Ponedeljak, 25.08.2014.

11:39

Dragović trenira sa Zvezdom

Treninzima Crvene zvezde Telekom, na bazičnim pripremama na Zlatiboru, priključio se krilni centar Nikola Dragović.

Izvor:

Dragoviæ trenira sa Zvezdom IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

91 Komentari

Sortiraj po:

strašno koliko neznalica ima

pre 9 godina

Ponekad kad čitam komentare nije mi jasno da li neki Zvezdaši hoće da otežaju ili olakšaju Zvezdi?? Ako ne pratite košarku onda nemojte ni da komentarišete. Odakle vam ideja da ovaj tim treba da se prošeta kroz ABA ligu?? Umesto Katića imamo Cirbesa koji ne ume ništa osim da zakuca, dve mlade trojke gde jedna nema šut, a druga ne igra odbranu, jednog pleja i dve mlade četvorke koje nemaju snagu da igraju odbranu. I sad se pominje Dragović koji zbog povrede uopšte nije igrao i spada u vrlo prosečne igrače. I vi takvoj ekipi stavljate teret i pritisak da mora sve da osvoji?? I računate za neuspeh sve ispod toga?! Pa to je upravo Tegeltija radio cele prošle sezone da bi stavio pritisak i omalovažio unapred svaki uspeh Zvezde. Ali zašto vi to isto radite ako volite Zvezdu?! Biće veliki uspeh ako izborimo opet Evroligu, a sve iznad toga premija. Pa partizan je prošle godine imao 3 puta više para od države i zadržao je sve sponzore i ove godine, a Zvezda izgubila. I vi umesto da stavljate pritisak partizanu da bi bio smak sveta ako sa više para opet ne izbori Evroligu vi to radite svom klubu. Užas. Što se tiče ekipe treba nam drugi plej (mogao bi i Jović) i bolja četvorka/petica od Dragovića. Bolje da se sačeka kraj letnje lige i uzme dobar Amerikanac jer od Cirbesa neće biti ništa, videćete.

nidje veze

pre 9 godina

Solidno pojacanje na poziciji na kojoj smo deficitarni, jer pored Luke Mitrovica treba nam isusniji igrac na poziciji 4.A sda odgovor onima koji nas nazivaju FMP:
Košarkaška lopta preskočila je Drinu u dva pravca! Partizan iz Beograda i Igokea iz Aleksandrovca potpisali su juče ugovor o poslovnoj i sportskoj saradnji, kojim će se fuzionisati, iako će nastaviti takmičenja u svojim ligama.
Ekipe će na dresovima u svim takmičenjima logo Partizan Igokea i Igokea Partizan, imaće zajednički Upravni odbor, prostorije, razmenjivaće igrače bez obeštećenja, a u planu je i izgradnja hale.
Ugovor su na stadionu crno-belih potpisali predsednik Partizana Predrag Danilović i predsednik Igokee i premijer Republike Srpske Milorad Dodik.
(Milan, 25. avgust 2014 18:06)

Pa upravo to,ovim komentarom je sve receno i samo si njime zacepio usta tvojim istomisljenicima.Jasno je kolika je razlika izmedju ovog slucaja i onog vaseg.Nema dodirnih tacaka.Poslovna saradnja,razmena igraca,kao sto postoji milion primera u svetu sporta.

grbovic

pre 9 godina

(uslo u krv i dovidjenja, 25. avgust 2014 16:39)

Nisam hteo da uvredim nikoga, ali i dalje tvrdim da 90% ljudi koji us ostavili komentare nisu culi za njega.

I drago mi je kao partizanovcu sto mislis da je Dragovic ekstra pojacanje za KK Crvena zvezda Beograd!!!

CVELE

pre 9 godina

Svee je to ok,samo situacija je sledeca:
1.Marcus(Djenka*),Rebic ?
2.Blazic(Djenka*),Lazic
3.Dangubic,Kalinic Guduric,Stojanovic
4.Mitrovic,Dragovic,Tejic
5.Marjanovic,Zirbes
*Kombo ....,............. i nema vise,to je to!

Marko Jan Pantelar

pre 9 godina

Nemojte sa tim vestima da uznemiravate predsednika JSD i legendu CSKA jer cemo vec u toku dana imati konferenciju za stampu sa pitanjima
1. odakle pare
2. odakle pare za pripreme na Zlatiboru dok mi treniramo u mraku i bez klime
3. zar doticni ne zna da Bogdanova mama pravi najbolje punjene paprike u regionu....

Nenad Pirocanac

pre 9 godina

E a sta kazete na ovo navijaci Fmp-a,Partizan pregovara sa Macvanom,sta je ovaj za MAcvana,plus postoji mugucnost da Bogdanovic potpise na jednu sezonu,kako sam cuo cekace jos 5,6 dana,a ako ne bude zadovoljavajuce ponude,mogao bih kod nas da se vrati u formu,tesko cete protiv Partizan i vi to znate,samim tim sto necemo sklopiti bedan tim,bez obzira sto je otisla prva petorka,jos ako Pavlovic prelomi da ostane,jel zamislajte petorku Milosavljevic-Luka Bogdanovic-Macvan,na pleju ce stici Amerikanaci gagic,men ideluje mocnoza vas neznam,sam oznam da ste opet bacili pare u nepovrat....a sto se tice Dragovica bio ej vrhunski talenat,mislim da vam je bolje da vam ostane Radenovic,a ne da on potpise...

grobar

pre 9 godina

@nolan zvezda je ugasena na 5 godina, a fmp koji je za 150k evra kupio ime zvezde a koji je u vlasnistvu covica drugi put nezasluzeno igra El. toliko.
kad vi prezivljavate 20 godina bez titule i El, prezivecemo i mi jednu godinu. samo jednu stvar necemo nikad da uradimo, a to je da navijamo za privatni klub koji nema nikakve veze sa partizanom, to sto si ti isfrustriran i iskompleksiran od kad pamtis to je tvoja licna stvar.

Tex

pre 9 godina

Sta se lozite? Kakav FMP/Zvezda,Buducnost i slicno,za titulu se pita.Dr Dule Vujosevic,kako on kaze tako ce biti,a bice sto mora biti- Partizan sampion.

Nolan

pre 9 godina

(danilo, 25. avgust 2014 16:30)

U tvom se vidi ogromna količina kompleksa od Crvene Zvezde i klasična zamena teza. Pokušaj da se klub koji je primao brdo para od države, nije plaćao porez i dovodio NBA igrače se predstavlja kao siromašni i uspešni.
Što se mene tiče, eto vam pehar KLS samo da vam svake godine daju iz dvokoraka za ispadanje iz polufinala ABA (ako uopšte i udjete tu) i Evrolige. Zvezda medju evropskom elitom a partizan medju evropskom buranijom i šampion pašteta lige.
Nego, jel željno iščekuješ žreb za EK? Znam da će Nolan Smit uživati u prenosu...

konto

pre 9 godina

Iskreno, ne znam šta da mislim o tome da nam se Dragović priključi. Očigledno je da je dečko bio ogroman talenat ali i da je strašno stagnirao, da li su u pitanju povrede ili nešto drugo ne znam. Ono što je činjenica jeste da se nakon izuzetno uspešne koledž karijere i fenomenalnih uspeha sa našim mladim selekcijama u Evropi izgubio! Koliko sam saznao u Spartaku (SP) je kuburio sa povredama i da se nije naigrao i da nisu hteli da produže ugovor sa njim. Takođe, u ispodprosečnom italijanskom prvoligašu nije ostavio nikakav trag, praktično se izgubio. Svakako sam za to da mu se pruži šansa, moguće je čak da je ovo što trenira sa nama ustvari na probi da se vidi da li može da da igra i dalje na visokom nivou. Ako je zadržao osobine koje su ga krasile dok je igrao za mladu reprezentaciju a bio je jedan od najistaknutijih, zašto da ne, nek nam se pridruži. S druge strane, ako ga treba čekati godinu dana da se vrati na profesionalni nivo, neka hvala, nama treba igrač za EL, mladog kojeg čekamo već imamo u vidu Tejića (a ni Mitrović nije prekaljen), ipak Dragović ima 26-27 godina, sad je u najboljim igračkim godinama i od njega se očekuje samo najbolje, ako može može, ako ne, doviđenja, bolje onda zadržati Radenovića.

Ogi-Cg

pre 9 godina

Struki-I u nasem ima jedna izreka -Nije bitno sto ti kaze,nego ko ti kaze.A to je rekao najveci Crnogorski pjesnik.I zapamti,Buducnost ove god uzima ABA LIGU

Milan

pre 9 godina

Solidno pojacanje na poziciji na kojoj smo deficitarni, jer pored Luke Mitrovica treba nam isusniji igrac na poziciji 4.A sda odgovor onima koji nas nazivaju FMP:
Košarkaška lopta preskočila je Drinu u dva pravca! Partizan iz Beograda i Igokea iz Aleksandrovca potpisali su juče ugovor o poslovnoj i sportskoj saradnji, kojim će se fuzionisati, iako će nastaviti takmičenja u svojim ligama.
Ekipe će na dresovima u svim takmičenjima logo Partizan Igokea i Igokea Partizan, imaće zajednički Upravni odbor, prostorije, razmenjivaće igrače bez obeštećenja, a u planu je i izgradnja hale.
Ugovor su na stadionu crno-belih potpisali predsednik Partizana Predrag Danilović i predsednik Igokee i premijer Republike Srpske Milorad Dodik.

REALAN

pre 9 godina

Daj budite malo realni,samo malo..Villijamsa ste svi proglasili extra pojačanjem,igračem koji će da pravi razliku,koji će da ubacuje 15-20 poena na meču ali šta ako se on ne uklopi,šta ako bude najveći promašaj do sad?Imajte na umu da naš "trener" forsira igrače koji igraju čvrstu odbranu a Vilijams nije takav,on je košgeter i plej,nikad nije igrao baš neku dobru odbranu..Jedan od razloga zato što je Šolb oteran i zašto Rakoču nije produžen ugovor je to što Radonjić nije želeo igrače koji ne igraju dobru odbranu,Rakoč nije bio u odbrani kao na primer Lazić ali je zato davao po 10-15 poena i imao po 5-6 asistencija po meču,Šilb takodje nije igrao dobru odbranu ali je odlično proigravao Marjanovića i pogadjao kad treba,.Tako da me ne bi čudilo da i Vilijamsa oteraju posle 2-3 meseca..A i da sve to bude ok,da Vilijams stvarno bude "ubica" opet mi nemamo dobrog trenera..Setite se Pešićevog tima u Zvezdi,koji je u derbijima dobro parirao Partizanu koji je tih godina bio odličan u evroligi,a sad pogledajte kakav je tim imao Radonjić i Partizan,Partizan dugo nije bio lošiji i nekompletniji al opet su nas pobedili kad je trebalo..NEMAMO trenera! Trener treba da motiviše ekipu a Radonjić to ne zna,svaku vazniju utakmicu smo izgubili...Evo npr Cibonu smo u ligi razbili 20 razlike u utakmici koja nije bila toliko vazna,a kad je bila veoma vazna utakmica izgubili smo...Osim Djenke mi nemamo šutera u ekipi,to nam je bio problem prošle sezone a biće i ove,TREBA NAM JOŠ JEDAN DOBAR ŠUTER!

nidje veze

pre 9 godina

Dosadni su vise i sa Zeleznikom i sa Fmp-om ... Ko ste vi i sta ste vi onda ? [link] Jos 2007 ste se spojili sa Igokeom
(Delija, 25. avgust 2014 12:05)

Znate vi svi vrlo dobro kolika je razlika izmedju poslovne saradnje dva kluba,koja je obuhvatala razmenu igraca i obican odnos filijale i glavnog kluba(na primer kao FMP i Borac jedno vreme),a sve to trajalo samo par godina, i ovog vaseg slucaja gde se jedan klub ugasio/zamrzao,a drugi klub promenio ime u taj prvi.

kkGepek

pre 9 godina

Citam komentare za F4 evrolige, kako je titula sigurno vasa, bla bla bla...i prosto ne mogu da veruje!

Zar prethodnih 14 godina nista niste naucili???

Neko mi bar jedan panter odgovori MOLIM VAS!!!
(aha, 25. avgust 2014 14:02) Jesmo ..naucili smo da Partizan kad ne moze da pobedi ,pobegne sa terena ,obesmisli kup .kao i ligu..izazovu tuce a onda izvrsi pritisak na sudije ..i pobedi sa linije za slobodna bacanja !

danilo

pre 9 godina

bravo momce,ti si poslednji sraf u Zvezdinoj sampionskoj masineriji!!!Nek je sa srecom i da nam i ti pomognes da ove godine ugasimo zlo srpskog sporta,jsd zagrebacko-aleksandrovackog mutanta!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera, 25. avgust 2014 11:42)

Svi sindromi u samo jednom komentaru:
1)Nerealni optimizam koji se zasniva samo na teoriji verovatnoće tj. "valjda će i nama jednom da svane"...
2)Nagle promene raspoloženja: sada dižete u nebo ovog dečka, sutra ćete pljuvati one koji su ga doveli..
3)Sindrom " Ukradenog pehara" koji se stalno ogleda pa čovek napisa u " šampionskoj mašineriji"?!
4)Bolesna mržnja prema Partizanu, klubu koji je osvojio sve, koji je simbol uspeha siromašnih klubova, i čiji su igrači kroz 40 godina bili temelj svakog uspeha reprezentacije...
5)Uporno laganje o Zagrebu,kao navodnom mestu, našeg nastanka.
Pa i da jeste, a nije, zar je to veća sramota od činjenice da ste vi sada privatni klub a bez vlasničke transformacije?!
Kakogod, Dragović vam neće biti dovoljan za titule,jer će tu uvek biti vaša noćna mora: KK Partizan i Dule Strašni...

uslo u krv i dovidjenja

pre 9 godina

@grbovic
Ti sebi dozvoljavaš nekog da nazoves klincima i da kažeš da se ne razumeju u košarku,a spominjes statistiku...evo prijatelju pokušaću da ti otvorim oči-statistika ne igra na terenu,šta bi rekao za statistiku lovernja iz španije pre nego što je došao u kkp ili pavlovića koji nigde nije igrao god dana.
Nova sezona,novi saigrači,liga,ambijent i ambicije,ukoliko igrač poput dragovića poseduje neupitan kvalitet i potencijal,sigurno će ga već pokazati,a ja se nadam da će to biti baš u czv.

Boles'

pre 9 godina

Imao je dobru sezonu 2012/2103 u Avelinu u dosta korektnoj (po jacini) Italijanskog ligi
9 poena po mecu, 5.4 skokova, i odlicnih 41% za 3 poena za 24minuta po mecu
Ukoliko bi potpisao mislim da bi mogao bez problema da ima slicnu statistiku sto je sasvim dovoljno.
Ne znam kakav je defanzivac, ali sumnjam da je na dobar kao Radenovic.

grbovic

pre 9 godina

Nisu mi jasni komentari zvezdasa. Doduse vidi se da su u pitanju klinci koji i ne znaju o kome se radi.
Upravo zato i pitanje za redakciju- zasto niste objavili statistiku Dragivica kako bi navijaci zvezde videli "koliko veliko" pojacanje je Dragovic

aha

pre 9 godina

Citam komentare za F4 evrolige, kako je titula sigurno vasa, bla bla bla...i prosto ne mogu da veruje!

Zar prethodnih 14 godina nista niste naucili???

Neko mi bar jedan panter odgovori MOLIM VAS!!!

mica pica na parče

pre 9 godina

@rax gravedigger, a kaži ti meni u stvari neka kaže Dule vama gde su vam pare od prodaje igrača!!!??? Nama su pare doneli Vučić i Čović isto kako su ih vama donosili Mirko Marijanović, Tadić, Dačić, onaj iz srbija gasa, to su te pare koje ste imali vi od države preko SPS-a a sad ih imamo mi preko SNS-a, mi drugih para nemamo zato što ništa prodali i napravili nismo, e sad vi koji prodajete svake godine nama lepo recite gde su te pare!!! Ne znate? Pitajte Danilovića i Vujoševića pa neka vam oni kažu, ja vam rekoh odakle nama!!! P-)

Ogi-Cg

pre 9 godina

Ove god ce vas Buducnost odrat oboje.Dosla dva ekstra Amerikanca,Planinic,Dasic,mladi centar 2.15 hrvat,uz Capina,Ivanovica,Popovica,Vitkovca ,Sehovica,ove god ABA liga ostaje u Pgd

Mladen

pre 9 godina

Nismo mi ni prosle godine imali los tim, cak smo i dobro igrali. U finalu nas je Partizan zasluženo pobedio, jer nismo mogli da cuvamo Bogdanovića, a i Lovern nas je unistavao. Imamo skoro nov tim za predstojeću sezonu , i Partizan su napustili najbitniji igraci, pa cemo da vidimo. Mislim da cemo uzeti titulu ove godine, a sto se tiče TOP16 Evrolige, tu cemo biti blizu da prodjemo, ali nisam siguran. Mislim da ce nam trebati najmanje 6 popeda da bi prosli grupu. Al se nadam da braća iz Pireja neće zapinjati protiv nas iz sve snage !!:) ;)

Milasin

pre 9 godina

Grobari,aj procitajte neku vasu vest,ako je uopste imate...pustite nas da uzivamo malo bez vas,dosta ste vi bili centar srbije i vlasti,doslo i nasih 7,8 godina!!! :-)

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 9 godina

grobarinjosiii kompleksinjosiii ajte vi fino u zagreb ili u aleksandrovac,sta cete u beogradu,niti vam je klub iz bg niti tu pripadate hahhahahahaha

Mare

pre 9 godina

Ok Zvezda je privatan klub sa profesionalnim menadžmentom i jasnim tokovima novca, jer niko neće da krade od sebe. Sa druge strane partizan je državni klub u kome nema jasnih tokova novca i ocekuje od države neprestano da ga dotira i da nikome neodgovara. Ako ne možete da se privatizujete netreba ni da postojite

nevidljivi panter

pre 9 godina

bravo momce,ti si poslednji sraf u Zvezdinoj sampionskoj masineriji!!!Nek je sa srecom i da nam i ti pomognes da ove godine ugasimo zlo srpskog sporta,jsd zagrebacko-aleksandrovackog mutanta!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera, 25. avgust 2014 11:42)

ono kade te navijac zamrznutog kluba koji trenutno navija za mutanta i najvece zlo u srbiji proziva,neprocenjivo

hours of love

pre 9 godina

Super su mi ovi sto misle da cemo sa ovako mladim i skoro oformljenim timom da napravimo neko cudo!
Treba da skacemo od srece ako obezbedimo evroligu i sledece godine i to treba da nam bude jedini cilj!

Malo se spustite na zemlju i nemojte od igraca za koje nikad niste gledali, a kamo li culi praviti vrhunske igrace i kojekakve talente.
Da je dobar zar ne mislite da bi igrao u nekom vrhunskom klubu?
Ili barem osrednjem?!

bora

pre 9 godina

Forever,ovo nije klub za koji ti navijaš sinko!A ni ja nisam verovao da će Fmp toliko ojačati.U krajnjoj liniji,možda je i bolje da Čovićev Fmp uzme najzad svoju prvu titulu,nego Crvena zvezda.

rax gravedigger

pre 9 godina

Jaka vam je ekipa, sastavljen roster vec u avgustu. Obezbedjen budzet, ruku na srce imali ste sjajne rezultate zadnjih godina, sve sama finala domace lige, a sa druge strane prodajete silne igrace, tako da nije ni cudo sto finansijski dobro stojite. Zasluzeno nema sta. Ipak, na vasu veliku zalost, Dule i dalje trenira Partizan, tako da, znate vec, sta da vam kazem...

11500

pre 9 godina

dobre igrace imamo to nije sporno, ali smo imali i prosle sezone pa je ona bila 0.. kad kazem nula mislim da nista nismo uradili (kup je nebitan).. necu da pljujem radonjica ali mislim da on ne moze da napravi tim od ovih igraca

Optimista

pre 9 godina

Ništa posebno, a za sve vas internet navijače, Zvezda je prošle sezone imala jači tim, Jenkins i Schilb su bila bolja pojačanja nego sva vaša ove sezone, a još kakav vam je trener (čitaj: stručni štab), pogledajte samo formu svoga tima prošle sezone, a ove je još slabiji. Ali želim vam sreću u EL, imate za to takmičenje podršku jednog navijača Partizana.

znate, niko ne može da zabrani fmp - u kako će da se zove

pre 9 godina

Da se ne lazemo, ukoliko Radonja ima 15% trenerstva u sebi, proc'emo kroz ABA, k'o Ferguson kroz maline. A ni F16 ne bi smeo da se dovodi u pitanje. Au da mi je ovo neko rekao pre 2-3 sezone... Svaka cast ljudima koji vode klub.
(ForeverSRB, 25. avgust 2014 11:40)

Tačno, svaka čast ljudima koji vode fmp.

zoran v.

pre 9 godina

Мени није само јасна његова
статистика из прошле сезоне од 2,2 поена и 2,3 скока. Да ли је био повређен?

ja

pre 9 godina

(igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera, 25. avgust 2014 11:42)
Hahaha, tek sad sam primetio tvoj nik:-) koliko si ti frustriran cinjenicom, sto navijas za fmp...c,c,c.

Mladen

pre 9 godina

Ljudi, pa nije Dragović superstar. Ja se nadam da će biti bolji od Radenovića, jer on po meni nije ništa pokazao u Zvezdi. Momak nije igrao u nekom od jačih klubova u Evropi, tako da ćemo videti. Nadam se najboljem. Po meni je ključni igrač Vilijams, ako se on nametne kao vodja, odnosno motor ekipe, imamo titulu i TOP 16. Ovaj centar iz Nemačke moze da bude ozbiljan igrač ... videćemo ... Mislim da imamo dobar tim, svakako bolji nego prošle godine.Jači smo na petici i četvorci, a ovaj Vilijams je bolji igrač od Nelsona- bolji je napadač, strašan šuter i asistent, a to su segmenti koji su Nelsonu falili !!

ringispil

pre 9 godina

Kao i predhodnih sezona: Jedan priuceni plej koji lipsava na pola sezone,slepanje "mladog talenta" ranije Cvetkovic,sada Rebic.Mada je Nelson nekako izgurao ,za razliku od ovog "vanzemaljca" koji ce to tesko uspeti.Dangubic povredjen i pitanje je kad ce biti od prave koristi.Nemac centar za dve klase losiji od Raska.
Znaci,rano smo poleteli sto je najgore ovo ce biti mnogo losija sezona od proslih.Zivi bili pa videli.

sns bot br. 458

pre 9 godina

Samo jedno pitanje ? Koji Mali Kalemegdan ? Stara/prava tj. originalna Crvena zvezda je ugašena/blokirana, ova nova Crvena Zvezda -FMP je u Železniku smeštena.

Delija

pre 9 godina

Dosadni su vise i sa Zeleznikom i sa Fmp-om ... Ko ste vi i sta ste vi onda ? http://sport.blic.rs/Fudbal/10966/Partizan-i-Igokea-jedan-klub Jos 2007 ste se spojili sa Igokeom

Verni Čovićev Panter

pre 9 godina

bravo momce,ti si poslednji sraf u Zvezdinoj sampionskoj masineriji!!!Nek je sa srecom i da nam i ti pomognes da ove godine ugasimo zlo srpskog sporta,jsd zagrebacko-aleksandrovackog mutanta!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera, 25. avgust 2014 11:42)

Nekom su legende Praja, Kića, Divac, Paspalj, Đorđević, Danilović. Drugima je legenda Čović, a odrekli se Moke, Ducija...

vlada

pre 9 godina

bravo momce,ti si poslednji sraf u Zvezdinoj sampionskoj masineriji!!!Nek je sa srecom i da nam i ti pomognes da ove godine ugasimo zlo srpskog sporta,jsd zagrebacko-aleksandrovackog mutanta!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera, 25. avgust 2014 11:42) Ovaj komentar sadrzi toliko mrznje i kompleksa prema suparnickom klubu(kakav god da je on),ja ne mogu da verujem da postoje takvi ljudi danas,nazalost.

cinjenica

pre 9 godina

Drago mi je sto ste ovako euforicni jer ce prizemljenje biti bolno kao i svake godine!Imate krs ekipu sastavljenu od velikog broja kvazi i limitiranih igraca tipa Blazic,Dzenkins,Lazic,Dangubic,Kalinic,Zirbes...Partizanu ostaje Pavlovic a dolaze Muric i V.Dragicevic i opet cemo biti prejaki za vas!

ForeverSRB

pre 9 godina

Da se ne lazemo, ukoliko Radonja ima 15% trenerstva u sebi, proc'emo kroz ABA, k'o Ferguson kroz maline. A ni F16 ne bi smeo da se dovodi u pitanje. Au da mi je ovo neko rekao pre 2-3 sezone... Svaka cast ljudima koji vode klub.

divac

pre 9 godina

bravo momce,ti si poslednji sraf u Zvezdinoj sampionskoj masineriji!!!Nek je sa srecom i da nam i ti pomognes da ove godine ugasimo zlo srpskog sporta,jsd zagrebacko-aleksandrovackog mutanta!!
(igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera, 25. avgust 2014
godine bola,godine tuge....šta reći?!

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 9 godina

bravo momce,ti si poslednji sraf u Zvezdinoj sampionskoj masineriji!!!Nek je sa srecom i da nam i ti pomognes da ove godine ugasimo zlo srpskog sporta,jsd zagrebacko-aleksandrovackog mutanta!!

ForeverSRB

pre 9 godina

Da se ne lazemo, ukoliko Radonja ima 15% trenerstva u sebi, proc'emo kroz ABA, k'o Ferguson kroz maline. A ni F16 ne bi smeo da se dovodi u pitanje. Au da mi je ovo neko rekao pre 2-3 sezone... Svaka cast ljudima koji vode klub.

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 9 godina

bravo momce,ti si poslednji sraf u Zvezdinoj sampionskoj masineriji!!!Nek je sa srecom i da nam i ti pomognes da ove godine ugasimo zlo srpskog sporta,jsd zagrebacko-aleksandrovackog mutanta!!

11500

pre 9 godina

dobre igrace imamo to nije sporno, ali smo imali i prosle sezone pa je ona bila 0.. kad kazem nula mislim da nista nismo uradili (kup je nebitan).. necu da pljujem radonjica ali mislim da on ne moze da napravi tim od ovih igraca

zoran v.

pre 9 godina

Мени није само јасна његова
статистика из прошле сезоне од 2,2 поена и 2,3 скока. Да ли је био повређен?

Delija

pre 9 godina

Dosadni su vise i sa Zeleznikom i sa Fmp-om ... Ko ste vi i sta ste vi onda ? http://sport.blic.rs/Fudbal/10966/Partizan-i-Igokea-jedan-klub Jos 2007 ste se spojili sa Igokeom

Mare

pre 9 godina

Ok Zvezda je privatan klub sa profesionalnim menadžmentom i jasnim tokovima novca, jer niko neće da krade od sebe. Sa druge strane partizan je državni klub u kome nema jasnih tokova novca i ocekuje od države neprestano da ga dotira i da nikome neodgovara. Ako ne možete da se privatizujete netreba ni da postojite

kkGepek

pre 9 godina

Citam komentare za F4 evrolige, kako je titula sigurno vasa, bla bla bla...i prosto ne mogu da veruje!

Zar prethodnih 14 godina nista niste naucili???

Neko mi bar jedan panter odgovori MOLIM VAS!!!
(aha, 25. avgust 2014 14:02) Jesmo ..naucili smo da Partizan kad ne moze da pobedi ,pobegne sa terena ,obesmisli kup .kao i ligu..izazovu tuce a onda izvrsi pritisak na sudije ..i pobedi sa linije za slobodna bacanja !

nevidljivi panter

pre 9 godina

bravo momce,ti si poslednji sraf u Zvezdinoj sampionskoj masineriji!!!Nek je sa srecom i da nam i ti pomognes da ove godine ugasimo zlo srpskog sporta,jsd zagrebacko-aleksandrovackog mutanta!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera, 25. avgust 2014 11:42)

ono kade te navijac zamrznutog kluba koji trenutno navija za mutanta i najvece zlo u srbiji proziva,neprocenjivo

mica pica na parče

pre 9 godina

@rax gravedigger, a kaži ti meni u stvari neka kaže Dule vama gde su vam pare od prodaje igrača!!!??? Nama su pare doneli Vučić i Čović isto kako su ih vama donosili Mirko Marijanović, Tadić, Dačić, onaj iz srbija gasa, to su te pare koje ste imali vi od države preko SPS-a a sad ih imamo mi preko SNS-a, mi drugih para nemamo zato što ništa prodali i napravili nismo, e sad vi koji prodajete svake godine nama lepo recite gde su te pare!!! Ne znate? Pitajte Danilovića i Vujoševića pa neka vam oni kažu, ja vam rekoh odakle nama!!! P-)

hours of love

pre 9 godina

Super su mi ovi sto misle da cemo sa ovako mladim i skoro oformljenim timom da napravimo neko cudo!
Treba da skacemo od srece ako obezbedimo evroligu i sledece godine i to treba da nam bude jedini cilj!

Malo se spustite na zemlju i nemojte od igraca za koje nikad niste gledali, a kamo li culi praviti vrhunske igrace i kojekakve talente.
Da je dobar zar ne mislite da bi igrao u nekom vrhunskom klubu?
Ili barem osrednjem?!

Mladen

pre 9 godina

Ljudi, pa nije Dragović superstar. Ja se nadam da će biti bolji od Radenovića, jer on po meni nije ništa pokazao u Zvezdi. Momak nije igrao u nekom od jačih klubova u Evropi, tako da ćemo videti. Nadam se najboljem. Po meni je ključni igrač Vilijams, ako se on nametne kao vodja, odnosno motor ekipe, imamo titulu i TOP 16. Ovaj centar iz Nemačke moze da bude ozbiljan igrač ... videćemo ... Mislim da imamo dobar tim, svakako bolji nego prošle godine.Jači smo na petici i četvorci, a ovaj Vilijams je bolji igrač od Nelsona- bolji je napadač, strašan šuter i asistent, a to su segmenti koji su Nelsonu falili !!

Mladen

pre 9 godina

Nismo mi ni prosle godine imali los tim, cak smo i dobro igrali. U finalu nas je Partizan zasluženo pobedio, jer nismo mogli da cuvamo Bogdanovića, a i Lovern nas je unistavao. Imamo skoro nov tim za predstojeću sezonu , i Partizan su napustili najbitniji igraci, pa cemo da vidimo. Mislim da cemo uzeti titulu ove godine, a sto se tiče TOP16 Evrolige, tu cemo biti blizu da prodjemo, ali nisam siguran. Mislim da ce nam trebati najmanje 6 popeda da bi prosli grupu. Al se nadam da braća iz Pireja neće zapinjati protiv nas iz sve snage !!:) ;)

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 9 godina

grobarinjosiii kompleksinjosiii ajte vi fino u zagreb ili u aleksandrovac,sta cete u beogradu,niti vam je klub iz bg niti tu pripadate hahhahahahaha

Optimista

pre 9 godina

Ništa posebno, a za sve vas internet navijače, Zvezda je prošle sezone imala jači tim, Jenkins i Schilb su bila bolja pojačanja nego sva vaša ove sezone, a još kakav vam je trener (čitaj: stručni štab), pogledajte samo formu svoga tima prošle sezone, a ove je još slabiji. Ali želim vam sreću u EL, imate za to takmičenje podršku jednog navijača Partizana.

REALAN

pre 9 godina

Daj budite malo realni,samo malo..Villijamsa ste svi proglasili extra pojačanjem,igračem koji će da pravi razliku,koji će da ubacuje 15-20 poena na meču ali šta ako se on ne uklopi,šta ako bude najveći promašaj do sad?Imajte na umu da naš "trener" forsira igrače koji igraju čvrstu odbranu a Vilijams nije takav,on je košgeter i plej,nikad nije igrao baš neku dobru odbranu..Jedan od razloga zato što je Šolb oteran i zašto Rakoču nije produžen ugovor je to što Radonjić nije želeo igrače koji ne igraju dobru odbranu,Rakoč nije bio u odbrani kao na primer Lazić ali je zato davao po 10-15 poena i imao po 5-6 asistencija po meču,Šilb takodje nije igrao dobru odbranu ali je odlično proigravao Marjanovića i pogadjao kad treba,.Tako da me ne bi čudilo da i Vilijamsa oteraju posle 2-3 meseca..A i da sve to bude ok,da Vilijams stvarno bude "ubica" opet mi nemamo dobrog trenera..Setite se Pešićevog tima u Zvezdi,koji je u derbijima dobro parirao Partizanu koji je tih godina bio odličan u evroligi,a sad pogledajte kakav je tim imao Radonjić i Partizan,Partizan dugo nije bio lošiji i nekompletniji al opet su nas pobedili kad je trebalo..NEMAMO trenera! Trener treba da motiviše ekipu a Radonjić to ne zna,svaku vazniju utakmicu smo izgubili...Evo npr Cibonu smo u ligi razbili 20 razlike u utakmici koja nije bila toliko vazna,a kad je bila veoma vazna utakmica izgubili smo...Osim Djenke mi nemamo šutera u ekipi,to nam je bio problem prošle sezone a biće i ove,TREBA NAM JOŠ JEDAN DOBAR ŠUTER!

Milasin

pre 9 godina

Grobari,aj procitajte neku vasu vest,ako je uopste imate...pustite nas da uzivamo malo bez vas,dosta ste vi bili centar srbije i vlasti,doslo i nasih 7,8 godina!!! :-)

Milan

pre 9 godina

Solidno pojacanje na poziciji na kojoj smo deficitarni, jer pored Luke Mitrovica treba nam isusniji igrac na poziciji 4.A sda odgovor onima koji nas nazivaju FMP:
Košarkaška lopta preskočila je Drinu u dva pravca! Partizan iz Beograda i Igokea iz Aleksandrovca potpisali su juče ugovor o poslovnoj i sportskoj saradnji, kojim će se fuzionisati, iako će nastaviti takmičenja u svojim ligama.
Ekipe će na dresovima u svim takmičenjima logo Partizan Igokea i Igokea Partizan, imaće zajednički Upravni odbor, prostorije, razmenjivaće igrače bez obeštećenja, a u planu je i izgradnja hale.
Ugovor su na stadionu crno-belih potpisali predsednik Partizana Predrag Danilović i predsednik Igokee i premijer Republike Srpske Milorad Dodik.

Verni Čovićev Panter

pre 9 godina

bravo momce,ti si poslednji sraf u Zvezdinoj sampionskoj masineriji!!!Nek je sa srecom i da nam i ti pomognes da ove godine ugasimo zlo srpskog sporta,jsd zagrebacko-aleksandrovackog mutanta!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera, 25. avgust 2014 11:42)

Nekom su legende Praja, Kića, Divac, Paspalj, Đorđević, Danilović. Drugima je legenda Čović, a odrekli se Moke, Ducija...

znate, niko ne može da zabrani fmp - u kako će da se zove

pre 9 godina

Da se ne lazemo, ukoliko Radonja ima 15% trenerstva u sebi, proc'emo kroz ABA, k'o Ferguson kroz maline. A ni F16 ne bi smeo da se dovodi u pitanje. Au da mi je ovo neko rekao pre 2-3 sezone... Svaka cast ljudima koji vode klub.
(ForeverSRB, 25. avgust 2014 11:40)

Tačno, svaka čast ljudima koji vode fmp.

ringispil

pre 9 godina

Kao i predhodnih sezona: Jedan priuceni plej koji lipsava na pola sezone,slepanje "mladog talenta" ranije Cvetkovic,sada Rebic.Mada je Nelson nekako izgurao ,za razliku od ovog "vanzemaljca" koji ce to tesko uspeti.Dangubic povredjen i pitanje je kad ce biti od prave koristi.Nemac centar za dve klase losiji od Raska.
Znaci,rano smo poleteli sto je najgore ovo ce biti mnogo losija sezona od proslih.Zivi bili pa videli.

konto

pre 9 godina

Iskreno, ne znam šta da mislim o tome da nam se Dragović priključi. Očigledno je da je dečko bio ogroman talenat ali i da je strašno stagnirao, da li su u pitanju povrede ili nešto drugo ne znam. Ono što je činjenica jeste da se nakon izuzetno uspešne koledž karijere i fenomenalnih uspeha sa našim mladim selekcijama u Evropi izgubio! Koliko sam saznao u Spartaku (SP) je kuburio sa povredama i da se nije naigrao i da nisu hteli da produže ugovor sa njim. Takođe, u ispodprosečnom italijanskom prvoligašu nije ostavio nikakav trag, praktično se izgubio. Svakako sam za to da mu se pruži šansa, moguće je čak da je ovo što trenira sa nama ustvari na probi da se vidi da li može da da igra i dalje na visokom nivou. Ako je zadržao osobine koje su ga krasile dok je igrao za mladu reprezentaciju a bio je jedan od najistaknutijih, zašto da ne, nek nam se pridruži. S druge strane, ako ga treba čekati godinu dana da se vrati na profesionalni nivo, neka hvala, nama treba igrač za EL, mladog kojeg čekamo već imamo u vidu Tejića (a ni Mitrović nije prekaljen), ipak Dragović ima 26-27 godina, sad je u najboljim igračkim godinama i od njega se očekuje samo najbolje, ako može može, ako ne, doviđenja, bolje onda zadržati Radenovića.

Nolan

pre 9 godina

(danilo, 25. avgust 2014 16:30)

U tvom se vidi ogromna količina kompleksa od Crvene Zvezde i klasična zamena teza. Pokušaj da se klub koji je primao brdo para od države, nije plaćao porez i dovodio NBA igrače se predstavlja kao siromašni i uspešni.
Što se mene tiče, eto vam pehar KLS samo da vam svake godine daju iz dvokoraka za ispadanje iz polufinala ABA (ako uopšte i udjete tu) i Evrolige. Zvezda medju evropskom elitom a partizan medju evropskom buranijom i šampion pašteta lige.
Nego, jel željno iščekuješ žreb za EK? Znam da će Nolan Smit uživati u prenosu...

rax gravedigger

pre 9 godina

Jaka vam je ekipa, sastavljen roster vec u avgustu. Obezbedjen budzet, ruku na srce imali ste sjajne rezultate zadnjih godina, sve sama finala domace lige, a sa druge strane prodajete silne igrace, tako da nije ni cudo sto finansijski dobro stojite. Zasluzeno nema sta. Ipak, na vasu veliku zalost, Dule i dalje trenira Partizan, tako da, znate vec, sta da vam kazem...

vlada

pre 9 godina

bravo momce,ti si poslednji sraf u Zvezdinoj sampionskoj masineriji!!!Nek je sa srecom i da nam i ti pomognes da ove godine ugasimo zlo srpskog sporta,jsd zagrebacko-aleksandrovackog mutanta!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera, 25. avgust 2014 11:42) Ovaj komentar sadrzi toliko mrznje i kompleksa prema suparnickom klubu(kakav god da je on),ja ne mogu da verujem da postoje takvi ljudi danas,nazalost.

ja

pre 9 godina

(igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera, 25. avgust 2014 11:42)
Hahaha, tek sad sam primetio tvoj nik:-) koliko si ti frustriran cinjenicom, sto navijas za fmp...c,c,c.

Marko Jan Pantelar

pre 9 godina

Nemojte sa tim vestima da uznemiravate predsednika JSD i legendu CSKA jer cemo vec u toku dana imati konferenciju za stampu sa pitanjima
1. odakle pare
2. odakle pare za pripreme na Zlatiboru dok mi treniramo u mraku i bez klime
3. zar doticni ne zna da Bogdanova mama pravi najbolje punjene paprike u regionu....

sns bot br. 458

pre 9 godina

Samo jedno pitanje ? Koji Mali Kalemegdan ? Stara/prava tj. originalna Crvena zvezda je ugašena/blokirana, ova nova Crvena Zvezda -FMP je u Železniku smeštena.

aha

pre 9 godina

Citam komentare za F4 evrolige, kako je titula sigurno vasa, bla bla bla...i prosto ne mogu da veruje!

Zar prethodnih 14 godina nista niste naucili???

Neko mi bar jedan panter odgovori MOLIM VAS!!!

strašno koliko neznalica ima

pre 9 godina

Ponekad kad čitam komentare nije mi jasno da li neki Zvezdaši hoće da otežaju ili olakšaju Zvezdi?? Ako ne pratite košarku onda nemojte ni da komentarišete. Odakle vam ideja da ovaj tim treba da se prošeta kroz ABA ligu?? Umesto Katića imamo Cirbesa koji ne ume ništa osim da zakuca, dve mlade trojke gde jedna nema šut, a druga ne igra odbranu, jednog pleja i dve mlade četvorke koje nemaju snagu da igraju odbranu. I sad se pominje Dragović koji zbog povrede uopšte nije igrao i spada u vrlo prosečne igrače. I vi takvoj ekipi stavljate teret i pritisak da mora sve da osvoji?? I računate za neuspeh sve ispod toga?! Pa to je upravo Tegeltija radio cele prošle sezone da bi stavio pritisak i omalovažio unapred svaki uspeh Zvezde. Ali zašto vi to isto radite ako volite Zvezdu?! Biće veliki uspeh ako izborimo opet Evroligu, a sve iznad toga premija. Pa partizan je prošle godine imao 3 puta više para od države i zadržao je sve sponzore i ove godine, a Zvezda izgubila. I vi umesto da stavljate pritisak partizanu da bi bio smak sveta ako sa više para opet ne izbori Evroligu vi to radite svom klubu. Užas. Što se tiče ekipe treba nam drugi plej (mogao bi i Jović) i bolja četvorka/petica od Dragovića. Bolje da se sačeka kraj letnje lige i uzme dobar Amerikanac jer od Cirbesa neće biti ništa, videćete.

Boles'

pre 9 godina

Imao je dobru sezonu 2012/2103 u Avelinu u dosta korektnoj (po jacini) Italijanskog ligi
9 poena po mecu, 5.4 skokova, i odlicnih 41% za 3 poena za 24minuta po mecu
Ukoliko bi potpisao mislim da bi mogao bez problema da ima slicnu statistiku sto je sasvim dovoljno.
Ne znam kakav je defanzivac, ali sumnjam da je na dobar kao Radenovic.

uslo u krv i dovidjenja

pre 9 godina

@grbovic
Ti sebi dozvoljavaš nekog da nazoves klincima i da kažeš da se ne razumeju u košarku,a spominjes statistiku...evo prijatelju pokušaću da ti otvorim oči-statistika ne igra na terenu,šta bi rekao za statistiku lovernja iz španije pre nego što je došao u kkp ili pavlovića koji nigde nije igrao god dana.
Nova sezona,novi saigrači,liga,ambijent i ambicije,ukoliko igrač poput dragovića poseduje neupitan kvalitet i potencijal,sigurno će ga već pokazati,a ja se nadam da će to biti baš u czv.

nidje veze

pre 9 godina

Dosadni su vise i sa Zeleznikom i sa Fmp-om ... Ko ste vi i sta ste vi onda ? [link] Jos 2007 ste se spojili sa Igokeom
(Delija, 25. avgust 2014 12:05)

Znate vi svi vrlo dobro kolika je razlika izmedju poslovne saradnje dva kluba,koja je obuhvatala razmenu igraca i obican odnos filijale i glavnog kluba(na primer kao FMP i Borac jedno vreme),a sve to trajalo samo par godina, i ovog vaseg slucaja gde se jedan klub ugasio/zamrzao,a drugi klub promenio ime u taj prvi.

cinjenica

pre 9 godina

Drago mi je sto ste ovako euforicni jer ce prizemljenje biti bolno kao i svake godine!Imate krs ekipu sastavljenu od velikog broja kvazi i limitiranih igraca tipa Blazic,Dzenkins,Lazic,Dangubic,Kalinic,Zirbes...Partizanu ostaje Pavlovic a dolaze Muric i V.Dragicevic i opet cemo biti prejaki za vas!

divac

pre 9 godina

bravo momce,ti si poslednji sraf u Zvezdinoj sampionskoj masineriji!!!Nek je sa srecom i da nam i ti pomognes da ove godine ugasimo zlo srpskog sporta,jsd zagrebacko-aleksandrovackog mutanta!!
(igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera, 25. avgust 2014
godine bola,godine tuge....šta reći?!

bora

pre 9 godina

Forever,ovo nije klub za koji ti navijaš sinko!A ni ja nisam verovao da će Fmp toliko ojačati.U krajnjoj liniji,možda je i bolje da Čovićev Fmp uzme najzad svoju prvu titulu,nego Crvena zvezda.

danilo

pre 9 godina

bravo momce,ti si poslednji sraf u Zvezdinoj sampionskoj masineriji!!!Nek je sa srecom i da nam i ti pomognes da ove godine ugasimo zlo srpskog sporta,jsd zagrebacko-aleksandrovackog mutanta!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera, 25. avgust 2014 11:42)

Svi sindromi u samo jednom komentaru:
1)Nerealni optimizam koji se zasniva samo na teoriji verovatnoće tj. "valjda će i nama jednom da svane"...
2)Nagle promene raspoloženja: sada dižete u nebo ovog dečka, sutra ćete pljuvati one koji su ga doveli..
3)Sindrom " Ukradenog pehara" koji se stalno ogleda pa čovek napisa u " šampionskoj mašineriji"?!
4)Bolesna mržnja prema Partizanu, klubu koji je osvojio sve, koji je simbol uspeha siromašnih klubova, i čiji su igrači kroz 40 godina bili temelj svakog uspeha reprezentacije...
5)Uporno laganje o Zagrebu,kao navodnom mestu, našeg nastanka.
Pa i da jeste, a nije, zar je to veća sramota od činjenice da ste vi sada privatni klub a bez vlasničke transformacije?!
Kakogod, Dragović vam neće biti dovoljan za titule,jer će tu uvek biti vaša noćna mora: KK Partizan i Dule Strašni...

grbovic

pre 9 godina

Nisu mi jasni komentari zvezdasa. Doduse vidi se da su u pitanju klinci koji i ne znaju o kome se radi.
Upravo zato i pitanje za redakciju- zasto niste objavili statistiku Dragivica kako bi navijaci zvezde videli "koliko veliko" pojacanje je Dragovic

Tex

pre 9 godina

Sta se lozite? Kakav FMP/Zvezda,Buducnost i slicno,za titulu se pita.Dr Dule Vujosevic,kako on kaze tako ce biti,a bice sto mora biti- Partizan sampion.

Ogi-Cg

pre 9 godina

Ove god ce vas Buducnost odrat oboje.Dosla dva ekstra Amerikanca,Planinic,Dasic,mladi centar 2.15 hrvat,uz Capina,Ivanovica,Popovica,Vitkovca ,Sehovica,ove god ABA liga ostaje u Pgd

CVELE

pre 9 godina

Svee je to ok,samo situacija je sledeca:
1.Marcus(Djenka*),Rebic ?
2.Blazic(Djenka*),Lazic
3.Dangubic,Kalinic Guduric,Stojanovic
4.Mitrovic,Dragovic,Tejic
5.Marjanovic,Zirbes
*Kombo ....,............. i nema vise,to je to!

grobar

pre 9 godina

@nolan zvezda je ugasena na 5 godina, a fmp koji je za 150k evra kupio ime zvezde a koji je u vlasnistvu covica drugi put nezasluzeno igra El. toliko.
kad vi prezivljavate 20 godina bez titule i El, prezivecemo i mi jednu godinu. samo jednu stvar necemo nikad da uradimo, a to je da navijamo za privatni klub koji nema nikakve veze sa partizanom, to sto si ti isfrustriran i iskompleksiran od kad pamtis to je tvoja licna stvar.

Nenad Pirocanac

pre 9 godina

E a sta kazete na ovo navijaci Fmp-a,Partizan pregovara sa Macvanom,sta je ovaj za MAcvana,plus postoji mugucnost da Bogdanovic potpise na jednu sezonu,kako sam cuo cekace jos 5,6 dana,a ako ne bude zadovoljavajuce ponude,mogao bih kod nas da se vrati u formu,tesko cete protiv Partizan i vi to znate,samim tim sto necemo sklopiti bedan tim,bez obzira sto je otisla prva petorka,jos ako Pavlovic prelomi da ostane,jel zamislajte petorku Milosavljevic-Luka Bogdanovic-Macvan,na pleju ce stici Amerikanaci gagic,men ideluje mocnoza vas neznam,sam oznam da ste opet bacili pare u nepovrat....a sto se tice Dragovica bio ej vrhunski talenat,mislim da vam je bolje da vam ostane Radenovic,a ne da on potpise...

nidje veze

pre 9 godina

Solidno pojacanje na poziciji na kojoj smo deficitarni, jer pored Luke Mitrovica treba nam isusniji igrac na poziciji 4.A sda odgovor onima koji nas nazivaju FMP:
Košarkaška lopta preskočila je Drinu u dva pravca! Partizan iz Beograda i Igokea iz Aleksandrovca potpisali su juče ugovor o poslovnoj i sportskoj saradnji, kojim će se fuzionisati, iako će nastaviti takmičenja u svojim ligama.
Ekipe će na dresovima u svim takmičenjima logo Partizan Igokea i Igokea Partizan, imaće zajednički Upravni odbor, prostorije, razmenjivaće igrače bez obeštećenja, a u planu je i izgradnja hale.
Ugovor su na stadionu crno-belih potpisali predsednik Partizana Predrag Danilović i predsednik Igokee i premijer Republike Srpske Milorad Dodik.
(Milan, 25. avgust 2014 18:06)

Pa upravo to,ovim komentarom je sve receno i samo si njime zacepio usta tvojim istomisljenicima.Jasno je kolika je razlika izmedju ovog slucaja i onog vaseg.Nema dodirnih tacaka.Poslovna saradnja,razmena igraca,kao sto postoji milion primera u svetu sporta.

grbovic

pre 9 godina

(uslo u krv i dovidjenja, 25. avgust 2014 16:39)

Nisam hteo da uvredim nikoga, ali i dalje tvrdim da 90% ljudi koji us ostavili komentare nisu culi za njega.

I drago mi je kao partizanovcu sto mislis da je Dragovic ekstra pojacanje za KK Crvena zvezda Beograd!!!

Ogi-Cg

pre 9 godina

Struki-I u nasem ima jedna izreka -Nije bitno sto ti kaze,nego ko ti kaze.A to je rekao najveci Crnogorski pjesnik.I zapamti,Buducnost ove god uzima ABA LIGU

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 9 godina

bravo momce,ti si poslednji sraf u Zvezdinoj sampionskoj masineriji!!!Nek je sa srecom i da nam i ti pomognes da ove godine ugasimo zlo srpskog sporta,jsd zagrebacko-aleksandrovackog mutanta!!

nevidljivi panter

pre 9 godina

bravo momce,ti si poslednji sraf u Zvezdinoj sampionskoj masineriji!!!Nek je sa srecom i da nam i ti pomognes da ove godine ugasimo zlo srpskog sporta,jsd zagrebacko-aleksandrovackog mutanta!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera, 25. avgust 2014 11:42)

ono kade te navijac zamrznutog kluba koji trenutno navija za mutanta i najvece zlo u srbiji proziva,neprocenjivo

Ogi-Cg

pre 9 godina

Ove god ce vas Buducnost odrat oboje.Dosla dva ekstra Amerikanca,Planinic,Dasic,mladi centar 2.15 hrvat,uz Capina,Ivanovica,Popovica,Vitkovca ,Sehovica,ove god ABA liga ostaje u Pgd

Verni Čovićev Panter

pre 9 godina

bravo momce,ti si poslednji sraf u Zvezdinoj sampionskoj masineriji!!!Nek je sa srecom i da nam i ti pomognes da ove godine ugasimo zlo srpskog sporta,jsd zagrebacko-aleksandrovackog mutanta!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera, 25. avgust 2014 11:42)

Nekom su legende Praja, Kića, Divac, Paspalj, Đorđević, Danilović. Drugima je legenda Čović, a odrekli se Moke, Ducija...

ringispil

pre 9 godina

Kao i predhodnih sezona: Jedan priuceni plej koji lipsava na pola sezone,slepanje "mladog talenta" ranije Cvetkovic,sada Rebic.Mada je Nelson nekako izgurao ,za razliku od ovog "vanzemaljca" koji ce to tesko uspeti.Dangubic povredjen i pitanje je kad ce biti od prave koristi.Nemac centar za dve klase losiji od Raska.
Znaci,rano smo poleteli sto je najgore ovo ce biti mnogo losija sezona od proslih.Zivi bili pa videli.

ForeverSRB

pre 9 godina

Da se ne lazemo, ukoliko Radonja ima 15% trenerstva u sebi, proc'emo kroz ABA, k'o Ferguson kroz maline. A ni F16 ne bi smeo da se dovodi u pitanje. Au da mi je ovo neko rekao pre 2-3 sezone... Svaka cast ljudima koji vode klub.

znate, niko ne može da zabrani fmp - u kako će da se zove

pre 9 godina

Da se ne lazemo, ukoliko Radonja ima 15% trenerstva u sebi, proc'emo kroz ABA, k'o Ferguson kroz maline. A ni F16 ne bi smeo da se dovodi u pitanje. Au da mi je ovo neko rekao pre 2-3 sezone... Svaka cast ljudima koji vode klub.
(ForeverSRB, 25. avgust 2014 11:40)

Tačno, svaka čast ljudima koji vode fmp.

rax gravedigger

pre 9 godina

Jaka vam je ekipa, sastavljen roster vec u avgustu. Obezbedjen budzet, ruku na srce imali ste sjajne rezultate zadnjih godina, sve sama finala domace lige, a sa druge strane prodajete silne igrace, tako da nije ni cudo sto finansijski dobro stojite. Zasluzeno nema sta. Ipak, na vasu veliku zalost, Dule i dalje trenira Partizan, tako da, znate vec, sta da vam kazem...

sns bot br. 458

pre 9 godina

Samo jedno pitanje ? Koji Mali Kalemegdan ? Stara/prava tj. originalna Crvena zvezda je ugašena/blokirana, ova nova Crvena Zvezda -FMP je u Železniku smeštena.

cinjenica

pre 9 godina

Drago mi je sto ste ovako euforicni jer ce prizemljenje biti bolno kao i svake godine!Imate krs ekipu sastavljenu od velikog broja kvazi i limitiranih igraca tipa Blazic,Dzenkins,Lazic,Dangubic,Kalinic,Zirbes...Partizanu ostaje Pavlovic a dolaze Muric i V.Dragicevic i opet cemo biti prejaki za vas!

ja

pre 9 godina

(igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera, 25. avgust 2014 11:42)
Hahaha, tek sad sam primetio tvoj nik:-) koliko si ti frustriran cinjenicom, sto navijas za fmp...c,c,c.

aha

pre 9 godina

Citam komentare za F4 evrolige, kako je titula sigurno vasa, bla bla bla...i prosto ne mogu da veruje!

Zar prethodnih 14 godina nista niste naucili???

Neko mi bar jedan panter odgovori MOLIM VAS!!!

divac

pre 9 godina

bravo momce,ti si poslednji sraf u Zvezdinoj sampionskoj masineriji!!!Nek je sa srecom i da nam i ti pomognes da ove godine ugasimo zlo srpskog sporta,jsd zagrebacko-aleksandrovackog mutanta!!
(igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera, 25. avgust 2014
godine bola,godine tuge....šta reći?!

Ogi-Cg

pre 9 godina

Struki-I u nasem ima jedna izreka -Nije bitno sto ti kaze,nego ko ti kaze.A to je rekao najveci Crnogorski pjesnik.I zapamti,Buducnost ove god uzima ABA LIGU

Tex

pre 9 godina

Sta se lozite? Kakav FMP/Zvezda,Buducnost i slicno,za titulu se pita.Dr Dule Vujosevic,kako on kaze tako ce biti,a bice sto mora biti- Partizan sampion.

bora

pre 9 godina

Forever,ovo nije klub za koji ti navijaš sinko!A ni ja nisam verovao da će Fmp toliko ojačati.U krajnjoj liniji,možda je i bolje da Čovićev Fmp uzme najzad svoju prvu titulu,nego Crvena zvezda.

Delija

pre 9 godina

Dosadni su vise i sa Zeleznikom i sa Fmp-om ... Ko ste vi i sta ste vi onda ? http://sport.blic.rs/Fudbal/10966/Partizan-i-Igokea-jedan-klub Jos 2007 ste se spojili sa Igokeom

danilo

pre 9 godina

bravo momce,ti si poslednji sraf u Zvezdinoj sampionskoj masineriji!!!Nek je sa srecom i da nam i ti pomognes da ove godine ugasimo zlo srpskog sporta,jsd zagrebacko-aleksandrovackog mutanta!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera, 25. avgust 2014 11:42)

Svi sindromi u samo jednom komentaru:
1)Nerealni optimizam koji se zasniva samo na teoriji verovatnoće tj. "valjda će i nama jednom da svane"...
2)Nagle promene raspoloženja: sada dižete u nebo ovog dečka, sutra ćete pljuvati one koji su ga doveli..
3)Sindrom " Ukradenog pehara" koji se stalno ogleda pa čovek napisa u " šampionskoj mašineriji"?!
4)Bolesna mržnja prema Partizanu, klubu koji je osvojio sve, koji je simbol uspeha siromašnih klubova, i čiji su igrači kroz 40 godina bili temelj svakog uspeha reprezentacije...
5)Uporno laganje o Zagrebu,kao navodnom mestu, našeg nastanka.
Pa i da jeste, a nije, zar je to veća sramota od činjenice da ste vi sada privatni klub a bez vlasničke transformacije?!
Kakogod, Dragović vam neće biti dovoljan za titule,jer će tu uvek biti vaša noćna mora: KK Partizan i Dule Strašni...

nidje veze

pre 9 godina

Dosadni su vise i sa Zeleznikom i sa Fmp-om ... Ko ste vi i sta ste vi onda ? [link] Jos 2007 ste se spojili sa Igokeom
(Delija, 25. avgust 2014 12:05)

Znate vi svi vrlo dobro kolika je razlika izmedju poslovne saradnje dva kluba,koja je obuhvatala razmenu igraca i obican odnos filijale i glavnog kluba(na primer kao FMP i Borac jedno vreme),a sve to trajalo samo par godina, i ovog vaseg slucaja gde se jedan klub ugasio/zamrzao,a drugi klub promenio ime u taj prvi.

kkGepek

pre 9 godina

Citam komentare za F4 evrolige, kako je titula sigurno vasa, bla bla bla...i prosto ne mogu da veruje!

Zar prethodnih 14 godina nista niste naucili???

Neko mi bar jedan panter odgovori MOLIM VAS!!!
(aha, 25. avgust 2014 14:02) Jesmo ..naucili smo da Partizan kad ne moze da pobedi ,pobegne sa terena ,obesmisli kup .kao i ligu..izazovu tuce a onda izvrsi pritisak na sudije ..i pobedi sa linije za slobodna bacanja !

grbovic

pre 9 godina

Nisu mi jasni komentari zvezdasa. Doduse vidi se da su u pitanju klinci koji i ne znaju o kome se radi.
Upravo zato i pitanje za redakciju- zasto niste objavili statistiku Dragivica kako bi navijaci zvezde videli "koliko veliko" pojacanje je Dragovic

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 9 godina

grobarinjosiii kompleksinjosiii ajte vi fino u zagreb ili u aleksandrovac,sta cete u beogradu,niti vam je klub iz bg niti tu pripadate hahhahahahaha

vlada

pre 9 godina

bravo momce,ti si poslednji sraf u Zvezdinoj sampionskoj masineriji!!!Nek je sa srecom i da nam i ti pomognes da ove godine ugasimo zlo srpskog sporta,jsd zagrebacko-aleksandrovackog mutanta!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera, 25. avgust 2014 11:42) Ovaj komentar sadrzi toliko mrznje i kompleksa prema suparnickom klubu(kakav god da je on),ja ne mogu da verujem da postoje takvi ljudi danas,nazalost.

grobar

pre 9 godina

@nolan zvezda je ugasena na 5 godina, a fmp koji je za 150k evra kupio ime zvezde a koji je u vlasnistvu covica drugi put nezasluzeno igra El. toliko.
kad vi prezivljavate 20 godina bez titule i El, prezivecemo i mi jednu godinu. samo jednu stvar necemo nikad da uradimo, a to je da navijamo za privatni klub koji nema nikakve veze sa partizanom, to sto si ti isfrustriran i iskompleksiran od kad pamtis to je tvoja licna stvar.

Nenad Pirocanac

pre 9 godina

E a sta kazete na ovo navijaci Fmp-a,Partizan pregovara sa Macvanom,sta je ovaj za MAcvana,plus postoji mugucnost da Bogdanovic potpise na jednu sezonu,kako sam cuo cekace jos 5,6 dana,a ako ne bude zadovoljavajuce ponude,mogao bih kod nas da se vrati u formu,tesko cete protiv Partizan i vi to znate,samim tim sto necemo sklopiti bedan tim,bez obzira sto je otisla prva petorka,jos ako Pavlovic prelomi da ostane,jel zamislajte petorku Milosavljevic-Luka Bogdanovic-Macvan,na pleju ce stici Amerikanaci gagic,men ideluje mocnoza vas neznam,sam oznam da ste opet bacili pare u nepovrat....a sto se tice Dragovica bio ej vrhunski talenat,mislim da vam je bolje da vam ostane Radenovic,a ne da on potpise...

Mare

pre 9 godina

Ok Zvezda je privatan klub sa profesionalnim menadžmentom i jasnim tokovima novca, jer niko neće da krade od sebe. Sa druge strane partizan je državni klub u kome nema jasnih tokova novca i ocekuje od države neprestano da ga dotira i da nikome neodgovara. Ako ne možete da se privatizujete netreba ni da postojite

REALAN

pre 9 godina

Daj budite malo realni,samo malo..Villijamsa ste svi proglasili extra pojačanjem,igračem koji će da pravi razliku,koji će da ubacuje 15-20 poena na meču ali šta ako se on ne uklopi,šta ako bude najveći promašaj do sad?Imajte na umu da naš "trener" forsira igrače koji igraju čvrstu odbranu a Vilijams nije takav,on je košgeter i plej,nikad nije igrao baš neku dobru odbranu..Jedan od razloga zato što je Šolb oteran i zašto Rakoču nije produžen ugovor je to što Radonjić nije želeo igrače koji ne igraju dobru odbranu,Rakoč nije bio u odbrani kao na primer Lazić ali je zato davao po 10-15 poena i imao po 5-6 asistencija po meču,Šilb takodje nije igrao dobru odbranu ali je odlično proigravao Marjanovića i pogadjao kad treba,.Tako da me ne bi čudilo da i Vilijamsa oteraju posle 2-3 meseca..A i da sve to bude ok,da Vilijams stvarno bude "ubica" opet mi nemamo dobrog trenera..Setite se Pešićevog tima u Zvezdi,koji je u derbijima dobro parirao Partizanu koji je tih godina bio odličan u evroligi,a sad pogledajte kakav je tim imao Radonjić i Partizan,Partizan dugo nije bio lošiji i nekompletniji al opet su nas pobedili kad je trebalo..NEMAMO trenera! Trener treba da motiviše ekipu a Radonjić to ne zna,svaku vazniju utakmicu smo izgubili...Evo npr Cibonu smo u ligi razbili 20 razlike u utakmici koja nije bila toliko vazna,a kad je bila veoma vazna utakmica izgubili smo...Osim Djenke mi nemamo šutera u ekipi,to nam je bio problem prošle sezone a biće i ove,TREBA NAM JOŠ JEDAN DOBAR ŠUTER!

nidje veze

pre 9 godina

Solidno pojacanje na poziciji na kojoj smo deficitarni, jer pored Luke Mitrovica treba nam isusniji igrac na poziciji 4.A sda odgovor onima koji nas nazivaju FMP:
Košarkaška lopta preskočila je Drinu u dva pravca! Partizan iz Beograda i Igokea iz Aleksandrovca potpisali su juče ugovor o poslovnoj i sportskoj saradnji, kojim će se fuzionisati, iako će nastaviti takmičenja u svojim ligama.
Ekipe će na dresovima u svim takmičenjima logo Partizan Igokea i Igokea Partizan, imaće zajednički Upravni odbor, prostorije, razmenjivaće igrače bez obeštećenja, a u planu je i izgradnja hale.
Ugovor su na stadionu crno-belih potpisali predsednik Partizana Predrag Danilović i predsednik Igokee i premijer Republike Srpske Milorad Dodik.
(Milan, 25. avgust 2014 18:06)

Pa upravo to,ovim komentarom je sve receno i samo si njime zacepio usta tvojim istomisljenicima.Jasno je kolika je razlika izmedju ovog slucaja i onog vaseg.Nema dodirnih tacaka.Poslovna saradnja,razmena igraca,kao sto postoji milion primera u svetu sporta.

mica pica na parče

pre 9 godina

@rax gravedigger, a kaži ti meni u stvari neka kaže Dule vama gde su vam pare od prodaje igrača!!!??? Nama su pare doneli Vučić i Čović isto kako su ih vama donosili Mirko Marijanović, Tadić, Dačić, onaj iz srbija gasa, to su te pare koje ste imali vi od države preko SPS-a a sad ih imamo mi preko SNS-a, mi drugih para nemamo zato što ništa prodali i napravili nismo, e sad vi koji prodajete svake godine nama lepo recite gde su te pare!!! Ne znate? Pitajte Danilovića i Vujoševića pa neka vam oni kažu, ja vam rekoh odakle nama!!! P-)

Mladen

pre 9 godina

Ljudi, pa nije Dragović superstar. Ja se nadam da će biti bolji od Radenovića, jer on po meni nije ništa pokazao u Zvezdi. Momak nije igrao u nekom od jačih klubova u Evropi, tako da ćemo videti. Nadam se najboljem. Po meni je ključni igrač Vilijams, ako se on nametne kao vodja, odnosno motor ekipe, imamo titulu i TOP 16. Ovaj centar iz Nemačke moze da bude ozbiljan igrač ... videćemo ... Mislim da imamo dobar tim, svakako bolji nego prošle godine.Jači smo na petici i četvorci, a ovaj Vilijams je bolji igrač od Nelsona- bolji je napadač, strašan šuter i asistent, a to su segmenti koji su Nelsonu falili !!

11500

pre 9 godina

dobre igrace imamo to nije sporno, ali smo imali i prosle sezone pa je ona bila 0.. kad kazem nula mislim da nista nismo uradili (kup je nebitan).. necu da pljujem radonjica ali mislim da on ne moze da napravi tim od ovih igraca

hours of love

pre 9 godina

Super su mi ovi sto misle da cemo sa ovako mladim i skoro oformljenim timom da napravimo neko cudo!
Treba da skacemo od srece ako obezbedimo evroligu i sledece godine i to treba da nam bude jedini cilj!

Malo se spustite na zemlju i nemojte od igraca za koje nikad niste gledali, a kamo li culi praviti vrhunske igrace i kojekakve talente.
Da je dobar zar ne mislite da bi igrao u nekom vrhunskom klubu?
Ili barem osrednjem?!

Optimista

pre 9 godina

Ništa posebno, a za sve vas internet navijače, Zvezda je prošle sezone imala jači tim, Jenkins i Schilb su bila bolja pojačanja nego sva vaša ove sezone, a još kakav vam je trener (čitaj: stručni štab), pogledajte samo formu svoga tima prošle sezone, a ove je još slabiji. Ali želim vam sreću u EL, imate za to takmičenje podršku jednog navijača Partizana.

Milasin

pre 9 godina

Grobari,aj procitajte neku vasu vest,ako je uopste imate...pustite nas da uzivamo malo bez vas,dosta ste vi bili centar srbije i vlasti,doslo i nasih 7,8 godina!!! :-)

Nolan

pre 9 godina

(danilo, 25. avgust 2014 16:30)

U tvom se vidi ogromna količina kompleksa od Crvene Zvezde i klasična zamena teza. Pokušaj da se klub koji je primao brdo para od države, nije plaćao porez i dovodio NBA igrače se predstavlja kao siromašni i uspešni.
Što se mene tiče, eto vam pehar KLS samo da vam svake godine daju iz dvokoraka za ispadanje iz polufinala ABA (ako uopšte i udjete tu) i Evrolige. Zvezda medju evropskom elitom a partizan medju evropskom buranijom i šampion pašteta lige.
Nego, jel željno iščekuješ žreb za EK? Znam da će Nolan Smit uživati u prenosu...

grbovic

pre 9 godina

(uslo u krv i dovidjenja, 25. avgust 2014 16:39)

Nisam hteo da uvredim nikoga, ali i dalje tvrdim da 90% ljudi koji us ostavili komentare nisu culi za njega.

I drago mi je kao partizanovcu sto mislis da je Dragovic ekstra pojacanje za KK Crvena zvezda Beograd!!!

strašno koliko neznalica ima

pre 9 godina

Ponekad kad čitam komentare nije mi jasno da li neki Zvezdaši hoće da otežaju ili olakšaju Zvezdi?? Ako ne pratite košarku onda nemojte ni da komentarišete. Odakle vam ideja da ovaj tim treba da se prošeta kroz ABA ligu?? Umesto Katića imamo Cirbesa koji ne ume ništa osim da zakuca, dve mlade trojke gde jedna nema šut, a druga ne igra odbranu, jednog pleja i dve mlade četvorke koje nemaju snagu da igraju odbranu. I sad se pominje Dragović koji zbog povrede uopšte nije igrao i spada u vrlo prosečne igrače. I vi takvoj ekipi stavljate teret i pritisak da mora sve da osvoji?? I računate za neuspeh sve ispod toga?! Pa to je upravo Tegeltija radio cele prošle sezone da bi stavio pritisak i omalovažio unapred svaki uspeh Zvezde. Ali zašto vi to isto radite ako volite Zvezdu?! Biće veliki uspeh ako izborimo opet Evroligu, a sve iznad toga premija. Pa partizan je prošle godine imao 3 puta više para od države i zadržao je sve sponzore i ove godine, a Zvezda izgubila. I vi umesto da stavljate pritisak partizanu da bi bio smak sveta ako sa više para opet ne izbori Evroligu vi to radite svom klubu. Užas. Što se tiče ekipe treba nam drugi plej (mogao bi i Jović) i bolja četvorka/petica od Dragovića. Bolje da se sačeka kraj letnje lige i uzme dobar Amerikanac jer od Cirbesa neće biti ništa, videćete.

Mladen

pre 9 godina

Nismo mi ni prosle godine imali los tim, cak smo i dobro igrali. U finalu nas je Partizan zasluženo pobedio, jer nismo mogli da cuvamo Bogdanovića, a i Lovern nas je unistavao. Imamo skoro nov tim za predstojeću sezonu , i Partizan su napustili najbitniji igraci, pa cemo da vidimo. Mislim da cemo uzeti titulu ove godine, a sto se tiče TOP16 Evrolige, tu cemo biti blizu da prodjemo, ali nisam siguran. Mislim da ce nam trebati najmanje 6 popeda da bi prosli grupu. Al se nadam da braća iz Pireja neće zapinjati protiv nas iz sve snage !!:) ;)

zoran v.

pre 9 godina

Мени није само јасна његова
статистика из прошле сезоне од 2,2 поена и 2,3 скока. Да ли је био повређен?

Milan

pre 9 godina

Solidno pojacanje na poziciji na kojoj smo deficitarni, jer pored Luke Mitrovica treba nam isusniji igrac na poziciji 4.A sda odgovor onima koji nas nazivaju FMP:
Košarkaška lopta preskočila je Drinu u dva pravca! Partizan iz Beograda i Igokea iz Aleksandrovca potpisali su juče ugovor o poslovnoj i sportskoj saradnji, kojim će se fuzionisati, iako će nastaviti takmičenja u svojim ligama.
Ekipe će na dresovima u svim takmičenjima logo Partizan Igokea i Igokea Partizan, imaće zajednički Upravni odbor, prostorije, razmenjivaće igrače bez obeštećenja, a u planu je i izgradnja hale.
Ugovor su na stadionu crno-belih potpisali predsednik Partizana Predrag Danilović i predsednik Igokee i premijer Republike Srpske Milorad Dodik.

Marko Jan Pantelar

pre 9 godina

Nemojte sa tim vestima da uznemiravate predsednika JSD i legendu CSKA jer cemo vec u toku dana imati konferenciju za stampu sa pitanjima
1. odakle pare
2. odakle pare za pripreme na Zlatiboru dok mi treniramo u mraku i bez klime
3. zar doticni ne zna da Bogdanova mama pravi najbolje punjene paprike u regionu....

uslo u krv i dovidjenja

pre 9 godina

@grbovic
Ti sebi dozvoljavaš nekog da nazoves klincima i da kažeš da se ne razumeju u košarku,a spominjes statistiku...evo prijatelju pokušaću da ti otvorim oči-statistika ne igra na terenu,šta bi rekao za statistiku lovernja iz španije pre nego što je došao u kkp ili pavlovića koji nigde nije igrao god dana.
Nova sezona,novi saigrači,liga,ambijent i ambicije,ukoliko igrač poput dragovića poseduje neupitan kvalitet i potencijal,sigurno će ga već pokazati,a ja se nadam da će to biti baš u czv.

konto

pre 9 godina

Iskreno, ne znam šta da mislim o tome da nam se Dragović priključi. Očigledno je da je dečko bio ogroman talenat ali i da je strašno stagnirao, da li su u pitanju povrede ili nešto drugo ne znam. Ono što je činjenica jeste da se nakon izuzetno uspešne koledž karijere i fenomenalnih uspeha sa našim mladim selekcijama u Evropi izgubio! Koliko sam saznao u Spartaku (SP) je kuburio sa povredama i da se nije naigrao i da nisu hteli da produže ugovor sa njim. Takođe, u ispodprosečnom italijanskom prvoligašu nije ostavio nikakav trag, praktično se izgubio. Svakako sam za to da mu se pruži šansa, moguće je čak da je ovo što trenira sa nama ustvari na probi da se vidi da li može da da igra i dalje na visokom nivou. Ako je zadržao osobine koje su ga krasile dok je igrao za mladu reprezentaciju a bio je jedan od najistaknutijih, zašto da ne, nek nam se pridruži. S druge strane, ako ga treba čekati godinu dana da se vrati na profesionalni nivo, neka hvala, nama treba igrač za EL, mladog kojeg čekamo već imamo u vidu Tejića (a ni Mitrović nije prekaljen), ipak Dragović ima 26-27 godina, sad je u najboljim igračkim godinama i od njega se očekuje samo najbolje, ako može može, ako ne, doviđenja, bolje onda zadržati Radenovića.

Boles'

pre 9 godina

Imao je dobru sezonu 2012/2103 u Avelinu u dosta korektnoj (po jacini) Italijanskog ligi
9 poena po mecu, 5.4 skokova, i odlicnih 41% za 3 poena za 24minuta po mecu
Ukoliko bi potpisao mislim da bi mogao bez problema da ima slicnu statistiku sto je sasvim dovoljno.
Ne znam kakav je defanzivac, ali sumnjam da je na dobar kao Radenovic.

CVELE

pre 9 godina

Svee je to ok,samo situacija je sledeca:
1.Marcus(Djenka*),Rebic ?
2.Blazic(Djenka*),Lazic
3.Dangubic,Kalinic Guduric,Stojanovic
4.Mitrovic,Dragovic,Tejic
5.Marjanovic,Zirbes
*Kombo ....,............. i nema vise,to je to!