Sreda, 15.10.2014.

18:22

Ubedljiv poraz Partizana u Vilnusu

Košarkaši Partizana NIS izgubili su od Lijetuvos Ritasa 92:65 u Vilnusu, u prvom E grupe Evrokupa.

Izvor: MN

Ubedljiv poraz Partizana u Vilnusu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

221 Komentari

Sortiraj po:

rade

pre 9 godina

Kuc, kuc...
-Ko je?
- Ja sam, mečka.
(dzoni, 15. oktobar 2014 23:10)
-Pa sta radis tu?
-Evo djuskam...
Izvini Dzoni, morao sam da se nadovezem.

Wllaxy

pre 9 godina

Za one koji se podsmevaju Eurocup-u, poenta je da ga Partizan igra sa juniorskom ekipom, pa donekle ima težinu, dok ste ga vi igrali sa dream timovima, i dobijali po tamburi svaki put.
(simboliko, 16. oktobar 2014 10:51)

Da, da, da - Tepić, Bogdanović, Murić, Gagić, Milutinović, baš su to sve juniori...

simboliko

pre 9 godina

Za one koji se podsmevaju Eurocup-u, poenta je da ga Partizan igra sa juniorskom ekipom, pa donekle ima težinu, dok ste ga vi igrali sa dream timovima, i dobijali po tamburi svaki put.

J.D.Aleksandar

pre 9 godina

Svaka ekipa sebi priusti bar dva Amera,a mi i dalje muku mucimo da ih uopste nadjemo ! Sta fali onom pleju iz Krke ? Covek sigurno nije skup.

Nolan

pre 9 godina

A panteri jedva ste docekali? Ali kao i uvek do sada na kraju ce Dule da vam nabije komplekse da cete se cuditi. Mi sabiramo na kraju a ne na pocetku. A na kraju uvek je dobro po nas
(Mister No, 15. oktobar 2014 20:01)

U ABA ligi imate 1-2 a u Evrokupu 0-1, a negativni skor te neće ni dovesti u poziciju da sabiraš bilo šta na proleće...

Zizula

pre 9 godina

@@@(D3cko..., 15. oktobar 2014 22:39) (KKGepek, 15. oktobar 2014 23:57)
Baš divno što ste se javili da konačno svima objasnite kakav ste vi klub,koju ste vi to istoriju pisali,šta ste to osvajali i koji su to legendarni igrači koji su proneli slavu srpske košarke?!Poštujem titule osvojene od 46. do 55. ili koje već,al nadam se da ih ne uzimate baš za ozbiljno ako se pogleda kako i gde se ta košarka igrala i koji su rezultati postizani.Naravno,trebao je i to neko da osvoji pa vam ja od srca čestitam.E sad,kada se uzme u obzir početak ozbiljne košarke a to je početkom 70-ih,od tada vam nešto ne ide.Naime,za poslednjih 40 i kusur godina vi osvojiste 4 titule državnog prvaka!!!A Partizan?
Daleko više trofeja i domaćih i međunarodnih,učestvovanja na završnim turnirima Kupa šampiona a zatim i Evrolige,na desetine vrhunskih igrača,istinskih legendi i zemlje i kluba a i evropske i svetske košarke.
Daleko od toga da vas mrzim ili ne volim,poštujem vas kao najvećeg rivala,ali preteraste više u nameri da nas sve ubedite kako je Zvezda u košarci bitan i veliki klub.Možda će biti za 50 godina,ali stara juga,evropa i svet vas ne pamte kao takve.Jer da je drugačije ne bi vas u Tel Avivu pitali ko ste,šta ste i odakle ste.Sportski pozdrav...

Sampionsko ime

pre 9 godina

@Melanholik da i cipiripi kup je do prosle sezone bio jaci od europaliga jer eto igrala je velikanka zvezdana. Danas pricate o cipiripi kup a u njemu ste igrali 18 godina!! Mi mozemo jednu sezonu ali rekord kao vi 18 godina ne.

Zlatko

pre 9 godina

Што се тиче играња ЕЛ она не доноси профит, као што многи погрешно мисле, она доноси само трошак. Рачуница је проста, за сваку победу у ЕЛ (а ККП их је имао доста) добија се нека сића (7000 евра) за пласман у Топ16 рецимо 15000, а чак и онда кад смо отишли на Ф4 смо од ЕЛ добили 120000. Једини профит од ЕЛ могу да буду улазнице, али ту колико год да се заради све се и потроши (колико утакмица има код куће толико их је и на страни а одлазак на гостовање кошта).

Домаће титуле не доносе буквално никакав приход. А АБА лига и има неку награду али то је исто сића (нпр 25000 за титулу). (Shone Cerak, 15. oktobar 2014 20:59)

Mozes li da postavis neki link kojim bi potvrdio svoje reci? Ako se Euroliga ne igra za novac i profit pa za sta se igra? Za kikiriki ili kokice? Dzak krompira ili paket ulja? Sigurno nije lova kao u Ligi sampiona, ali daleko od toga da su nebitna sredstva. Jeste, Real, Makabi, Barsa, CSKA i ostale velike ekipe imaju budzet 15-20 miliona da bi uzeli 120 hiljada plasmanom na F4. Pa i te velike ekipe imaju isti broj utakmica i kod kuce i na strani. Hoces da kazes da su te ekipe takodje na nuli? Hoces da kazes imaju tolike budzete zato sto njihov navijac moze da plati 30€ za ulaznicu a nas ne moze ni 10? Jeste razlika u standardu, ali to nije razlog za toliku razliku u budzetu. Zasto je Pao davao Zeljku avione, kamione ako plasmanom na F4 uzima samo 120 hiljada? Ako je Euroliga neprofitabilno takmicenje i ako prihod od ulaznica ode u rashod na putovanja, zasto se Zvezda izlaze trosku i utakmice prve faze igra u Areni umesto u npr Hali sportova? Zasto je i Partizan svoje utakmice igrao u Areni? Druga je stvar sto kod nas prvo svako sebe obezbedjuje. I dok se svako ugradi klub nema nista pa se poturaju price kako Euroliga nije profitabilno takmicenje. Ista stvar i u fudbalu. Ako navijaci Partizana mogu da se zapitaju gde nestadose onolike pare od transfera, tako i navijaci Zvezde mogu da se zapitaju gde nestadose pare od poslednje generacije iz omladinske skole i gde nestade 25 miliona za samo tri godine Lukicevog predsednikovanja. Ali te odgovore nikada necemo saznati. Mi cemo i dalje da odvajamo od usta za sezonsku ili clansku, a neko ce da kupi automobil ili vilu.

mare

pre 9 godina

Ma isti smo mi mentalni nivo kao i oni albanci sinoc. Jedni ne znaju nista drugo osim cipiripi kup i carobnjastvo a drugi fmp diva katanac. Zao mi je ovakvog partizana, bice valjda nekih pojacanja, izes derbi bez strepnje.

Svete

pre 9 godina

@zizula....Ne volim da likujem nad vasom sudbinom(nisam kao vi), ali to sto si napisao me tera da odgovorim.Partizan do pre 30 godina nije ni postojao, dok smo mi pisali istoriju vi niste postojali.Tako da lakse malo sa tim nebulozama.Zao mi je Partizana , dosta je uradio za srpsku kosarku.Neka se neko zapita ko je kriv, zasto je pao na takve grane.Sve u svemu ja zelim da Partizanu sve najbolje.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (D3cko..., 15. oktobar 2014 22:39)


Dok smo mi pisali istoriju vi niste postojali, zanimljivo ??? Koju istoriju ? Da li to mislis na 10 uzastopnih titula u konkurenciji velike Cibone, Jugoplastike i Bosne, voleo bih da shvatim, pomozi mi ?

Corleone

pre 9 godina

Nije mi drago sto je Partizan propao potpuno, medjutim bice mi drago samo zbog onog vaseg slavlja nad nasim klincima amaterima 40 razlike kada vas sada DR Vilijams uhvati pod svoje. Da li ste svesni sta ce vam uraditi na parketu posle svih tih prozivki iz ranijih sezona. E zbog toga ce mi biti drago, cisto da vidite kako je to kad udaras samare slabijem.

Sleduje vam izbrijavanje.

STARA SKOLA

pre 9 godina

HAHA, samo cigani komentarišu, ne mogu da verujem kakve smo im komplekse nabili svih ovih 40 godina1 (Salle, 15. oktobar 2014 23:47)

Decko bre, ti sa tvojih 15 godina nema sanse da nekome nabijas komplekse 40 godina. Da si poceo da se brijes prvo se ne bi potpisivao sa dva L. A drugo, pre 40 godina, pitaj tatu, niste ni imali trofeje, a i u fudbalu ste bili iza nas, sto se doduse uprkos politicarima jos nije promenilo.

Informacije !

pre 9 godina

Partizan cilja J.R Smith-a iz Kentakija ne kecu i Alvara Olmagra,centra koji je prosle godine igrao za Zaragosu.Plej je sasvim solidan,dok je Olmagro visok 229,a dosta je pokretan za tu visinu !

Bojke

pre 9 godina

izgleda da i čarobnjaštvo i časovi ljubavi funkcionišu isključivo uz dovoljno novca...
(bravo, 15. oktobar 2014 21:00)
Izgleda da si provalio tajnu Vujoseviceve alhemije...:-)

звезда у срцу

pre 9 godina

штета за пораз, задњих пар
појачања ужас, игре нема, штета за један велики клуб!

KKGepek

pre 9 godina

Dobro bre prigradski panterčići,šta se se raskokodakali?90% komentara je vaše...i svi su u fazonu kao kad navijači Ljagostere prozivaju navijače Reala...stvarno neverovatno!Morate prvo u ogledalo da se pogledate,prihvatite činjenicu da nemate košarkašku istoriju,da ste neprimetni na košarkaškoj mapi,jednostavno mali klub sa višegodišnjim komplexima.Opustite se malo...
(Zizula, 15. oktobar 2014 21:04) Zvezda ima istoriju od prvog dana ,a Partizan-Igokea od pre 20 god ..tj od dolaska SPS na vlast..Ode SPS a i vi sa njima u istoriju !

rax gravedigger

pre 9 godina

Panteri, to sto saljete hiljadu komentara, i sto lajkujete jedni drugima, i dalje nece promeniti cinjenicu da imate u ABA ligi isti broj trofeja kao i Metalac i Solnok, a u nasem prvenstvu u poslednjih 16 godina, isti broj trofeja kao Zdravlje i Crnokosa.

DedaMiloje

pre 9 godina

(Mister No, 15. oktobar 2014 20:01)
Pusti se vise tih gluposti, pitanje je i Metalac da dobijete, sa kim da te pira formu. Pa jel si video kako je covek pogubljen, kao da nezna sta se desava i koja igra je u pitanju. Zalosno sta su uradili od Partizana.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (DedaMiloje, 15. oktobar 2014 20:56)
Tolike godine DedaMiloje i jos niste nista naucili. Trebalo je, a stvarno je trebalo.
(Mister No, 15. oktobar 2014 21:34)
Ti izgleda decko nisi gledao utakmicu, pre su se bar borili igraci, ovo veceras ne prilici Partizanu. Izgleda je vreme da malo ti sada otvoris knjigu i pocnes da ucis. Ako ti mislis da sa ovom ekipom bilo koja forma moze da se tempira onda dobro.

STARA SKOLA

pre 9 godina

Utisak dana: kad Gagic ima vise izgubljenih lopti od skokova! Najbolji danas bio onaj mali Grk! Sreca pa nije ulazio, pokvario bi utisak.

ljubitelj evrolige

pre 9 godina

bruka za partizan posle onakvih ekipa zadnjih godinama ova se deca brukaju koliko su teska ,bolje da dovedu nesto sa strane nego ovakva bruka,beda bre...

D3cko...

pre 9 godina

@zizula....Ne volim da likujem nad vasom sudbinom(nisam kao vi), ali to sto si napisao me tera da odgovorim.Partizan do pre 30 godina nije ni postojao, dok smo mi pisali istoriju vi niste postojali.Tako da lakse malo sa tim nebulozama.Zao mi je Partizana , dosta je uradio za srpsku kosarku.Neka se neko zapita ko je kriv, zasto je pao na takve grane.Sve u svemu ja zelim da Partizanu sve najbolje.

nevidljivi panter

pre 9 godina

bez dalje borbe treba dodeliti bodibondu zlatnu tastaturu u pisanju belosvetskih gluposti,ima ga svugde....do maja a onda pssssst

Melanholik

pre 9 godina

Cipiripi kup se tako zove kada u njemu igra FMP.
Kada igra Partizan, to je ozbiljno takmicenje jer ga igra klub sa istorijom uspeha u evropskim takmicenjmia i dominacijom u lokalnim i regionalnim takmicenjima, pa mu samim tim mu daje tezinu i ozbiljnost.
O samoj utakmici ne vredi trositi previse reeci, zasluzena pobeda daleko boljeg tima, koji je obilato iskoristio sve ono sto klub kao Partizan mora da istrpi na racun fabrickog kluba koji se lazno predstavlja uz gomilu saucesnika.

Milan

pre 9 godina

Dukica je rekao da ocekuje poraz i sta tu ima da se komentarise.Mozda malo sam imao nade kada sam video da je stigao Luka Bogdanovic, posto je verovatno tamo gde je igrao napravio cudo pa spade na povratak u crno-beli svet.Ali eto ni on ne pomoze :)

Nex

pre 9 godina

Utisak veceri:more komentara navijaca kluba iz predgradja na vest o Partizanu.STRAH JE CUDO,mislite o tome.E da,vidimo se u maju kao i svake godine

odakle pare?

pre 9 godina

хвала Богу на том плејофу где иду првих 8 из АБА лиге. Ок, немамо шта да тражимо у овом такмичењу са овом екипом, остаје нада да ће се ситуација мало побољшавати временом, да се упадне на тај плејоф, ако нас енормно усере и неко појачање до тог пролећа, па да се надамо нечему, у смислу пласмана у Евролигу. А и да не буде ништа ове године, ова деца што дуже буду заједно биће бољи.
(Бобан, 15. oktobar 2014 20:17)

Esi mi Boban?Izvini morao sam :) poz

ti

pre 9 godina

Samo da kazem nesto. Partizan je mogao kao Zvezda, da se ugradi u drugi klub, odnosno fuzionise, ali je odlucio da isplati dugove i sacuva istoriju kluba, koji je nastao 1945. Sa druge strane Crvena zvezda je stvorila novi klub, stara Crvena zvezda je nestala 2011. i time izbegla placanje dugova. Pritom njihovi dugovi su bili oko 15 mil evra, a nasi oko 3 mil evra
Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net (ja, 15. oktobar 2014 19:27)

Da li ti je sada lakše ili i dalje strepiš za sudbinu institucije...ako posegnete za onim što nikako ne biste uradili (ugradnjau novi klub..bla,bla..) opet ćete biti mlađi tim od Zvezde...mlađi referent (pa dokle ću bre da budem mlađi referent,pa on koga sam bre ja to mlađi)...

Batko

pre 9 godina

Што се тиче играња ЕЛ она не доноси профит, као што многи погрешно мисле, она доноси само трошак. Рачуница је проста, за сваку победу у ЕЛ (а ККП их је имао доста) добија се нека сића (7000 евра) за пласман у Топ16 рецимо 15000, а чак и онда кад смо отишли на Ф4 смо од ЕЛ добили 120000. Једини профит од ЕЛ могу да буду улазнице, али ту колико год да се заради све се и потроши (колико утакмица има код куће толико их је и на страни а одлазак на гостовање кошта).

Домаће титуле не доносе буквално никакав приход. А АБА лига и има неку награду али то је исто сића (нпр 25000 за титулу).
(Shone Cerak, 15. oktobar 2014 20:59)

Pa kada vas Dule i ekipica deli karte, kešira od dela sponzora i prava na prenose..ali to je deo , koji vi obični navijači ne razumete, vi verujete vašem Dulu , koji ce vas ove godine, ako Bog dan odvesti "u istoriju"

Delija

pre 9 godina

Jel može neko da mi objasni kako odgovoriti nekome na komentaru?? (Srbija, 15. oktobar 2014 20:31)oznacis komentar na koji želiš da odgovoris ako to činiš na telefonu dodirnes prstom kraj teksta i prstom prevuces na gore i pisaće ti da je tekst kopiran u memoriju onda udjes na deo gde se ostavljaju komentari i na mesto gde inače ostavljaš komentar držiš prstom par sekundi onda ti izadje opcija "zalepi" to pritisnes i izaći će ti komentar na koji si hteo da odgovoris a u nastavku ti daj svoj komentar. ako to radiš na kompu to ti je lakse uz levi i desni klik na misu dakle oznacis, kopiras i odgovaras.
Hvala ti puno .

vlada milić

pre 9 godina

Jel može neko da mi objasni kako odgovoriti nekome na komentaru?? (Srbija, 15. oktobar 2014 20:31)
oznacis komentar na koji želiš da odgovoris ako to činiš na telefonu dodirnes prstom kraj teksta i prstom prevuces na gore i pisaće ti da je tekst kopiran u memoriju onda udjes na deo gde se ostavljaju komentari i na mesto gde inače ostavljaš komentar držiš prstom par sekundi onda ti izadje opcija "zalepi" to pritisnes i izaći će ti komentar na koji si hteo da odgovoris a u nastavku ti daj svoj komentar. ako to radiš na kompu to ti je lakse uz levi i desni klik na misu dakle oznacis, kopiras i odgovaras.

MomaSRB

pre 9 godina

Čekaj te grobari, jel ste za ovaj Ritas prošle godine pričali da je prosečan tim kad je igrao sa Crvenom Zvezdom u kupu Lilijane Ronketi, Cipiripi kupu, kupu Paje Patka...( izbor je vaš jer ste vi kumovali imenima )...pa ako vas je ovaj prosečan tim POJEO 27 razlike, u koju grupu klubova onda vi spadate!?

Bodibond

pre 9 godina

Ljudi u ovakvoj situaciji nema podele izmedju Zvezde i Partizana moramo biti svi slozni da stanemo iza nase drzave i da nedamo nasu svetiinju Srbiju (Rade, 15. oktobar 2014 20:52)

Da, a policija da nam izbija bubrege.

dralle

pre 9 godina

Пaртизaн више није моћан
-Партизана се нико више не боји
-не боји га се јер играчи су му трећа лига,
-Нема више оригиналног тренера (сада је то неопевани лудак који више штети него помаже)
-Нема више пара,
-Нема више Евро лигу као замајац и неће је више никад имати,
-Странци неће у ципирипи лигу и ципирипи клуб,
-Све што вреди у Српској лиги прелазиће у Звезду (као некада у Партизан)
Пошто више нема пара , неће их бити ни за плаћене навијаче, па ће проћи као и Звезда некада (кад дође 3000 гледалаца ће те славити),
Више нисте у милости судија ни у Србији, па ће вам и српска лига бити прејака.
Сада ће се јавити навијачи који ће се соколити - доћиће пролеће и све ће бити као некад.Е МАЛО МОРГЕН,ТОГА ВИШЕ НЕЋЕ БИТИ. Постајете само средње квалитетан клуб за који ће Мега Визура бити Барселона.
Тако да вас поново после неког времена чека друга лига, осим ако се не фузионишете са Мега Визуром (ако то дозволи газда Игокее, чија сте експозитура.
Тако моји синовци, пошто немате новаца ни наде, одлазите као последњи циркус.
Oволико брукање Србије нико није постигао,АЛИ ТЕК ЋЕ БИТИ БРУКЕ И СРАМОТЕ, ЈЕДИНО АКО НЕ ПОБЕГНУ.

anandi i ića

pre 9 godina

@ Oволико брукање Србије нико није постигао,АЛИ ТЕК ЋЕ БИТИ БРУКЕ И СРАМОТЕ, ЈЕДИНО АКО НЕ ПОБЕГНУ.
(dralle, 15. oktobar 2014 21:01)

dajte coveku zlatnu medalju jer odavno nisam video toliko gluposti da jednom mestu. brzo si zaboravio azovmas i 40 razlike, kad ste sluzili za kos razliku? nece ni sns vecno, pocelo je polako... ne zaboravi i da je slobin pad poceo na stadionu i sa studentima...
danas je andjus lepo rekao - ne zna sns sta ce sa covicem, a ne mogu lako da ga isteraju jer je ulozio svoje pare u fmp sto se sad zove zvezda...
posle 3 poraza vi nama prognozirate kataklizmu, da ne znam za koga navijas rekao bi da pratis kosarku 2 godine, a da......

VRATITE PEHAR

pre 9 godina

(igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera, 15. oktobar 2014 19:10)
Tebe izgleda mnogo boli što navijaš za FMP u dresu Crvene Zvezde.

Mister No

pre 9 godina

(Mister No, 15. oktobar 2014 20:01)
Pusti se vise tih gluposti, pitanje je i Metalac da dobijete, sa kim da te pira formu. Pa jel si video kako je covek pogubljen, kao da nezna sta se desava i koja igra je u pitanju. Zalosno sta su uradili od Partizana.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (DedaMiloje, 15. oktobar 2014 20:56)
Tolike godine DedaMiloje i jos niste nista naucili. Trebalo je, a stvarno je trebalo.

Bodibond

pre 9 godina

Pita me drugar:
Brate kako na flashscore da nadjem da pratim rezultat Lietvus-Partizan.
Kazem mu:
Otviris flashscore i ides pod C.
Pise Cipiripi Cup i tu kliknes.

Delija

pre 9 godina

oznacis komentar na koji želiš da odgovoris ako to činiš na telefonu dodirnes prstom kraj teksta i prstom prevuces na gore i pisaće ti da je tekst kopiran u memoriju onda udjes na deo gde se ostavljaju komentari i na mesto gde inače ostavljaš komentar držiš prstom par sekundi onda ti izadje opcija "zalepi" to pritisnes i izaći će ti komentar na koji si hteo da odgovoris a u nastavku ti daj svoj komentar. ako to radiš na kompu to ti je lakse uz levi i desni klik na misu dakle oznacis, kopiras i odgovaras.
(vlada milić, 15. oktobar 2014 21:18)
Hvala ti puno.

Zizula

pre 9 godina

Dobro bre prigradski panterčići,šta se se raskokodakali?90% komentara je vaše...i svi su u fazonu kao kad navijači Ljagostere prozivaju navijače Reala...stvarno neverovatno!Morate prvo u ogledalo da se pogledate,prihvatite činjenicu da nemate košarkašku istoriju,da ste neprimetni na košarkaškoj mapi,jednostavno mali klub sa višegodišnjim komplexima.Opustite se malo...

partizan

pre 9 godina

Nije problem sto smo izgubili.Ne bi bio problem i da je razlika duplo veca,ali jeste problem to sto ni jedan igrac nije napredovao od prosle godine.Nije problem ovde Dule,ovde su problem samo igraci.ne napreduje se samo kada pocnu utakmice i treninzi,nego dragi moji i kada vam je RASPUST, vi malo radite na sebi i vasim manama,ako hocete nesto da postignete.Tipsarevic se operisao,pa uzme stolicu i vezba udarce.Nadal se povredio pa i dalje vezba.Smejemo se Milicicu,ali on umesto da peca i odmara radi na sebi(uci da se bije).mislite da je mali Mitrovic iz zvezde samo sedeo kuci tokom pauze.sta bih dao da sam mladji i da imam mogucnost da igram za Partizan.Ovaj operisao krajnike,ko da je operisao ruke.ostale necu ni da komentarisem.pamet u glavu.

bruka

pre 9 godina

Ovako se nije nikad nijedna srpska ekipa brukala u Evropi! I to zamislite sa 3 miliona državnih para! Eeej ljudi Zvezda i ove godine dobija 3 puta manje od države a igra Evroligu i prva je u ABA! Pa šta bi bilo da nekad dobije isto kao partizan? Sad valjda shvatate koliko je partizan neuspešan klub s obzirom na količinu para i pomoć van terena koju je dobijao. Zvezda je u tom Evrokupu razbijala Real Madrid, Romu i druge evroligaše a grobari su se tada smejali. Imate li sad obraza da se javite posle ove BRUKE? Ajde pričajte kako je sad uspeh što vas razbija ekipa koju je odvalio Neptunas. Onda je senzacionalan uspeh ako Zvezda ne izgubi sa 50 svaku u Evroligi. Jel tako vujoševiću?

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 9 godina

casovi ljubavi i carobnjastva...samo se nadam da ste se dobro obukli,ucenici dulovi,jer te casove izvodite na -27 buahhahahahahhahahhhahahahhaha

Mister No

pre 9 godina

A panteri jedva ste docekali? Ali kao i uvek do sada na kraju ce Dule da vam nabije komplekse da cete se cuditi. Mi sabiramo na kraju a ne na pocetku. A na kraju uvek je dobro po nas

Ivan

pre 9 godina

Vujosevic je unapred najavio ubedljiv poraz!

I onda neko moze da kaze da on nije sjajan strucnjak ...

P.S. Ritas je slabija ekipa i od Hapoela i od Banvita.

onaj sto se puti nije kriv, kriva je prethodna vlada u kojoj je on bio

pre 9 godina

Tepara nazalost nije plejmejker, on je bek. Ovo je propala filozofija Dula (visoki plejmejkeri) na nivou Divac ce da cuva pleja na F4 1988-e protiv Makabija, istom Dulu kojem se duguje xyz miliona evrica. Dva coveka drze klub kao taoc, jedan gleda iz kafica utakmice, a drugom nije mrsko da izgubi svaku 20 razlike da dokaze poentu, iako ima bolesnu zelju za pobedom. Hmmm, to mi daje literarnu ideju.

Rade

pre 9 godina

Ljudi u ovakvoj situaciji nema podele izmedju Zvezde i Partizana moramo biti svi slozni da stanemo iza nase drzave i da nedamo nasu svetiinju Srbiju

Firci

pre 9 godina

Mislim zalosno je gledati kako jedna prosecna ekipa kao taj Ritas brise ali bukvalno brise parket sa srpskim sampionom velikanom evropske kosarke.Trener se nesto beci igraci pogubljeni kao neki bogalji bez volje,zelje,bez one stvari.

Kirbi

pre 9 godina

Nikad losija selekcija igraca.
Bogdanovicu pod hitno "zatvoriti ugovor" (e da je bilo pameti da se zadrzi Sava Lesic)
Andic ako i dalje nastavi da beži od lopte, ako ne nauci da vodi loptu, ako ne nauci da je prenese, ako ne popravi igru u odbrani, sut za tri poena mu nece biti dovoljni da postane igrac.
Tepic je dobi kapitensku traku, pa misli da mora pri svakom napadu da drzi loptu od 14 - 18 sec., a posle toga da siri ruke i da se iscudjava. On moze da bude samo zamena Dalo-u.
Na zalost Milutinov u ovakvoj ekipi stagnira. Poceo da kopira Tepica i da na postu drži loptu po 10 i vise sek.
Ako zbog svih problema, ova sezona treba da posluzi za prezivljavanje, onda pod hitno minutaža za Salica, Bezbradicu, Aranitovica pa i tog Grka kakv god da je.
Sve u svemu ni dva pojacanja sa ovakvim igracima, nece mnogo da nam unaprede igru. Svi se nadamo proleca i forme, ali se bojim da ce to biti kasno (tesko da predjemo grupu u Evropi, uspeh ce biti sredina u ABA ligi a nase prvenstvo borba za ABA sledece sezone).

Shone Cerak

pre 9 godina

Ja zaista a ne mogu da se ne zapitam kako je Partizan sebi dozvolio da dodje u ovakvu finansijsku dubiozu pored 13 godina igranja u Evroligi, toliko titula u domacoj i Aba ligi i transferima igraca, uprkos sponzorstvu drzavnih preduzeca, dakle ocigledno uprava nije radila dobar posao, ovo zaista zvuci neverovatno. Partizan ocajan.
(Milan, 15. oktobar 2014 20:12)
У суштини сам си себи одговорио. Чињеница да смо свих ових година, а и ове, морали да продајемо играче говори о томе да ми никада нисмо ни имали паре. Да смо имали паре нама би сад сви играчи били исплаћени и играли би у сличном саставу као прошле године. Исто као нпр пре 5,6 година кад смо морали да продамо ТНТ трио. Нисмо имали пара да их исплатимо (ни њих ни друге играче из тог периода) и морали смо да их продамо јер други начин да клуб опстане не постоји. Ко има паре не продаје играче, њима играчи играју док им не истекне уговор.

Што се тиче играња ЕЛ она не доноси профит, као што многи погрешно мисле, она доноси само трошак. Рачуница је проста, за сваку победу у ЕЛ (а ККП их је имао доста) добија се нека сића (7000 евра) за пласман у Топ16 рецимо 15000, а чак и онда кад смо отишли на Ф4 смо од ЕЛ добили 120000. Једини профит од ЕЛ могу да буду улазнице, али ту колико год да се заради све се и потроши (колико утакмица има код куће толико их је и на страни а одлазак на гостовање кошта).

Домаће титуле не доносе буквално никакав приход. А АБА лига и има неку награду али то је исто сића (нпр 25000 за титулу).

igokea-vizura

pre 9 godina

Opa Djurdjo...prva tekma pa skoro 30 razlike.
Izgleda da je "institucija" uletela u Cipiripi kup totalno nepripremljena, a carobnjastvo zakazalo negde levo od Albukerkija.

Бобан

pre 9 godina

хвала Богу на том плејофу где иду првих 8 из АБА лиге. Ок, немамо шта да тражимо у овом такмичењу са овом екипом, остаје нада да ће се ситуација мало побољшавати временом, да се упадне на тај плејоф, ако нас енормно усере и неко појачање до тог пролећа, па да се надамо нечему, у смислу пласмана у Евролигу. А и да не буде ништа ове године, ова деца што дуже буду заједно биће бољи.

Pižon

pre 9 godina

@ja
Pri tome ne kažeš koliko je davano Partizanu, a koliko Zvezdi.
Ne kažeš kako je otpisano 7 miliona € duga Partizanu, volšebno.
Ne kažeš da ne date podatke revizije, šta krijete?
Ne kažeš šta ste radili sudijama, savezu i mladim igračima.
Itd itd itd.

aca

pre 9 godina

Cudno je kako igraju Gagic i Milutinov. Ako nista ne mogu da urade neka sutiraju sa posta. Odatle nesto i ubodu. Gagic ima problem sto se na terenu vlada po Marfijevom zakonu, a Dule ga ne izvodi u tim momentima. Dalo uporno trci kontru u noge Muricu. Izgubljene lopte su posebna prica.I ono udvajanje na liniji za tri poena i kasno spustanje centara pod kos u odbrani su nas dokusurili. Ali su barem skakali solidno.

Slobo

pre 9 godina

Samo da kazem nesto. Partizan je mogao kao Zvezda, da se ugradi u drugi klub, odnosno fuzionise, ali je odlucio da isplati dugove i sacuva istoriju kluba, koji je nastao 1945. Sa druge strane Crvena zvezda je stvorila novi klub, stara Crvena zvezda je nestala 2011. i time izbegla placanje dugova. Pritom njihovi dugovi su bili oko 15 mil evra, a nasi oko 3 mil evra
(ja, 15. oktobar 2014 19:27)

Što se mene tiče mogu je svake godine gasiti, pa stvarati iznova, to za mene ne menja stvar.
Bitno je da ne menja ime, boju, i simbole. To je ono zbog čega ja navijam za zvezdu.
Ko će sa njom upravljati, čije će biti vlasništvo, e baš me zabole.
NAPRED ZVEZDO U EVRO LIGI

Gorstak79

pre 9 godina

хвала Богу на том плејофу где иду првих 8 из АБА лиге. Ок, немамо шта да тражимо у овом такмичењу са овом екипом, остаје нада да ће се ситуација мало побољшавати временом, да се упадне на тај плејоф, ако нас енормно усере и неко појачање до тог пролећа, па да се надамо нечему, у смислу пласмана у Евролигу. А и да не буде ништа ове године, ова деца што дуже буду заједно биће бољи.
(Бобан, 15. oktobar 2014 20:17)

Boban...moram te razocarati u plejof idu 4 ekipe...a ne 8..

kralj

pre 9 godina

Braco Grobari,oterajmo Vujosevica i Danilovica sto pre jer ce nas unistiti!Ovaj Ritas se igrao s nama a "mag" sedi!Neka se on i Danilovic svadjaju do mile volje,ali obojica napolje!

brat

pre 9 godina

Ja znam da cu posle onog sinoc, i kad vidim da da nas niko u Evropi ne voli i ne zeli, znam da cu za nase da navijam protiv bilo koga. Zvezdas sam ali zelim pobedu i radost mojoj srpskoj braci uvek i grobari znajte da ja i burazer od sada navijamo za vas kad kog igrate protiv nekog tima a da nije iz Srbije. Eto, naravno da nikog ne interesuje moj stav i misljenje ali u stvari bi trebali. Otvorite oci Srbi.

Bodibond

pre 9 godina

To je ta magija i ta institucija.
Jel vidite kako je nama bilo ???
Sve se vraca sve se placa !!!
Ne sekirajte se, kad ispadnete nije gotova Evropa, ceka vas kup Lilijane Tonketi.

cokolada

pre 9 godina

opasan ovaj Miki Maus kup...Paja Patak je bio sjajan,mada ni Miki nije los...ipak najbolji je bio Silja,covek nije mogao da promasi

Struki

pre 9 godina

Bobane majstore,gde "iskopa"podatak da prvih 8 iz ABA lige ide u plej-of? Idu druze samo prve 4 ekipe,a tu na tvoju zalost nece biti Partizana... Inace dosla prava zima u Litvaniju,-27,bas debeo minus...

One night in May

pre 9 godina

A panteri jedva ste docekali? Ali kao i uvek do sada na kraju ce Dule da vam nabije komplekse da cete se cuditi. Mi sabiramo na kraju a ne na pocetku. A na kraju uvek je dobro po nas
(Mister No, 15. oktobar 2014 20:01)

Samo ti sabiraj - dok god vi ne igrate Evroligu, svima nam je ne dobro, nego super!!
A ti sabiraj do mile volje...mi zurimo na Evroligu!

delija iz pg

pre 9 godina

Samo da kazem nesto. Partizan je mogao kao Zvezda, da se ugradi u drugi klub, odnosno fuzionise, ali je odlucio da isplati dugove i sacuva istoriju kluba, koji je nastao 1945. Sa druge strane Crvena zvezda je stvorila novi klub, stara Crvena zvezda je nestala 2011. i time izbegla placanje dugova. Pritom njihovi dugovi su bili oko 15 mil evra, a nasi oko 3 mil evra
Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net (ja, 15. oktobar 2014 19:27)

Znam da ti je dosadno da gledaš utakmicu.

abc

pre 9 godina

Kao navijac zvezde moram da izrazim zaljenje onako blede partije partizana. Vidi se da vam najvise nedostaje centar koliko god vi mislili da vam fali krilni centar. Jer to mogu da dobro zakrpe Bogdanovic i Gagic pogotovo kada bi ovog drugog trener presekao i izvodio kada mu krene serija gresaka. Jednostavno ne znam sta se desilo ali Milutinov je bleda senka onoga sta je prikazivao pre dve godine ima neke finese koje nema klasican centar ali jednostavno je slab u svim bitnim aspektima za jednog centra. Ne kazem mozda ce biti mnogo bolji kada digne kilazu ali cisto sumnjam da ce to njegova kolena podneti. A krivo sto ni mali Salic za sada nista ne pokazuje madaa mlad je. Strasno da smo toliko u Srbiji deficitarni po pitanju centarske linije jedini izuzetak je mali Jokic ali pitanje kako bi se on uklopio u jednom ozbiljnom timu gde bi imao podredjenu ulogu.

Milan

pre 9 godina

Ja zaista a ne mogu da se ne zapitam kako je Partizan sebi dozvolio da dodje u ovakvu finansijsku dubiozu pored 13 godina igranja u Evroligi, toliko titula u domacoj i Aba ligi i transferima igraca, uprkos sponzorstvu drzavnih preduzeca, dakle ocigledno uprava nije radila dobar posao, ovo zaista zvuci neverovatno. Partizan ocajan.

nevidljivi panter

pre 9 godina

Ovako se nije nikad nijedna srpska ekipa brukala u Evropi! I to zamislite sa 3 miliona državnih para! Eeej ljudi Zvezda i ove godine dobija 3 puta manje od države a igra Evroligu i prva je u ABA!
bruka, 15. oktobar 2014 20:07)

koliko tebi nije dobro,kako ti samo uspeva da napises toliko glupostu u relativno kratkom roku?

loznica

pre 9 godina

Nema komentara pravih Grobara, sve gurbeti i neverne Tome. Dobro zapamtite, za Partizan se navija dok si ziv, i u dobru i u zlu za njega bicu tu. DOBRO PAMTIM SVE.....

urgent

pre 9 godina

ako planiraju da uozbilje evropsku kosarku celnici koji vode takmicenja moraju pod hitno da pomjere trojku na nba daljinu inace ce utakmice da se svode na frljanje trojki.
pomjeranjem trojke morace malo vise da se poradi na igri i taktici a ne samo jedan dva bloka i udri po trojkama pa kako bude.

DedaMiloje

pre 9 godina

(Mister No, 15. oktobar 2014 20:01)
Pusti se vise tih gluposti, pitanje je i Metalac da dobijete, sa kim da te pira formu. Pa jel si video kako je covek pogubljen, kao da nezna sta se desava i koja igra je u pitanju. Zalosno sta su uradili od Partizana.

Соле

pre 9 godina

С обзиром да Богдановић има отворени уговор, треба му се одмах захвалити на сарадњи.

crni_redstar

pre 9 godina

al vas biju,ni milutinovic ni bogdanovic ne pomazu,ocekujemo jos milosavljevica da se kompletirate,pa onda nema vise izgovora sto igrate ko amateri. lako je bilo biti sampion sa milionima,a zvezda u g duse,unistili ste hemofarm,ali evo dolazi djavo po svoje. nisam siguran da ce partizan zavrsiti sezonu,gasenje u najavi.

milos

pre 9 godina

veoma smo losi ovo je bilo ocekivano ali Zvezdasi braco Srbi nemojte nas vredjati barem neko vreme da budemo ujedinjeni zadnje je vreme navijacu za vas da pobedite turke

zvezdash

pre 9 godina

Partizan jeste mnogo oslabljen,otislo je mnogo igraca i sada je situacija takva kakva jeste.Treba i to razumeti.Vreme ide,ne trazi opravdanja.
Partizanu treba pruziti podrsku svaki put kada igra u Evropi,bez obzira na rezultate.Narocito bih voleo da Milutinov pokaze svoju klasu i da dobijemo do olimpijade jos jednog sjajnog centra.
I zbog toga Partizanu podrska od jednog zvezdasa.

ČIKA KURE

pre 9 godina

Aeeeeeee Dule 'esi mi dobar?
Daj aktiviraj taj teško stečeni čarobnjački zanat. Vadi taj štapić.
Lep si u odelu i kravati, ka soko sivi!

Pitanjce

pre 9 godina

ja,
kako ti znaš koliki je dug Partizana? Nigde to nije objavljeno niti će kako stvari stoje. Drugo pitanje je da li ti znaš kome je Zvezda bila dužna, a kome Partizan? Partizan je naprimer dugovao daleko više za porez nego Zvezda u trenutku zamrzavanja. Takođe Zvezdin veliki deo duga je prema pozajmljivačima od kojih je većina iz redova nekadašnjih uprava. Da li znaš ko su vaši pozajmljivači? Da ne sede i oni u upravi? Oko čega su se posvađali Dule i Danilović? Da nisu oko para iz transfera BB gde svako polaže pravo na njega jer su njegov ugovor preveli na sebe, a ne na Partizan? Zašto se pristajalo na poravnjanja koja sada sahranjuju Partizan? Da nije iz razloga što su se pare izvlačile? Bušan je Partizan mnogo više od tih 3 miliona samo ti to ne želiš da vidiš. Zvezdini dugovi su makar bili prema privatnim licima uglavnom, a vaši su prema državi dobrim delom i gle čuda prema dvojici ljudi iz Partizana plus na to čuveni Dedović... Teši se na kraju ti kako neće biti fuzije, a biće je ili makar osnivanje novog kluba. Za sada toga nema jer se Dule i Danilović drže svoje investicije jer svaka dalja promena isteruje obojicu iz kluba...

Brondby

pre 9 godina

Only Brondby Brondby Brondby

Only Brondby Brondby Brondby

Only Brondby Brondby Brondby

Only Brondby Brondby Brondby

Only Brondby Brondby Brondby

Only Brondby Brondby Brondby

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 9 godina

zasto ste mu verovali slepo
da ste najbolji
lagao vas lepo
zato sto vam sudije i pare najpreceee
ovo je vasee poslednjeee veceeee

darije

pre 9 godina

Onako laički mi se čini da će naš problem ove godine biti višak "drugih igrača", ili "igrača broj dva". Tepić, Bogdanović, Milutinović, Murič, Dalo, Andrić, Milutinov... Fali vodja i "prvi igrač" i želim da verujem da bi to mogao biti Milosavljević, ali posle povrede i duge pauze, pitanje je kad i da li će moći. Sve u svemu, kako god, samo hrabro crno-beli, pa dokle stignemo.
p.s. Pavloviću, dolazi, nemoj da te iznabadabadamo!

kima

pre 9 godina

dule je ubedio lakoverne da je svaki poraz partizana ocekivan ,a pobeda vanserijski uspeh...
Ove godine ce morati da ih ubedi da je svaki poraz ispod 20 kosa razlike vanserijski rezultat,postignut nadljudskim naporima,jer pobeda nece biti.....

ja

pre 9 godina

Samo da kazem nesto. Partizan je mogao kao Zvezda, da se ugradi u drugi klub, odnosno fuzionise, ali je odlucio da isplati dugove i sacuva istoriju kluba, koji je nastao 1945. Sa druge strane Crvena zvezda je stvorila novi klub, stara Crvena zvezda je nestala 2011. i time izbegla placanje dugova. Pritom njihovi dugovi su bili oko 15 mil evra, a nasi oko 3 mil evra

samrok sila SLUsamrok

pre 9 godina

Bio nekad Partizan Zepter pa onda Igokea Partizan i grobari i dalje pricaju kako se nisu fuzionisali i prodali grb hhahahhahahaah

Gojko

pre 9 godina

Samo da kazem nesto. Partizan je mogao kao Zvezda, da se ugradi u drugi klub, odnosno fuzionise, ali je odlucio da isplati dugove i sacuva istoriju kluba, koji je nastao 1945. Sa druge strane Crvena zvezda je stvorila novi klub, stara Crvena zvezda je nestala 2011. i time izbegla placanje dugova. Pritom njihovi dugovi su bili oko 15 mil evra, a nasi oko 3 mil evra
Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net (ja, 15. oktobar 2014 19:27)
Stari Partizan je nestao 2007 godine kada se spojio sa IGOKEOM.

Desert eagle

pre 9 godina

Posle svega sto se desilo sinoc ne znam sta da kazem na ovu temu sve je u drugom planu da ima pameti pa da se ujedinimo na predstojecem derbiju kao jedno neka to bude odgovor...nego tesko..Nasa sloga bice poraz vragu

Dule & kosarkaski instruktori

pre 9 godina

Haha...sve komentar pantera iz predgrdja.
Bolje proverite temperaturu u zamrzivacu da vam se klub slucajno ne odledi.

pan

pre 9 godina

Biće to dobro,
samo će trebati mnogo vremena, još više rada i još više živaca.
Za one koji kratko pamte,
evo prilike da se podsete kako izgleda šampion na početku sezone.

BB

pre 9 godina

Koliko sam jadnih i kompleksiranih zvezdasa ovde ima to je neverovatno, vi niste ni za ovaj cipiripi kup, puni ritas trpaj blablabla naso ko ce to nama da kaze ekipa koja je zaboravila da je od toga bednog kluba izgubila 50 razlike u sred beograda, koja je prvi put povezala 2 godine u evroligi i to svi znamo kako je usla u tu ligu, klub koji 2 godine nikakve rezultate nije napravila osim sto je igrala polufinale tog istog cipiripi kupa i ispala u grupnoj fazi evrolige a pare kao da im padaju sa neba bez obzira sto nema rezultata. Ali dobro Partizan nece promeniti ime niti ce da se ugasi, cekacemo 1 ,2 3 godine ali stacemo mi opet na noge a tada ce opet da gazi parni valjak!

Bojan

pre 9 godina

Zašto se igrate ugledom jedne košarkaške institucije kao što je kk Partizan ??? Ma dovedite jedno, ali makar jedno kršteno pojačanje ili marš iz kluba svi do jednog !!!

Соле

pre 9 godina

С обзиром да Богдановић има отворени уговор, треба му се одмах захвалити на сарадњи.

Slobo

pre 9 godina

Samo da kazem nesto. Partizan je mogao kao Zvezda, da se ugradi u drugi klub, odnosno fuzionise, ali je odlucio da isplati dugove i sacuva istoriju kluba, koji je nastao 1945. Sa druge strane Crvena zvezda je stvorila novi klub, stara Crvena zvezda je nestala 2011. i time izbegla placanje dugova. Pritom njihovi dugovi su bili oko 15 mil evra, a nasi oko 3 mil evra
(ja, 15. oktobar 2014 19:27)

Što se mene tiče mogu je svake godine gasiti, pa stvarati iznova, to za mene ne menja stvar.
Bitno je da ne menja ime, boju, i simbole. To je ono zbog čega ja navijam za zvezdu.
Ko će sa njom upravljati, čije će biti vlasništvo, e baš me zabole.
NAPRED ZVEZDO U EVRO LIGI

dralle

pre 9 godina

Пaртизaн више није моћан
-Партизана се нико више не боји
-не боји га се јер играчи су му трећа лига,
-Нема више оригиналног тренера (сада је то неопевани лудак који више штети него помаже)
-Нема више пара,
-Нема више Евро лигу као замајац и неће је више никад имати,
-Странци неће у ципирипи лигу и ципирипи клуб,
-Све што вреди у Српској лиги прелазиће у Звезду (као некада у Партизан)
Пошто више нема пара , неће их бити ни за плаћене навијаче, па ће проћи као и Звезда некада (кад дође 3000 гледалаца ће те славити),
Више нисте у милости судија ни у Србији, па ће вам и српска лига бити прејака.
Сада ће се јавити навијачи који ће се соколити - доћиће пролеће и све ће бити као некад.Е МАЛО МОРГЕН,ТОГА ВИШЕ НЕЋЕ БИТИ. Постајете само средње квалитетан клуб за који ће Мега Визура бити Барселона.
Тако да вас поново после неког времена чека друга лига, осим ако се не фузионишете са Мега Визуром (ако то дозволи газда Игокее, чија сте експозитура.
Тако моји синовци, пошто немате новаца ни наде, одлазите као последњи циркус.
Oволико брукање Србије нико није постигао,АЛИ ТЕК ЋЕ БИТИ БРУКЕ И СРАМОТЕ, ЈЕДИНО АКО НЕ ПОБЕГНУ.

samrok sila SLUsamrok

pre 9 godina

Bio nekad Partizan Zepter pa onda Igokea Partizan i grobari i dalje pricaju kako se nisu fuzionisali i prodali grb hhahahhahahaah

MomaSRB

pre 9 godina

Čekaj te grobari, jel ste za ovaj Ritas prošle godine pričali da je prosečan tim kad je igrao sa Crvenom Zvezdom u kupu Lilijane Ronketi, Cipiripi kupu, kupu Paje Patka...( izbor je vaš jer ste vi kumovali imenima )...pa ako vas je ovaj prosečan tim POJEO 27 razlike, u koju grupu klubova onda vi spadate!?

Pižon

pre 9 godina

@ja
Pri tome ne kažeš koliko je davano Partizanu, a koliko Zvezdi.
Ne kažeš kako je otpisano 7 miliona € duga Partizanu, volšebno.
Ne kažeš da ne date podatke revizije, šta krijete?
Ne kažeš šta ste radili sudijama, savezu i mladim igračima.
Itd itd itd.

Ivan

pre 9 godina

Vujosevic je unapred najavio ubedljiv poraz!

I onda neko moze da kaze da on nije sjajan strucnjak ...

P.S. Ritas je slabija ekipa i od Hapoela i od Banvita.

ja

pre 9 godina

Samo da kazem nesto. Partizan je mogao kao Zvezda, da se ugradi u drugi klub, odnosno fuzionise, ali je odlucio da isplati dugove i sacuva istoriju kluba, koji je nastao 1945. Sa druge strane Crvena zvezda je stvorila novi klub, stara Crvena zvezda je nestala 2011. i time izbegla placanje dugova. Pritom njihovi dugovi su bili oko 15 mil evra, a nasi oko 3 mil evra

igokea-vizura

pre 9 godina

Opa Djurdjo...prva tekma pa skoro 30 razlike.
Izgleda da je "institucija" uletela u Cipiripi kup totalno nepripremljena, a carobnjastvo zakazalo negde levo od Albukerkija.

Gorstak79

pre 9 godina

хвала Богу на том плејофу где иду првих 8 из АБА лиге. Ок, немамо шта да тражимо у овом такмичењу са овом екипом, остаје нада да ће се ситуација мало побољшавати временом, да се упадне на тај плејоф, ако нас енормно усере и неко појачање до тог пролећа, па да се надамо нечему, у смислу пласмана у Евролигу. А и да не буде ништа ове године, ова деца што дуже буду заједно биће бољи.
(Бобан, 15. oktobar 2014 20:17)

Boban...moram te razocarati u plejof idu 4 ekipe...a ne 8..

STARA SKOLA

pre 9 godina

Utisak dana: kad Gagic ima vise izgubljenih lopti od skokova! Najbolji danas bio onaj mali Grk! Sreca pa nije ulazio, pokvario bi utisak.

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 9 godina

zasto ste mu verovali slepo
da ste najbolji
lagao vas lepo
zato sto vam sudije i pare najpreceee
ovo je vasee poslednjeee veceeee

odakle pare?

pre 9 godina

хвала Богу на том плејофу где иду првих 8 из АБА лиге. Ок, немамо шта да тражимо у овом такмичењу са овом екипом, остаје нада да ће се ситуација мало побољшавати временом, да се упадне на тај плејоф, ако нас енормно усере и неко појачање до тог пролећа, па да се надамо нечему, у смислу пласмана у Евролигу. А и да не буде ништа ове године, ова деца што дуже буду заједно биће бољи.
(Бобан, 15. oktobar 2014 20:17)

Esi mi Boban?Izvini morao sam :) poz

Batko

pre 9 godina

Што се тиче играња ЕЛ она не доноси профит, као што многи погрешно мисле, она доноси само трошак. Рачуница је проста, за сваку победу у ЕЛ (а ККП их је имао доста) добија се нека сића (7000 евра) за пласман у Топ16 рецимо 15000, а чак и онда кад смо отишли на Ф4 смо од ЕЛ добили 120000. Једини профит од ЕЛ могу да буду улазнице, али ту колико год да се заради све се и потроши (колико утакмица има код куће толико их је и на страни а одлазак на гостовање кошта).

Домаће титуле не доносе буквално никакав приход. А АБА лига и има неку награду али то је исто сића (нпр 25000 за титулу).
(Shone Cerak, 15. oktobar 2014 20:59)

Pa kada vas Dule i ekipica deli karte, kešira od dela sponzora i prava na prenose..ali to je deo , koji vi obični navijači ne razumete, vi verujete vašem Dulu , koji ce vas ove godine, ako Bog dan odvesti "u istoriju"

One night in May

pre 9 godina

A panteri jedva ste docekali? Ali kao i uvek do sada na kraju ce Dule da vam nabije komplekse da cete se cuditi. Mi sabiramo na kraju a ne na pocetku. A na kraju uvek je dobro po nas
(Mister No, 15. oktobar 2014 20:01)

Samo ti sabiraj - dok god vi ne igrate Evroligu, svima nam je ne dobro, nego super!!
A ti sabiraj do mile volje...mi zurimo na Evroligu!

Milan

pre 9 godina

Ja zaista a ne mogu da se ne zapitam kako je Partizan sebi dozvolio da dodje u ovakvu finansijsku dubiozu pored 13 godina igranja u Evroligi, toliko titula u domacoj i Aba ligi i transferima igraca, uprkos sponzorstvu drzavnih preduzeca, dakle ocigledno uprava nije radila dobar posao, ovo zaista zvuci neverovatno. Partizan ocajan.

crni_redstar

pre 9 godina

al vas biju,ni milutinovic ni bogdanovic ne pomazu,ocekujemo jos milosavljevica da se kompletirate,pa onda nema vise izgovora sto igrate ko amateri. lako je bilo biti sampion sa milionima,a zvezda u g duse,unistili ste hemofarm,ali evo dolazi djavo po svoje. nisam siguran da ce partizan zavrsiti sezonu,gasenje u najavi.

delija iz pg

pre 9 godina

Samo da kazem nesto. Partizan je mogao kao Zvezda, da se ugradi u drugi klub, odnosno fuzionise, ali je odlucio da isplati dugove i sacuva istoriju kluba, koji je nastao 1945. Sa druge strane Crvena zvezda je stvorila novi klub, stara Crvena zvezda je nestala 2011. i time izbegla placanje dugova. Pritom njihovi dugovi su bili oko 15 mil evra, a nasi oko 3 mil evra
Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net (ja, 15. oktobar 2014 19:27)

Znam da ti je dosadno da gledaš utakmicu.

kralj

pre 9 godina

Braco Grobari,oterajmo Vujosevica i Danilovica sto pre jer ce nas unistiti!Ovaj Ritas se igrao s nama a "mag" sedi!Neka se on i Danilovic svadjaju do mile volje,ali obojica napolje!

partizan

pre 9 godina

Nije problem sto smo izgubili.Ne bi bio problem i da je razlika duplo veca,ali jeste problem to sto ni jedan igrac nije napredovao od prosle godine.Nije problem ovde Dule,ovde su problem samo igraci.ne napreduje se samo kada pocnu utakmice i treninzi,nego dragi moji i kada vam je RASPUST, vi malo radite na sebi i vasim manama,ako hocete nesto da postignete.Tipsarevic se operisao,pa uzme stolicu i vezba udarce.Nadal se povredio pa i dalje vezba.Smejemo se Milicicu,ali on umesto da peca i odmara radi na sebi(uci da se bije).mislite da je mali Mitrovic iz zvezde samo sedeo kuci tokom pauze.sta bih dao da sam mladji i da imam mogucnost da igram za Partizan.Ovaj operisao krajnike,ko da je operisao ruke.ostale necu ni da komentarisem.pamet u glavu.

Bodibond

pre 9 godina

Pita me drugar:
Brate kako na flashscore da nadjem da pratim rezultat Lietvus-Partizan.
Kazem mu:
Otviris flashscore i ides pod C.
Pise Cipiripi Cup i tu kliknes.

Gojko

pre 9 godina

Samo da kazem nesto. Partizan je mogao kao Zvezda, da se ugradi u drugi klub, odnosno fuzionise, ali je odlucio da isplati dugove i sacuva istoriju kluba, koji je nastao 1945. Sa druge strane Crvena zvezda je stvorila novi klub, stara Crvena zvezda je nestala 2011. i time izbegla placanje dugova. Pritom njihovi dugovi su bili oko 15 mil evra, a nasi oko 3 mil evra
Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net (ja, 15. oktobar 2014 19:27)
Stari Partizan je nestao 2007 godine kada se spojio sa IGOKEOM.

bruka

pre 9 godina

Ovako se nije nikad nijedna srpska ekipa brukala u Evropi! I to zamislite sa 3 miliona državnih para! Eeej ljudi Zvezda i ove godine dobija 3 puta manje od države a igra Evroligu i prva je u ABA! Pa šta bi bilo da nekad dobije isto kao partizan? Sad valjda shvatate koliko je partizan neuspešan klub s obzirom na količinu para i pomoć van terena koju je dobijao. Zvezda je u tom Evrokupu razbijala Real Madrid, Romu i druge evroligaše a grobari su se tada smejali. Imate li sad obraza da se javite posle ove BRUKE? Ajde pričajte kako je sad uspeh što vas razbija ekipa koju je odvalio Neptunas. Onda je senzacionalan uspeh ako Zvezda ne izgubi sa 50 svaku u Evroligi. Jel tako vujoševiću?

Bodibond

pre 9 godina

To je ta magija i ta institucija.
Jel vidite kako je nama bilo ???
Sve se vraca sve se placa !!!
Ne sekirajte se, kad ispadnete nije gotova Evropa, ceka vas kup Lilijane Tonketi.

brat

pre 9 godina

Ja znam da cu posle onog sinoc, i kad vidim da da nas niko u Evropi ne voli i ne zeli, znam da cu za nase da navijam protiv bilo koga. Zvezdas sam ali zelim pobedu i radost mojoj srpskoj braci uvek i grobari znajte da ja i burazer od sada navijamo za vas kad kog igrate protiv nekog tima a da nije iz Srbije. Eto, naravno da nikog ne interesuje moj stav i misljenje ali u stvari bi trebali. Otvorite oci Srbi.

Kirbi

pre 9 godina

Nikad losija selekcija igraca.
Bogdanovicu pod hitno "zatvoriti ugovor" (e da je bilo pameti da se zadrzi Sava Lesic)
Andic ako i dalje nastavi da beži od lopte, ako ne nauci da vodi loptu, ako ne nauci da je prenese, ako ne popravi igru u odbrani, sut za tri poena mu nece biti dovoljni da postane igrac.
Tepic je dobi kapitensku traku, pa misli da mora pri svakom napadu da drzi loptu od 14 - 18 sec., a posle toga da siri ruke i da se iscudjava. On moze da bude samo zamena Dalo-u.
Na zalost Milutinov u ovakvoj ekipi stagnira. Poceo da kopira Tepica i da na postu drži loptu po 10 i vise sek.
Ako zbog svih problema, ova sezona treba da posluzi za prezivljavanje, onda pod hitno minutaža za Salica, Bezbradicu, Aranitovica pa i tog Grka kakv god da je.
Sve u svemu ni dva pojacanja sa ovakvim igracima, nece mnogo da nam unaprede igru. Svi se nadamo proleca i forme, ali se bojim da ce to biti kasno (tesko da predjemo grupu u Evropi, uspeh ce biti sredina u ABA ligi a nase prvenstvo borba za ABA sledece sezone).

KKGepek

pre 9 godina

Dobro bre prigradski panterčići,šta se se raskokodakali?90% komentara je vaše...i svi su u fazonu kao kad navijači Ljagostere prozivaju navijače Reala...stvarno neverovatno!Morate prvo u ogledalo da se pogledate,prihvatite činjenicu da nemate košarkašku istoriju,da ste neprimetni na košarkaškoj mapi,jednostavno mali klub sa višegodišnjim komplexima.Opustite se malo...
(Zizula, 15. oktobar 2014 21:04) Zvezda ima istoriju od prvog dana ,a Partizan-Igokea od pre 20 god ..tj od dolaska SPS na vlast..Ode SPS a i vi sa njima u istoriju !

nevidljivi panter

pre 9 godina

Ovako se nije nikad nijedna srpska ekipa brukala u Evropi! I to zamislite sa 3 miliona državnih para! Eeej ljudi Zvezda i ove godine dobija 3 puta manje od države a igra Evroligu i prva je u ABA!
bruka, 15. oktobar 2014 20:07)

koliko tebi nije dobro,kako ti samo uspeva da napises toliko glupostu u relativno kratkom roku?

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 9 godina

casovi ljubavi i carobnjastva...samo se nadam da ste se dobro obukli,ucenici dulovi,jer te casove izvodite na -27 buahhahahahahhahahhhahahahhaha

Dule & kosarkaski instruktori

pre 9 godina

Haha...sve komentar pantera iz predgrdja.
Bolje proverite temperaturu u zamrzivacu da vam se klub slucajno ne odledi.

Firci

pre 9 godina

Mislim zalosno je gledati kako jedna prosecna ekipa kao taj Ritas brise ali bukvalno brise parket sa srpskim sampionom velikanom evropske kosarke.Trener se nesto beci igraci pogubljeni kao neki bogalji bez volje,zelje,bez one stvari.

Struki

pre 9 godina

Bobane majstore,gde "iskopa"podatak da prvih 8 iz ABA lige ide u plej-of? Idu druze samo prve 4 ekipe,a tu na tvoju zalost nece biti Partizana... Inace dosla prava zima u Litvaniju,-27,bas debeo minus...

Bojke

pre 9 godina

izgleda da i čarobnjaštvo i časovi ljubavi funkcionišu isključivo uz dovoljno novca...
(bravo, 15. oktobar 2014 21:00)
Izgleda da si provalio tajnu Vujoseviceve alhemije...:-)

D3cko...

pre 9 godina

@zizula....Ne volim da likujem nad vasom sudbinom(nisam kao vi), ali to sto si napisao me tera da odgovorim.Partizan do pre 30 godina nije ni postojao, dok smo mi pisali istoriju vi niste postojali.Tako da lakse malo sa tim nebulozama.Zao mi je Partizana , dosta je uradio za srpsku kosarku.Neka se neko zapita ko je kriv, zasto je pao na takve grane.Sve u svemu ja zelim da Partizanu sve najbolje.

cokolada

pre 9 godina

opasan ovaj Miki Maus kup...Paja Patak je bio sjajan,mada ni Miki nije los...ipak najbolji je bio Silja,covek nije mogao da promasi

Pitanjce

pre 9 godina

ja,
kako ti znaš koliki je dug Partizana? Nigde to nije objavljeno niti će kako stvari stoje. Drugo pitanje je da li ti znaš kome je Zvezda bila dužna, a kome Partizan? Partizan je naprimer dugovao daleko više za porez nego Zvezda u trenutku zamrzavanja. Takođe Zvezdin veliki deo duga je prema pozajmljivačima od kojih je većina iz redova nekadašnjih uprava. Da li znaš ko su vaši pozajmljivači? Da ne sede i oni u upravi? Oko čega su se posvađali Dule i Danilović? Da nisu oko para iz transfera BB gde svako polaže pravo na njega jer su njegov ugovor preveli na sebe, a ne na Partizan? Zašto se pristajalo na poravnjanja koja sada sahranjuju Partizan? Da nije iz razloga što su se pare izvlačile? Bušan je Partizan mnogo više od tih 3 miliona samo ti to ne želiš da vidiš. Zvezdini dugovi su makar bili prema privatnim licima uglavnom, a vaši su prema državi dobrim delom i gle čuda prema dvojici ljudi iz Partizana plus na to čuveni Dedović... Teši se na kraju ti kako neće biti fuzije, a biće je ili makar osnivanje novog kluba. Za sada toga nema jer se Dule i Danilović drže svoje investicije jer svaka dalja promena isteruje obojicu iz kluba...

onaj sto se puti nije kriv, kriva je prethodna vlada u kojoj je on bio

pre 9 godina

Tepara nazalost nije plejmejker, on je bek. Ovo je propala filozofija Dula (visoki plejmejkeri) na nivou Divac ce da cuva pleja na F4 1988-e protiv Makabija, istom Dulu kojem se duguje xyz miliona evrica. Dva coveka drze klub kao taoc, jedan gleda iz kafica utakmice, a drugom nije mrsko da izgubi svaku 20 razlike da dokaze poentu, iako ima bolesnu zelju za pobedom. Hmmm, to mi daje literarnu ideju.

kima

pre 9 godina

dule je ubedio lakoverne da je svaki poraz partizana ocekivan ,a pobeda vanserijski uspeh...
Ove godine ce morati da ih ubedi da je svaki poraz ispod 20 kosa razlike vanserijski rezultat,postignut nadljudskim naporima,jer pobeda nece biti.....

ti

pre 9 godina

Samo da kazem nesto. Partizan je mogao kao Zvezda, da se ugradi u drugi klub, odnosno fuzionise, ali je odlucio da isplati dugove i sacuva istoriju kluba, koji je nastao 1945. Sa druge strane Crvena zvezda je stvorila novi klub, stara Crvena zvezda je nestala 2011. i time izbegla placanje dugova. Pritom njihovi dugovi su bili oko 15 mil evra, a nasi oko 3 mil evra
Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net (ja, 15. oktobar 2014 19:27)

Da li ti je sada lakše ili i dalje strepiš za sudbinu institucije...ako posegnete za onim što nikako ne biste uradili (ugradnjau novi klub..bla,bla..) opet ćete biti mlađi tim od Zvezde...mlađi referent (pa dokle ću bre da budem mlađi referent,pa on koga sam bre ja to mlađi)...

Bojan

pre 9 godina

Zašto se igrate ugledom jedne košarkaške institucije kao što je kk Partizan ??? Ma dovedite jedno, ali makar jedno kršteno pojačanje ili marš iz kluba svi do jednog !!!

loznica

pre 9 godina

Nema komentara pravih Grobara, sve gurbeti i neverne Tome. Dobro zapamtite, za Partizan se navija dok si ziv, i u dobru i u zlu za njega bicu tu. DOBRO PAMTIM SVE.....

abc

pre 9 godina

Kao navijac zvezde moram da izrazim zaljenje onako blede partije partizana. Vidi se da vam najvise nedostaje centar koliko god vi mislili da vam fali krilni centar. Jer to mogu da dobro zakrpe Bogdanovic i Gagic pogotovo kada bi ovog drugog trener presekao i izvodio kada mu krene serija gresaka. Jednostavno ne znam sta se desilo ali Milutinov je bleda senka onoga sta je prikazivao pre dve godine ima neke finese koje nema klasican centar ali jednostavno je slab u svim bitnim aspektima za jednog centra. Ne kazem mozda ce biti mnogo bolji kada digne kilazu ali cisto sumnjam da ce to njegova kolena podneti. A krivo sto ni mali Salic za sada nista ne pokazuje madaa mlad je. Strasno da smo toliko u Srbiji deficitarni po pitanju centarske linije jedini izuzetak je mali Jokic ali pitanje kako bi se on uklopio u jednom ozbiljnom timu gde bi imao podredjenu ulogu.

Brondby

pre 9 godina

Only Brondby Brondby Brondby

Only Brondby Brondby Brondby

Only Brondby Brondby Brondby

Only Brondby Brondby Brondby

Only Brondby Brondby Brondby

Only Brondby Brondby Brondby

Bodibond

pre 9 godina

Ljudi u ovakvoj situaciji nema podele izmedju Zvezde i Partizana moramo biti svi slozni da stanemo iza nase drzave i da nedamo nasu svetiinju Srbiju (Rade, 15. oktobar 2014 20:52)

Da, a policija da nam izbija bubrege.

DedaMiloje

pre 9 godina

(Mister No, 15. oktobar 2014 20:01)
Pusti se vise tih gluposti, pitanje je i Metalac da dobijete, sa kim da te pira formu. Pa jel si video kako je covek pogubljen, kao da nezna sta se desava i koja igra je u pitanju. Zalosno sta su uradili od Partizana.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (DedaMiloje, 15. oktobar 2014 20:56)
Tolike godine DedaMiloje i jos niste nista naucili. Trebalo je, a stvarno je trebalo.
(Mister No, 15. oktobar 2014 21:34)
Ti izgleda decko nisi gledao utakmicu, pre su se bar borili igraci, ovo veceras ne prilici Partizanu. Izgleda je vreme da malo ti sada otvoris knjigu i pocnes da ucis. Ako ti mislis da sa ovom ekipom bilo koja forma moze da se tempira onda dobro.

urgent

pre 9 godina

ako planiraju da uozbilje evropsku kosarku celnici koji vode takmicenja moraju pod hitno da pomjere trojku na nba daljinu inace ce utakmice da se svode na frljanje trojki.
pomjeranjem trojke morace malo vise da se poradi na igri i taktici a ne samo jedan dva bloka i udri po trojkama pa kako bude.

ČIKA KURE

pre 9 godina

Aeeeeeee Dule 'esi mi dobar?
Daj aktiviraj taj teško stečeni čarobnjački zanat. Vadi taj štapić.
Lep si u odelu i kravati, ka soko sivi!

Desert eagle

pre 9 godina

Posle svega sto se desilo sinoc ne znam sta da kazem na ovu temu sve je u drugom planu da ima pameti pa da se ujedinimo na predstojecem derbiju kao jedno neka to bude odgovor...nego tesko..Nasa sloga bice poraz vragu

rax gravedigger

pre 9 godina

Panteri, to sto saljete hiljadu komentara, i sto lajkujete jedni drugima, i dalje nece promeniti cinjenicu da imate u ABA ligi isti broj trofeja kao i Metalac i Solnok, a u nasem prvenstvu u poslednjih 16 godina, isti broj trofeja kao Zdravlje i Crnokosa.

darije

pre 9 godina

Onako laički mi se čini da će naš problem ove godine biti višak "drugih igrača", ili "igrača broj dva". Tepić, Bogdanović, Milutinović, Murič, Dalo, Andrić, Milutinov... Fali vodja i "prvi igrač" i želim da verujem da bi to mogao biti Milosavljević, ali posle povrede i duge pauze, pitanje je kad i da li će moći. Sve u svemu, kako god, samo hrabro crno-beli, pa dokle stignemo.
p.s. Pavloviću, dolazi, nemoj da te iznabadabadamo!

DedaMiloje

pre 9 godina

(Mister No, 15. oktobar 2014 20:01)
Pusti se vise tih gluposti, pitanje je i Metalac da dobijete, sa kim da te pira formu. Pa jel si video kako je covek pogubljen, kao da nezna sta se desava i koja igra je u pitanju. Zalosno sta su uradili od Partizana.

звезда у срцу

pre 9 godina

штета за пораз, задњих пар
појачања ужас, игре нема, штета за један велики клуб!

aca

pre 9 godina

Cudno je kako igraju Gagic i Milutinov. Ako nista ne mogu da urade neka sutiraju sa posta. Odatle nesto i ubodu. Gagic ima problem sto se na terenu vlada po Marfijevom zakonu, a Dule ga ne izvodi u tim momentima. Dalo uporno trci kontru u noge Muricu. Izgubljene lopte su posebna prica.I ono udvajanje na liniji za tri poena i kasno spustanje centara pod kos u odbrani su nas dokusurili. Ali su barem skakali solidno.

anandi i ića

pre 9 godina

@ Oволико брукање Србије нико није постигао,АЛИ ТЕК ЋЕ БИТИ БРУКЕ И СРАМОТЕ, ЈЕДИНО АКО НЕ ПОБЕГНУ.
(dralle, 15. oktobar 2014 21:01)

dajte coveku zlatnu medalju jer odavno nisam video toliko gluposti da jednom mestu. brzo si zaboravio azovmas i 40 razlike, kad ste sluzili za kos razliku? nece ni sns vecno, pocelo je polako... ne zaboravi i da je slobin pad poceo na stadionu i sa studentima...
danas je andjus lepo rekao - ne zna sns sta ce sa covicem, a ne mogu lako da ga isteraju jer je ulozio svoje pare u fmp sto se sad zove zvezda...
posle 3 poraza vi nama prognozirate kataklizmu, da ne znam za koga navijas rekao bi da pratis kosarku 2 godine, a da......

VRATITE PEHAR

pre 9 godina

(igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera, 15. oktobar 2014 19:10)
Tebe izgleda mnogo boli što navijaš za FMP u dresu Crvene Zvezde.

ljubitelj evrolige

pre 9 godina

bruka za partizan posle onakvih ekipa zadnjih godinama ova se deca brukaju koliko su teska ,bolje da dovedu nesto sa strane nego ovakva bruka,beda bre...

Milan

pre 9 godina

Dukica je rekao da ocekuje poraz i sta tu ima da se komentarise.Mozda malo sam imao nade kada sam video da je stigao Luka Bogdanovic, posto je verovatno tamo gde je igrao napravio cudo pa spade na povratak u crno-beli svet.Ali eto ni on ne pomoze :)

Shone Cerak

pre 9 godina

Ja zaista a ne mogu da se ne zapitam kako je Partizan sebi dozvolio da dodje u ovakvu finansijsku dubiozu pored 13 godina igranja u Evroligi, toliko titula u domacoj i Aba ligi i transferima igraca, uprkos sponzorstvu drzavnih preduzeca, dakle ocigledno uprava nije radila dobar posao, ovo zaista zvuci neverovatno. Partizan ocajan.
(Milan, 15. oktobar 2014 20:12)
У суштини сам си себи одговорио. Чињеница да смо свих ових година, а и ове, морали да продајемо играче говори о томе да ми никада нисмо ни имали паре. Да смо имали паре нама би сад сви играчи били исплаћени и играли би у сличном саставу као прошле године. Исто као нпр пре 5,6 година кад смо морали да продамо ТНТ трио. Нисмо имали пара да их исплатимо (ни њих ни друге играче из тог периода) и морали смо да их продамо јер други начин да клуб опстане не постоји. Ко има паре не продаје играче, њима играчи играју док им не истекне уговор.

Што се тиче играња ЕЛ она не доноси профит, као што многи погрешно мисле, она доноси само трошак. Рачуница је проста, за сваку победу у ЕЛ (а ККП их је имао доста) добија се нека сића (7000 евра) за пласман у Топ16 рецимо 15000, а чак и онда кад смо отишли на Ф4 смо од ЕЛ добили 120000. Једини профит од ЕЛ могу да буду улазнице, али ту колико год да се заради све се и потроши (колико утакмица има код куће толико их је и на страни а одлазак на гостовање кошта).

Домаће титуле не доносе буквално никакав приход. А АБА лига и има неку награду али то је исто сића (нпр 25000 за титулу).

Rade

pre 9 godina

Ljudi u ovakvoj situaciji nema podele izmedju Zvezde i Partizana moramo biti svi slozni da stanemo iza nase drzave i da nedamo nasu svetiinju Srbiju

Nex

pre 9 godina

Utisak veceri:more komentara navijaca kluba iz predgradja na vest o Partizanu.STRAH JE CUDO,mislite o tome.E da,vidimo se u maju kao i svake godine

Zizula

pre 9 godina

Dobro bre prigradski panterčići,šta se se raskokodakali?90% komentara je vaše...i svi su u fazonu kao kad navijači Ljagostere prozivaju navijače Reala...stvarno neverovatno!Morate prvo u ogledalo da se pogledate,prihvatite činjenicu da nemate košarkašku istoriju,da ste neprimetni na košarkaškoj mapi,jednostavno mali klub sa višegodišnjim komplexima.Opustite se malo...

Delija

pre 9 godina

oznacis komentar na koji želiš da odgovoris ako to činiš na telefonu dodirnes prstom kraj teksta i prstom prevuces na gore i pisaće ti da je tekst kopiran u memoriju onda udjes na deo gde se ostavljaju komentari i na mesto gde inače ostavljaš komentar držiš prstom par sekundi onda ti izadje opcija "zalepi" to pritisnes i izaći će ti komentar na koji si hteo da odgovoris a u nastavku ti daj svoj komentar. ako to radiš na kompu to ti je lakse uz levi i desni klik na misu dakle oznacis, kopiras i odgovaras.
(vlada milić, 15. oktobar 2014 21:18)
Hvala ti puno.

Mister No

pre 9 godina

(Mister No, 15. oktobar 2014 20:01)
Pusti se vise tih gluposti, pitanje je i Metalac da dobijete, sa kim da te pira formu. Pa jel si video kako je covek pogubljen, kao da nezna sta se desava i koja igra je u pitanju. Zalosno sta su uradili od Partizana.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (DedaMiloje, 15. oktobar 2014 20:56)
Tolike godine DedaMiloje i jos niste nista naucili. Trebalo je, a stvarno je trebalo.

milos

pre 9 godina

veoma smo losi ovo je bilo ocekivano ali Zvezdasi braco Srbi nemojte nas vredjati barem neko vreme da budemo ujedinjeni zadnje je vreme navijacu za vas da pobedite turke

BB

pre 9 godina

Koliko sam jadnih i kompleksiranih zvezdasa ovde ima to je neverovatno, vi niste ni za ovaj cipiripi kup, puni ritas trpaj blablabla naso ko ce to nama da kaze ekipa koja je zaboravila da je od toga bednog kluba izgubila 50 razlike u sred beograda, koja je prvi put povezala 2 godine u evroligi i to svi znamo kako je usla u tu ligu, klub koji 2 godine nikakve rezultate nije napravila osim sto je igrala polufinale tog istog cipiripi kupa i ispala u grupnoj fazi evrolige a pare kao da im padaju sa neba bez obzira sto nema rezultata. Ali dobro Partizan nece promeniti ime niti ce da se ugasi, cekacemo 1 ,2 3 godine ali stacemo mi opet na noge a tada ce opet da gazi parni valjak!

vlada milić

pre 9 godina

Jel može neko da mi objasni kako odgovoriti nekome na komentaru?? (Srbija, 15. oktobar 2014 20:31)
oznacis komentar na koji želiš da odgovoris ako to činiš na telefonu dodirnes prstom kraj teksta i prstom prevuces na gore i pisaće ti da je tekst kopiran u memoriju onda udjes na deo gde se ostavljaju komentari i na mesto gde inače ostavljaš komentar držiš prstom par sekundi onda ti izadje opcija "zalepi" to pritisnes i izaći će ti komentar na koji si hteo da odgovoris a u nastavku ti daj svoj komentar. ako to radiš na kompu to ti je lakse uz levi i desni klik na misu dakle oznacis, kopiras i odgovaras.

Nolan

pre 9 godina

A panteri jedva ste docekali? Ali kao i uvek do sada na kraju ce Dule da vam nabije komplekse da cete se cuditi. Mi sabiramo na kraju a ne na pocetku. A na kraju uvek je dobro po nas
(Mister No, 15. oktobar 2014 20:01)

U ABA ligi imate 1-2 a u Evrokupu 0-1, a negativni skor te neće ni dovesti u poziciju da sabiraš bilo šta na proleće...

Melanholik

pre 9 godina

Cipiripi kup se tako zove kada u njemu igra FMP.
Kada igra Partizan, to je ozbiljno takmicenje jer ga igra klub sa istorijom uspeha u evropskim takmicenjmia i dominacijom u lokalnim i regionalnim takmicenjima, pa mu samim tim mu daje tezinu i ozbiljnost.
O samoj utakmici ne vredi trositi previse reeci, zasluzena pobeda daleko boljeg tima, koji je obilato iskoristio sve ono sto klub kao Partizan mora da istrpi na racun fabrickog kluba koji se lazno predstavlja uz gomilu saucesnika.

Zlatko

pre 9 godina

Што се тиче играња ЕЛ она не доноси профит, као што многи погрешно мисле, она доноси само трошак. Рачуница је проста, за сваку победу у ЕЛ (а ККП их је имао доста) добија се нека сића (7000 евра) за пласман у Топ16 рецимо 15000, а чак и онда кад смо отишли на Ф4 смо од ЕЛ добили 120000. Једини профит од ЕЛ могу да буду улазнице, али ту колико год да се заради све се и потроши (колико утакмица има код куће толико их је и на страни а одлазак на гостовање кошта).

Домаће титуле не доносе буквално никакав приход. А АБА лига и има неку награду али то је исто сића (нпр 25000 за титулу). (Shone Cerak, 15. oktobar 2014 20:59)

Mozes li da postavis neki link kojim bi potvrdio svoje reci? Ako se Euroliga ne igra za novac i profit pa za sta se igra? Za kikiriki ili kokice? Dzak krompira ili paket ulja? Sigurno nije lova kao u Ligi sampiona, ali daleko od toga da su nebitna sredstva. Jeste, Real, Makabi, Barsa, CSKA i ostale velike ekipe imaju budzet 15-20 miliona da bi uzeli 120 hiljada plasmanom na F4. Pa i te velike ekipe imaju isti broj utakmica i kod kuce i na strani. Hoces da kazes da su te ekipe takodje na nuli? Hoces da kazes imaju tolike budzete zato sto njihov navijac moze da plati 30€ za ulaznicu a nas ne moze ni 10? Jeste razlika u standardu, ali to nije razlog za toliku razliku u budzetu. Zasto je Pao davao Zeljku avione, kamione ako plasmanom na F4 uzima samo 120 hiljada? Ako je Euroliga neprofitabilno takmicenje i ako prihod od ulaznica ode u rashod na putovanja, zasto se Zvezda izlaze trosku i utakmice prve faze igra u Areni umesto u npr Hali sportova? Zasto je i Partizan svoje utakmice igrao u Areni? Druga je stvar sto kod nas prvo svako sebe obezbedjuje. I dok se svako ugradi klub nema nista pa se poturaju price kako Euroliga nije profitabilno takmicenje. Ista stvar i u fudbalu. Ako navijaci Partizana mogu da se zapitaju gde nestadose onolike pare od transfera, tako i navijaci Zvezde mogu da se zapitaju gde nestadose pare od poslednje generacije iz omladinske skole i gde nestade 25 miliona za samo tri godine Lukicevog predsednikovanja. Ali te odgovore nikada necemo saznati. Mi cemo i dalje da odvajamo od usta za sezonsku ili clansku, a neko ce da kupi automobil ili vilu.

pan

pre 9 godina

Biće to dobro,
samo će trebati mnogo vremena, još više rada i još više živaca.
Za one koji kratko pamte,
evo prilike da se podsete kako izgleda šampion na početku sezone.

Delija

pre 9 godina

Jel može neko da mi objasni kako odgovoriti nekome na komentaru?? (Srbija, 15. oktobar 2014 20:31)oznacis komentar na koji želiš da odgovoris ako to činiš na telefonu dodirnes prstom kraj teksta i prstom prevuces na gore i pisaće ti da je tekst kopiran u memoriju onda udjes na deo gde se ostavljaju komentari i na mesto gde inače ostavljaš komentar držiš prstom par sekundi onda ti izadje opcija "zalepi" to pritisnes i izaći će ti komentar na koji si hteo da odgovoris a u nastavku ti daj svoj komentar. ako to radiš na kompu to ti je lakse uz levi i desni klik na misu dakle oznacis, kopiras i odgovaras.
Hvala ti puno .

Corleone

pre 9 godina

Nije mi drago sto je Partizan propao potpuno, medjutim bice mi drago samo zbog onog vaseg slavlja nad nasim klincima amaterima 40 razlike kada vas sada DR Vilijams uhvati pod svoje. Da li ste svesni sta ce vam uraditi na parketu posle svih tih prozivki iz ranijih sezona. E zbog toga ce mi biti drago, cisto da vidite kako je to kad udaras samare slabijem.

Sleduje vam izbrijavanje.

STARA SKOLA

pre 9 godina

HAHA, samo cigani komentarišu, ne mogu da verujem kakve smo im komplekse nabili svih ovih 40 godina1 (Salle, 15. oktobar 2014 23:47)

Decko bre, ti sa tvojih 15 godina nema sanse da nekome nabijas komplekse 40 godina. Da si poceo da se brijes prvo se ne bi potpisivao sa dva L. A drugo, pre 40 godina, pitaj tatu, niste ni imali trofeje, a i u fudbalu ste bili iza nas, sto se doduse uprkos politicarima jos nije promenilo.

zvezdash

pre 9 godina

Partizan jeste mnogo oslabljen,otislo je mnogo igraca i sada je situacija takva kakva jeste.Treba i to razumeti.Vreme ide,ne trazi opravdanja.
Partizanu treba pruziti podrsku svaki put kada igra u Evropi,bez obzira na rezultate.Narocito bih voleo da Milutinov pokaze svoju klasu i da dobijemo do olimpijade jos jednog sjajnog centra.
I zbog toga Partizanu podrska od jednog zvezdasa.

nevidljivi panter

pre 9 godina

bez dalje borbe treba dodeliti bodibondu zlatnu tastaturu u pisanju belosvetskih gluposti,ima ga svugde....do maja a onda pssssst

Zizula

pre 9 godina

@@@(D3cko..., 15. oktobar 2014 22:39) (KKGepek, 15. oktobar 2014 23:57)
Baš divno što ste se javili da konačno svima objasnite kakav ste vi klub,koju ste vi to istoriju pisali,šta ste to osvajali i koji su to legendarni igrači koji su proneli slavu srpske košarke?!Poštujem titule osvojene od 46. do 55. ili koje već,al nadam se da ih ne uzimate baš za ozbiljno ako se pogleda kako i gde se ta košarka igrala i koji su rezultati postizani.Naravno,trebao je i to neko da osvoji pa vam ja od srca čestitam.E sad,kada se uzme u obzir početak ozbiljne košarke a to je početkom 70-ih,od tada vam nešto ne ide.Naime,za poslednjih 40 i kusur godina vi osvojiste 4 titule državnog prvaka!!!A Partizan?
Daleko više trofeja i domaćih i međunarodnih,učestvovanja na završnim turnirima Kupa šampiona a zatim i Evrolige,na desetine vrhunskih igrača,istinskih legendi i zemlje i kluba a i evropske i svetske košarke.
Daleko od toga da vas mrzim ili ne volim,poštujem vas kao najvećeg rivala,ali preteraste više u nameri da nas sve ubedite kako je Zvezda u košarci bitan i veliki klub.Možda će biti za 50 godina,ali stara juga,evropa i svet vas ne pamte kao takve.Jer da je drugačije ne bi vas u Tel Avivu pitali ko ste,šta ste i odakle ste.Sportski pozdrav...

Mister No

pre 9 godina

A panteri jedva ste docekali? Ali kao i uvek do sada na kraju ce Dule da vam nabije komplekse da cete se cuditi. Mi sabiramo na kraju a ne na pocetku. A na kraju uvek je dobro po nas

Wllaxy

pre 9 godina

Za one koji se podsmevaju Eurocup-u, poenta je da ga Partizan igra sa juniorskom ekipom, pa donekle ima težinu, dok ste ga vi igrali sa dream timovima, i dobijali po tamburi svaki put.
(simboliko, 16. oktobar 2014 10:51)

Da, da, da - Tepić, Bogdanović, Murić, Gagić, Milutinović, baš su to sve juniori...

Бобан

pre 9 godina

хвала Богу на том плејофу где иду првих 8 из АБА лиге. Ок, немамо шта да тражимо у овом такмичењу са овом екипом, остаје нада да ће се ситуација мало побољшавати временом, да се упадне на тај плејоф, ако нас енормно усере и неко појачање до тог пролећа, па да се надамо нечему, у смислу пласмана у Евролигу. А и да не буде ништа ове године, ова деца што дуже буду заједно биће бољи.

rade

pre 9 godina

Kuc, kuc...
-Ko je?
- Ja sam, mečka.
(dzoni, 15. oktobar 2014 23:10)
-Pa sta radis tu?
-Evo djuskam...
Izvini Dzoni, morao sam da se nadovezem.

Informacije !

pre 9 godina

Partizan cilja J.R Smith-a iz Kentakija ne kecu i Alvara Olmagra,centra koji je prosle godine igrao za Zaragosu.Plej je sasvim solidan,dok je Olmagro visok 229,a dosta je pokretan za tu visinu !

J.D.Aleksandar

pre 9 godina

Svaka ekipa sebi priusti bar dva Amera,a mi i dalje muku mucimo da ih uopste nadjemo ! Sta fali onom pleju iz Krke ? Covek sigurno nije skup.

mare

pre 9 godina

Ma isti smo mi mentalni nivo kao i oni albanci sinoc. Jedni ne znaju nista drugo osim cipiripi kup i carobnjastvo a drugi fmp diva katanac. Zao mi je ovakvog partizana, bice valjda nekih pojacanja, izes derbi bez strepnje.

Svete

pre 9 godina

@zizula....Ne volim da likujem nad vasom sudbinom(nisam kao vi), ali to sto si napisao me tera da odgovorim.Partizan do pre 30 godina nije ni postojao, dok smo mi pisali istoriju vi niste postojali.Tako da lakse malo sa tim nebulozama.Zao mi je Partizana , dosta je uradio za srpsku kosarku.Neka se neko zapita ko je kriv, zasto je pao na takve grane.Sve u svemu ja zelim da Partizanu sve najbolje.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (D3cko..., 15. oktobar 2014 22:39)


Dok smo mi pisali istoriju vi niste postojali, zanimljivo ??? Koju istoriju ? Da li to mislis na 10 uzastopnih titula u konkurenciji velike Cibone, Jugoplastike i Bosne, voleo bih da shvatim, pomozi mi ?

Sampionsko ime

pre 9 godina

@Melanholik da i cipiripi kup je do prosle sezone bio jaci od europaliga jer eto igrala je velikanka zvezdana. Danas pricate o cipiripi kup a u njemu ste igrali 18 godina!! Mi mozemo jednu sezonu ali rekord kao vi 18 godina ne.

simboliko

pre 9 godina

Za one koji se podsmevaju Eurocup-u, poenta je da ga Partizan igra sa juniorskom ekipom, pa donekle ima težinu, dok ste ga vi igrali sa dream timovima, i dobijali po tamburi svaki put.

ja

pre 9 godina

Samo da kazem nesto. Partizan je mogao kao Zvezda, da se ugradi u drugi klub, odnosno fuzionise, ali je odlucio da isplati dugove i sacuva istoriju kluba, koji je nastao 1945. Sa druge strane Crvena zvezda je stvorila novi klub, stara Crvena zvezda je nestala 2011. i time izbegla placanje dugova. Pritom njihovi dugovi su bili oko 15 mil evra, a nasi oko 3 mil evra

samrok sila SLUsamrok

pre 9 godina

Bio nekad Partizan Zepter pa onda Igokea Partizan i grobari i dalje pricaju kako se nisu fuzionisali i prodali grb hhahahhahahaah

Dule & kosarkaski instruktori

pre 9 godina

Haha...sve komentar pantera iz predgrdja.
Bolje proverite temperaturu u zamrzivacu da vam se klub slucajno ne odledi.

nevidljivi panter

pre 9 godina

Ovako se nije nikad nijedna srpska ekipa brukala u Evropi! I to zamislite sa 3 miliona državnih para! Eeej ljudi Zvezda i ove godine dobija 3 puta manje od države a igra Evroligu i prva je u ABA!
bruka, 15. oktobar 2014 20:07)

koliko tebi nije dobro,kako ti samo uspeva da napises toliko glupostu u relativno kratkom roku?

Slobo

pre 9 godina

Samo da kazem nesto. Partizan je mogao kao Zvezda, da se ugradi u drugi klub, odnosno fuzionise, ali je odlucio da isplati dugove i sacuva istoriju kluba, koji je nastao 1945. Sa druge strane Crvena zvezda je stvorila novi klub, stara Crvena zvezda je nestala 2011. i time izbegla placanje dugova. Pritom njihovi dugovi su bili oko 15 mil evra, a nasi oko 3 mil evra
(ja, 15. oktobar 2014 19:27)

Što se mene tiče mogu je svake godine gasiti, pa stvarati iznova, to za mene ne menja stvar.
Bitno je da ne menja ime, boju, i simbole. To je ono zbog čega ja navijam za zvezdu.
Ko će sa njom upravljati, čije će biti vlasništvo, e baš me zabole.
NAPRED ZVEZDO U EVRO LIGI

dralle

pre 9 godina

Пaртизaн више није моћан
-Партизана се нико више не боји
-не боји га се јер играчи су му трећа лига,
-Нема више оригиналног тренера (сада је то неопевани лудак који више штети него помаже)
-Нема више пара,
-Нема више Евро лигу као замајац и неће је више никад имати,
-Странци неће у ципирипи лигу и ципирипи клуб,
-Све што вреди у Српској лиги прелазиће у Звезду (као некада у Партизан)
Пошто више нема пара , неће их бити ни за плаћене навијаче, па ће проћи као и Звезда некада (кад дође 3000 гледалаца ће те славити),
Више нисте у милости судија ни у Србији, па ће вам и српска лига бити прејака.
Сада ће се јавити навијачи који ће се соколити - доћиће пролеће и све ће бити као некад.Е МАЛО МОРГЕН,ТОГА ВИШЕ НЕЋЕ БИТИ. Постајете само средње квалитетан клуб за који ће Мега Визура бити Барселона.
Тако да вас поново после неког времена чека друга лига, осим ако се не фузионишете са Мега Визуром (ако то дозволи газда Игокее, чија сте експозитура.
Тако моји синовци, пошто немате новаца ни наде, одлазите као последњи циркус.
Oволико брукање Србије нико није постигао,АЛИ ТЕК ЋЕ БИТИ БРУКЕ И СРАМОТЕ, ЈЕДИНО АКО НЕ ПОБЕГНУ.

Nex

pre 9 godina

Utisak veceri:more komentara navijaca kluba iz predgradja na vest o Partizanu.STRAH JE CUDO,mislite o tome.E da,vidimo se u maju kao i svake godine

anandi i ića

pre 9 godina

@ Oволико брукање Србије нико није постигао,АЛИ ТЕК ЋЕ БИТИ БРУКЕ И СРАМОТЕ, ЈЕДИНО АКО НЕ ПОБЕГНУ.
(dralle, 15. oktobar 2014 21:01)

dajte coveku zlatnu medalju jer odavno nisam video toliko gluposti da jednom mestu. brzo si zaboravio azovmas i 40 razlike, kad ste sluzili za kos razliku? nece ni sns vecno, pocelo je polako... ne zaboravi i da je slobin pad poceo na stadionu i sa studentima...
danas je andjus lepo rekao - ne zna sns sta ce sa covicem, a ne mogu lako da ga isteraju jer je ulozio svoje pare u fmp sto se sad zove zvezda...
posle 3 poraza vi nama prognozirate kataklizmu, da ne znam za koga navijas rekao bi da pratis kosarku 2 godine, a da......

VRATITE PEHAR

pre 9 godina

(igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera, 15. oktobar 2014 19:10)
Tebe izgleda mnogo boli što navijaš za FMP u dresu Crvene Zvezde.

loznica

pre 9 godina

Nema komentara pravih Grobara, sve gurbeti i neverne Tome. Dobro zapamtite, za Partizan se navija dok si ziv, i u dobru i u zlu za njega bicu tu. DOBRO PAMTIM SVE.....

Shone Cerak

pre 9 godina

Ja zaista a ne mogu da se ne zapitam kako je Partizan sebi dozvolio da dodje u ovakvu finansijsku dubiozu pored 13 godina igranja u Evroligi, toliko titula u domacoj i Aba ligi i transferima igraca, uprkos sponzorstvu drzavnih preduzeca, dakle ocigledno uprava nije radila dobar posao, ovo zaista zvuci neverovatno. Partizan ocajan.
(Milan, 15. oktobar 2014 20:12)
У суштини сам си себи одговорио. Чињеница да смо свих ових година, а и ове, морали да продајемо играче говори о томе да ми никада нисмо ни имали паре. Да смо имали паре нама би сад сви играчи били исплаћени и играли би у сличном саставу као прошле године. Исто као нпр пре 5,6 година кад смо морали да продамо ТНТ трио. Нисмо имали пара да их исплатимо (ни њих ни друге играче из тог периода) и морали смо да их продамо јер други начин да клуб опстане не постоји. Ко има паре не продаје играче, њима играчи играју док им не истекне уговор.

Што се тиче играња ЕЛ она не доноси профит, као што многи погрешно мисле, она доноси само трошак. Рачуница је проста, за сваку победу у ЕЛ (а ККП их је имао доста) добија се нека сића (7000 евра) за пласман у Топ16 рецимо 15000, а чак и онда кад смо отишли на Ф4 смо од ЕЛ добили 120000. Једини профит од ЕЛ могу да буду улазнице, али ту колико год да се заради све се и потроши (колико утакмица има код куће толико их је и на страни а одлазак на гостовање кошта).

Домаће титуле не доносе буквално никакав приход. А АБА лига и има неку награду али то је исто сића (нпр 25000 за титулу).

Melanholik

pre 9 godina

Cipiripi kup se tako zove kada u njemu igra FMP.
Kada igra Partizan, to je ozbiljno takmicenje jer ga igra klub sa istorijom uspeha u evropskim takmicenjmia i dominacijom u lokalnim i regionalnim takmicenjima, pa mu samim tim mu daje tezinu i ozbiljnost.
O samoj utakmici ne vredi trositi previse reeci, zasluzena pobeda daleko boljeg tima, koji je obilato iskoristio sve ono sto klub kao Partizan mora da istrpi na racun fabrickog kluba koji se lazno predstavlja uz gomilu saucesnika.

Brondby

pre 9 godina

Only Brondby Brondby Brondby

Only Brondby Brondby Brondby

Only Brondby Brondby Brondby

Only Brondby Brondby Brondby

Only Brondby Brondby Brondby

Only Brondby Brondby Brondby

BB

pre 9 godina

Koliko sam jadnih i kompleksiranih zvezdasa ovde ima to je neverovatno, vi niste ni za ovaj cipiripi kup, puni ritas trpaj blablabla naso ko ce to nama da kaze ekipa koja je zaboravila da je od toga bednog kluba izgubila 50 razlike u sred beograda, koja je prvi put povezala 2 godine u evroligi i to svi znamo kako je usla u tu ligu, klub koji 2 godine nikakve rezultate nije napravila osim sto je igrala polufinale tog istog cipiripi kupa i ispala u grupnoj fazi evrolige a pare kao da im padaju sa neba bez obzira sto nema rezultata. Ali dobro Partizan nece promeniti ime niti ce da se ugasi, cekacemo 1 ,2 3 godine ali stacemo mi opet na noge a tada ce opet da gazi parni valjak!

pan

pre 9 godina

Biće to dobro,
samo će trebati mnogo vremena, još više rada i još više živaca.
Za one koji kratko pamte,
evo prilike da se podsete kako izgleda šampion na početku sezone.

Zizula

pre 9 godina

Dobro bre prigradski panterčići,šta se se raskokodakali?90% komentara je vaše...i svi su u fazonu kao kad navijači Ljagostere prozivaju navijače Reala...stvarno neverovatno!Morate prvo u ogledalo da se pogledate,prihvatite činjenicu da nemate košarkašku istoriju,da ste neprimetni na košarkaškoj mapi,jednostavno mali klub sa višegodišnjim komplexima.Opustite se malo...

Mister No

pre 9 godina

A panteri jedva ste docekali? Ali kao i uvek do sada na kraju ce Dule da vam nabije komplekse da cete se cuditi. Mi sabiramo na kraju a ne na pocetku. A na kraju uvek je dobro po nas

rax gravedigger

pre 9 godina

Panteri, to sto saljete hiljadu komentara, i sto lajkujete jedni drugima, i dalje nece promeniti cinjenicu da imate u ABA ligi isti broj trofeja kao i Metalac i Solnok, a u nasem prvenstvu u poslednjih 16 godina, isti broj trofeja kao Zdravlje i Crnokosa.

Бобан

pre 9 godina

хвала Богу на том плејофу где иду првих 8 из АБА лиге. Ок, немамо шта да тражимо у овом такмичењу са овом екипом, остаје нада да ће се ситуација мало побољшавати временом, да се упадне на тај плејоф, ако нас енормно усере и неко појачање до тог пролећа, па да се надамо нечему, у смислу пласмана у Евролигу. А и да не буде ништа ове године, ова деца што дуже буду заједно биће бољи.

KKGepek

pre 9 godina

Dobro bre prigradski panterčići,šta se se raskokodakali?90% komentara je vaše...i svi su u fazonu kao kad navijači Ljagostere prozivaju navijače Reala...stvarno neverovatno!Morate prvo u ogledalo da se pogledate,prihvatite činjenicu da nemate košarkašku istoriju,da ste neprimetni na košarkaškoj mapi,jednostavno mali klub sa višegodišnjim komplexima.Opustite se malo...
(Zizula, 15. oktobar 2014 21:04) Zvezda ima istoriju od prvog dana ,a Partizan-Igokea od pre 20 god ..tj od dolaska SPS na vlast..Ode SPS a i vi sa njima u istoriju !

Mister No

pre 9 godina

(Mister No, 15. oktobar 2014 20:01)
Pusti se vise tih gluposti, pitanje je i Metalac da dobijete, sa kim da te pira formu. Pa jel si video kako je covek pogubljen, kao da nezna sta se desava i koja igra je u pitanju. Zalosno sta su uradili od Partizana.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (DedaMiloje, 15. oktobar 2014 20:56)
Tolike godine DedaMiloje i jos niste nista naucili. Trebalo je, a stvarno je trebalo.

nevidljivi panter

pre 9 godina

bez dalje borbe treba dodeliti bodibondu zlatnu tastaturu u pisanju belosvetskih gluposti,ima ga svugde....do maja a onda pssssst

Rade

pre 9 godina

Ljudi u ovakvoj situaciji nema podele izmedju Zvezde i Partizana moramo biti svi slozni da stanemo iza nase drzave i da nedamo nasu svetiinju Srbiju

Pižon

pre 9 godina

@ja
Pri tome ne kažeš koliko je davano Partizanu, a koliko Zvezdi.
Ne kažeš kako je otpisano 7 miliona € duga Partizanu, volšebno.
Ne kažeš da ne date podatke revizije, šta krijete?
Ne kažeš šta ste radili sudijama, savezu i mladim igračima.
Itd itd itd.

crni_redstar

pre 9 godina

al vas biju,ni milutinovic ni bogdanovic ne pomazu,ocekujemo jos milosavljevica da se kompletirate,pa onda nema vise izgovora sto igrate ko amateri. lako je bilo biti sampion sa milionima,a zvezda u g duse,unistili ste hemofarm,ali evo dolazi djavo po svoje. nisam siguran da ce partizan zavrsiti sezonu,gasenje u najavi.

bruka

pre 9 godina

Ovako se nije nikad nijedna srpska ekipa brukala u Evropi! I to zamislite sa 3 miliona državnih para! Eeej ljudi Zvezda i ove godine dobija 3 puta manje od države a igra Evroligu i prva je u ABA! Pa šta bi bilo da nekad dobije isto kao partizan? Sad valjda shvatate koliko je partizan neuspešan klub s obzirom na količinu para i pomoć van terena koju je dobijao. Zvezda je u tom Evrokupu razbijala Real Madrid, Romu i druge evroligaše a grobari su se tada smejali. Imate li sad obraza da se javite posle ove BRUKE? Ajde pričajte kako je sad uspeh što vas razbija ekipa koju je odvalio Neptunas. Onda je senzacionalan uspeh ako Zvezda ne izgubi sa 50 svaku u Evroligi. Jel tako vujoševiću?

darije

pre 9 godina

Onako laički mi se čini da će naš problem ove godine biti višak "drugih igrača", ili "igrača broj dva". Tepić, Bogdanović, Milutinović, Murič, Dalo, Andrić, Milutinov... Fali vodja i "prvi igrač" i želim da verujem da bi to mogao biti Milosavljević, ali posle povrede i duge pauze, pitanje je kad i da li će moći. Sve u svemu, kako god, samo hrabro crno-beli, pa dokle stignemo.
p.s. Pavloviću, dolazi, nemoj da te iznabadabadamo!

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 9 godina

zasto ste mu verovali slepo
da ste najbolji
lagao vas lepo
zato sto vam sudije i pare najpreceee
ovo je vasee poslednjeee veceeee

MomaSRB

pre 9 godina

Čekaj te grobari, jel ste za ovaj Ritas prošle godine pričali da je prosečan tim kad je igrao sa Crvenom Zvezdom u kupu Lilijane Ronketi, Cipiripi kupu, kupu Paje Patka...( izbor je vaš jer ste vi kumovali imenima )...pa ako vas je ovaj prosečan tim POJEO 27 razlike, u koju grupu klubova onda vi spadate!?

Bojan

pre 9 godina

Zašto se igrate ugledom jedne košarkaške institucije kao što je kk Partizan ??? Ma dovedite jedno, ali makar jedno kršteno pojačanje ili marš iz kluba svi do jednog !!!

Bodibond

pre 9 godina

Pita me drugar:
Brate kako na flashscore da nadjem da pratim rezultat Lietvus-Partizan.
Kazem mu:
Otviris flashscore i ides pod C.
Pise Cipiripi Cup i tu kliknes.

kralj

pre 9 godina

Braco Grobari,oterajmo Vujosevica i Danilovica sto pre jer ce nas unistiti!Ovaj Ritas se igrao s nama a "mag" sedi!Neka se on i Danilovic svadjaju do mile volje,ali obojica napolje!

Соле

pre 9 godina

С обзиром да Богдановић има отворени уговор, треба му се одмах захвалити на сарадњи.

milos

pre 9 godina

veoma smo losi ovo je bilo ocekivano ali Zvezdasi braco Srbi nemojte nas vredjati barem neko vreme da budemo ujedinjeni zadnje je vreme navijacu za vas da pobedite turke

Zizula

pre 9 godina

@@@(D3cko..., 15. oktobar 2014 22:39) (KKGepek, 15. oktobar 2014 23:57)
Baš divno što ste se javili da konačno svima objasnite kakav ste vi klub,koju ste vi to istoriju pisali,šta ste to osvajali i koji su to legendarni igrači koji su proneli slavu srpske košarke?!Poštujem titule osvojene od 46. do 55. ili koje već,al nadam se da ih ne uzimate baš za ozbiljno ako se pogleda kako i gde se ta košarka igrala i koji su rezultati postizani.Naravno,trebao je i to neko da osvoji pa vam ja od srca čestitam.E sad,kada se uzme u obzir početak ozbiljne košarke a to je početkom 70-ih,od tada vam nešto ne ide.Naime,za poslednjih 40 i kusur godina vi osvojiste 4 titule državnog prvaka!!!A Partizan?
Daleko više trofeja i domaćih i međunarodnih,učestvovanja na završnim turnirima Kupa šampiona a zatim i Evrolige,na desetine vrhunskih igrača,istinskih legendi i zemlje i kluba a i evropske i svetske košarke.
Daleko od toga da vas mrzim ili ne volim,poštujem vas kao najvećeg rivala,ali preteraste više u nameri da nas sve ubedite kako je Zvezda u košarci bitan i veliki klub.Možda će biti za 50 godina,ali stara juga,evropa i svet vas ne pamte kao takve.Jer da je drugačije ne bi vas u Tel Avivu pitali ko ste,šta ste i odakle ste.Sportski pozdrav...

simboliko

pre 9 godina

Za one koji se podsmevaju Eurocup-u, poenta je da ga Partizan igra sa juniorskom ekipom, pa donekle ima težinu, dok ste ga vi igrali sa dream timovima, i dobijali po tamburi svaki put.

zvezdash

pre 9 godina

Partizan jeste mnogo oslabljen,otislo je mnogo igraca i sada je situacija takva kakva jeste.Treba i to razumeti.Vreme ide,ne trazi opravdanja.
Partizanu treba pruziti podrsku svaki put kada igra u Evropi,bez obzira na rezultate.Narocito bih voleo da Milutinov pokaze svoju klasu i da dobijemo do olimpijade jos jednog sjajnog centra.
I zbog toga Partizanu podrska od jednog zvezdasa.

brat

pre 9 godina

Ja znam da cu posle onog sinoc, i kad vidim da da nas niko u Evropi ne voli i ne zeli, znam da cu za nase da navijam protiv bilo koga. Zvezdas sam ali zelim pobedu i radost mojoj srpskoj braci uvek i grobari znajte da ja i burazer od sada navijamo za vas kad kog igrate protiv nekog tima a da nije iz Srbije. Eto, naravno da nikog ne interesuje moj stav i misljenje ali u stvari bi trebali. Otvorite oci Srbi.

Gojko

pre 9 godina

Samo da kazem nesto. Partizan je mogao kao Zvezda, da se ugradi u drugi klub, odnosno fuzionise, ali je odlucio da isplati dugove i sacuva istoriju kluba, koji je nastao 1945. Sa druge strane Crvena zvezda je stvorila novi klub, stara Crvena zvezda je nestala 2011. i time izbegla placanje dugova. Pritom njihovi dugovi su bili oko 15 mil evra, a nasi oko 3 mil evra
Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net (ja, 15. oktobar 2014 19:27)
Stari Partizan je nestao 2007 godine kada se spojio sa IGOKEOM.

One night in May

pre 9 godina

A panteri jedva ste docekali? Ali kao i uvek do sada na kraju ce Dule da vam nabije komplekse da cete se cuditi. Mi sabiramo na kraju a ne na pocetku. A na kraju uvek je dobro po nas
(Mister No, 15. oktobar 2014 20:01)

Samo ti sabiraj - dok god vi ne igrate Evroligu, svima nam je ne dobro, nego super!!
A ti sabiraj do mile volje...mi zurimo na Evroligu!

Sampionsko ime

pre 9 godina

@Melanholik da i cipiripi kup je do prosle sezone bio jaci od europaliga jer eto igrala je velikanka zvezdana. Danas pricate o cipiripi kup a u njemu ste igrali 18 godina!! Mi mozemo jednu sezonu ali rekord kao vi 18 godina ne.

Desert eagle

pre 9 godina

Posle svega sto se desilo sinoc ne znam sta da kazem na ovu temu sve je u drugom planu da ima pameti pa da se ujedinimo na predstojecem derbiju kao jedno neka to bude odgovor...nego tesko..Nasa sloga bice poraz vragu

odakle pare?

pre 9 godina

хвала Богу на том плејофу где иду првих 8 из АБА лиге. Ок, немамо шта да тражимо у овом такмичењу са овом екипом, остаје нада да ће се ситуација мало побољшавати временом, да се упадне на тај плејоф, ако нас енормно усере и неко појачање до тог пролећа, па да се надамо нечему, у смислу пласмана у Евролигу. А и да не буде ништа ове године, ова деца што дуже буду заједно биће бољи.
(Бобан, 15. oktobar 2014 20:17)

Esi mi Boban?Izvini morao sam :) poz

delija iz pg

pre 9 godina

Samo da kazem nesto. Partizan je mogao kao Zvezda, da se ugradi u drugi klub, odnosno fuzionise, ali je odlucio da isplati dugove i sacuva istoriju kluba, koji je nastao 1945. Sa druge strane Crvena zvezda je stvorila novi klub, stara Crvena zvezda je nestala 2011. i time izbegla placanje dugova. Pritom njihovi dugovi su bili oko 15 mil evra, a nasi oko 3 mil evra
Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net (ja, 15. oktobar 2014 19:27)

Znam da ti je dosadno da gledaš utakmicu.

Batko

pre 9 godina

Што се тиче играња ЕЛ она не доноси профит, као што многи погрешно мисле, она доноси само трошак. Рачуница је проста, за сваку победу у ЕЛ (а ККП их је имао доста) добија се нека сића (7000 евра) за пласман у Топ16 рецимо 15000, а чак и онда кад смо отишли на Ф4 смо од ЕЛ добили 120000. Једини профит од ЕЛ могу да буду улазнице, али ту колико год да се заради све се и потроши (колико утакмица има код куће толико их је и на страни а одлазак на гостовање кошта).

Домаће титуле не доносе буквално никакав приход. А АБА лига и има неку награду али то је исто сића (нпр 25000 за титулу).
(Shone Cerak, 15. oktobar 2014 20:59)

Pa kada vas Dule i ekipica deli karte, kešira od dela sponzora i prava na prenose..ali to je deo , koji vi obični navijači ne razumete, vi verujete vašem Dulu , koji ce vas ove godine, ako Bog dan odvesti "u istoriju"

D3cko...

pre 9 godina

@zizula....Ne volim da likujem nad vasom sudbinom(nisam kao vi), ali to sto si napisao me tera da odgovorim.Partizan do pre 30 godina nije ni postojao, dok smo mi pisali istoriju vi niste postojali.Tako da lakse malo sa tim nebulozama.Zao mi je Partizana , dosta je uradio za srpsku kosarku.Neka se neko zapita ko je kriv, zasto je pao na takve grane.Sve u svemu ja zelim da Partizanu sve najbolje.

Bodibond

pre 9 godina

To je ta magija i ta institucija.
Jel vidite kako je nama bilo ???
Sve se vraca sve se placa !!!
Ne sekirajte se, kad ispadnete nije gotova Evropa, ceka vas kup Lilijane Tonketi.

Firci

pre 9 godina

Mislim zalosno je gledati kako jedna prosecna ekipa kao taj Ritas brise ali bukvalno brise parket sa srpskim sampionom velikanom evropske kosarke.Trener se nesto beci igraci pogubljeni kao neki bogalji bez volje,zelje,bez one stvari.

DedaMiloje

pre 9 godina

(Mister No, 15. oktobar 2014 20:01)
Pusti se vise tih gluposti, pitanje je i Metalac da dobijete, sa kim da te pira formu. Pa jel si video kako je covek pogubljen, kao da nezna sta se desava i koja igra je u pitanju. Zalosno sta su uradili od Partizana.

ti

pre 9 godina

Samo da kazem nesto. Partizan je mogao kao Zvezda, da se ugradi u drugi klub, odnosno fuzionise, ali je odlucio da isplati dugove i sacuva istoriju kluba, koji je nastao 1945. Sa druge strane Crvena zvezda je stvorila novi klub, stara Crvena zvezda je nestala 2011. i time izbegla placanje dugova. Pritom njihovi dugovi su bili oko 15 mil evra, a nasi oko 3 mil evra
Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net (ja, 15. oktobar 2014 19:27)

Da li ti je sada lakše ili i dalje strepiš za sudbinu institucije...ako posegnete za onim što nikako ne biste uradili (ugradnjau novi klub..bla,bla..) opet ćete biti mlađi tim od Zvezde...mlađi referent (pa dokle ću bre da budem mlađi referent,pa on koga sam bre ja to mlađi)...

urgent

pre 9 godina

ako planiraju da uozbilje evropsku kosarku celnici koji vode takmicenja moraju pod hitno da pomjere trojku na nba daljinu inace ce utakmice da se svode na frljanje trojki.
pomjeranjem trojke morace malo vise da se poradi na igri i taktici a ne samo jedan dva bloka i udri po trojkama pa kako bude.

Informacije !

pre 9 godina

Partizan cilja J.R Smith-a iz Kentakija ne kecu i Alvara Olmagra,centra koji je prosle godine igrao za Zaragosu.Plej je sasvim solidan,dok je Olmagro visok 229,a dosta je pokretan za tu visinu !

igokea-vizura

pre 9 godina

Opa Djurdjo...prva tekma pa skoro 30 razlike.
Izgleda da je "institucija" uletela u Cipiripi kup totalno nepripremljena, a carobnjastvo zakazalo negde levo od Albukerkija.

onaj sto se puti nije kriv, kriva je prethodna vlada u kojoj je on bio

pre 9 godina

Tepara nazalost nije plejmejker, on je bek. Ovo je propala filozofija Dula (visoki plejmejkeri) na nivou Divac ce da cuva pleja na F4 1988-e protiv Makabija, istom Dulu kojem se duguje xyz miliona evrica. Dva coveka drze klub kao taoc, jedan gleda iz kafica utakmice, a drugom nije mrsko da izgubi svaku 20 razlike da dokaze poentu, iako ima bolesnu zelju za pobedom. Hmmm, to mi daje literarnu ideju.

Bojke

pre 9 godina

izgleda da i čarobnjaštvo i časovi ljubavi funkcionišu isključivo uz dovoljno novca...
(bravo, 15. oktobar 2014 21:00)
Izgleda da si provalio tajnu Vujoseviceve alhemije...:-)

J.D.Aleksandar

pre 9 godina

Svaka ekipa sebi priusti bar dva Amera,a mi i dalje muku mucimo da ih uopste nadjemo ! Sta fali onom pleju iz Krke ? Covek sigurno nije skup.

abc

pre 9 godina

Kao navijac zvezde moram da izrazim zaljenje onako blede partije partizana. Vidi se da vam najvise nedostaje centar koliko god vi mislili da vam fali krilni centar. Jer to mogu da dobro zakrpe Bogdanovic i Gagic pogotovo kada bi ovog drugog trener presekao i izvodio kada mu krene serija gresaka. Jednostavno ne znam sta se desilo ali Milutinov je bleda senka onoga sta je prikazivao pre dve godine ima neke finese koje nema klasican centar ali jednostavno je slab u svim bitnim aspektima za jednog centra. Ne kazem mozda ce biti mnogo bolji kada digne kilazu ali cisto sumnjam da ce to njegova kolena podneti. A krivo sto ni mali Salic za sada nista ne pokazuje madaa mlad je. Strasno da smo toliko u Srbiji deficitarni po pitanju centarske linije jedini izuzetak je mali Jokic ali pitanje kako bi se on uklopio u jednom ozbiljnom timu gde bi imao podredjenu ulogu.

Ivan

pre 9 godina

Vujosevic je unapred najavio ubedljiv poraz!

I onda neko moze da kaze da on nije sjajan strucnjak ...

P.S. Ritas je slabija ekipa i od Hapoela i od Banvita.

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 9 godina

casovi ljubavi i carobnjastva...samo se nadam da ste se dobro obukli,ucenici dulovi,jer te casove izvodite na -27 buahhahahahahhahahhhahahahhaha

Struki

pre 9 godina

Bobane majstore,gde "iskopa"podatak da prvih 8 iz ABA lige ide u plej-of? Idu druze samo prve 4 ekipe,a tu na tvoju zalost nece biti Partizana... Inace dosla prava zima u Litvaniju,-27,bas debeo minus...

partizan

pre 9 godina

Nije problem sto smo izgubili.Ne bi bio problem i da je razlika duplo veca,ali jeste problem to sto ni jedan igrac nije napredovao od prosle godine.Nije problem ovde Dule,ovde su problem samo igraci.ne napreduje se samo kada pocnu utakmice i treninzi,nego dragi moji i kada vam je RASPUST, vi malo radite na sebi i vasim manama,ako hocete nesto da postignete.Tipsarevic se operisao,pa uzme stolicu i vezba udarce.Nadal se povredio pa i dalje vezba.Smejemo se Milicicu,ali on umesto da peca i odmara radi na sebi(uci da se bije).mislite da je mali Mitrovic iz zvezde samo sedeo kuci tokom pauze.sta bih dao da sam mladji i da imam mogucnost da igram za Partizan.Ovaj operisao krajnike,ko da je operisao ruke.ostale necu ni da komentarisem.pamet u glavu.

Kirbi

pre 9 godina

Nikad losija selekcija igraca.
Bogdanovicu pod hitno "zatvoriti ugovor" (e da je bilo pameti da se zadrzi Sava Lesic)
Andic ako i dalje nastavi da beži od lopte, ako ne nauci da vodi loptu, ako ne nauci da je prenese, ako ne popravi igru u odbrani, sut za tri poena mu nece biti dovoljni da postane igrac.
Tepic je dobi kapitensku traku, pa misli da mora pri svakom napadu da drzi loptu od 14 - 18 sec., a posle toga da siri ruke i da se iscudjava. On moze da bude samo zamena Dalo-u.
Na zalost Milutinov u ovakvoj ekipi stagnira. Poceo da kopira Tepica i da na postu drži loptu po 10 i vise sek.
Ako zbog svih problema, ova sezona treba da posluzi za prezivljavanje, onda pod hitno minutaža za Salica, Bezbradicu, Aranitovica pa i tog Grka kakv god da je.
Sve u svemu ni dva pojacanja sa ovakvim igracima, nece mnogo da nam unaprede igru. Svi se nadamo proleca i forme, ali se bojim da ce to biti kasno (tesko da predjemo grupu u Evropi, uspeh ce biti sredina u ABA ligi a nase prvenstvo borba za ABA sledece sezone).

звезда у срцу

pre 9 godina

штета за пораз, задњих пар
појачања ужас, игре нема, штета за један велики клуб!

Pitanjce

pre 9 godina

ja,
kako ti znaš koliki je dug Partizana? Nigde to nije objavljeno niti će kako stvari stoje. Drugo pitanje je da li ti znaš kome je Zvezda bila dužna, a kome Partizan? Partizan je naprimer dugovao daleko više za porez nego Zvezda u trenutku zamrzavanja. Takođe Zvezdin veliki deo duga je prema pozajmljivačima od kojih je većina iz redova nekadašnjih uprava. Da li znaš ko su vaši pozajmljivači? Da ne sede i oni u upravi? Oko čega su se posvađali Dule i Danilović? Da nisu oko para iz transfera BB gde svako polaže pravo na njega jer su njegov ugovor preveli na sebe, a ne na Partizan? Zašto se pristajalo na poravnjanja koja sada sahranjuju Partizan? Da nije iz razloga što su se pare izvlačile? Bušan je Partizan mnogo više od tih 3 miliona samo ti to ne želiš da vidiš. Zvezdini dugovi su makar bili prema privatnim licima uglavnom, a vaši su prema državi dobrim delom i gle čuda prema dvojici ljudi iz Partizana plus na to čuveni Dedović... Teši se na kraju ti kako neće biti fuzije, a biće je ili makar osnivanje novog kluba. Za sada toga nema jer se Dule i Danilović drže svoje investicije jer svaka dalja promena isteruje obojicu iz kluba...

Milan

pre 9 godina

Ja zaista a ne mogu da se ne zapitam kako je Partizan sebi dozvolio da dodje u ovakvu finansijsku dubiozu pored 13 godina igranja u Evroligi, toliko titula u domacoj i Aba ligi i transferima igraca, uprkos sponzorstvu drzavnih preduzeca, dakle ocigledno uprava nije radila dobar posao, ovo zaista zvuci neverovatno. Partizan ocajan.

mare

pre 9 godina

Ma isti smo mi mentalni nivo kao i oni albanci sinoc. Jedni ne znaju nista drugo osim cipiripi kup i carobnjastvo a drugi fmp diva katanac. Zao mi je ovakvog partizana, bice valjda nekih pojacanja, izes derbi bez strepnje.

Nolan

pre 9 godina

A panteri jedva ste docekali? Ali kao i uvek do sada na kraju ce Dule da vam nabije komplekse da cete se cuditi. Mi sabiramo na kraju a ne na pocetku. A na kraju uvek je dobro po nas
(Mister No, 15. oktobar 2014 20:01)

U ABA ligi imate 1-2 a u Evrokupu 0-1, a negativni skor te neće ni dovesti u poziciju da sabiraš bilo šta na proleće...

ČIKA KURE

pre 9 godina

Aeeeeeee Dule 'esi mi dobar?
Daj aktiviraj taj teško stečeni čarobnjački zanat. Vadi taj štapić.
Lep si u odelu i kravati, ka soko sivi!

kima

pre 9 godina

dule je ubedio lakoverne da je svaki poraz partizana ocekivan ,a pobeda vanserijski uspeh...
Ove godine ce morati da ih ubedi da je svaki poraz ispod 20 kosa razlike vanserijski rezultat,postignut nadljudskim naporima,jer pobeda nece biti.....

cokolada

pre 9 godina

opasan ovaj Miki Maus kup...Paja Patak je bio sjajan,mada ni Miki nije los...ipak najbolji je bio Silja,covek nije mogao da promasi

Delija

pre 9 godina

oznacis komentar na koji želiš da odgovoris ako to činiš na telefonu dodirnes prstom kraj teksta i prstom prevuces na gore i pisaće ti da je tekst kopiran u memoriju onda udjes na deo gde se ostavljaju komentari i na mesto gde inače ostavljaš komentar držiš prstom par sekundi onda ti izadje opcija "zalepi" to pritisnes i izaći će ti komentar na koji si hteo da odgovoris a u nastavku ti daj svoj komentar. ako to radiš na kompu to ti je lakse uz levi i desni klik na misu dakle oznacis, kopiras i odgovaras.
(vlada milić, 15. oktobar 2014 21:18)
Hvala ti puno.

DedaMiloje

pre 9 godina

(Mister No, 15. oktobar 2014 20:01)
Pusti se vise tih gluposti, pitanje je i Metalac da dobijete, sa kim da te pira formu. Pa jel si video kako je covek pogubljen, kao da nezna sta se desava i koja igra je u pitanju. Zalosno sta su uradili od Partizana.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (DedaMiloje, 15. oktobar 2014 20:56)
Tolike godine DedaMiloje i jos niste nista naucili. Trebalo je, a stvarno je trebalo.
(Mister No, 15. oktobar 2014 21:34)
Ti izgleda decko nisi gledao utakmicu, pre su se bar borili igraci, ovo veceras ne prilici Partizanu. Izgleda je vreme da malo ti sada otvoris knjigu i pocnes da ucis. Ako ti mislis da sa ovom ekipom bilo koja forma moze da se tempira onda dobro.

Svete

pre 9 godina

@zizula....Ne volim da likujem nad vasom sudbinom(nisam kao vi), ali to sto si napisao me tera da odgovorim.Partizan do pre 30 godina nije ni postojao, dok smo mi pisali istoriju vi niste postojali.Tako da lakse malo sa tim nebulozama.Zao mi je Partizana , dosta je uradio za srpsku kosarku.Neka se neko zapita ko je kriv, zasto je pao na takve grane.Sve u svemu ja zelim da Partizanu sve najbolje.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (D3cko..., 15. oktobar 2014 22:39)


Dok smo mi pisali istoriju vi niste postojali, zanimljivo ??? Koju istoriju ? Da li to mislis na 10 uzastopnih titula u konkurenciji velike Cibone, Jugoplastike i Bosne, voleo bih da shvatim, pomozi mi ?

Bodibond

pre 9 godina

Ljudi u ovakvoj situaciji nema podele izmedju Zvezde i Partizana moramo biti svi slozni da stanemo iza nase drzave i da nedamo nasu svetiinju Srbiju (Rade, 15. oktobar 2014 20:52)

Da, a policija da nam izbija bubrege.

Corleone

pre 9 godina

Nije mi drago sto je Partizan propao potpuno, medjutim bice mi drago samo zbog onog vaseg slavlja nad nasim klincima amaterima 40 razlike kada vas sada DR Vilijams uhvati pod svoje. Da li ste svesni sta ce vam uraditi na parketu posle svih tih prozivki iz ranijih sezona. E zbog toga ce mi biti drago, cisto da vidite kako je to kad udaras samare slabijem.

Sleduje vam izbrijavanje.

STARA SKOLA

pre 9 godina

HAHA, samo cigani komentarišu, ne mogu da verujem kakve smo im komplekse nabili svih ovih 40 godina1 (Salle, 15. oktobar 2014 23:47)

Decko bre, ti sa tvojih 15 godina nema sanse da nekome nabijas komplekse 40 godina. Da si poceo da se brijes prvo se ne bi potpisivao sa dva L. A drugo, pre 40 godina, pitaj tatu, niste ni imali trofeje, a i u fudbalu ste bili iza nas, sto se doduse uprkos politicarima jos nije promenilo.

aca

pre 9 godina

Cudno je kako igraju Gagic i Milutinov. Ako nista ne mogu da urade neka sutiraju sa posta. Odatle nesto i ubodu. Gagic ima problem sto se na terenu vlada po Marfijevom zakonu, a Dule ga ne izvodi u tim momentima. Dalo uporno trci kontru u noge Muricu. Izgubljene lopte su posebna prica.I ono udvajanje na liniji za tri poena i kasno spustanje centara pod kos u odbrani su nas dokusurili. Ali su barem skakali solidno.

Gorstak79

pre 9 godina

хвала Богу на том плејофу где иду првих 8 из АБА лиге. Ок, немамо шта да тражимо у овом такмичењу са овом екипом, остаје нада да ће се ситуација мало побољшавати временом, да се упадне на тај плејоф, ако нас енормно усере и неко појачање до тог пролећа, па да се надамо нечему, у смислу пласмана у Евролигу. А и да не буде ништа ове године, ова деца што дуже буду заједно биће бољи.
(Бобан, 15. oktobar 2014 20:17)

Boban...moram te razocarati u plejof idu 4 ekipe...a ne 8..

vlada milić

pre 9 godina

Jel može neko da mi objasni kako odgovoriti nekome na komentaru?? (Srbija, 15. oktobar 2014 20:31)
oznacis komentar na koji želiš da odgovoris ako to činiš na telefonu dodirnes prstom kraj teksta i prstom prevuces na gore i pisaće ti da je tekst kopiran u memoriju onda udjes na deo gde se ostavljaju komentari i na mesto gde inače ostavljaš komentar držiš prstom par sekundi onda ti izadje opcija "zalepi" to pritisnes i izaći će ti komentar na koji si hteo da odgovoris a u nastavku ti daj svoj komentar. ako to radiš na kompu to ti je lakse uz levi i desni klik na misu dakle oznacis, kopiras i odgovaras.

Delija

pre 9 godina

Jel može neko da mi objasni kako odgovoriti nekome na komentaru?? (Srbija, 15. oktobar 2014 20:31)oznacis komentar na koji želiš da odgovoris ako to činiš na telefonu dodirnes prstom kraj teksta i prstom prevuces na gore i pisaće ti da je tekst kopiran u memoriju onda udjes na deo gde se ostavljaju komentari i na mesto gde inače ostavljaš komentar držiš prstom par sekundi onda ti izadje opcija "zalepi" to pritisnes i izaći će ti komentar na koji si hteo da odgovoris a u nastavku ti daj svoj komentar. ako to radiš na kompu to ti je lakse uz levi i desni klik na misu dakle oznacis, kopiras i odgovaras.
Hvala ti puno .

STARA SKOLA

pre 9 godina

Utisak dana: kad Gagic ima vise izgubljenih lopti od skokova! Najbolji danas bio onaj mali Grk! Sreca pa nije ulazio, pokvario bi utisak.

ljubitelj evrolige

pre 9 godina

bruka za partizan posle onakvih ekipa zadnjih godinama ova se deca brukaju koliko su teska ,bolje da dovedu nesto sa strane nego ovakva bruka,beda bre...

Wllaxy

pre 9 godina

Za one koji se podsmevaju Eurocup-u, poenta je da ga Partizan igra sa juniorskom ekipom, pa donekle ima težinu, dok ste ga vi igrali sa dream timovima, i dobijali po tamburi svaki put.
(simboliko, 16. oktobar 2014 10:51)

Da, da, da - Tepić, Bogdanović, Murić, Gagić, Milutinović, baš su to sve juniori...

Milan

pre 9 godina

Dukica je rekao da ocekuje poraz i sta tu ima da se komentarise.Mozda malo sam imao nade kada sam video da je stigao Luka Bogdanovic, posto je verovatno tamo gde je igrao napravio cudo pa spade na povratak u crno-beli svet.Ali eto ni on ne pomoze :)

Zlatko

pre 9 godina

Што се тиче играња ЕЛ она не доноси профит, као што многи погрешно мисле, она доноси само трошак. Рачуница је проста, за сваку победу у ЕЛ (а ККП их је имао доста) добија се нека сића (7000 евра) за пласман у Топ16 рецимо 15000, а чак и онда кад смо отишли на Ф4 смо од ЕЛ добили 120000. Једини профит од ЕЛ могу да буду улазнице, али ту колико год да се заради све се и потроши (колико утакмица има код куће толико их је и на страни а одлазак на гостовање кошта).

Домаће титуле не доносе буквално никакав приход. А АБА лига и има неку награду али то је исто сића (нпр 25000 за титулу). (Shone Cerak, 15. oktobar 2014 20:59)

Mozes li da postavis neki link kojim bi potvrdio svoje reci? Ako se Euroliga ne igra za novac i profit pa za sta se igra? Za kikiriki ili kokice? Dzak krompira ili paket ulja? Sigurno nije lova kao u Ligi sampiona, ali daleko od toga da su nebitna sredstva. Jeste, Real, Makabi, Barsa, CSKA i ostale velike ekipe imaju budzet 15-20 miliona da bi uzeli 120 hiljada plasmanom na F4. Pa i te velike ekipe imaju isti broj utakmica i kod kuce i na strani. Hoces da kazes da su te ekipe takodje na nuli? Hoces da kazes imaju tolike budzete zato sto njihov navijac moze da plati 30€ za ulaznicu a nas ne moze ni 10? Jeste razlika u standardu, ali to nije razlog za toliku razliku u budzetu. Zasto je Pao davao Zeljku avione, kamione ako plasmanom na F4 uzima samo 120 hiljada? Ako je Euroliga neprofitabilno takmicenje i ako prihod od ulaznica ode u rashod na putovanja, zasto se Zvezda izlaze trosku i utakmice prve faze igra u Areni umesto u npr Hali sportova? Zasto je i Partizan svoje utakmice igrao u Areni? Druga je stvar sto kod nas prvo svako sebe obezbedjuje. I dok se svako ugradi klub nema nista pa se poturaju price kako Euroliga nije profitabilno takmicenje. Ista stvar i u fudbalu. Ako navijaci Partizana mogu da se zapitaju gde nestadose onolike pare od transfera, tako i navijaci Zvezde mogu da se zapitaju gde nestadose pare od poslednje generacije iz omladinske skole i gde nestade 25 miliona za samo tri godine Lukicevog predsednikovanja. Ali te odgovore nikada necemo saznati. Mi cemo i dalje da odvajamo od usta za sezonsku ili clansku, a neko ce da kupi automobil ili vilu.

rade

pre 9 godina

Kuc, kuc...
-Ko je?
- Ja sam, mečka.
(dzoni, 15. oktobar 2014 23:10)
-Pa sta radis tu?
-Evo djuskam...
Izvini Dzoni, morao sam da se nadovezem.