Utorak, 28.10.2014.

11:45

NBA: Da li će LBJ doneti titulu kući?

Izvor: NYT

NBA: Da li æe LBJ doneti titulu kuæi? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

48 Komentari

Sortiraj po:

MISTER JORDAN

pre 9 godina

ma kakvi osvajaju BULSI ili LA CLIPERSI ALI ja naravno opet navijam za MIAMI HEAT ali teško da će bez Jamesa uspeti bilo šta jače da urade ali tu su kao predvodnici odlični Vejd i Boš

Danilo

pre 9 godina

Mozda je vreme da Cikago uzme titulu daleko su stizali i pravili dobre rezultate i bez Rouza sada ce biti jos jaci sa njim i Gasolom mada dalek je put do titule .

Nolan

pre 9 godina

Mnogo se diže prašina oko Klipersa, nemaju oni šta da traže ni protiv Portlanda, Golden Stejta a kamoli Sparsa ili Oklahome.
Prognoziram da će Sparsi i Blejzersi biti najbolji na Zapadu.
Na istoku će, bez sumnje, biti najbolji Klivlend i Čikago. Toronto i Vašington su moguća iznenadjenja.
Ispravke:
-Majami uopšte nema loš tim.
-Pelikani su itekako konkurentni sa Dejvisom i Holidejem.
-Finiks neće biti na dnu lige.
-Sakramento ima zanimljiv tim.

bers0003

pre 9 godina

Mislim da je Kavhi Lenard, a ne Kavaj...Navijam za sve sa prezimenom sto zavrsava sa "ic", bez obzira "ciji" su. Od Dragica do Nedovica, Teletovica , Bogdanovica...posebno me interesuju Mirotic ( u Americi ga najavljuju kao novi Kukoc) i Nurkic, koji je fantasticno odigrao pripremne utakmice.

vuja

pre 9 godina

Sa svojih 40 ljeta, znam samo za dva tima, Partizan i NY Knicks. NYK idu lagano do play offs (Nucky Thompson, 28. oktobar 2014

A Reggie Millera jel znas?

ST25

pre 9 godina

Mislim da ce ova sezona biti sjajna, na zapadu je prstalo i prosle godine, a ove ce biti bolji Lejkersi, Sakramento, Nju Orleans. Finiks, Minesota i Denver su takodje solidne ekipe, tako da tamo nema losih timova i borba za play off ce biti strasna, a od favorita bih izdvojio San Antonio i Kliperse, mada me ne bi zacudila neka iznenadjenja. S druge strane na istoku sada imamo vise dobrih ekipa, ocekujem dobre partije naravno Klivlenda i Cikaga, a tu su i Majami, Vasington, Bruklin, a i Nju Jork tesko da ce ponoviti losu sezonu. U svakom slucaju ocekujem sjajnu sezonu, i jedva cekam da pocne. Veliki pozdrav svim ljubiteljima NBA lige.

d

pre 9 godina

@ rade
voleo bih da mogu da se kladim sa tobom u veceru da lejkersi nece biti ni u prvih 10 (90% ni 12) ekipa na zapadu. to je ekipa u kojoj niko ne igra odbranu. ocajan roster. mali rendl je talenat, ali pored kobija, lina, buzera itd. nece moci da dobije vise od 6-7 suteva po mecu. lejkersi ce biti zabavni za gledanje, ali nece biti takmicarska ekipa. videlo se i u predsezoni sa jutom (koja nije plejof tim), gde su lagano pucali po 30 razlike.

1kch4

pre 9 godina

Mislim da je ovo sezona za Cikago na istoku i Kliperse na zapadu da se konacno pokazu u punom sjaju. Na istoku je manje- vise, osim sigurnog prolaska Cikaga i Klivledna, sve ostalo neizvesno. Sto se zapada tice, uz pomenute Kliperse, San Antonio je svakako najozbiljniji i prvi favorit za titulu. Sa posebnom paznjom praticu Portland, Hjuston i Minesotu. Ciljevi za ovu sezonu im se razlikuju, ali ocekujem da ce jedan od ova tri tima biti najpozitivnije iznenadjenje. S druge strane, mislim da Oklahoma i Indijana nece blistati kao u prethodne dve sezone.

spree15

pre 9 godina

(gerger, 28. oktobar 2014 13:10)
Objasni kako je taj Sijetl dobio Duranta,Westbruka,Hardena i Ibaku? 20-62,35–47,31-51,23-59 su divni rezultati tih sezona,Sixersi su pre 3 sezone bili u plej ofu,sta cemo sa timovima koji nisu usli po 10 godina?Minesota,Sakramento 8 godina...

Rade

pre 9 godina

Sa velikom paznjom ocekujem timove iz LA. Prvo posle ne znam kolko godina Klipersi konacno imaju klupu i to dosta iskusnu (Hido, Barns, Farmar, Glen Dejvis, Kroford) + igraci u naletu (Grifin,DeAndre,Hous) + Dok na klupi. Na drugoj strani Lejkersi imaju par zanimljivih da kazemo mladjih igraca(Lin,Henri,Keli,Rendl,Klarkson) + iskusni (Kobi,Buzer,Jang) + Bajron Skot. Trebalo bi to da lici na nesto(plejof) ako se Kobi i Jang podrede timu. Navijam za nase Dragica,Nedovica, Kuzmica, Pekovica, Vucevica i Antica i jedva cekam kako ce da se snadju Bogdanovic i Mirotic u svojoj prvoj sezoni. Pozdrav za sve ljubitelje NBA

susjed

pre 9 godina

Samo da dodam..monobrow je novi Olajuwon.. ista visina u cenat i duge ruke zbog kojih se Čini visi..kretanja i blokade..Spursi ce bit u frci za playoff..Živi bili pa vidjeli

D-Jay

pre 9 godina

Volim LeBrona kao po meni najkompletnijeg kosarkasa u NBA i zato cu navijati za njega da uzme prsten .
Jedva cekam da vidim dokle ce dogurati moj omiljeni Raptorsi , nadam se da mogu makar jedan korak dalje nego prosle godine , ali videcemo

google

pre 9 godina

Sve, sve, ali ovi ljudi koji misle da je OKC pretendent za bilo sta mi uopste nisu jasni. Divljacka kosarka bez ijedne iole slozenije i timske akcije, sa povredjenim Durantom, presmesno.

stefan

pre 9 godina

Na Istoku su polufinale Klivlend, Čikago, Vašington i Šarlot (Majami je favorit ali i Sarlot ima Kembu Vokera, Ala Dzefersona i Lensa Stivensona)
Na Zapadu polufinale Klipersi, San Antonio, Dalas i Memfis. Ovo je godina kad ce u OKC ukapirati da tapkaju u mestu, verovatno ce trejdovati Vestbruka za Ronda.
Finale Klipersi i Klivlend.
A po mom ukusu bi bilo SAS i Klivlend i pobeda SAS.

suncokret

pre 9 godina

Sunsi imaju visak vrhunskih plejmejkera i bilo bi odlicno da se do kraja godine odluce kojega ce trejdovati za nekog kvalitetnog centra,koji bi pre svega bio odlican u odbrani i skoku. Ako tu transakciju dobro odrade mislim da ce biti u top 4 ekipe na zapadu.
Svi pricaju samo o povratku LBJ-a u cavse,ali pravi razlog zbog kojega bi oni mogli biti sampioni je Kevin Love,ubedljivo najkompletnija cetvorka-petica lige.

hawkeye

pre 9 godina

Ako ostanu zdravi očekujem Bulse u velikom finalu,na zapadu naravno SAS ali nešto mi govori da bi kliperi mogli u veliko finale,čeka nas uzbudljiva sezona !

d

pre 9 godina

finale zapad: san antonio - klipersi (nisam stavio oklahomu pre svega zbog durentove povrede, ali mozda i dodju do finala)
finale istok: klivlend - cikago
prsten uzima bilo ko od ove cetiri ekipe.
glavni faktori:
povrede
hemija u timu klivlenda (ili da li kevin lav moze da zivi u ogromnoj senci lebrona, pa i kajrija i bez 25 suteva po utakmici)
povratak u formu dereka rouza (ili moze li rouz da bude ist ili bolji nego pre povrede - nije ga bilo dve godine)
skok sut blejka grifina i bacanja deandre dzordana (ili ako je blejk popravio ili popravi sut, klipersi mogu korak ili dva vise nego pre)

p.s. najveci hit bi bio da majami uzme prsten, da se lebron smori :) (ne mislim da je moguce, samo kazem)

sve ovo ce biti dosta jasnije vec oko januara

paspalj chandler

pre 9 godina

Tesko da ce se Sunsi boriti da izbegnuu dno sa 2 bekovska para koja ce ubacivati oko 60 poena po mecu,Dragic,Bledsoe i sa klupe Thomas i Green.Tu su jos braca Morris,Plumlee i PJ Tucker koji su igrali odlicno proslu sezonu,rookie Warren je dobar a verujem da ce Len igrati bolje tako da ce se boriti za osmo mesto
Za osmo mesto ce se boriti i Denver ako Gallinari i McGee budu zdravi,u toj borbi bi trebalo da budu jos Memphis i New Orleans koji takodje zavisi od toga koliko ce igrati Anderson i Holiday.
Spurs
Clippers
GSW
Portland
OKC
Houston
Mavs
Memphis,Phoenix,Denver,New Orleans.
Na istoku samo Bullsi mogu da se suprotstave Cavsima ako im se opet ne dese neke uzasne povrede,Heat ce uci u playoff i potpuno sam siguran da ce to uraditi i Detroit.
Bulls
Cavs
Raptors
Wizards
Heat
Hornets
Hawks
Pistons
Netsi su istroseni,Lopez ce opet propustiti veci deo sezone a Deron ce igrati toplo hladno,nema vise Livingstona,dovoljno da se sezona zavrsi ranije.Knicksi su jednostavno losi kao i Pacersi bez Georgea.

Jeremija

pre 9 godina

Mislim da možemo očekivati finala konferencija Čikago-Klivlend i San Antonio-LA Klipers, a najveće šanse za titulu , po meni, imaju San Antonio i Čikago.
Što se tiče individualnih partija, siguran sam da će Brajant i Vestbruk imati oko 30 poena po meču, ali uz 25-30 potrošenih lopti.

Zorz_11

pre 9 godina

zapad nikad jaci ali i istok za razliku od poslednjih 2-3 sezone ima vise timova koji mogu da se bore za plej of a neki i za titulu. Po nekom mom misljenju mislim da ce Klivlend i Oklahoma igrati finale dok ce u finalu konferencija biti Klipersi i Njujork

Kopanja

pre 9 godina

Naravno da Klivlend ove sezone nije najozbiljniji kandidat za titulu..
Ova sezona ce biti zanimljiva po tome sto ima mnogo kandidata za vrh,ali za titulu,ne...Jesina ekipa koja je izraziti favotir je S.Antonio,nadam se da je doso vreme da se odbrani titula,prvi put u istoriji fransize.Jednostavno,okosnica je zadrzana,sa drafta pokupljen Kajl Anderson,vrhunski kosarkas,Toni odmoran,Manu zalecio povredu,Dankan ulazi u jos jednu sezonu svez...Navijac sam Dalasa otkad znam za sebe,ali jednostavno Mamuze su najace,neverovatno organizovane,i zelim im svu srecu,a svim fanovima da uzivju u najboljoj kosarci,i predsta ama svojim omiljenih timova...Pozdrav...

Schh..

pre 9 godina

Najvece favorite za titulu vidim u Klivlend, San antonio, Bulse i Minesotu . I bas tim redosledom . Nadam se da moja omiljena ekipa Orlando Magic ce imati bolju sezonu neko proslu

stef

pre 9 godina

Uz malo srece i puno rada, Filadelfija moze da vlada narednu deceniju. Embid novi Hakeem, neverovatan rad nogu, strasan u napadu i dobar u odbrani. Noel vrhunski defanzivac, Ben Wallace. Ekipa koja ima dominantan reket je u prednosti u odnosu na ekipe sa boljom spoljnom linijom, sto ce biti za par godina Celtics i Wizards. Embid ima radnu naviku, tek par godina se bavi kosarkom, videcemo jos sta Noel ima u glavi. Nedostaje na 2 klasican suter da koristi skupljanje reketa, tipa Thompson ili neko od ovih novih iz Bullsa ili Kingsa. Na trojci igrac atleta tipa Deng, Marion, ili all round (Batum). Na playu organizator, ne suter, neko ko trosi minimalno lopti. MCV trejdovatgi za cap u buducnosti ili pikove.

Aleksandar

pre 9 godina

Svake sezone prica pocinje od Lebrona. I to potpuno razumem, lik je dominantan. Ali pobogu ko pri zdravoj pameti moze da prvo ne pomisli na San Antonio ovog puta? Ljudi ne prestaju da ih potcenjuju. Jel neko gledao finale? Pa to je ladno bio najbolji nastup ikada u NBA finalima, i to protiv jednog od najjačih sastava ikada. Prosto ljudi igraju najmoderniju košarku u ligi. Pomeraju granice što se igre u napadu tice i nesebicnosti. Imaju ubedljivo najdužu klupu i najboljeg trenera. Jasno mi je da nisu marketinški primamljivi kao Lebron i da ne poseduju "šmek" kao ostale zvezde (koje privlače 95. godište), ali neka se time bave Clippersi i ostale komercijalne ekipe. San Antonio prosto igra da pobedi i jedino jos Kobe Bryant poseduje tako opsesivnu glad za pobedom. Kada vidite ćelavog, matorog argentinca, pomislili bi da je zreo za penziju. Ali taj lik u finalu ima m*** da šutira fade away za 3, da kuca preko Bosha itd itd. Da ne duzim, jako bih se iznenadio da ekipe kao sto su OKC ili Cavsi osvoje titulu. Nemaju tu dubinu prosto.

sustem dwells in wickedness

pre 9 godina

Verujem da svi jedva cekamo da pocne! Pitao bih ovde eksperte za njihovo misljenje o ekipi Filadelfije. Sta ona moze ove sezone da uradi? A sto se tice igraca koliko moze Vejd? Mislim da ce Vestbruk imati nestvarne brojke na pocetku sezone.

nba bre!

pre 9 godina

oko Atlante ste pogrešili. Ne možete ni pominjati Al Hoforda kad skoro uopšte i nije igrao. Prošle sezone je igrao samo 29 utakmica, a ostatak sezone je skroz propustio. Preprošle sezone, isto. Čak i takvi, sa oslabljenom centarskom pozicijom (Pero Antić starter), Atlanta je u ovogodišnjem plejofu zadala muke prvoplasiranoj Indijani u 7 utakmica, i zamalo ih izbacila.

dudule

pre 9 godina

Mislim da ce San Antonio odbraniti titulu. Igraju jednostavnu kosarku, imaju dobrog trenera i dosta kvalitetnih igraca koji mogu povuci u bilo kom trenutku. Prosle god smo mislili da ce sve vrteti oko Parkera niko nije ni pomisljao na Lenarda. Go Go Spurs

Aleksandar

pre 9 godina

Svake sezone prica pocinje od Lebrona. I to potpuno razumem, lik je dominantan. Ali pobogu ko pri zdravoj pameti moze da prvo ne pomisli na San Antonio ovog puta? Ljudi ne prestaju da ih potcenjuju. Jel neko gledao finale? Pa to je ladno bio najbolji nastup ikada u NBA finalima, i to protiv jednog od najjačih sastava ikada. Prosto ljudi igraju najmoderniju košarku u ligi. Pomeraju granice što se igre u napadu tice i nesebicnosti. Imaju ubedljivo najdužu klupu i najboljeg trenera. Jasno mi je da nisu marketinški primamljivi kao Lebron i da ne poseduju "šmek" kao ostale zvezde (koje privlače 95. godište), ali neka se time bave Clippersi i ostale komercijalne ekipe. San Antonio prosto igra da pobedi i jedino jos Kobe Bryant poseduje tako opsesivnu glad za pobedom. Kada vidite ćelavog, matorog argentinca, pomislili bi da je zreo za penziju. Ali taj lik u finalu ima m*** da šutira fade away za 3, da kuca preko Bosha itd itd. Da ne duzim, jako bih se iznenadio da ekipe kao sto su OKC ili Cavsi osvoje titulu. Nemaju tu dubinu prosto.

dudule

pre 9 godina

Mislim da ce San Antonio odbraniti titulu. Igraju jednostavnu kosarku, imaju dobrog trenera i dosta kvalitetnih igraca koji mogu povuci u bilo kom trenutku. Prosle god smo mislili da ce sve vrteti oko Parkera niko nije ni pomisljao na Lenarda. Go Go Spurs

sustem dwells in wickedness

pre 9 godina

Verujem da svi jedva cekamo da pocne! Pitao bih ovde eksperte za njihovo misljenje o ekipi Filadelfije. Sta ona moze ove sezone da uradi? A sto se tice igraca koliko moze Vejd? Mislim da ce Vestbruk imati nestvarne brojke na pocetku sezone.

nba bre!

pre 9 godina

oko Atlante ste pogrešili. Ne možete ni pominjati Al Hoforda kad skoro uopšte i nije igrao. Prošle sezone je igrao samo 29 utakmica, a ostatak sezone je skroz propustio. Preprošle sezone, isto. Čak i takvi, sa oslabljenom centarskom pozicijom (Pero Antić starter), Atlanta je u ovogodišnjem plejofu zadala muke prvoplasiranoj Indijani u 7 utakmica, i zamalo ih izbacila.

Kopanja

pre 9 godina

Naravno da Klivlend ove sezone nije najozbiljniji kandidat za titulu..
Ova sezona ce biti zanimljiva po tome sto ima mnogo kandidata za vrh,ali za titulu,ne...Jesina ekipa koja je izraziti favotir je S.Antonio,nadam se da je doso vreme da se odbrani titula,prvi put u istoriji fransize.Jednostavno,okosnica je zadrzana,sa drafta pokupljen Kajl Anderson,vrhunski kosarkas,Toni odmoran,Manu zalecio povredu,Dankan ulazi u jos jednu sezonu svez...Navijac sam Dalasa otkad znam za sebe,ali jednostavno Mamuze su najace,neverovatno organizovane,i zelim im svu srecu,a svim fanovima da uzivju u najboljoj kosarci,i predsta ama svojim omiljenih timova...Pozdrav...

d

pre 9 godina

finale zapad: san antonio - klipersi (nisam stavio oklahomu pre svega zbog durentove povrede, ali mozda i dodju do finala)
finale istok: klivlend - cikago
prsten uzima bilo ko od ove cetiri ekipe.
glavni faktori:
povrede
hemija u timu klivlenda (ili da li kevin lav moze da zivi u ogromnoj senci lebrona, pa i kajrija i bez 25 suteva po utakmici)
povratak u formu dereka rouza (ili moze li rouz da bude ist ili bolji nego pre povrede - nije ga bilo dve godine)
skok sut blejka grifina i bacanja deandre dzordana (ili ako je blejk popravio ili popravi sut, klipersi mogu korak ili dva vise nego pre)

p.s. najveci hit bi bio da majami uzme prsten, da se lebron smori :) (ne mislim da je moguce, samo kazem)

sve ovo ce biti dosta jasnije vec oko januara

google

pre 9 godina

Sve, sve, ali ovi ljudi koji misle da je OKC pretendent za bilo sta mi uopste nisu jasni. Divljacka kosarka bez ijedne iole slozenije i timske akcije, sa povredjenim Durantom, presmesno.

vuja

pre 9 godina

Sa svojih 40 ljeta, znam samo za dva tima, Partizan i NY Knicks. NYK idu lagano do play offs (Nucky Thompson, 28. oktobar 2014

A Reggie Millera jel znas?

stef

pre 9 godina

Uz malo srece i puno rada, Filadelfija moze da vlada narednu deceniju. Embid novi Hakeem, neverovatan rad nogu, strasan u napadu i dobar u odbrani. Noel vrhunski defanzivac, Ben Wallace. Ekipa koja ima dominantan reket je u prednosti u odnosu na ekipe sa boljom spoljnom linijom, sto ce biti za par godina Celtics i Wizards. Embid ima radnu naviku, tek par godina se bavi kosarkom, videcemo jos sta Noel ima u glavi. Nedostaje na 2 klasican suter da koristi skupljanje reketa, tipa Thompson ili neko od ovih novih iz Bullsa ili Kingsa. Na trojci igrac atleta tipa Deng, Marion, ili all round (Batum). Na playu organizator, ne suter, neko ko trosi minimalno lopti. MCV trejdovatgi za cap u buducnosti ili pikove.

Rade

pre 9 godina

Sa velikom paznjom ocekujem timove iz LA. Prvo posle ne znam kolko godina Klipersi konacno imaju klupu i to dosta iskusnu (Hido, Barns, Farmar, Glen Dejvis, Kroford) + igraci u naletu (Grifin,DeAndre,Hous) + Dok na klupi. Na drugoj strani Lejkersi imaju par zanimljivih da kazemo mladjih igraca(Lin,Henri,Keli,Rendl,Klarkson) + iskusni (Kobi,Buzer,Jang) + Bajron Skot. Trebalo bi to da lici na nesto(plejof) ako se Kobi i Jang podrede timu. Navijam za nase Dragica,Nedovica, Kuzmica, Pekovica, Vucevica i Antica i jedva cekam kako ce da se snadju Bogdanovic i Mirotic u svojoj prvoj sezoni. Pozdrav za sve ljubitelje NBA

paspalj chandler

pre 9 godina

Tesko da ce se Sunsi boriti da izbegnuu dno sa 2 bekovska para koja ce ubacivati oko 60 poena po mecu,Dragic,Bledsoe i sa klupe Thomas i Green.Tu su jos braca Morris,Plumlee i PJ Tucker koji su igrali odlicno proslu sezonu,rookie Warren je dobar a verujem da ce Len igrati bolje tako da ce se boriti za osmo mesto
Za osmo mesto ce se boriti i Denver ako Gallinari i McGee budu zdravi,u toj borbi bi trebalo da budu jos Memphis i New Orleans koji takodje zavisi od toga koliko ce igrati Anderson i Holiday.
Spurs
Clippers
GSW
Portland
OKC
Houston
Mavs
Memphis,Phoenix,Denver,New Orleans.
Na istoku samo Bullsi mogu da se suprotstave Cavsima ako im se opet ne dese neke uzasne povrede,Heat ce uci u playoff i potpuno sam siguran da ce to uraditi i Detroit.
Bulls
Cavs
Raptors
Wizards
Heat
Hornets
Hawks
Pistons
Netsi su istroseni,Lopez ce opet propustiti veci deo sezone a Deron ce igrati toplo hladno,nema vise Livingstona,dovoljno da se sezona zavrsi ranije.Knicksi su jednostavno losi kao i Pacersi bez Georgea.

Nolan

pre 9 godina

Mnogo se diže prašina oko Klipersa, nemaju oni šta da traže ni protiv Portlanda, Golden Stejta a kamoli Sparsa ili Oklahome.
Prognoziram da će Sparsi i Blejzersi biti najbolji na Zapadu.
Na istoku će, bez sumnje, biti najbolji Klivlend i Čikago. Toronto i Vašington su moguća iznenadjenja.
Ispravke:
-Majami uopšte nema loš tim.
-Pelikani su itekako konkurentni sa Dejvisom i Holidejem.
-Finiks neće biti na dnu lige.
-Sakramento ima zanimljiv tim.

ST25

pre 9 godina

Mislim da ce ova sezona biti sjajna, na zapadu je prstalo i prosle godine, a ove ce biti bolji Lejkersi, Sakramento, Nju Orleans. Finiks, Minesota i Denver su takodje solidne ekipe, tako da tamo nema losih timova i borba za play off ce biti strasna, a od favorita bih izdvojio San Antonio i Kliperse, mada me ne bi zacudila neka iznenadjenja. S druge strane na istoku sada imamo vise dobrih ekipa, ocekujem dobre partije naravno Klivlenda i Cikaga, a tu su i Majami, Vasington, Bruklin, a i Nju Jork tesko da ce ponoviti losu sezonu. U svakom slucaju ocekujem sjajnu sezonu, i jedva cekam da pocne. Veliki pozdrav svim ljubiteljima NBA lige.

d

pre 9 godina

@ rade
voleo bih da mogu da se kladim sa tobom u veceru da lejkersi nece biti ni u prvih 10 (90% ni 12) ekipa na zapadu. to je ekipa u kojoj niko ne igra odbranu. ocajan roster. mali rendl je talenat, ali pored kobija, lina, buzera itd. nece moci da dobije vise od 6-7 suteva po mecu. lejkersi ce biti zabavni za gledanje, ali nece biti takmicarska ekipa. videlo se i u predsezoni sa jutom (koja nije plejof tim), gde su lagano pucali po 30 razlike.

spree15

pre 9 godina

(gerger, 28. oktobar 2014 13:10)
Objasni kako je taj Sijetl dobio Duranta,Westbruka,Hardena i Ibaku? 20-62,35–47,31-51,23-59 su divni rezultati tih sezona,Sixersi su pre 3 sezone bili u plej ofu,sta cemo sa timovima koji nisu usli po 10 godina?Minesota,Sakramento 8 godina...

suncokret

pre 9 godina

Sunsi imaju visak vrhunskih plejmejkera i bilo bi odlicno da se do kraja godine odluce kojega ce trejdovati za nekog kvalitetnog centra,koji bi pre svega bio odlican u odbrani i skoku. Ako tu transakciju dobro odrade mislim da ce biti u top 4 ekipe na zapadu.
Svi pricaju samo o povratku LBJ-a u cavse,ali pravi razlog zbog kojega bi oni mogli biti sampioni je Kevin Love,ubedljivo najkompletnija cetvorka-petica lige.

D-Jay

pre 9 godina

Volim LeBrona kao po meni najkompletnijeg kosarkasa u NBA i zato cu navijati za njega da uzme prsten .
Jedva cekam da vidim dokle ce dogurati moj omiljeni Raptorsi , nadam se da mogu makar jedan korak dalje nego prosle godine , ali videcemo

Danilo

pre 9 godina

Mozda je vreme da Cikago uzme titulu daleko su stizali i pravili dobre rezultate i bez Rouza sada ce biti jos jaci sa njim i Gasolom mada dalek je put do titule .

1kch4

pre 9 godina

Mislim da je ovo sezona za Cikago na istoku i Kliperse na zapadu da se konacno pokazu u punom sjaju. Na istoku je manje- vise, osim sigurnog prolaska Cikaga i Klivledna, sve ostalo neizvesno. Sto se zapada tice, uz pomenute Kliperse, San Antonio je svakako najozbiljniji i prvi favorit za titulu. Sa posebnom paznjom praticu Portland, Hjuston i Minesotu. Ciljevi za ovu sezonu im se razlikuju, ali ocekujem da ce jedan od ova tri tima biti najpozitivnije iznenadjenje. S druge strane, mislim da Oklahoma i Indijana nece blistati kao u prethodne dve sezone.

bers0003

pre 9 godina

Mislim da je Kavhi Lenard, a ne Kavaj...Navijam za sve sa prezimenom sto zavrsava sa "ic", bez obzira "ciji" su. Od Dragica do Nedovica, Teletovica , Bogdanovica...posebno me interesuju Mirotic ( u Americi ga najavljuju kao novi Kukoc) i Nurkic, koji je fantasticno odigrao pripremne utakmice.

Jeremija

pre 9 godina

Mislim da možemo očekivati finala konferencija Čikago-Klivlend i San Antonio-LA Klipers, a najveće šanse za titulu , po meni, imaju San Antonio i Čikago.
Što se tiče individualnih partija, siguran sam da će Brajant i Vestbruk imati oko 30 poena po meču, ali uz 25-30 potrošenih lopti.

stefan

pre 9 godina

Na Istoku su polufinale Klivlend, Čikago, Vašington i Šarlot (Majami je favorit ali i Sarlot ima Kembu Vokera, Ala Dzefersona i Lensa Stivensona)
Na Zapadu polufinale Klipersi, San Antonio, Dalas i Memfis. Ovo je godina kad ce u OKC ukapirati da tapkaju u mestu, verovatno ce trejdovati Vestbruka za Ronda.
Finale Klipersi i Klivlend.
A po mom ukusu bi bilo SAS i Klivlend i pobeda SAS.

Zorz_11

pre 9 godina

zapad nikad jaci ali i istok za razliku od poslednjih 2-3 sezone ima vise timova koji mogu da se bore za plej of a neki i za titulu. Po nekom mom misljenju mislim da ce Klivlend i Oklahoma igrati finale dok ce u finalu konferencija biti Klipersi i Njujork

hawkeye

pre 9 godina

Ako ostanu zdravi očekujem Bulse u velikom finalu,na zapadu naravno SAS ali nešto mi govori da bi kliperi mogli u veliko finale,čeka nas uzbudljiva sezona !

Schh..

pre 9 godina

Najvece favorite za titulu vidim u Klivlend, San antonio, Bulse i Minesotu . I bas tim redosledom . Nadam se da moja omiljena ekipa Orlando Magic ce imati bolju sezonu neko proslu

susjed

pre 9 godina

Samo da dodam..monobrow je novi Olajuwon.. ista visina u cenat i duge ruke zbog kojih se Čini visi..kretanja i blokade..Spursi ce bit u frci za playoff..Živi bili pa vidjeli

MISTER JORDAN

pre 9 godina

ma kakvi osvajaju BULSI ili LA CLIPERSI ALI ja naravno opet navijam za MIAMI HEAT ali teško da će bez Jamesa uspeti bilo šta jače da urade ali tu su kao predvodnici odlični Vejd i Boš

Zorz_11

pre 9 godina

zapad nikad jaci ali i istok za razliku od poslednjih 2-3 sezone ima vise timova koji mogu da se bore za plej of a neki i za titulu. Po nekom mom misljenju mislim da ce Klivlend i Oklahoma igrati finale dok ce u finalu konferencija biti Klipersi i Njujork

Schh..

pre 9 godina

Najvece favorite za titulu vidim u Klivlend, San antonio, Bulse i Minesotu . I bas tim redosledom . Nadam se da moja omiljena ekipa Orlando Magic ce imati bolju sezonu neko proslu

susjed

pre 9 godina

Samo da dodam..monobrow je novi Olajuwon.. ista visina u cenat i duge ruke zbog kojih se Čini visi..kretanja i blokade..Spursi ce bit u frci za playoff..Živi bili pa vidjeli

dudule

pre 9 godina

Mislim da ce San Antonio odbraniti titulu. Igraju jednostavnu kosarku, imaju dobrog trenera i dosta kvalitetnih igraca koji mogu povuci u bilo kom trenutku. Prosle god smo mislili da ce sve vrteti oko Parkera niko nije ni pomisljao na Lenarda. Go Go Spurs

D-Jay

pre 9 godina

Volim LeBrona kao po meni najkompletnijeg kosarkasa u NBA i zato cu navijati za njega da uzme prsten .
Jedva cekam da vidim dokle ce dogurati moj omiljeni Raptorsi , nadam se da mogu makar jedan korak dalje nego prosle godine , ali videcemo

Jeremija

pre 9 godina

Mislim da možemo očekivati finala konferencija Čikago-Klivlend i San Antonio-LA Klipers, a najveće šanse za titulu , po meni, imaju San Antonio i Čikago.
Što se tiče individualnih partija, siguran sam da će Brajant i Vestbruk imati oko 30 poena po meču, ali uz 25-30 potrošenih lopti.

stefan

pre 9 godina

Na Istoku su polufinale Klivlend, Čikago, Vašington i Šarlot (Majami je favorit ali i Sarlot ima Kembu Vokera, Ala Dzefersona i Lensa Stivensona)
Na Zapadu polufinale Klipersi, San Antonio, Dalas i Memfis. Ovo je godina kad ce u OKC ukapirati da tapkaju u mestu, verovatno ce trejdovati Vestbruka za Ronda.
Finale Klipersi i Klivlend.
A po mom ukusu bi bilo SAS i Klivlend i pobeda SAS.

Aleksandar

pre 9 godina

Svake sezone prica pocinje od Lebrona. I to potpuno razumem, lik je dominantan. Ali pobogu ko pri zdravoj pameti moze da prvo ne pomisli na San Antonio ovog puta? Ljudi ne prestaju da ih potcenjuju. Jel neko gledao finale? Pa to je ladno bio najbolji nastup ikada u NBA finalima, i to protiv jednog od najjačih sastava ikada. Prosto ljudi igraju najmoderniju košarku u ligi. Pomeraju granice što se igre u napadu tice i nesebicnosti. Imaju ubedljivo najdužu klupu i najboljeg trenera. Jasno mi je da nisu marketinški primamljivi kao Lebron i da ne poseduju "šmek" kao ostale zvezde (koje privlače 95. godište), ali neka se time bave Clippersi i ostale komercijalne ekipe. San Antonio prosto igra da pobedi i jedino jos Kobe Bryant poseduje tako opsesivnu glad za pobedom. Kada vidite ćelavog, matorog argentinca, pomislili bi da je zreo za penziju. Ali taj lik u finalu ima m*** da šutira fade away za 3, da kuca preko Bosha itd itd. Da ne duzim, jako bih se iznenadio da ekipe kao sto su OKC ili Cavsi osvoje titulu. Nemaju tu dubinu prosto.

bers0003

pre 9 godina

Mislim da je Kavhi Lenard, a ne Kavaj...Navijam za sve sa prezimenom sto zavrsava sa "ic", bez obzira "ciji" su. Od Dragica do Nedovica, Teletovica , Bogdanovica...posebno me interesuju Mirotic ( u Americi ga najavljuju kao novi Kukoc) i Nurkic, koji je fantasticno odigrao pripremne utakmice.

stef

pre 9 godina

Uz malo srece i puno rada, Filadelfija moze da vlada narednu deceniju. Embid novi Hakeem, neverovatan rad nogu, strasan u napadu i dobar u odbrani. Noel vrhunski defanzivac, Ben Wallace. Ekipa koja ima dominantan reket je u prednosti u odnosu na ekipe sa boljom spoljnom linijom, sto ce biti za par godina Celtics i Wizards. Embid ima radnu naviku, tek par godina se bavi kosarkom, videcemo jos sta Noel ima u glavi. Nedostaje na 2 klasican suter da koristi skupljanje reketa, tipa Thompson ili neko od ovih novih iz Bullsa ili Kingsa. Na trojci igrac atleta tipa Deng, Marion, ili all round (Batum). Na playu organizator, ne suter, neko ko trosi minimalno lopti. MCV trejdovatgi za cap u buducnosti ili pikove.

Kopanja

pre 9 godina

Naravno da Klivlend ove sezone nije najozbiljniji kandidat za titulu..
Ova sezona ce biti zanimljiva po tome sto ima mnogo kandidata za vrh,ali za titulu,ne...Jesina ekipa koja je izraziti favotir je S.Antonio,nadam se da je doso vreme da se odbrani titula,prvi put u istoriji fransize.Jednostavno,okosnica je zadrzana,sa drafta pokupljen Kajl Anderson,vrhunski kosarkas,Toni odmoran,Manu zalecio povredu,Dankan ulazi u jos jednu sezonu svez...Navijac sam Dalasa otkad znam za sebe,ali jednostavno Mamuze su najace,neverovatno organizovane,i zelim im svu srecu,a svim fanovima da uzivju u najboljoj kosarci,i predsta ama svojim omiljenih timova...Pozdrav...

hawkeye

pre 9 godina

Ako ostanu zdravi očekujem Bulse u velikom finalu,na zapadu naravno SAS ali nešto mi govori da bi kliperi mogli u veliko finale,čeka nas uzbudljiva sezona !

google

pre 9 godina

Sve, sve, ali ovi ljudi koji misle da je OKC pretendent za bilo sta mi uopste nisu jasni. Divljacka kosarka bez ijedne iole slozenije i timske akcije, sa povredjenim Durantom, presmesno.

paspalj chandler

pre 9 godina

Tesko da ce se Sunsi boriti da izbegnuu dno sa 2 bekovska para koja ce ubacivati oko 60 poena po mecu,Dragic,Bledsoe i sa klupe Thomas i Green.Tu su jos braca Morris,Plumlee i PJ Tucker koji su igrali odlicno proslu sezonu,rookie Warren je dobar a verujem da ce Len igrati bolje tako da ce se boriti za osmo mesto
Za osmo mesto ce se boriti i Denver ako Gallinari i McGee budu zdravi,u toj borbi bi trebalo da budu jos Memphis i New Orleans koji takodje zavisi od toga koliko ce igrati Anderson i Holiday.
Spurs
Clippers
GSW
Portland
OKC
Houston
Mavs
Memphis,Phoenix,Denver,New Orleans.
Na istoku samo Bullsi mogu da se suprotstave Cavsima ako im se opet ne dese neke uzasne povrede,Heat ce uci u playoff i potpuno sam siguran da ce to uraditi i Detroit.
Bulls
Cavs
Raptors
Wizards
Heat
Hornets
Hawks
Pistons
Netsi su istroseni,Lopez ce opet propustiti veci deo sezone a Deron ce igrati toplo hladno,nema vise Livingstona,dovoljno da se sezona zavrsi ranije.Knicksi su jednostavno losi kao i Pacersi bez Georgea.

suncokret

pre 9 godina

Sunsi imaju visak vrhunskih plejmejkera i bilo bi odlicno da se do kraja godine odluce kojega ce trejdovati za nekog kvalitetnog centra,koji bi pre svega bio odlican u odbrani i skoku. Ako tu transakciju dobro odrade mislim da ce biti u top 4 ekipe na zapadu.
Svi pricaju samo o povratku LBJ-a u cavse,ali pravi razlog zbog kojega bi oni mogli biti sampioni je Kevin Love,ubedljivo najkompletnija cetvorka-petica lige.

Rade

pre 9 godina

Sa velikom paznjom ocekujem timove iz LA. Prvo posle ne znam kolko godina Klipersi konacno imaju klupu i to dosta iskusnu (Hido, Barns, Farmar, Glen Dejvis, Kroford) + igraci u naletu (Grifin,DeAndre,Hous) + Dok na klupi. Na drugoj strani Lejkersi imaju par zanimljivih da kazemo mladjih igraca(Lin,Henri,Keli,Rendl,Klarkson) + iskusni (Kobi,Buzer,Jang) + Bajron Skot. Trebalo bi to da lici na nesto(plejof) ako se Kobi i Jang podrede timu. Navijam za nase Dragica,Nedovica, Kuzmica, Pekovica, Vucevica i Antica i jedva cekam kako ce da se snadju Bogdanovic i Mirotic u svojoj prvoj sezoni. Pozdrav za sve ljubitelje NBA

vuja

pre 9 godina

Sa svojih 40 ljeta, znam samo za dva tima, Partizan i NY Knicks. NYK idu lagano do play offs (Nucky Thompson, 28. oktobar 2014

A Reggie Millera jel znas?

Danilo

pre 9 godina

Mozda je vreme da Cikago uzme titulu daleko su stizali i pravili dobre rezultate i bez Rouza sada ce biti jos jaci sa njim i Gasolom mada dalek je put do titule .

d

pre 9 godina

finale zapad: san antonio - klipersi (nisam stavio oklahomu pre svega zbog durentove povrede, ali mozda i dodju do finala)
finale istok: klivlend - cikago
prsten uzima bilo ko od ove cetiri ekipe.
glavni faktori:
povrede
hemija u timu klivlenda (ili da li kevin lav moze da zivi u ogromnoj senci lebrona, pa i kajrija i bez 25 suteva po utakmici)
povratak u formu dereka rouza (ili moze li rouz da bude ist ili bolji nego pre povrede - nije ga bilo dve godine)
skok sut blejka grifina i bacanja deandre dzordana (ili ako je blejk popravio ili popravi sut, klipersi mogu korak ili dva vise nego pre)

p.s. najveci hit bi bio da majami uzme prsten, da se lebron smori :) (ne mislim da je moguce, samo kazem)

sve ovo ce biti dosta jasnije vec oko januara

1kch4

pre 9 godina

Mislim da je ovo sezona za Cikago na istoku i Kliperse na zapadu da se konacno pokazu u punom sjaju. Na istoku je manje- vise, osim sigurnog prolaska Cikaga i Klivledna, sve ostalo neizvesno. Sto se zapada tice, uz pomenute Kliperse, San Antonio je svakako najozbiljniji i prvi favorit za titulu. Sa posebnom paznjom praticu Portland, Hjuston i Minesotu. Ciljevi za ovu sezonu im se razlikuju, ali ocekujem da ce jedan od ova tri tima biti najpozitivnije iznenadjenje. S druge strane, mislim da Oklahoma i Indijana nece blistati kao u prethodne dve sezone.

sustem dwells in wickedness

pre 9 godina

Verujem da svi jedva cekamo da pocne! Pitao bih ovde eksperte za njihovo misljenje o ekipi Filadelfije. Sta ona moze ove sezone da uradi? A sto se tice igraca koliko moze Vejd? Mislim da ce Vestbruk imati nestvarne brojke na pocetku sezone.

d

pre 9 godina

@ rade
voleo bih da mogu da se kladim sa tobom u veceru da lejkersi nece biti ni u prvih 10 (90% ni 12) ekipa na zapadu. to je ekipa u kojoj niko ne igra odbranu. ocajan roster. mali rendl je talenat, ali pored kobija, lina, buzera itd. nece moci da dobije vise od 6-7 suteva po mecu. lejkersi ce biti zabavni za gledanje, ali nece biti takmicarska ekipa. videlo se i u predsezoni sa jutom (koja nije plejof tim), gde su lagano pucali po 30 razlike.

Nolan

pre 9 godina

Mnogo se diže prašina oko Klipersa, nemaju oni šta da traže ni protiv Portlanda, Golden Stejta a kamoli Sparsa ili Oklahome.
Prognoziram da će Sparsi i Blejzersi biti najbolji na Zapadu.
Na istoku će, bez sumnje, biti najbolji Klivlend i Čikago. Toronto i Vašington su moguća iznenadjenja.
Ispravke:
-Majami uopšte nema loš tim.
-Pelikani su itekako konkurentni sa Dejvisom i Holidejem.
-Finiks neće biti na dnu lige.
-Sakramento ima zanimljiv tim.

nba bre!

pre 9 godina

oko Atlante ste pogrešili. Ne možete ni pominjati Al Hoforda kad skoro uopšte i nije igrao. Prošle sezone je igrao samo 29 utakmica, a ostatak sezone je skroz propustio. Preprošle sezone, isto. Čak i takvi, sa oslabljenom centarskom pozicijom (Pero Antić starter), Atlanta je u ovogodišnjem plejofu zadala muke prvoplasiranoj Indijani u 7 utakmica, i zamalo ih izbacila.

MISTER JORDAN

pre 9 godina

ma kakvi osvajaju BULSI ili LA CLIPERSI ALI ja naravno opet navijam za MIAMI HEAT ali teško da će bez Jamesa uspeti bilo šta jače da urade ali tu su kao predvodnici odlični Vejd i Boš

spree15

pre 9 godina

(gerger, 28. oktobar 2014 13:10)
Objasni kako je taj Sijetl dobio Duranta,Westbruka,Hardena i Ibaku? 20-62,35–47,31-51,23-59 su divni rezultati tih sezona,Sixersi su pre 3 sezone bili u plej ofu,sta cemo sa timovima koji nisu usli po 10 godina?Minesota,Sakramento 8 godina...

ST25

pre 9 godina

Mislim da ce ova sezona biti sjajna, na zapadu je prstalo i prosle godine, a ove ce biti bolji Lejkersi, Sakramento, Nju Orleans. Finiks, Minesota i Denver su takodje solidne ekipe, tako da tamo nema losih timova i borba za play off ce biti strasna, a od favorita bih izdvojio San Antonio i Kliperse, mada me ne bi zacudila neka iznenadjenja. S druge strane na istoku sada imamo vise dobrih ekipa, ocekujem dobre partije naravno Klivlenda i Cikaga, a tu su i Majami, Vasington, Bruklin, a i Nju Jork tesko da ce ponoviti losu sezonu. U svakom slucaju ocekujem sjajnu sezonu, i jedva cekam da pocne. Veliki pozdrav svim ljubiteljima NBA lige.