Sreda, 06.08.2014.

10:21

Zvezda traži još plejmejkera

Nakon dolaska centra Majka Cirbesa, KK Crvena zvezda okrenuo se dovođenju poslednjeg, možda i najvažnijeg pojačanja.

Izvor: B92

Zvezda traži još plejmejkera IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

98 Komentari

Sortiraj po:

nikola

pre 9 godina

Definitivno Darijus Moris, covek je u sezoni 2012-13 za LAL imao 14,2 poena na 48 utakmica posle presao u Sixterse i imao 16,8 poena po mecu i jos u razvojnoj NBA ligi drzi rekord po asistenciajam u jednom mecu (18).
(bojan!, 6. avgust 2014 13:21)

Lose si video tu statistiku.Imao je u predhodnih par sezona u NBA oko 4-5 poena u proseku,kakvih crnih 14,2 i 16,8.

VR74

pre 9 godina

Ne znam za tu ponudu za Morisa, mislim da je skup, Partizan ga je hteo prošle godine! Umesto njega imamo Blesingejma, napušta Cibonu sigurno putem sporazumnog raskida, nema obeštećenja! Za novčanu razliku možemo da angažujemo neku "trojku-šutera"!

srbEUin

pre 9 godina

Pravilno usmerenje. Smanjiti broj stranaca i dati podršku mladima. Tako razvijamo domaće igrače, i pravimo tim na duže staze. Osnovni cilj: finale ABE i ponovno EL.
I sa skupljim igračima nam je sadašnji vrhunski domet top 16, koji bi uz malo sreće i ovaj tim mogao dostići. Bolje da se navijači mnogo ne zanose da možemo biti ravnopravni sa Realom, Barcom, CSKA, Oly, Pao, Makabijem, Armanijem, pa ni Valencijom, Fenerom i Galatom, ali bi mogli uz maksimalnu borbenost, samopuzdanje i homogenost tima igrati egal sa ostalima.

I to bi bio veliki uspeh za sadašnju srpsku (i EX-yu) klupsku košarku.

Nikola

pre 9 godina

Ja ne mogu da verujem sta neki ljudi pricaju ovde! Kakva pojacanja bi trebalo da dovedemo? Da li ste vi realni koliko kostaju igraci koji imaju iskustva i koji su ostavili trag u Evroligi? Pa uzeli smo dva ekstra talentovana, mlada, domaca igraca i sa njima cemo u Evroligu, pa sta. Pa sta kad ce nam cetvorke biti Mitrovic i Tejic? Pa sta ako ce Rebic da igra protiv Mekejleba i Gudaloka, da ne bi mozda da dovedemo nekog od njih? Da li si ti realan? Pa gde je bio Bogdanovic prosle godine a gde je sad? Idealno bi bilo da dovedemo Nemanju Bjelicu i recimo da zamolimo Pekovica da odigra jedno dve sezone u Zvezdi sad. Kako mislite da funkionise klub? Da stvara mlade talente ili da se otima sa Barsom, Realom i drugima oko igraca. Nasa jedina sansa su ovi mladi momci a njihova jedina sansa je da verujemo u njih.

Dule

pre 9 godina

Mozda ovo nekima zvuci glupo ali ja bih uzeo JOVICA iz Radnickog (trenutno sa nasom seniorskom reprezentacijom). Zasto ne?! Momak, koliko ja kao laik mogu da procenim, ima zavidnu kosarkasku inteligenciju (po tome je bolji od svih nasih mladjih plejmejkera, a i ne verujem u tu pricu da je u A repku pozvan da bi ga Muta prodao za vece pare), a to je najvaznije za jednog pleja
Inace, sto se tice ovog Morissa, ne znam, mislim da je to bas nerealno - ipak su to skupi igraci https://www.youtube.com/watch?v=MTXfy-rbMCs

Vopi

pre 9 godina

Jedan crnac na pleju i Cvetkovic. Ali taj plej mora biti odlicnih fizickih predispozicija kao Nelson a bolji od njega na sutu i asistenciji a takvi kostaju i biraju jace klubove. Aj da vidimo.

joker

pre 9 godina

Fino sastavljena ekipa. Naravno nije najskuplja ni u Srbiji, a kamoli uABA, ali očekujem da predvođeni Dejanom Radonjićem ponovo izdominiramo. Napred Zvezdo!

Trichko

pre 9 godina

Ako dodje Morris , onda cemo biti prava ekipa..Ne znam kolike su sanse, decko je dosta sezona proveo u NBA ligi i naviko se da prima dosta novca a ne znam dali zvezda ima da mu pruzi vise od 350 000 godisnje.. Videcemo sta ce biti..

jmt

pre 9 godina

jedini razlog što sam dao minus na komentar da jaka treba da bude kapiten je to što će kapiten biti branko lazić kome je ovo 4.godina u klubu i koji je takodje primer mnogima za borbenost i odanost dresu koji nosi,uz to je i srbin,pa će sigurno dobiti prednost to se zna.a i jaka je prevelika ložana i ovako,lud ko struja:-D

joker

pre 9 godina

Fino sastavljena ekipa. Naravno nije najskuplja ni u Srbiji, a kamoli uABA, ali očekujem da predvođeni Dejanom Radonjićem ponovo izdominiramo. Napred Zvezdo!

Prvi tim

pre 9 godina

Čuo sam da pregovaraju sa Darijusom Morisom i da su mu ponudili ugovor. Ekipa bi u slučaju da Moris potpiše izgledala ovako:
1. Moris,Rebić
2.Jaka,Dženkins,Lazić
3.Dangubić,Kalinić
4.Mitrović,Tejić
5.Marjanović,Cirbes
Kažu još da bi Radenović mogao da ostane u klubu.Uz talentovane momke iz filijale Čvorović,Gudurić,Kaplanović biće to sasvim dobra i kvalitetna ekipa.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (pn, 6. avgust 2014 11:30)

Mozda, kada bi je vodio ozbiljan trener.

Milasin

pre 9 godina

Bas tako petarczv,svi koje smo prozivali,sem Nelsona,otisli su. Marka poznajem licno,cak je on bio iznenadjen sto je u zvezdi,a jos kapiten...

petarczv

pre 9 godina

Kako moze neko da kaze da imamo losiji tim od prosle godine???! Okosnica tima je ostala a svi igraci koje smo cele sezone prozivali i zeleli da odu su otisli a dosli bolji i mladji. Ako dodje dobar play (morris) bice to mnogo bolja ekipa... Ko vam nedostaje Simonovic? Lypovij? Katic? ...

anbeast

pre 9 godina

Da, fali prvi plej, ali fali i jos jedan. Stvarno, kakva je situacija sa Cvetkovicem? Dzenkins NIJE plej. Mozda je morao to ponekad da igra, ali nema kontrolu ritma, kasni sa pasovima itd... Njemu lopta u ruke samo kad je neophodno da neko "izmisli" kos. Nadam se da se malo privikao na manji teren i puniji reket pa da nece onako bezglavo jurisati na kos. Voli da igra sa loptom u rukama ali nije los kao "spot up" suter. Uz dobrog pleja, ja Djenku tako vidim ove sezone. Spot up sutiranje i izolacija kad se ostalo raspadne..
Odakle info o Morisu i ostanku Radenovica?

pan

pre 9 godina

Posle pleja (ostavljam otvorenim pitanje da li vam trebaju jedan ili dva, jer ne znam status Cvetkovića i kvalitet Rebića) ostaje da dovedete jednog šutera, eventualno krilnog centra i obavezno trenera.
To je što se tiče koncepcije tima,
a što se tiče kvaliteta, to će se videti tek od oktobra.

zvezdas

pre 9 godina

Crvenoj Zvezdi su potrebna tri igraca i to :

1.PLEJMEKER tu treba dovesti stranca dobro otvoriti oci taj igrac mora biti lider na terenu ,da preuzima odgovornost, da zna dobro da razigrava ekipu u napadu i da igra jako odbranu sa igracem na toj poziciji se ne treba igrati .
2. SUTER ne bitno da li se radi o beku ili krilu mi igraca nemamo za koga mozemo da kazemo da je suter igrac osim Dzenkisa on vise igra pleja nego sto igra beka sutera ,takodje ova dva pojacanja na poziciji krila sto stigli nisu suteri zato predlazem da se angazuje suter bez dva minimum igraca sutera u timu mi nemamo sta da trazimo a mi ih trenutno nemamo
3.KRILNI CENTAR - cetvorka na toj poziciji C.Zvezda ima dva mlada talentovana igraca u Mitrovicu i Tejicu oni su velika buducnost kluba ali bio bi preveliki zalogaj da oni budu alternative na poziciji cetvorke zato treba dovesti nekog iskusnog stranca koji bi bio dobar i u reketu i zna da se izvuce da sutne za tri poena
(Nebojsa - Delija, 6. avgust 2014 11:50)

1.To sto si ti opisao kosta bar milion evra po sezoni.
2.Dangubic.
3.Mitrovic je pokazao i dokazao da izrasta u velikog igraca kome sut sa 6.25 nije problem.Tejic mozda jeste problem kao alternativa ali ja sam za to da mu se pruzi sansa.

kme kme angela merkel ne da titulu

pre 9 godina

@(grobar, 6. avgust 2014 12:49
a mozda ako se budete puno iznervirali zapalite i od crnokose, kuknjava da krene jos u polu sezoni..
ps. nego mene zanima jel sudi Todoricev kum ili? to bi nam bilo najvece pojacanje za ovu sezonu

Rajko

pre 9 godina

Uloge se menjaju, sada je na nama da razigravamo nase talente u EL, odlicna politika kluba da se ne zalece sa preskupim pojacanjima i pravljenjem tima na brzinu, imamo dobru osnovu od igraca koji su igrali prosle sezone + klinci koji imaju veliki talenat, ali je potrebno da im se pruzi sansa ...

nolle

pre 9 godina

ja sam i vise nego zadovoljan sa igračima koji su došli ,pričate o suterima? a niste pratili
naše igrače iz fmp! Cvorovic i Guduric su ove godine kidali ,pa dule je bog dana davio zbog njih ,cvorovic ih ubio trojkama a guduric je svuda bio na terenu ...sa ovom dvojicom i još jedan play biće brutalna ekipa

drmr

pre 9 godina

Za Štimca su zvanično poslate dve ponude ali je odbio. Milko Bjelica potpisao za Efes, a Keselj je imao očajan šut za tri prošle sezone.

Po meni Zirbes mnogo bolji od Katića i Štimca, juče sam ih gledao izuzetno su limitirani.
Uz vrhunskog pleja i ostanak Radenovića jači smo nego prethodne sezone.

drobnjak iz auta, gepekovanje, otimanje ...

pre 9 godina

Nije mi jasno, zssto nismo doveli npr Stimca, Keselja i Milka Bjelicu, nasi su igraci, slobodni i vrlo kvalitetni, i svi bi rado dosli. Pored Kalinica i Dangubica, koji nisu losi izbori, naprotiv, kad vec nismo doveli pomenutu trojicu, trebao se ostaviti Radenovic- koji moze da pokrije nekad i poziciju 5, mada bio sam za to da i Katic ostane, neophodno je bilo izabrati dobrog pleja, i to bi bila ekipa za respekt,a ovako je pitanje, mada verujem Covicu, i ako mi se ovaj centar uopste ne svidja, i mislim da je daleko od pojacanja ...

gosha

pre 9 godina

najvece zvezdino pojacanje za sledecu sezonu je odlazak tadije avdije dragicevica... to sto taj igra vise ne prolazi ni na blokovskim turnirima

dkd

pre 9 godina

stalno ista prica. dajmo sansu maladima i sl. i onda kad imas dvije cetvorke koje su mlade ali ne toliko ( igrace sad ili nece nikad) nastaje kuknjava da se dovede jos neko. pustite momke da igraju, mozemo da prikljucimo jos 16 mladih igrača, ako im se ne da sansa nista nije urađeno. Uostalom ako je Partizan izgurao sezonu sa 3 balvana na centru, mozemo i mi sa 2 talenta na poziciji 4.

Nolan

pre 9 godina

Vi i nemate neke ciljeve u Evroligi tako da vam 4 ne treba. Ionako ispadate u grupi.
(NR, 06. avgust 2014 10:54)

Pa vi sigurno nemate ciljeve u Evroligi jer ćete istu gledati na TV.
A tek ako potpiše Moris...

bojan!

pre 9 godina

Definitivno Darijus Moris, covek je u sezoni 2012-13 za LAL imao 14,2 poena na 48 utakmica posle presao u Sixterse i imao 16,8 poena po mecu i jos u razvojnoj NBA ligi drzi rekord po asistenciajam u jednom mecu (18).

yyg

pre 9 godina

Zasto uopste igramo Evroligu ako gazda zeli samo da ucestvujemo i da se prodaju Miskovi igraci? Ako dodje jos samo jedno pojacanje, uspeh je pobeda u grupi.

pivljanin

pre 9 godina

Vi i nemate neke ciljeve u Evroligi tako da vam 4 ne treba. Ionako ispadate u grupi.
(NR, 6. avgust 2014 10:54)

Baš naprotiv. Upravo vi nemate nikakve ciljeve u EL. Ali imate cipiripi.

TonyJaa

pre 9 godina

Ok realno dobar plej mora da se dovede. Ali mora da se dovede i krilni centar ne mogu EL da iznesu Mitrovic i Tejic. Mora se dovesti i cetvorka.
(vlade123, 6. avgust 2014 12:19)

mora samo da se umre

Miki

pre 9 godina

Informacija za sezonske karte je da će biti jeftinije.Biće puštene u prodaju
u septembru.Vlasnici karata iz predhone sezone imaće popust i pravo da kupe karte za svoja mesta.

joca

pre 9 godina

Pa zar nisu zainteresovani za Jovana Novaka? A ne, to su samo pomutili vodu da ga Partizan ne uzme.
(z, 6. avgust 2014 11:46)
Novak valjda ode u Radnicki.

vlade123

pre 9 godina

Ok realno dobar plej mora da se dovede. Ali mora da se dovede i krilni centar ne mogu EL da iznesu Mitrovic i Tejic. Mora se dovesti i cetvorka.

Undagarin

pre 9 godina

Ako dovedu još samo jedno pojačanje, ne verujem da mogu biti konkurentni u Euroligi. Biće to previše mlad tim. A imaće jednog slabijeg centra, a verovatno i slabijeg pleja, ipak, Nelson je bio glavni igrač...

grobar

pre 9 godina

realno imate slabiji tim nego prosle godine, sto znaci da od titule opet nista, u aba ligi mozda budete u top 4, a ako se iznerviramo ni kup necemo da vam damo.

joovicc

pre 9 godina

nece dovoditi cetvorku, podmladjuje se tim. mene najvise brine sto tim nema vodju, to trenutno mogu da budu samo mitrovic i tejic koji su klinci. tako da ne bi bilo lose da dodje iskusan evroligaski plej.

dejan

pre 9 godina

Boljeg pleja od Nelsona ne mozemo imati. Cak i da dovedu nekoga ko bi imao slicnu statistiku, tesko da bi imao isti uticaj na igru. Ekipa ce biti jeftinija, ali i slabija nego prosle sezone. Volim i ja da se forsiraju mladi igraci iz nase skole, ali sa trenerom Radonjicem to ne moze izaci na dobro.

Ratko

pre 9 godina

Pa ovo kao da se borimo za opstanak u ABA ligi. Koji su ovi iz FMP Kaplanovic i kompanija? Zar sa njima mislite u Euroligu? Jos kad dodamo Mitrovica, Kalinica, Dangubica, Rebica to izgleda kao obdaniste. Ko ce da bude kapiten? Jaka Blazic sa 23 godine? Nagrabusili smo. Ovde je samo 5 igraca igralo Euroligu i to moze biti mac sa dve ostrice! Ili ce oni preko noci postati igracine sto je malo verovatno ili ono verovatnije da ce nas redom svi nabijati. Ne moze se sa obdanistem u Euroligu a nama nije zagarantovano ucesce i nemamo A licencu pa da mozemo razigravati tim iz godine u godinu sa ovom decom. Ako ne izborimo Euroligu na kraju sta onda? Puno njih voli sto stvaramo nekakve temelje i igramo sa klincima ali pazite da odmah ne budete razocarani! Taj Rebic jedva 5-3 uspe da pobedi Partizan a ovamo ce da igra sa Mekejlebom i Guadlokom. Strava jedva cekam.

sasha

pre 9 godina

pre neki dan je neko pisao ovde kako je Zvezda u pregovorima sa plejom koji je Amer, a ima ruski pasoš. Zna li se ko je taj ugrač? Meni jedino Holden pada na pamet ali mi je to nerealno. Takođe, mislim da pored pleja fali još "četvorka". Mada, Kešelj može biti isto fino pojačanje jer može nekoliko pzicija da pokrije.

Milan

pre 9 godina

Preko potreban je bek,suter neko ko ce davati po 15ak poena.a poteban je plej koji zna da razigra podeli asistencije a ne neki sebican da igra za seba

Samo kažem

pre 9 godina

Ok problem je cetvorka ,jer Mitrovic ne moze sam sa mladim Tejicem . A plej nije problem ? koliko god dobrog Amerikanca.doveli igrace po 40 min i po tri utakmice u 10 dana ? Nece se nikad povrediti sa sigurnoscu100 % ? I , menjace ga Rebic ? Realno sve sto sam ga video to je bilo ono 5 na 3 , drugde se nije video posebno i sad ce da bude drugi plej u EL . Ili ce Dzenkins da igra na kecu . Jos gore , moze da igra samo kao pomocni plej u nekim takt. varijantama. Decko je operisan od organizacije igre. Bez dva rasna pleja igracemo divlji Radonja stil i dalje,gde lopta kruzi oko zone ko u rukometu.. Nek vrate Cvetkovica sa pozajmice , ali ne zadovoljava strucnjaka. Imacemo najveci raspon ruku u EL i najmanji broj asistencija sve dok se forsira strucnjakova vizija .

*

pre 9 godina

Ima li neka info za sezonske, jedva cekam da cujem "'ajde, igraj i bori se...".
Podrska za upravu i momke, nije im bilo lako ali su sve prepreke preskocili i ponovo nam doveli EL u Arenu.

pn

pre 9 godina

Čuo sam da pregovaraju sa Darijusom Morisom i da su mu ponudili ugovor. Ekipa bi u slučaju da Moris potpiše izgledala ovako:
1. Moris,Rebić
2.Jaka,Dženkins,Lazić
3.Dangubić,Kalinić
4.Mitrović,Tejić
5.Marjanović,Cirbes
Kažu još da bi Radenović mogao da ostane u klubu.Uz talentovane momke iz filijale Čvorović,Gudurić,Kaplanović biće to sasvim dobra i kvalitetna ekipa.

Milos

pre 9 godina

ma da ima se moze se. jedno 700 000 E po sezoni za nekog iz nba direktno očekujem, sve manje bi bilo sok!
(oO, 06. avgust 2014 10:36)

Bas to nema sanse da se desi, jer se nema vise para. Zato i poslujemo ovako, otislo 6 igraca, dovedena tri dobra mlada bez obestecenja, za ukupno samo 390.000 po sezoni. Ostalo se puni igracima iz FMP-a i mladjih selekcija (to vi nemate), i njima se pruza sansa.

Sok je nesto drugo. Na primer, vi kukate nonstop da nemate, a nudite igracima vise od nas (40.000 vise za Dangubica!), dok jos uvek dugujete igracima.

petarczv

pre 9 godina

Darius morris !!! Ako njega dovedemo ima da kidamo! Decko je jedno 6 x bolji od nelsona! Fenomenalan pregled igre odlican pas,ume da pogodi za tri i lako resava situacije 1na 1... Odlican ulaz. U rooki sezoni za lakerse je u play off-u protiv SAS-a ubacio 24 p.

Komentator

pre 9 godina

Smatram da je ovo pametan potez.Priliku ce dobiti i mladji igraci a tim je jeftiniji i ima potencijal.Sto se tice pleja ne zaboravite da on treba pre svega da razigra ostale.Timski igrac a ne neki ego manijak

Nebojsa - Delija

pre 9 godina

Crvenoj Zvezdi su potrebna tri igraca i to :

1.PLEJMEKER tu treba dovesti stranca dobro otvoriti oci taj igrac mora biti lider na terenu ,da preuzima odgovornost, da zna dobro da razigrava ekipu u napadu i da igra jako odbranu sa igracem na toj poziciji se ne treba igrati .
2. SUTER ne bitno da li se radi o beku ili krilu mi igraca nemamo za koga mozemo da kazemo da je suter igrac osim Dzenkisa on vise igra pleja nego sto igra beka sutera ,takodje ova dva pojacanja na poziciji krila sto stigli nisu suteri zato predlazem da se angazuje suter bez dva minimum igraca sutera u timu mi nemamo sta da trazimo a mi ih trenutno nemamo
3.KRILNI CENTAR - cetvorka na toj poziciji C.Zvezda ima dva mlada talentovana igraca u Mitrovicu i Tejicu oni su velika buducnost kluba ali bio bi preveliki zalogaj da oni budu alternative na poziciji cetvorke zato treba dovesti nekog iskusnog stranca koji bi bio dobar i u reketu i zna da se izvuce da sutne za tri poena

Dare

pre 9 godina

Pod hitno vratiti Dragana Jakovljevica da selektuje klince i pravi beduce asove. On je veliki Zvezdas i mislim da nam takvi ljudi trebaju u ovim teskim vremenima. Bravo za upravu selektovala je dobar EL tim.

Bora

pre 9 godina

A gde je Suter - Trojkas koji resava utakmice kada ne ide ,to je jos potrebno pored Vrhunskog Pleja.
(alo alo, 6. avgust 2014 10:39)

Evo! http://aroundthehorns.files.wordpress.com/2011/11/charles-jenkins.jpg

Milos

pre 9 godina

Preko potreban je bek,suter neko ko ce davati po 15ak poena.a poteban je plej koji zna da razigra podeli asistencije a ne neki sebican da igra za seba
(Milan, 06. avgust 2014 11:19)

Pored zivog Djenke, ti trazis beka sutera...

elektronika ce me ubiti

pre 9 godina

A sta je sa nasim maldim plejom sto je otisao u Makedoniju? Ne mogu da se setim imena, ali cini mi se da je otisao na pozajmicu.

Zlatko

pre 9 godina

Strpljen spasen,polako ljudi. Za sad lepo radimo,dovodimo igrace koji ce biti kostur tima par god. Nema vise uzmem kes i cao zdravo.
Zvezda mi je sve!

Paja Baksis

pre 9 godina

Generalno, ovo je ok ekipa za sitne pare; Vecina igraca je potpisana na duzi period, tako da ce daleko vise znaciti na duze staze - sto kroz igre, sto mogucom prodajom.

Vidi se sistem, to je bitno.

Djenka jeste dvojka, ali bi mogao da vise uzme ulogu u organizaciji igre, mozda i da bude prvi plej...da je Cvetkovic ostao on bi mogao da bude rezerva, ovako je Rebic pod znakom pitanja.

Dvojke - Blazic i, onaj koji bi mogao da eksplodira ove sezone - Lazic

Ratoborne trojke - Dangubic i mozda Kalinic, mada je ovaj vise cetvorka

Cetvorke - Mitrovic i Tejic

Petice - Marjanovic i ovaj novi

U principu ratoborna ekipa, mozda ce ih protivnici dobijati, ali ne bez prolivenog znoja.

Blaf

pre 9 godina

Samo polako, sve ide dobro i siguran sam da ćemo i ovaj problem uspješno riješiti. A onda polako i sigurno u evroligu i naravno kao osnovni cilj ponovni plasman u istu. Sve preko toga je super. Vjerujem u Zvezdu, uvijek uz nju.

Oberin Martell

pre 9 godina

Nezvanično, izgleda da je Radenoviću ipak ponuđen novi ugovor. Bilo bi dobro da ostane. Raden, Luka i Tejić dovoljno za četvorku. Tadija ionako nije ništa pokazao (očekivano).

GM

pre 9 godina

Treba dva pleja, jer u slucaju povrede novog ili Rebica, ponovo ce spasti na jednog i onda ce ponovo neko ko nije plej da igra pleja i onda ce ponovo da bude problem...

A krilni centar je moranje, ne moze se godinu dana igrati sa tacno 2 cetvorke i 2 centra.

mghc

pre 9 godina

Mislim da nam, pored pleja, treba jos jedna cetvorka. Otisli su Dragicevic i Radenovic, a nikoga nismo doveli. Nisam siguran da je Tejic spreman za evroligaske napore...

anbeast

pre 9 godina

Taj plej MORA da bude mnogo dobar. Pri ovakvom sastavu, kreativni, probojni plej je neophodan. Ne znam da li Cirbes moze da pruzi neke minute na 4? Ko ga je gledao? Ja bih rizikovao i bacio Mitrovica i Tejica u vatru, pa sta bude...

veliki strumf

pre 9 godina

Plej mora biti vrhunski, spreman da odmah popuni ogromnu prazninu nastalu odlaskom Nelsona. Verujem da smo kod dovodjenja igraca dosta ustedeli da bismo mogli dobro da platimo vrhunskog pleja. Niko ne pominje cetvorku, a i ona je neophodna. Otisli su Tadija i Radenovic, Tejic je jos jako mlad za EL, tako da nam je iskusna cetvorka potrebna kao lebac. Ne moze Luka da igra 35-40 minuta.

Blaf

pre 9 godina

Samo polako, sve ide dobro i siguran sam da ćemo i ovaj problem uspješno riješiti. A onda polako i sigurno u evroligu i naravno kao osnovni cilj ponovni plasman u istu. Sve preko toga je super. Vjerujem u Zvezdu, uvijek uz nju.

veliki strumf

pre 9 godina

Plej mora biti vrhunski, spreman da odmah popuni ogromnu prazninu nastalu odlaskom Nelsona. Verujem da smo kod dovodjenja igraca dosta ustedeli da bismo mogli dobro da platimo vrhunskog pleja. Niko ne pominje cetvorku, a i ona je neophodna. Otisli su Tadija i Radenovic, Tejic je jos jako mlad za EL, tako da nam je iskusna cetvorka potrebna kao lebac. Ne moze Luka da igra 35-40 minuta.

pivljanin

pre 9 godina

Vi i nemate neke ciljeve u Evroligi tako da vam 4 ne treba. Ionako ispadate u grupi.
(NR, 6. avgust 2014 10:54)

Baš naprotiv. Upravo vi nemate nikakve ciljeve u EL. Ali imate cipiripi.

Oberin Martell

pre 9 godina

Nezvanično, izgleda da je Radenoviću ipak ponuđen novi ugovor. Bilo bi dobro da ostane. Raden, Luka i Tejić dovoljno za četvorku. Tadija ionako nije ništa pokazao (očekivano).

pn

pre 9 godina

Čuo sam da pregovaraju sa Darijusom Morisom i da su mu ponudili ugovor. Ekipa bi u slučaju da Moris potpiše izgledala ovako:
1. Moris,Rebić
2.Jaka,Dženkins,Lazić
3.Dangubić,Kalinić
4.Mitrović,Tejić
5.Marjanović,Cirbes
Kažu još da bi Radenović mogao da ostane u klubu.Uz talentovane momke iz filijale Čvorović,Gudurić,Kaplanović biće to sasvim dobra i kvalitetna ekipa.

Milos

pre 9 godina

ma da ima se moze se. jedno 700 000 E po sezoni za nekog iz nba direktno očekujem, sve manje bi bilo sok!
(oO, 06. avgust 2014 10:36)

Bas to nema sanse da se desi, jer se nema vise para. Zato i poslujemo ovako, otislo 6 igraca, dovedena tri dobra mlada bez obestecenja, za ukupno samo 390.000 po sezoni. Ostalo se puni igracima iz FMP-a i mladjih selekcija (to vi nemate), i njima se pruza sansa.

Sok je nesto drugo. Na primer, vi kukate nonstop da nemate, a nudite igracima vise od nas (40.000 vise za Dangubica!), dok jos uvek dugujete igracima.

mghc

pre 9 godina

Mislim da nam, pored pleja, treba jos jedna cetvorka. Otisli su Dragicevic i Radenovic, a nikoga nismo doveli. Nisam siguran da je Tejic spreman za evroligaske napore...

petarczv

pre 9 godina

Darius morris !!! Ako njega dovedemo ima da kidamo! Decko je jedno 6 x bolji od nelsona! Fenomenalan pregled igre odlican pas,ume da pogodi za tri i lako resava situacije 1na 1... Odlican ulaz. U rooki sezoni za lakerse je u play off-u protiv SAS-a ubacio 24 p.

TonyJaa

pre 9 godina

Ok realno dobar plej mora da se dovede. Ali mora da se dovede i krilni centar ne mogu EL da iznesu Mitrovic i Tejic. Mora se dovesti i cetvorka.
(vlade123, 6. avgust 2014 12:19)

mora samo da se umre

Samo kažem

pre 9 godina

Ok problem je cetvorka ,jer Mitrovic ne moze sam sa mladim Tejicem . A plej nije problem ? koliko god dobrog Amerikanca.doveli igrace po 40 min i po tri utakmice u 10 dana ? Nece se nikad povrediti sa sigurnoscu100 % ? I , menjace ga Rebic ? Realno sve sto sam ga video to je bilo ono 5 na 3 , drugde se nije video posebno i sad ce da bude drugi plej u EL . Ili ce Dzenkins da igra na kecu . Jos gore , moze da igra samo kao pomocni plej u nekim takt. varijantama. Decko je operisan od organizacije igre. Bez dva rasna pleja igracemo divlji Radonja stil i dalje,gde lopta kruzi oko zone ko u rukometu.. Nek vrate Cvetkovica sa pozajmice , ali ne zadovoljava strucnjaka. Imacemo najveci raspon ruku u EL i najmanji broj asistencija sve dok se forsira strucnjakova vizija .

Dare

pre 9 godina

Pod hitno vratiti Dragana Jakovljevica da selektuje klince i pravi beduce asove. On je veliki Zvezdas i mislim da nam takvi ljudi trebaju u ovim teskim vremenima. Bravo za upravu selektovala je dobar EL tim.

petarczv

pre 9 godina

Kako moze neko da kaze da imamo losiji tim od prosle godine???! Okosnica tima je ostala a svi igraci koje smo cele sezone prozivali i zeleli da odu su otisli a dosli bolji i mladji. Ako dodje dobar play (morris) bice to mnogo bolja ekipa... Ko vam nedostaje Simonovic? Lypovij? Katic? ...

gosha

pre 9 godina

najvece zvezdino pojacanje za sledecu sezonu je odlazak tadije avdije dragicevica... to sto taj igra vise ne prolazi ni na blokovskim turnirima

dkd

pre 9 godina

stalno ista prica. dajmo sansu maladima i sl. i onda kad imas dvije cetvorke koje su mlade ali ne toliko ( igrace sad ili nece nikad) nastaje kuknjava da se dovede jos neko. pustite momke da igraju, mozemo da prikljucimo jos 16 mladih igrača, ako im se ne da sansa nista nije urađeno. Uostalom ako je Partizan izgurao sezonu sa 3 balvana na centru, mozemo i mi sa 2 talenta na poziciji 4.

joca

pre 9 godina

Pa zar nisu zainteresovani za Jovana Novaka? A ne, to su samo pomutili vodu da ga Partizan ne uzme.
(z, 6. avgust 2014 11:46)
Novak valjda ode u Radnicki.

dejan

pre 9 godina

Boljeg pleja od Nelsona ne mozemo imati. Cak i da dovedu nekoga ko bi imao slicnu statistiku, tesko da bi imao isti uticaj na igru. Ekipa ce biti jeftinija, ali i slabija nego prosle sezone. Volim i ja da se forsiraju mladi igraci iz nase skole, ali sa trenerom Radonjicem to ne moze izaci na dobro.

Nolan

pre 9 godina

Vi i nemate neke ciljeve u Evroligi tako da vam 4 ne treba. Ionako ispadate u grupi.
(NR, 06. avgust 2014 10:54)

Pa vi sigurno nemate ciljeve u Evroligi jer ćete istu gledati na TV.
A tek ako potpiše Moris...

Nebojsa - Delija

pre 9 godina

Crvenoj Zvezdi su potrebna tri igraca i to :

1.PLEJMEKER tu treba dovesti stranca dobro otvoriti oci taj igrac mora biti lider na terenu ,da preuzima odgovornost, da zna dobro da razigrava ekipu u napadu i da igra jako odbranu sa igracem na toj poziciji se ne treba igrati .
2. SUTER ne bitno da li se radi o beku ili krilu mi igraca nemamo za koga mozemo da kazemo da je suter igrac osim Dzenkisa on vise igra pleja nego sto igra beka sutera ,takodje ova dva pojacanja na poziciji krila sto stigli nisu suteri zato predlazem da se angazuje suter bez dva minimum igraca sutera u timu mi nemamo sta da trazimo a mi ih trenutno nemamo
3.KRILNI CENTAR - cetvorka na toj poziciji C.Zvezda ima dva mlada talentovana igraca u Mitrovicu i Tejicu oni su velika buducnost kluba ali bio bi preveliki zalogaj da oni budu alternative na poziciji cetvorke zato treba dovesti nekog iskusnog stranca koji bi bio dobar i u reketu i zna da se izvuce da sutne za tri poena

Milos

pre 9 godina

Preko potreban je bek,suter neko ko ce davati po 15ak poena.a poteban je plej koji zna da razigra podeli asistencije a ne neki sebican da igra za seba
(Milan, 06. avgust 2014 11:19)

Pored zivog Djenke, ti trazis beka sutera...

bojan!

pre 9 godina

Definitivno Darijus Moris, covek je u sezoni 2012-13 za LAL imao 14,2 poena na 48 utakmica posle presao u Sixterse i imao 16,8 poena po mecu i jos u razvojnoj NBA ligi drzi rekord po asistenciajam u jednom mecu (18).

nolle

pre 9 godina

ja sam i vise nego zadovoljan sa igračima koji su došli ,pričate o suterima? a niste pratili
naše igrače iz fmp! Cvorovic i Guduric su ove godine kidali ,pa dule je bog dana davio zbog njih ,cvorovic ih ubio trojkama a guduric je svuda bio na terenu ...sa ovom dvojicom i još jedan play biće brutalna ekipa

Zlatko

pre 9 godina

Strpljen spasen,polako ljudi. Za sad lepo radimo,dovodimo igrace koji ce biti kostur tima par god. Nema vise uzmem kes i cao zdravo.
Zvezda mi je sve!

Bora

pre 9 godina

A gde je Suter - Trojkas koji resava utakmice kada ne ide ,to je jos potrebno pored Vrhunskog Pleja.
(alo alo, 6. avgust 2014 10:39)

Evo! http://aroundthehorns.files.wordpress.com/2011/11/charles-jenkins.jpg

anbeast

pre 9 godina

Taj plej MORA da bude mnogo dobar. Pri ovakvom sastavu, kreativni, probojni plej je neophodan. Ne znam da li Cirbes moze da pruzi neke minute na 4? Ko ga je gledao? Ja bih rizikovao i bacio Mitrovica i Tejica u vatru, pa sta bude...

Komentator

pre 9 godina

Smatram da je ovo pametan potez.Priliku ce dobiti i mladji igraci a tim je jeftiniji i ima potencijal.Sto se tice pleja ne zaboravite da on treba pre svega da razigra ostale.Timski igrac a ne neki ego manijak

zvezdas

pre 9 godina

Crvenoj Zvezdi su potrebna tri igraca i to :

1.PLEJMEKER tu treba dovesti stranca dobro otvoriti oci taj igrac mora biti lider na terenu ,da preuzima odgovornost, da zna dobro da razigrava ekipu u napadu i da igra jako odbranu sa igracem na toj poziciji se ne treba igrati .
2. SUTER ne bitno da li se radi o beku ili krilu mi igraca nemamo za koga mozemo da kazemo da je suter igrac osim Dzenkisa on vise igra pleja nego sto igra beka sutera ,takodje ova dva pojacanja na poziciji krila sto stigli nisu suteri zato predlazem da se angazuje suter bez dva minimum igraca sutera u timu mi nemamo sta da trazimo a mi ih trenutno nemamo
3.KRILNI CENTAR - cetvorka na toj poziciji C.Zvezda ima dva mlada talentovana igraca u Mitrovicu i Tejicu oni su velika buducnost kluba ali bio bi preveliki zalogaj da oni budu alternative na poziciji cetvorke zato treba dovesti nekog iskusnog stranca koji bi bio dobar i u reketu i zna da se izvuce da sutne za tri poena
(Nebojsa - Delija, 6. avgust 2014 11:50)

1.To sto si ti opisao kosta bar milion evra po sezoni.
2.Dangubic.
3.Mitrovic je pokazao i dokazao da izrasta u velikog igraca kome sut sa 6.25 nije problem.Tejic mozda jeste problem kao alternativa ali ja sam za to da mu se pruzi sansa.

anbeast

pre 9 godina

Da, fali prvi plej, ali fali i jos jedan. Stvarno, kakva je situacija sa Cvetkovicem? Dzenkins NIJE plej. Mozda je morao to ponekad da igra, ali nema kontrolu ritma, kasni sa pasovima itd... Njemu lopta u ruke samo kad je neophodno da neko "izmisli" kos. Nadam se da se malo privikao na manji teren i puniji reket pa da nece onako bezglavo jurisati na kos. Voli da igra sa loptom u rukama ali nije los kao "spot up" suter. Uz dobrog pleja, ja Djenku tako vidim ove sezone. Spot up sutiranje i izolacija kad se ostalo raspadne..
Odakle info o Morisu i ostanku Radenovica?

Nikola

pre 9 godina

Ja ne mogu da verujem sta neki ljudi pricaju ovde! Kakva pojacanja bi trebalo da dovedemo? Da li ste vi realni koliko kostaju igraci koji imaju iskustva i koji su ostavili trag u Evroligi? Pa uzeli smo dva ekstra talentovana, mlada, domaca igraca i sa njima cemo u Evroligu, pa sta. Pa sta kad ce nam cetvorke biti Mitrovic i Tejic? Pa sta ako ce Rebic da igra protiv Mekejleba i Gudaloka, da ne bi mozda da dovedemo nekog od njih? Da li si ti realan? Pa gde je bio Bogdanovic prosle godine a gde je sad? Idealno bi bilo da dovedemo Nemanju Bjelicu i recimo da zamolimo Pekovica da odigra jedno dve sezone u Zvezdi sad. Kako mislite da funkionise klub? Da stvara mlade talente ili da se otima sa Barsom, Realom i drugima oko igraca. Nasa jedina sansa su ovi mladi momci a njihova jedina sansa je da verujemo u njih.

joovicc

pre 9 godina

nece dovoditi cetvorku, podmladjuje se tim. mene najvise brine sto tim nema vodju, to trenutno mogu da budu samo mitrovic i tejic koji su klinci. tako da ne bi bilo lose da dodje iskusan evroligaski plej.

Prvi tim

pre 9 godina

Čuo sam da pregovaraju sa Darijusom Morisom i da su mu ponudili ugovor. Ekipa bi u slučaju da Moris potpiše izgledala ovako:
1. Moris,Rebić
2.Jaka,Dženkins,Lazić
3.Dangubić,Kalinić
4.Mitrović,Tejić
5.Marjanović,Cirbes
Kažu još da bi Radenović mogao da ostane u klubu.Uz talentovane momke iz filijale Čvorović,Gudurić,Kaplanović biće to sasvim dobra i kvalitetna ekipa.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (pn, 6. avgust 2014 11:30)

Mozda, kada bi je vodio ozbiljan trener.

drmr

pre 9 godina

Za Štimca su zvanično poslate dve ponude ali je odbio. Milko Bjelica potpisao za Efes, a Keselj je imao očajan šut za tri prošle sezone.

Po meni Zirbes mnogo bolji od Katića i Štimca, juče sam ih gledao izuzetno su limitirani.
Uz vrhunskog pleja i ostanak Radenovića jači smo nego prethodne sezone.

Paja Baksis

pre 9 godina

Generalno, ovo je ok ekipa za sitne pare; Vecina igraca je potpisana na duzi period, tako da ce daleko vise znaciti na duze staze - sto kroz igre, sto mogucom prodajom.

Vidi se sistem, to je bitno.

Djenka jeste dvojka, ali bi mogao da vise uzme ulogu u organizaciji igre, mozda i da bude prvi plej...da je Cvetkovic ostao on bi mogao da bude rezerva, ovako je Rebic pod znakom pitanja.

Dvojke - Blazic i, onaj koji bi mogao da eksplodira ove sezone - Lazic

Ratoborne trojke - Dangubic i mozda Kalinic, mada je ovaj vise cetvorka

Cetvorke - Mitrovic i Tejic

Petice - Marjanovic i ovaj novi

U principu ratoborna ekipa, mozda ce ih protivnici dobijati, ali ne bez prolivenog znoja.

Rajko

pre 9 godina

Uloge se menjaju, sada je na nama da razigravamo nase talente u EL, odlicna politika kluba da se ne zalece sa preskupim pojacanjima i pravljenjem tima na brzinu, imamo dobru osnovu od igraca koji su igrali prosle sezone + klinci koji imaju veliki talenat, ali je potrebno da im se pruzi sansa ...

*

pre 9 godina

Ima li neka info za sezonske, jedva cekam da cujem "'ajde, igraj i bori se...".
Podrska za upravu i momke, nije im bilo lako ali su sve prepreke preskocili i ponovo nam doveli EL u Arenu.

sasha

pre 9 godina

pre neki dan je neko pisao ovde kako je Zvezda u pregovorima sa plejom koji je Amer, a ima ruski pasoš. Zna li se ko je taj ugrač? Meni jedino Holden pada na pamet ali mi je to nerealno. Takođe, mislim da pored pleja fali još "četvorka". Mada, Kešelj može biti isto fino pojačanje jer može nekoliko pzicija da pokrije.

grobar

pre 9 godina

realno imate slabiji tim nego prosle godine, sto znaci da od titule opet nista, u aba ligi mozda budete u top 4, a ako se iznerviramo ni kup necemo da vam damo.

GM

pre 9 godina

Treba dva pleja, jer u slucaju povrede novog ili Rebica, ponovo ce spasti na jednog i onda ce ponovo neko ko nije plej da igra pleja i onda ce ponovo da bude problem...

A krilni centar je moranje, ne moze se godinu dana igrati sa tacno 2 cetvorke i 2 centra.

Undagarin

pre 9 godina

Ako dovedu još samo jedno pojačanje, ne verujem da mogu biti konkurentni u Euroligi. Biće to previše mlad tim. A imaće jednog slabijeg centra, a verovatno i slabijeg pleja, ipak, Nelson je bio glavni igrač...

vlade123

pre 9 godina

Ok realno dobar plej mora da se dovede. Ali mora da se dovede i krilni centar ne mogu EL da iznesu Mitrovic i Tejic. Mora se dovesti i cetvorka.

jmt

pre 9 godina

jedini razlog što sam dao minus na komentar da jaka treba da bude kapiten je to što će kapiten biti branko lazić kome je ovo 4.godina u klubu i koji je takodje primer mnogima za borbenost i odanost dresu koji nosi,uz to je i srbin,pa će sigurno dobiti prednost to se zna.a i jaka je prevelika ložana i ovako,lud ko struja:-D

Ratko

pre 9 godina

Pa ovo kao da se borimo za opstanak u ABA ligi. Koji su ovi iz FMP Kaplanovic i kompanija? Zar sa njima mislite u Euroligu? Jos kad dodamo Mitrovica, Kalinica, Dangubica, Rebica to izgleda kao obdaniste. Ko ce da bude kapiten? Jaka Blazic sa 23 godine? Nagrabusili smo. Ovde je samo 5 igraca igralo Euroligu i to moze biti mac sa dve ostrice! Ili ce oni preko noci postati igracine sto je malo verovatno ili ono verovatnije da ce nas redom svi nabijati. Ne moze se sa obdanistem u Euroligu a nama nije zagarantovano ucesce i nemamo A licencu pa da mozemo razigravati tim iz godine u godinu sa ovom decom. Ako ne izborimo Euroligu na kraju sta onda? Puno njih voli sto stvaramo nekakve temelje i igramo sa klincima ali pazite da odmah ne budete razocarani! Taj Rebic jedva 5-3 uspe da pobedi Partizan a ovamo ce da igra sa Mekejlebom i Guadlokom. Strava jedva cekam.

yyg

pre 9 godina

Zasto uopste igramo Evroligu ako gazda zeli samo da ucestvujemo i da se prodaju Miskovi igraci? Ako dodje jos samo jedno pojacanje, uspeh je pobeda u grupi.

kme kme angela merkel ne da titulu

pre 9 godina

@(grobar, 6. avgust 2014 12:49
a mozda ako se budete puno iznervirali zapalite i od crnokose, kuknjava da krene jos u polu sezoni..
ps. nego mene zanima jel sudi Todoricev kum ili? to bi nam bilo najvece pojacanje za ovu sezonu

Milasin

pre 9 godina

Bas tako petarczv,svi koje smo prozivali,sem Nelsona,otisli su. Marka poznajem licno,cak je on bio iznenadjen sto je u zvezdi,a jos kapiten...

joker

pre 9 godina

Fino sastavljena ekipa. Naravno nije najskuplja ni u Srbiji, a kamoli uABA, ali očekujem da predvođeni Dejanom Radonjićem ponovo izdominiramo. Napred Zvezdo!

Trichko

pre 9 godina

Ako dodje Morris , onda cemo biti prava ekipa..Ne znam kolike su sanse, decko je dosta sezona proveo u NBA ligi i naviko se da prima dosta novca a ne znam dali zvezda ima da mu pruzi vise od 350 000 godisnje.. Videcemo sta ce biti..

pan

pre 9 godina

Posle pleja (ostavljam otvorenim pitanje da li vam trebaju jedan ili dva, jer ne znam status Cvetkovića i kvalitet Rebića) ostaje da dovedete jednog šutera, eventualno krilnog centra i obavezno trenera.
To je što se tiče koncepcije tima,
a što se tiče kvaliteta, to će se videti tek od oktobra.

Miki

pre 9 godina

Informacija za sezonske karte je da će biti jeftinije.Biće puštene u prodaju
u septembru.Vlasnici karata iz predhone sezone imaće popust i pravo da kupe karte za svoja mesta.

srbEUin

pre 9 godina

Pravilno usmerenje. Smanjiti broj stranaca i dati podršku mladima. Tako razvijamo domaće igrače, i pravimo tim na duže staze. Osnovni cilj: finale ABE i ponovno EL.
I sa skupljim igračima nam je sadašnji vrhunski domet top 16, koji bi uz malo sreće i ovaj tim mogao dostići. Bolje da se navijači mnogo ne zanose da možemo biti ravnopravni sa Realom, Barcom, CSKA, Oly, Pao, Makabijem, Armanijem, pa ni Valencijom, Fenerom i Galatom, ali bi mogli uz maksimalnu borbenost, samopuzdanje i homogenost tima igrati egal sa ostalima.

I to bi bio veliki uspeh za sadašnju srpsku (i EX-yu) klupsku košarku.

VR74

pre 9 godina

Ne znam za tu ponudu za Morisa, mislim da je skup, Partizan ga je hteo prošle godine! Umesto njega imamo Blesingejma, napušta Cibonu sigurno putem sporazumnog raskida, nema obeštećenja! Za novčanu razliku možemo da angažujemo neku "trojku-šutera"!

Vopi

pre 9 godina

Jedan crnac na pleju i Cvetkovic. Ali taj plej mora biti odlicnih fizickih predispozicija kao Nelson a bolji od njega na sutu i asistenciji a takvi kostaju i biraju jace klubove. Aj da vidimo.

Milan

pre 9 godina

Preko potreban je bek,suter neko ko ce davati po 15ak poena.a poteban je plej koji zna da razigra podeli asistencije a ne neki sebican da igra za seba

elektronika ce me ubiti

pre 9 godina

A sta je sa nasim maldim plejom sto je otisao u Makedoniju? Ne mogu da se setim imena, ali cini mi se da je otisao na pozajmicu.

joker

pre 9 godina

Fino sastavljena ekipa. Naravno nije najskuplja ni u Srbiji, a kamoli uABA, ali očekujem da predvođeni Dejanom Radonjićem ponovo izdominiramo. Napred Zvezdo!

drobnjak iz auta, gepekovanje, otimanje ...

pre 9 godina

Nije mi jasno, zssto nismo doveli npr Stimca, Keselja i Milka Bjelicu, nasi su igraci, slobodni i vrlo kvalitetni, i svi bi rado dosli. Pored Kalinica i Dangubica, koji nisu losi izbori, naprotiv, kad vec nismo doveli pomenutu trojicu, trebao se ostaviti Radenovic- koji moze da pokrije nekad i poziciju 5, mada bio sam za to da i Katic ostane, neophodno je bilo izabrati dobrog pleja, i to bi bila ekipa za respekt,a ovako je pitanje, mada verujem Covicu, i ako mi se ovaj centar uopste ne svidja, i mislim da je daleko od pojacanja ...

nikola

pre 9 godina

Definitivno Darijus Moris, covek je u sezoni 2012-13 za LAL imao 14,2 poena na 48 utakmica posle presao u Sixterse i imao 16,8 poena po mecu i jos u razvojnoj NBA ligi drzi rekord po asistenciajam u jednom mecu (18).
(bojan!, 6. avgust 2014 13:21)

Lose si video tu statistiku.Imao je u predhodnih par sezona u NBA oko 4-5 poena u proseku,kakvih crnih 14,2 i 16,8.

Dule

pre 9 godina

Mozda ovo nekima zvuci glupo ali ja bih uzeo JOVICA iz Radnickog (trenutno sa nasom seniorskom reprezentacijom). Zasto ne?! Momak, koliko ja kao laik mogu da procenim, ima zavidnu kosarkasku inteligenciju (po tome je bolji od svih nasih mladjih plejmejkera, a i ne verujem u tu pricu da je u A repku pozvan da bi ga Muta prodao za vece pare), a to je najvaznije za jednog pleja
Inace, sto se tice ovog Morissa, ne znam, mislim da je to bas nerealno - ipak su to skupi igraci https://www.youtube.com/watch?v=MTXfy-rbMCs

grobar

pre 9 godina

realno imate slabiji tim nego prosle godine, sto znaci da od titule opet nista, u aba ligi mozda budete u top 4, a ako se iznerviramo ni kup necemo da vam damo.

Ratko

pre 9 godina

Pa ovo kao da se borimo za opstanak u ABA ligi. Koji su ovi iz FMP Kaplanovic i kompanija? Zar sa njima mislite u Euroligu? Jos kad dodamo Mitrovica, Kalinica, Dangubica, Rebica to izgleda kao obdaniste. Ko ce da bude kapiten? Jaka Blazic sa 23 godine? Nagrabusili smo. Ovde je samo 5 igraca igralo Euroligu i to moze biti mac sa dve ostrice! Ili ce oni preko noci postati igracine sto je malo verovatno ili ono verovatnije da ce nas redom svi nabijati. Ne moze se sa obdanistem u Euroligu a nama nije zagarantovano ucesce i nemamo A licencu pa da mozemo razigravati tim iz godine u godinu sa ovom decom. Ako ne izborimo Euroligu na kraju sta onda? Puno njih voli sto stvaramo nekakve temelje i igramo sa klincima ali pazite da odmah ne budete razocarani! Taj Rebic jedva 5-3 uspe da pobedi Partizan a ovamo ce da igra sa Mekejlebom i Guadlokom. Strava jedva cekam.

Blaf

pre 9 godina

Samo polako, sve ide dobro i siguran sam da ćemo i ovaj problem uspješno riješiti. A onda polako i sigurno u evroligu i naravno kao osnovni cilj ponovni plasman u istu. Sve preko toga je super. Vjerujem u Zvezdu, uvijek uz nju.

elektronika ce me ubiti

pre 9 godina

A sta je sa nasim maldim plejom sto je otisao u Makedoniju? Ne mogu da se setim imena, ali cini mi se da je otisao na pozajmicu.

pivljanin

pre 9 godina

Vi i nemate neke ciljeve u Evroligi tako da vam 4 ne treba. Ionako ispadate u grupi.
(NR, 6. avgust 2014 10:54)

Baš naprotiv. Upravo vi nemate nikakve ciljeve u EL. Ali imate cipiripi.

yyg

pre 9 godina

Zasto uopste igramo Evroligu ako gazda zeli samo da ucestvujemo i da se prodaju Miskovi igraci? Ako dodje jos samo jedno pojacanje, uspeh je pobeda u grupi.

drobnjak iz auta, gepekovanje, otimanje ...

pre 9 godina

Nije mi jasno, zssto nismo doveli npr Stimca, Keselja i Milka Bjelicu, nasi su igraci, slobodni i vrlo kvalitetni, i svi bi rado dosli. Pored Kalinica i Dangubica, koji nisu losi izbori, naprotiv, kad vec nismo doveli pomenutu trojicu, trebao se ostaviti Radenovic- koji moze da pokrije nekad i poziciju 5, mada bio sam za to da i Katic ostane, neophodno je bilo izabrati dobrog pleja, i to bi bila ekipa za respekt,a ovako je pitanje, mada verujem Covicu, i ako mi se ovaj centar uopste ne svidja, i mislim da je daleko od pojacanja ...

dejan

pre 9 godina

Boljeg pleja od Nelsona ne mozemo imati. Cak i da dovedu nekoga ko bi imao slicnu statistiku, tesko da bi imao isti uticaj na igru. Ekipa ce biti jeftinija, ali i slabija nego prosle sezone. Volim i ja da se forsiraju mladi igraci iz nase skole, ali sa trenerom Radonjicem to ne moze izaci na dobro.

mghc

pre 9 godina

Mislim da nam, pored pleja, treba jos jedna cetvorka. Otisli su Dragicevic i Radenovic, a nikoga nismo doveli. Nisam siguran da je Tejic spreman za evroligaske napore...

Milos

pre 9 godina

ma da ima se moze se. jedno 700 000 E po sezoni za nekog iz nba direktno očekujem, sve manje bi bilo sok!
(oO, 06. avgust 2014 10:36)

Bas to nema sanse da se desi, jer se nema vise para. Zato i poslujemo ovako, otislo 6 igraca, dovedena tri dobra mlada bez obestecenja, za ukupno samo 390.000 po sezoni. Ostalo se puni igracima iz FMP-a i mladjih selekcija (to vi nemate), i njima se pruza sansa.

Sok je nesto drugo. Na primer, vi kukate nonstop da nemate, a nudite igracima vise od nas (40.000 vise za Dangubica!), dok jos uvek dugujete igracima.

gosha

pre 9 godina

najvece zvezdino pojacanje za sledecu sezonu je odlazak tadije avdije dragicevica... to sto taj igra vise ne prolazi ni na blokovskim turnirima

veliki strumf

pre 9 godina

Plej mora biti vrhunski, spreman da odmah popuni ogromnu prazninu nastalu odlaskom Nelsona. Verujem da smo kod dovodjenja igraca dosta ustedeli da bismo mogli dobro da platimo vrhunskog pleja. Niko ne pominje cetvorku, a i ona je neophodna. Otisli su Tadija i Radenovic, Tejic je jos jako mlad za EL, tako da nam je iskusna cetvorka potrebna kao lebac. Ne moze Luka da igra 35-40 minuta.

pn

pre 9 godina

Čuo sam da pregovaraju sa Darijusom Morisom i da su mu ponudili ugovor. Ekipa bi u slučaju da Moris potpiše izgledala ovako:
1. Moris,Rebić
2.Jaka,Dženkins,Lazić
3.Dangubić,Kalinić
4.Mitrović,Tejić
5.Marjanović,Cirbes
Kažu još da bi Radenović mogao da ostane u klubu.Uz talentovane momke iz filijale Čvorović,Gudurić,Kaplanović biće to sasvim dobra i kvalitetna ekipa.

vlade123

pre 9 godina

Ok realno dobar plej mora da se dovede. Ali mora da se dovede i krilni centar ne mogu EL da iznesu Mitrovic i Tejic. Mora se dovesti i cetvorka.

Paja Baksis

pre 9 godina

Generalno, ovo je ok ekipa za sitne pare; Vecina igraca je potpisana na duzi period, tako da ce daleko vise znaciti na duze staze - sto kroz igre, sto mogucom prodajom.

Vidi se sistem, to je bitno.

Djenka jeste dvojka, ali bi mogao da vise uzme ulogu u organizaciji igre, mozda i da bude prvi plej...da je Cvetkovic ostao on bi mogao da bude rezerva, ovako je Rebic pod znakom pitanja.

Dvojke - Blazic i, onaj koji bi mogao da eksplodira ove sezone - Lazic

Ratoborne trojke - Dangubic i mozda Kalinic, mada je ovaj vise cetvorka

Cetvorke - Mitrovic i Tejic

Petice - Marjanovic i ovaj novi

U principu ratoborna ekipa, mozda ce ih protivnici dobijati, ali ne bez prolivenog znoja.

Milan

pre 9 godina

Preko potreban je bek,suter neko ko ce davati po 15ak poena.a poteban je plej koji zna da razigra podeli asistencije a ne neki sebican da igra za seba

Dare

pre 9 godina

Pod hitno vratiti Dragana Jakovljevica da selektuje klince i pravi beduce asove. On je veliki Zvezdas i mislim da nam takvi ljudi trebaju u ovim teskim vremenima. Bravo za upravu selektovala je dobar EL tim.

Nolan

pre 9 godina

Vi i nemate neke ciljeve u Evroligi tako da vam 4 ne treba. Ionako ispadate u grupi.
(NR, 06. avgust 2014 10:54)

Pa vi sigurno nemate ciljeve u Evroligi jer ćete istu gledati na TV.
A tek ako potpiše Moris...

Nebojsa - Delija

pre 9 godina

Crvenoj Zvezdi su potrebna tri igraca i to :

1.PLEJMEKER tu treba dovesti stranca dobro otvoriti oci taj igrac mora biti lider na terenu ,da preuzima odgovornost, da zna dobro da razigrava ekipu u napadu i da igra jako odbranu sa igracem na toj poziciji se ne treba igrati .
2. SUTER ne bitno da li se radi o beku ili krilu mi igraca nemamo za koga mozemo da kazemo da je suter igrac osim Dzenkisa on vise igra pleja nego sto igra beka sutera ,takodje ova dva pojacanja na poziciji krila sto stigli nisu suteri zato predlazem da se angazuje suter bez dva minimum igraca sutera u timu mi nemamo sta da trazimo a mi ih trenutno nemamo
3.KRILNI CENTAR - cetvorka na toj poziciji C.Zvezda ima dva mlada talentovana igraca u Mitrovicu i Tejicu oni su velika buducnost kluba ali bio bi preveliki zalogaj da oni budu alternative na poziciji cetvorke zato treba dovesti nekog iskusnog stranca koji bi bio dobar i u reketu i zna da se izvuce da sutne za tri poena

Milos

pre 9 godina

Preko potreban je bek,suter neko ko ce davati po 15ak poena.a poteban je plej koji zna da razigra podeli asistencije a ne neki sebican da igra za seba
(Milan, 06. avgust 2014 11:19)

Pored zivog Djenke, ti trazis beka sutera...

Dule

pre 9 godina

Mozda ovo nekima zvuci glupo ali ja bih uzeo JOVICA iz Radnickog (trenutno sa nasom seniorskom reprezentacijom). Zasto ne?! Momak, koliko ja kao laik mogu da procenim, ima zavidnu kosarkasku inteligenciju (po tome je bolji od svih nasih mladjih plejmejkera, a i ne verujem u tu pricu da je u A repku pozvan da bi ga Muta prodao za vece pare), a to je najvaznije za jednog pleja
Inace, sto se tice ovog Morissa, ne znam, mislim da je to bas nerealno - ipak su to skupi igraci https://www.youtube.com/watch?v=MTXfy-rbMCs

Zlatko

pre 9 godina

Strpljen spasen,polako ljudi. Za sad lepo radimo,dovodimo igrace koji ce biti kostur tima par god. Nema vise uzmem kes i cao zdravo.
Zvezda mi je sve!

*

pre 9 godina

Ima li neka info za sezonske, jedva cekam da cujem "'ajde, igraj i bori se...".
Podrska za upravu i momke, nije im bilo lako ali su sve prepreke preskocili i ponovo nam doveli EL u Arenu.

kme kme angela merkel ne da titulu

pre 9 godina

@(grobar, 6. avgust 2014 12:49
a mozda ako se budete puno iznervirali zapalite i od crnokose, kuknjava da krene jos u polu sezoni..
ps. nego mene zanima jel sudi Todoricev kum ili? to bi nam bilo najvece pojacanje za ovu sezonu

Prvi tim

pre 9 godina

Čuo sam da pregovaraju sa Darijusom Morisom i da su mu ponudili ugovor. Ekipa bi u slučaju da Moris potpiše izgledala ovako:
1. Moris,Rebić
2.Jaka,Dženkins,Lazić
3.Dangubić,Kalinić
4.Mitrović,Tejić
5.Marjanović,Cirbes
Kažu još da bi Radenović mogao da ostane u klubu.Uz talentovane momke iz filijale Čvorović,Gudurić,Kaplanović biće to sasvim dobra i kvalitetna ekipa.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (pn, 6. avgust 2014 11:30)

Mozda, kada bi je vodio ozbiljan trener.

VR74

pre 9 godina

Ne znam za tu ponudu za Morisa, mislim da je skup, Partizan ga je hteo prošle godine! Umesto njega imamo Blesingejma, napušta Cibonu sigurno putem sporazumnog raskida, nema obeštećenja! Za novčanu razliku možemo da angažujemo neku "trojku-šutera"!

Bora

pre 9 godina

A gde je Suter - Trojkas koji resava utakmice kada ne ide ,to je jos potrebno pored Vrhunskog Pleja.
(alo alo, 6. avgust 2014 10:39)

Evo! http://aroundthehorns.files.wordpress.com/2011/11/charles-jenkins.jpg

sasha

pre 9 godina

pre neki dan je neko pisao ovde kako je Zvezda u pregovorima sa plejom koji je Amer, a ima ruski pasoš. Zna li se ko je taj ugrač? Meni jedino Holden pada na pamet ali mi je to nerealno. Takođe, mislim da pored pleja fali još "četvorka". Mada, Kešelj može biti isto fino pojačanje jer može nekoliko pzicija da pokrije.

joca

pre 9 godina

Pa zar nisu zainteresovani za Jovana Novaka? A ne, to su samo pomutili vodu da ga Partizan ne uzme.
(z, 6. avgust 2014 11:46)
Novak valjda ode u Radnicki.

Undagarin

pre 9 godina

Ako dovedu još samo jedno pojačanje, ne verujem da mogu biti konkurentni u Euroligi. Biće to previše mlad tim. A imaće jednog slabijeg centra, a verovatno i slabijeg pleja, ipak, Nelson je bio glavni igrač...

petarczv

pre 9 godina

Darius morris !!! Ako njega dovedemo ima da kidamo! Decko je jedno 6 x bolji od nelsona! Fenomenalan pregled igre odlican pas,ume da pogodi za tri i lako resava situacije 1na 1... Odlican ulaz. U rooki sezoni za lakerse je u play off-u protiv SAS-a ubacio 24 p.

petarczv

pre 9 godina

Kako moze neko da kaze da imamo losiji tim od prosle godine???! Okosnica tima je ostala a svi igraci koje smo cele sezone prozivali i zeleli da odu su otisli a dosli bolji i mladji. Ako dodje dobar play (morris) bice to mnogo bolja ekipa... Ko vam nedostaje Simonovic? Lypovij? Katic? ...

joker

pre 9 godina

Fino sastavljena ekipa. Naravno nije najskuplja ni u Srbiji, a kamoli uABA, ali očekujem da predvođeni Dejanom Radonjićem ponovo izdominiramo. Napred Zvezdo!

Samo kažem

pre 9 godina

Ok problem je cetvorka ,jer Mitrovic ne moze sam sa mladim Tejicem . A plej nije problem ? koliko god dobrog Amerikanca.doveli igrace po 40 min i po tri utakmice u 10 dana ? Nece se nikad povrediti sa sigurnoscu100 % ? I , menjace ga Rebic ? Realno sve sto sam ga video to je bilo ono 5 na 3 , drugde se nije video posebno i sad ce da bude drugi plej u EL . Ili ce Dzenkins da igra na kecu . Jos gore , moze da igra samo kao pomocni plej u nekim takt. varijantama. Decko je operisan od organizacije igre. Bez dva rasna pleja igracemo divlji Radonja stil i dalje,gde lopta kruzi oko zone ko u rukometu.. Nek vrate Cvetkovica sa pozajmice , ali ne zadovoljava strucnjaka. Imacemo najveci raspon ruku u EL i najmanji broj asistencija sve dok se forsira strucnjakova vizija .

TonyJaa

pre 9 godina

Ok realno dobar plej mora da se dovede. Ali mora da se dovede i krilni centar ne mogu EL da iznesu Mitrovic i Tejic. Mora se dovesti i cetvorka.
(vlade123, 6. avgust 2014 12:19)

mora samo da se umre

GM

pre 9 godina

Treba dva pleja, jer u slucaju povrede novog ili Rebica, ponovo ce spasti na jednog i onda ce ponovo neko ko nije plej da igra pleja i onda ce ponovo da bude problem...

A krilni centar je moranje, ne moze se godinu dana igrati sa tacno 2 cetvorke i 2 centra.

Oberin Martell

pre 9 godina

Nezvanično, izgleda da je Radenoviću ipak ponuđen novi ugovor. Bilo bi dobro da ostane. Raden, Luka i Tejić dovoljno za četvorku. Tadija ionako nije ništa pokazao (očekivano).

bojan!

pre 9 godina

Definitivno Darijus Moris, covek je u sezoni 2012-13 za LAL imao 14,2 poena na 48 utakmica posle presao u Sixterse i imao 16,8 poena po mecu i jos u razvojnoj NBA ligi drzi rekord po asistenciajam u jednom mecu (18).

joker

pre 9 godina

Fino sastavljena ekipa. Naravno nije najskuplja ni u Srbiji, a kamoli uABA, ali očekujem da predvođeni Dejanom Radonjićem ponovo izdominiramo. Napred Zvezdo!

Rajko

pre 9 godina

Uloge se menjaju, sada je na nama da razigravamo nase talente u EL, odlicna politika kluba da se ne zalece sa preskupim pojacanjima i pravljenjem tima na brzinu, imamo dobru osnovu od igraca koji su igrali prosle sezone + klinci koji imaju veliki talenat, ali je potrebno da im se pruzi sansa ...

anbeast

pre 9 godina

Taj plej MORA da bude mnogo dobar. Pri ovakvom sastavu, kreativni, probojni plej je neophodan. Ne znam da li Cirbes moze da pruzi neke minute na 4? Ko ga je gledao? Ja bih rizikovao i bacio Mitrovica i Tejica u vatru, pa sta bude...

zvezdas

pre 9 godina

Crvenoj Zvezdi su potrebna tri igraca i to :

1.PLEJMEKER tu treba dovesti stranca dobro otvoriti oci taj igrac mora biti lider na terenu ,da preuzima odgovornost, da zna dobro da razigrava ekipu u napadu i da igra jako odbranu sa igracem na toj poziciji se ne treba igrati .
2. SUTER ne bitno da li se radi o beku ili krilu mi igraca nemamo za koga mozemo da kazemo da je suter igrac osim Dzenkisa on vise igra pleja nego sto igra beka sutera ,takodje ova dva pojacanja na poziciji krila sto stigli nisu suteri zato predlazem da se angazuje suter bez dva minimum igraca sutera u timu mi nemamo sta da trazimo a mi ih trenutno nemamo
3.KRILNI CENTAR - cetvorka na toj poziciji C.Zvezda ima dva mlada talentovana igraca u Mitrovicu i Tejicu oni su velika buducnost kluba ali bio bi preveliki zalogaj da oni budu alternative na poziciji cetvorke zato treba dovesti nekog iskusnog stranca koji bi bio dobar i u reketu i zna da se izvuce da sutne za tri poena
(Nebojsa - Delija, 6. avgust 2014 11:50)

1.To sto si ti opisao kosta bar milion evra po sezoni.
2.Dangubic.
3.Mitrovic je pokazao i dokazao da izrasta u velikog igraca kome sut sa 6.25 nije problem.Tejic mozda jeste problem kao alternativa ali ja sam za to da mu se pruzi sansa.

Miki

pre 9 godina

Informacija za sezonske karte je da će biti jeftinije.Biće puštene u prodaju
u septembru.Vlasnici karata iz predhone sezone imaće popust i pravo da kupe karte za svoja mesta.

dkd

pre 9 godina

stalno ista prica. dajmo sansu maladima i sl. i onda kad imas dvije cetvorke koje su mlade ali ne toliko ( igrace sad ili nece nikad) nastaje kuknjava da se dovede jos neko. pustite momke da igraju, mozemo da prikljucimo jos 16 mladih igrača, ako im se ne da sansa nista nije urađeno. Uostalom ako je Partizan izgurao sezonu sa 3 balvana na centru, mozemo i mi sa 2 talenta na poziciji 4.

nolle

pre 9 godina

ja sam i vise nego zadovoljan sa igračima koji su došli ,pričate o suterima? a niste pratili
naše igrače iz fmp! Cvorovic i Guduric su ove godine kidali ,pa dule je bog dana davio zbog njih ,cvorovic ih ubio trojkama a guduric je svuda bio na terenu ...sa ovom dvojicom i još jedan play biće brutalna ekipa

drmr

pre 9 godina

Za Štimca su zvanično poslate dve ponude ali je odbio. Milko Bjelica potpisao za Efes, a Keselj je imao očajan šut za tri prošle sezone.

Po meni Zirbes mnogo bolji od Katića i Štimca, juče sam ih gledao izuzetno su limitirani.
Uz vrhunskog pleja i ostanak Radenovića jači smo nego prethodne sezone.

joovicc

pre 9 godina

nece dovoditi cetvorku, podmladjuje se tim. mene najvise brine sto tim nema vodju, to trenutno mogu da budu samo mitrovic i tejic koji su klinci. tako da ne bi bilo lose da dodje iskusan evroligaski plej.

Nikola

pre 9 godina

Ja ne mogu da verujem sta neki ljudi pricaju ovde! Kakva pojacanja bi trebalo da dovedemo? Da li ste vi realni koliko kostaju igraci koji imaju iskustva i koji su ostavili trag u Evroligi? Pa uzeli smo dva ekstra talentovana, mlada, domaca igraca i sa njima cemo u Evroligu, pa sta. Pa sta kad ce nam cetvorke biti Mitrovic i Tejic? Pa sta ako ce Rebic da igra protiv Mekejleba i Gudaloka, da ne bi mozda da dovedemo nekog od njih? Da li si ti realan? Pa gde je bio Bogdanovic prosle godine a gde je sad? Idealno bi bilo da dovedemo Nemanju Bjelicu i recimo da zamolimo Pekovica da odigra jedno dve sezone u Zvezdi sad. Kako mislite da funkionise klub? Da stvara mlade talente ili da se otima sa Barsom, Realom i drugima oko igraca. Nasa jedina sansa su ovi mladi momci a njihova jedina sansa je da verujemo u njih.

Komentator

pre 9 godina

Smatram da je ovo pametan potez.Priliku ce dobiti i mladji igraci a tim je jeftiniji i ima potencijal.Sto se tice pleja ne zaboravite da on treba pre svega da razigra ostale.Timski igrac a ne neki ego manijak

pan

pre 9 godina

Posle pleja (ostavljam otvorenim pitanje da li vam trebaju jedan ili dva, jer ne znam status Cvetkovića i kvalitet Rebića) ostaje da dovedete jednog šutera, eventualno krilnog centra i obavezno trenera.
To je što se tiče koncepcije tima,
a što se tiče kvaliteta, to će se videti tek od oktobra.

anbeast

pre 9 godina

Da, fali prvi plej, ali fali i jos jedan. Stvarno, kakva je situacija sa Cvetkovicem? Dzenkins NIJE plej. Mozda je morao to ponekad da igra, ali nema kontrolu ritma, kasni sa pasovima itd... Njemu lopta u ruke samo kad je neophodno da neko "izmisli" kos. Nadam se da se malo privikao na manji teren i puniji reket pa da nece onako bezglavo jurisati na kos. Voli da igra sa loptom u rukama ali nije los kao "spot up" suter. Uz dobrog pleja, ja Djenku tako vidim ove sezone. Spot up sutiranje i izolacija kad se ostalo raspadne..
Odakle info o Morisu i ostanku Radenovica?

Milasin

pre 9 godina

Bas tako petarczv,svi koje smo prozivali,sem Nelsona,otisli su. Marka poznajem licno,cak je on bio iznenadjen sto je u zvezdi,a jos kapiten...

jmt

pre 9 godina

jedini razlog što sam dao minus na komentar da jaka treba da bude kapiten je to što će kapiten biti branko lazić kome je ovo 4.godina u klubu i koji je takodje primer mnogima za borbenost i odanost dresu koji nosi,uz to je i srbin,pa će sigurno dobiti prednost to se zna.a i jaka je prevelika ložana i ovako,lud ko struja:-D

srbEUin

pre 9 godina

Pravilno usmerenje. Smanjiti broj stranaca i dati podršku mladima. Tako razvijamo domaće igrače, i pravimo tim na duže staze. Osnovni cilj: finale ABE i ponovno EL.
I sa skupljim igračima nam je sadašnji vrhunski domet top 16, koji bi uz malo sreće i ovaj tim mogao dostići. Bolje da se navijači mnogo ne zanose da možemo biti ravnopravni sa Realom, Barcom, CSKA, Oly, Pao, Makabijem, Armanijem, pa ni Valencijom, Fenerom i Galatom, ali bi mogli uz maksimalnu borbenost, samopuzdanje i homogenost tima igrati egal sa ostalima.

I to bi bio veliki uspeh za sadašnju srpsku (i EX-yu) klupsku košarku.

Vopi

pre 9 godina

Jedan crnac na pleju i Cvetkovic. Ali taj plej mora biti odlicnih fizickih predispozicija kao Nelson a bolji od njega na sutu i asistenciji a takvi kostaju i biraju jace klubove. Aj da vidimo.

nikola

pre 9 godina

Definitivno Darijus Moris, covek je u sezoni 2012-13 za LAL imao 14,2 poena na 48 utakmica posle presao u Sixterse i imao 16,8 poena po mecu i jos u razvojnoj NBA ligi drzi rekord po asistenciajam u jednom mecu (18).
(bojan!, 6. avgust 2014 13:21)

Lose si video tu statistiku.Imao je u predhodnih par sezona u NBA oko 4-5 poena u proseku,kakvih crnih 14,2 i 16,8.

Trichko

pre 9 godina

Ako dodje Morris , onda cemo biti prava ekipa..Ne znam kolike su sanse, decko je dosta sezona proveo u NBA ligi i naviko se da prima dosta novca a ne znam dali zvezda ima da mu pruzi vise od 350 000 godisnje.. Videcemo sta ce biti..