Utorak, 26.08.2014.

10:46

Rodžers: Lazar je pokazao kvalitet

Menadžer Liverpula Brendan Rodžers bio je generalno zadovoljan debijem Lazara Markovića.

Izvor: B92

Rodžers: Lazar je pokazao kvalitet IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

53 Komentari

Sortiraj po:

Keti S.

pre 9 godina

Iako smatram da je trebao da ostane u Benfici bar jos jednu sezonu(ako ne i dve)drago mi je sto je konacno jedan igrac iz nase zemlje dospeo u omiljeni mi Liverpool.Iskreno verujem da ce Rodgers imati strpljenja sa Lazarom,te da ce mu se to strpljenje,pre ili kasnije isplatiti.Tacno je da je nakon dva sjajna poteza upao u "kolotecinu",ali iskreno nisam ni ocekivala da ce mu debi biti spektakularan.Bilo bi nepravedno od mladog,jos uvek na PL nenaviknutog "poletarca" ocekivati tako nesto,pogotovo u situaciji kada je klub rezultatski u minusu.Trener Rodgers zna da izvuce dovoljno pozitivnog iz mladih igraca(uostalom Sterling je najveci dokaz u prilog tome)te s obzirom na navedenu izjavu stice se utisak da ce imati razumevanje za "decije bolesti"naseg reprezentativca,odnosno da ce pokazati strpljenje i uz podrazumevajuci naporan rad i trening sa Markoviceve strane,uspeti da njegov neosporni talenat uoblici u "opipljiv" fudbalski kvalitet.Verujem da je to sasvim realno,tim pre sto Markovic kao vrlo mlad igrac ocigledno figurira kao dugorocnije resenje.

Nick_Cave

pre 9 godina

Samo me zanima,otkud vi znate kolko je placen Lovren a kolko Lazar,jer ko video ugovor,ili bankovni racun?Sve robot do robota koji samo upijaju servirano...

Rajko

pre 9 godina

Kakvu plejadu igraca je Partizan izbacio u zadnjih 5-6 godina. Paklena generacija koja je u Srbiji osvojila sve sto se osvojiti moze a i u Evropi je na dobrom putu. Momci od srca srecno!

Zlatan_Ibrahimovic

pre 9 godina

YNWA - odlican, realan komentar, retko to procitam od strane navijaca Liverpula. Kao navijac Milana, ukratko - Mario ce u pocetku biti veoma dobar. Onda shvati da je bolji od ostalih pa pocne da zabusava, a utakmice prolaze. Takodje, Liverpul je na dobrom putu, ali prekasno za Dzerarda, a to je i poenta osvajanje PL. On je nikada nece osvojiti, a Liverpul za par godina hoce, alo nastavi da ulaze novac. Osim Lovrena, ostala pojacanja nisu toliko losa.

историја је учитељица, али не за Србе

pre 9 godina

I ono sto nisam mogao da ne zapazim na startu nove sezone:
Handanovic
Ivanovic, Vidic, Subotic, Kolarov
Matic
Rakitic, Modric
Jovetic
Mandzukic, Dzeko
Klupa:
Nastasic,Lovren,Srna,Kovacic,Ibisevic,Tadic,Markovic,Olic.

Pa onda mladi koji dolaze: A.Zivkovic,Jovic,Halilovic,Mitrovic.

Kakva reprezentacija.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (samo zvezda, 26. avgust 2014 12:22)

Каква репрезентација? Па можда и никаква, то се не зна. Ви што маштате, узмите мало па прођите историју југо фудбала, било је ту врхунских репрезентација по именима и шта су постигле - ништа! Изузетак је донекле она генерација из `90, али колико се сећам и без Срба и Босанаца, а и још неких, Хрвати замало `98 не уђоше у финале. Тако да...ШББКББ, а баби се снило.

Hipp

pre 9 godina

Realno je da je čim je ušao napravio dar mar, a onda se potpuno izgubio. Ja sam pratio njegovo kretanje, on se uopšte nije snašao sa trenutnim saigračima. Biće bolje...

Vladimir_natal_Petkovic

pre 9 godina

bice tesko za markovica samo mora se reci da nije on vise onaj igrac koji je bio u partizanu,puno zreliji je od tog vremena..ima nesto pozitivnog na sebi ,veoma brz je i sto je najvaznije zna odlicno da barata sa loptom..mora da popravi realizaciju jer ako to ne ucini ne pise mu se dobro u premierligi.vec sada se moze reci da ce naj verovatnije poceti sledecu utakmicu i tu ce se videti sta zna i ume..nadam se najboljem jer izuzetno je vazno za nasu reprezentaciju da nam igraci kao markovic i tadic igraju redovno ,imamo odlican talentovan vezni red ,nadam se da ce dick advokaat znati iskoristiti tu nasu snagu.ono sto me brine su odbranbeni igraci ,pogotovo stoperi nijedan nije u formi.neven subotic se tek oporavio i kod njega je svejedno pitanje dali zeli uopste da igra vise za srbiju,nastasic totalno van forme nakon one teske povrede,bisevac je panj..prica se da advokaat zeli da vrati vidica,koja bi to senzacija bila jer nama fali cvrstina u odbrani.model kojeg smo videli protiv brazila bi moglo da bude nesto sto nam moze pomoci u buducnosti.dusko tosic i ivanovic kao stoperi ,basta kao desni bek,nastasic i subotic nikakao ne pasu ,ne znaju da igraju zajedno i previse su mekani u duelima..sve u svemu bice interesantno..

милијаш једе сутлијаш

pre 9 godina

(Webber, 26. avgust 2014 11:34)

А ви испраћате капитена у турску другу лигу где ће грејати клупу. Нема тамо голмана као што је Филиповић па да се склања кад изводи слободњак.

boks

pre 9 godina

samo zvezda...ravno pravno igra sa ljudima starijim od sebe 10ak godina ??? sa realom sa kishvare??elem jovic je sa mladima njegov rand imao 30sansi jednu iskoristio

Nick_Cave

pre 9 godina

Markovic, Lalana, Sterling, Kutinjo, Staridz, Baloteli, Lambert... Ako se izbori za neku znacajnu minutazu u ovoj konkurenciji svaka mu cast. Nije mi jasan Liverpul, proda jednog igraca i onda dovede 9 od koji je 5 napadacki orijentisano.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (aha, 26. avgust 2014 11:29)

Evo da ti pojasnim.Liverpool je prosle sezone bio u konkurenciji samo u domacem takmicenju,ove godine ce igrati evropu,znaci da mu treba jos vise igraca.To je trener i rekao jos prosle godine,stoga je bilo logicno da dodje bar 5 igraca,jer kad se povredi Kutinjo Lalana je tu,kad je umoran Staridz uskoci matori Lambert,i da nisu prodali suareza ne bi ga imali na ovom mecu,e sad sta bi bilo kad bi bilo...
Otislo je 4,doslo 8,znaci doslo je 4 igraca ako se tako uzme,jer su onih 4 zamenili 4 boljih izuzev Suareza jer taj nema zamenu,sta je uradjeno moci cemo reci na kraju sezone,do tad mozemo samo da uzivamo u fudbalu.Nadam se presingu Liverpoola protiv Totinhema,jer defanzivna taktika protiv Sitija nije nista dobro donela.Markovic je nesto promenio kad je usao u igru,srecu mu zelim jer treba malo i toga imati da se uspe.

ovako

pre 9 godina

Trebali su dati suareza realu, i uzeti di mariju i isaka... Ta dva igraca su kao ovih 7 sto su doveli... Jos neki igraci koji su bolji od dovedenih, a mogli su biti kupljeni su boni, vlar, blind, saciri, subotic... Bekovi koji su dosli su ocaj, pogotovo moreno po prikazanom juce... O lovrenu necu trositi reci, i da napomenem to nema veze sa tim sto je hrvat... Dakle nazalost mislim da ovaj prelazni rok nije uspesno uradjen, i da ce biti teska borba za cetvrto mesto...

asd

pre 9 godina

Prvo: Smarate grobari. Ne znam kakve veze ima ova vest sa partizanom. Zapitajte vasu upravu gde su pare za ovu decu. I dok god je nas narod podeljen, oni na vlasti ima da rade sta hoce. I to se ne delimo na zvezdu i partizan samo. Drugo: Liverpul je prosle sezone razbijao, steta za izgubljenu titulu. Prodali su Suareza koji im je bio alfa i omega, uz duzno postovanje Markovicu, i voleo bih da gresim. Ali ce on mozda da bude za 2-3 sezone sto je Suarez sada. I za 5 godina pa ce biti odlicno za nasu zemlju. Sada mislim da liverpul ove godine ne moze da osvoji Premijer ligu, iako bih voleo.

vladimir

pre 9 godina

Ima brzinu i da dribla tamo-vamo,i da da loptu kad treba (najbolju sansu za gol Livrrpul je imao posle Markecovog dodavanja).To je dovoljno da napravi razliku.Samo napred Markec

Dado

pre 9 godina

brat ace kosica@ zar je moguce da neko nalupeta ovoliko gluposti u svega nekoliko recenica? Lazar propala investicija, a decko odigrao tek pola sata?!

Kakav smo ti mi narod, Boze sacuvaj, pa mi da u nacionalnom timu na golu imamo Buffona, u odbrani gromade kao sto je recimo jedan Maldini a u napadu Messija i Ronalda zajedno, nama ne bi valjali!

sasa jokic

pre 9 godina

Ne znam o kakvom privikavanju Rodzers govori, ali Lazar je kod prvog dodira sa lopoptom ubacio igraca u gol sansu, a kod drugog namestio jos jednu sansu, e sad sto se ovi prilagodjeni nisu snasli.....

samo zvezda

pre 9 godina

I ono sto nisam mogao da ne zapazim na startu nove sezone:
Handanovic
Ivanovic, Vidic, Subotic, Kolarov
Matic
Rakitic, Modric
Jovetic
Mandzukic, Dzeko
Klupa:
Nastasic,Lovren,Srna,Kovacic,Ibisevic,Tadic,Markovic,Olic.

Pa onda mladi koji dolaze: A.Zivkovic,Jovic,Halilovic,Mitrovic.

Kakva reprezentacija.

samo zvezda

pre 9 godina

(Dacha, 26. avgust 2014 11:16)
Ne razumem sada tvoj komentar...Koliko se secam i o Lazaru su se pisali hvalospevi dok je bio vonderkid. Problem je Jovic ? decko koji sa 16 godina igra ravnopravno sa igracima 10 godina starijim od njega ? Verujem da si se bavio sportom i da znas koliko u tom uzrastu i 2 godine razlike znace a kamoli seniorska konkurencija. Lazar je odigrao ok ali svakajo da moze mnogo bolje. A da sam ja sada neki zadrt covek kao sto nisam spomenuo bih Nemanju Vidica i za tebe bi to trebalo da bude dovoljno. Al da ne budem kao i ostalih 80% komebtatora na ovom sajtu preskocicu i Lazaru pozeleti jednu prelepu karijeru bez povreda. A ti se decko zamisli, kakav ti problem imas sa CZ i njenim igracima. Obi sa tobom siguran sam nemaju.

Zeljko

pre 9 godina

Markec je pokazao svoje hitre noge i par dobrih pasova. Za nekog dosta za prvu utakmicu, za nekog nedovoljno. Za ozbiljniji zakljucak ipak ge treba pogledati na jos par utakmica.
Nego, pitam se da li smo mi gledali istu utakmicu. Rezultat utakmice koju sam ja gledao je drugaciji.

tabakzr

pre 9 godina

decko je mlad i preko noci upao u masineriju i puno bolji od njega se nisu odmah snasli,treba samo da doceka svojih 5min kakav baloteli njemu kad nejde pokopa celu ekipu!!!

Li Osvald

pre 9 godina

Nije valjda posle ovakvog poraza pricao o ogracu koji je igrao samo pola sata! Pa kog ste trenera ikad videli da novinarima umesto ocene igre i razloga za neuspeh , govori o rezervnim igracima!?

brat ace kosice

pre 9 godina

A kakav je to kvalitet pokazao? Ume da se zatrči dečko i da malo dribla tamo vamo.
Ma daj, polako već brane propalu investiciju. Nikad njemu kop neće pevati.
Pored Baletelija neće videti teren, a tek o njemu da ne pričam. Liverpul je ovim transferima pokopao svoje šanse za titulu.

Webber

pre 9 godina

Novinari, brzo da se pripreme 2-3 clanka o zvezdinom vunderkindu koji se slikao sa Gerrard-om za fejsbuk, kao i polucasovna reportaza o ambicioznom turskom drugoligasu Manisi za RTS i ostale vece medije. Nemoj slucajno da prosecni srpski ljubitelj fudbala ukapira da je juce odigran derbi premiership-a u komu glavne role imaju nekadasnji prvotimci hrvatskog kluba u Srbiji koji je strano telo nase otadzbine, ko sto je prvi primetio i javno izrekao neutralni i objektivni novinar javnog servisa Milojko Pantic. Tole je namestio sve titule Partizanu i jedino posteno prvenstvo je ovo poslednje, kad vam to cika Kokeza kaze. (Dacha, 26. avgust 2014 11:16)

Da bas specijalno glavne role imaju Jovetic i Markovic na klupi, ostali igraci su nebitni....Koliko kompleksa ima u vasim komentarima....I sta se hvalite toliko sa Joveticem koji je jednu sezonu odigrak u partizanu!? dao svega 13 golova na 54 utakmice.

Doktor86

pre 9 godina

Rodzers svaki drugi dan prica o Markovicu, imam utisak da je on odusevljen sto ima takvog igraca u timu. Vise prica o Markovicu nego o Baloteliju, za koga je na pitanje sta ce doneti klubu, odgovorio kratko : "Probleme".

velja

pre 9 godina

prvo lazar je dosao da zameni geraarda,drugo alen i henderson mi se uopste ne svidjaju neznam sta rade u liverpulu.suarez je veliki gubitak ali financijski dobitak za klub,setite se endy karola totalni gubitak para.za liverpul navijam zadnjih 40 godina.od ove sezone nema nista sigurno

sabajle

pre 9 godina

Mnogo se bre cima ovaj markovic, mora to mnogo agresivnije i smelije da radi.
Vidi se da moze.
On se frka da ne promasi sansu ili nesto tako da ga ne prozivaju posle, zato samo dodaje lotpe.
To je pogresno, treba da se opusti i da dere boraniju, a moze i te kako.
Golovi Markec golovi, prodori, batali ovo pipikanje lopte i dodavanje blizem.
Baci pogled kako Mesi to radi.
Nije doveden u liverpul da dodaje loptu igracem do sebe, to rade Henderson i Alen, od Markovica se ocekuju golovi i prodori, statistika, da pravi razliku.
Nemoj da izbegavas odgovornost sinak, nego zagrizi!
Kada to pocnes da radis, a mozes, ulazis u svetski krem.

Haahahahaha :D

pre 9 godina

Novinari, brzo da se pripreme 2-3 clanka o zvezdinom vunderkindu koji se slikao sa Gerrard-om za fejsbuk, kao i polucasovna reportaza o ambicioznom turskom drugoligasu Manisi za RTS i ostale vece medije. Nemoj slucajno da prosecni srpski ljubitelj fudbala ukapira da je juce odigran derbi premiership-a u komu glavne role imaju nekadasnji prvotimci hrvatskog kluba u Srbiji koji je strano telo nase otadzbine, ko sto je prvi primetio i javno izrekao neutralni i objektivni novinar javnog servisa Milojko Pantic. Tole je namestio sve titule Partizanu i jedino posteno prvenstvo je ovo poslednje, kad vam to cika Kokeza kaze. (Dacha, 26. avgust 2014 11:16)


ahahahahaha..lepo si me nasmejao..napred Lazare :)

YNWA

pre 9 godina

Dok se sve novajlije uklope i ako se uklope sezona ce biti daleko od pocetka a Liverpulovi rivali za titulu verovatno daleko od tima sa Enfilda.Def ovaj tim je izgledao bolje prosle sezone i mnogo im nedostaje Suarez.Od svih igraca koje su doveli ni jedan osim mozda Balotelija ako se unormali ne moze da napravi razliku u korist L'pula.Plasim se a lici mi na situaciju kao kada je Totenhem za Bejla doveo gomilu polovnjaka i njegovo odsustvo je i danas nenadoknadjeno.

pera

pre 9 godina

Svi koji napisu da Lazar nije kvalitetan igrac samo lazu, jer je decko super talentovan, da je juce bio malo sebicniji u dve situacije mozda bi cak dao i gol, ali hteo je da asistira umesto da ide na gol.
Ima brzinu, lopta mu se lepi za nogu, dobro zna da sutne, dribling, jedino sto mu treba je iskustvo i za dve godine ce biti najomiljeniji na enfildu, a ako rodzers ostane sigurno ce i biti, jer on nije od onih trenera koji vam daju sansu od po 15 minuta pred kraj utakmice i cekaju da je preokrenete. A i da se razumemo, nisam navijac Liverpula, ali cenim ono sto Rodzers radi.

Dacha

pre 9 godina

Novinari, brzo da se pripreme 2-3 clanka o zvezdinom vunderkindu koji se slikao sa Gerrard-om za fejsbuk, kao i polucasovna reportaza o ambicioznom turskom drugoligasu Manisi za RTS i ostale vece medije. Nemoj slucajno da prosecni srpski ljubitelj fudbala ukapira da je juce odigran derbi premiership-a u komu glavne role imaju nekadasnji prvotimci hrvatskog kluba u Srbiji koji je strano telo nase otadzbine, ko sto je prvi primetio i javno izrekao neutralni i objektivni novinar javnog servisa Milojko Pantic. Tole je namestio sve titule Partizanu i jedino posteno prvenstvo je ovo poslednje, kad vam to cika Kokeza kaze.

Igorr

pre 9 godina

dobar debi, ali mora uzimati više lopti i pokušavati probiti, kao sterling, inače će više vremena provoditi na klupi nego na terenu
(travis, 26. avgust 2014 11:07)

Slazem se, ali ne mozete pisati (za sada) ove komentare. Decko je mlad, jos nedovoljno iskusan, tek je pristigao, debitovao (i to protiv sampiona), bio povredjen.
Od takvog momka jedino sto mozete ocekivati je da se "stegne" i da se potrudi da ne gresi u elementarnim stvarima na debiju.
Naravno da bi bilo bolje da je predriblao tri igraca i dao gol, ali ovo je sasvim ocekivano. Za dva minuta je cak bio aktivniji od Kutinja, starosedeoca u klubu i vec iskusnog znalca.

aha

pre 9 godina

Markovic, Lalana, Sterling, Kutinjo, Staridz, Baloteli, Lambert... Ako se izbori za neku znacajnu minutazu u ovoj konkurenciji svaka mu cast. Nije mi jasan Liverpul, proda jednog igraca i onda dovede 9 od koji je 5 napadacki orijentisano.

Kole

pre 9 godina

Iskreno, jako volim liverpul, gledam sve utakmice, postujem rodzersa, sve je super itd. ali ne moze da se kaze da je "sacuvano jezgro tima" kada je otisao Suarez. :/

travis

pre 9 godina

dobar debi, ali mora uzimati više lopti i pokušavati probiti, kao sterling, inače će više vremena provoditi na klupi nego na terenu

cerebro

pre 9 godina

Novinari, brzo da se pripreme 2-3 clanka o zvezdinom vunderkindu koji se slikao sa Gerrard-om za fejsbuk, kao i polucasovna reportaza o ambicioznom turskom drugoligasu Manisi za RTS i ostale vece medije. Nemoj slucajno da prosecni srpski ljubitelj fudbala ukapira da je juce odigran derbi premiership-a u komu glavne role imaju nekadasnji prvotimci hrvatskog kluba u Srbiji koji je strano telo nase otadzbine, ko sto je prvi primetio i javno izrekao neutralni i objektivni novinar javnog servisa Milojko Pantic. Tole je namestio sve titule Partizanu i jedino posteno prvenstvo je ovo poslednje, kad vam to cika Kokeza kaze. (Dacha, 26. avgust 2014 11:16)

Blago vama tastatura grobarima kada podivljate posle dva gola Jovetica, toliko kompleksa izbacite iz sebe...Nije vama lako.

retro

pre 9 godina

A kakav je to kvalitet pokazao? Ume da se zatrči dečko i da malo dribla tamo vamo.
Ma daj, polako već brane propalu investiciju. Nikad njemu kop neće pevati.
Pored Baletelija neće videti teren, a tek o njemu da ne pričam. Liverpul je ovim transferima pokopao svoje šanse za titulu.
(brat ace kosice, 26. avgust 2014 11:14)

Bas je lose , sa 20 godina, grejati klupu u jednom od najtrofejnijih klubova u Evropi, Liverpulu. Pozdravi brata Acu Kosicu.

Dacha

pre 9 godina

Novinari, brzo da se pripreme 2-3 clanka o zvezdinom vunderkindu koji se slikao sa Gerrard-om za fejsbuk, kao i polucasovna reportaza o ambicioznom turskom drugoligasu Manisi za RTS i ostale vece medije. Nemoj slucajno da prosecni srpski ljubitelj fudbala ukapira da je juce odigran derbi premiership-a u komu glavne role imaju nekadasnji prvotimci hrvatskog kluba u Srbiji koji je strano telo nase otadzbine, ko sto je prvi primetio i javno izrekao neutralni i objektivni novinar javnog servisa Milojko Pantic. Tole je namestio sve titule Partizanu i jedino posteno prvenstvo je ovo poslednje, kad vam to cika Kokeza kaze.

travis

pre 9 godina

dobar debi, ali mora uzimati više lopti i pokušavati probiti, kao sterling, inače će više vremena provoditi na klupi nego na terenu

sasa jokic

pre 9 godina

Ne znam o kakvom privikavanju Rodzers govori, ali Lazar je kod prvog dodira sa lopoptom ubacio igraca u gol sansu, a kod drugog namestio jos jednu sansu, e sad sto se ovi prilagodjeni nisu snasli.....

YNWA

pre 9 godina

Dok se sve novajlije uklope i ako se uklope sezona ce biti daleko od pocetka a Liverpulovi rivali za titulu verovatno daleko od tima sa Enfilda.Def ovaj tim je izgledao bolje prosle sezone i mnogo im nedostaje Suarez.Od svih igraca koje su doveli ni jedan osim mozda Balotelija ako se unormali ne moze da napravi razliku u korist L'pula.Plasim se a lici mi na situaciju kao kada je Totenhem za Bejla doveo gomilu polovnjaka i njegovo odsustvo je i danas nenadoknadjeno.

vladimir

pre 9 godina

Ima brzinu i da dribla tamo-vamo,i da da loptu kad treba (najbolju sansu za gol Livrrpul je imao posle Markecovog dodavanja).To je dovoljno da napravi razliku.Samo napred Markec

asd

pre 9 godina

Prvo: Smarate grobari. Ne znam kakve veze ima ova vest sa partizanom. Zapitajte vasu upravu gde su pare za ovu decu. I dok god je nas narod podeljen, oni na vlasti ima da rade sta hoce. I to se ne delimo na zvezdu i partizan samo. Drugo: Liverpul je prosle sezone razbijao, steta za izgubljenu titulu. Prodali su Suareza koji im je bio alfa i omega, uz duzno postovanje Markovicu, i voleo bih da gresim. Ali ce on mozda da bude za 2-3 sezone sto je Suarez sada. I za 5 godina pa ce biti odlicno za nasu zemlju. Sada mislim da liverpul ove godine ne moze da osvoji Premijer ligu, iako bih voleo.

Doktor86

pre 9 godina

Rodzers svaki drugi dan prica o Markovicu, imam utisak da je on odusevljen sto ima takvog igraca u timu. Vise prica o Markovicu nego o Baloteliju, za koga je na pitanje sta ce doneti klubu, odgovorio kratko : "Probleme".

pera

pre 9 godina

Svi koji napisu da Lazar nije kvalitetan igrac samo lazu, jer je decko super talentovan, da je juce bio malo sebicniji u dve situacije mozda bi cak dao i gol, ali hteo je da asistira umesto da ide na gol.
Ima brzinu, lopta mu se lepi za nogu, dobro zna da sutne, dribling, jedino sto mu treba je iskustvo i za dve godine ce biti najomiljeniji na enfildu, a ako rodzers ostane sigurno ce i biti, jer on nije od onih trenera koji vam daju sansu od po 15 minuta pred kraj utakmice i cekaju da je preokrenete. A i da se razumemo, nisam navijac Liverpula, ali cenim ono sto Rodzers radi.

retro

pre 9 godina

A kakav je to kvalitet pokazao? Ume da se zatrči dečko i da malo dribla tamo vamo.
Ma daj, polako već brane propalu investiciju. Nikad njemu kop neće pevati.
Pored Baletelija neće videti teren, a tek o njemu da ne pričam. Liverpul je ovim transferima pokopao svoje šanse za titulu.
(brat ace kosice, 26. avgust 2014 11:14)

Bas je lose , sa 20 godina, grejati klupu u jednom od najtrofejnijih klubova u Evropi, Liverpulu. Pozdravi brata Acu Kosicu.

Dado

pre 9 godina

brat ace kosica@ zar je moguce da neko nalupeta ovoliko gluposti u svega nekoliko recenica? Lazar propala investicija, a decko odigrao tek pola sata?!

Kakav smo ti mi narod, Boze sacuvaj, pa mi da u nacionalnom timu na golu imamo Buffona, u odbrani gromade kao sto je recimo jedan Maldini a u napadu Messija i Ronalda zajedno, nama ne bi valjali!

историја је учитељица, али не за Србе

pre 9 godina

I ono sto nisam mogao da ne zapazim na startu nove sezone:
Handanovic
Ivanovic, Vidic, Subotic, Kolarov
Matic
Rakitic, Modric
Jovetic
Mandzukic, Dzeko
Klupa:
Nastasic,Lovren,Srna,Kovacic,Ibisevic,Tadic,Markovic,Olic.

Pa onda mladi koji dolaze: A.Zivkovic,Jovic,Halilovic,Mitrovic.

Kakva reprezentacija.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (samo zvezda, 26. avgust 2014 12:22)

Каква репрезентација? Па можда и никаква, то се не зна. Ви што маштате, узмите мало па прођите историју југо фудбала, било је ту врхунских репрезентација по именима и шта су постигле - ништа! Изузетак је донекле она генерација из `90, али колико се сећам и без Срба и Босанаца, а и још неких, Хрвати замало `98 не уђоше у финале. Тако да...ШББКББ, а баби се снило.

Hipp

pre 9 godina

Realno je da je čim je ušao napravio dar mar, a onda se potpuno izgubio. Ja sam pratio njegovo kretanje, on se uopšte nije snašao sa trenutnim saigračima. Biće bolje...

ovako

pre 9 godina

Trebali su dati suareza realu, i uzeti di mariju i isaka... Ta dva igraca su kao ovih 7 sto su doveli... Jos neki igraci koji su bolji od dovedenih, a mogli su biti kupljeni su boni, vlar, blind, saciri, subotic... Bekovi koji su dosli su ocaj, pogotovo moreno po prikazanom juce... O lovrenu necu trositi reci, i da napomenem to nema veze sa tim sto je hrvat... Dakle nazalost mislim da ovaj prelazni rok nije uspesno uradjen, i da ce biti teska borba za cetvrto mesto...

brat ace kosice

pre 9 godina

A kakav je to kvalitet pokazao? Ume da se zatrči dečko i da malo dribla tamo vamo.
Ma daj, polako već brane propalu investiciju. Nikad njemu kop neće pevati.
Pored Baletelija neće videti teren, a tek o njemu da ne pričam. Liverpul je ovim transferima pokopao svoje šanse za titulu.

sabajle

pre 9 godina

Mnogo se bre cima ovaj markovic, mora to mnogo agresivnije i smelije da radi.
Vidi se da moze.
On se frka da ne promasi sansu ili nesto tako da ga ne prozivaju posle, zato samo dodaje lotpe.
To je pogresno, treba da se opusti i da dere boraniju, a moze i te kako.
Golovi Markec golovi, prodori, batali ovo pipikanje lopte i dodavanje blizem.
Baci pogled kako Mesi to radi.
Nije doveden u liverpul da dodaje loptu igracem do sebe, to rade Henderson i Alen, od Markovica se ocekuju golovi i prodori, statistika, da pravi razliku.
Nemoj da izbegavas odgovornost sinak, nego zagrizi!
Kada to pocnes da radis, a mozes, ulazis u svetski krem.

Rajko

pre 9 godina

Kakvu plejadu igraca je Partizan izbacio u zadnjih 5-6 godina. Paklena generacija koja je u Srbiji osvojila sve sto se osvojiti moze a i u Evropi je na dobrom putu. Momci od srca srecno!

Haahahahaha :D

pre 9 godina

Novinari, brzo da se pripreme 2-3 clanka o zvezdinom vunderkindu koji se slikao sa Gerrard-om za fejsbuk, kao i polucasovna reportaza o ambicioznom turskom drugoligasu Manisi za RTS i ostale vece medije. Nemoj slucajno da prosecni srpski ljubitelj fudbala ukapira da je juce odigran derbi premiership-a u komu glavne role imaju nekadasnji prvotimci hrvatskog kluba u Srbiji koji je strano telo nase otadzbine, ko sto je prvi primetio i javno izrekao neutralni i objektivni novinar javnog servisa Milojko Pantic. Tole je namestio sve titule Partizanu i jedino posteno prvenstvo je ovo poslednje, kad vam to cika Kokeza kaze. (Dacha, 26. avgust 2014 11:16)


ahahahahaha..lepo si me nasmejao..napred Lazare :)

tabakzr

pre 9 godina

decko je mlad i preko noci upao u masineriju i puno bolji od njega se nisu odmah snasli,treba samo da doceka svojih 5min kakav baloteli njemu kad nejde pokopa celu ekipu!!!

Zlatan_Ibrahimovic

pre 9 godina

YNWA - odlican, realan komentar, retko to procitam od strane navijaca Liverpula. Kao navijac Milana, ukratko - Mario ce u pocetku biti veoma dobar. Onda shvati da je bolji od ostalih pa pocne da zabusava, a utakmice prolaze. Takodje, Liverpul je na dobrom putu, ali prekasno za Dzerarda, a to je i poenta osvajanje PL. On je nikada nece osvojiti, a Liverpul za par godina hoce, alo nastavi da ulaze novac. Osim Lovrena, ostala pojacanja nisu toliko losa.

samo zvezda

pre 9 godina

I ono sto nisam mogao da ne zapazim na startu nove sezone:
Handanovic
Ivanovic, Vidic, Subotic, Kolarov
Matic
Rakitic, Modric
Jovetic
Mandzukic, Dzeko
Klupa:
Nastasic,Lovren,Srna,Kovacic,Ibisevic,Tadic,Markovic,Olic.

Pa onda mladi koji dolaze: A.Zivkovic,Jovic,Halilovic,Mitrovic.

Kakva reprezentacija.

Nick_Cave

pre 9 godina

Markovic, Lalana, Sterling, Kutinjo, Staridz, Baloteli, Lambert... Ako se izbori za neku znacajnu minutazu u ovoj konkurenciji svaka mu cast. Nije mi jasan Liverpul, proda jednog igraca i onda dovede 9 od koji je 5 napadacki orijentisano.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (aha, 26. avgust 2014 11:29)

Evo da ti pojasnim.Liverpool je prosle sezone bio u konkurenciji samo u domacem takmicenju,ove godine ce igrati evropu,znaci da mu treba jos vise igraca.To je trener i rekao jos prosle godine,stoga je bilo logicno da dodje bar 5 igraca,jer kad se povredi Kutinjo Lalana je tu,kad je umoran Staridz uskoci matori Lambert,i da nisu prodali suareza ne bi ga imali na ovom mecu,e sad sta bi bilo kad bi bilo...
Otislo je 4,doslo 8,znaci doslo je 4 igraca ako se tako uzme,jer su onih 4 zamenili 4 boljih izuzev Suareza jer taj nema zamenu,sta je uradjeno moci cemo reci na kraju sezone,do tad mozemo samo da uzivamo u fudbalu.Nadam se presingu Liverpoola protiv Totinhema,jer defanzivna taktika protiv Sitija nije nista dobro donela.Markovic je nesto promenio kad je usao u igru,srecu mu zelim jer treba malo i toga imati da se uspe.

Igorr

pre 9 godina

dobar debi, ali mora uzimati više lopti i pokušavati probiti, kao sterling, inače će više vremena provoditi na klupi nego na terenu
(travis, 26. avgust 2014 11:07)

Slazem se, ali ne mozete pisati (za sada) ove komentare. Decko je mlad, jos nedovoljno iskusan, tek je pristigao, debitovao (i to protiv sampiona), bio povredjen.
Od takvog momka jedino sto mozete ocekivati je da se "stegne" i da se potrudi da ne gresi u elementarnim stvarima na debiju.
Naravno da bi bilo bolje da je predriblao tri igraca i dao gol, ali ovo je sasvim ocekivano. Za dva minuta je cak bio aktivniji od Kutinja, starosedeoca u klubu i vec iskusnog znalca.

samo zvezda

pre 9 godina

(Dacha, 26. avgust 2014 11:16)
Ne razumem sada tvoj komentar...Koliko se secam i o Lazaru su se pisali hvalospevi dok je bio vonderkid. Problem je Jovic ? decko koji sa 16 godina igra ravnopravno sa igracima 10 godina starijim od njega ? Verujem da si se bavio sportom i da znas koliko u tom uzrastu i 2 godine razlike znace a kamoli seniorska konkurencija. Lazar je odigrao ok ali svakajo da moze mnogo bolje. A da sam ja sada neki zadrt covek kao sto nisam spomenuo bih Nemanju Vidica i za tebe bi to trebalo da bude dovoljno. Al da ne budem kao i ostalih 80% komebtatora na ovom sajtu preskocicu i Lazaru pozeleti jednu prelepu karijeru bez povreda. A ti se decko zamisli, kakav ti problem imas sa CZ i njenim igracima. Obi sa tobom siguran sam nemaju.

cerebro

pre 9 godina

Novinari, brzo da se pripreme 2-3 clanka o zvezdinom vunderkindu koji se slikao sa Gerrard-om za fejsbuk, kao i polucasovna reportaza o ambicioznom turskom drugoligasu Manisi za RTS i ostale vece medije. Nemoj slucajno da prosecni srpski ljubitelj fudbala ukapira da je juce odigran derbi premiership-a u komu glavne role imaju nekadasnji prvotimci hrvatskog kluba u Srbiji koji je strano telo nase otadzbine, ko sto je prvi primetio i javno izrekao neutralni i objektivni novinar javnog servisa Milojko Pantic. Tole je namestio sve titule Partizanu i jedino posteno prvenstvo je ovo poslednje, kad vam to cika Kokeza kaze. (Dacha, 26. avgust 2014 11:16)

Blago vama tastatura grobarima kada podivljate posle dva gola Jovetica, toliko kompleksa izbacite iz sebe...Nije vama lako.

boks

pre 9 godina

samo zvezda...ravno pravno igra sa ljudima starijim od sebe 10ak godina ??? sa realom sa kishvare??elem jovic je sa mladima njegov rand imao 30sansi jednu iskoristio

милијаш једе сутлијаш

pre 9 godina

(Webber, 26. avgust 2014 11:34)

А ви испраћате капитена у турску другу лигу где ће грејати клупу. Нема тамо голмана као што је Филиповић па да се склања кад изводи слободњак.

Vladimir_natal_Petkovic

pre 9 godina

bice tesko za markovica samo mora se reci da nije on vise onaj igrac koji je bio u partizanu,puno zreliji je od tog vremena..ima nesto pozitivnog na sebi ,veoma brz je i sto je najvaznije zna odlicno da barata sa loptom..mora da popravi realizaciju jer ako to ne ucini ne pise mu se dobro u premierligi.vec sada se moze reci da ce naj verovatnije poceti sledecu utakmicu i tu ce se videti sta zna i ume..nadam se najboljem jer izuzetno je vazno za nasu reprezentaciju da nam igraci kao markovic i tadic igraju redovno ,imamo odlican talentovan vezni red ,nadam se da ce dick advokaat znati iskoristiti tu nasu snagu.ono sto me brine su odbranbeni igraci ,pogotovo stoperi nijedan nije u formi.neven subotic se tek oporavio i kod njega je svejedno pitanje dali zeli uopste da igra vise za srbiju,nastasic totalno van forme nakon one teske povrede,bisevac je panj..prica se da advokaat zeli da vrati vidica,koja bi to senzacija bila jer nama fali cvrstina u odbrani.model kojeg smo videli protiv brazila bi moglo da bude nesto sto nam moze pomoci u buducnosti.dusko tosic i ivanovic kao stoperi ,basta kao desni bek,nastasic i subotic nikakao ne pasu ,ne znaju da igraju zajedno i previse su mekani u duelima..sve u svemu bice interesantno..

velja

pre 9 godina

prvo lazar je dosao da zameni geraarda,drugo alen i henderson mi se uopste ne svidjaju neznam sta rade u liverpulu.suarez je veliki gubitak ali financijski dobitak za klub,setite se endy karola totalni gubitak para.za liverpul navijam zadnjih 40 godina.od ove sezone nema nista sigurno

Kole

pre 9 godina

Iskreno, jako volim liverpul, gledam sve utakmice, postujem rodzersa, sve je super itd. ali ne moze da se kaze da je "sacuvano jezgro tima" kada je otisao Suarez. :/

aha

pre 9 godina

Markovic, Lalana, Sterling, Kutinjo, Staridz, Baloteli, Lambert... Ako se izbori za neku znacajnu minutazu u ovoj konkurenciji svaka mu cast. Nije mi jasan Liverpul, proda jednog igraca i onda dovede 9 od koji je 5 napadacki orijentisano.

Zeljko

pre 9 godina

Markec je pokazao svoje hitre noge i par dobrih pasova. Za nekog dosta za prvu utakmicu, za nekog nedovoljno. Za ozbiljniji zakljucak ipak ge treba pogledati na jos par utakmica.
Nego, pitam se da li smo mi gledali istu utakmicu. Rezultat utakmice koju sam ja gledao je drugaciji.

Li Osvald

pre 9 godina

Nije valjda posle ovakvog poraza pricao o ogracu koji je igrao samo pola sata! Pa kog ste trenera ikad videli da novinarima umesto ocene igre i razloga za neuspeh , govori o rezervnim igracima!?

Webber

pre 9 godina

Novinari, brzo da se pripreme 2-3 clanka o zvezdinom vunderkindu koji se slikao sa Gerrard-om za fejsbuk, kao i polucasovna reportaza o ambicioznom turskom drugoligasu Manisi za RTS i ostale vece medije. Nemoj slucajno da prosecni srpski ljubitelj fudbala ukapira da je juce odigran derbi premiership-a u komu glavne role imaju nekadasnji prvotimci hrvatskog kluba u Srbiji koji je strano telo nase otadzbine, ko sto je prvi primetio i javno izrekao neutralni i objektivni novinar javnog servisa Milojko Pantic. Tole je namestio sve titule Partizanu i jedino posteno prvenstvo je ovo poslednje, kad vam to cika Kokeza kaze. (Dacha, 26. avgust 2014 11:16)

Da bas specijalno glavne role imaju Jovetic i Markovic na klupi, ostali igraci su nebitni....Koliko kompleksa ima u vasim komentarima....I sta se hvalite toliko sa Joveticem koji je jednu sezonu odigrak u partizanu!? dao svega 13 golova na 54 utakmice.

Nick_Cave

pre 9 godina

Samo me zanima,otkud vi znate kolko je placen Lovren a kolko Lazar,jer ko video ugovor,ili bankovni racun?Sve robot do robota koji samo upijaju servirano...

Keti S.

pre 9 godina

Iako smatram da je trebao da ostane u Benfici bar jos jednu sezonu(ako ne i dve)drago mi je sto je konacno jedan igrac iz nase zemlje dospeo u omiljeni mi Liverpool.Iskreno verujem da ce Rodgers imati strpljenja sa Lazarom,te da ce mu se to strpljenje,pre ili kasnije isplatiti.Tacno je da je nakon dva sjajna poteza upao u "kolotecinu",ali iskreno nisam ni ocekivala da ce mu debi biti spektakularan.Bilo bi nepravedno od mladog,jos uvek na PL nenaviknutog "poletarca" ocekivati tako nesto,pogotovo u situaciji kada je klub rezultatski u minusu.Trener Rodgers zna da izvuce dovoljno pozitivnog iz mladih igraca(uostalom Sterling je najveci dokaz u prilog tome)te s obzirom na navedenu izjavu stice se utisak da ce imati razumevanje za "decije bolesti"naseg reprezentativca,odnosno da ce pokazati strpljenje i uz podrazumevajuci naporan rad i trening sa Markoviceve strane,uspeti da njegov neosporni talenat uoblici u "opipljiv" fudbalski kvalitet.Verujem da je to sasvim realno,tim pre sto Markovic kao vrlo mlad igrac ocigledno figurira kao dugorocnije resenje.

brat ace kosice

pre 9 godina

A kakav je to kvalitet pokazao? Ume da se zatrči dečko i da malo dribla tamo vamo.
Ma daj, polako već brane propalu investiciju. Nikad njemu kop neće pevati.
Pored Baletelija neće videti teren, a tek o njemu da ne pričam. Liverpul je ovim transferima pokopao svoje šanse za titulu.

Dacha

pre 9 godina

Novinari, brzo da se pripreme 2-3 clanka o zvezdinom vunderkindu koji se slikao sa Gerrard-om za fejsbuk, kao i polucasovna reportaza o ambicioznom turskom drugoligasu Manisi za RTS i ostale vece medije. Nemoj slucajno da prosecni srpski ljubitelj fudbala ukapira da je juce odigran derbi premiership-a u komu glavne role imaju nekadasnji prvotimci hrvatskog kluba u Srbiji koji je strano telo nase otadzbine, ko sto je prvi primetio i javno izrekao neutralni i objektivni novinar javnog servisa Milojko Pantic. Tole je namestio sve titule Partizanu i jedino posteno prvenstvo je ovo poslednje, kad vam to cika Kokeza kaze.

Webber

pre 9 godina

Novinari, brzo da se pripreme 2-3 clanka o zvezdinom vunderkindu koji se slikao sa Gerrard-om za fejsbuk, kao i polucasovna reportaza o ambicioznom turskom drugoligasu Manisi za RTS i ostale vece medije. Nemoj slucajno da prosecni srpski ljubitelj fudbala ukapira da je juce odigran derbi premiership-a u komu glavne role imaju nekadasnji prvotimci hrvatskog kluba u Srbiji koji je strano telo nase otadzbine, ko sto je prvi primetio i javno izrekao neutralni i objektivni novinar javnog servisa Milojko Pantic. Tole je namestio sve titule Partizanu i jedino posteno prvenstvo je ovo poslednje, kad vam to cika Kokeza kaze. (Dacha, 26. avgust 2014 11:16)

Da bas specijalno glavne role imaju Jovetic i Markovic na klupi, ostali igraci su nebitni....Koliko kompleksa ima u vasim komentarima....I sta se hvalite toliko sa Joveticem koji je jednu sezonu odigrak u partizanu!? dao svega 13 golova na 54 utakmice.

YNWA

pre 9 godina

Dok se sve novajlije uklope i ako se uklope sezona ce biti daleko od pocetka a Liverpulovi rivali za titulu verovatno daleko od tima sa Enfilda.Def ovaj tim je izgledao bolje prosle sezone i mnogo im nedostaje Suarez.Od svih igraca koje su doveli ni jedan osim mozda Balotelija ako se unormali ne moze da napravi razliku u korist L'pula.Plasim se a lici mi na situaciju kao kada je Totenhem za Bejla doveo gomilu polovnjaka i njegovo odsustvo je i danas nenadoknadjeno.

boks

pre 9 godina

samo zvezda...ravno pravno igra sa ljudima starijim od sebe 10ak godina ??? sa realom sa kishvare??elem jovic je sa mladima njegov rand imao 30sansi jednu iskoristio

cerebro

pre 9 godina

Novinari, brzo da se pripreme 2-3 clanka o zvezdinom vunderkindu koji se slikao sa Gerrard-om za fejsbuk, kao i polucasovna reportaza o ambicioznom turskom drugoligasu Manisi za RTS i ostale vece medije. Nemoj slucajno da prosecni srpski ljubitelj fudbala ukapira da je juce odigran derbi premiership-a u komu glavne role imaju nekadasnji prvotimci hrvatskog kluba u Srbiji koji je strano telo nase otadzbine, ko sto je prvi primetio i javno izrekao neutralni i objektivni novinar javnog servisa Milojko Pantic. Tole je namestio sve titule Partizanu i jedino posteno prvenstvo je ovo poslednje, kad vam to cika Kokeza kaze. (Dacha, 26. avgust 2014 11:16)

Blago vama tastatura grobarima kada podivljate posle dva gola Jovetica, toliko kompleksa izbacite iz sebe...Nije vama lako.

Li Osvald

pre 9 godina

Nije valjda posle ovakvog poraza pricao o ogracu koji je igrao samo pola sata! Pa kog ste trenera ikad videli da novinarima umesto ocene igre i razloga za neuspeh , govori o rezervnim igracima!?

samo zvezda

pre 9 godina

I ono sto nisam mogao da ne zapazim na startu nove sezone:
Handanovic
Ivanovic, Vidic, Subotic, Kolarov
Matic
Rakitic, Modric
Jovetic
Mandzukic, Dzeko
Klupa:
Nastasic,Lovren,Srna,Kovacic,Ibisevic,Tadic,Markovic,Olic.

Pa onda mladi koji dolaze: A.Zivkovic,Jovic,Halilovic,Mitrovic.

Kakva reprezentacija.

samo zvezda

pre 9 godina

(Dacha, 26. avgust 2014 11:16)
Ne razumem sada tvoj komentar...Koliko se secam i o Lazaru su se pisali hvalospevi dok je bio vonderkid. Problem je Jovic ? decko koji sa 16 godina igra ravnopravno sa igracima 10 godina starijim od njega ? Verujem da si se bavio sportom i da znas koliko u tom uzrastu i 2 godine razlike znace a kamoli seniorska konkurencija. Lazar je odigrao ok ali svakajo da moze mnogo bolje. A da sam ja sada neki zadrt covek kao sto nisam spomenuo bih Nemanju Vidica i za tebe bi to trebalo da bude dovoljno. Al da ne budem kao i ostalih 80% komebtatora na ovom sajtu preskocicu i Lazaru pozeleti jednu prelepu karijeru bez povreda. A ti se decko zamisli, kakav ti problem imas sa CZ i njenim igracima. Obi sa tobom siguran sam nemaju.

aha

pre 9 godina

Markovic, Lalana, Sterling, Kutinjo, Staridz, Baloteli, Lambert... Ako se izbori za neku znacajnu minutazu u ovoj konkurenciji svaka mu cast. Nije mi jasan Liverpul, proda jednog igraca i onda dovede 9 od koji je 5 napadacki orijentisano.

ovako

pre 9 godina

Trebali su dati suareza realu, i uzeti di mariju i isaka... Ta dva igraca su kao ovih 7 sto su doveli... Jos neki igraci koji su bolji od dovedenih, a mogli su biti kupljeni su boni, vlar, blind, saciri, subotic... Bekovi koji su dosli su ocaj, pogotovo moreno po prikazanom juce... O lovrenu necu trositi reci, i da napomenem to nema veze sa tim sto je hrvat... Dakle nazalost mislim da ovaj prelazni rok nije uspesno uradjen, i da ce biti teska borba za cetvrto mesto...

asd

pre 9 godina

Prvo: Smarate grobari. Ne znam kakve veze ima ova vest sa partizanom. Zapitajte vasu upravu gde su pare za ovu decu. I dok god je nas narod podeljen, oni na vlasti ima da rade sta hoce. I to se ne delimo na zvezdu i partizan samo. Drugo: Liverpul je prosle sezone razbijao, steta za izgubljenu titulu. Prodali su Suareza koji im je bio alfa i omega, uz duzno postovanje Markovicu, i voleo bih da gresim. Ali ce on mozda da bude za 2-3 sezone sto je Suarez sada. I za 5 godina pa ce biti odlicno za nasu zemlju. Sada mislim da liverpul ove godine ne moze da osvoji Premijer ligu, iako bih voleo.

милијаш једе сутлијаш

pre 9 godina

(Webber, 26. avgust 2014 11:34)

А ви испраћате капитена у турску другу лигу где ће грејати клупу. Нема тамо голмана као што је Филиповић па да се склања кад изводи слободњак.

Haahahahaha :D

pre 9 godina

Novinari, brzo da se pripreme 2-3 clanka o zvezdinom vunderkindu koji se slikao sa Gerrard-om za fejsbuk, kao i polucasovna reportaza o ambicioznom turskom drugoligasu Manisi za RTS i ostale vece medije. Nemoj slucajno da prosecni srpski ljubitelj fudbala ukapira da je juce odigran derbi premiership-a u komu glavne role imaju nekadasnji prvotimci hrvatskog kluba u Srbiji koji je strano telo nase otadzbine, ko sto je prvi primetio i javno izrekao neutralni i objektivni novinar javnog servisa Milojko Pantic. Tole je namestio sve titule Partizanu i jedino posteno prvenstvo je ovo poslednje, kad vam to cika Kokeza kaze. (Dacha, 26. avgust 2014 11:16)


ahahahahaha..lepo si me nasmejao..napred Lazare :)

vladimir

pre 9 godina

Ima brzinu i da dribla tamo-vamo,i da da loptu kad treba (najbolju sansu za gol Livrrpul je imao posle Markecovog dodavanja).To je dovoljno da napravi razliku.Samo napred Markec

Kole

pre 9 godina

Iskreno, jako volim liverpul, gledam sve utakmice, postujem rodzersa, sve je super itd. ali ne moze da se kaze da je "sacuvano jezgro tima" kada je otisao Suarez. :/

tabakzr

pre 9 godina

decko je mlad i preko noci upao u masineriju i puno bolji od njega se nisu odmah snasli,treba samo da doceka svojih 5min kakav baloteli njemu kad nejde pokopa celu ekipu!!!

историја је учитељица, али не за Србе

pre 9 godina

I ono sto nisam mogao da ne zapazim na startu nove sezone:
Handanovic
Ivanovic, Vidic, Subotic, Kolarov
Matic
Rakitic, Modric
Jovetic
Mandzukic, Dzeko
Klupa:
Nastasic,Lovren,Srna,Kovacic,Ibisevic,Tadic,Markovic,Olic.

Pa onda mladi koji dolaze: A.Zivkovic,Jovic,Halilovic,Mitrovic.

Kakva reprezentacija.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (samo zvezda, 26. avgust 2014 12:22)

Каква репрезентација? Па можда и никаква, то се не зна. Ви што маштате, узмите мало па прођите историју југо фудбала, било је ту врхунских репрезентација по именима и шта су постигле - ништа! Изузетак је донекле она генерација из `90, али колико се сећам и без Срба и Босанаца, а и још неких, Хрвати замало `98 не уђоше у финале. Тако да...ШББКББ, а баби се снило.

travis

pre 9 godina

dobar debi, ali mora uzimati više lopti i pokušavati probiti, kao sterling, inače će više vremena provoditi na klupi nego na terenu

velja

pre 9 godina

prvo lazar je dosao da zameni geraarda,drugo alen i henderson mi se uopste ne svidjaju neznam sta rade u liverpulu.suarez je veliki gubitak ali financijski dobitak za klub,setite se endy karola totalni gubitak para.za liverpul navijam zadnjih 40 godina.od ove sezone nema nista sigurno

Zeljko

pre 9 godina

Markec je pokazao svoje hitre noge i par dobrih pasova. Za nekog dosta za prvu utakmicu, za nekog nedovoljno. Za ozbiljniji zakljucak ipak ge treba pogledati na jos par utakmica.
Nego, pitam se da li smo mi gledali istu utakmicu. Rezultat utakmice koju sam ja gledao je drugaciji.

Rajko

pre 9 godina

Kakvu plejadu igraca je Partizan izbacio u zadnjih 5-6 godina. Paklena generacija koja je u Srbiji osvojila sve sto se osvojiti moze a i u Evropi je na dobrom putu. Momci od srca srecno!

sasa jokic

pre 9 godina

Ne znam o kakvom privikavanju Rodzers govori, ali Lazar je kod prvog dodira sa lopoptom ubacio igraca u gol sansu, a kod drugog namestio jos jednu sansu, e sad sto se ovi prilagodjeni nisu snasli.....

Doktor86

pre 9 godina

Rodzers svaki drugi dan prica o Markovicu, imam utisak da je on odusevljen sto ima takvog igraca u timu. Vise prica o Markovicu nego o Baloteliju, za koga je na pitanje sta ce doneti klubu, odgovorio kratko : "Probleme".

retro

pre 9 godina

A kakav je to kvalitet pokazao? Ume da se zatrči dečko i da malo dribla tamo vamo.
Ma daj, polako već brane propalu investiciju. Nikad njemu kop neće pevati.
Pored Baletelija neće videti teren, a tek o njemu da ne pričam. Liverpul je ovim transferima pokopao svoje šanse za titulu.
(brat ace kosice, 26. avgust 2014 11:14)

Bas je lose , sa 20 godina, grejati klupu u jednom od najtrofejnijih klubova u Evropi, Liverpulu. Pozdravi brata Acu Kosicu.

Nick_Cave

pre 9 godina

Samo me zanima,otkud vi znate kolko je placen Lovren a kolko Lazar,jer ko video ugovor,ili bankovni racun?Sve robot do robota koji samo upijaju servirano...

Dado

pre 9 godina

brat ace kosica@ zar je moguce da neko nalupeta ovoliko gluposti u svega nekoliko recenica? Lazar propala investicija, a decko odigrao tek pola sata?!

Kakav smo ti mi narod, Boze sacuvaj, pa mi da u nacionalnom timu na golu imamo Buffona, u odbrani gromade kao sto je recimo jedan Maldini a u napadu Messija i Ronalda zajedno, nama ne bi valjali!

Igorr

pre 9 godina

dobar debi, ali mora uzimati više lopti i pokušavati probiti, kao sterling, inače će više vremena provoditi na klupi nego na terenu
(travis, 26. avgust 2014 11:07)

Slazem se, ali ne mozete pisati (za sada) ove komentare. Decko je mlad, jos nedovoljno iskusan, tek je pristigao, debitovao (i to protiv sampiona), bio povredjen.
Od takvog momka jedino sto mozete ocekivati je da se "stegne" i da se potrudi da ne gresi u elementarnim stvarima na debiju.
Naravno da bi bilo bolje da je predriblao tri igraca i dao gol, ali ovo je sasvim ocekivano. Za dva minuta je cak bio aktivniji od Kutinja, starosedeoca u klubu i vec iskusnog znalca.

pera

pre 9 godina

Svi koji napisu da Lazar nije kvalitetan igrac samo lazu, jer je decko super talentovan, da je juce bio malo sebicniji u dve situacije mozda bi cak dao i gol, ali hteo je da asistira umesto da ide na gol.
Ima brzinu, lopta mu se lepi za nogu, dobro zna da sutne, dribling, jedino sto mu treba je iskustvo i za dve godine ce biti najomiljeniji na enfildu, a ako rodzers ostane sigurno ce i biti, jer on nije od onih trenera koji vam daju sansu od po 15 minuta pred kraj utakmice i cekaju da je preokrenete. A i da se razumemo, nisam navijac Liverpula, ali cenim ono sto Rodzers radi.

Hipp

pre 9 godina

Realno je da je čim je ušao napravio dar mar, a onda se potpuno izgubio. Ja sam pratio njegovo kretanje, on se uopšte nije snašao sa trenutnim saigračima. Biće bolje...

sabajle

pre 9 godina

Mnogo se bre cima ovaj markovic, mora to mnogo agresivnije i smelije da radi.
Vidi se da moze.
On se frka da ne promasi sansu ili nesto tako da ga ne prozivaju posle, zato samo dodaje lotpe.
To je pogresno, treba da se opusti i da dere boraniju, a moze i te kako.
Golovi Markec golovi, prodori, batali ovo pipikanje lopte i dodavanje blizem.
Baci pogled kako Mesi to radi.
Nije doveden u liverpul da dodaje loptu igracem do sebe, to rade Henderson i Alen, od Markovica se ocekuju golovi i prodori, statistika, da pravi razliku.
Nemoj da izbegavas odgovornost sinak, nego zagrizi!
Kada to pocnes da radis, a mozes, ulazis u svetski krem.

Nick_Cave

pre 9 godina

Markovic, Lalana, Sterling, Kutinjo, Staridz, Baloteli, Lambert... Ako se izbori za neku znacajnu minutazu u ovoj konkurenciji svaka mu cast. Nije mi jasan Liverpul, proda jednog igraca i onda dovede 9 od koji je 5 napadacki orijentisano.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (aha, 26. avgust 2014 11:29)

Evo da ti pojasnim.Liverpool je prosle sezone bio u konkurenciji samo u domacem takmicenju,ove godine ce igrati evropu,znaci da mu treba jos vise igraca.To je trener i rekao jos prosle godine,stoga je bilo logicno da dodje bar 5 igraca,jer kad se povredi Kutinjo Lalana je tu,kad je umoran Staridz uskoci matori Lambert,i da nisu prodali suareza ne bi ga imali na ovom mecu,e sad sta bi bilo kad bi bilo...
Otislo je 4,doslo 8,znaci doslo je 4 igraca ako se tako uzme,jer su onih 4 zamenili 4 boljih izuzev Suareza jer taj nema zamenu,sta je uradjeno moci cemo reci na kraju sezone,do tad mozemo samo da uzivamo u fudbalu.Nadam se presingu Liverpoola protiv Totinhema,jer defanzivna taktika protiv Sitija nije nista dobro donela.Markovic je nesto promenio kad je usao u igru,srecu mu zelim jer treba malo i toga imati da se uspe.

Vladimir_natal_Petkovic

pre 9 godina

bice tesko za markovica samo mora se reci da nije on vise onaj igrac koji je bio u partizanu,puno zreliji je od tog vremena..ima nesto pozitivnog na sebi ,veoma brz je i sto je najvaznije zna odlicno da barata sa loptom..mora da popravi realizaciju jer ako to ne ucini ne pise mu se dobro u premierligi.vec sada se moze reci da ce naj verovatnije poceti sledecu utakmicu i tu ce se videti sta zna i ume..nadam se najboljem jer izuzetno je vazno za nasu reprezentaciju da nam igraci kao markovic i tadic igraju redovno ,imamo odlican talentovan vezni red ,nadam se da ce dick advokaat znati iskoristiti tu nasu snagu.ono sto me brine su odbranbeni igraci ,pogotovo stoperi nijedan nije u formi.neven subotic se tek oporavio i kod njega je svejedno pitanje dali zeli uopste da igra vise za srbiju,nastasic totalno van forme nakon one teske povrede,bisevac je panj..prica se da advokaat zeli da vrati vidica,koja bi to senzacija bila jer nama fali cvrstina u odbrani.model kojeg smo videli protiv brazila bi moglo da bude nesto sto nam moze pomoci u buducnosti.dusko tosic i ivanovic kao stoperi ,basta kao desni bek,nastasic i subotic nikakao ne pasu ,ne znaju da igraju zajedno i previse su mekani u duelima..sve u svemu bice interesantno..

Zlatan_Ibrahimovic

pre 9 godina

YNWA - odlican, realan komentar, retko to procitam od strane navijaca Liverpula. Kao navijac Milana, ukratko - Mario ce u pocetku biti veoma dobar. Onda shvati da je bolji od ostalih pa pocne da zabusava, a utakmice prolaze. Takodje, Liverpul je na dobrom putu, ali prekasno za Dzerarda, a to je i poenta osvajanje PL. On je nikada nece osvojiti, a Liverpul za par godina hoce, alo nastavi da ulaze novac. Osim Lovrena, ostala pojacanja nisu toliko losa.

Keti S.

pre 9 godina

Iako smatram da je trebao da ostane u Benfici bar jos jednu sezonu(ako ne i dve)drago mi je sto je konacno jedan igrac iz nase zemlje dospeo u omiljeni mi Liverpool.Iskreno verujem da ce Rodgers imati strpljenja sa Lazarom,te da ce mu se to strpljenje,pre ili kasnije isplatiti.Tacno je da je nakon dva sjajna poteza upao u "kolotecinu",ali iskreno nisam ni ocekivala da ce mu debi biti spektakularan.Bilo bi nepravedno od mladog,jos uvek na PL nenaviknutog "poletarca" ocekivati tako nesto,pogotovo u situaciji kada je klub rezultatski u minusu.Trener Rodgers zna da izvuce dovoljno pozitivnog iz mladih igraca(uostalom Sterling je najveci dokaz u prilog tome)te s obzirom na navedenu izjavu stice se utisak da ce imati razumevanje za "decije bolesti"naseg reprezentativca,odnosno da ce pokazati strpljenje i uz podrazumevajuci naporan rad i trening sa Markoviceve strane,uspeti da njegov neosporni talenat uoblici u "opipljiv" fudbalski kvalitet.Verujem da je to sasvim realno,tim pre sto Markovic kao vrlo mlad igrac ocigledno figurira kao dugorocnije resenje.