Subota, 04.10.2014.

18:00

Rajković savladan, Zvezdi samo bod

Fubaleri Crvene zvezde nisu uspeli da savladaju ekipu Voždovca u poslednjem subotnjem meču osmog kola Jelen Superlige – 2:2 (1:2).

Izvor:

Rajkoviæ savladan, Zvezdi samo bod IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

279 Komentari

Sortiraj po:

Gojko(.)(.)

pre 9 godina

Jesu li opet Tole i sudije? Nisam gledao, pa pitam :)
(Alex, 05. oktobar 2014 09:32)
Nisu. Auto Gol nam se povredio. Nije vitalan kao vas.

ko se poslednji smeje...

pre 9 godina

A smejali ste se nama pre neki dan strucnjaci, a vi poslednjeg na tabeli ne mozete da pobedite hahaha neka neka u sto mi drago hahahaha

Luka

pre 9 godina

Govorio sam još na početku sezone, kad su svi bili oduševljeni izborom trenera, da se sa detetom na mestu šefa stručnog štaba nećemo usrećiti. Lalat je, uz dužno poštovanje za njegovu ljubav prema Zvezdi, potpuno infantilna osoba, takav je bio i kao igrač, i tu od trenera nema ni "T".

Koja

pre 9 godina

Mijailovic davi(bukvalno) igraca Vozdovca, sudija reaguje tek na intervenciju trenera Vozdovca, zutog kartona nema... Neverovatno navlacenje na vodenicu zvezde telekom.. Posle se pitaju zasto nikada nisu prosli 1. kolo kvalifikacija za bilo koje takmicenje u evropi... (Vladimir, 04. oktobar 2014 19:20)

Nikad nismo prosli 1 kolo jel?

c7-5

pre 9 godina

Lalatovic se ceo mec se ponasa kao razmazeno deriste. Trci i skacwe pored aut linije ko pajac. Na SVAKU odluku suduje se buni kod cetvrtog sudije ili delegata, ko da je, ali na svaku odluku. ZA NJEGA NI JEDNA ODLUKA NIJE DOBRA. Nekada je CZ imala trenere strucnjake i gospodu.A ovo, sta je ovo? Da li vi vidite njegovo ponasanje? Ja sam gledao jednu dobru utakmicu za nase uslove, ja ne znam sta ste vi gledali. Bilo je sansi, 4 gola, CZ je dva puta stizala prednost Vozdovca. Vi jedino mozete da pljujete to sto CZ nereseno ne odgovara. I to je to. Zasto pljuvati ligu, savez..ja ne razumem. Pa niste gledali englesko prvenstvo?? Zar vam nije jasno?? Da li bi utakmica za vas bila bolja da je bilo 0-0??

Miodrag

pre 9 godina

Ne navijam ni za zvezdu ni za partizan, ali cinjenica je da samo na ovoj vesti ima vise grobara nego na tribinama na utakmici partizan - Totenhem :-D

Tajfun Korkut

pre 9 godina

Ne radujem se nicijem neuspehu,pa ni Zvezdinom iako sam okoreli partizanovac,ali zbog onih zlonamernih komentara podsmevajuceg sadrzaja od strane navijaca Zvezde,mi je ipak drago sto je kiksnula protiv Vozdovca.Samo tako nastavite.Sad kad nema Terzica Zvezda ne moze da se sastavi.

sale@bcn

pre 9 godina

Problem je nastao od kada su pocela da nam igraju Tzv. "Pojacanja",dok su igrali klinci sa matorim Milijasem Zvezda je skoro pa igrala Lep fudbal...A onda igraci sa kombinacijama uzese mesta boljima i evo vidi se rezultat na poslednjih par utakmica....

Historicar

pre 9 godina

Nije problem sto smo remizirali, problem je losa igra i to sto Partizan koji je kriminalno los namesta utakmice.Oni bre Nefci(prosle godine cetvrti u Azerbejdzanu) u Beogradu pobedise sasvim slucajno sa dva autogola i oni vezuju cak 6 pobeda u prvenstvu.Situacija je slicna kao prosle sezone kada su se nakrali u prvom kolu protiv Novog Pazara,pa potom Vozdovca i Cukarickog i tako stekli veliku bodovnu prednost i psiholosku prednost pred derbi i sam Bog nam je tada pomogao da ih pobedimo,onim autogolom i tako je tada pravda na kraju ipak pobedila ali sada ce to ici drugacije jer mi idemo na JNA i tamo cemo biti pod presijom da moramo da ih napadnemo i pobedimo,dakle opet su sumnjivim radnjama stekli bodovnu i psiholosku prednost na pocetku sezone i pred sam derbi.U Krusevcu su nam bukvalno oteta 2 boda,danas smo sami izgubili 2 boda i to je cak 4 boda prednosti za Partizan koji je uzasno los i koji ako dobije derbi,sto izmedju ostalog moze i slucajno da se desi,obezbedjuje titulu vec na pocetku sezone.Mene samo zanima,kada ce vec jednom u ovom nasem fudbalu biti uradjena ozbiljna istraga o namestanju rezultata jer Partizan igra toliko slabo,da bi jedva mogao da ima i polovican skor,a ne da ima sve pobede.Podsecaju na Juventus koji je sa veoma losom igrom dobio 20 i kusur utakmica za koje se na kraju ispostavilo da su bile namestene,pa je zato prebacen u nizi rang.I da Bosancic pojma nema,za sada.

limeni

pre 9 godina

Na kraju Lalatovic drzi na klupi Grujica, Ristica i Jovica, nece im dati sansu a trpece ove isluzene likove sto mogu da trckaraju pola sata i posle im dusa u nosu!!! E moj treneru stisni petlju i guraj klince, razlika u igri ce biti nevidjena vec posle dve tri nedelje! ali ne Mijailovic mora igrati, plus Lazovic sa snagom za poluvreme, i jos par besmislenih likova! po logici Lalatovica cele sezone treba isti da igraju i pocinju?! pecnik nije u formi, i vec pomenuti Lazovic i kapiten ali njih nece zamenitii do poslednje sekunde

Provociram po sajtovima

pre 9 godina

Nema veze, gani, bitno je da smo mi neki dan pukli od Asterasa, barem se takav utisak stice, kad se pogleda broj vasih komentara na tu utakmicu, i na ovu danas. Uostalom, od asterasa je svakako sramota izgubiti, dok je kiks protiv vozdovca ustvari dobar rezultat, i nije mala stvar dati 2 gola Vozdovcu.

Dete severa

pre 9 godina

A ti si neki veliki trener? Našao si jednog Lalatovića da učiš poslu!!!
(Tozaka Radža Yu, 4. oktobar 2014 21:12)

Molim moderatore da ovom nicku više ne dozvole da provocira poštene Zvezdaše!!!

Metalikaaa

pre 9 godina

Pa i mi grobari i vi hrvati smo ljudi. Zasto da ne komentarisemo zajedno, ne razumem...
(vlajzi, 4. oktobar 2014 20:43)

Tumbas, ti li si?

smejem se

pre 9 godina

Završite odmah prvenstvo i prekinite ovaj cirkus! Supić udara pesnicom u glavu Lazića i sudija kaže faul od Lazića?! Ovo je prevršilo svaku meru šta se sve sudi igračima Zvezde! Bukvalno svaki napad se prekine a da niko nikog nije ni pipnuo! U prošlom kolu igračima Zvezde je dosuđeno ČETIRI puta više prekršaja iako su celu utakmicu napadali! Partizanovi igrači obaraju svoje protivnike sa dve noge i rukama i ne sudi se ni faul, a Zvezdi se daju kartoni za pogled popreko! Prekinite više ovaj cirkus, dajte vašem lažnom šampionu još jednu titulu i kraj! Evo upravo je opet sviran još jedan nepostojeći ofsajd Petkovići u odličnoj šansi! Pa ovo je više neverovatno!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (da partizan igra fer borio bi se za opstanak, 4. oktobar 2014 19:27)

Brate i ja volim Zvezdu,ali uredu je...

Aleksandar

pre 9 godina

Drage naše komšije voleo bih da vas bude ovoliko i na utakmicama vašeg voljenog kluba pa da i ličite na klub a ne na trećeligaša

Miki

pre 9 godina

FAUL Mihailovica nad Skerjancem na liniji sestnaesterca je ladno mogao biti i crveni ali ovako izgleda ubedljivijije kad Lalatovic kaze: "Nismo imali srece". Ko nije gledao pomislio bi smo bili bolji i zasluzili pobedu. Dno.

KUM

pre 9 godina

Čim meč nije 'zatvoren' Zvezda igra loše.
(SNS BOT BR.458, 04. oktobar 2014 20:05)

Uh uh sada kad se završila utakmica sa 2-2 sad nije ZATVORENA a da smo nekako uspeli da uteramo 3 gol i pobedimo nekako ,ti bi napisao ZATVORENA utakmica.
Je..te koliko ste vi ko mala deca?!

Kako drugacije

pre 9 godina

Problem u igri je zbog stadiona na kom su domacini...
Dug je put do Brazila, teske noge, bol u ledjima od dugog sedenja u avionu - zar nije lakse igrati u Beogradu, nego na brazilskoj Marakani!?

Vopi

pre 9 godina

Au sta je izmilelo domacih pljuvaca i zlosrecnika iz komsiluka. Trener ima ideju ali ne i pravovremenu reakciju u izmenama ali glavni problem je sto nemamo vodju na terenu. Dzoni je u toj ulogi smesan i jos napravi onakav kiks, nije on za kapitena, kako je stavio traku za ruku jednostavno je neprepoznatljiv. Produzite vi ugovor sa Lazom pa da vidite kako ce decko da kida. Jos bi zamerio treneru na lowing prekidima jako bitnom elementu u danasnjem fudbalu, kako u napadu tako u branjenju istih. Elem trebace ovde puno strpljenja i rada.

veseli putnik

pre 9 godina

Ja navijam za Crvenu Zvezdu, ali sam uplatio 100 evra na 2-X jer sam realan i ne igram srcem. Sad mi i nije toliko žao zbog 3 boda jer sam dobio puno para, ne znam sad kolka je kvota, al sigurno velika.

Tozaka Radža Yu

pre 9 godina

Lalatovic ne treba biti tvrdoglav i igrati formaciju koja ne donosi nista nego treba pod hitno da predje sa na dvojicu isturenih napadaca ako zeli nesto dobro klubu ili ce brzo zavrsiti sto mu ne zelim .
(Nebojsa - Delija, 4. oktobar 2014 20:51)

A ti si neki veliki trener? Našao si jednog Lalatovića da učiš poslu!!!

Kum

pre 9 godina

Vasa nocna mora, Partizan.
(pisem ti pismo, 04. oktobar 2014 20:50)

Nocna mora? Vi ste (u fudbalu) samo nebitan komsija, a voleli bi da ste vise.

delija

pre 9 godina

Sumnjiva posla,
Babovic,Odita i bosancic (malo pocetno slovo u prezimeni nije gramaticka greska),najbolji igraci Vozdovca veceras.
A da i trener Milinkovic,a nije sviran i bar jedan cist penal a i produzeno je samo 5-6 minuta,a kako rece komentator ovi su zadrzavali igru pa reaalno trebalo je da ima pravde,da se igra i trece poluvreme.
Tole odlazi.
(Jokic Dejan PFC Skopje, 4. oktobar 2014 20:22)

Malo početno slovo u prezimenu, ne u prezimeni, iako su "u" i "i" jedno kraj drugoga, nikako ne može biti gramatička greška. Ako nije tipfeler, onda može biti samo pravopisna greška.
A koliko to penala trebate po utakmici i koliko minuta produžetaka? Na svaki prst po jedno poluvreme?
Na svaku godinu po tri sezone?
Na svaki dobiveni bod po tri poklonjena?

Milos

pre 9 godina

DESPOTOVIC pod hitno na trajnu pozajmicu u Popince! PECNIK u teretanu i na Zlatibor na pripreme, plus zabraniti mu da nekih dva meseca pipne loptu dok se ne spremi. KATAI takodje! MIJAILOVIC odmah da ostane bez kapitenske trake jer je kiks igrac koji pritom unosi nervozu igracima i navijacima! LAZOVIC da presedi na klupi par utakmica da bi mu se pokazalo da nije nezamenljiv! GAVRIC pod hitno na trajnu pozajmicu u Donje Petrovce! KOVACEVIC da trenira odvojeno od ekipe osnovnu tehniku u fudbalu (primanje lopte, stopovanje, dodavanje unapred, centarsuteve, igru glavom, driblovanje, itd). Ako ne upali, za nekih 6 meseci unajmiti psihologa koji bi mu na lep nacin objasnio da mozda treba da batali fudbal i da mozda upise neku skolu! SAVICEVIC takodje! PETKOVIC pod hitno da se nauci da iako igra beka, treba da nauci i kako se lopta sutira na gol. Dakle, sledecih 15 treninga da vezba udarce na gol (osnove sutiranja na gol nogom i glavom)! LALATOVIC pod hitno da krene od pocetka sa dva napadaca na svakoj utakmici, i da forsira Ristica, Avramovskog, Jovica i ostale klince sa pocetka sezone (pre dolaska "pojacanja", osim Avramovskog), ili sleduje zahvalnica! KO OVO NE VIDI! NE TREBA NI DA DA BUDE U KLUBU!!!

Gojkočea

pre 9 godina

Milinkovic grobar a tu su jos Babovic i Odita i vi mislite da cete da pobedite.Pokrijte se cigani po usima,svako ko bude IGRAO protiv vas zgromice vasu raspalu Zvezdu.Vozdovac vam je pokazao kako se igra kao i nama Asteras ali smo mi malo manje raspadnuti od vas.Sudija i komentator dno dna!
(K, 04. oktobar 2014 20:25)

pokazao je i vama voždovac u prvom kolu kako se igra ali Vi ste pobedili, dali se sećaš kako?

runner

pre 9 godina

(da partizan igra fer borio bi se za opstanak, 4. oktobar 2014 19:01)
Zar u ovoj i ovakvoj ligi!? Mani se Ti, momak, fudbala i Partizana, nije to za tebe, nego poradi malo na logici a bo'me I na matematici.

aaaaaaaa

pre 9 godina

Najdraza vest mi je sto nema Rakica u timu. Taj covek nije 20 golova dao u svim klubovima gde je igrao, i ocigledno nema ni blizu kvalitet da igra u Zvezdi. Gradjenje lopte je svako osudjeno na loptu za protivnika, kretanje bez lopte ne postoji, pas ni asistiranje saigraca nisu mu jaca strana, sut nekad ubode sa distance ali pre toga 10 zicera promasi. I na kraju bolje da igraju nasa deca nego on sa 30god.
(anonymous, 4. oktobar 2014 18:30)

Nista ti ne znas. Naravno da nije davao golove kad je u Minhenu i Salcburgu igrao krilo. Za Despotovica je Falkao.

KUM

pre 9 godina

Prvi tim koji je napao gane i odmah daju golova koliko hoce. I pored pomoci sudija gani jedva izlaze na kraj sa timom koji ce ispasti iz lige. Morace "kulturni" Lalatovic ponovo da preti sudijama ako je suditi po igri njegovog tima, sa ovakvom igrom nemaju sta da traze ni u prvih 5 timova lige
(Vladimir, 04. oktobar 2014 19:25)

Koliko ste vi grobari smešni da je to žalosno!!!
Važno je da ste vi "mnogo jaki" i niko vam "nije ravan" jer pobeđujete sve ko da ste Real a lupali ste za nas u prošloj sezoni kad smo mi isto to radili kako "namesteno" "zatvorene utakmice" a ovo sad je inače fer i vi stvarno toliko jaki pa pobeđujete sve a onda dođe 7-mi tim iz Grčkog prvenstva i pokaže vam u kakvoj ste zabludi!
Bolje se skloni u mišju rupu i nemoj lupati!!
Videćeš u derbiju ko koga "pušta" u prvenstvu ;)

sajber_kurajber

pre 9 godina

Ova utakmica je najbolji dokaz ko kako dobija titule. U prvom kolu je Voždovac RAZBIO partizan ali nije mu dozvoljeno da pobedi. Sad protiv Zvezde dva puta prelazi centar, daje dva gola i odnosi 3 boda. partizanu je već dato na poklon 9 bodova, a Zvezdi uzeto 3 protiv Napretka i tako se radi godinama. To što je Zvezda uspela da osvoji titulu prošle godine pored Toleta je u rangu naučne fantastike i ove godine se očigledno ništa ne prepušta slučaju u svakom kolu. Ne znam samo čemu li se grobari raduju kad ih svake godine spuštaju na zemlju evropski amateri. Šta su uradili višedecenijski kompleksi da im je sad samo bitno da budu ispred Zvezde makar ih Šamrok, Tun i kompanija odučili od fudbala.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (da partizan igra fer borio bi se za opstanak, 4. oktobar 2014 19:01)
Kako te ne mrzi da pises ovoliki komentar, a da u njemu ne kazes slovo ISTINE !!!

KUM

pre 9 godina

Koliko ovde deca koja nemaju pojma fudbal šta je pišu,dovoljno je to da je Zvezda "katastrofa" i slično.
Jeste li možda primetili da otkad igraju ovi što su došli novi igrači,Despotović,Bosančić,Katai,Gavrić da mi od tada igramo dosta slabije.
A zašto?
Prvo adaptirali se nisu(A neki i neču nikad poput Bosančića za kojeg je Avramovski bog otac) a drugo to što su to zamene za Mrđu,Milijaša i Ninkovića,a sami vidite da ni pola nisu zamene kakve nam trebaju.
I trece bolje da umesto ovih igraju Jović,Ristić i Avramovski koji je nažalost povređen.
Jer dok su igrali i mi smo igrali odličan fudbal,a kako je počeo igrati ovaj Bosančić mi nemamo pojma.
Skroz me razočarao!
A Pečnik totalno van pozicije strašno!

Billy PITON - Akademik & ANTITOPALOVIĆ

pre 9 godina

Auuuuu … od blata ćemo praviti MILIJAŠA , NINKOVIĆA ,MRDJU i ostale koji su bili u timu !!
Pa mi smo prošle godine imali TIMČINU u odnosu na ove što sada igraju !
Formacijski smo pogubljeni , oni koji bi trebali da nam " nose igru " su totalno van forme , igra se u grču , preskače se igra ( za divno čudo tek pred kraj smo malo spustili loptu na zemlju i probali pas igru ) … ovo izgleda potpuno amaterski .
Volim Zvezdu , ali sam jedan od mnogih koji misle da juriti rezultate sa ovako ograničenim kapacitetom tima , nema svrhe i bilo kakve logike !!
Igrajte sa klincima , neka budemo i 5 - 6. ( pa šta - kao ima neke razlike ? Igraćemo Evropu ? ) … iznedrićemo valjda par pristojnih igrača . Ovako , gde idemo - zna li neko u klubu !? Šta je svrha ovakvog tima ?

KUM

pre 9 godina

Au po minusima gledam šta ga grobara ovde.
Vi ozbiljno morate kod psihijatra!
Jedna čista utakmica bez sumnjivih golova i oni opet smaraju.
Vi ste stvarno B O L E S N I
Bukvalno smo vam opsesija +++

dex

pre 9 godina

@Vladimir

Mozemo li ocekivati da ce neko vas da napadne izuzev u derbiju? Vidim da to nije bas obicaj na vasim utakmicama, a i ako protivnik da gol, onda brze bolje nastaje bezanija kako bi maestralni Lazovic i Skuletic dali gol. Posle dodje neki tim za koji ni stanovnici tog grada nisu culi, i opere vas u Evropi, bez da se oznoje.
Sto se tice Lalatovica, mozda bi mogao da pocne da koristi izmene i pre 75. minuta. Ovo je bilo glupo... Sve u svemu, osvojice ovo Partizan lagano, sto zbog ipak nesto veceg kvaliteta, sto zbog toga sto se ove godine nista nece prepustiti slucaju, i Tole ce regulisati sve. Podseca me ovo na one cuvene sezone kada je Partizan izuzev dva derbija imao 23 pobede u 25 kola...

cartmanx

pre 9 godina

Odmah ulazak u svlacionicu kod sudija i protesti protiv Toleta, mislim stvarno nema smisla kako se ovi igraci Vozdovca usudjuju da daju golove PV klubu.

Jokic Dejan PFC Skopje

pre 9 godina

Sumnjiva posla,
Babovic,Odita i bosancic (malo pocetno slovo u prezimeni nije gramaticka greska),najbolji igraci Vozdovca veceras.
A da i trener Milinkovic,a nije sviran i bar jedan cist penal a i produzeno je samo 5-6 minuta,a kako rece komentator ovi su zadrzavali igru pa reaalno trebalo je da ima pravde,da se igra i trece poluvreme.
Tole odlazi.

VladaNS

pre 9 godina

Auuu ova naša liga je najgora ubedljivo u Evropi, nije ni čudo što nas neki Asteriks i Obeliks puni kako stigne, ovo je zastrašujuće... (Sasa, 04. oktobar 2014 19:13)

"Asteriks" ima 15 stranaca, naši propisi dozvoljavaju koliko, 3-4? Srbija u sve manjem izdanju nema dovoljno dobrih domaćih fudbalera.

Partizan sam tim se dičim

pre 9 godina

Niko se više ne plaši, to je vreme prošlo! Dokazuje se da je čovek dostojanstveno biće! Bravo za Voždovac, igrače, trenera i upravu jer se nisu uplašili i predali! Sudija jeste, ne krivim ga (ima ženu ima decu), 52 minuta trajalo je drugo poluvreme, strašno!

Milan

pre 9 godina

Jel mogucev da je rajkovic savladan, a luka promasio cist gol.Ja ne verujem a vi? Manije bitno. vazno da je zvvezdddaaaa prva....A onaj jadni reporter sa prve televizije izgubi glasne zice. Covek navijaop za zvezdu kao da je igrala sa nekim klubom iz Albanije a ne sa Vozdovcem

Nenad

pre 9 godina

Neverovatni ste mi vi zvezdasi.Pogledajte ko vam sedi sada u upravi,koje sedeo pre i napravio dug od 50 miliona e.I vi pricate o nekom drugom klubu.Umesto da svaki put prozivate onog koji je najvise zaduzio zvezdu vi cutite.Bavite se Zeljkom Panticem,onim nesretnikom Tegeltijom,Djuricem.Nerazumem.

K

pre 9 godina

Milinkovic grobar a tu su jos Babovic i Odita i vi mislite da cete da pobedite.Pokrijte se cigani po usima,svako ko bude IGRAO protiv vas zgromice vasu raspalu Zvezdu.Vozdovac vam je pokazao kako se igra kao i nama Asteras ali smo mi malo manje raspadnuti od vas.Sudija i komentator dno dna!

zoran fr

pre 9 godina

za ovo nemozete toleta da krivite(ma da bi trebao da ode)
sudije bile uz vas mada sve u svemu treba cestitati vozdovcu za igru i za borbenost.
i da jsd vam se zahvaljuje na poklonu za rodjendan

santa justa

pre 9 godina

Gavric? Despotovic? Katai? Koji su bre ovi? Bojikot od 2006-te, a izgleda zauvek.
Oni Grci sto su grobari igrali s njima bi ovde bili non stop prvaci. A koji su tek oni???

Nebojsa - Delija

pre 9 godina

Pricao sam da C.Zvezda mora da igra sa dva napadaca ovo sto forsira trener Lalatovic nece na dobro izaci nisu problem ova dva izgubljena boda nego problem sto mi u toku jedne utakmice ne stvaramo sanse za gol ne dolazimo u izgledne sanse a i kako cemo kada igramo sa jednim napadacem .
Predlazem Lalatovicu da uradi isto kao sto je prosle sezone uradio trener Stojanovic kada je poslusao novinare koji su ga pitali zasto ne igra sa dva napadaca od tog trenutka kada C.Zvezda pocela da igra sa dva napadaca
mnogo lakse se dolazio do sansi i bila je efikasnija sto na kraju prosle sezone moze se videti lista strelaca JSL
Lalatovic ne treba biti tvrdoglav i igrati formaciju koja ne donosi nista nego treba pod hitno da predje sa na dvojicu isturenih napadaca ako zeli nesto dobro klubu ili ce brzo zavrsiti sto mu ne zelim .

metall

pre 9 godina

1. Zvezda nikada u svojoj istoriji nije imala vecu sramotu od kapitena.
2. Babovic, kakav god da je, je klasa od veznjaka za nase uslove i ligu.
3. Rakic, kakav god da je, je Mrdja za Despotovica.
4. Sudeci po ovom izdanju Zvezde veceras, i izdanju Partizana pre tri dana, ceka nas najgori derbi u istoriji.

pravi a ne placeni zvezdas

pre 9 godina

Vreme je da se prekine bojkot ociglednog kvaliteta, a da pocne bojkot ociglednog nekvaliteta. Ko razume shvatice! Vidimo se u pioniru i areni

Luke Babbitt gravedigger

pre 9 godina

Zar je ovo fudbal..??? Sta ovi ljudi treniraju ceo svoj zivot..?? Pa ne mogu 3-4 pasa da spoje...tuga.
Sta tek reci o TV prenosu..?? Majko mila, reporter i njegov saradnik odredili za koga ce navijati i u tom svetlu vrshe prenos. Horor.
(zoran, 04. oktobar 2014 19:19)

Neka ih burazeru,eno sad plaču zajedno posle tekme u nekoj kafani na Komandi ha ha

KUM

pre 9 godina

Ja ne znam o cemu vi pricate ali Rakic je za Despotovica Diego Košta lično!
Šteta Što Jovič ne pogodi ovo na kraju ali iskreno bolje da on igra startnu nego Despotović,ovaj je katastrofa!

vuja

pre 9 godina

Kaze komentator - "derbi ovog kola"
E ako je ovo derbi...
Nego ne mogu da se nacudim vise koliko nam je fudbal generalno los.
Vozdovac se poslednjih 20 minuta brani sa 10 igraca, a samo malo hrabrosti da su imali , imali bi i par dobrih kontri.
Zvezda losa, bez ideje. Fudbal los bez znaka da ce biti bolje.

Glupost nema meru

pre 9 godina

Ova utakmica je najbolji dokaz ko kako dobija titule. U prvom kolu je Voždovac RAZBIO partizan ali nije mu dozvoljeno da pobedi. Sad protiv Zvezde dva puta prelazi centar, daje dva gola i odnosi 3 boda. partizanu je već dato na poklon 9 bodova, a Zvezdi uzeto 3 protiv Napretka i tako se radi godinama. To što je Zvezda uspela da osvoji titulu prošle godine pored Toleta je u rangu naučne fantastike i ove godine se očigledno ništa ne prepušta slučaju u svakom kolu. Ne znam samo čemu li se grobari raduju kad ih svake godine spuštaju na zemlju evropski amateri. Šta su uradili višedecenijski kompleksi da im je sad samo bitno da budu ispred Zvezde makar ih Šamrok, Tun i kompanija odučili od fudbala.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (da partizan igra fer borio bi se za opstanak, 4. oktobar 2014 19:01)
Dok je cutao ljudi su mislili da je glup,onda je stigao internet i svi su mogli da se uvere u to

Gojkočea

pre 9 godina

Jel mogucev da je rajkovic savladan, a luka promasio cist gol.Ja ne verujem a vi? Manije bitno. vazno da je zvvezdddaaaa prva....A onaj jadni reporter sa prve televizije izgubi glasne zice. Covek navijaop za zvezdu kao da je igrala sa nekim klubom iz Albanije a ne sa Vozdovcem
(Milan, 04. oktobar 2014 20:22)

mogucev je da si ti navijaop za vozdovac. Manije bitno što si nepismen, svako može da piše...

Batko

pre 9 godina

jel moguce da ovaj mijaliovic
napravi ovakav potez (faul i to katastrofalni ) i nije dobio makar zuti.... e sudija sudija....
(dekins, 04. oktobar 2014 19:23)

O Bože vazduh koji udišeš !! Pa takav glup-tup komentar ne bi ni Vlajzi poslao !!!

PAOK

pre 9 godina

Ova utakmica je najbolji dokaz ko kako dobija titule. U prvom kolu je Voždovac RAZBIO partizan ali nije mu dozvoljeno da pobedi. Sad protiv Zvezde dva puta prelazi centar, daje dva gola i odnosi 3 boda. partizanu je već dato na poklon 9 bodova, a Zvezdi uzeto 3 protiv Napretka i tako se radi godinama. To što je Zvezda uspela da osvoji titulu prošle godine pored Toleta je u rangu naučne fantastike i ove godine se očigledno ništa ne prepušta slučaju u svakom kolu. Ne znam samo čemu li se grobari raduju kad ih svake godine spuštaju na zemlju evropski amateri. Šta su uradili višedecenijski kompleksi da im je sad samo bitno da budu ispred Zvezde makar ih Šamrok, Tun i kompanija odučili od fudbala.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (da partizan igra fer borio bi se za opstanak, 4. oktobar 2014 19:01)

Zvzezda je prosle godine osvojila titula sa 10 penala

Emko_76

pre 9 godina

Nsjlosija igra ovog prvenstva Zvezda veceras nije zasluzila ni Bod Navijač sa zvezde ali ovo ne prelazi prelaznu ocenu Bosancic najgori igrac utakmice nezna da spoji dva pasa mnogo spor zasto Ristic ne igra kad dečko igra mnogo brze i preciznije pasova ovim remijem jesenja titula ode na drugo Brdo sta se desi od one lepe igre od pre dava kola pre kupa Zvezda je igrala brz i lep fudbal a kako Bosancic poce da igra zvezda sve gore i gore igra Bosancic na klupu Despotovic ne da se snadje citsvih 90 minuta nemaca na pravom mestu

s t v

pre 9 godina

Lazic laktom udara Supica i ni faula nema. Sta reci za "nepristrasnog" novinara sa "prve" televizije, komedija
(Bojan, 4. oktobar 2014 19:21)

Nemoj tako.
Par puta je rekao u toku prenosa da crno-brli slabo igraju.

Samo Bgd, samo Czv

pre 9 godina

Šta je sad, kako nije sad vučić namestio!? On to kao malo hoće, malo neće..kad vama odgovara? Da svi ginu ovako protiv vas, prvenstvo bi bilo zanimljivo..ovako jedino interesantno će biti videti koliko će "protivnici" partizana dati autogolova do kraja.

Goran

pre 9 godina

Vozdovac odigrao sjajno protiv najbolje svetske odbrane, zaboravili da im kazu da ne sutiraju mnogo na gol zvezde jer ko god zeli da se nadigrava dobija "sampiona" sa pola snage... Salim se, ovo je novi kiks Vozdovca

Vladimir

pre 9 godina

Grizi, štipaj, guraj, lomi ... ovaj put Lalatovićeva taktika nije donela rezultat. Naravno, ni ovaj put ništa od crvenih kartona za Zvezdine tekvondoiste. Zato ... "Tole odlazi"!

alejandro

pre 9 godina

E moj Lalatoviću! Protiv grobarskih ekspozitura se dobija ili gubi šampionat! Kad ne može jedan Voždovac da se ispraši sa pola tuceta golova, tim koji je među poslednjima u pivarskoj ligi, nije mi jasno šta ti očekuješ u nastavku tzv. sezone!

deki

pre 9 godina

Ma sta ima tu da se prica, niko nam nije kriv sto nismo zadnjeplasiranoj ekipi dali tri komada, sa druge strane Vozdovac se sve vreme branio sa 10 igraca, dzaba posed lopte od 71%, mi jesmo pritiskali mada jalovo

FK Crvena Zvezda - FK Vozdovac (2-2) HIGHLIGHTS 04.10.2014

pre 9 godina

FK Crvena Zvezda - FK Vozdovac (2-2) HIGHLIGHTS 04.10.2014
http://youtu.be/CsGaMH9lXDc

Joker

pre 9 godina

Prvi tim koji je napao gane i odmah daju golova koliko hoce. I pored pomoci sudija gani jedva izlaze na kraj sa timom koji ce ispasti iz lige. Morace "kulturni" Lalatovic ponovo da preti sudijama ako je suditi po igri njegovog tima, sa ovakvom igrom nemaju sta da traze ni u prvih 5 timova lige
(Vladimir, 4. oktobar 2014 19:25)

jel moguce da ovaj mijaliovic
napravi ovakav potez (faul i to katastrofalni ) i nije dobio makar zuti.... e sudija sudija....
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (dekins, 4. oktobar 2014 19:23)


Lazic laktom udara Supica i ni faula nema. Sta reci za "nepristrasnog" novinara sa "prve" televizije, komedija
(Bojan, 4. oktobar 2014 19:21)

I naravno ni jedan grobarski komentar da spomene da je gol Vozdovca dati iz ofsajda, to naravno ne spominju, "Objektivni" tastatura grobari...

bgd

pre 9 godina

Ova utakmica je najbolji dokaz ko kako dobija titule. U prvom kolu je Voždovac RAZBIO partizan ali nije mu dozvoljeno da pobedi. Sad protiv Zvezde dva puta prelazi centar, daje dva gola i odnosi 3 boda. partizanu je već dato na poklon 9 bodova, a Zvezdi uzeto 3 protiv Napretka i tako se radi godinama. To što je Zvezda uspela da osvoji titulu prošle godine pored Toleta je u rangu naučne fantastike i ove godine se očigledno ništa ne prepušta slučaju u svakom kolu. Ne znam samo čemu li se grobari raduju kad ih svake godine spuštaju na zemlju evropski amateri. Šta su uradili višedecenijski kompleksi da im je sad samo bitno da budu ispred Zvezde makar ih Šamrok, Tun i kompanija odučili od fudbala.
(da partizan igra fer borio bi se za opstanak, 4. oktobar 2014 19:01)

Potpisujem svaku reč. Po komentarima vidim da grobari opet vide nameštaljku dok se sa druge strane kunu u svoje poštenje. Više ne znam lažu li sebe ili druge.
U svakom slučaju čestitam Voždovcu na zasluženom bodu. Mi smo bili dosta bledi, mora to mnogo bolje.

pobesneli Milutin

pre 9 godina

Sreca za Srpski fudbal sto je Zvezdi bilo zabranjeno ucesce u Evropi ove godine jer bi u suprotnom to bila najveca bruka u istoriji Srpskog klupskog fudbala. Pratim fudbal najmanje 30 godina i tvrdim da Zvezda i Partizan nikada nisu bili jadniji nego sada. Nikad slabiji igraci, losiji ljudi u upravi... katastrofa jer sve govori da ce biti jos gore:(

nele

pre 9 godina

Baš me zanima koju će ocenu sudija sa dobije,ovo je nevidjeno hahahha pa ja izbrojali dva crvena a za žute da ne pričam .Bravo za Voždovac !

Milan

pre 9 godina

Nije mi jasno zasto mali Ristic ne igra vise? A igraju nam Pecnik ili Gavric npr? Ne mozemo stalno da se provlacimo, igra jeste malo bolja nego prosle sezone kada se na jadove muke nekako pobjedjivalo, jos je tu bilo mnogo boljih igraca, ali moralo se kiksati jednom sa ovakvom igrom. Nema konkretnosti u zavrsnici, nema ideje, previse sebicno igraju, i nekad imam osjecaj da im je IQ 50.

Dik Tu Kava

pre 9 godina

Udarili invalidi na "invalide". Tuga na našem najdubljem stadionu. U derbiju rešimo titulu, pa na miru čitamo saopštenja do proleća.

Petar

pre 9 godina

@svi koji spominju Toleta
Znaci, Tole je telepatski blokirao odbranu Zvezde u 7 minutu, pa je Vozdovac dao gol i poveo. Jooj deco.....

Bili Piton

pre 9 godina

BRAVO MOMCI: vi koji se igrate našim živcima, taj koji vas vodi i oni koji vam dolaze i navijaju za vas bez obzira na rezultate. KRIV JE 1 PENAL I TOLE! BRAVO! KO GOD DA JE POSLEDNJI NE MOŽETE MU NIŠTA! Tvrdio sam i tvrdim nemate NIŠTA ni srca ni inata, špic igrač, gol igrač je za vas i te koji vas vode NERAZUMLJIVA KATEGORIJA!

vlajzi

pre 9 godina

komentarisu samo grobari i hrvati... sta to znaci? a da
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (meek mill, 4. oktobar 2014 18:57)

Pa i mi grobari i vi hrvati smo ljudi. Zasto da ne komentarisemo zajedno, ne razumem...

Mark

pre 9 godina

Hehehehe hahahah jedva 2:2 sa poslednjom ekipom na tabeli, i vi hocete titulu, e sramote jedne, pa ocisticemo vas u derbiju minimum sa 3 razlike...

goran

pre 9 godina

Ovo sta radi Lalatovic nema veze sa mozgom i vrjedja razum svakog normalnog Zvezdasa. Covek uporno forsira Pecnika, Despotovica i Bosancica koji nemogu sa loptom da se sastave pogotovo ova prva dvojica. Pravi prvu izmjenu u 75. min. kada ekipa od prvog minuta igra ocajno i juri tezultat. Mijailovic je prica za sebe. Covek se ponasa toliko bahato i igra sta zeli i kako zeli. Mozda je on privatno gotivan lik i sve ali je mene sramota njegovog ponasanja na terenu. Ristic je po svemu sto je do sada pokazao je nas najbolji igrac sredine terena a Jovic je vec sada duplo bolji od Despotovica za koga neznam sa cime je zasluzio da igra. Savicevica kritukuje koji barem pokusava nesto u tempu da uradi za razliku od ovih ostalih pa sta ako i pogresi. Ja neznam kako je za kod ostalih ali bi ja vise volio da gledam ove mladice pa taman ozrtvovali sezonu nego ovaj anti fudbal sto ovaj gospodin forsira.

Globo Zvezdić

pre 9 godina

Bojim se da Lalatović postaje sve više navijač a sve manje trener.Stavlja u tim tri potpuno nespremna igrače koji nisu uopšte prošli pripreme i fizički
su totalno nespremni.Pečnik,Despotović i Bosnčić nisu celo leto imali ni oz-
biljan trening a kamoli utakmicu.U Zvezdi se nastavlja stara praksa a to je
da ispaštaju Zvezdina talentovana deca.Dovode se nepripremljeni igrači koji
zadnjih 6 meseci nisu nigde igrali.Mislim da bi Mijailovića i Lazića trebalo
malo odmoriti.A Kovačević kao da ima tapiju na mesto u timu.

dragavej

pre 9 godina

bosancica vratiti odakle je dosao...deckk pojima nema samo uzima mesto nasim klincima.Lalatovic nije trener ni za manje klubove a kamoli za Zvezdu

dglock

pre 9 godina

Vreme je da se organizuje sednica FSS i smeni tole,kazne sudije,posto je zvezda odigrala opet nereseno. Sudija je kriv,nije svirao tri penala! TRI PENALA HOCU JA,NECU JEDAN,NECU DVA...

Uros

pre 9 godina

Zabela 2024, svadjaju se tri politicka zatvorenika ko se vise zamerio vlasti... Kaze prvi ja sam stavljao montaze sa Vucicem na Jutjub, kaze drugi nije to nista ja sam odvalio Vucicevog brata pendrekom, kaze treci ih i vi ste mi neki, ja sam Injac, onaj sto je dao Zvezdi 2 gola na Marakani...

MAt

pre 9 godina

Najgora stvar je kad se ne bavis svoim preblemima i ne uvidjas iste ,gledas u tudje dvoriste i uvek ti je neko kriv .Baveci se Partizanom i Fudbalskim savezom Fudbalski Klub Crvena Zvezda je zaboravio ono najbitnije a to je igranje FUDBALA .

Dzoniboj

pre 9 godina

Da se pod hitno zatrazi smena svih rukovodecih organa fss. Zvezdi samo bod protiv malog Vozdovca? Glavni problem nije u fss, nego u VAMA, shvatite to vec jednom i pocnite od svog dvorista.

crni_redstar

pre 9 godina

uzas od srpskog fudbala.ko igra u zvezdi to je tuga. ne znam ko je najgori bio...petkovic,bosancic,despotovic,mijailovic,pecnik...trener uzasno postavio igru. titula pripada partizanu,zasluzeno,sutra idem da stavim sve pare verujte...sto se tice zvezde,nek se mane propalih talenata,bosancic,despotovic,katai...neka igra luka,ristic itd.za titulu treba karakter,a mi imamo mijailovica za kapitena sto sve govori. derbi ce biti 2,3 razlike za partizan.

Korto

pre 9 godina

Bosančić postaje onakav igrač kao što je čovek, znači mnogo loš. Lalatović je više navijač vatreni nego što je trener i stručnjak. Nadmudren je tokom celog meča, a umesto da razmišlja i promeni nešto on se nervirao samo. Menja najgoreg igrača u 90om minutu, eej.

KUM

pre 9 godina

Prvi tim koji je napao gane i odmah daju golova koliko hoce. I pored pomoci sudija gani jedva izlaze na kraj sa timom koji ce ispasti iz lige. Morace "kulturni" Lalatovic ponovo da preti sudijama ako je suditi po igri njegovog tima, sa ovakvom igrom nemaju sta da traze ni u prvih 5 timova lige
(Vladimir, 04. oktobar 2014 19:25)

A zato ste vi sve "pošteno" dobili jel te?
Videćeš kako ćete vi da prođete kad vas neko napadne,onda necete znati gde udarate (kao protiv Asterasa)

Nikola

pre 9 godina

Svi sto pricaju da je Vozdovac prvi tim sto je napao zvezdu,pa jel ste gledali utakmicu?Bunker i valjanje od 10-og minuta pa nadalje.Zvezda nema igru,ali i cela liga je takva.I ovi sto su izgubili od asteriksa...

KUM

pre 9 godina

Gde su ti silni navijaci kojima ste se hvalili? Peta utakmica zaredom na Marakani 4.000 ljudi. Dzabe i ona bakljada na Kalemegdanu, plakati i grafiti po gradu, ponovni pokusaj mobilizacije. Sve se vraca, sve se placa.
(ja, 04. oktobar 2014 18:55)

Druže obavezno idi kod očnog jer na stadionu je 10.000 ljudi il malo više.Inače ukupno više nego na vaših 5 domačinstava ove sezone.
Bolje se ne blamiraj!!!

Pedja

pre 9 godina

A tastatura grobari lece komplekse koji su im Grci nabili pre neki dan...
(Mrtvac, 04. oktobar 2014 19:17)
Grci od pre neki dan su za vas izmislili fudbal.

Koreografija Delija (FK Crvena Zvezda - FK Vozdovac) 04.10.2014

pre 9 godina

Koreografija Delija (FK Crvena Zvezda - FK Vozdovac) 04.10.2014
http://youtu.be/a2iozYIQ9Pg

da partizan igra fer borio bi se za opstanak

pre 9 godina

Završite odmah prvenstvo i prekinite ovaj cirkus! Supić udara pesnicom u glavu Lazića i sudija kaže faul od Lazića?! Ovo je prevršilo svaku meru šta se sve sudi igračima Zvezde! Bukvalno svaki napad se prekine a da niko nikog nije ni pipnuo! U prošlom kolu igračima Zvezde je dosuđeno ČETIRI puta više prekršaja iako su celu utakmicu napadali! Partizanovi igrači obaraju svoje protivnike sa dve noge i rukama i ne sudi se ni faul, a Zvezdi se daju kartoni za pogled popreko! Prekinite više ovaj cirkus, dajte vašem lažnom šampionu još jednu titulu i kraj! Evo upravo je opet sviran još jedan nepostojeći ofsajd Petkovići u odličnoj šansi! Pa ovo je više neverovatno!

Krjcjdcs

pre 9 godina

Гробари има бас више на коментарима Звездине текме него нас,јел вам реко неко да играте или просто више мрзите звезду него што волите Партизан

da partizan igra fer borio bi se za opstanak

pre 9 godina

Ova utakmica je najbolji dokaz ko kako dobija titule. U prvom kolu je Voždovac RAZBIO partizan ali nije mu dozvoljeno da pobedi. Sad protiv Zvezde dva puta prelazi centar, daje dva gola i odnosi 3 boda. partizanu je već dato na poklon 9 bodova, a Zvezdi uzeto 3 protiv Napretka i tako se radi godinama. To što je Zvezda uspela da osvoji titulu prošle godine pored Toleta je u rangu naučne fantastike i ove godine se očigledno ništa ne prepušta slučaju u svakom kolu. Ne znam samo čemu li se grobari raduju kad ih svake godine spuštaju na zemlju evropski amateri. Šta su uradili višedecenijski kompleksi da im je sad samo bitno da budu ispred Zvezde makar ih Šamrok, Tun i kompanija odučili od fudbala.

zoran

pre 9 godina

Zvezda se muci protiv tima koji ima samo jednog, jedinog, igraca, S.Babovica. Ostali pojma nemaju sa ovom igrom, ali pojma. Pa onaj golman Vozdovca je tip kojem samo treba sutirati, ali ni to se ne radi. Jezivo slabo. Takodje, katastrofalna greshka uprave Zvezde je ne uzimanje Babovica.

ajde

pre 9 godina

Lazic je zasluzio drugi zuti u 72. minutu, zasluzio je i ranije, ali sudija oprasta li oprasta. Sta kazu Lalatovic i Terzic na to?
Btw i Gavric je simulirao dosta puta.

zoran

pre 9 godina

Zar je ovo fudbal..??? Sta ovi ljudi treniraju ceo svoj zivot..?? Pa ne mogu 3-4 pasa da spoje...tuga.
Sta tek reci o TV prenosu..?? Majko mila, reporter i njegov saradnik odredili za koga ce navijati i u tom svetlu vrshe prenos. Horor.

GrobarNP

pre 9 godina

Zvezda je nekad imala samo bezobraNog Koromana, a sad Mijailovic, Petkovic, Gavric i naravno Lalatovic.... Zasluzili ste bar 5kartona, pocev od starta sa dve noge sa ledja u 3. Minutu pa sve sa psovkama sudija...
Da se nikad vise ne zalite na sudjenje!!!

Vladimir

pre 9 godina

Mijailovic davi(bukvalno) igraca Vozdovca, sudija reaguje tek na intervenciju trenera Vozdovca, zutog kartona nema... Neverovatno navlacenje na vodenicu zvezde telekom.. Posle se pitaju zasto nikada nisu prosli 1. kolo kvalifikacija za bilo koje takmicenje u evropi...

ranGo_Unchained

pre 9 godina

jel primećuje neko kako prenose ovi sa prve? svaki put kao da zvezda igra protiv nekog stranog kluba - zvezda napada, ima jos toliko da izjednaci... sto nije - vozovac ima jos tolko vremena da povede? bukvalno, toliko neprofesionalno da je to smešno

koshke

pre 9 godina

opet se stvara nepoverenje u igrace iz Zvezdine skole,opet se oslanjamo na kupljene igrace a momci su bolji 80% od ovih sto su istrcali veceras

Vladimir

pre 9 godina

Prvi tim koji je napao gane i odmah daju golova koliko hoce. I pored pomoci sudija gani jedva izlaze na kraj sa timom koji ce ispasti iz lige. Morace "kulturni" Lalatovic ponovo da preti sudijama ako je suditi po igri njegovog tima, sa ovakvom igrom nemaju sta da traze ni u prvih 5 timova lige

Vladimir

pre 9 godina

Tuga od sudjenja. Pa do kada navlacenje za raspad od tima zvezde? U poslednjih 10 minuta 5 faulova za Vozdovac nije svirao sudija, shvatam da za da ce mu pretiti likovi iz zvezde ali brate za to je placen i treba da sudi posteno. Koja je svrha da budes sampion i onda te izbace iz evrope zbog namestanja? Ako im je sva sreca u zivotu da imaju vise titula od Partizana eto, neka imaju... Zao mi je i Vozdovca i svih drugih timova koji u startu nemaju nikakve sanse protiv zvezde jer sudije moraju da sude za zvezdu? PS: Jel igrao najveci talenat sveta Jovic, ja ga ne vidoh?

anonymous

pre 9 godina

Najdraza vest mi je sto nema Rakica u timu. Taj covek nije 20 golova dao u svim klubovima gde je igrao, i ocigledno nema ni blizu kvalitet da igra u Zvezdi. Gradjenje lopte je svako osudjeno na loptu za protivnika, kretanje bez lopte ne postoji, pas ni asistiranje saigraca nisu mu jaca strana, sut nekad ubode sa distance ali pre toga 10 zicera promasi. I na kraju bolje da igraju nasa deca nego on sa 30god.

anonymous

pre 9 godina

Najdraza vest mi je sto nema Rakica u timu. Taj covek nije 20 golova dao u svim klubovima gde je igrao, i ocigledno nema ni blizu kvalitet da igra u Zvezdi. Gradjenje lopte je svako osudjeno na loptu za protivnika, kretanje bez lopte ne postoji, pas ni asistiranje saigraca nisu mu jaca strana, sut nekad ubode sa distance ali pre toga 10 zicera promasi. I na kraju bolje da igraju nasa deca nego on sa 30god.

to je gospodin Rajkovic

pre 9 godina

Znao sam cim ga Rajkovic primi da ce da pocne da prima jos i jos... :D
Naravno odbrana je kriva za drugi.
Lalatovic ce ovo tesko podneti, a takodje i vrata gde su sudije ako se bivsi v.d. Terzic tu negde mota.

Plato

pre 9 godina

zanimljiva utakmica dostojna prve lige!
Gde su ovi dezurni da pitaju sto ne gledamo Premijer?

Vozdovac nema odbranu, Zvezdi test da se vidi koliko ce platiti odlazak dva najbolja igraca, a da se prica o sudijama ostavi po strani.

ocekujem da se i Partizan sutra malo pomuci, moraju cecsce Lucani, Vozdovac, Spartak, Vojvodina da kaznjavaju vecite za rasprodaje tima!

KUM

pre 9 godina

vozdovac kaze pa pa
(napred voso, 04. oktobar 2014 18:21)

I prošle godine nam je Vozdovac u prvom meču reko papa pa smo u drugom delu mi vama rekli pa pa

ja

pre 9 godina

Gde su ti silni navijaci kojima ste se hvalili? Peta utakmica zaredom na Marakani 4.000 ljudi. Dzabe i ona bakljada na Kalemegdanu, plakati i grafiti po gradu, ponovni pokusaj mobilizacije. Sve se vraca, sve se placa.

cokolada

pre 9 godina

gledam kako igraci nase lige(i Zvezde i Partizana) padaju i pola sata se valjaju na 90% faulova...pa ako su stvarno toliko mekani,onda mislim da bi u Engleskoj ligi svi bili u gipsu posle svakog meca

nn lice

pre 9 godina

Nije toliko bilo tesko da se sutne i da se da konacno gol... (Nacionalisti, 04. oktobar 2014 18:15)

Pa kao da drugi nisu sutirali jsd bacionalisti?

KUM

pre 9 godina

Kako je zvezda smesna i necudi me sto sve po jedan nula pobedjuju
(smesno, 04. oktobar 2014 18:40)

Mi bar igramo postene utakmice a vi pobeđujete ko od šale 4,5-0 i onda dođe Asteras i očita vam lekciju iz fudbala,dakle bolje igrati pošteno i znati gde si em se ovi novi igrači nisu uigrali kod nas zato slabija igra,nego da pobedjujete ko od sale i da vas zavaravaju tim pobedama da ste "mnogo jaki"
Uostalom,videcemo u derbiju ko je smesan da li mi ili vi
Sportski pozdrav

Gavric 22 min. [1-1] (FK Crvena Zvezda - FK Vozdovac) 04.10.2014

pre 9 godina

Gavric 22 min. [1-1] (FK Crvena Zvezda - FK Vozdovac) 04.10.2014
http://youtu.be/y6aHGG845nU

igrači 0

pre 9 godina

Grobari dobili ste za rođendan od Terzića i Lalatovića titulu, a nama Ÿelim puno sreće u borbi za opstanak. I realno je da nas ubijete u derbiju sa pet komada

cerebro

pre 9 godina

Napred vozdovac (Slavko Rs, 04. oktobar 2014 18:21)

Vi i ne gledate kk partizan vec samo Zvezdu, koja si ti komedija od internet navijaca...

sever

pre 9 godina

Prvom golu Vozdovca prethodio bespotreban divljacki start Mijailovica, a drugom njegova katastrofalna greska. Sta reci, svakome se desi, ali on vec godinu dana nije odigrao utakmicu bez kikseva i jos mu traku dali. Klupu greju Jovic, Ristic, Grujic, Antic, Jovanovic...Bitno je da Kokezini i Terzicevi puleni igraju.

NastyB

pre 9 godina

Naravno, što bi igrao supertalentovani Jović u napadu kad je tu izgubljeni Despotović ili, sačuvaj me Bože, da umesto indisponiranog Pečnika uđe mali Ristić koji se sjajno pokazao za ono malo vremena što je odigrao.
Valjda ću, jednog dana, doživeti da u Zvezdi zaigraju oni koji zaslužuju, a ne oni koje menadžeri narede...
Ali u ovoj i ovakvoj državi to je uzaludna nada.

KUM

pre 9 godina

Grobari šic šic ,mi nameštamo mi ovo mi ono.
Mora se desiti nekad pad odbrane,kod prvog gola Petkovic i Pavicevic nisu cuvali,kod drugog Mijailovic kao amater :/
Ali ajmo nek ubaci Jovica umesto Despotovica koji je slab!

Beljic 41 min. [1-2] (FK Crvena Zvezda - FK Vozdovac) 04.10.2014

pre 9 godina

Beljic 41 min. [1-2] (FK Crvena Zvezda - FK Vozdovac) 04.10.2014
http://youtu.be/Q42f93DwMmg

Vladimir

pre 9 godina

Prvi tim koji je napao gane i odmah daju golova koliko hoce. I pored pomoci sudija gani jedva izlaze na kraj sa timom koji ce ispasti iz lige. Morace "kulturni" Lalatovic ponovo da preti sudijama ako je suditi po igri njegovog tima, sa ovakvom igrom nemaju sta da traze ni u prvih 5 timova lige

Vladimir

pre 9 godina

Mijailovic davi(bukvalno) igraca Vozdovca, sudija reaguje tek na intervenciju trenera Vozdovca, zutog kartona nema... Neverovatno navlacenje na vodenicu zvezde telekom.. Posle se pitaju zasto nikada nisu prosli 1. kolo kvalifikacija za bilo koje takmicenje u evropi...

zoran

pre 9 godina

Zar je ovo fudbal..??? Sta ovi ljudi treniraju ceo svoj zivot..?? Pa ne mogu 3-4 pasa da spoje...tuga.
Sta tek reci o TV prenosu..?? Majko mila, reporter i njegov saradnik odredili za koga ce navijati i u tom svetlu vrshe prenos. Horor.

Glupost nema meru

pre 9 godina

Ova utakmica je najbolji dokaz ko kako dobija titule. U prvom kolu je Voždovac RAZBIO partizan ali nije mu dozvoljeno da pobedi. Sad protiv Zvezde dva puta prelazi centar, daje dva gola i odnosi 3 boda. partizanu je već dato na poklon 9 bodova, a Zvezdi uzeto 3 protiv Napretka i tako se radi godinama. To što je Zvezda uspela da osvoji titulu prošle godine pored Toleta je u rangu naučne fantastike i ove godine se očigledno ništa ne prepušta slučaju u svakom kolu. Ne znam samo čemu li se grobari raduju kad ih svake godine spuštaju na zemlju evropski amateri. Šta su uradili višedecenijski kompleksi da im je sad samo bitno da budu ispred Zvezde makar ih Šamrok, Tun i kompanija odučili od fudbala.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (da partizan igra fer borio bi se za opstanak, 4. oktobar 2014 19:01)
Dok je cutao ljudi su mislili da je glup,onda je stigao internet i svi su mogli da se uvere u to

ja

pre 9 godina

Gde su ti silni navijaci kojima ste se hvalili? Peta utakmica zaredom na Marakani 4.000 ljudi. Dzabe i ona bakljada na Kalemegdanu, plakati i grafiti po gradu, ponovni pokusaj mobilizacije. Sve se vraca, sve se placa.

vlajzi

pre 9 godina

komentarisu samo grobari i hrvati... sta to znaci? a da
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (meek mill, 4. oktobar 2014 18:57)

Pa i mi grobari i vi hrvati smo ljudi. Zasto da ne komentarisemo zajedno, ne razumem...

sajber_kurajber

pre 9 godina

Ova utakmica je najbolji dokaz ko kako dobija titule. U prvom kolu je Voždovac RAZBIO partizan ali nije mu dozvoljeno da pobedi. Sad protiv Zvezde dva puta prelazi centar, daje dva gola i odnosi 3 boda. partizanu je već dato na poklon 9 bodova, a Zvezdi uzeto 3 protiv Napretka i tako se radi godinama. To što je Zvezda uspela da osvoji titulu prošle godine pored Toleta je u rangu naučne fantastike i ove godine se očigledno ništa ne prepušta slučaju u svakom kolu. Ne znam samo čemu li se grobari raduju kad ih svake godine spuštaju na zemlju evropski amateri. Šta su uradili višedecenijski kompleksi da im je sad samo bitno da budu ispred Zvezde makar ih Šamrok, Tun i kompanija odučili od fudbala.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (da partizan igra fer borio bi se za opstanak, 4. oktobar 2014 19:01)
Kako te ne mrzi da pises ovoliki komentar, a da u njemu ne kazes slovo ISTINE !!!

Uros

pre 9 godina

Zabela 2024, svadjaju se tri politicka zatvorenika ko se vise zamerio vlasti... Kaze prvi ja sam stavljao montaze sa Vucicem na Jutjub, kaze drugi nije to nista ja sam odvalio Vucicevog brata pendrekom, kaze treci ih i vi ste mi neki, ja sam Injac, onaj sto je dao Zvezdi 2 gola na Marakani...

igrači 0

pre 9 godina

Grobari dobili ste za rođendan od Terzića i Lalatovića titulu, a nama Ÿelim puno sreće u borbi za opstanak. I realno je da nas ubijete u derbiju sa pet komada

to je gospodin Rajkovic

pre 9 godina

Znao sam cim ga Rajkovic primi da ce da pocne da prima jos i jos... :D
Naravno odbrana je kriva za drugi.
Lalatovic ce ovo tesko podneti, a takodje i vrata gde su sudije ako se bivsi v.d. Terzic tu negde mota.

dglock

pre 9 godina

Vreme je da se organizuje sednica FSS i smeni tole,kazne sudije,posto je zvezda odigrala opet nereseno. Sudija je kriv,nije svirao tri penala! TRI PENALA HOCU JA,NECU JEDAN,NECU DVA...

Milan

pre 9 godina

Jel mogucev da je rajkovic savladan, a luka promasio cist gol.Ja ne verujem a vi? Manije bitno. vazno da je zvvezdddaaaa prva....A onaj jadni reporter sa prve televizije izgubi glasne zice. Covek navijaop za zvezdu kao da je igrala sa nekim klubom iz Albanije a ne sa Vozdovcem

s t v

pre 9 godina

Lazic laktom udara Supica i ni faula nema. Sta reci za "nepristrasnog" novinara sa "prve" televizije, komedija
(Bojan, 4. oktobar 2014 19:21)

Nemoj tako.
Par puta je rekao u toku prenosa da crno-brli slabo igraju.

smejem se

pre 9 godina

Završite odmah prvenstvo i prekinite ovaj cirkus! Supić udara pesnicom u glavu Lazića i sudija kaže faul od Lazića?! Ovo je prevršilo svaku meru šta se sve sudi igračima Zvezde! Bukvalno svaki napad se prekine a da niko nikog nije ni pipnuo! U prošlom kolu igračima Zvezde je dosuđeno ČETIRI puta više prekršaja iako su celu utakmicu napadali! Partizanovi igrači obaraju svoje protivnike sa dve noge i rukama i ne sudi se ni faul, a Zvezdi se daju kartoni za pogled popreko! Prekinite više ovaj cirkus, dajte vašem lažnom šampionu još jednu titulu i kraj! Evo upravo je opet sviran još jedan nepostojeći ofsajd Petkovići u odličnoj šansi! Pa ovo je više neverovatno!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (da partizan igra fer borio bi se za opstanak, 4. oktobar 2014 19:27)

Brate i ja volim Zvezdu,ali uredu je...

Pedja

pre 9 godina

A tastatura grobari lece komplekse koji su im Grci nabili pre neki dan...
(Mrtvac, 04. oktobar 2014 19:17)
Grci od pre neki dan su za vas izmislili fudbal.

metall

pre 9 godina

1. Zvezda nikada u svojoj istoriji nije imala vecu sramotu od kapitena.
2. Babovic, kakav god da je, je klasa od veznjaka za nase uslove i ligu.
3. Rakic, kakav god da je, je Mrdja za Despotovica.
4. Sudeci po ovom izdanju Zvezde veceras, i izdanju Partizana pre tri dana, ceka nas najgori derbi u istoriji.

Provociram po sajtovima

pre 9 godina

Nema veze, gani, bitno je da smo mi neki dan pukli od Asterasa, barem se takav utisak stice, kad se pogleda broj vasih komentara na tu utakmicu, i na ovu danas. Uostalom, od asterasa je svakako sramota izgubiti, dok je kiks protiv vozdovca ustvari dobar rezultat, i nije mala stvar dati 2 gola Vozdovcu.

K

pre 9 godina

Milinkovic grobar a tu su jos Babovic i Odita i vi mislite da cete da pobedite.Pokrijte se cigani po usima,svako ko bude IGRAO protiv vas zgromice vasu raspalu Zvezdu.Vozdovac vam je pokazao kako se igra kao i nama Asteras ali smo mi malo manje raspadnuti od vas.Sudija i komentator dno dna!

MAt

pre 9 godina

Najgora stvar je kad se ne bavis svoim preblemima i ne uvidjas iste ,gledas u tudje dvoriste i uvek ti je neko kriv .Baveci se Partizanom i Fudbalskim savezom Fudbalski Klub Crvena Zvezda je zaboravio ono najbitnije a to je igranje FUDBALA .

Partizan sam tim se dičim

pre 9 godina

Niko se više ne plaši, to je vreme prošlo! Dokazuje se da je čovek dostojanstveno biće! Bravo za Voždovac, igrače, trenera i upravu jer se nisu uplašili i predali! Sudija jeste, ne krivim ga (ima ženu ima decu), 52 minuta trajalo je drugo poluvreme, strašno!

Korto

pre 9 godina

Bosančić postaje onakav igrač kao što je čovek, znači mnogo loš. Lalatović je više navijač vatreni nego što je trener i stručnjak. Nadmudren je tokom celog meča, a umesto da razmišlja i promeni nešto on se nervirao samo. Menja najgoreg igrača u 90om minutu, eej.

Vladimir

pre 9 godina

Grizi, štipaj, guraj, lomi ... ovaj put Lalatovićeva taktika nije donela rezultat. Naravno, ni ovaj put ništa od crvenih kartona za Zvezdine tekvondoiste. Zato ... "Tole odlazi"!

Jokic Dejan PFC Skopje

pre 9 godina

Sumnjiva posla,
Babovic,Odita i bosancic (malo pocetno slovo u prezimeni nije gramaticka greska),najbolji igraci Vozdovca veceras.
A da i trener Milinkovic,a nije sviran i bar jedan cist penal a i produzeno je samo 5-6 minuta,a kako rece komentator ovi su zadrzavali igru pa reaalno trebalo je da ima pravde,da se igra i trece poluvreme.
Tole odlazi.

PAOK

pre 9 godina

Ova utakmica je najbolji dokaz ko kako dobija titule. U prvom kolu je Voždovac RAZBIO partizan ali nije mu dozvoljeno da pobedi. Sad protiv Zvezde dva puta prelazi centar, daje dva gola i odnosi 3 boda. partizanu je već dato na poklon 9 bodova, a Zvezdi uzeto 3 protiv Napretka i tako se radi godinama. To što je Zvezda uspela da osvoji titulu prošle godine pored Toleta je u rangu naučne fantastike i ove godine se očigledno ništa ne prepušta slučaju u svakom kolu. Ne znam samo čemu li se grobari raduju kad ih svake godine spuštaju na zemlju evropski amateri. Šta su uradili višedecenijski kompleksi da im je sad samo bitno da budu ispred Zvezde makar ih Šamrok, Tun i kompanija odučili od fudbala.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (da partizan igra fer borio bi se za opstanak, 4. oktobar 2014 19:01)

Zvzezda je prosle godine osvojila titula sa 10 penala

runner

pre 9 godina

(da partizan igra fer borio bi se za opstanak, 4. oktobar 2014 19:01)
Zar u ovoj i ovakvoj ligi!? Mani se Ti, momak, fudbala i Partizana, nije to za tebe, nego poradi malo na logici a bo'me I na matematici.

koshke

pre 9 godina

opet se stvara nepoverenje u igrace iz Zvezdine skole,opet se oslanjamo na kupljene igrace a momci su bolji 80% od ovih sto su istrcali veceras

cartmanx

pre 9 godina

Odmah ulazak u svlacionicu kod sudija i protesti protiv Toleta, mislim stvarno nema smisla kako se ovi igraci Vozdovca usudjuju da daju golove PV klubu.

Dzoniboj

pre 9 godina

Da se pod hitno zatrazi smena svih rukovodecih organa fss. Zvezdi samo bod protiv malog Vozdovca? Glavni problem nije u fss, nego u VAMA, shvatite to vec jednom i pocnite od svog dvorista.

Dik Tu Kava

pre 9 godina

Udarili invalidi na "invalide". Tuga na našem najdubljem stadionu. U derbiju rešimo titulu, pa na miru čitamo saopštenja do proleća.

sever

pre 9 godina

Prvom golu Vozdovca prethodio bespotreban divljacki start Mijailovica, a drugom njegova katastrofalna greska. Sta reci, svakome se desi, ali on vec godinu dana nije odigrao utakmicu bez kikseva i jos mu traku dali. Klupu greju Jovic, Ristic, Grujic, Antic, Jovanovic...Bitno je da Kokezini i Terzicevi puleni igraju.

Kako drugacije

pre 9 godina

Problem u igri je zbog stadiona na kom su domacini...
Dug je put do Brazila, teske noge, bol u ledjima od dugog sedenja u avionu - zar nije lakse igrati u Beogradu, nego na brazilskoj Marakani!?

c7-5

pre 9 godina

Lalatovic se ceo mec se ponasa kao razmazeno deriste. Trci i skacwe pored aut linije ko pajac. Na SVAKU odluku suduje se buni kod cetvrtog sudije ili delegata, ko da je, ali na svaku odluku. ZA NJEGA NI JEDNA ODLUKA NIJE DOBRA. Nekada je CZ imala trenere strucnjake i gospodu.A ovo, sta je ovo? Da li vi vidite njegovo ponasanje? Ja sam gledao jednu dobru utakmicu za nase uslove, ja ne znam sta ste vi gledali. Bilo je sansi, 4 gola, CZ je dva puta stizala prednost Vozdovca. Vi jedino mozete da pljujete to sto CZ nereseno ne odgovara. I to je to. Zasto pljuvati ligu, savez..ja ne razumem. Pa niste gledali englesko prvenstvo?? Zar vam nije jasno?? Da li bi utakmica za vas bila bolja da je bilo 0-0??

Miki

pre 9 godina

FAUL Mihailovica nad Skerjancem na liniji sestnaesterca je ladno mogao biti i crveni ali ovako izgleda ubedljivijije kad Lalatovic kaze: "Nismo imali srece". Ko nije gledao pomislio bi smo bili bolji i zasluzili pobedu. Dno.

zoran fr

pre 9 godina

za ovo nemozete toleta da krivite(ma da bi trebao da ode)
sudije bile uz vas mada sve u svemu treba cestitati vozdovcu za igru i za borbenost.
i da jsd vam se zahvaljuje na poklonu za rodjendan

Tajfun Korkut

pre 9 godina

Ne radujem se nicijem neuspehu,pa ni Zvezdinom iako sam okoreli partizanovac,ali zbog onih zlonamernih komentara podsmevajuceg sadrzaja od strane navijaca Zvezde,mi je ipak drago sto je kiksnula protiv Vozdovca.Samo tako nastavite.Sad kad nema Terzica Zvezda ne moze da se sastavi.

Vladimir

pre 9 godina

Tuga od sudjenja. Pa do kada navlacenje za raspad od tima zvezde? U poslednjih 10 minuta 5 faulova za Vozdovac nije svirao sudija, shvatam da za da ce mu pretiti likovi iz zvezde ali brate za to je placen i treba da sudi posteno. Koja je svrha da budes sampion i onda te izbace iz evrope zbog namestanja? Ako im je sva sreca u zivotu da imaju vise titula od Partizana eto, neka imaju... Zao mi je i Vozdovca i svih drugih timova koji u startu nemaju nikakve sanse protiv zvezde jer sudije moraju da sude za zvezdu? PS: Jel igrao najveci talenat sveta Jovic, ja ga ne vidoh?

santa justa

pre 9 godina

Gavric? Despotovic? Katai? Koji su bre ovi? Bojikot od 2006-te, a izgleda zauvek.
Oni Grci sto su grobari igrali s njima bi ovde bili non stop prvaci. A koji su tek oni???

GrobarNP

pre 9 godina

Zvezda je nekad imala samo bezobraNog Koromana, a sad Mijailovic, Petkovic, Gavric i naravno Lalatovic.... Zasluzili ste bar 5kartona, pocev od starta sa dve noge sa ledja u 3. Minutu pa sve sa psovkama sudija...
Da se nikad vise ne zalite na sudjenje!!!

da partizan igra fer borio bi se za opstanak

pre 9 godina

Ova utakmica je najbolji dokaz ko kako dobija titule. U prvom kolu je Voždovac RAZBIO partizan ali nije mu dozvoljeno da pobedi. Sad protiv Zvezde dva puta prelazi centar, daje dva gola i odnosi 3 boda. partizanu je već dato na poklon 9 bodova, a Zvezdi uzeto 3 protiv Napretka i tako se radi godinama. To što je Zvezda uspela da osvoji titulu prošle godine pored Toleta je u rangu naučne fantastike i ove godine se očigledno ništa ne prepušta slučaju u svakom kolu. Ne znam samo čemu li se grobari raduju kad ih svake godine spuštaju na zemlju evropski amateri. Šta su uradili višedecenijski kompleksi da im je sad samo bitno da budu ispred Zvezde makar ih Šamrok, Tun i kompanija odučili od fudbala.

Goran

pre 9 godina

Vozdovac odigrao sjajno protiv najbolje svetske odbrane, zaboravili da im kazu da ne sutiraju mnogo na gol zvezde jer ko god zeli da se nadigrava dobija "sampiona" sa pola snage... Salim se, ovo je novi kiks Vozdovca

Nenad

pre 9 godina

Neverovatni ste mi vi zvezdasi.Pogledajte ko vam sedi sada u upravi,koje sedeo pre i napravio dug od 50 miliona e.I vi pricate o nekom drugom klubu.Umesto da svaki put prozivate onog koji je najvise zaduzio zvezdu vi cutite.Bavite se Zeljkom Panticem,onim nesretnikom Tegeltijom,Djuricem.Nerazumem.

pobesneli Milutin

pre 9 godina

Sreca za Srpski fudbal sto je Zvezdi bilo zabranjeno ucesce u Evropi ove godine jer bi u suprotnom to bila najveca bruka u istoriji Srpskog klupskog fudbala. Pratim fudbal najmanje 30 godina i tvrdim da Zvezda i Partizan nikada nisu bili jadniji nego sada. Nikad slabiji igraci, losiji ljudi u upravi... katastrofa jer sve govori da ce biti jos gore:(

VladaNS

pre 9 godina

Auuu ova naša liga je najgora ubedljivo u Evropi, nije ni čudo što nas neki Asteriks i Obeliks puni kako stigne, ovo je zastrašujuće... (Sasa, 04. oktobar 2014 19:13)

"Asteriks" ima 15 stranaca, naši propisi dozvoljavaju koliko, 3-4? Srbija u sve manjem izdanju nema dovoljno dobrih domaćih fudbalera.

ajde

pre 9 godina

Lazic je zasluzio drugi zuti u 72. minutu, zasluzio je i ranije, ali sudija oprasta li oprasta. Sta kazu Lalatovic i Terzic na to?
Btw i Gavric je simulirao dosta puta.

anonymous

pre 9 godina

Najdraza vest mi je sto nema Rakica u timu. Taj covek nije 20 golova dao u svim klubovima gde je igrao, i ocigledno nema ni blizu kvalitet da igra u Zvezdi. Gradjenje lopte je svako osudjeno na loptu za protivnika, kretanje bez lopte ne postoji, pas ni asistiranje saigraca nisu mu jaca strana, sut nekad ubode sa distance ali pre toga 10 zicera promasi. I na kraju bolje da igraju nasa deca nego on sa 30god.

NastyB

pre 9 godina

Naravno, što bi igrao supertalentovani Jović u napadu kad je tu izgubljeni Despotović ili, sačuvaj me Bože, da umesto indisponiranog Pečnika uđe mali Ristić koji se sjajno pokazao za ono malo vremena što je odigrao.
Valjda ću, jednog dana, doživeti da u Zvezdi zaigraju oni koji zaslužuju, a ne oni koje menadžeri narede...
Ali u ovoj i ovakvoj državi to je uzaludna nada.

Plato

pre 9 godina

zanimljiva utakmica dostojna prve lige!
Gde su ovi dezurni da pitaju sto ne gledamo Premijer?

Vozdovac nema odbranu, Zvezdi test da se vidi koliko ce platiti odlazak dva najbolja igraca, a da se prica o sudijama ostavi po strani.

ocekujem da se i Partizan sutra malo pomuci, moraju cecsce Lucani, Vozdovac, Spartak, Vojvodina da kaznjavaju vecite za rasprodaje tima!

vuja

pre 9 godina

Kaze komentator - "derbi ovog kola"
E ako je ovo derbi...
Nego ne mogu da se nacudim vise koliko nam je fudbal generalno los.
Vozdovac se poslednjih 20 minuta brani sa 10 igraca, a samo malo hrabrosti da su imali , imali bi i par dobrih kontri.
Zvezda losa, bez ideje. Fudbal los bez znaka da ce biti bolje.

ranGo_Unchained

pre 9 godina

jel primećuje neko kako prenose ovi sa prve? svaki put kao da zvezda igra protiv nekog stranog kluba - zvezda napada, ima jos toliko da izjednaci... sto nije - vozovac ima jos tolko vremena da povede? bukvalno, toliko neprofesionalno da je to smešno

nele

pre 9 godina

Baš me zanima koju će ocenu sudija sa dobije,ovo je nevidjeno hahahha pa ja izbrojali dva crvena a za žute da ne pričam .Bravo za Voždovac !

Mark

pre 9 godina

Hehehehe hahahah jedva 2:2 sa poslednjom ekipom na tabeli, i vi hocete titulu, e sramote jedne, pa ocisticemo vas u derbiju minimum sa 3 razlike...

Luke Babbitt gravedigger

pre 9 godina

Zar je ovo fudbal..??? Sta ovi ljudi treniraju ceo svoj zivot..?? Pa ne mogu 3-4 pasa da spoje...tuga.
Sta tek reci o TV prenosu..?? Majko mila, reporter i njegov saradnik odredili za koga ce navijati i u tom svetlu vrshe prenos. Horor.
(zoran, 04. oktobar 2014 19:19)

Neka ih burazeru,eno sad plaču zajedno posle tekme u nekoj kafani na Komandi ha ha

Globo Zvezdić

pre 9 godina

Bojim se da Lalatović postaje sve više navijač a sve manje trener.Stavlja u tim tri potpuno nespremna igrače koji nisu uopšte prošli pripreme i fizički
su totalno nespremni.Pečnik,Despotović i Bosnčić nisu celo leto imali ni oz-
biljan trening a kamoli utakmicu.U Zvezdi se nastavlja stara praksa a to je
da ispaštaju Zvezdina talentovana deca.Dovode se nepripremljeni igrači koji
zadnjih 6 meseci nisu nigde igrali.Mislim da bi Mijailovića i Lazića trebalo
malo odmoriti.A Kovačević kao da ima tapiju na mesto u timu.

KUM

pre 9 godina

Kako je zvezda smesna i necudi me sto sve po jedan nula pobedjuju
(smesno, 04. oktobar 2014 18:40)

Mi bar igramo postene utakmice a vi pobeđujete ko od šale 4,5-0 i onda dođe Asteras i očita vam lekciju iz fudbala,dakle bolje igrati pošteno i znati gde si em se ovi novi igrači nisu uigrali kod nas zato slabija igra,nego da pobedjujete ko od sale i da vas zavaravaju tim pobedama da ste "mnogo jaki"
Uostalom,videcemo u derbiju ko je smesan da li mi ili vi
Sportski pozdrav

alejandro

pre 9 godina

E moj Lalatoviću! Protiv grobarskih ekspozitura se dobija ili gubi šampionat! Kad ne može jedan Voždovac da se ispraši sa pola tuceta golova, tim koji je među poslednjima u pivarskoj ligi, nije mi jasno šta ti očekuješ u nastavku tzv. sezone!

Gojkočea

pre 9 godina

Milinkovic grobar a tu su jos Babovic i Odita i vi mislite da cete da pobedite.Pokrijte se cigani po usima,svako ko bude IGRAO protiv vas zgromice vasu raspalu Zvezdu.Vozdovac vam je pokazao kako se igra kao i nama Asteras ali smo mi malo manje raspadnuti od vas.Sudija i komentator dno dna!
(K, 04. oktobar 2014 20:25)

pokazao je i vama voždovac u prvom kolu kako se igra ali Vi ste pobedili, dali se sećaš kako?

Milos

pre 9 godina

DESPOTOVIC pod hitno na trajnu pozajmicu u Popince! PECNIK u teretanu i na Zlatibor na pripreme, plus zabraniti mu da nekih dva meseca pipne loptu dok se ne spremi. KATAI takodje! MIJAILOVIC odmah da ostane bez kapitenske trake jer je kiks igrac koji pritom unosi nervozu igracima i navijacima! LAZOVIC da presedi na klupi par utakmica da bi mu se pokazalo da nije nezamenljiv! GAVRIC pod hitno na trajnu pozajmicu u Donje Petrovce! KOVACEVIC da trenira odvojeno od ekipe osnovnu tehniku u fudbalu (primanje lopte, stopovanje, dodavanje unapred, centarsuteve, igru glavom, driblovanje, itd). Ako ne upali, za nekih 6 meseci unajmiti psihologa koji bi mu na lep nacin objasnio da mozda treba da batali fudbal i da mozda upise neku skolu! SAVICEVIC takodje! PETKOVIC pod hitno da se nauci da iako igra beka, treba da nauci i kako se lopta sutira na gol. Dakle, sledecih 15 treninga da vezba udarce na gol (osnove sutiranja na gol nogom i glavom)! LALATOVIC pod hitno da krene od pocetka sa dva napadaca na svakoj utakmici, i da forsira Ristica, Avramovskog, Jovica i ostale klince sa pocetka sezone (pre dolaska "pojacanja", osim Avramovskog), ili sleduje zahvalnica! KO OVO NE VIDI! NE TREBA NI DA DA BUDE U KLUBU!!!

crni_redstar

pre 9 godina

uzas od srpskog fudbala.ko igra u zvezdi to je tuga. ne znam ko je najgori bio...petkovic,bosancic,despotovic,mijailovic,pecnik...trener uzasno postavio igru. titula pripada partizanu,zasluzeno,sutra idem da stavim sve pare verujte...sto se tice zvezde,nek se mane propalih talenata,bosancic,despotovic,katai...neka igra luka,ristic itd.za titulu treba karakter,a mi imamo mijailovica za kapitena sto sve govori. derbi ce biti 2,3 razlike za partizan.

cokolada

pre 9 godina

gledam kako igraci nase lige(i Zvezde i Partizana) padaju i pola sata se valjaju na 90% faulova...pa ako su stvarno toliko mekani,onda mislim da bi u Engleskoj ligi svi bili u gipsu posle svakog meca

KUM

pre 9 godina

Koliko ovde deca koja nemaju pojma fudbal šta je pišu,dovoljno je to da je Zvezda "katastrofa" i slično.
Jeste li možda primetili da otkad igraju ovi što su došli novi igrači,Despotović,Bosančić,Katai,Gavrić da mi od tada igramo dosta slabije.
A zašto?
Prvo adaptirali se nisu(A neki i neču nikad poput Bosančića za kojeg je Avramovski bog otac) a drugo to što su to zamene za Mrđu,Milijaša i Ninkovića,a sami vidite da ni pola nisu zamene kakve nam trebaju.
I trece bolje da umesto ovih igraju Jović,Ristić i Avramovski koji je nažalost povređen.
Jer dok su igrali i mi smo igrali odličan fudbal,a kako je počeo igrati ovaj Bosančić mi nemamo pojma.
Skroz me razočarao!
A Pečnik totalno van pozicije strašno!

goran

pre 9 godina

Ovo sta radi Lalatovic nema veze sa mozgom i vrjedja razum svakog normalnog Zvezdasa. Covek uporno forsira Pecnika, Despotovica i Bosancica koji nemogu sa loptom da se sastave pogotovo ova prva dvojica. Pravi prvu izmjenu u 75. min. kada ekipa od prvog minuta igra ocajno i juri tezultat. Mijailovic je prica za sebe. Covek se ponasa toliko bahato i igra sta zeli i kako zeli. Mozda je on privatno gotivan lik i sve ali je mene sramota njegovog ponasanja na terenu. Ristic je po svemu sto je do sada pokazao je nas najbolji igrac sredine terena a Jovic je vec sada duplo bolji od Despotovica za koga neznam sa cime je zasluzio da igra. Savicevica kritukuje koji barem pokusava nesto u tempu da uradi za razliku od ovih ostalih pa sta ako i pogresi. Ja neznam kako je za kod ostalih ali bi ja vise volio da gledam ove mladice pa taman ozrtvovali sezonu nego ovaj anti fudbal sto ovaj gospodin forsira.

Billy PITON - Akademik & ANTITOPALOVIĆ

pre 9 godina

Auuuuu … od blata ćemo praviti MILIJAŠA , NINKOVIĆA ,MRDJU i ostale koji su bili u timu !!
Pa mi smo prošle godine imali TIMČINU u odnosu na ove što sada igraju !
Formacijski smo pogubljeni , oni koji bi trebali da nam " nose igru " su totalno van forme , igra se u grču , preskače se igra ( za divno čudo tek pred kraj smo malo spustili loptu na zemlju i probali pas igru ) … ovo izgleda potpuno amaterski .
Volim Zvezdu , ali sam jedan od mnogih koji misle da juriti rezultate sa ovako ograničenim kapacitetom tima , nema svrhe i bilo kakve logike !!
Igrajte sa klincima , neka budemo i 5 - 6. ( pa šta - kao ima neke razlike ? Igraćemo Evropu ? ) … iznedrićemo valjda par pristojnih igrača . Ovako , gde idemo - zna li neko u klubu !? Šta je svrha ovakvog tima ?

dragavej

pre 9 godina

bosancica vratiti odakle je dosao...deckk pojima nema samo uzima mesto nasim klincima.Lalatovic nije trener ni za manje klubove a kamoli za Zvezdu

limeni

pre 9 godina

Na kraju Lalatovic drzi na klupi Grujica, Ristica i Jovica, nece im dati sansu a trpece ove isluzene likove sto mogu da trckaraju pola sata i posle im dusa u nosu!!! E moj treneru stisni petlju i guraj klince, razlika u igri ce biti nevidjena vec posle dve tri nedelje! ali ne Mijailovic mora igrati, plus Lazovic sa snagom za poluvreme, i jos par besmislenih likova! po logici Lalatovica cele sezone treba isti da igraju i pocinju?! pecnik nije u formi, i vec pomenuti Lazovic i kapiten ali njih nece zamenitii do poslednje sekunde

KUM

pre 9 godina

vozdovac kaze pa pa
(napred voso, 04. oktobar 2014 18:21)

I prošle godine nam je Vozdovac u prvom meču reko papa pa smo u drugom delu mi vama rekli pa pa

deki

pre 9 godina

Ma sta ima tu da se prica, niko nam nije kriv sto nismo zadnjeplasiranoj ekipi dali tri komada, sa druge strane Vozdovac se sve vreme branio sa 10 igraca, dzaba posed lopte od 71%, mi jesmo pritiskali mada jalovo

anonymous

pre 9 godina

Najdraza vest mi je sto nema Rakica u timu. Taj covek nije 20 golova dao u svim klubovima gde je igrao, i ocigledno nema ni blizu kvalitet da igra u Zvezdi. Gradjenje lopte je svako osudjeno na loptu za protivnika, kretanje bez lopte ne postoji, pas ni asistiranje saigraca nisu mu jaca strana, sut nekad ubode sa distance ali pre toga 10 zicera promasi. I na kraju bolje da igraju nasa deca nego on sa 30god.

Petar

pre 9 godina

@svi koji spominju Toleta
Znaci, Tole je telepatski blokirao odbranu Zvezde u 7 minutu, pa je Vozdovac dao gol i poveo. Jooj deco.....

Bili Piton

pre 9 godina

BRAVO MOMCI: vi koji se igrate našim živcima, taj koji vas vodi i oni koji vam dolaze i navijaju za vas bez obzira na rezultate. KRIV JE 1 PENAL I TOLE! BRAVO! KO GOD DA JE POSLEDNJI NE MOŽETE MU NIŠTA! Tvrdio sam i tvrdim nemate NIŠTA ni srca ni inata, špic igrač, gol igrač je za vas i te koji vas vode NERAZUMLJIVA KATEGORIJA!

zoran

pre 9 godina

Zvezda se muci protiv tima koji ima samo jednog, jedinog, igraca, S.Babovica. Ostali pojma nemaju sa ovom igrom, ali pojma. Pa onaj golman Vozdovca je tip kojem samo treba sutirati, ali ni to se ne radi. Jezivo slabo. Takodje, katastrofalna greshka uprave Zvezde je ne uzimanje Babovica.

bgd

pre 9 godina

Ova utakmica je najbolji dokaz ko kako dobija titule. U prvom kolu je Voždovac RAZBIO partizan ali nije mu dozvoljeno da pobedi. Sad protiv Zvezde dva puta prelazi centar, daje dva gola i odnosi 3 boda. partizanu je već dato na poklon 9 bodova, a Zvezdi uzeto 3 protiv Napretka i tako se radi godinama. To što je Zvezda uspela da osvoji titulu prošle godine pored Toleta je u rangu naučne fantastike i ove godine se očigledno ništa ne prepušta slučaju u svakom kolu. Ne znam samo čemu li se grobari raduju kad ih svake godine spuštaju na zemlju evropski amateri. Šta su uradili višedecenijski kompleksi da im je sad samo bitno da budu ispred Zvezde makar ih Šamrok, Tun i kompanija odučili od fudbala.
(da partizan igra fer borio bi se za opstanak, 4. oktobar 2014 19:01)

Potpisujem svaku reč. Po komentarima vidim da grobari opet vide nameštaljku dok se sa druge strane kunu u svoje poštenje. Više ne znam lažu li sebe ili druge.
U svakom slučaju čestitam Voždovcu na zasluženom bodu. Mi smo bili dosta bledi, mora to mnogo bolje.

Dete severa

pre 9 godina

A ti si neki veliki trener? Našao si jednog Lalatovića da učiš poslu!!!
(Tozaka Radža Yu, 4. oktobar 2014 21:12)

Molim moderatore da ovom nicku više ne dozvole da provocira poštene Zvezdaše!!!

sale@bcn

pre 9 godina

Problem je nastao od kada su pocela da nam igraju Tzv. "Pojacanja",dok su igrali klinci sa matorim Milijasem Zvezda je skoro pa igrala Lep fudbal...A onda igraci sa kombinacijama uzese mesta boljima i evo vidi se rezultat na poslednjih par utakmica....

Milan

pre 9 godina

Nije mi jasno zasto mali Ristic ne igra vise? A igraju nam Pecnik ili Gavric npr? Ne mozemo stalno da se provlacimo, igra jeste malo bolja nego prosle sezone kada se na jadove muke nekako pobjedjivalo, jos je tu bilo mnogo boljih igraca, ali moralo se kiksati jednom sa ovakvom igrom. Nema konkretnosti u zavrsnici, nema ideje, previse sebicno igraju, i nekad imam osjecaj da im je IQ 50.

Nikola

pre 9 godina

Svi sto pricaju da je Vozdovac prvi tim sto je napao zvezdu,pa jel ste gledali utakmicu?Bunker i valjanje od 10-og minuta pa nadalje.Zvezda nema igru,ali i cela liga je takva.I ovi sto su izgubili od asteriksa...

delija

pre 9 godina

Sumnjiva posla,
Babovic,Odita i bosancic (malo pocetno slovo u prezimeni nije gramaticka greska),najbolji igraci Vozdovca veceras.
A da i trener Milinkovic,a nije sviran i bar jedan cist penal a i produzeno je samo 5-6 minuta,a kako rece komentator ovi su zadrzavali igru pa reaalno trebalo je da ima pravde,da se igra i trece poluvreme.
Tole odlazi.
(Jokic Dejan PFC Skopje, 4. oktobar 2014 20:22)

Malo početno slovo u prezimenu, ne u prezimeni, iako su "u" i "i" jedno kraj drugoga, nikako ne može biti gramatička greška. Ako nije tipfeler, onda može biti samo pravopisna greška.
A koliko to penala trebate po utakmici i koliko minuta produžetaka? Na svaki prst po jedno poluvreme?
Na svaku godinu po tri sezone?
Na svaki dobiveni bod po tri poklonjena?

Historicar

pre 9 godina

Nije problem sto smo remizirali, problem je losa igra i to sto Partizan koji je kriminalno los namesta utakmice.Oni bre Nefci(prosle godine cetvrti u Azerbejdzanu) u Beogradu pobedise sasvim slucajno sa dva autogola i oni vezuju cak 6 pobeda u prvenstvu.Situacija je slicna kao prosle sezone kada su se nakrali u prvom kolu protiv Novog Pazara,pa potom Vozdovca i Cukarickog i tako stekli veliku bodovnu prednost i psiholosku prednost pred derbi i sam Bog nam je tada pomogao da ih pobedimo,onim autogolom i tako je tada pravda na kraju ipak pobedila ali sada ce to ici drugacije jer mi idemo na JNA i tamo cemo biti pod presijom da moramo da ih napadnemo i pobedimo,dakle opet su sumnjivim radnjama stekli bodovnu i psiholosku prednost na pocetku sezone i pred sam derbi.U Krusevcu su nam bukvalno oteta 2 boda,danas smo sami izgubili 2 boda i to je cak 4 boda prednosti za Partizan koji je uzasno los i koji ako dobije derbi,sto izmedju ostalog moze i slucajno da se desi,obezbedjuje titulu vec na pocetku sezone.Mene samo zanima,kada ce vec jednom u ovom nasem fudbalu biti uradjena ozbiljna istraga o namestanju rezultata jer Partizan igra toliko slabo,da bi jedva mogao da ima i polovican skor,a ne da ima sve pobede.Podsecaju na Juventus koji je sa veoma losom igrom dobio 20 i kusur utakmica za koje se na kraju ispostavilo da su bile namestene,pa je zato prebacen u nizi rang.I da Bosancic pojma nema,za sada.

Kum

pre 9 godina

Vasa nocna mora, Partizan.
(pisem ti pismo, 04. oktobar 2014 20:50)

Nocna mora? Vi ste (u fudbalu) samo nebitan komsija, a voleli bi da ste vise.

ko se poslednji smeje...

pre 9 godina

A smejali ste se nama pre neki dan strucnjaci, a vi poslednjeg na tabeli ne mozete da pobedite hahaha neka neka u sto mi drago hahahaha

Tozaka Radža Yu

pre 9 godina

Lalatovic ne treba biti tvrdoglav i igrati formaciju koja ne donosi nista nego treba pod hitno da predje sa na dvojicu isturenih napadaca ako zeli nesto dobro klubu ili ce brzo zavrsiti sto mu ne zelim .
(Nebojsa - Delija, 4. oktobar 2014 20:51)

A ti si neki veliki trener? Našao si jednog Lalatovića da učiš poslu!!!

KUM

pre 9 godina

Au po minusima gledam šta ga grobara ovde.
Vi ozbiljno morate kod psihijatra!
Jedna čista utakmica bez sumnjivih golova i oni opet smaraju.
Vi ste stvarno B O L E S N I
Bukvalno smo vam opsesija +++

Luka

pre 9 godina

Govorio sam još na početku sezone, kad su svi bili oduševljeni izborom trenera, da se sa detetom na mestu šefa stručnog štaba nećemo usrećiti. Lalat je, uz dužno poštovanje za njegovu ljubav prema Zvezdi, potpuno infantilna osoba, takav je bio i kao igrač, i tu od trenera nema ni "T".

Gojkočea

pre 9 godina

Jel mogucev da je rajkovic savladan, a luka promasio cist gol.Ja ne verujem a vi? Manije bitno. vazno da je zvvezdddaaaa prva....A onaj jadni reporter sa prve televizije izgubi glasne zice. Covek navijaop za zvezdu kao da je igrala sa nekim klubom iz Albanije a ne sa Vozdovcem
(Milan, 04. oktobar 2014 20:22)

mogucev je da si ti navijaop za vozdovac. Manije bitno što si nepismen, svako može da piše...

Nebojsa - Delija

pre 9 godina

Pricao sam da C.Zvezda mora da igra sa dva napadaca ovo sto forsira trener Lalatovic nece na dobro izaci nisu problem ova dva izgubljena boda nego problem sto mi u toku jedne utakmice ne stvaramo sanse za gol ne dolazimo u izgledne sanse a i kako cemo kada igramo sa jednim napadacem .
Predlazem Lalatovicu da uradi isto kao sto je prosle sezone uradio trener Stojanovic kada je poslusao novinare koji su ga pitali zasto ne igra sa dva napadaca od tog trenutka kada C.Zvezda pocela da igra sa dva napadaca
mnogo lakse se dolazio do sansi i bila je efikasnija sto na kraju prosle sezone moze se videti lista strelaca JSL
Lalatovic ne treba biti tvrdoglav i igrati formaciju koja ne donosi nista nego treba pod hitno da predje sa na dvojicu isturenih napadaca ako zeli nesto dobro klubu ili ce brzo zavrsiti sto mu ne zelim .

aaaaaaaa

pre 9 godina

Najdraza vest mi je sto nema Rakica u timu. Taj covek nije 20 golova dao u svim klubovima gde je igrao, i ocigledno nema ni blizu kvalitet da igra u Zvezdi. Gradjenje lopte je svako osudjeno na loptu za protivnika, kretanje bez lopte ne postoji, pas ni asistiranje saigraca nisu mu jaca strana, sut nekad ubode sa distance ali pre toga 10 zicera promasi. I na kraju bolje da igraju nasa deca nego on sa 30god.
(anonymous, 4. oktobar 2014 18:30)

Nista ti ne znas. Naravno da nije davao golove kad je u Minhenu i Salcburgu igrao krilo. Za Despotovica je Falkao.

pravi a ne placeni zvezdas

pre 9 godina

Vreme je da se prekine bojkot ociglednog kvaliteta, a da pocne bojkot ociglednog nekvaliteta. Ko razume shvatice! Vidimo se u pioniru i areni

Emko_76

pre 9 godina

Nsjlosija igra ovog prvenstva Zvezda veceras nije zasluzila ni Bod Navijač sa zvezde ali ovo ne prelazi prelaznu ocenu Bosancic najgori igrac utakmice nezna da spoji dva pasa mnogo spor zasto Ristic ne igra kad dečko igra mnogo brze i preciznije pasova ovim remijem jesenja titula ode na drugo Brdo sta se desi od one lepe igre od pre dava kola pre kupa Zvezda je igrala brz i lep fudbal a kako Bosancic poce da igra zvezda sve gore i gore igra Bosancic na klupu Despotovic ne da se snadje citsvih 90 minuta nemaca na pravom mestu

KUM

pre 9 godina

Prvi tim koji je napao gane i odmah daju golova koliko hoce. I pored pomoci sudija gani jedva izlaze na kraj sa timom koji ce ispasti iz lige. Morace "kulturni" Lalatovic ponovo da preti sudijama ako je suditi po igri njegovog tima, sa ovakvom igrom nemaju sta da traze ni u prvih 5 timova lige
(Vladimir, 04. oktobar 2014 19:25)

A zato ste vi sve "pošteno" dobili jel te?
Videćeš kako ćete vi da prođete kad vas neko napadne,onda necete znati gde udarate (kao protiv Asterasa)

veseli putnik

pre 9 godina

Ja navijam za Crvenu Zvezdu, ali sam uplatio 100 evra na 2-X jer sam realan i ne igram srcem. Sad mi i nije toliko žao zbog 3 boda jer sam dobio puno para, ne znam sad kolka je kvota, al sigurno velika.

KUM

pre 9 godina

Čim meč nije 'zatvoren' Zvezda igra loše.
(SNS BOT BR.458, 04. oktobar 2014 20:05)

Uh uh sada kad se završila utakmica sa 2-2 sad nije ZATVORENA a da smo nekako uspeli da uteramo 3 gol i pobedimo nekako ,ti bi napisao ZATVORENA utakmica.
Je..te koliko ste vi ko mala deca?!

Joker

pre 9 godina

Prvi tim koji je napao gane i odmah daju golova koliko hoce. I pored pomoci sudija gani jedva izlaze na kraj sa timom koji ce ispasti iz lige. Morace "kulturni" Lalatovic ponovo da preti sudijama ako je suditi po igri njegovog tima, sa ovakvom igrom nemaju sta da traze ni u prvih 5 timova lige
(Vladimir, 4. oktobar 2014 19:25)

jel moguce da ovaj mijaliovic
napravi ovakav potez (faul i to katastrofalni ) i nije dobio makar zuti.... e sudija sudija....
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (dekins, 4. oktobar 2014 19:23)


Lazic laktom udara Supica i ni faula nema. Sta reci za "nepristrasnog" novinara sa "prve" televizije, komedija
(Bojan, 4. oktobar 2014 19:21)

I naravno ni jedan grobarski komentar da spomene da je gol Vozdovca dati iz ofsajda, to naravno ne spominju, "Objektivni" tastatura grobari...

KUM

pre 9 godina

Gde su ti silni navijaci kojima ste se hvalili? Peta utakmica zaredom na Marakani 4.000 ljudi. Dzabe i ona bakljada na Kalemegdanu, plakati i grafiti po gradu, ponovni pokusaj mobilizacije. Sve se vraca, sve se placa.
(ja, 04. oktobar 2014 18:55)

Druže obavezno idi kod očnog jer na stadionu je 10.000 ljudi il malo više.Inače ukupno više nego na vaših 5 domačinstava ove sezone.
Bolje se ne blamiraj!!!

da partizan igra fer borio bi se za opstanak

pre 9 godina

Završite odmah prvenstvo i prekinite ovaj cirkus! Supić udara pesnicom u glavu Lazića i sudija kaže faul od Lazića?! Ovo je prevršilo svaku meru šta se sve sudi igračima Zvezde! Bukvalno svaki napad se prekine a da niko nikog nije ni pipnuo! U prošlom kolu igračima Zvezde je dosuđeno ČETIRI puta više prekršaja iako su celu utakmicu napadali! Partizanovi igrači obaraju svoje protivnike sa dve noge i rukama i ne sudi se ni faul, a Zvezdi se daju kartoni za pogled popreko! Prekinite više ovaj cirkus, dajte vašem lažnom šampionu još jednu titulu i kraj! Evo upravo je opet sviran još jedan nepostojeći ofsajd Petkovići u odličnoj šansi! Pa ovo je više neverovatno!

KUM

pre 9 godina

Ja ne znam o cemu vi pricate ali Rakic je za Despotovica Diego Košta lično!
Šteta Što Jovič ne pogodi ovo na kraju ali iskreno bolje da on igra startnu nego Despotović,ovaj je katastrofa!

Batko

pre 9 godina

jel moguce da ovaj mijaliovic
napravi ovakav potez (faul i to katastrofalni ) i nije dobio makar zuti.... e sudija sudija....
(dekins, 04. oktobar 2014 19:23)

O Bože vazduh koji udišeš !! Pa takav glup-tup komentar ne bi ni Vlajzi poslao !!!

Samo Bgd, samo Czv

pre 9 godina

Šta je sad, kako nije sad vučić namestio!? On to kao malo hoće, malo neće..kad vama odgovara? Da svi ginu ovako protiv vas, prvenstvo bi bilo zanimljivo..ovako jedino interesantno će biti videti koliko će "protivnici" partizana dati autogolova do kraja.

Metalikaaa

pre 9 godina

Pa i mi grobari i vi hrvati smo ljudi. Zasto da ne komentarisemo zajedno, ne razumem...
(vlajzi, 4. oktobar 2014 20:43)

Tumbas, ti li si?

Miodrag

pre 9 godina

Ne navijam ni za zvezdu ni za partizan, ali cinjenica je da samo na ovoj vesti ima vise grobara nego na tribinama na utakmici partizan - Totenhem :-D

Gavric 22 min. [1-1] (FK Crvena Zvezda - FK Vozdovac) 04.10.2014

pre 9 godina

Gavric 22 min. [1-1] (FK Crvena Zvezda - FK Vozdovac) 04.10.2014
http://youtu.be/y6aHGG845nU

Aleksandar

pre 9 godina

Drage naše komšije voleo bih da vas bude ovoliko i na utakmicama vašeg voljenog kluba pa da i ličite na klub a ne na trećeligaša

Beljic 41 min. [1-2] (FK Crvena Zvezda - FK Vozdovac) 04.10.2014

pre 9 godina

Beljic 41 min. [1-2] (FK Crvena Zvezda - FK Vozdovac) 04.10.2014
http://youtu.be/Q42f93DwMmg

dex

pre 9 godina

@Vladimir

Mozemo li ocekivati da ce neko vas da napadne izuzev u derbiju? Vidim da to nije bas obicaj na vasim utakmicama, a i ako protivnik da gol, onda brze bolje nastaje bezanija kako bi maestralni Lazovic i Skuletic dali gol. Posle dodje neki tim za koji ni stanovnici tog grada nisu culi, i opere vas u Evropi, bez da se oznoje.
Sto se tice Lalatovica, mozda bi mogao da pocne da koristi izmene i pre 75. minuta. Ovo je bilo glupo... Sve u svemu, osvojice ovo Partizan lagano, sto zbog ipak nesto veceg kvaliteta, sto zbog toga sto se ove godine nista nece prepustiti slucaju, i Tole ce regulisati sve. Podseca me ovo na one cuvene sezone kada je Partizan izuzev dva derbija imao 23 pobede u 25 kola...

KUM

pre 9 godina

Prvi tim koji je napao gane i odmah daju golova koliko hoce. I pored pomoci sudija gani jedva izlaze na kraj sa timom koji ce ispasti iz lige. Morace "kulturni" Lalatovic ponovo da preti sudijama ako je suditi po igri njegovog tima, sa ovakvom igrom nemaju sta da traze ni u prvih 5 timova lige
(Vladimir, 04. oktobar 2014 19:25)

Koliko ste vi grobari smešni da je to žalosno!!!
Važno je da ste vi "mnogo jaki" i niko vam "nije ravan" jer pobeđujete sve ko da ste Real a lupali ste za nas u prošloj sezoni kad smo mi isto to radili kako "namesteno" "zatvorene utakmice" a ovo sad je inače fer i vi stvarno toliko jaki pa pobeđujete sve a onda dođe 7-mi tim iz Grčkog prvenstva i pokaže vam u kakvoj ste zabludi!
Bolje se skloni u mišju rupu i nemoj lupati!!
Videćeš u derbiju ko koga "pušta" u prvenstvu ;)

Krjcjdcs

pre 9 godina

Гробари има бас више на коментарима Звездине текме него нас,јел вам реко неко да играте или просто више мрзите звезду него што волите Партизан

cerebro

pre 9 godina

Napred vozdovac (Slavko Rs, 04. oktobar 2014 18:21)

Vi i ne gledate kk partizan vec samo Zvezdu, koja si ti komedija od internet navijaca...

Gojko(.)(.)

pre 9 godina

Jesu li opet Tole i sudije? Nisam gledao, pa pitam :)
(Alex, 05. oktobar 2014 09:32)
Nisu. Auto Gol nam se povredio. Nije vitalan kao vas.

Koja

pre 9 godina

Mijailovic davi(bukvalno) igraca Vozdovca, sudija reaguje tek na intervenciju trenera Vozdovca, zutog kartona nema... Neverovatno navlacenje na vodenicu zvezde telekom.. Posle se pitaju zasto nikada nisu prosli 1. kolo kvalifikacija za bilo koje takmicenje u evropi... (Vladimir, 04. oktobar 2014 19:20)

Nikad nismo prosli 1 kolo jel?

nn lice

pre 9 godina

Nije toliko bilo tesko da se sutne i da se da konacno gol... (Nacionalisti, 04. oktobar 2014 18:15)

Pa kao da drugi nisu sutirali jsd bacionalisti?

KUM

pre 9 godina

Grobari šic šic ,mi nameštamo mi ovo mi ono.
Mora se desiti nekad pad odbrane,kod prvog gola Petkovic i Pavicevic nisu cuvali,kod drugog Mijailovic kao amater :/
Ali ajmo nek ubaci Jovica umesto Despotovica koji je slab!

FK Crvena Zvezda - FK Vozdovac (2-2) HIGHLIGHTS 04.10.2014

pre 9 godina

FK Crvena Zvezda - FK Vozdovac (2-2) HIGHLIGHTS 04.10.2014
http://youtu.be/CsGaMH9lXDc

Vopi

pre 9 godina

Au sta je izmilelo domacih pljuvaca i zlosrecnika iz komsiluka. Trener ima ideju ali ne i pravovremenu reakciju u izmenama ali glavni problem je sto nemamo vodju na terenu. Dzoni je u toj ulogi smesan i jos napravi onakav kiks, nije on za kapitena, kako je stavio traku za ruku jednostavno je neprepoznatljiv. Produzite vi ugovor sa Lazom pa da vidite kako ce decko da kida. Jos bi zamerio treneru na lowing prekidima jako bitnom elementu u danasnjem fudbalu, kako u napadu tako u branjenju istih. Elem trebace ovde puno strpljenja i rada.

Koreografija Delija (FK Crvena Zvezda - FK Vozdovac) 04.10.2014

pre 9 godina

Koreografija Delija (FK Crvena Zvezda - FK Vozdovac) 04.10.2014
http://youtu.be/a2iozYIQ9Pg

da partizan igra fer borio bi se za opstanak

pre 9 godina

Ova utakmica je najbolji dokaz ko kako dobija titule. U prvom kolu je Voždovac RAZBIO partizan ali nije mu dozvoljeno da pobedi. Sad protiv Zvezde dva puta prelazi centar, daje dva gola i odnosi 3 boda. partizanu je već dato na poklon 9 bodova, a Zvezdi uzeto 3 protiv Napretka i tako se radi godinama. To što je Zvezda uspela da osvoji titulu prošle godine pored Toleta je u rangu naučne fantastike i ove godine se očigledno ništa ne prepušta slučaju u svakom kolu. Ne znam samo čemu li se grobari raduju kad ih svake godine spuštaju na zemlju evropski amateri. Šta su uradili višedecenijski kompleksi da im je sad samo bitno da budu ispred Zvezde makar ih Šamrok, Tun i kompanija odučili od fudbala.

Historicar

pre 9 godina

Nije problem sto smo remizirali, problem je losa igra i to sto Partizan koji je kriminalno los namesta utakmice.Oni bre Nefci(prosle godine cetvrti u Azerbejdzanu) u Beogradu pobedise sasvim slucajno sa dva autogola i oni vezuju cak 6 pobeda u prvenstvu.Situacija je slicna kao prosle sezone kada su se nakrali u prvom kolu protiv Novog Pazara,pa potom Vozdovca i Cukarickog i tako stekli veliku bodovnu prednost i psiholosku prednost pred derbi i sam Bog nam je tada pomogao da ih pobedimo,onim autogolom i tako je tada pravda na kraju ipak pobedila ali sada ce to ici drugacije jer mi idemo na JNA i tamo cemo biti pod presijom da moramo da ih napadnemo i pobedimo,dakle opet su sumnjivim radnjama stekli bodovnu i psiholosku prednost na pocetku sezone i pred sam derbi.U Krusevcu su nam bukvalno oteta 2 boda,danas smo sami izgubili 2 boda i to je cak 4 boda prednosti za Partizan koji je uzasno los i koji ako dobije derbi,sto izmedju ostalog moze i slucajno da se desi,obezbedjuje titulu vec na pocetku sezone.Mene samo zanima,kada ce vec jednom u ovom nasem fudbalu biti uradjena ozbiljna istraga o namestanju rezultata jer Partizan igra toliko slabo,da bi jedva mogao da ima i polovican skor,a ne da ima sve pobede.Podsecaju na Juventus koji je sa veoma losom igrom dobio 20 i kusur utakmica za koje se na kraju ispostavilo da su bile namestene,pa je zato prebacen u nizi rang.I da Bosancic pojma nema,za sada.

Vladimir

pre 9 godina

Prvi tim koji je napao gane i odmah daju golova koliko hoce. I pored pomoci sudija gani jedva izlaze na kraj sa timom koji ce ispasti iz lige. Morace "kulturni" Lalatovic ponovo da preti sudijama ako je suditi po igri njegovog tima, sa ovakvom igrom nemaju sta da traze ni u prvih 5 timova lige

KUM

pre 9 godina

Kako je zvezda smesna i necudi me sto sve po jedan nula pobedjuju
(smesno, 04. oktobar 2014 18:40)

Mi bar igramo postene utakmice a vi pobeđujete ko od šale 4,5-0 i onda dođe Asteras i očita vam lekciju iz fudbala,dakle bolje igrati pošteno i znati gde si em se ovi novi igrači nisu uigrali kod nas zato slabija igra,nego da pobedjujete ko od sale i da vas zavaravaju tim pobedama da ste "mnogo jaki"
Uostalom,videcemo u derbiju ko je smesan da li mi ili vi
Sportski pozdrav

Kum

pre 9 godina

Vasa nocna mora, Partizan.
(pisem ti pismo, 04. oktobar 2014 20:50)

Nocna mora? Vi ste (u fudbalu) samo nebitan komsija, a voleli bi da ste vise.

veseli putnik

pre 9 godina

Ja navijam za Crvenu Zvezdu, ali sam uplatio 100 evra na 2-X jer sam realan i ne igram srcem. Sad mi i nije toliko žao zbog 3 boda jer sam dobio puno para, ne znam sad kolka je kvota, al sigurno velika.

Gojkočea

pre 9 godina

Milinkovic grobar a tu su jos Babovic i Odita i vi mislite da cete da pobedite.Pokrijte se cigani po usima,svako ko bude IGRAO protiv vas zgromice vasu raspalu Zvezdu.Vozdovac vam je pokazao kako se igra kao i nama Asteras ali smo mi malo manje raspadnuti od vas.Sudija i komentator dno dna!
(K, 04. oktobar 2014 20:25)

pokazao je i vama voždovac u prvom kolu kako se igra ali Vi ste pobedili, dali se sećaš kako?

KUM

pre 9 godina

vozdovac kaze pa pa
(napred voso, 04. oktobar 2014 18:21)

I prošle godine nam je Vozdovac u prvom meču reko papa pa smo u drugom delu mi vama rekli pa pa

bgd

pre 9 godina

Ova utakmica je najbolji dokaz ko kako dobija titule. U prvom kolu je Voždovac RAZBIO partizan ali nije mu dozvoljeno da pobedi. Sad protiv Zvezde dva puta prelazi centar, daje dva gola i odnosi 3 boda. partizanu je već dato na poklon 9 bodova, a Zvezdi uzeto 3 protiv Napretka i tako se radi godinama. To što je Zvezda uspela da osvoji titulu prošle godine pored Toleta je u rangu naučne fantastike i ove godine se očigledno ništa ne prepušta slučaju u svakom kolu. Ne znam samo čemu li se grobari raduju kad ih svake godine spuštaju na zemlju evropski amateri. Šta su uradili višedecenijski kompleksi da im je sad samo bitno da budu ispred Zvezde makar ih Šamrok, Tun i kompanija odučili od fudbala.
(da partizan igra fer borio bi se za opstanak, 4. oktobar 2014 19:01)

Potpisujem svaku reč. Po komentarima vidim da grobari opet vide nameštaljku dok se sa druge strane kunu u svoje poštenje. Više ne znam lažu li sebe ili druge.
U svakom slučaju čestitam Voždovcu na zasluženom bodu. Mi smo bili dosta bledi, mora to mnogo bolje.

Tozaka Radža Yu

pre 9 godina

Lalatovic ne treba biti tvrdoglav i igrati formaciju koja ne donosi nista nego treba pod hitno da predje sa na dvojicu isturenih napadaca ako zeli nesto dobro klubu ili ce brzo zavrsiti sto mu ne zelim .
(Nebojsa - Delija, 4. oktobar 2014 20:51)

A ti si neki veliki trener? Našao si jednog Lalatovića da učiš poslu!!!

KUM

pre 9 godina

Au po minusima gledam šta ga grobara ovde.
Vi ozbiljno morate kod psihijatra!
Jedna čista utakmica bez sumnjivih golova i oni opet smaraju.
Vi ste stvarno B O L E S N I
Bukvalno smo vam opsesija +++

da partizan igra fer borio bi se za opstanak

pre 9 godina

Završite odmah prvenstvo i prekinite ovaj cirkus! Supić udara pesnicom u glavu Lazića i sudija kaže faul od Lazića?! Ovo je prevršilo svaku meru šta se sve sudi igračima Zvezde! Bukvalno svaki napad se prekine a da niko nikog nije ni pipnuo! U prošlom kolu igračima Zvezde je dosuđeno ČETIRI puta više prekršaja iako su celu utakmicu napadali! Partizanovi igrači obaraju svoje protivnike sa dve noge i rukama i ne sudi se ni faul, a Zvezdi se daju kartoni za pogled popreko! Prekinite više ovaj cirkus, dajte vašem lažnom šampionu još jednu titulu i kraj! Evo upravo je opet sviran još jedan nepostojeći ofsajd Petkovići u odličnoj šansi! Pa ovo je više neverovatno!

Samo Bgd, samo Czv

pre 9 godina

Šta je sad, kako nije sad vučić namestio!? On to kao malo hoće, malo neće..kad vama odgovara? Da svi ginu ovako protiv vas, prvenstvo bi bilo zanimljivo..ovako jedino interesantno će biti videti koliko će "protivnici" partizana dati autogolova do kraja.

Gojkočea

pre 9 godina

Jel mogucev da je rajkovic savladan, a luka promasio cist gol.Ja ne verujem a vi? Manije bitno. vazno da je zvvezdddaaaa prva....A onaj jadni reporter sa prve televizije izgubi glasne zice. Covek navijaop za zvezdu kao da je igrala sa nekim klubom iz Albanije a ne sa Vozdovcem
(Milan, 04. oktobar 2014 20:22)

mogucev je da si ti navijaop za vozdovac. Manije bitno što si nepismen, svako može da piše...

Joker

pre 9 godina

Prvi tim koji je napao gane i odmah daju golova koliko hoce. I pored pomoci sudija gani jedva izlaze na kraj sa timom koji ce ispasti iz lige. Morace "kulturni" Lalatovic ponovo da preti sudijama ako je suditi po igri njegovog tima, sa ovakvom igrom nemaju sta da traze ni u prvih 5 timova lige
(Vladimir, 4. oktobar 2014 19:25)

jel moguce da ovaj mijaliovic
napravi ovakav potez (faul i to katastrofalni ) i nije dobio makar zuti.... e sudija sudija....
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (dekins, 4. oktobar 2014 19:23)


Lazic laktom udara Supica i ni faula nema. Sta reci za "nepristrasnog" novinara sa "prve" televizije, komedija
(Bojan, 4. oktobar 2014 19:21)

I naravno ni jedan grobarski komentar da spomene da je gol Vozdovca dati iz ofsajda, to naravno ne spominju, "Objektivni" tastatura grobari...

cerebro

pre 9 godina

Napred vozdovac (Slavko Rs, 04. oktobar 2014 18:21)

Vi i ne gledate kk partizan vec samo Zvezdu, koja si ti komedija od internet navijaca...

Vladimir

pre 9 godina

Mijailovic davi(bukvalno) igraca Vozdovca, sudija reaguje tek na intervenciju trenera Vozdovca, zutog kartona nema... Neverovatno navlacenje na vodenicu zvezde telekom.. Posle se pitaju zasto nikada nisu prosli 1. kolo kvalifikacija za bilo koje takmicenje u evropi...

KUM

pre 9 godina

Gde su ti silni navijaci kojima ste se hvalili? Peta utakmica zaredom na Marakani 4.000 ljudi. Dzabe i ona bakljada na Kalemegdanu, plakati i grafiti po gradu, ponovni pokusaj mobilizacije. Sve se vraca, sve se placa.
(ja, 04. oktobar 2014 18:55)

Druže obavezno idi kod očnog jer na stadionu je 10.000 ljudi il malo više.Inače ukupno više nego na vaših 5 domačinstava ove sezone.
Bolje se ne blamiraj!!!

KUM

pre 9 godina

Prvi tim koji je napao gane i odmah daju golova koliko hoce. I pored pomoci sudija gani jedva izlaze na kraj sa timom koji ce ispasti iz lige. Morace "kulturni" Lalatovic ponovo da preti sudijama ako je suditi po igri njegovog tima, sa ovakvom igrom nemaju sta da traze ni u prvih 5 timova lige
(Vladimir, 04. oktobar 2014 19:25)

A zato ste vi sve "pošteno" dobili jel te?
Videćeš kako ćete vi da prođete kad vas neko napadne,onda necete znati gde udarate (kao protiv Asterasa)

delija

pre 9 godina

Sumnjiva posla,
Babovic,Odita i bosancic (malo pocetno slovo u prezimeni nije gramaticka greska),najbolji igraci Vozdovca veceras.
A da i trener Milinkovic,a nije sviran i bar jedan cist penal a i produzeno je samo 5-6 minuta,a kako rece komentator ovi su zadrzavali igru pa reaalno trebalo je da ima pravde,da se igra i trece poluvreme.
Tole odlazi.
(Jokic Dejan PFC Skopje, 4. oktobar 2014 20:22)

Malo početno slovo u prezimenu, ne u prezimeni, iako su "u" i "i" jedno kraj drugoga, nikako ne može biti gramatička greška. Ako nije tipfeler, onda može biti samo pravopisna greška.
A koliko to penala trebate po utakmici i koliko minuta produžetaka? Na svaki prst po jedno poluvreme?
Na svaku godinu po tri sezone?
Na svaki dobiveni bod po tri poklonjena?

KUM

pre 9 godina

Prvi tim koji je napao gane i odmah daju golova koliko hoce. I pored pomoci sudija gani jedva izlaze na kraj sa timom koji ce ispasti iz lige. Morace "kulturni" Lalatovic ponovo da preti sudijama ako je suditi po igri njegovog tima, sa ovakvom igrom nemaju sta da traze ni u prvih 5 timova lige
(Vladimir, 04. oktobar 2014 19:25)

Koliko ste vi grobari smešni da je to žalosno!!!
Važno je da ste vi "mnogo jaki" i niko vam "nije ravan" jer pobeđujete sve ko da ste Real a lupali ste za nas u prošloj sezoni kad smo mi isto to radili kako "namesteno" "zatvorene utakmice" a ovo sad je inače fer i vi stvarno toliko jaki pa pobeđujete sve a onda dođe 7-mi tim iz Grčkog prvenstva i pokaže vam u kakvoj ste zabludi!
Bolje se skloni u mišju rupu i nemoj lupati!!
Videćeš u derbiju ko koga "pušta" u prvenstvu ;)

Nikola

pre 9 godina

Svi sto pricaju da je Vozdovac prvi tim sto je napao zvezdu,pa jel ste gledali utakmicu?Bunker i valjanje od 10-og minuta pa nadalje.Zvezda nema igru,ali i cela liga je takva.I ovi sto su izgubili od asteriksa...

Batko

pre 9 godina

jel moguce da ovaj mijaliovic
napravi ovakav potez (faul i to katastrofalni ) i nije dobio makar zuti.... e sudija sudija....
(dekins, 04. oktobar 2014 19:23)

O Bože vazduh koji udišeš !! Pa takav glup-tup komentar ne bi ni Vlajzi poslao !!!

Glupost nema meru

pre 9 godina

Ova utakmica je najbolji dokaz ko kako dobija titule. U prvom kolu je Voždovac RAZBIO partizan ali nije mu dozvoljeno da pobedi. Sad protiv Zvezde dva puta prelazi centar, daje dva gola i odnosi 3 boda. partizanu je već dato na poklon 9 bodova, a Zvezdi uzeto 3 protiv Napretka i tako se radi godinama. To što je Zvezda uspela da osvoji titulu prošle godine pored Toleta je u rangu naučne fantastike i ove godine se očigledno ništa ne prepušta slučaju u svakom kolu. Ne znam samo čemu li se grobari raduju kad ih svake godine spuštaju na zemlju evropski amateri. Šta su uradili višedecenijski kompleksi da im je sad samo bitno da budu ispred Zvezde makar ih Šamrok, Tun i kompanija odučili od fudbala.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (da partizan igra fer borio bi se za opstanak, 4. oktobar 2014 19:01)
Dok je cutao ljudi su mislili da je glup,onda je stigao internet i svi su mogli da se uvere u to

Miodrag

pre 9 godina

Ne navijam ni za zvezdu ni za partizan, ali cinjenica je da samo na ovoj vesti ima vise grobara nego na tribinama na utakmici partizan - Totenhem :-D

nn lice

pre 9 godina

Nije toliko bilo tesko da se sutne i da se da konacno gol... (Nacionalisti, 04. oktobar 2014 18:15)

Pa kao da drugi nisu sutirali jsd bacionalisti?

Aleksandar

pre 9 godina

Drage naše komšije voleo bih da vas bude ovoliko i na utakmicama vašeg voljenog kluba pa da i ličite na klub a ne na trećeligaša

Krjcjdcs

pre 9 godina

Гробари има бас више на коментарима Звездине текме него нас,јел вам реко неко да играте или просто више мрзите звезду него што волите Партизан

KUM

pre 9 godina

Čim meč nije 'zatvoren' Zvezda igra loše.
(SNS BOT BR.458, 04. oktobar 2014 20:05)

Uh uh sada kad se završila utakmica sa 2-2 sad nije ZATVORENA a da smo nekako uspeli da uteramo 3 gol i pobedimo nekako ,ti bi napisao ZATVORENA utakmica.
Je..te koliko ste vi ko mala deca?!

KUM

pre 9 godina

Grobari šic šic ,mi nameštamo mi ovo mi ono.
Mora se desiti nekad pad odbrane,kod prvog gola Petkovic i Pavicevic nisu cuvali,kod drugog Mijailovic kao amater :/
Ali ajmo nek ubaci Jovica umesto Despotovica koji je slab!

dex

pre 9 godina

@Vladimir

Mozemo li ocekivati da ce neko vas da napadne izuzev u derbiju? Vidim da to nije bas obicaj na vasim utakmicama, a i ako protivnik da gol, onda brze bolje nastaje bezanija kako bi maestralni Lazovic i Skuletic dali gol. Posle dodje neki tim za koji ni stanovnici tog grada nisu culi, i opere vas u Evropi, bez da se oznoje.
Sto se tice Lalatovica, mozda bi mogao da pocne da koristi izmene i pre 75. minuta. Ovo je bilo glupo... Sve u svemu, osvojice ovo Partizan lagano, sto zbog ipak nesto veceg kvaliteta, sto zbog toga sto se ove godine nista nece prepustiti slucaju, i Tole ce regulisati sve. Podseca me ovo na one cuvene sezone kada je Partizan izuzev dva derbija imao 23 pobede u 25 kola...

Metalikaaa

pre 9 godina

Pa i mi grobari i vi hrvati smo ljudi. Zasto da ne komentarisemo zajedno, ne razumem...
(vlajzi, 4. oktobar 2014 20:43)

Tumbas, ti li si?

sajber_kurajber

pre 9 godina

Ova utakmica je najbolji dokaz ko kako dobija titule. U prvom kolu je Voždovac RAZBIO partizan ali nije mu dozvoljeno da pobedi. Sad protiv Zvezde dva puta prelazi centar, daje dva gola i odnosi 3 boda. partizanu je već dato na poklon 9 bodova, a Zvezdi uzeto 3 protiv Napretka i tako se radi godinama. To što je Zvezda uspela da osvoji titulu prošle godine pored Toleta je u rangu naučne fantastike i ove godine se očigledno ništa ne prepušta slučaju u svakom kolu. Ne znam samo čemu li se grobari raduju kad ih svake godine spuštaju na zemlju evropski amateri. Šta su uradili višedecenijski kompleksi da im je sad samo bitno da budu ispred Zvezde makar ih Šamrok, Tun i kompanija odučili od fudbala.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (da partizan igra fer borio bi se za opstanak, 4. oktobar 2014 19:01)
Kako te ne mrzi da pises ovoliki komentar, a da u njemu ne kazes slovo ISTINE !!!

Nebojsa - Delija

pre 9 godina

Pricao sam da C.Zvezda mora da igra sa dva napadaca ovo sto forsira trener Lalatovic nece na dobro izaci nisu problem ova dva izgubljena boda nego problem sto mi u toku jedne utakmice ne stvaramo sanse za gol ne dolazimo u izgledne sanse a i kako cemo kada igramo sa jednim napadacem .
Predlazem Lalatovicu da uradi isto kao sto je prosle sezone uradio trener Stojanovic kada je poslusao novinare koji su ga pitali zasto ne igra sa dva napadaca od tog trenutka kada C.Zvezda pocela da igra sa dva napadaca
mnogo lakse se dolazio do sansi i bila je efikasnija sto na kraju prosle sezone moze se videti lista strelaca JSL
Lalatovic ne treba biti tvrdoglav i igrati formaciju koja ne donosi nista nego treba pod hitno da predje sa na dvojicu isturenih napadaca ako zeli nesto dobro klubu ili ce brzo zavrsiti sto mu ne zelim .

zoran

pre 9 godina

Zar je ovo fudbal..??? Sta ovi ljudi treniraju ceo svoj zivot..?? Pa ne mogu 3-4 pasa da spoje...tuga.
Sta tek reci o TV prenosu..?? Majko mila, reporter i njegov saradnik odredili za koga ce navijati i u tom svetlu vrshe prenos. Horor.

ja

pre 9 godina

Gde su ti silni navijaci kojima ste se hvalili? Peta utakmica zaredom na Marakani 4.000 ljudi. Dzabe i ona bakljada na Kalemegdanu, plakati i grafiti po gradu, ponovni pokusaj mobilizacije. Sve se vraca, sve se placa.

anonymous

pre 9 godina

Najdraza vest mi je sto nema Rakica u timu. Taj covek nije 20 golova dao u svim klubovima gde je igrao, i ocigledno nema ni blizu kvalitet da igra u Zvezdi. Gradjenje lopte je svako osudjeno na loptu za protivnika, kretanje bez lopte ne postoji, pas ni asistiranje saigraca nisu mu jaca strana, sut nekad ubode sa distance ali pre toga 10 zicera promasi. I na kraju bolje da igraju nasa deca nego on sa 30god.

igrači 0

pre 9 godina

Grobari dobili ste za rođendan od Terzića i Lalatovića titulu, a nama Ÿelim puno sreće u borbi za opstanak. I realno je da nas ubijete u derbiju sa pet komada

Koja

pre 9 godina

Mijailovic davi(bukvalno) igraca Vozdovca, sudija reaguje tek na intervenciju trenera Vozdovca, zutog kartona nema... Neverovatno navlacenje na vodenicu zvezde telekom.. Posle se pitaju zasto nikada nisu prosli 1. kolo kvalifikacija za bilo koje takmicenje u evropi... (Vladimir, 04. oktobar 2014 19:20)

Nikad nismo prosli 1 kolo jel?

Vopi

pre 9 godina

Au sta je izmilelo domacih pljuvaca i zlosrecnika iz komsiluka. Trener ima ideju ali ne i pravovremenu reakciju u izmenama ali glavni problem je sto nemamo vodju na terenu. Dzoni je u toj ulogi smesan i jos napravi onakav kiks, nije on za kapitena, kako je stavio traku za ruku jednostavno je neprepoznatljiv. Produzite vi ugovor sa Lazom pa da vidite kako ce decko da kida. Jos bi zamerio treneru na lowing prekidima jako bitnom elementu u danasnjem fudbalu, kako u napadu tako u branjenju istih. Elem trebace ovde puno strpljenja i rada.

anonymous

pre 9 godina

Najdraza vest mi je sto nema Rakica u timu. Taj covek nije 20 golova dao u svim klubovima gde je igrao, i ocigledno nema ni blizu kvalitet da igra u Zvezdi. Gradjenje lopte je svako osudjeno na loptu za protivnika, kretanje bez lopte ne postoji, pas ni asistiranje saigraca nisu mu jaca strana, sut nekad ubode sa distance ali pre toga 10 zicera promasi. I na kraju bolje da igraju nasa deca nego on sa 30god.

Pedja

pre 9 godina

A tastatura grobari lece komplekse koji su im Grci nabili pre neki dan...
(Mrtvac, 04. oktobar 2014 19:17)
Grci od pre neki dan su za vas izmislili fudbal.

Gavric 22 min. [1-1] (FK Crvena Zvezda - FK Vozdovac) 04.10.2014

pre 9 godina

Gavric 22 min. [1-1] (FK Crvena Zvezda - FK Vozdovac) 04.10.2014
http://youtu.be/y6aHGG845nU

Dete severa

pre 9 godina

A ti si neki veliki trener? Našao si jednog Lalatovića da učiš poslu!!!
(Tozaka Radža Yu, 4. oktobar 2014 21:12)

Molim moderatore da ovom nicku više ne dozvole da provocira poštene Zvezdaše!!!

Koreografija Delija (FK Crvena Zvezda - FK Vozdovac) 04.10.2014

pre 9 godina

Koreografija Delija (FK Crvena Zvezda - FK Vozdovac) 04.10.2014
http://youtu.be/a2iozYIQ9Pg

pravi a ne placeni zvezdas

pre 9 godina

Vreme je da se prekine bojkot ociglednog kvaliteta, a da pocne bojkot ociglednog nekvaliteta. Ko razume shvatice! Vidimo se u pioniru i areni

to je gospodin Rajkovic

pre 9 godina

Znao sam cim ga Rajkovic primi da ce da pocne da prima jos i jos... :D
Naravno odbrana je kriva za drugi.
Lalatovic ce ovo tesko podneti, a takodje i vrata gde su sudije ako se bivsi v.d. Terzic tu negde mota.

vlajzi

pre 9 godina

komentarisu samo grobari i hrvati... sta to znaci? a da
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (meek mill, 4. oktobar 2014 18:57)

Pa i mi grobari i vi hrvati smo ljudi. Zasto da ne komentarisemo zajedno, ne razumem...

Uros

pre 9 godina

Zabela 2024, svadjaju se tri politicka zatvorenika ko se vise zamerio vlasti... Kaze prvi ja sam stavljao montaze sa Vucicem na Jutjub, kaze drugi nije to nista ja sam odvalio Vucicevog brata pendrekom, kaze treci ih i vi ste mi neki, ja sam Injac, onaj sto je dao Zvezdi 2 gola na Marakani...

koshke

pre 9 godina

opet se stvara nepoverenje u igrace iz Zvezdine skole,opet se oslanjamo na kupljene igrace a momci su bolji 80% od ovih sto su istrcali veceras

Jokic Dejan PFC Skopje

pre 9 godina

Sumnjiva posla,
Babovic,Odita i bosancic (malo pocetno slovo u prezimeni nije gramaticka greska),najbolji igraci Vozdovca veceras.
A da i trener Milinkovic,a nije sviran i bar jedan cist penal a i produzeno je samo 5-6 minuta,a kako rece komentator ovi su zadrzavali igru pa reaalno trebalo je da ima pravde,da se igra i trece poluvreme.
Tole odlazi.

Gojko(.)(.)

pre 9 godina

Jesu li opet Tole i sudije? Nisam gledao, pa pitam :)
(Alex, 05. oktobar 2014 09:32)
Nisu. Auto Gol nam se povredio. Nije vitalan kao vas.

aaaaaaaa

pre 9 godina

Najdraza vest mi je sto nema Rakica u timu. Taj covek nije 20 golova dao u svim klubovima gde je igrao, i ocigledno nema ni blizu kvalitet da igra u Zvezdi. Gradjenje lopte je svako osudjeno na loptu za protivnika, kretanje bez lopte ne postoji, pas ni asistiranje saigraca nisu mu jaca strana, sut nekad ubode sa distance ali pre toga 10 zicera promasi. I na kraju bolje da igraju nasa deca nego on sa 30god.
(anonymous, 4. oktobar 2014 18:30)

Nista ti ne znas. Naravno da nije davao golove kad je u Minhenu i Salcburgu igrao krilo. Za Despotovica je Falkao.

Partizan sam tim se dičim

pre 9 godina

Niko se više ne plaši, to je vreme prošlo! Dokazuje se da je čovek dostojanstveno biće! Bravo za Voždovac, igrače, trenera i upravu jer se nisu uplašili i predali! Sudija jeste, ne krivim ga (ima ženu ima decu), 52 minuta trajalo je drugo poluvreme, strašno!

dglock

pre 9 godina

Vreme je da se organizuje sednica FSS i smeni tole,kazne sudije,posto je zvezda odigrala opet nereseno. Sudija je kriv,nije svirao tri penala! TRI PENALA HOCU JA,NECU JEDAN,NECU DVA...

KUM

pre 9 godina

Koliko ovde deca koja nemaju pojma fudbal šta je pišu,dovoljno je to da je Zvezda "katastrofa" i slično.
Jeste li možda primetili da otkad igraju ovi što su došli novi igrači,Despotović,Bosančić,Katai,Gavrić da mi od tada igramo dosta slabije.
A zašto?
Prvo adaptirali se nisu(A neki i neču nikad poput Bosančića za kojeg je Avramovski bog otac) a drugo to što su to zamene za Mrđu,Milijaša i Ninkovića,a sami vidite da ni pola nisu zamene kakve nam trebaju.
I trece bolje da umesto ovih igraju Jović,Ristić i Avramovski koji je nažalost povređen.
Jer dok su igrali i mi smo igrali odličan fudbal,a kako je počeo igrati ovaj Bosančić mi nemamo pojma.
Skroz me razočarao!
A Pečnik totalno van pozicije strašno!

KUM

pre 9 godina

Ja ne znam o cemu vi pricate ali Rakic je za Despotovica Diego Košta lično!
Šteta Što Jovič ne pogodi ovo na kraju ali iskreno bolje da on igra startnu nego Despotović,ovaj je katastrofa!

metall

pre 9 godina

1. Zvezda nikada u svojoj istoriji nije imala vecu sramotu od kapitena.
2. Babovic, kakav god da je, je klasa od veznjaka za nase uslove i ligu.
3. Rakic, kakav god da je, je Mrdja za Despotovica.
4. Sudeci po ovom izdanju Zvezde veceras, i izdanju Partizana pre tri dana, ceka nas najgori derbi u istoriji.

K

pre 9 godina

Milinkovic grobar a tu su jos Babovic i Odita i vi mislite da cete da pobedite.Pokrijte se cigani po usima,svako ko bude IGRAO protiv vas zgromice vasu raspalu Zvezdu.Vozdovac vam je pokazao kako se igra kao i nama Asteras ali smo mi malo manje raspadnuti od vas.Sudija i komentator dno dna!

Provociram po sajtovima

pre 9 godina

Nema veze, gani, bitno je da smo mi neki dan pukli od Asterasa, barem se takav utisak stice, kad se pogleda broj vasih komentara na tu utakmicu, i na ovu danas. Uostalom, od asterasa je svakako sramota izgubiti, dok je kiks protiv vozdovca ustvari dobar rezultat, i nije mala stvar dati 2 gola Vozdovcu.

alejandro

pre 9 godina

E moj Lalatoviću! Protiv grobarskih ekspozitura se dobija ili gubi šampionat! Kad ne može jedan Voždovac da se ispraši sa pola tuceta golova, tim koji je među poslednjima u pivarskoj ligi, nije mi jasno šta ti očekuješ u nastavku tzv. sezone!

Milan

pre 9 godina

Jel mogucev da je rajkovic savladan, a luka promasio cist gol.Ja ne verujem a vi? Manije bitno. vazno da je zvvezdddaaaa prva....A onaj jadni reporter sa prve televizije izgubi glasne zice. Covek navijaop za zvezdu kao da je igrala sa nekim klubom iz Albanije a ne sa Vozdovcem

deki

pre 9 godina

Ma sta ima tu da se prica, niko nam nije kriv sto nismo zadnjeplasiranoj ekipi dali tri komada, sa druge strane Vozdovac se sve vreme branio sa 10 igraca, dzaba posed lopte od 71%, mi jesmo pritiskali mada jalovo

smejem se

pre 9 godina

Završite odmah prvenstvo i prekinite ovaj cirkus! Supić udara pesnicom u glavu Lazića i sudija kaže faul od Lazića?! Ovo je prevršilo svaku meru šta se sve sudi igračima Zvezde! Bukvalno svaki napad se prekine a da niko nikog nije ni pipnuo! U prošlom kolu igračima Zvezde je dosuđeno ČETIRI puta više prekršaja iako su celu utakmicu napadali! Partizanovi igrači obaraju svoje protivnike sa dve noge i rukama i ne sudi se ni faul, a Zvezdi se daju kartoni za pogled popreko! Prekinite više ovaj cirkus, dajte vašem lažnom šampionu još jednu titulu i kraj! Evo upravo je opet sviran još jedan nepostojeći ofsajd Petkovići u odličnoj šansi! Pa ovo je više neverovatno!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (da partizan igra fer borio bi se za opstanak, 4. oktobar 2014 19:27)

Brate i ja volim Zvezdu,ali uredu je...

Kako drugacije

pre 9 godina

Problem u igri je zbog stadiona na kom su domacini...
Dug je put do Brazila, teske noge, bol u ledjima od dugog sedenja u avionu - zar nije lakse igrati u Beogradu, nego na brazilskoj Marakani!?

Vladimir

pre 9 godina

Tuga od sudjenja. Pa do kada navlacenje za raspad od tima zvezde? U poslednjih 10 minuta 5 faulova za Vozdovac nije svirao sudija, shvatam da za da ce mu pretiti likovi iz zvezde ali brate za to je placen i treba da sudi posteno. Koja je svrha da budes sampion i onda te izbace iz evrope zbog namestanja? Ako im je sva sreca u zivotu da imaju vise titula od Partizana eto, neka imaju... Zao mi je i Vozdovca i svih drugih timova koji u startu nemaju nikakve sanse protiv zvezde jer sudije moraju da sude za zvezdu? PS: Jel igrao najveci talenat sveta Jovic, ja ga ne vidoh?

Milan

pre 9 godina

Nije mi jasno zasto mali Ristic ne igra vise? A igraju nam Pecnik ili Gavric npr? Ne mozemo stalno da se provlacimo, igra jeste malo bolja nego prosle sezone kada se na jadove muke nekako pobjedjivalo, jos je tu bilo mnogo boljih igraca, ali moralo se kiksati jednom sa ovakvom igrom. Nema konkretnosti u zavrsnici, nema ideje, previse sebicno igraju, i nekad imam osjecaj da im je IQ 50.

Emko_76

pre 9 godina

Nsjlosija igra ovog prvenstva Zvezda veceras nije zasluzila ni Bod Navijač sa zvezde ali ovo ne prelazi prelaznu ocenu Bosancic najgori igrac utakmice nezna da spoji dva pasa mnogo spor zasto Ristic ne igra kad dečko igra mnogo brze i preciznije pasova ovim remijem jesenja titula ode na drugo Brdo sta se desi od one lepe igre od pre dava kola pre kupa Zvezda je igrala brz i lep fudbal a kako Bosancic poce da igra zvezda sve gore i gore igra Bosancic na klupu Despotovic ne da se snadje citsvih 90 minuta nemaca na pravom mestu

Billy PITON - Akademik & ANTITOPALOVIĆ

pre 9 godina

Auuuuu … od blata ćemo praviti MILIJAŠA , NINKOVIĆA ,MRDJU i ostale koji su bili u timu !!
Pa mi smo prošle godine imali TIMČINU u odnosu na ove što sada igraju !
Formacijski smo pogubljeni , oni koji bi trebali da nam " nose igru " su totalno van forme , igra se u grču , preskače se igra ( za divno čudo tek pred kraj smo malo spustili loptu na zemlju i probali pas igru ) … ovo izgleda potpuno amaterski .
Volim Zvezdu , ali sam jedan od mnogih koji misle da juriti rezultate sa ovako ograničenim kapacitetom tima , nema svrhe i bilo kakve logike !!
Igrajte sa klincima , neka budemo i 5 - 6. ( pa šta - kao ima neke razlike ? Igraćemo Evropu ? ) … iznedrićemo valjda par pristojnih igrača . Ovako , gde idemo - zna li neko u klubu !? Šta je svrha ovakvog tima ?

Tajfun Korkut

pre 9 godina

Ne radujem se nicijem neuspehu,pa ni Zvezdinom iako sam okoreli partizanovac,ali zbog onih zlonamernih komentara podsmevajuceg sadrzaja od strane navijaca Zvezde,mi je ipak drago sto je kiksnula protiv Vozdovca.Samo tako nastavite.Sad kad nema Terzica Zvezda ne moze da se sastavi.

runner

pre 9 godina

(da partizan igra fer borio bi se za opstanak, 4. oktobar 2014 19:01)
Zar u ovoj i ovakvoj ligi!? Mani se Ti, momak, fudbala i Partizana, nije to za tebe, nego poradi malo na logici a bo'me I na matematici.

pobesneli Milutin

pre 9 godina

Sreca za Srpski fudbal sto je Zvezdi bilo zabranjeno ucesce u Evropi ove godine jer bi u suprotnom to bila najveca bruka u istoriji Srpskog klupskog fudbala. Pratim fudbal najmanje 30 godina i tvrdim da Zvezda i Partizan nikada nisu bili jadniji nego sada. Nikad slabiji igraci, losiji ljudi u upravi... katastrofa jer sve govori da ce biti jos gore:(

PAOK

pre 9 godina

Ova utakmica je najbolji dokaz ko kako dobija titule. U prvom kolu je Voždovac RAZBIO partizan ali nije mu dozvoljeno da pobedi. Sad protiv Zvezde dva puta prelazi centar, daje dva gola i odnosi 3 boda. partizanu je već dato na poklon 9 bodova, a Zvezdi uzeto 3 protiv Napretka i tako se radi godinama. To što je Zvezda uspela da osvoji titulu prošle godine pored Toleta je u rangu naučne fantastike i ove godine se očigledno ništa ne prepušta slučaju u svakom kolu. Ne znam samo čemu li se grobari raduju kad ih svake godine spuštaju na zemlju evropski amateri. Šta su uradili višedecenijski kompleksi da im je sad samo bitno da budu ispred Zvezde makar ih Šamrok, Tun i kompanija odučili od fudbala.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (da partizan igra fer borio bi se za opstanak, 4. oktobar 2014 19:01)

Zvzezda je prosle godine osvojila titula sa 10 penala

VladaNS

pre 9 godina

Auuu ova naša liga je najgora ubedljivo u Evropi, nije ni čudo što nas neki Asteriks i Obeliks puni kako stigne, ovo je zastrašujuće... (Sasa, 04. oktobar 2014 19:13)

"Asteriks" ima 15 stranaca, naši propisi dozvoljavaju koliko, 3-4? Srbija u sve manjem izdanju nema dovoljno dobrih domaćih fudbalera.

goran

pre 9 godina

Ovo sta radi Lalatovic nema veze sa mozgom i vrjedja razum svakog normalnog Zvezdasa. Covek uporno forsira Pecnika, Despotovica i Bosancica koji nemogu sa loptom da se sastave pogotovo ova prva dvojica. Pravi prvu izmjenu u 75. min. kada ekipa od prvog minuta igra ocajno i juri tezultat. Mijailovic je prica za sebe. Covek se ponasa toliko bahato i igra sta zeli i kako zeli. Mozda je on privatno gotivan lik i sve ali je mene sramota njegovog ponasanja na terenu. Ristic je po svemu sto je do sada pokazao je nas najbolji igrac sredine terena a Jovic je vec sada duplo bolji od Despotovica za koga neznam sa cime je zasluzio da igra. Savicevica kritukuje koji barem pokusava nesto u tempu da uradi za razliku od ovih ostalih pa sta ako i pogresi. Ja neznam kako je za kod ostalih ali bi ja vise volio da gledam ove mladice pa taman ozrtvovali sezonu nego ovaj anti fudbal sto ovaj gospodin forsira.

santa justa

pre 9 godina

Gavric? Despotovic? Katai? Koji su bre ovi? Bojikot od 2006-te, a izgleda zauvek.
Oni Grci sto su grobari igrali s njima bi ovde bili non stop prvaci. A koji su tek oni???

Globo Zvezdić

pre 9 godina

Bojim se da Lalatović postaje sve više navijač a sve manje trener.Stavlja u tim tri potpuno nespremna igrače koji nisu uopšte prošli pripreme i fizički
su totalno nespremni.Pečnik,Despotović i Bosnčić nisu celo leto imali ni oz-
biljan trening a kamoli utakmicu.U Zvezdi se nastavlja stara praksa a to je
da ispaštaju Zvezdina talentovana deca.Dovode se nepripremljeni igrači koji
zadnjih 6 meseci nisu nigde igrali.Mislim da bi Mijailovića i Lazića trebalo
malo odmoriti.A Kovačević kao da ima tapiju na mesto u timu.

s t v

pre 9 godina

Lazic laktom udara Supica i ni faula nema. Sta reci za "nepristrasnog" novinara sa "prve" televizije, komedija
(Bojan, 4. oktobar 2014 19:21)

Nemoj tako.
Par puta je rekao u toku prenosa da crno-brli slabo igraju.

zoran

pre 9 godina

Zvezda se muci protiv tima koji ima samo jednog, jedinog, igraca, S.Babovica. Ostali pojma nemaju sa ovom igrom, ali pojma. Pa onaj golman Vozdovca je tip kojem samo treba sutirati, ali ni to se ne radi. Jezivo slabo. Takodje, katastrofalna greshka uprave Zvezde je ne uzimanje Babovica.

Mark

pre 9 godina

Hehehehe hahahah jedva 2:2 sa poslednjom ekipom na tabeli, i vi hocete titulu, e sramote jedne, pa ocisticemo vas u derbiju minimum sa 3 razlike...

Dik Tu Kava

pre 9 godina

Udarili invalidi na "invalide". Tuga na našem najdubljem stadionu. U derbiju rešimo titulu, pa na miru čitamo saopštenja do proleća.

vuja

pre 9 godina

Kaze komentator - "derbi ovog kola"
E ako je ovo derbi...
Nego ne mogu da se nacudim vise koliko nam je fudbal generalno los.
Vozdovac se poslednjih 20 minuta brani sa 10 igraca, a samo malo hrabrosti da su imali , imali bi i par dobrih kontri.
Zvezda losa, bez ideje. Fudbal los bez znaka da ce biti bolje.

cartmanx

pre 9 godina

Odmah ulazak u svlacionicu kod sudija i protesti protiv Toleta, mislim stvarno nema smisla kako se ovi igraci Vozdovca usudjuju da daju golove PV klubu.

Milos

pre 9 godina

DESPOTOVIC pod hitno na trajnu pozajmicu u Popince! PECNIK u teretanu i na Zlatibor na pripreme, plus zabraniti mu da nekih dva meseca pipne loptu dok se ne spremi. KATAI takodje! MIJAILOVIC odmah da ostane bez kapitenske trake jer je kiks igrac koji pritom unosi nervozu igracima i navijacima! LAZOVIC da presedi na klupi par utakmica da bi mu se pokazalo da nije nezamenljiv! GAVRIC pod hitno na trajnu pozajmicu u Donje Petrovce! KOVACEVIC da trenira odvojeno od ekipe osnovnu tehniku u fudbalu (primanje lopte, stopovanje, dodavanje unapred, centarsuteve, igru glavom, driblovanje, itd). Ako ne upali, za nekih 6 meseci unajmiti psihologa koji bi mu na lep nacin objasnio da mozda treba da batali fudbal i da mozda upise neku skolu! SAVICEVIC takodje! PETKOVIC pod hitno da se nauci da iako igra beka, treba da nauci i kako se lopta sutira na gol. Dakle, sledecih 15 treninga da vezba udarce na gol (osnove sutiranja na gol nogom i glavom)! LALATOVIC pod hitno da krene od pocetka sa dva napadaca na svakoj utakmici, i da forsira Ristica, Avramovskog, Jovica i ostale klince sa pocetka sezone (pre dolaska "pojacanja", osim Avramovskog), ili sleduje zahvalnica! KO OVO NE VIDI! NE TREBA NI DA DA BUDE U KLUBU!!!

Miki

pre 9 godina

FAUL Mihailovica nad Skerjancem na liniji sestnaesterca je ladno mogao biti i crveni ali ovako izgleda ubedljivijije kad Lalatovic kaze: "Nismo imali srece". Ko nije gledao pomislio bi smo bili bolji i zasluzili pobedu. Dno.

limeni

pre 9 godina

Na kraju Lalatovic drzi na klupi Grujica, Ristica i Jovica, nece im dati sansu a trpece ove isluzene likove sto mogu da trckaraju pola sata i posle im dusa u nosu!!! E moj treneru stisni petlju i guraj klince, razlika u igri ce biti nevidjena vec posle dve tri nedelje! ali ne Mijailovic mora igrati, plus Lazovic sa snagom za poluvreme, i jos par besmislenih likova! po logici Lalatovica cele sezone treba isti da igraju i pocinju?! pecnik nije u formi, i vec pomenuti Lazovic i kapiten ali njih nece zamenitii do poslednje sekunde

GrobarNP

pre 9 godina

Zvezda je nekad imala samo bezobraNog Koromana, a sad Mijailovic, Petkovic, Gavric i naravno Lalatovic.... Zasluzili ste bar 5kartona, pocev od starta sa dve noge sa ledja u 3. Minutu pa sve sa psovkama sudija...
Da se nikad vise ne zalite na sudjenje!!!

ajde

pre 9 godina

Lazic je zasluzio drugi zuti u 72. minutu, zasluzio je i ranije, ali sudija oprasta li oprasta. Sta kazu Lalatovic i Terzic na to?
Btw i Gavric je simulirao dosta puta.

Vladimir

pre 9 godina

Grizi, štipaj, guraj, lomi ... ovaj put Lalatovićeva taktika nije donela rezultat. Naravno, ni ovaj put ništa od crvenih kartona za Zvezdine tekvondoiste. Zato ... "Tole odlazi"!

crni_redstar

pre 9 godina

uzas od srpskog fudbala.ko igra u zvezdi to je tuga. ne znam ko je najgori bio...petkovic,bosancic,despotovic,mijailovic,pecnik...trener uzasno postavio igru. titula pripada partizanu,zasluzeno,sutra idem da stavim sve pare verujte...sto se tice zvezde,nek se mane propalih talenata,bosancic,despotovic,katai...neka igra luka,ristic itd.za titulu treba karakter,a mi imamo mijailovica za kapitena sto sve govori. derbi ce biti 2,3 razlike za partizan.

Luke Babbitt gravedigger

pre 9 godina

Zar je ovo fudbal..??? Sta ovi ljudi treniraju ceo svoj zivot..?? Pa ne mogu 3-4 pasa da spoje...tuga.
Sta tek reci o TV prenosu..?? Majko mila, reporter i njegov saradnik odredili za koga ce navijati i u tom svetlu vrshe prenos. Horor.
(zoran, 04. oktobar 2014 19:19)

Neka ih burazeru,eno sad plaču zajedno posle tekme u nekoj kafani na Komandi ha ha

Nenad

pre 9 godina

Neverovatni ste mi vi zvezdasi.Pogledajte ko vam sedi sada u upravi,koje sedeo pre i napravio dug od 50 miliona e.I vi pricate o nekom drugom klubu.Umesto da svaki put prozivate onog koji je najvise zaduzio zvezdu vi cutite.Bavite se Zeljkom Panticem,onim nesretnikom Tegeltijom,Djuricem.Nerazumem.

Bili Piton

pre 9 godina

BRAVO MOMCI: vi koji se igrate našim živcima, taj koji vas vodi i oni koji vam dolaze i navijaju za vas bez obzira na rezultate. KRIV JE 1 PENAL I TOLE! BRAVO! KO GOD DA JE POSLEDNJI NE MOŽETE MU NIŠTA! Tvrdio sam i tvrdim nemate NIŠTA ni srca ni inata, špic igrač, gol igrač je za vas i te koji vas vode NERAZUMLJIVA KATEGORIJA!

zoran fr

pre 9 godina

za ovo nemozete toleta da krivite(ma da bi trebao da ode)
sudije bile uz vas mada sve u svemu treba cestitati vozdovcu za igru i za borbenost.
i da jsd vam se zahvaljuje na poklonu za rodjendan

sale@bcn

pre 9 godina

Problem je nastao od kada su pocela da nam igraju Tzv. "Pojacanja",dok su igrali klinci sa matorim Milijasem Zvezda je skoro pa igrala Lep fudbal...A onda igraci sa kombinacijama uzese mesta boljima i evo vidi se rezultat na poslednjih par utakmica....

cokolada

pre 9 godina

gledam kako igraci nase lige(i Zvezde i Partizana) padaju i pola sata se valjaju na 90% faulova...pa ako su stvarno toliko mekani,onda mislim da bi u Engleskoj ligi svi bili u gipsu posle svakog meca

Petar

pre 9 godina

@svi koji spominju Toleta
Znaci, Tole je telepatski blokirao odbranu Zvezde u 7 minutu, pa je Vozdovac dao gol i poveo. Jooj deco.....

c7-5

pre 9 godina

Lalatovic se ceo mec se ponasa kao razmazeno deriste. Trci i skacwe pored aut linije ko pajac. Na SVAKU odluku suduje se buni kod cetvrtog sudije ili delegata, ko da je, ali na svaku odluku. ZA NJEGA NI JEDNA ODLUKA NIJE DOBRA. Nekada je CZ imala trenere strucnjake i gospodu.A ovo, sta je ovo? Da li vi vidite njegovo ponasanje? Ja sam gledao jednu dobru utakmicu za nase uslove, ja ne znam sta ste vi gledali. Bilo je sansi, 4 gola, CZ je dva puta stizala prednost Vozdovca. Vi jedino mozete da pljujete to sto CZ nereseno ne odgovara. I to je to. Zasto pljuvati ligu, savez..ja ne razumem. Pa niste gledali englesko prvenstvo?? Zar vam nije jasno?? Da li bi utakmica za vas bila bolja da je bilo 0-0??

Beljic 41 min. [1-2] (FK Crvena Zvezda - FK Vozdovac) 04.10.2014

pre 9 godina

Beljic 41 min. [1-2] (FK Crvena Zvezda - FK Vozdovac) 04.10.2014
http://youtu.be/Q42f93DwMmg

NastyB

pre 9 godina

Naravno, što bi igrao supertalentovani Jović u napadu kad je tu izgubljeni Despotović ili, sačuvaj me Bože, da umesto indisponiranog Pečnika uđe mali Ristić koji se sjajno pokazao za ono malo vremena što je odigrao.
Valjda ću, jednog dana, doživeti da u Zvezdi zaigraju oni koji zaslužuju, a ne oni koje menadžeri narede...
Ali u ovoj i ovakvoj državi to je uzaludna nada.

dragavej

pre 9 godina

bosancica vratiti odakle je dosao...deckk pojima nema samo uzima mesto nasim klincima.Lalatovic nije trener ni za manje klubove a kamoli za Zvezdu

Dzoniboj

pre 9 godina

Da se pod hitno zatrazi smena svih rukovodecih organa fss. Zvezdi samo bod protiv malog Vozdovca? Glavni problem nije u fss, nego u VAMA, shvatite to vec jednom i pocnite od svog dvorista.

FK Crvena Zvezda - FK Vozdovac (2-2) HIGHLIGHTS 04.10.2014

pre 9 godina

FK Crvena Zvezda - FK Vozdovac (2-2) HIGHLIGHTS 04.10.2014
http://youtu.be/CsGaMH9lXDc

Plato

pre 9 godina

zanimljiva utakmica dostojna prve lige!
Gde su ovi dezurni da pitaju sto ne gledamo Premijer?

Vozdovac nema odbranu, Zvezdi test da se vidi koliko ce platiti odlazak dva najbolja igraca, a da se prica o sudijama ostavi po strani.

ocekujem da se i Partizan sutra malo pomuci, moraju cecsce Lucani, Vozdovac, Spartak, Vojvodina da kaznjavaju vecite za rasprodaje tima!

ranGo_Unchained

pre 9 godina

jel primećuje neko kako prenose ovi sa prve? svaki put kao da zvezda igra protiv nekog stranog kluba - zvezda napada, ima jos toliko da izjednaci... sto nije - vozovac ima jos tolko vremena da povede? bukvalno, toliko neprofesionalno da je to smešno

Goran

pre 9 godina

Vozdovac odigrao sjajno protiv najbolje svetske odbrane, zaboravili da im kazu da ne sutiraju mnogo na gol zvezde jer ko god zeli da se nadigrava dobija "sampiona" sa pola snage... Salim se, ovo je novi kiks Vozdovca

MAt

pre 9 godina

Najgora stvar je kad se ne bavis svoim preblemima i ne uvidjas iste ,gledas u tudje dvoriste i uvek ti je neko kriv .Baveci se Partizanom i Fudbalskim savezom Fudbalski Klub Crvena Zvezda je zaboravio ono najbitnije a to je igranje FUDBALA .

sever

pre 9 godina

Prvom golu Vozdovca prethodio bespotreban divljacki start Mijailovica, a drugom njegova katastrofalna greska. Sta reci, svakome se desi, ali on vec godinu dana nije odigrao utakmicu bez kikseva i jos mu traku dali. Klupu greju Jovic, Ristic, Grujic, Antic, Jovanovic...Bitno je da Kokezini i Terzicevi puleni igraju.

nele

pre 9 godina

Baš me zanima koju će ocenu sudija sa dobije,ovo je nevidjeno hahahha pa ja izbrojali dva crvena a za žute da ne pričam .Bravo za Voždovac !

ko se poslednji smeje...

pre 9 godina

A smejali ste se nama pre neki dan strucnjaci, a vi poslednjeg na tabeli ne mozete da pobedite hahaha neka neka u sto mi drago hahahaha

Korto

pre 9 godina

Bosančić postaje onakav igrač kao što je čovek, znači mnogo loš. Lalatović je više navijač vatreni nego što je trener i stručnjak. Nadmudren je tokom celog meča, a umesto da razmišlja i promeni nešto on se nervirao samo. Menja najgoreg igrača u 90om minutu, eej.

Luka

pre 9 godina

Govorio sam još na početku sezone, kad su svi bili oduševljeni izborom trenera, da se sa detetom na mestu šefa stručnog štaba nećemo usrećiti. Lalat je, uz dužno poštovanje za njegovu ljubav prema Zvezdi, potpuno infantilna osoba, takav je bio i kao igrač, i tu od trenera nema ni "T".