Petak, 26.12.2014.

09:49

Polusezona Partizana – daleko je proleće

Izvor: B92

Polusezona Partizana – daleko je proleæe IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

76 Komentari

Sortiraj po:

Ovako

pre 9 godina

Tepić, Milosavljević, Pavlović, Mačvan, Milutinov, Murić, Gagić, Marinković, Bogdanović, solidna je to ekipa, za 4. mjesto sposobna, a u tom razigravanju je sve moguce, prvi derbi CZ Telekom dobila 9 razlike, Partizan bez Pavlovića i Milosavljevića, oni to itekako mogu da nadoknade. I prosle sezone smo igrali promjenljivo u ovom periodu, isto ovako su pljuvali Pavlovića, Gagića, Tepića, i na kraju titula, meni draga, draza od top16 svakako, jer za par godina, decenija, nece uz ime kluba pisati npr. 11 top16 faza, vec recimo 34 titule. Do kraja sezone ima mnogo, ocekujem podizanje forme, i trofej, bar jedan. IDEMO majstori i dalje vjerujemo u vas i Duleta!!!

живела демагогија

pre 9 godina

Какав аматер?ки коментар и осврт на сезону Партизана.Да је Андрић убацио бацања, да их је ишао шут против Будућности, да је Тепић погодио против Красног итд. Па да је Солнок боље шутирао а не 36% или да се Металац није уплашио победе или да је Мега погодила шутеве задња 3 мин. они не би имали ни 2 победе.Неко треба да објасни коментатору да онај који погађа побеђује, а онај ко промашује губи у томе је читава поента.

Stefan

pre 9 godina

Najveci krivac za trenutnu situaciju u Partizanu je Dusko Vujosevic.
Covek je u poslednje 2 godine toliko unistio Partizan i sramota je da i dalje nastavlja da radi sta hoce na odusevljenje navijaca Partizana. Svadja se sa svima, prozivao je Vucica koji je zauzvrat povukao sponzore i KKCZ i KKP. Posvadjao se sa Raskovicem a ni sa Miskom nije u dobrim odnosima pa je zato i potraga za plejmejkerom kaska. Sad je krenuo na pohod protiv ABA lige, epilog je 2 poraza tokom njegove suspenzije jer postoji razlog zasto je Gasic samo pomocni trener. Uzasno trosi Pavlovica i Macvana koji su dosli van forme i vec su stigli da se par puta povrede, Gagi je van forme a puno igra a mali Vanja koji je taman zaigrao sklonjen je na klupu, vise i ne gleda na kos. Luka Bogdanovic i Milutinovic su promasaji, bolje da klinci igraju umesto njih. O Dalou da ne pricam. Dok Dule vodi borbe protiv vetrenjaca po principu "svi su krivi samo sam ja savrsen" Partizan je od kada je on u klubu stigao od redovnog Evroligasa koji je ocigledno imao pare za centarsku liniju Pekovic - Raduljica - Macvan do sramote u Evrokupu, drhtanja za plasman na F4 i neforsiranja mladjih igraca. KKCZ ima mladju ekipu od Partizana i potencijalnih 6 reprezentativaca Srbije dok u Partizanu jedini pravi talenti su Marinkovic i Andric, Milutinov vec neko vreme stagnira, sve ostalo je smejurija. Grobari, razvijte kriticko misljenje, Dule nije bezgresan a klub vam u pogresnom pravcu ide!

Alex

pre 9 godina

Po broju panterskih komentara evidentno je da ne propustaju ni jednu vest o Partizanu vec vrlo pazljivo prate I komentarisu. Meni je logicno sto prate sta radi sampion cije su vitrine pune trofeja. Nije mi jedino jasno zasto se pored njihovih praznih vitrina podsmevaju nama na polusezoni? A mizda je I to logicno, jer kako sezona bude odmicala kao I godinama do sada bice im sve manje razloga za podsmevanje. Idemo GROBARI. Zna se kome sve u inat...za nove pobede I pehare!

Korisnik

pre 9 godina

@gnom iz istog razloga cak ako ne i goreg zbog koga ne ide KKP. Neko ima interesa da se stanje održi postojecim. Tvrdim da može svako samo je pitanje da li ima interesa ili nema...

Joca S

pre 9 godina

Problem KK Partizan nije igracke vec organizacione prirode, klub funkcionise na postulatim koje je sredinom osamdesetih postavio Kicanovic ali taj model je primeren tom vremenu a ne sadasnjem, mocna drustvena preduzeca su propala a privatna nemaju interes da ulazu pare u kosarku a drzava propisno opljackana a i da nije ne bi smela da ulaze u profesionalne klubove jer se to ne radi ozbiljnim drzavama. Put kojim sada ide Partizan je isti onaj put kojim je isla i moja Zvezda a znamo da se sve to zavrsilo zamrzavanjem i UPPR-om sto je krst koji cemo nositi jos dugo godina ali to nam je sto nam je. Grobari, ako mislite da sam zlonameran i da gresim zapitajte se sta je pravi razlog Devcevog napustanja uprave Partizana.

A?

pre 9 godina

Ove godine, sledece, i jos najmanje deceniju, 0 trofeja! I slovima-nula! Sme neko da se kladi? Nema vise zute firme, nema guranja... A mi, FMP, UZIMAMO SVE! BOLECE VAS DUGO, DUGO...

gnom

pre 9 godina

auuu korisnice unapred pripremljen plan reorganizacije hahahahah moze svako??? pa zasto ne ode fk crvena zvezda...promenila dvadeset uprava...???

Sigmund

pre 9 godina

Pleja necemo dovesti, jel nemamo ni 10000 dinara, a kamoli eura. Nemamo mi ni doktora na klupi i tu je sve jasno. Fizioterapeut nam je istovremeno i ekonom. Doci cemo ja mislim do play offa i to je sve. Za nesto vise potreban nam je plej sa kojim bi dosli poeni u tranziciji i sirina u napadu.

misa

pre 9 godina

Hteo bih da komentarisem nesto u vezi pleja.Uzimam za pravo trener sam u nemackoj i mislim da Imam neko znanje posto sam u tri sporta kao mlad igrao za reprezentacije jugoslavije.Dule je super trener ali mislim da je mnogo pogresio kod Dala,jednostavno ne pusta ga da igra(pogledajte)za svaku gresku ga vadi iz igre i mali igra kao sa rucnom.Dalo ima super predispozicije ali se boi svake greske.Sa druge strane Tepic neverovatno gresi i uvek je u igri.Garantujem da maloga oslobodi da bi dobio dobrog igraca,jer od Tepica sam ja brzi sa 59 god.mada mu ne zameram on daje sve i ne moze bolje.

b

pre 9 godina

Uz dobrog tj. solidnog pleja, stvari će se postaviti na svoje mesto...
Samo povrede da nas malo zaobiđu, neke ozbiljnije i da se rekovalescenti vrate u ritam...
Proleće će opet biti lepo iako "crno-belo"...
Partizan ima "magiju", tim i to "nešto" što panterima i ostalima fali...to je kult pobednika u košarci, to je Istambul '92...to je ono što nama u npr.fudbalu fali (Bari)...
Realno!

Sova

pre 9 godina

Panteri,stručnjaci,oladite malo. Sjasite vise sa vasim strucnim komentarima,pratite kosarku 3 godine i umisljate da znate. Imate FMP pa tamo udrite sa analizama, Dule će znati kako treba,pa ne bi bio sampion toliko godina,panteri!

Ma koji maj/ jun, kad mart/april su bitni

pre 9 godina

E pa svemu dođe kraj. Bilo im je lepo dok je trajalo, ali stalno očekivati da će se ponavljati ista priča, pa da se posle cele sezone posrtanja odjednom povampire i poočnu da pobeđuju, su samo promašena nadanja. Ovaj tim KKP je slabili za bar 30% od prošlogodišnjeg koji je bio jedva 3. i nije uspeo da obezbedi EL, što je i glavni cilj svake sezone. Dakle, džabe posle beznačajna državna titula, doživljen je neuspeh. Očekivati da će sad uopšte doći do tog 4. mesta u ABA, pa posle još eliminisati sigurno 1. CZ, koja je bar za 30% jača nego prošle sezone, je sa šansama, recimo, kao da ta ista Zvezda osvoji EL ove sezone. Minimalne. Ne treba zaboraviti da se igra u aprilu,kad će CZ biti u najboljoj formi, sudije uglavnom nisu oovdašnje, a potrebne su 3 pobede!!!? Pa ovaj tim Partizana se muči i treba pomoć sudija da dobije Metalac i Solnok kod kuće, a nada se nekim pobedama u nizu nad mnogo jačim timovima!? To da će se odmoriti i utrenirati, dok će CZ biti umorna i istrošena od teških mečeva, samo je prividno tačno. Nema bolje pripreme od čestih susreta sa najjačim ekipama. To zna i DV, kad se vajkao zbog ranog ispadanja iz EK. Posle serije mečeva sa Realom&Co, Zvezdi će plejof u ABA doći kao ovaj susret sa Levskim. Sa pola snage, rutinski do titule u ABA i plasmana u EL. A posle može da raspusti glavne igrače i da pruži priliku navijačima KKP da se možda opet obraduju tom njihovom maju, tj. junu, i da "spasu" sezonu, protiv Mege i 2.tima CZ. Samo još njima ta titula nešto znači.

Korisnik

pre 9 godina

@grobelar, svako moze u UPPR. Problem je sto ako Partizan udje u proces rekonstrukcije ne može da ga vode Dule i Sasa vec mora nova uprava da se bira. To je jedini problem sto dvojac neće da se odrekne nicega pa ni pozicija.

delija iz pg

pre 9 godina

Kad dodje play off pa se sastanu prva Zvezda sa 26-0 i cetvrti Partizan sa nekih 10+ poraza... pa kad Zvezda bude izgubila kao sto uvek gubi na prolece i Covic bude zakmecao nesto slicno kao prosle sezone: Mi prvi oni cetvrti kme kme, mi 26-0 kme kme, Evroligo poklanjaj uces ce i treci put zaredom kme kme, ne pitamo sta kosta kme kme...
(pise Zvezda citaj Fmp, 26. decembar 2014 12:39)

Ne slažem se sa tobom ali ću samo za jednu stvar da ti skrenem pažnju - termin KME KME je rezervisan isključivo za vas. pozz

Neutralan

pre 9 godina

Dule madjija a ima bolji, iskusniji i skuplji tim od Zvezde. Imam tu privilegiju da poznajem Muslija mnogo dobar decko, zivimo u istom kraju, cisto da se zna da je decko otisao jer su isplacivali Pavlovica, i jos.neke igrace mesec-dva pre njega. p.s. decko je u trenutku odlaska imao 6.000e mesecno. Uz bonuse je trebao da primi oko 90.000e za godinu dana. Pa posle nek neko kaze da nemaju para a trecem centru daju toliki ugovor.

Luke Babbitt gravedigger

pre 9 godina

Smejurija. Zna se ko je prava institucija, 14-0! A sad da pustimo Cibonu i Olimpiju - jel nam se moze ;)
(nbgd baticee, 26. decembar 2014 10:41)

Ha ha ha ha ha institucija...kakav blam.Pa da imate malo mozga vi bi ste ih pustili inače znate šta vam sleduje tamo pred kraj sezone kao i uvek

Farčić

pre 9 godina

Ljudi, ne igraju imena, već igra TIM, koji čine IGRAČI. Da bi imali rezultate treba vam IGRA, koju pruža funkcionalan, uigran i efikasan tim. Za to, prvo, treba dobar TRENER. Dule je nekad možda i bio dobar, sad se načisto pogubio. Kako je sve više sudija imuno na njegove pritiske i bezobrazluk, njegov uticaj na tok meča načinom načinom koji je bio nenadmašan, minimalizovan je i nema više tu prednost. Ekipa je sasvim neuigrana, jadno efikasna, i drži se samo kroz kakvu takvu odbranu uz skok i povremene inspiracije pojedinaca. Igrački je ovo krš ekipa, i nije u pitanju samo nedostatak pleja. Pogledajte gde su prethodnih godina bila ova „imena“, koliko i kako su igrali?? Ko ih je osim KKP još zvao, i u kojoj bi solidnoj evropskoj ekipi ti igrači još mogli da igraju - Tepić, Luka, Mačvan, pa i rekreativac Pavlović?? Partizan ima kao jak sastav samo na papiru. U stvarnosti je ovo skup nevoljnika koje više niko neće. Pa na osnovu čega može da se očekuje da će do kraja sezone od njih postati jak i uspešan kolektiv? Bolje se orijentisati na svoje juniore, pa nek uče i sazrevaju, a rezultati će doći.

brat

pre 9 godina

Nije problem grobari nije problem mozda vi opet osvojite titulu, mozda Zvezda niko ne moze sa sigurnoscu da tvrdi samo je bzvz da pricate o nekom carobnjastvu Duletu magu kad i sad imate odlicne igrace. Muric, Bogdanovic, Milutinov, Macvan, Pavlovic, pa jos i ako dodje plej imacete strasan tim kad se uigrate, samo je bezveze ta prica magija i gluposti kad kod vas igraju momci koji stvarno znaju kosarku. A i te prica Zvezdi daju milione Partizanu nista je trula, pa sto bi svi mrzeli Partizan, to je cista paranoja. Slusam sinoc Tegeltiju kaze nije Partizan dobijao pomoc ni prethodnih 12 godina, pa sta kao svi mrze Partizan i Vucic i Tadic i Kostunica.. Ja sam prvi da se skloni ovaj Vucic ali to nije ovde tema, samo vas molin da se ne stavljate u ulogu zrtve vise i da se igra basket.

Nama se pare denuse u preko 20 titula, a vi za to vreme 2 kupa

pre 9 godina

Neka pokazu finansijsko poslovanje, ako je sve ok, drzava treba da im pomogne. Toliko titula i prodatih igraca a novaca nema. Treba znati kuda se denuše!
(Kumar, 26. decembar 2014 11:48)

Vau genije, a koje ste finansijsko poslovanje vi pokazali, Dug je bio 15 miliona, a par meseci kasnije:

'' Dug Zvezde je smanjen tako da ćemo konačan iznos imati u sudskom postupku, kroz usvajanje unapred pripremljenog plana reorganizacije. Ja mislim da će se svesti na milion ipo do dva miliona evra sa repogramom od pet godina. ''

Vama nezavisni revizori nisu ni nasli dokumentaciju, pa prihvatljivog izvestaja nije ni moglo biti, mada u srbiji sve moze. Na kraju placate 23% duga! BRAVO! da to moze tako, sto covic onda nije dozivotni ministar finansija ili top manager u Goldman Sachsu? sto gubi vreme sa nekom kosarkom u tudjem klubu?

do cega (koga) li je tako???

pre 9 godina

imamo veoma dobre igrace,pogledajte objektivno i recite ko u ABA ima bolji tim. Muta Nikolic bi sa ovim timom bio uz rame CZT. Dule treba da pusti te price oko budzeta,samo ispada smesam,jer ocigledno to nije razlog lose igre (pokusavam da ne verujem u to da sve radi namerno kako bi na kraju ispao carobnjak) i da vidi sta nije u redu sa ovom ekipom,gde to skripi. Nije samo u pitanju taj famozni plej,prosto je nemoguce da igraci sa takvim fizickim predispozicijama,suterskim sposobnostima,sa takvim dosadasnjim iskustvom i poznavanjem kosarke,igraju ovako lose. Nesto nije kako treba.

Ranko Žeravica

pre 9 godina

Partizan ima:
1.Odličnog igrača od koga zavisi cela ekipa-Mačvana.On igra sve ,pleja,krilo centra,organizuje,prenosi loptu,poentira.Na njemu se vidi koliko ga nervira slabost tima u kome igra.
2.Nekoliko dobrih igrača,Tepića koji je previše opterećen a bio bi bolji da igra ono što jeste,Andrića koji je još uplašen i Milosavljevića koji se vraća iz povrede.
3.Par osrednjih centara ,od koji Militnov ima 15% sa linije penala,što svaka protivnička ekipa može da koristi.
4.Malog Marinkovića koji je odigrao jednu utakmicu ali se vidi da ima šut.
5.Pavlovića koji kao da je došao da se zeza,totalno van igračke forme,sa sirovom snagom koja više šteti klubu nego što koristi.teta što su date velike pare za njega,bolje da su dovedeni plej i ozbiljan centar za te pare.
6.Nekoliko polovnjaka.
7.Pleja nema,tako da o tome nema šta da se priča.
8.Trenera koji je očajno selektirao ekipu i koji je loše vodi.Uplašio je igrače tako da je strašno sa koliko straha igraju.

Partizanu

pre 9 godina

Sve objašnjeno jedno me rečenicom: "Eliminacija iz Evrope je možda baš ono što je trebalo ovom timu, koji očigledno nije imao dovoljno vremena da pronađe svoj ritam. " Ako se opet dokopaju titule, svaka čast, ali za to če trebati Gandalf! :)) (da, 26. decembar 2014 11:39)

Samo jednu stvar zaboravljas.Partizan je godinama napredovao zbog te Evrope.Pocetkom sezone je partizan uvek bio bolji od Zvezde (sem prosle) ali nije bio toliko superioran.Posle utakmica u Evropi partizan je svaki put mnogo napredovao i ta razlika je na kraju sezone uvek bila velika.Ove godine jednostavno nemaju dovoljno kvalitetnih utakmica da bi mogli da urade nesto vise.Veruj mi ako budete cetvrti u Aba ligi bice do kraja jos 6-7 derbija, tesko da partizan moze da izvuce i jednu pobedu.Cak bi i to bio veliki uspeh za njih ove sezone.Igras protiv Navara, Kerola, Blua, Dijamantidisa a onda ti se pojavi Tepara i Dalo u tandemu.Realno svaki derbi ce biti preko 10 razlike za Zvezdu.

Miodrag

pre 9 godina

Molim vas povezite nastavak mog teksta:
Isto vazi za centarsku liniju. Milutinov i GAgic ce biti mnogo bolji kada im se pocnu distribuirati prave lopte, utisak je da moraju da poprave pik en rol igru u odbrani, Milutnov pogotovu. Macvan ce se mnogo bolje osecati i davati jos veci oprinos kada svi izadju iz povreda, a i verujem da ce Luka na pravi nacin koristiti minute. Svi smo videli da moze d apogodi veoma teske suteve u bitnim momentima i verujem da ce zajedno sa ekipom rasti. Milutinovic totalni promasaj.

veliki strumf

pre 9 godina

Partizan igra najgoru i najruzniju kosarku. Klasicna dekadencija, bez igre, bez icega. Sigurne pobede su mu samo protiv Levskog i Mege, zna se zasto. Nijedna vise. Zestoko ce se pomuciti do kraja. Od narednih sest, izgubice bar 2 utakmice, realno 3! Uz sigurne poraze od Zvezde, Buducnosti, verovatno i Cibone - bice cao, zdravo! Videcete.

Samo pitam

pre 9 godina

"Bez obzira što iza sebe ima decenijsku dominaciju u našoj košarci, Partizan je skoro svaku sezonu počinjao od nule."

Zahvalan bih bio onome ko mi objasni da se 13 godina prodaju domaci igraci(stranci su dovodjeni skoro pa dzabe i prodavani isto tako,bar je tako javnosti predoceno),da su Pionir i Arena puni tokom svih sezona,da je gotovo celi tadasnji politicki vrh navijao za Partizan,pa je sponzora bilo "u izobilju" i OPET NEMA PARA!

zoran v.

pre 9 godina

Прича о плеју је одавно излизана. Партизан је без већих проблема могао да ангажује солидног домаћег играча на тој позицији, међутим Вујошевић је инсистирао на скупом американцу навикнут на то све ове године.
Ростер звезде и партизана је приближног квалитета, али за разлику од звезде партизан игра под великим притиском и очигледна је нервоза и на терену. Тренутно партизан игра можда и најружнију кошарку у лиги
Сматрам да је тренер главни кривац за лоше резултате.

da

pre 9 godina

Sve objašnjeno jedno me rečenicom: "Eliminacija iz Evrope je možda baš ono što je trebalo ovom timu, koji očigledno nije imao dovoljno vremena da pronađe svoj ritam. " Ako se opet dokopaju titule, svaka čast, ali za to če trebati Gandalf! :)) (da, 26. decembar 2014 11:39)

Samo jednu stvar zaboravljas.Partizan je godinama napredovao zbog te Evrope.Pocetkom sezone je partizan uvek bio bolji od Zvezde (sem prosle) ali nije bio toliko superioran.Posle utakmica u Evropi partizan je svaki put mnogo napredovao i ta razlika je na kraju sezone uvek bila velika.Ove godine jednostavno nemaju dovoljno kvalitetnih utakmica da bi mogli da urade nesto vise.Veruj mi ako budete cetvrti u Aba ligi bice do kraja jos 6-7 derbija, tesko da partizan moze da izvuce i jednu pobedu.Cak bi i to bio veliki uspeh za njih ove sezone.Igras protiv Navara, Kerola, Blua, Dijamantidisa a onda ti se pojavi Tepara i Dalo u tandemu.Realno svaki derbi ce biti preko 10 razlike za Zvezdu.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Partizanu, 26. decembar 2014 12:05)

Upravo to! To sam i mislio. Nema evropskih utakmica, nema napredovanja, gubi se koncepcija koja je bila.
Zvezda je mnogo bolje postavila sistem ove godine i nadam se da će konačno osvojiti sva tri trofeja i biti dobri u TOP 16. Partizan ove godine, realno nije konkurentan i ne verujem da će uspeti nešto da radi ove sezone.

pise Zvezda citaj Fmp

pre 9 godina

Kad dodje play off pa se sastanu prva Zvezda sa 26-0 i cetvrti Partizan sa nekih 10+ poraza... pa kad Zvezda bude izgubila kao sto uvek gubi na prolece i Covic bude zakmecao nesto slicno kao prosle sezone: Mi prvi oni cetvrti kme kme, mi 26-0 kme kme, Evroligo poklanjaj uces ce i treci put zaredom kme kme, ne pitamo sta kosta kme kme...

Neko iz mase

pre 9 godina

Prvo,moram da priznam da sam iznenađen objektivnošću teksta. Drugo,Grobari moraju razumeti da iza Partizana ne stoji idea,telekom,covic,andrej i još veliki broj sponzora i pokrovitelja i moramo biti zadovoljni timom koji imamo. Otišla je cela prva petorka,tako da je ovo što smo još uvek u konkurenciji za plej of zadovoljavajuće za sad a proleće je daleko. Tim će neigranjem evrope biti pošteđen a budžet rasterećen. Ulazak u plej of je primaran,a onda muški i hrabro na svakog pa kom obojci tom opanci.

Miodrag

pre 9 godina

Od Partizana ocekujem da kroz treninge dodj do svoje igre. Istina je da nam eliminacija iz Evrokupa(nazalost?!) otvara prostor za vise treninga i za napredovanje i dizanje forme kroz treninge, ali i oporavak igraca od povrede i pripremu za narednu utakmicu zbog suzene rotacije. Tepic je covek koji ima kosarku u malom prstu, izzuetno kosarkasko obrazovanje i njemu izuzetno nedostaje podrska na toj poziciji kao rasterecenje, jer bi tada u potpunosti mogao da pruzi najbolje od sebe. Svi se secamo Makabija prosle sezone, kao i finalne serije KLS kada je pogodio sve sto je trebalo i imao pravu ulogu u timu. Dalo je pogubljen, ocajan sut i organizacija igre, jedina prednost fizikalije i osecaj za asistenciju, a u odbrani velika rupa. Andric zna da pogodi trojku samo iz mesta, nema driblinga, u odbrani sasvim solidan i mislim da treba da poradi na agresivnosti. Za malog Vanju uprskos bljesku u nekim utakmicama, mislim da ce sledece sezone tek pokazati kakav je talenat i suter. Dragan I Sasa izuzetno fizicki pripremljeni, ali im treba malo vremena da se vrate u kosarkasku formu. Obojica vidno povecali misicnu masu i treba im vremena malo da se naviknu na to. Draganova agresivnost u odbrani i pravilna resenja u napadu, kao i Sasina igra jedan na jedan mnogo ce u nastavku znaciti Partizanu. Edo Muric ce znatno bolje igrati i sa njima i uz potencijalnog pleja jer nece morati sam da trazi pozicije vec ce raditi svoj uobicajeni posao(agrsivnost u odbrani i efikasnost u napadu)

veliki strumf

pre 9 godina

I da - zasto niko nece da kaze da Partizan ima nevidjeni disbalans u timu! Bez pravog pleja (ajde Dalo), sa samo jednom peticom, dve cetvorke i cak OSAM bekova i krila koji se guse (Tepic, Marinkovic, Milosavljevic, Andric, Pavlovic, Muric, Bogdanovic, Milutinovic koji vise i ne igra, a bio je kao pojacanje). Pa ne mogu svi da igraju. Onda Tepic silom prilika igra ono sto ne zna - pleja, a Bogdanovic cetvorku, iako nema te kvalitete. Da nema Milutinova i njegovih skokova u napadu - tesko bi Partizan i 50 prelazio na vecini utakmica. Videcemo sta ce biti s Krkom.

da

pre 9 godina

Sve objašnjeno jedno me rečenicom: "Eliminacija iz Evrope je možda baš ono što je trebalo ovom timu, koji očigledno nije imao dovoljno vremena da pronađe svoj ritam. "
Ako se opet dokopaju titule, svaka čast, ali za to če trebati Gandalf! :))

d

pre 9 godina

pavlovic mozda ima ime (kao igrao sa lebronom i te fore) i veliku platu, ali on ni prosle, a posebno ove sezone nije odigrao nista. gagic je zapravo vazniji za igru partizana
ali o.k. sto se grobari duze zavaravaju, dublje ce da tonu.

recept za svetliju buducnost

pre 9 godina

Ako Tepic upise kurs meditacije, Bezbradica pusti bradu, Dalo iznabadabava Pavlovica, Dulo ne preskace terapiju i vecera pre utakmice, sanse za partizanovo prolece postaju realne.

alczsouth

pre 9 godina

I vrapcima na grani je jasno da je ovom timu potreban plej jer bez pleja niko ne moze da dodje do izrazaja. Jednostavno, plej vuce kontranapad, pravi visak, razigrava i tako svima podize nivo igre. Ne treba plej samo da prevede loptu sto trenutno radi Tepic. To moze i svako od nas sa ovih komentara. Iole krsten plej, samo da je brz i sa dobrom kontrolom lopte.

Grobelar

pre 9 godina

@Miskec
Kad si toliko pametan...
1. neće ti biti problem da proveriš podatke o (ne)uspesima reprezentacije
2. možda možeš da objasniš manje inteligentnima kako je KK CZV sa 15 miliona evra duga uspela da... ma znaš već, da ne objašnjavam
3. da li isto tako možemo svi? Uđemo u dugove, ugasimo se, promenimo ime i nastavimo kao da se ništa nije dogodilo, tj. postanemo mnogo bolji nego pre?
Molim te pomozi

Mrgud voli Partizan

pre 9 godina

Ako je ocena za Zvezdinu igru u polusezoni cista desetka, koja je ocena za igru Partizana, mislim da li se nula racuna kao ocena? Vise od decenije reprezentacija Srbije tavori, cim je Partizan ostao bez vestacke oplodnje (citaj donacija politickog vrha), reprezentacija uzima medalju. Pametnom dovoljno!
(Miskec, 26. decembar 2014 10:40)

Koliko je Zvezdinih igraca igralo od 95 do 2002 u reprezentaciji ? ?

dupli_kantar

pre 9 godina

Smejurija. Zna se ko je prava institucija, 14-0! A sad da pustimo Cibonu i Olimpiju - jel nam se moze ;)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nbgd baticee, 26. decembar 2014 10:41)
-------------------------

Iskreno se nadam da Covic, Radonjic i tim nece sebe dozvoliti ovako nesto. Znas, ako je neko sljam, ako je neko bolestan i (bez osnova) iskomplksiran i pun mrznje - to ne daje automatski pravo i meni da budem takav i da to prihvatim kao normalno ponasanje. Zaista se nadam da se zvezda nece spustati na taj nnivo i raditi ovakve stvari. I ne samo ovakve stvari, vec sve ono sto je komsijski tabor radio (da ne nabrajam, prezvakana je prica).

Neka bude sve regularno i posteno sa nase strane. To sta se i kako su oni radili prethodnih godina je njihovo lice i pokazatelj njihovog obraza, kulture i postenja. Nadam se da zvezda nikada nece biti takva i raditi takve stvari.

Dejan

pre 9 godina

Mislim da bi bilo stvarno lekovito za sve da se javnosti daju na uvid ugovori svih igraca i Zvezde i Partizana, da konacno vidimo ko ima skuplji tim!
Ono sto mislim da bi se desilo je, da bi to pokazalo da igraci Partizana imaju vece ugovore ali da verovatno do sada nisu isplaceni ni malo ili nesto malo na osnovu istih, i to je matrica koja se ponavlja vec vise od deceniju. Partizan tokom leta dovede igrace koje realno ne moze da plati, a na prolece krene kukanje tipa pa mi smo institucija, prvi smo u ABA ligi , usli smo u top 16 evro lige i onda tu uskacu Djilas sa KSS i gradom Beogradom, drzava, drzavna preduzeca...Ko ne veruje samo neka izgoogluje izjave DV od januara do maja u poslednjih 10 godina.

Kumar

pre 9 godina

Neka pokazu finansijsko poslovanje, ako je sve ok, drzava treba da im pomogne. Toliko titula i prodatih igraca a novaca nema. Treba znati kuda se denuše!

Ivan PK

pre 9 godina

Ako je ocena za Zvezdinu igru u polusezoni cista desetka, koja je ocena za igru Partizana, mislim da li se nula racuna kao ocena? Vise od decenije reprezentacija Srbije tavori, cim je Partizan ostao bez vestacke oplodnje (citaj donacija politickog vrha), reprezentacija uzima medalju. Pametnom dovoljno!
(Miskec, 26. decembar 2014 10:40)

Care,Grobari su doneli Srbiji sve medalje u poslednjih 20 godina
Divac,Paspalj,Obradovic,Danilovic,Djordjevic -doneo i ovu poslednju,Tomasevic,Koturovic,Rebraca,Drobnjak,Bodiroga (Grobar), Loncar,Bogdanovic... da ne pominjem one od pre.
Kako te nije sramota da pljujes instituciju bez koje se ne bi radovao svim tim medaljama???!!!

Lemilivoskodi

pre 9 godina

Sve tačno osim Daloa. On je i previše samouveren. Njegova gestikulacija i mimika odaju čoveka koji je prezadovoljan situacijom u kojoj se nalazi. A što se njegovog povremenog bljeska tiče, ja ga nisam primetio iako sam odgledao 95% utakmica partizana ove sezone. I dalje mi nije jasno odakle takav igrač u partizanu. On nije materijal ni za levinski.

Neznalica

pre 9 godina

Lamentiranje nad porazom u Zadru je smešno. Partizan je zaslužio da izgubi. Bio je lošiji ti. tokom cele utakmice.

Ono što je sigurno je da Partizan nema igru. Andrić, kao najpouzdaniji suter mora da ima više minuta. Akcije treba da se pozivaju za njega. Ovako se isključivo ide na individualni kvalitet Mačvana i Pavlovića.

GM

pre 9 godina

Jel sme neki medij, novinar ako ne vec vise njih, da pita koliki je budzet KKP...

U fudbalu i FKP i FKCZ, kosarci KKCZ, svi govore koliki je budzet, koliko se duguje, samo KKP cuti, a kao da niko nece da ih pita, kao da to nije zanimljivo.

rade

pre 9 godina

Ova sezona je pocetak sunovrata Partizana. Prosla je bila samo blagi pad a va predsavlja pocetak raspada. Ti porazi od manjih timova uopsta nisu iznenadjenje. Tim je lose selektiran i lose vodjen. Medju igracima vlada lose raspolozenje i strah od greske. Zna se ko je za sve to kriv. Bice jos neocekivanih poraza. Sutra od Krke je prvi u nizu.

Miskec

pre 9 godina

Ako je ocena za Zvezdinu igru u polusezoni cista desetka, koja je ocena za igru Partizana, mislim da li se nula racuna kao ocena? Vise od decenije reprezentacija Srbije tavori, cim je Partizan ostao bez vestacke oplodnje (citaj donacija politickog vrha), reprezentacija uzima medalju. Pametnom dovoljno!

nbgd baticee

pre 9 godina

Ako je ocena za Zvezdinu igru u polusezoni cista desetka, koja je ocena za igru Partizana, mislim da li se nula racuna kao ocena? Vise od decenije reprezentacija Srbije tavori, cim je Partizan ostao bez vestacke oplodnje (citaj donacija politickog vrha), reprezentacija uzima medalju. Pametnom dovoljno!
(Miskec, 26. decembar 2014 10:40)

Kada je Srbija napravila najveci uspeh u skorasnje doba (Indijanapolis 02) Partizan je bio sampion. Ove godine je Srbija posle dosta vremena uzela medalju na SP, sampion i dalje Partizan. O cemu ti pricas?

Mikeli

pre 9 godina

Kakva magija uz ove silne bivše, sadašnje i potencijalne reprezentativce? Po rasteru ovaj tim je sigurno odmah uz zvezdu. Iskusni evroligaski igrači Macvan, Tepic, Milosavljevic, Bogdanović. Gagic i Milutinov dve evroligaske sezone. Muric reprezentativac Slovenije. Nba klasa Pavlovic. Talentovani Andric i Marinkovic. Uz Daloa koji se forsira iz nekog meni nejasnog razloga ovaj tim je zaista moćan. Iskusna jako iskusna ekipa koja rutinski treba dobijati protivnike i u evrokupi i u aba ligi. Niti je ovom timu potrebna magija, niti se nema para koliko se zavarava javnost. Otkud ti znaš da para nema? Dule rekao pa na osnovu toga ti temeljis svoje zaključke? Igrački kadar ne govori tako.
Velika je odgovornost na vama novinarima, ali razumem da je ovo Srbija i da neka pitanja ne treba postavljati, npr možemo li videti te ugovore igrača kada tvrdite da igraju iz ljubavi.

GM

pre 9 godina

Jel sme neki medij, novinar ako ne vec vise njih, da pita koliki je budzet KKP...

U fudbalu i FKP i FKCZ, kosarci KKCZ, svi govore koliki je budzet, koliko se duguje, samo KKP cuti, a kao da niko nece da ih pita, kao da to nije zanimljivo.

nbgd baticee

pre 9 godina

Ako je ocena za Zvezdinu igru u polusezoni cista desetka, koja je ocena za igru Partizana, mislim da li se nula racuna kao ocena? Vise od decenije reprezentacija Srbije tavori, cim je Partizan ostao bez vestacke oplodnje (citaj donacija politickog vrha), reprezentacija uzima medalju. Pametnom dovoljno!
(Miskec, 26. decembar 2014 10:40)

Kada je Srbija napravila najveci uspeh u skorasnje doba (Indijanapolis 02) Partizan je bio sampion. Ove godine je Srbija posle dosta vremena uzela medalju na SP, sampion i dalje Partizan. O cemu ti pricas?

Mikeli

pre 9 godina

Kakva magija uz ove silne bivše, sadašnje i potencijalne reprezentativce? Po rasteru ovaj tim je sigurno odmah uz zvezdu. Iskusni evroligaski igrači Macvan, Tepic, Milosavljevic, Bogdanović. Gagic i Milutinov dve evroligaske sezone. Muric reprezentativac Slovenije. Nba klasa Pavlovic. Talentovani Andric i Marinkovic. Uz Daloa koji se forsira iz nekog meni nejasnog razloga ovaj tim je zaista moćan. Iskusna jako iskusna ekipa koja rutinski treba dobijati protivnike i u evrokupi i u aba ligi. Niti je ovom timu potrebna magija, niti se nema para koliko se zavarava javnost. Otkud ti znaš da para nema? Dule rekao pa na osnovu toga ti temeljis svoje zaključke? Igrački kadar ne govori tako.
Velika je odgovornost na vama novinarima, ali razumem da je ovo Srbija i da neka pitanja ne treba postavljati, npr možemo li videti te ugovore igrača kada tvrdite da igraju iz ljubavi.

rade

pre 9 godina

Ova sezona je pocetak sunovrata Partizana. Prosla je bila samo blagi pad a va predsavlja pocetak raspada. Ti porazi od manjih timova uopsta nisu iznenadjenje. Tim je lose selektiran i lose vodjen. Medju igracima vlada lose raspolozenje i strah od greske. Zna se ko je za sve to kriv. Bice jos neocekivanih poraza. Sutra od Krke je prvi u nizu.

dupli_kantar

pre 9 godina

Smejurija. Zna se ko je prava institucija, 14-0! A sad da pustimo Cibonu i Olimpiju - jel nam se moze ;)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nbgd baticee, 26. decembar 2014 10:41)
-------------------------

Iskreno se nadam da Covic, Radonjic i tim nece sebe dozvoliti ovako nesto. Znas, ako je neko sljam, ako je neko bolestan i (bez osnova) iskomplksiran i pun mrznje - to ne daje automatski pravo i meni da budem takav i da to prihvatim kao normalno ponasanje. Zaista se nadam da se zvezda nece spustati na taj nnivo i raditi ovakve stvari. I ne samo ovakve stvari, vec sve ono sto je komsijski tabor radio (da ne nabrajam, prezvakana je prica).

Neka bude sve regularno i posteno sa nase strane. To sta se i kako su oni radili prethodnih godina je njihovo lice i pokazatelj njihovog obraza, kulture i postenja. Nadam se da zvezda nikada nece biti takva i raditi takve stvari.

Miskec

pre 9 godina

Ako je ocena za Zvezdinu igru u polusezoni cista desetka, koja je ocena za igru Partizana, mislim da li se nula racuna kao ocena? Vise od decenije reprezentacija Srbije tavori, cim je Partizan ostao bez vestacke oplodnje (citaj donacija politickog vrha), reprezentacija uzima medalju. Pametnom dovoljno!

recept za svetliju buducnost

pre 9 godina

Ako Tepic upise kurs meditacije, Bezbradica pusti bradu, Dalo iznabadabava Pavlovica, Dulo ne preskace terapiju i vecera pre utakmice, sanse za partizanovo prolece postaju realne.

d

pre 9 godina

pavlovic mozda ima ime (kao igrao sa lebronom i te fore) i veliku platu, ali on ni prosle, a posebno ove sezone nije odigrao nista. gagic je zapravo vazniji za igru partizana
ali o.k. sto se grobari duze zavaravaju, dublje ce da tonu.

Ivan PK

pre 9 godina

Ako je ocena za Zvezdinu igru u polusezoni cista desetka, koja je ocena za igru Partizana, mislim da li se nula racuna kao ocena? Vise od decenije reprezentacija Srbije tavori, cim je Partizan ostao bez vestacke oplodnje (citaj donacija politickog vrha), reprezentacija uzima medalju. Pametnom dovoljno!
(Miskec, 26. decembar 2014 10:40)

Care,Grobari su doneli Srbiji sve medalje u poslednjih 20 godina
Divac,Paspalj,Obradovic,Danilovic,Djordjevic -doneo i ovu poslednju,Tomasevic,Koturovic,Rebraca,Drobnjak,Bodiroga (Grobar), Loncar,Bogdanovic... da ne pominjem one od pre.
Kako te nije sramota da pljujes instituciju bez koje se ne bi radovao svim tim medaljama???!!!

delija iz pg

pre 9 godina

Kad dodje play off pa se sastanu prva Zvezda sa 26-0 i cetvrti Partizan sa nekih 10+ poraza... pa kad Zvezda bude izgubila kao sto uvek gubi na prolece i Covic bude zakmecao nesto slicno kao prosle sezone: Mi prvi oni cetvrti kme kme, mi 26-0 kme kme, Evroligo poklanjaj uces ce i treci put zaredom kme kme, ne pitamo sta kosta kme kme...
(pise Zvezda citaj Fmp, 26. decembar 2014 12:39)

Ne slažem se sa tobom ali ću samo za jednu stvar da ti skrenem pažnju - termin KME KME je rezervisan isključivo za vas. pozz

Neutralan

pre 9 godina

Dule madjija a ima bolji, iskusniji i skuplji tim od Zvezde. Imam tu privilegiju da poznajem Muslija mnogo dobar decko, zivimo u istom kraju, cisto da se zna da je decko otisao jer su isplacivali Pavlovica, i jos.neke igrace mesec-dva pre njega. p.s. decko je u trenutku odlaska imao 6.000e mesecno. Uz bonuse je trebao da primi oko 90.000e za godinu dana. Pa posle nek neko kaze da nemaju para a trecem centru daju toliki ugovor.

da

pre 9 godina

Sve objašnjeno jedno me rečenicom: "Eliminacija iz Evrope je možda baš ono što je trebalo ovom timu, koji očigledno nije imao dovoljno vremena da pronađe svoj ritam. "
Ako se opet dokopaju titule, svaka čast, ali za to če trebati Gandalf! :))

zoran v.

pre 9 godina

Прича о плеју је одавно излизана. Партизан је без већих проблема могао да ангажује солидног домаћег играча на тој позицији, међутим Вујошевић је инсистирао на скупом американцу навикнут на то све ове године.
Ростер звезде и партизана је приближног квалитета, али за разлику од звезде партизан игра под великим притиском и очигледна је нервоза и на терену. Тренутно партизан игра можда и најружнију кошарку у лиги
Сматрам да је тренер главни кривац за лоше резултате.

Samo pitam

pre 9 godina

"Bez obzira što iza sebe ima decenijsku dominaciju u našoj košarci, Partizan je skoro svaku sezonu počinjao od nule."

Zahvalan bih bio onome ko mi objasni da se 13 godina prodaju domaci igraci(stranci su dovodjeni skoro pa dzabe i prodavani isto tako,bar je tako javnosti predoceno),da su Pionir i Arena puni tokom svih sezona,da je gotovo celi tadasnji politicki vrh navijao za Partizan,pa je sponzora bilo "u izobilju" i OPET NEMA PARA!

Ma koji maj/ jun, kad mart/april su bitni

pre 9 godina

E pa svemu dođe kraj. Bilo im je lepo dok je trajalo, ali stalno očekivati da će se ponavljati ista priča, pa da se posle cele sezone posrtanja odjednom povampire i poočnu da pobeđuju, su samo promašena nadanja. Ovaj tim KKP je slabili za bar 30% od prošlogodišnjeg koji je bio jedva 3. i nije uspeo da obezbedi EL, što je i glavni cilj svake sezone. Dakle, džabe posle beznačajna državna titula, doživljen je neuspeh. Očekivati da će sad uopšte doći do tog 4. mesta u ABA, pa posle još eliminisati sigurno 1. CZ, koja je bar za 30% jača nego prošle sezone, je sa šansama, recimo, kao da ta ista Zvezda osvoji EL ove sezone. Minimalne. Ne treba zaboraviti da se igra u aprilu,kad će CZ biti u najboljoj formi, sudije uglavnom nisu oovdašnje, a potrebne su 3 pobede!!!? Pa ovaj tim Partizana se muči i treba pomoć sudija da dobije Metalac i Solnok kod kuće, a nada se nekim pobedama u nizu nad mnogo jačim timovima!? To da će se odmoriti i utrenirati, dok će CZ biti umorna i istrošena od teških mečeva, samo je prividno tačno. Nema bolje pripreme od čestih susreta sa najjačim ekipama. To zna i DV, kad se vajkao zbog ranog ispadanja iz EK. Posle serije mečeva sa Realom&Co, Zvezdi će plejof u ABA doći kao ovaj susret sa Levskim. Sa pola snage, rutinski do titule u ABA i plasmana u EL. A posle može da raspusti glavne igrače i da pruži priliku navijačima KKP da se možda opet obraduju tom njihovom maju, tj. junu, i da "spasu" sezonu, protiv Mege i 2.tima CZ. Samo još njima ta titula nešto znači.

Mrgud voli Partizan

pre 9 godina

Ako je ocena za Zvezdinu igru u polusezoni cista desetka, koja je ocena za igru Partizana, mislim da li se nula racuna kao ocena? Vise od decenije reprezentacija Srbije tavori, cim je Partizan ostao bez vestacke oplodnje (citaj donacija politickog vrha), reprezentacija uzima medalju. Pametnom dovoljno!
(Miskec, 26. decembar 2014 10:40)

Koliko je Zvezdinih igraca igralo od 95 do 2002 u reprezentaciji ? ?

Stefan

pre 9 godina

Najveci krivac za trenutnu situaciju u Partizanu je Dusko Vujosevic.
Covek je u poslednje 2 godine toliko unistio Partizan i sramota je da i dalje nastavlja da radi sta hoce na odusevljenje navijaca Partizana. Svadja se sa svima, prozivao je Vucica koji je zauzvrat povukao sponzore i KKCZ i KKP. Posvadjao se sa Raskovicem a ni sa Miskom nije u dobrim odnosima pa je zato i potraga za plejmejkerom kaska. Sad je krenuo na pohod protiv ABA lige, epilog je 2 poraza tokom njegove suspenzije jer postoji razlog zasto je Gasic samo pomocni trener. Uzasno trosi Pavlovica i Macvana koji su dosli van forme i vec su stigli da se par puta povrede, Gagi je van forme a puno igra a mali Vanja koji je taman zaigrao sklonjen je na klupu, vise i ne gleda na kos. Luka Bogdanovic i Milutinovic su promasaji, bolje da klinci igraju umesto njih. O Dalou da ne pricam. Dok Dule vodi borbe protiv vetrenjaca po principu "svi su krivi samo sam ja savrsen" Partizan je od kada je on u klubu stigao od redovnog Evroligasa koji je ocigledno imao pare za centarsku liniju Pekovic - Raduljica - Macvan do sramote u Evrokupu, drhtanja za plasman na F4 i neforsiranja mladjih igraca. KKCZ ima mladju ekipu od Partizana i potencijalnih 6 reprezentativaca Srbije dok u Partizanu jedini pravi talenti su Marinkovic i Andric, Milutinov vec neko vreme stagnira, sve ostalo je smejurija. Grobari, razvijte kriticko misljenje, Dule nije bezgresan a klub vam u pogresnom pravcu ide!

pise Zvezda citaj Fmp

pre 9 godina

Kad dodje play off pa se sastanu prva Zvezda sa 26-0 i cetvrti Partizan sa nekih 10+ poraza... pa kad Zvezda bude izgubila kao sto uvek gubi na prolece i Covic bude zakmecao nesto slicno kao prosle sezone: Mi prvi oni cetvrti kme kme, mi 26-0 kme kme, Evroligo poklanjaj uces ce i treci put zaredom kme kme, ne pitamo sta kosta kme kme...

Lemilivoskodi

pre 9 godina

Sve tačno osim Daloa. On je i previše samouveren. Njegova gestikulacija i mimika odaju čoveka koji je prezadovoljan situacijom u kojoj se nalazi. A što se njegovog povremenog bljeska tiče, ja ga nisam primetio iako sam odgledao 95% utakmica partizana ove sezone. I dalje mi nije jasno odakle takav igrač u partizanu. On nije materijal ni za levinski.

Neznalica

pre 9 godina

Lamentiranje nad porazom u Zadru je smešno. Partizan je zaslužio da izgubi. Bio je lošiji ti. tokom cele utakmice.

Ono što je sigurno je da Partizan nema igru. Andrić, kao najpouzdaniji suter mora da ima više minuta. Akcije treba da se pozivaju za njega. Ovako se isključivo ide na individualni kvalitet Mačvana i Pavlovića.

Dejan

pre 9 godina

Mislim da bi bilo stvarno lekovito za sve da se javnosti daju na uvid ugovori svih igraca i Zvezde i Partizana, da konacno vidimo ko ima skuplji tim!
Ono sto mislim da bi se desilo je, da bi to pokazalo da igraci Partizana imaju vece ugovore ali da verovatno do sada nisu isplaceni ni malo ili nesto malo na osnovu istih, i to je matrica koja se ponavlja vec vise od deceniju. Partizan tokom leta dovede igrace koje realno ne moze da plati, a na prolece krene kukanje tipa pa mi smo institucija, prvi smo u ABA ligi , usli smo u top 16 evro lige i onda tu uskacu Djilas sa KSS i gradom Beogradom, drzava, drzavna preduzeca...Ko ne veruje samo neka izgoogluje izjave DV od januara do maja u poslednjih 10 godina.

brat

pre 9 godina

Nije problem grobari nije problem mozda vi opet osvojite titulu, mozda Zvezda niko ne moze sa sigurnoscu da tvrdi samo je bzvz da pricate o nekom carobnjastvu Duletu magu kad i sad imate odlicne igrace. Muric, Bogdanovic, Milutinov, Macvan, Pavlovic, pa jos i ako dodje plej imacete strasan tim kad se uigrate, samo je bezveze ta prica magija i gluposti kad kod vas igraju momci koji stvarno znaju kosarku. A i te prica Zvezdi daju milione Partizanu nista je trula, pa sto bi svi mrzeli Partizan, to je cista paranoja. Slusam sinoc Tegeltiju kaze nije Partizan dobijao pomoc ni prethodnih 12 godina, pa sta kao svi mrze Partizan i Vucic i Tadic i Kostunica.. Ja sam prvi da se skloni ovaj Vucic ali to nije ovde tema, samo vas molin da se ne stavljate u ulogu zrtve vise i da se igra basket.

Ranko Žeravica

pre 9 godina

Partizan ima:
1.Odličnog igrača od koga zavisi cela ekipa-Mačvana.On igra sve ,pleja,krilo centra,organizuje,prenosi loptu,poentira.Na njemu se vidi koliko ga nervira slabost tima u kome igra.
2.Nekoliko dobrih igrača,Tepića koji je previše opterećen a bio bi bolji da igra ono što jeste,Andrića koji je još uplašen i Milosavljevića koji se vraća iz povrede.
3.Par osrednjih centara ,od koji Militnov ima 15% sa linije penala,što svaka protivnička ekipa može da koristi.
4.Malog Marinkovića koji je odigrao jednu utakmicu ali se vidi da ima šut.
5.Pavlovića koji kao da je došao da se zeza,totalno van igračke forme,sa sirovom snagom koja više šteti klubu nego što koristi.teta što su date velike pare za njega,bolje da su dovedeni plej i ozbiljan centar za te pare.
6.Nekoliko polovnjaka.
7.Pleja nema,tako da o tome nema šta da se priča.
8.Trenera koji je očajno selektirao ekipu i koji je loše vodi.Uplašio je igrače tako da je strašno sa koliko straha igraju.

Nama se pare denuse u preko 20 titula, a vi za to vreme 2 kupa

pre 9 godina

Neka pokazu finansijsko poslovanje, ako je sve ok, drzava treba da im pomogne. Toliko titula i prodatih igraca a novaca nema. Treba znati kuda se denuše!
(Kumar, 26. decembar 2014 11:48)

Vau genije, a koje ste finansijsko poslovanje vi pokazali, Dug je bio 15 miliona, a par meseci kasnije:

'' Dug Zvezde je smanjen tako da ćemo konačan iznos imati u sudskom postupku, kroz usvajanje unapred pripremljenog plana reorganizacije. Ja mislim da će se svesti na milion ipo do dva miliona evra sa repogramom od pet godina. ''

Vama nezavisni revizori nisu ni nasli dokumentaciju, pa prihvatljivog izvestaja nije ni moglo biti, mada u srbiji sve moze. Na kraju placate 23% duga! BRAVO! da to moze tako, sto covic onda nije dozivotni ministar finansija ili top manager u Goldman Sachsu? sto gubi vreme sa nekom kosarkom u tudjem klubu?

Grobelar

pre 9 godina

@Miskec
Kad si toliko pametan...
1. neće ti biti problem da proveriš podatke o (ne)uspesima reprezentacije
2. možda možeš da objasniš manje inteligentnima kako je KK CZV sa 15 miliona evra duga uspela da... ma znaš već, da ne objašnjavam
3. da li isto tako možemo svi? Uđemo u dugove, ugasimo se, promenimo ime i nastavimo kao da se ništa nije dogodilo, tj. postanemo mnogo bolji nego pre?
Molim te pomozi

Neko iz mase

pre 9 godina

Prvo,moram da priznam da sam iznenađen objektivnošću teksta. Drugo,Grobari moraju razumeti da iza Partizana ne stoji idea,telekom,covic,andrej i još veliki broj sponzora i pokrovitelja i moramo biti zadovoljni timom koji imamo. Otišla je cela prva petorka,tako da je ovo što smo još uvek u konkurenciji za plej of zadovoljavajuće za sad a proleće je daleko. Tim će neigranjem evrope biti pošteđen a budžet rasterećen. Ulazak u plej of je primaran,a onda muški i hrabro na svakog pa kom obojci tom opanci.

veliki strumf

pre 9 godina

I da - zasto niko nece da kaze da Partizan ima nevidjeni disbalans u timu! Bez pravog pleja (ajde Dalo), sa samo jednom peticom, dve cetvorke i cak OSAM bekova i krila koji se guse (Tepic, Marinkovic, Milosavljevic, Andric, Pavlovic, Muric, Bogdanovic, Milutinovic koji vise i ne igra, a bio je kao pojacanje). Pa ne mogu svi da igraju. Onda Tepic silom prilika igra ono sto ne zna - pleja, a Bogdanovic cetvorku, iako nema te kvalitete. Da nema Milutinova i njegovih skokova u napadu - tesko bi Partizan i 50 prelazio na vecini utakmica. Videcemo sta ce biti s Krkom.

da

pre 9 godina

Sve objašnjeno jedno me rečenicom: "Eliminacija iz Evrope je možda baš ono što je trebalo ovom timu, koji očigledno nije imao dovoljno vremena da pronađe svoj ritam. " Ako se opet dokopaju titule, svaka čast, ali za to če trebati Gandalf! :)) (da, 26. decembar 2014 11:39)

Samo jednu stvar zaboravljas.Partizan je godinama napredovao zbog te Evrope.Pocetkom sezone je partizan uvek bio bolji od Zvezde (sem prosle) ali nije bio toliko superioran.Posle utakmica u Evropi partizan je svaki put mnogo napredovao i ta razlika je na kraju sezone uvek bila velika.Ove godine jednostavno nemaju dovoljno kvalitetnih utakmica da bi mogli da urade nesto vise.Veruj mi ako budete cetvrti u Aba ligi bice do kraja jos 6-7 derbija, tesko da partizan moze da izvuce i jednu pobedu.Cak bi i to bio veliki uspeh za njih ove sezone.Igras protiv Navara, Kerola, Blua, Dijamantidisa a onda ti se pojavi Tepara i Dalo u tandemu.Realno svaki derbi ce biti preko 10 razlike za Zvezdu.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Partizanu, 26. decembar 2014 12:05)

Upravo to! To sam i mislio. Nema evropskih utakmica, nema napredovanja, gubi se koncepcija koja je bila.
Zvezda je mnogo bolje postavila sistem ove godine i nadam se da će konačno osvojiti sva tri trofeja i biti dobri u TOP 16. Partizan ove godine, realno nije konkurentan i ne verujem da će uspeti nešto da radi ove sezone.

Luke Babbitt gravedigger

pre 9 godina

Smejurija. Zna se ko je prava institucija, 14-0! A sad da pustimo Cibonu i Olimpiju - jel nam se moze ;)
(nbgd baticee, 26. decembar 2014 10:41)

Ha ha ha ha ha institucija...kakav blam.Pa da imate malo mozga vi bi ste ih pustili inače znate šta vam sleduje tamo pred kraj sezone kao i uvek

Kumar

pre 9 godina

Neka pokazu finansijsko poslovanje, ako je sve ok, drzava treba da im pomogne. Toliko titula i prodatih igraca a novaca nema. Treba znati kuda se denuše!

Farčić

pre 9 godina

Ljudi, ne igraju imena, već igra TIM, koji čine IGRAČI. Da bi imali rezultate treba vam IGRA, koju pruža funkcionalan, uigran i efikasan tim. Za to, prvo, treba dobar TRENER. Dule je nekad možda i bio dobar, sad se načisto pogubio. Kako je sve više sudija imuno na njegove pritiske i bezobrazluk, njegov uticaj na tok meča načinom načinom koji je bio nenadmašan, minimalizovan je i nema više tu prednost. Ekipa je sasvim neuigrana, jadno efikasna, i drži se samo kroz kakvu takvu odbranu uz skok i povremene inspiracije pojedinaca. Igrački je ovo krš ekipa, i nije u pitanju samo nedostatak pleja. Pogledajte gde su prethodnih godina bila ova „imena“, koliko i kako su igrali?? Ko ih je osim KKP još zvao, i u kojoj bi solidnoj evropskoj ekipi ti igrači još mogli da igraju - Tepić, Luka, Mačvan, pa i rekreativac Pavlović?? Partizan ima kao jak sastav samo na papiru. U stvarnosti je ovo skup nevoljnika koje više niko neće. Pa na osnovu čega može da se očekuje da će do kraja sezone od njih postati jak i uspešan kolektiv? Bolje se orijentisati na svoje juniore, pa nek uče i sazrevaju, a rezultati će doći.

Partizanu

pre 9 godina

Sve objašnjeno jedno me rečenicom: "Eliminacija iz Evrope je možda baš ono što je trebalo ovom timu, koji očigledno nije imao dovoljno vremena da pronađe svoj ritam. " Ako se opet dokopaju titule, svaka čast, ali za to če trebati Gandalf! :)) (da, 26. decembar 2014 11:39)

Samo jednu stvar zaboravljas.Partizan je godinama napredovao zbog te Evrope.Pocetkom sezone je partizan uvek bio bolji od Zvezde (sem prosle) ali nije bio toliko superioran.Posle utakmica u Evropi partizan je svaki put mnogo napredovao i ta razlika je na kraju sezone uvek bila velika.Ove godine jednostavno nemaju dovoljno kvalitetnih utakmica da bi mogli da urade nesto vise.Veruj mi ako budete cetvrti u Aba ligi bice do kraja jos 6-7 derbija, tesko da partizan moze da izvuce i jednu pobedu.Cak bi i to bio veliki uspeh za njih ove sezone.Igras protiv Navara, Kerola, Blua, Dijamantidisa a onda ti se pojavi Tepara i Dalo u tandemu.Realno svaki derbi ce biti preko 10 razlike za Zvezdu.

veliki strumf

pre 9 godina

Partizan igra najgoru i najruzniju kosarku. Klasicna dekadencija, bez igre, bez icega. Sigurne pobede su mu samo protiv Levskog i Mege, zna se zasto. Nijedna vise. Zestoko ce se pomuciti do kraja. Od narednih sest, izgubice bar 2 utakmice, realno 3! Uz sigurne poraze od Zvezde, Buducnosti, verovatno i Cibone - bice cao, zdravo! Videcete.

alczsouth

pre 9 godina

I vrapcima na grani je jasno da je ovom timu potreban plej jer bez pleja niko ne moze da dodje do izrazaja. Jednostavno, plej vuce kontranapad, pravi visak, razigrava i tako svima podize nivo igre. Ne treba plej samo da prevede loptu sto trenutno radi Tepic. To moze i svako od nas sa ovih komentara. Iole krsten plej, samo da je brz i sa dobrom kontrolom lopte.

Sova

pre 9 godina

Panteri,stručnjaci,oladite malo. Sjasite vise sa vasim strucnim komentarima,pratite kosarku 3 godine i umisljate da znate. Imate FMP pa tamo udrite sa analizama, Dule će znati kako treba,pa ne bi bio sampion toliko godina,panteri!

Korisnik

pre 9 godina

@grobelar, svako moze u UPPR. Problem je sto ako Partizan udje u proces rekonstrukcije ne može da ga vode Dule i Sasa vec mora nova uprava da se bira. To je jedini problem sto dvojac neće da se odrekne nicega pa ni pozicija.

A?

pre 9 godina

Ove godine, sledece, i jos najmanje deceniju, 0 trofeja! I slovima-nula! Sme neko da se kladi? Nema vise zute firme, nema guranja... A mi, FMP, UZIMAMO SVE! BOLECE VAS DUGO, DUGO...

Joca S

pre 9 godina

Problem KK Partizan nije igracke vec organizacione prirode, klub funkcionise na postulatim koje je sredinom osamdesetih postavio Kicanovic ali taj model je primeren tom vremenu a ne sadasnjem, mocna drustvena preduzeca su propala a privatna nemaju interes da ulazu pare u kosarku a drzava propisno opljackana a i da nije ne bi smela da ulaze u profesionalne klubove jer se to ne radi ozbiljnim drzavama. Put kojim sada ide Partizan je isti onaj put kojim je isla i moja Zvezda a znamo da se sve to zavrsilo zamrzavanjem i UPPR-om sto je krst koji cemo nositi jos dugo godina ali to nam je sto nam je. Grobari, ako mislite da sam zlonameran i da gresim zapitajte se sta je pravi razlog Devcevog napustanja uprave Partizana.

живела демагогија

pre 9 godina

Какав аматер?ки коментар и осврт на сезону Партизана.Да је Андрић убацио бацања, да их је ишао шут против Будућности, да је Тепић погодио против Красног итд. Па да је Солнок боље шутирао а не 36% или да се Металац није уплашио победе или да је Мега погодила шутеве задња 3 мин. они не би имали ни 2 победе.Неко треба да објасни коментатору да онај који погађа побеђује, а онај ко промашује губи у томе је читава поента.

do cega (koga) li je tako???

pre 9 godina

imamo veoma dobre igrace,pogledajte objektivno i recite ko u ABA ima bolji tim. Muta Nikolic bi sa ovim timom bio uz rame CZT. Dule treba da pusti te price oko budzeta,samo ispada smesam,jer ocigledno to nije razlog lose igre (pokusavam da ne verujem u to da sve radi namerno kako bi na kraju ispao carobnjak) i da vidi sta nije u redu sa ovom ekipom,gde to skripi. Nije samo u pitanju taj famozni plej,prosto je nemoguce da igraci sa takvim fizickim predispozicijama,suterskim sposobnostima,sa takvim dosadasnjim iskustvom i poznavanjem kosarke,igraju ovako lose. Nesto nije kako treba.

misa

pre 9 godina

Hteo bih da komentarisem nesto u vezi pleja.Uzimam za pravo trener sam u nemackoj i mislim da Imam neko znanje posto sam u tri sporta kao mlad igrao za reprezentacije jugoslavije.Dule je super trener ali mislim da je mnogo pogresio kod Dala,jednostavno ne pusta ga da igra(pogledajte)za svaku gresku ga vadi iz igre i mali igra kao sa rucnom.Dalo ima super predispozicije ali se boi svake greske.Sa druge strane Tepic neverovatno gresi i uvek je u igri.Garantujem da maloga oslobodi da bi dobio dobrog igraca,jer od Tepica sam ja brzi sa 59 god.mada mu ne zameram on daje sve i ne moze bolje.

Miodrag

pre 9 godina

Molim vas povezite nastavak mog teksta:
Isto vazi za centarsku liniju. Milutinov i GAgic ce biti mnogo bolji kada im se pocnu distribuirati prave lopte, utisak je da moraju da poprave pik en rol igru u odbrani, Milutnov pogotovu. Macvan ce se mnogo bolje osecati i davati jos veci oprinos kada svi izadju iz povreda, a i verujem da ce Luka na pravi nacin koristiti minute. Svi smo videli da moze d apogodi veoma teske suteve u bitnim momentima i verujem da ce zajedno sa ekipom rasti. Milutinovic totalni promasaj.

Miodrag

pre 9 godina

Od Partizana ocekujem da kroz treninge dodj do svoje igre. Istina je da nam eliminacija iz Evrokupa(nazalost?!) otvara prostor za vise treninga i za napredovanje i dizanje forme kroz treninge, ali i oporavak igraca od povrede i pripremu za narednu utakmicu zbog suzene rotacije. Tepic je covek koji ima kosarku u malom prstu, izzuetno kosarkasko obrazovanje i njemu izuzetno nedostaje podrska na toj poziciji kao rasterecenje, jer bi tada u potpunosti mogao da pruzi najbolje od sebe. Svi se secamo Makabija prosle sezone, kao i finalne serije KLS kada je pogodio sve sto je trebalo i imao pravu ulogu u timu. Dalo je pogubljen, ocajan sut i organizacija igre, jedina prednost fizikalije i osecaj za asistenciju, a u odbrani velika rupa. Andric zna da pogodi trojku samo iz mesta, nema driblinga, u odbrani sasvim solidan i mislim da treba da poradi na agresivnosti. Za malog Vanju uprskos bljesku u nekim utakmicama, mislim da ce sledece sezone tek pokazati kakav je talenat i suter. Dragan I Sasa izuzetno fizicki pripremljeni, ali im treba malo vremena da se vrate u kosarkasku formu. Obojica vidno povecali misicnu masu i treba im vremena malo da se naviknu na to. Draganova agresivnost u odbrani i pravilna resenja u napadu, kao i Sasina igra jedan na jedan mnogo ce u nastavku znaciti Partizanu. Edo Muric ce znatno bolje igrati i sa njima i uz potencijalnog pleja jer nece morati sam da trazi pozicije vec ce raditi svoj uobicajeni posao(agrsivnost u odbrani i efikasnost u napadu)

b

pre 9 godina

Uz dobrog tj. solidnog pleja, stvari će se postaviti na svoje mesto...
Samo povrede da nas malo zaobiđu, neke ozbiljnije i da se rekovalescenti vrate u ritam...
Proleće će opet biti lepo iako "crno-belo"...
Partizan ima "magiju", tim i to "nešto" što panterima i ostalima fali...to je kult pobednika u košarci, to je Istambul '92...to je ono što nama u npr.fudbalu fali (Bari)...
Realno!

Alex

pre 9 godina

Po broju panterskih komentara evidentno je da ne propustaju ni jednu vest o Partizanu vec vrlo pazljivo prate I komentarisu. Meni je logicno sto prate sta radi sampion cije su vitrine pune trofeja. Nije mi jedino jasno zasto se pored njihovih praznih vitrina podsmevaju nama na polusezoni? A mizda je I to logicno, jer kako sezona bude odmicala kao I godinama do sada bice im sve manje razloga za podsmevanje. Idemo GROBARI. Zna se kome sve u inat...za nove pobede I pehare!

Sigmund

pre 9 godina

Pleja necemo dovesti, jel nemamo ni 10000 dinara, a kamoli eura. Nemamo mi ni doktora na klupi i tu je sve jasno. Fizioterapeut nam je istovremeno i ekonom. Doci cemo ja mislim do play offa i to je sve. Za nesto vise potreban nam je plej sa kojim bi dosli poeni u tranziciji i sirina u napadu.

Ovako

pre 9 godina

Tepić, Milosavljević, Pavlović, Mačvan, Milutinov, Murić, Gagić, Marinković, Bogdanović, solidna je to ekipa, za 4. mjesto sposobna, a u tom razigravanju je sve moguce, prvi derbi CZ Telekom dobila 9 razlike, Partizan bez Pavlovića i Milosavljevića, oni to itekako mogu da nadoknade. I prosle sezone smo igrali promjenljivo u ovom periodu, isto ovako su pljuvali Pavlovića, Gagića, Tepića, i na kraju titula, meni draga, draza od top16 svakako, jer za par godina, decenija, nece uz ime kluba pisati npr. 11 top16 faza, vec recimo 34 titule. Do kraja sezone ima mnogo, ocekujem podizanje forme, i trofej, bar jedan. IDEMO majstori i dalje vjerujemo u vas i Duleta!!!

gnom

pre 9 godina

auuu korisnice unapred pripremljen plan reorganizacije hahahahah moze svako??? pa zasto ne ode fk crvena zvezda...promenila dvadeset uprava...???

Korisnik

pre 9 godina

@gnom iz istog razloga cak ako ne i goreg zbog koga ne ide KKP. Neko ima interesa da se stanje održi postojecim. Tvrdim da može svako samo je pitanje da li ima interesa ili nema...

Miskec

pre 9 godina

Ako je ocena za Zvezdinu igru u polusezoni cista desetka, koja je ocena za igru Partizana, mislim da li se nula racuna kao ocena? Vise od decenije reprezentacija Srbije tavori, cim je Partizan ostao bez vestacke oplodnje (citaj donacija politickog vrha), reprezentacija uzima medalju. Pametnom dovoljno!

rade

pre 9 godina

Ova sezona je pocetak sunovrata Partizana. Prosla je bila samo blagi pad a va predsavlja pocetak raspada. Ti porazi od manjih timova uopsta nisu iznenadjenje. Tim je lose selektiran i lose vodjen. Medju igracima vlada lose raspolozenje i strah od greske. Zna se ko je za sve to kriv. Bice jos neocekivanih poraza. Sutra od Krke je prvi u nizu.

nbgd baticee

pre 9 godina

Ako je ocena za Zvezdinu igru u polusezoni cista desetka, koja je ocena za igru Partizana, mislim da li se nula racuna kao ocena? Vise od decenije reprezentacija Srbije tavori, cim je Partizan ostao bez vestacke oplodnje (citaj donacija politickog vrha), reprezentacija uzima medalju. Pametnom dovoljno!
(Miskec, 26. decembar 2014 10:40)

Kada je Srbija napravila najveci uspeh u skorasnje doba (Indijanapolis 02) Partizan je bio sampion. Ove godine je Srbija posle dosta vremena uzela medalju na SP, sampion i dalje Partizan. O cemu ti pricas?

GM

pre 9 godina

Jel sme neki medij, novinar ako ne vec vise njih, da pita koliki je budzet KKP...

U fudbalu i FKP i FKCZ, kosarci KKCZ, svi govore koliki je budzet, koliko se duguje, samo KKP cuti, a kao da niko nece da ih pita, kao da to nije zanimljivo.

d

pre 9 godina

pavlovic mozda ima ime (kao igrao sa lebronom i te fore) i veliku platu, ali on ni prosle, a posebno ove sezone nije odigrao nista. gagic je zapravo vazniji za igru partizana
ali o.k. sto se grobari duze zavaravaju, dublje ce da tonu.

pise Zvezda citaj Fmp

pre 9 godina

Kad dodje play off pa se sastanu prva Zvezda sa 26-0 i cetvrti Partizan sa nekih 10+ poraza... pa kad Zvezda bude izgubila kao sto uvek gubi na prolece i Covic bude zakmecao nesto slicno kao prosle sezone: Mi prvi oni cetvrti kme kme, mi 26-0 kme kme, Evroligo poklanjaj uces ce i treci put zaredom kme kme, ne pitamo sta kosta kme kme...

Mikeli

pre 9 godina

Kakva magija uz ove silne bivše, sadašnje i potencijalne reprezentativce? Po rasteru ovaj tim je sigurno odmah uz zvezdu. Iskusni evroligaski igrači Macvan, Tepic, Milosavljevic, Bogdanović. Gagic i Milutinov dve evroligaske sezone. Muric reprezentativac Slovenije. Nba klasa Pavlovic. Talentovani Andric i Marinkovic. Uz Daloa koji se forsira iz nekog meni nejasnog razloga ovaj tim je zaista moćan. Iskusna jako iskusna ekipa koja rutinski treba dobijati protivnike i u evrokupi i u aba ligi. Niti je ovom timu potrebna magija, niti se nema para koliko se zavarava javnost. Otkud ti znaš da para nema? Dule rekao pa na osnovu toga ti temeljis svoje zaključke? Igrački kadar ne govori tako.
Velika je odgovornost na vama novinarima, ali razumem da je ovo Srbija i da neka pitanja ne treba postavljati, npr možemo li videti te ugovore igrača kada tvrdite da igraju iz ljubavi.

Ivan PK

pre 9 godina

Ako je ocena za Zvezdinu igru u polusezoni cista desetka, koja je ocena za igru Partizana, mislim da li se nula racuna kao ocena? Vise od decenije reprezentacija Srbije tavori, cim je Partizan ostao bez vestacke oplodnje (citaj donacija politickog vrha), reprezentacija uzima medalju. Pametnom dovoljno!
(Miskec, 26. decembar 2014 10:40)

Care,Grobari su doneli Srbiji sve medalje u poslednjih 20 godina
Divac,Paspalj,Obradovic,Danilovic,Djordjevic -doneo i ovu poslednju,Tomasevic,Koturovic,Rebraca,Drobnjak,Bodiroga (Grobar), Loncar,Bogdanovic... da ne pominjem one od pre.
Kako te nije sramota da pljujes instituciju bez koje se ne bi radovao svim tim medaljama???!!!

Sova

pre 9 godina

Panteri,stručnjaci,oladite malo. Sjasite vise sa vasim strucnim komentarima,pratite kosarku 3 godine i umisljate da znate. Imate FMP pa tamo udrite sa analizama, Dule će znati kako treba,pa ne bi bio sampion toliko godina,panteri!

dupli_kantar

pre 9 godina

Smejurija. Zna se ko je prava institucija, 14-0! A sad da pustimo Cibonu i Olimpiju - jel nam se moze ;)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nbgd baticee, 26. decembar 2014 10:41)
-------------------------

Iskreno se nadam da Covic, Radonjic i tim nece sebe dozvoliti ovako nesto. Znas, ako je neko sljam, ako je neko bolestan i (bez osnova) iskomplksiran i pun mrznje - to ne daje automatski pravo i meni da budem takav i da to prihvatim kao normalno ponasanje. Zaista se nadam da se zvezda nece spustati na taj nnivo i raditi ovakve stvari. I ne samo ovakve stvari, vec sve ono sto je komsijski tabor radio (da ne nabrajam, prezvakana je prica).

Neka bude sve regularno i posteno sa nase strane. To sta se i kako su oni radili prethodnih godina je njihovo lice i pokazatelj njihovog obraza, kulture i postenja. Nadam se da zvezda nikada nece biti takva i raditi takve stvari.

A?

pre 9 godina

Ove godine, sledece, i jos najmanje deceniju, 0 trofeja! I slovima-nula! Sme neko da se kladi? Nema vise zute firme, nema guranja... A mi, FMP, UZIMAMO SVE! BOLECE VAS DUGO, DUGO...

Neko iz mase

pre 9 godina

Prvo,moram da priznam da sam iznenađen objektivnošću teksta. Drugo,Grobari moraju razumeti da iza Partizana ne stoji idea,telekom,covic,andrej i još veliki broj sponzora i pokrovitelja i moramo biti zadovoljni timom koji imamo. Otišla je cela prva petorka,tako da je ovo što smo još uvek u konkurenciji za plej of zadovoljavajuće za sad a proleće je daleko. Tim će neigranjem evrope biti pošteđen a budžet rasterećen. Ulazak u plej of je primaran,a onda muški i hrabro na svakog pa kom obojci tom opanci.

zoran v.

pre 9 godina

Прича о плеју је одавно излизана. Партизан је без већих проблема могао да ангажује солидног домаћег играча на тој позицији, међутим Вујошевић је инсистирао на скупом американцу навикнут на то све ове године.
Ростер звезде и партизана је приближног квалитета, али за разлику од звезде партизан игра под великим притиском и очигледна је нервоза и на терену. Тренутно партизан игра можда и најружнију кошарку у лиги
Сматрам да је тренер главни кривац за лоше резултате.

Nama se pare denuse u preko 20 titula, a vi za to vreme 2 kupa

pre 9 godina

Neka pokazu finansijsko poslovanje, ako je sve ok, drzava treba da im pomogne. Toliko titula i prodatih igraca a novaca nema. Treba znati kuda se denuše!
(Kumar, 26. decembar 2014 11:48)

Vau genije, a koje ste finansijsko poslovanje vi pokazali, Dug je bio 15 miliona, a par meseci kasnije:

'' Dug Zvezde je smanjen tako da ćemo konačan iznos imati u sudskom postupku, kroz usvajanje unapred pripremljenog plana reorganizacije. Ja mislim da će se svesti na milion ipo do dva miliona evra sa repogramom od pet godina. ''

Vama nezavisni revizori nisu ni nasli dokumentaciju, pa prihvatljivog izvestaja nije ni moglo biti, mada u srbiji sve moze. Na kraju placate 23% duga! BRAVO! da to moze tako, sto covic onda nije dozivotni ministar finansija ili top manager u Goldman Sachsu? sto gubi vreme sa nekom kosarkom u tudjem klubu?

Ma koji maj/ jun, kad mart/april su bitni

pre 9 godina

E pa svemu dođe kraj. Bilo im je lepo dok je trajalo, ali stalno očekivati da će se ponavljati ista priča, pa da se posle cele sezone posrtanja odjednom povampire i poočnu da pobeđuju, su samo promašena nadanja. Ovaj tim KKP je slabili za bar 30% od prošlogodišnjeg koji je bio jedva 3. i nije uspeo da obezbedi EL, što je i glavni cilj svake sezone. Dakle, džabe posle beznačajna državna titula, doživljen je neuspeh. Očekivati da će sad uopšte doći do tog 4. mesta u ABA, pa posle još eliminisati sigurno 1. CZ, koja je bar za 30% jača nego prošle sezone, je sa šansama, recimo, kao da ta ista Zvezda osvoji EL ove sezone. Minimalne. Ne treba zaboraviti da se igra u aprilu,kad će CZ biti u najboljoj formi, sudije uglavnom nisu oovdašnje, a potrebne su 3 pobede!!!? Pa ovaj tim Partizana se muči i treba pomoć sudija da dobije Metalac i Solnok kod kuće, a nada se nekim pobedama u nizu nad mnogo jačim timovima!? To da će se odmoriti i utrenirati, dok će CZ biti umorna i istrošena od teških mečeva, samo je prividno tačno. Nema bolje pripreme od čestih susreta sa najjačim ekipama. To zna i DV, kad se vajkao zbog ranog ispadanja iz EK. Posle serije mečeva sa Realom&Co, Zvezdi će plejof u ABA doći kao ovaj susret sa Levskim. Sa pola snage, rutinski do titule u ABA i plasmana u EL. A posle može da raspusti glavne igrače i da pruži priliku navijačima KKP da se možda opet obraduju tom njihovom maju, tj. junu, i da "spasu" sezonu, protiv Mege i 2.tima CZ. Samo još njima ta titula nešto znači.

Luke Babbitt gravedigger

pre 9 godina

Smejurija. Zna se ko je prava institucija, 14-0! A sad da pustimo Cibonu i Olimpiju - jel nam se moze ;)
(nbgd baticee, 26. decembar 2014 10:41)

Ha ha ha ha ha institucija...kakav blam.Pa da imate malo mozga vi bi ste ih pustili inače znate šta vam sleduje tamo pred kraj sezone kao i uvek

Grobelar

pre 9 godina

@Miskec
Kad si toliko pametan...
1. neće ti biti problem da proveriš podatke o (ne)uspesima reprezentacije
2. možda možeš da objasniš manje inteligentnima kako je KK CZV sa 15 miliona evra duga uspela da... ma znaš već, da ne objašnjavam
3. da li isto tako možemo svi? Uđemo u dugove, ugasimo se, promenimo ime i nastavimo kao da se ništa nije dogodilo, tj. postanemo mnogo bolji nego pre?
Molim te pomozi

delija iz pg

pre 9 godina

Kad dodje play off pa se sastanu prva Zvezda sa 26-0 i cetvrti Partizan sa nekih 10+ poraza... pa kad Zvezda bude izgubila kao sto uvek gubi na prolece i Covic bude zakmecao nesto slicno kao prosle sezone: Mi prvi oni cetvrti kme kme, mi 26-0 kme kme, Evroligo poklanjaj uces ce i treci put zaredom kme kme, ne pitamo sta kosta kme kme...
(pise Zvezda citaj Fmp, 26. decembar 2014 12:39)

Ne slažem se sa tobom ali ću samo za jednu stvar da ti skrenem pažnju - termin KME KME je rezervisan isključivo za vas. pozz

b

pre 9 godina

Uz dobrog tj. solidnog pleja, stvari će se postaviti na svoje mesto...
Samo povrede da nas malo zaobiđu, neke ozbiljnije i da se rekovalescenti vrate u ritam...
Proleće će opet biti lepo iako "crno-belo"...
Partizan ima "magiju", tim i to "nešto" što panterima i ostalima fali...to je kult pobednika u košarci, to je Istambul '92...to je ono što nama u npr.fudbalu fali (Bari)...
Realno!

Samo pitam

pre 9 godina

"Bez obzira što iza sebe ima decenijsku dominaciju u našoj košarci, Partizan je skoro svaku sezonu počinjao od nule."

Zahvalan bih bio onome ko mi objasni da se 13 godina prodaju domaci igraci(stranci su dovodjeni skoro pa dzabe i prodavani isto tako,bar je tako javnosti predoceno),da su Pionir i Arena puni tokom svih sezona,da je gotovo celi tadasnji politicki vrh navijao za Partizan,pa je sponzora bilo "u izobilju" i OPET NEMA PARA!

Alex

pre 9 godina

Po broju panterskih komentara evidentno je da ne propustaju ni jednu vest o Partizanu vec vrlo pazljivo prate I komentarisu. Meni je logicno sto prate sta radi sampion cije su vitrine pune trofeja. Nije mi jedino jasno zasto se pored njihovih praznih vitrina podsmevaju nama na polusezoni? A mizda je I to logicno, jer kako sezona bude odmicala kao I godinama do sada bice im sve manje razloga za podsmevanje. Idemo GROBARI. Zna se kome sve u inat...za nove pobede I pehare!

Neutralan

pre 9 godina

Dule madjija a ima bolji, iskusniji i skuplji tim od Zvezde. Imam tu privilegiju da poznajem Muslija mnogo dobar decko, zivimo u istom kraju, cisto da se zna da je decko otisao jer su isplacivali Pavlovica, i jos.neke igrace mesec-dva pre njega. p.s. decko je u trenutku odlaska imao 6.000e mesecno. Uz bonuse je trebao da primi oko 90.000e za godinu dana. Pa posle nek neko kaze da nemaju para a trecem centru daju toliki ugovor.

Mrgud voli Partizan

pre 9 godina

Ako je ocena za Zvezdinu igru u polusezoni cista desetka, koja je ocena za igru Partizana, mislim da li se nula racuna kao ocena? Vise od decenije reprezentacija Srbije tavori, cim je Partizan ostao bez vestacke oplodnje (citaj donacija politickog vrha), reprezentacija uzima medalju. Pametnom dovoljno!
(Miskec, 26. decembar 2014 10:40)

Koliko je Zvezdinih igraca igralo od 95 do 2002 u reprezentaciji ? ?

Stefan

pre 9 godina

Najveci krivac za trenutnu situaciju u Partizanu je Dusko Vujosevic.
Covek je u poslednje 2 godine toliko unistio Partizan i sramota je da i dalje nastavlja da radi sta hoce na odusevljenje navijaca Partizana. Svadja se sa svima, prozivao je Vucica koji je zauzvrat povukao sponzore i KKCZ i KKP. Posvadjao se sa Raskovicem a ni sa Miskom nije u dobrim odnosima pa je zato i potraga za plejmejkerom kaska. Sad je krenuo na pohod protiv ABA lige, epilog je 2 poraza tokom njegove suspenzije jer postoji razlog zasto je Gasic samo pomocni trener. Uzasno trosi Pavlovica i Macvana koji su dosli van forme i vec su stigli da se par puta povrede, Gagi je van forme a puno igra a mali Vanja koji je taman zaigrao sklonjen je na klupu, vise i ne gleda na kos. Luka Bogdanovic i Milutinovic su promasaji, bolje da klinci igraju umesto njih. O Dalou da ne pricam. Dok Dule vodi borbe protiv vetrenjaca po principu "svi su krivi samo sam ja savrsen" Partizan je od kada je on u klubu stigao od redovnog Evroligasa koji je ocigledno imao pare za centarsku liniju Pekovic - Raduljica - Macvan do sramote u Evrokupu, drhtanja za plasman na F4 i neforsiranja mladjih igraca. KKCZ ima mladju ekipu od Partizana i potencijalnih 6 reprezentativaca Srbije dok u Partizanu jedini pravi talenti su Marinkovic i Andric, Milutinov vec neko vreme stagnira, sve ostalo je smejurija. Grobari, razvijte kriticko misljenje, Dule nije bezgresan a klub vam u pogresnom pravcu ide!

veliki strumf

pre 9 godina

Partizan igra najgoru i najruzniju kosarku. Klasicna dekadencija, bez igre, bez icega. Sigurne pobede su mu samo protiv Levskog i Mege, zna se zasto. Nijedna vise. Zestoko ce se pomuciti do kraja. Od narednih sest, izgubice bar 2 utakmice, realno 3! Uz sigurne poraze od Zvezde, Buducnosti, verovatno i Cibone - bice cao, zdravo! Videcete.

Ranko Žeravica

pre 9 godina

Partizan ima:
1.Odličnog igrača od koga zavisi cela ekipa-Mačvana.On igra sve ,pleja,krilo centra,organizuje,prenosi loptu,poentira.Na njemu se vidi koliko ga nervira slabost tima u kome igra.
2.Nekoliko dobrih igrača,Tepića koji je previše opterećen a bio bi bolji da igra ono što jeste,Andrića koji je još uplašen i Milosavljevića koji se vraća iz povrede.
3.Par osrednjih centara ,od koji Militnov ima 15% sa linije penala,što svaka protivnička ekipa može da koristi.
4.Malog Marinkovića koji je odigrao jednu utakmicu ali se vidi da ima šut.
5.Pavlovića koji kao da je došao da se zeza,totalno van igračke forme,sa sirovom snagom koja više šteti klubu nego što koristi.teta što su date velike pare za njega,bolje da su dovedeni plej i ozbiljan centar za te pare.
6.Nekoliko polovnjaka.
7.Pleja nema,tako da o tome nema šta da se priča.
8.Trenera koji je očajno selektirao ekipu i koji je loše vodi.Uplašio je igrače tako da je strašno sa koliko straha igraju.

Dejan

pre 9 godina

Mislim da bi bilo stvarno lekovito za sve da se javnosti daju na uvid ugovori svih igraca i Zvezde i Partizana, da konacno vidimo ko ima skuplji tim!
Ono sto mislim da bi se desilo je, da bi to pokazalo da igraci Partizana imaju vece ugovore ali da verovatno do sada nisu isplaceni ni malo ili nesto malo na osnovu istih, i to je matrica koja se ponavlja vec vise od deceniju. Partizan tokom leta dovede igrace koje realno ne moze da plati, a na prolece krene kukanje tipa pa mi smo institucija, prvi smo u ABA ligi , usli smo u top 16 evro lige i onda tu uskacu Djilas sa KSS i gradom Beogradom, drzava, drzavna preduzeca...Ko ne veruje samo neka izgoogluje izjave DV od januara do maja u poslednjih 10 godina.

recept za svetliju buducnost

pre 9 godina

Ako Tepic upise kurs meditacije, Bezbradica pusti bradu, Dalo iznabadabava Pavlovica, Dulo ne preskace terapiju i vecera pre utakmice, sanse za partizanovo prolece postaju realne.

da

pre 9 godina

Sve objašnjeno jedno me rečenicom: "Eliminacija iz Evrope je možda baš ono što je trebalo ovom timu, koji očigledno nije imao dovoljno vremena da pronađe svoj ritam. " Ako se opet dokopaju titule, svaka čast, ali za to če trebati Gandalf! :)) (da, 26. decembar 2014 11:39)

Samo jednu stvar zaboravljas.Partizan je godinama napredovao zbog te Evrope.Pocetkom sezone je partizan uvek bio bolji od Zvezde (sem prosle) ali nije bio toliko superioran.Posle utakmica u Evropi partizan je svaki put mnogo napredovao i ta razlika je na kraju sezone uvek bila velika.Ove godine jednostavno nemaju dovoljno kvalitetnih utakmica da bi mogli da urade nesto vise.Veruj mi ako budete cetvrti u Aba ligi bice do kraja jos 6-7 derbija, tesko da partizan moze da izvuce i jednu pobedu.Cak bi i to bio veliki uspeh za njih ove sezone.Igras protiv Navara, Kerola, Blua, Dijamantidisa a onda ti se pojavi Tepara i Dalo u tandemu.Realno svaki derbi ce biti preko 10 razlike za Zvezdu.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Partizanu, 26. decembar 2014 12:05)

Upravo to! To sam i mislio. Nema evropskih utakmica, nema napredovanja, gubi se koncepcija koja je bila.
Zvezda je mnogo bolje postavila sistem ove godine i nadam se da će konačno osvojiti sva tri trofeja i biti dobri u TOP 16. Partizan ove godine, realno nije konkurentan i ne verujem da će uspeti nešto da radi ove sezone.

brat

pre 9 godina

Nije problem grobari nije problem mozda vi opet osvojite titulu, mozda Zvezda niko ne moze sa sigurnoscu da tvrdi samo je bzvz da pricate o nekom carobnjastvu Duletu magu kad i sad imate odlicne igrace. Muric, Bogdanovic, Milutinov, Macvan, Pavlovic, pa jos i ako dodje plej imacete strasan tim kad se uigrate, samo je bezveze ta prica magija i gluposti kad kod vas igraju momci koji stvarno znaju kosarku. A i te prica Zvezdi daju milione Partizanu nista je trula, pa sto bi svi mrzeli Partizan, to je cista paranoja. Slusam sinoc Tegeltiju kaze nije Partizan dobijao pomoc ni prethodnih 12 godina, pa sta kao svi mrze Partizan i Vucic i Tadic i Kostunica.. Ja sam prvi da se skloni ovaj Vucic ali to nije ovde tema, samo vas molin da se ne stavljate u ulogu zrtve vise i da se igra basket.

Partizanu

pre 9 godina

Sve objašnjeno jedno me rečenicom: "Eliminacija iz Evrope je možda baš ono što je trebalo ovom timu, koji očigledno nije imao dovoljno vremena da pronađe svoj ritam. " Ako se opet dokopaju titule, svaka čast, ali za to če trebati Gandalf! :)) (da, 26. decembar 2014 11:39)

Samo jednu stvar zaboravljas.Partizan je godinama napredovao zbog te Evrope.Pocetkom sezone je partizan uvek bio bolji od Zvezde (sem prosle) ali nije bio toliko superioran.Posle utakmica u Evropi partizan je svaki put mnogo napredovao i ta razlika je na kraju sezone uvek bila velika.Ove godine jednostavno nemaju dovoljno kvalitetnih utakmica da bi mogli da urade nesto vise.Veruj mi ako budete cetvrti u Aba ligi bice do kraja jos 6-7 derbija, tesko da partizan moze da izvuce i jednu pobedu.Cak bi i to bio veliki uspeh za njih ove sezone.Igras protiv Navara, Kerola, Blua, Dijamantidisa a onda ti se pojavi Tepara i Dalo u tandemu.Realno svaki derbi ce biti preko 10 razlike za Zvezdu.

живела демагогија

pre 9 godina

Какав аматер?ки коментар и осврт на сезону Партизана.Да је Андрић убацио бацања, да их је ишао шут против Будућности, да је Тепић погодио против Красног итд. Па да је Солнок боље шутирао а не 36% или да се Металац није уплашио победе или да је Мега погодила шутеве задња 3 мин. они не би имали ни 2 победе.Неко треба да објасни коментатору да онај који погађа побеђује, а онај ко промашује губи у томе је читава поента.

Farčić

pre 9 godina

Ljudi, ne igraju imena, već igra TIM, koji čine IGRAČI. Da bi imali rezultate treba vam IGRA, koju pruža funkcionalan, uigran i efikasan tim. Za to, prvo, treba dobar TRENER. Dule je nekad možda i bio dobar, sad se načisto pogubio. Kako je sve više sudija imuno na njegove pritiske i bezobrazluk, njegov uticaj na tok meča načinom načinom koji je bio nenadmašan, minimalizovan je i nema više tu prednost. Ekipa je sasvim neuigrana, jadno efikasna, i drži se samo kroz kakvu takvu odbranu uz skok i povremene inspiracije pojedinaca. Igrački je ovo krš ekipa, i nije u pitanju samo nedostatak pleja. Pogledajte gde su prethodnih godina bila ova „imena“, koliko i kako su igrali?? Ko ih je osim KKP još zvao, i u kojoj bi solidnoj evropskoj ekipi ti igrači još mogli da igraju - Tepić, Luka, Mačvan, pa i rekreativac Pavlović?? Partizan ima kao jak sastav samo na papiru. U stvarnosti je ovo skup nevoljnika koje više niko neće. Pa na osnovu čega može da se očekuje da će do kraja sezone od njih postati jak i uspešan kolektiv? Bolje se orijentisati na svoje juniore, pa nek uče i sazrevaju, a rezultati će doći.

gnom

pre 9 godina

auuu korisnice unapred pripremljen plan reorganizacije hahahahah moze svako??? pa zasto ne ode fk crvena zvezda...promenila dvadeset uprava...???

Ovako

pre 9 godina

Tepić, Milosavljević, Pavlović, Mačvan, Milutinov, Murić, Gagić, Marinković, Bogdanović, solidna je to ekipa, za 4. mjesto sposobna, a u tom razigravanju je sve moguce, prvi derbi CZ Telekom dobila 9 razlike, Partizan bez Pavlovića i Milosavljevića, oni to itekako mogu da nadoknade. I prosle sezone smo igrali promjenljivo u ovom periodu, isto ovako su pljuvali Pavlovića, Gagića, Tepića, i na kraju titula, meni draga, draza od top16 svakako, jer za par godina, decenija, nece uz ime kluba pisati npr. 11 top16 faza, vec recimo 34 titule. Do kraja sezone ima mnogo, ocekujem podizanje forme, i trofej, bar jedan. IDEMO majstori i dalje vjerujemo u vas i Duleta!!!

do cega (koga) li je tako???

pre 9 godina

imamo veoma dobre igrace,pogledajte objektivno i recite ko u ABA ima bolji tim. Muta Nikolic bi sa ovim timom bio uz rame CZT. Dule treba da pusti te price oko budzeta,samo ispada smesam,jer ocigledno to nije razlog lose igre (pokusavam da ne verujem u to da sve radi namerno kako bi na kraju ispao carobnjak) i da vidi sta nije u redu sa ovom ekipom,gde to skripi. Nije samo u pitanju taj famozni plej,prosto je nemoguce da igraci sa takvim fizickim predispozicijama,suterskim sposobnostima,sa takvim dosadasnjim iskustvom i poznavanjem kosarke,igraju ovako lose. Nesto nije kako treba.

Sigmund

pre 9 godina

Pleja necemo dovesti, jel nemamo ni 10000 dinara, a kamoli eura. Nemamo mi ni doktora na klupi i tu je sve jasno. Fizioterapeut nam je istovremeno i ekonom. Doci cemo ja mislim do play offa i to je sve. Za nesto vise potreban nam je plej sa kojim bi dosli poeni u tranziciji i sirina u napadu.

Kumar

pre 9 godina

Neka pokazu finansijsko poslovanje, ako je sve ok, drzava treba da im pomogne. Toliko titula i prodatih igraca a novaca nema. Treba znati kuda se denuše!

Korisnik

pre 9 godina

@grobelar, svako moze u UPPR. Problem je sto ako Partizan udje u proces rekonstrukcije ne može da ga vode Dule i Sasa vec mora nova uprava da se bira. To je jedini problem sto dvojac neće da se odrekne nicega pa ni pozicija.

misa

pre 9 godina

Hteo bih da komentarisem nesto u vezi pleja.Uzimam za pravo trener sam u nemackoj i mislim da Imam neko znanje posto sam u tri sporta kao mlad igrao za reprezentacije jugoslavije.Dule je super trener ali mislim da je mnogo pogresio kod Dala,jednostavno ne pusta ga da igra(pogledajte)za svaku gresku ga vadi iz igre i mali igra kao sa rucnom.Dalo ima super predispozicije ali se boi svake greske.Sa druge strane Tepic neverovatno gresi i uvek je u igri.Garantujem da maloga oslobodi da bi dobio dobrog igraca,jer od Tepica sam ja brzi sa 59 god.mada mu ne zameram on daje sve i ne moze bolje.

Miodrag

pre 9 godina

Od Partizana ocekujem da kroz treninge dodj do svoje igre. Istina je da nam eliminacija iz Evrokupa(nazalost?!) otvara prostor za vise treninga i za napredovanje i dizanje forme kroz treninge, ali i oporavak igraca od povrede i pripremu za narednu utakmicu zbog suzene rotacije. Tepic je covek koji ima kosarku u malom prstu, izzuetno kosarkasko obrazovanje i njemu izuzetno nedostaje podrska na toj poziciji kao rasterecenje, jer bi tada u potpunosti mogao da pruzi najbolje od sebe. Svi se secamo Makabija prosle sezone, kao i finalne serije KLS kada je pogodio sve sto je trebalo i imao pravu ulogu u timu. Dalo je pogubljen, ocajan sut i organizacija igre, jedina prednost fizikalije i osecaj za asistenciju, a u odbrani velika rupa. Andric zna da pogodi trojku samo iz mesta, nema driblinga, u odbrani sasvim solidan i mislim da treba da poradi na agresivnosti. Za malog Vanju uprskos bljesku u nekim utakmicama, mislim da ce sledece sezone tek pokazati kakav je talenat i suter. Dragan I Sasa izuzetno fizicki pripremljeni, ali im treba malo vremena da se vrate u kosarkasku formu. Obojica vidno povecali misicnu masu i treba im vremena malo da se naviknu na to. Draganova agresivnost u odbrani i pravilna resenja u napadu, kao i Sasina igra jedan na jedan mnogo ce u nastavku znaciti Partizanu. Edo Muric ce znatno bolje igrati i sa njima i uz potencijalnog pleja jer nece morati sam da trazi pozicije vec ce raditi svoj uobicajeni posao(agrsivnost u odbrani i efikasnost u napadu)

da

pre 9 godina

Sve objašnjeno jedno me rečenicom: "Eliminacija iz Evrope je možda baš ono što je trebalo ovom timu, koji očigledno nije imao dovoljno vremena da pronađe svoj ritam. "
Ako se opet dokopaju titule, svaka čast, ali za to če trebati Gandalf! :))

Neznalica

pre 9 godina

Lamentiranje nad porazom u Zadru je smešno. Partizan je zaslužio da izgubi. Bio je lošiji ti. tokom cele utakmice.

Ono što je sigurno je da Partizan nema igru. Andrić, kao najpouzdaniji suter mora da ima više minuta. Akcije treba da se pozivaju za njega. Ovako se isključivo ide na individualni kvalitet Mačvana i Pavlovića.

veliki strumf

pre 9 godina

I da - zasto niko nece da kaze da Partizan ima nevidjeni disbalans u timu! Bez pravog pleja (ajde Dalo), sa samo jednom peticom, dve cetvorke i cak OSAM bekova i krila koji se guse (Tepic, Marinkovic, Milosavljevic, Andric, Pavlovic, Muric, Bogdanovic, Milutinovic koji vise i ne igra, a bio je kao pojacanje). Pa ne mogu svi da igraju. Onda Tepic silom prilika igra ono sto ne zna - pleja, a Bogdanovic cetvorku, iako nema te kvalitete. Da nema Milutinova i njegovih skokova u napadu - tesko bi Partizan i 50 prelazio na vecini utakmica. Videcemo sta ce biti s Krkom.

Miodrag

pre 9 godina

Molim vas povezite nastavak mog teksta:
Isto vazi za centarsku liniju. Milutinov i GAgic ce biti mnogo bolji kada im se pocnu distribuirati prave lopte, utisak je da moraju da poprave pik en rol igru u odbrani, Milutnov pogotovu. Macvan ce se mnogo bolje osecati i davati jos veci oprinos kada svi izadju iz povreda, a i verujem da ce Luka na pravi nacin koristiti minute. Svi smo videli da moze d apogodi veoma teske suteve u bitnim momentima i verujem da ce zajedno sa ekipom rasti. Milutinovic totalni promasaj.

Joca S

pre 9 godina

Problem KK Partizan nije igracke vec organizacione prirode, klub funkcionise na postulatim koje je sredinom osamdesetih postavio Kicanovic ali taj model je primeren tom vremenu a ne sadasnjem, mocna drustvena preduzeca su propala a privatna nemaju interes da ulazu pare u kosarku a drzava propisno opljackana a i da nije ne bi smela da ulaze u profesionalne klubove jer se to ne radi ozbiljnim drzavama. Put kojim sada ide Partizan je isti onaj put kojim je isla i moja Zvezda a znamo da se sve to zavrsilo zamrzavanjem i UPPR-om sto je krst koji cemo nositi jos dugo godina ali to nam je sto nam je. Grobari, ako mislite da sam zlonameran i da gresim zapitajte se sta je pravi razlog Devcevog napustanja uprave Partizana.

alczsouth

pre 9 godina

I vrapcima na grani je jasno da je ovom timu potreban plej jer bez pleja niko ne moze da dodje do izrazaja. Jednostavno, plej vuce kontranapad, pravi visak, razigrava i tako svima podize nivo igre. Ne treba plej samo da prevede loptu sto trenutno radi Tepic. To moze i svako od nas sa ovih komentara. Iole krsten plej, samo da je brz i sa dobrom kontrolom lopte.

Lemilivoskodi

pre 9 godina

Sve tačno osim Daloa. On je i previše samouveren. Njegova gestikulacija i mimika odaju čoveka koji je prezadovoljan situacijom u kojoj se nalazi. A što se njegovog povremenog bljeska tiče, ja ga nisam primetio iako sam odgledao 95% utakmica partizana ove sezone. I dalje mi nije jasno odakle takav igrač u partizanu. On nije materijal ni za levinski.

Korisnik

pre 9 godina

@gnom iz istog razloga cak ako ne i goreg zbog koga ne ide KKP. Neko ima interesa da se stanje održi postojecim. Tvrdim da može svako samo je pitanje da li ima interesa ili nema...