Sreda, 30.07.2014.

19:45

Partizan nosi nulu iz Razgrada

Fudbaleri Partizana igrali su nerešeno 0:0 sa Ludogorecom u Razgradu, u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Izvor: AK

Partizan nosi nulu iz Razgrada IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

267 Komentari

Sortiraj po:

Haizenberg

pre 9 godina

Vise sam ocekivao od Ludogoreca.
Sto se tice komsija dovode se igraci isto kao i u Zvezdi ali ni jedan nije ni do kolena Sasi Ilicu (izuzimam jos Volkova)koji sa 35 god pruza vise nego svi zajedno.Mislio sam da Spaleti ima nesto protiv Lazovica ali od kada dodje u Partizan ipak sam shvatio da on ima manje snage od mene i da je nasa liga jedina koja moze da ga drzi.

aleksandar grozni

pre 9 godina

Pravi nasov bi glasio,Partizanova nula od igre u Ludo gorecu.Kako te bre Nikolicu nije sramota da ti ekipa ovako igra,bezidejno,cekajuci da protivnik slucajno pogresi,bez sredine terena,bez napada,igraci ti trckaraju po terenu,pojedini setuckaju,igra bez igre,i nemojte mi reci da igra tima nije olicenje znanja trenera.Ovakvu amatersku igru Partizana nepamtim,a imam 63 godine i kao sto sam tvrdio da sa Nikolicem Partizan nemoze da odbrani titulu,tako i sada tvrdim da sa ovim trenerom bilo koji klub pa i Partizan nemoze nikada da bude prvak Srbije.Ako ga na vreme oterate mozda ima nade?.

скоба

pre 9 godina

Škuletić je dva puta odlično šutirao, namestio živkoviću odličnu priliku, odličan u defanzivi, mnogo pretrčao! Neki ovde neznaju, jednostavno neznaju da gledaju utakmicu ! (Dejo, 30. jul 2014 23:17)
Неки овде не знају, једноставно не знају правопис, а покушавају да се праве паметни.

ljudski je nadati se

pre 9 godina

Jesam navijač Partizana, šta ću, iako su mi zgadili igranje u Evropi poslednjih par godina. Ljudi, pa mi gol NE bismo dali danas do 20h, jalovo, sporo, bezidejno, uostalom drugo nisam ni očekivao sa ovakvim timom. Jedini cilj protiv ovih Liga Evrope ekipa je da se kukavički zatvorimo, skoro i ne razmišljamo o postignutom golu u gostima?! Evo, sad ih čekamo u revanšu sa 0:0 i recite mi samo kada smo poslednji put pobedili "ozbiljnu" ekipu kod kuće, a da nam je ta pobeda bila neophodna? Pozdrav braćo!

Bilal

pre 9 godina

Primetio sam, mada nisam neki vrsni poznavalac fudbalske taktike, da je odbrana Ludogoreca gubila glavu čim Partizan krene u kontru ili malo agresivnije. Nedostajala nam je brzina, pa nešto razmišljam kako bi bilo da u revanšu Nikolić krene sa Pauljevićem na desnom a Grbićem na levom krilu I obavezno sa Fofanom u špicu? Znam da su mnoga krila postala izuzetni bekova al' ne znam za obrnut slučaj.

runner

pre 9 godina

2003. protiv Reala u ligi sampiona nismo igrali bunker,i bio je lep fudbal,a sad protiv Ludogoreca u 30 metara,zasto su svi nasi treneri kukavice zasto?
(Borko, 30. jul 2014 23:31)
Ти поредиш жабе и бабе. Наиме, ово су квалификације за ЛШ и самим тим улог је огроман. Сваки кикс значи елиминацију из даљег такмичења. Против Реала се играло опуштеније, већ смо били у групној фази ЛШ, а и Роналдо и друштво нису нешто запињали.

Andrija

pre 9 godina

Čestitam igračima i treneru na ostvarenom ciju.
Baš me interesuje kakva nam je ofanzivna igra?
Najsmešniji komentator, kritikuje odbranu koja nije primila gol.

marko_bgd

pre 9 godina

ceo srpski fudbal je spao na partizan....haha...ovo je taktika za prolaz?nasi treneri su nule...bugari ce dati jedan u beogradu..kako ce partizan dati dva?

nikola

pre 9 godina

Kako god se zavrsi ovo,ostace cinjenica da Partizan vec vise od decenije jedini od srpskih klubova igra koliko toliko pristojno u evropi.I zato se mnogo iznerviram kada neki delija napise "osvajate sve kod nas,ali zato u evropi posle..." bla,bla, jer bas se u evropi i vidi i potvrdi ono sto se desava u prvenstvu,jer Partizan skoro redovno igra grupne faze LE i LS,a Zvezda i ostali godinama ne mogu da prodju vise od 1 ili 2 kola.Vise utakmica FKP odigra u evropi u jednoj sezoni nego CZ za 5.

Zulu PFC

pre 9 godina

Nemam obicaj da ostavljam komentare ali moram sad jer ste uzasno nepravedni prema Skuleticu ili nemate pojma o fudbalu!
Decko se danas trudio najvise od svih igraca Partizana i verovatno najvise pretrcao.
Igrao je i napadaca i veznjaka pa i stopera, jer je nazalost morao.
Vise je on skinuo lopti u sesnaestercu posle kornera Bugara nego nasi stoperi zajedno.
Ok, poslednjih 10 minuta je dao 2-3 netacna pasa ali zasto je on morao (kao napadac) da se vraca, i gradi igru?! Zato sto su veznjaci bili uzas…
Em mu nisu dali nijedan pas pravi da bi dao gol, em stalno vuce na svojim ledjima protivnicke igrace, em je jos on na kraju sa mesta veznog igraca morao da proigrava Luku?!
Budite jednom posteni prema tom decku, uostalom on je imao 2 sjajne sanse na pocetku, kada je iz prve odlicno sutirao, nazalost golman je odbranio

JB

pre 9 godina

Susret dve jache zonashke ekipe..umalo ne zaspah...ja one ne bih pushtao ni u Intertoto kup...najvishe u kup donjopomoravski.....rech OCHAJ nije dovoljna da objasni lepezu smeshnih poteza u ovoj utakmici...najlepshi su bili shutevi sa udaljenosti od 15-18 m. od gola sa promashajima od 30-50m od stative ili prechke....
Pa, ko placa one ljude da se bave ovim poslom...???

Partizan sjajno odigrao taktiku 10-0....bravo...
(zoran, 30. jul 2014 22:17)

Misliš "ko platja one ljude..."?

Partizan Forever

pre 9 godina

Dobar rezultat za revans. Mene samo to zanima i nista vise, ko hoce da se zabavlja gledajuci ovako vazne utakmice, neka umesto gledanja fudbala ide u bioskop ili u pozoriste pa neka tamo trazi zabavu.
Ovde su u pitanju milioni za klub i sto je jos vaznije borba za zadnje kolo LS koje nam vec tri godine izmice. Tako smo protiv Genka igrali lepo i nadigrali ih a oni nas izbace i pevajuci odu iz Bg, i koga onda briga kako ste igrali ako ispadnete.
U revansu ako im iz jedne jedine sanse damo gol i pobedimo ja cu biti presrecan, a siguran sam da cemo stvoriti dosta sansi i da cemo napasti ove bugare. Treba odigrati pametno i takticki odgovorno i da prodjemo dalje.
Ajde pa da slavimo sledece nedelje ja dolazim na utakmicu, a obicno sam do sada donosio srecu nasem voljenom klubu.

Nije Evropa za Srbiju.

pre 9 godina

Igramo totalni bunker, bez imalo zelje za nekom kontrom, a i nemamo igrace za to. Nikolic stalno baca u vodu prvih 45 minta, sad je bacio 90. Partizan se obrukao, ne rezultatom nego postavkom igre. Nikada Partizan nije ovako igrao, ni protiv Reala, ni Arsenala, ni Portoa... Ne zalim vise NIKADA da gledam ovakav Partizan.
Vec vidim revans. 0:1 u petnaestom minutu i onda rasulo, jurcanje ko muve bez glave i na kraju, adio.

Ivan

pre 9 godina

Blago nama sto se svi zadovoljavaju neresenim rezultatom.Partizan je izvukao neresen rezultat od jedne prosecne ekipe, a trebali su da pobede,jer su bolja ekipa,jer koliko sa cuo njihovom timu fali kompletna odbrana tako da je to pbila prilika.A sto se tice revansa,sada ce oni cekati nasu gresku da bi nas kaznili.Voleo bih da Partizan prodje i da imamo makar jedan tim,ako ne u Ligi Sampiona,a ono u Ligi Evrope.Ljudi,malo su Lazovic i Ilic,trebaju i drugi malo vise da potrce,ljudi igraju kao da svaki 20 godina,a ne 30 i nesto koliko imaju.Bojim se da se u revansu ne razocaramo,krenemo u napad od pocetka,a oni nam ga zavuku iz jedne jedine sanse.Zaboravljamo da njima svaki neresen rezultat odgovara.

Dejo

pre 9 godina

Škuletić je dva puta odlično šutirao, namestio živkoviću odličnu priliku, odličan u defanzivi, mnogo pretrčao! Neki ovde neznaju, jednostavno neznaju da gledaju utakmicu !

Borko

pre 9 godina

2003. protiv Reala u ligi sampiona nismo igrali bunker,i bio je lep fudbal,a sad protiv Ludogoreca u 30 metara,zasto su svi nasi treneri kukavice zasto?

Wili

pre 9 godina

PAzi ove konjanike sto su se raskmecali,hehe,kao Partizan ocAjan a ona raspala Zvezda juce atomski fudbal,omg...Nikolic je za onog Bundesligaskog trenera Lalatovic,Murinjo,Lev ma sta hocete. Bravo za NikoliCa.

Karaburac

pre 9 godina

Panteri,jeste li gledali tekmu? Ima vas ko mrava na nasim vestima. Pa,kako vam se cini. Ima li nade za nas.
Hvala sto nas pratite. Aj zivi bili ,pa da ih oderemo u BG.

Golic

pre 9 godina

Osim rezultata ništa drugo ne valja!
(djoka, 30. jul 2014 22:10)

Sto je najgore, nije ni rezultat nesto mnogo povoljan, vec veoma opasan.

Nisu ni oni mnogo bolji, samo da konacno zaigramo ofanzivnije, a ne kukavicki. Nesto ne verujem u Nikolica. Mozda igrace ponesu navijaci.

sakupljam minuse

pre 9 godina

Koliko neznalaca komentarise fudbal. Pa pametnjakovici jedni ulog je minimum 4M evra od ovog dvomeca plus sansa da se igra LS koja donosi 10+Mil. Ta cinjenica je okovala noge i jednima i drugima a ne to da li znaju ili ne znaju. I pre ove utakmice se znalo da ce da se odlucuje u Beogradu a na forumimase svasta predvidjalo. Ovo su slicne ekipe ma sta drugi pricali i vrteli da Bugari vrede milione.

kile

pre 9 godina

Fudbal se igra na rezultat!!! Jeste vi ocekivali pobedu od 2-3 gola razlike, napadacki fudbal, protiv ekipe koja je 10 puta bogatija, koja je bila u top 16 u LE prosle godine sa ovakvim timom??? Svaka cast za taktiku i odlican rezultat!!!

krcun osnivac

pre 9 godina

pozdrav za sve navijace izbacenog kluba koji su uplatili lovu na bugare i cekali "siguricu"....javi se bodibonde...nego zna li neko da li djenka i dalje snima ili je kameru prepustio batku?

radespijun

pre 9 godina

Mozete da pljujete, mozete biti nezadovoljni (i ja sam), ali jedno ne mozete da poreknete, Partizan je protiv tima koji je prosle godine bio medju 16 u liga Evrope, bio u najbolju ruku u gostima ravnopravan (po sansama), tako daaaa psssssttttt idemo u sredu na JNA do pobede!
P.S. I DA SE RAZUMEMO, SVE TO BEZ IJEDNOG POJACANJA!!!

bora

pre 9 godina

Odličan rezultat.Odlična postavka igre Nikolića.Nema od lepote ništa,ovaj dvomeč pobedniku nosi minimum 4.000.000e!?Zaboravlja se da je ovaj tim Ludogoreca,pre nekoliko meseci tukao Dinamo Zagreb,PSV dva puta,Lacio! Biće teško,ali idemo dalje.Svi u Hram!!

Dzoni-1970-BG

pre 9 godina

Kakva sramotna igra jbt,pa mi nismo presli pola terena,sta je ovo bilo Nikolicu,koji je ovo sport sto mi igramo????Ja stvarno ne vidim nacin da mi prodjemo ove,pogotovo ako budemo igrali bez Danka...

duxevaca

pre 9 godina

Tuzna utakmica dve ispod prosecne ekipe. Naravno da ce ih ekipa iz Razgrada razgraditi u revansu, bice 0-1 ili u najboljem slucaju 1-1. Jadni Partizan se neprestano branio, ako izuzmemo dve slucajne sanse na samom pocetku.Ovo je zaista jad i cemer!

hours of love

pre 9 godina

Ko da na terenu stoji znak da je zabranjeno za pesake.
Niko se ne pomera covece.
A komentari su stvarno vrhunski...cak i grobari vide da nema nista od ovoga :)

mare

pre 9 godina

Partizan je u skladu sa igrackim kadrom, takticki odlicno odigrao. Fali napadac i ofanzivni vezni. Na sredini smo se nosili ali svaki pokusaj napada je rano propadao. Bugari su u Lazovicu videli glavnu opasnost i faulirali ga pri svakom kontaktu sa loptom, ako on (kao jedini ozbiljan ofanzivac) i u Beogradu bude imao "flaster" na sebi, nece da bude dobro.
Nadam se da ce i Zivkovic malo leprsavije u napadu. Sasa Ilic koliko god da je mator, bez njega bezidejno. Volkov za pohvalu. Bolje da je bilo 1:1 ali sta je tu je, verujem u prolaz.

B.

pre 9 godina

Katastrofa. Ovo nije ni treca liga evropskog fudbala, apsolutna je farsa da ova dva tima igraju kvalifikacije za LS i da u teoriji imaju neke ideje da mogu da pripadaju LS.

Apsolutno me ne zanima da gledam revans u Beogradu, taj fijasko u najavi, jer fudbal je postao rekreativni sport u Srbiji gde u upravi sede ljudi koji nemaju cime drugim da se bave i vode klub kao da je rec o hobiju, a u klubu su igraci koji nemaju nigde drugde da igraju.

svi na JNA

pre 9 godina

grobar sam i muka mi je od " tastatura grobara " koji pljuju sve sto PARTIZAN uradi . pa dodjite na stadion i izrazite svoje nezadovoljstvo , ako uopste i znate gde je isti a i malo bi se tribine popunile .

Samo Bgd, samo Czv

pre 9 godina

Kakav sudar dva evropska velikana! Ja u životu nisam video toliko pogrešnih najobičnijih pasova kao večeras Ludogorec, ni ovakav bunker, i kukavičluk, kao partizan. A o Bugarima čitamo danima kao da je Real.

acika

pre 9 godina

Iskreno ne znam zasto biti ogorcen zbog utakmice. Partizan igra koliko moze i koliko je spreman. Treba biti realan pa oni imaju víse od polovine stranaca u ekipi. Jedino sto ja zameram je pozicija Sase Ilica previse igra defanzivno previse se trosi pa ga nema u napadu jer vidi se kako zna da odigra zadrzi loptu ma nije to ni potrebno naglasavati jednostavndo covjek zna i kraj price. Skuletic veceras odlican treba biti realan covjek nije Brazilac Ronaldo da uzme loptu i prodje kroz odbranu i da postigne gol. Njemu treba dati loptu jer je veceras pokazao sa malo upotrebljivih lopti da je opasan. Zato mislim da treba brza krila uz Zivkovica da mogu da prodju i daju dobre lopte. Sale kroz sredinu i to je to. I ponovo da napomenem nismo doveli pojacanja i igramo koliko realno mozemo. Danko jako dobar i takvi igraci fale. O odbrani se nema sta reci igrali su dobro par gresaka al stalno su se branili jer fali levo krilo da se malo opasnije krene u kontru

miki

pre 9 godina

Koji smarač od voditelja!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (#####, 30. jul 2014 20:18)

A tebra komentator je, nije voditelj :D hahaha

MILOS

pre 9 godina

Igraš onako kakve igrače imaš,Murinjo je sa Interne osvojio ligu Šampiona na bunker,ne možemo da očekujemo da igramo leprsav fudbal kad nemamo takve igrace svi bi voleli da igramo kao Barsa i Bajern ali to jednostavno nije moguće sa ovakvim igračkim kadrom.

Grobar-España

pre 9 godina

O.K. Mislim nije los rezultat (nije ni dobar), ali pobogu ljudi, sto nam se igraci plase lopte (ko da je vreo krompir), sto onako metiljavo ulaze u duele, sporo misle, jos sporije reaguju... Pa to je strasno!!!
Ljudi moji, pa zar ne postoji niko da ih odvede kod psihologa, da im kaze da igraju fudbal za sve pare?
Ja ne razumem kako momci od 20 i nesto godina ne kidaju na terenu, ako ne za svoj voljeni Partizan, ono bar da zarade dobar ugovor preko.
Veceras smo mogli da ih uzmemo bez problema, ali izgleda da je problem srpskog fudbala u Evropi "Testikularne Prirode".

zoran

pre 9 godina

Susret dve jache zonashke ekipe..umalo ne zaspah...ja one ne bih pushtao ni u Intertoto kup...najvishe u kup donjopomoravski.....rech OCHAJ nije dovoljna da objasni lepezu smeshnih poteza u ovoj utakmici...najlepshi su bili shutevi sa udaljenosti od 15-18 m. od gola sa promashajima od 30-50m od stative ili prechke....
Pa, ko placa one ljude da se bave ovim poslom...???

Partizan sjajno odigrao taktiku 10-0....bravo...

Dzone

pre 9 godina

Sramota! Bunker devedeset minuta! Podrzavao sam Nikolica uprkos katastrofalnoj polusezoni,mislio sam treba mu vremena ali veceras je dokazao da nije trener za veliki klub! Ekipa ocajna,dva pasa "nemoguca misija"! Spic,"desetka",stoper pod hitno!

Panthessalonikios Athlitikos Omilos Konstantinoupoliton

pre 9 godina

Bolje bunker, a da ima nekog efekta, nego da pruzamo "dobre igre" a da ispadamo od Samroka... Svaki bod je bitan za koeficijent. Napred Partizan!!!

luka

pre 9 godina

Ај хвала богу да нису изгубили.Свака част и једним и другима.Црно белима желим срећу у Беграду.Позз из Бањалуке.

Pedja

pre 9 godina

Ako prodjemo možemo reći da je ovo bio dobar rezultat. Ako kaniš pobijedit' ne smiješ izgubit'! Bez šale, koga briga za lepršavost, daj da ih izguramo... Fudbal se igra za prolaz...

Radonja odlazi

pre 9 godina

Neke utakmice mogu komotno da se igraju bez metalnih konstrukcija o koje je okačena mreža,čisto da ne kvare estetski dojam zelenog travnjaka i razigranih dvadesetorice koji trče haotično za loptom u nebrojenim pravcima.

Ogi

pre 9 godina

Ljudi moji, da nekoga stvarno ne voliš trebao bi ga svezati za stolicu i natjerati da gleda ovo...tačno te zaboli glava od ovog antifudbala...strašno, svake godine sve gore i gore

kokolo

pre 9 godina

zasto bre vise ne budete korektni i kazete fofani da nema za njega nade.pustili ste obradovica u ofku..a nikolic vidi se ima svoje pulene iz rada vojvodine..jadno je ovo nikolicu.

Preko vode do slobode

pre 9 godina

Bez obzira na lošiju igru, sigurno prolazimo u naredno kolo LŠ. Mnogo sreće u revanšu na JNA, pa i minimalna pobeda bi vredeala kao zlato.Pozdrav za sve grobarke i grobare, ma gdje bili želi grupa navijača PARTIZANA iz Zagreba. NAPRED PARTIZAN.

belodedic

pre 9 godina

Uvek sam naklonjem Srpskim klubovima kad igraju evrokupove,i evo i sad se trudim ali cim vidim Nikolica ne ide pa ne ide...Oprosti te zemljaci...

Lud,zbunjen,normalan

pre 9 godina

Iskreno verovao sam da je Nikolić normalan čovek i prosečan trener ali ovo mrtvilo što gledam me je totalno razuverilo... Nikako mi nije jasno zašto Fofana nije otputovao sa ekipom!!

grobar

pre 9 godina

postali smo kk czv u vreme pre dolaska sns na vlast... ne dovodimo nikog jer sto bi trosili pare na pojacanja kad se zna da ce zvezda da bude sampion, ovi sto igraju kod nas mucenici koji nemaju gde, evropa nas ne zanima jer je proslo vreme kad smo mogli da prevarimo neki tim sa zapada da im uvalimo nekog igraca koji da 10ak golova filijalama... jednom recju dosli smo do AMATERSKOG nivoa!

MatijaBG PFC

pre 9 godina

Posle ovog meca trenera Nikolica skupa sa njegovim miljenikom stoperom Stankovicem,napolje iz Partizana....kakav trener neznalica,prestrasno.Ko se sve praxa na nama i nije ni cudo sto nas svi tuku i pobedjuju.FUJ

smeker

pre 9 godina

Beda,jad,cemer.Do kada li cu biti lud i glup da se kidam i jedem zbog diletanata.Za kosarkase nas ponos nema para a za ove ima ,ma ludji sam ja od ...

Frustriran

pre 9 godina

Vezni red ne postoji! Što je najgore, Nikolić ostavlja utisak zadovoljnog trenera. Meni ovo izgleda gore nego prošle godine. Mogu shatiti nedostatak znanja, ali ovo je očigledan kukavičluk i bezvoljnost. Šta reći za Lazovića, jedva čekao da izađe. Kao, muškarac, sportista, a on kao da je od pihtija! Drinčić, kažu da igra, ali ja ga ne vidim. itd. itd. itd.

Britn

pre 9 godina

Odlicna igra,odlicna postavka Nikolica. Izbacujemo Bugare a za nasu ligu smo Bajern. Posto nas ovi sa druge strane Brda gledaju neka vide buduceg sampiona jsl i ucesanika grupne faze LS.

bsbs

pre 9 godina

Dobro je, imamo sanse. Samo da oni naprave neku gresku zescu u odbrani, da nam sude penal i ili daju sami sebi autogol. Dako bude nesto od toga troje.

pan

pre 9 godina

A nekad su fudbal igrali Vukotić, Mance, Varga, Mijatović, Milko, Đelmaš, Uške Vučićević i to uopšte nije bilo tako davno.
Za 90 minuta nijednog šprinta i nijednog driblinga.

ercov

pre 9 godina

Nikolic postavio pacersku igru kao Paunovic sa mladima protiv Portugala a u napadu dva najsporija igraca Skuletica i Lazovica. Ovo je anti-fudbal koji igra Partizan a na nasu srecu pa i Bugari nista bolji nisu.Umesto da ih pritisnu i igraju brze na prvu loptu oni udarili bunkericu,tuga i sramota.

Milasin

pre 9 godina

Pa kako gladni da igraju!?!?! Dobro je ovu..sta ce biti kad vrate u tim tih 5,6 igraca koliko im vec fali iz prve postave!?!? A Nikolic po ko zna koji put ponavljam,NAJVECE ZVEZDINO POJACANJE! Hvala upravi grobara sto nam je ostavila titulu!

Mr.x

pre 9 godina

Oci su mi krvarile dok sam ovo gledao. Navijam za Partizan .... ali ono ....ono je smejurija. Koliko je rezultat d
obar , toliko smo lose igrali. Ludogorec je isto smesna ekipa. Realno , ko bude manje smesan u bgu , taj prolazi.

Staza levaka a ne prvaka!

ALF

pre 9 godina

Da ova krš ekipa stvori 4 šanse za 45min bez ikakve igre...strašno...a grobari su šou,celo poluvreme pevaju na temu pesme "Zaboraviću sve..." grupe Fit...pa jel vi znate nešto naše da obradite ili vas vuče nostalgija gde ste osnovani pa sve hrvate skidate...mišo kovač i dubrovački trubaduri su vam već himna,ali ne posustajete...a ima tako lepih naših pesama za obradu...evo ova na primer može da bude najava za drugo poluvreme...YU grupa...
"Tresla se mreža celi dan
milan lukač prima gol
opet je puko partizan
LUDA ŠUMA je to..."

Novosadjanin.

pre 9 godina

Kada vidim ovog Skuletica u igri i Nikolica na klupi, nema sumnje da ce Crvena Zvezda lagano do titule... Gde se samo iskopali Skuleetica????

Grobar81

pre 9 godina

Gledajuci ovu igru Partizana, sve je jasno u Beogradu dvojka na Ludogorec! Teskom mukom moram da priznam da mi veze nemamo sa fudbalom. Da smo samo mogli 3 pasa da povezemo glat bi stizalu u gol sansu, ovako treba na budemo presrecni sa rezultatom 0:0. Sramo, kukavicki i nepovezano.

veerghoen

pre 9 godina

Зашто су уопште ишли на припреме? Шта су тамо тренирали? Па бре просечан Цулте Варегем или Мехелен би их одвалио. Николић се радује на изнуђеном ауту еј! Па стварно је за неповеровати колико је ово јадно...

Pele76

pre 9 godina

Panteri, jel navijate svim srcem za bugare? (Čika Žika - alkoholičar, 30. jul 2014 20:56)

Ne navijamo čika Žiko, ali čak ni tebi ne moramo da razjašnjavamo kvalitet fudbala. Ja vam dođem najverniji fan, jer u društvu gde sedim i gledam fudbal tvoji grobari čekaju ''keca'' na tiketu. Lepo je kada ti voljeni klub donese novac, ali ja se protiv moje Zvezde ne kladim ni da igra protiv Barselone.
P.S. Draži ste nam vi (odlični ili nikakvi), nego Bugari, neko gori ili neko bolji. Vi ste ipak naši (kakvi takvi)

Mile JNA

pre 9 godina

Stvarno sam neostrašćen, ali zar ovaj i ovakav Partizan misli da osvoji ligu šampiona?! Pa jedan Ludigorec ga nadigrava, kako bi tek pobedili jedan Čelzi, Bajern, Real...? Mora to mnogo bolje

Nikola

pre 9 godina

Svi vrhunski poznavaoci fudbala koji smatraju da Fofana treba da igra u Partizanu, nemaju pojma o fudbalu. Samo toliko da vam kazem.
Ne ulazite u posao struke. Lako je baljezgati iz fotelje.

B70

pre 9 godina

Ovaj Strajnić prenosi utakmice kao da ga neko prisiljava na to. Prosto je neverovatno koliko taj čovek nema ni malo živosti u sebi. Zbog njega i njegovih kolega sa RTS-a (koji nisu ništa bolji), prinuđen sam da gledam prenose na MUTE.

Adriano

pre 9 godina

Šta je sa Fofanom? Mislim da on može dosta toga dobroga da donese. (Čika Žika - alkoholičar, 30. jul 2014 21:05)

Tako ne misli genije Nikolic, ni poveo ga nije u Bugarsku.

Pele76

pre 9 godina

meni je taj strajinic komsija..zivota mi dodje mi da ga pljunem na ulici...kakav mrtvak (papi, 30. jul 2014 21:19)

Hahaha. Brate rođeni ako ga ikad pljuneš, kaži mu da je i od mene

Billy Piton - posmatrač i akademik

pre 9 godina

Ofanzivno pristupamo ovom bunkeru ... bunkerčini ! Sva sreća pa su ovi iz Lude šume - šumari amateri!
P.S./ Žali Bože, što smo mladoj reprezentaciji uzeli odličnog napadača ili veznog , da bi danas malo igrao beka !!

Zilijen

pre 9 godina

Zivkovicu bi bilo bolje da je ostao sa repkom u Madjarskoj i odigrao one dve utakmice. Imam utisak da je nazadovao u poredjenju sa igrama sa tog turnira!

inside tip

pre 9 godina

Citam pre neki dan komentar nekog patlidzanovca, kaze, oni igraju za pare, a mi smo gladni pobede i osvete... Ovo sto ja gledam stvarno lici ko da ste gladni, ali ono stvarno gladni, kao da se ne hrane dovoljno. Slabo krv u mozak dolazi!

vlada

pre 9 godina

Cini mi se da su Partizan i Ludogorec slicnog kvaliteta, mozda je Ludogorec za nijansu jaci. Partizan ovde ide da ne primi gol, moze da se desi da ostane 0:0 (ako Partizan izdrzi pritiske), ali mi ovi deluju kao da bi mogli da u BG daju golova koliko treba za X, tako da mislim da bi gol u gostima znacio dosta i da bi trebalo probati da se napadne.

Prosvetli nas

pre 9 godina

A, kako bi to trebalo da se izovara Torshavn?
Ali pazi, ime grada se sastoji od dve reči! Jedna od njih je "havn" sto u prevodu znaci "luka".

Mango Dzeri

pre 9 godina

Kakva seljacina ovaj Lazovic ni trunke respekta prema svojim saigracima a da negovorim o sudiji i protivnicima! Dao bi mu crveni u petom minutu da ohladi tu praznu glavu!
P.S.Kad nekoga ovako ispljujem obicno ga zabije

BojanNS

pre 9 godina

1. Ne mogu da verujem da se Lazovic najvise trudi na terenu.
2. On i Volkov se mogu pohvaliti, ostali kao da su bunike jeli.
3. Da li je Brasanac normalan, sva sreca da je onaj igrao rukom, inace bi Brasanac u 40. min na tusiranje.
4. Reziser im je jako dobar, kao da prvi put radi sa fudbalom.
5. Dobre one navijacice u belim majcama :)

Zex

pre 9 godina

Koliko srece ima partizan u zrebu to je strasno.ovi su slabi i mozda i prodje partizan ali nigde nevidim kvalitet u Partizanu.cime su oni zasluzili titulu?ovo je veliko nista.Zvezda je imala Bordo do pred kraj meca i ispustila mec.Zvezda ima lazovica koji je najbolji u timu a Partizan nema.gde je Zivkovic?gde vam je igrac koji probija po boku.vi nemate nikakvu igru.mene bi bilo sramota da se hvalim ovakvim timom jer ovo je dno dna.i da udjete u ls ovah tim nemoze nikoga da dobije.toliko je zalosna igra Partizana da je to strasno.stavite prst na celo pre nego sto vredjate druge.

Navijač PARTIZANA iz Vukovara!

pre 9 godina

Igramo sporo i kilavo i teško će mo ostvariti povoljan rezultat,ako se nešto ne promeni u drugom poluvremenu.Trebaju nam brži igrači i više trčanja!

neki tamo

pre 9 godina

kad covek u 36god mora da kreira i vuce partizan napred onda je sve jasno. tesko ce oni ovom igrom ikoga pobediti, ali videcemo. drago mi je da je bikolic ostao trener, samo ce unazaditi partizan.

Bodibond

pre 9 godina

Kakav sudar dva Titana na Rts-u 1. Pa ovo bre nema veze sa fudbalom, ovo je antifudbal. Sad mi je jasno zasto ponekad prenose umetnicko klizanje koje je 10 puta interesantnije od ovakvih utakmica.

BG

pre 9 godina

Ponovo bezidejno, ponovo vraćanje lopte golamnu a ovaj gde ispali.
Pa da li je moguće da naši ne mogu i protiv ovakve ekipe da malo duže zadrže loptu ali ne tako što će se dodavati zadnji red pa onda golmanu.

Kecman renTa legenda

pre 9 godina

Stankovic, Trajkovic, Brasanac, Gulan, Grbic, Malbasic nemaci pojma , a grobari kukaju kako im oteta titula, pa sa ovim igracima ni u Albaniji ne moze da se uzme Titula ...

ikis

pre 9 godina

Kakvi amateri a Stankovic i Brasanac igraju da ih prodaju samo ne znam kome mogu da ih uvale, ni u San Marino ne mogu da odu. Samo napred uprava sa kriminalcem Djuricem na celu do konacne propasti Partizana.

McClane

pre 9 godina

"Sada nesto sporija igra , sto odgovara fudbalerima partizana"... Ne, nasim klubovima odgovara sto brza igra jer sve trkacki konji igraju u njima.

Del

pre 9 godina

Koji je ovo fudbal, majko moja... Pa sta oni treniraju?! Muka da te uhvati od neznanja.. Prijem, dodavanje, sut, utrcavanje, gradjenje lopte.. NISTA NE UMEJU!

smeker

pre 9 godina

Bez obzira na krajnji rezultat ovo je lose,kilavo,ne lici ni na sta.Stalno se ponadam i gajim neku nadu ali od ovoga nema nista.Da makar trce i bore se ali i to je ispod svakog nivoa...

,

pre 9 godina

Sa stadiona:
Drincic zahvtio loptu otisla jedno 50 metara u vis a reko preko stadiona ce kad ono pade iza gola.Namontiraj to malo Drina bree.Sad udje Dzigi i Luka oni su se zagrevali,u tandemu sa Drinom i Lazovicem mozemo do 2 gola.Pozz iz Razgrada.

Borkes

pre 9 godina

Kako smo ovako suplji u odbrani nije mi jasno. Kao i prosle godine, sve ekipe protiv nas lako stvaraju sanse. Od kad je otisao Ivanov ne mozemo da se sastavimo. Trajkovic pojma nema!

grbovic

pre 9 godina

Au sta nam radi Stankovic!
Dal je moguce da on jos igra u partizanu?
Ustvari dal je moguce da on jos uvek igra fudbal.
Ubedljivo najgori fudbaler koga sam gledao u zivotu

ultrasrbin

pre 9 godina

Lukač - covek je posle pauze samo senka onog golmana koji je dosao u Partizan.
Volkov - najprijatnije iznenadjenje u prvom poluvremenu.
Stanković, Trajković - zasto ne zadrzase Obradovica. Sam da igra bio bih spokojniji nego sa ovim tandemom.
Vulićević - nema ga u napadackim akcijama, ako se ne racunaju dav istrcavanja u aut.
S. Ilić - par lucidnih poteza,ali se vidi da Sale nema snage za "ozbiljan" fudbal
Drinčić - ovaj covekje pod Nikolicem nazadovao
Brašanac - odakle je ovaj momak ispao.
Živković - zastoli ste ga vracali sa EP? On se ne primecuje,a cinimi se da ga Nikolic ne koristi kako treba.
Lazović - nas Mesi hoce,ali nema sa kim. Pokusava solo i gubi svaki duel,a nada se lopti od Skuletica koaj ce biti manje od 5 metara od njega.
Škuletić - imao je par pokusaja, ali realno on ubija igru.

Gde su Fofana, Ninkovic, Saponjic ili neko ko ima brzinu i zna sa loptom.

NIKOLICU, PREVARO OD TRENERA, ODLAZI! PA NJIMA NE IGRA KOMPLETNA ODBRANA,A TI NE UMES DA NAPADNES.

FočaKMK

pre 9 godina

Dokle, ne znamo ni jesmo li u rangu ove ekipe ili ispod njenog ranga, to je srž našeg klupskog fudbala! Dal zasluzuju nasi i igrači i sportski radnici uopste da se jsl smatra profesionalnom! Msm da treba da bude amaterska, najvise zbog visine plata!

323

pre 9 godina

Ej bre, pa pola sata gledam visoke lopte kojima se trazi Skuletic ili Lazovic i svaki put je lopta za Bugare?? Pa da li moze da se prestane sa takvom igrom jer kada nesto ne prolazi batali to. Da li ima neko u glavi da shvati da sa dugim loptama nema nista. Samo da covek pokida zivce. Ovi su slabi i plasim se da izgubimo samo nekim glupostima nasih igraca. Inace nekom igrom ovih Bugrta tesko jer se vidi da ovo nije onaj tim od prosle sezone. Jedino neka glupost Partizanovih igraca. Ajdeee..

Optimista

pre 9 godina

Dobro je za sada, imamo sreće i mi i oni, samo što Živković i Vuličević su neprimetni, a sramota je da Ilić najviše trči na terenu. Sjajna partija Brašanca i Volkova. Nikolić se brani, ali će sada svoje standardno, pritisak odmah na početku.

N

pre 9 godina

Zivote kakva utakmica...jednom sam imao priliku da posmatram utakmicu FK Macva Bogatic-FK Provo, i mogu reci da je mrtva trka u kvalitetu igre i samog fudbala!

Tajfun Korkut

pre 9 godina

Izgubicemo 2-0.Nikolicu odlazi pojma nemas! U prvoj postavi nam igraju Stankovic,Trajkovic,ponekad Ostojic,Sasa Ilic,Brasanac.Katastrofa.

Драган Стојковић Пиксе

pre 9 godina

И после кажите да нам лига не напредује, па вицешампион нам игра квалификације за ЛШ...

Aca

pre 9 godina

Ne znam, idealno bi bilo nereseno ili minimalan poraz 2:1 ili 3:2, pobeda tesko, mada i da pobedimo, to opet nije garancija da cemo proci dalje, slab nam je fudbal ljudi, kriminalan, sta vam je?

Драган Стојковић Пиксе

pre 9 godina

И после кажите да нам лига не напредује, па вицешампион нам игра квалификације за ЛШ...

smeker

pre 9 godina

Bez obzira na krajnji rezultat ovo je lose,kilavo,ne lici ni na sta.Stalno se ponadam i gajim neku nadu ali od ovoga nema nista.Da makar trce i bore se ali i to je ispod svakog nivoa...

Ogi

pre 9 godina

Ljudi moji, da nekoga stvarno ne voliš trebao bi ga svezati za stolicu i natjerati da gleda ovo...tačno te zaboli glava od ovog antifudbala...strašno, svake godine sve gore i gore

Nije Evropa za Srbiju.

pre 9 godina

Igramo totalni bunker, bez imalo zelje za nekom kontrom, a i nemamo igrace za to. Nikolic stalno baca u vodu prvih 45 minta, sad je bacio 90. Partizan se obrukao, ne rezultatom nego postavkom igre. Nikada Partizan nije ovako igrao, ni protiv Reala, ni Arsenala, ni Portoa... Ne zalim vise NIKADA da gledam ovakav Partizan.
Vec vidim revans. 0:1 u petnaestom minutu i onda rasulo, jurcanje ko muve bez glave i na kraju, adio.

Borko

pre 9 godina

2003. protiv Reala u ligi sampiona nismo igrali bunker,i bio je lep fudbal,a sad protiv Ludogoreca u 30 metara,zasto su svi nasi treneri kukavice zasto?

ultrasrbin

pre 9 godina

Lukač - covek je posle pauze samo senka onog golmana koji je dosao u Partizan.
Volkov - najprijatnije iznenadjenje u prvom poluvremenu.
Stanković, Trajković - zasto ne zadrzase Obradovica. Sam da igra bio bih spokojniji nego sa ovim tandemom.
Vulićević - nema ga u napadackim akcijama, ako se ne racunaju dav istrcavanja u aut.
S. Ilić - par lucidnih poteza,ali se vidi da Sale nema snage za "ozbiljan" fudbal
Drinčić - ovaj covekje pod Nikolicem nazadovao
Brašanac - odakle je ovaj momak ispao.
Živković - zastoli ste ga vracali sa EP? On se ne primecuje,a cinimi se da ga Nikolic ne koristi kako treba.
Lazović - nas Mesi hoce,ali nema sa kim. Pokusava solo i gubi svaki duel,a nada se lopti od Skuletica koaj ce biti manje od 5 metara od njega.
Škuletić - imao je par pokusaja, ali realno on ubija igru.

Gde su Fofana, Ninkovic, Saponjic ili neko ko ima brzinu i zna sa loptom.

NIKOLICU, PREVARO OD TRENERA, ODLAZI! PA NJIMA NE IGRA KOMPLETNA ODBRANA,A TI NE UMES DA NAPADNES.

bora

pre 9 godina

Odličan rezultat.Odlična postavka igre Nikolića.Nema od lepote ništa,ovaj dvomeč pobedniku nosi minimum 4.000.000e!?Zaboravlja se da je ovaj tim Ludogoreca,pre nekoliko meseci tukao Dinamo Zagreb,PSV dva puta,Lacio! Biće teško,ali idemo dalje.Svi u Hram!!

B70

pre 9 godina

Ovaj Strajnić prenosi utakmice kao da ga neko prisiljava na to. Prosto je neverovatno koliko taj čovek nema ni malo živosti u sebi. Zbog njega i njegovih kolega sa RTS-a (koji nisu ništa bolji), prinuđen sam da gledam prenose na MUTE.

Panthessalonikios Athlitikos Omilos Konstantinoupoliton

pre 9 godina

Bolje bunker, a da ima nekog efekta, nego da pruzamo "dobre igre" a da ispadamo od Samroka... Svaki bod je bitan za koeficijent. Napred Partizan!!!

Lud,zbunjen,normalan

pre 9 godina

Iskreno verovao sam da je Nikolić normalan čovek i prosečan trener ali ovo mrtvilo što gledam me je totalno razuverilo... Nikako mi nije jasno zašto Fofana nije otputovao sa ekipom!!

krcun osnivac

pre 9 godina

pozdrav za sve navijace izbacenog kluba koji su uplatili lovu na bugare i cekali "siguricu"....javi se bodibonde...nego zna li neko da li djenka i dalje snima ili je kameru prepustio batku?

sakupljam minuse

pre 9 godina

Koliko neznalaca komentarise fudbal. Pa pametnjakovici jedni ulog je minimum 4M evra od ovog dvomeca plus sansa da se igra LS koja donosi 10+Mil. Ta cinjenica je okovala noge i jednima i drugima a ne to da li znaju ili ne znaju. I pre ove utakmice se znalo da ce da se odlucuje u Beogradu a na forumimase svasta predvidjalo. Ovo su slicne ekipe ma sta drugi pricali i vrteli da Bugari vrede milione.

Dejo

pre 9 godina

Škuletić je dva puta odlično šutirao, namestio živkoviću odličnu priliku, odličan u defanzivi, mnogo pretrčao! Neki ovde neznaju, jednostavno neznaju da gledaju utakmicu !

miki

pre 9 godina

Koji smarač od voditelja!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (#####, 30. jul 2014 20:18)

A tebra komentator je, nije voditelj :D hahaha

MILOS

pre 9 godina

Igraš onako kakve igrače imaš,Murinjo je sa Interne osvojio ligu Šampiona na bunker,ne možemo da očekujemo da igramo leprsav fudbal kad nemamo takve igrace svi bi voleli da igramo kao Barsa i Bajern ali to jednostavno nije moguće sa ovakvim igračkim kadrom.

grbovic

pre 9 godina

Au sta nam radi Stankovic!
Dal je moguce da on jos igra u partizanu?
Ustvari dal je moguce da on jos uvek igra fudbal.
Ubedljivo najgori fudbaler koga sam gledao u zivotu

acika

pre 9 godina

Iskreno ne znam zasto biti ogorcen zbog utakmice. Partizan igra koliko moze i koliko je spreman. Treba biti realan pa oni imaju víse od polovine stranaca u ekipi. Jedino sto ja zameram je pozicija Sase Ilica previse igra defanzivno previse se trosi pa ga nema u napadu jer vidi se kako zna da odigra zadrzi loptu ma nije to ni potrebno naglasavati jednostavndo covjek zna i kraj price. Skuletic veceras odlican treba biti realan covjek nije Brazilac Ronaldo da uzme loptu i prodje kroz odbranu i da postigne gol. Njemu treba dati loptu jer je veceras pokazao sa malo upotrebljivih lopti da je opasan. Zato mislim da treba brza krila uz Zivkovica da mogu da prodju i daju dobre lopte. Sale kroz sredinu i to je to. I ponovo da napomenem nismo doveli pojacanja i igramo koliko realno mozemo. Danko jako dobar i takvi igraci fale. O odbrani se nema sta reci igrali su dobro par gresaka al stalno su se branili jer fali levo krilo da se malo opasnije krene u kontru

Wili

pre 9 godina

PAzi ove konjanike sto su se raskmecali,hehe,kao Partizan ocAjan a ona raspala Zvezda juce atomski fudbal,omg...Nikolic je za onog Bundesligaskog trenera Lalatovic,Murinjo,Lev ma sta hocete. Bravo za NikoliCa.

ercov

pre 9 godina

Nikolic postavio pacersku igru kao Paunovic sa mladima protiv Portugala a u napadu dva najsporija igraca Skuletica i Lazovica. Ovo je anti-fudbal koji igra Partizan a na nasu srecu pa i Bugari nista bolji nisu.Umesto da ih pritisnu i igraju brze na prvu loptu oni udarili bunkericu,tuga i sramota.

Grobar-España

pre 9 godina

O.K. Mislim nije los rezultat (nije ni dobar), ali pobogu ljudi, sto nam se igraci plase lopte (ko da je vreo krompir), sto onako metiljavo ulaze u duele, sporo misle, jos sporije reaguju... Pa to je strasno!!!
Ljudi moji, pa zar ne postoji niko da ih odvede kod psihologa, da im kaze da igraju fudbal za sve pare?
Ja ne razumem kako momci od 20 i nesto godina ne kidaju na terenu, ako ne za svoj voljeni Partizan, ono bar da zarade dobar ugovor preko.
Veceras smo mogli da ih uzmemo bez problema, ali izgleda da je problem srpskog fudbala u Evropi "Testikularne Prirode".

Karaburac

pre 9 godina

Panteri,jeste li gledali tekmu? Ima vas ko mrava na nasim vestima. Pa,kako vam se cini. Ima li nade za nas.
Hvala sto nas pratite. Aj zivi bili ,pa da ih oderemo u BG.

grobar

pre 9 godina

postali smo kk czv u vreme pre dolaska sns na vlast... ne dovodimo nikog jer sto bi trosili pare na pojacanja kad se zna da ce zvezda da bude sampion, ovi sto igraju kod nas mucenici koji nemaju gde, evropa nas ne zanima jer je proslo vreme kad smo mogli da prevarimo neki tim sa zapada da im uvalimo nekog igraca koji da 10ak golova filijalama... jednom recju dosli smo do AMATERSKOG nivoa!

Adriano

pre 9 godina

Šta je sa Fofanom? Mislim da on može dosta toga dobroga da donese. (Čika Žika - alkoholičar, 30. jul 2014 21:05)

Tako ne misli genije Nikolic, ni poveo ga nije u Bugarsku.

MatijaBG PFC

pre 9 godina

Posle ovog meca trenera Nikolica skupa sa njegovim miljenikom stoperom Stankovicem,napolje iz Partizana....kakav trener neznalica,prestrasno.Ko se sve praxa na nama i nije ni cudo sto nas svi tuku i pobedjuju.FUJ

radespijun

pre 9 godina

Mozete da pljujete, mozete biti nezadovoljni (i ja sam), ali jedno ne mozete da poreknete, Partizan je protiv tima koji je prosle godine bio medju 16 u liga Evrope, bio u najbolju ruku u gostima ravnopravan (po sansama), tako daaaa psssssttttt idemo u sredu na JNA do pobede!
P.S. I DA SE RAZUMEMO, SVE TO BEZ IJEDNOG POJACANJA!!!

Del

pre 9 godina

Koji je ovo fudbal, majko moja... Pa sta oni treniraju?! Muka da te uhvati od neznanja.. Prijem, dodavanje, sut, utrcavanje, gradjenje lopte.. NISTA NE UMEJU!

Radonja odlazi

pre 9 godina

Neke utakmice mogu komotno da se igraju bez metalnih konstrukcija o koje je okačena mreža,čisto da ne kvare estetski dojam zelenog travnjaka i razigranih dvadesetorice koji trče haotično za loptom u nebrojenim pravcima.

vlada

pre 9 godina

Cini mi se da su Partizan i Ludogorec slicnog kvaliteta, mozda je Ludogorec za nijansu jaci. Partizan ovde ide da ne primi gol, moze da se desi da ostane 0:0 (ako Partizan izdrzi pritiske), ali mi ovi deluju kao da bi mogli da u BG daju golova koliko treba za X, tako da mislim da bi gol u gostima znacio dosta i da bi trebalo probati da se napadne.

Dzone

pre 9 godina

Sramota! Bunker devedeset minuta! Podrzavao sam Nikolica uprkos katastrofalnoj polusezoni,mislio sam treba mu vremena ali veceras je dokazao da nije trener za veliki klub! Ekipa ocajna,dva pasa "nemoguca misija"! Spic,"desetka",stoper pod hitno!

kile

pre 9 godina

Fudbal se igra na rezultat!!! Jeste vi ocekivali pobedu od 2-3 gola razlike, napadacki fudbal, protiv ekipe koja je 10 puta bogatija, koja je bila u top 16 u LE prosle godine sa ovakvim timom??? Svaka cast za taktiku i odlican rezultat!!!

Mr.x

pre 9 godina

Oci su mi krvarile dok sam ovo gledao. Navijam za Partizan .... ali ono ....ono je smejurija. Koliko je rezultat d
obar , toliko smo lose igrali. Ludogorec je isto smesna ekipa. Realno , ko bude manje smesan u bgu , taj prolazi.

Staza levaka a ne prvaka!

Samo Bgd, samo Czv

pre 9 godina

Kakav sudar dva evropska velikana! Ja u životu nisam video toliko pogrešnih najobičnijih pasova kao večeras Ludogorec, ni ovakav bunker, i kukavičluk, kao partizan. A o Bugarima čitamo danima kao da je Real.

Zilijen

pre 9 godina

Zivkovicu bi bilo bolje da je ostao sa repkom u Madjarskoj i odigrao one dve utakmice. Imam utisak da je nazadovao u poredjenju sa igrama sa tog turnira!

Preko vode do slobode

pre 9 godina

Bez obzira na lošiju igru, sigurno prolazimo u naredno kolo LŠ. Mnogo sreće u revanšu na JNA, pa i minimalna pobeda bi vredeala kao zlato.Pozdrav za sve grobarke i grobare, ma gdje bili želi grupa navijača PARTIZANA iz Zagreba. NAPRED PARTIZAN.

BojanNS

pre 9 godina

1. Ne mogu da verujem da se Lazovic najvise trudi na terenu.
2. On i Volkov se mogu pohvaliti, ostali kao da su bunike jeli.
3. Da li je Brasanac normalan, sva sreca da je onaj igrao rukom, inace bi Brasanac u 40. min na tusiranje.
4. Reziser im je jako dobar, kao da prvi put radi sa fudbalom.
5. Dobre one navijacice u belim majcama :)

inside tip

pre 9 godina

Citam pre neki dan komentar nekog patlidzanovca, kaze, oni igraju za pare, a mi smo gladni pobede i osvete... Ovo sto ja gledam stvarno lici ko da ste gladni, ali ono stvarno gladni, kao da se ne hrane dovoljno. Slabo krv u mozak dolazi!

pan

pre 9 godina

A nekad su fudbal igrali Vukotić, Mance, Varga, Mijatović, Milko, Đelmaš, Uške Vučićević i to uopšte nije bilo tako davno.
Za 90 minuta nijednog šprinta i nijednog driblinga.

luka

pre 9 godina

Ај хвала богу да нису изгубили.Свака част и једним и другима.Црно белима желим срећу у Беграду.Позз из Бањалуке.

Frustriran

pre 9 godina

Vezni red ne postoji! Što je najgore, Nikolić ostavlja utisak zadovoljnog trenera. Meni ovo izgleda gore nego prošle godine. Mogu shatiti nedostatak znanja, ali ovo je očigledan kukavičluk i bezvoljnost. Šta reći za Lazovića, jedva čekao da izađe. Kao, muškarac, sportista, a on kao da je od pihtija! Drinčić, kažu da igra, ali ja ga ne vidim. itd. itd. itd.

ikis

pre 9 godina

Kakvi amateri a Stankovic i Brasanac igraju da ih prodaju samo ne znam kome mogu da ih uvale, ni u San Marino ne mogu da odu. Samo napred uprava sa kriminalcem Djuricem na celu do konacne propasti Partizana.

mare

pre 9 godina

Partizan je u skladu sa igrackim kadrom, takticki odlicno odigrao. Fali napadac i ofanzivni vezni. Na sredini smo se nosili ali svaki pokusaj napada je rano propadao. Bugari su u Lazovicu videli glavnu opasnost i faulirali ga pri svakom kontaktu sa loptom, ako on (kao jedini ozbiljan ofanzivac) i u Beogradu bude imao "flaster" na sebi, nece da bude dobro.
Nadam se da ce i Zivkovic malo leprsavije u napadu. Sasa Ilic koliko god da je mator, bez njega bezidejno. Volkov za pohvalu. Bolje da je bilo 1:1 ali sta je tu je, verujem u prolaz.

bsbs

pre 9 godina

Dobro je, imamo sanse. Samo da oni naprave neku gresku zescu u odbrani, da nam sude penal i ili daju sami sebi autogol. Dako bude nesto od toga troje.

svi na JNA

pre 9 godina

grobar sam i muka mi je od " tastatura grobara " koji pljuju sve sto PARTIZAN uradi . pa dodjite na stadion i izrazite svoje nezadovoljstvo , ako uopste i znate gde je isti a i malo bi se tribine popunile .

Grobar81

pre 9 godina

Gledajuci ovu igru Partizana, sve je jasno u Beogradu dvojka na Ludogorec! Teskom mukom moram da priznam da mi veze nemamo sa fudbalom. Da smo samo mogli 3 pasa da povezemo glat bi stizalu u gol sansu, ovako treba na budemo presrecni sa rezultatom 0:0. Sramo, kukavicki i nepovezano.

ALF

pre 9 godina

Da ova krš ekipa stvori 4 šanse za 45min bez ikakve igre...strašno...a grobari su šou,celo poluvreme pevaju na temu pesme "Zaboraviću sve..." grupe Fit...pa jel vi znate nešto naše da obradite ili vas vuče nostalgija gde ste osnovani pa sve hrvate skidate...mišo kovač i dubrovački trubaduri su vam već himna,ali ne posustajete...a ima tako lepih naših pesama za obradu...evo ova na primer može da bude najava za drugo poluvreme...YU grupa...
"Tresla se mreža celi dan
milan lukač prima gol
opet je puko partizan
LUDA ŠUMA je to..."

belodedic

pre 9 godina

Uvek sam naklonjem Srpskim klubovima kad igraju evrokupove,i evo i sad se trudim ali cim vidim Nikolica ne ide pa ne ide...Oprosti te zemljaci...

Pele76

pre 9 godina

meni je taj strajinic komsija..zivota mi dodje mi da ga pljunem na ulici...kakav mrtvak (papi, 30. jul 2014 21:19)

Hahaha. Brate rođeni ako ga ikad pljuneš, kaži mu da je i od mene

veerghoen

pre 9 godina

Зашто су уопште ишли на припреме? Шта су тамо тренирали? Па бре просечан Цулте Варегем или Мехелен би их одвалио. Николић се радује на изнуђеном ауту еј! Па стварно је за неповеровати колико је ово јадно...

Aca

pre 9 godina

Ne znam, idealno bi bilo nereseno ili minimalan poraz 2:1 ili 3:2, pobeda tesko, mada i da pobedimo, to opet nije garancija da cemo proci dalje, slab nam je fudbal ljudi, kriminalan, sta vam je?

Britn

pre 9 godina

Odlicna igra,odlicna postavka Nikolica. Izbacujemo Bugare a za nasu ligu smo Bajern. Posto nas ovi sa druge strane Brda gledaju neka vide buduceg sampiona jsl i ucesanika grupne faze LS.

Pedja

pre 9 godina

Ako prodjemo možemo reći da je ovo bio dobar rezultat. Ako kaniš pobijedit' ne smiješ izgubit'! Bez šale, koga briga za lepršavost, daj da ih izguramo... Fudbal se igra za prolaz...

B.

pre 9 godina

Katastrofa. Ovo nije ni treca liga evropskog fudbala, apsolutna je farsa da ova dva tima igraju kvalifikacije za LS i da u teoriji imaju neke ideje da mogu da pripadaju LS.

Apsolutno me ne zanima da gledam revans u Beogradu, taj fijasko u najavi, jer fudbal je postao rekreativni sport u Srbiji gde u upravi sede ljudi koji nemaju cime drugim da se bave i vode klub kao da je rec o hobiju, a u klubu su igraci koji nemaju nigde drugde da igraju.

Bodibond

pre 9 godina

Kakav sudar dva Titana na Rts-u 1. Pa ovo bre nema veze sa fudbalom, ovo je antifudbal. Sad mi je jasno zasto ponekad prenose umetnicko klizanje koje je 10 puta interesantnije od ovakvih utakmica.

hours of love

pre 9 godina

Ko da na terenu stoji znak da je zabranjeno za pesake.
Niko se ne pomera covece.
A komentari su stvarno vrhunski...cak i grobari vide da nema nista od ovoga :)

Dzoni-1970-BG

pre 9 godina

Kakva sramotna igra jbt,pa mi nismo presli pola terena,sta je ovo bilo Nikolicu,koji je ovo sport sto mi igramo????Ja stvarno ne vidim nacin da mi prodjemo ove,pogotovo ako budemo igrali bez Danka...

N

pre 9 godina

Zivote kakva utakmica...jednom sam imao priliku da posmatram utakmicu FK Macva Bogatic-FK Provo, i mogu reci da je mrtva trka u kvalitetu igre i samog fudbala!

Ivan

pre 9 godina

Blago nama sto se svi zadovoljavaju neresenim rezultatom.Partizan je izvukao neresen rezultat od jedne prosecne ekipe, a trebali su da pobede,jer su bolja ekipa,jer koliko sa cuo njihovom timu fali kompletna odbrana tako da je to pbila prilika.A sto se tice revansa,sada ce oni cekati nasu gresku da bi nas kaznili.Voleo bih da Partizan prodje i da imamo makar jedan tim,ako ne u Ligi Sampiona,a ono u Ligi Evrope.Ljudi,malo su Lazovic i Ilic,trebaju i drugi malo vise da potrce,ljudi igraju kao da svaki 20 godina,a ne 30 i nesto koliko imaju.Bojim se da se u revansu ne razocaramo,krenemo u napad od pocetka,a oni nam ga zavuku iz jedne jedine sanse.Zaboravljamo da njima svaki neresen rezultat odgovara.

Mile JNA

pre 9 godina

Stvarno sam neostrašćen, ali zar ovaj i ovakav Partizan misli da osvoji ligu šampiona?! Pa jedan Ludigorec ga nadigrava, kako bi tek pobedili jedan Čelzi, Bajern, Real...? Mora to mnogo bolje

Mango Dzeri

pre 9 godina

Kakva seljacina ovaj Lazovic ni trunke respekta prema svojim saigracima a da negovorim o sudiji i protivnicima! Dao bi mu crveni u petom minutu da ohladi tu praznu glavu!
P.S.Kad nekoga ovako ispljujem obicno ga zabije

Zex

pre 9 godina

Koliko srece ima partizan u zrebu to je strasno.ovi su slabi i mozda i prodje partizan ali nigde nevidim kvalitet u Partizanu.cime su oni zasluzili titulu?ovo je veliko nista.Zvezda je imala Bordo do pred kraj meca i ispustila mec.Zvezda ima lazovica koji je najbolji u timu a Partizan nema.gde je Zivkovic?gde vam je igrac koji probija po boku.vi nemate nikakvu igru.mene bi bilo sramota da se hvalim ovakvim timom jer ovo je dno dna.i da udjete u ls ovah tim nemoze nikoga da dobije.toliko je zalosna igra Partizana da je to strasno.stavite prst na celo pre nego sto vredjate druge.

McClane

pre 9 godina

"Sada nesto sporija igra , sto odgovara fudbalerima partizana"... Ne, nasim klubovima odgovara sto brza igra jer sve trkacki konji igraju u njima.

zoran

pre 9 godina

Susret dve jache zonashke ekipe..umalo ne zaspah...ja one ne bih pushtao ni u Intertoto kup...najvishe u kup donjopomoravski.....rech OCHAJ nije dovoljna da objasni lepezu smeshnih poteza u ovoj utakmici...najlepshi su bili shutevi sa udaljenosti od 15-18 m. od gola sa promashajima od 30-50m od stative ili prechke....
Pa, ko placa one ljude da se bave ovim poslom...???

Partizan sjajno odigrao taktiku 10-0....bravo...

Golic

pre 9 godina

Osim rezultata ništa drugo ne valja!
(djoka, 30. jul 2014 22:10)

Sto je najgore, nije ni rezultat nesto mnogo povoljan, vec veoma opasan.

Nisu ni oni mnogo bolji, samo da konacno zaigramo ofanzivnije, a ne kukavicki. Nesto ne verujem u Nikolica. Mozda igrace ponesu navijaci.

FočaKMK

pre 9 godina

Dokle, ne znamo ni jesmo li u rangu ove ekipe ili ispod njenog ranga, to je srž našeg klupskog fudbala! Dal zasluzuju nasi i igrači i sportski radnici uopste da se jsl smatra profesionalnom! Msm da treba da bude amaterska, najvise zbog visine plata!

Pele76

pre 9 godina

Panteri, jel navijate svim srcem za bugare? (Čika Žika - alkoholičar, 30. jul 2014 20:56)

Ne navijamo čika Žiko, ali čak ni tebi ne moramo da razjašnjavamo kvalitet fudbala. Ja vam dođem najverniji fan, jer u društvu gde sedim i gledam fudbal tvoji grobari čekaju ''keca'' na tiketu. Lepo je kada ti voljeni klub donese novac, ali ja se protiv moje Zvezde ne kladim ni da igra protiv Barselone.
P.S. Draži ste nam vi (odlični ili nikakvi), nego Bugari, neko gori ili neko bolji. Vi ste ipak naši (kakvi takvi)

smeker

pre 9 godina

Beda,jad,cemer.Do kada li cu biti lud i glup da se kidam i jedem zbog diletanata.Za kosarkase nas ponos nema para a za ove ima ,ma ludji sam ja od ...

kokolo

pre 9 godina

zasto bre vise ne budete korektni i kazete fofani da nema za njega nade.pustili ste obradovica u ofku..a nikolic vidi se ima svoje pulene iz rada vojvodine..jadno je ovo nikolicu.

BG

pre 9 godina

Ponovo bezidejno, ponovo vraćanje lopte golamnu a ovaj gde ispali.
Pa da li je moguće da naši ne mogu i protiv ovakve ekipe da malo duže zadrže loptu ali ne tako što će se dodavati zadnji red pa onda golmanu.

Billy Piton - posmatrač i akademik

pre 9 godina

Ofanzivno pristupamo ovom bunkeru ... bunkerčini ! Sva sreća pa su ovi iz Lude šume - šumari amateri!
P.S./ Žali Bože, što smo mladoj reprezentaciji uzeli odličnog napadača ili veznog , da bi danas malo igrao beka !!

Novosadjanin.

pre 9 godina

Kada vidim ovog Skuletica u igri i Nikolica na klupi, nema sumnje da ce Crvena Zvezda lagano do titule... Gde se samo iskopali Skuleetica????

neki tamo

pre 9 godina

kad covek u 36god mora da kreira i vuce partizan napred onda je sve jasno. tesko ce oni ovom igrom ikoga pobediti, ali videcemo. drago mi je da je bikolic ostao trener, samo ce unazaditi partizan.

Kecman renTa legenda

pre 9 godina

Stankovic, Trajkovic, Brasanac, Gulan, Grbic, Malbasic nemaci pojma , a grobari kukaju kako im oteta titula, pa sa ovim igracima ni u Albaniji ne moze da se uzme Titula ...

Nikola

pre 9 godina

Svi vrhunski poznavaoci fudbala koji smatraju da Fofana treba da igra u Partizanu, nemaju pojma o fudbalu. Samo toliko da vam kazem.
Ne ulazite u posao struke. Lako je baljezgati iz fotelje.

Zulu PFC

pre 9 godina

Nemam obicaj da ostavljam komentare ali moram sad jer ste uzasno nepravedni prema Skuleticu ili nemate pojma o fudbalu!
Decko se danas trudio najvise od svih igraca Partizana i verovatno najvise pretrcao.
Igrao je i napadaca i veznjaka pa i stopera, jer je nazalost morao.
Vise je on skinuo lopti u sesnaestercu posle kornera Bugara nego nasi stoperi zajedno.
Ok, poslednjih 10 minuta je dao 2-3 netacna pasa ali zasto je on morao (kao napadac) da se vraca, i gradi igru?! Zato sto su veznjaci bili uzas…
Em mu nisu dali nijedan pas pravi da bi dao gol, em stalno vuce na svojim ledjima protivnicke igrace, em je jos on na kraju sa mesta veznog igraca morao da proigrava Luku?!
Budite jednom posteni prema tom decku, uostalom on je imao 2 sjajne sanse na pocetku, kada je iz prve odlicno sutirao, nazalost golman je odbranio

Tajfun Korkut

pre 9 godina

Izgubicemo 2-0.Nikolicu odlazi pojma nemas! U prvoj postavi nam igraju Stankovic,Trajkovic,ponekad Ostojic,Sasa Ilic,Brasanac.Katastrofa.

Milasin

pre 9 godina

Pa kako gladni da igraju!?!?! Dobro je ovu..sta ce biti kad vrate u tim tih 5,6 igraca koliko im vec fali iz prve postave!?!? A Nikolic po ko zna koji put ponavljam,NAJVECE ZVEZDINO POJACANJE! Hvala upravi grobara sto nam je ostavila titulu!

nikola

pre 9 godina

Kako god se zavrsi ovo,ostace cinjenica da Partizan vec vise od decenije jedini od srpskih klubova igra koliko toliko pristojno u evropi.I zato se mnogo iznerviram kada neki delija napise "osvajate sve kod nas,ali zato u evropi posle..." bla,bla, jer bas se u evropi i vidi i potvrdi ono sto se desava u prvenstvu,jer Partizan skoro redovno igra grupne faze LE i LS,a Zvezda i ostali godinama ne mogu da prodju vise od 1 ili 2 kola.Vise utakmica FKP odigra u evropi u jednoj sezoni nego CZ za 5.

Borkes

pre 9 godina

Kako smo ovako suplji u odbrani nije mi jasno. Kao i prosle godine, sve ekipe protiv nas lako stvaraju sanse. Od kad je otisao Ivanov ne mozemo da se sastavimo. Trajkovic pojma nema!

323

pre 9 godina

Ej bre, pa pola sata gledam visoke lopte kojima se trazi Skuletic ili Lazovic i svaki put je lopta za Bugare?? Pa da li moze da se prestane sa takvom igrom jer kada nesto ne prolazi batali to. Da li ima neko u glavi da shvati da sa dugim loptama nema nista. Samo da covek pokida zivce. Ovi su slabi i plasim se da izgubimo samo nekim glupostima nasih igraca. Inace nekom igrom ovih Bugrta tesko jer se vidi da ovo nije onaj tim od prosle sezone. Jedino neka glupost Partizanovih igraca. Ajdeee..

Navijač PARTIZANA iz Vukovara!

pre 9 godina

Igramo sporo i kilavo i teško će mo ostvariti povoljan rezultat,ako se nešto ne promeni u drugom poluvremenu.Trebaju nam brži igrači i više trčanja!

duxevaca

pre 9 godina

Tuzna utakmica dve ispod prosecne ekipe. Naravno da ce ih ekipa iz Razgrada razgraditi u revansu, bice 0-1 ili u najboljem slucaju 1-1. Jadni Partizan se neprestano branio, ako izuzmemo dve slucajne sanse na samom pocetku.Ovo je zaista jad i cemer!

ljudski je nadati se

pre 9 godina

Jesam navijač Partizana, šta ću, iako su mi zgadili igranje u Evropi poslednjih par godina. Ljudi, pa mi gol NE bismo dali danas do 20h, jalovo, sporo, bezidejno, uostalom drugo nisam ni očekivao sa ovakvim timom. Jedini cilj protiv ovih Liga Evrope ekipa je da se kukavički zatvorimo, skoro i ne razmišljamo o postignutom golu u gostima?! Evo, sad ih čekamo u revanšu sa 0:0 i recite mi samo kada smo poslednji put pobedili "ozbiljnu" ekipu kod kuće, a da nam je ta pobeda bila neophodna? Pozdrav braćo!

Partizan Forever

pre 9 godina

Dobar rezultat za revans. Mene samo to zanima i nista vise, ko hoce da se zabavlja gledajuci ovako vazne utakmice, neka umesto gledanja fudbala ide u bioskop ili u pozoriste pa neka tamo trazi zabavu.
Ovde su u pitanju milioni za klub i sto je jos vaznije borba za zadnje kolo LS koje nam vec tri godine izmice. Tako smo protiv Genka igrali lepo i nadigrali ih a oni nas izbace i pevajuci odu iz Bg, i koga onda briga kako ste igrali ako ispadnete.
U revansu ako im iz jedne jedine sanse damo gol i pobedimo ja cu biti presrecan, a siguran sam da cemo stvoriti dosta sansi i da cemo napasti ove bugare. Treba odigrati pametno i takticki odgovorno i da prodjemo dalje.
Ajde pa da slavimo sledece nedelje ja dolazim na utakmicu, a obicno sam do sada donosio srecu nasem voljenom klubu.

,

pre 9 godina

Sa stadiona:
Drincic zahvtio loptu otisla jedno 50 metara u vis a reko preko stadiona ce kad ono pade iza gola.Namontiraj to malo Drina bree.Sad udje Dzigi i Luka oni su se zagrevali,u tandemu sa Drinom i Lazovicem mozemo do 2 gola.Pozz iz Razgrada.

runner

pre 9 godina

2003. protiv Reala u ligi sampiona nismo igrali bunker,i bio je lep fudbal,a sad protiv Ludogoreca u 30 metara,zasto su svi nasi treneri kukavice zasto?
(Borko, 30. jul 2014 23:31)
Ти поредиш жабе и бабе. Наиме, ово су квалификације за ЛШ и самим тим улог је огроман. Сваки кикс значи елиминацију из даљег такмичења. Против Реала се играло опуштеније, већ смо били у групној фази ЛШ, а и Роналдо и друштво нису нешто запињали.

скоба

pre 9 godina

Škuletić je dva puta odlično šutirao, namestio živkoviću odličnu priliku, odličan u defanzivi, mnogo pretrčao! Neki ovde neznaju, jednostavno neznaju da gledaju utakmicu ! (Dejo, 30. jul 2014 23:17)
Неки овде не знају, једноставно не знају правопис, а покушавају да се праве паметни.

marko_bgd

pre 9 godina

ceo srpski fudbal je spao na partizan....haha...ovo je taktika za prolaz?nasi treneri su nule...bugari ce dati jedan u beogradu..kako ce partizan dati dva?

Optimista

pre 9 godina

Dobro je za sada, imamo sreće i mi i oni, samo što Živković i Vuličević su neprimetni, a sramota je da Ilić najviše trči na terenu. Sjajna partija Brašanca i Volkova. Nikolić se brani, ali će sada svoje standardno, pritisak odmah na početku.

Andrija

pre 9 godina

Čestitam igračima i treneru na ostvarenom ciju.
Baš me interesuje kakva nam je ofanzivna igra?
Najsmešniji komentator, kritikuje odbranu koja nije primila gol.

Bilal

pre 9 godina

Primetio sam, mada nisam neki vrsni poznavalac fudbalske taktike, da je odbrana Ludogoreca gubila glavu čim Partizan krene u kontru ili malo agresivnije. Nedostajala nam je brzina, pa nešto razmišljam kako bi bilo da u revanšu Nikolić krene sa Pauljevićem na desnom a Grbićem na levom krilu I obavezno sa Fofanom u špicu? Znam da su mnoga krila postala izuzetni bekova al' ne znam za obrnut slučaj.

Prosvetli nas

pre 9 godina

A, kako bi to trebalo da se izovara Torshavn?
Ali pazi, ime grada se sastoji od dve reči! Jedna od njih je "havn" sto u prevodu znaci "luka".

JB

pre 9 godina

Susret dve jache zonashke ekipe..umalo ne zaspah...ja one ne bih pushtao ni u Intertoto kup...najvishe u kup donjopomoravski.....rech OCHAJ nije dovoljna da objasni lepezu smeshnih poteza u ovoj utakmici...najlepshi su bili shutevi sa udaljenosti od 15-18 m. od gola sa promashajima od 30-50m od stative ili prechke....
Pa, ko placa one ljude da se bave ovim poslom...???

Partizan sjajno odigrao taktiku 10-0....bravo...
(zoran, 30. jul 2014 22:17)

Misliš "ko platja one ljude..."?

aleksandar grozni

pre 9 godina

Pravi nasov bi glasio,Partizanova nula od igre u Ludo gorecu.Kako te bre Nikolicu nije sramota da ti ekipa ovako igra,bezidejno,cekajuci da protivnik slucajno pogresi,bez sredine terena,bez napada,igraci ti trckaraju po terenu,pojedini setuckaju,igra bez igre,i nemojte mi reci da igra tima nije olicenje znanja trenera.Ovakvu amatersku igru Partizana nepamtim,a imam 63 godine i kao sto sam tvrdio da sa Nikolicem Partizan nemoze da odbrani titulu,tako i sada tvrdim da sa ovim trenerom bilo koji klub pa i Partizan nemoze nikada da bude prvak Srbije.Ako ga na vreme oterate mozda ima nade?.

Haizenberg

pre 9 godina

Vise sam ocekivao od Ludogoreca.
Sto se tice komsija dovode se igraci isto kao i u Zvezdi ali ni jedan nije ni do kolena Sasi Ilicu (izuzimam jos Volkova)koji sa 35 god pruza vise nego svi zajedno.Mislio sam da Spaleti ima nesto protiv Lazovica ali od kada dodje u Partizan ipak sam shvatio da on ima manje snage od mene i da je nasa liga jedina koja moze da ga drzi.

ALF

pre 9 godina

Da ova krš ekipa stvori 4 šanse za 45min bez ikakve igre...strašno...a grobari su šou,celo poluvreme pevaju na temu pesme "Zaboraviću sve..." grupe Fit...pa jel vi znate nešto naše da obradite ili vas vuče nostalgija gde ste osnovani pa sve hrvate skidate...mišo kovač i dubrovački trubaduri su vam već himna,ali ne posustajete...a ima tako lepih naših pesama za obradu...evo ova na primer može da bude najava za drugo poluvreme...YU grupa...
"Tresla se mreža celi dan
milan lukač prima gol
opet je puko partizan
LUDA ŠUMA je to..."

Nikola

pre 9 godina

Svi vrhunski poznavaoci fudbala koji smatraju da Fofana treba da igra u Partizanu, nemaju pojma o fudbalu. Samo toliko da vam kazem.
Ne ulazite u posao struke. Lako je baljezgati iz fotelje.

sakupljam minuse

pre 9 godina

Koliko neznalaca komentarise fudbal. Pa pametnjakovici jedni ulog je minimum 4M evra od ovog dvomeca plus sansa da se igra LS koja donosi 10+Mil. Ta cinjenica je okovala noge i jednima i drugima a ne to da li znaju ili ne znaju. I pre ove utakmice se znalo da ce da se odlucuje u Beogradu a na forumimase svasta predvidjalo. Ovo su slicne ekipe ma sta drugi pricali i vrteli da Bugari vrede milione.

B.

pre 9 godina

Katastrofa. Ovo nije ni treca liga evropskog fudbala, apsolutna je farsa da ova dva tima igraju kvalifikacije za LS i da u teoriji imaju neke ideje da mogu da pripadaju LS.

Apsolutno me ne zanima da gledam revans u Beogradu, taj fijasko u najavi, jer fudbal je postao rekreativni sport u Srbiji gde u upravi sede ljudi koji nemaju cime drugim da se bave i vode klub kao da je rec o hobiju, a u klubu su igraci koji nemaju nigde drugde da igraju.

Dzone

pre 9 godina

Sramota! Bunker devedeset minuta! Podrzavao sam Nikolica uprkos katastrofalnoj polusezoni,mislio sam treba mu vremena ali veceras je dokazao da nije trener za veliki klub! Ekipa ocajna,dva pasa "nemoguca misija"! Spic,"desetka",stoper pod hitno!

Nije Evropa za Srbiju.

pre 9 godina

Igramo totalni bunker, bez imalo zelje za nekom kontrom, a i nemamo igrace za to. Nikolic stalno baca u vodu prvih 45 minta, sad je bacio 90. Partizan se obrukao, ne rezultatom nego postavkom igre. Nikada Partizan nije ovako igrao, ni protiv Reala, ni Arsenala, ni Portoa... Ne zalim vise NIKADA da gledam ovakav Partizan.
Vec vidim revans. 0:1 u petnaestom minutu i onda rasulo, jurcanje ko muve bez glave i na kraju, adio.

duxevaca

pre 9 godina

Tuzna utakmica dve ispod prosecne ekipe. Naravno da ce ih ekipa iz Razgrada razgraditi u revansu, bice 0-1 ili u najboljem slucaju 1-1. Jadni Partizan se neprestano branio, ako izuzmemo dve slucajne sanse na samom pocetku.Ovo je zaista jad i cemer!

radespijun

pre 9 godina

Mozete da pljujete, mozete biti nezadovoljni (i ja sam), ali jedno ne mozete da poreknete, Partizan je protiv tima koji je prosle godine bio medju 16 u liga Evrope, bio u najbolju ruku u gostima ravnopravan (po sansama), tako daaaa psssssttttt idemo u sredu na JNA do pobede!
P.S. I DA SE RAZUMEMO, SVE TO BEZ IJEDNOG POJACANJA!!!

Wili

pre 9 godina

PAzi ove konjanike sto su se raskmecali,hehe,kao Partizan ocAjan a ona raspala Zvezda juce atomski fudbal,omg...Nikolic je za onog Bundesligaskog trenera Lalatovic,Murinjo,Lev ma sta hocete. Bravo za NikoliCa.

Karaburac

pre 9 godina

Panteri,jeste li gledali tekmu? Ima vas ko mrava na nasim vestima. Pa,kako vam se cini. Ima li nade za nas.
Hvala sto nas pratite. Aj zivi bili ,pa da ih oderemo u BG.

Britn

pre 9 godina

Odlicna igra,odlicna postavka Nikolica. Izbacujemo Bugare a za nasu ligu smo Bajern. Posto nas ovi sa druge strane Brda gledaju neka vide buduceg sampiona jsl i ucesanika grupne faze LS.

Zex

pre 9 godina

Koliko srece ima partizan u zrebu to je strasno.ovi su slabi i mozda i prodje partizan ali nigde nevidim kvalitet u Partizanu.cime su oni zasluzili titulu?ovo je veliko nista.Zvezda je imala Bordo do pred kraj meca i ispustila mec.Zvezda ima lazovica koji je najbolji u timu a Partizan nema.gde je Zivkovic?gde vam je igrac koji probija po boku.vi nemate nikakvu igru.mene bi bilo sramota da se hvalim ovakvim timom jer ovo je dno dna.i da udjete u ls ovah tim nemoze nikoga da dobije.toliko je zalosna igra Partizana da je to strasno.stavite prst na celo pre nego sto vredjate druge.

Драган Стојковић Пиксе

pre 9 godina

И после кажите да нам лига не напредује, па вицешампион нам игра квалификације за ЛШ...

Dejo

pre 9 godina

Škuletić je dva puta odlično šutirao, namestio živkoviću odličnu priliku, odličan u defanzivi, mnogo pretrčao! Neki ovde neznaju, jednostavno neznaju da gledaju utakmicu !

grobar

pre 9 godina

postali smo kk czv u vreme pre dolaska sns na vlast... ne dovodimo nikog jer sto bi trosili pare na pojacanja kad se zna da ce zvezda da bude sampion, ovi sto igraju kod nas mucenici koji nemaju gde, evropa nas ne zanima jer je proslo vreme kad smo mogli da prevarimo neki tim sa zapada da im uvalimo nekog igraca koji da 10ak golova filijalama... jednom recju dosli smo do AMATERSKOG nivoa!

Milasin

pre 9 godina

Pa kako gladni da igraju!?!?! Dobro je ovu..sta ce biti kad vrate u tim tih 5,6 igraca koliko im vec fali iz prve postave!?!? A Nikolic po ko zna koji put ponavljam,NAJVECE ZVEZDINO POJACANJE! Hvala upravi grobara sto nam je ostavila titulu!

Ivan

pre 9 godina

Blago nama sto se svi zadovoljavaju neresenim rezultatom.Partizan je izvukao neresen rezultat od jedne prosecne ekipe, a trebali su da pobede,jer su bolja ekipa,jer koliko sa cuo njihovom timu fali kompletna odbrana tako da je to pbila prilika.A sto se tice revansa,sada ce oni cekati nasu gresku da bi nas kaznili.Voleo bih da Partizan prodje i da imamo makar jedan tim,ako ne u Ligi Sampiona,a ono u Ligi Evrope.Ljudi,malo su Lazovic i Ilic,trebaju i drugi malo vise da potrce,ljudi igraju kao da svaki 20 godina,a ne 30 i nesto koliko imaju.Bojim se da se u revansu ne razocaramo,krenemo u napad od pocetka,a oni nam ga zavuku iz jedne jedine sanse.Zaboravljamo da njima svaki neresen rezultat odgovara.

Tajfun Korkut

pre 9 godina

Izgubicemo 2-0.Nikolicu odlazi pojma nemas! U prvoj postavi nam igraju Stankovic,Trajkovic,ponekad Ostojic,Sasa Ilic,Brasanac.Katastrofa.

krcun osnivac

pre 9 godina

pozdrav za sve navijace izbacenog kluba koji su uplatili lovu na bugare i cekali "siguricu"....javi se bodibonde...nego zna li neko da li djenka i dalje snima ili je kameru prepustio batku?

Ogi

pre 9 godina

Ljudi moji, da nekoga stvarno ne voliš trebao bi ga svezati za stolicu i natjerati da gleda ovo...tačno te zaboli glava od ovog antifudbala...strašno, svake godine sve gore i gore

bora

pre 9 godina

Odličan rezultat.Odlična postavka igre Nikolića.Nema od lepote ništa,ovaj dvomeč pobedniku nosi minimum 4.000.000e!?Zaboravlja se da je ovaj tim Ludogoreca,pre nekoliko meseci tukao Dinamo Zagreb,PSV dva puta,Lacio! Biće teško,ali idemo dalje.Svi u Hram!!

ultrasrbin

pre 9 godina

Lukač - covek je posle pauze samo senka onog golmana koji je dosao u Partizan.
Volkov - najprijatnije iznenadjenje u prvom poluvremenu.
Stanković, Trajković - zasto ne zadrzase Obradovica. Sam da igra bio bih spokojniji nego sa ovim tandemom.
Vulićević - nema ga u napadackim akcijama, ako se ne racunaju dav istrcavanja u aut.
S. Ilić - par lucidnih poteza,ali se vidi da Sale nema snage za "ozbiljan" fudbal
Drinčić - ovaj covekje pod Nikolicem nazadovao
Brašanac - odakle je ovaj momak ispao.
Živković - zastoli ste ga vracali sa EP? On se ne primecuje,a cinimi se da ga Nikolic ne koristi kako treba.
Lazović - nas Mesi hoce,ali nema sa kim. Pokusava solo i gubi svaki duel,a nada se lopti od Skuletica koaj ce biti manje od 5 metara od njega.
Škuletić - imao je par pokusaja, ali realno on ubija igru.

Gde su Fofana, Ninkovic, Saponjic ili neko ko ima brzinu i zna sa loptom.

NIKOLICU, PREVARO OD TRENERA, ODLAZI! PA NJIMA NE IGRA KOMPLETNA ODBRANA,A TI NE UMES DA NAPADNES.

Dzoni-1970-BG

pre 9 godina

Kakva sramotna igra jbt,pa mi nismo presli pola terena,sta je ovo bilo Nikolicu,koji je ovo sport sto mi igramo????Ja stvarno ne vidim nacin da mi prodjemo ove,pogotovo ako budemo igrali bez Danka...

Mile JNA

pre 9 godina

Stvarno sam neostrašćen, ali zar ovaj i ovakav Partizan misli da osvoji ligu šampiona?! Pa jedan Ludigorec ga nadigrava, kako bi tek pobedili jedan Čelzi, Bajern, Real...? Mora to mnogo bolje

Panthessalonikios Athlitikos Omilos Konstantinoupoliton

pre 9 godina

Bolje bunker, a da ima nekog efekta, nego da pruzamo "dobre igre" a da ispadamo od Samroka... Svaki bod je bitan za koeficijent. Napred Partizan!!!

inside tip

pre 9 godina

Citam pre neki dan komentar nekog patlidzanovca, kaze, oni igraju za pare, a mi smo gladni pobede i osvete... Ovo sto ja gledam stvarno lici ko da ste gladni, ali ono stvarno gladni, kao da se ne hrane dovoljno. Slabo krv u mozak dolazi!

Grobar81

pre 9 godina

Gledajuci ovu igru Partizana, sve je jasno u Beogradu dvojka na Ludogorec! Teskom mukom moram da priznam da mi veze nemamo sa fudbalom. Da smo samo mogli 3 pasa da povezemo glat bi stizalu u gol sansu, ovako treba na budemo presrecni sa rezultatom 0:0. Sramo, kukavicki i nepovezano.

Frustriran

pre 9 godina

Vezni red ne postoji! Što je najgore, Nikolić ostavlja utisak zadovoljnog trenera. Meni ovo izgleda gore nego prošle godine. Mogu shatiti nedostatak znanja, ali ovo je očigledan kukavičluk i bezvoljnost. Šta reći za Lazovića, jedva čekao da izađe. Kao, muškarac, sportista, a on kao da je od pihtija! Drinčić, kažu da igra, ali ja ga ne vidim. itd. itd. itd.

smeker

pre 9 godina

Bez obzira na krajnji rezultat ovo je lose,kilavo,ne lici ni na sta.Stalno se ponadam i gajim neku nadu ali od ovoga nema nista.Da makar trce i bore se ali i to je ispod svakog nivoa...

Samo Bgd, samo Czv

pre 9 godina

Kakav sudar dva evropska velikana! Ja u životu nisam video toliko pogrešnih najobičnijih pasova kao večeras Ludogorec, ni ovakav bunker, i kukavičluk, kao partizan. A o Bugarima čitamo danima kao da je Real.

zoran

pre 9 godina

Susret dve jache zonashke ekipe..umalo ne zaspah...ja one ne bih pushtao ni u Intertoto kup...najvishe u kup donjopomoravski.....rech OCHAJ nije dovoljna da objasni lepezu smeshnih poteza u ovoj utakmici...najlepshi su bili shutevi sa udaljenosti od 15-18 m. od gola sa promashajima od 30-50m od stative ili prechke....
Pa, ko placa one ljude da se bave ovim poslom...???

Partizan sjajno odigrao taktiku 10-0....bravo...

Borko

pre 9 godina

2003. protiv Reala u ligi sampiona nismo igrali bunker,i bio je lep fudbal,a sad protiv Ludogoreca u 30 metara,zasto su svi nasi treneri kukavice zasto?

Kecman renTa legenda

pre 9 godina

Stankovic, Trajkovic, Brasanac, Gulan, Grbic, Malbasic nemaci pojma , a grobari kukaju kako im oteta titula, pa sa ovim igracima ni u Albaniji ne moze da se uzme Titula ...

Novosadjanin.

pre 9 godina

Kada vidim ovog Skuletica u igri i Nikolica na klupi, nema sumnje da ce Crvena Zvezda lagano do titule... Gde se samo iskopali Skuleetica????

,

pre 9 godina

Sa stadiona:
Drincic zahvtio loptu otisla jedno 50 metara u vis a reko preko stadiona ce kad ono pade iza gola.Namontiraj to malo Drina bree.Sad udje Dzigi i Luka oni su se zagrevali,u tandemu sa Drinom i Lazovicem mozemo do 2 gola.Pozz iz Razgrada.

belodedic

pre 9 godina

Uvek sam naklonjem Srpskim klubovima kad igraju evrokupove,i evo i sad se trudim ali cim vidim Nikolica ne ide pa ne ide...Oprosti te zemljaci...

Mr.x

pre 9 godina

Oci su mi krvarile dok sam ovo gledao. Navijam za Partizan .... ali ono ....ono je smejurija. Koliko je rezultat d
obar , toliko smo lose igrali. Ludogorec je isto smesna ekipa. Realno , ko bude manje smesan u bgu , taj prolazi.

Staza levaka a ne prvaka!

Lud,zbunjen,normalan

pre 9 godina

Iskreno verovao sam da je Nikolić normalan čovek i prosečan trener ali ovo mrtvilo što gledam me je totalno razuverilo... Nikako mi nije jasno zašto Fofana nije otputovao sa ekipom!!

Golic

pre 9 godina

Osim rezultata ništa drugo ne valja!
(djoka, 30. jul 2014 22:10)

Sto je najgore, nije ni rezultat nesto mnogo povoljan, vec veoma opasan.

Nisu ni oni mnogo bolji, samo da konacno zaigramo ofanzivnije, a ne kukavicki. Nesto ne verujem u Nikolica. Mozda igrace ponesu navijaci.

Preko vode do slobode

pre 9 godina

Bez obzira na lošiju igru, sigurno prolazimo u naredno kolo LŠ. Mnogo sreće u revanšu na JNA, pa i minimalna pobeda bi vredeala kao zlato.Pozdrav za sve grobarke i grobare, ma gdje bili želi grupa navijača PARTIZANA iz Zagreba. NAPRED PARTIZAN.

MatijaBG PFC

pre 9 godina

Posle ovog meca trenera Nikolica skupa sa njegovim miljenikom stoperom Stankovicem,napolje iz Partizana....kakav trener neznalica,prestrasno.Ko se sve praxa na nama i nije ni cudo sto nas svi tuku i pobedjuju.FUJ

Zilijen

pre 9 godina

Zivkovicu bi bilo bolje da je ostao sa repkom u Madjarskoj i odigrao one dve utakmice. Imam utisak da je nazadovao u poredjenju sa igrama sa tog turnira!

veerghoen

pre 9 godina

Зашто су уопште ишли на припреме? Шта су тамо тренирали? Па бре просечан Цулте Варегем или Мехелен би их одвалио. Николић се радује на изнуђеном ауту еј! Па стварно је за неповеровати колико је ово јадно...

hours of love

pre 9 godina

Ko da na terenu stoji znak da je zabranjeno za pesake.
Niko se ne pomera covece.
A komentari su stvarno vrhunski...cak i grobari vide da nema nista od ovoga :)

MILOS

pre 9 godina

Igraš onako kakve igrače imaš,Murinjo je sa Interne osvojio ligu Šampiona na bunker,ne možemo da očekujemo da igramo leprsav fudbal kad nemamo takve igrace svi bi voleli da igramo kao Barsa i Bajern ali to jednostavno nije moguće sa ovakvim igračkim kadrom.

kile

pre 9 godina

Fudbal se igra na rezultat!!! Jeste vi ocekivali pobedu od 2-3 gola razlike, napadacki fudbal, protiv ekipe koja je 10 puta bogatija, koja je bila u top 16 u LE prosle godine sa ovakvim timom??? Svaka cast za taktiku i odlican rezultat!!!

Mango Dzeri

pre 9 godina

Kakva seljacina ovaj Lazovic ni trunke respekta prema svojim saigracima a da negovorim o sudiji i protivnicima! Dao bi mu crveni u petom minutu da ohladi tu praznu glavu!
P.S.Kad nekoga ovako ispljujem obicno ga zabije

kokolo

pre 9 godina

zasto bre vise ne budete korektni i kazete fofani da nema za njega nade.pustili ste obradovica u ofku..a nikolic vidi se ima svoje pulene iz rada vojvodine..jadno je ovo nikolicu.

acika

pre 9 godina

Iskreno ne znam zasto biti ogorcen zbog utakmice. Partizan igra koliko moze i koliko je spreman. Treba biti realan pa oni imaju víse od polovine stranaca u ekipi. Jedino sto ja zameram je pozicija Sase Ilica previse igra defanzivno previse se trosi pa ga nema u napadu jer vidi se kako zna da odigra zadrzi loptu ma nije to ni potrebno naglasavati jednostavndo covjek zna i kraj price. Skuletic veceras odlican treba biti realan covjek nije Brazilac Ronaldo da uzme loptu i prodje kroz odbranu i da postigne gol. Njemu treba dati loptu jer je veceras pokazao sa malo upotrebljivih lopti da je opasan. Zato mislim da treba brza krila uz Zivkovica da mogu da prodju i daju dobre lopte. Sale kroz sredinu i to je to. I ponovo da napomenem nismo doveli pojacanja i igramo koliko realno mozemo. Danko jako dobar i takvi igraci fale. O odbrani se nema sta reci igrali su dobro par gresaka al stalno su se branili jer fali levo krilo da se malo opasnije krene u kontru

Pele76

pre 9 godina

Panteri, jel navijate svim srcem za bugare? (Čika Žika - alkoholičar, 30. jul 2014 20:56)

Ne navijamo čika Žiko, ali čak ni tebi ne moramo da razjašnjavamo kvalitet fudbala. Ja vam dođem najverniji fan, jer u društvu gde sedim i gledam fudbal tvoji grobari čekaju ''keca'' na tiketu. Lepo je kada ti voljeni klub donese novac, ali ja se protiv moje Zvezde ne kladim ni da igra protiv Barselone.
P.S. Draži ste nam vi (odlični ili nikakvi), nego Bugari, neko gori ili neko bolji. Vi ste ipak naši (kakvi takvi)

smeker

pre 9 godina

Beda,jad,cemer.Do kada li cu biti lud i glup da se kidam i jedem zbog diletanata.Za kosarkase nas ponos nema para a za ove ima ,ma ludji sam ja od ...

Radonja odlazi

pre 9 godina

Neke utakmice mogu komotno da se igraju bez metalnih konstrukcija o koje je okačena mreža,čisto da ne kvare estetski dojam zelenog travnjaka i razigranih dvadesetorice koji trče haotično za loptom u nebrojenim pravcima.

svi na JNA

pre 9 godina

grobar sam i muka mi je od " tastatura grobara " koji pljuju sve sto PARTIZAN uradi . pa dodjite na stadion i izrazite svoje nezadovoljstvo , ako uopste i znate gde je isti a i malo bi se tribine popunile .

Adriano

pre 9 godina

Šta je sa Fofanom? Mislim da on može dosta toga dobroga da donese. (Čika Žika - alkoholičar, 30. jul 2014 21:05)

Tako ne misli genije Nikolic, ni poveo ga nije u Bugarsku.

pan

pre 9 godina

A nekad su fudbal igrali Vukotić, Mance, Varga, Mijatović, Milko, Đelmaš, Uške Vučićević i to uopšte nije bilo tako davno.
Za 90 minuta nijednog šprinta i nijednog driblinga.

grbovic

pre 9 godina

Au sta nam radi Stankovic!
Dal je moguce da on jos igra u partizanu?
Ustvari dal je moguce da on jos uvek igra fudbal.
Ubedljivo najgori fudbaler koga sam gledao u zivotu

Bodibond

pre 9 godina

Kakav sudar dva Titana na Rts-u 1. Pa ovo bre nema veze sa fudbalom, ovo je antifudbal. Sad mi je jasno zasto ponekad prenose umetnicko klizanje koje je 10 puta interesantnije od ovakvih utakmica.

Optimista

pre 9 godina

Dobro je za sada, imamo sreće i mi i oni, samo što Živković i Vuličević su neprimetni, a sramota je da Ilić najviše trči na terenu. Sjajna partija Brašanca i Volkova. Nikolić se brani, ali će sada svoje standardno, pritisak odmah na početku.

B70

pre 9 godina

Ovaj Strajnić prenosi utakmice kao da ga neko prisiljava na to. Prosto je neverovatno koliko taj čovek nema ni malo živosti u sebi. Zbog njega i njegovih kolega sa RTS-a (koji nisu ništa bolji), prinuđen sam da gledam prenose na MUTE.

ercov

pre 9 godina

Nikolic postavio pacersku igru kao Paunovic sa mladima protiv Portugala a u napadu dva najsporija igraca Skuletica i Lazovica. Ovo je anti-fudbal koji igra Partizan a na nasu srecu pa i Bugari nista bolji nisu.Umesto da ih pritisnu i igraju brze na prvu loptu oni udarili bunkericu,tuga i sramota.

BojanNS

pre 9 godina

1. Ne mogu da verujem da se Lazovic najvise trudi na terenu.
2. On i Volkov se mogu pohvaliti, ostali kao da su bunike jeli.
3. Da li je Brasanac normalan, sva sreca da je onaj igrao rukom, inace bi Brasanac u 40. min na tusiranje.
4. Reziser im je jako dobar, kao da prvi put radi sa fudbalom.
5. Dobre one navijacice u belim majcama :)

vlada

pre 9 godina

Cini mi se da su Partizan i Ludogorec slicnog kvaliteta, mozda je Ludogorec za nijansu jaci. Partizan ovde ide da ne primi gol, moze da se desi da ostane 0:0 (ako Partizan izdrzi pritiske), ali mi ovi deluju kao da bi mogli da u BG daju golova koliko treba za X, tako da mislim da bi gol u gostima znacio dosta i da bi trebalo probati da se napadne.

Pele76

pre 9 godina

meni je taj strajinic komsija..zivota mi dodje mi da ga pljunem na ulici...kakav mrtvak (papi, 30. jul 2014 21:19)

Hahaha. Brate rođeni ako ga ikad pljuneš, kaži mu da je i od mene

luka

pre 9 godina

Ај хвала богу да нису изгубили.Свака част и једним и другима.Црно белима желим срећу у Беграду.Позз из Бањалуке.

Grobar-España

pre 9 godina

O.K. Mislim nije los rezultat (nije ni dobar), ali pobogu ljudi, sto nam se igraci plase lopte (ko da je vreo krompir), sto onako metiljavo ulaze u duele, sporo misle, jos sporije reaguju... Pa to je strasno!!!
Ljudi moji, pa zar ne postoji niko da ih odvede kod psihologa, da im kaze da igraju fudbal za sve pare?
Ja ne razumem kako momci od 20 i nesto godina ne kidaju na terenu, ako ne za svoj voljeni Partizan, ono bar da zarade dobar ugovor preko.
Veceras smo mogli da ih uzmemo bez problema, ali izgleda da je problem srpskog fudbala u Evropi "Testikularne Prirode".

скоба

pre 9 godina

Škuletić je dva puta odlično šutirao, namestio živkoviću odličnu priliku, odličan u defanzivi, mnogo pretrčao! Neki ovde neznaju, jednostavno neznaju da gledaju utakmicu ! (Dejo, 30. jul 2014 23:17)
Неки овде не знају, једноставно не знају правопис, а покушавају да се праве паметни.

aleksandar grozni

pre 9 godina

Pravi nasov bi glasio,Partizanova nula od igre u Ludo gorecu.Kako te bre Nikolicu nije sramota da ti ekipa ovako igra,bezidejno,cekajuci da protivnik slucajno pogresi,bez sredine terena,bez napada,igraci ti trckaraju po terenu,pojedini setuckaju,igra bez igre,i nemojte mi reci da igra tima nije olicenje znanja trenera.Ovakvu amatersku igru Partizana nepamtim,a imam 63 godine i kao sto sam tvrdio da sa Nikolicem Partizan nemoze da odbrani titulu,tako i sada tvrdim da sa ovim trenerom bilo koji klub pa i Partizan nemoze nikada da bude prvak Srbije.Ako ga na vreme oterate mozda ima nade?.

bsbs

pre 9 godina

Dobro je, imamo sanse. Samo da oni naprave neku gresku zescu u odbrani, da nam sude penal i ili daju sami sebi autogol. Dako bude nesto od toga troje.

mare

pre 9 godina

Partizan je u skladu sa igrackim kadrom, takticki odlicno odigrao. Fali napadac i ofanzivni vezni. Na sredini smo se nosili ali svaki pokusaj napada je rano propadao. Bugari su u Lazovicu videli glavnu opasnost i faulirali ga pri svakom kontaktu sa loptom, ako on (kao jedini ozbiljan ofanzivac) i u Beogradu bude imao "flaster" na sebi, nece da bude dobro.
Nadam se da ce i Zivkovic malo leprsavije u napadu. Sasa Ilic koliko god da je mator, bez njega bezidejno. Volkov za pohvalu. Bolje da je bilo 1:1 ali sta je tu je, verujem u prolaz.

Aca

pre 9 godina

Ne znam, idealno bi bilo nereseno ili minimalan poraz 2:1 ili 3:2, pobeda tesko, mada i da pobedimo, to opet nije garancija da cemo proci dalje, slab nam je fudbal ljudi, kriminalan, sta vam je?

Pedja

pre 9 godina

Ako prodjemo možemo reći da je ovo bio dobar rezultat. Ako kaniš pobijedit' ne smiješ izgubit'! Bez šale, koga briga za lepršavost, daj da ih izguramo... Fudbal se igra za prolaz...

Zulu PFC

pre 9 godina

Nemam obicaj da ostavljam komentare ali moram sad jer ste uzasno nepravedni prema Skuleticu ili nemate pojma o fudbalu!
Decko se danas trudio najvise od svih igraca Partizana i verovatno najvise pretrcao.
Igrao je i napadaca i veznjaka pa i stopera, jer je nazalost morao.
Vise je on skinuo lopti u sesnaestercu posle kornera Bugara nego nasi stoperi zajedno.
Ok, poslednjih 10 minuta je dao 2-3 netacna pasa ali zasto je on morao (kao napadac) da se vraca, i gradi igru?! Zato sto su veznjaci bili uzas…
Em mu nisu dali nijedan pas pravi da bi dao gol, em stalno vuce na svojim ledjima protivnicke igrace, em je jos on na kraju sa mesta veznog igraca morao da proigrava Luku?!
Budite jednom posteni prema tom decku, uostalom on je imao 2 sjajne sanse na pocetku, kada je iz prve odlicno sutirao, nazalost golman je odbranio

Prosvetli nas

pre 9 godina

A, kako bi to trebalo da se izovara Torshavn?
Ali pazi, ime grada se sastoji od dve reči! Jedna od njih je "havn" sto u prevodu znaci "luka".

neki tamo

pre 9 godina

kad covek u 36god mora da kreira i vuce partizan napred onda je sve jasno. tesko ce oni ovom igrom ikoga pobediti, ali videcemo. drago mi je da je bikolic ostao trener, samo ce unazaditi partizan.

Partizan Forever

pre 9 godina

Dobar rezultat za revans. Mene samo to zanima i nista vise, ko hoce da se zabavlja gledajuci ovako vazne utakmice, neka umesto gledanja fudbala ide u bioskop ili u pozoriste pa neka tamo trazi zabavu.
Ovde su u pitanju milioni za klub i sto je jos vaznije borba za zadnje kolo LS koje nam vec tri godine izmice. Tako smo protiv Genka igrali lepo i nadigrali ih a oni nas izbace i pevajuci odu iz Bg, i koga onda briga kako ste igrali ako ispadnete.
U revansu ako im iz jedne jedine sanse damo gol i pobedimo ja cu biti presrecan, a siguran sam da cemo stvoriti dosta sansi i da cemo napasti ove bugare. Treba odigrati pametno i takticki odgovorno i da prodjemo dalje.
Ajde pa da slavimo sledece nedelje ja dolazim na utakmicu, a obicno sam do sada donosio srecu nasem voljenom klubu.

marko_bgd

pre 9 godina

ceo srpski fudbal je spao na partizan....haha...ovo je taktika za prolaz?nasi treneri su nule...bugari ce dati jedan u beogradu..kako ce partizan dati dva?

ljudski je nadati se

pre 9 godina

Jesam navijač Partizana, šta ću, iako su mi zgadili igranje u Evropi poslednjih par godina. Ljudi, pa mi gol NE bismo dali danas do 20h, jalovo, sporo, bezidejno, uostalom drugo nisam ni očekivao sa ovakvim timom. Jedini cilj protiv ovih Liga Evrope ekipa je da se kukavički zatvorimo, skoro i ne razmišljamo o postignutom golu u gostima?! Evo, sad ih čekamo u revanšu sa 0:0 i recite mi samo kada smo poslednji put pobedili "ozbiljnu" ekipu kod kuće, a da nam je ta pobeda bila neophodna? Pozdrav braćo!

Del

pre 9 godina

Koji je ovo fudbal, majko moja... Pa sta oni treniraju?! Muka da te uhvati od neznanja.. Prijem, dodavanje, sut, utrcavanje, gradjenje lopte.. NISTA NE UMEJU!

miki

pre 9 godina

Koji smarač od voditelja!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (#####, 30. jul 2014 20:18)

A tebra komentator je, nije voditelj :D hahaha

nikola

pre 9 godina

Kako god se zavrsi ovo,ostace cinjenica da Partizan vec vise od decenije jedini od srpskih klubova igra koliko toliko pristojno u evropi.I zato se mnogo iznerviram kada neki delija napise "osvajate sve kod nas,ali zato u evropi posle..." bla,bla, jer bas se u evropi i vidi i potvrdi ono sto se desava u prvenstvu,jer Partizan skoro redovno igra grupne faze LE i LS,a Zvezda i ostali godinama ne mogu da prodju vise od 1 ili 2 kola.Vise utakmica FKP odigra u evropi u jednoj sezoni nego CZ za 5.

N

pre 9 godina

Zivote kakva utakmica...jednom sam imao priliku da posmatram utakmicu FK Macva Bogatic-FK Provo, i mogu reci da je mrtva trka u kvalitetu igre i samog fudbala!

FočaKMK

pre 9 godina

Dokle, ne znamo ni jesmo li u rangu ove ekipe ili ispod njenog ranga, to je srž našeg klupskog fudbala! Dal zasluzuju nasi i igrači i sportski radnici uopste da se jsl smatra profesionalnom! Msm da treba da bude amaterska, najvise zbog visine plata!

ikis

pre 9 godina

Kakvi amateri a Stankovic i Brasanac igraju da ih prodaju samo ne znam kome mogu da ih uvale, ni u San Marino ne mogu da odu. Samo napred uprava sa kriminalcem Djuricem na celu do konacne propasti Partizana.

JB

pre 9 godina

Susret dve jache zonashke ekipe..umalo ne zaspah...ja one ne bih pushtao ni u Intertoto kup...najvishe u kup donjopomoravski.....rech OCHAJ nije dovoljna da objasni lepezu smeshnih poteza u ovoj utakmici...najlepshi su bili shutevi sa udaljenosti od 15-18 m. od gola sa promashajima od 30-50m od stative ili prechke....
Pa, ko placa one ljude da se bave ovim poslom...???

Partizan sjajno odigrao taktiku 10-0....bravo...
(zoran, 30. jul 2014 22:17)

Misliš "ko platja one ljude..."?

McClane

pre 9 godina

"Sada nesto sporija igra , sto odgovara fudbalerima partizana"... Ne, nasim klubovima odgovara sto brza igra jer sve trkacki konji igraju u njima.

Navijač PARTIZANA iz Vukovara!

pre 9 godina

Igramo sporo i kilavo i teško će mo ostvariti povoljan rezultat,ako se nešto ne promeni u drugom poluvremenu.Trebaju nam brži igrači i više trčanja!

Billy Piton - posmatrač i akademik

pre 9 godina

Ofanzivno pristupamo ovom bunkeru ... bunkerčini ! Sva sreća pa su ovi iz Lude šume - šumari amateri!
P.S./ Žali Bože, što smo mladoj reprezentaciji uzeli odličnog napadača ili veznog , da bi danas malo igrao beka !!

runner

pre 9 godina

2003. protiv Reala u ligi sampiona nismo igrali bunker,i bio je lep fudbal,a sad protiv Ludogoreca u 30 metara,zasto su svi nasi treneri kukavice zasto?
(Borko, 30. jul 2014 23:31)
Ти поредиш жабе и бабе. Наиме, ово су квалификације за ЛШ и самим тим улог је огроман. Сваки кикс значи елиминацију из даљег такмичења. Против Реала се играло опуштеније, већ смо били у групној фази ЛШ, а и Роналдо и друштво нису нешто запињали.

BG

pre 9 godina

Ponovo bezidejno, ponovo vraćanje lopte golamnu a ovaj gde ispali.
Pa da li je moguće da naši ne mogu i protiv ovakve ekipe da malo duže zadrže loptu ali ne tako što će se dodavati zadnji red pa onda golmanu.

Andrija

pre 9 godina

Čestitam igračima i treneru na ostvarenom ciju.
Baš me interesuje kakva nam je ofanzivna igra?
Najsmešniji komentator, kritikuje odbranu koja nije primila gol.

Bilal

pre 9 godina

Primetio sam, mada nisam neki vrsni poznavalac fudbalske taktike, da je odbrana Ludogoreca gubila glavu čim Partizan krene u kontru ili malo agresivnije. Nedostajala nam je brzina, pa nešto razmišljam kako bi bilo da u revanšu Nikolić krene sa Pauljevićem na desnom a Grbićem na levom krilu I obavezno sa Fofanom u špicu? Znam da su mnoga krila postala izuzetni bekova al' ne znam za obrnut slučaj.

Haizenberg

pre 9 godina

Vise sam ocekivao od Ludogoreca.
Sto se tice komsija dovode se igraci isto kao i u Zvezdi ali ni jedan nije ni do kolena Sasi Ilicu (izuzimam jos Volkova)koji sa 35 god pruza vise nego svi zajedno.Mislio sam da Spaleti ima nesto protiv Lazovica ali od kada dodje u Partizan ipak sam shvatio da on ima manje snage od mene i da je nasa liga jedina koja moze da ga drzi.

Borkes

pre 9 godina

Kako smo ovako suplji u odbrani nije mi jasno. Kao i prosle godine, sve ekipe protiv nas lako stvaraju sanse. Od kad je otisao Ivanov ne mozemo da se sastavimo. Trajkovic pojma nema!

323

pre 9 godina

Ej bre, pa pola sata gledam visoke lopte kojima se trazi Skuletic ili Lazovic i svaki put je lopta za Bugare?? Pa da li moze da se prestane sa takvom igrom jer kada nesto ne prolazi batali to. Da li ima neko u glavi da shvati da sa dugim loptama nema nista. Samo da covek pokida zivce. Ovi su slabi i plasim se da izgubimo samo nekim glupostima nasih igraca. Inace nekom igrom ovih Bugrta tesko jer se vidi da ovo nije onaj tim od prosle sezone. Jedino neka glupost Partizanovih igraca. Ajdeee..