Sreda, 06.08.2014.

23:35

Nikolić: Crveni Trajkoviću odlučio

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je posle eliminacije iz kvalifikacija za Ligu šampiona da je isključenje Branislava Trajkovića odlučilo meč sa Ludogorecom.

Izvor: JT

Nikoliæ: Crveni Trajkoviæu odluèio IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

210 Komentari

Sortiraj po:

Losmi

pre 9 godina

G Strajnić bi mogao da ispoštuje Partizanovu himnu. Njemu veliki minus.
(crno beli, 07. avgust 2014 12:27)
Koju, jel: "bolje biti pijan nego star"?

Bane

pre 9 godina

Gospodo fudbalski poznavaoci (``prijatelji fudbala`` po M. Panticu) nase razocaranje je veliko jer su nam ocekivanja velika!!! A kad smo vec kod ocekivanja, zar ne vidite semu rukovodjenja drzavom i onda, na kraju, i u sportu. Kupovina vremena i demagogija (udruzena sa licemerjem, manipulisanjem, patetikom) nam uzima danak vec 25 godina. Pratim fudbal (sport) dugo (ne predugo) i uopste se vise ne iznenadjujem. Sinoc sam prvi put u zivotu pozeleo da moj Partizan ne prodje dalje!!! Da je prosao velika vecina nas/Vas bi ponovo i po ko zna koji put bila prevarena. Ovi sto su tu, tu bi ostali doveka i ne bi se moglo ziveti od njih iako, kako sam rekao, od njih nema sta da se ocekuje. Prestanimo da se zavaravamo sitnim uspesima kao npr. da je Lazovic dao, onda bi prosli i sve bi bilo ok. Ne bi prijatelji!!! Onda bi ocekivali da umesto za dva, tri miliona, nas biser Zivkovic ode za 10, naravno (ko jebe transfermarket, kad postoje novinari u sluzbi). I da se to tako i desi, opet cemo prijatelji ostati suva k.rca, jer ce frizura da digne lovu i cao (dobicemo privid od svega toga ponovo, Ilic, reprezentativac, iskustvo, m.da sarma)!!! Na kraju, Zvezda (Delije) ce isto proci (vec prolaze) ali se nadaju u Terzica i Lalatovica?! LJUDI, PROCITAJTE POCETAK TEKSTA I MOJE MISLJENJE O SEMI!!!

runner

pre 9 godina

„U Partizanu se to dešavalo i ranije. Ipak, tolerancija za tako nešto ne može da postoji“, naglasio je Nikolić.
Да али нико није кажњен због тога па нам се то константно понавља. Ево хронолпгија глупости наших играча у квалификацијама за ЛШ за само последња четири учешћа:
2011 ГЕНК Партизан 2:1 Бабовић у 48' прави несмотрен и непотребан прекршај и ми код вођства од 1:0 остајемо са играчем мање, потом Неца Томић чини прекршај у шеснаестерцу и судија свира пенал. У узвратној утакмици при нашем вођству од 1:0 Миљјковић, лопту која иде у корнер, хвата руком у нашем шеснаестерцу.
2012 АЕЛ Партизан 1:0, 11' почетничка грешка Аксентијевића. Додаје лопту противничком играчу у нашем шеснаестерцу.
2013 Лудогорец Партизан 2:1 85' Гулан црвени картон
2114 Партизан Лудогорец 2:2 41' Трајковић црвену картон
Ту такође треба споменути жуте картоне Волкова и Нинковића. И ко је одговарао због губитка пара и нарушавања угледа клуба. Нико!

vlada

pre 9 godina

samo kad si ti uradio sve kako treba,od fizicke do takticke pripreme.Igraci pocrkali u 60om minutu,a taktika je posebna prica ,nema akcije sa vise od 2 igraca,po boku igraju iskljucivo bekovi,krila ne postoje...

SS

pre 9 godina

Zvezdi je zabranjeno da igra a jedino ona moze da spasi srpski fudbal,pa sa sampionskim timom od prosle sezone izbacili bi Bugare bez ikakvih teskoca!I tako dok FSS uz pomoc Uefe rusi Zvezdu mi padamo na najnize grane. Nije slucajnost sto su nas izbacili kad smo konacno trebali da igramo ove lake kvalifikacije za LS

zapata

pre 9 godina

E moj Nikolicu ne crveni Trajkovica nego nedostatak dobrog stopera!! A vi i dalje po starom dobrom obicaju dovodite pojacanja posle kvalifikacija, bar je to praksa godinama unazad. Sramota i bruka.Pokrijte se usima i cutite.

Roza

pre 9 godina

Eh, da je i nama u Srbiji bar jedan ovakav Ludogorets, koji bi u domacem prvanstvu odvaljivao "brozisticku bracu blizance" sa po 5:0... Da im ostavi samo vlazni san o kvalifikacijama za CL, isto onako kao i braci blizancima Cska Sofija i Slavija Sofija. Tada bi se i u Srbiji podigao kvalitet fudbala.
Jesam navijac Partizana, ali i nama hitno treba Ludogorets.

Komar

pre 9 godina

@E zvezdasi dragi videli ste sinoc na kom nivou je slabasni Partizan? E vi ste na dva nivoa ispod toga....pa ako vas nije sramota i dalje komentarisite.
(realno, 7. avgust 2014 10:09)
E pa ta ekipa koja je dva nivoa ispod Partizana je u velikim problemima,dugovima,bez plata i u takvom stanju su osvojili titulu i SAMPIONI SU!

sa vama uvek komedija

pre 9 godina

@G Strajnić bi mogao da ispoštuje Partizanovu himnu. Njemu veliki minus.
(crno beli, 7. avgust 2014 12:27)
nije to partizanova himna, to je verzija dubrovackih trubadura

Optimista

pre 9 godina

Ja sve više stičem utisak da Nikolić nije za Partizan. On je više za ekipe koje nemaju nekakve visoke ambicije, tipa Voše, a nama treba neko ko može da se nosi sa pritiskom.

Milan

pre 9 godina

@Klod Pa ovo sve sami strucnjaci. Partizan treba po vama da pobedjuje u gostima. Ma 'ajde.. Taj klub koji vi nazivate zonskim je deset puta bogatiji od Partizana i Zvezde zajedno. Nego ste vi nerealni. A Nikolic je potpuno u pravu, ali i on ima deo krivice, i to ne mali, jer je on doveo Trajkovica, dokazanog zvezdasa u Partizan.

Partenon

pre 9 godina

Red bi bio da Nikolic da odgovor zasto je Obradovica odstranio, covek nas je krpio ceo prvi deo sezone, pogotovo u letnjim utakmicama je bio ubedljivo najbolji igrac, on i Ilic bi svakako mnogo bolje odradili posao i uneli sigurnost u igru, pogotovo sto i Bugari jos nisi u punoj formi!

as

pre 9 godina

Utakmicu je izgubila fizicka spremnost igraca,koja je ravna nuli.Kondicionim trenerima se zahvaliti na saradnjiPa videli ste Igrace Ludogoreca,jos su jednu utakmicu mogli odigrati....

joimontengro

pre 9 godina

Gledao sam sinoc igru Partizana i Dinama naizmjenicno.Smijurija jedna.Kao djeca na livadi.Ako se ne napravi neka regionalna liga,gdje ce talenti doci do izrazaja,a samim tim ce se podici nivo, fudbal se slobodno u profesionalnom smislu moze ugasiti.Vise sam sinoc osluskivao navijace nego sto sam pratio fudbal.

misin

pre 9 godina

Oterajte ovog Trajkovica,pa nisam video nervoznijeg igrac.Na svakoj utakmici nadrndan,presudio je za titulu protiv Vojvodine a i sinoc.

seljak

pre 9 godina

E zvezdasi dragi videli ste sinoc na kom nivou je slabasni Partizan? E vi ste na dva nivoa ispod toga....pa ako vas nije sramota i dalje komentarisite.
(realno, 07. avgust 2014 10:09) ....realno je da ste gledali slabasnoj zvezdi ledja...realno

Klod

pre 9 godina

"....detalj koji je odlučio utakmicu je Trajkovićevo isključenje", izjavio je Nikolić

Ma kakvo bre isključenje! Vi ste eliminisani jer ste u Bugarskoj igrali 0:0! To je glavni razlog vašeg ispadanja. Da ste tamo pobedili bar 2:0, nikakvo isključenje u Beogradu ne bi odlučivalo o vašoj eliminaciji! Dakle, vaša loša igra i nesposobnost da pobedite klub iz "zonske lige" je glavni razlog eliminacije!

ŠID

pre 9 godina

Kao klub smo postali dno dna...s kim i s čim ste mislili da prođete?Obavite prelazni rok bez dinara a plus to smo dočekali da nam Stanković bude kapiten .E to je odlučilo utakmicu,crveni karton je samo jagoda na šlagu.Baš me interesuje reakcija na džunglaško ponašanje naših fudbalera....uostalom uvek ista priča,dva dana i prašina se slegne pa teraj dalje.A mi ćutimo i trpimo...DOKLE?

Sergio

pre 9 godina

Ne znam da li ste ga sinoć oterali ili ćete to učiniti danas? Bolje neka igra neki klinac (bilo koji) nego ovoliko problematičan i nepouzdan, bezobrazan i nepredvidiv igrač. Nije mu prvi put pa da se kaže "desilo se" i da mu progledate kroz prste, on to stalno radi.

ivana

pre 9 godina

Nismo zaslužili da prodjemo dalje bez obzira na to što nismo poraženi. Kad čitam izjavu trenera, razmišljam, da li mislimo na istu utakmicu !? Ovo je jedna od najslabijih utakmica partizana, uopšte nismo izgledali kao tim, svaki igrač je bio bez ideje i spor za sebe. Nekoliko požrtvovanih startova nisu dovoljni da se konstatuje da su "dali sve", a ako je ovo bilo to " sve", onda treba da se pomirimo sa tim da smo jako loši.
Napred Partizan!

Blejk

pre 9 godina

Lazovic ne moze da stoji na nogama u 50 -om min,a Fofana uporno na klupi,Marselinjo i Djan su igraci od pola miliona evra ,Partizan takav model igraca moze da kupi samo je problem sto nece za gospodu u upravii njihove dzepove ostati para.Trajkovic je amater,diletant decko je nizak kvalitet igraca i sta ces nije on kriv sto su ga doveli u Partizan.

Gile

pre 9 godina

Sram te bilo, Nikolicu...kukavice, neznalice, amateru, prevaro...
Idi iz kluba i ti i tvoj tata Ranko, povedite i ove vase vedete sa sobom, makar nasa deca da igraju

realno

pre 9 godina

E zvezdasi dragi videli ste sinoc na kom nivou je slabasni Partizan? E vi ste na dva nivoa ispod toga....pa ako vas nije sramota i dalje komentarisite.

Booom

pre 9 godina

Partizan kada je ranijih decenija bio los,uvek je imao neku svetlu tacku,jedan deo tima je uvek odskakao bila to sredina odbrana ili napad,ma makar je jedan igrac to bio ali sada to nije cak ni igrac,Partizan nema cak ni svetlu tacku u timu,ni upravu ni trenera ali ni buducnosti....Marselinjo i Djan su za tri klase iznad nasih "talenata"

Ivan

pre 9 godina

Nasi fudbalski problemi su mnogo veci od iskljucenja Trajkovica i ovakvih izjava nasih trenera.

Teren stadiona koji jedini u drzavi zadovoljava visoke standarde igranja u Evropi je, blago receno katastrofalan. Posle 20 minuta igre izgleda gore od terena na Gradskom stadionu u Zajecaru posle treceg dana Gitarijade 90-tih godina proslog veka. Znaci, nemamo dobru infrastrukturu.

Svaki nas trener kada izgubi neki bitnu utakmicu u prvih par recenica, ako ne u celoj izjavi trazi alibi u necem drugome. Dobro ni Ferguson, Murinjo ili neki treci trener nisu pricali protiv sebe, ali bar kroz zube procede da je protivnik bio bolji. Znaci, nemamo ni kulturne, pristojne ljude da cestitataju protivniku, a o trenerima da ne pricam.

Ako nemamo dobru infrastrukturu, ako nemamo dobre trenere, zar treba da nas cude postupci Trajkovica? Zar treba da nas cudi sto svako ko progleda na oci i nesto malo vredi ide odavde?

Resenje?

Dokle god se ne ujedinimo kao narod i prestanemo da se delimo, bice nam ovako. Ne samo u sportu, negu u svim sferama zivota.

NOVOSADJANIN

pre 9 godina

Nikolicu hvala veliko sto si otisao iz naseg kluba!! Ti si najvece razocarenje. Nasa deca su tvojim odlaskom pocela da igraju fudbal, a ti si usrecio crnog blizanca. HVALA TI.. uzivajte

Stefan Delija

pre 9 godina

Uzas pa vi ste bre prestali da igrate onog trenutka kada je sudija pokazao crveni. Kao eeej super sada imamo opravdanje za ispadanje.

u sve se meša:-)

pre 9 godina

Šta sam ja rekao sinoć za Škuletica? E kritičari,kritičari. Sinoć da je pustio forfanu umesto dzigija,prošli bi dalje garantujem!

ultrasrbin

pre 9 godina

Odlucilo je to sto ti nisi nikakav trener.
Izveo si istu postavu kao u Razgradu,a nisi video koliko smo tamo bili smesni.
Lukac nije ni senka onog golmana,ali boljeg nemas.
Vulicevic nije isti igrac kao u Vojvodini i mislim da je to samo tvoja krivica.
Volkov igra standardno,ali mislim da bi bio mnogo korisniji u ofanzivi.
Stoperski par Trajkovic-Stankovic ja bih stavio samo u slucaju da zelim da izgubim. Trajkovic je spor i nema sansi da pokrpi greske koje Stankovic napravi. Stankovic ne moze da igra ni u Teleoptiku.
Zasto Drincic i Brasanac u prvih 11. Zasto Lazovic i Zivkovic u prvih 11.
Tvoje izmene su bile debilne.
Izvodis Saleta koji jedini moze da organizuje igru i drzi loptu ( tada si trebao da izvedes drincica ili lazovica,a eventualno i zivkovica).
Uvodis Luku umesto Zivkovica,a Lazovic se vuce po terenu i solira. Drincic ne moze da sastavi jedan pas.
Gde je Fofana?
Ninkovic ili Saponjic su morali da udju ranije,ali kada je Ninkovic vec usao ponovo je trebao da zameni Lazovica ili Drincica.

Milan pfc

pre 9 godina

Ovo je bruka.Trener da podnese ostavku.Taktika nula,igra nula.Sta su radili na pripremama.Dovede pojacanje pa ga drzi na klupi.Postupak Trajkovica vredan cetri miliona zavredjuje da zajedno sa trenerom napuste NAS PARTIZAN zauvek.

DoMojega

pre 9 godina

Ne Nikolicu, ti si odlucio utakmicu. Kukavickom taktikom u prvih 20 minuta, ostavljanjem Lazovica ceo mec na terenu a nije mogao da hoda pola sata, ostavljanjem Fofane da gleda utakmicu, Ilicem od prvog minuta i to po levoj strani itd itd. Ocigledno sam te precenio, nisi ti trener za Partizan

uprava

pre 9 godina

Vi koji se predstavljate da ste navijači Partizana to u opšte niste. U sve se razumete vi a da vas pitamo neko pitanje iz opšte kulture,samo bi ste se češkali po glavi.Šta sinoć nije valjalo da vas ja pitam?Trener?Trajković? E da vi niste samo mali plaćeni patuljci sad bi vam rekao. Da nisamo vise čuli ni jedan loš komentar!

limeni

pre 9 godina

sad je svima jasno koliko je Zvezdina titula zassluzena! pa Pavicevic na mestu shtopera, Lazovic desno i Mrdja napred bi grobare sami pobedili, Stojanovic ziherashkom igrom i promasheni penali poslednji derbi poklonishe celavom!!! A veliki 'struchnjak' Nikolic samo vrti dve i po fraze i floskule kako su nesto dokazali da su bolji od Zvezde, sad su bolji bili od Ludogoreca al eto Trajkovic ih upropastio i tako u krug, nema njegove odgovornosti ni mrve! A sad ce njegove zvezde Drincic i Lazovic da briljiraju u JSL gde im se protivnici godinama sklanjaju, pushtaju, a oni 'melju', videli smo da mogu da trche 35 minuta, trchakaraju josh pola sata i onda bukvalno stajanje do kraja! Realno sve iznad chetvrtog mesta ove godine znachice da opet kupujete i nameshtate!

Nenad

pre 9 godina

Los trener,izgubio je titulu i da Zvezda nije imala finansijskih problema ne bi Partizan ni igrao ovde.Izgubio i ucesce u ligi sampiona.Losa igra ,to jest bunker.Zasto svi nabedjeni treneri dolaze da se uce u Zvezdu i Partizan.Zato i prolazimo tako.Imamo talentovane i odlicne igrace ali struka po ko zna koji put je zakazala i to tako u nedogled.zar je tesko u Srpbiji da igracu nabijes kondiciju i da ga spremis na psihickom planu.treba covek da bude i autoritet a ne da klinci igraju trenera.

rema

pre 9 godina

Covek izigrava Murinja, kao pokusava da pritisak prebaci na druge, vidi se koliko je lazan, ustvari on se sam potpuno odsekao od zivota, koliko je preplasen.
To je naravno preneo i na igrace, koji prvih 20 min nisu bukvalno uspevali da se povezu sa sopstvenim telom, tako da je bilo kakva kontrola igre bila nemoguca...
Onda posle tih primljenih golova i soka, pocinju da se opustaju misici, postizu se brzo dva gola sa dosta srece...
Naravno da mentalitet partizanovih igraca nije odreagovao kako treba posle takve situacije, jer oni nemaju pobednicki mentalitet i opet su sebe brzo stavili u poziciju da budu inferiorni, jer se drugacije osecaju neprijatno!
To je sve u glavama, nista nije Ludogorec bolji od Partizana, al znaju ljudi sta hoce, kako se do toga stize, a ne da cekaju revans kao Partizan da im navijaci rese utakmicu, to se u fudbalu ne desava!!!

komentator

pre 9 godina

Prestani da lupaš više čoveče. Ekipa ti nema igru, fizički nespremni, igrači sa dna kace...onakav komad balvana kao što je Trajković nisam video u svom životu...ima 20 kg viška, glup je kao joć, a spor kao penzioner...a ti Nikoliću si trener za treću ligu San Marina (bez želje da ih vređam).

seljak

pre 9 godina

kao veliki ljubitelj fudbala...i covek koji vise vuce ka FKCZ...mogu da ostavim komentar a da ne budem pristrasan... cinjenica je da od kad je dosao Nikolic vi nemate igru...ali imate individualne kvalitete igraca koji jednim potezom mogu da rese mec..od kad je on na klupi jedini kvalitetni mec odigrali ste protiv zvezde..i taj ste dobili individualnim kvalitetom...na vasu zalost...nemate igru,taktika nula...psiholoski nepripremljeni...i nije cudno sto ste ispali...ne zelim da vas omalovazavam...i nemam zle namere...ali cinjenica je da vam je trener nula...sa onakvim igracima...reprezentativnog kalibra...poput..ilica,lazovica,zivkovica,vuletica,drincica,brasanca...i imate ih jos...ako to nemoze da se ukomponuje...po meni jedini i iskljucivi krivac Nikolic...kada je ostao na klupi partizana..rekao sam da je to najvece pojacanja zvezde za ovu sezonu..svaki realan navijac ce shvatiti o cemu pisem..poz..i zelim vam lak zreb i uspeh u ligi evrope

živadin

pre 9 godina

Ajde, prijatelju, naplati sad ti tom nekom Trajkoviću tih 4M evra koliko biste dobili za prolazak ako je on jedini krivac.
Važnije je pitanje kako ekipa koja samo što izađe iz priprema nema snage za poslednjih pola sata utakmice??? To je trećina, prijatelju.

Sadista

pre 9 godina

Odlucilo gdine Nikolicu vase ne poznavanje protivnika i losa taktika, a o neposlusnosti igraca da ne pricamo. Po meni Trajkovic ne bi zaigrao za Partizan jedno 6 meseci da se nauci ponasanju.

Mare

pre 9 godina

Nikoliću, hajde lepo danas, posle prespavane noći, uzmi pa odgledaj snimak utakmice, onako hladno, pa iskreno sebi reci da li tako treba da izgleda ekipa koja se bori za ulazak u LŠ (u svakom smislu - taktičkom, tehničkom, ponašanje na terenu)? Jesi li uradio sve što si umeo, jel to tvoje najbolje? Ako jesi i ako ekipa tako treba da izgleda, hajde ti lepo kupi prnje odmah...

posmatrac

pre 9 godina

Partizan je igrao iznad mogucnosti i prikazao leprsavu igru ali evidentno je da drzava gura jedan klub i da on mora biti sampion!Ups, ovo nije JSL, ovo je Evropa...A da onda Partizan se borio ali kriv je Trajovic i da njega nije bilo vec bi bili u Ligi sampiona!!!

Nista se nije promjenilo samo ovaj put igrate u Evropi pa ne mozete kriviti drzavu, Zvezdu, Vucica...

Dragan

pre 9 godina

U drugom poluvremenu sigurni da nećemo da primimo go!?? Tri šanse!??
One stative bugara baš su ulivale sigurnost, a Bezjak da je imao bar malo znanja dao bi 3 gola!
O čemu priča Nikolić!? O kakvoj borbenosti!?
Igrali smo kao bez veznog reda,dugim loptama gađali nesretnog foliranta Lazovića i tu je kraj. Igru bih opisao kao defanziva sa šupljom odbranom i bez ikakve ideje u napadu!
Bugari zasluženo idu dalje.

Nataeos

pre 9 godina

Nema pojma čovek! Trajko obično drvo kojeg isti trener forsira...ostalo Bandere! Izuzev Saleta, koji je vec star a trci vise od klinaca, ko panjevi na terenu!! I to zaradjuje 5000€ mesečno od drzavnih para a smanjuju starcima penzije!!! Privatizovati sto pre klubove, pa nek ljudi rade sa svojom lovom, odmah ce i prica biti drugacija, kradje nece moci biti , barem ne na racun drzave to jeste gradjana!!

Razocarani Srbin

pre 9 godina

Kako vam je doslo da se takmicite za LS tako i otislo...Nije Trajkovic kriv...kriv si ti i oni koji su te doveli...Ne branim njega, ono ne sme da se desi ni na seoskoj utakmici...ali, BUgari pokazali kako se u gostima igra...Da ste i vi probali da date neki gol u Bugarskoj,sad bi drugacije bilo...a ovako sad je "crveni karton" kriv. da nije sudija trebao da progleda kroz prste kao sto se desava u JSL?! Sramota...pocev od uprave preko trenera i igraca... Prvi i poslednji put igraci naseg nekog kluba bili su spremni kao zveri kad su igrali pod Mateusom...covek nista od trenera u svetskim okvirima, ali je za nase uslove Tesla...120 min bez izmene...Pa nemojte gospodine Nikolicu da kazete da su sada vise se istrosili,pa su od 75.min vec poceli da posrcu...Ko li je tome kriv?! Da li cu docekati dan da u nasoj zemlji se desi da neki upravni odbor preuzme krivicu za nesto, neki trener...pojedinac...ili ce uvek da nam neko 5.bude kriv...

dule

pre 9 godina

E dragi moji partizanovci, sad vam je možda jasno što mi u NS nismo bili uopšte tužni kad nam je Nikolić otišao. Ni što je odveo ovu trojku (ustvari bilo nam žao zbog Vulićevića, a i Škuletinjo ume nekad da zasija).

miki

pre 9 godina

prodali ste markovica, jojica i mitrovica, a predhodnih godina sve najbolje igrace a ocekujete nesto da uradite, sramotna politika kluba...

sa strane

pre 9 godina

mogu da primetim da se igra komsija nije mnogo razlikovala sa 11 igraca u Bugarskoj i 10 u Beogradu. Znaci, posmatrano sa strane neobjektivnog navijaca Zvezde, mislim da je analiza potrebna. Mucno Vas je bilo gledati u ove dve utakmice.

grobar

pre 9 godina

Zivkovic nula od igraca u glavi su mu samo pare,koje nude za njega.Lazovic maniken....da li si ti Nikolicu rasista pa drzis Fofanu na klupi?

sreckol

pre 9 godina

"Čarli Rankl" Nikolić očigledno nema dovoljan autoritet, igrači su mu preterano nervozni, uvek spremni da gestikuliraju na svaku sudijsku odluku, da udare prljavo i podmuklo (čast izuzecima Drinčić, Vorkapić...), pa se plašim šta će tek raditi deci iz naše lige gde sudije ne smeju da sude po evropskim kriterijumima.

miki

pre 9 godina

Ja mislim da tebe treba da bude sramota kako ti je ekipa odigrala veoma bitan mec...niceg tu nije bilo fenomenalnog,osim improvizacije, dekoncentrisanosti i amaterizma koji su kao i skoro uvek bili na visokom nivou...

aca_bg

pre 9 godina

- Penal protiv Vojvodine u 93.minutu, Trajkovic
- Dva penala protiv Zvezde , Trajkovic
- Totalno nepotreban crveni karton , Trajkovic

Da ne zaboravim Volkova koji je prosle godine dobio dva crvena kartona u Evropi,a juce ga nije dobio (zbog udaranja protivnika bez lopte) samo zato sto je sudija vec izbacio Trajkovica. Ovaj Slovenac sto je dosao ima maniju da dribluje protivnika na svom sesnaestercu i samo je pitanje vremena kada ce se to obiti o glavu.

mik

pre 9 godina

Realno Partizan nije zaslužio da prođe. Ludogorec je igrao brže,jednostavnije,borbenije. Znali su šta hoće i kako do toga doći. A Partizan... Samo neko simuliranje,vika,dreka,laktanje... Prosto mi je neverovatno da legija stranaca iz Bugarske igra sa više želje i sa više žara od igrača koji se kunu u crno-bele boje. Lazović poslednjih 15 minuta kao na korzou,a trener ne sme da ga menja. Žalosno,ali istinito.

David Pantovic

pre 9 godina

Kakva glupost. Nije to odlucilo. Nego ne znanje I losa igra. Zasto ste gubili 2:0 pa onda ajde da stignemo. Glupost. Tako se ne igraju ovakve utakmice. Niste trebali da dozvolite dva gola pa onda ajde da damo 3 da pobedimo. Smesno. Ali kao nismo mogli jer smo dobili crveni. Umesto Lepo da ste poceli borbeno I vi dali 2 gola prvi pa onda mucenik Trajkovic nikad ne bi ni dobio crveni jer bi bio mnogo vise opusteniji nego ovako.

Uros

pre 9 godina

Trajkovicev crveni je takodje odlucio postavku igre i igru u prvih 20 minuta utakmice... Da ne bude da samo kucam, sedeo sam na Zapadu odmah iza nase klupe... Lazovic igra kao sa olovnim kuglama oko nogu celo drugo poluvreme, cela tribina zvizdi, ljudi mu dobacuju da ga menja, ovaj izbacuje Zivkovica koji jedini moze da trci celu utakmicu, ubacuje pogubljenog Luku, a posle umesto Brasanca ubacuje Ninkovica, koji je igrao kao da je vec prethodno igrao 120 minuta... A Trajkovic je posebna prica - najbolje bi bilo da ni njega ni celavog od sutra vise ne vidjamo u Humskoj...

joker

pre 9 godina

Bruka i sramota! Igramo bez taktike, bez ideje, jedino što pokušavamo je da preko provokacija i prljavih faulova ostvarimo neku prednost, ali i to nam se obilo o glavu. Ne pamtim kad je Partizan bolje igrao. Bolje da nismo ni igrali ove kvalifikacije kad nismo zaslužili...

Dosta

pre 9 godina

Ti si odlucio utakmicu svojim ne strucnim vodjenjem ekipe, i postavljanjem onih balvana u odbrani(mislim na Trajkovica, i Stankovica) o prvom ne bih mnogo da govorim sve smo videli od njega, autogol (moje misljenje) i crveni karton u najnezgodnijem trenutku po nas i to na kako glup nacin KATASTROFA, a sto se Stankovica tice ne prodje utakmica da on ne kiksne barem 4 puta i time stvori otvorenu poziciju za protivnika, a doticni Nikolic ga i dalje forsira(jer se mora na zimu ili leto nekome prodati) posto je u Partizanu vec 5,6 godina (mozda i vise), a nije otisao, (sve sto je iole bolje ode u inostranstvo posle godinu dana, eventualno 2 NAZALOST!), ono sto nikako ne razumem je da Ninkovic(po mom misljenju jedan od boljih igraca Partizana uz Zivkovica, Volkova, Vulicevica i Drincica) skoro i da ne dobija sansu (skoro cele prosle sezone kao i na vecerasnjoj utakmici je ulazio sa klupe i to u zadnjih 15 minuta(realno malo sta moze da se pokaze na terenu za to vreme). Sto se tice Fofane takodje ne jasna situacija covek je mozda odigrao 10 minuta ukupno(na zvanicnim utakmicama) od dolaska Nikolica(pritom na svakoj pripremnoj ili prijateljskoj utakmici postigne barem gol), a pre dolaska doticnog je bio prvo resenje u napadu i dobro obavljao posao... Upravu, i Djurica ne bih uopste komentarisao jer bi se ovo jos vise produzilo, samo cu reci (sramotne izjave i sramotno poslovanje). Toliko.

dak

pre 9 godina

Nikolicu,Nikolicu,Nikolicu!!!Trajkovic je to isto uradio protiv Farana ali na zalost to niko nije video ili se pravio da nije video.E sad budi smeker paga kazni celu sezonu bez plate pa nek razmislja.Ali nece tako buti jel je on vas igrac tacnije tvoj kao i Skuletic.Ne sekiram se ja za vas sve jer Svi cete vi da vozite dobra kola i jebete dobre picke a mi trpimo.Pojacanja su kao da mene pozovete iz PKB Kovilova da dodjem u Partizan!!!E moj Nikolicu verovao sam u tebe a ti ispade gori od svih.DaJ meni svoju platu da vodim Partizan ako ih ne budem vodio bolje odmah konjima na repove me stavite.

milos g.

pre 9 godina

Crveni tebi bi odlučio i skratio agoniju.
Dok si radio u Radu i Voši...i imao neko poštovanje prema tebi.Izgubio titulu,sramna taktika ova dva meča...ne znam.
Verovatno ćemo neki podmladak da izvedemo u odbranu titule(o da,mi cigani)...i odbranićemo je ...ili ćemo makar vas,ovakve,da dobijemo za opstanak u "SuperLigi.

Ohladite glave

pre 9 godina

Čitam ove komentare i sa 90% njih se ne slažem. Ono što sam ja video na dve utakmice, pre svega, Ludogorec je jednostavno bolja ekipa: Ima bolje igrače i uigraniji tim. Stalno su na lopti. Partizan je mogao da prođe upornošću i srećom, nikako drugačije. Trener je malo toga mogao da uradi. Rizikovao je svesno što je u sastav za ovako napetu i važnu utakmicu stavio Trajkovića i Volkova. Obojica su po meni odlični igrači, ali neverovatne prznice (setimo se samo crvenog kartona Volkova prošle godine koji nas je umalo koštao prolaza protiv Širaka). Nikolić se rukovodio isključivo kvalitetom igrača, računajući da ipak neće napraviti neku glupost iako im se to već dešavalo. I sa njima smo slabiji tim od Ludogoreca koji je ozbiljna ekipa, a kamoli bez njih. Ovaj tim koji je izveo Nikolić je najjači mogući trenutno.

Lud,zbunjen,normalan

pre 9 godina

Ovog tvog balvana Trajkovića sutra ranom zorom za ruku pa oba dvoje da se raster... u pm!!! Odmah zovite Drulovića dok nije prihvatio posao u Gani.

niko nema sto partizan imade....hehe

pre 9 godina

tim snova za cir na zeludcu:
radisa ilic-stankovic-ostojic-lazevski miljkovic-sasa markovic -nenad marinkovic malbasic scepovic marko i asen nikolov trener jesic .klupa:zabija,aksentijevic,gulan,rnic,petrovic golman grubjesic i cuveni radenko kamberovic.

markony

pre 9 godina

Trajković je drvo i odmah treba da se najuri... Ali realno, bili su Bugari bolji i zasluženo su prošli dalje... Naš fudbal se srozao još odavno, tako da bi i Liga Evrope bila ogroman uspeh, mada sa ovakvom igrom i sastavom, posebno sa ovakvim ko što je Trajković teško...

?

pre 9 godina

Ovo što kaže Nikolić, da je potez Trajkovića odlučio meč je izvrtanje činjenica.
Posle izjednačenja ponovo su vas sabili u mišiju rupu. Partizna ne zna da sastavi 3 dodavanja a da lopta ne ide do golmana koji je ispucava.
Da li je trener kriv? Nije, na prvom mestu su lopovi koji su izneli desetine milona iz kluba. Posle njih sto mesta prazno, pa tek onda trner i igrači.

Brat

pre 9 godina

Sta da se radi dobio je crveni idemo dalje, nije niko kriv, igraci su odigrali do krajnjih mogucnosti, da je bio umesto Lazovica neki bolji spic mozda bi prosli, moram da istaknem i sudjenje koje je bilo kriminalno. Bolji smo od Dinama, oni sa 5 puta skupljim timom ispali od Alborga kuci, takodje i Seltik, i Sparta!

jaapstam

pre 9 godina

Iskljucivo tvoje greske za poraz demagogu. Losa priprema utakmice i samih igraca za tako bitan mec. Svaki, iole ozbiljniji, trener bi posle iskljucenja izveo jednog spica(u ovom slucaju mrtvog Lazovica), a sta ti radis. Imao si kompletnu nepromenjenu ekipu za uigravanje dva pripremna perioda plus prolecni deo prvenstva, a sve sto imamo kao rezultat toga su tvoje prazne price i prebacivanje odgovornosti.

Milasin

pre 9 godina

Dal ces ikada priznati svoju gresku ,losu taktiku,pripreme... pa sad je kriv igrac za kog si ti insistirao da dodje u partizan!!! Pojma sa fudbal6 nemas bre!!!

darko

pre 9 godina

eee moj nikolicu odlucio si ti.......lazovic i ilic na klupu prvi kao da nema volje,a drugi ne zna kontru da povuce....vrhunac svega lukacevo dodavanje stoperima 2 min do kraja i njihovo medjusobno dodavanje bez ideje da se krene napred.....strasni smo u fudbalu nula doslo je do toga da bugari nas gaze u beogradu na tako bitnom mecu ,totalno bez ideje

milenko

pre 9 godina

pa lepo je receno vojvodina nece prodavati igrace zvezdi i partizanu sada su dali i igrace i trenera partizanu znaci namestenom.
ode titula ode liga sampiona,nikolic moze da bira ili da ode ili da bude isteran.

master

pre 9 godina

kada pisem....ovaj komentar trenurno je 66 komentara.. ili 66 fudbalskih strucnjaka.... lepo upisite akademije sportske...zavrsite za trenera, pa pravite strategije, aa ne odma po treneru...ekipa se trudila,dali maks u ovom trenurku...ljudi ne moze bolje i to je to...svi su oni tasna masna poklon flasa i smekerska odela, pranje love i bla bla...dok nedodje gazda i da lovu...nista od fudbala...ujutru kada ustanete uradite nesto dobro i budite nasmejani, PARTIZAN JE MOJ KLUB I U DOBRU I ZLU JA BICU TU ZA NJEGA!!!! Mi Srbi malo smo pogubljeni...aaa sta sa onin Samo Sloga Srbina Spasva....aj laku noc i ja s....em

sistem

pre 9 godina

Kad se naše prvenstvo završi druga još traju.
Kad naši odu na zimsku pauzu drugi još igraju.
Oni igraju nedelja – sreda a naši samo nedeljom.
Kad naši između dva kola jednom ili dva puta odigraju za reprezentaciju,onda su premoreni.
Menjajte sistem takmičenja...

Pjer de Kuberten

pre 9 godina

Vujosevicevska pedagogija kao bolest zahvata sve selekcije SD Partizan, a ta pedagogija izgledea odprilike ovako: Ako izgubimo, izgubili smo zbog jedne od sledecih stvari - Sudija, manjak novca, ili volesebna igra sudbine ili nesreca koja nas zadesi(Trajkovic).
Ako se pobedi, to je potvrda nadljudstva, velikog rada, straobalnog talenta i na kraju krajeva inteligencije.
A izvini Nikolicu, da nisu oni svaki ponaosob takticki, tehnicki i fizicki za klasu iznad svakog igraca Partizana? Ili sam ja gledao neku drugu utakmicu?

Zex

pre 9 godina

Ludogorec vas rasturio dok je Trajkovic igra,imali ste srecu pa nije bilo 0-5na poluvremenu.Ludogorec je cudan tim jos uvek nemaju ideju u zavrsnici ali zato u sredini igraju dobro.vama nije trebao trajkovic jer ste morali igrati ofanzivno i on nije nista poremetio a sada sto se ti vadis to je druga stvar.Pola tima nevredi nista.prelaznu ocenu imaju Skuletic,Lukac i vulicevic ovo ostalo nevredi nista.Drincic nemoze da igra u evropi.spor je bez ideje,slab je.jedino je iz prekida opasan a u igri ne ucestvuje.po meni promasaj.mali Mesu Zivko.nista neigra.gde od taj talenat.rekoh vam jednom nemate vi Lazovica iz zvezde koji pravi haos po desnoj strani.nikada ga nebih menjao za Zivkovica.

Глобтротер

pre 9 godina

Укратко:

-солидна посета и добра атмосфера
-терен је катастрофа
-не знамо да играмо фудбал
-тактички смо ужасно потковани, а да би се тактика спроводила у дело потребна је невиђена жеља, дисиплина и интелигенција
-насупрот томе, наши играчи су бахати, глупи и пуни себе
-немамо снаге
-још горе је што ове играче боли уво (оно када полегају на крају сморени је чиста фарса и оправдање)
-фолиранти смо (нпр. Лазовић)
-оба гола које смо примили су плод ноншалантности
-код другог гола три играча крећу назад тек пошто их пролазе противнички играчи, а на фацама им се чита 'јел' морам сада баш да трчим'
-оба наша гола су заправо аутоголови, а не сјајна реакција нашег шпица
-Нинковић улази 5 минута пре краја и успева да трчи мање од осталих?!!!
-у обе утакмице нисмо одиграли 2 успешна додавања главом; сваки пут је лопта завршила код Бугара
-добар штопер истовремено носи противничког играча и иде на лопту, а Трајковић нам је показао код првог гола како то не треба да се ради
-бахатост Трајковића је само одраз (не)интелигенције која се понавља у низу како у клубовима, тако и у репрезентацији (Михајловић, Видић, Кузмановић, Коларов...)
-интересантно је да такву опуштеност не видимо када играју за клубове
-која је логика управе да се не уложи бар мало како би се осигурала Лига Европе и 7 милиона (ту нема никакве способности)

Све ово важи и за целу ЈСЛ, а то се преноси и на репрезентацију, јер девојка може да оде из села, али село из ње никада!

Дефинитивно смо на дну.

goran

pre 9 godina

Trajko je makar borac,gine.Samo je brzoplet i ishitren.Ne pratim nas fudbal godinu dana od kada mog kluba nema ali dok je velikog trenera Nikolica i strasnog igraca Lazovica Partizana nema na mapi.

PatriJota

pre 9 godina

"A sto ste ga birali za serifa kad nije OK"? Ha,ha,ha...cuti tu i pokri se usima! Mozete igrati u vasoj smrdljivoj ligi i to bi trebalo ukinuti kao i sve vas!

Atilio

pre 9 godina

Realno najveca trenerska prevara u zadnjih nekoliko godina...prepotentni celavac koji nema autoritet i koji ocigledno nije smeo da zameni Lazovica i Drincica ,a menja Brasanca koji je mozda bio i jedina svetla tacka...covek kome je svaka konferencija ista i covek koji 90% posto vrti istu pricu u prazno...a da ne govorimo o tome da ceo fudbalski svet zna da mu je otac bio "faca" i da ga gura...toliko ...sve u svemu MUCNO...O Trajkovicu stvarno ne zelim da trosim reci...covek jednodtavno ne lici na fudbalera...pogotovo sa onom krstacom na desnoj ruci i
sa tom gradjom i sa tim blago telecim pogledom...BRUKA

zoran

pre 9 godina

Nikolicu, "genije", de objasni nam koju to prednost ima Lazovic nad Fofanom..??? Hajde, molim te prosvetli nas.
Pa, onaj chovek u Bulbudercu bi se borio za mesto. Koji surovi rekreativac. Jadni sale Ilic teshko da moze prebaciti 20 minuta. Ostali kao da nisu proshli pripreme...koji je ovo amaterski klub !!!

ZoranJ

pre 9 godina

Da li sam ja gledao istu utakmicu kao i Nikolić? Bolji tim u obe utakmice je prošao dalje. Trajkovića kazniti najstrožijom kaznom, tipa godišnja plata, pa da vidim posle da li će neko ubuduće tako nešto sebi da dozvoli.

Floro Flores

pre 9 godina

Izuzetan trener! Sofisticirani poznavatelj ove plemenite igre,koju zaljubljenici u istu zovu -najvaznijom sporednom stvari na svetu!Nikolicu BRAVO! 2 puta bez poraza od daleko skuplje "momcadi"!

ђорђе охрид

pre 9 godina

Иако сам звездаш мислим да је штета за српски фудбал шта испадамо од бугара итд и сваку годину све мање поена за српски фудбал. Не видим излаз али ипак сам оптимиста да крене болје и то од репрезентацију па да се пренесе и клубовима,али ипак нешто мора да се мења...

ahahaahhah ostojica dajte sad

pre 9 godina

sad umesto trajka ,treba ostoja da igra hahahah.smejem se od muke ,analizirajuci kakve smo mi sve igrace morali trepeti dobro smo zivi.miljkon,lazevski,scepakadabra,trajko,i ostojic,sasa markovic,vojo stankovic pa to je da covek umre u najvecim mukama.to nijedan klub u evropi nema .

Dag Kristi

pre 9 godina

Da se ne lazemo,Zvezdas sam,ali ovaj celavko vecito najpametniji i nikada nije kriv.Trajkovica poslati negde da vadi krompir,ili na mesalicu u Obrenovac.

Aleksandar

pre 9 godina

A da nije Trajković bio bi Vučić,žališ se na uslove igrača pa kakvi su uslovi u Zvezdi pa momci doneli titulu,pogledaj se i priznaj svoju krivicu

Milovanje sa Morave

pre 9 godina

Realno, sa igracem manje ovo je bilo najbolje sto su ovi igraci mogli. Onaj Trajkovic treba da dobije odma kartu za Exit. A iskreno, kad vidim koliko ga ne vole navijaci zvezde, kapiram da ovaj Nikolic ipak radi dobar posao...

ftwk

pre 9 godina

koje izgovore covek prosipa, za*ebo je i politicare, to vazi za sve nase sportiste i sportske radnike. u izjavi je jedino tacno prezime onog balvana.

Milan

pre 9 godina

Imamo još jednu šansu da napravimo podvig, jer igrači rade u ovakvim uslovima...
U kakvim uslovima. U uslovima koji su mislena imenica za 90% stanovnika Srbije.Problem je sto samo gledate zebe I svoje dzepove a nemate viziju I ideju gde da budete za 5 god. Kaze uslovi???Koji trener zasluzuje 200-300 hiljada evra.Za koliko radi kardio hirurg?

Knjaz

pre 9 godina

"nadljudskim naporima"
dobro je, posle svetskog prvenstva pomislio sam da ovo veceras nisu ljudi, playback utakmica.
Sve u svemu, ocekivano ispali. Teren njiva u nikad gorem stanju. A treba Francuzi da dodju za 20 dana. Igrali koliko se moglo. Glavni utisak, onaj Bezjak je najgori igrac koga sam gledao na nasim terenima bas dugo vremena. Kapiram da mu nije bilo vece tj da je dobar cim ga dobro placaju. Ali ovo veceras,prosek centarfora Mladosti iz Jabuckog Rita

Pakili

pre 9 godina

"Bili sigurno da u drugom poluvremenu necemo da primimo gol"? Wtf? Sa onom rupom u radijusu od 50 metara u odbrani, ti si bio SIGURAN? Brate mili, sta reci a ne zaplakati.

Dejo Genije

pre 9 godina

TRENRSKA PREVARA I CELAVI PREPOTENKO samo ti nisi kriv!!! Nase najvece pojacanje ove sezone je ostanak Marka Nikolica na klupi Parizana!!

Igor tv grobar

pre 9 godina

Jeste bas tako. Ali i Marko Nikoic treba da stavi prst na celo, da bi u kvalifikacijama za Ligu Evrope da se ovo vise ne ponovi u igri, ali svi igraci su se hrabro borili do kraja.

Igor tv grobar

pre 9 godina

Jeste bas tako. Ali i Marko Nikoic treba da stavi prst na celo, da bi u kvalifikacijama za Ligu Evrope da se ovo vise ne ponovi u igri, ali svi igraci su se hrabro borili do kraja.

Dodo

pre 9 godina

Pritisak je bio prevelik. Oni su imali dobar rezultat, 0:0 kod kuce po meni je solidan rezultat. Izgubili smo psihicki kao i uvek. Naravno glavni krivac je trener, slicno smo izgubili titulu od Vojvodine lani. Sad cemo da prodajemo 10 igraca pa da se borimo sa Zvezdom za opstanak

Neko

pre 9 godina

More sram vas bilo sve,pojma vi nemate,svake godine isto.Kad dodje privatizacija i kad neko normalan preuzme klub i ulozi svoje pare vas dvojica cirkuzanata ima da letite iz kluba sa sve onim balvanom Lazovicem.

Nemke

pre 9 godina

Tacno sam znao da ce ovo da izjavi! Kriv si ti treneru! Klupa ocajna, sve izmene koje su usle jedva su trcale. To je jedini uzrok. ALi to nije bitno, bitnija je ova nasa paradajz liga.. Tamo se igra fudbal bolji nego u LS.

ja

pre 9 godina

Profesionalni fudbaler nije toliko kriv sto ne moze da trci 90+ minuta.
Mnogo vise je kriva ona neznalica od kondicionog trenera koja ga nije spremila kako treba jer o tome nema znanja. Kao i sve drugo u ovoj zemlji, taj lik je preko veze i na foru zasvrsio DIF. Zato nam tako i jeste. Takvi se laktaju jer su nesposobni a tavore oni koji nesto znaju i vrede.
Srbija bato!

Delija

pre 9 godina

Ćuti molim te pa ne mozete proci u LE sigurno jer ce vam otici Drinčić,Živković i Lazovic a dovodite mnogo losije igrace.Ovo je prilika za Djurića da uzme jos koji milion i brise kao i Vesic iz zvezde a partizan ce kao i zvezda biti u velikim dugovima!

Igor

pre 9 godina

Tacno sam znao. Covek molio boga da mu tim igra sa desetoricom da ne bi morao da objasnjava svoju strucnost. Kad vec ne mogu da prodjem, daj da dobijem makar crveni. Dva pasa nasi igraci ne mogu da predaju, takticki, tehnicki, fizicki i psiholoski su za klasu losiji i jedino se nadaju da ce im upornost nesto doneti.

koliko para toliko muzzike

pre 9 godina

Treba svet posmatrati sa vedrije strane. Ja bi recimo stavio naslov "Partizan rutinski u baražu za Ligu Evrope"! To deluje pozitivno !

svi napolje iz kluba bando

pre 9 godina

Napolje iz kluba.kome ti vise zamazujes oci kad je onom vrapcu na stadionu jasno da vojislav stankovic ne moze da igra nasu drugu ligu,po cijem nalogu on igra a uz to je i kapiten? na ta pitanja ti odgovori a ne trazi alibi.drago mi je sto ste ispali niste ulozili nista a hocete da igrate ligu sampiona,e pa ne moze nikolicu.bugari vise ulazu od nas 10 puta, a ovde se samo krade i krade.

Shjeer

pre 9 godina

Fofana, ne igra zbog čega? Bar mu daj šansu da i nama pokaže da je loš, mada od Lazovića večeras, niko nije mogao da bude lošiji.

neverica

pre 9 godina

Ja kao Zvezdas kazem da je ovaj Nikolic najjace pojacanje Zvezde!!!! Veze on nema sa fudbalom, u Radu i Vojvodini igrao je na kontre, a toga u ovom klubu nema, nego celu tekmu napadas. Tuzan i jadan trener. Ispali ste zasluzeno, kako ste primili tako ste i dali golove. A da je Trajkovic 0,to stoji.... On vam dodje zamena za Obradovica

ssdjan

pre 9 godina

odmah po ugledu na ludogorec treba smeniti ovog kvazi trenera.covek zalutao u fudbal tragicna taktika u obe utakmice,lose zamene,forsiranje igraca koji nemaju kvalitet za partizan,zapostavljanje fofane...odmah smena da se izaazove sok kod igraca i spasi sta se spasti moze.

Aleksa

pre 9 godina

Ne mogu da vjerujem da neko moze da napravi takvu glupost u ovakvoj utakmici.Taj igrac koji to napravi treba da dobije odmah ispisnicu na njegovu stetu.Nije mu trebalo dozvoliti ni da se istusira,nego cim je to napravio odmah majstore sa stadiona i ne dolazi vise

Milan

pre 9 godina

Odlučilo je što si izbacio Saleta, malog Andriju i Brašanca, a kao vrhunac ubacio Ninkovića kad jurimo rezultat pored Fofane na klupi. Ako imaš makar trunčicu obraza odlazi iz kluba.

Del

pre 9 godina

Klasican bezobrazluk. Igraci ne umeju da se dodaju, ne umeju da trce, ne umeju da sutnu loptu, mrtvi su umorni posle pola sata, nedisciplinovani, konfuzni, neorganizovani, a on prica o crvenom kartonu. Ajde sto ne umes, ali kako si samo bezobrazan..

...

pre 9 godina

Nema tu imali srece ili nisu... Nisu imali znanja i kvaliteta da idu dalje. Sramota je koliko je nas klupski fudbal propao... I svake godine je sve gori i gori...

777

pre 9 godina

O tome se i radi sto se isto sa crvenim kartonima desavalo i ranije pa se niz takvog ponasanja nastavio i veceras. Ja se samo pitam, da li su ti ljudi, normalni?? Da, li shvataju sta upravo takvim svojim ponasanjem rade klubu a o navijacima da ne pricam?? Ja to ne razumem...

samo ti u mome srcu si

pre 9 godina

rodjace,kako ste bili sigurni da necete primiti gol,imali ste vise srece nego pameti...A zanima me kako bi trener recimo temperamenta Svetislava Pesica reagovao na ovaj potez Trajkovica,mislim da bi usao u teren i licno ga izudarao...A ni onaj Volkov nije nista bolji

Bogdan

pre 9 godina

Ne mogu da zamislim kako jedan fudbaler može ovako nešto da uradi svom klubu, jer veliki je ulog bio. On da ima nešto u glavi otišao bi iz Partizana zauvek!

Глобтротер

pre 9 godina

Укратко:

-солидна посета и добра атмосфера
-терен је катастрофа
-не знамо да играмо фудбал
-тактички смо ужасно потковани, а да би се тактика спроводила у дело потребна је невиђена жеља, дисиплина и интелигенција
-насупрот томе, наши играчи су бахати, глупи и пуни себе
-немамо снаге
-још горе је што ове играче боли уво (оно када полегају на крају сморени је чиста фарса и оправдање)
-фолиранти смо (нпр. Лазовић)
-оба гола које смо примили су плод ноншалантности
-код другог гола три играча крећу назад тек пошто их пролазе противнички играчи, а на фацама им се чита 'јел' морам сада баш да трчим'
-оба наша гола су заправо аутоголови, а не сјајна реакција нашег шпица
-Нинковић улази 5 минута пре краја и успева да трчи мање од осталих?!!!
-у обе утакмице нисмо одиграли 2 успешна додавања главом; сваки пут је лопта завршила код Бугара
-добар штопер истовремено носи противничког играча и иде на лопту, а Трајковић нам је показао код првог гола како то не треба да се ради
-бахатост Трајковића је само одраз (не)интелигенције која се понавља у низу како у клубовима, тако и у репрезентацији (Михајловић, Видић, Кузмановић, Коларов...)
-интересантно је да такву опуштеност не видимо када играју за клубове
-која је логика управе да се не уложи бар мало како би се осигурала Лига Европе и 7 милиона (ту нема никакве способности)

Све ово важи и за целу ЈСЛ, а то се преноси и на репрезентацију, јер девојка може да оде из села, али село из ње никада!

Дефинитивно смо на дну.

koliko para toliko muzzike

pre 9 godina

Treba svet posmatrati sa vedrije strane. Ja bi recimo stavio naslov "Partizan rutinski u baražu za Ligu Evrope"! To deluje pozitivno !

Pakili

pre 9 godina

"Bili sigurno da u drugom poluvremenu necemo da primimo gol"? Wtf? Sa onom rupom u radijusu od 50 metara u odbrani, ti si bio SIGURAN? Brate mili, sta reci a ne zaplakati.

Dag Kristi

pre 9 godina

Da se ne lazemo,Zvezdas sam,ali ovaj celavko vecito najpametniji i nikada nije kriv.Trajkovica poslati negde da vadi krompir,ili na mesalicu u Obrenovac.

sistem

pre 9 godina

Kad se naše prvenstvo završi druga još traju.
Kad naši odu na zimsku pauzu drugi još igraju.
Oni igraju nedelja – sreda a naši samo nedeljom.
Kad naši između dva kola jednom ili dva puta odigraju za reprezentaciju,onda su premoreni.
Menjajte sistem takmičenja...

Atilio

pre 9 godina

Realno najveca trenerska prevara u zadnjih nekoliko godina...prepotentni celavac koji nema autoritet i koji ocigledno nije smeo da zameni Lazovica i Drincica ,a menja Brasanca koji je mozda bio i jedina svetla tacka...covek kome je svaka konferencija ista i covek koji 90% posto vrti istu pricu u prazno...a da ne govorimo o tome da ceo fudbalski svet zna da mu je otac bio "faca" i da ga gura...toliko ...sve u svemu MUCNO...O Trajkovicu stvarno ne zelim da trosim reci...covek jednodtavno ne lici na fudbalera...pogotovo sa onom krstacom na desnoj ruci i
sa tom gradjom i sa tim blago telecim pogledom...BRUKA

ja

pre 9 godina

Profesionalni fudbaler nije toliko kriv sto ne moze da trci 90+ minuta.
Mnogo vise je kriva ona neznalica od kondicionog trenera koja ga nije spremila kako treba jer o tome nema znanja. Kao i sve drugo u ovoj zemlji, taj lik je preko veze i na foru zasvrsio DIF. Zato nam tako i jeste. Takvi se laktaju jer su nesposobni a tavore oni koji nesto znaju i vrede.
Srbija bato!

niko nema sto partizan imade....hehe

pre 9 godina

tim snova za cir na zeludcu:
radisa ilic-stankovic-ostojic-lazevski miljkovic-sasa markovic -nenad marinkovic malbasic scepovic marko i asen nikolov trener jesic .klupa:zabija,aksentijevic,gulan,rnic,petrovic golman grubjesic i cuveni radenko kamberovic.

?

pre 9 godina

Ovo što kaže Nikolić, da je potez Trajkovića odlučio meč je izvrtanje činjenica.
Posle izjednačenja ponovo su vas sabili u mišiju rupu. Partizna ne zna da sastavi 3 dodavanja a da lopta ne ide do golmana koji je ispucava.
Da li je trener kriv? Nije, na prvom mestu su lopovi koji su izneli desetine milona iz kluba. Posle njih sto mesta prazno, pa tek onda trner i igrači.

Shjeer

pre 9 godina

Fofana, ne igra zbog čega? Bar mu daj šansu da i nama pokaže da je loš, mada od Lazovića večeras, niko nije mogao da bude lošiji.

neverica

pre 9 godina

Ja kao Zvezdas kazem da je ovaj Nikolic najjace pojacanje Zvezde!!!! Veze on nema sa fudbalom, u Radu i Vojvodini igrao je na kontre, a toga u ovom klubu nema, nego celu tekmu napadas. Tuzan i jadan trener. Ispali ste zasluzeno, kako ste primili tako ste i dali golove. A da je Trajkovic 0,to stoji.... On vam dodje zamena za Obradovica

samo ti u mome srcu si

pre 9 godina

rodjace,kako ste bili sigurni da necete primiti gol,imali ste vise srece nego pameti...A zanima me kako bi trener recimo temperamenta Svetislava Pesica reagovao na ovaj potez Trajkovica,mislim da bi usao u teren i licno ga izudarao...A ni onaj Volkov nije nista bolji

Knjaz

pre 9 godina

"nadljudskim naporima"
dobro je, posle svetskog prvenstva pomislio sam da ovo veceras nisu ljudi, playback utakmica.
Sve u svemu, ocekivano ispali. Teren njiva u nikad gorem stanju. A treba Francuzi da dodju za 20 dana. Igrali koliko se moglo. Glavni utisak, onaj Bezjak je najgori igrac koga sam gledao na nasim terenima bas dugo vremena. Kapiram da mu nije bilo vece tj da je dobar cim ga dobro placaju. Ali ovo veceras,prosek centarfora Mladosti iz Jabuckog Rita

Dejo Genije

pre 9 godina

TRENRSKA PREVARA I CELAVI PREPOTENKO samo ti nisi kriv!!! Nase najvece pojacanje ove sezone je ostanak Marka Nikolica na klupi Parizana!!

markony

pre 9 godina

Trajković je drvo i odmah treba da se najuri... Ali realno, bili su Bugari bolji i zasluženo su prošli dalje... Naš fudbal se srozao još odavno, tako da bi i Liga Evrope bila ogroman uspeh, mada sa ovakvom igrom i sastavom, posebno sa ovakvim ko što je Trajković teško...

ahahaahhah ostojica dajte sad

pre 9 godina

sad umesto trajka ,treba ostoja da igra hahahah.smejem se od muke ,analizirajuci kakve smo mi sve igrace morali trepeti dobro smo zivi.miljkon,lazevski,scepakadabra,trajko,i ostojic,sasa markovic,vojo stankovic pa to je da covek umre u najvecim mukama.to nijedan klub u evropi nema .

ZoranJ

pre 9 godina

Da li sam ja gledao istu utakmicu kao i Nikolić? Bolji tim u obe utakmice je prošao dalje. Trajkovića kazniti najstrožijom kaznom, tipa godišnja plata, pa da vidim posle da li će neko ubuduće tako nešto sebi da dozvoli.

Milasin

pre 9 godina

Dal ces ikada priznati svoju gresku ,losu taktiku,pripreme... pa sad je kriv igrac za kog si ti insistirao da dodje u partizan!!! Pojma sa fudbal6 nemas bre!!!

Igor

pre 9 godina

Tacno sam znao. Covek molio boga da mu tim igra sa desetoricom da ne bi morao da objasnjava svoju strucnost. Kad vec ne mogu da prodjem, daj da dobijem makar crveni. Dva pasa nasi igraci ne mogu da predaju, takticki, tehnicki, fizicki i psiholoski su za klasu losiji i jedino se nadaju da ce im upornost nesto doneti.

Del

pre 9 godina

Klasican bezobrazluk. Igraci ne umeju da se dodaju, ne umeju da trce, ne umeju da sutnu loptu, mrtvi su umorni posle pola sata, nedisciplinovani, konfuzni, neorganizovani, a on prica o crvenom kartonu. Ajde sto ne umes, ali kako si samo bezobrazan..

Milan

pre 9 godina

Imamo još jednu šansu da napravimo podvig, jer igrači rade u ovakvim uslovima...
U kakvim uslovima. U uslovima koji su mislena imenica za 90% stanovnika Srbije.Problem je sto samo gledate zebe I svoje dzepove a nemate viziju I ideju gde da budete za 5 god. Kaze uslovi???Koji trener zasluzuje 200-300 hiljada evra.Za koliko radi kardio hirurg?

Floro Flores

pre 9 godina

Izuzetan trener! Sofisticirani poznavatelj ove plemenite igre,koju zaljubljenici u istu zovu -najvaznijom sporednom stvari na svetu!Nikolicu BRAVO! 2 puta bez poraza od daleko skuplje "momcadi"!

jaapstam

pre 9 godina

Iskljucivo tvoje greske za poraz demagogu. Losa priprema utakmice i samih igraca za tako bitan mec. Svaki, iole ozbiljniji, trener bi posle iskljucenja izveo jednog spica(u ovom slucaju mrtvog Lazovica), a sta ti radis. Imao si kompletnu nepromenjenu ekipu za uigravanje dva pripremna perioda plus prolecni deo prvenstva, a sve sto imamo kao rezultat toga su tvoje prazne price i prebacivanje odgovornosti.

DoMojega

pre 9 godina

Ne Nikolicu, ti si odlucio utakmicu. Kukavickom taktikom u prvih 20 minuta, ostavljanjem Lazovica ceo mec na terenu a nije mogao da hoda pola sata, ostavljanjem Fofane da gleda utakmicu, Ilicem od prvog minuta i to po levoj strani itd itd. Ocigledno sam te precenio, nisi ti trener za Partizan

svi napolje iz kluba bando

pre 9 godina

Napolje iz kluba.kome ti vise zamazujes oci kad je onom vrapcu na stadionu jasno da vojislav stankovic ne moze da igra nasu drugu ligu,po cijem nalogu on igra a uz to je i kapiten? na ta pitanja ti odgovori a ne trazi alibi.drago mi je sto ste ispali niste ulozili nista a hocete da igrate ligu sampiona,e pa ne moze nikolicu.bugari vise ulazu od nas 10 puta, a ovde se samo krade i krade.

Aleksandar

pre 9 godina

A da nije Trajković bio bi Vučić,žališ se na uslove igrača pa kakvi su uslovi u Zvezdi pa momci doneli titulu,pogledaj se i priznaj svoju krivicu

Delija

pre 9 godina

Ćuti molim te pa ne mozete proci u LE sigurno jer ce vam otici Drinčić,Živković i Lazovic a dovodite mnogo losije igrace.Ovo je prilika za Djurića da uzme jos koji milion i brise kao i Vesic iz zvezde a partizan ce kao i zvezda biti u velikim dugovima!

Pjer de Kuberten

pre 9 godina

Vujosevicevska pedagogija kao bolest zahvata sve selekcije SD Partizan, a ta pedagogija izgledea odprilike ovako: Ako izgubimo, izgubili smo zbog jedne od sledecih stvari - Sudija, manjak novca, ili volesebna igra sudbine ili nesreca koja nas zadesi(Trajkovic).
Ako se pobedi, to je potvrda nadljudstva, velikog rada, straobalnog talenta i na kraju krajeva inteligencije.
A izvini Nikolicu, da nisu oni svaki ponaosob takticki, tehnicki i fizicki za klasu iznad svakog igraca Partizana? Ili sam ja gledao neku drugu utakmicu?

limeni

pre 9 godina

sad je svima jasno koliko je Zvezdina titula zassluzena! pa Pavicevic na mestu shtopera, Lazovic desno i Mrdja napred bi grobare sami pobedili, Stojanovic ziherashkom igrom i promasheni penali poslednji derbi poklonishe celavom!!! A veliki 'struchnjak' Nikolic samo vrti dve i po fraze i floskule kako su nesto dokazali da su bolji od Zvezde, sad su bolji bili od Ludogoreca al eto Trajkovic ih upropastio i tako u krug, nema njegove odgovornosti ni mrve! A sad ce njegove zvezde Drincic i Lazovic da briljiraju u JSL gde im se protivnici godinama sklanjaju, pushtaju, a oni 'melju', videli smo da mogu da trche 35 minuta, trchakaraju josh pola sata i onda bukvalno stajanje do kraja! Realno sve iznad chetvrtog mesta ove godine znachice da opet kupujete i nameshtate!

...

pre 9 godina

Nema tu imali srece ili nisu... Nisu imali znanja i kvaliteta da idu dalje. Sramota je koliko je nas klupski fudbal propao... I svake godine je sve gori i gori...

NOVOSADJANIN

pre 9 godina

Nikolicu hvala veliko sto si otisao iz naseg kluba!! Ti si najvece razocarenje. Nasa deca su tvojim odlaskom pocela da igraju fudbal, a ti si usrecio crnog blizanca. HVALA TI.. uzivajte

Milan pfc

pre 9 godina

Ovo je bruka.Trener da podnese ostavku.Taktika nula,igra nula.Sta su radili na pripremama.Dovede pojacanje pa ga drzi na klupi.Postupak Trajkovica vredan cetri miliona zavredjuje da zajedno sa trenerom napuste NAS PARTIZAN zauvek.

zoran

pre 9 godina

Nikolicu, "genije", de objasni nam koju to prednost ima Lazovic nad Fofanom..??? Hajde, molim te prosvetli nas.
Pa, onaj chovek u Bulbudercu bi se borio za mesto. Koji surovi rekreativac. Jadni sale Ilic teshko da moze prebaciti 20 minuta. Ostali kao da nisu proshli pripreme...koji je ovo amaterski klub !!!

Milan

pre 9 godina

Odlučilo je što si izbacio Saleta, malog Andriju i Brašanca, a kao vrhunac ubacio Ninkovića kad jurimo rezultat pored Fofane na klupi. Ako imaš makar trunčicu obraza odlazi iz kluba.

komentator

pre 9 godina

Prestani da lupaš više čoveče. Ekipa ti nema igru, fizički nespremni, igrači sa dna kace...onakav komad balvana kao što je Trajković nisam video u svom životu...ima 20 kg viška, glup je kao joć, a spor kao penzioner...a ti Nikoliću si trener za treću ligu San Marina (bez želje da ih vređam).

Neko

pre 9 godina

More sram vas bilo sve,pojma vi nemate,svake godine isto.Kad dodje privatizacija i kad neko normalan preuzme klub i ulozi svoje pare vas dvojica cirkuzanata ima da letite iz kluba sa sve onim balvanom Lazovicem.

rema

pre 9 godina

Covek izigrava Murinja, kao pokusava da pritisak prebaci na druge, vidi se koliko je lazan, ustvari on se sam potpuno odsekao od zivota, koliko je preplasen.
To je naravno preneo i na igrace, koji prvih 20 min nisu bukvalno uspevali da se povezu sa sopstvenim telom, tako da je bilo kakva kontrola igre bila nemoguca...
Onda posle tih primljenih golova i soka, pocinju da se opustaju misici, postizu se brzo dva gola sa dosta srece...
Naravno da mentalitet partizanovih igraca nije odreagovao kako treba posle takve situacije, jer oni nemaju pobednicki mentalitet i opet su sebe brzo stavili u poziciju da budu inferiorni, jer se drugacije osecaju neprijatno!
To je sve u glavama, nista nije Ludogorec bolji od Partizana, al znaju ljudi sta hoce, kako se do toga stize, a ne da cekaju revans kao Partizan da im navijaci rese utakmicu, to se u fudbalu ne desava!!!

Zex

pre 9 godina

Ludogorec vas rasturio dok je Trajkovic igra,imali ste srecu pa nije bilo 0-5na poluvremenu.Ludogorec je cudan tim jos uvek nemaju ideju u zavrsnici ali zato u sredini igraju dobro.vama nije trebao trajkovic jer ste morali igrati ofanzivno i on nije nista poremetio a sada sto se ti vadis to je druga stvar.Pola tima nevredi nista.prelaznu ocenu imaju Skuletic,Lukac i vulicevic ovo ostalo nevredi nista.Drincic nemoze da igra u evropi.spor je bez ideje,slab je.jedino je iz prekida opasan a u igri ne ucestvuje.po meni promasaj.mali Mesu Zivko.nista neigra.gde od taj talenat.rekoh vam jednom nemate vi Lazovica iz zvezde koji pravi haos po desnoj strani.nikada ga nebih menjao za Zivkovica.

Aleksa

pre 9 godina

Ne mogu da vjerujem da neko moze da napravi takvu glupost u ovakvoj utakmici.Taj igrac koji to napravi treba da dobije odmah ispisnicu na njegovu stetu.Nije mu trebalo dozvoliti ni da se istusira,nego cim je to napravio odmah majstore sa stadiona i ne dolazi vise

Stefan Delija

pre 9 godina

Uzas pa vi ste bre prestali da igrate onog trenutka kada je sudija pokazao crveni. Kao eeej super sada imamo opravdanje za ispadanje.

ftwk

pre 9 godina

koje izgovore covek prosipa, za*ebo je i politicare, to vazi za sve nase sportiste i sportske radnike. u izjavi je jedino tacno prezime onog balvana.

ssdjan

pre 9 godina

odmah po ugledu na ludogorec treba smeniti ovog kvazi trenera.covek zalutao u fudbal tragicna taktika u obe utakmice,lose zamene,forsiranje igraca koji nemaju kvalitet za partizan,zapostavljanje fofane...odmah smena da se izaazove sok kod igraca i spasi sta se spasti moze.

Nemke

pre 9 godina

Tacno sam znao da ce ovo da izjavi! Kriv si ti treneru! Klupa ocajna, sve izmene koje su usle jedva su trcale. To je jedini uzrok. ALi to nije bitno, bitnija je ova nasa paradajz liga.. Tamo se igra fudbal bolji nego u LS.

Bogdan

pre 9 godina

Ne mogu da zamislim kako jedan fudbaler može ovako nešto da uradi svom klubu, jer veliki je ulog bio. On da ima nešto u glavi otišao bi iz Partizana zauvek!

ultrasrbin

pre 9 godina

Odlucilo je to sto ti nisi nikakav trener.
Izveo si istu postavu kao u Razgradu,a nisi video koliko smo tamo bili smesni.
Lukac nije ni senka onog golmana,ali boljeg nemas.
Vulicevic nije isti igrac kao u Vojvodini i mislim da je to samo tvoja krivica.
Volkov igra standardno,ali mislim da bi bio mnogo korisniji u ofanzivi.
Stoperski par Trajkovic-Stankovic ja bih stavio samo u slucaju da zelim da izgubim. Trajkovic je spor i nema sansi da pokrpi greske koje Stankovic napravi. Stankovic ne moze da igra ni u Teleoptiku.
Zasto Drincic i Brasanac u prvih 11. Zasto Lazovic i Zivkovic u prvih 11.
Tvoje izmene su bile debilne.
Izvodis Saleta koji jedini moze da organizuje igru i drzi loptu ( tada si trebao da izvedes drincica ili lazovica,a eventualno i zivkovica).
Uvodis Luku umesto Zivkovica,a Lazovic se vuce po terenu i solira. Drincic ne moze da sastavi jedan pas.
Gde je Fofana?
Ninkovic ili Saponjic su morali da udju ranije,ali kada je Ninkovic vec usao ponovo je trebao da zameni Lazovica ili Drincica.

darko

pre 9 godina

eee moj nikolicu odlucio si ti.......lazovic i ilic na klupu prvi kao da nema volje,a drugi ne zna kontru da povuce....vrhunac svega lukacevo dodavanje stoperima 2 min do kraja i njihovo medjusobno dodavanje bez ideje da se krene napred.....strasni smo u fudbalu nula doslo je do toga da bugari nas gaze u beogradu na tako bitnom mecu ,totalno bez ideje

Nenad

pre 9 godina

Los trener,izgubio je titulu i da Zvezda nije imala finansijskih problema ne bi Partizan ni igrao ovde.Izgubio i ucesce u ligi sampiona.Losa igra ,to jest bunker.Zasto svi nabedjeni treneri dolaze da se uce u Zvezdu i Partizan.Zato i prolazimo tako.Imamo talentovane i odlicne igrace ali struka po ko zna koji put je zakazala i to tako u nedogled.zar je tesko u Srpbiji da igracu nabijes kondiciju i da ga spremis na psihickom planu.treba covek da bude i autoritet a ne da klinci igraju trenera.

master

pre 9 godina

kada pisem....ovaj komentar trenurno je 66 komentara.. ili 66 fudbalskih strucnjaka.... lepo upisite akademije sportske...zavrsite za trenera, pa pravite strategije, aa ne odma po treneru...ekipa se trudila,dali maks u ovom trenurku...ljudi ne moze bolje i to je to...svi su oni tasna masna poklon flasa i smekerska odela, pranje love i bla bla...dok nedodje gazda i da lovu...nista od fudbala...ujutru kada ustanete uradite nesto dobro i budite nasmejani, PARTIZAN JE MOJ KLUB I U DOBRU I ZLU JA BICU TU ZA NJEGA!!!! Mi Srbi malo smo pogubljeni...aaa sta sa onin Samo Sloga Srbina Spasva....aj laku noc i ja s....em

Klod

pre 9 godina

"....detalj koji je odlučio utakmicu je Trajkovićevo isključenje", izjavio je Nikolić

Ma kakvo bre isključenje! Vi ste eliminisani jer ste u Bugarskoj igrali 0:0! To je glavni razlog vašeg ispadanja. Da ste tamo pobedili bar 2:0, nikakvo isključenje u Beogradu ne bi odlučivalo o vašoj eliminaciji! Dakle, vaša loša igra i nesposobnost da pobedite klub iz "zonske lige" je glavni razlog eliminacije!

goran

pre 9 godina

Trajko je makar borac,gine.Samo je brzoplet i ishitren.Ne pratim nas fudbal godinu dana od kada mog kluba nema ali dok je velikog trenera Nikolica i strasnog igraca Lazovica Partizana nema na mapi.

777

pre 9 godina

O tome se i radi sto se isto sa crvenim kartonima desavalo i ranije pa se niz takvog ponasanja nastavio i veceras. Ja se samo pitam, da li su ti ljudi, normalni?? Da, li shvataju sta upravo takvim svojim ponasanjem rade klubu a o navijacima da ne pricam?? Ja to ne razumem...

seljak

pre 9 godina

kao veliki ljubitelj fudbala...i covek koji vise vuce ka FKCZ...mogu da ostavim komentar a da ne budem pristrasan... cinjenica je da od kad je dosao Nikolic vi nemate igru...ali imate individualne kvalitete igraca koji jednim potezom mogu da rese mec..od kad je on na klupi jedini kvalitetni mec odigrali ste protiv zvezde..i taj ste dobili individualnim kvalitetom...na vasu zalost...nemate igru,taktika nula...psiholoski nepripremljeni...i nije cudno sto ste ispali...ne zelim da vas omalovazavam...i nemam zle namere...ali cinjenica je da vam je trener nula...sa onakvim igracima...reprezentativnog kalibra...poput..ilica,lazovica,zivkovica,vuletica,drincica,brasanca...i imate ih jos...ako to nemoze da se ukomponuje...po meni jedini i iskljucivi krivac Nikolic...kada je ostao na klupi partizana..rekao sam da je to najvece pojacanja zvezde za ovu sezonu..svaki realan navijac ce shvatiti o cemu pisem..poz..i zelim vam lak zreb i uspeh u ligi evrope

seljak

pre 9 godina

E zvezdasi dragi videli ste sinoc na kom nivou je slabasni Partizan? E vi ste na dva nivoa ispod toga....pa ako vas nije sramota i dalje komentarisite.
(realno, 07. avgust 2014 10:09) ....realno je da ste gledali slabasnoj zvezdi ledja...realno

misin

pre 9 godina

Oterajte ovog Trajkovica,pa nisam video nervoznijeg igrac.Na svakoj utakmici nadrndan,presudio je za titulu protiv Vojvodine a i sinoc.

Sergio

pre 9 godina

Ne znam da li ste ga sinoć oterali ili ćete to učiniti danas? Bolje neka igra neki klinac (bilo koji) nego ovoliko problematičan i nepouzdan, bezobrazan i nepredvidiv igrač. Nije mu prvi put pa da se kaže "desilo se" i da mu progledate kroz prste, on to stalno radi.

Dodo

pre 9 godina

Pritisak je bio prevelik. Oni su imali dobar rezultat, 0:0 kod kuce po meni je solidan rezultat. Izgubili smo psihicki kao i uvek. Naravno glavni krivac je trener, slicno smo izgubili titulu od Vojvodine lani. Sad cemo da prodajemo 10 igraca pa da se borimo sa Zvezdom za opstanak

Milovanje sa Morave

pre 9 godina

Realno, sa igracem manje ovo je bilo najbolje sto su ovi igraci mogli. Onaj Trajkovic treba da dobije odma kartu za Exit. A iskreno, kad vidim koliko ga ne vole navijaci zvezde, kapiram da ovaj Nikolic ipak radi dobar posao...

milenko

pre 9 godina

pa lepo je receno vojvodina nece prodavati igrace zvezdi i partizanu sada su dali i igrace i trenera partizanu znaci namestenom.
ode titula ode liga sampiona,nikolic moze da bira ili da ode ili da bude isteran.

u sve se meša:-)

pre 9 godina

Šta sam ja rekao sinoć za Škuletica? E kritičari,kritičari. Sinoć da je pustio forfanu umesto dzigija,prošli bi dalje garantujem!

PatriJota

pre 9 godina

"A sto ste ga birali za serifa kad nije OK"? Ha,ha,ha...cuti tu i pokri se usima! Mozete igrati u vasoj smrdljivoj ligi i to bi trebalo ukinuti kao i sve vas!

Mare

pre 9 godina

Nikoliću, hajde lepo danas, posle prespavane noći, uzmi pa odgledaj snimak utakmice, onako hladno, pa iskreno sebi reci da li tako treba da izgleda ekipa koja se bori za ulazak u LŠ (u svakom smislu - taktičkom, tehničkom, ponašanje na terenu)? Jesi li uradio sve što si umeo, jel to tvoje najbolje? Ako jesi i ako ekipa tako treba da izgleda, hajde ti lepo kupi prnje odmah...

Booom

pre 9 godina

Partizan kada je ranijih decenija bio los,uvek je imao neku svetlu tacku,jedan deo tima je uvek odskakao bila to sredina odbrana ili napad,ma makar je jedan igrac to bio ali sada to nije cak ni igrac,Partizan nema cak ni svetlu tacku u timu,ni upravu ni trenera ali ni buducnosti....Marselinjo i Djan su za tri klase iznad nasih "talenata"

dak

pre 9 godina

Nikolicu,Nikolicu,Nikolicu!!!Trajkovic je to isto uradio protiv Farana ali na zalost to niko nije video ili se pravio da nije video.E sad budi smeker paga kazni celu sezonu bez plate pa nek razmislja.Ali nece tako buti jel je on vas igrac tacnije tvoj kao i Skuletic.Ne sekiram se ja za vas sve jer Svi cete vi da vozite dobra kola i jebete dobre picke a mi trpimo.Pojacanja su kao da mene pozovete iz PKB Kovilova da dodjem u Partizan!!!E moj Nikolicu verovao sam u tebe a ti ispade gori od svih.DaJ meni svoju platu da vodim Partizan ako ih ne budem vodio bolje odmah konjima na repove me stavite.

dule

pre 9 godina

E dragi moji partizanovci, sad vam je možda jasno što mi u NS nismo bili uopšte tužni kad nam je Nikolić otišao. Ni što je odveo ovu trojku (ustvari bilo nam žao zbog Vulićevića, a i Škuletinjo ume nekad da zasija).

realno

pre 9 godina

E zvezdasi dragi videli ste sinoc na kom nivou je slabasni Partizan? E vi ste na dva nivoa ispod toga....pa ako vas nije sramota i dalje komentarisite.

ђорђе охрид

pre 9 godina

Иако сам звездаш мислим да је штета за српски фудбал шта испадамо од бугара итд и сваку годину све мање поена за српски фудбал. Не видим излаз али ипак сам оптимиста да крене болје и то од репрезентацију па да се пренесе и клубовима,али ипак нешто мора да се мења...

Uros

pre 9 godina

Trajkovicev crveni je takodje odlucio postavku igre i igru u prvih 20 minuta utakmice... Da ne bude da samo kucam, sedeo sam na Zapadu odmah iza nase klupe... Lazovic igra kao sa olovnim kuglama oko nogu celo drugo poluvreme, cela tribina zvizdi, ljudi mu dobacuju da ga menja, ovaj izbacuje Zivkovica koji jedini moze da trci celu utakmicu, ubacuje pogubljenog Luku, a posle umesto Brasanca ubacuje Ninkovica, koji je igrao kao da je vec prethodno igrao 120 minuta... A Trajkovic je posebna prica - najbolje bi bilo da ni njega ni celavog od sutra vise ne vidjamo u Humskoj...

ivana

pre 9 godina

Nismo zaslužili da prodjemo dalje bez obzira na to što nismo poraženi. Kad čitam izjavu trenera, razmišljam, da li mislimo na istu utakmicu !? Ovo je jedna od najslabijih utakmica partizana, uopšte nismo izgledali kao tim, svaki igrač je bio bez ideje i spor za sebe. Nekoliko požrtvovanih startova nisu dovoljni da se konstatuje da su "dali sve", a ako je ovo bilo to " sve", onda treba da se pomirimo sa tim da smo jako loši.
Napred Partizan!

Dosta

pre 9 godina

Ti si odlucio utakmicu svojim ne strucnim vodjenjem ekipe, i postavljanjem onih balvana u odbrani(mislim na Trajkovica, i Stankovica) o prvom ne bih mnogo da govorim sve smo videli od njega, autogol (moje misljenje) i crveni karton u najnezgodnijem trenutku po nas i to na kako glup nacin KATASTROFA, a sto se Stankovica tice ne prodje utakmica da on ne kiksne barem 4 puta i time stvori otvorenu poziciju za protivnika, a doticni Nikolic ga i dalje forsira(jer se mora na zimu ili leto nekome prodati) posto je u Partizanu vec 5,6 godina (mozda i vise), a nije otisao, (sve sto je iole bolje ode u inostranstvo posle godinu dana, eventualno 2 NAZALOST!), ono sto nikako ne razumem je da Ninkovic(po mom misljenju jedan od boljih igraca Partizana uz Zivkovica, Volkova, Vulicevica i Drincica) skoro i da ne dobija sansu (skoro cele prosle sezone kao i na vecerasnjoj utakmici je ulazio sa klupe i to u zadnjih 15 minuta(realno malo sta moze da se pokaze na terenu za to vreme). Sto se tice Fofane takodje ne jasna situacija covek je mozda odigrao 10 minuta ukupno(na zvanicnim utakmicama) od dolaska Nikolica(pritom na svakoj pripremnoj ili prijateljskoj utakmici postigne barem gol), a pre dolaska doticnog je bio prvo resenje u napadu i dobro obavljao posao... Upravu, i Djurica ne bih uopste komentarisao jer bi se ovo jos vise produzilo, samo cu reci (sramotne izjave i sramotno poslovanje). Toliko.

Blejk

pre 9 godina

Lazovic ne moze da stoji na nogama u 50 -om min,a Fofana uporno na klupi,Marselinjo i Djan su igraci od pola miliona evra ,Partizan takav model igraca moze da kupi samo je problem sto nece za gospodu u upravii njihove dzepove ostati para.Trajkovic je amater,diletant decko je nizak kvalitet igraca i sta ces nije on kriv sto su ga doveli u Partizan.

Dragan

pre 9 godina

U drugom poluvremenu sigurni da nećemo da primimo go!?? Tri šanse!??
One stative bugara baš su ulivale sigurnost, a Bezjak da je imao bar malo znanja dao bi 3 gola!
O čemu priča Nikolić!? O kakvoj borbenosti!?
Igrali smo kao bez veznog reda,dugim loptama gađali nesretnog foliranta Lazovića i tu je kraj. Igru bih opisao kao defanziva sa šupljom odbranom i bez ikakve ideje u napadu!
Bugari zasluženo idu dalje.

posmatrac

pre 9 godina

Partizan je igrao iznad mogucnosti i prikazao leprsavu igru ali evidentno je da drzava gura jedan klub i da on mora biti sampion!Ups, ovo nije JSL, ovo je Evropa...A da onda Partizan se borio ali kriv je Trajovic i da njega nije bilo vec bi bili u Ligi sampiona!!!

Nista se nije promjenilo samo ovaj put igrate u Evropi pa ne mozete kriviti drzavu, Zvezdu, Vucica...

živadin

pre 9 godina

Ajde, prijatelju, naplati sad ti tom nekom Trajkoviću tih 4M evra koliko biste dobili za prolazak ako je on jedini krivac.
Važnije je pitanje kako ekipa koja samo što izađe iz priprema nema snage za poslednjih pola sata utakmice??? To je trećina, prijatelju.

grobar

pre 9 godina

Zivkovic nula od igraca u glavi su mu samo pare,koje nude za njega.Lazovic maniken....da li si ti Nikolicu rasista pa drzis Fofanu na klupi?

miki

pre 9 godina

prodali ste markovica, jojica i mitrovica, a predhodnih godina sve najbolje igrace a ocekujete nesto da uradite, sramotna politika kluba...

aca_bg

pre 9 godina

- Penal protiv Vojvodine u 93.minutu, Trajkovic
- Dva penala protiv Zvezde , Trajkovic
- Totalno nepotreban crveni karton , Trajkovic

Da ne zaboravim Volkova koji je prosle godine dobio dva crvena kartona u Evropi,a juce ga nije dobio (zbog udaranja protivnika bez lopte) samo zato sto je sudija vec izbacio Trajkovica. Ovaj Slovenac sto je dosao ima maniju da dribluje protivnika na svom sesnaestercu i samo je pitanje vremena kada ce se to obiti o glavu.

zapata

pre 9 godina

E moj Nikolicu ne crveni Trajkovica nego nedostatak dobrog stopera!! A vi i dalje po starom dobrom obicaju dovodite pojacanja posle kvalifikacija, bar je to praksa godinama unazad. Sramota i bruka.Pokrijte se usima i cutite.

Gile

pre 9 godina

Sram te bilo, Nikolicu...kukavice, neznalice, amateru, prevaro...
Idi iz kluba i ti i tvoj tata Ranko, povedite i ove vase vedete sa sobom, makar nasa deca da igraju

Optimista

pre 9 godina

Ja sve više stičem utisak da Nikolić nije za Partizan. On je više za ekipe koje nemaju nekakve visoke ambicije, tipa Voše, a nama treba neko ko može da se nosi sa pritiskom.

vlada

pre 9 godina

samo kad si ti uradio sve kako treba,od fizicke do takticke pripreme.Igraci pocrkali u 60om minutu,a taktika je posebna prica ,nema akcije sa vise od 2 igraca,po boku igraju iskljucivo bekovi,krila ne postoje...

Lud,zbunjen,normalan

pre 9 godina

Ovog tvog balvana Trajkovića sutra ranom zorom za ruku pa oba dvoje da se raster... u pm!!! Odmah zovite Drulovića dok nije prihvatio posao u Gani.

uprava

pre 9 godina

Vi koji se predstavljate da ste navijači Partizana to u opšte niste. U sve se razumete vi a da vas pitamo neko pitanje iz opšte kulture,samo bi ste se češkali po glavi.Šta sinoć nije valjalo da vas ja pitam?Trener?Trajković? E da vi niste samo mali plaćeni patuljci sad bi vam rekao. Da nisamo vise čuli ni jedan loš komentar!

Komar

pre 9 godina

@E zvezdasi dragi videli ste sinoc na kom nivou je slabasni Partizan? E vi ste na dva nivoa ispod toga....pa ako vas nije sramota i dalje komentarisite.
(realno, 7. avgust 2014 10:09)
E pa ta ekipa koja je dva nivoa ispod Partizana je u velikim problemima,dugovima,bez plata i u takvom stanju su osvojili titulu i SAMPIONI SU!

sa vama uvek komedija

pre 9 godina

@G Strajnić bi mogao da ispoštuje Partizanovu himnu. Njemu veliki minus.
(crno beli, 7. avgust 2014 12:27)
nije to partizanova himna, to je verzija dubrovackih trubadura

Igor tv grobar

pre 9 godina

Jeste bas tako. Ali i Marko Nikoic treba da stavi prst na celo, da bi u kvalifikacijama za Ligu Evrope da se ovo vise ne ponovi u igri, ali svi igraci su se hrabro borili do kraja.

Nataeos

pre 9 godina

Nema pojma čovek! Trajko obično drvo kojeg isti trener forsira...ostalo Bandere! Izuzev Saleta, koji je vec star a trci vise od klinaca, ko panjevi na terenu!! I to zaradjuje 5000€ mesečno od drzavnih para a smanjuju starcima penzije!!! Privatizovati sto pre klubove, pa nek ljudi rade sa svojom lovom, odmah ce i prica biti drugacija, kradje nece moci biti , barem ne na racun drzave to jeste gradjana!!

Ivan

pre 9 godina

Nasi fudbalski problemi su mnogo veci od iskljucenja Trajkovica i ovakvih izjava nasih trenera.

Teren stadiona koji jedini u drzavi zadovoljava visoke standarde igranja u Evropi je, blago receno katastrofalan. Posle 20 minuta igre izgleda gore od terena na Gradskom stadionu u Zajecaru posle treceg dana Gitarijade 90-tih godina proslog veka. Znaci, nemamo dobru infrastrukturu.

Svaki nas trener kada izgubi neki bitnu utakmicu u prvih par recenica, ako ne u celoj izjavi trazi alibi u necem drugome. Dobro ni Ferguson, Murinjo ili neki treci trener nisu pricali protiv sebe, ali bar kroz zube procede da je protivnik bio bolji. Znaci, nemamo ni kulturne, pristojne ljude da cestitataju protivniku, a o trenerima da ne pricam.

Ako nemamo dobru infrastrukturu, ako nemamo dobre trenere, zar treba da nas cude postupci Trajkovica? Zar treba da nas cudi sto svako ko progleda na oci i nesto malo vredi ide odavde?

Resenje?

Dokle god se ne ujedinimo kao narod i prestanemo da se delimo, bice nam ovako. Ne samo u sportu, negu u svim sferama zivota.

SS

pre 9 godina

Zvezdi je zabranjeno da igra a jedino ona moze da spasi srpski fudbal,pa sa sampionskim timom od prosle sezone izbacili bi Bugare bez ikakvih teskoca!I tako dok FSS uz pomoc Uefe rusi Zvezdu mi padamo na najnize grane. Nije slucajnost sto su nas izbacili kad smo konacno trebali da igramo ove lake kvalifikacije za LS

Brat

pre 9 godina

Sta da se radi dobio je crveni idemo dalje, nije niko kriv, igraci su odigrali do krajnjih mogucnosti, da je bio umesto Lazovica neki bolji spic mozda bi prosli, moram da istaknem i sudjenje koje je bilo kriminalno. Bolji smo od Dinama, oni sa 5 puta skupljim timom ispali od Alborga kuci, takodje i Seltik, i Sparta!

mik

pre 9 godina

Realno Partizan nije zaslužio da prođe. Ludogorec je igrao brže,jednostavnije,borbenije. Znali su šta hoće i kako do toga doći. A Partizan... Samo neko simuliranje,vika,dreka,laktanje... Prosto mi je neverovatno da legija stranaca iz Bugarske igra sa više želje i sa više žara od igrača koji se kunu u crno-bele boje. Lazović poslednjih 15 minuta kao na korzou,a trener ne sme da ga menja. Žalosno,ali istinito.

joimontengro

pre 9 godina

Gledao sam sinoc igru Partizana i Dinama naizmjenicno.Smijurija jedna.Kao djeca na livadi.Ako se ne napravi neka regionalna liga,gdje ce talenti doci do izrazaja,a samim tim ce se podici nivo, fudbal se slobodno u profesionalnom smislu moze ugasiti.Vise sam sinoc osluskivao navijace nego sto sam pratio fudbal.

Sadista

pre 9 godina

Odlucilo gdine Nikolicu vase ne poznavanje protivnika i losa taktika, a o neposlusnosti igraca da ne pricamo. Po meni Trajkovic ne bi zaigrao za Partizan jedno 6 meseci da se nauci ponasanju.

David Pantovic

pre 9 godina

Kakva glupost. Nije to odlucilo. Nego ne znanje I losa igra. Zasto ste gubili 2:0 pa onda ajde da stignemo. Glupost. Tako se ne igraju ovakve utakmice. Niste trebali da dozvolite dva gola pa onda ajde da damo 3 da pobedimo. Smesno. Ali kao nismo mogli jer smo dobili crveni. Umesto Lepo da ste poceli borbeno I vi dali 2 gola prvi pa onda mucenik Trajkovic nikad ne bi ni dobio crveni jer bi bio mnogo vise opusteniji nego ovako.

sa strane

pre 9 godina

mogu da primetim da se igra komsija nije mnogo razlikovala sa 11 igraca u Bugarskoj i 10 u Beogradu. Znaci, posmatrano sa strane neobjektivnog navijaca Zvezde, mislim da je analiza potrebna. Mucno Vas je bilo gledati u ove dve utakmice.

Razocarani Srbin

pre 9 godina

Kako vam je doslo da se takmicite za LS tako i otislo...Nije Trajkovic kriv...kriv si ti i oni koji su te doveli...Ne branim njega, ono ne sme da se desi ni na seoskoj utakmici...ali, BUgari pokazali kako se u gostima igra...Da ste i vi probali da date neki gol u Bugarskoj,sad bi drugacije bilo...a ovako sad je "crveni karton" kriv. da nije sudija trebao da progleda kroz prste kao sto se desava u JSL?! Sramota...pocev od uprave preko trenera i igraca... Prvi i poslednji put igraci naseg nekog kluba bili su spremni kao zveri kad su igrali pod Mateusom...covek nista od trenera u svetskim okvirima, ali je za nase uslove Tesla...120 min bez izmene...Pa nemojte gospodine Nikolicu da kazete da su sada vise se istrosili,pa su od 75.min vec poceli da posrcu...Ko li je tome kriv?! Da li cu docekati dan da u nasoj zemlji se desi da neki upravni odbor preuzme krivicu za nesto, neki trener...pojedinac...ili ce uvek da nam neko 5.bude kriv...

milos g.

pre 9 godina

Crveni tebi bi odlučio i skratio agoniju.
Dok si radio u Radu i Voši...i imao neko poštovanje prema tebi.Izgubio titulu,sramna taktika ova dva meča...ne znam.
Verovatno ćemo neki podmladak da izvedemo u odbranu titule(o da,mi cigani)...i odbranićemo je ...ili ćemo makar vas,ovakve,da dobijemo za opstanak u "SuperLigi.

miki

pre 9 godina

Ja mislim da tebe treba da bude sramota kako ti je ekipa odigrala veoma bitan mec...niceg tu nije bilo fenomenalnog,osim improvizacije, dekoncentrisanosti i amaterizma koji su kao i skoro uvek bili na visokom nivou...

as

pre 9 godina

Utakmicu je izgubila fizicka spremnost igraca,koja je ravna nuli.Kondicionim trenerima se zahvaliti na saradnjiPa videli ste Igrace Ludogoreca,jos su jednu utakmicu mogli odigrati....

Igor tv grobar

pre 9 godina

Jeste bas tako. Ali i Marko Nikoic treba da stavi prst na celo, da bi u kvalifikacijama za Ligu Evrope da se ovo vise ne ponovi u igri, ali svi igraci su se hrabro borili do kraja.

sreckol

pre 9 godina

"Čarli Rankl" Nikolić očigledno nema dovoljan autoritet, igrači su mu preterano nervozni, uvek spremni da gestikuliraju na svaku sudijsku odluku, da udare prljavo i podmuklo (čast izuzecima Drinčić, Vorkapić...), pa se plašim šta će tek raditi deci iz naše lige gde sudije ne smeju da sude po evropskim kriterijumima.

Ohladite glave

pre 9 godina

Čitam ove komentare i sa 90% njih se ne slažem. Ono što sam ja video na dve utakmice, pre svega, Ludogorec je jednostavno bolja ekipa: Ima bolje igrače i uigraniji tim. Stalno su na lopti. Partizan je mogao da prođe upornošću i srećom, nikako drugačije. Trener je malo toga mogao da uradi. Rizikovao je svesno što je u sastav za ovako napetu i važnu utakmicu stavio Trajkovića i Volkova. Obojica su po meni odlični igrači, ali neverovatne prznice (setimo se samo crvenog kartona Volkova prošle godine koji nas je umalo koštao prolaza protiv Širaka). Nikolić se rukovodio isključivo kvalitetom igrača, računajući da ipak neće napraviti neku glupost iako im se to već dešavalo. I sa njima smo slabiji tim od Ludogoreca koji je ozbiljna ekipa, a kamoli bez njih. Ovaj tim koji je izveo Nikolić je najjači mogući trenutno.

ŠID

pre 9 godina

Kao klub smo postali dno dna...s kim i s čim ste mislili da prođete?Obavite prelazni rok bez dinara a plus to smo dočekali da nam Stanković bude kapiten .E to je odlučilo utakmicu,crveni karton je samo jagoda na šlagu.Baš me interesuje reakcija na džunglaško ponašanje naših fudbalera....uostalom uvek ista priča,dva dana i prašina se slegne pa teraj dalje.A mi ćutimo i trpimo...DOKLE?

Bane

pre 9 godina

Gospodo fudbalski poznavaoci (``prijatelji fudbala`` po M. Panticu) nase razocaranje je veliko jer su nam ocekivanja velika!!! A kad smo vec kod ocekivanja, zar ne vidite semu rukovodjenja drzavom i onda, na kraju, i u sportu. Kupovina vremena i demagogija (udruzena sa licemerjem, manipulisanjem, patetikom) nam uzima danak vec 25 godina. Pratim fudbal (sport) dugo (ne predugo) i uopste se vise ne iznenadjujem. Sinoc sam prvi put u zivotu pozeleo da moj Partizan ne prodje dalje!!! Da je prosao velika vecina nas/Vas bi ponovo i po ko zna koji put bila prevarena. Ovi sto su tu, tu bi ostali doveka i ne bi se moglo ziveti od njih iako, kako sam rekao, od njih nema sta da se ocekuje. Prestanimo da se zavaravamo sitnim uspesima kao npr. da je Lazovic dao, onda bi prosli i sve bi bilo ok. Ne bi prijatelji!!! Onda bi ocekivali da umesto za dva, tri miliona, nas biser Zivkovic ode za 10, naravno (ko jebe transfermarket, kad postoje novinari u sluzbi). I da se to tako i desi, opet cemo prijatelji ostati suva k.rca, jer ce frizura da digne lovu i cao (dobicemo privid od svega toga ponovo, Ilic, reprezentativac, iskustvo, m.da sarma)!!! Na kraju, Zvezda (Delije) ce isto proci (vec prolaze) ali se nadaju u Terzica i Lalatovica?! LJUDI, PROCITAJTE POCETAK TEKSTA I MOJE MISLJENJE O SEMI!!!

runner

pre 9 godina

„U Partizanu se to dešavalo i ranije. Ipak, tolerancija za tako nešto ne može da postoji“, naglasio je Nikolić.
Да али нико није кажњен због тога па нам се то константно понавља. Ево хронолпгија глупости наших играча у квалификацијама за ЛШ за само последња четири учешћа:
2011 ГЕНК Партизан 2:1 Бабовић у 48' прави несмотрен и непотребан прекршај и ми код вођства од 1:0 остајемо са играчем мање, потом Неца Томић чини прекршај у шеснаестерцу и судија свира пенал. У узвратној утакмици при нашем вођству од 1:0 Миљјковић, лопту која иде у корнер, хвата руком у нашем шеснаестерцу.
2012 АЕЛ Партизан 1:0, 11' почетничка грешка Аксентијевића. Додаје лопту противничком играчу у нашем шеснаестерцу.
2013 Лудогорец Партизан 2:1 85' Гулан црвени картон
2114 Партизан Лудогорец 2:2 41' Трајковић црвену картон
Ту такође треба споменути жуте картоне Волкова и Нинковића. И ко је одговарао због губитка пара и нарушавања угледа клуба. Нико!

Milan

pre 9 godina

@Klod Pa ovo sve sami strucnjaci. Partizan treba po vama da pobedjuje u gostima. Ma 'ajde.. Taj klub koji vi nazivate zonskim je deset puta bogatiji od Partizana i Zvezde zajedno. Nego ste vi nerealni. A Nikolic je potpuno u pravu, ali i on ima deo krivice, i to ne mali, jer je on doveo Trajkovica, dokazanog zvezdasa u Partizan.

Roza

pre 9 godina

Eh, da je i nama u Srbiji bar jedan ovakav Ludogorets, koji bi u domacem prvanstvu odvaljivao "brozisticku bracu blizance" sa po 5:0... Da im ostavi samo vlazni san o kvalifikacijama za CL, isto onako kao i braci blizancima Cska Sofija i Slavija Sofija. Tada bi se i u Srbiji podigao kvalitet fudbala.
Jesam navijac Partizana, ali i nama hitno treba Ludogorets.

joker

pre 9 godina

Bruka i sramota! Igramo bez taktike, bez ideje, jedino što pokušavamo je da preko provokacija i prljavih faulova ostvarimo neku prednost, ali i to nam se obilo o glavu. Ne pamtim kad je Partizan bolje igrao. Bolje da nismo ni igrali ove kvalifikacije kad nismo zaslužili...

Partenon

pre 9 godina

Red bi bio da Nikolic da odgovor zasto je Obradovica odstranio, covek nas je krpio ceo prvi deo sezone, pogotovo u letnjim utakmicama je bio ubedljivo najbolji igrac, on i Ilic bi svakako mnogo bolje odradili posao i uneli sigurnost u igru, pogotovo sto i Bugari jos nisi u punoj formi!

Losmi

pre 9 godina

G Strajnić bi mogao da ispoštuje Partizanovu himnu. Njemu veliki minus.
(crno beli, 07. avgust 2014 12:27)
Koju, jel: "bolje biti pijan nego star"?

master

pre 9 godina

kada pisem....ovaj komentar trenurno je 66 komentara.. ili 66 fudbalskih strucnjaka.... lepo upisite akademije sportske...zavrsite za trenera, pa pravite strategije, aa ne odma po treneru...ekipa se trudila,dali maks u ovom trenurku...ljudi ne moze bolje i to je to...svi su oni tasna masna poklon flasa i smekerska odela, pranje love i bla bla...dok nedodje gazda i da lovu...nista od fudbala...ujutru kada ustanete uradite nesto dobro i budite nasmejani, PARTIZAN JE MOJ KLUB I U DOBRU I ZLU JA BICU TU ZA NJEGA!!!! Mi Srbi malo smo pogubljeni...aaa sta sa onin Samo Sloga Srbina Spasva....aj laku noc i ja s....em

uprava

pre 9 godina

Vi koji se predstavljate da ste navijači Partizana to u opšte niste. U sve se razumete vi a da vas pitamo neko pitanje iz opšte kulture,samo bi ste se češkali po glavi.Šta sinoć nije valjalo da vas ja pitam?Trener?Trajković? E da vi niste samo mali plaćeni patuljci sad bi vam rekao. Da nisamo vise čuli ni jedan loš komentar!

Brat

pre 9 godina

Sta da se radi dobio je crveni idemo dalje, nije niko kriv, igraci su odigrali do krajnjih mogucnosti, da je bio umesto Lazovica neki bolji spic mozda bi prosli, moram da istaknem i sudjenje koje je bilo kriminalno. Bolji smo od Dinama, oni sa 5 puta skupljim timom ispali od Alborga kuci, takodje i Seltik, i Sparta!

realno

pre 9 godina

E zvezdasi dragi videli ste sinoc na kom nivou je slabasni Partizan? E vi ste na dva nivoa ispod toga....pa ako vas nije sramota i dalje komentarisite.

Igor tv grobar

pre 9 godina

Jeste bas tako. Ali i Marko Nikoic treba da stavi prst na celo, da bi u kvalifikacijama za Ligu Evrope da se ovo vise ne ponovi u igri, ali svi igraci su se hrabro borili do kraja.

Milovanje sa Morave

pre 9 godina

Realno, sa igracem manje ovo je bilo najbolje sto su ovi igraci mogli. Onaj Trajkovic treba da dobije odma kartu za Exit. A iskreno, kad vidim koliko ga ne vole navijaci zvezde, kapiram da ovaj Nikolic ipak radi dobar posao...

limeni

pre 9 godina

sad je svima jasno koliko je Zvezdina titula zassluzena! pa Pavicevic na mestu shtopera, Lazovic desno i Mrdja napred bi grobare sami pobedili, Stojanovic ziherashkom igrom i promasheni penali poslednji derbi poklonishe celavom!!! A veliki 'struchnjak' Nikolic samo vrti dve i po fraze i floskule kako su nesto dokazali da su bolji od Zvezde, sad su bolji bili od Ludogoreca al eto Trajkovic ih upropastio i tako u krug, nema njegove odgovornosti ni mrve! A sad ce njegove zvezde Drincic i Lazovic da briljiraju u JSL gde im se protivnici godinama sklanjaju, pushtaju, a oni 'melju', videli smo da mogu da trche 35 minuta, trchakaraju josh pola sata i onda bukvalno stajanje do kraja! Realno sve iznad chetvrtog mesta ove godine znachice da opet kupujete i nameshtate!

Zex

pre 9 godina

Ludogorec vas rasturio dok je Trajkovic igra,imali ste srecu pa nije bilo 0-5na poluvremenu.Ludogorec je cudan tim jos uvek nemaju ideju u zavrsnici ali zato u sredini igraju dobro.vama nije trebao trajkovic jer ste morali igrati ofanzivno i on nije nista poremetio a sada sto se ti vadis to je druga stvar.Pola tima nevredi nista.prelaznu ocenu imaju Skuletic,Lukac i vulicevic ovo ostalo nevredi nista.Drincic nemoze da igra u evropi.spor je bez ideje,slab je.jedino je iz prekida opasan a u igri ne ucestvuje.po meni promasaj.mali Mesu Zivko.nista neigra.gde od taj talenat.rekoh vam jednom nemate vi Lazovica iz zvezde koji pravi haos po desnoj strani.nikada ga nebih menjao za Zivkovica.

seljak

pre 9 godina

E zvezdasi dragi videli ste sinoc na kom nivou je slabasni Partizan? E vi ste na dva nivoa ispod toga....pa ako vas nije sramota i dalje komentarisite.
(realno, 07. avgust 2014 10:09) ....realno je da ste gledali slabasnoj zvezdi ledja...realno

Igor tv grobar

pre 9 godina

Jeste bas tako. Ali i Marko Nikoic treba da stavi prst na celo, da bi u kvalifikacijama za Ligu Evrope da se ovo vise ne ponovi u igri, ali svi igraci su se hrabro borili do kraja.

goran

pre 9 godina

Trajko je makar borac,gine.Samo je brzoplet i ishitren.Ne pratim nas fudbal godinu dana od kada mog kluba nema ali dok je velikog trenera Nikolica i strasnog igraca Lazovica Partizana nema na mapi.

Aleksandar

pre 9 godina

A da nije Trajković bio bi Vučić,žališ se na uslove igrača pa kakvi su uslovi u Zvezdi pa momci doneli titulu,pogledaj se i priznaj svoju krivicu

Глобтротер

pre 9 godina

Укратко:

-солидна посета и добра атмосфера
-терен је катастрофа
-не знамо да играмо фудбал
-тактички смо ужасно потковани, а да би се тактика спроводила у дело потребна је невиђена жеља, дисиплина и интелигенција
-насупрот томе, наши играчи су бахати, глупи и пуни себе
-немамо снаге
-још горе је што ове играче боли уво (оно када полегају на крају сморени је чиста фарса и оправдање)
-фолиранти смо (нпр. Лазовић)
-оба гола које смо примили су плод ноншалантности
-код другог гола три играча крећу назад тек пошто их пролазе противнички играчи, а на фацама им се чита 'јел' морам сада баш да трчим'
-оба наша гола су заправо аутоголови, а не сјајна реакција нашег шпица
-Нинковић улази 5 минута пре краја и успева да трчи мање од осталих?!!!
-у обе утакмице нисмо одиграли 2 успешна додавања главом; сваки пут је лопта завршила код Бугара
-добар штопер истовремено носи противничког играча и иде на лопту, а Трајковић нам је показао код првог гола како то не треба да се ради
-бахатост Трајковића је само одраз (не)интелигенције која се понавља у низу како у клубовима, тако и у репрезентацији (Михајловић, Видић, Кузмановић, Коларов...)
-интересантно је да такву опуштеност не видимо када играју за клубове
-која је логика управе да се не уложи бар мало како би се осигурала Лига Европе и 7 милиона (ту нема никакве способности)

Све ово важи и за целу ЈСЛ, а то се преноси и на репрезентацију, јер девојка може да оде из села, али село из ње никада!

Дефинитивно смо на дну.

neverica

pre 9 godina

Ja kao Zvezdas kazem da je ovaj Nikolic najjace pojacanje Zvezde!!!! Veze on nema sa fudbalom, u Radu i Vojvodini igrao je na kontre, a toga u ovom klubu nema, nego celu tekmu napadas. Tuzan i jadan trener. Ispali ste zasluzeno, kako ste primili tako ste i dali golove. A da je Trajkovic 0,to stoji.... On vam dodje zamena za Obradovica

ultrasrbin

pre 9 godina

Odlucilo je to sto ti nisi nikakav trener.
Izveo si istu postavu kao u Razgradu,a nisi video koliko smo tamo bili smesni.
Lukac nije ni senka onog golmana,ali boljeg nemas.
Vulicevic nije isti igrac kao u Vojvodini i mislim da je to samo tvoja krivica.
Volkov igra standardno,ali mislim da bi bio mnogo korisniji u ofanzivi.
Stoperski par Trajkovic-Stankovic ja bih stavio samo u slucaju da zelim da izgubim. Trajkovic je spor i nema sansi da pokrpi greske koje Stankovic napravi. Stankovic ne moze da igra ni u Teleoptiku.
Zasto Drincic i Brasanac u prvih 11. Zasto Lazovic i Zivkovic u prvih 11.
Tvoje izmene su bile debilne.
Izvodis Saleta koji jedini moze da organizuje igru i drzi loptu ( tada si trebao da izvedes drincica ili lazovica,a eventualno i zivkovica).
Uvodis Luku umesto Zivkovica,a Lazovic se vuce po terenu i solira. Drincic ne moze da sastavi jedan pas.
Gde je Fofana?
Ninkovic ili Saponjic su morali da udju ranije,ali kada je Ninkovic vec usao ponovo je trebao da zameni Lazovica ili Drincica.

SS

pre 9 godina

Zvezdi je zabranjeno da igra a jedino ona moze da spasi srpski fudbal,pa sa sampionskim timom od prosle sezone izbacili bi Bugare bez ikakvih teskoca!I tako dok FSS uz pomoc Uefe rusi Zvezdu mi padamo na najnize grane. Nije slucajnost sto su nas izbacili kad smo konacno trebali da igramo ove lake kvalifikacije za LS

Dejo Genije

pre 9 godina

TRENRSKA PREVARA I CELAVI PREPOTENKO samo ti nisi kriv!!! Nase najvece pojacanje ove sezone je ostanak Marka Nikolica na klupi Parizana!!

NOVOSADJANIN

pre 9 godina

Nikolicu hvala veliko sto si otisao iz naseg kluba!! Ti si najvece razocarenje. Nasa deca su tvojim odlaskom pocela da igraju fudbal, a ti si usrecio crnog blizanca. HVALA TI.. uzivajte

Ohladite glave

pre 9 godina

Čitam ove komentare i sa 90% njih se ne slažem. Ono što sam ja video na dve utakmice, pre svega, Ludogorec je jednostavno bolja ekipa: Ima bolje igrače i uigraniji tim. Stalno su na lopti. Partizan je mogao da prođe upornošću i srećom, nikako drugačije. Trener je malo toga mogao da uradi. Rizikovao je svesno što je u sastav za ovako napetu i važnu utakmicu stavio Trajkovića i Volkova. Obojica su po meni odlični igrači, ali neverovatne prznice (setimo se samo crvenog kartona Volkova prošle godine koji nas je umalo koštao prolaza protiv Širaka). Nikolić se rukovodio isključivo kvalitetom igrača, računajući da ipak neće napraviti neku glupost iako im se to već dešavalo. I sa njima smo slabiji tim od Ludogoreca koji je ozbiljna ekipa, a kamoli bez njih. Ovaj tim koji je izveo Nikolić je najjači mogući trenutno.

Klod

pre 9 godina

"....detalj koji je odlučio utakmicu je Trajkovićevo isključenje", izjavio je Nikolić

Ma kakvo bre isključenje! Vi ste eliminisani jer ste u Bugarskoj igrali 0:0! To je glavni razlog vašeg ispadanja. Da ste tamo pobedili bar 2:0, nikakvo isključenje u Beogradu ne bi odlučivalo o vašoj eliminaciji! Dakle, vaša loša igra i nesposobnost da pobedite klub iz "zonske lige" je glavni razlog eliminacije!

Pjer de Kuberten

pre 9 godina

Vujosevicevska pedagogija kao bolest zahvata sve selekcije SD Partizan, a ta pedagogija izgledea odprilike ovako: Ako izgubimo, izgubili smo zbog jedne od sledecih stvari - Sudija, manjak novca, ili volesebna igra sudbine ili nesreca koja nas zadesi(Trajkovic).
Ako se pobedi, to je potvrda nadljudstva, velikog rada, straobalnog talenta i na kraju krajeva inteligencije.
A izvini Nikolicu, da nisu oni svaki ponaosob takticki, tehnicki i fizicki za klasu iznad svakog igraca Partizana? Ili sam ja gledao neku drugu utakmicu?

Knjaz

pre 9 godina

"nadljudskim naporima"
dobro je, posle svetskog prvenstva pomislio sam da ovo veceras nisu ljudi, playback utakmica.
Sve u svemu, ocekivano ispali. Teren njiva u nikad gorem stanju. A treba Francuzi da dodju za 20 dana. Igrali koliko se moglo. Glavni utisak, onaj Bezjak je najgori igrac koga sam gledao na nasim terenima bas dugo vremena. Kapiram da mu nije bilo vece tj da je dobar cim ga dobro placaju. Ali ovo veceras,prosek centarfora Mladosti iz Jabuckog Rita

niko nema sto partizan imade....hehe

pre 9 godina

tim snova za cir na zeludcu:
radisa ilic-stankovic-ostojic-lazevski miljkovic-sasa markovic -nenad marinkovic malbasic scepovic marko i asen nikolov trener jesic .klupa:zabija,aksentijevic,gulan,rnic,petrovic golman grubjesic i cuveni radenko kamberovic.

Dodo

pre 9 godina

Pritisak je bio prevelik. Oni su imali dobar rezultat, 0:0 kod kuce po meni je solidan rezultat. Izgubili smo psihicki kao i uvek. Naravno glavni krivac je trener, slicno smo izgubili titulu od Vojvodine lani. Sad cemo da prodajemo 10 igraca pa da se borimo sa Zvezdom za opstanak

Milan

pre 9 godina

Odlučilo je što si izbacio Saleta, malog Andriju i Brašanca, a kao vrhunac ubacio Ninkovića kad jurimo rezultat pored Fofane na klupi. Ako imaš makar trunčicu obraza odlazi iz kluba.

?

pre 9 godina

Ovo što kaže Nikolić, da je potez Trajkovića odlučio meč je izvrtanje činjenica.
Posle izjednačenja ponovo su vas sabili u mišiju rupu. Partizna ne zna da sastavi 3 dodavanja a da lopta ne ide do golmana koji je ispucava.
Da li je trener kriv? Nije, na prvom mestu su lopovi koji su izneli desetine milona iz kluba. Posle njih sto mesta prazno, pa tek onda trner i igrači.

Atilio

pre 9 godina

Realno najveca trenerska prevara u zadnjih nekoliko godina...prepotentni celavac koji nema autoritet i koji ocigledno nije smeo da zameni Lazovica i Drincica ,a menja Brasanca koji je mozda bio i jedina svetla tacka...covek kome je svaka konferencija ista i covek koji 90% posto vrti istu pricu u prazno...a da ne govorimo o tome da ceo fudbalski svet zna da mu je otac bio "faca" i da ga gura...toliko ...sve u svemu MUCNO...O Trajkovicu stvarno ne zelim da trosim reci...covek jednodtavno ne lici na fudbalera...pogotovo sa onom krstacom na desnoj ruci i
sa tom gradjom i sa tim blago telecim pogledom...BRUKA

Komar

pre 9 godina

@E zvezdasi dragi videli ste sinoc na kom nivou je slabasni Partizan? E vi ste na dva nivoa ispod toga....pa ako vas nije sramota i dalje komentarisite.
(realno, 7. avgust 2014 10:09)
E pa ta ekipa koja je dva nivoa ispod Partizana je u velikim problemima,dugovima,bez plata i u takvom stanju su osvojili titulu i SAMPIONI SU!

Igor

pre 9 godina

Tacno sam znao. Covek molio boga da mu tim igra sa desetoricom da ne bi morao da objasnjava svoju strucnost. Kad vec ne mogu da prodjem, daj da dobijem makar crveni. Dva pasa nasi igraci ne mogu da predaju, takticki, tehnicki, fizicki i psiholoski su za klasu losiji i jedino se nadaju da ce im upornost nesto doneti.

Dag Kristi

pre 9 godina

Da se ne lazemo,Zvezdas sam,ali ovaj celavko vecito najpametniji i nikada nije kriv.Trajkovica poslati negde da vadi krompir,ili na mesalicu u Obrenovac.

Milan pfc

pre 9 godina

Ovo je bruka.Trener da podnese ostavku.Taktika nula,igra nula.Sta su radili na pripremama.Dovede pojacanje pa ga drzi na klupi.Postupak Trajkovica vredan cetri miliona zavredjuje da zajedno sa trenerom napuste NAS PARTIZAN zauvek.

u sve se meša:-)

pre 9 godina

Šta sam ja rekao sinoć za Škuletica? E kritičari,kritičari. Sinoć da je pustio forfanu umesto dzigija,prošli bi dalje garantujem!

Shjeer

pre 9 godina

Fofana, ne igra zbog čega? Bar mu daj šansu da i nama pokaže da je loš, mada od Lazovića večeras, niko nije mogao da bude lošiji.

Floro Flores

pre 9 godina

Izuzetan trener! Sofisticirani poznavatelj ove plemenite igre,koju zaljubljenici u istu zovu -najvaznijom sporednom stvari na svetu!Nikolicu BRAVO! 2 puta bez poraza od daleko skuplje "momcadi"!

Milasin

pre 9 godina

Dal ces ikada priznati svoju gresku ,losu taktiku,pripreme... pa sad je kriv igrac za kog si ti insistirao da dodje u partizan!!! Pojma sa fudbal6 nemas bre!!!

seljak

pre 9 godina

kao veliki ljubitelj fudbala...i covek koji vise vuce ka FKCZ...mogu da ostavim komentar a da ne budem pristrasan... cinjenica je da od kad je dosao Nikolic vi nemate igru...ali imate individualne kvalitete igraca koji jednim potezom mogu da rese mec..od kad je on na klupi jedini kvalitetni mec odigrali ste protiv zvezde..i taj ste dobili individualnim kvalitetom...na vasu zalost...nemate igru,taktika nula...psiholoski nepripremljeni...i nije cudno sto ste ispali...ne zelim da vas omalovazavam...i nemam zle namere...ali cinjenica je da vam je trener nula...sa onakvim igracima...reprezentativnog kalibra...poput..ilica,lazovica,zivkovica,vuletica,drincica,brasanca...i imate ih jos...ako to nemoze da se ukomponuje...po meni jedini i iskljucivi krivac Nikolic...kada je ostao na klupi partizana..rekao sam da je to najvece pojacanja zvezde za ovu sezonu..svaki realan navijac ce shvatiti o cemu pisem..poz..i zelim vam lak zreb i uspeh u ligi evrope

DoMojega

pre 9 godina

Ne Nikolicu, ti si odlucio utakmicu. Kukavickom taktikom u prvih 20 minuta, ostavljanjem Lazovica ceo mec na terenu a nije mogao da hoda pola sata, ostavljanjem Fofane da gleda utakmicu, Ilicem od prvog minuta i to po levoj strani itd itd. Ocigledno sam te precenio, nisi ti trener za Partizan

Delija

pre 9 godina

Ćuti molim te pa ne mozete proci u LE sigurno jer ce vam otici Drinčić,Živković i Lazovic a dovodite mnogo losije igrace.Ovo je prilika za Djurića da uzme jos koji milion i brise kao i Vesic iz zvezde a partizan ce kao i zvezda biti u velikim dugovima!

Nemke

pre 9 godina

Tacno sam znao da ce ovo da izjavi! Kriv si ti treneru! Klupa ocajna, sve izmene koje su usle jedva su trcale. To je jedini uzrok. ALi to nije bitno, bitnija je ova nasa paradajz liga.. Tamo se igra fudbal bolji nego u LS.

Del

pre 9 godina

Klasican bezobrazluk. Igraci ne umeju da se dodaju, ne umeju da trce, ne umeju da sutnu loptu, mrtvi su umorni posle pola sata, nedisciplinovani, konfuzni, neorganizovani, a on prica o crvenom kartonu. Ajde sto ne umes, ali kako si samo bezobrazan..

Pakili

pre 9 godina

"Bili sigurno da u drugom poluvremenu necemo da primimo gol"? Wtf? Sa onom rupom u radijusu od 50 metara u odbrani, ti si bio SIGURAN? Brate mili, sta reci a ne zaplakati.

PatriJota

pre 9 godina

"A sto ste ga birali za serifa kad nije OK"? Ha,ha,ha...cuti tu i pokri se usima! Mozete igrati u vasoj smrdljivoj ligi i to bi trebalo ukinuti kao i sve vas!

sistem

pre 9 godina

Kad se naše prvenstvo završi druga još traju.
Kad naši odu na zimsku pauzu drugi još igraju.
Oni igraju nedelja – sreda a naši samo nedeljom.
Kad naši između dva kola jednom ili dva puta odigraju za reprezentaciju,onda su premoreni.
Menjajte sistem takmičenja...

Stefan Delija

pre 9 godina

Uzas pa vi ste bre prestali da igrate onog trenutka kada je sudija pokazao crveni. Kao eeej super sada imamo opravdanje za ispadanje.

sa vama uvek komedija

pre 9 godina

@G Strajnić bi mogao da ispoštuje Partizanovu himnu. Njemu veliki minus.
(crno beli, 7. avgust 2014 12:27)
nije to partizanova himna, to je verzija dubrovackih trubadura

koliko para toliko muzzike

pre 9 godina

Treba svet posmatrati sa vedrije strane. Ja bi recimo stavio naslov "Partizan rutinski u baražu za Ligu Evrope"! To deluje pozitivno !

ssdjan

pre 9 godina

odmah po ugledu na ludogorec treba smeniti ovog kvazi trenera.covek zalutao u fudbal tragicna taktika u obe utakmice,lose zamene,forsiranje igraca koji nemaju kvalitet za partizan,zapostavljanje fofane...odmah smena da se izaazove sok kod igraca i spasi sta se spasti moze.

ja

pre 9 godina

Profesionalni fudbaler nije toliko kriv sto ne moze da trci 90+ minuta.
Mnogo vise je kriva ona neznalica od kondicionog trenera koja ga nije spremila kako treba jer o tome nema znanja. Kao i sve drugo u ovoj zemlji, taj lik je preko veze i na foru zasvrsio DIF. Zato nam tako i jeste. Takvi se laktaju jer su nesposobni a tavore oni koji nesto znaju i vrede.
Srbija bato!

ZoranJ

pre 9 godina

Da li sam ja gledao istu utakmicu kao i Nikolić? Bolji tim u obe utakmice je prošao dalje. Trajkovića kazniti najstrožijom kaznom, tipa godišnja plata, pa da vidim posle da li će neko ubuduće tako nešto sebi da dozvoli.

markony

pre 9 godina

Trajković je drvo i odmah treba da se najuri... Ali realno, bili su Bugari bolji i zasluženo su prošli dalje... Naš fudbal se srozao još odavno, tako da bi i Liga Evrope bila ogroman uspeh, mada sa ovakvom igrom i sastavom, posebno sa ovakvim ko što je Trajković teško...

samo ti u mome srcu si

pre 9 godina

rodjace,kako ste bili sigurni da necete primiti gol,imali ste vise srece nego pameti...A zanima me kako bi trener recimo temperamenta Svetislava Pesica reagovao na ovaj potez Trajkovica,mislim da bi usao u teren i licno ga izudarao...A ni onaj Volkov nije nista bolji

svi napolje iz kluba bando

pre 9 godina

Napolje iz kluba.kome ti vise zamazujes oci kad je onom vrapcu na stadionu jasno da vojislav stankovic ne moze da igra nasu drugu ligu,po cijem nalogu on igra a uz to je i kapiten? na ta pitanja ti odgovori a ne trazi alibi.drago mi je sto ste ispali niste ulozili nista a hocete da igrate ligu sampiona,e pa ne moze nikolicu.bugari vise ulazu od nas 10 puta, a ovde se samo krade i krade.

ђорђе охрид

pre 9 godina

Иако сам звездаш мислим да је штета за српски фудбал шта испадамо од бугара итд и сваку годину све мање поена за српски фудбал. Не видим излаз али ипак сам оптимиста да крене болје и то од репрезентацију па да се пренесе и клубовима,али ипак нешто мора да се мења...

sa strane

pre 9 godina

mogu da primetim da se igra komsija nije mnogo razlikovala sa 11 igraca u Bugarskoj i 10 u Beogradu. Znaci, posmatrano sa strane neobjektivnog navijaca Zvezde, mislim da je analiza potrebna. Mucno Vas je bilo gledati u ove dve utakmice.

dule

pre 9 godina

E dragi moji partizanovci, sad vam je možda jasno što mi u NS nismo bili uopšte tužni kad nam je Nikolić otišao. Ni što je odveo ovu trojku (ustvari bilo nam žao zbog Vulićevića, a i Škuletinjo ume nekad da zasija).

Sergio

pre 9 godina

Ne znam da li ste ga sinoć oterali ili ćete to učiniti danas? Bolje neka igra neki klinac (bilo koji) nego ovoliko problematičan i nepouzdan, bezobrazan i nepredvidiv igrač. Nije mu prvi put pa da se kaže "desilo se" i da mu progledate kroz prste, on to stalno radi.

Milan

pre 9 godina

@Klod Pa ovo sve sami strucnjaci. Partizan treba po vama da pobedjuje u gostima. Ma 'ajde.. Taj klub koji vi nazivate zonskim je deset puta bogatiji od Partizana i Zvezde zajedno. Nego ste vi nerealni. A Nikolic je potpuno u pravu, ali i on ima deo krivice, i to ne mali, jer je on doveo Trajkovica, dokazanog zvezdasa u Partizan.

Milan

pre 9 godina

Imamo još jednu šansu da napravimo podvig, jer igrači rade u ovakvim uslovima...
U kakvim uslovima. U uslovima koji su mislena imenica za 90% stanovnika Srbije.Problem je sto samo gledate zebe I svoje dzepove a nemate viziju I ideju gde da budete za 5 god. Kaze uslovi???Koji trener zasluzuje 200-300 hiljada evra.Za koliko radi kardio hirurg?

ftwk

pre 9 godina

koje izgovore covek prosipa, za*ebo je i politicare, to vazi za sve nase sportiste i sportske radnike. u izjavi je jedino tacno prezime onog balvana.

jaapstam

pre 9 godina

Iskljucivo tvoje greske za poraz demagogu. Losa priprema utakmice i samih igraca za tako bitan mec. Svaki, iole ozbiljniji, trener bi posle iskljucenja izveo jednog spica(u ovom slucaju mrtvog Lazovica), a sta ti radis. Imao si kompletnu nepromenjenu ekipu za uigravanje dva pripremna perioda plus prolecni deo prvenstva, a sve sto imamo kao rezultat toga su tvoje prazne price i prebacivanje odgovornosti.

joker

pre 9 godina

Bruka i sramota! Igramo bez taktike, bez ideje, jedino što pokušavamo je da preko provokacija i prljavih faulova ostvarimo neku prednost, ali i to nam se obilo o glavu. Ne pamtim kad je Partizan bolje igrao. Bolje da nismo ni igrali ove kvalifikacije kad nismo zaslužili...

miki

pre 9 godina

Ja mislim da tebe treba da bude sramota kako ti je ekipa odigrala veoma bitan mec...niceg tu nije bilo fenomenalnog,osim improvizacije, dekoncentrisanosti i amaterizma koji su kao i skoro uvek bili na visokom nivou...

posmatrac

pre 9 godina

Partizan je igrao iznad mogucnosti i prikazao leprsavu igru ali evidentno je da drzava gura jedan klub i da on mora biti sampion!Ups, ovo nije JSL, ovo je Evropa...A da onda Partizan se borio ali kriv je Trajovic i da njega nije bilo vec bi bili u Ligi sampiona!!!

Nista se nije promjenilo samo ovaj put igrate u Evropi pa ne mozete kriviti drzavu, Zvezdu, Vucica...

Sadista

pre 9 godina

Odlucilo gdine Nikolicu vase ne poznavanje protivnika i losa taktika, a o neposlusnosti igraca da ne pricamo. Po meni Trajkovic ne bi zaigrao za Partizan jedno 6 meseci da se nauci ponasanju.

komentator

pre 9 godina

Prestani da lupaš više čoveče. Ekipa ti nema igru, fizički nespremni, igrači sa dna kace...onakav komad balvana kao što je Trajković nisam video u svom životu...ima 20 kg viška, glup je kao joć, a spor kao penzioner...a ti Nikoliću si trener za treću ligu San Marina (bez želje da ih vređam).

rema

pre 9 godina

Covek izigrava Murinja, kao pokusava da pritisak prebaci na druge, vidi se koliko je lazan, ustvari on se sam potpuno odsekao od zivota, koliko je preplasen.
To je naravno preneo i na igrace, koji prvih 20 min nisu bukvalno uspevali da se povezu sa sopstvenim telom, tako da je bilo kakva kontrola igre bila nemoguca...
Onda posle tih primljenih golova i soka, pocinju da se opustaju misici, postizu se brzo dva gola sa dosta srece...
Naravno da mentalitet partizanovih igraca nije odreagovao kako treba posle takve situacije, jer oni nemaju pobednicki mentalitet i opet su sebe brzo stavili u poziciju da budu inferiorni, jer se drugacije osecaju neprijatno!
To je sve u glavama, nista nije Ludogorec bolji od Partizana, al znaju ljudi sta hoce, kako se do toga stize, a ne da cekaju revans kao Partizan da im navijaci rese utakmicu, to se u fudbalu ne desava!!!

Ivan

pre 9 godina

Nasi fudbalski problemi su mnogo veci od iskljucenja Trajkovica i ovakvih izjava nasih trenera.

Teren stadiona koji jedini u drzavi zadovoljava visoke standarde igranja u Evropi je, blago receno katastrofalan. Posle 20 minuta igre izgleda gore od terena na Gradskom stadionu u Zajecaru posle treceg dana Gitarijade 90-tih godina proslog veka. Znaci, nemamo dobru infrastrukturu.

Svaki nas trener kada izgubi neki bitnu utakmicu u prvih par recenica, ako ne u celoj izjavi trazi alibi u necem drugome. Dobro ni Ferguson, Murinjo ili neki treci trener nisu pricali protiv sebe, ali bar kroz zube procede da je protivnik bio bolji. Znaci, nemamo ni kulturne, pristojne ljude da cestitataju protivniku, a o trenerima da ne pricam.

Ako nemamo dobru infrastrukturu, ako nemamo dobre trenere, zar treba da nas cude postupci Trajkovica? Zar treba da nas cudi sto svako ko progleda na oci i nesto malo vredi ide odavde?

Resenje?

Dokle god se ne ujedinimo kao narod i prestanemo da se delimo, bice nam ovako. Ne samo u sportu, negu u svim sferama zivota.

Aleksa

pre 9 godina

Ne mogu da vjerujem da neko moze da napravi takvu glupost u ovakvoj utakmici.Taj igrac koji to napravi treba da dobije odmah ispisnicu na njegovu stetu.Nije mu trebalo dozvoliti ni da se istusira,nego cim je to napravio odmah majstore sa stadiona i ne dolazi vise

milenko

pre 9 godina

pa lepo je receno vojvodina nece prodavati igrace zvezdi i partizanu sada su dali i igrace i trenera partizanu znaci namestenom.
ode titula ode liga sampiona,nikolic moze da bira ili da ode ili da bude isteran.

ahahaahhah ostojica dajte sad

pre 9 godina

sad umesto trajka ,treba ostoja da igra hahahah.smejem se od muke ,analizirajuci kakve smo mi sve igrace morali trepeti dobro smo zivi.miljkon,lazevski,scepakadabra,trajko,i ostojic,sasa markovic,vojo stankovic pa to je da covek umre u najvecim mukama.to nijedan klub u evropi nema .

Uros

pre 9 godina

Trajkovicev crveni je takodje odlucio postavku igre i igru u prvih 20 minuta utakmice... Da ne bude da samo kucam, sedeo sam na Zapadu odmah iza nase klupe... Lazovic igra kao sa olovnim kuglama oko nogu celo drugo poluvreme, cela tribina zvizdi, ljudi mu dobacuju da ga menja, ovaj izbacuje Zivkovica koji jedini moze da trci celu utakmicu, ubacuje pogubljenog Luku, a posle umesto Brasanca ubacuje Ninkovica, koji je igrao kao da je vec prethodno igrao 120 minuta... A Trajkovic je posebna prica - najbolje bi bilo da ni njega ni celavog od sutra vise ne vidjamo u Humskoj...

sreckol

pre 9 godina

"Čarli Rankl" Nikolić očigledno nema dovoljan autoritet, igrači su mu preterano nervozni, uvek spremni da gestikuliraju na svaku sudijsku odluku, da udare prljavo i podmuklo (čast izuzecima Drinčić, Vorkapić...), pa se plašim šta će tek raditi deci iz naše lige gde sudije ne smeju da sude po evropskim kriterijumima.

Mare

pre 9 godina

Nikoliću, hajde lepo danas, posle prespavane noći, uzmi pa odgledaj snimak utakmice, onako hladno, pa iskreno sebi reci da li tako treba da izgleda ekipa koja se bori za ulazak u LŠ (u svakom smislu - taktičkom, tehničkom, ponašanje na terenu)? Jesi li uradio sve što si umeo, jel to tvoje najbolje? Ako jesi i ako ekipa tako treba da izgleda, hajde ti lepo kupi prnje odmah...

Gile

pre 9 godina

Sram te bilo, Nikolicu...kukavice, neznalice, amateru, prevaro...
Idi iz kluba i ti i tvoj tata Ranko, povedite i ove vase vedete sa sobom, makar nasa deca da igraju

Bogdan

pre 9 godina

Ne mogu da zamislim kako jedan fudbaler može ovako nešto da uradi svom klubu, jer veliki je ulog bio. On da ima nešto u glavi otišao bi iz Partizana zauvek!

777

pre 9 godina

O tome se i radi sto se isto sa crvenim kartonima desavalo i ranije pa se niz takvog ponasanja nastavio i veceras. Ja se samo pitam, da li su ti ljudi, normalni?? Da, li shvataju sta upravo takvim svojim ponasanjem rade klubu a o navijacima da ne pricam?? Ja to ne razumem...

...

pre 9 godina

Nema tu imali srece ili nisu... Nisu imali znanja i kvaliteta da idu dalje. Sramota je koliko je nas klupski fudbal propao... I svake godine je sve gori i gori...

dak

pre 9 godina

Nikolicu,Nikolicu,Nikolicu!!!Trajkovic je to isto uradio protiv Farana ali na zalost to niko nije video ili se pravio da nije video.E sad budi smeker paga kazni celu sezonu bez plate pa nek razmislja.Ali nece tako buti jel je on vas igrac tacnije tvoj kao i Skuletic.Ne sekiram se ja za vas sve jer Svi cete vi da vozite dobra kola i jebete dobre picke a mi trpimo.Pojacanja su kao da mene pozovete iz PKB Kovilova da dodjem u Partizan!!!E moj Nikolicu verovao sam u tebe a ti ispade gori od svih.DaJ meni svoju platu da vodim Partizan ako ih ne budem vodio bolje odmah konjima na repove me stavite.

milos g.

pre 9 godina

Crveni tebi bi odlučio i skratio agoniju.
Dok si radio u Radu i Voši...i imao neko poštovanje prema tebi.Izgubio titulu,sramna taktika ova dva meča...ne znam.
Verovatno ćemo neki podmladak da izvedemo u odbranu titule(o da,mi cigani)...i odbranićemo je ...ili ćemo makar vas,ovakve,da dobijemo za opstanak u "SuperLigi.

David Pantovic

pre 9 godina

Kakva glupost. Nije to odlucilo. Nego ne znanje I losa igra. Zasto ste gubili 2:0 pa onda ajde da stignemo. Glupost. Tako se ne igraju ovakve utakmice. Niste trebali da dozvolite dva gola pa onda ajde da damo 3 da pobedimo. Smesno. Ali kao nismo mogli jer smo dobili crveni. Umesto Lepo da ste poceli borbeno I vi dali 2 gola prvi pa onda mucenik Trajkovic nikad ne bi ni dobio crveni jer bi bio mnogo vise opusteniji nego ovako.

Razocarani Srbin

pre 9 godina

Kako vam je doslo da se takmicite za LS tako i otislo...Nije Trajkovic kriv...kriv si ti i oni koji su te doveli...Ne branim njega, ono ne sme da se desi ni na seoskoj utakmici...ali, BUgari pokazali kako se u gostima igra...Da ste i vi probali da date neki gol u Bugarskoj,sad bi drugacije bilo...a ovako sad je "crveni karton" kriv. da nije sudija trebao da progleda kroz prste kao sto se desava u JSL?! Sramota...pocev od uprave preko trenera i igraca... Prvi i poslednji put igraci naseg nekog kluba bili su spremni kao zveri kad su igrali pod Mateusom...covek nista od trenera u svetskim okvirima, ali je za nase uslove Tesla...120 min bez izmene...Pa nemojte gospodine Nikolicu da kazete da su sada vise se istrosili,pa su od 75.min vec poceli da posrcu...Ko li je tome kriv?! Da li cu docekati dan da u nasoj zemlji se desi da neki upravni odbor preuzme krivicu za nesto, neki trener...pojedinac...ili ce uvek da nam neko 5.bude kriv...

živadin

pre 9 godina

Ajde, prijatelju, naplati sad ti tom nekom Trajkoviću tih 4M evra koliko biste dobili za prolazak ako je on jedini krivac.
Važnije je pitanje kako ekipa koja samo što izađe iz priprema nema snage za poslednjih pola sata utakmice??? To je trećina, prijatelju.

Nenad

pre 9 godina

Los trener,izgubio je titulu i da Zvezda nije imala finansijskih problema ne bi Partizan ni igrao ovde.Izgubio i ucesce u ligi sampiona.Losa igra ,to jest bunker.Zasto svi nabedjeni treneri dolaze da se uce u Zvezdu i Partizan.Zato i prolazimo tako.Imamo talentovane i odlicne igrace ali struka po ko zna koji put je zakazala i to tako u nedogled.zar je tesko u Srpbiji da igracu nabijes kondiciju i da ga spremis na psihickom planu.treba covek da bude i autoritet a ne da klinci igraju trenera.

Booom

pre 9 godina

Partizan kada je ranijih decenija bio los,uvek je imao neku svetlu tacku,jedan deo tima je uvek odskakao bila to sredina odbrana ili napad,ma makar je jedan igrac to bio ali sada to nije cak ni igrac,Partizan nema cak ni svetlu tacku u timu,ni upravu ni trenera ali ni buducnosti....Marselinjo i Djan su za tri klase iznad nasih "talenata"

misin

pre 9 godina

Oterajte ovog Trajkovica,pa nisam video nervoznijeg igrac.Na svakoj utakmici nadrndan,presudio je za titulu protiv Vojvodine a i sinoc.

Neko

pre 9 godina

More sram vas bilo sve,pojma vi nemate,svake godine isto.Kad dodje privatizacija i kad neko normalan preuzme klub i ulozi svoje pare vas dvojica cirkuzanata ima da letite iz kluba sa sve onim balvanom Lazovicem.

zoran

pre 9 godina

Nikolicu, "genije", de objasni nam koju to prednost ima Lazovic nad Fofanom..??? Hajde, molim te prosvetli nas.
Pa, onaj chovek u Bulbudercu bi se borio za mesto. Koji surovi rekreativac. Jadni sale Ilic teshko da moze prebaciti 20 minuta. Ostali kao da nisu proshli pripreme...koji je ovo amaterski klub !!!

darko

pre 9 godina

eee moj nikolicu odlucio si ti.......lazovic i ilic na klupu prvi kao da nema volje,a drugi ne zna kontru da povuce....vrhunac svega lukacevo dodavanje stoperima 2 min do kraja i njihovo medjusobno dodavanje bez ideje da se krene napred.....strasni smo u fudbalu nula doslo je do toga da bugari nas gaze u beogradu na tako bitnom mecu ,totalno bez ideje

Dosta

pre 9 godina

Ti si odlucio utakmicu svojim ne strucnim vodjenjem ekipe, i postavljanjem onih balvana u odbrani(mislim na Trajkovica, i Stankovica) o prvom ne bih mnogo da govorim sve smo videli od njega, autogol (moje misljenje) i crveni karton u najnezgodnijem trenutku po nas i to na kako glup nacin KATASTROFA, a sto se Stankovica tice ne prodje utakmica da on ne kiksne barem 4 puta i time stvori otvorenu poziciju za protivnika, a doticni Nikolic ga i dalje forsira(jer se mora na zimu ili leto nekome prodati) posto je u Partizanu vec 5,6 godina (mozda i vise), a nije otisao, (sve sto je iole bolje ode u inostranstvo posle godinu dana, eventualno 2 NAZALOST!), ono sto nikako ne razumem je da Ninkovic(po mom misljenju jedan od boljih igraca Partizana uz Zivkovica, Volkova, Vulicevica i Drincica) skoro i da ne dobija sansu (skoro cele prosle sezone kao i na vecerasnjoj utakmici je ulazio sa klupe i to u zadnjih 15 minuta(realno malo sta moze da se pokaze na terenu za to vreme). Sto se tice Fofane takodje ne jasna situacija covek je mozda odigrao 10 minuta ukupno(na zvanicnim utakmicama) od dolaska Nikolica(pritom na svakoj pripremnoj ili prijateljskoj utakmici postigne barem gol), a pre dolaska doticnog je bio prvo resenje u napadu i dobro obavljao posao... Upravu, i Djurica ne bih uopste komentarisao jer bi se ovo jos vise produzilo, samo cu reci (sramotne izjave i sramotno poslovanje). Toliko.

Lud,zbunjen,normalan

pre 9 godina

Ovog tvog balvana Trajkovića sutra ranom zorom za ruku pa oba dvoje da se raster... u pm!!! Odmah zovite Drulovića dok nije prihvatio posao u Gani.

grobar

pre 9 godina

Zivkovic nula od igraca u glavi su mu samo pare,koje nude za njega.Lazovic maniken....da li si ti Nikolicu rasista pa drzis Fofanu na klupi?

miki

pre 9 godina

prodali ste markovica, jojica i mitrovica, a predhodnih godina sve najbolje igrace a ocekujete nesto da uradite, sramotna politika kluba...

Nataeos

pre 9 godina

Nema pojma čovek! Trajko obično drvo kojeg isti trener forsira...ostalo Bandere! Izuzev Saleta, koji je vec star a trci vise od klinaca, ko panjevi na terenu!! I to zaradjuje 5000€ mesečno od drzavnih para a smanjuju starcima penzije!!! Privatizovati sto pre klubove, pa nek ljudi rade sa svojom lovom, odmah ce i prica biti drugacija, kradje nece moci biti , barem ne na racun drzave to jeste gradjana!!

Blejk

pre 9 godina

Lazovic ne moze da stoji na nogama u 50 -om min,a Fofana uporno na klupi,Marselinjo i Djan su igraci od pola miliona evra ,Partizan takav model igraca moze da kupi samo je problem sto nece za gospodu u upravii njihove dzepove ostati para.Trajkovic je amater,diletant decko je nizak kvalitet igraca i sta ces nije on kriv sto su ga doveli u Partizan.

ivana

pre 9 godina

Nismo zaslužili da prodjemo dalje bez obzira na to što nismo poraženi. Kad čitam izjavu trenera, razmišljam, da li mislimo na istu utakmicu !? Ovo je jedna od najslabijih utakmica partizana, uopšte nismo izgledali kao tim, svaki igrač je bio bez ideje i spor za sebe. Nekoliko požrtvovanih startova nisu dovoljni da se konstatuje da su "dali sve", a ako je ovo bilo to " sve", onda treba da se pomirimo sa tim da smo jako loši.
Napred Partizan!

ŠID

pre 9 godina

Kao klub smo postali dno dna...s kim i s čim ste mislili da prođete?Obavite prelazni rok bez dinara a plus to smo dočekali da nam Stanković bude kapiten .E to je odlučilo utakmicu,crveni karton je samo jagoda na šlagu.Baš me interesuje reakcija na džunglaško ponašanje naših fudbalera....uostalom uvek ista priča,dva dana i prašina se slegne pa teraj dalje.A mi ćutimo i trpimo...DOKLE?

as

pre 9 godina

Utakmicu je izgubila fizicka spremnost igraca,koja je ravna nuli.Kondicionim trenerima se zahvaliti na saradnjiPa videli ste Igrace Ludogoreca,jos su jednu utakmicu mogli odigrati....

Optimista

pre 9 godina

Ja sve više stičem utisak da Nikolić nije za Partizan. On je više za ekipe koje nemaju nekakve visoke ambicije, tipa Voše, a nama treba neko ko može da se nosi sa pritiskom.

vlada

pre 9 godina

samo kad si ti uradio sve kako treba,od fizicke do takticke pripreme.Igraci pocrkali u 60om minutu,a taktika je posebna prica ,nema akcije sa vise od 2 igraca,po boku igraju iskljucivo bekovi,krila ne postoje...

Losmi

pre 9 godina

G Strajnić bi mogao da ispoštuje Partizanovu himnu. Njemu veliki minus.
(crno beli, 07. avgust 2014 12:27)
Koju, jel: "bolje biti pijan nego star"?

mik

pre 9 godina

Realno Partizan nije zaslužio da prođe. Ludogorec je igrao brže,jednostavnije,borbenije. Znali su šta hoće i kako do toga doći. A Partizan... Samo neko simuliranje,vika,dreka,laktanje... Prosto mi je neverovatno da legija stranaca iz Bugarske igra sa više želje i sa više žara od igrača koji se kunu u crno-bele boje. Lazović poslednjih 15 minuta kao na korzou,a trener ne sme da ga menja. Žalosno,ali istinito.

aca_bg

pre 9 godina

- Penal protiv Vojvodine u 93.minutu, Trajkovic
- Dva penala protiv Zvezde , Trajkovic
- Totalno nepotreban crveni karton , Trajkovic

Da ne zaboravim Volkova koji je prosle godine dobio dva crvena kartona u Evropi,a juce ga nije dobio (zbog udaranja protivnika bez lopte) samo zato sto je sudija vec izbacio Trajkovica. Ovaj Slovenac sto je dosao ima maniju da dribluje protivnika na svom sesnaestercu i samo je pitanje vremena kada ce se to obiti o glavu.

Dragan

pre 9 godina

U drugom poluvremenu sigurni da nećemo da primimo go!?? Tri šanse!??
One stative bugara baš su ulivale sigurnost, a Bezjak da je imao bar malo znanja dao bi 3 gola!
O čemu priča Nikolić!? O kakvoj borbenosti!?
Igrali smo kao bez veznog reda,dugim loptama gađali nesretnog foliranta Lazovića i tu je kraj. Igru bih opisao kao defanziva sa šupljom odbranom i bez ikakve ideje u napadu!
Bugari zasluženo idu dalje.

joimontengro

pre 9 godina

Gledao sam sinoc igru Partizana i Dinama naizmjenicno.Smijurija jedna.Kao djeca na livadi.Ako se ne napravi neka regionalna liga,gdje ce talenti doci do izrazaja,a samim tim ce se podici nivo, fudbal se slobodno u profesionalnom smislu moze ugasiti.Vise sam sinoc osluskivao navijace nego sto sam pratio fudbal.

Partenon

pre 9 godina

Red bi bio da Nikolic da odgovor zasto je Obradovica odstranio, covek nas je krpio ceo prvi deo sezone, pogotovo u letnjim utakmicama je bio ubedljivo najbolji igrac, on i Ilic bi svakako mnogo bolje odradili posao i uneli sigurnost u igru, pogotovo sto i Bugari jos nisi u punoj formi!

zapata

pre 9 godina

E moj Nikolicu ne crveni Trajkovica nego nedostatak dobrog stopera!! A vi i dalje po starom dobrom obicaju dovodite pojacanja posle kvalifikacija, bar je to praksa godinama unazad. Sramota i bruka.Pokrijte se usima i cutite.

Roza

pre 9 godina

Eh, da je i nama u Srbiji bar jedan ovakav Ludogorets, koji bi u domacem prvanstvu odvaljivao "brozisticku bracu blizance" sa po 5:0... Da im ostavi samo vlazni san o kvalifikacijama za CL, isto onako kao i braci blizancima Cska Sofija i Slavija Sofija. Tada bi se i u Srbiji podigao kvalitet fudbala.
Jesam navijac Partizana, ali i nama hitno treba Ludogorets.

runner

pre 9 godina

„U Partizanu se to dešavalo i ranije. Ipak, tolerancija za tako nešto ne može da postoji“, naglasio je Nikolić.
Да али нико није кажњен због тога па нам се то константно понавља. Ево хронолпгија глупости наших играча у квалификацијама за ЛШ за само последња четири учешћа:
2011 ГЕНК Партизан 2:1 Бабовић у 48' прави несмотрен и непотребан прекршај и ми код вођства од 1:0 остајемо са играчем мање, потом Неца Томић чини прекршај у шеснаестерцу и судија свира пенал. У узвратној утакмици при нашем вођству од 1:0 Миљјковић, лопту која иде у корнер, хвата руком у нашем шеснаестерцу.
2012 АЕЛ Партизан 1:0, 11' почетничка грешка Аксентијевића. Додаје лопту противничком играчу у нашем шеснаестерцу.
2013 Лудогорец Партизан 2:1 85' Гулан црвени картон
2114 Партизан Лудогорец 2:2 41' Трајковић црвену картон
Ту такође треба споменути жуте картоне Волкова и Нинковића. И ко је одговарао због губитка пара и нарушавања угледа клуба. Нико!

Bane

pre 9 godina

Gospodo fudbalski poznavaoci (``prijatelji fudbala`` po M. Panticu) nase razocaranje je veliko jer su nam ocekivanja velika!!! A kad smo vec kod ocekivanja, zar ne vidite semu rukovodjenja drzavom i onda, na kraju, i u sportu. Kupovina vremena i demagogija (udruzena sa licemerjem, manipulisanjem, patetikom) nam uzima danak vec 25 godina. Pratim fudbal (sport) dugo (ne predugo) i uopste se vise ne iznenadjujem. Sinoc sam prvi put u zivotu pozeleo da moj Partizan ne prodje dalje!!! Da je prosao velika vecina nas/Vas bi ponovo i po ko zna koji put bila prevarena. Ovi sto su tu, tu bi ostali doveka i ne bi se moglo ziveti od njih iako, kako sam rekao, od njih nema sta da se ocekuje. Prestanimo da se zavaravamo sitnim uspesima kao npr. da je Lazovic dao, onda bi prosli i sve bi bilo ok. Ne bi prijatelji!!! Onda bi ocekivali da umesto za dva, tri miliona, nas biser Zivkovic ode za 10, naravno (ko jebe transfermarket, kad postoje novinari u sluzbi). I da se to tako i desi, opet cemo prijatelji ostati suva k.rca, jer ce frizura da digne lovu i cao (dobicemo privid od svega toga ponovo, Ilic, reprezentativac, iskustvo, m.da sarma)!!! Na kraju, Zvezda (Delije) ce isto proci (vec prolaze) ali se nadaju u Terzica i Lalatovica?! LJUDI, PROCITAJTE POCETAK TEKSTA I MOJE MISLJENJE O SEMI!!!