Petak, 08.08.2014.

20:19

Nikolić: Nije samo Trajković kriv

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je da je početak prvenstva uvek težak i da Voždovac zaslužuje poštovanje, ali da njegov tim mora da bude jak i da pobedi.

Izvor: B92

Nikoliæ: Nije samo Trajkoviæ kriv IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

52 Komentari

Sortiraj po:

bilal

pre 9 godina

@bilal slazem se prosle godine je stvarno licio na odlicnog trenera ali bas da ima najbolji tim u jsl tu se ne bih slozio
(lule, 8. avgust 2014 23:01)
Stvarno sam pogrešio. Izvinjavam se! Bursaspor ne vredi 30 miliona nego, prema Transfer Marketu, čak 46,63 miliona evra. A ovo za najbolji tim u JSL i nisam pogrešio. Pogledaj izveštaj Transfer Marketa, valjda je on merodavan.

moris

pre 9 godina

Dace Bog da te.smene i na tvoje mesto Drulovic dodje da nam bolje krene... Izgubio si titulu, prokockao poklon od UEFE da nastupas u Ligi sampiona, unistio tim, bezidejno igraju, nemas autoritet niti ista. Nek ti je na cast! A sa sobom povedi i tvoje pulene, Luku, Skuletara, Kojica, Voju Brisela i ostale koje guras ti i tvoj bratko Stojic.

sale

pre 9 godina

Naravno da nije kriv Trajković. Igrači Partizana su navikli da im se protivnici sklanjaju sa terena, ili da im sudije tolerišu prljavu igru. U Evropi, hvala bogu, toga nema. Zato svake godine vidimo penale i crvene kartone.
(joker, 09. avgust 2014 07:43)
Partizan je ligu evrope u grupe prosao 2004,2006,2008,2009,2012.A ligu sampiina je igrao 2003 i 2010.A Crvena zvezda je igrala 2005 i 2007 grupe lige evrope.Po ovome se vidi kome se sklanjaju ekipe u ligi Srbjje.

joker

pre 9 godina

Naravno da nije kriv Trajković. Igrači Partizana su navikli da im se protivnici sklanjaju sa terena, ili da im sudije tolerišu prljavu igru. U Evropi, hvala bogu, toga nema. Zato svake godine vidimo penale i crvene kartone.

bachi

pre 9 godina

Niko više i ne spominje PARNI VALJAK po čemu je Partizan bio prepoznatljiv.I pre dvadesetak godina Partizan je igrao moderniji fudbal nego sada.Ali njegovi igrači su uvek bili fizički spremni bez obzira da li je pripremni period,početak ili kraj sezone.Glavni krivac je fizička nespremnost fudbalera,bez obzira što su igrali sa igračem manje. (Laki, 08. avgust 2014 23:00)
Pa bre dvadesetak i kusur godina se i igrao fudbal sve od devedesetih na ovamo je iz godinu u godinu sve lošije!

jovica

pre 9 godina

Razmisljanje: Veliki deo Zapadne tribine je na utakmici vikao ime Fofane... i onda ja onako neuk porazmislim o sledecem, jeste taj Fofana dao neke golove, ali Skuletic je koliko toliko proradio-citaj moze da se dobije neka cena. Danko Lazovic hoce da igra i njemu iz razloga sto moze ujtru da ode u neku Grcku-Tursku ipak niko nece da kaze aj odmori i gde je sada zakljucak? Pa u sledecem, sve dok menadzeri i klupska kasa budu krojili prvih 11 d tada pet Aleksa Ferguson ne bi vredelo Partizanu...

Tex

pre 9 godina

Ima li trenera Partizana u zadnjih 10 god da strucnjaci navijaci, neradnici, dzabalebarosi, balavci, neznalice I kojekakva fela, nisu terali trenera? Nema. To govori o vama kao "navijacima". Podrska Nikolicu!

emirati

pre 9 godina

Kada je dosao Nikolic i posle izvesnog vremana sam sebe pitam : " Jel unapredio igru Partizana,jer igra tim bolje nego ranije ?"- odgovor je NE. Isto ne mogu da povezu dva pasa,kondicija uzasna,nedisciplina ista ( obavezan crvani karton u Evropi) taktika ne postoji...i vise se mi navijaci plasimo naseg kiksa ( ruka ili faul u sesnaestercu,autogol,crveni karton....) nego protivnika. Svaki komentator vidi bolje situaciju na terenu,i bolje bi vodio tim od trenera ??

Laki

pre 9 godina

Niko više i ne spominje PARNI VALJAK po čemu je Partizan bio prepoznatljiv.I pre dvadesetak godina Partizan je igrao moderniji fudbal nego sada.Ali njegovi igrači su uvek bili fizički spremni bez obzira da li je pripremni period,početak ili kraj sezone.Glavni krivac je fizička nespremnost fudbalera,bez obzira što su igrali sa igračem manje.

Nema zemlje Dembelije

pre 9 godina

Krive su nerealne nade ovih ljudi, navijaca, komentatora, svi zive u nekom svetu u kome mi nismo smesna zemlja sa smesnim poluamaterskim predstavnicima u evropskim kupovima.
Da dodje Lipi, ili bilo koji top strucnjak da vodi neki nas klub u ovom sistemu i situaciji - doziveo bi pokude i ispao bi smesan jer su ocekivanja svih vas kao da ste izgoreli po glavi uz tesku amneziju i odsustvo za realnost.

Zmajevac

pre 9 godina

Vec je neko pisao o tome ali da ponovimo! Da li neko zna koliko je u poslednje 2 ili 3 godine igraca proslo kroz Partizan ili C. Zvezdu?

Zmajevac

pre 9 godina

U ovim uslovima ovo je maksimum Srpskih klubova bilo kojih boja! Jednostavno organizacija na svim nivoima je bedna a finansije jadne....Duzni su na sve strane...Drzava ne moze pomoci a i ne treba, klubovi su oljusteni od takozvanih menadzera i nazovi sponzora! Kad nemas nista i ne mozes ocekivati nesto, prodaja igraca je krpljenje ogromnih rupa a tek sportske kladionice...Buducnost fudbala bojim se nije nimalo lepa i bice sve gore i novi zakon bez obzira kakav je nece nimalo pomoci! Nisu krivi ni Dzajic ni Djuric ni Karadzic ni Terzic, kola su krenula odavno nizbrdo i nece se zaustaviti tako lako

rakijsko bure

pre 9 godina

Svi ovi koji traze Nikolicevu ostavku ne shvataju da ce doci samo gori od njega,nikako bolji!Klub nema novca a kvalitetan trener kosta pa ocekujte strucnjake kao sto su :Jesic,Tumbakovic,Rasovic,Vermezovic i eventualno Djukic!Naravno ima i onih koji bi da nam se vrati i Avram Grant....

reci

pre 9 godina

Pa naravno da nije. Nesto se razmisljam, i skoro sam ubedjen da kojim slucajem Trajkovic nije dobio crveni - Partizan bi igrao kukavickije nego sa 10 igraca. I po prvi put posle dugo vremena sam vise nezadovoljniji trenerom nego upravom.

Maltretator jadnih grobara

pre 9 godina

Ogadio si fudbal navijačima, gledaju vas još samo oni iskompleksirani i leče se. Utakmice su postale teške, zamorne, neizdržive! Je l' to uloga Partizana u srpskom fudbalu? Kakav si to čovek kad to znaš a nije te sramota? Mediji ne puštaju ovakve komentare ali će ovaj stići do tebe. Gde će ti duša?

toma

pre 9 godina

Marko molim te ko boga samo objasni što Fofana nije ušao umesto Lazovića, pa iz aviona se videlo da čovek ne može ništa konkretno da uradi na terenu, zašto bre Marko? Pa taj kad god je igrao za Partizan ništa nije uradio, njegovo dovođenje je promašaj veka, čovek je odviknut totalno od takmičarskog fudbala.

Sergio Ramos

pre 9 godina

Mr. O očigledno upija komentare na B92 i svoje izjave klese shodno iznetim kritikama, opazanjima i ismejavanju njegovih predhodnih izjava. Ipak, ne moze mu to pomoci. Zreo je za transfer na Banjicu!

milan

pre 9 godina

Gospodine Nikolicu, ucinite uslugu svim navijacima Partizana i lijepo sa Trajkovicem potrazite drugi izvor zarade....brat bratu, niti su to neki igraci ruku na srce ali ni Vi niste trener....zao mi je, ali tako je to...alibi traze gubitnici i neznalice!

Saca

pre 9 godina

Sigurno je da nije samo Trajkovic kriv, kriv si i ti kao trener jer on je i na utakmici protiv Torsavina sa ledja po glavi udario cusku igracu ali tada sudije nisu to videle, i bas na ovom mestu sam upozorio na mogucnost ponavljanja takvog postupka. A sto se tice drugih krivaca, Volkov je jedan neodgovarona igrac, sto se tice odbrambenih zadataka, a i on je trebalo da dobije crveni karton posle namernog udaranja, a sto je jos gore, faul nije na njemu napravljen. Prema tome, pamet u glavu ako hocete pare, a i sta ce vam, Djura ce sve to da raspi....

Rajko

pre 9 godina

Cemu ovoliko filozofiranje oko krivice bilo kog pojedinca kad je jasno da nam je klupski fudbal u finansijskom kolapsu, potpuno nekonkurentan za bilo kakvo ozbiljnije takmicenje. Ovaj jadni Trajkovic ce na kraju postati alibi za neuspeh, kao da je za LS dovoljna samo volja i disciplina igraca, klupska istorija ili nerealna ocekivanja navijaca. Stvar je totalno prosta, ako neki klub poseduje budzet visestruko veci od protivnickog logicno da i poseduje fudbalere sa vise sposobnosti, talenta i znanja. Kod nas uprave klubova nisu u stanju zadrzati 30% igrackog kadra za 2 vezane sezone, imena se menjaju kao na traci vec vise od 20 g., ne bi ih upamtio vise ni Misa Tumbas. Nema veceg apsurda i uzaludno potrosenog vremena nego pratiti klupski fudbal i jos gajiti nadu za neki uspeh na medjunarodnoj sceni.

Milan

pre 9 godina

Dobro,liga nam je tu negde u rangu sa Azerbejdzanskom,valjda...tako da vece sanse postoje nego sa Ludogorecom.Da se proslo u trece kolo LS bilo bi ono ,,pozeljno je izbeci ovog-onog,,.Jaooo pusti nas fudbal.Prosla su ljudi ta vremena o kojima se ovde povremeno govori i vise se nece vratiti nazalost!

sokrates

pre 9 godina

Naravno da nije samo Trajkovic kriv za poraz . Kriv si ti koji si ga stavio u tim kao najsporijem igraca koji je igrao u odbrani Partizana ikad .Takodje , odbrambeni igraci umesto da cuvaju njihovog najboljeg strelca i da se ne odvajaju od njega oni su bili udaljeni stalno nekoliko metara od njega .Takodje kada je Trajkovic iskljucen trebao si da izvuces Lazovica iz igre jer je i ovako bio ili u ofsajdu ili na zemlji posle duela sa protivnickim igracima .

Višekruna

pre 9 godina

Nije pitanje kazne? Uostalom, šta očekivati od kluba koji posle skandala sa mladim Englezima nagradi Ninkovića kapitenskom trakom.

bilal

pre 9 godina

Šta se, bre, Nikoliću desilo s Tobom!? Otkud taj strah od poraza? Gde Ti je ona prošlogodišnja drčnost kada si vodio Vojvodinu u kvalifikacijama za LE? Hej, bre, rasturio si Bursu u obe utakmice. Bursu koja, brat, bratu vredi 30 miliona evra. Imaš najjači tim u JSL I umesto da gaziš tu buraniju Ti stalno nešto filozofiraš, stalno tržiš neki alibi za eventualni poraz. Šta cvikaš!? Preseli trećinu tih umišljenih zvezda na klupu ili u Teleoptik pa ćeš da vidiš kako će tek da grizu. Ne boj se, neće Lazović nigde, slobodno ubaci Fofanu umesto njega, posle one dve utakmice sa Ludogorcem za Danka niko neće dati ni pišljiva boba. U suprotnom, brate, budi pošten I sam daj ostavku, pa da tražimo trenera dok još ima vakta.

bilal

pre 9 godina

Šta se, bre, Nikoliću desilo s Tobom!? Otkud taj strah od poraza? Gde Ti je ona prošlogodišnja drčnost kada si vodio Vojvodinu u kvalifikacijama za LE? Hej, bre, rasturio si Bursu u obe utakmice. Bursu koja, brat, bratu vredi 30 miliona evra. Imaš najjači tim u JSL I umesto da gaziš tu buraniju Ti stalno nešto filozofiraš, stalno tržiš neki alibi za eventualni poraz. Šta cvikaš!? Preseli trećinu tih umišljenih zvezda na klupu ili u Teleoptik pa ćeš da vidiš kako će tek da grizu. Ne boj se, neće Lazović nigde, slobodno ubaci Fofanu umesto njega, posle one dve utakmice sa Ludogorcem za Danka niko neće dati ni pišljiva boba. U suprotnom, brate, budi pošten I sam daj ostavku, pa da tražimo trenera dok još ima vakta.

toma

pre 9 godina

Marko molim te ko boga samo objasni što Fofana nije ušao umesto Lazovića, pa iz aviona se videlo da čovek ne može ništa konkretno da uradi na terenu, zašto bre Marko? Pa taj kad god je igrao za Partizan ništa nije uradio, njegovo dovođenje je promašaj veka, čovek je odviknut totalno od takmičarskog fudbala.

sokrates

pre 9 godina

Naravno da nije samo Trajkovic kriv za poraz . Kriv si ti koji si ga stavio u tim kao najsporijem igraca koji je igrao u odbrani Partizana ikad .Takodje , odbrambeni igraci umesto da cuvaju njihovog najboljeg strelca i da se ne odvajaju od njega oni su bili udaljeni stalno nekoliko metara od njega .Takodje kada je Trajkovic iskljucen trebao si da izvuces Lazovica iz igre jer je i ovako bio ili u ofsajdu ili na zemlji posle duela sa protivnickim igracima .

Višekruna

pre 9 godina

Nije pitanje kazne? Uostalom, šta očekivati od kluba koji posle skandala sa mladim Englezima nagradi Ninkovića kapitenskom trakom.

Rajko

pre 9 godina

Cemu ovoliko filozofiranje oko krivice bilo kog pojedinca kad je jasno da nam je klupski fudbal u finansijskom kolapsu, potpuno nekonkurentan za bilo kakvo ozbiljnije takmicenje. Ovaj jadni Trajkovic ce na kraju postati alibi za neuspeh, kao da je za LS dovoljna samo volja i disciplina igraca, klupska istorija ili nerealna ocekivanja navijaca. Stvar je totalno prosta, ako neki klub poseduje budzet visestruko veci od protivnickog logicno da i poseduje fudbalere sa vise sposobnosti, talenta i znanja. Kod nas uprave klubova nisu u stanju zadrzati 30% igrackog kadra za 2 vezane sezone, imena se menjaju kao na traci vec vise od 20 g., ne bi ih upamtio vise ni Misa Tumbas. Nema veceg apsurda i uzaludno potrosenog vremena nego pratiti klupski fudbal i jos gajiti nadu za neki uspeh na medjunarodnoj sceni.

Maltretator jadnih grobara

pre 9 godina

Ogadio si fudbal navijačima, gledaju vas još samo oni iskompleksirani i leče se. Utakmice su postale teške, zamorne, neizdržive! Je l' to uloga Partizana u srpskom fudbalu? Kakav si to čovek kad to znaš a nije te sramota? Mediji ne puštaju ovakve komentare ali će ovaj stići do tebe. Gde će ti duša?

Saca

pre 9 godina

Sigurno je da nije samo Trajkovic kriv, kriv si i ti kao trener jer on je i na utakmici protiv Torsavina sa ledja po glavi udario cusku igracu ali tada sudije nisu to videle, i bas na ovom mestu sam upozorio na mogucnost ponavljanja takvog postupka. A sto se tice drugih krivaca, Volkov je jedan neodgovarona igrac, sto se tice odbrambenih zadataka, a i on je trebalo da dobije crveni karton posle namernog udaranja, a sto je jos gore, faul nije na njemu napravljen. Prema tome, pamet u glavu ako hocete pare, a i sta ce vam, Djura ce sve to da raspi....

Milan

pre 9 godina

Dobro,liga nam je tu negde u rangu sa Azerbejdzanskom,valjda...tako da vece sanse postoje nego sa Ludogorecom.Da se proslo u trece kolo LS bilo bi ono ,,pozeljno je izbeci ovog-onog,,.Jaooo pusti nas fudbal.Prosla su ljudi ta vremena o kojima se ovde povremeno govori i vise se nece vratiti nazalost!

milan

pre 9 godina

Gospodine Nikolicu, ucinite uslugu svim navijacima Partizana i lijepo sa Trajkovicem potrazite drugi izvor zarade....brat bratu, niti su to neki igraci ruku na srce ali ni Vi niste trener....zao mi je, ali tako je to...alibi traze gubitnici i neznalice!

Nema zemlje Dembelije

pre 9 godina

Krive su nerealne nade ovih ljudi, navijaca, komentatora, svi zive u nekom svetu u kome mi nismo smesna zemlja sa smesnim poluamaterskim predstavnicima u evropskim kupovima.
Da dodje Lipi, ili bilo koji top strucnjak da vodi neki nas klub u ovom sistemu i situaciji - doziveo bi pokude i ispao bi smesan jer su ocekivanja svih vas kao da ste izgoreli po glavi uz tesku amneziju i odsustvo za realnost.

Laki

pre 9 godina

Niko više i ne spominje PARNI VALJAK po čemu je Partizan bio prepoznatljiv.I pre dvadesetak godina Partizan je igrao moderniji fudbal nego sada.Ali njegovi igrači su uvek bili fizički spremni bez obzira da li je pripremni period,početak ili kraj sezone.Glavni krivac je fizička nespremnost fudbalera,bez obzira što su igrali sa igračem manje.

Sergio Ramos

pre 9 godina

Mr. O očigledno upija komentare na B92 i svoje izjave klese shodno iznetim kritikama, opazanjima i ismejavanju njegovih predhodnih izjava. Ipak, ne moze mu to pomoci. Zreo je za transfer na Banjicu!

emirati

pre 9 godina

Kada je dosao Nikolic i posle izvesnog vremana sam sebe pitam : " Jel unapredio igru Partizana,jer igra tim bolje nego ranije ?"- odgovor je NE. Isto ne mogu da povezu dva pasa,kondicija uzasna,nedisciplina ista ( obavezan crvani karton u Evropi) taktika ne postoji...i vise se mi navijaci plasimo naseg kiksa ( ruka ili faul u sesnaestercu,autogol,crveni karton....) nego protivnika. Svaki komentator vidi bolje situaciju na terenu,i bolje bi vodio tim od trenera ??

rakijsko bure

pre 9 godina

Svi ovi koji traze Nikolicevu ostavku ne shvataju da ce doci samo gori od njega,nikako bolji!Klub nema novca a kvalitetan trener kosta pa ocekujte strucnjake kao sto su :Jesic,Tumbakovic,Rasovic,Vermezovic i eventualno Djukic!Naravno ima i onih koji bi da nam se vrati i Avram Grant....

Zmajevac

pre 9 godina

Vec je neko pisao o tome ali da ponovimo! Da li neko zna koliko je u poslednje 2 ili 3 godine igraca proslo kroz Partizan ili C. Zvezdu?

reci

pre 9 godina

Pa naravno da nije. Nesto se razmisljam, i skoro sam ubedjen da kojim slucajem Trajkovic nije dobio crveni - Partizan bi igrao kukavickije nego sa 10 igraca. I po prvi put posle dugo vremena sam vise nezadovoljniji trenerom nego upravom.

Tex

pre 9 godina

Ima li trenera Partizana u zadnjih 10 god da strucnjaci navijaci, neradnici, dzabalebarosi, balavci, neznalice I kojekakva fela, nisu terali trenera? Nema. To govori o vama kao "navijacima". Podrska Nikolicu!

sale

pre 9 godina

Naravno da nije kriv Trajković. Igrači Partizana su navikli da im se protivnici sklanjaju sa terena, ili da im sudije tolerišu prljavu igru. U Evropi, hvala bogu, toga nema. Zato svake godine vidimo penale i crvene kartone.
(joker, 09. avgust 2014 07:43)
Partizan je ligu evrope u grupe prosao 2004,2006,2008,2009,2012.A ligu sampiina je igrao 2003 i 2010.A Crvena zvezda je igrala 2005 i 2007 grupe lige evrope.Po ovome se vidi kome se sklanjaju ekipe u ligi Srbjje.

Zmajevac

pre 9 godina

U ovim uslovima ovo je maksimum Srpskih klubova bilo kojih boja! Jednostavno organizacija na svim nivoima je bedna a finansije jadne....Duzni su na sve strane...Drzava ne moze pomoci a i ne treba, klubovi su oljusteni od takozvanih menadzera i nazovi sponzora! Kad nemas nista i ne mozes ocekivati nesto, prodaja igraca je krpljenje ogromnih rupa a tek sportske kladionice...Buducnost fudbala bojim se nije nimalo lepa i bice sve gore i novi zakon bez obzira kakav je nece nimalo pomoci! Nisu krivi ni Dzajic ni Djuric ni Karadzic ni Terzic, kola su krenula odavno nizbrdo i nece se zaustaviti tako lako

moris

pre 9 godina

Dace Bog da te.smene i na tvoje mesto Drulovic dodje da nam bolje krene... Izgubio si titulu, prokockao poklon od UEFE da nastupas u Ligi sampiona, unistio tim, bezidejno igraju, nemas autoritet niti ista. Nek ti je na cast! A sa sobom povedi i tvoje pulene, Luku, Skuletara, Kojica, Voju Brisela i ostale koje guras ti i tvoj bratko Stojic.

jovica

pre 9 godina

Razmisljanje: Veliki deo Zapadne tribine je na utakmici vikao ime Fofane... i onda ja onako neuk porazmislim o sledecem, jeste taj Fofana dao neke golove, ali Skuletic je koliko toliko proradio-citaj moze da se dobije neka cena. Danko Lazovic hoce da igra i njemu iz razloga sto moze ujtru da ode u neku Grcku-Tursku ipak niko nece da kaze aj odmori i gde je sada zakljucak? Pa u sledecem, sve dok menadzeri i klupska kasa budu krojili prvih 11 d tada pet Aleksa Ferguson ne bi vredelo Partizanu...

bachi

pre 9 godina

Niko više i ne spominje PARNI VALJAK po čemu je Partizan bio prepoznatljiv.I pre dvadesetak godina Partizan je igrao moderniji fudbal nego sada.Ali njegovi igrači su uvek bili fizički spremni bez obzira da li je pripremni period,početak ili kraj sezone.Glavni krivac je fizička nespremnost fudbalera,bez obzira što su igrali sa igračem manje. (Laki, 08. avgust 2014 23:00)
Pa bre dvadesetak i kusur godina se i igrao fudbal sve od devedesetih na ovamo je iz godinu u godinu sve lošije!

joker

pre 9 godina

Naravno da nije kriv Trajković. Igrači Partizana su navikli da im se protivnici sklanjaju sa terena, ili da im sudije tolerišu prljavu igru. U Evropi, hvala bogu, toga nema. Zato svake godine vidimo penale i crvene kartone.

bilal

pre 9 godina

@bilal slazem se prosle godine je stvarno licio na odlicnog trenera ali bas da ima najbolji tim u jsl tu se ne bih slozio
(lule, 8. avgust 2014 23:01)
Stvarno sam pogrešio. Izvinjavam se! Bursaspor ne vredi 30 miliona nego, prema Transfer Marketu, čak 46,63 miliona evra. A ovo za najbolji tim u JSL i nisam pogrešio. Pogledaj izveštaj Transfer Marketa, valjda je on merodavan.

Tex

pre 9 godina

Ima li trenera Partizana u zadnjih 10 god da strucnjaci navijaci, neradnici, dzabalebarosi, balavci, neznalice I kojekakva fela, nisu terali trenera? Nema. To govori o vama kao "navijacima". Podrska Nikolicu!

bilal

pre 9 godina

Šta se, bre, Nikoliću desilo s Tobom!? Otkud taj strah od poraza? Gde Ti je ona prošlogodišnja drčnost kada si vodio Vojvodinu u kvalifikacijama za LE? Hej, bre, rasturio si Bursu u obe utakmice. Bursu koja, brat, bratu vredi 30 miliona evra. Imaš najjači tim u JSL I umesto da gaziš tu buraniju Ti stalno nešto filozofiraš, stalno tržiš neki alibi za eventualni poraz. Šta cvikaš!? Preseli trećinu tih umišljenih zvezda na klupu ili u Teleoptik pa ćeš da vidiš kako će tek da grizu. Ne boj se, neće Lazović nigde, slobodno ubaci Fofanu umesto njega, posle one dve utakmice sa Ludogorcem za Danka niko neće dati ni pišljiva boba. U suprotnom, brate, budi pošten I sam daj ostavku, pa da tražimo trenera dok još ima vakta.

joker

pre 9 godina

Naravno da nije kriv Trajković. Igrači Partizana su navikli da im se protivnici sklanjaju sa terena, ili da im sudije tolerišu prljavu igru. U Evropi, hvala bogu, toga nema. Zato svake godine vidimo penale i crvene kartone.

Višekruna

pre 9 godina

Nije pitanje kazne? Uostalom, šta očekivati od kluba koji posle skandala sa mladim Englezima nagradi Ninkovića kapitenskom trakom.

Maltretator jadnih grobara

pre 9 godina

Ogadio si fudbal navijačima, gledaju vas još samo oni iskompleksirani i leče se. Utakmice su postale teške, zamorne, neizdržive! Je l' to uloga Partizana u srpskom fudbalu? Kakav si to čovek kad to znaš a nije te sramota? Mediji ne puštaju ovakve komentare ali će ovaj stići do tebe. Gde će ti duša?

Sergio Ramos

pre 9 godina

Mr. O očigledno upija komentare na B92 i svoje izjave klese shodno iznetim kritikama, opazanjima i ismejavanju njegovih predhodnih izjava. Ipak, ne moze mu to pomoci. Zreo je za transfer na Banjicu!

sale

pre 9 godina

Naravno da nije kriv Trajković. Igrači Partizana su navikli da im se protivnici sklanjaju sa terena, ili da im sudije tolerišu prljavu igru. U Evropi, hvala bogu, toga nema. Zato svake godine vidimo penale i crvene kartone.
(joker, 09. avgust 2014 07:43)
Partizan je ligu evrope u grupe prosao 2004,2006,2008,2009,2012.A ligu sampiina je igrao 2003 i 2010.A Crvena zvezda je igrala 2005 i 2007 grupe lige evrope.Po ovome se vidi kome se sklanjaju ekipe u ligi Srbjje.

toma

pre 9 godina

Marko molim te ko boga samo objasni što Fofana nije ušao umesto Lazovića, pa iz aviona se videlo da čovek ne može ništa konkretno da uradi na terenu, zašto bre Marko? Pa taj kad god je igrao za Partizan ništa nije uradio, njegovo dovođenje je promašaj veka, čovek je odviknut totalno od takmičarskog fudbala.

milan

pre 9 godina

Gospodine Nikolicu, ucinite uslugu svim navijacima Partizana i lijepo sa Trajkovicem potrazite drugi izvor zarade....brat bratu, niti su to neki igraci ruku na srce ali ni Vi niste trener....zao mi je, ali tako je to...alibi traze gubitnici i neznalice!

moris

pre 9 godina

Dace Bog da te.smene i na tvoje mesto Drulovic dodje da nam bolje krene... Izgubio si titulu, prokockao poklon od UEFE da nastupas u Ligi sampiona, unistio tim, bezidejno igraju, nemas autoritet niti ista. Nek ti je na cast! A sa sobom povedi i tvoje pulene, Luku, Skuletara, Kojica, Voju Brisela i ostale koje guras ti i tvoj bratko Stojic.

Saca

pre 9 godina

Sigurno je da nije samo Trajkovic kriv, kriv si i ti kao trener jer on je i na utakmici protiv Torsavina sa ledja po glavi udario cusku igracu ali tada sudije nisu to videle, i bas na ovom mestu sam upozorio na mogucnost ponavljanja takvog postupka. A sto se tice drugih krivaca, Volkov je jedan neodgovarona igrac, sto se tice odbrambenih zadataka, a i on je trebalo da dobije crveni karton posle namernog udaranja, a sto je jos gore, faul nije na njemu napravljen. Prema tome, pamet u glavu ako hocete pare, a i sta ce vam, Djura ce sve to da raspi....

Laki

pre 9 godina

Niko više i ne spominje PARNI VALJAK po čemu je Partizan bio prepoznatljiv.I pre dvadesetak godina Partizan je igrao moderniji fudbal nego sada.Ali njegovi igrači su uvek bili fizički spremni bez obzira da li je pripremni period,početak ili kraj sezone.Glavni krivac je fizička nespremnost fudbalera,bez obzira što su igrali sa igračem manje.

emirati

pre 9 godina

Kada je dosao Nikolic i posle izvesnog vremana sam sebe pitam : " Jel unapredio igru Partizana,jer igra tim bolje nego ranije ?"- odgovor je NE. Isto ne mogu da povezu dva pasa,kondicija uzasna,nedisciplina ista ( obavezan crvani karton u Evropi) taktika ne postoji...i vise se mi navijaci plasimo naseg kiksa ( ruka ili faul u sesnaestercu,autogol,crveni karton....) nego protivnika. Svaki komentator vidi bolje situaciju na terenu,i bolje bi vodio tim od trenera ??

bilal

pre 9 godina

@bilal slazem se prosle godine je stvarno licio na odlicnog trenera ali bas da ima najbolji tim u jsl tu se ne bih slozio
(lule, 8. avgust 2014 23:01)
Stvarno sam pogrešio. Izvinjavam se! Bursaspor ne vredi 30 miliona nego, prema Transfer Marketu, čak 46,63 miliona evra. A ovo za najbolji tim u JSL i nisam pogrešio. Pogledaj izveštaj Transfer Marketa, valjda je on merodavan.

sokrates

pre 9 godina

Naravno da nije samo Trajkovic kriv za poraz . Kriv si ti koji si ga stavio u tim kao najsporijem igraca koji je igrao u odbrani Partizana ikad .Takodje , odbrambeni igraci umesto da cuvaju njihovog najboljeg strelca i da se ne odvajaju od njega oni su bili udaljeni stalno nekoliko metara od njega .Takodje kada je Trajkovic iskljucen trebao si da izvuces Lazovica iz igre jer je i ovako bio ili u ofsajdu ili na zemlji posle duela sa protivnickim igracima .

reci

pre 9 godina

Pa naravno da nije. Nesto se razmisljam, i skoro sam ubedjen da kojim slucajem Trajkovic nije dobio crveni - Partizan bi igrao kukavickije nego sa 10 igraca. I po prvi put posle dugo vremena sam vise nezadovoljniji trenerom nego upravom.

Zmajevac

pre 9 godina

U ovim uslovima ovo je maksimum Srpskih klubova bilo kojih boja! Jednostavno organizacija na svim nivoima je bedna a finansije jadne....Duzni su na sve strane...Drzava ne moze pomoci a i ne treba, klubovi su oljusteni od takozvanih menadzera i nazovi sponzora! Kad nemas nista i ne mozes ocekivati nesto, prodaja igraca je krpljenje ogromnih rupa a tek sportske kladionice...Buducnost fudbala bojim se nije nimalo lepa i bice sve gore i novi zakon bez obzira kakav je nece nimalo pomoci! Nisu krivi ni Dzajic ni Djuric ni Karadzic ni Terzic, kola su krenula odavno nizbrdo i nece se zaustaviti tako lako

Zmajevac

pre 9 godina

Vec je neko pisao o tome ali da ponovimo! Da li neko zna koliko je u poslednje 2 ili 3 godine igraca proslo kroz Partizan ili C. Zvezdu?

Rajko

pre 9 godina

Cemu ovoliko filozofiranje oko krivice bilo kog pojedinca kad je jasno da nam je klupski fudbal u finansijskom kolapsu, potpuno nekonkurentan za bilo kakvo ozbiljnije takmicenje. Ovaj jadni Trajkovic ce na kraju postati alibi za neuspeh, kao da je za LS dovoljna samo volja i disciplina igraca, klupska istorija ili nerealna ocekivanja navijaca. Stvar je totalno prosta, ako neki klub poseduje budzet visestruko veci od protivnickog logicno da i poseduje fudbalere sa vise sposobnosti, talenta i znanja. Kod nas uprave klubova nisu u stanju zadrzati 30% igrackog kadra za 2 vezane sezone, imena se menjaju kao na traci vec vise od 20 g., ne bi ih upamtio vise ni Misa Tumbas. Nema veceg apsurda i uzaludno potrosenog vremena nego pratiti klupski fudbal i jos gajiti nadu za neki uspeh na medjunarodnoj sceni.

bachi

pre 9 godina

Niko više i ne spominje PARNI VALJAK po čemu je Partizan bio prepoznatljiv.I pre dvadesetak godina Partizan je igrao moderniji fudbal nego sada.Ali njegovi igrači su uvek bili fizički spremni bez obzira da li je pripremni period,početak ili kraj sezone.Glavni krivac je fizička nespremnost fudbalera,bez obzira što su igrali sa igračem manje. (Laki, 08. avgust 2014 23:00)
Pa bre dvadesetak i kusur godina se i igrao fudbal sve od devedesetih na ovamo je iz godinu u godinu sve lošije!

Milan

pre 9 godina

Dobro,liga nam je tu negde u rangu sa Azerbejdzanskom,valjda...tako da vece sanse postoje nego sa Ludogorecom.Da se proslo u trece kolo LS bilo bi ono ,,pozeljno je izbeci ovog-onog,,.Jaooo pusti nas fudbal.Prosla su ljudi ta vremena o kojima se ovde povremeno govori i vise se nece vratiti nazalost!

Nema zemlje Dembelije

pre 9 godina

Krive su nerealne nade ovih ljudi, navijaca, komentatora, svi zive u nekom svetu u kome mi nismo smesna zemlja sa smesnim poluamaterskim predstavnicima u evropskim kupovima.
Da dodje Lipi, ili bilo koji top strucnjak da vodi neki nas klub u ovom sistemu i situaciji - doziveo bi pokude i ispao bi smesan jer su ocekivanja svih vas kao da ste izgoreli po glavi uz tesku amneziju i odsustvo za realnost.

rakijsko bure

pre 9 godina

Svi ovi koji traze Nikolicevu ostavku ne shvataju da ce doci samo gori od njega,nikako bolji!Klub nema novca a kvalitetan trener kosta pa ocekujte strucnjake kao sto su :Jesic,Tumbakovic,Rasovic,Vermezovic i eventualno Djukic!Naravno ima i onih koji bi da nam se vrati i Avram Grant....

jovica

pre 9 godina

Razmisljanje: Veliki deo Zapadne tribine je na utakmici vikao ime Fofane... i onda ja onako neuk porazmislim o sledecem, jeste taj Fofana dao neke golove, ali Skuletic je koliko toliko proradio-citaj moze da se dobije neka cena. Danko Lazovic hoce da igra i njemu iz razloga sto moze ujtru da ode u neku Grcku-Tursku ipak niko nece da kaze aj odmori i gde je sada zakljucak? Pa u sledecem, sve dok menadzeri i klupska kasa budu krojili prvih 11 d tada pet Aleksa Ferguson ne bi vredelo Partizanu...