Sreda, 03.09.2014.

08:59

Lovernj: Neću pare, stiže Murić

KK Partizan i ovog leta ima problema sa finansijama, ali mu je borbu olakšao Žofre Lovernj koji je najavio da neće tražiti od kluba da mu isplati dugovanja.

Izvor: B92

Lovernj: Neæu pare, stiže Muriæ IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

166 Komentari

Sortiraj po:

nikola

pre 9 godina

a zasto se ne spominje koliko je to tacno oprostio para?evo ja cu da odgovorim umesto grobara ppsto oni ne vide dalje od izjava njihovog gurua.zato sto bi se moralo reci za koliko je igrao,koliki je dobio itd.itd.a to kod kkp ne postoji,evo neka grobari navedu i jedan primer gde se tacno zna za koliko je igrap neki igrac a da je to izjavio neki funkcioner kluba-nema naravno jer kod vas je sve lov u mutnom tako da sam siguran da se lovernju nista ne duguje
(beli, 4. septembar 2014 10:20)

Pa gde to funkcioneri kluba pricaju kome je kolika plata? Svi to kriju,eventualno mediji ako dodju do informacije.Jednostavno je nepristojno pricati o tudjoj plati ako nista drugo.

beli

pre 9 godina

a zasto se ne spominje koliko je to tacno oprostio para?evo ja cu da odgovorim umesto grobara ppsto oni ne vide dalje od izjava njihovog gurua.zato sto bi se moralo reci za koliko je igrao,koliki je dobio itd.itd.a to kod kkp ne postoji,evo neka grobari navedu i jedan primer gde se tacno zna za koliko je igrap neki igrac a da je to izjavio neki funkcioner kluba-nema naravno jer kod vas je sve lov u mutnom tako da sam siguran da se lovernju nista ne duguje

:-:

pre 9 godina

Iz aviona se prepoznaje rukopis, bolje da analizira citat Cicerona koji mu je posvetio Raskovic
(*, 3. septembar 2014 14:57)

Dule mu rekao sta da kaze? Pisao oprostajna pisma za Lea i Lovernja,pisao saopstenja u Radnickom oko Kalinica i ovo sada oko istupanja iz ABA,a sada i izdiktirao Lovernju izjavu(ne lupam bezveze,posle svih ovih vesti su se pajavljivali komentari "rukopis nam je poznat", "znamo svi ko je ovo pisao"...).
P.S. Srecan sam sto sam grobar i sto nisam doziveo decenije bola i frustracije koje bi mi poremetila um i uvele u paranoju,kao nase ssugradjane,navijace fmp zeleznika.

nik sloter

pre 9 godina

Zo je moralna vertikala,ne zbog novca koji je oprostio i koji nece dobiti,vec zbog korektnosti i ljubavi prema Srbiji,Beogradu,Partizanu.Vratice se Zo uveren sam !

Nemanja

pre 9 godina

Ne znam da li je najbolji stranac koji je igrao kod nas,posto je bilo dosta dobrih stranaca,ali znam da je najbolji covek,koji ceni i postuje ono sto mu je Partizan dao.

Mare

pre 9 godina

Navijam za Zvezdu, ali volim našu košarku... Iskreno ovaj momak je dokazao da je stvarno veliki čoveč i da čak šta više voli ovu zemlju i njenu košarku više od određenih pojedinaca... Kapa dole legendo...

Bobisha

pre 9 godina

Kakav covek,kakva moralna gromada,Zo,hvala ti za sve lepe trenutke u dresu Partizana,neka se i nasi mladi igraci ugledaju na kapitena,a ne odmah lupaju nenormalne cifre sa sve menadzerima,kapitenu naklon do poda,sretno i da nam se jednog dana vratis..

pixi10

pre 9 godina

Majstore drago mi je sto si resio onaj mec neki dan... ni Bogdana mi nije zao jer je pristao da igra u ekipi sa kradljivcem pehara! (Jaa, 03. septembar 2014 12:42) Ni ne treba da ti bude zao Bogdana, samo lepo kazi da je bez obraza i karaktera a ne pristao da igra.

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 9 godina

sta vam je ljudi,nite je on oprostio dug,niti dug prema njemu postoji,sve je to prica za malu decu...provereno,lovernj je primao pare na ruke,kes,nista od toga nije islo preko racuna kluba,decko je primio svih 350 000 eura na ruke,a ovako je kao oprostio dug...zauzvat morao je da se drzi ovakvih prica i da pusti da demagog davitelj pise ona pisma za njega...pozdrav.

ClaudeG

pre 9 godina

(Zvezdaš u inat državi i njenom partizanu!, 3. septembar 2014 12:16)

Godine dominacije, izazivaju frustracije! Znas kada cemo da se ugasimo? Nikad!

Optimus

pre 9 godina

E sad bi smekerski potez KK Partizan bio da mu sve isplate ! Ipak je on to zaradio a dubok naklon zasluzuje za izjavu i sve sto je uradio za Partizan.

petar

pre 9 godina

Ovaj potez mnogo govori o Lovrenju,ali i o Partizanu,finansijskoj situaciji,ali i atmosveri u klubu.Sve ovo isticcem u situaciji kada se mnogi trude da unisste ovu instituciju,ne shvatajuci da time zadaju tezzak,mozzda i odluccujuci udarac oblasti(osim fudbala)koja nam jedina donosi radosti pobeda nad razvijenijim i bogatijim svetom.

Luke Babbitt

pre 9 godina

(Zvezdaš u inat državi i njenom partizanu!, 03. septembar 2014 12:16)

Auuu burazeru kako je tebi Partizan osakatio detinjstvo.Kakva frustracija

Adje

pre 9 godina

Budala....ovi nije prvi put da se desi poklanjate novac tajkunima i kriminalcima,bolje je bilo da si uzeo novac i das ga siromasnim porodicama koji nemaju krov nad glavom...uvek je bilo da bogat postaje bogatiji siromah jos siromsniji...

Djole

pre 9 godina

Partizan uveliko dovodi i razigrava mlade Francuze, Slovence i Grke a selektor proziva Zvezdu kako ne bi gleda Lipovija (koji je odigrao ukupno dva meča) vec treba da se ubacuju juniori. Ocekujem da cenjeni selektor prokomentarise i ovo, da ne bude nekom majka nekom maćeha.

DejanSrbin

pre 9 godina

Iz sveg srca vam želim da se ugasite i radovaću se kao malo dete ako se to desi.
(Zvezdaš u inat državi i njenom partizanu!, 3. septembar 2014 12:16)
Svaki panter navija za to... ali ...

знам да је модератор звездаш али цензура ј

pre 9 godina

(Pozdrav iz Evrolige u inat državi!, 03. septembar 2014 12:04)

ФМП је у Евролигу залутао. Што би се рекло и ћорава кока убоде зрно. Па и у Лиги шампиона у фудбалу се деси да неки клуб залута у групну фазу. Што се пара тиче и ту је ствар јасна. Ми смо српски кошаркашки Манчестер јунајтед. Ви сте неки мутант Хадерсфилда и Колчестера.

mentalna institucija

pre 9 godina

@ sns pink kurir Zvezda

Hahaha pa ko donosi isečke iz Kurira kao dokaz?? Ko je doveo sponzore partizanu? Vučić lično! To je i Dulomir rekao puno puta! Znači upravo si opisao 3 oslonca partizan igokee - Kurir, SNS i Pink. Ali na to dodaj i SPS i sva javna preduzeća u zemlji.

sns pink kurir zvezda

pre 9 godina

ovo je vas bog,ova trojka sacinjava zvezdu trenutno,sa nestranackim i stranackim raznoraznim likovima......da nema ove vlasti,vi panteri,ili ti delije,kako vam je draze vec,sigurno postojali ne biste nigde,zato ste i9x i doveli na vlast,al opet nista.........

Pozdrav iz Evrolige u inat državi!

pre 9 godina

Naravno opet je uletela država koja daje partizanu bukvalno koliko mu treba. Neka trudnice i poplavljeni još malo sačekaju, treba da se isplate Klobučar, Murić i Grk. Malo im je što uzimaju tačno 3 puta više od svih ostalih klubova u Srbiji zajedno nego država upumpa dodatno pare koliko god da zatreba za nova pojačanja. P. S. Zvezda je jedini predstavnik u Evroligi, a ove sezone će dobiti tačno 5 puta manje od države! I to što je najgore opet partizan igokea te pare dobija da kupuje strance! U kakvoj grobarskoj državi živimo nije ni čudo što će sve da nas sahrani!

Šavija Alonso

pre 9 godina

Reci ne vredi trositi na grobare koji ce sada moralisati, dizati Francuza u nebesa a recimo Kecmana pljuvati. Kako vas bre nije sramota. Pa vi ste trebali davno da se ugasite. Igraci vam za dzabe igraju, i jos ispadaju budale kad traze pare. A ovaj je samo shvatio s kim ima posla i da ce pare dobiti nikad pa ispao na kraju kao ispao Dzek.
(ciks11, 3. septembar 2014 11:15)

E, stvarno si kralj, Ciks - kažeš da ne vredi reči trošiti na grobare, a svaki dan visiš na našim vestima i nemilice trošiš svoje premudre reči. Kažeš i da naši igrači igraju za džabe - očigledno nikad nećeš shvatiti kako je igrati u dresu koji stvarno voliš.
A trebalo je da se ugasimo? E, to ne možemo nikako, jer mi nismo od onih što kad nestane njihov pređu da navijaju za drugi klub. Kod nas ti je ono staromodno: "Samo jedan klub, samo jedan grad..."
A kapiten Žofri? Kapitenski.

Nenad

pre 9 godina

To sto mnogi ovde ne vide raog za oprastanje novca je usko gledanje na stvari . Decko je dosao kao neko ko je potencijal , kao neko ko nije mogao da napreduje u sredinama kojim je bio kao sto su ocekivali od njega , kao neko ko nije imao jake ugovore . Dosao je u Partizan i za jako kratko vreme napredovao vrlo mnogo , sto ga je uz malo srece preporucilo reprezentaciji sa kojom postaje prvak Evrope . Nakon toga uz jos vece napredovanje i jos bolje igre u Partizanu potpisuje vrhunski ugovor sa Himkijem gde se ostvaruje i na materijalnom planu . Osim toga na ovom svetskom prvenstvu dobija dosta vecu minutazu i postaje jedan od bitnih igraca Francuske pod kosem . E zato je oprostio Partizanu novac i zato o Partizanu prica sa ushicenjem jer se za godinu ipo dana ostvario na svim poljima . To nisu casovi ljubavi vec racionalno razmisljanje jednog kulturnog i vadpitanog coveka koji nije zaboravio ko je i sta je i gde je bio pre godinu ipo dana . E pritom je svestan tezine ekonomske situacije u kojo seKK Partizan nalazi kao uostalom i celokupni sport i cela nasa zemlja . Nije njemu zao ni nase zemlje a ni naseg sporta vec je za razliku od mnogih zahvalan na svemu sto mu je Partizan dao . Neke stvari u zivoti novac ne moze kupiti a ni nadoknaditi .

Ardbeg

pre 9 godina

Ovo se zove zahvalnost klubu,ne treba zaboraviti da je i betrans oprostio veliki novac za razliku od kecmana koji je tuzio artizan za sicu.
(ssdjan, 03. septembar 2014 09:4

Kecmana ne treba kriviti. Covek je zavrsio karijeru, vise nema prihode, ono sto je zaradio - zaradio je. On nikad nije imao neke astronomske ugovore. Verovatno mu novac treba da bi obezbedio sebe i porodicu. Lovernj i Bertrans su mladi, pred njima je buducnost i verovatno ce zaraditi milione. Verujem da niko nije mogao da ih natera da oproste dug. Uradili su to svojom voljom znajuci da im je igranje u Partizanu donelo bolje ugovore.

novica

pre 9 godina

Ovo je najveći grobar svih vremena,neverovatan čovek!
Predlažem ,da se na utakmici sa Totenhemom ístakne veliki transparent zahvalnosti Lovernju.
Grobari ,učinimo to!

Grobar

pre 9 godina

Zo ljudino!!!! Eto sta je covek. A Zvezdanu nema koji fudbaler nije tuzio. Dajte jednog Zvezdinog koji je otisao sa ovakvom izjavom, a svi do jednog su davali izjave, "izginucemo na terenu" (ma sta im to znacilo a zvuci glupavo i ostale gluposti oko "karaktera" posle noci na splavu sa sponzorusama.

sa vama uvek komedija

pre 9 godina

KHM KHM
sta ste ono rekli?!
ahahaha
http://www.mozzartsport.com/vesti/trajkovic-trazi-isplatu-svih-zaostalih-plata-partizan-daje-samo-ciste-papire/83938

misko

pre 9 godina

Svaka cast na gestu,ali zasto ljudi iz uprave ne krenu njegovim putem i oni se odreknu jednog djela svojih stipendija...milo mi je zbog naseg kluba sto nije dodat novi problem ,ali neko ce morati jednog dana da odgovara dje su sve te pare otisle jer se igrala evroliga,prodavali su se igraci velikim klubovima ,bilo je tu i sponzora koliko toliko ,a opet je u pitanju veliki minus....

Zvezdaš u inat državi i njenom partizanu!

pre 9 godina

Ma nema brige sad će malo da se uzme od penzija da se isplati Klobučar, pa još malo od trudnica da se plati Mačvan i da se ojadi još neka državna firma pored NIS-a, Telekoma, Komercijalne banke, Dunav osiguranja da se dovedu dva Amerikanca i plate Pavlović i Murić. U sezoni kad ste dobili derbi sa 40 Zvezda je imala 3 igrača i nula dinara u kasi bez sponzora. Najveće pojačanje je bio Drča a vi ste se smejali što nemamo pare i tim dok vi dovodite NBA strance i reprezentativce. Tad ste se smejali što nemamo pare, sada što pokušavamo po zakonu da se izvučemo zajedno sa FMP-om, a ako jednom pobedi pravda vi ćete prestati da postojite. I to će biti jedina pravedna kazna za svo zlo koje iskazujete već 15 godina. Ne zaboravite da je čak i vaša prva titula u nizu osvojena uz ogromnu intervenciju države nakon čega je Đukanović poludeo. A onda se nastavilo i protiv srpskih klubova... Iz sveg srca vam želim da se ugasite i radovaću se kao malo dete ako se to desi. Da vam se vrati bar delić za prebijanje sudija, pretnje, kumovske veze, državni vrh na tribinama dok peva vaše pesme, nameštanje titula uz najveće sudijske skandale koje je ovaj sport ikad video, spinovanje o Zvezdi dok sve državne pare idu u KKP, uzeti milioni od Republike Srpske, konstantne laži o svemu što je i dokazano milion puta itd. A sad naredite Kuriru da objavi da ste isplatili Klobučara pa neka se Vujošević pozove na to, a njegovu adresu i podatke objavite javno da počnu da mu prete. Stari oprobani recept za uspeh.

duledudule

pre 9 godina

jaoj kako je on dobar.ma milina.pravi srbin.pokazao je to pre neki dan.jos jedan lepo narucen tekst.a vamo tapa tapa parice na ruke.kao i kod nas u fudbalu.eto ja znam da iako kukate da nemate para,gagic je dobio povecanje plate i sve pare u napred.

ciks11

pre 9 godina

Reci ne vredi trositi na grobare koji ce sada moralisati, dizati Francuza u nebesa a recimo Kecmana pljuvati. Kako vas bre nije sramota. Pa vi ste trebali davno da se ugasite. Igraci vam za dzabe igraju, i jos ispadaju budale kad traze pare. A ovaj je samo shvatio s kim ima posla i da ce pare dobiti nikad pa ispao na kraju kao ispao Dzek.

zzbz

pre 9 godina

Obozavam ovog lika, i uopste ga ne dozivljavam kao stranca. Secam se kada je dosao da sam pricao sta ce nam ovaj nikako ime da mu izgovorim Lokvanj, Lovernj, Lokvenj ahahhah.

Ako hoce da oprosti dugovanja to je lepo sa njegove strane, ali bih mu ja u nekoj buducnosti isplatio ceo iznos i to sa kamata, jer je on svojim odnosom zasluzio i vise od toga.

Hvala ti brate za sve lepe trenutke, toliko si mi drag da mi je bilo prokleto tesko sto smo izgubili od Francuske, ali mi ujedno bilo drago jer si ti resio.


Zelim ti sve najbolje

sakupljac minusa

pre 9 godina

Kad sam citao tvoje oprostajno pismo zaplakao sam kao malo dete iako sam konj od 35 godina i staza na utakmicama bar 20 godina. Sad opet citam njegov komentar i ne znam sta da mislim sem da nam jedan stranac drzi lekcije o covecnosti i ljubavi. Jo brate sve najbolje ti zelim kao bratu rodjenom. Najiskrenije ti si momak -ljudina.

CZ Diva u dubinskom se skriva!

pre 9 godina

Reci ne vredi trositi na grobare koji ce sada moralisati, dizati Francuza u nebesa a recimo Kecmana pljuvati. Kako vas bre nije sramota. Pa vi ste trebali davno da se ugasite. Igraci vam za dzabe igraju, i jos ispadaju budale kad traze pare. A ovaj je samo shvatio s kim ima posla i da ce pare dobiti nikad pa ispao na kraju kao ispao Dzek.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ciks11, 3. septembar 2014 11:15)

`Ovaj` makar zna gde je igrao i pokazao zahvalnost Partizanu i doktoru Duletu sto je napravio igraca od njega.Nama makar nisu nosili koseve sa sljake.Nego bolje gledaj svoje dvoriste,uh oprosti vi nemate klub.Mislim imate ali je u dubinskom zamrzivacu pa vas Coki malo privatizovao.Ali sta da se radi i vi cete nekad imati klub ponovo,mozda i nesto osvojite.A do tada pssttttt i u rupu gde vam je mesto i gde cete ostati jos dugo!!!!HVALA VELIKA ZO!!!!

nevidljivi panter

pre 9 godina

Volim Igokeu do poslednjeg dinara.
(KK Pobegulje, 03. septembar 2014 09:39)

koliko je tebi tesko sto je cz zamrznuta i sto sada navijas za mali klub bez tradicuje iz stjepana supanca 15a,rodjace niko te ne primorava,ima jos klubova u srbiji

Jaka Blazic, jaka zvezda, jaka Srbija...

pre 9 godina

Eh, panteri, panteri.. ko bi vama ugodio? Sad kad nemate sta pametno reci na ovo, potezete to da nas je Lovernj zakopao neki dan protiv Francuske, pa kao "dula je kriv" sto razigrava strane igrace. Odlucite se jednom, ili ne valja sto kupujemo strance, pa ih razigravamo, ili ne valja sto dovodimo nase talente, pa tako "krademo, gepekujemo i prisiljavamo zvezdase od malena da igraju za drzavni projekat"? Ko treba da igra, marsovci? Kao sto rekoh, ko vama ugodi... a i ko vas ne zna, skupo bi vas platio.

calke

pre 9 godina

Iako sam Zvezdas hocu da kazem svaka cast ovom momku za zalaganje na utakmicama i privrzenost klubu!Steta sto je Francuz,igrac ovakvog kalibra fali nasoj reprezentaciji!!!

Milos

pre 9 godina

vi to nikada nećete imati,ovakvu povezanost igrača,navijača i kluba,vi ne znate šta je to!
(pfc, 03. septembar 2014 11:02)

FKCZ je dokaz da nisi u pravu. I FKP je dokaz da nisi u pravu. Ali nemojte sa nama da se merite, i o nama da mislite, nego platite ljude. Mene je mojih "mahera" bilo sramota.

Jimbo Jones

pre 9 godina

Plus za Lovernja kao pojedinca i njegov potez tj.zdravorazumski način razmišljanja,minus za cjelokupan ambijent u kojem se sve to odigrava

grobar80

pre 9 godina

Sretoh Lovernja u Knezu letos. Htedoh da se kao slikam sa njim, ali reko necu da ga smaram sa tim ... Covek izasao da proseta... Sad mi je jedino zao sto ga nisam izgrlio kao brata

nevidljivi panter

pre 9 godina

za sve pantere i konjanike na prinudnom radu u zelezniku, OVO SE ZOVE LJUBAV PREMA KLUBU....hvala Zo i da nam se vratis jednog dana

pixi10

pre 9 godina

Lovernj će jednog dana biti legenda Partizana. Jednom veliki čovek! (Motta, 03. septembar 2014 09:43) Bio je i Kecman dok nije stigla plava koverta iz suda!

znate, niko ne može da zabrani fmp - u kako će da se zove

pre 9 godina

Samo da dodam, setite se kako su neki ovde kukali zašto je Dule baš njega izabrao za kapitena...

Dule je uvek birao Čoveka pre igrača, a Žofri je dokazao da je veliki igrač, ali još veći Čovek.

Styx river

pre 9 godina

Svaka cast Zo, stigao je u Partizan, kao neafirmisan igrac, radio, borio se, usao u reprezentaciju, postao prvak Evrope, sada je jedan od najboljih igraca Francuske, sto pokazuje na SP. Ovo je stvarno primer pravog odnosa kluba i igraca, koji je nesto malo vise od profesionalnog..

alexaczv

pre 9 godina

jesam zvezdas, ali svaka cast coveku. svi mladi treba da se ugledaju na njega.
nema jake czv bez vas, a nema evrolige bez jaka oba kluba.
zelim vam oporavak, isterajte lopove i izgubite finale aba od czv ;-)

Dača

pre 9 godina

Poruka za doktora 32.Retki su primeri tih časova ljubavi.Jedan reko da neće da traži pare i sad se pravite pametni.Imate 2,za vas pozitivna primera i 10 puta više negativnih.

Bgd

pre 9 godina

Ne vidim ni jedan razlog da profesionalac oprašta svoj zarađeni novac, bez obzira koji je klub u pitanju. Te priče o ljubavi, lojalnosti i sl. su za malu decu, danas se igra za novac i to je posao kao i svaki drugi. Karijera kratko traje i svaki dan visi o koncu zbog rizika od povreda a opraštanje dugova nije ništa drugo nego slanje poruke lopovima koji su klubove upropastili da mogu slobodno da nastave i dalje jer će preko javnosti i navijača stvarati pritisak na igrače da igraju za džabe.

kako drugacije

pre 9 godina

Pitaju se, kako je mogao da oprosti!?

Pa koliko ste puta nesto na svom poslu ili u svojoj profesiji ucinili nekom i niste naplatili...mozda je bilo dobro da ne naplatite, jer ce Vam se taj neko sutra ili se vec revansirao.
Potpuno zdravo i normalno razmisljanje Lovernja, covek se oduzio Partizanu za svoj napredak, razumeci trenutnu situaciju u Srbiji, ostaje samo da mu se kaze jedno veliko HVALA, bila je cast da je takva ljudska velicina igrala u Srbiji !

Darko 88

pre 9 godina

Ja sam kao navijac Zvezde odusevljen ovim covekom. Svaka ti cast. Samo nisi morao da nas razvalis sa Francuzima, al ajde,vraticemo to u polufinalu ;).

sheki

pre 9 godina

Nastavlja se dovodjenje stranih igrača u partizan, mislim da među domacim igračima ima i jeftinijih i barem jednako kvalitetnih igrača, ali očigledno je da preovladava finansijski interes jer je košarkaš iz EU mnogo profitabilniji od domaćeg igrača u narednoj prodaji

Stefan DE

pre 9 godina

Ovaj momak je nesto najbolje sto je Partizan imao i sa toliko postovanja prica o Partizanu!!!
Hvala ti na svemu ljudino na svemu respekt do neba!

singer

pre 9 godina

zbog toga se dolazi u partizan: zbog sanse i napretka. zo je svoju iskoristio 101 posto i taj u sustini sitan novac moze da oprosti. sta god mislili o dulu, on je specifikum evropski: zna sa mladim neafirmisanim a talentovanim igracima. sto taj mladi grk nije otisao u panatenaikos ili olimpijakos? hoce kod dula jer zna sta ce dobiti a to u ovom trenutku sigurno nisu pare. ne znam koliko ce ovaj nacin jos moci da funkcionise, ali sada je tako.

SNAGOM INSTITUCIJE PROTIV PROSTITUCIJE

pre 9 godina

Nestvarno koliko je covek osecajan a u isto vreme i zahvalan,a ako se zna da je stranac njegov plemeniti gest dobija jos vise na tezini.Svaka cast majstore puno srece u nastavku karijere,uz zelju da nam se jednog dana vratis i ponovo se radujemo zajedno pobedama i titulama.ZA POBEDE ZA MIRAN SAN ZA TITULE ZA PARTIZAN.

vs

pre 9 godina

Samo ti nemoj da glumis faul u zadnjoj sekundi i sve ok. Svaka cast za ovaj potez, eto Duletu jos 2-3 vredne slike i par ray ban naocara. Ne pomazes tako Partizanu, vec pojedincima. Izgleda da Klobucar nije tako dobro prosao i dobio veliki ugovor. A ni mnogi, mnogi drugi.

znate, niko ne može da zabrani fmp - u kako će da se zove

pre 9 godina

Ooooo Žofri grobare!!!

Kapiram da svi igraju za lovu, da svi imaju porodice koje treba da izdržavaju, ali ovako može da razmišlja samo čovek zdrav u glavi koji zna prioritete. A pitao bih našeg bivšeg kapitena Duleta Kecmana da li čita ovo i da li ga je bar malo sramota?

Svaka čast majstore i sve najbolje u karijeri.

Kaiim

pre 9 godina

Koliko god da volim Partizan ja bih trazio svoje pare koje sam zaradio ostavivsi krv i znoj na parketu! Svaka cast Lovernju, momak je zaista za primjer, ali sve dok se oprastaju dugovi, drzava daje u rupe bez dna, ne isplacuju se plate cistacicama i ljudima kojima je svaki dinar bitan za prezivljavanje... od naseg sporta nema nista! Katanac na vrata, privatizovati klubove, istjerati bandu iz fotelja i to je to. Kakav brend, kakva ljubav, kakvi bakraci. Elem, svaka cast pravim navijacima koji bodre svoje klubove, ali mislim da ovako vise nece moci. Odakle toliki dugovi Zvezde i Partizana? Gdje su pare? Pa ovo vec odavno vrijedja inteligenciju.

kazandžija

pre 9 godina

Da li mi je drago ili me je sramota!?
Iskreno me gane kad čitam kako ovaj mlad i normalan čovek razmišlja i rezonuje, kako i koliko ceni vreme provedeno kod nas, sa našim ljudima. S druge strane, sramota me kad dugujemo, kad se ljutimo na nekoga što traži ono što mu je obećano, što je njegovo.
U svakom slučaju, Žofri svaka čast. Ko nije shvatio, imali smo priliku da u Beogradu budemo svedoci nastajanja velikog sportiste i čoveka

rumpelstilskin

pre 9 godina

U suroto vreme kapitalizma, covek vraca nadu u socijalizam! Da me ne shvatite pogresno, socijalizam kao ideologiju podrzavam, a problem Srbije je sto nema socijalista ni u vlasti a jos manje u narodu. Na kojoj poziciji Grk igra?

persol

pre 9 godina

Nemam reči za ovog momka. Istina da smo u problemima zbog višegodišnjeg nemara u marketingu i finansijama ali lovrenj je pokazao istinsku ljubav prema klubu. Želim mu svu sreću ovog sveta.

no

pre 9 godina

I ove godine PArtizan ima problema sa finansijama ali će dovesti šta god mu treba. Ako se neko povredi dovešće još bolje zamene. Inače se gasi kao i prethodnih 5 godina a verovatno će se gasiti i narednih 85.

Ardbeg

pre 9 godina

Rekao da nije siguran da je bio faul, ne trazi pare jer zna da je klub svorc....Covece, ovaj Lovernj je izgleda mnogo dobar lik. Svaka mu cast!

Dragutin

pre 9 godina

Znaci Partizan je amaterski klub za koji se igra iz ljubavi prema sportu.Jesam li ja jedini koji smatra da je ovo sramota i bezobrazluk.Partizan je insitucija i sramotno je da trazi od svojih igraca da igraju dzabe i da im se ne placa.Ako ne mozes da priustis da platis stranog igraca sto si ga doveo??? Zasto dovodis nove igrace ako nisi platio starim igracima,to je nemoralno.Ne mogu da verujem kako se ovi ponasaju i imaju obraza da jos i kukaju u javnosti o svojoj teskoj situaciji.

svaka cast

pre 9 godina

odlican covek pre svega, a ovim gestom je to i potvrdio.Partizan je institucija koja je svakom igracu odskocna daska za napredak i svi oni se vode razmisljanjem bolje pokloniti partizanu 2 godine besplatnog igranja i postati odlican kosarkas pa uzeti narednih 6-7 godina odlicne ugovore nego celu karijeru igrati po Rumuniji i kojekuda za slabasne ugovore i celu karijeru biti prosecan kosarkas.

romanista

pre 9 godina

U danasnje vreme,gde je novac postao jedino merilo uspeha,gde nije bitno kako ces zaraditi,nije vise vazno da covek ima neka moralna i eticka nacela,pojavi se klinac iz Francuske i svojim delima pokaze kako razmislja COVEK...
Ne radi se ovde o Partizanu i Zvezdi-radi se o zahvalnosti i ljudskosti...
Puno srece i uspeha KAPITENU !!!

kazandžija

pre 9 godina

Da li mi je drago ili me je sramota!?
Iskreno me gane kad čitam kako ovaj mlad i normalan čovek razmišlja i rezonuje, kako i koliko ceni vreme provedeno kod nas, sa našim ljudima. S druge strane, sramota me kad dugujemo, kad se ljutimo na nekoga što traži ono što mu je obećano, što je njegovo.
U svakom slučaju, Žofri svaka čast. Ko nije shvatio, imali smo priliku da u Beogradu budemo svedoci nastajanja velikog sportiste i čoveka

Kaiim

pre 9 godina

Koliko god da volim Partizan ja bih trazio svoje pare koje sam zaradio ostavivsi krv i znoj na parketu! Svaka cast Lovernju, momak je zaista za primjer, ali sve dok se oprastaju dugovi, drzava daje u rupe bez dna, ne isplacuju se plate cistacicama i ljudima kojima je svaki dinar bitan za prezivljavanje... od naseg sporta nema nista! Katanac na vrata, privatizovati klubove, istjerati bandu iz fotelja i to je to. Kakav brend, kakva ljubav, kakvi bakraci. Elem, svaka cast pravim navijacima koji bodre svoje klubove, ali mislim da ovako vise nece moci. Odakle toliki dugovi Zvezde i Partizana? Gdje su pare? Pa ovo vec odavno vrijedja inteligenciju.

nevidljivi panter

pre 9 godina

za sve pantere i konjanike na prinudnom radu u zelezniku, OVO SE ZOVE LJUBAV PREMA KLUBU....hvala Zo i da nam se vratis jednog dana

Styx river

pre 9 godina

Svaka cast Zo, stigao je u Partizan, kao neafirmisan igrac, radio, borio se, usao u reprezentaciju, postao prvak Evrope, sada je jedan od najboljih igraca Francuske, sto pokazuje na SP. Ovo je stvarno primer pravog odnosa kluba i igraca, koji je nesto malo vise od profesionalnog..

Ardbeg

pre 9 godina

Rekao da nije siguran da je bio faul, ne trazi pare jer zna da je klub svorc....Covece, ovaj Lovernj je izgleda mnogo dobar lik. Svaka mu cast!

znate, niko ne može da zabrani fmp - u kako će da se zove

pre 9 godina

Ooooo Žofri grobare!!!

Kapiram da svi igraju za lovu, da svi imaju porodice koje treba da izdržavaju, ali ovako može da razmišlja samo čovek zdrav u glavi koji zna prioritete. A pitao bih našeg bivšeg kapitena Duleta Kecmana da li čita ovo i da li ga je bar malo sramota?

Svaka čast majstore i sve najbolje u karijeri.

Jimbo Jones

pre 9 godina

Plus za Lovernja kao pojedinca i njegov potez tj.zdravorazumski način razmišljanja,minus za cjelokupan ambijent u kojem se sve to odigrava

SNAGOM INSTITUCIJE PROTIV PROSTITUCIJE

pre 9 godina

Nestvarno koliko je covek osecajan a u isto vreme i zahvalan,a ako se zna da je stranac njegov plemeniti gest dobija jos vise na tezini.Svaka cast majstore puno srece u nastavku karijere,uz zelju da nam se jednog dana vratis i ponovo se radujemo zajedno pobedama i titulama.ZA POBEDE ZA MIRAN SAN ZA TITULE ZA PARTIZAN.

romanista

pre 9 godina

U danasnje vreme,gde je novac postao jedino merilo uspeha,gde nije bitno kako ces zaraditi,nije vise vazno da covek ima neka moralna i eticka nacela,pojavi se klinac iz Francuske i svojim delima pokaze kako razmislja COVEK...
Ne radi se ovde o Partizanu i Zvezdi-radi se o zahvalnosti i ljudskosti...
Puno srece i uspeha KAPITENU !!!

Mare

pre 9 godina

Navijam za Zvezdu, ali volim našu košarku... Iskreno ovaj momak je dokazao da je stvarno veliki čoveč i da čak šta više voli ovu zemlju i njenu košarku više od određenih pojedinaca... Kapa dole legendo...

novica

pre 9 godina

Ovo je najveći grobar svih vremena,neverovatan čovek!
Predlažem ,da se na utakmici sa Totenhemom ístakne veliki transparent zahvalnosti Lovernju.
Grobari ,učinimo to!

DejanSrbin

pre 9 godina

Iz sveg srca vam želim da se ugasite i radovaću se kao malo dete ako se to desi.
(Zvezdaš u inat državi i njenom partizanu!, 3. septembar 2014 12:16)
Svaki panter navija za to... ali ...

rumpelstilskin

pre 9 godina

U suroto vreme kapitalizma, covek vraca nadu u socijalizam! Da me ne shvatite pogresno, socijalizam kao ideologiju podrzavam, a problem Srbije je sto nema socijalista ni u vlasti a jos manje u narodu. Na kojoj poziciji Grk igra?

nevidljivi panter

pre 9 godina

Volim Igokeu do poslednjeg dinara.
(KK Pobegulje, 03. septembar 2014 09:39)

koliko je tebi tesko sto je cz zamrznuta i sto sada navijas za mali klub bez tradicuje iz stjepana supanca 15a,rodjace niko te ne primorava,ima jos klubova u srbiji

Luke Babbitt

pre 9 godina

(Zvezdaš u inat državi i njenom partizanu!, 03. septembar 2014 12:16)

Auuu burazeru kako je tebi Partizan osakatio detinjstvo.Kakva frustracija

calke

pre 9 godina

Iako sam Zvezdas hocu da kazem svaka cast ovom momku za zalaganje na utakmicama i privrzenost klubu!Steta sto je Francuz,igrac ovakvog kalibra fali nasoj reprezentaciji!!!

grobar80

pre 9 godina

Sretoh Lovernja u Knezu letos. Htedoh da se kao slikam sa njim, ali reko necu da ga smaram sa tim ... Covek izasao da proseta... Sad mi je jedino zao sto ga nisam izgrlio kao brata

svaka cast

pre 9 godina

odlican covek pre svega, a ovim gestom je to i potvrdio.Partizan je institucija koja je svakom igracu odskocna daska za napredak i svi oni se vode razmisljanjem bolje pokloniti partizanu 2 godine besplatnog igranja i postati odlican kosarkas pa uzeti narednih 6-7 godina odlicne ugovore nego celu karijeru igrati po Rumuniji i kojekuda za slabasne ugovore i celu karijeru biti prosecan kosarkas.

persol

pre 9 godina

Nemam reči za ovog momka. Istina da smo u problemima zbog višegodišnjeg nemara u marketingu i finansijama ali lovrenj je pokazao istinsku ljubav prema klubu. Želim mu svu sreću ovog sveta.

Darko 88

pre 9 godina

Ja sam kao navijac Zvezde odusevljen ovim covekom. Svaka ti cast. Samo nisi morao da nas razvalis sa Francuzima, al ajde,vraticemo to u polufinalu ;).

Nenad

pre 9 godina

To sto mnogi ovde ne vide raog za oprastanje novca je usko gledanje na stvari . Decko je dosao kao neko ko je potencijal , kao neko ko nije mogao da napreduje u sredinama kojim je bio kao sto su ocekivali od njega , kao neko ko nije imao jake ugovore . Dosao je u Partizan i za jako kratko vreme napredovao vrlo mnogo , sto ga je uz malo srece preporucilo reprezentaciji sa kojom postaje prvak Evrope . Nakon toga uz jos vece napredovanje i jos bolje igre u Partizanu potpisuje vrhunski ugovor sa Himkijem gde se ostvaruje i na materijalnom planu . Osim toga na ovom svetskom prvenstvu dobija dosta vecu minutazu i postaje jedan od bitnih igraca Francuske pod kosem . E zato je oprostio Partizanu novac i zato o Partizanu prica sa ushicenjem jer se za godinu ipo dana ostvario na svim poljima . To nisu casovi ljubavi vec racionalno razmisljanje jednog kulturnog i vadpitanog coveka koji nije zaboravio ko je i sta je i gde je bio pre godinu ipo dana . E pritom je svestan tezine ekonomske situacije u kojo seKK Partizan nalazi kao uostalom i celokupni sport i cela nasa zemlja . Nije njemu zao ni nase zemlje a ni naseg sporta vec je za razliku od mnogih zahvalan na svemu sto mu je Partizan dao . Neke stvari u zivoti novac ne moze kupiti a ni nadoknaditi .

Bobisha

pre 9 godina

Kakav covek,kakva moralna gromada,Zo,hvala ti za sve lepe trenutke u dresu Partizana,neka se i nasi mladi igraci ugledaju na kapitena,a ne odmah lupaju nenormalne cifre sa sve menadzerima,kapitenu naklon do poda,sretno i da nam se jednog dana vratis..

Ardbeg

pre 9 godina

Ovo se zove zahvalnost klubu,ne treba zaboraviti da je i betrans oprostio veliki novac za razliku od kecmana koji je tuzio artizan za sicu.
(ssdjan, 03. septembar 2014 09:4

Kecmana ne treba kriviti. Covek je zavrsio karijeru, vise nema prihode, ono sto je zaradio - zaradio je. On nikad nije imao neke astronomske ugovore. Verovatno mu novac treba da bi obezbedio sebe i porodicu. Lovernj i Bertrans su mladi, pred njima je buducnost i verovatno ce zaraditi milione. Verujem da niko nije mogao da ih natera da oproste dug. Uradili su to svojom voljom znajuci da im je igranje u Partizanu donelo bolje ugovore.

Optimus

pre 9 godina

E sad bi smekerski potez KK Partizan bio da mu sve isplate ! Ipak je on to zaradio a dubok naklon zasluzuje za izjavu i sve sto je uradio za Partizan.

znate, niko ne može da zabrani fmp - u kako će da se zove

pre 9 godina

Samo da dodam, setite se kako su neki ovde kukali zašto je Dule baš njega izabrao za kapitena...

Dule je uvek birao Čoveka pre igrača, a Žofri je dokazao da je veliki igrač, ali još veći Čovek.

kako drugacije

pre 9 godina

Pitaju se, kako je mogao da oprosti!?

Pa koliko ste puta nesto na svom poslu ili u svojoj profesiji ucinili nekom i niste naplatili...mozda je bilo dobro da ne naplatite, jer ce Vam se taj neko sutra ili se vec revansirao.
Potpuno zdravo i normalno razmisljanje Lovernja, covek se oduzio Partizanu za svoj napredak, razumeci trenutnu situaciju u Srbiji, ostaje samo da mu se kaze jedno veliko HVALA, bila je cast da je takva ljudska velicina igrala u Srbiji !

знам да је модератор звездаш али цензура ј

pre 9 godina

(Pozdrav iz Evrolige u inat državi!, 03. septembar 2014 12:04)

ФМП је у Евролигу залутао. Што би се рекло и ћорава кока убоде зрно. Па и у Лиги шампиона у фудбалу се деси да неки клуб залута у групну фазу. Што се пара тиче и ту је ствар јасна. Ми смо српски кошаркашки Манчестер јунајтед. Ви сте неки мутант Хадерсфилда и Колчестера.

Dragutin

pre 9 godina

Znaci Partizan je amaterski klub za koji se igra iz ljubavi prema sportu.Jesam li ja jedini koji smatra da je ovo sramota i bezobrazluk.Partizan je insitucija i sramotno je da trazi od svojih igraca da igraju dzabe i da im se ne placa.Ako ne mozes da priustis da platis stranog igraca sto si ga doveo??? Zasto dovodis nove igrace ako nisi platio starim igracima,to je nemoralno.Ne mogu da verujem kako se ovi ponasaju i imaju obraza da jos i kukaju u javnosti o svojoj teskoj situaciji.

sakupljac minusa

pre 9 godina

Kad sam citao tvoje oprostajno pismo zaplakao sam kao malo dete iako sam konj od 35 godina i staza na utakmicama bar 20 godina. Sad opet citam njegov komentar i ne znam sta da mislim sem da nam jedan stranac drzi lekcije o covecnosti i ljubavi. Jo brate sve najbolje ti zelim kao bratu rodjenom. Najiskrenije ti si momak -ljudina.

ClaudeG

pre 9 godina

(Zvezdaš u inat državi i njenom partizanu!, 3. septembar 2014 12:16)

Godine dominacije, izazivaju frustracije! Znas kada cemo da se ugasimo? Nikad!

Stefan DE

pre 9 godina

Ovaj momak je nesto najbolje sto je Partizan imao i sa toliko postovanja prica o Partizanu!!!
Hvala ti na svemu ljudino na svemu respekt do neba!

zzbz

pre 9 godina

Obozavam ovog lika, i uopste ga ne dozivljavam kao stranca. Secam se kada je dosao da sam pricao sta ce nam ovaj nikako ime da mu izgovorim Lokvanj, Lovernj, Lokvenj ahahhah.

Ako hoce da oprosti dugovanja to je lepo sa njegove strane, ali bih mu ja u nekoj buducnosti isplatio ceo iznos i to sa kamata, jer je on svojim odnosom zasluzio i vise od toga.

Hvala ti brate za sve lepe trenutke, toliko si mi drag da mi je bilo prokleto tesko sto smo izgubili od Francuske, ali mi ujedno bilo drago jer si ti resio.


Zelim ti sve najbolje

nik sloter

pre 9 godina

Zo je moralna vertikala,ne zbog novca koji je oprostio i koji nece dobiti,vec zbog korektnosti i ljubavi prema Srbiji,Beogradu,Partizanu.Vratice se Zo uveren sam !

Šavija Alonso

pre 9 godina

Reci ne vredi trositi na grobare koji ce sada moralisati, dizati Francuza u nebesa a recimo Kecmana pljuvati. Kako vas bre nije sramota. Pa vi ste trebali davno da se ugasite. Igraci vam za dzabe igraju, i jos ispadaju budale kad traze pare. A ovaj je samo shvatio s kim ima posla i da ce pare dobiti nikad pa ispao na kraju kao ispao Dzek.
(ciks11, 3. septembar 2014 11:15)

E, stvarno si kralj, Ciks - kažeš da ne vredi reči trošiti na grobare, a svaki dan visiš na našim vestima i nemilice trošiš svoje premudre reči. Kažeš i da naši igrači igraju za džabe - očigledno nikad nećeš shvatiti kako je igrati u dresu koji stvarno voliš.
A trebalo je da se ugasimo? E, to ne možemo nikako, jer mi nismo od onih što kad nestane njihov pređu da navijaju za drugi klub. Kod nas ti je ono staromodno: "Samo jedan klub, samo jedan grad..."
A kapiten Žofri? Kapitenski.

no

pre 9 godina

I ove godine PArtizan ima problema sa finansijama ali će dovesti šta god mu treba. Ako se neko povredi dovešće još bolje zamene. Inače se gasi kao i prethodnih 5 godina a verovatno će se gasiti i narednih 85.

CZ Diva u dubinskom se skriva!

pre 9 godina

Reci ne vredi trositi na grobare koji ce sada moralisati, dizati Francuza u nebesa a recimo Kecmana pljuvati. Kako vas bre nije sramota. Pa vi ste trebali davno da se ugasite. Igraci vam za dzabe igraju, i jos ispadaju budale kad traze pare. A ovaj je samo shvatio s kim ima posla i da ce pare dobiti nikad pa ispao na kraju kao ispao Dzek.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ciks11, 3. septembar 2014 11:15)

`Ovaj` makar zna gde je igrao i pokazao zahvalnost Partizanu i doktoru Duletu sto je napravio igraca od njega.Nama makar nisu nosili koseve sa sljake.Nego bolje gledaj svoje dvoriste,uh oprosti vi nemate klub.Mislim imate ali je u dubinskom zamrzivacu pa vas Coki malo privatizovao.Ali sta da se radi i vi cete nekad imati klub ponovo,mozda i nesto osvojite.A do tada pssttttt i u rupu gde vam je mesto i gde cete ostati jos dugo!!!!HVALA VELIKA ZO!!!!

pixi10

pre 9 godina

Lovernj će jednog dana biti legenda Partizana. Jednom veliki čovek! (Motta, 03. septembar 2014 09:43) Bio je i Kecman dok nije stigla plava koverta iz suda!

misko

pre 9 godina

Svaka cast na gestu,ali zasto ljudi iz uprave ne krenu njegovim putem i oni se odreknu jednog djela svojih stipendija...milo mi je zbog naseg kluba sto nije dodat novi problem ,ali neko ce morati jednog dana da odgovara dje su sve te pare otisle jer se igrala evroliga,prodavali su se igraci velikim klubovima ,bilo je tu i sponzora koliko toliko ,a opet je u pitanju veliki minus....

Jaka Blazic, jaka zvezda, jaka Srbija...

pre 9 godina

Eh, panteri, panteri.. ko bi vama ugodio? Sad kad nemate sta pametno reci na ovo, potezete to da nas je Lovernj zakopao neki dan protiv Francuske, pa kao "dula je kriv" sto razigrava strane igrace. Odlucite se jednom, ili ne valja sto kupujemo strance, pa ih razigravamo, ili ne valja sto dovodimo nase talente, pa tako "krademo, gepekujemo i prisiljavamo zvezdase od malena da igraju za drzavni projekat"? Ko treba da igra, marsovci? Kao sto rekoh, ko vama ugodi... a i ko vas ne zna, skupo bi vas platio.

singer

pre 9 godina

zbog toga se dolazi u partizan: zbog sanse i napretka. zo je svoju iskoristio 101 posto i taj u sustini sitan novac moze da oprosti. sta god mislili o dulu, on je specifikum evropski: zna sa mladim neafirmisanim a talentovanim igracima. sto taj mladi grk nije otisao u panatenaikos ili olimpijakos? hoce kod dula jer zna sta ce dobiti a to u ovom trenutku sigurno nisu pare. ne znam koliko ce ovaj nacin jos moci da funkcionise, ali sada je tako.

Nemanja

pre 9 godina

Ne znam da li je najbolji stranac koji je igrao kod nas,posto je bilo dosta dobrih stranaca,ali znam da je najbolji covek,koji ceni i postuje ono sto mu je Partizan dao.

alexaczv

pre 9 godina

jesam zvezdas, ali svaka cast coveku. svi mladi treba da se ugledaju na njega.
nema jake czv bez vas, a nema evrolige bez jaka oba kluba.
zelim vam oporavak, isterajte lopove i izgubite finale aba od czv ;-)

vs

pre 9 godina

Samo ti nemoj da glumis faul u zadnjoj sekundi i sve ok. Svaka cast za ovaj potez, eto Duletu jos 2-3 vredne slike i par ray ban naocara. Ne pomazes tako Partizanu, vec pojedincima. Izgleda da Klobucar nije tako dobro prosao i dobio veliki ugovor. A ni mnogi, mnogi drugi.

petar

pre 9 godina

Ovaj potez mnogo govori o Lovrenju,ali i o Partizanu,finansijskoj situaciji,ali i atmosveri u klubu.Sve ovo isticcem u situaciji kada se mnogi trude da unisste ovu instituciju,ne shvatajuci da time zadaju tezzak,mozzda i odluccujuci udarac oblasti(osim fudbala)koja nam jedina donosi radosti pobeda nad razvijenijim i bogatijim svetom.

sns pink kurir zvezda

pre 9 godina

ovo je vas bog,ova trojka sacinjava zvezdu trenutno,sa nestranackim i stranackim raznoraznim likovima......da nema ove vlasti,vi panteri,ili ti delije,kako vam je draze vec,sigurno postojali ne biste nigde,zato ste i9x i doveli na vlast,al opet nista.........

Grobar

pre 9 godina

Zo ljudino!!!! Eto sta je covek. A Zvezdanu nema koji fudbaler nije tuzio. Dajte jednog Zvezdinog koji je otisao sa ovakvom izjavom, a svi do jednog su davali izjave, "izginucemo na terenu" (ma sta im to znacilo a zvuci glupavo i ostale gluposti oko "karaktera" posle noci na splavu sa sponzorusama.

Zvezdaš u inat državi i njenom partizanu!

pre 9 godina

Ma nema brige sad će malo da se uzme od penzija da se isplati Klobučar, pa još malo od trudnica da se plati Mačvan i da se ojadi još neka državna firma pored NIS-a, Telekoma, Komercijalne banke, Dunav osiguranja da se dovedu dva Amerikanca i plate Pavlović i Murić. U sezoni kad ste dobili derbi sa 40 Zvezda je imala 3 igrača i nula dinara u kasi bez sponzora. Najveće pojačanje je bio Drča a vi ste se smejali što nemamo pare i tim dok vi dovodite NBA strance i reprezentativce. Tad ste se smejali što nemamo pare, sada što pokušavamo po zakonu da se izvučemo zajedno sa FMP-om, a ako jednom pobedi pravda vi ćete prestati da postojite. I to će biti jedina pravedna kazna za svo zlo koje iskazujete već 15 godina. Ne zaboravite da je čak i vaša prva titula u nizu osvojena uz ogromnu intervenciju države nakon čega je Đukanović poludeo. A onda se nastavilo i protiv srpskih klubova... Iz sveg srca vam želim da se ugasite i radovaću se kao malo dete ako se to desi. Da vam se vrati bar delić za prebijanje sudija, pretnje, kumovske veze, državni vrh na tribinama dok peva vaše pesme, nameštanje titula uz najveće sudijske skandale koje je ovaj sport ikad video, spinovanje o Zvezdi dok sve državne pare idu u KKP, uzeti milioni od Republike Srpske, konstantne laži o svemu što je i dokazano milion puta itd. A sad naredite Kuriru da objavi da ste isplatili Klobučara pa neka se Vujošević pozove na to, a njegovu adresu i podatke objavite javno da počnu da mu prete. Stari oprobani recept za uspeh.

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 9 godina

sta vam je ljudi,nite je on oprostio dug,niti dug prema njemu postoji,sve je to prica za malu decu...provereno,lovernj je primao pare na ruke,kes,nista od toga nije islo preko racuna kluba,decko je primio svih 350 000 eura na ruke,a ovako je kao oprostio dug...zauzvat morao je da se drzi ovakvih prica i da pusti da demagog davitelj pise ona pisma za njega...pozdrav.

ciks11

pre 9 godina

Reci ne vredi trositi na grobare koji ce sada moralisati, dizati Francuza u nebesa a recimo Kecmana pljuvati. Kako vas bre nije sramota. Pa vi ste trebali davno da se ugasite. Igraci vam za dzabe igraju, i jos ispadaju budale kad traze pare. A ovaj je samo shvatio s kim ima posla i da ce pare dobiti nikad pa ispao na kraju kao ispao Dzek.

:-:

pre 9 godina

Iz aviona se prepoznaje rukopis, bolje da analizira citat Cicerona koji mu je posvetio Raskovic
(*, 3. septembar 2014 14:57)

Dule mu rekao sta da kaze? Pisao oprostajna pisma za Lea i Lovernja,pisao saopstenja u Radnickom oko Kalinica i ovo sada oko istupanja iz ABA,a sada i izdiktirao Lovernju izjavu(ne lupam bezveze,posle svih ovih vesti su se pajavljivali komentari "rukopis nam je poznat", "znamo svi ko je ovo pisao"...).
P.S. Srecan sam sto sam grobar i sto nisam doziveo decenije bola i frustracije koje bi mi poremetila um i uvele u paranoju,kao nase ssugradjane,navijace fmp zeleznika.

pixi10

pre 9 godina

Majstore drago mi je sto si resio onaj mec neki dan... ni Bogdana mi nije zao jer je pristao da igra u ekipi sa kradljivcem pehara! (Jaa, 03. septembar 2014 12:42) Ni ne treba da ti bude zao Bogdana, samo lepo kazi da je bez obraza i karaktera a ne pristao da igra.

Adje

pre 9 godina

Budala....ovi nije prvi put da se desi poklanjate novac tajkunima i kriminalcima,bolje je bilo da si uzeo novac i das ga siromasnim porodicama koji nemaju krov nad glavom...uvek je bilo da bogat postaje bogatiji siromah jos siromsniji...

Djole

pre 9 godina

Partizan uveliko dovodi i razigrava mlade Francuze, Slovence i Grke a selektor proziva Zvezdu kako ne bi gleda Lipovija (koji je odigrao ukupno dva meča) vec treba da se ubacuju juniori. Ocekujem da cenjeni selektor prokomentarise i ovo, da ne bude nekom majka nekom maćeha.

mentalna institucija

pre 9 godina

@ sns pink kurir Zvezda

Hahaha pa ko donosi isečke iz Kurira kao dokaz?? Ko je doveo sponzore partizanu? Vučić lično! To je i Dulomir rekao puno puta! Znači upravo si opisao 3 oslonca partizan igokee - Kurir, SNS i Pink. Ali na to dodaj i SPS i sva javna preduzeća u zemlji.

Pozdrav iz Evrolige u inat državi!

pre 9 godina

Naravno opet je uletela država koja daje partizanu bukvalno koliko mu treba. Neka trudnice i poplavljeni još malo sačekaju, treba da se isplate Klobučar, Murić i Grk. Malo im je što uzimaju tačno 3 puta više od svih ostalih klubova u Srbiji zajedno nego država upumpa dodatno pare koliko god da zatreba za nova pojačanja. P. S. Zvezda je jedini predstavnik u Evroligi, a ove sezone će dobiti tačno 5 puta manje od države! I to što je najgore opet partizan igokea te pare dobija da kupuje strance! U kakvoj grobarskoj državi živimo nije ni čudo što će sve da nas sahrani!

sa vama uvek komedija

pre 9 godina

KHM KHM
sta ste ono rekli?!
ahahaha
http://www.mozzartsport.com/vesti/trajkovic-trazi-isplatu-svih-zaostalih-plata-partizan-daje-samo-ciste-papire/83938

Bgd

pre 9 godina

Ne vidim ni jedan razlog da profesionalac oprašta svoj zarađeni novac, bez obzira koji je klub u pitanju. Te priče o ljubavi, lojalnosti i sl. su za malu decu, danas se igra za novac i to je posao kao i svaki drugi. Karijera kratko traje i svaki dan visi o koncu zbog rizika od povreda a opraštanje dugova nije ništa drugo nego slanje poruke lopovima koji su klubove upropastili da mogu slobodno da nastave i dalje jer će preko javnosti i navijača stvarati pritisak na igrače da igraju za džabe.

Milos

pre 9 godina

vi to nikada nećete imati,ovakvu povezanost igrača,navijača i kluba,vi ne znate šta je to!
(pfc, 03. septembar 2014 11:02)

FKCZ je dokaz da nisi u pravu. I FKP je dokaz da nisi u pravu. Ali nemojte sa nama da se merite, i o nama da mislite, nego platite ljude. Mene je mojih "mahera" bilo sramota.

duledudule

pre 9 godina

jaoj kako je on dobar.ma milina.pravi srbin.pokazao je to pre neki dan.jos jedan lepo narucen tekst.a vamo tapa tapa parice na ruke.kao i kod nas u fudbalu.eto ja znam da iako kukate da nemate para,gagic je dobio povecanje plate i sve pare u napred.

sheki

pre 9 godina

Nastavlja se dovodjenje stranih igrača u partizan, mislim da među domacim igračima ima i jeftinijih i barem jednako kvalitetnih igrača, ali očigledno je da preovladava finansijski interes jer je košarkaš iz EU mnogo profitabilniji od domaćeg igrača u narednoj prodaji

Dača

pre 9 godina

Poruka za doktora 32.Retki su primeri tih časova ljubavi.Jedan reko da neće da traži pare i sad se pravite pametni.Imate 2,za vas pozitivna primera i 10 puta više negativnih.

nikola

pre 9 godina

a zasto se ne spominje koliko je to tacno oprostio para?evo ja cu da odgovorim umesto grobara ppsto oni ne vide dalje od izjava njihovog gurua.zato sto bi se moralo reci za koliko je igrao,koliki je dobio itd.itd.a to kod kkp ne postoji,evo neka grobari navedu i jedan primer gde se tacno zna za koliko je igrap neki igrac a da je to izjavio neki funkcioner kluba-nema naravno jer kod vas je sve lov u mutnom tako da sam siguran da se lovernju nista ne duguje
(beli, 4. septembar 2014 10:20)

Pa gde to funkcioneri kluba pricaju kome je kolika plata? Svi to kriju,eventualno mediji ako dodju do informacije.Jednostavno je nepristojno pricati o tudjoj plati ako nista drugo.

beli

pre 9 godina

a zasto se ne spominje koliko je to tacno oprostio para?evo ja cu da odgovorim umesto grobara ppsto oni ne vide dalje od izjava njihovog gurua.zato sto bi se moralo reci za koliko je igrao,koliki je dobio itd.itd.a to kod kkp ne postoji,evo neka grobari navedu i jedan primer gde se tacno zna za koliko je igrap neki igrac a da je to izjavio neki funkcioner kluba-nema naravno jer kod vas je sve lov u mutnom tako da sam siguran da se lovernju nista ne duguje

vs

pre 9 godina

Samo ti nemoj da glumis faul u zadnjoj sekundi i sve ok. Svaka cast za ovaj potez, eto Duletu jos 2-3 vredne slike i par ray ban naocara. Ne pomazes tako Partizanu, vec pojedincima. Izgleda da Klobucar nije tako dobro prosao i dobio veliki ugovor. A ni mnogi, mnogi drugi.

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 9 godina

sta vam je ljudi,nite je on oprostio dug,niti dug prema njemu postoji,sve je to prica za malu decu...provereno,lovernj je primao pare na ruke,kes,nista od toga nije islo preko racuna kluba,decko je primio svih 350 000 eura na ruke,a ovako je kao oprostio dug...zauzvat morao je da se drzi ovakvih prica i da pusti da demagog davitelj pise ona pisma za njega...pozdrav.

ciks11

pre 9 godina

Reci ne vredi trositi na grobare koji ce sada moralisati, dizati Francuza u nebesa a recimo Kecmana pljuvati. Kako vas bre nije sramota. Pa vi ste trebali davno da se ugasite. Igraci vam za dzabe igraju, i jos ispadaju budale kad traze pare. A ovaj je samo shvatio s kim ima posla i da ce pare dobiti nikad pa ispao na kraju kao ispao Dzek.

Dragutin

pre 9 godina

Znaci Partizan je amaterski klub za koji se igra iz ljubavi prema sportu.Jesam li ja jedini koji smatra da je ovo sramota i bezobrazluk.Partizan je insitucija i sramotno je da trazi od svojih igraca da igraju dzabe i da im se ne placa.Ako ne mozes da priustis da platis stranog igraca sto si ga doveo??? Zasto dovodis nove igrace ako nisi platio starim igracima,to je nemoralno.Ne mogu da verujem kako se ovi ponasaju i imaju obraza da jos i kukaju u javnosti o svojoj teskoj situaciji.

Zvezdaš u inat državi i njenom partizanu!

pre 9 godina

Ma nema brige sad će malo da se uzme od penzija da se isplati Klobučar, pa još malo od trudnica da se plati Mačvan i da se ojadi još neka državna firma pored NIS-a, Telekoma, Komercijalne banke, Dunav osiguranja da se dovedu dva Amerikanca i plate Pavlović i Murić. U sezoni kad ste dobili derbi sa 40 Zvezda je imala 3 igrača i nula dinara u kasi bez sponzora. Najveće pojačanje je bio Drča a vi ste se smejali što nemamo pare i tim dok vi dovodite NBA strance i reprezentativce. Tad ste se smejali što nemamo pare, sada što pokušavamo po zakonu da se izvučemo zajedno sa FMP-om, a ako jednom pobedi pravda vi ćete prestati da postojite. I to će biti jedina pravedna kazna za svo zlo koje iskazujete već 15 godina. Ne zaboravite da je čak i vaša prva titula u nizu osvojena uz ogromnu intervenciju države nakon čega je Đukanović poludeo. A onda se nastavilo i protiv srpskih klubova... Iz sveg srca vam želim da se ugasite i radovaću se kao malo dete ako se to desi. Da vam se vrati bar delić za prebijanje sudija, pretnje, kumovske veze, državni vrh na tribinama dok peva vaše pesme, nameštanje titula uz najveće sudijske skandale koje je ovaj sport ikad video, spinovanje o Zvezdi dok sve državne pare idu u KKP, uzeti milioni od Republike Srpske, konstantne laži o svemu što je i dokazano milion puta itd. A sad naredite Kuriru da objavi da ste isplatili Klobučara pa neka se Vujošević pozove na to, a njegovu adresu i podatke objavite javno da počnu da mu prete. Stari oprobani recept za uspeh.

no

pre 9 godina

I ove godine PArtizan ima problema sa finansijama ali će dovesti šta god mu treba. Ako se neko povredi dovešće još bolje zamene. Inače se gasi kao i prethodnih 5 godina a verovatno će se gasiti i narednih 85.

pixi10

pre 9 godina

Lovernj će jednog dana biti legenda Partizana. Jednom veliki čovek! (Motta, 03. septembar 2014 09:43) Bio je i Kecman dok nije stigla plava koverta iz suda!

Adje

pre 9 godina

Budala....ovi nije prvi put da se desi poklanjate novac tajkunima i kriminalcima,bolje je bilo da si uzeo novac i das ga siromasnim porodicama koji nemaju krov nad glavom...uvek je bilo da bogat postaje bogatiji siromah jos siromsniji...

mentalna institucija

pre 9 godina

@ sns pink kurir Zvezda

Hahaha pa ko donosi isečke iz Kurira kao dokaz?? Ko je doveo sponzore partizanu? Vučić lično! To je i Dulomir rekao puno puta! Znači upravo si opisao 3 oslonca partizan igokee - Kurir, SNS i Pink. Ali na to dodaj i SPS i sva javna preduzeća u zemlji.

Pozdrav iz Evrolige u inat državi!

pre 9 godina

Naravno opet je uletela država koja daje partizanu bukvalno koliko mu treba. Neka trudnice i poplavljeni još malo sačekaju, treba da se isplate Klobučar, Murić i Grk. Malo im je što uzimaju tačno 3 puta više od svih ostalih klubova u Srbiji zajedno nego država upumpa dodatno pare koliko god da zatreba za nova pojačanja. P. S. Zvezda je jedini predstavnik u Evroligi, a ove sezone će dobiti tačno 5 puta manje od države! I to što je najgore opet partizan igokea te pare dobija da kupuje strance! U kakvoj grobarskoj državi živimo nije ni čudo što će sve da nas sahrani!

Kaiim

pre 9 godina

Koliko god da volim Partizan ja bih trazio svoje pare koje sam zaradio ostavivsi krv i znoj na parketu! Svaka cast Lovernju, momak je zaista za primjer, ali sve dok se oprastaju dugovi, drzava daje u rupe bez dna, ne isplacuju se plate cistacicama i ljudima kojima je svaki dinar bitan za prezivljavanje... od naseg sporta nema nista! Katanac na vrata, privatizovati klubove, istjerati bandu iz fotelja i to je to. Kakav brend, kakva ljubav, kakvi bakraci. Elem, svaka cast pravim navijacima koji bodre svoje klubove, ali mislim da ovako vise nece moci. Odakle toliki dugovi Zvezde i Partizana? Gdje su pare? Pa ovo vec odavno vrijedja inteligenciju.

Bgd

pre 9 godina

Ne vidim ni jedan razlog da profesionalac oprašta svoj zarađeni novac, bez obzira koji je klub u pitanju. Te priče o ljubavi, lojalnosti i sl. su za malu decu, danas se igra za novac i to je posao kao i svaki drugi. Karijera kratko traje i svaki dan visi o koncu zbog rizika od povreda a opraštanje dugova nije ništa drugo nego slanje poruke lopovima koji su klubove upropastili da mogu slobodno da nastave i dalje jer će preko javnosti i navijača stvarati pritisak na igrače da igraju za džabe.

sheki

pre 9 godina

Nastavlja se dovodjenje stranih igrača u partizan, mislim da među domacim igračima ima i jeftinijih i barem jednako kvalitetnih igrača, ali očigledno je da preovladava finansijski interes jer je košarkaš iz EU mnogo profitabilniji od domaćeg igrača u narednoj prodaji

Djole

pre 9 godina

Partizan uveliko dovodi i razigrava mlade Francuze, Slovence i Grke a selektor proziva Zvezdu kako ne bi gleda Lipovija (koji je odigrao ukupno dva meča) vec treba da se ubacuju juniori. Ocekujem da cenjeni selektor prokomentarise i ovo, da ne bude nekom majka nekom maćeha.

pixi10

pre 9 godina

Majstore drago mi je sto si resio onaj mec neki dan... ni Bogdana mi nije zao jer je pristao da igra u ekipi sa kradljivcem pehara! (Jaa, 03. septembar 2014 12:42) Ni ne treba da ti bude zao Bogdana, samo lepo kazi da je bez obraza i karaktera a ne pristao da igra.

znate, niko ne može da zabrani fmp - u kako će da se zove

pre 9 godina

Ooooo Žofri grobare!!!

Kapiram da svi igraju za lovu, da svi imaju porodice koje treba da izdržavaju, ali ovako može da razmišlja samo čovek zdrav u glavi koji zna prioritete. A pitao bih našeg bivšeg kapitena Duleta Kecmana da li čita ovo i da li ga je bar malo sramota?

Svaka čast majstore i sve najbolje u karijeri.

Dača

pre 9 godina

Poruka za doktora 32.Retki su primeri tih časova ljubavi.Jedan reko da neće da traži pare i sad se pravite pametni.Imate 2,za vas pozitivna primera i 10 puta više negativnih.

nevidljivi panter

pre 9 godina

za sve pantere i konjanike na prinudnom radu u zelezniku, OVO SE ZOVE LJUBAV PREMA KLUBU....hvala Zo i da nam se vratis jednog dana

duledudule

pre 9 godina

jaoj kako je on dobar.ma milina.pravi srbin.pokazao je to pre neki dan.jos jedan lepo narucen tekst.a vamo tapa tapa parice na ruke.kao i kod nas u fudbalu.eto ja znam da iako kukate da nemate para,gagic je dobio povecanje plate i sve pare u napred.

DejanSrbin

pre 9 godina

Iz sveg srca vam želim da se ugasite i radovaću se kao malo dete ako se to desi.
(Zvezdaš u inat državi i njenom partizanu!, 3. septembar 2014 12:16)
Svaki panter navija za to... ali ...

Milos

pre 9 godina

vi to nikada nećete imati,ovakvu povezanost igrača,navijača i kluba,vi ne znate šta je to!
(pfc, 03. septembar 2014 11:02)

FKCZ je dokaz da nisi u pravu. I FKP je dokaz da nisi u pravu. Ali nemojte sa nama da se merite, i o nama da mislite, nego platite ljude. Mene je mojih "mahera" bilo sramota.

ClaudeG

pre 9 godina

(Zvezdaš u inat državi i njenom partizanu!, 3. septembar 2014 12:16)

Godine dominacije, izazivaju frustracije! Znas kada cemo da se ugasimo? Nikad!

знам да је модератор звездаш али цензура ј

pre 9 godina

(Pozdrav iz Evrolige u inat državi!, 03. septembar 2014 12:04)

ФМП је у Евролигу залутао. Што би се рекло и ћорава кока убоде зрно. Па и у Лиги шампиона у фудбалу се деси да неки клуб залута у групну фазу. Што се пара тиче и ту је ствар јасна. Ми смо српски кошаркашки Манчестер јунајтед. Ви сте неки мутант Хадерсфилда и Колчестера.

sa vama uvek komedija

pre 9 godina

KHM KHM
sta ste ono rekli?!
ahahaha
http://www.mozzartsport.com/vesti/trajkovic-trazi-isplatu-svih-zaostalih-plata-partizan-daje-samo-ciste-papire/83938

Šavija Alonso

pre 9 godina

Reci ne vredi trositi na grobare koji ce sada moralisati, dizati Francuza u nebesa a recimo Kecmana pljuvati. Kako vas bre nije sramota. Pa vi ste trebali davno da se ugasite. Igraci vam za dzabe igraju, i jos ispadaju budale kad traze pare. A ovaj je samo shvatio s kim ima posla i da ce pare dobiti nikad pa ispao na kraju kao ispao Dzek.
(ciks11, 3. septembar 2014 11:15)

E, stvarno si kralj, Ciks - kažeš da ne vredi reči trošiti na grobare, a svaki dan visiš na našim vestima i nemilice trošiš svoje premudre reči. Kažeš i da naši igrači igraju za džabe - očigledno nikad nećeš shvatiti kako je igrati u dresu koji stvarno voliš.
A trebalo je da se ugasimo? E, to ne možemo nikako, jer mi nismo od onih što kad nestane njihov pređu da navijaju za drugi klub. Kod nas ti je ono staromodno: "Samo jedan klub, samo jedan grad..."
A kapiten Žofri? Kapitenski.

Luke Babbitt

pre 9 godina

(Zvezdaš u inat državi i njenom partizanu!, 03. septembar 2014 12:16)

Auuu burazeru kako je tebi Partizan osakatio detinjstvo.Kakva frustracija

rumpelstilskin

pre 9 godina

U suroto vreme kapitalizma, covek vraca nadu u socijalizam! Da me ne shvatite pogresno, socijalizam kao ideologiju podrzavam, a problem Srbije je sto nema socijalista ni u vlasti a jos manje u narodu. Na kojoj poziciji Grk igra?

nevidljivi panter

pre 9 godina

Volim Igokeu do poslednjeg dinara.
(KK Pobegulje, 03. septembar 2014 09:39)

koliko je tebi tesko sto je cz zamrznuta i sto sada navijas za mali klub bez tradicuje iz stjepana supanca 15a,rodjace niko te ne primorava,ima jos klubova u srbiji

sns pink kurir zvezda

pre 9 godina

ovo je vas bog,ova trojka sacinjava zvezdu trenutno,sa nestranackim i stranackim raznoraznim likovima......da nema ove vlasti,vi panteri,ili ti delije,kako vam je draze vec,sigurno postojali ne biste nigde,zato ste i9x i doveli na vlast,al opet nista.........

SNAGOM INSTITUCIJE PROTIV PROSTITUCIJE

pre 9 godina

Nestvarno koliko je covek osecajan a u isto vreme i zahvalan,a ako se zna da je stranac njegov plemeniti gest dobija jos vise na tezini.Svaka cast majstore puno srece u nastavku karijere,uz zelju da nam se jednog dana vratis i ponovo se radujemo zajedno pobedama i titulama.ZA POBEDE ZA MIRAN SAN ZA TITULE ZA PARTIZAN.

alexaczv

pre 9 godina

jesam zvezdas, ali svaka cast coveku. svi mladi treba da se ugledaju na njega.
nema jake czv bez vas, a nema evrolige bez jaka oba kluba.
zelim vam oporavak, isterajte lopove i izgubite finale aba od czv ;-)

sakupljac minusa

pre 9 godina

Kad sam citao tvoje oprostajno pismo zaplakao sam kao malo dete iako sam konj od 35 godina i staza na utakmicama bar 20 godina. Sad opet citam njegov komentar i ne znam sta da mislim sem da nam jedan stranac drzi lekcije o covecnosti i ljubavi. Jo brate sve najbolje ti zelim kao bratu rodjenom. Najiskrenije ti si momak -ljudina.

CZ Diva u dubinskom se skriva!

pre 9 godina

Reci ne vredi trositi na grobare koji ce sada moralisati, dizati Francuza u nebesa a recimo Kecmana pljuvati. Kako vas bre nije sramota. Pa vi ste trebali davno da se ugasite. Igraci vam za dzabe igraju, i jos ispadaju budale kad traze pare. A ovaj je samo shvatio s kim ima posla i da ce pare dobiti nikad pa ispao na kraju kao ispao Dzek.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ciks11, 3. septembar 2014 11:15)

`Ovaj` makar zna gde je igrao i pokazao zahvalnost Partizanu i doktoru Duletu sto je napravio igraca od njega.Nama makar nisu nosili koseve sa sljake.Nego bolje gledaj svoje dvoriste,uh oprosti vi nemate klub.Mislim imate ali je u dubinskom zamrzivacu pa vas Coki malo privatizovao.Ali sta da se radi i vi cete nekad imati klub ponovo,mozda i nesto osvojite.A do tada pssttttt i u rupu gde vam je mesto i gde cete ostati jos dugo!!!!HVALA VELIKA ZO!!!!

novica

pre 9 godina

Ovo je najveći grobar svih vremena,neverovatan čovek!
Predlažem ,da se na utakmici sa Totenhemom ístakne veliki transparent zahvalnosti Lovernju.
Grobari ,učinimo to!

beli

pre 9 godina

a zasto se ne spominje koliko je to tacno oprostio para?evo ja cu da odgovorim umesto grobara ppsto oni ne vide dalje od izjava njihovog gurua.zato sto bi se moralo reci za koliko je igrao,koliki je dobio itd.itd.a to kod kkp ne postoji,evo neka grobari navedu i jedan primer gde se tacno zna za koliko je igrap neki igrac a da je to izjavio neki funkcioner kluba-nema naravno jer kod vas je sve lov u mutnom tako da sam siguran da se lovernju nista ne duguje

Jaka Blazic, jaka zvezda, jaka Srbija...

pre 9 godina

Eh, panteri, panteri.. ko bi vama ugodio? Sad kad nemate sta pametno reci na ovo, potezete to da nas je Lovernj zakopao neki dan protiv Francuske, pa kao "dula je kriv" sto razigrava strane igrace. Odlucite se jednom, ili ne valja sto kupujemo strance, pa ih razigravamo, ili ne valja sto dovodimo nase talente, pa tako "krademo, gepekujemo i prisiljavamo zvezdase od malena da igraju za drzavni projekat"? Ko treba da igra, marsovci? Kao sto rekoh, ko vama ugodi... a i ko vas ne zna, skupo bi vas platio.

Bobisha

pre 9 godina

Kakav covek,kakva moralna gromada,Zo,hvala ti za sve lepe trenutke u dresu Partizana,neka se i nasi mladi igraci ugledaju na kapitena,a ne odmah lupaju nenormalne cifre sa sve menadzerima,kapitenu naklon do poda,sretno i da nam se jednog dana vratis..

Styx river

pre 9 godina

Svaka cast Zo, stigao je u Partizan, kao neafirmisan igrac, radio, borio se, usao u reprezentaciju, postao prvak Evrope, sada je jedan od najboljih igraca Francuske, sto pokazuje na SP. Ovo je stvarno primer pravog odnosa kluba i igraca, koji je nesto malo vise od profesionalnog..

Ardbeg

pre 9 godina

Ovo se zove zahvalnost klubu,ne treba zaboraviti da je i betrans oprostio veliki novac za razliku od kecmana koji je tuzio artizan za sicu.
(ssdjan, 03. septembar 2014 09:4

Kecmana ne treba kriviti. Covek je zavrsio karijeru, vise nema prihode, ono sto je zaradio - zaradio je. On nikad nije imao neke astronomske ugovore. Verovatno mu novac treba da bi obezbedio sebe i porodicu. Lovernj i Bertrans su mladi, pred njima je buducnost i verovatno ce zaraditi milione. Verujem da niko nije mogao da ih natera da oproste dug. Uradili su to svojom voljom znajuci da im je igranje u Partizanu donelo bolje ugovore.

Grobar

pre 9 godina

Zo ljudino!!!! Eto sta je covek. A Zvezdanu nema koji fudbaler nije tuzio. Dajte jednog Zvezdinog koji je otisao sa ovakvom izjavom, a svi do jednog su davali izjave, "izginucemo na terenu" (ma sta im to znacilo a zvuci glupavo i ostale gluposti oko "karaktera" posle noci na splavu sa sponzorusama.

svaka cast

pre 9 godina

odlican covek pre svega, a ovim gestom je to i potvrdio.Partizan je institucija koja je svakom igracu odskocna daska za napredak i svi oni se vode razmisljanjem bolje pokloniti partizanu 2 godine besplatnog igranja i postati odlican kosarkas pa uzeti narednih 6-7 godina odlicne ugovore nego celu karijeru igrati po Rumuniji i kojekuda za slabasne ugovore i celu karijeru biti prosecan kosarkas.

misko

pre 9 godina

Svaka cast na gestu,ali zasto ljudi iz uprave ne krenu njegovim putem i oni se odreknu jednog djela svojih stipendija...milo mi je zbog naseg kluba sto nije dodat novi problem ,ali neko ce morati jednog dana da odgovara dje su sve te pare otisle jer se igrala evroliga,prodavali su se igraci velikim klubovima ,bilo je tu i sponzora koliko toliko ,a opet je u pitanju veliki minus....

Ardbeg

pre 9 godina

Rekao da nije siguran da je bio faul, ne trazi pare jer zna da je klub svorc....Covece, ovaj Lovernj je izgleda mnogo dobar lik. Svaka mu cast!

romanista

pre 9 godina

U danasnje vreme,gde je novac postao jedino merilo uspeha,gde nije bitno kako ces zaraditi,nije vise vazno da covek ima neka moralna i eticka nacela,pojavi se klinac iz Francuske i svojim delima pokaze kako razmislja COVEK...
Ne radi se ovde o Partizanu i Zvezdi-radi se o zahvalnosti i ljudskosti...
Puno srece i uspeha KAPITENU !!!

Jimbo Jones

pre 9 godina

Plus za Lovernja kao pojedinca i njegov potez tj.zdravorazumski način razmišljanja,minus za cjelokupan ambijent u kojem se sve to odigrava

singer

pre 9 godina

zbog toga se dolazi u partizan: zbog sanse i napretka. zo je svoju iskoristio 101 posto i taj u sustini sitan novac moze da oprosti. sta god mislili o dulu, on je specifikum evropski: zna sa mladim neafirmisanim a talentovanim igracima. sto taj mladi grk nije otisao u panatenaikos ili olimpijakos? hoce kod dula jer zna sta ce dobiti a to u ovom trenutku sigurno nisu pare. ne znam koliko ce ovaj nacin jos moci da funkcionise, ali sada je tako.

Mare

pre 9 godina

Navijam za Zvezdu, ali volim našu košarku... Iskreno ovaj momak je dokazao da je stvarno veliki čoveč i da čak šta više voli ovu zemlju i njenu košarku više od određenih pojedinaca... Kapa dole legendo...

kazandžija

pre 9 godina

Da li mi je drago ili me je sramota!?
Iskreno me gane kad čitam kako ovaj mlad i normalan čovek razmišlja i rezonuje, kako i koliko ceni vreme provedeno kod nas, sa našim ljudima. S druge strane, sramota me kad dugujemo, kad se ljutimo na nekoga što traži ono što mu je obećano, što je njegovo.
U svakom slučaju, Žofri svaka čast. Ko nije shvatio, imali smo priliku da u Beogradu budemo svedoci nastajanja velikog sportiste i čoveka

petar

pre 9 godina

Ovaj potez mnogo govori o Lovrenju,ali i o Partizanu,finansijskoj situaciji,ali i atmosveri u klubu.Sve ovo isticcem u situaciji kada se mnogi trude da unisste ovu instituciju,ne shvatajuci da time zadaju tezzak,mozzda i odluccujuci udarac oblasti(osim fudbala)koja nam jedina donosi radosti pobeda nad razvijenijim i bogatijim svetom.

Darko 88

pre 9 godina

Ja sam kao navijac Zvezde odusevljen ovim covekom. Svaka ti cast. Samo nisi morao da nas razvalis sa Francuzima, al ajde,vraticemo to u polufinalu ;).

znate, niko ne može da zabrani fmp - u kako će da se zove

pre 9 godina

Samo da dodam, setite se kako su neki ovde kukali zašto je Dule baš njega izabrao za kapitena...

Dule je uvek birao Čoveka pre igrača, a Žofri je dokazao da je veliki igrač, ali još veći Čovek.

zzbz

pre 9 godina

Obozavam ovog lika, i uopste ga ne dozivljavam kao stranca. Secam se kada je dosao da sam pricao sta ce nam ovaj nikako ime da mu izgovorim Lokvanj, Lovernj, Lokvenj ahahhah.

Ako hoce da oprosti dugovanja to je lepo sa njegove strane, ali bih mu ja u nekoj buducnosti isplatio ceo iznos i to sa kamata, jer je on svojim odnosom zasluzio i vise od toga.

Hvala ti brate za sve lepe trenutke, toliko si mi drag da mi je bilo prokleto tesko sto smo izgubili od Francuske, ali mi ujedno bilo drago jer si ti resio.


Zelim ti sve najbolje

Nenad

pre 9 godina

To sto mnogi ovde ne vide raog za oprastanje novca je usko gledanje na stvari . Decko je dosao kao neko ko je potencijal , kao neko ko nije mogao da napreduje u sredinama kojim je bio kao sto su ocekivali od njega , kao neko ko nije imao jake ugovore . Dosao je u Partizan i za jako kratko vreme napredovao vrlo mnogo , sto ga je uz malo srece preporucilo reprezentaciji sa kojom postaje prvak Evrope . Nakon toga uz jos vece napredovanje i jos bolje igre u Partizanu potpisuje vrhunski ugovor sa Himkijem gde se ostvaruje i na materijalnom planu . Osim toga na ovom svetskom prvenstvu dobija dosta vecu minutazu i postaje jedan od bitnih igraca Francuske pod kosem . E zato je oprostio Partizanu novac i zato o Partizanu prica sa ushicenjem jer se za godinu ipo dana ostvario na svim poljima . To nisu casovi ljubavi vec racionalno razmisljanje jednog kulturnog i vadpitanog coveka koji nije zaboravio ko je i sta je i gde je bio pre godinu ipo dana . E pritom je svestan tezine ekonomske situacije u kojo seKK Partizan nalazi kao uostalom i celokupni sport i cela nasa zemlja . Nije njemu zao ni nase zemlje a ni naseg sporta vec je za razliku od mnogih zahvalan na svemu sto mu je Partizan dao . Neke stvari u zivoti novac ne moze kupiti a ni nadoknaditi .

persol

pre 9 godina

Nemam reči za ovog momka. Istina da smo u problemima zbog višegodišnjeg nemara u marketingu i finansijama ali lovrenj je pokazao istinsku ljubav prema klubu. Želim mu svu sreću ovog sveta.

grobar80

pre 9 godina

Sretoh Lovernja u Knezu letos. Htedoh da se kao slikam sa njim, ali reko necu da ga smaram sa tim ... Covek izasao da proseta... Sad mi je jedino zao sto ga nisam izgrlio kao brata

Optimus

pre 9 godina

E sad bi smekerski potez KK Partizan bio da mu sve isplate ! Ipak je on to zaradio a dubok naklon zasluzuje za izjavu i sve sto je uradio za Partizan.

kako drugacije

pre 9 godina

Pitaju se, kako je mogao da oprosti!?

Pa koliko ste puta nesto na svom poslu ili u svojoj profesiji ucinili nekom i niste naplatili...mozda je bilo dobro da ne naplatite, jer ce Vam se taj neko sutra ili se vec revansirao.
Potpuno zdravo i normalno razmisljanje Lovernja, covek se oduzio Partizanu za svoj napredak, razumeci trenutnu situaciju u Srbiji, ostaje samo da mu se kaze jedno veliko HVALA, bila je cast da je takva ljudska velicina igrala u Srbiji !

calke

pre 9 godina

Iako sam Zvezdas hocu da kazem svaka cast ovom momku za zalaganje na utakmicama i privrzenost klubu!Steta sto je Francuz,igrac ovakvog kalibra fali nasoj reprezentaciji!!!

Nemanja

pre 9 godina

Ne znam da li je najbolji stranac koji je igrao kod nas,posto je bilo dosta dobrih stranaca,ali znam da je najbolji covek,koji ceni i postuje ono sto mu je Partizan dao.

nik sloter

pre 9 godina

Zo je moralna vertikala,ne zbog novca koji je oprostio i koji nece dobiti,vec zbog korektnosti i ljubavi prema Srbiji,Beogradu,Partizanu.Vratice se Zo uveren sam !

Stefan DE

pre 9 godina

Ovaj momak je nesto najbolje sto je Partizan imao i sa toliko postovanja prica o Partizanu!!!
Hvala ti na svemu ljudino na svemu respekt do neba!

:-:

pre 9 godina

Iz aviona se prepoznaje rukopis, bolje da analizira citat Cicerona koji mu je posvetio Raskovic
(*, 3. septembar 2014 14:57)

Dule mu rekao sta da kaze? Pisao oprostajna pisma za Lea i Lovernja,pisao saopstenja u Radnickom oko Kalinica i ovo sada oko istupanja iz ABA,a sada i izdiktirao Lovernju izjavu(ne lupam bezveze,posle svih ovih vesti su se pajavljivali komentari "rukopis nam je poznat", "znamo svi ko je ovo pisao"...).
P.S. Srecan sam sto sam grobar i sto nisam doziveo decenije bola i frustracije koje bi mi poremetila um i uvele u paranoju,kao nase ssugradjane,navijace fmp zeleznika.

nikola

pre 9 godina

a zasto se ne spominje koliko je to tacno oprostio para?evo ja cu da odgovorim umesto grobara ppsto oni ne vide dalje od izjava njihovog gurua.zato sto bi se moralo reci za koliko je igrao,koliki je dobio itd.itd.a to kod kkp ne postoji,evo neka grobari navedu i jedan primer gde se tacno zna za koliko je igrap neki igrac a da je to izjavio neki funkcioner kluba-nema naravno jer kod vas je sve lov u mutnom tako da sam siguran da se lovernju nista ne duguje
(beli, 4. septembar 2014 10:20)

Pa gde to funkcioneri kluba pricaju kome je kolika plata? Svi to kriju,eventualno mediji ako dodju do informacije.Jednostavno je nepristojno pricati o tudjoj plati ako nista drugo.