Ponedeljak, 01.09.2014.

22:41

Velbek u Arsenalu za 20 miliona!

Arsenal i Mančester junajted dogovorili su se da napadač ’crvenih đavola’ pređe u lodnonski klub sat i po pre kraja prelaznog roka.

Izvor: B92

Velbek u Arsenalu za 20 miliona! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

72 Komentari

Sortiraj po:

AcA

pre 9 godina

Arsenal sam voleo od vremena Anrija,Berkampa,Piresa i drugih vedeta...kakav je to tim bio,bez poraza u premijer ligi..i mnogo lep i atraktivan fudbal.
Zadnjih 10ak godina se zbog dovodjenja ovakvih igraca mogu nadati da ce Arsenal biti medju prve cetiri ekipe.Uostalom,kako sa ovakvim igracima na poziciji centarfora ocekivati vise ?
Svi drugi rivali imaju bolje napadace,kada ekipi ne ide ti vrsni golgeteri ali i klasni igraci resavaju mec jednim golom,potezom...
To Arsenal nece imati ni ove godine,ali bice u cetiri :)

IronMan

pre 9 godina

Nikada ga nisam gotivio u Junajtedu, iako je dečko obećavao, ali mislim da će u Arsenalu da eksplodira, jer je idealan tip napadača za Vengera i svakako bolji od Žirua i ostale boranije!

skr

pre 9 godina

Kakav prelazni rok arsenala! Busali se u grudi kako su puni para celo leto. 3 pozicije kriticne vec (najmanje) 2 sezone, stoper, zadnji vezni i spic. 80 miliona funti i ozbiljnu povredu jedinog spica kasnije dobili smo Velbeka. Mogu to da prihvatim u najgorm optimizmu, ni Staridz nije bio mnogo bolji pre Lpula ali uci u sezonu sa 2(!) stopera, matorim i povredjenim Artetom kao prvim zadnjim veznim, Venger za ovo mora da odgovara. Jednako los prelazni rok kao i mnogi od ranijih godina iako smo puni para, izgovora vise nema, Venger je kriv

Alex

pre 9 godina

Ne znam sta reci a ne zaplakati. Razmisljam se da kupim kompas i posaljem ga Wengeru u London. Uvek ali uvek sam ga branio i pricao sve naj o njemu ali sada je stvarno preterao. Mislim da deca od 7-8 god (a i mladja) uvidjaju da bez jakog zadnjeg veznog Arsenal ne moze nigde nista da uradi. O napadacu necu ni da govorim, svaka rec je suvisna. Svake god isti tip napadaca dovodimo. Bitno je imati samo francuski pasos i u prvom timu si. Punih 15 god gledam i navijam za Arsenal ali ove god mislim da cu odgledati jos 5-6 meceva i to je to. Dok Wenger ne ode. A posle toga ce verovatno nastaviti da me nervira neki drugi, novi trener Arsenala.

gogy gunner

pre 9 godina

Secate li se vi kakav je anri bio panj kada je dosao u arsenal, neartikulisano levo krilo, nije znao loptu da primi, ostalo je istorija koja se i dan danas pise...

'Nando

pre 9 godina

Venger je odavno direktor firme/fabrike/kombinata/preduzeća Arsenal, i kao takav se i ponaša, dobije čovek zacrtani cilj pred sezonu u funtama i ostvari ili nemoj. Bilo je smisla dok se vraćao kredit za Emirate, ali sada ne. Ako znaš da ti škripi u sredini nemoj prodati Fabregasa, Songa, Nasrija, i to direktnim konkurentima za plasman što u LŠ što u PL. Isto tako i za RVP. Tako ne može. Više simpatišem MU, i u neku ruku mi je drago zbog ovog transfera, ali ne vidim da će poboljšati kvalitet igre Arsenala, samo će namiriti broj napadača zbog povrede Žirua.

Nenad

pre 9 godina

Mozda je malo izgubio kompas u poslednje vreme.Sve je bilo ok dok je sa David Dein-om dovodio igrace.Dein koji je i dao ideju za osnivanje premijer lige.Pravi podpredsednik, poznavalac fudbala.Ali bi mu ovi nasi strucnjaci ,,objasnili'' neke stvari. Gledam Arsenal od kada ima prenosa kod nas.Nikad nije imao golmana kako treba.Od Adamsa i Kiona nema centralnih bekova koji iole nesto vrede.

milan b

pre 9 godina

Licno smatram da je igrač preplacen ali možda on bude solidno pojačanje za klub. (mada svi engleski igrači su preplaceni) Prošle sezone je imao solidan učinak u očajnom Mancesteru.

milan b

pre 9 godina

Arsenal je od odlaska vijere iz tima izgubio na čvrstoći i to do dan danas nije nadoknadio. Jednostavno kod većine igrača arsenala se ne vidi ta čvrstina u duelu već daluju mlitavo. Po meni to je uz preceste povrede glavni problem.

albel

pre 9 godina

Junajted je za OVO uzeo 20 miliona?!Najbolja prodaja u istoriji fudbala posle transfera Rnica u Anderleht za 2 miliona!Nema sta Venger kad kupi napadaca,on se ne sali-Bendtner,Samak,Ziru...

danguba

pre 9 godina

Ishitren transfer, za igraca sa klupe, definitvno prelacen. Valjda Venger vidi nesto, sto mi obicni smrtnici ne vidimo, mada, sudeci po izboru centarfora u posljednjih par godina (Bentner, Samak, Ziru...), trebao bi posjetiti oftamologa...

milan b

pre 9 godina

Zaista sam razočaran načinom na koji je odradjen prelazni rok u Arsenalu. Nadao sam se da ce ovo biti sezona u kojoj će se Arsenal vratiti na velika vrata ali izgleda da ce ova sezona pre biti kao prethodna za Mančester Junajted. Možda je to i dobro jer mislim da to i treba klubu da bi shvatio koliko zaostaje za ostalima.

mrmlj

pre 9 godina

liverpul je za iste pare doveo balotelija koji jeste udaren u glavu ali je u poredjenju sa velbekom zbir pelea, maradone, mesija, ronalda, kronalda i zidana ;)

arsenal

pre 9 godina

Venger isfinansirao Mancesteru Falkaa.I jos im sklonio ovog vecitog talenta iz ekipe.Velbek nije bolji od Podolskog,a Podolski greje klupu,tako da stvarno ne znam sta ce mu Velbek.

Nesa

pre 9 godina

Sve manje simpatisem Arsenal zbog Vengera, koji mi je inace omiljeni klub. Pa dokle ce kupovati tudje otpatke i igrace koji nikom ne trebaju. U veznom redu ima 13, 14 igraca, da je prodao 3-4, pa je mogao da dovede Benzemu ili bilo kojeg drugog napadaca koji je ekstra klasa i koji zna da da gol. Odbrana katastrofa, sve igrace koji su valjali prodao, svi preostali igraci ispod proseka. Ne znam vise koje opravdanje moze da nadje Venger, vecito borba za cetvrto mesto na kraju, bez obzira na start sezone, stalno mu fali neki igrac. Mislim da je konacno dosao trenutak za njegov odlazak iz kluba, bez obzira na njegove trenerske kvalitete. U naredne dve godine izvrsiti potpunu rekonstrukciju tima, ostaviti Ramzija, Vilsera, Sanceza, Zirua, Ozila, Kasorlu i nekoliko mladih perpsektivnih igraca. Napraviti tim u kojem ce se znati ko je u prvoj postavi, ali isto tako dovesti igrace koji ce praviti konkurenciju ovima na terenu, i sto je najbitnije dovesti igraca koji ce biti vodja na terenu, po mogucstvu da je veznjak, koji ce vuci konce na terenu i dovesti jos 2,3 igraca sa iskustvom igranja na velikim utakmicama. Po mom misljenju pokusati dovesti Klopa iz Dortmunda kao trenera pa onda mozda i uzeti neku znacajniju titulu. Za ovo treba minimalno izmedju 2 i 5 godina, ali ne vidim sta se ceka vise, ocigledno je da je Venger skrtica, ili pak Arsenal posluje u cilju ostvarivanja uspeha na finansijskom, a ne na sportskom planu.

Brofasa

pre 9 godina

Moguće je da ovaj čovek igra fenomenalno na utakmicama koje ja nisam gledao, ali za one koje jesam video činilo mi se da Velbeku treba jedno 4 zicera- da bi uopšte pogodio okvir gola (ako se neko seća promašaja protiv Bajerna u LŠ prošle sezone u Minhenu). Cena mu je ovako visoka zbog toga što je Englez i stoga ima marketinški potencijal. Možda se preporodi kao Staridž. Možda Venger zažali što umesto njega nije doveo Žigaru. Vreme će pokazati.

Vladimir

pre 9 godina

Ne trcite pred rudu sa komentarima...Arsenal ima najbrzi napad u eng...uvjezbaju li kontre bice tesko svakome..Vidjeli ste kako Bejl i Ronaldo prave kontru i gol (7 sekundi) ima na youtube-u

kosovski ciklus

pre 9 godina

oduvek sam cenio Wengera i branio ga svuda kada bih video da neko osporava njegov kvalitet ,ali zaista mi nije jasno zbog cega je dao toliki novac za Welbeka i zasto ga uopste dovodi ,decko ima samo brzinu ,realizacija nula ,tehnika takodje slaba,licno mislim da je Cembel mnogo bolji igrac od njega,a da je Sanogo tek za nojansu slabiji .. Pre bih doveo Huntelara i ako ima 31 god jer zna da postigne pogodak ,glavom ,nogom,zadnjicom ,a tu je jos toliko odlicnih igraca koji kostaju i manje od Welbeka poput Negreda ,Lime,Jekson Martinez,Baca,Bony,Hernandez.. Ma i Casano,Kuranji,Klose bi bolje odradili posao u 36 god od njega,daj boze da me demantuje ,ali ne vidim kako.

Milos PFK

pre 9 godina

Mnogo para za,po meni, ne toliko kvalitetnog spica.Realno,Arsenal ove sezone( uz svo duzno postovanje) tesko da ce biti i medju prva cetiri tima.

Nicolinho

pre 9 godina

Ja neverujem ! 20 miliona za ovog ? Moram jos par puta da procitam vest... Vec par godina u nazad kao navijac Arsenala koji ih redovno prati, pricam da Venger treba da ode, ali posle ovog...

RubyRed

pre 9 godina

Treba li uopšte reći da je ovo potpuno bačen novac.
Welbeck u najboljem slučaju bi mogao biti veliko pojačanje za recimo Hull City i to da ga plate 5 milki top.
Wenger se ruga navijačima i fudbalsoj javnosti ili je naprosto izlapeo pa mu rastu magareće uši.
Ovaj da je nešto znao zaigrao bi već jednom nešto u Man Utd, svih ovih godina, a dedi ga uvališe za 20 milja. Mogli su mu pride dati i onog Andersona. Gratis.

ars

pre 9 godina

haha ne mogu da verujem danas sam na drugoj vesti iskomentarisao da je pravi trenutak da arsenal capi welbeka! Bas dobra vest ako je tacna

sovuljaga

pre 9 godina

Venger zaboravio da radi svoj posao.bio je vrhunski trener,Arsenal je bio klub koji je JEDINI igrao preko 10 godina isti fudbal,ofanzivni,najlepsi(real,bajern a posebno barsa imali sezone sa ocajnim fudbalom) a ujedno bio konkurentan.sada je samo dobar ekonomista,trener vise ne.

est.

pre 9 godina

"Najpametnije" potrošenih 20 miliona u istoriji fudbala! Na kojim je drogama ovaj Venger? Ili ovi likovi što ga drže u klubu? Za ove pare je mogao da dovede Mitrovića iz Anderlehta i još kusur da mu ostane, pa da doda za nekog "krštenog" štopera umesto one kiksare Košelnija. Kolko jadna fora da navijačima još na početku sezone staviš do znanja da nema ništa od titule.

danguba

pre 9 godina

Ishitren transfer, za igraca sa klupe, definitvno prelacen. Valjda Venger vidi nesto, sto mi obicni smrtnici ne vidimo, mada, sudeci po izboru centarfora u posljednjih par godina (Bentner, Samak, Ziru...), trebao bi posjetiti oftamologa...

kosovski ciklus

pre 9 godina

oduvek sam cenio Wengera i branio ga svuda kada bih video da neko osporava njegov kvalitet ,ali zaista mi nije jasno zbog cega je dao toliki novac za Welbeka i zasto ga uopste dovodi ,decko ima samo brzinu ,realizacija nula ,tehnika takodje slaba,licno mislim da je Cembel mnogo bolji igrac od njega,a da je Sanogo tek za nojansu slabiji .. Pre bih doveo Huntelara i ako ima 31 god jer zna da postigne pogodak ,glavom ,nogom,zadnjicom ,a tu je jos toliko odlicnih igraca koji kostaju i manje od Welbeka poput Negreda ,Lime,Jekson Martinez,Baca,Bony,Hernandez.. Ma i Casano,Kuranji,Klose bi bolje odradili posao u 36 god od njega,daj boze da me demantuje ,ali ne vidim kako.

mrmlj

pre 9 godina

liverpul je za iste pare doveo balotelija koji jeste udaren u glavu ali je u poredjenju sa velbekom zbir pelea, maradone, mesija, ronalda, kronalda i zidana ;)

RubyRed

pre 9 godina

Treba li uopšte reći da je ovo potpuno bačen novac.
Welbeck u najboljem slučaju bi mogao biti veliko pojačanje za recimo Hull City i to da ga plate 5 milki top.
Wenger se ruga navijačima i fudbalsoj javnosti ili je naprosto izlapeo pa mu rastu magareće uši.
Ovaj da je nešto znao zaigrao bi već jednom nešto u Man Utd, svih ovih godina, a dedi ga uvališe za 20 milja. Mogli su mu pride dati i onog Andersona. Gratis.

arsenal

pre 9 godina

Venger isfinansirao Mancesteru Falkaa.I jos im sklonio ovog vecitog talenta iz ekipe.Velbek nije bolji od Podolskog,a Podolski greje klupu,tako da stvarno ne znam sta ce mu Velbek.

Milos PFK

pre 9 godina

Mnogo para za,po meni, ne toliko kvalitetnog spica.Realno,Arsenal ove sezone( uz svo duzno postovanje) tesko da ce biti i medju prva cetiri tima.

Brofasa

pre 9 godina

Moguće je da ovaj čovek igra fenomenalno na utakmicama koje ja nisam gledao, ali za one koje jesam video činilo mi se da Velbeku treba jedno 4 zicera- da bi uopšte pogodio okvir gola (ako se neko seća promašaja protiv Bajerna u LŠ prošle sezone u Minhenu). Cena mu je ovako visoka zbog toga što je Englez i stoga ima marketinški potencijal. Možda se preporodi kao Staridž. Možda Venger zažali što umesto njega nije doveo Žigaru. Vreme će pokazati.

Nicolinho

pre 9 godina

Ja neverujem ! 20 miliona za ovog ? Moram jos par puta da procitam vest... Vec par godina u nazad kao navijac Arsenala koji ih redovno prati, pricam da Venger treba da ode, ali posle ovog...

albel

pre 9 godina

Junajted je za OVO uzeo 20 miliona?!Najbolja prodaja u istoriji fudbala posle transfera Rnica u Anderleht za 2 miliona!Nema sta Venger kad kupi napadaca,on se ne sali-Bendtner,Samak,Ziru...

sovuljaga

pre 9 godina

Venger zaboravio da radi svoj posao.bio je vrhunski trener,Arsenal je bio klub koji je JEDINI igrao preko 10 godina isti fudbal,ofanzivni,najlepsi(real,bajern a posebno barsa imali sezone sa ocajnim fudbalom) a ujedno bio konkurentan.sada je samo dobar ekonomista,trener vise ne.

milan b

pre 9 godina

Arsenal je od odlaska vijere iz tima izgubio na čvrstoći i to do dan danas nije nadoknadio. Jednostavno kod većine igrača arsenala se ne vidi ta čvrstina u duelu već daluju mlitavo. Po meni to je uz preceste povrede glavni problem.

est.

pre 9 godina

"Najpametnije" potrošenih 20 miliona u istoriji fudbala! Na kojim je drogama ovaj Venger? Ili ovi likovi što ga drže u klubu? Za ove pare je mogao da dovede Mitrovića iz Anderlehta i još kusur da mu ostane, pa da doda za nekog "krštenog" štopera umesto one kiksare Košelnija. Kolko jadna fora da navijačima još na početku sezone staviš do znanja da nema ništa od titule.

Nenad

pre 9 godina

Mozda je malo izgubio kompas u poslednje vreme.Sve je bilo ok dok je sa David Dein-om dovodio igrace.Dein koji je i dao ideju za osnivanje premijer lige.Pravi podpredsednik, poznavalac fudbala.Ali bi mu ovi nasi strucnjaci ,,objasnili'' neke stvari. Gledam Arsenal od kada ima prenosa kod nas.Nikad nije imao golmana kako treba.Od Adamsa i Kiona nema centralnih bekova koji iole nesto vrede.

gogy gunner

pre 9 godina

Secate li se vi kakav je anri bio panj kada je dosao u arsenal, neartikulisano levo krilo, nije znao loptu da primi, ostalo je istorija koja se i dan danas pise...

Nesa

pre 9 godina

Sve manje simpatisem Arsenal zbog Vengera, koji mi je inace omiljeni klub. Pa dokle ce kupovati tudje otpatke i igrace koji nikom ne trebaju. U veznom redu ima 13, 14 igraca, da je prodao 3-4, pa je mogao da dovede Benzemu ili bilo kojeg drugog napadaca koji je ekstra klasa i koji zna da da gol. Odbrana katastrofa, sve igrace koji su valjali prodao, svi preostali igraci ispod proseka. Ne znam vise koje opravdanje moze da nadje Venger, vecito borba za cetvrto mesto na kraju, bez obzira na start sezone, stalno mu fali neki igrac. Mislim da je konacno dosao trenutak za njegov odlazak iz kluba, bez obzira na njegove trenerske kvalitete. U naredne dve godine izvrsiti potpunu rekonstrukciju tima, ostaviti Ramzija, Vilsera, Sanceza, Zirua, Ozila, Kasorlu i nekoliko mladih perpsektivnih igraca. Napraviti tim u kojem ce se znati ko je u prvoj postavi, ali isto tako dovesti igrace koji ce praviti konkurenciju ovima na terenu, i sto je najbitnije dovesti igraca koji ce biti vodja na terenu, po mogucstvu da je veznjak, koji ce vuci konce na terenu i dovesti jos 2,3 igraca sa iskustvom igranja na velikim utakmicama. Po mom misljenju pokusati dovesti Klopa iz Dortmunda kao trenera pa onda mozda i uzeti neku znacajniju titulu. Za ovo treba minimalno izmedju 2 i 5 godina, ali ne vidim sta se ceka vise, ocigledno je da je Venger skrtica, ili pak Arsenal posluje u cilju ostvarivanja uspeha na finansijskom, a ne na sportskom planu.

milan b

pre 9 godina

Zaista sam razočaran načinom na koji je odradjen prelazni rok u Arsenalu. Nadao sam se da ce ovo biti sezona u kojoj će se Arsenal vratiti na velika vrata ali izgleda da ce ova sezona pre biti kao prethodna za Mančester Junajted. Možda je to i dobro jer mislim da to i treba klubu da bi shvatio koliko zaostaje za ostalima.

Vladimir

pre 9 godina

Ne trcite pred rudu sa komentarima...Arsenal ima najbrzi napad u eng...uvjezbaju li kontre bice tesko svakome..Vidjeli ste kako Bejl i Ronaldo prave kontru i gol (7 sekundi) ima na youtube-u

milan b

pre 9 godina

Licno smatram da je igrač preplacen ali možda on bude solidno pojačanje za klub. (mada svi engleski igrači su preplaceni) Prošle sezone je imao solidan učinak u očajnom Mancesteru.

'Nando

pre 9 godina

Venger je odavno direktor firme/fabrike/kombinata/preduzeća Arsenal, i kao takav se i ponaša, dobije čovek zacrtani cilj pred sezonu u funtama i ostvari ili nemoj. Bilo je smisla dok se vraćao kredit za Emirate, ali sada ne. Ako znaš da ti škripi u sredini nemoj prodati Fabregasa, Songa, Nasrija, i to direktnim konkurentima za plasman što u LŠ što u PL. Isto tako i za RVP. Tako ne može. Više simpatišem MU, i u neku ruku mi je drago zbog ovog transfera, ali ne vidim da će poboljšati kvalitet igre Arsenala, samo će namiriti broj napadača zbog povrede Žirua.

Alex

pre 9 godina

Ne znam sta reci a ne zaplakati. Razmisljam se da kupim kompas i posaljem ga Wengeru u London. Uvek ali uvek sam ga branio i pricao sve naj o njemu ali sada je stvarno preterao. Mislim da deca od 7-8 god (a i mladja) uvidjaju da bez jakog zadnjeg veznog Arsenal ne moze nigde nista da uradi. O napadacu necu ni da govorim, svaka rec je suvisna. Svake god isti tip napadaca dovodimo. Bitno je imati samo francuski pasos i u prvom timu si. Punih 15 god gledam i navijam za Arsenal ali ove god mislim da cu odgledati jos 5-6 meceva i to je to. Dok Wenger ne ode. A posle toga ce verovatno nastaviti da me nervira neki drugi, novi trener Arsenala.

skr

pre 9 godina

Kakav prelazni rok arsenala! Busali se u grudi kako su puni para celo leto. 3 pozicije kriticne vec (najmanje) 2 sezone, stoper, zadnji vezni i spic. 80 miliona funti i ozbiljnu povredu jedinog spica kasnije dobili smo Velbeka. Mogu to da prihvatim u najgorm optimizmu, ni Staridz nije bio mnogo bolji pre Lpula ali uci u sezonu sa 2(!) stopera, matorim i povredjenim Artetom kao prvim zadnjim veznim, Venger za ovo mora da odgovara. Jednako los prelazni rok kao i mnogi od ranijih godina iako smo puni para, izgovora vise nema, Venger je kriv

ars

pre 9 godina

haha ne mogu da verujem danas sam na drugoj vesti iskomentarisao da je pravi trenutak da arsenal capi welbeka! Bas dobra vest ako je tacna

IronMan

pre 9 godina

Nikada ga nisam gotivio u Junajtedu, iako je dečko obećavao, ali mislim da će u Arsenalu da eksplodira, jer je idealan tip napadača za Vengera i svakako bolji od Žirua i ostale boranije!

AcA

pre 9 godina

Arsenal sam voleo od vremena Anrija,Berkampa,Piresa i drugih vedeta...kakav je to tim bio,bez poraza u premijer ligi..i mnogo lep i atraktivan fudbal.
Zadnjih 10ak godina se zbog dovodjenja ovakvih igraca mogu nadati da ce Arsenal biti medju prve cetiri ekipe.Uostalom,kako sa ovakvim igracima na poziciji centarfora ocekivati vise ?
Svi drugi rivali imaju bolje napadace,kada ekipi ne ide ti vrsni golgeteri ali i klasni igraci resavaju mec jednim golom,potezom...
To Arsenal nece imati ni ove godine,ali bice u cetiri :)

ars

pre 9 godina

haha ne mogu da verujem danas sam na drugoj vesti iskomentarisao da je pravi trenutak da arsenal capi welbeka! Bas dobra vest ako je tacna

Vladimir

pre 9 godina

Ne trcite pred rudu sa komentarima...Arsenal ima najbrzi napad u eng...uvjezbaju li kontre bice tesko svakome..Vidjeli ste kako Bejl i Ronaldo prave kontru i gol (7 sekundi) ima na youtube-u

kosovski ciklus

pre 9 godina

oduvek sam cenio Wengera i branio ga svuda kada bih video da neko osporava njegov kvalitet ,ali zaista mi nije jasno zbog cega je dao toliki novac za Welbeka i zasto ga uopste dovodi ,decko ima samo brzinu ,realizacija nula ,tehnika takodje slaba,licno mislim da je Cembel mnogo bolji igrac od njega,a da je Sanogo tek za nojansu slabiji .. Pre bih doveo Huntelara i ako ima 31 god jer zna da postigne pogodak ,glavom ,nogom,zadnjicom ,a tu je jos toliko odlicnih igraca koji kostaju i manje od Welbeka poput Negreda ,Lime,Jekson Martinez,Baca,Bony,Hernandez.. Ma i Casano,Kuranji,Klose bi bolje odradili posao u 36 god od njega,daj boze da me demantuje ,ali ne vidim kako.

gogy gunner

pre 9 godina

Secate li se vi kakav je anri bio panj kada je dosao u arsenal, neartikulisano levo krilo, nije znao loptu da primi, ostalo je istorija koja se i dan danas pise...

Milos PFK

pre 9 godina

Mnogo para za,po meni, ne toliko kvalitetnog spica.Realno,Arsenal ove sezone( uz svo duzno postovanje) tesko da ce biti i medju prva cetiri tima.

RubyRed

pre 9 godina

Treba li uopšte reći da je ovo potpuno bačen novac.
Welbeck u najboljem slučaju bi mogao biti veliko pojačanje za recimo Hull City i to da ga plate 5 milki top.
Wenger se ruga navijačima i fudbalsoj javnosti ili je naprosto izlapeo pa mu rastu magareće uši.
Ovaj da je nešto znao zaigrao bi već jednom nešto u Man Utd, svih ovih godina, a dedi ga uvališe za 20 milja. Mogli su mu pride dati i onog Andersona. Gratis.

est.

pre 9 godina

"Najpametnije" potrošenih 20 miliona u istoriji fudbala! Na kojim je drogama ovaj Venger? Ili ovi likovi što ga drže u klubu? Za ove pare je mogao da dovede Mitrovića iz Anderlehta i još kusur da mu ostane, pa da doda za nekog "krštenog" štopera umesto one kiksare Košelnija. Kolko jadna fora da navijačima još na početku sezone staviš do znanja da nema ništa od titule.

Nesa

pre 9 godina

Sve manje simpatisem Arsenal zbog Vengera, koji mi je inace omiljeni klub. Pa dokle ce kupovati tudje otpatke i igrace koji nikom ne trebaju. U veznom redu ima 13, 14 igraca, da je prodao 3-4, pa je mogao da dovede Benzemu ili bilo kojeg drugog napadaca koji je ekstra klasa i koji zna da da gol. Odbrana katastrofa, sve igrace koji su valjali prodao, svi preostali igraci ispod proseka. Ne znam vise koje opravdanje moze da nadje Venger, vecito borba za cetvrto mesto na kraju, bez obzira na start sezone, stalno mu fali neki igrac. Mislim da je konacno dosao trenutak za njegov odlazak iz kluba, bez obzira na njegove trenerske kvalitete. U naredne dve godine izvrsiti potpunu rekonstrukciju tima, ostaviti Ramzija, Vilsera, Sanceza, Zirua, Ozila, Kasorlu i nekoliko mladih perpsektivnih igraca. Napraviti tim u kojem ce se znati ko je u prvoj postavi, ali isto tako dovesti igrace koji ce praviti konkurenciju ovima na terenu, i sto je najbitnije dovesti igraca koji ce biti vodja na terenu, po mogucstvu da je veznjak, koji ce vuci konce na terenu i dovesti jos 2,3 igraca sa iskustvom igranja na velikim utakmicama. Po mom misljenju pokusati dovesti Klopa iz Dortmunda kao trenera pa onda mozda i uzeti neku znacajniju titulu. Za ovo treba minimalno izmedju 2 i 5 godina, ali ne vidim sta se ceka vise, ocigledno je da je Venger skrtica, ili pak Arsenal posluje u cilju ostvarivanja uspeha na finansijskom, a ne na sportskom planu.

milan b

pre 9 godina

Zaista sam razočaran načinom na koji je odradjen prelazni rok u Arsenalu. Nadao sam se da ce ovo biti sezona u kojoj će se Arsenal vratiti na velika vrata ali izgleda da ce ova sezona pre biti kao prethodna za Mančester Junajted. Možda je to i dobro jer mislim da to i treba klubu da bi shvatio koliko zaostaje za ostalima.

Nicolinho

pre 9 godina

Ja neverujem ! 20 miliona za ovog ? Moram jos par puta da procitam vest... Vec par godina u nazad kao navijac Arsenala koji ih redovno prati, pricam da Venger treba da ode, ali posle ovog...

danguba

pre 9 godina

Ishitren transfer, za igraca sa klupe, definitvno prelacen. Valjda Venger vidi nesto, sto mi obicni smrtnici ne vidimo, mada, sudeci po izboru centarfora u posljednjih par godina (Bentner, Samak, Ziru...), trebao bi posjetiti oftamologa...

mrmlj

pre 9 godina

liverpul je za iste pare doveo balotelija koji jeste udaren u glavu ali je u poredjenju sa velbekom zbir pelea, maradone, mesija, ronalda, kronalda i zidana ;)

sovuljaga

pre 9 godina

Venger zaboravio da radi svoj posao.bio je vrhunski trener,Arsenal je bio klub koji je JEDINI igrao preko 10 godina isti fudbal,ofanzivni,najlepsi(real,bajern a posebno barsa imali sezone sa ocajnim fudbalom) a ujedno bio konkurentan.sada je samo dobar ekonomista,trener vise ne.

Alex

pre 9 godina

Ne znam sta reci a ne zaplakati. Razmisljam se da kupim kompas i posaljem ga Wengeru u London. Uvek ali uvek sam ga branio i pricao sve naj o njemu ali sada je stvarno preterao. Mislim da deca od 7-8 god (a i mladja) uvidjaju da bez jakog zadnjeg veznog Arsenal ne moze nigde nista da uradi. O napadacu necu ni da govorim, svaka rec je suvisna. Svake god isti tip napadaca dovodimo. Bitno je imati samo francuski pasos i u prvom timu si. Punih 15 god gledam i navijam za Arsenal ali ove god mislim da cu odgledati jos 5-6 meceva i to je to. Dok Wenger ne ode. A posle toga ce verovatno nastaviti da me nervira neki drugi, novi trener Arsenala.

milan b

pre 9 godina

Licno smatram da je igrač preplacen ali možda on bude solidno pojačanje za klub. (mada svi engleski igrači su preplaceni) Prošle sezone je imao solidan učinak u očajnom Mancesteru.

albel

pre 9 godina

Junajted je za OVO uzeo 20 miliona?!Najbolja prodaja u istoriji fudbala posle transfera Rnica u Anderleht za 2 miliona!Nema sta Venger kad kupi napadaca,on se ne sali-Bendtner,Samak,Ziru...

'Nando

pre 9 godina

Venger je odavno direktor firme/fabrike/kombinata/preduzeća Arsenal, i kao takav se i ponaša, dobije čovek zacrtani cilj pred sezonu u funtama i ostvari ili nemoj. Bilo je smisla dok se vraćao kredit za Emirate, ali sada ne. Ako znaš da ti škripi u sredini nemoj prodati Fabregasa, Songa, Nasrija, i to direktnim konkurentima za plasman što u LŠ što u PL. Isto tako i za RVP. Tako ne može. Više simpatišem MU, i u neku ruku mi je drago zbog ovog transfera, ali ne vidim da će poboljšati kvalitet igre Arsenala, samo će namiriti broj napadača zbog povrede Žirua.

arsenal

pre 9 godina

Venger isfinansirao Mancesteru Falkaa.I jos im sklonio ovog vecitog talenta iz ekipe.Velbek nije bolji od Podolskog,a Podolski greje klupu,tako da stvarno ne znam sta ce mu Velbek.

Nenad

pre 9 godina

Mozda je malo izgubio kompas u poslednje vreme.Sve je bilo ok dok je sa David Dein-om dovodio igrace.Dein koji je i dao ideju za osnivanje premijer lige.Pravi podpredsednik, poznavalac fudbala.Ali bi mu ovi nasi strucnjaci ,,objasnili'' neke stvari. Gledam Arsenal od kada ima prenosa kod nas.Nikad nije imao golmana kako treba.Od Adamsa i Kiona nema centralnih bekova koji iole nesto vrede.

milan b

pre 9 godina

Arsenal je od odlaska vijere iz tima izgubio na čvrstoći i to do dan danas nije nadoknadio. Jednostavno kod većine igrača arsenala se ne vidi ta čvrstina u duelu već daluju mlitavo. Po meni to je uz preceste povrede glavni problem.

skr

pre 9 godina

Kakav prelazni rok arsenala! Busali se u grudi kako su puni para celo leto. 3 pozicije kriticne vec (najmanje) 2 sezone, stoper, zadnji vezni i spic. 80 miliona funti i ozbiljnu povredu jedinog spica kasnije dobili smo Velbeka. Mogu to da prihvatim u najgorm optimizmu, ni Staridz nije bio mnogo bolji pre Lpula ali uci u sezonu sa 2(!) stopera, matorim i povredjenim Artetom kao prvim zadnjim veznim, Venger za ovo mora da odgovara. Jednako los prelazni rok kao i mnogi od ranijih godina iako smo puni para, izgovora vise nema, Venger je kriv

IronMan

pre 9 godina

Nikada ga nisam gotivio u Junajtedu, iako je dečko obećavao, ali mislim da će u Arsenalu da eksplodira, jer je idealan tip napadača za Vengera i svakako bolji od Žirua i ostale boranije!

Brofasa

pre 9 godina

Moguće je da ovaj čovek igra fenomenalno na utakmicama koje ja nisam gledao, ali za one koje jesam video činilo mi se da Velbeku treba jedno 4 zicera- da bi uopšte pogodio okvir gola (ako se neko seća promašaja protiv Bajerna u LŠ prošle sezone u Minhenu). Cena mu je ovako visoka zbog toga što je Englez i stoga ima marketinški potencijal. Možda se preporodi kao Staridž. Možda Venger zažali što umesto njega nije doveo Žigaru. Vreme će pokazati.

AcA

pre 9 godina

Arsenal sam voleo od vremena Anrija,Berkampa,Piresa i drugih vedeta...kakav je to tim bio,bez poraza u premijer ligi..i mnogo lep i atraktivan fudbal.
Zadnjih 10ak godina se zbog dovodjenja ovakvih igraca mogu nadati da ce Arsenal biti medju prve cetiri ekipe.Uostalom,kako sa ovakvim igracima na poziciji centarfora ocekivati vise ?
Svi drugi rivali imaju bolje napadace,kada ekipi ne ide ti vrsni golgeteri ali i klasni igraci resavaju mec jednim golom,potezom...
To Arsenal nece imati ni ove godine,ali bice u cetiri :)