazem u toj nasoj reprezentaciji, takvoj, nema pomoci pa ni ovakav Bane. Bravo majstore, gledaj ti sebe kada mi ovde u zemlji nismo sposobni da gledamo sebe.

Boco10

pre 9 godina

Jednom je kod sportskog centra Sumice na Ustanickoj ulici neki motorista dozivio nesrecu, pao sa motora. Drugovi i ja smo se spustali kaldrmom iz Sumica i vidjeli sve to. Dok smo isli ka motoristi gledali smo da li ce od svih tih auta koji prolaze neki auto stati da pomogne covjeku. Tada su prosla neka uzasno dobra auta, tipa rendz rover, dzip mercedes i cini mi se Maserati. Pomislil smo, naravno da nece stati.. Zagledali smo se u motoristu i razmisljali sta da radimo. Guzva se brzo napravila. Odjednom vidjeli smo Dekija Stankovica, Kolarova sa sve onom sljivicom na oku sto je zaradio, Ivanovica i jos jednog igraca. Odmah su pozvali hitnu pomoc i ponudili se i sami da pomognu. Srecom, motorista nije bio ozbiljnije povrijedjen, bio je samo u manjem soku... Eto, samo da se zna. Pozdrav!

fergi

pre 9 godina

Vodja???
Hahahaha obozavam Srpsku objektivnost!
Kako to onda da je Bane nejjeftiniji igrac Celzija, a takodkje mu se blizi i kraj karijere?
Ocekujem uskoro vest na Srpskim sajtovima da neki veliki tim nudi duplo vecu cenu za Baneta od cene Edena Azara :)))
(Slavko, 19. februar 2015 12:57)


Vidis, ti bi sigurno menjao kola, nosio Rolex i snimao reklame koje te ne interesuju za pare. E...to je razlika makar minimalna izmedju tebe i Baneta, ako nista drugo. Tebi je vazno sto je on najmanje placen a Banetu postovanje. Na kraju kada mu istice ugovor platice ga debelo da produzi ugovor ali za njega nije bitno ko je vise placen a za tebe jeste. Sada ti malo razmisljaj...

milos

pre 9 godina

Fantastican primer mladjim igracima. kako radom, trudom i zalaganjem moze ds se postane ziva legenda. steta je samo sto nemamo normalne rukovodioce fudbalskog saveza i reprezrntacije jer bi sa ovakvim igracima mogli da budemo znacajan faktor u svetskom i evropskom fudbalu. ne osvajaci, ali svakako ne vreca za udaranje.
razumem ja njega zasto mu presedne igranje za repku. on gine, bori se, a pored njega seta menadzerski igrac koji cd svakako biti na terenu.

Marko

pre 9 godina

Veliki igrač i veliki čovjek. Sjećam se kada je Šimunić polomio Sulejmanija jedini doskočio u njegovu obranu i time spriječio još veći incident koji je s pravom trebao biti. I ima još takvih primjera. Jednostavno ljudina. Da je više igrača kao on i Modrić koji su svjetske klase a opet normalni ljudi, bez mržnje i predrasuda, i nogomet bi bio plemenitiji sport. A da ne govorim što bi bilo da je više ljudi na ovim žalosnim prostorima takvo...možda bi i dalje bili svi jedno a tada, ne znam gdje bi nam bio kraj. Nije ni čudo da je nekom bilo u interesu da na vlasti dovede zvijeri i lopove, zarati nas i na kraju i vojno, i gospodarski i moralno oslabi i razori...No da se vratim na nogomet - Bane Ljudina. Pozdrav svim ljudima dobre volje.

Ratko

pre 9 godina

Buduci kapiten Celsija bez dileme. Nakon Vidica dobijamo jos jednog velikog kapitena koji je iz Srbije u tom velikom Engleskom klubu. I ne samo to Ivanovic kao i Vidic su najbolji igraci tih klubova na tim pozicijama ikada.

Pedja

pre 9 godina

Fenomenalan fudbaler. Samo nama ne valja, odmah se setim kad krenu pljuvanja na njega i Kolarova kad nam reprezentacija izgubi. Tako su pljuvali i Vidica oko koga su svi veliki klubovi bili zainteresovani. Nasi ljudi ne mogu da shvate da su oni ipak odbrambeni fudbaleri i da mogu igrati odlicno kada je i ostatak ekipe dobar. Ali nas problem je sto nemamo igrace sredine terena koji mogu izneti utakmicu i onda i njihovi kvaliteti ne mogu doci do izrazaja.

Franc Biberkopf

pre 9 godina

Што каже мој покојни отац: ,,Из сателита се види да је добар дечко, а фудбалер...''

Милорад - БОТ Ловац®

pre 9 godina

Гледао га уживо прошле године са репрезентацијом, одби се панамац од њега ко у зид да се залетео.

BOBA DELIJA

pre 9 godina

Ispadaju mi ovi tekstovi i komentari kao da se ljudi tek sad shvataju (ne svi naravno) kakav je Bane igrac. Pa u poslednjih 5 godina je najkonstantniji igrac Celzija, najbitniji u osvajanju svih trofeja u tom periodu. Prava klasa i sigurno najbolji desni bek i to ne od sad vec par godina, samo sto nema nagradu za to.
A moglo bi se lako reci i najbolji desni bek od osnivanja PL.

Pametnjakovic Mladji

pre 9 godina

Izuzetan igrac . Ofanzivni desni bek koji je lud na terenu. Ima osecaj i mogao bi bes problema s njegovim stilom igre da igra i krilo. Ima osecaj i zna da se nadje u pravo vreme na pravo mesto , zna da dribla ,sutne ,i asistira mnogo bolje od skoro svih ostali defanzivnih igraca. Njemu je potrebno dati slobode na terenu i onda ga mozete gledati kako plese po terenu. On ne igra za novac vec kao malo dete cisto iz zabave i zato sto voli fudbal.

Beobrad

pre 9 godina

Vrhunski igrac i takav i covek, al bre Bane sto ne uzimas lovu od sponozra kojekakvih brendova !
Pokloni nekoj sirotinji ako tebi ne treba, narodnih kuhinja u Srbiji treba kolko oces.

Novosadjanin.

pre 9 godina

Sve ovo stoji, ali u trenutku kada sleti na aerodrom u Surcinu postaje neka druga osoba, kao i svi nasi reprezentativci. Jednostavno za njih je "seljacki" da ginu za nacionalni dres. Mi smo oterali Mihu koji je prepoznao problem i pokusao da ga resi sa pevanjem himne, sa disciplinom...da probudi neka osecanja koja ti balvani zaborave kada slete na Surcin.Ali dzaba...Njima motiv vise nije ni bila Albanija u sred BG, ni Hrvatska...Setite se kako je Kolarov odigrao.

Slavko

pre 9 godina

Vodja???
Hahahaha obozavam Srpsku objektivnost!
Kako to onda da je Bane nejjeftiniji igrac Celzija, a takodkje mu se blizi i kraj karijere?
Ocekujem uskoro vest na Srpskim sajtovima da neki veliki tim nudi duplo vecu cenu za Baneta od cene Edena Azara :)))

Melenci

pre 9 godina

Bane je ponos svog kluba,ponos Srbije.Koliko je samo truda ulozio da bi danas bio jedan od najboljih na svetu?Zaista zasluzuje postovanje,srecni smo sto ga imamo u nasoj reprezentaciji!

Marko

pre 9 godina

Veliki igrač i veliki čovjek. Sjećam se kada je Šimunić polomio Sulejmanija jedini doskočio u njegovu obranu i time spriječio još veći incident koji je s pravom trebao biti. I ima još takvih primjera. Jednostavno ljudina. Da je više igrača kao on i Modrić koji su svjetske klase a opet normalni ljudi, bez mržnje i predrasuda, i nogomet bi bio plemenitiji sport. A da ne govorim što bi bilo da je više ljudi na ovim žalosnim prostorima takvo...možda bi i dalje bili svi jedno a tada, ne znam gdje bi nam bio kraj. Nije ni čudo da je nekom bilo u interesu da na vlasti dovede zvijeri i lopove, zarati nas i na kraju i vojno, i gospodarski i moralno oslabi i razori...No da se vratim na nogomet - Bane Ljudina. Pozdrav svim ljudima dobre volje.

Franc Biberkopf

pre 9 godina

Што каже мој покојни отац: ,,Из сателита се види да је добар дечко, а фудбалер...''

Svete

pre 9 godina

Od kada je postao standardan u Celziju taj tim je promenio koliko, jedno 5-6 trenera i Bane je bio nezamenjiv kod svakoga od njih, svi su za to vreme napipali klupu osim Ivanovica !!!
Nervira me sto zivimo u vremenu kada se razni Alvesi, Marcela, Luizi, Ramosi i ostali frizurica odbrambeni igraci stavljaju u fifine i uefine timove umesto jednog Branislava Ivanovica !

Beobrad

pre 9 godina

Vrhunski igrac i takav i covek, al bre Bane sto ne uzimas lovu od sponozra kojekakvih brendova !
Pokloni nekoj sirotinji ako tebi ne treba, narodnih kuhinja u Srbiji treba kolko oces.

12345

pre 9 godina

Ивановић и у репрезентацији даје 300% али нема са ким да игра па онда то његово залагање испада смешно,прави превише грешака,губи снагу итд...Фудбал је тимска игра,а посебно он не може ништа да уради зато што игра бека!Е кад би сви гризли као Бане,где би нам био крај?!Е зато он долази до изражаја у Челзију јер су тамо сви ко један па свако може једанко да допринесе!

Милорад - БОТ Ловац®

pre 9 godina

Гледао га уживо прошле године са репрезентацијом, одби се панамац од њега ко у зид да се залетео.

BOBA DELIJA

pre 9 godina

Ispadaju mi ovi tekstovi i komentari kao da se ljudi tek sad shvataju (ne svi naravno) kakav je Bane igrac. Pa u poslednjih 5 godina je najkonstantniji igrac Celzija, najbitniji u osvajanju svih trofeja u tom periodu. Prava klasa i sigurno najbolji desni bek i to ne od sad vec par godina, samo sto nema nagradu za to.
A moglo bi se lako reci i najbolji desni bek od osnivanja PL.

Pametnjakovic Mladji

pre 9 godina

Izuzetan igrac . Ofanzivni desni bek koji je lud na terenu. Ima osecaj i mogao bi bes problema s njegovim stilom igre da igra i krilo. Ima osecaj i zna da se nadje u pravo vreme na pravo mesto , zna da dribla ,sutne ,i asistira mnogo bolje od skoro svih ostali defanzivnih igraca. Njemu je potrebno dati slobode na terenu i onda ga mozete gledati kako plese po terenu. On ne igra za novac vec kao malo dete cisto iz zabave i zato sto voli fudbal.

Ratko

pre 9 godina

Buduci kapiten Celsija bez dileme. Nakon Vidica dobijamo jos jednog velikog kapitena koji je iz Srbije u tom velikom Engleskom klubu. I ne samo to Ivanovic kao i Vidic su najbolji igraci tih klubova na tim pozicijama ikada.

fergi

pre 9 godina

Vodja???
Hahahaha obozavam Srpsku objektivnost!
Kako to onda da je Bane nejjeftiniji igrac Celzija, a takodkje mu se blizi i kraj karijere?
Ocekujem uskoro vest na Srpskim sajtovima da neki veliki tim nudi duplo vecu cenu za Baneta od cene Edena Azara :)))
(Slavko, 19. februar 2015 12:57)


Vidis, ti bi sigurno menjao kola, nosio Rolex i snimao reklame koje te ne interesuju za pare. E...to je razlika makar minimalna izmedju tebe i Baneta, ako nista drugo. Tebi je vazno sto je on najmanje placen a Banetu postovanje. Na kraju kada mu istice ugovor platice ga debelo da produzi ugovor ali za njega nije bitno ko je vise placen a za tebe jeste. Sada ti malo razmisljaj...

Pedja

pre 9 godina

Fenomenalan fudbaler. Samo nama ne valja, odmah se setim kad krenu pljuvanja na njega i Kolarova kad nam reprezentacija izgubi. Tako su pljuvali i Vidica oko koga su svi veliki klubovi bili zainteresovani. Nasi ljudi ne mogu da shvate da su oni ipak odbrambeni fudbaleri i da mogu igrati odlicno kada je i ostatak ekipe dobar. Ali nas problem je sto nemamo igrace sredine terena koji mogu izneti utakmicu i onda i njihovi kvaliteti ne mogu doci do izrazaja.

Stefan

pre 9 godina

(Slavko, 19. februar 2015 12:57)


Molio bih te da svoje poznavanje fudbala sa FIFA managera i Transfermarkta ostaviš za sebe. Azar, Nejmar, Mesi, Ronaldo i medijski naduvane zvezde nikada neće biti vođe bilo kog tima. Oni koji se biju kad gube, slikaju se i furaju sa silikonkama, stavljaju 500 kila gela i pudera na facu nikada neće biti vođe. Vođa je onaj igrač pred kime drhtiš kada priča, kom ne smeš da pisneš, koga poštuju i sudije, i njegovi i rivali. To su Maldini, Pirlo, Viera, Rajan Gigs, Ćavi, Stam, Nesta, Džerard, Toti, Skols....od naših Piksi, Deki Stanković, Sale Ilić i mnogi drugi. To su vođe tima, one prave. Za Baneta ne bih mogao da kažem još, ali je na dobrom putu.

Boco10

pre 9 godina

Jednom je kod sportskog centra Sumice na Ustanickoj ulici neki motorista dozivio nesrecu, pao sa motora. Drugovi i ja smo se spustali kaldrmom iz Sumica i vidjeli sve to. Dok smo isli ka motoristi gledali smo da li ce od svih tih auta koji prolaze neki auto stati da pomogne covjeku. Tada su prosla neka uzasno dobra auta, tipa rendz rover, dzip mercedes i cini mi se Maserati. Pomislil smo, naravno da nece stati.. Zagledali smo se u motoristu i razmisljali sta da radimo. Guzva se brzo napravila. Odjednom vidjeli smo Dekija Stankovica, Kolarova sa sve onom sljivicom na oku sto je zaradio, Ivanovica i jos jednog igraca. Odmah su pozvali hitnu pomoc i ponudili se i sami da pomognu. Srecom, motorista nije bio ozbiljnije povrijedjen, bio je samo u manjem soku... Eto, samo da se zna. Pozdrav!

zao mi je

pre 9 godina

Vodja???
Hahahaha obozavam Srpsku objektivnost!
Kako to onda da je Bane nejjeftiniji igrac Celzija, a takodkje mu se blizi i kraj karijere?
Ocekujem uskoro vest na Srpskim sajtovima da neki veliki tim nudi duplo vecu cenu za Baneta od cene Edena Azara :)))
(Slavko, 19. februar 2015 12:57)

Vodja Slavko, vodja.
To ne kazemo mi Srbi nego ceo fudbalski svet, fudbalske legende i najtirazniji svetski listovi.
Ja znam da je vama krivo sto nikada necete imati takvog igraca ali sta da mi tu radimo? Nije istina da je Bane najjeftiniji igrac. Ima ih mnogo jeftinijih. Na primer Teri vredi 5.000.000 po Transfermarktu. Bane 17.000.000.
Ne bih bas rekao da ce Bane uskoro u penziju. Ako bas toliko navaljujete na to, on je samo godinu dana stariji od Luke Modrica. Ne razumem tu vasu opsesiju?
Mnogi ne znaju da je Banetova prirodna pozicija na mestu stopera.
Za par godina on komotno moze da predje na to mesto i da zameni Terija u odbrani, posto je Teri mnogo stariji od njega. Takodje tada Bane preuzima i kapitensku traku.

Imali smo kapitena Mancester Junajteda i najboleg defanzivca Premijer Lige - Nemanju Vidica.
Imali smo Dejana Stankovica - Tada najtrofejnijeg fudbalera Italijanske Serije A.
Imamo Branislava Ivanovica.
Imamo Nemanju Matica.

Znam da je to vama veliko opterecenje i da vam je tesko da to progutate.
Razumem vas, nemate niti cete imati bilo sta slicno, verujem da nije lep osecaj.

Zao mi je.

323

pre 9 godina

Ali ona astitencija kada je postignut gol a Bane dvojicu poslao po burek..nemerljivo...momak je toliko stabilan, sa obe noge cvrsto na zemlji. Porodican i zna sta mu je posao na terenu a gine. Materijalne vrednosti ga ne interesuju, samo postovanje. A za 18 meseci kada mu istekne ugovor mogu da zamislim koliko ce Rus da ga plati da ostane pod ugovorom. Zbog postovanja a ne para jer sta covek da kaze kada ne menjas kola 6,7 godina, ne zelis da reklamiras gluposti zbog para. Na trulom zapadu novcem se pokazuje postovanje i kvalitet. Ja mu skidam kapu i cestitam na karijeri. Ako neko pomene reprezentaciju ja mu kazem da bi tu i Mesi i Ronaldo bili amateri. Nema za nas tu pomoci. Ma kakav tim da imamo onda se pojavi neki dron i gubimo. A o tom dronu ni reci, kazem usput. Rece vodja da se zna ko je krivac i da ce objaviti ali umesto toga, tisina, kao da se nista nije obecalo i nije dogodilo. Prema tome, kazem u toj nasoj reprezentaciji, takvoj, nema pomoci pa ni ovakav Bane. Bravo majstore, gledaj ti sebe kada mi ovde u zemlji nismo sposobni da gledamo sebe.

Melenci

pre 9 godina

Bane je ponos svog kluba,ponos Srbije.Koliko je samo truda ulozio da bi danas bio jedan od najboljih na svetu?Zaista zasluzuje postovanje,srecni smo sto ga imamo u nasoj reprezentaciji!

evo Coveka, predstavnika vrste koja izumire

pre 9 godina

"Ivanović je odbio pokušaje kluba da otvori Tviter i Fejsbuk naloge. Ne želi ni reklamne ugovore jer jednostavno ne vidi svrhu u uzimanju novca na reklamiranje proizvoda koje ne voli."

Miki

pre 9 godina

Veliki igrač. Kao i Nemanja Vidić. Ali ostaće zabeleženo da smo sa dvojicom odbrambenih igrača koji spadaju u najbolje na svetu uspeli da se plasiramo samo na 2 velika prvenstva u 15 godina, i da tamo odigramo sramno. Neverovatno.

The Dude

pre 9 godina

Pa ovo nije ništa novo. Bane je oduvek bio sjajan i na nivou. Njegove partije su najbolji dokaz, jedina razlika je što ima manje trofeja od Vidića ali ove godine to dolazi na svoje mesto.

milos

pre 9 godina

Fantastican primer mladjim igracima. kako radom, trudom i zalaganjem moze ds se postane ziva legenda. steta je samo sto nemamo normalne rukovodioce fudbalskog saveza i reprezrntacije jer bi sa ovakvim igracima mogli da budemo znacajan faktor u svetskom i evropskom fudbalu. ne osvajaci, ali svakako ne vreca za udaranje.
razumem ja njega zasto mu presedne igranje za repku. on gine, bori se, a pored njega seta menadzerski igrac koji cd svakako biti na terenu.

Novosadjanin.

pre 9 godina

Sve ovo stoji, ali u trenutku kada sleti na aerodrom u Surcinu postaje neka druga osoba, kao i svi nasi reprezentativci. Jednostavno za njih je "seljacki" da ginu za nacionalni dres. Mi smo oterali Mihu koji je prepoznao problem i pokusao da ga resi sa pevanjem himne, sa disciplinom...da probudi neka osecanja koja ti balvani zaborave kada slete na Surcin.Ali dzaba...Njima motiv vise nije ni bila Albanija u sred BG, ni Hrvatska...Setite se kako je Kolarov odigrao.

wiener

pre 9 godina

na uefinoj stranici su objavili clanak o njemu sa naslovom "covek za velike trwnutke".

http://www.uefa.com/uefachampionsleague/news/newsid=2210745.html

ako nekima clanci na srpskim stranicama ne deluju uverljivo.

Adriano_Galliani

pre 9 godina

Sve ovo stoji, ali u trenutku kada sleti na aerodrom u Surcinu postaje neka druga osoba, kao i svi nasi reprezentativci. Jednostavno za njih je "seljacki" da ginu za nacionalni dres. Mi smo oterali Mihu koji je prepoznao problem i pokusao da ga resi sa pevanjem himne, sa disciplinom...da probudi neka osecanja koja ti balvani zaborave kada slete na Surcin.Ali dzaba...Njima motiv vise nije ni bila Albanija u sred BG, ni Hrvatska...Setite se kako je Kolarov odigrao.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Novosadjanin., 19. februar 2015 12:50)

Све си у право, додао бих само и да када играју код куће, гледа их фамилија итд, па би онда се мало праве важни па дође Данска и лагано нас почисти. И Видић и Ивановић и Коларов играју знатно лошије у репрезентацији и то је чињеница. Проблем је што ми волимо фудбал и волели би да смо релевантни у томе, а нисмо. Имамо само одбрамбене играче и то је то.

Zgmiško

pre 9 godina

Možete pisati šta god želite ali Ivanović je zvjer od igrača, kako na terenu tako i izvan njega, skroz je na mjestu fer i korektan.

Slavko

pre 9 godina

Vodja???
Hahahaha obozavam Srpsku objektivnost!
Kako to onda da je Bane nejjeftiniji igrac Celzija, a takodkje mu se blizi i kraj karijere?
Ocekujem uskoro vest na Srpskim sajtovima da neki veliki tim nudi duplo vecu cenu za Baneta od cene Edena Azara :)))

Marko

pre 9 godina

hvala bogu da neko ne zeli da se reklamira za neke gluposti, za zvaku pohvalu. onaj ronaldo ce reklamirati i kineske rastezivace usta (ako sam dobro shvatio) samo za pare pare pare.. i teniseri takodje, i nasi i strani, svi! niko tu po meni nije neki primer deci u sustini, naprotiv. zato i gledam samo povremeno i odabrano, i osobe oko mene

vesele devedesete

pre 9 godina

cuj ovog bane da igra krilo. izuzetno ga cenim kao igraca, ali na krilu on nema sta da trazi nekad smo toliko neobjektovni po pitanju nasih sportista, a nekad se bogami i ne razumemo u ono sto komentarisemo

mutd

pre 9 godina

zao mi je@ sve je ok, ali mi da zezamo hrvate za fudbal i da ih ti prozivas da oni pate za nasim fudbalerima!? Pa jako si smesan druze. Ubaci malo objektivnosti, sve u redu da smo imali zvezde, ali mi sa nekim fudbalski da se poredimo. Pa i taj Ivanovic nama nista dobro nije doneo, a cak i jeste vise od Stankovica i Vidica

jos jednom mi je zao

pre 9 godina

zao mi je@ sve je ok, ali mi da zezamo hrvate za fudbal i da ih ti prozivas da oni pate za nasim fudbalerima!? Pa jako si smesan druze. Ubaci malo objektivnosti, sve u redu da smo imali zvezde, ali mi sa nekim fudbalski da se poredimo. Pa i taj Ivanovic nama nista dobro nije doneo, a cak i jeste vise od Stankovica i Vidica
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mutd, 19. februar 2015 16:06)

Opet kazem, zao mi je sto nikada necete imati takve fudbalere.

ubih se od smeha

pre 9 godina

Vodje Celzija i najbolji igraci su:
Teri - kapiten i najiskusniji igrac Celzija!
Diego Kosta - najbolji strelac lige!
Eden Azar - najbolji igrac cele lige trenutno!
Tibo Kutroa -najbolji golman lige!
a takodje i Fabregas, Aspilkueta, Oskar, Vilijan igraju u zivotnoj formi.

Bane je solidan ali i najslabije placen igrac Celzija, ugovor mu istice za 1,5 g., a da je "vodja" tima (hahaha) odavno bi mu vec bio ponudjen i poboljsan ugovor, a ne da se ceka istek ugovora!

misterija

pre 9 godina

@Zao mi je...mislim da je Slavko Srbin...centralni vezni Barce i centralni vezni reala u istoj generaciji, progutaj ti to i usput kvalificirat ćemo se jer nam Armenije i takvi nisu problem, progutaj i to..a za Ivanovića je svatko ko prati mogao skuzit da ljudina, vidi se na terenu u ponasanju

LOL

pre 9 godina

Jedan od klucnih igraca tima vec nekoliko godina, da je englez i da ga zanimaju stvari kao twitter svi bi mu se ulizali. Posle Vidica imamo i njega tamo svaka cast!

Slavko

pre 9 godina

Vodja???
Hahahaha obozavam Srpsku objektivnost!
Kako to onda da je Bane nejjeftiniji igrac Celzija, a takodkje mu se blizi i kraj karijere?
Ocekujem uskoro vest na Srpskim sajtovima da neki veliki tim nudi duplo vecu cenu za Baneta od cene Edena Azara :)))

Novosadjanin.

pre 9 godina

Sve ovo stoji, ali u trenutku kada sleti na aerodrom u Surcinu postaje neka druga osoba, kao i svi nasi reprezentativci. Jednostavno za njih je "seljacki" da ginu za nacionalni dres. Mi smo oterali Mihu koji je prepoznao problem i pokusao da ga resi sa pevanjem himne, sa disciplinom...da probudi neka osecanja koja ti balvani zaborave kada slete na Surcin.Ali dzaba...Njima motiv vise nije ni bila Albanija u sred BG, ni Hrvatska...Setite se kako je Kolarov odigrao.

ubih se od smeha

pre 9 godina

Vodje Celzija i najbolji igraci su:
Teri - kapiten i najiskusniji igrac Celzija!
Diego Kosta - najbolji strelac lige!
Eden Azar - najbolji igrac cele lige trenutno!
Tibo Kutroa -najbolji golman lige!
a takodje i Fabregas, Aspilkueta, Oskar, Vilijan igraju u zivotnoj formi.

Bane je solidan ali i najslabije placen igrac Celzija, ugovor mu istice za 1,5 g., a da je "vodja" tima (hahaha) odavno bi mu vec bio ponudjen i poboljsan ugovor, a ne da se ceka istek ugovora!

mutd

pre 9 godina

zao mi je@ sve je ok, ali mi da zezamo hrvate za fudbal i da ih ti prozivas da oni pate za nasim fudbalerima!? Pa jako si smesan druze. Ubaci malo objektivnosti, sve u redu da smo imali zvezde, ali mi sa nekim fudbalski da se poredimo. Pa i taj Ivanovic nama nista dobro nije doneo, a cak i jeste vise od Stankovica i Vidica

vesele devedesete

pre 9 godina

cuj ovog bane da igra krilo. izuzetno ga cenim kao igraca, ali na krilu on nema sta da trazi nekad smo toliko neobjektovni po pitanju nasih sportista, a nekad se bogami i ne razumemo u ono sto komentarisemo

Marko

pre 9 godina

Veliki igrač i veliki čovjek. Sjećam se kada je Šimunić polomio Sulejmanija jedini doskočio u njegovu obranu i time spriječio još veći incident koji je s pravom trebao biti. I ima još takvih primjera. Jednostavno ljudina. Da je više igrača kao on i Modrić koji su svjetske klase a opet normalni ljudi, bez mržnje i predrasuda, i nogomet bi bio plemenitiji sport. A da ne govorim što bi bilo da je više ljudi na ovim žalosnim prostorima takvo...možda bi i dalje bili svi jedno a tada, ne znam gdje bi nam bio kraj. Nije ni čudo da je nekom bilo u interesu da na vlasti dovede zvijeri i lopove, zarati nas i na kraju i vojno, i gospodarski i moralno oslabi i razori...No da se vratim na nogomet - Bane Ljudina. Pozdrav svim ljudima dobre volje.

Beobrad

pre 9 godina

Vrhunski igrac i takav i covek, al bre Bane sto ne uzimas lovu od sponozra kojekakvih brendova !
Pokloni nekoj sirotinji ako tebi ne treba, narodnih kuhinja u Srbiji treba kolko oces.

Adriano_Galliani

pre 9 godina

Sve ovo stoji, ali u trenutku kada sleti na aerodrom u Surcinu postaje neka druga osoba, kao i svi nasi reprezentativci. Jednostavno za njih je "seljacki" da ginu za nacionalni dres. Mi smo oterali Mihu koji je prepoznao problem i pokusao da ga resi sa pevanjem himne, sa disciplinom...da probudi neka osecanja koja ti balvani zaborave kada slete na Surcin.Ali dzaba...Njima motiv vise nije ni bila Albanija u sred BG, ni Hrvatska...Setite se kako je Kolarov odigrao.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Novosadjanin., 19. februar 2015 12:50)

Све си у право, додао бих само и да када играју код куће, гледа их фамилија итд, па би онда се мало праве важни па дође Данска и лагано нас почисти. И Видић и Ивановић и Коларов играју знатно лошије у репрезентацији и то је чињеница. Проблем је што ми волимо фудбал и волели би да смо релевантни у томе, а нисмо. Имамо само одбрамбене играче и то је то.

Stefan

pre 9 godina

(Slavko, 19. februar 2015 12:57)


Molio bih te da svoje poznavanje fudbala sa FIFA managera i Transfermarkta ostaviš za sebe. Azar, Nejmar, Mesi, Ronaldo i medijski naduvane zvezde nikada neće biti vođe bilo kog tima. Oni koji se biju kad gube, slikaju se i furaju sa silikonkama, stavljaju 500 kila gela i pudera na facu nikada neće biti vođe. Vođa je onaj igrač pred kime drhtiš kada priča, kom ne smeš da pisneš, koga poštuju i sudije, i njegovi i rivali. To su Maldini, Pirlo, Viera, Rajan Gigs, Ćavi, Stam, Nesta, Džerard, Toti, Skols....od naših Piksi, Deki Stanković, Sale Ilić i mnogi drugi. To su vođe tima, one prave. Za Baneta ne bih mogao da kažem još, ali je na dobrom putu.

misterija

pre 9 godina

@Zao mi je...mislim da je Slavko Srbin...centralni vezni Barce i centralni vezni reala u istoj generaciji, progutaj ti to i usput kvalificirat ćemo se jer nam Armenije i takvi nisu problem, progutaj i to..a za Ivanovića je svatko ko prati mogao skuzit da ljudina, vidi se na terenu u ponasanju

jos jednom mi je zao

pre 9 godina

zao mi je@ sve je ok, ali mi da zezamo hrvate za fudbal i da ih ti prozivas da oni pate za nasim fudbalerima!? Pa jako si smesan druze. Ubaci malo objektivnosti, sve u redu da smo imali zvezde, ali mi sa nekim fudbalski da se poredimo. Pa i taj Ivanovic nama nista dobro nije doneo, a cak i jeste vise od Stankovica i Vidica
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mutd, 19. februar 2015 16:06)

Opet kazem, zao mi je sto nikada necete imati takve fudbalere.

zao mi je

pre 9 godina

Vodja???
Hahahaha obozavam Srpsku objektivnost!
Kako to onda da je Bane nejjeftiniji igrac Celzija, a takodkje mu se blizi i kraj karijere?
Ocekujem uskoro vest na Srpskim sajtovima da neki veliki tim nudi duplo vecu cenu za Baneta od cene Edena Azara :)))
(Slavko, 19. februar 2015 12:57)

Vodja Slavko, vodja.
To ne kazemo mi Srbi nego ceo fudbalski svet, fudbalske legende i najtirazniji svetski listovi.
Ja znam da je vama krivo sto nikada necete imati takvog igraca ali sta da mi tu radimo? Nije istina da je Bane najjeftiniji igrac. Ima ih mnogo jeftinijih. Na primer Teri vredi 5.000.000 po Transfermarktu. Bane 17.000.000.
Ne bih bas rekao da ce Bane uskoro u penziju. Ako bas toliko navaljujete na to, on je samo godinu dana stariji od Luke Modrica. Ne razumem tu vasu opsesiju?
Mnogi ne znaju da je Banetova prirodna pozicija na mestu stopera.
Za par godina on komotno moze da predje na to mesto i da zameni Terija u odbrani, posto je Teri mnogo stariji od njega. Takodje tada Bane preuzima i kapitensku traku.

Imali smo kapitena Mancester Junajteda i najboleg defanzivca Premijer Lige - Nemanju Vidica.
Imali smo Dejana Stankovica - Tada najtrofejnijeg fudbalera Italijanske Serije A.
Imamo Branislava Ivanovica.
Imamo Nemanju Matica.

Znam da je to vama veliko opterecenje i da vam je tesko da to progutate.
Razumem vas, nemate niti cete imati bilo sta slicno, verujem da nije lep osecaj.

Zao mi je.

Pametnjakovic Mladji

pre 9 godina

Izuzetan igrac . Ofanzivni desni bek koji je lud na terenu. Ima osecaj i mogao bi bes problema s njegovim stilom igre da igra i krilo. Ima osecaj i zna da se nadje u pravo vreme na pravo mesto , zna da dribla ,sutne ,i asistira mnogo bolje od skoro svih ostali defanzivnih igraca. Njemu je potrebno dati slobode na terenu i onda ga mozete gledati kako plese po terenu. On ne igra za novac vec kao malo dete cisto iz zabave i zato sto voli fudbal.

Милорад - БОТ Ловац®

pre 9 godina

Гледао га уживо прошле године са репрезентацијом, одби се панамац од њега ко у зид да се залетео.

323

pre 9 godina

Ali ona astitencija kada je postignut gol a Bane dvojicu poslao po burek..nemerljivo...momak je toliko stabilan, sa obe noge cvrsto na zemlji. Porodican i zna sta mu je posao na terenu a gine. Materijalne vrednosti ga ne interesuju, samo postovanje. A za 18 meseci kada mu istekne ugovor mogu da zamislim koliko ce Rus da ga plati da ostane pod ugovorom. Zbog postovanja a ne para jer sta covek da kaze kada ne menjas kola 6,7 godina, ne zelis da reklamiras gluposti zbog para. Na trulom zapadu novcem se pokazuje postovanje i kvalitet. Ja mu skidam kapu i cestitam na karijeri. Ako neko pomene reprezentaciju ja mu kazem da bi tu i Mesi i Ronaldo bili amateri. Nema za nas tu pomoci. Ma kakav tim da imamo onda se pojavi neki dron i gubimo. A o tom dronu ni reci, kazem usput. Rece vodja da se zna ko je krivac i da ce objaviti ali umesto toga, tisina, kao da se nista nije obecalo i nije dogodilo. Prema tome, kazem u toj nasoj reprezentaciji, takvoj, nema pomoci pa ni ovakav Bane. Bravo majstore, gledaj ti sebe kada mi ovde u zemlji nismo sposobni da gledamo sebe.

fergi

pre 9 godina

Vodja???
Hahahaha obozavam Srpsku objektivnost!
Kako to onda da je Bane nejjeftiniji igrac Celzija, a takodkje mu se blizi i kraj karijere?
Ocekujem uskoro vest na Srpskim sajtovima da neki veliki tim nudi duplo vecu cenu za Baneta od cene Edena Azara :)))
(Slavko, 19. februar 2015 12:57)


Vidis, ti bi sigurno menjao kola, nosio Rolex i snimao reklame koje te ne interesuju za pare. E...to je razlika makar minimalna izmedju tebe i Baneta, ako nista drugo. Tebi je vazno sto je on najmanje placen a Banetu postovanje. Na kraju kada mu istice ugovor platice ga debelo da produzi ugovor ali za njega nije bitno ko je vise placen a za tebe jeste. Sada ti malo razmisljaj...

Pedja

pre 9 godina

Fenomenalan fudbaler. Samo nama ne valja, odmah se setim kad krenu pljuvanja na njega i Kolarova kad nam reprezentacija izgubi. Tako su pljuvali i Vidica oko koga su svi veliki klubovi bili zainteresovani. Nasi ljudi ne mogu da shvate da su oni ipak odbrambeni fudbaleri i da mogu igrati odlicno kada je i ostatak ekipe dobar. Ali nas problem je sto nemamo igrace sredine terena koji mogu izneti utakmicu i onda i njihovi kvaliteti ne mogu doci do izrazaja.

Svete

pre 9 godina

Od kada je postao standardan u Celziju taj tim je promenio koliko, jedno 5-6 trenera i Bane je bio nezamenjiv kod svakoga od njih, svi su za to vreme napipali klupu osim Ivanovica !!!
Nervira me sto zivimo u vremenu kada se razni Alvesi, Marcela, Luizi, Ramosi i ostali frizurica odbrambeni igraci stavljaju u fifine i uefine timove umesto jednog Branislava Ivanovica !

12345

pre 9 godina

Ивановић и у репрезентацији даје 300% али нема са ким да игра па онда то његово залагање испада смешно,прави превише грешака,губи снагу итд...Фудбал је тимска игра,а посебно он не може ништа да уради зато што игра бека!Е кад би сви гризли као Бане,где би нам био крај?!Е зато он долази до изражаја у Челзију јер су тамо сви ко један па свако може једанко да допринесе!

Zgmiško

pre 9 godina

Možete pisati šta god želite ali Ivanović je zvjer od igrača, kako na terenu tako i izvan njega, skroz je na mjestu fer i korektan.

Franc Biberkopf

pre 9 godina

Што каже мој покојни отац: ,,Из сателита се види да је добар дечко, а фудбалер...''

BOBA DELIJA

pre 9 godina

Ispadaju mi ovi tekstovi i komentari kao da se ljudi tek sad shvataju (ne svi naravno) kakav je Bane igrac. Pa u poslednjih 5 godina je najkonstantniji igrac Celzija, najbitniji u osvajanju svih trofeja u tom periodu. Prava klasa i sigurno najbolji desni bek i to ne od sad vec par godina, samo sto nema nagradu za to.
A moglo bi se lako reci i najbolji desni bek od osnivanja PL.

The Dude

pre 9 godina

Pa ovo nije ništa novo. Bane je oduvek bio sjajan i na nivou. Njegove partije su najbolji dokaz, jedina razlika je što ima manje trofeja od Vidića ali ove godine to dolazi na svoje mesto.

Boco10

pre 9 godina

Jednom je kod sportskog centra Sumice na Ustanickoj ulici neki motorista dozivio nesrecu, pao sa motora. Drugovi i ja smo se spustali kaldrmom iz Sumica i vidjeli sve to. Dok smo isli ka motoristi gledali smo da li ce od svih tih auta koji prolaze neki auto stati da pomogne covjeku. Tada su prosla neka uzasno dobra auta, tipa rendz rover, dzip mercedes i cini mi se Maserati. Pomislil smo, naravno da nece stati.. Zagledali smo se u motoristu i razmisljali sta da radimo. Guzva se brzo napravila. Odjednom vidjeli smo Dekija Stankovica, Kolarova sa sve onom sljivicom na oku sto je zaradio, Ivanovica i jos jednog igraca. Odmah su pozvali hitnu pomoc i ponudili se i sami da pomognu. Srecom, motorista nije bio ozbiljnije povrijedjen, bio je samo u manjem soku... Eto, samo da se zna. Pozdrav!

Miki

pre 9 godina

Veliki igrač. Kao i Nemanja Vidić. Ali ostaće zabeleženo da smo sa dvojicom odbrambenih igrača koji spadaju u najbolje na svetu uspeli da se plasiramo samo na 2 velika prvenstva u 15 godina, i da tamo odigramo sramno. Neverovatno.

Marko

pre 9 godina

hvala bogu da neko ne zeli da se reklamira za neke gluposti, za zvaku pohvalu. onaj ronaldo ce reklamirati i kineske rastezivace usta (ako sam dobro shvatio) samo za pare pare pare.. i teniseri takodje, i nasi i strani, svi! niko tu po meni nije neki primer deci u sustini, naprotiv. zato i gledam samo povremeno i odabrano, i osobe oko mene

Ratko

pre 9 godina

Buduci kapiten Celsija bez dileme. Nakon Vidica dobijamo jos jednog velikog kapitena koji je iz Srbije u tom velikom Engleskom klubu. I ne samo to Ivanovic kao i Vidic su najbolji igraci tih klubova na tim pozicijama ikada.

milos

pre 9 godina

Fantastican primer mladjim igracima. kako radom, trudom i zalaganjem moze ds se postane ziva legenda. steta je samo sto nemamo normalne rukovodioce fudbalskog saveza i reprezrntacije jer bi sa ovakvim igracima mogli da budemo znacajan faktor u svetskom i evropskom fudbalu. ne osvajaci, ali svakako ne vreca za udaranje.
razumem ja njega zasto mu presedne igranje za repku. on gine, bori se, a pored njega seta menadzerski igrac koji cd svakako biti na terenu.

LOL

pre 9 godina

Jedan od klucnih igraca tima vec nekoliko godina, da je englez i da ga zanimaju stvari kao twitter svi bi mu se ulizali. Posle Vidica imamo i njega tamo svaka cast!

Melenci

pre 9 godina

Bane je ponos svog kluba,ponos Srbije.Koliko je samo truda ulozio da bi danas bio jedan od najboljih na svetu?Zaista zasluzuje postovanje,srecni smo sto ga imamo u nasoj reprezentaciji!

wiener

pre 9 godina

na uefinoj stranici su objavili clanak o njemu sa naslovom "covek za velike trwnutke".

http://www.uefa.com/uefachampionsleague/news/newsid=2210745.html

ako nekima clanci na srpskim stranicama ne deluju uverljivo.

evo Coveka, predstavnika vrste koja izumire

pre 9 godina

"Ivanović je odbio pokušaje kluba da otvori Tviter i Fejsbuk naloge. Ne želi ni reklamne ugovore jer jednostavno ne vidi svrhu u uzimanju novca na reklamiranje proizvoda koje ne voli."