Subota, 04.10.2014.

18:00

Partizan konačno slavio u Solnoku

Košarkaši Partizana NIS čestitali su sebi rođendan i počeli novu sezonu u ABA ligi pobedom nad Solnokom 60:55 (10:11, 19:14, 15:12, 16:18).

Izvor: AK

Partizan konaèno slavio u Solnoku IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

132 Komentari

Sortiraj po:

Normalan partizanovac

pre 9 godina

Bravo crno beli u pocetku uvek bude nekako kilavo. Ali kasnije je kad je to najpotrebnije uvek bude najbitnije. To je zasluga Duleta. To je ono sto crveni nemaju na klupi zato ih toliko boli sama pojava njegova kad god se pojavi na terenu jer znaju da je odlican trener, iako ne zele da priznaju.

max

pre 9 godina

ako docekamo maj u sastavu Tepic,Dalo,Milosavljevic,Marinkovic,Andric,Muric,Pavlovic,Bezbradica,Bogdanovic ili neka druga 4-ka,Milutinov,Gagic,Salic...bice opet trofeja i evrolige!

aleksandar

pre 9 godina

Najgori Partizan u poslednjih 20 godina, kao sto je i ABA Liga najlosija od kada je pocelo da se igra. Levski, Solnok, Metalac, Partizan... Strasno.
(Mile, 04. oktobar 2014 21:26)zaboravio si siroki,divu i tvoj lajkovac

Sale ostani!!!

pre 9 godina

uz ostanak Sase Pavlovica I ako se dovede jos jedan plej I krilni centar uz oporavak Milosavljevica, Partizan ce opet imati sampionsku ekipu.

Beogradjanin

pre 9 godina

Andrić me je oduševio koliko laku ruku ima, sa uživanjem gledam kako mu trojke ulaze u koš.
Biće ovo dobro, samo da se dovede još neka četvorka, da se kompletira tim.
Lep start sezone, srećan rodjendan!

Mile

pre 9 godina

Najgori Partizan u poslednjih 20 godina, kao sto je i ABA Liga najlosija od kada je pocelo da se igra. Levski, Solnok, Metalac, Partizan... Strasno.

BB

pre 9 godina

Stvarno sam srecan kad vidim koliko napreduje ova deca, Dalo se dosta popravio dosta utice evroliga na to a i popravio je i sut mnogo je bolji igrac, Gagic vidi se da je dobio na iskustvo ali licno ja mislim da je stub tima Tepic ipak je daleko iskusniji od svih. Bice ovo dobra ekipica jos i kad se vrate ova trojica i daj boze neko pojacanje. Puna kapa :)

Borky

pre 9 godina

@31.10.1991 Jel ti mislis da njima 200 eura ista znaci? Jedino da odu na cevape. De vas 200 ostavite navijanje preko tastature i kupite sezonske karte pa gledajte i navijajte za svoje ljubimce.

nik sloter

pre 9 godina

Uz Gagija,Milutinovica,Murica i dva ponavljam dva pojacanja od kojih bi jedan mogao biti Sasa Pavlovic tim za svaki respekt bolji od CZ telekom za tri koplja.Andric se namece,Dalo je sve bolji,Milutinov takodje,super,momci izgaraju.Dule zna tako da ne brinem ja !

čika velja

pre 9 godina

petarczv, 4. oktobar 2014 20:45

Kako se varaš?! Ne oduševljavamo se ovoj pobedi, danas nam je DIVAN DAN, našem JSD PARTIZAN je rođendan! I još nam je lepše uz vašu nemoć protiv Voždovca. Još da vas nije spasio sudija koji dva puta ne dosuđuje drugi žuti karton onom sa brojem 4, kako god da se zove... Ali nije ovo tema, tema su brat Boris, komndant Tepić i Dule vragolan... U sredu svi u Pionir!

Kum

pre 9 godina

hahaah @ i sa takvim igracima Partizan pobedjuje dok je zvezda u slicnoj situaciji bila gazena od kogs hoces i kuci i na strani
(kosovski ciklus, 04. oktobar 2014 20:16)

Jel ovaj tim KKP kosta samo 400.000?

aca

pre 9 godina

Utakmica kao utakmica,ocaj zivi. Medjutim nama ova pobeda znaci kao tri. Ispostavice se veoma bitnom ,kako zbog samopouzdanja tako i zbog teskog rasporeda. Zbog ove pobede igracemo mnogo rasterecenije protiv CD vite,u gostima.Svaka cast igracima ,a posebno Duletu.Ovo je Dule dobio. Pobediti nekoga sa 60 datih poena i 55 primljenih,u gostima,sa ovako oslabljenim timom, to je ocigledno zasluga trenera. Kada se prikljuce svi oni koji fale,bicemo duplo jaci. Andric ove sezona mora da pokida, da ne bi sledece pao u zaborav.

31.10.1991.

pre 9 godina

molio bih sve grobare da uplate po 1 euro na racun kk partizana. racun mozete naci na saitu kk partizan. da pomognemo klubu kada je najteze.

@deda miloje

pre 9 godina

e deda,nemoj ti da se brines za nas kako cemo sa krkom! kako ne kapirate vec godinama,da vas dule lozi na pocetku!? ,mozda i izgubimo jos dosta toga al vi dolazite na kraju da vas deljemo!!!

Срећан рођендан!

pre 9 godina

Треба нам једна добра и искусна четворка да попуни рекет, да се врате повређени и нергистровани ;) и наравно Павловић. У сваком случају бићемо уз тим и у добру и у злу!

kralj

pre 9 godina

Vazna pobeda na teskom gostovanju pogotovo sto smo igrali maltene sa decom.Kada dodju pojacanja sve ce biti puno lakse.Komentare iz predgradja necu da komentarisem.Ocekujemo saopstenje da je Solnok amaterski klub.

zlija

pre 9 godina

Koliko mi je drago zbog pobede, jos drazi su mi Arinitovićev ukrsteni korak i Vanjina trojka u bitnim trenutcima utakmice. Bravo crno bela deco, bravo, bravo...

komentarisem samo igrace i njihovu igru

pre 9 godina

Auu momci svaka cast! mnogo bitna pobeda! ja licno ne ocekujem mnogo od ovog tima ali navikli su me godinama na uspehe :)

J.D.Aleksandar

pre 9 godina

Zar je moguce da u ovom timu nije bilo mesta za Petra Torlaka ? Zar Milos Glisic na klupi da ne dobije ni minut ? Ne kritikujem,samo pitam !?

max

pre 9 godina

sram vas bilo za naslov.je li vidite vi sastav Partizana?ovde ce i mnogo favorizovanije ekipe padati,a ovi klinci su izborili pobedu.sramota za medije,sve!

petarczv

pre 9 godina

Ja ne mogu da verujem da se vi odusevljavate ovom pobedom nad ekipom koja u prvih 7 min nije postigla ni jedan poen!!! I to ne zajvaljujuci vasoj odbrani nego nesposobnosti u napada. Prva cetvrtina 11-10...tuzno sa ovakvom igrom svaki ozbiljniji protivnik ima da vas dobije lagano...smesni ste

bora

pre 9 godina

Ne igraju imena,igra tim!!!
Dule,prof.dr akademik!!
Sa ovom decom,svaki drugi trener bi izgubio minimum 20 razlike!Tim će opet da oscilira,ali i raste iz meča u meč.Uz Gagija,Baticu,Eda i par pojačanja u maju-junu KLASIKA!!

Kal-El

pre 9 godina

Mislim da nam je od pleja mnogo potrebniji igrac na poziciji 4
Na pleju imamo Daloa, Tepica pa i Aranitovica a na cetvorci osim Bezbradice(nije prava cetvorka) nemamo igraca
Inace predvidjam lepu buducnost Marinkovicu (97 godiste)

crni_redstar

pre 9 godina

koliko je los partizan,sigurno najlosiji u zadnjih 20god. ozbiljan tim bi ih radturio 20razlike,a evroligas mnogo vise. ne vidim da ce muric dici mnogo taj prosek.

znate, niko ne može da zabrani fmp - u kako će da se zove

pre 9 godina

Ja zadovoljan.
Ima još malo vode u ovoj suvoj drenovini!

Uzmi Dule ~ titulu ~ titulu ~ titulu!

мкг

pre 9 godina

Нисмо ми евролигашки тим који ће да изува чувене бугарске тимове, ми смо мала екипа (кажу „комшије силне и надалеко познате ЦЗФМПДТС", мада нисмо из засеока поред Београда), без традиције који тражи своје место поред свих ових Евро великана
Хвала, децо и само напред.

Preživesmo 9. ofanzivu , kako će biti u 10. ?

pre 9 godina

Konačno … trebalo je imati MNOGO JAK STOMAK za ovakvu košarku !
Klinci su ipak odigrali uspešnije , nego nekada mnogo jači ( igrački ) tim .
To je veliki uspeh na " vrućem gostovanju " ( majko mila , " vruć teren " u košarkaškoj velesili Madjarskoj !! ) .
Ehhhhhh , živote lutalico !!

KODAR78

pre 9 godina

Kao navijac institucije KK Partizan, sam naviknut na uspehe i neverovatne stvari koje su vezane za ovaj klub u pozitivnom smislu ali sam se ovom pobedom i sam mnogo iznenadio i naravno mnogo obradovao. Bravo momci ovako desetkovani pobediti na neugodnom terenu, znaci ovi ljudi su neunistivi. Hvala ti crno-bela ljubavi.

Crnobelac

pre 9 godina

Treba podržati ovaj mladi tim PARTIZANA.Sa Murićem,Gagijem, Milutinovićem i bar jednim pojačanjem najverojatnije Amerom bit ćemo strah i trepet za sve timove u ABA ligi,a naročito za KK Umetnu tvorevinu.

sajber_kurajber

pre 9 godina

Hvala vam, deco, za ovu pobedu. Ovde smo gubili i kad smo bili mnogo jači. Samo naporan rad, dobrog trenera, hvala Bogu imate, i uz neko pojačanje biće sve kako treba.

Luke Babbitt gravedigger

pre 9 godina

Čoveče bez pola tima,na ovako nezgodnom gostovanju sa ovom decom rutinska pobeda.Dule ti si doktor košarke.Pa uz Murića,Milosavljevića,Milutinovića i još jednog Amera razbićemo sve u ABA.Napred Partizan

Hogar

pre 9 godina

Gledam utakmicu na Sport Kulubu... komentator je smijesan naspram Avdica i Koleta. Ostaje mi samo da stisnem onu puljku MUTE. Partizan prosjecan... dosta mladih igraca, pa razumijem, mada sam od Gagica ocekivao mnogo vise. Dalo i Bezbradica na nivou. ;) U svakom slucaju ocekujem mnogo vise u pretstojecim mecevima... ne moze se u Evropu sa ovakom igrom.

KKP

pre 9 godina

Koji hrkljuš... Ajd razumem Partizan, koji igra bez pojacanja, ali ovaj Solnok je ispod svakog ABAligaskog nivoa.
(Stella, 04. oktobar 2014 18:33) Vi znate sta je abaligaski nivo..nivo je tim koji je 6 puta osvojio ovo takmicenje,a ne zvezda ili ovi madjari sa ukupno NULA titula..

Rade

pre 9 godina

Bravo klinci,u inat svima,samo polako napred,pa i ako ove godine ne osvijimo ništa,nema veze,samo se vi igrajte košarke i rezultati če doči.

DedaMiloje

pre 9 godina

Pojačajte se molim vas, već u par navrata sam rekao da će izgovor za svaki poraz biti mlad tim, naravno sa tim se vec pocelo. Inače Zvezda ima najmladji tim u Evroligi. Ovo je veceras bila tragikomicna kosarka , ako tako moze da se nazove ovo sto se igralo. Objektivno iole jaca ekipa ovaj Partizan dobija sa 15 razlike. Ne brukajte se, kupite bar dva igraca. Sa ovakvom ekipom ne ulazite u 4. Dolazi vam Krka u sledecem kolu, dobili su Cedevitu.

pan

pre 9 godina

1. Hvala B92 koji je pratio meč skoro iz minuta u minut.
2. Neverovatno je da je uprava kluba ostavila Duleta da prvi meč igra sa klincima.
Ako smo pare za Klobučara našli u četvrtak mogli smo i u utorak.
3. Dobili smo bez Murića, Milosavljevića, Milutinovića i potencijalno prvog pleja tamo gde mnogo jači nismo dobijali.
4. Bravo Dule, bravo momci.

15 godina neuništivosti

pre 9 godina

Vrhunska košarka, prva četvrtina 11:10. Vidi se da je ovo ozbiljno takmičenje, za razliku od cipiripi kupa gde padne 200 koševa na utakmici.

Slavko Rs

pre 9 godina

Igramo sa djecom,ako pobjede bice iznenadjenje posto smo uvjek gubili u Solnoku sa mnogo jacim sastavom.Ako izgube ne treba kritikovat,ovi ljudi su nas toliko zaduzili,bice ovo sve ok ako dodju pojacanja .

budi-gospodin

pre 9 godina

ove godine ce na Partizanovim vestima biti bezbroj pljuvaca jer je tim nerealno mlad..al' stanite malo, iskulirajte i podrzite ovaj tim bez obzira na rezultate..sad treba pokazati gospodstvo

Score Killer

pre 9 godina

увек неугодно гостовање на врућем терену Шолнока.
Прошли пут је било, цитирам: "штипање судије и пипање по телу".
Ваљда ће ове године бити мање дегутантно.

hahaha

pre 9 godina

sa kakvim timom ulaze u sezonu strasno.
ni zvezda u najvecim problemima nije imala ovako los sastav
najvise se ocekuje od Vanje koji je 97 godiste, to govori sve

Cxevu

pre 9 godina

Covece,Grobar sam,ali nisam imao pojma da je pocela ABA liga,nigde nije bilo ni najave,nicega.Treba ovde tesko izboriti pobedu bez pojacanja,pa ce biti lakse kada registrujemo nove igrace.

Slavko Rs

pre 9 godina

Igramo sa djecom,ako pobjede bice iznenadjenje posto smo uvjek gubili u Solnoku sa mnogo jacim sastavom.Ako izgube ne treba kritikovat,ovi ljudi su nas toliko zaduzili,bice ovo sve ok ako dodju pojacanja .

budi-gospodin

pre 9 godina

ove godine ce na Partizanovim vestima biti bezbroj pljuvaca jer je tim nerealno mlad..al' stanite malo, iskulirajte i podrzite ovaj tim bez obzira na rezultate..sad treba pokazati gospodstvo

zlija

pre 9 godina

Koliko mi je drago zbog pobede, jos drazi su mi Arinitovićev ukrsteni korak i Vanjina trojka u bitnim trenutcima utakmice. Bravo crno bela deco, bravo, bravo...

max

pre 9 godina

sram vas bilo za naslov.je li vidite vi sastav Partizana?ovde ce i mnogo favorizovanije ekipe padati,a ovi klinci su izborili pobedu.sramota za medije,sve!

pan

pre 9 godina

1. Hvala B92 koji je pratio meč skoro iz minuta u minut.
2. Neverovatno je da je uprava kluba ostavila Duleta da prvi meč igra sa klincima.
Ako smo pare za Klobučara našli u četvrtak mogli smo i u utorak.
3. Dobili smo bez Murića, Milosavljevića, Milutinovića i potencijalno prvog pleja tamo gde mnogo jači nismo dobijali.
4. Bravo Dule, bravo momci.

31.10.1991.

pre 9 godina

molio bih sve grobare da uplate po 1 euro na racun kk partizana. racun mozete naci na saitu kk partizan. da pomognemo klubu kada je najteze.

komentarisem samo igrace i njihovu igru

pre 9 godina

Auu momci svaka cast! mnogo bitna pobeda! ja licno ne ocekujem mnogo od ovog tima ali navikli su me godinama na uspehe :)

KODAR78

pre 9 godina

Kao navijac institucije KK Partizan, sam naviknut na uspehe i neverovatne stvari koje su vezane za ovaj klub u pozitivnom smislu ali sam se ovom pobedom i sam mnogo iznenadio i naravno mnogo obradovao. Bravo momci ovako desetkovani pobediti na neugodnom terenu, znaci ovi ljudi su neunistivi. Hvala ti crno-bela ljubavi.

BB

pre 9 godina

Stvarno sam srecan kad vidim koliko napreduje ova deca, Dalo se dosta popravio dosta utice evroliga na to a i popravio je i sut mnogo je bolji igrac, Gagic vidi se da je dobio na iskustvo ali licno ja mislim da je stub tima Tepic ipak je daleko iskusniji od svih. Bice ovo dobra ekipica jos i kad se vrate ova trojica i daj boze neko pojacanje. Puna kapa :)

мкг

pre 9 godina

Нисмо ми евролигашки тим који ће да изува чувене бугарске тимове, ми смо мала екипа (кажу „комшије силне и надалеко познате ЦЗФМПДТС", мада нисмо из засеока поред Београда), без традиције који тражи своје место поред свих ових Евро великана
Хвала, децо и само напред.

nik sloter

pre 9 godina

Uz Gagija,Milutinovica,Murica i dva ponavljam dva pojacanja od kojih bi jedan mogao biti Sasa Pavlovic tim za svaki respekt bolji od CZ telekom za tri koplja.Andric se namece,Dalo je sve bolji,Milutinov takodje,super,momci izgaraju.Dule zna tako da ne brinem ja !

Crnobelac

pre 9 godina

Treba podržati ovaj mladi tim PARTIZANA.Sa Murićem,Gagijem, Milutinovićem i bar jednim pojačanjem najverojatnije Amerom bit ćemo strah i trepet za sve timove u ABA ligi,a naročito za KK Umetnu tvorevinu.

bora

pre 9 godina

Ne igraju imena,igra tim!!!
Dule,prof.dr akademik!!
Sa ovom decom,svaki drugi trener bi izgubio minimum 20 razlike!Tim će opet da oscilira,ali i raste iz meča u meč.Uz Gagija,Baticu,Eda i par pojačanja u maju-junu KLASIKA!!

Luke Babbitt gravedigger

pre 9 godina

Čoveče bez pola tima,na ovako nezgodnom gostovanju sa ovom decom rutinska pobeda.Dule ti si doktor košarke.Pa uz Murića,Milosavljevića,Milutinovića i još jednog Amera razbićemo sve u ABA.Napred Partizan

KKP

pre 9 godina

Koji hrkljuš... Ajd razumem Partizan, koji igra bez pojacanja, ali ovaj Solnok je ispod svakog ABAligaskog nivoa.
(Stella, 04. oktobar 2014 18:33) Vi znate sta je abaligaski nivo..nivo je tim koji je 6 puta osvojio ovo takmicenje,a ne zvezda ili ovi madjari sa ukupno NULA titula..

aca

pre 9 godina

Utakmica kao utakmica,ocaj zivi. Medjutim nama ova pobeda znaci kao tri. Ispostavice se veoma bitnom ,kako zbog samopouzdanja tako i zbog teskog rasporeda. Zbog ove pobede igracemo mnogo rasterecenije protiv CD vite,u gostima.Svaka cast igracima ,a posebno Duletu.Ovo je Dule dobio. Pobediti nekoga sa 60 datih poena i 55 primljenih,u gostima,sa ovako oslabljenim timom, to je ocigledno zasluga trenera. Kada se prikljuce svi oni koji fale,bicemo duplo jaci. Andric ove sezona mora da pokida, da ne bi sledece pao u zaborav.

kralj

pre 9 godina

Vazna pobeda na teskom gostovanju pogotovo sto smo igrali maltene sa decom.Kada dodju pojacanja sve ce biti puno lakse.Komentare iz predgradja necu da komentarisem.Ocekujemo saopstenje da je Solnok amaterski klub.

aleksandar

pre 9 godina

Najgori Partizan u poslednjih 20 godina, kao sto je i ABA Liga najlosija od kada je pocelo da se igra. Levski, Solnok, Metalac, Partizan... Strasno.
(Mile, 04. oktobar 2014 21:26)zaboravio si siroki,divu i tvoj lajkovac

@deda miloje

pre 9 godina

e deda,nemoj ti da se brines za nas kako cemo sa krkom! kako ne kapirate vec godinama,da vas dule lozi na pocetku!? ,mozda i izgubimo jos dosta toga al vi dolazite na kraju da vas deljemo!!!

znate, niko ne može da zabrani fmp - u kako će da se zove

pre 9 godina

Ja zadovoljan.
Ima još malo vode u ovoj suvoj drenovini!

Uzmi Dule ~ titulu ~ titulu ~ titulu!

sajber_kurajber

pre 9 godina

Hvala vam, deco, za ovu pobedu. Ovde smo gubili i kad smo bili mnogo jači. Samo naporan rad, dobrog trenera, hvala Bogu imate, i uz neko pojačanje biće sve kako treba.

Kal-El

pre 9 godina

Mislim da nam je od pleja mnogo potrebniji igrac na poziciji 4
Na pleju imamo Daloa, Tepica pa i Aranitovica a na cetvorci osim Bezbradice(nije prava cetvorka) nemamo igraca
Inace predvidjam lepu buducnost Marinkovicu (97 godiste)

Beogradjanin

pre 9 godina

Andrić me je oduševio koliko laku ruku ima, sa uživanjem gledam kako mu trojke ulaze u koš.
Biće ovo dobro, samo da se dovede još neka četvorka, da se kompletira tim.
Lep start sezone, srećan rodjendan!

Rade

pre 9 godina

Bravo klinci,u inat svima,samo polako napred,pa i ako ove godine ne osvijimo ništa,nema veze,samo se vi igrajte košarke i rezultati če doči.

Sale ostani!!!

pre 9 godina

uz ostanak Sase Pavlovica I ako se dovede jos jedan plej I krilni centar uz oporavak Milosavljevica, Partizan ce opet imati sampionsku ekipu.

Cxevu

pre 9 godina

Covece,Grobar sam,ali nisam imao pojma da je pocela ABA liga,nigde nije bilo ni najave,nicega.Treba ovde tesko izboriti pobedu bez pojacanja,pa ce biti lakse kada registrujemo nove igrace.

čika velja

pre 9 godina

petarczv, 4. oktobar 2014 20:45

Kako se varaš?! Ne oduševljavamo se ovoj pobedi, danas nam je DIVAN DAN, našem JSD PARTIZAN je rođendan! I još nam je lepše uz vašu nemoć protiv Voždovca. Još da vas nije spasio sudija koji dva puta ne dosuđuje drugi žuti karton onom sa brojem 4, kako god da se zove... Ali nije ovo tema, tema su brat Boris, komndant Tepić i Dule vragolan... U sredu svi u Pionir!

Срећан рођендан!

pre 9 godina

Треба нам једна добра и искусна четворка да попуни рекет, да се врате повређени и нергистровани ;) и наравно Павловић. У сваком случају бићемо уз тим и у добру и у злу!

Hogar

pre 9 godina

Gledam utakmicu na Sport Kulubu... komentator je smijesan naspram Avdica i Koleta. Ostaje mi samo da stisnem onu puljku MUTE. Partizan prosjecan... dosta mladih igraca, pa razumijem, mada sam od Gagica ocekivao mnogo vise. Dalo i Bezbradica na nivou. ;) U svakom slucaju ocekujem mnogo vise u pretstojecim mecevima... ne moze se u Evropu sa ovakom igrom.

15 godina neuništivosti

pre 9 godina

Vrhunska košarka, prva četvrtina 11:10. Vidi se da je ovo ozbiljno takmičenje, za razliku od cipiripi kupa gde padne 200 koševa na utakmici.

Score Killer

pre 9 godina

увек неугодно гостовање на врућем терену Шолнока.
Прошли пут је било, цитирам: "штипање судије и пипање по телу".
Ваљда ће ове године бити мање дегутантно.

J.D.Aleksandar

pre 9 godina

Zar je moguce da u ovom timu nije bilo mesta za Petra Torlaka ? Zar Milos Glisic na klupi da ne dobije ni minut ? Ne kritikujem,samo pitam !?

DedaMiloje

pre 9 godina

Pojačajte se molim vas, već u par navrata sam rekao da će izgovor za svaki poraz biti mlad tim, naravno sa tim se vec pocelo. Inače Zvezda ima najmladji tim u Evroligi. Ovo je veceras bila tragikomicna kosarka , ako tako moze da se nazove ovo sto se igralo. Objektivno iole jaca ekipa ovaj Partizan dobija sa 15 razlike. Ne brukajte se, kupite bar dva igraca. Sa ovakvom ekipom ne ulazite u 4. Dolazi vam Krka u sledecem kolu, dobili su Cedevitu.

crni_redstar

pre 9 godina

koliko je los partizan,sigurno najlosiji u zadnjih 20god. ozbiljan tim bi ih radturio 20razlike,a evroligas mnogo vise. ne vidim da ce muric dici mnogo taj prosek.

max

pre 9 godina

ako docekamo maj u sastavu Tepic,Dalo,Milosavljevic,Marinkovic,Andric,Muric,Pavlovic,Bezbradica,Bogdanovic ili neka druga 4-ka,Milutinov,Gagic,Salic...bice opet trofeja i evrolige!

hahaha

pre 9 godina

sa kakvim timom ulaze u sezonu strasno.
ni zvezda u najvecim problemima nije imala ovako los sastav
najvise se ocekuje od Vanje koji je 97 godiste, to govori sve

Preživesmo 9. ofanzivu , kako će biti u 10. ?

pre 9 godina

Konačno … trebalo je imati MNOGO JAK STOMAK za ovakvu košarku !
Klinci su ipak odigrali uspešnije , nego nekada mnogo jači ( igrački ) tim .
To je veliki uspeh na " vrućem gostovanju " ( majko mila , " vruć teren " u košarkaškoj velesili Madjarskoj !! ) .
Ehhhhhh , živote lutalico !!

petarczv

pre 9 godina

Ja ne mogu da verujem da se vi odusevljavate ovom pobedom nad ekipom koja u prvih 7 min nije postigla ni jedan poen!!! I to ne zajvaljujuci vasoj odbrani nego nesposobnosti u napada. Prva cetvrtina 11-10...tuzno sa ovakvom igrom svaki ozbiljniji protivnik ima da vas dobije lagano...smesni ste

Kum

pre 9 godina

hahaah @ i sa takvim igracima Partizan pobedjuje dok je zvezda u slicnoj situaciji bila gazena od kogs hoces i kuci i na strani
(kosovski ciklus, 04. oktobar 2014 20:16)

Jel ovaj tim KKP kosta samo 400.000?

Borky

pre 9 godina

@31.10.1991 Jel ti mislis da njima 200 eura ista znaci? Jedino da odu na cevape. De vas 200 ostavite navijanje preko tastature i kupite sezonske karte pa gledajte i navijajte za svoje ljubimce.

Mile

pre 9 godina

Najgori Partizan u poslednjih 20 godina, kao sto je i ABA Liga najlosija od kada je pocelo da se igra. Levski, Solnok, Metalac, Partizan... Strasno.

Normalan partizanovac

pre 9 godina

Bravo crno beli u pocetku uvek bude nekako kilavo. Ali kasnije je kad je to najpotrebnije uvek bude najbitnije. To je zasluga Duleta. To je ono sto crveni nemaju na klupi zato ih toliko boli sama pojava njegova kad god se pojavi na terenu jer znaju da je odlican trener, iako ne zele da priznaju.

Score Killer

pre 9 godina

увек неугодно гостовање на врућем терену Шолнока.
Прошли пут је било, цитирам: "штипање судије и пипање по телу".
Ваљда ће ове године бити мање дегутантно.

crni_redstar

pre 9 godina

koliko je los partizan,sigurno najlosiji u zadnjih 20god. ozbiljan tim bi ih radturio 20razlike,a evroligas mnogo vise. ne vidim da ce muric dici mnogo taj prosek.

15 godina neuništivosti

pre 9 godina

Vrhunska košarka, prva četvrtina 11:10. Vidi se da je ovo ozbiljno takmičenje, za razliku od cipiripi kupa gde padne 200 koševa na utakmici.

petarczv

pre 9 godina

Ja ne mogu da verujem da se vi odusevljavate ovom pobedom nad ekipom koja u prvih 7 min nije postigla ni jedan poen!!! I to ne zajvaljujuci vasoj odbrani nego nesposobnosti u napada. Prva cetvrtina 11-10...tuzno sa ovakvom igrom svaki ozbiljniji protivnik ima da vas dobije lagano...smesni ste

Mile

pre 9 godina

Najgori Partizan u poslednjih 20 godina, kao sto je i ABA Liga najlosija od kada je pocelo da se igra. Levski, Solnok, Metalac, Partizan... Strasno.

J.D.Aleksandar

pre 9 godina

Zar je moguce da u ovom timu nije bilo mesta za Petra Torlaka ? Zar Milos Glisic na klupi da ne dobije ni minut ? Ne kritikujem,samo pitam !?

Kum

pre 9 godina

hahaah @ i sa takvim igracima Partizan pobedjuje dok je zvezda u slicnoj situaciji bila gazena od kogs hoces i kuci i na strani
(kosovski ciklus, 04. oktobar 2014 20:16)

Jel ovaj tim KKP kosta samo 400.000?

DedaMiloje

pre 9 godina

Pojačajte se molim vas, već u par navrata sam rekao da će izgovor za svaki poraz biti mlad tim, naravno sa tim se vec pocelo. Inače Zvezda ima najmladji tim u Evroligi. Ovo je veceras bila tragikomicna kosarka , ako tako moze da se nazove ovo sto se igralo. Objektivno iole jaca ekipa ovaj Partizan dobija sa 15 razlike. Ne brukajte se, kupite bar dva igraca. Sa ovakvom ekipom ne ulazite u 4. Dolazi vam Krka u sledecem kolu, dobili su Cedevitu.

hahaha

pre 9 godina

sa kakvim timom ulaze u sezonu strasno.
ni zvezda u najvecim problemima nije imala ovako los sastav
najvise se ocekuje od Vanje koji je 97 godiste, to govori sve

Cxevu

pre 9 godina

Covece,Grobar sam,ali nisam imao pojma da je pocela ABA liga,nigde nije bilo ni najave,nicega.Treba ovde tesko izboriti pobedu bez pojacanja,pa ce biti lakse kada registrujemo nove igrace.

Preživesmo 9. ofanzivu , kako će biti u 10. ?

pre 9 godina

Konačno … trebalo je imati MNOGO JAK STOMAK za ovakvu košarku !
Klinci su ipak odigrali uspešnije , nego nekada mnogo jači ( igrački ) tim .
To je veliki uspeh na " vrućem gostovanju " ( majko mila , " vruć teren " u košarkaškoj velesili Madjarskoj !! ) .
Ehhhhhh , živote lutalico !!

Borky

pre 9 godina

@31.10.1991 Jel ti mislis da njima 200 eura ista znaci? Jedino da odu na cevape. De vas 200 ostavite navijanje preko tastature i kupite sezonske karte pa gledajte i navijajte za svoje ljubimce.

Hogar

pre 9 godina

Gledam utakmicu na Sport Kulubu... komentator je smijesan naspram Avdica i Koleta. Ostaje mi samo da stisnem onu puljku MUTE. Partizan prosjecan... dosta mladih igraca, pa razumijem, mada sam od Gagica ocekivao mnogo vise. Dalo i Bezbradica na nivou. ;) U svakom slucaju ocekujem mnogo vise u pretstojecim mecevima... ne moze se u Evropu sa ovakom igrom.

Slavko Rs

pre 9 godina

Igramo sa djecom,ako pobjede bice iznenadjenje posto smo uvjek gubili u Solnoku sa mnogo jacim sastavom.Ako izgube ne treba kritikovat,ovi ljudi su nas toliko zaduzili,bice ovo sve ok ako dodju pojacanja .

budi-gospodin

pre 9 godina

ove godine ce na Partizanovim vestima biti bezbroj pljuvaca jer je tim nerealno mlad..al' stanite malo, iskulirajte i podrzite ovaj tim bez obzira na rezultate..sad treba pokazati gospodstvo

KKP

pre 9 godina

Koji hrkljuš... Ajd razumem Partizan, koji igra bez pojacanja, ali ovaj Solnok je ispod svakog ABAligaskog nivoa.
(Stella, 04. oktobar 2014 18:33) Vi znate sta je abaligaski nivo..nivo je tim koji je 6 puta osvojio ovo takmicenje,a ne zvezda ili ovi madjari sa ukupno NULA titula..

max

pre 9 godina

sram vas bilo za naslov.je li vidite vi sastav Partizana?ovde ce i mnogo favorizovanije ekipe padati,a ovi klinci su izborili pobedu.sramota za medije,sve!

nik sloter

pre 9 godina

Uz Gagija,Milutinovica,Murica i dva ponavljam dva pojacanja od kojih bi jedan mogao biti Sasa Pavlovic tim za svaki respekt bolji od CZ telekom za tri koplja.Andric se namece,Dalo je sve bolji,Milutinov takodje,super,momci izgaraju.Dule zna tako da ne brinem ja !

bora

pre 9 godina

Ne igraju imena,igra tim!!!
Dule,prof.dr akademik!!
Sa ovom decom,svaki drugi trener bi izgubio minimum 20 razlike!Tim će opet da oscilira,ali i raste iz meča u meč.Uz Gagija,Baticu,Eda i par pojačanja u maju-junu KLASIKA!!

31.10.1991.

pre 9 godina

molio bih sve grobare da uplate po 1 euro na racun kk partizana. racun mozete naci na saitu kk partizan. da pomognemo klubu kada je najteze.

Luke Babbitt gravedigger

pre 9 godina

Čoveče bez pola tima,na ovako nezgodnom gostovanju sa ovom decom rutinska pobeda.Dule ti si doktor košarke.Pa uz Murića,Milosavljevića,Milutinovića i još jednog Amera razbićemo sve u ABA.Napred Partizan

KODAR78

pre 9 godina

Kao navijac institucije KK Partizan, sam naviknut na uspehe i neverovatne stvari koje su vezane za ovaj klub u pozitivnom smislu ali sam se ovom pobedom i sam mnogo iznenadio i naravno mnogo obradovao. Bravo momci ovako desetkovani pobediti na neugodnom terenu, znaci ovi ljudi su neunistivi. Hvala ti crno-bela ljubavi.

znate, niko ne može da zabrani fmp - u kako će da se zove

pre 9 godina

Ja zadovoljan.
Ima još malo vode u ovoj suvoj drenovini!

Uzmi Dule ~ titulu ~ titulu ~ titulu!

мкг

pre 9 godina

Нисмо ми евролигашки тим који ће да изува чувене бугарске тимове, ми смо мала екипа (кажу „комшије силне и надалеко познате ЦЗФМПДТС", мада нисмо из засеока поред Београда), без традиције који тражи своје место поред свих ових Евро великана
Хвала, децо и само напред.

pan

pre 9 godina

1. Hvala B92 koji je pratio meč skoro iz minuta u minut.
2. Neverovatno je da je uprava kluba ostavila Duleta da prvi meč igra sa klincima.
Ako smo pare za Klobučara našli u četvrtak mogli smo i u utorak.
3. Dobili smo bez Murića, Milosavljevića, Milutinovića i potencijalno prvog pleja tamo gde mnogo jači nismo dobijali.
4. Bravo Dule, bravo momci.

komentarisem samo igrace i njihovu igru

pre 9 godina

Auu momci svaka cast! mnogo bitna pobeda! ja licno ne ocekujem mnogo od ovog tima ali navikli su me godinama na uspehe :)

sajber_kurajber

pre 9 godina

Hvala vam, deco, za ovu pobedu. Ovde smo gubili i kad smo bili mnogo jači. Samo naporan rad, dobrog trenera, hvala Bogu imate, i uz neko pojačanje biće sve kako treba.

Crnobelac

pre 9 godina

Treba podržati ovaj mladi tim PARTIZANA.Sa Murićem,Gagijem, Milutinovićem i bar jednim pojačanjem najverojatnije Amerom bit ćemo strah i trepet za sve timove u ABA ligi,a naročito za KK Umetnu tvorevinu.

kralj

pre 9 godina

Vazna pobeda na teskom gostovanju pogotovo sto smo igrali maltene sa decom.Kada dodju pojacanja sve ce biti puno lakse.Komentare iz predgradja necu da komentarisem.Ocekujemo saopstenje da je Solnok amaterski klub.

zlija

pre 9 godina

Koliko mi je drago zbog pobede, jos drazi su mi Arinitovićev ukrsteni korak i Vanjina trojka u bitnim trenutcima utakmice. Bravo crno bela deco, bravo, bravo...

@deda miloje

pre 9 godina

e deda,nemoj ti da se brines za nas kako cemo sa krkom! kako ne kapirate vec godinama,da vas dule lozi na pocetku!? ,mozda i izgubimo jos dosta toga al vi dolazite na kraju da vas deljemo!!!

Sale ostani!!!

pre 9 godina

uz ostanak Sase Pavlovica I ako se dovede jos jedan plej I krilni centar uz oporavak Milosavljevica, Partizan ce opet imati sampionsku ekipu.

aleksandar

pre 9 godina

Najgori Partizan u poslednjih 20 godina, kao sto je i ABA Liga najlosija od kada je pocelo da se igra. Levski, Solnok, Metalac, Partizan... Strasno.
(Mile, 04. oktobar 2014 21:26)zaboravio si siroki,divu i tvoj lajkovac

čika velja

pre 9 godina

petarczv, 4. oktobar 2014 20:45

Kako se varaš?! Ne oduševljavamo se ovoj pobedi, danas nam je DIVAN DAN, našem JSD PARTIZAN je rođendan! I još nam je lepše uz vašu nemoć protiv Voždovca. Još da vas nije spasio sudija koji dva puta ne dosuđuje drugi žuti karton onom sa brojem 4, kako god da se zove... Ali nije ovo tema, tema su brat Boris, komndant Tepić i Dule vragolan... U sredu svi u Pionir!

aca

pre 9 godina

Utakmica kao utakmica,ocaj zivi. Medjutim nama ova pobeda znaci kao tri. Ispostavice se veoma bitnom ,kako zbog samopouzdanja tako i zbog teskog rasporeda. Zbog ove pobede igracemo mnogo rasterecenije protiv CD vite,u gostima.Svaka cast igracima ,a posebno Duletu.Ovo je Dule dobio. Pobediti nekoga sa 60 datih poena i 55 primljenih,u gostima,sa ovako oslabljenim timom, to je ocigledno zasluga trenera. Kada se prikljuce svi oni koji fale,bicemo duplo jaci. Andric ove sezona mora da pokida, da ne bi sledece pao u zaborav.

Kal-El

pre 9 godina

Mislim da nam je od pleja mnogo potrebniji igrac na poziciji 4
Na pleju imamo Daloa, Tepica pa i Aranitovica a na cetvorci osim Bezbradice(nije prava cetvorka) nemamo igraca
Inace predvidjam lepu buducnost Marinkovicu (97 godiste)

BB

pre 9 godina

Stvarno sam srecan kad vidim koliko napreduje ova deca, Dalo se dosta popravio dosta utice evroliga na to a i popravio je i sut mnogo je bolji igrac, Gagic vidi se da je dobio na iskustvo ali licno ja mislim da je stub tima Tepic ipak je daleko iskusniji od svih. Bice ovo dobra ekipica jos i kad se vrate ova trojica i daj boze neko pojacanje. Puna kapa :)

Rade

pre 9 godina

Bravo klinci,u inat svima,samo polako napred,pa i ako ove godine ne osvijimo ništa,nema veze,samo se vi igrajte košarke i rezultati če doči.

Срећан рођендан!

pre 9 godina

Треба нам једна добра и искусна четворка да попуни рекет, да се врате повређени и нергистровани ;) и наравно Павловић. У сваком случају бићемо уз тим и у добру и у злу!

max

pre 9 godina

ako docekamo maj u sastavu Tepic,Dalo,Milosavljevic,Marinkovic,Andric,Muric,Pavlovic,Bezbradica,Bogdanovic ili neka druga 4-ka,Milutinov,Gagic,Salic...bice opet trofeja i evrolige!

Beogradjanin

pre 9 godina

Andrić me je oduševio koliko laku ruku ima, sa uživanjem gledam kako mu trojke ulaze u koš.
Biće ovo dobro, samo da se dovede još neka četvorka, da se kompletira tim.
Lep start sezone, srećan rodjendan!

Normalan partizanovac

pre 9 godina

Bravo crno beli u pocetku uvek bude nekako kilavo. Ali kasnije je kad je to najpotrebnije uvek bude najbitnije. To je zasluga Duleta. To je ono sto crveni nemaju na klupi zato ih toliko boli sama pojava njegova kad god se pojavi na terenu jer znaju da je odlican trener, iako ne zele da priznaju.