Utorak, 26.08.2014.

21:00

Maribor, APOEL, Porto, BATE u eliti

Ekipe Porta, Maribora, BATE Borisova i APOELA plasirale su se nakon Zenita u Ligu šampiona.

Izvor: AK

Maribor, APOEL, Porto, BATE u eliti IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

82 Komentari

Sortiraj po:

Gojkočea

pre 9 godina

e sad će UEFA da nađe rezervnog golmana koji je juče gledao utakmicu sa atletske staze i da progura Seltic, jer su prekršena pravila...UEFA MAFIOSI!

Vladimir_natal_Petkovic

pre 9 godina

u mariboru rade svoj posao na najbolji moguci nacin ,to ih je dovelo do ulaska u LS i citavih 10 miljona evra..tim bez nekih previse kvalitetnih igraca je ono sto nasi klubovi nisu...maribor je TIM!!!nema neke zvezde,nema nekog supertalentovanog klinca koga sele svaki dan u neki evropski top klub,naprotiv doveli su dare vrsica ,"propaliteta" iz austria wien,njihovi igraci igraju bez nimalo respekta,nije to kao kod nas ,mi se plasimo velikih imena ,imamo previse respekta to vazi i za reprezentaciju.sve u svemu svaka cast mariboru ,definitivno su vec dve sezone najbolji tim bivse juge.ovo je sigurno ogroman udarac u lice zdravku mamicu koji permanentno dovodi "imena" u dinamo a sta je postigao sa tim? dinamo je drugi najlosiji ucesnik u historiji lige sampiona..

croato

pre 9 godina

Imaju vise srece nego pameti,I Dinamo i Partizan bi jos lakse prosli ove ekipe, pogotovo Celtica.Maribor u Hr i Sr ligi bi bio cetvrti, peti

4matic

pre 9 godina

Cestitke Mariboru, ali treba imati i malo srece pa naletiti na ovako slabasan Celtik! Pogotovo sto je ulazak u LS. Ako uzmemo na primjer Zvezdu, borba za Evropsku ligu joj je donosila po meni jace ekipe od Bate, Apoela, ovakvog Celtika, Maribora... Sjetim se kad su otjerali Prosineckog nakon 1:1 sa Radom na Marakani, a posle tri dana Zvezda sve iznenadila boljom igrom protiv Bordoa. O revansu da ne pricam, onakav mentalni pad imaju samo nase ekipe!

napred crveni oktoBRE

pre 9 godina

Maribor u LŠ a Partizan strepi od Neftcija.Pa nemam više snage i volje da kidam živce i gledam.Da ne bude zabune maltene sam na svakoj utakmici na istoku.

Monteri iz Jajca

pre 9 godina

Maribor mora da nam bude primer kako se bez prevelikog respekta igra u gostima sa finansijski i igracki mnogo jacim timom. Dace Bog da nas Donji Srem sledece godine ponovi ovo sto je Maribor uradio sinoc!!!

Miksi

pre 9 godina

"topovska hrana" Maribor biće uz LŠ ?! ne bi rekao, da li je sinoć neko gledao utakmicu ? igraju brzo,sa puno trčanja, tranzicija odlična, jednom rečju igraju moderan fudbal, ali ovi naum neka mrse ....

Srbin

pre 9 godina

Kod nas je najveći i jedini problem lopovluk.Dok to ne iskorenimo nema od nas nista.Mozemo da igramo jaka takmicenja jednomm u 100 god i opet nista jer se pare ne ulazu,svako gleda da napuni svoj dzep i nevredi...

rex

pre 9 godina

Navodno je Engleska nogometna federacija odlučila (ohrabrena odličnom momčadi, menadžmentom i rezultatima) Celtic pripojiti od sezone 2015/16 engleskoj ligi, pa tako će sukladno svojoj snazi Celtic krenuti od conferenc divisiona (P.S. jedva čekam derbije sa Wauxsell motorsom, FC Pigstownom i United of Manchesterom) GO CELTIC!!!

Belotele

pre 9 godina

Ovaj Glazgo gora rupa nego nase ekipe. Sta se njima desilo? Jos pre par godina se secam su vodili veliku bitku sa jakim Junajtedom (Alea iacta est., 26. avgust 2014 22:27)

A sta mislis kako bi se tek United proveo, da, kojim cudom, igra CL, pa da je naleteo na Maribor!?

Stevo djubre

pre 9 godina

apoel tim od 10 prosecnih ali iskusnih brazilaca,portugalaca i argentinaca , igraci koji nikada nisu igrali za neki veci klub od Estorila,Palmeirasa ili Bojsa ,uvek izmedju 26-33 god , ne kostaju mnogo ,ali donose mnogo pravi takmicarski igraci,skolovsni disciplinovsni i u nekoj dozi kreativni .. Dzaba nama Lazar ,antdija,Mitar kad pored sebe imaju Miljkovica,Gulana,Stankovica i tako iz godine u godinu recept je 2-3 najtalentovanija igraca,2-3povratnika ali kvalitetns tipa Krstajic,Drincic,Iliev i 5-6 iskusnih stranaca imesto Gulana ,Luke i ostalih ispodprosecnih igraca bez tehnike,taktike i iskustva.
(kosovski ciklus, 26. avgust 2014 21:58)

Bravo za komentar. Ali dzaba kada su "bardovi" naseg fudbala i "priznati sportski radnici" podrzali Toletovu ideju o restrikciji broja stranaca u klubovima kako bi "nasa deca" (citaj: menadzerska deca) dobila sansu. Zato cemo jos dugo biti u ovom blatu. Fuuuj!!!

Soko

pre 9 godina

Neko je predlozio Zahovica za direktora Partizana a zaboravio je da on sa sobom ne vodi publiku . U SRBIJI JE NAJVECI PROBLEMKUPAC FUDBALA ODNOSNO PUBLIKA A DOK TO NE PORASTE NECE BITI FUDBALA;

kraner

pre 9 godina

Neko je rekao, da Maribor nema šta da traži u LŠ. Pa Maribor, financijski gledano, nema šta da traži ni u Europa Ligi, pa je igraju svaku godinu za redom. A znate kako je Maribor počeo igranjem u EL? Tako, da so 2010'e izbacili RANGERS :D to je destabiliziralo Škotsku ligu, jer Rangers nije dobio miljona od EL koje je trebao za obstoj. a sada su izbacili i Celtic :D Razorili i uništili smo škotski nogomet :) Pozdrav iz Maribora

Aca

pre 9 godina

@Drale ne budali Baku je dalji od Subotice Partizan igra evropu. Maribor je do pre par godina bio kao Rad ali ljudi su ulozili napreovali i evo ih u LS uzece pare jacace i rasti sa godinama. Kod nas nije slucaj da je Partizan usao u LS pare bi otisle u privatne depove itd itd

.

pre 9 godina

Ovaj Glazgo gora rupa nego nase ekipe. Sta se njima desilo? Jos pre par godina se secam su vodili veliku bitku sa jakim Junajtedom u nokaut fazi lige sampiona, kad je Nakamura zavukao golcinu iz slobodnjaka...A sad se muce sa Mariborom za prolaz, a prsli su u principu vec u prethodnom kolu...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Alea iacta est., 26. avgust 2014 22:27)

Mogu ti reci sta im se desilo - bankrot Rangersa. Izbacivanjem ljutog rivala u nizi rang Celtic je izgubio jedinog konkurenta za titulu pa tako tokom cele godine igraju samo prijateljske utakmice.

Dado

pre 9 godina

Ako se na nekog treba ugledati sa ovih prostora, to nije Mamic i Dinamo, vec Maribor i Zahovic. Zivim u Sloveniji i jeste da mi je kao igrac uvek bio odvratan, ali covek zna znanje. U klubu je postavio sistem, svake godine izbaci se po neki novi igrac, najbolji se ne prodaju na vrat na nos (osim ako su stvarno dobre pare u pitanju) i klub ima sistem! Vec 4 ili 5 godina igraju grupnu fazu LE, prosle godine cak su prezimili u Evropi da bi bili dostojan protivnik Sevili, koja je kasnije i osvojila trofej, pa je zato ulazak u LS nesto sasvim logicno, kad klub ima sistem i kad se zna ko pije a ko placa. I garantujem, da u grupi nece biti kanta za napucavanje, kao Dinamo, vec ce pogotovu u Ljudskom vrtu odskrinuti po koji bod, nekom od velikana.

danguba

pre 9 godina

Prolazak Maribora nije iznenadjenje, jer je Seltik u ocajnoj formi i nisu ni zasluzili da se nadju u ovoj fazi. Inace, Maribor vec godinama ima kontinuitet igranja u Evropi i pored Dinama su najstabilniji i najorganizovaniji klub u bivsoj SFRJ. Trenutno je tu i Rijeka... Nazalost, nasi klubovi su organizacijski daleko iza, jer ih vode kojekakve politcke strukture, alavi menadzeri i placeni navijaci...

PAOK

pre 9 godina

Maribor nema sta trazit u CL,ispodprosjecna ekipa, imaju samo srece da igraju sa Celtic,kojeg je Legia dobila sa 10 golova.
(Stef EU, 26. avgust 2014 22:44)

A Dinamo se pokazao u Ligi Sampiona?Maribor ima da pobedi barem jednu garant.U svakom slucaju nece da ih nabise kao Dinamo

Nemanja

pre 9 godina

Svaka cast Mariboru, imali su i srece ali zasluzeno. Em su se borili em Seltik nije zasluzio da prodje posle onoga sto se desilo Legiji. Bas sam navijao za Slovence.
Bar neki klub iz bivse SFRJ da udje u LS... A ovi navijaci Dinama, nemojte vi pricati sta ce Maribor da uradi u LS kad vi drzite rekord kao najgori klub u LS sa najvecim brojem primljenih golova u jednoj sezoni.

Drale

pre 9 godina

U timu Apoela 10 stranaca. Da se to desi ovde, maloumni navijači bi organizovali demonstracije, patetično urlikali "zašto ne igraju naša deca kme, kme" i ko zna šta sve još. E zato je Apoel u Ligi šampiona, a naše ekipe nikad ne putuju dalje od Subotice.

rax gravedigger

pre 9 godina

Dovedite Zahovica u Partizan za sportskog dieroktora, gledajte sta radi covek! Odvojite malo od svog procenta! P.S. Voleo bih da se Seltik padne sa Legijom u grupi LE, da ih odvale!

ddd

pre 9 godina

Gledam Bate Borisov...cudno kako nasi klubovi ne mogu da uspostave takav sistem. Oni skoro redovno igraju Ligu Sampiona ili Evropa ligu. Vrednost tima nije preterano veca od vrednosti tima Zvezde, a cak je niza od vrednosti tima Partizana. Nemaju neke zvezde, a mislim da im je najskuplji igrac Mladenovic

Kibo

pre 9 godina

Bravo Maribor, bravo slovenci!

Da nece Uefa da opet nadje nekog ne registrovanog igraca ovaj put u Mariboru? U svakom slucaju, pravda je zadovoljena!

UEFA = MAFIJA

pre 9 godina

Kosmicka pravda bi bila da sad Seltik upadne u istu grupu sa Legijom, pa da ih ponovo unakaze! Oni jadnici nemaju kvalitet ni za Ligu Evrope, kakva njihova crna Liga sampiona, zlocin protiv fudbala bi bio da su prosli. Bravo za Maribor!

Alea iacta est.

pre 9 godina

Ovaj Glazgo gora rupa nego nase ekipe. Sta se njima desilo? Jos pre par godina se secam su vodili veliku bitku sa jakim Junajtedom u nokaut fazi lige sampiona, kad je Nakamura zavukao golcinu iz slobodnjaka...A sad se muce sa Mariborom za prolaz, a prsli su u principu vec u prethodnom kolu...

Nemanja ★

pre 9 godina

Gde su sada oni silni navijači Seltika iz Srbije?

Seltik je jadan klub.
Legija ih je zgazila i ponizila, a sada ih je jedan Maribor šutnuo iz Lige šampiona.
Jedina nada im je UEFA koja je očigledno nekome majka, a nekome maćeha. Šta li će ovoga puta izmisliti. Možda imaju zamerku na to što je Maribor igrao fudbal nogama, možda im je UEFA trebala zabraniti da pipnu loptu da bi njihov ljubimac Seltik ušao u Ligu šampiona.

Pravda!

kosovski ciklus

pre 9 godina

ddd@ ali imaju nov stadion zdravu fudbalsku atmosferu u savezu,klubovima pa i na tribinama i onda jedan Mladenovic kojo pobere salve uvreda od navijaca,od kluba ne primi dinar mesecima ode i bude najbolji tamo slicno kao i stefan scepovic.

Nikola

pre 9 godina

Gledam Bate Borisov...cudno kako nasi klubovi ne mogu da uspostave takav sistem. Oni skoro redovno igraju Ligu Sampiona ili Evropa ligu. Vrednost tima nije preterano veca od vrednosti tima Zvezde, a cak je niza od vrednosti tima Partizana. Nemaju neke zvezde, a mislim da im je najskuplji igrac Mladenovic

Nzm da li je novac u pitanju, neisplaćene zarade ili nešto treće ali naši klubovi kad igraju pogotovo CZV I PFC igrači kao da nemaju volje da igraju kao da ih je neko puškom naterao da izađu na teren, do pre 5-6god nisu imali takav pristup uopšte igrali su jako dobro ali nisu imali sreće, sad kad igraju katastorfalno imaju ludačku sreću, zašto nije bilo obrnuto pitam se?

Sasa

pre 9 godina

I skijasi ubodose LS samo mi necemo nikad a ma bas nikad ......fudbal u Srbiji treba da je amaterski a sve pare ulagati u atletiku ,vodene sportove,streljastvo itd.

kosovski ciklus

pre 9 godina

apoel tim od 10 prosecnih ali iskusnih brazilaca,portugalaca i argentinaca , igraci koji nikada nisu igrali za neki veci klub od Estorila,Palmeirasa ili Bojsa ,uvek izmedju 26-33 god , ne kostaju mnogo ,ali donose mnogo pravi takmicarski igraci,skolovsni disciplinovsni i u nekoj dozi kreativni .. Dzaba nama Lazar ,antdija,Mitar kad pored sebe imaju Miljkovica,Gulana,Stankovica i tako iz godine u godinu recept je 2-3 najtalentovanija igraca,2-3povratnika ali kvalitetns tipa Krstajic,Drincic,Iliev i 5-6 iskusnih stranaca imesto Gulana ,Luke i ostalih ispodprosecnih igraca bez tehnike,taktike i iskustva.

kosovski ciklus

pre 9 godina

apoel tim od 10 prosecnih ali iskusnih brazilaca,portugalaca i argentinaca , igraci koji nikada nisu igrali za neki veci klub od Estorila,Palmeirasa ili Bojsa ,uvek izmedju 26-33 god , ne kostaju mnogo ,ali donose mnogo pravi takmicarski igraci,skolovsni disciplinovsni i u nekoj dozi kreativni .. Dzaba nama Lazar ,antdija,Mitar kad pored sebe imaju Miljkovica,Gulana,Stankovica i tako iz godine u godinu recept je 2-3 najtalentovanija igraca,2-3povratnika ali kvalitetns tipa Krstajic,Drincic,Iliev i 5-6 iskusnih stranaca imesto Gulana ,Luke i ostalih ispodprosecnih igraca bez tehnike,taktike i iskustva.

ddd

pre 9 godina

Gledam Bate Borisov...cudno kako nasi klubovi ne mogu da uspostave takav sistem. Oni skoro redovno igraju Ligu Sampiona ili Evropa ligu. Vrednost tima nije preterano veca od vrednosti tima Zvezde, a cak je niza od vrednosti tima Partizana. Nemaju neke zvezde, a mislim da im je najskuplji igrac Mladenovic

UEFA = MAFIJA

pre 9 godina

Kosmicka pravda bi bila da sad Seltik upadne u istu grupu sa Legijom, pa da ih ponovo unakaze! Oni jadnici nemaju kvalitet ni za Ligu Evrope, kakva njihova crna Liga sampiona, zlocin protiv fudbala bi bio da su prosli. Bravo za Maribor!

PAOK

pre 9 godina

Maribor nema sta trazit u CL,ispodprosjecna ekipa, imaju samo srece da igraju sa Celtic,kojeg je Legia dobila sa 10 golova.
(Stef EU, 26. avgust 2014 22:44)

A Dinamo se pokazao u Ligi Sampiona?Maribor ima da pobedi barem jednu garant.U svakom slucaju nece da ih nabise kao Dinamo

Alea iacta est.

pre 9 godina

Ovaj Glazgo gora rupa nego nase ekipe. Sta se njima desilo? Jos pre par godina se secam su vodili veliku bitku sa jakim Junajtedom u nokaut fazi lige sampiona, kad je Nakamura zavukao golcinu iz slobodnjaka...A sad se muce sa Mariborom za prolaz, a prsli su u principu vec u prethodnom kolu...

Drale

pre 9 godina

U timu Apoela 10 stranaca. Da se to desi ovde, maloumni navijači bi organizovali demonstracije, patetično urlikali "zašto ne igraju naša deca kme, kme" i ko zna šta sve još. E zato je Apoel u Ligi šampiona, a naše ekipe nikad ne putuju dalje od Subotice.

kraner

pre 9 godina

Neko je rekao, da Maribor nema šta da traži u LŠ. Pa Maribor, financijski gledano, nema šta da traži ni u Europa Ligi, pa je igraju svaku godinu za redom. A znate kako je Maribor počeo igranjem u EL? Tako, da so 2010'e izbacili RANGERS :D to je destabiliziralo Škotsku ligu, jer Rangers nije dobio miljona od EL koje je trebao za obstoj. a sada su izbacili i Celtic :D Razorili i uništili smo škotski nogomet :) Pozdrav iz Maribora

.

pre 9 godina

Ovaj Glazgo gora rupa nego nase ekipe. Sta se njima desilo? Jos pre par godina se secam su vodili veliku bitku sa jakim Junajtedom u nokaut fazi lige sampiona, kad je Nakamura zavukao golcinu iz slobodnjaka...A sad se muce sa Mariborom za prolaz, a prsli su u principu vec u prethodnom kolu...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Alea iacta est., 26. avgust 2014 22:27)

Mogu ti reci sta im se desilo - bankrot Rangersa. Izbacivanjem ljutog rivala u nizi rang Celtic je izgubio jedinog konkurenta za titulu pa tako tokom cele godine igraju samo prijateljske utakmice.

Nemanja

pre 9 godina

Svaka cast Mariboru, imali su i srece ali zasluzeno. Em su se borili em Seltik nije zasluzio da prodje posle onoga sto se desilo Legiji. Bas sam navijao za Slovence.
Bar neki klub iz bivse SFRJ da udje u LS... A ovi navijaci Dinama, nemojte vi pricati sta ce Maribor da uradi u LS kad vi drzite rekord kao najgori klub u LS sa najvecim brojem primljenih golova u jednoj sezoni.

Sasa

pre 9 godina

I skijasi ubodose LS samo mi necemo nikad a ma bas nikad ......fudbal u Srbiji treba da je amaterski a sve pare ulagati u atletiku ,vodene sportove,streljastvo itd.

Stevo djubre

pre 9 godina

apoel tim od 10 prosecnih ali iskusnih brazilaca,portugalaca i argentinaca , igraci koji nikada nisu igrali za neki veci klub od Estorila,Palmeirasa ili Bojsa ,uvek izmedju 26-33 god , ne kostaju mnogo ,ali donose mnogo pravi takmicarski igraci,skolovsni disciplinovsni i u nekoj dozi kreativni .. Dzaba nama Lazar ,antdija,Mitar kad pored sebe imaju Miljkovica,Gulana,Stankovica i tako iz godine u godinu recept je 2-3 najtalentovanija igraca,2-3povratnika ali kvalitetns tipa Krstajic,Drincic,Iliev i 5-6 iskusnih stranaca imesto Gulana ,Luke i ostalih ispodprosecnih igraca bez tehnike,taktike i iskustva.
(kosovski ciklus, 26. avgust 2014 21:58)

Bravo za komentar. Ali dzaba kada su "bardovi" naseg fudbala i "priznati sportski radnici" podrzali Toletovu ideju o restrikciji broja stranaca u klubovima kako bi "nasa deca" (citaj: menadzerska deca) dobila sansu. Zato cemo jos dugo biti u ovom blatu. Fuuuj!!!

Kibo

pre 9 godina

Bravo Maribor, bravo slovenci!

Da nece Uefa da opet nadje nekog ne registrovanog igraca ovaj put u Mariboru? U svakom slucaju, pravda je zadovoljena!

rax gravedigger

pre 9 godina

Dovedite Zahovica u Partizan za sportskog dieroktora, gledajte sta radi covek! Odvojite malo od svog procenta! P.S. Voleo bih da se Seltik padne sa Legijom u grupi LE, da ih odvale!

danguba

pre 9 godina

Prolazak Maribora nije iznenadjenje, jer je Seltik u ocajnoj formi i nisu ni zasluzili da se nadju u ovoj fazi. Inace, Maribor vec godinama ima kontinuitet igranja u Evropi i pored Dinama su najstabilniji i najorganizovaniji klub u bivsoj SFRJ. Trenutno je tu i Rijeka... Nazalost, nasi klubovi su organizacijski daleko iza, jer ih vode kojekakve politcke strukture, alavi menadzeri i placeni navijaci...

Dado

pre 9 godina

Ako se na nekog treba ugledati sa ovih prostora, to nije Mamic i Dinamo, vec Maribor i Zahovic. Zivim u Sloveniji i jeste da mi je kao igrac uvek bio odvratan, ali covek zna znanje. U klubu je postavio sistem, svake godine izbaci se po neki novi igrac, najbolji se ne prodaju na vrat na nos (osim ako su stvarno dobre pare u pitanju) i klub ima sistem! Vec 4 ili 5 godina igraju grupnu fazu LE, prosle godine cak su prezimili u Evropi da bi bili dostojan protivnik Sevili, koja je kasnije i osvojila trofej, pa je zato ulazak u LS nesto sasvim logicno, kad klub ima sistem i kad se zna ko pije a ko placa. I garantujem, da u grupi nece biti kanta za napucavanje, kao Dinamo, vec ce pogotovu u Ljudskom vrtu odskrinuti po koji bod, nekom od velikana.

kosovski ciklus

pre 9 godina

ddd@ ali imaju nov stadion zdravu fudbalsku atmosferu u savezu,klubovima pa i na tribinama i onda jedan Mladenovic kojo pobere salve uvreda od navijaca,od kluba ne primi dinar mesecima ode i bude najbolji tamo slicno kao i stefan scepovic.

Aca

pre 9 godina

@Drale ne budali Baku je dalji od Subotice Partizan igra evropu. Maribor je do pre par godina bio kao Rad ali ljudi su ulozili napreovali i evo ih u LS uzece pare jacace i rasti sa godinama. Kod nas nije slucaj da je Partizan usao u LS pare bi otisle u privatne depove itd itd

Belotele

pre 9 godina

Ovaj Glazgo gora rupa nego nase ekipe. Sta se njima desilo? Jos pre par godina se secam su vodili veliku bitku sa jakim Junajtedom (Alea iacta est., 26. avgust 2014 22:27)

A sta mislis kako bi se tek United proveo, da, kojim cudom, igra CL, pa da je naleteo na Maribor!?

Srbin

pre 9 godina

Kod nas je najveći i jedini problem lopovluk.Dok to ne iskorenimo nema od nas nista.Mozemo da igramo jaka takmicenja jednomm u 100 god i opet nista jer se pare ne ulazu,svako gleda da napuni svoj dzep i nevredi...

Soko

pre 9 godina

Neko je predlozio Zahovica za direktora Partizana a zaboravio je da on sa sobom ne vodi publiku . U SRBIJI JE NAJVECI PROBLEMKUPAC FUDBALA ODNOSNO PUBLIKA A DOK TO NE PORASTE NECE BITI FUDBALA;

Nemanja ★

pre 9 godina

Gde su sada oni silni navijači Seltika iz Srbije?

Seltik je jadan klub.
Legija ih je zgazila i ponizila, a sada ih je jedan Maribor šutnuo iz Lige šampiona.
Jedina nada im je UEFA koja je očigledno nekome majka, a nekome maćeha. Šta li će ovoga puta izmisliti. Možda imaju zamerku na to što je Maribor igrao fudbal nogama, možda im je UEFA trebala zabraniti da pipnu loptu da bi njihov ljubimac Seltik ušao u Ligu šampiona.

Pravda!

Nikola

pre 9 godina

Gledam Bate Borisov...cudno kako nasi klubovi ne mogu da uspostave takav sistem. Oni skoro redovno igraju Ligu Sampiona ili Evropa ligu. Vrednost tima nije preterano veca od vrednosti tima Zvezde, a cak je niza od vrednosti tima Partizana. Nemaju neke zvezde, a mislim da im je najskuplji igrac Mladenovic

Nzm da li je novac u pitanju, neisplaćene zarade ili nešto treće ali naši klubovi kad igraju pogotovo CZV I PFC igrači kao da nemaju volje da igraju kao da ih je neko puškom naterao da izađu na teren, do pre 5-6god nisu imali takav pristup uopšte igrali su jako dobro ali nisu imali sreće, sad kad igraju katastorfalno imaju ludačku sreću, zašto nije bilo obrnuto pitam se?

napred crveni oktoBRE

pre 9 godina

Maribor u LŠ a Partizan strepi od Neftcija.Pa nemam više snage i volje da kidam živce i gledam.Da ne bude zabune maltene sam na svakoj utakmici na istoku.

Monteri iz Jajca

pre 9 godina

Maribor mora da nam bude primer kako se bez prevelikog respekta igra u gostima sa finansijski i igracki mnogo jacim timom. Dace Bog da nas Donji Srem sledece godine ponovi ovo sto je Maribor uradio sinoc!!!

Miksi

pre 9 godina

"topovska hrana" Maribor biće uz LŠ ?! ne bi rekao, da li je sinoć neko gledao utakmicu ? igraju brzo,sa puno trčanja, tranzicija odlična, jednom rečju igraju moderan fudbal, ali ovi naum neka mrse ....

rex

pre 9 godina

Navodno je Engleska nogometna federacija odlučila (ohrabrena odličnom momčadi, menadžmentom i rezultatima) Celtic pripojiti od sezone 2015/16 engleskoj ligi, pa tako će sukladno svojoj snazi Celtic krenuti od conferenc divisiona (P.S. jedva čekam derbije sa Wauxsell motorsom, FC Pigstownom i United of Manchesterom) GO CELTIC!!!

4matic

pre 9 godina

Cestitke Mariboru, ali treba imati i malo srece pa naletiti na ovako slabasan Celtik! Pogotovo sto je ulazak u LS. Ako uzmemo na primjer Zvezdu, borba za Evropsku ligu joj je donosila po meni jace ekipe od Bate, Apoela, ovakvog Celtika, Maribora... Sjetim se kad su otjerali Prosineckog nakon 1:1 sa Radom na Marakani, a posle tri dana Zvezda sve iznenadila boljom igrom protiv Bordoa. O revansu da ne pricam, onakav mentalni pad imaju samo nase ekipe!

Vladimir_natal_Petkovic

pre 9 godina

u mariboru rade svoj posao na najbolji moguci nacin ,to ih je dovelo do ulaska u LS i citavih 10 miljona evra..tim bez nekih previse kvalitetnih igraca je ono sto nasi klubovi nisu...maribor je TIM!!!nema neke zvezde,nema nekog supertalentovanog klinca koga sele svaki dan u neki evropski top klub,naprotiv doveli su dare vrsica ,"propaliteta" iz austria wien,njihovi igraci igraju bez nimalo respekta,nije to kao kod nas ,mi se plasimo velikih imena ,imamo previse respekta to vazi i za reprezentaciju.sve u svemu svaka cast mariboru ,definitivno su vec dve sezone najbolji tim bivse juge.ovo je sigurno ogroman udarac u lice zdravku mamicu koji permanentno dovodi "imena" u dinamo a sta je postigao sa tim? dinamo je drugi najlosiji ucesnik u historiji lige sampiona..

Gojkočea

pre 9 godina

e sad će UEFA da nađe rezervnog golmana koji je juče gledao utakmicu sa atletske staze i da progura Seltic, jer su prekršena pravila...UEFA MAFIOSI!

croato

pre 9 godina

Imaju vise srece nego pameti,I Dinamo i Partizan bi jos lakse prosli ove ekipe, pogotovo Celtica.Maribor u Hr i Sr ligi bi bio cetvrti, peti

croato

pre 9 godina

Imaju vise srece nego pameti,I Dinamo i Partizan bi jos lakse prosli ove ekipe, pogotovo Celtica.Maribor u Hr i Sr ligi bi bio cetvrti, peti

PAOK

pre 9 godina

Maribor nema sta trazit u CL,ispodprosjecna ekipa, imaju samo srece da igraju sa Celtic,kojeg je Legia dobila sa 10 golova.
(Stef EU, 26. avgust 2014 22:44)

A Dinamo se pokazao u Ligi Sampiona?Maribor ima da pobedi barem jednu garant.U svakom slucaju nece da ih nabise kao Dinamo

kosovski ciklus

pre 9 godina

apoel tim od 10 prosecnih ali iskusnih brazilaca,portugalaca i argentinaca , igraci koji nikada nisu igrali za neki veci klub od Estorila,Palmeirasa ili Bojsa ,uvek izmedju 26-33 god , ne kostaju mnogo ,ali donose mnogo pravi takmicarski igraci,skolovsni disciplinovsni i u nekoj dozi kreativni .. Dzaba nama Lazar ,antdija,Mitar kad pored sebe imaju Miljkovica,Gulana,Stankovica i tako iz godine u godinu recept je 2-3 najtalentovanija igraca,2-3povratnika ali kvalitetns tipa Krstajic,Drincic,Iliev i 5-6 iskusnih stranaca imesto Gulana ,Luke i ostalih ispodprosecnih igraca bez tehnike,taktike i iskustva.

Soko

pre 9 godina

Neko je predlozio Zahovica za direktora Partizana a zaboravio je da on sa sobom ne vodi publiku . U SRBIJI JE NAJVECI PROBLEMKUPAC FUDBALA ODNOSNO PUBLIKA A DOK TO NE PORASTE NECE BITI FUDBALA;

ddd

pre 9 godina

Gledam Bate Borisov...cudno kako nasi klubovi ne mogu da uspostave takav sistem. Oni skoro redovno igraju Ligu Sampiona ili Evropa ligu. Vrednost tima nije preterano veca od vrednosti tima Zvezde, a cak je niza od vrednosti tima Partizana. Nemaju neke zvezde, a mislim da im je najskuplji igrac Mladenovic

Drale

pre 9 godina

U timu Apoela 10 stranaca. Da se to desi ovde, maloumni navijači bi organizovali demonstracije, patetično urlikali "zašto ne igraju naša deca kme, kme" i ko zna šta sve još. E zato je Apoel u Ligi šampiona, a naše ekipe nikad ne putuju dalje od Subotice.

Aca

pre 9 godina

@Drale ne budali Baku je dalji od Subotice Partizan igra evropu. Maribor je do pre par godina bio kao Rad ali ljudi su ulozili napreovali i evo ih u LS uzece pare jacace i rasti sa godinama. Kod nas nije slucaj da je Partizan usao u LS pare bi otisle u privatne depove itd itd

Nemanja ★

pre 9 godina

Gde su sada oni silni navijači Seltika iz Srbije?

Seltik je jadan klub.
Legija ih je zgazila i ponizila, a sada ih je jedan Maribor šutnuo iz Lige šampiona.
Jedina nada im je UEFA koja je očigledno nekome majka, a nekome maćeha. Šta li će ovoga puta izmisliti. Možda imaju zamerku na to što je Maribor igrao fudbal nogama, možda im je UEFA trebala zabraniti da pipnu loptu da bi njihov ljubimac Seltik ušao u Ligu šampiona.

Pravda!

rex

pre 9 godina

Navodno je Engleska nogometna federacija odlučila (ohrabrena odličnom momčadi, menadžmentom i rezultatima) Celtic pripojiti od sezone 2015/16 engleskoj ligi, pa tako će sukladno svojoj snazi Celtic krenuti od conferenc divisiona (P.S. jedva čekam derbije sa Wauxsell motorsom, FC Pigstownom i United of Manchesterom) GO CELTIC!!!

Sasa

pre 9 godina

I skijasi ubodose LS samo mi necemo nikad a ma bas nikad ......fudbal u Srbiji treba da je amaterski a sve pare ulagati u atletiku ,vodene sportove,streljastvo itd.

Nemanja

pre 9 godina

Svaka cast Mariboru, imali su i srece ali zasluzeno. Em su se borili em Seltik nije zasluzio da prodje posle onoga sto se desilo Legiji. Bas sam navijao za Slovence.
Bar neki klub iz bivse SFRJ da udje u LS... A ovi navijaci Dinama, nemojte vi pricati sta ce Maribor da uradi u LS kad vi drzite rekord kao najgori klub u LS sa najvecim brojem primljenih golova u jednoj sezoni.

kraner

pre 9 godina

Neko je rekao, da Maribor nema šta da traži u LŠ. Pa Maribor, financijski gledano, nema šta da traži ni u Europa Ligi, pa je igraju svaku godinu za redom. A znate kako je Maribor počeo igranjem u EL? Tako, da so 2010'e izbacili RANGERS :D to je destabiliziralo Škotsku ligu, jer Rangers nije dobio miljona od EL koje je trebao za obstoj. a sada su izbacili i Celtic :D Razorili i uništili smo škotski nogomet :) Pozdrav iz Maribora

Stevo djubre

pre 9 godina

apoel tim od 10 prosecnih ali iskusnih brazilaca,portugalaca i argentinaca , igraci koji nikada nisu igrali za neki veci klub od Estorila,Palmeirasa ili Bojsa ,uvek izmedju 26-33 god , ne kostaju mnogo ,ali donose mnogo pravi takmicarski igraci,skolovsni disciplinovsni i u nekoj dozi kreativni .. Dzaba nama Lazar ,antdija,Mitar kad pored sebe imaju Miljkovica,Gulana,Stankovica i tako iz godine u godinu recept je 2-3 najtalentovanija igraca,2-3povratnika ali kvalitetns tipa Krstajic,Drincic,Iliev i 5-6 iskusnih stranaca imesto Gulana ,Luke i ostalih ispodprosecnih igraca bez tehnike,taktike i iskustva.
(kosovski ciklus, 26. avgust 2014 21:58)

Bravo za komentar. Ali dzaba kada su "bardovi" naseg fudbala i "priznati sportski radnici" podrzali Toletovu ideju o restrikciji broja stranaca u klubovima kako bi "nasa deca" (citaj: menadzerska deca) dobila sansu. Zato cemo jos dugo biti u ovom blatu. Fuuuj!!!

Alea iacta est.

pre 9 godina

Ovaj Glazgo gora rupa nego nase ekipe. Sta se njima desilo? Jos pre par godina se secam su vodili veliku bitku sa jakim Junajtedom u nokaut fazi lige sampiona, kad je Nakamura zavukao golcinu iz slobodnjaka...A sad se muce sa Mariborom za prolaz, a prsli su u principu vec u prethodnom kolu...

UEFA = MAFIJA

pre 9 godina

Kosmicka pravda bi bila da sad Seltik upadne u istu grupu sa Legijom, pa da ih ponovo unakaze! Oni jadnici nemaju kvalitet ni za Ligu Evrope, kakva njihova crna Liga sampiona, zlocin protiv fudbala bi bio da su prosli. Bravo za Maribor!

Belotele

pre 9 godina

Ovaj Glazgo gora rupa nego nase ekipe. Sta se njima desilo? Jos pre par godina se secam su vodili veliku bitku sa jakim Junajtedom (Alea iacta est., 26. avgust 2014 22:27)

A sta mislis kako bi se tek United proveo, da, kojim cudom, igra CL, pa da je naleteo na Maribor!?

4matic

pre 9 godina

Cestitke Mariboru, ali treba imati i malo srece pa naletiti na ovako slabasan Celtik! Pogotovo sto je ulazak u LS. Ako uzmemo na primjer Zvezdu, borba za Evropsku ligu joj je donosila po meni jace ekipe od Bate, Apoela, ovakvog Celtika, Maribora... Sjetim se kad su otjerali Prosineckog nakon 1:1 sa Radom na Marakani, a posle tri dana Zvezda sve iznenadila boljom igrom protiv Bordoa. O revansu da ne pricam, onakav mentalni pad imaju samo nase ekipe!

Dado

pre 9 godina

Ako se na nekog treba ugledati sa ovih prostora, to nije Mamic i Dinamo, vec Maribor i Zahovic. Zivim u Sloveniji i jeste da mi je kao igrac uvek bio odvratan, ali covek zna znanje. U klubu je postavio sistem, svake godine izbaci se po neki novi igrac, najbolji se ne prodaju na vrat na nos (osim ako su stvarno dobre pare u pitanju) i klub ima sistem! Vec 4 ili 5 godina igraju grupnu fazu LE, prosle godine cak su prezimili u Evropi da bi bili dostojan protivnik Sevili, koja je kasnije i osvojila trofej, pa je zato ulazak u LS nesto sasvim logicno, kad klub ima sistem i kad se zna ko pije a ko placa. I garantujem, da u grupi nece biti kanta za napucavanje, kao Dinamo, vec ce pogotovu u Ljudskom vrtu odskrinuti po koji bod, nekom od velikana.

.

pre 9 godina

Ovaj Glazgo gora rupa nego nase ekipe. Sta se njima desilo? Jos pre par godina se secam su vodili veliku bitku sa jakim Junajtedom u nokaut fazi lige sampiona, kad je Nakamura zavukao golcinu iz slobodnjaka...A sad se muce sa Mariborom za prolaz, a prsli su u principu vec u prethodnom kolu...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Alea iacta est., 26. avgust 2014 22:27)

Mogu ti reci sta im se desilo - bankrot Rangersa. Izbacivanjem ljutog rivala u nizi rang Celtic je izgubio jedinog konkurenta za titulu pa tako tokom cele godine igraju samo prijateljske utakmice.

Kibo

pre 9 godina

Bravo Maribor, bravo slovenci!

Da nece Uefa da opet nadje nekog ne registrovanog igraca ovaj put u Mariboru? U svakom slucaju, pravda je zadovoljena!

Miksi

pre 9 godina

"topovska hrana" Maribor biće uz LŠ ?! ne bi rekao, da li je sinoć neko gledao utakmicu ? igraju brzo,sa puno trčanja, tranzicija odlična, jednom rečju igraju moderan fudbal, ali ovi naum neka mrse ....

danguba

pre 9 godina

Prolazak Maribora nije iznenadjenje, jer je Seltik u ocajnoj formi i nisu ni zasluzili da se nadju u ovoj fazi. Inace, Maribor vec godinama ima kontinuitet igranja u Evropi i pored Dinama su najstabilniji i najorganizovaniji klub u bivsoj SFRJ. Trenutno je tu i Rijeka... Nazalost, nasi klubovi su organizacijski daleko iza, jer ih vode kojekakve politcke strukture, alavi menadzeri i placeni navijaci...

Monteri iz Jajca

pre 9 godina

Maribor mora da nam bude primer kako se bez prevelikog respekta igra u gostima sa finansijski i igracki mnogo jacim timom. Dace Bog da nas Donji Srem sledece godine ponovi ovo sto je Maribor uradio sinoc!!!

rax gravedigger

pre 9 godina

Dovedite Zahovica u Partizan za sportskog dieroktora, gledajte sta radi covek! Odvojite malo od svog procenta! P.S. Voleo bih da se Seltik padne sa Legijom u grupi LE, da ih odvale!

Nikola

pre 9 godina

Gledam Bate Borisov...cudno kako nasi klubovi ne mogu da uspostave takav sistem. Oni skoro redovno igraju Ligu Sampiona ili Evropa ligu. Vrednost tima nije preterano veca od vrednosti tima Zvezde, a cak je niza od vrednosti tima Partizana. Nemaju neke zvezde, a mislim da im je najskuplji igrac Mladenovic

Nzm da li je novac u pitanju, neisplaćene zarade ili nešto treće ali naši klubovi kad igraju pogotovo CZV I PFC igrači kao da nemaju volje da igraju kao da ih je neko puškom naterao da izađu na teren, do pre 5-6god nisu imali takav pristup uopšte igrali su jako dobro ali nisu imali sreće, sad kad igraju katastorfalno imaju ludačku sreću, zašto nije bilo obrnuto pitam se?

Srbin

pre 9 godina

Kod nas je najveći i jedini problem lopovluk.Dok to ne iskorenimo nema od nas nista.Mozemo da igramo jaka takmicenja jednomm u 100 god i opet nista jer se pare ne ulazu,svako gleda da napuni svoj dzep i nevredi...

napred crveni oktoBRE

pre 9 godina

Maribor u LŠ a Partizan strepi od Neftcija.Pa nemam više snage i volje da kidam živce i gledam.Da ne bude zabune maltene sam na svakoj utakmici na istoku.

Gojkočea

pre 9 godina

e sad će UEFA da nađe rezervnog golmana koji je juče gledao utakmicu sa atletske staze i da progura Seltic, jer su prekršena pravila...UEFA MAFIOSI!

kosovski ciklus

pre 9 godina

ddd@ ali imaju nov stadion zdravu fudbalsku atmosferu u savezu,klubovima pa i na tribinama i onda jedan Mladenovic kojo pobere salve uvreda od navijaca,od kluba ne primi dinar mesecima ode i bude najbolji tamo slicno kao i stefan scepovic.

Vladimir_natal_Petkovic

pre 9 godina

u mariboru rade svoj posao na najbolji moguci nacin ,to ih je dovelo do ulaska u LS i citavih 10 miljona evra..tim bez nekih previse kvalitetnih igraca je ono sto nasi klubovi nisu...maribor je TIM!!!nema neke zvezde,nema nekog supertalentovanog klinca koga sele svaki dan u neki evropski top klub,naprotiv doveli su dare vrsica ,"propaliteta" iz austria wien,njihovi igraci igraju bez nimalo respekta,nije to kao kod nas ,mi se plasimo velikih imena ,imamo previse respekta to vazi i za reprezentaciju.sve u svemu svaka cast mariboru ,definitivno su vec dve sezone najbolji tim bivse juge.ovo je sigurno ogroman udarac u lice zdravku mamicu koji permanentno dovodi "imena" u dinamo a sta je postigao sa tim? dinamo je drugi najlosiji ucesnik u historiji lige sampiona..