Ponedeljak, 24.11.2014.

08:24

Memfis vlada, revija promašaja u LA

Proteklu noć u NBA ligi obeležile su nove pobede najboljih timova Zapada Memfisa, Golden Stejta i Portlanda, te revija promašaja u Stejlps centru.

Izvor: AK

Memfis vlada, revija promašaja u LA IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

20 Komentari

Sortiraj po:

straja

pre 9 godina

Klipersi prava ona ekipa sa PLANINE,ali bas sa PALNINE!!!
2 Precenjena igraca sa po 1oo kila (BLEJK I ONJA STO NE ZNA SLOBODNA DA SUTIRA,KO NJEGA UBEDI DA JE KOSARKAS DA MI JE ZNATI)koja samo trce i zakucavaju.Ali cim dodje Igrac sa smekom i talentom na njihovim pozicijama njih nigde.
A CHRIS PAUL sta reci pravi onaj plej za regularni deo sezone,nema on to sto treba da odvde Kliperse do titule!!!!

stefan

pre 9 godina

Tim od najboljih 12 kosarkasa neamerikanaca bi imao sanse protiv USA, ovi ostali bas tesko.
Parker, Dragic, Teodosic, Spanulis, Djinobili, Batum, Galinari, Novicki, Vucevic, Pau Gasol, Mark Gasol, Noa.
A tu su i Kalderon, Rubio, Pekovic, Varezao, Spliter, Skola, Nene, Bogut, Pati Mils, Furnije, Bjelica, Teletovic, Bogdanovic, Belineli, Bjelica, Fernandez, Rodrigez....
To bi bio mec za uzivanje i jedini realan duel trenutno. Ovako, Amerikancima je jako tesko prici. Taj revijalni mec na pocetku svake sezone bi bio pravi potez.
Sa americke strane - Pol, Rondo, Lilard, Vestbruk, Vejd, Karmelo, Lebron, Durent, Grifin, Dejvis, Hauard, Kazins.

paspalj chandler

pre 9 godina

(d, 24. novembar 2014 11:14)
Nije bas tako,gledanost i popularnost lige ne zavisi od ekipa vec od zvezda,pogledaj naslovne na nba.com ili na bleacheru,niko ne pise o Memphisu i Raptorsima koji igraju dobro i lideri su svojih konferencija,pise se o Lebronu i mukama Cavsa,o Kobeovom losem sutu,o Durantovoj povredi.Cak Obrva i DMC ne dobijaju neki znacajniji medijski prostor iako igraju svemirsku kosarku ove sezone,uvek ce se pre pisati o Griffinovim zakucavanjima.
Post Jordan era je specifican period jer se povukao verovatno najbolji igrac svih vremena,desio se lockout i titula je otisla za NBA standarde dosadnim Spursima,sve je to uticalo da gledanost uzasno opadne.
Tada na scenu stupaju Kobe i Shaq,Lebron dolazi u ligu i sve dolazi na svoje,ta jedna godina je morala da se desi.

KUM

pre 9 godina

Koja je zverina Mark Gasol,kako je momak odigrao naopako!?
A ono sve u svemu sto sma gledao je neki drugi sport naspram nase kosarke i evrolige,i nije ni čudo što pucamo od Amera ko stigne.

Fox

pre 9 godina

Klipersi bi trebalo da izadju iz NBA i putuju po svetu i izvode razne akrobacije s obzirom da su klasicna cirkuzantska ekipa. Ej covece De Andre Jordan je kosarkas, ej zivote lutalicu. Ja vecu sirovinu nisam video u kosarci vec dugi niz godina. Grifin bar nesto i zna ali i on je smesan. Najsmesnija ekipa u NBA, a ovi ljudi sto govore o njihovim sansama za neku titulu mislim da blage veze nemaju o kosarci. Kako su se samo Zek i Marc igrali sa njima sinoc, bilo mi je zao :-)

sas88

pre 9 godina

Nevjerojatno je koliko je mlađi gasol napredovao od kada je u NBA. Danas je zbilja dominantan igrač, sjećam se da u europi nije bio bog zna što, i TV komentatori su mu se podsmjehivali kao lošiji od braće Gasol, kad bi promašio govorili su e da je tu stariji brat ili nije dovoljno da se prezivaš gasol da budeš dobar košarkaš, da je u reprezentaciji samo radi brata i sl. Možda je onda tako i bilo ali ovu sezonu igra vrhunski konstantno, onaj šut sa distance čovjek bi mislio da će biti airball kad ono u koš uđe, s druge strane imamo griffina, tipična američka škola, sjajan talenat, strašne fizičke predispozicije, međutim daleko slabije razumijevanje igre i inteligencija u usporedbi sa gasolom iako fizički daleko superiorniji. Tipičan primjer razlike između američkih i europskih košarkaša tako koliko god atletski bio europski košarkaš teško će uspjeti u nba bez mozga.

spree15

pre 9 godina

Chalmers procvetao odkad igra pleja,iako je lose odigrao poslednji napad i izgubio loptu drzao je Heat u utakmici,pogodio je nekoliko bacanja u poslednjoj cetvrtini,Heatu uzasno treba nesto sto lici na centra da naprave ozbiljan rezultat.
Boston gubi prednost cim Rondo sedne na klupu,statistike ne mogu da prikazu njegov uticaj na igru,sinoc je Blake pogadjao sta je hteo kad je Rondo bio na klupi,sa druge strane Boston nije mogao da organizuje napad a i kad bi uspeli nista nije htelo da udje u kos,Portland bezi na +10 i to je to,vratio se Boston na -4 ali prekasno.Nisam ocekivao da ce igrati ovako,Stevens dobro vodi ekipu i sinoc je to dobro izgledalo protiv playoff ekipe sa zapada.
OKC bez dva najbolja igraca igraju pristojno,bore se,niko ne moze da mi kaze da su bolji od Lakersa medjutim igraju bolje,Golden State mora bolje,cini mi se da je Iggy izgubio samopouzdanje otkad pocinje sa klupe a Barnes ocigledno nije spreman da bude u startnih 5.
Clipperse ne smatram za ozbiljnu ekipu,jedino sto znaju je da trce kontre sto moze da prodje protiv slabasnih ekipa sa istoka i timova tipa Minnesota,Denver,Lakers...Cim se malo uspori i napravi guzva u reketu nema Griffina,nema Jordana,protiv Memphisa nema ni sutiranja trojki jer je tu Tonny Allen,Mika i Lee takodje igraju korektnu odbranu,Memphis moze u veliko finale i verovatno ce biti tamo.
Iskrena preporuka,odvojite 1400 mesecno dinara za league pass,slika je odlicna kad se baci na tv,uostalom tako Sport Klub radi prenose.

d

pre 9 godina

kobi brajant i lejkersi. tipican primer sta moze da se desi kada igrac postane veci od kluba.
nesto slicno se desilo sa ligom kada se dzordan povukao. naime, dejvid stern i nba liga su od dzordana napravili projekat i liga je crpela popularnost i zaradu mahom preko dzordanovog lika i dela. kada se majkl povukao, zarada i gledanost su drasticno potonuli. kataklizmicno. tada je stern resio da slicna situacija ne sme nikada da se ponovi, tj. da ne smeju da se brendiraju pojedinci, nego liga.
lejkersi nisu naucili dovoljno iz tog primera.
jos jednom da se ogradim. spektakularan igrac, verovatno najbolji ikada u igri 1:1, telo od celika, glad za uspehom epska. medjutim, samoljublje nije uspeo da pobedi. oterao je mnoge ljude, neke stvarno velike, poput seka i fila dzeksona, ali i mnoge koji sada razbijaju po nba, poput arize, hauarda itd.
sto kaze njegos "dobar junak, da je covjek taki"

Goran

pre 9 godina

M. Gasol je postao istinska kosarska zvijezda.Od vermenea kad je Bodiroga igrao u Barceloni od nespretnog dvometrasa izrastao je u jednog od najboljih centara na svijetu. Svaka cast.

Miki27

pre 9 godina

Lose izdanje Lejkersa, posebno u 4/4 i posebno Kobija ali sto se kaze zivis sa kobijem, umires sa kobijem... Otjerao likove koji razbijaju po NBA? Ariza, Hauard? Pa druze, jel ti pratis NBA ili samo onako trazis materijala da napadas Brajanta... Taj Dzekson je otisao jer nije mogao da trenira Brajanta ali se vratio i od tada su bliski a sam Sek kaze da u to vrijeme takve alfe u istom timu, a to su Sek i Kobi bili, nisu bile moguce i vjerujem da je tako, ta dvojica plus Dzordan i Wilt su po meni 4 najarogantnija lika koja su igrala u NBA! Lejkerse upropastava Dzim Bas a ne Brajant... Odrice se svega sto je njegovog oca ucinilo legendarnim vlasnikom! Izabrati D'Entonija umesto Dzeksona moze samo covjek sa malo mozga... Dovedes Hauarda i Nesa i Fil je tu, spreman da preuzme ekipu a ti uzmes ovog strucnjaka! Ubijedjen sam da bi ti Lejkersi bili u borbi za titulu i da ne bi bilo igranja Brajanta po 48 min pa tako ni one povrede ali sta bi bilo kad bi bilo! Jos jednom kazem, losa partija sinoc Lejkersa a opet su imali priliku da pobjede ali promasaj Brajanta... Kontam i za nas koje igramo i poene da je bila losa noc, bas dosta igraca stalo na granicu

stefan

pre 9 godina

Mark Gasol igra MVP sezonu, makar do sada. Napad, odbrana, sjajan ucinak ekipe...
Demarkus Kazins, Mark Gasol, Entoni Dejvis , Al Dzeferson. Odmah iza njih je Vucevic.

kewl_bron

pre 9 godina

Ostao sam sinoc da gledam Memfis - Klipersi. Nisam zazalio,potukli su ih do nogu. Mladji Gasol ozbiljno preti da napravi bolju karijeru od starijeg brata. Odbrana,napad,sut,skok,rampe,stabilnost... Memfis igra onu klasicnu old school kosarku. Uzivanje je gledati ih.

Dlk

pre 9 godina

Interesantan mec u TD Gardenu, moji Blazersi odigrali sasvim solidno... Klupa je dala veliki doprinos ovoj pobedi i to je ono sto me raduje. Veceras protiv Phile ne bi trebalo da bude problema, ali nikad se ne zna...

...

pre 9 godina

Opet se Kobi ispucava, ali opet ima treci procenat u timu ispred svih onih sa po par suteva. Samo Lin (8/15) i Sejkr (4/6) su bolje sutirali od njega. Jang posle par odlicnih meceva koje su dobili poslednja dva los, sinoc 2/12. Pritom Buzer nije igrao. Mada, sve i da su kompletni i iako navijam za njih, sumnjam da ce uzeti preko 25 pobeda ove sezone, jednostavno busni su sa svih strana. Bolje da su uzeli Denga umesto Buzera i eventualno zadrzali Kejmana, ali naravno s obzirom na to kakva su ekipa malo ko je i hteo da dodje.

seagal

pre 9 godina

Au koji old skul ovaj Memfis. Pokazali su cirkuzantima iz LA-a kako se igra kosarka i ko je zapravo favorit na zapadu. Gasol ubica, Grifin i ona prevara DeAndre nisu znali gde su. Uzivanje bilo gledati, hvala sport klubu sto se smilovao za neki prenos sad kad nemam neta da strimujem...

Goran

pre 9 godina

M. Gasol je postao istinska kosarska zvijezda.Od vermenea kad je Bodiroga igrao u Barceloni od nespretnog dvometrasa izrastao je u jednog od najboljih centara na svijetu. Svaka cast.

kewl_bron

pre 9 godina

Ostao sam sinoc da gledam Memfis - Klipersi. Nisam zazalio,potukli su ih do nogu. Mladji Gasol ozbiljno preti da napravi bolju karijeru od starijeg brata. Odbrana,napad,sut,skok,rampe,stabilnost... Memfis igra onu klasicnu old school kosarku. Uzivanje je gledati ih.

seagal

pre 9 godina

Au koji old skul ovaj Memfis. Pokazali su cirkuzantima iz LA-a kako se igra kosarka i ko je zapravo favorit na zapadu. Gasol ubica, Grifin i ona prevara DeAndre nisu znali gde su. Uzivanje bilo gledati, hvala sport klubu sto se smilovao za neki prenos sad kad nemam neta da strimujem...

stefan

pre 9 godina

Mark Gasol igra MVP sezonu, makar do sada. Napad, odbrana, sjajan ucinak ekipe...
Demarkus Kazins, Mark Gasol, Entoni Dejvis , Al Dzeferson. Odmah iza njih je Vucevic.

d

pre 9 godina

kobi brajant i lejkersi. tipican primer sta moze da se desi kada igrac postane veci od kluba.
nesto slicno se desilo sa ligom kada se dzordan povukao. naime, dejvid stern i nba liga su od dzordana napravili projekat i liga je crpela popularnost i zaradu mahom preko dzordanovog lika i dela. kada se majkl povukao, zarada i gledanost su drasticno potonuli. kataklizmicno. tada je stern resio da slicna situacija ne sme nikada da se ponovi, tj. da ne smeju da se brendiraju pojedinci, nego liga.
lejkersi nisu naucili dovoljno iz tog primera.
jos jednom da se ogradim. spektakularan igrac, verovatno najbolji ikada u igri 1:1, telo od celika, glad za uspehom epska. medjutim, samoljublje nije uspeo da pobedi. oterao je mnoge ljude, neke stvarno velike, poput seka i fila dzeksona, ali i mnoge koji sada razbijaju po nba, poput arize, hauarda itd.
sto kaze njegos "dobar junak, da je covjek taki"

Fox

pre 9 godina

Klipersi bi trebalo da izadju iz NBA i putuju po svetu i izvode razne akrobacije s obzirom da su klasicna cirkuzantska ekipa. Ej covece De Andre Jordan je kosarkas, ej zivote lutalicu. Ja vecu sirovinu nisam video u kosarci vec dugi niz godina. Grifin bar nesto i zna ali i on je smesan. Najsmesnija ekipa u NBA, a ovi ljudi sto govore o njihovim sansama za neku titulu mislim da blage veze nemaju o kosarci. Kako su se samo Zek i Marc igrali sa njima sinoc, bilo mi je zao :-)

sas88

pre 9 godina

Nevjerojatno je koliko je mlađi gasol napredovao od kada je u NBA. Danas je zbilja dominantan igrač, sjećam se da u europi nije bio bog zna što, i TV komentatori su mu se podsmjehivali kao lošiji od braće Gasol, kad bi promašio govorili su e da je tu stariji brat ili nije dovoljno da se prezivaš gasol da budeš dobar košarkaš, da je u reprezentaciji samo radi brata i sl. Možda je onda tako i bilo ali ovu sezonu igra vrhunski konstantno, onaj šut sa distance čovjek bi mislio da će biti airball kad ono u koš uđe, s druge strane imamo griffina, tipična američka škola, sjajan talenat, strašne fizičke predispozicije, međutim daleko slabije razumijevanje igre i inteligencija u usporedbi sa gasolom iako fizički daleko superiorniji. Tipičan primjer razlike između američkih i europskih košarkaša tako koliko god atletski bio europski košarkaš teško će uspjeti u nba bez mozga.

KUM

pre 9 godina

Koja je zverina Mark Gasol,kako je momak odigrao naopako!?
A ono sve u svemu sto sma gledao je neki drugi sport naspram nase kosarke i evrolige,i nije ni čudo što pucamo od Amera ko stigne.

spree15

pre 9 godina

Chalmers procvetao odkad igra pleja,iako je lose odigrao poslednji napad i izgubio loptu drzao je Heat u utakmici,pogodio je nekoliko bacanja u poslednjoj cetvrtini,Heatu uzasno treba nesto sto lici na centra da naprave ozbiljan rezultat.
Boston gubi prednost cim Rondo sedne na klupu,statistike ne mogu da prikazu njegov uticaj na igru,sinoc je Blake pogadjao sta je hteo kad je Rondo bio na klupi,sa druge strane Boston nije mogao da organizuje napad a i kad bi uspeli nista nije htelo da udje u kos,Portland bezi na +10 i to je to,vratio se Boston na -4 ali prekasno.Nisam ocekivao da ce igrati ovako,Stevens dobro vodi ekipu i sinoc je to dobro izgledalo protiv playoff ekipe sa zapada.
OKC bez dva najbolja igraca igraju pristojno,bore se,niko ne moze da mi kaze da su bolji od Lakersa medjutim igraju bolje,Golden State mora bolje,cini mi se da je Iggy izgubio samopouzdanje otkad pocinje sa klupe a Barnes ocigledno nije spreman da bude u startnih 5.
Clipperse ne smatram za ozbiljnu ekipu,jedino sto znaju je da trce kontre sto moze da prodje protiv slabasnih ekipa sa istoka i timova tipa Minnesota,Denver,Lakers...Cim se malo uspori i napravi guzva u reketu nema Griffina,nema Jordana,protiv Memphisa nema ni sutiranja trojki jer je tu Tonny Allen,Mika i Lee takodje igraju korektnu odbranu,Memphis moze u veliko finale i verovatno ce biti tamo.
Iskrena preporuka,odvojite 1400 mesecno dinara za league pass,slika je odlicna kad se baci na tv,uostalom tako Sport Klub radi prenose.

...

pre 9 godina

Opet se Kobi ispucava, ali opet ima treci procenat u timu ispred svih onih sa po par suteva. Samo Lin (8/15) i Sejkr (4/6) su bolje sutirali od njega. Jang posle par odlicnih meceva koje su dobili poslednja dva los, sinoc 2/12. Pritom Buzer nije igrao. Mada, sve i da su kompletni i iako navijam za njih, sumnjam da ce uzeti preko 25 pobeda ove sezone, jednostavno busni su sa svih strana. Bolje da su uzeli Denga umesto Buzera i eventualno zadrzali Kejmana, ali naravno s obzirom na to kakva su ekipa malo ko je i hteo da dodje.

Miki27

pre 9 godina

Lose izdanje Lejkersa, posebno u 4/4 i posebno Kobija ali sto se kaze zivis sa kobijem, umires sa kobijem... Otjerao likove koji razbijaju po NBA? Ariza, Hauard? Pa druze, jel ti pratis NBA ili samo onako trazis materijala da napadas Brajanta... Taj Dzekson je otisao jer nije mogao da trenira Brajanta ali se vratio i od tada su bliski a sam Sek kaze da u to vrijeme takve alfe u istom timu, a to su Sek i Kobi bili, nisu bile moguce i vjerujem da je tako, ta dvojica plus Dzordan i Wilt su po meni 4 najarogantnija lika koja su igrala u NBA! Lejkerse upropastava Dzim Bas a ne Brajant... Odrice se svega sto je njegovog oca ucinilo legendarnim vlasnikom! Izabrati D'Entonija umesto Dzeksona moze samo covjek sa malo mozga... Dovedes Hauarda i Nesa i Fil je tu, spreman da preuzme ekipu a ti uzmes ovog strucnjaka! Ubijedjen sam da bi ti Lejkersi bili u borbi za titulu i da ne bi bilo igranja Brajanta po 48 min pa tako ni one povrede ali sta bi bilo kad bi bilo! Jos jednom kazem, losa partija sinoc Lejkersa a opet su imali priliku da pobjede ali promasaj Brajanta... Kontam i za nas koje igramo i poene da je bila losa noc, bas dosta igraca stalo na granicu

Dlk

pre 9 godina

Interesantan mec u TD Gardenu, moji Blazersi odigrali sasvim solidno... Klupa je dala veliki doprinos ovoj pobedi i to je ono sto me raduje. Veceras protiv Phile ne bi trebalo da bude problema, ali nikad se ne zna...

stefan

pre 9 godina

Tim od najboljih 12 kosarkasa neamerikanaca bi imao sanse protiv USA, ovi ostali bas tesko.
Parker, Dragic, Teodosic, Spanulis, Djinobili, Batum, Galinari, Novicki, Vucevic, Pau Gasol, Mark Gasol, Noa.
A tu su i Kalderon, Rubio, Pekovic, Varezao, Spliter, Skola, Nene, Bogut, Pati Mils, Furnije, Bjelica, Teletovic, Bogdanovic, Belineli, Bjelica, Fernandez, Rodrigez....
To bi bio mec za uzivanje i jedini realan duel trenutno. Ovako, Amerikancima je jako tesko prici. Taj revijalni mec na pocetku svake sezone bi bio pravi potez.
Sa americke strane - Pol, Rondo, Lilard, Vestbruk, Vejd, Karmelo, Lebron, Durent, Grifin, Dejvis, Hauard, Kazins.

paspalj chandler

pre 9 godina

(d, 24. novembar 2014 11:14)
Nije bas tako,gledanost i popularnost lige ne zavisi od ekipa vec od zvezda,pogledaj naslovne na nba.com ili na bleacheru,niko ne pise o Memphisu i Raptorsima koji igraju dobro i lideri su svojih konferencija,pise se o Lebronu i mukama Cavsa,o Kobeovom losem sutu,o Durantovoj povredi.Cak Obrva i DMC ne dobijaju neki znacajniji medijski prostor iako igraju svemirsku kosarku ove sezone,uvek ce se pre pisati o Griffinovim zakucavanjima.
Post Jordan era je specifican period jer se povukao verovatno najbolji igrac svih vremena,desio se lockout i titula je otisla za NBA standarde dosadnim Spursima,sve je to uticalo da gledanost uzasno opadne.
Tada na scenu stupaju Kobe i Shaq,Lebron dolazi u ligu i sve dolazi na svoje,ta jedna godina je morala da se desi.

straja

pre 9 godina

Klipersi prava ona ekipa sa PLANINE,ali bas sa PALNINE!!!
2 Precenjena igraca sa po 1oo kila (BLEJK I ONJA STO NE ZNA SLOBODNA DA SUTIRA,KO NJEGA UBEDI DA JE KOSARKAS DA MI JE ZNATI)koja samo trce i zakucavaju.Ali cim dodje Igrac sa smekom i talentom na njihovim pozicijama njih nigde.
A CHRIS PAUL sta reci pravi onaj plej za regularni deo sezone,nema on to sto treba da odvde Kliperse do titule!!!!

d

pre 9 godina

kobi brajant i lejkersi. tipican primer sta moze da se desi kada igrac postane veci od kluba.
nesto slicno se desilo sa ligom kada se dzordan povukao. naime, dejvid stern i nba liga su od dzordana napravili projekat i liga je crpela popularnost i zaradu mahom preko dzordanovog lika i dela. kada se majkl povukao, zarada i gledanost su drasticno potonuli. kataklizmicno. tada je stern resio da slicna situacija ne sme nikada da se ponovi, tj. da ne smeju da se brendiraju pojedinci, nego liga.
lejkersi nisu naucili dovoljno iz tog primera.
jos jednom da se ogradim. spektakularan igrac, verovatno najbolji ikada u igri 1:1, telo od celika, glad za uspehom epska. medjutim, samoljublje nije uspeo da pobedi. oterao je mnoge ljude, neke stvarno velike, poput seka i fila dzeksona, ali i mnoge koji sada razbijaju po nba, poput arize, hauarda itd.
sto kaze njegos "dobar junak, da je covjek taki"

Miki27

pre 9 godina

Lose izdanje Lejkersa, posebno u 4/4 i posebno Kobija ali sto se kaze zivis sa kobijem, umires sa kobijem... Otjerao likove koji razbijaju po NBA? Ariza, Hauard? Pa druze, jel ti pratis NBA ili samo onako trazis materijala da napadas Brajanta... Taj Dzekson je otisao jer nije mogao da trenira Brajanta ali se vratio i od tada su bliski a sam Sek kaze da u to vrijeme takve alfe u istom timu, a to su Sek i Kobi bili, nisu bile moguce i vjerujem da je tako, ta dvojica plus Dzordan i Wilt su po meni 4 najarogantnija lika koja su igrala u NBA! Lejkerse upropastava Dzim Bas a ne Brajant... Odrice se svega sto je njegovog oca ucinilo legendarnim vlasnikom! Izabrati D'Entonija umesto Dzeksona moze samo covjek sa malo mozga... Dovedes Hauarda i Nesa i Fil je tu, spreman da preuzme ekipu a ti uzmes ovog strucnjaka! Ubijedjen sam da bi ti Lejkersi bili u borbi za titulu i da ne bi bilo igranja Brajanta po 48 min pa tako ni one povrede ali sta bi bilo kad bi bilo! Jos jednom kazem, losa partija sinoc Lejkersa a opet su imali priliku da pobjede ali promasaj Brajanta... Kontam i za nas koje igramo i poene da je bila losa noc, bas dosta igraca stalo na granicu

paspalj chandler

pre 9 godina

(d, 24. novembar 2014 11:14)
Nije bas tako,gledanost i popularnost lige ne zavisi od ekipa vec od zvezda,pogledaj naslovne na nba.com ili na bleacheru,niko ne pise o Memphisu i Raptorsima koji igraju dobro i lideri su svojih konferencija,pise se o Lebronu i mukama Cavsa,o Kobeovom losem sutu,o Durantovoj povredi.Cak Obrva i DMC ne dobijaju neki znacajniji medijski prostor iako igraju svemirsku kosarku ove sezone,uvek ce se pre pisati o Griffinovim zakucavanjima.
Post Jordan era je specifican period jer se povukao verovatno najbolji igrac svih vremena,desio se lockout i titula je otisla za NBA standarde dosadnim Spursima,sve je to uticalo da gledanost uzasno opadne.
Tada na scenu stupaju Kobe i Shaq,Lebron dolazi u ligu i sve dolazi na svoje,ta jedna godina je morala da se desi.

stefan

pre 9 godina

Tim od najboljih 12 kosarkasa neamerikanaca bi imao sanse protiv USA, ovi ostali bas tesko.
Parker, Dragic, Teodosic, Spanulis, Djinobili, Batum, Galinari, Novicki, Vucevic, Pau Gasol, Mark Gasol, Noa.
A tu su i Kalderon, Rubio, Pekovic, Varezao, Spliter, Skola, Nene, Bogut, Pati Mils, Furnije, Bjelica, Teletovic, Bogdanovic, Belineli, Bjelica, Fernandez, Rodrigez....
To bi bio mec za uzivanje i jedini realan duel trenutno. Ovako, Amerikancima je jako tesko prici. Taj revijalni mec na pocetku svake sezone bi bio pravi potez.
Sa americke strane - Pol, Rondo, Lilard, Vestbruk, Vejd, Karmelo, Lebron, Durent, Grifin, Dejvis, Hauard, Kazins.

seagal

pre 9 godina

Au koji old skul ovaj Memfis. Pokazali su cirkuzantima iz LA-a kako se igra kosarka i ko je zapravo favorit na zapadu. Gasol ubica, Grifin i ona prevara DeAndre nisu znali gde su. Uzivanje bilo gledati, hvala sport klubu sto se smilovao za neki prenos sad kad nemam neta da strimujem...

Fox

pre 9 godina

Klipersi bi trebalo da izadju iz NBA i putuju po svetu i izvode razne akrobacije s obzirom da su klasicna cirkuzantska ekipa. Ej covece De Andre Jordan je kosarkas, ej zivote lutalicu. Ja vecu sirovinu nisam video u kosarci vec dugi niz godina. Grifin bar nesto i zna ali i on je smesan. Najsmesnija ekipa u NBA, a ovi ljudi sto govore o njihovim sansama za neku titulu mislim da blage veze nemaju o kosarci. Kako su se samo Zek i Marc igrali sa njima sinoc, bilo mi je zao :-)

KUM

pre 9 godina

Koja je zverina Mark Gasol,kako je momak odigrao naopako!?
A ono sve u svemu sto sma gledao je neki drugi sport naspram nase kosarke i evrolige,i nije ni čudo što pucamo od Amera ko stigne.

...

pre 9 godina

Opet se Kobi ispucava, ali opet ima treci procenat u timu ispred svih onih sa po par suteva. Samo Lin (8/15) i Sejkr (4/6) su bolje sutirali od njega. Jang posle par odlicnih meceva koje su dobili poslednja dva los, sinoc 2/12. Pritom Buzer nije igrao. Mada, sve i da su kompletni i iako navijam za njih, sumnjam da ce uzeti preko 25 pobeda ove sezone, jednostavno busni su sa svih strana. Bolje da su uzeli Denga umesto Buzera i eventualno zadrzali Kejmana, ali naravno s obzirom na to kakva su ekipa malo ko je i hteo da dodje.

kewl_bron

pre 9 godina

Ostao sam sinoc da gledam Memfis - Klipersi. Nisam zazalio,potukli su ih do nogu. Mladji Gasol ozbiljno preti da napravi bolju karijeru od starijeg brata. Odbrana,napad,sut,skok,rampe,stabilnost... Memfis igra onu klasicnu old school kosarku. Uzivanje je gledati ih.

stefan

pre 9 godina

Mark Gasol igra MVP sezonu, makar do sada. Napad, odbrana, sjajan ucinak ekipe...
Demarkus Kazins, Mark Gasol, Entoni Dejvis , Al Dzeferson. Odmah iza njih je Vucevic.

Goran

pre 9 godina

M. Gasol je postao istinska kosarska zvijezda.Od vermenea kad je Bodiroga igrao u Barceloni od nespretnog dvometrasa izrastao je u jednog od najboljih centara na svijetu. Svaka cast.

spree15

pre 9 godina

Chalmers procvetao odkad igra pleja,iako je lose odigrao poslednji napad i izgubio loptu drzao je Heat u utakmici,pogodio je nekoliko bacanja u poslednjoj cetvrtini,Heatu uzasno treba nesto sto lici na centra da naprave ozbiljan rezultat.
Boston gubi prednost cim Rondo sedne na klupu,statistike ne mogu da prikazu njegov uticaj na igru,sinoc je Blake pogadjao sta je hteo kad je Rondo bio na klupi,sa druge strane Boston nije mogao da organizuje napad a i kad bi uspeli nista nije htelo da udje u kos,Portland bezi na +10 i to je to,vratio se Boston na -4 ali prekasno.Nisam ocekivao da ce igrati ovako,Stevens dobro vodi ekipu i sinoc je to dobro izgledalo protiv playoff ekipe sa zapada.
OKC bez dva najbolja igraca igraju pristojno,bore se,niko ne moze da mi kaze da su bolji od Lakersa medjutim igraju bolje,Golden State mora bolje,cini mi se da je Iggy izgubio samopouzdanje otkad pocinje sa klupe a Barnes ocigledno nije spreman da bude u startnih 5.
Clipperse ne smatram za ozbiljnu ekipu,jedino sto znaju je da trce kontre sto moze da prodje protiv slabasnih ekipa sa istoka i timova tipa Minnesota,Denver,Lakers...Cim se malo uspori i napravi guzva u reketu nema Griffina,nema Jordana,protiv Memphisa nema ni sutiranja trojki jer je tu Tonny Allen,Mika i Lee takodje igraju korektnu odbranu,Memphis moze u veliko finale i verovatno ce biti tamo.
Iskrena preporuka,odvojite 1400 mesecno dinara za league pass,slika je odlicna kad se baci na tv,uostalom tako Sport Klub radi prenose.

Dlk

pre 9 godina

Interesantan mec u TD Gardenu, moji Blazersi odigrali sasvim solidno... Klupa je dala veliki doprinos ovoj pobedi i to je ono sto me raduje. Veceras protiv Phile ne bi trebalo da bude problema, ali nikad se ne zna...

sas88

pre 9 godina

Nevjerojatno je koliko je mlađi gasol napredovao od kada je u NBA. Danas je zbilja dominantan igrač, sjećam se da u europi nije bio bog zna što, i TV komentatori su mu se podsmjehivali kao lošiji od braće Gasol, kad bi promašio govorili su e da je tu stariji brat ili nije dovoljno da se prezivaš gasol da budeš dobar košarkaš, da je u reprezentaciji samo radi brata i sl. Možda je onda tako i bilo ali ovu sezonu igra vrhunski konstantno, onaj šut sa distance čovjek bi mislio da će biti airball kad ono u koš uđe, s druge strane imamo griffina, tipična američka škola, sjajan talenat, strašne fizičke predispozicije, međutim daleko slabije razumijevanje igre i inteligencija u usporedbi sa gasolom iako fizički daleko superiorniji. Tipičan primjer razlike između američkih i europskih košarkaša tako koliko god atletski bio europski košarkaš teško će uspjeti u nba bez mozga.

straja

pre 9 godina

Klipersi prava ona ekipa sa PLANINE,ali bas sa PALNINE!!!
2 Precenjena igraca sa po 1oo kila (BLEJK I ONJA STO NE ZNA SLOBODNA DA SUTIRA,KO NJEGA UBEDI DA JE KOSARKAS DA MI JE ZNATI)koja samo trce i zakucavaju.Ali cim dodje Igrac sa smekom i talentom na njihovim pozicijama njih nigde.
A CHRIS PAUL sta reci pravi onaj plej za regularni deo sezone,nema on to sto treba da odvde Kliperse do titule!!!!