Petak, 21.11.2014.

22:37

Ataman: Navijači Zvezde – teroristi

Trener Galatasaraja Ergin Ataman kritikovao je posle meča navijače Crvene zvezde, koji su po njegovim rečima pravili incidente pre meča.

Izvor: B92

Ataman: Navijaèi Zvezde – teroristi IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

180 Komentari

Sortiraj po:

subjektivna impresija

pre 9 godina

Otišao sam jednom u tursku na more, na nagovor moga kuma! Rekao posle toga, nikad vise... A sada sam siguran da samo tranzitom može ista da me vidi! Živela SRBIJA, saučešće porodici.

Бојан Илић

pre 9 godina

treba zabraniti atamanu dozivotno da ulazi u Srbiju ! lik jednostavno sa ovom izjavom nema sta da trazi u Srbiji !
(darko, 22. novembar 2014 08:46)

Минимум то ако смо људи!

о шонеси

pre 9 godina

Скоро су били навијачи Бешикташа у Београду, не знам да ли је неко од њих попреко погледан, а овамо дечко од 25 година стиже родитељима у сандуку, и ти бедо људска нешто да кажеш.Саучешће породиици, знам како им је

Itnja

pre 9 godina

Kada je onaj Francuz nastradao u Beogradu, drzava se izvinjavala porodici, izjavljivala saucesce (sto smatram normalnim gestom)... A kada se to desilo nasem navijacu u Turskoj, opet smo mi krivi I mi treba da se izvinjavamo.

Dulitl dr

pre 9 godina

Atamane, srami se i stidi se, ukoliko trunke obraza imas! Nase navijace sa regularno nabavljenim ulaznicama niste pustili u halu, potom je vasa policija omogucila da razulareni manijaci sa nozevima napadnu goloruku decu i izbodu na smrt jednog od njih!I posle svega toga ti imas toliku dozu neljudskosti da kazes da su nasi navijaci teroristi! Umesto da izrazis saucesce porodici nastradalog deteta i da istaknes zal sto je do svega doslo... E, moj Ergine, nula si i kao trener, a sada dokazano i kao covek!

ubistvo sa predumisljajem

pre 9 godina

Prevalili su toliki put do turske da bi gledali utakmicu svog kluba za koji navijaju, a onda su im namerno zabranili da kupuju karte i tako ih sprecili da udju u halu, da bi ih odmah potom napali na ulici na kojoj su ostali jer nisu mogli da udju unutra, pa im cak ni to nije bilo dosta nego su morali i coveka da ubiju, a sad te iste zrtve licemerno nazivaju jos i da su teroristi, dok pravi teroristi sada sede u svojim koznim foteljama i sa zadovoljstvom posmatraju posledice svog unapred dobro isplaniranog i jos bolje organizovanog zlocina. Da li ce Evropa reagovati za ovo kao na ubistvo Brisa Tatona i "srpsku" Djenovu ili ce ostati nema kada su srpske zrtve i srpski nacionalni interesi uputanju, ostaje nam da se vidi.

marko_bgd

pre 9 godina

300 navijaca zvezde su svojim teroristickim napadima na policiju kamenicama....hhahaha...a pri tome je srbin ubijen nozem....kakav jadnik

dna

pre 9 godina

A zar Turci pre neku nedelju nisu krsili i lomili u Beogradu? Zar nije neki Turski kamiondzija pokosio 4 mlada Srpska zivota? Pa ko je onda ovde terorista?

Леонид

pre 9 godina

@kum У спортском смислу увек навијам против Звезде,али да ли неко нормалан мисли да могу да навијам да Турци убијају и кољу нашу децу.Нек ти је вечна слава Марко Делијо.А ви се запитајте како сте ликовали кад су нас шутирали Бугари по Софији ?

neki tamo

pre 9 godina

zato je on pre meca izjavio: "Nakon poraza u Beogradu moramo da pobedimo kod kuće. Bez obzira na povrede odigraćemo najbolje što mogu na svom parketu i doneti pobedu našim navijačima". on je izgleda znao vise nego sto smo mi mogli i da pretpostavimo. strasno kakva razmisljanja za jednog trenera

...

pre 9 godina

E atamanu, atamanu, dace bog da prodjete sa nama u drugi krug pa ces onda gostovati opet u beogradu a mi ti ovaj komentar necemo zaboraviti...
sram te bilo.

Tolle

pre 9 godina

Stvarno ne mogu da shvatim kako je vecina Zvezdasa mogla da navija protiv Partizana svih onih godina.Ne znam sta treba da mi bude u glavi pa da navijam za Galatasaraj i za sve ovo oko njega....

bojan

pre 9 godina

neces da znas gde se nalazis kad sledeci put dodjes u bg od buke koju ce da naprave navijaci na tribini, nebitno crno ili crveno beli, pokazacemo ti na nas nacin, navijanjem, sram te bilo

colePFK

pre 9 godina

Tvoji navijaci sirom Evrope prave haos po evropskim utakmicama,tvoji navijači su 2001 ako se ne varam izboli na smrt 2 navijača Leedsa i bili osudjeni na po 9 godina.Večeras su tvoji navijači izvrsili jos jedno ubistvo tako da nemas pravo glasa da pricas o navijačima i o njihovom ponasanju!

strasno

pre 9 godina

nista cudno od ovog turskog klosara kad se ta
ista klosarcina ljubi i grli sa crno belim daviteljem
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (paviljonac, 21. novembar 2014 23:18)

Ma da li je moguce da si toliko iskompleksiran da ovde pominjes Duleta? Znaci, neverovatni ljudi. Sto se ovog turcina tice ne razumem kako ima obraza da ovako nesto izjavi posle smrti decka. Kako to da uvek neka ubistva od strane njihovih navijaca, a eto mi teroristi? SRAMOTA.

VJ

pre 9 godina

@LiMaN
Da li možete da objasnite 'Mrze nas jer smo SRBI'?
Koliko znamo, činjenica da smo SRBI nije važna u međusobnim okršajima ovde kod nas.
Delije i Grobari se međusobno ne napadaju? Ne tuku? Ne povređuju? Nije poginuo dečko na tribini pre nekoliko godina? Ne barata se noževima, palicama, pištoljima...?
To je sigurno ljubav prema bratu Srbinu? Ili možda neobjašnjiva mržnja prema nekome samo zato jer navija za suparnički tim, nosi druge boje...? Bez obzira što je Srbin.

tonus hleb

pre 9 godina

sram te bilo smrade turski, jedno dete je ubijeno.....sta su vasi navjjaci ako su nasi ljudi teroristi......pitao bi te da su tvog sina izboli.....SKOTE JEDAN

Objavite komentar

pre 9 godina

TVOJI NAVIJACI SU UBILI NAVIJACA ZVEZDE!
Atamane stidi se!!!
Nadam se da ce se oglasiti drzavni vrh (ako nisu zaspali), da su nasi navijaci (nebitno da li iz Zvezde, Partizana, Rada...) ovo uradili -odmah bi cela zemlja bila oznacena kao teroristicka!

konto

pre 9 godina

Upravo sam pročitao vest da je jedan Zvezdin navijač od svega 25 godina izgubio život u napadu Galatasarajevih huligana tj. pravih terorista! Tragedija! Zapamtiti ovo i podsetiti ih na to sledeći put kad budu gostovali u Beogradu, kako Galatasaraj kao klub tako i ovu slinu od čoveka!

Loznicanin

pre 9 godina

Drugde nema takvih stvari? Sine pa ti zivis u Turskoj. Nas na balkanu ste unazadili kulturno. Mi smo takvi kakvi jer smo skoro 5 vekova bili pod Turcima. A kakvi ste vi tek Indijanci? Vi ste i sad pod Turcima.

zabaaa

pre 9 godina

Tata ti terorista. Alibi za ubice gosn Atamane ti si sportista ne mesas je gde ti nije mesto. Stop huliganizmu.. Izgubljen zivot.. Saučesce porodicama..

mihajlo

pre 9 godina

Turci oj turci. Sreca vasa posto nasi navijaci malo se libe u zadnje vreme zbog suspenzije svog kluba medjutim sve ima svoje granice to vazi i za one sto su naucili da upravljaju dron. Bojim se da ste ga preterali i da ubuduce bez obzira na suspenziju i klubova i reptezentacije, ce tezko jos neko da zaustavi masu kad dodjete.

laki

pre 9 godina

Iskreno ali najiskrenije ne mrzim nikoga, nijedan narod.... Ali više sam nego zahvalan što se ne graničimo sa turskom i turcima, što ipak postoji kakva takva tampon zona u vidu okolnih država sa turskom. U turskoj se već duže vreme napušta učenje Ataturka, nastupa sveopšta islamizacija i dolazi do renesanse osmanske težnje i politike.

Na nas ne gledaju uopšte blagonaklono.

Iskreno mi je žao zbog dečka koji je izgubio život, da je situacija kojim slučajem bila obrnuta, i da se tako nešto desilo njihovom navijaču ovde, odmah bi se digla cela turska, a ovako čini mi se da će naša država biti nema na sve ovo.

Još jednom, sreća je naša što se ne graničimo sa turskom. Imaju ameri onu poslovicu ''out of sight out of mind''.

stf

pre 9 godina

"Grupu od 400 navijača beogradskog kluba napali su navijači Galatasaraja ispred hale "Abdi Ipekči" u koju im nije dozvoljen ulaz, iako su imali ulaznice. U opštoj tuči navijača M.I. je zadobio smrtonosne povrede nožem.

Dok se u "Abdi Ipekčiju" igrao meč Evrolige između Galatasaraja i Crvene zvezde Telekom, navijači crveno-belih napadnuti su od strane turskih huligana."

Toliko o terorizmu. Uzasnut sam.

duka

pre 9 godina

Kako ga nije sramota!? El mu je falila dlaka sa glave ovde kad je bio!? I jos ubili coveka!? I nije ga sramota da tako nesto kaze..
Ako je neko od evropskih navijaca u paraleli sa teroristima to su turski huligani, koji i nisu deo evrope. A nasi huligani su samo praznoglavci koji vole da se k.che.
Ovde je odgovornost na organizatoru, a to je i potpuno prirodno jer su sve to lepo oni organizovali zajedno sa svojom policijom.

abc

pre 9 godina

"Njih 300-400 terorista, Evroliga bi morala da suspenduje te ljude. Bio sam zabrinut kao građanin, drugde nema takvih stvari“, rekao je Ataman posle meča.

Tursko pamćenje ko ono u zlatne ribice. Bilo je pre mesečak dana u Beogradu kad je dolazio Slaven Bilić, a turski navijači palili autobuse, kontejnere, divljali po gradu.

SAŠA FRANKFURT

pre 9 godina

Licemeru javi se sad!! Ubijen je mladic od 25 g! Jel i on bio terorist? Vas bi trebalo na 10 g. iskljuciti stoke jeden zaostale! Saucešce porodici! Ne mogu ni da zamislim kako im je. Pocivaj u miru!

popov

pre 9 godina

Nema toga u Turskoj, nema.. pogotovo toga u Turskoj nema kada turski fudbalski klubovi gostuju po evropi, ili kada njima u goste dolaze englezi.. taman posla. "našu policiju" i "bio sam zabrinut kao građanin" sve govori. Neverovatno je koliko je sreće večeras imala Atamanova ekipa i koliko je neiskustvo pokazao Radonjić.. Dva velika stručnjaka! Radonjić mi je kao Koščelni u Arsenalu. Sve uradi odlično, ali ona jedna greška koju napravi, ispostavi se kobna! Šteta velika večeras, bila je to sjajna prilika. Sjajni Kalina, Luka i Bobi, pravi karakteri! Lazić borben kao i uvek, ostali solidni ali i nedovoljni.

zivcan_neki_lik

pre 9 godina

Sva krivica je na vama turci! Nista se ne bi desilo da ste ispostovali dogovor! Turci su u Beogradu divljali isto i nista im se nije desilo i svi su bili na utakmici protiv partizana. Ako ima pravde,bice vam suspendovan teren do kraja sezone minimum.

non stop ubijaju gostujuce navijace i uvek neko drugi kriv

pre 9 godina

mi smo "teroristi"....a turska ubacuje ljudstvo i naoruzanje ovima iz ISIS u siriji i iraku sto seku glave?!?!?!?!?!

Da vidim da li ce ovi nasi da pale svece za naseg navijaca i da li ce tursko sudstvo da osudi nekog na 240 godine zatvora (kao sto je slucaj sa tatonom bio)

Falcao

pre 9 godina

Jel moguće da covek ovo izjavi posle napada Turskih navijača na navijače Crvene Zvezde, pre utakmice, gde je pritom jedan navijač Zvezde ubijen?

popov

pre 9 godina

Javi se Atamane, sada kada je čovek, gost u tvojoj zemlji, izgubio život od ruke navijača tvog kluba! Daj sada komentar i zatraži od Evrolige da reaguje.

di

pre 9 godina

A ko su nasi teroristi,vasi su onda gori od islamskih dzihadista.Covek hteo da isfolira da bi bili manja kazna.Sve najgore zelim: onim huliganima koji su njih 1000-2000 krenuli na 300 navijaca Zvezde i to kamenicama i ubili nevinog mladica,i sve najgore zelim ovom losem treneru,i klubu Galatasaraj koji je lose organizovao mec.

alfa romeo

pre 9 godina

a na drugoj vesti o ovome pise da su navijaci galate gadjali zvezdine..a otkud onda noz kod navijaca galate koji je ubio zvezdinog,kada su nasi terorisri?jeste da i nasi umeju da prave sr*nja,ali ni vasi nisu cvecke

LFC

pre 9 godina

Sramotna izjava jednog trenera jer to sto se desilo ispred nema nikakve veze sa desavanjima na terenu. Sramotno je i to sto domacin nije dao gostima dogovorene ulaznice i zbog toga treba da se kazni. Izgleda da su Zvezdine pristalice trebale mirno da stoje dok ih drugi ubadaju nozevima, tuku i gadjaju kamenjem. Ubijen je jedan mladic,gostujuci navijac, 25 godina je imao samo. Strasno sta se desilo...

navijac

pre 9 godina

@Ma more marš bre! Ajde što si loš trener nego što si nula od čoveka!
(konto, 21. novembar 2014 22:49)

Ma more sram ga bilo da tako prica! To su sve divni mladici, faultetski obrazovani, humanitarci, predvodjeni pravim dobrocinom Ivanom Bogdanovim!

VR74

pre 9 godina

Turci su "genocidni" navijači! Pre nekoliko sedmica dva puta su prekidali meč LŠ sa Borusijom u Dortmundu! Klub je kažnjen novčano i ima obavezu da nadoknadi štetu Arsenalu za deo stadiona! Ako je tačno da je stradao navijač Zvezde, onda je ovo izjava tipa "napad je najbolja odbrana"! Nema gorih "navijača" od turskih u Evropi!!!

Somi

pre 9 godina

Kako te nije sramota da izjavis ovako nesto?! Obecali ste klubu da ce te obezbediti karte za nase navijace, a kad su dosli pravite se bu*ale. Sve najgore vam zelim!

Pera

pre 9 godina

Sram te bilo!!! Ogromna laž maloga čoveka ! Bio sam ispred hale kada se desio napad navijača Galatasaraja na navijače Zvezde a koji se nastavio i u hali nad 50 simpatizera kluba jer navijači nisu pusteni u halu. Jedan momak je mučki izboden i željno iščekujem da sada vidim reakciju naše države i medija u ovoj situaciji. U hali su kacene albanske zastave ispred nas a kada su uklonjene od strane redara pola hale je krenulo da se obračuna sa nama. Na kraju je u ispraznjenoj hali ovaj "veliki gospodin " Ataman izvređao sa parketa navijače zvezde isto kako je to uradio i kapitenu Mitrovicu u 4/4.

LiMaN

pre 9 godina

Mrze nas jer smo SRBI,ali neka,sve to gleda onaj od gore...Ima Boga...Nismo cvecke ni Delije ni Grobari,ali bar nismo jadni kao ovi albanci i turci...Pozdrav za sve GROBARE i Delije i ostale prave Srbe od GROBARA...

Coek

pre 9 godina

Covece kako te nije sramota pored vasih navijaca srbi ispali teroristi!!! Da ne znas mozda za reputaciju turskih navijaca sirom sveta. Evo samo se to dokazalo, umro navijac zvezde pod nerazjasnjenim okolnostima koje ce verovatno i ostati ne razjqsnjeni. Ti si sportski radnik tvoje nije da se mesas u ovakve stvari. Mozda radonja nije savrsen trener i mozda nisam bio najsrecniji kada je dosao, ali sam ga s vremenom poceo da volim i cenim jer nema ovakve ispade i ne prica gluposti kao nekolicina trenera sirom evrope. Sramotno stvarno!!!

Kum

pre 9 godina

Djubre jedno bedno.

Neka vam je kradja na cast, kao i svi fazoni koje ste veceras koristili. Nemate vi obraza ni malo, i tako mi je zao sto vas je u*ralo kao nikad do sada sa onom trojkom, jer ste zasluzili da vas ugazimo sa najmanje 15 razlike!

Jos i decko stradao... Bogte... Jesu li ga to nasi "teroristi" izboli nozem????!!! *ovno smrdljivo!!

PS: Neki Grobari su jos navijali za njih. Bravo...

popeye

pre 9 godina

А видимо ваши навијачи су сви фини, крену ето на утакмицу и нормално понесу и ножеве. А не презају ни да убију...

anonymous

pre 9 godina

Navijaci Galatasaraja napali nase navijace, jednom montruozno i kukavicki oduzeli zivot i onda smo mi teroristi, da li je ovaj normalan??? Ne bude li reakcije drzave sada, Delije idu na ulice, a ako nam se svi nezadovoljni (advokati, prosvetari, radikali itd.) pridruze, nece biti dobro...

nemanja

pre 9 godina

Koji divljak. Pobjedio si, cistom srecom ili Radonjicevom nesposobnoscu, odnosno utakmicom zivota Zorana Ercega, i umjesto da pricas o utakmici ti iznosis neke vrednosne sudove o necemu o cemu nemas informacije. Sramotno...

Niks

pre 9 godina

To su uvek i bili!
(Mirek Griba, 21. novembar 2014 22:42)

Pa kakav vodja takvi i navijaci...
(Micko, 21. novembar 2014 22:49)

Stidite se pretpostavljam navijaci Partizana za ovakve komentare, kao da navijaci Partizana nisu napadnuti izvan granice SRbije, Stidite se bre! Srbin je poginuo sramote jedne...

Abolirani predsednik

pre 9 godina

@paviljonac
Ti si dečko zadojen mržnjom prema Duletu, da ni u ovakvim trenucima ne umeš da iskuliraš. Ubijen je moj komšija i ne zanima me za koga je navijao, neka mu je laka crna zemlja, a ti idi pali sveće za Tatona.

R2D2

pre 9 godina

Neka... Kad su oni ovde lomili autobuse niko o tome ni rec nije rekao, valjda Vucic nece da se zamera Turcima. Nikad u istoriji nismo imali ovako jadne vlastodrsce, brise pod sa nama ko god pozeli.

Humanoid

pre 9 godina

Upravo sam pročitao vest da je jedan Zvezdin navijač od svega 25 godina izgubio život u napadu Galatasarajevih huligana tj. pravih terorista! Tragedija! Zapamtiti ovo i podsetiti ih na to sledeći put kad budu gostovali u Beogradu, kako Galatasaraj kao klub tako i ovu slinu od čoveka!
(konto, 21. novembar 2014 23:06)

Makar došli igrati stoni-tenis, eto me! Naravno, s tradicionalnim turskim navijačkim rekvizitom. Dosta je sklanjanja! Galatasaraj? Ma, briga me kako će se zvati!

Napad je najbolja odbrana

pre 9 godina

Evo ga još jedan " svestrani trener " , poput DV - a !
Kada je on to sve uspeo da " vidi , shvati i doživi " !!? Bio " na vezi sa nekim turskim Kimijem " !? Imaju otvoreni link , tokom utakmice !
Šta je posao trenera ?
Ako već nisi čovek da izjaviš saučešće , bolje čuti - jer razvejaćeš svaku sumlju kakav si i ko si !

Poetry In Motion

pre 9 godina

Zvezda ga nadigra u oba meca, njemu krivi navijaci kojima nije dozvoljen obecan ulaz i koji su napadnuti posle, gde je 1 navijac ubijen. Sramota da jedan trener da ovakvu izjavu, umesto da osudi napad i UBISTVO. Sto covek ide sa nozem na utakmicu? Jos hoce suspenziju, jedino oni mogu da je zarade ako ima pravde.

i tako...

pre 9 godina

... po starom dobrom običaju, Turčin izvadi ćakiju i pusti čoveka da stomakom padne na istu jedno 7-8 puta. Čisto da potvrdi. A Zvezdini navijači teroristi.

Milos Stankovic

pre 9 godina

Glavu dajem da je znao za tragediju dok je davao izjavu.
Nadam se da ce drzava reagovati na ovu sramotu ovog malog coveka
Momku neka je laka crna zemlja

Mile

pre 9 godina

Bagro ljudska -ko zakla engleske navijace pre nekoliko godina? Ko zakla navijaca Zvezde danas? O cemu ti pricas,verovatno ti je Sulejman na pameti jos uvek ...

Goran

pre 9 godina

Sve se videlo posle utakmice,jadnice nadmeni...Nikada necete biti ni 50% od onoga sto su Srbi!!! I ko njima dozvoljava evroligu? oni su u aziji,mentalitet odgovara dzihadistima.

Mirko

pre 9 godina

Teroristi su uglavnom iz muslimanskih zemalja. Možda si ih pomešao za neke svoje. A to što su radili, to je zato što im niste dozvolili da uđu na utakmicu iako je sve već bilo dogovoreno kako bi dobili karte. Niste poštovali to što su prevalili hiljadu i kusur kilometara.
Nije za pohvalu i nije ništa dobro gađati policiju kamenjem, ali možda je trebalo nekoga ko je smislio tu pakost.
Uglavnom, vaši neće ni moći da prigvire ovamo, ako se slučajno opet nađemo kod nas.

Kaiim

pre 9 godina

Grobar sam, ali posle ovakve izjave jos vise zalim sto ih niste odrali 30 razlike!!! Doticni nije upoznat sta rade turski navijaci u Srbiji, ali i sta su Turci radili 500 godina u Srbiji. A Erceg nije bas morao da ubaci 30+ i onu trojku sa centra...

matkicc

pre 9 godina

Ee moj prijatelju, pa sta si ocekivao da urade navijaci koji su dosli iz Srbije ili iz nekih drugih delova Turske i ti im ne das da udju u dvoranu. :)

danilo

pre 9 godina

O Sile, koja budaletina?!
Nazvati našu tužnu braću- medju kojima ima budala isto kao i kod nas, ili kao bilo gde- teroristima jeste zaista doktorat iz gluposti...

Posmatrac

pre 9 godina

SRAM TE BILO, atamane (namerno malim slovom)!
Pogledaj kako se ponasaju neki od tvojih sunarodnika pa onda razmisli ko su teroristi!
Imali ste vise srece nego pameti, poslednji napad u regularnom delu ste odigrali bez koncepcije ali je i to (uz veliku dozu srece, jer Erceg onaj sut nece uskoro ponoviti u tako ynacajnom trenutku) bilo dovoljno protiv katastrofalne odluke Zvezdinih igraca da vec na centru ne naprave faul -nebitno da li im je prosecni trener Radonjic to rekao ili nije.

samo da dopunim

pre 9 godina

Koja je ovo dalabu. Kad je gostovao Partizan Bešiktašu, turski navijači su pokazali ko su i šta su, a kad su tako hrabri, a mi teroristi, neka nam dođu u goste.

molim Vas...jedan Savichevic

pre 9 godina

Molim Boga da budemo drugi a oni cetvrti u grupi i zajedno odemo u novu grupu u top 16.
Pa jedna Arena ce biti mala da primi sve koji ce zeleti da vas "pozdrave i docekaju" kako zasluzujete...
oooooooooo turci...

Pedja

pre 9 godina

A vi ste sve fini? Kad ovakve gluposti cujem, sada bi trebalo Zvezda da se zali na Galatasaraj i da budu kaznjeni sto nisu ispostovali minimum svojih obaveza o prodaji karata gostujucim navijacima. Kako su samo urlali Turci u poslednjoj cetvrtini kad god izgube loptu u aut oni je traze kao nisu oni igrali. i onaj Erceg izbije je u aut i skace trazi je, kaze nas narod "kad se poturci kad calmu stavi", a isti taj Ataman skocio pored linije i trazi loptu. Za to se svira tehnicka kada si nekulturan i nevaspitan kao Ataman.

Da

pre 9 godina

Sto volim kad nam neko saspe istinu u lice! Mada ovaj cika treba da zna da su turski navijaci nista manji divljaci ali to je vec njihov problem!

colePFK

pre 9 godina

Tvoji navijaci sirom Evrope prave haos po evropskim utakmicama,tvoji navijači su 2001 ako se ne varam izboli na smrt 2 navijača Leedsa i bili osudjeni na po 9 godina.Večeras su tvoji navijači izvrsili jos jedno ubistvo tako da nemas pravo glasa da pricas o navijačima i o njihovom ponasanju!

Goran

pre 9 godina

Sve se videlo posle utakmice,jadnice nadmeni...Nikada necete biti ni 50% od onoga sto su Srbi!!! I ko njima dozvoljava evroligu? oni su u aziji,mentalitet odgovara dzihadistima.

samo da dopunim

pre 9 godina

Koja je ovo dalabu. Kad je gostovao Partizan Bešiktašu, turski navijači su pokazali ko su i šta su, a kad su tako hrabri, a mi teroristi, neka nam dođu u goste.

Pera

pre 9 godina

Sram te bilo!!! Ogromna laž maloga čoveka ! Bio sam ispred hale kada se desio napad navijača Galatasaraja na navijače Zvezde a koji se nastavio i u hali nad 50 simpatizera kluba jer navijači nisu pusteni u halu. Jedan momak je mučki izboden i željno iščekujem da sada vidim reakciju naše države i medija u ovoj situaciji. U hali su kacene albanske zastave ispred nas a kada su uklonjene od strane redara pola hale je krenulo da se obračuna sa nama. Na kraju je u ispraznjenoj hali ovaj "veliki gospodin " Ataman izvređao sa parketa navijače zvezde isto kako je to uradio i kapitenu Mitrovicu u 4/4.

LiMaN

pre 9 godina

Mrze nas jer smo SRBI,ali neka,sve to gleda onaj od gore...Ima Boga...Nismo cvecke ni Delije ni Grobari,ali bar nismo jadni kao ovi albanci i turci...Pozdrav za sve GROBARE i Delije i ostale prave Srbe od GROBARA...

strasno

pre 9 godina

nista cudno od ovog turskog klosara kad se ta
ista klosarcina ljubi i grli sa crno belim daviteljem
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (paviljonac, 21. novembar 2014 23:18)

Ma da li je moguce da si toliko iskompleksiran da ovde pominjes Duleta? Znaci, neverovatni ljudi. Sto se ovog turcina tice ne razumem kako ima obraza da ovako nesto izjavi posle smrti decka. Kako to da uvek neka ubistva od strane njihovih navijaca, a eto mi teroristi? SRAMOTA.

R2D2

pre 9 godina

Neka... Kad su oni ovde lomili autobuse niko o tome ni rec nije rekao, valjda Vucic nece da se zamera Turcima. Nikad u istoriji nismo imali ovako jadne vlastodrsce, brise pod sa nama ko god pozeli.

Milos Stankovic

pre 9 godina

Glavu dajem da je znao za tragediju dok je davao izjavu.
Nadam se da ce drzava reagovati na ovu sramotu ovog malog coveka
Momku neka je laka crna zemlja

di

pre 9 godina

A ko su nasi teroristi,vasi su onda gori od islamskih dzihadista.Covek hteo da isfolira da bi bili manja kazna.Sve najgore zelim: onim huliganima koji su njih 1000-2000 krenuli na 300 navijaca Zvezde i to kamenicama i ubili nevinog mladica,i sve najgore zelim ovom losem treneru,i klubu Galatasaraj koji je lose organizovao mec.

abc

pre 9 godina

"Njih 300-400 terorista, Evroliga bi morala da suspenduje te ljude. Bio sam zabrinut kao građanin, drugde nema takvih stvari“, rekao je Ataman posle meča.

Tursko pamćenje ko ono u zlatne ribice. Bilo je pre mesečak dana u Beogradu kad je dolazio Slaven Bilić, a turski navijači palili autobuse, kontejnere, divljali po gradu.

SAŠA FRANKFURT

pre 9 godina

Licemeru javi se sad!! Ubijen je mladic od 25 g! Jel i on bio terorist? Vas bi trebalo na 10 g. iskljuciti stoke jeden zaostale! Saucešce porodici! Ne mogu ni da zamislim kako im je. Pocivaj u miru!

Mile

pre 9 godina

Bagro ljudska -ko zakla engleske navijace pre nekoliko godina? Ko zakla navijaca Zvezde danas? O cemu ti pricas,verovatno ti je Sulejman na pameti jos uvek ...

popov

pre 9 godina

Javi se Atamane, sada kada je čovek, gost u tvojoj zemlji, izgubio život od ruke navijača tvog kluba! Daj sada komentar i zatraži od Evrolige da reaguje.

tonus hleb

pre 9 godina

sram te bilo smrade turski, jedno dete je ubijeno.....sta su vasi navjjaci ako su nasi ljudi teroristi......pitao bi te da su tvog sina izboli.....SKOTE JEDAN

molim Vas...jedan Savichevic

pre 9 godina

Molim Boga da budemo drugi a oni cetvrti u grupi i zajedno odemo u novu grupu u top 16.
Pa jedna Arena ce biti mala da primi sve koji ce zeleti da vas "pozdrave i docekaju" kako zasluzujete...
oooooooooo turci...

Objavite komentar

pre 9 godina

TVOJI NAVIJACI SU UBILI NAVIJACA ZVEZDE!
Atamane stidi se!!!
Nadam se da ce se oglasiti drzavni vrh (ako nisu zaspali), da su nasi navijaci (nebitno da li iz Zvezde, Partizana, Rada...) ovo uradili -odmah bi cela zemlja bila oznacena kao teroristicka!

VJ

pre 9 godina

@LiMaN
Da li možete da objasnite 'Mrze nas jer smo SRBI'?
Koliko znamo, činjenica da smo SRBI nije važna u međusobnim okršajima ovde kod nas.
Delije i Grobari se međusobno ne napadaju? Ne tuku? Ne povređuju? Nije poginuo dečko na tribini pre nekoliko godina? Ne barata se noževima, palicama, pištoljima...?
To je sigurno ljubav prema bratu Srbinu? Ili možda neobjašnjiva mržnja prema nekome samo zato jer navija za suparnički tim, nosi druge boje...? Bez obzira što je Srbin.

Kaiim

pre 9 godina

Grobar sam, ali posle ovakve izjave jos vise zalim sto ih niste odrali 30 razlike!!! Doticni nije upoznat sta rade turski navijaci u Srbiji, ali i sta su Turci radili 500 godina u Srbiji. A Erceg nije bas morao da ubaci 30+ i onu trojku sa centra...

о шонеси

pre 9 godina

Скоро су били навијачи Бешикташа у Београду, не знам да ли је неко од њих попреко погледан, а овамо дечко од 25 година стиже родитељима у сандуку, и ти бедо људска нешто да кажеш.Саучешће породиици, знам како им је

Napad je najbolja odbrana

pre 9 godina

Evo ga još jedan " svestrani trener " , poput DV - a !
Kada je on to sve uspeo da " vidi , shvati i doživi " !!? Bio " na vezi sa nekim turskim Kimijem " !? Imaju otvoreni link , tokom utakmice !
Šta je posao trenera ?
Ako već nisi čovek da izjaviš saučešće , bolje čuti - jer razvejaćeš svaku sumlju kakav si i ko si !

Бојан Илић

pre 9 godina

treba zabraniti atamanu dozivotno da ulazi u Srbiju ! lik jednostavno sa ovom izjavom nema sta da trazi u Srbiji !
(darko, 22. novembar 2014 08:46)

Минимум то ако смо људи!

anonymous

pre 9 godina

Navijaci Galatasaraja napali nase navijace, jednom montruozno i kukavicki oduzeli zivot i onda smo mi teroristi, da li je ovaj normalan??? Ne bude li reakcije drzave sada, Delije idu na ulice, a ako nam se svi nezadovoljni (advokati, prosvetari, radikali itd.) pridruze, nece biti dobro...

non stop ubijaju gostujuce navijace i uvek neko drugi kriv

pre 9 godina

mi smo "teroristi"....a turska ubacuje ljudstvo i naoruzanje ovima iz ISIS u siriji i iraku sto seku glave?!?!?!?!?!

Da vidim da li ce ovi nasi da pale svece za naseg navijaca i da li ce tursko sudstvo da osudi nekog na 240 godine zatvora (kao sto je slucaj sa tatonom bio)

Humanoid

pre 9 godina

Upravo sam pročitao vest da je jedan Zvezdin navijač od svega 25 godina izgubio život u napadu Galatasarajevih huligana tj. pravih terorista! Tragedija! Zapamtiti ovo i podsetiti ih na to sledeći put kad budu gostovali u Beogradu, kako Galatasaraj kao klub tako i ovu slinu od čoveka!
(konto, 21. novembar 2014 23:06)

Makar došli igrati stoni-tenis, eto me! Naravno, s tradicionalnim turskim navijačkim rekvizitom. Dosta je sklanjanja! Galatasaraj? Ma, briga me kako će se zvati!

Itnja

pre 9 godina

Kada je onaj Francuz nastradao u Beogradu, drzava se izvinjavala porodici, izjavljivala saucesce (sto smatram normalnim gestom)... A kada se to desilo nasem navijacu u Turskoj, opet smo mi krivi I mi treba da se izvinjavamo.

stf

pre 9 godina

"Grupu od 400 navijača beogradskog kluba napali su navijači Galatasaraja ispred hale "Abdi Ipekči" u koju im nije dozvoljen ulaz, iako su imali ulaznice. U opštoj tuči navijača M.I. je zadobio smrtonosne povrede nožem.

Dok se u "Abdi Ipekčiju" igrao meč Evrolige između Galatasaraja i Crvene zvezde Telekom, navijači crveno-belih napadnuti su od strane turskih huligana."

Toliko o terorizmu. Uzasnut sam.

Abolirani predsednik

pre 9 godina

@paviljonac
Ti si dečko zadojen mržnjom prema Duletu, da ni u ovakvim trenucima ne umeš da iskuliraš. Ubijen je moj komšija i ne zanima me za koga je navijao, neka mu je laka crna zemlja, a ti idi pali sveće za Tatona.

duka

pre 9 godina

Kako ga nije sramota!? El mu je falila dlaka sa glave ovde kad je bio!? I jos ubili coveka!? I nije ga sramota da tako nesto kaze..
Ako je neko od evropskih navijaca u paraleli sa teroristima to su turski huligani, koji i nisu deo evrope. A nasi huligani su samo praznoglavci koji vole da se k.che.
Ovde je odgovornost na organizatoru, a to je i potpuno prirodno jer su sve to lepo oni organizovali zajedno sa svojom policijom.

Niks

pre 9 godina

To su uvek i bili!
(Mirek Griba, 21. novembar 2014 22:42)

Pa kakav vodja takvi i navijaci...
(Micko, 21. novembar 2014 22:49)

Stidite se pretpostavljam navijaci Partizana za ovakve komentare, kao da navijaci Partizana nisu napadnuti izvan granice SRbije, Stidite se bre! Srbin je poginuo sramote jedne...

mihajlo

pre 9 godina

Turci oj turci. Sreca vasa posto nasi navijaci malo se libe u zadnje vreme zbog suspenzije svog kluba medjutim sve ima svoje granice to vazi i za one sto su naucili da upravljaju dron. Bojim se da ste ga preterali i da ubuduce bez obzira na suspenziju i klubova i reptezentacije, ce tezko jos neko da zaustavi masu kad dodjete.

Falcao

pre 9 godina

Jel moguće da covek ovo izjavi posle napada Turskih navijača na navijače Crvene Zvezde, pre utakmice, gde je pritom jedan navijač Zvezde ubijen?

alfa romeo

pre 9 godina

a na drugoj vesti o ovome pise da su navijaci galate gadjali zvezdine..a otkud onda noz kod navijaca galate koji je ubio zvezdinog,kada su nasi terorisri?jeste da i nasi umeju da prave sr*nja,ali ni vasi nisu cvecke

VR74

pre 9 godina

Turci su "genocidni" navijači! Pre nekoliko sedmica dva puta su prekidali meč LŠ sa Borusijom u Dortmundu! Klub je kažnjen novčano i ima obavezu da nadoknadi štetu Arsenalu za deo stadiona! Ako je tačno da je stradao navijač Zvezde, onda je ovo izjava tipa "napad je najbolja odbrana"! Nema gorih "navijača" od turskih u Evropi!!!

konto

pre 9 godina

Upravo sam pročitao vest da je jedan Zvezdin navijač od svega 25 godina izgubio život u napadu Galatasarajevih huligana tj. pravih terorista! Tragedija! Zapamtiti ovo i podsetiti ih na to sledeći put kad budu gostovali u Beogradu, kako Galatasaraj kao klub tako i ovu slinu od čoveka!

nemanja

pre 9 godina

Koji divljak. Pobjedio si, cistom srecom ili Radonjicevom nesposobnoscu, odnosno utakmicom zivota Zorana Ercega, i umjesto da pricas o utakmici ti iznosis neke vrednosne sudove o necemu o cemu nemas informacije. Sramotno...

Loznicanin

pre 9 godina

Drugde nema takvih stvari? Sine pa ti zivis u Turskoj. Nas na balkanu ste unazadili kulturno. Mi smo takvi kakvi jer smo skoro 5 vekova bili pod Turcima. A kakvi ste vi tek Indijanci? Vi ste i sad pod Turcima.

i tako...

pre 9 godina

... po starom dobrom običaju, Turčin izvadi ćakiju i pusti čoveka da stomakom padne na istu jedno 7-8 puta. Čisto da potvrdi. A Zvezdini navijači teroristi.

Dulitl dr

pre 9 godina

Atamane, srami se i stidi se, ukoliko trunke obraza imas! Nase navijace sa regularno nabavljenim ulaznicama niste pustili u halu, potom je vasa policija omogucila da razulareni manijaci sa nozevima napadnu goloruku decu i izbodu na smrt jednog od njih!I posle svega toga ti imas toliku dozu neljudskosti da kazes da su nasi navijaci teroristi! Umesto da izrazis saucesce porodici nastradalog deteta i da istaknes zal sto je do svega doslo... E, moj Ergine, nula si i kao trener, a sada dokazano i kao covek!

navijac

pre 9 godina

@Ma more marš bre! Ajde što si loš trener nego što si nula od čoveka!
(konto, 21. novembar 2014 22:49)

Ma more sram ga bilo da tako prica! To su sve divni mladici, faultetski obrazovani, humanitarci, predvodjeni pravim dobrocinom Ivanom Bogdanovim!

dna

pre 9 godina

A zar Turci pre neku nedelju nisu krsili i lomili u Beogradu? Zar nije neki Turski kamiondzija pokosio 4 mlada Srpska zivota? Pa ko je onda ovde terorista?

ubistvo sa predumisljajem

pre 9 godina

Prevalili su toliki put do turske da bi gledali utakmicu svog kluba za koji navijaju, a onda su im namerno zabranili da kupuju karte i tako ih sprecili da udju u halu, da bi ih odmah potom napali na ulici na kojoj su ostali jer nisu mogli da udju unutra, pa im cak ni to nije bilo dosta nego su morali i coveka da ubiju, a sad te iste zrtve licemerno nazivaju jos i da su teroristi, dok pravi teroristi sada sede u svojim koznim foteljama i sa zadovoljstvom posmatraju posledice svog unapred dobro isplaniranog i jos bolje organizovanog zlocina. Da li ce Evropa reagovati za ovo kao na ubistvo Brisa Tatona i "srpsku" Djenovu ili ce ostati nema kada su srpske zrtve i srpski nacionalni interesi uputanju, ostaje nam da se vidi.

marko_bgd

pre 9 godina

300 navijaca zvezde su svojim teroristickim napadima na policiju kamenicama....hhahaha...a pri tome je srbin ubijen nozem....kakav jadnik

laki

pre 9 godina

Iskreno ali najiskrenije ne mrzim nikoga, nijedan narod.... Ali više sam nego zahvalan što se ne graničimo sa turskom i turcima, što ipak postoji kakva takva tampon zona u vidu okolnih država sa turskom. U turskoj se već duže vreme napušta učenje Ataturka, nastupa sveopšta islamizacija i dolazi do renesanse osmanske težnje i politike.

Na nas ne gledaju uopšte blagonaklono.

Iskreno mi je žao zbog dečka koji je izgubio život, da je situacija kojim slučajem bila obrnuta, i da se tako nešto desilo njihovom navijaču ovde, odmah bi se digla cela turska, a ovako čini mi se da će naša država biti nema na sve ovo.

Još jednom, sreća je naša što se ne graničimo sa turskom. Imaju ameri onu poslovicu ''out of sight out of mind''.

...

pre 9 godina

E atamanu, atamanu, dace bog da prodjete sa nama u drugi krug pa ces onda gostovati opet u beogradu a mi ti ovaj komentar necemo zaboraviti...
sram te bilo.

Kum

pre 9 godina

Djubre jedno bedno.

Neka vam je kradja na cast, kao i svi fazoni koje ste veceras koristili. Nemate vi obraza ni malo, i tako mi je zao sto vas je u*ralo kao nikad do sada sa onom trojkom, jer ste zasluzili da vas ugazimo sa najmanje 15 razlike!

Jos i decko stradao... Bogte... Jesu li ga to nasi "teroristi" izboli nozem????!!! *ovno smrdljivo!!

PS: Neki Grobari su jos navijali za njih. Bravo...

Da

pre 9 godina

Sto volim kad nam neko saspe istinu u lice! Mada ovaj cika treba da zna da su turski navijaci nista manji divljaci ali to je vec njihov problem!

Pedja

pre 9 godina

A vi ste sve fini? Kad ovakve gluposti cujem, sada bi trebalo Zvezda da se zali na Galatasaraj i da budu kaznjeni sto nisu ispostovali minimum svojih obaveza o prodaji karata gostujucim navijacima. Kako su samo urlali Turci u poslednjoj cetvrtini kad god izgube loptu u aut oni je traze kao nisu oni igrali. i onaj Erceg izbije je u aut i skace trazi je, kaze nas narod "kad se poturci kad calmu stavi", a isti taj Ataman skocio pored linije i trazi loptu. Za to se svira tehnicka kada si nekulturan i nevaspitan kao Ataman.

Poetry In Motion

pre 9 godina

Zvezda ga nadigra u oba meca, njemu krivi navijaci kojima nije dozvoljen obecan ulaz i koji su napadnuti posle, gde je 1 navijac ubijen. Sramota da jedan trener da ovakvu izjavu, umesto da osudi napad i UBISTVO. Sto covek ide sa nozem na utakmicu? Jos hoce suspenziju, jedino oni mogu da je zarade ako ima pravde.

popeye

pre 9 godina

А видимо ваши навијачи су сви фини, крену ето на утакмицу и нормално понесу и ножеве. А не презају ни да убију...

bojan

pre 9 godina

neces da znas gde se nalazis kad sledeci put dodjes u bg od buke koju ce da naprave navijaci na tribini, nebitno crno ili crveno beli, pokazacemo ti na nas nacin, navijanjem, sram te bilo

Somi

pre 9 godina

Kako te nije sramota da izjavis ovako nesto?! Obecali ste klubu da ce te obezbediti karte za nase navijace, a kad su dosli pravite se bu*ale. Sve najgore vam zelim!

Mirko

pre 9 godina

Teroristi su uglavnom iz muslimanskih zemalja. Možda si ih pomešao za neke svoje. A to što su radili, to je zato što im niste dozvolili da uđu na utakmicu iako je sve već bilo dogovoreno kako bi dobili karte. Niste poštovali to što su prevalili hiljadu i kusur kilometara.
Nije za pohvalu i nije ništa dobro gađati policiju kamenjem, ali možda je trebalo nekoga ko je smislio tu pakost.
Uglavnom, vaši neće ni moći da prigvire ovamo, ako se slučajno opet nađemo kod nas.

zabaaa

pre 9 godina

Tata ti terorista. Alibi za ubice gosn Atamane ti si sportista ne mesas je gde ti nije mesto. Stop huliganizmu.. Izgubljen zivot.. Saučesce porodicama..

zivcan_neki_lik

pre 9 godina

Sva krivica je na vama turci! Nista se ne bi desilo da ste ispostovali dogovor! Turci su u Beogradu divljali isto i nista im se nije desilo i svi su bili na utakmici protiv partizana. Ako ima pravde,bice vam suspendovan teren do kraja sezone minimum.

LFC

pre 9 godina

Sramotna izjava jednog trenera jer to sto se desilo ispred nema nikakve veze sa desavanjima na terenu. Sramotno je i to sto domacin nije dao gostima dogovorene ulaznice i zbog toga treba da se kazni. Izgleda da su Zvezdine pristalice trebale mirno da stoje dok ih drugi ubadaju nozevima, tuku i gadjaju kamenjem. Ubijen je jedan mladic,gostujuci navijac, 25 godina je imao samo. Strasno sta se desilo...

Леонид

pre 9 godina

@kum У спортском смислу увек навијам против Звезде,али да ли неко нормалан мисли да могу да навијам да Турци убијају и кољу нашу децу.Нек ти је вечна слава Марко Делијо.А ви се запитајте како сте ликовали кад су нас шутирали Бугари по Софији ?

Coek

pre 9 godina

Covece kako te nije sramota pored vasih navijaca srbi ispali teroristi!!! Da ne znas mozda za reputaciju turskih navijaca sirom sveta. Evo samo se to dokazalo, umro navijac zvezde pod nerazjasnjenim okolnostima koje ce verovatno i ostati ne razjqsnjeni. Ti si sportski radnik tvoje nije da se mesas u ovakve stvari. Mozda radonja nije savrsen trener i mozda nisam bio najsrecniji kada je dosao, ali sam ga s vremenom poceo da volim i cenim jer nema ovakve ispade i ne prica gluposti kao nekolicina trenera sirom evrope. Sramotno stvarno!!!

Posmatrac

pre 9 godina

SRAM TE BILO, atamane (namerno malim slovom)!
Pogledaj kako se ponasaju neki od tvojih sunarodnika pa onda razmisli ko su teroristi!
Imali ste vise srece nego pameti, poslednji napad u regularnom delu ste odigrali bez koncepcije ali je i to (uz veliku dozu srece, jer Erceg onaj sut nece uskoro ponoviti u tako ynacajnom trenutku) bilo dovoljno protiv katastrofalne odluke Zvezdinih igraca da vec na centru ne naprave faul -nebitno da li im je prosecni trener Radonjic to rekao ili nije.

neki tamo

pre 9 godina

zato je on pre meca izjavio: "Nakon poraza u Beogradu moramo da pobedimo kod kuće. Bez obzira na povrede odigraćemo najbolje što mogu na svom parketu i doneti pobedu našim navijačima". on je izgleda znao vise nego sto smo mi mogli i da pretpostavimo. strasno kakva razmisljanja za jednog trenera

Tolle

pre 9 godina

Stvarno ne mogu da shvatim kako je vecina Zvezdasa mogla da navija protiv Partizana svih onih godina.Ne znam sta treba da mi bude u glavi pa da navijam za Galatasaraj i za sve ovo oko njega....

matkicc

pre 9 godina

Ee moj prijatelju, pa sta si ocekivao da urade navijaci koji su dosli iz Srbije ili iz nekih drugih delova Turske i ti im ne das da udju u dvoranu. :)

danilo

pre 9 godina

O Sile, koja budaletina?!
Nazvati našu tužnu braću- medju kojima ima budala isto kao i kod nas, ili kao bilo gde- teroristima jeste zaista doktorat iz gluposti...

subjektivna impresija

pre 9 godina

Otišao sam jednom u tursku na more, na nagovor moga kuma! Rekao posle toga, nikad vise... A sada sam siguran da samo tranzitom može ista da me vidi! Živela SRBIJA, saučešće porodici.

popov

pre 9 godina

Nema toga u Turskoj, nema.. pogotovo toga u Turskoj nema kada turski fudbalski klubovi gostuju po evropi, ili kada njima u goste dolaze englezi.. taman posla. "našu policiju" i "bio sam zabrinut kao građanin" sve govori. Neverovatno je koliko je sreće večeras imala Atamanova ekipa i koliko je neiskustvo pokazao Radonjić.. Dva velika stručnjaka! Radonjić mi je kao Koščelni u Arsenalu. Sve uradi odlično, ali ona jedna greška koju napravi, ispostavi se kobna! Šteta velika večeras, bila je to sjajna prilika. Sjajni Kalina, Luka i Bobi, pravi karakteri! Lazić borben kao i uvek, ostali solidni ali i nedovoljni.

navijac

pre 9 godina

@Ma more marš bre! Ajde što si loš trener nego što si nula od čoveka!
(konto, 21. novembar 2014 22:49)

Ma more sram ga bilo da tako prica! To su sve divni mladici, faultetski obrazovani, humanitarci, predvodjeni pravim dobrocinom Ivanom Bogdanovim!

Napad je najbolja odbrana

pre 9 godina

Evo ga još jedan " svestrani trener " , poput DV - a !
Kada je on to sve uspeo da " vidi , shvati i doživi " !!? Bio " na vezi sa nekim turskim Kimijem " !? Imaju otvoreni link , tokom utakmice !
Šta je posao trenera ?
Ako već nisi čovek da izjaviš saučešće , bolje čuti - jer razvejaćeš svaku sumlju kakav si i ko si !

Da

pre 9 godina

Sto volim kad nam neko saspe istinu u lice! Mada ovaj cika treba da zna da su turski navijaci nista manji divljaci ali to je vec njihov problem!

LiMaN

pre 9 godina

Mrze nas jer smo SRBI,ali neka,sve to gleda onaj od gore...Ima Boga...Nismo cvecke ni Delije ni Grobari,ali bar nismo jadni kao ovi albanci i turci...Pozdrav za sve GROBARE i Delije i ostale prave Srbe od GROBARA...

colePFK

pre 9 godina

Tvoji navijaci sirom Evrope prave haos po evropskim utakmicama,tvoji navijači su 2001 ako se ne varam izboli na smrt 2 navijača Leedsa i bili osudjeni na po 9 godina.Večeras su tvoji navijači izvrsili jos jedno ubistvo tako da nemas pravo glasa da pricas o navijačima i o njihovom ponasanju!

Abolirani predsednik

pre 9 godina

@paviljonac
Ti si dečko zadojen mržnjom prema Duletu, da ni u ovakvim trenucima ne umeš da iskuliraš. Ubijen je moj komšija i ne zanima me za koga je navijao, neka mu je laka crna zemlja, a ti idi pali sveće za Tatona.

Goran

pre 9 godina

Sve se videlo posle utakmice,jadnice nadmeni...Nikada necete biti ni 50% od onoga sto su Srbi!!! I ko njima dozvoljava evroligu? oni su u aziji,mentalitet odgovara dzihadistima.

Niks

pre 9 godina

To su uvek i bili!
(Mirek Griba, 21. novembar 2014 22:42)

Pa kakav vodja takvi i navijaci...
(Micko, 21. novembar 2014 22:49)

Stidite se pretpostavljam navijaci Partizana za ovakve komentare, kao da navijaci Partizana nisu napadnuti izvan granice SRbije, Stidite se bre! Srbin je poginuo sramote jedne...

strasno

pre 9 godina

nista cudno od ovog turskog klosara kad se ta
ista klosarcina ljubi i grli sa crno belim daviteljem
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (paviljonac, 21. novembar 2014 23:18)

Ma da li je moguce da si toliko iskompleksiran da ovde pominjes Duleta? Znaci, neverovatni ljudi. Sto se ovog turcina tice ne razumem kako ima obraza da ovako nesto izjavi posle smrti decka. Kako to da uvek neka ubistva od strane njihovih navijaca, a eto mi teroristi? SRAMOTA.

VJ

pre 9 godina

@LiMaN
Da li možete da objasnite 'Mrze nas jer smo SRBI'?
Koliko znamo, činjenica da smo SRBI nije važna u međusobnim okršajima ovde kod nas.
Delije i Grobari se međusobno ne napadaju? Ne tuku? Ne povređuju? Nije poginuo dečko na tribini pre nekoliko godina? Ne barata se noževima, palicama, pištoljima...?
To je sigurno ljubav prema bratu Srbinu? Ili možda neobjašnjiva mržnja prema nekome samo zato jer navija za suparnički tim, nosi druge boje...? Bez obzira što je Srbin.

di

pre 9 godina

A ko su nasi teroristi,vasi su onda gori od islamskih dzihadista.Covek hteo da isfolira da bi bili manja kazna.Sve najgore zelim: onim huliganima koji su njih 1000-2000 krenuli na 300 navijaca Zvezde i to kamenicama i ubili nevinog mladica,i sve najgore zelim ovom losem treneru,i klubu Galatasaraj koji je lose organizovao mec.

Kum

pre 9 godina

Djubre jedno bedno.

Neka vam je kradja na cast, kao i svi fazoni koje ste veceras koristili. Nemate vi obraza ni malo, i tako mi je zao sto vas je u*ralo kao nikad do sada sa onom trojkom, jer ste zasluzili da vas ugazimo sa najmanje 15 razlike!

Jos i decko stradao... Bogte... Jesu li ga to nasi "teroristi" izboli nozem????!!! *ovno smrdljivo!!

PS: Neki Grobari su jos navijali za njih. Bravo...

Humanoid

pre 9 godina

Upravo sam pročitao vest da je jedan Zvezdin navijač od svega 25 godina izgubio život u napadu Galatasarajevih huligana tj. pravih terorista! Tragedija! Zapamtiti ovo i podsetiti ih na to sledeći put kad budu gostovali u Beogradu, kako Galatasaraj kao klub tako i ovu slinu od čoveka!
(konto, 21. novembar 2014 23:06)

Makar došli igrati stoni-tenis, eto me! Naravno, s tradicionalnim turskim navijačkim rekvizitom. Dosta je sklanjanja! Galatasaraj? Ma, briga me kako će se zvati!

SAŠA FRANKFURT

pre 9 godina

Licemeru javi se sad!! Ubijen je mladic od 25 g! Jel i on bio terorist? Vas bi trebalo na 10 g. iskljuciti stoke jeden zaostale! Saucešce porodici! Ne mogu ni da zamislim kako im je. Pocivaj u miru!

anonymous

pre 9 godina

Navijaci Galatasaraja napali nase navijace, jednom montruozno i kukavicki oduzeli zivot i onda smo mi teroristi, da li je ovaj normalan??? Ne bude li reakcije drzave sada, Delije idu na ulice, a ako nam se svi nezadovoljni (advokati, prosvetari, radikali itd.) pridruze, nece biti dobro...

non stop ubijaju gostujuce navijace i uvek neko drugi kriv

pre 9 godina

mi smo "teroristi"....a turska ubacuje ljudstvo i naoruzanje ovima iz ISIS u siriji i iraku sto seku glave?!?!?!?!?!

Da vidim da li ce ovi nasi da pale svece za naseg navijaca i da li ce tursko sudstvo da osudi nekog na 240 godine zatvora (kao sto je slucaj sa tatonom bio)

Mirko

pre 9 godina

Teroristi su uglavnom iz muslimanskih zemalja. Možda si ih pomešao za neke svoje. A to što su radili, to je zato što im niste dozvolili da uđu na utakmicu iako je sve već bilo dogovoreno kako bi dobili karte. Niste poštovali to što su prevalili hiljadu i kusur kilometara.
Nije za pohvalu i nije ništa dobro gađati policiju kamenjem, ali možda je trebalo nekoga ko je smislio tu pakost.
Uglavnom, vaši neće ni moći da prigvire ovamo, ako se slučajno opet nađemo kod nas.

Pera

pre 9 godina

Sram te bilo!!! Ogromna laž maloga čoveka ! Bio sam ispred hale kada se desio napad navijača Galatasaraja na navijače Zvezde a koji se nastavio i u hali nad 50 simpatizera kluba jer navijači nisu pusteni u halu. Jedan momak je mučki izboden i željno iščekujem da sada vidim reakciju naše države i medija u ovoj situaciji. U hali su kacene albanske zastave ispred nas a kada su uklonjene od strane redara pola hale je krenulo da se obračuna sa nama. Na kraju je u ispraznjenoj hali ovaj "veliki gospodin " Ataman izvređao sa parketa navijače zvezde isto kako je to uradio i kapitenu Mitrovicu u 4/4.

Milos Stankovic

pre 9 godina

Glavu dajem da je znao za tragediju dok je davao izjavu.
Nadam se da ce drzava reagovati na ovu sramotu ovog malog coveka
Momku neka je laka crna zemlja

Tolle

pre 9 godina

Stvarno ne mogu da shvatim kako je vecina Zvezdasa mogla da navija protiv Partizana svih onih godina.Ne znam sta treba da mi bude u glavi pa da navijam za Galatasaraj i za sve ovo oko njega....

samo da dopunim

pre 9 godina

Koja je ovo dalabu. Kad je gostovao Partizan Bešiktašu, turski navijači su pokazali ko su i šta su, a kad su tako hrabri, a mi teroristi, neka nam dođu u goste.

Kaiim

pre 9 godina

Grobar sam, ali posle ovakve izjave jos vise zalim sto ih niste odrali 30 razlike!!! Doticni nije upoznat sta rade turski navijaci u Srbiji, ali i sta su Turci radili 500 godina u Srbiji. A Erceg nije bas morao da ubaci 30+ i onu trojku sa centra...

Pedja

pre 9 godina

A vi ste sve fini? Kad ovakve gluposti cujem, sada bi trebalo Zvezda da se zali na Galatasaraj i da budu kaznjeni sto nisu ispostovali minimum svojih obaveza o prodaji karata gostujucim navijacima. Kako su samo urlali Turci u poslednjoj cetvrtini kad god izgube loptu u aut oni je traze kao nisu oni igrali. i onaj Erceg izbije je u aut i skace trazi je, kaze nas narod "kad se poturci kad calmu stavi", a isti taj Ataman skocio pored linije i trazi loptu. Za to se svira tehnicka kada si nekulturan i nevaspitan kao Ataman.

abc

pre 9 godina

"Njih 300-400 terorista, Evroliga bi morala da suspenduje te ljude. Bio sam zabrinut kao građanin, drugde nema takvih stvari“, rekao je Ataman posle meča.

Tursko pamćenje ko ono u zlatne ribice. Bilo je pre mesečak dana u Beogradu kad je dolazio Slaven Bilić, a turski navijači palili autobuse, kontejnere, divljali po gradu.

Loznicanin

pre 9 godina

Drugde nema takvih stvari? Sine pa ti zivis u Turskoj. Nas na balkanu ste unazadili kulturno. Mi smo takvi kakvi jer smo skoro 5 vekova bili pod Turcima. A kakvi ste vi tek Indijanci? Vi ste i sad pod Turcima.

Posmatrac

pre 9 godina

SRAM TE BILO, atamane (namerno malim slovom)!
Pogledaj kako se ponasaju neki od tvojih sunarodnika pa onda razmisli ko su teroristi!
Imali ste vise srece nego pameti, poslednji napad u regularnom delu ste odigrali bez koncepcije ali je i to (uz veliku dozu srece, jer Erceg onaj sut nece uskoro ponoviti u tako ynacajnom trenutku) bilo dovoljno protiv katastrofalne odluke Zvezdinih igraca da vec na centru ne naprave faul -nebitno da li im je prosecni trener Radonjic to rekao ili nije.

mihajlo

pre 9 godina

Turci oj turci. Sreca vasa posto nasi navijaci malo se libe u zadnje vreme zbog suspenzije svog kluba medjutim sve ima svoje granice to vazi i za one sto su naucili da upravljaju dron. Bojim se da ste ga preterali i da ubuduce bez obzira na suspenziju i klubova i reptezentacije, ce tezko jos neko da zaustavi masu kad dodjete.

duka

pre 9 godina

Kako ga nije sramota!? El mu je falila dlaka sa glave ovde kad je bio!? I jos ubili coveka!? I nije ga sramota da tako nesto kaze..
Ako je neko od evropskih navijaca u paraleli sa teroristima to su turski huligani, koji i nisu deo evrope. A nasi huligani su samo praznoglavci koji vole da se k.che.
Ovde je odgovornost na organizatoru, a to je i potpuno prirodno jer su sve to lepo oni organizovali zajedno sa svojom policijom.

neki tamo

pre 9 godina

zato je on pre meca izjavio: "Nakon poraza u Beogradu moramo da pobedimo kod kuće. Bez obzira na povrede odigraćemo najbolje što mogu na svom parketu i doneti pobedu našim navijačima". on je izgleda znao vise nego sto smo mi mogli i da pretpostavimo. strasno kakva razmisljanja za jednog trenera

Бојан Илић

pre 9 godina

treba zabraniti atamanu dozivotno da ulazi u Srbiju ! lik jednostavno sa ovom izjavom nema sta da trazi u Srbiji !
(darko, 22. novembar 2014 08:46)

Минимум то ако смо људи!

matkicc

pre 9 godina

Ee moj prijatelju, pa sta si ocekivao da urade navijaci koji su dosli iz Srbije ili iz nekih drugih delova Turske i ti im ne das da udju u dvoranu. :)

molim Vas...jedan Savichevic

pre 9 godina

Molim Boga da budemo drugi a oni cetvrti u grupi i zajedno odemo u novu grupu u top 16.
Pa jedna Arena ce biti mala da primi sve koji ce zeleti da vas "pozdrave i docekaju" kako zasluzujete...
oooooooooo turci...

R2D2

pre 9 godina

Neka... Kad su oni ovde lomili autobuse niko o tome ni rec nije rekao, valjda Vucic nece da se zamera Turcima. Nikad u istoriji nismo imali ovako jadne vlastodrsce, brise pod sa nama ko god pozeli.

popov

pre 9 godina

Nema toga u Turskoj, nema.. pogotovo toga u Turskoj nema kada turski fudbalski klubovi gostuju po evropi, ili kada njima u goste dolaze englezi.. taman posla. "našu policiju" i "bio sam zabrinut kao građanin" sve govori. Neverovatno je koliko je sreće večeras imala Atamanova ekipa i koliko je neiskustvo pokazao Radonjić.. Dva velika stručnjaka! Radonjić mi je kao Koščelni u Arsenalu. Sve uradi odlično, ali ona jedna greška koju napravi, ispostavi se kobna! Šteta velika večeras, bila je to sjajna prilika. Sjajni Kalina, Luka i Bobi, pravi karakteri! Lazić borben kao i uvek, ostali solidni ali i nedovoljni.

VR74

pre 9 godina

Turci su "genocidni" navijači! Pre nekoliko sedmica dva puta su prekidali meč LŠ sa Borusijom u Dortmundu! Klub je kažnjen novčano i ima obavezu da nadoknadi štetu Arsenalu za deo stadiona! Ako je tačno da je stradao navijač Zvezde, onda je ovo izjava tipa "napad je najbolja odbrana"! Nema gorih "navijača" od turskih u Evropi!!!

tonus hleb

pre 9 godina

sram te bilo smrade turski, jedno dete je ubijeno.....sta su vasi navjjaci ako su nasi ljudi teroristi......pitao bi te da su tvog sina izboli.....SKOTE JEDAN

Леонид

pre 9 godina

@kum У спортском смислу увек навијам против Звезде,али да ли неко нормалан мисли да могу да навијам да Турци убијају и кољу нашу децу.Нек ти је вечна слава Марко Делијо.А ви се запитајте како сте ликовали кад су нас шутирали Бугари по Софији ?

stf

pre 9 godina

"Grupu od 400 navijača beogradskog kluba napali su navijači Galatasaraja ispred hale "Abdi Ipekči" u koju im nije dozvoljen ulaz, iako su imali ulaznice. U opštoj tuči navijača M.I. je zadobio smrtonosne povrede nožem.

Dok se u "Abdi Ipekčiju" igrao meč Evrolige između Galatasaraja i Crvene zvezde Telekom, navijači crveno-belih napadnuti su od strane turskih huligana."

Toliko o terorizmu. Uzasnut sam.

alfa romeo

pre 9 godina

a na drugoj vesti o ovome pise da su navijaci galate gadjali zvezdine..a otkud onda noz kod navijaca galate koji je ubio zvezdinog,kada su nasi terorisri?jeste da i nasi umeju da prave sr*nja,ali ni vasi nisu cvecke

popov

pre 9 godina

Javi se Atamane, sada kada je čovek, gost u tvojoj zemlji, izgubio život od ruke navijača tvog kluba! Daj sada komentar i zatraži od Evrolige da reaguje.

Objavite komentar

pre 9 godina

TVOJI NAVIJACI SU UBILI NAVIJACA ZVEZDE!
Atamane stidi se!!!
Nadam se da ce se oglasiti drzavni vrh (ako nisu zaspali), da su nasi navijaci (nebitno da li iz Zvezde, Partizana, Rada...) ovo uradili -odmah bi cela zemlja bila oznacena kao teroristicka!

Dulitl dr

pre 9 godina

Atamane, srami se i stidi se, ukoliko trunke obraza imas! Nase navijace sa regularno nabavljenim ulaznicama niste pustili u halu, potom je vasa policija omogucila da razulareni manijaci sa nozevima napadnu goloruku decu i izbodu na smrt jednog od njih!I posle svega toga ti imas toliku dozu neljudskosti da kazes da su nasi navijaci teroristi! Umesto da izrazis saucesce porodici nastradalog deteta i da istaknes zal sto je do svega doslo... E, moj Ergine, nula si i kao trener, a sada dokazano i kao covek!

subjektivna impresija

pre 9 godina

Otišao sam jednom u tursku na more, na nagovor moga kuma! Rekao posle toga, nikad vise... A sada sam siguran da samo tranzitom može ista da me vidi! Živela SRBIJA, saučešće porodici.

laki

pre 9 godina

Iskreno ali najiskrenije ne mrzim nikoga, nijedan narod.... Ali više sam nego zahvalan što se ne graničimo sa turskom i turcima, što ipak postoji kakva takva tampon zona u vidu okolnih država sa turskom. U turskoj se već duže vreme napušta učenje Ataturka, nastupa sveopšta islamizacija i dolazi do renesanse osmanske težnje i politike.

Na nas ne gledaju uopšte blagonaklono.

Iskreno mi je žao zbog dečka koji je izgubio život, da je situacija kojim slučajem bila obrnuta, i da se tako nešto desilo njihovom navijaču ovde, odmah bi se digla cela turska, a ovako čini mi se da će naša država biti nema na sve ovo.

Još jednom, sreća je naša što se ne graničimo sa turskom. Imaju ameri onu poslovicu ''out of sight out of mind''.

nemanja

pre 9 godina

Koji divljak. Pobjedio si, cistom srecom ili Radonjicevom nesposobnoscu, odnosno utakmicom zivota Zorana Ercega, i umjesto da pricas o utakmici ti iznosis neke vrednosne sudove o necemu o cemu nemas informacije. Sramotno...

Falcao

pre 9 godina

Jel moguće da covek ovo izjavi posle napada Turskih navijača na navijače Crvene Zvezde, pre utakmice, gde je pritom jedan navijač Zvezde ubijen?

bojan

pre 9 godina

neces da znas gde se nalazis kad sledeci put dodjes u bg od buke koju ce da naprave navijaci na tribini, nebitno crno ili crveno beli, pokazacemo ti na nas nacin, navijanjem, sram te bilo

Mile

pre 9 godina

Bagro ljudska -ko zakla engleske navijace pre nekoliko godina? Ko zakla navijaca Zvezde danas? O cemu ti pricas,verovatno ti je Sulejman na pameti jos uvek ...

zabaaa

pre 9 godina

Tata ti terorista. Alibi za ubice gosn Atamane ti si sportista ne mesas je gde ti nije mesto. Stop huliganizmu.. Izgubljen zivot.. Saučesce porodicama..

konto

pre 9 godina

Upravo sam pročitao vest da je jedan Zvezdin navijač od svega 25 godina izgubio život u napadu Galatasarajevih huligana tj. pravih terorista! Tragedija! Zapamtiti ovo i podsetiti ih na to sledeći put kad budu gostovali u Beogradu, kako Galatasaraj kao klub tako i ovu slinu od čoveka!

Poetry In Motion

pre 9 godina

Zvezda ga nadigra u oba meca, njemu krivi navijaci kojima nije dozvoljen obecan ulaz i koji su napadnuti posle, gde je 1 navijac ubijen. Sramota da jedan trener da ovakvu izjavu, umesto da osudi napad i UBISTVO. Sto covek ide sa nozem na utakmicu? Jos hoce suspenziju, jedino oni mogu da je zarade ako ima pravde.

dna

pre 9 godina

A zar Turci pre neku nedelju nisu krsili i lomili u Beogradu? Zar nije neki Turski kamiondzija pokosio 4 mlada Srpska zivota? Pa ko je onda ovde terorista?

о шонеси

pre 9 godina

Скоро су били навијачи Бешикташа у Београду, не знам да ли је неко од њих попреко погледан, а овамо дечко од 25 година стиже родитељима у сандуку, и ти бедо људска нешто да кажеш.Саучешће породиици, знам како им је

danilo

pre 9 godina

O Sile, koja budaletina?!
Nazvati našu tužnu braću- medju kojima ima budala isto kao i kod nas, ili kao bilo gde- teroristima jeste zaista doktorat iz gluposti...

Coek

pre 9 godina

Covece kako te nije sramota pored vasih navijaca srbi ispali teroristi!!! Da ne znas mozda za reputaciju turskih navijaca sirom sveta. Evo samo se to dokazalo, umro navijac zvezde pod nerazjasnjenim okolnostima koje ce verovatno i ostati ne razjqsnjeni. Ti si sportski radnik tvoje nije da se mesas u ovakve stvari. Mozda radonja nije savrsen trener i mozda nisam bio najsrecniji kada je dosao, ali sam ga s vremenom poceo da volim i cenim jer nema ovakve ispade i ne prica gluposti kao nekolicina trenera sirom evrope. Sramotno stvarno!!!

popeye

pre 9 godina

А видимо ваши навијачи су сви фини, крену ето на утакмицу и нормално понесу и ножеве. А не презају ни да убију...

zivcan_neki_lik

pre 9 godina

Sva krivica je na vama turci! Nista se ne bi desilo da ste ispostovali dogovor! Turci su u Beogradu divljali isto i nista im se nije desilo i svi su bili na utakmici protiv partizana. Ako ima pravde,bice vam suspendovan teren do kraja sezone minimum.

LFC

pre 9 godina

Sramotna izjava jednog trenera jer to sto se desilo ispred nema nikakve veze sa desavanjima na terenu. Sramotno je i to sto domacin nije dao gostima dogovorene ulaznice i zbog toga treba da se kazni. Izgleda da su Zvezdine pristalice trebale mirno da stoje dok ih drugi ubadaju nozevima, tuku i gadjaju kamenjem. Ubijen je jedan mladic,gostujuci navijac, 25 godina je imao samo. Strasno sta se desilo...

i tako...

pre 9 godina

... po starom dobrom običaju, Turčin izvadi ćakiju i pusti čoveka da stomakom padne na istu jedno 7-8 puta. Čisto da potvrdi. A Zvezdini navijači teroristi.

...

pre 9 godina

E atamanu, atamanu, dace bog da prodjete sa nama u drugi krug pa ces onda gostovati opet u beogradu a mi ti ovaj komentar necemo zaboraviti...
sram te bilo.

Somi

pre 9 godina

Kako te nije sramota da izjavis ovako nesto?! Obecali ste klubu da ce te obezbediti karte za nase navijace, a kad su dosli pravite se bu*ale. Sve najgore vam zelim!

marko_bgd

pre 9 godina

300 navijaca zvezde su svojim teroristickim napadima na policiju kamenicama....hhahaha...a pri tome je srbin ubijen nozem....kakav jadnik

Itnja

pre 9 godina

Kada je onaj Francuz nastradao u Beogradu, drzava se izvinjavala porodici, izjavljivala saucesce (sto smatram normalnim gestom)... A kada se to desilo nasem navijacu u Turskoj, opet smo mi krivi I mi treba da se izvinjavamo.

ubistvo sa predumisljajem

pre 9 godina

Prevalili su toliki put do turske da bi gledali utakmicu svog kluba za koji navijaju, a onda su im namerno zabranili da kupuju karte i tako ih sprecili da udju u halu, da bi ih odmah potom napali na ulici na kojoj su ostali jer nisu mogli da udju unutra, pa im cak ni to nije bilo dosta nego su morali i coveka da ubiju, a sad te iste zrtve licemerno nazivaju jos i da su teroristi, dok pravi teroristi sada sede u svojim koznim foteljama i sa zadovoljstvom posmatraju posledice svog unapred dobro isplaniranog i jos bolje organizovanog zlocina. Da li ce Evropa reagovati za ovo kao na ubistvo Brisa Tatona i "srpsku" Djenovu ili ce ostati nema kada su srpske zrtve i srpski nacionalni interesi uputanju, ostaje nam da se vidi.