Petak, 03.10.2014.

10:25

Mari dobio Čilića, ide na Novaka

Škotski teniser Endi Mari igraće sa Novakom Đokovićem u polufinalu turnira u Pekingu, pošto je u četvrtfinalu savladao Marina Čilića sa ubedljivih 6:1, 6:4.

Izvor: SO

Mari dobio Èiliæa, ide na Novaka IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

63 Komentari

Sortiraj po:

drago

pre 9 godina

http://www.atpworldtour.com/Tennis/Players/Top-Players/Marin-Cilic.aspx?t=pa

Haha,da ovo je strasno lagan zdrijeb

http://www.atpworldtour.com/Tennis/Players/Top-Players/Roger-Federer.aspx
http://www.atpworldtour.com/Tennis/Players/Top-Players/Tomas-Berdych.aspx
http://www.atpworldtour.com/Tennis/Players/Top-Players/Kei-Nishikori.aspx

Tri igraca od prvih 7. Inace, nije im seta dao.

http://www.atpworldtour.com/Tennis/Players/Top-Players/Kevin-Anderson.aspx

Cilic je ovaj turnir odigrao na 20% od US Opena, jednosatvno nema tu motiva za ovaj turnir nakon GS-a.
Bilo bi lijepo da je dobio ali kad znam da je osvojio GS prije samo 20 dana, sve je super. I nije izgubio od bilo koga, nego od Murray-ija.
Pravog Cilica cete vidjeti na WTF i AO.

nik sloter

pre 9 godina

Marin nece uzeti turnir iz serije 500 nikada vise,masters nije uzeo nikada niti ce,o GS moze da sanja.Pored sadasnje cetvorke i mladih lavova koji dolaze Raonic,Dimitrov itd tesko !

tetak

pre 9 godina

Cilic MARI Wawrinka su iskoristili rupu u tenisu bez Rafe i zenidbe sada Novaka i osvojili Grand Slame.Tesko da nekad nesto osvoje ako ovi budu zdravi.
(igor, 3. oktobar 2014 14:08)

Pozdravio te Klizan .....hihihihi

Moljac

pre 9 godina

Gajetano reče "Marej (not Mari)". Murray se čita MArIj, pri čemu se r i j jedva čuju, naročito j na kraju. Zato sam i odabrao ova mala i velika slova. Ja uvek pišem Marij, eda bih bio najprecizniji. Mari je mnogo preciznije od Marej. Marej je ekvivalent Džokovika, Trajkija, Tipserevika i Zimondžika. A vi posrbljavajte i dalje.

drago

pre 9 godina

http://www.atpworldtour.com/Tennis/Players/Top-Players/Marin-Cilic.aspx?t=pa

haha da, ovo je strasno lagan zdrijeb. 3 igraca iz top 10 plus jedan iz top 20

silvaner

pre 9 godina

Cilic moze da se zahvali samo nenormalnim vremenskim i neljudskim uslovima pod kojima je igran mec polufinala US-open izmedju Nisikorija i Novaka(50*c na terenu) pa je iskoristio priliku koja mu se ukazala.Inace je imao neverovatno lak zreb a u finalu je pobedio iscrpljenog Nisikorija koji je zaista imao 5 puta tezi zreb od Marina do finala.Pogledajte koje sve bio u Novakovoj polovini i sve ce vam biti jasno.Ali slozile su se kockice kao nikad do tada i Cilic ni kriv ni duzan osvoji grand slem.Zapravo zreb je bio stelovan za vremesnog Federera a omrsio se Cilic!!!

Sasha

pre 9 godina

Sada se naprosto smijem, sjetivsi se udarne vijesti na HRT sajtu: "Marin Cilic u Aziju po nove titule"!!!

Nije se stigao ni zagrijati, a vec je u autu. Neka nazove Thompsona sa ga utjesi svojim stihovima. Mozda mu otpjeva onu "Jasenovac i Gradiska Stara". Sta je sljedece, "Za Dom Spremni"?!

Gadim se sebi da sam za takvog covjeka navijao na US Openu.

igor

pre 9 godina

Cilic MARI Wawrinka su iskoristili rupu u tenisu bez Rafe i zenidbe sada Novaka i osvojili Grand Slame.Tesko da nekad nesto osvoje ako ovi budu zdravi.

Jole

pre 9 godina

Komsije postedite nas tih fraza kako ste vi navijali navodno za Cilica,pa vi ni za svog ne navijate a to se vidi kad izgubi sta sve mu pisete ovde.
Meni je bilo neugodno to sve citat sta ste mu pisali ( prodao japancu jer imaju istog sponzora,ozenio se pa ga tenis ne inteeresira,onda kako ne placa porez u Srbiji i jos svasta).
Te price kako vi navijate za nase a mi za vase ne drze vodu a to se vidi kad nasi ili vasi gube onda se ti isti "navijaci" pojave ovde i nasladjuju se..
I to se pojave sa istim nadimcima,inteligencija na visini :-)

kao i uvek mnogo glup komentar

pre 9 godina

i tako Ćiliću i dalje ostaje san turniri iz serije 500 i 1000.Ništa, vidimo ga u Zagrebu u februaru. (vječito 250).
(hrvati nemaju ni istoriju ni velikane, 03. oktobar 2014 11:39)
Jeca bi dala sve turnire za US open

Disco

pre 9 godina

Kakav blam je ovaj Cilic pred svetom. Prosunjao se u NYC i sad nastavlja da dokazuje koliko je niskorazredni teniser. A Morezmo rasturi Gorana. Haha.

ludinovinar

pre 9 godina

Sasvim normalna situacija, Marej je igracina za Cilica i ova ubedljiva pobeda je svakako ocekivana.. Cilic je spletom srecnih okolnosti uzeo GS i to ce na tome i da ostane.. Mozda uzme neki ATP 500 turnir, Master mislim da nema sanse, bar dok se cetvorka bude pitala.. ;-) Sutra jos jedan "mali" klasik, Nole-Marej.. Srecno majstore..

Nole

pre 9 godina

Чилић је узео УС опен стицајем срећних околности по њега.Ђоле се женио.Надал повређен.Ови изван форме.То му се поклопило сад и никад.

Ranzo

pre 9 godina

Da li će sada opet da se razvije polemika kod hrvata da li je Čilić Hrvat ili Hercegovac? Čitao sam njihove komentare posle one čuvene proslave gde su se pljuvali međusobno čiji je Marin.

Ukor!

pre 9 godina

Pa kako to da Tompsonov obožavalac pukne od "otpisanog" Marija? Pa zar Mari ne zna da su Hrvati Čilića proglasili najboljim teniserom današnjice? Kako se samo usuđuje taj Škot?!?

Prijatelju, budi precizan, najbolji "tenisač"! A US Open je najveće "žicanje" u muškom tenisu od kad ga pratim.

hrvati nemaju ni istoriju ni velikane

pre 9 godina

i tako Ćiliću i dalje ostaje san turniri iz serije 500 i 1000.

Ništa, vidimo ga u Zagrebu u februaru.
(vječito 250).

Jole

pre 9 godina

Kad "komsije" pricaju o kompleksima ja se samo nasmijem..
Kud ces vecih kompleksa nego se probudit ujutro i cekat Cilicev poraz i onda doc ovde pa se nasladjivat..
Teska je to dijagnoza :-))

gt

pre 9 godina

Čilić je pred par tjedana osvojio svoj prvi GS i naravno da nije sad na toj razini, pa Đoković se eto do ovog tjedna nije sastao sa polufinalem još od Wimbledona. Sutra ćete vidjeti u kakvoj je formi Murray, danas je odigrao najbolji meč od operacije.

BgHQ

pre 9 godina

Interesantno bi bilo procitati komentare "strucnjaka" iz susedne nam drzave sta se to zbilo sa "najboljim teniserom na svetu" pa je opusteno izgubio s 2:0.

idi sad na koncert

pre 9 godina

Isprasen Cilic. Imace vremena da slusa pesme.
Tuzno je ko je osvojio Gren slem i pre svega ko ga je ponovo ispustio.
Nema veze, idemo dalje Nole. Broj 1, pored "dva najveca ikada". Mozda po statistici jesu, ali moram pod navodnicima jer ih nas Nole neretko dere i ima na hiljade poena vise od njih, godinama.

SIN LOVCA NA MEDVEDE

pre 9 godina

Čilić bi daleko više postigao da nema Ivaniševića za trenera. Čilić ima sve, fantastičan teniser je, jedini problem, je glava, a i vrapci znaju da je upravo to falilo Goranu, takodje fantastičnom teniseru. Marin pod hitno treba da raskine sa Ivaniševićem.

dado

pre 9 godina

Wavrinka, Čilić, Tsonga... (dopuniti niz) su epizodisti, nikako u rangu sa Federerom, Nadalom i Djokovicem. Nije toliko tesko nekad pobediti boljeg od sebe, ali drzati kontinuitet kao Djokovic (ili Nadal, pa i Federer), svih ovih godina - to ne moze svako.

Novosadjanin.

pre 9 godina

Cilica stize prokletstvo zbog Tompsona... Ako pobedu proslavljas sa nekim ko poziva na ubijanje i sviirepe zlocine kako se mozes nadati dobrom. Inace mislim da smo totalno zakazali, nismo digli prasinu oko toga, zamislite sta bi oni uradili u slicnoj situaciji... Mnogo smo naivni, ali mnogo. Pa taj koji je pevao zna se kome zeli zlo u pesmama i koga velica...

Dundo Maroje

pre 9 godina

@(dado, 03. oktobar 2014 11:15)
Tako je,uvijek se može desiti da autsajder na papiru odnese pobjedu ako se poklope neke okolnosti,ali kontinuitet je ono što čini razliku.Dobro,i još ponešto,ali kontinuitet je ono što je najizraženije.

Pravo slobode govora.

pre 9 godina

Cili je poprilicno iznenadjen sto mu ovaj vraca loptice.xd Hrvati jako losu karmu imaju zbog onakvih proslava.Potpuno prizemljenje.

Advokat svih Srba

pre 9 godina

Klasican luzerski mentalitet "Malog od Umaga",bukvalno ali bukvalno ga je sreca pogledala te je osvojio US Open,za razliku od njega Wawrinka je potpuno zasluzeno osvojio Ozi open.Ima 26 godina,on je svoj igracki maksimum dostigao vec odavne,od Cilica se ne moze ocekivati Bog zna sta specijalno.A najsmesniji mi je Goran koji tvrdi da ce osvojiti jos koji Gren slem,ne zna on da se nosi s tim da bude nekakav favorit za zavrsnicu.Nego imam kartu za Thompsonov koncert,pa neka me Cilic kontaktira da odemo zajedno da ga slusamo!

Milan

pre 9 godina

Pa kako to da Tompsonov obožavalac pukne od "otpisanog" Marija? Pa zar Mari ne zna da su Hrvati Čilića proglasili najboljim teniserom današnjice? Kako se samo usuđuje taj Škot?!?

Gajetano

pre 9 godina

Navijao sam za Cilic-Thompsona samo iz jednog razloga: da sutra vidimo kako bi izgledalo "pravo" finale US Opena, a ne ono "lazno" koje nam je servirao Uniqlo Co., Ltd. Ispostavilo se da je i cetvrtfinalista US Opena iz Novakove polovine zreba prejak za pobednika istog. Ccc...

Iako igra sa puno oscilacija i pravi dosta gresaka, Marej (not Mari) je u konstantnom usponu forme i uvek nezgodan protivnik za Novaka. Pogotovu ako mu krene servis, a Novak se ne pojavi u svom najboljem izdanju. Ipak, greje me nada da cemo u finalu ponovo uzivati u najvecem rivalstvu u istoriji tenisa - Novak vs Rafa, 43. put! Na ovoj podlozi i na ovom meridijanu, Novak je uvek favorit.

Pozdrav,

Ratko

pre 9 godina

Toliko o Cilicu. Novak, Andy, Nadal drugi teniski svet. Gledamo sam mec i osecaj kao da su igrali profesionalac i amater. Neverovatno kako je Novak dozvolio sebi onakav luksuz da izgubi od Nisikorija i pokloni Cilicu GS.

rex

pre 9 godina

Škot igra jako dobro, pa vi koji mrzite Noleta sutra gledajte da vidite koliko je Nole loš, izvlači ga servis, Škot je bolestan, imao je sreće, Škota nije išlo,... Gledajte sutrašnju poduku i nastavu i poslije nemojte komentirati. GO NOLE (7+12=19)

Novosadjanin.

pre 9 godina

Cilica stize prokletstvo zbog Tompsona... Ako pobedu proslavljas sa nekim ko poziva na ubijanje i sviirepe zlocine kako se mozes nadati dobrom. Inace mislim da smo totalno zakazali, nismo digli prasinu oko toga, zamislite sta bi oni uradili u slicnoj situaciji... Mnogo smo naivni, ali mnogo. Pa taj koji je pevao zna se kome zeli zlo u pesmama i koga velica...

dado

pre 9 godina

Wavrinka, Čilić, Tsonga... (dopuniti niz) su epizodisti, nikako u rangu sa Federerom, Nadalom i Djokovicem. Nije toliko tesko nekad pobediti boljeg od sebe, ali drzati kontinuitet kao Djokovic (ili Nadal, pa i Federer), svih ovih godina - to ne moze svako.

Milan

pre 9 godina

Pa kako to da Tompsonov obožavalac pukne od "otpisanog" Marija? Pa zar Mari ne zna da su Hrvati Čilića proglasili najboljim teniserom današnjice? Kako se samo usuđuje taj Škot?!?

Ratko

pre 9 godina

Toliko o Cilicu. Novak, Andy, Nadal drugi teniski svet. Gledamo sam mec i osecaj kao da su igrali profesionalac i amater. Neverovatno kako je Novak dozvolio sebi onakav luksuz da izgubi od Nisikorija i pokloni Cilicu GS.

Pravo slobode govora.

pre 9 godina

Cili je poprilicno iznenadjen sto mu ovaj vraca loptice.xd Hrvati jako losu karmu imaju zbog onakvih proslava.Potpuno prizemljenje.

ludinovinar

pre 9 godina

Sasvim normalna situacija, Marej je igracina za Cilica i ova ubedljiva pobeda je svakako ocekivana.. Cilic je spletom srecnih okolnosti uzeo GS i to ce na tome i da ostane.. Mozda uzme neki ATP 500 turnir, Master mislim da nema sanse, bar dok se cetvorka bude pitala.. ;-) Sutra jos jedan "mali" klasik, Nole-Marej.. Srecno majstore..

Gajetano

pre 9 godina

Navijao sam za Cilic-Thompsona samo iz jednog razloga: da sutra vidimo kako bi izgledalo "pravo" finale US Opena, a ne ono "lazno" koje nam je servirao Uniqlo Co., Ltd. Ispostavilo se da je i cetvrtfinalista US Opena iz Novakove polovine zreba prejak za pobednika istog. Ccc...

Iako igra sa puno oscilacija i pravi dosta gresaka, Marej (not Mari) je u konstantnom usponu forme i uvek nezgodan protivnik za Novaka. Pogotovu ako mu krene servis, a Novak se ne pojavi u svom najboljem izdanju. Ipak, greje me nada da cemo u finalu ponovo uzivati u najvecem rivalstvu u istoriji tenisa - Novak vs Rafa, 43. put! Na ovoj podlozi i na ovom meridijanu, Novak je uvek favorit.

Pozdrav,

Nole

pre 9 godina

Чилић је узео УС опен стицајем срећних околности по њега.Ђоле се женио.Надал повређен.Ови изван форме.То му се поклопило сад и никад.

hrvati nemaju ni istoriju ni velikane

pre 9 godina

i tako Ćiliću i dalje ostaje san turniri iz serije 500 i 1000.

Ništa, vidimo ga u Zagrebu u februaru.
(vječito 250).

BgHQ

pre 9 godina

Interesantno bi bilo procitati komentare "strucnjaka" iz susedne nam drzave sta se to zbilo sa "najboljim teniserom na svetu" pa je opusteno izgubio s 2:0.

Sasha

pre 9 godina

Sada se naprosto smijem, sjetivsi se udarne vijesti na HRT sajtu: "Marin Cilic u Aziju po nove titule"!!!

Nije se stigao ni zagrijati, a vec je u autu. Neka nazove Thompsona sa ga utjesi svojim stihovima. Mozda mu otpjeva onu "Jasenovac i Gradiska Stara". Sta je sljedece, "Za Dom Spremni"?!

Gadim se sebi da sam za takvog covjeka navijao na US Openu.

idi sad na koncert

pre 9 godina

Isprasen Cilic. Imace vremena da slusa pesme.
Tuzno je ko je osvojio Gren slem i pre svega ko ga je ponovo ispustio.
Nema veze, idemo dalje Nole. Broj 1, pored "dva najveca ikada". Mozda po statistici jesu, ali moram pod navodnicima jer ih nas Nole neretko dere i ima na hiljade poena vise od njih, godinama.

Advokat svih Srba

pre 9 godina

Klasican luzerski mentalitet "Malog od Umaga",bukvalno ali bukvalno ga je sreca pogledala te je osvojio US Open,za razliku od njega Wawrinka je potpuno zasluzeno osvojio Ozi open.Ima 26 godina,on je svoj igracki maksimum dostigao vec odavne,od Cilica se ne moze ocekivati Bog zna sta specijalno.A najsmesniji mi je Goran koji tvrdi da ce osvojiti jos koji Gren slem,ne zna on da se nosi s tim da bude nekakav favorit za zavrsnicu.Nego imam kartu za Thompsonov koncert,pa neka me Cilic kontaktira da odemo zajedno da ga slusamo!

Ukor!

pre 9 godina

Pa kako to da Tompsonov obožavalac pukne od "otpisanog" Marija? Pa zar Mari ne zna da su Hrvati Čilića proglasili najboljim teniserom današnjice? Kako se samo usuđuje taj Škot?!?

Prijatelju, budi precizan, najbolji "tenisač"! A US Open je najveće "žicanje" u muškom tenisu od kad ga pratim.

Ranzo

pre 9 godina

Da li će sada opet da se razvije polemika kod hrvata da li je Čilić Hrvat ili Hercegovac? Čitao sam njihove komentare posle one čuvene proslave gde su se pljuvali međusobno čiji je Marin.

Disco

pre 9 godina

Kakav blam je ovaj Cilic pred svetom. Prosunjao se u NYC i sad nastavlja da dokazuje koliko je niskorazredni teniser. A Morezmo rasturi Gorana. Haha.

silvaner

pre 9 godina

Cilic moze da se zahvali samo nenormalnim vremenskim i neljudskim uslovima pod kojima je igran mec polufinala US-open izmedju Nisikorija i Novaka(50*c na terenu) pa je iskoristio priliku koja mu se ukazala.Inace je imao neverovatno lak zreb a u finalu je pobedio iscrpljenog Nisikorija koji je zaista imao 5 puta tezi zreb od Marina do finala.Pogledajte koje sve bio u Novakovoj polovini i sve ce vam biti jasno.Ali slozile su se kockice kao nikad do tada i Cilic ni kriv ni duzan osvoji grand slem.Zapravo zreb je bio stelovan za vremesnog Federera a omrsio se Cilic!!!

Dundo Maroje

pre 9 godina

@(dado, 03. oktobar 2014 11:15)
Tako je,uvijek se može desiti da autsajder na papiru odnese pobjedu ako se poklope neke okolnosti,ali kontinuitet je ono što čini razliku.Dobro,i još ponešto,ali kontinuitet je ono što je najizraženije.

rex

pre 9 godina

Škot igra jako dobro, pa vi koji mrzite Noleta sutra gledajte da vidite koliko je Nole loš, izvlači ga servis, Škot je bolestan, imao je sreće, Škota nije išlo,... Gledajte sutrašnju poduku i nastavu i poslije nemojte komentirati. GO NOLE (7+12=19)

igor

pre 9 godina

Cilic MARI Wawrinka su iskoristili rupu u tenisu bez Rafe i zenidbe sada Novaka i osvojili Grand Slame.Tesko da nekad nesto osvoje ako ovi budu zdravi.

Jole

pre 9 godina

Kad "komsije" pricaju o kompleksima ja se samo nasmijem..
Kud ces vecih kompleksa nego se probudit ujutro i cekat Cilicev poraz i onda doc ovde pa se nasladjivat..
Teska je to dijagnoza :-))

nik sloter

pre 9 godina

Marin nece uzeti turnir iz serije 500 nikada vise,masters nije uzeo nikada niti ce,o GS moze da sanja.Pored sadasnje cetvorke i mladih lavova koji dolaze Raonic,Dimitrov itd tesko !

Jole

pre 9 godina

Komsije postedite nas tih fraza kako ste vi navijali navodno za Cilica,pa vi ni za svog ne navijate a to se vidi kad izgubi sta sve mu pisete ovde.
Meni je bilo neugodno to sve citat sta ste mu pisali ( prodao japancu jer imaju istog sponzora,ozenio se pa ga tenis ne inteeresira,onda kako ne placa porez u Srbiji i jos svasta).
Te price kako vi navijate za nase a mi za vase ne drze vodu a to se vidi kad nasi ili vasi gube onda se ti isti "navijaci" pojave ovde i nasladjuju se..
I to se pojave sa istim nadimcima,inteligencija na visini :-)

kao i uvek mnogo glup komentar

pre 9 godina

i tako Ćiliću i dalje ostaje san turniri iz serije 500 i 1000.Ništa, vidimo ga u Zagrebu u februaru. (vječito 250).
(hrvati nemaju ni istoriju ni velikane, 03. oktobar 2014 11:39)
Jeca bi dala sve turnire za US open

Moljac

pre 9 godina

Gajetano reče "Marej (not Mari)". Murray se čita MArIj, pri čemu se r i j jedva čuju, naročito j na kraju. Zato sam i odabrao ova mala i velika slova. Ja uvek pišem Marij, eda bih bio najprecizniji. Mari je mnogo preciznije od Marej. Marej je ekvivalent Džokovika, Trajkija, Tipserevika i Zimondžika. A vi posrbljavajte i dalje.

SIN LOVCA NA MEDVEDE

pre 9 godina

Čilić bi daleko više postigao da nema Ivaniševića za trenera. Čilić ima sve, fantastičan teniser je, jedini problem, je glava, a i vrapci znaju da je upravo to falilo Goranu, takodje fantastičnom teniseru. Marin pod hitno treba da raskine sa Ivaniševićem.

gt

pre 9 godina

Čilić je pred par tjedana osvojio svoj prvi GS i naravno da nije sad na toj razini, pa Đoković se eto do ovog tjedna nije sastao sa polufinalem još od Wimbledona. Sutra ćete vidjeti u kakvoj je formi Murray, danas je odigrao najbolji meč od operacije.

tetak

pre 9 godina

Cilic MARI Wawrinka su iskoristili rupu u tenisu bez Rafe i zenidbe sada Novaka i osvojili Grand Slame.Tesko da nekad nesto osvoje ako ovi budu zdravi.
(igor, 3. oktobar 2014 14:08)

Pozdravio te Klizan .....hihihihi

drago

pre 9 godina

http://www.atpworldtour.com/Tennis/Players/Top-Players/Marin-Cilic.aspx?t=pa

haha da, ovo je strasno lagan zdrijeb. 3 igraca iz top 10 plus jedan iz top 20

drago

pre 9 godina

http://www.atpworldtour.com/Tennis/Players/Top-Players/Marin-Cilic.aspx?t=pa

Haha,da ovo je strasno lagan zdrijeb

http://www.atpworldtour.com/Tennis/Players/Top-Players/Roger-Federer.aspx
http://www.atpworldtour.com/Tennis/Players/Top-Players/Tomas-Berdych.aspx
http://www.atpworldtour.com/Tennis/Players/Top-Players/Kei-Nishikori.aspx

Tri igraca od prvih 7. Inace, nije im seta dao.

http://www.atpworldtour.com/Tennis/Players/Top-Players/Kevin-Anderson.aspx

Cilic je ovaj turnir odigrao na 20% od US Opena, jednosatvno nema tu motiva za ovaj turnir nakon GS-a.
Bilo bi lijepo da je dobio ali kad znam da je osvojio GS prije samo 20 dana, sve je super. I nije izgubio od bilo koga, nego od Murray-ija.
Pravog Cilica cete vidjeti na WTF i AO.

gt

pre 9 godina

Čilić je pred par tjedana osvojio svoj prvi GS i naravno da nije sad na toj razini, pa Đoković se eto do ovog tjedna nije sastao sa polufinalem još od Wimbledona. Sutra ćete vidjeti u kakvoj je formi Murray, danas je odigrao najbolji meč od operacije.

Jole

pre 9 godina

Kad "komsije" pricaju o kompleksima ja se samo nasmijem..
Kud ces vecih kompleksa nego se probudit ujutro i cekat Cilicev poraz i onda doc ovde pa se nasladjivat..
Teska je to dijagnoza :-))

SIN LOVCA NA MEDVEDE

pre 9 godina

Čilić bi daleko više postigao da nema Ivaniševića za trenera. Čilić ima sve, fantastičan teniser je, jedini problem, je glava, a i vrapci znaju da je upravo to falilo Goranu, takodje fantastičnom teniseru. Marin pod hitno treba da raskine sa Ivaniševićem.

Jole

pre 9 godina

Komsije postedite nas tih fraza kako ste vi navijali navodno za Cilica,pa vi ni za svog ne navijate a to se vidi kad izgubi sta sve mu pisete ovde.
Meni je bilo neugodno to sve citat sta ste mu pisali ( prodao japancu jer imaju istog sponzora,ozenio se pa ga tenis ne inteeresira,onda kako ne placa porez u Srbiji i jos svasta).
Te price kako vi navijate za nase a mi za vase ne drze vodu a to se vidi kad nasi ili vasi gube onda se ti isti "navijaci" pojave ovde i nasladjuju se..
I to se pojave sa istim nadimcima,inteligencija na visini :-)

drago

pre 9 godina

http://www.atpworldtour.com/Tennis/Players/Top-Players/Marin-Cilic.aspx?t=pa

Haha,da ovo je strasno lagan zdrijeb

http://www.atpworldtour.com/Tennis/Players/Top-Players/Roger-Federer.aspx
http://www.atpworldtour.com/Tennis/Players/Top-Players/Tomas-Berdych.aspx
http://www.atpworldtour.com/Tennis/Players/Top-Players/Kei-Nishikori.aspx

Tri igraca od prvih 7. Inace, nije im seta dao.

http://www.atpworldtour.com/Tennis/Players/Top-Players/Kevin-Anderson.aspx

Cilic je ovaj turnir odigrao na 20% od US Opena, jednosatvno nema tu motiva za ovaj turnir nakon GS-a.
Bilo bi lijepo da je dobio ali kad znam da je osvojio GS prije samo 20 dana, sve je super. I nije izgubio od bilo koga, nego od Murray-ija.
Pravog Cilica cete vidjeti na WTF i AO.

kao i uvek mnogo glup komentar

pre 9 godina

i tako Ćiliću i dalje ostaje san turniri iz serije 500 i 1000.Ništa, vidimo ga u Zagrebu u februaru. (vječito 250).
(hrvati nemaju ni istoriju ni velikane, 03. oktobar 2014 11:39)
Jeca bi dala sve turnire za US open

Novosadjanin.

pre 9 godina

Cilica stize prokletstvo zbog Tompsona... Ako pobedu proslavljas sa nekim ko poziva na ubijanje i sviirepe zlocine kako se mozes nadati dobrom. Inace mislim da smo totalno zakazali, nismo digli prasinu oko toga, zamislite sta bi oni uradili u slicnoj situaciji... Mnogo smo naivni, ali mnogo. Pa taj koji je pevao zna se kome zeli zlo u pesmama i koga velica...

hrvati nemaju ni istoriju ni velikane

pre 9 godina

i tako Ćiliću i dalje ostaje san turniri iz serije 500 i 1000.

Ništa, vidimo ga u Zagrebu u februaru.
(vječito 250).

Milan

pre 9 godina

Pa kako to da Tompsonov obožavalac pukne od "otpisanog" Marija? Pa zar Mari ne zna da su Hrvati Čilića proglasili najboljim teniserom današnjice? Kako se samo usuđuje taj Škot?!?

Moljac

pre 9 godina

Gajetano reče "Marej (not Mari)". Murray se čita MArIj, pri čemu se r i j jedva čuju, naročito j na kraju. Zato sam i odabrao ova mala i velika slova. Ja uvek pišem Marij, eda bih bio najprecizniji. Mari je mnogo preciznije od Marej. Marej je ekvivalent Džokovika, Trajkija, Tipserevika i Zimondžika. A vi posrbljavajte i dalje.

Advokat svih Srba

pre 9 godina

Klasican luzerski mentalitet "Malog od Umaga",bukvalno ali bukvalno ga je sreca pogledala te je osvojio US Open,za razliku od njega Wawrinka je potpuno zasluzeno osvojio Ozi open.Ima 26 godina,on je svoj igracki maksimum dostigao vec odavne,od Cilica se ne moze ocekivati Bog zna sta specijalno.A najsmesniji mi je Goran koji tvrdi da ce osvojiti jos koji Gren slem,ne zna on da se nosi s tim da bude nekakav favorit za zavrsnicu.Nego imam kartu za Thompsonov koncert,pa neka me Cilic kontaktira da odemo zajedno da ga slusamo!

Ratko

pre 9 godina

Toliko o Cilicu. Novak, Andy, Nadal drugi teniski svet. Gledamo sam mec i osecaj kao da su igrali profesionalac i amater. Neverovatno kako je Novak dozvolio sebi onakav luksuz da izgubi od Nisikorija i pokloni Cilicu GS.

idi sad na koncert

pre 9 godina

Isprasen Cilic. Imace vremena da slusa pesme.
Tuzno je ko je osvojio Gren slem i pre svega ko ga je ponovo ispustio.
Nema veze, idemo dalje Nole. Broj 1, pored "dva najveca ikada". Mozda po statistici jesu, ali moram pod navodnicima jer ih nas Nole neretko dere i ima na hiljade poena vise od njih, godinama.

Gajetano

pre 9 godina

Navijao sam za Cilic-Thompsona samo iz jednog razloga: da sutra vidimo kako bi izgledalo "pravo" finale US Opena, a ne ono "lazno" koje nam je servirao Uniqlo Co., Ltd. Ispostavilo se da je i cetvrtfinalista US Opena iz Novakove polovine zreba prejak za pobednika istog. Ccc...

Iako igra sa puno oscilacija i pravi dosta gresaka, Marej (not Mari) je u konstantnom usponu forme i uvek nezgodan protivnik za Novaka. Pogotovu ako mu krene servis, a Novak se ne pojavi u svom najboljem izdanju. Ipak, greje me nada da cemo u finalu ponovo uzivati u najvecem rivalstvu u istoriji tenisa - Novak vs Rafa, 43. put! Na ovoj podlozi i na ovom meridijanu, Novak je uvek favorit.

Pozdrav,

dado

pre 9 godina

Wavrinka, Čilić, Tsonga... (dopuniti niz) su epizodisti, nikako u rangu sa Federerom, Nadalom i Djokovicem. Nije toliko tesko nekad pobediti boljeg od sebe, ali drzati kontinuitet kao Djokovic (ili Nadal, pa i Federer), svih ovih godina - to ne moze svako.

Ranzo

pre 9 godina

Da li će sada opet da se razvije polemika kod hrvata da li je Čilić Hrvat ili Hercegovac? Čitao sam njihove komentare posle one čuvene proslave gde su se pljuvali međusobno čiji je Marin.

drago

pre 9 godina

http://www.atpworldtour.com/Tennis/Players/Top-Players/Marin-Cilic.aspx?t=pa

haha da, ovo je strasno lagan zdrijeb. 3 igraca iz top 10 plus jedan iz top 20

Disco

pre 9 godina

Kakav blam je ovaj Cilic pred svetom. Prosunjao se u NYC i sad nastavlja da dokazuje koliko je niskorazredni teniser. A Morezmo rasturi Gorana. Haha.

Sasha

pre 9 godina

Sada se naprosto smijem, sjetivsi se udarne vijesti na HRT sajtu: "Marin Cilic u Aziju po nove titule"!!!

Nije se stigao ni zagrijati, a vec je u autu. Neka nazove Thompsona sa ga utjesi svojim stihovima. Mozda mu otpjeva onu "Jasenovac i Gradiska Stara". Sta je sljedece, "Za Dom Spremni"?!

Gadim se sebi da sam za takvog covjeka navijao na US Openu.

silvaner

pre 9 godina

Cilic moze da se zahvali samo nenormalnim vremenskim i neljudskim uslovima pod kojima je igran mec polufinala US-open izmedju Nisikorija i Novaka(50*c na terenu) pa je iskoristio priliku koja mu se ukazala.Inace je imao neverovatno lak zreb a u finalu je pobedio iscrpljenog Nisikorija koji je zaista imao 5 puta tezi zreb od Marina do finala.Pogledajte koje sve bio u Novakovoj polovini i sve ce vam biti jasno.Ali slozile su se kockice kao nikad do tada i Cilic ni kriv ni duzan osvoji grand slem.Zapravo zreb je bio stelovan za vremesnog Federera a omrsio se Cilic!!!

tetak

pre 9 godina

Cilic MARI Wawrinka su iskoristili rupu u tenisu bez Rafe i zenidbe sada Novaka i osvojili Grand Slame.Tesko da nekad nesto osvoje ako ovi budu zdravi.
(igor, 3. oktobar 2014 14:08)

Pozdravio te Klizan .....hihihihi

ludinovinar

pre 9 godina

Sasvim normalna situacija, Marej je igracina za Cilica i ova ubedljiva pobeda je svakako ocekivana.. Cilic je spletom srecnih okolnosti uzeo GS i to ce na tome i da ostane.. Mozda uzme neki ATP 500 turnir, Master mislim da nema sanse, bar dok se cetvorka bude pitala.. ;-) Sutra jos jedan "mali" klasik, Nole-Marej.. Srecno majstore..

Ukor!

pre 9 godina

Pa kako to da Tompsonov obožavalac pukne od "otpisanog" Marija? Pa zar Mari ne zna da su Hrvati Čilića proglasili najboljim teniserom današnjice? Kako se samo usuđuje taj Škot?!?

Prijatelju, budi precizan, najbolji "tenisač"! A US Open je najveće "žicanje" u muškom tenisu od kad ga pratim.

Nole

pre 9 godina

Чилић је узео УС опен стицајем срећних околности по њега.Ђоле се женио.Надал повређен.Ови изван форме.То му се поклопило сад и никад.

rex

pre 9 godina

Škot igra jako dobro, pa vi koji mrzite Noleta sutra gledajte da vidite koliko je Nole loš, izvlači ga servis, Škot je bolestan, imao je sreće, Škota nije išlo,... Gledajte sutrašnju poduku i nastavu i poslije nemojte komentirati. GO NOLE (7+12=19)

Pravo slobode govora.

pre 9 godina

Cili je poprilicno iznenadjen sto mu ovaj vraca loptice.xd Hrvati jako losu karmu imaju zbog onakvih proslava.Potpuno prizemljenje.

Dundo Maroje

pre 9 godina

@(dado, 03. oktobar 2014 11:15)
Tako je,uvijek se može desiti da autsajder na papiru odnese pobjedu ako se poklope neke okolnosti,ali kontinuitet je ono što čini razliku.Dobro,i još ponešto,ali kontinuitet je ono što je najizraženije.

igor

pre 9 godina

Cilic MARI Wawrinka su iskoristili rupu u tenisu bez Rafe i zenidbe sada Novaka i osvojili Grand Slame.Tesko da nekad nesto osvoje ako ovi budu zdravi.

BgHQ

pre 9 godina

Interesantno bi bilo procitati komentare "strucnjaka" iz susedne nam drzave sta se to zbilo sa "najboljim teniserom na svetu" pa je opusteno izgubio s 2:0.

nik sloter

pre 9 godina

Marin nece uzeti turnir iz serije 500 nikada vise,masters nije uzeo nikada niti ce,o GS moze da sanja.Pored sadasnje cetvorke i mladih lavova koji dolaze Raonic,Dimitrov itd tesko !