Utorak, 02.09.2014.

10:48

Zvezda dovela tim za 900.000 evra

Šampionski tim Crvene zvezde iz prethodne sezone doživeo je velike promene – ekipu je napustilo čak 15 igrača, dok je tokom leta pristiglo 11 pojačanja.

Izvor:

Zvezda dovela tim za 900.000 evra IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

96 Komentari

Sortiraj po:

Hombre

pre 9 godina

Kakve sitne cifre, a setite se pre 22 i 23 godine - Miha 6m. Juga 5.5m Pančev, Dejo, Robi, pa čak i Bina turbina, niko ispod milion - dva . Čak su i levi skretničari tipa Vasilijević, Radinović, Stošić prodavani za milionče i naviše. I gde se dede ta lova? Da je bar stadion renoviran, modernizovan, ne, nego je zarastao u korov a sad mu ni reflektori ne valjaju pa repka mora da igra na JNA. Ja bih ipak pitao aboliranog Džaju i umirovljenog Cveleta, ali i Pikseta i sve posle njega - ono piroćansko pitanje: A kam' gi pare?

Kako drugacije

pre 9 godina

BAT je zbog dugovanja jednom igracu zabranio KK Partizanu registraciju, sta li ce tek mnogo rigoroznija UEFA da uradi...!?
Samo da podsetim, Partizan je isto imao dogovor o isplati sa Klobucarom-isti koji je Zvezda postigla sa nekoliko njih ovog leta, plus sto Vam ovde nije data informacija da od tih 900 000 nijedan evro nije uplacen, tek treba da se plate ti igraci...
Bice haos dogodine.

Tex

pre 9 godina

Odakle nam? A grobari? (veliki strumf, 02. septembar 2014 12:48)
To cete UEFA-i da objasnite iduce leto kad bude zabrana 3 godine. Ja vam zelim da kupite jo 10 fudbalera.

alkoholicar

pre 9 godina

@Mile na pozajmicu su otisli svi iz omaladinske skole. Zvezda je imala 12 igraca kad su svi otisli i kako ocekujes da da funkcionisu bez kupovine

misel platini

pre 9 godina

Terzic legenda severe, kupio od svog kluba igraca za 250 000 evrica :D Pa zar toliko vrede igraci OFK koji jedva izbori opstanak prosle godine? :)

Mile

pre 9 godina

Kojih bre 45 igraca, Zvezda trenutno ima oko 24 igraca. (Istina, 02. septembar 2014 13:06)

Istina ako ne racunas 15 igraca koje je Lalatovic juce poslao na pozajmice.

Ljubisa livac

pre 9 godina

Ali nije mi jasno ipak zasto su tu Stefan Djordjevic, Predrag Djordjevic, pa i Katai... Gomilaju se igraci i idu im plate a nece mozda ni videti teren...

kg

pre 9 godina

Ok duguju 40 miliona a 900.000 evra potrosili na pojacanje.Zato ih je i uefa izbacila.Kad nemas i dugujes za pojacanja mozes da izdvojis 0 evra

nevidljivi panter

pre 9 godina

klub duzan 60 mil,racun u blokadi a dovodi se 11 igraca za 900000,da li su to terza i kokeza iz svog dzepa dali lovu? cirkus kolorado

DZEROMAJA

pre 9 godina

Zivo me interesuje , zanemarujici sve ostalo, kako se izvrsilo placanje tih 900 000, kada je racun u debeloj blokadi vec mesecima, a preko blokade se jedino mogu islacivati plate !
Na kraju koji je finansijski trag porekla tih 900 hiljada ?
Da li ce se pojaviti ijedan novinar u ovoj tuznoj zemlji koji ce traziti ove odgovore o tamnoj transparentnosti poslovanja ovog kluba koji zauzima 11. mesto u Evropi po velicini duga medju evropskim velikanima? Odgovor za ovo moze biti da je na delu najcrnje pranje para, kesa , iz dzepova ljudi koji vode ovaj posrnuli klub !!!

KUM

pre 9 godina

prodas igrace za 700 000 evra dovedes za 900 000,Partizan proda igrace za 15 000 000 plus dobije pare od LE dovede igrace za 100 000 i jos im kasne plate,jel to normalno?
(kosovski ciklus, 02. septembar 2014 11:19)

Druze ti mislis da su jedini troskovi to?
Pa jel znas ti da plate ima cela uprava ,zaposleni u klubu pa oni samo na mesecnom nivou preko milion € vas koštaju,ne znam šta ti nije jasno.
Sve je lepo objasnio B92
Sta vise ne razumem to tvoje "jos im i plate kasne"
A zvezdini radnici nisu strajkovali pre neki dan? Ne razumem?

realno

pre 9 godina

ekipu je napustilo čak 15 igrača, dok je tokom leta pristiglo 11 pojačanja.

A onda neko spominje gomilanje i kako ne treba dovoditi pojacanja... komedija.

jel će tek tužilac da objavi?

pre 9 godina

Hoće li iko od nas dočekati da vidi ijedan finansijski podatak iz fk partizan?
Od kk partizan to više niko i ne očekuje.
To nikad nigde nije objavljeno a ovi tzv.grobari pričaju o ciframa kao da su oni potpisivali,a čak ni predsednik kk im se ne razume u pare.

Boris

pre 9 godina

3 miliona je po ugovoru gasprom duzan godisnje da plati. (srki, 02. septembar 2014 11:57)

Taj ugovor istice u leto 2015. Morace Vucic da im da jos pola drzave kako bi nastavili da sponzorisu klub koji 7 godina nije prosao evropske kvalifikacije.

pre 9 godina

Od svih transfera najzanimljiviji je ovaj planic iz ofka u zvezdu.realno,koji igrac u jsl iz slabijih klubova vredi tolko.jos jedna mucka na zvezdinu stetu.eto kako se izvlace pare iz kluba.muckanje u skladu sa propisima

Istina

pre 9 godina

900 000 za pojacanja, a sta je ostalih 45 igraca.
Znaci 9 000 000.
Koliko znam u timu moze biti samo 11 igraca.
Neko svesno gomila igrace.
Super,nemam reci.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Delija SM, 2. septembar 2014 12:33)

Kojih bre 45 igraca, Zvezda trenutno ima oko 24 igraca.

Dusan US

pre 9 godina

Menjanjem celnika kluba i njihovim wodu ekonomijoma klub tone sve dublje. Krajni rezultat kome se svi nadaju je da se klub proda sto je totalno nerealno. Niko nece uloziti velike pare dok god srpska liga bude ovako slaba a sa eventualnim evropskim utakmicama ne moze se opravdati veliki budzet. Zvezdi treba covek koji ce imati petlje, krenuti od dna i ignorisati nerealne ambicije naviajca.

Brondby

pre 9 godina

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

Delija SM

pre 9 godina

900 000 za pojacanja, a sta je ostalih 45 igraca.
Znaci 9 000 000.
Koliko znam u timu moze biti samo 11 igraca.
Neko svesno gomila igrace.
Super,nemam reci.

KUM

pre 9 godina

Mnogo je ovo potrošeno mnogo.
Kapiram da je svih 900 hiljada € od banaka uzeto uz neke projekte isplanirane kako ce da vrate i to mi se ne svidja nikako.
Jer znamo da od ovih 50 miliona bar više od pola duga upravo bankama i dugujemo.
Plasim se da Terzic ne uradi sto je i Lukic.

Torent

pre 9 godina

Znaci dug je opet 50 miliona, a zna se da su godisnji budzeti Partizana i Zvezde oko 10 miliona, kad ce transparentni da objave stvaran dug, koji ne moze biti manji od sedamdesetak miliona , posto nista vredno nisu prodali a jos uvek placaju igracima zaostala dugovanja...

pera

pre 9 godina

Klub duguje 50 miliona eura i ponasa se bahato i drsko ,ne daje plate radnicima a uskoro i igracima .Ovo samo UEFA moze zaustaviti i ZAKATANCITI.

moje ime

pre 9 godina

Za sve one koji pitaju kako Zvezda navuce 7 miliona evra, odgovor je prost. Zvezda ima Gasprom i Telekom kao sponzore i oni im donesu upravo taj novac. Oko 7 miliona evra. Medjutim, Zvezda ima i dugove, tako da je ocigledno da ce opet biti u minusu za makar kamate banaka.

U Partizanu se pljacka, to je jasno, ali se makar ne pljacka drzavni novac, nego onaj od prodaje igraca.

Sa druge strane, ta pljacka je mozda 10 do 20%, sigurno ne vise(sto je naravno premnogo).
Jednostavno, Partizan zaradjuje od pravljenja igraca, ali treba stvoriti uslove da se stvori igrac. Partizan u Teleoptik svake godine ulaze novac.

Hocu da kazem da je Partizanova strategija u globalu odlicna, problemi nastaju u sprovodjenju. Tu skripi na nekim mestima.

Sa druge strane, Zvezdina strategija je 15 godina bila katastrofalna, sada je strategija promenjena(makar na sezonu i to pod prinudom) i ona je svakako realnija i bolja, ali i dalje nedovoljno dobra. Zvezda u odnosu na Partizan ima godisnju prednost od 7 miliona evra koju joj je obezbedila drzava.

Tako gledajte na stvari!

Ako se po jutru dan poznaje

pre 9 godina

Finansijski gledano, ako je to sve (a mnoge stvari iza zatvorenih vrata mi ne znamo) - nije loše, naročito ako se uzme u obzir da gledajući prva 4 kola ovi momci igraju LEPŠE nego tim iz prethodne sezone. U Partizanovo dvorište ne treba gledati, okrenuti se sebi i radu - onda će doći i milioni.

pravac u zavičaj

pre 9 godina

Partizan doveo pojacanja za 0€, a Zvezda za samo 900.000€.
(Boris, 2. septembar 2014 11:23)

Partizanska sirotinjo i Bogu si teška.

Nema više love od konfiskacije (1945. - 1955.), a ni od "privatizacije" (2001. - 2010.)

Senjak Smederevo !

pre 9 godina

Zvezda prodaje svoje igrace po cenama 500.000€ sto je smesno..... Partizanovi igraci odlaze u najbolje evropske klubove za to Partizan uzima mnoogoo vise para za transfer

veliki strumf

pre 9 godina

Avramovski 300 000? To bi mogao da nam bude jedan od najboljih poteza proteklih godina. Decko je za 10 minuta tu sumu potvrdio, od sledeceg meca cena krece da raste. Podseca me na Kadua, samo je snazniji.

napredni cirkus

pre 9 godina

i ne treba vam vise,kad imate granitnu odbranu koja gol nije primila ;)
steta sto i partizanu ne mozete da zabranite da vam ne sutira na
gol...

realno ,dace vam 3 komada..ali uzecete titulu ,
ne sekirajte se puno...

Goblin

pre 9 godina

Ajmo samo malo razmislite. Mnogi od tih igraca su dosli kao slobodni. znaci za 0e, neka im je plata 100 000e, i prodaju se za 200 000e, CZ je ostvarila profit od 100 000e. Orocite novac u banku, 100 000(plata fudbalera) na kraju godine uz kamatu profit bi bio oko 4 000e. Na zalost, ne moze da se zaradi samo od ulaznica.

Zvezda šampion Srbije!

pre 9 godina

partizan nije uspeo da proda ili makar besplatno uvalja (npr. Trajković) NIJEDNOG igrača! Nijedan klub na svetu nije hteo nijednog igrača partizana! A smeju se Milijašu ili Ninkoviću kod kojih su na noge dolazili i molili ih predsednici klubova samo da bi potpisali i to za dobre plate. Slična stvar je i sa Mrđom, a klubove su našli i Kelhar (Engleska), Milunović, Dauda (Zvezda čak i lepo zaradila iako mu isticao ugovor i plus oprostio veliki deo duga) i deset drugih igrača. Svi oni su ili oprostili dug umesto obeštećenja ili su plaćeni Zvezdi. Pošto se grobari stalno pitaju koga je to Zvezda prodala neka se onda zapitaju kako je partizan uopšte bio i drugi sa ekipom čije igrače nije hteo nijedan klub na svetu! Čak su i najgori klubovi uvaljali bar jednog, a naš vicešampion nikog! A svojski su se trudili i debelo platili novinske članke o navodnom interesovanju za neke igrače kako bi se neko upecao. Izgleda nema više takvih somova pa će morati Voja, Flaša, Trajko, splavar Lazović i ostali da oru još Toletove oranice u JSL. Tu su postigli veliki uspeh u nesviranju dva penala za Rad i efektnim autogolovima protivnika.

Bogi

pre 9 godina

Zvezda prodaje igrace za oprost dugova. Nije uspela da proda nijednog igraca za bar 1 milion €. Cak ni Lazovića koji vec na zimu moze da potpise predugovor za drugi tim. Nema sanse da dobiju 2 miliona za njega, koliko su odbili ovog leta.

браћа грим се зову звездан и небојша

pre 9 godina

Ronin, 02. septembar 2014 11:20)

Колико имаш година кад још увек верујеш у деда мраза? Па овакве бајке сте причали и раније. Имате само један проблем. УЕФА не верује у бајке.

sta ti je nejasno u ovoj zemlji cuda

pre 9 godina

Znači pozitivna nula. I to je kao ok? Pa tih minimalnih 7 miliona € koji su potrebni klubu za preživljavanje na godišnjem nivou odakle će da se stvore? Nema Evrope, nema skupih TV prava, nema transfera koji bi napunili kasu... I tako svake godine zadnjih 10 godina. Uzgred, Partizan nije želeo da potroši ni 1 evro, zbog loše finansijske situacije u klubu, a prodao je inv.fondu Živkovića za 5m €, još i igra Evropu. Ko je ovde lud?
(Korto, 2. septembar 2014 11:22)
Oni su sad kao prepolovili troskove, znaci do sada su imali 14 miliona godisnje, plus svake pola godine dovedu 15 novih igraca, sa 50 miliona duga bez prihoda, IT'S MAGIC by Vucke in the land of srbOZ!

Korto

pre 9 godina

Znači pozitivna nula. I to je kao ok? Pa tih minimalnih 7 miliona € koji su potrebni klubu za preživljavanje na godišnjem nivou odakle će da se stvore? Nema Evrope, nema skupih TV prava, nema transfera koji bi napunili kasu... I tako svake godine zadnjih 10 godina. Uzgred, Partizan nije želeo da potroši ni 1 evro, zbog loše finansijske situacije u klubu, a prodao je inv.fondu Živkovića za 5m €, još i igra Evropu. Ko je ovde lud?

jare i pare

pre 9 godina

Za klub koji duguje 70 miliona evra potrosnja od 900 hiljada je veliki luksuz. U stvari samo postojanje takvog duznika je prevelik luksuz. Koliko je Zvezda "brend" najbolje govori podatak da niko nece ni jednog njenog fudbalera ni trenera. Sponzore nemaju, Evropu ne igraju decenijama. Najbolji igraci im odlaze u poslednji klub u Japanu i drugu tursku ligu sto se ne moze smatrati ozbiljnim fudbalom. Zvezda je mucenje za sve gradjane ove zemlje i sebe samu.

Opet cete da otimate titulu ?

pre 9 godina

Napokon ! Odlican i pravi tekst !!!
Sve je lepo objasnjeno. CZ je dovela igrace zahvaljujuci prodaji, smanjila plate igracima i PREPOLOVILA budzet !!! Sad im treba SAMO 7 miliona godisnje, a zakljucak je da je budzet bio 14 mil...
A sad ono pravo : Klub koji je u minusu preko 50 miliona evra ima budzet od 14 mil.? Od igraca nemate dinara zarade, ali vracate dugove bivsim igracima ? Sponzori vam daju pare ? Koji i koliko ?

muamua

pre 9 godina

vece plate imaju kosarkasi...manje publike??? zanimljivo...nije mi zaninljiv rezultat kk crvena zvezda posto su samo osvojili kup...zanima me kako nema para za vece plate fudbalerima kada je simon primao 15000eur...

Delija Banovo Brdo

pre 9 godina

Partizan doveo pojacanja za 0€, a Zvezda za samo 900.000€.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Boris,

Kako da ne.Svi dosli iz prevelike ljubavi prema "velikom evropskom timu"za kog navijaju od malih nogu.Jos i daju koju kintu Partizanu da bi se izvukli iz bule

Mbodj u borosanama

pre 9 godina

To je Terza Nobelovac, majstor kreativne ekonomije. Dajte čoveku da bude guverner narodne banke, vidite da od vazduha stvara devize. Srećan put ka fuziji sa OFK.

kosovski ciklus

pre 9 godina

prodas igrace za 700 000 evra dovedes za 900 000,Partizan proda igrace za 15 000 000 plus dobije pare od LE dovede igrace za 100 000 i jos im kasne plate,jel to normalno?

dare

pre 9 godina

da vam je stučni štab nk maribora, svake godine bi bili u ligi šampijona in direktno kasirali najmanje 15milki,ovaj sistem uefe za ulazak je božji dar.. uzdaj se u domači talenat i prodaj po maksimalni ceni.. dug bi bio brzo zaboravljen

Ronin

pre 9 godina

Ovim tekstom ste upravo prepolovili udeo komentara koji potiče od naših drugara, vernih pratilaca on-line grobara, na sve vesti koje se tiču Zvezde.. Rekao bih nepromišljeno sa vaše strane.

Delija

pre 9 godina

1,2,3 krenite tastatura grobari :) Po meni fantastican posao, primera radi pa samo taj Avramovski ce da se proda za preko 2 miiona, druge da ne spminjem Zvezda ima bas mlad tim, sa par iskusnih igraca konacno je napravljen sasvim ok tim po kvalitetu ali i tim koji moze da se proda i da klub zaradi !

Staridz

pre 9 godina

Otkud pare???
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ja, 2. septembar 2014 11:12)

Dao nam Vucic narodne pare i u cemu je problem?

CZBGD

kosovski ciklus

pre 9 godina

prodas igrace za 700 000 evra dovedes za 900 000,Partizan proda igrace za 15 000 000 plus dobije pare od LE dovede igrace za 100 000 i jos im kasne plate,jel to normalno?

Korto

pre 9 godina

Znači pozitivna nula. I to je kao ok? Pa tih minimalnih 7 miliona € koji su potrebni klubu za preživljavanje na godišnjem nivou odakle će da se stvore? Nema Evrope, nema skupih TV prava, nema transfera koji bi napunili kasu... I tako svake godine zadnjih 10 godina. Uzgred, Partizan nije želeo da potroši ni 1 evro, zbog loše finansijske situacije u klubu, a prodao je inv.fondu Živkovića za 5m €, još i igra Evropu. Ko je ovde lud?

Bogi

pre 9 godina

Zvezda prodaje igrace za oprost dugova. Nije uspela da proda nijednog igraca za bar 1 milion €. Cak ni Lazovića koji vec na zimu moze da potpise predugovor za drugi tim. Nema sanse da dobiju 2 miliona za njega, koliko su odbili ovog leta.

Ronin

pre 9 godina

Ovim tekstom ste upravo prepolovili udeo komentara koji potiče od naših drugara, vernih pratilaca on-line grobara, na sve vesti koje se tiču Zvezde.. Rekao bih nepromišljeno sa vaše strane.

Opet cete da otimate titulu ?

pre 9 godina

Napokon ! Odlican i pravi tekst !!!
Sve je lepo objasnjeno. CZ je dovela igrace zahvaljujuci prodaji, smanjila plate igracima i PREPOLOVILA budzet !!! Sad im treba SAMO 7 miliona godisnje, a zakljucak je da je budzet bio 14 mil...
A sad ono pravo : Klub koji je u minusu preko 50 miliona evra ima budzet od 14 mil.? Od igraca nemate dinara zarade, ali vracate dugove bivsim igracima ? Sponzori vam daju pare ? Koji i koliko ?

Mbodj u borosanama

pre 9 godina

To je Terza Nobelovac, majstor kreativne ekonomije. Dajte čoveku da bude guverner narodne banke, vidite da od vazduha stvara devize. Srećan put ka fuziji sa OFK.

jare i pare

pre 9 godina

Za klub koji duguje 70 miliona evra potrosnja od 900 hiljada je veliki luksuz. U stvari samo postojanje takvog duznika je prevelik luksuz. Koliko je Zvezda "brend" najbolje govori podatak da niko nece ni jednog njenog fudbalera ni trenera. Sponzore nemaju, Evropu ne igraju decenijama. Najbolji igraci im odlaze u poslednji klub u Japanu i drugu tursku ligu sto se ne moze smatrati ozbiljnim fudbalom. Zvezda je mucenje za sve gradjane ove zemlje i sebe samu.

dare

pre 9 godina

da vam je stučni štab nk maribora, svake godine bi bili u ligi šampijona in direktno kasirali najmanje 15milki,ovaj sistem uefe za ulazak je božji dar.. uzdaj se u domači talenat i prodaj po maksimalni ceni.. dug bi bio brzo zaboravljen

moje ime

pre 9 godina

Za sve one koji pitaju kako Zvezda navuce 7 miliona evra, odgovor je prost. Zvezda ima Gasprom i Telekom kao sponzore i oni im donesu upravo taj novac. Oko 7 miliona evra. Medjutim, Zvezda ima i dugove, tako da je ocigledno da ce opet biti u minusu za makar kamate banaka.

U Partizanu se pljacka, to je jasno, ali se makar ne pljacka drzavni novac, nego onaj od prodaje igraca.

Sa druge strane, ta pljacka je mozda 10 do 20%, sigurno ne vise(sto je naravno premnogo).
Jednostavno, Partizan zaradjuje od pravljenja igraca, ali treba stvoriti uslove da se stvori igrac. Partizan u Teleoptik svake godine ulaze novac.

Hocu da kazem da je Partizanova strategija u globalu odlicna, problemi nastaju u sprovodjenju. Tu skripi na nekim mestima.

Sa druge strane, Zvezdina strategija je 15 godina bila katastrofalna, sada je strategija promenjena(makar na sezonu i to pod prinudom) i ona je svakako realnija i bolja, ali i dalje nedovoljno dobra. Zvezda u odnosu na Partizan ima godisnju prednost od 7 miliona evra koju joj je obezbedila drzava.

Tako gledajte na stvari!

muamua

pre 9 godina

vece plate imaju kosarkasi...manje publike??? zanimljivo...nije mi zaninljiv rezultat kk crvena zvezda posto su samo osvojili kup...zanima me kako nema para za vece plate fudbalerima kada je simon primao 15000eur...

DZEROMAJA

pre 9 godina

Zivo me interesuje , zanemarujici sve ostalo, kako se izvrsilo placanje tih 900 000, kada je racun u debeloj blokadi vec mesecima, a preko blokade se jedino mogu islacivati plate !
Na kraju koji je finansijski trag porekla tih 900 hiljada ?
Da li ce se pojaviti ijedan novinar u ovoj tuznoj zemlji koji ce traziti ove odgovore o tamnoj transparentnosti poslovanja ovog kluba koji zauzima 11. mesto u Evropi po velicini duga medju evropskim velikanima? Odgovor za ovo moze biti da je na delu najcrnje pranje para, kesa , iz dzepova ljudi koji vode ovaj posrnuli klub !!!

браћа грим се зову звездан и небојша

pre 9 godina

Ronin, 02. septembar 2014 11:20)

Колико имаш година кад још увек верујеш у деда мраза? Па овакве бајке сте причали и раније. Имате само један проблем. УЕФА не верује у бајке.

misel platini

pre 9 godina

Terzic legenda severe, kupio od svog kluba igraca za 250 000 evrica :D Pa zar toliko vrede igraci OFK koji jedva izbori opstanak prosle godine? :)

pre 9 godina

Od svih transfera najzanimljiviji je ovaj planic iz ofka u zvezdu.realno,koji igrac u jsl iz slabijih klubova vredi tolko.jos jedna mucka na zvezdinu stetu.eto kako se izvlace pare iz kluba.muckanje u skladu sa propisima

veliki strumf

pre 9 godina

Avramovski 300 000? To bi mogao da nam bude jedan od najboljih poteza proteklih godina. Decko je za 10 minuta tu sumu potvrdio, od sledeceg meca cena krece da raste. Podseca me na Kadua, samo je snazniji.

Istina

pre 9 godina

900 000 za pojacanja, a sta je ostalih 45 igraca.
Znaci 9 000 000.
Koliko znam u timu moze biti samo 11 igraca.
Neko svesno gomila igrace.
Super,nemam reci.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Delija SM, 2. septembar 2014 12:33)

Kojih bre 45 igraca, Zvezda trenutno ima oko 24 igraca.

Zvezda šampion Srbije!

pre 9 godina

partizan nije uspeo da proda ili makar besplatno uvalja (npr. Trajković) NIJEDNOG igrača! Nijedan klub na svetu nije hteo nijednog igrača partizana! A smeju se Milijašu ili Ninkoviću kod kojih su na noge dolazili i molili ih predsednici klubova samo da bi potpisali i to za dobre plate. Slična stvar je i sa Mrđom, a klubove su našli i Kelhar (Engleska), Milunović, Dauda (Zvezda čak i lepo zaradila iako mu isticao ugovor i plus oprostio veliki deo duga) i deset drugih igrača. Svi oni su ili oprostili dug umesto obeštećenja ili su plaćeni Zvezdi. Pošto se grobari stalno pitaju koga je to Zvezda prodala neka se onda zapitaju kako je partizan uopšte bio i drugi sa ekipom čije igrače nije hteo nijedan klub na svetu! Čak su i najgori klubovi uvaljali bar jednog, a naš vicešampion nikog! A svojski su se trudili i debelo platili novinske članke o navodnom interesovanju za neke igrače kako bi se neko upecao. Izgleda nema više takvih somova pa će morati Voja, Flaša, Trajko, splavar Lazović i ostali da oru još Toletove oranice u JSL. Tu su postigli veliki uspeh u nesviranju dva penala za Rad i efektnim autogolovima protivnika.

pera

pre 9 godina

Klub duguje 50 miliona eura i ponasa se bahato i drsko ,ne daje plate radnicima a uskoro i igracima .Ovo samo UEFA moze zaustaviti i ZAKATANCITI.

Boris

pre 9 godina

3 miliona je po ugovoru gasprom duzan godisnje da plati. (srki, 02. septembar 2014 11:57)

Taj ugovor istice u leto 2015. Morace Vucic da im da jos pola drzave kako bi nastavili da sponzorisu klub koji 7 godina nije prosao evropske kvalifikacije.

Staridz

pre 9 godina

Otkud pare???
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ja, 2. septembar 2014 11:12)

Dao nam Vucic narodne pare i u cemu je problem?

CZBGD

jel će tek tužilac da objavi?

pre 9 godina

Hoće li iko od nas dočekati da vidi ijedan finansijski podatak iz fk partizan?
Od kk partizan to više niko i ne očekuje.
To nikad nigde nije objavljeno a ovi tzv.grobari pričaju o ciframa kao da su oni potpisivali,a čak ni predsednik kk im se ne razume u pare.

Ljubisa livac

pre 9 godina

Ali nije mi jasno ipak zasto su tu Stefan Djordjevic, Predrag Djordjevic, pa i Katai... Gomilaju se igraci i idu im plate a nece mozda ni videti teren...

kg

pre 9 godina

Ok duguju 40 miliona a 900.000 evra potrosili na pojacanje.Zato ih je i uefa izbacila.Kad nemas i dugujes za pojacanja mozes da izdvojis 0 evra

KUM

pre 9 godina

prodas igrace za 700 000 evra dovedes za 900 000,Partizan proda igrace za 15 000 000 plus dobije pare od LE dovede igrace za 100 000 i jos im kasne plate,jel to normalno?
(kosovski ciklus, 02. septembar 2014 11:19)

Druze ti mislis da su jedini troskovi to?
Pa jel znas ti da plate ima cela uprava ,zaposleni u klubu pa oni samo na mesecnom nivou preko milion € vas koštaju,ne znam šta ti nije jasno.
Sve je lepo objasnio B92
Sta vise ne razumem to tvoje "jos im i plate kasne"
A zvezdini radnici nisu strajkovali pre neki dan? Ne razumem?

Ako se po jutru dan poznaje

pre 9 godina

Finansijski gledano, ako je to sve (a mnoge stvari iza zatvorenih vrata mi ne znamo) - nije loše, naročito ako se uzme u obzir da gledajući prva 4 kola ovi momci igraju LEPŠE nego tim iz prethodne sezone. U Partizanovo dvorište ne treba gledati, okrenuti se sebi i radu - onda će doći i milioni.

nevidljivi panter

pre 9 godina

klub duzan 60 mil,racun u blokadi a dovodi se 11 igraca za 900000,da li su to terza i kokeza iz svog dzepa dali lovu? cirkus kolorado

napredni cirkus

pre 9 godina

i ne treba vam vise,kad imate granitnu odbranu koja gol nije primila ;)
steta sto i partizanu ne mozete da zabranite da vam ne sutira na
gol...

realno ,dace vam 3 komada..ali uzecete titulu ,
ne sekirajte se puno...

Delija Banovo Brdo

pre 9 godina

Partizan doveo pojacanja za 0€, a Zvezda za samo 900.000€.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Boris,

Kako da ne.Svi dosli iz prevelike ljubavi prema "velikom evropskom timu"za kog navijaju od malih nogu.Jos i daju koju kintu Partizanu da bi se izvukli iz bule

Dusan US

pre 9 godina

Menjanjem celnika kluba i njihovim wodu ekonomijoma klub tone sve dublje. Krajni rezultat kome se svi nadaju je da se klub proda sto je totalno nerealno. Niko nece uloziti velike pare dok god srpska liga bude ovako slaba a sa eventualnim evropskim utakmicama ne moze se opravdati veliki budzet. Zvezdi treba covek koji ce imati petlje, krenuti od dna i ignorisati nerealne ambicije naviajca.

Senjak Smederevo !

pre 9 godina

Zvezda prodaje svoje igrace po cenama 500.000€ sto je smesno..... Partizanovi igraci odlaze u najbolje evropske klubove za to Partizan uzima mnoogoo vise para za transfer

Mile

pre 9 godina

Kojih bre 45 igraca, Zvezda trenutno ima oko 24 igraca. (Istina, 02. septembar 2014 13:06)

Istina ako ne racunas 15 igraca koje je Lalatovic juce poslao na pozajmice.

pravac u zavičaj

pre 9 godina

Partizan doveo pojacanja za 0€, a Zvezda za samo 900.000€.
(Boris, 2. septembar 2014 11:23)

Partizanska sirotinjo i Bogu si teška.

Nema više love od konfiskacije (1945. - 1955.), a ni od "privatizacije" (2001. - 2010.)

sta ti je nejasno u ovoj zemlji cuda

pre 9 godina

Znači pozitivna nula. I to je kao ok? Pa tih minimalnih 7 miliona € koji su potrebni klubu za preživljavanje na godišnjem nivou odakle će da se stvore? Nema Evrope, nema skupih TV prava, nema transfera koji bi napunili kasu... I tako svake godine zadnjih 10 godina. Uzgred, Partizan nije želeo da potroši ni 1 evro, zbog loše finansijske situacije u klubu, a prodao je inv.fondu Živkovića za 5m €, još i igra Evropu. Ko je ovde lud?
(Korto, 2. septembar 2014 11:22)
Oni su sad kao prepolovili troskove, znaci do sada su imali 14 miliona godisnje, plus svake pola godine dovedu 15 novih igraca, sa 50 miliona duga bez prihoda, IT'S MAGIC by Vucke in the land of srbOZ!

Delija

pre 9 godina

1,2,3 krenite tastatura grobari :) Po meni fantastican posao, primera radi pa samo taj Avramovski ce da se proda za preko 2 miiona, druge da ne spminjem Zvezda ima bas mlad tim, sa par iskusnih igraca konacno je napravljen sasvim ok tim po kvalitetu ali i tim koji moze da se proda i da klub zaradi !

Brondby

pre 9 godina

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

realno

pre 9 godina

ekipu je napustilo čak 15 igrača, dok je tokom leta pristiglo 11 pojačanja.

A onda neko spominje gomilanje i kako ne treba dovoditi pojacanja... komedija.

Delija SM

pre 9 godina

900 000 za pojacanja, a sta je ostalih 45 igraca.
Znaci 9 000 000.
Koliko znam u timu moze biti samo 11 igraca.
Neko svesno gomila igrace.
Super,nemam reci.

KUM

pre 9 godina

Mnogo je ovo potrošeno mnogo.
Kapiram da je svih 900 hiljada € od banaka uzeto uz neke projekte isplanirane kako ce da vrate i to mi se ne svidja nikako.
Jer znamo da od ovih 50 miliona bar više od pola duga upravo bankama i dugujemo.
Plasim se da Terzic ne uradi sto je i Lukic.

Hombre

pre 9 godina

Kakve sitne cifre, a setite se pre 22 i 23 godine - Miha 6m. Juga 5.5m Pančev, Dejo, Robi, pa čak i Bina turbina, niko ispod milion - dva . Čak su i levi skretničari tipa Vasilijević, Radinović, Stošić prodavani za milionče i naviše. I gde se dede ta lova? Da je bar stadion renoviran, modernizovan, ne, nego je zarastao u korov a sad mu ni reflektori ne valjaju pa repka mora da igra na JNA. Ja bih ipak pitao aboliranog Džaju i umirovljenog Cveleta, ali i Pikseta i sve posle njega - ono piroćansko pitanje: A kam' gi pare?

Torent

pre 9 godina

Znaci dug je opet 50 miliona, a zna se da su godisnji budzeti Partizana i Zvezde oko 10 miliona, kad ce transparentni da objave stvaran dug, koji ne moze biti manji od sedamdesetak miliona , posto nista vredno nisu prodali a jos uvek placaju igracima zaostala dugovanja...

Kako drugacije

pre 9 godina

BAT je zbog dugovanja jednom igracu zabranio KK Partizanu registraciju, sta li ce tek mnogo rigoroznija UEFA da uradi...!?
Samo da podsetim, Partizan je isto imao dogovor o isplati sa Klobucarom-isti koji je Zvezda postigla sa nekoliko njih ovog leta, plus sto Vam ovde nije data informacija da od tih 900 000 nijedan evro nije uplacen, tek treba da se plate ti igraci...
Bice haos dogodine.

Tex

pre 9 godina

Odakle nam? A grobari? (veliki strumf, 02. septembar 2014 12:48)
To cete UEFA-i da objasnite iduce leto kad bude zabrana 3 godine. Ja vam zelim da kupite jo 10 fudbalera.

Goblin

pre 9 godina

Ajmo samo malo razmislite. Mnogi od tih igraca su dosli kao slobodni. znaci za 0e, neka im je plata 100 000e, i prodaju se za 200 000e, CZ je ostvarila profit od 100 000e. Orocite novac u banku, 100 000(plata fudbalera) na kraju godine uz kamatu profit bi bio oko 4 000e. Na zalost, ne moze da se zaradi samo od ulaznica.

alkoholicar

pre 9 godina

@Mile na pozajmicu su otisli svi iz omaladinske skole. Zvezda je imala 12 igraca kad su svi otisli i kako ocekujes da da funkcionisu bez kupovine

Ronin

pre 9 godina

Ovim tekstom ste upravo prepolovili udeo komentara koji potiče od naših drugara, vernih pratilaca on-line grobara, na sve vesti koje se tiču Zvezde.. Rekao bih nepromišljeno sa vaše strane.

Zvezda šampion Srbije!

pre 9 godina

partizan nije uspeo da proda ili makar besplatno uvalja (npr. Trajković) NIJEDNOG igrača! Nijedan klub na svetu nije hteo nijednog igrača partizana! A smeju se Milijašu ili Ninkoviću kod kojih su na noge dolazili i molili ih predsednici klubova samo da bi potpisali i to za dobre plate. Slična stvar je i sa Mrđom, a klubove su našli i Kelhar (Engleska), Milunović, Dauda (Zvezda čak i lepo zaradila iako mu isticao ugovor i plus oprostio veliki deo duga) i deset drugih igrača. Svi oni su ili oprostili dug umesto obeštećenja ili su plaćeni Zvezdi. Pošto se grobari stalno pitaju koga je to Zvezda prodala neka se onda zapitaju kako je partizan uopšte bio i drugi sa ekipom čije igrače nije hteo nijedan klub na svetu! Čak su i najgori klubovi uvaljali bar jednog, a naš vicešampion nikog! A svojski su se trudili i debelo platili novinske članke o navodnom interesovanju za neke igrače kako bi se neko upecao. Izgleda nema više takvih somova pa će morati Voja, Flaša, Trajko, splavar Lazović i ostali da oru još Toletove oranice u JSL. Tu su postigli veliki uspeh u nesviranju dva penala za Rad i efektnim autogolovima protivnika.

muamua

pre 9 godina

vece plate imaju kosarkasi...manje publike??? zanimljivo...nije mi zaninljiv rezultat kk crvena zvezda posto su samo osvojili kup...zanima me kako nema para za vece plate fudbalerima kada je simon primao 15000eur...

Korto

pre 9 godina

Znači pozitivna nula. I to je kao ok? Pa tih minimalnih 7 miliona € koji su potrebni klubu za preživljavanje na godišnjem nivou odakle će da se stvore? Nema Evrope, nema skupih TV prava, nema transfera koji bi napunili kasu... I tako svake godine zadnjih 10 godina. Uzgred, Partizan nije želeo da potroši ni 1 evro, zbog loše finansijske situacije u klubu, a prodao je inv.fondu Živkovića za 5m €, još i igra Evropu. Ko je ovde lud?

Staridz

pre 9 godina

Otkud pare???
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ja, 2. septembar 2014 11:12)

Dao nam Vucic narodne pare i u cemu je problem?

CZBGD

jare i pare

pre 9 godina

Za klub koji duguje 70 miliona evra potrosnja od 900 hiljada je veliki luksuz. U stvari samo postojanje takvog duznika je prevelik luksuz. Koliko je Zvezda "brend" najbolje govori podatak da niko nece ni jednog njenog fudbalera ni trenera. Sponzore nemaju, Evropu ne igraju decenijama. Najbolji igraci im odlaze u poslednji klub u Japanu i drugu tursku ligu sto se ne moze smatrati ozbiljnim fudbalom. Zvezda je mucenje za sve gradjane ove zemlje i sebe samu.

Delija

pre 9 godina

1,2,3 krenite tastatura grobari :) Po meni fantastican posao, primera radi pa samo taj Avramovski ce da se proda za preko 2 miiona, druge da ne spminjem Zvezda ima bas mlad tim, sa par iskusnih igraca konacno je napravljen sasvim ok tim po kvalitetu ali i tim koji moze da se proda i da klub zaradi !

Delija Banovo Brdo

pre 9 godina

Partizan doveo pojacanja za 0€, a Zvezda za samo 900.000€.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Boris,

Kako da ne.Svi dosli iz prevelike ljubavi prema "velikom evropskom timu"za kog navijaju od malih nogu.Jos i daju koju kintu Partizanu da bi se izvukli iz bule

napredni cirkus

pre 9 godina

i ne treba vam vise,kad imate granitnu odbranu koja gol nije primila ;)
steta sto i partizanu ne mozete da zabranite da vam ne sutira na
gol...

realno ,dace vam 3 komada..ali uzecete titulu ,
ne sekirajte se puno...

veliki strumf

pre 9 godina

Avramovski 300 000? To bi mogao da nam bude jedan od najboljih poteza proteklih godina. Decko je za 10 minuta tu sumu potvrdio, od sledeceg meca cena krece da raste. Podseca me na Kadua, samo je snazniji.

Opet cete da otimate titulu ?

pre 9 godina

Napokon ! Odlican i pravi tekst !!!
Sve je lepo objasnjeno. CZ je dovela igrace zahvaljujuci prodaji, smanjila plate igracima i PREPOLOVILA budzet !!! Sad im treba SAMO 7 miliona godisnje, a zakljucak je da je budzet bio 14 mil...
A sad ono pravo : Klub koji je u minusu preko 50 miliona evra ima budzet od 14 mil.? Od igraca nemate dinara zarade, ali vracate dugove bivsim igracima ? Sponzori vam daju pare ? Koji i koliko ?

Delija SM

pre 9 godina

900 000 za pojacanja, a sta je ostalih 45 igraca.
Znaci 9 000 000.
Koliko znam u timu moze biti samo 11 igraca.
Neko svesno gomila igrace.
Super,nemam reci.

pravac u zavičaj

pre 9 godina

Partizan doveo pojacanja za 0€, a Zvezda za samo 900.000€.
(Boris, 2. septembar 2014 11:23)

Partizanska sirotinjo i Bogu si teška.

Nema više love od konfiskacije (1945. - 1955.), a ni od "privatizacije" (2001. - 2010.)

jel će tek tužilac da objavi?

pre 9 godina

Hoće li iko od nas dočekati da vidi ijedan finansijski podatak iz fk partizan?
Od kk partizan to više niko i ne očekuje.
To nikad nigde nije objavljeno a ovi tzv.grobari pričaju o ciframa kao da su oni potpisivali,a čak ni predsednik kk im se ne razume u pare.

Istina

pre 9 godina

900 000 za pojacanja, a sta je ostalih 45 igraca.
Znaci 9 000 000.
Koliko znam u timu moze biti samo 11 igraca.
Neko svesno gomila igrace.
Super,nemam reci.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Delija SM, 2. septembar 2014 12:33)

Kojih bre 45 igraca, Zvezda trenutno ima oko 24 igraca.

браћа грим се зову звездан и небојша

pre 9 godina

Ronin, 02. septembar 2014 11:20)

Колико имаш година кад још увек верујеш у деда мраза? Па овакве бајке сте причали и раније. Имате само један проблем. УЕФА не верује у бајке.

DZEROMAJA

pre 9 godina

Zivo me interesuje , zanemarujici sve ostalo, kako se izvrsilo placanje tih 900 000, kada je racun u debeloj blokadi vec mesecima, a preko blokade se jedino mogu islacivati plate !
Na kraju koji je finansijski trag porekla tih 900 hiljada ?
Da li ce se pojaviti ijedan novinar u ovoj tuznoj zemlji koji ce traziti ove odgovore o tamnoj transparentnosti poslovanja ovog kluba koji zauzima 11. mesto u Evropi po velicini duga medju evropskim velikanima? Odgovor za ovo moze biti da je na delu najcrnje pranje para, kesa , iz dzepova ljudi koji vode ovaj posrnuli klub !!!

kosovski ciklus

pre 9 godina

prodas igrace za 700 000 evra dovedes za 900 000,Partizan proda igrace za 15 000 000 plus dobije pare od LE dovede igrace za 100 000 i jos im kasne plate,jel to normalno?

Bogi

pre 9 godina

Zvezda prodaje igrace za oprost dugova. Nije uspela da proda nijednog igraca za bar 1 milion €. Cak ni Lazovića koji vec na zimu moze da potpise predugovor za drugi tim. Nema sanse da dobiju 2 miliona za njega, koliko su odbili ovog leta.

moje ime

pre 9 godina

Za sve one koji pitaju kako Zvezda navuce 7 miliona evra, odgovor je prost. Zvezda ima Gasprom i Telekom kao sponzore i oni im donesu upravo taj novac. Oko 7 miliona evra. Medjutim, Zvezda ima i dugove, tako da je ocigledno da ce opet biti u minusu za makar kamate banaka.

U Partizanu se pljacka, to je jasno, ali se makar ne pljacka drzavni novac, nego onaj od prodaje igraca.

Sa druge strane, ta pljacka je mozda 10 do 20%, sigurno ne vise(sto je naravno premnogo).
Jednostavno, Partizan zaradjuje od pravljenja igraca, ali treba stvoriti uslove da se stvori igrac. Partizan u Teleoptik svake godine ulaze novac.

Hocu da kazem da je Partizanova strategija u globalu odlicna, problemi nastaju u sprovodjenju. Tu skripi na nekim mestima.

Sa druge strane, Zvezdina strategija je 15 godina bila katastrofalna, sada je strategija promenjena(makar na sezonu i to pod prinudom) i ona je svakako realnija i bolja, ali i dalje nedovoljno dobra. Zvezda u odnosu na Partizan ima godisnju prednost od 7 miliona evra koju joj je obezbedila drzava.

Tako gledajte na stvari!

Brondby

pre 9 godina

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

pera

pre 9 godina

Klub duguje 50 miliona eura i ponasa se bahato i drsko ,ne daje plate radnicima a uskoro i igracima .Ovo samo UEFA moze zaustaviti i ZAKATANCITI.

Senjak Smederevo !

pre 9 godina

Zvezda prodaje svoje igrace po cenama 500.000€ sto je smesno..... Partizanovi igraci odlaze u najbolje evropske klubove za to Partizan uzima mnoogoo vise para za transfer

realno

pre 9 godina

ekipu je napustilo čak 15 igrača, dok je tokom leta pristiglo 11 pojačanja.

A onda neko spominje gomilanje i kako ne treba dovoditi pojacanja... komedija.

Boris

pre 9 godina

3 miliona je po ugovoru gasprom duzan godisnje da plati. (srki, 02. septembar 2014 11:57)

Taj ugovor istice u leto 2015. Morace Vucic da im da jos pola drzave kako bi nastavili da sponzorisu klub koji 7 godina nije prosao evropske kvalifikacije.

kg

pre 9 godina

Ok duguju 40 miliona a 900.000 evra potrosili na pojacanje.Zato ih je i uefa izbacila.Kad nemas i dugujes za pojacanja mozes da izdvojis 0 evra

KUM

pre 9 godina

prodas igrace za 700 000 evra dovedes za 900 000,Partizan proda igrace za 15 000 000 plus dobije pare od LE dovede igrace za 100 000 i jos im kasne plate,jel to normalno?
(kosovski ciklus, 02. septembar 2014 11:19)

Druze ti mislis da su jedini troskovi to?
Pa jel znas ti da plate ima cela uprava ,zaposleni u klubu pa oni samo na mesecnom nivou preko milion € vas koštaju,ne znam šta ti nije jasno.
Sve je lepo objasnio B92
Sta vise ne razumem to tvoje "jos im i plate kasne"
A zvezdini radnici nisu strajkovali pre neki dan? Ne razumem?

Mbodj u borosanama

pre 9 godina

To je Terza Nobelovac, majstor kreativne ekonomije. Dajte čoveku da bude guverner narodne banke, vidite da od vazduha stvara devize. Srećan put ka fuziji sa OFK.

KUM

pre 9 godina

Mnogo je ovo potrošeno mnogo.
Kapiram da je svih 900 hiljada € od banaka uzeto uz neke projekte isplanirane kako ce da vrate i to mi se ne svidja nikako.
Jer znamo da od ovih 50 miliona bar više od pola duga upravo bankama i dugujemo.
Plasim se da Terzic ne uradi sto je i Lukic.

sta ti je nejasno u ovoj zemlji cuda

pre 9 godina

Znači pozitivna nula. I to je kao ok? Pa tih minimalnih 7 miliona € koji su potrebni klubu za preživljavanje na godišnjem nivou odakle će da se stvore? Nema Evrope, nema skupih TV prava, nema transfera koji bi napunili kasu... I tako svake godine zadnjih 10 godina. Uzgred, Partizan nije želeo da potroši ni 1 evro, zbog loše finansijske situacije u klubu, a prodao je inv.fondu Živkovića za 5m €, još i igra Evropu. Ko je ovde lud?
(Korto, 2. septembar 2014 11:22)
Oni su sad kao prepolovili troskove, znaci do sada su imali 14 miliona godisnje, plus svake pola godine dovedu 15 novih igraca, sa 50 miliona duga bez prihoda, IT'S MAGIC by Vucke in the land of srbOZ!

Goblin

pre 9 godina

Ajmo samo malo razmislite. Mnogi od tih igraca su dosli kao slobodni. znaci za 0e, neka im je plata 100 000e, i prodaju se za 200 000e, CZ je ostvarila profit od 100 000e. Orocite novac u banku, 100 000(plata fudbalera) na kraju godine uz kamatu profit bi bio oko 4 000e. Na zalost, ne moze da se zaradi samo od ulaznica.

Ako se po jutru dan poznaje

pre 9 godina

Finansijski gledano, ako je to sve (a mnoge stvari iza zatvorenih vrata mi ne znamo) - nije loše, naročito ako se uzme u obzir da gledajući prva 4 kola ovi momci igraju LEPŠE nego tim iz prethodne sezone. U Partizanovo dvorište ne treba gledati, okrenuti se sebi i radu - onda će doći i milioni.

nevidljivi panter

pre 9 godina

klub duzan 60 mil,racun u blokadi a dovodi se 11 igraca za 900000,da li su to terza i kokeza iz svog dzepa dali lovu? cirkus kolorado

Torent

pre 9 godina

Znaci dug je opet 50 miliona, a zna se da su godisnji budzeti Partizana i Zvezde oko 10 miliona, kad ce transparentni da objave stvaran dug, koji ne moze biti manji od sedamdesetak miliona , posto nista vredno nisu prodali a jos uvek placaju igracima zaostala dugovanja...

Tex

pre 9 godina

Odakle nam? A grobari? (veliki strumf, 02. septembar 2014 12:48)
To cete UEFA-i da objasnite iduce leto kad bude zabrana 3 godine. Ja vam zelim da kupite jo 10 fudbalera.

Kako drugacije

pre 9 godina

BAT je zbog dugovanja jednom igracu zabranio KK Partizanu registraciju, sta li ce tek mnogo rigoroznija UEFA da uradi...!?
Samo da podsetim, Partizan je isto imao dogovor o isplati sa Klobucarom-isti koji je Zvezda postigla sa nekoliko njih ovog leta, plus sto Vam ovde nije data informacija da od tih 900 000 nijedan evro nije uplacen, tek treba da se plate ti igraci...
Bice haos dogodine.

Dusan US

pre 9 godina

Menjanjem celnika kluba i njihovim wodu ekonomijoma klub tone sve dublje. Krajni rezultat kome se svi nadaju je da se klub proda sto je totalno nerealno. Niko nece uloziti velike pare dok god srpska liga bude ovako slaba a sa eventualnim evropskim utakmicama ne moze se opravdati veliki budzet. Zvezdi treba covek koji ce imati petlje, krenuti od dna i ignorisati nerealne ambicije naviajca.

pre 9 godina

Od svih transfera najzanimljiviji je ovaj planic iz ofka u zvezdu.realno,koji igrac u jsl iz slabijih klubova vredi tolko.jos jedna mucka na zvezdinu stetu.eto kako se izvlace pare iz kluba.muckanje u skladu sa propisima

alkoholicar

pre 9 godina

@Mile na pozajmicu su otisli svi iz omaladinske skole. Zvezda je imala 12 igraca kad su svi otisli i kako ocekujes da da funkcionisu bez kupovine

Mile

pre 9 godina

Kojih bre 45 igraca, Zvezda trenutno ima oko 24 igraca. (Istina, 02. septembar 2014 13:06)

Istina ako ne racunas 15 igraca koje je Lalatovic juce poslao na pozajmice.

misel platini

pre 9 godina

Terzic legenda severe, kupio od svog kluba igraca za 250 000 evrica :D Pa zar toliko vrede igraci OFK koji jedva izbori opstanak prosle godine? :)

Hombre

pre 9 godina

Kakve sitne cifre, a setite se pre 22 i 23 godine - Miha 6m. Juga 5.5m Pančev, Dejo, Robi, pa čak i Bina turbina, niko ispod milion - dva . Čak su i levi skretničari tipa Vasilijević, Radinović, Stošić prodavani za milionče i naviše. I gde se dede ta lova? Da je bar stadion renoviran, modernizovan, ne, nego je zarastao u korov a sad mu ni reflektori ne valjaju pa repka mora da igra na JNA. Ja bih ipak pitao aboliranog Džaju i umirovljenog Cveleta, ali i Pikseta i sve posle njega - ono piroćansko pitanje: A kam' gi pare?

dare

pre 9 godina

da vam je stučni štab nk maribora, svake godine bi bili u ligi šampijona in direktno kasirali najmanje 15milki,ovaj sistem uefe za ulazak je božji dar.. uzdaj se u domači talenat i prodaj po maksimalni ceni.. dug bi bio brzo zaboravljen

Ljubisa livac

pre 9 godina

Ali nije mi jasno ipak zasto su tu Stefan Djordjevic, Predrag Djordjevic, pa i Katai... Gomilaju se igraci i idu im plate a nece mozda ni videti teren...