Subota, 18.10.2014.

21:48

Barsa neokrznuta putuje na Bernabeu

Fudbaleri Barselone posle osam kola nisu primili gol u Primeri, pa potpuno neokrznuti putuju na „El Klasiko“ sledeće nedelje.

Izvor: ÐN

Barsa neokrznuta putuje na Bernabeu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

42 Komentari

Sortiraj po:

NBA

pre 9 godina

Vidim opet neki "poznavaoci" osporavaju snagu Primere... Uefina rang lista kaze da je to najjaca liga u Evropi (a samim tim i svetu), ali to ne sprecava genijalce da je nazivaju 'smesnom', 'raspalom' i slicno. A ta rang lista se pravi iskljucivo na osnovu REZULTATA klubova u evropskim takmicenjima. To su cinjenice, a sve ostalo je marketing i subjektivne ocene. A subjektivni osecaj se ne moze izmeriti i vrednovati. Ono sto brojke kazu je da je Primera najjaca, Bundes liga najgledanija, a Premijer liga najbogatija.

nik.

pre 9 godina

Messi je bar sa svojim timom stigao do finala svetskog prvenstva, Ronaldo nije ni to, mogu da buse sve redom ali najveci u istoriji su svojom igrom i golovima donosili svojim reprezentacijama trofeje.Ovo kazem kad uzmem u obzir da su i Portugal i Argentina jake reprezentacije sa dva fudbalska boga ne mogu da osvoje nista duzi period.Naprosto je tako Ronaldov Portugal onaj posle onog "Figovog" iz 2004 nista nije napravio,Mesijeva Argentina je ipak bila pobednik OL 2008 i finalista sadasnjeg SP, ali to je to.Jos samo da napomenem da ma koliko veliki igrac bio Ronaldo on svojom igrom za klub nije resavao najbitnije situacije( npr. penal u polufinalu LS 2008 ili igra za Real sada u finalu LS, ili sto protiv Spanije na EP 2012 nije prvi izveo penal....), dok je Messi direktno svojom igrom donosio pobede Barsi u kljucnim momentima(npr. oba finala LS 2009 i 2011, ili polufinale 2011 na Bernabeu...).Dakle kada se podvuce crta Mesi je bolji od Ronalda, ali obojica su daleko iza Zube,Pelea,Maradone....

LeslieNielsen

pre 9 godina

@ Toni Soprano, ti kao i mogi drugi, morate obuzdadi sopstvenu ljubomoru na neciji fizicki izgled, da bi uspeli da sagledate kvalitete jedne osobe kao igraca. Ako to jedan covek moze da uradi, zasto ne bi mogli svi drugi? Ne zelim verovati u nesagledive doze povrsnosti ili ljubomore u mnogima. Nisam toliko upucen u statistiku, jedno je sigurno, Ronaldo je nekoliko godina kasnije poceo da igra u spanskoj ligi u odnosu na Mesija, a razlika u golovima nije velika, odnosno siguran sam da je Ronaldo postigao preko 200 golova za Real iz Madrida. To dovoljno govori o njegovome kvalitetu kao i kvalitetu Mesija naravno. Koliko se secam, do sada je Ronaldo samo u ovih nekoliko meceva postigao vec 15 golova u ligi, u svim takmicenjima vise od 20. Nejmar je postigao vise golova od Mesija, dok je Ronaldo ubedljivo najbolji strelac lige. Ne znam zasto ne mozete priznati da je decko zasluzio da bude najbolji igrac prosle godine tacnije sezone kao sto ce biti i ove ako ovako bude nastavio a hoce. Ipak nije on Luka Toni ili Antonio Kasano. Od Mesija bolje igra glavom, tehnicki je napredniji, fizicki jaci, takodje je brzi, snalazljiv isto onoliko koliko je snalazljiv Mesi, ima bolji sut od Mesija, bolje slobodne udarce izvodi.Kao vi i ja imam omiljenog igraca a to nije Ronaldo niti je Mesi, vec Nejmar iako navijam za Siti. Za mene su brazilci najbolji fudbaleri i to zasluzuju. Ali ne razumem zasto neko ne moze biti objektivan u poredjenjima. Ronaldo je atletski nadareniji za fudbal.

Cazorla

pre 9 godina

@EuroNix
Jel nisi bas pametan ili se samo pravis? Ronaldo do 22 godine igrao u Mancesteru i Premier ligi(ne racunajuci jednu sezonu u Sportingu kao teski klinac),a Nejmar najvecim delom u brazilskoj presmesnoj ligi i sad u Primeri,gde je duplo lakse davati golove nego u Premier ligi.

mick

pre 9 godina

svaki fudbaler pre mesija i ronalda koji je bio na tom nivou imao je neke karakteristicne, kul, inteligentne poteze a ova dvojica daju golove kao na traci u onoj raspaloj ligi. bice oni najveci na papiru ali meni nije to to. i evo jos jednog klasika gde ce biti simuliranja, vredjanja, pljuvanja i slicnog...

fcb

pre 9 godina

Plesao je Mesko ponovo veceras,pratim ga od njegove prve el protiv albecete i svaki put me fasicinira njegov prvi korak s loptom i ples oko iste,neponovljiv,volio bih vidjeti scenu da mu Cr prilazi i cestita na 251 golu ukoliko ga postigne na el clasicu,bilo bi sportski mada cisto sumnjam u Cr i njegov karakter.

hiui

pre 9 godina

real ce ih dobiti lagano na kontre pusticr ih nek se dodaju njihovi stopri medjusobno ceo da i kad sevne kontra dva najbraza igraca dabasnjice bice papa barsina igra je jos odavno provaljena a koliko im je odbrana ocajna videli smo protiv psg-a

neutralni felsh

pre 9 godina

Moja prognoza: 4-3 za Real ,po dva gola Ronalda, po gol Ćićarita i Bejla,dok sa druge strane po gol Pedra, El Hadadija i Dani Alvesa...
(Fedeks, 18. oktobar 2014 22:15)

zapamti sta si rekao, cekamo te ;)
nece ni barsa ni real odigrati kao sto inace igraju. real ce dobar deo utakmice morati da se stisne, sto sa ostalima nije morao. a barsa nece biti bas toliko lezerna, mada... morace xavi da odigra, sa iniestom. ali bas da potrci. kao nekad, iniesta drzi loptu, dobaci se tu i tamo, ali in vodi igru, rola loptu i zadrzava, onda na fintu prodje i brzo pravac pas zatrcanom vec odmaklom xaviju. koji je inace vecinom kocnica u dinamici barse. i tad xavi na prvu bira kome ce, jer se suparnicki defanzi smore, a ovi trknu iza linije svi ko jedan: eto mesi i anry, posle sanchez i pedro ko blizanci u rotaciji... pa onda kazu tik tak dosadan? gle mesija sta radi, a ne juri golove nego igra opusteno skroz - majstor, bre ljudi. ne kazem nista lose za ronalda, naprotiv, igracina je kakav god da je nekad sirov i gizdav. ali mesi je mesi... bice mali golova, ali pazi da vas ne rokne povezana ladna barsa (sa xavijem, zeljnim igre, i suaresom ubacenim pred zatvaranje mecha - za zadnju trecinu) a odbrana im radi, vidi se. pazi da ne bude 0:1, ili 0:2, ili 1:2, iz x (0:0-1:1) na poluvremenu. mesi i neimar se zezaju. a real se timski jos trazi u igri, mali james i jos poneki umeju tek da blesnu, ali jos to nije to, najurise di mariju, jos se to sleze, ipak.
inace, veceras golmano irureta je bio odlican, lepota gledati! ova popaljeni skoroligas ekipica eibar ume da se postavi a prilicno je drcna, ume da gricne iznenada. rajo valjekano dobio drigara :) ej, lepota spanskog fudbala u punom smislu... ah da, i viva el klasiko! nek pobedi fudbal, a spektakla kao i obicno nece faliti, pozz

Adam

pre 9 godina

Najjaci utisak je 3-0 teskom mukom. Ostaje pitanje koliko ce biti kad budu igrali sa lakocom?
A sto je najbolje Bravo im je drugi golman :-)

Imperator

pre 9 godina

Nisam odusevljen igrom Barse. Ponasaju se kao na treningu. Sevale su kontre i ladno su mogli primiti gol. Pravo je cudo sto dosad nisu, jer im je odbrana dosta losa. Real je brza ekipa, verovatno ce to iskoristiti. Mislim da su oni favoriti.
Trener Barse pravi izmene ko na basketu. Nejmar je odlican, sjajno prati Mesija, sjajan gol je dao. Napad ce biti surov, kad se vrati Suarez.
Mesija gledam godinama i jos uvek me iznenadjuje. Odbrana odradi sve savrseno, golman pokrije svoj prostor, i on iz mrtvog ugla, hirurski, u milimetar pogadja unutrasnji deo stative. Sto je najgore, on se seta po terenu, trosenje 20%. Sta ce tek biti ako da 70% ili ne daj boze 100. Da li ce izmasakrirati Real kao nekad Arsenal ili Leverkuzen? Pregled igre Medzika Dzonsona, dribling Alena Ajversona, prodor Majkla Dzordana, sut Reja Alena. Kad bi na video igrici pravili savrsenog igraca, verovatno bi napravili Mesija.

sasa

pre 9 godina

kakva 3 suta je gosa odbranio messiju... steta sto onaj kada je mesi obrnuo 3-4 igraca i usao u 16 nije bio gol, mada i zadnja akcija sa inijestom je bila ekstra.
a penaldo prvi gol iz penala, sraman penal sto je sviran, odbrambeni izbacio loptu

Zlatan_Ibrahimovic

pre 9 godina

Kibo - Jeste, nove standarde fenserizma. Oni su radnici, a ne umetnici, pop pevaci a ne rocknroll ikone, Bieberi a ne Jimmy Hendrix i Jimmy Page. Ibrahimovic, Suarez i jos par nekih igraca, to je fudbal. Ali svejedno, daleko su oni od stare skole, Maradone, Zidana, Ronaldinha i ekipe..

viki

pre 9 godina

ma neka Ronaldo da 3 gola više po meču dzaba mu on nije ni blizu igri Messija pa covek čuda radi i pleše na terenu nema gde ga nema čas je na centar a za čas je u kazani

esa

pre 9 godina

Opet gol Messija i opet asistencija. . samo mu gol fali za rekord a nije bilo sudjeno da to bude večeras već na Bernabeu gde će domaći navijači imati priliku da to dožive i sa ustanu da mu apludiraju. ... jes da će to biti poniženje za Real Al nije sramota ipak je to najbolji svih vremena Lionel Messi! !!

#Messi10

pre 9 godina

Na ovoj utakmici: Mesi 1 gol i 1 asist, Nejmar 1 gol i 1 asist, Xavi 1 gol i Dani Alves 1 asist.
Mesi, ove sezone, na 10 utakmica ima 8 golova i 8 asistencija!

Fedeks

pre 9 godina

Nisam neki simpatizer Barselone,navijam 20 godina za Real Madrid i imam veliko poštovanje za Katalonskog giganta! Ali ipak mislim da u sledećem kolu Real pobjeđuje,ne mislim to zato što sam njihov navijač već neko ko dugi niz godina prati fudbal. Realno,Real je u vrhunskoj formi i u najboljem slučaju za ljubitelje fudbala,biće 7-8 golova! Moja prognoza: 4-3 za Real ,po dva gola Ronalda, po gol Ćićarita i Bejla,dok sa druge strane po gol Pedra, El Hadadija i Dani Alvesa...

cao cao

pre 9 godina

fifa ballon d'or za ovu godinu

1.Cristiano Ronaldo
2.i 3.Diego Costa ili Mario Gotze
4.Manuel Neuer
5.i 6. Neymar jr. ili Leo Messi

Ako ne verujete,kopirajte,sacuvajte pa se posle podsetite(jedino sto moze da se dogodi je da Mesi preskoci Nojera i Nejmara i bude cetvrti)

eh da ,da ne zaboravim,padate na Bernabeu(naravno ako sudije budu korektne,prosli put su vam one donele pobedu)
Realan rezultat je 3:1,pretrcace ih Bejl i Ronaldo,mnogo je spora ova odbrana Barselone ali bas mnogo,iz aviona se vidi

viki

pre 9 godina

ma neka Ronaldo da 3 gola više po meču dzaba mu on nije ni blizu igri Messija pa covek čuda radi i pleše na terenu nema gde ga nema čas je na centar a za čas je u kazani

Imperator

pre 9 godina

Nisam odusevljen igrom Barse. Ponasaju se kao na treningu. Sevale su kontre i ladno su mogli primiti gol. Pravo je cudo sto dosad nisu, jer im je odbrana dosta losa. Real je brza ekipa, verovatno ce to iskoristiti. Mislim da su oni favoriti.
Trener Barse pravi izmene ko na basketu. Nejmar je odlican, sjajno prati Mesija, sjajan gol je dao. Napad ce biti surov, kad se vrati Suarez.
Mesija gledam godinama i jos uvek me iznenadjuje. Odbrana odradi sve savrseno, golman pokrije svoj prostor, i on iz mrtvog ugla, hirurski, u milimetar pogadja unutrasnji deo stative. Sto je najgore, on se seta po terenu, trosenje 20%. Sta ce tek biti ako da 70% ili ne daj boze 100. Da li ce izmasakrirati Real kao nekad Arsenal ili Leverkuzen? Pregled igre Medzika Dzonsona, dribling Alena Ajversona, prodor Majkla Dzordana, sut Reja Alena. Kad bi na video igrici pravili savrsenog igraca, verovatno bi napravili Mesija.

esa

pre 9 godina

Opet gol Messija i opet asistencija. . samo mu gol fali za rekord a nije bilo sudjeno da to bude večeras već na Bernabeu gde će domaći navijači imati priliku da to dožive i sa ustanu da mu apludiraju. ... jes da će to biti poniženje za Real Al nije sramota ipak je to najbolji svih vremena Lionel Messi! !!

sasa

pre 9 godina

kakva 3 suta je gosa odbranio messiju... steta sto onaj kada je mesi obrnuo 3-4 igraca i usao u 16 nije bio gol, mada i zadnja akcija sa inijestom je bila ekstra.
a penaldo prvi gol iz penala, sraman penal sto je sviran, odbrambeni izbacio loptu

Adam

pre 9 godina

Najjaci utisak je 3-0 teskom mukom. Ostaje pitanje koliko ce biti kad budu igrali sa lakocom?
A sto je najbolje Bravo im je drugi golman :-)

#Messi10

pre 9 godina

Na ovoj utakmici: Mesi 1 gol i 1 asist, Nejmar 1 gol i 1 asist, Xavi 1 gol i Dani Alves 1 asist.
Mesi, ove sezone, na 10 utakmica ima 8 golova i 8 asistencija!

cao cao

pre 9 godina

fifa ballon d'or za ovu godinu

1.Cristiano Ronaldo
2.i 3.Diego Costa ili Mario Gotze
4.Manuel Neuer
5.i 6. Neymar jr. ili Leo Messi

Ako ne verujete,kopirajte,sacuvajte pa se posle podsetite(jedino sto moze da se dogodi je da Mesi preskoci Nojera i Nejmara i bude cetvrti)

eh da ,da ne zaboravim,padate na Bernabeu(naravno ako sudije budu korektne,prosli put su vam one donele pobedu)
Realan rezultat je 3:1,pretrcace ih Bejl i Ronaldo,mnogo je spora ova odbrana Barselone ali bas mnogo,iz aviona se vidi

Fedeks

pre 9 godina

Nisam neki simpatizer Barselone,navijam 20 godina za Real Madrid i imam veliko poštovanje za Katalonskog giganta! Ali ipak mislim da u sledećem kolu Real pobjeđuje,ne mislim to zato što sam njihov navijač već neko ko dugi niz godina prati fudbal. Realno,Real je u vrhunskoj formi i u najboljem slučaju za ljubitelje fudbala,biće 7-8 golova! Moja prognoza: 4-3 za Real ,po dva gola Ronalda, po gol Ćićarita i Bejla,dok sa druge strane po gol Pedra, El Hadadija i Dani Alvesa...

neutralni felsh

pre 9 godina

Moja prognoza: 4-3 za Real ,po dva gola Ronalda, po gol Ćićarita i Bejla,dok sa druge strane po gol Pedra, El Hadadija i Dani Alvesa...
(Fedeks, 18. oktobar 2014 22:15)

zapamti sta si rekao, cekamo te ;)
nece ni barsa ni real odigrati kao sto inace igraju. real ce dobar deo utakmice morati da se stisne, sto sa ostalima nije morao. a barsa nece biti bas toliko lezerna, mada... morace xavi da odigra, sa iniestom. ali bas da potrci. kao nekad, iniesta drzi loptu, dobaci se tu i tamo, ali in vodi igru, rola loptu i zadrzava, onda na fintu prodje i brzo pravac pas zatrcanom vec odmaklom xaviju. koji je inace vecinom kocnica u dinamici barse. i tad xavi na prvu bira kome ce, jer se suparnicki defanzi smore, a ovi trknu iza linije svi ko jedan: eto mesi i anry, posle sanchez i pedro ko blizanci u rotaciji... pa onda kazu tik tak dosadan? gle mesija sta radi, a ne juri golove nego igra opusteno skroz - majstor, bre ljudi. ne kazem nista lose za ronalda, naprotiv, igracina je kakav god da je nekad sirov i gizdav. ali mesi je mesi... bice mali golova, ali pazi da vas ne rokne povezana ladna barsa (sa xavijem, zeljnim igre, i suaresom ubacenim pred zatvaranje mecha - za zadnju trecinu) a odbrana im radi, vidi se. pazi da ne bude 0:1, ili 0:2, ili 1:2, iz x (0:0-1:1) na poluvremenu. mesi i neimar se zezaju. a real se timski jos trazi u igri, mali james i jos poneki umeju tek da blesnu, ali jos to nije to, najurise di mariju, jos se to sleze, ipak.
inace, veceras golmano irureta je bio odlican, lepota gledati! ova popaljeni skoroligas ekipica eibar ume da se postavi a prilicno je drcna, ume da gricne iznenada. rajo valjekano dobio drigara :) ej, lepota spanskog fudbala u punom smislu... ah da, i viva el klasiko! nek pobedi fudbal, a spektakla kao i obicno nece faliti, pozz

fcb

pre 9 godina

Plesao je Mesko ponovo veceras,pratim ga od njegove prve el protiv albecete i svaki put me fasicinira njegov prvi korak s loptom i ples oko iste,neponovljiv,volio bih vidjeti scenu da mu Cr prilazi i cestita na 251 golu ukoliko ga postigne na el clasicu,bilo bi sportski mada cisto sumnjam u Cr i njegov karakter.

hiui

pre 9 godina

real ce ih dobiti lagano na kontre pusticr ih nek se dodaju njihovi stopri medjusobno ceo da i kad sevne kontra dva najbraza igraca dabasnjice bice papa barsina igra je jos odavno provaljena a koliko im je odbrana ocajna videli smo protiv psg-a

NBA

pre 9 godina

Vidim opet neki "poznavaoci" osporavaju snagu Primere... Uefina rang lista kaze da je to najjaca liga u Evropi (a samim tim i svetu), ali to ne sprecava genijalce da je nazivaju 'smesnom', 'raspalom' i slicno. A ta rang lista se pravi iskljucivo na osnovu REZULTATA klubova u evropskim takmicenjima. To su cinjenice, a sve ostalo je marketing i subjektivne ocene. A subjektivni osecaj se ne moze izmeriti i vrednovati. Ono sto brojke kazu je da je Primera najjaca, Bundes liga najgledanija, a Premijer liga najbogatija.

nik.

pre 9 godina

Messi je bar sa svojim timom stigao do finala svetskog prvenstva, Ronaldo nije ni to, mogu da buse sve redom ali najveci u istoriji su svojom igrom i golovima donosili svojim reprezentacijama trofeje.Ovo kazem kad uzmem u obzir da su i Portugal i Argentina jake reprezentacije sa dva fudbalska boga ne mogu da osvoje nista duzi period.Naprosto je tako Ronaldov Portugal onaj posle onog "Figovog" iz 2004 nista nije napravio,Mesijeva Argentina je ipak bila pobednik OL 2008 i finalista sadasnjeg SP, ali to je to.Jos samo da napomenem da ma koliko veliki igrac bio Ronaldo on svojom igrom za klub nije resavao najbitnije situacije( npr. penal u polufinalu LS 2008 ili igra za Real sada u finalu LS, ili sto protiv Spanije na EP 2012 nije prvi izveo penal....), dok je Messi direktno svojom igrom donosio pobede Barsi u kljucnim momentima(npr. oba finala LS 2009 i 2011, ili polufinale 2011 na Bernabeu...).Dakle kada se podvuce crta Mesi je bolji od Ronalda, ali obojica su daleko iza Zube,Pelea,Maradone....

Zlatan_Ibrahimovic

pre 9 godina

Kibo - Jeste, nove standarde fenserizma. Oni su radnici, a ne umetnici, pop pevaci a ne rocknroll ikone, Bieberi a ne Jimmy Hendrix i Jimmy Page. Ibrahimovic, Suarez i jos par nekih igraca, to je fudbal. Ali svejedno, daleko su oni od stare skole, Maradone, Zidana, Ronaldinha i ekipe..

LeslieNielsen

pre 9 godina

@ Toni Soprano, ti kao i mogi drugi, morate obuzdadi sopstvenu ljubomoru na neciji fizicki izgled, da bi uspeli da sagledate kvalitete jedne osobe kao igraca. Ako to jedan covek moze da uradi, zasto ne bi mogli svi drugi? Ne zelim verovati u nesagledive doze povrsnosti ili ljubomore u mnogima. Nisam toliko upucen u statistiku, jedno je sigurno, Ronaldo je nekoliko godina kasnije poceo da igra u spanskoj ligi u odnosu na Mesija, a razlika u golovima nije velika, odnosno siguran sam da je Ronaldo postigao preko 200 golova za Real iz Madrida. To dovoljno govori o njegovome kvalitetu kao i kvalitetu Mesija naravno. Koliko se secam, do sada je Ronaldo samo u ovih nekoliko meceva postigao vec 15 golova u ligi, u svim takmicenjima vise od 20. Nejmar je postigao vise golova od Mesija, dok je Ronaldo ubedljivo najbolji strelac lige. Ne znam zasto ne mozete priznati da je decko zasluzio da bude najbolji igrac prosle godine tacnije sezone kao sto ce biti i ove ako ovako bude nastavio a hoce. Ipak nije on Luka Toni ili Antonio Kasano. Od Mesija bolje igra glavom, tehnicki je napredniji, fizicki jaci, takodje je brzi, snalazljiv isto onoliko koliko je snalazljiv Mesi, ima bolji sut od Mesija, bolje slobodne udarce izvodi.Kao vi i ja imam omiljenog igraca a to nije Ronaldo niti je Mesi, vec Nejmar iako navijam za Siti. Za mene su brazilci najbolji fudbaleri i to zasluzuju. Ali ne razumem zasto neko ne moze biti objektivan u poredjenjima. Ronaldo je atletski nadareniji za fudbal.

mick

pre 9 godina

svaki fudbaler pre mesija i ronalda koji je bio na tom nivou imao je neke karakteristicne, kul, inteligentne poteze a ova dvojica daju golove kao na traci u onoj raspaloj ligi. bice oni najveci na papiru ali meni nije to to. i evo jos jednog klasika gde ce biti simuliranja, vredjanja, pljuvanja i slicnog...

Cazorla

pre 9 godina

@EuroNix
Jel nisi bas pametan ili se samo pravis? Ronaldo do 22 godine igrao u Mancesteru i Premier ligi(ne racunajuci jednu sezonu u Sportingu kao teski klinac),a Nejmar najvecim delom u brazilskoj presmesnoj ligi i sad u Primeri,gde je duplo lakse davati golove nego u Premier ligi.

cao cao

pre 9 godina

fifa ballon d'or za ovu godinu

1.Cristiano Ronaldo
2.i 3.Diego Costa ili Mario Gotze
4.Manuel Neuer
5.i 6. Neymar jr. ili Leo Messi

Ako ne verujete,kopirajte,sacuvajte pa se posle podsetite(jedino sto moze da se dogodi je da Mesi preskoci Nojera i Nejmara i bude cetvrti)

eh da ,da ne zaboravim,padate na Bernabeu(naravno ako sudije budu korektne,prosli put su vam one donele pobedu)
Realan rezultat je 3:1,pretrcace ih Bejl i Ronaldo,mnogo je spora ova odbrana Barselone ali bas mnogo,iz aviona se vidi

Fedeks

pre 9 godina

Nisam neki simpatizer Barselone,navijam 20 godina za Real Madrid i imam veliko poštovanje za Katalonskog giganta! Ali ipak mislim da u sledećem kolu Real pobjeđuje,ne mislim to zato što sam njihov navijač već neko ko dugi niz godina prati fudbal. Realno,Real je u vrhunskoj formi i u najboljem slučaju za ljubitelje fudbala,biće 7-8 golova! Moja prognoza: 4-3 za Real ,po dva gola Ronalda, po gol Ćićarita i Bejla,dok sa druge strane po gol Pedra, El Hadadija i Dani Alvesa...

hiui

pre 9 godina

real ce ih dobiti lagano na kontre pusticr ih nek se dodaju njihovi stopri medjusobno ceo da i kad sevne kontra dva najbraza igraca dabasnjice bice papa barsina igra je jos odavno provaljena a koliko im je odbrana ocajna videli smo protiv psg-a

Zlatan_Ibrahimovic

pre 9 godina

Kibo - Jeste, nove standarde fenserizma. Oni su radnici, a ne umetnici, pop pevaci a ne rocknroll ikone, Bieberi a ne Jimmy Hendrix i Jimmy Page. Ibrahimovic, Suarez i jos par nekih igraca, to je fudbal. Ali svejedno, daleko su oni od stare skole, Maradone, Zidana, Ronaldinha i ekipe..

viki

pre 9 godina

ma neka Ronaldo da 3 gola više po meču dzaba mu on nije ni blizu igri Messija pa covek čuda radi i pleše na terenu nema gde ga nema čas je na centar a za čas je u kazani

mick

pre 9 godina

svaki fudbaler pre mesija i ronalda koji je bio na tom nivou imao je neke karakteristicne, kul, inteligentne poteze a ova dvojica daju golove kao na traci u onoj raspaloj ligi. bice oni najveci na papiru ali meni nije to to. i evo jos jednog klasika gde ce biti simuliranja, vredjanja, pljuvanja i slicnog...

sasa

pre 9 godina

kakva 3 suta je gosa odbranio messiju... steta sto onaj kada je mesi obrnuo 3-4 igraca i usao u 16 nije bio gol, mada i zadnja akcija sa inijestom je bila ekstra.
a penaldo prvi gol iz penala, sraman penal sto je sviran, odbrambeni izbacio loptu

Imperator

pre 9 godina

Nisam odusevljen igrom Barse. Ponasaju se kao na treningu. Sevale su kontre i ladno su mogli primiti gol. Pravo je cudo sto dosad nisu, jer im je odbrana dosta losa. Real je brza ekipa, verovatno ce to iskoristiti. Mislim da su oni favoriti.
Trener Barse pravi izmene ko na basketu. Nejmar je odlican, sjajno prati Mesija, sjajan gol je dao. Napad ce biti surov, kad se vrati Suarez.
Mesija gledam godinama i jos uvek me iznenadjuje. Odbrana odradi sve savrseno, golman pokrije svoj prostor, i on iz mrtvog ugla, hirurski, u milimetar pogadja unutrasnji deo stative. Sto je najgore, on se seta po terenu, trosenje 20%. Sta ce tek biti ako da 70% ili ne daj boze 100. Da li ce izmasakrirati Real kao nekad Arsenal ili Leverkuzen? Pregled igre Medzika Dzonsona, dribling Alena Ajversona, prodor Majkla Dzordana, sut Reja Alena. Kad bi na video igrici pravili savrsenog igraca, verovatno bi napravili Mesija.

LeslieNielsen

pre 9 godina

@ Toni Soprano, ti kao i mogi drugi, morate obuzdadi sopstvenu ljubomoru na neciji fizicki izgled, da bi uspeli da sagledate kvalitete jedne osobe kao igraca. Ako to jedan covek moze da uradi, zasto ne bi mogli svi drugi? Ne zelim verovati u nesagledive doze povrsnosti ili ljubomore u mnogima. Nisam toliko upucen u statistiku, jedno je sigurno, Ronaldo je nekoliko godina kasnije poceo da igra u spanskoj ligi u odnosu na Mesija, a razlika u golovima nije velika, odnosno siguran sam da je Ronaldo postigao preko 200 golova za Real iz Madrida. To dovoljno govori o njegovome kvalitetu kao i kvalitetu Mesija naravno. Koliko se secam, do sada je Ronaldo samo u ovih nekoliko meceva postigao vec 15 golova u ligi, u svim takmicenjima vise od 20. Nejmar je postigao vise golova od Mesija, dok je Ronaldo ubedljivo najbolji strelac lige. Ne znam zasto ne mozete priznati da je decko zasluzio da bude najbolji igrac prosle godine tacnije sezone kao sto ce biti i ove ako ovako bude nastavio a hoce. Ipak nije on Luka Toni ili Antonio Kasano. Od Mesija bolje igra glavom, tehnicki je napredniji, fizicki jaci, takodje je brzi, snalazljiv isto onoliko koliko je snalazljiv Mesi, ima bolji sut od Mesija, bolje slobodne udarce izvodi.Kao vi i ja imam omiljenog igraca a to nije Ronaldo niti je Mesi, vec Nejmar iako navijam za Siti. Za mene su brazilci najbolji fudbaleri i to zasluzuju. Ali ne razumem zasto neko ne moze biti objektivan u poredjenjima. Ronaldo je atletski nadareniji za fudbal.

esa

pre 9 godina

Opet gol Messija i opet asistencija. . samo mu gol fali za rekord a nije bilo sudjeno da to bude večeras već na Bernabeu gde će domaći navijači imati priliku da to dožive i sa ustanu da mu apludiraju. ... jes da će to biti poniženje za Real Al nije sramota ipak je to najbolji svih vremena Lionel Messi! !!

Cazorla

pre 9 godina

@EuroNix
Jel nisi bas pametan ili se samo pravis? Ronaldo do 22 godine igrao u Mancesteru i Premier ligi(ne racunajuci jednu sezonu u Sportingu kao teski klinac),a Nejmar najvecim delom u brazilskoj presmesnoj ligi i sad u Primeri,gde je duplo lakse davati golove nego u Premier ligi.

#Messi10

pre 9 godina

Na ovoj utakmici: Mesi 1 gol i 1 asist, Nejmar 1 gol i 1 asist, Xavi 1 gol i Dani Alves 1 asist.
Mesi, ove sezone, na 10 utakmica ima 8 golova i 8 asistencija!

Adam

pre 9 godina

Najjaci utisak je 3-0 teskom mukom. Ostaje pitanje koliko ce biti kad budu igrali sa lakocom?
A sto je najbolje Bravo im je drugi golman :-)

nik.

pre 9 godina

Messi je bar sa svojim timom stigao do finala svetskog prvenstva, Ronaldo nije ni to, mogu da buse sve redom ali najveci u istoriji su svojom igrom i golovima donosili svojim reprezentacijama trofeje.Ovo kazem kad uzmem u obzir da su i Portugal i Argentina jake reprezentacije sa dva fudbalska boga ne mogu da osvoje nista duzi period.Naprosto je tako Ronaldov Portugal onaj posle onog "Figovog" iz 2004 nista nije napravio,Mesijeva Argentina je ipak bila pobednik OL 2008 i finalista sadasnjeg SP, ali to je to.Jos samo da napomenem da ma koliko veliki igrac bio Ronaldo on svojom igrom za klub nije resavao najbitnije situacije( npr. penal u polufinalu LS 2008 ili igra za Real sada u finalu LS, ili sto protiv Spanije na EP 2012 nije prvi izveo penal....), dok je Messi direktno svojom igrom donosio pobede Barsi u kljucnim momentima(npr. oba finala LS 2009 i 2011, ili polufinale 2011 na Bernabeu...).Dakle kada se podvuce crta Mesi je bolji od Ronalda, ali obojica su daleko iza Zube,Pelea,Maradone....

fcb

pre 9 godina

Plesao je Mesko ponovo veceras,pratim ga od njegove prve el protiv albecete i svaki put me fasicinira njegov prvi korak s loptom i ples oko iste,neponovljiv,volio bih vidjeti scenu da mu Cr prilazi i cestita na 251 golu ukoliko ga postigne na el clasicu,bilo bi sportski mada cisto sumnjam u Cr i njegov karakter.

neutralni felsh

pre 9 godina

Moja prognoza: 4-3 za Real ,po dva gola Ronalda, po gol Ćićarita i Bejla,dok sa druge strane po gol Pedra, El Hadadija i Dani Alvesa...
(Fedeks, 18. oktobar 2014 22:15)

zapamti sta si rekao, cekamo te ;)
nece ni barsa ni real odigrati kao sto inace igraju. real ce dobar deo utakmice morati da se stisne, sto sa ostalima nije morao. a barsa nece biti bas toliko lezerna, mada... morace xavi da odigra, sa iniestom. ali bas da potrci. kao nekad, iniesta drzi loptu, dobaci se tu i tamo, ali in vodi igru, rola loptu i zadrzava, onda na fintu prodje i brzo pravac pas zatrcanom vec odmaklom xaviju. koji je inace vecinom kocnica u dinamici barse. i tad xavi na prvu bira kome ce, jer se suparnicki defanzi smore, a ovi trknu iza linije svi ko jedan: eto mesi i anry, posle sanchez i pedro ko blizanci u rotaciji... pa onda kazu tik tak dosadan? gle mesija sta radi, a ne juri golove nego igra opusteno skroz - majstor, bre ljudi. ne kazem nista lose za ronalda, naprotiv, igracina je kakav god da je nekad sirov i gizdav. ali mesi je mesi... bice mali golova, ali pazi da vas ne rokne povezana ladna barsa (sa xavijem, zeljnim igre, i suaresom ubacenim pred zatvaranje mecha - za zadnju trecinu) a odbrana im radi, vidi se. pazi da ne bude 0:1, ili 0:2, ili 1:2, iz x (0:0-1:1) na poluvremenu. mesi i neimar se zezaju. a real se timski jos trazi u igri, mali james i jos poneki umeju tek da blesnu, ali jos to nije to, najurise di mariju, jos se to sleze, ipak.
inace, veceras golmano irureta je bio odlican, lepota gledati! ova popaljeni skoroligas ekipica eibar ume da se postavi a prilicno je drcna, ume da gricne iznenada. rajo valjekano dobio drigara :) ej, lepota spanskog fudbala u punom smislu... ah da, i viva el klasiko! nek pobedi fudbal, a spektakla kao i obicno nece faliti, pozz

NBA

pre 9 godina

Vidim opet neki "poznavaoci" osporavaju snagu Primere... Uefina rang lista kaze da je to najjaca liga u Evropi (a samim tim i svetu), ali to ne sprecava genijalce da je nazivaju 'smesnom', 'raspalom' i slicno. A ta rang lista se pravi iskljucivo na osnovu REZULTATA klubova u evropskim takmicenjima. To su cinjenice, a sve ostalo je marketing i subjektivne ocene. A subjektivni osecaj se ne moze izmeriti i vrednovati. Ono sto brojke kazu je da je Primera najjaca, Bundes liga najgledanija, a Premijer liga najbogatija.