Utorak, 14.10.2014.

17:45

Kostić srušio Špance, Orlići na EP!

Mlada reprezentacija Srbije napravila je podvig u Kadisu, pošto je savladala aktuelnog prvaka Evrope Španiju i plasirala se na završni turnir – 2:1 (1:0).

Izvor:

Kostiæ srušio Špance, Orliæi na EP! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

199 Komentari

Sortiraj po:

oprem dobro

pre 9 godina

Bravo za prolaz na EP.A što se igre tiče bilo je teško gledati onakvu defanzivnu igru,bez ikakve želje za napadom,ali ko će se toga sećati u budućnosti.

Gale

pre 9 godina

Ja kao zvezdaš bih silno voleo da Danko Lazović postigne bar jedan gol u našoj pobedi i bude najbolji naš igraš na ovoj utakmici, ne samo zbog reprezentacije, već i zbog svih vas koji kukate zašto Danko igra, koji sve znate šta treba, a šta ne treba i bolji ste selektori od selektora (ko god da je selektor). Kad se tu dodaju ovi kreteni na stadionu koji su već počeli da bacaju petarde i baklje, te novinari ("novinari")koji konstantno vrše antikampanju i pritiske na svakog selektora i svaku reprezentaciju od Antića do danas, čoveku pripadne muka...

PATRIOTA

pre 9 godina

Bravo majstori!Advokat nije hteo da pusti igrača koji imaju pravo nastupa za mlade ili je možda i hteo ali mu je Ćurčić rekao da nema potrebe pošto mu se ti igrači ne uklapaju u AUTOBUS-))).Nije problem Srbije Advokat nego nedovoljno zalaganje nekih igrača,Ćurčić je prosečan trener ali njegovi igrači izgaraju na terenu.Ako se seniori ne plasiraju na EP u sledećim kvalifikacijama za SP treba da igraju igrači U-17,U-19,U-21(Treneri da budu Drulovići Ćurčić)jer mi smo u mlađim kategorijama u vrhu evropskog fudbala(u-19 bili i na vrhu)pa ako se ne plasiramo možemo da se vadimo na mladost ekipe,mada mislim da bi se sigurno plasirali na SP.A reprezentativci ugledajte se na mlade i dajte albancima berem 5 komada.Napred Srbija!!!

krajisnik

pre 9 godina

interesantno da nasi najbolji igraci A tima nisu igrali ni u Zvezdi ni Partizanu.Ivanovic,Matic,Tadic,Kolarov...Ovima bih mogli sada dodati Kostica u mladoj reprezentaciji.Koliku reklamu imaju veciti rivali i koliko se guraju tatini sinovi da ovaj Kostic nije mogao doci u Zvezdu nego neki antitalenti

Misin

pre 9 godina

Ovi momci i treba da idu na prvenstvo evrope,da su igrale nase zvezde nebismo prosli kao i oni sa svojim zvezdama.Imamo odlicnu ekipu.Veljkovic igracina.Svaka cast svima iz ove reprezentacije.

Lucidni decko

pre 9 godina

Jedini razlog sto ovako mladi igraju jeste sto grizu da bi se prodali !! E to je realnost kad dodju do para igrace ko ovi iz A tima osim par izuzetaka..

Штилцована катаболцна

pre 9 godina

Честитке момцима и нарочито честитке селектору Ћурчићу, толико оспораваном тренеру без и једне мрље у каријери. Где су сада они што су кукали на савез и селектора А репрезентације због не пуштања играча да играју за млади тим? Да је памети, па те момке не звати ни на европско првенство, можда се у овој групи играча нађе још неко ко би одмах могао да заигра у А селекцији. У овом моменту то могу, Пешић, Костић, Вељкковић и Ћирковић. На ЕП исплива можда још неко. Схватите, У21 је одскочна даска за сениоре, ко игра за сениоре не треба да игра за У21 тим. И да се нашалим мало, предлажем да се хитно кулски Хајдук и ивањички Јавор декретом врате у Јелен Супер Лигу. Шпанци су упали у српску "машину" коју су управо они патентирали, а један од изумитеља те "машине" је Радован Ћурчић.

sabre

pre 9 godina

Иако звучи ружно, морам признати да је ово резултат који је, мени лично, битнији данас.
Ако сениорски тим не покаже бар борбеност и жељу, мислим да ћу у потпуности престати да пратим овај циклус квалификација.
А за ове младиће имам само ријечи хвале.
Честитам вам и захваљујем што сте ми уљепшали ову седмицу.

Srdjan

pre 9 godina

Apsolutno Nezasluzena pobeda, sve vreme oni igraju mi se branimo, ne mozemo ni dva minuta da drzimo loptu u svom posedu, igramo neki anti fudbal, ne svidja mi se to...

rajko

pre 9 godina

браво момци какво изненађење морам признати да нисам мислио да ћете победити у шпанији али ово доказује да нису они једини са добрим младим фудбалерима

boj@n

pre 9 godina

Kostic srce kao u vola,a i m..a :D
85 minut djecko pada,ne može više vidi mu se na ocima,92 minut pretrcava više od 60 metara i da onako snazno šutira,bravo majstorcino tako se igra za svoj grb..ponos Srbije

LecleaR

pre 9 godina

Bravo klinci jedno veliko bravo...!
Pokazali ste jos jednom da Srbi su najaci onda kada niko u njih ne veruju pocevsi od Cera,Kolubare pa na dalje...

Stari Grobar

pre 9 godina

Ako ste gledali utakmicu,videli ste kako se bore,kako trce ovi momci.Svaka im cast a ovog Kostica sto brze u A tim.Imamo buducnost,imamo tim U 17,U19,U21 jos samo kad bi se vedete iz A tima ugledale na ovu decu.Kad ne bi prodavali pilice od 16,17,19,20 godina,kad bi imali prave vaspitace,imali bi jednu od boljih liga u Evropi.Ovo je dokaz.Ali nasa jadna zemlja prodaje sve sto vredi za zalogaj suhog kruha.Bravo momci,ponosim se sa Vama.

Don Quijote

pre 9 godina

Spanski reporteri su ludnica, kao da su ucili posao od Mladena Delica. Posle one trojke Teodosica, u ocajanju je uzviknuo: majko moja kako ovi sutiraju trojke. Naravno da sam umro od smeha a i dan danas mi je inspiracija za sale. Ovaj danas kaze: majko moja kakav srpski zid, onaj kineski nije nista.
Odbrana je granitna a Kostic odmah u A tim!
Volim te Zvezdo!
Volim te Srbijo!

Realno

pre 9 godina

Kakva dekadencija fudbala od strane Curcica.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Poznavalac, 14. oktobar 2014 18:58)
Cilj opravdava sredstvo.Pobedili smo bolje od sebe i plasirali se na EP a pamte se pobednici a ne igra.

my way

pre 9 godina

Свака част момцима, тако се бори и носи дрес Србије! Шпанци, шта да се ради, да сте имали срећу у жребу као Енглези прошли би лаганица.

Kol

pre 9 godina

Kostic je igracina, svaka cast mladima a igrali su bez 6 standardnih igraca kada se oni pridodaju ekipi moze se ocekivati borba za polufinale na evropskom prvenstvu!

IBJ

pre 9 godina

Momci, svaka čast! Odavno nisam imao lepih reči za vesti iz srpskog fudbala i nadam se da će vaš uspeh biti početak preokreta. Svaka čast!

Muta

pre 9 godina

Gledao sam Kostića dok je još igrao za radnički mali je čudo od igrača ima tehniku a kad ubaci u trecu trci kao lud.Odavno ovakvog napadača nismo imali pa on je sam nosio Radnički i čim je on otišao odmah smo počeli da gubimo.

Nišlija

pre 9 godina

Sve pohvale za momke! Izbacili su dvostrukog uzastopnog prvaka Evrope na njegovom terenu! Ova mlada reprezentacija zaslužuje da se u Češkoj pojavi u najjačem sastavu (Mitorvić, L. Marković, Nastasić, Rajković, Jojić, Đurišić...) Bravo!!!

MAJSTOR

pre 9 godina

Ja sam lepo rekao da je Kostic je majstor i treba sto pre da dobije poziv u A tim igrao odlicno bio najbolji igrac Groningena sad je krenuo i odlicno da igra stutgartu bolji i pordornij od tosica i markovica i djuricica.

Stella

pre 9 godina

Svaka cast pre svega nosiocima Dmitrovicu, Kosticu, Pesicu, Kovacevicu, Veljkovicu, Srnicu, Causicu, kapitenu Petkovicu (tesko povredjen), Cavricu, Petrovicu, ma svima koji su i minut proveli na terenu u ovim kvalifikacijama, a ima ih od prvog tima do bolnicke postelje. Bravo Radovane Curcicu! Ovo nije podvig, ovo je cudo! A Dik Advokat i stariji igraci nek se zamisle malo sta rade, i nek se ugledaju na ove klince. Kad se jednog dana spoje momci iz u21 i u19 u seniorskom timu sa par vec velikih igraca (Bane, Matic, Tadic, Markovic...), pa to nijedan Tole ili Bata Djora nece moci da pokvare! Srbijaaaa!

nn

pre 9 godina

Kad Curcic postavi ovakvu odbranu onda je to parkiran autobus, a kad to uradi Murinjo, on je genije. Nijedna odbrana ne moze da se igra ovako ako igraci ne daju sve od sebe, a ovi decaci su isli fizicki preko svojih limita. A dali smo i dva gola, zar ne? PS Da smo igrali sa najboljim igracima ne bi prosli, garantujem!

Tolle

pre 9 godina

@...kad vi nama(crnogorcima) zvizdaste u areni, niste se nazivali "navijacima"...nego, sve se vraca.Tada Bog posla Ivanovica sa pola terena.A veceras Causic, ili Pesic da zavije furiju u crno.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (boa, 14. oktobar 2014 18:12)


Mora da ste nesto gadno skrivili Holandjanima :)

nebojsa

pre 9 godina

@...kad vi nama(crnogorcima) zvizdaste u areni, niste se nazivali "navijacima"...nego, sve se vraca.Tada Bog posla Ivanovica sa pola terena.A veceras Causic, ili Pesic da zavije furiju u crno.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (boa, 14. oktobar 2014 18:12)

Mi smo vicesampioni sveta u kosarci, a gde ste vi??? Toliko o karmi, ako na to mislite.

GedzaSrbin

pre 9 godina

Pa neka kaze sad neko da je Kovinjalo baksuz. Dragi Nedeljko da si nam ziv jos 100 godina i da nam prenosi jos mnogo ovakvih utakmicu.

P.S Igrao sam singl dvojku na kladzi (1000 din na kvotu 12), odo sad da namlatim pare i kupim gajbu piva za Arnaute.

Bili Piton

pre 9 godina

Molim VAS GOSPODO, PO KOM DOKUMENTU SE STADION ZOVE "Stadion Partizana"? To nije ni vlasništvo, a po kom dokumentu i otkad, niti se može reći kao kad igraju košarkaši partizana ili rukometaši partizana, "pa stadion partizana"? Gospodo stadion ima IME "STADION JNA" a vi ga tako oslovite i kao stadion u Humskoj! Inače po Zakonu i kodeksima vašim tražićemo odgovornost!O moralnoj strani nećemo jer je SRAMNO PO VAS NEISTINE PROPAGIRATI!

danix

pre 9 godina

Gledao sam utakmicu na spanskom kanalu i nikada u zivotu nisam slusao takvo navijanje kao od spanskog voditelja,,ha,ha,ha,ha.
Citavu utakmicu je vikao,vamos Espana,vamos Espana,madre mia,madre mia,a kada su Spanci dali gol pao je u delirijum,ja samm mislio da ce ga kap strefiti,izgubio je glas koliko je vikao.To je bilo strasno.
A,onda nasi daju gol, ha,ha,ha,ha,ha,a Spanac odjednom zacuta,ni glasa od njega,,ha,ha,ha,ah,pitam se je li covjek ziv,,ha,ha,ha,ha.
Skaka cast momci,a bilo je onako kako sam rekao poslije prve utakmice da nasi imaju sansu da pobijede u Spaniji jer ih je i Austrija,u posljednjem mecu po grupama,lako mogla dobiti,a bilo je 1:1.Spanci jednostavno ne znaju dati gol,dodju do sesnaesterca i tu se zapetljaju ili slabo pucaju.Pa i ovaj gol su dali iz udarca koji nije bio ni sut na gol,a ni centarsut.
Medjutim,dobiti Spaniju na njihovom terenu sa drugom ekipom je,ne uspjeh,nego pravi podvig.A sta bi tek bilo da je nasa prva ekipa danas igrala,pet igraca u A timu,a pet povrijedjeno.
Srecno momci na EP,najbolji ste,nema sumnje.

Babin_zub

pre 9 godina

Ustao i aplaudirao, zatim kleknuo na kolena i zahvalio se Curcicu i igracima koji su ispostovali sve sto je od njih trazio. Pa gospodine Kolarov, zasluzite i vi to vasim igrama umesto sto prozivate navijace.

srb

pre 9 godina

Bravo momci, odusevili su me ne toliko znanjem koliko borbenoscu i disciplinom...posebno bih pomenuo curcica koji kaze da je sasvim normalno da ne igramo sa 10 igraca i da su navikli na to. Eeeeej bre tole glodare prljavi jel cujes ti tog coveka a ne da slusamo advokata koji kaze da je 1:1 u jermeniji ok...da mi je neka moc samo da dohvatim toleta na 5min da mu objasnim neke stvari. Svaka cast momci samo nastavite sa dobrim rezultatima

989

pre 9 godina

Neverovatno koliko ima onih koji gledaju fudbal a nemaju pojma. Citam komentare posebno prvog poluvremena i ne mogu da verujem. E sada kada smo pobedili da li ce ti isti da hvale igrace, da pisu o parkiranom autobusu..Bunker je veoma nezgodan takticki element i ako ne primis gol veoma cesto ga dajes iz kontre. Da li ste nekada to videli posto toliko pratite fudbal? Oni su samo prividno bili bolji jer su vise napadali ali su primili cist drugi gol iz udzbenika kako se vodi kontranapad. Koliko smo imali srece i poveli autogolom toliko su i oni srecno izjednacili. I jos nesto, spanska publika je aplauzom ispratila svoje igrace. Da li ste to videli?? A sta bi bilo ovde?? E zato su to navijaci i Spanija je DRZAVA a ovde ..ovde, svi mi znamo sta je. Mi bolje zbog takvih koji su na zalost vecina i ne zasluzujemo bolje. Nemojte samo da mi pricate da nije vecina jer oni normalni ne idu na utakmice. Idu ovakvi koji pisu ovakve smesne komentare a nemaju pojma sta je fudbal. Toliko.

Makedonac

pre 9 godina

Bravo komsije,svaka cast.Izbaciti Spaniju,jos na njihovom terenu je ogroman uspeh.Mnogo veci nego sto izgleda na prvi pogled.Jos jednom cestitke i sve najbolje na EP.

Srbi_Rijeka

pre 9 godina

Bravo za mladu reprezentaciju Srbije, nadam se da će nstaviti tradiciju zadnjih prvenstava i otići do samog kraja. Nekakav gap se desi između juniora i seniora, nije mi jasno pošto postoji ogroman talent...a i struka očito radi dobro, bar kod "orlića". Neka se Orlovi malo zamisle!

Realno

pre 9 godina

Kakva dekadencija fudbala od strane Curcica.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Poznavalac, 14. oktobar 2014 18:58)
Cilj opravdava sredstvo.Pobedili smo bolje od sebe i plasirali se na EP a pamte se pobednici a ne igra.

zzzzz

pre 9 godina

Veliki uspeh, ali, na moju ogromnu zalost, taktika koja je dovela do njega je kukavicka, vidjena 1000 puta i veoma retko je donosila rezultat. Sada jeste, ali to je slucaj, cesce nece. Elem, cestitke momci, zasluzili ste, ovo jeste ogroman uspeh i nadam se da cemo na EP biti kompletni, pogotovo sto su ovo ujedno i kvalifikacije za Olimpijske igre (polufinalisti EP idu na OI).

Go Tipsa

pre 9 godina

Bravo za momke!

Odlicni sto se tice defanzive, i srcanosti. Ipak je ovo bila vrlo jaka postava spanaca.
Meni licno se mali Kostic vise svidja od Tosica I Markovica zajedno. Mocan i pametan igrac.

Srecno na OI. Sad cemo ih lakse ostvariti, kad smo vec dobili ovakvu ekipu i mozda najveceg favorite za titulu.

prekoOkeanskeDelije

pre 9 godina

Toooooo brate! Jednom da budem ponosan i na našu bunkericu :-)
Pet žutih? Sitnica, možemo mi još šest.
A španci (malo slovo namerno) našli ste kome da zviždite.

Nikki

pre 9 godina

I ti mladici iz Spanije ce za 10 godina da osvoje prvenstvo a ovi nasi nece ni da se kvalifikuju. To je sve stvar mentaliteta. Mora da se trenira jos jace, ne splavovi.

zlonenameran

pre 9 godina

Ajmo sad da vidim one pljuvace svih iz FSS-a??? kako bese zgaazice nas spanci????? Idemo srbi !!!! bravo momci!!! Kostic u A reprezentaciju! Stoperi kidaju!!!! Ma svi do jednog srce na teren bravo bre!!!!

Darko

pre 9 godina

...kad vi nama(crnogorcima) zvizdaste u areni, niste se nazivali "navijacima"...nego, sve se vraca.Tada Bog posla Ivanovica sa pola terena.A veceras Causic, ili Pesic da zavije furiju u crno.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (boa, 14. oktobar 2014 18:12)

A nama srebro na SP, bas nam se vratilo ;)

anonymous

pre 9 godina

FiliP Kostiiiic! Od ovoga srce staje, primili kiks gol, Spanija u slededecem napadu zamalo da dadne gol i ide kontra Cavric majstorski se izborio, i Kostic maestralno zavrsava. Kakva uvertira za Albance, ako ih to ne motivise i pun stadion onda ne znam sta te ljude moze motivisati.

koskeczv

pre 9 godina

BRAVO MAJSTORI!!! Fenomenalna odbrana! Bravo za selektora! Ovo je ljudi neverovatan uspeh!!! Pa da l' smo mi svesni da Spanija nije izgubila 5 eeej PET godina ni od koga, a mi im sad uzimamo evropsko ( i ako se nevaram svetsko i olimpijske igre... neka me ispravi neko ako gresim) Svaka cas i sudiji koji je u svakom pogledu fantasticno sudio i nije podlegao pritisku! Jos jednom bravo za orlice i neka uzivaju u ovom nesvakidasnjem trenutku jer su svakako zasluzili!!

sudbina

pre 9 godina

Sta bi dali Spanci da moze da im se vrati onaj mec sa Austrijom, kada su fakticki nas odveli u baraz. Da su znali da ce da nalete na ovakvu silu Srbiju u barazu pustili bi Austriju samo tako. Pomalo mi ih je i zao, oni prosli kao prvi od svih 14 timova, sve pobede u grupi, a mi jedva kao 14. (4. najbolji drugoplasirani tim). Desilo im se nesto slicno kao i Grcima na Mundobasketu...

derviš i smrt

pre 9 godina

e to se zove borba za svoju zemlju,neka se ovi stariji ugledaju na vas! Srbija ponovo najjača kad je svi otpišu, Srbija na Ep!

veliki strumf

pre 9 godina

Odlicno se drze nasi momci 3 puna poluvremena, a igramo bez 10-11 igraca. Tesko ih je i nabrojati: Lazar, Mitar, Jojic, Djuricic, Natasic, Petkovic, Spajic, Pantic, Brasanac, golman Rajkovic. Sigurno sam nekog bitnog zanoravio. Ali, mozda je i bolje sto oni ne igraju! Kako to? Spanci su mozda najbolji protivnik koga je ovakav tim mogao dobiti. Igraju uvek isto, drze loptu, gnjave, kao i A tim. A ta igra je procitana. Odbranu je sa Celsijem i Interom patentirao Murinjo, usledila je samo nadogradnja. Mi igramo zestok bunker sa opasnim kontrama i to daje rezultat. Sa boljom ekipom bismo vise igrali fudbal, manje se branili, pa bi Spanci imali vise prostora da nam daju gol.

Milan

pre 9 godina

Ljudi moji da li ste vi svjesni da je U21 reprezentacija Spanije osvojila 3 poslednja Ep za mlade? Ako ih prodjemo, bez obzira kako, to je senzacija svjetskih razmjera, nevjerovatno, kao kad bi seniori u barazu za Ep dobili Nijemce, pa cak i vece. Jao ne, kakav gol smo primili.

Klošar ©™

pre 9 godina

Sada pisete kako je to sramno. I jeste. Ali zar i navijaci Srbije ne zvizde skoro svakoj himni u Beogradu? Budite realni i priznajte da zvizde. Mrzi me da saljem linkove, ali i ne moram jer je to poznato.
(Milan-Indjija, 14. oktobar 2014 18:03)Članicama koje su priznale Kosovo...

pljuni i zapevaj

pre 9 godina

Nerazumem zasto preko 6 minuta nastavka!? Sramota,alo Platini da te vidim sada!Neverovatno kako je sudija navlacio sve vreme,sreca pa su nasi momci ostali mirni!Za iste prekrsaje nasima zuti a Spancima samo verbalna opomena!?Ali,ima neko gore ko gleda sve i vraca!Bravo mladici,a kvota 1,25 za pobedu Spanije a 11 za nase - samar i kladionicama!?

Granota

pre 9 godina

Mi ne igramo fudbal, mi se samo branimo na 16 metara. Smešno
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (1985, 14. oktobar 2014 19:13)

Da li si ti svestan koga su oni danas izbacili? Iska, Deulofeua, Sergi Roberta, Olivera Toresa, ... prvotimce velikana poput Sevilje, Real Madrida, Barselone, Porta...

Filip Kostic je jednostavno najbolji nas igrac koga sam gledao od generacije '98. Decko je zmaj.

r

pre 9 godina

Svaka čast,momci!FSS vas je pustio niz vodu i nije verovao u vas ali ste upravo vi dokaz,da ta banda treba da se najuri iz fudbala što pre inače ćemo dodtaći dno dna.Vaš uspeh će pripisati sebi,to je sigurno.Po meni je viđeno finale na EP Srbija-Nemačka.

A reprezentacija

pre 9 godina

Kazete nemamo stopere? Pogledajte kako igra Veljkovic.
Nemamo krila?
Kostic najbolji pojedinac na terenu.
Nemamo napadaca?
Pesic munja.

zoran fr

pre 9 godina

da nam nisu mladi '21,19,17 mi nebi znali sta je fudbal u srbiji
bravo momci igrali glavom
koji pritisak imaju sad seniori veceras

Cvexi

pre 9 godina

Opa, pa nasi navijaci su vec na evropskom nivou. To je to, sad jos sudski i finansijski sektor da usaglasimo u vrata EU su otvorena. Svaka cast, nisam se nadao ovakvom napretku!

Asteroid

pre 9 godina

Videli od naših navijača...uostalom, i mi ćemo tako himni Albanije, kao što smo i mnogim drugim himnama zviždali. Nekultura,niske strasti...

Nacionalisti

pre 9 godina

I posle su SRBI nekulturni, rasisti, huligani... Voleo bi da mi neki spanac odgovori na ovo moje pitanje: Sta vam Srbija duguje u zivotu pa sto zvizdite nasoj himni??? Vas havijer solana je unistio nasu zemlju za vreme bombardovanja, licemeri i foliranti sa Pirineja... Objavite mi komentar, pozdrav!

Kale_Pravi

pre 9 godina

Bravo momci! Kraj poluvremena, .... ne znam kako ce momci da zavrse utakmicu, ali u ovom sastavu, ovo je fenomenalna igra, sjajan pristup....britka sablja od volje i zelje...Srce(da ne kazem onu drugu rec nama svojstvenu) ova ekipa na terenu ima(molim da mi objavite komentar). Ovako igraju Latini Italijani, kad su slabiji, odbrana po svaku cenu, a onda kontra i cvrc....to je recept, o kome ja trubim godinama, decenijama....doduse kad je ekipa jaca, onda im upakuju tri komada( tako igraju Italijani, a oni su 4 puta bili prvaci sveta). Kako se god zavrsi ovo do kraja......ja sam posle dugog vremena zadovoljan jednom reprezentativnom ekipom u fudbalu. Nije BILO NI JEDNE GRESKE...Bravo momci!

Top fuzbal

pre 9 godina

Joj koliko bolesnika na ovoj vesti.Prisecaju se Solane,NATO,oktobarske revolucije,I i II srpskog ustanka,Kosovskog boja, Rimljana,Marka Kraljevica,Starog Egipta,Nemaca,partizana,..Ljudi gledajte sport i relaksirajte se a politiku ostavite premazanim i prevejanim likovima.

boa

pre 9 godina

...kad vi nama(crnogorcima) zvizdaste u areni, niste se nazivali "navijacima"...nego, sve se vraca.Tada Bog posla Ivanovica sa pola terena.A veceras Causic, ili Pesic da zavije furiju u crno.

spanac

pre 9 godina

I posle su SRBI nekulturni, rasisti, huligani... Voleo bi da mi neki spanac odgovori na ovo moje pitanje: Sta vam Srbija duguje u zivotu pa sto zvizdite nasoj himni???
(Nacionalisti, 14. oktobar 2014 18:03)
Ma nista nam ne dugujete. Sve je u redu.

Vuk Ivanovic

pre 9 godina

Kako ih samo nije sram?!
Zar oni u Kadizu ne znaju da mi vec vise od 20 godina zviždimo svakoj mogućoj himni koja se oglašava u Srbiji prilikom nastupa te strane reprezentacije?!
To je naše!
To nam ne sme niko oduzeti!
P.S. Jedva čekam da nam uskoro neko dodje...

mirko

pre 9 godina

I mi smo dugo godina zvizdali i izvizdali sve himne zemalje evropske unije pa i sire pa nikome nista.

To sto neko zvizdi nasoj himni govori o njima a ne o nama, ja ne volim kad nasi "navijaci" zvizde bilo cijoj himni.

To ne bi trebalo ni veceras da bude slucaj iako ih mrzim iz dna duse.

Jonnaci

pre 9 godina

Za Boin komentar... Zato je Srbija vicesampion sveta, a Crnu Goru ponizavaju velesile kao sto je Holandija... Srecom igrace na kupu boranija 2022., ako se kvalifikuju...

Kosovski ciklus

pre 9 godina

Aleksandar Pesic je najbolji napad Srbije igra odlicno u Tuluzu i za razliku od Mitrovica i Djordjevica koji se snalaze samo glavom i u petercu Pesic ima mnogo bolju kretnju ,vise se otvara,bolje kontrolise loptu i vise ucestvuje u igri ista je usporedba Radoja-Gudelj,ovo pisem kao neko ko redovno gleda utakmice Tuluza,Lazia,Andrlehta Selte i ostalih klubova u jakim ligama gde igraju nasi igraci.

Labud

pre 9 godina

Istovremeno se jadno osecam, a u malom delu mi je i drago da nasi zvizdaci osete kako je kada se zvizdi himni. Ocigledno nisu Spanci zaboravili kako im je himna izvizdana na prijateljskoj u Sen Galenu.

Najbolja bi fora bila aplaudirati albanskoj himni. To bi bio samar za sve na Zapadu koji danima pisu o ovoj utakmici, i najavljuju probleme.

Vladimir_natal_Petkovic

pre 9 godina

odlicno prvo poluvreme srbije ..saul zabio sam sebi ;) igramo sa C timom a oni igraju sa najboljim sta imaju,nadam se da mogu da izdrze jos drugih 45 min bilo bi izuzetno vazno da odemo na EP...

Dag Kristi

pre 9 godina

@Milan Indjija
Bio sam u petak protiv Spanije,ogroman aplauz je dobila njihova himna,apsolutno niko nije zvizdao.Bio sam i 2005. na Marakani i veci aplauz je dobila spanska,nego nasa tadasnja himna.

Smehotresna olimpijada

pre 9 godina

Setite se Francuza... Najavili su da neće igrati utakmicu ako se bude zviždali njihovoj himni i zaprećeno nam je da će utakmica biti registrovana 3:0 za njih. Što se naša reprezentacija nije povukla sada sa terena? Ko je odgovoran za to?

Kutinjo

pre 9 godina

Ovaj nas trener Curcic izgleda kada je polagao te ispite za trenera samo je bio na casovima za defanzivu,izgleda nije bio ni na jednom casu za ofanzivu,sve ekipe koje je on vodio igraju teski anti fudbal.

rts 2

pre 9 godina

gde ima prenos?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Klošar ©™, 14. oktobar 2014 17:52)

rts 2

Srbi - nebeski narod

pre 9 godina

(Nacionalisti, 14. oktobar 2014 18:03)

Ljubomorni su sto smo bolji sportisti od njih. Jos su sveze rane sa Mundobasketa gde su oni zavrsili kao cetvrtfinalisti a mi kao vicesampioni sveta, Djokovic prvi, Nadal treci, u vaterpolu smo ih letos otkinuli... A jos posle ove tekme kad budu uvideli da smo bolji i u fudbalu imace jos veci kompleks.

Milan-Indjija

pre 9 godina

Sada pisete kako je to sramno. I jeste. Ali zar i navijaci Srbije ne zvizde skoro svakoj himni u Beogradu? Budite realni i priznajte da zvizde. Mrzi me da saljem linkove, ali i ne moram jer je to poznato.

Pretplatopotrazitelji

pre 9 godina

Posto ovi nasi pretplatopotrazitelji ne prenose evo link sa spanskim komentatorom.

http://live.drakulastream.eu/static/popups/246419861364620.html

Nacionalisti

pre 9 godina

I posle su SRBI nekulturni, rasisti, huligani... Voleo bi da mi neki spanac odgovori na ovo moje pitanje: Sta vam Srbija duguje u zivotu pa sto zvizdite nasoj himni??? Vas havijer solana je unistio nasu zemlju za vreme bombardovanja, licemeri i foliranti sa Pirineja... Objavite mi komentar, pozdrav!

Nikki

pre 9 godina

I ti mladici iz Spanije ce za 10 godina da osvoje prvenstvo a ovi nasi nece ni da se kvalifikuju. To je sve stvar mentaliteta. Mora da se trenira jos jace, ne splavovi.

Milan-Indjija

pre 9 godina

Sada pisete kako je to sramno. I jeste. Ali zar i navijaci Srbije ne zvizde skoro svakoj himni u Beogradu? Budite realni i priznajte da zvizde. Mrzi me da saljem linkove, ali i ne moram jer je to poznato.

anonymous

pre 9 godina

FiliP Kostiiiic! Od ovoga srce staje, primili kiks gol, Spanija u slededecem napadu zamalo da dadne gol i ide kontra Cavric majstorski se izborio, i Kostic maestralno zavrsava. Kakva uvertira za Albance, ako ih to ne motivise i pun stadion onda ne znam sta te ljude moze motivisati.

prekoOkeanskeDelije

pre 9 godina

Toooooo brate! Jednom da budem ponosan i na našu bunkericu :-)
Pet žutih? Sitnica, možemo mi još šest.
A španci (malo slovo namerno) našli ste kome da zviždite.

Darko

pre 9 godina

...kad vi nama(crnogorcima) zvizdaste u areni, niste se nazivali "navijacima"...nego, sve se vraca.Tada Bog posla Ivanovica sa pola terena.A veceras Causic, ili Pesic da zavije furiju u crno.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (boa, 14. oktobar 2014 18:12)

A nama srebro na SP, bas nam se vratilo ;)

Milan

pre 9 godina

Ljudi moji da li ste vi svjesni da je U21 reprezentacija Spanije osvojila 3 poslednja Ep za mlade? Ako ih prodjemo, bez obzira kako, to je senzacija svjetskih razmjera, nevjerovatno, kao kad bi seniori u barazu za Ep dobili Nijemce, pa cak i vece. Jao ne, kakav gol smo primili.

A reprezentacija

pre 9 godina

Kazete nemamo stopere? Pogledajte kako igra Veljkovic.
Nemamo krila?
Kostic najbolji pojedinac na terenu.
Nemamo napadaca?
Pesic munja.

sudbina

pre 9 godina

Sta bi dali Spanci da moze da im se vrati onaj mec sa Austrijom, kada su fakticki nas odveli u baraz. Da su znali da ce da nalete na ovakvu silu Srbiju u barazu pustili bi Austriju samo tako. Pomalo mi ih je i zao, oni prosli kao prvi od svih 14 timova, sve pobede u grupi, a mi jedva kao 14. (4. najbolji drugoplasirani tim). Desilo im se nesto slicno kao i Grcima na Mundobasketu...

Asteroid

pre 9 godina

Videli od naših navijača...uostalom, i mi ćemo tako himni Albanije, kao što smo i mnogim drugim himnama zviždali. Nekultura,niske strasti...

my way

pre 9 godina

Свака част момцима, тако се бори и носи дрес Србије! Шпанци, шта да се ради, да сте имали срећу у жребу као Енглези прошли би лаганица.

Don Quijote

pre 9 godina

Spanski reporteri su ludnica, kao da su ucili posao od Mladena Delica. Posle one trojke Teodosica, u ocajanju je uzviknuo: majko moja kako ovi sutiraju trojke. Naravno da sam umro od smeha a i dan danas mi je inspiracija za sale. Ovaj danas kaze: majko moja kakav srpski zid, onaj kineski nije nista.
Odbrana je granitna a Kostic odmah u A tim!
Volim te Zvezdo!
Volim te Srbijo!

veliki strumf

pre 9 godina

Odlicno se drze nasi momci 3 puna poluvremena, a igramo bez 10-11 igraca. Tesko ih je i nabrojati: Lazar, Mitar, Jojic, Djuricic, Natasic, Petkovic, Spajic, Pantic, Brasanac, golman Rajkovic. Sigurno sam nekog bitnog zanoravio. Ali, mozda je i bolje sto oni ne igraju! Kako to? Spanci su mozda najbolji protivnik koga je ovakav tim mogao dobiti. Igraju uvek isto, drze loptu, gnjave, kao i A tim. A ta igra je procitana. Odbranu je sa Celsijem i Interom patentirao Murinjo, usledila je samo nadogradnja. Mi igramo zestok bunker sa opasnim kontrama i to daje rezultat. Sa boljom ekipom bismo vise igrali fudbal, manje se branili, pa bi Spanci imali vise prostora da nam daju gol.

nn

pre 9 godina

Kad Curcic postavi ovakvu odbranu onda je to parkiran autobus, a kad to uradi Murinjo, on je genije. Nijedna odbrana ne moze da se igra ovako ako igraci ne daju sve od sebe, a ovi decaci su isli fizicki preko svojih limita. A dali smo i dva gola, zar ne? PS Da smo igrali sa najboljim igracima ne bi prosli, garantujem!

Gale

pre 9 godina

Ja kao zvezdaš bih silno voleo da Danko Lazović postigne bar jedan gol u našoj pobedi i bude najbolji naš igraš na ovoj utakmici, ne samo zbog reprezentacije, već i zbog svih vas koji kukate zašto Danko igra, koji sve znate šta treba, a šta ne treba i bolji ste selektori od selektora (ko god da je selektor). Kad se tu dodaju ovi kreteni na stadionu koji su već počeli da bacaju petarde i baklje, te novinari ("novinari")koji konstantno vrše antikampanju i pritiske na svakog selektora i svaku reprezentaciju od Antića do danas, čoveku pripadne muka...

Srbi - nebeski narod

pre 9 godina

(Nacionalisti, 14. oktobar 2014 18:03)

Ljubomorni su sto smo bolji sportisti od njih. Jos su sveze rane sa Mundobasketa gde su oni zavrsili kao cetvrtfinalisti a mi kao vicesampioni sveta, Djokovic prvi, Nadal treci, u vaterpolu smo ih letos otkinuli... A jos posle ove tekme kad budu uvideli da smo bolji i u fudbalu imace jos veci kompleks.

boj@n

pre 9 godina

Kostic srce kao u vola,a i m..a :D
85 minut djecko pada,ne može više vidi mu se na ocima,92 minut pretrcava više od 60 metara i da onako snazno šutira,bravo majstorcino tako se igra za svoj grb..ponos Srbije

sabre

pre 9 godina

Иако звучи ружно, морам признати да је ово резултат који је, мени лично, битнији данас.
Ако сениорски тим не покаже бар борбеност и жељу, мислим да ћу у потпуности престати да пратим овај циклус квалификација.
А за ове младиће имам само ријечи хвале.
Честитам вам и захваљујем што сте ми уљепшали ову седмицу.

mirko

pre 9 godina

I mi smo dugo godina zvizdali i izvizdali sve himne zemalje evropske unije pa i sire pa nikome nista.

To sto neko zvizdi nasoj himni govori o njima a ne o nama, ja ne volim kad nasi "navijaci" zvizde bilo cijoj himni.

To ne bi trebalo ni veceras da bude slucaj iako ih mrzim iz dna duse.

Lucidni decko

pre 9 godina

Jedini razlog sto ovako mladi igraju jeste sto grizu da bi se prodali !! E to je realnost kad dodju do para igrace ko ovi iz A tima osim par izuzetaka..

Labud

pre 9 godina

Istovremeno se jadno osecam, a u malom delu mi je i drago da nasi zvizdaci osete kako je kada se zvizdi himni. Ocigledno nisu Spanci zaboravili kako im je himna izvizdana na prijateljskoj u Sen Galenu.

Najbolja bi fora bila aplaudirati albanskoj himni. To bi bio samar za sve na Zapadu koji danima pisu o ovoj utakmici, i najavljuju probleme.

Misin

pre 9 godina

Ovi momci i treba da idu na prvenstvo evrope,da su igrale nase zvezde nebismo prosli kao i oni sa svojim zvezdama.Imamo odlicnu ekipu.Veljkovic igracina.Svaka cast svima iz ove reprezentacije.

Makedonac

pre 9 godina

Bravo komsije,svaka cast.Izbaciti Spaniju,jos na njihovom terenu je ogroman uspeh.Mnogo veci nego sto izgleda na prvi pogled.Jos jednom cestitke i sve najbolje na EP.

989

pre 9 godina

Neverovatno koliko ima onih koji gledaju fudbal a nemaju pojma. Citam komentare posebno prvog poluvremena i ne mogu da verujem. E sada kada smo pobedili da li ce ti isti da hvale igrace, da pisu o parkiranom autobusu..Bunker je veoma nezgodan takticki element i ako ne primis gol veoma cesto ga dajes iz kontre. Da li ste nekada to videli posto toliko pratite fudbal? Oni su samo prividno bili bolji jer su vise napadali ali su primili cist drugi gol iz udzbenika kako se vodi kontranapad. Koliko smo imali srece i poveli autogolom toliko su i oni srecno izjednacili. I jos nesto, spanska publika je aplauzom ispratila svoje igrace. Da li ste to videli?? A sta bi bilo ovde?? E zato su to navijaci i Spanija je DRZAVA a ovde ..ovde, svi mi znamo sta je. Mi bolje zbog takvih koji su na zalost vecina i ne zasluzujemo bolje. Nemojte samo da mi pricate da nije vecina jer oni normalni ne idu na utakmice. Idu ovakvi koji pisu ovakve smesne komentare a nemaju pojma sta je fudbal. Toliko.

Jonnaci

pre 9 godina

Za Boin komentar... Zato je Srbija vicesampion sveta, a Crnu Goru ponizavaju velesile kao sto je Holandija... Srecom igrace na kupu boranija 2022., ako se kvalifikuju...

Top fuzbal

pre 9 godina

Joj koliko bolesnika na ovoj vesti.Prisecaju se Solane,NATO,oktobarske revolucije,I i II srpskog ustanka,Kosovskog boja, Rimljana,Marka Kraljevica,Starog Egipta,Nemaca,partizana,..Ljudi gledajte sport i relaksirajte se a politiku ostavite premazanim i prevejanim likovima.

Kale_Pravi

pre 9 godina

Bravo momci! Kraj poluvremena, .... ne znam kako ce momci da zavrse utakmicu, ali u ovom sastavu, ovo je fenomenalna igra, sjajan pristup....britka sablja od volje i zelje...Srce(da ne kazem onu drugu rec nama svojstvenu) ova ekipa na terenu ima(molim da mi objavite komentar). Ovako igraju Latini Italijani, kad su slabiji, odbrana po svaku cenu, a onda kontra i cvrc....to je recept, o kome ja trubim godinama, decenijama....doduse kad je ekipa jaca, onda im upakuju tri komada( tako igraju Italijani, a oni su 4 puta bili prvaci sveta). Kako se god zavrsi ovo do kraja......ja sam posle dugog vremena zadovoljan jednom reprezentativnom ekipom u fudbalu. Nije BILO NI JEDNE GRESKE...Bravo momci!

Realno

pre 9 godina

Kakva dekadencija fudbala od strane Curcica.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Poznavalac, 14. oktobar 2014 18:58)
Cilj opravdava sredstvo.Pobedili smo bolje od sebe i plasirali se na EP a pamte se pobednici a ne igra.

nebojsa

pre 9 godina

@...kad vi nama(crnogorcima) zvizdaste u areni, niste se nazivali "navijacima"...nego, sve se vraca.Tada Bog posla Ivanovica sa pola terena.A veceras Causic, ili Pesic da zavije furiju u crno.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (boa, 14. oktobar 2014 18:12)

Mi smo vicesampioni sveta u kosarci, a gde ste vi??? Toliko o karmi, ako na to mislite.

LecleaR

pre 9 godina

Bravo klinci jedno veliko bravo...!
Pokazali ste jos jednom da Srbi su najaci onda kada niko u njih ne veruju pocevsi od Cera,Kolubare pa na dalje...

danix

pre 9 godina

Gledao sam utakmicu na spanskom kanalu i nikada u zivotu nisam slusao takvo navijanje kao od spanskog voditelja,,ha,ha,ha,ha.
Citavu utakmicu je vikao,vamos Espana,vamos Espana,madre mia,madre mia,a kada su Spanci dali gol pao je u delirijum,ja samm mislio da ce ga kap strefiti,izgubio je glas koliko je vikao.To je bilo strasno.
A,onda nasi daju gol, ha,ha,ha,ha,ha,a Spanac odjednom zacuta,ni glasa od njega,,ha,ha,ha,ah,pitam se je li covjek ziv,,ha,ha,ha,ha.
Skaka cast momci,a bilo je onako kako sam rekao poslije prve utakmice da nasi imaju sansu da pobijede u Spaniji jer ih je i Austrija,u posljednjem mecu po grupama,lako mogla dobiti,a bilo je 1:1.Spanci jednostavno ne znaju dati gol,dodju do sesnaesterca i tu se zapetljaju ili slabo pucaju.Pa i ovaj gol su dali iz udarca koji nije bio ni sut na gol,a ni centarsut.
Medjutim,dobiti Spaniju na njihovom terenu sa drugom ekipom je,ne uspjeh,nego pravi podvig.A sta bi tek bilo da je nasa prva ekipa danas igrala,pet igraca u A timu,a pet povrijedjeno.
Srecno momci na EP,najbolji ste,nema sumnje.

Dag Kristi

pre 9 godina

@Milan Indjija
Bio sam u petak protiv Spanije,ogroman aplauz je dobila njihova himna,apsolutno niko nije zvizdao.Bio sam i 2005. na Marakani i veci aplauz je dobila spanska,nego nasa tadasnja himna.

rts 2

pre 9 godina

gde ima prenos?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Klošar ©™, 14. oktobar 2014 17:52)

rts 2

Vladimir_natal_Petkovic

pre 9 godina

odlicno prvo poluvreme srbije ..saul zabio sam sebi ;) igramo sa C timom a oni igraju sa najboljim sta imaju,nadam se da mogu da izdrze jos drugih 45 min bilo bi izuzetno vazno da odemo na EP...

Kutinjo

pre 9 godina

Ovaj nas trener Curcic izgleda kada je polagao te ispite za trenera samo je bio na casovima za defanzivu,izgleda nije bio ni na jednom casu za ofanzivu,sve ekipe koje je on vodio igraju teski anti fudbal.

Granota

pre 9 godina

Mi ne igramo fudbal, mi se samo branimo na 16 metara. Smešno
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (1985, 14. oktobar 2014 19:13)

Da li si ti svestan koga su oni danas izbacili? Iska, Deulofeua, Sergi Roberta, Olivera Toresa, ... prvotimce velikana poput Sevilje, Real Madrida, Barselone, Porta...

Filip Kostic je jednostavno najbolji nas igrac koga sam gledao od generacije '98. Decko je zmaj.

rajko

pre 9 godina

браво момци какво изненађење морам признати да нисам мислио да ћете победити у шпанији али ово доказује да нису они једини са добрим младим фудбалерима

krajisnik

pre 9 godina

interesantno da nasi najbolji igraci A tima nisu igrali ni u Zvezdi ni Partizanu.Ivanovic,Matic,Tadic,Kolarov...Ovima bih mogli sada dodati Kostica u mladoj reprezentaciji.Koliku reklamu imaju veciti rivali i koliko se guraju tatini sinovi da ovaj Kostic nije mogao doci u Zvezdu nego neki antitalenti

Kol

pre 9 godina

Kostic je igracina, svaka cast mladima a igrali su bez 6 standardnih igraca kada se oni pridodaju ekipi moze se ocekivati borba za polufinale na evropskom prvenstvu!

Kosovski ciklus

pre 9 godina

Aleksandar Pesic je najbolji napad Srbije igra odlicno u Tuluzu i za razliku od Mitrovica i Djordjevica koji se snalaze samo glavom i u petercu Pesic ima mnogo bolju kretnju ,vise se otvara,bolje kontrolise loptu i vise ucestvuje u igri ista je usporedba Radoja-Gudelj,ovo pisem kao neko ko redovno gleda utakmice Tuluza,Lazia,Andrlehta Selte i ostalih klubova u jakim ligama gde igraju nasi igraci.

Stari Grobar

pre 9 godina

Ako ste gledali utakmicu,videli ste kako se bore,kako trce ovi momci.Svaka im cast a ovog Kostica sto brze u A tim.Imamo buducnost,imamo tim U 17,U19,U21 jos samo kad bi se vedete iz A tima ugledale na ovu decu.Kad ne bi prodavali pilice od 16,17,19,20 godina,kad bi imali prave vaspitace,imali bi jednu od boljih liga u Evropi.Ovo je dokaz.Ali nasa jadna zemlja prodaje sve sto vredi za zalogaj suhog kruha.Bravo momci,ponosim se sa Vama.

Stella

pre 9 godina

Svaka cast pre svega nosiocima Dmitrovicu, Kosticu, Pesicu, Kovacevicu, Veljkovicu, Srnicu, Causicu, kapitenu Petkovicu (tesko povredjen), Cavricu, Petrovicu, ma svima koji su i minut proveli na terenu u ovim kvalifikacijama, a ima ih od prvog tima do bolnicke postelje. Bravo Radovane Curcicu! Ovo nije podvig, ovo je cudo! A Dik Advokat i stariji igraci nek se zamisle malo sta rade, i nek se ugledaju na ove klince. Kad se jednog dana spoje momci iz u21 i u19 u seniorskom timu sa par vec velikih igraca (Bane, Matic, Tadic, Markovic...), pa to nijedan Tole ili Bata Djora nece moci da pokvare! Srbijaaaa!

Babin_zub

pre 9 godina

Ustao i aplaudirao, zatim kleknuo na kolena i zahvalio se Curcicu i igracima koji su ispostovali sve sto je od njih trazio. Pa gospodine Kolarov, zasluzite i vi to vasim igrama umesto sto prozivate navijace.

spanac

pre 9 godina

I posle su SRBI nekulturni, rasisti, huligani... Voleo bi da mi neki spanac odgovori na ovo moje pitanje: Sta vam Srbija duguje u zivotu pa sto zvizdite nasoj himni???
(Nacionalisti, 14. oktobar 2014 18:03)
Ma nista nam ne dugujete. Sve je u redu.

Go Tipsa

pre 9 godina

Bravo za momke!

Odlicni sto se tice defanzive, i srcanosti. Ipak je ovo bila vrlo jaka postava spanaca.
Meni licno se mali Kostic vise svidja od Tosica I Markovica zajedno. Mocan i pametan igrac.

Srecno na OI. Sad cemo ih lakse ostvariti, kad smo vec dobili ovakvu ekipu i mozda najveceg favorite za titulu.

Muta

pre 9 godina

Gledao sam Kostića dok je još igrao za radnički mali je čudo od igrača ima tehniku a kad ubaci u trecu trci kao lud.Odavno ovakvog napadača nismo imali pa on je sam nosio Radnički i čim je on otišao odmah smo počeli da gubimo.

Realno

pre 9 godina

Kakva dekadencija fudbala od strane Curcica.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Poznavalac, 14. oktobar 2014 18:58)
Cilj opravdava sredstvo.Pobedili smo bolje od sebe i plasirali se na EP a pamte se pobednici a ne igra.

oprem dobro

pre 9 godina

Bravo za prolaz na EP.A što se igre tiče bilo je teško gledati onakvu defanzivnu igru,bez ikakve želje za napadom,ali ko će se toga sećati u budućnosti.

Smehotresna olimpijada

pre 9 godina

Setite se Francuza... Najavili su da neće igrati utakmicu ako se bude zviždali njihovoj himni i zaprećeno nam je da će utakmica biti registrovana 3:0 za njih. Što se naša reprezentacija nije povukla sada sa terena? Ko je odgovoran za to?

Штилцована катаболцна

pre 9 godina

Честитке момцима и нарочито честитке селектору Ћурчићу, толико оспораваном тренеру без и једне мрље у каријери. Где су сада они што су кукали на савез и селектора А репрезентације због не пуштања играча да играју за млади тим? Да је памети, па те момке не звати ни на европско првенство, можда се у овој групи играча нађе још неко ко би одмах могао да заигра у А селекцији. У овом моменту то могу, Пешић, Костић, Вељкковић и Ћирковић. На ЕП исплива можда још неко. Схватите, У21 је одскочна даска за сениоре, ко игра за сениоре не треба да игра за У21 тим. И да се нашалим мало, предлажем да се хитно кулски Хајдук и ивањички Јавор декретом врате у Јелен Супер Лигу. Шпанци су упали у српску "машину" коју су управо они патентирали, а један од изумитеља те "машине" је Радован Ћурчић.

Srbi_Rijeka

pre 9 godina

Bravo za mladu reprezentaciju Srbije, nadam se da će nstaviti tradiciju zadnjih prvenstava i otići do samog kraja. Nekakav gap se desi između juniora i seniora, nije mi jasno pošto postoji ogroman talent...a i struka očito radi dobro, bar kod "orlića". Neka se Orlovi malo zamisle!

MAJSTOR

pre 9 godina

Ja sam lepo rekao da je Kostic je majstor i treba sto pre da dobije poziv u A tim igrao odlicno bio najbolji igrac Groningena sad je krenuo i odlicno da igra stutgartu bolji i pordornij od tosica i markovica i djuricica.

Cvexi

pre 9 godina

Opa, pa nasi navijaci su vec na evropskom nivou. To je to, sad jos sudski i finansijski sektor da usaglasimo u vrata EU su otvorena. Svaka cast, nisam se nadao ovakvom napretku!

GedzaSrbin

pre 9 godina

Pa neka kaze sad neko da je Kovinjalo baksuz. Dragi Nedeljko da si nam ziv jos 100 godina i da nam prenosi jos mnogo ovakvih utakmicu.

P.S Igrao sam singl dvojku na kladzi (1000 din na kvotu 12), odo sad da namlatim pare i kupim gajbu piva za Arnaute.

PATRIOTA

pre 9 godina

Bravo majstori!Advokat nije hteo da pusti igrača koji imaju pravo nastupa za mlade ili je možda i hteo ali mu je Ćurčić rekao da nema potrebe pošto mu se ti igrači ne uklapaju u AUTOBUS-))).Nije problem Srbije Advokat nego nedovoljno zalaganje nekih igrača,Ćurčić je prosečan trener ali njegovi igrači izgaraju na terenu.Ako se seniori ne plasiraju na EP u sledećim kvalifikacijama za SP treba da igraju igrači U-17,U-19,U-21(Treneri da budu Drulovići Ćurčić)jer mi smo u mlađim kategorijama u vrhu evropskog fudbala(u-19 bili i na vrhu)pa ako se ne plasiramo možemo da se vadimo na mladost ekipe,mada mislim da bi se sigurno plasirali na SP.A reprezentativci ugledajte se na mlade i dajte albancima berem 5 komada.Napred Srbija!!!

pljuni i zapevaj

pre 9 godina

Nerazumem zasto preko 6 minuta nastavka!? Sramota,alo Platini da te vidim sada!Neverovatno kako je sudija navlacio sve vreme,sreca pa su nasi momci ostali mirni!Za iste prekrsaje nasima zuti a Spancima samo verbalna opomena!?Ali,ima neko gore ko gleda sve i vraca!Bravo mladici,a kvota 1,25 za pobedu Spanije a 11 za nase - samar i kladionicama!?

r

pre 9 godina

Svaka čast,momci!FSS vas je pustio niz vodu i nije verovao u vas ali ste upravo vi dokaz,da ta banda treba da se najuri iz fudbala što pre inače ćemo dodtaći dno dna.Vaš uspeh će pripisati sebi,to je sigurno.Po meni je viđeno finale na EP Srbija-Nemačka.

koskeczv

pre 9 godina

BRAVO MAJSTORI!!! Fenomenalna odbrana! Bravo za selektora! Ovo je ljudi neverovatan uspeh!!! Pa da l' smo mi svesni da Spanija nije izgubila 5 eeej PET godina ni od koga, a mi im sad uzimamo evropsko ( i ako se nevaram svetsko i olimpijske igre... neka me ispravi neko ako gresim) Svaka cas i sudiji koji je u svakom pogledu fantasticno sudio i nije podlegao pritisku! Jos jednom bravo za orlice i neka uzivaju u ovom nesvakidasnjem trenutku jer su svakako zasluzili!!

Nišlija

pre 9 godina

Sve pohvale za momke! Izbacili su dvostrukog uzastopnog prvaka Evrope na njegovom terenu! Ova mlada reprezentacija zaslužuje da se u Češkoj pojavi u najjačem sastavu (Mitorvić, L. Marković, Nastasić, Rajković, Jojić, Đurišić...) Bravo!!!

zoran fr

pre 9 godina

da nam nisu mladi '21,19,17 mi nebi znali sta je fudbal u srbiji
bravo momci igrali glavom
koji pritisak imaju sad seniori veceras

srb

pre 9 godina

Bravo momci, odusevili su me ne toliko znanjem koliko borbenoscu i disciplinom...posebno bih pomenuo curcica koji kaze da je sasvim normalno da ne igramo sa 10 igraca i da su navikli na to. Eeeeej bre tole glodare prljavi jel cujes ti tog coveka a ne da slusamo advokata koji kaze da je 1:1 u jermeniji ok...da mi je neka moc samo da dohvatim toleta na 5min da mu objasnim neke stvari. Svaka cast momci samo nastavite sa dobrim rezultatima

derviš i smrt

pre 9 godina

e to se zove borba za svoju zemlju,neka se ovi stariji ugledaju na vas! Srbija ponovo najjača kad je svi otpišu, Srbija na Ep!

IBJ

pre 9 godina

Momci, svaka čast! Odavno nisam imao lepih reči za vesti iz srpskog fudbala i nadam se da će vaš uspeh biti početak preokreta. Svaka čast!

Klošar ©™

pre 9 godina

Sada pisete kako je to sramno. I jeste. Ali zar i navijaci Srbije ne zvizde skoro svakoj himni u Beogradu? Budite realni i priznajte da zvizde. Mrzi me da saljem linkove, ali i ne moram jer je to poznato.
(Milan-Indjija, 14. oktobar 2014 18:03)Članicama koje su priznale Kosovo...

Tolle

pre 9 godina

@...kad vi nama(crnogorcima) zvizdaste u areni, niste se nazivali "navijacima"...nego, sve se vraca.Tada Bog posla Ivanovica sa pola terena.A veceras Causic, ili Pesic da zavije furiju u crno.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (boa, 14. oktobar 2014 18:12)


Mora da ste nesto gadno skrivili Holandjanima :)

Vuk Ivanovic

pre 9 godina

Kako ih samo nije sram?!
Zar oni u Kadizu ne znaju da mi vec vise od 20 godina zviždimo svakoj mogućoj himni koja se oglašava u Srbiji prilikom nastupa te strane reprezentacije?!
To je naše!
To nam ne sme niko oduzeti!
P.S. Jedva čekam da nam uskoro neko dodje...

zlonenameran

pre 9 godina

Ajmo sad da vidim one pljuvace svih iz FSS-a??? kako bese zgaazice nas spanci????? Idemo srbi !!!! bravo momci!!! Kostic u A reprezentaciju! Stoperi kidaju!!!! Ma svi do jednog srce na teren bravo bre!!!!

boa

pre 9 godina

...kad vi nama(crnogorcima) zvizdaste u areni, niste se nazivali "navijacima"...nego, sve se vraca.Tada Bog posla Ivanovica sa pola terena.A veceras Causic, ili Pesic da zavije furiju u crno.

Bili Piton

pre 9 godina

Molim VAS GOSPODO, PO KOM DOKUMENTU SE STADION ZOVE "Stadion Partizana"? To nije ni vlasništvo, a po kom dokumentu i otkad, niti se može reći kao kad igraju košarkaši partizana ili rukometaši partizana, "pa stadion partizana"? Gospodo stadion ima IME "STADION JNA" a vi ga tako oslovite i kao stadion u Humskoj! Inače po Zakonu i kodeksima vašim tražićemo odgovornost!O moralnoj strani nećemo jer je SRAMNO PO VAS NEISTINE PROPAGIRATI!

Pretplatopotrazitelji

pre 9 godina

Posto ovi nasi pretplatopotrazitelji ne prenose evo link sa spanskim komentatorom.

http://live.drakulastream.eu/static/popups/246419861364620.html

zzzzz

pre 9 godina

Veliki uspeh, ali, na moju ogromnu zalost, taktika koja je dovela do njega je kukavicka, vidjena 1000 puta i veoma retko je donosila rezultat. Sada jeste, ali to je slucaj, cesce nece. Elem, cestitke momci, zasluzili ste, ovo jeste ogroman uspeh i nadam se da cemo na EP biti kompletni, pogotovo sto su ovo ujedno i kvalifikacije za Olimpijske igre (polufinalisti EP idu na OI).

Srdjan

pre 9 godina

Apsolutno Nezasluzena pobeda, sve vreme oni igraju mi se branimo, ne mozemo ni dva minuta da drzimo loptu u svom posedu, igramo neki anti fudbal, ne svidja mi se to...

Milan-Indjija

pre 9 godina

Sada pisete kako je to sramno. I jeste. Ali zar i navijaci Srbije ne zvizde skoro svakoj himni u Beogradu? Budite realni i priznajte da zvizde. Mrzi me da saljem linkove, ali i ne moram jer je to poznato.

Nacionalisti

pre 9 godina

I posle su SRBI nekulturni, rasisti, huligani... Voleo bi da mi neki spanac odgovori na ovo moje pitanje: Sta vam Srbija duguje u zivotu pa sto zvizdite nasoj himni??? Vas havijer solana je unistio nasu zemlju za vreme bombardovanja, licemeri i foliranti sa Pirineja... Objavite mi komentar, pozdrav!

Srdjan

pre 9 godina

Apsolutno Nezasluzena pobeda, sve vreme oni igraju mi se branimo, ne mozemo ni dva minuta da drzimo loptu u svom posedu, igramo neki anti fudbal, ne svidja mi se to...

Nikki

pre 9 godina

I ti mladici iz Spanije ce za 10 godina da osvoje prvenstvo a ovi nasi nece ni da se kvalifikuju. To je sve stvar mentaliteta. Mora da se trenira jos jace, ne splavovi.

boa

pre 9 godina

...kad vi nama(crnogorcima) zvizdaste u areni, niste se nazivali "navijacima"...nego, sve se vraca.Tada Bog posla Ivanovica sa pola terena.A veceras Causic, ili Pesic da zavije furiju u crno.

zzzzz

pre 9 godina

Veliki uspeh, ali, na moju ogromnu zalost, taktika koja je dovela do njega je kukavicka, vidjena 1000 puta i veoma retko je donosila rezultat. Sada jeste, ali to je slucaj, cesce nece. Elem, cestitke momci, zasluzili ste, ovo jeste ogroman uspeh i nadam se da cemo na EP biti kompletni, pogotovo sto su ovo ujedno i kvalifikacije za Olimpijske igre (polufinalisti EP idu na OI).

Bili Piton

pre 9 godina

Molim VAS GOSPODO, PO KOM DOKUMENTU SE STADION ZOVE "Stadion Partizana"? To nije ni vlasništvo, a po kom dokumentu i otkad, niti se može reći kao kad igraju košarkaši partizana ili rukometaši partizana, "pa stadion partizana"? Gospodo stadion ima IME "STADION JNA" a vi ga tako oslovite i kao stadion u Humskoj! Inače po Zakonu i kodeksima vašim tražićemo odgovornost!O moralnoj strani nećemo jer je SRAMNO PO VAS NEISTINE PROPAGIRATI!

Gale

pre 9 godina

Ja kao zvezdaš bih silno voleo da Danko Lazović postigne bar jedan gol u našoj pobedi i bude najbolji naš igraš na ovoj utakmici, ne samo zbog reprezentacije, već i zbog svih vas koji kukate zašto Danko igra, koji sve znate šta treba, a šta ne treba i bolji ste selektori od selektora (ko god da je selektor). Kad se tu dodaju ovi kreteni na stadionu koji su već počeli da bacaju petarde i baklje, te novinari ("novinari")koji konstantno vrše antikampanju i pritiske na svakog selektora i svaku reprezentaciju od Antića do danas, čoveku pripadne muka...

Kutinjo

pre 9 godina

Ovaj nas trener Curcic izgleda kada je polagao te ispite za trenera samo je bio na casovima za defanzivu,izgleda nije bio ni na jednom casu za ofanzivu,sve ekipe koje je on vodio igraju teski anti fudbal.

Asteroid

pre 9 godina

Videli od naših navijača...uostalom, i mi ćemo tako himni Albanije, kao što smo i mnogim drugim himnama zviždali. Nekultura,niske strasti...

Lucidni decko

pre 9 godina

Jedini razlog sto ovako mladi igraju jeste sto grizu da bi se prodali !! E to je realnost kad dodju do para igrace ko ovi iz A tima osim par izuzetaka..

Pretplatopotrazitelji

pre 9 godina

Posto ovi nasi pretplatopotrazitelji ne prenose evo link sa spanskim komentatorom.

http://live.drakulastream.eu/static/popups/246419861364620.html

Top fuzbal

pre 9 godina

Joj koliko bolesnika na ovoj vesti.Prisecaju se Solane,NATO,oktobarske revolucije,I i II srpskog ustanka,Kosovskog boja, Rimljana,Marka Kraljevica,Starog Egipta,Nemaca,partizana,..Ljudi gledajte sport i relaksirajte se a politiku ostavite premazanim i prevejanim likovima.

Vuk Ivanovic

pre 9 godina

Kako ih samo nije sram?!
Zar oni u Kadizu ne znaju da mi vec vise od 20 godina zviždimo svakoj mogućoj himni koja se oglašava u Srbiji prilikom nastupa te strane reprezentacije?!
To je naše!
To nam ne sme niko oduzeti!
P.S. Jedva čekam da nam uskoro neko dodje...

Srbi - nebeski narod

pre 9 godina

(Nacionalisti, 14. oktobar 2014 18:03)

Ljubomorni su sto smo bolji sportisti od njih. Jos su sveze rane sa Mundobasketa gde su oni zavrsili kao cetvrtfinalisti a mi kao vicesampioni sveta, Djokovic prvi, Nadal treci, u vaterpolu smo ih letos otkinuli... A jos posle ove tekme kad budu uvideli da smo bolji i u fudbalu imace jos veci kompleks.

Labud

pre 9 godina

Istovremeno se jadno osecam, a u malom delu mi je i drago da nasi zvizdaci osete kako je kada se zvizdi himni. Ocigledno nisu Spanci zaboravili kako im je himna izvizdana na prijateljskoj u Sen Galenu.

Najbolja bi fora bila aplaudirati albanskoj himni. To bi bio samar za sve na Zapadu koji danima pisu o ovoj utakmici, i najavljuju probleme.

Darko

pre 9 godina

...kad vi nama(crnogorcima) zvizdaste u areni, niste se nazivali "navijacima"...nego, sve se vraca.Tada Bog posla Ivanovica sa pola terena.A veceras Causic, ili Pesic da zavije furiju u crno.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (boa, 14. oktobar 2014 18:12)

A nama srebro na SP, bas nam se vratilo ;)

anonymous

pre 9 godina

FiliP Kostiiiic! Od ovoga srce staje, primili kiks gol, Spanija u slededecem napadu zamalo da dadne gol i ide kontra Cavric majstorski se izborio, i Kostic maestralno zavrsava. Kakva uvertira za Albance, ako ih to ne motivise i pun stadion onda ne znam sta te ljude moze motivisati.

nebojsa

pre 9 godina

@...kad vi nama(crnogorcima) zvizdaste u areni, niste se nazivali "navijacima"...nego, sve se vraca.Tada Bog posla Ivanovica sa pola terena.A veceras Causic, ili Pesic da zavije furiju u crno.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (boa, 14. oktobar 2014 18:12)

Mi smo vicesampioni sveta u kosarci, a gde ste vi??? Toliko o karmi, ako na to mislite.

sabre

pre 9 godina

Иако звучи ружно, морам признати да је ово резултат који је, мени лично, битнији данас.
Ако сениорски тим не покаже бар борбеност и жељу, мислим да ћу у потпуности престати да пратим овај циклус квалификација.
А за ове младиће имам само ријечи хвале.
Честитам вам и захваљујем што сте ми уљепшали ову седмицу.

oprem dobro

pre 9 godina

Bravo za prolaz na EP.A što se igre tiče bilo je teško gledati onakvu defanzivnu igru,bez ikakve želje za napadom,ali ko će se toga sećati u budućnosti.

sudbina

pre 9 godina

Sta bi dali Spanci da moze da im se vrati onaj mec sa Austrijom, kada su fakticki nas odveli u baraz. Da su znali da ce da nalete na ovakvu silu Srbiju u barazu pustili bi Austriju samo tako. Pomalo mi ih je i zao, oni prosli kao prvi od svih 14 timova, sve pobede u grupi, a mi jedva kao 14. (4. najbolji drugoplasirani tim). Desilo im se nesto slicno kao i Grcima na Mundobasketu...

mirko

pre 9 godina

I mi smo dugo godina zvizdali i izvizdali sve himne zemalje evropske unije pa i sire pa nikome nista.

To sto neko zvizdi nasoj himni govori o njima a ne o nama, ja ne volim kad nasi "navijaci" zvizde bilo cijoj himni.

To ne bi trebalo ni veceras da bude slucaj iako ih mrzim iz dna duse.

spanac

pre 9 godina

I posle su SRBI nekulturni, rasisti, huligani... Voleo bi da mi neki spanac odgovori na ovo moje pitanje: Sta vam Srbija duguje u zivotu pa sto zvizdite nasoj himni???
(Nacionalisti, 14. oktobar 2014 18:03)
Ma nista nam ne dugujete. Sve je u redu.

Smehotresna olimpijada

pre 9 godina

Setite se Francuza... Najavili su da neće igrati utakmicu ako se bude zviždali njihovoj himni i zaprećeno nam je da će utakmica biti registrovana 3:0 za njih. Što se naša reprezentacija nije povukla sada sa terena? Ko je odgovoran za to?

Klošar ©™

pre 9 godina

Sada pisete kako je to sramno. I jeste. Ali zar i navijaci Srbije ne zvizde skoro svakoj himni u Beogradu? Budite realni i priznajte da zvizde. Mrzi me da saljem linkove, ali i ne moram jer je to poznato.
(Milan-Indjija, 14. oktobar 2014 18:03)Članicama koje su priznale Kosovo...

pljuni i zapevaj

pre 9 godina

Nerazumem zasto preko 6 minuta nastavka!? Sramota,alo Platini da te vidim sada!Neverovatno kako je sudija navlacio sve vreme,sreca pa su nasi momci ostali mirni!Za iste prekrsaje nasima zuti a Spancima samo verbalna opomena!?Ali,ima neko gore ko gleda sve i vraca!Bravo mladici,a kvota 1,25 za pobedu Spanije a 11 za nase - samar i kladionicama!?

Stella

pre 9 godina

Svaka cast pre svega nosiocima Dmitrovicu, Kosticu, Pesicu, Kovacevicu, Veljkovicu, Srnicu, Causicu, kapitenu Petkovicu (tesko povredjen), Cavricu, Petrovicu, ma svima koji su i minut proveli na terenu u ovim kvalifikacijama, a ima ih od prvog tima do bolnicke postelje. Bravo Radovane Curcicu! Ovo nije podvig, ovo je cudo! A Dik Advokat i stariji igraci nek se zamisle malo sta rade, i nek se ugledaju na ove klince. Kad se jednog dana spoje momci iz u21 i u19 u seniorskom timu sa par vec velikih igraca (Bane, Matic, Tadic, Markovic...), pa to nijedan Tole ili Bata Djora nece moci da pokvare! Srbijaaaa!

Kale_Pravi

pre 9 godina

Bravo momci! Kraj poluvremena, .... ne znam kako ce momci da zavrse utakmicu, ali u ovom sastavu, ovo je fenomenalna igra, sjajan pristup....britka sablja od volje i zelje...Srce(da ne kazem onu drugu rec nama svojstvenu) ova ekipa na terenu ima(molim da mi objavite komentar). Ovako igraju Latini Italijani, kad su slabiji, odbrana po svaku cenu, a onda kontra i cvrc....to je recept, o kome ja trubim godinama, decenijama....doduse kad je ekipa jaca, onda im upakuju tri komada( tako igraju Italijani, a oni su 4 puta bili prvaci sveta). Kako se god zavrsi ovo do kraja......ja sam posle dugog vremena zadovoljan jednom reprezentativnom ekipom u fudbalu. Nije BILO NI JEDNE GRESKE...Bravo momci!

Nišlija

pre 9 godina

Sve pohvale za momke! Izbacili su dvostrukog uzastopnog prvaka Evrope na njegovom terenu! Ova mlada reprezentacija zaslužuje da se u Češkoj pojavi u najjačem sastavu (Mitorvić, L. Marković, Nastasić, Rajković, Jojić, Đurišić...) Bravo!!!

GedzaSrbin

pre 9 godina

Pa neka kaze sad neko da je Kovinjalo baksuz. Dragi Nedeljko da si nam ziv jos 100 godina i da nam prenosi jos mnogo ovakvih utakmicu.

P.S Igrao sam singl dvojku na kladzi (1000 din na kvotu 12), odo sad da namlatim pare i kupim gajbu piva za Arnaute.

Штилцована катаболцна

pre 9 godina

Честитке момцима и нарочито честитке селектору Ћурчићу, толико оспораваном тренеру без и једне мрље у каријери. Где су сада они што су кукали на савез и селектора А репрезентације због не пуштања играча да играју за млади тим? Да је памети, па те момке не звати ни на европско првенство, можда се у овој групи играча нађе још неко ко би одмах могао да заигра у А селекцији. У овом моменту то могу, Пешић, Костић, Вељкковић и Ћирковић. На ЕП исплива можда још неко. Схватите, У21 је одскочна даска за сениоре, ко игра за сениоре не треба да игра за У21 тим. И да се нашалим мало, предлажем да се хитно кулски Хајдук и ивањички Јавор декретом врате у Јелен Супер Лигу. Шпанци су упали у српску "машину" коју су управо они патентирали, а један од изумитеља те "машине" је Радован Ћурчић.

danix

pre 9 godina

Gledao sam utakmicu na spanskom kanalu i nikada u zivotu nisam slusao takvo navijanje kao od spanskog voditelja,,ha,ha,ha,ha.
Citavu utakmicu je vikao,vamos Espana,vamos Espana,madre mia,madre mia,a kada su Spanci dali gol pao je u delirijum,ja samm mislio da ce ga kap strefiti,izgubio je glas koliko je vikao.To je bilo strasno.
A,onda nasi daju gol, ha,ha,ha,ha,ha,a Spanac odjednom zacuta,ni glasa od njega,,ha,ha,ha,ah,pitam se je li covjek ziv,,ha,ha,ha,ha.
Skaka cast momci,a bilo je onako kako sam rekao poslije prve utakmice da nasi imaju sansu da pobijede u Spaniji jer ih je i Austrija,u posljednjem mecu po grupama,lako mogla dobiti,a bilo je 1:1.Spanci jednostavno ne znaju dati gol,dodju do sesnaesterca i tu se zapetljaju ili slabo pucaju.Pa i ovaj gol su dali iz udarca koji nije bio ni sut na gol,a ni centarsut.
Medjutim,dobiti Spaniju na njihovom terenu sa drugom ekipom je,ne uspjeh,nego pravi podvig.A sta bi tek bilo da je nasa prva ekipa danas igrala,pet igraca u A timu,a pet povrijedjeno.
Srecno momci na EP,najbolji ste,nema sumnje.

Jonnaci

pre 9 godina

Za Boin komentar... Zato je Srbija vicesampion sveta, a Crnu Goru ponizavaju velesile kao sto je Holandija... Srecom igrace na kupu boranija 2022., ako se kvalifikuju...

A reprezentacija

pre 9 godina

Kazete nemamo stopere? Pogledajte kako igra Veljkovic.
Nemamo krila?
Kostic najbolji pojedinac na terenu.
Nemamo napadaca?
Pesic munja.

prekoOkeanskeDelije

pre 9 godina

Toooooo brate! Jednom da budem ponosan i na našu bunkericu :-)
Pet žutih? Sitnica, možemo mi još šest.
A španci (malo slovo namerno) našli ste kome da zviždite.

zlonenameran

pre 9 godina

Ajmo sad da vidim one pljuvace svih iz FSS-a??? kako bese zgaazice nas spanci????? Idemo srbi !!!! bravo momci!!! Kostic u A reprezentaciju! Stoperi kidaju!!!! Ma svi do jednog srce na teren bravo bre!!!!

nn

pre 9 godina

Kad Curcic postavi ovakvu odbranu onda je to parkiran autobus, a kad to uradi Murinjo, on je genije. Nijedna odbrana ne moze da se igra ovako ako igraci ne daju sve od sebe, a ovi decaci su isli fizicki preko svojih limita. A dali smo i dva gola, zar ne? PS Da smo igrali sa najboljim igracima ne bi prosli, garantujem!

Kol

pre 9 godina

Kostic je igracina, svaka cast mladima a igrali su bez 6 standardnih igraca kada se oni pridodaju ekipi moze se ocekivati borba za polufinale na evropskom prvenstvu!

Don Quijote

pre 9 godina

Spanski reporteri su ludnica, kao da su ucili posao od Mladena Delica. Posle one trojke Teodosica, u ocajanju je uzviknuo: majko moja kako ovi sutiraju trojke. Naravno da sam umro od smeha a i dan danas mi je inspiracija za sale. Ovaj danas kaze: majko moja kakav srpski zid, onaj kineski nije nista.
Odbrana je granitna a Kostic odmah u A tim!
Volim te Zvezdo!
Volim te Srbijo!

MAJSTOR

pre 9 godina

Ja sam lepo rekao da je Kostic je majstor i treba sto pre da dobije poziv u A tim igrao odlicno bio najbolji igrac Groningena sad je krenuo i odlicno da igra stutgartu bolji i pordornij od tosica i markovica i djuricica.

LecleaR

pre 9 godina

Bravo klinci jedno veliko bravo...!
Pokazali ste jos jednom da Srbi su najaci onda kada niko u njih ne veruju pocevsi od Cera,Kolubare pa na dalje...

Misin

pre 9 godina

Ovi momci i treba da idu na prvenstvo evrope,da su igrale nase zvezde nebismo prosli kao i oni sa svojim zvezdama.Imamo odlicnu ekipu.Veljkovic igracina.Svaka cast svima iz ove reprezentacije.

Kosovski ciklus

pre 9 godina

Aleksandar Pesic je najbolji napad Srbije igra odlicno u Tuluzu i za razliku od Mitrovica i Djordjevica koji se snalaze samo glavom i u petercu Pesic ima mnogo bolju kretnju ,vise se otvara,bolje kontrolise loptu i vise ucestvuje u igri ista je usporedba Radoja-Gudelj,ovo pisem kao neko ko redovno gleda utakmice Tuluza,Lazia,Andrlehta Selte i ostalih klubova u jakim ligama gde igraju nasi igraci.

veliki strumf

pre 9 godina

Odlicno se drze nasi momci 3 puna poluvremena, a igramo bez 10-11 igraca. Tesko ih je i nabrojati: Lazar, Mitar, Jojic, Djuricic, Natasic, Petkovic, Spajic, Pantic, Brasanac, golman Rajkovic. Sigurno sam nekog bitnog zanoravio. Ali, mozda je i bolje sto oni ne igraju! Kako to? Spanci su mozda najbolji protivnik koga je ovakav tim mogao dobiti. Igraju uvek isto, drze loptu, gnjave, kao i A tim. A ta igra je procitana. Odbranu je sa Celsijem i Interom patentirao Murinjo, usledila je samo nadogradnja. Mi igramo zestok bunker sa opasnim kontrama i to daje rezultat. Sa boljom ekipom bismo vise igrali fudbal, manje se branili, pa bi Spanci imali vise prostora da nam daju gol.

Milan

pre 9 godina

Ljudi moji da li ste vi svjesni da je U21 reprezentacija Spanije osvojila 3 poslednja Ep za mlade? Ako ih prodjemo, bez obzira kako, to je senzacija svjetskih razmjera, nevjerovatno, kao kad bi seniori u barazu za Ep dobili Nijemce, pa cak i vece. Jao ne, kakav gol smo primili.

Stari Grobar

pre 9 godina

Ako ste gledali utakmicu,videli ste kako se bore,kako trce ovi momci.Svaka im cast a ovog Kostica sto brze u A tim.Imamo buducnost,imamo tim U 17,U19,U21 jos samo kad bi se vedete iz A tima ugledale na ovu decu.Kad ne bi prodavali pilice od 16,17,19,20 godina,kad bi imali prave vaspitace,imali bi jednu od boljih liga u Evropi.Ovo je dokaz.Ali nasa jadna zemlja prodaje sve sto vredi za zalogaj suhog kruha.Bravo momci,ponosim se sa Vama.

989

pre 9 godina

Neverovatno koliko ima onih koji gledaju fudbal a nemaju pojma. Citam komentare posebno prvog poluvremena i ne mogu da verujem. E sada kada smo pobedili da li ce ti isti da hvale igrace, da pisu o parkiranom autobusu..Bunker je veoma nezgodan takticki element i ako ne primis gol veoma cesto ga dajes iz kontre. Da li ste nekada to videli posto toliko pratite fudbal? Oni su samo prividno bili bolji jer su vise napadali ali su primili cist drugi gol iz udzbenika kako se vodi kontranapad. Koliko smo imali srece i poveli autogolom toliko su i oni srecno izjednacili. I jos nesto, spanska publika je aplauzom ispratila svoje igrace. Da li ste to videli?? A sta bi bilo ovde?? E zato su to navijaci i Spanija je DRZAVA a ovde ..ovde, svi mi znamo sta je. Mi bolje zbog takvih koji su na zalost vecina i ne zasluzujemo bolje. Nemojte samo da mi pricate da nije vecina jer oni normalni ne idu na utakmice. Idu ovakvi koji pisu ovakve smesne komentare a nemaju pojma sta je fudbal. Toliko.

my way

pre 9 godina

Свака част момцима, тако се бори и носи дрес Србије! Шпанци, шта да се ради, да сте имали срећу у жребу као Енглези прошли би лаганица.

PATRIOTA

pre 9 godina

Bravo majstori!Advokat nije hteo da pusti igrača koji imaju pravo nastupa za mlade ili je možda i hteo ali mu je Ćurčić rekao da nema potrebe pošto mu se ti igrači ne uklapaju u AUTOBUS-))).Nije problem Srbije Advokat nego nedovoljno zalaganje nekih igrača,Ćurčić je prosečan trener ali njegovi igrači izgaraju na terenu.Ako se seniori ne plasiraju na EP u sledećim kvalifikacijama za SP treba da igraju igrači U-17,U-19,U-21(Treneri da budu Drulovići Ćurčić)jer mi smo u mlađim kategorijama u vrhu evropskog fudbala(u-19 bili i na vrhu)pa ako se ne plasiramo možemo da se vadimo na mladost ekipe,mada mislim da bi se sigurno plasirali na SP.A reprezentativci ugledajte se na mlade i dajte albancima berem 5 komada.Napred Srbija!!!

rts 2

pre 9 godina

gde ima prenos?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Klošar ©™, 14. oktobar 2014 17:52)

rts 2

Vladimir_natal_Petkovic

pre 9 godina

odlicno prvo poluvreme srbije ..saul zabio sam sebi ;) igramo sa C timom a oni igraju sa najboljim sta imaju,nadam se da mogu da izdrze jos drugih 45 min bilo bi izuzetno vazno da odemo na EP...

zoran fr

pre 9 godina

da nam nisu mladi '21,19,17 mi nebi znali sta je fudbal u srbiji
bravo momci igrali glavom
koji pritisak imaju sad seniori veceras

Tolle

pre 9 godina

@...kad vi nama(crnogorcima) zvizdaste u areni, niste se nazivali "navijacima"...nego, sve se vraca.Tada Bog posla Ivanovica sa pola terena.A veceras Causic, ili Pesic da zavije furiju u crno.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (boa, 14. oktobar 2014 18:12)


Mora da ste nesto gadno skrivili Holandjanima :)

Muta

pre 9 godina

Gledao sam Kostića dok je još igrao za radnički mali je čudo od igrača ima tehniku a kad ubaci u trecu trci kao lud.Odavno ovakvog napadača nismo imali pa on je sam nosio Radnički i čim je on otišao odmah smo počeli da gubimo.

srb

pre 9 godina

Bravo momci, odusevili su me ne toliko znanjem koliko borbenoscu i disciplinom...posebno bih pomenuo curcica koji kaze da je sasvim normalno da ne igramo sa 10 igraca i da su navikli na to. Eeeeej bre tole glodare prljavi jel cujes ti tog coveka a ne da slusamo advokata koji kaze da je 1:1 u jermeniji ok...da mi je neka moc samo da dohvatim toleta na 5min da mu objasnim neke stvari. Svaka cast momci samo nastavite sa dobrim rezultatima

Babin_zub

pre 9 godina

Ustao i aplaudirao, zatim kleknuo na kolena i zahvalio se Curcicu i igracima koji su ispostovali sve sto je od njih trazio. Pa gospodine Kolarov, zasluzite i vi to vasim igrama umesto sto prozivate navijace.

Go Tipsa

pre 9 godina

Bravo za momke!

Odlicni sto se tice defanzive, i srcanosti. Ipak je ovo bila vrlo jaka postava spanaca.
Meni licno se mali Kostic vise svidja od Tosica I Markovica zajedno. Mocan i pametan igrac.

Srecno na OI. Sad cemo ih lakse ostvariti, kad smo vec dobili ovakvu ekipu i mozda najveceg favorite za titulu.

krajisnik

pre 9 godina

interesantno da nasi najbolji igraci A tima nisu igrali ni u Zvezdi ni Partizanu.Ivanovic,Matic,Tadic,Kolarov...Ovima bih mogli sada dodati Kostica u mladoj reprezentaciji.Koliku reklamu imaju veciti rivali i koliko se guraju tatini sinovi da ovaj Kostic nije mogao doci u Zvezdu nego neki antitalenti

Realno

pre 9 godina

Kakva dekadencija fudbala od strane Curcica.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Poznavalac, 14. oktobar 2014 18:58)
Cilj opravdava sredstvo.Pobedili smo bolje od sebe i plasirali se na EP a pamte se pobednici a ne igra.

Realno

pre 9 godina

Kakva dekadencija fudbala od strane Curcica.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Poznavalac, 14. oktobar 2014 18:58)
Cilj opravdava sredstvo.Pobedili smo bolje od sebe i plasirali se na EP a pamte se pobednici a ne igra.

boj@n

pre 9 godina

Kostic srce kao u vola,a i m..a :D
85 minut djecko pada,ne može više vidi mu se na ocima,92 minut pretrcava više od 60 metara i da onako snazno šutira,bravo majstorcino tako se igra za svoj grb..ponos Srbije

Cvexi

pre 9 godina

Opa, pa nasi navijaci su vec na evropskom nivou. To je to, sad jos sudski i finansijski sektor da usaglasimo u vrata EU su otvorena. Svaka cast, nisam se nadao ovakvom napretku!

Dag Kristi

pre 9 godina

@Milan Indjija
Bio sam u petak protiv Spanije,ogroman aplauz je dobila njihova himna,apsolutno niko nije zvizdao.Bio sam i 2005. na Marakani i veci aplauz je dobila spanska,nego nasa tadasnja himna.

r

pre 9 godina

Svaka čast,momci!FSS vas je pustio niz vodu i nije verovao u vas ali ste upravo vi dokaz,da ta banda treba da se najuri iz fudbala što pre inače ćemo dodtaći dno dna.Vaš uspeh će pripisati sebi,to je sigurno.Po meni je viđeno finale na EP Srbija-Nemačka.

derviš i smrt

pre 9 godina

e to se zove borba za svoju zemlju,neka se ovi stariji ugledaju na vas! Srbija ponovo najjača kad je svi otpišu, Srbija na Ep!

koskeczv

pre 9 godina

BRAVO MAJSTORI!!! Fenomenalna odbrana! Bravo za selektora! Ovo je ljudi neverovatan uspeh!!! Pa da l' smo mi svesni da Spanija nije izgubila 5 eeej PET godina ni od koga, a mi im sad uzimamo evropsko ( i ako se nevaram svetsko i olimpijske igre... neka me ispravi neko ako gresim) Svaka cas i sudiji koji je u svakom pogledu fantasticno sudio i nije podlegao pritisku! Jos jednom bravo za orlice i neka uzivaju u ovom nesvakidasnjem trenutku jer su svakako zasluzili!!

Granota

pre 9 godina

Mi ne igramo fudbal, mi se samo branimo na 16 metara. Smešno
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (1985, 14. oktobar 2014 19:13)

Da li si ti svestan koga su oni danas izbacili? Iska, Deulofeua, Sergi Roberta, Olivera Toresa, ... prvotimce velikana poput Sevilje, Real Madrida, Barselone, Porta...

Filip Kostic je jednostavno najbolji nas igrac koga sam gledao od generacije '98. Decko je zmaj.

Srbi_Rijeka

pre 9 godina

Bravo za mladu reprezentaciju Srbije, nadam se da će nstaviti tradiciju zadnjih prvenstava i otići do samog kraja. Nekakav gap se desi između juniora i seniora, nije mi jasno pošto postoji ogroman talent...a i struka očito radi dobro, bar kod "orlića". Neka se Orlovi malo zamisle!

IBJ

pre 9 godina

Momci, svaka čast! Odavno nisam imao lepih reči za vesti iz srpskog fudbala i nadam se da će vaš uspeh biti početak preokreta. Svaka čast!

Makedonac

pre 9 godina

Bravo komsije,svaka cast.Izbaciti Spaniju,jos na njihovom terenu je ogroman uspeh.Mnogo veci nego sto izgleda na prvi pogled.Jos jednom cestitke i sve najbolje na EP.

rajko

pre 9 godina

браво момци какво изненађење морам признати да нисам мислио да ћете победити у шпанији али ово доказује да нису они једини са добрим младим фудбалерима