Nedelja, 26.10.2014.

16:40

Van Persi spasao MU, Bane isključen

Fudbaleri Mančester Junajteda i Čelsija odigrali su nerešeno 1:1 (0:0) u derbiju devetog kola Premijer lige.

Izvor: SO

Van Persi spasao MU, Bane iskljuèen IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

65 Komentari

Sortiraj po:

sbb kbb

pre 9 godina

Dusan Tadic, Dani Alves, Math Hummles, Marco Reus, sa ova 4 igraca Manchester United bi bio prvak Engleske sa pola snage!!! Potpisujem svaku rec!!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Mad4Red, 26. oktobar 2014 20:51)

I Ferguson da se vrati...

Rade Futog

pre 9 godina

... Mesi i Ronaldo vrede to stoje,ali u Spaniji sve sto vredi je u dve ekipe a u PL je u pet-sest. Sautempton i Vest Hem bi igrali LS lako da su u Primeri
Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net (milan, 26. oktobar 2014 19:58)
# Link komentara
Preporučujem (+18)
Ne preporučujem (-5)
Lično simpatišem Vest Hem, ali reći da bi oni i Sautempton, da su u Primeri, igrali LŠ je besmisleno. Svake godine timovi iz Primere odlaze do završnice LŠ i Evropa kupa, i uglavnom osvajaju, mnogo veći uspeh imaju u LŠ nego Premijerligaši. PL je prilično izjednačena, jer ima prvih 6-7 podjednakih ekipa, koje igraju dinamičniji fudbal nego Španci, ali ne tako KVALITETAN. Atletiko je treći po kvalitetu u Španiji (bar klasu iza Reala i Barse), pa sigurno nije slabiji od najjačeg engleskog kluba Čelzija. Sevilja, Valensija, Viljareal bi se u PL borili za titulu.
Najbolji pokazatelj je da su otpadni igrači Barse i Reala, Fabregas, Di Maria i Aleksis Sančez, najviše pokazali na startu engleskog prvenstva.

Zoki

pre 9 godina

Realno
Celzi je trenutno najkompletniji tim u Evropi. Mada,kad nema Diega Koste dosta skripi u napadu jer Didier nije vise tako mlad i eksplozivan. Mada svaka cast na odlicnom pogotku glavom iako je najveci krivac za njega onaj ko je odredio omalenog Rafaela da cuva Drogbu u prekidima. A sta reci za Mancester,odlicno su se borili i na kraju zasluzili taj bod iako su bili oslabljeni danas a i za sezonu su se skrpili u zadnji cas. Tek sledece godine ih ocekujemo u punom sjaju samo da Van Gal poslozi sve kockice. Nisam navijac ni jednog od dva tima(simpatisem Liverpul) ali svakog iskrenog ljubitelja fudbala raduje jak Mancester a nadamo se i Liverpul(ako ne ove onda sl godine). Ove godine titula ide Murinju u ruke

opt1mus

pre 9 godina

Van Basten,jel ti sad zivot ljepsi?

Inace,sramna igra Celzija....5 zutih,crveni,bunker,go iz prekida...Ako si toliko bolji rival pokazi to...Nego,zna se ko je veliki u PL,a ko jeftinoca...MUFC

opt1mus

pre 9 godina

Pa je li moguce????samo mi recite je li moguce da neko prica o sudjenju?prelistajte malo utakmice utd,4 penala nisu svirana do sad,i dalje brojimo,kao i sijaset kriminalnih gresaka i nepostojecih penala za rivale....Sto ce Celziju sudije kad su deset puta bolji tim?sto nisu dobili 3:0???Jos par utakmica i borice se za titulu.MUFC

Mad4Red

pre 9 godina

Dusan Tadic, Dani Alves, Math Hummles, Marco Reus, sa ova 4 igraca Manchester United bi bio prvak Engleske sa pola snage!!! Potpisujem svaku rec!!!

sovuljaga

pre 9 godina

samo konstatujem...znaci mislis da je lakse npr kada Man City igra utakmice sa Evertonom pa Halom,West Hemom pa onda treba da igra protiv Bajerna a Barsa igra sa Levanteom pa Viljarealom,Hetafeom i onda u Ligi sampiona sa Apoelom(vec godinama imaju najlaksu grupu).Arsenal koliko god da je los ne vadi se iz cetvrtfinala LS,Chelsi i Junajted takodje godinama.osim Reala i Barse(i Atletika samo prosle sezone) reci koji to klub iz Spanije je usao bar u cetvrtfinale u poslednjih 10 godina?(viljareal i valensija ulazili pre vise od 10 godina).da ne spominjemo Italijane koji su nestali,a ostali i nisu za spominjanje(bajern nema konkurenciju u nemackoj).

Jozhe

pre 9 godina

Sudije opet po starom - sve za Manchester, ali ajde da ne odleti Chelsea predaleko. I uz ovakvu pomoc ManU mozhe do lige evrope max.

Iznenadio me Di Maria - pada cim mu neko pridje. Spanska skola

samo konstantujem

pre 9 godina

ovaj gol Van Persija je spasio ligu,za sada,za razliku od prethodnih godina jedna ekipa konacno ima TOP tim i preti da se proseta "strasnom" PREMIJJER ligom.Nekome je cudno sto Real i Barselona,sa izuzetkom prosle godine su dominantni u PRIMERI,a nije im cudno sto jedna ekipa za koju su igrali Henderson,Alen,Skrtel,Luis Enrike,Lukas,solidni Koutinjo i Sterling i odlicni Staridz i fenomenalni Suarez umalo nije uzela PREMIJER ligu-za mene je to znak slabosti lige,PRIMERINIH top 6 timova su svi bolji od top 6 PREMIJER lige,a i bilo je jadno gledati Liverpul protiv Reala,PREMIER Liga ove godine se resava u januaru,kad Celsi bude imao minimum 12 bodova predonosti u odnosu na konkurente,pa vi opet tvrdite kako je najbolja na svetu,dok timovi iz PRIMERE to dokazuju na terenu u Evropi.

mile

pre 9 godina

Azar je odlican igrač,ali mrci loptu da je to neverovatno.. Mogao je Celsi 3 gola da da.. :) Greške se ponavljaju od prošle godine sto ne igraju na gol više..i eto sta se desi :)

Manijakalni FLO

pre 9 godina

Ivanovic potpuno zaustavio Di Mariu i na kraju ga SUDIJA iskljuci ,a Man Junajted iskoristi rupu u odbrani i izjednaaci!Penal na Banetu KO KUCA!

Melenci

pre 9 godina

Sudija je kriv sto Celsiju nije sviran cist penal!No sve u svemu i nije tako lose jedan bod.Banetovo iskljucenje je takodje sporno,kao i produzetak utakmice za 4min.Cinjenica je takodje da MJ polako ali sigurno ulazi u formu.Ali sledi im MS.

dax

pre 9 godina

Mancesteru fali bar jedan vrhunski centralni vezni i vrunski odbrandbeni (jedan minimum) da bi mogli da konkurisu za prva 2-3 mesta u PL. Deka Drogba objasnio...90 minuta non stop trcanja sa 36-37 godina...Matic zver....Respect

doc

pre 9 godina

Gde su juce bili Ronaldo i Messi.Za 2 najbolja igraca na svetu jako slab mec za obojicu. Dominirao klinac Isco koga su nasi omladinci pre 2 nedelje zatvorili totalno i onemogucili njegovu igru.Za to da su Barselona,Real,Bayern,PSG i Celsi jedini pretendenti za LS je cinjenica.Ostali englezi jako jako skromni.

musa dembele

pre 9 godina

Sudija se nameracio da istera nekog iz Celsija + cist penal zad Ivanovicem ili cak i Terjem u prvom,mogao je da bira! Smeta mi sto Murinjo protiv dva Mancestera ne ide po 2:0 nego brani gol i prima u zaustavnom vremenu u obe utakmice! Celsije ako ovako nastavi bice prvak sigurno!

Nikki

pre 9 godina

Navijam za Chelsea ali bas mi je drago sto je Bane dobio crveni. Trebalo je jos u prvom da bude iskljucen, sta on zamislja, pusti sudiju da radi svoj posao. Steta za primljen gol u finisu isto kao i protiv Sitija. Mogli smo da imamo max ucinak.

milan

pre 9 godina

Osim El Klasika reci te mi jedan derbi neizvestan mec? Mozda Real M Atletiko M... U PL imas 5 velikih ekipa znaci 10 derbija,da ne pricam o tradicionalnim londonskim... Mesi i Ronaldo vrede to stoje,ali u Spaniji sve sto vredi je u dve ekipe a u PL je u pet-sest. Sautempton i Vest Hem bi igrali LS lako da su u Primeri

Sladjan LazareFaC

pre 9 godina

Chelsea je za 90 minuta imao ukupno 9 udaraca na gol ili u proseku 1 na svakih 10 min. Od tih 9 samo 4 su išla u okvir gola ili 2 po poluvremenu.
Sve u svemu opet je Mourinho parkirao svoj autobus u gostima i zamalo otišao kući sa celim plenom. Ne volim ni jedne ni druge ali ovaj bunker stvarno ne mogu da svarim.

Drale

pre 9 godina

Čelzi ove sezone igra pametno. Ne gubi od jakih timova, a dere one slabije. Prošli put im je titula izmakla samo zbog kikseva protiv timova iz donjeg dela tabele.

čika lo

pre 9 godina

Bez Runija, Falkaa i Erere, (di Marija je takođe bio pod znakom pitanja zbog povrede), mislim da je ovo odličan rezultat protiv moćnog Čelsija. Junajted, podsećam, tek nekoliko nedelja igra u ovom sastavu. ako budu svi igrali sledeće nedelje. zgazićemo bedni Siti

Serija A institucija

pre 9 godina

Kakav smor od utakmice, cele PL je jedna teska prevara i farsa, nema umetnosti, samo trcanje, trcanje i trcanje, dosadno...

SRBin

pre 9 godina

Ja kao navijač Junajteda moram biti zadovoljan ishodom, posebno jer su gubili. Konačno je i Junajted uspeo nekome da uvali BITAN gol u 90min. Kada kažem bitan onda mislim na pobedu ili izjednačenje u ovom slučaju. Uvek su davali tada ali samo da potvrde rezultat. Čelsi je odličan tim, samo se uvek pojavi neki njihov igrač koji dobru utakmicu pokvari. Optimista sam zato što je ovo bio lider na tabeli, a nisu izgubili. Nadam se da će manje prosipati bodove kod slabijih timova, onda će moći bar do Lige Evrope da se kvalifikuju. Konkurencija za Ligu Šampiona je ogromna, zato mislim da je Liga Evrope za sada realnost.

kosmos stasmos

pre 9 godina

Auu, kako je Januzaj izdriblao Baneta u 43. min, morao je Bane na kraju da ga faulira, a i videlo se kako je Bane bio nervozan posle tog driblanja i "slanja po burek".
(sandzaklija, 26. oktobar 2014 17:48)

Protiv VBA Januzaj je sam sebe driblao i SVI su bili nervozni, nisam znao da je iz Pazara.

Sasajug

pre 9 godina

Kakav smor od utakmice u odnosu na jucerasnji el klasiko...
(grunt, 26. oktobar 2014 17:31)

Samo Mesi i Kristina vrede ko cela PL realno iz PL niko nemoze da se nosi sa Realom,Barcom,Atletikom,jedino Celzi ostalo nista

nemanja

pre 9 godina

Auu kako je Azar dobar, ne moze niko da ga cuva, steta za promaseni zicer ali poslije toga je pao gol. Bane i Matic vrlo dobri, Mancester u drugom poluvremenu katastrofa. Svi su odigrali onako kako se od njih ocekuje, niko nije podbacio i time se nastavlaju odlicni rezultati Celzija protiv najjacih timova.

milan

pre 9 godina

Sjajni Drogba, nije vise kao prije ali pokazao zasto je jedan od najboljih igraca jer pogadja uvijek, ali uvijek kada je bitno, u velikim utakmicama. Sudija ubjedljivo najgori, dosudjuje faulove Junajtedovim manekencicima, Bane igra muski on mu stalno svira faule, smijesno. Ocajno sudjenje zaista, kriterijum kao da igraju curice a ne EPL.

cmnhfc

pre 9 godina

Nisu ovi novi losi fudbaleri, ali na kraju se sve svede na klasu poput didijea
Kladim se da bi i lampard odigrao 50x bolje od danas nikakvog oskara

milanovac

pre 9 godina

Naravno, otisao Veb u penziju pa mora neki sudija da ga zamijeni, ocigledno da je to Fil Daud. Katastrofalno sudjenje, nekonzistentan kriterijum, ocigledno sudio u Junajtedovu korist, svaki duel im je dosudio, dijelio zute kartone samo Celzijevim igracima, Bane apsolutno nije zasluzio pa mozda cak nijedan od dva zuta kartona.

sandzaklija

pre 9 godina

Auu, kako je Januzaj izdriblao Baneta u 43. min, morao je Bane na kraju da ga faulira, a i videlo se kako je Bane bio nervozan posle tog driblanja i "slanja po burek".

banja luka

pre 9 godina

Junajted konkretniji u prvom poluvremenu, imali dve odlicne prilike, Van Persie ih nije realizovao. Kurtoa za sada najbolji, Celzi ostecen za penal na Banetu. Matic sasvim solidan, ono nije bio faul za karton a kasnije Daud nije svirao faul nad njim, samo zato sto nema neki rejting kod sudija jer nije 'zvezda'. Cini se da je Murinjo dosao da uzme siguran bod, ne rizikuje mnogo, a Junajtedovi igraci su ocigledno motivisaniji i pod vecim imperativom.

cmnhfc

pre 9 godina

Nisu ovi novi losi fudbaleri, ali na kraju se sve svede na klasu poput didijea
Kladim se da bi i lampard odigrao 50x bolje od danas nikakvog oskara

banja luka

pre 9 godina

Junajted konkretniji u prvom poluvremenu, imali dve odlicne prilike, Van Persie ih nije realizovao. Kurtoa za sada najbolji, Celzi ostecen za penal na Banetu. Matic sasvim solidan, ono nije bio faul za karton a kasnije Daud nije svirao faul nad njim, samo zato sto nema neki rejting kod sudija jer nije 'zvezda'. Cini se da je Murinjo dosao da uzme siguran bod, ne rizikuje mnogo, a Junajtedovi igraci su ocigledno motivisaniji i pod vecim imperativom.

dax

pre 9 godina

Mancesteru fali bar jedan vrhunski centralni vezni i vrunski odbrandbeni (jedan minimum) da bi mogli da konkurisu za prva 2-3 mesta u PL. Deka Drogba objasnio...90 minuta non stop trcanja sa 36-37 godina...Matic zver....Respect

Sasajug

pre 9 godina

Kakav smor od utakmice u odnosu na jucerasnji el klasiko...
(grunt, 26. oktobar 2014 17:31)

Samo Mesi i Kristina vrede ko cela PL realno iz PL niko nemoze da se nosi sa Realom,Barcom,Atletikom,jedino Celzi ostalo nista

Zoki

pre 9 godina

Realno
Celzi je trenutno najkompletniji tim u Evropi. Mada,kad nema Diega Koste dosta skripi u napadu jer Didier nije vise tako mlad i eksplozivan. Mada svaka cast na odlicnom pogotku glavom iako je najveci krivac za njega onaj ko je odredio omalenog Rafaela da cuva Drogbu u prekidima. A sta reci za Mancester,odlicno su se borili i na kraju zasluzili taj bod iako su bili oslabljeni danas a i za sezonu su se skrpili u zadnji cas. Tek sledece godine ih ocekujemo u punom sjaju samo da Van Gal poslozi sve kockice. Nisam navijac ni jednog od dva tima(simpatisem Liverpul) ali svakog iskrenog ljubitelja fudbala raduje jak Mancester a nadamo se i Liverpul(ako ne ove onda sl godine). Ove godine titula ide Murinju u ruke

musa dembele

pre 9 godina

Sudija se nameracio da istera nekog iz Celsija + cist penal zad Ivanovicem ili cak i Terjem u prvom,mogao je da bira! Smeta mi sto Murinjo protiv dva Mancestera ne ide po 2:0 nego brani gol i prima u zaustavnom vremenu u obe utakmice! Celsije ako ovako nastavi bice prvak sigurno!

Drale

pre 9 godina

Čelzi ove sezone igra pametno. Ne gubi od jakih timova, a dere one slabije. Prošli put im je titula izmakla samo zbog kikseva protiv timova iz donjeg dela tabele.

sandzaklija

pre 9 godina

Auu, kako je Januzaj izdriblao Baneta u 43. min, morao je Bane na kraju da ga faulira, a i videlo se kako je Bane bio nervozan posle tog driblanja i "slanja po burek".

čika lo

pre 9 godina

Bez Runija, Falkaa i Erere, (di Marija je takođe bio pod znakom pitanja zbog povrede), mislim da je ovo odličan rezultat protiv moćnog Čelsija. Junajted, podsećam, tek nekoliko nedelja igra u ovom sastavu. ako budu svi igrali sledeće nedelje. zgazićemo bedni Siti

Manijakalni FLO

pre 9 godina

Ivanovic potpuno zaustavio Di Mariu i na kraju ga SUDIJA iskljuci ,a Man Junajted iskoristi rupu u odbrani i izjednaaci!Penal na Banetu KO KUCA!

Jozhe

pre 9 godina

Sudije opet po starom - sve za Manchester, ali ajde da ne odleti Chelsea predaleko. I uz ovakvu pomoc ManU mozhe do lige evrope max.

Iznenadio me Di Maria - pada cim mu neko pridje. Spanska skola

kosmos stasmos

pre 9 godina

Auu, kako je Januzaj izdriblao Baneta u 43. min, morao je Bane na kraju da ga faulira, a i videlo se kako je Bane bio nervozan posle tog driblanja i "slanja po burek".
(sandzaklija, 26. oktobar 2014 17:48)

Protiv VBA Januzaj je sam sebe driblao i SVI su bili nervozni, nisam znao da je iz Pazara.

milan

pre 9 godina

Osim El Klasika reci te mi jedan derbi neizvestan mec? Mozda Real M Atletiko M... U PL imas 5 velikih ekipa znaci 10 derbija,da ne pricam o tradicionalnim londonskim... Mesi i Ronaldo vrede to stoje,ali u Spaniji sve sto vredi je u dve ekipe a u PL je u pet-sest. Sautempton i Vest Hem bi igrali LS lako da su u Primeri

Melenci

pre 9 godina

Sudija je kriv sto Celsiju nije sviran cist penal!No sve u svemu i nije tako lose jedan bod.Banetovo iskljucenje je takodje sporno,kao i produzetak utakmice za 4min.Cinjenica je takodje da MJ polako ali sigurno ulazi u formu.Ali sledi im MS.

mile

pre 9 godina

Azar je odlican igrač,ali mrci loptu da je to neverovatno.. Mogao je Celsi 3 gola da da.. :) Greške se ponavljaju od prošle godine sto ne igraju na gol više..i eto sta se desi :)

opt1mus

pre 9 godina

Van Basten,jel ti sad zivot ljepsi?

Inace,sramna igra Celzija....5 zutih,crveni,bunker,go iz prekida...Ako si toliko bolji rival pokazi to...Nego,zna se ko je veliki u PL,a ko jeftinoca...MUFC

milan

pre 9 godina

Sjajni Drogba, nije vise kao prije ali pokazao zasto je jedan od najboljih igraca jer pogadja uvijek, ali uvijek kada je bitno, u velikim utakmicama. Sudija ubjedljivo najgori, dosudjuje faulove Junajtedovim manekencicima, Bane igra muski on mu stalno svira faule, smijesno. Ocajno sudjenje zaista, kriterijum kao da igraju curice a ne EPL.

nemanja

pre 9 godina

Auu kako je Azar dobar, ne moze niko da ga cuva, steta za promaseni zicer ali poslije toga je pao gol. Bane i Matic vrlo dobri, Mancester u drugom poluvremenu katastrofa. Svi su odigrali onako kako se od njih ocekuje, niko nije podbacio i time se nastavlaju odlicni rezultati Celzija protiv najjacih timova.

Sladjan LazareFaC

pre 9 godina

Chelsea je za 90 minuta imao ukupno 9 udaraca na gol ili u proseku 1 na svakih 10 min. Od tih 9 samo 4 su išla u okvir gola ili 2 po poluvremenu.
Sve u svemu opet je Mourinho parkirao svoj autobus u gostima i zamalo otišao kući sa celim plenom. Ne volim ni jedne ni druge ali ovaj bunker stvarno ne mogu da svarim.

sovuljaga

pre 9 godina

samo konstatujem...znaci mislis da je lakse npr kada Man City igra utakmice sa Evertonom pa Halom,West Hemom pa onda treba da igra protiv Bajerna a Barsa igra sa Levanteom pa Viljarealom,Hetafeom i onda u Ligi sampiona sa Apoelom(vec godinama imaju najlaksu grupu).Arsenal koliko god da je los ne vadi se iz cetvrtfinala LS,Chelsi i Junajted takodje godinama.osim Reala i Barse(i Atletika samo prosle sezone) reci koji to klub iz Spanije je usao bar u cetvrtfinale u poslednjih 10 godina?(viljareal i valensija ulazili pre vise od 10 godina).da ne spominjemo Italijane koji su nestali,a ostali i nisu za spominjanje(bajern nema konkurenciju u nemackoj).

opt1mus

pre 9 godina

Pa je li moguce????samo mi recite je li moguce da neko prica o sudjenju?prelistajte malo utakmice utd,4 penala nisu svirana do sad,i dalje brojimo,kao i sijaset kriminalnih gresaka i nepostojecih penala za rivale....Sto ce Celziju sudije kad su deset puta bolji tim?sto nisu dobili 3:0???Jos par utakmica i borice se za titulu.MUFC

SRBin

pre 9 godina

Ja kao navijač Junajteda moram biti zadovoljan ishodom, posebno jer su gubili. Konačno je i Junajted uspeo nekome da uvali BITAN gol u 90min. Kada kažem bitan onda mislim na pobedu ili izjednačenje u ovom slučaju. Uvek su davali tada ali samo da potvrde rezultat. Čelsi je odličan tim, samo se uvek pojavi neki njihov igrač koji dobru utakmicu pokvari. Optimista sam zato što je ovo bio lider na tabeli, a nisu izgubili. Nadam se da će manje prosipati bodove kod slabijih timova, onda će moći bar do Lige Evrope da se kvalifikuju. Konkurencija za Ligu Šampiona je ogromna, zato mislim da je Liga Evrope za sada realnost.

milanovac

pre 9 godina

Naravno, otisao Veb u penziju pa mora neki sudija da ga zamijeni, ocigledno da je to Fil Daud. Katastrofalno sudjenje, nekonzistentan kriterijum, ocigledno sudio u Junajtedovu korist, svaki duel im je dosudio, dijelio zute kartone samo Celzijevim igracima, Bane apsolutno nije zasluzio pa mozda cak nijedan od dva zuta kartona.

doc

pre 9 godina

Gde su juce bili Ronaldo i Messi.Za 2 najbolja igraca na svetu jako slab mec za obojicu. Dominirao klinac Isco koga su nasi omladinci pre 2 nedelje zatvorili totalno i onemogucili njegovu igru.Za to da su Barselona,Real,Bayern,PSG i Celsi jedini pretendenti za LS je cinjenica.Ostali englezi jako jako skromni.

Rade Futog

pre 9 godina

... Mesi i Ronaldo vrede to stoje,ali u Spaniji sve sto vredi je u dve ekipe a u PL je u pet-sest. Sautempton i Vest Hem bi igrali LS lako da su u Primeri
Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net (milan, 26. oktobar 2014 19:58)
# Link komentara
Preporučujem (+18)
Ne preporučujem (-5)
Lično simpatišem Vest Hem, ali reći da bi oni i Sautempton, da su u Primeri, igrali LŠ je besmisleno. Svake godine timovi iz Primere odlaze do završnice LŠ i Evropa kupa, i uglavnom osvajaju, mnogo veći uspeh imaju u LŠ nego Premijerligaši. PL je prilično izjednačena, jer ima prvih 6-7 podjednakih ekipa, koje igraju dinamičniji fudbal nego Španci, ali ne tako KVALITETAN. Atletiko je treći po kvalitetu u Španiji (bar klasu iza Reala i Barse), pa sigurno nije slabiji od najjačeg engleskog kluba Čelzija. Sevilja, Valensija, Viljareal bi se u PL borili za titulu.
Najbolji pokazatelj je da su otpadni igrači Barse i Reala, Fabregas, Di Maria i Aleksis Sančez, najviše pokazali na startu engleskog prvenstva.

sbb kbb

pre 9 godina

Dusan Tadic, Dani Alves, Math Hummles, Marco Reus, sa ova 4 igraca Manchester United bi bio prvak Engleske sa pola snage!!! Potpisujem svaku rec!!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Mad4Red, 26. oktobar 2014 20:51)

I Ferguson da se vrati...

samo konstantujem

pre 9 godina

ovaj gol Van Persija je spasio ligu,za sada,za razliku od prethodnih godina jedna ekipa konacno ima TOP tim i preti da se proseta "strasnom" PREMIJJER ligom.Nekome je cudno sto Real i Barselona,sa izuzetkom prosle godine su dominantni u PRIMERI,a nije im cudno sto jedna ekipa za koju su igrali Henderson,Alen,Skrtel,Luis Enrike,Lukas,solidni Koutinjo i Sterling i odlicni Staridz i fenomenalni Suarez umalo nije uzela PREMIJER ligu-za mene je to znak slabosti lige,PRIMERINIH top 6 timova su svi bolji od top 6 PREMIJER lige,a i bilo je jadno gledati Liverpul protiv Reala,PREMIER Liga ove godine se resava u januaru,kad Celsi bude imao minimum 12 bodova predonosti u odnosu na konkurente,pa vi opet tvrdite kako je najbolja na svetu,dok timovi iz PRIMERE to dokazuju na terenu u Evropi.

Nikki

pre 9 godina

Navijam za Chelsea ali bas mi je drago sto je Bane dobio crveni. Trebalo je jos u prvom da bude iskljucen, sta on zamislja, pusti sudiju da radi svoj posao. Steta za primljen gol u finisu isto kao i protiv Sitija. Mogli smo da imamo max ucinak.

Mad4Red

pre 9 godina

Dusan Tadic, Dani Alves, Math Hummles, Marco Reus, sa ova 4 igraca Manchester United bi bio prvak Engleske sa pola snage!!! Potpisujem svaku rec!!!

Serija A institucija

pre 9 godina

Kakav smor od utakmice, cele PL je jedna teska prevara i farsa, nema umetnosti, samo trcanje, trcanje i trcanje, dosadno...

Sasajug

pre 9 godina

Kakav smor od utakmice u odnosu na jucerasnji el klasiko...
(grunt, 26. oktobar 2014 17:31)

Samo Mesi i Kristina vrede ko cela PL realno iz PL niko nemoze da se nosi sa Realom,Barcom,Atletikom,jedino Celzi ostalo nista

sandzaklija

pre 9 godina

Auu, kako je Januzaj izdriblao Baneta u 43. min, morao je Bane na kraju da ga faulira, a i videlo se kako je Bane bio nervozan posle tog driblanja i "slanja po burek".

opt1mus

pre 9 godina

Van Basten,jel ti sad zivot ljepsi?

Inace,sramna igra Celzija....5 zutih,crveni,bunker,go iz prekida...Ako si toliko bolji rival pokazi to...Nego,zna se ko je veliki u PL,a ko jeftinoca...MUFC

Serija A institucija

pre 9 godina

Kakav smor od utakmice, cele PL je jedna teska prevara i farsa, nema umetnosti, samo trcanje, trcanje i trcanje, dosadno...

samo konstantujem

pre 9 godina

ovaj gol Van Persija je spasio ligu,za sada,za razliku od prethodnih godina jedna ekipa konacno ima TOP tim i preti da se proseta "strasnom" PREMIJJER ligom.Nekome je cudno sto Real i Barselona,sa izuzetkom prosle godine su dominantni u PRIMERI,a nije im cudno sto jedna ekipa za koju su igrali Henderson,Alen,Skrtel,Luis Enrike,Lukas,solidni Koutinjo i Sterling i odlicni Staridz i fenomenalni Suarez umalo nije uzela PREMIJER ligu-za mene je to znak slabosti lige,PRIMERINIH top 6 timova su svi bolji od top 6 PREMIJER lige,a i bilo je jadno gledati Liverpul protiv Reala,PREMIER Liga ove godine se resava u januaru,kad Celsi bude imao minimum 12 bodova predonosti u odnosu na konkurente,pa vi opet tvrdite kako je najbolja na svetu,dok timovi iz PRIMERE to dokazuju na terenu u Evropi.

Sladjan LazareFaC

pre 9 godina

Chelsea je za 90 minuta imao ukupno 9 udaraca na gol ili u proseku 1 na svakih 10 min. Od tih 9 samo 4 su išla u okvir gola ili 2 po poluvremenu.
Sve u svemu opet je Mourinho parkirao svoj autobus u gostima i zamalo otišao kući sa celim plenom. Ne volim ni jedne ni druge ali ovaj bunker stvarno ne mogu da svarim.

Jozhe

pre 9 godina

Sudije opet po starom - sve za Manchester, ali ajde da ne odleti Chelsea predaleko. I uz ovakvu pomoc ManU mozhe do lige evrope max.

Iznenadio me Di Maria - pada cim mu neko pridje. Spanska skola

Manijakalni FLO

pre 9 godina

Ivanovic potpuno zaustavio Di Mariu i na kraju ga SUDIJA iskljuci ,a Man Junajted iskoristi rupu u odbrani i izjednaaci!Penal na Banetu KO KUCA!

Mad4Red

pre 9 godina

Dusan Tadic, Dani Alves, Math Hummles, Marco Reus, sa ova 4 igraca Manchester United bi bio prvak Engleske sa pola snage!!! Potpisujem svaku rec!!!

Nikki

pre 9 godina

Navijam za Chelsea ali bas mi je drago sto je Bane dobio crveni. Trebalo je jos u prvom da bude iskljucen, sta on zamislja, pusti sudiju da radi svoj posao. Steta za primljen gol u finisu isto kao i protiv Sitija. Mogli smo da imamo max ucinak.

Rade Futog

pre 9 godina

... Mesi i Ronaldo vrede to stoje,ali u Spaniji sve sto vredi je u dve ekipe a u PL je u pet-sest. Sautempton i Vest Hem bi igrali LS lako da su u Primeri
Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net (milan, 26. oktobar 2014 19:58)
# Link komentara
Preporučujem (+18)
Ne preporučujem (-5)
Lično simpatišem Vest Hem, ali reći da bi oni i Sautempton, da su u Primeri, igrali LŠ je besmisleno. Svake godine timovi iz Primere odlaze do završnice LŠ i Evropa kupa, i uglavnom osvajaju, mnogo veći uspeh imaju u LŠ nego Premijerligaši. PL je prilično izjednačena, jer ima prvih 6-7 podjednakih ekipa, koje igraju dinamičniji fudbal nego Španci, ali ne tako KVALITETAN. Atletiko je treći po kvalitetu u Španiji (bar klasu iza Reala i Barse), pa sigurno nije slabiji od najjačeg engleskog kluba Čelzija. Sevilja, Valensija, Viljareal bi se u PL borili za titulu.
Najbolji pokazatelj je da su otpadni igrači Barse i Reala, Fabregas, Di Maria i Aleksis Sančez, najviše pokazali na startu engleskog prvenstva.

milanovac

pre 9 godina

Naravno, otisao Veb u penziju pa mora neki sudija da ga zamijeni, ocigledno da je to Fil Daud. Katastrofalno sudjenje, nekonzistentan kriterijum, ocigledno sudio u Junajtedovu korist, svaki duel im je dosudio, dijelio zute kartone samo Celzijevim igracima, Bane apsolutno nije zasluzio pa mozda cak nijedan od dva zuta kartona.

opt1mus

pre 9 godina

Pa je li moguce????samo mi recite je li moguce da neko prica o sudjenju?prelistajte malo utakmice utd,4 penala nisu svirana do sad,i dalje brojimo,kao i sijaset kriminalnih gresaka i nepostojecih penala za rivale....Sto ce Celziju sudije kad su deset puta bolji tim?sto nisu dobili 3:0???Jos par utakmica i borice se za titulu.MUFC

musa dembele

pre 9 godina

Sudija se nameracio da istera nekog iz Celsija + cist penal zad Ivanovicem ili cak i Terjem u prvom,mogao je da bira! Smeta mi sto Murinjo protiv dva Mancestera ne ide po 2:0 nego brani gol i prima u zaustavnom vremenu u obe utakmice! Celsije ako ovako nastavi bice prvak sigurno!

čika lo

pre 9 godina

Bez Runija, Falkaa i Erere, (di Marija je takođe bio pod znakom pitanja zbog povrede), mislim da je ovo odličan rezultat protiv moćnog Čelsija. Junajted, podsećam, tek nekoliko nedelja igra u ovom sastavu. ako budu svi igrali sledeće nedelje. zgazićemo bedni Siti

cmnhfc

pre 9 godina

Nisu ovi novi losi fudbaleri, ali na kraju se sve svede na klasu poput didijea
Kladim se da bi i lampard odigrao 50x bolje od danas nikakvog oskara

SRBin

pre 9 godina

Ja kao navijač Junajteda moram biti zadovoljan ishodom, posebno jer su gubili. Konačno je i Junajted uspeo nekome da uvali BITAN gol u 90min. Kada kažem bitan onda mislim na pobedu ili izjednačenje u ovom slučaju. Uvek su davali tada ali samo da potvrde rezultat. Čelsi je odličan tim, samo se uvek pojavi neki njihov igrač koji dobru utakmicu pokvari. Optimista sam zato što je ovo bio lider na tabeli, a nisu izgubili. Nadam se da će manje prosipati bodove kod slabijih timova, onda će moći bar do Lige Evrope da se kvalifikuju. Konkurencija za Ligu Šampiona je ogromna, zato mislim da je Liga Evrope za sada realnost.

milan

pre 9 godina

Osim El Klasika reci te mi jedan derbi neizvestan mec? Mozda Real M Atletiko M... U PL imas 5 velikih ekipa znaci 10 derbija,da ne pricam o tradicionalnim londonskim... Mesi i Ronaldo vrede to stoje,ali u Spaniji sve sto vredi je u dve ekipe a u PL je u pet-sest. Sautempton i Vest Hem bi igrali LS lako da su u Primeri

milan

pre 9 godina

Sjajni Drogba, nije vise kao prije ali pokazao zasto je jedan od najboljih igraca jer pogadja uvijek, ali uvijek kada je bitno, u velikim utakmicama. Sudija ubjedljivo najgori, dosudjuje faulove Junajtedovim manekencicima, Bane igra muski on mu stalno svira faule, smijesno. Ocajno sudjenje zaista, kriterijum kao da igraju curice a ne EPL.

kosmos stasmos

pre 9 godina

Auu, kako je Januzaj izdriblao Baneta u 43. min, morao je Bane na kraju da ga faulira, a i videlo se kako je Bane bio nervozan posle tog driblanja i "slanja po burek".
(sandzaklija, 26. oktobar 2014 17:48)

Protiv VBA Januzaj je sam sebe driblao i SVI su bili nervozni, nisam znao da je iz Pazara.

banja luka

pre 9 godina

Junajted konkretniji u prvom poluvremenu, imali dve odlicne prilike, Van Persie ih nije realizovao. Kurtoa za sada najbolji, Celzi ostecen za penal na Banetu. Matic sasvim solidan, ono nije bio faul za karton a kasnije Daud nije svirao faul nad njim, samo zato sto nema neki rejting kod sudija jer nije 'zvezda'. Cini se da je Murinjo dosao da uzme siguran bod, ne rizikuje mnogo, a Junajtedovi igraci su ocigledno motivisaniji i pod vecim imperativom.

Melenci

pre 9 godina

Sudija je kriv sto Celsiju nije sviran cist penal!No sve u svemu i nije tako lose jedan bod.Banetovo iskljucenje je takodje sporno,kao i produzetak utakmice za 4min.Cinjenica je takodje da MJ polako ali sigurno ulazi u formu.Ali sledi im MS.

sovuljaga

pre 9 godina

samo konstatujem...znaci mislis da je lakse npr kada Man City igra utakmice sa Evertonom pa Halom,West Hemom pa onda treba da igra protiv Bajerna a Barsa igra sa Levanteom pa Viljarealom,Hetafeom i onda u Ligi sampiona sa Apoelom(vec godinama imaju najlaksu grupu).Arsenal koliko god da je los ne vadi se iz cetvrtfinala LS,Chelsi i Junajted takodje godinama.osim Reala i Barse(i Atletika samo prosle sezone) reci koji to klub iz Spanije je usao bar u cetvrtfinale u poslednjih 10 godina?(viljareal i valensija ulazili pre vise od 10 godina).da ne spominjemo Italijane koji su nestali,a ostali i nisu za spominjanje(bajern nema konkurenciju u nemackoj).

doc

pre 9 godina

Gde su juce bili Ronaldo i Messi.Za 2 najbolja igraca na svetu jako slab mec za obojicu. Dominirao klinac Isco koga su nasi omladinci pre 2 nedelje zatvorili totalno i onemogucili njegovu igru.Za to da su Barselona,Real,Bayern,PSG i Celsi jedini pretendenti za LS je cinjenica.Ostali englezi jako jako skromni.

Zoki

pre 9 godina

Realno
Celzi je trenutno najkompletniji tim u Evropi. Mada,kad nema Diega Koste dosta skripi u napadu jer Didier nije vise tako mlad i eksplozivan. Mada svaka cast na odlicnom pogotku glavom iako je najveci krivac za njega onaj ko je odredio omalenog Rafaela da cuva Drogbu u prekidima. A sta reci za Mancester,odlicno su se borili i na kraju zasluzili taj bod iako su bili oslabljeni danas a i za sezonu su se skrpili u zadnji cas. Tek sledece godine ih ocekujemo u punom sjaju samo da Van Gal poslozi sve kockice. Nisam navijac ni jednog od dva tima(simpatisem Liverpul) ali svakog iskrenog ljubitelja fudbala raduje jak Mancester a nadamo se i Liverpul(ako ne ove onda sl godine). Ove godine titula ide Murinju u ruke

nemanja

pre 9 godina

Auu kako je Azar dobar, ne moze niko da ga cuva, steta za promaseni zicer ali poslije toga je pao gol. Bane i Matic vrlo dobri, Mancester u drugom poluvremenu katastrofa. Svi su odigrali onako kako se od njih ocekuje, niko nije podbacio i time se nastavlaju odlicni rezultati Celzija protiv najjacih timova.

dax

pre 9 godina

Mancesteru fali bar jedan vrhunski centralni vezni i vrunski odbrandbeni (jedan minimum) da bi mogli da konkurisu za prva 2-3 mesta u PL. Deka Drogba objasnio...90 minuta non stop trcanja sa 36-37 godina...Matic zver....Respect

Drale

pre 9 godina

Čelzi ove sezone igra pametno. Ne gubi od jakih timova, a dere one slabije. Prošli put im je titula izmakla samo zbog kikseva protiv timova iz donjeg dela tabele.

mile

pre 9 godina

Azar je odlican igrač,ali mrci loptu da je to neverovatno.. Mogao je Celsi 3 gola da da.. :) Greške se ponavljaju od prošle godine sto ne igraju na gol više..i eto sta se desi :)

sbb kbb

pre 9 godina

Dusan Tadic, Dani Alves, Math Hummles, Marco Reus, sa ova 4 igraca Manchester United bi bio prvak Engleske sa pola snage!!! Potpisujem svaku rec!!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Mad4Red, 26. oktobar 2014 20:51)

I Ferguson da se vrati...