Petak, 11.07.2014.

18:28

LeBron: Vraćam se kući!

Bomba je odjeknula iz Severne Amerike. LeBron Džejms je odlučio da se vrati u Klivlend Kavalirse!

Izvor: B92

LeBron: Vraæam se kuæi! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

165 Komentari

Sortiraj po:

ocigledno

pre 9 godina

Nisam fan Majamija zbog jakog tima, sada ga vise nema, vec sam fan zbog dvejna vejda, gotivim tog igraca jos od njegovih igara sa univerziteta market.. voleo bih da zbog njega osvoje jos jednu titulu mada tesko, tim se opet gradi, vreme prolazi, a vejd stari.... nadam se da ce vejd zasijati barem jos jednu sezonu i odigrati je kao pravi superstar sto zaista i jeste (steta za njegova kolena, da nije te povrede mogao bi on jos mnogo, i vise i duze).... lebronu i svima ostalima koji odu iz majamija sve najbolje u daljoj karijeri...

P.S. pozdrav svim navijacima majamija koji nakon ove vesti to vise nisu ;)

LET'S GO HEAT!!!

•••Dwyane "Flash" Wade•••

nikola

pre 9 godina

Neki igraci jednostavno nisu menjali tim i pisali oprostajnice: Dzonson, Brajant, Dzordan, Dankan, Bird, Robinson, Juing, Novicki, Stokton...

Brano

pre 9 godina

Igor Kokoškov će ove sezone biti Blattov pomoćnik u Cavalirsima, velika je privilegija za Srpskog trenera da radi sa jednim tako dominantnim igračem kao što je Lebron Džejms, nadam se da će mu to iskustvo puno pomoći u budućnosti. Bravo za Igora !!!

kjkszpj

pre 9 godina

U svakom slucaju ja "ostajem" u Majamiju, ne idem u Klivlend ;-)
LET'S GO HEAT!!!!!!

e to!!! napokon neko odan svom klubu, ni ja nisam prestao da navijam za boston kada su za mene dve najvece legende pierce i garnet presli u bruklin i kada sam skontao da nece boston stici do plejofa, cak i na nikad slabijem istoku

pirlo

pre 9 godina

@goblin Sa svime sto si rekao se slazem osim sa poslednjom recenicom. Od Pipena se nije ocekivalo da ce biti vrhunski igrac, a rodman je igrao na pozicijama 2 i 3 u Detroitu. Fila Dzeksona je klub hteo da otpusti vise puta...
Svi su postali veliki u Bulsima.

Neznalica

pre 9 godina

Lebronov povratak u Klivlend znači da je odlučio, nakon osiguravanja u Majamiju da će tokom karijere imati titulu NBA, da pokuša da donese Klivlendu kao gradu prvu titulu nakon skoro 50 godina u bilo kom sportu (imaju i timove u bejzbolu i američkom fudbalu). Ako u tome uspe to bi ga učinilo istinskom legendom u mestu odakle potiče. Lično, uopšte ne sumnjam da će u tome uspeti.

Priča se da Klivlend hoće da dovede i Kevina Lava ali, po meni, bilo bi zanimljivije da dovedu neku dominantnu peticu.

krsto od monte krista

pre 9 godina

@Mj23

Strasno pojednostavljivanje. MJ nije stvarao tim, to radi GM, niti je pravio taktiku. To radi trener, a Dzordan je imao najboljeg. pritom trebala mu je pomoc u vidu Pipena, kasnije Rodmana i citavog niza dobrih role igraca. Dzejms u kavsima nije imao dobrog trenera nikad (kamoli vrhunskog) a ni gm-a. Pride, Kavsi su small market tim i nikad nisu imali kep kao Bulsi ili Lejkersi.
Na kraju, stavi se u njegovu poziciju. Da si dominantan igrac svoje generacije, zar ne bi hteo da osvojis sto vise titula? A uostalom on nije otisao u Kliperse ili Hjuston gde bi imao vise sanse nego se vratio kuci

Zole

pre 9 godina

Vraca se u Klivland zbog para. Potpiasat ce najveci ugovor. U Majamiju je morao da se odrekne dela zaade, sto su isto ucinili Vejd i Boš, da bi napravili pobednicki tim. Vejd nije vise igrac kakav je bio i tesko da bi osvojili jos neku titulu. U Klivlandu sad ima 3 pika broj 1 sa drafta. Sa takvim igracima postoji realna mogucnost da za koju godinu opet osvoji titulu.

Rade

pre 9 godina

Realno, bolji je covek od obojice (mozda i zajedno), dok je kao igrac bolji od Brajanta...
(palop, 11. jul 2014 19:13)
hahahahahahahahahahahahaha
E moj care, Kobe je po košarkaškom takentu, i prikazivanju istog i dalje miljama ispred njega. Ovaj košarkaški pragmatičar mu nije ni do članaka!

Goblin

pre 9 godina

Dakle, vama je Brajant dobar jer je ceo život ostao u najlegendarnijoj franšizi, sa prejakim ugovorom, u gradu u koji gotovo svaki igrač želi da dođe. Dobar je Brajant koji je od početka karijere imao strašan tim iza sebe, a ono malo vremena kad nije aktivno je tražio trejd. Vi to upoređujete sa momkom koji je u petorki tima koji je dovukao u finale imao Sašu Pavlovića. Upoređujete LA sa Klivlendom u koji maltene nikad niti jedan slobodan igrač nije došao ni u jednom sportu. Mogu da razumem i antipatiju i sve, ali priču u kojoj je Brajant dobar i veran, a LeBron izdajnik neću nikad.
Druga stvar - priča o LeBronu koji dolazi u Klivlend 'na gotovo' - pa taj moćni Klivlend u koji on stiže nije mogao da uđe u plej-of u najjadnijem istoku ikad! Atlanta je ušla u PO sa 38-44, hej, a Klivlend nije mogao, i sad se tu LeBron šlepa ka tituli?!
Za kraj, još jedno - uporedite timove koje je imao Džordan u Čikagu čak i kad nije mogao do titule i apsolutno bilo koji tim Klivlenda ikad, ali, pogotovo one iz vremena koje je LeBron proveo tamo. Džordan je pričao kako se on nije sastavljao sa najjačima da bi uzimao titule - zašto bi to radio kada je imao sposobnu upravu? Zašto kada je posle malo vremena uza se dobio najbolje krilo tog vremena? Pa jednog od najboljih skakača svih vremena? Fila Džeksona za trenera?
Malo objektivnosti i manje mržnje za ovog momka bi bilo jako poželjno.

Milosav

pre 9 godina

Svaka cast decko, nikada nisam bio tvoj simpatizer, a pogotovu kada si pravio onu novinarsku konferenciju da objavis gde ides, mada se sve znalo vec. Vidi se da so sazreo kao covek i mislim da ti je ovaj potez veliki plus . Zelim ti puno uspeha u buducnosti i da uzmes jos barem jednu titulu sa Klivlendom. Svaka cast!

Nikola DC

pre 9 godina

Evo vec sada mogu da vidim novu Pepsi reklamu, jos samo Kevin Love da potpise. Uncle Drew and the crew. P.S. Samo nisam siguran kako ce onolikog LbJ da preruse u matorca.

salEZY

pre 9 godina

Ako cemo iskreno Vejd sa ovakvom igrom mora kao Manu da ulazi sa klupe,Majami nije imao dovoljno sredstava da dovede pravu pomoc Lebronu ipak,kako ubediti Bosha i Vejda da pristanu na bas toliko smanjenje plata.Sa druge jako lepa prica za Klivlend,nadam se da ce dobiti taj prsten konacno.

ManuGinobili

pre 9 godina

Iz svega ovoga kao najveci pobjednik izlazi Chris Bosh,ostaje u Miamiu iducih pet godina za 118 miliona dolara!!...nakon Kobea najplaceniji igrac lige,veci ugovor i od LeBrona! :)...realno,Bosh ne vrijedi vise od 12-13 miliona za godinu,ali to je NBA,trebas samo biti u pravo vrijeme na pravom mjestu i imati dobrog agenta,koga briga sto ces biti debelo preplacen,liga je i onako puna preplacenih igraca.

vlade

pre 9 godina

biće ovo jako zanimljivo.. james u ekipi sa dva extra talenta i još par dobrih potencijala.. videćemo šta će uspeti da urade u sezonama pred nama.. ali, klivlend ovim potezom ima šansu da u narednih 6-7 godina dominira ligom! iskreno, james za mene nikada nije bio lider.. ali, sad mu to i neće toliko biti bitno, irving i vigins će biti oni od kojih će se vremenom sve više očekivati u paru.. srećno!

MJ23

pre 9 godina

"Tada nisam video, sada vidim." Reč je o borbi za titulu. Nisam mislio da jedan tako dominantan igrač NBA lige može biti tolika kukavica. Napustio je Klivlend jer sa svojim tadašnjim saigračima nikako nije mogao do titule. Otišao je u Majami, koji je tada već imao nekoliko igrača koji su osvajali titulu. Onda su došli još Boš i Alen, i onda je Lebron osvojio svoje prve dve NBA titule. Baš je velika stvar osvajati titule sa onakvim saigračima! Sada kada je Majami malo ostario i kad je Klivlend odjednom dobio 3 prva pika sa drafta, Lebron se setio Klivlenda. Koji tajming! Kada je svojevremeno Majkl Džordan došao u Čigako, to je bio jedan od najgorih klubova NBA lige. Ali Majkl za razliku od Lebrona nije otišao posle nekoliko luzerskih sezona. On je ostao i stvarao šampionski tim od nule. Sam samcat. Zato je Majkl najveći. I zato ovi današnji klinci tipa Lebron i Durant mogu samo da sanjaju da će nakada nekako nadmašiti Majkla. A svi znamo da se to nikada neće desiti ...

NastyB

pre 9 godina

Još kad je bila priča o draftu i Viginsu pretpostavio sam da će se LeBron vratiti u Klivlend, ali sam mislio da će ostati još jednu sezonu u Majamiju. Ovo nije ništa neobično za svakoga ko zna koliki je LeBron lokalpatriota. Naprimer, u video igri NBA 2K14 za koju je muziku birao LBJ postoje pesme dva benda iz Akrona, njegovog rodnog grada.
Kao i neki ovde, i ja čisto sumnjam da će Vigins ostati u Kavalirsima, ali teško da će Kevin Lav otići negde gde će biti treća violina. Mada, nikad se ne zna, pomisao na prsten i titulu može svakoga da zavede.

Baron

pre 9 godina

Batistuta je najbolji golgeter Argentine svih vremena!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Čačanin, 11. jul 2014 18:31)

A i skroman decko - slao je sve pare kevi.

Zmaj

pre 9 godina

@stefan

Ako je neko mis u celoj prici onda si to ti. Sedis iza racunara i pljujes po nekom ko je u zivotu postigao sve, a ti si jedna obicna bakterija u ljudskom obliku koja se krije u 4 zida i leci svoje komplekse. Idi se druzi sa Desankom. Bice ti pametnije...

bora

pre 9 godina

Ipak je ovo ocekivana vest. Sada ce svi ostali free agents da pocnu da potpisuje ugovore. Nije iskljuceno da dodje do velikog trade-a izmedju Cavaliers-a i Minnesota-e, odnosno Wiggins za Love.

stefan

pre 9 godina

Kevin Lav nije igrac za Klivlend. On je dobar skakac ali i potrosac. Idealan igrac za Klivlend je Al Dzeferson ali do tog trejda ne verujem da moze doci.
Vigins je veliki potencijal ali mislim da su i Dzabari Parker i Embid i Rendl bolji vec sada.
Al Dzeferson pre Lava.

kyu Q

pre 9 godina

Nisam ocekivao da ce opce raskinuti ugovor s heatom i postati free agent, jos manje da ce napustiti wejda i bosha, ok s jedne strane bolje da je presao u cavse nego bilo gdje drugo , al da opet napusta momcad i to kad su sve vidljiviji problemi wejda zbog koljena da bude onaj superstar kakav je nekad bio, napusta ....takoder da vraca se kuci, a sto ga ceka tamo -thompson, waiters, irving kao prvi pick, bennet kao prvi pick i wiggins kao prvi pick i potencijalni njegov nasljednik !......pa sad nek neko kaze da to opet nije kukavicki i izdajnicki.... Je !
Opet ide laksim putem ,opet se udruzuje , opet je napustio tim .

Stanimir Branimir

pre 9 godina

Blat ima mogućnost da uradi veliku stvar za evropske trenere ako uzme titulu i tako im stvori lakši put do NBA. Jeste da je Amerikanac, ali je evropska škola i u Evropi je ispekao zanat i stekao ime. Gledaju ga kao evropskog trenera.

stefan

pre 9 godina

"Vracam se kuci"? A sto si odlazio? Hteo si titule? Pa kad si "King" sto ih sa Cavsima nisi osvojio? Tako se ne postaje najbolji. Kad brod tone prvo pale misevi...

Miki26

pre 9 godina

Ne vjerujem da ce u Klivlendu ostati Waiters i Wigins vec da ce njih dvojicu i vrvt pika narednih godina, mouda cak i Majamijev za 2015 dati Minesoti za Lava... Irving-Dzejms-Lav je vec ozbiljna ekipa, posebno ma istoku! Kako god, drago mi je sto nije ostao u Majamiju da se i dalje Vejd i Bos slepaju uz njega... Sad da vidimo Mela gdje ce, da zeli titule rekao bih Cikago ali oni nemaju dovoljno novca osim ako me amnestiraju Buzera i neko sa Lejkersima odrade sing&trade za Gasola mada tad skoro sigurno moraju dati Gibsona a Tibodo itekako voli tog igraca! Uglavnom klupko pocinje da se odmotava i jedva cekam naredne dane i sledecu sezonu

shazam

pre 9 godina

Utisak veceri: Klivlend ima Miamiev pik za sledecu godinu, a Miami ce zahvaljujuci Lebronovoj odluci biti ooocajan zahvaljujuci cemu Klivlend dobija i Lebrona i visok pik 2015te. Lol ;)

w

pre 9 godina

Tako je kralju, vrati se kući, uzeo si sve što se moglo uzeti, tvoje mesto u istoriji je zacementirano, ostaje još da dovršiš posao koji si započeo dolaskom u ligu, donesi prsten u Ohio!

markony

pre 9 godina

Klivlend je sada dosta jak, mada se pitam kako li će Wigins da se uklopi pored Irvinga i Jamesa... Šteta bi bila da ne iskoristi svoj ogromni potencijal... Mislim da bi najbolje bilo da Klivlend pošalje Wiginsa u Minesotu, a ovi im daju Kevina Lava, Lav će i tako sledeće godine sigurno da ih napusti, ovako bi imali korist od njegovog odlaska, a Wigins bi imao mnogo veću slobodu u Minesoti... U svakom slučaju, verujem da će to Blat dobro da ukomponuje i da će Klivlend već naredne sezone biti u najmanju ruku u finalu...

Komarac

pre 9 godina

Ljudi...pratite sad razvoj dogadjaja....mislite da ce Vigins da ostane...on je uzet da se iskoristi za dobar trejd...Recimo daju Viginsa i jos nesto za Kevina Lava i eto nam sampionske ekipe...Vigins je izvikano dete, nema on taj potencijal....zivi bili pa videli....Ali Lebron, Kajri i Lav....to je ozbiljna ekipa....

shazam

pre 9 godina

@ bane ribolovac

Ma da, Klivlend lagano osvaja titulu bez Lebrona - ruki Vigins, izvikani Irving, i...ko jos? Varezao? Jak tim, nema sta

shomx

pre 9 godina

Simpatisem Cleveland zbog Irvinga i drago mi je zbog ovoga konacno ce dobiti veliku sansu da osvoji prsten.. Bice ovo strasan tandem, u narednim godinama..

nikks

pre 9 godina

Sta ce covek, nostalgican ;-)
Steta, sad da se bas pitam sta ce Majami da uradi tokom FA.
Bos sigurno odlazi, medjutim ostaje Vejd koji sad nece primiti smanjenje plate. Videcemo sta ce biti. Drago mi je zbog LeBrona, ako je bas tako hteo zelim mu svu srecu i da osvoji barem jos 4 prstena. Klivlend je sad mrak ekipa, a moj Majami pitanje je da li ce uci u plejof. U svakom slucaju ja "ostajem" u Majamiju, ne idem u Klivlend ;-)
LET'S GO HEAT!!!!!!

Claude G

pre 9 godina

Bas me interesuje sa koliko ce zvanicna stranica Klivlenda na FB da dobije sada novih clanova, trenutno je oko 1 700 000. Nisam veliki navijac Cavsa, ali ih jako simpatisem, jos iz perioda kada su igrali za njih Bob Sura, Shawn Kemp i Vitaly Potapenko.

Sasa

pre 9 godina

Dobrodosao kuci, James. Rado cu ga gledati uzivo, u Quicken Loans areni, kao nekada. Grad se i nije mnogo promenio, W.6 je u medjuvremenu manje vise propala, ali W.25 radi punom parom. Welcome home.

pajseri

pre 9 godina

Pametan ali i kukavicki potez. Dolazi u tim sa najvecim potenicijalom u ligi . Dobra stvar za Blata, ali i ne toliko dobra za Wiginsa, jer ipak je malo jedna lopta za Irvinga, Jamesa i ovog malog, a prednost zna se imaju stariji i bolji u ovom momentu. I koliko patetike u ovom tekstu, mozda se varam, ali mi se tako cini.

Milan

pre 9 godina

Meni ovde nista nije cudno ni neocekivano. Covjek je sam vukao Klivlend, vidio da nema sanse da osvoji prsten ako ostane tu, odlucio da ode u Majami i igra za manje para ali da osvoji prsten, u tome je uspio, sada je ekipa u blagom padu, njen zenit je prosao i odlucio da se vrati kuci. Prosto ko pasulj.

palop

pre 9 godina

On nije kralj kosarke nego kralj transfera!Nikada nece biti covek i igrac kao sto su bili Bryant i Jordan!
(Marko, 11. jul 2014 18:42)

Realno, bolji je covek od obojice (mozda i zajedno), dok je kao igrac bolji od Brajanta...

dg85

pre 9 godina

Nakon King-a americki mediji zeljno iscekuju saopstenje Pavlovica. Spekulise se da je i on blizu odluke o povratku u Klivlend kako bi zavrsio zapoceti posao i doneo im dugo ocekivanu titulu.

kjkszpj

pre 9 godina

offtopic: Dosla maca na vratanca
mislis dosla cica na kolica :D

intopic: nikad nisam voleo lebrona, ne znam ni ja sto, ne svidja mi se lik, ali zbog ovog poteza cu ga vise postovati, a ionako nisam nikad nista pisao protiv njega

Dare

pre 9 godina

Kralj se vraca da uzme titulu i sa maticnim klubom! Au kakva ce to ekipa da bude, Irving je magican igrac, a imaju i omladinu za medalje!

Robi

pre 9 godina

ovo je jedna od najuzbudljivijih stvari koje su se desile u NBA ikad!
prvo, pocevsi od trenerskog tandema koji je posebno zanimljiv nama sa ovih prostora, Blat-Kokoskov..
LeBron, koji je dokazao da je mozda i najveci igrac svih vremena( ili da zadovoljimo sve medju 3 najbolja), se vraca kuci i to kome da bude mentor- o Irvingu ne treba trositi rijeci, a msm da ce tek explodirati pored jos jednog superstara, a tu je jos i potencijalni 'novi LeBron' tako da ovo vec mirise na ispisivanje istorije...

Marinko

pre 9 godina

Gde god da LBJ dodje, taj tim postaje pretendent za NBA titulu. Drago mi je da se vratio kuci. Zelim mu da osvoji nekoliko titula, a pre svega da donese titulu u nekom od profesionalnih sportova u Klivlend. Ipak je to njegova kuca. Sada jos samo da stigne Kevin Love...

pegone

pre 9 godina

Da sam na njegovom mestu ne bih se vracao nakon onako lijepog rastanka i kada su srecni navijaci palili njegove dresove.
https://www.youtube.com/watch?v=R_xZMPRcXvU

devotion

pre 9 godina

Lebron se vratio u klivlend zato sto oni imaju viginsa,irvinga,a majami se raspada da klivlend nema makar nekog poput irvinga ne bi se ni vracao u kavaljerse zato,on gleda samo gde imaju dobri igraci,jedino us pomoc njih moze da osvoji nesto,kako kobi zauvek u lejksersima kakav god da je tim,lebron samo cilja tim koji moze do titule.

Jeremija

pre 9 godina

Tako je! Priželjkivao sam ovakav rasplet iako je 90% forumaša bilo ubeđeno da Lebron ostaje u Majamiju. Mislim da je realan domet Klivlenda finale Istoka a sve preko toga biće fantastičan uspeh. Kajri će uz Lebrona postati možada čak i najbolji plej lige, videćemo koliko Vigins može, Vejters i Tompson su dobri igrači, tu je i Varežao pod košem, sve u svemu ekipa koja može mnogo. I da ne zaboravim, odlični Blat na klupi. Mnogo jači Klivlend od onog iz prvog Džejmsovog mandata. Jedva čekam novu sezonu!

Rale

pre 9 godina

Ne bi voleo da ovo uspe samo zbog vlasnika koji je ispljuvao Lebrona kad je otisao u Majami,nije ni za tren pomislio da se ovaj moze vratiti. Takav lik ne zasluzuje da se okititi titulom,jos koliko ih idu prvi pikovi,i opet nista.Sad navijaci Majamija mozete kupiti dresove Kavsa i u nove pobede sa Lebronom.Zapad nikad jaci,istok nikad slabiji.

vlada

pre 9 godina

Irving, Waiters, LeBron, jako opasna spoljna linija. Ako entoni benet najzad počne da koristi svoj potencijal, biće to veoma jaka 4orka!

mig

pre 9 godina

zaista postuje odluku lebrona.... zeleo je titule i imao je veliki pritisak na sebi zbog toga... u onom klivlendu nije mogao to da uradi iako je dao sve od sebe.. kad ih je osvojio sa majamijem i skinuo taj pritisak zeli da se vrati u rodno mesto ko je voli i uz mladu i zeljnu ekipu a ne onaj wade i bosh kojih je mrzelo ove sezone da igraju proba da osvoji titulu jer sad i on ima sam to iskusntvo i znajne kako do nje doci.. neka mu je sa srecom

sgdp

pre 9 godina

Losa vest za Viginsa, ne vidim kako ce imati dovoljno prostora pored Lebrona i Irvinga. Mozda ce uzeti prsten vec u prvoj sezoni, ali plasim se da ce ostati prosecan igrac sa ogromnim, neiskoriscenim potencijalom.

bane ribolovac

pre 9 godina

Koja je vucibatina ovaj samoproklamovani kralj! Vuce se samo po ekipama koje imaju zatvorenu konstrukciju igraca koji pretenduju na titulu. E moju "kralju" ne postaje se tako besmrtan!

plavi

pre 9 godina

sad ce hejteri poceti kako je procenio da majami ne moze vise nista, a covek se vraca kuci tamo gde je odrastao. ma samo gazi care, nek te mrze jos vise ;-)

Bojan Heat fan

pre 9 godina

Ocekivana vest.Kao stari navijac majamija,zelim mu svu srecu u starom timu.Mi mu necemo spaljivati dresove kao neki navijaci.GO HEAT!

vlada

pre 9 godina

Svaka cast, skidam kapu! Ako sa njima uzmes titulu, ja cu definitivno reci da si uz rame Dzordanu, iako si i sada za mene najbolji igrac sveta ubedljivo, sa Majklom se jos ne mozes porediti.

asdf

pre 9 godina

27.5, 7.2, 6.9. Zaista impresivne brojke. Da uspe da nabaci jos koji naslov i eventualno jos 1 MVP, i po mom misljenju moze da bude posmatran kao 3. najbolji svih vremena.

student

pre 9 godina

Legendo,

Tu ti je oduvek bilo mesto. Sve najbolje u daljoj karijeri. Navijacu za Klivlend sledece sezone, voleo bih da tim na celu sa Blatom uzme titulu. Zasto? Jer ce to otvoriti vrata ostalim evropskim trenerima, a zna se ko je u toj kategoriji najjaci.

Pozdrav svima!

mrmot

pre 9 godina

Bla bla bla...čim je statističar video da nema leba više od all-star saigrača koji imaju svi preko tri banke(Vejd,Boš,Alen),gosn statističar zapalio nazad u Klivlend kod omladine Irvinga i Embida,da pokuša da još malo dopuni statistiku.Licemer na kvadrat.

Morgoroth

pre 9 godina

Kada sam prosle godine napisao da postoji realna mogucnost njegovog povratka nazad u Ohio, mnogi su se smijali. Pa eto na meni je red da se sada malo smijem. Ne volim bit zajedljiv, ali mi je drago zbog toga...

Stanimir Branimir

pre 9 godina

Ovom Blatu je baš upala sekira u med. Dođe u NBA i odmah dobije da trenira LeBrona i gomilu ostalih prvih pikova sa draftova. Ali i dalje nemaju kvalitetna rešenja pod košem. Tu bi mogli da budu prilično ranjivi.
Ne zaboravimo i da je naš Kokoškov u Klivlendu.
Dobro će da se pretumbaju ekipe ove godine. Prilika da GM-ovi pokažu koliko vrede.

Banat

pre 9 godina

Na kraju ne bi me cudilo da se ispostavi da je sve bio samo dobar plan izmedju Lebrona i GM Kvinlenda. Naime posto nisu mogli da dovedu nijedno posteno pojacanje za sve godine koje je Lebron proveo tamo, a nisu mogli da dobiju dobre pikove posto Lebron nece da igra u ekipi koja tenkuje, verovatno je bila odluka da Lebron ode negde gde ce osvojiti sampionat, a za to vreme Kvilend pokupi sto vise dobrih pikova i dobro ih utrenira. Tada se Lebron vraca sa mnogo vecim sansama da Kvilend osvoji titulu nego u slucaju da je Lebron ostao sve ove godine sa njima. Sada imaju sve potrebno, Lebrona i mlade snage, a trebao bi da se prikljuci Kevin Lov u zamenu za Viginsa.

Zeljko

pre 9 godina

Ajde hejteri, i ovo iz nekog razloga ne valja siguran sam...
Covek je zver, i u koji god tim da je otisao (mada kaze da su u obzir dolazili iskljucivo Majami i Klivlend) taj tim bi bio kandidat za titulu.
Istok je dovoljno los da i ovakav Klivlend moze lagano da vodi do finala.

August

pre 9 godina

Stvari se vracaju na svoje mesto. Jednostavno, LeBron i Wade su previse veliki igraci da bi igrali zajedno. Jedan je morao da ugusi onog drugog, a upravo to je James uradio Wade-u..Otuda onakva igra Wade-a, sa oscilacijama, nekonstantna..
Kao dugogodisnje fan Majamija(od Shaq-ovog dolaska 2005) to mogu da tvrdim.
Ovako se LeBron vraca kuci, posle 11 godina u NBA ligi imace priliku da stvori tim da osvoji jos par sampionata do kraja karijere.
A Wade ce imati sansu i prostora da zavrsi karijeru kao superstar,sto i jeste, iako Majami nece dalje od prve runde plej ofa..

a jesi i ti muzicar?

pre 9 godina

drago mi je zbog lebrona i nadam se da ce osvojiti sto vise titula u klivlendu...brojni likovi sa sajta b92 vole lebrona i njegove igre, jos vise njih gotivi blata, tako da ce ovde biti manje pakosnih komentara na njegov racun, amin..

drmr

pre 9 godina

Znam da će neki da ga osuđuju, ali u Majami je otišao zato što za 7 godina u Klivlendu nisu mogli jednog dobrog igrača da mu dovedu sam ih je vukao. U Majamiji je osvojio dve titule i vreme je da se vrati i da osvoji ono što to je i želeo sa Klivlendom, iako oni to ne zaslužuju (pismo vlasnika i paljenje dresova)

Svakako je LeBron jedan sjajan košarkaš i pre svega jedan dobar čovek.

dg85

pre 9 godina

Nakon King-a americki mediji zeljno iscekuju saopstenje Pavlovica. Spekulise se da je i on blizu odluke o povratku u Klivlend kako bi zavrsio zapoceti posao i doneo im dugo ocekivanu titulu.

palop

pre 9 godina

On nije kralj kosarke nego kralj transfera!Nikada nece biti covek i igrac kao sto su bili Bryant i Jordan!
(Marko, 11. jul 2014 18:42)

Realno, bolji je covek od obojice (mozda i zajedno), dok je kao igrac bolji od Brajanta...

Stanimir Branimir

pre 9 godina

Ovom Blatu je baš upala sekira u med. Dođe u NBA i odmah dobije da trenira LeBrona i gomilu ostalih prvih pikova sa draftova. Ali i dalje nemaju kvalitetna rešenja pod košem. Tu bi mogli da budu prilično ranjivi.
Ne zaboravimo i da je naš Kokoškov u Klivlendu.
Dobro će da se pretumbaju ekipe ove godine. Prilika da GM-ovi pokažu koliko vrede.

Zeljko

pre 9 godina

Ajde hejteri, i ovo iz nekog razloga ne valja siguran sam...
Covek je zver, i u koji god tim da je otisao (mada kaze da su u obzir dolazili iskljucivo Majami i Klivlend) taj tim bi bio kandidat za titulu.
Istok je dovoljno los da i ovakav Klivlend moze lagano da vodi do finala.

Baron

pre 9 godina

Batistuta je najbolji golgeter Argentine svih vremena!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Čačanin, 11. jul 2014 18:31)

A i skroman decko - slao je sve pare kevi.

MJ23

pre 9 godina

"Tada nisam video, sada vidim." Reč je o borbi za titulu. Nisam mislio da jedan tako dominantan igrač NBA lige može biti tolika kukavica. Napustio je Klivlend jer sa svojim tadašnjim saigračima nikako nije mogao do titule. Otišao je u Majami, koji je tada već imao nekoliko igrača koji su osvajali titulu. Onda su došli još Boš i Alen, i onda je Lebron osvojio svoje prve dve NBA titule. Baš je velika stvar osvajati titule sa onakvim saigračima! Sada kada je Majami malo ostario i kad je Klivlend odjednom dobio 3 prva pika sa drafta, Lebron se setio Klivlenda. Koji tajming! Kada je svojevremeno Majkl Džordan došao u Čigako, to je bio jedan od najgorih klubova NBA lige. Ali Majkl za razliku od Lebrona nije otišao posle nekoliko luzerskih sezona. On je ostao i stvarao šampionski tim od nule. Sam samcat. Zato je Majkl najveći. I zato ovi današnji klinci tipa Lebron i Durant mogu samo da sanjaju da će nakada nekako nadmašiti Majkla. A svi znamo da se to nikada neće desiti ...

Morgoroth

pre 9 godina

Kada sam prosle godine napisao da postoji realna mogucnost njegovog povratka nazad u Ohio, mnogi su se smijali. Pa eto na meni je red da se sada malo smijem. Ne volim bit zajedljiv, ali mi je drago zbog toga...

August

pre 9 godina

Stvari se vracaju na svoje mesto. Jednostavno, LeBron i Wade su previse veliki igraci da bi igrali zajedno. Jedan je morao da ugusi onog drugog, a upravo to je James uradio Wade-u..Otuda onakva igra Wade-a, sa oscilacijama, nekonstantna..
Kao dugogodisnje fan Majamija(od Shaq-ovog dolaska 2005) to mogu da tvrdim.
Ovako se LeBron vraca kuci, posle 11 godina u NBA ligi imace priliku da stvori tim da osvoji jos par sampionata do kraja karijere.
A Wade ce imati sansu i prostora da zavrsi karijeru kao superstar,sto i jeste, iako Majami nece dalje od prve runde plej ofa..

asdf

pre 9 godina

27.5, 7.2, 6.9. Zaista impresivne brojke. Da uspe da nabaci jos koji naslov i eventualno jos 1 MVP, i po mom misljenju moze da bude posmatran kao 3. najbolji svih vremena.

plavi

pre 9 godina

sad ce hejteri poceti kako je procenio da majami ne moze vise nista, a covek se vraca kuci tamo gde je odrastao. ma samo gazi care, nek te mrze jos vise ;-)

drmr

pre 9 godina

Znam da će neki da ga osuđuju, ali u Majami je otišao zato što za 7 godina u Klivlendu nisu mogli jednog dobrog igrača da mu dovedu sam ih je vukao. U Majamiji je osvojio dve titule i vreme je da se vrati i da osvoji ono što to je i želeo sa Klivlendom, iako oni to ne zaslužuju (pismo vlasnika i paljenje dresova)

Svakako je LeBron jedan sjajan košarkaš i pre svega jedan dobar čovek.

Bojan Heat fan

pre 9 godina

Ocekivana vest.Kao stari navijac majamija,zelim mu svu srecu u starom timu.Mi mu necemo spaljivati dresove kao neki navijaci.GO HEAT!

Banat

pre 9 godina

Na kraju ne bi me cudilo da se ispostavi da je sve bio samo dobar plan izmedju Lebrona i GM Kvinlenda. Naime posto nisu mogli da dovedu nijedno posteno pojacanje za sve godine koje je Lebron proveo tamo, a nisu mogli da dobiju dobre pikove posto Lebron nece da igra u ekipi koja tenkuje, verovatno je bila odluka da Lebron ode negde gde ce osvojiti sampionat, a za to vreme Kvilend pokupi sto vise dobrih pikova i dobro ih utrenira. Tada se Lebron vraca sa mnogo vecim sansama da Kvilend osvoji titulu nego u slucaju da je Lebron ostao sve ove godine sa njima. Sada imaju sve potrebno, Lebrona i mlade snage, a trebao bi da se prikljuci Kevin Lov u zamenu za Viginsa.

bane ribolovac

pre 9 godina

Koja je vucibatina ovaj samoproklamovani kralj! Vuce se samo po ekipama koje imaju zatvorenu konstrukciju igraca koji pretenduju na titulu. E moju "kralju" ne postaje se tako besmrtan!

Stanimir Branimir

pre 9 godina

Blat ima mogućnost da uradi veliku stvar za evropske trenere ako uzme titulu i tako im stvori lakši put do NBA. Jeste da je Amerikanac, ali je evropska škola i u Evropi je ispekao zanat i stekao ime. Gledaju ga kao evropskog trenera.

student

pre 9 godina

Legendo,

Tu ti je oduvek bilo mesto. Sve najbolje u daljoj karijeri. Navijacu za Klivlend sledece sezone, voleo bih da tim na celu sa Blatom uzme titulu. Zasto? Jer ce to otvoriti vrata ostalim evropskim trenerima, a zna se ko je u toj kategoriji najjaci.

Pozdrav svima!

Claude G

pre 9 godina

Bas me interesuje sa koliko ce zvanicna stranica Klivlenda na FB da dobije sada novih clanova, trenutno je oko 1 700 000. Nisam veliki navijac Cavsa, ali ih jako simpatisem, jos iz perioda kada su igrali za njih Bob Sura, Shawn Kemp i Vitaly Potapenko.

stefan

pre 9 godina

"Vracam se kuci"? A sto si odlazio? Hteo si titule? Pa kad si "King" sto ih sa Cavsima nisi osvojio? Tako se ne postaje najbolji. Kad brod tone prvo pale misevi...

nikks

pre 9 godina

Sta ce covek, nostalgican ;-)
Steta, sad da se bas pitam sta ce Majami da uradi tokom FA.
Bos sigurno odlazi, medjutim ostaje Vejd koji sad nece primiti smanjenje plate. Videcemo sta ce biti. Drago mi je zbog LeBrona, ako je bas tako hteo zelim mu svu srecu i da osvoji barem jos 4 prstena. Klivlend je sad mrak ekipa, a moj Majami pitanje je da li ce uci u plejof. U svakom slucaju ja "ostajem" u Majamiju, ne idem u Klivlend ;-)
LET'S GO HEAT!!!!!!

Goblin

pre 9 godina

Dakle, vama je Brajant dobar jer je ceo život ostao u najlegendarnijoj franšizi, sa prejakim ugovorom, u gradu u koji gotovo svaki igrač želi da dođe. Dobar je Brajant koji je od početka karijere imao strašan tim iza sebe, a ono malo vremena kad nije aktivno je tražio trejd. Vi to upoređujete sa momkom koji je u petorki tima koji je dovukao u finale imao Sašu Pavlovića. Upoređujete LA sa Klivlendom u koji maltene nikad niti jedan slobodan igrač nije došao ni u jednom sportu. Mogu da razumem i antipatiju i sve, ali priču u kojoj je Brajant dobar i veran, a LeBron izdajnik neću nikad.
Druga stvar - priča o LeBronu koji dolazi u Klivlend 'na gotovo' - pa taj moćni Klivlend u koji on stiže nije mogao da uđe u plej-of u najjadnijem istoku ikad! Atlanta je ušla u PO sa 38-44, hej, a Klivlend nije mogao, i sad se tu LeBron šlepa ka tituli?!
Za kraj, još jedno - uporedite timove koje je imao Džordan u Čikagu čak i kad nije mogao do titule i apsolutno bilo koji tim Klivlenda ikad, ali, pogotovo one iz vremena koje je LeBron proveo tamo. Džordan je pričao kako se on nije sastavljao sa najjačima da bi uzimao titule - zašto bi to radio kada je imao sposobnu upravu? Zašto kada je posle malo vremena uza se dobio najbolje krilo tog vremena? Pa jednog od najboljih skakača svih vremena? Fila Džeksona za trenera?
Malo objektivnosti i manje mržnje za ovog momka bi bilo jako poželjno.

Jeremija

pre 9 godina

Tako je! Priželjkivao sam ovakav rasplet iako je 90% forumaša bilo ubeđeno da Lebron ostaje u Majamiju. Mislim da je realan domet Klivlenda finale Istoka a sve preko toga biće fantastičan uspeh. Kajri će uz Lebrona postati možada čak i najbolji plej lige, videćemo koliko Vigins može, Vejters i Tompson su dobri igrači, tu je i Varežao pod košem, sve u svemu ekipa koja može mnogo. I da ne zaboravim, odlični Blat na klupi. Mnogo jači Klivlend od onog iz prvog Džejmsovog mandata. Jedva čekam novu sezonu!

Milan

pre 9 godina

Meni ovde nista nije cudno ni neocekivano. Covjek je sam vukao Klivlend, vidio da nema sanse da osvoji prsten ako ostane tu, odlucio da ode u Majami i igra za manje para ali da osvoji prsten, u tome je uspio, sada je ekipa u blagom padu, njen zenit je prosao i odlucio da se vrati kuci. Prosto ko pasulj.

Zmaj

pre 9 godina

@stefan

Ako je neko mis u celoj prici onda si to ti. Sedis iza racunara i pljujes po nekom ko je u zivotu postigao sve, a ti si jedna obicna bakterija u ljudskom obliku koja se krije u 4 zida i leci svoje komplekse. Idi se druzi sa Desankom. Bice ti pametnije...

a jesi i ti muzicar?

pre 9 godina

drago mi je zbog lebrona i nadam se da ce osvojiti sto vise titula u klivlendu...brojni likovi sa sajta b92 vole lebrona i njegove igre, jos vise njih gotivi blata, tako da ce ovde biti manje pakosnih komentara na njegov racun, amin..

w

pre 9 godina

Tako je kralju, vrati se kući, uzeo si sve što se moglo uzeti, tvoje mesto u istoriji je zacementirano, ostaje još da dovršiš posao koji si započeo dolaskom u ligu, donesi prsten u Ohio!

vlada

pre 9 godina

Svaka cast, skidam kapu! Ako sa njima uzmes titulu, ja cu definitivno reci da si uz rame Dzordanu, iako si i sada za mene najbolji igrac sveta ubedljivo, sa Majklom se jos ne mozes porediti.

Komarac

pre 9 godina

Ljudi...pratite sad razvoj dogadjaja....mislite da ce Vigins da ostane...on je uzet da se iskoristi za dobar trejd...Recimo daju Viginsa i jos nesto za Kevina Lava i eto nam sampionske ekipe...Vigins je izvikano dete, nema on taj potencijal....zivi bili pa videli....Ali Lebron, Kajri i Lav....to je ozbiljna ekipa....

NastyB

pre 9 godina

Još kad je bila priča o draftu i Viginsu pretpostavio sam da će se LeBron vratiti u Klivlend, ali sam mislio da će ostati još jednu sezonu u Majamiju. Ovo nije ništa neobično za svakoga ko zna koliki je LeBron lokalpatriota. Naprimer, u video igri NBA 2K14 za koju je muziku birao LBJ postoje pesme dva benda iz Akrona, njegovog rodnog grada.
Kao i neki ovde, i ja čisto sumnjam da će Vigins ostati u Kavalirsima, ali teško da će Kevin Lav otići negde gde će biti treća violina. Mada, nikad se ne zna, pomisao na prsten i titulu može svakoga da zavede.

Robi

pre 9 godina

ovo je jedna od najuzbudljivijih stvari koje su se desile u NBA ikad!
prvo, pocevsi od trenerskog tandema koji je posebno zanimljiv nama sa ovih prostora, Blat-Kokoskov..
LeBron, koji je dokazao da je mozda i najveci igrac svih vremena( ili da zadovoljimo sve medju 3 najbolja), se vraca kuci i to kome da bude mentor- o Irvingu ne treba trositi rijeci, a msm da ce tek explodirati pored jos jednog superstara, a tu je jos i potencijalni 'novi LeBron' tako da ovo vec mirise na ispisivanje istorije...

shazam

pre 9 godina

Utisak veceri: Klivlend ima Miamiev pik za sledecu godinu, a Miami ce zahvaljujuci Lebronovoj odluci biti ooocajan zahvaljujuci cemu Klivlend dobija i Lebrona i visok pik 2015te. Lol ;)

markony

pre 9 godina

Klivlend je sada dosta jak, mada se pitam kako li će Wigins da se uklopi pored Irvinga i Jamesa... Šteta bi bila da ne iskoristi svoj ogromni potencijal... Mislim da bi najbolje bilo da Klivlend pošalje Wiginsa u Minesotu, a ovi im daju Kevina Lava, Lav će i tako sledeće godine sigurno da ih napusti, ovako bi imali korist od njegovog odlaska, a Wigins bi imao mnogo veću slobodu u Minesoti... U svakom slučaju, verujem da će to Blat dobro da ukomponuje i da će Klivlend već naredne sezone biti u najmanju ruku u finalu...

Dare

pre 9 godina

Kralj se vraca da uzme titulu i sa maticnim klubom! Au kakva ce to ekipa da bude, Irving je magican igrac, a imaju i omladinu za medalje!

mig

pre 9 godina

zaista postuje odluku lebrona.... zeleo je titule i imao je veliki pritisak na sebi zbog toga... u onom klivlendu nije mogao to da uradi iako je dao sve od sebe.. kad ih je osvojio sa majamijem i skinuo taj pritisak zeli da se vrati u rodno mesto ko je voli i uz mladu i zeljnu ekipu a ne onaj wade i bosh kojih je mrzelo ove sezone da igraju proba da osvoji titulu jer sad i on ima sam to iskusntvo i znajne kako do nje doci.. neka mu je sa srecom

pajseri

pre 9 godina

Pametan ali i kukavicki potez. Dolazi u tim sa najvecim potenicijalom u ligi . Dobra stvar za Blata, ali i ne toliko dobra za Wiginsa, jer ipak je malo jedna lopta za Irvinga, Jamesa i ovog malog, a prednost zna se imaju stariji i bolji u ovom momentu. I koliko patetike u ovom tekstu, mozda se varam, ali mi se tako cini.

Miki26

pre 9 godina

Ne vjerujem da ce u Klivlendu ostati Waiters i Wigins vec da ce njih dvojicu i vrvt pika narednih godina, mouda cak i Majamijev za 2015 dati Minesoti za Lava... Irving-Dzejms-Lav je vec ozbiljna ekipa, posebno ma istoku! Kako god, drago mi je sto nije ostao u Majamiju da se i dalje Vejd i Bos slepaju uz njega... Sad da vidimo Mela gdje ce, da zeli titule rekao bih Cikago ali oni nemaju dovoljno novca osim ako me amnestiraju Buzera i neko sa Lejkersima odrade sing&trade za Gasola mada tad skoro sigurno moraju dati Gibsona a Tibodo itekako voli tog igraca! Uglavnom klupko pocinje da se odmotava i jedva cekam naredne dane i sledecu sezonu

stefan

pre 9 godina

Kevin Lav nije igrac za Klivlend. On je dobar skakac ali i potrosac. Idealan igrac za Klivlend je Al Dzeferson ali do tog trejda ne verujem da moze doci.
Vigins je veliki potencijal ali mislim da su i Dzabari Parker i Embid i Rendl bolji vec sada.
Al Dzeferson pre Lava.

mrmot

pre 9 godina

Bla bla bla...čim je statističar video da nema leba više od all-star saigrača koji imaju svi preko tri banke(Vejd,Boš,Alen),gosn statističar zapalio nazad u Klivlend kod omladine Irvinga i Embida,da pokuša da još malo dopuni statistiku.Licemer na kvadrat.

sgdp

pre 9 godina

Losa vest za Viginsa, ne vidim kako ce imati dovoljno prostora pored Lebrona i Irvinga. Mozda ce uzeti prsten vec u prvoj sezoni, ali plasim se da ce ostati prosecan igrac sa ogromnim, neiskoriscenim potencijalom.

bora

pre 9 godina

Ipak je ovo ocekivana vest. Sada ce svi ostali free agents da pocnu da potpisuje ugovore. Nije iskljuceno da dodje do velikog trade-a izmedju Cavaliers-a i Minnesota-e, odnosno Wiggins za Love.

devotion

pre 9 godina

Lebron se vratio u klivlend zato sto oni imaju viginsa,irvinga,a majami se raspada da klivlend nema makar nekog poput irvinga ne bi se ni vracao u kavaljerse zato,on gleda samo gde imaju dobri igraci,jedino us pomoc njih moze da osvoji nesto,kako kobi zauvek u lejksersima kakav god da je tim,lebron samo cilja tim koji moze do titule.

shomx

pre 9 godina

Simpatisem Cleveland zbog Irvinga i drago mi je zbog ovoga konacno ce dobiti veliku sansu da osvoji prsten.. Bice ovo strasan tandem, u narednim godinama..

kyu Q

pre 9 godina

Nisam ocekivao da ce opce raskinuti ugovor s heatom i postati free agent, jos manje da ce napustiti wejda i bosha, ok s jedne strane bolje da je presao u cavse nego bilo gdje drugo , al da opet napusta momcad i to kad su sve vidljiviji problemi wejda zbog koljena da bude onaj superstar kakav je nekad bio, napusta ....takoder da vraca se kuci, a sto ga ceka tamo -thompson, waiters, irving kao prvi pick, bennet kao prvi pick i wiggins kao prvi pick i potencijalni njegov nasljednik !......pa sad nek neko kaze da to opet nije kukavicki i izdajnicki.... Je !
Opet ide laksim putem ,opet se udruzuje , opet je napustio tim .

Marinko

pre 9 godina

Gde god da LBJ dodje, taj tim postaje pretendent za NBA titulu. Drago mi je da se vratio kuci. Zelim mu da osvoji nekoliko titula, a pre svega da donese titulu u nekom od profesionalnih sportova u Klivlend. Ipak je to njegova kuca. Sada jos samo da stigne Kevin Love...

krsto od monte krista

pre 9 godina

@Mj23

Strasno pojednostavljivanje. MJ nije stvarao tim, to radi GM, niti je pravio taktiku. To radi trener, a Dzordan je imao najboljeg. pritom trebala mu je pomoc u vidu Pipena, kasnije Rodmana i citavog niza dobrih role igraca. Dzejms u kavsima nije imao dobrog trenera nikad (kamoli vrhunskog) a ni gm-a. Pride, Kavsi su small market tim i nikad nisu imali kep kao Bulsi ili Lejkersi.
Na kraju, stavi se u njegovu poziciju. Da si dominantan igrac svoje generacije, zar ne bi hteo da osvojis sto vise titula? A uostalom on nije otisao u Kliperse ili Hjuston gde bi imao vise sanse nego se vratio kuci

kjkszpj

pre 9 godina

offtopic: Dosla maca na vratanca
mislis dosla cica na kolica :D

intopic: nikad nisam voleo lebrona, ne znam ni ja sto, ne svidja mi se lik, ali zbog ovog poteza cu ga vise postovati, a ionako nisam nikad nista pisao protiv njega

ManuGinobili

pre 9 godina

Iz svega ovoga kao najveci pobjednik izlazi Chris Bosh,ostaje u Miamiu iducih pet godina za 118 miliona dolara!!...nakon Kobea najplaceniji igrac lige,veci ugovor i od LeBrona! :)...realno,Bosh ne vrijedi vise od 12-13 miliona za godinu,ali to je NBA,trebas samo biti u pravo vrijeme na pravom mjestu i imati dobrog agenta,koga briga sto ces biti debelo preplacen,liga je i onako puna preplacenih igraca.

Neznalica

pre 9 godina

Lebronov povratak u Klivlend znači da je odlučio, nakon osiguravanja u Majamiju da će tokom karijere imati titulu NBA, da pokuša da donese Klivlendu kao gradu prvu titulu nakon skoro 50 godina u bilo kom sportu (imaju i timove u bejzbolu i američkom fudbalu). Ako u tome uspe to bi ga učinilo istinskom legendom u mestu odakle potiče. Lično, uopšte ne sumnjam da će u tome uspeti.

Priča se da Klivlend hoće da dovede i Kevina Lava ali, po meni, bilo bi zanimljivije da dovedu neku dominantnu peticu.

Milosav

pre 9 godina

Svaka cast decko, nikada nisam bio tvoj simpatizer, a pogotovu kada si pravio onu novinarsku konferenciju da objavis gde ides, mada se sve znalo vec. Vidi se da so sazreo kao covek i mislim da ti je ovaj potez veliki plus . Zelim ti puno uspeha u buducnosti i da uzmes jos barem jednu titulu sa Klivlendom. Svaka cast!

shazam

pre 9 godina

@ bane ribolovac

Ma da, Klivlend lagano osvaja titulu bez Lebrona - ruki Vigins, izvikani Irving, i...ko jos? Varezao? Jak tim, nema sta

pirlo

pre 9 godina

@goblin Sa svime sto si rekao se slazem osim sa poslednjom recenicom. Od Pipena se nije ocekivalo da ce biti vrhunski igrac, a rodman je igrao na pozicijama 2 i 3 u Detroitu. Fila Dzeksona je klub hteo da otpusti vise puta...
Svi su postali veliki u Bulsima.

Brano

pre 9 godina

Igor Kokoškov će ove sezone biti Blattov pomoćnik u Cavalirsima, velika je privilegija za Srpskog trenera da radi sa jednim tako dominantnim igračem kao što je Lebron Džejms, nadam se da će mu to iskustvo puno pomoći u budućnosti. Bravo za Igora !!!

Sasa

pre 9 godina

Dobrodosao kuci, James. Rado cu ga gledati uzivo, u Quicken Loans areni, kao nekada. Grad se i nije mnogo promenio, W.6 je u medjuvremenu manje vise propala, ali W.25 radi punom parom. Welcome home.

vlada

pre 9 godina

Irving, Waiters, LeBron, jako opasna spoljna linija. Ako entoni benet najzad počne da koristi svoj potencijal, biće to veoma jaka 4orka!

kjkszpj

pre 9 godina

U svakom slucaju ja "ostajem" u Majamiju, ne idem u Klivlend ;-)
LET'S GO HEAT!!!!!!

e to!!! napokon neko odan svom klubu, ni ja nisam prestao da navijam za boston kada su za mene dve najvece legende pierce i garnet presli u bruklin i kada sam skontao da nece boston stici do plejofa, cak i na nikad slabijem istoku

Rale

pre 9 godina

Ne bi voleo da ovo uspe samo zbog vlasnika koji je ispljuvao Lebrona kad je otisao u Majami,nije ni za tren pomislio da se ovaj moze vratiti. Takav lik ne zasluzuje da se okititi titulom,jos koliko ih idu prvi pikovi,i opet nista.Sad navijaci Majamija mozete kupiti dresove Kavsa i u nove pobede sa Lebronom.Zapad nikad jaci,istok nikad slabiji.

Rade

pre 9 godina

Realno, bolji je covek od obojice (mozda i zajedno), dok je kao igrac bolji od Brajanta...
(palop, 11. jul 2014 19:13)
hahahahahahahahahahahahaha
E moj care, Kobe je po košarkaškom takentu, i prikazivanju istog i dalje miljama ispred njega. Ovaj košarkaški pragmatičar mu nije ni do članaka!

nikola

pre 9 godina

Neki igraci jednostavno nisu menjali tim i pisali oprostajnice: Dzonson, Brajant, Dzordan, Dankan, Bird, Robinson, Juing, Novicki, Stokton...

pegone

pre 9 godina

Da sam na njegovom mestu ne bih se vracao nakon onako lijepog rastanka i kada su srecni navijaci palili njegove dresove.
https://www.youtube.com/watch?v=R_xZMPRcXvU

salEZY

pre 9 godina

Ako cemo iskreno Vejd sa ovakvom igrom mora kao Manu da ulazi sa klupe,Majami nije imao dovoljno sredstava da dovede pravu pomoc Lebronu ipak,kako ubediti Bosha i Vejda da pristanu na bas toliko smanjenje plata.Sa druge jako lepa prica za Klivlend,nadam se da ce dobiti taj prsten konacno.

Zole

pre 9 godina

Vraca se u Klivland zbog para. Potpiasat ce najveci ugovor. U Majamiju je morao da se odrekne dela zaade, sto su isto ucinili Vejd i Boš, da bi napravili pobednicki tim. Vejd nije vise igrac kakav je bio i tesko da bi osvojili jos neku titulu. U Klivlandu sad ima 3 pika broj 1 sa drafta. Sa takvim igracima postoji realna mogucnost da za koju godinu opet osvoji titulu.

Nikola DC

pre 9 godina

Evo vec sada mogu da vidim novu Pepsi reklamu, jos samo Kevin Love da potpise. Uncle Drew and the crew. P.S. Samo nisam siguran kako ce onolikog LbJ da preruse u matorca.

ocigledno

pre 9 godina

Nisam fan Majamija zbog jakog tima, sada ga vise nema, vec sam fan zbog dvejna vejda, gotivim tog igraca jos od njegovih igara sa univerziteta market.. voleo bih da zbog njega osvoje jos jednu titulu mada tesko, tim se opet gradi, vreme prolazi, a vejd stari.... nadam se da ce vejd zasijati barem jos jednu sezonu i odigrati je kao pravi superstar sto zaista i jeste (steta za njegova kolena, da nije te povrede mogao bi on jos mnogo, i vise i duze).... lebronu i svima ostalima koji odu iz majamija sve najbolje u daljoj karijeri...

P.S. pozdrav svim navijacima majamija koji nakon ove vesti to vise nisu ;)

LET'S GO HEAT!!!

•••Dwyane "Flash" Wade•••

vlade

pre 9 godina

biće ovo jako zanimljivo.. james u ekipi sa dva extra talenta i još par dobrih potencijala.. videćemo šta će uspeti da urade u sezonama pred nama.. ali, klivlend ovim potezom ima šansu da u narednih 6-7 godina dominira ligom! iskreno, james za mene nikada nije bio lider.. ali, sad mu to i neće toliko biti bitno, irving i vigins će biti oni od kojih će se vremenom sve više očekivati u paru.. srećno!

palop

pre 9 godina

On nije kralj kosarke nego kralj transfera!Nikada nece biti covek i igrac kao sto su bili Bryant i Jordan!
(Marko, 11. jul 2014 18:42)

Realno, bolji je covek od obojice (mozda i zajedno), dok je kao igrac bolji od Brajanta...

bane ribolovac

pre 9 godina

Koja je vucibatina ovaj samoproklamovani kralj! Vuce se samo po ekipama koje imaju zatvorenu konstrukciju igraca koji pretenduju na titulu. E moju "kralju" ne postaje se tako besmrtan!

MJ23

pre 9 godina

"Tada nisam video, sada vidim." Reč je o borbi za titulu. Nisam mislio da jedan tako dominantan igrač NBA lige može biti tolika kukavica. Napustio je Klivlend jer sa svojim tadašnjim saigračima nikako nije mogao do titule. Otišao je u Majami, koji je tada već imao nekoliko igrača koji su osvajali titulu. Onda su došli još Boš i Alen, i onda je Lebron osvojio svoje prve dve NBA titule. Baš je velika stvar osvajati titule sa onakvim saigračima! Sada kada je Majami malo ostario i kad je Klivlend odjednom dobio 3 prva pika sa drafta, Lebron se setio Klivlenda. Koji tajming! Kada je svojevremeno Majkl Džordan došao u Čigako, to je bio jedan od najgorih klubova NBA lige. Ali Majkl za razliku od Lebrona nije otišao posle nekoliko luzerskih sezona. On je ostao i stvarao šampionski tim od nule. Sam samcat. Zato je Majkl najveći. I zato ovi današnji klinci tipa Lebron i Durant mogu samo da sanjaju da će nakada nekako nadmašiti Majkla. A svi znamo da se to nikada neće desiti ...

mrmot

pre 9 godina

Bla bla bla...čim je statističar video da nema leba više od all-star saigrača koji imaju svi preko tri banke(Vejd,Boš,Alen),gosn statističar zapalio nazad u Klivlend kod omladine Irvinga i Embida,da pokuša da još malo dopuni statistiku.Licemer na kvadrat.

stefan

pre 9 godina

"Vracam se kuci"? A sto si odlazio? Hteo si titule? Pa kad si "King" sto ih sa Cavsima nisi osvojio? Tako se ne postaje najbolji. Kad brod tone prvo pale misevi...

plavi

pre 9 godina

sad ce hejteri poceti kako je procenio da majami ne moze vise nista, a covek se vraca kuci tamo gde je odrastao. ma samo gazi care, nek te mrze jos vise ;-)

dg85

pre 9 godina

Nakon King-a americki mediji zeljno iscekuju saopstenje Pavlovica. Spekulise se da je i on blizu odluke o povratku u Klivlend kako bi zavrsio zapoceti posao i doneo im dugo ocekivanu titulu.

asdf

pre 9 godina

27.5, 7.2, 6.9. Zaista impresivne brojke. Da uspe da nabaci jos koji naslov i eventualno jos 1 MVP, i po mom misljenju moze da bude posmatran kao 3. najbolji svih vremena.

Rade

pre 9 godina

Realno, bolji je covek od obojice (mozda i zajedno), dok je kao igrac bolji od Brajanta...
(palop, 11. jul 2014 19:13)
hahahahahahahahahahahahaha
E moj care, Kobe je po košarkaškom takentu, i prikazivanju istog i dalje miljama ispred njega. Ovaj košarkaški pragmatičar mu nije ni do članaka!

vlada

pre 9 godina

Svaka cast, skidam kapu! Ako sa njima uzmes titulu, ja cu definitivno reci da si uz rame Dzordanu, iako si i sada za mene najbolji igrac sveta ubedljivo, sa Majklom se jos ne mozes porediti.

Bojan Heat fan

pre 9 godina

Ocekivana vest.Kao stari navijac majamija,zelim mu svu srecu u starom timu.Mi mu necemo spaljivati dresove kao neki navijaci.GO HEAT!

Morgoroth

pre 9 godina

Kada sam prosle godine napisao da postoji realna mogucnost njegovog povratka nazad u Ohio, mnogi su se smijali. Pa eto na meni je red da se sada malo smijem. Ne volim bit zajedljiv, ali mi je drago zbog toga...

shazam

pre 9 godina

@ bane ribolovac

Ma da, Klivlend lagano osvaja titulu bez Lebrona - ruki Vigins, izvikani Irving, i...ko jos? Varezao? Jak tim, nema sta

Rale

pre 9 godina

Ne bi voleo da ovo uspe samo zbog vlasnika koji je ispljuvao Lebrona kad je otisao u Majami,nije ni za tren pomislio da se ovaj moze vratiti. Takav lik ne zasluzuje da se okititi titulom,jos koliko ih idu prvi pikovi,i opet nista.Sad navijaci Majamija mozete kupiti dresove Kavsa i u nove pobede sa Lebronom.Zapad nikad jaci,istok nikad slabiji.

devotion

pre 9 godina

Lebron se vratio u klivlend zato sto oni imaju viginsa,irvinga,a majami se raspada da klivlend nema makar nekog poput irvinga ne bi se ni vracao u kavaljerse zato,on gleda samo gde imaju dobri igraci,jedino us pomoc njih moze da osvoji nesto,kako kobi zauvek u lejksersima kakav god da je tim,lebron samo cilja tim koji moze do titule.

pajseri

pre 9 godina

Pametan ali i kukavicki potez. Dolazi u tim sa najvecim potenicijalom u ligi . Dobra stvar za Blata, ali i ne toliko dobra za Wiginsa, jer ipak je malo jedna lopta za Irvinga, Jamesa i ovog malog, a prednost zna se imaju stariji i bolji u ovom momentu. I koliko patetike u ovom tekstu, mozda se varam, ali mi se tako cini.

Robi

pre 9 godina

ovo je jedna od najuzbudljivijih stvari koje su se desile u NBA ikad!
prvo, pocevsi od trenerskog tandema koji je posebno zanimljiv nama sa ovih prostora, Blat-Kokoskov..
LeBron, koji je dokazao da je mozda i najveci igrac svih vremena( ili da zadovoljimo sve medju 3 najbolja), se vraca kuci i to kome da bude mentor- o Irvingu ne treba trositi rijeci, a msm da ce tek explodirati pored jos jednog superstara, a tu je jos i potencijalni 'novi LeBron' tako da ovo vec mirise na ispisivanje istorije...

August

pre 9 godina

Stvari se vracaju na svoje mesto. Jednostavno, LeBron i Wade su previse veliki igraci da bi igrali zajedno. Jedan je morao da ugusi onog drugog, a upravo to je James uradio Wade-u..Otuda onakva igra Wade-a, sa oscilacijama, nekonstantna..
Kao dugogodisnje fan Majamija(od Shaq-ovog dolaska 2005) to mogu da tvrdim.
Ovako se LeBron vraca kuci, posle 11 godina u NBA ligi imace priliku da stvori tim da osvoji jos par sampionata do kraja karijere.
A Wade ce imati sansu i prostora da zavrsi karijeru kao superstar,sto i jeste, iako Majami nece dalje od prve runde plej ofa..

kyu Q

pre 9 godina

Nisam ocekivao da ce opce raskinuti ugovor s heatom i postati free agent, jos manje da ce napustiti wejda i bosha, ok s jedne strane bolje da je presao u cavse nego bilo gdje drugo , al da opet napusta momcad i to kad su sve vidljiviji problemi wejda zbog koljena da bude onaj superstar kakav je nekad bio, napusta ....takoder da vraca se kuci, a sto ga ceka tamo -thompson, waiters, irving kao prvi pick, bennet kao prvi pick i wiggins kao prvi pick i potencijalni njegov nasljednik !......pa sad nek neko kaze da to opet nije kukavicki i izdajnicki.... Je !
Opet ide laksim putem ,opet se udruzuje , opet je napustio tim .

Zeljko

pre 9 godina

Ajde hejteri, i ovo iz nekog razloga ne valja siguran sam...
Covek je zver, i u koji god tim da je otisao (mada kaze da su u obzir dolazili iskljucivo Majami i Klivlend) taj tim bi bio kandidat za titulu.
Istok je dovoljno los da i ovakav Klivlend moze lagano da vodi do finala.

w

pre 9 godina

Tako je kralju, vrati se kući, uzeo si sve što se moglo uzeti, tvoje mesto u istoriji je zacementirano, ostaje još da dovršiš posao koji si započeo dolaskom u ligu, donesi prsten u Ohio!

Zole

pre 9 godina

Vraca se u Klivland zbog para. Potpiasat ce najveci ugovor. U Majamiju je morao da se odrekne dela zaade, sto su isto ucinili Vejd i Boš, da bi napravili pobednicki tim. Vejd nije vise igrac kakav je bio i tesko da bi osvojili jos neku titulu. U Klivlandu sad ima 3 pika broj 1 sa drafta. Sa takvim igracima postoji realna mogucnost da za koju godinu opet osvoji titulu.

a jesi i ti muzicar?

pre 9 godina

drago mi je zbog lebrona i nadam se da ce osvojiti sto vise titula u klivlendu...brojni likovi sa sajta b92 vole lebrona i njegove igre, jos vise njih gotivi blata, tako da ce ovde biti manje pakosnih komentara na njegov racun, amin..

Zmaj

pre 9 godina

@stefan

Ako je neko mis u celoj prici onda si to ti. Sedis iza racunara i pljujes po nekom ko je u zivotu postigao sve, a ti si jedna obicna bakterija u ljudskom obliku koja se krije u 4 zida i leci svoje komplekse. Idi se druzi sa Desankom. Bice ti pametnije...

Sasa

pre 9 godina

Dobrodosao kuci, James. Rado cu ga gledati uzivo, u Quicken Loans areni, kao nekada. Grad se i nije mnogo promenio, W.6 je u medjuvremenu manje vise propala, ali W.25 radi punom parom. Welcome home.

Goblin

pre 9 godina

Dakle, vama je Brajant dobar jer je ceo život ostao u najlegendarnijoj franšizi, sa prejakim ugovorom, u gradu u koji gotovo svaki igrač želi da dođe. Dobar je Brajant koji je od početka karijere imao strašan tim iza sebe, a ono malo vremena kad nije aktivno je tražio trejd. Vi to upoređujete sa momkom koji je u petorki tima koji je dovukao u finale imao Sašu Pavlovića. Upoređujete LA sa Klivlendom u koji maltene nikad niti jedan slobodan igrač nije došao ni u jednom sportu. Mogu da razumem i antipatiju i sve, ali priču u kojoj je Brajant dobar i veran, a LeBron izdajnik neću nikad.
Druga stvar - priča o LeBronu koji dolazi u Klivlend 'na gotovo' - pa taj moćni Klivlend u koji on stiže nije mogao da uđe u plej-of u najjadnijem istoku ikad! Atlanta je ušla u PO sa 38-44, hej, a Klivlend nije mogao, i sad se tu LeBron šlepa ka tituli?!
Za kraj, još jedno - uporedite timove koje je imao Džordan u Čikagu čak i kad nije mogao do titule i apsolutno bilo koji tim Klivlenda ikad, ali, pogotovo one iz vremena koje je LeBron proveo tamo. Džordan je pričao kako se on nije sastavljao sa najjačima da bi uzimao titule - zašto bi to radio kada je imao sposobnu upravu? Zašto kada je posle malo vremena uza se dobio najbolje krilo tog vremena? Pa jednog od najboljih skakača svih vremena? Fila Džeksona za trenera?
Malo objektivnosti i manje mržnje za ovog momka bi bilo jako poželjno.

Komarac

pre 9 godina

Ljudi...pratite sad razvoj dogadjaja....mislite da ce Vigins da ostane...on je uzet da se iskoristi za dobar trejd...Recimo daju Viginsa i jos nesto za Kevina Lava i eto nam sampionske ekipe...Vigins je izvikano dete, nema on taj potencijal....zivi bili pa videli....Ali Lebron, Kajri i Lav....to je ozbiljna ekipa....

drmr

pre 9 godina

Znam da će neki da ga osuđuju, ali u Majami je otišao zato što za 7 godina u Klivlendu nisu mogli jednog dobrog igrača da mu dovedu sam ih je vukao. U Majamiji je osvojio dve titule i vreme je da se vrati i da osvoji ono što to je i želeo sa Klivlendom, iako oni to ne zaslužuju (pismo vlasnika i paljenje dresova)

Svakako je LeBron jedan sjajan košarkaš i pre svega jedan dobar čovek.

sgdp

pre 9 godina

Losa vest za Viginsa, ne vidim kako ce imati dovoljno prostora pored Lebrona i Irvinga. Mozda ce uzeti prsten vec u prvoj sezoni, ali plasim se da ce ostati prosecan igrac sa ogromnim, neiskoriscenim potencijalom.

mig

pre 9 godina

zaista postuje odluku lebrona.... zeleo je titule i imao je veliki pritisak na sebi zbog toga... u onom klivlendu nije mogao to da uradi iako je dao sve od sebe.. kad ih je osvojio sa majamijem i skinuo taj pritisak zeli da se vrati u rodno mesto ko je voli i uz mladu i zeljnu ekipu a ne onaj wade i bosh kojih je mrzelo ove sezone da igraju proba da osvoji titulu jer sad i on ima sam to iskusntvo i znajne kako do nje doci.. neka mu je sa srecom

krsto od monte krista

pre 9 godina

@Mj23

Strasno pojednostavljivanje. MJ nije stvarao tim, to radi GM, niti je pravio taktiku. To radi trener, a Dzordan je imao najboljeg. pritom trebala mu je pomoc u vidu Pipena, kasnije Rodmana i citavog niza dobrih role igraca. Dzejms u kavsima nije imao dobrog trenera nikad (kamoli vrhunskog) a ni gm-a. Pride, Kavsi su small market tim i nikad nisu imali kep kao Bulsi ili Lejkersi.
Na kraju, stavi se u njegovu poziciju. Da si dominantan igrac svoje generacije, zar ne bi hteo da osvojis sto vise titula? A uostalom on nije otisao u Kliperse ili Hjuston gde bi imao vise sanse nego se vratio kuci

student

pre 9 godina

Legendo,

Tu ti je oduvek bilo mesto. Sve najbolje u daljoj karijeri. Navijacu za Klivlend sledece sezone, voleo bih da tim na celu sa Blatom uzme titulu. Zasto? Jer ce to otvoriti vrata ostalim evropskim trenerima, a zna se ko je u toj kategoriji najjaci.

Pozdrav svima!

Banat

pre 9 godina

Na kraju ne bi me cudilo da se ispostavi da je sve bio samo dobar plan izmedju Lebrona i GM Kvinlenda. Naime posto nisu mogli da dovedu nijedno posteno pojacanje za sve godine koje je Lebron proveo tamo, a nisu mogli da dobiju dobre pikove posto Lebron nece da igra u ekipi koja tenkuje, verovatno je bila odluka da Lebron ode negde gde ce osvojiti sampionat, a za to vreme Kvilend pokupi sto vise dobrih pikova i dobro ih utrenira. Tada se Lebron vraca sa mnogo vecim sansama da Kvilend osvoji titulu nego u slucaju da je Lebron ostao sve ove godine sa njima. Sada imaju sve potrebno, Lebrona i mlade snage, a trebao bi da se prikljuci Kevin Lov u zamenu za Viginsa.

Miki26

pre 9 godina

Ne vjerujem da ce u Klivlendu ostati Waiters i Wigins vec da ce njih dvojicu i vrvt pika narednih godina, mouda cak i Majamijev za 2015 dati Minesoti za Lava... Irving-Dzejms-Lav je vec ozbiljna ekipa, posebno ma istoku! Kako god, drago mi je sto nije ostao u Majamiju da se i dalje Vejd i Bos slepaju uz njega... Sad da vidimo Mela gdje ce, da zeli titule rekao bih Cikago ali oni nemaju dovoljno novca osim ako me amnestiraju Buzera i neko sa Lejkersima odrade sing&trade za Gasola mada tad skoro sigurno moraju dati Gibsona a Tibodo itekako voli tog igraca! Uglavnom klupko pocinje da se odmotava i jedva cekam naredne dane i sledecu sezonu

nikola

pre 9 godina

Neki igraci jednostavno nisu menjali tim i pisali oprostajnice: Dzonson, Brajant, Dzordan, Dankan, Bird, Robinson, Juing, Novicki, Stokton...

Claude G

pre 9 godina

Bas me interesuje sa koliko ce zvanicna stranica Klivlenda na FB da dobije sada novih clanova, trenutno je oko 1 700 000. Nisam veliki navijac Cavsa, ali ih jako simpatisem, jos iz perioda kada su igrali za njih Bob Sura, Shawn Kemp i Vitaly Potapenko.

Milan

pre 9 godina

Meni ovde nista nije cudno ni neocekivano. Covjek je sam vukao Klivlend, vidio da nema sanse da osvoji prsten ako ostane tu, odlucio da ode u Majami i igra za manje para ali da osvoji prsten, u tome je uspio, sada je ekipa u blagom padu, njen zenit je prosao i odlucio da se vrati kuci. Prosto ko pasulj.

kjkszpj

pre 9 godina

offtopic: Dosla maca na vratanca
mislis dosla cica na kolica :D

intopic: nikad nisam voleo lebrona, ne znam ni ja sto, ne svidja mi se lik, ali zbog ovog poteza cu ga vise postovati, a ionako nisam nikad nista pisao protiv njega

bora

pre 9 godina

Ipak je ovo ocekivana vest. Sada ce svi ostali free agents da pocnu da potpisuje ugovore. Nije iskljuceno da dodje do velikog trade-a izmedju Cavaliers-a i Minnesota-e, odnosno Wiggins za Love.

stefan

pre 9 godina

Kevin Lav nije igrac za Klivlend. On je dobar skakac ali i potrosac. Idealan igrac za Klivlend je Al Dzeferson ali do tog trejda ne verujem da moze doci.
Vigins je veliki potencijal ali mislim da su i Dzabari Parker i Embid i Rendl bolji vec sada.
Al Dzeferson pre Lava.

pegone

pre 9 godina

Da sam na njegovom mestu ne bih se vracao nakon onako lijepog rastanka i kada su srecni navijaci palili njegove dresove.
https://www.youtube.com/watch?v=R_xZMPRcXvU

Jeremija

pre 9 godina

Tako je! Priželjkivao sam ovakav rasplet iako je 90% forumaša bilo ubeđeno da Lebron ostaje u Majamiju. Mislim da je realan domet Klivlenda finale Istoka a sve preko toga biće fantastičan uspeh. Kajri će uz Lebrona postati možada čak i najbolji plej lige, videćemo koliko Vigins može, Vejters i Tompson su dobri igrači, tu je i Varežao pod košem, sve u svemu ekipa koja može mnogo. I da ne zaboravim, odlični Blat na klupi. Mnogo jači Klivlend od onog iz prvog Džejmsovog mandata. Jedva čekam novu sezonu!

NastyB

pre 9 godina

Još kad je bila priča o draftu i Viginsu pretpostavio sam da će se LeBron vratiti u Klivlend, ali sam mislio da će ostati još jednu sezonu u Majamiju. Ovo nije ništa neobično za svakoga ko zna koliki je LeBron lokalpatriota. Naprimer, u video igri NBA 2K14 za koju je muziku birao LBJ postoje pesme dva benda iz Akrona, njegovog rodnog grada.
Kao i neki ovde, i ja čisto sumnjam da će Vigins ostati u Kavalirsima, ali teško da će Kevin Lav otići negde gde će biti treća violina. Mada, nikad se ne zna, pomisao na prsten i titulu može svakoga da zavede.

Marinko

pre 9 godina

Gde god da LBJ dodje, taj tim postaje pretendent za NBA titulu. Drago mi je da se vratio kuci. Zelim mu da osvoji nekoliko titula, a pre svega da donese titulu u nekom od profesionalnih sportova u Klivlend. Ipak je to njegova kuca. Sada jos samo da stigne Kevin Love...

pirlo

pre 9 godina

@goblin Sa svime sto si rekao se slazem osim sa poslednjom recenicom. Od Pipena se nije ocekivalo da ce biti vrhunski igrac, a rodman je igrao na pozicijama 2 i 3 u Detroitu. Fila Dzeksona je klub hteo da otpusti vise puta...
Svi su postali veliki u Bulsima.

Dare

pre 9 godina

Kralj se vraca da uzme titulu i sa maticnim klubom! Au kakva ce to ekipa da bude, Irving je magican igrac, a imaju i omladinu za medalje!

nikks

pre 9 godina

Sta ce covek, nostalgican ;-)
Steta, sad da se bas pitam sta ce Majami da uradi tokom FA.
Bos sigurno odlazi, medjutim ostaje Vejd koji sad nece primiti smanjenje plate. Videcemo sta ce biti. Drago mi je zbog LeBrona, ako je bas tako hteo zelim mu svu srecu i da osvoji barem jos 4 prstena. Klivlend je sad mrak ekipa, a moj Majami pitanje je da li ce uci u plejof. U svakom slucaju ja "ostajem" u Majamiju, ne idem u Klivlend ;-)
LET'S GO HEAT!!!!!!

vlade

pre 9 godina

biće ovo jako zanimljivo.. james u ekipi sa dva extra talenta i još par dobrih potencijala.. videćemo šta će uspeti da urade u sezonama pred nama.. ali, klivlend ovim potezom ima šansu da u narednih 6-7 godina dominira ligom! iskreno, james za mene nikada nije bio lider.. ali, sad mu to i neće toliko biti bitno, irving i vigins će biti oni od kojih će se vremenom sve više očekivati u paru.. srećno!

shomx

pre 9 godina

Simpatisem Cleveland zbog Irvinga i drago mi je zbog ovoga konacno ce dobiti veliku sansu da osvoji prsten.. Bice ovo strasan tandem, u narednim godinama..

ocigledno

pre 9 godina

Nisam fan Majamija zbog jakog tima, sada ga vise nema, vec sam fan zbog dvejna vejda, gotivim tog igraca jos od njegovih igara sa univerziteta market.. voleo bih da zbog njega osvoje jos jednu titulu mada tesko, tim se opet gradi, vreme prolazi, a vejd stari.... nadam se da ce vejd zasijati barem jos jednu sezonu i odigrati je kao pravi superstar sto zaista i jeste (steta za njegova kolena, da nije te povrede mogao bi on jos mnogo, i vise i duze).... lebronu i svima ostalima koji odu iz majamija sve najbolje u daljoj karijeri...

P.S. pozdrav svim navijacima majamija koji nakon ove vesti to vise nisu ;)

LET'S GO HEAT!!!

•••Dwyane "Flash" Wade•••

Stanimir Branimir

pre 9 godina

Ovom Blatu je baš upala sekira u med. Dođe u NBA i odmah dobije da trenira LeBrona i gomilu ostalih prvih pikova sa draftova. Ali i dalje nemaju kvalitetna rešenja pod košem. Tu bi mogli da budu prilično ranjivi.
Ne zaboravimo i da je naš Kokoškov u Klivlendu.
Dobro će da se pretumbaju ekipe ove godine. Prilika da GM-ovi pokažu koliko vrede.

Baron

pre 9 godina

Batistuta je najbolji golgeter Argentine svih vremena!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Čačanin, 11. jul 2014 18:31)

A i skroman decko - slao je sve pare kevi.

vlada

pre 9 godina

Irving, Waiters, LeBron, jako opasna spoljna linija. Ako entoni benet najzad počne da koristi svoj potencijal, biće to veoma jaka 4orka!

markony

pre 9 godina

Klivlend je sada dosta jak, mada se pitam kako li će Wigins da se uklopi pored Irvinga i Jamesa... Šteta bi bila da ne iskoristi svoj ogromni potencijal... Mislim da bi najbolje bilo da Klivlend pošalje Wiginsa u Minesotu, a ovi im daju Kevina Lava, Lav će i tako sledeće godine sigurno da ih napusti, ovako bi imali korist od njegovog odlaska, a Wigins bi imao mnogo veću slobodu u Minesoti... U svakom slučaju, verujem da će to Blat dobro da ukomponuje i da će Klivlend već naredne sezone biti u najmanju ruku u finalu...

Milosav

pre 9 godina

Svaka cast decko, nikada nisam bio tvoj simpatizer, a pogotovu kada si pravio onu novinarsku konferenciju da objavis gde ides, mada se sve znalo vec. Vidi se da so sazreo kao covek i mislim da ti je ovaj potez veliki plus . Zelim ti puno uspeha u buducnosti i da uzmes jos barem jednu titulu sa Klivlendom. Svaka cast!

Neznalica

pre 9 godina

Lebronov povratak u Klivlend znači da je odlučio, nakon osiguravanja u Majamiju da će tokom karijere imati titulu NBA, da pokuša da donese Klivlendu kao gradu prvu titulu nakon skoro 50 godina u bilo kom sportu (imaju i timove u bejzbolu i američkom fudbalu). Ako u tome uspe to bi ga učinilo istinskom legendom u mestu odakle potiče. Lično, uopšte ne sumnjam da će u tome uspeti.

Priča se da Klivlend hoće da dovede i Kevina Lava ali, po meni, bilo bi zanimljivije da dovedu neku dominantnu peticu.

shazam

pre 9 godina

Utisak veceri: Klivlend ima Miamiev pik za sledecu godinu, a Miami ce zahvaljujuci Lebronovoj odluci biti ooocajan zahvaljujuci cemu Klivlend dobija i Lebrona i visok pik 2015te. Lol ;)

Stanimir Branimir

pre 9 godina

Blat ima mogućnost da uradi veliku stvar za evropske trenere ako uzme titulu i tako im stvori lakši put do NBA. Jeste da je Amerikanac, ali je evropska škola i u Evropi je ispekao zanat i stekao ime. Gledaju ga kao evropskog trenera.

salEZY

pre 9 godina

Ako cemo iskreno Vejd sa ovakvom igrom mora kao Manu da ulazi sa klupe,Majami nije imao dovoljno sredstava da dovede pravu pomoc Lebronu ipak,kako ubediti Bosha i Vejda da pristanu na bas toliko smanjenje plata.Sa druge jako lepa prica za Klivlend,nadam se da ce dobiti taj prsten konacno.

kjkszpj

pre 9 godina

U svakom slucaju ja "ostajem" u Majamiju, ne idem u Klivlend ;-)
LET'S GO HEAT!!!!!!

e to!!! napokon neko odan svom klubu, ni ja nisam prestao da navijam za boston kada su za mene dve najvece legende pierce i garnet presli u bruklin i kada sam skontao da nece boston stici do plejofa, cak i na nikad slabijem istoku

Nikola DC

pre 9 godina

Evo vec sada mogu da vidim novu Pepsi reklamu, jos samo Kevin Love da potpise. Uncle Drew and the crew. P.S. Samo nisam siguran kako ce onolikog LbJ da preruse u matorca.

Brano

pre 9 godina

Igor Kokoškov će ove sezone biti Blattov pomoćnik u Cavalirsima, velika je privilegija za Srpskog trenera da radi sa jednim tako dominantnim igračem kao što je Lebron Džejms, nadam se da će mu to iskustvo puno pomoći u budućnosti. Bravo za Igora !!!

ManuGinobili

pre 9 godina

Iz svega ovoga kao najveci pobjednik izlazi Chris Bosh,ostaje u Miamiu iducih pet godina za 118 miliona dolara!!...nakon Kobea najplaceniji igrac lige,veci ugovor i od LeBrona! :)...realno,Bosh ne vrijedi vise od 12-13 miliona za godinu,ali to je NBA,trebas samo biti u pravo vrijeme na pravom mjestu i imati dobrog agenta,koga briga sto ces biti debelo preplacen,liga je i onako puna preplacenih igraca.