Ponedeljak, 11.08.2014.

12:55

Simonović: Zadovoljstvo biti ‘orao’

Srpski košarkaši ostvarili su dva trijumfa na turniru u Pou, a jedan od najzapaženijih igrača Marko Simonovića izrazio je zadovoljstvo što je među ‘orlovima’.

Izvor: JT

Simonoviæ: Zadovoljstvo biti ‘orao’ IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

56 Komentari

Sortiraj po:

hawkeye

pre 9 godina

Mislim da svih možemo da dobijemo sem možda Španaca i SAD,ali i dalje sam uveren da nije to kvalitet za medalju,opet daj bože da grešim,i ne potcenjujte Hrvate,imaju moćan tim gde glavne uluge sve više preuzimaju ekstra talenti Šarić i Hezonja kakve mi nemamo.

drago

pre 9 godina

Nama nije igrao kapetan Ukic, prvi centar Tomic, Saric (nesto malo je igrao), Bogdanovicu i Zoricu bila prva utakmica (koji je isto nesto malo odigrao) ne igraju nam ni Popovic, Planinic, Tomas, Loncar. Takodjer smo bili desetkovani.
Od vasih igraca sto su igrali svi su od prvog dana priprema tu.

skole

pre 9 godina

mozemo sta hocemo da pricamo o ovom igracu, ali on je prosao nase mladje reprezentativne kategorije i osvajao medalje, zna kako izgleda na pripremama i takmicenjima. jedino sto me plasi je sto igra odlicno kada je rasterecen, dok na vaznim utakmicama nije ni blizu zeljenog nivoa.

Griffin

pre 9 godina

(samo realno, 11. avgust 2014 13:25) Pa nisu bolji!!! Osim Amera od kojih uvek mozes ocekivati ludilo i od Spanaca koji su em domacini em uvek vrh. Mi ako izgubimo od nekog bice jer mi stvaramo tim mesec i po dana, a ti isti ga imaju bar dve godine..To vazi za sve pobrojane osim mozda Grcke. Hrvati su pokazali da nemaju kapacitet da nas razvale,vec tesno mogu dobiti Srbija B petorku.Dakle tu je sve jasno. Samo idiot misli da nas nisu hteli dobiti,sto se po nj. facama i videlo.A Bogdanovic cak loptu lansirao na tribine od besa..Niko ne voli da gubi,makar i u pripremi.A tek Srbija od cro ili obrnuto. To je dokaz da i dok se "trazimo",i igramo sa B petorkom,igramo egal sa hrvatima..

SAŠA FRANKFURT

pre 9 godina

Simonu svaka čast, nego meni je muka od Radonjića, on će nas još više unazaditi. Ne mogu da verujem da mu nisu trebali Simon i Radenović...ili to samo nebo zna...lepo je podmladjivati ekipu, al ne 5-6 igrača odjednom pred evro ligu. Bićemo kanta za napucavanje sa njim

maxc

pre 9 godina

Jedan od retkih igraca koji igra bolje za reprezentaciju nego za klub, tako je i Keselj odjednom eksplodirao, posle prilicno lose sezone u klubu, zelim Simketu istu pricu!

speedy

pre 9 godina

@ Korto

Samo bih te podsetio da se penali ne sviraju nakon nekog odredjenog vremenskog perioda, nego nakon prekrsaja u 16 metara ili igranja rukom! Promasio si temu, ovo je clanak o kosarci i Simonovicu, pricas o sklanjanju, a 6 titula uzese na prevaru.Ispade Zvezdi se sklanjali, a partizan uzimao titule?! Poklopi se i vidi gde je sunce

SASA

pre 9 godina

MARKO KRALJ:

Na Simonovicu se jasno vidi koliko neki igraci zavise od trenera, i mogucnosti da mu pronadje pravu rolu u timu...
Marko igra ubedljivo svoju najbolju kosarku, za ove 3 nedelje koje je proveo sa timom, jer mu je Sale definisao ulogu u timu, i Marko ne mora da igra sve i svasta, nego odredjene uloge, siri igru, sjajno ulazi na "mala vrata", i definitivno je i iskusan, i dobar u odbarni, za ono sto Sale trazi od njega...
Kakva razlika, i tu jasno vidis zasto Radonjic nije uzeo titulu...
Kod njega bi i Lebron sedeo na klupi, da Lazic igra odbranu..

Od lopate još niko nije pobegao

pre 9 godina

@(pixi10, 11. avgust 2014 13:22)
Sramim se što sticajem okolnosti poznajem dotičnog, kriv sam priznajem. A dete drago, objasni ti meni što ti smeta što ga nahvalih? Izadji bolje napolje, nadiši se vazduha, vidi sveta..i ne tupi...

Korto

pre 9 godina

Samo ću podsetiti da Partizanu u derbijima nije sviran penal više od 20 godina. Dok za taj isti period Zvezdi su svirana 14 jedanesterca. Da bi se svirao penal za Partizan potrebno je da igrač Partizana doživi otvoreni prelom ili naprsniće lobanje na terenu, a ovo za ruku , to i ne računam, to nije ništa. Ps. drago mi je što će se opet svi klubovi sklanjati zvezdi,a kidisati na Partizan.

yyg

pre 9 godina

Koji mentalni sklop imaju ovi navijaci zvezde i partizana sto navode kakav je bogdan a kakav simon..obojica odlicni momci i treba zaboraviti na klubastvo sada... oterati iz nase kosarke i vujosevica i covica i imacemo zdravo rivalstvo. poz od zvezdasa

Blaf

pre 9 godina

Бој не бије свијетло оружје већ бој бије срце у јунака. Симон је примјер. Он никада неће рећи нека им игра уцјењивач или неко од таквих. Срамота је само да такав борац мора да игра са једним обичним уцјењивачем и репрезентацији.

Neko123

pre 9 godina

Samo da ne iznerviramo Simonovica pa da ode iz reprezentacije uz reci: "Neka vam igraju Bogdanovic i Tepic". Koja razlika u kulturi.
(lol, 11. avgust 2014 13:26)

Napisa i ostade ziv. Pitaj ti tvog kulturnog Simonovica gde se zadenuo onaj trofej?

Sto se tice same vesti - svaka cast Simonovicu kako je odigrao, i nadam se da ce tako da nastavi. Samo se bojim da ne dodje stara boljka zvana "prvak pripremnog perioda" a onda kada je bitno da ga nema na terenu i sutira airball-ove.

Stiven Džerard

pre 9 godina

Za ove što lupetaju kako ništa ne vredimo imam jedno pitanje koliko ekipa ima bolje igrače od naseg sastava(dole navedenog) gledano klubski i individualno.
PG-Teodosić(CSKA.M 1plej vodeći igrač),Marković(Unicaja.M sasvim solidan back-up plej,Micić(Bayern.M potencialni prvi plej kod Karija)
SG-Nedović(GSW samim tim što je u NBA je potvrda kvaliteta i napredka vidjenog u L.Ligi)
Bogdanović(Fenerbahče.U pik prve runde najbolji mladi igrač eurolige i budući NBA igrač)
Milosavljević(Partizan igrač za bolje euroligaške ekipe)
Dangubić(CZT nestvarne predispozicije i ogroman prostor za napredak budući košarkaš SAS-a)
SF-Lučić(Valencija odlične predizpozicije i kompletan košarkaš sputan povredama ali do godine biće dominantan)
Micov(Galatasaray sam izbor njegovih klubova govori da dečko napreduje iz godine u godinu)
Kešelj(ASVEL potencijalna haubica u reprezentaciji ubica odličnih fizikalija)
PF-Bjelica(Fenerbahče.U oll-raund igrač očekujem ga u Minesoti)
Erceg(Galatasaray vodeći igrač kluba)
Mitrović+Jokić(CZT-Denver očekujem Mitra da dominira u Zvezdi a onda bolji euroligaški klub a Joka u NBA za 2 godine)
C-Krle(Efes klasa poznata)
Radulja(Milwaukee.B u 5 evropskih centara dominantan previše)
Bobi-Kuzmić(CZT-GSW bobi dogodine u najače evropske ekipe a kuzma u NBA sa boljom ulogom)
Ristić-Milutinov-Tejić(Mladi a odlični centri odličnih predispozicija budići NBA igrači)
Od mene toliko.

Od lopate još niko nije pobegao

pre 9 godina

Nisam mislio da ću ovo ikad reći, jer ne podnosim ga kao čoveka niti cenim kao košarkaša, ali Simonović me je prijatno iznenadio na ovim pripremnim utakmicama. Svaka čast!

Andrej77

pre 9 godina

@(samo realno, 11. avgust 2014 13:25)

Komsija, ovde se ne kaze "jucer" i malo je glupo da se predstavljas kao srbin iako razumem zelju.

pixi10

pre 9 godina

Nisam mislio da ću ovo ikad reći, jer ne podnosim ga kao čoveka niti cenim kao košarkaša, ali Simonović me je prijatno iznenadio na ovim pripremnim utakmicama. Svaka čast! (Od lopate još niko nije pobegao, 11. avgust 2014 13:09) Ti si inace veliki strucnjak i druzis se sa njim svaki dan pa znas kakav je covek? Ako nemas nesto da napises vezano za igru nemoj ni gluposti da pises!

Selo moje blizu Beograda

pre 9 godina

Samo da ne iznerviramo Simonovica pa da ode iz reprezentacije uz reci: "Neka vam igraju Bogdanovic i Tepic". Koja razlika u kulturi.
(lol, 11. avgust 2014 13:26)
Nisam znao da i u Železniku ima predmet Građansko vaspitanje,ja mislio da se tamo samo uci Veronauka i Hortikultura

Djole

pre 9 godina

samo realno, 11. avgust 2014 13:25)

A nisi rekao ko nama nije igrao? Teodosic,Krstic,Nedovic,Micic je jos rovit... Pa samo sa Teom smo bar 40% bolja ekipa...

kk pustio nas zeljko igokea cipiripi kup

pre 9 godina

Pokazao je da trudom, zalaganjem i napornim radom, bez obzira kojem taboru pripada, moze da se dodje do dobrih partija u nacionalnom dresu. Svaka cast.

Basketbolzija

pre 9 godina

Bravo Marko kralju,tako se igra za drzavni grb,svaka cast i samo napred,bices ti u prvih 12 svakako i jedan od dzokera nase reprezentacije,srecno!

samo realno

pre 9 godina

Digli ste se u visine isto kao i vecina navijaca , ali ja kao neko ko stoji nogama na zemlji znam da ove pripremne utakmice nisu pokazatelj realnog stanja. Bile bi ove sve utakmice skroz drugacije da se igra SP. Srbija ispada na prvom koraku posle grupne faze, a vi se zavaravajte i dalje nekom medaljom, a SAD, Spanija, Francuska, Argentina, Brazil, Grcka i Hrvatska (nije im igralo mnogo igraca jucer i jedva smo izvukli 73:73) su jednostavno bolji.

Možda to što mislim greši...

pre 9 godina

Markane, dobar si momak, požrtvovan, košarkaš solidan, timski igrač... Grobar sam, i od početka priprema je bilo pljuvača Saleta jer te je pozvao. Moja skromna pojava je uvije branila tvoj lik, jer je ružno pljuvati nekog bez razloga.
Sve najbolje, iako ne vjerujem da ceš briljirati na SP, želim ti da ideš i demantuješ me!
Naprijed Srbija!

Milivoje Nislija

pre 9 godina

Kod mene kao ljubitelja kosarke ostace ukaljan zbog onog skandala sa trofejom. Pa osnovno sportsko pravilo je da ostanes castan i u pobedi i u porazu, da cestitas boljem...ali dobro, to na stranu, veeeooma sam zadovoljan njegovim partijama, nadam se da ce nastaviti u ovom ritmu!!!

kk pustio nas zeljko igokea cipiripi kup

pre 9 godina

Pokazao je da trudom, zalaganjem i napornim radom, bez obzira kojem taboru pripada, moze da se dodje do dobrih partija u nacionalnom dresu. Svaka cast.

Basketbolzija

pre 9 godina

Bravo Marko kralju,tako se igra za drzavni grb,svaka cast i samo napred,bices ti u prvih 12 svakako i jedan od dzokera nase reprezentacije,srecno!

pixi10

pre 9 godina

Nisam mislio da ću ovo ikad reći, jer ne podnosim ga kao čoveka niti cenim kao košarkaša, ali Simonović me je prijatno iznenadio na ovim pripremnim utakmicama. Svaka čast! (Od lopate još niko nije pobegao, 11. avgust 2014 13:09) Ti si inace veliki strucnjak i druzis se sa njim svaki dan pa znas kakav je covek? Ako nemas nesto da napises vezano za igru nemoj ni gluposti da pises!

Možda to što mislim greši...

pre 9 godina

Markane, dobar si momak, požrtvovan, košarkaš solidan, timski igrač... Grobar sam, i od početka priprema je bilo pljuvača Saleta jer te je pozvao. Moja skromna pojava je uvije branila tvoj lik, jer je ružno pljuvati nekog bez razloga.
Sve najbolje, iako ne vjerujem da ceš briljirati na SP, želim ti da ideš i demantuješ me!
Naprijed Srbija!

Andrej77

pre 9 godina

@(samo realno, 11. avgust 2014 13:25)

Komsija, ovde se ne kaze "jucer" i malo je glupo da se predstavljas kao srbin iako razumem zelju.

yyg

pre 9 godina

Koji mentalni sklop imaju ovi navijaci zvezde i partizana sto navode kakav je bogdan a kakav simon..obojica odlicni momci i treba zaboraviti na klubastvo sada... oterati iz nase kosarke i vujosevica i covica i imacemo zdravo rivalstvo. poz od zvezdasa

Djole

pre 9 godina

samo realno, 11. avgust 2014 13:25)

A nisi rekao ko nama nije igrao? Teodosic,Krstic,Nedovic,Micic je jos rovit... Pa samo sa Teom smo bar 40% bolja ekipa...

Stiven Džerard

pre 9 godina

Za ove što lupetaju kako ništa ne vredimo imam jedno pitanje koliko ekipa ima bolje igrače od naseg sastava(dole navedenog) gledano klubski i individualno.
PG-Teodosić(CSKA.M 1plej vodeći igrač),Marković(Unicaja.M sasvim solidan back-up plej,Micić(Bayern.M potencialni prvi plej kod Karija)
SG-Nedović(GSW samim tim što je u NBA je potvrda kvaliteta i napredka vidjenog u L.Ligi)
Bogdanović(Fenerbahče.U pik prve runde najbolji mladi igrač eurolige i budući NBA igrač)
Milosavljević(Partizan igrač za bolje euroligaške ekipe)
Dangubić(CZT nestvarne predispozicije i ogroman prostor za napredak budući košarkaš SAS-a)
SF-Lučić(Valencija odlične predizpozicije i kompletan košarkaš sputan povredama ali do godine biće dominantan)
Micov(Galatasaray sam izbor njegovih klubova govori da dečko napreduje iz godine u godinu)
Kešelj(ASVEL potencijalna haubica u reprezentaciji ubica odličnih fizikalija)
PF-Bjelica(Fenerbahče.U oll-raund igrač očekujem ga u Minesoti)
Erceg(Galatasaray vodeći igrač kluba)
Mitrović+Jokić(CZT-Denver očekujem Mitra da dominira u Zvezdi a onda bolji euroligaški klub a Joka u NBA za 2 godine)
C-Krle(Efes klasa poznata)
Radulja(Milwaukee.B u 5 evropskih centara dominantan previše)
Bobi-Kuzmić(CZT-GSW bobi dogodine u najače evropske ekipe a kuzma u NBA sa boljom ulogom)
Ristić-Milutinov-Tejić(Mladi a odlični centri odličnih predispozicija budići NBA igrači)
Od mene toliko.

Blaf

pre 9 godina

Бој не бије свијетло оружје већ бој бије срце у јунака. Симон је примјер. Он никада неће рећи нека им игра уцјењивач или неко од таквих. Срамота је само да такав борац мора да игра са једним обичним уцјењивачем и репрезентацији.

SASA

pre 9 godina

MARKO KRALJ:

Na Simonovicu se jasno vidi koliko neki igraci zavise od trenera, i mogucnosti da mu pronadje pravu rolu u timu...
Marko igra ubedljivo svoju najbolju kosarku, za ove 3 nedelje koje je proveo sa timom, jer mu je Sale definisao ulogu u timu, i Marko ne mora da igra sve i svasta, nego odredjene uloge, siri igru, sjajno ulazi na "mala vrata", i definitivno je i iskusan, i dobar u odbarni, za ono sto Sale trazi od njega...
Kakva razlika, i tu jasno vidis zasto Radonjic nije uzeo titulu...
Kod njega bi i Lebron sedeo na klupi, da Lazic igra odbranu..

Milivoje Nislija

pre 9 godina

Kod mene kao ljubitelja kosarke ostace ukaljan zbog onog skandala sa trofejom. Pa osnovno sportsko pravilo je da ostanes castan i u pobedi i u porazu, da cestitas boljem...ali dobro, to na stranu, veeeooma sam zadovoljan njegovim partijama, nadam se da ce nastaviti u ovom ritmu!!!

Od lopate još niko nije pobegao

pre 9 godina

Nisam mislio da ću ovo ikad reći, jer ne podnosim ga kao čoveka niti cenim kao košarkaša, ali Simonović me je prijatno iznenadio na ovim pripremnim utakmicama. Svaka čast!

Selo moje blizu Beograda

pre 9 godina

Samo da ne iznerviramo Simonovica pa da ode iz reprezentacije uz reci: "Neka vam igraju Bogdanovic i Tepic". Koja razlika u kulturi.
(lol, 11. avgust 2014 13:26)
Nisam znao da i u Železniku ima predmet Građansko vaspitanje,ja mislio da se tamo samo uci Veronauka i Hortikultura

Neko123

pre 9 godina

Samo da ne iznerviramo Simonovica pa da ode iz reprezentacije uz reci: "Neka vam igraju Bogdanovic i Tepic". Koja razlika u kulturi.
(lol, 11. avgust 2014 13:26)

Napisa i ostade ziv. Pitaj ti tvog kulturnog Simonovica gde se zadenuo onaj trofej?

Sto se tice same vesti - svaka cast Simonovicu kako je odigrao, i nadam se da ce tako da nastavi. Samo se bojim da ne dodje stara boljka zvana "prvak pripremnog perioda" a onda kada je bitno da ga nema na terenu i sutira airball-ove.

skole

pre 9 godina

mozemo sta hocemo da pricamo o ovom igracu, ali on je prosao nase mladje reprezentativne kategorije i osvajao medalje, zna kako izgleda na pripremama i takmicenjima. jedino sto me plasi je sto igra odlicno kada je rasterecen, dok na vaznim utakmicama nije ni blizu zeljenog nivoa.

Griffin

pre 9 godina

(samo realno, 11. avgust 2014 13:25) Pa nisu bolji!!! Osim Amera od kojih uvek mozes ocekivati ludilo i od Spanaca koji su em domacini em uvek vrh. Mi ako izgubimo od nekog bice jer mi stvaramo tim mesec i po dana, a ti isti ga imaju bar dve godine..To vazi za sve pobrojane osim mozda Grcke. Hrvati su pokazali da nemaju kapacitet da nas razvale,vec tesno mogu dobiti Srbija B petorku.Dakle tu je sve jasno. Samo idiot misli da nas nisu hteli dobiti,sto se po nj. facama i videlo.A Bogdanovic cak loptu lansirao na tribine od besa..Niko ne voli da gubi,makar i u pripremi.A tek Srbija od cro ili obrnuto. To je dokaz da i dok se "trazimo",i igramo sa B petorkom,igramo egal sa hrvatima..

maxc

pre 9 godina

Jedan od retkih igraca koji igra bolje za reprezentaciju nego za klub, tako je i Keselj odjednom eksplodirao, posle prilicno lose sezone u klubu, zelim Simketu istu pricu!

Od lopate još niko nije pobegao

pre 9 godina

@(pixi10, 11. avgust 2014 13:22)
Sramim se što sticajem okolnosti poznajem dotičnog, kriv sam priznajem. A dete drago, objasni ti meni što ti smeta što ga nahvalih? Izadji bolje napolje, nadiši se vazduha, vidi sveta..i ne tupi...

SAŠA FRANKFURT

pre 9 godina

Simonu svaka čast, nego meni je muka od Radonjića, on će nas još više unazaditi. Ne mogu da verujem da mu nisu trebali Simon i Radenović...ili to samo nebo zna...lepo je podmladjivati ekipu, al ne 5-6 igrača odjednom pred evro ligu. Bićemo kanta za napucavanje sa njim

speedy

pre 9 godina

@ Korto

Samo bih te podsetio da se penali ne sviraju nakon nekog odredjenog vremenskog perioda, nego nakon prekrsaja u 16 metara ili igranja rukom! Promasio si temu, ovo je clanak o kosarci i Simonovicu, pricas o sklanjanju, a 6 titula uzese na prevaru.Ispade Zvezdi se sklanjali, a partizan uzimao titule?! Poklopi se i vidi gde je sunce

Korto

pre 9 godina

Samo ću podsetiti da Partizanu u derbijima nije sviran penal više od 20 godina. Dok za taj isti period Zvezdi su svirana 14 jedanesterca. Da bi se svirao penal za Partizan potrebno je da igrač Partizana doživi otvoreni prelom ili naprsniće lobanje na terenu, a ovo za ruku , to i ne računam, to nije ništa. Ps. drago mi je što će se opet svi klubovi sklanjati zvezdi,a kidisati na Partizan.

samo realno

pre 9 godina

Digli ste se u visine isto kao i vecina navijaca , ali ja kao neko ko stoji nogama na zemlji znam da ove pripremne utakmice nisu pokazatelj realnog stanja. Bile bi ove sve utakmice skroz drugacije da se igra SP. Srbija ispada na prvom koraku posle grupne faze, a vi se zavaravajte i dalje nekom medaljom, a SAD, Spanija, Francuska, Argentina, Brazil, Grcka i Hrvatska (nije im igralo mnogo igraca jucer i jedva smo izvukli 73:73) su jednostavno bolji.

hawkeye

pre 9 godina

Mislim da svih možemo da dobijemo sem možda Španaca i SAD,ali i dalje sam uveren da nije to kvalitet za medalju,opet daj bože da grešim,i ne potcenjujte Hrvate,imaju moćan tim gde glavne uluge sve više preuzimaju ekstra talenti Šarić i Hezonja kakve mi nemamo.

drago

pre 9 godina

Nama nije igrao kapetan Ukic, prvi centar Tomic, Saric (nesto malo je igrao), Bogdanovicu i Zoricu bila prva utakmica (koji je isto nesto malo odigrao) ne igraju nam ni Popovic, Planinic, Tomas, Loncar. Takodjer smo bili desetkovani.
Od vasih igraca sto su igrali svi su od prvog dana priprema tu.

samo realno

pre 9 godina

Digli ste se u visine isto kao i vecina navijaca , ali ja kao neko ko stoji nogama na zemlji znam da ove pripremne utakmice nisu pokazatelj realnog stanja. Bile bi ove sve utakmice skroz drugacije da se igra SP. Srbija ispada na prvom koraku posle grupne faze, a vi se zavaravajte i dalje nekom medaljom, a SAD, Spanija, Francuska, Argentina, Brazil, Grcka i Hrvatska (nije im igralo mnogo igraca jucer i jedva smo izvukli 73:73) su jednostavno bolji.

Milivoje Nislija

pre 9 godina

Kod mene kao ljubitelja kosarke ostace ukaljan zbog onog skandala sa trofejom. Pa osnovno sportsko pravilo je da ostanes castan i u pobedi i u porazu, da cestitas boljem...ali dobro, to na stranu, veeeooma sam zadovoljan njegovim partijama, nadam se da ce nastaviti u ovom ritmu!!!

Selo moje blizu Beograda

pre 9 godina

Samo da ne iznerviramo Simonovica pa da ode iz reprezentacije uz reci: "Neka vam igraju Bogdanovic i Tepic". Koja razlika u kulturi.
(lol, 11. avgust 2014 13:26)
Nisam znao da i u Železniku ima predmet Građansko vaspitanje,ja mislio da se tamo samo uci Veronauka i Hortikultura

Od lopate još niko nije pobegao

pre 9 godina

Nisam mislio da ću ovo ikad reći, jer ne podnosim ga kao čoveka niti cenim kao košarkaša, ali Simonović me je prijatno iznenadio na ovim pripremnim utakmicama. Svaka čast!

Korto

pre 9 godina

Samo ću podsetiti da Partizanu u derbijima nije sviran penal više od 20 godina. Dok za taj isti period Zvezdi su svirana 14 jedanesterca. Da bi se svirao penal za Partizan potrebno je da igrač Partizana doživi otvoreni prelom ili naprsniće lobanje na terenu, a ovo za ruku , to i ne računam, to nije ništa. Ps. drago mi je što će se opet svi klubovi sklanjati zvezdi,a kidisati na Partizan.

Neko123

pre 9 godina

Samo da ne iznerviramo Simonovica pa da ode iz reprezentacije uz reci: "Neka vam igraju Bogdanovic i Tepic". Koja razlika u kulturi.
(lol, 11. avgust 2014 13:26)

Napisa i ostade ziv. Pitaj ti tvog kulturnog Simonovica gde se zadenuo onaj trofej?

Sto se tice same vesti - svaka cast Simonovicu kako je odigrao, i nadam se da ce tako da nastavi. Samo se bojim da ne dodje stara boljka zvana "prvak pripremnog perioda" a onda kada je bitno da ga nema na terenu i sutira airball-ove.

kk pustio nas zeljko igokea cipiripi kup

pre 9 godina

Pokazao je da trudom, zalaganjem i napornim radom, bez obzira kojem taboru pripada, moze da se dodje do dobrih partija u nacionalnom dresu. Svaka cast.

Blaf

pre 9 godina

Бој не бије свијетло оружје већ бој бије срце у јунака. Симон је примјер. Он никада неће рећи нека им игра уцјењивач или неко од таквих. Срамота је само да такав борац мора да игра са једним обичним уцјењивачем и репрезентацији.

pixi10

pre 9 godina

Nisam mislio da ću ovo ikad reći, jer ne podnosim ga kao čoveka niti cenim kao košarkaša, ali Simonović me je prijatno iznenadio na ovim pripremnim utakmicama. Svaka čast! (Od lopate još niko nije pobegao, 11. avgust 2014 13:09) Ti si inace veliki strucnjak i druzis se sa njim svaki dan pa znas kakav je covek? Ako nemas nesto da napises vezano za igru nemoj ni gluposti da pises!

Stiven Džerard

pre 9 godina

Za ove što lupetaju kako ništa ne vredimo imam jedno pitanje koliko ekipa ima bolje igrače od naseg sastava(dole navedenog) gledano klubski i individualno.
PG-Teodosić(CSKA.M 1plej vodeći igrač),Marković(Unicaja.M sasvim solidan back-up plej,Micić(Bayern.M potencialni prvi plej kod Karija)
SG-Nedović(GSW samim tim što je u NBA je potvrda kvaliteta i napredka vidjenog u L.Ligi)
Bogdanović(Fenerbahče.U pik prve runde najbolji mladi igrač eurolige i budući NBA igrač)
Milosavljević(Partizan igrač za bolje euroligaške ekipe)
Dangubić(CZT nestvarne predispozicije i ogroman prostor za napredak budući košarkaš SAS-a)
SF-Lučić(Valencija odlične predizpozicije i kompletan košarkaš sputan povredama ali do godine biće dominantan)
Micov(Galatasaray sam izbor njegovih klubova govori da dečko napreduje iz godine u godinu)
Kešelj(ASVEL potencijalna haubica u reprezentaciji ubica odličnih fizikalija)
PF-Bjelica(Fenerbahče.U oll-raund igrač očekujem ga u Minesoti)
Erceg(Galatasaray vodeći igrač kluba)
Mitrović+Jokić(CZT-Denver očekujem Mitra da dominira u Zvezdi a onda bolji euroligaški klub a Joka u NBA za 2 godine)
C-Krle(Efes klasa poznata)
Radulja(Milwaukee.B u 5 evropskih centara dominantan previše)
Bobi-Kuzmić(CZT-GSW bobi dogodine u najače evropske ekipe a kuzma u NBA sa boljom ulogom)
Ristić-Milutinov-Tejić(Mladi a odlični centri odličnih predispozicija budići NBA igrači)
Od mene toliko.

Basketbolzija

pre 9 godina

Bravo Marko kralju,tako se igra za drzavni grb,svaka cast i samo napred,bices ti u prvih 12 svakako i jedan od dzokera nase reprezentacije,srecno!

yyg

pre 9 godina

Koji mentalni sklop imaju ovi navijaci zvezde i partizana sto navode kakav je bogdan a kakav simon..obojica odlicni momci i treba zaboraviti na klubastvo sada... oterati iz nase kosarke i vujosevica i covica i imacemo zdravo rivalstvo. poz od zvezdasa

Možda to što mislim greši...

pre 9 godina

Markane, dobar si momak, požrtvovan, košarkaš solidan, timski igrač... Grobar sam, i od početka priprema je bilo pljuvača Saleta jer te je pozvao. Moja skromna pojava je uvije branila tvoj lik, jer je ružno pljuvati nekog bez razloga.
Sve najbolje, iako ne vjerujem da ceš briljirati na SP, želim ti da ideš i demantuješ me!
Naprijed Srbija!

Andrej77

pre 9 godina

@(samo realno, 11. avgust 2014 13:25)

Komsija, ovde se ne kaze "jucer" i malo je glupo da se predstavljas kao srbin iako razumem zelju.

Od lopate još niko nije pobegao

pre 9 godina

@(pixi10, 11. avgust 2014 13:22)
Sramim se što sticajem okolnosti poznajem dotičnog, kriv sam priznajem. A dete drago, objasni ti meni što ti smeta što ga nahvalih? Izadji bolje napolje, nadiši se vazduha, vidi sveta..i ne tupi...

speedy

pre 9 godina

@ Korto

Samo bih te podsetio da se penali ne sviraju nakon nekog odredjenog vremenskog perioda, nego nakon prekrsaja u 16 metara ili igranja rukom! Promasio si temu, ovo je clanak o kosarci i Simonovicu, pricas o sklanjanju, a 6 titula uzese na prevaru.Ispade Zvezdi se sklanjali, a partizan uzimao titule?! Poklopi se i vidi gde je sunce

SAŠA FRANKFURT

pre 9 godina

Simonu svaka čast, nego meni je muka od Radonjića, on će nas još više unazaditi. Ne mogu da verujem da mu nisu trebali Simon i Radenović...ili to samo nebo zna...lepo je podmladjivati ekipu, al ne 5-6 igrača odjednom pred evro ligu. Bićemo kanta za napucavanje sa njim

drago

pre 9 godina

Nama nije igrao kapetan Ukic, prvi centar Tomic, Saric (nesto malo je igrao), Bogdanovicu i Zoricu bila prva utakmica (koji je isto nesto malo odigrao) ne igraju nam ni Popovic, Planinic, Tomas, Loncar. Takodjer smo bili desetkovani.
Od vasih igraca sto su igrali svi su od prvog dana priprema tu.

SASA

pre 9 godina

MARKO KRALJ:

Na Simonovicu se jasno vidi koliko neki igraci zavise od trenera, i mogucnosti da mu pronadje pravu rolu u timu...
Marko igra ubedljivo svoju najbolju kosarku, za ove 3 nedelje koje je proveo sa timom, jer mu je Sale definisao ulogu u timu, i Marko ne mora da igra sve i svasta, nego odredjene uloge, siri igru, sjajno ulazi na "mala vrata", i definitivno je i iskusan, i dobar u odbarni, za ono sto Sale trazi od njega...
Kakva razlika, i tu jasno vidis zasto Radonjic nije uzeo titulu...
Kod njega bi i Lebron sedeo na klupi, da Lazic igra odbranu..

maxc

pre 9 godina

Jedan od retkih igraca koji igra bolje za reprezentaciju nego za klub, tako je i Keselj odjednom eksplodirao, posle prilicno lose sezone u klubu, zelim Simketu istu pricu!

Djole

pre 9 godina

samo realno, 11. avgust 2014 13:25)

A nisi rekao ko nama nije igrao? Teodosic,Krstic,Nedovic,Micic je jos rovit... Pa samo sa Teom smo bar 40% bolja ekipa...

Griffin

pre 9 godina

(samo realno, 11. avgust 2014 13:25) Pa nisu bolji!!! Osim Amera od kojih uvek mozes ocekivati ludilo i od Spanaca koji su em domacini em uvek vrh. Mi ako izgubimo od nekog bice jer mi stvaramo tim mesec i po dana, a ti isti ga imaju bar dve godine..To vazi za sve pobrojane osim mozda Grcke. Hrvati su pokazali da nemaju kapacitet da nas razvale,vec tesno mogu dobiti Srbija B petorku.Dakle tu je sve jasno. Samo idiot misli da nas nisu hteli dobiti,sto se po nj. facama i videlo.A Bogdanovic cak loptu lansirao na tribine od besa..Niko ne voli da gubi,makar i u pripremi.A tek Srbija od cro ili obrnuto. To je dokaz da i dok se "trazimo",i igramo sa B petorkom,igramo egal sa hrvatima..

skole

pre 9 godina

mozemo sta hocemo da pricamo o ovom igracu, ali on je prosao nase mladje reprezentativne kategorije i osvajao medalje, zna kako izgleda na pripremama i takmicenjima. jedino sto me plasi je sto igra odlicno kada je rasterecen, dok na vaznim utakmicama nije ni blizu zeljenog nivoa.

hawkeye

pre 9 godina

Mislim da svih možemo da dobijemo sem možda Španaca i SAD,ali i dalje sam uveren da nije to kvalitet za medalju,opet daj bože da grešim,i ne potcenjujte Hrvate,imaju moćan tim gde glavne uluge sve više preuzimaju ekstra talenti Šarić i Hezonja kakve mi nemamo.