Sreda, 08.10.2014.

22:34

DV: Sudija nije kriv za poraz

Trener Partizana Duško Vujošević čestitao je ekipi Krke na, kako je rekao, zasluženoj pobedi.

Izvor: B92

DV: Sudija nije kriv za poraz IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

100 Komentari

Sortiraj po:

miša

pre 9 godina

Todoriću,
Kako dozvoljavaš sebi, da te DV onako drajfuje. Ne mešaj se ne zaslužuje tvoju komprovitaciju. Pusti neka ga Partizan otera, ili neka ga suspenduje sa funkcije pretsednika skupštine i neka raskinu ugovor sa njim kao trenerom dok ne bude veća štete.

NB

pre 9 godina

Polako fmpzvezdaši. Sve će to doći na svoje mjesto. Čekali ste 13 godina (a i prije toga nije bilo mnogo drugačije, sjetite se samo Kićanovića i Dalipagića, pa generacija poslije sa Divcem, Đorđevićem....pa Rebrača...) da možete da se naslađujete. Ali vi još uvijek niste ništa osvojili! Tek par utakmica. Ulažete u tim godinama. Pa i da osvojite ove godine, recimo kup ili tako nešto još uvijek ste samo mali fmp. Morate vi još mnoooogo da radite i osvajate da bi mogli da ovako pričate. Više argumenata za ovakvu priču ima recimo Hemofarm (koji se na žalost ugasio). Znate i Abramivič ulaže u Čelzi milijarde, u Mančester Siti se isto tako ulaže, ali institucija se ne postaje na takav način. Partizan može napraviti malu pauzu u osvajanju trofeja. Nije nam to toliko više imperativ jer više gubi smisao, svake godine isto. Mi ćemo opet da se vratimo u Evroligu. To je naš cilj. Možemo i da sačekamo malo. Ništa strašno. A vi, pazite da se ne obrukate u Evroligi. Nije tamo lako igrati. Mi vam možemo dati savjeta gomilu jer znate da smo mi to igrali vijekovima. Više uživajte u košarci a manje budite sarkastični. Ne ide to uz vaše bijedne rezultate.

Delija

pre 9 godina

Grobari polako ali sigurno tonete sve dublje i dublje, bicete u istoj situaciji kao sto je zvezda bila 10 godina, bice i vama spajanja sa drugim klubom i ja misli da ce to biti Mega Vizura, navijacete vi za Mega Vizura Partizan

aca_bg

pre 9 godina

@Dulo raste ti nos, 9. oktobar 2014 02:49

Potpuno si u pravu. Covic je ekspert za gasenje svega sto dotakne i bezanje posle gasenja. Pogledaj mu CV i bice ti jasno. Samo u ovom slucaju nisam siguran da je Partizan taj koji treba da se zabrine. Blizi se kraj petogodisnjeg sporazuma izmedju KK CZ i KK FMP. A onda treba raspetljati 16 mil.duga zamrznutog kluba, a bice i pitanje duga ovog sada kluba (ne znam odakle Vam ideja da KK CZT ne duguje nista).

Beli

pre 9 godina

namerno dobio tehnicke da ne bi vodio utakmicu u zagrebu jedino nije racunao da ce izgubiti sinoc,pa bi bilo eto vidite sta nam rade taman smo bili u seriji a iskreno meni je postao simpatican sa svojim komentarima("mali covek sa velikom torbom")

dex

pre 9 godina

@dirizabl

Ne shvatas da sam bio ironican??? Dobro, ironiju treba skontati. Vrlo dobro znam sta znaci ekstraordinaran, nego sam aludirao na Vujoseviceve pokusaje da svoj intelekt prikaze kroz anglicizme, romanizme, germanizme itd, a da pri tom ni jedan od tih jezika ne govori.

milutin krkic bata

pre 9 godina

FMP je promenio ime u Crvena zvezda Beograd.
Crvena Zvezda je zamrznuta.
Fmp (CZ Beograd je vlasnistvo gosp.Čovića).
Pravi navijaci Crvene Zvezde navijaju za jednu jedinu Crvenu Zvezdu, a ne za klubove sa slicnim nazivima.
Napominjem da u francuskoj nizoj (fudbalskoj) ligi igra ekipa Red Stara. Navijacu Crvene Zvezde (onom pravom nepokolebljivom) ne pada na pamet da navija za doticni iako se zove kao domaci klub iz Lj.Bogdana - bivsi osvajac Kupa Sampiona.
Zasto vecinski deo navijaca prave zvezde navijaju za Fmp (CZBeograd)? Vise nisu navijaci Crvene Zvezde?
Partizan moze da propadne i ode u 2srpsku ligu ali ovim putem zelim da naglasim: Ja sam navijac jednog jedinog, originalnog Partizana! Moze Gosp.Čović da kupi jos jedan kosarkaski klub (iz npr Borče) i promeni mu ime u Partizan Bg i dovede jako talentovane i kvalitetne igrace i pocne da pobedjuje itd. Ali da se razumemo - Ja cu i dalje da navijam za jedan jedini pravi Partizan! A meceve Partizana Bg bih verovatno samo rezultatski pratio, i verovatno preko tva, a svoju bezrezervnu podrsku bih davao jednom jedinom Partizanu - mom klubu. Na utakmice pravog Partizana bih isao i slao moju podrsku i energiju navijanjem (kao sto i sad radim).
Nijke nije Nike
BMW nije sto i BMV
slicno se zovu samo.
Pozdrav svim PRAVIM navijacima klubova sa istorijom i velicinom: Partizana i Crvene Zvezde

Parter B

pre 9 godina

Pa dobro, bratski klubovi će posle trećeg kola imati isti skor 1-2. Osim ukoliko Luka Bogdanović ne utrpa jedno 35 komada. E, šou sa grobarima...

Ja

pre 9 godina

Znaci postoje dve opcije: prva je da je stvarno toliko glup da ne vidi da tim konstantnim tehnickim iz utakmice u utakmicu nanosi nepopravljivu stetu ekipi, ili druga da je toliko bezobrazan da ga to sto nanosi stetu ekipi stvarno ne dotice jer mu je bitnija licna 'borba protiv vetrenjaca'!
On dobija tehnicke ne samo u aba ligi nego i u evroligi redovno takodje, samo pogledajte statistiku.
Ja kad pocne utakmica samo se nadam da ce on svoju kvotu tehnickih ispucati u prvoj ili drugoj cetvrtini jer se tada ekipa jos moze oporaviti i vratiti u igru, jer najgore je kad se tehnicke dobijaju u drugom poluvremenu kad se lomi rezultat! Tako da je najbolja stvar za Partizan da njega izbace odmah u prvom poluvremenu i da se onda igra bez maca nad glavom!

Abolirani predsednik

pre 9 godina

Pošto vidim da na FMP-ovoj vesti ima 12 komentara njihovih navijača, a ovde mnogo više, da ih pitam ja nešto, gde vam je legenda? Nešto se ućutao, da nije možda ne daj Bože osumnjičen za nešto, za neke pare tako nešto?

masterkg

pre 9 godina

masterkg...da ti nisi ipak mastermegatrend?jel to znaci da svaki trener koji je iskljucen sa utakmice je los covek?znaci Zeljko,Duda,Pesic,Mesina,Greg Popovic,Fil Dzekson i jos mnooogooo njih sve losi ljudi.a za ove protuve koje pricaju o kaznama,Dule placa sam svoje kazne tako da je foliranje kada kazete "pa klub posle zbog njega nema para",klub nema para jer drzava daje ogromne pare privatnom klubu.
(sovuljaga, 09. oktobar 2014 07:30)
Pa ja rekoh da je dobar čovek :-))))
vama ništa ne valja :-)))

drug krkic

pre 9 godina

gazo dule@
to se ti samo tesi,znas i sam da je gotovo,a onda ide rasulo.Samo su vas titule drzale da se ne raspadnete zadnje 2 godine.A sad adioooo.....

Dobacite, pliizzzz...

pre 9 godina

Predlažemo da se kk partizanu dozvoli da se za njihove igrače, linija za trojku približi košu na dva ipo metra da im ne bi ta kolona u statistici mečeva bila stalno: upisivana sa " air ball"...
P.S. "Pogodite ponekad i obruč ili tablu...
Ne izgleda loše...

vratite pehar

pre 9 godina

Hvala Bogu pa navijam za Zvezdu!
(beograd/moskva, 9. oktobar 2014 02:17)

Ne nerviraš se za vreme utakmice, opušten si, briga te za suđenje, ravnodušan si i prilikom pobede i poraza...

Lako je tebi kada ti se klub nigde ne takmiči već čuči u zamrzivaču.

Navijač PARTIZANA iz Vukovara!

pre 9 godina

Najveća ironija je kad navijači jednog novog kluba sa starim imenom komentarišu bilo šta u vezi Institucije zvane Partizan! Nemaju ni obraza,ni stida,imaju samo velike komplekse!

Nolan

pre 9 godina

(raska, 08. oktobar 2014 22:46)

Ma da, mi doveli Nelsona iz Šolea za milion a vaš Pavlović iz NBA igrao za parče doboš torte mesečno. Ili je "mahač peškira iz Unikahe, Efesa i Klivlenda" igrao za burek? Ne lupetaj s tim Duletovim lažima.

sovuljaga

pre 9 godina

masterkg...da ti nisi ipak mastermegatrend?jel to znaci da svaki trener koji je iskljucen sa utakmice je los covek?znaci Zeljko,Duda,Pesic,Mesina,Greg Popovic,Fil Dzekson i jos mnooogooo njih sve losi ljudi.a za ove protuve koje pricaju o kaznama,Dule placa sam svoje kazne tako da je foliranje kada kazete "pa klub posle zbog njega nema para",klub nema para jer drzava daje ogromne pare privatnom klubu.

e kad li će policija da vas ispita lažovi

pre 9 godina

Prvo kaže nisu date pare, a onda kaže a i da jesu nisu toliko hahaha! Nemamo za plate a i da imamo odakle nam.

Dulo raste ti nos

pre 9 godina

Koja ste vi sprdnja od kluba! Prvo pričate Murič došao iz ljubavi, a onda kažete dobio unapred dve plate?! To ni najbogatiji klubovi ne rade. Samo se pitam kako je država opet po ko zna koji put dala pare partizanu a uzima penzionerima! Pa bilo bi me sramota da reč kažem posle toga. Ove nedelje stiže amerikanac za 400.000 po sezoni a onda kreću komentari grobara "jel vam krivo što imamo pare?". Jel to znači da je vama ustvari krivo kad Zvezda ima para :D? Da li ste vi svesni da ste primali tačno 3 puta više od Zvezde prošle godine i da ste i pored toga bili ispod nje u svim bitnim utakmicama i takmičenjima. Ove godine iako je odnos još veći u vašu korist Zvezda će biti još bolja, a vi gori. Pa vas će Čović da ugasi kroz dve godine! Zato ga se toliko i plašite pa ga neprekidno napadate.

Neko123

pre 9 godina

to sto u poslednjoj cetvrtini niste ixasli iz bonusa do 10 sekundi pre kraja, a da ste do 2 minuta pre kraja cetvrtine imali samo jedan faul, govori o sudijskom kriterijumu, a ne o borbenosti...
(zvezdas, 8. oktobar 2014 23:31)

A tvoj komentar govori da nisi gledao utakmicu. Kao i uvek, Dule je 100% u pravu, onaj njihov Amerikanac nam dade milion poena a niko da ga bar faulira.

Gazi Dule

pre 9 godina

Ti si kriv za poraz.
(tajka, 08. oktobar 2014 22:42)

Covicevci, bolji vi pazite ko ce biti kriv kad vas privatni drim tim dozivi debakl u maju/junu.

Borky

pre 9 godina

Sta ti imas okretati sudiju? Svaki fizicki kontakt sa sudiom je direktno iskljucenje.To sto si prethodnih godina navikao da mozes drzati vrata dok predsednik "razgovara" sa njima ili da ih stipkas od sada zaboravi. Aba liga dize svoj rejting i ti fazoni nece prolaziti!

MAt

pre 9 godina

Grobari zar je moguce da posle svega okrivljujete Duleta za poraz? Ocigledno je da nikad niste bili na tribinama nikad niste podrzavali nase momke i nikad niste osetili tu atmosferu i hemiju izmedju nas .Takvi kao vi i ne zasluzuju da budu deo nase porodice . Postovanje za sve navijace Zvezde koji objektivno gledaju na rezultate Partizana i raduju se uspehu njihove Zvezde a ne stanjem u nasem klubu.

limeni

pre 9 godina

ponovo je poceo da rabi rec 'ekstraordinaran' kad god mu se ukaze prilika kao pretprosle godine mada ni on nije svestan koliko je smesan kad je koristi!! covek ima srednju skolu ali i sumanutu ideju da je veliki mislilac i akademik

Aragorn

pre 9 godina

Sudija nije kriv, ali je kriv "Blic" i "mali čovek" i igrači, jer nisu bili "ekstraordinarno" borbeni. Dobro, za poraz od 4 poena sasvim dovoljna količina krivaca. Sudija i jedan čika koji je isključen ovoga puta ne moraju biti krivi.

D3cko...

pre 9 godina

@raska....Ti komentarises Zvezdu a vest od Dusku, ako to nije kompleks ja ne znam sta je.Pogledaj malo istoriju nase kosarke, kako I ko je gradio, pa onda komentarisi.Verovatno nemas vise od 15 godina.Od mene nikada ruzna rec o Partizanu, ali kada cujem takve kompleksase kao poludim.

DedaMiloje

pre 9 godina

Sramotna konferencija Dzikica, samo sto se nije izvinio sto su pobedili. Usput nije uspeo da izdrzi da ne pljune Zvezdu, neverovatna zavist. Vrlo mali ljudi...

Kum

pre 9 godina

polako fmp je vec trecu godinu mnogo bolji tim od nas i ima mnogo veci budzet i bolje stoje finansijski ali to je dovoljno samo za kup radivoja koraca kao i svake godine a onda kada dodje april, maj i jun kada se odlucije o aba ligi i superligi nigde ih nema.inace limenke ce ponovo biti gazene doce ponovo neki bertans koji ce da ih gazi i lovernj maljem po metalnim proizvodima.ocu da kazem da kad pocinje sezona kupanja i kad budemo dizali 14 za redom bice dzaba vam novci moji sinovci
(raska, 8. oktobar 2014 22:46)

Lazi ti slobodno samog sebe, ako ti je tako lakse, ali nemoj nas. Ako stvarno ne znas, onda se malo informisi, nije na odmet.

sick

pre 9 godina

Koliko komentara navijača tima iz zamrzivača. To su komentari tih istih navijača koji su dizali ukradeni pehar posle finala naše lige. To su navijači tima kojem smo nabili tolike komplekse i kojem smo naneli tako teške muke, da sada koriste jedan poraz Partizana za busanje u grudi. A onda svi ti komentari volšebno nestaju kad se približi leto. MRZIM SEBE VOLIM PARTIZAN

Bodibond

pre 9 godina

Partizan ove sezone zavrsava na 7-mom mestu. Sta spominju taj maj, april kad ih Nolan Smit poslao kuci. Ovo je ABA liga, nije ovo KSL fenomen od takmicenja.

Zuja

pre 9 godina

Nije problem poraz od Krke da recimo gostuju Megi sledece kolo. Problem je Cedevita, trebalo bi kosmicko cudo da se desi kako bi tamo pobedili. Mada to je kosarka nikad se ne zna, mozda Cedevita bude imala bas los dan ali gotovo izvestan poraz. Sudeci po proslim sezonama Partizanu ima luksuz 6-8 poraza, koliko je dovoljno da se udje medju cetiri na kraju, zavisi od drugih ekipa koliko ce kiksirati. Ne znam koga docekuju sledecu nakon Cedevite i nemojte se iznenaditi ako bljesne 3 utastopna poraza. Sa ovim timom vrlo tesko mogu da se nadju medju cetiri. Eto vidimo na besparicu stize i iskusni Luka Bogdanovic a tehnicke se samo prave. Zaista me ne bi cudilo i da Pavlovic ponovo postane "dobrovoljac". Sad se vidi koliko znaci Euroliga i onaj kos Nolana sa pola. Da njega nije bilo sad bi gledali Lovernja, Bertansa a verovatno i Bogdana. Ovako niko nema interesa za manje pare da igra Eurocup i bolji igraci za znatno manje novce idu u Euroligase. Onaj Vilijams bi igrao u Zvezdi za 500 hiljada da igra drugo takmicenje po jacini.

zvezdas

pre 9 godina

to sto u poslednjoj cetvrtini niste ixasli iz bonusa do 10 sekundi pre kraja, a da ste do 2 minuta pre kraja cetvrtine imali samo jedan faul, govori o sudijskom kriterijumu, a ne o borbenosti...

kim64

pre 9 godina

Murić je dobio avansno dve plate i NIKO ove sezone više nije dobio platu. Ako su neke pare i DATE sigurno nisu toliko, bar nisu prvom timu.

Čovek pokušava da manipulise vešto,
ne shvatajući da se u košarci promenilo nešto.

hurricane

pre 9 godina

Dule, uz veliko postovanje, cak inspiraciju koju mi pruza tvoj lik i djelo, moras da shvatis da ovo ne smijes da radis. Tim je u formiranju, svi nas miniraju, ali imas podrsku Grobara, samo lagano i sve ce doci na svoje! Vidis da vise ne mozes ni da ih psujes, odma sipaju tehnicke! :) Volim ga ko oka dva!

popina

pre 9 godina

Не могу да верујем, од сад поштујем овог човека.
Признао је да судија није крив. :O

Igor

pre 9 godina

Ti si kriv za poraz, prelomio si im utakmicu, kao i mnoge, onom tehnickom. Ok, jeste Gagic napravio glup faul, ali bre po koji put ekipa jedva napravi nesto i bas kad se lomi ti tehnicku?!?

Stojadin

pre 9 godina

E? Dal je moguce?! Ni Dacic ni Vucic!?! Nije moguce...mada mozda je ipak kriv neki menadzer nekog,mozda ovog Murica ili Dangubica sto ga nije naterao da dodje u Partizan-igokeu..neko mora da je kriv?

steff

pre 9 godina

Navijam za Zvezdu i u Pioniru sam redovan bio i ranije i sada,i mozete da nazivate klub kako god zelite,ali ovo je komentar objektivnog ljubotelja kosarke.Postujem ovog coveka,jer je pravio cuda,koja retko ko moze da ponovi.Ali ovo sto on radi je sramota.Ja znam da se igraci neki put psiholoski podignu posle tehnicke itd,ali on nijednu odluku ne moze da prihvati.Na svu muku koja je zadesila klub,on pravi dve tehnicke koje kostaju i to se ponavlja iz godine u godinu.I onda ce isti taj covek da kuka kako nema para.Slazem se sa treba ulagati u Partizan,ali covece,pocni od sebe...Ulazi na taj nacin sto ces se suzdrzati...Pozdrav

raska

pre 9 godina

polako fmp je vec trecu godinu mnogo bolji tim od nas i ima mnogo veci budzet i bolje stoje finansijski ali to je dovoljno samo za kup radivoja koraca kao i svake godine a onda kada dodje april, maj i jun kada se odlucije o aba ligi i superligi nigde ih nema.inace limenke ce ponovo biti gazene doce ponovo neki bertans koji ce da ih gazi i lovernj maljem po metalnim proizvodima.ocu da kazem da kad pocinje sezona kupanja i kad budemo dizali 14 za redom bice dzaba vam novci moji sinovci

steff

pre 9 godina

Navijam za Zvezdu i u Pioniru sam redovan bio i ranije i sada,i mozete da nazivate klub kako god zelite,ali ovo je komentar objektivnog ljubotelja kosarke.Postujem ovog coveka,jer je pravio cuda,koja retko ko moze da ponovi.Ali ovo sto on radi je sramota.Ja znam da se igraci neki put psiholoski podignu posle tehnicke itd,ali on nijednu odluku ne moze da prihvati.Na svu muku koja je zadesila klub,on pravi dve tehnicke koje kostaju i to se ponavlja iz godine u godinu.I onda ce isti taj covek da kuka kako nema para.Slazem se sa treba ulagati u Partizan,ali covece,pocni od sebe...Ulazi na taj nacin sto ces se suzdrzati...Pozdrav

Stojadin

pre 9 godina

E? Dal je moguce?! Ni Dacic ni Vucic!?! Nije moguce...mada mozda je ipak kriv neki menadzer nekog,mozda ovog Murica ili Dangubica sto ga nije naterao da dodje u Partizan-igokeu..neko mora da je kriv?

kim64

pre 9 godina

Murić je dobio avansno dve plate i NIKO ove sezone više nije dobio platu. Ako su neke pare i DATE sigurno nisu toliko, bar nisu prvom timu.

Čovek pokušava da manipulise vešto,
ne shvatajući da se u košarci promenilo nešto.

popina

pre 9 godina

Не могу да верујем, од сад поштујем овог човека.
Признао је да судија није крив. :O

Zuja

pre 9 godina

Nije problem poraz od Krke da recimo gostuju Megi sledece kolo. Problem je Cedevita, trebalo bi kosmicko cudo da se desi kako bi tamo pobedili. Mada to je kosarka nikad se ne zna, mozda Cedevita bude imala bas los dan ali gotovo izvestan poraz. Sudeci po proslim sezonama Partizanu ima luksuz 6-8 poraza, koliko je dovoljno da se udje medju cetiri na kraju, zavisi od drugih ekipa koliko ce kiksirati. Ne znam koga docekuju sledecu nakon Cedevite i nemojte se iznenaditi ako bljesne 3 utastopna poraza. Sa ovim timom vrlo tesko mogu da se nadju medju cetiri. Eto vidimo na besparicu stize i iskusni Luka Bogdanovic a tehnicke se samo prave. Zaista me ne bi cudilo i da Pavlovic ponovo postane "dobrovoljac". Sad se vidi koliko znaci Euroliga i onaj kos Nolana sa pola. Da njega nije bilo sad bi gledali Lovernja, Bertansa a verovatno i Bogdana. Ovako niko nema interesa za manje pare da igra Eurocup i bolji igraci za znatno manje novce idu u Euroligase. Onaj Vilijams bi igrao u Zvezdi za 500 hiljada da igra drugo takmicenje po jacini.

Igor

pre 9 godina

Ti si kriv za poraz, prelomio si im utakmicu, kao i mnoge, onom tehnickom. Ok, jeste Gagic napravio glup faul, ali bre po koji put ekipa jedva napravi nesto i bas kad se lomi ti tehnicku?!?

zvezdas

pre 9 godina

to sto u poslednjoj cetvrtini niste ixasli iz bonusa do 10 sekundi pre kraja, a da ste do 2 minuta pre kraja cetvrtine imali samo jedan faul, govori o sudijskom kriterijumu, a ne o borbenosti...

raska

pre 9 godina

polako fmp je vec trecu godinu mnogo bolji tim od nas i ima mnogo veci budzet i bolje stoje finansijski ali to je dovoljno samo za kup radivoja koraca kao i svake godine a onda kada dodje april, maj i jun kada se odlucije o aba ligi i superligi nigde ih nema.inace limenke ce ponovo biti gazene doce ponovo neki bertans koji ce da ih gazi i lovernj maljem po metalnim proizvodima.ocu da kazem da kad pocinje sezona kupanja i kad budemo dizali 14 za redom bice dzaba vam novci moji sinovci

Nolan

pre 9 godina

(raska, 08. oktobar 2014 22:46)

Ma da, mi doveli Nelsona iz Šolea za milion a vaš Pavlović iz NBA igrao za parče doboš torte mesečno. Ili je "mahač peškira iz Unikahe, Efesa i Klivlenda" igrao za burek? Ne lupetaj s tim Duletovim lažima.

hurricane

pre 9 godina

Dule, uz veliko postovanje, cak inspiraciju koju mi pruza tvoj lik i djelo, moras da shvatis da ovo ne smijes da radis. Tim je u formiranju, svi nas miniraju, ali imas podrsku Grobara, samo lagano i sve ce doci na svoje! Vidis da vise ne mozes ni da ih psujes, odma sipaju tehnicke! :) Volim ga ko oka dva!

Dulo raste ti nos

pre 9 godina

Koja ste vi sprdnja od kluba! Prvo pričate Murič došao iz ljubavi, a onda kažete dobio unapred dve plate?! To ni najbogatiji klubovi ne rade. Samo se pitam kako je država opet po ko zna koji put dala pare partizanu a uzima penzionerima! Pa bilo bi me sramota da reč kažem posle toga. Ove nedelje stiže amerikanac za 400.000 po sezoni a onda kreću komentari grobara "jel vam krivo što imamo pare?". Jel to znači da je vama ustvari krivo kad Zvezda ima para :D? Da li ste vi svesni da ste primali tačno 3 puta više od Zvezde prošle godine i da ste i pored toga bili ispod nje u svim bitnim utakmicama i takmičenjima. Ove godine iako je odnos još veći u vašu korist Zvezda će biti još bolja, a vi gori. Pa vas će Čović da ugasi kroz dve godine! Zato ga se toliko i plašite pa ga neprekidno napadate.

e kad li će policija da vas ispita lažovi

pre 9 godina

Prvo kaže nisu date pare, a onda kaže a i da jesu nisu toliko hahaha! Nemamo za plate a i da imamo odakle nam.

limeni

pre 9 godina

ponovo je poceo da rabi rec 'ekstraordinaran' kad god mu se ukaze prilika kao pretprosle godine mada ni on nije svestan koliko je smesan kad je koristi!! covek ima srednju skolu ali i sumanutu ideju da je veliki mislilac i akademik

DedaMiloje

pre 9 godina

Sramotna konferencija Dzikica, samo sto se nije izvinio sto su pobedili. Usput nije uspeo da izdrzi da ne pljune Zvezdu, neverovatna zavist. Vrlo mali ljudi...

Borky

pre 9 godina

Sta ti imas okretati sudiju? Svaki fizicki kontakt sa sudiom je direktno iskljucenje.To sto si prethodnih godina navikao da mozes drzati vrata dok predsednik "razgovara" sa njima ili da ih stipkas od sada zaboravi. Aba liga dize svoj rejting i ti fazoni nece prolaziti!

Bodibond

pre 9 godina

Partizan ove sezone zavrsava na 7-mom mestu. Sta spominju taj maj, april kad ih Nolan Smit poslao kuci. Ovo je ABA liga, nije ovo KSL fenomen od takmicenja.

Aragorn

pre 9 godina

Sudija nije kriv, ali je kriv "Blic" i "mali čovek" i igrači, jer nisu bili "ekstraordinarno" borbeni. Dobro, za poraz od 4 poena sasvim dovoljna količina krivaca. Sudija i jedan čika koji je isključen ovoga puta ne moraju biti krivi.

Dobacite, pliizzzz...

pre 9 godina

Predlažemo da se kk partizanu dozvoli da se za njihove igrače, linija za trojku približi košu na dva ipo metra da im ne bi ta kolona u statistici mečeva bila stalno: upisivana sa " air ball"...
P.S. "Pogodite ponekad i obruč ili tablu...
Ne izgleda loše...

Ja

pre 9 godina

Znaci postoje dve opcije: prva je da je stvarno toliko glup da ne vidi da tim konstantnim tehnickim iz utakmice u utakmicu nanosi nepopravljivu stetu ekipi, ili druga da je toliko bezobrazan da ga to sto nanosi stetu ekipi stvarno ne dotice jer mu je bitnija licna 'borba protiv vetrenjaca'!
On dobija tehnicke ne samo u aba ligi nego i u evroligi redovno takodje, samo pogledajte statistiku.
Ja kad pocne utakmica samo se nadam da ce on svoju kvotu tehnickih ispucati u prvoj ili drugoj cetvrtini jer se tada ekipa jos moze oporaviti i vratiti u igru, jer najgore je kad se tehnicke dobijaju u drugom poluvremenu kad se lomi rezultat! Tako da je najbolja stvar za Partizan da njega izbace odmah u prvom poluvremenu i da se onda igra bez maca nad glavom!

Parter B

pre 9 godina

Pa dobro, bratski klubovi će posle trećeg kola imati isti skor 1-2. Osim ukoliko Luka Bogdanović ne utrpa jedno 35 komada. E, šou sa grobarima...

Kum

pre 9 godina

polako fmp je vec trecu godinu mnogo bolji tim od nas i ima mnogo veci budzet i bolje stoje finansijski ali to je dovoljno samo za kup radivoja koraca kao i svake godine a onda kada dodje april, maj i jun kada se odlucije o aba ligi i superligi nigde ih nema.inace limenke ce ponovo biti gazene doce ponovo neki bertans koji ce da ih gazi i lovernj maljem po metalnim proizvodima.ocu da kazem da kad pocinje sezona kupanja i kad budemo dizali 14 za redom bice dzaba vam novci moji sinovci
(raska, 8. oktobar 2014 22:46)

Lazi ti slobodno samog sebe, ako ti je tako lakse, ali nemoj nas. Ako stvarno ne znas, onda se malo informisi, nije na odmet.

vratite pehar

pre 9 godina

Hvala Bogu pa navijam za Zvezdu!
(beograd/moskva, 9. oktobar 2014 02:17)

Ne nerviraš se za vreme utakmice, opušten si, briga te za suđenje, ravnodušan si i prilikom pobede i poraza...

Lako je tebi kada ti se klub nigde ne takmiči već čuči u zamrzivaču.

milutin krkic bata

pre 9 godina

FMP je promenio ime u Crvena zvezda Beograd.
Crvena Zvezda je zamrznuta.
Fmp (CZ Beograd je vlasnistvo gosp.Čovića).
Pravi navijaci Crvene Zvezde navijaju za jednu jedinu Crvenu Zvezdu, a ne za klubove sa slicnim nazivima.
Napominjem da u francuskoj nizoj (fudbalskoj) ligi igra ekipa Red Stara. Navijacu Crvene Zvezde (onom pravom nepokolebljivom) ne pada na pamet da navija za doticni iako se zove kao domaci klub iz Lj.Bogdana - bivsi osvajac Kupa Sampiona.
Zasto vecinski deo navijaca prave zvezde navijaju za Fmp (CZBeograd)? Vise nisu navijaci Crvene Zvezde?
Partizan moze da propadne i ode u 2srpsku ligu ali ovim putem zelim da naglasim: Ja sam navijac jednog jedinog, originalnog Partizana! Moze Gosp.Čović da kupi jos jedan kosarkaski klub (iz npr Borče) i promeni mu ime u Partizan Bg i dovede jako talentovane i kvalitetne igrace i pocne da pobedjuje itd. Ali da se razumemo - Ja cu i dalje da navijam za jedan jedini pravi Partizan! A meceve Partizana Bg bih verovatno samo rezultatski pratio, i verovatno preko tva, a svoju bezrezervnu podrsku bih davao jednom jedinom Partizanu - mom klubu. Na utakmice pravog Partizana bih isao i slao moju podrsku i energiju navijanjem (kao sto i sad radim).
Nijke nije Nike
BMW nije sto i BMV
slicno se zovu samo.
Pozdrav svim PRAVIM navijacima klubova sa istorijom i velicinom: Partizana i Crvene Zvezde

D3cko...

pre 9 godina

@raska....Ti komentarises Zvezdu a vest od Dusku, ako to nije kompleks ja ne znam sta je.Pogledaj malo istoriju nase kosarke, kako I ko je gradio, pa onda komentarisi.Verovatno nemas vise od 15 godina.Od mene nikada ruzna rec o Partizanu, ali kada cujem takve kompleksase kao poludim.

MAt

pre 9 godina

Grobari zar je moguce da posle svega okrivljujete Duleta za poraz? Ocigledno je da nikad niste bili na tribinama nikad niste podrzavali nase momke i nikad niste osetili tu atmosferu i hemiju izmedju nas .Takvi kao vi i ne zasluzuju da budu deo nase porodice . Postovanje za sve navijace Zvezde koji objektivno gledaju na rezultate Partizana i raduju se uspehu njihove Zvezde a ne stanjem u nasem klubu.

Abolirani predsednik

pre 9 godina

Pošto vidim da na FMP-ovoj vesti ima 12 komentara njihovih navijača, a ovde mnogo više, da ih pitam ja nešto, gde vam je legenda? Nešto se ućutao, da nije možda ne daj Bože osumnjičen za nešto, za neke pare tako nešto?

Gazi Dule

pre 9 godina

Ti si kriv za poraz.
(tajka, 08. oktobar 2014 22:42)

Covicevci, bolji vi pazite ko ce biti kriv kad vas privatni drim tim dozivi debakl u maju/junu.

Navijač PARTIZANA iz Vukovara!

pre 9 godina

Najveća ironija je kad navijači jednog novog kluba sa starim imenom komentarišu bilo šta u vezi Institucije zvane Partizan! Nemaju ni obraza,ni stida,imaju samo velike komplekse!

Neko123

pre 9 godina

to sto u poslednjoj cetvrtini niste ixasli iz bonusa do 10 sekundi pre kraja, a da ste do 2 minuta pre kraja cetvrtine imali samo jedan faul, govori o sudijskom kriterijumu, a ne o borbenosti...
(zvezdas, 8. oktobar 2014 23:31)

A tvoj komentar govori da nisi gledao utakmicu. Kao i uvek, Dule je 100% u pravu, onaj njihov Amerikanac nam dade milion poena a niko da ga bar faulira.

drug krkic

pre 9 godina

gazo dule@
to se ti samo tesi,znas i sam da je gotovo,a onda ide rasulo.Samo su vas titule drzale da se ne raspadnete zadnje 2 godine.A sad adioooo.....

Beli

pre 9 godina

namerno dobio tehnicke da ne bi vodio utakmicu u zagrebu jedino nije racunao da ce izgubiti sinoc,pa bi bilo eto vidite sta nam rade taman smo bili u seriji a iskreno meni je postao simpatican sa svojim komentarima("mali covek sa velikom torbom")

Delija

pre 9 godina

Grobari polako ali sigurno tonete sve dublje i dublje, bicete u istoj situaciji kao sto je zvezda bila 10 godina, bice i vama spajanja sa drugim klubom i ja misli da ce to biti Mega Vizura, navijacete vi za Mega Vizura Partizan

sick

pre 9 godina

Koliko komentara navijača tima iz zamrzivača. To su komentari tih istih navijača koji su dizali ukradeni pehar posle finala naše lige. To su navijači tima kojem smo nabili tolike komplekse i kojem smo naneli tako teške muke, da sada koriste jedan poraz Partizana za busanje u grudi. A onda svi ti komentari volšebno nestaju kad se približi leto. MRZIM SEBE VOLIM PARTIZAN

dex

pre 9 godina

@dirizabl

Ne shvatas da sam bio ironican??? Dobro, ironiju treba skontati. Vrlo dobro znam sta znaci ekstraordinaran, nego sam aludirao na Vujoseviceve pokusaje da svoj intelekt prikaze kroz anglicizme, romanizme, germanizme itd, a da pri tom ni jedan od tih jezika ne govori.

sovuljaga

pre 9 godina

masterkg...da ti nisi ipak mastermegatrend?jel to znaci da svaki trener koji je iskljucen sa utakmice je los covek?znaci Zeljko,Duda,Pesic,Mesina,Greg Popovic,Fil Dzekson i jos mnooogooo njih sve losi ljudi.a za ove protuve koje pricaju o kaznama,Dule placa sam svoje kazne tako da je foliranje kada kazete "pa klub posle zbog njega nema para",klub nema para jer drzava daje ogromne pare privatnom klubu.

aca_bg

pre 9 godina

@Dulo raste ti nos, 9. oktobar 2014 02:49

Potpuno si u pravu. Covic je ekspert za gasenje svega sto dotakne i bezanje posle gasenja. Pogledaj mu CV i bice ti jasno. Samo u ovom slucaju nisam siguran da je Partizan taj koji treba da se zabrine. Blizi se kraj petogodisnjeg sporazuma izmedju KK CZ i KK FMP. A onda treba raspetljati 16 mil.duga zamrznutog kluba, a bice i pitanje duga ovog sada kluba (ne znam odakle Vam ideja da KK CZT ne duguje nista).

masterkg

pre 9 godina

masterkg...da ti nisi ipak mastermegatrend?jel to znaci da svaki trener koji je iskljucen sa utakmice je los covek?znaci Zeljko,Duda,Pesic,Mesina,Greg Popovic,Fil Dzekson i jos mnooogooo njih sve losi ljudi.a za ove protuve koje pricaju o kaznama,Dule placa sam svoje kazne tako da je foliranje kada kazete "pa klub posle zbog njega nema para",klub nema para jer drzava daje ogromne pare privatnom klubu.
(sovuljaga, 09. oktobar 2014 07:30)
Pa ja rekoh da je dobar čovek :-))))
vama ništa ne valja :-)))

NB

pre 9 godina

Polako fmpzvezdaši. Sve će to doći na svoje mjesto. Čekali ste 13 godina (a i prije toga nije bilo mnogo drugačije, sjetite se samo Kićanovića i Dalipagića, pa generacija poslije sa Divcem, Đorđevićem....pa Rebrača...) da možete da se naslađujete. Ali vi još uvijek niste ništa osvojili! Tek par utakmica. Ulažete u tim godinama. Pa i da osvojite ove godine, recimo kup ili tako nešto još uvijek ste samo mali fmp. Morate vi još mnoooogo da radite i osvajate da bi mogli da ovako pričate. Više argumenata za ovakvu priču ima recimo Hemofarm (koji se na žalost ugasio). Znate i Abramivič ulaže u Čelzi milijarde, u Mančester Siti se isto tako ulaže, ali institucija se ne postaje na takav način. Partizan može napraviti malu pauzu u osvajanju trofeja. Nije nam to toliko više imperativ jer više gubi smisao, svake godine isto. Mi ćemo opet da se vratimo u Evroligu. To je naš cilj. Možemo i da sačekamo malo. Ništa strašno. A vi, pazite da se ne obrukate u Evroligi. Nije tamo lako igrati. Mi vam možemo dati savjeta gomilu jer znate da smo mi to igrali vijekovima. Više uživajte u košarci a manje budite sarkastični. Ne ide to uz vaše bijedne rezultate.

miša

pre 9 godina

Todoriću,
Kako dozvoljavaš sebi, da te DV onako drajfuje. Ne mešaj se ne zaslužuje tvoju komprovitaciju. Pusti neka ga Partizan otera, ili neka ga suspenduje sa funkcije pretsednika skupštine i neka raskinu ugovor sa njim kao trenerom dok ne bude veća štete.

raska

pre 9 godina

polako fmp je vec trecu godinu mnogo bolji tim od nas i ima mnogo veci budzet i bolje stoje finansijski ali to je dovoljno samo za kup radivoja koraca kao i svake godine a onda kada dodje april, maj i jun kada se odlucije o aba ligi i superligi nigde ih nema.inace limenke ce ponovo biti gazene doce ponovo neki bertans koji ce da ih gazi i lovernj maljem po metalnim proizvodima.ocu da kazem da kad pocinje sezona kupanja i kad budemo dizali 14 za redom bice dzaba vam novci moji sinovci

hurricane

pre 9 godina

Dule, uz veliko postovanje, cak inspiraciju koju mi pruza tvoj lik i djelo, moras da shvatis da ovo ne smijes da radis. Tim je u formiranju, svi nas miniraju, ali imas podrsku Grobara, samo lagano i sve ce doci na svoje! Vidis da vise ne mozes ni da ih psujes, odma sipaju tehnicke! :) Volim ga ko oka dva!

milutin krkic bata

pre 9 godina

FMP je promenio ime u Crvena zvezda Beograd.
Crvena Zvezda je zamrznuta.
Fmp (CZ Beograd je vlasnistvo gosp.Čovića).
Pravi navijaci Crvene Zvezde navijaju za jednu jedinu Crvenu Zvezdu, a ne za klubove sa slicnim nazivima.
Napominjem da u francuskoj nizoj (fudbalskoj) ligi igra ekipa Red Stara. Navijacu Crvene Zvezde (onom pravom nepokolebljivom) ne pada na pamet da navija za doticni iako se zove kao domaci klub iz Lj.Bogdana - bivsi osvajac Kupa Sampiona.
Zasto vecinski deo navijaca prave zvezde navijaju za Fmp (CZBeograd)? Vise nisu navijaci Crvene Zvezde?
Partizan moze da propadne i ode u 2srpsku ligu ali ovim putem zelim da naglasim: Ja sam navijac jednog jedinog, originalnog Partizana! Moze Gosp.Čović da kupi jos jedan kosarkaski klub (iz npr Borče) i promeni mu ime u Partizan Bg i dovede jako talentovane i kvalitetne igrace i pocne da pobedjuje itd. Ali da se razumemo - Ja cu i dalje da navijam za jedan jedini pravi Partizan! A meceve Partizana Bg bih verovatno samo rezultatski pratio, i verovatno preko tva, a svoju bezrezervnu podrsku bih davao jednom jedinom Partizanu - mom klubu. Na utakmice pravog Partizana bih isao i slao moju podrsku i energiju navijanjem (kao sto i sad radim).
Nijke nije Nike
BMW nije sto i BMV
slicno se zovu samo.
Pozdrav svim PRAVIM navijacima klubova sa istorijom i velicinom: Partizana i Crvene Zvezde

Stojadin

pre 9 godina

E? Dal je moguce?! Ni Dacic ni Vucic!?! Nije moguce...mada mozda je ipak kriv neki menadzer nekog,mozda ovog Murica ili Dangubica sto ga nije naterao da dodje u Partizan-igokeu..neko mora da je kriv?

sovuljaga

pre 9 godina

masterkg...da ti nisi ipak mastermegatrend?jel to znaci da svaki trener koji je iskljucen sa utakmice je los covek?znaci Zeljko,Duda,Pesic,Mesina,Greg Popovic,Fil Dzekson i jos mnooogooo njih sve losi ljudi.a za ove protuve koje pricaju o kaznama,Dule placa sam svoje kazne tako da je foliranje kada kazete "pa klub posle zbog njega nema para",klub nema para jer drzava daje ogromne pare privatnom klubu.

steff

pre 9 godina

Navijam za Zvezdu i u Pioniru sam redovan bio i ranije i sada,i mozete da nazivate klub kako god zelite,ali ovo je komentar objektivnog ljubotelja kosarke.Postujem ovog coveka,jer je pravio cuda,koja retko ko moze da ponovi.Ali ovo sto on radi je sramota.Ja znam da se igraci neki put psiholoski podignu posle tehnicke itd,ali on nijednu odluku ne moze da prihvati.Na svu muku koja je zadesila klub,on pravi dve tehnicke koje kostaju i to se ponavlja iz godine u godinu.I onda ce isti taj covek da kuka kako nema para.Slazem se sa treba ulagati u Partizan,ali covece,pocni od sebe...Ulazi na taj nacin sto ces se suzdrzati...Pozdrav

Gazi Dule

pre 9 godina

Ti si kriv za poraz.
(tajka, 08. oktobar 2014 22:42)

Covicevci, bolji vi pazite ko ce biti kriv kad vas privatni drim tim dozivi debakl u maju/junu.

Navijač PARTIZANA iz Vukovara!

pre 9 godina

Najveća ironija je kad navijači jednog novog kluba sa starim imenom komentarišu bilo šta u vezi Institucije zvane Partizan! Nemaju ni obraza,ni stida,imaju samo velike komplekse!

Dulo raste ti nos

pre 9 godina

Koja ste vi sprdnja od kluba! Prvo pričate Murič došao iz ljubavi, a onda kažete dobio unapred dve plate?! To ni najbogatiji klubovi ne rade. Samo se pitam kako je država opet po ko zna koji put dala pare partizanu a uzima penzionerima! Pa bilo bi me sramota da reč kažem posle toga. Ove nedelje stiže amerikanac za 400.000 po sezoni a onda kreću komentari grobara "jel vam krivo što imamo pare?". Jel to znači da je vama ustvari krivo kad Zvezda ima para :D? Da li ste vi svesni da ste primali tačno 3 puta više od Zvezde prošle godine i da ste i pored toga bili ispod nje u svim bitnim utakmicama i takmičenjima. Ove godine iako je odnos još veći u vašu korist Zvezda će biti još bolja, a vi gori. Pa vas će Čović da ugasi kroz dve godine! Zato ga se toliko i plašite pa ga neprekidno napadate.

zvezdas

pre 9 godina

to sto u poslednjoj cetvrtini niste ixasli iz bonusa do 10 sekundi pre kraja, a da ste do 2 minuta pre kraja cetvrtine imali samo jedan faul, govori o sudijskom kriterijumu, a ne o borbenosti...

vratite pehar

pre 9 godina

Hvala Bogu pa navijam za Zvezdu!
(beograd/moskva, 9. oktobar 2014 02:17)

Ne nerviraš se za vreme utakmice, opušten si, briga te za suđenje, ravnodušan si i prilikom pobede i poraza...

Lako je tebi kada ti se klub nigde ne takmiči već čuči u zamrzivaču.

sick

pre 9 godina

Koliko komentara navijača tima iz zamrzivača. To su komentari tih istih navijača koji su dizali ukradeni pehar posle finala naše lige. To su navijači tima kojem smo nabili tolike komplekse i kojem smo naneli tako teške muke, da sada koriste jedan poraz Partizana za busanje u grudi. A onda svi ti komentari volšebno nestaju kad se približi leto. MRZIM SEBE VOLIM PARTIZAN

Abolirani predsednik

pre 9 godina

Pošto vidim da na FMP-ovoj vesti ima 12 komentara njihovih navijača, a ovde mnogo više, da ih pitam ja nešto, gde vam je legenda? Nešto se ućutao, da nije možda ne daj Bože osumnjičen za nešto, za neke pare tako nešto?

Neko123

pre 9 godina

to sto u poslednjoj cetvrtini niste ixasli iz bonusa do 10 sekundi pre kraja, a da ste do 2 minuta pre kraja cetvrtine imali samo jedan faul, govori o sudijskom kriterijumu, a ne o borbenosti...
(zvezdas, 8. oktobar 2014 23:31)

A tvoj komentar govori da nisi gledao utakmicu. Kao i uvek, Dule je 100% u pravu, onaj njihov Amerikanac nam dade milion poena a niko da ga bar faulira.

kim64

pre 9 godina

Murić je dobio avansno dve plate i NIKO ove sezone više nije dobio platu. Ako su neke pare i DATE sigurno nisu toliko, bar nisu prvom timu.

Čovek pokušava da manipulise vešto,
ne shvatajući da se u košarci promenilo nešto.

Zuja

pre 9 godina

Nije problem poraz od Krke da recimo gostuju Megi sledece kolo. Problem je Cedevita, trebalo bi kosmicko cudo da se desi kako bi tamo pobedili. Mada to je kosarka nikad se ne zna, mozda Cedevita bude imala bas los dan ali gotovo izvestan poraz. Sudeci po proslim sezonama Partizanu ima luksuz 6-8 poraza, koliko je dovoljno da se udje medju cetiri na kraju, zavisi od drugih ekipa koliko ce kiksirati. Ne znam koga docekuju sledecu nakon Cedevite i nemojte se iznenaditi ako bljesne 3 utastopna poraza. Sa ovim timom vrlo tesko mogu da se nadju medju cetiri. Eto vidimo na besparicu stize i iskusni Luka Bogdanovic a tehnicke se samo prave. Zaista me ne bi cudilo i da Pavlovic ponovo postane "dobrovoljac". Sad se vidi koliko znaci Euroliga i onaj kos Nolana sa pola. Da njega nije bilo sad bi gledali Lovernja, Bertansa a verovatno i Bogdana. Ovako niko nema interesa za manje pare da igra Eurocup i bolji igraci za znatno manje novce idu u Euroligase. Onaj Vilijams bi igrao u Zvezdi za 500 hiljada da igra drugo takmicenje po jacini.

Nolan

pre 9 godina

(raska, 08. oktobar 2014 22:46)

Ma da, mi doveli Nelsona iz Šolea za milion a vaš Pavlović iz NBA igrao za parče doboš torte mesečno. Ili je "mahač peškira iz Unikahe, Efesa i Klivlenda" igrao za burek? Ne lupetaj s tim Duletovim lažima.

popina

pre 9 godina

Не могу да верујем, од сад поштујем овог човека.
Признао је да судија није крив. :O

Bodibond

pre 9 godina

Partizan ove sezone zavrsava na 7-mom mestu. Sta spominju taj maj, april kad ih Nolan Smit poslao kuci. Ovo je ABA liga, nije ovo KSL fenomen od takmicenja.

Igor

pre 9 godina

Ti si kriv za poraz, prelomio si im utakmicu, kao i mnoge, onom tehnickom. Ok, jeste Gagic napravio glup faul, ali bre po koji put ekipa jedva napravi nesto i bas kad se lomi ti tehnicku?!?

DedaMiloje

pre 9 godina

Sramotna konferencija Dzikica, samo sto se nije izvinio sto su pobedili. Usput nije uspeo da izdrzi da ne pljune Zvezdu, neverovatna zavist. Vrlo mali ljudi...

Parter B

pre 9 godina

Pa dobro, bratski klubovi će posle trećeg kola imati isti skor 1-2. Osim ukoliko Luka Bogdanović ne utrpa jedno 35 komada. E, šou sa grobarima...

Kum

pre 9 godina

polako fmp je vec trecu godinu mnogo bolji tim od nas i ima mnogo veci budzet i bolje stoje finansijski ali to je dovoljno samo za kup radivoja koraca kao i svake godine a onda kada dodje april, maj i jun kada se odlucije o aba ligi i superligi nigde ih nema.inace limenke ce ponovo biti gazene doce ponovo neki bertans koji ce da ih gazi i lovernj maljem po metalnim proizvodima.ocu da kazem da kad pocinje sezona kupanja i kad budemo dizali 14 za redom bice dzaba vam novci moji sinovci
(raska, 8. oktobar 2014 22:46)

Lazi ti slobodno samog sebe, ako ti je tako lakse, ali nemoj nas. Ako stvarno ne znas, onda se malo informisi, nije na odmet.

Delija

pre 9 godina

Grobari polako ali sigurno tonete sve dublje i dublje, bicete u istoj situaciji kao sto je zvezda bila 10 godina, bice i vama spajanja sa drugim klubom i ja misli da ce to biti Mega Vizura, navijacete vi za Mega Vizura Partizan

Dobacite, pliizzzz...

pre 9 godina

Predlažemo da se kk partizanu dozvoli da se za njihove igrače, linija za trojku približi košu na dva ipo metra da im ne bi ta kolona u statistici mečeva bila stalno: upisivana sa " air ball"...
P.S. "Pogodite ponekad i obruč ili tablu...
Ne izgleda loše...

MAt

pre 9 godina

Grobari zar je moguce da posle svega okrivljujete Duleta za poraz? Ocigledno je da nikad niste bili na tribinama nikad niste podrzavali nase momke i nikad niste osetili tu atmosferu i hemiju izmedju nas .Takvi kao vi i ne zasluzuju da budu deo nase porodice . Postovanje za sve navijace Zvezde koji objektivno gledaju na rezultate Partizana i raduju se uspehu njihove Zvezde a ne stanjem u nasem klubu.

aca_bg

pre 9 godina

@Dulo raste ti nos, 9. oktobar 2014 02:49

Potpuno si u pravu. Covic je ekspert za gasenje svega sto dotakne i bezanje posle gasenja. Pogledaj mu CV i bice ti jasno. Samo u ovom slucaju nisam siguran da je Partizan taj koji treba da se zabrine. Blizi se kraj petogodisnjeg sporazuma izmedju KK CZ i KK FMP. A onda treba raspetljati 16 mil.duga zamrznutog kluba, a bice i pitanje duga ovog sada kluba (ne znam odakle Vam ideja da KK CZT ne duguje nista).

Borky

pre 9 godina

Sta ti imas okretati sudiju? Svaki fizicki kontakt sa sudiom je direktno iskljucenje.To sto si prethodnih godina navikao da mozes drzati vrata dok predsednik "razgovara" sa njima ili da ih stipkas od sada zaboravi. Aba liga dize svoj rejting i ti fazoni nece prolaziti!

Aragorn

pre 9 godina

Sudija nije kriv, ali je kriv "Blic" i "mali čovek" i igrači, jer nisu bili "ekstraordinarno" borbeni. Dobro, za poraz od 4 poena sasvim dovoljna količina krivaca. Sudija i jedan čika koji je isključen ovoga puta ne moraju biti krivi.

masterkg

pre 9 godina

masterkg...da ti nisi ipak mastermegatrend?jel to znaci da svaki trener koji je iskljucen sa utakmice je los covek?znaci Zeljko,Duda,Pesic,Mesina,Greg Popovic,Fil Dzekson i jos mnooogooo njih sve losi ljudi.a za ove protuve koje pricaju o kaznama,Dule placa sam svoje kazne tako da je foliranje kada kazete "pa klub posle zbog njega nema para",klub nema para jer drzava daje ogromne pare privatnom klubu.
(sovuljaga, 09. oktobar 2014 07:30)
Pa ja rekoh da je dobar čovek :-))))
vama ništa ne valja :-)))

limeni

pre 9 godina

ponovo je poceo da rabi rec 'ekstraordinaran' kad god mu se ukaze prilika kao pretprosle godine mada ni on nije svestan koliko je smesan kad je koristi!! covek ima srednju skolu ali i sumanutu ideju da je veliki mislilac i akademik

NB

pre 9 godina

Polako fmpzvezdaši. Sve će to doći na svoje mjesto. Čekali ste 13 godina (a i prije toga nije bilo mnogo drugačije, sjetite se samo Kićanovića i Dalipagića, pa generacija poslije sa Divcem, Đorđevićem....pa Rebrača...) da možete da se naslađujete. Ali vi još uvijek niste ništa osvojili! Tek par utakmica. Ulažete u tim godinama. Pa i da osvojite ove godine, recimo kup ili tako nešto još uvijek ste samo mali fmp. Morate vi još mnoooogo da radite i osvajate da bi mogli da ovako pričate. Više argumenata za ovakvu priču ima recimo Hemofarm (koji se na žalost ugasio). Znate i Abramivič ulaže u Čelzi milijarde, u Mančester Siti se isto tako ulaže, ali institucija se ne postaje na takav način. Partizan može napraviti malu pauzu u osvajanju trofeja. Nije nam to toliko više imperativ jer više gubi smisao, svake godine isto. Mi ćemo opet da se vratimo u Evroligu. To je naš cilj. Možemo i da sačekamo malo. Ništa strašno. A vi, pazite da se ne obrukate u Evroligi. Nije tamo lako igrati. Mi vam možemo dati savjeta gomilu jer znate da smo mi to igrali vijekovima. Više uživajte u košarci a manje budite sarkastični. Ne ide to uz vaše bijedne rezultate.

e kad li će policija da vas ispita lažovi

pre 9 godina

Prvo kaže nisu date pare, a onda kaže a i da jesu nisu toliko hahaha! Nemamo za plate a i da imamo odakle nam.

drug krkic

pre 9 godina

gazo dule@
to se ti samo tesi,znas i sam da je gotovo,a onda ide rasulo.Samo su vas titule drzale da se ne raspadnete zadnje 2 godine.A sad adioooo.....

D3cko...

pre 9 godina

@raska....Ti komentarises Zvezdu a vest od Dusku, ako to nije kompleks ja ne znam sta je.Pogledaj malo istoriju nase kosarke, kako I ko je gradio, pa onda komentarisi.Verovatno nemas vise od 15 godina.Od mene nikada ruzna rec o Partizanu, ali kada cujem takve kompleksase kao poludim.

dex

pre 9 godina

@dirizabl

Ne shvatas da sam bio ironican??? Dobro, ironiju treba skontati. Vrlo dobro znam sta znaci ekstraordinaran, nego sam aludirao na Vujoseviceve pokusaje da svoj intelekt prikaze kroz anglicizme, romanizme, germanizme itd, a da pri tom ni jedan od tih jezika ne govori.

Ja

pre 9 godina

Znaci postoje dve opcije: prva je da je stvarno toliko glup da ne vidi da tim konstantnim tehnickim iz utakmice u utakmicu nanosi nepopravljivu stetu ekipi, ili druga da je toliko bezobrazan da ga to sto nanosi stetu ekipi stvarno ne dotice jer mu je bitnija licna 'borba protiv vetrenjaca'!
On dobija tehnicke ne samo u aba ligi nego i u evroligi redovno takodje, samo pogledajte statistiku.
Ja kad pocne utakmica samo se nadam da ce on svoju kvotu tehnickih ispucati u prvoj ili drugoj cetvrtini jer se tada ekipa jos moze oporaviti i vratiti u igru, jer najgore je kad se tehnicke dobijaju u drugom poluvremenu kad se lomi rezultat! Tako da je najbolja stvar za Partizan da njega izbace odmah u prvom poluvremenu i da se onda igra bez maca nad glavom!

Beli

pre 9 godina

namerno dobio tehnicke da ne bi vodio utakmicu u zagrebu jedino nije racunao da ce izgubiti sinoc,pa bi bilo eto vidite sta nam rade taman smo bili u seriji a iskreno meni je postao simpatican sa svojim komentarima("mali covek sa velikom torbom")

miša

pre 9 godina

Todoriću,
Kako dozvoljavaš sebi, da te DV onako drajfuje. Ne mešaj se ne zaslužuje tvoju komprovitaciju. Pusti neka ga Partizan otera, ili neka ga suspenduje sa funkcije pretsednika skupštine i neka raskinu ugovor sa njim kao trenerom dok ne bude veća štete.