Nedelja, 26.10.2014.

19:38

Nikolić: Nismo zaslužili poraz

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je posle poraza od Jagodine sa 1:0 da njegova ekipa nije zaslužila da izgubi.

Izvor: JT

Nikoliæ: Nismo zaslužili poraz IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

115 Komentari

Sortiraj po:

robin hud

pre 9 godina

da li je moguće da čovek ne kapira da mu fali defanzivni vezni...čembrlen, volkot, podolski, kazorla, sančez...još jedno krilo mu fali??
mnogo me razočarao

I kada ne budes prvi ti...

pre 9 godina

Grobar sam i 30 godina pratim Partizan.
Na utakmici sa Besiktasom sam bio sa prijateljem koji ima 60 godina i slozili smo se u dvije stvari:
Nikada gori Partizan nismo gledali i prvi put smo izasli sa stadiona 5 minuta prije kraja.
Pametnom dovoljno.

umalo stativa

pre 9 godina

Kakvog jedinog suta, pa prilikom gola prvo su sutnuli na gol a Lukač odbio loptu i Jagodina u toj akciji postigla gol. Demagog.

bomba

pre 9 godina

Jedina utakmica od početka sezone koju nisu zatvorili.
(joker, 26. oktobar 2014 21:24)
@
Najvažnije da je vas Drinčić zatvorio u derbiju a za ostalo kako bude.

Nenad

pre 9 godina

Eh pa nisi ni derbi zasluzio da pobedis ali si zasluzio 4 komada od turaka,a mozda i 5,6...
(zovite toleta upomoc, 26. oktobar 2014 20:08)

u derbiju ste se provukli kroz iglene usi,da je skuletic bio malo prisebniji od blama ne bi smeo da izviris iz sobe
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (nevidljivi panter, 26. oktobar 2014 21:40)
A pre Skuletica Zvezdine dve sanse???

sercan

pre 9 godina

Ali ni pobedu nismo zasluzili. To Marko sto Danko place na svaki kontakt sa loptom ne znaci da ta lopta treba da udje u mrezu sama.
Ima tu dosta stvari koje ne funkcionisu, kao na primer Sasa Markovic kojem treba reci da ako primi loptu na sredini terena sme da je posalje napred. Verujem da ti to sve primetis, medjutim u nasem je interesu da te podsecamo na te greske kao i na Ismail Beko Fofana?!

Djole PFC

pre 9 godina

Ti si najveci krivac za poraz Nikolicu stalno se guraju neki igraci a gde su Fofana,Luka Marinkovic i jos neki pravis neke glupe izmene ne vadis Sasu Ilica koji nema vise snage da odigra ozbiljnu utakmicu ni u ovoj nasoj ligi!Mali Stevanovic nema tu probojnost po boku kao Vulicevic da si stavio od pocetka Marinkovica na desnog beka ili mozda cak i malog Zivkovica mislim da sigurno ne bi izgubili utakmicu!Dali ste Vosi odlicnog desnog beka Zivkovica opet ste pustili Pauljevica na pozajmicu to je zato sto sve radite neplanski kao sto se vec godinama tako radi u Partizanu!Pa sta ste mislili da je Vulicevic masina pa da se nikad nece povrediti!Ako je moguce treba vratiti Pauljevica sa pozajmice bolje i on nego mali Stevanovic koji jos nema kvaliteta a ni iskustva za nasu ligu!Poz

django

pre 9 godina

Daj, bre, Nikolicu, ne smaraj vise.Izgubio si i sportski priznaj poraz, kao sto i sleduje treneru jednog velikog kluba.Kada ste igrali lepo, hvalio sam vas, kao i protiv Besiktasa.Videla se tu neka zelja, volja, htenje, umor posle derbija.Ali za ovo danas nema alibija.Nepovezanost u igri, nedostatak borbenosti, pozrtvovanja, cvrstine, smisla...Ko ti je kriv sto u tim stavljas devet od jedanaest igraca koji su igrali i u cetvrtak.Pa ta Jagodina jedva sakupila osam bodova a danas se ostre na nama.I jos vracas ove prekoputa u zivot, ni krive ni duzne...

Delija

pre 9 godina

Kada pobedi ona hvali igrace i samog sebe kada izgubi 0:4 prica o fantasticnom navijanju grobara, kada izgubi od Jagodine prica o sreci??? Ako je neko ima srece ove sezone to je partizan pa vas 'drugi' strelac tima se zove Auto Gol ... Kako ste usli u LE oni nesretnici iz Nefcija sami sebi dali 2 komada inace vi vas deklasirali kao Besiktas, ja sam relan Partizan je pokazao vise u derbiju ali da je Jovic iskoristo sanse i da je Zvezda pivela 0:2 zgazili bi vas, ali je Jovic promasio nemoguce i vi ste posle dobili, da ne pricam o utakmici Vozdovac-Partizan, Volkov slucajno daje gol u 93 minutu, ili da li da spomenem tamnoputog napadaca iz Mladost Lucana decko je od 74 minuta do kraja utakmice imao 3,4 gol sanse a vo ste tu dobili! Za kraj Zvezda juce dobila jadnom i bednom igorm(tako je danas i Partizan igrao) samo sto je Lalatovic objasnio kako se drzi konferencija ovom umisljenom treneru!

hladisa

pre 9 godina

E moj Nikolicu, zato sto mislis tako zato tako i igrate i zato nam fudbal i jeste tu gde je, ali poenta je sto nisi jedini koji tako misli. Sve dok ne promenite misljenje zasluzujete da vas pobedi svako, ne sa 1:0 ili 4:0 vec i sa vise razlike, i unapred se radujem tome.

KUM

pre 9 godina

Dakle,jel vidite grobari koliko su realne vase pobede od po4-0 bile a?
Cim ste naisli na timove koji igraju fudbal i ne predaju se,jedva ste na srecu Dobili Mladost,Zvezdu iz slobodnog a Jagodina koja je gde i Donji Srem na tabeli ste izgubili,da ne pominjem LE.
Ja sam vam rekao da ste u zabludi.
A tek vam se tesko protiv sjajne Voše.

a ha

pre 9 godina

koliko vi titula niste zaslužili ..ali pišu se....pa šta sad...samo što nisi zaplakao posle utakmice..posle derbija si likovao kao da si osvojio LŠ...svaka čast Jagodincima na borbi i pre svega mentalnoj snagi...napred klubovi iz unutrašnjosti,uglavnom mi je muka od partizana i Zvezde tj od onih koji su nemilosrdno uzimali novac iz istih...

Deki

pre 9 godina

Mogli ste malo i da potrčite! Šta se nalazi u glavama tih fudbalera i kakvo je ono non-stop dizanje lopte' da li ste čuli da se fudbal uglavnom igra po travi a manje u vazduhu!

nevidljivi panter

pre 9 godina

Eh pa nisi ni derbi zasluzio da pobedis ali si zasluzio 4 komada od turaka,a mozda i 5,6...
(zovite toleta upomoc, 26. oktobar 2014 20:08)

u derbiju ste se provukli kroz iglene usi,da je skuletic bio malo prisebniji od blama ne bi smeo da izviris iz sobe

moralni pigmej

pre 9 godina

Bice tebi sledeci vikend otkaz! Neces biti ni prvi ni poslednji koji je otisao sa klupe partizana posle utakmice sa Vosom!

Bolje zasluzio nisi!

intellectually superior

pre 9 godina

"Niste zasluzili ni plasman u Evropu(otimanje Zvezdine pozicije i kv.za ligu sampiona) ,pa o tome ne pricas...
(Igor, 26. oktobar 2014 20:22)"

UEFA vas je izbacila zbog falsifikovanja dokumenata od strane vaseg finansijskog direktora, koga uzgred, nema nigde u medijima... Zar ti to nije nimalo cudno?

Kakve onda veze Partizan ima sa tim, mozes li da prezentujes bilo koji racionalni argument za tvoju nelogicku fabrikaciju?

Uzgred, pre zagrade ide razmak, posle znaka interpunkcije ide razmak, a ne pre.

Mirjana

pre 9 godina

Nisi ti zaslužio da vodiš Partizan, Škuletić i Lazović imaju prazan hod po pet utakmica, jednog Fofanu, koji može da igra dve utakmice zaredom, drži na klupi već nedeljama.Baci diplomu.

kako drugacije

pre 9 godina

Moralo je i to jednom da se desi...

Vosa ozbiljno preti sad, posto niko drugi ne igra ozbiljniji fudbal u ligi pored Partizana, izuzev Cuke i Vose.
Sledece dve nedelje odlucuju o jesenjem prvaku!

Lošmi

pre 9 godina

Jesam Zvezdaš ali kada čujem ovakve izjave posle poraza a to rade i vaši i naši treneri muka mi je. Kada Zvezda ili Partizan pobede 1-0 to je taktika ali kada izgube nikad nismo zaslužili poraz. Jednostavna igra je fudbal. Ko da više golova pobedio je. Kraj svake priče. Šanse su jedno a golovi nešto sasvim drugo.

egalite

pre 9 godina

Predlazem da sada pisete saopstenje,bas kao i oni iz komsiluka jutros!
Nema smisla dali ima smisla,vazno je da se i jedni i drugi zalite!

alejandro

pre 9 godina

Ovi grobarski treneri svi su na istu matricu, kad god loše vode tim u glas svi ko jedan, te nismo zaslužili ovo te nismo zaslužili ono a ono igrači kao i kod Zvezde, mačke u džaku. Nikoliću tim ti je limitiran u više pravaca zato i ne može da dobaci do nekih pristojnijih rezultata! Ali za pivarsku ligu je kandidat za titulu pod uslovom da ne rasipa bodove u Jagodini, Pećincima, Lučanima,...

Labud

pre 9 godina

Niste zaslužili ni Zvezdu da pobedite,dobili ste nas iz slobodnog udarca,a niste bili bolji,tako da sve se vraća :)
(vor v zakone, 26. oktobar 2014 19:48

Od Jagodine smo verovatno zasluzili da izgubimo, ali vas smo trebali sa nekoliko komada da napunimo. To je cak i tebi jasno, nego si cinican, kao i oni iz uprave CZ, i sam znas to.

basketaš

pre 9 godina

Ej, ne 'edi lajne. Ja kao partizanovac kažem - nismo zaslužili jer nismo dali gol,oni jesu i to je to. A to je u fudbalu cilj,zar ne? Nije na odmet čestitati protivniku,vidi se koliko si mali čovek.

GroBo96

pre 9 godina

Covece skroz ste bezopasni,nema presinga na protivnicke igrace,nema driblinga i prodora,nema kratkih pasova,igraci izgledaju barem meni kao da
ce se svakog trenutka srusiti,nema cuvanja igraca vec prostora zato nam se protivnici bukvalno dosetaju do sesnaesterca,niko da udje u centarsut zato nam sviraju lopte kroz sesnaesterac pa ako neko izbaci dobro je.Voleo bih da vidim vremena igraca na 100 metara naravno ako smete da ih objavite.Nisam profi trener ja to ovako kao laik Nikolicu.

konto

pre 9 godina

Hahhahahahahahhahahahahhahahhahahahahahahhaa...ajoooj, čekaj, hahhahahahahhahahahahahhaaHahhahahahhahahaaaAaahahhahhahahhaa dobar si, dobar si, nećemo te menjati.

Napred Partizan

pre 9 godina

Gospodine Nikoliću, trenutno imate najbolji i možda najuigraniji tim u našoj ligi. Umesto da kažete nisu se dovoljno borili Vi se bavite opravdanjima, nismo imali sreće i sl. Pa još protiv Zvezdinih poletaraca se videlo koliko nedostaje motiv našim igračima,ako ne umete da ih motivišete molim Vas nemojte da pričate svašta. I još jedan detalj koji se stalno ponavlja,nekako Volkov uvek učestvuje u primljenom golu Partizana.

hypatija

pre 9 godina

Vise ne pratim fudbal. Bas mi je zao sto ste izgubili, ali nisam gledao utakmicu. Necu vise ni moju Zvezdu da gledam. Veceras sam bio na jednom vrlo prijatnom koncertu ozbiljne muzike. Topla sala, doterane devojke, prijatna atmosfera, izvodjaci perfektni, muzika predivna. Mislim da sto se mene tice postajete ruzna proslost ... Pa niste vi Bogom dani da moje slobodno vreme trosite na besmisao. Zivot postoji i van fudbalskih terena. Svi ste vi srpski fudbaleri i fudbalski strucnjaci preplaceni prevaranti.

nikolaks

pre 9 godina

a koliko si imao suteva, sansi iz pravih akcija ( ne racunajuci greske jagodinaca ) ama bas nijedan. I o cemu ti onda pricas??? Jel gledamo mi isti fudbal ili ti gledas neke druge utakmice

Kontraš

pre 9 godina

Glavu gore... Par puta smo se izvukli, ovaj put nismo...
Meni je bitno da igramo pošteno, da se momci trude, a fudbal je takav sport u kome se ovakvi epilozi jako često dešavaju.
Idemo dalje...

mikica

pre 9 godina

Nije tacno da je Jagodincima prvi pogodak u međusobnim susretima.
Pre nekoliko sezona Jagodina je pobedila na JNA sa 0:1.
Ne mogu da verujem da je novinar izneo ne tačnu informaciju.
Verovatno je ne istinitih informacija i u drugim sektorima a ne samo u sportskom.
Informacija se može proveriti na netu.

Enrico Pallazzo

pre 9 godina

Ma zaplači najbolje...niste ni zaslužili da pobedite u većini mečeva..sa 10 autogolova i penala...Ali pošto je 'već znate kakvim okolnostima'..onda u redu..sve se unapred oprašta...

Delija Banovo Brdo

pre 9 godina

Protiv Zvezde jedan sut i pobeda.Sve se vraca.ja napisah posle derbija da ce poraz Zvezde da se anulira u Jagodini.I Barsa juce porazena

St.CENGI

pre 9 godina

Gospodin Nikolic nije trener za Partizan,definitivno je danas pokazao,i tu vise nema dileme.Takticki nezreo,vodjenje utakmice NE POSTOJI,izjave gotovo posle svake utakmice van stvarnih desavanja na terenu i kao da on gleda neku drugu utakmicu... Uvek je neko drugi kriv! Kako je danas takticki nadigran-ponizen od Krunica to je za pricu. Da ne pominjemo utakmice u Ligu evrope, jer to je blam ne samo doticnog vec i PFC. Partizan nikada nije igrao ovako kukavicki protivu nijednog kluba u Evropi kao pod njegovim vodjstvom. Jad i beda fudbala! Zato pored hitnog izbora nove uprave,predsednika i novi trener. Sa ovim nema fudbala. Zato nas je sve manje i manje na mecevima i uz klub. Nazalost.

ssdjan

pre 9 godina

ovaj je i od jesica gori uporno pokayuje svoje veliko trenersko neznanje,ekipa gubi on ima kojica i fofanu na klupi a ubacuje marinkovica i ninkovica to normalan ljudski um ne moze da smisli.nikolic nema kvalitet da vodi teleoptik a kamoli partizan sto pre smena trenerskog pajaca nikolica.

milan

pre 9 godina

„Nismo zaslužili da izgubimo, 95 odsto utakmice smo igrali na njihovoj polovini, oni su se branili. Imali smo prilika, Grbić je imao neverovatnu šansu, a Drinčić stativu. Oni su, ja mislim, iz jedinog šuta dali gol, ali to je bilo njihovo opredeljenje i oni su iskoristili jednu grešku naše odbrane“, rekao je Nikolić
oni vam iz jedne jedine sanse dali gol, a vi 95% utakmice na njihovoj polovini i pogodili ste samo stativu. sta ste zasluzili?

Ili je mozda ipak i zasluzila!!!

pre 9 godina

Nisu grobari zasluzili barem 3 od onih uzastopnih 6 titula,pa eto dobiste.Nisu cigani zasluzili proslu titulu pa eto dobili,Vosa je u zadnjih 6 godina zasluzila makar jod jednu titulu i jos jedan kup pa nema.I to dok je zalsuzivala nije mogla ni kup da uzme zobg vas prokletnika,nego smo morali podvijena repa da napustamo bedno finale ili ga poklonimo zvezdi onda kad su nas 3-0 ocetkali...da bi vi bili `dobri i posteni` i sve Vosine muke,trud i znoj(bilo je i kod Vose sigurno go*ana,ali su na terenu licili na igrace fudbala,ne na rekreativce) darivali poklonom kupa za 100godisnjicu.
Da nije zasluzen poklon gadio bih se na njega,ali kako rekoh on zamenjuje makar jedno prvenstvo i dva kupa ukupno!
Umesto toga,ponovicu,poklonjen jedan kup za rodjendan!

Da kazem samo da poslednje sto se ja setim od Srpskog fudbala je Partizan pod Mateusom.Ono sa Realom,Portom i Marsejom...to je za naklon do poda!Malo srece i ne biste vi bili poslednji u grupi.Zvezda sa Milanom(iako je Milan tad bio van forme zbog nemanja priprema jer nisu znali ostaju li u Seriji A ili ne,ali isto uz malo serece Milan je mogao da ispadne...a posle mislim finale igrao,secam se Jagodine protiv Rubina i Vosine bravure po evropi kad je nesretni Serif prosao nicim zasluzeno.To je sav fudbal koji pamtim u zandjih 15ak god.Ne fale rezlutati,fali FUDBAL!Da se covek ima setiti lepe igre...a toga ima na prste jedene ruke!!!A,sve krivica twins-a!

Nije ni ova Srbija zalsuzila da ima vas blizance danas,pa vas ima...

Saul Goodman

pre 9 godina

Kako niste? Sam si rekao da ste 95% meca bili na protivnickoj polovini terena... Zasto niste postigli gol? Naravno da ste zasluzili da izgubite mec u kome ne mozete postici gol...

Kosovski ciklus

pre 9 godina

Isto tako nismo zasluzili pobedu u Lucanima. Ocigledno je ekipa u padu forme ,povreda Vulicevica je samo pogorsala situaciju,igraci deluju istroseno pomalo i bezboljno . Premalo igraca rotiras ovih 11 sto igraju 90% utakmica su se skroz opustili.

runner

pre 9 godina

Živo me zanima kada će već jednom igrači Partizana shvatiti da nije dovoljno samo pobediti Zvezdu i već slaviti titulu. Titula se dobija na "malim" utakmicama. Narodna izreka kaže: "Pametan se uči na iskustvima drugih a budala na sopstvenim." Vermez je, pre dve godine, imao bodovnu razliku, u odnosu na drugoplasiranu Crvenu Zvezdu, čak +11 pa ju je u 3-4 kola sveo na svega +2. Nikolić bi trebao da uči iz njegova iskustva a ne iz vlastitog, prošlogodišnjeg, kad nas je poraz u Kruševcu koštao titule, pogotovu što nam u sledećem kolu dolazi sjajna Vojvodina. Već u sredu protiv OFK Beograda neke igrače treba poslati na klupu za reserve, pre svega Volkova.

nn

pre 9 godina

I nisu zasluzili poraz. Mozda nisu ni pobedu, ali poraz nisu sigurno. Sta, razbila ih Jagodina? Sve sami strucnjaci, kao, vi bi sa ovim igracima sve satrli.

cukce

pre 9 godina

Ne razumem kako niste zasluzili poraz, cilj igre fudbala je da se postigne go, Jagodina je dala 1 a Partizan nijedan! Koji demagog ovaj covek!

voja sicilija

pre 9 godina

koliko beskoristan lazovic treba da bude da bi seo na klupu makar jednu utamicu? podrzavam nikolica ali ne mogu da shvatim ovo inacenje sa navijacima i fofanom. i dokle vise dzigi da igra???

Prvo skoči , pa reci HOP !

pre 9 godina

Hm … možda , ali tako je to - mnogo puta u ovom prvenstvu niste trebali da dobijete - pa jeste !
Tako je to u životu , " naplata dodje kada se najmanje nadaš " , kada bi da raduckaš po ustaljenim " šemama " , kad ono - iznenadjenje , onaj odozgo " povukao ručnu " .

beograd/moskva

pre 9 godina

bolje vam je svima da se slozite i da vidite sta je ciniti da se promene stvari u nasem fudbalu. i vi, i zvezda ( za koju navijam ), i svi ostali, umesto da dajete nebulozne izjave!

lalo

pre 9 godina

A od Besiktasa jeste? Ovim porazom u Jagodini otvoren je lov za novim trenerom Partizana, to je jedino sigurno , jer niti jedan trener ne moze da prezivi poraz na svom tereneu od 0:4 i to u utakmici koja odlocuje o velikom novcu od kojeg klub zivi.

osnovno

pre 9 godina

Pa sta cemo sad ? Da trazimo bodove retroaktivno od Jagodine? Cestitaj prvo ljudima na pobedi,kako je i red.Gde su ti gospodski maniri,a vodis veliki klub.U obrnutoj proporciji? Sram te bilo.

КПЈ

pre 9 godina

Како мислиш?Ако га ниси заслужио,не би га ни добио,не прави се паметан више,убаци фофану више,видиш ли лазовића да је оперисан од фудбала

Nenad

pre 9 godina

Umišljeni "veliki" treneru, Partizan je imao 4 šuta u okvir gola a Jagodina 3 -a iz tvoje izjave deluje kao da je Partizan šutirao u okvir gola bar deset puta a Jagodina jednom.
P.S. Da Grbić zna da igra fudbal imali bi bar 5 šuteva u okvir gola :)

Milos

pre 9 godina

Ja sam mislio da je Vujosevic demagog,ali ovaj vas grobari trpa samo tako. Kaze nismo zasluzili poraz,oni su iz jedne sanse dali gol, a na drugoj strani za svoj tim,navede,gle cuda isto celu jednu sansu na utakmici,koja je izvojevana samo greskom Jagodinaca,i nicim drugim. Pa koga ovaj pravi ludim ?

milan

pre 9 godina

„Nismo zaslužili da izgubimo, 95 odsto utakmice smo igrali na njihovoj polovini, oni su se branili. Imali smo prilika, Grbić je imao neverovatnu šansu, a Drinčić stativu. Oni su, ja mislim, iz jedinog šuta dali gol, ali to je bilo njihovo opredeljenje i oni su iskoristili jednu grešku naše odbrane“, rekao je Nikolić
oni vam iz jedne jedine sanse dali gol, a vi 95% utakmice na njihovoj polovini i pogodili ste samo stativu. sta ste zasluzili?

osnovno

pre 9 godina

Pa sta cemo sad ? Da trazimo bodove retroaktivno od Jagodine? Cestitaj prvo ljudima na pobedi,kako je i red.Gde su ti gospodski maniri,a vodis veliki klub.U obrnutoj proporciji? Sram te bilo.

Milos

pre 9 godina

Ja sam mislio da je Vujosevic demagog,ali ovaj vas grobari trpa samo tako. Kaze nismo zasluzili poraz,oni su iz jedne sanse dali gol, a na drugoj strani za svoj tim,navede,gle cuda isto celu jednu sansu na utakmici,koja je izvojevana samo greskom Jagodinaca,i nicim drugim. Pa koga ovaj pravi ludim ?

Nenad

pre 9 godina

Umišljeni "veliki" treneru, Partizan je imao 4 šuta u okvir gola a Jagodina 3 -a iz tvoje izjave deluje kao da je Partizan šutirao u okvir gola bar deset puta a Jagodina jednom.
P.S. Da Grbić zna da igra fudbal imali bi bar 5 šuteva u okvir gola :)

Saul Goodman

pre 9 godina

Kako niste? Sam si rekao da ste 95% meca bili na protivnickoj polovini terena... Zasto niste postigli gol? Naravno da ste zasluzili da izgubite mec u kome ne mozete postici gol...

КПЈ

pre 9 godina

Како мислиш?Ако га ниси заслужио,не би га ни добио,не прави се паметан више,убаци фофану више,видиш ли лазовића да је оперисан од фудбала

lalo

pre 9 godina

A od Besiktasa jeste? Ovim porazom u Jagodini otvoren je lov za novim trenerom Partizana, to je jedino sigurno , jer niti jedan trener ne moze da prezivi poraz na svom tereneu od 0:4 i to u utakmici koja odlocuje o velikom novcu od kojeg klub zivi.

beograd/moskva

pre 9 godina

bolje vam je svima da se slozite i da vidite sta je ciniti da se promene stvari u nasem fudbalu. i vi, i zvezda ( za koju navijam ), i svi ostali, umesto da dajete nebulozne izjave!

basketaš

pre 9 godina

Ej, ne 'edi lajne. Ja kao partizanovac kažem - nismo zaslužili jer nismo dali gol,oni jesu i to je to. A to je u fudbalu cilj,zar ne? Nije na odmet čestitati protivniku,vidi se koliko si mali čovek.

Lošmi

pre 9 godina

Jesam Zvezdaš ali kada čujem ovakve izjave posle poraza a to rade i vaši i naši treneri muka mi je. Kada Zvezda ili Partizan pobede 1-0 to je taktika ali kada izgube nikad nismo zaslužili poraz. Jednostavna igra je fudbal. Ko da više golova pobedio je. Kraj svake priče. Šanse su jedno a golovi nešto sasvim drugo.

Labud

pre 9 godina

Niste zaslužili ni Zvezdu da pobedite,dobili ste nas iz slobodnog udarca,a niste bili bolji,tako da sve se vraća :)
(vor v zakone, 26. oktobar 2014 19:48

Od Jagodine smo verovatno zasluzili da izgubimo, ali vas smo trebali sa nekoliko komada da napunimo. To je cak i tebi jasno, nego si cinican, kao i oni iz uprave CZ, i sam znas to.

I kada ne budes prvi ti...

pre 9 godina

Grobar sam i 30 godina pratim Partizan.
Na utakmici sa Besiktasom sam bio sa prijateljem koji ima 60 godina i slozili smo se u dvije stvari:
Nikada gori Partizan nismo gledali i prvi put smo izasli sa stadiona 5 minuta prije kraja.
Pametnom dovoljno.

konto

pre 9 godina

Hahhahahahahahhahahahahhahahhahahahahahahhaa...ajoooj, čekaj, hahhahahahahhahahahahahhaaHahhahahahhahahaaaAaahahhahhahahhaa dobar si, dobar si, nećemo te menjati.

GroBo96

pre 9 godina

Covece skroz ste bezopasni,nema presinga na protivnicke igrace,nema driblinga i prodora,nema kratkih pasova,igraci izgledaju barem meni kao da
ce se svakog trenutka srusiti,nema cuvanja igraca vec prostora zato nam se protivnici bukvalno dosetaju do sesnaesterca,niko da udje u centarsut zato nam sviraju lopte kroz sesnaesterac pa ako neko izbaci dobro je.Voleo bih da vidim vremena igraca na 100 metara naravno ako smete da ih objavite.Nisam profi trener ja to ovako kao laik Nikolicu.

Delija

pre 9 godina

Kada pobedi ona hvali igrace i samog sebe kada izgubi 0:4 prica o fantasticnom navijanju grobara, kada izgubi od Jagodine prica o sreci??? Ako je neko ima srece ove sezone to je partizan pa vas 'drugi' strelac tima se zove Auto Gol ... Kako ste usli u LE oni nesretnici iz Nefcija sami sebi dali 2 komada inace vi vas deklasirali kao Besiktas, ja sam relan Partizan je pokazao vise u derbiju ali da je Jovic iskoristo sanse i da je Zvezda pivela 0:2 zgazili bi vas, ali je Jovic promasio nemoguce i vi ste posle dobili, da ne pricam o utakmici Vozdovac-Partizan, Volkov slucajno daje gol u 93 minutu, ili da li da spomenem tamnoputog napadaca iz Mladost Lucana decko je od 74 minuta do kraja utakmice imao 3,4 gol sanse a vo ste tu dobili! Za kraj Zvezda juce dobila jadnom i bednom igorm(tako je danas i Partizan igrao) samo sto je Lalatovic objasnio kako se drzi konferencija ovom umisljenom treneru!

nikolaks

pre 9 godina

a koliko si imao suteva, sansi iz pravih akcija ( ne racunajuci greske jagodinaca ) ama bas nijedan. I o cemu ti onda pricas??? Jel gledamo mi isti fudbal ili ti gledas neke druge utakmice

moralni pigmej

pre 9 godina

Bice tebi sledeci vikend otkaz! Neces biti ni prvi ni poslednji koji je otisao sa klupe partizana posle utakmice sa Vosom!

Bolje zasluzio nisi!

St.CENGI

pre 9 godina

Gospodin Nikolic nije trener za Partizan,definitivno je danas pokazao,i tu vise nema dileme.Takticki nezreo,vodjenje utakmice NE POSTOJI,izjave gotovo posle svake utakmice van stvarnih desavanja na terenu i kao da on gleda neku drugu utakmicu... Uvek je neko drugi kriv! Kako je danas takticki nadigran-ponizen od Krunica to je za pricu. Da ne pominjemo utakmice u Ligu evrope, jer to je blam ne samo doticnog vec i PFC. Partizan nikada nije igrao ovako kukavicki protivu nijednog kluba u Evropi kao pod njegovim vodjstvom. Jad i beda fudbala! Zato pored hitnog izbora nove uprave,predsednika i novi trener. Sa ovim nema fudbala. Zato nas je sve manje i manje na mecevima i uz klub. Nazalost.

mikica

pre 9 godina

Nije tacno da je Jagodincima prvi pogodak u međusobnim susretima.
Pre nekoliko sezona Jagodina je pobedila na JNA sa 0:1.
Ne mogu da verujem da je novinar izneo ne tačnu informaciju.
Verovatno je ne istinitih informacija i u drugim sektorima a ne samo u sportskom.
Informacija se može proveriti na netu.

Nenad

pre 9 godina

Eh pa nisi ni derbi zasluzio da pobedis ali si zasluzio 4 komada od turaka,a mozda i 5,6...
(zovite toleta upomoc, 26. oktobar 2014 20:08)

u derbiju ste se provukli kroz iglene usi,da je skuletic bio malo prisebniji od blama ne bi smeo da izviris iz sobe
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (nevidljivi panter, 26. oktobar 2014 21:40)
A pre Skuletica Zvezdine dve sanse???

hypatija

pre 9 godina

Vise ne pratim fudbal. Bas mi je zao sto ste izgubili, ali nisam gledao utakmicu. Necu vise ni moju Zvezdu da gledam. Veceras sam bio na jednom vrlo prijatnom koncertu ozbiljne muzike. Topla sala, doterane devojke, prijatna atmosfera, izvodjaci perfektni, muzika predivna. Mislim da sto se mene tice postajete ruzna proslost ... Pa niste vi Bogom dani da moje slobodno vreme trosite na besmisao. Zivot postoji i van fudbalskih terena. Svi ste vi srpski fudbaleri i fudbalski strucnjaci preplaceni prevaranti.

ssdjan

pre 9 godina

ovaj je i od jesica gori uporno pokayuje svoje veliko trenersko neznanje,ekipa gubi on ima kojica i fofanu na klupi a ubacuje marinkovica i ninkovica to normalan ljudski um ne moze da smisli.nikolic nema kvalitet da vodi teleoptik a kamoli partizan sto pre smena trenerskog pajaca nikolica.

Kosovski ciklus

pre 9 godina

Isto tako nismo zasluzili pobedu u Lucanima. Ocigledno je ekipa u padu forme ,povreda Vulicevica je samo pogorsala situaciju,igraci deluju istroseno pomalo i bezboljno . Premalo igraca rotiras ovih 11 sto igraju 90% utakmica su se skroz opustili.

Prvo skoči , pa reci HOP !

pre 9 godina

Hm … možda , ali tako je to - mnogo puta u ovom prvenstvu niste trebali da dobijete - pa jeste !
Tako je to u životu , " naplata dodje kada se najmanje nadaš " , kada bi da raduckaš po ustaljenim " šemama " , kad ono - iznenadjenje , onaj odozgo " povukao ručnu " .

KUM

pre 9 godina

Dakle,jel vidite grobari koliko su realne vase pobede od po4-0 bile a?
Cim ste naisli na timove koji igraju fudbal i ne predaju se,jedva ste na srecu Dobili Mladost,Zvezdu iz slobodnog a Jagodina koja je gde i Donji Srem na tabeli ste izgubili,da ne pominjem LE.
Ja sam vam rekao da ste u zabludi.
A tek vam se tesko protiv sjajne Voše.

a ha

pre 9 godina

koliko vi titula niste zaslužili ..ali pišu se....pa šta sad...samo što nisi zaplakao posle utakmice..posle derbija si likovao kao da si osvojio LŠ...svaka čast Jagodincima na borbi i pre svega mentalnoj snagi...napred klubovi iz unutrašnjosti,uglavnom mi je muka od partizana i Zvezde tj od onih koji su nemilosrdno uzimali novac iz istih...

voja sicilija

pre 9 godina

koliko beskoristan lazovic treba da bude da bi seo na klupu makar jednu utamicu? podrzavam nikolica ali ne mogu da shvatim ovo inacenje sa navijacima i fofanom. i dokle vise dzigi da igra???

Deki

pre 9 godina

Mogli ste malo i da potrčite! Šta se nalazi u glavama tih fudbalera i kakvo je ono non-stop dizanje lopte' da li ste čuli da se fudbal uglavnom igra po travi a manje u vazduhu!

nevidljivi panter

pre 9 godina

Eh pa nisi ni derbi zasluzio da pobedis ali si zasluzio 4 komada od turaka,a mozda i 5,6...
(zovite toleta upomoc, 26. oktobar 2014 20:08)

u derbiju ste se provukli kroz iglene usi,da je skuletic bio malo prisebniji od blama ne bi smeo da izviris iz sobe

Mirjana

pre 9 godina

Nisi ti zaslužio da vodiš Partizan, Škuletić i Lazović imaju prazan hod po pet utakmica, jednog Fofanu, koji može da igra dve utakmice zaredom, drži na klupi već nedeljama.Baci diplomu.

sercan

pre 9 godina

Ali ni pobedu nismo zasluzili. To Marko sto Danko place na svaki kontakt sa loptom ne znaci da ta lopta treba da udje u mrezu sama.
Ima tu dosta stvari koje ne funkcionisu, kao na primer Sasa Markovic kojem treba reci da ako primi loptu na sredini terena sme da je posalje napred. Verujem da ti to sve primetis, medjutim u nasem je interesu da te podsecamo na te greske kao i na Ismail Beko Fofana?!

Ili je mozda ipak i zasluzila!!!

pre 9 godina

Nisu grobari zasluzili barem 3 od onih uzastopnih 6 titula,pa eto dobiste.Nisu cigani zasluzili proslu titulu pa eto dobili,Vosa je u zadnjih 6 godina zasluzila makar jod jednu titulu i jos jedan kup pa nema.I to dok je zalsuzivala nije mogla ni kup da uzme zobg vas prokletnika,nego smo morali podvijena repa da napustamo bedno finale ili ga poklonimo zvezdi onda kad su nas 3-0 ocetkali...da bi vi bili `dobri i posteni` i sve Vosine muke,trud i znoj(bilo je i kod Vose sigurno go*ana,ali su na terenu licili na igrace fudbala,ne na rekreativce) darivali poklonom kupa za 100godisnjicu.
Da nije zasluzen poklon gadio bih se na njega,ali kako rekoh on zamenjuje makar jedno prvenstvo i dva kupa ukupno!
Umesto toga,ponovicu,poklonjen jedan kup za rodjendan!

Da kazem samo da poslednje sto se ja setim od Srpskog fudbala je Partizan pod Mateusom.Ono sa Realom,Portom i Marsejom...to je za naklon do poda!Malo srece i ne biste vi bili poslednji u grupi.Zvezda sa Milanom(iako je Milan tad bio van forme zbog nemanja priprema jer nisu znali ostaju li u Seriji A ili ne,ali isto uz malo serece Milan je mogao da ispadne...a posle mislim finale igrao,secam se Jagodine protiv Rubina i Vosine bravure po evropi kad je nesretni Serif prosao nicim zasluzeno.To je sav fudbal koji pamtim u zandjih 15ak god.Ne fale rezlutati,fali FUDBAL!Da se covek ima setiti lepe igre...a toga ima na prste jedene ruke!!!A,sve krivica twins-a!

Nije ni ova Srbija zalsuzila da ima vas blizance danas,pa vas ima...

umalo stativa

pre 9 godina

Kakvog jedinog suta, pa prilikom gola prvo su sutnuli na gol a Lukač odbio loptu i Jagodina u toj akciji postigla gol. Demagog.

Napred Partizan

pre 9 godina

Gospodine Nikoliću, trenutno imate najbolji i možda najuigraniji tim u našoj ligi. Umesto da kažete nisu se dovoljno borili Vi se bavite opravdanjima, nismo imali sreće i sl. Pa još protiv Zvezdinih poletaraca se videlo koliko nedostaje motiv našim igračima,ako ne umete da ih motivišete molim Vas nemojte da pričate svašta. I još jedan detalj koji se stalno ponavlja,nekako Volkov uvek učestvuje u primljenom golu Partizana.

Djole PFC

pre 9 godina

Ti si najveci krivac za poraz Nikolicu stalno se guraju neki igraci a gde su Fofana,Luka Marinkovic i jos neki pravis neke glupe izmene ne vadis Sasu Ilica koji nema vise snage da odigra ozbiljnu utakmicu ni u ovoj nasoj ligi!Mali Stevanovic nema tu probojnost po boku kao Vulicevic da si stavio od pocetka Marinkovica na desnog beka ili mozda cak i malog Zivkovica mislim da sigurno ne bi izgubili utakmicu!Dali ste Vosi odlicnog desnog beka Zivkovica opet ste pustili Pauljevica na pozajmicu to je zato sto sve radite neplanski kao sto se vec godinama tako radi u Partizanu!Pa sta ste mislili da je Vulicevic masina pa da se nikad nece povrediti!Ako je moguce treba vratiti Pauljevica sa pozajmice bolje i on nego mali Stevanovic koji jos nema kvaliteta a ni iskustva za nasu ligu!Poz

django

pre 9 godina

Daj, bre, Nikolicu, ne smaraj vise.Izgubio si i sportski priznaj poraz, kao sto i sleduje treneru jednog velikog kluba.Kada ste igrali lepo, hvalio sam vas, kao i protiv Besiktasa.Videla se tu neka zelja, volja, htenje, umor posle derbija.Ali za ovo danas nema alibija.Nepovezanost u igri, nedostatak borbenosti, pozrtvovanja, cvrstine, smisla...Ko ti je kriv sto u tim stavljas devet od jedanaest igraca koji su igrali i u cetvrtak.Pa ta Jagodina jedva sakupila osam bodova a danas se ostre na nama.I jos vracas ove prekoputa u zivot, ni krive ni duzne...

cukce

pre 9 godina

Ne razumem kako niste zasluzili poraz, cilj igre fudbala je da se postigne go, Jagodina je dala 1 a Partizan nijedan! Koji demagog ovaj covek!

runner

pre 9 godina

Živo me zanima kada će već jednom igrači Partizana shvatiti da nije dovoljno samo pobediti Zvezdu i već slaviti titulu. Titula se dobija na "malim" utakmicama. Narodna izreka kaže: "Pametan se uči na iskustvima drugih a budala na sopstvenim." Vermez je, pre dve godine, imao bodovnu razliku, u odnosu na drugoplasiranu Crvenu Zvezdu, čak +11 pa ju je u 3-4 kola sveo na svega +2. Nikolić bi trebao da uči iz njegova iskustva a ne iz vlastitog, prošlogodišnjeg, kad nas je poraz u Kruševcu koštao titule, pogotovu što nam u sledećem kolu dolazi sjajna Vojvodina. Već u sredu protiv OFK Beograda neke igrače treba poslati na klupu za reserve, pre svega Volkova.

alejandro

pre 9 godina

Ovi grobarski treneri svi su na istu matricu, kad god loše vode tim u glas svi ko jedan, te nismo zaslužili ovo te nismo zaslužili ono a ono igrači kao i kod Zvezde, mačke u džaku. Nikoliću tim ti je limitiran u više pravaca zato i ne može da dobaci do nekih pristojnijih rezultata! Ali za pivarsku ligu je kandidat za titulu pod uslovom da ne rasipa bodove u Jagodini, Pećincima, Lučanima,...

Delija Banovo Brdo

pre 9 godina

Protiv Zvezde jedan sut i pobeda.Sve se vraca.ja napisah posle derbija da ce poraz Zvezde da se anulira u Jagodini.I Barsa juce porazena

kako drugacije

pre 9 godina

Moralo je i to jednom da se desi...

Vosa ozbiljno preti sad, posto niko drugi ne igra ozbiljniji fudbal u ligi pored Partizana, izuzev Cuke i Vose.
Sledece dve nedelje odlucuju o jesenjem prvaku!

hladisa

pre 9 godina

E moj Nikolicu, zato sto mislis tako zato tako i igrate i zato nam fudbal i jeste tu gde je, ali poenta je sto nisi jedini koji tako misli. Sve dok ne promenite misljenje zasluzujete da vas pobedi svako, ne sa 1:0 ili 4:0 vec i sa vise razlike, i unapred se radujem tome.

Enrico Pallazzo

pre 9 godina

Ma zaplači najbolje...niste ni zaslužili da pobedite u većini mečeva..sa 10 autogolova i penala...Ali pošto je 'već znate kakvim okolnostima'..onda u redu..sve se unapred oprašta...

Kontraš

pre 9 godina

Glavu gore... Par puta smo se izvukli, ovaj put nismo...
Meni je bitno da igramo pošteno, da se momci trude, a fudbal je takav sport u kome se ovakvi epilozi jako često dešavaju.
Idemo dalje...

bomba

pre 9 godina

Jedina utakmica od početka sezone koju nisu zatvorili.
(joker, 26. oktobar 2014 21:24)
@
Najvažnije da je vas Drinčić zatvorio u derbiju a za ostalo kako bude.

intellectually superior

pre 9 godina

"Niste zasluzili ni plasman u Evropu(otimanje Zvezdine pozicije i kv.za ligu sampiona) ,pa o tome ne pricas...
(Igor, 26. oktobar 2014 20:22)"

UEFA vas je izbacila zbog falsifikovanja dokumenata od strane vaseg finansijskog direktora, koga uzgred, nema nigde u medijima... Zar ti to nije nimalo cudno?

Kakve onda veze Partizan ima sa tim, mozes li da prezentujes bilo koji racionalni argument za tvoju nelogicku fabrikaciju?

Uzgred, pre zagrade ide razmak, posle znaka interpunkcije ide razmak, a ne pre.

egalite

pre 9 godina

Predlazem da sada pisete saopstenje,bas kao i oni iz komsiluka jutros!
Nema smisla dali ima smisla,vazno je da se i jedni i drugi zalite!

nn

pre 9 godina

I nisu zasluzili poraz. Mozda nisu ni pobedu, ali poraz nisu sigurno. Sta, razbila ih Jagodina? Sve sami strucnjaci, kao, vi bi sa ovim igracima sve satrli.

robin hud

pre 9 godina

da li je moguće da čovek ne kapira da mu fali defanzivni vezni...čembrlen, volkot, podolski, kazorla, sančez...još jedno krilo mu fali??
mnogo me razočarao

Labud

pre 9 godina

Niste zaslužili ni Zvezdu da pobedite,dobili ste nas iz slobodnog udarca,a niste bili bolji,tako da sve se vraća :)
(vor v zakone, 26. oktobar 2014 19:48

Od Jagodine smo verovatno zasluzili da izgubimo, ali vas smo trebali sa nekoliko komada da napunimo. To je cak i tebi jasno, nego si cinican, kao i oni iz uprave CZ, i sam znas to.

nevidljivi panter

pre 9 godina

Eh pa nisi ni derbi zasluzio da pobedis ali si zasluzio 4 komada od turaka,a mozda i 5,6...
(zovite toleta upomoc, 26. oktobar 2014 20:08)

u derbiju ste se provukli kroz iglene usi,da je skuletic bio malo prisebniji od blama ne bi smeo da izviris iz sobe

nn

pre 9 godina

I nisu zasluzili poraz. Mozda nisu ni pobedu, ali poraz nisu sigurno. Sta, razbila ih Jagodina? Sve sami strucnjaci, kao, vi bi sa ovim igracima sve satrli.

kako drugacije

pre 9 godina

Moralo je i to jednom da se desi...

Vosa ozbiljno preti sad, posto niko drugi ne igra ozbiljniji fudbal u ligi pored Partizana, izuzev Cuke i Vose.
Sledece dve nedelje odlucuju o jesenjem prvaku!

bomba

pre 9 godina

Jedina utakmica od početka sezone koju nisu zatvorili.
(joker, 26. oktobar 2014 21:24)
@
Najvažnije da je vas Drinčić zatvorio u derbiju a za ostalo kako bude.

Kontraš

pre 9 godina

Glavu gore... Par puta smo se izvukli, ovaj put nismo...
Meni je bitno da igramo pošteno, da se momci trude, a fudbal je takav sport u kome se ovakvi epilozi jako često dešavaju.
Idemo dalje...

intellectually superior

pre 9 godina

"Niste zasluzili ni plasman u Evropu(otimanje Zvezdine pozicije i kv.za ligu sampiona) ,pa o tome ne pricas...
(Igor, 26. oktobar 2014 20:22)"

UEFA vas je izbacila zbog falsifikovanja dokumenata od strane vaseg finansijskog direktora, koga uzgred, nema nigde u medijima... Zar ti to nije nimalo cudno?

Kakve onda veze Partizan ima sa tim, mozes li da prezentujes bilo koji racionalni argument za tvoju nelogicku fabrikaciju?

Uzgred, pre zagrade ide razmak, posle znaka interpunkcije ide razmak, a ne pre.

milan

pre 9 godina

„Nismo zaslužili da izgubimo, 95 odsto utakmice smo igrali na njihovoj polovini, oni su se branili. Imali smo prilika, Grbić je imao neverovatnu šansu, a Drinčić stativu. Oni su, ja mislim, iz jedinog šuta dali gol, ali to je bilo njihovo opredeljenje i oni su iskoristili jednu grešku naše odbrane“, rekao je Nikolić
oni vam iz jedne jedine sanse dali gol, a vi 95% utakmice na njihovoj polovini i pogodili ste samo stativu. sta ste zasluzili?

Milos

pre 9 godina

Ja sam mislio da je Vujosevic demagog,ali ovaj vas grobari trpa samo tako. Kaze nismo zasluzili poraz,oni su iz jedne sanse dali gol, a na drugoj strani za svoj tim,navede,gle cuda isto celu jednu sansu na utakmici,koja je izvojevana samo greskom Jagodinaca,i nicim drugim. Pa koga ovaj pravi ludim ?

osnovno

pre 9 godina

Pa sta cemo sad ? Da trazimo bodove retroaktivno od Jagodine? Cestitaj prvo ljudima na pobedi,kako je i red.Gde su ti gospodski maniri,a vodis veliki klub.U obrnutoj proporciji? Sram te bilo.

mikica

pre 9 godina

Nije tacno da je Jagodincima prvi pogodak u međusobnim susretima.
Pre nekoliko sezona Jagodina je pobedila na JNA sa 0:1.
Ne mogu da verujem da je novinar izneo ne tačnu informaciju.
Verovatno je ne istinitih informacija i u drugim sektorima a ne samo u sportskom.
Informacija se može proveriti na netu.

Nenad

pre 9 godina

Eh pa nisi ni derbi zasluzio da pobedis ali si zasluzio 4 komada od turaka,a mozda i 5,6...
(zovite toleta upomoc, 26. oktobar 2014 20:08)

u derbiju ste se provukli kroz iglene usi,da je skuletic bio malo prisebniji od blama ne bi smeo da izviris iz sobe
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (nevidljivi panter, 26. oktobar 2014 21:40)
A pre Skuletica Zvezdine dve sanse???

KUM

pre 9 godina

Dakle,jel vidite grobari koliko su realne vase pobede od po4-0 bile a?
Cim ste naisli na timove koji igraju fudbal i ne predaju se,jedva ste na srecu Dobili Mladost,Zvezdu iz slobodnog a Jagodina koja je gde i Donji Srem na tabeli ste izgubili,da ne pominjem LE.
Ja sam vam rekao da ste u zabludi.
A tek vam se tesko protiv sjajne Voše.

hypatija

pre 9 godina

Vise ne pratim fudbal. Bas mi je zao sto ste izgubili, ali nisam gledao utakmicu. Necu vise ni moju Zvezdu da gledam. Veceras sam bio na jednom vrlo prijatnom koncertu ozbiljne muzike. Topla sala, doterane devojke, prijatna atmosfera, izvodjaci perfektni, muzika predivna. Mislim da sto se mene tice postajete ruzna proslost ... Pa niste vi Bogom dani da moje slobodno vreme trosite na besmisao. Zivot postoji i van fudbalskih terena. Svi ste vi srpski fudbaleri i fudbalski strucnjaci preplaceni prevaranti.

lalo

pre 9 godina

A od Besiktasa jeste? Ovim porazom u Jagodini otvoren je lov za novim trenerom Partizana, to je jedino sigurno , jer niti jedan trener ne moze da prezivi poraz na svom tereneu od 0:4 i to u utakmici koja odlocuje o velikom novcu od kojeg klub zivi.

a ha

pre 9 godina

koliko vi titula niste zaslužili ..ali pišu se....pa šta sad...samo što nisi zaplakao posle utakmice..posle derbija si likovao kao da si osvojio LŠ...svaka čast Jagodincima na borbi i pre svega mentalnoj snagi...napred klubovi iz unutrašnjosti,uglavnom mi je muka od partizana i Zvezde tj od onih koji su nemilosrdno uzimali novac iz istih...

Nenad

pre 9 godina

Umišljeni "veliki" treneru, Partizan je imao 4 šuta u okvir gola a Jagodina 3 -a iz tvoje izjave deluje kao da je Partizan šutirao u okvir gola bar deset puta a Jagodina jednom.
P.S. Da Grbić zna da igra fudbal imali bi bar 5 šuteva u okvir gola :)

konto

pre 9 godina

Hahhahahahahahhahahahahhahahhahahahahahahhaa...ajoooj, čekaj, hahhahahahahhahahahahahhaaHahhahahahhahahaaaAaahahhahhahahhaa dobar si, dobar si, nećemo te menjati.

Delija Banovo Brdo

pre 9 godina

Protiv Zvezde jedan sut i pobeda.Sve se vraca.ja napisah posle derbija da ce poraz Zvezde da se anulira u Jagodini.I Barsa juce porazena

egalite

pre 9 godina

Predlazem da sada pisete saopstenje,bas kao i oni iz komsiluka jutros!
Nema smisla dali ima smisla,vazno je da se i jedni i drugi zalite!

St.CENGI

pre 9 godina

Gospodin Nikolic nije trener za Partizan,definitivno je danas pokazao,i tu vise nema dileme.Takticki nezreo,vodjenje utakmice NE POSTOJI,izjave gotovo posle svake utakmice van stvarnih desavanja na terenu i kao da on gleda neku drugu utakmicu... Uvek je neko drugi kriv! Kako je danas takticki nadigran-ponizen od Krunica to je za pricu. Da ne pominjemo utakmice u Ligu evrope, jer to je blam ne samo doticnog vec i PFC. Partizan nikada nije igrao ovako kukavicki protivu nijednog kluba u Evropi kao pod njegovim vodjstvom. Jad i beda fudbala! Zato pored hitnog izbora nove uprave,predsednika i novi trener. Sa ovim nema fudbala. Zato nas je sve manje i manje na mecevima i uz klub. Nazalost.

Delija

pre 9 godina

Kada pobedi ona hvali igrace i samog sebe kada izgubi 0:4 prica o fantasticnom navijanju grobara, kada izgubi od Jagodine prica o sreci??? Ako je neko ima srece ove sezone to je partizan pa vas 'drugi' strelac tima se zove Auto Gol ... Kako ste usli u LE oni nesretnici iz Nefcija sami sebi dali 2 komada inace vi vas deklasirali kao Besiktas, ja sam relan Partizan je pokazao vise u derbiju ali da je Jovic iskoristo sanse i da je Zvezda pivela 0:2 zgazili bi vas, ali je Jovic promasio nemoguce i vi ste posle dobili, da ne pricam o utakmici Vozdovac-Partizan, Volkov slucajno daje gol u 93 minutu, ili da li da spomenem tamnoputog napadaca iz Mladost Lucana decko je od 74 minuta do kraja utakmice imao 3,4 gol sanse a vo ste tu dobili! Za kraj Zvezda juce dobila jadnom i bednom igorm(tako je danas i Partizan igrao) samo sto je Lalatovic objasnio kako se drzi konferencija ovom umisljenom treneru!

django

pre 9 godina

Daj, bre, Nikolicu, ne smaraj vise.Izgubio si i sportski priznaj poraz, kao sto i sleduje treneru jednog velikog kluba.Kada ste igrali lepo, hvalio sam vas, kao i protiv Besiktasa.Videla se tu neka zelja, volja, htenje, umor posle derbija.Ali za ovo danas nema alibija.Nepovezanost u igri, nedostatak borbenosti, pozrtvovanja, cvrstine, smisla...Ko ti je kriv sto u tim stavljas devet od jedanaest igraca koji su igrali i u cetvrtak.Pa ta Jagodina jedva sakupila osam bodova a danas se ostre na nama.I jos vracas ove prekoputa u zivot, ni krive ni duzne...

voja sicilija

pre 9 godina

koliko beskoristan lazovic treba da bude da bi seo na klupu makar jednu utamicu? podrzavam nikolica ali ne mogu da shvatim ovo inacenje sa navijacima i fofanom. i dokle vise dzigi da igra???

beograd/moskva

pre 9 godina

bolje vam je svima da se slozite i da vidite sta je ciniti da se promene stvari u nasem fudbalu. i vi, i zvezda ( za koju navijam ), i svi ostali, umesto da dajete nebulozne izjave!

Prvo skoči , pa reci HOP !

pre 9 godina

Hm … možda , ali tako je to - mnogo puta u ovom prvenstvu niste trebali da dobijete - pa jeste !
Tako je to u životu , " naplata dodje kada se najmanje nadaš " , kada bi da raduckaš po ustaljenim " šemama " , kad ono - iznenadjenje , onaj odozgo " povukao ručnu " .

moralni pigmej

pre 9 godina

Bice tebi sledeci vikend otkaz! Neces biti ni prvi ni poslednji koji je otisao sa klupe partizana posle utakmice sa Vosom!

Bolje zasluzio nisi!

Ili je mozda ipak i zasluzila!!!

pre 9 godina

Nisu grobari zasluzili barem 3 od onih uzastopnih 6 titula,pa eto dobiste.Nisu cigani zasluzili proslu titulu pa eto dobili,Vosa je u zadnjih 6 godina zasluzila makar jod jednu titulu i jos jedan kup pa nema.I to dok je zalsuzivala nije mogla ni kup da uzme zobg vas prokletnika,nego smo morali podvijena repa da napustamo bedno finale ili ga poklonimo zvezdi onda kad su nas 3-0 ocetkali...da bi vi bili `dobri i posteni` i sve Vosine muke,trud i znoj(bilo je i kod Vose sigurno go*ana,ali su na terenu licili na igrace fudbala,ne na rekreativce) darivali poklonom kupa za 100godisnjicu.
Da nije zasluzen poklon gadio bih se na njega,ali kako rekoh on zamenjuje makar jedno prvenstvo i dva kupa ukupno!
Umesto toga,ponovicu,poklonjen jedan kup za rodjendan!

Da kazem samo da poslednje sto se ja setim od Srpskog fudbala je Partizan pod Mateusom.Ono sa Realom,Portom i Marsejom...to je za naklon do poda!Malo srece i ne biste vi bili poslednji u grupi.Zvezda sa Milanom(iako je Milan tad bio van forme zbog nemanja priprema jer nisu znali ostaju li u Seriji A ili ne,ali isto uz malo serece Milan je mogao da ispadne...a posle mislim finale igrao,secam se Jagodine protiv Rubina i Vosine bravure po evropi kad je nesretni Serif prosao nicim zasluzeno.To je sav fudbal koji pamtim u zandjih 15ak god.Ne fale rezlutati,fali FUDBAL!Da se covek ima setiti lepe igre...a toga ima na prste jedene ruke!!!A,sve krivica twins-a!

Nije ni ova Srbija zalsuzila da ima vas blizance danas,pa vas ima...

Enrico Pallazzo

pre 9 godina

Ma zaplači najbolje...niste ni zaslužili da pobedite u većini mečeva..sa 10 autogolova i penala...Ali pošto je 'već znate kakvim okolnostima'..onda u redu..sve se unapred oprašta...

Mirjana

pre 9 godina

Nisi ti zaslužio da vodiš Partizan, Škuletić i Lazović imaju prazan hod po pet utakmica, jednog Fofanu, koji može da igra dve utakmice zaredom, drži na klupi već nedeljama.Baci diplomu.

sercan

pre 9 godina

Ali ni pobedu nismo zasluzili. To Marko sto Danko place na svaki kontakt sa loptom ne znaci da ta lopta treba da udje u mrezu sama.
Ima tu dosta stvari koje ne funkcionisu, kao na primer Sasa Markovic kojem treba reci da ako primi loptu na sredini terena sme da je posalje napred. Verujem da ti to sve primetis, medjutim u nasem je interesu da te podsecamo na te greske kao i na Ismail Beko Fofana?!

Saul Goodman

pre 9 godina

Kako niste? Sam si rekao da ste 95% meca bili na protivnickoj polovini terena... Zasto niste postigli gol? Naravno da ste zasluzili da izgubite mec u kome ne mozete postici gol...

Kosovski ciklus

pre 9 godina

Isto tako nismo zasluzili pobedu u Lucanima. Ocigledno je ekipa u padu forme ,povreda Vulicevica je samo pogorsala situaciju,igraci deluju istroseno pomalo i bezboljno . Premalo igraca rotiras ovih 11 sto igraju 90% utakmica su se skroz opustili.

Napred Partizan

pre 9 godina

Gospodine Nikoliću, trenutno imate najbolji i možda najuigraniji tim u našoj ligi. Umesto da kažete nisu se dovoljno borili Vi se bavite opravdanjima, nismo imali sreće i sl. Pa još protiv Zvezdinih poletaraca se videlo koliko nedostaje motiv našim igračima,ako ne umete da ih motivišete molim Vas nemojte da pričate svašta. I još jedan detalj koji se stalno ponavlja,nekako Volkov uvek učestvuje u primljenom golu Partizana.

hladisa

pre 9 godina

E moj Nikolicu, zato sto mislis tako zato tako i igrate i zato nam fudbal i jeste tu gde je, ali poenta je sto nisi jedini koji tako misli. Sve dok ne promenite misljenje zasluzujete da vas pobedi svako, ne sa 1:0 ili 4:0 vec i sa vise razlike, i unapred se radujem tome.

Djole PFC

pre 9 godina

Ti si najveci krivac za poraz Nikolicu stalno se guraju neki igraci a gde su Fofana,Luka Marinkovic i jos neki pravis neke glupe izmene ne vadis Sasu Ilica koji nema vise snage da odigra ozbiljnu utakmicu ni u ovoj nasoj ligi!Mali Stevanovic nema tu probojnost po boku kao Vulicevic da si stavio od pocetka Marinkovica na desnog beka ili mozda cak i malog Zivkovica mislim da sigurno ne bi izgubili utakmicu!Dali ste Vosi odlicnog desnog beka Zivkovica opet ste pustili Pauljevica na pozajmicu to je zato sto sve radite neplanski kao sto se vec godinama tako radi u Partizanu!Pa sta ste mislili da je Vulicevic masina pa da se nikad nece povrediti!Ako je moguce treba vratiti Pauljevica sa pozajmice bolje i on nego mali Stevanovic koji jos nema kvaliteta a ni iskustva za nasu ligu!Poz

I kada ne budes prvi ti...

pre 9 godina

Grobar sam i 30 godina pratim Partizan.
Na utakmici sa Besiktasom sam bio sa prijateljem koji ima 60 godina i slozili smo se u dvije stvari:
Nikada gori Partizan nismo gledali i prvi put smo izasli sa stadiona 5 minuta prije kraja.
Pametnom dovoljno.

КПЈ

pre 9 godina

Како мислиш?Ако га ниси заслужио,не би га ни добио,не прави се паметан више,убаци фофану више,видиш ли лазовића да је оперисан од фудбала

GroBo96

pre 9 godina

Covece skroz ste bezopasni,nema presinga na protivnicke igrace,nema driblinga i prodora,nema kratkih pasova,igraci izgledaju barem meni kao da
ce se svakog trenutka srusiti,nema cuvanja igraca vec prostora zato nam se protivnici bukvalno dosetaju do sesnaesterca,niko da udje u centarsut zato nam sviraju lopte kroz sesnaesterac pa ako neko izbaci dobro je.Voleo bih da vidim vremena igraca na 100 metara naravno ako smete da ih objavite.Nisam profi trener ja to ovako kao laik Nikolicu.

nikolaks

pre 9 godina

a koliko si imao suteva, sansi iz pravih akcija ( ne racunajuci greske jagodinaca ) ama bas nijedan. I o cemu ti onda pricas??? Jel gledamo mi isti fudbal ili ti gledas neke druge utakmice

basketaš

pre 9 godina

Ej, ne 'edi lajne. Ja kao partizanovac kažem - nismo zaslužili jer nismo dali gol,oni jesu i to je to. A to je u fudbalu cilj,zar ne? Nije na odmet čestitati protivniku,vidi se koliko si mali čovek.

runner

pre 9 godina

Živo me zanima kada će već jednom igrači Partizana shvatiti da nije dovoljno samo pobediti Zvezdu i već slaviti titulu. Titula se dobija na "malim" utakmicama. Narodna izreka kaže: "Pametan se uči na iskustvima drugih a budala na sopstvenim." Vermez je, pre dve godine, imao bodovnu razliku, u odnosu na drugoplasiranu Crvenu Zvezdu, čak +11 pa ju je u 3-4 kola sveo na svega +2. Nikolić bi trebao da uči iz njegova iskustva a ne iz vlastitog, prošlogodišnjeg, kad nas je poraz u Kruševcu koštao titule, pogotovu što nam u sledećem kolu dolazi sjajna Vojvodina. Već u sredu protiv OFK Beograda neke igrače treba poslati na klupu za reserve, pre svega Volkova.

Lošmi

pre 9 godina

Jesam Zvezdaš ali kada čujem ovakve izjave posle poraza a to rade i vaši i naši treneri muka mi je. Kada Zvezda ili Partizan pobede 1-0 to je taktika ali kada izgube nikad nismo zaslužili poraz. Jednostavna igra je fudbal. Ko da više golova pobedio je. Kraj svake priče. Šanse su jedno a golovi nešto sasvim drugo.

ssdjan

pre 9 godina

ovaj je i od jesica gori uporno pokayuje svoje veliko trenersko neznanje,ekipa gubi on ima kojica i fofanu na klupi a ubacuje marinkovica i ninkovica to normalan ljudski um ne moze da smisli.nikolic nema kvalitet da vodi teleoptik a kamoli partizan sto pre smena trenerskog pajaca nikolica.

Deki

pre 9 godina

Mogli ste malo i da potrčite! Šta se nalazi u glavama tih fudbalera i kakvo je ono non-stop dizanje lopte' da li ste čuli da se fudbal uglavnom igra po travi a manje u vazduhu!

alejandro

pre 9 godina

Ovi grobarski treneri svi su na istu matricu, kad god loše vode tim u glas svi ko jedan, te nismo zaslužili ovo te nismo zaslužili ono a ono igrači kao i kod Zvezde, mačke u džaku. Nikoliću tim ti je limitiran u više pravaca zato i ne može da dobaci do nekih pristojnijih rezultata! Ali za pivarsku ligu je kandidat za titulu pod uslovom da ne rasipa bodove u Jagodini, Pećincima, Lučanima,...

umalo stativa

pre 9 godina

Kakvog jedinog suta, pa prilikom gola prvo su sutnuli na gol a Lukač odbio loptu i Jagodina u toj akciji postigla gol. Demagog.

cukce

pre 9 godina

Ne razumem kako niste zasluzili poraz, cilj igre fudbala je da se postigne go, Jagodina je dala 1 a Partizan nijedan! Koji demagog ovaj covek!

robin hud

pre 9 godina

da li je moguće da čovek ne kapira da mu fali defanzivni vezni...čembrlen, volkot, podolski, kazorla, sančez...još jedno krilo mu fali??
mnogo me razočarao