Petak, 26.12.2014.

16:13

Čović: Bez pritiska na igrače

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović očekuje još bolje rezultate u 2015. godini, ali kaže da nema pritiska jer je lopta okrugla i ona diktira pravila.

Izvor: B92

Èoviæ: Bez pritiska na igraèe IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

64 Komentari

Sortiraj po:

Stiglo vreme buduće

pre 9 godina

@Grof iz predgrađa
Da li ikada gledaš vesti, čitaš novine? Pitanje važi i za ove što za jedan dan više redova napišu nego što su u životu pročitali. Izjava dana: "Verujem da ću izgubiti izbore" - Aleksandar Vučić. A onda? Da li će Đido još biti predsednik KSS i aminovati nezakonite ugovore?

Billy Piton - ANTITOPALOVIĆ

pre 9 godina

(alfa romeo, 26. decembar 2014 18:04)

Kakvo izvrtanje cinjenica. Zamisli da ja uzmem tvoje ime i prezime, da li to znaci da sam ja postao ti?
(erazmo, 26. decembar 2014 18:26)

Obojica ste " u pravu - manje ili više" , samo što je prva opcija ( Alfa - romeo ) mnogo realnija i životnija !
Druga varijanta i rezon vezan za nju ( Erazmo ) je čista hipotetika ! Više liči na SF roman …Zamisli mnogo toga sa tom tvojom logikom - druže Erazmo ( Zagrebački ) !? Uhuuuu …. danima bih mogao da te podsećam na mnoge stvari i Tvojom logikom da " uvek grešim i budem u pravu " !?
Pusti druže … ako Vam je ime i adresa JEDINA ZAMERKA na NAŠU ZVEZDU - PRIZNALI STE DA SMO POSTALI " VELIKA MAŠINA " !! Mada mi to znamo - kao i ovi iz Reala , Oly - a , Pao - a , Makabija , Istanbula …

Poštari kažu pogrešna adresa brate Slavko

pre 9 godina

" Posteni Covic,vrati pare sa Kosova. "
(Slavko-RS, 26. decembar 2014 19:21)

Poštovani Brate Slavko ,
ukratko od Brata Billija :
1. Za pare ne brini ( na , sa , iz , od … ili odavde - odande , ali ne brini ! ) .
2. Mislim da si pogrešio , zar nije logičnije da si " nešto u ovom stilu " priupitao Milorada Dodika !?
Što da pare iz RS idu za KKP ( Duleta , Sašu … i ekipu ) !? I - koje su to pare ? Čije …?

Pozdrav za RS i Slavka ( brata ) ,
Billy Pyton ( em BRAT , em ANTITOPALOVIĆ )

Odabrani soj

pre 9 godina

@novosadjanin

Sve Partizanovi trofeji su otimani, ukradeni... Dokle bre sa tim lazima? Pa po vasoj logici mi nemamo ni jedan regularan trofej, i posle se cudis odakle tolika "mrznja" navijaca Partizana prema vama... Obraz djon!

niko ne moze da zabrani fmp-u kako ce da se zove

pre 9 godina

FMP,Refleks,FMP i Crvena zvezda diva.Adresa Stjepan supanac Zeleznik.Olimpija,Simak,Bili,Trejser,Filips,Stefanel,Emporio Armani Milano.

Urke

pre 9 godina

Sta se desava sa Dubljevicem, jel zna neko? (komarac u sorcu, 26. decembar 2014 16:27)

Bojim se da su odlucli da ne dovode pojacanja na 4. Zato ce povuci jedan drugi, ekonomicniji i delekosezniji potez. Tejic ce u top 16 dobiti vecu minutazu, makar i izgubili po neku utakmicu. Zato cemo sledece zezone dobiti igracinu od Tejica i ustedeti pare za neko bolje pojacanje. Cova je na pocetku sezone najavio da ce se tim vise oslanjati na mladje igrace iz svojih redova. Po meni, ne bi bio greske ni da se dovede Dubljevic, jer je i on jos uvek mlad, ali moze i ovako.

niko ne moze da zabrani fmp-u kako ce da se zove

pre 9 godina

Na sajtu aba lige Partizan ima vise gledalaca nego FMP.A ti batko bodibond gavgalj samrok ne silazite sa vesti o Partizanu.

erazmo

pre 9 godina

realtalk....a ako to sutra promenis adresu da li ces i dalje ti biti ti? i da li ce tvoje stvari zajedno sa tobom iz starog u novi stan?
(alfa romeo, 26. decembar 2014 18:04)
Kakvo izvrtanje cinjenica. Zamisli da ja uzmem tvoje ime i prezime, da li to znaci da sam ja postao ti?

mukice

pre 9 godina

@ realtalk

Prijatelju, zasto tebe to toliko muci? Izgleda ne mozes da prezalis sto Zvezda nije ugasena i sto se nekome to vraca kao bumerang, pa od muke ne znas sta bi da kazes? Ili te muci sto navijas za klub koji je po rezultatima i svim statistickim parametrima godinama medju najgorim u Evropi?

1. Najmanje pobeda
2. Ubedljivo najgori skor u gostima
3. Najneefikasniji
4. Najmanje asistencija
5. Najvise izgubljenih lopti
6. Najslabiji kos kolicnik
7. Najgori indeks korisnosti
8. Vodi ga covek koga se stidi svako normalan
9. Godinama prikazuje igru koja je ubedljivi najdekadentnija i najruznija!

A sve to krije i pravda silnim otetim titulama, kako na terenu, tako i po sudijskim svlacionicama!

Jesam li nesto slagao?

Prijatelju, zelim ti srecnu Novu Godinu, pa da u sledecoj od Deda Mraza dobijes malo smisla za humor i originalnost pa smislis nesto drugo sem PIB-a i adrese, a ako je to sve sto imas da kazes onda hvala na komplimentu!

Znam da ce ti najteze od svega biti sto ces za ovaj ili onaj PIB morati da navijas u svakoj utakmici ABA Lige, ne bi li vam pomogli da se dokopate 4. mesta! ;-)

alfa romeo

pre 9 godina

@realtalk....a ako to sutra promenis adresu da li ces i dalje ti biti ti? i da li ce tvoje stvari zajedno sa tobom iz starog u novi stan?

grof

pre 9 godina

Virus odlepikus koji se siri sa jednog kanala ozbiljno vec utice na pojedince u njihovom rasudjivanju.Sreca te je u pitanju samo laksi psiholoski oblik halucinacije i lako izleciv.Potrebno je samo i dalje nastaviti pratiti dominaciju jedne jedinstvene crveno bele institucije u svim takmicenjima u kojima ucestvuje.Gradjani Srbije znaju da je to rec o CZ,prepoznaju svoj ponos jer je rodjena upravo u maticnoj Drzavi,za razliku od tima koji je samo nastanjen ovde a njihovo poreklo vec svima toliko poznato,te ne cudi uticaj virusa na zdrav razum kod pojedinaca.

Novosadjanin.

pre 9 godina

Ovi koji mi repliciraju pitaju se kakve veze ima dominacija Partizana sa reprezentacijom. Da li se vi salite ili sta? Pa svi igraci su morali da prodju kroz taj klub, otimani su od drugih, zatim sudije, organizacija, drzava, sve na vasoj strani... Pa valjda ste za ovih 13 godina koliko dominirate mogli izbaciti vise vrhunskih igraca za reprezentaciju od dva! Krstic i Bogdanovic. To je sve. Na proslom SP je samo jedan igrac imao veze sa Partizanom, da li je to normalno ako ste vi toliko ispred svih? Pa naravno da nije. Zato Hemofarm i nije igrao finala sa vama, znao je sta ih ceka. Ljudi pametni i povukli se sa terena, da vam ne daju legitimitet. Naravno nisu sve titule koje imate ukradene, ali na pocetku gotovo svaka. Vi sa svima imate problem,sa Hemofarmom, Buducnost, CZ... Kako je bilo lepo finale kupa ove godine bez vas, kosarka, skoro 200 poena. Da ste vi bili to bi bila samo mrznja... A sto se tice f4 pa valjda za 13 god Evrolige je to normalno. Da CZ ima takvu pomoc drzave 13 god i mi bi bili 3-4 puta na f4... Kada ste otimali titule 6 puta uzastopno niste prosli u top16...

Samo je sljaka iznad nas,....

pre 9 godina

(realtalk, 26. decembar 2014 16:22)Nisi nista slagao, ako ce ti biti lakse, Tegeltija je sigurno ponosan na tebe. To jedini novinar koji seje mrznju i stalno potecira ovu stvar.Partizan je od 13 titula 5 osvojio na skandalozan nacin. 2 puta Hemofarm nije ni izasao na teren, jednom ste prebili sudije, jednom trojka iz auta, jednom povlacili ekipu... Ove ostale sitne stvari i ne racunam. Jesam nesto slagao?Od kada osvajate titule reprezentativna kosarka nam je uzela jednu medalju za 13 god!!! Jesam nesto slagao?
(Novosadjanin., 26. decembar 2014 16:43)

Evo sada cu ti reci,..... Uzeli smo 13 titula u domacem takmicenju,ABA lige sa ne domacim sudijama,final four u Parizu,kupove,......Ne moze biti da su Evropske sudije navijale za Partizan!Koliko je reprezentacija uzela medalja u zadnjih 13 godina,a da to vezes za dominaciji Partizana na prostorima ex- ju! To govori vise o tvom neznanju nego li necem drugom.Drmanje koseva,kese sa mokracom,razni delegati,famozni Gogic,kazne zbog sakoa,Nebojsa,grb,ime,istorija,....15 godina stvaranja 'evropske Zvezde',30-ak trenera ko zna koliko promasenih igraca!Dug od 16 miliona evra nezampceno u kosarci,o cemu ti pricas?Jesi li spomenuo Moku kao selektora,jesi li spomenuo igrace koji si bitisovali u reprezentaciji? Ne naravno ti se javljas po sajtovima i vestima o Partizanu,Zvezdi,Duletu,Nebojsi,.....I stalno lupas pa lupas,ajde 'novosadjaninu' odmori i nauci nesto,barem dok vam pravi klub ne izadje iz kome!

fv-sweden

pre 9 godina

ma ko se brine o adresu?? Jer Nets nisu vise Nets od kad su preseleni u Brooklyn? A LA Lakers su iz Minneapolis izpocetka a ko se vise brine o tome.

panter - dijagnoza!

pre 9 godina

@novosadjanin

jos da nam objasnis kakve veze ima ko je sampion sa reprezentativnom kosarkom?
a to za titule je smesno, jer smo u isto vreme osvajali i aba ligu...

i kako je "sejanje mrznje" potenciranje da navijate za fmp koji je iznajmio ime zvezde na 5 godina? sta te u toj istini toliko boli - sto znas da ne navijas za zvezdu ili sto je doslo vreme da hvalis covica o kome 98% srba misli sve najgore?

hours of love

pre 9 godina

Sta se desava sa Dubljevicem, jel zna neko? (komarac u sorcu, 26. decembar 2014 16:27)

Radonjic je izjavio da je Dubljevic sjajan momak i jako dobar igrac, ali da nema nameru da dovodi pojacanja za top 16.
A i plus je vezan ugovorom za Valensiju.
Tako da u top 16 idemo sa postojecim sastavom sto je sasvim u redu jer su momci napravili vec neku hemiju, poznaju se vrlo dobro i ne ide im lose s'obzirom na to da imaju skor od 20-4 u svim takmicenjima.

Cilj u top 16 su samo pune arene i da klub prihoduje sto vise novca i nista vise!
Ako bude i nesto vise od toga-jos bolje!

Нико не може да забрани дукљанину да кмечи

pre 9 godina

Кме...кме...волим ове гробаре...кме...кме...више вас има на вестима о Звезди него на утакмицама оних ваших рекреативаца.А,Човић,Вучић,телеком,паре,плеу,буџет.

tako to biva kad se previse sniva, a stvarno se malo zna

pre 9 godina

Narocito deli sve sto je tesko u zemlji sa budzetom od 5,6 miliona evra.
(Neko, 26. decembar 2014 16:42)

Nista ne bi bilo, nego da navijac KK Jos samo plej, ne izvrne istinu.
Za pismene i pametne, Covic je pre par dana objavio koliki je budzet Crvene zvezde.

Ali ti ne mozes a da ne slazes. Razumem te. Od trenerskog maga nista bolje nisi ni mogao da naucis.

Mi imamo budzet (moze nam se) vi cete dobiti sto vi zasluzujete - katanac (svi srecni)

Batko

pre 9 godina

kompleksi
(Niko ne moze da zabrani kako ce se zvati fmp, 26. decembar 2014 16:56)

Sam sebe prozivas?! E, vala grobari stvarno ste "posebni"

Idea Voli Telekom

pre 9 godina

Moraju se opravdati državna ulaganja, a sada je pravi momenat kada su konkurenciju ugušili oduzimanjem svih državnih sponzora.

Moraca

pre 9 godina

Ne gledam Sos kanal odavno. Ali je li stvarno istina da Vladan u emisijama Zvezdu zove Fmp? Pa to je bas klinacki. Namerno provocira, cudi me da mu nadredjeni dozvoljavaju

.

pre 9 godina

Vlasnik KK Crvena zvezda Telekom(FMP). Adresa Železnik, ne Mali Kalemegdan, ulica Stjepana Supana, novi PIB, i nova Zvezda nije član SD Crvene zvezde. Postoji klub od 2011.godine. Šta sam slagao?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (realtalk, 26. decembar 2014 16:22)
Izadji na zvanican sajt Evrolige i videces da je ucesnik TOP16 faze na adresi Mali Kalimegdan 2.Zatim ces imati dve opcije,da poverujes elitnom klupskom takmicenju koje ne pravi propuste ili da i dalje verujes svom kompleksu?Odluci...

Morski Vuk

pre 9 godina

Vlasnik KK Crvena zvezda Telekom(FMP). Adresa Železnik, ne Mali Kalemegdan, ulica Stjepana Supana, novi PIB, i nova Zvezda nije član SD Crvene zvezde. Postoji klub od 2011.godine. Šta sam slagao?
(realtalk, 26. decembar 2014 16:22)
Slagao si mnogo toga ali dzaba ti objasnjavati , pogledaj sajt Euroleague a manje slusaj Tegeltiju i Dula!

Novosadjanin.

pre 9 godina

(realtalk, 26. decembar 2014 16:22)

Nisi nista slagao, ako ce ti biti lakse, Tegeltija je sigurno ponosan na tebe. To jedini novinar koji seje mrznju i stalno potecira ovu stvar.

Partizan je od 13 titula 5 osvojio na skandalozan nacin. 2 puta Hemofarm nije ni izasao na teren, jednom ste prebili sudije, jednom trojka iz auta, jednom povlacili ekipu... Ove ostale sitne stvari i ne racunam. Jesam nesto slagao?

Od kada osvajate titule reprezentativna kosarka nam je uzela jednu medalju za 13 god!!! Jesam nesto slagao?

Spale

pre 9 godina

realtalk

a jel te neko nesto pitao i sto si se toliko opteretio adresom i pib-om..
Opusti se, pa dominacija jos nije ni pocela, a ti ne znas gde udaras.
Tek cete plakati.

masterkg

pre 9 godina

Batalite ljudi politiku, Čović je najbolji menadžer u Srbiji i šire, što se tiče košarke....
Hvala ti za ovo uzdizanje iz blata, što si nas vratio gde zaslužujemo da budemo i što konačno imamo pošten tretman u državi - svi su gde zaslužuju :-))))

realtalk

pre 9 godina

Vlasnik KK Crvena zvezda Telekom(FMP). Adresa Železnik, ne Mali Kalemegdan, ulica Stjepana Supana, novi PIB, i nova Zvezda nije član SD Crvene zvezde. Postoji klub od 2011.godine. Šta sam slagao?

Moraca

pre 9 godina

1998. je Federer poceo tenisku karijeru, godinu dana kasnije su nas bombardovali, odbojku je igrao Zeljko Tanaskovic, mi smo se zvali Jugoslavija, Nokia 33-10 je bio najbolji mobilni telefon, ja sam bio upola mladji, Marakana i Jna su ispunjavali uslove za Euro takmicenja, Obilic bio prvak u fudbalu... a sto je najvaznije, Milenko Topic podigao sampionski pehar

@masterkg, 26. decembar 2014 16:27

pre 9 godina

"Hvala yi što imamo ovo, hvala ti što imamo ono,smo ti zahvalni za sve..."
Ali, koji ste to bi, majke ti?!?!
Molim te, samo se priseti pitanja navijača Makabija.

masterkg

pre 9 godina

Batalite ljudi politiku, Čović je najbolji menadžer u Srbiji i šire, što se tiče košarke....
Hvala ti za ovo uzdizanje iz blata, što si nas vratio gde zaslužujemo da budemo i što konačno imamo pošten tretman u državi - svi su gde zaslužuju :-))))

Novosadjanin.

pre 9 godina

(realtalk, 26. decembar 2014 16:22)

Nisi nista slagao, ako ce ti biti lakse, Tegeltija je sigurno ponosan na tebe. To jedini novinar koji seje mrznju i stalno potecira ovu stvar.

Partizan je od 13 titula 5 osvojio na skandalozan nacin. 2 puta Hemofarm nije ni izasao na teren, jednom ste prebili sudije, jednom trojka iz auta, jednom povlacili ekipu... Ove ostale sitne stvari i ne racunam. Jesam nesto slagao?

Od kada osvajate titule reprezentativna kosarka nam je uzela jednu medalju za 13 god!!! Jesam nesto slagao?

Spale

pre 9 godina

realtalk

a jel te neko nesto pitao i sto si se toliko opteretio adresom i pib-om..
Opusti se, pa dominacija jos nije ni pocela, a ti ne znas gde udaras.
Tek cete plakati.

Morski Vuk

pre 9 godina

Vlasnik KK Crvena zvezda Telekom(FMP). Adresa Železnik, ne Mali Kalemegdan, ulica Stjepana Supana, novi PIB, i nova Zvezda nije član SD Crvene zvezde. Postoji klub od 2011.godine. Šta sam slagao?
(realtalk, 26. decembar 2014 16:22)
Slagao si mnogo toga ali dzaba ti objasnjavati , pogledaj sajt Euroleague a manje slusaj Tegeltiju i Dula!

hours of love

pre 9 godina

Sta se desava sa Dubljevicem, jel zna neko? (komarac u sorcu, 26. decembar 2014 16:27)

Radonjic je izjavio da je Dubljevic sjajan momak i jako dobar igrac, ali da nema nameru da dovodi pojacanja za top 16.
A i plus je vezan ugovorom za Valensiju.
Tako da u top 16 idemo sa postojecim sastavom sto je sasvim u redu jer su momci napravili vec neku hemiju, poznaju se vrlo dobro i ne ide im lose s'obzirom na to da imaju skor od 20-4 u svim takmicenjima.

Cilj u top 16 su samo pune arene i da klub prihoduje sto vise novca i nista vise!
Ako bude i nesto vise od toga-jos bolje!

.

pre 9 godina

Vlasnik KK Crvena zvezda Telekom(FMP). Adresa Železnik, ne Mali Kalemegdan, ulica Stjepana Supana, novi PIB, i nova Zvezda nije član SD Crvene zvezde. Postoji klub od 2011.godine. Šta sam slagao?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (realtalk, 26. decembar 2014 16:22)
Izadji na zvanican sajt Evrolige i videces da je ucesnik TOP16 faze na adresi Mali Kalimegdan 2.Zatim ces imati dve opcije,da poverujes elitnom klupskom takmicenju koje ne pravi propuste ili da i dalje verujes svom kompleksu?Odluci...

mukice

pre 9 godina

@ realtalk

Prijatelju, zasto tebe to toliko muci? Izgleda ne mozes da prezalis sto Zvezda nije ugasena i sto se nekome to vraca kao bumerang, pa od muke ne znas sta bi da kazes? Ili te muci sto navijas za klub koji je po rezultatima i svim statistickim parametrima godinama medju najgorim u Evropi?

1. Najmanje pobeda
2. Ubedljivo najgori skor u gostima
3. Najneefikasniji
4. Najmanje asistencija
5. Najvise izgubljenih lopti
6. Najslabiji kos kolicnik
7. Najgori indeks korisnosti
8. Vodi ga covek koga se stidi svako normalan
9. Godinama prikazuje igru koja je ubedljivi najdekadentnija i najruznija!

A sve to krije i pravda silnim otetim titulama, kako na terenu, tako i po sudijskim svlacionicama!

Jesam li nesto slagao?

Prijatelju, zelim ti srecnu Novu Godinu, pa da u sledecoj od Deda Mraza dobijes malo smisla za humor i originalnost pa smislis nesto drugo sem PIB-a i adrese, a ako je to sve sto imas da kazes onda hvala na komplimentu!

Znam da ce ti najteze od svega biti sto ces za ovaj ili onaj PIB morati da navijas u svakoj utakmici ABA Lige, ne bi li vam pomogli da se dokopate 4. mesta! ;-)

realtalk

pre 9 godina

Vlasnik KK Crvena zvezda Telekom(FMP). Adresa Železnik, ne Mali Kalemegdan, ulica Stjepana Supana, novi PIB, i nova Zvezda nije član SD Crvene zvezde. Postoji klub od 2011.godine. Šta sam slagao?

Moraca

pre 9 godina

Ne gledam Sos kanal odavno. Ali je li stvarno istina da Vladan u emisijama Zvezdu zove Fmp? Pa to je bas klinacki. Namerno provocira, cudi me da mu nadredjeni dozvoljavaju

Novosadjanin.

pre 9 godina

Ovi koji mi repliciraju pitaju se kakve veze ima dominacija Partizana sa reprezentacijom. Da li se vi salite ili sta? Pa svi igraci su morali da prodju kroz taj klub, otimani su od drugih, zatim sudije, organizacija, drzava, sve na vasoj strani... Pa valjda ste za ovih 13 godina koliko dominirate mogli izbaciti vise vrhunskih igraca za reprezentaciju od dva! Krstic i Bogdanovic. To je sve. Na proslom SP je samo jedan igrac imao veze sa Partizanom, da li je to normalno ako ste vi toliko ispred svih? Pa naravno da nije. Zato Hemofarm i nije igrao finala sa vama, znao je sta ih ceka. Ljudi pametni i povukli se sa terena, da vam ne daju legitimitet. Naravno nisu sve titule koje imate ukradene, ali na pocetku gotovo svaka. Vi sa svima imate problem,sa Hemofarmom, Buducnost, CZ... Kako je bilo lepo finale kupa ove godine bez vas, kosarka, skoro 200 poena. Da ste vi bili to bi bila samo mrznja... A sto se tice f4 pa valjda za 13 god Evrolige je to normalno. Da CZ ima takvu pomoc drzave 13 god i mi bi bili 3-4 puta na f4... Kada ste otimali titule 6 puta uzastopno niste prosli u top16...

Batko

pre 9 godina

kompleksi
(Niko ne moze da zabrani kako ce se zvati fmp, 26. decembar 2014 16:56)

Sam sebe prozivas?! E, vala grobari stvarno ste "posebni"

Urke

pre 9 godina

Sta se desava sa Dubljevicem, jel zna neko? (komarac u sorcu, 26. decembar 2014 16:27)

Bojim se da su odlucli da ne dovode pojacanja na 4. Zato ce povuci jedan drugi, ekonomicniji i delekosezniji potez. Tejic ce u top 16 dobiti vecu minutazu, makar i izgubili po neku utakmicu. Zato cemo sledece zezone dobiti igracinu od Tejica i ustedeti pare za neko bolje pojacanje. Cova je na pocetku sezone najavio da ce se tim vise oslanjati na mladje igrace iz svojih redova. Po meni, ne bi bio greske ni da se dovede Dubljevic, jer je i on jos uvek mlad, ali moze i ovako.

tako to biva kad se previse sniva, a stvarno se malo zna

pre 9 godina

Narocito deli sve sto je tesko u zemlji sa budzetom od 5,6 miliona evra.
(Neko, 26. decembar 2014 16:42)

Nista ne bi bilo, nego da navijac KK Jos samo plej, ne izvrne istinu.
Za pismene i pametne, Covic je pre par dana objavio koliki je budzet Crvene zvezde.

Ali ti ne mozes a da ne slazes. Razumem te. Od trenerskog maga nista bolje nisi ni mogao da naucis.

Mi imamo budzet (moze nam se) vi cete dobiti sto vi zasluzujete - katanac (svi srecni)

Нико не може да забрани дукљанину да кмечи

pre 9 godina

Кме...кме...волим ове гробаре...кме...кме...више вас има на вестима о Звезди него на утакмицама оних ваших рекреативаца.А,Човић,Вучић,телеком,паре,плеу,буџет.

fv-sweden

pre 9 godina

ma ko se brine o adresu?? Jer Nets nisu vise Nets od kad su preseleni u Brooklyn? A LA Lakers su iz Minneapolis izpocetka a ko se vise brine o tome.

grof

pre 9 godina

Virus odlepikus koji se siri sa jednog kanala ozbiljno vec utice na pojedince u njihovom rasudjivanju.Sreca te je u pitanju samo laksi psiholoski oblik halucinacije i lako izleciv.Potrebno je samo i dalje nastaviti pratiti dominaciju jedne jedinstvene crveno bele institucije u svim takmicenjima u kojima ucestvuje.Gradjani Srbije znaju da je to rec o CZ,prepoznaju svoj ponos jer je rodjena upravo u maticnoj Drzavi,za razliku od tima koji je samo nastanjen ovde a njihovo poreklo vec svima toliko poznato,te ne cudi uticaj virusa na zdrav razum kod pojedinaca.

Moraca

pre 9 godina

1998. je Federer poceo tenisku karijeru, godinu dana kasnije su nas bombardovali, odbojku je igrao Zeljko Tanaskovic, mi smo se zvali Jugoslavija, Nokia 33-10 je bio najbolji mobilni telefon, ja sam bio upola mladji, Marakana i Jna su ispunjavali uslove za Euro takmicenja, Obilic bio prvak u fudbalu... a sto je najvaznije, Milenko Topic podigao sampionski pehar

alfa romeo

pre 9 godina

@realtalk....a ako to sutra promenis adresu da li ces i dalje ti biti ti? i da li ce tvoje stvari zajedno sa tobom iz starog u novi stan?

panter - dijagnoza!

pre 9 godina

@novosadjanin

jos da nam objasnis kakve veze ima ko je sampion sa reprezentativnom kosarkom?
a to za titule je smesno, jer smo u isto vreme osvajali i aba ligu...

i kako je "sejanje mrznje" potenciranje da navijate za fmp koji je iznajmio ime zvezde na 5 godina? sta te u toj istini toliko boli - sto znas da ne navijas za zvezdu ili sto je doslo vreme da hvalis covica o kome 98% srba misli sve najgore?

erazmo

pre 9 godina

realtalk....a ako to sutra promenis adresu da li ces i dalje ti biti ti? i da li ce tvoje stvari zajedno sa tobom iz starog u novi stan?
(alfa romeo, 26. decembar 2014 18:04)
Kakvo izvrtanje cinjenica. Zamisli da ja uzmem tvoje ime i prezime, da li to znaci da sam ja postao ti?

Samo je sljaka iznad nas,....

pre 9 godina

(realtalk, 26. decembar 2014 16:22)Nisi nista slagao, ako ce ti biti lakse, Tegeltija je sigurno ponosan na tebe. To jedini novinar koji seje mrznju i stalno potecira ovu stvar.Partizan je od 13 titula 5 osvojio na skandalozan nacin. 2 puta Hemofarm nije ni izasao na teren, jednom ste prebili sudije, jednom trojka iz auta, jednom povlacili ekipu... Ove ostale sitne stvari i ne racunam. Jesam nesto slagao?Od kada osvajate titule reprezentativna kosarka nam je uzela jednu medalju za 13 god!!! Jesam nesto slagao?
(Novosadjanin., 26. decembar 2014 16:43)

Evo sada cu ti reci,..... Uzeli smo 13 titula u domacem takmicenju,ABA lige sa ne domacim sudijama,final four u Parizu,kupove,......Ne moze biti da su Evropske sudije navijale za Partizan!Koliko je reprezentacija uzela medalja u zadnjih 13 godina,a da to vezes za dominaciji Partizana na prostorima ex- ju! To govori vise o tvom neznanju nego li necem drugom.Drmanje koseva,kese sa mokracom,razni delegati,famozni Gogic,kazne zbog sakoa,Nebojsa,grb,ime,istorija,....15 godina stvaranja 'evropske Zvezde',30-ak trenera ko zna koliko promasenih igraca!Dug od 16 miliona evra nezampceno u kosarci,o cemu ti pricas?Jesi li spomenuo Moku kao selektora,jesi li spomenuo igrace koji si bitisovali u reprezentaciji? Ne naravno ti se javljas po sajtovima i vestima o Partizanu,Zvezdi,Duletu,Nebojsi,.....I stalno lupas pa lupas,ajde 'novosadjaninu' odmori i nauci nesto,barem dok vam pravi klub ne izadje iz kome!

niko ne moze da zabrani fmp-u kako ce da se zove

pre 9 godina

Na sajtu aba lige Partizan ima vise gledalaca nego FMP.A ti batko bodibond gavgalj samrok ne silazite sa vesti o Partizanu.

Idea Voli Telekom

pre 9 godina

Moraju se opravdati državna ulaganja, a sada je pravi momenat kada su konkurenciju ugušili oduzimanjem svih državnih sponzora.

@masterkg, 26. decembar 2014 16:27

pre 9 godina

"Hvala yi što imamo ovo, hvala ti što imamo ono,smo ti zahvalni za sve..."
Ali, koji ste to bi, majke ti?!?!
Molim te, samo se priseti pitanja navijača Makabija.

niko ne moze da zabrani fmp-u kako ce da se zove

pre 9 godina

FMP,Refleks,FMP i Crvena zvezda diva.Adresa Stjepan supanac Zeleznik.Olimpija,Simak,Bili,Trejser,Filips,Stefanel,Emporio Armani Milano.

Billy Piton - ANTITOPALOVIĆ

pre 9 godina

(alfa romeo, 26. decembar 2014 18:04)

Kakvo izvrtanje cinjenica. Zamisli da ja uzmem tvoje ime i prezime, da li to znaci da sam ja postao ti?
(erazmo, 26. decembar 2014 18:26)

Obojica ste " u pravu - manje ili više" , samo što je prva opcija ( Alfa - romeo ) mnogo realnija i životnija !
Druga varijanta i rezon vezan za nju ( Erazmo ) je čista hipotetika ! Više liči na SF roman …Zamisli mnogo toga sa tom tvojom logikom - druže Erazmo ( Zagrebački ) !? Uhuuuu …. danima bih mogao da te podsećam na mnoge stvari i Tvojom logikom da " uvek grešim i budem u pravu " !?
Pusti druže … ako Vam je ime i adresa JEDINA ZAMERKA na NAŠU ZVEZDU - PRIZNALI STE DA SMO POSTALI " VELIKA MAŠINA " !! Mada mi to znamo - kao i ovi iz Reala , Oly - a , Pao - a , Makabija , Istanbula …

Poštari kažu pogrešna adresa brate Slavko

pre 9 godina

" Posteni Covic,vrati pare sa Kosova. "
(Slavko-RS, 26. decembar 2014 19:21)

Poštovani Brate Slavko ,
ukratko od Brata Billija :
1. Za pare ne brini ( na , sa , iz , od … ili odavde - odande , ali ne brini ! ) .
2. Mislim da si pogrešio , zar nije logičnije da si " nešto u ovom stilu " priupitao Milorada Dodika !?
Što da pare iz RS idu za KKP ( Duleta , Sašu … i ekipu ) !? I - koje su to pare ? Čije …?

Pozdrav za RS i Slavka ( brata ) ,
Billy Pyton ( em BRAT , em ANTITOPALOVIĆ )

Odabrani soj

pre 9 godina

@novosadjanin

Sve Partizanovi trofeji su otimani, ukradeni... Dokle bre sa tim lazima? Pa po vasoj logici mi nemamo ni jedan regularan trofej, i posle se cudis odakle tolika "mrznja" navijaca Partizana prema vama... Obraz djon!

Stiglo vreme buduće

pre 9 godina

@Grof iz predgrađa
Da li ikada gledaš vesti, čitaš novine? Pitanje važi i za ove što za jedan dan više redova napišu nego što su u životu pročitali. Izjava dana: "Verujem da ću izgubiti izbore" - Aleksandar Vučić. A onda? Da li će Đido još biti predsednik KSS i aminovati nezakonite ugovore?

realtalk

pre 9 godina

Vlasnik KK Crvena zvezda Telekom(FMP). Adresa Železnik, ne Mali Kalemegdan, ulica Stjepana Supana, novi PIB, i nova Zvezda nije član SD Crvene zvezde. Postoji klub od 2011.godine. Šta sam slagao?

panter - dijagnoza!

pre 9 godina

@novosadjanin

jos da nam objasnis kakve veze ima ko je sampion sa reprezentativnom kosarkom?
a to za titule je smesno, jer smo u isto vreme osvajali i aba ligu...

i kako je "sejanje mrznje" potenciranje da navijate za fmp koji je iznajmio ime zvezde na 5 godina? sta te u toj istini toliko boli - sto znas da ne navijas za zvezdu ili sto je doslo vreme da hvalis covica o kome 98% srba misli sve najgore?

Samo je sljaka iznad nas,....

pre 9 godina

(realtalk, 26. decembar 2014 16:22)Nisi nista slagao, ako ce ti biti lakse, Tegeltija je sigurno ponosan na tebe. To jedini novinar koji seje mrznju i stalno potecira ovu stvar.Partizan je od 13 titula 5 osvojio na skandalozan nacin. 2 puta Hemofarm nije ni izasao na teren, jednom ste prebili sudije, jednom trojka iz auta, jednom povlacili ekipu... Ove ostale sitne stvari i ne racunam. Jesam nesto slagao?Od kada osvajate titule reprezentativna kosarka nam je uzela jednu medalju za 13 god!!! Jesam nesto slagao?
(Novosadjanin., 26. decembar 2014 16:43)

Evo sada cu ti reci,..... Uzeli smo 13 titula u domacem takmicenju,ABA lige sa ne domacim sudijama,final four u Parizu,kupove,......Ne moze biti da su Evropske sudije navijale za Partizan!Koliko je reprezentacija uzela medalja u zadnjih 13 godina,a da to vezes za dominaciji Partizana na prostorima ex- ju! To govori vise o tvom neznanju nego li necem drugom.Drmanje koseva,kese sa mokracom,razni delegati,famozni Gogic,kazne zbog sakoa,Nebojsa,grb,ime,istorija,....15 godina stvaranja 'evropske Zvezde',30-ak trenera ko zna koliko promasenih igraca!Dug od 16 miliona evra nezampceno u kosarci,o cemu ti pricas?Jesi li spomenuo Moku kao selektora,jesi li spomenuo igrace koji si bitisovali u reprezentaciji? Ne naravno ti se javljas po sajtovima i vestima o Partizanu,Zvezdi,Duletu,Nebojsi,.....I stalno lupas pa lupas,ajde 'novosadjaninu' odmori i nauci nesto,barem dok vam pravi klub ne izadje iz kome!

@masterkg, 26. decembar 2014 16:27

pre 9 godina

"Hvala yi što imamo ovo, hvala ti što imamo ono,smo ti zahvalni za sve..."
Ali, koji ste to bi, majke ti?!?!
Molim te, samo se priseti pitanja navijača Makabija.

masterkg

pre 9 godina

Batalite ljudi politiku, Čović je najbolji menadžer u Srbiji i šire, što se tiče košarke....
Hvala ti za ovo uzdizanje iz blata, što si nas vratio gde zaslužujemo da budemo i što konačno imamo pošten tretman u državi - svi su gde zaslužuju :-))))

Moraca

pre 9 godina

1998. je Federer poceo tenisku karijeru, godinu dana kasnije su nas bombardovali, odbojku je igrao Zeljko Tanaskovic, mi smo se zvali Jugoslavija, Nokia 33-10 je bio najbolji mobilni telefon, ja sam bio upola mladji, Marakana i Jna su ispunjavali uslove za Euro takmicenja, Obilic bio prvak u fudbalu... a sto je najvaznije, Milenko Topic podigao sampionski pehar

Idea Voli Telekom

pre 9 godina

Moraju se opravdati državna ulaganja, a sada je pravi momenat kada su konkurenciju ugušili oduzimanjem svih državnih sponzora.

Novosadjanin.

pre 9 godina

(realtalk, 26. decembar 2014 16:22)

Nisi nista slagao, ako ce ti biti lakse, Tegeltija je sigurno ponosan na tebe. To jedini novinar koji seje mrznju i stalno potecira ovu stvar.

Partizan je od 13 titula 5 osvojio na skandalozan nacin. 2 puta Hemofarm nije ni izasao na teren, jednom ste prebili sudije, jednom trojka iz auta, jednom povlacili ekipu... Ove ostale sitne stvari i ne racunam. Jesam nesto slagao?

Od kada osvajate titule reprezentativna kosarka nam je uzela jednu medalju za 13 god!!! Jesam nesto slagao?

niko ne moze da zabrani fmp-u kako ce da se zove

pre 9 godina

FMP,Refleks,FMP i Crvena zvezda diva.Adresa Stjepan supanac Zeleznik.Olimpija,Simak,Bili,Trejser,Filips,Stefanel,Emporio Armani Milano.

niko ne moze da zabrani fmp-u kako ce da se zove

pre 9 godina

Na sajtu aba lige Partizan ima vise gledalaca nego FMP.A ti batko bodibond gavgalj samrok ne silazite sa vesti o Partizanu.

erazmo

pre 9 godina

realtalk....a ako to sutra promenis adresu da li ces i dalje ti biti ti? i da li ce tvoje stvari zajedno sa tobom iz starog u novi stan?
(alfa romeo, 26. decembar 2014 18:04)
Kakvo izvrtanje cinjenica. Zamisli da ja uzmem tvoje ime i prezime, da li to znaci da sam ja postao ti?

Morski Vuk

pre 9 godina

Vlasnik KK Crvena zvezda Telekom(FMP). Adresa Železnik, ne Mali Kalemegdan, ulica Stjepana Supana, novi PIB, i nova Zvezda nije član SD Crvene zvezde. Postoji klub od 2011.godine. Šta sam slagao?
(realtalk, 26. decembar 2014 16:22)
Slagao si mnogo toga ali dzaba ti objasnjavati , pogledaj sajt Euroleague a manje slusaj Tegeltiju i Dula!

.

pre 9 godina

Vlasnik KK Crvena zvezda Telekom(FMP). Adresa Železnik, ne Mali Kalemegdan, ulica Stjepana Supana, novi PIB, i nova Zvezda nije član SD Crvene zvezde. Postoji klub od 2011.godine. Šta sam slagao?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (realtalk, 26. decembar 2014 16:22)
Izadji na zvanican sajt Evrolige i videces da je ucesnik TOP16 faze na adresi Mali Kalimegdan 2.Zatim ces imati dve opcije,da poverujes elitnom klupskom takmicenju koje ne pravi propuste ili da i dalje verujes svom kompleksu?Odluci...

mukice

pre 9 godina

@ realtalk

Prijatelju, zasto tebe to toliko muci? Izgleda ne mozes da prezalis sto Zvezda nije ugasena i sto se nekome to vraca kao bumerang, pa od muke ne znas sta bi da kazes? Ili te muci sto navijas za klub koji je po rezultatima i svim statistickim parametrima godinama medju najgorim u Evropi?

1. Najmanje pobeda
2. Ubedljivo najgori skor u gostima
3. Najneefikasniji
4. Najmanje asistencija
5. Najvise izgubljenih lopti
6. Najslabiji kos kolicnik
7. Najgori indeks korisnosti
8. Vodi ga covek koga se stidi svako normalan
9. Godinama prikazuje igru koja je ubedljivi najdekadentnija i najruznija!

A sve to krije i pravda silnim otetim titulama, kako na terenu, tako i po sudijskim svlacionicama!

Jesam li nesto slagao?

Prijatelju, zelim ti srecnu Novu Godinu, pa da u sledecoj od Deda Mraza dobijes malo smisla za humor i originalnost pa smislis nesto drugo sem PIB-a i adrese, a ako je to sve sto imas da kazes onda hvala na komplimentu!

Znam da ce ti najteze od svega biti sto ces za ovaj ili onaj PIB morati da navijas u svakoj utakmici ABA Lige, ne bi li vam pomogli da se dokopate 4. mesta! ;-)

Batko

pre 9 godina

kompleksi
(Niko ne moze da zabrani kako ce se zvati fmp, 26. decembar 2014 16:56)

Sam sebe prozivas?! E, vala grobari stvarno ste "posebni"

Spale

pre 9 godina

realtalk

a jel te neko nesto pitao i sto si se toliko opteretio adresom i pib-om..
Opusti se, pa dominacija jos nije ni pocela, a ti ne znas gde udaras.
Tek cete plakati.

Odabrani soj

pre 9 godina

@novosadjanin

Sve Partizanovi trofeji su otimani, ukradeni... Dokle bre sa tim lazima? Pa po vasoj logici mi nemamo ni jedan regularan trofej, i posle se cudis odakle tolika "mrznja" navijaca Partizana prema vama... Obraz djon!

Moraca

pre 9 godina

Ne gledam Sos kanal odavno. Ali je li stvarno istina da Vladan u emisijama Zvezdu zove Fmp? Pa to je bas klinacki. Namerno provocira, cudi me da mu nadredjeni dozvoljavaju

Нико не може да забрани дукљанину да кмечи

pre 9 godina

Кме...кме...волим ове гробаре...кме...кме...више вас има на вестима о Звезди него на утакмицама оних ваших рекреативаца.А,Човић,Вучић,телеком,паре,плеу,буџет.

tako to biva kad se previse sniva, a stvarno se malo zna

pre 9 godina

Narocito deli sve sto je tesko u zemlji sa budzetom od 5,6 miliona evra.
(Neko, 26. decembar 2014 16:42)

Nista ne bi bilo, nego da navijac KK Jos samo plej, ne izvrne istinu.
Za pismene i pametne, Covic je pre par dana objavio koliki je budzet Crvene zvezde.

Ali ti ne mozes a da ne slazes. Razumem te. Od trenerskog maga nista bolje nisi ni mogao da naucis.

Mi imamo budzet (moze nam se) vi cete dobiti sto vi zasluzujete - katanac (svi srecni)

grof

pre 9 godina

Virus odlepikus koji se siri sa jednog kanala ozbiljno vec utice na pojedince u njihovom rasudjivanju.Sreca te je u pitanju samo laksi psiholoski oblik halucinacije i lako izleciv.Potrebno je samo i dalje nastaviti pratiti dominaciju jedne jedinstvene crveno bele institucije u svim takmicenjima u kojima ucestvuje.Gradjani Srbije znaju da je to rec o CZ,prepoznaju svoj ponos jer je rodjena upravo u maticnoj Drzavi,za razliku od tima koji je samo nastanjen ovde a njihovo poreklo vec svima toliko poznato,te ne cudi uticaj virusa na zdrav razum kod pojedinaca.

fv-sweden

pre 9 godina

ma ko se brine o adresu?? Jer Nets nisu vise Nets od kad su preseleni u Brooklyn? A LA Lakers su iz Minneapolis izpocetka a ko se vise brine o tome.

Billy Piton - ANTITOPALOVIĆ

pre 9 godina

(alfa romeo, 26. decembar 2014 18:04)

Kakvo izvrtanje cinjenica. Zamisli da ja uzmem tvoje ime i prezime, da li to znaci da sam ja postao ti?
(erazmo, 26. decembar 2014 18:26)

Obojica ste " u pravu - manje ili više" , samo što je prva opcija ( Alfa - romeo ) mnogo realnija i životnija !
Druga varijanta i rezon vezan za nju ( Erazmo ) je čista hipotetika ! Više liči na SF roman …Zamisli mnogo toga sa tom tvojom logikom - druže Erazmo ( Zagrebački ) !? Uhuuuu …. danima bih mogao da te podsećam na mnoge stvari i Tvojom logikom da " uvek grešim i budem u pravu " !?
Pusti druže … ako Vam je ime i adresa JEDINA ZAMERKA na NAŠU ZVEZDU - PRIZNALI STE DA SMO POSTALI " VELIKA MAŠINA " !! Mada mi to znamo - kao i ovi iz Reala , Oly - a , Pao - a , Makabija , Istanbula …

Urke

pre 9 godina

Sta se desava sa Dubljevicem, jel zna neko? (komarac u sorcu, 26. decembar 2014 16:27)

Bojim se da su odlucli da ne dovode pojacanja na 4. Zato ce povuci jedan drugi, ekonomicniji i delekosezniji potez. Tejic ce u top 16 dobiti vecu minutazu, makar i izgubili po neku utakmicu. Zato cemo sledece zezone dobiti igracinu od Tejica i ustedeti pare za neko bolje pojacanje. Cova je na pocetku sezone najavio da ce se tim vise oslanjati na mladje igrace iz svojih redova. Po meni, ne bi bio greske ni da se dovede Dubljevic, jer je i on jos uvek mlad, ali moze i ovako.

Novosadjanin.

pre 9 godina

Ovi koji mi repliciraju pitaju se kakve veze ima dominacija Partizana sa reprezentacijom. Da li se vi salite ili sta? Pa svi igraci su morali da prodju kroz taj klub, otimani su od drugih, zatim sudije, organizacija, drzava, sve na vasoj strani... Pa valjda ste za ovih 13 godina koliko dominirate mogli izbaciti vise vrhunskih igraca za reprezentaciju od dva! Krstic i Bogdanovic. To je sve. Na proslom SP je samo jedan igrac imao veze sa Partizanom, da li je to normalno ako ste vi toliko ispred svih? Pa naravno da nije. Zato Hemofarm i nije igrao finala sa vama, znao je sta ih ceka. Ljudi pametni i povukli se sa terena, da vam ne daju legitimitet. Naravno nisu sve titule koje imate ukradene, ali na pocetku gotovo svaka. Vi sa svima imate problem,sa Hemofarmom, Buducnost, CZ... Kako je bilo lepo finale kupa ove godine bez vas, kosarka, skoro 200 poena. Da ste vi bili to bi bila samo mrznja... A sto se tice f4 pa valjda za 13 god Evrolige je to normalno. Da CZ ima takvu pomoc drzave 13 god i mi bi bili 3-4 puta na f4... Kada ste otimali titule 6 puta uzastopno niste prosli u top16...

hours of love

pre 9 godina

Sta se desava sa Dubljevicem, jel zna neko? (komarac u sorcu, 26. decembar 2014 16:27)

Radonjic je izjavio da je Dubljevic sjajan momak i jako dobar igrac, ali da nema nameru da dovodi pojacanja za top 16.
A i plus je vezan ugovorom za Valensiju.
Tako da u top 16 idemo sa postojecim sastavom sto je sasvim u redu jer su momci napravili vec neku hemiju, poznaju se vrlo dobro i ne ide im lose s'obzirom na to da imaju skor od 20-4 u svim takmicenjima.

Cilj u top 16 su samo pune arene i da klub prihoduje sto vise novca i nista vise!
Ako bude i nesto vise od toga-jos bolje!

Poštari kažu pogrešna adresa brate Slavko

pre 9 godina

" Posteni Covic,vrati pare sa Kosova. "
(Slavko-RS, 26. decembar 2014 19:21)

Poštovani Brate Slavko ,
ukratko od Brata Billija :
1. Za pare ne brini ( na , sa , iz , od … ili odavde - odande , ali ne brini ! ) .
2. Mislim da si pogrešio , zar nije logičnije da si " nešto u ovom stilu " priupitao Milorada Dodika !?
Što da pare iz RS idu za KKP ( Duleta , Sašu … i ekipu ) !? I - koje su to pare ? Čije …?

Pozdrav za RS i Slavka ( brata ) ,
Billy Pyton ( em BRAT , em ANTITOPALOVIĆ )

alfa romeo

pre 9 godina

@realtalk....a ako to sutra promenis adresu da li ces i dalje ti biti ti? i da li ce tvoje stvari zajedno sa tobom iz starog u novi stan?

Stiglo vreme buduće

pre 9 godina

@Grof iz predgrađa
Da li ikada gledaš vesti, čitaš novine? Pitanje važi i za ove što za jedan dan više redova napišu nego što su u životu pročitali. Izjava dana: "Verujem da ću izgubiti izbore" - Aleksandar Vučić. A onda? Da li će Đido još biti predsednik KSS i aminovati nezakonite ugovore?