Četvrtak, 31.07.2014.

22:15

Vujošević: Žao mi zbog Dangubića

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je da klub želi Edu Murića, da se nada ostanku Dragana Milosavljevića, te da mu je žao što nije došao Nemanja Dangubić.

Izvor: B92

Vujoševiæ: Žao mi zbog Dangubiæa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

124 Komentari

Sortiraj po:

ultrasrbin

pre 9 godina

Dzaba vam novci KK P IGOKEA, 1. avgust 2014 08:13

A kao niste hteli da uzmete Milosavljevica . Pa nudili ste mu mnogo vece pare,ali vas je odbio. A Bogdana kao niste hteli i sve pokusavali da ga dovedete.

Niko vama nije uzeo igrace vec su Vujanic, Tomasevic, Bogdanovic i mnogi drugi prihvatili ponudu.

SASA

pre 9 godina

E Dule, tek ce ti biti zao....

Proslo vreme igranja za obecanja...
A novce si sve potrosio, nikog platio nisi, i sva ona silna zapomaganja, vriska, prosle godine, nista od tog...Kuknjava vise ne prolazi, sad ces morati se pokazati, a posto si vec u prosloj sezoni, prvoj gde se moglo igrati ravnopravno, izgubio Euro-ligu, predao kup, i pobegao sa terenu u finalu, hajde da vidimo kako koji ce izgovori biti ove godine..
Ja cisto sumnjam da kraj ove sezone ces docekati na klupi, ili ti ili danilovic, neko odlazi, a po onome sto vidim sad, mislim da ni vrabci vise ne kupuju ono sto ti pricas.. Ti i todorovic ste 2 dinosaura, koji ste od jednog sjajnog tima, napravili svoju kafanu,,

@leksa

pre 9 godina

Драги Рамбо,
да пробам још једном, јер проба не кошта.
Ни у једном случају није дошло до фузије (стапања 2 клуба у 1). У случају Партизана Игокее и Игокее Партизана то су била 2 клуба, 2 имена, 2 рачуна, 2 лиге, 2 државе. Кад су се разишли, а то је било брзо, само су скинули други део имена.
У случају ЦЗВ и ФМП-а (ЦЗТ-а) ствар је другачија. Један клуб је преузео обележја, име (скоро идентично), традицију и историју (освојене трофеје) и навијаче другог клуба (па и тебе!), а задржао своју инфраструктуру, управу, играче, рачун.
Последње 2 ствари су кључне. Доказ да ЦЗТ није ЦЗВ јесте то да су Недовић и Цветковић морали да потпишу уговоре са својим новим клубом! Рачун? Е ту је ствар тек криминална: сваки приватник који има више фирми (рачуна) и пребацује средства са једног на други рачун не би ли избегао дужничке обавезе био би ухапшен. Овде, новац од спонзора (и од државе) иде једној управи која одлучује хоће ли га и колико утрошити на куповину нових играча или на санацију дугова. Када је ствар регуларна, а дугујеш, блокирају ти рачун у току прелазног рока. А то смо већ видели, зар не?

pan

pre 9 godina

Ja bi pre poredio Milutinovića sa Anđušićem, jer napad mogu da odigraju podlednako kvalitetno, a odbranu, po Duletovim kriterijumima ne igraju, tako da sam mišljenja da će Milutinović proći kao Anđušić, a da je doveden samo zato što se zbog besparice (a i neigranja eurolige) ne mogu dovesti kvalitetniji domaći igrači.
(SRECKOL, 31. jul 2014 22:54)

Anđušić je bek koji može da bude i plej,
a Milutinović i Dangubić su bekovi i niska krila.
Anđušić šutira sa zemlje, Milutinović je klasičan skok šuter tipa Tripkovića i zato mnogo lakše od Anđušića šutira iz trka posle bloka.
Anđušić nema ulaz, Milutinović je mnogo bolji od njega u prodoru, a i fizički jači, zato Anđušić može da bude plej, a Milutinović nikako.
I najvažnije, Anđušića je Dule nasledio i ne bi ga ni odbacio da se nije pojavio Bogdanov talenat,
a Milutinovića je sam izabrao.
Nije ni Tripković igrao dobro odbranu, ali ga je Dule držao godinama, dobar trener zamaskira slabu odbranu takvog igrača (na primer zonom sa Vranešom), a Milutinović je svakako bolji u odbrani i od Anđušića i od Tripkovića.

aha

pre 9 godina

Partizan je uvek, u svakom takmičenju, kako god da se zvalo ili zove, iako uslovi nisu uvek bili maksimalni, želeo i želeće, da ostvari najveće moguće rezultate.


Sem u kupu, jel da?

brondby

pre 9 godina

kme kmee
(yyg, 31. jul 2014 21:58)

Što volim ovakve komentare, duhoviti a u isto vreme suptilni i jezgrovito i sa tako malo reči toliko puno kažu pogađajuci pri tom u samu suštinu problema ?

xy

pre 9 godina

Sta vam fali.
U poslednjih 20 godina Zvezda nije bila u finansijskim problemima samo 5-6 godina. 5 puta pred gasenjem, pa smo preziveli.
prezivecete i vi.

Penzija dulence penzija!

pre 9 godina

Navikavaj se dule da vise ne igras evroligu i da nemas cime privuci mlade igrace.A mislim da je vise neces nikad zaigrati.

toon

pre 9 godina

nisu izgleda mnogi shvatili sta je dule heo da kaže
žao mu je sto je dangubic napravio najvecu gresku u karijeri i verovatno je ogranicio na osrednje evropske ekipe.
a najsmesnija ja nba klauzula svake godine :D

pixi10

pre 9 godina

Cemu zaljenje!? Svaki mladi igrac koji planira da napreduje ako se i malo dvoumi da li da dodje u Partizan, slobodno neka ne dolazi. Ako ce Radonjiceva skola kosarke da mu obezbedi bolju buducnost, sercno mu bilo. Po meni, karijeru je stavio na kocku zbog par hiljada evra, al to je vec njegov problem. (luzer, 31. jul 2014 23:58) I Cakarevic je dosao kao reprezentativac pa je lepo napredovao?

sakupljam minuse

pre 9 godina

Normalno je da cu kupiti godisnju kartu kao i uvek jer ocekijem finale Uleb kupa, osvajanne ABA lige i kao i obicno da se prosetamo domacom ligom.

muamua

pre 9 godina

rambo izj srbistana daj neki dokaz o fuziji igokea partizan???? zvanican list npr....smarate vise sa tim....idite u apr i vidite gde je vas kk crvena zvezda,a gde je kk crvena zvezda beograd....

Da se zna razlika

pre 9 godina

Neko je Milosavljević a neko Dangubić.
(Bogi, 31. jul 2014 23:25)+
Neko navija za instituciju a neko za FMP(kome niko ne moze da zabrani kako ce da se zove)

nismo isti

pre 9 godina

@rambo iz srbistan
da pojasnimo jos jednom:
KK C.Zvezda Telekom (tj FMP kome niko ne moze da zabrani kako ce da se zove) nije clan SD C.Zvezda
KK C.Zvezda je clan SD C.Zvezda ali se ne takmici vec 4 sezonu (iznajmila je svoje ime i grb FMPu na 5 godina).
KK Partizan Igokea je bio clan SD Partizan a Igokeo je bio sponzor kluba te godine (kao MTS ove godine)

hjas

pre 9 godina

"Žao mi je što nije došao, jer sam i javno rekao da je naša želja i koliko je prirodno da zaigra za nas. Ali, ne bih opet da objašnjavam zašto je Partizan prirodna sredina za njega, kako mu ne bih otežavao situaciju", istakao je Vujošević. JASNA PORUKA DA JE DANGUBIC NAVIJAC PARTIZANA.PAMETNOM DOSTA

Milan

pre 9 godina

Zaboravio je da kod Duleta sleduju i casovi ljubavi doduse nece vise da davi tokom utakmice javno, nego u svlacionici tajno. Pa cak je i Bogdanovic rekao da se posle toga dvoumio da ode, svako normalan bi otisao i svako normalan nikad vise nece doci do god je tu Davitelj.

Kadar nevera

pre 9 godina

Rambo iz srbistana:
Iskreno me zanima zasto prozivate Zvezdu za fuziju sa Fmp-om, kad je Partizan 2007. uradio isto sa Igokea-om. Jedina razlika koju vidim je sto je Fmp- iz Srbije a Igokea Republike Srpske. i ovdeostavljam isto pitanje, ako moze objasnjenje....hvala....
(rambo iz srbistan, 31. jul 2014 23:51)

Ovako,neobavesteni covece...Partizan je sa Igokeom napravio fuziju,i dogovor o saradnji,iz te situacije,bukvalno nije dobio nista...Kasnije je saradnja okoncana..

Crvena Zvezda je sa FMP-om napravila fuziju u trenutku kada je ispala iz ABA lige,i fuzijom pokupila sva prava FMP-a ,i sve igrace...Crvena Zvezda u sustini,i ne postoii,ko zna za koga ti sine navijas...
Tu je razlika...

raspad mozga

pre 9 godina

Ne očekujem manje od stotinak komentara limenih mazohista...
(17 godina bez titule i sa 0 ABA liga, 31. jul 2014 22:05)

Svojim komentarom si upravo pokazao ko je mazohista. Ocigledno ti toliko Covic rasturio da ti nije dobro i ne znas vise sta pricas, a opet samo o njemu mislis. Ako pricas o "limenima" znaci pricas o FMP-u? Ako pricas o FMP-u zasto onda kazes nula ABA titula kad ih imaju dve? Vi ste grobari toliko prsli da vise ne znate sta pricate. MOgu da zamislim kako ce vam biti tek sledecih godina i jedva cekam.

Sumadinac

pre 9 godina

Cuj sad ovo??? U svakom takmicenju maksimum... Kako se sad menja prica, a Kup Radivoja Koraca??? "Evo vam pa se igrajte..." Eeeee vidis sad kako su to sve lepa takmicenja...
(sale, 31. jul 2014 21:58)


Da si bar malo objektivan pa kazes sebi ovako: cekaj bre, taj partizan je ostao pre pocetka sezone bez igraca do dva meseca pred kraj iste(postavlja se pitanje uigranosti kada se vrati), pa im se onda na pocetku sezone povredi prvi play ekipe na citavu sezonu (postavlja se pitanje kako izdrzati uigranosti ekipe do kraja sezone), pa im se povredi kapiten i najbolji igrac ekipe sa priprema do kraja sezone, tu se vec postavlja pitanje kako vi niste uspeli da osvojite opet nista osim "takmicenja" od 4 utakmice, gde je realno taj trenerski mag, taj ser Alex Vujosevic odmorio ekipu jer je upravo tada, sa tom desetkovanom ekipom otisao u top16, a uz vrlo malo srece i sa tim povredama moga da prodje u top8.

Lafayette

pre 9 godina

Svaka cast Dangubicu...i to je izbor ,lova umesto eurokupa,sve najbolje i da te zaobidju trofeji!Svi koji idu u klub koji je samo pukom srecom-bankrotom Cibone upao da igra EL su u ovoj fazi Jordani!Verovatno ce te biti sampioni pripremnog perioda ,verovatno ce te nas dobiti prvi derbi ,jer Partizan dok sklopi kockice trebace vreme ,ali tamo negde u maju pevace se opet dzaba vam novci moji sinovci!

Goran

pre 9 godina

Zaista je glupo da demantujem gluposti koje plasiraju "anonimni" izvori i koje su zaživele među pojedinim igračima i menadžerima. Sve te priče su bez osnova, svesno se plasiraju da bi se punile prazne glave. Partizan je uvek, u svakom takmičenju, kako god da se zvalo ili zove, iako uslovi nisu uvek bili maksimalni, želeo i želeće, da ostvari najveće moguće rezultate. Takođe, čujem da istom pričom pokušavaju da se obeshrabre navijači da ne kupuju sezonske ulaznice. Verujem da će oni ipak prepoznati trenutak, da će stati u tim i da ćemo zajedničkim snagama, kao do sada ostvariti ciljeve

- posle kupa Radivoja Koraca prosle sezone, da, zaista je glupo!!!

kako drugacije

pre 9 godina

Iskreno me zanima zasto prozivate Zvezdu za fuziju sa Fmp-om, kad je Partizan 2007. uradio isto sa Igokea-om. Jedina razlika koju vidim je sto je Fmp- iz Srbije a Igokea Republike Srpske. i ovdeostavljam isto pitanje, ako moze objasnjenje....hvala....
(rambo iz srbistan, 31. jul 2014 23:51)

Evo objasnjenja...potpisan je sporazum o saradnji dva kluba na odredjeno vreme(isto koje Zvezda imala sa Borcem iz Čačka recimo ili FK sa Sopotom u vreme Vladana Lukića)...e sad isti takav sporazum Partizan ima i sa Francuzima - otuda tri francuska mlada igrača...jel' to po tebi znači da se Partizan sad zove Partizan Francuska ili se FK Zvezda zvala Zvezda Sopot!?
Nije Fuzija dva kluba isto, kao sporazum o saradnji - ti sporazumi podrazumevaju razmenu igrača na primer, a u slučaju Zvezde igrači su morali da poptišu nove ugovore sa FMP-om, koji je promenio ime u APR-u u CZB - nadam se da sam ti približio tematiku!?

Arsen

pre 9 godina

@Ne znam za Dangubića ali Partizan sa tobom, bez pomoći države (koju ste imali prethodnih 10 godina), polako ali sigurno pronalazi "prirodnu sredinu": nema Evrolige, nema para za dovođenje igrača, nema sponzora!
(VR74, 31. jul 2014 22:35)

Aha, OK. A da li je po tebi "prirodna sredina" to sto zivis u zamrzivacu? Ako jeste, onda u redu. :)

nikola

pre 9 godina

(rambo iz srbistan, 31. jul 2014 23:51)

Ogromna razlika.Partizan i Igokea su imali poslovnu saradnju,razmena igraca,odnos filijale i glavnog kluba,oba su nastavili normalno da postoje i takmice se, i glavno,to je trajalo mislim 2 godine.Ovo kod vas cak nije ni fuzija,jer je c.zvezda zamrznuta i ne takmici se,a fmp promenio ime i predstavlja se kao cz(a Radnicki Basket promenio ime u FMP da se zavara trag).

Marko

pre 9 godina

Ja ne mogu da zamislim sta bi bilo da su oni prvaci, koliko vec godina, da imaju 4 major evropska trofeja, da igraju el malo duze u nizu, da pobede neku vecu ekipu, sta god. Prosto neverovatno, mene bi bilo sramota da pricam bilo sta o kosarci, a da navijam za Crvenu zvezdu.

Sasa

pre 9 godina

Imali koji igrac da nije partizanovac? Pa za ove navija cela Srbija a opet ih samo 20 na tribinama. Sramota da decka prozivas samo zato sto nije dosao kod tebe.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Borky, 31. jul 2014 23:22)

Sramota je da ti izmisljas . Ovo su reci DV:"Žao mi je što nije došao, jer sam i javno rekao da je naša želja i koliko je prirodno da zaigra za nas. Ali, ne bih opet da objašnjavam zašto je Partizan prirodna sredina za njega, kako mu ne bih otežavao situaciju", istakao je Vujošević.

Sta je ovde nekorektno ?

Milos

pre 9 godina

Zvezda ce osvojiti opet sve trofeje u kosarci,ali na NBA 2K15 kad izadje patch !
(J.D.Aleksandar, 31. jul 2014 23:11)

Ko o cemu, ti nonstop o Zvezdi. A danas si izuzetno aktivan. Neka, samo podeli svoju muku sa drugovima. :)

Savi

pre 9 godina

...Sramota da decka prozivas samo zato sto nije dosao kod tebe.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Borky, 31. jul 2014 23:22)

Gde on ovde "proziva" Dangubica?

svaka sezona copy paste..

pre 9 godina

Cek ako sam dobro shvatio vi se borite sa Megom da zadrzite svoga kapitena?!?!?Auu legenda Kecman vas tuzi,ti tuzis predsednika kluba a taj isti predsednik te ne moze otpustiti dok vam Mega otima igrace. Vi ste do grla brajo moj.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Borky, 31. jul 2014 23:27)


Ipak nisi dobro shvatio pa ti preporucujem, procitaj opet Duletovu izjavu. Po drugi put mozda shvatis. Sto se tice toga da se vi pojacavate, to ja gledam svake sezone. Pa ako bih poceo da nabrajam od Brauna za koga ste likovali da ste ga preoteli Partizanu, Silba, a sada Dangubic..i on ce da prodje kao ovi pre njega. Racuna se samo kraj sezone a kako ce biti, to vi znate odlicno, valjda ste naucili to do sada godinama?? Ili vam jos treba da utvrdite gradivo??

Figo

pre 9 godina

Kako bi se vi zvezdasi kleli u nekoga ko ce sve uciniti samo da Zvezda bude prva. Ma kakve god stvari radio, stipao sudije, psovao, gepekovao, sve to radi DA PARTIZAN BUDE SAMPION. Vi takvoga nikada niste imali a po svemu sudeci necete, zato ste i tu gde jeste, bez titula (uzamrzivacu).
(maratonac, 31. jul 2014 23:10)

Ja prosto ne mogu da verujem da se ti ponosis ovim sto si naveoo da Dule radi! Cuo si za onu nasu, cega se pametan stidi, ...??

dragan

pre 9 godina

Generale samo zovi,letećemo k'o orlovi!! Večna želja i nada,i navijača Zvezde i Fmp-a da Dule ode!Al' nada se i lisica da ovnu otpadnu m..a,pa da se slatko najede!Miloje može u Partizan,al' za jedno pet godina.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (bora, 31. jul 2014 22:21)

Taman posla da zelimo da ode,zelimo vam ovog za vecnog trenera i predsednika kluba.On ionako za nigde drugde nije a i godisnje vam pojede sada vec ceo budzet samo na kazne koje dobija na utakmicama

neverica

pre 9 godina

Za velike navijace partizana koji preko tastatura sole "usputno"pamet, navijam za za Zvezdu ili FMP, kako god da vam je volja, zovite... I sami znate, da su te vase reci, odraz nemoci i saznanja da ste u kanalu kao klub. Doslo je sve na svoje, nema vise ko da vam pomaze, a veliki ljubitelji u foteljama vaseg kluba, uzimaju procente od igraca, dok ih vi velicate, sa ubedjenjem da rade za dobrobit kluba... A samo se zapitajte gde su te pare????? Pozdrav tastaturci

kayser soze

pre 9 godina

vas covek stvarno mora da zali, ali majke mi, pa ja ne znam kako bi se osecao da je zvezda prvak 3 god za redom a ne 13, dobro vi i podnosite, igrali jednu sezonu u el i ispali u grupi i sad kao vi nesto prozivate...pa covek samo da se nasmeje, jos i ne znate ni ko ste ni sta ste, cz, fmp, czbg...alooo... ali stvarno vas razumem, ne znate vi taj osecaj, ne znate sta je navijanje za instituciju... ovde trener dule kod vas radonja, ovde danilovic tu covic, ovde todoric tu pavlovic, razmislite malo...

krajisnik

pre 9 godina

dule,dule.Prazna kasa u klubu,pa se sve manje igra iz ljubavi.Sve sto ste zvezdi zeljeli,polako se desava vama.Sjecajuci se tvojih izjava,nesportskog ponasanja i izazivanja navijaca koje su direktno izazvale losu krv,tuce medju igracima i navijacima,zelim ti sve najgore u buducem profesionalnom radu

mirko

pre 9 godina

Iskreno me zanima zasto prozivate Zvezdu za fuziju sa Fmp-om, kad je Partizan 2007. uradio isto sa Igokea-om. Jedina razlika koju vidim je sto je Fmp- iz Srbije a Igokea Republike Srpske. i ovdeostavljam isto pitanje, ako moze objasnjenje....hvala....
(rambo iz srbistan, 31. jul 2014 23:51)

---------
Vidi se da ne pratis kosarku,kakva fuziju imaju KK Partizan i Igokea ?

Kakva fuzija Zvezde i FMP-a ?

Nekadasnji KK Crvena Zvezda druze ne postoji vec savim nov klub koji se zove Crvena Zvezda Beograd

SEDI JEDAN !!!

maratonac

pre 9 godina

Kako bi se vi zvezdasi kleli u nekoga ko ce sve uciniti samo da Zvezda bude prva. Ma kakve god stvari radio, stipao sudije, psovao, gepekovao, sve to radi DA PARTIZAN BUDE SAMPION. Vi takvoga nikada niste imali a po svemu sudeci necete, zato ste i tu gde jeste, bez titula (uzamrzivacu).

Borky

pre 9 godina

Cek ako sam dobro shvatio vi se borite sa Megom da zadrzite svoga kapitena?!?!?Auu legenda Kecman vas tuzi,ti tuzis predsednika kluba a taj isti predsednik te ne moze otpustiti dok vam Mega otima igrace. Vi ste do grla brajo moj.

panter voli Nanter

pre 9 godina

Kad se setim price bolje biti zadnji i gradu nego prvi u selu i sada ovu pricu ko da je promenio plocu..Nije li malo kontradiktoran..
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (legenda, 31. jul 2014 22:37)

Ajde nadji nam ovde gde je on to promenio plocu po tom pitanju?

luzer

pre 9 godina

Cemu zaljenje!? Svaki mladi igrac koji planira da napreduje ako se i malo dvoumi da li da dodje u Partizan, slobodno neka ne dolazi. Ako ce Radonjiceva skola kosarke da mu obezbedi bolju buducnost, sercno mu bilo. Po meni, karijeru je stavio na kocku zbog par hiljada evra, al to je vec njegov problem.

nikolaj

pre 9 godina

gospodo fmpovci partizan je sa ovakvim finansijskim stanjem pobedjivao takva imena da vi to mozete samo da sanjate cak i sa tolikim parama koje vam gura drzava arapi rusi covic i zemunski klan....milutinovic je po ukusu vujosevica i on ce to da dokaze bez ikakvog pritiska,jer vama nisu valjali nedovic radmanovic vitkovac a oni su nakon odlaska iz prave zvezde pokazali da se kod vas samo unistava kvalitet....

rambo iz srbistan

pre 9 godina

Iskreno me zanima zasto prozivate Zvezdu za fuziju sa Fmp-om, kad je Partizan 2007. uradio isto sa Igokea-om. Jedina razlika koju vidim je sto je Fmp- iz Srbije a Igokea Republike Srpske. i ovdeostavljam isto pitanje, ako moze objasnjenje....hvala....

Borky

pre 9 godina

Imali koji igrac da nije partizanovac? Pa za ove navija cela Srbija a opet ih samo 20 na tribinama. Sramota da decka prozivas samo zato sto nije dosao kod tebe.

Sljaka nam je merilo!

pre 9 godina

Nesretne limenke pa ni 100 Dangubica vam nece pomoci.Morate shvatiti da ste bez icega sto valja,dok vam je Covica,Ristovica,Ilica necete videti nista lepo.Dule napali i treniraj tu decu igrati u Eurokupu je obaveza velikog Partizana.Pa sta ako nema Eurolige,Cigani je nisu videli od 98' pa sada sire optimizam i kao oni su neko i nesto.Ali sve dolazi na svoje mesto kad treba,a tu su stvari mnogo jasnije.Ipak se kosarka vise ne igra na sljaci gde su oni bili nepobedivi.Mozda da razmisle pa da dovedu Nadala!

VR74

pre 9 godina

Ne znam za Dangubića ali Partizan sa tobom, bez pomoći države (koju ste imali prethodnih 10 godina), polako ali sigurno pronalazi "prirodnu sredinu": nema Evrolige, nema para za dovođenje igrača, nema sponzora!

narsil

pre 9 godina

Kupiću sezonsku ulaznicu jer je ovo godina u kojoj više nego ikad Partizan treba da se bodri. A Draganu dajte unosan ugovor i novac koji mu sleduje, zaslužio je. On je jedan od nas!

GBK

pre 9 godina

D.Vujosevic kada daje izjave ovakve vrste mora da kaze da je ta njegova izjava sa mesta predsednika S.D.Partizan, a ne kao trenara. Zna se o cemu trener treba da vodi brigu. O parama, finansijama ne polemise trener vec onaj ko je u klubu za to zaduzen. Da li u slucaju D.Vujosevica postoji sukob interesa???

bata

pre 9 godina

Не видим ништа лоше у овом коментару. Сасвим коректно. То што је овај човек, за протеклих деценију и по створио комплексе код неких навијача чији се клуб угасио, па су морали да се фузионишу са неким другим клубом из предграђа, то је већ друга прича.

Partizan Šampion

pre 9 godina

Proverena je priča da su odnosi Vujoševića i Danilovića došli do tačke pucanja, odlično znam situaciju. Da je Partizan izgubio titulu došlo bi do neverovatnog raspada ovako je samo odložen do nekog drugog lošeg momenta po Partizan. Zaista je bilo grozno prisustvovati razgovoru ove dvojice o fibansijama i platama igrača. (boris czv, 31. jul 2014 22:04)

Hahahaha. boris czv :-D. boris czt se pise valjda ;-)

montezuma

pre 9 godina

Pionir ce biti prepun svaku utakmicu Evrokupa, i tresce se od pevanja kao i u Evroligi, 1000% budite sigurni, dragi laki konjanici... Cak ce taj Evrokup da postane hit za gledanje, jer cemo 90% tamosnjih ekipa da punimo i stremimo samom peharu. Evroliga se zaista obrukala sto nije znala da ceni kontinuitet Partizanogog ucesca u tom takmicenju kao i brojnost publike.

gremlin

pre 9 godina

@samo za navijace FMP
Jel to vi stvarno toliko volite FMP ili je to Zvezda...ili gosn Covic kad kaze,"znate FMP niko ne moze da zabrani"...ne zna sta prica,ili vi ne znate za koga navijate...

Voker

pre 9 godina

Prirodno okruzenje je bilo za pola tima Partizana da idu u Zvezdu od nastanka Partizana ali su odlazili u Partizan, taj Bogdanovic je kao klinac navijao za Zvezdu a sad odjednom ajde da pricamo o navijackom opredeljenju!? Smesno...

boris czv

pre 9 godina

Proverena je priča da su odnosi Vujoševića i Danilovića došli do tačke pucanja, odlično znam situaciju. Da je Partizan izgubio titulu došlo bi do neverovatnog raspada ovako je samo odložen do nekog drugog lošeg momenta po Partizan. Zaista je bilo grozno prisustvovati razgovoru ove dvojice o fibansijama i platama igrača.

vračarac

pre 9 godina

ja ću opet da kupim sezonsku kartu po ceni od 100 evra, nije problem, ali bih zamolio upravu kluba, da ne deli odredjeni broj sezonskih tzv vodjama navijača, koje oni posle prodaju za po 50 evra, a sav prihod stave sebi u džep.

bora

pre 9 godina

Generale samo zovi,letećemo k'o orlovi!! Večna želja i nada,i navijača Zvezde i Fmp-a da Dule ode!Al' nada se i lisica da ovnu otpadnu m..a,pa da se slatko najede!Miloje može u Partizan,al' za jedno pet godina.

pan

pre 9 godina

Dangubić je nivo Milutinovića,
pa nema razlike koga dovodimo,
a Murić je znatno iznad,
pa ako dovedemo i njega,
što bismo žalili za Dangubićem,
posebno ako ostane Gagi kapiten.
Jedini razlog za žal je što je čovek grobar i što mu je Partizan prirodna sredina,
ali polako, doćiće i on, malo zaobilaznim putem,
preko nekog turskog ili španskog ili grčkog osrednjeg kluba poput Milutinovića i Rašića i sa 24, 25 umesto sa 20, 21 godine.

SRECKOL

pre 9 godina

Dangubić je nivo Milutinovića,
pa nema razlike koga dovodimo,
a Murić je znatno iznad,
pa ako dovedemo i njega,
što bismo žalili za Dangubićem,
posebno ako ostane Gagi kapiten.
Jedini razlog za žal je što je čovek grobar i što mu je Partizan prirodna sredina,
ali polako, doćiće i on, malo zaobilaznim putem,
preko nekog turskog ili španskog ili grčkog osrednjeg kluba poput Milutinovića i Rašića i sa 24, 25 umesto sa 20, 21 godine.
(pan, 31. jul 2014 22:19)

Ja bi pre poredio Milutinovića sa Anđušićem, jer napad mogu da odigraju podlednako kvalitetno, a odbranu, po Duletovim kriterijumima ne igraju, tako da sam mišljenja da će Milutinović proći kao Anđušić, a da je doveden samo zato što se zbog besparice (a i neigranja eurolige) ne mogu dovesti kvalitetniji domaći igrači.

nemanja

pre 9 godina

"Pa nije lud Dangubic da se neko na njega dere i psuje mu porodicu celu sezonu , da ga ne placaju na vreme i jos da ne igra Evroligu.."

Ali ce zato kod proverenog stratega, u klub bez imena, koji je poznat po radu sa talentima, i lansiranju istih u najjace evropske klubove.

samork sila SLUsamrok

pre 9 godina

Eve ga a taman nam se glave odmorile od njega ali djavo ne da mira ahhahahhaahahh ovo mora da je davao izjavu iz urgentnog centra koliko ih samo nerviramo pogotovo zbog pojacanja i dangubica ahhhahaaa

sale

pre 9 godina

Cuj sad ovo??? U svakom takmicenju maksimum... Kako se sad menja prica, a Kup Radivoja Koraca??? "Evo vam pa se igrajte..." Eeeee vidis sad kako su to sve lepa takmicenja...

gremlin

pre 9 godina

Ja sam u Pioniru...a verujem da ce kao i dosad 90% utakmica biti pun...p.s.ko god da dodje mi smo prvi,a ostali nek se poredjaju kako im volja...pps.ima li sanse za nekog novog sponzora?!nacuo sam nesto...

Voker

pre 9 godina

Pa ti si sam govorio kako je Evroliga daleko jace takmicenje od Evrokupa a sad odjednom ti smeta kada se sad prica o kvalitetu Evrokupa, kakav demagog majko mila.

sale

pre 9 godina

Cuj sad ovo??? U svakom takmicenju maksimum... Kako se sad menja prica, a Kup Radivoja Koraca??? "Evo vam pa se igrajte..." Eeeee vidis sad kako su to sve lepa takmicenja...

vračarac

pre 9 godina

ja ću opet da kupim sezonsku kartu po ceni od 100 evra, nije problem, ali bih zamolio upravu kluba, da ne deli odredjeni broj sezonskih tzv vodjama navijača, koje oni posle prodaju za po 50 evra, a sav prihod stave sebi u džep.

narsil

pre 9 godina

Kupiću sezonsku ulaznicu jer je ovo godina u kojoj više nego ikad Partizan treba da se bodri. A Draganu dajte unosan ugovor i novac koji mu sleduje, zaslužio je. On je jedan od nas!

montezuma

pre 9 godina

Pionir ce biti prepun svaku utakmicu Evrokupa, i tresce se od pevanja kao i u Evroligi, 1000% budite sigurni, dragi laki konjanici... Cak ce taj Evrokup da postane hit za gledanje, jer cemo 90% tamosnjih ekipa da punimo i stremimo samom peharu. Evroliga se zaista obrukala sto nije znala da ceni kontinuitet Partizanogog ucesca u tom takmicenju kao i brojnost publike.

Voker

pre 9 godina

Pa ti si sam govorio kako je Evroliga daleko jace takmicenje od Evrokupa a sad odjednom ti smeta kada se sad prica o kvalitetu Evrokupa, kakav demagog majko mila.

luzer

pre 9 godina

Cemu zaljenje!? Svaki mladi igrac koji planira da napreduje ako se i malo dvoumi da li da dodje u Partizan, slobodno neka ne dolazi. Ako ce Radonjiceva skola kosarke da mu obezbedi bolju buducnost, sercno mu bilo. Po meni, karijeru je stavio na kocku zbog par hiljada evra, al to je vec njegov problem.

rambo iz srbistan

pre 9 godina

Iskreno me zanima zasto prozivate Zvezdu za fuziju sa Fmp-om, kad je Partizan 2007. uradio isto sa Igokea-om. Jedina razlika koju vidim je sto je Fmp- iz Srbije a Igokea Republike Srpske. i ovdeostavljam isto pitanje, ako moze objasnjenje....hvala....

Voker

pre 9 godina

Prirodno okruzenje je bilo za pola tima Partizana da idu u Zvezdu od nastanka Partizana ali su odlazili u Partizan, taj Bogdanovic je kao klinac navijao za Zvezdu a sad odjednom ajde da pricamo o navijackom opredeljenju!? Smesno...

nemanja

pre 9 godina

"Pa nije lud Dangubic da se neko na njega dere i psuje mu porodicu celu sezonu , da ga ne placaju na vreme i jos da ne igra Evroligu.."

Ali ce zato kod proverenog stratega, u klub bez imena, koji je poznat po radu sa talentima, i lansiranju istih u najjace evropske klubove.

Partizan Šampion

pre 9 godina

Proverena je priča da su odnosi Vujoševića i Danilovića došli do tačke pucanja, odlično znam situaciju. Da je Partizan izgubio titulu došlo bi do neverovatnog raspada ovako je samo odložen do nekog drugog lošeg momenta po Partizan. Zaista je bilo grozno prisustvovati razgovoru ove dvojice o fibansijama i platama igrača. (boris czv, 31. jul 2014 22:04)

Hahahaha. boris czv :-D. boris czt se pise valjda ;-)

Borky

pre 9 godina

Cek ako sam dobro shvatio vi se borite sa Megom da zadrzite svoga kapitena?!?!?Auu legenda Kecman vas tuzi,ti tuzis predsednika kluba a taj isti predsednik te ne moze otpustiti dok vam Mega otima igrace. Vi ste do grla brajo moj.

bata

pre 9 godina

Не видим ништа лоше у овом коментару. Сасвим коректно. То што је овај човек, за протеклих деценију и по створио комплексе код неких навијача чији се клуб угасио, па су морали да се фузионишу са неким другим клубом из предграђа, то је већ друга прича.

VR74

pre 9 godina

Ne znam za Dangubića ali Partizan sa tobom, bez pomoći države (koju ste imali prethodnih 10 godina), polako ali sigurno pronalazi "prirodnu sredinu": nema Evrolige, nema para za dovođenje igrača, nema sponzora!

Borky

pre 9 godina

Imali koji igrac da nije partizanovac? Pa za ove navija cela Srbija a opet ih samo 20 na tribinama. Sramota da decka prozivas samo zato sto nije dosao kod tebe.

SRECKOL

pre 9 godina

Dangubić je nivo Milutinovića,
pa nema razlike koga dovodimo,
a Murić je znatno iznad,
pa ako dovedemo i njega,
što bismo žalili za Dangubićem,
posebno ako ostane Gagi kapiten.
Jedini razlog za žal je što je čovek grobar i što mu je Partizan prirodna sredina,
ali polako, doćiće i on, malo zaobilaznim putem,
preko nekog turskog ili španskog ili grčkog osrednjeg kluba poput Milutinovića i Rašića i sa 24, 25 umesto sa 20, 21 godine.
(pan, 31. jul 2014 22:19)

Ja bi pre poredio Milutinovića sa Anđušićem, jer napad mogu da odigraju podlednako kvalitetno, a odbranu, po Duletovim kriterijumima ne igraju, tako da sam mišljenja da će Milutinović proći kao Anđušić, a da je doveden samo zato što se zbog besparice (a i neigranja eurolige) ne mogu dovesti kvalitetniji domaći igrači.

Sljaka nam je merilo!

pre 9 godina

Nesretne limenke pa ni 100 Dangubica vam nece pomoci.Morate shvatiti da ste bez icega sto valja,dok vam je Covica,Ristovica,Ilica necete videti nista lepo.Dule napali i treniraj tu decu igrati u Eurokupu je obaveza velikog Partizana.Pa sta ako nema Eurolige,Cigani je nisu videli od 98' pa sada sire optimizam i kao oni su neko i nesto.Ali sve dolazi na svoje mesto kad treba,a tu su stvari mnogo jasnije.Ipak se kosarka vise ne igra na sljaci gde su oni bili nepobedivi.Mozda da razmisle pa da dovedu Nadala!

boris czv

pre 9 godina

Proverena je priča da su odnosi Vujoševića i Danilovića došli do tačke pucanja, odlično znam situaciju. Da je Partizan izgubio titulu došlo bi do neverovatnog raspada ovako je samo odložen do nekog drugog lošeg momenta po Partizan. Zaista je bilo grozno prisustvovati razgovoru ove dvojice o fibansijama i platama igrača.

samork sila SLUsamrok

pre 9 godina

Eve ga a taman nam se glave odmorile od njega ali djavo ne da mira ahhahahhaahahh ovo mora da je davao izjavu iz urgentnog centra koliko ih samo nerviramo pogotovo zbog pojacanja i dangubica ahhhahaaa

gremlin

pre 9 godina

Ja sam u Pioniru...a verujem da ce kao i dosad 90% utakmica biti pun...p.s.ko god da dodje mi smo prvi,a ostali nek se poredjaju kako im volja...pps.ima li sanse za nekog novog sponzora?!nacuo sam nesto...

bora

pre 9 godina

Generale samo zovi,letećemo k'o orlovi!! Večna želja i nada,i navijača Zvezde i Fmp-a da Dule ode!Al' nada se i lisica da ovnu otpadnu m..a,pa da se slatko najede!Miloje može u Partizan,al' za jedno pet godina.

gremlin

pre 9 godina

@samo za navijace FMP
Jel to vi stvarno toliko volite FMP ili je to Zvezda...ili gosn Covic kad kaze,"znate FMP niko ne moze da zabrani"...ne zna sta prica,ili vi ne znate za koga navijate...

nikolaj

pre 9 godina

gospodo fmpovci partizan je sa ovakvim finansijskim stanjem pobedjivao takva imena da vi to mozete samo da sanjate cak i sa tolikim parama koje vam gura drzava arapi rusi covic i zemunski klan....milutinovic je po ukusu vujosevica i on ce to da dokaze bez ikakvog pritiska,jer vama nisu valjali nedovic radmanovic vitkovac a oni su nakon odlaska iz prave zvezde pokazali da se kod vas samo unistava kvalitet....

maratonac

pre 9 godina

Kako bi se vi zvezdasi kleli u nekoga ko ce sve uciniti samo da Zvezda bude prva. Ma kakve god stvari radio, stipao sudije, psovao, gepekovao, sve to radi DA PARTIZAN BUDE SAMPION. Vi takvoga nikada niste imali a po svemu sudeci necete, zato ste i tu gde jeste, bez titula (uzamrzivacu).

panter voli Nanter

pre 9 godina

Kad se setim price bolje biti zadnji i gradu nego prvi u selu i sada ovu pricu ko da je promenio plocu..Nije li malo kontradiktoran..
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (legenda, 31. jul 2014 22:37)

Ajde nadji nam ovde gde je on to promenio plocu po tom pitanju?

pan

pre 9 godina

Dangubić je nivo Milutinovića,
pa nema razlike koga dovodimo,
a Murić je znatno iznad,
pa ako dovedemo i njega,
što bismo žalili za Dangubićem,
posebno ako ostane Gagi kapiten.
Jedini razlog za žal je što je čovek grobar i što mu je Partizan prirodna sredina,
ali polako, doćiće i on, malo zaobilaznim putem,
preko nekog turskog ili španskog ili grčkog osrednjeg kluba poput Milutinovića i Rašića i sa 24, 25 umesto sa 20, 21 godine.

GBK

pre 9 godina

D.Vujosevic kada daje izjave ovakve vrste mora da kaze da je ta njegova izjava sa mesta predsednika S.D.Partizan, a ne kao trenara. Zna se o cemu trener treba da vodi brigu. O parama, finansijama ne polemise trener vec onaj ko je u klubu za to zaduzen. Da li u slucaju D.Vujosevica postoji sukob interesa???

aha

pre 9 godina

Partizan je uvek, u svakom takmičenju, kako god da se zvalo ili zove, iako uslovi nisu uvek bili maksimalni, želeo i želeće, da ostvari najveće moguće rezultate.


Sem u kupu, jel da?

Da se zna razlika

pre 9 godina

Neko je Milosavljević a neko Dangubić.
(Bogi, 31. jul 2014 23:25)+
Neko navija za instituciju a neko za FMP(kome niko ne moze da zabrani kako ce da se zove)

xy

pre 9 godina

Sta vam fali.
U poslednjih 20 godina Zvezda nije bila u finansijskim problemima samo 5-6 godina. 5 puta pred gasenjem, pa smo preziveli.
prezivecete i vi.

Penzija dulence penzija!

pre 9 godina

Navikavaj se dule da vise ne igras evroligu i da nemas cime privuci mlade igrace.A mislim da je vise neces nikad zaigrati.

nismo isti

pre 9 godina

@rambo iz srbistan
da pojasnimo jos jednom:
KK C.Zvezda Telekom (tj FMP kome niko ne moze da zabrani kako ce da se zove) nije clan SD C.Zvezda
KK C.Zvezda je clan SD C.Zvezda ali se ne takmici vec 4 sezonu (iznajmila je svoje ime i grb FMPu na 5 godina).
KK Partizan Igokea je bio clan SD Partizan a Igokeo je bio sponzor kluba te godine (kao MTS ove godine)

@leksa

pre 9 godina

Драги Рамбо,
да пробам још једном, јер проба не кошта.
Ни у једном случају није дошло до фузије (стапања 2 клуба у 1). У случају Партизана Игокее и Игокее Партизана то су била 2 клуба, 2 имена, 2 рачуна, 2 лиге, 2 државе. Кад су се разишли, а то је било брзо, само су скинули други део имена.
У случају ЦЗВ и ФМП-а (ЦЗТ-а) ствар је другачија. Један клуб је преузео обележја, име (скоро идентично), традицију и историју (освојене трофеје) и навијаче другог клуба (па и тебе!), а задржао своју инфраструктуру, управу, играче, рачун.
Последње 2 ствари су кључне. Доказ да ЦЗТ није ЦЗВ јесте то да су Недовић и Цветковић морали да потпишу уговоре са својим новим клубом! Рачун? Е ту је ствар тек криминална: сваки приватник који има више фирми (рачуна) и пребацује средства са једног на други рачун не би ли избегао дужничке обавезе био би ухапшен. Овде, новац од спонзора (и од државе) иде једној управи која одлучује хоће ли га и колико утрошити на куповину нових играча или на санацију дугова. Када је ствар регуларна, а дугујеш, блокирају ти рачун у току прелазног рока. А то смо већ видели, зар не?

sakupljam minuse

pre 9 godina

Normalno je da cu kupiti godisnju kartu kao i uvek jer ocekijem finale Uleb kupa, osvajanne ABA lige i kao i obicno da se prosetamo domacom ligom.

pixi10

pre 9 godina

Cemu zaljenje!? Svaki mladi igrac koji planira da napreduje ako se i malo dvoumi da li da dodje u Partizan, slobodno neka ne dolazi. Ako ce Radonjiceva skola kosarke da mu obezbedi bolju buducnost, sercno mu bilo. Po meni, karijeru je stavio na kocku zbog par hiljada evra, al to je vec njegov problem. (luzer, 31. jul 2014 23:58) I Cakarevic je dosao kao reprezentativac pa je lepo napredovao?

toon

pre 9 godina

nisu izgleda mnogi shvatili sta je dule heo da kaže
žao mu je sto je dangubic napravio najvecu gresku u karijeri i verovatno je ogranicio na osrednje evropske ekipe.
a najsmesnija ja nba klauzula svake godine :D

brondby

pre 9 godina

kme kmee
(yyg, 31. jul 2014 21:58)

Što volim ovakve komentare, duhoviti a u isto vreme suptilni i jezgrovito i sa tako malo reči toliko puno kažu pogađajuci pri tom u samu suštinu problema ?

Sumadinac

pre 9 godina

Cuj sad ovo??? U svakom takmicenju maksimum... Kako se sad menja prica, a Kup Radivoja Koraca??? "Evo vam pa se igrajte..." Eeeee vidis sad kako su to sve lepa takmicenja...
(sale, 31. jul 2014 21:58)


Da si bar malo objektivan pa kazes sebi ovako: cekaj bre, taj partizan je ostao pre pocetka sezone bez igraca do dva meseca pred kraj iste(postavlja se pitanje uigranosti kada se vrati), pa im se onda na pocetku sezone povredi prvi play ekipe na citavu sezonu (postavlja se pitanje kako izdrzati uigranosti ekipe do kraja sezone), pa im se povredi kapiten i najbolji igrac ekipe sa priprema do kraja sezone, tu se vec postavlja pitanje kako vi niste uspeli da osvojite opet nista osim "takmicenja" od 4 utakmice, gde je realno taj trenerski mag, taj ser Alex Vujosevic odmorio ekipu jer je upravo tada, sa tom desetkovanom ekipom otisao u top16, a uz vrlo malo srece i sa tim povredama moga da prodje u top8.

muamua

pre 9 godina

rambo izj srbistana daj neki dokaz o fuziji igokea partizan???? zvanican list npr....smarate vise sa tim....idite u apr i vidite gde je vas kk crvena zvezda,a gde je kk crvena zvezda beograd....

pan

pre 9 godina

Ja bi pre poredio Milutinovića sa Anđušićem, jer napad mogu da odigraju podlednako kvalitetno, a odbranu, po Duletovim kriterijumima ne igraju, tako da sam mišljenja da će Milutinović proći kao Anđušić, a da je doveden samo zato što se zbog besparice (a i neigranja eurolige) ne mogu dovesti kvalitetniji domaći igrači.
(SRECKOL, 31. jul 2014 22:54)

Anđušić je bek koji može da bude i plej,
a Milutinović i Dangubić su bekovi i niska krila.
Anđušić šutira sa zemlje, Milutinović je klasičan skok šuter tipa Tripkovića i zato mnogo lakše od Anđušića šutira iz trka posle bloka.
Anđušić nema ulaz, Milutinović je mnogo bolji od njega u prodoru, a i fizički jači, zato Anđušić može da bude plej, a Milutinović nikako.
I najvažnije, Anđušića je Dule nasledio i ne bi ga ni odbacio da se nije pojavio Bogdanov talenat,
a Milutinovića je sam izabrao.
Nije ni Tripković igrao dobro odbranu, ali ga je Dule držao godinama, dobar trener zamaskira slabu odbranu takvog igrača (na primer zonom sa Vranešom), a Milutinović je svakako bolji u odbrani i od Anđušića i od Tripkovića.

Arsen

pre 9 godina

@Ne znam za Dangubića ali Partizan sa tobom, bez pomoći države (koju ste imali prethodnih 10 godina), polako ali sigurno pronalazi "prirodnu sredinu": nema Evrolige, nema para za dovođenje igrača, nema sponzora!
(VR74, 31. jul 2014 22:35)

Aha, OK. A da li je po tebi "prirodna sredina" to sto zivis u zamrzivacu? Ako jeste, onda u redu. :)

Savi

pre 9 godina

...Sramota da decka prozivas samo zato sto nije dosao kod tebe.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Borky, 31. jul 2014 23:22)

Gde on ovde "proziva" Dangubica?

mirko

pre 9 godina

Iskreno me zanima zasto prozivate Zvezdu za fuziju sa Fmp-om, kad je Partizan 2007. uradio isto sa Igokea-om. Jedina razlika koju vidim je sto je Fmp- iz Srbije a Igokea Republike Srpske. i ovdeostavljam isto pitanje, ako moze objasnjenje....hvala....
(rambo iz srbistan, 31. jul 2014 23:51)

---------
Vidi se da ne pratis kosarku,kakva fuziju imaju KK Partizan i Igokea ?

Kakva fuzija Zvezde i FMP-a ?

Nekadasnji KK Crvena Zvezda druze ne postoji vec savim nov klub koji se zove Crvena Zvezda Beograd

SEDI JEDAN !!!

hjas

pre 9 godina

"Žao mi je što nije došao, jer sam i javno rekao da je naša želja i koliko je prirodno da zaigra za nas. Ali, ne bih opet da objašnjavam zašto je Partizan prirodna sredina za njega, kako mu ne bih otežavao situaciju", istakao je Vujošević. JASNA PORUKA DA JE DANGUBIC NAVIJAC PARTIZANA.PAMETNOM DOSTA

kayser soze

pre 9 godina

vas covek stvarno mora da zali, ali majke mi, pa ja ne znam kako bi se osecao da je zvezda prvak 3 god za redom a ne 13, dobro vi i podnosite, igrali jednu sezonu u el i ispali u grupi i sad kao vi nesto prozivate...pa covek samo da se nasmeje, jos i ne znate ni ko ste ni sta ste, cz, fmp, czbg...alooo... ali stvarno vas razumem, ne znate vi taj osecaj, ne znate sta je navijanje za instituciju... ovde trener dule kod vas radonja, ovde danilovic tu covic, ovde todoric tu pavlovic, razmislite malo...

Lafayette

pre 9 godina

Svaka cast Dangubicu...i to je izbor ,lova umesto eurokupa,sve najbolje i da te zaobidju trofeji!Svi koji idu u klub koji je samo pukom srecom-bankrotom Cibone upao da igra EL su u ovoj fazi Jordani!Verovatno ce te biti sampioni pripremnog perioda ,verovatno ce te nas dobiti prvi derbi ,jer Partizan dok sklopi kockice trebace vreme ,ali tamo negde u maju pevace se opet dzaba vam novci moji sinovci!

Milan

pre 9 godina

Zaboravio je da kod Duleta sleduju i casovi ljubavi doduse nece vise da davi tokom utakmice javno, nego u svlacionici tajno. Pa cak je i Bogdanovic rekao da se posle toga dvoumio da ode, svako normalan bi otisao i svako normalan nikad vise nece doci do god je tu Davitelj.

Kadar nevera

pre 9 godina

Rambo iz srbistana:
Iskreno me zanima zasto prozivate Zvezdu za fuziju sa Fmp-om, kad je Partizan 2007. uradio isto sa Igokea-om. Jedina razlika koju vidim je sto je Fmp- iz Srbije a Igokea Republike Srpske. i ovdeostavljam isto pitanje, ako moze objasnjenje....hvala....
(rambo iz srbistan, 31. jul 2014 23:51)

Ovako,neobavesteni covece...Partizan je sa Igokeom napravio fuziju,i dogovor o saradnji,iz te situacije,bukvalno nije dobio nista...Kasnije je saradnja okoncana..

Crvena Zvezda je sa FMP-om napravila fuziju u trenutku kada je ispala iz ABA lige,i fuzijom pokupila sva prava FMP-a ,i sve igrace...Crvena Zvezda u sustini,i ne postoii,ko zna za koga ti sine navijas...
Tu je razlika...

nikola

pre 9 godina

(rambo iz srbistan, 31. jul 2014 23:51)

Ogromna razlika.Partizan i Igokea su imali poslovnu saradnju,razmena igraca,odnos filijale i glavnog kluba,oba su nastavili normalno da postoje i takmice se, i glavno,to je trajalo mislim 2 godine.Ovo kod vas cak nije ni fuzija,jer je c.zvezda zamrznuta i ne takmici se,a fmp promenio ime i predstavlja se kao cz(a Radnicki Basket promenio ime u FMP da se zavara trag).

Sasa

pre 9 godina

Imali koji igrac da nije partizanovac? Pa za ove navija cela Srbija a opet ih samo 20 na tribinama. Sramota da decka prozivas samo zato sto nije dosao kod tebe.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Borky, 31. jul 2014 23:22)

Sramota je da ti izmisljas . Ovo su reci DV:"Žao mi je što nije došao, jer sam i javno rekao da je naša želja i koliko je prirodno da zaigra za nas. Ali, ne bih opet da objašnjavam zašto je Partizan prirodna sredina za njega, kako mu ne bih otežavao situaciju", istakao je Vujošević.

Sta je ovde nekorektno ?

kako drugacije

pre 9 godina

Iskreno me zanima zasto prozivate Zvezdu za fuziju sa Fmp-om, kad je Partizan 2007. uradio isto sa Igokea-om. Jedina razlika koju vidim je sto je Fmp- iz Srbije a Igokea Republike Srpske. i ovdeostavljam isto pitanje, ako moze objasnjenje....hvala....
(rambo iz srbistan, 31. jul 2014 23:51)

Evo objasnjenja...potpisan je sporazum o saradnji dva kluba na odredjeno vreme(isto koje Zvezda imala sa Borcem iz Čačka recimo ili FK sa Sopotom u vreme Vladana Lukića)...e sad isti takav sporazum Partizan ima i sa Francuzima - otuda tri francuska mlada igrača...jel' to po tebi znači da se Partizan sad zove Partizan Francuska ili se FK Zvezda zvala Zvezda Sopot!?
Nije Fuzija dva kluba isto, kao sporazum o saradnji - ti sporazumi podrazumevaju razmenu igrača na primer, a u slučaju Zvezde igrači su morali da poptišu nove ugovore sa FMP-om, koji je promenio ime u APR-u u CZB - nadam se da sam ti približio tematiku!?

raspad mozga

pre 9 godina

Ne očekujem manje od stotinak komentara limenih mazohista...
(17 godina bez titule i sa 0 ABA liga, 31. jul 2014 22:05)

Svojim komentarom si upravo pokazao ko je mazohista. Ocigledno ti toliko Covic rasturio da ti nije dobro i ne znas vise sta pricas, a opet samo o njemu mislis. Ako pricas o "limenima" znaci pricas o FMP-u? Ako pricas o FMP-u zasto onda kazes nula ABA titula kad ih imaju dve? Vi ste grobari toliko prsli da vise ne znate sta pricate. MOgu da zamislim kako ce vam biti tek sledecih godina i jedva cekam.

svaka sezona copy paste..

pre 9 godina

Cek ako sam dobro shvatio vi se borite sa Megom da zadrzite svoga kapitena?!?!?Auu legenda Kecman vas tuzi,ti tuzis predsednika kluba a taj isti predsednik te ne moze otpustiti dok vam Mega otima igrace. Vi ste do grla brajo moj.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Borky, 31. jul 2014 23:27)


Ipak nisi dobro shvatio pa ti preporucujem, procitaj opet Duletovu izjavu. Po drugi put mozda shvatis. Sto se tice toga da se vi pojacavate, to ja gledam svake sezone. Pa ako bih poceo da nabrajam od Brauna za koga ste likovali da ste ga preoteli Partizanu, Silba, a sada Dangubic..i on ce da prodje kao ovi pre njega. Racuna se samo kraj sezone a kako ce biti, to vi znate odlicno, valjda ste naucili to do sada godinama?? Ili vam jos treba da utvrdite gradivo??

Marko

pre 9 godina

Ja ne mogu da zamislim sta bi bilo da su oni prvaci, koliko vec godina, da imaju 4 major evropska trofeja, da igraju el malo duze u nizu, da pobede neku vecu ekipu, sta god. Prosto neverovatno, mene bi bilo sramota da pricam bilo sta o kosarci, a da navijam za Crvenu zvezdu.

SASA

pre 9 godina

E Dule, tek ce ti biti zao....

Proslo vreme igranja za obecanja...
A novce si sve potrosio, nikog platio nisi, i sva ona silna zapomaganja, vriska, prosle godine, nista od tog...Kuknjava vise ne prolazi, sad ces morati se pokazati, a posto si vec u prosloj sezoni, prvoj gde se moglo igrati ravnopravno, izgubio Euro-ligu, predao kup, i pobegao sa terenu u finalu, hajde da vidimo kako koji ce izgovori biti ove godine..
Ja cisto sumnjam da kraj ove sezone ces docekati na klupi, ili ti ili danilovic, neko odlazi, a po onome sto vidim sad, mislim da ni vrabci vise ne kupuju ono sto ti pricas.. Ti i todorovic ste 2 dinosaura, koji ste od jednog sjajnog tima, napravili svoju kafanu,,

ultrasrbin

pre 9 godina

Dzaba vam novci KK P IGOKEA, 1. avgust 2014 08:13

A kao niste hteli da uzmete Milosavljevica . Pa nudili ste mu mnogo vece pare,ali vas je odbio. A Bogdana kao niste hteli i sve pokusavali da ga dovedete.

Niko vama nije uzeo igrace vec su Vujanic, Tomasevic, Bogdanovic i mnogi drugi prihvatili ponudu.

neverica

pre 9 godina

Za velike navijace partizana koji preko tastatura sole "usputno"pamet, navijam za za Zvezdu ili FMP, kako god da vam je volja, zovite... I sami znate, da su te vase reci, odraz nemoci i saznanja da ste u kanalu kao klub. Doslo je sve na svoje, nema vise ko da vam pomaze, a veliki ljubitelji u foteljama vaseg kluba, uzimaju procente od igraca, dok ih vi velicate, sa ubedjenjem da rade za dobrobit kluba... A samo se zapitajte gde su te pare????? Pozdrav tastaturci

dragan

pre 9 godina

Generale samo zovi,letećemo k'o orlovi!! Večna želja i nada,i navijača Zvezde i Fmp-a da Dule ode!Al' nada se i lisica da ovnu otpadnu m..a,pa da se slatko najede!Miloje može u Partizan,al' za jedno pet godina.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (bora, 31. jul 2014 22:21)

Taman posla da zelimo da ode,zelimo vam ovog za vecnog trenera i predsednika kluba.On ionako za nigde drugde nije a i godisnje vam pojede sada vec ceo budzet samo na kazne koje dobija na utakmicama

Milos

pre 9 godina

Zvezda ce osvojiti opet sve trofeje u kosarci,ali na NBA 2K15 kad izadje patch !
(J.D.Aleksandar, 31. jul 2014 23:11)

Ko o cemu, ti nonstop o Zvezdi. A danas si izuzetno aktivan. Neka, samo podeli svoju muku sa drugovima. :)

Figo

pre 9 godina

Kako bi se vi zvezdasi kleli u nekoga ko ce sve uciniti samo da Zvezda bude prva. Ma kakve god stvari radio, stipao sudije, psovao, gepekovao, sve to radi DA PARTIZAN BUDE SAMPION. Vi takvoga nikada niste imali a po svemu sudeci necete, zato ste i tu gde jeste, bez titula (uzamrzivacu).
(maratonac, 31. jul 2014 23:10)

Ja prosto ne mogu da verujem da se ti ponosis ovim sto si naveoo da Dule radi! Cuo si za onu nasu, cega se pametan stidi, ...??

Goran

pre 9 godina

Zaista je glupo da demantujem gluposti koje plasiraju "anonimni" izvori i koje su zaživele među pojedinim igračima i menadžerima. Sve te priče su bez osnova, svesno se plasiraju da bi se punile prazne glave. Partizan je uvek, u svakom takmičenju, kako god da se zvalo ili zove, iako uslovi nisu uvek bili maksimalni, želeo i želeće, da ostvari najveće moguće rezultate. Takođe, čujem da istom pričom pokušavaju da se obeshrabre navijači da ne kupuju sezonske ulaznice. Verujem da će oni ipak prepoznati trenutak, da će stati u tim i da ćemo zajedničkim snagama, kao do sada ostvariti ciljeve

- posle kupa Radivoja Koraca prosle sezone, da, zaista je glupo!!!

krajisnik

pre 9 godina

dule,dule.Prazna kasa u klubu,pa se sve manje igra iz ljubavi.Sve sto ste zvezdi zeljeli,polako se desava vama.Sjecajuci se tvojih izjava,nesportskog ponasanja i izazivanja navijaca koje su direktno izazvale losu krv,tuce medju igracima i navijacima,zelim ti sve najgore u buducem profesionalnom radu

sale

pre 9 godina

Cuj sad ovo??? U svakom takmicenju maksimum... Kako se sad menja prica, a Kup Radivoja Koraca??? "Evo vam pa se igrajte..." Eeeee vidis sad kako su to sve lepa takmicenja...

rambo iz srbistan

pre 9 godina

Iskreno me zanima zasto prozivate Zvezdu za fuziju sa Fmp-om, kad je Partizan 2007. uradio isto sa Igokea-om. Jedina razlika koju vidim je sto je Fmp- iz Srbije a Igokea Republike Srpske. i ovdeostavljam isto pitanje, ako moze objasnjenje....hvala....

luzer

pre 9 godina

Cemu zaljenje!? Svaki mladi igrac koji planira da napreduje ako se i malo dvoumi da li da dodje u Partizan, slobodno neka ne dolazi. Ako ce Radonjiceva skola kosarke da mu obezbedi bolju buducnost, sercno mu bilo. Po meni, karijeru je stavio na kocku zbog par hiljada evra, al to je vec njegov problem.

montezuma

pre 9 godina

Pionir ce biti prepun svaku utakmicu Evrokupa, i tresce se od pevanja kao i u Evroligi, 1000% budite sigurni, dragi laki konjanici... Cak ce taj Evrokup da postane hit za gledanje, jer cemo 90% tamosnjih ekipa da punimo i stremimo samom peharu. Evroliga se zaista obrukala sto nije znala da ceni kontinuitet Partizanogog ucesca u tom takmicenju kao i brojnost publike.

Voker

pre 9 godina

Prirodno okruzenje je bilo za pola tima Partizana da idu u Zvezdu od nastanka Partizana ali su odlazili u Partizan, taj Bogdanovic je kao klinac navijao za Zvezdu a sad odjednom ajde da pricamo o navijackom opredeljenju!? Smesno...

Voker

pre 9 godina

Pa ti si sam govorio kako je Evroliga daleko jace takmicenje od Evrokupa a sad odjednom ti smeta kada se sad prica o kvalitetu Evrokupa, kakav demagog majko mila.

Sljaka nam je merilo!

pre 9 godina

Nesretne limenke pa ni 100 Dangubica vam nece pomoci.Morate shvatiti da ste bez icega sto valja,dok vam je Covica,Ristovica,Ilica necete videti nista lepo.Dule napali i treniraj tu decu igrati u Eurokupu je obaveza velikog Partizana.Pa sta ako nema Eurolige,Cigani je nisu videli od 98' pa sada sire optimizam i kao oni su neko i nesto.Ali sve dolazi na svoje mesto kad treba,a tu su stvari mnogo jasnije.Ipak se kosarka vise ne igra na sljaci gde su oni bili nepobedivi.Mozda da razmisle pa da dovedu Nadala!

samork sila SLUsamrok

pre 9 godina

Eve ga a taman nam se glave odmorile od njega ali djavo ne da mira ahhahahhaahahh ovo mora da je davao izjavu iz urgentnog centra koliko ih samo nerviramo pogotovo zbog pojacanja i dangubica ahhhahaaa

pan

pre 9 godina

Dangubić je nivo Milutinovića,
pa nema razlike koga dovodimo,
a Murić je znatno iznad,
pa ako dovedemo i njega,
što bismo žalili za Dangubićem,
posebno ako ostane Gagi kapiten.
Jedini razlog za žal je što je čovek grobar i što mu je Partizan prirodna sredina,
ali polako, doćiće i on, malo zaobilaznim putem,
preko nekog turskog ili španskog ili grčkog osrednjeg kluba poput Milutinovića i Rašića i sa 24, 25 umesto sa 20, 21 godine.

boris czv

pre 9 godina

Proverena je priča da su odnosi Vujoševića i Danilovića došli do tačke pucanja, odlično znam situaciju. Da je Partizan izgubio titulu došlo bi do neverovatnog raspada ovako je samo odložen do nekog drugog lošeg momenta po Partizan. Zaista je bilo grozno prisustvovati razgovoru ove dvojice o fibansijama i platama igrača.

VR74

pre 9 godina

Ne znam za Dangubića ali Partizan sa tobom, bez pomoći države (koju ste imali prethodnih 10 godina), polako ali sigurno pronalazi "prirodnu sredinu": nema Evrolige, nema para za dovođenje igrača, nema sponzora!

nemanja

pre 9 godina

"Pa nije lud Dangubic da se neko na njega dere i psuje mu porodicu celu sezonu , da ga ne placaju na vreme i jos da ne igra Evroligu.."

Ali ce zato kod proverenog stratega, u klub bez imena, koji je poznat po radu sa talentima, i lansiranju istih u najjace evropske klubove.

bora

pre 9 godina

Generale samo zovi,letećemo k'o orlovi!! Večna želja i nada,i navijača Zvezde i Fmp-a da Dule ode!Al' nada se i lisica da ovnu otpadnu m..a,pa da se slatko najede!Miloje može u Partizan,al' za jedno pet godina.

bata

pre 9 godina

Не видим ништа лоше у овом коментару. Сасвим коректно. То што је овај човек, за протеклих деценију и по створио комплексе код неких навијача чији се клуб угасио, па су морали да се фузионишу са неким другим клубом из предграђа, то је већ друга прича.

Borky

pre 9 godina

Cek ako sam dobro shvatio vi se borite sa Megom da zadrzite svoga kapitena?!?!?Auu legenda Kecman vas tuzi,ti tuzis predsednika kluba a taj isti predsednik te ne moze otpustiti dok vam Mega otima igrace. Vi ste do grla brajo moj.

nikolaj

pre 9 godina

gospodo fmpovci partizan je sa ovakvim finansijskim stanjem pobedjivao takva imena da vi to mozete samo da sanjate cak i sa tolikim parama koje vam gura drzava arapi rusi covic i zemunski klan....milutinovic je po ukusu vujosevica i on ce to da dokaze bez ikakvog pritiska,jer vama nisu valjali nedovic radmanovic vitkovac a oni su nakon odlaska iz prave zvezde pokazali da se kod vas samo unistava kvalitet....

Borky

pre 9 godina

Imali koji igrac da nije partizanovac? Pa za ove navija cela Srbija a opet ih samo 20 na tribinama. Sramota da decka prozivas samo zato sto nije dosao kod tebe.

Partizan Šampion

pre 9 godina

Proverena je priča da su odnosi Vujoševića i Danilovića došli do tačke pucanja, odlično znam situaciju. Da je Partizan izgubio titulu došlo bi do neverovatnog raspada ovako je samo odložen do nekog drugog lošeg momenta po Partizan. Zaista je bilo grozno prisustvovati razgovoru ove dvojice o fibansijama i platama igrača. (boris czv, 31. jul 2014 22:04)

Hahahaha. boris czv :-D. boris czt se pise valjda ;-)

gremlin

pre 9 godina

Ja sam u Pioniru...a verujem da ce kao i dosad 90% utakmica biti pun...p.s.ko god da dodje mi smo prvi,a ostali nek se poredjaju kako im volja...pps.ima li sanse za nekog novog sponzora?!nacuo sam nesto...

panter voli Nanter

pre 9 godina

Kad se setim price bolje biti zadnji i gradu nego prvi u selu i sada ovu pricu ko da je promenio plocu..Nije li malo kontradiktoran..
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (legenda, 31. jul 2014 22:37)

Ajde nadji nam ovde gde je on to promenio plocu po tom pitanju?

gremlin

pre 9 godina

@samo za navijace FMP
Jel to vi stvarno toliko volite FMP ili je to Zvezda...ili gosn Covic kad kaze,"znate FMP niko ne moze da zabrani"...ne zna sta prica,ili vi ne znate za koga navijate...

maratonac

pre 9 godina

Kako bi se vi zvezdasi kleli u nekoga ko ce sve uciniti samo da Zvezda bude prva. Ma kakve god stvari radio, stipao sudije, psovao, gepekovao, sve to radi DA PARTIZAN BUDE SAMPION. Vi takvoga nikada niste imali a po svemu sudeci necete, zato ste i tu gde jeste, bez titula (uzamrzivacu).

narsil

pre 9 godina

Kupiću sezonsku ulaznicu jer je ovo godina u kojoj više nego ikad Partizan treba da se bodri. A Draganu dajte unosan ugovor i novac koji mu sleduje, zaslužio je. On je jedan od nas!

SRECKOL

pre 9 godina

Dangubić je nivo Milutinovića,
pa nema razlike koga dovodimo,
a Murić je znatno iznad,
pa ako dovedemo i njega,
što bismo žalili za Dangubićem,
posebno ako ostane Gagi kapiten.
Jedini razlog za žal je što je čovek grobar i što mu je Partizan prirodna sredina,
ali polako, doćiće i on, malo zaobilaznim putem,
preko nekog turskog ili španskog ili grčkog osrednjeg kluba poput Milutinovića i Rašića i sa 24, 25 umesto sa 20, 21 godine.
(pan, 31. jul 2014 22:19)

Ja bi pre poredio Milutinovića sa Anđušićem, jer napad mogu da odigraju podlednako kvalitetno, a odbranu, po Duletovim kriterijumima ne igraju, tako da sam mišljenja da će Milutinović proći kao Anđušić, a da je doveden samo zato što se zbog besparice (a i neigranja eurolige) ne mogu dovesti kvalitetniji domaći igrači.

Penzija dulence penzija!

pre 9 godina

Navikavaj se dule da vise ne igras evroligu i da nemas cime privuci mlade igrace.A mislim da je vise neces nikad zaigrati.

Da se zna razlika

pre 9 godina

Neko je Milosavljević a neko Dangubić.
(Bogi, 31. jul 2014 23:25)+
Neko navija za instituciju a neko za FMP(kome niko ne moze da zabrani kako ce da se zove)

GBK

pre 9 godina

D.Vujosevic kada daje izjave ovakve vrste mora da kaze da je ta njegova izjava sa mesta predsednika S.D.Partizan, a ne kao trenara. Zna se o cemu trener treba da vodi brigu. O parama, finansijama ne polemise trener vec onaj ko je u klubu za to zaduzen. Da li u slucaju D.Vujosevica postoji sukob interesa???

SASA

pre 9 godina

E Dule, tek ce ti biti zao....

Proslo vreme igranja za obecanja...
A novce si sve potrosio, nikog platio nisi, i sva ona silna zapomaganja, vriska, prosle godine, nista od tog...Kuknjava vise ne prolazi, sad ces morati se pokazati, a posto si vec u prosloj sezoni, prvoj gde se moglo igrati ravnopravno, izgubio Euro-ligu, predao kup, i pobegao sa terenu u finalu, hajde da vidimo kako koji ce izgovori biti ove godine..
Ja cisto sumnjam da kraj ove sezone ces docekati na klupi, ili ti ili danilovic, neko odlazi, a po onome sto vidim sad, mislim da ni vrabci vise ne kupuju ono sto ti pricas.. Ti i todorovic ste 2 dinosaura, koji ste od jednog sjajnog tima, napravili svoju kafanu,,

toon

pre 9 godina

nisu izgleda mnogi shvatili sta je dule heo da kaže
žao mu je sto je dangubic napravio najvecu gresku u karijeri i verovatno je ogranicio na osrednje evropske ekipe.
a najsmesnija ja nba klauzula svake godine :D

sakupljam minuse

pre 9 godina

Normalno je da cu kupiti godisnju kartu kao i uvek jer ocekijem finale Uleb kupa, osvajanne ABA lige i kao i obicno da se prosetamo domacom ligom.

Kadar nevera

pre 9 godina

Rambo iz srbistana:
Iskreno me zanima zasto prozivate Zvezdu za fuziju sa Fmp-om, kad je Partizan 2007. uradio isto sa Igokea-om. Jedina razlika koju vidim je sto je Fmp- iz Srbije a Igokea Republike Srpske. i ovdeostavljam isto pitanje, ako moze objasnjenje....hvala....
(rambo iz srbistan, 31. jul 2014 23:51)

Ovako,neobavesteni covece...Partizan je sa Igokeom napravio fuziju,i dogovor o saradnji,iz te situacije,bukvalno nije dobio nista...Kasnije je saradnja okoncana..

Crvena Zvezda je sa FMP-om napravila fuziju u trenutku kada je ispala iz ABA lige,i fuzijom pokupila sva prava FMP-a ,i sve igrace...Crvena Zvezda u sustini,i ne postoii,ko zna za koga ti sine navijas...
Tu je razlika...

aha

pre 9 godina

Partizan je uvek, u svakom takmičenju, kako god da se zvalo ili zove, iako uslovi nisu uvek bili maksimalni, želeo i želeće, da ostvari najveće moguće rezultate.


Sem u kupu, jel da?

brondby

pre 9 godina

kme kmee
(yyg, 31. jul 2014 21:58)

Što volim ovakve komentare, duhoviti a u isto vreme suptilni i jezgrovito i sa tako malo reči toliko puno kažu pogađajuci pri tom u samu suštinu problema ?

nismo isti

pre 9 godina

@rambo iz srbistan
da pojasnimo jos jednom:
KK C.Zvezda Telekom (tj FMP kome niko ne moze da zabrani kako ce da se zove) nije clan SD C.Zvezda
KK C.Zvezda je clan SD C.Zvezda ali se ne takmici vec 4 sezonu (iznajmila je svoje ime i grb FMPu na 5 godina).
KK Partizan Igokea je bio clan SD Partizan a Igokeo je bio sponzor kluba te godine (kao MTS ove godine)

pixi10

pre 9 godina

Cemu zaljenje!? Svaki mladi igrac koji planira da napreduje ako se i malo dvoumi da li da dodje u Partizan, slobodno neka ne dolazi. Ako ce Radonjiceva skola kosarke da mu obezbedi bolju buducnost, sercno mu bilo. Po meni, karijeru je stavio na kocku zbog par hiljada evra, al to je vec njegov problem. (luzer, 31. jul 2014 23:58) I Cakarevic je dosao kao reprezentativac pa je lepo napredovao?

vračarac

pre 9 godina

ja ću opet da kupim sezonsku kartu po ceni od 100 evra, nije problem, ali bih zamolio upravu kluba, da ne deli odredjeni broj sezonskih tzv vodjama navijača, koje oni posle prodaju za po 50 evra, a sav prihod stave sebi u džep.

hjas

pre 9 godina

"Žao mi je što nije došao, jer sam i javno rekao da je naša želja i koliko je prirodno da zaigra za nas. Ali, ne bih opet da objašnjavam zašto je Partizan prirodna sredina za njega, kako mu ne bih otežavao situaciju", istakao je Vujošević. JASNA PORUKA DA JE DANGUBIC NAVIJAC PARTIZANA.PAMETNOM DOSTA

xy

pre 9 godina

Sta vam fali.
U poslednjih 20 godina Zvezda nije bila u finansijskim problemima samo 5-6 godina. 5 puta pred gasenjem, pa smo preziveli.
prezivecete i vi.

neverica

pre 9 godina

Za velike navijace partizana koji preko tastatura sole "usputno"pamet, navijam za za Zvezdu ili FMP, kako god da vam je volja, zovite... I sami znate, da su te vase reci, odraz nemoci i saznanja da ste u kanalu kao klub. Doslo je sve na svoje, nema vise ko da vam pomaze, a veliki ljubitelji u foteljama vaseg kluba, uzimaju procente od igraca, dok ih vi velicate, sa ubedjenjem da rade za dobrobit kluba... A samo se zapitajte gde su te pare????? Pozdrav tastaturci

Lafayette

pre 9 godina

Svaka cast Dangubicu...i to je izbor ,lova umesto eurokupa,sve najbolje i da te zaobidju trofeji!Svi koji idu u klub koji je samo pukom srecom-bankrotom Cibone upao da igra EL su u ovoj fazi Jordani!Verovatno ce te biti sampioni pripremnog perioda ,verovatno ce te nas dobiti prvi derbi ,jer Partizan dok sklopi kockice trebace vreme ,ali tamo negde u maju pevace se opet dzaba vam novci moji sinovci!

Sumadinac

pre 9 godina

Cuj sad ovo??? U svakom takmicenju maksimum... Kako se sad menja prica, a Kup Radivoja Koraca??? "Evo vam pa se igrajte..." Eeeee vidis sad kako su to sve lepa takmicenja...
(sale, 31. jul 2014 21:58)


Da si bar malo objektivan pa kazes sebi ovako: cekaj bre, taj partizan je ostao pre pocetka sezone bez igraca do dva meseca pred kraj iste(postavlja se pitanje uigranosti kada se vrati), pa im se onda na pocetku sezone povredi prvi play ekipe na citavu sezonu (postavlja se pitanje kako izdrzati uigranosti ekipe do kraja sezone), pa im se povredi kapiten i najbolji igrac ekipe sa priprema do kraja sezone, tu se vec postavlja pitanje kako vi niste uspeli da osvojite opet nista osim "takmicenja" od 4 utakmice, gde je realno taj trenerski mag, taj ser Alex Vujosevic odmorio ekipu jer je upravo tada, sa tom desetkovanom ekipom otisao u top16, a uz vrlo malo srece i sa tim povredama moga da prodje u top8.

Milos

pre 9 godina

Zvezda ce osvojiti opet sve trofeje u kosarci,ali na NBA 2K15 kad izadje patch !
(J.D.Aleksandar, 31. jul 2014 23:11)

Ko o cemu, ti nonstop o Zvezdi. A danas si izuzetno aktivan. Neka, samo podeli svoju muku sa drugovima. :)

muamua

pre 9 godina

rambo izj srbistana daj neki dokaz o fuziji igokea partizan???? zvanican list npr....smarate vise sa tim....idite u apr i vidite gde je vas kk crvena zvezda,a gde je kk crvena zvezda beograd....

Figo

pre 9 godina

Kako bi se vi zvezdasi kleli u nekoga ko ce sve uciniti samo da Zvezda bude prva. Ma kakve god stvari radio, stipao sudije, psovao, gepekovao, sve to radi DA PARTIZAN BUDE SAMPION. Vi takvoga nikada niste imali a po svemu sudeci necete, zato ste i tu gde jeste, bez titula (uzamrzivacu).
(maratonac, 31. jul 2014 23:10)

Ja prosto ne mogu da verujem da se ti ponosis ovim sto si naveoo da Dule radi! Cuo si za onu nasu, cega se pametan stidi, ...??

raspad mozga

pre 9 godina

Ne očekujem manje od stotinak komentara limenih mazohista...
(17 godina bez titule i sa 0 ABA liga, 31. jul 2014 22:05)

Svojim komentarom si upravo pokazao ko je mazohista. Ocigledno ti toliko Covic rasturio da ti nije dobro i ne znas vise sta pricas, a opet samo o njemu mislis. Ako pricas o "limenima" znaci pricas o FMP-u? Ako pricas o FMP-u zasto onda kazes nula ABA titula kad ih imaju dve? Vi ste grobari toliko prsli da vise ne znate sta pricate. MOgu da zamislim kako ce vam biti tek sledecih godina i jedva cekam.

ultrasrbin

pre 9 godina

Dzaba vam novci KK P IGOKEA, 1. avgust 2014 08:13

A kao niste hteli da uzmete Milosavljevica . Pa nudili ste mu mnogo vece pare,ali vas je odbio. A Bogdana kao niste hteli i sve pokusavali da ga dovedete.

Niko vama nije uzeo igrace vec su Vujanic, Tomasevic, Bogdanovic i mnogi drugi prihvatili ponudu.

Milan

pre 9 godina

Zaboravio je da kod Duleta sleduju i casovi ljubavi doduse nece vise da davi tokom utakmice javno, nego u svlacionici tajno. Pa cak je i Bogdanovic rekao da se posle toga dvoumio da ode, svako normalan bi otisao i svako normalan nikad vise nece doci do god je tu Davitelj.

Arsen

pre 9 godina

@Ne znam za Dangubića ali Partizan sa tobom, bez pomoći države (koju ste imali prethodnih 10 godina), polako ali sigurno pronalazi "prirodnu sredinu": nema Evrolige, nema para za dovođenje igrača, nema sponzora!
(VR74, 31. jul 2014 22:35)

Aha, OK. A da li je po tebi "prirodna sredina" to sto zivis u zamrzivacu? Ako jeste, onda u redu. :)

krajisnik

pre 9 godina

dule,dule.Prazna kasa u klubu,pa se sve manje igra iz ljubavi.Sve sto ste zvezdi zeljeli,polako se desava vama.Sjecajuci se tvojih izjava,nesportskog ponasanja i izazivanja navijaca koje su direktno izazvale losu krv,tuce medju igracima i navijacima,zelim ti sve najgore u buducem profesionalnom radu

dragan

pre 9 godina

Generale samo zovi,letećemo k'o orlovi!! Večna želja i nada,i navijača Zvezde i Fmp-a da Dule ode!Al' nada se i lisica da ovnu otpadnu m..a,pa da se slatko najede!Miloje može u Partizan,al' za jedno pet godina.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (bora, 31. jul 2014 22:21)

Taman posla da zelimo da ode,zelimo vam ovog za vecnog trenera i predsednika kluba.On ionako za nigde drugde nije a i godisnje vam pojede sada vec ceo budzet samo na kazne koje dobija na utakmicama

Goran

pre 9 godina

Zaista je glupo da demantujem gluposti koje plasiraju "anonimni" izvori i koje su zaživele među pojedinim igračima i menadžerima. Sve te priče su bez osnova, svesno se plasiraju da bi se punile prazne glave. Partizan je uvek, u svakom takmičenju, kako god da se zvalo ili zove, iako uslovi nisu uvek bili maksimalni, želeo i želeće, da ostvari najveće moguće rezultate. Takođe, čujem da istom pričom pokušavaju da se obeshrabre navijači da ne kupuju sezonske ulaznice. Verujem da će oni ipak prepoznati trenutak, da će stati u tim i da ćemo zajedničkim snagama, kao do sada ostvariti ciljeve

- posle kupa Radivoja Koraca prosle sezone, da, zaista je glupo!!!

kayser soze

pre 9 godina

vas covek stvarno mora da zali, ali majke mi, pa ja ne znam kako bi se osecao da je zvezda prvak 3 god za redom a ne 13, dobro vi i podnosite, igrali jednu sezonu u el i ispali u grupi i sad kao vi nesto prozivate...pa covek samo da se nasmeje, jos i ne znate ni ko ste ni sta ste, cz, fmp, czbg...alooo... ali stvarno vas razumem, ne znate vi taj osecaj, ne znate sta je navijanje za instituciju... ovde trener dule kod vas radonja, ovde danilovic tu covic, ovde todoric tu pavlovic, razmislite malo...

svaka sezona copy paste..

pre 9 godina

Cek ako sam dobro shvatio vi se borite sa Megom da zadrzite svoga kapitena?!?!?Auu legenda Kecman vas tuzi,ti tuzis predsednika kluba a taj isti predsednik te ne moze otpustiti dok vam Mega otima igrace. Vi ste do grla brajo moj.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Borky, 31. jul 2014 23:27)


Ipak nisi dobro shvatio pa ti preporucujem, procitaj opet Duletovu izjavu. Po drugi put mozda shvatis. Sto se tice toga da se vi pojacavate, to ja gledam svake sezone. Pa ako bih poceo da nabrajam od Brauna za koga ste likovali da ste ga preoteli Partizanu, Silba, a sada Dangubic..i on ce da prodje kao ovi pre njega. Racuna se samo kraj sezone a kako ce biti, to vi znate odlicno, valjda ste naucili to do sada godinama?? Ili vam jos treba da utvrdite gradivo??

mirko

pre 9 godina

Iskreno me zanima zasto prozivate Zvezdu za fuziju sa Fmp-om, kad je Partizan 2007. uradio isto sa Igokea-om. Jedina razlika koju vidim je sto je Fmp- iz Srbije a Igokea Republike Srpske. i ovdeostavljam isto pitanje, ako moze objasnjenje....hvala....
(rambo iz srbistan, 31. jul 2014 23:51)

---------
Vidi se da ne pratis kosarku,kakva fuziju imaju KK Partizan i Igokea ?

Kakva fuzija Zvezde i FMP-a ?

Nekadasnji KK Crvena Zvezda druze ne postoji vec savim nov klub koji se zove Crvena Zvezda Beograd

SEDI JEDAN !!!

Marko

pre 9 godina

Ja ne mogu da zamislim sta bi bilo da su oni prvaci, koliko vec godina, da imaju 4 major evropska trofeja, da igraju el malo duze u nizu, da pobede neku vecu ekipu, sta god. Prosto neverovatno, mene bi bilo sramota da pricam bilo sta o kosarci, a da navijam za Crvenu zvezdu.

@leksa

pre 9 godina

Драги Рамбо,
да пробам још једном, јер проба не кошта.
Ни у једном случају није дошло до фузије (стапања 2 клуба у 1). У случају Партизана Игокее и Игокее Партизана то су била 2 клуба, 2 имена, 2 рачуна, 2 лиге, 2 државе. Кад су се разишли, а то је било брзо, само су скинули други део имена.
У случају ЦЗВ и ФМП-а (ЦЗТ-а) ствар је другачија. Један клуб је преузео обележја, име (скоро идентично), традицију и историју (освојене трофеје) и навијаче другог клуба (па и тебе!), а задржао своју инфраструктуру, управу, играче, рачун.
Последње 2 ствари су кључне. Доказ да ЦЗТ није ЦЗВ јесте то да су Недовић и Цветковић морали да потпишу уговоре са својим новим клубом! Рачун? Е ту је ствар тек криминална: сваки приватник који има више фирми (рачуна) и пребацује средства са једног на други рачун не би ли избегао дужничке обавезе био би ухапшен. Овде, новац од спонзора (и од државе) иде једној управи која одлучује хоће ли га и колико утрошити на куповину нових играча или на санацију дугова. Када је ствар регуларна, а дугујеш, блокирају ти рачун у току прелазног рока. А то смо већ видели, зар не?

Savi

pre 9 godina

...Sramota da decka prozivas samo zato sto nije dosao kod tebe.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Borky, 31. jul 2014 23:22)

Gde on ovde "proziva" Dangubica?

kako drugacije

pre 9 godina

Iskreno me zanima zasto prozivate Zvezdu za fuziju sa Fmp-om, kad je Partizan 2007. uradio isto sa Igokea-om. Jedina razlika koju vidim je sto je Fmp- iz Srbije a Igokea Republike Srpske. i ovdeostavljam isto pitanje, ako moze objasnjenje....hvala....
(rambo iz srbistan, 31. jul 2014 23:51)

Evo objasnjenja...potpisan je sporazum o saradnji dva kluba na odredjeno vreme(isto koje Zvezda imala sa Borcem iz Čačka recimo ili FK sa Sopotom u vreme Vladana Lukića)...e sad isti takav sporazum Partizan ima i sa Francuzima - otuda tri francuska mlada igrača...jel' to po tebi znači da se Partizan sad zove Partizan Francuska ili se FK Zvezda zvala Zvezda Sopot!?
Nije Fuzija dva kluba isto, kao sporazum o saradnji - ti sporazumi podrazumevaju razmenu igrača na primer, a u slučaju Zvezde igrači su morali da poptišu nove ugovore sa FMP-om, koji je promenio ime u APR-u u CZB - nadam se da sam ti približio tematiku!?

nikola

pre 9 godina

(rambo iz srbistan, 31. jul 2014 23:51)

Ogromna razlika.Partizan i Igokea su imali poslovnu saradnju,razmena igraca,odnos filijale i glavnog kluba,oba su nastavili normalno da postoje i takmice se, i glavno,to je trajalo mislim 2 godine.Ovo kod vas cak nije ni fuzija,jer je c.zvezda zamrznuta i ne takmici se,a fmp promenio ime i predstavlja se kao cz(a Radnicki Basket promenio ime u FMP da se zavara trag).

Sasa

pre 9 godina

Imali koji igrac da nije partizanovac? Pa za ove navija cela Srbija a opet ih samo 20 na tribinama. Sramota da decka prozivas samo zato sto nije dosao kod tebe.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Borky, 31. jul 2014 23:22)

Sramota je da ti izmisljas . Ovo su reci DV:"Žao mi je što nije došao, jer sam i javno rekao da je naša želja i koliko je prirodno da zaigra za nas. Ali, ne bih opet da objašnjavam zašto je Partizan prirodna sredina za njega, kako mu ne bih otežavao situaciju", istakao je Vujošević.

Sta je ovde nekorektno ?

pan

pre 9 godina

Ja bi pre poredio Milutinovića sa Anđušićem, jer napad mogu da odigraju podlednako kvalitetno, a odbranu, po Duletovim kriterijumima ne igraju, tako da sam mišljenja da će Milutinović proći kao Anđušić, a da je doveden samo zato što se zbog besparice (a i neigranja eurolige) ne mogu dovesti kvalitetniji domaći igrači.
(SRECKOL, 31. jul 2014 22:54)

Anđušić je bek koji može da bude i plej,
a Milutinović i Dangubić su bekovi i niska krila.
Anđušić šutira sa zemlje, Milutinović je klasičan skok šuter tipa Tripkovića i zato mnogo lakše od Anđušića šutira iz trka posle bloka.
Anđušić nema ulaz, Milutinović je mnogo bolji od njega u prodoru, a i fizički jači, zato Anđušić može da bude plej, a Milutinović nikako.
I najvažnije, Anđušića je Dule nasledio i ne bi ga ni odbacio da se nije pojavio Bogdanov talenat,
a Milutinovića je sam izabrao.
Nije ni Tripković igrao dobro odbranu, ali ga je Dule držao godinama, dobar trener zamaskira slabu odbranu takvog igrača (na primer zonom sa Vranešom), a Milutinović je svakako bolji u odbrani i od Anđušića i od Tripkovića.