Petak, 18.07.2014.

15:02

Vesterman: Partizan je besmrtan

Košarkaš Leo Vesterman oprostio se od Partizana, a navijačima, saigračima i svima u klubu zahvalio se emotivnim pismom.

Izvor: MN

Vesterman: Partizan je besmrtan IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

105 Komentari

Sortiraj po:

Joco

pre 9 godina

Verovatno je po mišljenju ovih ostrašćenih navijača C.Z. i u onom razgovoru za neku francusku TV,u kome hvali rad u Partizanum, umesto Lea pričao gospodin Duško Vujošević, naravno sakriven negde u pozadini.

Pedja

pre 9 godina

NISMO ISTI!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Fresh, 18. jul 2014 15:07)
Hvala dragom Bogu sto je tako!!!

nikola

pre 9 godina

Taj pominje DOLARE, sto je manje ali priblizno ako ti to nesto znaci? Miljenovic je imao 150.000€, Katic 180.000€, tako da nismo daleko. Procitaj Kurir danasnji i svadju u tvom klubu pa ce ti biti sve jasno, NADAM SE.
(JSD, 18. jul 2014 18:42)

Miljneovic nije imao platu 150 000(sacuvaj Boze,klinac tada od 18 godina),nego je to bilo obetsecenje,a Katic je imao oko 150 ili malo vise,ne secam se,znam da su se grobari bunili zasto njemu toliko.

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 9 godina

ne znam za vas,ali meni je ono prvo pismo DV mnogo lepse sastavio...ovim me ja malo razocarao,nije bilo bas mnogo patetika,mada je fino sebe ishvalio u fazonu "Dulo nam je kao otac bla bla" ...ali dobro,sve u cilju zamazivanja ociju grobarima zbog raspada ekipe i kluba

miris ometa razmišljanje

pre 9 godina

@ Pročitah ovo i odmah osetih potrebu da posetim sanitarni čvor.
(Eleganci, 18. jul 2014 16:55)

... da lepo sednem i napravim jeziv komentar!

JSD

pre 9 godina

@nikola
Taj pominje DOLARE, sto je manje ali priblizno ako ti to nesto znaci? Miljenovic je imao 150.000€, Katic 180.000€, tako da nismo daleko. Procitaj Kurir danasnji i svadju u tvom klubu pa ce ti biti sve jasno, NADAM SE.

qwerty

pre 9 godina

igraj leo negde drugo pusti demagogiju hvala i tebe ali samo idi ne zauzimaj mesto nasim talentima. to par. radi razvija tudje igrace .

vlajzi

pre 9 godina

Ajmo sada svi da placemo... kme kme
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (DM, 18. jul 2014 15:09)

Pa placite, ko vam brani... ionako to radite evo skoro 15 godina. aaahahahahahahah

nz

pre 9 godina

Nek mu je sa srećom, očekivalo se više od njega ali uvek je davao maksimum, kao i svi naši igrači. Nego kad će Djenka i Nelson da napišu pisma...a da, u CZ nema dirljivih oproštaja, to je ipak samo minorna epizoda u karijeri svakog stranca koji je igrao za njih.

bora

pre 9 godina

Kad bi Zvezdaši (a i neka dečulija iz Partizan) znali istinu,vizura bi im se potpuno izokrenula.Naime ja Dragana Djurića,obzirom da se bavim privatnim poslom,poznajem lično od početka 80-ih,kada je kao student držao mali Str u Pazovi.Dok njega nisam upoznao mislio sam,da sam najveći Grobar na svetu.Tada sam shvatio da ima i većih!!U toj bezgraničnoj ljubavi je tajna.Djurić je već 36 godina neprekidno u klubu!!??Todorić 43!!? To nema niko na svetu.Ovo pišem bez ikakvih krajnjih namera.Samo zarad ISTINE!

Jaka "LeBron" Blažič

pre 9 godina

@(Kinsey-Bertans-Kecman-Vesterman renTa grobari ..., 18. jul 2014 15:11)
Danas si ostavio vise postova i od Brondbija, svaka cast. Drustveni zivot = 0.
Inace me raduju tvoje prognoze za Ludogorec.
Evo par tvojih prognoza, mogla se je zgrnuti dobra lova.
"ProReko sam vam poraz grobari ..."
(Djenka snima film, Kinsey pobego sa seta ..., 29. maj 2014 18:04)
"Delije moje zapamtite ovo : Uzimamo titulu 1000 % , u subotu dobijamo i ne silazimo sa celne pozicije ..."
(Djenka snima film, Kinsey pobego sa seta ..., 30. maj 2014 14:48)
Bila je i jedna kada si se kladio u stan da cete osvojiti sve u kosarci, ali ko ce sad to traziti.
Nego sta bi sa Djenkinim filmom, jel bilo happy end-a?

Osnovan u ZG

pre 9 godina

Kao i BBB pohvalio je najbolje (hrvatske) navijace na svetu koji prave paklenu atmosferu. Narocito na gradskom derbiju sa Cibonom kad su prekinuli utakmicu.

Crna mamba

pre 9 godina

Znam da ce neki pisati o casovima ljubavi... ali neka, neka ih nek pisu, imaju pravo. Leo hvala ti, smatram da nisi pokazao svu raskos tvog talenta... Oooooo Leo grobareeee...... A za one sto pisu o casovima LJUBAVI... prvih 13 godina je najteze posle se naviknes....

nikola

pre 9 godina

(JSD, 18. jul 2014 15:49)

Kojih bre 250 hiljada? Ovaj posle tebe pominje 300, sutra ce biti 500.Decko je igrao za 150 hiljada,s tim da bi mu u ovoj poslednjoj godini plata bila veca i to nije odgovaralo Partizanu,a i Leo je hteo da igra EL.

Vojkan

pre 9 godina

mi svakoga sacekamo sa puno ljubavi i vere,ali ih ispratimo sa postovanjem i nadom da ce se vratiti,ponosan sam na Partizan jer je divan ambasador Srbije...srecno Lave!

aj pa tako

pre 9 godina

Leo sve najbolje. ali mi nisu jasne bivse komsije koje se javljaju na nasu vest. vise ih nije briga ni za titule, sezone bez titule vise ne broje, niti se najavljuje uspeh sledece sezone. Izgleda da je njihova pobeda kada vide neke lose stvari kod nas u klubu. sladite se jos koji mesec, posle toga pocinje seozna.

Slaviša

pre 9 godina

To su časovi ljubavi, koje neki nikada neće shvatiti.

Naravno da mladi igrači odlaze, naravno da su igrali za klub i za pare. Naravno da MORAJU da dobiju SVAKI krvavo i pošteno zarađeni dinar. Ali stranci odlaze sa porukom "Hvala ti Srbijo", naši odlaze sa porukama "Vratićemo se", veliki igrači koji nisu dobili priliku da zaigraju za Partizan se vraćaju, jer smo mi INSTITUCIJA! Mi smo onaj pravi Partizan, za koga su navijali naši očevi, naši đedovi!

Postoji nešto više između navijača i kluba. Ljudi u odelima, profesori, dame, devojke, huligani, navijači, u Pioniru i Areni su svi kao jedan. Svi su isti. Nikoga nije sramota da ustane i da skače, da vrišti!

Koliko smo veliki klub govori i činjenica da je VELIKA SRAMOTA što igramo Cipiripi kup, Intertoto kup, kup Lilijane Ronketi. I jeste! Posle toliko godina Evrolige, velikih mečeva, velikih pobeda, teških poraza, kako nije sramota?! Sigurno nećemo uzdizati ovaj smešni kup i pričati da je u rangu sa jednom Evroligom, ma kakva ona bila po funkcionisanju.

E zato, zato ćemo se vratiti JAČI! Zato ćemo gospodariti još sto godina! Zato će se moj sin roditi u dominaciji Partizana i postati deda u dominaciji Partizana!

Leo, Grobare, hvala ti za sve. Ušao si u malu, ali odabranu porodicu. U porodicu koja uvek ide prva, uvek prvi borbeni redovi, uvek Avangarda!!!

One night in May

pre 9 godina

Ovo je kao kad Aksentije cita falsifikat Pantelijinog testamenta:

"Mili moji,
Sve vas moje srce podjednako voli..."

Fenomenalno pismo, ne mogu da prestanem da se smejem! Leo, brzo se oporavi, hvala ti za ovaj smeh, sve najbolje u karijeri!

fenomen

pre 9 godina

Ma bitno da je Gagic ostao. Sto se tice Lea mislim da je malo dao Partizanu do povrede. Imao je par solidnih utakmica i. ne zalim sto je otisao. Bice tesko jer oni koji su igrali dobro odoše a ostadoše ovi koji su slabi ko sirće. Para nema za neke dobre igrace i mada je dosad Dule nalazio resenja misljenja sam da ni on više nije u stanju da nam priusti ewzultate na koje smo godinama navikli. U svakom slucaju uzecemo titulu i sledece sezone jer ovi Covicevi ne mogu da nas dobiju kad je bitno. Poz...

Leo Vesterman

pre 9 godina

"Dragi moji,
Nisam mogao da ostanem a da ne igram EL.
Nije se sve odigravalo kao što je planirano, bilo je uspona i padova, na kraju smo pokušali dovođenjem skupih NBA igrača nešto da popravimo ali nije bilo rezultata.
Igrao sam pred najboljim navijačima. Bezbroj puta je uprava uhvaćena u laži ali navijači im još bezrezervno veruju.
Dule, hvala ti što si me gurao u ambis, što si toliko radio sa mnom dok mi nisu propala kolena. Meni si uvek bio kao otac-kolac.
To što sam bio jedan od najplaćenijih igrača u ovom, veoma skupom, timu Partizana za mene je velika čast. Taj neverovatni osećaj biti na platnom spisku.
Partizan je beskonačno dužan, a sada ima još jedan dug koji će morati da isplati ukoliko želi da izbegne suspenziju.
Hvala poreski obveznici

nz

pre 9 godina

Nek mu je sa srećom, očekivalo se više od njega ali kao i svi naši igrači davao je maksimum i igrao srcem. Nego kad će Djenka i Nelson da sastave svoja pisma...a da, u njihovoj školi nema časova ljubavi.

JSD

pre 9 godina

Za 250.000 € po sezoni pismo je moglo da bude i duze. Mada ni Dule nije imao vremena da mu sroci duze pismo jer se danas zakacio sa Sasom oko Bogdanovog obestecenja

Priznao i dinamitas da si skup

pre 9 godina

Mojne te fore porodica, navijaci, ljubav, sarmice, tata Dule, itd. Dobio si pedalu jer drzava nece da ti daje 300.000 dolara po sezoni i cao, zdravo.

Rale

pre 9 godina

Nije sto sam Grobar, ali stvarno KK Partizan ima nesto sto ni jedan klub na svetu nema. Opet ponavljam, Grobar sam i da mi ne zamere neki, ali KK i FK su nebo i zemlja, i sto se tice uprave i zalaganja igraca pa i navijanja... Navijam za PARTIZAN koji god da je sport u pitanju, ali ljubav prema kosarkaskom klubu Partizan je nesto posebno!
Svaka cast za pismo i sve najbolje u daljoj karijeri Leo!

Vojnik

pre 9 godina

Odlazak Vestermana ce biti poguban pre svega zbog spustanja lopte na niski post i zone 3 2 1 koju je forisarao Vujosevic dok je imao Vestermana u ekipi.

silvio

pre 9 godina

Leo, veliko hvala od srca i puno srece i u zivotu i u karijeri! Uvek ces biti jedan od nas!

A poruka za ove pateticne, iskompleksirane navijace: mozete samo da placete zbog ovakvih stvari zbog kojih smo mi ponosni, a paticete i dalje, makar jos 13 godina i nista vam lakse nece biti.

rekord -16 godina bez titule

pre 9 godina

Majstore, sve najbolje u životu i daljoj karijeri.
Jedno je biti deo Akademije, drugo raditi u fabrici metalnih proizvoda.

MS

pre 9 godina

Vidim da je nekima još uvek teško da prihvate da su ovo iskrene emocije i razmisljanja naših igrača. Jednog dana, MOŽDA, neko će i o vašem klubu da priča ovako. Leo sve najbolje.

skoki

pre 9 godina

"Volim ja vas, porodicu, sve...al' od ljubavi se ne živi" - reče Leo, pa zapali čim pre da pobegne od te iste porodice...patos brate !!!
(Batko, 18. jul 2014 15:20)

Jesi ti brate nama srecan sada? Izdrzi.

pan

pre 9 godina

Srećno Leo.
Zauvek ostaje sećanje na ABA titulu koju nam je doneo u Laktašima.
I ne zaboravi da iz Francuske preporučiš nekog novog klinca našoj porodici.

samork sila SLUsamrok

pre 9 godina

Hahahaah evo ga i ovaj video da ce proci kao i bertans da ce da ga pljuju pa kao ae da lupim 2-3 recenice i sastavim pismance hahhahahahaah
A najnovije iz cirkusa je da su se dusko i danilovic posvadjali i potukli ahahhahaha zbog para od bogdana otvorite novine i citajte i uzivajte ahahahahaha

ziko62

pre 9 godina

Uh, ja se naježio, puno sreće u nastavku karijere, i nadam se da nas nikad nećeš zaboraviti, i da ćeš se jednom vratiti u Beograd, makar kao navijač u Pioniru!

djordjevic

pre 9 godina

Sve najbolje Leo! Hvala za sav trud i svu zrtvu.

Jedan si od nas.

Aj' sad lepo da od sebe napravis dobrog igraca, da se ne nauzimas para i uvek nosis Grobarstvo u srcu.

Željko

pre 9 godina

Ja sam Zvezdaš,ali su mi suze navrle na oči! Jao,pa gde su mi maramice,šmrk,šmrk... Potpuno vas razumem,grobari,njegov prosečan učinak od 30 koševa,20 asistencija i 10 skokova mnogo će faliti jsd-u.Kanda nisu džabe novci,moji sinovci....

navijac

pre 9 godina

@ Aahahaha kako ih ponizava, ovo je bruka ...
(Kinsey-Bertans-Kecman-Vesterman renTa grobari ..., 18. jul 2014 15:11)

Ja mislim sine da ti sam sebe ponizavas ovde..

Rale

pre 9 godina

Nije sto sam Grobar, ali stvarno KK Partizan ima nesto sto ni jedan klub na svetu nema. Opet ponavljam, Grobar sam i da mi ne zamere neki, ali KK i FK su nebo i zemlja, i sto se tice uprave i zalaganja igraca pa i navijanja... Navijam za PARTIZAN koji god da je sport u pitanju, ali ljubav prema kosarkaskom klubu Partizan je nesto posebno!
Svaka cast za pismo i sve najbolje u daljoj karijeri Leo!

MS

pre 9 godina

Vidim da je nekima još uvek teško da prihvate da su ovo iskrene emocije i razmisljanja naših igrača. Jednog dana, MOŽDA, neko će i o vašem klubu da priča ovako. Leo sve najbolje.

Vojkan

pre 9 godina

mi svakoga sacekamo sa puno ljubavi i vere,ali ih ispratimo sa postovanjem i nadom da ce se vratiti,ponosan sam na Partizan jer je divan ambasador Srbije...srecno Lave!

rekord -16 godina bez titule

pre 9 godina

Majstore, sve najbolje u životu i daljoj karijeri.
Jedno je biti deo Akademije, drugo raditi u fabrici metalnih proizvoda.

navijac

pre 9 godina

@ Aahahaha kako ih ponizava, ovo je bruka ...
(Kinsey-Bertans-Kecman-Vesterman renTa grobari ..., 18. jul 2014 15:11)

Ja mislim sine da ti sam sebe ponizavas ovde..

vlajzi

pre 9 godina

Ajmo sada svi da placemo... kme kme
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (DM, 18. jul 2014 15:09)

Pa placite, ko vam brani... ionako to radite evo skoro 15 godina. aaahahahahahahah

ziko62

pre 9 godina

Uh, ja se naježio, puno sreće u nastavku karijere, i nadam se da nas nikad nećeš zaboraviti, i da ćeš se jednom vratiti u Beograd, makar kao navijač u Pioniru!

nz

pre 9 godina

Nek mu je sa srećom, očekivalo se više od njega ali uvek je davao maksimum, kao i svi naši igrači. Nego kad će Djenka i Nelson da napišu pisma...a da, u CZ nema dirljivih oproštaja, to je ipak samo minorna epizoda u karijeri svakog stranca koji je igrao za njih.

bora

pre 9 godina

Kad bi Zvezdaši (a i neka dečulija iz Partizan) znali istinu,vizura bi im se potpuno izokrenula.Naime ja Dragana Djurića,obzirom da se bavim privatnim poslom,poznajem lično od početka 80-ih,kada je kao student držao mali Str u Pazovi.Dok njega nisam upoznao mislio sam,da sam najveći Grobar na svetu.Tada sam shvatio da ima i većih!!U toj bezgraničnoj ljubavi je tajna.Djurić je već 36 godina neprekidno u klubu!!??Todorić 43!!? To nema niko na svetu.Ovo pišem bez ikakvih krajnjih namera.Samo zarad ISTINE!

Jaka "LeBron" Blažič

pre 9 godina

@(Kinsey-Bertans-Kecman-Vesterman renTa grobari ..., 18. jul 2014 15:11)
Danas si ostavio vise postova i od Brondbija, svaka cast. Drustveni zivot = 0.
Inace me raduju tvoje prognoze za Ludogorec.
Evo par tvojih prognoza, mogla se je zgrnuti dobra lova.
"ProReko sam vam poraz grobari ..."
(Djenka snima film, Kinsey pobego sa seta ..., 29. maj 2014 18:04)
"Delije moje zapamtite ovo : Uzimamo titulu 1000 % , u subotu dobijamo i ne silazimo sa celne pozicije ..."
(Djenka snima film, Kinsey pobego sa seta ..., 30. maj 2014 14:48)
Bila je i jedna kada si se kladio u stan da cete osvojiti sve u kosarci, ali ko ce sad to traziti.
Nego sta bi sa Djenkinim filmom, jel bilo happy end-a?

djordjevic

pre 9 godina

Sve najbolje Leo! Hvala za sav trud i svu zrtvu.

Jedan si od nas.

Aj' sad lepo da od sebe napravis dobrog igraca, da se ne nauzimas para i uvek nosis Grobarstvo u srcu.

One night in May

pre 9 godina

Ovo je kao kad Aksentije cita falsifikat Pantelijinog testamenta:

"Mili moji,
Sve vas moje srce podjednako voli..."

Fenomenalno pismo, ne mogu da prestanem da se smejem! Leo, brzo se oporavi, hvala ti za ovaj smeh, sve najbolje u karijeri!

Slaviša

pre 9 godina

To su časovi ljubavi, koje neki nikada neće shvatiti.

Naravno da mladi igrači odlaze, naravno da su igrali za klub i za pare. Naravno da MORAJU da dobiju SVAKI krvavo i pošteno zarađeni dinar. Ali stranci odlaze sa porukom "Hvala ti Srbijo", naši odlaze sa porukama "Vratićemo se", veliki igrači koji nisu dobili priliku da zaigraju za Partizan se vraćaju, jer smo mi INSTITUCIJA! Mi smo onaj pravi Partizan, za koga su navijali naši očevi, naši đedovi!

Postoji nešto više između navijača i kluba. Ljudi u odelima, profesori, dame, devojke, huligani, navijači, u Pioniru i Areni su svi kao jedan. Svi su isti. Nikoga nije sramota da ustane i da skače, da vrišti!

Koliko smo veliki klub govori i činjenica da je VELIKA SRAMOTA što igramo Cipiripi kup, Intertoto kup, kup Lilijane Ronketi. I jeste! Posle toliko godina Evrolige, velikih mečeva, velikih pobeda, teških poraza, kako nije sramota?! Sigurno nećemo uzdizati ovaj smešni kup i pričati da je u rangu sa jednom Evroligom, ma kakva ona bila po funkcionisanju.

E zato, zato ćemo se vratiti JAČI! Zato ćemo gospodariti još sto godina! Zato će se moj sin roditi u dominaciji Partizana i postati deda u dominaciji Partizana!

Leo, Grobare, hvala ti za sve. Ušao si u malu, ali odabranu porodicu. U porodicu koja uvek ide prva, uvek prvi borbeni redovi, uvek Avangarda!!!

aj pa tako

pre 9 godina

Leo sve najbolje. ali mi nisu jasne bivse komsije koje se javljaju na nasu vest. vise ih nije briga ni za titule, sezone bez titule vise ne broje, niti se najavljuje uspeh sledece sezone. Izgleda da je njihova pobeda kada vide neke lose stvari kod nas u klubu. sladite se jos koji mesec, posle toga pocinje seozna.

Crna mamba

pre 9 godina

Znam da ce neki pisati o casovima ljubavi... ali neka, neka ih nek pisu, imaju pravo. Leo hvala ti, smatram da nisi pokazao svu raskos tvog talenta... Oooooo Leo grobareeee...... A za one sto pisu o casovima LJUBAVI... prvih 13 godina je najteze posle se naviknes....

fenomen

pre 9 godina

Ma bitno da je Gagic ostao. Sto se tice Lea mislim da je malo dao Partizanu do povrede. Imao je par solidnih utakmica i. ne zalim sto je otisao. Bice tesko jer oni koji su igrali dobro odoše a ostadoše ovi koji su slabi ko sirće. Para nema za neke dobre igrace i mada je dosad Dule nalazio resenja misljenja sam da ni on više nije u stanju da nam priusti ewzultate na koje smo godinama navikli. U svakom slucaju uzecemo titulu i sledece sezone jer ovi Covicevi ne mogu da nas dobiju kad je bitno. Poz...

nikola

pre 9 godina

(JSD, 18. jul 2014 15:49)

Kojih bre 250 hiljada? Ovaj posle tebe pominje 300, sutra ce biti 500.Decko je igrao za 150 hiljada,s tim da bi mu u ovoj poslednjoj godini plata bila veca i to nije odgovaralo Partizanu,a i Leo je hteo da igra EL.

Priznao i dinamitas da si skup

pre 9 godina

Mojne te fore porodica, navijaci, ljubav, sarmice, tata Dule, itd. Dobio si pedalu jer drzava nece da ti daje 300.000 dolara po sezoni i cao, zdravo.

JSD

pre 9 godina

Za 250.000 € po sezoni pismo je moglo da bude i duze. Mada ni Dule nije imao vremena da mu sroci duze pismo jer se danas zakacio sa Sasom oko Bogdanovog obestecenja

Vojnik

pre 9 godina

Odlazak Vestermana ce biti poguban pre svega zbog spustanja lopte na niski post i zone 3 2 1 koju je forisarao Vujosevic dok je imao Vestermana u ekipi.

Leo Vesterman

pre 9 godina

"Dragi moji,
Nisam mogao da ostanem a da ne igram EL.
Nije se sve odigravalo kao što je planirano, bilo je uspona i padova, na kraju smo pokušali dovođenjem skupih NBA igrača nešto da popravimo ali nije bilo rezultata.
Igrao sam pred najboljim navijačima. Bezbroj puta je uprava uhvaćena u laži ali navijači im još bezrezervno veruju.
Dule, hvala ti što si me gurao u ambis, što si toliko radio sa mnom dok mi nisu propala kolena. Meni si uvek bio kao otac-kolac.
To što sam bio jedan od najplaćenijih igrača u ovom, veoma skupom, timu Partizana za mene je velika čast. Taj neverovatni osećaj biti na platnom spisku.
Partizan je beskonačno dužan, a sada ima još jedan dug koji će morati da isplati ukoliko želi da izbegne suspenziju.
Hvala poreski obveznici

pan

pre 9 godina

Srećno Leo.
Zauvek ostaje sećanje na ABA titulu koju nam je doneo u Laktašima.
I ne zaboravi da iz Francuske preporučiš nekog novog klinca našoj porodici.

skoki

pre 9 godina

"Volim ja vas, porodicu, sve...al' od ljubavi se ne živi" - reče Leo, pa zapali čim pre da pobegne od te iste porodice...patos brate !!!
(Batko, 18. jul 2014 15:20)

Jesi ti brate nama srecan sada? Izdrzi.

miris ometa razmišljanje

pre 9 godina

@ Pročitah ovo i odmah osetih potrebu da posetim sanitarni čvor.
(Eleganci, 18. jul 2014 16:55)

... da lepo sednem i napravim jeziv komentar!

silvio

pre 9 godina

Leo, veliko hvala od srca i puno srece i u zivotu i u karijeri! Uvek ces biti jedan od nas!

A poruka za ove pateticne, iskompleksirane navijace: mozete samo da placete zbog ovakvih stvari zbog kojih smo mi ponosni, a paticete i dalje, makar jos 13 godina i nista vam lakse nece biti.

Željko

pre 9 godina

Ja sam Zvezdaš,ali su mi suze navrle na oči! Jao,pa gde su mi maramice,šmrk,šmrk... Potpuno vas razumem,grobari,njegov prosečan učinak od 30 koševa,20 asistencija i 10 skokova mnogo će faliti jsd-u.Kanda nisu džabe novci,moji sinovci....

Osnovan u ZG

pre 9 godina

Kao i BBB pohvalio je najbolje (hrvatske) navijace na svetu koji prave paklenu atmosferu. Narocito na gradskom derbiju sa Cibonom kad su prekinuli utakmicu.

nz

pre 9 godina

Nek mu je sa srećom, očekivalo se više od njega ali kao i svi naši igrači davao je maksimum i igrao srcem. Nego kad će Djenka i Nelson da sastave svoja pisma...a da, u njihovoj školi nema časova ljubavi.

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 9 godina

ne znam za vas,ali meni je ono prvo pismo DV mnogo lepse sastavio...ovim me ja malo razocarao,nije bilo bas mnogo patetika,mada je fino sebe ishvalio u fazonu "Dulo nam je kao otac bla bla" ...ali dobro,sve u cilju zamazivanja ociju grobarima zbog raspada ekipe i kluba

Joco

pre 9 godina

Verovatno je po mišljenju ovih ostrašćenih navijača C.Z. i u onom razgovoru za neku francusku TV,u kome hvali rad u Partizanum, umesto Lea pričao gospodin Duško Vujošević, naravno sakriven negde u pozadini.

samork sila SLUsamrok

pre 9 godina

Hahahaah evo ga i ovaj video da ce proci kao i bertans da ce da ga pljuju pa kao ae da lupim 2-3 recenice i sastavim pismance hahhahahahaah
A najnovije iz cirkusa je da su se dusko i danilovic posvadjali i potukli ahahhahaha zbog para od bogdana otvorite novine i citajte i uzivajte ahahahahaha

nikola

pre 9 godina

Taj pominje DOLARE, sto je manje ali priblizno ako ti to nesto znaci? Miljenovic je imao 150.000€, Katic 180.000€, tako da nismo daleko. Procitaj Kurir danasnji i svadju u tvom klubu pa ce ti biti sve jasno, NADAM SE.
(JSD, 18. jul 2014 18:42)

Miljneovic nije imao platu 150 000(sacuvaj Boze,klinac tada od 18 godina),nego je to bilo obetsecenje,a Katic je imao oko 150 ili malo vise,ne secam se,znam da su se grobari bunili zasto njemu toliko.

JSD

pre 9 godina

@nikola
Taj pominje DOLARE, sto je manje ali priblizno ako ti to nesto znaci? Miljenovic je imao 150.000€, Katic 180.000€, tako da nismo daleko. Procitaj Kurir danasnji i svadju u tvom klubu pa ce ti biti sve jasno, NADAM SE.

Pedja

pre 9 godina

NISMO ISTI!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Fresh, 18. jul 2014 15:07)
Hvala dragom Bogu sto je tako!!!

qwerty

pre 9 godina

igraj leo negde drugo pusti demagogiju hvala i tebe ali samo idi ne zauzimaj mesto nasim talentima. to par. radi razvija tudje igrace .

One night in May

pre 9 godina

Ovo je kao kad Aksentije cita falsifikat Pantelijinog testamenta:

"Mili moji,
Sve vas moje srce podjednako voli..."

Fenomenalno pismo, ne mogu da prestanem da se smejem! Leo, brzo se oporavi, hvala ti za ovaj smeh, sve najbolje u karijeri!

Priznao i dinamitas da si skup

pre 9 godina

Mojne te fore porodica, navijaci, ljubav, sarmice, tata Dule, itd. Dobio si pedalu jer drzava nece da ti daje 300.000 dolara po sezoni i cao, zdravo.

Željko

pre 9 godina

Ja sam Zvezdaš,ali su mi suze navrle na oči! Jao,pa gde su mi maramice,šmrk,šmrk... Potpuno vas razumem,grobari,njegov prosečan učinak od 30 koševa,20 asistencija i 10 skokova mnogo će faliti jsd-u.Kanda nisu džabe novci,moji sinovci....

Leo Vesterman

pre 9 godina

"Dragi moji,
Nisam mogao da ostanem a da ne igram EL.
Nije se sve odigravalo kao što je planirano, bilo je uspona i padova, na kraju smo pokušali dovođenjem skupih NBA igrača nešto da popravimo ali nije bilo rezultata.
Igrao sam pred najboljim navijačima. Bezbroj puta je uprava uhvaćena u laži ali navijači im još bezrezervno veruju.
Dule, hvala ti što si me gurao u ambis, što si toliko radio sa mnom dok mi nisu propala kolena. Meni si uvek bio kao otac-kolac.
To što sam bio jedan od najplaćenijih igrača u ovom, veoma skupom, timu Partizana za mene je velika čast. Taj neverovatni osećaj biti na platnom spisku.
Partizan je beskonačno dužan, a sada ima još jedan dug koji će morati da isplati ukoliko želi da izbegne suspenziju.
Hvala poreski obveznici

JSD

pre 9 godina

Za 250.000 € po sezoni pismo je moglo da bude i duze. Mada ni Dule nije imao vremena da mu sroci duze pismo jer se danas zakacio sa Sasom oko Bogdanovog obestecenja

Vojnik

pre 9 godina

Odlazak Vestermana ce biti poguban pre svega zbog spustanja lopte na niski post i zone 3 2 1 koju je forisarao Vujosevic dok je imao Vestermana u ekipi.

Osnovan u ZG

pre 9 godina

Kao i BBB pohvalio je najbolje (hrvatske) navijace na svetu koji prave paklenu atmosferu. Narocito na gradskom derbiju sa Cibonom kad su prekinuli utakmicu.

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 9 godina

ne znam za vas,ali meni je ono prvo pismo DV mnogo lepse sastavio...ovim me ja malo razocarao,nije bilo bas mnogo patetika,mada je fino sebe ishvalio u fazonu "Dulo nam je kao otac bla bla" ...ali dobro,sve u cilju zamazivanja ociju grobarima zbog raspada ekipe i kluba

Rale

pre 9 godina

Nije sto sam Grobar, ali stvarno KK Partizan ima nesto sto ni jedan klub na svetu nema. Opet ponavljam, Grobar sam i da mi ne zamere neki, ali KK i FK su nebo i zemlja, i sto se tice uprave i zalaganja igraca pa i navijanja... Navijam za PARTIZAN koji god da je sport u pitanju, ali ljubav prema kosarkaskom klubu Partizan je nesto posebno!
Svaka cast za pismo i sve najbolje u daljoj karijeri Leo!

samork sila SLUsamrok

pre 9 godina

Hahahaah evo ga i ovaj video da ce proci kao i bertans da ce da ga pljuju pa kao ae da lupim 2-3 recenice i sastavim pismance hahhahahahaah
A najnovije iz cirkusa je da su se dusko i danilovic posvadjali i potukli ahahhahaha zbog para od bogdana otvorite novine i citajte i uzivajte ahahahahaha

Vojkan

pre 9 godina

mi svakoga sacekamo sa puno ljubavi i vere,ali ih ispratimo sa postovanjem i nadom da ce se vratiti,ponosan sam na Partizan jer je divan ambasador Srbije...srecno Lave!

MS

pre 9 godina

Vidim da je nekima još uvek teško da prihvate da su ovo iskrene emocije i razmisljanja naših igrača. Jednog dana, MOŽDA, neko će i o vašem klubu da priča ovako. Leo sve najbolje.

bora

pre 9 godina

Kad bi Zvezdaši (a i neka dečulija iz Partizan) znali istinu,vizura bi im se potpuno izokrenula.Naime ja Dragana Djurića,obzirom da se bavim privatnim poslom,poznajem lično od početka 80-ih,kada je kao student držao mali Str u Pazovi.Dok njega nisam upoznao mislio sam,da sam najveći Grobar na svetu.Tada sam shvatio da ima i većih!!U toj bezgraničnoj ljubavi je tajna.Djurić je već 36 godina neprekidno u klubu!!??Todorić 43!!? To nema niko na svetu.Ovo pišem bez ikakvih krajnjih namera.Samo zarad ISTINE!

vlajzi

pre 9 godina

Ajmo sada svi da placemo... kme kme
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (DM, 18. jul 2014 15:09)

Pa placite, ko vam brani... ionako to radite evo skoro 15 godina. aaahahahahahahah

rekord -16 godina bez titule

pre 9 godina

Majstore, sve najbolje u životu i daljoj karijeri.
Jedno je biti deo Akademije, drugo raditi u fabrici metalnih proizvoda.

navijac

pre 9 godina

@ Aahahaha kako ih ponizava, ovo je bruka ...
(Kinsey-Bertans-Kecman-Vesterman renTa grobari ..., 18. jul 2014 15:11)

Ja mislim sine da ti sam sebe ponizavas ovde..

nz

pre 9 godina

Nek mu je sa srećom, očekivalo se više od njega ali uvek je davao maksimum, kao i svi naši igrači. Nego kad će Djenka i Nelson da napišu pisma...a da, u CZ nema dirljivih oproštaja, to je ipak samo minorna epizoda u karijeri svakog stranca koji je igrao za njih.

ziko62

pre 9 godina

Uh, ja se naježio, puno sreće u nastavku karijere, i nadam se da nas nikad nećeš zaboraviti, i da ćeš se jednom vratiti u Beograd, makar kao navijač u Pioniru!

qwerty

pre 9 godina

igraj leo negde drugo pusti demagogiju hvala i tebe ali samo idi ne zauzimaj mesto nasim talentima. to par. radi razvija tudje igrace .

Jaka "LeBron" Blažič

pre 9 godina

@(Kinsey-Bertans-Kecman-Vesterman renTa grobari ..., 18. jul 2014 15:11)
Danas si ostavio vise postova i od Brondbija, svaka cast. Drustveni zivot = 0.
Inace me raduju tvoje prognoze za Ludogorec.
Evo par tvojih prognoza, mogla se je zgrnuti dobra lova.
"ProReko sam vam poraz grobari ..."
(Djenka snima film, Kinsey pobego sa seta ..., 29. maj 2014 18:04)
"Delije moje zapamtite ovo : Uzimamo titulu 1000 % , u subotu dobijamo i ne silazimo sa celne pozicije ..."
(Djenka snima film, Kinsey pobego sa seta ..., 30. maj 2014 14:48)
Bila je i jedna kada si se kladio u stan da cete osvojiti sve u kosarci, ali ko ce sad to traziti.
Nego sta bi sa Djenkinim filmom, jel bilo happy end-a?

aj pa tako

pre 9 godina

Leo sve najbolje. ali mi nisu jasne bivse komsije koje se javljaju na nasu vest. vise ih nije briga ni za titule, sezone bez titule vise ne broje, niti se najavljuje uspeh sledece sezone. Izgleda da je njihova pobeda kada vide neke lose stvari kod nas u klubu. sladite se jos koji mesec, posle toga pocinje seozna.

Crna mamba

pre 9 godina

Znam da ce neki pisati o casovima ljubavi... ali neka, neka ih nek pisu, imaju pravo. Leo hvala ti, smatram da nisi pokazao svu raskos tvog talenta... Oooooo Leo grobareeee...... A za one sto pisu o casovima LJUBAVI... prvih 13 godina je najteze posle se naviknes....

fenomen

pre 9 godina

Ma bitno da je Gagic ostao. Sto se tice Lea mislim da je malo dao Partizanu do povrede. Imao je par solidnih utakmica i. ne zalim sto je otisao. Bice tesko jer oni koji su igrali dobro odoše a ostadoše ovi koji su slabi ko sirće. Para nema za neke dobre igrace i mada je dosad Dule nalazio resenja misljenja sam da ni on više nije u stanju da nam priusti ewzultate na koje smo godinama navikli. U svakom slucaju uzecemo titulu i sledece sezone jer ovi Covicevi ne mogu da nas dobiju kad je bitno. Poz...

djordjevic

pre 9 godina

Sve najbolje Leo! Hvala za sav trud i svu zrtvu.

Jedan si od nas.

Aj' sad lepo da od sebe napravis dobrog igraca, da se ne nauzimas para i uvek nosis Grobarstvo u srcu.

Slaviša

pre 9 godina

To su časovi ljubavi, koje neki nikada neće shvatiti.

Naravno da mladi igrači odlaze, naravno da su igrali za klub i za pare. Naravno da MORAJU da dobiju SVAKI krvavo i pošteno zarađeni dinar. Ali stranci odlaze sa porukom "Hvala ti Srbijo", naši odlaze sa porukama "Vratićemo se", veliki igrači koji nisu dobili priliku da zaigraju za Partizan se vraćaju, jer smo mi INSTITUCIJA! Mi smo onaj pravi Partizan, za koga su navijali naši očevi, naši đedovi!

Postoji nešto više između navijača i kluba. Ljudi u odelima, profesori, dame, devojke, huligani, navijači, u Pioniru i Areni su svi kao jedan. Svi su isti. Nikoga nije sramota da ustane i da skače, da vrišti!

Koliko smo veliki klub govori i činjenica da je VELIKA SRAMOTA što igramo Cipiripi kup, Intertoto kup, kup Lilijane Ronketi. I jeste! Posle toliko godina Evrolige, velikih mečeva, velikih pobeda, teških poraza, kako nije sramota?! Sigurno nećemo uzdizati ovaj smešni kup i pričati da je u rangu sa jednom Evroligom, ma kakva ona bila po funkcionisanju.

E zato, zato ćemo se vratiti JAČI! Zato ćemo gospodariti još sto godina! Zato će se moj sin roditi u dominaciji Partizana i postati deda u dominaciji Partizana!

Leo, Grobare, hvala ti za sve. Ušao si u malu, ali odabranu porodicu. U porodicu koja uvek ide prva, uvek prvi borbeni redovi, uvek Avangarda!!!

nikola

pre 9 godina

(JSD, 18. jul 2014 15:49)

Kojih bre 250 hiljada? Ovaj posle tebe pominje 300, sutra ce biti 500.Decko je igrao za 150 hiljada,s tim da bi mu u ovoj poslednjoj godini plata bila veca i to nije odgovaralo Partizanu,a i Leo je hteo da igra EL.

skoki

pre 9 godina

"Volim ja vas, porodicu, sve...al' od ljubavi se ne živi" - reče Leo, pa zapali čim pre da pobegne od te iste porodice...patos brate !!!
(Batko, 18. jul 2014 15:20)

Jesi ti brate nama srecan sada? Izdrzi.

nz

pre 9 godina

Nek mu je sa srećom, očekivalo se više od njega ali kao i svi naši igrači davao je maksimum i igrao srcem. Nego kad će Djenka i Nelson da sastave svoja pisma...a da, u njihovoj školi nema časova ljubavi.

JSD

pre 9 godina

@nikola
Taj pominje DOLARE, sto je manje ali priblizno ako ti to nesto znaci? Miljenovic je imao 150.000€, Katic 180.000€, tako da nismo daleko. Procitaj Kurir danasnji i svadju u tvom klubu pa ce ti biti sve jasno, NADAM SE.

miris ometa razmišljanje

pre 9 godina

@ Pročitah ovo i odmah osetih potrebu da posetim sanitarni čvor.
(Eleganci, 18. jul 2014 16:55)

... da lepo sednem i napravim jeziv komentar!

Pedja

pre 9 godina

NISMO ISTI!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Fresh, 18. jul 2014 15:07)
Hvala dragom Bogu sto je tako!!!

silvio

pre 9 godina

Leo, veliko hvala od srca i puno srece i u zivotu i u karijeri! Uvek ces biti jedan od nas!

A poruka za ove pateticne, iskompleksirane navijace: mozete samo da placete zbog ovakvih stvari zbog kojih smo mi ponosni, a paticete i dalje, makar jos 13 godina i nista vam lakse nece biti.

pan

pre 9 godina

Srećno Leo.
Zauvek ostaje sećanje na ABA titulu koju nam je doneo u Laktašima.
I ne zaboravi da iz Francuske preporučiš nekog novog klinca našoj porodici.

nikola

pre 9 godina

Taj pominje DOLARE, sto je manje ali priblizno ako ti to nesto znaci? Miljenovic je imao 150.000€, Katic 180.000€, tako da nismo daleko. Procitaj Kurir danasnji i svadju u tvom klubu pa ce ti biti sve jasno, NADAM SE.
(JSD, 18. jul 2014 18:42)

Miljneovic nije imao platu 150 000(sacuvaj Boze,klinac tada od 18 godina),nego je to bilo obetsecenje,a Katic je imao oko 150 ili malo vise,ne secam se,znam da su se grobari bunili zasto njemu toliko.

Joco

pre 9 godina

Verovatno je po mišljenju ovih ostrašćenih navijača C.Z. i u onom razgovoru za neku francusku TV,u kome hvali rad u Partizanum, umesto Lea pričao gospodin Duško Vujošević, naravno sakriven negde u pozadini.