Petak, 10.10.2014.

15:40

Bogdanović igra protiv Cedevite

Novi košarkaš Partizana Luka Bogdanović registrovan je za utakmice Partizana NIS, tako da će biti u sastavu za meč sa Cedevitom u subotu.

Izvor: MN

Bogdanoviæ igra protiv Cedevite IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

62 Komentari

Sortiraj po:

nikola

pre 9 godina

Novosadjanin

Toliko se trudis da isfuras svoju pricu sa Lukom Bogdanovicem(kao i pre neki dan da je CZT imala losiji tim od Partizana prosle godine na pocetku sezone),a i sam znas da nisi u pravu.Jedan ti rece istinu da je Luka svuda sem u Partizanu igrao na 4,a tvoj odgovor je "ajd setite se sta je igrao kod Duleta pa se pravite pametni"...Kazes u kom univerzumu Luka moze na 4,a ja se pitam u kom univerzumu on sada moze na 3.Ti ga ocigledno bas dugo nisi gledao.Sve to sto navodis za Milutinovica da ne moze na 2 jer ne moze da cuva brze igrace,isto to i jos mnogo jace vazi za Luku ako ga stavis na 3.Mozda je to mogao da igra sa 20-tak godina i 10 ili vise kg manje,sada je to nemoguce.Dule ga je i na pripremama forsirao na 4.

nikola

pre 9 godina

Toliko ste tanki u sastavu i onda genijalno potpisete tri igraca na istoj poziciji: Milutinovic, Muric, Bogdanovic.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Novosadjanin., 10. oktobar 2014 15:59)

L.Bogdanovic veci deo karijere igra na 4,i Dule ga je na pripremama drzao na 4.Kako ti zamisljas da Luka sa onakvom konstitucijom i gabaritom sada moze da igra na 3? Milutinovic moze da igra i na 2,kao i Muric.

nevidljivi panter

pre 9 godina

Kako se zove klub koji se fuzionisao sa kk fmp železnik? Ko pogodi ima put na kopaonik....
(ivan, 10. oktobar 2014 18:08)
Igokea Partizan!!!? 2007 godina, mi smo od danas jedan klub. Izjava Danilovica...
(Gojko(.)(.), 10. oktobar 2014 18:54)

daj nagradu ovom mrci,izgore covek od muke....a niko ga nije terao da izabere mutanta iz zeleznika,mogao je da bira megu,,metalac,crnokosu....

translucent

pre 9 godina

@(Novosadjanin., 10. oktobar 2014 18:28)
Lepi moj,
Za dugu i napornu sezonu, gde su moguce povrede, je potrebno imati igrace koji mogu pokrivati vise pozicija. Pored mogucih povreda postoji i taktika (visa i niza petorka), koja moze biti i prelomna u nekim trenucima. Ali ti to ne znas, jer u tvom trenutnom klubu postoji samo jedna akcija.
Na kraju bih te pitao na kojoj je poziciji igrao Bjelica u pravoj Crvenoj Zvezdi kod Pesica?

Novosadjanin.

pre 9 godina

Igor,

posto si Milutinovica gledao verujem samo u fmp i u CZ, nadam se da si imao bar malo kosarkaskog znanja da provalis da je igrao trojku. Sta je posle igrao ne zna niko. Milutinovic je trojka izvorno. Sto se mene tice moze da.igra i keca kod vas to nije bitno... A sada o Bogdanovicu : pitanje za milion dolara, sta je igrao kod Vujosevica u prvom boravku u Partizanu? Cetvorku? Nece biti poznavaoce kosarke... Ja sam samo napisao da se gomilaju igraci koje su izvorne trojke a tim nikad losiji... Nisu to kombo igraci pa da podjednako kvalitetno mogu pokrivati 2 pozicije. Kako Milutinov da cuva neke brze dvojke kao sto su Dzenkins, Milosavljevic, nebitno... To je isto kao kada bih rekao da Djenka moze ma jedinicu, u principu moze.ali to izgleda lose...

Bane

pre 9 godina

Deda Miloje@Mozda nasa igra ne lici na nista u ovom trenutku,ali jedno je sigurno da vi ne znate kako izgleda biti najbolji onda kad treba. "Stoga tesi se ti slobodno i dalje! Samo nemoj da bude ponovo. "Tresla se gora, rodio se mis. "Kao predhodnih godina.. .

Optimista

pre 9 godina

Timski dobar igrač, ništa drugo, ali kada bi samo kupio lopte pod košem, bio bi koristan igrač. Što se tiče Partizana, ja tek neku igru očekujem posle decembra, kada nadam se Milosavljevic se opravi i uđu u formu, plus da se još više igraju Murić, Gagić, Milutinov i možda još neki klinac (Dalo, Andrić, Šalić, Bezbradica). Do tada verovatno da će par utakmica ekipa odigrati dobro (neke jače za koje su motivisani, derbi, itd) dok ostale će biti borba.

Stella

pre 9 godina

Blago meni s vasim znanjem. Milutinovic je cista trojka, Muric trojka, ali moze i na 2, Bogdanovic se setkao sa 3 na 4 i nazad. Rekao bih ipak da su sva trojica trojke. Sve ostalo je u stilu seci usi - krpi Dule. :)

a ha

pre 9 godina

Jel ovo onaj sto je "otet" zvezdi?!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Lalatovic, 10. oktobar 2014 15:50)

Nije on otet nego mu država ponudila mnogo para i to je to...e,da , on voli partizan i to mnogo...burite ubeđeni u to...

lebron

pre 9 godina

Zasto pises kad nemas pojma. Bogdanovic ce igrati cetvorku, on je svugde igrao cetvorku, osim dok je igrao u Partizanu, jer su hteli da ga pripremaju kao trojku za NBA, iako se uvek videlo da mu ta pozicija ne odgovara, a tad je jos bio i mladji i nesto brzi. Uostalom po cemu su recimo Bircevic, Jorovic, ili Jelovac vece cetvorke od njega?
Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net (ja, 10. oktobar 2014 16:37)

Pripremali ga za NBA...obožavam da čitam komentare grobara...pišite, samo pišite...u ova surova vremena samo vi možete da me oraspoložite,kakvi se vi genijalci...PRIPREMALI GA ZA NBA...aaaauuuuuuu

znate, niko ne može da zabrani fmp - u kako će da se zove

pre 9 godina

@Novosadjanin
Bogdanović igra na poziciji 4.
Murič na 3 , a Milutinović na 2.
Toliko o tome...
(Igor, 10. oktobar 2014 16:14)


Sizifov je posao druže da objasniš nešto ljudima koji su košarku počeli da prate pre par godina...

Kum

pre 9 godina

NULA DINALA! nadamo se da je navijac kluba, koji placa 1,5m evra igrace koje otera posle dva meseca, zadovoljan odgovorom i da moze mirno da spava saznanjem da Partizan nece zahvatiti rukom iz narodne kase koju mutant iz zeleznika svesrdno hara...
(a-ha, 10. oktobar 2014 19:49)

15miliona, prijatelju, 15.

a-ha

pre 9 godina

kolika mu je stipendija?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Goxy76, 10. oktobar 2014 17:45)

NULA DINALA! nadamo se da je navijac kluba, koji placa 1,5m evra igrace koje otera posle dva meseca, zadovoljan odgovorom i da moze mirno da spava saznanjem da Partizan nece zahvatiti rukom iz narodne kase koju mutant iz zeleznika svesrdno hara...

stastoreko

pre 9 godina

počinje punjenje gaća u železniku
(kako boli kad se zvezda voli, 10. oktobar 2014 16:14) Druže, FMP će vas ove sezone lako dobiti, a Zvezda zgaziti.

DedaMiloje

pre 9 godina

(Bane, 10. oktobar 2014 18:06)
Ajde ti znalcu ispricaj nam malo kako se zove igra koju je Partizan igrao u prva dva kola, posto ono sve jeste, samo nije ta igra pod kosevima.

kit-kat

pre 9 godina

počinje punjenje gaća u železniku
(kako boli kad se zvezda voli, 10. oktobar 2014 16:14) Druže, FMP će vas ove sezone lako dobiti, a Zvezda zgaziti.
(stastoreko, 10. oktobar 2014 19:20)

da mi je dinar za svaku sezonu u kojoj sam citao te vase pretnje... dao bih vam te pare cisto da izradite repliku pehara, da ne morate da kradete i lupate nas iz cistog besa i nemoci ;)

bomej

pre 9 godina

@ivan Brate,moras da shvatis da se oni NISU fuzionisali sa FMP-om. Crvena zvezda vise ne postoji,a FMP je samo promenio ime u Crvena zvezda Telekom. Kao kad bi Real Madrid promenio ime u FK Bregalnica,i dalje je to Real,samo sa drugacijim imenom...

Novosadjanin.

pre 9 godina

Kao sto neko napisa, kod vas sve moze, Bogdan Bogdanovic da.igra jedinici, Luka Bogdanovic da igra cetvorku...Milutinovic dvojku...
Ja sam napisao sta su ti igraci izvorno, sva tri su bili trojke u dosadasnjoj karijeri. Koliko je vas mag zatrovao vi vise ne vidite ni ko sta igra. Kako je lik lepo rasporedio: Milutinovic dvojka, Muric trojka, Bogdanovic cetvorka. Da je nastavio Dalo bi igrao peticu, toliko se razume u basket, jos dobio podrsku u komentarima... Zalosno poznavanje kosarke ali zalosno.

Igor

pre 9 godina

@Novosadjanin
Očigledno nemaš osnovno košarkaško znanje. Bogdanović je četvorka i to je igrao u svakom klubu, a jedino se može spustiti na tricu ali to liči kao što Gagić igra kod nas na četvorci.
I ja ne želim da komentarišem za Milutinovića baticu, pogledaj mu telo I reci mi da on može biti trica?!

Gojko(.)(.)

pre 9 godina

Kako se zove klub koji se fuzionisao sa kk fmp železnik? Ko pogodi ima put na kopaonik....
(ivan, 10. oktobar 2014 18:08)
Igokea Partizan!!!? 2007 godina, mi smo od danas jedan klub. Izjava Danilovica...

Delija

pre 9 godina

Pre 5 dana kada je menadzer rekao da Bogdanovic nece pojacati Partizan citao sam komentare... Sta ce nam, putuj igumane, nikad nije ni bio dobar i td... Danas citam majsore, najbolji si, ubica i td... Ljudi su stvarno neverovatni, moje misljenje je da je realno saavim prosecan igrac ima dobar sut i mnogo nedostataka u odbrani pa i u napadu sem suta je tanak... Ali Bogdanovic je realno bolji od onih klinaca sto au igrali prva dva kola... Za ovaj trenutni Partizan on je pojacanje !!!

Kum

pre 9 godina

Burazeru u kom univerzumu Bogdanovic moze na poziciju 4? Ovo za Milutinovica necu ni da komentarisem...
(Novosadjanin., 10. oktobar 2014 17:32)

U ovom nasem. Igrace 4, a kako ce to izgledati...

PS: O kom Bogdanovicu pricamo? :)

x

pre 9 godina

PALI SE MASINA!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (homer, 10. oktobar 2014 15:52)
Da,motokultivator je spreman...
(Realno, 10. oktobar 2014 16:22)

Vi za bolje od motokultivatora ne znate

qwerty

pre 9 godina

igra ne igra isto nam se pise vujosevic je omrazio partizan svakom ljubitelju kosarke pa i realnim deliocima pravde sad je na tapetu svima. vise gledam njegovo ponasanje nego utakmicu a to ne sluti na dobro.

Haris Brkic

pre 9 godina

Pre bih rekao Muric na 3 mada mu odgovara i 2, Andreja na 2 ali bez problema na 3, a Luka moze i 3 i 4. Tu je jos Gagi Milosavljevic 2,3, a verovatno i jedan ako treba, kao i Tepic kome visina ali ne i snaga dozvoljava izlete do trojke. KOMBO PARTIZAN! U prevodu uzimali su sta su mogli pa se nadaju da ce Dule nesto od toga da napravi. A cinjenica je da jedino on i moze nesto tako da iskombinuje. U svakom slucaju, ginuce se u odbrani od bekova to je sigurno.

новосађанин оги из цг

pre 9 godina

Davno je on zavrsio sa ozbiljnom kosarkom.Zivi bili pa vidjeli.
(ogi-cg, 10. oktobar 2014 15:48)

Са твојим познавањем спорта смо сви ми јако добро упознати.

Toliko ste tanki u sastavu i onda genijalno potpisete tri igraca na istoj poziciji: Milutinovic, Muric, Bogdanovic.
(Novosadjanin., 10. oktobar 2014 15:59)

Чему толики труд? Коментари су ти све глупљи од глупљег.

Subaru

pre 9 godina

Mislim da je los izbor, ali ajde da vidimo, sklepace Dule tim kako valja, a panterima bih porucio posto vidim da su aktivni na nasim vestima da se ne javljaju, previse su mali i nebitni.

veliki strumf

pre 9 godina

@Igor Ma moze i Muric na keca, Bogdanovic na dvojku, a Milutinovic 4-5, kod vas sve moze. Sva trojica su trojke po karakteristikama, garantujem da Luka veze nece imati na cetvorci.

ja

pre 9 godina

Toliko ste tanki u sastavu i onda genijalno potpisete tri igraca na istoj poziciji: Milutinovic, Muric, Bogdanovic.
(Novosadjanin., 10. oktobar 2014 15:59)

Zasto pises kad nemas pojma. Bogdanovic ce igrati cetvorku, on je svugde igrao cetvorku, osim dok je igrao u Partizanu, jer su hteli da ga pripremaju kao trojku za NBA, iako se uvek videlo da mu ta pozicija ne odgovara, a tad je jos bio i mladji i nesto brzi. Uostalom po cemu su recimo Bircevic, Jorovic, ili Jelovac vece cetvorke od njega?

grobar

pre 9 godina

@Veciti talenat!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (samrok sila SLUsamrok, 10. oktobar 2014 16:18)

rece mu veciti pacijenAt ;)

c7-5

pre 9 godina

Toliko ste tanki u sastavu i onda genijalno potpisete tri igraca na istoj poziciji: Milutinovic, Muric, Bogdanovic.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Novosadjanin., 10. oktobar 2014 15:59)

I tako...svi su pisali pre SP u Spaniji, sta ce Saletu 4 centra a hvali mu cetvorka....

Realno

pre 9 godina

PALI SE MASINA!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (homer, 10. oktobar 2014 15:52)
Da,motokultivator je spreman...

Realno

pre 9 godina

PALI SE MASINA!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (homer, 10. oktobar 2014 15:52)
Da,motokultivator je spreman...

новосађанин оги из цг

pre 9 godina

Davno je on zavrsio sa ozbiljnom kosarkom.Zivi bili pa vidjeli.
(ogi-cg, 10. oktobar 2014 15:48)

Са твојим познавањем спорта смо сви ми јако добро упознати.

Toliko ste tanki u sastavu i onda genijalno potpisete tri igraca na istoj poziciji: Milutinovic, Muric, Bogdanovic.
(Novosadjanin., 10. oktobar 2014 15:59)

Чему толики труд? Коментари су ти све глупљи од глупљег.

kit-kat

pre 9 godina

počinje punjenje gaća u železniku
(kako boli kad se zvezda voli, 10. oktobar 2014 16:14) Druže, FMP će vas ove sezone lako dobiti, a Zvezda zgaziti.
(stastoreko, 10. oktobar 2014 19:20)

da mi je dinar za svaku sezonu u kojoj sam citao te vase pretnje... dao bih vam te pare cisto da izradite repliku pehara, da ne morate da kradete i lupate nas iz cistog besa i nemoci ;)

znate, niko ne može da zabrani fmp - u kako će da se zove

pre 9 godina

@Novosadjanin
Bogdanović igra na poziciji 4.
Murič na 3 , a Milutinović na 2.
Toliko o tome...
(Igor, 10. oktobar 2014 16:14)


Sizifov je posao druže da objasniš nešto ljudima koji su košarku počeli da prate pre par godina...

Delija

pre 9 godina

Pre 5 dana kada je menadzer rekao da Bogdanovic nece pojacati Partizan citao sam komentare... Sta ce nam, putuj igumane, nikad nije ni bio dobar i td... Danas citam majsore, najbolji si, ubica i td... Ljudi su stvarno neverovatni, moje misljenje je da je realno saavim prosecan igrac ima dobar sut i mnogo nedostataka u odbrani pa i u napadu sem suta je tanak... Ali Bogdanovic je realno bolji od onih klinaca sto au igrali prva dva kola... Za ovaj trenutni Partizan on je pojacanje !!!

grobar

pre 9 godina

@Veciti talenat!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (samrok sila SLUsamrok, 10. oktobar 2014 16:18)

rece mu veciti pacijenAt ;)

x

pre 9 godina

PALI SE MASINA!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (homer, 10. oktobar 2014 15:52)
Da,motokultivator je spreman...
(Realno, 10. oktobar 2014 16:22)

Vi za bolje od motokultivatora ne znate

bomej

pre 9 godina

@ivan Brate,moras da shvatis da se oni NISU fuzionisali sa FMP-om. Crvena zvezda vise ne postoji,a FMP je samo promenio ime u Crvena zvezda Telekom. Kao kad bi Real Madrid promenio ime u FK Bregalnica,i dalje je to Real,samo sa drugacijim imenom...

ja

pre 9 godina

Toliko ste tanki u sastavu i onda genijalno potpisete tri igraca na istoj poziciji: Milutinovic, Muric, Bogdanovic.
(Novosadjanin., 10. oktobar 2014 15:59)

Zasto pises kad nemas pojma. Bogdanovic ce igrati cetvorku, on je svugde igrao cetvorku, osim dok je igrao u Partizanu, jer su hteli da ga pripremaju kao trojku za NBA, iako se uvek videlo da mu ta pozicija ne odgovara, a tad je jos bio i mladji i nesto brzi. Uostalom po cemu su recimo Bircevic, Jorovic, ili Jelovac vece cetvorke od njega?

nevidljivi panter

pre 9 godina

Kako se zove klub koji se fuzionisao sa kk fmp železnik? Ko pogodi ima put na kopaonik....
(ivan, 10. oktobar 2014 18:08)
Igokea Partizan!!!? 2007 godina, mi smo od danas jedan klub. Izjava Danilovica...
(Gojko(.)(.), 10. oktobar 2014 18:54)

daj nagradu ovom mrci,izgore covek od muke....a niko ga nije terao da izabere mutanta iz zeleznika,mogao je da bira megu,,metalac,crnokosu....

Subaru

pre 9 godina

Mislim da je los izbor, ali ajde da vidimo, sklepace Dule tim kako valja, a panterima bih porucio posto vidim da su aktivni na nasim vestima da se ne javljaju, previse su mali i nebitni.

veliki strumf

pre 9 godina

@Igor Ma moze i Muric na keca, Bogdanovic na dvojku, a Milutinovic 4-5, kod vas sve moze. Sva trojica su trojke po karakteristikama, garantujem da Luka veze nece imati na cetvorci.

Stella

pre 9 godina

Blago meni s vasim znanjem. Milutinovic je cista trojka, Muric trojka, ali moze i na 2, Bogdanovic se setkao sa 3 na 4 i nazad. Rekao bih ipak da su sva trojica trojke. Sve ostalo je u stilu seci usi - krpi Dule. :)

Haris Brkic

pre 9 godina

Pre bih rekao Muric na 3 mada mu odgovara i 2, Andreja na 2 ali bez problema na 3, a Luka moze i 3 i 4. Tu je jos Gagi Milosavljevic 2,3, a verovatno i jedan ako treba, kao i Tepic kome visina ali ne i snaga dozvoljava izlete do trojke. KOMBO PARTIZAN! U prevodu uzimali su sta su mogli pa se nadaju da ce Dule nesto od toga da napravi. A cinjenica je da jedino on i moze nesto tako da iskombinuje. U svakom slucaju, ginuce se u odbrani od bekova to je sigurno.

qwerty

pre 9 godina

igra ne igra isto nam se pise vujosevic je omrazio partizan svakom ljubitelju kosarke pa i realnim deliocima pravde sad je na tapetu svima. vise gledam njegovo ponasanje nego utakmicu a to ne sluti na dobro.

stastoreko

pre 9 godina

počinje punjenje gaća u železniku
(kako boli kad se zvezda voli, 10. oktobar 2014 16:14) Druže, FMP će vas ove sezone lako dobiti, a Zvezda zgaziti.

translucent

pre 9 godina

@(Novosadjanin., 10. oktobar 2014 18:28)
Lepi moj,
Za dugu i napornu sezonu, gde su moguce povrede, je potrebno imati igrace koji mogu pokrivati vise pozicija. Pored mogucih povreda postoji i taktika (visa i niza petorka), koja moze biti i prelomna u nekim trenucima. Ali ti to ne znas, jer u tvom trenutnom klubu postoji samo jedna akcija.
Na kraju bih te pitao na kojoj je poziciji igrao Bjelica u pravoj Crvenoj Zvezdi kod Pesica?

a-ha

pre 9 godina

kolika mu je stipendija?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Goxy76, 10. oktobar 2014 17:45)

NULA DINALA! nadamo se da je navijac kluba, koji placa 1,5m evra igrace koje otera posle dva meseca, zadovoljan odgovorom i da moze mirno da spava saznanjem da Partizan nece zahvatiti rukom iz narodne kase koju mutant iz zeleznika svesrdno hara...

DedaMiloje

pre 9 godina

(Bane, 10. oktobar 2014 18:06)
Ajde ti znalcu ispricaj nam malo kako se zove igra koju je Partizan igrao u prva dva kola, posto ono sve jeste, samo nije ta igra pod kosevima.

Gojko(.)(.)

pre 9 godina

Kako se zove klub koji se fuzionisao sa kk fmp železnik? Ko pogodi ima put na kopaonik....
(ivan, 10. oktobar 2014 18:08)
Igokea Partizan!!!? 2007 godina, mi smo od danas jedan klub. Izjava Danilovica...

Kum

pre 9 godina

NULA DINALA! nadamo se da je navijac kluba, koji placa 1,5m evra igrace koje otera posle dva meseca, zadovoljan odgovorom i da moze mirno da spava saznanjem da Partizan nece zahvatiti rukom iz narodne kase koju mutant iz zeleznika svesrdno hara...
(a-ha, 10. oktobar 2014 19:49)

15miliona, prijatelju, 15.

c7-5

pre 9 godina

Toliko ste tanki u sastavu i onda genijalno potpisete tri igraca na istoj poziciji: Milutinovic, Muric, Bogdanovic.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Novosadjanin., 10. oktobar 2014 15:59)

I tako...svi su pisali pre SP u Spaniji, sta ce Saletu 4 centra a hvali mu cetvorka....

lebron

pre 9 godina

Zasto pises kad nemas pojma. Bogdanovic ce igrati cetvorku, on je svugde igrao cetvorku, osim dok je igrao u Partizanu, jer su hteli da ga pripremaju kao trojku za NBA, iako se uvek videlo da mu ta pozicija ne odgovara, a tad je jos bio i mladji i nesto brzi. Uostalom po cemu su recimo Bircevic, Jorovic, ili Jelovac vece cetvorke od njega?
Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net (ja, 10. oktobar 2014 16:37)

Pripremali ga za NBA...obožavam da čitam komentare grobara...pišite, samo pišite...u ova surova vremena samo vi možete da me oraspoložite,kakvi se vi genijalci...PRIPREMALI GA ZA NBA...aaaauuuuuuu

Novosadjanin.

pre 9 godina

Igor,

posto si Milutinovica gledao verujem samo u fmp i u CZ, nadam se da si imao bar malo kosarkaskog znanja da provalis da je igrao trojku. Sta je posle igrao ne zna niko. Milutinovic je trojka izvorno. Sto se mene tice moze da.igra i keca kod vas to nije bitno... A sada o Bogdanovicu : pitanje za milion dolara, sta je igrao kod Vujosevica u prvom boravku u Partizanu? Cetvorku? Nece biti poznavaoce kosarke... Ja sam samo napisao da se gomilaju igraci koje su izvorne trojke a tim nikad losiji... Nisu to kombo igraci pa da podjednako kvalitetno mogu pokrivati 2 pozicije. Kako Milutinov da cuva neke brze dvojke kao sto su Dzenkins, Milosavljevic, nebitno... To je isto kao kada bih rekao da Djenka moze ma jedinicu, u principu moze.ali to izgleda lose...

Novosadjanin.

pre 9 godina

Kao sto neko napisa, kod vas sve moze, Bogdan Bogdanovic da.igra jedinici, Luka Bogdanovic da igra cetvorku...Milutinovic dvojku...
Ja sam napisao sta su ti igraci izvorno, sva tri su bili trojke u dosadasnjoj karijeri. Koliko je vas mag zatrovao vi vise ne vidite ni ko sta igra. Kako je lik lepo rasporedio: Milutinovic dvojka, Muric trojka, Bogdanovic cetvorka. Da je nastavio Dalo bi igrao peticu, toliko se razume u basket, jos dobio podrsku u komentarima... Zalosno poznavanje kosarke ali zalosno.

Bane

pre 9 godina

Deda Miloje@Mozda nasa igra ne lici na nista u ovom trenutku,ali jedno je sigurno da vi ne znate kako izgleda biti najbolji onda kad treba. "Stoga tesi se ti slobodno i dalje! Samo nemoj da bude ponovo. "Tresla se gora, rodio se mis. "Kao predhodnih godina.. .

Optimista

pre 9 godina

Timski dobar igrač, ništa drugo, ali kada bi samo kupio lopte pod košem, bio bi koristan igrač. Što se tiče Partizana, ja tek neku igru očekujem posle decembra, kada nadam se Milosavljevic se opravi i uđu u formu, plus da se još više igraju Murić, Gagić, Milutinov i možda još neki klinac (Dalo, Andrić, Šalić, Bezbradica). Do tada verovatno da će par utakmica ekipa odigrati dobro (neke jače za koje su motivisani, derbi, itd) dok ostale će biti borba.

a ha

pre 9 godina

Jel ovo onaj sto je "otet" zvezdi?!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Lalatovic, 10. oktobar 2014 15:50)

Nije on otet nego mu država ponudila mnogo para i to je to...e,da , on voli partizan i to mnogo...burite ubeđeni u to...

Kum

pre 9 godina

Burazeru u kom univerzumu Bogdanovic moze na poziciju 4? Ovo za Milutinovica necu ni da komentarisem...
(Novosadjanin., 10. oktobar 2014 17:32)

U ovom nasem. Igrace 4, a kako ce to izgledati...

PS: O kom Bogdanovicu pricamo? :)

Igor

pre 9 godina

@Novosadjanin
Očigledno nemaš osnovno košarkaško znanje. Bogdanović je četvorka i to je igrao u svakom klubu, a jedino se može spustiti na tricu ali to liči kao što Gagić igra kod nas na četvorci.
I ja ne želim da komentarišem za Milutinovića baticu, pogledaj mu telo I reci mi da on može biti trica?!

nikola

pre 9 godina

Toliko ste tanki u sastavu i onda genijalno potpisete tri igraca na istoj poziciji: Milutinovic, Muric, Bogdanovic.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Novosadjanin., 10. oktobar 2014 15:59)

L.Bogdanovic veci deo karijere igra na 4,i Dule ga je na pripremama drzao na 4.Kako ti zamisljas da Luka sa onakvom konstitucijom i gabaritom sada moze da igra na 3? Milutinovic moze da igra i na 2,kao i Muric.

nikola

pre 9 godina

Novosadjanin

Toliko se trudis da isfuras svoju pricu sa Lukom Bogdanovicem(kao i pre neki dan da je CZT imala losiji tim od Partizana prosle godine na pocetku sezone),a i sam znas da nisi u pravu.Jedan ti rece istinu da je Luka svuda sem u Partizanu igrao na 4,a tvoj odgovor je "ajd setite se sta je igrao kod Duleta pa se pravite pametni"...Kazes u kom univerzumu Luka moze na 4,a ja se pitam u kom univerzumu on sada moze na 3.Ti ga ocigledno bas dugo nisi gledao.Sve to sto navodis za Milutinovica da ne moze na 2 jer ne moze da cuva brze igrace,isto to i jos mnogo jace vazi za Luku ako ga stavis na 3.Mozda je to mogao da igra sa 20-tak godina i 10 ili vise kg manje,sada je to nemoguce.Dule ga je i na pripremama forsirao na 4.

Realno

pre 9 godina

PALI SE MASINA!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (homer, 10. oktobar 2014 15:52)
Da,motokultivator je spreman...

stastoreko

pre 9 godina

počinje punjenje gaća u železniku
(kako boli kad se zvezda voli, 10. oktobar 2014 16:14) Druže, FMP će vas ove sezone lako dobiti, a Zvezda zgaziti.

qwerty

pre 9 godina

igra ne igra isto nam se pise vujosevic je omrazio partizan svakom ljubitelju kosarke pa i realnim deliocima pravde sad je na tapetu svima. vise gledam njegovo ponasanje nego utakmicu a to ne sluti na dobro.

c7-5

pre 9 godina

Toliko ste tanki u sastavu i onda genijalno potpisete tri igraca na istoj poziciji: Milutinovic, Muric, Bogdanovic.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Novosadjanin., 10. oktobar 2014 15:59)

I tako...svi su pisali pre SP u Spaniji, sta ce Saletu 4 centra a hvali mu cetvorka....

Subaru

pre 9 godina

Mislim da je los izbor, ali ajde da vidimo, sklepace Dule tim kako valja, a panterima bih porucio posto vidim da su aktivni na nasim vestima da se ne javljaju, previse su mali i nebitni.

Novosadjanin.

pre 9 godina

Kao sto neko napisa, kod vas sve moze, Bogdan Bogdanovic da.igra jedinici, Luka Bogdanovic da igra cetvorku...Milutinovic dvojku...
Ja sam napisao sta su ti igraci izvorno, sva tri su bili trojke u dosadasnjoj karijeri. Koliko je vas mag zatrovao vi vise ne vidite ni ko sta igra. Kako je lik lepo rasporedio: Milutinovic dvojka, Muric trojka, Bogdanovic cetvorka. Da je nastavio Dalo bi igrao peticu, toliko se razume u basket, jos dobio podrsku u komentarima... Zalosno poznavanje kosarke ali zalosno.

Gojko(.)(.)

pre 9 godina

Kako se zove klub koji se fuzionisao sa kk fmp železnik? Ko pogodi ima put na kopaonik....
(ivan, 10. oktobar 2014 18:08)
Igokea Partizan!!!? 2007 godina, mi smo od danas jedan klub. Izjava Danilovica...

bomej

pre 9 godina

@ivan Brate,moras da shvatis da se oni NISU fuzionisali sa FMP-om. Crvena zvezda vise ne postoji,a FMP je samo promenio ime u Crvena zvezda Telekom. Kao kad bi Real Madrid promenio ime u FK Bregalnica,i dalje je to Real,samo sa drugacijim imenom...

a-ha

pre 9 godina

kolika mu je stipendija?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Goxy76, 10. oktobar 2014 17:45)

NULA DINALA! nadamo se da je navijac kluba, koji placa 1,5m evra igrace koje otera posle dva meseca, zadovoljan odgovorom i da moze mirno da spava saznanjem da Partizan nece zahvatiti rukom iz narodne kase koju mutant iz zeleznika svesrdno hara...

kit-kat

pre 9 godina

počinje punjenje gaća u železniku
(kako boli kad se zvezda voli, 10. oktobar 2014 16:14) Druže, FMP će vas ove sezone lako dobiti, a Zvezda zgaziti.
(stastoreko, 10. oktobar 2014 19:20)

da mi je dinar za svaku sezonu u kojoj sam citao te vase pretnje... dao bih vam te pare cisto da izradite repliku pehara, da ne morate da kradete i lupate nas iz cistog besa i nemoci ;)

nevidljivi panter

pre 9 godina

Kako se zove klub koji se fuzionisao sa kk fmp železnik? Ko pogodi ima put na kopaonik....
(ivan, 10. oktobar 2014 18:08)
Igokea Partizan!!!? 2007 godina, mi smo od danas jedan klub. Izjava Danilovica...
(Gojko(.)(.), 10. oktobar 2014 18:54)

daj nagradu ovom mrci,izgore covek od muke....a niko ga nije terao da izabere mutanta iz zeleznika,mogao je da bira megu,,metalac,crnokosu....

veliki strumf

pre 9 godina

@Igor Ma moze i Muric na keca, Bogdanovic na dvojku, a Milutinovic 4-5, kod vas sve moze. Sva trojica su trojke po karakteristikama, garantujem da Luka veze nece imati na cetvorci.

grobar

pre 9 godina

@Veciti talenat!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (samrok sila SLUsamrok, 10. oktobar 2014 16:18)

rece mu veciti pacijenAt ;)

znate, niko ne može da zabrani fmp - u kako će da se zove

pre 9 godina

@Novosadjanin
Bogdanović igra na poziciji 4.
Murič na 3 , a Milutinović na 2.
Toliko o tome...
(Igor, 10. oktobar 2014 16:14)


Sizifov je posao druže da objasniš nešto ljudima koji su košarku počeli da prate pre par godina...

ja

pre 9 godina

Toliko ste tanki u sastavu i onda genijalno potpisete tri igraca na istoj poziciji: Milutinovic, Muric, Bogdanovic.
(Novosadjanin., 10. oktobar 2014 15:59)

Zasto pises kad nemas pojma. Bogdanovic ce igrati cetvorku, on je svugde igrao cetvorku, osim dok je igrao u Partizanu, jer su hteli da ga pripremaju kao trojku za NBA, iako se uvek videlo da mu ta pozicija ne odgovara, a tad je jos bio i mladji i nesto brzi. Uostalom po cemu su recimo Bircevic, Jorovic, ili Jelovac vece cetvorke od njega?

x

pre 9 godina

PALI SE MASINA!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (homer, 10. oktobar 2014 15:52)
Da,motokultivator je spreman...
(Realno, 10. oktobar 2014 16:22)

Vi za bolje od motokultivatora ne znate

translucent

pre 9 godina

@(Novosadjanin., 10. oktobar 2014 18:28)
Lepi moj,
Za dugu i napornu sezonu, gde su moguce povrede, je potrebno imati igrace koji mogu pokrivati vise pozicija. Pored mogucih povreda postoji i taktika (visa i niza petorka), koja moze biti i prelomna u nekim trenucima. Ali ti to ne znas, jer u tvom trenutnom klubu postoji samo jedna akcija.
Na kraju bih te pitao na kojoj je poziciji igrao Bjelica u pravoj Crvenoj Zvezdi kod Pesica?

lebron

pre 9 godina

Zasto pises kad nemas pojma. Bogdanovic ce igrati cetvorku, on je svugde igrao cetvorku, osim dok je igrao u Partizanu, jer su hteli da ga pripremaju kao trojku za NBA, iako se uvek videlo da mu ta pozicija ne odgovara, a tad je jos bio i mladji i nesto brzi. Uostalom po cemu su recimo Bircevic, Jorovic, ili Jelovac vece cetvorke od njega?
Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net (ja, 10. oktobar 2014 16:37)

Pripremali ga za NBA...obožavam da čitam komentare grobara...pišite, samo pišite...u ova surova vremena samo vi možete da me oraspoložite,kakvi se vi genijalci...PRIPREMALI GA ZA NBA...aaaauuuuuuu

DedaMiloje

pre 9 godina

(Bane, 10. oktobar 2014 18:06)
Ajde ti znalcu ispricaj nam malo kako se zove igra koju je Partizan igrao u prva dva kola, posto ono sve jeste, samo nije ta igra pod kosevima.

новосађанин оги из цг

pre 9 godina

Davno je on zavrsio sa ozbiljnom kosarkom.Zivi bili pa vidjeli.
(ogi-cg, 10. oktobar 2014 15:48)

Са твојим познавањем спорта смо сви ми јако добро упознати.

Toliko ste tanki u sastavu i onda genijalno potpisete tri igraca na istoj poziciji: Milutinovic, Muric, Bogdanovic.
(Novosadjanin., 10. oktobar 2014 15:59)

Чему толики труд? Коментари су ти све глупљи од глупљег.

a ha

pre 9 godina

Jel ovo onaj sto je "otet" zvezdi?!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Lalatovic, 10. oktobar 2014 15:50)

Nije on otet nego mu država ponudila mnogo para i to je to...e,da , on voli partizan i to mnogo...burite ubeđeni u to...

Haris Brkic

pre 9 godina

Pre bih rekao Muric na 3 mada mu odgovara i 2, Andreja na 2 ali bez problema na 3, a Luka moze i 3 i 4. Tu je jos Gagi Milosavljevic 2,3, a verovatno i jedan ako treba, kao i Tepic kome visina ali ne i snaga dozvoljava izlete do trojke. KOMBO PARTIZAN! U prevodu uzimali su sta su mogli pa se nadaju da ce Dule nesto od toga da napravi. A cinjenica je da jedino on i moze nesto tako da iskombinuje. U svakom slucaju, ginuce se u odbrani od bekova to je sigurno.

Optimista

pre 9 godina

Timski dobar igrač, ništa drugo, ali kada bi samo kupio lopte pod košem, bio bi koristan igrač. Što se tiče Partizana, ja tek neku igru očekujem posle decembra, kada nadam se Milosavljevic se opravi i uđu u formu, plus da se još više igraju Murić, Gagić, Milutinov i možda još neki klinac (Dalo, Andrić, Šalić, Bezbradica). Do tada verovatno da će par utakmica ekipa odigrati dobro (neke jače za koje su motivisani, derbi, itd) dok ostale će biti borba.

Igor

pre 9 godina

@Novosadjanin
Očigledno nemaš osnovno košarkaško znanje. Bogdanović je četvorka i to je igrao u svakom klubu, a jedino se može spustiti na tricu ali to liči kao što Gagić igra kod nas na četvorci.
I ja ne želim da komentarišem za Milutinovića baticu, pogledaj mu telo I reci mi da on može biti trica?!

Kum

pre 9 godina

NULA DINALA! nadamo se da je navijac kluba, koji placa 1,5m evra igrace koje otera posle dva meseca, zadovoljan odgovorom i da moze mirno da spava saznanjem da Partizan nece zahvatiti rukom iz narodne kase koju mutant iz zeleznika svesrdno hara...
(a-ha, 10. oktobar 2014 19:49)

15miliona, prijatelju, 15.

Novosadjanin.

pre 9 godina

Igor,

posto si Milutinovica gledao verujem samo u fmp i u CZ, nadam se da si imao bar malo kosarkaskog znanja da provalis da je igrao trojku. Sta je posle igrao ne zna niko. Milutinovic je trojka izvorno. Sto se mene tice moze da.igra i keca kod vas to nije bitno... A sada o Bogdanovicu : pitanje za milion dolara, sta je igrao kod Vujosevica u prvom boravku u Partizanu? Cetvorku? Nece biti poznavaoce kosarke... Ja sam samo napisao da se gomilaju igraci koje su izvorne trojke a tim nikad losiji... Nisu to kombo igraci pa da podjednako kvalitetno mogu pokrivati 2 pozicije. Kako Milutinov da cuva neke brze dvojke kao sto su Dzenkins, Milosavljevic, nebitno... To je isto kao kada bih rekao da Djenka moze ma jedinicu, u principu moze.ali to izgleda lose...

Bane

pre 9 godina

Deda Miloje@Mozda nasa igra ne lici na nista u ovom trenutku,ali jedno je sigurno da vi ne znate kako izgleda biti najbolji onda kad treba. "Stoga tesi se ti slobodno i dalje! Samo nemoj da bude ponovo. "Tresla se gora, rodio se mis. "Kao predhodnih godina.. .

Kum

pre 9 godina

Burazeru u kom univerzumu Bogdanovic moze na poziciju 4? Ovo za Milutinovica necu ni da komentarisem...
(Novosadjanin., 10. oktobar 2014 17:32)

U ovom nasem. Igrace 4, a kako ce to izgledati...

PS: O kom Bogdanovicu pricamo? :)

Delija

pre 9 godina

Pre 5 dana kada je menadzer rekao da Bogdanovic nece pojacati Partizan citao sam komentare... Sta ce nam, putuj igumane, nikad nije ni bio dobar i td... Danas citam majsore, najbolji si, ubica i td... Ljudi su stvarno neverovatni, moje misljenje je da je realno saavim prosecan igrac ima dobar sut i mnogo nedostataka u odbrani pa i u napadu sem suta je tanak... Ali Bogdanovic je realno bolji od onih klinaca sto au igrali prva dva kola... Za ovaj trenutni Partizan on je pojacanje !!!

Stella

pre 9 godina

Blago meni s vasim znanjem. Milutinovic je cista trojka, Muric trojka, ali moze i na 2, Bogdanovic se setkao sa 3 na 4 i nazad. Rekao bih ipak da su sva trojica trojke. Sve ostalo je u stilu seci usi - krpi Dule. :)

nikola

pre 9 godina

Toliko ste tanki u sastavu i onda genijalno potpisete tri igraca na istoj poziciji: Milutinovic, Muric, Bogdanovic.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Novosadjanin., 10. oktobar 2014 15:59)

L.Bogdanovic veci deo karijere igra na 4,i Dule ga je na pripremama drzao na 4.Kako ti zamisljas da Luka sa onakvom konstitucijom i gabaritom sada moze da igra na 3? Milutinovic moze da igra i na 2,kao i Muric.

nikola

pre 9 godina

Novosadjanin

Toliko se trudis da isfuras svoju pricu sa Lukom Bogdanovicem(kao i pre neki dan da je CZT imala losiji tim od Partizana prosle godine na pocetku sezone),a i sam znas da nisi u pravu.Jedan ti rece istinu da je Luka svuda sem u Partizanu igrao na 4,a tvoj odgovor je "ajd setite se sta je igrao kod Duleta pa se pravite pametni"...Kazes u kom univerzumu Luka moze na 4,a ja se pitam u kom univerzumu on sada moze na 3.Ti ga ocigledno bas dugo nisi gledao.Sve to sto navodis za Milutinovica da ne moze na 2 jer ne moze da cuva brze igrace,isto to i jos mnogo jace vazi za Luku ako ga stavis na 3.Mozda je to mogao da igra sa 20-tak godina i 10 ili vise kg manje,sada je to nemoguce.Dule ga je i na pripremama forsirao na 4.