Nedelja, 07.12.2014.

16:15

Lalatović: Neverovatno

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović razočaran je remijem u Lučanima protiv Mladosti u 15. kolu Superlige.

Izvor: B92

Lalatoviæ: Neverovatno IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

149 Komentari

Sortiraj po:

Aljosa

pre 9 godina

Posle svake neresene utakmice ovaj kuka i vice kako je neverovatno. Dajte bre sklanjajte ga sa klupe, na kraju cemo za opstanak da se borimo

vaskez

pre 9 godina

Pocnem da citam komentare,pa se nekoliko puta vratim na naslov.Prosto je neverovatno koliko komentara Toletovog mezimca.Ako imaju sta da komentarisu,opet je ovo sampion evrope a Bogami i sveta,a to boli.

aleksandar

pre 9 godina

Pa napravite vise fuziju sa OFK Beogradom i odmah ce doci rezultati.
(rastko stankovic, 07. decembar 2014 21:37...koga ce onda da pobede?ostali nece da se sklanjaju kad igraju protiv dive

Petar

pre 9 godina

Neverovatan si ti lik!Zasto niste dali 2 komada i resili utakmicu na vreme,Lalatovic najlosiji trener Crvene Zvezde svih vremena!!! Mnogo bolje trenere su najurili za sitnice a drze ovog lika jos uvek na klupi....E to je neverovatno!!!

Hahaha hehehe

pre 9 godina

Gde je naša Zvezda, pitaju se milioni navijača širom sveta...
(Sasa, 7. decembar 2014 20:51)

I jos milioni sirom suncevog sistema, i par stotina hiljada u susednoj galaksiji :) A 5000 ih platilo clansku kartu :D

krajisnik

pre 9 godina

lose je to,mada ko igra...Losa igra je problem.Da se vise sansi stvara,cak i ovi nasi uzasni napadaci bi dali neki gol vise.Ovako bez Milijasa,Ninkovica,Mrdje, Daude,povredjenog Petkovica,neubjedljivog Lazovica i Pecnika, nema se sta traziti.Zasto ne probamo sa dva spica kao kod Stojanovica je isto pitanje.Mali Rajkovic je pojacanje i nas najbolji jesenji igrac,a ovi ostali sto su dosli su nas samo oslabili.Ne mislim da je Lalatovic los trener,ali je daleko od dobrog.Nema igru.Nama je Rakic trenutno najbolji spic,a prosle godine treci,cetvrti?Nemamo kvalitet,imamo potencijal u mladim igracima ,ali oni ce ubrzo otici ako budu iole napredovali.Otpustiti veci dio veznog reda i napada

Nikola Cacak

pre 9 godina

Sramota,bolje sam daj ostavku. Kako te nije sramota da ti vodiš tim Crvene Zvezde. A i upravu. Našli se zet i tast. Zveza je naj bolje funkcionisala kada je Robi vodio.

prosecni srbenda

pre 9 godina

ova zvezda da bi bila konkurentna mora: oterati Lalalata,dovesti umesto pavicevica koji ide Lukovica,prodati lazovica,jer mu istice ugovor,za te pare dovesti napadaca i veznjaka makar na pozajmicu do leta. oterati bosancica,rakica i despotovica,jovic da igra svaku od pocetka do kraja pa makar masao prazan gol.naterati Pecnika da ostane. pozdrav

dax

pre 9 godina

Ej 87-min faul za CZ na sredini terena...Oko igraca bar 5 nasih igraca a Lalatovic se dere da bunari u sesnaest gde su samo Pecnik i Despotovic...Mislim stvarno...A onakvo ponasanje za trenera mog omiljenog kluba je bruka,,,Vujosevic 2

Babin_zub

pre 9 godina

Ne znam zasto se forsira igranje u prvoj ligi kada je jasno da nemamo tim za titulu a dugovi nam ne dozvoljavaju da igramo evropu. Samo se sve dublje uvlacimo u probleme i dugove. Trebali smo jos pod Lukicem da proglasimo bankrot pa ko Rendzers, sa svojom decom iz beton lige. To je realnost.

milan

pre 9 godina

Jedan, dozvolite, Milan Zivadinovic za trenera Zvezde, pa da vidite kako cemo da igramo. Docice Zvezdino prolece i pre kraja leta, uzdravlje.

Pedja

pre 9 godina

Da je suđenje u ovom prvenstvu bilo pošteno partizan bi imao deset bodova manje, a Zvezda 4 više puta vi vidite ko je gde. Neće ni Tole večno.(dno dna od prvenstva, 07. decembar 2014 17:09)
Da je prolecni deo prosle sezone bio regularan,ne bi ste videli ni "t" od titule.Onda vam je Tole bio dobar.Da vam tog istog Toleta nije bilo,ne bi ni igrali ovo prvenstvo.

dr krcun

pre 9 godina

Da je suđenje u ovom prvenstvu bilo pošteno partizan bi imao deset bodova manje, a Zvezda 4 više puta vi vidite ko je gde. Neće ni Tole večno.(dno dna od prvenstva, 07. decembar 2014 17:09)
Da je prolecni deo prosle sezone bio regularan,ne bi ste videli ni "t" od titule.Onda vam je Tole bio dobar.Da vam tog istog Toleta nije bilo,ne bi ni igrali ovo prvenstvo.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Pedja, 7. decembar 2014 19:04)

A nisu igrali ni Englezi.

Vladislav

pre 9 godina

Odlazi Lalate nista nisi pokazao... nekima je smetala prosle sezone ziheraska igra Stojanovica kad ima vodjstvo. Povedi molim te i i Gavrica, Despota, Kataija i Planica sa sobom.(bla, 07. decembar 2014 16:21)
od A do Š. potpisujem. I kovačevića, Petkovica, Mijailovica, Rakica, Bosancica i Lukovica kad bude došao.

super hik

pre 9 godina

Tim nije sjajan, ali bi igra mogla biti mnogo bolja sa trenerom koji ima autoritet, iskustvo, koji bi umeo da motivise igrače, koji bi za kapitena postavio nekog ko ne bije i ne šiša mlađe igrače u svlačionici, koji bi imao hrabrosti da izbaci iz 18 neke nedostojne, koji za poraz ne bi optuživao trenera protivnika i njegovu taktiku, koji ne bi kukao na sudije posle svake utakmice u kojoj postigne jedan ili nijedan gol itd,itd...

SASA FRANKFURT

pre 9 godina

Da se ne lazemo, Zvezdas sam od malena(47 g) al OVA Zvezda pojma nema!! Ni trener ni igraci, zali Boze dresa koji nose. Nije to vise ta Zvezda odavno, al ovo danas sto "igraju" je tuzno!!

Josarian

pre 9 godina

Ipak, Zvezda davno nije imala trenera koji se vise cudio. A imala je sve i svasta. Da je posten priznao bi i sebi i nama da je razlika od 6 bodova minimum na kome treba da budu zahvalni..znate vec kome, ali svojoj igri i trenerovoj taktici svakako ne...

Dušan

pre 9 godina

Невероватно да ти је образ као ђон.Одлази не уништавај већ уништену Звезду.

Reporter

pre 9 godina

Očajana ekipa. Neverovatno! Očajan trener! Neverovatno!!! Neko reče, druga liga SFRJ je bila bolja. Ova Zvezda, sa ovim nabedjenim trenerom ne bi igrala ni republičku. Možeš navijati za klub, ali ovaj polukvalifikovani trener može da vodi Loznicu, Žagubicu ili Mitrovicu. Svi oni koji su pronosili slavu crveno-belih širom sveta, danas se stide igre, igrača i ovog tzv.stručnjaka (trenera).

programer

pre 9 godina

Je l on rekao na pocetku sezone 'ako dovedete pojacanja koja ja trazim sve je na meni' odlaskom Mrdje i Milijasa ovaj je tim se raspao. Ocajan potez uprave, prodali Mikija za dug...

Maradona

pre 9 godina

Neverevatno je da si ti trener Zvezde! A sada uzmi i optuzi za poraz igrace, taktiku protivnickog trenera ili sudiju! Ili upravu, koja ti nije dovela trazena pojacanja! Hvala Bogu da tebe nisu dovoljno slusali, posto si licno doveo Gavrica, posto si se svim silama zalagao za Kataia, radovao se Bosancicu.. Posto si veliki talenat za pronalazenje pojacanja, podnesi ostavku odmah danas, ne daj Boze da ti planiras prelazni rok!

linijski

pre 9 godina

Kakav teren takva i liga. Nekad su ovakvi igrači igrali u zonskim ligama ali u odbrambenim formacijama. Neverovatno je to da osim Bosančića nijedan od fudbalera nemože da doda loptu, centrira, proigra u dubinu.........u nasem fudbalu sve se svodi na mamine i tatine sinove koji nemaju pojma o fudbalu a u skolama fudbala nauce samo da trce, da fauliraju, da simuliraju.....a to nema veze s fudbalom. Fudbal nam tone sve dublje i ako se neopametimo nece ga više niko ni gledati!!!!!!!!

znate, niko ne može da zabrani fmp-u kako će da se zove

pre 9 godina

Ko jos ovo prati, seoski fudbal, seoski tereni, cela liga namestena...
(DedaMiloje, 07. decembar 2014 16:34)

Ja tvoj nick vidim na svakoj vesti iz JSL, nemoj biti licemer.

APR

pre 9 godina

Pa Lalat je sa ovom Zvezdom ili kako joj je vise ime drugi na tabeli. Sa ovakvom Zvezdom, koja Dorcol ne bi dobila bez pomoci sve 4 sudije. Tvrdim, da kada bi sudio nepristrasan stranac, ovaj klub ne bi medju 4 bio. Lalat izvlaci maksimum iz ovih rekreativaca i sahiata. Samo 6 bodova zaostatka je jedan od vecih uspeha kluba u protekloj dekadi. Nemojte da ste drski i brzopleti. Podeska Lalatovicu. Realno!

nvrv

pre 9 godina

Ali zasto krivite Lalatovica? Tim je slab, realno vrlo slab, proslog trenera ste oterali kao..., ZvezdIn Terzic vodi glavnu rec, duguje se na sve strane a Lalat kriv? Daleko od toga da kazem da je dobar trener, samo tesko da moze bolje s ovim timom i uslovima.

Grobar

pre 9 godina

Šta razočaran, podnesi ostavku i ne pričaj ništa i tačka. I opet da ponovim, zahvali Partizanu što ne zaostaješ više od ovih 6 bodova. Eto navijam za Partizan a čovek me nervira do bola. Pozdrav.

dno dna od prvenstva

pre 9 godina

Da je suđenje u ovom prvenstvu bilo pošteno partizan bi imao deset bodova manje, a Zvezda 4 više puta vi vidite ko je gde. Neće ni Tole večno.

Vlada

pre 9 godina

Ovaj covek je potpuno izgubio kompas.Sve vreme trazi neke izgovore za neuspeh.Te sudije, te protivnik igrao bunkericu, te losa realizacija bili smo bolji ali nismo pobedili.Samo kuka a rezultati uzasni.Ponasanje krajnje primitivno, Slavisa je bio za njega gospodin covek i profesor taktike u fudbalu.

bla

pre 9 godina

Odlazi Lalate nista nisi pokazao... nekima je smetala prosle sezone ziheraska igra Stojanovica kad ima vodjstvo. Povedi molim te i i Gavrica, Despota, Kataija i Planica sa sobom.

pera

pre 9 godina

Kao navijac Zvezde koji Zvezdu redovno prati i bodri, imam samo jednu stvar da kazem. Bankrot i u seljacku ligu, pa sve ispocetka. Ovo je postalo mnogo mucno i za trpeti i za gledati...

digivigi

pre 9 godina

zvezda u sustini nije toliko lose igrala kao sto ume. jedina je glupost da po ovakvom terenu primis gol, cim je teren malo "sporiji" ili zbog kise ili zbog oranice uvek je lakse da se branis.
baksuz, nista vise, nista manje.

Jovan

pre 9 godina

Drugu pricu si nam pricao kad si dosao na to mesto, sepurio si se kao paun. Ti si najobicniji prodavac magle, kojih je pun sadasnji srski fudbal. Napolje iz Zvezde, zajedno sa svojim sefom Terzicem koji te doveo.

Ivke

pre 9 godina

..gledao sam uzivo Zvezdu sa Milosem Sesticem i Draganom Stojkovicem ..ovo danas veze nema ..jednostavno - nemate pojma! ..u drugoj ligi SFRJ se igrao ozbiljniji fubal

Dončavila

pre 9 godina

A tako smo lepo počeli igra dopadljiva borbenost na nivou i onda ode Milijaš i "pojačanja" dobiše pravo nastupa i sve pade u vodu ! Malo se i Lalatović pogubio i to je to !

Golden

pre 9 godina

Boli me kad vidim kako nisko je pao moj tim i kako nastavlja da pada.
Rekao sam prestacu da navijam za Zvezdu ako Terzic udje u klub, ali prosto su crveno bele boje prirasle srcu.
Ovom prilikom bih zamolio da ode iz kluba pre nego sto nacini jos vecu stetu.

Silver Surfer

pre 9 godina

Neverovatno je da ste Vi trener Zvezde i sto je najgore nastavicete to da budete.
Neverovatno je da uvek postoji neki izgovor za los rezultat a u osnovi je cinjenica da Zvezda nema nikakvu igru.
Neverovatno je da tokom cele jesenje sezone forsirate igru sa jednim spicem iako se vidi da to ne daje rezultat (odatle problem realizacije).
Neverovatno je da na kraju polusezone ne postoji startnih jedanaest, ne postoji nikakva igra, niti se na terenu vidi sta bi to trebalo Zvezda da igra.
Neverovatno je da su tokom celog jesenjeg dela igraci fizicki potpuno nespremni.
Neverovatno je da se zbog garantovane pozicije Lazovica izmisljaju pozicije za Pecnika na kojima nije pre igrao.
Neverovatno je da igrac dobije poziciju u prvom timu nakon negodovanja u medijima o minutazi na terenu (Katai).
Neverovatno je da poverujete da se igra moze graditi sa isluzenim igracima koji su u Zvezdu dosli samo zato sto nigde nisu mogli da igraju.
Neverovatno je da nemate nameru da podnesete ostavku.
Neverovatno je da u klubu imaju nameru jos da Vas trpe.
Neverovatno je da bilo ko moze da ocekuje da ce se bilo sta popraviti u Zvezdinoj igri.

PaLoma mi i treba...

pre 9 godina

Dajte čoveku maramice,kaplju suze po košulji...samo plačite,Bog sve vidi...kako radite tako vam i vraća,samo nek peče i boli...

Вињак +18

pre 9 godina

Ako si ti trener, ja sam Fergunson, sir Alex Fergunson za tebe. Ne trebaju mi nikakve škole trenerske, menadžerske ili šta već da bi vodio ekipu u ovoj seoskoj ligi.. E to je već NEVEROVATNO!

vuchkomilli

pre 9 godina

Ne, to nije neverovatno, neverovatno je to sto ne umes da kontrolises svoj tim, pa kad vec nisu uspeli da daju 2,3 gola do 85. minuta i kad vec uvodis 2. zadnjeg veznog, zasto se ekipa nije povukla i cuvala 0:1, kako je moguce da se u 88. minutu srlja i pored povoljnog rezultata, da se gubi posed i da se prima gol iz kontre? E to je neverovatno!!! strucnjaci!!!

Ivke

pre 9 godina

..gledao sam uzivo Zvezdu sa Milosem Sesticem i Draganom Stojkovicem ..ovo danas veze nema ..jednostavno - nemate pojma! ..u drugoj ligi SFRJ se igrao ozbiljniji fubal

PaLoma mi i treba...

pre 9 godina

Dajte čoveku maramice,kaplju suze po košulji...samo plačite,Bog sve vidi...kako radite tako vam i vraća,samo nek peče i boli...

Pedja

pre 9 godina

Da je suđenje u ovom prvenstvu bilo pošteno partizan bi imao deset bodova manje, a Zvezda 4 više puta vi vidite ko je gde. Neće ni Tole večno.(dno dna od prvenstva, 07. decembar 2014 17:09)
Da je prolecni deo prosle sezone bio regularan,ne bi ste videli ni "t" od titule.Onda vam je Tole bio dobar.Da vam tog istog Toleta nije bilo,ne bi ni igrali ovo prvenstvo.

Golden

pre 9 godina

Boli me kad vidim kako nisko je pao moj tim i kako nastavlja da pada.
Rekao sam prestacu da navijam za Zvezdu ako Terzic udje u klub, ali prosto su crveno bele boje prirasle srcu.
Ovom prilikom bih zamolio da ode iz kluba pre nego sto nacini jos vecu stetu.

Вињак +18

pre 9 godina

Ako si ti trener, ja sam Fergunson, sir Alex Fergunson za tebe. Ne trebaju mi nikakve škole trenerske, menadžerske ili šta već da bi vodio ekipu u ovoj seoskoj ligi.. E to je već NEVEROVATNO!

bla

pre 9 godina

Odlazi Lalate nista nisi pokazao... nekima je smetala prosle sezone ziheraska igra Stojanovica kad ima vodjstvo. Povedi molim te i i Gavrica, Despota, Kataija i Planica sa sobom.

SASA FRANKFURT

pre 9 godina

Da se ne lazemo, Zvezdas sam od malena(47 g) al OVA Zvezda pojma nema!! Ni trener ni igraci, zali Boze dresa koji nose. Nije to vise ta Zvezda odavno, al ovo danas sto "igraju" je tuzno!!

Reporter

pre 9 godina

Očajana ekipa. Neverovatno! Očajan trener! Neverovatno!!! Neko reče, druga liga SFRJ je bila bolja. Ova Zvezda, sa ovim nabedjenim trenerom ne bi igrala ni republičku. Možeš navijati za klub, ali ovaj polukvalifikovani trener može da vodi Loznicu, Žagubicu ili Mitrovicu. Svi oni koji su pronosili slavu crveno-belih širom sveta, danas se stide igre, igrača i ovog tzv.stručnjaka (trenera).

Hahaha hehehe

pre 9 godina

Gde je naša Zvezda, pitaju se milioni navijača širom sveta...
(Sasa, 7. decembar 2014 20:51)

I jos milioni sirom suncevog sistema, i par stotina hiljada u susednoj galaksiji :) A 5000 ih platilo clansku kartu :D

APR

pre 9 godina

Pa Lalat je sa ovom Zvezdom ili kako joj je vise ime drugi na tabeli. Sa ovakvom Zvezdom, koja Dorcol ne bi dobila bez pomoci sve 4 sudije. Tvrdim, da kada bi sudio nepristrasan stranac, ovaj klub ne bi medju 4 bio. Lalat izvlaci maksimum iz ovih rekreativaca i sahiata. Samo 6 bodova zaostatka je jedan od vecih uspeha kluba u protekloj dekadi. Nemojte da ste drski i brzopleti. Podeska Lalatovicu. Realno!

Silver Surfer

pre 9 godina

Neverovatno je da ste Vi trener Zvezde i sto je najgore nastavicete to da budete.
Neverovatno je da uvek postoji neki izgovor za los rezultat a u osnovi je cinjenica da Zvezda nema nikakvu igru.
Neverovatno je da tokom cele jesenje sezone forsirate igru sa jednim spicem iako se vidi da to ne daje rezultat (odatle problem realizacije).
Neverovatno je da na kraju polusezone ne postoji startnih jedanaest, ne postoji nikakva igra, niti se na terenu vidi sta bi to trebalo Zvezda da igra.
Neverovatno je da su tokom celog jesenjeg dela igraci fizicki potpuno nespremni.
Neverovatno je da se zbog garantovane pozicije Lazovica izmisljaju pozicije za Pecnika na kojima nije pre igrao.
Neverovatno je da igrac dobije poziciju u prvom timu nakon negodovanja u medijima o minutazi na terenu (Katai).
Neverovatno je da poverujete da se igra moze graditi sa isluzenim igracima koji su u Zvezdu dosli samo zato sto nigde nisu mogli da igraju.
Neverovatno je da nemate nameru da podnesete ostavku.
Neverovatno je da u klubu imaju nameru jos da Vas trpe.
Neverovatno je da bilo ko moze da ocekuje da ce se bilo sta popraviti u Zvezdinoj igri.

Josarian

pre 9 godina

Ipak, Zvezda davno nije imala trenera koji se vise cudio. A imala je sve i svasta. Da je posten priznao bi i sebi i nama da je razlika od 6 bodova minimum na kome treba da budu zahvalni..znate vec kome, ali svojoj igri i trenerovoj taktici svakako ne...

Grobar

pre 9 godina

Šta razočaran, podnesi ostavku i ne pričaj ništa i tačka. I opet da ponovim, zahvali Partizanu što ne zaostaješ više od ovih 6 bodova. Eto navijam za Partizan a čovek me nervira do bola. Pozdrav.

nvrv

pre 9 godina

Ali zasto krivite Lalatovica? Tim je slab, realno vrlo slab, proslog trenera ste oterali kao..., ZvezdIn Terzic vodi glavnu rec, duguje se na sve strane a Lalat kriv? Daleko od toga da kazem da je dobar trener, samo tesko da moze bolje s ovim timom i uslovima.

aleksandar

pre 9 godina

Pa napravite vise fuziju sa OFK Beogradom i odmah ce doci rezultati.
(rastko stankovic, 07. decembar 2014 21:37...koga ce onda da pobede?ostali nece da se sklanjaju kad igraju protiv dive

znate, niko ne može da zabrani fmp-u kako će da se zove

pre 9 godina

Ko jos ovo prati, seoski fudbal, seoski tereni, cela liga namestena...
(DedaMiloje, 07. decembar 2014 16:34)

Ja tvoj nick vidim na svakoj vesti iz JSL, nemoj biti licemer.

digivigi

pre 9 godina

zvezda u sustini nije toliko lose igrala kao sto ume. jedina je glupost da po ovakvom terenu primis gol, cim je teren malo "sporiji" ili zbog kise ili zbog oranice uvek je lakse da se branis.
baksuz, nista vise, nista manje.

Babin_zub

pre 9 godina

Ne znam zasto se forsira igranje u prvoj ligi kada je jasno da nemamo tim za titulu a dugovi nam ne dozvoljavaju da igramo evropu. Samo se sve dublje uvlacimo u probleme i dugove. Trebali smo jos pod Lukicem da proglasimo bankrot pa ko Rendzers, sa svojom decom iz beton lige. To je realnost.

dax

pre 9 godina

Ej 87-min faul za CZ na sredini terena...Oko igraca bar 5 nasih igraca a Lalatovic se dere da bunari u sesnaest gde su samo Pecnik i Despotovic...Mislim stvarno...A onakvo ponasanje za trenera mog omiljenog kluba je bruka,,,Vujosevic 2

Dušan

pre 9 godina

Невероватно да ти је образ као ђон.Одлази не уништавај већ уништену Звезду.

Petar

pre 9 godina

Neverovatan si ti lik!Zasto niste dali 2 komada i resili utakmicu na vreme,Lalatovic najlosiji trener Crvene Zvezde svih vremena!!! Mnogo bolje trenere su najurili za sitnice a drze ovog lika jos uvek na klupi....E to je neverovatno!!!

Jovan

pre 9 godina

Drugu pricu si nam pricao kad si dosao na to mesto, sepurio si se kao paun. Ti si najobicniji prodavac magle, kojih je pun sadasnji srski fudbal. Napolje iz Zvezde, zajedno sa svojim sefom Terzicem koji te doveo.

vuchkomilli

pre 9 godina

Ne, to nije neverovatno, neverovatno je to sto ne umes da kontrolises svoj tim, pa kad vec nisu uspeli da daju 2,3 gola do 85. minuta i kad vec uvodis 2. zadnjeg veznog, zasto se ekipa nije povukla i cuvala 0:1, kako je moguce da se u 88. minutu srlja i pored povoljnog rezultata, da se gubi posed i da se prima gol iz kontre? E to je neverovatno!!! strucnjaci!!!

Maradona

pre 9 godina

Neverevatno je da si ti trener Zvezde! A sada uzmi i optuzi za poraz igrace, taktiku protivnickog trenera ili sudiju! Ili upravu, koja ti nije dovela trazena pojacanja! Hvala Bogu da tebe nisu dovoljno slusali, posto si licno doveo Gavrica, posto si se svim silama zalagao za Kataia, radovao se Bosancicu.. Posto si veliki talenat za pronalazenje pojacanja, podnesi ostavku odmah danas, ne daj Boze da ti planiras prelazni rok!

Vlada

pre 9 godina

Ovaj covek je potpuno izgubio kompas.Sve vreme trazi neke izgovore za neuspeh.Te sudije, te protivnik igrao bunkericu, te losa realizacija bili smo bolji ali nismo pobedili.Samo kuka a rezultati uzasni.Ponasanje krajnje primitivno, Slavisa je bio za njega gospodin covek i profesor taktike u fudbalu.

pera

pre 9 godina

Kao navijac Zvezde koji Zvezdu redovno prati i bodri, imam samo jednu stvar da kazem. Bankrot i u seljacku ligu, pa sve ispocetka. Ovo je postalo mnogo mucno i za trpeti i za gledati...

linijski

pre 9 godina

Kakav teren takva i liga. Nekad su ovakvi igrači igrali u zonskim ligama ali u odbrambenim formacijama. Neverovatno je to da osim Bosančića nijedan od fudbalera nemože da doda loptu, centrira, proigra u dubinu.........u nasem fudbalu sve se svodi na mamine i tatine sinove koji nemaju pojma o fudbalu a u skolama fudbala nauce samo da trce, da fauliraju, da simuliraju.....a to nema veze s fudbalom. Fudbal nam tone sve dublje i ako se neopametimo nece ga više niko ni gledati!!!!!!!!

Nikola Cacak

pre 9 godina

Sramota,bolje sam daj ostavku. Kako te nije sramota da ti vodiš tim Crvene Zvezde. A i upravu. Našli se zet i tast. Zveza je naj bolje funkcionisala kada je Robi vodio.

Vladislav

pre 9 godina

Odlazi Lalate nista nisi pokazao... nekima je smetala prosle sezone ziheraska igra Stojanovica kad ima vodjstvo. Povedi molim te i i Gavrica, Despota, Kataija i Planica sa sobom.(bla, 07. decembar 2014 16:21)
od A do Š. potpisujem. I kovačevića, Petkovica, Mijailovica, Rakica, Bosancica i Lukovica kad bude došao.

super hik

pre 9 godina

Tim nije sjajan, ali bi igra mogla biti mnogo bolja sa trenerom koji ima autoritet, iskustvo, koji bi umeo da motivise igrače, koji bi za kapitena postavio nekog ko ne bije i ne šiša mlađe igrače u svlačionici, koji bi imao hrabrosti da izbaci iz 18 neke nedostojne, koji za poraz ne bi optuživao trenera protivnika i njegovu taktiku, koji ne bi kukao na sudije posle svake utakmice u kojoj postigne jedan ili nijedan gol itd,itd...

programer

pre 9 godina

Je l on rekao na pocetku sezone 'ako dovedete pojacanja koja ja trazim sve je na meni' odlaskom Mrdje i Milijasa ovaj je tim se raspao. Ocajan potez uprave, prodali Mikija za dug...

dr krcun

pre 9 godina

Da je suđenje u ovom prvenstvu bilo pošteno partizan bi imao deset bodova manje, a Zvezda 4 više puta vi vidite ko je gde. Neće ni Tole večno.(dno dna od prvenstva, 07. decembar 2014 17:09)
Da je prolecni deo prosle sezone bio regularan,ne bi ste videli ni "t" od titule.Onda vam je Tole bio dobar.Da vam tog istog Toleta nije bilo,ne bi ni igrali ovo prvenstvo.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Pedja, 7. decembar 2014 19:04)

A nisu igrali ni Englezi.

milan

pre 9 godina

Jedan, dozvolite, Milan Zivadinovic za trenera Zvezde, pa da vidite kako cemo da igramo. Docice Zvezdino prolece i pre kraja leta, uzdravlje.

Dončavila

pre 9 godina

A tako smo lepo počeli igra dopadljiva borbenost na nivou i onda ode Milijaš i "pojačanja" dobiše pravo nastupa i sve pade u vodu ! Malo se i Lalatović pogubio i to je to !

krajisnik

pre 9 godina

lose je to,mada ko igra...Losa igra je problem.Da se vise sansi stvara,cak i ovi nasi uzasni napadaci bi dali neki gol vise.Ovako bez Milijasa,Ninkovica,Mrdje, Daude,povredjenog Petkovica,neubjedljivog Lazovica i Pecnika, nema se sta traziti.Zasto ne probamo sa dva spica kao kod Stojanovica je isto pitanje.Mali Rajkovic je pojacanje i nas najbolji jesenji igrac,a ovi ostali sto su dosli su nas samo oslabili.Ne mislim da je Lalatovic los trener,ali je daleko od dobrog.Nema igru.Nama je Rakic trenutno najbolji spic,a prosle godine treci,cetvrti?Nemamo kvalitet,imamo potencijal u mladim igracima ,ali oni ce ubrzo otici ako budu iole napredovali.Otpustiti veci dio veznog reda i napada

prosecni srbenda

pre 9 godina

ova zvezda da bi bila konkurentna mora: oterati Lalalata,dovesti umesto pavicevica koji ide Lukovica,prodati lazovica,jer mu istice ugovor,za te pare dovesti napadaca i veznjaka makar na pozajmicu do leta. oterati bosancica,rakica i despotovica,jovic da igra svaku od pocetka do kraja pa makar masao prazan gol.naterati Pecnika da ostane. pozdrav

dno dna od prvenstva

pre 9 godina

Da je suđenje u ovom prvenstvu bilo pošteno partizan bi imao deset bodova manje, a Zvezda 4 više puta vi vidite ko je gde. Neće ni Tole večno.

Aljosa

pre 9 godina

Posle svake neresene utakmice ovaj kuka i vice kako je neverovatno. Dajte bre sklanjajte ga sa klupe, na kraju cemo za opstanak da se borimo

vaskez

pre 9 godina

Pocnem da citam komentare,pa se nekoliko puta vratim na naslov.Prosto je neverovatno koliko komentara Toletovog mezimca.Ako imaju sta da komentarisu,opet je ovo sampion evrope a Bogami i sveta,a to boli.

dno dna od prvenstva

pre 9 godina

Da je suđenje u ovom prvenstvu bilo pošteno partizan bi imao deset bodova manje, a Zvezda 4 više puta vi vidite ko je gde. Neće ni Tole večno.

PaLoma mi i treba...

pre 9 godina

Dajte čoveku maramice,kaplju suze po košulji...samo plačite,Bog sve vidi...kako radite tako vam i vraća,samo nek peče i boli...

Pedja

pre 9 godina

Da je suđenje u ovom prvenstvu bilo pošteno partizan bi imao deset bodova manje, a Zvezda 4 više puta vi vidite ko je gde. Neće ni Tole večno.(dno dna od prvenstva, 07. decembar 2014 17:09)
Da je prolecni deo prosle sezone bio regularan,ne bi ste videli ni "t" od titule.Onda vam je Tole bio dobar.Da vam tog istog Toleta nije bilo,ne bi ni igrali ovo prvenstvo.

milan

pre 9 godina

Jedan, dozvolite, Milan Zivadinovic za trenera Zvezde, pa da vidite kako cemo da igramo. Docice Zvezdino prolece i pre kraja leta, uzdravlje.

prosecni srbenda

pre 9 godina

ova zvezda da bi bila konkurentna mora: oterati Lalalata,dovesti umesto pavicevica koji ide Lukovica,prodati lazovica,jer mu istice ugovor,za te pare dovesti napadaca i veznjaka makar na pozajmicu do leta. oterati bosancica,rakica i despotovica,jovic da igra svaku od pocetka do kraja pa makar masao prazan gol.naterati Pecnika da ostane. pozdrav

dax

pre 9 godina

Ej 87-min faul za CZ na sredini terena...Oko igraca bar 5 nasih igraca a Lalatovic se dere da bunari u sesnaest gde su samo Pecnik i Despotovic...Mislim stvarno...A onakvo ponasanje za trenera mog omiljenog kluba je bruka,,,Vujosevic 2

dr krcun

pre 9 godina

Da je suđenje u ovom prvenstvu bilo pošteno partizan bi imao deset bodova manje, a Zvezda 4 više puta vi vidite ko je gde. Neće ni Tole večno.(dno dna od prvenstva, 07. decembar 2014 17:09)
Da je prolecni deo prosle sezone bio regularan,ne bi ste videli ni "t" od titule.Onda vam je Tole bio dobar.Da vam tog istog Toleta nije bilo,ne bi ni igrali ovo prvenstvo.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Pedja, 7. decembar 2014 19:04)

A nisu igrali ni Englezi.

APR

pre 9 godina

Pa Lalat je sa ovom Zvezdom ili kako joj je vise ime drugi na tabeli. Sa ovakvom Zvezdom, koja Dorcol ne bi dobila bez pomoci sve 4 sudije. Tvrdim, da kada bi sudio nepristrasan stranac, ovaj klub ne bi medju 4 bio. Lalat izvlaci maksimum iz ovih rekreativaca i sahiata. Samo 6 bodova zaostatka je jedan od vecih uspeha kluba u protekloj dekadi. Nemojte da ste drski i brzopleti. Podeska Lalatovicu. Realno!

Ivke

pre 9 godina

..gledao sam uzivo Zvezdu sa Milosem Sesticem i Draganom Stojkovicem ..ovo danas veze nema ..jednostavno - nemate pojma! ..u drugoj ligi SFRJ se igrao ozbiljniji fubal

vaskez

pre 9 godina

Pocnem da citam komentare,pa se nekoliko puta vratim na naslov.Prosto je neverovatno koliko komentara Toletovog mezimca.Ako imaju sta da komentarisu,opet je ovo sampion evrope a Bogami i sveta,a to boli.

Вињак +18

pre 9 godina

Ako si ti trener, ja sam Fergunson, sir Alex Fergunson za tebe. Ne trebaju mi nikakve škole trenerske, menadžerske ili šta već da bi vodio ekipu u ovoj seoskoj ligi.. E to je već NEVEROVATNO!

Hahaha hehehe

pre 9 godina

Gde je naša Zvezda, pitaju se milioni navijača širom sveta...
(Sasa, 7. decembar 2014 20:51)

I jos milioni sirom suncevog sistema, i par stotina hiljada u susednoj galaksiji :) A 5000 ih platilo clansku kartu :D

nvrv

pre 9 godina

Ali zasto krivite Lalatovica? Tim je slab, realno vrlo slab, proslog trenera ste oterali kao..., ZvezdIn Terzic vodi glavnu rec, duguje se na sve strane a Lalat kriv? Daleko od toga da kazem da je dobar trener, samo tesko da moze bolje s ovim timom i uslovima.

Petar

pre 9 godina

Neverovatan si ti lik!Zasto niste dali 2 komada i resili utakmicu na vreme,Lalatovic najlosiji trener Crvene Zvezde svih vremena!!! Mnogo bolje trenere su najurili za sitnice a drze ovog lika jos uvek na klupi....E to je neverovatno!!!

Golden

pre 9 godina

Boli me kad vidim kako nisko je pao moj tim i kako nastavlja da pada.
Rekao sam prestacu da navijam za Zvezdu ako Terzic udje u klub, ali prosto su crveno bele boje prirasle srcu.
Ovom prilikom bih zamolio da ode iz kluba pre nego sto nacini jos vecu stetu.

znate, niko ne može da zabrani fmp-u kako će da se zove

pre 9 godina

Ko jos ovo prati, seoski fudbal, seoski tereni, cela liga namestena...
(DedaMiloje, 07. decembar 2014 16:34)

Ja tvoj nick vidim na svakoj vesti iz JSL, nemoj biti licemer.

SASA FRANKFURT

pre 9 godina

Da se ne lazemo, Zvezdas sam od malena(47 g) al OVA Zvezda pojma nema!! Ni trener ni igraci, zali Boze dresa koji nose. Nije to vise ta Zvezda odavno, al ovo danas sto "igraju" je tuzno!!

digivigi

pre 9 godina

zvezda u sustini nije toliko lose igrala kao sto ume. jedina je glupost da po ovakvom terenu primis gol, cim je teren malo "sporiji" ili zbog kise ili zbog oranice uvek je lakse da se branis.
baksuz, nista vise, nista manje.

Reporter

pre 9 godina

Očajana ekipa. Neverovatno! Očajan trener! Neverovatno!!! Neko reče, druga liga SFRJ je bila bolja. Ova Zvezda, sa ovim nabedjenim trenerom ne bi igrala ni republičku. Možeš navijati za klub, ali ovaj polukvalifikovani trener može da vodi Loznicu, Žagubicu ili Mitrovicu. Svi oni koji su pronosili slavu crveno-belih širom sveta, danas se stide igre, igrača i ovog tzv.stručnjaka (trenera).

Josarian

pre 9 godina

Ipak, Zvezda davno nije imala trenera koji se vise cudio. A imala je sve i svasta. Da je posten priznao bi i sebi i nama da je razlika od 6 bodova minimum na kome treba da budu zahvalni..znate vec kome, ali svojoj igri i trenerovoj taktici svakako ne...

aleksandar

pre 9 godina

Pa napravite vise fuziju sa OFK Beogradom i odmah ce doci rezultati.
(rastko stankovic, 07. decembar 2014 21:37...koga ce onda da pobede?ostali nece da se sklanjaju kad igraju protiv dive

Vladislav

pre 9 godina

Odlazi Lalate nista nisi pokazao... nekima je smetala prosle sezone ziheraska igra Stojanovica kad ima vodjstvo. Povedi molim te i i Gavrica, Despota, Kataija i Planica sa sobom.(bla, 07. decembar 2014 16:21)
od A do Š. potpisujem. I kovačevića, Petkovica, Mijailovica, Rakica, Bosancica i Lukovica kad bude došao.

super hik

pre 9 godina

Tim nije sjajan, ali bi igra mogla biti mnogo bolja sa trenerom koji ima autoritet, iskustvo, koji bi umeo da motivise igrače, koji bi za kapitena postavio nekog ko ne bije i ne šiša mlađe igrače u svlačionici, koji bi imao hrabrosti da izbaci iz 18 neke nedostojne, koji za poraz ne bi optuživao trenera protivnika i njegovu taktiku, koji ne bi kukao na sudije posle svake utakmice u kojoj postigne jedan ili nijedan gol itd,itd...

Nikola Cacak

pre 9 godina

Sramota,bolje sam daj ostavku. Kako te nije sramota da ti vodiš tim Crvene Zvezde. A i upravu. Našli se zet i tast. Zveza je naj bolje funkcionisala kada je Robi vodio.

krajisnik

pre 9 godina

lose je to,mada ko igra...Losa igra je problem.Da se vise sansi stvara,cak i ovi nasi uzasni napadaci bi dali neki gol vise.Ovako bez Milijasa,Ninkovica,Mrdje, Daude,povredjenog Petkovica,neubjedljivog Lazovica i Pecnika, nema se sta traziti.Zasto ne probamo sa dva spica kao kod Stojanovica je isto pitanje.Mali Rajkovic je pojacanje i nas najbolji jesenji igrac,a ovi ostali sto su dosli su nas samo oslabili.Ne mislim da je Lalatovic los trener,ali je daleko od dobrog.Nema igru.Nama je Rakic trenutno najbolji spic,a prosle godine treci,cetvrti?Nemamo kvalitet,imamo potencijal u mladim igracima ,ali oni ce ubrzo otici ako budu iole napredovali.Otpustiti veci dio veznog reda i napada

programer

pre 9 godina

Je l on rekao na pocetku sezone 'ako dovedete pojacanja koja ja trazim sve je na meni' odlaskom Mrdje i Milijasa ovaj je tim se raspao. Ocajan potez uprave, prodali Mikija za dug...

Dušan

pre 9 godina

Невероватно да ти је образ као ђон.Одлази не уништавај већ уништену Звезду.

Maradona

pre 9 godina

Neverevatno je da si ti trener Zvezde! A sada uzmi i optuzi za poraz igrace, taktiku protivnickog trenera ili sudiju! Ili upravu, koja ti nije dovela trazena pojacanja! Hvala Bogu da tebe nisu dovoljno slusali, posto si licno doveo Gavrica, posto si se svim silama zalagao za Kataia, radovao se Bosancicu.. Posto si veliki talenat za pronalazenje pojacanja, podnesi ostavku odmah danas, ne daj Boze da ti planiras prelazni rok!

bla

pre 9 godina

Odlazi Lalate nista nisi pokazao... nekima je smetala prosle sezone ziheraska igra Stojanovica kad ima vodjstvo. Povedi molim te i i Gavrica, Despota, Kataija i Planica sa sobom.

Grobar

pre 9 godina

Šta razočaran, podnesi ostavku i ne pričaj ništa i tačka. I opet da ponovim, zahvali Partizanu što ne zaostaješ više od ovih 6 bodova. Eto navijam za Partizan a čovek me nervira do bola. Pozdrav.

Vlada

pre 9 godina

Ovaj covek je potpuno izgubio kompas.Sve vreme trazi neke izgovore za neuspeh.Te sudije, te protivnik igrao bunkericu, te losa realizacija bili smo bolji ali nismo pobedili.Samo kuka a rezultati uzasni.Ponasanje krajnje primitivno, Slavisa je bio za njega gospodin covek i profesor taktike u fudbalu.

Babin_zub

pre 9 godina

Ne znam zasto se forsira igranje u prvoj ligi kada je jasno da nemamo tim za titulu a dugovi nam ne dozvoljavaju da igramo evropu. Samo se sve dublje uvlacimo u probleme i dugove. Trebali smo jos pod Lukicem da proglasimo bankrot pa ko Rendzers, sa svojom decom iz beton lige. To je realnost.

Silver Surfer

pre 9 godina

Neverovatno je da ste Vi trener Zvezde i sto je najgore nastavicete to da budete.
Neverovatno je da uvek postoji neki izgovor za los rezultat a u osnovi je cinjenica da Zvezda nema nikakvu igru.
Neverovatno je da tokom cele jesenje sezone forsirate igru sa jednim spicem iako se vidi da to ne daje rezultat (odatle problem realizacije).
Neverovatno je da na kraju polusezone ne postoji startnih jedanaest, ne postoji nikakva igra, niti se na terenu vidi sta bi to trebalo Zvezda da igra.
Neverovatno je da su tokom celog jesenjeg dela igraci fizicki potpuno nespremni.
Neverovatno je da se zbog garantovane pozicije Lazovica izmisljaju pozicije za Pecnika na kojima nije pre igrao.
Neverovatno je da igrac dobije poziciju u prvom timu nakon negodovanja u medijima o minutazi na terenu (Katai).
Neverovatno je da poverujete da se igra moze graditi sa isluzenim igracima koji su u Zvezdu dosli samo zato sto nigde nisu mogli da igraju.
Neverovatno je da nemate nameru da podnesete ostavku.
Neverovatno je da u klubu imaju nameru jos da Vas trpe.
Neverovatno je da bilo ko moze da ocekuje da ce se bilo sta popraviti u Zvezdinoj igri.

linijski

pre 9 godina

Kakav teren takva i liga. Nekad su ovakvi igrači igrali u zonskim ligama ali u odbrambenim formacijama. Neverovatno je to da osim Bosančića nijedan od fudbalera nemože da doda loptu, centrira, proigra u dubinu.........u nasem fudbalu sve se svodi na mamine i tatine sinove koji nemaju pojma o fudbalu a u skolama fudbala nauce samo da trce, da fauliraju, da simuliraju.....a to nema veze s fudbalom. Fudbal nam tone sve dublje i ako se neopametimo nece ga više niko ni gledati!!!!!!!!

vuchkomilli

pre 9 godina

Ne, to nije neverovatno, neverovatno je to sto ne umes da kontrolises svoj tim, pa kad vec nisu uspeli da daju 2,3 gola do 85. minuta i kad vec uvodis 2. zadnjeg veznog, zasto se ekipa nije povukla i cuvala 0:1, kako je moguce da se u 88. minutu srlja i pored povoljnog rezultata, da se gubi posed i da se prima gol iz kontre? E to je neverovatno!!! strucnjaci!!!

Dončavila

pre 9 godina

A tako smo lepo počeli igra dopadljiva borbenost na nivou i onda ode Milijaš i "pojačanja" dobiše pravo nastupa i sve pade u vodu ! Malo se i Lalatović pogubio i to je to !

pera

pre 9 godina

Kao navijac Zvezde koji Zvezdu redovno prati i bodri, imam samo jednu stvar da kazem. Bankrot i u seljacku ligu, pa sve ispocetka. Ovo je postalo mnogo mucno i za trpeti i za gledati...

Jovan

pre 9 godina

Drugu pricu si nam pricao kad si dosao na to mesto, sepurio si se kao paun. Ti si najobicniji prodavac magle, kojih je pun sadasnji srski fudbal. Napolje iz Zvezde, zajedno sa svojim sefom Terzicem koji te doveo.

Aljosa

pre 9 godina

Posle svake neresene utakmice ovaj kuka i vice kako je neverovatno. Dajte bre sklanjajte ga sa klupe, na kraju cemo za opstanak da se borimo