Ponedeljak, 21.07.2014.

11:32

Bravo: Pobednički povratak Viktora!

Viktor Trocki vratio se tenisu posle jednogodišnje suspenzije u velikom stilu – pobedom u prvom kolu Gštada protiv Dominika Tima sa 7:6 (4), 6:4.

Izvor: B92

Bravo: Pobednièki povratak Viktora! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

92 Komentari

Sortiraj po:

whynot

pre 9 godina

Ovi pravednici koji vide Viktora kao prevaranta možda treba da znaju za slučaj Serene Vilijams. Ona je takođe odbila da da krv službenicima itf-a, izbacila ih iz kuće, a posle se vadila kako su je uplašili jer je mislila da su provalnici. Naravno istraga nije nikada ni pokrenuta, njoj su verovali na reč. Ali zato je žrtveno jagnje Viktor platio suspenzijom od godinu dana.
Inače Viktor je danas odigrao odličan meč. Tiem je odličan na šljaci. Samo ove godine je pobedio Vavrinku, Granoljersa, Stepaneka, Matjea, vršnjaka Veselog. Po kladionicama bio je veliki favorit protiv našeg igrača, ali im je Viktor pokazao da greše. Inat. Može biti najači motiv. Napred majstore.

mo

pre 9 godina

@papaja

da, zamisli da je dao krv, a nije mu bilo dobro, pa umro bi momak na licu mesta... neka se hejteri zapitaju da li je antidoping kontrola vredna jednog mladog zivota... pa na kraju i da se malo dopingovao, pa sta... ma antisrpski lobi, ali nece ta zavera jos dugo moci...

miloje pirocanac

pre 9 godina

Pa Lens Armstrong je priznao da je odmah nakon trke trcao u baraku svog tima da bi se procistio. Ne branite nebranjivo! I treba da bude veca kazna za nepostovanje doping kontrole jer onda bi svako odbijao da se testira.

Trance

pre 9 godina

Grobarima ne smeta sto je Viktor grobar i ako je igrao u Zvezdi, a smeta i Novak jer navija za Zvezdu, ovakve licemere svet nije video...

PatriJota

pre 9 godina

E to je najbitnija vest za celu Srbiju u ovom trenutku!!! Sada slobodno mozete odloziti pomoc i izgradnju poplavljenim jadnicima za najmanje godinu dana, jer su se taman toliko zadovoljili i odusevili da im nista do daljnjeg nije potrebno???

uros

pre 9 godina

Mali broj suptanci se cisti za jedan dan a da si gledao mec video bi da je Viktor izgledao na terenu kao da nije ni jeo a kamoli se dopingovao taj dan), stoga pravo pitanje je sta tebe muci druze danas i inace?
(papaja, 21. jul 2014 14:55)

Dovoljan broj supstanci se cisti za jedan dan!!! Nakon utakmica lige sampiona u fudbalu zatvaraju izabrane igrace u sobu za doping kontrolu ODMAH NAKON UTAKMICE! I svakom igracu koji ne prihvata ta pravila sledi suspenzija!
Viktor jeste odsluzio svoju kaznu ali jeftin nacin na koji je hteo da prikrije svoju gresku je bio za svaku kritiku! Tada je zauvek izgubio podrsku onih zaljubljenika u sport koji su za fer-plej na sportskim terenima.

wer

pre 9 godina

ma bravo deckonja, sledeci put ti sigurno nece pasti na pamet da 'zaboravis' da das anti doping uzorke.

bate, izbrukao si prvo sebe a nas koji smo te podrzavali...
sad lepo od nule, pa da zaradis respect

zero zero

pre 9 godina

Trojickog su namestili jer je pre toga postao previse bezobrazan,svadjao se sa sudijama,usmeravao kamermane i kamere sta da slikaju i sl.Ako to nije shvatio,dzaba mu povratak.Decko treba da se ponasa kulturno,a ne kao seoski djilkos.

Predo

pre 9 godina

Gledao sam prvi set, drugi nisam mogao, ali sam bio 100% siguran da će rezultat prvog odrediti tok drugog. Taman kad sam napisao komentar, a to skoro nikada ne radim na početku meča, Troicki se oslobodio i zaigrao. Težak je to pritisak bio. "Boj ne bije ni forhend, ni bekhend, već boj bije srce u junaka", kaže stara pesma iz doba boja protiv Turaka. Uvek se borio za svaki poen i to jasno pokazivao protivniku. Čestitke

papaja

pre 9 godina

@uros Ne mislim da je Viktor trebalo da prodje bez kazne ali zasto sumnjati u njegovo objasnjenje? Dogadja se, napravio je gresku i "odlezao" vise nego dovoljnu kaznu na kraju. Tvoja recenica - "Covek je izbegao doping kontrolu, dao krv tek sledeceg dana kada nedozvoljenih cestica vise nema u krvi!" - mi govori da nisi bas upucen u doping(mali broj suptanci se cisti za jedan dan a da si gledao mec video bi da je Viktor izgledao na terenu kao da nije ni jeo a kamoli se dopingovao taj dan), stoga pravo pitanje je sta tebe muci druze danas i inace?

Zvezdaš

pre 9 godina

Bravo Viktore! Svaki početak je težak, a novi je duplo teži.

@ hejterima

Dečko nije bio pozitivan na doping-testu, samo je napravio proceduralnu grešku. Nije teško shvatiti.

pacimirovic

pre 9 godina

Bravo Viktore! Nisam ovo ocekivao iskreno jer je igrao protiv toliko izvikaog Tima koji je najbolji na sljaci gde je cak i Wawrinku dobio ove godine . Sledece kolo najverovatnije Golubjev, gde Viktor ima sanse,al u prvih 4,5 turnira nista ne sme da se prognozira jer jednsotvno mora da se ustali u mecevima, mozda upravo sledcei mec odigra katastroflano ili pak fenomenalo..
A za redovne hejtere i pljuvece.. Viktor Troicki nije suspendovan zbog dopinga vec zbog odlaganja testa za jedan dan sto apsolutni apsurd jer doping u krvi ostaje po par dana dok je njegov sutrasnji test bio cist! sto znaci da je Viktor bio cist igrac koji je samo posluzio kao zrtvenjo jagnje za treniranje strogoce ovih iz doping agencija!
I jedno pitanje jer kontam da je pola ovih negfativnih kometara od strane zapadnih komisja ( mada ima i domacih budala da se ne lazemo ) Najbolja Hrvatska sportiskinja Sandra Perkovic je uhvacena u dopingu bukvalno ! i odradila je manju kaznu od Viktora , gde je tu logika ? a u Hrvatskoj je to sve lepo zaboravljeno i ona je i dalje tako prljava idol i heroina.. pa se pitam ako je tako cista zasto nikad nije dobila ni jednu svetsku ni evropsku nagradu od Atletske unije ikao vec godinama dominira i osvaja sve zivo? pa naravno zato sto znaju da ko se jdnom dopinguje ima velike skonosti ka nastavku toga i zbog toga ona nije u zizi, iako da je bila cista bila bi najbolja atleticarka na svetu trenutno ! zato pamet u glavu,prst na celo i zapitjte se ..
Bravo Viktore!

srdjan

pre 9 godina

Boze kada vidim ove komentare koji Viktoru prizeljkuju neuspeh...bas bolesno ljudi, pa zar su vam toliko nesrecno detinjstvo napravili....
(DeNiro, 21. jul 2014 13:04)

Gresis! Mene su u detinjstvu naucili da ne dajem podrsku prevarantima. Dopingovani sportisti pokusavaju da prevare svoje protivnike na sportskom terenu a ti ih podrzavas jer si valjda "imao srecno detinjstvo"?
Ti izgleda delis sportiste i ljude na Srbe i ostale, a ja ih delim na postene i nepostene. Ne bih nikada menjao moja merila vrednosti za tvoje a ti nastavi da mislis kako smo mi "bolesni ljudi" a ti si "zdrav":)))

Nisam ja Viktor

pre 9 godina

Stvarno nemam reči za dežurne hejtere! Njihova je bolest teška. Neka je i bio kriv, dečko je svoju kaznu odradio. Sada počinje iz početka i treba mu pružiti podršku, ako ništa drugo, ono zbog toga što je ovoj zemlji doneo salataru u psihološki najtežem mogućem meču.

Struki

pre 9 godina

Srdjane,zar ti zaista mislis da je Viktor zbog dopinga bio suspendovan godinu dana? Svi znamo zasto je do toga doslo,ali ti iz samo sebi znanog razloga(verovatno zbog ljubomore i pakosti),tumacis to na skroz neposten nacin!

Loznicanin

pre 9 godina

Kojim bre dusmanima? Covek je izbegao doping kontrolu, dao krv tek sledeceg dana kada nedozvoljenih cestica vise nema u krvi!
(uros, 21. jul 2014 13:49)

Urose, cim izmislis takav stimulans koji iz organizma nestane sledeceg dana odmah ga nudi svima, i praunuci ce te kovati u zvezde!

aleksa

pre 9 godina

Za sve neinformisane:
Viktor je dao urin na analizu, ne i krv zato sto se lose osecao, a i doktorka mu je rekla da to moze sutra da ucini. On je sutra dao i krv na analizu, ni u krvi ni u urinu(koji je dao kada je trebalo) nije bilo pronadjeno nikakvih nedozvoljenih supstanci. Da ovo jos vise potporim tacnim i proverenim argumentima, u tom periodu Viktor se mucio da poveze dve pobede, a istog dana je bio odran kao jarac od strane svog protivnika. Ako mislite da neko ko konstatno gubi moze da bude dopingovan, onda vam svaka cast za novo izmisljenu logiku.

sasa

pre 9 godina

@kapitalisto: ja sam isao drugom logikom, stavio sam pare na Troickog koji je 800. i neki na papiru, protiv nekog klinca 45. na papiru, a Troicki je lagano u 20-30. najboljih! I ko ti je rekao da nije igrao godinu dana? Ja cu ti reci da je imao jace sparing partnere nego ovaj lik koji nikad nista svojio nije, pa samim tim nije ni dobio sansu da igra sa boljim teniserima. Ti eto znas sta je namjestaljka :-D Umjesto da si stavio na 3,5-3,6 kvotu, ti stavio na 1,2-1,3 :-DDD Luzeru, ne bacaj pare vise, sad znas da nije kladionica za tebe. Logika ti je jača strana :-D

mail

pre 9 godina

Bilo bi posteno, radi smanjivanja broja teorija zavera protiv svekolikog srpskog naroda, da prizna svoju gresku. Znaci da javno kaze, da svakog ceka ista kazna ako se ponasa kao on. Pa nije medicinska ekipa koja je dosla da uzme urin i krv, interventna brigada, da ga prisili na to. Oni pitaju hoces, da das, neces, ok niko te ne primorava, mi radimo po algoritmu, cao.

DeNiro

pre 9 godina

@Srdjan
Kao prvo, lepo pise da je dao uzorak sutradan i da je uzorak bio negativan. Dakle nije doping kao sto kazes nego je u najgorem slicaju tehnicka greska. A taj jedan dan mu je i kontrolorka odobrila.
Kao drugo, cak i da je bio doping, covek je odradio kaznu. Pa da li mozemo da nastavimo dalje i da navijamo za njega? Kakve veze ima da li je Srbin, ja to nigde ne kazem. On je iz moje zemlje, a ako bi bio Madjar, Hrvat, Bugar ja bih mu opet pozeleo uspesan povratak. Mlad covek koji ide dalje, a mi ovde da mu zelimo zlo i delimo lekcije? Znas Srdjane, ostajem pri svojoj oceni. Lekovi da se uzimaju...

zaludjeni patrioti

pre 9 godina

Srdjane,zar ti zaista mislis da je Viktor zbog dopinga bio suspendovan godinu dana? Svi znamo zasto je do toga doslo,ali ti iz samo sebi znanog razloga(verovatno zbog ljubomore i pakosti),tumacis to na skroz neposten nacin!
(Struki, 21. jul 2014 14:15)

Jos samo da si nam objasnio "sta to vi svi znate" :) komentar bi ti bio vredan paznje.
Zovite vi to kako zelite "proceduralnom greskom" itd, Viktor nije bio pocetnik, znao je sva pravila koja vaze za sve, nije ih se pridrzavao, i posle toga nema opravdanja poput "rekla mi ona...", "nisam znao..." itd
Ej bre ja sam jednom bio toliko bolestan, imao temperaturu 40 stepeni, da sam mislio da cu da umrem ako mi uzmu krv na analizu, pa su mi uzeli istog dana! A Viktorovo opravdanje koje vi tako olako prihvatiste je "Nisam se osecao dobro tog dana pa nisam hteo da dam krv!!!"

Sava

pre 9 godina

Cestitke Viktoru na pobedi i uspesnom povratku. Treninzi sa svetskim brojem 1 vec daju rezultate, nije mala stvar pobediti 47 igraca na svetu posle ovako duge pauze.

znanje-imanje

pre 9 godina

Način na koji je Tiem spasao sve 3 set lopte na 4:5 u 1. setu pokazuje koliko je talentovan. 90% imaće karijeru mnogo uspešniju (i profitabilniju) od Viktora. Ali naš povratnik, srećom i za promenu, nije šizeo ni kada je gubio 5:6 ni u taj-brejku. Iskusno ga je odfizikalisao slanjem teških, Nadal-spinovanih lopti za patnju juniora jednoručnog bekenda. Iskusno! i klincu je ponestala snaga taman kad (ne) treba, na kraju taj-brejka.
Pošto još ne zna - naučiće iz ovog meča. Em se krajem seta prenaprego em iznervirao. Dao je dve brejk lopte i Viktoru je brejk došao, kako to onda obično biva, svinjom koja se sfuljala sa sajle... Meč je odlučen, Viktor se u vođstvu najzad opustio i počeo da razbija servom. Inteligentni klinac je brzo uočio da treba da koristi i skraćene lopte ali uzalud.
Tiem mi se mnogo dopada; uvek je super kad se pojavi neki atraktivan igrač a od uspona Dimitrova i Dolgopolova nije ih bilo mnogo.
Naš ponovo legalni gastarbajter deluje vrlo fit. Napredak je to što igra otprilike šta treba prema razvoju poena a ne samo da čeka na bekend dijagonali u beskraj. Još bitnije je što kad poen završi loše niti se "ponaša" niti to prenosi na sledeći poen. Golubjev će biti pravi test forme. Samo napred Viktore!

noleisthebest

pre 9 godina

"Viktor je jedan od najvecih 'rudara' u svetu tenisa.Cinjenica da je bio 12-ti na svetu sa skoro nimalo talenta govori sve.
Uvek sam postovala vredne ljude i ne sumnjam da ce se vratiti
u top 100.
Srecno!
(life, 21. jul 2014 12:46)"

Pa kad je mogao Nadal, koji je rudar nad svim rudarima dq osvoji 14 slemova, nek osvoji i Vimtor nesto...za razliku od Nike-ovog ifavorizovqnog i zsticenog rudara, nas rudar jw bar odlezao godinu dana....

mali miloš

pre 9 godina

Uz Viktora smo,svim srcem i verujemo u pobedu,a to znači i u potvrđivanje bodova koje treba polako sakupljati i vratiti se na ono mesto koje je realno za majstora.

goran

pre 9 godina

Ljudi,nemojte pisati neprovereno.De fakto,nije dobio jos nijedan bod,posto mu se brise 20 ATP bodova iz Umaga,prosle godine,tako da sa ovom pobedom je na istom.Tek sledece pobede na turniru ga guraju napred na ATP listi.....

rudiment

pre 9 godina

bio je srecan dok je pevao na derbiju a sada?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zex, 21. jul 2014 11:42)

I sada je srecan sto je pevao na derbiju i opet ce pevati na derbiju i slaviti s voljenim klubom a ti tu nista ne mozes da promenis ;)

Dobro

pre 9 godina

Prvi set 'in the pocket' a odmah i brejk u drugom. Nije ovo lose.
Respekt, Vico, posle tolike pauze.
Ipak, sto je istina istina je, Thiem je danas jako, jako los.

Iz zemlje lala, uvek Vas,

uros

pre 9 godina

Ima Boga! Neka se vrati jači nego nikad - u inat dušmanima! :)
(Radule-Botina, 21. jul 2014 13:30)

Kojim bre dusmanima? Covek je izbegao doping kontrolu, dao krv tek sledeceg dana kada nedozvoljenih cestica vise nema u krvi!
O kavim bre vi dusmanima ovde pricate i o kakvom inatu prema njima??? Da li su to isti "dusmani" koji nemaju nista protiv toga da jedan nas drugi teniser bude na prvom mestu ATP liste??? Viktor je pokusao da prevari svoje protivnike i doping kontrolu a vi ga ovde podrzavate?

Viktor je prevarant!

pre 9 godina

Viktore moju podrsku nemas jer ces zauvek biti upamcen da si se dopingovao i pokusao da na mucke pobedis svoje protivnike! Ali vidim po komentarima da gotove cela Srbija daje podrsku prevarantu. Tako je i biciklista Lans Armstrong zbog dopinga postao najomrazeniji sportista na svetu a bio je pre toga jedan od najpopularnijih na svetu! Medjutim Lans Armstrong se zbog dopinga izvinio svima dok to Viktor mikada nece uraditi a ipak ce dobiti podrsku od Srbije zato sto smo mi poznati po tome da se "inatimo" sa celim svetom i da negiramo nesto sto ceo svet zna.

jevrić predrag, zemun

pre 9 godina

Bravo Ruse-Srbine Viktore! Posebno mi je drago što je zvekno ovog malog naduvenka Tima, koji je kao i Kirgijos, Janovič....već pomislio da je vrh ATP blizu, na korak ruke!

life

pre 9 godina

Viktor je jedan od najvecih 'rudara' u svetu tenisa.Cinjenica da je bio 12-ti na svetu sa skoro nimalo talenta govori sve.
Uvek sam postovala vredne ljude i ne sumnjam da ce se vratiti
u top 100.
Srecno!

kapitalizam

pre 9 godina

posle ovog meca vise ne pratim sport...ovo je takva namestaljka da ja nemam reci!ko je gledao mec,moze da potvrdi...a razlog je jednostavan,sve pare protiv coveka koji nije igrao mec godinu dana i to je to!!!p.s.nemam nista protiv viktora ali se ovo iz aviona vidi..sprt vise nema smisla!

Predo

pre 9 godina

U ovom prvom meču rezultat jeste bitan, ali nije najvažniji, jer teško je igrati takmičarski meč nakon godinu dana protiv protivnika, koji je u usponu, ali sam očekivao da ću videti neke promene, tj. da je iskoristio vreme da doradi prije svega forhend i drugi servis. Koliko ja vidim sve je isto. Forhend i dalje "gura". Kada promači prvi servis, odmah je u problemu. Možda je rano za zaključke. Troicki je veliki radnik. Krajinović, sa svim svojim talentom, verovatno nikada neće ući u prvih 20. Nadam se da grešim kod obojice.

mali miloš

pre 9 godina

Uz Viktora smo,svim srcem i verujemo u pobedu,a to znači i u potvrđivanje bodova koje treba polako sakupljati i vratiti se na ono mesto koje je realno za majstora.

life

pre 9 godina

Viktor je jedan od najvecih 'rudara' u svetu tenisa.Cinjenica da je bio 12-ti na svetu sa skoro nimalo talenta govori sve.
Uvek sam postovala vredne ljude i ne sumnjam da ce se vratiti
u top 100.
Srecno!

Dobro

pre 9 godina

Prvi set 'in the pocket' a odmah i brejk u drugom. Nije ovo lose.
Respekt, Vico, posle tolike pauze.
Ipak, sto je istina istina je, Thiem je danas jako, jako los.

Iz zemlje lala, uvek Vas,

Sava

pre 9 godina

Cestitke Viktoru na pobedi i uspesnom povratku. Treninzi sa svetskim brojem 1 vec daju rezultate, nije mala stvar pobediti 47 igraca na svetu posle ovako duge pauze.

Nisam ja Viktor

pre 9 godina

Stvarno nemam reči za dežurne hejtere! Njihova je bolest teška. Neka je i bio kriv, dečko je svoju kaznu odradio. Sada počinje iz početka i treba mu pružiti podršku, ako ništa drugo, ono zbog toga što je ovoj zemlji doneo salataru u psihološki najtežem mogućem meču.

noleisthebest

pre 9 godina

"Viktor je jedan od najvecih 'rudara' u svetu tenisa.Cinjenica da je bio 12-ti na svetu sa skoro nimalo talenta govori sve.
Uvek sam postovala vredne ljude i ne sumnjam da ce se vratiti
u top 100.
Srecno!
(life, 21. jul 2014 12:46)"

Pa kad je mogao Nadal, koji je rudar nad svim rudarima dq osvoji 14 slemova, nek osvoji i Vimtor nesto...za razliku od Nike-ovog ifavorizovqnog i zsticenog rudara, nas rudar jw bar odlezao godinu dana....

jevrić predrag, zemun

pre 9 godina

Bravo Ruse-Srbine Viktore! Posebno mi je drago što je zvekno ovog malog naduvenka Tima, koji je kao i Kirgijos, Janovič....već pomislio da je vrh ATP blizu, na korak ruke!

Predo

pre 9 godina

Gledao sam prvi set, drugi nisam mogao, ali sam bio 100% siguran da će rezultat prvog odrediti tok drugog. Taman kad sam napisao komentar, a to skoro nikada ne radim na početku meča, Troicki se oslobodio i zaigrao. Težak je to pritisak bio. "Boj ne bije ni forhend, ni bekhend, već boj bije srce u junaka", kaže stara pesma iz doba boja protiv Turaka. Uvek se borio za svaki poen i to jasno pokazivao protivniku. Čestitke

Zvezdaš

pre 9 godina

Bravo Viktore! Svaki početak je težak, a novi je duplo teži.

@ hejterima

Dečko nije bio pozitivan na doping-testu, samo je napravio proceduralnu grešku. Nije teško shvatiti.

Predo

pre 9 godina

U ovom prvom meču rezultat jeste bitan, ali nije najvažniji, jer teško je igrati takmičarski meč nakon godinu dana protiv protivnika, koji je u usponu, ali sam očekivao da ću videti neke promene, tj. da je iskoristio vreme da doradi prije svega forhend i drugi servis. Koliko ja vidim sve je isto. Forhend i dalje "gura". Kada promači prvi servis, odmah je u problemu. Možda je rano za zaključke. Troicki je veliki radnik. Krajinović, sa svim svojim talentom, verovatno nikada neće ući u prvih 20. Nadam se da grešim kod obojice.

goran

pre 9 godina

Ljudi,nemojte pisati neprovereno.De fakto,nije dobio jos nijedan bod,posto mu se brise 20 ATP bodova iz Umaga,prosle godine,tako da sa ovom pobedom je na istom.Tek sledece pobede na turniru ga guraju napred na ATP listi.....

rudiment

pre 9 godina

bio je srecan dok je pevao na derbiju a sada?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zex, 21. jul 2014 11:42)

I sada je srecan sto je pevao na derbiju i opet ce pevati na derbiju i slaviti s voljenim klubom a ti tu nista ne mozes da promenis ;)

Loznicanin

pre 9 godina

Kojim bre dusmanima? Covek je izbegao doping kontrolu, dao krv tek sledeceg dana kada nedozvoljenih cestica vise nema u krvi!
(uros, 21. jul 2014 13:49)

Urose, cim izmislis takav stimulans koji iz organizma nestane sledeceg dana odmah ga nudi svima, i praunuci ce te kovati u zvezde!

sasa

pre 9 godina

@kapitalisto: ja sam isao drugom logikom, stavio sam pare na Troickog koji je 800. i neki na papiru, protiv nekog klinca 45. na papiru, a Troicki je lagano u 20-30. najboljih! I ko ti je rekao da nije igrao godinu dana? Ja cu ti reci da je imao jace sparing partnere nego ovaj lik koji nikad nista svojio nije, pa samim tim nije ni dobio sansu da igra sa boljim teniserima. Ti eto znas sta je namjestaljka :-D Umjesto da si stavio na 3,5-3,6 kvotu, ti stavio na 1,2-1,3 :-DDD Luzeru, ne bacaj pare vise, sad znas da nije kladionica za tebe. Logika ti je jača strana :-D

pacimirovic

pre 9 godina

Bravo Viktore! Nisam ovo ocekivao iskreno jer je igrao protiv toliko izvikaog Tima koji je najbolji na sljaci gde je cak i Wawrinku dobio ove godine . Sledece kolo najverovatnije Golubjev, gde Viktor ima sanse,al u prvih 4,5 turnira nista ne sme da se prognozira jer jednsotvno mora da se ustali u mecevima, mozda upravo sledcei mec odigra katastroflano ili pak fenomenalo..
A za redovne hejtere i pljuvece.. Viktor Troicki nije suspendovan zbog dopinga vec zbog odlaganja testa za jedan dan sto apsolutni apsurd jer doping u krvi ostaje po par dana dok je njegov sutrasnji test bio cist! sto znaci da je Viktor bio cist igrac koji je samo posluzio kao zrtvenjo jagnje za treniranje strogoce ovih iz doping agencija!
I jedno pitanje jer kontam da je pola ovih negfativnih kometara od strane zapadnih komisja ( mada ima i domacih budala da se ne lazemo ) Najbolja Hrvatska sportiskinja Sandra Perkovic je uhvacena u dopingu bukvalno ! i odradila je manju kaznu od Viktora , gde je tu logika ? a u Hrvatskoj je to sve lepo zaboravljeno i ona je i dalje tako prljava idol i heroina.. pa se pitam ako je tako cista zasto nikad nije dobila ni jednu svetsku ni evropsku nagradu od Atletske unije ikao vec godinama dominira i osvaja sve zivo? pa naravno zato sto znaju da ko se jdnom dopinguje ima velike skonosti ka nastavku toga i zbog toga ona nije u zizi, iako da je bila cista bila bi najbolja atleticarka na svetu trenutno ! zato pamet u glavu,prst na celo i zapitjte se ..
Bravo Viktore!

znanje-imanje

pre 9 godina

Način na koji je Tiem spasao sve 3 set lopte na 4:5 u 1. setu pokazuje koliko je talentovan. 90% imaće karijeru mnogo uspešniju (i profitabilniju) od Viktora. Ali naš povratnik, srećom i za promenu, nije šizeo ni kada je gubio 5:6 ni u taj-brejku. Iskusno ga je odfizikalisao slanjem teških, Nadal-spinovanih lopti za patnju juniora jednoručnog bekenda. Iskusno! i klincu je ponestala snaga taman kad (ne) treba, na kraju taj-brejka.
Pošto još ne zna - naučiće iz ovog meča. Em se krajem seta prenaprego em iznervirao. Dao je dve brejk lopte i Viktoru je brejk došao, kako to onda obično biva, svinjom koja se sfuljala sa sajle... Meč je odlučen, Viktor se u vođstvu najzad opustio i počeo da razbija servom. Inteligentni klinac je brzo uočio da treba da koristi i skraćene lopte ali uzalud.
Tiem mi se mnogo dopada; uvek je super kad se pojavi neki atraktivan igrač a od uspona Dimitrova i Dolgopolova nije ih bilo mnogo.
Naš ponovo legalni gastarbajter deluje vrlo fit. Napredak je to što igra otprilike šta treba prema razvoju poena a ne samo da čeka na bekend dijagonali u beskraj. Još bitnije je što kad poen završi loše niti se "ponaša" niti to prenosi na sledeći poen. Golubjev će biti pravi test forme. Samo napred Viktore!

aleksa

pre 9 godina

Za sve neinformisane:
Viktor je dao urin na analizu, ne i krv zato sto se lose osecao, a i doktorka mu je rekla da to moze sutra da ucini. On je sutra dao i krv na analizu, ni u krvi ni u urinu(koji je dao kada je trebalo) nije bilo pronadjeno nikakvih nedozvoljenih supstanci. Da ovo jos vise potporim tacnim i proverenim argumentima, u tom periodu Viktor se mucio da poveze dve pobede, a istog dana je bio odran kao jarac od strane svog protivnika. Ako mislite da neko ko konstatno gubi moze da bude dopingovan, onda vam svaka cast za novo izmisljenu logiku.

papaja

pre 9 godina

@uros Ne mislim da je Viktor trebalo da prodje bez kazne ali zasto sumnjati u njegovo objasnjenje? Dogadja se, napravio je gresku i "odlezao" vise nego dovoljnu kaznu na kraju. Tvoja recenica - "Covek je izbegao doping kontrolu, dao krv tek sledeceg dana kada nedozvoljenih cestica vise nema u krvi!" - mi govori da nisi bas upucen u doping(mali broj suptanci se cisti za jedan dan a da si gledao mec video bi da je Viktor izgledao na terenu kao da nije ni jeo a kamoli se dopingovao taj dan), stoga pravo pitanje je sta tebe muci druze danas i inace?

DeNiro

pre 9 godina

@Srdjan
Kao prvo, lepo pise da je dao uzorak sutradan i da je uzorak bio negativan. Dakle nije doping kao sto kazes nego je u najgorem slicaju tehnicka greska. A taj jedan dan mu je i kontrolorka odobrila.
Kao drugo, cak i da je bio doping, covek je odradio kaznu. Pa da li mozemo da nastavimo dalje i da navijamo za njega? Kakve veze ima da li je Srbin, ja to nigde ne kazem. On je iz moje zemlje, a ako bi bio Madjar, Hrvat, Bugar ja bih mu opet pozeleo uspesan povratak. Mlad covek koji ide dalje, a mi ovde da mu zelimo zlo i delimo lekcije? Znas Srdjane, ostajem pri svojoj oceni. Lekovi da se uzimaju...

Struki

pre 9 godina

Srdjane,zar ti zaista mislis da je Viktor zbog dopinga bio suspendovan godinu dana? Svi znamo zasto je do toga doslo,ali ti iz samo sebi znanog razloga(verovatno zbog ljubomore i pakosti),tumacis to na skroz neposten nacin!

whynot

pre 9 godina

Ovi pravednici koji vide Viktora kao prevaranta možda treba da znaju za slučaj Serene Vilijams. Ona je takođe odbila da da krv službenicima itf-a, izbacila ih iz kuće, a posle se vadila kako su je uplašili jer je mislila da su provalnici. Naravno istraga nije nikada ni pokrenuta, njoj su verovali na reč. Ali zato je žrtveno jagnje Viktor platio suspenzijom od godinu dana.
Inače Viktor je danas odigrao odličan meč. Tiem je odličan na šljaci. Samo ove godine je pobedio Vavrinku, Granoljersa, Stepaneka, Matjea, vršnjaka Veselog. Po kladionicama bio je veliki favorit protiv našeg igrača, ali im je Viktor pokazao da greše. Inat. Može biti najači motiv. Napred majstore.

zaludjeni patrioti

pre 9 godina

Srdjane,zar ti zaista mislis da je Viktor zbog dopinga bio suspendovan godinu dana? Svi znamo zasto je do toga doslo,ali ti iz samo sebi znanog razloga(verovatno zbog ljubomore i pakosti),tumacis to na skroz neposten nacin!
(Struki, 21. jul 2014 14:15)

Jos samo da si nam objasnio "sta to vi svi znate" :) komentar bi ti bio vredan paznje.
Zovite vi to kako zelite "proceduralnom greskom" itd, Viktor nije bio pocetnik, znao je sva pravila koja vaze za sve, nije ih se pridrzavao, i posle toga nema opravdanja poput "rekla mi ona...", "nisam znao..." itd
Ej bre ja sam jednom bio toliko bolestan, imao temperaturu 40 stepeni, da sam mislio da cu da umrem ako mi uzmu krv na analizu, pa su mi uzeli istog dana! A Viktorovo opravdanje koje vi tako olako prihvatiste je "Nisam se osecao dobro tog dana pa nisam hteo da dam krv!!!"

Trance

pre 9 godina

Grobarima ne smeta sto je Viktor grobar i ako je igrao u Zvezdi, a smeta i Novak jer navija za Zvezdu, ovakve licemere svet nije video...

wer

pre 9 godina

ma bravo deckonja, sledeci put ti sigurno nece pasti na pamet da 'zaboravis' da das anti doping uzorke.

bate, izbrukao si prvo sebe a nas koji smo te podrzavali...
sad lepo od nule, pa da zaradis respect

srdjan

pre 9 godina

Boze kada vidim ove komentare koji Viktoru prizeljkuju neuspeh...bas bolesno ljudi, pa zar su vam toliko nesrecno detinjstvo napravili....
(DeNiro, 21. jul 2014 13:04)

Gresis! Mene su u detinjstvu naucili da ne dajem podrsku prevarantima. Dopingovani sportisti pokusavaju da prevare svoje protivnike na sportskom terenu a ti ih podrzavas jer si valjda "imao srecno detinjstvo"?
Ti izgleda delis sportiste i ljude na Srbe i ostale, a ja ih delim na postene i nepostene. Ne bih nikada menjao moja merila vrednosti za tvoje a ti nastavi da mislis kako smo mi "bolesni ljudi" a ti si "zdrav":)))

uros

pre 9 godina

Ima Boga! Neka se vrati jači nego nikad - u inat dušmanima! :)
(Radule-Botina, 21. jul 2014 13:30)

Kojim bre dusmanima? Covek je izbegao doping kontrolu, dao krv tek sledeceg dana kada nedozvoljenih cestica vise nema u krvi!
O kavim bre vi dusmanima ovde pricate i o kakvom inatu prema njima??? Da li su to isti "dusmani" koji nemaju nista protiv toga da jedan nas drugi teniser bude na prvom mestu ATP liste??? Viktor je pokusao da prevari svoje protivnike i doping kontrolu a vi ga ovde podrzavate?

mail

pre 9 godina

Bilo bi posteno, radi smanjivanja broja teorija zavera protiv svekolikog srpskog naroda, da prizna svoju gresku. Znaci da javno kaze, da svakog ceka ista kazna ako se ponasa kao on. Pa nije medicinska ekipa koja je dosla da uzme urin i krv, interventna brigada, da ga prisili na to. Oni pitaju hoces, da das, neces, ok niko te ne primorava, mi radimo po algoritmu, cao.

kapitalizam

pre 9 godina

posle ovog meca vise ne pratim sport...ovo je takva namestaljka da ja nemam reci!ko je gledao mec,moze da potvrdi...a razlog je jednostavan,sve pare protiv coveka koji nije igrao mec godinu dana i to je to!!!p.s.nemam nista protiv viktora ali se ovo iz aviona vidi..sprt vise nema smisla!

uros

pre 9 godina

Mali broj suptanci se cisti za jedan dan a da si gledao mec video bi da je Viktor izgledao na terenu kao da nije ni jeo a kamoli se dopingovao taj dan), stoga pravo pitanje je sta tebe muci druze danas i inace?
(papaja, 21. jul 2014 14:55)

Dovoljan broj supstanci se cisti za jedan dan!!! Nakon utakmica lige sampiona u fudbalu zatvaraju izabrane igrace u sobu za doping kontrolu ODMAH NAKON UTAKMICE! I svakom igracu koji ne prihvata ta pravila sledi suspenzija!
Viktor jeste odsluzio svoju kaznu ali jeftin nacin na koji je hteo da prikrije svoju gresku je bio za svaku kritiku! Tada je zauvek izgubio podrsku onih zaljubljenika u sport koji su za fer-plej na sportskim terenima.

miloje pirocanac

pre 9 godina

Pa Lens Armstrong je priznao da je odmah nakon trke trcao u baraku svog tima da bi se procistio. Ne branite nebranjivo! I treba da bude veca kazna za nepostovanje doping kontrole jer onda bi svako odbijao da se testira.

mo

pre 9 godina

@papaja

da, zamisli da je dao krv, a nije mu bilo dobro, pa umro bi momak na licu mesta... neka se hejteri zapitaju da li je antidoping kontrola vredna jednog mladog zivota... pa na kraju i da se malo dopingovao, pa sta... ma antisrpski lobi, ali nece ta zavera jos dugo moci...

Viktor je prevarant!

pre 9 godina

Viktore moju podrsku nemas jer ces zauvek biti upamcen da si se dopingovao i pokusao da na mucke pobedis svoje protivnike! Ali vidim po komentarima da gotove cela Srbija daje podrsku prevarantu. Tako je i biciklista Lans Armstrong zbog dopinga postao najomrazeniji sportista na svetu a bio je pre toga jedan od najpopularnijih na svetu! Medjutim Lans Armstrong se zbog dopinga izvinio svima dok to Viktor mikada nece uraditi a ipak ce dobiti podrsku od Srbije zato sto smo mi poznati po tome da se "inatimo" sa celim svetom i da negiramo nesto sto ceo svet zna.

zero zero

pre 9 godina

Trojickog su namestili jer je pre toga postao previse bezobrazan,svadjao se sa sudijama,usmeravao kamermane i kamere sta da slikaju i sl.Ako to nije shvatio,dzaba mu povratak.Decko treba da se ponasa kulturno,a ne kao seoski djilkos.

PatriJota

pre 9 godina

E to je najbitnija vest za celu Srbiju u ovom trenutku!!! Sada slobodno mozete odloziti pomoc i izgradnju poplavljenim jadnicima za najmanje godinu dana, jer su se taman toliko zadovoljili i odusevili da im nista do daljnjeg nije potrebno???

kapitalizam

pre 9 godina

posle ovog meca vise ne pratim sport...ovo je takva namestaljka da ja nemam reci!ko je gledao mec,moze da potvrdi...a razlog je jednostavan,sve pare protiv coveka koji nije igrao mec godinu dana i to je to!!!p.s.nemam nista protiv viktora ali se ovo iz aviona vidi..sprt vise nema smisla!

Viktor je prevarant!

pre 9 godina

Viktore moju podrsku nemas jer ces zauvek biti upamcen da si se dopingovao i pokusao da na mucke pobedis svoje protivnike! Ali vidim po komentarima da gotove cela Srbija daje podrsku prevarantu. Tako je i biciklista Lans Armstrong zbog dopinga postao najomrazeniji sportista na svetu a bio je pre toga jedan od najpopularnijih na svetu! Medjutim Lans Armstrong se zbog dopinga izvinio svima dok to Viktor mikada nece uraditi a ipak ce dobiti podrsku od Srbije zato sto smo mi poznati po tome da se "inatimo" sa celim svetom i da negiramo nesto sto ceo svet zna.

srdjan

pre 9 godina

Boze kada vidim ove komentare koji Viktoru prizeljkuju neuspeh...bas bolesno ljudi, pa zar su vam toliko nesrecno detinjstvo napravili....
(DeNiro, 21. jul 2014 13:04)

Gresis! Mene su u detinjstvu naucili da ne dajem podrsku prevarantima. Dopingovani sportisti pokusavaju da prevare svoje protivnike na sportskom terenu a ti ih podrzavas jer si valjda "imao srecno detinjstvo"?
Ti izgleda delis sportiste i ljude na Srbe i ostale, a ja ih delim na postene i nepostene. Ne bih nikada menjao moja merila vrednosti za tvoje a ti nastavi da mislis kako smo mi "bolesni ljudi" a ti si "zdrav":)))

uros

pre 9 godina

Ima Boga! Neka se vrati jači nego nikad - u inat dušmanima! :)
(Radule-Botina, 21. jul 2014 13:30)

Kojim bre dusmanima? Covek je izbegao doping kontrolu, dao krv tek sledeceg dana kada nedozvoljenih cestica vise nema u krvi!
O kavim bre vi dusmanima ovde pricate i o kakvom inatu prema njima??? Da li su to isti "dusmani" koji nemaju nista protiv toga da jedan nas drugi teniser bude na prvom mestu ATP liste??? Viktor je pokusao da prevari svoje protivnike i doping kontrolu a vi ga ovde podrzavate?

uros

pre 9 godina

Mali broj suptanci se cisti za jedan dan a da si gledao mec video bi da je Viktor izgledao na terenu kao da nije ni jeo a kamoli se dopingovao taj dan), stoga pravo pitanje je sta tebe muci druze danas i inace?
(papaja, 21. jul 2014 14:55)

Dovoljan broj supstanci se cisti za jedan dan!!! Nakon utakmica lige sampiona u fudbalu zatvaraju izabrane igrace u sobu za doping kontrolu ODMAH NAKON UTAKMICE! I svakom igracu koji ne prihvata ta pravila sledi suspenzija!
Viktor jeste odsluzio svoju kaznu ali jeftin nacin na koji je hteo da prikrije svoju gresku je bio za svaku kritiku! Tada je zauvek izgubio podrsku onih zaljubljenika u sport koji su za fer-plej na sportskim terenima.

wer

pre 9 godina

ma bravo deckonja, sledeci put ti sigurno nece pasti na pamet da 'zaboravis' da das anti doping uzorke.

bate, izbrukao si prvo sebe a nas koji smo te podrzavali...
sad lepo od nule, pa da zaradis respect

zaludjeni patrioti

pre 9 godina

Srdjane,zar ti zaista mislis da je Viktor zbog dopinga bio suspendovan godinu dana? Svi znamo zasto je do toga doslo,ali ti iz samo sebi znanog razloga(verovatno zbog ljubomore i pakosti),tumacis to na skroz neposten nacin!
(Struki, 21. jul 2014 14:15)

Jos samo da si nam objasnio "sta to vi svi znate" :) komentar bi ti bio vredan paznje.
Zovite vi to kako zelite "proceduralnom greskom" itd, Viktor nije bio pocetnik, znao je sva pravila koja vaze za sve, nije ih se pridrzavao, i posle toga nema opravdanja poput "rekla mi ona...", "nisam znao..." itd
Ej bre ja sam jednom bio toliko bolestan, imao temperaturu 40 stepeni, da sam mislio da cu da umrem ako mi uzmu krv na analizu, pa su mi uzeli istog dana! A Viktorovo opravdanje koje vi tako olako prihvatiste je "Nisam se osecao dobro tog dana pa nisam hteo da dam krv!!!"

PatriJota

pre 9 godina

E to je najbitnija vest za celu Srbiju u ovom trenutku!!! Sada slobodno mozete odloziti pomoc i izgradnju poplavljenim jadnicima za najmanje godinu dana, jer su se taman toliko zadovoljili i odusevili da im nista do daljnjeg nije potrebno???

miloje pirocanac

pre 9 godina

Pa Lens Armstrong je priznao da je odmah nakon trke trcao u baraku svog tima da bi se procistio. Ne branite nebranjivo! I treba da bude veca kazna za nepostovanje doping kontrole jer onda bi svako odbijao da se testira.

mail

pre 9 godina

Bilo bi posteno, radi smanjivanja broja teorija zavera protiv svekolikog srpskog naroda, da prizna svoju gresku. Znaci da javno kaze, da svakog ceka ista kazna ako se ponasa kao on. Pa nije medicinska ekipa koja je dosla da uzme urin i krv, interventna brigada, da ga prisili na to. Oni pitaju hoces, da das, neces, ok niko te ne primorava, mi radimo po algoritmu, cao.

zero zero

pre 9 godina

Trojickog su namestili jer je pre toga postao previse bezobrazan,svadjao se sa sudijama,usmeravao kamermane i kamere sta da slikaju i sl.Ako to nije shvatio,dzaba mu povratak.Decko treba da se ponasa kulturno,a ne kao seoski djilkos.

life

pre 9 godina

Viktor je jedan od najvecih 'rudara' u svetu tenisa.Cinjenica da je bio 12-ti na svetu sa skoro nimalo talenta govori sve.
Uvek sam postovala vredne ljude i ne sumnjam da ce se vratiti
u top 100.
Srecno!

rudiment

pre 9 godina

bio je srecan dok je pevao na derbiju a sada?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zex, 21. jul 2014 11:42)

I sada je srecan sto je pevao na derbiju i opet ce pevati na derbiju i slaviti s voljenim klubom a ti tu nista ne mozes da promenis ;)

Trance

pre 9 godina

Grobarima ne smeta sto je Viktor grobar i ako je igrao u Zvezdi, a smeta i Novak jer navija za Zvezdu, ovakve licemere svet nije video...

Predo

pre 9 godina

U ovom prvom meču rezultat jeste bitan, ali nije najvažniji, jer teško je igrati takmičarski meč nakon godinu dana protiv protivnika, koji je u usponu, ali sam očekivao da ću videti neke promene, tj. da je iskoristio vreme da doradi prije svega forhend i drugi servis. Koliko ja vidim sve je isto. Forhend i dalje "gura". Kada promači prvi servis, odmah je u problemu. Možda je rano za zaključke. Troicki je veliki radnik. Krajinović, sa svim svojim talentom, verovatno nikada neće ući u prvih 20. Nadam se da grešim kod obojice.

Dobro

pre 9 godina

Prvi set 'in the pocket' a odmah i brejk u drugom. Nije ovo lose.
Respekt, Vico, posle tolike pauze.
Ipak, sto je istina istina je, Thiem je danas jako, jako los.

Iz zemlje lala, uvek Vas,

jevrić predrag, zemun

pre 9 godina

Bravo Ruse-Srbine Viktore! Posebno mi je drago što je zvekno ovog malog naduvenka Tima, koji je kao i Kirgijos, Janovič....već pomislio da je vrh ATP blizu, na korak ruke!

mo

pre 9 godina

@papaja

da, zamisli da je dao krv, a nije mu bilo dobro, pa umro bi momak na licu mesta... neka se hejteri zapitaju da li je antidoping kontrola vredna jednog mladog zivota... pa na kraju i da se malo dopingovao, pa sta... ma antisrpski lobi, ali nece ta zavera jos dugo moci...

noleisthebest

pre 9 godina

"Viktor je jedan od najvecih 'rudara' u svetu tenisa.Cinjenica da je bio 12-ti na svetu sa skoro nimalo talenta govori sve.
Uvek sam postovala vredne ljude i ne sumnjam da ce se vratiti
u top 100.
Srecno!
(life, 21. jul 2014 12:46)"

Pa kad je mogao Nadal, koji je rudar nad svim rudarima dq osvoji 14 slemova, nek osvoji i Vimtor nesto...za razliku od Nike-ovog ifavorizovqnog i zsticenog rudara, nas rudar jw bar odlezao godinu dana....

Loznicanin

pre 9 godina

Kojim bre dusmanima? Covek je izbegao doping kontrolu, dao krv tek sledeceg dana kada nedozvoljenih cestica vise nema u krvi!
(uros, 21. jul 2014 13:49)

Urose, cim izmislis takav stimulans koji iz organizma nestane sledeceg dana odmah ga nudi svima, i praunuci ce te kovati u zvezde!

Struki

pre 9 godina

Srdjane,zar ti zaista mislis da je Viktor zbog dopinga bio suspendovan godinu dana? Svi znamo zasto je do toga doslo,ali ti iz samo sebi znanog razloga(verovatno zbog ljubomore i pakosti),tumacis to na skroz neposten nacin!

znanje-imanje

pre 9 godina

Način na koji je Tiem spasao sve 3 set lopte na 4:5 u 1. setu pokazuje koliko je talentovan. 90% imaće karijeru mnogo uspešniju (i profitabilniju) od Viktora. Ali naš povratnik, srećom i za promenu, nije šizeo ni kada je gubio 5:6 ni u taj-brejku. Iskusno ga je odfizikalisao slanjem teških, Nadal-spinovanih lopti za patnju juniora jednoručnog bekenda. Iskusno! i klincu je ponestala snaga taman kad (ne) treba, na kraju taj-brejka.
Pošto još ne zna - naučiće iz ovog meča. Em se krajem seta prenaprego em iznervirao. Dao je dve brejk lopte i Viktoru je brejk došao, kako to onda obično biva, svinjom koja se sfuljala sa sajle... Meč je odlučen, Viktor se u vođstvu najzad opustio i počeo da razbija servom. Inteligentni klinac je brzo uočio da treba da koristi i skraćene lopte ali uzalud.
Tiem mi se mnogo dopada; uvek je super kad se pojavi neki atraktivan igrač a od uspona Dimitrova i Dolgopolova nije ih bilo mnogo.
Naš ponovo legalni gastarbajter deluje vrlo fit. Napredak je to što igra otprilike šta treba prema razvoju poena a ne samo da čeka na bekend dijagonali u beskraj. Još bitnije je što kad poen završi loše niti se "ponaša" niti to prenosi na sledeći poen. Golubjev će biti pravi test forme. Samo napred Viktore!

Predo

pre 9 godina

Gledao sam prvi set, drugi nisam mogao, ali sam bio 100% siguran da će rezultat prvog odrediti tok drugog. Taman kad sam napisao komentar, a to skoro nikada ne radim na početku meča, Troicki se oslobodio i zaigrao. Težak je to pritisak bio. "Boj ne bije ni forhend, ni bekhend, već boj bije srce u junaka", kaže stara pesma iz doba boja protiv Turaka. Uvek se borio za svaki poen i to jasno pokazivao protivniku. Čestitke

papaja

pre 9 godina

@uros Ne mislim da je Viktor trebalo da prodje bez kazne ali zasto sumnjati u njegovo objasnjenje? Dogadja se, napravio je gresku i "odlezao" vise nego dovoljnu kaznu na kraju. Tvoja recenica - "Covek je izbegao doping kontrolu, dao krv tek sledeceg dana kada nedozvoljenih cestica vise nema u krvi!" - mi govori da nisi bas upucen u doping(mali broj suptanci se cisti za jedan dan a da si gledao mec video bi da je Viktor izgledao na terenu kao da nije ni jeo a kamoli se dopingovao taj dan), stoga pravo pitanje je sta tebe muci druze danas i inace?

mali miloš

pre 9 godina

Uz Viktora smo,svim srcem i verujemo u pobedu,a to znači i u potvrđivanje bodova koje treba polako sakupljati i vratiti se na ono mesto koje je realno za majstora.

goran

pre 9 godina

Ljudi,nemojte pisati neprovereno.De fakto,nije dobio jos nijedan bod,posto mu se brise 20 ATP bodova iz Umaga,prosle godine,tako da sa ovom pobedom je na istom.Tek sledece pobede na turniru ga guraju napred na ATP listi.....

aleksa

pre 9 godina

Za sve neinformisane:
Viktor je dao urin na analizu, ne i krv zato sto se lose osecao, a i doktorka mu je rekla da to moze sutra da ucini. On je sutra dao i krv na analizu, ni u krvi ni u urinu(koji je dao kada je trebalo) nije bilo pronadjeno nikakvih nedozvoljenih supstanci. Da ovo jos vise potporim tacnim i proverenim argumentima, u tom periodu Viktor se mucio da poveze dve pobede, a istog dana je bio odran kao jarac od strane svog protivnika. Ako mislite da neko ko konstatno gubi moze da bude dopingovan, onda vam svaka cast za novo izmisljenu logiku.

Sava

pre 9 godina

Cestitke Viktoru na pobedi i uspesnom povratku. Treninzi sa svetskim brojem 1 vec daju rezultate, nije mala stvar pobediti 47 igraca na svetu posle ovako duge pauze.

Nisam ja Viktor

pre 9 godina

Stvarno nemam reči za dežurne hejtere! Njihova je bolest teška. Neka je i bio kriv, dečko je svoju kaznu odradio. Sada počinje iz početka i treba mu pružiti podršku, ako ništa drugo, ono zbog toga što je ovoj zemlji doneo salataru u psihološki najtežem mogućem meču.

Zvezdaš

pre 9 godina

Bravo Viktore! Svaki početak je težak, a novi je duplo teži.

@ hejterima

Dečko nije bio pozitivan na doping-testu, samo je napravio proceduralnu grešku. Nije teško shvatiti.

pacimirovic

pre 9 godina

Bravo Viktore! Nisam ovo ocekivao iskreno jer je igrao protiv toliko izvikaog Tima koji je najbolji na sljaci gde je cak i Wawrinku dobio ove godine . Sledece kolo najverovatnije Golubjev, gde Viktor ima sanse,al u prvih 4,5 turnira nista ne sme da se prognozira jer jednsotvno mora da se ustali u mecevima, mozda upravo sledcei mec odigra katastroflano ili pak fenomenalo..
A za redovne hejtere i pljuvece.. Viktor Troicki nije suspendovan zbog dopinga vec zbog odlaganja testa za jedan dan sto apsolutni apsurd jer doping u krvi ostaje po par dana dok je njegov sutrasnji test bio cist! sto znaci da je Viktor bio cist igrac koji je samo posluzio kao zrtvenjo jagnje za treniranje strogoce ovih iz doping agencija!
I jedno pitanje jer kontam da je pola ovih negfativnih kometara od strane zapadnih komisja ( mada ima i domacih budala da se ne lazemo ) Najbolja Hrvatska sportiskinja Sandra Perkovic je uhvacena u dopingu bukvalno ! i odradila je manju kaznu od Viktora , gde je tu logika ? a u Hrvatskoj je to sve lepo zaboravljeno i ona je i dalje tako prljava idol i heroina.. pa se pitam ako je tako cista zasto nikad nije dobila ni jednu svetsku ni evropsku nagradu od Atletske unije ikao vec godinama dominira i osvaja sve zivo? pa naravno zato sto znaju da ko se jdnom dopinguje ima velike skonosti ka nastavku toga i zbog toga ona nije u zizi, iako da je bila cista bila bi najbolja atleticarka na svetu trenutno ! zato pamet u glavu,prst na celo i zapitjte se ..
Bravo Viktore!

DeNiro

pre 9 godina

@Srdjan
Kao prvo, lepo pise da je dao uzorak sutradan i da je uzorak bio negativan. Dakle nije doping kao sto kazes nego je u najgorem slicaju tehnicka greska. A taj jedan dan mu je i kontrolorka odobrila.
Kao drugo, cak i da je bio doping, covek je odradio kaznu. Pa da li mozemo da nastavimo dalje i da navijamo za njega? Kakve veze ima da li je Srbin, ja to nigde ne kazem. On je iz moje zemlje, a ako bi bio Madjar, Hrvat, Bugar ja bih mu opet pozeleo uspesan povratak. Mlad covek koji ide dalje, a mi ovde da mu zelimo zlo i delimo lekcije? Znas Srdjane, ostajem pri svojoj oceni. Lekovi da se uzimaju...

sasa

pre 9 godina

@kapitalisto: ja sam isao drugom logikom, stavio sam pare na Troickog koji je 800. i neki na papiru, protiv nekog klinca 45. na papiru, a Troicki je lagano u 20-30. najboljih! I ko ti je rekao da nije igrao godinu dana? Ja cu ti reci da je imao jace sparing partnere nego ovaj lik koji nikad nista svojio nije, pa samim tim nije ni dobio sansu da igra sa boljim teniserima. Ti eto znas sta je namjestaljka :-D Umjesto da si stavio na 3,5-3,6 kvotu, ti stavio na 1,2-1,3 :-DDD Luzeru, ne bacaj pare vise, sad znas da nije kladionica za tebe. Logika ti je jača strana :-D

whynot

pre 9 godina

Ovi pravednici koji vide Viktora kao prevaranta možda treba da znaju za slučaj Serene Vilijams. Ona je takođe odbila da da krv službenicima itf-a, izbacila ih iz kuće, a posle se vadila kako su je uplašili jer je mislila da su provalnici. Naravno istraga nije nikada ni pokrenuta, njoj su verovali na reč. Ali zato je žrtveno jagnje Viktor platio suspenzijom od godinu dana.
Inače Viktor je danas odigrao odličan meč. Tiem je odličan na šljaci. Samo ove godine je pobedio Vavrinku, Granoljersa, Stepaneka, Matjea, vršnjaka Veselog. Po kladionicama bio je veliki favorit protiv našeg igrača, ali im je Viktor pokazao da greše. Inat. Može biti najači motiv. Napred majstore.