Nedelja, 07.09.2014.

22:39

Albanija šokirala Portugal!

Fudbaleri Albanije iznenadili su Portugal na startu kvalifikacija, pošto su golom Bekima Baljaja slavili sa 1:0 u Lisabonu.

Izvor: SO

Albanija šokirala Portugal! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

98 Komentari

Sortiraj po:

Djape

pre 9 godina

Mi ako ne mozemo da osvojimo jedno od prva dva mesta u grupi pored kljakavog Portugala i lose Danske treba zakonom zabraniti fudbal u Srbiji.

expert

pre 9 godina

Albance tučemo glat u obe utakmice, ne znam zašto neki dižu frku? Ovo je odličan rezultat za nas, jer je nama konkurent za prvo mesto u grupi Portugal, a ne Albanija. Kamo sreće da su i Danci kiksnuli protiv Jermenije, ali ima vremena.

Balkan

pre 9 godina

Na SP 2014 u Brazilu nije bilo puno Reprezentacija sa Balkana. Eto sad prilike da se Balkanci solidarisu i u svakoj grupi za EP 2016 u Francuskoj plasiraju. Za pocetak je Albanija pokazala da Balkanci to mogu. Neka se u ovoj grupi plasiraju zajedno Albanija i Srbija i takodje i u ostalim grpama i ostali Balkanci. To je moj predlog koji bi trebalo podrzati svi redom sa Balkana. Ajmoooooooo svi Balkanci pa da neko na kraju stoji u finalu EP 2016 u Parizu.Hvala

Plisat

pre 9 godina

ok pobedili super ali da li je neko od vas gledau utakmicu?
šutnuli taj jedan put ka golu i dali ga. igrale se viktorije i ispromašivali se ovi ko u nekoj komediji. mnogo bolje su igrali albanci prošli put akd je i cr7 igrao i kad su imali portugalci igrača više skoro pola utakmice a ostalo 0:0.
(budimo realni, 8. septembar 2014 08:24)
Istina, mnogo-mnogo bolje smo igrali zadnji put , imas dobru memoriju:)

bachi

pre 9 godina

Je li ko gledao ovu tekmu, na sta je licila? Ja sam samo video da je bilo 6:0 za Albaniju u zutim kartonima...? (Rodoljub, 07. septembar 2014 23:44)
Klasičan bunker albanaca

budimo realni

pre 9 godina

ok pobedili super ali da li je neko od vas gledau utakmicu?
šutnuli taj jedan put ka golu i dali ga. igrale se viktorije i ispromašivali se ovi ko u nekoj komediji. mnogo bolje su igrali albanci prošli put akd je i cr7 igrao i kad su imali portugalci igrača više skoro pola utakmice a ostalo 0:0.

komshija

pre 9 godina

albaniji garantirano 9 bodova, 3 sa portugalom, 3 sa srbijom,3 sa armenijom. za kvalifikaciju da bude garantirano treba ce nam jos 5 bodova. albanija kom slucajom dobije dansku u albaniju,garantirano dobice i armeniu u armeniu, onda srbija nek pliva na suvom travu.srbija nema nikakve sanse da dobije armeniju u armeniju,portugal u portugalu,dansku u dansku,i nikako nema sanse da dobije albaniju u albaniju.

Hoću 158 pluseva

pre 9 godina

Nije ovo nikakvo iznenađenje kada se zna da je albanski korpus fudbalskom svetu podario takve asove kao što su Prekazi, braća Murići, Cana, Vokri, Cimili, Šalja, Kozniku, Januzaj, Šasivari, Džaka, Behrami, Šaćiri ...

fensi šmeker

pre 9 godina

" Ocajan rezultat za nas i grupu..Sad su i Albanci u igri i puni samopouzdanja! (musa dembele, 07. septembar 2014"
Ne bih rekao. Ovo je odličan rezultat. Portugal je izgubio bodove gde mi nećemo.

BGD011

pre 9 godina

sta ce nama tek da rade u sred Beograda....
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Rep.Srpska, 7. septembar 2014 22:43)

Hahaha, izvini, jednostavno sam morao. Koja nebulozna izjava. Kome "vama" iz Republike Srpske, u Beogradu?!

tralala

pre 9 godina

Da se ne lažemo, nismo mogli da dobijemo lakšu grupu, i ako sada ne odemo na EP, trebalo bi staviti katanac na naš fudbal.
Uvek sam smatrao da su Holanđani za fudbal, ono što smo mi za košarku. Kakav god tim da pošalju na neko prvenstvo, mogu da prođu grupu i da se ne obrukaju. Tako da, ako ih Advokat ne nauči fudbalu, niko neće.

Vokrri, zadovoljan rezultatom ali ne i igrom

pre 9 godina

Komsije, da se dogovorimo pa da i vi dodjete na Euro2016. Ovako, u Beogradu igramo nereseno 1:1, OK? Kod nas pobedjujemo mi, normalno - ali samo minimalcem.

UK

pre 9 godina

"Pa dobro, lopta je okrugla, danas nema lose ekipe, nismo imali srece, 40 minuta smo drzali tempo, oni su se povukli, nismo iskoristili svoje sanse. U nastavku smo pali, nismo ostvarili ono sto smo predvideli. Ostaje zal za 3 boda, sad nam ostaje da se sto bolje spremimo za narednu utakmicu, i da ostanemo u trci za to trece mesto"
Tako nekako ce ici izjave posle utakmica u Tirani, Kopenhagenu ili gde vec.

sim

pre 9 godina

Kakva golcina!Albanci su svake godine sve bolji i bolji,ovi nasi uvek isti i molim vas malo respekta nije na odmetu jedino tako mozemo da se nadamo necemu.

Miško

pre 9 godina

Koji ekstra profit za Albance! Oni u ovoj grupi sasvim sigurno imaju svoju računicu, priželjkuju baraž, ali ni najveći optimisti u toj zemlji nisu pomišljali na tri boda iz Lisabona. Bojim se da ovo ne odgovara Srbiji. Portugal će morati da se razgoropadi (vraća im se Ronaldo), Danska je već propustila nekoliko turnira i sve će učiniti da ode u Francusku, a Albanija već ima jednu neočekivanu i značajnu zalihu; teško će još neko savladati Portugal u Lisabonu. Ona Jermenija je opasna ekipa, posebno kod kuće. Albanija još nezgodnija kod kuće. Ljudi, ovo uopšte nije bezazlena grupa, ona zapravo nije ništa slabija od one grupe za Brazil. Meč u Jermeniji je veoma važan, i Srbija to jednostavno mora da pobijedi. Neriješen rezultat bi predstavljao neuspjeh i razlog za veliku zabrinutost, a poraz bi bio ravan katastrofi.

Sjenica

pre 9 godina

sta ce nama tek da rade u sred Beograda....
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Rep.Srpska, 7. septembar 2014 22:43)

Zar ste i vi sa nama u grupi

znalac

pre 9 godina

Portugal vise nije velika reprezentacija. Steta Cristiana, zivi u eri velikih luzera medju sunarodnjacima.
Nekada je na pomen Victora Baiee, Rui Coste, Luisa Figa, Paulete tresla se Evropa, a danas?

sim

pre 9 godina

No Ronaldo, no party...
(Mladen, 07. septembar 2014 22:45)
Bilo ga je ukvali za svetsko protiv ovih istih albanaca na onom istom stadionu i veruj mi ni tada nije bilo party...0:0.
Portugalci su samo nama zadavali probleme.

cofi

pre 9 godina

Sad vidim zasto Kristijano igra onako sebicno za reprezentaciju, pa oni bez njega ne mogu ni Albaniju da pobede.
(scholes, 07. septembar 2014 23:11).
Ako bas toliko pratis fudbal znao bi da nisu uspeli i kada jevon igrao da ih pobede i to bas tamo kod u Portugalu.Tako da dosta price o nekim zvedama i idolima jer za reprezentaciju se igra srcem i to su albanci pokazali veceras i zasluzili sva tri boda.

ela

pre 9 godina

Tako to biva kada se previse sniva i ozbiljno podceni protivnik. Albanija nije imala sta da izgubi i sigurno su bili motivisani i igrali na sve ili nista...a oni to dobro rade. To se u stvari i nama desilo.

Komshija Hashim

pre 9 godina

Selektor Albanije je vrsni Talijanski strucnjak Đani De Bjasi a u sastavu imaju spoj nekoliko iskusnih i mladih kvalitetnih igraca koji igraju po evropskim klubovima. Ova vecerasnja iznenadna pobeda ce im dati krila i samopouzdanje za naredne utakmice i njih ne trebate otpisati iz kombinacija za plasman na Evru. Navijam za njih, naravno.

dalibor

pre 9 godina

mislim da ovaj rezultat nema veze sa nama.realno portugalija u najgorem slucaju ide u baraz,sto bi znacilo trece mesto.sto se albanije i pre utakmice sam reko i napisao da ce albanci nekome da odkinu bodove i to se desilo veceras.naravno kada pogledate sastav albanije i budimo realno oni nemaju kvalitet ni za trece mesto a kamoli za neka prva dva mesta.

Infamous

pre 9 godina

O, bruke!
Portugalci se stalno muče u kvalifikacijama, ali ovo je stvarno previše.
Od jedne Albanije izgubit i to u Lisabonu!
Mada baš gledam sastav ekipe i vidim da im je Eder igrao špicu. Ako je igrao kao na svjetskom onda mi je sve jasno...

Nebojša

pre 9 godina

Portugal i pored Ronalda ne spada u najbolje reprezentacije sveta barem ne top pet ali su daleko bolji od albanije a izgubiti od njih i još kod kuće nema opravdanja za tu sramotu.

MAt

pre 9 godina

Bice veselo ,nadam se da cemo nesto drasticno promeniti ili cemo svasta jos videti ! Iako je dosta tesko treba naci snage i dati podrsku ovom momcima !!

Former player

pre 9 godina

Tu grupu mora da dobijemo. Gledam utakmicu protiv Francuske koliko mocno igramo. Matic je kralj svaka mu cast top class sto kazu englezi.

jedan veliki MINUS Dik Advokatu; DJURICIC I LJAJIC SU MNOGO SLABI IGRACI I MNOGO NAM KVARE IGRAU TO VALJDA SVAKO VIDI?

Jojic i Subotic na fale nadam se da ce da igraju kfalifikacije!

Poz!!!

Dodo

pre 9 godina

Nije iznenadjednje, Portugal bez Ronalda je jedna velika nula,(mada sada citam da i sa njim pre 4-5 godina su igrali 0-0 sa Albanijom kod kuce). Za svaki slucaj, ako budemo dovoljno ozbiljni idemo bez problema na EP.

kosovski ciklus

pre 9 godina

prestanite vise sa pljuvanjem,Francuska igra najcvrsce u evropi posle Nemacke i Spanije su najkvalitetnija rep, Advokatu treba vremena da ih upozna i da oni shvate sta on trazi od njih ,

Rodja

pre 9 godina

Nadam se da Albanija,Danska i Portugal iz naše grupe prolaze, pa da se konačno upokoji domaći propali fudbal, da se okrenemo drugim nezasluženo skrajnutim sportovima, koji su u zapećku zbog fudbalske mafije.

kaka

pre 9 godina

Albanija nije naivna ekipa vec par godina,šokirace oni još dalje u kvalifikacijama to je tvrda ekipa i znaju igrat na rezultat što pokazuje vecerasnja utakmica dali gol u 52 min i izdrzali do kraja(cak mislim da za trenera imaju Italijana) tako da ko misli da ce nam biti lako sa njima gadno se vara !!!

Sad se vidi, sad se zna

pre 9 godina

Ono što je odavno svakom jasno, najprecjenjenija reprezentacija u Evropi. Bez Ronalda...pa evo, ovo je Portugal. Drugorazredni igrači, svi do jednog, izuzev njega.

marko87bgd

pre 9 godina

Pazite ovo,Portugal ce biti treci u grupi evo sta vam kazem,mi prvi Danci drugi,napravice Advokat dobar tim,ipak mu je ovo prva utakmica nije najbolje ima nedostataka ali ima i mesta za napredak,zapamtite sta sam rekao.

kosovski ciklus

pre 9 godina

Nemacka,Spanija,Francuska,Holandija,Belgija,Italija,Hrvatska,Srbija,Engleska,Svakcarska,Rusija,Portugal.... ovako po mom misljenju ide neki kvalitet reprezentacija obzirom na igracki kadar. Portugal je trenutno druga evropska liga.

tralala

pre 9 godina

Da se ne lažemo, nismo mogli da dobijemo lakšu grupu, i ako sada ne odemo na EP, trebalo bi staviti katanac na naš fudbal.
Uvek sam smatrao da su Holanđani za fudbal, ono što smo mi za košarku. Kakav god tim da pošalju na neko prvenstvo, mogu da prođu grupu i da se ne obrukaju. Tako da, ako ih Advokat ne nauči fudbalu, niko neće.

Miško

pre 9 godina

Koji ekstra profit za Albance! Oni u ovoj grupi sasvim sigurno imaju svoju računicu, priželjkuju baraž, ali ni najveći optimisti u toj zemlji nisu pomišljali na tri boda iz Lisabona. Bojim se da ovo ne odgovara Srbiji. Portugal će morati da se razgoropadi (vraća im se Ronaldo), Danska je već propustila nekoliko turnira i sve će učiniti da ode u Francusku, a Albanija već ima jednu neočekivanu i značajnu zalihu; teško će još neko savladati Portugal u Lisabonu. Ona Jermenija je opasna ekipa, posebno kod kuće. Albanija još nezgodnija kod kuće. Ljudi, ovo uopšte nije bezazlena grupa, ona zapravo nije ništa slabija od one grupe za Brazil. Meč u Jermeniji je veoma važan, i Srbija to jednostavno mora da pobijedi. Neriješen rezultat bi predstavljao neuspjeh i razlog za veliku zabrinutost, a poraz bi bio ravan katastrofi.

sim

pre 9 godina

Kakva golcina!Albanci su svake godine sve bolji i bolji,ovi nasi uvek isti i molim vas malo respekta nije na odmetu jedino tako mozemo da se nadamo necemu.

UK

pre 9 godina

"Pa dobro, lopta je okrugla, danas nema lose ekipe, nismo imali srece, 40 minuta smo drzali tempo, oni su se povukli, nismo iskoristili svoje sanse. U nastavku smo pali, nismo ostvarili ono sto smo predvideli. Ostaje zal za 3 boda, sad nam ostaje da se sto bolje spremimo za narednu utakmicu, i da ostanemo u trci za to trece mesto"
Tako nekako ce ici izjave posle utakmica u Tirani, Kopenhagenu ili gde vec.

kaka

pre 9 godina

Albanija nije naivna ekipa vec par godina,šokirace oni još dalje u kvalifikacijama to je tvrda ekipa i znaju igrat na rezultat što pokazuje vecerasnja utakmica dali gol u 52 min i izdrzali do kraja(cak mislim da za trenera imaju Italijana) tako da ko misli da ce nam biti lako sa njima gadno se vara !!!

Komshija Hashim

pre 9 godina

Selektor Albanije je vrsni Talijanski strucnjak Đani De Bjasi a u sastavu imaju spoj nekoliko iskusnih i mladih kvalitetnih igraca koji igraju po evropskim klubovima. Ova vecerasnja iznenadna pobeda ce im dati krila i samopouzdanje za naredne utakmice i njih ne trebate otpisati iz kombinacija za plasman na Evru. Navijam za njih, naravno.

kosovski ciklus

pre 9 godina

prestanite vise sa pljuvanjem,Francuska igra najcvrsce u evropi posle Nemacke i Spanije su najkvalitetnija rep, Advokatu treba vremena da ih upozna i da oni shvate sta on trazi od njih ,

cofi

pre 9 godina

Sad vidim zasto Kristijano igra onako sebicno za reprezentaciju, pa oni bez njega ne mogu ni Albaniju da pobede.
(scholes, 07. septembar 2014 23:11).
Ako bas toliko pratis fudbal znao bi da nisu uspeli i kada jevon igrao da ih pobede i to bas tamo kod u Portugalu.Tako da dosta price o nekim zvedama i idolima jer za reprezentaciju se igra srcem i to su albanci pokazali veceras i zasluzili sva tri boda.

znalac

pre 9 godina

Portugal vise nije velika reprezentacija. Steta Cristiana, zivi u eri velikih luzera medju sunarodnjacima.
Nekada je na pomen Victora Baiee, Rui Coste, Luisa Figa, Paulete tresla se Evropa, a danas?

ela

pre 9 godina

Tako to biva kada se previse sniva i ozbiljno podceni protivnik. Albanija nije imala sta da izgubi i sigurno su bili motivisani i igrali na sve ili nista...a oni to dobro rade. To se u stvari i nama desilo.

Sjenica

pre 9 godina

sta ce nama tek da rade u sred Beograda....
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Rep.Srpska, 7. septembar 2014 22:43)

Zar ste i vi sa nama u grupi

sim

pre 9 godina

No Ronaldo, no party...
(Mladen, 07. septembar 2014 22:45)
Bilo ga je ukvali za svetsko protiv ovih istih albanaca na onom istom stadionu i veruj mi ni tada nije bilo party...0:0.
Portugalci su samo nama zadavali probleme.

Rodja

pre 9 godina

Nadam se da Albanija,Danska i Portugal iz naše grupe prolaze, pa da se konačno upokoji domaći propali fudbal, da se okrenemo drugim nezasluženo skrajnutim sportovima, koji su u zapećku zbog fudbalske mafije.

Nebojša

pre 9 godina

Portugal i pored Ronalda ne spada u najbolje reprezentacije sveta barem ne top pet ali su daleko bolji od albanije a izgubiti od njih i još kod kuće nema opravdanja za tu sramotu.

Sad se vidi, sad se zna

pre 9 godina

Ono što je odavno svakom jasno, najprecjenjenija reprezentacija u Evropi. Bez Ronalda...pa evo, ovo je Portugal. Drugorazredni igrači, svi do jednog, izuzev njega.

Vokrri, zadovoljan rezultatom ali ne i igrom

pre 9 godina

Komsije, da se dogovorimo pa da i vi dodjete na Euro2016. Ovako, u Beogradu igramo nereseno 1:1, OK? Kod nas pobedjujemo mi, normalno - ali samo minimalcem.

Dodo

pre 9 godina

Nije iznenadjednje, Portugal bez Ronalda je jedna velika nula,(mada sada citam da i sa njim pre 4-5 godina su igrali 0-0 sa Albanijom kod kuce). Za svaki slucaj, ako budemo dovoljno ozbiljni idemo bez problema na EP.

Infamous

pre 9 godina

O, bruke!
Portugalci se stalno muče u kvalifikacijama, ali ovo je stvarno previše.
Od jedne Albanije izgubit i to u Lisabonu!
Mada baš gledam sastav ekipe i vidim da im je Eder igrao špicu. Ako je igrao kao na svjetskom onda mi je sve jasno...

Former player

pre 9 godina

Tu grupu mora da dobijemo. Gledam utakmicu protiv Francuske koliko mocno igramo. Matic je kralj svaka mu cast top class sto kazu englezi.

jedan veliki MINUS Dik Advokatu; DJURICIC I LJAJIC SU MNOGO SLABI IGRACI I MNOGO NAM KVARE IGRAU TO VALJDA SVAKO VIDI?

Jojic i Subotic na fale nadam se da ce da igraju kfalifikacije!

Poz!!!

Balkan

pre 9 godina

Na SP 2014 u Brazilu nije bilo puno Reprezentacija sa Balkana. Eto sad prilike da se Balkanci solidarisu i u svakoj grupi za EP 2016 u Francuskoj plasiraju. Za pocetak je Albanija pokazala da Balkanci to mogu. Neka se u ovoj grupi plasiraju zajedno Albanija i Srbija i takodje i u ostalim grpama i ostali Balkanci. To je moj predlog koji bi trebalo podrzati svi redom sa Balkana. Ajmoooooooo svi Balkanci pa da neko na kraju stoji u finalu EP 2016 u Parizu.Hvala

Hoću 158 pluseva

pre 9 godina

Nije ovo nikakvo iznenađenje kada se zna da je albanski korpus fudbalskom svetu podario takve asove kao što su Prekazi, braća Murići, Cana, Vokri, Cimili, Šalja, Kozniku, Januzaj, Šasivari, Džaka, Behrami, Šaćiri ...

BGD011

pre 9 godina

sta ce nama tek da rade u sred Beograda....
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Rep.Srpska, 7. septembar 2014 22:43)

Hahaha, izvini, jednostavno sam morao. Koja nebulozna izjava. Kome "vama" iz Republike Srpske, u Beogradu?!

dalibor

pre 9 godina

mislim da ovaj rezultat nema veze sa nama.realno portugalija u najgorem slucaju ide u baraz,sto bi znacilo trece mesto.sto se albanije i pre utakmice sam reko i napisao da ce albanci nekome da odkinu bodove i to se desilo veceras.naravno kada pogledate sastav albanije i budimo realno oni nemaju kvalitet ni za trece mesto a kamoli za neka prva dva mesta.

marko87bgd

pre 9 godina

Pazite ovo,Portugal ce biti treci u grupi evo sta vam kazem,mi prvi Danci drugi,napravice Advokat dobar tim,ipak mu je ovo prva utakmica nije najbolje ima nedostataka ali ima i mesta za napredak,zapamtite sta sam rekao.

komshija

pre 9 godina

albaniji garantirano 9 bodova, 3 sa portugalom, 3 sa srbijom,3 sa armenijom. za kvalifikaciju da bude garantirano treba ce nam jos 5 bodova. albanija kom slucajom dobije dansku u albaniju,garantirano dobice i armeniu u armeniu, onda srbija nek pliva na suvom travu.srbija nema nikakve sanse da dobije armeniju u armeniju,portugal u portugalu,dansku u dansku,i nikako nema sanse da dobije albaniju u albaniju.

kosovski ciklus

pre 9 godina

Nemacka,Spanija,Francuska,Holandija,Belgija,Italija,Hrvatska,Srbija,Engleska,Svakcarska,Rusija,Portugal.... ovako po mom misljenju ide neki kvalitet reprezentacija obzirom na igracki kadar. Portugal je trenutno druga evropska liga.

fensi šmeker

pre 9 godina

" Ocajan rezultat za nas i grupu..Sad su i Albanci u igri i puni samopouzdanja! (musa dembele, 07. septembar 2014"
Ne bih rekao. Ovo je odličan rezultat. Portugal je izgubio bodove gde mi nećemo.

expert

pre 9 godina

Albance tučemo glat u obe utakmice, ne znam zašto neki dižu frku? Ovo je odličan rezultat za nas, jer je nama konkurent za prvo mesto u grupi Portugal, a ne Albanija. Kamo sreće da su i Danci kiksnuli protiv Jermenije, ali ima vremena.

MAt

pre 9 godina

Bice veselo ,nadam se da cemo nesto drasticno promeniti ili cemo svasta jos videti ! Iako je dosta tesko treba naci snage i dati podrsku ovom momcima !!

Djape

pre 9 godina

Mi ako ne mozemo da osvojimo jedno od prva dva mesta u grupi pored kljakavog Portugala i lose Danske treba zakonom zabraniti fudbal u Srbiji.

Plisat

pre 9 godina

ok pobedili super ali da li je neko od vas gledau utakmicu?
šutnuli taj jedan put ka golu i dali ga. igrale se viktorije i ispromašivali se ovi ko u nekoj komediji. mnogo bolje su igrali albanci prošli put akd je i cr7 igrao i kad su imali portugalci igrača više skoro pola utakmice a ostalo 0:0.
(budimo realni, 8. septembar 2014 08:24)
Istina, mnogo-mnogo bolje smo igrali zadnji put , imas dobru memoriju:)

bachi

pre 9 godina

Je li ko gledao ovu tekmu, na sta je licila? Ja sam samo video da je bilo 6:0 za Albaniju u zutim kartonima...? (Rodoljub, 07. septembar 2014 23:44)
Klasičan bunker albanaca

budimo realni

pre 9 godina

ok pobedili super ali da li je neko od vas gledau utakmicu?
šutnuli taj jedan put ka golu i dali ga. igrale se viktorije i ispromašivali se ovi ko u nekoj komediji. mnogo bolje su igrali albanci prošli put akd je i cr7 igrao i kad su imali portugalci igrača više skoro pola utakmice a ostalo 0:0.

Vokrri, zadovoljan rezultatom ali ne i igrom

pre 9 godina

Komsije, da se dogovorimo pa da i vi dodjete na Euro2016. Ovako, u Beogradu igramo nereseno 1:1, OK? Kod nas pobedjujemo mi, normalno - ali samo minimalcem.

Rodja

pre 9 godina

Nadam se da Albanija,Danska i Portugal iz naše grupe prolaze, pa da se konačno upokoji domaći propali fudbal, da se okrenemo drugim nezasluženo skrajnutim sportovima, koji su u zapećku zbog fudbalske mafije.

Komshija Hashim

pre 9 godina

Selektor Albanije je vrsni Talijanski strucnjak Đani De Bjasi a u sastavu imaju spoj nekoliko iskusnih i mladih kvalitetnih igraca koji igraju po evropskim klubovima. Ova vecerasnja iznenadna pobeda ce im dati krila i samopouzdanje za naredne utakmice i njih ne trebate otpisati iz kombinacija za plasman na Evru. Navijam za njih, naravno.

marko87bgd

pre 9 godina

Pazite ovo,Portugal ce biti treci u grupi evo sta vam kazem,mi prvi Danci drugi,napravice Advokat dobar tim,ipak mu je ovo prva utakmica nije najbolje ima nedostataka ali ima i mesta za napredak,zapamtite sta sam rekao.

dalibor

pre 9 godina

mislim da ovaj rezultat nema veze sa nama.realno portugalija u najgorem slucaju ide u baraz,sto bi znacilo trece mesto.sto se albanije i pre utakmice sam reko i napisao da ce albanci nekome da odkinu bodove i to se desilo veceras.naravno kada pogledate sastav albanije i budimo realno oni nemaju kvalitet ni za trece mesto a kamoli za neka prva dva mesta.

kosovski ciklus

pre 9 godina

Nemacka,Spanija,Francuska,Holandija,Belgija,Italija,Hrvatska,Srbija,Engleska,Svakcarska,Rusija,Portugal.... ovako po mom misljenju ide neki kvalitet reprezentacija obzirom na igracki kadar. Portugal je trenutno druga evropska liga.

komshija

pre 9 godina

albaniji garantirano 9 bodova, 3 sa portugalom, 3 sa srbijom,3 sa armenijom. za kvalifikaciju da bude garantirano treba ce nam jos 5 bodova. albanija kom slucajom dobije dansku u albaniju,garantirano dobice i armeniu u armeniu, onda srbija nek pliva na suvom travu.srbija nema nikakve sanse da dobije armeniju u armeniju,portugal u portugalu,dansku u dansku,i nikako nema sanse da dobije albaniju u albaniju.

Former player

pre 9 godina

Tu grupu mora da dobijemo. Gledam utakmicu protiv Francuske koliko mocno igramo. Matic je kralj svaka mu cast top class sto kazu englezi.

jedan veliki MINUS Dik Advokatu; DJURICIC I LJAJIC SU MNOGO SLABI IGRACI I MNOGO NAM KVARE IGRAU TO VALJDA SVAKO VIDI?

Jojic i Subotic na fale nadam se da ce da igraju kfalifikacije!

Poz!!!

Sjenica

pre 9 godina

sta ce nama tek da rade u sred Beograda....
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Rep.Srpska, 7. septembar 2014 22:43)

Zar ste i vi sa nama u grupi

BGD011

pre 9 godina

sta ce nama tek da rade u sred Beograda....
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Rep.Srpska, 7. septembar 2014 22:43)

Hahaha, izvini, jednostavno sam morao. Koja nebulozna izjava. Kome "vama" iz Republike Srpske, u Beogradu?!

UK

pre 9 godina

"Pa dobro, lopta je okrugla, danas nema lose ekipe, nismo imali srece, 40 minuta smo drzali tempo, oni su se povukli, nismo iskoristili svoje sanse. U nastavku smo pali, nismo ostvarili ono sto smo predvideli. Ostaje zal za 3 boda, sad nam ostaje da se sto bolje spremimo za narednu utakmicu, i da ostanemo u trci za to trece mesto"
Tako nekako ce ici izjave posle utakmica u Tirani, Kopenhagenu ili gde vec.

Infamous

pre 9 godina

O, bruke!
Portugalci se stalno muče u kvalifikacijama, ali ovo je stvarno previše.
Od jedne Albanije izgubit i to u Lisabonu!
Mada baš gledam sastav ekipe i vidim da im je Eder igrao špicu. Ako je igrao kao na svjetskom onda mi je sve jasno...

expert

pre 9 godina

Albance tučemo glat u obe utakmice, ne znam zašto neki dižu frku? Ovo je odličan rezultat za nas, jer je nama konkurent za prvo mesto u grupi Portugal, a ne Albanija. Kamo sreće da su i Danci kiksnuli protiv Jermenije, ali ima vremena.

Hoću 158 pluseva

pre 9 godina

Nije ovo nikakvo iznenađenje kada se zna da je albanski korpus fudbalskom svetu podario takve asove kao što su Prekazi, braća Murići, Cana, Vokri, Cimili, Šalja, Kozniku, Januzaj, Šasivari, Džaka, Behrami, Šaćiri ...

Miško

pre 9 godina

Koji ekstra profit za Albance! Oni u ovoj grupi sasvim sigurno imaju svoju računicu, priželjkuju baraž, ali ni najveći optimisti u toj zemlji nisu pomišljali na tri boda iz Lisabona. Bojim se da ovo ne odgovara Srbiji. Portugal će morati da se razgoropadi (vraća im se Ronaldo), Danska je već propustila nekoliko turnira i sve će učiniti da ode u Francusku, a Albanija već ima jednu neočekivanu i značajnu zalihu; teško će još neko savladati Portugal u Lisabonu. Ona Jermenija je opasna ekipa, posebno kod kuće. Albanija još nezgodnija kod kuće. Ljudi, ovo uopšte nije bezazlena grupa, ona zapravo nije ništa slabija od one grupe za Brazil. Meč u Jermeniji je veoma važan, i Srbija to jednostavno mora da pobijedi. Neriješen rezultat bi predstavljao neuspjeh i razlog za veliku zabrinutost, a poraz bi bio ravan katastrofi.

cofi

pre 9 godina

Sad vidim zasto Kristijano igra onako sebicno za reprezentaciju, pa oni bez njega ne mogu ni Albaniju da pobede.
(scholes, 07. septembar 2014 23:11).
Ako bas toliko pratis fudbal znao bi da nisu uspeli i kada jevon igrao da ih pobede i to bas tamo kod u Portugalu.Tako da dosta price o nekim zvedama i idolima jer za reprezentaciju se igra srcem i to su albanci pokazali veceras i zasluzili sva tri boda.

tralala

pre 9 godina

Da se ne lažemo, nismo mogli da dobijemo lakšu grupu, i ako sada ne odemo na EP, trebalo bi staviti katanac na naš fudbal.
Uvek sam smatrao da su Holanđani za fudbal, ono što smo mi za košarku. Kakav god tim da pošalju na neko prvenstvo, mogu da prođu grupu i da se ne obrukaju. Tako da, ako ih Advokat ne nauči fudbalu, niko neće.

bachi

pre 9 godina

Je li ko gledao ovu tekmu, na sta je licila? Ja sam samo video da je bilo 6:0 za Albaniju u zutim kartonima...? (Rodoljub, 07. septembar 2014 23:44)
Klasičan bunker albanaca

Dodo

pre 9 godina

Nije iznenadjednje, Portugal bez Ronalda je jedna velika nula,(mada sada citam da i sa njim pre 4-5 godina su igrali 0-0 sa Albanijom kod kuce). Za svaki slucaj, ako budemo dovoljno ozbiljni idemo bez problema na EP.

Nebojša

pre 9 godina

Portugal i pored Ronalda ne spada u najbolje reprezentacije sveta barem ne top pet ali su daleko bolji od albanije a izgubiti od njih i još kod kuće nema opravdanja za tu sramotu.

sim

pre 9 godina

Kakva golcina!Albanci su svake godine sve bolji i bolji,ovi nasi uvek isti i molim vas malo respekta nije na odmetu jedino tako mozemo da se nadamo necemu.

fensi šmeker

pre 9 godina

" Ocajan rezultat za nas i grupu..Sad su i Albanci u igri i puni samopouzdanja! (musa dembele, 07. septembar 2014"
Ne bih rekao. Ovo je odličan rezultat. Portugal je izgubio bodove gde mi nećemo.

kosovski ciklus

pre 9 godina

prestanite vise sa pljuvanjem,Francuska igra najcvrsce u evropi posle Nemacke i Spanije su najkvalitetnija rep, Advokatu treba vremena da ih upozna i da oni shvate sta on trazi od njih ,

budimo realni

pre 9 godina

ok pobedili super ali da li je neko od vas gledau utakmicu?
šutnuli taj jedan put ka golu i dali ga. igrale se viktorije i ispromašivali se ovi ko u nekoj komediji. mnogo bolje su igrali albanci prošli put akd je i cr7 igrao i kad su imali portugalci igrača više skoro pola utakmice a ostalo 0:0.

znalac

pre 9 godina

Portugal vise nije velika reprezentacija. Steta Cristiana, zivi u eri velikih luzera medju sunarodnjacima.
Nekada je na pomen Victora Baiee, Rui Coste, Luisa Figa, Paulete tresla se Evropa, a danas?

Balkan

pre 9 godina

Na SP 2014 u Brazilu nije bilo puno Reprezentacija sa Balkana. Eto sad prilike da se Balkanci solidarisu i u svakoj grupi za EP 2016 u Francuskoj plasiraju. Za pocetak je Albanija pokazala da Balkanci to mogu. Neka se u ovoj grupi plasiraju zajedno Albanija i Srbija i takodje i u ostalim grpama i ostali Balkanci. To je moj predlog koji bi trebalo podrzati svi redom sa Balkana. Ajmoooooooo svi Balkanci pa da neko na kraju stoji u finalu EP 2016 u Parizu.Hvala

Sad se vidi, sad se zna

pre 9 godina

Ono što je odavno svakom jasno, najprecjenjenija reprezentacija u Evropi. Bez Ronalda...pa evo, ovo je Portugal. Drugorazredni igrači, svi do jednog, izuzev njega.

ela

pre 9 godina

Tako to biva kada se previse sniva i ozbiljno podceni protivnik. Albanija nije imala sta da izgubi i sigurno su bili motivisani i igrali na sve ili nista...a oni to dobro rade. To se u stvari i nama desilo.

sim

pre 9 godina

No Ronaldo, no party...
(Mladen, 07. septembar 2014 22:45)
Bilo ga je ukvali za svetsko protiv ovih istih albanaca na onom istom stadionu i veruj mi ni tada nije bilo party...0:0.
Portugalci su samo nama zadavali probleme.

Djape

pre 9 godina

Mi ako ne mozemo da osvojimo jedno od prva dva mesta u grupi pored kljakavog Portugala i lose Danske treba zakonom zabraniti fudbal u Srbiji.

MAt

pre 9 godina

Bice veselo ,nadam se da cemo nesto drasticno promeniti ili cemo svasta jos videti ! Iako je dosta tesko treba naci snage i dati podrsku ovom momcima !!

Plisat

pre 9 godina

ok pobedili super ali da li je neko od vas gledau utakmicu?
šutnuli taj jedan put ka golu i dali ga. igrale se viktorije i ispromašivali se ovi ko u nekoj komediji. mnogo bolje su igrali albanci prošli put akd je i cr7 igrao i kad su imali portugalci igrača više skoro pola utakmice a ostalo 0:0.
(budimo realni, 8. septembar 2014 08:24)
Istina, mnogo-mnogo bolje smo igrali zadnji put , imas dobru memoriju:)

kaka

pre 9 godina

Albanija nije naivna ekipa vec par godina,šokirace oni još dalje u kvalifikacijama to je tvrda ekipa i znaju igrat na rezultat što pokazuje vecerasnja utakmica dali gol u 52 min i izdrzali do kraja(cak mislim da za trenera imaju Italijana) tako da ko misli da ce nam biti lako sa njima gadno se vara !!!